Google Nest WiFi test-guide: Eksperternes vurderinger af Goolgle Nest Wi-Fi routeren

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om Google Nest WiFi, der er Googles nye svar på en trådløs WiFi-router. Dette kaldes også et mesh-system.

Her er tale om et populært produkt blandt eksperterne, og i artiklen dykker vi ned i, hvad eksperterne konkret mener. Vi har til dette formål inkluderet 8 forskellige teknologi-eksperter.

Artiklen er bygget op således, at vi starter med at bringe information omkring Google Nest WiFi, hvorefter vi bringer et afsnit med 8 forskellige ekspertkilder. Her går vi i dybden med, hvad de hver især fremhæver af plusser og minusser.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der under hver ekspertvurdering samt i bunden af artiklen links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Google Nest Wifi router test indeholder:
🔸 Generel viden og information om Google Nest WiFi 
🔸 Gennemgang af hvad eksperterne mener om Google Nest WiFi 
🔸 Opsamlende konklusion 
🔸 Generel viden om mesh-systemer 
🔸 Guide til at vælge det bedste mesh-system 
🔸 Links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Google Nest WiFi test 2020 – Her er eksperternes vurderinger

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af Google Nest WiFi mesh-systemet. Forbrugsguiden har analyseret 8 forskellige anerkendte eksperttests, og viser dig her eksperternes vurderinger.

I denne artikel finder du også en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilken forhandler der har den bedste pris.


Introduktion til Google Nest WiFi

Google Nest WiFi

Prissammenligning af Google Nest WiFi:

.
Google Nest WiFi er Googles svar på et trådløst internetsystem via en router-forbindelse. Her er tale om et produkt, der forener stilfuldhed med effektivitet, således at man får en god forbindelse i hele huset, og så ser apparatet flot ud.

Nest WiFi-systemet er designet som små hvide bolde, der lige så godt kunne godt minde om et lille kunstværk eller en pyntegenstand.

Routere er generelt ikke særlig kønne at se på, hvilket får mange til at gemme dem væk (ofte i en sådan grad, at det svækker forbindelsen), men her forholder det sig stik modsat.

Skabt til hurtigt internet

Udseendet er dog ikke den eneste kvalitet. Her er nemlig tale om en router, der giver forbrugeren total frihed til at sætte hjemmenetværket op, som det ønskes.

Hertil kommer, at den er stærk nok til at levere forbindelse til hele hjemmet, således at alle både kan spille, streame, surfe og arbejde på samme tid.

Produktet er et såkaldt mesh-system, der fungerer ved at have én router med direkte forbindelse til modemmet og dertil en række af satellit-moduler, der er placeret rundt omkring i hele huset (kaldet ”points”).

Det gør, at der er god dækning over det hele. Ydermere karakteriseres mesh routere ved at være i stand til at håndtere stærk internet-trafik uden nedetid.

Høj hastighed

Google Nest WifiGoogle Nest WiFi er dermed skabt til at levere en stabil og konstant internetforbindelse. Det gøres ved en trådløs hastighed på 1901-2300 Mbps. Denne gør, at der understøttes den hurtigste og mest moderne standard – 802.11 AC.

Herudover fungerer apparatet trådløst, men man kan også forbinde det via kabler. Der findes nemlig en tilslutning via Ethernet, og dertil er produktet skabt med LAN-porte.

Modellen har desuden Dual-Band, der både tilbyder 2,4 og 5 GHz (trådløse routere arbejder på disse 2 frekvenser – Single-Band-routere har kun det langsommere 2,4 GHz, mens Dual-Band-routere derimod kan arbejde via begge).

Dual-Band-muligheden på denne model betyder dermed, at der leveres hurtigere internet.

Med Google Assistant

Google Nest WiFi kommer også med muligheden for at kommunikere med den digitale hjælper, Google Assistant, der via kunstig intelligens kan levere forskellige services til forbrugeren.

Det kan for eksempel være hjælp til musik, vejrudsigten, ruteplanlægning eller et hvilket som helst spørgsmål, der trænger sig på.

Der findes en tilhørende app, der kaldes Google Home App. Med denne får man en let installation med kun få klik. Telefonen kan via app’en også benyttes som en fjernbetjening.

Sikkerheden er desuden en vigtig faktor, idet der anvendes den sikre WPA3 til tilslutningen. Yderligere findes der også en forældrekontrol, der sørger for, at børnene ikke kommer steder hen, hvor de kan være i fare. 

🎥 Her kan du se en præsentationsvideo af Google WiFi Nest. Videoen er produceret af Google Nest 🎥

Fordele

  • Smart design
  • Har indbygget Google Assistant stemmestyret teknologi
  • Har en god ydeevne
  • Simple kontroller.
Ulemper

  • Skaber ikke en betydeligt bedre ydeevne
  • Det er ikke værd at erstatte et eksisterende mesh
  • Nogle af de mere dybdegående indstillinger går tabt.

Google Nest WiFi – specifikationer
Type: WiFi-router/mesh-system
Vægt: 380 gram
Højde: 9,04 centimeter
Bredde: 11,0 centimeter
Dybde: 11,0 centimeter
Trådløs hastighed: 1901-2300 Mbps
Generation: 5. generation / 802.11 AC
Tilslutning: Ethernet / LAN
LAN-porte: 1-3
Antal antenner: 4
Kan anvendes trådløst: Ja
Understøtter Dual-Band: Ja
Tilhørende app: Ja
Understøtter Google Assistant: Ja
Sikkerhed: WPA3

Prissammenligning af Google Nest WiFi:

.


Det siger eksperterne

Vi gennemgår i det følgende afsnit, hvad hver af de 8 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Google Nest WiFi – det gælder både fordele og ulemper.


Cnet.com

Cnet.com
Vurdering: Testvinder

Google Nest WiFiTeknologimagasinet Cnet.com kårer Google Nest WiFi til testvinder over flere andre gode mesh-systemer.

Det, der gør udfaldet, er, at her er tale om en opgraderet version af forgængeren, der allerede leverede en let installation og hurtigt internet. Denne version kommer dertil med et flottere design, en hurtigere hastighed, høj brugervenlighed, god stabilitet samt muligheden for at anvende Google Assistant.

Meget hurtig

Især hastigheden imponerer, idet dette system klarer sig langt bedre end konkurrenterne (og koster mindre end flere af dem), samt dækningen, der i Cnet.com’s test ikke faldt ud en eneste gang. Hertil fremhæves det, at Google Nest WiFi er fremtidssikret med blandt andet WPA3-sikkerhed og trafik-prioritering.

Du kan læse mere om testen hos Cnet.com.

Her kan du se en kort video om Google Nest Wifi. Videoen er produceret af Google Nest: 


Techradar.com

Techradar.com
Vurdering: Testvinder

Google Nest WiFiTeknologimagasinet Techradar.com kårer Google Nest WiFi til testvinder over flere andre gode mesh-systemer.

De begrunder denne placering med, at forgængeren allerede er god – med denne model får kvaliteten dog lige en tak opad.

Routeren roses for mange elementer, men især fremhæves, at den har et virkelig flot design, og så er den utrolig brugervenlig og meget let at anvende. Brugerfladen og styringen er meget simpel. Den roses også for en god generel præstation.

Perfekt til smart-hjemmet

Techradar.com er måske mest af alt imponerede over Google Nest WiFi’s evne til at passe ind i det moderne smart-hjem.

Den kommer nemlig med en smart-speaker med muligheden for at benytte sig af Google Assistent, hvilket højner niveauet markant. Dog løfter den sig ikke meget på performance-området i forhold til forgængeren, så hvis man allerede har denne, behøver man måske ikke at opgradere.

Læs hele anmeldelsen hos Techradar.com.

Her kan du se en kort video om, hvordan du sætter dit familie WiFi op på Google Nest WiFi routeren. Videoen er produceret af Google Nest:


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
Vurdering: Testvinder

Teknologimagasinet Tomsguide.com kårer Google Nest WiFi til testvinder.

Denne høje placering gives, idet det helt konkret skrives, at hvis man ønsker det bedste mesh-system, så bør man investere i dette. Det leverer nemlig en fantastisk ydeevne og en rigtig høj rækkevidde. Yderligere imponerer det med det meget lette set-up og nemme brug.

Unik med Google Home-Speaker

Noget af det, som eksperterne dog hæfter sig ved i særdeleshed, er de indbyggede Google Home-Speakers med tilhørende Google Assistant.

Dette tilbyder andre mesh-systemer ikke, hvilket gør denne model unik. Via dette kan man foretage valg via stemmekontrol og styre stort set hele smart-hjemmet med stemmen.

Teknologi-nørden vil dog opleve, at den lette brug også betyder færre muligheder for konfiguration.

Læs testen i sin helhed hos Tomsguide.com.

Her kan du se en video om, hvordan du sætter dit nye Google Nest WiFi op. Videoen er produceret af Google Nest:


Theverge.com

TheVerge.com
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

Google Nest WiFiTeknologi-websiden Theverge.com kalder Google Nest WiFi for den smarteste mesh router og giver en topscore på 8 ud af 10 stjerner.

Eksperterne er især begejstrede for den forbedrede hastighed og de mange funktioner i forhold til forgængeren. Hertil kommer, at det er utrolig let at sætte op og anvende.

Angående hastighed så vurderes det, at modellen er stærk nok til at kunne levere streaming i 4K-kvalitet, og så er den anslåede rækkevidde meget rammende.

Dertil var der ingen problemer med at hoppe fra det ene ”point” til det næste, i takt med at eksperterne bevægede sig fra det ene rum til det andet.

Smart med Google Assistant

Theverge.com er også meget imponerede over mulighederne for at anvende stemmekommandoer og bruge Google Assistant. Det gør modellen til mere end blot en router.

Angående hastigheden så nævner eksperterne dog også, at den primære router leverer klart den hurtigste hastighed – ved brug af de øvrige ”points” falder hastigheden noget.

Du kan læse mere om testen hos Theverge.com.

Her kan du se en video om, hvordan du opretter et gæste-WiFi med Google Nest WiFi. Videoen er produceret af Google Nest:


Wired.com

Wired.com
Vurdering: 6 ud af 10 stjerner

Teknologimagasinet Wired.com giver en god anmeldelse på 6 ud af 10 stjerner og skriver, at hvis man allerede er hoppet med på Google-vognen, så er denne model næste skridt.

Eksperterne er meget imponerede over denne, som de kalder Googles version af et smart-hjem. De hæfter sig blandt andet ved den meget lette installation, som gør den meget tilgængelig for alle typer af forbrugere samt designet – det fremhæves, at denne model er flot nok til at kunne stå fremme.

Model, man kan tale med

Eksperterne fremhæver flere aspekter – blandet andet de gode muligheder og funktioner i forhold til gæste-netværk.

Derudover lægges der tung vægt på produktets anvendelse til smart-hjemmet, idet den kommer med Google Assistant. Det betyder, at man kan tale med routeren og stille den spørgsmål.

Wired.com lister dog også nogle ulemper, og her savnes flere Ethernet-porte, og så er det irriterende, at man skal have en Google-konto for at kunne anvende den. Det ville også have været smart, hvis den kunne understøtte den fremtidige 6. generation af WiFi.

Læs hele anmeldelsen hos Wired.com.

Her kan du se en video om, hvordan du sætter dit Google Nest WiFi system til at prioritere et bestemt device: 


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Google Nest WiFiTeknologimagasinet Pcmag.com giver en god score på 4 ud af 5 stjerner og konkluderer, at her er tale om en brugervenlig og moderne mesh-router, der leverer god WiFi til alle hjørner af hjemmet.

Eksperterne giver den gode score på grund af flere elementer – en af de tungeste er den generelt gode leveringsevne til hele hjemmet. Ydeevnen er solid og stabil. Hertil kommer et virkelig flot og æstetisk design samt en meget let installation.

Med Google Assistant

Yderligere hæfter Pcmag.com sig ved denne routers moderne teknologi, der gør det muligt at kommunikere med Googles virtuelle assistent.

Her kan man få svar på alverdens spørgsmål. Dog nævnes også et par minusser, idet der savnes USB-porte samt en højere sikkerhed, og så er det irriterende, at det er påkrævet, at man skal anvende en separat app til de mere avancerede indstillinger.

Læs testen i sin helhed hos Pcmag.com.

Her kan du se en video om, hvordan du tilføjer flere netværker til dit Google Nest WiFi. Videoen er produceret af Google Nest:


Digitaltrends.com

Digital trends
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Teknologimagasinet Digitaltrends.com giver en flot score på 4 ud af 5 stjerner og kalder det et mesh-system uden problemer.

Eksperterne er generelt virkelig godt tilfredse, og det vurderes, at den præsterer højt over hele linjen. Blandt andet er det store plusser, at systemet er så let at sætte op og anvende i dagligdagen, og at selve designet er virkelig flot at se på.

Mere end en router

Eksperterne roser desuden Google Nest WiFi for at kunne dække døde zoner godt, og så kan den faktisk også forlænge den eksisterende rækkevidde. Dertil kommer en høj stabilitet.

Herudover pointeres det, at denne er mere end blot en almindelig router – den kommer også med Speakers og Google Assistant, der kan hjælpe og vejlede via stemmekommando.

Digitaltrends.com er dermed meget imponerede, men der savnes dog flere Ethernet-porte, og så er prisen heller ikke lav, vurderes det.

Læs mere om testen hos Digitaltrends.com.

Her kan du se en kort video om, hvordan du speed tester dit Google Nest WiFi. Videoen er produceret af Google Nest: 


Mashable.com

Mashable.com
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Google Nest Wifi Teknologimagasinet Mashable.com giver 4 ud af 5 stjerner og skriver, at godt nok er Google Nest WiFi ikke perfekt, men det kan løse mange af ens internet-problemer.

Eksperterne forklarer nemlig, at denne router er virkelig god til at fikse eksisterende dårlig WiFi, således at der kommer fuld dækning i hele hjemmet. Døde zoner udviskes simpelthen, og det er et kæmpe plus.

Let og nem

Et andet af nøgleordene for Google Nest WiFi er ifølge Mashable.com lethed. Der knyttes den kommentar hertil, at det er næsten utænkeligt let at installere og bruge routeren – faktisk tager installation kun et par minutter. Hertil kommet et utrolig flot design.

Trods den høje ros bemærkes også nogle ulemper, som forhindrer modellen i at få en perfekt score – blandt andet at der savnes flere Ethernet-porte, og så er prisen noget høj.

Læs hele anmeldelsen hos Mashable.com.


Opsamlende konklusion

Google Nest WiFi test

Prissammenligning af Google Nest WiFi:

.
De 8 ekspertkilder er alle overvejende positive over for Google Nest WiFi. Der nævnes kun få minusser, som ofte går på, at der savnes flere porte, og at prisen er en smule høj. Dertil er det også nødvendigt med en Google-konto.

Rosen derimod går på flere ting – især den lette installation og brug, det flotte design, muligheden for at dække døde zoner og en generelt god ydeevne med en høj hastighed. Hertil kommer, at her er tale om mere end blot en router – den kommer nemlig med den indbyggede Google Assistant, der fungerer som virtual hjælper.


Hvad er et mesh-system?

Hvad er et mesh-system?

Baseret på ekspertviden fra Google.com og Tomsguide.com forklarer vi her, hvad et mesh-system egentlig er:

Et mesh-system er et router-system, der fungerer ved at være et enkelt WiFi-netværk med flere små routere fordelt ud over hele hjemmet – en klassisk router er kun én enhed.

Fordelen ved dette er, at rækkevidden og forbindelsen bliver bedre i hele hjemmet, når der findes disse såkaldte ”router points” flere steder end kun ét. Dette er især en fordel, hvis man har et stort hus, hvor mange beboere ønsker at benytte netværket samtidig.

Med en klassisk router vil man typisk opleve at få dårligere signal, hvis man bevæger sig væk fra den rent fysisk, og med et mesh-system undgår man desuden ”døde zoner”.

Et mesh-system er skabt til at kunne operere trådløst, men det kan også godt fungere via kabler.


Er et mesh-system bedre end den klassiske router?

Er et mesh-system bedre end den klassiske router?

Pcworld.com har skrevet en artikel, hvori det debatteres, hvorvidt et mesh-system er bedre end en klassisk router. Her er, hvad de kommer frem til:

Generelt set leverer mesh-systemerne hurtigere hastighed, høj stabilitet og bedre dækning end en klassisk router. Herudover er mesh-varianten en klar fordel, hvis der bor flere i hjemmet, som ønsker at benytte internettet samtidig. Denne er ofte også en del lettere at installere og passer for det meste sig selv. Dertil er sikkerheden høj, og også her opdaterer den ofte sig selv. Så behøver man ikke selv gøre særlig meget. Dog bemærkes det, at mesh-systemet gerne er en del dyrere prismæssigt end klassiske routere.

En traditionel type vil være et bedre valg, hvis man enten bor alene, har et lille hjem eller ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet eller spille videospil online – den klassiske router er nemlig på mange punkter stærkere end et mesh-system.

Ønsker man bedre dækning med et klassisk valg, kan man også investere i en WiFi Extender (WiFi forstærker), der gør signalet stærkere i flere dele af hjemmet.


Sådan vælger du det rigtige mesh-system

Google Nest WiFi

Macobserver.com samt Pcworld.com guider her til, hvordan du får valgt det bedste mesh-system til dine behov:

Software vs. hardware
Når du køber et mesh-system bør du vide, at softwaren kan ændre sig over tid, men det kan hardwaren ikke. Der kan for eksempel komme nye funktioner til indvendigt, men antallet af antenner eller porte er stationært.

Pris
prisPrisen varierer fra system til system, men vær opmærksom på, at prisen på et mesh-system ofte er højere end en almindelig router.

Design
Eftersom der skal placeres flere ”points” rundt om i hjemmet, vil det være en god ide at vælge en model, der ser pæn ud – især hvis man går meget op i æstetik. Man vil næppe kunne skjule dem alle, og vær dertil opmærksom på, at hvis man forsøger at gemme dem væk, kan dækningen/rækkevidden blive forringet. 

Dækning/Rækkevidde
Selv om man altid kan placere nye ”points” i hjemmet, bør man alligevel vælge det system, der har bedst rækkevidde. Dermed behøver man ikke købe flere tilføjelser, og der vil være mindre besvær. 

Hastighed
router hastighedVælg gerne den hurtigste hastighed, der er mulig – så er systemet også mere fremtidssikret. En høj hastighed betyder, at man bedre vil kunne være i stand til at foretage 4K-streaming eller anden høj kvalitet, at man kan downloade flere elementer samtidig, og at de øvrige brugeres aktivitet ikke sløver ens egen ned. 

Funktioner
Mesh-systemer er generelt lette at installere og klarer sig selv for det meste. Vælg dog gerne en model, der kommer med en integreret sikkerhed, forældrekontrol og trafik-prioritering. Typisk vil alle mesh-varianter kommer med en tilhørende app i dag.


FAQ

Hvad gør Google nest Wi-Fi?
Du tror det måske ikke, men en Google Nest Wi-Fi kan bruges til flere forskellige ting. Den smarte Google Nest er en trådløs router med et elegant og smukt design. Google Nest Wi-Fi routeren leverer ikke kun hurtigt internet og bredbånd, men også et elegant og flot design.
Hvordan taler jeg til google nest Wi-Fi?
Ønsker du at tale til en Google Nest Wi-Fi, skal du blot tilslutte din Nest router, konfigurerer den og herefter kan du tale til den. Du kan tilslutte den forskellige Wi-fi netværk og vælge, hvad den præcist skal gøre og bruges til. Google Nest Wi-Fi fungerer også som Google Assistant.
Kan Google Nest Wi-Fi oprette forbindelse til eksisterende router?
Google Nest Wi-Fi kan som udgangspunkt ikke tilkobles en allerede eksisterende router. Grunden til det er, at Google Nest Wi-Fi erstatter den eksisterende router, og overtager derfor blot dens funktioner. Google Nest Wi-Fi består af en router, men har et hav af andre funktioner også.
Hvor mange enheder kan Google Nest Wi-Fi håndtere?
Du tror det måske ikke, men du kan tilkoble op til hele 200 enheder til din Google Nest Wi-Fi router. Google Nest Wi-Fi routeren er hurtig nok til, at alle 200 enheder kan streame flere 4k videoer på samme tid. Ønsker du at tilkoble flere enheder, kan du udvide systemet.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, som beskæftiger sig med aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests og videoer. Her gælder det en test af mesh-systemet. Læs hele anmeldelsen hos Cnet.com.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et internationalt teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Der laves både guides, artikler, videoer og tests. Her har Digitaltrends.com testet Google Nest WiFi. Testen kan læses i fuld længde hos Digitaltrends.com.

Mashable.com 🇺🇸

Mashable.com er et internationalt teknologi- og underholdningsmagasin, der blandt andet har fokus på gadgets og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com bringer nyheder, information, viden og tests om diverse elektroniske produkter. Her er der tale om en test af Google Nest WiFi. Hele testen kan læses her.

PCmag.com 🇺🇸

Pcmag.com er et teknologi- og computermagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for branchen. Det gælder både nyheder, udviklinger, konsoller og spil, og hertil udføres guides og tests. Her har Pcmag.com testet Google Nest WiFi. Testen kan læses i fuld længde via dette link.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin, der drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter, og her har eksperterne testet mesh-routere. Læs anmeldelsen hos Techradar.com.

Theverge.com 🇺🇸

Theverge.com er en nyhedswebside med fokus på teknologi. Theverge.com dækker emner inden for teknologi, videnskab, kunst og kultur. Her skrives nyheder, artikler, guides og anmeldelser, og i denne omgang gælder det en anmeldelse af Google Nest WiFi. Læs mere om anmeldelsen hos Theverge.com.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet routere. Testen kan læses her.

Wired.com 🇺🇸

Wired.com er et magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik. Magasinet udkommer både i en trykt version samt har et online-univers. Wired.com bringer også tests af elektroniske produkter, og her har de testet Google Nest WiFi. Testen kan læses i fuld længde hos Wired.com.


Andre relevante tests og artikler

Er du ikke overbevist om, at Google Nest WiFi er den rette router for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindene routere med vores generelle router og trådløs router tests. Læs også vores specifikke Asus router test, der giver dig en oversigt over de bedst bedømte modeller fra det populære mærke.

Er hastigheden på din router tilfredsstillende, men det kniber med dækningen, kunne den rette løsning i stedet være at anskaffe sig en WiFi-forstærker. Her kan du se en gennemgang af de bedst bedømte modeller.

Arbejder du på computeren eller har du blot mange feriebilleder, kan det være en god idé løbende at køre en backup af sine filer på en ekstern lagringsenhed. Til at finde den bedste harddisk til formålet, kan du her læse vores generelle ekstern harddisk test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Du kan også læse vores mere specifikke tests. Her finder du vores ekstern harddisk 1TB test og vores ekstern harddisk 2TB test, der begge indeholder testvindende modeller.

Ønsker du en harddisk med en meget høj indlæsnings samt lagringshastighed, kan vi også være behjælpelige med dette. Her kan du læse vores SSD harddisk test, der indeholder en oversigt over de bedst bedømte modeller på markedet.

Vi håber, du finder, det du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme