Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Robotstøvsuger bedst i test: Vores vurdering af de bedste robotstøvsugere i tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Robotstøvsuger bedst i test: Vores vurdering af de bedste robotstøvsugere i tests og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

iRobot Roomba J7+ er udvalgt som robotstøvsuger bedst i test ved forskellige testpaneler.

I en verden, hvor teknologien konstant udvikler sig, er især robotstøvsugere blevet populære i mange hjem. Med avanceret sensorteknologi kan de små hjælpere navigere gennem dit hjem og fjerne byrden af rengøring fra dine skuldre. Med et voksende marked af forskellige mærker og modeller, er det dog udfordrende at finde den helt rette robotstøvsuger.

Vores artikel er derfor designet til at hjælpe dig med at navigere gennem junglen af valgmuligheder. Helt specifikt dykker vi ned i 12 modeller og giver dig de nødvendige informationer for at træffe det bedste valg for dit hjem.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af robotstøvsugere, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

4. september 2023

Vi har opdateret vores artikel med to nye produkter, der er udvalgt for deres funktionalitet, batterilevetid, pris og meget mere. Robotstøvsugerne er udvalgt på grund af deres gode værdi og evne til at dække store hjem. De nye robotstøvsugere er: Neakasa N3 og ABIR X8.

5. juli 2023

Den 05/07/2023 inkluderede vi ILife V8 Plus 2-i-1 robotmoppen i vores artikel om de bedste robotstøvsugermodeller. 

ILife V8 Plus 2-i-1 er en budgetvenlig robotmoppe med flere rengøringsfunktioner, en avanceret LCD-skærm, stor støvbeholder og mange andre nyttige funktioner, der gør den til en værdifuld tilføjelse til vores liste.

4. juli 2023

Den 04/07/2023 inkluderede vi Niceboy ION Charles i8 2-i-1 i vores artikel om de bedste robotstøvsugere.

Niceboy ION Charles i8 2-i-1 er et fremragende produkt med 4 rengøringstilstande, der hver især er skræddersyet til at fokusere på forskellige rengøringsopgaver. Med en kraftig sugeevne på 2700 Pa, avancerede rengøringsteknologier og HEPA-filtrering giver den en intuitiv bruger- og rengøringsoplevelse. Derfor betragter vi den som en vigtig tilføjelse til vores liste.

11. juni 2023

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af robotstøvsugere, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

6. juni 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 12 bedste robotstøvsugere i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte robotstøvsugere

iRobot Roomba i7150 - robotstøvsuger med praktisk app

Bedste robotstøvsuger til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Roomba i7150 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stemmestyring og app
 • God mod støv og dyrehår
 • Kan programmeres til at undgå bestemte zoner

Forbrugsguidens vurdering

i7150’s smarte 3-trins rengøringssystem er oplagt til hjem med kæledyr, da den uden problemer støvsuger dyrehår, mens dens funktion til bortskaffelse af snavs i ladestationen samtidig betyder, at du ikke behøver at tømme robotstøvsugeren særligt ofte. Den husker også din gulvplan og justerer hovedet afhængigt af den type overflade, den møder undervejs – et stort plus for hjem med forskellige gulvtyper og tæpper.

Det er dog værd at bemærke, at robotten ikke kan køre over forhindringer eller dørtrin på over 2 cm i højden, og selv om appen samt planlægning af zoner og rum fungerer fint, kan det ifølge brugerne tage flere timer, før robotten i første omgang er færdig med at kortlægge hele dit hjem. Alt i alt fortjener er det vores vurdering, at i7150 fortjener en plads på vores liste på grund af dens mange ekstra funktioner og gode tilpasningsevne.

Fordele

 • Smart app
 • Poseløs, vaskbar støvbeholder
 • God til dyrehår
 • God til at navigere og kortlægge hjemmet
 • Kan rengøre det meste af huset på én opladning

Ulemper

 • Kan være udfordret af høje dørtrin
 • Afhængig af dit hjem, kan det tage flere timer for støvsugeren at kortlægge huset ordentligt

iRobot Roomba® i7 er en effektiv robotstøvsuger, der især er god til at klare støv og dyrehår, hvilket gør den oplagt til dig med kæledyr. Har du ikke kæledyr, er det dog stadig et godt valg, idet modellen har mange gode egenskaber, heriblandt en smart app, hvor du selv kan designe en rengøringsrute.

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Roomba® i7

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 1800 pa
 • Mål (B x D x H): 33,9 x 33,9 x 9,2 cm
 • Vægt: 5,2 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning
 • Opladningstid: 90 min
 • Støvbeholderens volumen: 0,4 l
 • Sugestyrke: 1800 Pa
 • Dimensioner: 33.9x33.9x9.2 cm
 • Rengøring
 • Kortlægning af hjemmet
 • Forhindringsregistrering

Indbygget navigationsteknologi
Det unikke ved Roomba® i7 er Imprint Smart Mapping teknologien, der gør, at robotstøvsugeren løbende lærer dit hjems indretning at kende. Oplysningerne bruges blandt andet til at optimere rengøringsprocessen og tage hensyn til møbler og andet interiør. Samtidig kan modellen via iAdapt 3.0 teknologien altid finde sin ladestation – også selv om du har flyttet rundt på dine møbler.

Der er desuden en medfølgende app til robotstøvsugeren, hvor du kan starte eller planlægge rengøringen, vælge et specifikt område, der skal rengøres, eller se rengøringshistorikken, så du kan holde styr på, hvor robotten allerede har været.

Medfølgende tilbehør
Ved køb af Roomba® i7 medfølger en stor tilbehørspakke, hvor du blandt andet får ekstra børster i forskellige designs, et filter, en ladestation, nye batterier og selvfølgelig en brugsvejledning. Du får altså en del ekstra ting med i købet, som gør, at du kan bruge robotten i mange år fremadrettet.

Yderligere funktioner
Robotstøvsugeren fra iRobot har en ret unik funktion, der kaldes for “Keep Out Zones”. Kort fortalt gør funktionen, at du kan opsætte zoner, hvor robotstøvsugeren ikke skal rengøre. Det kan f.eks. være, du har en hundeskål med vand i bryggerset, som robotten helst ikke skal i nærheden af. Dertil er modellen kompatibel med Clean Base støvbeholderen, hvor robotten automatisk kan tømme sin støvpose, når den rammer et bestemt niveau.

Sidst, men ikke mindst, så har Roomba i7 stemmestyring, så du enkelt og nemt kan styre robotten via kommandoer. Hvilken app, du vælger at forbinde robotten med, er op til dig – det kan bl.a. gøres via Google Home eller Amazon Alexa.

Hvad siger brugere og eksperter om iRobot Roomba® i7?

Både forbrugere og eksperter giver iRobot Roomba® i7 gode anmeldelser. Forbrugerne fremhæver, at robotstøvsugeren er nemt at installere og at appen er super brugbar. Independent.co.uk kalder den for grundig og smart, og selvom den er lidt dyr, vurderer de, at den er investeringen værd. De nævnte også, at robotstøvsugeren var god til at støvsuge under sofaer og andre ofte oversete områder i hjemmet takket være børsten, der fejer kanterne.

På Amazon får Roomba i7 4,3/5 stjerner, og kunderne oplyser, at den støvsuger dyrehår uden problemer, har en praktisk smart-app og rengør ca. 60 m2 på omkring 1 time og 20 minutter. En anmeldelse nævnte dog, at den af og til mister internetforbindelsen, men også at det sjældent gør noget skidt ved rengøringsprocessen.

Mere om iRobot Roomba i7150

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 1800 pa
 • Mål (B x D x H): 33,9 x 33,9 x 9,2 cm
 • Vægt: 5,2 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning
 • Opladningstid: 90 min
 • Støvbeholderens volumen: 0,4 l
 • Sugestyrke: 1800 Pa
 • Dimensioner: 33.9x33.9x9.2 cm
 • Rengøring
 • Kortlægning af hjemmet
 • Forhindringsregistrering

Neakasa N3 - effektiv og multifunktionel robotstøvsuger med smarte funktioner

God til store hjem

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Neakasa N3:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 3-i-1 Støvsuger, mopper og fejer
 • 14. generation af LiDAR-navigation
 • Selvtømmende skraldespand

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, at Neakasa N3-robotstøvsugeren skiller sig ud af flere grunde. Lige fra sin imponerende sugeevne til sin 2,5-liters ladestation med høj kapacitet, hvilket gør den til en rigtig god mulighed for dig med et stort hjem, som kræver en hyppig og ret omfattende rengøring. Evnen til at komme over 2 cm høje forhindringer sikrer, at du får en problemfri overgang mellem de forskellige overflader i dit hjem, så du ikke skal bøvle med rammer og alt muligt. Robotstøvsugeren har også tre effektive rengøringsfunktioner og mulighed for at kortlægge flere etager i dit hjem via den tilhørende app – du får altså mulighed for massere af tilpasning og kontrol over din rengøring direkte fra din telefon.

Støvbeholderen har en ret stor kapacitet, hvilket betyder, at du ikke skal tømme den særlig ofte, hvilket faktisk kan være en rigtig rar fordel. Samlet set mener vi, at Neakasa N3 er et rigtig overbevisende valg, hvis du er på jagt efter en robust og smart rengøringsløsning, hvor du ikke skal gå på nogle kompromiser.

Fordele

 • Meget god sugeevne
 • Ladestationen kan rumme op til 2,5 liter støv
 • Kan forcere 2 cm høje forhindringer
 • Tre effektive rengøringsfunktioner
 • Kortlægning af flere etager via app

Ulemper

 • Ikke helt egnet til hjem med kæledyr

Med Neakasa N3 får du en 3-i-1-funktionalitet, der kan støvsuge, moppe og feje – alt sammen i en omgang. Funktionen gør dermed robotstøvsugeren til et oplagt valg, hvis du har en travl hverdag, og derfor godt kunne bruge at få lettet din rengøring lidt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Anmeldelse: Produktanalyse af Neakasa N3

Specifikationer

 • Driftstid: 320 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,25 l
 • Sugeeffekt: 4000 Pa
 • Mål (B x D x H): 35 x 25 x 10,2 cm
 • Vægt: 8,8 kg
 • Boligkortlægning
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

Multifunktionelt rengøringsværktøj

Som nævnt, så kan Neakasa N3 prale med en 3-i-1-rengøringsevne: den kan støvsuge, moppe og feje dine gulve. Selvom en multifunktionel robotstøvsuger er set før, så udfører Neakasa N3 alle tre opgaver med en effektivitet, som til gengæld er udover det sædvanlige. For eksempel kan nogle konkurrerende modeller have en moppefunktion, men så gør de det utilstrækkeligt, og kræver at du alligevel, skal gøre noget selv. Men Neakasa N3 skifter helt problemfrit mellem de forskellige overflader, så du kan få støvsuget og moppet dine trægulve, samtidig med at dine tæpper bliver fejet og støvsuget godt og grundigt – alt sammen af den samme maskine.

Nøjagtig kortlægning for effektiv rengøring

LiDAR-navigationen på Neakasa N3 er 14. generation, hvilket for dig betyder, at den er blevet finjusteret, således at ydeevnen er helt i top. Igen, mange konkurrerende modeller tilbyder typisk en eller anden form for smart navigation, men her giver 14. generations LiDAR dig en mere præcis kortlægning af dit hjem og registrering af mulige forhindringer. Præcisionsniveauet sørger for at reducere risikoen for, at din robotstøvsuger pludselig sidder fast eller overser nogle steder, hvilket efterlader dig med en meget mere effektiv rengøring. Forestil dig, at dit hjem bliver kortlagt med en nærmest militær-agitig præcision; støvsugeren kan nemt gøre rent omkring dine møbler uden at forårsage trælse forstyrrelser – på den måde får du mere tid til at fokusere på andre og mere spændende opgaver.

Praktisk vedligeholdelse

Selvtømmende skraldespande er ved at blive standarden i high-end-modeller, men Neakasa N3 gør det bare virkelig godt. I praksis kan du have Neakasa N3 kørende i flere dage, uden du behøver at tømme skraldespanden. Der kan en daglig tømning faktisk blive nødvendig ved mange konkurrenter, hvilket igen kun fremhæver, hvor bekvemmelig robotstøvsugeren faktisk er.

Mere om Neakasa N3

Specifikationer

 • Driftstid: 320 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,25 l
 • Sugeeffekt: 4000 Pa
 • Mål (B x D x H): 35 x 25 x 10,2 cm
 • Vægt: 8,8 kg
 • Boligkortlægning
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning
Læs mere om Neakasa N3

Neatsvor X500 - robotstøvsuger med gulvvaskfunktion

Bedste robotstøvsuger med gulvvaskefunktion

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Neatsvor X500:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Alsidig brug fra hundehår til stålkugler
 • App og fjernbetjening
 • Funktion til gulvvask

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, at Neatsvor X500 er en imponerende robotstøvsuger, der holder præcis, hvad den lover – både når det kommer til effektivitet og bekvemmelighed. Med muligheden for at styre robotstøvsugeren via en app eller fjernbetjening kan du nemt starte en rengøring, ligegyldigt om den skal støvsuge eller vaske gulv, uanset hvor du befinder dig. X500 har også en robust sugeevne på 3000 Pa, hvilket gør det muligt at tackle det meste og fjerne alt fra hundehår til støv og krummer.

Selvom der står, at X500 kun egner sig til rum under 120 m², kan robotstøvsugeren sagtens vedligeholde større rum, så længe den har adgang til sin ladestation. Derfor mener vi også, at hvis du søger en robotstøvsuger, som virkelig kommer til bunds i din rengøring, uden du behøver at løfte en finger, så er X500 uden tvivl dine penge værd.

Fordele

 • Automatisk opladning
 • Justerbar timer og forskellige kørestile
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kompatibel med Google Home
 • Vender automatisk tilbage til stationen

Ulemper

 • Ikke optimal til arealer større end 120 m2

Neatsvor X500 er udstyret med en praktisk 600 ml beholder, som er nem at tømme, når den er fyldt. Desuden har den en indbygget vandtank på 350 ml, så du også kan bruge den som moppe. Du kan hurtigt skifte mellem gulvvask og støvsugning ved at udskifte beholderen, hvilket er er nyttigt i en travl hverdag.

Anmeldelse: Produktanalyse af Neatsvor X500

Specifikationer

 • Driftstid: 90 - 120 min
 • Automatisk opladning
 • Forhindringsdetektion
 • Mopping
 • Mål (B x D x H): 33 x 33 x 7,5 cm
 • Sugeeffekt: 3000 Pa
 • Støvbeholdervolumen: 0,6 l
 • Opladningstid: 480 min
 • Vægt: ?

Smarte styringsmuligheder
X500 fra Neatsvor har to valgmuligheder for betjening: via app eller fjernbetjening. Med appen kan du let indstille specifikke tidspunkter for rengøring og endda regulere vandmængden eller sugeevnen efter egne præferencer.

Modellen er derudover både kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, så du kan styre den via din stemme. Appen holder dig desuden opdateret om, hvor støvsugeren har været, og hvor meget den mangler at gøre rent, selv når du ikke er hjemme. Derudover følger der en fjernbetjening med.

Vender automatisk tilbage til ladestationen
X500 vender automatisk tilbage til sin ladestation, når det er ved at være tid til at lade op. Batteriet er på 2500 mAh, og modellen kan køre 90-120 minutter på én fuld opladning, så du er sikret rengjorte gulve inden den skal genoplades. Du får med andre ord altså markant mere tid til andre ting – f.eks. familien – især på de travle hverdage.

Høj sugeevne og støjsvag drift
I modsætning til andre støvsugere, hvor sugeevnen typisk er 1500 – 2000 Pa, så har Neatsvor X500 en kraftig sugeevne på hele 3000 Pa. Derfor er den i stand til at klare alt fra dyrehår, støv og metalkugler. Desuden er modellen ganske støjsvag under drift – lydniveauet er nemlig kun på 55 dB, så hverken du, dine gæster eller dine børn forstyrres, mens gulvet gøres rent.

Hvad siger brugere om Neatsvor X500?

Neatsvor modtager 4,4/5 stjerner på TrustPilot, hvor brugerne bl.a. roser de forskellige styringsmuligheder og dens evne til at fjerne dyrehår. En bruger skrev f.eks.: “En støvsuger, der gør sit arbejde! Meget tilfreds med min oplevelse med den! Den støvsuger alle kattehår på gulvet. En go-to støvsuger for kæledyrsejere! Også et stort plus, at den kan kombineres med Google Assistant…”

Mere om Neatsvor X500

Specifikationer

 • Driftstid: 90 - 120 min
 • Automatisk opladning
 • Forhindringsdetektion
 • Mopping
 • Mål (B x D x H): 33 x 33 x 7,5 cm
 • Sugeeffekt: 3000 Pa
 • Støvbeholdervolumen: 0,6 l
 • Opladningstid: 480 min
 • Vægt: ?
Læs mere om Neatsvor X500

iRobot Roomba J7+ - husdyrvenlig robotstøvsuger 

Robotstøvsuger bedst i test ved forskellige testpaneler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Roomba J7+ :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dobbelte gummibørster til flere overflader
 • Med særlig P.O.O.P-funktion
 • Fjerner automatisk snavs

Forbrugsguidens vurdering

Roomba J7+ robotstøvsuger belønnes med bedst i test ved forskellige testpaneler, fordi den er en yderst effektiv robotstøvsuger med en række fordele for dig med kæledyr samt dig, der vil have et grundigt rengjort hus, som nemt opnås ved hjælp af robotstøvsugeren navigationsmuligheder, definerbare rum og no-go zoner samt automatisk tømning og docking.

Selv om batteriniveauet ikke vises i procenter, er robotten ifølge TechRadar.com i stand til at rengøre begge etager i et hus med tre soveværelser på én opladning. Vi vurderer derfor, at J7+ er et godt køb, og på baggrund af alt det, du får for pengene, er det tydeligt at se, hvorfor den har vundet bedst i test robotstøvsuger på flere sites og er oplagt til dig med husdyr.

Fordele

 • Stemmestyring
 • Automatisk docking-system
 • Garanti for undgåelse af kæledyrsafføring
 • Gode kortlægningsmuligheder (definerbare rum og no-go zoner)
 • Enkel opsætning
 • Robotstøvsuger med tømmestation

Ulemper

 • Batteriniveau vises ikke i procenter
 • En smule støjende, når den tømmer sin beholder
 • Tømning af støvbeholderen larmer lidt

Roomba J7+ fra iRobot er udstyret med en særlig P.O.O.P-funktion (Pet Owner Official Promise), der specifikt er designet til at undgå afføring fra dine kæledyr, hvorfor den for os at se er et solidt valg for dig med kæledyr.

På baggrund af dens avancerede teknologi opsamler J7+ dertil ikke kun støv og hårtotter, den registrerer også alt fra legetøj, vægge, møbler m.m. og navigerer pænt rundt om det, så dit hus bliver så rent som overhovedet muligt.

Anmeldelse: Produktanalyse af

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 2200 pa
 • Mål (B x D x H): 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning

Fleksibel rengøring med smart kontrol
Robotstøvsugeren leveres med Dual Multi-Surface gummibørster, der ifølge iRobot kan bøjes for at tilpasse sig forskellige gulvtyper og sikre, at hår ikke vikles sammen omkring dem. Udover børsterne har robotten også en trearmet sidebørste til rengøring af kanter og sprækker, hvilket sammen med Imprint Smart Mapping gør, at dit hjem kommer til at skinne – funktionen giver dig nemlig mulighed for at styre og planlægge hvilke rum, der skal rengøres hvornår.

Større støvbeholder med effektiv tømning
Støvbeholderen på Roomba J7+ har en volumen på 0,4 L, og den er derfor stor nok til rengøring af selv større områder. Desuden har den automatisk fjernelse af snavs, hvilket er ganske praktisk. Er du ovenikøbet til smarte og innovative tech features, bliver du glad for at høre, at robotstøvsugeren kan styres via stemmestyring.

Effektiv og tilpasset sugestyrke
Selv om iRobot ikke angiver sugestyrken i pascal (Pa) for sine robotstøvsugere, skriver de, at Roomba j7+ er 10 gange stærkere end Roomba 600-serien på entry-level niveau. Ud over gulvsporing, kant-sensor og et indbygget kamera, der gør det muligt for modellen at køre metodisk rundt i dit hjem, øger J7 også automatisk kraften, hvis den identificerer et særligt snavset område. Den oplyste batteritid er desuden op til 75 minutter, og når batteriniveauet er lavt, kører robotstøvsugeren selv tilbage til sin ladestation.

Bemærk: Hvis du er interesseret i at købe en model med moppefunktion fra samme serie, kom iRobot Combo J7+ ud i oktober 2022 og tilbyder støvsuger og moppe i samme maskine.

Hvad siger brugere og eksperter om iRobot Roomba J7+?

Efter at have læst forskellige anmeldelserne kan vi konkludere, at forbrugerne generelt er imponerede over Roomba J7+. På både Google og Amazon modtager den 4,3/5 stjerner – og en bruger skriver endda, at robotstøvsugeren alene har erstattet hans to andre støvsugere, som han nu ikke længere har brug for.

Modellen roses også af eksperter, idet den har vundet bedst i test robotstøvsuger på TrustedReviews.com og TechHive.com. Her er det især den effektive opsamling af støv og skidt, den gode navigation rundt om afføring og forhindringer samt den gode overgang mellem forskellige rum, der fremhæves. Independent.co.uk fremhævede dertil specifikt den automatiske tømning af støvbeholderen og sagde, at den “beskytter mod støvallergi.”

Desuden gav TomsGuide.com og TechRadar.com begge robotstøvsugeren 4,5/5 stjerner og var enige om dens fremragende navigation og opsamling på hårde gulve, men nævnte, at den er lidt støjende, når den tømmer sin beholder.

Mere om iRobot Roomba J7+

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 2200 pa
 • Mål (B x D x H): 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning
Læs mere om iRobot Roomba J7+

Roomba Combo j7+ - robotstøvsuger med moppe og vaskefunktion

Robotstøvsuger bedst i test ved forskellige testpaneler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Roomba Combo j7+:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dækning på op til 90 m2 pr. opladning
 • Løfter sig selv væk fra tæppet
 • Med særlig P.O.O.P-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Roomba J7+ robotstøvsuger belønnes med bedst i test ved forskellige testpaneler, fordi den er en yderst effektiv robotstøvsuger med en række fordele for dig med kæledyr samt dig, der vil have et grundigt rengjort hus, som nemt opnås ved hjælp af robotstøvsugeren navigationsmuligheder, definerbare rum og no-go zoner samt automatisk tømning og docking.

Selv om batteriniveauet ikke vises i procenter, er robotten ifølge TechRadar.com i stand til at rengøre begge etager i et hus med tre soveværelser på én opladning. Vi vurderer derfor, at J7+ er et godt køb, og på baggrund af alt det, du får for pengene, er det tydeligt at se, hvorfor den har vundet bedst i test robotstøvsuger på flere sites og er oplagt til dig med husdyr.

Fordele

 • Automatisk docking-system
 • Stemmestyring
 • Gode kortlægningsfunktioner (definerbare rum og no-go-zoner)
 • Enkel opsætningsproces

Ulemper

 • Batteriindikatorens niveau viser ikke en procentdel

iRobot Roomba Combo J7+ er en robotstøvsuger, der automatisk løfter gulvmoppen væk, når den er på tæpper og er derfor velegnet til dig med blandede gulve. 

Anmeldelse og analyse af iRobot Roomba Combo J7+

Specifikationer

 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,3 l
 • Mål (B x D x H): 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning
 • Sugeeffekt: ?

Smarte funktioner
Robotstøvsugeren understreger med sine Dual Multi-Surface gummibørster sin alsidighed. Ifølge iRobot tilpasser disse børster sig nemlig dynamisk til forskellige gulvtyper for at forhindre, at hår og skidt filtrer sig sammen. Desuden er den udstyret med en trearmet sidebørste, der effektivt sørger for at rense både hjørner og sprækker. Det er værd at bemærke, at støvsugeren kommer med iRobots Pet Ownership Official Promise, eller P.O.O.P, som effektivt opdager og undgår eventuelle ubehagelige overraskelser fra dit kæledyr og eliminerer behovet for uønskede oprydningsopgaver.

AllergenLock-poser
Plus-modellen indeholder to AllergenLock-poser, et ekstra filter og en ekstra sidebørste. Med evnen til at opfange partikler helt ned til 0,7 mikron og den ekstra funktion P.O.O.P, er den et ideelt valg for kæledyrsejere. De avancerede poser er designet til at opfange selv de mindste partikler, og når du fjerner en fuld pose, forsegler den automatisk sig selv og forhindrer, at der frigives støvpartikler.

120 minutters drift
Modellen har en imponerende driftstid på op til 120 minutter, der dækker 90 kvadratmeter, hvilket er meget længere rengøringstid end f.eks. iRobot Roomba J7+. Den har også intelligent batteristyring – den vender nemlig selv tilbage til ladestationen, hvis den registrerer utilstrækkelig batteristrøm til at fuldføre en rengøringscyklus, hvilket sikrer uafbrudt og problemfri rengøring fra start til slut.

Hvad siger brugerne og eksperterne om iRobot Roomba Combo J7+?

Efter at have læst forskellige anmeldelserne kan vi konkludere, at forbrugerne generelt er imponerede over Roomba J7+. På både Google og Amazon modtager den 4,3/5 stjerner og en bruger skriver endda, at robotstøvsugeren alene har erstattet hans to andre støvsugere, som han nu ikke længere har brug for.

Modellen roses også af eksperter, idet den har vundet bedst i test robotstøvsuger på TrustedReviews.com og TechHive.com. Her er det især den effektive opsamling af støv og skidt, den gode navigation rundt om afføring og forhindringer samt den gode overgang mellem forskellige rum, der fremhæves. Independent.co.uk fremhævede dertil specifikt den automatiske tømning af støvbeholderen og sagde, at den beskytter mod støvallergi.

Desuden gav TomsGuide.com og TechRadar.com begge robotstøvsugeren 4,5/5 stjerner og var enige om dens fremragende navigation og opsamling på hårde gulve, men nævnte, at den er lidt støjende, når den tømmer sin beholder.

Mere om Roomba Combo j7+

Specifikationer

 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,3 l
 • Mål (B x D x H): 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning
 • Sugeeffekt: ?
Læs mere om Roomba Combo j7+

Niceboy ION Charles i8 2-i-1 - Robotstøvsuger og Gulvmopper med automatiserede rengøringsteknologier

Forbrugsguiden anbefaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Niceboy ION Charles i8 2-i-1:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 2700 Pa sugeevne
 • 4 rengøringstilstande
 • Avancerede rengøringsteknologier

Forbrugsguidens vurdering

Niceboy ION Charles i8 2in1 robotstøvsuger og -moppe kan prale af en række avancerede teknologier. Den tilbyder ikke kun intelligent gulvvask med sit AQUA Direct-system, men giver også omfattende rengøring med sine fire rengøringstilstande og en imponerende samlet kapacitet på 680 ml (støv og vand). Robottens Optical Flow-, Navi – GATE- og Red SENSE-teknologier sikrer, at den navigerer problemfrit rundt om rod og dækker hele dit gulvareal effektivt, mens den undgår forhindringer.

Selvom den lejlighedsvis kan have problemer med lavere tærskler, kan det i vid udstrækning undgås ved at sikre, at dit rengøringsområde er frit for potentielle forhindringer. Selv hvis den af og til sætter sig fast, opvejer brugervenligheden, kvaliteten af rengøringen og de smarte funktioner langt denne begrænsning. Med sin kraftige sugeevne, effektive sidebørste og enestående HEPA H13-filter vi tror sikrer den et sundere og renere hjemmemiljø med blot et enkelt tryk på en knap.

Fordele

 • Med HEPA H13-filter
 • Stor opsamlingsbeholder
 • Stemmestyring
 • Lang driftstid til større områder
 • Vender automatisk tilbage til ladestationen

Ulemper

 • Har nogle gange tendens til at sidde fast på lavere tærskler
 • Manuel tilstand har lidt langsom respons

Niceboy ION Charles i8 2in1 er udviklet med banebrydende teknologier og tager renlighed til det næste niveau. Dens Optical Flow-teknologi gør det muligt for den at genkende og navigere gennem rod, Navi – GATE-systemet sikrer 100% dækning af dine gulve, og Red SENSE sørger for, at robotstøvsugeren undgår kollisioner og skader. Uanset om du har en travl livsstil eller bare sætter pris på god teknologi, vil du opdage, at robotstøvsugers sofistikerede funktioner sikrer et konstant rent og sundt hjem. 

Anmeldelse: Produktanalyse af Niceboy ION Charles i8

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 300 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,68 l
 • Sugeeffekt: 2700 Pa
 • Mål (B x D x H): 32 x 32 x 7,6 cm
 • Vægt: 3,1 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

En omfattende rengøringsoplevelse
Niceboy ION Charles er en absolut game-changer inden for automatiseret rengøring. Den bemærkelsesværdige robot/moppestøvsuger leverer hele 120 minutters effektiv rengøring på en enkel opladning. Dens smarte teknologi betyder desuden, at den automatisk vender tilbage til sin ladestation, når det er nødvendigt, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm under rengøringen.

Den skiller sig ud med sit intelligente AQUA Direct-vanddispenseringssystem, der sikrer, at du kan moppe dine gulve til perfektion. Ikke nok med det, har modellen også en stor kombineret kapacitet på 680 ml. Det giver dig masser af kapacitet til at håndtere selv store rengøringsopgaver.

Du kan vælge mellem fire rengøringstilstande:

 • Auto – god til generel rengøring
 • Spot – fokuserer på specifikke, mere beskidte områder, f.eks. kaffespild osv.
 • Edge – til rengøring langs vægge og hjørner
 • Manual – giver dig mulighed for at tage kontrol og få støvsugeren til at rengøre specifikke områder
 • Overlegen filtrering og sugeevne

Med en sugeevne på op til 2700 Pa, en sidebørste, der effektivt opfanger støv og snavs fra dine gulve, og HEPA H13-filteret, der opfanger 99,95% af partiklerne, er du garanteret et sundere hjemmemiljø med denne model.

For endnu mere bekvemmelighed kan du via Niceboy ION-mobilappen nemt få adgang til en lang række funktioner, som alle er med til at give dig renlighed og hygiejne lige ved hånden. 

Mere om Niceboy ION Charles i8 2-i-1

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 300 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,68 l
 • Sugeeffekt: 2700 Pa
 • Mål (B x D x H): 32 x 32 x 7,6 cm
 • Vægt: 3,1 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

iRobot Roomba i3+ - robotstøvsuger med avanceret Dirt Detect-teknologi

Bedst til alle typer overflader

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Roomba i3+:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dobbelte gummibørster beregnet til flere overflader 
 • Støv- og fingeraftryksresistent design
 • 3-faset rengøringssystem

Forbrugsguidens vurdering

Roomba i3+ er en interessant nyhed inden for robotstøvsugere, med et konkurrencedygtigt forhold mellem pris og kvalitet, der adskiller den fra konkurrenterne. Med sin avancerede Dirt Detect-teknologi sikrer Roomba i3+ en endnu grundigere rengøring, mens det trefasede premium AeroForce-rengøringssystem tackler skidt og snavs med lethed. Derudover er modellen designet, så den understøtter flere smart home-systemer, såsom Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT.

Som mangel har i3+ ikke mulighed for at skabe virtuelle grænser, og det kan være en ulempe, hvis du f.eks. ikke vil forstyrres af en robotstøvsuger i visse dele af boligen. Til trods for det er der i iRobot-appen mulighed for at indstille tider for, hvornår der skal gøres rent – og for at forbinde den med andre enheder og services. Vi vurderer derfor iRobot Roomba i3+ til at være en god investering for alle, der har lyst til at simplificere deres rengøringsrutine og bevare et rent hjem – til en god pris.

Fordele

 • God pris-/kvalitetsforhold
 • Dirt Detect-teknologi for grundigere rengøring
 • AeroForce premium tre-trins rensesystem
 • Sensor til at undgå fald fra trapper og at blive viklet ind i kabler
 • Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT

Ulemper

 • Kan ikke oprette virtuelle grænser
 • Kan være højlydt

I stedet for en enkelt børste med børstehår, så har Roomba i3+ robotstøvsugeren i stedet to gummibørster til brug på adskillige overflader, der bøjer og tilpasser sig de forskellige gulve, som den kører over. Derudover forhindrer de to gummibørster, at dyrehår bliver viklet ind i den.

Robotstøvsugeren klarer ubesværet snavs, støv og rester af hårdt træ, fliser og tæpper. Med sine fleksible rengøringsmuligheder er den det ideelle valg for kæledyrsejere, forældre, professionelle og andre, der har brug for en mere smart og effektiv måde at holde deres hjem rent på.

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Roomba i3+

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0.4 l
 • Sugeeffekt: 1700 Pa
 • Mål (B x D x H): 33,6 x 33,8 x 9,2 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning

iRobots eftermæle inden for robotinnovation
Med mere end 30 års ekspertise inden for robotteknologi og innovation har iRobot etableret sig som et kendt navn i sektoren for automatiserede rengøringsløsninger. Roomba i3+ er et godt eksempel på virksomhedens engagement med hensyn til at stille intelligent rengøring til rådighed for alle, da modellen er den mest prisvenlige robotstøvsuger i iRobots’ sortiment uden dog at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner.

Intelligent navigation og effektiv rengøring
Roomba i3+ kan på intelligent vis køre i lige linjer takket være de avancerede sensorer. Med systemet kan robotten dertil rengøre ganske målrettet og logisk i regelmæssige rækker, hvilket sikrer grundig og effektiv rengøring. Når i3 skal genoplades, genoptager den rengøringen lige der, hvor den slap, hvilket sikrer en komplet rengøring.

Desuden leverer det 3-fasede rengøringssystem 10 gange kraftigere sugekraft sammenlignet med Roomba 600-seriens system, hvilket gør den effektiv over for selv det mest genstridige snavs.

Hurtig filtrering og registrering af snavs
Roomba i3+ er udstyret med et HEPA-filter, som opfanger 99,97 % af partikler på helt ned til 0,3 mikrometer, hvorved du sikres et renere og sundere hjem. Desuden gør iRobots patenterede Dirt Detect-teknologi det muligt for Roomba i3+ at identificere mere beskidte områder i dit hjem og rengøre dem mere grundigt, så du altid får rene og pletfrie resultater.

Stor støvbeholder og god batteritid
Roomba i3+ har en støvbeholder med en kapacitet på 0,4 L, svarende til markedsgennemsnittet, der typisk er mellem 0,4/0,5-0,7 liter. Batterilevetiden er ca. 75 minutter, hvilket er som med de fleste iRobot-modeller (selv de mest premium-modeller som f.eks. S9+).

Det tager normalt omkring 30-45 minutter for robotstøvsugeren at rengøre et mellemstort rum effektivt, så det er en passende batterilevetid, svarende til en simpel daglig rengøring uden genopladning. Rengøringstiden kan dog variere afhængigt af rummets størrelse, omfanget af rod, gulvtypen og støvsugerens sugekraft.

BEMÆRK: Med Imprint Link-teknologien kan du indstille Roomba i3+ til at arbejde sammen med Braava jet M6 robotmoppen for en endnu bedre rengøring. Med denne dynamiske duo støvsuges og moppes der automatisk i optimal rækkefølge, så du får dine gulve gjort grundigt rent med blot en enkelt ordre via din stemme eller iRobot Home-appen.

Hvad siger brugere og eksperterne om iRobot Roomba i3+?

iRobot Roomba i3+ modtager rosende ord fra både brugere og eksperter. En af dens markante egenskaber, som eksperter fremhæver, er dens avancerede digitale kortlægning og app-kontrol, som giver brugerne mulighed for at indstille en rengøringsplan ud fra deres præferencer og følge støvsugerens færd.

I en test udført af ModernCastle fjernede iRobot Roomba i3+ 99 % af alt snavs (efter vægt) på tre forskellige gulvtyper. Det demonstrerer robotstøvsugerens evner i forhold til at gøre grundigt og effektivt rent.

På Amazon får iRobot Roomba i3+’s ydeevne også positive anmeldelser af brugerne, som rapporterer, at det tager ca. 45 minutter at rengøre fire rum og en lille gang, og det foregår uden problemer med at kommandere støvsugeren til at rengøre bestemte områder. Nogle brugere skrev dog, at modellen kan larme under brug, især når den kører over tæppebelagte områder, men det er en almen ting for de fleste robotstøvsugere.

Vi vurderer, at du til prisen får en rigtig effektiv robotstøvsuger, der bestemt ikke mangler nogle features.

Mere om iRobot Roomba i3+

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0.4 l
 • Sugeeffekt: 1700 Pa
 • Mål (B x D x H): 33,6 x 33,8 x 9,2 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
Læs mere om iRobot Roomba i3+

iRobot Roomba S9 Plus - robotstøvsuger med tømmestation

Premium robotstøvsuger

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Roomba S9 Plus:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Avanceret rengøring med iRobots PerfectEdge-teknologi
 • Automatisk bortskaffelse af snavs
 • Moderne, halvrundt design med høj ydeevne

Forbrugsguidens vurdering

Roomba S9 Plus formår at imponere os med sin automatiske selvtømmende skraldespand, smarte navigation og en batteritid på 120 minutter – alt sammen med en solid sugestyrke. Vi synes at kombinationen mere end retfærdiggøre prisen, hvilket TomsGuide.com også er enige i, da de anser robotstøvsugeren for at være en værdifuld anskaffelse.

Selvom det viste sig i testen, at robotstøvsugeren udsender en lidt høj lyd under brug, især på hårde træoverflader, synes vi stadig det er acceptabelt, når man tager den kraftige sugeevne med i overvejelserne. Med det i forbehold er der stadig en bred enighed om, at Roomba S9 skiller sig meget ud på markedet med sin kvalitet og brugervenlighed. Derfor mener vi også, at robotstøvsugeren uden tvivl fortjener en plads på listen. Roomba er en yderst effektiv robotstøvsuger, som tilbyder en masse smarte funktioner som en detaljeret kortlægning af dit hjem, tilpassede rengøringsskemaer og meget, meget mere – du vil ikke blive skuffet.

Fordele

 • Optimerede rengøringsruter takket være ny teknologi
 • Velegnet til hjem med kæledyr
 • Velegnet til rengøring af store rum
 • Grundig rengøring af hjørner og kanter
 • Støvbeholderen tømmes automatisk
 • Ekstra sugekraft

Ulemper

 • Højere prisklasse
 • Lidt støjende ifølge online-tests

iRobot Roomba S9 Plus har den nyeste teknologi inden for robotstøvsugning. Den kan suge op til 40 gange kraftigere end sammenlignelige modeller i samme prisklasse fra samme mærke, har avancerede sensorer og et yderst effektivt navigationssystem, der sørger for, at dit hjem er rent og pænt, uden at du skal løfte en finger.

Dens Smart Maps kortlægger dit hjem for at sikre en effektiv rengøring, og dens avancerede rengøringshoved tilpasser sig automatisk til forskellige gulvtyper, så det passer til enhver overflade. På app’en kan man også angive virtuelle afgrænsninger, så støvsugeren kører uden om visse områder i ens hjem. Det er en god funktion, hvis man vil beskytte særligt skrøbelige genstande, kæledyr osv.

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Roomba S9 Plus

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 90 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,5 l
 • Sugeeffekt: 2200 Pa
 • Mål (B x D x H): 31,11 x 38,45 x 9 cm
 • Vægt: 4,12 kg
 • Mopping
 • Automatisk opladning
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion

iRobot Roomba S9 Plus vs. markedet
Selvom en robotstøvsuger er et praktisk produkt, der skal kunne hjælpe med den daglige rengøring, er det også en ting, der skal stå fremme i dit hjem. I modsætning til de fleste andre robotstøvsugere på markedet, er der tænkt over looket på iRobot Roomba S9 Plus. Den har nemlig et sort mat finish og et bronzefarvet låg i midten. Den er meget stilren og kan derfor sagtens stå fremme i dit hjem uden at ødelægge æstetikken.

Selvfølgelig betyder udseendet ikke alt, og i dette tilfælde er det også kun en ekstra bonus. Det er nemlig en robotstøvsuger, der rent funktionelt ligger i den allerhøjeste klasse. Det får man naturligvis også lov til at betale for, så man må gøre op med sig selv, om det er en investering, man er villig til at lave.

Smart teknologi til kortlægning
iRobot Roomba S9 Plus er en moderne og elegant robotstøvsuger, der er udstyret med en masse brugbare funktioner. Den har f.eks. den nye teknologi, Smart Mapping, der gør, at den selv kan planlægge den mest optimale rute i dit hus.

Robotstøvsugeren starter med at køre et par testrunder, hvorefter du skal navngive hvert rum og opstille eventuelle virtuelle barrierer for robotstøvsugeren. Herefter kan du blot bede robotstøvsugeren om at rengøre præcis de rum eller områder, du ønsker.

vSLAM
En anden nyere teknologi, S9 har, er vSLAM, som gør, at robotstøvsugeren nemt kan køre uden om trappetrin og afsatser. Modellen kan endda også navigere rundt i dit hus uden at ramme ind i ting eller møbler, så der ikke forekommer unødige skader på hverken dit interiør eller på robotstøvsugeren selv.

Automatiske processer og stemmekontrol
Når S9 Plus har været huset rundt, og dens beholder er fyldt, kører den selv tilbage til sin station og tømmer støvbeholderen i en pose med en kapacitet tilsvarende 60 dages rengøring.

Du skal med andre ord altså ikke bekymre dig om jævnlig tømning. Dertil kører robotstøvsugeren også selv hen til sin opladningsstation, når batteriet er ved at være fladt, hvorefter den automatisk starter ved det sted, den slap, når batteriet igen er opladt.

Roomba S9 Plus styres nemt via en app på telefonen eller med stemmestyring (f.eks. Google Assistant eller Amazon Alexa). Du kan blandt andet bede robotstøvsugeren om at starte eller endda lave en fast tidsplan, så den automatisk bare går i gang på specifikke tidspunkter eller dage – om du er hjemme eller ej.

Hvad siger eksperterne om iRobot Roomba S9 Plus?

Roomba S9 Plus er testvinder på Goodhousekeeping og Tomsguide, som begge er enige om, at dette er en af de smarteste og mest grundige robot støvsugere på markedet. I testen hos Goodhousekeeping lykkedes det robotstøvsugeren at samle 99% af havregryn, sand, bagepulver, nødder og skruer op fra gulvet.

Den fik også en 3. plads i testen hos Techradar, der var imponeret med dens Power Boost-funktion, der øger sugeevnen på tæpper, samt støvsugerens evne til at støvsuge alt fra fint støv, kiksekrummer og havregryn. Digitaltrends gav den 9/10 stjerner og var vild med den nye 3D-sensor i den forreste del af støvsugeren, der forbedrer Roomba’s vægdetektion, mens Moderncastle var vild med dens sugeevne på trægulve samt lang- og korthårede tæpper. De skrev også, at den har øget sugekraften 40 gange i forhold til Roomba 600-serien.

Samtidig har den også fået mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder, som har givet den en samlet bedømmelse på 4,3/5 stjerner. De tilfredse kunder fremhæver støvsugerens evne til at støvsuge dyrehår og det faktum, at den kan styres via en app eller ved hjælp af stemmekontrol på Google Home eller Alexa.

Mere om iRobot Roomba S9 Plus

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 90 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,5 l
 • Sugeeffekt: 2200 Pa
 • Mål (B x D x H): 31,11 x 38,45 x 9 cm
 • Vægt: 4,12 kg
 • Mopping
 • Automatisk opladning
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

ABIR X8 - robotstøvsuger med stemmestyring

God værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på ABIR X8:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stemmeassisteret kontrol (Amazon Alexa, Google Assistant)
 • UV-sterilisering
 • 5 separate indstillinger

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, at ABIR X8 robotstøvsugeren er en god og omfattende løsning på din rengøring i hjemmet, der uden problemer integrerer både støvsuger- og moppefunktioner. Med en dækning på op til 200 m2 er den et godt valg til dig, som bor i et stort hjem. En af robotstøvsugerens mere innovative funktioner er UV-steriliseringen, som giver et ekstra lag af hygiejne – ud over støvsugningen selvfølgelig. Sammen med muligheden for at styre robotstøvsugeren via din stemme, kan du problemfrit integrere den i et smart home-økosystem. Pakken indeholder også et HEPA-filtre, fire forskellige børster og to vaskeklude – så kan man snakke om god værdi for pengene.

Et lille minus er måske den relativt svage batterilevetid. Men i betragtning af robotstøvsugerens ret omfattende overfladedækningsevne er batteribegrænsningen måske et mindre problem, da den meget effektivt udnytter sin kraft til at få rengjort de større områder – på én gang. Alt i alt mener vi, at ABIR X8 rigtig godt balancerer sine rengøringsevner med smarte funktioner, hvilket gør robotstøvsugeren til en stærk kandidat for dig, der ønsker at investere i en alsidig robotstøvsuger til hjemmet.

Fordele

 • Mulighed for støvsugning og mopping
 • Dækker op til 200 m2 overflade
 • Grundig rengøring gennem UV-sterilisering
 • Integrerede fjernbetjeninger til stemmeassisteret betjening
 • HEPA-filtre, 4 børster og 2 vaskeklude medfølger

Ulemper

 • Svag batterilevetid

ABIR X8 skiller sig ud, da den har en unik funktion med 5 separate mappinger. Med andre ord; hvis du har et hjem med flere etager eller bare en ret kompleks indretning, så er robotstøvsugeren her en oplagt mulighed.

Anmeldelse: Produktanalyse af ABIR X8

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 240 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,6 l
 • Sugeeffekt: 4000 Pa
 • Mål (B x D x H): 33 x 33 x 7,6 cm
 • Vægt: 2,8 kg
 • Boligkortlægning
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

Strømlinede kontroller integreret i det intelligente hjem

En af de bedste funktioner ved ABIR X8 er muligheden for at bruge den med din stemme via Amazon Alexa og Google Assistant. I modsætning til mange konkurrenter, som typisk kun tilbyder en app-baserede kontrol og generelle stemmekommandoer, giver funktionen her dig mulighed for at integrere robotstøvsugeren ind i din allerede eksisterende smart home-opsætning uden problemer. Forestil dig, at du har hænderne fulde, og lige har spildt nogle krummer på køkkengulvet. Så kan du bare sige: “Alexa, start ABIR X8,” og så begynder robotstøvsugeren ellers at gøre rent, uden at du behøver at lægge noget fra dig. Lyder det ikke bare dejligt?

Mere end grundig rengøring

Renlighed handler ikke kun om det man kan se, men også om sundhed. Her bliver UV-steriliseringsfunktionen i ABIR X8 rigtig interessant. Mange robotstøvsugere kan tilbyde dig en stærk sugning og kortlægning, men inkluderingen af UV-sterilisering hos ABIR giver den en dobbelt funktion – støvsuger og sterilisator. Hvis du bor i et hus med små børn eller personer med et svækket immunforsvar, kan funktionen være lidt af en livredder, da den reducerer antallet af bakterier på gulvet, mens den gør rent.

Effektiv og smart rengøring gennem forskellige opsætninger

ABIR X8 giver dig mulighed for at gemme op til 5 separate mappinger. Mange konkurrenter tilbyder en kortlægning af dit hjem, men med muligheden for at gemme flere kort på ABIR X8 kan du lige pludselig bruge den både i hjemmet og på kontoret med flere etager. I stedet for hele at skulle gentilpasse robotstøvsugeren til dit hjem, hver gang du flytter støvsugeren til en anden etage eller et andet rum, sørger de 5 separate mappings for, at du kan spare massere af tid.

Sammenligning på markedet

Når man sammenligner ABIR X8 med topkonkurrenter som Roomba S9 eller Roborock S7, så holder den faktisk ret godt stand. Robotstøvsugerens sugeevne på 4000 Pa er enten på niveau eller bedre end mange andre i  samme prisklasse, imens driftstiden på 120 minutter er ret standard. Men UV-sterilisering og muligheden for at forbinde den med populære stemmeassistenter giver den til gengæld en unik fordel.

Mere om ABIR X8

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 240 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,6 l
 • Sugeeffekt: 4000 Pa
 • Mål (B x D x H): 33 x 33 x 7,6 cm
 • Vægt: 2,8 kg
 • Boligkortlægning
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning
Læs mere om ABIR X8

Ecovacs Deebot X1 Omni - god alt-i-en robotstøvsuger

Blandt de bedste sugeevne

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ecovacs Deebot X1 Omni:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Overlegen sugestyrke på 5.000 PA
 • Maksimal dækning med TrueMapping
 • AIVI 3D-teknologi til se forhindringer

Forbrugsguidens vurdering

Alt taget i betragtning mener vi, at Ecovacs Deebot X1 Omni er en af de mest avancerede gulvrengøringsrobotter på markedet. Modellen tilbyder nemlig højt automatiseret styring, kraftig sugeevne på næsten alle overflader, solid batteritid og fremfor alt gode moppeevner med roterende bevægelse af de to snurrende klude.

Og selvom dockingstationen og prisen begge er over gennemsnittet, vurderer vi, at robotstøvsugeren/moppen er en virkelig god investering, hvis du leder efter en effektiv alt-i-én-model, der kan klare hele rengøringen for dig.

Fordele

 • Selvrensende robotmoppe
 • Automatiseret vedligeholdelse
 • Sensorer til tæpper
 • God batteritid
 • Lydsvag
 • Indbygget stemmeassistent
 • Robotstøvsuger med tømmestation

Ulemper

 • Stor dockingstation
 • Højere prisklasse

Deebot X1 Omni har en sugestyrke på hele 5000 Pa, hvilket med tanke på markedets gennemsnit på 2000 er ganske imponerende. Som følge heraf samler den mere effektivt snavs op fra både hårde gulve og tæpper, hvilket gør den til et godt valg til dybdegående rengøring. Pga. robotstøvsugerens smarte sensorer vil sugestyrken desuden gradvist stige, så snart den bevæger sig over et tæppe – på den måde sikres du et pletfrit hjem.

Anmeldelse: Produktanalyse af Deebot X1 Omni

Specifikationer

 • Driftstid: 140 min
 • Opladningstid: 360 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 5000 Pa
 • Mål (B x D x H): 36,2 x 36,2 x 10,3 cm
 • Vægt: ? kg
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning

Effektiv rengøring med moppe
Ud over den kraftfulde sugeevne og tæppesensorerne har robotstøvsugeren også det såkaldte OZMO Turbo Spin Mop System, der fjerne selv de mest hårdføre pletter, så gulvet bliver rent som muligt. Selv om der findes mange støvsugere med mopper på markedet, er det, der adskiller Deebot X1, dens evne til at holde sig helt væk fra tæpper og gulvtæpper. Robotstøvsugeren formår nemlig at moppe tæt på kanterne, men aldrig på tæppebelagte overflader, hvorimod de fleste mopperobotter kræver, at du manuelt tilføjer zoner.

Automatiseret design
Batteritiden er ifølge producenten 140 minutter, hvilket burde være nok til at dække et mindre hus eller ét specifikt stort areal med dybdegående skrubning og rengøring. Ecovacs oplyser også, at robtten kan køre i 260 minutter på det laveste effektniveau.

Her skal du dog være OBS på, at det er i ren støvsugningstilstand. Når maskinen er færdig med arbejdet, oplader den ikke blot og tømmer skraldespanden i en pose, den fylder også vandbeholderen op og renser dens beskidte klude.

Desuden er modellen udstyret med AIVI 3D-teknologi, der automatisk identificerer, genkender og undgår forhindringer – selv i mørke. Og for dig, der vil have endnu mere teknologi og kontrol, kan du nemt gøre brug af den indbyggede YIKO-stemmeassistent.

Maksimal dækning med laserbaseret navigationssystem
Med TrueMapping, som er et nyt og avanceret laserbaseret navigationssystem, scanner DEEBOT dit hjem for at skabe den hurtigste og mest effektive rengøringsbane og samtidig opnå maksimal dækning. Du er derfor sikret en metodisk tilgang til rengøringen, der ikke overser selv de mest trænge hjørner.

En anden brugbar feature, der desuden sikrer endnu mere brugervenlig håndtering, er den 400 ml store beholder samt den tilhørende pose, der rummer 2,5 liter snavs – på den måde kan robotstøvsugeren rengøre i omkring 30 dage, før det hele skal tømmes.

Hvad siger brugere og eksperter om Ecovacs Deebot X1 Omni?

Blandt ekspertanmeldelserne er det tydeligt, at robotstøvsugeren moppefunktioner fremhæves, hvilket er grunden til, at TrustedReviews.com og Wired.com har udnævnt den til “Bedste robotmoppe”. Modellen udmærkede sig bl.a. i en test, hvor den samlede mel op fra både hårde gulve og tæpper, mens den også effektivt moppede bestandige pletter.

Modellen er også testvinder på PCmag.com og Smart-home-fox.co.uk, hvor begge sider var enige om et meget strømlinet design, der får rengøringsprocessen af våde gulve til at køre næsten helt selvstændigt, så du kan læne dig tilbage og slappe af. ExpertReviews.com gav Deebot X1 Omni 5/5 stjerner og skrev, at den tilbyder fremragende sugeevne i alle kanttests og endda klarer besværlige pletter. Dog nævner de også, at dockingstationen er en smule stor, hvilket købere bør være opmærksom på.

Forbrugerne er generelt også tilfredse med robot støvsugeren og giver den 4,4/5 stjerner på Google. En forbruger udtaler, at det er den “smarteste smarte enhed” i deres hjem.

Mere om Ecovacs Deebot X1 Omni

Specifikationer

 • Driftstid: 140 min
 • Opladningstid: 360 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,4 l
 • Sugeeffekt: 5000 Pa
 • Mål (B x D x H): 36,2 x 36,2 x 10,3 cm
 • Vægt: ? kg
 • Mopping
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

iRobot Braava Jet M6 - robotstøvsuger med vask og moppefunktion

Bedste robotstøvsuger med moppe

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Braava Jet M6 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan tilpasses Keep Out Zones
 • Håndterer flere rum og større områder
 • Banebrydende vSLAM-navigation

Forbrugsguidens vurdering

Med præcis kortlægning, målrettet rengøring og no-go zoner tilbyder iRobot Braava Jet M6 alle fordelene ved en robotstøvsuger i den høje prisklasse. Med robotten vil du altid have et pænt og rent hjem, da robotstøvsugeren på intelligent vis kan identificere pletter og snavs, og enten støvsuge eller vaske dem.

De eneste negative tilbagemelderne, vi har kunnet finde fra kunderne, var, at den af og til kan have problemer med at koble sig til ladestationen, og at appen ikke fungerer helt optimalt altid.

Vi vurderede alligevel, at modellen fortjente en plads på vores liste, fordi den kan rengøre over 90 m2 på en enkelt opladning, er lydløs i drift og har en god ydeevne, uanset om den skal rengøre tørt eller vådt snavs. Som t3 skriver, “den vil gøre et storslået stykke arbejde med vedligeholdelse af dine gulve”, mens de mener, at det er en af de bedste hybrid robotstøvsugere på markedet.

Fordele

 • Virtuelle vægge 
 • Præcisions-jetspray
 • Brugstid på 75 minutter
 • Lydsvag 
 • Kompakt

Ulemper

 • Appen kan være lidt svær at bruge for nogle
 • Kan til tider have problemer med at koble sig til ladestanderen

iRobot Braava Jet M6 tilbyder dig en effektiv og praktisk måde at holde dit hjem rent på. Den bruger nemlig banebrydende avanceret navigationsteknologi til at kortlægge dit hjem og bruger en præcisionsstråle til at opløse snavs og skidt, så du får rene gulve. Med en ekstra stor børste til registrering af snavs og et vibrerende rengøringshoved kan Jet M6 klare stort set alle overflader – fra tæpper og trægulve til fliser. Den er også udstyret med Imprint Link-teknologi, som synkroniserer den med Roomba-robotstøvsugere for at give en komplet rengøring.

 

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Braava Jet M6

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,46 l
 • Mål (B x D x H): 38 x 49 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

Kvalitetsmaterialer og præcisions-spray
Maskinen er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det unikke ved robotten er uden tvivl den præcisions-spray, der er med til, at maskinen kan fjerne de standhaftige pletter. Robotten ved selv, hvornår opladning er nødvendigt, så den altid præsterer på højeste niveau.

Praktisk robotgulvvasker
M6 fra iRobot bevæger sig i et simpelt “frem og tilbage”-mønster, navigerer rundt om alle forhindringer og kører tilmed selv tilbage til sin ladestation, når batteriet skal oplades. Her er det smarte så, at hvis robotten ikke blev færdig med at rengøre, starter den selv igen og gør arbejdet færdigt, når batteriet er opladt.

Robotgulvvaskeren har en en præcisions vandstråle, der opløser snavs og pletter, rengøringsklude med en absorberende overflade til gulvvask og slutteligt også klude til at feje gulvet.
Modellen har en driftstid på 75 minutter og en opladningstid på 3 timer.

Praktisk design og høj brugervenlighed
Jet M6 er bevidst designet som en firkant, fordi det gør det markant nemmere for den at nå ind i alle hjørner og langs alle kanter. Foruden det smarte design er robotten også nem at bruge, hvad enten det er via iRobot Home-appen eller gennem stemmestyring (f.eks. Google Assistant eller Amazon Alexa).

Du kan f.eks. fortælle robotgulvvaskeren hvor og hvornår, den skal gøre rent – du kan f.eks. planlægge det sådan, at du altid kommer hjem til en ren bolig. Er der steder, hvor robotten ikke skal gøre rent, kan du også nemt opsætte virtuelle vægge gennem appen.

Hvad siger brugere og eksperterne om iRobot Braava Jet M6?

Den selvkørende støvsuger har en høj score på 4,5/5 på Tomsguide, hvor den rengjorde et område på 70 kvadratmeter med en tør fejepude på 14 minutter og vaskede gulvet på 30 minutter. Modellen har også en bedømmelse på 4/5 på t3, som roste den for dens gode navigation og dens evne til at fjerne indtørrede pletter på badeværelset. Hos Pcmag er den “redaktørens favorit”, og de skriver, at det er en “kraftfuld, dyr robot, der fejer og vasker dine gulve, så de skinner”.

Kunderne på Amazon gav Braava Jet M6 en 4,1/5-bedømmelse og kommenterede, at den er i stand til at rengøre gulve og genstridige pletter på gulvtæpper, men skriver også, at den har svært ved at koble sig til ladestanderen nogle gange, mens andre var utilfredse med appen.

Mere om iRobot Braava Jet M6

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,46 l
 • Mål (B x D x H): 38 x 49 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Mopping
 • Boligkortlægning
 • Forhindringsdetektion
 • Automatisk opladning

Electrolux PI92-6DGM - robotstøvsuger i trekantet design

God trekantet robotstøvsuger

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux PI92-6DGM :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 3D Vision-navigation
 • Designet til rengøring gennem hjørner
 • Velegnet til alle overflader

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Electrolux PI92-6DGM, da den sørger for et flot rengøringsresultat på baggrund af de mange funktioner. Robotten kan lagre forskellige navigationsruter, så hvis du bor på kvadratmeter fordelt over flere etager, så er den kvalitetssikker. Det er dog vigtigt at sige, at robotten mangler nogle af de grundlæggende funktioner, som endda findes på billigere robotstøvsugere, herunder eksempelvis stemmestyring.

Vi mener dog, at den stadig er værd at overveje, da dens trekantede design gør den rigtig god til at rengøre steder, hvor andre robotstøvsugere ikke kan komme ind – særligt i hjørner. Dertil skal det også nævnes, at den filtrerer luften for 99,9 % af mikrostøv og at navigationen virker godt via Pure-appen.

Fordele

 • God tilgængelighed 
 • Flot rengøringsresultat
 • Undgår løse genstande på gulvet
 • Med HEPA-filter
 • Driftstid på 2 timer

Ulemper

 • Ret høj pris i forhold til manglen på basale funktioner

Electrolux PI92-6DGM er en robotstøvsuger med et unikt trekantsdesign, der gør det muligt for robotten at nå ind i snævre rum og hjørner, hvor andre støvsugere kan have svært ved at nå ind. Derudover er den udstyret med et HEPA-filter, som opfanger 99,97 % af alle støvpartikler, hvilket gør den ideel til personer med allergi eller astma.

Anmeldelse: Produktanalyse af Electrolux PI92-6DGM

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,7 l
 • Mål (B x D x H): 28 x 32,5 x 8,5 cm
 • Vægt: 3.5 kg
 • Sugeeffekt: 1600 Pa
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning

Robotstøvsuger med mulighed for at lagre ruter
Electrolux PI92-6DGM er en vinder i den travle hverdag, da den ikke nødvendigvis kræver et lettilgængeligt gulv. Den er funktionsdygtig selv på terræn med vanskeligheder – produktet leverer altså et færdigt rengøringsresultat uanset, hvad den støder på.

Ligger der ofte genstande på gulvet hjemme hos dig? Så vil den systematiske Electrolux PI92-6DGM ikke svigte, når den møder løse objekter på ruten.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Electrolux PI92-6DGM?

En tilfreds anmelder hos Google Shopping fortæller, at den er: ”Precise in tracking and mapping” og den modtager 4,2 stjerner. The Wired gav den en pæn anmeldelse på baggrund af dens enkelhed, præcise 3D-kamera-navigation og relativt støjsvage design. De skrev dog, at dens høje pris og manglen på flere grundlæggende funktioner, der findes på billigere modeller (som f.eks. stemmestyring), er en potentiel ulempe hos nogle forbrugere.

Mere om Electrolux PI92-6DGM

Specifikationer

 • Driftstid: 120 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Støvbeholdervolumen: 0,7 l
 • Mål (B x D x H): 28 x 32,5 x 8,5 cm
 • Vægt: 3.5 kg
 • Sugeeffekt: 1600 Pa
 • Forhindringsdetektion
 • Boligkortlægning
 • Automatisk opladning

5 ting du skal overveje, før du køber robotstøvsuger

 • Batteri

  Batteritiden for robotstøvsugere kan variere meget. I gennemsnit kan du forvente alt fra 60 til 120 minutters rengøring pr. opladning. De mere avancerede modeller kan typisk køre op til 120 minutter, hvilket er ideelt til større hjem. Hvis du til gengæld har et mindre rum, kan en robotstøvsuger med en batteritid på 60 minutter sagtens være nok.

  EKSTRA TIP: Kig gerne efter modeller, som automatisk vender tilbage til sin ladestation. På den måde er du sikret en uafbrudt rengøring.

 • Sugeevne

  En robotstøvsugers sugeevne måles i Pascal (Pa), hvor den gennemsnitlige model typisk har en sugeevne på omkring 1500-2000 Pa. Det passer meget godt til at vedligeholde hårde gulve og tæpper. Hvis du derimod har kæledyr, skal du nok overveje en model med minimum 2000 Pa eller mere. Nogle premium modeller har en sugestyrke på op til 4000 Pa, hvilket kan være særligt nyttigt, hvis du har store tæpper, som kræver lidt ekstra.

 • Yderligere funktioner

  Filtertyper: Vi anbefaler et HEPA-filtre, hvis du eller nogen i dit hjem lider af allergi.
  Kapacitet af skraldespand: Den gennemsnitlige kapacitet varierer fra 0,3 til 0,7 liter. Større skraldespande skal selvfølgelig tømmes sjældnere, så valget afhænger af, hvor ofte du har lyst til tømme støvsugeren.
  Navigation og kortlægning: Avancerede modeller tilbyder i dag laser- eller kamerabaseret navigation, hvor du har mulighed for at kortlægge dit hjem og dermed opnå effektive resultater.
  App-kontrol: Giver dig mulighed for at planlægge og fjernstyre din robotstøvsuger.
  Grænsemarkører: Nogle støvsugere leveres med magnetiske eller optiske grænsemarkører, så du kan begrænse områderne, hvor støvsugeren skal gøre rent – alle kan typisk indstilles via appen.

  Derudover vil en række ekstra funktioner naturligvis variere afhængigt af, hvor meget du er villig til at betale. Derfor bør du også undersøge meget grundigt, hvilke funktioner du gerne vil have og derfra træffe din endelige beslutning.

 • Pris

  Basismodeller (under 1500 kr.) har for det meste mindre avancerede funktioner og en svagere sugeevne, men kan være gode til små rum og hårde gulve. Derefter har vi prisklassen (1500 kr. til 3000 kr.), hvor du finder en bedre sugeevne, større beholdere og smartere navigation. Robotstøvsugere i denne prisklasse kan sagtens møde behovene i et mellemstort hjem, men vi råder dig dog til at vælge ud fra dine personlige præferencer og behov. Tage højde for hvis du har kæledyr, om du har små børn i huset, hvor ofte du skal gøre rent osv. Til sidst, i premium-prisklassen (over 3000 kr.), finder du robotstøvsugere med de nyeste funktioner, høj sugeevne, avanceret kortlægning og selvtømmende stationer.

 • Forbruger- og ekspertanmeldelser

  Vi har inkluderet forbruger- og ekspertanmeldelser for at hjælpe dig med at vælge det bedste produkt til dine behov. Forbrugeranmeldelserne giver dig indblik i, hvordan robotstøvsugeren klarer sig i den virkelige verden, mens ekspertanmeldelser giver dig mere detaljerede oplysninger om funktioner og om, hvor godt støvsugeren faktisk gør rent.

arrow-more

Test og anmeldelser af robotstøvsugere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

TomsGuide.com

Tom’s Guide er en hjemmeside, der leverer ekspertanmeldelser, nyttige guides og de seneste nyheder inden for teknologi og gadgets, herunder detaljerede vurderinger af robotstøvsugere. Den hjælper forbrugerne ved at tilbyde omfattende anmeldelser, sammenligninger og købsvejledninger til de nyeste robotstøvsugere og hjælper dem med at træffe informerede købsbeslutninger.

Du kan se testen af de bedste robotstøvsugere her.

iRobot Braava Jet M6 – Du kan se testen her

Opdateret den: 06/08/2021

iRobot Roomba J7+
Du kan se testen her
Testet d. 26/07/2022

Du kan se anmeldelserne af Neato Botvac D4 Connected her og her

Du kan se anmeldelserne af Roborock S7 her og her

ExpertReviews.co.uk

ExpertReviews er et britisk site med teknologianmeldelser, der leverer ekspertudtalelser og reviews af forskellige produkter, herunder robotstøvsugere. De tester robotstøvsugere ved at evaluere deres rengøringsydelse på forskellige overflader, teste deres navigationssystemer, analysere deres batterilevetid og app-funktioner og undersøge deres overordnede design og brugervenlighed.

Ecovacs Deebot X1 Omni – Du kan se testen her.
Testet d. 15/09/2022

Her har Expertreviews.co.uk testet en iRobot Roomba støvsuger. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.
Testet den: 29/11/2021

TrustedReviews.com

Trusted Reviews tilbyder ekspertudtalelser og grundige tests af teknologiprodukter, herunder robotstøvsugere. De giver detaljerede anmeldelser, der dækker aspekter som rengøringsevne, brugervenlighed og funktionssæt. Siden indeholder også hands-on tests og sammenligninger for at finde de bedste robotstøvsugere til forskellige behov.

iRobot Roomba i3 – Du kan se testen her.
Testet på: 08/09/2021

Her kan du se deres test af de bedste robotstøvsugere. 

Læs mere her om testen af Kobold VR 200.

Læs mere her om testen af iRobot Roomba 875.

Foruden de allerede nævnte produkter har expertreviews.co.uk også testet Neato Botvac D6 Connected.
Du kan se anmeldelsen her

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.
Testet på: 02/10/2018

Roborock S5 Max – Du kan se testen her.
Testet den: 01/06/2021

Smart-home-fox.co.uk

Smart-home-fox.co.uk er dedikeret til smart home-teknologi og tilbyder rådgivning, anmeldelser og information om en bred vifte af produkter, herunder robotstøvsugere. Hjemmesiden hjælper brugerne ved at teste og anmelde forskellige modeller og giver indsigt i deres effektivitet, smarte funktioner og overordnede værdi for pengene.

Ecovacs Deebot X1 Omni – Du kan se testen her.
Opdateret d. 09/01/2023

Wired

Wired er et velkendt magasin og website, der dækker nye teknologier og deres indflydelse på kultur, økonomi og politik. Det hjælper brugerne ved at give grundige anmeldelser og tests af robotstøvsugere, ofte med fokus på innovation, ydeevne, og hvordan disse enheder passer ind i det større teknologiske økosystem.

Her kan du se deres test af de bedste robotstøvsugere

Electrolux Pure i9 – Du kan se anmeldelsen her.
Testet på: 14/07/2018

TechHive.com

TechHive er et websted med teknologinyheder og anmeldelser, der fokuserer på forbrugerteknologi og gadgets. Det giver nyheder, anmeldelser og dybdegående analyser af teknologiprodukter og tendenser samt tips og råd til at få mest muligt ud af dine forskellige enheder. 

Her kan du se deres test af de bedste robotstøvsugere. 

Pcmag.com

PCMag er en hjemmeside, der laver teknologireviews og giver dybdegående anmeldelser og sammenligninger af forskellige produkter, herunder robotstøvsugere. De tester robotstøvsugere ved at vurdere deres ydeevne på forskellige overflader, analysere deres navigationssystemer, evaluere deres app-funktioner og undersøge deres batterilevetid og overordnede design.

iRobot Roomba i3 – Du kan se testen her.
Opdateret den: 23/03/2022

Her kan du se deres liste over deres liste over de bedste robotstøvsugere.
Ecovacs Deebot X1 Omni – Du kan se testen her.
Testet d. 06/04/2022

iRobot Roomba 675
Anmeldelsen er udført den: 18. maj 2020
Du kan se anmeldelserne her

iRobot Braava Jet M6.
Anmeldelsen er udført den: 20. november 2019
Du kan se anmeldelserne her

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Du kan se testen her.

Se anmeldelsen af Roomba Combo j7+.

TechRadar.com

TechRadar specialiserer sig i teknologianmeldelser, nyhedsartikler og guides. Siden hjælper brugerne ved at teste robotstøvsugere, diskutere deres funktioner, ydeevne og værdi og foreslå de bedste valg til forskellige brugerkrav.

iRobot Roomba J7+
Du kan se testen her.
Testet d. 06.05.2015 og 09/08/2022

Du kan læse deres test af Dyson 360 Eye her.

Roborock S7 – Du kan se testen her.
Testet på: 02/07/2021

iRobot Roomba S9 Plus – Du kan se testen her.
Testet d: 18/08/2021

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Du kan se testen her.
Opdateret den: 10/02/2021

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.
Testet den: 17/07/2018

Se anmeldelsen af Roomba Combo j7+.

ModernCastle.com

ModernCastle er et websted, der vurderer forskellige rengøringsapparater til hjemmet, herunder robotstøvsugere. De tester robotstøvsugere ved at evaluere deres rengøringsydelse på forskellige overflader, undersøge deres navigationssystemer, analysere deres batterilevetid og app-funktioner samt vurdere deres overordnede design og brugervenlighed.

iRobot Roomba i3 – Du kan se testen her.
Opdateret den: 10/02/2023

iRobot Roomba s9 Plus – Du kan se anmeldelsen her.
Opdateret den: 16/12/2022

DigitalTrends.com

DigitalTrends er en hjemmeside med anmeldelser af teknologi, hvor man kan finde detaljerede anmeldelser og sammenligninger af forskellige ting, herunder robotstøvsugere. De tester robotstøvsugere ved at evaluere deres rengøringsydelse på forskellige overflader, analysere deres navigationssystemer, undersøge deres batterilevetid og app-funktioner og vurdere deres overordnede design og funktionalitet. De sammenligner også produkterne med andre konkurrerende mærker og giver anbefalinger på baggrund af deres test.

iRobot Roomba i3 – Du kan se testen her.
Testet på: 30/10/2022

De har anmeldt Eufy Robovac L70 Hybrid.
Anmeldelsen er udgivet den: 24. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

T3.com

T3.com tilbyder nyheder og anmeldelser om den seneste teknologi, herunder omfattende dækning af gadgets til hjemmet som robotstøvsugere. De hjælper brugerne ved at foretage grundige anmeldelser og praktiske tests for at anbefale de bedste robotstøvsugere baseret på ydeevne, funktioner og pris.

Roborock S7 – Du kan se testen her.
Opdateret den: 12/10/2021

iRobot Braava Jet M6 – Du kan se testen her.
Opdateret den: 25/10/2021

Se anmeldelsen af Roomba Combo j7+.

The Independent

Avisen er en af de største britiske aviser. Der skrives blandt andet om nyhedsstof, sport, politik og udland, men forbrugerstof har også en plads i avisen.

I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye.

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere her.

Pricerunner.dk

Pricerunner indeholder produkter, der bliver prissammenlignet. De udfører undersøgelser, der vurderer produkterne – og ikke mindst sammenligner dem på andre parametre. 

Eksperterne har udført en test, der inkluderer både Neato Botvac D6 Connected og Electrolux PI92-6DGM.

Testen er opdateret den: 8. september, 2021.
Du kan læse testen her

Rtings.com

Rtings.com hjælper forbrugeren med at finde de bedste produkter og nyeste trends på markedet.

De har anmeldt iRobot Roomba 675.
Anmeldelsen er udgivet den: 22. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere i 2023 her.

AndroidAuthority.com

Android Authority er et site med fokus på alt, hvad der har med Android og teknologi at gøre, herunder smart home-enheder. De hjælper brugerne med detaljerede anmeldelser og sammenligninger af robotstøvsugere med fokus på deres ydeevne, app-integration, og hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

De har anmeldt Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI.
Anmeldelsen er udgivet den: 4. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Goodhousekeeping

Good Housekeeping er et websted, der giver dig alt fra opskrifter til produktanmeldelser og inspiration til boligindretning. Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere her.

Se anmeldelsen af Roomba Combo j7+.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en platform beregnet til at sammenligne priser og shoppe online, hvor brugerne kan søge efter produkter på tværs af forhandlere. Brugerne får detaljerede produktoplysninger, herunder anmeldelser og bedømmelser fra andre kunder, som kan være en hjælp til at gøre det nemmere at købe på et oplyst grundlag. 

iRobot Roomba i3 – Du kan se anmeldelserne her.

iRobot Roomba J7+ – Du kan se anmeldelserne her.
Ecovacs Deebot X1 Omni – Du kan se anmeldelserne her.

Du kan se anmeldelsen af Neato Botvac D4 Connected her

Du kan se anmeldelsen af iRobot Roomba 675 her

Du kan se anmeldelsen af Electrolux PI92-6DGM her

Du kan se anmeldelsen af Roborock robotstøvsuger E4 her

Du kan se anmeldelsen af Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S7 her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S6 Pure her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

ILife V8 Plus 2-i-1 – Du kan se anmeldelserne her.

Amazon

Amazon er en online markedsplads, der udbyder en bred vifte af produkter, herunder bøger, elektronik, tøj og meget andet. De assisterer brugerne ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser samt gennem anmeldelser og vurderinger foretaget af andre kunder, som kan hjælpe potentielle købere til at træffe informerede beslutninger ved at give indsigt i produkternes kvalitet og ydeevne.

iRobot Roomba i3 – Du kan se anmeldelserne her.

iRobot Roomba J7+ – Du kan se anmeldelserne her.

Du kan se anmeldelserne af Eufy Robovac L70 Hybrid her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Braava Jet M6 her

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her.

Se anmeldelsen af Roomba Combo j7+.

TrustPilot.com

På hjemmesiden Trustpilot kan du se brugeranmeldelser af virksomheder, produkter og serviceydelser. På Trustpilot kan kunder give stjerner, så de hurtigt kan vurdere den samlede oplevelse, hvor én stjerne er den laveste vurdering og fem stjerner er den højeste.

Du kan se brugeranmeldelser af Neatsvor X500 robotstøvsugeren her.

FAQ

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en robotstøvsuger?
Når du skal købe en robotstøvsuger, så er der en række ting, som er gode lige at være opmærksom på og overveje. For eksempel bør du tage stilling til, hvilken sugeevne din støvsuger skal have, hvilke funktioner, der er vigtige for dig, såvel som hvilket budget, du har.
Er robotstøvsugere pengene værd?
Ja, en robotstøvsuger kan helt bestemt være pengene værd. Den smarte robot fjerner én af opgaverne, som kan fylde meget i en travl hverdag. Ved at investere i en robotstøvsuger, får du derfor potentielt mere tid tilovers. Hvis du føler, at det er mange penge at bruge, kan du altid kigge efter en robotstøvsuger på tilbud.
Hvor lang tid holder en robotstøvsuger?
De fleste robotstøvsugere er bygget til at holde mellem 4 – 6 år. Deres levetid afhænger dog af, hvordan du vedligeholder den. Dertil varierer levetiden også af robottens overordnede kvalitet, hvorfor vi altid anbefaler, at du køber fra et af de mere anerkendte mærker.

Hvad er en robotstøvsuger?

En robotstøvsuger er designet til at rengøre gulve ved hjælp af indbygget kunstig intelligens og sensorer. Den består af en lille enhed, der kan bevæge sig rundt på gulvet og suge støv og snavs op fra overfladen.

En typisk robotstøvsuger har en række sensorer, der gør det muligt for den at navigere i rummet og undgå forhindringer som møbler, vægge og trapper. Disse sensorer omfatter ofte infrarøde sensorer, berøringsfølsomme sensorer og kamerasystemer.

Robotstøvsugeren har også en motor, der driver en børste eller flere børster, der ruller og fejer støvet op. Mekanismen er normalt placeret under robotten og har en beholder, hvor støvet opsamles.

En robotstøvsuger kan normalt programmeres til at starte rengøringen på bestemte tidspunkter, så den kan arbejde, mens du er væk eller sover. Nogle avancerede modeller kan endda styres og overvåges via en app.

Robotstøvsugere er en populær løsning til hjemmerengøring, da de kan tage sig af den daglige støvsugning og frigøre tid og energi til andre opgaver.

Gode råd, når du køber en robotstøvsuger:

I takt med robotstøvsugernes stigende popularitet, er der desværre også kommet rigtig mange modeller på markedet, som ikke er pengene værd. Ifølge de tests vi har gennemgået forud for vores artikel, fås robotstøvsugere til priser på helt ned til 500 kroner. Men fælles for de billige modeller er, at de klarer sig rigtig dårligt i testene.

Vi anbefaler, at du går efter de kendte mærker og modeller, og ikke er alt for sparsommelig med investeringen. Ellers er det bedre at udskyde købet eller nøjes med den traditionelle manuelle støvsuger.

Et budget på 3-5.000 kroner giver dig mulighed for at anskaffe en god robotstøvsuger med effektiv rengøringsevne – her får du altså noget mere for pengene. De helt dyre modeller koster til gengæld let 8-12.000 kroner. Her får du selvfølgelig alle de nyeste funktioner med, og de dyre modeller gør også lidt bedre rent. Men i den prisklasse betaler du forholdsvis meget for ”de sidste procenter” rengøringsmæssigt.

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en almindelig støvsuger test, hvor du kan se en oversigt over hvilke støvsugere på markedet der har vundet priser i forskellige anerkendte tests.
Vi giver også en række gode råd til ting du bør være opmærksom på når du køber ny støvsuger. Du kan blandt andet læsere mere om hvad du skal være opmærksom på hvis du er allergiker, samt få information om støjniveau, elforbrug og meget mere.

Hvis du gerne vil fortsætte med at gøre rengøringen nemmere for dig selv, så kan du også overveje en robotgulvvasker. På mange punkter minder den om en robotstøvsuger, men renser gulvet frem for at suge støv og skidt.

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Når du skal købe ny robotstøvsuger, skal du overveje:

 • Terræn: Hvordan ser dit hjem ud? Har du mange trapper eller kanter, skal du sørge for, at din nye robotstøvsuger kan klare forhindringerne.
 • Teknologien i støvsugerne er forskellige, de har forskellige funktioner, forskellige højder og placering af børster, der gør dem mere eller mindre velegnet til bestemte opgaver.
 • Tid: Du skal undersøge, hvor længe robotstøvsugeren er om at støvsuge og hvor lang tid, den kan køre pr. opladning. Alt efter dit hjems størrelse, kan det have stor påvirkning på dit valg.
 • Lydniveau: Hvis robotten skal støvsuge, mens du er hjemme, kan du overveje en støjsvag model, for at mindske støjgenerne, når den arbejder.
 • Funktioner: Skal din robotstøvsugere være stemmestyret eller kunne styres via app? Skal den kunne finde hjem til sin ladestation når batteriniveauet er lavt og genoptage arbejdet efter endt opladning? Skal du kunne inddele dit hjem i rum, så du kan nøjes med at støvsuge nogle områder ad gangen?
 • Rengøringsevne: Når du skal vælge den rigtige robotstøvsuger, bør du overveje hvilke overflader dit hjem har, hvilke krav overfladerne stiller til robotstøvsugerens sugeevne og om robotten også skal kunne vaske gulvet for dig. Har du mange gulvtæpper, skal robotstøvsugeren have en kraftigere sugeevne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme