Pulsur Test 2019 – Her er de bedste pulsure – Se eksperternes vurderinger

1

I denne pulsur testvinder guide får du et overblik over de bedste pulsure på markedet. Et pulsur er især ideelt for den forbruger, som gerne vil holde styr på sin kondi og form under forskellige former for bevægelse, aktiviteter og motion.

Denne artikel handler om tests af forskellige pulsure fra forskellige mærker. Vi gennemgår en række eksperters vurderinger af urene gennem forskellige tests, hvorved vi finder frem til, hvilke kvaliteter hver model har. Du finder også prissammenligning af de forskellige pulsure, så du altid kan finde den billigste forhandler. 

Til dette formål har vi set nærmere på tests fra forskellige kilder, blandt andet teknologisiderne Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com og testsiderne Expertreviews.com og Trustedreviews.com. Dertil kommer også blandt andet sundhed- og træningsmagasiner som Aktivtraening.dk og Iform.dk.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende pulsure
🔸 Prissammenligning af de forskellige pulsure

🔸 Gennemgang af testkilder som er anvendt i denne artikel

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige vurderinger, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Pulsur Test – Her er de 10 bedste pulsure

Her får du en gennemgang af de pulsure på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over, hvilket pulsur der passer bedst til dine behov.


Garmin Vivoactive 3

✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.co.uk
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 4 stjerner ud af 6 hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-smartwatch

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.483,00 Kr. 0,00 Kr. 1.483,00 Kr. Læs mere
1.532,00 Kr. 0,00 Kr. 1.532,00 Kr. Læs mere
2.800,00 Kr. 0,00 Kr. 2.800,00 Kr. Læs mere

 

Fem forskellige ekspertkilder har testet pulsuret Garmin Vivoactive 3, og det tæller testsiden Expertreviews.co.uk, teknologisiderne Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com samt den danske Mobilsiden.dk.

Hver af de i alt fem testkilder giver Garmin Vivoactive 3 en rigtig god score i toppen af deres respektive skalaer, så her er tale om et rigtig godt og velfungerende pulsur, som lever op til de høje forventninger, der kommer med Garmin som producent.

Til hverdag og løbeturen

Med udseendet af Garmin Vivoactive 3 fremhæver eksperterne faktisk, at her er tale om et pulsur, som ikke nødvendigvis kun skal bruges til løbeturen – fordi det er så pænt, kan man sagtens bruge det til hverdag også. Garmin Vivoactive 3 er derudover skabt til at imødese de personlige behov, idet uret har en personlig urskive, som kan tilpasses forbrugerens ønsker.

Skærmen er designet til at være letlæselig, og så er den beskyttet af det stærke Corning Gorilla Glas. Garmin Vivoactive 3 er netop skabt til at være robust, og man kan sågar tage bad med uret på. Remmen er af silikone og sidder rart og behageligt rundt om håndleddet.

Garmin Vivoactive 3 er herudover skabt til at være let at anvende i brug, så man hurtigt og nemt kan holde styr på den daglige aktivitet og hurtigt få overblik over de indkomne notifikationer.

Alsidigt pulsur

garmin-vivoactive-3-løbeurGarmin Vivoactive 3 holder øje med ens bevægelse og aktivitetsmønster, så længe man bærer uret på sit håndled – det tæller også om natten. Det kan give gode informationer omkring helbredet og det personlige aktivitetsmønster, og pulsmåleren kan endda fortælle en, hvornår man er mest stresset.

Eksperterne vurderer hertil, at stort set alle funktionerne fungerer godt på Garmin Vivoactive 3, og denne alsidighed er en af grundene til de gode omtaler. Garmin Vivoactive 3 er et meget alsidigt pulsur, som kan holde styr på rigtig mange data for forbrugeren.

Modellen er udstyret med aktivitets-tracker, pulsmåler og indbygget GPS, og GPS’en har 15 præinstallerede funktioner, som kan holde styr på både høj-intensitets- og rolige aktiviteter fra yoga til snowboarding.

Pulsmåleren anvender håndleddet til at holde styr på forbrugerens aktivitet, så her er ikke brug for andre ledninger eller målere sat fast på kroppen.

Batteri til syv dage

Garmin Vivoactive 3 er udstyret med et genopladeligt og holdbart batteri, som gør, at man kan være ude og bevæge sig i længere tid ad gangen. Faktisk kan batteriet på Garmin Vivoactive 3 holde i op til syv dage. Bruger man GPS-funktionerne, er batterilevetiden dog noget mindre – omkring 13 timer.

Garmin Vivoactive 3 fungerer også i samarbejde med en app på telefonen, og ønsker man derfor et godt oveblik over sin aktivitet og træning, er det muligt at downloade den tilhørende app til Garmin Vivoactive 3.

Her er tale om Garmin Connect til både Android og iOS, så man vil kunne tilknytte de fleste smartphones til pulsuret. App’en er gratis og samler og analyserer alle data, og der sker en automatisk overførsel fra ur til telefon.

Ønsker man ikke at tage sin telefon eller computer med sig, når man skal bevæge sig, er det heller ikke nødvendigt med Garmin Vivoactive 3, for dette pulsur kan man også bruge til at tale sammen med mobiltelefonen, således at man modtager beskeder og mails direkte på uret. Man parrer telefon og Garmin Vivoactive 3 via Bluetooth.

Fordele ved Garmin Vivoactive 3:
🔵 Flot pulsur med udskiftelig urskive
🔵 Måler kroppens stressniveau
🔵 Har aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
🔵 Batterilevetid til maksimum syv dage
🔵 Fungerer med den tilhørende Garmin-app


Suunto Spartan Sport Wrist HR

✅ Godt køb hos Aktivtraening.dk
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com

Suunto Spartan Sport Wrist HR pulsur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.733,00 Kr. 0,00 Kr. 1.733,00 Kr. Læs mere
2.807,00 Kr. 0,00 Kr. 2.807,00 Kr. Læs mere

 

Tre forskellige ekspertkilder har testet pulsuret Suunto Spartan Sport Wrist HR. Her er tale om det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk samt teknologi-siderne Wearable.com og Techradar.com.

Alle tre kilders eksperter er godt tilfredse med modellen, og Suunto Spartan Sport Wrist HR opnår derfor scorer i den bedste halvdel. Modellen beviser dermed, at her er tale om et solidt og robust pulsur – tilmed er Suunto Spartan Sport Wrist HR en prisvenlig model, som giver meget værdi for pengene.

Gode aspekter ifølge eksperterne

Eksperterne er måske ikke så imponerede over Suunto Spartan Sport Wrist HR’s design, som ikke er helt så smart som på mange andre ure. Dette pulsur holdes klart til den simple side med en blød rem (findes både i neutrale farver som sort og mere friske farver som turkis), og en enkel farveskærm med touch samt knapper på siderne.

Når det kommer til det indvendige, er det dog en helt anden sag, for her roser eksperterne Suunto Spartan Sport Wrist HR for de mange gode aspekter, og især pulsmålerens præcision fremhæves som særdeles god.

Dermed vil Suunto Spartan Sport Wrist HR være et godt valg for den forbruger, som foretrækker et lidt billigere pulsur med et simpelt design og en god pulsmåler, som kan sige meget om forbrugerens hjerterytme, stressniveau og bevægelse.

Mange funktioner

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Suunto Spartan Sport Wrist HR er et robust pulsur, som kan tåle vand. Det betyder, at Suunto Spartan Sport Wrist HR kan tages med ud at svømme, og modellen er endda vandtæt ned til 100 meter. Derfor gør det heller ikke noget, hvis man foretrækker at beholde uret på i badet, så man ikke glemmer at tage det på igen, når man er færdig.

Suunto Spartan Sport Wrist HR har rigtig mange funktioner, når det kommer til at holde styr på forskellige aktiviteter, men er man meget professionel, når det kommer til sport og aktiviteter, kan denne model være lidt for u-avanceret.

For den gængse forbruger, der bare gerne vil holde styr på aktivitetsniveauet, er Suunto Spartan Sport Wrist HR derimod et godt valg. Suunto Spartan Sport Wrist HR giver både mulighed for intervalfunktioner med tid og distance, pulsmåling på håndleddet, kalorieberegning, skridttæller og GPS.

Op til 10 dages batterilevetid

Med Suunto Spartan Sport Wrist HR får man et pulsur, som man godt kan tage med på turen og gerne over længere tid uden at bekymre sig om, at uret løber tør for strøm.

Suunto Spartan Sport Wrist HR har nemlig en batterilevetid på op til 240 timer (svarer til 10 hele dage), hvis man ikke benytter GPS. Benytter man GPS-funktionen, så er batterilevetiden på op til 12 timer.

Suunto Spartan Sport Wrist HR kan også bruges i samspil med telefon eller tablet og har derfor en tilhørende app med notifikationer, og det er muligt at forbinde modellen via Bluetooth.

Fordele ved Suunto Spartan Sport Wrist HR:
🔵 Prisvenligt og simpelt pulsur
🔵 God pulsmåler, som giver information om hjerterytme, stressniveau og bevægelse
🔵 Robust og vandtæt
🔵 Mange gode typer af målinger
🔵 10 dages batterilevetid


Polar M600

✅ 4 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com

Polar M600 løbeur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.663,00 Kr. 0,00 Kr. 1.663,00 Kr. Læs mere
1.809,00 Kr. 0,00 Kr. 1.809,00 Kr. Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere
2.800,00 Kr. 0,00 Kr. 2.800,00 Kr. Læs mere

 

Tre forskellige hold ekspertkilder har testet og vurderet Polar M600, og eksperterne fra alle tre kilder er meget enige om karaktergivningen til Polar M600. De skriver, at Polar M600 er et rigtig velfungerende pulsur, som både er solidt, alsidigt og pænt at se på.

De tre testkilder tæller den anerkendte online testside Trustedreviews.com samt de kendte teknologi-sider Wearable.com og Techradar.com.

Fungerer som personlig træner

Polar M600 er skabt til både at registrere de små som store aktiviteter, som sker i løbet af dagen i forbrugerens liv. Dermed er det lettere at kunne holde styr på alle former for aktivitet. Man kan også med fordel lave sin egen aktivitetsprofil på Polar M600.Polar M600 ur

Polar M600’s primære funktion er nemlig at fungere som en slags personlig træner for forbrugeren. Mens man bærer uret, måles pulsen konstant, og man kan skifte mellem flere slags profiler – blandt andet inden for løb og gang.

For at kunne hjælpe forbrugeren til en så god form som muligt giver Polar M600 feedback på aktiviteterne og kommer med tips til at forbedre træningen eller aktiviteterne – man kan endda overvåge sin søvnrytme.

Flot ur som kan kommunikere med telefonen

Polar M600 har også en indbygget GPS, som giver adgang til at kunne se ens egne bevægelser og ruter, og ønsker man træning i vand, er Polar M600 vandtæt ned til 10 meter.

Polar M600 er også et intelligent ur, som kan kommunikere med mobiltelefonen, således at man kan besvare opkald eller lytte til musik – det er især praktisk på løbeturen, så man ikke skal tynges ned af besvær og ekstra udstyr. Man kan både parre Polar M600 med Android og iOS.

Eksperterne har desuden også set på Polar M600’s udseende og design, og her konkluderer de, at Polar M600, ulig mange af konkurrenterne, faktisk ser pænt ud og sagtens kan benyttes til hverdagsbrug også uden at ligne et regulært sportsur alt for meget.

Velfungerende Polar Flow app

Polar M600 er udstyret med et kraftigt batteri, som gør, at man roligt kan tage dette pulsur med ud på en længere tur, og selv hvis man har glemt at lade uret op, så kan det holde en god rum tid. Eksperterne har testet batteriet, og de vurderer, at det snildt kan holde et par dage, hvis man ikke bruger GPS’en. Gør man det, og lytter man til musik samtidig via uret, får man en batterilevetid på omkring seks-syv timer. Som med så mange andre pulsure kan man downloade en tilhørende app til Polar M600.

Eksperterne skriver her, at af og til er disse apps en smule overflødige, men her med Polar M600 er app’en (kaldet Polar Flow) et absolut must for at få mest ud af uret.

Polar Flow er nemlig utrolig velfungerende og giver adgang til mange data, analyser, programmer og statistik, og den sørger for altid at opdatere sig i forhold til aktiviteten på selve uret. Polar M600 er Bluetooth-baseret og kan fungere via Wi-Fi.

Fordele ved Polar M600:
🔵 
Personlig træner i både store og små aktiviteter
🔵 Mange muligheder for forskellige målinger
🔵 Pænt design
🔵 God tilhørende Polar Flow-app
🔵 Benytter både Bluetooth og Wi-Fi


Garmin Forerunner 35

✅ Kåret til ”Godt køb” hos Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com

Garmin Forerunner 35 løbeuret

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
900,00 Kr. 0,00 Kr. 900,00 Kr. Læs mere
966,00 Kr. 0,00 Kr. 966,00 Kr. Læs mere
974,00 Kr. 0,00 Kr. 974,00 Kr. Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

 

Det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk og de to internationale teknologi-sider Digitaltrends.com og Wearable.com har alle testet og afprøvet Garmin Forerunner 35’s forskellige aspekter, og de når alle frem til den konklusion, at her er tale om et godt pulsur.

Garmin Forerunner 35 får nemlig generelt gode scorer af eksperterne, og Garmin Forerunner 35 er et solidt pulsur, som gør, hvad man forventer af et pulsur.

Ideel til løberen eller cykelrytteren

Garmin Forerunner 35 er et godt pulsur ifølge eksperterne, men de skriver også, at det afhænger af typen af ens foretrukne aktivitet, hvorvidt man kan få det maksimale ud af Garmin Forerunner 35 og blive helt tilfreds med dette pulsur.

Eksperterne skriver nemlig, at Garmin Forerunner 35 fungerer bedst til løb eller cykling med dertilhørende gode måleegenskaber, men ønsker man at anvende uret til målinger i svømmebassinet eller havet, så er uret knap så godt.

Udseendet er der forskellige meninger om iblandt eksperterne, men alt i alt er det simpelt i designet med en blød rem og en firkantet og lidt dominerende skærm. Uret er dog også rart at have på, og så er det meget let at bære, således at man helt glemmer, at man har det på.

Garmin Forerunner 35 pulsure

Pulsmåling er den primære funktion

Garmin Forerunner 35 kan oplyse om flere forskellige ting angående forbrugerens aktivitet og bevægelse, men eksperterne skriver, at Garmin Forerunner 35’s primære funktion er pulsmålingen, som fungerer rigtig godt.

Garmin Forerunner 35 registrerer pulsen både dag og nat og meget præcist. Uret er dog ikke blot en passiv genstand, for den både analyserer rutiner og søvnmønstre samt aktiviteterne i løber af dagen.

Garmin Forerunner 35 kan sætte specifikke mål for forbrugeren og dermed motivere til mere bevægelse og måle skridt og antal forbrændte kalorier samt bevægelsesdistance.

Man kan hertil vælge imellem en lang række af forskellige aktivitetsmuligheder – man kan også slå notifikationer til, således at Garmin Forerunner 35 selv giver besked, når man har siddet for længe ned. Garmin Forerunner 35 har også en GPS-funktion.

Godt batteri og app

Garmin Forerunner 35 er udstyret med et stærkt og kraftigt batteri, som er skabt til at have en lang holdbarhed. Derfor kan man roligt anvende modellen til de længere ture uden at bekymre sig om opladning. I praksis betyder det, at Garmin Forerunner 35 kan leve op til ni dage, men vær dog opmærksom på, at hvis man anvender GPS-funktionen, så kan modellen kun leve 11 timer. Det er dog ganske pænt sammenlignet med konkurrenterne på markedet.

Garmin Forerunner 35 har som så mange andre pulsure en tilhørende app, som kan downloades. Her er tale om den gratis Garmin Connect-app, som man kan overføre sine data fra uret til. App’en sørger så for yderligere analyser, som man kan bruge til at få bedre overblik over sin træning, bevægelse og aktiviteter samt se sine bevægelsesvaner. Man tilkobler Garmin Forerunner 35 til smartphone eller tablet via Bluetooth.

Fordele ved Garmin Forerunner 35:
🔵 Robust pulsur, som især er velegnet til løb og cykling
🔵 Simpelt udseende og meget let
🔵 Pulsmåling er den centrale funktion
🔵 Hjælper forbrugeren til bedre bevægelse
🔵 Batterilevetid på maksmalt ni dage


Garmin Fenix 5

✅ Testvinder hos Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Wearable.com
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ Testvinder hos Outdoorgearlab.com

Garmin Fenix 5 pulsur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.116,00 Kr. 0,00 Kr. 3.116,00 Kr. Læs mere
3.277,00 Kr. 0,00 Kr. 3.277,00 Kr. Læs mere

 

Fire forskellige testkilder både fra Danmark og internationalt har testet pulsuret Garmin Fenix 5. Her er tale om det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk, testsiden Trustedreviews.com og teknologi-siden Wearable.com samt friluftlivs-siden Outdoorgearlab.com, og på trods af landegrænser er eksperterne enige om, at Garmin Fenix 5 er et rigtig godt pulsur, som hører til blandt de allerbedste.

Uret får rigtig gode scorer i den absolutte top og kåres endda til testvinder to ud af fire steder.

Blandt de allerbedste

Med Garmin Fenix 5 fornemmes det hurtigt, at her er tale om et pulsur, som er i den allerhøjeste kategori på markedet. Det starter med udseendet, idet Garmin Fenix 5 har et rigtig flot og professionelt design med en udskiftelig rem og en rund urskive med knapper i siden. Den udskiftelige rem vidner også om Garmin Fenix 5’s alsidighed, da man så kan skifte remmen ud alt efter, om man skal ud at træne eller bruge uret til hverdag.

Indvendigt vil Garmin Fenix 5 også være det oplagte valg for den meget kræsne atlet, som har brug for en bred palet af muligheder og funktioner. Garmin Fenix 5 er ifølge eksperter måske det bedste fitness-ur på markedet overhovedet – og det kommer selvfølgelig med en noget højere pris også.

Men er man villig til at betale en stor sum, får man også et pulsur, som kan stort set alt, hvad man kan ønske sig, når det kommer til målinger, registreringer og funktioner angående træningen.

Måler mange former for sportGarmin Fenix 5 pulsur

På Garmin Fenix 5 kan man stort set måle alle former for træning og bevægelse og følge med i tider, distance, hjertefrekvens, puls, afstande og meget mere. Garmin Fenix 5 er nemlig skabt til den forbruger, som dyrker mange forskellige sportsgrene.

Uret giver nemlig muligheden for at måle aktiviteter og enheder inden for mange former for sport lige fra joggingture, løb, gang, klatring, svømning, cykling, golf og endda bjergbestigning og skydiving. Dette er muligt via en barometrisk højdemåler og et tre-akset kompas, som arbejder sammen med GPS’en for at skabe korrekte målinger.

Garmin Fenix 5’s GPS har yderligere den funktion, at GPS’en automatisk tændes, når Garmin Fenix 5 vurderer, at denne skal bruges – og den slukker også automatisk efter endt aktivitet – dette sparer markant på batteriet.

14 dages batterilevetid

Garmin Fenix 5 kan, som man nok forventer af et så solidt ur, kommunikere med for eksempel telefonen med en app, og det gøres via Bluetooth. Det fungerer let ved, at man downloader den tilhørende Garmin Connect-app til sin smartphone, som så giver adgang til en lang række af flere mulige målinger, dataindsamlinger og viden.

Batterilevetiden er også et vigtigt aspekt, når det kommer til et pulsur. Garmin Fenix 5 er netop udstyret med et kraftigt batteri, således at man ikke løber tør midt i en aktivitet. I standby kan uret holde op til 14 dage og med GPS’en tændt i op til 24 timer – i praksis er dette tal dog noget mindre ifølge eksperterne, som målte 14 timer. Men læg mærke til at 14 timer stadig er meget højt sammenlignet med andre pulsure.

Fordele ved Garmin Fenix 5:
🔵 Ifølge eksperterne måske det bedste pulsur på markedet
🔵 Dyrt men avanceret fitness-ur
🔵 Kan måle rigtig mange sportsgrene fra løbeturen til golf og skydiving
🔵 GPS samt barometrisk højdemåler
🔵 14 dages batterilevetid


Garmin Forerunner 630

✅ 5 stjerner ud af 5 hos Aktivtraening.dk
✅ Anbefalet af Dn.no
✅ Testvinder hos Klikk.no
✅ Anbefalet af P4.no

garmin-forerunner-630

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.781,00 Kr. 0,00 Kr. 2.781,00 Kr. Læs mere

 

Garmin Forerunner 630 er endnu et pulsur fra producenten Garmin, som er kendt for at fabrikere produkter af høj kvalitet. Garmin Forerunner 630 har været testet af fire forskellige hold ekspertkilder fra Danmark og Norge.

Her er tale om det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk samt den norske avis Dn.no, den norske forbrugerside Klikk.no og den norske radiokanal P4.no. Både de danske og norske eksperter oplever Garmin Forerunner 630’s store kvaliteter under deres respektive tests, og derfor får modellen virkelig gode kommentarer og absolutte topkarakterer.

Mange roser fra eksperterne

Garmin Forerunner 630 har virkelig imponeret eksperterne, der deler mange roser ud til modellen. Der lægges ikke skjul på, at her er tale om et lidt dyrt pulsur, men til gengæld kommer denne model med rigtig mange funktioner – måske endda for mange til den almene motionist.

Eksperterne er også rigtig glade for, hvor let og brugervenlig Garmin Forerunner 630’s skærm og menuer er, og selv om der er mange funktioner, så er de lette at finde ud af. Modellen kan måle rigtig mange ting og aspekter, men hvis man ønsker det, kan man holde skærmen meget ren og kun fokusere på de målinger, som er vigtige for en selv.

Model med mange funktioner

Som nævnt er eksperterne meget imponerede over de mange funktioner, som Garmin Forerunner 630 har. Man får selvfølgelige de gængse funktioner som pulsmåler, afstand og distance, og især modellens pulsmåler er meget nøjagtig.

Derfor kan man hele tiden holde øje med, hvordan ens kondi og stressniveau reelt ser ud. Garmin Forerunner 630 er velegnet til den motionist, som bare ønsker lidt statistik over aktivitet men også til den mere seriøse udøver, som har brug for flere informationer.

garmin-forerunner-630-pulsure

Til flere sportsgrene

Garmin Forerunner 630 kan derfor også anvendes til flere forskellige sportsgrene. Det tæller de mere traditionelle som løb, cykling og svømning, men også mere særegne som langrend. Hvis man ønsker at anvende Garmin Forerunner 630 i våde omgivelser, så vil man især kunne glæde sig over, at modellen er vandtæt ned til 50 meter.

Garmin Forerunner 630 er dertil også en af de moderne pulsure, som kan kommunikere med computer eller telefon trådløst. Når man har koblet enhederne sammen, så kan modellen automatisk overføre data til computeren, hvor yderligere analyser kan foretages.

Computer og pulsur kan endda tale så meget sammen, at man kan styre sine spillelister via uret eller modtage notifikationer fra Facebook.

Garmin Forerunner 630 har desuden en lidt længere batterilevetid end mange af de konkurrerende modeller. Dette pulsur kan nemlig holde helt op til fire uger ved normal aktivitetsmåling og 16 timer med GPS.

Fordele ved Garmin Forerunner 630:
🔵 Lidt dyrt men kvalitets-pulsur
🔵 Mange forskellige funktioner
🔵 Brugervenlig skærm med touch
🔵 Nøjagtig pulsmåler
🔵 Vandtæt ned til 50 meter


Garmin Forerunner 235

✅ Testvinder hos Iform.dk
✅ Testvinder hos Berlingske Tidende

Garmin Forerunner 235 løbeur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.317,00 Kr. 0,00 Kr. 1.317,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.552,00 Kr. 0,00 Kr. 1.552,00 Kr. Læs mere

 

Garmin Forerunner 235 kommer også fra producenten Garmin, som har en solid erfaring i at designe pulsure. Garmin Forerunner 235 er blevet testet af to danske ekspertkilder – træningsmagasinet Iform.dk samt den store avis Berlingske Tidende – og begge kilder er meget imponerede over modellen, som de begge kårer til testvinder i deres respektive tests.

Resultat af opgraderet teknologi

Eksperterne har rigtig mange rosende ord til overs for modellen Garmin Forerunner 235. Garmin Forerunner 235 hører ikke til blandt de billigste pulsure på markedet, men heller ikke blandt de allerdyreste, så her er tale om god kvalitet, som passer til den forbruger, som har brug for et godt og solidt pulsur.

Garmin Forerunner 235 er derudover resultatet af Garmins opgraderede teknologi, som har givet forbedringer på alle fronter.

Eksperterne noterer sig her blandt andet den lidt større og mere brugervenlige skærm samt remmens nye udformning med huller, som tillader, at huden lettere ånder undervejs i træningen.

Til træning og hverdag

Garmin Forerunner 235 hører til de pulsure, som både kan anvendes under træning for at måle og registrere de personlige data, men modellen kan også bæres til hverdag, hvor den er med til at motivere forbrugerne og oplyse om aktivitet.

Hvis man for eksempel har siddet stille i for lang tid ad gangen, så gør modellen opmærksom på det. Garmin Forerunner 235 måler også ”hverdags-motion” via blandt andet skridttælleren, således at al motion medregnes i forbrugerens aktivitet.

Det neutrale design gør også, at man uden udseendemæssige problemer kan anvende uret på arbejdet og lignende.garmin-forerunner-235-lobeur

God og hurtig pulsfunktion

Eksperterne noterer sig, at her på alle måder omkring Garmin Forerunner 235 er tale om et kvalitetsprodukt. Det fremhæves også, at modellen er virkelig hurtig om at starte op, og GPS’en er meget hurtig til også at finde positionen.

Også pulsmålingen tændes med det samme, og den er indbygget og måler pulsen i håndleddet. Derved slipper man for et traditionelt pulsbælte til kroppen, som kan genere og irritere.

Modellen har en batterilevetid på op til ni dage, men hvis man anvender GPS’en, er dette tal på 11 timer.

Fordele ved Garmin Forerunner 235:
🔵 Nyt og opgraderet Garmin-pulsur
🔵 Pænt design med åndbare huller i remmen
🔵 Starter hurtigt op
🔵 Gør forbrugeren opmærksom, hvis han eller hun er for inaktiv
🔵 Motiverende pulsur


Polar V800

 9 stjerner ud af 10 hos Aftenposten.no
✅ 5 stjerner ud af 6 hos Aktivtraening.dk
✅ 5 stjerner ud af 6 hos Loeberne.dk

polar-v800-bedste-loebeur-test

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.803,00 Kr. 0,00 Kr. 2.803,00 Kr. Læs mere

 

Med Polar V800 leverer producenten Polar endnu et pulsur, som er designet til at kunne klare den aktive udøvers hårde færd og give præcise målinger til den seriøse træningsudøver.

Polar V800 er blevet testet af både den norske avis Aftenposten.no, det danske træningsmagasin Aktivtraening.dk samt den internet-baserede løbeside Loeberne.dk, som har set på, om uret lever op til både forventninger og krav. Det viser Polar V800 sig at gøre, og modellen får meget høje karakterer, der vidner om den høje kvalitet.

Høj kvalitet

Eksperterne tildeler Polar V800 de meget høje karakterer, idet de noterer sig, at her er tale om et særligt solidt og robust pulsur, som emmer af høj kvalitet på alle fronter. Dermed er pulsuret heller ikke helt billigt, men til gengæld får man også et pulsur, som både kan anvendes til træning og hverdag.

Uret er nemlig designet så pænt, at man stort set ikke lægger mærke til, at her er tale om et pulsur til træning.

God til triatleten

Polar V800 har rigtig mange funktioner, som gør, at uret kan anvendes til mange forskellige aktiviteter. Særligt er uret rigtig godt til triatlon-sportsgrenene løb, cykling og svømning, hvor pulsuret holder styr på mange forskellige informationer. At man kan anvende uret til svømning, betyder også, at uret er vandtæt, og derfor tåler det også en tur under bruseren.

GPS-funktionen roses desuden af eksperterne, som fungerer virkelig hurtigt og på meget få sekunder finder position og signal.

Holder også øje med søvnenpolar-v800-loebeur-test

Polar V800 er designet til at blive båret rundt om håndleddet hele tiden. Om dagen, for eksempel på arbejdet, måler den også forbrugerens aktivitetsniveau, og når man sover med uret på, så holder Polar V800 også øje med søvn og søvnkvalitet – hvis man ønsker det, kan modellen endda give råd vedrørende ens personlige søvn.

Polar V800 kan endvidere kobles sammen med softwaren på Polars hjemmeside, som gør, at man kan måle og analysere sin bevægelse og aktivitet.

Polar V800 har desuden en meget lang batterilevetid på op til 30 dage. Anvender man dog GPS’en, er tallet på 13-14 timer, hvilket stadig er rigtig meget.

Fordele ved Polar V800:
🔵 Rigtig flot ur, som både kan anvendes til træning og hverdag
🔵 Særlig god til løb, cykling og svømning
🔵 God og hurtig GPS
🔵 Måler det daglige aktivitetsniveau
🔵 Holder øje med den individuelle søvn


Garmin Fenix 3 Sapphire

✅ Testvinder hos Iform.dk
✅ Testvinder hos Test.no
✅ 5,5 stjerner ud af 6 hos Aktivtraening.dk
✅ Anbefalet hos Mobil.se

garmin-fenix-3-sapphire-pulsur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.085,00 Kr. 0,00 Kr. 3.085,00 Kr. Læs mere
3.085,00 Kr. 0,00 Kr. 3.085,00 Kr. Læs mere

 

Garmin Fenix 3 Sapphire er blevet testet af eksperter fra både Danmark, Norge og Sverige. Her er tale om Iform.dk og Aktivtraening.dk fra Danmark, Test.no fra Norge og Mobil.se fra Sverige.

Eksperterne har afprøvet og vurderet Garmin Fenix 3 Sapphire ud fra forskellige aspekter såsom funktioner, design, batteri, programmer og præcision, og Garmin Fenix 3 Sapphire klarer sig så godt, at den kåres til testvinder to steder og generelt får rigtig gode anmeldelser.

Det bedste af det bedste

Eksperterne er enige om, at med Garmin Fenix 3 Sapphire er her tale om et pulsur i den absolutte topklasse. Nok er uret klart i toppen af prisklassen, men til gengæld topper det også, når det gælder kvalitet og funktionalitet. Her er tale om en tredjegenerations-model fra den populære Garmin Fenix serie, og Garmin Fenix 3 Sapphire har ifølge eksperterne alle de funktioner, man kan få brug for – og lidt til.

Garmin Fenix 3 Sapphire kan bruges til de fleste sportsgrene, hvor den kan måle forskellige data samt også special-sportsgrene som skiløb eller klatring.

Mange forskellige målingergarmin-fenix-3-sapphire

Garmin Fenix 3 Sapphire har som nævnt mange forskellige muligheder for målinger. Garmin Fenix 3 Sapphire har først og fremmest en rigtig god pulsfunktion, som sikrer, at man kan overvåge sin kondition og tilstand meget nøjagtigt.

Modellen måler pulsen i håndleddet, og det gør de gammeldags pulsbælter omkring overkroppen overflødige. Garmin Fenix 3 Sapphire kan også måle andre gængse data som distance og længde og har GPS, samt modellen har specialfunktioner som termometer, kompas og højdemåler.

Til både mænd og kvinder

Garmin Fenix 3 Sapphire er designet således, at det både vil passe til mænd og kvinder. Det er muligt at anskaffe sig modellen i flere forskellige farvevarianter, hvilket betyder, at man også kan anvende uret i dagligdagen.

De forskellige testpaneler noterer sig nemlig her også, at her nok er tale om det flotteste pulsur på markedet. Eksperterne skriver også, at selv om her er tale om et avanceret ur, så kan de teknikforskrækkede også være med, for uret er meget brugervenligt og let at finde ud af.

Modellen har en batterilevetid på tre uger, og med GPS’en slået til kan den leve i 20 timer.

Fordele ved Garmin Fenix 3 Sapphire:
🔵 Absolut kvalitets-pulsur
🔵 Mange forskellige funktioner og specialfunktioner som termometer, kompas og højdemåler
🔵 God og nøjagtig pulsfunktion
🔵 Designet til både mænd og kvinder
🔵 Brugervenlig model


Garmin Forerunner 920XT

✅ 10 stjerner ud af 10 hos Aftenposten.no
✅ 10 stjerner ud af 10 hos Tek.no
✅ 5 stjerner ud af 6 hos Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Techradar.com

garmin-forerunner-920xt-testvinder

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.209,00 Kr. 0,00 Kr. 2.209,00 Kr. Læs mere
3.413,00 Kr. 0,00 Kr. 3.413,00 Kr. Læs mere

 

Med Garmin Forerunner 920XT er her tale om et kvalitets-pulsur af højeste standard. Garmin Forerunner 920XT er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, som uafhængig af hinanden har vurderet, at denne model præsterer utrolig godt over stort set hele linjen. Det belønnes med absolutte topkarakterer, og modellen er især velegnet til triatleter – det vil sige folk, der dyrker enten løb, cykling eller svømning.

Ideel til triatlon

Garmin Forerunner 920XT er ikke et helt prisvenligt ur, men til gengæld får man rigtig meget kvalitet for pengene. De forskellige testpaneler er imponerede over modellens kunnen, idet man får rigtig meget funktionalitet for pengene.

Eksperterne noterer sig også, at dette pulsur især er velegnet til triatlon-disciplinerne løb, cykling og svømning, hvor modellen måler meget præcist og hurtigt. Netop hurtighed er et andet nøgleord for Garmin Forerunner 920XT, idet eksperterne noterer sig, at GPS’en er meget hurtig til at kunne finde signal og opretholde en rigtig god præcision.

Rigtig mange funktioner

Garmin Forerunner 920XT kan stort set klare alting – så meget at de norske eksperter fra Tek.no med et glimt i øjet skriver, at de er skuffede over, at den ikke kan brygge kaffe. Selv om uret er meget avanceret, behøver man ikke undgå modellen, hvis man er teknologiforskrækket.

Eksperterne skriver nemlig, at uret et meget let at bruge og har en høj grad af brugervenlighed, og hvis man kun er interesseret i de gængse funktioner, så kan man sagtens nøjes med dette også.

Garmin Forerunner 920XT kan nemlig registrere den almindelige aktivitet, søvn, kalorieforbrug, distance og puls.

God Bluetooth-del

Eksperterne fremhæver også Garmin Forerunner 920XT’s tilkobling til computeren/telefonen med Bluetooth som en rigtig god, avanceret funktion. Dette tillader nemlig, at man kan sende beskeder eller få opkald via uret, og man kan også følge strømmen af sine data live. Man kan desuden downloade forskellige sundheds-apps og dele informationer med dem.

Ønsker man at tilpasse pulsuret til de individuelle præferencer, så man kan også downloade forskellige urskiver, og man kan tilslutte Garmin Forerunner 920XT til Wi-Fi derhjemme, hvorved data overføres endnu hurtigere.

Garmin Forerunner 920XT vejer kun 61 gram, og dermed er uret let nok til at kunne blive båret døgnet rundt. Modellen har en batterilevetid på 30 dage, men med GPS’en slået til kan den leve i 12 timer.

Fordele ved Garmin Forerunner 920XT:
🔵 Meget høj kvalitet
🔵 Nøjagtig GPS
🔵 Især velegnet til løb, cykling og svømning
🔵 Kan kobles til telefon/computer, og mange data kan analyseres
🔵 Understøtter også Wi-Fi


Anvendte kilder til denne Pulsur test ❤️⏱ 

Aftenposten.no 🇳🇴

Norges største avis baseret på oplag med et stort net-univers også. Avisen udgives to gange dagligt og fokuserer hovedsagelig på nyhedsstof. Forbruger-området prioriteres også, og her har avisen testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen her.

Aktivtraening.dk 🇩🇰

Aktivtraening.dk er et dansk træningsmagasin, hvor forskellige aspekter af sundhed behandles. Det tæller både motion, kost og velvære, og der skrives løbende artikler, nyheder og tests af forskellige sundheds-relaterede produkter. Her er der tale om tests af forskellige pulsure. Læs mere om Garmin Forerunner 225 her, Garmin Forerunner 630 her, Garmin Fenix 3 Sapphire her, Garmin Forerunner 920XT her, Polar V800 her og Polar M400 her.

Aktivtraening.dk har også udgivet en hel artikel, hvor de kårer de bedste løbeure med GPS. Denne artikel finder du her. I denne artikel kan du blandt andet læse om Suunto Spartan Sport Wrist HR, Garmin Fenix 5 og Garmin Forerunner 35.

Berlingske Tidende 🇩🇰

Berlingske Tidende er en af de tre store morgenaviser i Danmark sammen med Jyllands Posten og Politiken. Berlingske Tidende er grundlagt i 1749 og er faktisk den ældste, nulevende avis i Danmark. Avisen udkommer hver dag og har hovedfokus på ind- og udland samt business, kultur og debat. Herudover har Berlingske Tidende også et stort tilknyttet online-univers. Her har Berlingske Tidende testet flere pulsure. Læs mere om testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer, og her er tale om en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har eksperterne testet forskellige pulsure, og de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse. Læs mere om testen af Garmin Vivoactive 3 her og mere om testen af Garmin Forerunner 35 her.

Dn.no 🇳🇴

Dn.no er en norsk avis og står for ”Dagens Næringsliv”. Dn.no er den tredjestørste avis i Norge og specialiserer sig især i business, økonomi, politik og erhverv. Avisen har også en stor onlineside, og Dn.no har her testet pulsuret Garmin Forerunner 630. Læs mere om testen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Læs mere om testen her.

Iform.dk 🇩🇰

Iform.dk er et dansk træningsmagasin, som både udkommer i trykt version og har en stor online-portal. Iform.dk har primært fokus på kvinder, som gerne vil opretholde en sund og aktiv hverdag. Iform.dk byder derfor både på artikler, nyheder, tips, guides og opskrifter. Her har Iform.dk testet forskellige pulsure. Læs mere om testen her.

Klikk.no 🇳🇴

Den norske forbrugerside Klikk.no foretager hundredvis af forbrugertests hvert år, hvor de kommer vidt omkring – lige fra bolig og bil til mode, helse, teknik m.m. I denne test har Klikk.no testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen af Garmin Forerunner 630 her og mere om testen af Polar M400 her.

Loeberne.dk 🇩🇰

Loeberne.dk er en dansk online-side med fokus på løb. Loeberne.dk specialiserer sig specifikt inden for løbegenren og tilbyder forbrugerne et sted, hvor de kan få viden om løb, træning, kost, løbe-udstyr med mere. Her har Loeberne.dk testet flere pulsure. Læs mere om testen af Polar V800 her og mere om testen af Garmin Forerunner 225 her.

Mobil.se 🇸🇪

Mobil.se er et svensk magasin med fokus på mobil kommunikation. Mobil.se har også en online-side, hvor der skrives alt om mobiltelefoner, tablets, computere med mere. Mobil.se foretager også tests, og her har Mobil.se testet pulsuret Garmin Fenix 3 Sapphire. Læs mere her.

Mobilsiden.dk 🇩🇰

Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder. Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3. Læs mere om testen her.

Outdoorgearlab.com 🇺🇸

Onlineside med fokus på udendørslivet og de remedier, der kan gøre udendørslivet lettere og mere praktisk. Siden udfører tests engang imellem, og her er der tale om en test af forskellige produkter til både camping og hiking. Det inkluderer en anmeldelse af pulsuret Garmin Fenix 5. Læs mere om testen her.

P4.no 🇳🇴

P4.no er en norsk radiokanal fra 1993, der både byder på underholdende programværter, nyheder og musik. P4.no har mere end en million lyttere hver dag, og det gør P4.no til Norges største kommercielle radiokanal. Her har P4.no testet pulsuret Garmin Forerunner 630. Læs mere om testen her.

Techradar.com 🇺🇸

Teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om anmeldelser af en række forskellige pulsure. Læs mere om Garmin Vivoactive 3 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her, Garmin Forerunner 225 her og Garmin Forerunner 920XT her.

Tek.no 🇳🇴

Norges største onlineside for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guides og tests. Her er der tale om en test af forskellige pulsure. Læs mere om testen af Garmin Forerunner 920XT her og mere om testen af Polar M400 her.

Test.no 🇳🇴

Test.no er en norsk testside, som samler og opsummerer forskellige tests, således at man som forbruger kan finde de bedste produkter inden for forskellige områder. Test.no har fokus på mange aspekter af forbrugerprodukter. Her har Test.no testet pulsuret Garmin Fenix 3 Sapphire.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, som dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er forskellige pulsure blevet testet og vurderet i forhold til design, komfort, funktionalitet, funktioner og anvendelse. Læs mere om testen af Polar M600 her og om testen af Garmin Fenix 5 her,

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin, som har fokus på nyheder, anmeldelser, guides og artikler inden for teknologien. T3.com har især fokus på elektroniske forbrugerprodukter som telefoner, computere, lyd, spil og fitness. Her har T3.com testet pulsuret Garmin Forerunner 225. Læs mere om testen her.

Wearable.com 🇺🇸

Onlineside der har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen. Det tæller især fitnessure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af pulsure. Læs mere om Garmin Vivoactive 3 her, Garmin Forerunner 35 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her og Garmin Fenix 5 her.

Andre relevante tests

Ud over denne pulsur test, kan du også læse vores test af løbeure. I løbeurs testen finder du stort set de samme ure som i denne artikel, men med et par andre modeller også. I denne artikel får du også en række gode råd til valg af løbeur, som er værd at overveje før du køber nyt.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse