Paddleboard test-oversigt: De bedste SUP-boards ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

SIDST OPDATERET: juni 7, 2023.
Paddleboard test-oversigt: De bedste SUP-boards ifølge eksperterne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Vil du gerne ud på vandet til sommer og nyde solen? Paddleboard – også kaldet et SUP board – er blevet en meget populær aktivitet inden for vandsport.

Hvis du ikke har prøvet paddleboard, er det helt sikkert en anbefaling værdig. Det er ikke kun en underholdende sommeraktivitet, som du kan nyde med venner og familie – du får også mulighed for at træne og bruge hele kroppen, når du står på dit paddleboard.

Men hvor finder du det bedste paddleboard til formålet? Vi har gjort fodarbejdet og fundet 15 modeller, som er de bedste ifølge eksperterne. Vi præsenterer dem hver for sig, så du får et overskueligt overblik og kan vurdere på fordele, ulemper og pris.

De 12 bedste paddleboards i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

5 ting du skal overveje, før du køber paddleboard

 • Vægtkapacitet

  Hvis du vejer mere end det, dit paddleboard (også kaldet SUP board) er beregnet til, så kan det blive ret ustabilt og svært at padle. Din samlede vægt omfatter både din egen kropsvægt, samt det udstyr du har på. Paddleboards kan normalt holde til en vægt på mellem 90 og 140 kg, men der findes også paddleboards, der kan holde til mere end 230 kg. Hvis du vejer mindre end 90 kg, bør ethvert standard paddleboard være fint, men vejer du mere, så bør du overveje, at finde et større paddleboard, som giver dig mere stabilitet. I så fald skal du kigge efter dem med en længde på 300 cm og bredde omkring 80 cm.

 • Længde og bredde

  Korte paddleboards (under 305 cm) er velegnet til børn eller surfing, men det er også muligt at finde modeller designet til børn på omkring 240 cm i længden. Medium paddleboards (305-365 cm i længden) er glimrende til all-round brug og til paddleboard-yoga. Lange paddleboards (380 cm i længden og derover) er gode til hurtig padling og lange ture, omend de kan være lidt mere klodset at manøvrere med. De lange paddleboards er hurtigere end korte og mellemlange modeller, og de sætter en mere lige kurs, så hvis du er interesseret i at padle hurtigt eller tage på tur over længere distancer, så er det en lang model, du skal have fat i. Et bredere board vil altid være mere stabilt, men også langsommere, og hvis det er for bredt til dig, så kan det være svært at padle. De spænder normalt fra ca. 63 cm til 93 cm for at imødekomme forskellige behov. Hvis du skal på lange ture, hvor du skal have ekstra udstyr med, kan du vælge et bredere board for at få mere opbevaringsplads. Omvendt er smallere boards hurtigere og manøvredygtige, hvilket gør dem egnet til surfere og dem som ønsker fart over feltet.

 • Tykkelse

  Tykkelsen bestemmer, hvor meget vægt paddleboardet kan bære. Jo tykkere boardet er, jo mere vægt kan det bære. Den gennemsnitlige tykkelse ligger mellem 12 og 15 cm. For børn og lette personer kan et tyndt board være det bedste valg, da det er nemmere at håndtere og manøvrere. Vejer du over 90 kg, så anbefaler vi et tykkere board, så du føler dig mere sikker.

 • Pris

  Paddleboards kan findes til 1.000 kr mens de mere avancerde premium modeller koster op til 10.000 kr. Premium paddleboards er normalt lavet af mere robuste materialer og leveres med en pagaj af høj kvalitet. De har også flere PVC-lag af høj kvalitet for en mere solid sejlads, og der er flere D-ringe og greb til fastgørelse af udstyr. De billigere modeller er normalt lettere og nemmere at transportere, men de leveres ikke med samme mængde udstyr eller i samme kvalitet.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Vi har inkludert kunde- og ekspertanmeldelser i vores guide, så du kan få et nuanceret beslutningsgrundlag. Kundeanmeldelser kan give dig en idé om, hvilke erfaringer andre kunder har haft med en given model, og om de har været tilfredse med deres køb eller ej. Ekspertanmeldelser kan give dig mere teknisk information og hjælpe dig med at træffe en mere kvalificeret beslutning om, hvilket paddleboard, der er det rigtige for dig.

arrow-more

Watery Global 10’6 SUP Board - paddleboard bedst i test hos Vandklar

Forbrugsguidens anbefaling
 • check Testvinder hos Vandklar
 • check 4.6/5 stjerner i brugeranmeldelser hos Watery

Dagens bedste priser og tilbud på Watery Global 10’6 SUP Board:

Forbrugsguidens vurdering

Som konklusion har Watery’s Paddleboard en ret imponerende score på de parametre, som vi tager højde for i denne guide. Med gode kundeanmeldelser, der næsten udelukkende har 5 og 4 stjerner og et ret godt gennemsnit på 4,6, ser det ud til, at kunderne elsker det. Det bekræftes også af, at forhandleren er specialiseret i dette emne og har fantastiske 4,7 på Trustpilot på trods af tidligere problemer med levering.

Desuden anbefaler både det kommercielle produktanmeldelsesside, Fritluftsmagasinet, og vandsportstesthjemmesiden Vandklar paddleboardet som vinder. Sammenligner man prisen med hvad man får i forhold til materialer, størrelse, udstyr, tilbehør, og med ovenstående anmeldelse og testresultat, er dette produkt Forbrugsguidens anbefaling.

Fordele

 • Høj stabilitet
 • 6 lags konstruktion
 • Ideel til nybegyndere og øvede
 • 10’6 - Ideel størrelse af paddleboard

Ulemper

 • Paddleboard sæde medfølger ikke, men kan tilkøbes

Watery Global 10’6 SUP Board vil være det bedste paddleboard til dig, der vægter kvalitet og pris højest. Modellen er en klar ekspert- og brugerfavorit, og den er blevet testet hos 2 hold eksperter. Der er tale om vandsportsmagasinet Vandklar.dk og outdoor-magasinet Friluftsmagasinet.dk, der begge udnævner produktet til testvinder.

Friluftsmagasinet.dk har udført en paddleboard test, hvor Watery Global 10’6 SUP Board får en flot placering som testvinder. I alt har magasinet testet 5 modeller, og eksperterne forklarer, at du nok ikke vil finde et bedre valg end Watery’en. De fremhæver især prisen, de 2 lag PVC-plastik og muligheden for en høj vægtbelastning. Det eneste minus, de har, er farven, for du kan kun få produktet i 2 farver.

Eksperterne opsummerer oplevelsen sådan: ”Watery er fantastiske indenfor paddleboards, og de skuffer ikke med dette produkt”.

Hos brugerne modtager den i gennemsnit 4,8 ud af 5 stjerner hos forhandleren Watery.dk, hvilket er meget imponerende. Brugerne hæfter sig ved mange forskellige aspekter, men især går det igen flere steder, at kvaliteten er høj, balancen er god, og at produktet er fantastisk til prisen.

Én bruger skriver : ”Et godt stabilt board med stor skridsikker overflade og justerbar paddle”, og en anden opsummerer oplevelsen sådan: ”Jeg blev overrasket over kvaliteten af de to boards, de virker robuste og som et stærkt materiale. Derudover smarte features med net oppe foran og håndtag til at kunne bære i. Kan godt anbefales herfra”.

Anmeldelse: Produktanalyse af Watery Global 10’6

Høj kvalitet til nybegynderen såvel som til den øvede
Watery Global 10’6 SUP Board har mange fordele, men prisen i forhold til kvaliteten er nok den største. Variantens pris er klart i den gode ende af spekteret, og så er den fremstillet efter de mest moderne og teknologiske principper. Derfor kan du være sikker på at få fuld valuta for pengene, og du behøver ikke lede efter et paddleboard tilbud for at få råd til enheden her.

Brættet er designet til både nybegyndere og erfarne, så det vil tiltale en bred målgruppe, og det samme gælder for vægtklassen – som forbruger får du et bredt vægt-spænd, for den maksimale vægtbelastning ligger på 145 kilo.

Waterys SUP paddleboard har mange flere plusser, og et af dem er konstruktionen. Selve brættet har en 6-lags konstruktion, og det betyder, at du finder to lag af hård PVC-plastik, som øger stivheden, samt fire D-rings over midten. De fire D-rings gør, at du kan omdanne boardet til en kajak, hvis du tilkøber et sæde.

Varianten er et paddleboard oppusteligt, og det betyder, at du skal puste det op med pumpen, når du vil ud på vandet.

Meget stabilt
Watery Global 10’6 SUP Board er skabt til at være et allround-produkt, der vil passe til langt de fleste forhold for vand og vind. Der er tænkt over ekstra stabilitet via den styrkede stivhed, og det gør, at selv helt nye inden for sporten kan få glæde af modellen. Fronten er en såkaldt pin-front – ideel til uøvede – og den giver en hurtigere fart og et bredere stå- eller siddeområde.

Stivheden betyder som en bonus, at du ikke behøver at stå på enheden alene, hvis du er begynder. Faktisk kan der sagtens være to voksne ombord, uden at det knækker eller bøjer.

Du finder en miljøvenlig og skridsikker måtte øverst, og den bidrager til både stabiliteten og sikkerheden, så du ikke så let falder. Imellem måtten og PVC-lagene er der indlagt ekstra lag af nylon, der øger brættets robusthed og modstandsdygtighed over for slag.

Der er et indhold på 298 liter luft, hvilket giver en velskabt fylde, der holder dig flydende, og du får som nævnt en maksimumbelastning på 145 kilo. Det er en del. Alt i alt er Watery Global 10’6 SUP Board et prisvenligt bræt af høj kvalitet til en lav pris, der er ideelt til nybegyndere såvel som erfarne.

Innoliving Oppustelig SUP Paddleboard 10'6 Pastel Blue - bedste paddleboard med skridsikkert deck

Bedste paddleboard til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Innoliving Oppustelig SUP Paddleboard 10'6 Pastel Blue :

 • Høj maksimal belastning på 150 kg
 • Klar på 5 minutter
 • Rundt design - perfekt til bølger.

Forbrugsguidens vurdering

Paddleboardet leveres med en “Double Action”-pumpe, som sikrer, at paddleboardet hurtigt kan pustes op. Den eneste ulempe er, at et paddleboard-sæde ikke er inkluderet, og at ventilen kan drille. Det ændrer dog ikke på, at dette er en glimrende valgmulighed for alle, der leder efter et paddleboard de kan øve sig på, inden de prøver kræfter med åbent vand.

Fordele

 • Meget stabilt 
 • Kan rumme 2 personer
 • Let at anvende
 • "Double action pump" inkluderet
 • Glimrende valg til til nybegyndere og let øvede

Ulemper

 • Paddleboard-sædet er ikke inkluderet
 • Ventilens åben/lukke funktion kan drille

Denne løsning er et glimrende valgmulighed for dem, der leder efter et paddleboard med et afrundet design. Modellen har en god størrelse, som passer de feste, og dermed bidrage til en behagelig og bekvem følelse på vandet.

Anmeldelse: Produktanalyse af Innoliving Inflatable SUP Paddleboard 10'6 Pastel Blue

Sikker og komfortabel
Dette paddleboard er lavet af materialer af høj kvalitet og leveres med alt det nødvendige tilbehør, så du kan bruge det med det samme. Paddleboardet er klar til brug på fem minutter og kan nemt tømmes for luft og opbevares i den medfølgende opbevaringstaske.

Med et skridsikkert grip på deck pad’en skal du ikke bekymre dig om at glide, som man kan komme til på andre modeller. Paddleboardet er også meget stabilt og giver en god balance, hvilket gør det ideelt til begyndere eller dem, der ikke har erfaring med paddleboards. Dette var tydeligt at mærke i vores test af paddleboardet som nybegyndere.

Ekstraudstur inkluderet
Dette paddleboard kan rumme to personer ad gangen og har en maksimal vægtkapacitet på 150 kg. Den er også let og bærbar, så den er nem at transportere. Denne model leveres også med alt det tilbehør, du har brug for til en fantastisk dag på vandet, herunder en pagaj, en opbevarinspose, en pumpe, ankelramme, en finne og et reperationssæt.

Paddleboardet leveres også med et bagagenet foran, så du kan medbringe alt, hvad du har brug for på turen. Generelt var vi meget tilfredse med kvaliteten på de forskellige elementer i vores test, men under pumpning af boardet i vores test, oplevede vi lidt problemer med ventilens åben/lukke funktion. Dimensionerne på 320x84x15 cm gør den perfekt til brug på både hav, søer og i kanaler.

Surfmore SUP Allround - mest værdi for pengene

Bedste paddleboard i test hos Friluftsmagasinet
 • check Testvinder hos Friluftsmagasinet

Dagens bedste priser og tilbud på Surfmore SUP Allround :

Fordele

 • Langtidsholdbart paddleboard af højeste kvalitet
 • Hurtig levering på 2-3 dage
 • Dobbetlags MSL-konstruktion
 • Stiveste SUP board

Ulemper

 • Dyrere end andre billigere modeller

Vil du begynde at stå på SUP-board, eller er du allerede godt erfaren og mangler et transporterbart board, der kan komme med på ferie? Så er det her et godt bud til dig – Dette er det stiveste SUP board til prisen, hvilket sikrer dig bedre stabilitet og balance når du står på boardet.

Surfmore SUP Allround er det perfekte paddleboard til enhver. Selvom det måske ikke lever op til ekspertens høje forventninger, så er det et ideelt paddleboard med alt det nødvendige udstyr, og egner sig fantastisk til at komme med ud i bølgerne.

Surfmore SUP Allround er et allround paddleboard til familien og Testvinder hos Friluftsmagasinet. Det kan bruges af hele familien og er designet til at håndtere Danmarks lunefulde vejr. Kvaliteten er gennemtestet, og sættes bruges på flere af de surf skoler, der ligger rundtom langs kyster og søer.

Mere om Surfmore SUP Allround

Boardet bliver kaldt for Danmarks bedste starter kit, og du får da også alt med, du har brug for. Det komplette sæt sørger for, at du kan tage ud på havet eller søen uden problemer, og det tager max ti minutter at klargøre og komme ud på vandet. Surfmore SUP Allround er udviklet til danske forhold og er i dansk design. Det betyder, at der er taget højde for det danske klima og vandets bevægelse.

Med mål på 10’2 x 33 er det her et begynderboard i absolut topkvalitet, og så længe, det tages ud sammen med én, der allerede kan stå på SUP board, er det en god basis for læring. Konstruktionen i boardet hedder MSL1000D.

Dét er noget af det bedste, når det kommer til oppustelige SUP boards, og kendetegnene er den utrolig lave væg og den imponerende stivhed, der gør boardet nemt at stå på. Det giver en øget sikkerhed og stabilitet, og derfor er det især godt til begyndere.

Det brugervenlige SUP board kan tage en maksimal belastning på 125 kg. Boardet giver dig mulighed for at lære at paddel-surfe og holde balancen på kun 30 minutter, da det er designet med fokus på, at alle skal kunne bruge det.

Det slidstærke board kommer i en taske, der let kan komme igennem tjek i lufthavnen, pakkes om bag i bilen eller tages med i autocamperen. Desuden kommer den med skulderstropper, så den er nem at bære på. Det er også muligt at bruge tasken til at transportere dine sko eller en våddragt. Tasken er lavet af højeste kvalitet, så den kan holde længe.

Ligesom SURFMOREs andre boards, er Surfmore SUP Allround designet til at indeholde 1 bar tilsvarende 15-18 PSI. Det vil sige, at der skal pumpes en del luft ind i selve boardet, før HP2 pumpens manometer reagerer. Det er også muligt at få fat i en elektrisk pumpe beregnet til formålet, der, på trods af sin manglende æstetik, får jobbet gjort uden problemer.

Surfmore TOURING SUP board - bedste paddleboard til cruising

Bedste Premium Valg
 • check 4. plads hos Friluftsmagasinet

Dagens bedste priser og tilbud på Surfmore TOURING SUP board:

Fordele

 • Nemt at øve med
 • Hurtigt
 • Plads til let oppakning

Ulemper

 • Ikke mulighed for at tilkøbe paddleboard sæde

Surfmore TOURING er ét af Danmarks bedste starter kits og er en pakke komplet med alt det, du kunne have brug for. Det inkluderer pumpe, bæretaske, board, paddel og mere, og det tager max ti minutter at åbne pakken og komme ud på vandet.

Hvad siger eksperterne om Surfmore TOURING?

Surfmore TOURING har fået en god anmeldelse og en 4.-plads på Friluftsmagasinets liste over de 5 bedste SUP boards. Det vil altså sige, at én af Danmarks førende platforme indenfor friluftsliv og udendørssport har sagt god for SUP boardet.

Mere om Surfmore TOURING SUP board

Surfmore TOURING er designet med dobbeltlags MSL-konstruktion og er dansk design udviklet til danske forhold. Det betyder, at boardet er udviklet med tanke på det danske klima, temperaturerne herhjemme og de skiftende årstider og havstrømme. På den måde får du et board, der er beregnet til et køligere klima.

Boardet er beregnet til hele familien og anbefales fra 7 år og op. Børn bør aldrig stå alene, og det er altid godt at have en mere erfaren person med ude, når man tager et SUP board ud på vandet.

Surfmore TOURING har en højere maksimal belastning end Surfmore SUP Allround, nemlig på 135 kg. Ligesom Surfmore SUP Allround er Surfmore TOURING så praktisk, at boardet også bruges af surf skoler over hele landet. De to har den samme gennemtestede kvalitet og brugervenlighed, og Surfmore TOURING er også godt for begyndere at lære på.

Og det er da heller ikke underligt, at Surfmore TOURING er faldet i god jord. Boardet er nemt at øve med, det er hurtigt i vandet, og så giver det plads til lidt let oppakning. At det er en smule dyrere end andre boards er, hvad det er, for her får du et fantastisk starter kit, så du ikke skal tænke på yderligere udgifter.

Surfmore TOURING skiller sig ud med sin velegnethed til cruising. På det her board kan du nyde udsigten fra havet og se ind mod klitterne. Tag på længere ture eller brug det som træning – det er også muligt at pakke en taske og rejse på tværs af søer eller fjorde. Kom på tur op ad åer eller sæt farten ned og nyd at være på vandet.

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ - bedste paddleboard til afslappet aktivitet

Bedste paddleboard med sæde
 • check Kåret til ”Editor’s Choice” hos surfermagasinet Globosurfer.com
 • check 4.1/5 stjerner hos vandsportsmagasinet Paddlelove.com

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ :

Fordele

 • Topscorer i paddleboard test
 • Kan blive omdannet til kajak
 • God stabilitet
 • Integrerede opbevaringsmuligheder

Ulemper

 • Bedst til de rolige omgivelser

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ vil være det bedste paddleboard til den forbruger, der ønsker en robust model, du kan omdanne til en kajak.

Produktet er blevet testet af to hold eksperter, der begge er meget begejstrede. Det inkluderer surfermagasinet Globosurfer.com og vandsportsmagasinet Paddlelove.com i hver deres paddleboard test.

Globosurfer.com har fundet rigtig mange plusser. Det inkluderer blandt andet det medfølgende kajaksæde, som har en justerbar og polstret rygstøtte, der giver dig maksimal komfort. Den medfølgende aluminiumsåre er velfungerende, og du kan omdanne den til en kajak-åre ved behov.

Eksperterne roser ligeledes den integrerede opbevaringsmulighed, og så det vil være et godt paddelboard til børn såvel som til voksne. De opsummerer oplevelsen med ordene: ”If you equally enjoy paddleboarding and kayaking, check out the Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’”.

Paddlelove.com har vurderet boardet ud fra fire forskellige parametre, som inkluderer bygningskvalitet, funktioner, stabilitet og præstation. Brættet scorer 4 ud af 5 stjerner på bygningskvalitet, funktioner og præstation, mens den opnår 4,2 ud af 5 stjerner på parameteret stabilitet. Eksperterne fremhæver flere øvrige fordele – blandt andet den overkommelige pris, den skridsikre belægning og alsidigheden.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’

Stabil og ideel til rolige padleture
Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ er ideel til de rolige vandomgivelser, hvor bølgerne ikke går for højt. Den er robust og holdbar og ikke skabt til den helt høje fart.

Du kan sagtens komme fint op i tempo, men her er ikke tale om en racer-model. I stedet vil du kunne nyde en rolig og afslappende padletur på søen eller i de mindre bølger. Det er en allrounder, som både vil tiltale nybegynderen og den erfarne. Er du til meditation eller yoga, finder du sandsynligvis ikke et bedre valg.

Stabiliteten er høj, og derfor er det intet problem, at det går langsomt. Den gode tykkelse på 12 centimeter giver en skarp luftfordeling, og de 84 centimeter i bredden bidrager til stabiliteten.

Varianten er et paddleboard oppusteligt, og du skal selv puste det op. Det går dog heldigvis meget let, da der medfølger en håndpumpe. Hvis du foretrækker, at pumpearbejdet går hurtigere, kan du tilkøbe en elektrisk pumpe.

Smart ombyggelig version
Når du første gang ser Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’, kan du ikke undgå at bemærke designet. Modellen er flot og tiltrækkende med nuancer af blålige toner, der sammen med vandets bevægelser danner en rolig harmoni.

Forrest er der et snøresystem, der danner et net, og nettet kan du bruge til opbevaring – for eksempel oppakning til længere ture. Det allermest særlige ved brættet er, at det er ombyggeligt. Det betyder, at der medfølger et sæde, og når du sætter det fast på boardet, har du i stedet en kajak. Så kan du sidde ned og padle i stedet for at stå eller ligge på knæ.

Der medfølger ligeledes en ombyggelig åre, som du både kan bruge til at padle, når du står op, og når du sidder ned. Produktet kommer med en større tilbehørspakke, og ud over pumpe, sæde og åre finder du en rygsæk, en finne, en ankelsnor og et reparationssæt.

Maksimumbelastningen ligger på 120 kilo, hvilket er meget pænt. Prisen er overkommelig – især når vi tager i betragtning, at du får både et paddleboard og en kajak for pengene. Alt i alt er Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ et robust SUP board, som er skabt til de rolige ture og kan blive omdannet til en kajak.

Voyager Touring 13'2" SUP board - bedste paddleboard til den erfarne

Dagens bedste priser og tilbud på Voyager Touring 13'2" SUP board :

Fordele

 • Til dig der vil have det absolut bedste
 • Mest stabile og stift SUP board
 • Aftagelige finner

Ulemper

 • Dyrere produkt
 • Mindre fleksibel front

Når kun det bedste er godt nok, så vil det store premiumvalg Red Paddle Voyager Touring være oplagt. Modellen har fået en opdatering i 2021 og er bestemt for dig, der vil have en af allerbedste nye modeller på markedet.

Det er en af oversigtens allermest stabile og stive SUP boards. Red Paddles Voyager SUP Board er både længere og tykkere end mange andre på markedet, hvilket giver ekstra stivhed og stabilitet. Det er optimalt til dig, der elsker lange ture på det blå vand, men også hvis du er højere end gennemsnittet.

Formen på selve boardet er optimeret, så det har en integreret V-Hull. Bunden af boardet er derfor ikke fladt, men formet, så det øger fremdriften. Det sikrer, at boardet glider behageligt let og legende gennem vandet. Det er videnskabeligt bevist, at du kan bevæge dig både længere og hurtigere med en V-Hull fremfor en klassisk flad bund af paddleboards.

Anmeldelse: Produktanalyse af Voyager Touring 13'2"

Effektiv pumpe og stort cargo-område
Når du skal gøre Red Paddle Yoyager Touring klar til afgang, så foregår det let med den medfølgende Titan pumpe. Pumpen er solid og kraftig, så du dobbelt så hurtigt som med andre pumper kan nå op på mellem 16 og 20 PSI.

Boardet har et integreret cargo-område til ekstra opbevaring. Her kan du have telt og andet campingudstyr med, hvis du skal overnatte på vejen tilbage. Boardet er så langt, at du sagtens kan have plads til at tage et mindre barn eller din hund med ud på bølgen blå.

Under boardet sidder en række af FCS-finner. FCS er verdenskendte for deres surfboard-finner, så kvaliteten er helt i top.

Finnerne til Red Paddle Yoyager Touring er aftagelige, og de er både lette at sætte på plads og glide ud af finneboksene. De bliver holdt på plads med en fingerbolt, når de skal integreres i brættet.

Det smarte ved boardet er, at finnerne, der hjælper dig med at holde balancen og gøre boardet mere stabilt, kan tages af. Du kan derfor udfordre dig selv, om du bliver mere om mere komfortabel på boardet og opbygger din balanceevne.

Med til boardet får du en god taske med plads til al tilbehøret. Tasken kan rumme op til 150 liter, så du kan have alt dit grej til SUP board samlet ét sted for et godt overblik.

Watery Global oppustelig SUP - ekspert favorit 

 • check Testvinder hos Vandklar og Friluftsmagasinet
 • check 4.8/5 mulige stjerner hos Watery.dk

Dagens bedste priser og tilbud på Watery Global oppustelig SUP :

Fordele

 • Høj kvalitet til en lav pris
 • Optimal størrelse til de fleste
 • God til de danske vind- og vejrforhold
 • Konstruktion med 6 lag

Ulemper

 • Ikke den hurtigste model
 • Ikke til børn under 40 kg

Skal du på vandet og med en makker, kæresten eller familien, så er Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10’6 en god løsning. Størrelsen passer til hele familien fra cirka 8 eller 40 kg minimum og op til 70 år. Den er lavet til at få dig hurtigt på vandet, og I får alt det nødvendige tilbehør, så det går så nemt og bekvemt som muligt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Watery Global

Praktisk løsning til at komme ud på de danske vande
Global SUP-boardet er fremstillet af 6 lag forskellige materialer, der øger brættets stabilitet. Blandt andet har det to lag PVC, der gør det ekstra modstandsdygtigt både på land og i vand. Har du brug for at have oppakning med dig på tur, kan du hægte det fast i de fire D-ringe, der er på midten.

Boardet kan du let pumpe op med den medfølgende pumpe, og de kan fyldes med op til 298 liter luft i alt. De medfølgende paddles kan justeres i længden, så de er mellem 140 og 220 cm lange. De kan derfor bruges af både mindre og større familiemedlemmer.

Watery Global oppustelig SUP anbefaler vi som et godt all-round valg. Det passer til de fleste mennesker, og du får en del smart tilbehør med som et komplet sæt, så du ikke skal tænke på udstyr oveni. Det er et godt valg til dig, der er nybegynder og vil hygge dig på vandet med dine nærmeste og få lidt motion.

Når du bestiller paddleboardet medfølger:

 • Global SUP-board, 1 fuldt reparationskit, en stor rejsetaske, pumpe, delbar aluminium paddle, leash til om anklen, 1 aftagelig finne.

Hvad siger eksperterne om Watery Global oppustelig SUP?

Hos Friluftsmagasinet.dk bliver Watery Global oppustelig SUP kåret til det bedste billige paddleboard blandt i alt 5 forskellige udvalgte boards. De anbefaler sættet til hyggebrug i sommerhuset og med familien, hvor sættet indeholder alt, du får brug for. Særligt kvaliteten får ros, hvor du får god værdi til pengene.

Subzero 10'6" SUP Pakketilbud - paddleboard af genbrugsplast

Dagens bedste priser og tilbud på Subzero 10'6" SUP Pakketilbud:

Fordele

 • God til familier
 • Begyndervenlig
 • Testet under nordiske forhold
 • Komplet sæt

Ulemper

 • Ikke anbefalet til den erfarne paddleboarder

Med det fulde pakketilbud fra Subzero kan du tage venner og familie med på vandet. Sættet indeholder 2 GLACIER SUP paddleboards og alt tilbehør, så du og en anden kan komme i gang med at udforske mulighederne for at se landet fra vandsiden. Pakkeløsningen indeholder:

 • 2 SUP boards
 •  2 x paddles
 •  2 x leashs
 •  2 sæt aftagelige finner
 •  2 x opbevarings tasker
 •  2 x pumper

Sættet er praktisk, hvis du ikke selv har den store erfaring med paddleboards og vil være helt sikker på, at du ikke står og mangler noget, når du er ude.

Anmeldelse: Produktanalyse af Subzero 10'6" SUP Pakketilbud

God til begyndere og familier
Paddleboardet fra Subzero er i god kvalitet, og det egner sig særligt godt til begyndere, familier eller den lidt erfarne. Sættet kan bruges til skøn leg med familien på strandtur, til den daglige træning eller længere sejladser på et board. Mange kan derfor være med Subzero Pakketilbud 2 x Glacier SUP Paddleboards.

Selve boardet er et mere mellemlangt og en bred udgave af et SUP board. Kombineret med særlige dobbeltsvejsninger, får du et kraftigt, stabilt og holdbart board, der kan bruges under de fleste forhold. Begge boards har en maksimal belastning på 110 kg.

Du kan føle dig helt tryg ved at bevæge dig ud på de danske vande, for paddleboardet er testet under nordiske vind- og vejrforhold.

Materialet er en særlig 2 lags forstærket 1000D PVC med welded drop-stitch. Det sikrer en høj kvalitet, der kan tåle ikke mindst daglige ture på vandet, men også de knubs du uundgåeligt vil få på vejen.

I alt vejer hvert board 11 kg, men hvis du tilføjer tilbehør og board pakket i den praktiske medfølgende taske, så vejer det samlet 13 kg.

Ekstra stabilitet og bredde
Faconen på boardet sørger for en retningsstabil fremdrift, så selv i mere uroligt vand med bølger eller strøm, har du en stabil platform. Den ekstra bredde gør det sværere at tippe over, så du bedre kan få en føling med balancepunkt og de naturlige bevægelser.

Sættet har fået en opgradering, og pakkeløsningen er et billigere valg, hvis du står og mangler alt udstyr. Der er en del smart udstyr med, hvis du vælger modellen her. Pumpen er en kraftig sag, der nemt klarer at puste boardet op, så I kan komme ud og afsted. Det er let at få dit paddleboard i vandet, og med aluminiums og glasfiber padler, får du en god fremdrift.

Hver paddleboard har et smart cargo-bungee område, hvor du kan opbevare forskellige ting undervejs – måske en ekstra jakke eller en vandflaske. Når boardet igen skal op af vandet efter en god tur, så letter 3 polstrede håndtag transporten.

Bestway Hydro Force Aqua Journey - budgetvenligt SUP board

 • check Kåret til ”Best Value” hos surfermagasinet Globosurfer.com
 • check 4.5/5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Hydro Force Aqua Journey:

Fordele

 • Topscorer i paddleboard test
 • Budgetvenlig
 • Sikker og robust
 • Allrounder til flere typer af vand

Ulemper

 • Fås kun i 1 farve

Modellen er en favorit hos både eksperter og forbrugere. Hos den internationale forhandler Amazon modtager produktet 4,5 ud af 5 stjerner, mens den bliver kåret til ”Best Value” (Bedste værdi) i en paddleboard test hos surfermagasinet Globosurfer.com.

Eksperterne er også meget begejstrede for modellen. De nævner, at prisen klart er i den overkommelige ende, men du får stadig alt det tilbehør med, du kunne ønske. Designet bliver rost for at være både stabilt og funktionelt, og eksperterne kommenterer, at det er komfortabelt at anvende brættet, selv når du sidder på knæene.

De påmonterede håndtag gør transporten nem, og så er præstationen lige god på hav såvel som på sø og å. Oplevelsen bliver opsummeret med ordene: ”Simple, functional, and budget-friendly, the Bestway Hydro Force Aqua Journey is an excellent choice for beginners who are looking for a great entry board”.

Brugerne er glade for mange forskellige aspekter – blandt andet den effektive pumpe, som gør det utrolig nemt at komme i gang med at anvende produktet. Andre fordele hos brugerne er den lave pris, den solide konstruktion, det komfortable design, selve præstationen på vandet samt alt det praktiske tilbehør, der medfølger.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bestway Hydro Force Aqua Journey

Det prisvenlige valg
Bestway Hydro Force Aqua Journey kommer med flere fordele, men den måske største er prisen. Her er tale om et overkommeligt prisleje, så alle typer af forbrugere vil kunne være med. Derfor behøver du heller ikke lede efter et paddleboard tilbud for at få råd til boardet her.

Den lave pris til trods kommer enheden med masser af kvalitet, så du behøver ikke frygte, at du kommer til at gå på kompromis med det mest essentielle.

Brættet er solidt og holdbart, og det er skabt til at være robust. Du kan roligt tage det med ud i bølgen blå og være sikker på at få en fantastisk oplevelse. Sikkerheden er høj, og du vil få en model med et godt stå/sidde-område, hvor du ikke så let glider.

Bestways SUP board er designet i en farverig orange-gul nuance, der vil være let at se og rigtig flot, når det glider gennem vandet.

Allround-produkt
Nogle varianter er skabt til de vilde bølger, mens andre er skabt til mere roligt vand. Bestway Hydro Force Aqua Journey er et allround-bræt, som du kan anvende i den type vand, du foretrækker. Men det har sin klare force i de mere rolige omgivelser med mindre bølger.

Anvendeligheden er meget alsidig, og du kan både bruge enheden til den afslappende padletur eller til lidt mere action. Yoga- og meditationsentusiasten vil også kunne drage fordel af brættet, der let vil kunne imødese de aktiviteter, som er helt nede i gear.

SUP’en er et paddleboard oppusteligt, og derfor vil det være let at transportere. Når du ønsker at komme ud i vandet, skal du blot puste det op med den medfølgende pumpe. Du kan tilkøbe en elektrisk pumpe, hvis du gerne vil have, at det skal gå lidt hurtigere.

Der er en maksimumbelastning på 100 kilo. Alt i alt er Bestway Hydro Force Aqua Journey et farverigt og budgetvenligt valg, der kommer med alt det essentielle og en høj alsidighed.

Bestway Hydro Force Kahawai - SUP board til nybegyndere såvel som øvede

 • check Kåret til ”Our top pick” hos surfermagasinet Globosurfer.com
 • check 4/5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Hydro Force Kahawai:

Fordele

 • Testvinder i paddleboard test
 • Høj alsidighed
 • Medfølger 3 finner 
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Fås kun i 1 farve

Modellen hører til blandt eksperternes såvel som brugernes favoritter. Hos forhandlersiden Amazon modtager den i gennemsnit 4 ud af 5 stjerner, mens den i en paddleboard test hos surfermagasinet Globosurfer.com bliver kåret til testvinder samt får en fin anmeldelse af ferieudstyrsmagasinet Ferieudstyr.dk.

Globosurfer.com begrunder deres flotte anmeldelse med, at brættet er: ”Fast, stable, and very easy to paddle, which makes it an excellent option for both beginners and experienced paddleboarders”. Eksperterne er især imponerede over den skridsikre overflade, der sikrer dig mod at glide, samt det velfungerende finnesystem, der tillader dig at måle din hastighed meget præcist.

Den smarte tilhørende aluminium-åre kan blive delt i tre for en lettere transport, og de fem håndtag på modellen er en stor fordel, når du skal transportere den. Alt i alt mener eksperterne, at her er tale om et enestående board, der vil passe til alle kropstyper og færdighedsniveauer.

Brugerne hos Amazon fremhæver forskellige elementer ved produktet, men især går det igen, at kvaliteten er høj, at oplevelsen på vandet bliver dejlig, og at der er god valuta for pengene.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bestway Hydro Force Kahawai

Sejt bræt med mange fordele
Bestway Hydro Force Kahawai hører ikke til blandt Bestways’ billigste varianter, men dog heller ikke til de dyreste. Du skal godt nok lægge flere penge på bordet end hos de helt prisvenlige versioner, men til gengæld får du en skarp investering, der kan holde i mange år.

Enheden er skabt til at være meget robust og holdbar, og det er ikke mindst fordi, den er designet til at blive brugt i vandforhold, der er alt andet end rolige. Det betyder, at du uden at være nervøs kan tage Bestways’ SUP paddleboard med ud de steder, hvor vandet er uroligt. Det kan for eksempel være floder eller i stærkere bølger. Er du eventyrlysten, vil modellen her klart være noget for dig.

Som et visuelt plus er boardet virkelig sejt at se på. Det kommer i et flerfarvet design med lækre detaljer.

Varianten er et paddleboard oppusteligt, og det er hurtigt og let at puste det op. Der medfølger en håndpumpe, men hvis det skal gå stærkere, kan du tilkøbe en elektrisk pumpe. Faktisk er tilbehørspakken rigtig stor, og med i pakken følger også en åre, en rygsæk, en ankelsnor og et praktisk reparationssæt.

Let navigering
En anden af Bestway Hydro Force Kahawais store fordele er navigationen. Brættet er fremstillet til at være nemt at navigere – både når du opholder dig i rolige vandomgivelser, eller når du giver dig i kast med de mere vilde.

Du finder 3 aftagelige finner, der hjælper til en bedre navigation samt til en bedre sikkerhed. Sikkerhed er vigtigt, når du har med et SUP board at gøre, og her kan du stå stabilt og fast.

Selv om modellen er skabt til de vildere forhold, kan du tillige anvende den til den afslappende padletur på søen eller i roligt vand. Det gør produktet velskabt til nybegyndere såvel som øvede, og det vil favne meget bredt.

Der er en maksimumbelastning på 140 kilo, hvilket er rigtig pænt. Som en ekstra bonus er der et smart snøresystem forrest, og det er er skabt til at fungere som et ”net”, der holder fast på oppakningen. Derfor vil varianten også være ideel til de længere ture.

Alt i alt er Bestway Hydro Force Kahawai et robust og flot SUP board, der er skabt til vildere forhold og har en let navigation og smarte snore til oppakningen.

 Aqua Marina Fusion - paddleboard med valuta for pengene

 • check 8.2/10 point hos vandsportsmagasinet Standuppaddleboardworld.com

Dagens bedste priser og tilbud på  Aqua Marina Fusion:

Fordele

 • Lang længde
 • Optimal balance
 • Meget tilbehør
 • Moderne drop-stitch-teknologier

Ulemper

 • Ikke anbefalet til den erfarne paddleboarder

Aqua Marina Fusion vil være det bedste paddleboard for dig, der leder efter et godt paddleboard tilbud, som giver høj værdi for pengene.

Modellen er blevet testet hos to forskellige hold eksperter, der har det til fælles, at de begge er meget imponerede. Det danske outdoor-magasin Friluftsmagasinet.dk tildeler produktet en placering som topscorer, mens vandsportsmagasinet Standuppaddleboardworld.com giver den hele 8,2 ud af 10 point.

Friluftsmagasinet.dk har i deres paddleboard test set nærmere på 5 varianter, hvor Aqua Marina Fusion får en flot andenplads. Det begrunder eksperterne med, at prisen er virkelig fin, og så er designet utrolig lækkert. De forklarer, at den er mest velegnet til brug i sommerhuset, men at hele familien kan anvende den. Friluftsmagasinet.dk opsummerer oplevelsen sådan: ”Kvaliteten er god og på trods af den billige pris får du meget value for money”.

Standuppaddleboardworld.com giver brættet en høj score på flere parametre såsom stabilitet, design, præstation, medfølgende tilbehør og forhold mellem pris og kvalitet. Eksperterne er især begejstrede for det medfølgende tilbehør, som betyder, at du ikke skal ud og have ekstra penge op af lommen.

Endnu en fordel er den lette vægt, som gør enheden nem at transportere, og så præsterer den utrolig fint på både stille og uroligt vand. Eksperterne opsummerer den positive oplevelse med ordene: ”Aqua Marina Fusion lives up to the high expectations. It is one of the most sold inflatable SUP boards and this is justified. The SUP board is great on the water and is very sturdy”.

Anmeldelse: Produktanalyse af  Aqua Marina Fusion

Kan det hele
Aqua Marina Fusion kommer med et væld af fordele, og vi kan starte med det ydre. Designet er superflot i en lækker orange farve, der helt sikkert vil dreje en del hoveder. Brættet er ekstra langt i forhold til både forgængeren og flere af konkurrenterne med sine 330 centimeter, og derfor vil du opleve at kunne glide mere smidigt gennem vandet.

Bredden er også vid, så du vil få en god stabilitet og balance, der især vil være smarte egenskaber for nybegynderen, der lige skal lære teknikkerne.

Med produktet her vil du lige være klar til at hoppe i bølgen blå med det samme, og den er et paddleboard oppusteligt. Det betyder, at varianten vil være pladsbesparende i det daglige, og når du vil ud på vandet, skal du blot pumpe den op. Det foregår via den medfølgende højtrykspumpe, der på ingen tid gør dig klar til at komme i gang.

Ud over den medfølgende højtrykspumpe får du en komplet pakke med rigtig mange stykker tilbehør. Det inkluderer den justerbare åre, en smart transporttaske, sikkerhedsline og et reparationssæt.

Prisen ligger ikke i den helt lave ende, men du vil få rigtig meget værdi for pengene. Se betalingen som en investering i både underholdning, adspredelse, sundhed og velvære.

Til den brede målgruppe
En af Aqua Marina Fusions helt store forcer er alsidigheden. Med sit design og konstruktion appellerer den til den brede målgruppe, og det spænder lige fra den eventyrlystne til motionisten, familien eller nybegynderen. Du vil kunne benytte enheden i rolige såvel som urolige vandomgivelser, og du vil både kunne få action eller meditation. Valget er dit.

Vægten for selve boardet ligger på under 9 kilo, hvilket gør det muligt at transportere det let, og maksimumsbelastningen i kilo er på 150 kilo. Det er højt for typen af SUP paddleboard her.

Du finder masser af styrke og stivhed i produktet, og konstruktionen er skabt efter de mest moderne drop-stitch-teknologier. Du vil få den samme robusthed og glid, som du kender fra et hard board, og formen giver en bedre balance.

Som en praktisk funktion er der et snøresystem forrest, der fungerer som et slags net til opbevaring. Så kan du lettere tage ud på en længere tur med oppakning og proviant.

XQMax Sup 305 - godt allround paddleboard

 • check God anmeldelse hos paddleboard-bloggen Sunsetpaddler.com
 • check 3.8/5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på XQMax Sup 305:

Fordele

 • Favorit i paddleboard test
 • Fin pris
 • Flot og praktisk design
 • Høj sikkerhed
 • Større tilbehørspakke medfølger

Ulemper

 • Fås kun i 2 farver

Modellen hører både til favoritterne hos eksperterne og brugerne. Hos forhandleren Amazon modtager den 3,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit, mens den får en fin anmeldelse i en paddleboard test hos bloggen Sunsetpaddler.com.

Eksperterne nævner flere fordele ved modellen – blandt andet at det er et meget alsidigt bræt, som du kan bruge til mange forskellige SUP-aktiviteter. Det er også utrolig let at manøvrere, og så er det lige dele velegnet til begyndere og mere trænede brugere.

Det er dog et plus, hvis du har erfaring i forvejen. Stabiliteten kunne være bedre, og eksperterne nævner, at det kan være svært at holde balancen på uroligt vand. Til gengæld mener de, at varianten: ”Comes with everything you need to get on the water”.

Brugerne er generelt meget positive, og de roser især produktet for at være godt konstrueret og nemt at komme i gang med. De fremhæver det også for at være velegnet til børn såvel som voksne, og så præsterer det rigtig fint på vandet.

Anmeldelse: Produktanalyse af XQMax Sup 305

Alsidig allrounder
Uanset om du er til de lidt vildere bølger eller de rolige padleture gennem en stille gå, så vil XQMax Sup 305 være et godt valg. Produktet er meget alsidigt og vil passe til de flestes behov. Prisen er som et plus overkommelig, så uanset dit ønskede formål vil her være høj værdi for pengene.

Designet er traditionelt og skabt i en farvestrålende orange farve med lyse og sorte detaljer og nuancer. Det ligger klart til den seje og eventyrvækkende side.

Som en del af designet er der forrest et snøresystem, hvor krydsende snore danner et net. Nettet kan du bruge som opbevaringssted til oppakning, hvis du gerne vil ud på længere ture.

Varianten er et paddleboard oppusteligt, og du kan forholdsvist nemt puste det op med den medfølgende håndpumpe. Ud over håndpumpen medfølger en større tilbehørspakke med både en justerbar åre i aluminium, tre finner, en strop og en bæretaske.

Høj sikkerhed
De tre finner givere en lettere navigering samt en bedre sikkerhed. Sikkerheden bliver tillige øget af den skridsikre EVA-måtte, som du står på, mens du padler. Måtten gør, at du undgår at falde og slå dig, og selv i større bølger vil du opleve at kunne stå solidt fast.

Selve brættet er også robust og solidt, og det kan tåle lidt af hvert. Alsidigheden gør, at du selv kan vælge, om du vil stå op og padle, eller om du hellere vil sidde på knæ. Når du sidder på knæ, vil balancen blive lettere, og som nybegynder kan det være en smart ide at starte her.

XQMax Sup 305 er dog designet til både den nye og erfarne padelboarder, og alsidigheden finder du også i vægtbelastningen. Den maksimale vægtbelastning ligger på 150 kilo, hvilket er højt for et SUP board i klassen her.

Test og anmeldelser af paddleboards anvendt i artiklen

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

Ekspert- og testkilder

Globosurfer.com

Globosurfer.com er et internationalt surfermagasin og er en del af Amazons tjenester. Magasinet skriver om forskellige aspekter af vandsport og surfing i særdeleshed, og det inkluderer også tests af udstyr. Her drejer det sig om en paddleboard test af en række forskellige Bestway Hydro Force brætter. Modellerne Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’, Bestway Hydro Force Kahawai og Bestway Hydro Force Aqua Journey er inkluderet i testen, der er baseret på parametre som varianternes ydeevner, design, pris, anvendelighed, funktionalitet og tilbehør.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Globosurfer.com

Inflatableboarder.com

Inflatableboarder.com er et internationalt vandsportsmagasin og forhandler med fokus på oppustelige paddleboards. Eksperterne leverer information omkring modellerne på markedet og hjælper læserne til at foretage de bedste valg. Her er der blevet set nærmere på to forskellige modeller, der hver især er blevet bedømt i solotests – bedømmelserne er baseret på kriterier som brætternes ydeevne, funktionalitet, anvendelighed, brug, tilbehør, design og pris.

Testene blev udført: Januar 2021
Du kan se testen af Aztron Urono SUP her: Inflatableboarder.com

Du kan se testen af Aztron Mercury her: Inflatableboarder.com

Paddlelove.com

Paddlelove.com er et stort vandsportsmagasin med fokus på aktiviteter, hvor du skal padle. Det vil sige paddleboards, kajakker og kanoer. Eksperterne hjælper deres læsere til at vælge de mest velfungerende produkter, og det inkluderer tests fra tid til anden. Her har Paddlelove.com for eksempel testet SUP boardet Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’, som de roser i flotte vendinger.

Testen blev udført: Ikke oplyst

Du kan se testen her: Paddlelove.com

Standuppaddleboardworld.com

Standuppaddleboardworld.com er et paddleboardmagasin/blog stilet mod både nybegyndere og øvede. Her kan du finde al den information, du har brug for, hvis du gerne vil blive klogere indenfor feltet. Det inkluderer blandt andet tests. Her har eksperterne set nærmere på modellen Aqua Marina Fusion, som de giver en rigtig flot anmeldelse baseret på aspekter som ydeevne, præstation, pris, design, anvendelighed og funktionalitet.

Testen blev udført: Marts 2021
Du kan se testen her: Standuppaddleboardworld.com

Sunsetpaddler.com

Sunsetpaddler.com er en personlig blog, der handler om paddleboards. Indehaveren giver tips og insiderviden indenfor feltet samt skriver guides og foretager tests. Her gælder det en solotest af modellen XQMax Sup 305, som bloggen er meget positivt stemt overfor.

Testen blev udført: Ikke oplyst
Du kan se testen her: Sunsetpaddler.com.

Supboardermag.com

Supboardermag.com er et internationalt paddleboardmagasin og forhandler af SUP brætter. Eksperterne leverer information og viden om produkterne, så læserne kan blive klogere. Det inkluderer også tests af forskellige varianter, der er baseret på blandt andet ydeevne, funktionalitet, design, brug og konstruktion.

Testene blev udført: Juni 2020
Du kan se testen af Aztron Titan SUP 11’11 2.0 og Aztron Mercury her: Supboardermag.com

Du kan se testen af Aqua Marina Race her: Supboardermag.com

Sup-internationalmag.com

Sup-internationalmag.com er et online vandsportsmagasin med fokus på SUP paddleboards. Her leverer eksperterne tips, nyheder, guides, videoer og tests af forskellige SUP’er, og her er det blevet Aqua Marina Races tur til at blive anmeldt. Eksperterne er generelt meget positivt stemt.

Testen blev udført: 2019
Du kan se testen her: Sup-internationalmag.com

Vandklar.dk

Vandklar.dk er et dansk vandsportsmagasin skabt af fagpersoner fra svømmeverdenen. Der er fokus på udstyr til svømning og aktiviteter i vand, og her drejer det sig om en paddleboard test, hvor modellen Watery Global 10’6 SUP Board bliver kåret til testvinder. Testen er baseret på kriterier som ydeevne, kvalitet, stabilitet, sikkerhed og funktionalitet.

Testen blev udført: Januar 2021
Du kan se testen her: Vandklar.dk

Watery Global oppustelig SUP er også testet af Vandklar.dk. De anbefaler pakkeløsningen, hvis det skal være let, og selve boardet får ros for at være stift og godt konstrueret. Samlet bliver Watery Global oppustelig SUP bedømt som det bedste all-round valg, hvis du hurtigt vil på vandet.

Anmeldelsen er opdateret: januar 2021

Friluftsmagasinet.dk

Hos Friluftsmagasinet.dk elsker de alt omkring friluftslivet. De deler nyheder og indhold om, hvordan du bedst oplever naturen på forskellige måder. De laver også oversigter over de bedste produkter indenfor udendørskategorien.

Friluftsmagasinet.dk har blandt andet samlet 5 af de bedste SUP-boards, hvor Watery Global oppustelig SUP får en 3. plads som det bedste billige paddleboard i samlingen. Det får god feedback på kvaliteten i forhold til prisen, og med mange dele skal du ikke tilkøbe ekstraudstyr for at komme i gang. De anbefaler sættet til sommerhusture med familien, hvor I skal køles af.

Testen er opdateret: marts 2021

Friluftsmagasinet er magasinet for dig, der interesserer dig for udendørsliv, nyheder og udstyr. Du kan læse og lære om mange ting, og uanset om du er ny, øvet eller ekspert, kan du finde inspiration til de produkter, du skal have fat i.

Friluftsmagasinet har lavet en liste med de 5 bedste SUP boards, hvor Surfmore ALLROUND er blevet kåret som testvinder, og Surfmore TOURING har fået 4.-pladsen. Listen er udarbejdet i samarbejde med SUP board eksperterne Anders Braun og Simone Jensen.

Anmeldelsen er opdateret: september 2021

Watery.dk

Watery.dk er en dansk forhandler og producent af udstyr til aktiviteter i vandet. Køberne kan efterlade anmeldelser af købte produkter, som kan komme andre potentielle købere til gode. Her gælder det brugeranmeldelser af den populære Watery Global 10’6 SUP Board.

Testen blev udført: Ikke oplyst
Du kan se brugeranmeldelserne her: Watery.dk.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Hos Amazon kan køberne efterlade bedømmelser af de varer, de har købt, og bedømmelserne kan komme andre potentielle købere til gode.

Dato: Ikke oplyst. 

Du kan se brugeranmeldelserne af Bestway Hydro Force Aqua Journey her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af Bestway Hydro Force Kahawai her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af XQMax Sup 305 her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af Aztron Mercury her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af Aztron Urono SUP her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af Aqua Marina Race her: Amazon.

Du kan se brugeranmeldelserne af Aztron Titan SUP 11’11 2.0 her: Amazon.

FAQ

Hvilke paddleboards er bedst i test?
Der er mange gode varianter på markedet, og i vores paddleboard test artikel har vi gennemgået 10 af de bedste: De hører alle til blandt eksperternes favoritter, men i særdeleshed udmærker Watery Global 10’6 SUP Board, Bestway Hydro Force Kahawai, Aqua Marina Race og Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ sig.
Hvordan vælger jeg det rette paddleboard?
Før du køber et SUP paddleboard, bør du undersøge nogle specifikke kriterier. Du bør basere dem på dine individuelle præferencer og behov, så du ved, om du skal vælge en model, der er til fart eller en mere stabil begyndervariant. Du finder det bedste paddleboard, hvis du tillige overvejer stivhed, materiale, sikkerhed, opbevaringsmuligheder, design og tilbehør. Endelig er prisen og ombygningsmuligheder vigtige parametre. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.
Hvordan kan jeg bruge et paddleboard?
Et SUP paddleboard er et bræt til vandet, der via arm- eller paddelbevægelser skubber dig frem gennem vandet. Du kan enten sidde på knæ på dit SUP board eller stå oprejst. På den måde kan du opleve vandet og havet på en unik måde, mens du også får motion og bevæger dig.

Hvad er et paddleboard?

Et paddleboard – også kendt som SUP board – er et stor, flydende board, som man kan stå på og ro med en padle. Det minder om en surfboard, men er større og mere stabilt. Paddleboards bruges ofte til at padle på søer, floder og havet, og kan bruges til rekreation, træning eller som transportmiddel. De findes i forskellige størrelser og former og kan være oppustelige eller hårde.

Købsguide: Råd til valg af paddleboard

Du ved, at du gerne vil ud på vandet og glide hen over havet med dit paddle board under dig. Men du ved måske ikke helt, hvad du skal holde øje med, inden du foretager dit køb? Derfor guider vi her til de væsentligste faktorer.

Type
Du kan både få et hard board og et oppusteligt paddleboard. Modellerne her i artiklen er de oppustelige varianter. Et oppusteligt paddleboard vil være ideelt for de fleste, for de er typisk billigere samt lettere at transportere, håndtere og opbevare. Husk på at et bræt kan være op imod 4 meter langt, og kan du ikke lukke luften ud, kan det være rigtig svært at have med at gøre.

Brug – fart, tempo, afslapning, øvet eller begynder
Overvej hvad du vil bruge enheden til. Er det til fart og tempo eller til afslapning og rolige ture på vandet? Nogle brætter er skabt til det ene og andre til det andet. Overvej også om boardet bare er til brug engang imellem, eller om du vil benytte det flittigt. Og så er spørgsmålet, om du er nybegynder eller øvet?

Varianterne, der er skabt til fart og tempo, er gerne noget dyrere, og så vil de typisk være længere i fysiske mål. Til gengæld vil de være smallere, hvilket betyder, at du skal kunne mestre teknikkerne først. Fart-boardet vil derfor ikke være velegnet til nybegynderen.

SUP’erne, der er skabt til den rolige tur – måske til yoga eller meditation også – er ofte lidt billigere. Bredden vil være med mere plads, hvilket gør balancen og stabiliteten bedre. Typen her er ideel til nybegynderen.

Stabilitet
Det kræver balance og stabilitet at kunne operere et padelboard. Er du grøn på området, vil du have brug for mere stabilitet, og for at få en god oplevelse med mod på mere bør du som nybegynder gå efter en velskabt stabilitet.

Design
Du kan få nogle utrolig flotte varianter, og de kommer i forskellige former og farver. Er du æstetisk orienteret, kan du vælge en, der passer til din personlige stil. Formen kan påvirke brugsmulighederne. Se også efter om designet er praktisk – for eksempel med en integreret opbevaringsmulighed.

Stivhed
Det er stivheden i konstruktionen, der bidrager til farten og til brættets placering i vandet. En høj stivhed giver bedre forhold for at få fart over feltet, og ligeledes vil maksimumbelastningen også være højere, når der er en stærk stivhed.

Belastning/vægt
Alle modellerne har en maksimumbelastning. Det er den vægt, der maksimalt kan være på brættet, før det kan tage skade, og luften bliver for presset. Overvej her din egen vægt, og om du ønsker at tage oppakning eller en anden person med på padleturen.

Finne
Finnen bestemmer navigationen, og der medfølger som regel en finne med alle køb. Nogle finner er skabt til fart, mens andre er mere gængse og allround.

Åre
Åren – eller padlen – skal du bruge til at skabe fremdrift og komme fremad. Ofte er åren med i prisen som en del af udstyrspakken. En god åre er robust men med en lav vægt, og den skal kunne tjene det formål, du har med aktiviteten. Du kan for eksempel tilkøbe årer til fart og tempo.

Opbevaring
Mange brætter har foran et snøresystem, hvor en række snore danner et helt ”net”. Du kan så anvende nettet som opbevaringssted, og det er smart, hvis du gerne vil ud på længere ture og have oppakning med.

Luft/pumpe
De oppustelige paddleboards kræver luft for at kunne flyde. Der medfølger ofte en håndpumpe, når du køber dit SUP paddleboard. Det varierer fra bræt til bræt hvor meget luft, der kan være i dem.

Sikkerhed
Sikkerhed er et meget vigtigt parameter, når det kommer til aktiviteter på et SUP board. Mange produkter kommer med et skridsikkert underlag, der gør, at du vil stå bedre fast. Det er rigtig smart – især hvis du ikke er så øvet endnu. Nogle enheder er skabt til at være mere sikre i selve konstruktionen, så for eksempel luftfordelingen bliver bedre. Du bør tillige have et reparationssæt og en sikkerhedsline ombord, men de fleste modeller kommer med dem inklusiv.

Transport
Vælger du et paddleboard, der er oppusteligt, vil transporten være nem. Du slipper for at håndtere en uhensigtsmæssig lang tingest og kan blot pumpe den op, når du har brug for den. Der medfølger ofte en håndpumpe med boardet. Du kan tilkøbe en elektrisk version, hvis du gerne vil slippe for manuelt arbejde og have opgaven klaret hurtigere.

Pris
Et paddleboard er ikke en billig investering, så prisen vil for de flestes vedkommende være en stærk faktor. De smarte og mere professionelle versioner, der er skabt til fart og tempo, er oftest de dyreste. Allrounderne har gerne en lavere pris. Hvis prisen er afgørende, kan du også overveje at se efter paddleboard tilbud på dem, du har set dig varm på.

Redningsvest
Du bør altid have en redningsvest på, når du er ude på vandet på dit SUP. Du vil ofte skulle købe den særskilt.

Ombygningsmulighed til kajak
Nogle modeller kommer med en anordning, hvor du kan placere et sæde. Så vil du kunne omdanne paddleboardet til en kajak og øge brugsmulighederne. Særligt smart hvis du er vandsports-entusiast og gerne vil have mest ud af dit køb.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad du skal holde øje med, når du skal købe et padelboard, kan du finde mere inspiration hos Supboardguide.com.

Paddleboards 101: Sådan kommer du i gang

Er du helt grøn på SUP-området, så er der en verden af sjov og motion at hente her.

Paddleboard-populariteten har været stigende de seneste par år. Ideen med at kunne glide igennem vandet uden at blive våd, mens du både kan slappe af og få motion, tiltaler mange. Der er flere fine fordele ved SUP-aktiviteterne, for du får en på opleveren og får rørt dig samtidig. Det er en alsidig ”sportsgren”, hvor drengerøven kan få fart og action, mens bedstemor kan dyrke meditation og yoga.

Har SUP-kulturen tiltalt dig, men er du stadig ikke kommet ud på vandet, så guider vi her til, hvordan du kommer bedst i gang.

 • Sikkerhedsline: Brug altid sikkerhedslinen. Sikkerhedslinen binder dig så at sige fast til dit bræt. Det betyder, at du ikke risikerer, at det flyder væk, hvis du falder i vandet og kommer væk fra det. I ekstreme tilfælde kan linen redde dit liv.
 • Bred opstart: Vælg gerne et bredt og velafbalanceret paddleboard, når du er ny i faget. Det giver dig en bedre balance – både i roligt og uroligt vand. Du kan vælge et bræt til mere fart, når du er blevet fortrolig med teknikkerne og kunsten at holde balancen.
 • Åre: Vær sikker på at have den rette længde på åren, så du ikke skal bukke dig forover. Når du bukker dig forover, kan du lettere miste balancen.
 • Tjek vindforholdene: Inden du skal ud at sejle, bør du undersøge vinden og vejrforholdene. Din krop kommer til at fungere som et slags sejl, og kraftig vind vil gøre det svært at manøvrere og styre retningen.
 • Start blødt: Start altid med at lære brættet at kende i rolige vandomgivelser. Når du er blevet fortrolig med boardet og følelsen af at stå på et SUP paddleboard, kan du begive dig ud i vildere omgivelser og større bølger.
 • De rigtige teknikker: Du får mest succes, hvis du lærer de rigtige teknikker. Start gerne på et begynderhold, hvor en erfaren kan vise dig, hvordan du bedst gør i praksis. Det kan være svært at få den rigtige vinkel og hældning på åren selv. Du vil også lære, at det faktisk er overkroppen og ikke armene, der skal gøre det tungeste arbejde.
 • Den rigtige vej: Det kan være overraskende svært umiddelbart at se hvilken vej, modellen skal vende. Som en tommelfingerregel kan du vurdere det ud fra finnens placering. Finnen skal være placeret i enden og ikke i fronten.
 • Stå ret op: Mange begyndere står foroverbøjede, når de padler. Det bedste er dog at stå ret op, da det øget stabiliteten og mindsker chancen for at falde i vandet. Når du blot kigger ned, forringer du også stabiliteten.
 • Hold afstand: Hav en stor afstand til andre vandsports-udøvere på vandet. Du kan risikere at støde ind i andre, hvis afstanden er kort, og du vil med garanti blive påvirket af de bølger, som deres padlen sætter i gang.
 • Faldeteknik: Alle nybegyndere falder i starten. Det kan du næppe komme udenom. Prøv at falde væk fra brættet, for så minimerer du risikoen for alvorligere skader, der kan opstå, hvis du rammer boardet. Har du sikkerhedslinen på, behøver du ikke frygte at miste dit bræt af syne.

Er du interesseret i at læse flere begyndertips, kan du finde mere viden hos Leisurepro.com eller Rei.com.

Viden: Sådan vedligeholder og passer du på dit paddleboard

Et paddleboard er ikke en helt billig investering, så du bør passe rigtig godt på det. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du læse med her, når vi bringer de bedste tips.

 • Rengøring efter brug: Vask dit SUP board med ferskvand efter hvert brug. Det er næsten uundgåeligt, at dit velbrugte bræt begynder at lugte lidt med tiden. Derfor kan du engang imellem vaske boardet med et let rengøringsmiddel med vand.
 • Smørelse: Én gang om året bør du smøre alle metaldelene med olie. Hold også øje med at delene ikke begynder at ruste. De skal altid være rene og tørre.
 • Pas på solen: Det lyder næsten modsætningsfyldt, men dit SUP paddleboard har ikke godt af for meget sol – akkurat ligesom din hud. Sørg derfor for ikke at lade det ligge på sandet eller asfalt for længe, for her bliver temperaturen meget højere end luft- og vandtemperaturen.
 • Pas på omgivelserne: Dit SUP paddleboard er meget hårdført, men pas alligevel på med at støde det ind i noget – især finnerne. Brættet er langt, og det kan være svært at holde øje med alle objekter, der kan skade produktet. Du kan være uheldig at støde konstruktionen, så der går hul. Det vil være et problem, når indmaden består af luft. I mange tilfælde vil du dog kunne reparere småskader selv med det medfølgende reparationssæt.
 • Sikkerhedsline: Sikkerhedslinen er både til for din og enhedens skyld. Med sikkerhedslinen er du sikker på ikke at miste brættet, når du er ude at padle.
 • Husk tasken: Pak dit board ind i den beskyttende taske/hylster, når du ikke bruger det. Så ligger det trygt og godt og undgår småskader. Det er også lettere at transportere sådan.
 • Opbevaring: Opbevar modellen et sted, hvor der ikke bliver for varmt, og hvor der ikke er en varmekilde tæt på.

Ønsker du flere tips til vedligeholdelse og pasning kan du læse mere hos Pauhanasurfco.com.

Information: Paddleboard eller kajak?

Nogle paddleboards kommer med muligheden for at blive omdannet til kajak, men det er langt fra alle, der kan det.

Kajakken er lidt en siddende form for SUP, mens SUP er en stående form for kajak. Begge har de deres fordele og ulemper, og er du i tvivl om, hvorvidt den ene eller den anden er bedst til dine behov, kan du blive klogere her.

Hvis du er til gængs motion… Så vil SUP’en træne din krop mere end kajakken.

Hvis du er til stabilitet… Så vil kajakken være bedre.

Hvis du falder i vandet… Så vil det være lettere at komme op på SUP’en igen i forhold til kajakken.

Hvis du ønsker opbevaringsmuligheder… Så vil der være mere plads i kajakken.

Hvis du tænker over transport… Så vil en oppustelig SUP være langt lettere at håndtere end en kajak.

Hvis du er til underholdning og morskab… Så vil SUP’en typisk give mere valuta for pengene, da alsidigheden er større.

Hvis du er til sightseeing… Så vil SUP’en være bedst, da du får et bedre overblik.

Hvis du vil være ét med naturen… Så vil kajakken være bedst på grund af den lave siddestilling.

Hvis du er bekymret for kulde… Så vil kajakken være mest beskyttende.

Hvis du ikke så godt tåler varme… Så vil SUP’en være bedst, da du får luft i hovedet og ikke sidder nede i et aflukket rum, hvor varmen hober sig op.

Hvis du er bekymret for solstråler… Så vil kajakken være mest beskyttende, da en mindre del af kroppen er eksponeret for solens skarpe stråler.

Hvis du er bekymret for vind… Så er kajakken mest beskyttende og manøvrerbar i stærkere vind.

Hvis du er til lange distancer… Så er kajakken mest fordelagtig på grund af den siddende stilling.

Hvis prisen er en faktor… Så hersker her en uafgjort. Begge typer kan være lige dyre.

Hvis du er til holdbarhed… Så er kajakken bedst udrustet og robust.

Hvis du er til fart… Så vil kajakken være hurtigst.

Hvis du er til komfort… Så er kajakken mest velegnet på grund af den siddende stilling.

Hvis du er til bevægelsesfrihed… Så er SUP’en bedst, for her er der mere frit rum.

Hvis du gerne vil fiske på turen… Så er SUP’en mest velegnet på grund af bevægelsesfriheden og synsforholdene.

Hvis du er til yoga… Så er SUP’en bedst, for her kan du meditere, mens du er på vandet.

Hvis du er nybegynder… Så er begge glimrende valg. SUP’en er dog måske allerlettest at gå til som ny.

Du kan læse flere sammenligninger mellem kajak og SUP hos Thursosurf.com eller Gilisports.com.

Tips: Brug dit paddleboard som træningsform

Det er langt fra alle, der nyder at træne, men med et paddleboard kan du kombinere en meget alsidig træning med underholdning og oplevelser.

SUP-aktiviteter er faktisk rigtig god træning for din krop, og alle kan være med – både veltrænede og begyndere. Den forholdsvis lave intensitet gør især SUP ideel til dig, der ikke har trænet længe. Du får trænet det meste af kroppen, når du padler, og det gælder især overkroppen, core-musklerne, benmusklerne og armmusklerne. Det er sjældent at finde en aktivitet, der dækker så mange områder af træningen på én gang.

Samtidig er det en sjov måde at bevæge sig på, du kommer ud i naturen og får frisk luft, og så kan du endda bruge brættet til yoga eller meditation. Så styrker du også smidighed, da balance er et nøgleområde for SUP-aktiviteter, og du træner tillige sindet via meditationen.

Du kommer til at forbrænde en del kalorier, men kalorieforbrændingen afhænger selvfølgelig af den intensitet, du padler med. En afslappet men alligevel målrettet SUP-padling i en time kan snildt forbrænde op til knap 450 kalorier. Går du hårdere til den, og giver du dig i kast med de større bølger, kan forbrændingen komme op på over 700 kalorier i timen.

Få mere viden om paddleboards som træningsform hos Flashpack.com.

Andre relevante tests og artikler

I vores oversigt har vi set nærmere på de 10 af de bedste SUP’er på markedet. Et SUP-board er en dejlig form for motion, hvor du også kan nyde godt af det skønne strand- og havmiljø. 

Hvis du leder efter andre muligheder for motion derhjemme eller på farten uden at skulle gå i det lugtende træningscenter, vil du måske kunne lide et par af vores andre testartikler.

Vi har udfærdiget lignende artikler om andre træningsredskaber eller træningstilbehør, og en af de mest klassiske er vores motionscykel test-artikel. Motionscyklen er en evergreen, der har fundet vej ind i mange trænings-orienterede forbrugeres hjem, og den vil altid være et godt valg for at øge sundheden.

Vil du hellere være lidt alternativ i dit motionsvalg, kan du også overveje en romaskine. Den vil kunne træne mange af dine muskler og give dig en flot, tonet krop. Find inspiration til de bedste valg i vores romaskine testartikel.

Hvis du har ikke plads til de helt store redskaber, men stadig ønsker træning ind i hjemmet, så kan du overveje nogle af de mindre træningsredskaber som håndvægte, træningsbænke, yoga-måtter, elastikker eller sjippetov. Vi har skrevet en omfattende hjemmetræning udstyr guide, hvor du helt sikkert kan finde et redskab, der passer til dine behov.

Ud over redskaber og værktøjer til træningen vil der være en række tilbehørsprodukter, du vil få brug for i dit daglige træningsliv. Er du moderne løber, kan du ikke undvære et træningsur/GPS-ur. Find eksperternes favoritter og bliv klogere på alt det praktiske i vores GPS ur test-artikel. Løber du udendørs, når det er mørkt, er det vigtigt, at du kan se, hvor du løber. Ellers risikerer du at falde og komme til skade. Afhjælp potentielle skader med en smart pandelygte.

Når du er kommet hjem fra løbeturen eller er færdig med træningssektionen hjemme på stuegulvet, så skal du restituere for at komme dig hurtigere. Vil du gerne være klar igen hurtigst muligt og passe godt på dine ømme muskler, kan du investere i en massagepistol. Det lyder farligt, men det er faktisk meget smart. Bliv klogere på emnet og find den variant, der passer bedst til dine behov i vores massage pistol testartikel.

Træner du for at tabe dig, er det essentielt med en vægt. Den rette vægt er stabil og pålidelig som minimum, mens de helt moderne modeller kan fortælle dig meget mere om din vægt og sundhed. Er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge, så læs med fordel vores badevægt testartikel, hvor der er noget for enhver smag.

Hvis du er vild med sport og aktivitet, kan du med fordel også læse vores test-guide over de bedste badminton ketchere.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Stand Up Paddle Board (300cm) Spartan Sport 3401

Aqua Marina Race

Pakketilbud: 2x SUP Paddleboard Komplet sæt - paddleboard i tropisk design

Aztron Titan SUP 11’11 2.0

Aqua Marina Peace 8'2 YSUP

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme