Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Pulsur test-guide: De bedste sportsure ifølge eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne pulsur testvinder guide får du et overblik over de bedste pulsure på markedet. Et pulsur er især ideelt for den forbruger, som gerne vil holde styr på sin kondi og form under forskellige former for bevægelse, aktiviteter og motion.

Denne artikel handler om tests af forskellige pulsure fra forskellige mærker. Vi gennemgår en række eksperters vurderinger af urene gennem forskellige tests, hvorved vi finder frem til, hvilke kvaliteter hver model har. Du finder også prissammenligning af de forskellige pulsure, så du altid kan finde den billigste forhandler. 

Til dette formål har vi set nærmere på tests fra forskellige kilder, blandt andet teknologisiderne Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com og testsiderne Expertreviews.com og Trustedreviews.com. Dertil kommer også blandt andet sundhed- og træningsmagasiner som Aktivtraening.dk og Iform.dk.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende pulsure
🔸 Prissammenligning af de forskellige pulsure

🔸 Gennemgang af testkilder som er anvendt i denne artikel

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige vurderinger, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Garmin Vivoactive 4 træningsur – Den perfekte træningsmakker

Forbrugsguidens anbefaling

✅ 5/5 stjerner hos det engelske testmagasin expertreviews.co.uk  
✅ 8.7/10 stjerner hos det amerikanske magasin ZDnet.com 
✅ 4.5/5 stjerner hos det britiske testmagasin trustedreviews.com
✅ 4/5 stjerner hos det amerikanske magasin tomsguide.com  
✅ 4/5 stjerner hos det amerikanske magasin wareable.com 
✅ Anbefalet af det amerikanske magasin androidauthority.com 
Garmin Vivoactive 4 Sport Watch - Den perfekte træningsmakker

 

Dette sportsur fra Garmin er både stilfuldt designet og behageligt at bære. Det er derfor ikke noget problem med overgangen fra arbejde til fritid – uret passer nemlig fint ind i enhver påklædning og opgave.

Med Garmin Vivoactive 4 Sports Watch kan du nemt holde styr på både din krævende arbejdsdag og din travle fritid. Dine golfrunder, dine løberuter og din svømmetræning er alt sammen noget, du kan gøre til bedre oplevelser med hjælp fra dette lækre ur.

Eksperterne mener:

Der er blandt anmelderne almindelig bred enighed om, at Garmin Vivoactive 4 er et super godt sportsur, der også gør det rigtigt godt i rollen som smartwatch. Blandt andet kan du have godt styr på notifikationerne, der holder styr på din hverdag, og du har også mulighed for at bruge uret som kontaktløs betalingsform, når du gør dine indkøb.

Som sportsur er det dog helt genialt, næsten uanset hvilken sport du dyrker. Det amerikanske magasin tomsguide.com tøver således ikke et eneste sekund, når de, i deres anmeldelse af Garmin Vivoactive 4, siger at “Det bedste fitness smartwatch er blevet bedre”, og at uret praktisk talt er den perfekte træningsmakker, man kan ønske sig.

Anvendeligt til mange træningsformer

Du kan med fordel tage dette ur på, når du enten skal strukturere din løbetræning, din cykeltræning, være lidt mere seriøs med din svømning, eller hvis du skal på golfrejse – eller blot gå et par runder i weekenden.

På løbeturen kan du bruge GPS-funktionen til at registrere dine værdifulde data vedrørende f.eks. tempo og distance. Det praktiske accelerometer samt kadence- og hastighedscensorerne overflødiggør brugen af en seperat footpod ved indendørstræningen. Samtidig får du naturligvis også målt din forbrænding af kalorier og dine personlige rekorder for både hastighed og distance.

Ved brug af svømmefunktionen kan du få udregnet din effektivitet f.eks i forhold til tid og antal svømmetag for en bassinlængde.

For den entusiastiske golfspiller er der også temmelig meget at glæde sig over ved dette ur.

Du kan nemlig bruge det som en uundværlig afstandsmåler til både center, forkant og bagkant af greenen, samt afstanden til dog-leg m.v. Dette foregår ved hjælp af Garmins velfungerende database, der indeholder intet mindre end 38.000 golfbaner verden over.

Fordele ved Garmin Vivoactive 4:

 • Velegnet til mange former for træning
 • Høj batterilevetid 
 • GPS 
 • Hjertefrekvens-sensor

Polar Vantage V sportsur – Så har du din træner på håndleddet

Bedst til prisen

✅ Testvinder hos det britiske magasin wired.co.uk 
✅ 8.4/10 stjerner hos det amerikanske magasin ZDnet.com
4/5 stjerner hos det britiske magasin techradar.com
✅ 4/5 stjerner hos t3.com
✅  God anmeldelse hos det amerikanske magasin DCrainmaker.com
Polar Vantage V - Så har du din træner på håndleddet

 

.
Træn smartere, træn på et professionelt niveau og find din indre vinder frem med Polar Vantage V. Det er spækket med så mange lækre funktioner, at du simpelthen ikke kan lade være med at træne.

Hvis du har besluttet dig for at steppe lidt op og blive mere seriøs omkring din træning, så er det altså lidt vanskeligt at komme uden om dette formidable sportsur.

Eksperterne mener:

Der er næsten fuldt hus over hele linjen, når anmelderne skal fortælle om Polar Vantage V. Amerikanske ZDnet.com roser den avancerede teknologi og hjælp som uret yder den enkelte idrætsudøver.

Det engelske magasin wired.co.uk går skridtet videre og siger, at “Polar Vantage V er det tætteste, du overhovedet kan komme på at have en træner omkring håndleddet”.

At det virkelig er et ur, der egner sig særdeles godt til den serøse trænings-entusiast, som gerne vil løfte sin træning til et mere professionelt niveau, er også noget eksperterne kan blive enige om.

Det oplagte valg for løbere og svømmere

Polar Vantage V er specialiceret til brug af især løbere og svømmere. Men også cykelentusiaster vil kunne gøre brug af dette ur. Uret virker sammen med både IOS og Android.

Som løber kan du blandt meget andet bruge uret til at stabilisere din på forhånd planlagte indsats gennem et løb. Dette er en fin funktion så man ikke kommer til at forcere sin indsats med efterfølgende risiko for at “gå død” inden målstregen.

Svømmer du som en del af din seriøse træningsplan, så er det også et ur, der anbefales. Du får mange muligheder for at optimere din svømmetræning og så skal du ikke være bange for om uret holder! Det kan tåle, at du tager det med ned på hele 50 meters dybde, hvilket formentligt dækker de flestes behov.

Således er dette ur også det oplagte valg, hvis du går og har tanker om at gennemføre en ironman eller lignende.

Den lange batterilevetid gør det muligt at træne i op til 40 timer på en enkelt opladning.

Fordele ved Polar Vantage V:

 • Lang batterilevetid (op til 40 timers aktivitet)
 • Vand-resistent ned til 50 meter
 • GPS
 • Hjertefrekvens-sensor

Garmin Fenix 7 – avanceret pulsur med lang batteritid

Premium valg

✅ Testvinder hos Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ Testvinder hos Outdoorgearlab.com
Garmin Fenix 5 pulsur

 

.
Fire forskellige testkilder både fra Danmark og internationalt har testet pulsuret Garmin Fenix 7. Her er tale om det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk, testsiden Trustedreviews.com og teknologi-siden Wearable.com samt friluftlivs-siden Outdoorgearlab.com, og på trods af landegrænser er eksperterne enige om, at Garmin Fenix 7 er et rigtig godt pulsur, som hører til blandt de allerbedste.

Uret får rigtig gode scorer i den absolutte top og kåres endda til testvinder to ud af fire steder.

Blandt de allerbedste

Med Garmin Fenix 7 fornemmes det hurtigt, at her er tale om et pulsur, som er i den allerhøjeste kategori på markedet. Det starter med udseendet, idet Garmin Fenix 7 har et rigtig flot og professionelt design med en udskiftelig rem og en rund urskive med knapper i siden. Den udskiftelige rem vidner også om Garmin Fenix 7’s alsidighed, da man så kan skifte remmen ud alt efter, om man skal ud at træne eller bruge uret til hverdag.

Indvendigt vil Garmin Fenix 7 også være det oplagte valg for den meget kræsne atlet, som har brug for en bred palet af muligheder og funktioner. Garmin Fenix 7 er ifølge eksperter måske det bedste fitness-ur på markedet overhovedet – og det kommer selvfølgelig med en noget højere pris også.

Men er man villig til at betale en stor sum, får man også et pulsur, som kan stort set alt, hvad man kan ønske sig, når det kommer til målinger, registreringer og funktioner angående træningen.

Måler mange former for sportGarmin Fenix 5 pulsur

På Garmin Fenix 7 kan man stort set måle alle former for træning og bevægelse og følge med i tider, distance, hjertefrekvens, puls, afstande og meget mere. Garmin Fenix 7 er nemlig skabt til den forbruger, som dyrker mange forskellige sportsgrene.

Uret giver nemlig muligheden for at måle aktiviteter og enheder inden for mange former for sport lige fra joggingture, løb, gang, klatring, svømning, cykling, golf og endda bjergbestigning og skydiving. Dette er muligt via en barometrisk højdemåler og et tre-akset kompas, som arbejder sammen med GPS’en for at skabe korrekte målinger.

Garmin Fenix 7’s GPS har yderligere den funktion, at GPS’en automatisk tændes, når Garmin Fenix 7 vurderer, at denne skal bruges – og den slukker også automatisk efter endt aktivitet – dette sparer markant på batteriet.

14 dages batterilevetid

Garmin Fenix 7 kan, som man nok forventer af et så solidt ur, kommunikere med for eksempel telefonen med en app, og det gøres via Bluetooth. Det fungerer let ved, at man downloader den tilhørende Garmin Connect-app til sin smartphone, som så giver adgang til en lang række af flere mulige målinger, dataindsamlinger og viden.

Batterilevetiden er også et vigtigt aspekt, når det kommer til et puls ur. Garmin Fenix 7 er netop udstyret med et kraftigt batteri, således at man ikke løber tør midt i en aktivitet. I standby kan uret holde op til 14 dage og med GPS’en tændt i op til 24 timer – i praksis er dette tal dog noget mindre ifølge eksperterne, som målte 14 timer. Men læg mærke til at 14 timer stadig er meget højt sammenlignet med andre pulsure.

Fordele ved Garmin Fenix 7:
Ifølge eksperterne måske det bedste puls ur på markedet
Dyrt, men avanceret fitness-ur
 Kan måle rigtig mange sportsgrene fra løbeturen til golf og skydiving
 GPS samt barometrisk højdemåler
 14 dages batterilevetid


Apple Watch Series 3 – ur med pulsmåler og GPS

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside T3.com 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Tomsguide.com 
✅ 82 ud af 100 point hos den amerikanske teknikside Engadget.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com

Apple Watch Series 3

 

.
Apple Watch Series 3 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, der alle er begejstrede for uret.

Disse ekspertkilder inkluderer T3.com, Tomsguide.com, Engadget.com, Trustedreviews.com og Techradar.com.

Alle eksperter har givet modellen en god bedømmelse på grund af dens mange praktiske funktioner. Selvom eksperterne generelt er vilde med Apple Watch Series 3, forklarer de, at de er en smule skuffede over batterilevetiden.

Eksperterne: Velegnet til flere træningsformer

Ifølge de fem ekspertkilder er Apple Watch Series 3 et ”fremragende pulsur”, der kommer med et ”hav af smarte og praktiske funktioner”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Trustedreviews.com og Techradar.com, at Apple Watch Series 3 er ”et godt køb”, da de mener, at det er ”et ur, der henvender sig til mange forbrugere på grund af dens detaljerede tracking og gode funktioner”.

Derudover forklarer flere eksperter, at Apple Watch Series 3 er et ur, der er ”velegnet til mange træningsformer”, hvilket de ser som et plus.

Her skriver T3.com, at pulsuret er ”godt til generel træning”, så man kan bruge det, selvom man både løber, cykler, svømmer m.m.

Eksperterne fra Tomsguide.com og Engadget.com har også testet uret og mener, at Siri ”er meget brugbar” og ”hurtig”. De skriver også, at modellen kommer med ”fremragende fitness tracking-funktioner”.

Der nævnes dog et par ulemper ved modellen såsom, at netværksvalgene ikke er så gode, samt at opkaldskvaliteten varierer.

Alsidigt pulsur

Apple Watch Series 3 holder øje med ens bevægelse og aktivitet, når man bærer uret på sit håndled. Det giver informationer vedrørende ens aktivitet samt helbred, og pulsmåleren hjælper også med stress ved at holde øje med brugerens puls.

Modellen er udstyret med både en aktivitetsmåler, pulsmåler, indbygget GPS samt en barometrisk højdemåler. Den sidstnævnte funktion registrerer, hvor langt og hvor højt, man er nået.

Pulsmåleren kommer med informationer om ens hvile-, gå- og træningspuls direkte på skærmen.

Med Apple Watch Series 3 er der ydermere mulighed for at bruge det til mange former for træning såsom løb og cykling. Det er også svømmesikkert, så man kan have uret på, når man svømmer. Aktivitetsmåleren er forsynet med nye funktioner til svømmere.

Uret tilbyder ligeledes en app til vejrtrækningsøvelser samt andre sundhedsapps, der minder forbrugeren om at drikke vand, at stå op m.m. Batterilevetiden er på op til 18 timer.

Ur i minimalistisk design, nem betjening samt med musik

Apple Watch Series 3 er fremstillet med en keramisk konstruktion og et minimalistisk design. Betjeningen af uret er intuitiv og navigationen er brugervenlig.

Den brede skærm gør det nemt at aflæse displayet og læse teksten. Man kan også vælge en personlig skærmoverflade blandt flere muligheder.

Der er ydermere mulighed for at lytte til musik eller lade Siri vælge et musiknummer via Apple Music appen. Her kan man streame op til 45 millioner sange direkte fra håndleddet.

Sidst men ikke mindst er Apple Watch Series 3 forsynet med WatchOS 5, der udnytter den kraftfulde 64-bit dual core processor. Den er også udstyret med Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelser takket være den trådløse W2 chip.

Fordele ved Apple Watch Series 3:
 Velegnet til flere træningsformer
 Med pulsmåler
 Med indbygget GPS
 Mulighed for at streame musik
 Batterilevetid på op til 18 timer

Her kan du se en præsentationsvideo af Apple Watch Series 3. Videoen er producert af Apple: 


Garmin Forerunner 245 Music – pulsur med musik

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Tomsguide.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Digitaltrends.com 
✅ 8 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Wired.com 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Wareable.com

Garmin Forerunner 245 Music

 

.
Garmin Forerunner 245 Music er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, der alle har givet pulsuret en god anmeldelse. De fire ekspertkilder inkluderer Tomsguide.com, Digitaltrends.com, Wired.com og Wareable.com.

Eksperterne har givet puls uret en god anmeldelse på baggrund af dets gode batterilevetid, mange træningsfunktioner og brugervenlige display.

Selvom eksperterne generelt er imponerede over Garmin Forerunner 245 Music, nævner flere, at modellen er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Moderne og brugervenligt pulsur velegnet til løb

Ifølge de fire ekspertkilder er Garmin Forerunner 245 Music ”et godt ur til træning’, der kommer med flere praktiske funktioner.

Eksperterne fra Wareable.com kalder uret for et ”formidabelt løbeur”, da Garmin ”har taget næsten alt, hvad vi kunne lide ved 235, og gjort det bedre”.

Derudover forklarer flere eksperter, at uret er fremstillet i et ”moderne design”. De mener også, at Garmin Forerunner 245 Music er nem at bruge, hvor eksperterne fra Digitaltrends.com skriver, at det er nemt at aflæse displayet og navigere rundt i menuerne.

Flere ekspertkilder hæfter sig ydermere ved, at Garmin Forerunner 245 Music kommer med detaljerede og nøjagtige sporingsfunktioner, hvilket Wired.com især er begejstrede for.

Tomsguide.com er enige i dette og forklarer, at uret også kommet med ”et holdbart batteri med en god levetid”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Garmin Forerunner 245 Music udover dens høje pris.

Dog nævner Wired.com kort, at man skal have sin telefon med sig, hvis man ønsker at få adgang til sikkerhedsfunktionerne.

Lyt til musik under træning

Med Garmin Forerunner 245 Music har man mulighed for at afspille sange og lytte til musik, når man træner.

Man kan nemlig downloade op til 500 sange på uret via enten MP3-filer eller ved streaming såsom Spotify.

Man skal blot sætte sine høretelefoner til gennem Bluetooth, hvorefter man kan høre det musik, der er på uret.

Garmin Forerunner 245 Music kommer ydermere med en batterilevetid på op til 7 dage i smartwatch-tilstand. Hvis uret er i GPS/musik-tilstand, er batterilevetiden på op til 6 timer.

Uret kommer også med flere sikkerheds- og sporingsfunktioner, så det er nemt at dele ens placering med valgte kontakter, hvis man har brug for hjælp på turen.

Brugervenligt ur med håndledsbaseret pulsmåling og GPS

Garmin Forerunner 245 Music er forsynet med en håndledsbaseret pulsmåling samt en GPS. Dette er med til at registrere alt lige fra tempo til distance, intervaller m.m.

Med den indbyggede GPS og satellitsystemet Galileo får man GPS-målinger i hele Europa. Det måler også skridt og kalorier.

Uret kommer med en række aktivitetsprofiler, der især er velegnede til løbere. Uanset om man løber normalt, laver intervaltræning eller lignende, viser uret, hvordan det går.

Garmin Forerunner 245 Music betegnes primært som værende et løbeur, men der kan også findes aktivitetsprofiler til cykling og svømning.

Man kan finde alle aktivitetsprofiler på det brugervenlige display, hvor man også kan navigere rundt i de forskellige menuer.

Sidst men ikke mindst er Garmin Forerunner 245 Music forsynet med træningsprogrammer via Garmin Coach.

Her kan man finde gratis træningsprogrammer og planer, der indeholder vejledning fra trænere. Det er desuden muligt at tilpasse planerne efter ens egne mål og ønsker. 

Fordele ved Garmin Forerunner 245 Music:
 Med håndledsbaseret pulsmåling
 Indbygget GPS
 Mulighed for at gemme op til 500 sange på uret
 Velegnet til løb
 Batterilevetid i op til 7 dage

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 245 Music. Videoen er produceret af Garmin: 


Garmin Venu – Sportsur for de seriøse træningsentusiaster

✅ 4/5 stjerner hos det britiske testmagasin expertreviews.co.uk
✅ 4/5 stjerner hos det britiske testmagasin trustedreviews.com
9.3/10 stjerner hos det amerikanske magasin ZDnet.com
✅ 4/5 stjerner hos det amerikanske magasin wareable.com

Garmin Venu - Et sportsur for de seriøse træningsentusiaster

 

.
Garmin Venu er et solidt sportsur med en pragtfuld AMOLED-skærm. 

Med dette ur har Garmin for alvor meldt sig ind i feltet blandt de bedste til at fremstille sport- og smartwatches.

Du får ingen problemer med både at tjekke mails og sms’er og holde styr på dine avancerede træningsprogrammer gennem hele året.

Uanset hvem du er, så er det dig, som dette ur er lavet til! Der er forberedt hele 25 forskellige sports-apps til dig på uret, så det er ikke så sært, at det påstås, at uret appellerer til alle, der gerne vil træne.

Eksperterne mener:

Begejstringen for dette ur er stor blandt eksperterne verden over. Det er ikke langt fra fuld plade på karaktergivningen.

Og de beskrivende roser bliver der heller ikke sparet på: “This is the best display Garmin has offered on a fitness watch to date”, skriver wareable.com, i deres anmeldelse, og refererer til den stjerne-klare og knivskarpe OLED-skærm, som Garmin Venue er udstyret med. Der er også roser fra det ansete magasin for, at Garmin har indtænkt muligheden for at spille musik under træningen, uden du behøver at have din smartphone med dig.

Tryg og optimerende overvågning og information

Din krops energiniveau varierer helt naturligt i løbet af dagen. Derfor er det en genial funktion, at di smartwatch kan overvåge dig for at kunne informere dig om det præcis rigtige tidspunkt for dig at skrue op for dit aktivitetsniveau eller begynde på en decideret trænings-session.

Pulse-Ox-sensoren kan måle dit iltindhold i blodet i løbet af dagen og endda om natten mens du sover. Dette kan hjælpe dig til at kortlægge dine mest stressede- hele dage og enkelte tidspunkter.

Når du bruger Garmin Connect appen kan du både logge dine træningsresultater ind og lære om både ernæring og træning. Du kan endda få uret til at holde styr på dit væskeindtag, som er en yders vigtig del af din træning. Du kan simpelthen sætte dig et mål om hydrering og lade uret holde øje med din væskebalance i forholdet mellem indtag og hvor meget du sveder under træningen – selv under vand!

Fordele ved Garmin Venue:

Kniv-skarp AMOLED-skærm
“One watch fits all” – uret er gjort klar til stort set alles behov
Hjertefrekvens-sensor
GPS og musik


Garmin Forerunner 935 HRM – sportur med pulsmåler

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Tomsguide.com 
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk 
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Stuff.tv

Garmin Forerunner 935 HRM

 

.
Garmin Forerunner 935 HRM er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket omfatter Tomsguide.com, Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Trustedreviews.com og Stuff.tv. Alle ekspertkilder har givet modellen en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at pulsuret kommet i et komfortabelt design samt med en lang batterilevetid.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Garmin Forerunner 935 HRM, nævner flere, at uret er forholdsvist dyrt, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Eksperterne: Godt multisportur

Garmin Forerunner 935 HRM får flere rosende ord med på vejen af de fem ekspertkilder. Blandt andet skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at det er et ”femstjernet multisportur”, der kan anvendes til alt lige fra løb til cykling og svømning.

Dette er de andre eksperter enige i og Tomsguide.com forklarer, at Garmin Forerunner 935 HRM også er en ”tracker til hverdagsaktivitet”.

Andre ekspertkilder bemærker, at uret et ”let og behageligt nok til at have på hele tiden”.

Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at uret ”er så behageligt, at man ikke lægger mærke til, at man har det på”.

Eksperterne fra Techradar.com og Stuff.tv hæfter sig yderligere ved urets ”stilfulde design” og ”fantastiske batterilevetid”, som de mener, er nogle af de bedste faktorer ved uret. Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Garmin Forerunner 935 HRM udover prisen.

Kompakt pulsur velegnet til triatlon

Garmin Forerunner 935 HRM er fremstillet i et kompakt design, der ikke fylder meget på håndleddet.

Det vejer blot 49 gram, så det kan bæres på håndleddet hele dagen uden problemer, hvis man ønsker at tracke sin daglige aktivitet.

Med Garmin Forerunner 935 HRM får man et multisportur, der kan bruges til både løb, cykling og svømning særskilt eller til eksempelvis triatlon.

Uret kommer nemlig med en samlet triatlon-funktion, så man kan gemme ens triatlon som en enkel træningsfil.
Garmin Forerunner 935 HRM kommer ydermere med en række avancerede løbefunktioner.

Nogle af disse løbefunktioner er blandt andet VO2max estimering og test af pulsen ved syregrænsen.

Urets batterilevetid er på 24 timer i GPS-mode, 60 timer i UltraTrac samt 2 uger, hvis man blot bruger den i hverdagen til aktivitetsmåling.

Ur til hverdagsbrug med indbygget pulsmåler

Garmin Forerunner 935 HRM kan anvendes som mere end et ur til sport, da det også er velegnet til hverdagsbrug.

Uret er blandt andet forsynet med en indbygget pulsmåler, der måler pulsen direkte fra håndleddet.

Derudover kommer Garmin Forerunner 935 HRM med en aktivitetsmåler, der måler skridt, kalorieforbrug, distance, intensitetsminutter, etager m.m. Man kan derfor holde øje med sin aktivitet i løbet af dagen, så længe man har uret på håndleddet.

Aktivitetsdata kan findes på selve uret eller i Garmin Connect appen. Garmin Forerunner 935 HRM holder ydermere styr på andre fysiologiske aspekter såsom restituering m.m.

Udover dette får man også smartnotifikationer til SMS, e-mail, apps og opkald direkte på uret. Dette gør uret velegnet til hverdagsbrug, når man ikke dyrker motion. Man kan også holde øje med sin kalender og vejrudsigten, hvis man har brug for det.

Fordele ved Garmin Forerunner 935 HRM:
 Velegnet til triatlon
 Med aktivitetsmåler
 Med pulsmåler
 Batterilevetid på op til 24 timer
 Kan se aktivitetsdata i Garmin Connect appen

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 935 HRM. Videoen er producert af Garmin: 

https://www.youtube.com/watch?v=6CtG9e_RVQo


Garmin Vivoactive 3 – pulsur, der måler stressniveau

✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.co.uk
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 4 stjerner ud af 6 hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-smartwatch

 

.
Fem forskellige ekspertkilder har testet pulsuret Garmin Vivoactive 3, og det tæller testsiden Expertreviews.co.uk, teknologisiderne Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com samt den danske Mobilsiden.dk.

Hver af de i alt fem testkilder giver Garmin Vivoactive 3 en rigtig god score i toppen af deres respektive skalaer, så her er tale om et rigtig godt og velfungerende pulsur, som lever op til de høje forventninger, der kommer med Garmin som producent.

Til hverdag og løbeturen

Med udseendet af Garmin Vivoactive 3 fremhæver eksperterne faktisk, at her er tale om et pulsur, som ikke nødvendigvis kun skal bruges til løbeturen – fordi det er så pænt, kan man sagtens bruge det til hverdag også. Garmin Vivoactive 3 er derudover skabt til at imødese de personlige behov, idet uret har en personlig urskive, som kan tilpasses forbrugerens ønsker.

Skærmen er designet til at være letlæselig, og så er den beskyttet af det stærke Corning Gorilla Glas. Garmin Vivoactive 3 er netop skabt til at være robust, og man kan sågar tage bad med uret på. Remmen er af silikone og sidder rart og behageligt rundt om håndleddet.

Garmin Vivoactive 3 er herudover skabt til at være let at anvende i brug, så man hurtigt og nemt kan holde styr på den daglige aktivitet og hurtigt få overblik over de indkomne notifikationer.

Alsidigt pulsur

garmin-vivoactive-3-løbeurGarmin Vivoactive 3 holder øje med ens bevægelse og aktivitetsmønster, så længe man bærer uret på sit håndled – det tæller også om natten. Det kan give gode informationer omkring helbredet og det personlige aktivitetsmønster, og pulsmåleren kan endda fortælle en, hvornår man er mest stresset.

Eksperterne vurderer hertil, at stort set alle funktionerne fungerer godt på Garmin Vivoactive 3, og denne alsidighed er en af grundene til de gode omtaler. Garmin Vivoactive 3 er et meget alsidigt pulsur, som kan holde styr på rigtig mange data for forbrugeren.

Modellen er udstyret med aktivitets-tracker, pulsmåler og indbygget GPS, og GPS’en har 15 præinstallerede funktioner, som kan holde styr på både høj-intensitets- og rolige aktiviteter fra yoga til snowboarding.

Pulsmåleren anvender håndleddet til at holde styr på forbrugerens aktivitet, så her er ikke brug for andre ledninger eller målere sat fast på kroppen.

Batteri til syv dage

Garmin Vivoactive 3 er udstyret med et genopladeligt og holdbart batteri, som gør, at man kan være ude og bevæge sig i længere tid ad gangen. Faktisk kan batteriet på Garmin Vivoactive 3 holde i op til syv dage. Bruger man GPS-funktionerne, er batterilevetiden dog noget mindre – omkring 13 timer.

Garmin Vivoactive 3 fungerer også i samarbejde med en app på telefonen, og ønsker man derfor et godt oveblik over sin aktivitet og træning, er det muligt at downloade den tilhørende app til Garmin Vivoactive 3.

Her er tale om Garmin Connect til både Android og iOS, så man vil kunne tilknytte de fleste smartphones til pulsuret. App’en er gratis og samler og analyserer alle data, og der sker en automatisk overførsel fra ur til telefon.

Ønsker man ikke at tage sin telefon eller computer med sig, når man skal bevæge sig, er det heller ikke nødvendigt med Garmin Vivoactive 3, for dette pulsur kan man også bruge til at tale sammen med mobiltelefonen, således at man modtager beskeder og mails direkte på uret. Man parrer telefon og Garmin Vivoactive 3 via Bluetooth.

Fordele ved Garmin Vivoactive 3:
 Flot pulsur med udskiftelig urskive
 Måler kroppens stressniveau
 Har aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
 Batterilevetid til maksimum syv dage
 Fungerer med den tilhørende Garmin-app


Suunto Spartan Sport Wrist HR – pulsur med lang batteritid

✅ Godt køb hos Aktivtraening.dk
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com

Suunto Spartan Sport Wrist HR pulsur

 

Tre forskellige ekspertkilder har testet pulsuret Suunto Spartan Sport Wrist HR. Her er tale om det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk samt teknologi-siderne Wearable.com og Techradar.com.

Alle tre kilders eksperter er godt tilfredse med modellen, og Suunto Spartan Sport Wrist HR opnår derfor scorer i den bedste halvdel. Modellen beviser dermed, at her er tale om et solidt og robust pulsur – tilmed er Suunto Spartan Sport Wrist HR en prisvenlig model, som giver meget værdi for pengene.

Gode aspekter ifølge eksperterne

Eksperterne er måske ikke så imponerede over Suunto Spartan Sport Wrist HR’s design, som ikke er helt så smart som på mange andre ure. Dette pulsur holdes klart til den simple side med en blød rem (findes både i neutrale farver som sort og mere friske farver som turkis), og en enkel farveskærm med touch samt knapper på siderne.

Når det kommer til det indvendige, er det dog en helt anden sag, for her roser eksperterne Suunto Spartan Sport Wrist HR for de mange gode aspekter, og især pulsmålerens præcision fremhæves som særdeles god.

Dermed vil Suunto Spartan Sport Wrist HR være et godt valg for den forbruger, som foretrækker et lidt billigere pulsur med et simpelt design og en god pulsmåler, som kan sige meget om forbrugerens hjerterytme, stressniveau og bevægelse.

Mange funktioner

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Suunto Spartan Sport Wrist HR er et robust pulsur, som kan tåle vand. Det betyder, at Suunto Spartan Sport Wrist HR kan tages med ud at svømme, og modellen er endda vandtæt ned til 100 meter. Derfor gør det heller ikke noget, hvis man foretrækker at beholde uret på i badet, så man ikke glemmer at tage det på igen, når man er færdig.

Suunto Spartan Sport Wrist HR har rigtig mange funktioner, når det kommer til at holde styr på forskellige aktiviteter, men er man meget professionel, når det kommer til sport og aktiviteter, kan denne model være lidt for u-avanceret.

For den gængse forbruger, der bare gerne vil holde styr på aktivitetsniveauet, er Suunto Spartan Sport Wrist HR derimod et godt valg. Suunto Spartan Sport Wrist HR giver både mulighed for intervalfunktioner med tid og distance, pulsmåling på håndleddet, kalorieberegning, skridttæller og GPS.

Op til 10 dages batterilevetid

Med Suunto Spartan Sport Wrist HR får man et pulsur, som man godt kan tage med på turen og gerne over længere tid uden at bekymre sig om, at uret løber tør for strøm.

Suunto Spartan Sport Wrist HR har nemlig en batterilevetid på op til 240 timer (svarer til 10 hele dage), hvis man ikke benytter GPS. Benytter man GPS-funktionen, så er batterilevetiden på op til 12 timer.

Suunto Spartan Sport Wrist HR kan også bruges i samspil med telefon eller tablet og har derfor en tilhørende app med notifikationer, og det er muligt at forbinde modellen via Bluetooth.

Fordele ved Suunto Spartan Sport Wrist HR:
 Prisvenligt og simpelt pulsur
 God pulsmåler, som giver information om hjerterytme, stressniveau og bevægelse
 Robust og vandtæt
 Mange gode typer af målinger
 10 dages batterilevetid


Polar M600 – pulsur med WiFi

✅ 4 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com

Polar M600 løbeur

 

.
Tre forskellige hold ekspertkilder har testet og vurderet Polar M600, og eksperterne fra alle tre kilder er meget enige om karaktergivningen til Polar M600. De skriver, at Polar M600 er et rigtig velfungerende pulsur, som både er solidt, alsidigt og pænt at se på.

De tre testkilder tæller den anerkendte online testside Trustedreviews.com samt de kendte teknologi-sider Wearable.com og Techradar.com.

Fungerer som personlig træner

Polar M600 er skabt til både at registrere de små som store aktiviteter, som sker i løbet af dagen i forbrugerens liv. Dermed er det lettere at kunne holde styr på alle former for aktivitet. Man kan også med fordel lave sin egen aktivitetsprofil på Polar M600.Polar M600 ur

Polar M600’s primære funktion er nemlig at fungere som en slags personlig træner for forbrugeren. Mens man bærer uret, måles pulsen konstant, og man kan skifte mellem flere slags profiler – blandt andet inden for løb og gang.

For at kunne hjælpe forbrugeren til en så god form som muligt giver Polar M600 feedback på aktiviteterne og kommer med tips til at forbedre træningen eller aktiviteterne – man kan endda overvåge sin søvnrytme.

Flot ur som kan kommunikere med telefonen

Polar M600 har også en indbygget GPS, som giver adgang til at kunne se ens egne bevægelser og ruter, og ønsker man træning i vand, er Polar M600 vandtæt ned til 10 meter.

Polar M600 er også et intelligent ur, som kan kommunikere med mobiltelefonen, således at man kan besvare opkald eller lytte til musik – det er især praktisk på løbeturen, så man ikke skal tynges ned af besvær og ekstra udstyr. Man kan både parre Polar M600 med Android og iOS.

Eksperterne har desuden også set på Polar M600’s udseende og design, og her konkluderer de, at Polar M600, ulig mange af konkurrenterne, faktisk ser pænt ud og sagtens kan benyttes til hverdagsbrug også uden at ligne et regulært sportsur alt for meget.

Velfungerende Polar Flow app

Polar M600 er udstyret med et kraftigt batteri, som gør, at man roligt kan tage dette pulsur med ud på en længere tur, og selv hvis man har glemt at lade uret op, så kan det holde en god rum tid. Eksperterne har testet batteriet, og de vurderer, at det snildt kan holde et par dage, hvis man ikke bruger GPS’en. Gør man det, og lytter man til musik samtidig via uret, får man en batterilevetid på omkring seks-syv timer. Som med så mange andre pulsure kan man downloade en tilhørende app til Polar M600.

Eksperterne skriver her, at af og til er disse apps en smule overflødige, men her med Polar M600 er app’en (kaldet Polar Flow) et absolut must for at få mest ud af uret.

Polar Flow er nemlig utrolig velfungerende og giver adgang til mange data, analyser, programmer og statistik, og den sørger for altid at opdatere sig i forhold til aktiviteten på selve uret. Polar M600 er Bluetooth-baseret og kan fungere via Wi-Fi.

Fordele ved Polar M600:
 
Personlig træner i både store og små aktiviteter
 Mange muligheder for forskellige målinger
 Pænt design
 God tilhørende Polar Flow-app
 Benytter både Bluetooth og Wi-Fi


Garmin Forerunner 35 – ideelt pulsur til løb

✅ Kåret til ”Godt køb” hos Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com

Garmin Forerunner 35 løbeuret

 

.
Det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk og de to internationale teknologi-sider Digitaltrends.com og Wearable.com har alle testet og afprøvet Garmin Forerunner 35’s forskellige aspekter, og de når alle frem til den konklusion, at her er tale om et godt pulsur.

Garmin Forerunner 35 får nemlig generelt gode scorer af eksperterne, og Garmin Forerunner 35 er et solidt pulsur, som gør, hvad man forventer af et pulsur.

Ideel til løberen eller cykelrytteren

Garmin Forerunner 35 er et godt pulsur ifølge eksperterne, men de skriver også, at det afhænger af typen af ens foretrukne aktivitet, hvorvidt man kan få det maksimale ud af Garmin Forerunner 35 og blive helt tilfreds med dette pulsur.

Eksperterne skriver nemlig, at Garmin Forerunner 35 fungerer bedst til løb eller cykling med dertilhørende gode måleegenskaber, men ønsker man at anvende uret til målinger i svømmebassinet eller havet, så er uret knap så godt.

Udseendet er der forskellige meninger om iblandt eksperterne, men alt i alt er det simpelt i designet med en blød rem og en firkantet og lidt dominerende skærm. Uret er dog også rart at have på, og så er det meget let at bære, således at man helt glemmer, at man har det på.

Garmin Forerunner 35 pulsure

Pulsmåling er den primære funktion

Garmin Forerunner 35 kan oplyse om flere forskellige ting angående forbrugerens aktivitet og bevægelse, men eksperterne skriver, at Garmin Forerunner 35’s primære funktion er pulsmålingen, som fungerer rigtig godt.

Garmin Forerunner 35 registrerer pulsen både dag og nat og meget præcist. Uret er dog ikke blot en passiv genstand, for den både analyserer rutiner og søvnmønstre samt aktiviteterne i løber af dagen.

Garmin Forerunner 35 kan sætte specifikke mål for forbrugeren og dermed motivere til mere bevægelse og måle skridt og antal forbrændte kalorier samt bevægelsesdistance.

Man kan hertil vælge imellem en lang række af forskellige aktivitetsmuligheder – man kan også slå notifikationer til, således at Garmin Forerunner 35 selv giver besked, når man har siddet for længe ned. Garmin Forerunner 35 har også en GPS-funktion.

Godt batteri og app

Garmin Forerunner 35 er udstyret med et stærkt og kraftigt batteri, som er skabt til at have en lang holdbarhed. Derfor kan man roligt anvende modellen til de længere ture uden at bekymre sig om opladning. I praksis betyder det, at Garmin Forerunner 35 kan leve op til ni dage, men vær dog opmærksom på, at hvis man anvender GPS-funktionen, så kan modellen kun leve 11 timer. Det er dog ganske pænt sammenlignet med konkurrenterne på markedet.

Garmin Forerunner 35 har som så mange andre pulsure en tilhørende app, som kan downloades. Her er tale om den gratis Garmin Connect-app, som man kan overføre sine data fra uret til. App’en sørger så for yderligere analyser, som man kan bruge til at få bedre overblik over sin træning, bevægelse og aktiviteter samt se sine bevægelsesvaner. Man tilkobler Garmin Forerunner 35 til smartphone eller tablet via Bluetooth.

Fordele ved Garmin Forerunner 35:
 Robust pulsur, som især er velegnet til løb og cykling
 Simpelt udseende og meget let
 Pulsmåling er den centrale funktion
 Hjælper forbrugeren til bedre bevægelse
 Batterilevetid på maksmalt ni dage


Læs også vores test-oversigt over badminton ketchere her, hvor du med du med fordel kan benytte et pulsur.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aftenposten.no 🇳🇴

Norges største avis baseret på oplag med et stort net-univers også. Avisen udgives to gange dagligt og fokuserer hovedsagelig på nyhedsstof. Forbruger-området prioriteres også, og her har avisen testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen her.

Aktivtraening.dk 🇩🇰

Aktivtraening.dk er et dansk træningsmagasin, hvor forskellige aspekter af sundhed behandles. Det tæller både motion, kost og velvære, og der skrives løbende artikler, nyheder og tests af forskellige sundheds-relaterede produkter. Her er der tale om tests af forskellige pulsure. Læs mere om Garmin Forerunner 225 her, Garmin Forerunner 630 her, Garmin Fenix 3 Sapphire her, Garmin Forerunner 920XT her, Polar V800 her og Polar M400 her.

Aktivtraening.dk har også udgivet en hel artikel, hvor de kårer de bedste løbeure med GPS. Denne artikel finder du her. I denne artikel kan du blandt andet læse om Suunto Spartan Sport Wrist HR, Garmin Fenix 5 og Garmin Forerunner 35.

Berlingske Tidende 🇩🇰

Berlingske Tidende er en af de tre store morgenaviser i Danmark sammen med Jyllands Posten og Politiken. Berlingske Tidende er grundlagt i 1749 og er faktisk den ældste, nulevende avis i Danmark. Avisen udkommer hver dag og har hovedfokus på ind- og udland samt business, kultur og debat. Herudover har Berlingske Tidende også et stort tilknyttet online-univers. Her har Berlingske Tidende testet flere pulsure. Læs mere om testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer, og her er tale om en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har eksperterne testet forskellige pulsure, og de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse. Læs mere om testen af Garmin Vivoactive 3 her og mere om testen af Garmin Forerunner 35 her.

Dn.no 🇳🇴

Dn.no er en norsk avis og står for ”Dagens Næringsliv”. Dn.no er den tredjestørste avis i Norge og specialiserer sig især i business, økonomi, politik og erhverv. Avisen har også en stor onlineside, og Dn.no har her testet pulsuret Garmin Forerunner 630. Læs mere om testen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Læs mere om testen her.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 935 HRM, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Iform.dk 🇩🇰

Iform.dk er et dansk træningsmagasin, som både udkommer i trykt version og har en stor online-portal. Iform.dk har primært fokus på kvinder, som gerne vil opretholde en sund og aktiv hverdag. Iform.dk byder derfor både på artikler, nyheder, tips, guides og opskrifter. Her har Iform.dk testet forskellige pulsure. Læs mere om testen her.

Klikk.no 🇳🇴

Den norske forbrugerside Klikk.no foretager hundredvis af forbrugertests hvert år, hvor de kommer vidt omkring – lige fra bolig og bil til mode, helse, teknik m.m. I denne test har Klikk.no testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen af Garmin Forerunner 630 her og mere om testen af Polar M400 her.

Loeberne.dk 🇩🇰

Loeberne.dk er en dansk online-side med fokus på løb. Loeberne.dk specialiserer sig specifikt inden for løbegenren og tilbyder forbrugerne et sted, hvor de kan få viden om løb, træning, kost, løbe-udstyr med mere. Her har Loeberne.dk testet flere pulsure. Læs mere om testen af Polar V800 her og mere om testen af Garmin Forerunner 225 her.

Mobil.se 🇸🇪

Mobil.se er et svensk magasin med fokus på mobil kommunikation. Mobil.se har også en online-side, hvor der skrives alt om mobiltelefoner, tablets, computere med mere. Mobil.se foretager også tests, og her har Mobil.se testet pulsuret Garmin Fenix 3 Sapphire. Læs mere her.

Mobilsiden.dk 🇩🇰

Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder. Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3. Læs mere om testen her.

Outdoorgearlab.com 🇺🇸

Onlineside med fokus på udendørslivet og de remedier, der kan gøre udendørslivet lettere og mere praktisk. Siden udfører tests engang imellem, og her er der tale om en test af forskellige produkter til både camping og hiking. Det inkluderer en anmeldelse af pulsuret Garmin Fenix 5. Læs mere om testen her.

P4.no 🇳🇴

P4.no er en norsk radiokanal fra 1993, der både byder på underholdende programværter, nyheder og musik. P4.no har mere end en million lyttere hver dag, og det gør P4.no til Norges største kommercielle radiokanal. Her har P4.no testet pulsuret Garmin Forerunner 630. Læs mere om testen her.

Techradar.com 🇺🇸

Teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om anmeldelser af en række forskellige pulsure. Læs mere om Garmin Vivoactive 3 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her, Garmin Forerunner 225 her og Garmin Forerunner 920XT her.

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt de to pulsure Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Ønsker du at læse testen af Apple Watch Series 3, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse testen af Garmin Forerunner 935 HRM, kan du klikke ind her.

Tek.no 🇳🇴

Norges største onlineside for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guides og tests. Her er der tale om en test af forskellige pulsure. Læs mere om testen af Garmin Forerunner 920XT her og mere om testen af Polar M400 her.

Test.no 🇳🇴

Test.no er en norsk testside, som samler og opsummerer forskellige tests, således at man som forbruger kan finde de bedste produkter inden for forskellige områder. Test.no har fokus på mange aspekter af forbrugerprodukter. Her har Test.no testet pulsuret Garmin Fenix 3 Sapphire.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, som dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er forskellige pulsure blevet testet og vurderet i forhold til design, komfort, funktionalitet, funktioner og anvendelse. Læs mere om testen af Polar M600 her og om testen af Garmin Fenix 5 her. Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt de to pulsure Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Ønsker du at læse testen af Apple Watch Series 3, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse testen af Garmin Forerunner 935 HRM, kan du klikke ind her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin, som har fokus på nyheder, anmeldelser, guides og artikler inden for teknologien. T3.com har især fokus på elektroniske forbrugerprodukter som telefoner, computere, lyd, spil og fitness. Her har T3.com testet pulsuret Garmin Forerunner 225. Læs mere om testen her.

T3.com har ligeledes testet og anmeldt Apple Watch Series 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wearable.com 🇺🇸

Onlineside der har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen. Det tæller især fitnessure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af pulsure. Læs mere om Garmin Vivoactive 3 her, Garmin Forerunner 35 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her og Garmin Fenix 5 her.

Wareable.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Den amerikanske teknikside Digitaltrends.com har til formål at guide forbrugerne gennem den teknologiske og digitale verden. Derfor leverer de alt lige fra nyheder til guides og artikler om disse emner. De tester og anmelder også produkter såsom pulsure. Her har de testet Garmin Forerunner 245 Music. Du kan læse testen her.

Engadget.com 🇺🇸

Engadget.com er en amerikansk teknikside, der skriver om alt inden for teknologi. Her kan der findes artikler og nyheder samt anmeldelser af produkter. Her har de testet og anmeldt pulsuret Apple Watch Series 3. Læs hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 🇬🇧

Stuff.tv er en britisk teknikside, der blandt andet skriver anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet pulsuret Garmin Forerunner 935 HRM. Ønsker du at læse testen af Garmin Forerunner 935 HRM, kan du klikke på dette link.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk testmagasin, der hjælper forbrugere inden for emner såsom teknologi og elektronik. Dette gør de ved at skrive artikler, guides samt anmelde produkter. I denne omgang har de testet pulsurene Garmin Forerunner 245 Music, Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Læs hele testen af Garmin Forerunner 245 Music her.
Læs hele testen af Apple Watch Series 3 her.
Læs hele testen af Garmin Forerunner 935 HRM her.

Wired.com 🇺🇸

Wired.com er en amerikansk teknikside, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com kan findes online, men udkommer også på tryk. De fokuserer på, hvordan teknologien påvirker kultur, økonomi og politik. Derudover laver de anmeldelser af diverse forbrugerprodukter. Her har Wired.com testet pulsuret Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen fra Wired.com, kan du klikke ind på dette link.

Andre relevante tests

Ud over denne pulsur test, kan du også læse vores test af løbeure. I løbeurs testen finder du stort set de samme ure som i denne artikel, men med et par andre modeller også. I denne artikel får du også en række gode råd til valg af løbeur, som er værd at overveje før du køber nyt.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Garmin Forerunner 235

✅ Testvinder hos Iform.dk
Testvinder hos Berlingske Tidende

Garmin Forerunner 235 løbeur

.
Garmin Forerunner 235 kommer også fra producenten Garmin, som har en solid erfaring i at designe pulsure. Garmin Forerunner 235 er blevet testet af to danske ekspertkilder – træningsmagasinet Iform.dk samt den store avis Berlingske Tidende – og begge kilder er meget imponerede over modellen, som de begge kårer til testvinder i deres respektive tests.

Resultat af opgraderet teknologi

Eksperterne har rigtig mange rosende ord til overs for modellen Garmin Forerunner 235. Garmin Forerunner 235 hører ikke til blandt de billigste pulsure på markedet, men heller ikke blandt de allerdyreste, så her er tale om god kvalitet, som passer til den forbruger, som har brug for et godt og solidt pulsur.

Garmin Forerunner 235 er derudover resultatet af Garmins opgraderede teknologi, som har givet forbedringer på alle fronter.

Eksperterne noterer sig her blandt andet den lidt større og mere brugervenlige skærm samt remmens nye udformning med huller, som tillader, at huden lettere ånder undervejs i træningen.

Til træning og hverdag

Garmin Forerunner 235 hører til de pulsure, som både kan anvendes under træning for at måle og registrere de personlige data, men modellen kan også bæres til hverdag, hvor den er med til at motivere forbrugerne og oplyse om aktivitet.

Hvis man for eksempel har siddet stille i for lang tid ad gangen, så gør modellen opmærksom på det. Garmin Forerunner 235 måler også ”hverdags-motion” via blandt andet skridttælleren, således at al motion medregnes i forbrugerens aktivitet.

Det neutrale design gør også, at man uden udseendemæssige problemer kan anvende uret på arbejdet og lignende.garmin-forerunner-235-lobeur

God og hurtig pulsfunktion

Eksperterne noterer sig, at her på alle måder omkring Garmin Forerunner 235 er tale om et kvalitetsprodukt. Det fremhæves også, at modellen er virkelig hurtig om at starte op, og GPS’en er meget hurtig til også at finde positionen.

Også pulsmålingen tændes med det samme, og den er indbygget og måler pulsen i håndleddet. Derved slipper man for et traditionelt pulsbælte til kroppen, som kan genere og irritere.

Modellen har en batterilevetid på op til ni dage, men hvis man anvender GPS’en, er dette tal på 11 timer.

Fordele ved Garmin Forerunner 235:
Nyt og opgraderet Garmin-pulsur
Pænt design med åndbare huller i remmen
Starter hurtigt op
Gør forbrugeren opmærksom, hvis han eller hun er for inaktiv
Motiverende pulsur


FAQ

Hvilket pulsur er det bedste til at måle hjerterytmen?
Hvis du søger et ur, som er specielt god til at måle hjerterytmen, bør du tage et kig på modellen Suunto Spartan Sport Wrist HR. Pulsuret bliver bl.a. rost for at have en super god pulsmåler, som kan give dig et godt indblik ind i din hjerterytme mm.
Måler pulsure præcist?
Det varierer fra model til model, hvor præcist pulsure måler hjerterytmen. Undersøgelser visere dog, at pulsure ikke måler lige så præcist, som målere, der er placeret omkring brystet, gør. Dog kan du få et fint indblik i din hjerterytme, når du bruger et kvalitets pulsur.
Hvad er fordelene ved at have et pulsur?
Fordelene ved at have et pulsur er, at uret kan give dig et indblik ind i, hvordan din krop har det. Med et pulsur kan du for eksempel holde øje med din hjerterytme, men du kan også se dit stressniveau, og hvor meget du bevæger dig gennem dagen.
Er et pulsur pengene værd?
Ja, et pulsur kan bestemt være pengene værd. Hvis du vil holde øje med din hjerterytme, stressniveau og hvor meget, du bevæger dig, er pulsuret et praktisk redskab. Med et pulsur om håndleddet bliver det nemmere at holde øje med din egen krop.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme