Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Ella Tyngdedyne

Ella Tyngdedyne

(0)

0 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

en allergivenlig helårsdyne

I de seneste år er et tyngdedyne gået fra at være noget, der mest af alt hørte til i en niche, til at være en almindeligt ting, man sover med. En tyngdedyne har vist sig at have en række unikke fordele, heriblandt en forbedret søvnkvalitet og evnen til at reducere stress. Et af de mest populære mærker inden for tyngdedyner er Ella, der har skabt en dyne med en lang række smarte funktioner, som vi vil kigge nærmere på her.

I vores anmeldelse kan du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om Ellas tyngdedyne, og finde ud af om det er noget for dig. Hvis du leder efter en måde at forbedre din søvn på, så læs med her.

  • To ydre lag af 100 % bomuld
  • 100 % vegansk
  • Allergivenlig

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Detaljeret beskrivelse af Ella Tyngdedyne

Specifikationer

Materiale 100% bomuld
Størrelse 140 x 200 cm, 140 x 220 cm
Fyld polyesterfibre, små glasperler
Kan maskinvaskes check-icon
Prøveperiode 101 dage
Certificeringer OEKO-TEX-certificeret

Brug året rundt

Ella Tyngdedyne kan blive en essentiel del af dit soveværelse året rundt. Dynen er yderst alsidig, idet den giver dig en behagelig varme om vinteren, samtidig med at den er åndbar om sommeren. Det er muligt, fordi dynens ydre lag er lavet af 100 % bomuld, som tilpasser sig efter temperaturen, så du kan få en god nats søvn, uanset hvilken årstid det er.

Sundhedsmæssige fordele: Mere end bare en dyne

Ella Tyngdedyne gør mere end bare at holde dig varm. Dynen har et nøje udvalgt mønster, som har en beroligende effekt, der visuelt fremmer afslapning. Det hjælper med at øge niveauerne af serotonin og melatonin, hvilket forbedrer din søvnkvalitet, samt reducerer niveauet af kortisol – også kendt som stresshormonet – hvilket effektivt lindrer rastløshed.

Derudover giver dynens vægt en form for feedback, som gør, at din hjerne hurtigere kan slappe af, hvilket vil hjælpe dig med at falde i en dyb og foryngende søvn.

Miljøvenlig, let at pleje og alsidig

Vi er vilde med Ella Weighted Eco, fordi den er lavet af 7 lag vegansk materiale, herunder små, lydløse glasperler, og alt sammen er OEKO-TEX STANDARD 100-certificeret. Selvom dynen har en lagdelt struktur, er den overraskende nem at vedligeholde. Dynen bevarer nemlig sin kvalitet ved vask på skåneprogram ved 30 grader, men kan også tåle en vask på 60 grader, hvis du ønsker en mere grundig rengøring.

Derudover findes Ella Weighted Eco i et væld af størrelser og vægtklasser – lige fra 5 kg og op til 13 kg, samt de almindelige størrelser 140×200 cm og 140×220 cm. Og med en prøveperiode på 30 nætter og mulighed for nem returnering, kan du trygt og nemt finde præcis den dyne, der giver dig den bedste søvn.

Fordele og ulemper

Fordele

  • Fyldt med støjfrie glasperler
  • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader
  • En dyne, der kan bruges året rundt
  • Prøveperiode i 101 nætter
  • Ligelig vægtfordeling over hele kroppen

Ulemper

  • Dynebetræk skal købes separat
  • Tørretumbling frarådes

Anmeldelser og tests af Ella Tyngdedyne

Vores anmeldelse

Bedste kugledyne i allergivenlige materialer

Vi har undersøgt Ella Weighted Blanket grundigt, og det er tydeligt for os, at den adskiller sig fra andre søvnprodukter på markedet. Dynen har en unik sammensætning bestående af et ydre lag af 100 % bomuld og et fyld af polyesterfibre, som vi har fundet fremmer en behagelig og temperaturregulerende søvn. Vægtdesignet med lydløse glasperler giver en dyb tryk- og berøringsstimulering, som vi mener forbedrer søvnkvaliteten og hjælper dig med at falde i søvn på rekordtid.

Selvom det er en ulempe, at du ikke kan komme din Ella i tørretumbleren, så ser vi det egentlig som et ret lille kompromis for de mange fordele, den tilbyder. Vi har faktisk fundet ud af, at når du lufttørrer din vægtet dyne, så forlænger du også dens levetid – og det synes vi egentlig er en ret god idé. Derudover er det også sådan, at de fleste dyner ikke kan tørretumbles. Med en OEKO-TEX STANDARD 100-certificering er du desuden garanteret, at dynen ikke indeholder skadelige stoffer. Så alt i alt synes vi egentlig ikke, det er et stort problem, at du ikke kan tørretumble din Ella.

Jovana Aleksic Anmeldelse af: Jovana Aleksic

0

Baseret på 0 anmeldelser

Ella Tyngdedyne sammenlignet med andre kugledyner

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen