Løbeur test-guide: De bedste løbeure ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Løbeur testvinder guide: – Løb hører til blandt de mest populære motions- og sportsgrene, og derfor kan det heller ikke overraske, at markedet bugner af løbeure. De fås i alle prisklasser, og det kan være svært at vide hvilken der er bedst.

I denne løbeur test ser vi nærmere på hvilke modeller der har vundet test. Vi har gennemlæst en lang række test fra hele Skandinavien, og giver dig dermed her den ultimative liste over de testvindende løbeur.

Efter gennemgangen giver vi en række tips til, hvilke funktioner du bør lægge mest vægt på, når du skal vælge det rigtige løbeur. Afslutningsvis gennemgår vi de kilder, der er anvendt i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende løbeure fra forskellige magasiner og blade
🔸 Gode råd til valg af løbeur
🔸 Gennemgang af alle testkilder der er anvendt i denne artikel

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Garmin Forerunner 245 Music – bedste løbeur med GPS og musik

Forbrugsguiden’s anbefaling

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Stuff.tv
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Wired.com
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske sportsmagasin Runningshoesguru.com
Garmin Forerunner 245 Music

 

.
Både Stuff.tv, Tomsguide.com, Expertreviews.co.uk, Wired.com og Runningshoesguru.com har testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de alle er begejstrede for.

Eksperterne har testet løbeuret i forhold til dets funktioner, brugervenlighed, design m.m. og er endt med at give uret en høj score i deres anmeldelser. Alle ekspertkilder finder både fordele og ulemper ved Garmin Forerunner 245 Music.

Fremragende løbekammerat med gode funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Garmin Forerunner 245 Music et løbeur med musik, som de fleste løbere vil elske. Eksempelvis skriver eksperterne fra Stuff.tv, at det er ”en fremragende løbekammerat”, som kommer med et hav af gode funktioner såsom musik.

Dette er eksperterne fra Wired.com og Expertreviews.co.uk enige i og fremhæver desuden, at Garmin Forerunner 245 Music har ”nøjagtige og detaljerede sportsfunktioner”. Herved kan man måle alle sine data på løbeturen samt generelt i hverdagen.

Eksperterne fra Tomsguide.com forklarer ydermere, at Garmin Forerunner 245 Music kan bruges i lang tid førend, at batteriet løber tør for strøm. Samtidigt er Runningshoesguru.com vilde med, at det er muligt at få gratis træningsprogrammer skræddersyet efter ens behov.

Selvom eksperterne generelt er begejstrede for Garmin Forerunner 245 Music, finder de også et par ulemper. De nævner blandt andet, at uret ikke kan modtage opkald eller beskeder samt ikke har en triatlon-tilstand.

Holdbart løbeur med musik

Med Garmin Forerunner 245 Music får man et holdbart løbeur med musik mens man løber. Uret har plads til omkring 500 sange, der kan downloades som MP3-filer. Det er også muligt at streame via Spotify med hjælp fra Bluetooth.

Når uret er i brug uden GPS eller musik, har dets batteri en levetid på omkring 7 dage. Hvis man anvender GPS’en eller hører musik, er batterilevetiden på cirka 6 timer. Endvidere kommer Garmin Forerunner 245 Music med flere sikkerheds- og sporingsfunktioner, så man har mulighed for at dele sin lokation.

Er der brug for hjælp til sin træning, kan man ydermere få et gratis træningsprogram via Garmin Coach-appen.

Håndledsbaseret pulsmåling 

Garmin Forerunner 245 Music er et løbeur med GPS samt en håndledsbaseret pulsmåler.

Pulsmåleren registrerer pulsen, mens GPS’en sørger for at registrere, hvor man løber samt giver nøjagtige statistikker herunder tempo, distance, intervaller m.m. Uret har også en aktivitetsmåler, som måler alt lige fra skridt til kalorier.

Derudover er Garmin Forerunner 245 Music udstyret med funktioner, der måler ens træningsstatus og holder styr på, om man undertræner, overtræner eller vedligeholder sit formniveau. Efter hver træning kommer uret ligeledes med restitutionsanbefalinger.

Derfor anbefaler vi Garmin Forerunner 245 Music

Dette løbeur er anbefalingsværdigt, da det både er nøjagtigt og samtidig indeholder detaljerede funktioner. Det mener ekspertkilder som Stuff.tv, Tomsguide.com, Expertreviews.co.uk, Wired.com og Runningshoesguru.com også. De gratis, skræddersyede træningsprogrammer er en luksus, de færreste ure har. Derudover har løbeuret pulsmåler, aktivitetsmåler og en GPS, så du kan holde styr på vigtige data. Samtidig kan uret have plads til 500 sange og med mulighed for at streame Spotify. Alt i alt er dette ur fyldt med gode og nyttige funktioner, og som er lavet i høj kvalitet.

Garmin Forerunner 245 Music – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 42,3 x 42,3 x 12,2 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 38,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele

 • Pulsmåler via håndleddet
 • Musikafspiller
 • GPS
 • Skræddersyede træningsprogrammer
 • Måler ens træningsstatus
Ulemper

 • Kan ikke modtage opkald eller sms’er

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 235. Videoen er produceret af Garmin:


Garmin Fenix 6 Pro – funktionsrigt løbeur

Bedste premiumvalg

✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ Testvinder hos Outdoorgearlab.com
Garmin Fenix 6 Pro

 

Garmin Fenix 6 Pro er blevet testet af flere forskellige testkilder og eksperterne er enige om, at Garmin Fenix 6 Pro er et rigtig godt løbeur, som hører til blandt de bedste. Uret får rigtig gode karakterer i den absolutte top og kåres endda til redaktionens anbefaling af Outdoor Gear Lab. Eksperterne roser uret for at have rigtig gode funktioner, være brugervenlig og præcis. De nævner også, at det har et meget holdbart design, som dog gør det noget tungt og tykt. Endelig vurderer de, at på trods af den høje pris på uret, så vil det være et oplagt valg til dig, der elsker ekstrafunktioner og som ønsker en rigtig god batterilevetid.

Det bedste af det bedste
Garmin Fenix 6 Pro er en nyere version af Garmin Fenix 5 Plus og vil være det oplagte valg for den meget kræsne atlet, som har brug for en bred palet af muligheder og funktioner.

Garmin Fenix 6 Pro er ifølge eksperter måske det bedste fitness-ur på markedet overhovedet – og det kommer selvfølgelig med en noget højere pris også. Men er man villig til at betale en stor sum, får man også et løbeur, som kan stort set alt, hvad man kan ønske sig, når det kommer til målinger, registreringer og funktioner angående træningen.

Selve udseendet er flot og professionelt med en udskiftelig rem (så uret passer til formålet) og en rund urskive med knapper i siden.

Til alle typer aktivitet og sport
Garmin Fenix 6 Pro er skabt til den forbruger, som dyrker mange forskellige sportsgrene. Uret giver nemlig muligheden for at måle aktiviteter og enheder inden for mange former for sport lige fra joggingturen, løb, gang, klatring, svømning, cykling, golf og endda bjergbestigning og skydiving.

Man kan således stort set måle alle former for træning og bevægelse og følge med i tider, distance, hjertefrekvens, afstande og meget mere. Dette er muligt via en barometrisk højdemåler og et tre-akset kompas, som arbejder sammen med GPS’en for at skabe korrekte målinger.

Urets GPS har yderligere den funktion, at GPS’en automatisk tændes, når denne skal bruges – og den slukker også automatisk efter endt aktivitet. Dette sparer markant på batteriet.

Kan anvendes i mange timer
Netop batterilevetiden er også et vigtigt aspekt, når det kommer til et løbeur. Garmin Fenix 6 Pro er netop udstyret med et kraftigt batteri, således at man ikke løber tør midt i en aktivitet. Det er også blevet opgraderet i forhold til den forgående model, så det holder i op til 36 timer, hvilket er dobbelt så lang tid.

I standby kan uret holde op til 14 dage og med GPS’en tændt i op til 36 timer, hvilket er 12 timer længere end Fenix 5. Eksperterne har testet det til 31-40 timer alt efter situationen.

Udover selve urets mange målingsfunktioner kan man yderligere downloade den tilhørende Garmin Connect-app til sin smartphone, som giver adgang til en lang række af flere mulige målinger, dataindsamlinger og viden. Garmin Fenix 6 Pro forbindes til telefonen via Bluetooth.

Derfor anbefaler vi Garmin Fenix 6 Pro
Dette løbeur er anbefalingsværdigt, da det er blevet kåret som testvinder hos Outdoorgearlab.com samt har fået topscorer hos T3.com og Expertreviews.com. Dette er blandt andet fordi det besidder mange gode og nyttige funktioner. Det er både muligt at modtage sms’er og mails, streame musik samt at betale med uret med Garmin Pay. Hvis du skulle være ude for en hændelse, kan uret også sende din position til dine nødkontakter. Derudover har uret en lang batterilevetid og gode træningsprogrammer. Det ligger i den høje ende af prisskalaen, men du får mange gode funktioner for prisen, så derfor anbefaler vi det som bedste premiumvalg.

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Kan måle rigtig mange sportsgrene
 • GPS samt barometrisk højdemåler
 • Favorit hos eksperterne
Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Tungt og tykt

Udvalgte specifikationer:

1,3″ farve display
Batterilevetid smartwatch: op til 14 dage
Batterilevetid GPS: op til 36 timer
Batterilevetid GPS + musik: op til 10 timer
Pulsmåler, trykhøjdemåler, accelerometer, skridttæller m.m.
Smartwatch funktioner

Læs også vores badminton ketcher test-guide, hvor du med fordel kan bruge et løbeur, når du spiller.


Sportsbuddy Vision Smart – innovativt løbeur med touch skærm

Billigst løbeur

 • Tilfredshedsgaranti
 • Dag til dag levering

 

Selvom producenten Sportsbuddy er kendt for at designe smartwatches beregnet til sportsudøvere, har de med Vision Smart skabt et innovativt armbåndsur, som er behageligt og smart at bære rundt på i dagligdagen. Det er udstyret med mange funktioner, der optimerer din livsstil, samtidig med at du kan pryde dit håndled med et mere stilrent look.

Hverdagsur med mange smarte funktioner

Med Sportsbuddy Vision Smart ved hånden har du mulighed for at gøre din hverdag en del lettere. Smartwatch’et har 14 forskellige sportsprogrammer, der gør det nemt at udføre enhver form for træning, men du kan også sagtens bruge Sportsbuddy Vision Smart i de afslappede timer. Når du går dig en fredelig tur i byen, kan du tælle dine skridt, og når du sover om natten, kan du holde øje med dit søvnmønster. Uret kan endda guide dig til at meditere og udføre vejrtrækningsøvelser.

Du skal ikke være nervøs for, at skærmen pludselig går ud i løbet af dagen. På trods af sin beskedne størrelse imponerer batteriet med en levetid på op til 10 dage på én opladning. Du skal heller ikke vente mere end 2,5 timer, før uret er ladt helt op. 

Løbeur med personligt præg

Sportsbuddy Vision Smart er designet til at skulle føles behageligt om håndleddet. Det føles så behageligt, at du dårligt nok lægger mærke til, at du bærer rundt på det hele tiden. På trods af det er skærmen alligevel af betydelig størrelse. Med sine 1,3 tommer touch- og farveskærm kan du nemt kontrollere uret med simple fingerbevægelser, og du kan hurtigt aflæse nye beskeder eller sætte dit yndlingsmusiknummer på.

Armbåndsuret er skabt af holdbare materialer, så du kan bære rundt på det i alt slags vejr. Du skal heller ikke være nervøs for at fægte rundt med armene, for skærmen er i ridsesikkert Gorilla-glas, der kan modstå langt det meste. Selvom touchskærmen er nem at bruge, kan den ikke helt konkurrere med de bedste modeller i klassen – til gengæld får du meget for den overkommelige pris.

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Vision Smart 

Sportsbuddy Vision Smart er designet til at skulle gøre din hverdag endnu smartere. Med sine mange innovative funktioner og simple løsninger kan du optimere både dine vågne og sovende timer. Sportsbuddy Vision Smart byder på en stor og flot farveskærm med touch, der har ridsesikkert Gorilla-glas. Derudover er dette løbeur prisvenligt. 

Fordele

 • 14 sportsprogrammer og smartphone app
 • Stor og flot farveskærm med touch
 • Ridsesikkert Gorilla-glas
Ulemper

 • Touch-skærmen er god, men ikke den bedste

Sportsbuddy Vision Smart – specifikationer:
Urets størrelse: Uret passer et håndled med en omkreds på 13-19 cm
Displayets opløsning: 1,3’’
Vandtæt: Ja
Med pulsmåler: Ja
Med kaloriemåler: Ja
Med stopur: Ja
Med skridttæller: Ja
Med registrering af søvn: Ja
Batterilevetid: Op til 10 dage
Bluetooth: Ja
Wi-Fi: Ja


Polar Vantage V

Testvinder hos det britiske tech-magasin Wired.co.uk
8.4 ud af 10 point hos det amerikanske tech-magasin ZDnet.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin T3.com
God anmeldelse hos det amerikanske tech-magasin DCrainmaker.com

Polar Vantage V

 

 

.
Både Wired.co.uk, ZDnet.com, Techradar.com, T3.com og DCrainmaker.com har testet og anmeldt Polar Vantage V.

Alle fem ekspertkilder giver uret en høj score, da de er begejstrede for dets høje kvalitet og flotte design. Til gengæld mener flere eksperter, at løbeuret mangler en musikafspiller.

Meget behageligt ur til seriøse sportsudøvere, ifølge eksperterne

Polar Vantage V er, ifølge eksperterne fra Techradar.com, et løbeur, som er ”fremragende til alle seriøse sportsudøvere”. I deres anmeldelse af uret skriver de, at det er ”fyldt med funktioner” samt, at det er både ”flottere og lettere” end tidligere modeller.

Eksperterne fra Wired.co.uk og ZDnet.com har også testet Polar Vantage V. De fremhæver, at løbeuret er i en rigtig høj kvalitet, hvorfor man får et ur med både ”et flot design samt en behagelig pasform”. Samtidigt mener de, at det er et stort plus, at løbeuret måler ens løbeeffekt.

Endvidere hæfter eksperterne fra T3.com sig ved, at Polar Vantage V er forsynet med et holdbart batteri samt, at det er muligt at bruge uret til svømning. Dette er fordele, som DCrainmaker.com også nævner.

Dog skriver flere ekspertkilder, at der er et par minusser ved dette løbeur. De forklarer blandt andet, at de mange knapper samt skærmen kan være en smule forvirrende i starten.

Kan bruges til sport samt til hverdag

Polar Vantage V er et løbeur, der både kan bruges til forskellige sportsgrene såsom løb, cykling og svømning samt til hverdag takket være dets mange funktioner.

Uret kommer blandt andet med en optisk pulsmåler med LED-dioder, så man opnår en nøjagtig pulsmåling. Samtidigt er Polar Vantage V forsynet med en GPS-chip fra Sony samt en aktivitetsmåler, der tracker ens aktivitet og søvn.

Det vil sige, at uret måler ens skridt, kalorier, sovepuls, distance, varighed af søvnen, søvnkvaliteten m.m. Selve batterilevetiden er på 40 timer med GPS, mens den er på omkring 7 dage uden brug af GPS.

Med indbygget løbeeffekt

Med Polar Vantage V får man et løbeur, der kommer med en indbygget løbeeffekt. Det betyder, at det er muligt hurtigere at se ændringer i intensiteten efter hver træning. Desuden er uret forsynet med en træningsbelastningsfunktion, der viser, hvor hård selve træningen har været.

Betjeningen af Polar Vantage V foregår via knapperne samt touchskærmen med farver. Denne skærm sørger for at give et godt overblik over alle urets funktioner.

Sidst men ikke mindst kan man vælge at gøre brug af funktionerne Recovery Pro eller Nightly Recharge til restitutionsmåling. Med Recovery Pro får man hjælp til at forhindre skader og overtræning.

Polar Vantage V – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 46 x 46 x 13 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 66 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 40 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Polar Vantage V:
Pulsmåler
Indbygget løbeeffekt
Restitutionsmåling
Kan bruges til forskellige sportsgrene
Er velegnet til hverdagsbrug

Her kan du se en præsentationsvideo af Polar Vantage V. Videoen er produceret af Polar:


Samsung Galaxy Watch Active 2 – Stilfuldt GPS løbeur

Bedste Samsung løbeur

4,3/5 stjerner i brugeranmeldelser hos pricerunner.dk 
4/5 rating hos techradar.com
4/5 rating hos the guardian.com
8,3/10 rating hos cnet.com

Galaxy Watch Active 2

 

.
Denne smartwatch fra Samsung er et af de mest hypede smartwatches i 2019, og med god grund. Uret kommer i et flot design med en 30 mm AMOLED skærm, som også gør uret god til hverdagsbrug. Udover at være flot, så har uret også en masse praktiske funktioner, som du vil nyde på både kontoret, og når du er ude og løbe. Uret kommer med de mest basale smartphonefunktioner, men den kommer også med de nødvendige aktivitetsmålere, som du kan bruge til at forbedre din træning. Dette ur er veludført, hvilket skaber høj brugervenlighed og stor funktionalitet. Dette har skaffet den udtalelser som ”Product of the year 2019” hos techradar.com og ”Best android smartwatch” hos the guardian. 

Smartwatch med en masse funktioner

Man vil helst ikke mangle essentielle funktioner, når man køber en ny smartwatch, hvilket Samsung er opmærksom på. Med Galaxy Watch Active 2 får du alle de mest nødvendige fitness funktioner sammen med alle de mest elskede smartwatchfunktioner. Uret kommer med forskellige fitness apps og features. Du får hele 39 forskellige træningsmodes, som du kan vælge mellem. Her er de mest nødvendige sportsgrene som løb, cykling, og svømning. Derudover er der mange andre indstillinger, som du kan bruge, når du træner. Når du bruger uret, så har du nemt ved at indstille det, så den tracker din træning bedst muligt. Udover de forskellige fitness funktioner, så er uret også udstyret med de klassiske smartwatchfunktioner. Du har blandt andet mulighed for at foretage og modtage opkald direkte på uret. Du kan også læse beskeder og mails, hvilket er en vigtig funktion for mange, når de skifter til et smartwatch. Urets smartwatch funktioner er også rare at have, når man er ude og løbe, da du kan skifte musik direkte på uret. 

God som løbeur

Et godt løbeur skal kunne lave præcise målinger, når du er ude og løbe. Med dette ur får du en medfølgende app til din smartphone, hvor du nemt at se og tolke det data, som dit ur indsamler. Her kan du også sætte mål, så du kan holde motivationen til at træne oppe. Når du er ude og træne, så prøver uret altid at få dig i gang igen med små vibrationer, når du er stoppet op. Dette er en god funktion til dig som er begyndt at løbetræne for første gang. 

Derfor anbefaler vi Galaxy Watch Active 2 

Dette løbeur har 4,3 stjerner ud af 5 af brugeranmeldelser på Pricerunner.dk, hvilket betyder glade og tilfredse kunder. Samtidig har dette ur fået gode scorer hos en række af andre ekspertkilder. Dette er blandt andet grundet urets gode funktioner, som GPS, forskellige træningsmodes, aktivitetsmåler, pulsmåler og mulighed for at afspille musik. 

Galaxy Watch Active 2 – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 38 x 38 x 13,5 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 45,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 80 timer
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele

 • Pulsmåler
 • Forskellige træningsmodes
 • GPS og aktivitetsmåler
 • God medfølgende app
Ulemper

 • Designet er for nogen for enkelt

Garmin Vivoactive 4

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
8.7 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin ZDnet.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Tomsguide.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com
Anbefalet af det amerikanske teknikmagasin Androidauthority.com

Garmin Vivoactive 4

 

.
Både Expertreviews.co.uk, ZDnet.com, Trustedreviews.com, Tomsguide.com, Wareable.com og Androidauthority.com har testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de alle har givet en høj score i deres anmeldelser.

Eksperterne finder både fordele og ulemper ved Garmin Vivoactive 4 og nævner de avancerede funktioner som værende det største plus. Til gengæld mener eksperterne også, at løbeuret har en forholdsvis høj pris.

Velegnet til sports- og hverdagsbrug, ifølge eksperterne

Garmin Vivoactive 4 er, ifølge ekspertkilderne, et fremragende løbeur, som er forsynet med mange avancerede funktioner.

Eksperterne fra Tomsguide.com skriver eksempelvis, at uret er ”velegnet at bruge til sport samt i hverdagen”. Wareable.com forklarer ydermere, at det er en fordel, at Garmin Vivoactive 4 både har ”en god skærm” samt træningsprogrammer, som er en ”fantastisk tilføjelse”.

Mange af disse betragtninger er Trustedreviews.com enige i og fremhæver desuden musikafspilleren samt GPS’en som værende et plus, hvilket Androidauthority.com også nævner. Trustedreviews.com mener endda, at Garmin Vivoactive 4 er ”en af de bedste løbeure på markedet til fitness”.

Både Expertreviews.co.uk og ZDnet.com hæfter sig ved, at Garmin Vivoactive 4 har masser af ”fantastiske tracking-funktioner”. Til gengæld er nogle eksperter ikke så vilde med appen.

Flere praktiske funktioner

Garmin Vivoactive 4 er et fleksibelt løbeur, der er velegnet til flere typer af sportsgrene. Det kan desuden også bruges i hverdagen takket være dets mange praktiske funktioner.

Uret kommer blandt andet med en GPS samt en håndledsbaseret pulsmåler, som kan måle pulsen lige meget, om man er på land eller i vandet. Derudover har Garmin Vivoactive 4 en aktivitetsmåler, der tracker ens skridt, kalorier, etager, søvn og meget mere.

Den indsamlede data kan findes i appen Garmin Connect, så man kan få et overblik over netop det, man ønsker.

Ur med musikafspiller og træningsprogrammer

Betjeningen af Garmin Vivoactive 4 foregår via et touchdisplay med Gorilla Glas, der er ekstra holdbart. Endvidere kommer uret med en musikafspiller, hvor det er muligt at høre musik via Bluetooth. Uret er kompatibelt med både MP3-filer, Deezer og Spotify.

Selve batterilevetiden er på omkring 8 dage uden brug af GPS, mens den er på cirka 6 timer ved brug af enten GPS’en eller musikafspilleren. Samtidigt er Garmin Vivoactive 4 forsynet med træningsprogrammer, så man kan få skræddersyede programmer alt efter ens ønske og behov.

Garmin Vivoactive 4 – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 45,1 x 45,1 x 12,8 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 50,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 260 x 260 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 8 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Vivoactive 4:
Pulsmåler
Skræddersyede træningsprogrammer
GPS
Musikafspiller
Aktivitetsmåler

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 4 serien. Videoen er produceret af Garmin:


Sportsbuddy Veryfit Kids

Bedste aktivitetsur til børn

 • Dag til dag levering
 • Tilfredshedsgaranti

Sportsbuddy Veryfit Kids

Det kan nogle gange være svært at motivere et barn til en bestemt opgave. Men hvis du udstyrer barnet med en gadget – som eksempelvis dette aktivitetsur fra Sportbuddy – og udfordrer barnet til at opnå nogle bestemte mål, bliver alting en del sjovere.

Med Sportsbuddy Veryfit Kids kan du give dit barn mulighed for at øge sin daglige aktivitet, samtidig med at I begge kan holde jer opdaterede på barnets fremskridt og udvikling. Det er langt fra lige så avanceret som andre smartwatches til voksne, men det giver et underholdende boost til hverdagen.

Følg med i skridt og kalorier

Med Sportsbuddy Veryfit Kids får du et simpelt løbeur, der kan tracke dit barns daglige skridt og forbrænding af kalorier. På den måde kan I sammen finde ud af, om barnet får nok motion i løbet af dagen, og om det generelt set lever et sundt og velafbalanceret liv.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig i mindst 60 minutter om dagen, og det kan I opnå på en motiverende måde ved at fastsætte bestemte mål for barnet.

Sportsbuddy Veryfit Kids kan kobles til en app, hvor I i fællesskab nemt kan sætte mål. Undervejs vil uret motivere barnet, og når et mål er nået, dukker der en pokal op på urets skærm.

Hvis det derimod er vigtigt for jer at skabe en mere rutinepræget dagligdag, kan I indstille alarmer. De kan eksempelvis minde barnet om, at det skal huske at gå på toilettet eller udføre 5 sprællemænd.

Design til et aktivt barn

Der er vist ikke nogen tvivl om, at børn kan være vilde og voldsomme med deres lemmer. Det ved producenten Sportsbuddy også, og derfor er Veryfit Kids designet slankt, vandtæt og holdbart. Det betyder, at barnet sagtens kan tumle rundt i alt slags vejr, da de holdbare materialer kan modstå lidt af hvert.

Du skal heller ikke være bekymret for, at uret taber strøm fra det ene øjeblik til det andet. På bare én opladning kan batteriet i Sportsbuddy Veryfit Kids holde i op til 7 dage. Der er dermed taget højde for langt de fleste nuancer, når det kommer til børn – det eneste, man måske kunne ønske sig fra uret, er en “Find my device”-funktion, som andre lignende løbeure er udstyret med.

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Veryfit Kids 

Sportsbuddy Veryfit Kids er ét af de bedste sportsure til børn, da det er slankt, vandtæt og holdbart. Det er ikke udstyret med alt for mange funktioner, men det indeholder derimod det vigtigste: skridttæller, kalorietæller og mulighed for at opsætte mål og alarmer.

Fordele

 • Opsæt let mål og alarmer på medfølgende app
 • Tracker skridt og forbrændte kalorier, 
 • Slankt, vandtæt og holdbart design
Ulemper

 • Kunne med fordel fungere med “Find my device”-funktionen 

Sportsbuddy Veryfit Kids – specifikationer:
Urets størrelse: Uret passer et håndled med en omkreds på 14-24 cm
Vægt: 17 g
Displayets størrelse: 0,87’’
Vandtæt: Ja
Med GPS: Nej
Med pulsmåler: Nej
Med kaloriemåler: Ja
Med stopur: Nej
Med skridttæller: Ja
Med registrering af søvn: Nej
Batterilevetid: Op til 7 dage


Garmin Venu

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
9.3 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin ZDnet.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com

Garmin Venu

 

.
Både Expertreviews.co.uk, Trustedreviews.com, ZDnet.com og Wareable.com har testet og anmeldt Garmin Venu. De fire ekspertkilder er glade for løbeuret, som de alle har givet en høj score.

Alle eksperter finder både fordele og ulemper ved Garmin Venu, hvor de nævner de gode funktioner som værende den største fordel. Dog er eksperterne mindre glade for, at uret har en høj pris.

Fantastisk skærm, ifølge eksperterne

Garmin Venu er, ifølge eksperterne, et løbeur, som er forsynet med mange gode funktioner. En af de ting, som eksperterne fra Expertreviews.co.uk især fremhæver, er, at uret kommer med ”en ny og spændende skærm”.

De mener, at skærmen ”giver nyt liv til uret samt gør en meget stor forskel”, hvilket andre eksperter såsom ZDnet.com og Trustedreviews.com er enige i.

Eksperterne fra Wareable.com har også testet Garmin Venu og hæfter sig ved, at løbeuret er ”velegnet til seriøse motionister”, da det er et af de ”bedste ure til fitness på markedet”. Til gengæld mener nogle eksperter, at prisen er en smule for høj samt, at der ikke er den store forskel på dette ur og Garmin Vivoactive 4.

Indbygget AMOLED-skærm

Garmin Venu er et løbeur, som kommer med en spændende AMOLED-skærm. Skærmen sikrer, at uret bliver mere levende at se på, mens det på samme tid er nemt altid at kigge på skærmen uanset lysforholdet. Derudover vil skærmen altid være tændt under brug.

Dette ur kan anvendes til mange sportsgrene såsom løb, svømning, cykling, yoga, styrketræning m.m. samt i dagligdagen. Uanset om man ønsker at registrere ens aktivitet om dagen eller søvn om natten, er der mulighed for det. Uret kommer også med en håndledsbaseret pulsmåler samt en GPS.

Indbygget musikafspiller

Med Garmin Venu er der mulighed for at høre musik, mens man træner takket være den indbyggede musikafspiller. Desuden kan uret kommunikere med andre enheder med hjælp fra Bluetooth og Wi-Fi.

Endvidere er Garmin Venu forsynet med Garmin Pay, hvorfor man kan bruge uret som betalingskilde fremfor at tage penge eller et kreditkort med på farten.

Sidst men ikke mindst har Garmin Venu en batterilevetid på cirka 6 timer ved brug af GPS eller musik samt omkring 5 dage uden brug af GPS eller musik.

Garmin Venu – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 43,2 x 43,2 x 12,4 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 46 gram
🔴 Displayets opløsning: 390 x 390 pixels (AMOLED-skærm)
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 5 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Venu:
AMOLED-skærm
Indbygget Garmin Pay
Velegnet til dagligdagsbrug
Musikafspiller
Kan anvendes til mange sportsgrene

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Venu. Videoen er produceret a


Garmin Vivoactive 4s

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Smartwatchseries.com
7 ud af 10 stjerner hos det svenske magasin Mobil.se
God anmeldelse hos det amerikanske magasin Arstechnica.com
Anbefalet af den amerikanske avis NYmag.com

Garmin Vivoactive 4s

 

.
Både Expertreviews.co.uk, Smartwatchseries.com, Mobil.se, Arstechnica.com og NYmag.com har testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s. De fem ekspertkilder er alle begejstrede for løbeuret, som de har givet en god anmeldelse.

I deres anmeldelser skriver de, at de især er glade for løbeurets funktioner og flotte design. Dog er de mindre vilde med, at Garmin Vivoactive 4s ikke er forsynet med en særlig lang batterilevetid i forhold til andre modeller.

Praktisk løbeur, ifølge eksperterne

Garmin Vivoactive 4s er, ifølge eksperterne, et praktisk løbeur spækket med gode funktioner, som kan bruges, når man træner samt i hverdagen.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk skriver eksempelvis, at uret er deres favorit, når det kommer til fitnessure, da det er ”fyldt med fantastiske funktioner”. Dette er eksperterne fra Mobil.se enige i og fremhæver ligeledes, at Garmin Vivoactive 4s er et flot ur, hvilket går igen i anmeldelserne fra Smartwatchseries.com og Arstechnica.com.

NYmag.com har også testet Garmin Vivoactive 4s og forklarer ydermere, at løbeuret ikke er særlig stort, hvilket er et plus, da det herved ikke overtager hele ens håndled. Til gengæld nævner flere ekspertkilder, at Garmin Vivoactive 4s ikke har de bedste løbeanalyser.

Mange brugbare funktioner

Garmin Vivoactive 4s er et løbeur, der kommer med mange brugbare funktioner uanset, om man ønsker at bruge det til en sportsgren eller i hverdagen. Uret har nemlig en aktivitetsmåler, som tracker alt lige fra ens søvn til ens stressniveau, vejrtrækning, hydrering, menstruationscyklus, puls m.m.

Endvidere kommer Garmin Vivoactive 4s med 20 apps til både GPS og sport som løb, yoga og svømning. Er der brug for hjælp til træningen, kan man desuden altid anvende de gratis træningsprogrammer eller den personlige træner.

Batterilevetiden er på omkring 7 dage uden brug af GPS, mens den er på cirka 5 timer ved brug af GPS.

Indbygget musikafspiller

Med Garmin Vivoactive 4s får man et løbeur med en indbygget musikafspiller, der er kompatibel med både Deezer og Spotify. Det betyder, at man kan høre musik med hjælp fra Bluetooth.

Derudover kommer Garmin Vivoactive 4s med flere sporings- og sikkerhedsfunktioner, så man kan dele ens lokation samt få kontakt til udvalgte personer, hvis der opstår et problem eller et uheld under eksempelvis en løbetur.

Løbeuret har ydermere Garmin Pay, som man kan bruge som betalingskilde. Sidst men ikke mindst er det muligt at modtage smart-notifikationer som SMS-beskeder og e-mails via uret.

Garmin Vivoactive 4s – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 40 x 40 x 12,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40 gram
🔴 Displayets opløsning: 218 x 218 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 5 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Vivoactive 4s:
Aktivitetsmåler
Musikafspiller
Gratis træningsprogrammer
Muligt at modtage smart-notifikationer
Sporings- og sikkerhedsfunktioner

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 4 serien. Videoen er produceret af Garmin:


Garmin Instinct

4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Anbefalet hos USA’s største løbeside Dcrainmaker.com

Garmin Instinct

 

.To forskellige ekspertkilder har i denne omgang foretaget tests af løbeuret Garmin Instinct, og disse ekspertkilder tæller den amerikanske gadget-side Wareable.com og den amerikanske løbeside Dcrainmaker.com.

Begge kilder har kun haft fokus på dette ene løbeur i regulære alene-tests, og for at finde frem til hvor godt uret fungerer, er modellen blevet testet på forskellige parametre såsom ydeevner, præcision, design og batterilevetid.

Herefter er der blevet givet en samlet vurdering af uret, og Garmin Instinct imponerer eksperterne i høj grad. Derfor modtager denne model høje karakterer og flotte kommentarer.

Robust model til eventyreren

Hvis man hører til de eventyrlystne forbrugere, der ofte kommer ud i mere eller mindre ekstreme situationer under træningen – og dermed stiller store krav til deres løbeurs holdbarhed – så vil Garmin Instinct være et særdeles godt valg.

Denne model behøver man nemlig ikke være forsigtig med, for det er designet til at være ekstra stærkt og robust. Dette løbeur er resistent over for både varme, vand og stød.

Herudover er modellen skabt med en lang batterilevetid, så man ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt uret løber tør for strøm – her er nemlig tale om en batterilevetid på 16 timer, når man anvender GPS’en, og det er en del sammenlignet med konkurrerende modeller.

Herudover er Garmin Instinct også et avanceret løbeur, der kan måle både de gængse målinger såsom distance, kalorier og tid men også mere avancerede, idet uret kommer med 28 forskellige profiler, som tillader en bred variation af aktiviteter.

Garmin InstinctEksperterne: Skepsis blev manet i jorden

Garmin Instinct er blandt andet blevet testet af den store, amerikanske løbeside Dcrainmaker.com, som i sin konklusion på anmeldelsen af modellen kommer frem til, at dette løbeur er anbefalelsesværdigt. Dette overrasker dog eksperterne selv, idet de var noget skeptiske over for modellen inden testen, og de regnede ikke med den store præstation fra Garmin Instincts side.

Efter at have testet uret på flere aspekter er denne skepsis dog blevet manet i jorden, skriver eksperterne selv, for de vurderer, at uret faktisk er meget velfungerende, leverer solide præstationer og har mange gode funktioner.

Dermed er her tale om et rigtig godt løbeur, der dog også har lidt småfejl hist og her – men til pengene får man rigtig meget kvalitet.

Eksperterne: Robust løbeur

Den amerikanske gadget-side Wareable.com har også testet Garmin Instinct, og disse eksperter er meget imponerede over modellen, som de giver en virkelig høj score på 4,5 ud af 5 stjerner.

Dette begrundes med, at eksperterne er meget imponerede over denne models ydeevner, og især over urets ekstremt hårdføre ydre som virkelig gør uret bygget til den eventyrlystne forbruger.

Eksperterne er samtidig imponerede over løbeurets gode tracking-evner, mens den lange batterilevetid nævnes som en stor fordel, når man er ude.

Eksperterne skriver herudover, at dette løbeur både er simpelt og enkelt, men uret har stadig utrolig mange forskellige funktioner. Det nævnes dog også, at det kan tage sin tid at sætte sig ind i alle modellens funktioner, og så er uret måske ikke det flotteste løbeur på markedet.

Garmin Instinct – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 15,3 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 52 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 16 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 336 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Instinct:
Robust og stærkt løbeur
Meget hårdfør model
Er resistent over for både vand, varme og stød
Med 28 unikke profiler
Lang batterilevetid – 16 timer med GPS’en tændt

 


Garmin Vivomove HR Sport

4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknologiside Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk

Garmin Vivomove HR Sport

 

.
Tre forskellige ekspertkilder har foretaget tests af løbeuret Garmin Vivomove HR Sport, og disse kilder tæller teknologisiderne Techradar.com og Techadvisor.co.uk samt gadget-siden Wareable.com.

Alle ekspertkildere har haft fuldt fokus på kun Garmin Vivomove HR Sport, da modellen har været testet i tre alene-tests, og her er modellen blevet vurderet ud fra parametre såsom ydeevner, funktioner, design og batteri.

Eksperterne er meget imponerede over dette løbeur, og det resulterer i en vurdering, der hedder 4 stjerner ud af 5 hos alle eksperterne.

Enkelt løbeur til fornuftig pris

Hvis man for eksempel er nybegynder eller bare ønsker sig et mere simpelt løbeur uden mange avancerede funktioner, så vil Garmin Vivomove HR Sport være et godt bud på et velfungerende løbeur. Det betyder også, at denne model kommer til en overkommelig pris.

Garmin Vivomove HR Sport er designet til at kunne foretage mere enkle målinger, og det medfører blandt andet også, at der ikke findes en GPS. Det skal man være opmærksom på, da en fraværende GPS kan begrænse brugen for nogle typer af forbrugere.

Det, som denne model især er fordelagtig til, er at blive anvendt som simpelt løbeur, aktivitetsmåler og almindeligt ur, og der findes herudover en pulsmåler i håndleddet. Garmin Vivomove HR Sport kan desuden kommunikere med den tilhørende app.

Garmin Vivomove HR SportEksperterne: Flot design og god batterilevetid

Garmin Vivomove HR Sport er blandt andet blevet testet af den amerikanske teknologiside Techradar.com, som giver modellen en flot karakter på fire stjerner ud af fem. Det er en høj score, som begrundes med, at eksperterne noterer sig, at dette ur kommer i et virkelig flot design, der skiller sig ud fra mængden, da mange løbeure ikke er kønne at se på.

Techradar.com noterer sig desuden, at Garmin Vivomove HR Sport er meget velfungerende, når det gælder målinger indendørs, og derudover har modellen også en god, lang batterilevetid.

Dog kommenterer eksperterne den fraværende GPS, som er en af de største ulemper ved uret, og så gør eksperterne også opmærksom på, at dette løbeur generelt ikke har så mange funktioner som flere af de andre testede modeller, og derfor vil graden af tilfredshed med denne model afhænge af personlige præferencer.

Eksperterne: Velfungerende men simpelt løbeur

Gadget-siden Wareable.com og teknologisiden Techadvisor.co.uk har ligeledes testet Garmin Vivomove HR Sport og givet denne model samme score – fire stjerner ud af fem.

De kalder dette løbeur for en form for hybrid-ur, men inden for rammerne er her dog tale om et meget velfungerende ur, der foretager præcise pulsmålinger samt har et pænt design. Også batterilevetiden roses.

Ligesom Techradar.com så er både Wareable.com og Techadvisor.co.uk også enige om, at fraværet af en GPS er en klar ulempe, og det nævnes derfor, at hvis man er seriøst atlet, så vil denne model ikke være avanceret nok.

Garmin Vivomove HR Sport – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 43 x 43 x 13 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40 gram
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Nej
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 120 timer med brug som smart-watch
🔴 Batterilevetid: Op til 336 timer uden brug som smart-watch
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Vivomove HR Sport:
Enkel model uden mange avancerede funktioner – også uden GPS
God pris
Pænt design
Kan anvendes både til træning og i dagligdagen
Kan kommunikere med tilhørende app

Se videoen om Garmin Vivomove HR Sport her:


Garmin Vivoactive 3

✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Expertreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos britiske Techradar.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos amerikanske Wearable.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos amerikanske Digitaltrends.com
✅ 4 stjerner ud af 6 hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-smartwatch

 

.
Løbeuret Garmin Vivoactive 3 er blevet testet af en lang række eksperter, og det tæller blandt andet det danske Mobilsiden.dk, teknologisiden Digitaltrends.com samt testsiden Expertreviews.com.

Hver af de i alt fem testkilder giver Garmin Vivoactive 3 en rigtig god score i toppen af deres respektive skalaer, så her er tale om et rigtig godt og velfungerende løbeur, som lever op til de høje forventninger, der kommer med Garmin som producent.

Vælg dit eget design

Garmin Vivoactive 3 er skabt til at imødese de personlige behov, og derfor har modellen både et stilfuldt udseende samt en personlig urskive, som kan tilpasses forbrugerens ønsker. Skærmen er designet til at være letlæselig, og så er den beskyttet af det stærke Corning Gorilla Glas.

Garmin Vivoactive 3 er netop skabt til at være robust, og man kan sågar tage bad med uret på. Remmen er af silikone og sidder rart og behageligt rundt om håndleddet. Garmin Vivoactive 3 er herudover skabt til at være let at anvende i brug, så man hurtigt og nemt kan holde styr på den daglige aktivitet og hurtigt få overblik over de indkomne notifikationer.

Eksperterne fremhæver her også, at Garmin Vivoactive 3 faktisk virker som et løbeur, som ikke nødvendigvis kun skal bruges til løbeturen – det kan snildt bruges i hverdagslivet også.

Mange anvendelsesmuligheder

Garmin Vivoactive 3 er et meget alsidigt løbeur, som kan holde styr på rigtig mange data for forbrugeren. Modellen er udstyret med aktivitets-tracker, pulsmåler og indbygget GPS, og GPS’en har 15 præinstallerede funktioner, som kan holde styr på både høj-intensitets- og rolige aktiviteter fra yoga til snowboarding.

Pulsmåleren anvender håndleddet til at holde styr på forbrugerens aktivitet, så her er ikke brug for andre ledninger eller målere sat fast på kroppen. Så længe man bærer uret – også om natten – vil Garmin Vivoactive 3 holde øje med aktiviteten og give helbredsmæssige informationer omkring den personlige aktivitet. garmin-vivoactive-3-løbeur

Pulsmåleren kan også hjælpe med at vise, hvornår man er mest stresset. Testpanelet vurderer her, at stort set alle funktionerne fungerer godt på Garmin Vivoactive 3, og denne alsidighed er en af grundene til de gode omtaler.

Hold styr på data med app

Ønsker man et godt oveblik over sin aktivitet og træning, er det muligt at downloade en tilhørende app til Garmin Vivoactive 3.

Her er tale om Garmin Connect til både Android og iOS, så man vil kunne tilknytte de fleste smartphones til løbeuret. App’en er gratis og samler og analyserer alle data, og der sker en automatisk overførsel fra ur til telefon.

Ønsker man ikke at tage sin telefon eller computer med sig, når man skal bevæge sig, er det heller ikke nødvendigt med Garmin Vivoactive 3, for dette løbeur kan man også bruge til at tale sammen med mobiltelefonen, således at man modtager beskeder og mails direkte på uret.

Man parrer telefon og Garmin Vivoactive 3 via Bluetooth. Garmin Vivoactive 3 har endvidere et genopladeligt batteri, som kan holde op til syv dage – bruger man GPS-funktionerne, er batterilevetiden dog noget mindre – omkring 13 timer.

Fordele ved Garmin Vivoactive 3:
Flot løbeur som også kan bruges som et almindeligt hverdags-ur
Udskiftelig urskive
Har aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
Hold styr på data med tilhørende app
Batterilevetid på syv dage – 13 timer hvis man bruger GPS-funktioner

Du kan her se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 3:


Hvad er et løbeur?

Et løbeur er en elektronisk enhed, der bruges til at måle og spore data relateret til løbetræning, har funktioner som GPS-sporing, kompatibilitet med smartphones og meget mere.

Gode råd til valg af løbeur 🏃

Vi har i denne artikel fundet de allerbedste løbeure frem. Så vælger du en af de nævnte modeller, går du ikke helt galt i byen. Selvfølgelig skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvor meget plads, der er i budgettet. Du får flest funktioner og mest præcision med topmodellerne, men træner du mere på hobbyplan, kan et ur som eksempelvis Polar M400 sagtens være fuldt tilfredsstillende.

Multisportsfunktion understøttes ikke af alle løbeure, så vær også opmærksom på, hvilke sportsgrene uret skal kunne understøtte optimalt. Alle de nævnte ure fungerer optimalt til løb, men visse modeller understøtter også cykling og svømning og eventuelt også flere andre sportsgrene. Ikke alle ure er vandtætte, så til svømmebrug skal den feature naturligvis være på plads.

Pulsmåling

Pulsmåling er essentiel, hvis du træner seriøst, og alle de gennemgåede modeller understøtter dette i en eller anden form. Du får mest præcision med et pulsbælte, men dette understøttes ikke af alle ure, og er også en lidt dyrere løsning. Kan du nøjes med en lidt mere upræcis måling, kan du vælge et ur med pulsmåling direkte på armen. Det er billigere og nemmere i det daglige.

GPS

Alle løbeure har i dag indbygget GPS i en eller anden form, men der kan være forskel på præcision og hvor hurtigt GPS’en er til at opfange signalet, når der tændes for funktionen. Flere af de gennemgåede modeller får dog rigtig gode anmeldelser på netop registreringshastighed og præcision. Så du kan med fordel vælge en af disse, hvis GPS-funktionaliteten er vigtig for dig.

Databehandling

Der er også stor forskel på, hvor gode de forskellige modeller er til efterbehandling af data. På de fleste modeller fungerer det bedst, hvis du uploader til producentens egen hjemmeside, men visse modeller kan også understøtte andre platforme.

Design, vægt og størrelse

Skal du kun bruge uret i forbindelse med sport, kan du se lidt stort på både vægt og komfort og måske også design, men skal uret bruges hele døgnet, er det naturligvis væsentlige parametre. I sidstnævnte tilfælde bør du også overveje et ur med mulighed for overvågning af aktivitet og søvn. Det er interessante parametre, som giver dig mulighed for at optimere din dagligdag yderligere.

Connectivity

Hvis du kommunikerer meget online via eksempelvis sms og Facebook, bør du overveje et løbeur, der integrerer disse funktioner i samarbejde med smartphonen. Tilbringer du meget tid med træning, kan det være en stor fordel.

Et sidste råd er, at du for enhver pris skal undgå at blive slave af dit nye avancerede ur. Uret er tænkt som et hjælpemiddel, men hvis du hele tiden tjekker din hastighed og andre data, kan det ødelægge glæden ved sport og motion. Giv dig selv frihed til at nyde kroppen og bevægelserne, og brug primært uret intensivt, når du i perioder vil presse lidt ekstra ud af træningen eller analysere dine bedrifter nærmere. Er du tilbøjelig til at overtræne, kan du i øvrigt vælge et ur, der rådgiver om behovet for restitution. Den feature tilbyder flere af topmodellerne.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Amazfit Bip

4,5/5 bruger rating med 800+ anmeldelser hos pricerunner.dk 
5/5 stjerner hos expertreviews.co.uk 
4/5 stjerner hos techradar.com

Amazfit Bip

Dette ur kommer med et flot design og høj brugervenlighed, hvilket har gjort den populær blandt eksperterne. På trods af urets design og mange funktioner, så kommer den til en lavere pris end mange af de andre ure på denne liste. Ifølge Expertreviews.co.uk er dette det bedste ur til prisen. Uret kommer med de mest basale funktioner i form af både smartphone funktioner men også aktivitetsmålinger som gør dette ur velegnet til løbeur. Den gode pris gør også, at uret er perfekt til dig som er begyndt at løbe og gerne vil forbedre din træning.

Simpelt design som kan passe til alt 

Dette ur har en rektangulær skærm som giver den et mere maskulint udtryk. Selve uret er lavet i et meget simpelt design i gode materialer som gør, at det holder sig flot længe. De lækre materialer gør også, at selve uret ser godt ud. Det betyder, at du sagtens kan bruge uret til hverdag, når du ikke træner. Det giver dig mulighed for at følge med i dit aktivitetsniveau dag til dag. Jo mere du har dit ur på, jo mere præcise vil dit data som regel blive. Det kan blandt andet være svært at holde styr på dine daglige skridt, hvis du kun har uret på, når du er hjemme eller ude og træne. Derudover gør de forskellige smartfunktioner også, at uret kan være praktisk at have på til hverdag. Derudover har uret også en effektiv søvnregistrering, så du kan følge med i dine søvnvaner.

Effektivt værktøj til løbeturen 

Uret er udstyret med forskellige aktivitetsfunktioner som accelerometer, pulsmåler, stigningsmåler, højdemåler og kalorieforbrænding. Dette gør, at uret kan hjælpe dig med at forstå din løbetræning lidt bedre. Du har mulighed for at se, hvor du typisk er svagest på en løbetur, så du ved, hvor du skal arbejde mest med din træning. Derudover kan du også bruge GPS-funktionen, så du kan løbe specifikke ruter, når du er ude og løbe.

Amazfit Bip vs. Markedet

Hvis du leder efter dit første løbeur, så er denne model et godt bud. Den kommer med alle de mest populære funktioner pakket ind i simpelt design. Du kan bruge uret som en klassisk smartwatch, hvor du kan tage indkommende opkald. Du kan også bruge uret til at læse beskeder på sms, whatsapp, twitter og messenger. Det gør uret god til dig, som godt kan lide at have et overblik over notifikationer på din telefon. Det er ikke altid, at man har mulighed for at tage ens telefon ud og tjekke, om der er kommet nye beskeder. Dette ur giver dig mulighed for at gøre på diskret vis. Uret kommer med en stor og klar skærm, som giver uret god læsbarhed.
Udover de forskellige smartphonefunktioner, så kommer uret også med en masse forskellige aktivitetsfunktioner. Her er der både distancemåling, pulsmåling, skridttælling, højdemåler og stigningsmåler, og mange flere. Udover at være der, så er de præcise, så du kan bruge resultaterne på at forbedre din træning effektivt.

Amazfit Bip – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 36,5 x 36,5 x 10,3 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 36,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 176 x 176 pixels
🔴 Vandtæt: Nej
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 282 timer
🔴 Bluetooth: Nej
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Amazfit Bip
 Prisen
Aktivitetsmåler
Indbygget GPS
282 timers batterilevetid
God søvnregistrering


Huawei GT 2e

4,5/5 bruger anmeldelse hos Pricerunner.dk 
4/5 stjerner hos androidauthority.com 
4/5 stjerner hos trustedreviews.com 

Huawei GT 2e

.
Denne smartwatch fra Huawei er udstyret med en lækker OLED-skærm og behagelig silikonerem, som både gør uret flot og praktisk. Derudover er uret blevet lavet med et stort udvalg af forskellige funktioner som gør det til det oplagte løbeur. Dette kan ses ved urets anmeldelse hos
pocket-lint.com, som omtaler uret som ”One watch to track it all”. Dens præcise aktivitetsmålere gør den perfekt til dig, som leder efter et nyt løbeur. Derudover gør det simple design, at uret også er perfekt til hverdagsbrug. Uret er lavet med en masse praktiske funktioner, som er nemme at bruge. Alt dette er pakket ind i et flot og moderne ur.

Smartwatch med alle de nødvendige funktioner – og lidt flere 

I dette ur har man ikke sparet på de forskellige funktioner, som uret skulle have. Dette er ikke kun et løbeur, men du kan også bruge den i mange andre sportsgrene. Faktisk har uret hele 100 workout modes, så der burde være mulighed for at finde en indstilling, som passer til din træningsform. Det betyder, at uret kan tracke din træning præcist, fordi den ved, hvilken træning du er i gang med lave. Der er nemlig stor forskel på, om du løber, eller om du svømmer. Urets store alsidighed kan også ses i urets mange forskellige målefunktioner. Du kan bruge uret til at tracke alt fra dine daglige skridt til din søvn. Derudover er der også en masse funktioner som er lavet specifikt til at kunne gøre din træning bedre. Der er blandt andet ting som aktivitetsmålere, kalorieforbrænding, pulsmåler osv. Du skal dog selv ind og fortælle uret, hvilken fysisk aktivitet du laver, da den ikke selv kan skelne mellem dem automatisk. 

Flot design som også kan bruges til hverdag 

Når man køber et nyt ur, så vil man gerne bruge det så meget som muligt. Især når det er en smartwatch, som du kan bruge til at tracke din fysiske aktivitet. Derfor er det rart, at uret kommer i et flot design, som gør det perfekt til hverdagsbrug. Det gør, at du også sagtens kan tracke de skridt, som du går på arbejde eller følge med i din kalorieforbrænding i løbet af dagen. Der er mange som ikke kan lide at have et alt for sporty ur på, når de er på kontoret, men heldigvis kan du finde dette ur med flere forskellige remme. 

Huawei GT 2e vs. Markedet

Når man leder efter et nyt løbeur, så vil man gerne have et ur som fungerer godt til netop løb. I dette ur får du alle de mest nødvendige løbefunktioner, så du har mulighed for at forbedre dit løb på baggrund af de forskellige målinger. Der er blandt andet en indbygget accelerometer, højdemåler og stigningsmåler som viser dig, hvor godt du løber på forskellige terræner. Derudover er der også en indbygget GPS, så du kan bruge uret til at løbe specifikke ruter. 

Huawei GT 2e – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 48 x 48 x 12,5 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 72 gram
🔴 Displayets opløsning: 454 x 454 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 300 timer
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Huawei GT 2e:
 100 forskellige træningsmodes
 Alle de nødvendige funktioner til løb
 300 timers batterilevetid
 Kan også bruges til hverdag


Garmin Forerunner 35

 

Garmin Forerunner 35 løbeuret

 

.Garmin Forerunner 35 er blevet testet af tre forskellige testkilder, som alle er godt tilfredse med modellen.

Garmin Forerunner 35 får nemlig generelt gode scorer af eksperterne, og Garmin Forerunner 35 er et solidt løbeur, som gør, hvad man forventer af et løbeur.

Mest til løbere og cyklister

Ifølge eksperterne afgør typen af aktivitet, om man får det maksimale ud af Garmin Forerunner 35 og bliver glad for modellen.

Eksperterne skriver her, at hvis man mest er til løb eller cykling, så fungerer Garmin Forerunner 35 rigtig godt med gode måleegenskaber, men ønsker man at anvende uret til målinger i svømmebassinet eller havet, så er uret knap så godt.

Er man netop løber eller cyklist, vil man glæde sig over, at uret er rart at have på, og så er det meget let at bære. Udseendet er der forskellige meninger om iblandt eksperterne, men alt i alt er det simpelt i designet med en blød rem og en firkantet og lidt dominerende skærm.

Pulsmåling i fokus

Garmin Forerunner 35’s primære funktion er pulsmålingen, som registrerer pulsen både dag og nat. Uret er dog ikke blot en passiv genstand, for den både analyserer rutiner, søvnmønstre samt aktiviteterne i løber af dagen.

Garmin Forerunner 35 kan sætte specifikke mål for forbrugeren og dermed motivere til mere bevægelse og måle skridt, antal forbrændte kalorier samt bevægelsesdistance.

Man kan hertil vælge imellem en lang række af forskellige aktivitetsmuligheder – man kan også slå notifikationer til, således at Garmin Forerunner 35 selv giver besked, når man har siddet for længe ned. Garmin Forerunner 35 har også en GPS-funktion. Garmin Forerunner 35

Få mere ud af Garmin Forerunner 35 med app’en

Garmin Forerunner 35 har som så mange andre løbeure en tilhørende app, som kan downloades. Her er tale om den gratis Garmin Connect-app, som man kan uploade sine data fra uret til. App’en sørger så for yderligere analyser, som man kan bruge til at få bedre overblik over sin træning, bevægelse og aktiviteter samt se sine bevægelsesvaner. Man tilkobler Garmin Forerunner 35 til smartphone eller tablet via Bluetooth.

Garmin Forerunner 35 har endvidere et stærkt batteri, som uden brug af GPS kan holde op til ni dage, og med anvendelse af GPS kan modellen leve 11 timer, hvilket er ganske pænt.

Fordele ved Garmin Forerunner 35:
Letvægts løbeur i simpelt design
Især velegnet til løb og cykling
Fokus på pulsmåling
Hjælper forbrugeren til bedre bevægelse
Tilhørende app

Du kan her se en præsentations video af uret fra Garmin:


Polar M430

Polar M430

Både Techradar.com, Techadvisor.co.uk, Expertreviews.co.uk, Wareable.com og Digitaltrends.com har testet og anmeldt Polar M430. De fem ekspertkilder har alle givet løbeuret en god anmeldelse, da de generelt er begejstrede for dets funktioner, brugervenlighed, nøjagtighed m.m.

Eksperterne skriver blandt andet, at de er glade for løbeurets nøjagtige målinger og holdbare batteri. Selvom de generelt er vilde med Polar M430, nævner de også, at urets design ikke er helt optimalt.

Kompetent værktøj til måldrevne løbere, ifølge eksperterne

Polar M430 er, ifølge eksperterne, et løbeur, som de fleste løbere vil elske at have rundt om håndleddet.

Eksperterne fra Techradar.com skriver eksempelvis, at løbeuret er ”et kompetent værktøj til måldrevne løbere” og fremhæver ydermere ”det holdbare batteri” samt ”de nøjagtige målinger” som værende fordele ved uret.

Techadvisor.co.uk hæfter sig desuden ved, at Polar M430 er et enkelt ur, men stadig er fyldt med alle de funktioner, man har brug for. Derfor mener de, at uret nærmest ”fungerer som ens personlige træner i dagligdagen”, hvilket Expertreviews.co.uk også skriver i deres anmeldelse.

De to eksperter Wareable.com og Digitaltrends.com nævner ligeledes, at Polar M430 er ”et yderst pålideligt løbeur”, som kan fås til en god pris. Til gengæld er de ikke så glade for, at uret sommetider kan være en smule ubehageligt at have på.

Pulsmåler og aktivitetsmåler

Polar M430 er et praktisk løbeur, der kan bruges til løb samt andre sportsgrene. Uret er forsynet med en GPS samt en optisk pulsmåler med seks dioder, så man opnår en nøjagtig måling uanset, om man er på land eller i vandet.

Endvidere har Polar M430 en aktivitetsmåler, der tracker ens daglige aktivitet om dagen og ens søvn om natten. Dette ur registrerer alt lige fra kalorier til skridt, aktiv tid, opvågninger m.m.

Det er desuden muligt at få Polar M430 til at lave en fitnesstest via pulsmåleren. Her måler uret et estimat af ens VO2max og vurderer ens aerobe konditionsniveau. Man kan også se alle ens beskeder, opkald og notifikationer på de sociale medier via uret, hvis det er koblet til ens smartphone.

Velegnet til løbeentusiaster

Med Polar M430 får man et ur, der er velegnet til løbeentusiaster takket være dets mange funktioner henvendt mod løbere. Uret kommer blandt andet med personlige løbeprogrammer, der laves i Polar Flow.

Dette program er interaktivt, så det tilpasses regelmæssigt alt efter ens træning og niveau. Samtidigt evaluerer det ens træningspas, så man altid får det maksimale udbytte ud af ens træning.

Derudover har Polar M430 en træningsudbytte-funktion, så man kan se, om man forbedrer sig. Sidst men ikke mindst er uret forsynet med en batterilevetid på cirka 8 timer med GPS og omkring 14 dage uden GPS.

Polar M430 – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 12 millimeter (B)
🔴 Vægt: 51 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 8 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 14 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Polar M430:
Kan se opkald, beskeder og notifikationer fra de sociale medier
Personlige løbeprogrammer
Pulsmåler
Aktivitetsmåler
God batterilevetid

Her kan du se en præsentationsvideo af Polar M430. Videoen er produceret af Polar:


Sportsbuddy Veryfit Sport 

Sportsbuddy Veryfit Sport

Enhver god løber ved, hvor stor en rolle løbeudstyr spiller. Det ved designerne hos Sportsbuddy også, og derfor har de lagt ekstra mange kræfter i at skabe deres Veryfit Sport-løbeur. Med dette digitale ur om håndleddet har du en tro løbepartner med dig på vejen, der holder dig konstant opdateret og motiveret.

Sportsbuddy Veryfit Sport er dog ikke bare et løbeur. Det er allround sportsur, som også kan bruges til cykling, hiking og mange andre sportsgrene. Det skyldes, at løbeuret er installeret med en masse forskellige træningsprogrammer- og funktioner, der giver dig de bedste muligheder for at skabe en sundere tilværelse.

Et løbeur, der kan holde til alt

Ved Sportsbuddy ved de, at et løbeur skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor er Veryfit Sport skabt i rustfrit stål, der måske ikke bærer det mest fantasifulde design, men som kan holde til både kolde vinde og våde sommerdage. Remmen er af gummi og kan udskiftes, og så har uret en 5ATM-certificering, der betyder, at det er fuldstændigt støv- og vandtæt. Dermed kan du også have uret på, hvis du skal op at klatre i bjerge eller ned og rode rundt i mudderet.

At være fysisk aktiv kan være en kort fornøjelse, men det kan også sagtens strække sig over flere dage. Hvis du er ude at løbe i en tæt skov, vil du med det indbyggede kompas altid kunne finde vej.

Skal du vandre flere uger på Caminoen, er du dækket ind med op til 15 dages batterilevetid på én opladning. Hvis du kun bruger uret i sin standby-tilstand, kan batteriet holde i op til 40 dage.

Hold øje med dine tal i VeryFit Pro-appen

Hvis du har ambitioner om at blive en bedre sportsudøver, er det nødvendigt, at du løbende kan følge med i dine fremskridt. Det kan lade sig gøre med den gratis VeryFit Pro-app, der giver dig indsigt i dine præstationer og personlige mål. Du kan holde øje med din puls, dine forbrændte kalorier, og hvor mange skridt du tager. Med appen kan du også få et overblik over, hvordan du har klaret dig på de forskellige ruter.

Selvom du er ude at løbe maraton, betyder det ikke, at du skal afkobles fra resten af verden. Med Sportsbuddy Veryfit Sport kan du modtage notifikationer fra din telefon på displayet, så snart der tikker nye beskeder ind på SMS, Facebook eller lignende. 

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Veryfit Sport

Sportsbuddy Veryfit Sport er designet til at gøre dig til en bedre sportsudøver. Uanset om det drejer sig om løb, cykling, hiking eller andet, så vil du med dette sportsur kunne tracke dine fremskridt, samtidig med at det kan holde til lidt af hvert.

Fordele

 • Indbygget GPS
 • Lang batteritid – op til 15 dage
 • Flere forskellige sportsprogrammer
Ulemper

 • Ikke særlig fantasifuldt design

Sportsbuddy Veryfit Sport – specifikationer:
Urets størrelse: Uret passer et håndled med en omkreds på 13-19 cm
Vandtæt: Ja
Med GPS: Ja
Med pulsmåler: Ja
Med kaloriemåler: Ja
Med stopur: Ja
Med skridttæller: Ja
Med registrering af søvn: Ja
Batterilevetid: Op til 15 dage
Bluetooth: Ja
Wi-Fi: Ja


Garmin 735 XT

4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Vurderingen ”Excellent” hos magasinet Pcmag.com

Garmin Forerunner 735XT pulsur

 

Tre forskellige ekspertkilder har foretaget tests af løbeuret Garmin 735 XT, og her er tale om henholdsvis teknologisiden Techradar.com, gadget-websiden Wareable.com samt computer/teknikmagasinet Pcmag.com.

Alle tre kilder har testet denne model ud fra aspekter såsom præstationsevner, funktioner, design og batteri, og efter endt test konkluderer alle tre kilder, at denne model imponerer stort. Derfor modtager Garmin 735 XT rigtig gode scorer over hele linjen.

Multi-sportsur med lav vægt

Garmin 735 XT vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et løbeur, der både har en lav vægt og har et simpelt og pænt design. Dette løbeur er nemlig et letvægts-løbeur, idet det kommer med en vægt på kun 40 gram, og så er designet så diskret og pænt, at man ikke kun behøver at bære det under træningen, men også kan anvende det i hverdagen.

Selv om her er tale om et enkelt og simpelt ur udvendigt, så forholder det sig anderledes, når det kommer til det indvendige: Denne model kan nemlig foretage rigtig mange former for målinger – derfor er her tale om et helt multi-sportsur.

Garmin 735 XT kan nemlig både måle blandt andet puls, tid, distance og kalorier, og det er i forbindelse med mange typer af aktiviteter. Modellen er desuden vandtæt og kan derfor også anvendes til for eksempel svømning.

Garmin Forerunner 735XT Eksperterne: Velfungerende triatlon-ur med lang batterilevetid

Garmin 735 XT er blandt andet blevet testet af gadget-siden Wareable.com, som er meget imponerede over modellen med en score på 4,5 stjerner ud af 5. Noget af det, som Wareable.com især fremhæver ved dette løbeur, er, at her er tale om et velfungerende ur, der indfrier alle de forventninger, som også seriøse atleter kan have.

Eksperterne skriver desuden, at denne model især er fordelagtig for triatleter, som dyrker både løb, cykling og svømning. Også eksperterne fra computer/teknikmagasinet Pcmag.com har testet Garmin 735 XT, og eksperterne herfra er ligeledes imponerede over dette løbeur. Noget af det, som især fremhæves ved modellen, er den meget lange batterilevetid, som gør, at man kan tage langt omkring uden at bekymre sig om, om uret går ud.

Til trods for de gode anmeldelser nævner både Wareable.com og Pcmag.com også ulemper ved uret, og de går især på, at uret af og til har problemer med at kommunikere med app’en, og så kan uret være en smule ukomfortabelt at have om håndleddet, når man sover.

Eksperterne: Løbeur i topklasse

Også eksperterne fra teknologisiden Techradar.com har testet Garmin 735 XT, og her scorer modellen igen en topkarakter på 4,5 stjerner ud af 5. Denne score begrundes med, at her ifølge eksperterne er tale om et ur i den absolutte topklasse – og al kvaliteten taget i betragtning, så kommer modellen også i en overkommelig prisklasse.

Eksperterne roser desuden modellen for at have en lang batterilevetid samt en GPS, der måler meget præcist. Techradar.com nævner dog også ulemper ved Garmin 735 XT, og ulemperne går mest på, at der kan forekomme lidt ustabilitet omkring flere af målingerne af og til, og så kan dette løbeur føles lidt plastikagtigt.

Garmin 735 XT – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 11,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40,2 gram
🔴 Displayets opløsning: 215 x 180 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 14 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 264 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin 735 XT:
Meget let ur
Ur til multisport
Vandtæt model
Lang batterilevetid
Præcis GPS-måling

Se videoen om Garmin 735 XT her:

 


FAQ

Hvilket løbeur er det bedste i 2021?
Et af de absolut bedste sportsure i 2021 er modellen Sportsbuddy Veryfit Sport, som er blevet erklæret som bedste løbeur til prisen af Forbrugsguiden. Løbeuret bliver blandt andet rost for, at det er et super solidt ur, som kan holde til langt de fleste strabadser og udfordringer.
Hvor mange penge bør jeg bruge på et løbeur?
Hvor mange penge du bør bruge på et løbeur, det kommer helt an på, hvor stort dit budget er. Du kan finde løbeure til en relativ overkommelig pris, som indeholder nogle gode og praktiske funktioner. Ønsker du dog nogle mere avancerede indstillingsmuligheder, så bør du gå efter en højere prisklasse.
Er et løbeur pengene værd?
Ja, et løbeur kan sagtens være pengene værd. Med en løbeur bliver det nemmere for dig at holde øje med, hvor meget du presser dig selv under din træning, såvel som hvilke distancer du løber. Dermed bliver det nemmere for dig at se, hvilke parametre du kan forbedre dig på.
Er det nødvendigt at have et løbeur?
Nej, det er ikke nødvendigt at have et løbeur, selvom du løbetræner. Et løbeur kan dog være et smart redskab at have, da den kan være med til at give dig et overblik over din træning, da den blandt andet måler din puls, distancer og flere andre parametre.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aktiv Træning 🇩🇰

Aktiv Træning er et populært sportsmagasin, som både findes i Danmark og Norge. Magasinet har foretaget en lang række tests af forskellige løbeure, hvilket vi har anvendt som kilder i denne test af løbeure.

Du kan blandt andet læse deres Garmin Forerunner 225 test via dette link. Også Garmin Forerunner 630 kan du læse om her.

Vi henviser også til deres test af Garmin Fenix 3 Saphire og deres test af Garmin Forerunner 920XT. Disse to artikler finder du her og her.

Også en række løbeure fra Polar har været testet af deres testpanel. Du finder testen af Polar V800 her og testen af Polar M400 her.

Aktiv Træning har også udgivet en hel artikel, hvor de kårer de bedste løbeure med GPS. Denne artikel finder du her. I denne artikel kan du blandt andet læse om Suunto Spartan Sport Wrist HR og Garmin Forerunner 35.

I Form 🇩🇰

Det store livsstilsmagasin I Form henvender sig mest til kvinder, og med denne vinkel testede magasinet i 2016 en række af de mest populære løbeure. Testen blev offentliggjort i blad nr. 4/2016, men du kan se en PDF-udgave af testen her.

Løberne.dk 🇩🇰

Løberne.dk udkommer både som trykt magasin og i en online udgave, og fokus er naturligvis løb. Her kan du få både inspiration og viden om løb og relaterede emner, og ret naturligt har magasinet også testet en del løbeure gennem tiden. Her fandt vi blandt andet tests af Garmin Forerunner 225, som du kan finde ved at klikke her.  Også Polar V800 er blevet testet af magasinet. Denne test finder du via dette link.

Aftenposten 🇳🇴

Den norske avis Aftenposten tester ofte forskellige forbrugerprodukter i deres avis. De har blandt andet også testet Garmin Forerunner 920XT uret, som vi har brugt som reference i denne artikel. Du kan læse deres artikel her.

Også Polar 800V har været til test hos Aftenposten. Du kan læse hele deres test af uret her.

Klikk.no 🇳🇴

Det store norske onlinemagasin Klikk.no har ligeledes foretaget en række test af løbeure. Blandt andet er Garmin Forerunner 630 blevet testet i deres store test, hvor i alt 8 forskellige ure blev testet. Du kan læse hele testen her.

I en anden test har de fået en norsk mester i løb, Karoline Finne, til at teste en række løbeure. I testen blev  vinderen det billigste ur i hele testen, nemlig Polar M400. Denne test kan du læse mere om her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en britisk side som dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser.

Her er forskellige løbeure blevet testet og vurderet i forhold til design, komfort, funktionalitet, funktioner og anvendelse.

Den britiske testside har også haft Polar M600 til test, som bliver belønnet med 4 ud af 5 stjerner. Hele denne test finder du via dette link.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Det store amerikanske teknikmagasin Digitaltrends har millioner af læsere hvert år. De skriver både om nyheder indenfor teknik og gadgets, men har også samtidig en lang række eksperter tilknyttet som tester nye produkter på markedet.

Digitaltrends.com laver disse tests igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer.

Eksperterne har blandt andet testet forskellige fitness- og løbeure, hvor de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse.

Vi har brugt et par referencer fra dem i vores løbeur test, da Digitaltrends anses for at være et af de bedste og mest troværdige magasiner på sit område.

Du kan læse deres test af Garmin Vivoactive 3, som de har givet 3 ud af 5 stjerner, hvilket er den laveste bedømmelse af alle de testkilder vi har anvendt. Du kan læse hvorfor eksperterne fra Digitaltrends ikke giver uret topkarakter her.

De har også haft Garmin Forerunner til test, som de var betydeligt mere begejsret for. Dette løbeur får karaktereren 4,5 ud af 5 stjerner. Læs mere her.

Digitaltrends.com har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar er en amerikansk teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Techradar.com er en af verdens største og mest anerkendte teknologisider.

Vi har i denne artikel inkluderet anmeldelser af en række forskellige løbeure.

Eksperterne fra Techradar har blandt andet testet Garmin Vivoactice 3, som de belønner med 4 ud af 5 stjerner. Hele anmeldelsen af Vivoactive kan du finde på deres hjemmeside her.

Også Suunto Spartan Sport Wrist HR har teknikeksperterne fra Techradar haft til test, hvor de anmelder uret og beskriver både positive og negative ting ved dette løbeur. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Også et løbeur fra Polar, deres model M600 er blevet testet af Techradar. Også her har testpanelet lavet en meget detaljeret test af uret, hvor de opridser både fordele og ulemper ved dette løbeur. Hele testen finder du via dette link.

Techradar.com har yderligere testet to løbeure:

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Garmin Vivomove HR Sport.

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Wareable.com 🇺🇸

Det amerikanske onlinemagasin der har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen.

Det tæller især fitnessure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af løbeure.

I denne artikel har vi undersøgt deres anmeldelse af Garmin Vivoactive 3, som du kan læse mere om her. Indenfor Garmin ure har de ligeledes testet Garmin Forerunner 35, som de giver 3,5 ud af 5 stjerner. Denne anmeldelse kan du læse her.

De har også udarbejdet en meget detaljeret og dybdegående artikel om Suunto Spartan Sport Wrist HR, som du kan læse via dette link.

Også det populære Polar M600 er blevet bedømt af teknikeksperterne fra Wereable. I denne test gennemgåes alle detaljer ved uret, og vurderingen ender på 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele denne anmeldelse på deres hjemmeside her.

Wareable.com har yderligere testet fire løbeure:

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Garmin Instinct.

Læs mere her om testen af Garmin Fenix 5s.

Læs mere her om testen af Garmin Vivomove HR Sport.

Wareable.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Venu, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Mobilsiden.dk 🇩🇰

Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder.

Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af et løbeur fra Garmin.

Læs mere på Mobilsiden her.

Outdoorgearlab.com 🇺🇸

Outdoorgearlab.com er en onlineside med fokus på udendørslivet og de remedier, der kan gøre udendørslivet lettere og mere praktisk. Siden udfører tests engang imellem, og her er der tale om en test af forskellige produkter til både camping og hiking. Det inkluderer en anmeldelse af et løbeur fra Garmin.

Du kan læse hele artiklen hos Outdoorgearlab.com her.

Du kan læse anmeldelsen af Garmin Fenix 6 Pro her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Dette britiske testmagasin udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer.

Her er der tale om en test af et løbeur fra Garmin, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu, Polar M430 og Garmin Vivoactive 4s.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Polar M430 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4s her.

Du kan læse anmeldelsen af Garmin Fenix 6 Pro her.

Dcrainmaker.com 🇺🇸

Dcrainmaker.com er en amerikansk webside med fokus på løb og forskellige aspekter af løbetræning. Det tæller også den teknologi, der kan benyttes i forbindelse med træningen. I den forbindelse har Dcrainmaker.com her testet løbeuret Garmin Instinct. Læs mere om testen her.

DCrainmaker.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V, som har fået en god anmeldelse. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Pcmag.com 🇬🇧

Pcmag.com er et internationalt magasin med fokus på computerverdenen og teknologi generelt. Magasinet skriver både om de nyeste trends inden for computer og spil, men også emner der vedrører den teknologiske udvikling. Her er der tale om en test af løbeuret Garmin 735 XT. Læs mere om testen her.

Runultra.co.uk 🇬🇧

Runultra.co.uk er en britisk webside med fokus på løb og løbetræning. Derfor tester de britiske eksperter også af og til elektronik og elektroniske forbrugerprodukter, som kan benyttes i forbindelse med løb. Her gælder det en test af løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også test af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder her en test af løbeuret Garmin Vivomove HR Sport. Læs mere om testen her.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wired.com 🇺🇸

Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk og har et online-univers, og hovedfokus ligger på, hvordan den fremadgående teknologi påvirker kultur, økonomi og politik. Wired.com skriver også om emner, der er mere ligetil og deriblandt også tests. Wired.com har således her testet løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen her.

Wired.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Androidauthority.com 🇺🇸

Det amerikanske teknikmagasin Androidauthority.com beskæftiger sig med tips, nyheder og anmeldelser af Android-produkter samt andre elektroniske produkter og gadgets. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Arstechnica.com 🇺🇸

Arstechnica.com er et amerikansk magasin, der leverer nyheder, anmeldelser og analyser inden for emnerne IT og teknologi. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som har fået en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Mobil.se 🇸🇪

Det svenske magasin Mobil.se beskæftiger sig primært med artikler og nyheder, der omhandler mobiltelefoner. Udover dette tester og anmelder de også andre elektroniske produkter som for eksempel løbeure. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 7 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

NYmag.com 🇺🇸

NYmag.com er en amerikansk avis, der leverer nyheder og artikler fra både indland og udland. De fokuserer på en bred vifte af emner såsom politik, kultur, økonomi, underholdning og meget mere. Derudover laver de tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Runningshoesguru.com 🇺🇸

Runningshoesguru.com er et amerikansk sportsmagasin, der henvender sig til løbere på alle niveauer. De skriver artikler, guides, tips og tricks samt anmeldelser af forskellige løbeprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Smartwatchseries.com 🇺🇸

Det amerikanske magasin Smartwatchseries.com fokuserer primært på smartwatches. De leverer artikler om urenes specifikationer samt funktioner og sammenligner også forskellige modeller. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin Stuff.tv beskæftiger sig med områderne: gadgets, teknik og elektronik. Udover dette tester de også forskellige teknologiprodukter. Her har de testet Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere til at foretage det bedste valg, når det kommer til forbrugerprodukter inden for teknologiens verden. Derfor tester og anmelder de forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music og Garmin Vivoactive 4.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

T3.com 🇬🇧

T3.com er et britisk tech-magasin, der primært beskæftiger sig med områder inden for teknologiens verden. På siden er der både artikler, guides, tips og tricks m.m. Udover dette tester de også forskellige forbrugerprodukter som for eksempel løbeure. I denne omgang har de testet og anmeldt Polar Vantage V, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Du kan læse anmeldelsen af Garmin Fenix 6 Pro her.

Wired.co.uk 🇬🇧

Det britiske tech-magasin Wired.co.uk fokuserer på en bred vifte af områder såsom design, arkitektur, kultur, økonomi, politik og filosofi. Udover dette tester og anmelder de også forbrugerprodukter. I denne omgang har de lavet en stor test af løbeure, hvor Polar Vantage V er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

ZDnet.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin ZDnet.com beskæftiger sig med artikler, analyser og nyheder inden for emner såsom IT, teknologi og elektronik. De laver også anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Polar Vantage V, Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Du kan læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Venu her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke det rette løbeur i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende ure med vores generelle pulsur og GPS ur test. I disse tests finder du en gennemgang af de modeller, der har fået de bedste bedømmelser.

Når det kommer til løbeure, er der dog særligt én producent, der altid gør sig positivt bemærket blandt eksperter såvel som forbrugere. Her er der selvfølgelig tale om det amerikanske kvalitetsmærke, Garmin.

Derfor finder du her hos Forbrugsguiden en række producent-specifikke artikler om de populære ure. Her kan du læse vores Garmin ur test, vores Garmin løbeure test, vores Garmin Smartwatch test og vores Garmin pulsur test.

Er der en bestemt Garmin model, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel læse vores linje-specifikke Garmin tests. Se fx vores dybdegående tests af Garmin Fenix 5S, Garmin Vivofit 3, Garmin Forerunner 735XT, Garmin Vivoactive og Garmin Vivoactive HR.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme