Garmin Ur Test 2021 – Her er de bedste Garmin ure ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel bliver der givet et overblik over ure fra Garmin, der er et populært mærke indenfor puls- og fitnessure.

Alle modeller er blevet testet af forskellige ekspertkilder, der har vurderet og anmeldt urene i forhold til deres funktioner, kvalitet, brugervenlighed med mere. Disse eksperter tæller alt lige fra Wareable til Techradar, PCmag og Wired.

Alle ekspertkilder forklarer, hvad man skal være opmærksom på ved de forskellige ure fra Garmin, samt hvilke fordele og ulemper man kan forvente.

I denne artikel bliver alle modeller gennemgået med fokus på at give et overblik over urenes funktioner.

I denne Garmin ur test finder du følgende:
🔸 Gennemgang af ure fra Garmin
🔸 Gennemgang af alternative ure
🔸 Guide: Køb uret der dækker dit behov
🔸 Fordele ved at bruge et ur til løb
🔸 Information og gode råd vedrørende løb og pulstræning
🔸 Præsentation af virksomheden Garmin
🔸 Gennemgang af testkilder

Vær opmærksom på, at Forbrugsguiden ikke selv tester de forskellige ure fra Garmin. Denne artikel er baseret på tests og anmeldelser fra ekspertkilder, hvor Forbrugsguiden samler resultaterne af disse tests. På den måde kan forbrugeren nemmere og hurtigere få et overblik over urene fra Garmin.

Garmin ur test 2021 – Her er de 15 bedste Garmin ure

I den følgende sektion finder du en oversigt over de bedste Garmin ure, baseret på testresultater fra en række forskellige anerkendte testmagasiner og aviser fra både Danmark og udland. Forbrugsguiden viser dig de ure, som har klaret sig bedst i test.


Garmin Forerunner GPS-ur

Topscorer hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin TechRadar
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Expert Reviews
God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which 
4,6 ud af 5 stjerner hos det tyske magasin Testberichte

Garmin Forerunner GPS-ur

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Motiverer til løb og cykling

Garmin Forerunner er et oplagt valg til cykel- eller løbeturen. GPS-uret kan spore skridt, distance, hastighed, kadence og forbrændte kalorier. Det er også velegnet til pulsmåling og søvnregistrering. Alle nødvendige og hjælpsomme data registreres af uret, så du behøver hverken telefon eller pulsmålerem under træningen.

Med Garmin Forerunner får du et motiverende ur, der udsender vibrationsalarmer, når det er tid til træning. Uret er opmærksom på perioder med inaktivitet, og du kan selv opsætte personlige mål for aktivitetniveau. Move IQ-funktion registrerer automatisk din bevægelse som gang, cykling, løb eller noget fjerde.

Integreret i uret er håndledsbaseret pulsmåling. Baseret på målingen viser uret din VO2 Max-estimering, som er din maksimale iltoptagelse. Funktionen er for mange en nyttig hjælp til at yde sit bedste.

Batteriets levetid er 196 timer, og opladningstiden er 97 minutter. 

Stilsikkert og solidt design

GPS-urets lette og slanke design er ideel til cykel- eller løbeturen. Uret vejer cirka 37 gram og måler 3,55 centimeter i bredden.

Uret er uden touchskærm, men har fire knapper at navigere med – enkelt og ukompliceret, som mange foretrækker et GPS-ur.

Urremmen består af silikone og har en flot ametystviolet farve. Den rektangulære MIP-skærm er i kemisk forstærket glas, som er modstandsdygtigt over for ridser. Skærmen kan ses i sollys. 

Forenelig med smartphone

Med Garmin Forerunner 30 kan du modtage opkald og sms’er direkte fra dit ur. Modellen er kompatibel med iPhone og Android. Uret overfører automatisk dine data til appen Garmin Connect. I appen kan du få kontakt til andre motionister.

Du kan afvise at dele data med Garmin, hvis du bekymrer dig om privatlivspolitik.

Garmin Forerunner vs. markedet

Garmin Forerunner adskiller sig fra lignende produkter på markedet gennem forholdet mellem pris og funktionalitet. Eksperter slår på, at du får meget for pengene ved køb af dette GPS-ur.

Garmin Forerunner er topscorer hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk. Forbrugermagasinet har vurderet relevante parametre og giver GPS-uret en god vurdering af:

🌀 Aktivitetsfunktioner – herunder præcision af skridttælling, distance- og pulsmåling.
🌀 Brugervenlighed
🌀 Batterilevetid
🌀 Appens kvalitet
🌀 Byggekvalitet og ridsefasthed

Overordnet set får Garmin Forerunner en flot stjernebedømmelse fra eksperter verden over. Den får 4 ud af 5 stjerner hos de britiske magasiner TechRadar og Expert Reviews. Den får 4,6 ud af 5 stjerner hos det tyske magasin Testberichte. Og den får 5 ud af 5 stjerner hos Englands største testmagasin Which. Der er bred enighed blandt magasinernes eksperter om, at Garmin Forerunner har en masse at byde på. Eksperne er ret enige i deres bedømmelse. Som fordele ved produktet fremhæver de:

🔴 Nøjagtig GPS- og pulsmåler
🔴 God app
🔴 Batteriets levetid
🔴 Skærmens læsbarhed
🔴 Stor værdi for pengene

Udvalgte fordele ved Garmin Forerunner:
Lav pris
Brugervenligt design
Nøjagtig GPS- og pulsmåler
Kompatibel med iPhone og Android
Lang batterilevetid


Garmin Venu smartwatch

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Tom’s Guide
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin TechRadar
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Expert Reviews
85 ud af 100 point fra eksperter og 9 ud af 10 stjerner fra forbrugere hos TechSpot

Garmin Venu smartwatch

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Til al slags træning

Garmin Venu er god til stort set al slags træning over vand. Her får du et smartwatch, der både kan måle løb, cykling, yoga, cardiotræning og mange andre aktiviteter. Du får de vigtigste informationer på bare et øjeblik.

Med Garmin Venu kan du måle afstand og tempo nøjagtigt både udendørs og indendørs. Til formålet har modellen integreret GPS, GLOANESS og Galileo lokationstjenester. Garmin Venu kan også måle håndledsbaseret puls via en optisk pulssensor.

Indbygget i sportsuret er en accelerationsmåler, som registrerer aktivitet før og efter løbetræningen. Uret registrerer antal skridt og også inaktivitet gennem længere tid. Om natten kan uret indhente informationer om din søvn.

Garmin Venu har et klassisk unisex-design med en sort sportsrem og elegant AMOLED-skærm.  

Skærmen er læsbar i sollys og beskyttet af holdbart og ridsefast Corning Gorilla Glass 3. Modellen har en vandtæthed på 5 ATM, så du behøver ikke at tage det af i det hurtige brusebad efter træning.

Batteriet har en lang levetid på op til 120 timer i smartwatch-tilstand, 20 timer i GPS-tilstand og 6 timer i GPS- & musik-tilstand. 

Efterlad bare mobilen hjemme

Med Garmin Venu smartwatch slipper du for at have din mobil med til træning. Sportsuret kan forbindes til iPhone og Android via bluetooth og Wi-Fi. ANT+-teknologi muliggør overførslen af nøjagtig data fra din træning til enhver enhed, der er kompatibel med teknologien. Med appen Gamin Coach kan du få personaliserede træningsplaner.

Sportsuret sørger for podcast eller musik til træningen via Spotify, Deezer eller urets MP3-afspiller. Det eneste der kræves er et sæt høretelefoner med bluetooth-funktion.

Via Garmin Pay kan uret bruges til kontaktløs betjening, så du kan faktisk også lade din pung blive derhjemme.

Garmin Venu vs. markedet

Garmin Venu adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved at have opnået anerkendelse af stort set alle dens funktioner. Modellen er anerkendt af både forbrugere og eksperter. Hos Techspot giver kunderne uret hele 9 ud af 10 stjerner baseret på: batterilevetid, smart-funktioner, søvnsporing, nøjagtighed og mobil-app.

Eksperter hos TechSpot giver produktet 85 ud af 100 point. De giver positiv omtale af urets design, skærm, brugervenlighed og sporingsfunktioner. Generelt får Garmin Venu en flot stjernebedømmelse fra eksperter. Samtlige magasiner giver uret 4 ud af 5 stjerner. Vi kan nævne de britiske magasiner TechRadar og Wareable og de amerikanske magasiner Expert Reviews og Tom’s Guide. Eksperterne er ret enige i deres bedømmelse af uret. De fremhæver som fordele:

🔴 Nøjagtig GPS og puls-måler
🔴 Musiklagring- og afspilning
🔴 God batterilevetid
🔴 Smuk AMOLED-skærm
🔴 Aktivitets- og søvnsporing
🔴 Guidede træningsprogrammer med animationer
🔴 Garmin Pay-support

Udvalgte fordele ved Garmin Forerunner:
Moderne design
Attraktiv AMOLED-skærm
Musikafspilning
Nøjagtig GPS- og pulsmåler
Lang batterilevetid


Garmin Fēnix 6 Pro smartwatch

5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Expert Reviews 
4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin T3

Garmin Fenix 6 Pro smartwatch

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Spændende funktioner

Garmin Fēnix 6 Pro er et holdbart smartwatch med GPS til træning og multisport. Sportsuret er velegnet til dig, der er ambitiøs atlet eller udendørsmotionist.

Uret har en lang række spændende funktioner, som hjælper dig med at overskueliggøre træningen. Blandt andet tre-akset kompas, trykhøjdemåler, håndledsbaseret pulsmåling og indbyggede aktivitetsprofiler. Med Gamin Pay kan du betale direkte fra dit håndled. Uret har naturligvis også mere almindelige funktioner som timer, alarmer og kalender, der er gavnlige under træningen.

Det moderne Fēnix 6 Pro smartwatch har et eksklusivt design med en sort udskiftelig rem af silikone. Uret er mellemstørrelsen i Garmin Fēnix 6-serien med en diameter på 47 millimeter, og båndstørrelsen er 125-208 millimeter. Uret har slidstærkt og ridsefast Gorilla Glass, som du kan se i sollys. Det har en vandtæthed på 10 ATM, så du kan bade med det på (100 meter).

Fēnix 6 Pro er på 32 GB, og der er rig mulighed for blandt andet lagring af musik. 

Sikker og effektiv udendørstræning

Fēnix 6 Pro har et velkonstrueret design til forskellige former for udendørstræning. Det hjælper dig med at finde de gode stier via TrendlineTM rutevejledning og TopoActive Europakort. Ski-motionister kan se skisportsteder med løjpenavne og sværhedsgrader, og golfspillere kan spore verdens forskellige golfsteder. Integreret i modellen er GPS, GLOANESS og Galileo lokationstjenester.

Uret kan tilsluttes til din smartphone med bluetooth, Wi-Fi og ANT+. Det kan give smart-notifikationer som sms og opkald, og det uploader automatisk data til trænings-appen Gamin Connect, medmindre du fravælger dette.

Skulle der ske dig noget under udendørstræningen, kan du aktivere en hjælpefunktion ved at holde lysknappen nede, indtil uret vibrerer tre gange. Hermed sendes en meddelelse om din position til dine forudindlæste nødkontakter. Uret har også hændelsesregistrering, så det automatisk meddeler dine nødkontakter, hvis der sker en hændelse under din udendørstræning. Sporingsfunktionen fordrer, at uret er forenet med din kompatible smartphone. 

Garmin Fēnix vs. markedet

Garmin Fēnix 6 Pro er fyldt med nye funktioner, som ikke er at finde i mange andre produkter på markedet. For det får sportsuret en god bedømmelse af eksperter. Uret får 5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Expert Reviews, og det får 4 ud af 5 stjerner hos de britiske magasiner T3 og The Guardian.

Eksperterne hos Expert Reviews fremhæver som fordele ved sportsuret, at det har Spotify-support, PacePro-værktøj og sportstracking og træningsanalyse i topklasse.

Magasinet T3’s eksperter fremhæver som årsager til at købe produktet, at det er robust, præcist, og at det har en fantastisk Widget-oversigt.

Eksperterne hos The Guardian fremhæver som fordele, at sporturet er vandtæt og kan spore alt under solen, har lang batteritid, Garmin Pay-funktion, offline Spotify og nøjagtig GPS. 

Udvalgte fordele ved Garmin Fēnix:
Mange funktioner
Ekstra sikkerhed
Vandtæthed (100 meter)
Mange sporingsmuligheder
Hændelsesregistrering


Garmin Vivoactive 4

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
8.7 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin ZDnet.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com

Garmin Vivoactive 4

i samarbejde med PriceRunner

 

.
De fire ekspertkilder Expertreviews.co.uk, ZDnet.com, Trustedreviews.com og Wareable.com har testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de alle har givet en god bedømmelse.

Ekspertkilderne er især vilde med, at uret kan anvendes til mange sportsgrene, samt at det er spækket med praktiske funktioner.

Til gengæld mener eksperterne, at Garmin Vivoactive 4 er udstyret med en hjertemåler, der ikke er optimal ved høje intensiteter. De gør også forbrugerne opmærksomme på, at uret ikke er særlig prisvenligt.

Ur fyldt med praktiske funktioner, ifølge eksperterne

Garmin Vivoactive 4 er, ifølge de fire ekspertkilder, fyldt med et hav af praktiske funktioner.

Eksempelvis forklarer eksperterne fra Wareable.com, at dette ur er udstyret med mange sundheds- og fitnessfunktioner, hvilket de mener er en fordel. Eksperterne er ligeledes vilde med, at Garmin Vivoactive 4 kommer med en ”fantastisk skærm”.

Derudover mener Trustedreviews.com, at Garmin Vivoactive 4 er en ”af de bedste fitness-trackere på markedet”, som de har testet. Uret er nemlig velegnet til de fleste forbrugere uanset sportsgren. Eksperterne forklarer ydermere, at de især er begejstrede for urets GPS og musikafspiller.

Expertreviews.co.uk og ZDnet.com bakker op om disse udtalelser og bemærker desuden, at Garmin Vivoactive 4 ”kommer med avancerede fitness-trackere”. Dog skal man være opmærksom på, at uret ikke er helt billigt.

Velegnet til de fleste sportsgrene 

Garmin Vivoactive 4 er et smartwatch, der kan bruges til dagligt eller til forskellige sportsgrene.

Uret er nemlig velegnet til de fleste sportsgrene som for eksempel løb, cykling, fitness, golf, svømning og meget mere. Desuden er uret forsynet med flere funktioner til daglig brug såsom en pulsmåler og en aktivitetsmåler.

Den optiske pulsmåler sørger for at måle ens puls via håndleddet og har flere egenskaber i form af en iltmætningssensor, pulsmåling under vand ved svømning og en pulsalarm.

Endvidere har Garmin Vivoactive 4 en aktivitetsmåler, der kan registrere stress samt kommer med funktionen Body Battery. Det betyder, at aktivitetsmåleren har mulighed for at registrere en del forskellige ting som for eksempel skridtantal, kalorieforbrug m.m. Disse data kan findes i appen Garmin Connect. Man kan her også få et overblik over ens søvn.

Indbygget musikafspiller, sikkerhedsfunktioner og touchdisplay

Med Garmin Vivoactive 4 får man et ur, der har et væld af egenskaber. Uret kommer blandt andet med flere sporings- og sikkerhedsfunktioner, hvor det registrerer, hvis der sker et uheld, når man træner eller lignende.

Her bliver der sendt en advarsel til en pårørende eller anden form for kontakt, der herefter har mulighed for at finde en.

Ved betjening af Garmin Vivoactive 4 kan man gøre brug af urets touchdisplay med Gorilla Glas. Uret har en levetid på cirka 8 dage, hvis man bruger det i smartwatch-tilstand.

Ønsker man at høre musik via uret, er der også mulighed for det. Garmin Vivoactive 4 har nemlig en indbygget musikafspiller, der fungerer med både Spotify, Deezer og MP3-filer.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at gøre brug af urets trænings- og workoutguides. Disse kan findes på uret, hvis man downloader dem via appen Garmin Connect. På den måde kan man få mere inspiration og hjælp til sin træning.

Udvalgte fordele ved Garmin Vivoactive 4:
Velegnet til en del sportsgrene
Kan bruges til dagligt med pulsmåler og aktivitetsmåler
Sporings- og sikkerhedsfunktioner
Indbygget musikafspiller
Træningsguides

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 4 uret. Videoen er produceret af Garmin: 


Garmin Vivoactive 4s

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Smartwatchseries.com
7 ud af 10 stjerner hos det svenske magasin Mobil.se
Anbefalet hos amerikanske New York Magazine

Garmin Vivoactive 4s

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Garmin Vivoactive 4s er blevet testet af Expertreviews.co.uk, Smartwatchseries.com, Mobil.se og New York Magazine. Eksperterne er vilde med uret, som de alle har givet en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra Expertreviews.co.uk og Mobil.se især er vilde med uret på grund af dets mange praktiske funktioner, er New York Magazine og Smartwatchseries.com begejstrede for urets elegante og stilrene design.

Selvom alle ekspertkilder generelt er vilde med Garmin Vivoactive 4s, nævner de, at det er ærgerligt, at uret ikke kommer med en længere batterilevetid.

Stilrent og elegant ur med brugbare funktioner, ifølge eksperterne 

Alle fire eksperter er enige i, at Garmin Vivoactive 4s er et ur, der er spækket med diverse funktioner, der både er brugbare til dagligt og til træning. Eksperterne fra Expertreviews.co.uk beskriver modellen som værende ”deres nye favorit fitnessorienterede smartwatch” på grund af, at det er ”spækket med funktioner”. Expertreviews.co.uk mener, at de to største fordele ved uret især er dets fitness-trackere samt flotte design.

Flere eksperter er enige i dette, hvor Mobil.se kalder Garmin Vivoactive 4s for ”funktionsspækket”. De mener desuden, at uret er ”stilrent”, hvilket også er en fordel, som eksperterne fra Smartwatchseries.com bemærker.

New York Magazine hæfter sig ydermere ved, at Garmin Vivoactive 4s er et lille ur, der ikke fylder meget på håndleddet. Dette er de glade for, da det ikke altid er tilfældet med sådanne modeller.

Eksperterne finder dog et par minusser ved uret, hvor de blandt andet mener, at løbeanalyserne ikke er helt optimale.

Mange funktioner 

Garmin Vivoactive 4s er fyldt med funktioner, der både kan bruges, når man dyrker sport, eller når man går rundt i sin dagligdag. Der er nemlig mulighed for at måle alt lige fra ens vejrtrækning til søvn, stress, puls, hydrering, menstruationscyklus, puls og meget mere.

Endvidere kommer Garmin Vivoactive 4s med 20 forudinstallerede apps til GPS og indendørssport. Disse sportsgrene er blandt andet løb, yoga og svømning. Der er ydermere mulighed for at anvende urets animerede træningsprogrammer eller den gratis personlige træner, hvis man ønsker hjælp eller inspiration til sin træning.

Hvis man bruger Garmin Vivoactive 4s i smartwatch-tilstand, har uret en batterilevetid på op til 7 dage, mens batteriet kan holde i op til 5 timer i GPS- og musiktilstand.

Sikkert ur med musikafspiller 

Med Garmin Vivoactive 4s får man et sikkert ur med flere sporings- og sikkerhedsfunktioner. Uret kommer blandt andet med en funktion, der giver mulighed for, at bestemte kontakter bliver alarmeret, hvis der er brug for det såsom ved et uheld.

Derudover har Garmin Vivoactive 4s en indbygget musikafspiller, der kan bruges til både Deezer og Spotify. Ved brug af uret og et par høretelefoner kan man derfor høre musik, når man er på farten eller til ens træning, hvis man har brug for det.

Sidst men ikke mindst er Garmin Vivoactive 4s forsynet med både Garmin Pay kontaktløs betaling samt muligheden for at modtage smart-notifikationer i form af SMS’er og e-mails.

Udvalgte fordele ved Garmin Vivoactive 4s:
Modtag SMS’er og e-mails via uret
Kan bruges til sport og i dagligdagen
Indbygget musikafspiller
Sikkert ur
Animerede træningsprogrammer

Her kan du se en video om, hvordan du kommer i gang med at bruge dit nye Garmin Vivoactive 4s ur. Videoen er produceret af Garmin:


Garmin Instinct

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin
✅ Wareable.com
✅ Anbefalet hos USA’s største løbeside DC Rainmaker

Garmin Instinct

i samarbejde med PriceRunner

 

.Garmin Instinct er testet af to ekspertkilder, der begge har givet modellen en god vurdering. Eksperterne er enige i, at det er et funktionelt og alsidigt fitness-ur, der kan anvendes til mere end blot en enkelt aktivitet. Mens eksperterne fra Wareable især er vilde med urets batterilevetid samt design, er løbesiden DC Rainmaker imponerede over urets udendørsfunktioner.

Uret Garmin Instinct er en model med flere anvendelsesmuligheder. Uret kommer med en indbygget GPS-funktion samt pulsmåler, hvorfor man både kan bruge det ved aktivitet eller i dagligdagen.

Med Garmin Instinct er der lagt vægt på et holdbart ur i et brugervenligt design. Endvidere kommer modellen med kemisk forstærket ridsefast glas og en fiberforstærket urkasse, hvorfor det er et holdbart ur, der kan holde til lidt af hvert.

Eksperterne nævner ikke mange ulemper ved Garmin Instinct. De bemærker dog begge, at designet ikke er det pæneste i forhold til andre modeller.

Vandtæt sportsur med optisk pulsmåler og GPS

Garmin Instinct er et sportsur, der er lavet efter den amerikanske militærstandard 810G for vandtæthed, stød og varme. Det er derfor et robust ur, der er vandtæt til 100 meter, hvorfor det kan holde til en hel del.

Yderligere kommer Garmin Instinct med en optisk pulsmåler samt en GPS, der understøtter GPS-signalet, Galileo og GLONASS. Dette sørger for, at man vil få præcise målinger, hvis man ønsker at starte en aktivitet.

Udover pulsmåleren samt GPS-funktionen, så er Garmin Instinct også forsynet med 3D-hastighed og 3D-distance. Dette er en funktion, der beregner distance og hastighed med hjælp fra GPS samt den barometriske højdemåler og ens bevægelser. Dette sikrer mere præcise målinger.

Ur til hverdag og sportsaktiviteter

Med Garmin Instinct får man et ur, der både kan anvendes til hverdag og sportsaktiviteter. Uret har på forhånd indlæste profiler til alt lige fra cykling til løb, styrketræning og svømning. Der er i alt 28 sportsprofiler, hvorfor det kan anvendes til lidt af hvert.

Med urets optiske pulsmåler bliver der holdt styr på forbrændte kalorier og puls hele dagen. Desuden bliver der opsamlet masser af personlige data, som man kan holde øje med vedrørende de forskellige aktiviteter.

Hvis uret anvendes i hverdagen, kan man gøre brug af aktivitetsmåleren, der måler alt lige fra skridt til søvn og kalorier. Der er tilmed mulighed for at måle stressniveauer.

Velegnet til outdoor-aktiviteter

Garmin Instinct er et ur, der er velegnet til outdoor-aktiviteter. Uret kommer nemlig med funktioner såsom en barometrisk højdemåler, 3-akset kompas samt altimeter. Denne funktion kan advare om storm og dårligt vejr.

Endvidere kommer Garmin Instinct med en brødkrummenavigation, hvor der er mulighed for at indlæse ruter samt blive navigeret til forskellige destinationer. Med funktionen TrackBack er der ligeledes mulighed for at blive ledt tilbage til ens udgangspunkt, hvis man er ude på en tur.

Sidst men ikke mindst har Garmin Instinct en batterilevetid på 14 dage som almindeligt ur samt 16 timer med GPS-tilstand.

Udvalgte fordele ved Garmin Instinct:
Velegnet til outdoor-aktiviteter
Optisk pulsmåler
Lang batterilevetid
28 forskellige sportsprofiler
Præcis GPS-funktion

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Instinct. Videoen er lavet af Clever Training:


Garmin Fenix 5x

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Wareable.com

Garmin Fenix 5x

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Garmin Fenix 5x er blevet testet af både amerikanske og britiske ekspertkilder, der alle giver modellen en god bedømmelse. Der er bred enighed hos eksperterne om, at Garmin Fenix 5x er et alsidigt og funktionelt ur, der har et meget ’attraktivt design’.

Mens eksperterne fra Techradar.com og Wareable.com er vilde med multisport-funktionen, er Trustedreviews.com begejstrede for den lange batterilevetid. Batteriet kan nemlig holde i op til 35 timer med GPS-funktionen slået til samt i op til 12 dage som almindeligt ur.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved Garmin Fenix 5x. Det eneste eksperterne bemærker, er, at uret er ret stort samt, at prisen er en smule høj.

Ur til lidt af hvert

Garmin Fenix 5x kan anvendes til lidt af hvert. Det betegnes nemlig som værende en model, der kan bruges til det hele. Garmin Fenix 5x er forsynet med alle funktioner indenfor cykling, løb, svømning m.m. Der er også mulighed for at anvende Garmin Fenix 5x til outdoor-aktiviteter såsom surfing og skiløb.

Endvidere kommer Garmin Fenix 5x med forud-indlæste kort i farver over hele Europa samt med vejvisningsfunktioner. Der er blandt andet mulighed for at få foreslået tre forskellige ruter baseret på en bestemt distance til cykling eller løb.

Hverdagsur med optisk pulsmåler

Uret Garmin Fenix 5x er fremstillet i et robust og stilrent design, hvorfor det sagtens kan anvendes som et hverdagsur. Desuden er modellen kompakt, så det ikke fylder meget på håndleddet.

Garmin Fenix 5x er udstyret med en indbygget pulsmåler, der nærmest går i et med bagsiden af uret, hvilket gør det mere behageligt. Pulsmålingen er desuden forbedret, hvorfor den nu måler ens puls konstant med et interval på blot 1 til 2 sekunder.

Udover pulsmåling, så er der også mulighed for at holde øje med antal skridt, distance, kalorieforbrug og søvn med den indbyggede aktivitetsmåler. Desuden kommer Garmin Fenix 5x med en GPS-funktion.

Personligt ur med outdoor-funktioner

Med Garmin Fenix 5x er der mulighed for at personliggøre sit ur med hjælp fra Garmin IQ. Garmin IQ sørger for, at man kan finde sine egne urskiver og funktioner, som man ønsker at have på uret.

Derudover kommer Garmin Fenix 5x med flere outdoor-funktioner, der er en fordel at anvende i naturen. Med urets UltraTrack-funktion er der mulighed for at få en mere præcis måling af alt lige fra hastighed til distance og position. TrackBack-funktionen kan yderligere hjælpe med at få en tilbage til startpositionen, hvis det ønskes.

Udvalgte fordele ved Garmin Fenix 5x:
Skridttæller, kalorieforbrug, søvn og distancemåling
Flere outdoor-funktioner
Mulighed for at personliggøre uret
Indbygget pulsmåler
Kommer med GPS

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Fenix 5x. Videoen er lavet af Active JR:


Garmin Fenix 5

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos TomsGuide.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Outdoorgearlab.com
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos Wareable.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Stuff.tv
✅ 90 % ud af 100 % hos Wiredforadventure.com

Garmin Fenix 5 pulsur

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Uret Garmin Fenix 5 er blevet testet af 5 forskellige eksperter, der alle er enige i, at modellen er et af de bedste ure til løb på markedet. Derfor får Garmin Fenix 5 en høj score hos alle ekspertkilder og får endda 5 ud af 5 stjerner hos 2 af eksperterne.

Garmin Fenix 5 er et af de nyere ure fra Garmin. Uret er forsynet med en indbygget pulsmåler, en udskiftelig rem, en aktivitetsmåler, en GPS-funktion m.m. Der er ligeledes mulighed for at anvende denne model til alt lige fra løb til cykling, svømning, golf samt flere sportsgrene.

Alle eksperter er begejstrede for Garmin Fenix 5, da de mener, at uret kan bruges til næsten alle aktiviteter. Det vil sige, at uret både kan benyttes af brugere, der dyrker mange former for sportsgrene samt af brugere, der kun dyrker en specifik sportsgren.

Eksperterne lægger dog vægt på, at Garmin Fenix 5 er et dyrt sportsur. Dette er dog en af de eneste minusser, eksperterne kan finde ved uret.

Alsidigt ur med lang batterilevetid

Garmin Fenix 5 er et alsidigt ur, der kan anvendes til et hav af sportsaktiviteter. Det er nemlig lige meget, om man anvender det til svømning, triatlon, løb eller cykling, da uret har funktioner, der kan bruges til masser af sportsgrene.

Derudover er Garmin Fenix 5 forsynet med en forbedret skærm i forhold til modellen Fenix 3. Med Garmin Fenix 5 får man nemlig en skærm, der har flere pixel og farver.

Endvidere kommer Garmin Fenix 5 med en batterilevetid på op til 24 timer med en tændt GPS-funktion. Hvis GPS-funktionen ikke er slået til, så har uret en batterilevetid på op til 336 timer.

Model med pulsmåler i håndleddet

Garmin Fenix 5 er et mindre ur med en diameter på 47 millimeter, hvorfor der er mulighed for at købe dette ur uanset størrelsen på ens håndled. Derudover kommer Garmin Fenix 5 med en indbygget pulsmåler i håndleddet, der sørger for, at ens puls bliver målt hele dagen. Der kan ligeledes måles både søvn og stressniveauer.

Uret kan også måle ens aktivitet i hverdagen med den indbyggede aktivitetsmåler. Dette tæller antal skridt, distance, hastighed og kalorieforbrug. Hvis man ikke har rørt sig i noget tid, så vil uret komme med en advarsel.

Flere praktiske funktioner

Garmin Fenix 5 er kendt for at være forsynet med flere praktiske funktioner og teknologier. Blandt andet holder uret styr på ens fremgang, træthed og restitution.

Derudover kommer Garmin Fenix 5 med nogle for-installerede widgets, der giver mulighed for at få et overblik over ens overordnede status og aktiviteter, hvis dette ønskes.

Endvidere kan man forbinde uret med sin enhed via Bluetooth. Hvis man vil have beskeder om opkald, SMS-beskeder m.m. via uret, så kan man dette med Bluetooth-funktionen.

Udvalgte fordele ved Garmin Fenix 5:
Optisk pulsmåler ved håndleddet
Indbygget GPS-funktion
Lang batterilevetid
Ur til flere sportsgrene
Bluetooth-funktion

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Fenix 5. Videoen er lavet af Active JR:


Garmin Vivoactive 3

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos PCmag.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Wareable.com
✅ 3.5 ud af 5 stjerner hos TomsGuide.com

garmin-vivoactive-3-løbeur

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Garmin Vivoactive 3 er et avanceret ur, hvilket de 5 ekspertkilder er enige i. Eksempelvis nævner eksperterne fra Techradar.com, at uret er både ’avanceret og fantastisk’, mens Expertreviews.com forklarer, at ’selvom uret er avanceret, er det på samme tid brugervenligt’.

De andre eksperter, der har anmeldt og testet uret, tæller Wareable.com, TomsGuide.com og PCmag.com, der alle har givet modellen en høj score.

Alle ekspertkilder er imponerede over Garmin Vivoactive 3. Selvom eksperterne mener, at prisen for uret er høj, så er det et ur, der er værd at investere i, da det kommer med et hav af praktiske funktioner til forskellige sportsgrene.

Ur med fleksibelt og praktisk design

Garmin Vivoactive 3 er forsynet med et fleksibelt og praktisk design, der er lavet til at holde i mange år frem. Eksempelvis kommer modellen med et modstandsdygtigt glas, der kan holde til en masse. Ligeledes er der mulighed for at tage uret på i bad, da det er vandtæt.

Endvidere kan man vende uret 180 grader, da knappen både kan sidde på venstre og højre side. Det betyder, at uret ikke behøver at sidde på et specifikt håndled.

Uret kommer med en touchscreen, hvor en scrollbar er at finde på den venstre side. Her kan man se et væld af kategorier med alle urets funktioner og muligheder, hvis man blot kører scrollbaren op og ned.

Alsidigt multisportur

Ved køb af Garmin Vivoactive 3 får man et alsidigt multisportur, der sørger for at give et overblik over ens daglige aktivitet. Uret er nemlig forsynet med en pulsmåler, en aktivitetstracker og en GPS-funktion.

Da der kan findes omkring 15 forskellige præ-installerede sportsaktiviteter på uret, er der mulighed for at benytte det til alt lige fra løb til roning og cykling. Dette er en af eksperternes favoritfunktioner.

Uret kommer desuden med en pulsmåler, der måler pulsen direkte gennem håndleddet. Der er derfor ingen grund til at anvende en brystrem.

Garmin Vivoactive 3 kan også registrere ens søvnrytme, hvis det anvendes, når man sover. Her vil søvnrytmen blive synkroniseret pr. automatik til ens smartphone, hvor man kan få et overblik over alle søvndata, hvis det ønskes.

Bluetooth-funktion og genopladeligt batteri

Hvis man har brug for at få et overblik over ens daglige aktivitet, så er der mulighed for at downloade en applikation til uret med iOs og Android. Applikationen sørger for, at man kan finde alt sin data om ens aktivitet og træning.

Desuden er Garmin Vivoactive 3 forsynet med en Bluetooth-funktion, hvor man kan forbinde ens smartphone med uret. Man kan derfor holde øje med eventuelle SMS-beskeder og opkald.

Uret kommer desuden med et genopladeligt batteri, der har mulighed for at holde i op til 7 dage uden GPS-funktionen. Hvis GPS-funktionen er slået til kan uret holde i op til 13 timer.

Udvalgte fordele ved Garmin Vivoactive 3:
Indbygget pulsmåler
Indbygget GPS
Genopladeligt batteri
Bluetooth-funktion
15 præ-installerede sportsgrene

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 3. Videoen er lavet af Garmin:


Garmin Vivofit 4

✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 7.9 ud af 10 stjerner hos RunnerClick.com
✅ 3.5 ud af 5 stjerner hos Wareable.com

Garmin Vivofit 4

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Garmin Vivofit 4 er blevet testet og anmeldt af Techradar.com, RunnerClick.com og Wareable.com. Alle 3 eksperter har givet uret en god bedømmelse, da de er enige i, at uret har flere praktiske funktioner samt en god pris.

Desuden nævner Techradar.com og RunnerClick.com, at Garmin Vivofit 4 har en ’imponerende batterilevetid’, mens eksperterne fra Wareable.com er vilde med urets basisfunktioner.

Dog bemærker eksperterne, at uret ikke kommer med en GPS-funktion, hvilket de synes, at der mangler.

Hverdags- og aktivitetsur med flere funktioner

Garmin Vivofit 4 er efterfølgeren til modellen Vivofit 3. Vivofit 4 er forsynet med de samme basisfunktioner, men er blevet opgraderet med flere praktiske funktioner. Disse funktioner tæller blandt andet et større display, et stopur, en vejrudsigt samt et nedtællingsur.

Endvidere kommer Garmin Vivofit 4 med en aktivitetsmåler, der sørger for at måle ens daglige aktivitet hele dagen. Uret måler både kalorieforbrug, distance, skridt, søvn samt intensitetsminutter. Al denne data bliver overført direkte til Garmin Connect via Bluetooth.

Desuden er Garmin Vivofit 4 forsynet med et farvedisplay, der nemt kan aflæses i sollys, hvorfor man kan se skærmen selv ved aktivitet udenfor.

Model med Move IQ-teknologi

Uret Garmin Vivofit 4 er udstyret med Move IQ-teknologien. Denne teknologi registrerer pr. automatik hvilken form for aktivitet, man er i gang med at dyrke. Det betyder, at man ikke selv skal starte en træning på selve uret.

Move IQ-teknologien kan helt selv skelne imellem diverse sportsaktiviteter såsom løb, svømning og cykling. Når man er færdig med at træne, så bliver selve aktiviteten synkroniseret automatisk med appen Garmin Connect. Her har man mulighed for at få et overblik over sin træning samt daglige aktivitet, hvis der er brug for det.

Moderne multisportur med lang batterilevetid

Ved køb af Garmin Vivofit 4 får man et moderne multisportur, der kan anvendes til et væld af sportsgrene. Hvad enten man ønsker at bruge uret til løb, cykling, svømning, boksning eller noget helt fjerde, så er der mulighed for det.

Desuden er der også mulighed for at anvende uret til hverdagsbrug, da det, som allerede nævnt, kommer med en indbygget aktivitetsmåler.

Sidst men ikke mindst kommer Garmin Vivofit 4 med en lang batterilevetid. Batterilevetiden er nemlig på op til over 1 år.

Udvalgte fordele ved Garmin Vivofit 4:
Batterilevetid på op til over 1 år
Move IQ-teknologi
Aktivitetsmåler
Bluetooth-funktion
Overblik over daglig aktivitet i Garmin Connect-applikationen

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivofit 4. Videoen er lavet af Garmin:


Garmin Forerunner 35

✅ 9 ud af 10 stjerner hos DigitalTrends.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Outdoorgearlab.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos PcMag.com

Garmin Forerunner 35

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Garmin Forerunner 35 er blevet testet og anmeldt af flere ekspertkilder, der alle er imponerede over dette ur. De har hver især givet uret så høj en score, at det er i toppen af alle eksperternes skalaer.

Uret Garmin Forerunner 35 er et letvægts-ur, der blot vejer 37 gram. Man vil derfor ikke lægge mærke til, at man har uret på, hvilket ifølge eksperterne er en fordel, når man dyrker motion. Desuden er eksperterne begejstrede for urets pulsmåler i håndleddet, hvilket betyder, at man ikke skal anvende et pulsbælte.

Selvom prisen ifølge eksperterne er en smule høj, så er de enige om, at dette ikke er et stort minus, da uret er prisen værd med dets alsidige funktioner.

Indbygget pulsmåler

Med Garmin Forerunner 35 får man et ur, hvor der især er fokus på pulsmåleren. Pulsmåleren er nemlig indbygget i håndleddet, hvorfor man ikke behøver at investere i ekstra tilbehør for at holde øje med sin puls. Pulsmåleren sørger for, at måle pulsen både dag og nat, så længe man har uret på. Desuden analyserer uret også ens daglige aktivitet samt søvn, hvis man sover med uret på.

Endvidere sørger Garmin Forerunner 35 for at sætte flere mål for brugeren. Dette kan fungere som en form for motivationsfaktor, da den måler alt lige fra kalorieforbrug til distance, antal skridt m.m.

Især velegnet til løb og cykling

Garmin Forerunner 35 er et ur, hvor eksperterne beskriver, at det især er velegnet til cykling og løb. Dog er det ikke det eneste, som uret kan anvendes til, da det kommer med flere aktivitetsmuligheder.

Uret kan eksempelvis også anvendes til sportsaktiviteter såsom vandring, styrketræning, roning og svømning. Dog nævner flere af eksperterne, at uret ikke fungerede optimalt, når de afprøvede det ved svømning.

Uret kommer også med en GPS-funktion, der er brugbart, hvis man ønsker at benytte sig af enten at måle en distance eller live tracking-funktionen.

Holdbart batteri og overblik over den daglige aktivitet

Ligesom de fleste andre ure fra Garmin, så er der mulighed for at downloade applikationen Garmin Connect. Her kan man få et overblik over ens daglige aktivitet, hvis det ønskes. Dog skal man først og fremmest koble uret til Bluetooth.

Garmin Forerunner 35 er ligeledes udstyret med et robust og holdbart batteri. Det betyder, at batteriet kan holde i op til 9 dage, hvis GPS-funktionen ikke er slået til. Hvis GPS-funktionen er slået til, kan uret i stedet holde i op til 9 timer. Der er derfor rig mulighed for at dyrke en masse motion med uret på, før det skal oplades.

Udvalgte fordele ved Garmin Forerunner 35:
Velegnet til løb og cykling
Aktivitetsmåler
Indbygget pulsmåler
God batterilevetid
Bluetooth-funktion

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 35. Videoen er lavet af Garmin:


Alternativer til Garmin


Guide: Køb uret der dækker dit behov 

Koeb uret der dækker dit behov Med et løbeur kan du få en motivationsfaktor direkte på håndleddet, der hjælper med at få dig op af sofaen samt at bevæge dig mere. Men med så mange forskellige modeller at vælge imellem, kan det være svært at finde ud af, hvilket ur, der har de rigtige funktioner til den rigtige pris for dig. For at hjælpe dig med at luge gennem det stadigt voksende antal muligheder, kan du i dette afsnit finde alt det, som du behøver at vide, før du køber et fitness-ur.

GPS

Hvis du ønsker et Garmin smartwatch, der både kan vise dit nuværende og gennemsnitlige tempo samt afstand, så skal du finde et ur, der kommer med en indbygget GPS-funktion. En GPS-funktion kan især være praktisk, hvis du ønsker at holde dig opdateret, når det kommer til dine resultater samt dine forbedringer.

Størrelse

En anden ting, som du skal overveje, er urets størrelse. Mens nogle er meget opmærksomme på størrelsen, så er der også nogle, hvor det ikke er noget, som de tænker over. Dog kan størrelsen være en faktor, som du skal have in mente, da du i dag både kan finde større og mindre fitness-ure. Hvis du ønsker et ur, som ikke vil fylde eller veje meget på dit håndled, så skal du tage et kig på urets størrelse og vægt, inden du vælger at købe det. Hvis du skal bruge uret til at bevæge dig, så er det en fordel med et ur, der ikke vejer meget, da du herved nærmest ikke vil bemærke det på håndleddet.

Pulsmåler

I dag kan du finde masser af ure med en indbygget pulsmåler. Det betyder, at pulsmåleren er indbygget i selve uret og måler din puls via håndleddet. Du behøver ikke tilkøbe eller benytte dig af en brystrem for at holde øje med pulsen. Du skal derfor finde ud af, om du er interesseret i et ur med en indbygget pulsmåler, eller om du foretrækker et ur, hvor du skal gøre brug af en brystrem.

Aktivitetsmåler

Med en aktivitetsmåler har du en funktion, som du kan benytte dig af i hverdagen. En aktivitetsmåler kan nemlig måle alt lige fra antal skridt til distance, forbrændte kalorier og din søvnrytme. På den måde kan du både gøre brug af uret, når du dyrker motion samt i hverdagen.

Ekstra funktioner

Alle funktioner på et fitness-ur er lavet til at optimere din træning. Det er derfor en fordel at finde ud af, om der er nogle ekstra funktioner, som du ønsker uret skal have. Disse ekstra funktioner kan blandt andet være:

– Overblik over din daglige aktivitet via mobiltelefonen
– Realtidsinformation vedrørende dine pulszoner m.m.
– Restitutionstimer
– Virtuel Coaching funktion

Disse er blot eksempler på ekstra funktioner, som et fitness-ur kan indeholde. Det er derfor en god idé, at du finder ud af, hvilke funktioner du har brug for samt hvilke funktioner, du ikke har brug for.

Hvad er en rimelig pris for et fitness-ur?

prisNår det kommer til prisen på et fitness-ur, så kan den variere en del. Det betyder, at du skal starte med at finde ud af, hvad dine behov er, samt hvad du ønsker. Jo flere funktioner et ur har, jo dyrere er det som regel også. Hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge, så vil fitness-uret typisk have et begrænset antal funktioner, hvorimod det er lige omvendt, hvis det er et dyrt fitness-ur. Det betyder dog ikke, at du skal ud og investere i et meget dyrt ur, da det ikke nødvendigvis er funktioner, som du har brug for.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter det helt rigtige ur, så kan du klikke ind her, her eller her.


Fordele ved at bruge et ur til løb 

Fordele ved at bruge et ur til loebFra erfarne løbere, der søger at slå en ny rekord til begyndere, der blot ønsker at få en mere aktiv livsstil, så tilbyder et ur flere forskellige fordele, når det kommer til løb. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en værdifuld investering, får du her et overblik over de vigtigste fordele og årsager til, at et ur kan være en god træningspartner.

Få alt den data, du behøver om dit løb

Med et ur til løb har du din realtidsstatistik lige ved hånden, og du ved præcis, hvordan din træning går. Indbyggede GPS-sensorer registrerer nemlig dit tempo, din afstand, din tid og forbrændte kalorier. Og du kan i de fleste tilfælde ændre på skærmen, så den viser præcis, hvad du vil se, når du løber.

Desuden kan du med et ur også følge din træning uanset dit niveau samt få nem adgang til detaljerede statistikker om tempo, hjertefrekvens og tilbagelagt afstand. Sporingsfunktionen er også et stort sikkerhedsaspekt, da du kan dele din placering med familie og venner via en trådløs forbindelse til din telefon.

Motivation

Det kan være svært at finde motivationen til at løbe, når du løber alene, men med et ur, så er du aldrig alene. Som enhver god træningspartner kan uret hjælpe med at motivere dig til at komme ud og blive ved med at løbe. Uret kan også hjælpe med at presse dig samt få dig til at slå din egen personlige rekord.

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at se tilbage på din løbetur med Garmins gratis online værktøj Garmin Connect. Her kan du uploade og se alle dine aktiviteter på ét sted.

Som om en venlig konkurrence mod både dig selv og dine venner ikke var nok, har Garmin også installeret nogle andre funktioner specielt designet til at holde dig i bevægelse. Den 24-timers aktivitetssporing overvåger dine skridt og kalorieforbrænding samt kommer med advarsler, hvis du har været inaktiv for længe.

Nå dine mål

Hvis du har sat et mål for din træning – uanset om det er vægttab, en bestemt afstand eller lignende – så kan et ur hjælpe dig med at nå dit mål.
De håndledsbaserede pulsmålere i udvalgte ure giver et præcist billede af din aktivitet samt dit energiforbrug i løbet af dagen. Måling af din kalorieforbrænding mod din kalorieindtagelse kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du skal spise for at tabe dig eller for at tage på.

Overvågning af din løbetræning hjælper dig også med at se præcis, hvor du er henne i forhold til dine mål. Du kan tydeligt se, om du er på rette spor for at opnå specifikke resultater for eksempel, at du nærmer dig den ønskede afstand, det ønskede tempo eller den ønskede tid. Garmin Connect tilbyder træningsplaner på alle niveauer, der hjælper dig med at træne dig op til lige præcist dit mål.

Nøjagtighed

Hvis du har udforsket dine muligheder for at spore dine løbeture, har du sandsynligvis stødt på utallige apps på markedet. Selvom disse er en god mulighed, er den store fordel ved et ur: nøjagtigheden. Et ur er dobbelt så præcist i aflæsninger af hastighed og afstand i forhold til en app. Brug af GPS på din telefon aflader også dit batteri. Et ur fra Garmin har typisk et batteri med en levetid på mellem 8-20 timer i træningstilstand afhængigt af modellen, hvilket betyder, at du ikke skal være bekymret for, at uret løber tør for batteri, når du er ude og løbe.

Er du interesseret i at læse mere om fordele ved at benytte sig af et ur til din løbetræning, kan du klikke ind her eller her.


Kom godt i gang med pulstræning

pulsEr du træt af den samme træning igen og igen, og ønsker du, at det skal blive lidt sjovere at bevæge sig igen? Så kan et ur med en pulsmåler faktisk være en god investering. Sådan et ur kan nemlig hjælpe dig med at komme i gang med pulstræning, der kan forbedre din form markant.

Hos Løberen.dk forklarer de, at et pulsur kan ’virke som din træner samt være med til at øge træningsintensiteten’. I dette afsnit kan du lære mere om, hvordan du kommer godt i gang med pulstræning.

Sådan finder du dine pulstal

Hvis du vil begynde at træne efter din puls, så skal du først og fremmest kende dine pulstal såsom din maksimalpuls og din hvilepuls. Det betyder, at du skal undersøge, hvor mange pulsslag dit hjerte laver hvert eneste minut, når du slapper af samt, når du dyrker motion.

For at finde din hvilepuls, skal du gøre brug af et Garmin pulsur eller et pulsbælte. Hvilepulsen er mest nøjagtig om morgenen, hvorfor du skal måle den på dette tidspunkt. Tjek din puls i omkring 3-5 minutter. Du skal huske på, at du skal være så afslappet som overhovedet muligt for at få de mest præcise tal.

Når du skal finde din maksimalpuls, så skal du benytte denne formel:

220 – din alder = din maksimalpuls.

Det vil sige, at hvis du er 20 år, så er din maksimalpuls, ifølge formlen, på 200.

Formlen kan bruges af alle og enhver, hvorfor tallet ikke vil være helt præcist. Hvis du er begynder, så er formlen et udmærket værktøj, hvorimod det er bedre at gøre brug af eksempelvis intervaltræning for at finde din maksimalpuls, hvis du er en erfaren løber.

Del din puls op i zoner

Når du har fundet dine pulstal, så kan du starte med at gå i gang med pulstræning. Du skal dog også dele din puls op i zoner, hvilket bliver kaldt for pulszoner. Hver zone indeholder både udholdenhed og ydeevne, der skal trænes efter, hvorfor du blot skal træne med en bestemt procentdel af ydeevnen. Zonerne er intervaller med en øvre samt nedre grænse. Grænserne kan beregnes via Karvonens formel:

(din maksimalpuls – din hvilepuls) x intensitet i procent + din hvilepuls = din træningspuls

Formlen skal se således ud, hvis din maksimalpuls er på 175 og din hvilepuls er på 60, samt hvis du ønsker at løbe med en puls på 80 af din ydeevne:

(175 – 60) x 0,8 + 60 = 152

Din puls skal derfor være på omkring 152, hvis du har disse pulstal.


Sådan kan du blive en hurtigere løber

puls

Hvis du har løbet i et godt stykke tid, så kan det virke umuligt at blive endnu hurtigere. Men der er flere tips og tricks, som du kan afprøve, hvis du ønsker at blive hurtigere, end hvad du allerede er.

Intervaltræning

Intervaltræning er en af de bedste former for træning, hvis du ønsker at løbe hurtigere. Sørg for at du arbejder med perioder med både en lav og høj intensitet. I sidste ende vil du opleve, at det bliver nemmere for dig at løbe hurtigere i en længere periode af gangen.

Gå i gang med at løbe på løbebåndet   
Det lyder måske som et mærkeligt råd, men løbebåndet kan rent faktisk hjælpe dig med at blive en hurtigere løber. Et løbebånd er ikke lige så hårdt for benene, som hvis du løber udenfor. Derudover kan du justere både stigning samt hastighed, hvorfor du kan eksperimentere med forskellige hastigheder m.m.

Stræk ud

At strække ud er ikke blot noget, der anbefales, for at du ikke bliver øm dagen efter. Det er nemlig også noget, der gør dine led fleksible, hvilket kan hjælpe med at øge tempoet på dine løbeture.

Invester i de rette løbesko

Gå i gang med at loebe på loebebaandetAt investere i de helt rigtige løbesko er et must, da det kan forbedre dit løb på ingen tid. Det virker måske for godt til at være sandt, men blot med de rette sko, har du mulighed for at blive en hurtigere løber. Sørg for at finde et par løbesko, der efterligner din fods naturlige bevægelse.

Styrketræning er vigtigt

At styrketræne kan gøre dine ben stærkere, hvilket i sidste ende hjælper benene med at løbe hurtigere. Desuden skal du huske at træne din core, da det i sidste ende giver dig flere kræfter på dine løbetur.


Om Garmin      

Om Garmin
Garmins historie startede i 1989, da de to partnere Dr. Min Keo og Gary Burrell brændte inde med en fremragende idé. Denne idé er ikke blot en mindre idé, da det rent faktisk endte med at blive til virksomheden Garmin, som vi i dag kender for deres mange trænings-ure.

I dag er Garmin verdensførende, når det kommer til kommunikations- og navigationsprodukter. De fremstiller nemlig alt lige fra fitnessudstyr til sportsudstyr, telekommunikationsprodukter, radioprodukter, navigationsprodukter, GPS-produkter m.m. Som årene går har Garmin ekspanderet til nye områder, da de ønsker at have et sortiment fyldt med produkter, der kan hjælpe forbrugerne.

’Vertikal integration’ er en stor vision hos Garmin, som de har arbejdet med lige fra starten af. Det betyder, at de helt selv producerer, designer og sælger deres produkter. Dette har Garmin ønsket lige fra starten af, da de mener, at det giver dem en bedre mulighed for at have kontrol med deres produkter, så de opfylder alt det, de ønsker.

Derudover har Garmin et mål om, at alle deres produkter skal være brugervenlige samt af høj kvalitet. Endvidere skal alle produkter fremstilles med et attraktivt design, der ikke kan findes hos andre produkter på markedet. Sidst men ikke mindst stræber Garmin efter konstant at udvikle nye funktioner, der hjælper forbrugerne i dagligdagen.

Garmin kan i dag findes over hele verdenen, da de har 50 kontorer, hvor der arbejder mere end 11.000 medarbejdere.

Hvis du ønsker at læse mere om virksomheden Garmin og hele virksomhedens historie, kan du klikke ind på dette link eller dette link.


Gennemgang af testkilder

Chip.de 🇩🇪

Den tyske side Chip.de beskæftiger sig med alt inden for elektronik, teknik og data. De leverer både nyheder og guides vedrørende teknologi. Derudover tester og anmelder de produkter heriblandt Garmin Vivofit 3. Du kan læse hele testen her.


Cnet.com 🇺🇸

Det amerikanske teknologimagasin leverer nyheder indenfor teknologiens verden. De anmelder og tester også forskellige teknologiprodukter såsom fitness-uret Garmin Forerunner 235. Du kan læse hele testen her.


DC Rainmaker 🇺🇸

Den amerikanske blog DC Rainmaker fokuserer på at anmelde produkter til løbere, cyklister og triatleter. Der er mulighed for at finde en masse anmeldelser af diverse produkter. Bloggen har blandt andet anmeldt Garmin Instinct. Du kan læse hele testen her.


Digitaltrends.com 🇺🇸

Den amerikanske teknologiside DigitalTrends.com videregiver information fra teknologiens verden. De anmelder også teknologiprodukter såsom Garmin Vivoactive HR Garmin Forerunner 35 og Garmin Vivofit 3. Du kan læse de forskellige tests her, her og her.


Expertreviews.com 🇬🇧

Det britiske testmagasin Expertreviews.com laver uafhængige tests af elektroniske produkter. De har blandt andet anmeldt Garmin Vivoactive 3. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.co.uk har også testet og anmeldt de to ure Garmin Vivoactive 4 og Garmin Vivoactive 4s. Begge ure har fået en score på 5 ud af 5 stjerner.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.
Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4s her.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰 

Det danske forbrugerråd Tænk tester og anmelder forbrugerprodukter, hvorefter de videregiver resultaterne af disse tests til forbrugerne. De har blandt andet testet uret Garmin Vivofit 3. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Outdoorgearlab.com 🇺🇸

Outdoorgearlab.com er en amerikansk onlineside, der fokuserer på udendørslivet samt produkter, der kan anvendes udenfor. De har blandt andet også testet Garmin Forerunner 35 og Garmin Fenix 5. Du kan læse de to tests her og her.


PCmag 🇬🇧

Det britiske computermagasin PCmag.com leverer artikler indenfor computerverdenen. Desuden tester de produkter såsom fitness-ure. De har blandt andet testet Garmin Vivoactive 3, Garmin Forerunner 35 og Garmin 735 XT. Du kan læse alle tre tests her, her og her.


RunnerClick.com 🇺🇸

RunnerClick.com er en amerikansk online løbeside, der skriver om alt, hvad der handler om løb. Desuden anmelder de produkter såsom Garmin Vivofit 4. Du kan læse hele testen her.


Runultra.co.uk 🇬🇧

Den britiske løbeside leverer guides, artikler og anmeldelser om alt, hvad der har med løb at gøre. De har blandt andet anmeldt uret Garmin Fenix 5s. Du kan læse hele testen her.


Stuff.tv 🇬🇧

Det britiske magasin Stuff.tv henvender sig til mænd. De skriver også anmeldelser af produkter heriblandt Garmin Fenix 5. Du kan læse hele testen her.


Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk skriver om alt indenfor teknologi. De anmelder også teknologiprodukter såsom Garmin Forerunner 235. Du kan læse hele testen her.


Techradar.com 🇺🇸

Den amerikanske teknologiside Techradar.com fokuserer på produkter indenfor teknologiens verden. Derudover anmelder de produkter såsom Garmin Forerunner 235, Garmin Vivoactive 3, Garmin 735 XT, Garmin Fenix 5x, Garmin Vivofit 3, Garmin Vivofit 4, Garmin Forerunner 920XT, Polar M600 og Polar V800. Du kan læse alle de forskellige tests her, her, her, her, her, her, her, her og her.


TomsGuide.com 🇺🇸

TomsGuide.com er en amerikansk webside, der hjælper forbrugerne med at vælge de bedste produkter. De har anmeldt Garmin Vivoactive 3, Garmin Fenix 5, Garmin Forerunner 235 og Garmin Forerunner 920XT. Du kan læse de forskellige tests her, her, her og her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er en amerikansk testside, der laver undersøgelser og tests af elektroniske forbrugerprodukter. De har blandt andet anmeldt Garmin Fenix 5x og Polar M600. Du kan læse de to tests her og her.

Trustedreviews.com har også testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Wareable.com 🇺🇸

Den amerikanske onlineside Wareable.com har til formål at skrive artikler og tests af teknikprodukter til kroppen. De har anmeldt Garmin Forerunner 235, Garmin Fenix 5, Garmin Vivoactive HR og Garmin Vivoactive 3, Garmin 750 XT, Garmin Instinct, Garmin Fenix 5s, Garmin Fenix 5x, Garmin Forerunner 630, Garmin Vivofit 4, Garmin Forerunner 920XT, Polar M600 og Polar V800. Læs anmeldelserne her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her og her

Wareable.com har også testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


Wired.com 🇺🇸

Det amerikanske teknologimagasin Wired.com fokuserer på teknologi i forhold til kulturen, samfundet, økonomien, politik m.m. Derudover anmelder de også produkter såsom Garmin Fenix 5s. Du kan læse hele testen her.


Wiredforadventure.com 🇬🇧

Wiredforadventure.com er et britisk online rejsemagasin, der fokuserer på rejser og eventyr. De anmelder også forbrugerprodukter heriblandt Garmin Fenix 5. Du kan læse hele testen her.


Mobil.se 🇸🇪

Det svenske magasin Mobil.se skriver om alt inden for mobiltelefoni. De leverer guides, gode råd, informative artikler og anmeldelser af forskellige produkter såsom smartwatches. I denne omgang har Mobil.se testet Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 7 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


New York Magazine 🇺🇸

Det amerikanske New York Magazine leverer nyheder og skriver artikler inden for et hav af emner som blandt andet politik, kultur, økonomi, underholdning med mere. Derudover laver de tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har de testet Garmin Vivoactive 4s, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Smartwatchseries.com 🇺🇸

Smartwatchseries.com er et amerikansk magasin, der beskæftiger sig med smartwatches. De skriver artikler med fokus på urenes specifikationer, funktioner og sammenligner forskellige modeller på markedet. De tester også smartwatches og har her testet Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


ZDnet.com 🇺🇸

ZDnet.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer artikler, analyser og nyheder inden for emner såsom IT, teknologi og elektronik. De laver også forskellige anmeldelser og har her testet Garmin Vivoactive 4, som de har givet 8,7 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Garmin Fenix 5s

✅ 9 ud af 10 stjerner hos Wired.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Wareable.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Runultra.co.uk

.
Garmin Fenix 5s er blevet testet og anmeldt af 3 ekspertkilder, der alle er glade for denne model. Mens Wired.com er vilde med urets brugervenlighed, er Wareable.com og Runultra.co.uk især begejstrede for urets mange funktioner.

Eksperterne bemærker dog, at uret er ret dyrt, hvilket de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på, hvis de ønsker at investere i dette ur.

Garmin Fenix 5s er et ur, der kan bruges til hverdag samt ved aktivitet. På grund af urets moderne og stilrene design, er det et populært fitness-ur, der kan anvendes lige meget, hvad man laver.

Kompakt ur med optisk pulsmåler og aktivitetsmåler

Garmin Fenix 5s er kendt som værende et velegnet hverdagsur til både kvinder og mænd. Selvom modellen er mere kompakt end andre modeller, er der stadig plads til flere funktioner.

Eksempelvis kommer Garmin Fenix 5s med en indbygget pulsmåler, der måler puls hele tiden med kun 1 til 2 sekunders interval. Pulsmåleren går stort set ud i et med selve bagsiden af uret, hvorfor det er mere komfortabelt at have på.

Udover en indbygget pulsmåler, så er Garmin Fenix 5s også forsynet med en aktivitetsmåler, der registrerer distance, kalorieforbrug, skridt, søvn m.m. Uret modtager ligeledes notifikationer, beskeder om vejret samt kalenderbeskeder fra ens smartphone, så man har alle informationer samlet på et sted.

Uret til alle sportsaktiviteter

Selvom Garmin Fenix 5s især er populær på grund af dens anvendelighed i hverdagen, så kan uret også anvendes til et hav af sportsaktiviteter.

Uret har nemlig mange funktioner indenfor svømning, cykling, løb samt mange andre sportsgrene. Udover de mest almindelige multisport-funktioner, så har Garmin Fenix 5s også flere funktioner til outdoor såsom skiløb, trekking, snowboard, surfing m.m.

Desuden er der mulighed for at personliggøre sit ur med Garmin IQ. Garmin IQ er en del af Garmin Express-applikationen til smartphones, hvor man kan downloade alt lige fra urskiver til funktioner og gadgets.

Lang batterilevetid og TrackBack-funktion

Garmin Fenix 5s er desuden et ur, der kan anvendes i naturen. Med dens lange batterilevetid på op til 35 timer i GPS-tilstand samt det indbyggede gyroskop for en mere præcis måling af hastighed, distance og position, er der rig mulighed for at benytte det ude i naturen.

Endvidere kommer Garmin Fenix 5s med en TrackBack-funktion, der sørger for at navigere en sikkert tilbage til udgangspunktet, lige meget hvor end man er henne. Der er ligeledes mulighed for selv at lave ruter, som man kan overføre til uret.

Udvalgte fordele ved Garmin Fenix 5s:
Multisportur
TrackBack-funktion
GPS-funktion og indbygget gyroskop
Indbygget pulsmåler
Indbygget aktivitetsmåler

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Fenix 5s. Videoen er lavet af GPS6:


Garmin Vivofit 3

✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ ”Godt køb” hos Forbrugerrådet Tænk
✅ 91.5 % ud af 100 % hos Chip.de
✅ 3.5 ud af 5 stjerner hos Digitaltrends.com

garmin vivofit 3

.
Garmin Vivofit 3 er et populært multisportur, der har fået en god bedømmelse af 4 forskellige ekspertkilder.

Mens Techradar beskriver uret som værende et ’godt og brugervenligt sportsur’, så nævner eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk, at urets aktivitetsmåler er en praktisk funktion.

Mens eksperterne ikke finder mange ulemper ved denne model, så bemærker de, at uret ikke er lige så stilrent og moderne i forhold til andre modeller fra Garmin.

Brugervenlig aktivitetsmåler og aktivitetsalarm

Garmin Vivofit 3 er efterfølgeren til de populære modeller Vivofit og Vivofit 2. Garmin Vivofit 3 er kendt for at være et brugervenligt ur med en aktivitetsmåler, der måler ens aktivitet hele dagen. Den måler blandt andet skridt, distance, kalorieforbrug samt overvåger ens søvn.

Endvidere er Garmin Vivofit 3 udstyret med en aktivitetsalarm, der advarer, hvis man har været inaktiv i for lang tid. Alarmen bliver igen nulstillet, efter man har bevæget sig.

Pr. automatik lærer uret ens aktivitetsniveau at kende og opsætter herefter daglige mål for antal skridt baseret på disse informationer. Det daglige mål vil løbende blive justeret enten op eller ned afhængig af, om man opnår det eller ej.

Model med teknologien Garmin Move

Uret Garmin Vivofit 3 er forsynet med teknologien Garmin Move. Garmin Move registrerer pr. automatik hvad for en aktivitet, man dyrker uden, at man behøver at registrere det manuelt på uret. Dette er muligt, da Garmin Move selv kan skelne imellem diverse aktiviteter såsom cykling, løb og svømning.

Derudover er Garmin Vivofit 3 kendt for sin lange batterilevetid, da batterilevetiden er på helt op til 1 år.

Der er ligeledes mulighed for at ændre udseendet på urskiven eksempelvis til et analogt ur med visere, hvis dette ønskes.

Synkroniserer automatisk data med Garmin Connect

Efter aktivitet bliver alt data fra uret overført automatisk til Garmin Connect appen på ens smartphone. I denne applikation er der mulighed for at få et overblik over ens daglige aktivitet.

Desuden er der også mulighed for at modtage tips og tricks om sundhed og træning fra helseeksperter. Det er derfor en ekstra form for motivationsfaktor, hvis man har brug for en form for ’virtuel træner’.

Udvalgte fordele ved Garmin Vivofit 3:
Automatisk synkronisering
Lang batterilevetid
Garmin Move-teknologien
Aktivitetsmåler
Aktivitetsalarm

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivofit 3. Videoen er lavet af Garmin:


Polar M600

✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Wareable.com

Polar M600 ur

.
Polar M600 er blevet testet og anmeldt af de 3 eksperter Techradar.com, Trustedreviews.com og Wareable.com. Alle ekspertkilder har givet modellen en god bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne har især lagt vægt på urets vandtæthed samt indbyggede GPS-funktion, som de er begejstrede for.

Alle 3 eksperter er dog ikke så begejstrede for urets design, som de ikke mener er det pæneste på markedet.

Polar-pulsmålerteknologi og indbygget GPS

Polar M600 kommer med en pulsmåler til håndleddet, der sørger for at måle ens puls ved aktivitet. Man skal blot stramme armbåndet, hvorefter pulsmåleren vil gå i gang.

Derudover er Polar M600 forsynet med en indbygget GPS, der giver mulighed for at se alt lige fra distance til hastighed og rute.

Polar M600 har et batteri, der kan holde i op til 2 dage, hvis det er tilsluttet til Android-enheder. Man skal derfor være opmærksom på, at batterilevetiden er kort, når det kommer til iOs-enheder, hvilket eksperterne ikke er særligt begejstrede for.

Multisportur med aktivitetsmåler

Med Polar M600 er der mulighed for at oprette og tilpasse profiler til flere forskellige sportsaktiviteter. Herefter kan man få lige præcis de data samt den vejledning, man skal bruge for at motionere så effektivt så muligt i forhold til den specifikke sportsgren.

Endvidere er der mulighed for at registrere og måle alle ens aktiviteter på en hel dag. Man kan tilmed få gode råd, der hjælper en med at nå sine daglige mål. Aktivitetsmåleren sørger for at registrere alt lige fra daglige skridt til forbrændte kalorier.

Desuden måler uret automatisk ens søvn, hvorfor man har mulighed for at få et overblik over ens søvnmønster, hvis dette ønskes.

Vandtæt ur med Polar Flow og Smart Coaching

I og med uret er vandtæt, så kan det også bruges til svømning. Det vil sige, at man ikke skal være bange for at hoppe med uret i vandet, da det kan holde til lidt af hvert.

Polar M600 kommer yderligere med en Polar Flow-funktion, der registrerer oplysninger om hvert eneste træningspas, hvorfor man kan følge med i sine egne fremskridt samt planlægge sine træningspas, så de bliver mere effektive.

Sidst men ikke mindst giver funktionen Smart Coaching flere oplysninger om ens fitnessniveau på forskellige områder samt fortæller, hvordan man har mulighed for at blive bedre. Det kan derfor betegnes som værende en ’virtuel træner’.

Udvalgte fordele ved Polar M600:
Smart Coaching-funktion
Polar Flow-funktion
Aktivitetsmåler
Indbygget pulsmåler
Indbygget GPS

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Polar M600. Videoen er lavet af Polar:


Garmin 735 XT

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Wareable.com
✅ Vurderingen ”Excellent” hos PCmag

Garmin Forerunner 735XT pulsur

.
Garmin 735 XT er et multisportur med GPS, der er produceret med et hav af funktioner. Disse funktioner er de tre ekspertkilder imponerede over, da de alle har givet uret en god bedømmelse.

Mens Techradar og Wareable har givet uret 4,5 ud af 5 stjerner, har PCmag givet vurderingen ’Excellent’.

Eksperterne fra Techradar er især imponerede over urets lange batterilevetid, funktionalitet samt præcise GPS. Dette er eksperterne fra Wareable enige i, men bemærker samtidigt, at pulsdataene også er meget præcise.

Alle eksperterne finder ikke mange ulemper ved Garmin 735 XT. PCmag nævner dog, at uret er en smule dyrt, hvor Techradar bemærker, at urets design ikke er det pæneste på markedet.

Multisportur for atleter og begyndere

Med Garmin 735 XT får man et multisportur, der både kan anvendes af atleter og begyndere. Uret kan nemlig både bruges til løb, svømning, cykling, styrketræning, boksning samt mange andre sportsgrene.

Man har yderligere mulighed for at få information vedrørende træning og konkurrencer samt holde sig opdateret om forbrændte kalorier, antal skridt og søvn. På den måde kan man sammenligne resultater fra specifikke dage, uger eller måneder.

Hvis man ønsker at sammenligne eller kigge på tidligere resultater, så kan dette gøres i Garmin Connect. Her er der ligeledes mulighed for at planlægge, dele og gemme alle sine aktiviteter.

Fitness-ur med pulsteknologi og Strava Live Segments

Garmin 735 XT er den første model fra Garmin, der er forsynet med pulsteknologien Elevate. Det betyder, at pulsen bliver aflæst via håndleddet, hvorfor der ikke skal benyttes en brystrem. Pulsteknologien sørger for, at man både kan holde øje med hjerteslag pr. minut samt ens pulszone.

Endvidere er Garmin 735 XT kompatibelt med Strava Live Segments-funktionen. Ved aktivitet bliver Strava løbe- og cykelsegmenter synkroniseret pr. automatik, hvorfor der er mulighed for at følge med i ens præstation. Det vil sige, at man kan holde øje med, om man slår sin egen personlige rekord m.m.

Model med flere funktioner

I og med Garmin 735 XT kan synkroniseres med Garmin Connect, behøver man ikke have sin telefon med ved aktivitet. Med Garmin Connect kan man nemlig få live tracking, smart-notifikationer samt meget mere. Live tracking gør det muligt for andre at følge med i samt spore ens position, når man eksempelvis er ude på en løbetur.

Udover at registrere brugerens aktivitet i løbet af dagen, så kommer Garmin 735 XT også med andre funktioner. Eksempelvis kan uret registrere brugerens restitution, hvorfor man altid kan følge med i, om man får nok hvile.

Desuden holder Garmin 735 XT i forholdsvis lang tid, da batterilevetiden er i op til 11 dage i ur-tilstand samt i op til 14 timer i GPS-tilstand.

Udvalgte fordele ved Garmin 735 XT:
Multisportur med GPS
Pulsmåling via håndleddet
Batterilevetid i op til 11 dage
Live Tracking
Strava Live Segments-funktion

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin 735 XT. Videoen er lavet af Garmin:

 

Garmin Forerunner 235

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techadvisor.co.uk
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos TomsGuide.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Wareable.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Cnet.com

garmin-forerunner-235

.
Garmin Forerunner 235 er den nyere model for Garmin Forerunner 225. Begge modeller minder meget om hinanden. Dog kommer Garmin Forerunner 235 med lidt flere funktioner og anvendelsesmuligheder end den tidligere model.

Ligesom med Garmin Forerunner 225 kan man med Garmin Forerunner 235 også finde en optisk pulsmåler samt andre funktioner såsom kalorieforbrug, antal skridt og information om ens søvn. Uret kan ligeledes anvendes til flere sportsaktiviteter såsom løb, styrketræning og cykling.

Uret er blevet anmeldt af flere ekspertkilder, der alle er begejstrede for modellen. De er især imponerede over urets praktiske funktioner, hvor eksperterne fra Cnet.com lægger vægt på, at uret kommer med funktioner, der er velegnet til løbere.

Eksperterne nævner ikke mange minusser ved uret, men gør forbrugerne opmærksomme på, at det ikke er et helt billigt ur. Dog nævner flere ekspertkilder, at uret er prisen værd på grund af dets mange funktioner.

Model med pulsmåler og GPS

Garmin Forerunner 235 kommer med en GPS-funktion og en GLONASS-sensor, der sørger for at måle en præcis distance og hastighed ved aktivitet. Da GPS-signalet både fungerer indenfor og udenfor, er der mulighed for at anvende det hvor som helst. Uret vil ligeledes sørge for, at antallet af ens skridt bliver målt, hvorfor man også kan holde styr på det.

Udover målingen af distance og hastighed, så er Garmin Forerunner 235 også forsynet med en pulsmåler på håndleddet. Pulsmåleren kommer med en optisk sensor, der sørger for at måle pulsen ved brug af uret. Man kan ligeledes justere pulszonen og holde øje med sin puls ved aktivitet, hvis der er brug for dette.

Flere af eksperterne nævner, at de bedste funktioner ved Garmin Forerunner 235, er GPS-funktionen samt pulsmåleren, da begge funktioner er meget akkurate.

Kompakt ur med live tracking

Hvis man ønsker at personliggøre sit ur, så har man mulighed for dette med Garmin Forerunner 235. Her kan man nemlig selv skifte baggrund samt urskive. Desuden er uret kompatibelt med både Android og iOs.

Derudover er der mulighed for at downloade Garmin Connect Mobile, hvor man kan få et overblik over al sin aktivitet. Man kan blandt andet tjekke sin data samt dele det med familie og venner.

Yderligere kommer Garmin Forerunner 235 med en live tracking-funktion, hvorfor der er mulighed for venner og familie at følge med i ens rute samt aktivitet. Dog kan dette slås til og fra afhængig af, om man ønsker at benytte sig af funktionen eller ej.

Aktivitetsmåler og Bluetooth-funktion

Garmin Forerunner 235 kommer med flere funktioner, der kan anvendes i hverdagen eller ved aktivitet. Urets Bluetooth-funktion er en praktisk funktion, da man her har mulighed for at forbinde uret til mobilen, hvorefter man kan styre musikken via uret.

Udover at måle ens puls, så er der også mulighed for at måle ens daglige aktivitet samt søvn med Garmin Forerunner 235. Uret kan nemlig både måle forbrændte kalorier og søvn.

Udvalgte fordele ved Garmin Forerunner 235:
Indbygget pulsmåler
Bluetooth-funktion
Indbygget GPS
Aktivitetsmåler
Kompatibelt med både Android og iOs

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 235. Videoen er lavet af Garmin:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Garmin ure er bedst i tests?

Garmin Vivoactive 4, Garmin 735 XT, Garmin Vivoactive 4s, Garmin Fenix 5s, Garmin Fenix 5 og Garmin Vivoactive 3

🤓 Hvordan er Garmin urene blevet testet?

Garmin urene er blevet vurderet ud fra hvor præcise deres aktivitetsmålinger er. Ydermere er de blevet bedømt på deres brugervenlighed, batterilevetid og indbyggede funktioner, samt deres potentiale som smartwatch.

🤔 Hvordan vælger man den rigtige model?

Det kan være en fordel at starte med at definere, hvilke features der er vigtigst for dig. De fleste modeller kommer med features så som pulsmåler og kaloriemåler. Overvejer du en model der også kan bruges som smartwatch, er det en god idé at undersøge skærmens kvalitet lidt nærmere. Ydermere kan batterilevetiden er værd at undersøge.