Robotstøvsuger bedst i test – Her er de bedste robotstøvsugere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Robotstøvsuger testvinder guide: Hvis du hører til de mange, der har en travl hverdag, og derfor gerne investerer i tidsbesparende hjælpemidler, har du sikkert allerede overvejet en robotstøvsuger.

Disse støvsugere er på få år blevet meget populære, men der er stor forskel på pris og kvalitet. Med udgangspunkt i en række uafhængige robotstøvsuger test hjælper vi dig til et bedre overblik.

Vi har gennemgået en lang række robotstøvsuger tests fra hele Skandinavien, og har her samlet de bedste testvindere. Vi har gennemgået forskellige tests fra forbrugerråd i de forskellige Skandinaviske lande, samt forskellige tests fra aviser og magasiner, hvor eksperter tester robotstøvsugere og giver dem karakter udfra faktorer som kvalitet og pris. En robotstøvsuger behøver nemlig ikke at vælte budgettet, for at være god. Og hvis du alligevel føler at prisen er for høj, kan du være heldig at finde en robotstøvsuger på tilbud.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Hvad skal man overveje, når man køber en robotstøvsuger?

Filtrering
Mange robotstøvsugere leveres med filtre i høj kvalitet, som kan fange små partikler som støv og pollen, mens andre robotstøvsugere har mindre effektive filtre, som lader partiklerne passere igennem. HEPA-filteret opfanger 99,97 % af alle partikler, der har en størrelse på 0,3 mikron eller større, og filteret er derfor et godt valg for personer med astma eller problemer med allergi. Du bør også overveje størrelsen på filteret, og om det er let at rengøre, da nogle robotstøvsugere har aftagelige filtre, som kan vaskes i opvaskemaskinen, mens andre har filtre, der ikke kan rengøres, men skal udskiftes regelmæssigt. 

Batteri
De fleste robotstøvsugere bruger lithium-ion-batterier, som har tendens til at miste deres opladningsevne med tiden, og det er derfor vigtigt at vælge en model hvor batteriet har en høj kapacitet og kan holde sin opladning i længere perioder. De fleste modeller har batterier, der holder i omkring en time, mens andre har batterier, der kan holde i op til to timer. Du bør også overveje, hvor lang tid det tager at oplade batteriet, da nogle robotstøvsugere har batterier, der kan oplades på to timer, mens andre kan tage op til otte timer, før de er fuldt opladt. 

Yderligere funktioner
En af de funktioner, du bør overveje, er om støvsugeren kan rengøre langs kanter. Det er en fordelagtig funktion, hvis du har trægulve, da det sikrer, at støvsugeren kan rengøre op ad fodlister og vægge. En anden funktion, du skal overveje, er støvsugerens støjniveau. Hvis du har små børn eller kæledyr, skal du måske vælge en støjsvag model for at undgå, at de bliver forstyrret, når robotten kører. Endelig er det værd at overveje, hvilke ekstra funktioner de forskellige modeller har, samt hvilke der passer til din behov. Det kan være ekstra funktioner som selvtømmende skraldespande eller at modellen kommer med en virtuel assistent som Amazon Alexa eller Google Home. 

Pris
Prisen på robotstøvsugere varierer fra omkring 300 kr. til 5000 kr., og det er derfor vigtigt at finde en model, hvor både funktioner og pris opfylder dine behov. Modeller med ruteindstillinger og forhindringsundgåelse er ofte i den dyrere ende, da funktionerne kan være med til at forbedre støvsugerens effektivitet og dermed gør den værd at investere i. Ligeledes ligger modeller med længere batterilevetid og større sugeevne også ofte i den dyrere ende, og prisen afhænger derfor af hvor mange forskellige funktioner modellen har. 

Forbruger- og ekspertanmeldelser
Vi har inkluderet forbruger- og ekspertanmeldelser for at hjælpe dig med at vælge det mest optimale produkt til dine behov. Forbrugeranmeldelser giver dig indblik i, hvordan robotstøvsugeren klarer sig i den virkelige verden, mens ekspertanmeldelser giver detaljerede oplysninger om funktioner og om, hvor godt støvsugeren rengør.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vi har brugt starten af 2023 på at opdatere produktanmeldelsen af iRobot Roomba i7 i750, Roborock S7, iRobot Roomba S9 Plus, iRobot Braava Jet M6, Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI, Neato Botvac D7 Connected, iRobot Roomba 675, Xiaomi Roborock S5 Max, Eufy Robovac L70 Hybrid, Electrolux PI92-6DGM og Xiaomi Roborock S6 Pure. Vi har gennemgået de seneste ekspert- og kundeanmeldelser for at give dig den mest aktuelle og opdaterede information.


iRobot Roomba i7 i7150 – robotstøvsuger til hårde overflader og gulvtæpper

God og alsidig robotstøvsuger

 • Flotte 4,8 stjerner på Roboteksperten
 • 9/10 af Independent.co.uk
 • 60 dages tryghedsgaranti
 • 4.4/5 på Amazon
 • 4.4/5 på Google Shopping

Irobot roomba i7

Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

iRobot Roomba® i7 er en effektiv robotstøvsuger, der er en god hjælp mod støv og dyrehår. Robotstøvsugeren får gode anmeldelser af forbrugere og eksperter, der kalder den et solidt køb. Den har en praktisk app med smart mapping, planlægningsfunktion og historik over støvsugningen. 

 • Tilhørende app
 • Tre rengøringsindstillinger
 • Til hårde overflader og gulvtæpper

Det skal du vide, før du køber iRobot Roomba® i7

Robotstøvsugeren fra iRobot bruger et rengøringssystem i tre trin, som gør alle gulvoverflade rene. Der er en dedikeret app til støvsugeren, hvor du kan igangsætte eller planlægge rengøring, vælge et bestemt område, der skal gøres rent, og se historik over dine rengøringsjobs, så du kan holde øje med, hvor robotten har kørt. 

Den kortlægger hvert rum i dit hjem og laver et smart map. På den måde kan du vælge, hvilke rum der skal støvsuges. Her kan du også oprette specielle zoner, hvor den skal gøre ekstra rent eller hvor den ikke må komme.  i7-modellen har en udtagelig støvbeholder, der kan vaskes. Den er kompatibel med iRobot’s eksterne støvbeholder, men den skal købes separat.

Hvad siger forbrugere og eksperter om iRobot Roomba® i7?

Både forbrugere og eksperter giver gode anmeldelser til iRobot Roomba® i7. Forbrugerne fremhæver, at robotstøvsugeren er nemt at installere samt den brugbare app. Independent.co.uk kalder den for grundig og smart, og selvom den er lidt dyr, vurderer de, at den er investeringen værd. De nævnte også, at robotstøvsugeren var god til at støvsuge under sofaer og andre ofte oversete områder i hjemmet takket være børsten, der fejer kanterne.

Baseret på anmeldelser fra forskellige online-butikker og Amazon fik Roomba i7 en bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner. Kunderne oplyser, at den støvsuger dyrehår uden problemer, har en praktisk smart-app og rengører ca. 60 m2 på omkring én time og 20 minutter. En anmeldelse nævnte dog, at den af og til mister internetforbindelsen, men også at det sjælendt varer længere end en times tid.

Fordele

 • Smart app
 • Poseløs, vaskbar støvbeholder
 • God til dyrehår
 • God til at navigere og kortlægge hjemmet
 • Kan rengøre det meste af huset på én opladning
Ulemper

 • Kan være udfordret af høje dørtrin
 • Afhængig af dit hjem, kan det tage flere timer for støvsugeren at kortlægge huset ordentligt

Forbrugsguidens vurdering 

Denne models smarte 3-trins rengøringssystem er oplagt til hjem med kæledyr, da den uden problemer støvsuger dyregår, mens den imponerende funktion til bortskaffelse af snavs i ladestationen betyder, at du ikke behøver at tømme robotstøvsugeren særligt ofte. Den husker også din gulvplan og justerer hovedet afhængigt af den type overflade, den møder undervejs – et stort plus for hjem med forskellige gulvtyper og tæpper. Det er dog værd at bemærke, at robotten ikke kan køre over forhindringer eller dørtrin på over 2 cm i højden, og selv om appen samt planlægning af zoner og rum fungerer fint, kan det ifølge brugerne tage flere timer, før robotten i første omgang er færdig med at kortlægge hele dit hjem. Alt i alt fortjener denne glimrende robotstøvsuger en plads på vores liste på grund af dens mange ekstra funktioner og gode tilpasningsevne.

Specifikationer
Driftstid: 75 min.
Opladningstid: 90 min.
Støvbeholder: 0,4 L
Sugekraft: 1800 Pa
Mål (BxDxH): 33,9×33,9×9,2 cm
Vægt: 5,2 kg
Gulvvask: Nej
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja

 

Læs også vores egen test af iRobot Roomba j7+ og vores test af iRobot mod Roborock


Roborock S7 – God og prisvenlig robotstøvsuger med gulvvask

Bedste robotstøvsuger med moppe

 • 5/5 t3.com
 • 5/5 Techradar.com
 • 4.5/5 Amazon
 • 4.7/5 Google Shopping
 • 3. plads i test hos Tomsguide, Theverge and Goodhousekeeping
 • 4.5/5 på Techradar

Roborock S7 har en kraftig sugeevne på 2500 PA, der gør den super effektiv. Derudover giver robotstøvsugerens moppe-funktion dig mulighed for at rengøre endnu mere effektivt. Denne model er designet til dem, der ønsker en hybrid robotstøvsuger, der kan klare to rengøringsfaser i én.

 • 3 timers batterilevetid og app-styring
 • Stemmestyring med Alexa, Google Home og Siri 
 • Sugeevne på 2500 PA

Anmeldelse: Produktanalyse af Roborock S7

Støvsuger og moppe i ét
Roborock S7 er en kraftfuld robotstøvsuger, der kan rengøre dine gulve hurtigt og nemt. Den er udstyret med avanceret teknologi, der gør det muligt for den at kortlægge dit hjem og navigere rundt om møbler og andre forhindringer.

3 timers batterilevetid
Robotstøvsugeren har også en batterilevetid på 3 timer, så den burde være i stand til at rengøre hele dit hus, uden at løbe tør for strøm. Derudover kan du styre robotstøvsugeren med den medfølgende app, hvilket gør det nemt at tilpasse rengøringen i hjemmet. Med modellen kan du indstille no-go zoner og planlægge rengøringstider. Det sikrer, at dine gulve altid er rene, uden at du skal bekymre dig om, at robotstøvsugeren kører steder hen, hvor den måske sidder fast eller ikke skal rengøre.

Effektiv rengøring med avancerede teknologier
Den er udstyret med en støvbeholder på 470 ml, hvilket er omkring den gennemsnitlige størrelse på markedet for robotstøvsugere. Dette hjælper den med at opsamle mere snavs og affald. Derudover skrubber robotstøvsugerens Multi-Directional Floating Brush med op til 3.000 omgange pr. minut, hvilket resultere i et rent og pletfrit gulv. Du kan også bruge stemmestyring med Alexa, Google Home eller Siri til at betjene denne robotstøvsuger.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Roborock S7?

Roborock S7 har fået en 5/5-bedømmelse på t3.com, hvor eksperterne roser robotstøvsugerens effektive og innovative design. De skriver, at den fungerede på selv de “tyndeste tæpper”, og de var glade for den intuitive Roborock-app samt dens gulvvask, som de mente er blandt de bedste systemer, de har set.
Forbrugernes vurderinger afspejler samme positive holdning, med en samlet 4,7/5-bedømmelse på Amazon. En af de vigtigste fordele ved denne robotstøvsuger er dens moppe-funktion, der automatisk løfter sig, når den registrerer tæpper eller gulvtæpper.

På Techrader.com har robotstøvsugeren også fået en god vurdering fra eksperterne med en gennemsnitlig score på 4,5/5 stjerner. De var imponeret over dens fleksibilitet, idet man kan vælge mellem fire forskellige indstillinger: Stille, Balanceret, Turbo eller Max. Da de testede Roborock S7’s gulvvast-funktion, fungerede den rigtig godt på indtørrede pletter fra væsker samt på tæpper, hårde gulve og klinker. Roborock S7 løb af med en 3. plads i test på Tomsguide, Theverge og Goodhousekeeping, hvor alle tre hjemmesider skriver, at det er en af de bedste robotstøvsuger på markedet med gulvvask. Tomsguide var vild med at den kunne navigere mellem flere gulvtyper, no-go zoner og kortlægning af huset, men skrev også, at robotstøvsugeren ikke er den bedste til rengøring af dyrehår.

Fordele

 • Hurtig kortlægning af hjemmet
 • Nem og smidig installation
 • God og brugervenlig app
 • God batterilevetid
Ulemper

 • Der findes bedre alternativer til rengøring af hår fra kæledyr
 • Støvbeholderen fyldes hurtigt

Forbrugsguidens vurdering

Roborock S7 er virkelig en god hybrid robotstøvsuger med gulvvask. Den er udstyret med en avanceret teknologi, der gør den i stand til at skrubbe gulvet med 3.000 rotationer i minuttet. Robotstøvsugerens hurtige kortlægning og præcise identifikation af tæpper, gør at den kan rengøre hele hjemmet uden problemer. Med denne model er det også muligt at indstille den, så den kun vasker gulvet i dele af hjemmet, så du undgår at den vasker eventuelt sarte gulve. Men selv om den bestemt har meget at byde på, er S7 måske ikke det bedste valg til rengøring af dyrehår, og dens støvbeholder fyldes ret hurtigt op. Alt i alt tilbyder Roborock S7 nem og effektiv daglig rengøring, uanset om du skal vaske eller støvsuge gulvet.

Specifikationer
 
Driftstid: 180 min.
Opladningstid: 360 min.
Støvbeholder: 0,47 L
Sugekraft: 2500 Pa
Mål (BxDxH): 35×35,3×9,6 cm
Vægt: 4,7 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


iRobot Roomba S9 Plus – robotstøvsuger med tømmestation

Bedste robotstøvsuger til hundehår

 • Testvinder hos Goodhousekeeping og Tomsguide
 • 3. plads i test hos Techradar
 • Bedste premium robotstøvsuger hos Engadget
 • Bedste robotstøvsuger til dyrehår på Independent.co.uk
 • 9/10 stjerner hos Digitaltrends
 • 99% tilfredshed hos Moderncastle

iRobot Roomba S9 Plus – bedst i test hos pricerunner

Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

.

iRobot Roomba S9 Plus har den nyeste teknologi inden for robotstøvsugning. Den kan suge op til 40 gange kraftigere end sammenlignelige modeller i samme prisklasse fra samme mærke, har avancerede sensorer og et yderst effektivt navigationssystem, der sørger for, at dit hjem er rent og pænt, uden at du skal løfte en finger.

Dens Smart Maps kortlægger dit hjem for at sikre en effektiv rengøring, og dens avancerede rengøringshoved tilpasser sig automatisk til forskellige gulvtyper, så det passer til enhver overflade. Udover en smart app, har den også et internt antiallergisystem, der kan opfange og inddæmme 99% af alle allergener, støv og dyrehår. På app’en kan man også angive virtuelle afgrænsninger, så støvsugeren kører uden om visse områder i ens hjem. Det er en god funktion, hvis man vil beskytte særligt skrøbelige genstande, kæledyr osv.

iRobot Roomba S9 Plus vs. markedet

Selvom en robotstøvsuger er et praktisk produkt, der skal kunne hjælpe med den daglige rengøring, er den også en ting, der skal stå fremme i dit hjem. I modsætning til de fleste andre robotstøvsugere på markedet, er der tænkt over looket på iRobot Roomba S9 Plus. Den har et sort mat finish og et bronzefarvet låg i midten. Den er meget stilren og kan derfor sagtens stå fremme i dit hjem uden at ødelægge æstetikken.

Selvfølgelig betyder udseendet ikke alt, og i dette tilfælde er det også kun en ekstra bonus. Det er nemlig en robotstøvsuger, der rent funktionelt ligger i den allerhøjeste klasse. Det får man naturligvis også lov til at betale for, så man må gøre op med sig selv, om det er en investering, man er villig til at lave.

Hvad siger eksperterne om iRobot Roomba S9 Plus?

Roomba S9 Plus er testvinder på Goodhousekeeping og Tomsguide, som begge er enige om, at dette er en af de smarteste og mest grundige robotstøvsugere på markedet. I testen hos Goodhousekeeping lykkedes det robotstøvsugeren at samle 99% af havregryn, sand, bagepulver, nødder og skruer op fra gulvet. 

Den fik også en 3. plads i testen hos Techradar, der var imponeret med dens Power Boost-funktion, der øger sugeevnen på tæpper, samt støvsugerens evne til at støvsuge alt fra fint støv, kiksekrummer og havregryn. Digitaltrends gav den 9/10 stjerner og var vild med den nye 3D-sensor i den forreste del af støvsugeren, der forbedrer Roomba’s vægdetektion, mens Moderncastle var vild med dens sugeevne på trægulve samt lang- og korthårede tæpper. De erklærede også, at den har øget sugekraften 40 gange i forhold til Roomba 600-serien. 

Samtidig har den også fået mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder, som har givet den en samlet bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner. De tilfredse kunder fremhæver støvsugerens evne til at støvsuge dyrehår og det faktum, at den kan styres via en app eller ved hjælp af stemmekontrol på Google Home eller Alexa.

Fordele

 • Optimerede rengøringsruter takket være ny teknologi
 • Grundig rengøring af hjørner og kanter
 • Støvbeholderen tømmes automatisk
 • Ekstra sugekraft
Ulemper

 • I den højere prisklasse
 • Lidt støjende ifølge online-tests

Forbrugsguidens vurdering

Denne model tømmer selv sin støvbeholder, har intelligent navigation og en superstærk sugeevne, der alt sammen bidrager til den lidt høje pris, som ifølge Tomsguide er investeringen værd. I flere tests er det dog angivet, at robotstøvsugeren ikke er særlig støjsvag – særligt når den arbejder på trægulve. Vi besluttede alligevel at inkludere denne populære model på vores liste, da den har fået gode testresultater i rengøringstests og har mange brugervenlige teknologier og funktioner som muligheden for at se kortlægningen af hjemmet, indstille en tidsplan for rengøring, no-go zoner og glimrende stemmestyring.

Specifikationer
 Driftstid: 120 min.
Opladningstid: 90 min.
Støvbeholder: 0,5 L
Sugekraft: 2500 Pa
Mål (BxDxH): 31,1×38,4×9 cm
Vægt: 4,1 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


iRobot Braava Jet M6 – robotstøvsuger med vask og moppefunktion

Bedste robot til gulvvask

 • Høj score hos pcmag.com
 • 4,1 stjerner hos Amazon
 • 60 dages tryghedsgaranti
 • 4.5/5 stjerner hos Tomsguide
 • Anbefalet af redaktionen hos Pcmag
 • 4/5 stjerner hos t3

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker

 

Brug koden “irobotacc25” og få 25% på alt støvsugertilbehør hos iRobot

iRobot Braava Jet M6 tilbyder dig en effektiv og praktisk måde at holde dit hjem rent på. Den bruger banebrydende avanceret navigationsteknologi til at kortlægge dit hjem og bruger en præcisionsstråle til at opløse snavs og skidt, så du får rene gulve. Med en ekstra stor børste til registrering af snavs og et vibrerende rengøringshoved kan Braava Jet M6 klare stort set alle overflader – fra tæpper og trægulve til fliser. Den er også udstyret med Imprint Link-teknologi, som synkroniserer den med Roomba-robotstøvsugere for at give en komplet rengøring.

Har du længe drømt om at gøre rengøringsprocessen mere overkommelig? Så vil iRobot Braava Jet M6 hjælpe dig i mål. Vi betræder gulvet i boligen hver dag, så det er betydningsfuldt, at det ikke bare føles rent – men også er det.

Kvalitetsmaterialer og præcisions-spray

Maskinen er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det unikke ved robotten er uden tvivl den præcisions-spray, der er med til, at maskinen kan fjerne de standhaftige pletter. Robotten ved selv, hvornår opladning er nødvendigt, så den altid præsterer på højeste niveau. 

Hvad siger forbrugere og eksperterne om iRobot Braava Jet M6?

Denne robotstøvsuger har en høj score på 4,5/5 på Tomsguide, hvor den rengjorde et område på 70 kvadratmeter med en tør fejepude på 14 minutter og vaskede gulvet på 30 minutter. Modellen har også en bedømmelse på 4/5 på t3, som roste den for dens gode navigation og dens evne til at fjerne indtørrede pletter på badeværelset. Hos Pcmag er den “redaktørens favorit”, og de skriver, at det er en “kraftfuld, dyr robot, der fejer og vasker dine gulve, så de skinner”. 

Kunderne på Amazon gav Braava Jet M6 en 4,1/5-bedømmelse og kommenterede, at den er i stand til at rengøre gulve og genstridige pletter på gulvtæpper, men skriver også, at den har svært ved at koble sig til ladestanderen nogle gange, mens andre var utilfredse med appen.

Fordele

 • Virtuelle vægge 
 • Præcisions-jetspray
 • Brugstid på 75 minutter
 • Lydsvag 
 • Kompakt
Ulemper

 • Appen kan være lidt svær at bruge for nogle
 • Kan til tider have problemer med at koble sig til ladestanderen

Forbrugsguidens vurdering

Med præcis kortlægning, målrettet rengøring og no-go zoner tilbyder denne model alle fordelene ved en robotstøvsuger i den høje prisklasse. Med denne robot vil du altid have et pænt og rent hjem, da robotstøvsugeren intelligent kan identificere plette og snavs, og enten støvsuge eller vaske dem. De eneste negative tilbagemelderne, vi har kunnet finde fra kunderne, var, at den af og til kan have problemer med at koble sig til ladestationen, og at appen ikke fungerer helt optimalt altid. Vi vurderede, at denne model fortjente en plads på vores liste, fordi den kan rengøre over 90 m2 på en enkelt opladning, er lydløs i drift og har en god ydeevne, uanset om den skal rengøre tørt eller vådt snavs. Som t3 skriver, “den vil gøre et storslået stykke arbejde med vedligeholdelse af dine gulve”, mens de mener, at det er en af de bedste hybrid robotstøvsugere på markedet.

Specifikationer
 Driftstid: 160 min.
Opladningstid: 120 min.
Støvbeholder: 0,48 L
Sugeevne: 2700 Pa
Dimensioner (BxDxH): 25,4×26,9×8,8 cm
Vægt: 2,2 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Niceboy ION Charles i7 – billig robotstøvsuger med moppe

Bedste robotstøvsuger i budgetklassen

Niceboys robotstøvsuger, Charles i7, er en robotstøvsuger og gulvmoppe i én. Det betyder, at den både samler støv op og rengør gulvet.

 • Dækker 100% af dit gulvareal med NaviGate-systemet
 • Lang batteritid
 • Lavt støvniveau, 65 dB

Analyse og anmeldelse af Niceboys Charles i7 robotstøvsuger:

Funktioner
Med Charles i7 robotstøvsugeren fra Niceboy får du 5 rengøringstilstande. De 5 tilstande er: Auto, spot, edge, manuel og zig-zag. Hver tilstand har sin niche. Som eksempel er edge funktionen god til kanter, væge og møbler. Spot er god til hvis der eksempelvis er split kaffe eller lignende i ét område. Dertil er robotstøvsugeren også god til at klare forhøjninger og dørtrin op til 15 mm og så suger den støvet op med sit HEPA filter, hvilket opfanger næsten 100% af alle partikler. Som en vild bonus, kan du med stemmekontrol som Amazon Alexa og Google Assistant styre robotstøvsugeren. Charles i7 kan desuden også holde batteri i op til 2 timer, før den skal tilbage til sin ladestation.

Gulvmoppe og robotstøvsuger
Som nævn ovenfor kan Charles i7 bruges både som robotstøvsuger og gulvmoppe. Robotstøvsugeren er udstyret med systemet AQUA Direct, som er et vandsprøjtesystem, der rengører gulvet. Vandbeholderen, som robotstøvsugeren anvender, er 600 ml stor. Det er dog vigtigt at nævne, at Charles i7 kun kan udføre en af funktionerne af gangen. Det betyder, at du skal indstille den til enten at samle støv op, eller rengøre gulvet.

Fordele

 • Du får med Charles i7 5 rengøringstilstande
 • Støvniveauet er kun omkring 65 dB
 • Fungerer både som robotstøvsuger og gulvmoppe
 • NaviGate-system så hele dit gulvareal bliver rengjort
Ulemper

 • Længere opladningstid end andre modeller

Forbrugsguidens vurdering

Robotstøvsugeren, Charles i7, fra Niceboy kan næsten alt det du gerne vil have fra en robotstøvsuger. Du undgår at skulle bekymre dig om gulvvasken, da støvsugerens indbyggede vandsprøjtesystem gør det for dig. Dertil får du også rengjort selv de sværeste områder med Charles i7, eftersom den anvender NaviGate navigeringssystemet. Den eneste ulempe ved denne model er, at det tager 5 timer at oplade den fuldt ud, hvilket er ca. 2 timer længere end markedsgennemsnittet. Alt i alt synes vi, at denne models effektive støvsugning, gulvvask med intelligent AQUA Direct-vanddosering, og det faktum at den kan købes til en rimelig pris, retfærdiggører robotstøvsugerens plads på listen.

Specifikationer
Driftstid: 120 min.
Opladningstid: 300 min.
Støvbeholder: 0,6 L
Sugeevne: 2.300 Pa
Mål (BxDxH): 25,4×26,9×7,8 cm
Vægt: 2,2 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – robotstøvsuger med AI-teknologi

Blandt de bedste robotstøvsugere, når det kommer til at identificere forhindringer

 • Høj score hos androidauthority.com
 • 4,3 stjerner hos Google Shopping 
 • 4.5/5 på Techradar
 • ’Bedste model til at identificere forhindringer’ hos Pcmag
 • Bedste robotstøvsuger i den øvre mellemprisklasse hos Rtings
 • 4.3/5 på Google Shopping

Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI robotstøvsuger

Denne kraftfulde maskine fra Ecovacs Robotics kombinerer avanceret navigation, laserbarriereteknologi, præcisionskortlægning, adskillige rengøringstilstande og en udskiftelig forbrugsstoftank og resultatet er et rent hjem.

Dens sugekraft på 2000 Pa kan nemt klare snavs og affald, mens moppen tager sig af fugtigt snavs som f.eks. indtørrede cola-pletter eller våde fodspor. Deebot Ozmo T8 AIVI er udstyret med XL Dual Mode Virtual Walls, der giver dig mulighed for at blokere bestemte områder, som du ikke ønsker, robotstøvsugeren skal forsøge at rengøre. Den har også et intelligent AI-visionssystem med dobbelte kameraer til at registrere objekter og forhindringer.

Smarte funktioner sparer dig tid i længden

Det som gør denne robotstøvsuger unik, er dens banebrydende TrueDetect 3D-teknologi. Denne teknologi gør støvsugeren i stand til at identificere og undgå forhindringer på en effektiv måde, der gør, at den adskiller sig fra andre robotstøvsugere på markedet. Det fungerer ved hjælp af en række sensorer, der måler dimensionerne og afstanden mellem objekter, så robotten kan registrere og rengøre omkring forhindringer som møbler og andre forhindringer mere effektivt.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI?

Roborstøvsugeren fra Ecovacs har fået en lang række positive anmeldelser fra både eksperter og kunder. Ifølge Googles samling af brugeranmeldelser fik robotstøvsugeren en score på 4,3 stjerner ud af 5 mulige, blandt andet på grund af dens “nøjagtige kortlægning af hjemmet”, “lange batterilevetid” og “app med mange funktioner”.

Den var også “Redaktørens Favorit” hos PCmag, hvor redaktørerne roste dens “glimrende batterilevetid, evnen til at identificere og undgå forhindringer og en unik monitorering af hjemmet”. Techradar gav robotstøvsugeren en score på 4,5/5 og hyldede den som “den mest kraftfulde og smarteste robotstøvsuger, man kan købe for penge”. Modellen fik også en andenplads i Rtings test af robotstøvsugere i 2023, hvor de fremhævede dens evne til at undgå forhindringer samt den præcise kortlægning af hjemmet. 

Endelig roste Androidauthority robotstøvsugerens førsteklasses gulvvask og støvsugning, men bemærkede, at det tager lidt tid, før man bliver rigtig gode venner med appen.

Fordele

 • Al-teknologi, der kan undgå alle unødige objekter 
 • Enestående batterilevetid
 • Muliggør fjernovervågning af hjemmet med indbygget kamera 
 • Understøtter virtuelle grænseflader såsom Amazon Alexa og Google Assistant-stemme support
Ulemper 

 • Det tager lidt tid at lære appen at kende
 • Ikke det bedste valg til rengøring af tæpper

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI, da den indeholder et hav af funktioner, og har et eksklusivt design. Modellen kan både vaske gulv og støvsuge, og så har den TrueDetect 3D-teknologi, lysteknologi, 3D-scanningsalgoritmer, TrueMapping-teknologi, Oxmo Pro Mopping teknologi, virtuel grænseindstilling, tæppedetektion, individuel rengøring af rum og kortlægning af flere etager. Men som vi har nævnt, kræver det lidt tid, før man bliver vant til appen, og ifølge flere test er den ikke det bedste valg, når det kommer til grundig rengøring af tæpper. Det siger næsten sig selv, men Ecovacs innovative TrueDetect 3D-teknologi adskiller denne model fra resten, og med alle de positive anmeldelser, synes vi, at denne robotstøvsuger er værd at overveje – især hvis du bor i et stort hjem med mange forhindringer.

Specifikationer
 Driftstid: 180 min.
Opladningstid: 390 min.
Støvbeholder: 0,42 L
Sugekraft: 1500 Pa
Mål (BxDxH): 35,3×35,3×9,3 cm
Vægt: 4,7 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Neato Botvac D7 Connected – Brugervenlig og effektiv robotstøvsuger

Anbefalet af Forbrugsguiden

 • 4.5/5 på Trustedreviews
 • Bedste køb hos Englands største testmagasin Independent.co.uk
 • 4,7/5 stjerner hos Skousen.dk
 • 4,5/5 stjerner hos Whiteaway.dk
 • 4.5/5 på Techradar
 • 4/5 på Expertreviews

Neato Botvac D7 Connected – godt anmeldt

Denne robotstøvsuger er udstyret med et intelligent kortlægningssystem, LaserSmart, som giver dig mulighed for at planlægge dens rute gennem dit hjem. I praksis betyder det, at den fjerner støv og snavs hurtigere og mere effektivt end støvsugere, der kører tilfældige ruter. Med kortlægningssystemet kan du også oprette virtuelle grænser, dvs. zoner i hjemmet, som robotstøvsugeren skal holde sig væk fra.  Selvom Neato Botvac D7 Connected ligger et sted i midten rent prismæssigt, er det altså tydeligt, at man får høj kvalitet og flere smarte og hjælpsomme funktioner for pengene.

Neato Botvac D7 Connected vs. markedet

Neato Botvac D7 Connected adskiller sig fra andre robotstøvsugere på markedet, da den ikke har den klassiske runde form, men derimod har form som et D. Den flade side gør, at den nemmere kan komme ind i alle hjørner, hvilket ellers er et problem for mange robotstøvsugere.
Det er også en ret lav støvsuger, hvilket betyder, at den nemmere kan komme under møbler, såsom en sofa. Samtidig er den dog rimelig bred, og det kan være et problem, når den skal igennem smallere passager.

Det kan være meget forskelligt alt efter det hjem, man bor i, hvilken type robotstøvsuger der egner sig bedst. Neato Botvac D7 Connected har dog flere smarte funktioner, der gør, at den kan opfylde langt de flestes behov.
Batteriet har en lang levetid, og det smarte mapping system gør, at den klarer støvsugningen hurtigt og effektivt. Desuden fungerer mapping systemet også i mørke, så du behøver ikke lade lyset være tændt for støvsugeren.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Neato Botvac D7?

Kunderne på det danske marked er også yderst tilfredse med denne robotstøvsuger. Den har bl.a. fået en scorer på 4,7 ud af 5 stjerner på Skousen.dk. Her sammenligner en kunde støvsugeren med en tidligere model vedkommende har haft og skriver: ”Den er i stand til at køre langt på en opladning og støvbeholderen er blevet meget større”.

På Whiteaway.dk har flere tilfredse kunder også anmeldt støvsugeren og her scorer den 4,5 ud af 5 stjerner. En kunde pointerer bl.a., at den er en god hjælp i hverdagen og skriver: ”Jeg købte denne robotstøvsuger som hjælp til hverdagen med et lille barn og 2 katte, og jeg er glad for den. Den har mange funktioner, og fungerer rigtig godt”.

Modellen fik også en 4,5/5-bedømmelse på Techradar, som fremhævede funktionen, der tillader dig at lave no-go zoner, men erklærede “planlægningssektionen kunne være mere brugervenlig.” Trustedreviews gav den samme bedømmelse og anbefalede den til hjem med korthårede tæpper og hårde gulve. På Expertreivews fik den en 4/5-bedømmelse, hvor de fremhævede, at den var god til at undgå forhindringer, der kunne gøre, at den sad fast, samt den detaljerede kortlægning over hjememt og dens kraftige sugeevner, der er kraftig nok til at samle en hel kop lerbaseret kattegrus op på første gennemløb i Eco-tilstand. 

Fordele

 • Effektiv turbo-mode
 • God planlægning af rengøring af rum
 • Godt filter
 • Raffineret børstesystem
Ulemper

 • No-go zoner fungerer kun, når appen bruges.
 • Kan have svært ved at støvsuge smalle områder, grundet dens størrelse.

Forbrugsguidens vurdering

Men som Trustedreviews har anført, gør modellens størrelse, at “den har svært ved at køre i smalle områder” og “no-go zoner er kun aktive, når appen bruges”. Men på grund af den forlængede driftstid på 120 minutter, de variable strømindstillinger, det hidtil usete kontrolniveau og de overvejende positive anmeldelser på internettet mener vi, at denne model fortjener en plads på vores liste. Den kan hurtigt og præcist kortlægge dit hjem, og så er den et passende valg til områder med korthårede tæpper og hårde gulve.

Specifikationer
Driftstid: 120 min.
Opladningstid: 150 min.
Støvbeholderens volumen: 0,7 L
Sugekraft: 2000 Pa
Mål (BxDxH): 33,6×31,9×10 cm
Vægt: 3,5 kg
Gulvvask: Nej
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


iRobot Roomba 675 – robotstøvsuger med stemmestyring

God som førstegangskøb

 • Redaktionens anbefaling på Pcmag
 • 92% score på Bestcordlessvacuumguide
 • 4.4/5 på Amazon
 • 4.3/5 på Google Shopping

iRobot Roomba 675 robotstøvsuger

 

Med sin avancerede rengøringsteknologi og intuitive app-integration er Roomba 675 en praktisk og nem måde at holde dit hjem rent på. Denne slanke og kompakte robotstøvsuger har patenteret Dirt Detect-teknologi, der hjælper den med at identificere mere beskidte områder for grundigere rengøring, samt børstehår, der sørger for, at hjørner og kanter også får en tur. Med sit tretrins rengøringssystem og dobbelte børster til flere overflader kan den nemt gå fra tæpper til hårde gulve og samtidig opsamle alt fra små støvpartikler til dyrehår. Desuden hjælper den automatiske og justerbare funktion den med at tilpasse højden for effektivt at rengøre både tæpper og hårde gulve.

Nem at indstille og vedligeholde

iRobot Roomba 675 vil automatisk skifte på justeringer og indstillinger alt efter hvilket underlag, som maskinen befinder sig på. Medfølgende er stemmekontrol, Wi-Fi forbindelse og app-service, som er unikke funktioner, du får med i det prisvenlige køb.  

Hvad siger forbrugere og eksperterne om iRobot Roomba 675?

Ifølge Googles samling af brugeranmeldelser fik robotstøvsugeren en bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner, og flere kommenterede, at den er effektiv til rengøring af hår fra kæledyr, at man får meget for pengene, nem installation og meget mere. På Amazon har robotstøvsugeren også en flot score på 4,4 ud af 5 stjerner.

Hos PCMag er den “redaktionen anbefaling”, og de bemærkede dens glimrende evne til at gøre rent, samt ekstra funktioner såsom Wi-Fi-forbindelse, app-styring, kortlægning af hjemmet og stemmestyring – alt sammen til en overkommelig pris. Bestcordlessvacuumguide var enig i, at denne robotstøvsuger er en af de bedste prisvenlige robotstøvsugere til rengøring af tæpper, og konkluderede, at det var den “bedste mulighed af alle Roomba-modellerne i 600-serien på grund af dens lavere pris og iRobot-appen.” Eksperterne bemærkede dog, at den ikke leveres med nogle premium-funktioner, og at den nogle gange ikke vender tilbage til sin ladestation af sig selv.

Fordele

 • Understøtter app- og stemmestyring 
 • Muliggør planlagte rengøringer
 • Tilpasser sig automatisk til forskellige gulvoverflader 
 • Registrerer og fokuserer på stærkt snavsede områder
Ulemper

 • Vender ikke altid automatisk tilbage til basen, når den er færdig 
 • Kan forbigå snavs på tæpper

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler iRobot Roomba 675 på baggrund af produktets respekterede, pålidelige og erfarne producent. Den er effektiv, og bevæger sig elegant udenom objekter, ligesom robotten formår at interagere med appen, indeholder innovative børster, ny teknologi, samt formår at gøre rengøring let og ubesværligt for forbrugeren.

Men som Pcmag nævner, har robotstøvsugeren nogle gange svært ved at vende tilbage til basen automatisk, når den er færdig, og af og til misser den snavs på gulvtæpper. Alt i alt er vi enige med kundeanmeldelserne på nettet og kan sige, at dette er en robotstøvsuger, der tilbyder brugervenlige funktioner til en rimelig pris. Hvis du aldrig har ejet en robotstøvsuger, så kunne dette være en god model at starte med. 

Specifikationer
Driftstid: 90 min.
Opladningstid: 180 min.
Støvbeholder: 0,6 L
Sugekraft: 1500 Pa
Mål (BxDxH): 33x33x9,4 cm
Vægt: 3,5 kg
Gulvvask: Nej
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Xiaomi Roborock S5 Max – topscorende robotstøvsuger

God to-i-én robotstøvsuger i mellemprisklassen

 • 5/5 på Trustedreviews
 • Redaktørens anbefaling på Techadvisor
 • 4.3/5 på Smart-home-fox.co.uk
 • Meget positive anmeldelser fra Androidauthority og Independent.co.uk
 • 4.8/5 på Google Shopping
 • 4.8/5 på Amazon

Xiaomi Roborock S5 Max – bedst i test hos pricerunner

S5 Max har en avanceret række sensorer, herunder lasermapping med 14 individuelle sensorer, der kan registrere objekter så små som 10 mm i bredden. Det, der virkelig adskiller denne robotstøvsuger fra andre robotstøvsugere, er dens tri-børstesystem og intelligente pathfinding-teknologi, som hjælper den med at gøre dit hjem ordentligt rent, uanset møbler og andre forhindringer. Med en sugekraft på 2000Pa og en lydstyrke på op til 62 dB tilbyder denne robotstøvsuger super god sugeevne, samtidig med at den er ret støjsvag.  

Takket være de avancerede AI-funktioner kan S5 Max endda genkende tæppebelagte overflader og automatisk øge sugekraften, når det er nødvendigt. Desuden gør stemmekontrol via Amazon Alexa eller Google Home det utrolig nemt at starte en rengøring eller tjekke robotstøvsugerens status.

Xiaomi Roborick S5 Max vs. markedet

Denne robotstøvsuger adskiller sig fra andre, da det faktisk ikke kun er en støvsuger. Den har en indbygget vandtank, som gør, at den også kan vaske dine gulve.
Det gør den til en yderst brugbar hjælper, når det kommer til rengøring. Den kan stort set klare det hele for dig.
Samtidig er det en støvsuger i den mere prisvenlige ende på trods af dens mange smarte funktioner.

Det er en to-i-en robotstøvsuger og gulvmoppe, der har mange brugbare funktioner. Samtidig er den langt mere prisvenlig end andre robotstøvsugere, uden at man er gået på kompromis med kvaliteten.
Det er en rigtig god hjælper til den daglige rengøring, især hvis man har trægulve, linoleumsgulve eller andre hårde gulve, der tit skal vaskes.
Har man hovedsageligt gulvtæpper, er denne støvsuger dog også et godt køb. Den har nemlig en rigtig god sugeevne og navigerer nemt over forskellige overflader.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Xiaomi Roborock S5 Max?

Trustedreviews gav robotstøvsugeren en perfekt score på 5/5 og roste dens gulvvask og kraftige støvsugning. Den fik også en “Redaktørens Anbefaling” på Techadvisor, som fremhævede dens evne til at støvsuge, vaske gulv og udføre planlagte rengøringer uden problemer. Det lykkedes dem også at rengøre en hel lejlighed med hårde gulve på én opladning.

Smart-home-fox.co.uk testede S5 Max sugeevne med sand, havregryn og linser på tæpper. Testen viste gode resultater, om end der var lidt havregryn tilbage i et af hjørnerne. Androidauthority og Independent.co.uk har begge rost robotstøvsugeren og givet den meget positive anmeldelser samt fremhævet den medfølgende app, hvor du kan redigere støvsugerens rute, indstille den til et bestem rengøringsprogram og vælge, hvornår den skal starte. 

På Googles sammenlægning af brugeranmeldelser og Amazon har robotstøvsugeren fået en imponerende bedømmelse på 4,8 ud af 5 stjerner. De var bl.a. vilde med dens kunstige intelligens, der hurtigt og effektivt kortlægger hjemmet, og dens evne til også at rengøre kanter. Nogle kunder mener dog, at dens gulvvask på ingen måde erstatter manuel rengøring og efterlader store pletter.

Fordele

 • Kraftfuldt batteri
 • Stor volumen til opsamling af støv
 • Forbedret funktion til aftørring
Ulemper

 • Ingen advarsel, når støvbeholderen er fuld
 • Har svært ved effektivt at vaske store pletter

Forbrugsguidens vurdering

Dette er en to-i-en robotstøvsuger med gulvvask, der har mange brugbare funktioner. Samtidig er den langt mere prisvenlig end andre robotstøvsugere, uden at man er gået på kompromis med kvaliteten. Det er en rigtig god hjælper til den daglige rengøring, især hvis man har trægulve, linoleumsgulve eller andre hårde gulve, der tit skal vaskes. Der er dog nogle få ulemper, såsom manglende indikator på fuld støvbeholder og en lidt svag gulvvask, når det kommer til større pletter. Ikke desto mindre ændrer det ikke vores overordnede positive indtryk af denne velfungerende robotstøvsuger, der både kan støvsuge og vaske gulvet. Desuden fik den mange positive tilbagemeldinger på nettet, og som Techadvisor skriver, “hvis du vil have mest muligt for dine penge, er dette en god og alsidig robotstøvsuger til en fornuftig pris”.

Specifikationer
Driftstid: 150 min.
Opladningstid: 360 min.
Støvbeholder: 0,46 L
Sugekraft: 2000 Pa
Mål (BxDxH): 35,3×35,3×9,7 cm
Vægt: 3,5 kg
Gulvvask: Nej
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Eufy Robovac L70 Hybrid – robotstøvsuger med lasernavigation

Ideel til daglig rengøring

 • Positive anmeldelser fra Reviewed og Smartrobotreviews
 • 7/10 på Digitaltrends
 • 4.4/5 på Google Shopping

Eufy Robovac L70 Hybrid

Eufy RoboVac L70 Hybrid er en robotstøvsuger, der er designet til at rengøre effektivt og præcist. Modellen er udstyret med laserstyring og navigation og er i stand til at kortlægge komplekse rum og præcist navigere rundt om forhindringer.

Desuden har den et overraskende lavt støjniveau på kun 57 decibel. Det sikrer, at du ikke bliver forstyrret, når den kører, om det så er derhjemme eller på kontoret. Robotstøvsugeren leveres også med et HEPA-filter, som kan opfange allergifremkaldende partikler fra dyr, hvilket er særligt attraktivt for dem, der lider af allergi.

Effekt kortlægning med nyeste softwareopdateringer

Eufy Robovac L70 Hybrid er en robot, der er let medgørlig, har en glidende bevægelse og er fleksibel. Det er en af de mest pålidelige maskiner på markedet, og mødet mellem de fysiske funktioner igennem de nyeste softwareopdateringer med fokus på rengøringsegenskaberne og det æstetiske udtryk får produktet til at gå op i en højere enhed. 

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Eufy Robovac L70?

Robotstøvsugeren har fået positive anmeldelser fra en lang række anmeldere og hjemmesider. Smartrobotreviews skriver blandt andet, at dens “navigation er på niveau med de dyrere robotstøvsugere”, og Digitaltrends giver den en 7/10-bedømmelse og hævder, at den er “værd at købe, hvis du leder efter en anstændig to-i-én løsning, der ikke er for dyr.” Desuden har L70 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping, hvor brugerne er glade for dens fire sugestyrker, lange batterilevetid og hurtige opladning.

Fordele

 • Taler sammen med smartphones 
 • Laser navigation 
 • Godt batteriliv 
 • Meget kraftfuld støvsugning og vask af gulve
Ulemper

 • Det er lidt akavet at tømme støvbeholderen

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Eufy Robovac L70 Hybrid, der med BoostIQ- og kortlægnings-teknologi samt iPath-lasernavigation sørger for en god og effektiv rengøring af dit hjem. Men vi må gøre opmærksom på, at støvbeholderen kun er tilgængelig via låget i toppen, og skal fjernes i samme ombæring som det vaskbare filter. Dette gør det en smule besværligt at tømme den, samlignet med andre modeller på markedet. Afslutningsvis vil vi sige, at det er en fin robotstøvsuger med gulvvask-funktion, der bruger et metodisk S-formet rengøringsmønster i stedet for at køre ind i vægge og ændrer kursen gentagne gange. Dette mønster følges selv i åbne områder for at garantere, at hver eneste kvadratcentimeter af dit gulv bliver støvsuget og rengjort.

Specifikationer
Driftstid: 150 min.
Opladningstid: 360 min.
Støvbeholder: 0,45 L
Sugekraft: 2200 Pa
Dimensioner (BxDxH): 35,5×35,5×10,2 cm
Vægt: 3,8 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Electrolux PI92-6DGM – robotstøvsuger i trekantet design

Smart trekantet støvsuger, ideel til rengøring i hjørner

 • 4.3/5 på Google Shopping
 • 7/10 score hos Wired

Electrolux PI92-6DGM robotstøvsuger

En detaljeret gennemgang af Electrolux PI92-6DGM

Robotstøvsuger med mulighed for at lagre ruter
Electrolux PI92-6DGM er en vinder i den travle hverdag, da den ikke nødvendigvis kræver et lettilgængeligt gulv. Den er funktionsdygtig selv på terræn med vanskeligheder. Produktets hårdføre stædighed er et godt tegn, og den anvender det til at levere et færdigt rengøringsresultat uanset, hvad den støder på. 

Ligger der ofte genstande på gulvet hjemme hos dig? Så vil den systematiske Electrolux PI92-6DGM ikke svigte, når den møder løse objekter på ruten. Den bestræber sig på at gøre arbejdet færdigt med de bedste intentioner. 

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Electrolux PI92-6DGM?

En tilfreds anmelder hos Google Shopping fortæller, at den er: ”Precise in tracking and mapping” og den modtager 4,2 stjerner. The Wired gav den en pæn anmeldelse på baggrund af dens enkelhed, præcise 3D-kamera-navigation og relativt støjsvage design. De erklærede dog, at dens høje pris og manglen på flere grundlæggende funktioner, der findes på billigere modeller (som f.eks. stemmestyring), er en potentiel ulempe hos nogle forbrugere.

Fordele

 • God tilgængelighed 
 • Flot rengøringsresultat
 • Undgår løse genstande på gulvet
Ulemper

 • Ret høj pris i forhold til manglen på basale funktioner

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Electrolux PI92-6DGM, da den sørger for et flot rengøringsresultat på baggrund af det funktionspakkede udgangspunkt. Det er et sikkert produkt, der vil frem i verden. Robotten kan lagre forskellige navigationsruter, så hvis du bor på kvadratmeter fordelt over flere etager, så er den kvalitetssikker. Vi må dog bemærke, at denne model mangler nogle af de grundlæggende funktioner, som findes på de billigere robotstøvsugere. Vi mener dog, at den stadig er værd at overveje, da dens trekantede design gør den rigtig god til at rengøre steder, hvor andre robotstøvsugere ikke kan komme ind – særligt i hjørner. Dertil skal det også nævnes, at den filtrerer luften for 99,9 % af mikrostøv og at navigationen virker godt via Pure-appen.

Specifikationer
Driftstid: 120 min.
Opladningstid: 120 min.
Støvbeholder: 0,7 L
Sugekraft: 1600 Pa
Mål (BxDxH): 28×32,5×8,5 cm
Vægt: 3,5 kg
Gulvvask: Nej
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Xiaomi Roborock S6 Pure – robotstøvsuger med moppefunktion

Godt prisvenligt valg

 • Høj score hos the-ambient.com
 • 4,6 stjerner hos Google Shopping
 • ”Vores anbefaling” hos The-ambient
 • 9.2/10 på Techwalls
 • 4.6/5 på Google Shopping
 • 4.5/5 på Amazon

Xiaomi Roborock S6 Pure robotgulvvasker

Xiaomi Roborock S6 Pure er en avanceret robotstøvsuger, der er designet til at rengøre effektivt og grundigt. Dens sugekraft på 2000 Pa gør det muligt for den at opsamle snavs og støvpartikler af forskellige størrelser, mens dens Carpet Boost-funktion automatisk øger sugekraften til det maksimale, når den registrerer tæpper.

Xiaomi Roborock S6 Pure robotgulvvasker gør dine gulve pletfrie og skinnende. The-ambient.com giver maskinen høj score med fokus på den høje værdi, som den giver for et relativt beskedent beløb.

Hvad siger brugere og eksperterne om Xiaomi Roborock S6

Hos Google Shopping har produktet modtaget 4,6 stjerner, og en tilfreds anmelder erklærer den en som en uundværlig del af familien.

Den er blevet testet af hele 7 kilder, hvor Techhive.com og Pocket-lint.com erklærer den som vinderen af “Editors’ Choice”, mens den har fået 4,5 ud af 5 stjerner hos henholdsvis Techadvisor.co.uk og Trustedreviews.com. Her skriver de fx: “The Roborock S5 was one of our favourite vacuum cleaners, delivering the quality of clean we’d expect from a much more expensive cleaner.”

Businessinsider.com er også stor fan af denne moderne støvsuger og indikerer da også, at de varmt kan anbefale den. På Expertreviews.co.uk imponerer den kraftigt og får hele 5 ud af 5 stjerner. Techradar.com er også dybt imponeret over dens effektivitet i forhold til pris og giver den 4 ud af 5 stjerner.

Roborock S6 Pure kan både støvsuge og vaske dit gulv. For at opnå de bedste resultater kan du kombinere funktionerne. Ligesom de fleste andre moderne robotstøvsugere giver Roborock S6 Pure dig mulighed for at oprette virtuelle no-go zoner. Det kan være smart, hvis du ikke vil have, at robotstøvsugeren vælter hundens vandskål eller sidder fast i en forlængerledning.

Roborock oplyser, at den kan rengøre områder på over 200 kvadratmeter, og i den laveste indstilling skulle den have en batterilevetid på 150 minutter. Når den er ved at løbe tør for strøm eller er færdig med at støvsuger og gøre rent, så kører den selv ind i ladestanderen og lader. Denne robotstøvsuger har også et vaskbart filter, der kan fange animalske allergener.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Xiaomi Roborock S6 Pure?

Roborock S6 Pure er “Vores Anbefaling” på The Ambient, som var vilde med dens evne til at indstille no-go zoner samt den adaptive rutealgoritme, som beregner den mest effektive rengøringsrute baseret på rummets form og forhindringer. Techwalls kunne godt lide den lange batterilevetid, stemmestyring via Alexa og laserafstandsmåler med høj præcision (LiDAR), som kan skabe en nøjagtigt kortlægning af huset, men de nævnte også, at den tidligere Roborock S5 Max havde flere indstillinger, når det kom til gulvvask.

Fordele

 • Automatisk genopladning og fortsæt-funktion 
 • Taler sammen med smartphones
 • Ubegrænset arbejdsareal 
 • Moppefunktion
 • Kortlægning
Ulemper

 • Lidt støjende
 • Mangler lidt nogle avancerede indstillinger til gulvvask

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Xiaomi Roborock S6, da den fejer og mopper det bedste, den har lært, så du ikke længere skal kæmpe med den traditionelle støvsuger og gulvspand. Det hårde rengøringsarbejde står robotten for. Den indeholder mange lækre funktioner som: en støvbeholder-indikator, vaskbart filter, kompatibel med smartphone, et genopladeligt batteri, skemalægnings-funktioner, kantrengøring og laser-afstandssensorer. Gennem vores analyse er vi dog stødt på nogle ulemper ved modellen, såsom et lidt højt støjniveau og mangel på avancerede gulvvask-funktioner, som findes på tidligere modeller. Selvom S6 Pure og den originale S6 er ret ens, koster S6 Pure mindre, og derfor mener vi, at modellen er værd at tage i betragtning, hvis du leder efter en robotstøvsuger, der også kan vaske dit gulv, til en fair pris.

Specifikationer
Driftstid: 180 min.
Opladningstid: 360 min.
Støvbeholder: 0,46 L
Sugekraft: 2000 Pa
Mål (BxDxH): 35x35x9,6 cm
Vægt: 3,2 kg
Gulvvask: Ja
Kortlægning af hjemmet: Ja
Registrering af forhindringer: Ja
Automatisk opladning: Ja


Gode råd, når du køber robotstøvsuger:

I takt med robotstøvsugernes popularitet, er der desværre også kommet rigtig mange modeller på markedet, som ikke er pengene værd. Ifølge de tests vi har gennemgået forud for denne artikel, fås robotstøvsugere til priser på helt ned til 500 kroner. Men fælles for de billige modeller er, at de klarer sig rigtig dårligt i testene.

robotstøvsuger anmeldelse

Vi anbefaler, at du går efter de kendte mærker og modeller, og ikke er alt for sparsommelig med investeringen. Ellers er det bedre at udskyde købet eller nøjes med den traditionelle manuelle støvsuger.

Et budget på 3-5.000 kroner giver dig mulighed for at anskaffe en udmærket robotstøvsuger med god rengøringsevne. Her får du rigtig meget for pengene. De helt dyre modeller koster til gengæld let 8-12.000 kroner. Her får du selvfølgelig alle de nyeste tendenser og funktioner med, og de dyre modeller gør også lidt bedre rent. Men i den prisklasse betaler du forholdsvis meget for ”de sidste procenter” rengøringsmæssigt set.

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en almindelig støvsuger test, hvor du kan se en oversigt over hvilke støvsugere på markedet der har vundet priser i forskellige anerkendte tests.
Vi giver også en række gode råd til ting du bør være opmærksom på når du køber ny støvsuger. Du kan blandt andet læsere mere om hvad du skal være opmærksom på hvis du er allergiker, samt få information om støjniveau, el-forbrug og meget mere.

For at forsætte i robotafdelingen, kan vi også henvise til vores robotplæneklipper test, hvor vi har samlet en række testvindende robotplæneklippere fra forskellige uvildige tests. I artiklen ser vi også nærmere på en række gode råd ved køb af robotplæneklipper.


Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Når du skal købe ny robotstøvsuger, skal du overveje:

 • Terræn: Hvordan ser dit hjem ud? Har du mange trapper eller kanter, skal du sørge for, at din nye robotstøvsuger kan klare forhindringerne.
  Teknikken i støvsugerne er forskellige, de har forskellige funktioner, forskellige højder og placering af børster, der gør dem mere eller mindre velegnet til bestemte opgaver.
 • Tid: Du skal undersøge, hvor længe robotstøvsugeren er om at støvsuge og hvor lang tid, den kan køre ad gangen. Alt efter dit hjems størrelse, kan det have stor påvirkning på dit valg.
 • Lydniveau: Hvis du skal støvsugere, mens du er hjemme, kan du overveje en støjsvag model, for at mindske støjgenerne, når den arbejder.
 • Funktioner: Skal din robotstøvsugere være stemmestyret eller kunne kontrolleres via en app? Skal den kunne finde hjem til sin ladestation når batteriniveauet er lavt og genoptage arbejdet efter endt opladning? Skal du kunne inddele dit hjem i rum, så du kan nøjes med at støvsuge nogle områder ad gangen?
 • Rengøringsevne: Når du skal vælge den rigtige robotstøvsuger, bør du overveje hvilke overflader dit hjem har, hvilke krav overfladerne stiller til robotstøvsugerens sugeevne og om robotten også skal kunne vaske gulvet for dig. Har du mange gulvtæpper, skal robotstøvsugeren have en kraftigere sugeevne.

Robotstøvsuger Test – Disse tests har vi gennemgået: 

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön offentliggjorde i 2015 den måske hidtidige største test af robotstøvsugere med et udvalg på hele 25 forskellige modeller. Testen synes mere objektiv end de fleste andre tests, forstået på den måde, at der ikke er medtaget beskrivelse af de enkelte modeller, men kun karakterer på det parametre, der er testet. Testparametrene er inddelt i hovedområderne støvsugning, batteri, håndterbarhed, støvbeholder og lydniveau. Hvert hovedområde er yderligere inddelt i en række mere specifikke underområder, hvor du kan se hver enkelt vurdering særskilt. Du kan se hele Råd & Rön-testen online her, men det kræver dog, at du er betalende abonnent.

Techwalls

Techwalls.com er det ideelle informationscenter for teknisk kyndige mennesker, der ønsker at holde sig ajour med de seneste nyheder og produkter inden for teknologisektoren. De tilbyder en omfattende gennemgang på forskellige områder, lige fra forbrugerelektronik og smart home-teknologi til softwareapplikationer og spil. 

Roborock S6 Pure – Du kan se anmeldelsen her.

Opdateret den: 16/02/2021

Reviewed

Reviewed.usatoday.com er en hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at finde ekspertanmeldelser om en lang række produkter og tjenester.   

Eufy Robovac L70 Hybrid – Du kan se anmeldelsen her.

Opdateret den: 27/10/2022

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er et norsk onlinemagasin, der beskæftiger sig bredt med tidsaktuelle emner med forbrugervinkel. Magasinet bringer med jævne mellemrum tests af forskellige produkter, og et eksempel er testen af iRobot Roomba 880 fra december 2014, som er frit tilgængelig for alle. Testen adskiller sig fra de øvrige tests vi refererer til, idet der ikke testes op imod andre produkter. Det giver en mere dybdegående analyse og test, men besværliggør en direkte sammenligning. Magasinet har dog også tidligere testet andre robotstøvsugere på samme vis. Du kan læse hele testen gratis her.

Dinside.no har desuden testet en robotstøvsuger fra Electrolux. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

TV2.no 🇳🇴
TV2.no er onlineplatformen for Norges TV2, og her har man bl.a. testet 6 robotstøvsugere i en artikel fra november 2014. I modsætning til de øvrige tests er der i forbindelse med artiklen åbnet op for brugerkommentarer. Her er der yderligere informationer og erfaringer at hente. Kritiske læsere stiller dog også spørgsmålstegn ved de anvendte testkriterier, som på visse områder kan synes lidt tilfældige.

Aftenposten.no 🇳🇴
Den norske avis Aftenposten.no udgav i oktober 2015 en artikel, hvor 6 forskellige robotstøvsugere er testet. Robotstøvsugerne er testet og vurderet af Susanne Frennert, som er doktorgradskandidat i rehabiliteringsteknik ved Lunds Tekniska Högskola i Sverige, hvor hun først og fremmest har beskæftiget sig med robotstøvsugere som hjælpemiddel til ældre. Testen giver en meget subjektiv vurdering af de enkelte modeller (baseret på Susanne Frennerts ekspertise), men understøttes dog af delkarakterer for brug/håndtering, kvalitet og kapacitet, samt opsummering af de mest positive parametre ved den pågældende støvsuger. Artiklen er gratis tilgængelig på avisens hjemmeside.

Tek.no 🇳🇴
Det norske onlinemagasin Tek.no har fokus på teknik og gadgets, og tilbyder både relevante tests, guides og diskussionsfora. Magasinet har i april 2016 offentliggjort en test med topmodellerne fra de 5 største producenter af robotstøvsugere og er gratis at læse. Artiklen er skrevet af den erfarne it- og teknologijournalist Kurt Lekanger, og adskiller sig fra de øvrige tests ved udelukkende at fokusere på producenternes topmodeller. Artiklen følges op af en interessant debat, hvor forfatteren selv drøfter test og modeller med læserne. Bemærk at testen er opdelt over flere sider. Links il de efterfølgende sider findes i bunden af artiklen.

Alt om Data 🇩🇰
Alt om Data har i marts 2017 foretaget en test af Severin Chill robotstøvsugeren. Testpanelet er især begejstret for brugervenligheden, ydeevnen og prisen. Magasinet har lavet en dybdegående gennemgang af robottens styrker og svagheder, hvor de blandt andet ser nærmere på dens evne til at opfange katte og hundehår fra gulvtæpper. Hele testen er gratis at læse og kan findes ved at klikke her.

Trustedreviews 🇬🇧
Trustedreviews.com er en stor international testside, der dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her har Trustedreviews.com testet forskellige robotstøvsugere:

Læs mere her om testen af Kobold VR 200.

Læs mere her om testen af iRobot Roomba 875.

Foruden de allerede nævnte produkter har expertreviews.co.uk også testet Neato Botvac D6 Connected. 

Du kan se anmeldelsen her

Techradar.com 🇬🇧
International teknologi-side, som bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden samt anmeldelser af diverse elektriske produkter til hjemmet. Du kan læse deres test af Dyson 360 Eye her.

T3 🇬🇧
Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de største britiske aviser og den beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv og her har avisen testet Dyson 360 Eye.

Techcrunch.com 🇺🇸
Techcrunch er et førende teknologi-medie, som blandt andet har fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt nyheder om teknologiindustrien. Magasinet har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

Which? 🇬🇧
Which? er Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter.  Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter og her har de testet Dyson 360 Eye. Læs mere her, men bemærk venligst, at fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

The Verge 🇺🇸
The Verge er en amerikansk nyhedsside, som dækker både teknologi, videnskab, kunst og kultur og de har blandt andet foretaget en grundig test af Dyson 360 Eye.

Chip.de 🇩🇪
Chip er et tysk onlinemagasin, som hovedsageligt beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet tester desuden udvalgte produkter, blandt andet Dyson 360 Eye.

Android authority

Roborock S5 Max – Du kan se testen her.

Testet den: 21/12/2021

Stuff.tv 🇬🇧
Stuff.tv er onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også tests og anmeldelser af forbrugerprodukter og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

The Independent 🇬🇧
Avisen er en af de største britiske aviser. Der skrives blandt andet om nyhedsstof, sport, politik og udland, men forbrugerstof har også en plads i avisen.

I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye.

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet en iRobot Roomba støvsuger. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
Magasinet M3.se er en del af det svenske IT-netværk IDG, og her har man i flere omgange testet robotstøvsugere. Man er dog her opmærksom på, at teknikken hele tiden udvikles og forbedres, så derfor udgav magasinet i november 2015 en ny test med 6 nyere modeller, testet af Andreas Bergsman. I testen vurderes robotstøvsugerne på en skala fra 1-10, men alle testede modeller scorer dog relativt højt. Testen kan læses gratis af alle. Men bemærk at testen er delt over flere sider, og at linket til de efterfølgende sider er en smule skjult blandt det øvrige indhold. M3.se har desuden også foretaget en anden test af robotstøvsugere, som bl.a. omfatter Neato Botvac Connected samt Electrolux Pure i9. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Testfakta.se 🇸🇪
Testtakta.se er en svensk online testside, som foretager forskellige vurderinger af diverse forbrugerprodukter til hjemmet. Testfakta.se foretage disse test i laboratorier for at få de mest korrekte målinger. Testfakta.se har her testet 7 forskellige robotstøvsugere. Ønsker du at læse mere, kan du finde hele anmeldelsen her.

Gearbrain.com 🇺🇸
Gearbrain.com er en online teknologi-side med fokus på gadgets, teknik og teknologi. Her har de teknologiske eksperter testet robotstøvsugeren iRobot Roomba 616. Læs mere her.

Google 🇩🇰
Google Shopping giver forbrugerne mulighed for at lufte deres holdning om virksomheder, forhandlere eller produkter. Forbrugerne anmelder Nespresso Gran Lattissima-kaffemaskine fra Delonghi. 

Du kan se anmeldelsen af Neato Botvac D4 Connected her

Du kan se anmeldelsen af iRobot Roomba 675 her

Du kan se anmeldelsen af Electrolux PI92-6DGM her

Du kan se anmeldelsen af Roborock robotstøvsuger E4 her

Du kan se anmeldelsen af Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S7 her

Du kan se anmeldelsen af Roborock S6 Pure her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her

Amazon 🇺🇸
Amazon bliver kategoriseret som en af verdens større handelssider. Forbrugere kan hjælpe andre købere ved at afgive bedømmelser af produkter fra 1 til 5 stjerner og skrive en kommentar.

Du kan se anmeldelserne af Eufy Robovac L70 Hybrid her

Du kan se anmeldelserne af iRobot Braava Jet M6 her

Du kan læse anmeldelserne af iRobot Roomba® i7 her.

Pricerunner.dk 🇩🇰
Pricerunner indeholder produkter, der bliver prissammenlignet. De udfører undersøgelser, der vurderer produkterne – og ikke mindst sammenligner dem på andre parametre. 

Eksperterne har udført en test, der inkluderer både Neato Botvac D6 Connected og Electrolux PI92-6DGM.

Testen er opdateret den: 8. september, 2021.
Du kan læse testen her

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com giver oplysning omkring hvilke produkter, som du med ro i maven kan købe, ligesom de råder dig til, hvordan du anvender dem. 

Du kan se anmeldelserne af Neato Botvac D4 Connected her og her

Du kan se anmeldelserne af Roborock S7 her og her

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com anvender forskellige vinkler til at vurdere produkterne, ligesom du får rig mulighed for at se de enkelte vurderinger blive sammenlignet med hinanden.

iRobot Roomba 675 er anmeldt af eksperterne hos PCMag.com.

Anmeldelsen er udført den: 18. maj 2020
Du kan se anmeldelserne her

Eksperterne har også anmeldt iRobot Braava Jet M6.

Anmeldelsen er udført den: 20. november 2019
Du kan se anmeldelserne her

The-ambient.com 🇺🇸
The-ambient.com dækker produkter, der bidrager til at gøre boligen til et smart home.

De har anmeldt Roborock S6 Pure. 

Anmeldelsen er udgivet den: 18. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com ønsker at vejlede forbrugeren i digitale, elektroniske og teknologiske produkter.

De har anmeldt Eufy Robovac L70 Hybrid. 

Anmeldelsen er udgivet den: 24. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Androidauthority.com 🇺🇸
Androidauthority.com hjælper forbrugeren med at navigere i digitale trends.

De har anmeldt Ecovacs Deebot Oxmo T8 AIVI. 

Anmeldelsen er udgivet den: 4. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com sørger for at forbrugerne anskaffer sig teknologi, der er baseret på et informeret grundlag. Eksperterne viser vejen til de rigtige produkter.

De har anmeldt Roborock robotstøvsuger E4. 

Anmeldelsen er udgivet den: 19. januar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Smartrobotreviews

Smartrobotreviews.com er et uafhængigt medie, der er dedikeret til at give omfattende rådgivning om de nyeste robotprodukter til forbrugere. Med opdateret indhold af høj kvalitet har Smartrobotreviews.com til formål at hjælpe læserne med at træffe informerede købsbeslutninger. 

Eufy Robovac L70 Hybrid – Du kan se anmeldelsen her.

Opdateret den: 06/11/2021

Moderncastle

Moderncastle.com er et informationscenter for gør-det-selv entusiaster. Her findes detaljerede anmeldelser af boligudstyr samt inspirerende kommentarer om indretningsmuligheder og tendenser.

iRobot Roomba s9 Plus – Du kan se anmeldelsen her.

Opdateret den: 16/12/2022

Pcmag

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Du kan se testen her.

Testet på: 02/10/2020

iRobot Roomba 675 – Du kan se testen her.
Testet den: 02.05.2015 18/05/2020

Bestcordlessvacuumguide

Bestcordlessvacuumguide.com er den ultimative kilde til at finde alle de oplysninger, du har brug for, så du kan træffe en velinformeret beslutning om at købe den bedste trådløse støvsuger. Med anmeldelser, vurderinger og sammenligninger af de bedste modeller på markedet er Bestcordlessvacuumguide.com fyldt med nyttigt indhold, der vil hjælpe dig med at finde frem til det bedste valg.

iRobot Roomba 675 – Du kan se testen her.

Opdateret den: 20/01/2021

Digital trends

iRobot Roomba s9 Plus – Du kan se anmeldelsen her.

Testet på: 18/10/2019

Eufy Robovac L70 Hybrid – Du kan se anmeldelsen her.

Testet den: 24/10/2019

Trustedreviews

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.

Testet på: 02/10/2018

Roborock S5 Max – Du kan se testen her.

Testet den: 01/06/2021

Techadvisor

Techadvisor er en hjemmeside for folk, der ønsker at holde sig ajour med de seneste tech-nyheder og -anmeldelser. De har et passioneret team af eksperter, der leverer upartisk rådgivning, ‘Give Aways’, købsvejledninger og dybdegående anmeldelser for at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter.

Roborock S5 Max – Du kan se testen her.

Testet på: 07/10/2021

Techradar

Roborock S7 – Du kan se testen her.

Testet på: 02/07/2021

iRobot Roomba S9 Plus – Du kan se testen her.

Testet d: 18/08/2021

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Du kan se testen her.

Opdateret den: 10/02/2021

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.

Testet den: 17/07/2018

T3

Roborock S7 – Du kan se testen her.

Opdateret den: 12/10/2021

iRobot Braava Jet M6 – Du kan se testen her.

Opdateret den: 25/10/2021

Expertreviews

Neato Botvac D7 Connected – Du kan se testen her.

Testet den: 29/11/2021

Tomsguide

Du kan se testen af de bedste robotstøvsugere her.

iRobot Braava Jet M6 – Du kan se testen her

Opdateret den: 06/08/2021

Engadget

Engadget.com er en teknologiblog og et nyhedssite, der skriver om det seneste inden for forbrugerelektronik, gadgets, spil, underholdning og meget mere. 

Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere her.

Goodhousekeeping

Good Housekeeping er et websted, der giver dig alt fra opskrifter til produktanmeldelser og inspiration til boligindretning. Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere her.

The verge

Da vi har inkluderet Roborock S7 i vores analyse, kan du se resten af deres test af robotstøvsugere her.

The Independent

Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere her.

Smart-home-fox.co.uk

På hjemmesiden Smart-home-fox.co.uk tester og vurderer en gruppe af smart home-entusiaster de bedste og mest populære smart home-produkter for dig.

Roborock S5 Max – Du kan se testen her.

Opdateret den: 04/11/2022

Wired

Wired.com er et medie, der har til formål at bringe de seneste nyheder fra teknologiens, den digitale kulturs og videnskabens verden. De rapporterer om de vigtige udviklinger og tendenser inden for disse genrer, som er værd at læse om. 

Electrolux Pure i9 – Du kan se anmeldelsen her.

Testet på: 14/07/2018

Rthings.com 🇺🇸

Rthings.com hjælper forbrugeren med at finde de bedste produkter og nyeste trends på markedet.

De har anmeldt iRobot Roomba 675.  

Anmeldelsen er udgivet den: 22. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Du kan se deres test af de bedste robotstøvsugere i 2023 her.


Læs også vores Affugter test-guide og aircondition test-oversigt


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


InnovaGoods – let og kompakt

 • 80 minutters batterilevetid
 • Budgetvenlig robotstøvsuger

Capida InnovaGoods

En detaljeret gennemgang af InnovaGoods

Bor du i en mindre lejlighed eller i et lille rækkehus, kan Capida støvsugeren være det rette valg for dig. Den smarte og kompakte robotstøvsuger hører til nogle af de billigste på det danske marked. Det er ikke kun den lave pris, du får glæde af, når vælger modellen fra Capida. Den budgetvenlige støvsuger er designet med et effektivt batteri, der lades op på kort tid.

Det tager cirka 2 timer for batteriet at blive ladet fuldt op, så du kan rengøre dine gulve derhjemme, uden du selv skal i arbejde. På en fuld opladning kan den elegante og budgetvenlige støvsuger arbejde i op til 80 minutter. Det anbefales, at du lader den helt op, før du tager den i brug den første gang.

Capida robotstøvsugeren er programmeret til selv at skifte position, så den får fjernet støv fra både de store gulvflader og de mindre kroge. 

Du behøver ikke at have erfaring med en robotstøvsuger for at få glæde af modellen fra Capida. Støvbeholderen er let at fjerne og montere igen, så du kun skal forholde dig til at have støvsugeren ladet op fra dag til dag. 

Fordele

 • Lav pris
 • Effektiv opladningstid
 • Stort batteri
 • Gratis fragt
 • 10% i rabat, hvis du tilmelder dig Capida’s nyhedsbrev
Ulemper

 • Lavere kvalitet sammenholdt med de dyre robotstøvsugere 

Forbrugsguidens vurdering

Som følge af den budgetvenlige pris skal du være opmærksom på, at Capida støvsugeren er lavet i et mindre robust design. Den er fremstillet af plastik, og den har en lavere kvalitet sammenholdt med de dyreste støvsugere på markedet. Fordelen ved plast er, at det er et letvægtsmateriale. Dette tillader dig nemt at kunne tage støvsugeren med dig, hvis du har rum med dørlister. Overfladen kan tørres af efter behov med en fugtig klud. 

Specifikationer
Lavet af plastik
Hvidt look
80 minutters batterilevetid


Electrolux ERV5210TG 

Electrolux Anubis ERV5210TG

.

Electrolux Anubis ERV5210TG har været medtaget i en test hos svenske Testfakta.se, som har foretaget grundige analyser af 7 forskellige robotstøvsugere, hvor de har set på parametre som bevægelighed, rengøringsevne, håndterbarhed og teknik.

Electrolux Anubis ERV5210TG klarer sig rigtig flot på de fleste parametre, og derfor tøver Testfakta.se ikke med at udnævne modellen til testvinder. 

Derfor er denne model testvinder

Testfakta.se har kåret Electrolux Anubis ERV5210TG som testvinder af flere grunde. De har først og fremmest set på, hvor gode modellerne i testen er til at suge støv og skidt op, og det gælder både på tæpper og hårde gulve.

Denne robotstøvsuger klarer sig rigtig godt her og fjerner langt det meste støv på begge underlag. Der findes også andre modeller i testen, som gør det godt, men Electrolux Anubis ERV5210TG er den robotstøvsuger, som klarer sig bedst overordnet set på støvfjernings-parameteret.Electrolux Anubis ERV5210TG robotstøvsuger

Electrolux Anubis ERV5210TG er designet med en trekantet form med børster i siden, som gør det muligt at foretage en bedre rengøring i kroge og langs paneler og i hjørner. Når først batteriet er ladet op (det tager omkring 3 timer), så kan denne robotstøvsuger gøre rent på hjemmets gulve og tæpper i en time, før den igen skal lades op. Der findes et display på oversiden af Electrolux Anubis ERV5210TG, og her kan man også følge med i opladningsprocessen.

Man kan enten vælge at styre rengøringen direkte på den trekantede Electrolux Anubis ERV5210TG’s krop, eller man kan benytte sig af den medfølgende fjernbetjening, så man ikke skal rende rundt efter modellen.

Man behøver heller ikke frygte, at den kører ind i alle forhindringer som stole, borde og trapper, for modellen er udstyret med en sensor. Eksperterne fra Testfakta.se har netop også analyseret, hvor gode robotstøvsugerne er til at fjerne støv fra kanter og hjørner, og her imponerer Electrolux Anubis ERV5210TG virkelig, idet modellen kun misser en enkelt millimeter helt inde ved kanten.

Mens Electrolux Anubis ERV5210TG støvsuger hjemmets gulve og tæpper, opsamler den støv og skidt i en støvbeholder med filter, som sørger for, at støvpartiklerne ikke siver tilbage ud i huset. Denne beholder kan fjernes og påsættes med et enkelt klik.

Electrolux Anubis ERV5210TG måler 20 cm x 35 cm x 9 cm og vejer 1,4 kilo.

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB.

Udvalgte fordele ved Electrolux Anubis ERV5210TG:
🌪️ Effektiv testvinder som er god både til hårdt gulv og tæpper
🌪️ Trekantet form med børster i siden
🌪️ God helt inde ved kanter og hjørner
🌪️ Kan støvsuge 1 time per opladning
🌪️ Sensor der måler forhindringer


Roborock robotstøvsuger E4 – god og omkostningsvenlig robotstøvsuger

 • Høj score hos techgearlab.com
 • 4,7 stjerner hos Google Shopping

Roborock robotstøvsuger E4

Er det altid en evig kamp, når den traditionelle støvsuger hives frem? Så bestil den ultimative rengøringshjælp i form af en Roborock robotstøvsuger E4. 

Google Shopping giver produktet 4,7 stjerner, og en tilfreds kunde fremhæver produktet som: ”a game changer”, mens techgearlab.com har fokus på et navigationssystem i absolut topklasse uden, at produktet sprænger budgettet. 

Skånsom mod møbler og kanter med hurtig reaktion

Produktet har stærke sensorer og reaktionsevne, som vil nedsænke maskinens hastighed, når den kommer tæt på genstande. Produktet er derfor skånsomt for boligen, og det er godt givet ud, når du ikke selv kan styre maskinen. Du kan på én enkel opladning fjerne snavs og skidt i det klassiske parcelhus.  

Vi anbefaler Roborock robotstøvsuger E4 grundet innovative funktioner. Det er et produkt, der har en effektiv sugende ydeevne, moppefunktionen er fremragende, let kompatibel med smartphone applikationer og en simpel kortfunktion over boligens område. Den leverer kvalitetsrengøring i topklasse.

Fordele

 • Fantastisk navigation 
 • Prisvenlig 
 • God batterilevetid 
 • God mod mikroorganismer
Ulemper

 • Kunne være bedre med dyrehår 
 • Kan ikke blokere moppeområder 
 • Ingen mulighed for brugerdefineret navigation

Specifikationer
Støvopsamling: Uden pose
Støvkapacitet: 0,64 liter
Tank kapacitet: 0,18 liter 
Driftsområde: 200 m2
Kæledyrshårsfjerner: Ja
Indikator: Opladningsindikator, batteriindikator, fejlindikator, Wi-Fi indikator
Inkluderet tilbehør: Sidebørste, hovedbørste, selvopladelig base, opladningskabel, vandtank og moppeklud
Maksimalt støjniveau: 69 dB


iRobot Roomba 980 – med stor støvbeholder

 • Testvinder hos norske Tek.no
 • Topscorer hos norske Dinside.no

iRobot Roomba 980

.
Det norske magasin Tek.no testede i 2016 topmodellerne fra 5 forskellige producenter af robotstøvsugere, og her opnåede iRobot Roomba 980 en klar førsteplads. Modellen er dog også væsentligt dyrere end de øvrige modeller, men testpanelet finder, at prisforskellen er retfærdiggjort i resultaterne, hvor denne model især er overlegen ved støvsugning af gulvtæpper, der ellers tit volder problemer for både robot- og almindelige iRobot-Roomba-980-undersidestøvsugere.

I testen hos Tek.no er iRobot Roomba 980 således den eneste robotstøvsuger, som konsekvent yder højere eller på linje med de bedste af de øvrige. Testpanelet er generelt begejstret for funktionalitet og brugervenlighed på denne model. Dog ligger støjniveauet en smule højere end de mest lydsvage robotstøvsugere, men placerer sig dog rimelig midt i feltet, hvilket betyder, at iRobot Roomba 980 heller ikke hører til blandt de mest støjende.

Fordele

 • God navigering
 • God absorbering af støv og god sugeevne sammenlignet med andre produkter på markedet
 • Stor beholder til opsamling af støv
 • Udmærket tilbehør
Ulemper

 • En smule langsom

Du kan se en video om iRobot 980 fra Roboteksperten her:


Neato Botvac D6 Connected robotstøvsuger – kraftfuld og fleksibel robotstøvsuger

 • God anmeldelse hos Pricerunner.dk
 • Høj score hos trustedreviews.com

Neato Botvac D6 Connected robotstøvsuger

Bruger du størstedelen af tiden sammen med vores pelsede bedste venner? Eller har du selv en livlig hundeven eller fældende kat løbende rundt på matriklen? Så vil en Neato Botvac D6 Connected blive din nye bedste ven, og med stor garanti gøre det sjovere med husdyr

Hos pricerunner.dk modtager den en god anmeldelse på baggrund af den høje driftssikkerhed. Det er med den kraftfulde motor muligt at levere et sublimt rengøringsresultat. Trustedreviews.com fremhæver den høje score af produktet i forbindelse med robotstøvsugerens kraft og saft. 

Præcis navigation med programmerbare “no-go”-områder

Neato Botvac D6 Connected indeholder en innovativ og nytænkende midterbørste, der effektiviserer rengøringsresultatet med op til 70 %. Produktet er en anelse bredt, hvorfor du bør være opmærksom på, når den passerer smalle områder. Neato Botvac D6 Connected er kompatibel med Ultra-Performance Filter. Den vil være oplagt til hjem, hvor der er personer med støvallergi, da det boostede filter sørger for, at snavset bliver i maskinen – i stedet for at have for mange efterladenskaber på vejen.

Vi anbefaler Neato Botvac D6 Connected på baggrund af produktets præcise navigationssystem, der gør det muligt at introducere den til alle hjørner og kanter af rummene. Den er kompatibel med din smartphone, så du kan fortælle, hvor der er no-go områder, så du ikke skal frygte, at den trænger ind på forbudte overflader. Det er især produktets effektivitet og lange driftstid, der kommer dig til gode.

Fordele

 • Fremragende navigation
 • Toprensning på hårde gulve og gulvtæpper 
 • Understøtter no-go områder
Ulemper

 • Vanskelig med manuelle bevægelser 
 • Højt støjniveau

Specifikationer
Smartphone app: Ja
Automatisk opladning: Ja
Indikator for tømning: Ja
Rengør flere rum: Ja
Trappesensor: Ja
Vådmoppe: Nej
Lydniveau (dB): 70 dB
Højde: 10 cm
Vægt: 3,4 kg
Bredde: 33,5 cm
Dybde: 31,9 cm
Køretid: 120 min
Beholderkapacitet: 0,7 liter
Ladetid: Op til 150 min
Inkluderet tilbehør: 1x ladestation, 1x ledning, 1x spiral combo-børste, 1x sidebørste, 1x ultra performance filter, 1x magnetbånd (2m.), renseværktøj


iRobot Roomba 875

4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 875 robot

.Robotstøvsugeren iRobot Roomba 875 har været inkluderet i to forskellige tests, hvor eksperter har testet, vurderet og anmeldt modellen. De to tests er udført af den internationale testside Trustedreviews.com samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

iRobot Roomba 875 klarer sig rigtig godt i begge tests, og derfor modtager modellen et stempel som topscorer hos Råd & Rön og en score på 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com.

Udstyret med tretrins-rengøringssystemet AeroForce

iRobot Roomba 875 er skabt til at gøre effektivt rent på gulv og tæpper, og derfor kommer modellen med gode sugeevner. Disse kommer i form af det innovative tretrins-rengøringssystem AeroForce, der er designet til at fjerne 50 procent mere støv, små partikler, snavs og hår fra alle underlag – både hårde gulve og tæpper.

Modellen har et særligt fokus på allergivenlighed, blandt andet via fjernelse af dyrehår, og så er modellen udstyret med det allergivenlige HEPA-filter, som holder det opsamlede støv nede i støvbeholderen, så det ikke kommer tilbage ud i rummet. Det gør iRobot Roomba 875 til et oplagt valg, hvis der er allergikere i hjemmet.

Selvstændig robotstøvsuger

iRobot Roomba 875 er en selvstændig model, der selv kan opfange og registrere det, den oplever. Det gælder for eksempel, hvis modellen kører over meget snavsede områder i hjemmet, hvorefter disse områder udsættes for en ekstra grundig rengøring. iRobot Roomba 875 kommer også med flere sensorer, således at modellen selv kan registrere møbler, forhindringer eller trapper, hvorefter der lægges en anden rute.

Denne robotstøvsuger kan arbejde omkring en times tid per opladning, hvorefter den selv returnerer til ladestationen, og så er den udstyret med en smart timer, som gør, at man kan planlægge, hvornår modellen skal arbejde – for eksempel når man ikke er hjemme.

Eksperterne: Imponerende god rengøring

iRobot Roomba 875 er blandt andet blevet testet af den internationale testside Trustedreviews.com, som giver modellen en meget høj score. Den gode bedømmelse begrundes med, at eksperterne mener, at denne model leverer et imponerende godt rengørings-resultat, og det gælder i hele rummet – især også kanterne på de hårde gulve, som ellers kan være svære at komme til.

Eksperterne vurderer også, at denne model er meget effektiv mod dyrehår, som den let opsamler, og så er den både nem at programmere og stillegående i brug.

Trustedreviews.com har trods den gode score også nogle ulemper ved modellen, og det drejer sig blandt andet om, at denne robotstøvsuger ikke er helt så effektiv omkring hjørnerne, og så skal den tømmes relativt ofte.

Det bemærkes også, at iRobot Roomba 875 er en noget dyr model, og så skal man være opmærksom på, at opladningsstationen er så let, at den skal holdes fast for ikke at vælte.

Specifikationer ved iRobot Roomba 875:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35,3 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Støjniveau: 58 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Fordele

 • Imponerende rengøringsresultater
 • Effektiv dækning af rummene
 • God til at fjerne pels fra kæledyr
 • Skånsom mod møbler
 • Lydsvag rengøring
Ulemper

 • Kan ikke komme ind i hjørnerne
 • Kan ikke rengøre kanterne på gulvtæpper
 • Letvægts-dock skal fastgøres

iRobot Roomba 966

✅ 4 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk

iRobot Roomba 966 robotstøvsuger

.
iRobot Roomba 966 er blevet testet af den britiske testside Expertreviews.co.uk, hvor eksperterne har afprøvet og testet, hvor godt iRobot Roomba 966 fungerer. Der er blevet set på flere parametre som pris, design, funktioner og evnerne inden for støvsugning, og iRobot Roomba 966 beviser sit værd og får en flot samlet score af eksperterne.

Især modellens gode evne til ikke at sætte sig fast plus de mange gode funktioner er nogle af de plusser, der fremhæves.

Derfor er denne model populær

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk forklarer om iRobot Roomba 966, at denne model gør lige præcis det, man ønsker af en robotstøvsuger – den arbejder grundigt og fjerner støv, den sætter sig ikke fast og så returnerer den selv til basen, når den er færdig med at arbejde eller er ved at løbe tør for strøm.

Udseendemæssigt har iRobot Roomba 966 et rundt design, som fremmer bevægeligheden med kun få knapper ovenpå til at styre og indstille modellen.irobot-roomba-966-robotstøvsuger

iRobot Roomba 966 er skabt til at gøre det besværlige støvsugerarbejder for forbrugeren, så han eller hun ikke behøver støvsuge efter med en almindelig støvsuger. For at sikre en optimal rengøring har iRobot Roomba 966 et AeroForce rengøringshovedmodul med Generation 2 motor, og iRobot Roomba 966 er desuden udstyret med børste på siderne, hvilket sikrer et bedre resultat, når modellen arbejder inde ved kanter og hjørner.

iRobot Roomba 966 kan både bruges i større og mindre hjem, da den har en arbejdstid på maksimalt 75 minutter.

Modellen kan komme langt på den tid, og herefter tager det 2 timer at få ladet batteriet helt op – man behøver som forbruger dog ikke selv holde øje med modellens arbejde, for når den er færdig med rengøringen, så vender den automatisk tilbage til basen og oplader sig selv.

Hvis man har et større hjem, kan man programmere iRobot Roomba 966 til at have en ”virtuel væg”, og det betyder, at man selv afgrænser et område, hvor iRobot Roomba 966 skal arbejde.

iRobot Roomba 966 giver også forbrugeren muligheden for at kunne indstille, hvornår man ønsker, at modellen skal starte. Denne timer gør, at man kan slippe for at være hjemme, når modellen gør rent, da man kan programmere den til at starte for eksempel halvanden time, inden man kommer hjem.

Er man hjemme, når iRobot Roomba 966 skal arbejde, så bliver man dog ikke forstyrret meget, for lydniveauet er lavt på kun 58 dB. Mens iRobot Roomba 966 støvsuger, opsamler den støvet i en beholder på 0,6 liter, hvor støvpartiklerne ikke slipper ud igen.

iRobot Roomba 966 er også udstyret med et HEPA-filter, som sikrer den bedst mulige filtrering af støvpartikler.

Styres via app

iRobot Roomba 966 kan styres med iRobot Home app’en via Wi-Fi, og det er særlig praktisk, hvis man sætter robotten i gang, når man ikke er hjemme. Via denne app kan man både indstille sin planlægning og overvåge iRobot Roomba 966, mens den arbejder, så man er i fuld kontrol, selv om man ikke er hjemme.

iRobot Roomba 966 fjerner støv og snavs fra både hårde gulve og tæpper samt helt inde ved kanter og hjørner.

Modellen er udstyret med en sensor, som måler, om der er forhindringer nærtforestående. Er der det, finder modellen en anden rute, og det er en af grundene til, at iRobot Roomba 966 ikke sætter sig så let fast.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk bemærker her, at iRobot Roomba 966 i deres øjne er den bedste model på markedet angående dette aspekt.

iRobot Roomba 966 måler 13,3 cm x 42 cm x 52 cm og vejer 3,9 kilo.

Lydniveauet ligger på kun 58 dB.

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 966:
🌪️ AeroForce rengøringshovedmodul og børste på siderne
🌪️ Arbejdstid på 75 minutter inden opladning
🌪️ Timer-funktion
🌪️ Kan styres med iRobot Home app
🌪️ Med velfungerende sensorer

Du kan her se en reklamevideo fra iRobot, hvor de viser modellen frem: 


iRobot Roomba 616 

Anbefalet af teknologisiden Gearbrain.com
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

irobot-roomba-616

 

Robotstøvsugeren iRobot Roomba 616 har været inkluderet i to forskellige eksperttests, som tæller henholdsvis den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt teknologisiden Gearbrain.com.

iRobot Roomba 616 klarer sig generelt godt i begge tests, og derfor modtager modellen gode scorer og kommentarer.

Enkel men kraftfuld model

iRobot Roomba 616 hører til de lidt mere simple og enkle iRobot Roomba-modeller, og derfor kommer modellen for eksempel heller ikke med muligheden for at blive styret fra telefonen via en app.

Denne model styres i stedet direkte på kroppen og er dermed ikke så avanceret som andre modeller – det gør til gengæld også, at prisen vil være mere overkommelig.

iRobot Roomba 616 er dog stadig udstyret med den samme teknologi som de øvrige modeller i serien, og det tæller det tredobbelte rengøringssystem, der består af to store roterende børster, som indfanger både støv og skidt samt en sidebørste, som tager sig af sider, vægge og kanter i hjemmet.

Unikt navigationssystem

iRobot Roomba 616 har mere moderne teknologi i sit indre ud over det tredobbelte rengøringssystem.

Modellen er nemlig også udstyret med det unikke iAdapt-navigationssystem, som sikrer en så høj effektivitet og optimalt bevægelsesmønster som muligt. Dette system fungerer ved løbende at måle arealet samt at registrere gulvets forhold og derefter tilpasse rengørings-bevægelserne til forholdene.

Modellen er også udstyret med en detektor for snavs, og når der registreres områder, der er meget snavsede, så ydes der en ekstra grundig rengøring her.

Model med flere sensorer

iRobot Roomba 616 kommer med et såkaldt XLife-batteri, som gør, at modellen kan arbejde lidt længere per opladning. For denne robotstøvsuger er der tale om op til 90 arbejdsminutter per opladning, og opladning af modellen tager herefter de gængse tre timer, som er gældende for de fleste modeller i iRobot Roomba-serien.

iRobot Roomba 616 kommer desuden også med flere forskellige sensorer, som både hjælper med til at beskytte hjemmet og modellen selv – her er tale om både en faldsensor og en bumper-sensor.

Faldsensoren har den funktion, at modellen så selv kan registrere, hvis der er en trappe i nærheden, således at den ikke falder ned, mens bumper-sensoren gør, at modellen ikke støder ind i vægge, møbler eller forhindringer og skader dem.

Eksperterne: God model til prisen

iRobot Roomba 616 er blandt andet blevet testet af teknologisiden Gearbrain.com, som er rigtig glade for denne model. Eksperterne synes, at mange af iRobot Roomba robotstøvsugerne er noget dyre, så derfor besluttede de sig for at se, hvad en af de mindre modeller – iRobot Roomba 616 – kunne klare.

Modellen overrasker positivt ifølge eksperterne, for den leverer et virkelig godt rengøringsresultat til prisen.

Herudover kommenteres det, at denne robotstøvsuger er meget brugervenlig og let at anvende. Dog skriver eksperterne også, at hvis man investerer i denne model, så skal man være klar over, at den ikke kommer med mange avancerede indstillinger, og derfor vil det være op til den enkelte forbruger, om modellen passer til ens behov.

Specifikationer ved iRobot Roomba 616:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 34 centimeter i diameter
Vægt: 3,6 kilo
Støjniveau: 61 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,5 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: Op til 90 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 616:
🌪️ Enkel model med god pris
🌪️ Tredobbelt rengøringssystem
🌪️  iAdapt-navigationssystem
🌪️ Snavs-detektor
🌪️ Fald- og bumper-sensor


Kobold VR 200

3,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Kobold VR 200

.Robotstøvsugeren Kobold VR 200 er blevet testet af det store testside Trustedreviews.com. Modellen er blevet testet på forskellige parametre såsom støvsuge-evner, brugervenlighed, funktioner, batteri og anvendelighed, og eksperterne fra begge kilder er rigtig glade for modellen.

Skabt til rengøring på tæpper

Kobold VR 200 er en flot og moderne robotstøvsuger med et lavt design, som er skabt til at fremme mulighederne for at kunne køre ind under møbler for at foretage en mere grundig rengøring. Denne model er også skabt til at kunne rengøre både hårde gulve men især tæpper grundigt, og derfor er modellen udstyret med en særlig DC-motor.

Denne motor gør nemlig, at modellen kan suge støvet op helt nede i tæppefibrene. Kobold VR 200 kommer dertil også med en opsamlingsbørste, der er specialudviklet til formålet, som yderligere fjerner rester af støv og snavs.

Avanceret sensorsystem

Kobold VR 200 er en intelligent robotstøvsuger, og derfor er den skabt med et avanceret sensorsystem, som gør, at den både kan fastlægge den mest optimale rute samt holde øje med både hjørner og vægge. Modellen er også udstyret med sidebørster på det runde design, så rengøringen bliver så grundig som mulig. Kobold VR 200 kommer også med en fald-sensor, der betyder, at den kan opfange, hvis der er forhindringer i vejen, som kan gøre, at modellen vil vælte. Dermed beskytter denne robotstøvsuger sig selv mod at komme til skade.

Modellen er yderligere designet til at kunne arbejde længe, således at så meget som muligt af hjemmet bliver støvsuget per batteriopladning – den maksimale køretid ligger på 90 minutter.

Herefter vender robotstøvsugeren automatisk tilbage til ladestationen og får tanket batteriet op.

Kobold VR 200 hører yderligere til de smarte og moderne robotstøvsugere, der kan kommunikere med telefonen via en app.

Eksperterne: God navigation og god rengøring

Kobold VR 200 er blandt andet blevet testet af den internationale testside Trustedreviews.com, som er meget imponerede over modellen. Trustedreviews.com skriver, at her er tale om en robotstøvsuger, der først og fremmest gør rigtig grundigt rent og opsamler rigtig meget støv på sin vej. Modellen kommer også med et virkelig godt navigationssystem, som fremmer effektiviteten, og så vurderer eksperterne, at denne model også har den fordel, at den er meget stillegående.

Kobold VR 200 høster desuden ros for sin klogskab og intelligens, men eksperterne nævner også nogle ulemper vedrørende denne robotstøvsuger. Disse ulemper involverer blandt andet, at de ikke synes, at modellen har nok funktioner, hvilket gør, at man ikke får så meget valuta for pengene, som man burde.

Der gøres også opmærksom på, at her er tale om en bred model, som kan have problemer med at komme til i smalle passager.

Specifikationer ved Kobold VR 200:
Højde: 9 centimeter
Bredde: 34 centimeter i diameter
Vægt: 5 kilo
Støjniveau: 70 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,5 liter
Arbejdsareal: Op til 120 m2
Køretid på én batteriopladning: Op til 90 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

 Udvalgte fordele ved Kobold VR 200:
🌪️ Model med lavt design
🌪️ Udstyret med DC-motor
🌪️ Med specialudviklet opsamlingsbørste
🌪️ Unikt og avanceret navigationssystem
🌪️ Model med mange sensorer

Du kan her se en video fra Koboldline.dk om Kobold VR 200:


iRobot Roomba 866

 • Vurderet til 4,1/5 stjerner af ProductReview

irobot-roomba-866

.
Robotstøvsugeren iRobot Roomba 866 er en af de førende robotstøvsugere på markedet, hvilket også afspejler sig i de anmeldelser som den har fået.

AeroForce-rengøring

iRobot Roomba 866 kommer i et flot og helt rundt design samt en lav højde, hvilket gør, at modellen vil have let ved at komme ind under møbler. Modellen er udstyret med den sædvanlige, avancerede rengøringsteknologi, som man ser i alle iRobot Roomba-modellerne, og det tæller her AeroForce-rengøringssystemet, som er et tretrins-system.

Dette system er designet til at fjerne 50 procent mere snavs end normalt med en høj vakuum-effekt. Modellen er skabt til at kunne gøre rent på alle typer af underlag, og ud over at suge støvet op er modellen også skabt til at opdage og fjerne skidt, snavs, mindre partikler og hår fra dyr.

God til hjemmet med allergikere

iRobot Roomba 866 er som nævnt skabt til at kunne fjerne dyrehår effektivt, og derfor vil denne model være et oplagt valg, hvis man både har pelsede kæledyr og allergikere i familien.

Modellen foretager en meget grundig rengøring, idet den som nævnt er skabt til at opfange mere end blot støv, og når den opdager, at der er særligt snavsede områder i hjemmet, så intensiverer den rengøringen omkring disse områder.

iRobot Roomba 866 kører i hjemmet via et unikt navigationssystem, hvor den tilmed selv kan registrere både møbler, ledninger og andre forhindringer – det gælder desuden eventuelle trapper, for modellen er også designet til at kunne registrere disse. Det betyder, at den kan beskytte sig selv og ikke falde ned og gå i stykker.

Enkel men smart model

iRobot Roomba 866 hører til de lidt mere enkle og simple robotstøvsugere fra iRobot Roomba-serien, og man styrer denne model på selve kroppen – den har nemlig ikke muligheden for at blive styret med telefonen via en app.

Dog kommer denne model med en smart timer-funktion, som gør, at man kan indstille modellen til at arbejde på bestemte tidspunkter – for eksempel når man ikke er hjemme, så man ikke bliver forstyrret.

iRobot Roomba 866 kommer desuden med en god batterilevetid på 60 minutter per opladning, og herefter tager opladningen omkring de tre timer, hvilket er den gængse opladningstid for iRobot Roomba-modellerne.

Specifikationer ved iRobot Roomba 866:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Støjniveau: 58 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsareal: Op til 100 m2
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 866:
🌪️ Enkel og simpel iRobot Roomba-model
🌪️ AeroForce-rengøringssystem
🌪️ Allergivenlig model
🌪️ Udstyret med detektorer mod snavs og skidt
🌪️ Med flere sensorer


iRobot Roomba 896

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 896

.

 

Robotstøvsugeren iRobot Roomba 896 har været inkluderet i en større test af flere forskellige robotstøvsugere, som er udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Sammen med de øvrige modeller er denne robotstøvsuger blevet testet på parametre såsom støvsuge-evner, fleksibilitet, brugervenlighed, funktioner og bevægelighed, og de svenske eksperter vurderer, at iRobot Roomba 896 er en velfungerende model. Det belønnes med et stempel som topscorer.

Model med meget teknologi

Hvis man leder efter en robotstøvsuger, der er udstyret med den helt moderne teknologi, så vil iRobot Roomba 896 være et godt valg. Denne model kommer nemlig med muligheden for at blive styret via ens egen telefon ved at anvende den tilhørende app fra iRobot.

I denne app kan man således programmere, indstille og overvåge rengøringen – også selv om man ikke er i hjemmet.

iRobot Roomba 896 er yderligere udstyret med muligheden for Wi-Fi, hvilket giver modellen flere muligheder. Denne robotstøvsuger er også så moderne, at den kan fungere via stemmestyring.

Teknologi er nøgleordet

Teknologi er det mest præcise nøgleord, når det kommer til robotstøvsugeren iRobot Roomba 896, for også modellens rengøringssystem er skabt på baggrund af teknologi.

Modellen er nemlig udstyret med tretrins-rengøringssystemet AeroForce, som effektiviserer opsamlingen af støv, snavs, partikler og hår – og det gælder på alle typer af underlag.

For at kunne sikre den mest effektive rengøring af hjemmet er modellen desuden udstyret med det unikke iAdapt-navigationssystem, som fungerer ved, at modellen først undersøger rummet, og herefter kan den arbejde ud fra de forhold, der findes i det specifikke rum.

Beskyttende sensorsystem

iRobot Roomba 896 er en model, der er udstyret med mange sensorer. Det tæller også den såkaldte Drop-sensor, som beskytter modellen i nærheden af trapper og andre afsatser.

Når modellen kommer tæt på for eksempel en nedadgående trappe, så kan den registrere dette, hvorefter den vender om og laver en anden rute, så den ikke kommer til skade. iRobot Roomba 896 kan arbejde i omkring en time på én opladning, og da modellen kommer med egen ladestation, så returnerer modellen selv til denne, når batteriet er ved at være tomt.

Specifikationer ved iRobot Roomba 896:
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35,3 centimeter i diameter
Vægt: 3,8 kilo
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
Opladningstid: 120 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

Fordele

 • God pris
 • God sugeevne
 • Effektiv opsamling af støv
 • Stor støvbeholder
Ulemper

 • Tager lang tid at rengøre sammenlignet med lignende produkter på markedet

Severin Chill robotstøvsuger – testvinder med grundig kantrengøring

 • Kåret som “Bedste Køb” hos Altomdata.dk

Severin RB7025 Chill robotstoevsguer

.
Denne prisbillige robotstøvsuger blevet kåret som ”Bedste Køb” af magasinet Altomdata.dk i 2017.

Hvis du leder efter en simpel og billig robotstøvsuger, så kan denne model være et rigtig godt valg. Den er markant billigere end mange af de andre modeller på markedet, hvilket skyldes at mærket Severin generelt er et af de billigere mærker på markedet, samt at modellen er en af de mere simple.

Derfor bliver Severin RB 7025 Chill anbefalet som ”Bedste Køb”

En af de vigtigste faktorer der gør dette produkt til et godt køb er naturligvis prisen. Den ligger på et niveau som giver alle mulighed for at eje en robotstøvsuger.
Samtidig udemærker den sig ved at være utrolig simpel at anvende. Mange af de dyrere modeller har en lang række smarte funktioner. Det har Severin RB 7025 ikke, men den kræver til gengæld blot at du trykker på startknappen, for at få den i gang.

Severin RB7025 Chill robotstøvsuger

Den kan rengøre et rum på op til 100 m2, og den kører normalt ca. 90 minutter på en opladning. Når batteriet er tomt, sættes den blot til opladeren og batteriet vil igen blive fuldt opladt.
Robotten har gummilister på siderne, så den ikke beskadiger dine ting i hjemmet. Den rengøre gennem sine to roterende sidebørster, som effektivt fanger skidt og snavs.

Det bør også nævnes at denne model er meget lydsvag, hvilket er noget som producenterne generelt har været gode til at få optimeret over de senere år. I dag er de fleste kvalitets robotstøvsugere lydsvage, og denne model er altså ikke en udtagelse.

Denne prisbillige robotstøvsuger blevet kåret som ”Bedste Køb” af magasinet Altomdata.dk i 2017. Hos Robotekspertens hjemmeside kan du læse en lang række brugeranmeldelser af robotten. Det viser sig at mere end 90% af brugerne anbefaler den. Du kan selv læse anmeldelserne her.

Fordele

 • Lydsvag
 • Relativt kort opladetid
 • Grundig kantrengøring
Ulemper

 • Ingen detekteringsevne af forhindringer
 • Ikke egnet til pels fra kæledyr

Du kan her se en præsentationsvideo af robotstøvsugeren, udarbejdet af forhandleren Roboteksperten:


FAQ

Hvilken robotstøvsuger er bedst?
Der findes efterhånden et hav af forskellige robotstøvsugere på markedet, hvormed det sagtens kan komme til at føles overvældende selv at skulle finde frem til de bedste modeller på markedet. Nogle bud på de bedste modeller er blandt andet Severin Chill, Xiaomi Roborock S5 Max og iRobot Roomba 980. Hvis du bliver i tvivl om hvilken du skal vælge, kan du kigge på vores anmeldelse af robotstøvsugere.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en robotstøvsuger?
Når du skal købe en robotstøvsuger, så er der en række ting, som er gode lige at være opmærksom på og overveje, inden at du gør dit køb. For eksempel bør du tage stilling til, hvilken sugeevne din støvsuger skal have, såvel som hvilken prisklasse du bør gå efter.
Er robotstøvsugere pengene værd?
Ja, en robotstøvsuger kan helt bestemt være pengene værd. Den smarte robot fjerner en af de ofte tidsrøvende og besværlige opgaver, som kan fylde meget i en travl hverdag. Ved derfor at investere i en robotstøvsuger, så får du potentialet for at få mere tid tilovers. Hvis du alligevel føler, at det er mange penge, kan du altid kigge efter en robotstøvsuger på tilbud.
Hvor lang tid holder en robotstøvsuger?
De fleste robotstøvsugere er bygget til, at de kan holde mellem 4 – 6 år. Selvfølgelig afhænger deres levetid dog rigtig meget af, hvordan du vedligeholder den. Dertil så varierer levetiden også alt efter, hvilken kvalitet støvsugeren er, hvormed det kan være en fordel at gå efter en høj kvalitet.

Læs også: Anmeldelse af Roborock S7

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme