Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Robotstøvsuger test-guide: Her er de bedste robotstøvsugere

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

5

Robotstøvsuger testvinder guide: Hvis du hører til de mange, der har en travl hverdag, og derfor gerne investerer i tidsbesparende hjælpemidler, har du sikkert allerede overvejet en robotstøvsuger.

Disse støvsugere er på få år blevet meget populære, men der er stor forskel på pris og kvalitet. Med udgangspunkt i en række uafhængige robotstøvsuger test hjælper vi dig til et bedre overblik.

Vi har gennemgået en lang række robotstøvsuger tests fra hele Skandinavien, og har her samlet de bedste testvindere. Vi har gennemgået forskellige tests fra forbrugerråd i de forskellige Skandinaviske lande, samt forskellige tests fra aviser og magasiner, hvor eksperter tester robotstøvsugere og giver dem karakter udfra faktorer som kvalitet og pris. En robotstøvsuger behøver nemlig ikke at vælte budgettet, for at være god. Og hvis du alligevel føler at prisen er for høj, kan du være heldig at finde en robotstøvsuger på tilbud.

Denne artikel indeholder:
Gennemgang af testvindende robotstøvsuger
Gode råd om køb af ny robotstøvsuger
Gennemgang af kilder vi har anvendt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Robotstøvsuger – De 17 bedste robotstøvsugere i test

Her følger en oversigt over de robotstøvsugere på markedet, der har klaret sig bedst i diverse ekspert tests fra både ind og udland. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests robotstøvsugerne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst. Hvis du er på budget, kan du med fordel kigge efter en robotstøvsuger på tilbud.

Vi håber, at du efter at have læst denne artikel, vil være rustet til at finde lige netop den robotstøvsuger der dækker dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


iRobot Roomba® i7 robotstøvsuger – praktiske funktioner med appen

Vores anbefaling

 • Testvinder hos Datatid TechLife i april 2019
 • Flotte 4,8 stjerner på Roboteksperten
 • 9/10 af Independent.co.uk
 • 60 dages tryghedsgaranti

 

Irobot roomba i7

Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

iRobot Roomba® i7 er en effektiv robotstøvsuger, der er en god hjælp mod støv og dyrehår. Robotstøvsugeren får gode anmeldelser af forbrugere og eksperter, der kalder den et solidt køb. Den har en praktisk app med smart mapping, planlægningsfunktion og historik over støvsugningen. 

Tilhørende app
Tre rengøringsindstillinger
Til hårde overflader og gulvtæpper

Forbrugsguidens vurdering

På redaktionen har vi haft mulighed for at teste iRobot Roomba® i7 i et par måneder. Den er effektiv og vi er specielt vilde med den tilhørende app. Inddelingen af forskellige rum fungerer rigtig godt og det er nemt at komme i gang med at bruge robotstøvsugeren og funktionerne i appen. 

Robotstøvsugeren ligger i middelklassen prismæssigt, men vi mener, at du får god værdi for dine penge. Den klarer fint støvsugningen på hårde gulve og gulvtæpper samt de fleste dørtrin. Har du meget høje dørtrin, kan den dog være lidt udfordret. 

Fordele

 • Smart app
 • Poseløs, vaskbar støvbeholder
 • God til dyrehår
Ulemper

 • Kan være udfordret af høje dørtrin

Det skal du vide, før du køber iRobot Roomba® i7

Robotstøvsugeren fra iRobot bruger et rengøringssystem i tre trin, som gør alle gulvoverflade rene. Der er en dedikeret app til støvsugeren, hvor du kan igangsætte eller planlægge rengøring, vælge et bestemt område, der skal gøres rent, og se historik over dine rengøringsjobs, så du kan holde øje med, hvor robotten har kørt. 

Den kortlægger hvert rum i dit hjem og laver et smart map. På den måde kan du vælge, hvilke rum der skal støvsuges. Her kan du også oprette specielle zoner, hvor den skal gøre ekstra rent eller hvor den ikke må komme. 

i7-modellen har en udtagelig støvbeholder, der kan vaskes. Den er kompatibel med iRobot’s eksterne støvbeholder, men den skal købes separat.

Hvad siger forbrugere og eksperter om iRobot Roomba® i7?

Både forbrugere og eksperter giver gode anmeldelser til iRobot Roomba® i7. Forbrugerne fremhæver, at robotstøvsugeren er nemt at installere samt den brugbare app. Independent.co.uk kalder den for grundig og smart, og selvom den er lidt dyr, vurderer de, at den er investeringen værd. 

Specifikationer

Anbefalede overflader: hårde overflader, gulvtæpper
Vaskbar beholder
Tilhørende app (Android, iOS)
Planlægningsfunktion
Spot cleaning
Smart mapping
Stemmestyring

Læs også vores egen test af iRobot Roomba j7+ og vores test af iRobot mod Roborock


Severin Chill robotstøvsuger – testvinder med grundig kantrengøring

Bedste robotstøvsuger til prisen

 • Kåret som “Bedste Køb” hos Altomdata.dk
Severin RB7025 Chill robotstoevsguer

.
Denne prisbillige robotstøvsuger blevet kåret som ”Bedste Køb” af magasinet Altomdata.dk i 2017.

Hvis du leder efter en simpel og billig robotstøvsuger, så kan denne model være et rigtig godt valg. Den er markant billigere end mange af de andre modeller på markedet, hvilket skyldes at mærket Severin generelt er et af de billigere mærker på markedet, samt at modellen er en af de mere simple.

Derfor bliver Severin RB 7025 Chill anbefalet som ”Bedste Køb”

En af de vigtigste faktorer der gør dette produkt til et godt køb er naturligvis prisen. Den ligger på et niveau som giver alle mulighed for at eje en robotstøvsuger.
Samtidig udemærker den sig ved at være utrolig simpel at anvende. Mange af de dyrere modeller har en lang række smarte funktioner. Det har Severin RB 7025 ikke, men den kræver til gengæld blot at du trykker på startknappen, for at få den i gang.

Severin RB7025 Chill robotstøvsuger

Den kan rengøre et rum på op til 100 m2, og den kører normalt ca. 90 minutter på en opladning. Når batteriet er tomt, sættes den blot til opladeren og batteriet vil igen blive fuldt opladt.
Robotten har gummilister på siderne, så den ikke beskadiger dine ting i hjemmet. Den rengøre gennem sine to roterende sidebørster, som effektivt fanger skidt og snavs.

Det bør også nævnes at denne model er meget lydsvag, hvilket er noget som producenterne generelt har været gode til at få optimeret over de senere år. I dag er de fleste kvalitets robotstøvsugere lydsvage, og denne model er altså ikke en udtagelse.

Hos Robotekspertens hjemmeside kan du læse en lang række brugeranmeldelser af robotten. Det viser sig at mere end 90% af brugerne anbefaler den. Du kan selv læse anmeldelserne her.

Fordele

 • Lydsvag
 • Relativt kort opladetid
 • Grundig kantrengøring
Ulemper

 • Ingen detekteringsevne af forhindringer
 • Ikke egnet til pels fra kæledyr

Du kan her se en præsentationsvideo af robotstøvsugeren, udarbejdet af forhandleren Roboteksperten:


iRobot Roomba S9 Plus – stilren robotstøvsuger med station

Bedste premiumvalg

 • Udnævnt som ”Best Buy” af et af Englands største testmagasiner Which.co.uk
 • Bedst i test på Pricerunner.dk
 • Gennemsnitlig anbefaling hos Forbrugerrådet Tænk
 • 60 dages tryghedsgaranti
iRobot Roomba S9 Plus – bedst i test hos pricerunner
Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

.
Denne robotstøvsuger ligger uden tvivl i den høje ende rent prismæssigt. Alligevel har det engelske magasin Which.co.uk udnævnt den som et ”Best Buy”.

De fremhæver især støvsugerens rengøringsevner. Den scorer topkarakterer i deres test, både når det kommer til at støvsuge trægulve og tæpper, og den klarer endda genstridige hår fra kæledyr til perfektion.
Which.co.uk fremhæver også den smarte beholder til støv og snavs, der er monteret på lader-stationen. Her tømmer støvsugeren selv sin egen beholder, så du ikke behøver at gøre det. Det betyder også, at beholderkapaciteten ikke rigtig spiller en rolle. Støvsugeren sørger simpelthen for at tømme sig selv.

På Pricerunner.dk er iRobot Roomba S9 Plus blevet kåret som bedst i test. Samtidig har den også fået mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder, der tilsammen har givet den en bedømmelse på 4,3/5 stjerner. I en af anmeldelserne står der bl.a. ”Efter at have brugt Roomba S9 i to uger, kan jeg sige, at det er helt suverænt”.
De glade købere fremhæver også, at støvsugeren både kan styres via en app eller ved brug af stemmekommandoer gennem Google Home eller Alexa.
På app’en kan man også angive virtuelle afgrænsninger, så støvsugeren kører uden om visse områder i ens hjem. Det er en god funktion, hvis man vil beskytte særligt skrøbelige genstande, kæledyr osv.

iRobot Roomba S9 Plus vs. markedet

Selvom en robotstøvsuger er et praktisk produkt, der skal kunne hjælpe med den daglige rengøring, er den også en ting, der skal stå fremme i dit hjem. I modsætning til de fleste andre robotstøvsugere på markedet, er der tænkt over looket på iRobot Roomba S9 Plus. Den har et sort mat finish og et bronzefarvet låg i midten. Den er meget stilren og kan derfor sagtens stå fremme i dit hjem uden at ødelægge æstetikken.

Selvfølgelig betyder udseendet ikke alt, og i dette tilfælde er det også kun en ekstra bonus. Det er nemlig en robotstøvsuger, der rent funktionelt ligger i den allerhøjeste klasse. Det får man naturligvis også lov til at betale for, så man må gøre op med sig selv, om det er en investering, man er villig til at lave.

Derfor er iRobot Roomba S9 Plus et godt køb

Denne robotstøvsuger er ganske enkelt en af de allerbedste på markedet. Den har en rigtig god sugeevne på alle overflader, den rengør hurtigt og effektivt, og den er god til at navigere udenom forhindringer.
Derudover har den flere smarte funktioner såsom en beholder til støv og snavs ved lader-stationen, som den selv kan tømme sig i, og muligheden for at lave virtuelle afgræsninger i hjemmet.

Fordele

 • Optimerede rengøringsruter takket være ny teknologi
 • Grundig rengøring af hjørner og kanter
 • Støvbeholderen tømmes automatisk
 • Ekstra sugekraft
Ulemper

 • Kort batterilevetid
 • Tilbehør ligger i den dyre ende

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker – kvalitetssikker til selv genstridige pletter

Bedste robotgulvvasker

 • Høj score hos pcmag.com
 • 4,1 stjerner hos Amazon
 • 60 dages tryghedsgaranti

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker

 

Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

Har du længe drømt om at gøre rengøringsprocessen mere overkommelig? Så vil iRobot Braava Jet M6 hjælpe dig i mål. Vi betræder gulvet i boligen hver dag, så det er betydningsfuldt, at det ikke bare føles rent – men også er det.

Hos pcmag.com får produktet en høj score på baggrund af kvalitetssikre egenskaber. iRobot Braava Jet M6 tager din rengøring til næste niveau, og selv de mest genstridige pletter må kapitulere.

En tilfreds anmelder hos Amazon kategoriserer produktet som: ”What a brilliant time saver”. 

Kvalitetsmaterialer og præcisions-spray

Maskinen er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det unikke ved robotten er uden tvivl den præcisions-spray, der er med til, at maskinen kan fjerne de standhaftige pletter. Robotten ved selv, hvornår opladning er nødvendigt, så den altid præsterer på højeste niveau. 

Vi anbefaler iRobot Braava Jet M6, da både designet og funktionerne er anvendt for at gøre livet nemmere for dig. Med den firkantede form formår robotten at rengøre i kanterne med den helt rette ordentlighed. Er prisen lidt for høj for dig, kan du holde øje med om denne robotstøvsuger kommer på tilbud. 

Fordele

 • Virtuelle vægge 
 • Betjening via app, Amazon Alexa eller Google Assistant
 • Præcisions-jetspray
 • Kan både vaske gulv og feje 
 • Brugstid på 75 minutter
 • Lydsvag 
 • Kompakt
Ulemper

 • Høj pris 
 • Dybe pletter vil kræve albuefedt

Specifikationer:
Vægt: 5,0 kg
Opladningstid i timer: 3
Brugstid ved fuld opladning: 75 min
Navigationssystem: kamera
Batteritype: Lithium-Ion
Rengøringsbredde: 276 mm
Light touch bumper-sensorer: Ja
Højde: 8,1 cm
Vægt: 2,2 kg


Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI robotstøvsuger – spar tid med TrueDetect 3D-teknologi

Testvindende robotgulvvasker

 • Høj score hos androidauthority.com
 • 4,3 stjerner hos Google Shopping 

Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI robotstøvsuger

 

Produktet er et testvindende produkt, hvor innovativ teknologi, praktisk kortlægning af rum og tidsbesparende rengøring bliver kogt sammen i et enkelt produkt. 

Hos androidauthority.com kaldes det et alsidigt produkt, der betragtes som professionel rengøringshjælp. En tilfreds anmelder opnår: ”Shiny clean floors” med maskinen, hvor den modtager 4,3 stjerner. 

Smarte funktioner sparer dig tid i længden

Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI har formået at placere sig solidt på markedet med en håndfuld lækre innovative teknologier. Det er den første robot til at være udstyret med en TrueDetect 3D-teknologi, som med hjælp fra smart lysteknologi og detaljeret scanning-salgoritmer kører præcise ruter.

Den undgår nemt kollision med løse objekter. Med kameranavigation får du en driftssikker robotstøvsuger, der kombineret med en lang batteritid fungerer til større arealer.

Vi anbefaler Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI, da den indeholder et hav af funktioner, og har et eksklusivt design. Maskinen byder på en robot med suge- og moppefunktion, TrueDetect 3D-teknologi, lysteknologi, 3D-scanningsalgoritmer, TrueMapping-teknologi, Oxmo Pro mopping teknologi, virtuel grænseindstilling, tæppedetektion, individuel rengøring af rum og kortlægning af flere etager. Hvis prisen er lige lidt over dit budget, har du mulighed for at holde øje med om denne robotstøvsuger kommer på tilbud en dag.

Fordele

 • Indbygget videokamera
 • Al-teknologi, der kan undgå alle unødige objekter
 • Genkender og undgår automatisk forhindringer 
 • Enestående batterilevetid
 • Muliggør fjernovervågning af hjemmet med indbygget kamera 
 • Understøtter virtuelle grænseflader såsom Amazon Alexa og Google Assistant-stemme support
Ulemper

 • Høj pris 
 • Rengør med vand ikke rengøringsopløsning 
 • Moderat indlæringskurve 
 • Auto-tøm station sælges separat

Specifikationer:
Støvopsamling: Uden pose
Støvkapacitet: 0,42 liter 
Rumnavigation: Ja
Planlægningsforudindstillinger: Ja
Inkluderet tilbehør: 4x sidebørster, rullebørste, selvopladelig base, 20x engangs-moppepuder, 2x filter, renseværktøj 
Strømtype: Genopladelige batterier
Driftsautonomi: 175 min. 
Fuld opladningstid: 6,5 timer
Vægt: 4,7 kg


Neato Botvac D7 Connected – kan nemt komme under møbler

Gode anmeldelser

 • Gennemsnitlig anbefaling hos Forbrugerrådet Tænk
 • Anbefalet af det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • Bedste køb hos Englands største testmagasin Independent.co.uk
 • 4,7/5 stjerner hos Skousen.dk
 • 4,5/5 stjerner hos Whiteaway.dk

Neato Botvac D7 Connected – godt anmeldt

 

.
Det britiske magasin Trustedreviews.com anmeldte Neato Botvac D7 Connected i 2018, og gav den en meget flot rating på 4,7/5 stjerner.

Det skyldes især støvsugerens smarte mapping system, LaserSmart, hvor du kan planlægge dens rute gennem dit hjem, så den fjerner støv og snavs hurtigere og mere effektivt end støvsugere, der kører tilfældige ruter. Med mapping systemet kan du også lave virtuelle afgrænsninger, altså zoner i hjemmet, robotstøvsugeren skal holde sig væk fra. 

Danske kunder er også yderst tilfredse med denne robotstøvsuger. Den har bl.a. fået en høj rating på 4,7/5 stjerner på Skousen.dk. Her sammenligner en kunde støvsugeren med en tidligere topmodel vedkommende har haft og skriver bl.a.: ”Den er i stand til at køre langt på en opladning og den store ”skraldespand” der skal tømmes, er blevet meget større ligeså”.
På Whiteaway.dk har flere tilfredse kunder også anmeldt støvsugeren og givet den en samlet rating på 4,5/5 stjerner. En kunde pointerer bl.a., at den er en god hjælp i hverdagen og skriver: ”Jeg købte dette produkt som hjælp til hverdagen med et lille barn og 2 katte, og er glad for den. Den har flere funktioner, og gør det godt”.

Selvom Neato Botvac D7 Connected ligger et sted i midten rent prismæssigt, er det altså tydeligt, at man får høj kvalitet og flere smarte og hjælpsomme funktioner for pengene.

Neato Botvac D7 Connected vs. markedet

Neato Botvac D7 Connected adskiller sig fra andre robotstøvsugere på markedet, da den ikke har den klassiske runde form, men derimod har form som et D. Den flade side gør, at den nemmere kan komme ind i alle hjørner, hvilket ellers er et problem for mange robotstøvsugere.
Det er også en ret lav støvsuger, hvilket betyder, at den nemmere kan komme under møbler, såsom en sofa. Samtidig er den dog rimelig bred, og det kan være et problem, når den skal igennem smallere passager.

Derfor anbefaler vi Neato Botvac D7 Connected

Det kan være meget forskelligt alt efter det hjem, man bor i, hvilken type robotstøvsuger der egner sig bedst. Neato Botvac D7 Connected har dog flere smarte funktioner, der gør, at den kan opfylde langt de flestes behov.
Batteriet har en lang levetid, og det smarte mapping system gør, at den klarer støvsugningen hurtigt og effektivt. Desuden fungerer mapping systemet også i mørke, så du behøver ikke lade lyset være tændt for støvsugeren.

Fordele

 • Effektiv turbo-mode
 • God planlægning af rengøring af rum
 • Godt filter
 • Raffineret børstesystem
Ulemper

 • Fejl i no-go linje

iRobot Roomba 675 robotstøvsuger – tilpasser sig gulvtyper automatisk

God som førstegangskøb

 • Høj score hos pcmag
 • God anmeldelse hos rtings.com
 • 4,2 stjerne hos Google Shopping
iRobot Roomba 675 robotstøvsuger

 

 

Kender du følelsen af, at du efter en lang dag på arbejdet træder ind ad døren til et hjem, der sejler? Bestil den magiske iRobot Roomba 675 robotstøvsuger, der fjerner snavs på ingen tid. Du får et produkt, der er det absolut bedste til prisen.

En tilfreds anmelder hos Google Shopping fremhæver: ”Game changer! Like having a maid!” og maskinen modtager 4,2 stjerner.

Hos pcmag får produktet en høj score på baggrund af, at den er prisvenlig og oplagt til forbrugeren, der skal have sin første robotstøvsuger. 

Nem at indstille og vedligeholde

iRobot Roomba 675 vil automatisk skifte på justeringer og indstillinger alt efter hvilket underlag, som maskinen befinder sig på. Medfølgende er stemmekontrol, Wi-Fi forbindelse og app-service, som er unikke funktioner, du får med i det prisvenlige køb.  

Vi anbefaler iRobot Roomba 675 baseret på baggrund af produktets respektfulde, pålidelige og erfarede mærke. Den er effektiv, og bevæger sig elegant udenom løse objekter, ligesom robotten formår at tale sammen med smartphone applikationer, indeholder innovative børster, ny teknologi, samt præsterer at gøre vedligeholdelsen simpel for forbrugeren.

Fordele

 • Understøtter app- og stemmestyring 
 • Muliggør planlagte rengøringer
 • Tilpasser sig automatisk til forskellige gulvoverflader 
 • Registrerer og fokuserer på stærkt snavsede områder
Ulemper

 • Højt støjniveau
 • Vender ikke altid automatisk tilbage til basen, når den er færdig 
 • Kan forbigå snavs på tæpper

Specifikationer:
Indikator for tømning: Ja
Smartphone app: Ja
Automatisk opladning: Ja
Trappesensor: Ja
Vægt: 3 kg
Lydniveau (dB): 60 dB
Køretid: 90 min
Ladetid: 2 timer 
Inkluderet tilbehør: 1x Home Base ladestation, 1x strømledning, 1x brugermanual


Xiaomi Roborock S5 Max – Xiaomi robotstøvsuger med moppefunktion

Bedste 2-i-1 robotstøvsuger

 • Udnævnt som ”Best Buy” af et af Englands største testmagasiner Independent.co.uk
 • Anbefalet af det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • Bedst i test på Pricerunner.dk
 • Gennemsnitlig anbefaling hos Forbrugerrådet Tænk

Xiaomi Roborock S5 Max – bedst i test hos pricerunner

.
Ét af Englands største testmagasiner, Independent.co.uk, udnævnte i august 2020 Xiaomi Roborock S5 Max som et ”Best Buy”, og det er bestemt også en støvsuger med mange fordele og funktioner.

Independent.co.uk fremhæver især støvsugerens imponerende batterilevetid på hele 180 minutter. Det gør den til den støvsuger, de har testet, med den længste batterilevetid.
De roser den også for dens evne til at navigere rundt på forskellige overflader samt korrigere dens rute, hvis den støder på trapper eller andre forhindringer.
En anden smart funktion, der fremhæves i anmeldelsen, er den medfølgende app, hvor man kan redigere støvsugerens rute, indstille den til hhv. et støvsugnings- og vaskeprogram samt vælge hvornår, den skal gå i gang. 

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com anmeldte støvsugeren i juni 2020 og giver den også varme anbefalinger. De fremhæver bl.a. dens gode sugeevne og smarte vandpumpe-system, der lader dig kontrollere, hvor meget vand den bruger, når den vasker gulvet. Trustedreviews.com anbefaler især støvsugeren til hjem med hårde gulve.

På Pricerunner.dk har Xiaomi Roborick S5 Max også fået en række gode anmeldelser fra tilfredse kunder. En skriver bl.a. ”Det var nemt at installere og starte op”, mens en anden skriver: ”Du finder ingen anden robotstøvsuger i denne prisklasse, som har så mange funktioner, som Roborock S5 Max løber afsted med”.
Det er netop den relativt lave pris i sammenligning med de mange funktioner, der gør denne robotstøvsuger til en af de allerbedste.

Xiaomi Roborick S5 Max vs. markedet

Denne robotstøvsuger adskiller sig fra andre, da det faktisk ikke kun er en støvsuger. Den har en indbygget vandtank, som gør, at den også kan vaske dine gulve.
Det gør den til en yderst brugbar hjælper, når det kommer til rengøring. Den kan stort set klare det hele for dig.
Samtidig er det en støvsuger i den mere prisvenlige ende på trods af dens mange smarte funktioner.

Derfor anbefaler vi Xiaomi Roborick S5 Max

Det er en to-i-en robotstøvsuger og gulvmoppe, der har mange brugbare funktioner. Samtidig er den langt mere prisvenlig end andre robotstøvsugere, uden at man er gået på kompromis med kvaliteten.
Det er en rigtig god hjælper til den daglige rengøring, især hvis man har trægulve, linoleumsgulve eller andre hårde gulve, der tit skal vaskes.
Har man hovedsageligt gulvtæpper, er denne støvsuger dog også et godt køb. Den har nemlig en rigtig god sugeevne og navigerer nemt over forskellige overflader.

Fordele

 • Kraftfuldt batteri
 • Stor volumen til opsamling af støv
 • Forbedret funktion til aftørring
Ulemper

 • Lille vandbeholder
 • Lang ladetid

Roborock S7 robotstøvsuger RR2001 – ekstra høj ydeevne til rengøringen

Bedste robotstøvsuger og moppehybrid

 • God anmeldelse hos tomsguide.com
 • Høj score hos tomsguide.com
 • 4,7 stjerner hos Google Shopping

Roborock S7 robotstøvsuger RR2001

 

Er det lidt grænseoverskridende, at du skal lade robotstøvsugeren klare rengøringen mens, at du er ude af huset? Så vil en Roborock S7 robotstøvsuger RR2001 opfylde alle dine drømme om en nemmere rengøringsproces. Produktet bliver med sikkerhed din højre hånd, når hjemmet skal stå knivskarpt. 

Hos Google Shopping får produktet 4,7 stjerner, hvor en tilfreds anmelder fremhæver: ”Never knew I needed one of these”.

Eksperterne fra tomsguide.com giver både en god anmeldelse og høj score, hvor den er en del af det fine selskab af robotstøvsugere. 

Høj sugeevne og lang batterilevetid

Mød den innovative storebror til Roborock S6. Den giver et bedre resultat af rengøringen. Du skal ikke længere selv svinge moppen på udvalgte spots, ligesom sugeevnen er optimeret med 25 %.

I produktet er der inkorporeret LiDAR-teknologi, der gør indstillingsmuligheder alsidige.  

Vi anbefaler Roborock S7 robotstøvsuger RR2001, da batterilevetiden gør det nemmere for maskinen at være mere effektiv i udryddelsen af snavs. Det er især maskinens høje ydeevne, der vil komme dig til gode. Du får en ultimativ rengøringsassistent i robotten.

Fordele

 • Nøjagtig registrering af tæpper 
 • Hurtig kortlægning 
 • Automatisk hæve-moppe-funktion fungerer godt 
 • Enkel opsætning
 • Kraftig rengøring
Ulemper

 • Opdeling af rum i appen kan være problematisk
 • Moppen kan fanges på område tæpper 
 • Intet indbygget kamera

Specifikationer:
Vægt: 4,5 kg
Lydniveau: 67 dB
Opladningstid i timer: 6
Brugstid ved fuld opladning: 180 min
Kapacitet – støvbeholder: 0,47 liter
Navigationssystem: Laser
Selvtømmende funktion: Nej


Eufy Robovac L70 Hybrid – robotgulvvasker med app-styring

Perfekt til gadget-entusiasten

 • Høj score 7/10 hos digitaltrends.com
 • 4,3 stjerner hos Amazon

Eufy Robovac L70 Hybrid

 

Sværger du til et skinnende gulv i den private bolig? Så kan Eufy Robovac L70 Hybrid ende med at gøre rengøringsprocessen nemmere. Digitaltrends.com har vurderet, at det er en maskine, der til prisen giver en storslået værdi for forbrugeren.

Hos Amazon har den modtaget 4,3 stjerner ud af 5, hvor forbrugerne er positive over, hvordan den navigerer rundt med laser.

Effekt kortlægning med nyeste softwareopdateringer

Eufy Robovac L70 Hybrid er en robot, der er let medgørlig, har en glidende bevægelse og er fleksibel. Det er en af de mest pålidelige maskiner på markedet, og mødet mellem de fysiske funktioner igennem de nyeste softwareopdateringer med fokus på rengøringsegenskaberne og det æstetiske udtryk får produktet til at gå op i en højere enhed. 

Vi anbefaler Eufy Robovac L70 Hybrid, der med BoostIQ-teknologien, kortlægnings-teknologi og iPath-lasernavigation i bagagen formår at skrubbe forskellige overflader rene. Du giver minimum indsats, men får maksimalt udbytte. Spar tid i hverdagen med en Eufy Robovac L70 Hybrid i huset, da også vedligeholdelsen af produktet er nem.

Fordele

 • Taler sammen med smartphones 
 • Laser navigation 
 • Godt batteriliv 
 • Meget kraftfuld støvsugning og vask af gulve
Ulemper

 • Kan ikke gå under alle møbler
 • Høj pris 
 • Ingen reservedele i æsken
 • Børsten er lille

Specifikationer:
Wi-Fi forbindelse: Ja 
Navigationstype: Laser 
Auto-dock og genopladningsfunktion
Auto Boost: BoostIQ Teknologi 2. generation
Maks. Sugeeffekt: 2200 Pa
Støvopsamlerkapacitet: 450 ml
Støvopsamler type: Vaskbar 
Vakuumindløb: Motoriseret børste rulle
Filter: 3-lag med High-Performance filter
Rengøringstilstande: Auto, Spot, Zone
Støjniveau: 57 dB
Sidebørste: 1,0
Driftsautonomi: 150 min
Ladetid: 4-5 timer

 


Electrolux PI92-6DGM robotstøvsuger – god til at undgå løse genstande på gulvet

God til børnefamilien

 • 4,2 stjerner hos Google Shopping
 • God anmeldelse hos pricerunner.dk

Electrolux PI92-6DGM robotstøvsuger

Ligger der ofte genstande på gulvet hjemme hos dig? Så vil den systematiske Electrolux PI92-6DGM ikke svigte, når den møder løse objekter på ruten. Den bestræber sig på at gøre arbejdet færdigt med de bedste intentioner. 

En tilfreds anmelder hos Google Shopping fortæller, at den er: ”Precise in tracking and mapping” og den modtager 4,2 stjerner. Pricerunner.dk fokuserer på en intelligent robotstøvsuger med god fremkommelighed. 

Robotstøvsuger med mulighed for at lagre ruter

Electrolux PI92-6DGM er en vinder i den travle hverdag, da den ikke nødvendigvis kræver et lettilgængeligt gulv. Den er funktionsdygtig selv på terræn med vanskeligheder. Produktets hårdføre stædighed er et godt tegn, og den anvender det til at levere et færdigt rengøringsresultat uanset, hvad den støder på. 

Vi anbefaler Electrolux PI92-6DGM, da den sørger for et flot rengøringsresultat på baggrund af det funktionspakkede udgangspunkt. Det er et sikkert produkt, der vil frem i verden.

Robotten kan lagre forskellige navigationsruter, så hvis du bor på kvadratmeter fordelt over flere etager, så er den kvalitetssikker.

Fordele

 • God tilgængelighed 
 • Flot rengøringsresultat
 • Undgår løse genstande på gulvet
Ulemper

 • Højt støjniveau 
 • Forholdsvis kort driftstid

Specifikationer:
Smartphone app: Ja
Skemalægning: Ja
Automatisk opladning: Ja
Systematisk navigation: Ja
Trappesensor: Ja
Indikator for tømning: Nej
Virtuel vægfunktion: Nej
Vådmoppe: Nej
Lydniveau (dB): 75 dB
Vægt: 2,5 kg
Ladetid: 2 timer
Køretid: 120 min
Beholderkapacitet: 0,7 liter

 


InnovaGoods – let og kompakt

Billigste robotstøvsuger

 • 80 minutters batterilevetid
 • Budgetvenlig robotstøvsuger

Capida InnovaGoods

Bor du i en mindre lejlighed eller i et lille rækkehus, kan Capida støvsugeren være det rette valg for dig. Den smarte og kompakte robotstøvsuger hører til nogle af de billigste på det danske marked. Det er ikke kun den lave pris, du får glæde af, når vælger modellen fra Capida. Den budgetvenlige støvsuger er designet med et effektivt batteri, der lades op på kort tid.

Det tager cirka 2 timer for batteriet at blive ladet fuldt op, så du kan rengøre dine gulve derhjemme, uden du selv skal i arbejde. På en fuld opladning kan den elegante og budgetvenlige støvsuger arbejde i op til 80 minutter. Det anbefales, at du lader den helt op, før du tager den i brug den første gang.

Capida robotstøvsugeren er programmeret til selv at skifte position, så den får fjernet støv fra både de store gulvflader og de mindre kroge. 

Du behøver ikke at have erfaring med en robotstøvsuger for at få glæde af modellen fra Capida. Støvbeholderen er let at fjerne og montere igen, så du kun skal forholde dig til at have støvsugeren ladet op fra dag til dag. 

Capida robotstøvsugeren vs. markedet

Som følge af den budgetvenlige pris skal du være opmærksom på, at Capida støvsugeren er lavet i et mindre robust design. Den er fremstillet af plastik, og den har en lavere kvalitet sammenholdt med de dyreste støvsugere på markedet. 

Fordelen ved plast er, at det er et letvægtsmateriale. Dette tillader dig nemt at kunne tage støvsugeren med dig, hvis du har rum med dørlister. Overfladen kan tørres af efter behov med en fugtig klud. 

Fordele

 • Lav pris
 • Effektiv opladningstid
 • Stort batteri
 • Gratis fragt
 • 10% i rabat, hvis du tilmelder dig Capida’s nyhedsbrev
Ulemper

 • Lavere kvalitet sammenholdt med de dyre robotstøvsugere 

Specifikationer
Lavet af plastik
Hvidt look
80 minutters batterilevetid


Xiaomi Roborock S6 Pure robotgulvvasker – effektiv til ruteplanlægning

Godt prisvenligt valg

 • Høj score hos the-ambient.com
 • 4,6 stjerner hos Google Shopping

Xiaomi Roborock S6 Pure robotgulvvasker

 

Xiaomi Roborock S6 Pure robotgulvvasker gør dine gulve pletfrie og skinnende. The-ambient.com giver maskinen høj score med fokus på den høje værdi, som den giver for et relativt beskedent beløb.

Hos Google Shopping har produktet modtaget 4,6 stjerner, og en tilfreds anmelder erklærer den en som en uundværlig del af familien.

Effektiv ruteplanlægning med moppe-funktion

Produktet er især kendt for den adaptive ruteplanlægnings-algoritme, så robotten er en af de mest effektive og præcise, når den skal klarlægge turen igennem boligen for at gøre gulvoverfladerne rene. 

Vi anbefaler Xiaomi Roborock S6, da den fejer og mopper det bedste, den har lært, så du ikke længere skal kæmpe med den traditionelle støvsuger og gulvspand. Det hårde rengøringsarbejde står robotten for.

Den indeholder mange lækre funktioner som: en støvbeholder-indikator, vaskbart filter, kompatibel med smartphone, et genopladeligt batteri, skemalægnings-funktioner, kantrengøring og laser-afstandssensorer.

Fordele

 • Automatisk genopladning og fortsæt-funktion 
 • Taler sammen med smartphones
 • Ubegrænset arbejdsareal 
 • Moppefunktion
 • Kortlægning
Ulemper

 • Lille støvkapacitet
 • Høj pris 
 • Rund form undergraver produktets kantrensningsevne

Specifikationer:
Vægt: 3,4 kg
Lydniveau: 60 dB
Sugeeffekt: 58 Watt
Opladningstid: 6 timer
Brugstid ved fuld opladning: 180 min
Kapacitet – støvbeholder: 0,46 liter
Navigationssystem: Laser

 


Gode råd, når du køber robotstøvsuger:

I takt med robotstøvsugernes popularitet, er der desværre også kommet rigtig mange modeller på markedet, som ikke er pengene værd. Ifølge de tests vi har gennemgået forud for denne artikel, fås robotstøvsugere til priser på helt ned til 500 kroner. Men fælles for de billige modeller er, at de klarer sig rigtig dårligt i testene.

robotstøvsuger anmeldelse

Vi anbefaler, at du går efter de kendte mærker og modeller, og ikke er alt for sparsommelig med investeringen. Ellers er det bedre at udskyde købet eller nøjes med den traditionelle manuelle støvsuger.

Et budget på 3-5.000 kroner giver dig mulighed for at anskaffe en udmærket robotstøvsuger med god rengøringsevne. Her får du rigtig meget for pengene. De helt dyre modeller koster til gengæld let 8-12.000 kroner. Her får du selvfølgelig alle de nyeste tendenser og funktioner med, og de dyre modeller gør også lidt bedre rent. Men i den prisklasse betaler du forholdsvis meget for ”de sidste procenter” rengøringsmæssigt set.

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en almindelig støvsuger test, hvor du kan se en oversigt over hvilke støvsugere på markedet der har vundet priser i forskellige anerkendte tests.
Vi giver også en række gode råd til ting du bør være opmærksom på når du køber ny støvsuger. Du kan blandt andet læsere mere om hvad du skal være opmærksom på hvis du er allergiker, samt få information om støjniveau, el-forbrug og meget mere.

For at forsætte i robotafdelingen, kan vi også henvise til vores robotplæneklipper test, hvor vi har samlet en række testvindende robotplæneklippere fra forskellige uvildige tests. I artiklen ser vi også nærmere på en række gode råd ved køb af robotplæneklipper.


Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Når du skal købe ny robotstøvsuger, skal du overveje:

 • Terræn: Hvordan ser dit hjem ud? Har du mange trapper eller kanter, skal du sørge for, at din nye robotstøvsuger kan klare forhindringerne.
  Teknikken i støvsugerne er forskellige, de har forskellige funktioner, forskellige højder og placering af børster, der gør dem mere eller mindre velegnet til bestemte opgaver.
 • Tid: Du skal undersøge, hvor længe robotstøvsugeren er om at støvsuge og hvor lang tid, den kan køre ad gangen. Alt efter dit hjems størrelse, kan det have stor påvirkning på dit valg.
 • Lydniveau: Hvis du skal støvsugere, mens du er hjemme, kan du overveje en støjsvag model, for at mindske støjgenerne, når den arbejder.
 • Funktioner: Skal din robotstøvsugere være stemmestyret eller kunne kontrolleres via en app? Skal den kunne finde hjem til sin ladestation når batteriniveauet er lavt og genoptage arbejdet efter endt opladning? Skal du kunne inddele dit hjem i rum, så du kan nøjes med at støvsuge nogle områder ad gangen?
 • Rengøringsevne: Når du skal vælge den rigtige robotstøvsuger, bør du overveje hvilke overflader dit hjem har, hvilke krav overfladerne stiller til robotstøvsugerens sugeevne og om robotten også skal kunne vaske gulvet for dig. Har du mange gulvtæpper, skal robotstøvsugeren have en kraftigere sugeevne.

Robotstøvsuger Test – Disse tests har vi gennemgået: 

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön offentliggjorde i 2015 den måske hidtidige største test af robotstøvsugere med et udvalg på hele 25 forskellige modeller. Testen synes mere objektiv end de fleste andre tests, forstået på den måde, at der ikke er medtaget beskrivelse af de enkelte modeller, men kun karakterer på det parametre, der er testet. Testparametrene er inddelt i hovedområderne støvsugning, batteri, håndterbarhed, støvbeholder og lydniveau. Hvert hovedområde er yderligere inddelt i en række mere specifikke underområder, hvor du kan se hver enkelt vurdering særskilt. Du kan se hele Råd & Rön-testen online her, men det kræver dog, at du er betalende abonnent.

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er et norsk onlinemagasin, der beskæftiger sig bredt med tidsaktuelle emner med forbrugervinkel. Magasinet bringer med jævne mellemrum tests af forskellige produkter, og et eksempel er testen af iRobot Roomba 880 fra december 2014, som er frit tilgængelig for alle. Testen adskiller sig fra de øvrige tests vi refererer til, idet der ikke testes op imod andre produkter. Det giver en mere dybdegående analyse og test, men besværliggør en direkte sammenligning. Magasinet har dog også tidligere testet andre robotstøvsugere på samme vis. Du kan læse hele testen gratis her.

Dinside.no har desuden testet en robotstøvsuger fra Electrolux. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

TV2.no 🇳🇴
TV2.no er onlineplatformen for Norges TV2, og her har man bl.a. testet 6 robotstøvsugere i en artikel fra november 2014. I modsætning til de øvrige tests er der i forbindelse med artiklen åbnet op for brugerkommentarer. Her er der yderligere informationer og erfaringer at hente. Kritiske læsere stiller dog også spørgsmålstegn ved de anvendte testkriterier, som på visse områder kan synes lidt tilfældige.

Aftenposten.no 🇳🇴
Den norske avis Aftenposten.no udgav i oktober 2015 en artikel, hvor 6 forskellige robotstøvsugere er testet. Robotstøvsugerne er testet og vurderet af Susanne Frennert, som er doktorgradskandidat i rehabiliteringsteknik ved Lunds Tekniska Högskola i Sverige, hvor hun først og fremmest har beskæftiget sig med robotstøvsugere som hjælpemiddel til ældre. Testen giver en meget subjektiv vurdering af de enkelte modeller (baseret på Susanne Frennerts ekspertise), men understøttes dog af delkarakterer for brug/håndtering, kvalitet og kapacitet, samt opsummering af de mest positive parametre ved den pågældende støvsuger. Artiklen er gratis tilgængelig på avisens hjemmeside.

Tek.no 🇳🇴
Det norske onlinemagasin Tek.no har fokus på teknik og gadgets, og tilbyder både relevante tests, guides og diskussionsfora. Magasinet har i april 2016 offentliggjort en test med topmodellerne fra de 5 største producenter af robotstøvsugere og er gratis at læse. Artiklen er skrevet af den erfarne it- og teknologijournalist Kurt Lekanger, og adskiller sig fra de øvrige tests ved udelukkende at fokusere på producenternes topmodeller. Artiklen følges op af en interessant debat, hvor forfatteren selv drøfter test og modeller med læserne. Bemærk at testen er opdelt over flere sider. Links il de efterfølgende sider findes i bunden af artiklen.

Alt om Data 🇩🇰
Alt om Data har i marts 2017 foretaget en test af Severin Chill robotstøvsugeren. Testpanelet er især begejstret for brugervenligheden, ydeevnen og prisen. Magasinet har lavet en dybdegående gennemgang af robottens styrker og svagheder, hvor de blandt andet ser nærmere på dens evne til at opfange katte og hundehår fra gulvtæpper. Hele testen er gratis at læse og kan findes ved at klikke her.

Trustedreviews 🇬🇧
Trustedreviews.com er en stor international testside, der dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her har Trustedreviews.com testet forskellige robotstøvsugere:

Læs mere her om testen af Kobold VR 200.

Læs mere her om testen af iRobot Roomba 875.

Foruden de allerede nævnte produkter har expertreviews.co.uk også testet Neato Botvac D6 Connected. 

Du kan se anmeldelsen her

Techradar.com 🇬🇧
International teknologi-side, som bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden samt anmeldelser af diverse elektriske produkter til hjemmet. Du kan læse deres test af Dyson 360 Eye her.

T3 🇬🇧
Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de største britiske aviser og den beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv og her har avisen testet Dyson 360 Eye.

Techcrunch.com 🇺🇸
Techcrunch er et førende teknologi-medie, som blandt andet har fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt nyheder om teknologiindustrien. Magasinet har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

Which? 🇬🇧
Which? er Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter.  Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter og her har de testet Dyson 360 Eye. Læs mere her, men bemærk venligst, at fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

The Verge 🇺🇸
The Verge er en amerikansk nyhedsside, som dækker både teknologi, videnskab, kunst og kultur og de har blandt andet foretaget en grundig test af Dyson 360 Eye.

Chip.de 🇩🇪
Chip er et tysk onlinemagasin, som hovedsageligt beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet tester desuden udvalgte produkter, blandt andet Dyson 360 Eye.

Stuff.tv 🇬🇧
Stuff.tv er onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også tests og anmeldelser af forbrugerprodukter og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

The Independent 🇬🇧
Avisen er en af de største britiske aviser. Der skrives blandt andet om nyhedsstof, sport, politik og udland, men forbrugerstof har også en plads i avisen.

I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye.

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet en iRobot Roomba støvsuger. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
Magasinet M3.se er en del af det svenske IT-netværk IDG, og her har man i flere omgange testet robotstøvsugere. Man er dog her opmærksom på, at teknikken hele tiden udvikles og forbedres, så derfor udgav magasinet i november 2015 en ny test med 6 nyere modeller, testet af Andreas Bergsman. I testen vurderes robotstøvsugerne på en skala fra 1-10, men alle testede modeller scorer dog relativt højt. Testen kan læses gratis af alle. Men bemærk at testen er delt over flere sider, og at linket til de efterfølgende sider er en smule skjult blandt det øvrige indhold. M3.se har desuden også foretaget en anden test af robotstøvsugere, som bl.a. omfatter Neato Botvac Connected samt Electrolux Pure i9. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Testfakta.se 🇸🇪
Testtakta.se er en svensk online testside, som foretager forskellige vurderinger af diverse forbrugerprodukter til hjemmet. Testfakta.se foretage disse test i laboratorier for at få de mest korrekte målinger. Testfakta.se har her testet 7 forskellige robotstøvsugere. Ønsker du at læse mere, kan du finde hele anmeldelsen her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd. Her udføres omfattende tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her har Tænk foretaget en test af 26 forskellige robotstøvsugere.

Du kan læse mere om testen her men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Gearbrain.com 🇺🇸
Gearbrain.com er en online teknologi-side med fokus på gadgets, teknik og teknologi. Her har de teknologiske eksperter testet robotstøvsugeren iRobot Roomba 616. Læs mere her.

Google 🇩🇰
Google Shopping giver forbrugerne mulighed for at lufte deres holdning om virksomheder, forhandlere eller produkter. Forbrugerne anmelder Nespresso Gran Lattissima-kaffemaskine fra Delonghi. 

Du kan se anmeldelsen af Neato Botvac D4 Connected her

Du kan se anmeldelsen af iRobot Roomba 675 her

Du kan se anmeldelsen af Electrolux PI92-6DGM her

Du kan se anmeldelsen af Roborock robotstøvsuger E4 her

Du kan se anmeldelsen af Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S7 her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S6 Pure her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

Amazon 🇺🇸
Amazon bliver kategoriseret som en af verdens større handelssider. Forbrugere kan hjælpe andre købere ved at afgive bedømmelser af produkter fra 1 til 5 stjerner og skrive en kommentar.

Du kan se anmeldelserne af Eufy Robovac L70 Hybrid her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Braava Jet M6 her

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her.

Pricerunner.dk 🇩🇰
Pricerunner indeholder produkter, der bliver prissammenlignet. De udfører undersøgelser, der vurderer produkterne – og ikke mindst sammenligner dem på andre parametre. 

Eksperterne har udført en test, der inkluderer både Neato Botvac D6 Connected og Electrolux PI92-6DGM.

Testen er opdateret den: 8. september, 2021.
Du kan læse testen her

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com giver oplysning omkring hvilke produkter, som du med ro i maven kan købe, ligesom de råder dig til, hvordan du anvender dem. 

Du kan se anmeldelserne af Neato Botvac D4 Connected her og her

Du kan se anmeldelserne af Roborock S7 her og her

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com anvender forskellige vinkler til at vurdere produkterne, ligesom du får rig mulighed for at se de enkelte vurderinger blive sammenlignet med hinanden.

iRobot Roomba 675 er anmeldt af eksperterne hos PCMag.com.

Anmeldelsen er udført den: 18. maj 2020
Du kan se anmeldelserne her

Eksperterne har også anmeldt iRobot Braava Jet M6.

Anmeldelsen er udført den: 20. november 2019
Du kan se anmeldelserne her

The-ambient.com 🇺🇸
The-ambient.com dækker produkter, der bidrager til at gøre boligen til et smart home.

De har anmeldt Roborock S6 Pure. 

Anmeldelsen er udgivet den: 18. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com ønsker at vejlede forbrugeren i digitale, elektroniske og teknologiske produkter.

De har anmeldt Eufy Robovac L70 Hybrid. 

Anmeldelsen er udgivet den: 24. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Androidauthority.com 🇺🇸
Androidauthority.com hjælper forbrugeren med at navigere i digitale trends.

De har anmeldt Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI. 

Anmeldelsen er udgivet den: 4. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com sørger for at forbrugerne anskaffer sig teknologi, der er baseret på et informeret grundlag. Eksperterne viser vejen til de rigtige produkter.

De har anmeldt Roborock robotstøvsuger E4. 

Anmeldelsen er udgivet den: 19. januar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Rthings.com 🇺🇸

Rthings.com hjælper forbrugeren med at finde de bedste produkter og nyeste trends på markedet.

De har anmeldt iRobot Roomba 675.  

Anmeldelsen er udgivet den: 22. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her


Læs også vores Affugter test-guide og aircondition test-oversigt


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Electrolux ERV5210TG 

Electrolux Anubis ERV5210TG

.

Electrolux Anubis ERV5210TG har været medtaget i en test hos svenske Testfakta.se, som har foretaget grundige analyser af 7 forskellige robotstøvsugere, hvor de har set på parametre som bevægelighed, rengøringsevne, håndterbarhed og teknik.

Electrolux Anubis ERV5210TG klarer sig rigtig flot på de fleste parametre, og derfor tøver Testfakta.se ikke med at udnævne modellen til testvinder. 

Derfor er denne model testvinder

Testfakta.se har kåret Electrolux Anubis ERV5210TG som testvinder af flere grunde. De har først og fremmest set på, hvor gode modellerne i testen er til at suge støv og skidt op, og det gælder både på tæpper og hårde gulve.

Denne robotstøvsuger klarer sig rigtig godt her og fjerner langt det meste støv på begge underlag. Der findes også andre modeller i testen, som gør det godt, men Electrolux Anubis ERV5210TG er den robotstøvsuger, som klarer sig bedst overordnet set på støvfjernings-parameteret.Electrolux Anubis ERV5210TG robotstøvsuger

Electrolux Anubis ERV5210TG er designet med en trekantet form med børster i siden, som gør det muligt at foretage en bedre rengøring i kroge og langs paneler og i hjørner. Når først batteriet er ladet op (det tager omkring 3 timer), så kan denne robotstøvsuger gøre rent på hjemmets gulve og tæpper i en time, før den igen skal lades op. Der findes et display på oversiden af Electrolux Anubis ERV5210TG, og her kan man også følge med i opladningsprocessen.

Man kan enten vælge at styre rengøringen direkte på den trekantede Electrolux Anubis ERV5210TG’s krop, eller man kan benytte sig af den medfølgende fjernbetjening, så man ikke skal rende rundt efter modellen.

Man behøver heller ikke frygte, at den kører ind i alle forhindringer som stole, borde og trapper, for modellen er udstyret med en sensor. Eksperterne fra Testfakta.se har netop også analyseret, hvor gode robotstøvsugerne er til at fjerne støv fra kanter og hjørner, og her imponerer Electrolux Anubis ERV5210TG virkelig, idet modellen kun misser en enkelt millimeter helt inde ved kanten.

Mens Electrolux Anubis ERV5210TG støvsuger hjemmets gulve og tæpper, opsamler den støv og skidt i en støvbeholder med filter, som sørger for, at støvpartiklerne ikke siver tilbage ud i huset. Denne beholder kan fjernes og påsættes med et enkelt klik.

Electrolux Anubis ERV5210TG måler 20 cm x 35 cm x 9 cm og vejer 1,4 kilo.

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB.

Udvalgte fordele ved Electrolux Anubis ERV5210TG:
🌪️ Effektiv testvinder som er god både til hårdt gulv og tæpper
🌪️ Trekantet form med børster i siden
🌪️ God helt inde ved kanter og hjørner
🌪️ Kan støvsuge 1 time per opladning
🌪️ Sensor der måler forhindringer


Roborock robotstøvsuger E4 – god og omkostningsvenlig robotstøvsuger

Perfekt til dig med mange møbler

 • Høj score hos techgearlab.com
 • 4,7 stjerner hos Google Shopping

Roborock robotstøvsuger E4

Er det altid en evig kamp, når den traditionelle støvsuger hives frem? Så bestil den ultimative rengøringshjælp i form af en Roborock robotstøvsuger E4. 

Google Shopping giver produktet 4,7 stjerner, og en tilfreds kunde fremhæver produktet som: ”a game changer”, mens techgearlab.com har fokus på et navigationssystem i absolut topklasse uden, at produktet sprænger budgettet. 

Skånsom mod møbler og kanter med hurtig reaktion

Produktet har stærke sensorer og reaktionsevne, som vil nedsænke maskinens hastighed, når den kommer tæt på genstande. Produktet er derfor skånsomt for boligen, og det er godt givet ud, når du ikke selv kan styre maskinen. Du kan på én enkel opladning fjerne snavs og skidt i det klassiske parcelhus.  

Vi anbefaler Roborock robotstøvsuger E4 grundet innovative funktioner. Det er et produkt, der har en effektiv sugende ydeevne, moppefunktionen er fremragende, let kompatibel med smartphone applikationer og en simpel kortfunktion over boligens område. Den leverer kvalitetsrengøring i topklasse.

Fordele

 • Fantastisk navigation 
 • Prisvenlig 
 • God batterilevetid 
 • God mod mikroorganismer
Ulemper

 • Kunne være bedre med dyrehår 
 • Kan ikke blokere moppeområder 
 • Ingen mulighed for brugerdefineret navigation

Specifikationer:
Støvopsamling: Uden pose
Støvkapacitet: 0,64 liter
Tank kapacitet: 0,18 liter 
Driftsområde: 200 m2
Kæledyrshårsfjerner: Ja
Indikator: Opladningsindikator, batteriindikator, fejlindikator, Wi-Fi indikator
Inkluderet tilbehør: Sidebørste, hovedbørste, selvopladelig base, opladningskabel, vandtank og moppeklud
Maksimalt støjniveau: 69 dB

iRobot Roomba 980 – med stor støvbeholder

Testvindende robotstøvsuger

 • Testvinder hos norske Tek.no
 • Topscorer hos norske Dinside.no

iRobot Roomba 980

.
Det norske magasin Tek.no testede i 2016 topmodellerne fra 5 forskellige producenter af robotstøvsugere, og her opnåede iRobot Roomba 980 en klar førsteplads. Modellen er dog også væsentligt dyrere end de øvrige modeller, men testpanelet finder, at prisforskellen er retfærdiggjort i resultaterne, hvor denne model især er overlegen ved støvsugning af gulvtæpper, der ellers tit volder problemer for både robot- og almindelige iRobot-Roomba-980-undersidestøvsugere.

I testen hos Tek.no er iRobot Roomba 980 således den eneste robotstøvsuger, som konsekvent yder højere eller på linje med de bedste af de øvrige. Testpanelet er generelt begejstret for funktionalitet og brugervenlighed på denne model. Dog ligger støjniveauet en smule højere end de mest lydsvage robotstøvsugere, men placerer sig dog rimelig midt i feltet, hvilket betyder, at iRobot Roomba 980 heller ikke hører til blandt de mest støjende.

Fordele

 • God navigering
 • God absorbering af støv og god sugeevne sammenlignet med andre produkter på markedet
 • Stor beholder til opsamling af støv
 • Udmærket tilbehør
Ulemper

 • En smule langsom

Du kan se en video om iRobot 980 fra Roboteksperten her:

Neato Botvac D6 Connected robotstøvsuger – kraftfuld og fleksibel robotstøvsuger

Bedst til dig med husdyr

 • God anmeldelse hos Pricerunner.dk
 • Høj score hos trustedreviews.com

Neato Botvac D6 Connected robotstøvsuger

Bruger du størstedelen af tiden sammen med vores pelsede bedste venner? Eller har du selv en livlig hundeven eller fældende kat løbende rundt på matriklen? Så vil en Neato Botvac D6 Connected blive din nye bedste ven, og med stor garanti gøre det sjovere med husdyr

Hos pricerunner.dk modtager den en god anmeldelse på baggrund af den høje driftssikkerhed. Det er med den kraftfulde motor muligt at levere et sublimt rengøringsresultat. Trustedreviews.com fremhæver den høje score af produktet i forbindelse med robotstøvsugerens kraft og saft. 

Præcis navigation med programmerbare “no-go”-områder

Neato Botvac D6 Connected indeholder en innovativ og nytænkende midterbørste, der effektiviserer rengøringsresultatet med op til 70 %. Produktet er en anelse bredt, hvorfor du bør være opmærksom på, når den passerer smalle områder. Neato Botvac D6 Connected er kompatibel med Ultra-Performance Filter. Den vil være oplagt til hjem, hvor der er personer med støvallergi, da det boostede filter sørger for, at snavset bliver i maskinen – i stedet for at have for mange efterladenskaber på vejen.

Vi anbefaler Neato Botvac D6 Connected på baggrund af produktets præcise navigationssystem, der gør det muligt at introducere den til alle hjørner og kanter af rummene. Den er kompatibel med din smartphone, så du kan fortælle, hvor der er no-go områder, så du ikke skal frygte, at den trænger ind på forbudte overflader. Det er især produktets effektivitet og lange driftstid, der kommer dig til gode.

Fordele

 • Fremragende navigation
 • Toprensning på hårde gulve og gulvtæpper 
 • Understøtter no-go områder
Ulemper

 • Vanskelig med manuelle bevægelser 
 • Højt støjniveau

Specifikationer:
Smartphone app: Ja
Automatisk opladning: Ja
Indikator for tømning: Ja
Rengør flere rum: Ja
Trappesensor: Ja
Vådmoppe: Nej
Lydniveau (dB): 70 dB
Højde: 10 cm
Vægt: 3,4 kg
Bredde: 33,5 cm
Dybde: 31,9 cm
Køretid: 120 min
Beholderkapacitet: 0,7 liter
Ladetid: Op til 150 min
Inkluderet tilbehør: 1x ladestation, 1x ledning, 1x spiral combo-børste, 1x sidebørste, 1x ultra performance filter, 1x magnetbånd (2m.), renseværktøj


iRobot Roomba 875

4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 875 robot

.Robotstøvsugeren iRobot Roomba 875 har været inkluderet i to forskellige tests, hvor eksperter har testet, vurderet og anmeldt modellen. De to tests er udført af den internationale testside Trustedreviews.com samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

iRobot Roomba 875 klarer sig rigtig godt i begge tests, og derfor modtager modellen et stempel som topscorer hos Råd & Rön og en score på 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com.

Udstyret med tretrins-rengøringssystemet AeroForce

iRobot Roomba 875 er skabt til at gøre effektivt rent på gulv og tæpper, og derfor kommer modellen med gode sugeevner. Disse kommer i form af det innovative tretrins-rengøringssystem AeroForce, der er designet til at fjerne 50 procent mere støv, små partikler, snavs og hår fra alle underlag – både hårde gulve og tæpper.

Modellen har et særligt fokus på allergivenlighed, blandt andet via fjernelse af dyrehår, og så er modellen udstyret med det allergivenlige HEPA-filter, som holder det opsamlede støv nede i støvbeholderen, så det ikke kommer tilbage ud i rummet. Det gør iRobot Roomba 875 til et oplagt valg, hvis der er allergikere i hjemmet.

Selvstændig robotstøvsuger

iRobot Roomba 875 er en selvstændig model, der selv kan opfange og registrere det, den oplever. Det gælder for eksempel, hvis modellen kører over meget snavsede områder i hjemmet, hvorefter disse områder udsættes for en ekstra grundig rengøring. iRobot Roomba 875 kommer også med flere sensorer, således at modellen selv kan registrere møbler, forhindringer eller trapper, hvorefter der lægges en anden rute.

Denne robotstøvsuger kan arbejde omkring en times tid per opladning, hvorefter den selv returnerer til ladestationen, og så er den udstyret med en smart timer, som gør, at man kan planlægge, hvornår modellen skal arbejde – for eksempel når man ikke er hjemme.

Eksperterne: Imponerende god rengøring

iRobot Roomba 875 er blandt andet blevet testet af den internationale testside Trustedreviews.com, som giver modellen en meget høj score. Den gode bedømmelse begrundes med, at eksperterne mener, at denne model leverer et imponerende godt rengørings-resultat, og det gælder i hele rummet – især også kanterne på de hårde gulve, som ellers kan være svære at komme til.

Eksperterne vurderer også, at denne model er meget effektiv mod dyrehår, som den let opsamler, og så er den både nem at programmere og stillegående i brug.

Trustedreviews.com har trods den gode score også nogle ulemper ved modellen, og det drejer sig blandt andet om, at denne robotstøvsuger ikke er helt så effektiv omkring hjørnerne, og så skal den tømmes relativt ofte.

Det bemærkes også, at iRobot Roomba 875 er en noget dyr model, og så skal man være opmærksom på, at opladningsstationen er så let, at den skal holdes fast for ikke at vælte.

Specifikationer ved iRobot Roomba 875:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35,3 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Støjniveau: 58 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Fordele

 • Imponerende rengøringsresultater
 • Effektiv dækning af rummene
 • God til at fjerne pels fra kæledyr
 • Skånsom mod møbler
 • Lydsvag rengøring
Ulemper

 • Kan ikke komme ind i hjørnerne
 • Kan ikke rengøre kanterne på gulvtæpper
 • Letvægts-dock skal fastgøres

iRobot Roomba 966

✅ 4 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk

iRobot Roomba 966 robotstøvsuger

.
iRobot Roomba 966 er blevet testet af den britiske testside Expertreviews.co.uk, hvor eksperterne har afprøvet og testet, hvor godt iRobot Roomba 966 fungerer. Der er blevet set på flere parametre som pris, design, funktioner og evnerne inden for støvsugning, og iRobot Roomba 966 beviser sit værd og får en flot samlet score af eksperterne.

Især modellens gode evne til ikke at sætte sig fast plus de mange gode funktioner er nogle af de plusser, der fremhæves.

Derfor er denne model populær

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk forklarer om iRobot Roomba 966, at denne model gør lige præcis det, man ønsker af en robotstøvsuger – den arbejder grundigt og fjerner støv, den sætter sig ikke fast og så returnerer den selv til basen, når den er færdig med at arbejde eller er ved at løbe tør for strøm.

Udseendemæssigt har iRobot Roomba 966 et rundt design, som fremmer bevægeligheden med kun få knapper ovenpå til at styre og indstille modellen.irobot-roomba-966-robotstøvsuger

iRobot Roomba 966 er skabt til at gøre det besværlige støvsugerarbejder for forbrugeren, så han eller hun ikke behøver støvsuge efter med en almindelig støvsuger. For at sikre en optimal rengøring har iRobot Roomba 966 et AeroForce rengøringshovedmodul med Generation 2 motor, og iRobot Roomba 966 er desuden udstyret med børste på siderne, hvilket sikrer et bedre resultat, når modellen arbejder inde ved kanter og hjørner.

iRobot Roomba 966 kan både bruges i større og mindre hjem, da den har en arbejdstid på maksimalt 75 minutter.

Modellen kan komme langt på den tid, og herefter tager det 2 timer at få ladet batteriet helt op – man behøver som forbruger dog ikke selv holde øje med modellens arbejde, for når den er færdig med rengøringen, så vender den automatisk tilbage til basen og oplader sig selv.

Hvis man har et større hjem, kan man programmere iRobot Roomba 966 til at have en ”virtuel væg”, og det betyder, at man selv afgrænser et område, hvor iRobot Roomba 966 skal arbejde.

iRobot Roomba 966 giver også forbrugeren muligheden for at kunne indstille, hvornår man ønsker, at modellen skal starte. Denne timer gør, at man kan slippe for at være hjemme, når modellen gør rent, da man kan programmere den til at starte for eksempel halvanden time, inden man kommer hjem.

Er man hjemme, når iRobot Roomba 966 skal arbejde, så bliver man dog ikke forstyrret meget, for lydniveauet er lavt på kun 58 dB. Mens iRobot Roomba 966 støvsuger, opsamler den støvet i en beholder på 0,6 liter, hvor støvpartiklerne ikke slipper ud igen.

iRobot Roomba 966 er også udstyret med et HEPA-filter, som sikrer den bedst mulige filtrering af støvpartikler.

Styres via app

iRobot Roomba 966 kan styres med iRobot Home app’en via Wi-Fi, og det er særlig praktisk, hvis man sætter robotten i gang, når man ikke er hjemme. Via denne app kan man både indstille sin planlægning og overvåge iRobot Roomba 966, mens den arbejder, så man er i fuld kontrol, selv om man ikke er hjemme.

iRobot Roomba 966 fjerner støv og snavs fra både hårde gulve og tæpper samt helt inde ved kanter og hjørner.

Modellen er udstyret med en sensor, som måler, om der er forhindringer nærtforestående. Er der det, finder modellen en anden rute, og det er en af grundene til, at iRobot Roomba 966 ikke sætter sig så let fast.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk bemærker her, at iRobot Roomba 966 i deres øjne er den bedste model på markedet angående dette aspekt.

iRobot Roomba 966 måler 13,3 cm x 42 cm x 52 cm og vejer 3,9 kilo.

Lydniveauet ligger på kun 58 dB.

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 966:
🌪️ AeroForce rengøringshovedmodul og børste på siderne
🌪️ Arbejdstid på 75 minutter inden opladning
🌪️ Timer-funktion
🌪️ Kan styres med iRobot Home app
🌪️ Med velfungerende sensorer

Du kan her se en reklamevideo fra iRobot, hvor de viser modellen frem: 

iRobot Roomba 616 

Middel bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
Anbefalet af teknologisiden Gearbrain.com
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

irobot-roomba-616

 

Robotstøvsugeren iRobot Roomba 616 har været inkluderet i tre forskellige eksperttests, som tæller henholdsvis det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt teknologisiden Gearbrain.com.

iRobot Roomba 616 klarer sig generelt godt i alle tre tests, og derfor modtager modellen gode scorer og kommentarer.

Enkel men kraftfuld model

iRobot Roomba 616 hører til de lidt mere simple og enkle iRobot Roomba-modeller, og derfor kommer modellen for eksempel heller ikke med muligheden for at blive styret fra telefonen via en app.

Denne model styres i stedet direkte på kroppen og er dermed ikke så avanceret som andre modeller – det gør til gengæld også, at prisen vil være mere overkommelig.

iRobot Roomba 616 er dog stadig udstyret med den samme teknologi som de øvrige modeller i serien, og det tæller det tredobbelte rengøringssystem, der består af to store roterende børster, som indfanger både støv og skidt samt en sidebørste, som tager sig af sider, vægge og kanter i hjemmet.

Unikt navigationssystem

iRobot Roomba 616 har mere moderne teknologi i sit indre ud over det tredobbelte rengøringssystem.

Modellen er nemlig også udstyret med det unikke iAdapt-navigationssystem, som sikrer en så høj effektivitet og optimalt bevægelsesmønster som muligt. Dette system fungerer ved løbende at måle arealet samt at registrere gulvets forhold og derefter tilpasse rengørings-bevægelserne til forholdene.

Modellen er også udstyret med en detektor for snavs, og når der registreres områder, der er meget snavsede, så ydes der en ekstra grundig rengøring her.

Model med flere sensorer

iRobot Roomba 616 kommer med et såkaldt XLife-batteri, som gør, at modellen kan arbejde lidt længere per opladning. For denne robotstøvsuger er der tale om op til 90 arbejdsminutter per opladning, og opladning af modellen tager herefter de gængse tre timer, som er gældende for de fleste modeller i iRobot Roomba-serien.

iRobot Roomba 616 kommer desuden også med flere forskellige sensorer, som både hjælper med til at beskytte hjemmet og modellen selv – her er tale om både en faldsensor og en bumper-sensor.

Faldsensoren har den funktion, at modellen så selv kan registrere, hvis der er en trappe i nærheden, således at den ikke falder ned, mens bumper-sensoren gør, at modellen ikke støder ind i vægge, møbler eller forhindringer og skader dem.

Eksperterne: God model til prisen

iRobot Roomba 616 er blandt andet blevet testet af teknologisiden Gearbrain.com, som er rigtig glade for denne model. Eksperterne synes, at mange af iRobot Roomba robotstøvsugerne er noget dyre, så derfor besluttede de sig for at se, hvad en af de mindre modeller – iRobot Roomba 616 – kunne klare.

Modellen overrasker positivt ifølge eksperterne, for den leverer et virkelig godt rengøringsresultat til prisen.

Herudover kommenteres det, at denne robotstøvsuger er meget brugervenlig og let at anvende. Dog skriver eksperterne også, at hvis man investerer i denne model, så skal man være klar over, at den ikke kommer med mange avancerede indstillinger, og derfor vil det være op til den enkelte forbruger, om modellen passer til ens behov.

Specifikationer ved iRobot Roomba 616:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 34 centimeter i diameter
Vægt: 3,6 kilo
Støjniveau: 61 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,5 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: Op til 90 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 616:
🌪️ Enkel model med god pris
🌪️ Tredobbelt rengøringssystem
🌪️  iAdapt-navigationssystem
🌪️ Snavs-detektor
🌪️ Fald- og bumper-sensor


Kobold VR 200

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
3,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Kobold VR 200

.Robotstøvsugeren Kobold VR 200 er blevet testet af to forskellige ekspertkilder, som tæller det danske forbrugerråd Tænk samt den internationale og store testside Trustedreviews.com. Modellen er blevet testet på forskellige parametre såsom støvsuge-evner, brugervenlighed, funktioner, batteri og anvendelighed, og eksperterne fra begge kilder er rigtig glade for modellen.

Skabt til rengøring på tæpper

Kobold VR 200 er en flot og moderne robotstøvsuger med et lavt design, som er skabt til at fremme mulighederne for at kunne køre ind under møbler for at foretage en mere grundig rengøring. Denne model er også skabt til at kunne rengøre både hårde gulve men især tæpper grundigt, og derfor er modellen udstyret med en særlig DC-motor.

Denne motor gør nemlig, at modellen kan suge støvet op helt nede i tæppefibrene. Kobold VR 200 kommer dertil også med en opsamlingsbørste, der er specialudviklet til formålet, som yderligere fjerner rester af støv og snavs.

Avanceret sensorsystem

Kobold VR 200 er en intelligent robotstøvsuger, og derfor er den skabt med et avanceret sensorsystem, som gør, at den både kan fastlægge den mest optimale rute samt holde øje med både hjørner og vægge. Modellen er også udstyret med sidebørster på det runde design, så rengøringen bliver så grundig som mulig. Kobold VR 200 kommer også med en fald-sensor, der betyder, at den kan opfange, hvis der er forhindringer i vejen, som kan gøre, at modellen vil vælte. Dermed beskytter denne robotstøvsuger sig selv mod at komme til skade.

Modellen er yderligere designet til at kunne arbejde længe, således at så meget som muligt af hjemmet bliver støvsuget per batteriopladning – den maksimale køretid ligger på 90 minutter.

Herefter vender robotstøvsugeren automatisk tilbage til ladestationen og får tanket batteriet op.

Kobold VR 200 hører yderligere til de smarte og moderne robotstøvsugere, der kan kommunikere med telefonen via en app.

Eksperterne: God navigation og god rengøring

Kobold VR 200 er blandt andet blevet testet af den internationale testside Trustedreviews.com, som er meget imponerede over modellen. Trustedreviews.com skriver, at her er tale om en robotstøvsuger, der først og fremmest gør rigtig grundigt rent og opsamler rigtig meget støv på sin vej. Modellen kommer også med et virkelig godt navigationssystem, som fremmer effektiviteten, og så vurderer eksperterne, at denne model også har den fordel, at den er meget stillegående.

Kobold VR 200 høster desuden ros for sin klogskab og intelligens, men eksperterne nævner også nogle ulemper vedrørende denne robotstøvsuger. Disse ulemper involverer blandt andet, at de ikke synes, at modellen har nok funktioner, hvilket gør, at man ikke får så meget valuta for pengene, som man burde.

Der gøres også opmærksom på, at her er tale om en bred model, som kan have problemer med at komme til i smalle passager.

Specifikationer ved Kobold VR 200:
Højde: 9 centimeter
Bredde: 34 centimeter i diameter
Vægt: 5 kilo
Støjniveau: 70 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,5 liter
Arbejdsareal: Op til 120 m2
Køretid på én batteriopladning: Op til 90 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

 Udvalgte fordele ved Kobold VR 200:
🌪️ Model med lavt design
🌪️ Udstyret med DC-motor
🌪️ Med specialudviklet opsamlingsbørste
🌪️ Unikt og avanceret navigationssystem
🌪️ Model med mange sensorer

Du kan her se en video fra Koboldline.dk om Kobold VR 200:


iRobot Roomba 866

✅ Middel bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

irobot-roomba-866

.
Robotstøvsugeren iRobot Roomba 866 har været medtaget i en større test af flere forskellige robotstøvsugere udført af det danske forbrugerråd Tænk.

Sammen med de øvrige modeller er denne robotstøvsuger blevet testet på udvalgte parametre for at finde frem til, hvilke modeller der er de bedste.

Forbrugerrådet Tænk vurderer, at iRobot Roomba 866 klarer sig rimelig godt generelt i testen, hvilket resulterer i en middel bedømmelse.

AeroForce-rengøring

iRobot Roomba 866 kommer i et flot og helt rundt design samt en lav højde, hvilket gør, at modellen vil have let ved at komme ind under møbler. Modellen er udstyret med den sædvanlige, avancerede rengøringsteknologi, som man ser i alle iRobot Roomba-modellerne, og det tæller her AeroForce-rengøringssystemet, som er et tretrins-system.

Dette system er designet til at fjerne 50 procent mere snavs end normalt med en høj vakuum-effekt. Modellen er skabt til at kunne gøre rent på alle typer af underlag, og ud over at suge støvet op er modellen også skabt til at opdage og fjerne skidt, snavs, mindre partikler og hår fra dyr.

God til hjemmet med allergikere

iRobot Roomba 866 er som nævnt skabt til at kunne fjerne dyrehår effektivt, og derfor vil denne model være et oplagt valg, hvis man både har pelsede kæledyr og allergikere i familien.

Modellen foretager en meget grundig rengøring, idet den som nævnt er skabt til at opfange mere end blot støv, og når den opdager, at der er særligt snavsede områder i hjemmet, så intensiverer den rengøringen omkring disse områder.

iRobot Roomba 866 kører i hjemmet via et unikt navigationssystem, hvor den tilmed selv kan registrere både møbler, ledninger og andre forhindringer – det gælder desuden eventuelle trapper, for modellen er også designet til at kunne registrere disse. Det betyder, at den kan beskytte sig selv og ikke falde ned og gå i stykker.

Enkel men smart model

iRobot Roomba 866 hører til de lidt mere enkle og simple robotstøvsugere fra iRobot Roomba-serien, og man styrer denne model på selve kroppen – den har nemlig ikke muligheden for at blive styret med telefonen via en app.

Dog kommer denne model med en smart timer-funktion, som gør, at man kan indstille modellen til at arbejde på bestemte tidspunkter – for eksempel når man ikke er hjemme, så man ikke bliver forstyrret.

iRobot Roomba 866 kommer desuden med en god batterilevetid på 60 minutter per opladning, og herefter tager opladningen omkring de tre timer, hvilket er den gængse opladningstid for iRobot Roomba-modellerne.

Specifikationer ved iRobot Roomba 866:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Støjniveau: 58 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 866:
🌪️ Enkel og simpel iRobot Roomba-model
🌪️ AeroForce-rengøringssystem
🌪️ Allergivenlig model
🌪️ Udstyret med detektorer mod snavs og skidt
🌪️ Med flere sensorer


iRobot Roomba 896

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 896

.

 

Robotstøvsugeren iRobot Roomba 896 har været inkluderet i en større test af flere forskellige robotstøvsugere, som er udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Sammen med de øvrige modeller er denne robotstøvsuger blevet testet på parametre såsom støvsuge-evner, fleksibilitet, brugervenlighed, funktioner og bevægelighed, og de svenske eksperter vurderer, at iRobot Roomba 896 er en velfungerende model. Det belønnes med et stempel som topscorer.

Model med meget teknologi

Hvis man leder efter en robotstøvsuger, der er udstyret med den helt moderne teknologi, så vil iRobot Roomba 896 være et godt valg. Denne model kommer nemlig med muligheden for at blive styret via ens egen telefon ved at anvende den tilhørende app fra iRobot.

I denne app kan man således programmere, indstille og overvåge rengøringen – også selv om man ikke er i hjemmet.

iRobot Roomba 896 er yderligere udstyret med muligheden for Wi-Fi, hvilket giver modellen flere muligheder. Denne robotstøvsuger er også så moderne, at den kan fungere via stemmestyring.

Teknologi er nøgleordet

Teknologi er det mest præcise nøgleord, når det kommer til robotstøvsugeren iRobot Roomba 896, for også modellens rengøringssystem er skabt på baggrund af teknologi.

Modellen er nemlig udstyret med tretrins-rengøringssystemet AeroForce, som effektiviserer opsamlingen af støv, snavs, partikler og hår – og det gælder på alle typer af underlag.

For at kunne sikre den mest effektive rengøring af hjemmet er modellen desuden udstyret med det unikke iAdapt-navigationssystem, som fungerer ved, at modellen først undersøger rummet, og herefter kan den arbejde ud fra de forhold, der findes i det specifikke rum.

Beskyttende sensorsystem

iRobot Roomba 896 er en model, der er udstyret med mange sensorer. Det tæller også den såkaldte Drop-sensor, som beskytter modellen i nærheden af trapper og andre afsatser.

Når modellen kommer tæt på for eksempel en nedadgående trappe, så kan den registrere dette, hvorefter den vender om og laver en anden rute, så den ikke kommer til skade. iRobot Roomba 896 kan arbejde i omkring en time på én opladning, og da modellen kommer med egen ladestation, så returnerer modellen selv til denne, når batteriet er ved at være tomt.

Specifikationer ved iRobot Roomba 896:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35,3 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 120 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

Fordele

 • God pris
 • God sugeevne
 • Effektiv opsamling af støv
 • Stor støvbeholder
Ulemper

 • Tager lang tid at rengøre sammenlignet med lignende produkter på markedet

FAQ

Hvilken robotstøvsuger er bedst?
Der findes efterhånden et hav af forskellige robotstøvsugere på markedet, hvormed det sagtens kan komme til at føles overvældende selv at skulle finde frem til de bedste modeller på markedet. Nogle bud på de bedste modeller er blandt andet Severin Chill, Xiaomi Roborock S5 Max og iRobot Roomba 980. Hvis du bliver i tvivl om hvilken du skal vælge, kan du kigge på vores anmeldelse af robotstøvsugere.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en robotstøvsuger?
Når du skal købe en robotstøvsuger, så er der en række ting, som er gode lige at være opmærksom på og overveje, inden at du gør dit køb. For eksempel bør du tage stilling til, hvilken sugeevne din støvsuger skal have, såvel som hvilken prisklasse du bør gå efter.
Er robotstøvsugere pengene værd?
Ja, en robotstøvsuger kan helt bestemt være pengene værd. Den smarte robot fjerner en af de ofte tidsrøvende og besværlige opgaver, som kan fylde meget i en travl hverdag. Ved derfor at investere i en robotstøvsuger, så får du potentialet for at få mere tid tilovers. Hvis du alligevel føler, at det er mange penge, kan du altid kigge efter en robotstøvsuger på tilbud.
Hvor lang tid holder en robotstøvsuger?
De fleste robotstøvsugere er bygget til, at de kan holde mellem 4 – 6 år. Selvfølgelig afhænger deres levetid dog rigtig meget af, hvordan du vedligeholder den. Dertil så varierer levetiden også alt efter, hvilken kvalitet støvsugeren er, hvormed det kan være en fordel at gå efter en høj kvalitet.

Læs også: Anmeldelse af Roborock S7

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme