Robotstøvsuger Test 2018 – Se bedste robotstøvsugere

5

Testvinder Guide: Hvis du hører til de mange, der har en travl hverdag, og derfor gerne investerer i tidsbesparende hjælpemidler, har du sikkert allerede overvejet en robotstøvsuger. Disse støvsugere er på få år blevet meget populære, men der er stor forskel på pris og kvalitet. Med udgangspunkt i en række uafhængige robotstøvsuger test hjælper vi dig til et bedre overblik.

Vi har gennemgået en lang række robotstøvsuger tests fra hele Skandinavien, og har her samlet de bedste testvindere. Vi har gennemgået forskellige tests fra forbrugerråd i de forskellige Skandinaviske lande, samt forskellige tests fra aviser og magasiner, hvor eksperter tester robotstøvsugere og giver dem karakter udfra faktorer som kvalitet og pris.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende robotstøvsuger 
🔸 Gode råd om køb af ny robotstøvsuger 
🔸 Gennemgang af kilder vi har anvendt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Hurtig oversigt over produkterne i testen:

Robotstøvsuger Test – Her er de bedste robotstøvsugere

  • Miele Scout RX1
  • Dyson 360 Eye
  • iRobot Roomba 980
  • Severin RB7025 Chill
  • Electrolux ERV5210TG
  • iRobot Roomba 966
  • Neato Botvac Connected
  • Electrolux Pure i9

  Miele Scout RX1

   Testvinder hos norske Aftenposten.no
  ✅ Testvinder hos norske tv2.no
  ✅ Topscorer hos svenske Råd & Rön
  ✅ Testvinder hos M3
  ✅ Testvinder hos svenske Aftonbladet.se

  Miele Scout RX1

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
  3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
  3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

   

  Miele Scout RX1 er blevet testvinder i en række tests hos blandt andet Aftenposten.no, TV2.no og magasinet M3.se, og også det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har givet topkarakterer til modellen.

  Miele Scout RX1 leveres med to magnetbånd, der kan lægges ud på gulvet og afgrænse støvsugerens rengøringsområde. Derved kan du holde støvsugeren ude fra de dele af huset, den ikke skal gøre rent.

  Derfor er den en af markedets bedste

  Anmelderne hæfter sig blandt andet ved den lave vægt og ikke mindst den lave højde, som giver Miele Scout RX1 mulighed for at komme ind og støvsuge under selv meget lave møbler. Rengøringsevnen er også god og anmelderne skriver at den er ekstra effektiv til opsamling af større nullermænd, papirstumper og lignende urenheder.

  Miele Scout RX1 har også ekstra lang batteritid og kører i op til 2 timer eller 150 m2 uden pause eller opladning. Dette skyldes Lithium-ion batteriet, som giver batteriet højere kvalitet og længere levetid. Den har også en indbygget sensor som passer på dine møbler, mens støvsugeren arbejder

  Robotstøvsugeren får også ros for hurtig men meget lydsvag rengøring. En indbygget sensor passer på dine møbler, mens støvsugeren arbejder. Sensoren mærker hvor møblerne står og kan dermed undgå at ramme dem.

  Udvalgte fordele ved Miele Scout RX1:
  🌪️ Beskytter møblerne med Furniture Protection Technology
  🌪️ Maksimal arbejdstid på 120 minutter
  🌪️ Fire rengøringsprogrammer
  🌪️ Indbygget timer, mulighed for planlægning af støvsugning
  🌪️ Effektiv rengøring af hjørner

  Miele har lavet denne præsentationsvideo af Scout RX1: 

  https://www.youtube.com/watch?v=voxmHQX6JYw

  Dyson 360 Eye

  ✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
  ✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
  ✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos T3.com
  ✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
  ✅ ”Bedste robotstøvsuger vi har prøvet” hos Techcrunch.com
  ✅ 6 stjerner ud af 10 hos M3.se
  ✅ ”Best buy” hos britiske Which.co.uk  
  ✅ ”Bedste robotstøvsuger på markedet” hos Theverge.com
  ✅ 81,8 point uf af 100 hos tyske Chip.de
  ✅ 5 stjerner ud af 5 hos Stuff.tv
  ✅ ”Best buy” hos britiske Independent.co.uk

  Dyson 360 Eye robotstoevsuger

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  6.498,00 Kr. 0,00 Kr. 6.498,00 Kr. Læs mere
  6.777,00 Kr. 0,00 Kr. 6.777,00 Kr. Læs mere
  6.777,00 Kr. 0,00 Kr. 6.777,00 Kr. Læs mere
  6.777,00 Kr. 0,00 Kr. 6.777,00 Kr. Læs mere
  6.777,00 Kr. 0,00 Kr. 6.777,00 Kr. Læs mere

   

  Dyson 360 Eye er en af de mest testede og en af de bedst bedømte robotstøvsugere på markedet. Robotstøvsugere har ofte ry for at være mindre effektive end traditionelle støvsugere og for at overse støv. Dette er dog langt fra tilfældet med Dyson 360 Eye, som roses for at være yderst effektiv og for at støvsuge mindst lige så godt, hvis ikke bedre, end en traditionel støvsuger.

  360 graders navigation

  Dyson 360 Eye navigerer på er helt speciel måde og netop navigationen er eksperterne særligt imponerede over. Modelen er nemlig udstyret med et 360° vision-system og det betyder i praksis, at støvsugeren kan se hele vejen rundt om sig selv. Støvsugeren tager 30 billeder i sekundet, hvorved den er i stand til at skabe et panoramisk billede af det rum den befinder sig i.

  Ud fra panoramabilledet er støvsugeren herefter i stand til at identificere detaljer i rummet, som den konstant kan måle afstande ud fra. Herved er støvsugeren i stand til vide, hvor den har været og hvor den endnu mangler at gøre rent, ligesom teknikken hjælper den med at lægge en rute for rengøringen og med at undgå forhindringer såsom møbler og trappetrin. Derved kan man være sikker på, at Dyson 360 Eye ikke springer dele af et rum over eller overser hjørner og kanter. Eksperterne roser desuden modellen for at være yderst effektiv til også at støvsuge i hjørner, langs kanter og paneler.

  Larvefødder og cyklonteknologi

  For at optimere navigationen yderligere, så er robotstøvsugeren udstyret med larvefødder. Det betyder, at støvsugeren kan bevæge sig over alle former for gulv uden at skride og nemt kan holde sin kurs. Den har 2 forskellige sugestyrker, én til den daglige rengøring og én, hvor den suger kraftigere, for en grundigere rengøring.

  Støvsugere fra Dyson er især kendte for at benytte sig af en særligt effektiv cyklonteknologi, som bruges til at opfange støv. Til trods for sin lille størrelse, så er Dyson 360 Eye udstyret med samme effektive teknik, som de større Dyson modeller. Cyklonteknologien betyder i praksis, at robotten generer kraftige centrifugalkræfter, som er i stand til at opfange meget små partikler, såsom pollen og skimmelsvamp. Den er desuden udstyret med et HEPA-filter, som sørger for at tilbageholde støv og andre allergener i udblæsningsluften.

  I modsætning til mange andre robotstøvsugere, så har modellen fra Dyson samme mundstykketeknologi, som de traditionelle støvsugere. Det betyder, at robotstøvsugeren anvender stive nylonbørster til tæpper og bløde, antistatiske kulfibertråde til hårde gulve. Desuden, så benytter støvsugeren sugekraft over den fulde bredde af apparatet, hvilket giver en maksimal overfladedækning og effektiv støvsugning.

  Poseløs og ledningsløs

  Dyson 360 Eye er desuden både poseløs og ledningsløs. Modellens støvbeholder har en kapacitet på 0,33 liters støvbeholder og har en batterilevetid på 45 minutter på den kraftige indstilling og 75 minutter på den lette indstilling. Når støvsugeren er ved at løbe tør for batteri, så sørger den selv for at vende tilbage til sin ladestation.

  Der er ikke sparet på teknikken i Dyson 360 Eye og som noget helt særligt, så er det muligt at benytte en app til at styre støvsugeren. Dyson appen kan hentes til både iOS og Apple og gør dig i stand til at starte, afslutte og sætte rengøringer på pause, når du er væk fra hjemmet. Appen har også en planlægningsfunktion, som gør det muligt at indstille støvsugeren til regelmæssige eller enkeltstående rengøringer, ligesom det også er muligt at se, hvor langt støvsugeren er i en planlagt rengøring.

  Udvalgte fordele ved Dyson 360 Eye:
  🌪️ 360 graders navigation
  🌪️ Maksimal arbejdstid på 75 minutter
  🌪️ Larvefødder for optimal navigation
  🌪️ Mulighed for planlægning af automatisk støvsugning via Dysons app
  🌪️ Effektivt mundstykke og bred sugekraft

  Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson 360 Eye:

  https://www.youtube.com/watch?v=OadhuICDAjk

  iRobot Roomba 980

  ✅ Testvinder hos norske Tek.no
  ✅ Topscorer hos norske Dinsid
  e.no

  iRobot Roomba 980

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere
  7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
  7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
  7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere

   

  Det norske magasin Tek.no testede i 2016 topmodellerne fra 5 forskellige producenter af robotstøvsugere, og her opnåede iRobot Roomba 980 en klar førsteplads. Modellen er dog også væsentligt dyrere end de øvrige modeller, men testpanelet finder, at prisforskellen er retfærdiggjort i resultaterne, hvor denne model især er overlegen ved støvsugning af gulvtæpper, der ellers tit volder problemer for både robot- og almindelige iRobot-Roomba-980-undersidestøvsugere.

  I testen hos Tek.no er iRobot Roomba 980 således den eneste robotstøvsuger, som konsekvent yder højere eller på linje med de bedste af de øvrige. Testpanelet er generelt begejstret for funktionalitet og brugervenlighed på denne model. Dog ligger støjniveauet en smule højere end de mest lydsvage robotstøvsugere, men placerer sig dog rimelig midt i feltet, hvilket betyder, at iRobot Roomba 980 heller ikke hører til blandt de mest støjende.

  Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 980:
  🌪️ Maksimal arbejdstid på 120 minutter
  🌪️ “Virtuel væg”-funktion hvor robotstøvsugeren holder sig inden for et specifikt område
  🌪️ HEPA-filter
  🌪️ Timer-funktion
  🌪️ 3-trins rengøringssystemet med roterende sidebørste

  Du kan se en video om iRobot 980 fra Roboteksperten her:

  https://www.youtube.com/watch?v=UGXDe0x1fUU&t=73s

  Severin RB7025 Chill

  ✅ Kåret som “Bedste Køb” hos Altomdata.dk

  Severin RB7025 Chill robotstoevsguer

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Læs mere
  1.080,00 Kr. 0,00 Kr. 1.080,00 Kr. Læs mere
  1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere
  1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere

   

  Denne prisbillige robotstøvsuger blevet kåret som”Bedste Køb” af magasinet Altomdata.dk i 2017.

  Hvis du leder efter en simpel og billig robotstøvsuger, så kan denne model være et rigtig godt valg. Den er markant billigere end mange af de andre modeller på markedet, hvilket skyldes at mærket Severin generelt er et af de billigere mærker på markedet, samt at modellen er en af de mere simple.

  Derfor bliver Severin RB 7025 Chill anbefalet som ”Bedste Køb”

  En af de vigtigste faktorer der gør dette produkt til et godt køb er naturligvis prisen. Den ligger på et niveau som giver alle mulighed for at eje en robotstøvsuger.
  Samtidig udemærker den sig ved at være utrolig simpel at anvende. Mange af de dyrere modeller har en lang række smarte funktioner. Det har Severin RB 7025 ikke, men den kræver til gengæld blot at du trykker på startknappen, for at få den i gang.Severin RB7025 Chill robotstøvsuger

  Den kan rengøre et rum på op til 100 m2, og den kører normalt ca. 90 minutter på en opladning. Når batteriet er tomt, sættes den blot til opladeren og batteriet vil igen blive fuldt opladt.
  Robotten har gummilister på siderne, så den ikke beskadiger dine ting i hjemmet. Den rengøre gennem sine to roterende sidebørster, som effektivt fanger skidt og snavs.

  Det bør også nævnes at denne model er meget lydsvag, hvilket er noget som producenterne generelt har været gode til at få optimeret over de senere år. I dag er de fleste kvalitets robotstøvsugere lydsvage, og denne model er altså ikke en udtagelse.

  Hos Robotekspertens hjemmeside kan du læse en lang række brugeranmeldelser af robotten. Det viser sig at mere end 90% af brugerne anbefaler den. Du kan selv læse anmeldelserne her.

  Udvalgte fordele ved Severin RB7025 Chill:
  🌪️ Velegnet til hårde gulve og korthårede tæpper
  🌪️ Maksimal arbejdstid på 90 minutter
  🌪️ Indbygget trappesensor
  🌪️ Støjsvag
  🌪️ Ekstra lange sidebørster

  Du kan her se en præsentationsvideo af robotstøvsugeren, udarbejdet af forhandleren Roboteksperten:

  https://www.youtube.com/watch?v=_cPoPg6PkEo

  Electrolux ERV5210TG

  ✅ Testvinder hos Testfakta.se

  Electrolux Anubis ERV5210TG

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere
  2.800,00 Kr. 0,00 Kr. 2.800,00 Kr. Læs mere
  3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere

   

  Electrolux Anubis ERV5210TG har været medtaget i en test hos svenske Testfakta.se, som har foretaget grundige analyser af 7 forskellige robotstøvsugere, hvor de har set på parametre som bevægelighed, rengøringsevne, håndterbarhed og teknik.

  Electrolux Anubis ERV5210TG klarer sig rigtig flot på de fleste parametre, og derfor tøver Testfakta.se ikke med at udnævne modellen til testvinder. 

  Derfor er denne model testvinder

  Testfakta.se har kåret Electrolux Anubis ERV5210TG som testvinder af flere grunde. De har først og fremmest set på, hvor gode modellerne i testen er til at suge støv og skidt op, og det gælder både på tæpper og hårde gulve.

  Denne robotstøvsuger klarer sig rigtig godt her og fjerner langt det meste støv på begge underlag. Der findes også andre modeller i testen, som gør det godt, men Electrolux Anubis ERV5210TG er den robotstøvsuger, som klarer sig bedst overordnet set på støvfjernings-parameteret.Electrolux Anubis ERV5210TG robotstøvsuger

  Electrolux Anubis ERV5210TG er designet med en trekantet form med børster i siden, som gør det muligt at foretage en bedre rengøring i kroge og langs paneler og i hjørner. Når først batteriet er ladet op (det tager omkring 3 timer), så kan denne robotstøvsuger gøre rent på hjemmets gulve og tæpper i en time, før den igen skal lades op. Der findes et display på oversiden af Electrolux Anubis ERV5210TG, og her kan man også følge med i opladningsprocessen.

  Man kan enten vælge at styre rengøringen direkte på den trekantede Electrolux Anubis ERV5210TG’s krop, eller man kan benytte sig af den medfølgende fjernbetjening, så man ikke skal rende rundt efter modellen.

  Man behøver heller ikke frygte, at den kører ind i alle forhindringer som stole, borde og trapper, for modellen er udstyret med en sensor. Eksperterne fra Testfakta.se har netop også analyseret, hvor gode robotstøvsugerne er til at fjerne støv fra kanter og hjørner, og her imponerer Electrolux Anubis ERV5210TG virkelig, idet modellen kun misser en enkelt millimeter helt inde ved kanten.

  Mens Electrolux Anubis ERV5210TG støvsuger hjemmets gulve og tæpper, opsamler den støv og skidt i en støvbeholder med filter, som sørger for, at støvpartiklerne ikke siver tilbage ud i huset. Denne beholder kan fjernes og påsættes med et enkelt klik.

  Electrolux Anubis ERV5210TG måler 20 cm x 35 cm x 9 cm og vejer 1,4 kilo.

  Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB.

  Udvalgte fordele ved Electrolux Anubis ERV5210TG:
  🌪️ Effektiv testvinder som er god både til hårdt gulv og tæpper
  🌪️ Trekantet form med børster i siden
  🌪️ God helt inde ved kanter og hjørner
  🌪️ Kan støvsuge 1 time per opladning
  🌪️ Sensor der måler forhindringer

  Du kan her se en lille introduktionsvideo fra Electrolux der viser robotstøvsugeren. Teksten i videoen er på svensk: 

  https://www.youtube.com/watch?v=8RoUBM64toc

  iRobot Roomba 966

  ✅ 4 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk

  iRobot Roomba 966 robotstøvsuger

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  4.799,00 Kr. 0,00 Kr. 4.799,00 Kr. Læs mere
  4.799,00 Kr. 0,00 Kr. 4.799,00 Kr. Læs mere
  4.799,00 Kr. 0,00 Kr. 4.799,00 Kr. Læs mere
  5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere
  5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

   

  iRobot Roomba 966 er blevet testet af den britiske testside Expertreviews.co.uk, hvor eksperterne har afprøvet og testet, hvor godt iRobot Roomba 966 fungerer. Der er blevet set på flere parametre som pris, design, funktioner og evnerne inden for støvsugning, og iRobot Roomba 966 beviser sit værd og får en flot samlet score af eksperterne.

  Især modellens gode evne til ikke at sætte sig fast plus de mange gode funktioner er nogle af de plusser, der fremhæves.

  Derfor er denne model populær

  Eksperterne fra Expertreviews.co.uk forklarer om iRobot Roomba 966, at denne model gør lige præcis det, man ønsker af en robotstøvsuger – den arbejder grundigt og fjerner støv, den sætter sig ikke fast og så returnerer den selv til basen, når den er færdig med at arbejde eller er ved at løbe tør for strøm.

  Udseendemæssigt har iRobot Roomba 966 et rundt design, som fremmer bevægeligheden med kun få knapper ovenpå til at styre og indstille modellen.irobot-roomba-966-robotstøvsuger

  iRobot Roomba 966 er skabt til at gøre det besværlige støvsugerarbejder for forbrugeren, så han eller hun ikke behøver støvsuge efter med en almindelig støvsuger. For at sikre en optimal rengøring har iRobot Roomba 966 et AeroForce rengøringshovedmodul med Generation 2 motor, og iRobot Roomba 966 er desuden udstyret med børste på siderne, hvilket sikrer et bedre resultat, når modellen arbejder inde ved kanter og hjørner.

  iRobot Roomba 966 kan både bruges i større og mindre hjem, da den har en arbejdstid på maksimalt 75 minutter.

  Modellen kan komme langt på den tid, og herefter tager det 2 timer at få ladet batteriet helt op – man behøver som forbruger dog ikke selv holde øje med modellens arbejde, for når den er færdig med rengøringen, så vender den automatisk tilbage til basen og oplader sig selv.

  Hvis man har et større hjem, kan man programmere iRobot Roomba 966 til at have en ”virtuel væg”, og det betyder, at man selv afgrænser et område, hvor iRobot Roomba 966 skal arbejde.

  iRobot Roomba 966 giver også forbrugeren muligheden for at kunne indstille, hvornår man ønsker, at modellen skal starte. Denne timer gør, at man kan slippe for at være hjemme, når modellen gør rent, da man kan programmere den til at starte for eksempel halvanden time, inden man kommer hjem.

  Er man hjemme, når iRobot Roomba 966 skal arbejde, så bliver man dog ikke forstyrret meget, for lydniveauet er lavt på kun 58 dB. Mens iRobot Roomba 966 støvsuger, opsamler den støvet i en beholder på 0,6 liter, hvor støvpartiklerne ikke slipper ud igen.

  iRobot Roomba 966 er også udstyret med et HEPA-filter, som sikrer den bedst mulige filtrering af støvpartikler.

  Styres via app

  iRobot Roomba 966 kan styres med iRobot Home app’en via Wi-Fi, og det er særlig praktisk, hvis man sætter robotten i gang, når man ikke er hjemme. Via denne app kan man både indstille sin planlægning og overvåge iRobot Roomba 966, mens den arbejder, så man er i fuld kontrol, selv om man ikke er hjemme.

  iRobot Roomba 966 fjerner støv og snavs fra både hårde gulve og tæpper samt helt inde ved kanter og hjørner.

  Modellen er udstyret med en sensor, som måler, om der er forhindringer nærtforestående. Er der det, finder modellen en anden rute, og det er en af grundene til, at iRobot Roomba 966 ikke sætter sig så let fast.

  Eksperterne fra Expertreviews.co.uk bemærker her, at iRobot Roomba 966 i deres øjne er den bedste model på markedet angående dette aspekt.

  iRobot Roomba 966 måler 13,3 cm x 42 cm x 52 cm og vejer 3,9 kilo.

  Lydniveauet ligger på kun 58 dB.

  Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 966:
  🌪️ AeroForce rengøringshovedmodul og børste på siderne
  🌪️ Arbejdstid på 75 minutter inden opladning
  🌪️ Timer-funktion
  🌪️ Kan styres med iRobot Home app
  🌪️ Med velfungerende sensorer

  Du kan her se en reklamevideo fra iRobot, hvor de viser modellen frem: 

  https://www.youtube.com/watch?v=XIPzSmwClJ8

  Neato Botvac Connected

  ✅ Topkarakter hos det svenske teknikmagasin M3
  ✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

  Neato Botvac Connected

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere
  4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere
  4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

   

  Neato Botvac Connected har været testet af flere hold ekspertpaneler. Det inkluderer både det svenske teknikmagasin M3 samt den internationale testside Trustedreviews.com.

  Begge steder er Neato Botvac Connected blevet afprøvet inden for flere forskellige discipliner for at afgøre rengøringsevne, funktioner og håndterbarhed, og modellen klarer sig så godt igennem begge tests, at Neato Botvac Connected får både topkarakter og topscore. 

  Derfor får denne model topkarakter

  Neato Botvac Connected er en kraftfuld robotstøvsuger, som overordnet set har rigtig mange funktioner. Neato Botvac Connected er derfor også en lidt dyrere model, men til gengæld får man rigtig meget komfort for pengene. Så meget at man ikke selv behøver stå for den manuelle støvsugning igen.

  Neato Botvac Connected’s store force er på store og flade områder, der er jævne, men denne model lader sig heller ikke slå ud af forhindringer og hjørner og krumninger. Neato Botvac Connected er udstyret med to effektive børster – Spiral-børsten, som fjerner støv og skidt fra gulv og tæppe og Combo-børsten, som opsamler hår undervejs under støvsugningen – alt dette ender i den 0,7 liter store støvbeholder, som også sikrer, at støvpartikler ikke forlader beholderen igen.

  Neato Botvac Connected har også en sidebørste, som opererer på modellens side, og derfor er denne model også velegnet til kanter og hjørner.

  neato_botvac_app_apple_android

  Neato Botvac Connected arbejder ud fra en bestemt rute, som man selv kan planlægge, således at man får den rengøring, man ønsker. Hvis man kun ønsker, at Neato Botvac Connected skal gøre rent i et bestemt område i huset, kan man indstille funktionen virtuel væg, som sætter en usynlig væg op, så modellen kun bevæger sig på det ønskede område.

  Undervejs på ruten drejer modellen rundt 5 gange i sekundet, som bruges til at følge ruten sammen med den registrerende laser.

  Neato Botvac Connected er skabt til at kunne bevæge sig under sofaer, senge, bord og stole uden problemer – modellen kan endda operere i mørke og registrere støv uden at kunne se.

  Skabt til at arbejde længe

  Neato Botvac Connected er skabt til at kunne arbejde længe, og denne model har netop en meget lang arbejdstid mellem opladninger.

  Tiden lyder på hele 120 minutter i eco-tilstand og 90 minutter i turbo-tilstand. Den efterfølgende ladetid er på 180 minutter. Man behøver dog ikke frygte, at Neato Botvac Connected løber tør for batteri, imens den arbejder, for når den registrerer, at batteriet er ved at være tappet, så returnerer modellen selv til sin ladestation.

  Med Neato Botvac Connected er det også muligt at planlægge sin støvsugning. Modellen kan både kontrolleres ved at downloade den tilhørende app, hvor man kan styre og overvåge rengøringen.

  Man kan også indstille en timer, så Neato Botvac Connected kan støvsuge, når man ikke er hjemme. Hertil er app’en smart, for så kan man holde øje med støvsugningen, hvis man er ude.

  Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 69 dB og vejer 4,1 kg.

  Udvalgte fordele ved Neato Botvac Connected:
  🌪️ Model med to effektive børster til støvfjerning og hårfjerning
  🌪️ Mulighed for selv at planlægge rute
  🌪️ Med virtuel væg
  🌪️ Lang arbejdstid på 120 minutter
  🌪️ Kan styres med timer og app

  Du kan her se en gennemgang af denne robotstøvsuger. Videoen er produceret af forhandleren Roboteksperten.dk:

  https://www.youtube.com/watch?v=p35Q7-c7j6w

  Electrolux Pure i9

  ✅ Testvinder hos det svenske teknikmagasin M3
  ✅ 4 ud af 6 stjerner hos den norske avis Dinside.no

  Electrolux Pure i9 robotstøvsuger

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  4.347,00 Kr. 0,00 Kr. 4.347,00 Kr. Læs mere
  4.347,00 Kr. 0,00 Kr. 4.347,00 Kr. Læs mere
  4.555,00 Kr. 0,00 Kr. 4.555,00 Kr. Læs mere

   

  Electrolux Pure i9 er blevet testet af to hold eksperter fra Skandinavien – både de svenske eksperter fra teknikmagasinet M3 samt de norske eksperterne fra avisen Dinside.no.

  Electrolux Pure i9 opnår meget gode omtaler, da modellen præsterer rigtig flot i begge tests og på flere parametre endda. Derfor får Electrolux Pure i9 et stempel som testsvinder hos M3 plus en topscore hos Dinside.no.

  Derfor er denne model testvinder

  Electrolux Pure i9 er ikke en billig robotstøvsuger, men eksperterne vurderer, at man med Electrolux Pure i9 får rigtig meget kvalitet for pengene og en robotstøvsuger, som virkelig kan præstere.

  Ved første øjekast ser Electrolux Pure i9 noget anderledes ud end andre robotstøvsugere, da denne model har en trekantet form. Dette specielle design er til for, at modellen lettere kan komme helt ind til kanter, hvor runde robotter har nogle blinde vinkler.

  Electrolux Pure i9 er skabt til at have en avanceret teknologi og vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker det bedste af det bedste.

  Eksperterne vurderer nemlig også, at Electrolux Pure i9 virkelig præsterer, når det kommer til fjernelse af støv og skidt – formen gør også, at modellen er god inde ved kanter og hjørner.

  Infrarød teknik med 3D Vision System

  Electrolux Pure i9 har en infrarød teknik med 3D Vision System og inddeling af hjemmet i zoner, som forhindrer, at modellen støder mod forhindringer som borde og stole på gulvet.

  Hertil kommer også, at den registrerer, hvis der er trapper og skarpe kanter, som den ikke bevæger sig ud over. Hvis man ønsker det, kan man sætte en virtuel væg op, så modellen kun bevæger sig, hvor det er ønsket.

  Electrolux Pure i9 har også en medfølgende app, som kan downloades til telefonen. Hvis man gør dette, kan man styre modellen fra telefonen, planlægge og overvåge rengøringen. Det betyder også, at man kan få modellen til at støvsuge, når man ikke er hjemme, så man slipper for eventuel støj og støv – Electrolux Pure i9 er dog skabt til at forhindre, at støvpartikler kommer ud i huset igen, men der vil altid være en smule støv i luften, når der støvsuges.Electrolux Pure i9

  Electrolux Pure i9 har et batteri, som tillader, at modellen kan arbejde i omkring 40 minutter. Herefter går modellen dog ikke i stå midt på gulvet, for den kan selv registrere, når batteriet er ved at være tomt, og herefter returnerer den selv til ladestationen. Er modellen ikke blevet færdig med arbejdet, så ved den selv, hvilke områder der mangler, og efter en ny opladning fortsætter modellen, hvor den slap.

  Opladningstiden er på 180 minutter.

  Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB og vejer 3,32 kg.

  Udvalgte fordele ved Electrolux Pure i9:
  🌪️ Trekantet form for bedre støvoptag
  🌪️ Infrarød teknik med 3D Vision System
  🌪️ Inddeler hjemmet i zoner
  🌪️ Mulighed for at styre robotten via app
  🌪️ 40 minutters arbejdstid

  Du kan her se en video fra det svenske teknikmagasin M3, hvor de tester robotstøvsugeren: 

  https://www.youtube.com/watch?v=0DMrOiiNpq8

  Gode råd, når du køber robotstøvsuger:

  I takt med robotstøvsugernes popularitet, er der desværre også kommet rigtig mange modeller på markedet, som ikke er pengene værd. Ifølge de tests vi har gennemgået forud for denne artikel, fås robotstøvsugere til priser på helt ned til 500 kroner. Men fælles for de billige modeller er, at de klarer sig rigtig dårligt i testene.

  robotstøvsuger anmeldelse

  Vi anbefaler, at du går efter de kendte mærker og modeller, og ikke er alt for sparsommelig med investeringen. Ellers er det bedre at udskyde købet eller nøjes med den traditionelle manuelle støvsuger.

  Et budget på 3-5.000 kroner giver dig mulighed for at anskaffe en udmærket robotstøvsuger med god rengøringsevne. Her får du rigtig meget for pengene. De helt dyre modeller koster til gengæld let 8-12.000 kroner. Her får du selvfølgelig alle de nyeste tendenser og funktioner med, og de dyre modeller gør også lidt bedre rent. Men i den prisklasse betaler du forholdsvis meget for ”de sidste procenter” rengøringsmæssigt set.

  Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en almindelig støvsuger test, hvor du kan se en oversigt over hvilke støvsugere på markedet der har vundet priser i forskellige anerkendte tests.
  Vi giver også en række gode råd til ting du bør være opmærksom på når du køber ny støvsuger. Du kan blandt andet læsere mere om hvad du skal være opmærksom på hvis du er allergiker, samt få information om støjniveau, el-forbrug og meget mere.

  For at forsætte i robotafdelingen, kan vi også henvise til vores robotplæneklipper test, hvor vi har samlet en række testvindende robotplæneklippere fra forskellige uvildige tests. I artiklen ser vi også nærmere på en række gode råd ved køb af robotplæneklipper.


  Robotstøvsuger Test – Disse tests har vi gennemgået: 

  Råd & Rön 🇸🇪
  Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön offentliggjorde i 2015 den måske hidtidige største test af robotstøvsugere med et udvalg på hele 25 forskellige modeller. Testen synes mere objektiv end de fleste andre tests, forstået på den måde, at der ikke er medtaget beskrivelse af de enkelte modeller, men kun karakterer på det parametre, der er testet. Testparametrene er inddelt i hovedområderne støvsugning, batteri, håndterbarhed, støvbeholder og lydniveau. Hvert hovedområde er yderligere inddelt i en række mere specifikke underområder, hvor du kan se hver enkelt vurdering særskilt. Du kan se hele Råd & Rön-testen online her, men det kræver dog, at du er betalende abonnent.

  Dinside.no 🇳🇴
  Dinside.no er et norsk onlinemagasin, der beskæftiger sig bredt med tidsaktuelle emner med forbrugervinkel. Magasinet bringer med jævne mellemrum tests af forskellige produkter, og et eksempel er testen af iRobot Roomba 880 fra december 2014, som er frit tilgængelig for alle. Testen adskiller sig fra de øvrige tests vi refererer til, idet der ikke testes op imod andre produkter. Det giver en mere dybdegående analyse og test, men besværliggør en direkte sammenligning. Magasinet har dog også tidligere testet andre robotstøvsugere på samme vis. Du kan læse hele testen gratis her.

  Dinside.no har desuden testet en robotstøvsuger fra Electrolux. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

  TV2.no 🇳🇴
  TV2.no er onlineplatformen for Norges TV2, og her har man bl.a. testet 6 robotstøvsugere i en artikel fra november 2014. I modsætning til de øvrige tests er der i forbindelse med artiklen åbnet op for brugerkommentarer. Her er der yderligere informationer og erfaringer at hente. Kritiske læsere stiller dog også spørgsmålstegn ved de anvendte testkriterier, som på visse områder kan synes lidt tilfældige.

  Aftenposten.no 🇳🇴
  Den norske avis Aftenposten.no udgav i oktober 2015 en artikel, hvor 6 forskellige robotstøvsugere er testet. Robotstøvsugerne er testet og vurderet af Susanne Frennert, som er doktorgradskandidat i rehabiliteringsteknik ved Lunds Tekniska Högskola i Sverige, hvor hun først og fremmest har beskæftiget sig med robotstøvsugere som hjælpemiddel til ældre. Testen giver en meget subjektiv vurdering af de enkelte modeller (baseret på Susanne Frennerts ekspertise), men understøttes dog af delkarakterer for brug/håndtering, kvalitet og kapacitet, samt opsummering af de mest positive parametre ved den pågældende støvsuger. Artiklen er gratis tilgængelig på avisens hjemmeside.

  Tek.no 🇳🇴
  Det norske onlinemagasin Tek.no har fokus på teknik og gadgets, og tilbyder både relevante tests, guides og diskussionsfora. Magasinet har i april 2016 offentliggjort en test med topmodellerne fra de 5 største producenter af robotstøvsugere og er gratis at læse. Artiklen er skrevet af den erfarne it- og teknologijournalist Kurt Lekanger, og adskiller sig fra de øvrige tests ved udelukkende at fokusere på producenternes topmodeller. Artiklen følges op af en interessant debat, hvor forfatteren selv drøfter test og modeller med læserne. Bemærk at testen er opdelt over flere sider. Links il de efterfølgende sider findes i bunden af artiklen.

  Alt om Data 🇩🇰
  Alt om Data har i marts 2017 foretaget en test af Severin Chill robotstøvsugeren. Testpanelet er især begejstret for brugervenligheden, ydeevnen og prisen. Magasinet har lavet en dybdegående gennemgang af robottens styrker og svagheder, hvor de blandt andet ser nærmere på dens evne til at opfange katte og hundehår fra gulvtæpper. Hele testen er gratis at læse og kan findes ved at klikke her.

  Trustedreviews 🇬🇧
  Trustedreviews.com er en international side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Dyson 360 Eye. Trustedreviews.com har også testet Neato Botvac Connected. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

  Techradar.com 🇬🇧
  International teknologi-side, som bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden samt anmeldelser af diverse elektriske produkter til hjemmet. Du kan læse deres test af Dyson 360 Eye her.

  T3 🇬🇧
  Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

  The Guardian 🇬🇧
  The Guardian er en af de største britiske aviser og den beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv og her har avisen testet Dyson 360 Eye.

  Techcrunch.com 🇺🇸
  Techcrunch er et førende teknologi-medie, som blandt andet har fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt nyheder om teknologiindustrien. Magasinet har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

  Which? 🇬🇧
  Which? er Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter.  Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter og her har de testet Dyson 360 Eye. Læs mere her, men bemærk venligst, at fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

  The Verge 🇺🇸
  The Verge er en amerikansk nyhedsside, som dækker både teknologi, videnskab, kunst og kultur og de har blandt andet foretaget en grundig test af Dyson 360 Eye.

  Chip.de 🇩🇪
  Chip er et tysk onlinemagasin, som hovedsageligt beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet tester desuden udvalgte produkter, blandt andet Dyson 360 Eye.

  Stuff.tv 🇬🇧
  Stuff.tv er onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også tests og anmeldelser af forbrugerprodukter og de har blandt andet testet Dyson 360 Eye.

  The Independent 🇬🇧
  Avisen er en af de største britiske aviser. Der skrives blandt andet om nyhedsstof, sport, politik og udland, men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye.

  Expertreviews.co.uk 🇬🇧
  Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet en iRobot Roomba støvsuger. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

  M3.se 🇸🇪
  Magasinet M3.se er en del af det svenske IT-netværk IDG, og her har man i flere omgange testet robotstøvsugere. Man er dog her opmærksom på, at teknikken hele tiden udvikles og forbedres, så derfor udgav magasinet i november 2015 en ny test med 6 nyere modeller, testet af Andreas Bergsman. I testen vurderes robotstøvsugerne på en skala fra 1-10, men alle testede modeller scorer dog relativt højt. Testen kan læses gratis af alle. Men bemærk at testen er delt over flere sider, og at linket til de efterfølgende sider er en smule skjult blandt det øvrige indhold. M3.se har desuden også foretaget en anden test af robotstøvsugere, som bl.a. omfatter Neato Botvac Connected samt Electrolux Pure i9. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

  Testfakta.se 🇸🇪
  Testtakta.se er en svensk online testside, som foretager forskellige vurderinger af diverse forbrugerprodukter til hjemmet. Testfakta.se foretage disse test i laboratorier for at få de mest korrekte målinger. Testfakta.se har her testet 7 forskellige robotstøvsugere. Ønsker du at læse mere, kan du finde hele anmeldelsen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse