Paddleboard tilbud: Spar op til 50% hos de bedste forhandlere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Paddleboards er en glimrende motionsform, som kan forbrænde mange kalorier, men samtidig kan du også anvende det til yoga og meditation, og eventyreren kan få masser af spændende aktiviteter på vandet.

De kan dog være dyre at anskaffe, så derfor kan det være en god ide at lede efter gode paddleboard tilbud. Her i artiklen har vi samlet markedets bedste paddleboard tilbud, så du kan få mest muligt for pengene.

Hver forhandler er præsenteret for sig, så du bedre kan få et overblik over, hvad forhandleren tilbyder, hvad forbrugerne mener samt vores egen vurdering her på redaktionen. 

Watery.dk

Telefon: 71 74 71 94

Åbningstider: Man-fre: 08-17, Lør-søn: Lukket365 dages returret
Gratis ombytning
1-2 dages levering

Gå til forhandler

Watery.dk er en dansk forhandler af alt inden for svømme- og surfing-udstyr. Der er især fokus på badetøj, svømmebriller og svømmeudstyr, og du kan handle online eller besøge butikken, der ligger i Horsens. Hos Watery.dk kan eksperter hjælpe dig med at finde det rette surfing-udstyr, og det inkluderer også paddleboards.

Det kan du spare på paddleboard tilbud fra Watery.dk

Hos Watery.dk kan du finde mange gode SUP board tilbud, og det inkluderer også besparelser på de allerstærkeste modeller. Du kan spare helt op til 47 procent af originalprisen hos Watery.dk, når du benytter dig af de bedste paddleboards tilbud.

Watery.dk har løbende oppustelige SUP tilbud, så hold øje med hjemmesiden. Så kan du være heldig at få en rigtig god besparelse i webshoppen.

Det siger forbrugerne om Watery.dk

Watery.dk er en meget populær forhandler blandt de danske forbrugere. Blandt knap 150 anmeldelser fra Google har butikken og webshoppen modtaget i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner. Køberne fra Trustpilot deler Google-brugernes entusiasme, og her får Watery.dk 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt over 4000 anmeldelser.

Det er rigtig højt, og brugerne fremhæver især, at det er meget let at handle hos Watery.dk, og at de solgte produkter er af rigtig høj kvalitet. Flere købere nævner også, at personalet er hjælpsomt og gode til at hjælpe og vejlede.

Derfor anbefaler vi Watery.dk til køb af paddleboard tilbud

Hos Forbrugsguiden.dk anbefaler vi køb hos Watery.dk af blandt andet SUP paddleboard tilbud af flere grunde. Vi er for eksempel glade for det store udvalg, som forretningen har, og du kan både finde SUP boards såvel som andet svømme- og surfingudstyr. Det betyder, at virksomheden klæder dig godt på til alle vandsportsaktiviteter, og forbrugere på alle niveauer kan få kyndig vejledning og hjælp til at forbedre deres SUP oplevelse hos Watery.dk.

Som en bonus har Watery.dk løbende rigtig mange gode oppustelige paddleboard tilbud samt tilbud på mange af deres andre varer som også badetøj og svømmebriller. Perfekt til dig, der elsker vandsport. Du kan handle direkte, nemt og let via deres webshop til fordelagtige priser.

Se Watery.dk’s paddleboard tilbud her

Kingfish.dk

Telefon: 33138383

Hverdage 10-16Prismatch & 90 dages returret
1-2 dages levering
Fri fragt ved køb over 500 kr

Gå til forhandler

Kingfish.dk er nordens førende dykkercenter, som også har en tilknyttet shop. Du kan enten bestille online eller besøge butikken i København, og her vil professionelle kunne guide dig til at finde de bedste produkter til dine behov. Kingfish.dk forhandler ligeledes dykkerrejser og dykkerture og hjælper både den garvede og den grønne. De fysiske salgsvarer inkluderer især udstyr, tilbehør og beklædning til dykning, men du kan også finde varer til andre vandsportsaktiviteter – for eksempel paddleboards.

Det kan du spare på sup board tilbud fra Kingfish.dk

Kingfish.dk annoncerer løbende tilbud på paddleboards, og her kan du være heldig at spare op til 50 procent af originalprisen. Det er rigtig meget – især når prisen på paddleboards ikke er helt lav. Hos Kingfish.dk kan du også finde paddleboard sæt tilbud såvel som besparelser på andet dykkerudstyr.

Har du spørgsmål, vil du blive mødt af et særdeles kompetent medarbejderteam, og på hjemmesiden kan du holde øje med de stand up paddleboard tilbud, der måtte være gældende i øjeblikket.

Det siger forbrugerne om Kingfish.dk

Kingfish.dk er også en meget populær forhandler hos de danske forbrugere. Blandt over 250 anmeldelser fra Google modtager forhandleren i gennemsnit 4,6 ud af 5 stjerner. Køberne fra Trustpilot deler entusiasmen, og her får Kingfish.dk 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt over 1500 anmeldelser.

Det betyder, at køberne er meget tilfredse med Kingfish.dk, og det bliver blandt andet nævnt, at forhandlerens personale kan deres kram og er meget behjælpelige med spørgsmål til dykker- og vandsportsudstyr.

Derfor anbefaler vi Kingfish.dk til køb af paddleboard tilbud

Vi anbefaler Kingfish.dk som forhandler af paddleboard tilbud, fordi her er tale om nordens førende dykkercenter, der har et højt fagligt niveau. Medarbejderstaben består af professionelle, der kan give dig en kyndig vejledning, og så er deres sortiment meget stort.

Ud over udstyr til dykning og vandsportsaktiviteter, tilbehør og beklædning forhandler Kingfish.dk også dykkerture og dykkerrejser, som er tilpasset til køberens niveau. Så her er tale om hele pakken for dig, der elsker vandsportseventyr, og som gerne vil nyde godt af løbende tilbud og rabatter.

Se Kingfish.dk’s paddleboard tilbud her

Surfmore.dk

Kontakt:

20 68 60 55 / kontakt@surfmore.dkFri fragt på ordre over 499 kr
1-2 dages levering
14 dages returret

Gå til forhandler

Surfmore.dk er en dansk SUP-ekspert og -forhandler, der har til huse i Skive. Du kan handle via webshoppen, der har fokus på udstyr i høj kvalitet  inden for SUP-sporten. Det inkluderer for eksempel paddleboards til alle niveauer, og du kan få høj faglig assistance her. Surfmore.dk fører blandt andet et meget stort udvalg af oppustelige paddleboards, og du vil opleve lave priser og en hurtig levering.

Det kan du spare på sup board tilbud fra Surfmore.dk

Hos Surfmore.dk kan du finde særdeles fordelagtige SUP board tilbud, som strækker sig helt op til 30 procent af originalprisen. Det giver en pæn besparelse, hvad enten du leder efter et avanceret paddleboard eller et på begynderniveau.

På Surfmore.dk’s hjemmeside kan du holde øje med løbende SUP tilbud, så du kan slå til, når din favorit kommer til en besparelse. Surfmore.dk er en dansk SUP-ekspert og -forhandler, som netop har fokus på oppustelige paddleboards, og derfor finder du kun modeller af høj kvalitet. Perfekt, når du kan få en besparelse i handlen.

Det siger forbrugerne om Surfmore.dk

Brugerne er meget begejstrede for Surfmore.dk, som modtager 3,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit hos Google blandt en håndfuld købere. Det er pænt uden at være prangende. Til gengæld får den en flot topscore hos Trustpilot, hvor køberne tildeler den hele 4,8 ud af 5 stjerner. Her har over 150 personer anmeldt forhandleren, så scoren er rigtig flot.

Det betyder, at forbrugerne er godt tilfredse med Surfmore.dk, og flere forbrugere nævner, at de ikke vil handle andre steder, efter at de har prøvet at handle her. Hos Surfmore.dk selv har flere købere også anmeldt deres oplevelse, og her får forhandleren 4,9 ud af 5 stjerner blandt over 50 anmeldelser. Derfor hersker der en bred enighed blandt køberne om, at Surfmore.dk er et godt sted at handle paddleboards.

Derfor anbefaler vi Surfmore.dk til køb af paddleboard tilbud

Hos Forbrugsguiden anbefaler vi Surfmore.dk til køb af SUP paddleboard tilbud, da kvaliteten af varerne er rigtig høj. Du kan derfor være sikker på et prima køb fra en forhandler, der også er ekspert på SUP området. Det vil sige, at du er i rigtig gode hænder, når du handler hos Surfmore.dk.

Vi er særligt glade for, at Surfmore.dk har oppustelige paddleboard tilbud til alle niveauer, så både grøn og garvet kan få et bræt, der passer til deres erfarenhed. En anden stor fordel ved forhandleren her er de ofte fordelagtige priser og den hurtige levering.

Se Surfmore.dk’s paddleboard tilbud her


Hvorfor er paddleboards så populære?

Paddleboarding er blevet en populær sportsgren, da denne træningsform kombinerer rigtig mange elementer. For det første er det en alsidig træningsform, der træner overkroppen såvel som core-musklerne, benmusklerne og armmusklerne på samme tid, og for det andet kan du nyde godt af den friske luft imens. 

Glem alt om svedige træningscentre og kast dig i stedet over SUP, som også træner din balance og smidighed. Noget af det unikke ved netop SUP boards er, at du træner rigtig mange områder af kroppen på én gang, og det skal du lede længe efter andre steder.

Paddleboardet er også velegnet til meditation og yoga, da du på vandet får en mere nuanceret stimulering af alle dine sanser. Lad dig forføre af bølgernes skvulp og vandets klarhed, mens du nyder udelivet og den ro, det stille vand beriger sindet med.

Hvad angår intensitet, kan du selv vælge, hvor hård din træning skal være. Det afhænger både af din egen indsats og af de vejrforhold, du padler under. Stærk vind og højere bølger giver mere modstand, mens en rolig sø ikke kræver nær så mange kræfter.

En time på et paddleboard kan snildt give dig en forbrænding på 450 kalorier, og træner du hårdt, kan du faktisk forbrænde op til 700 kalorier i timen. Det er rigtig meget i sammenligning med andre træningsformer.

Paddleboards har ikke mindst den bonus, at personer i alle aldre kan benytte sig af dem. Børn helt ned til otteårsalderen kan faktisk stå selv, og er børnene yngre, kan du få modeller, hvor du kan tage børnene med. Mange bræt kommer med opbevaringsmuligheder, så du kan tage proviant med på turen.

Fordele ved paddleboards – kort fortalt:

  • Giver dig en alsidig træning
  • Træner både overkroppen, core-musklerne, benmusklerne og armmusklerne
  • Kan også træne balance og smidighed
  • Perfekt til yoga og meditation
  • Kan give en forbrænding på op til 700 kalorier i timen
  • Træningsform, der byder på masser af frisk luft
  • Dejlig vandsportsaktivitet for både børn og voksne

Hvorfor skal jeg købe et paddleboard tilbud

Du bør benytte dig af de gode paddleboard tilbud, da SUP boards tit kan være dyre. Med besparelser på op til 50 procent kan du gøre en ret så fortrinlig handel, og så kan også forbrugeren med det stramme budget være med.

Med en op til 50 procents besparelse på paddleboard sæt tilbud får du rigtig meget for pengene, og det vil både være muligt for dig at få et prisvenlig avanceret bræt eller et mere simpelt, hvis du ønsker det.

Er du begynder, anbefaler vi, at du starter med et lidt bredere, kortere og mere håndterbart paddleboard, og hos både Watery.dk, Kingfish.dk og Surfmore.dk kan du finde skarpe stand up paddleboard tilbud på denne type.

Er du i stedet garvet, bør du gå efter oppustelige paddleboard tilbud på længere, slankere og skarpere modeller, som kan give dig en hurtigere fart. Disse bræt kan være specialdesignet til at kunne klare vanskelige vejrforhold, og det vil passe perfekt til eventyreren. Nogle modeller kan endda omdannes til en kajak, så her vil du få meget høj valuta for pengene.


FAQ

Hvor finder jeg de bedste paddleboard tilbud?
Du kan finde gode tilbud på paddleboards flere steder, men særligt hos Watery.dk, Kingfish.dk og Surfmore.dk kan du nyde godt af rigtig gode besparelser med deres stand up paddleboard tilbud.
Hvor meget kan jeg spare på et paddleboard tilbud?
Benytter du dig af de SUP board tilbud, vi har nævnt her i artiklen, kan du spare op til 50 procent på dit næste paddleboard.
Er paddleboards god træning?
Et paddleboard er en rigtig god og alsidig træningsform, da du får trænet hele kroppen – uanset om du sidder ned eller står op og padler. Samtidig kan du nyde udendørslivet og den friske luft. Særligt kan du få trænet overkroppen, core-musklerne, benmusklerne og armmusklerne på samme tid. Du kan med fordel også benytte dig af dit SUP tilbud for at kunne dyrke yoga og meditation samt optræne din balance og smidighed på vandet. Går du hårdt til den på dit paddleboard, kan du forbrænde op til 700 kalorier i timen.

Andre relevante tests og artikler

Vi har her i artiklen set nærmere på de bedste oppustelige SUP tilbud på markedet, hvor du kan spare op til 50 procent af originalprisen.

Vil du gerne finde specifikke modeller, som er gode at bruge, kan du læse vores test-guide  bedste paddleboards, der giver dig flere bud på, hvad du bør vælge.

Er du interesseret i at forbedre kondien og få mere træning ind i hverdagen, kan du også konsultere vores bedste motionscykel. Her gennemgår vi eksperternes favoritter, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Når du træner, kan det være en god ide at holde øje med træningen, så du får mest muligt ud af den. Træn for eksempel iført et pulsur, som giver dig viden og information omkring din aktivitet. Find markedets skarpeste varianter i vores bedste pulsur test-guide. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme