Robotgulvvasker guide – De 4 bedste robotgulvvaskere ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: november 22, 2023.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Robotgulvvasker guide – De 4 bedste robotgulvvaskere ifølge eksperterne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Følgende artikel handler om de bedste robotgulvvaskere på markedet, udvalgt af eksperter gennem grundige tests. Vi gennemgår først to deciderede robotgulvvaskere fra mærket iRobot, hvor vi både kommer ind på, hvad gulvvaskerne kan, hvilke funktioner de har, og hvad eksperterne mener.

Ud over de to iRobot-robotgulvvaskere har vi også valgt at tage to andre modeller med. Det drejer sig om maskiner, der er kombinerede støvsugere og gulvvaskere. Hvis du ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i artiklen en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Bemærk venligst, at vi ikke selv tester produkterne – vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af robotgulvvaskere , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte robotgulvvaskere

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber robotgulvvasker

 • Batteritid

  Batteritiden for en robotgulvvasker er en vigtig faktor, da det er en ledningsfri maskine. Typisk kan en robotgulvvaskers batteri holde i omkring 60 minutter under standardforhold, men det kan variere afhængigt af gulvtypen og tilstedeværelsen af materialer som hår eller fibre, der kræver mere af børstemotoren. Generelt kan de fleste modeller rengøre ca. 45 m2 på ca. 30 minutter. Hvis dit rengøringsområde er på omkring 80 m2, er det derfor klogt at vælge en gulvvasker med mindst 90 minutters batteritid, så den kan dække alle de nødvendige områder, før den skal genoplades.

  Husk, at opladningstiden – ofte mellem 3 og 4 timer – også er vigtig. Du vil måske have en model, der kan rengøre hele det ønskede område, før den skal genoplades.

 • Sugeevne

  Støvsugerens sugestyrke, som typisk måles i pascal (Pa), spiller en afgørende rolle i vurderingen af dens rengøringseffektivitet. Til almindelig rengøring fungerer de fleste robotstøvsugere effektivt inden for et område på 1500 til 2000 Pa, selvom nogle modeller kan nå op på 3000 Pa eller højere. En støvsuger med mindre sugeevne kan have svært ved at klare noget snavs, mens en model med høj sugeevne sandsynligvis vil fjerne de fleste partikler effektivt. Husk dog på, at modeller med høj effekt kan have en kortere driftstid og støje mere.

   

 • Yderligere funktioner

  Ud over rengøringsplaner og kortlægning af hjemmet, der kan styres via en app, har robotstøvsugere yderligere funktioner, der forbedrer deres brugervenlighed. De vigtigste er sensorer til at registrere gulvtyper, undgå trappekanter (“cliff detection”) og omgå forhindringer – alt sammen vigtigt, hvis dit hjem har forskellige gulvoverflader eller trapper.

  En ekstra bekvemmelighed er den selvtømmende funktion, som gør det muligt for robotten at tømme sine skraldespande med jævne mellemrum, hvilket reducerer den manuelle indgriben, der typisk er nødvendig hver anden eller tredje rengøringscyklus. Automatisk docking er en anden tidsbesparelse – modeller med dén funktion vender selv tilbage til deres opladere.

  Hvis du vil have en multifunktionel løsning, kan du overveje hybridmodeller, der både kan støvsuge og moppe, hvilket giver en grundig rengøring af både gulve og tæpper. Tilgængeligheden af sådanne ekstra funktioner vil uundgåeligt påvirke prisen, så det er vigtigt at identificere, hvilke der passer til dine behov og dit budget. Vi har inkluderet en række modeller i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner for at hjælpe dig med at finde den ideelle løsning for dig.

 • Pris

  Prisen på en robotstøvsuger vil svinge meget baseret på kortlægningsevner og inkludering af ekstra funktioner som automatisk tømning af skraldespand, målrettede rengøringszoner eller udelukkelseszoner. Premium-modeller til over 6000 kr. har bemærkelsesværdige funktioner, som måske ikke er så vigtige for den gennemsnitlige bruger. Funktionerne omfatter kortlægning af op til 10 etager, undgåelse af specifikke områder, selvtømmende skraldespande og koordinering med andre robotstøvsugere.

  Vores analyse viser dog, at modeller til mellem 3.000 og 5.000 kr. kan opfylde de fleste af boligejerens standardkrav. I dét prissegment kan du forvente funktioner som Wi-Fi-forbindelse, avanceret navigation og rumspecifik rengøring.

  Hvis du er budgetbevidst, kan modeller i intervallet 1000 – 1500 kr. give en tilfredsstillende rengøringsydelse, selvom de måske mangler nogle avancerede funktioner eller har app-funktionalitet på et lavere niveau.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Ekspertanmeldelser, der er baseret på omfattende tests og observationer, giver velbegrundede meninger om produktets ydeevne i forskellige aspekter såsom batteritid, rengøringsevne, støjproduktion og navigationsfunktioner. Kundeanmeldelser giver et personligt perspektiv, der afspejler individuelle erfaringer med enheden og dens integration i deres daglige rutine. Vi anbefaler generelt at vælge modeller med en rating på over 4,0 som en garanti for kvalitet og kundetilfredshed.

  Både ekspert- og brugeranmeldelser giver vigtig indsigt, når du skal vælge den robotstøvsuger, der passer bedst til dine behov. Derfor har vi indarbejdet dem i vores oversigt og taget dem i betragtning i vores produktanalyse.

arrow-more

iRobot Braava Jet M6 - robotgulvvasker med præcisionsjetspray

Bedst til større områder

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske tech-magasin TechHive.com
 • check Kåret som ”Editor’s Choice” hos det britiske tech-magasin PCmag.com
 • check Tom's Guide-redaktørens valg - med 4,5/5 stjerner
 • check 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Braava Jet M6:

Irobot.dk
På lager
5.499 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Smart navigation i hjemmet med registrering af forhindringer
 • Bred dækning til flere rum
 • Betjening med smartphone og stemmestyring

Forbrugsguidens vurdering

Hos Forbrugsguiden synes vi, at iRobot Braava Jet M6 er et solidt valg til større områder på grund af dens problemfri navigation og omfattende rengøringsmønster. Selvom prisen er højere, retfærdiggør dens bekvemmelighed og smarte funktioner investeringen. Med en driftstid på 75 minutter og mulighed for selvopladning og genoptagelse af rengøringen er den især praktisk til store rum. Derudover gør den smarte betjening fra en smartphone og den virtuelle vægopsætning den endnu mere attraktiv.

Selvom den håndterer det meste snavs effektivt med sin præcise strålespray og absorberende klude, kan genstridige pletter kræve ekstra arbejde. På trods af det lille tilbageslag er den overordnede rengøringsevne tilfredsstillende. Vi sætter især pris på den støjsvage drift og det firkantede design, som gør det muligt at nå ind i hjørnerne. Med ekspertanmeldelser i ryggen mener vi, at iRobot Braava Jet M6 er en god investering for dig, der har brug for en rengøringsrobot til store rum. Selv om den kan have svært ved at klare genstridige pletter, holder den generelt dit gulv pænt og rent.

Fordele

 • Virtuelle vægge
 • Betjening via app
 • Amazon Alexa eller Google Assistant
 • Præcisionsjetspray
 • Kan både vaske gulv og støvsuge
 • Brugstid på 75 minutter

Ulemper

 • Er relativ dyr
 • Genstridige pletter vil kræve noget ekstra arbejde at fjerne

iRobot Braava Jet M6 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techhive.com, PCmag.com and TomsGuide.com. Alle eksperter er begejstrede for robotgulvvaskeren, som de har givet en god bedømmelse. Det har de blandt andet gjort på grund af modellens forskellige funktioner og lydløse rengøring.

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Braava Jet M6

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Dimensioner: 38 x 49 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Rengøring
 • Kortlægning af hjemmet
 • Forhindringsregistrering
 • Automatisk opladning
 • Støvbeholderens volumen: 0,48 L
 • Sugestyrke: ?

Praktisk robotgulvvasker
Med iRobot Braava Jet M6 får du en praktisk robotgulvvasker, der kører frem og tilbage i et rengøringsmønster.

Modellen sørger for at navigere rundt om alle forhindringer og kører selv tilbage til ladestationen, når batteriet er ved at være tomt. Var robotten ikke færdig med rengøringen, starter den selv igen, når den er fuldt opladet. Brugstiden er på 75 minutter, og opladningstiden er tre timer.

Derudover kommer iRobot Braava Jet M6 med en præcisionsjetspray, der opløser snavs og klæbrige pletter. Hertil er rengøringskludene til gulvvask forsynet med en absorberende overflade.

Nem betjening
iRobot Braava Jet M6 er fremstillet i et firkantet design, så den nemt kan nå ind i alle hjørner og langs kanter. Man kan ydermere nemt betjene og styre robotten fra ens smartphone via iRobot Home-appen, Google Assistant eller Amazon Alexa. Her kan du f.eks. fortælle robotten, hvor den skal gøre rent henne og hvornår, den skal gå i gang.

Robotgulvvaskeren har desuden en teknologi, hvor du kan opsætte virtuelle vægge via appen. På den måde kan du afskære de områder i hjemmet, hvor robotten ikke skal gøre rent. Sidst men ikke mindst kommer iRobot Braava Jet M6 med både to mopper til gulvvask samt en moppe til fejning.

Hvad siger brugere og eksperterne om iRobot Braava Jet M6?

Ifølge eksperterne er iRobot Braava Jet M6 en robotgulvvasker, som de fleste vil få glæde af at have i deres hjem. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techhive.com, at det er en ”fremragende robotgulvvasker med masser af smarte funktioner”. De mener, at den er ”ideel til hjem med mange hårde gulve”.

Eksperterne fra PCmag.com og PCworld.com fremhæver ydermere, at iRobot Braava Jet M6 er forholdsvis stille og lille, hvilket de mener er et plus. De er ligeledes glade for, at robotgulvvaskeren er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

M3.idg.se er enige i alle disse udtalelser, men hæfter sig også ved, at iRobot Braava Jet M6 er lavet af kvalitetsmaterialer. Dog nævner nogle eksperter, at selvom modellen er effektiv til at rengøre, kan den ikke fjerne alle pletter.

Mere om iRobot Braava Jet M6

Specifikationer

 • Driftstid: 75 min
 • Opladningstid: 180 min
 • Dimensioner: 38 x 49 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Rengøring
 • Kortlægning af hjemmet
 • Forhindringsregistrering
 • Automatisk opladning
 • Støvbeholderens volumen: 0,48 L
 • Sugestyrke: ?

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI - robotgulvvasker med indbygget videokamera

Bedste robotstøvsuger med smarte funktioner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Vurderet som “Editors’ Choice” på det britiske magasin PCmag.com 
 • check 5/5 stjerner af det amerikanske magasin Zdnet.com 
 • check TechRadar anbefaler - med 4,5/5 stjerner
 • check 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Fjernovervågning med indbygget kamera
 • 2-i-1 - støvsuger- og moppefunktion
 • AI-drevet navigation

Forbrugsguidens vurdering

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI imponerer os med sin avancerede smart home-teknologi, der kombinerer støvsugning, gulvvask og overvågning i én enhed. Dens 3-timers batteritid forbedrer rengøringseffektiviteten, og det integrerede kamera giver dig mulighed for at overvåge dit hjem på afstand. På trods af en indlæringskurve og en højere pris, kan investeringen retfærdiggøres af dens innovative funktioner. Brugen af AI-teknologi til at undgå objekter sikrer en rengøringsproces uden forstyrrelser, hvilket vi sætter pris på. Den har dog brug for hjælp til tæpperensning og støvsugning i hjørner.

Samlet set er robotstøvsugeren en prisværdig mulighed for dig, der sætter pris på smarte funktioner og bekvemmeligheden ved hjemmeovervågning. Kort sagt mener vi, at den er mere end bare en rengøringsgadget – den hæver barren på markedet for robotstøvsugere.

Fordele

 • Indbygget videokamera
 • Både moppe og vakuum
 • AI-teknologi, der undgår alle unødige objekter
 • Genkender og undgår automatisk forhindringer
 • Enestående batteritid
 • Mulighed for fjernovervågning af hjemmet med indbygget kamera
 • Understøtter virtuelle grænser
 • Amazon Alexa and Google Assistant voice support

Ulemper

 • Har en relativ høj pris
 • Auto-Empty stationen sælges separat

Her er en innovativ robotstøvsuger, der ikke bare støvsuger og mopper dit gulv – den har også et overvågningskamera indbygget i sig og kan derfor både stå for sikkerheden og rengøringen i dit hjem. Det er også derfor, at den har fået 4 ud af 5 stjerner og er blevet kåret som “Editors’ Choice” på PCmag.com.

Det er også dens evne til at undgå objekter, der gør den anbefalsesværdig for TomsGuide.com og gør sig fortjent til 5 stjerner på Zdnet.com, 4,5 på TechRadar.com og 2,5 på DigitalTrends.com. De er alle imponeret over dens systemiske funktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Specifikationer

 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 390 min
 • Støvbeholderens volumen: 0.42 L
 • Dimensioner: 35.3x35.3x9.3 cm
 • Vægt: 4.7 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Sugestyrke: 1500 Pa
 • Sugestyrke: 1500 Pa

Sikkerhed, rengøring og AI
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI er en super funktionsdygtig robotstøvsuger, der klare dine gulve, når du er på arbejde. Den har en batteritid på 3 timer, hvilket er utrolig lang tid, så der er en god chance for, at du har rene gulve til, når du kommer hjem.

Støvsugeren er en 2-i-en løsning, da den både kan støvsuge og moppe dit gulv. Det betyder, at den er meget effektiv på sine 3 timer – og du kan være helt sikker på et rent hjem.

Derudover er Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI også blevet rost meget for, hvordan den nemt undgår objekter i hjemmet, som er indenfor det kortlagte område, som du har indkodet i støvsugeren.

En ekstremt fed og imponerende feature, som eksperterne også er utroligt begejstret over, er robotstøvsugerens indbyggede videokamera, der taler sammen med din smartphone, så du altid kan holde øje med rengøringen i dit hjem.

En sikker løsning
Robotstøvsugeren arbejder efter AI-teknologi, og netop derfor er du garanteret, at den undgår ting i hjemmet, som ikke skal støvsuges op eller ødelægge robotten. Det gør det super let for dig, da du ikke skal i gang med den helt store oprydning, inden du går hjemmefra.

I forhold til andre robotstøvsugere på markedet får du her en god støvsuger, der klarer rengøringsarbejdet fint med masser af batteri i tanken. Støvsugeren er anbefalet til bare gulve, da den i eksperternes test ikke har kunne klare gulvtæpper i lige så høj grad, og den har også svært ved at støvsuge hjørner. Men det er en støvsuger til dig, der skal have arbejdet gjort, uden at du behøver at tænke over noget. Den klare nemlig både overvågning og rengøring.

Hvad siger brugere og eksperterne om Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI?

Ecovacs robotstøvsuger har opnået en lang række positive anmeldelser fra både eksperter og brugere. Brugerne elsker den for ,,præcis kortlægning af gulvet”, ,,langtidsholdbart batteri” og ,,app med mange funktioner.”

Den fik en Editor’s Choice-pris fra PCmag.com, hvor redaktionen roste dens “fremragende batterilevetid, evnen til at identificere og undgå forhindringer og en unik hjemmeovervågningsfunktion.” TechRadar.com gav robotstøvsugeren en score på 4,5/5 og hyldede den som “den mest kraftfulde og smarteste robotstøvsuger, man kan købe for penge.”

 

Mere om Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Specifikationer

 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 390 min
 • Støvbeholderens volumen: 0.42 L
 • Dimensioner: 35.3x35.3x9.3 cm
 • Vægt: 4.7 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Sugestyrke: 1500 Pa
 • Sugestyrke: 1500 Pa

iRobot Roomba Combo J7+ - den første robotstøvsuger/moppe fra iRobot

Robotstøvsuger velegnet til kæledyrsejere

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check TechRadar anbefaler - med 4,5/5 stjerner
 • check 8,5/5 bedømmelse hos VacuumWars.com
 • check 4,4/5 bedømmelse hos Mashable.com
 • check 4,4/5 hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Roomba Combo J7+:

Irobot.dk
På lager
7.499 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Kæledyrsvenligt design - grundig håropsamling
 • Dobbelt multioverflade-gummibørste til forskellige gulve
 • Kombineret støvsugning og moppe

Forbrugsguidens vurdering

Sammenfattende giver modellen fra iRobot gode kortlægningsmuligheder, tilpasselige rumindstillinger og evnen til at undgå bestemte områder, hvilket gør den til et godt valg for personer med kæledyr eller alle, der søger en grundig rengøringsløsning til deres hjem, og herunder er dens automatiske tømnings- og opladningsfunktioner samt moppefunktionen med til at øge modellens effektivitet yderligere.

Selv om batteriindikatoren mangler en procentvis visning, bekræfter TechRadar.com, at robotten er i stand til at rengøre gulve i et hus med tre soveværelser på en enkel opladning, og i sidste ende har modellen modtaget rosende ord fra forskellige anerkendte kilder for sin gode rengøringsevne, intelligente navigation, brugervenlige app og generelle tilpasningsevne.

Fordele

 • Stemmestyring
 • Automatisk opladningsstation
 • Garanti for undgåelse af kæledyrsafføring
 • Gode muligheder for kortlægning (definerbare rum og no-go zoner)
 • Enkel opsætning

Ulemper

 • Batteriindikator viser ikke en procentdel
 • En smule støjende, når den tømmer sin beholder

Robotstøvsugeren fra iRobot har avanceret objektdetektion og navigerer nemt rundt om forhindringer, hvilket giver en uafbrudt rengøring, og med P.O.O.P-funktionen kombineret med modellens veldesignede ruller er den velegnet til kæledyrsejere. Robotstøvsugeren opfanger partikler så små som 0,7 mikron og sikrer en grundig rengøring af dyrehår, og samtidig sikrer modellens design, at den ikke skræmmer dine kæledyr, men derimod aktivt styrer uden om dem og deres udpegede rum.

Anmeldelse: Produktanalyse af iRobot Roomba Combo J7+

Specifikationer

 • Støvbeholderens volumen: 0.42 L
 • Dimensioner: 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Sugestyrke: 1700 Pa
 • Sugestyrke: 1700 Pa

Effektiv støvsugning
Modellen fra iRobot kommer med en mopping-funktion, der giver en jævn overgang fra tæpper til hårde gulve og gør det dermed muligt at støvsuge og moppe i samme omgang. I forhold til andre områder er modellen den samme som “iRobot J7+”, og dens Dual Multi-Surface-gummibørster tilpasser sig nemt til forskellige gulvtyper og undgår dermed bekymringer om hårknuder.

Som supplement til børsterne har modellen en trearmet sidebørste, der fejer langs alle kanter og sprækker, og med den innovative Imprint Smart Mapping-teknologi har du også mulighed for at styre og planlægge rengøring i bestemte rum i dit hjem.

Avancerede sensorer og lang driftstid
Modellen er udstyret med funktioner som gulvsporing, klippe-sensorer og et indbygget kamera, og den navigerer nemt rundt i dit hjem. Derudover intensiverer modellen sin kraft på særligt beskidte områder på dine gulve samt løfter sig selv væk fra gulvtæppet, mens den mopper, så den ikke efterlader sig fugtige områder på dit tæppe.

Hertil har modellen en driftstid på op til 120 minutter og et dækningsområde på 90 m2, og hvis modellen opdager, at den ikke har tilstrækkelig batteri til at afslutte en rengøringscyklus, vil den selvstændigt gå tilbage til ladestationen, hvilket sikrer en problemfri rengøring fra start til slut.

Hvad siger brugere og eksperterne om Roomba Combo J7+?

Modellen får gode anmeldelser på internettet, og herunder udtalte TechRadar blandt andet, at den støvsuger efter samme høje standard som J7 Plus-modellen – og at den klarer sig godt på hårde gulve og opsamler både fint snavs og større krummer.

Brugerne har også været glade for, at den behandler tæpper med omhu og giver dem en grundig rengøring, før den går videre til at moppe og støvsuge gulvet. Herunder fremhævede de også den støjsvage drift, men oplyste, at selvtømningsfunktionen er en smule højlydt.

Det er vigtigt at fremhæve, at J7 Plus-versionen er en testvinder på flere hjemmesider, og selv om Combo-modellen kommer til en lidt højere pris, tilbyder den netop en gulvmoppe, som J7 Plus-modellen mangler.

Mere om iRobot Roomba Combo J7+

Specifikationer

 • Støvbeholderens volumen: 0.42 L
 • Dimensioner: 31 x 33,8 x 40,1 cm
 • Vægt: 3.4 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 120 min
 • Sugestyrke: 1700 Pa
 • Sugestyrke: 1700 Pa

Eufy Robovac L70 Hybrid - robotgulvvasker med appstyring

Bedste robotstøvsuger med app-styring

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Anbefalet af det amerikanske magasin TomsGuide.com 
 • check PCmag.com anbefaler - med en høj vurdering på 4/5 stjerner
 • check 7/10 DigitalTrends.com
 • check 4,4/5 hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Eufy Robovac L70 Hybrid:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Høj grad af kontrol og tilpasning med app-kontrol
 • Falddetektering og antikollisionsteknologi
 • Bruger AI-kortteknologi til at sætte virtuelle grænser

Forbrugsguidens vurdering

Eufy RoboVac L70 Hybrid skiller sig ud med sin smarte styring via en indbygget app, avanceret lasernavigation og hybridstøvsugnings- og moppefunktioner. Den er meget effektiv og dækker selv de mest beskidte hjørner lydløst, hvilket gør dens lidt højere bygning, som kan begrænse dens rengøring under nogle møbler, til en mindre ulempe.

Den er godkendt af forskellige testpaneler for sin lange batteritid og effektivitet, og dens højere pris retfærdiggøres af det niveau af kontrol og tilpasning, som appen giver. Eufy RoboVac L70 Hybrids kraftfulde ydeevne, lydløse drift og intelligente styring gør den til et værdigt valg for dig, der søger en teknologisk avanceret rengøringsløsning. På trods af prisen mener vi, at fordelene stemmer godt overens med prisen, hvilket gør den til et overbevisende valg på markedet for robotstøvsugere.

Fordele

 • Taler sammen med smartphones
 • Laser navigation og god batteritid
 • Meget kraftfuld støvsugning og vask af gulve
 • Lydløs drift
 • Kraftig sugeevne med gennemgående rengøring

Ulemper

 • Kan ikke rengøre under møbler
 • Kan være for dyr for nogle forbrugere
 • Der følger ikke reservedele med

Robotstøvsugeren fra Eufy er en kraftig en af slagsen, som tager dig med ud på de nyeste teknologiske rejser. Det ses også i eksperternes vurderinger, hvor Digitaltrends.com skriver: “The Eufy RoboVac L70 is an affordable 2-in-1 robot vacuum that goes the right direction.”

Anmeldelse: Produktanalyse af Eufy Robovac L70 Hybrid

Specifikationer

 • Driftstid: 150 min
 • Støvbeholderens volumen: 0,45 l
 • Sugestyrke: 2000 Pa
 • Dimensioner: 35 x 35,5 x 10,2 cm
 • Vægt: 3,8 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Opladningstid: 240 min
 • Sugestyrke: 2000 Pa

Nyeste teknologi og utrolig effektiv
Det er en effektiv støvsuger, du næsten glemmer i løbet af dagen, for den er utrolig lydløs, når den kører hen over dine gulve. Det er fortjent, at den her robotstøvsuger har fået så gode anmeldelser af eksperterne.

Modellen er en hybrid, hvilket betyder, at den både kan støvsuge og moppe dine gulve. Det er en funktion, der næsten er uundværlig, for her har du en løsning, hvor den klarer al rengøringen for dig.

En af de nyeste teknologier inden for robotstøvsugere er netop laser navigation, hvor den selv sørger for at scanne rummet og dermed finde den mest optimale rute for sin rengøring. Den kan hermed være mest effektiv med arealet på den brugstid, den har.

Eufy Robovac L70 Hybrid er en støvsuger, der har en utrolig kraftfuld vakuum, som sørger for at støvsuge selv de mest beskidte hjørner af hjemmet. Du kan derfor roligt overlade rengøringen til den lille robotstøvsuger.

En rigtig fin pris
Det er en effektiv hybridstøvsuger, som har alle de funktioner en robotstøvsuger skal have. Den klarer støvsugningen til perfektion, og samtidig klarer den også lige vask af dine gulve.

I forhold til andre robotstøvsugere på markedet er det en utrolig fed en af slagsen – som endda også er til en rigtig god pris. Det eneste, som eksperterne kan sætte en finger på, er, at den er en ret høj model, som kan give problemer med nogle skabe. Modellen er derfor til dig, der bare skal have rengøringen klaret – utrolig effektivt og kraftfuldt.

Hvad siger brugere og eksperterne om Eufy RoboVac L70 Hybrid?

Robotstøvsugeren får positive anmeldelser fra hele nettet, hvor Digitaltrends giver den en 7/10-vurdering og hævder, at den er “værd at købe, hvis du leder efter en anstændig 2-i-1, der ikke vil sprænge banken.”

Desuden har L70 fået gode brugerbedømmelser, hvor de fleste er vilde med de fire sugestyrker, den lange rengøringstid og den hurtige opladning.

Mere om Eufy Robovac L70 Hybrid

Specifikationer

 • Driftstid: 150 min
 • Støvbeholderens volumen: 0,45 l
 • Sugestyrke: 2000 Pa
 • Dimensioner: 35 x 35,5 x 10,2 cm
 • Vægt: 3,8 kg
 • Rengøring: Yes Yes/No
 • Kortlægning af hjemmet: Yes Yes/No
 • Forhindringsregistrering: Yes Yes/No
 • Automatisk opladning: Yes Yes/No
 • Opladningstid: 240 min
 • Sugestyrke: 2000 Pa

Test og anmeldelser af robotgulvvaskere anvendt i artiklen

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

DigitalTrends.com

Digitaltrends.com er en amerikansk teknologi-side, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet iRobot Braava Jet 240. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Pcmag.com

Pcmag.com er et teknologi-/computermagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer- og teknologiverdenen. Det gælder både nyheder, gadgets, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet 2 forskellige robotgulvvaskere:

Ønsker du at læse mere om testen af iRobot Braava Jet 240, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Roborock S5, kan du klikke på dette link.

PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt iRobot Braava Jet M6, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

TechRadar.com

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer som om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet Roborock S5. Læs mere om testen på Techradar.com.

iRobot Roomba Combo J7+
Du kan se testen her.
Testet den: 21/11/2022

Se anmeldelsen af Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI her.

TechHive.com

Techhive.com er en amerikansk teknologiside, der skriver om det nyeste inden for teknologi. Dette inkluderer også tests af forskellige teknologiske produkter som her med forskellige gulvvaskere:

Ønsker du at læse mere om testen af iRobot Braava Jet 240, kan den læses via dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Roborock S5, kan den læses via dette link.

Techhive.com har ligeledes testet og anmeldt iRobot Braava Jet M6, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

TrustedReviews.com

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testet Roborock S5. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

PCworld.com

PCworld.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer nyheder, information, guides og anmeldelser af forskellige produkter inden for computer- og teknologiverdenen. Her har PCworld.com testet og anmeldt iRobot Braava Jet M6, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

VacuumWars.com 

VacuumWars.com er også en anerkendt hjemmeside, der har specialiseret sig i at teste robotstøvsugere. De vurderer faktorer som rengøringseffektivitet, batterilevetid, støjniveau og smarte funktioner for at tilbyde detaljerede og informative anmeldelser til forbrugerne.

iRobot Roomba Combo J7+

Du kan se testen her.

TomsGuide.com

Tom’s Guide er en velrenommeret onlineplatform, der er kendt for sine dybdegående ekspertanmeldelser og nyttige guides om teknologi, underholdning og smart home-produkter. Den er kendt for sin omhyggelige tilgang til produktevaluering og anvender en række strenge tests til at vurdere ydeevne, design og værdi. Når Tom’s Guide anmelder robotstøvsugere, evaluerer de typisk faktorer som rengøringseffektivitet, navigationsfunktioner, smarte funktioner, støjniveau, batterilevetid og generel brugervenlighed. Deres omfattende anmeldelser giver forbrugerne værdifuld indsigt i et produkts styrker og svagheder og hjælper dem med at træffe informerede købsbeslutninger.

Se iRobot Braava Jet M6-anmeldelsen her.

Se anmeldelsen af Eufy Robovac L70 Hybrid her.

Zdnet.com

ZDNet er et førende nyhedssite om teknologi, der leverer omfattende og indsigtsfulde analyser, kommentarer og nyheder om nye tendenser, produktinnovationer og teknologiens indvirkning på erhvervslivet og samfundet. Sitet indeholder produktanmeldelser, softwaredownloads og artikler om emner, der påvirker IT-branchen. Når ZDNet anmelder robotstøvsugere, anvender de en grundig evalueringsproces, hvor de undersøger aspekter som rengøringseffektivitet, enhedens intelligens, kompatibilitet med smart home-systemer, holdbarhed og værdi for pengene for at give en upartisk og dybdegående vurdering af hvert produkts ydeevne.

Se anmeldelsen af Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI her.

Mashable.com

iRobot Roomba Combo J7+

Kundeanmeldelser

Google Shopping 

Google Shopping er en hjemmeside, der udbydes af Google, som giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra forskellige forhandlere. Den hjælper brugerne ved at give dem en lang række produktanmeldelser og vurderinger fra forskellige kilder, så du kan træffe informerede købsbeslutninger på baggrund af andre forbrugeres erfaringer og meninger.

iRobot Roomba Combo J7+ – Du kan se anmeldelserne her.
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Du kan se anmeldelserne her.
iRobot Roomba Combo J7+ – Du kan se anmeldelserne her.
Eufy Robovac L70 Hybrid – Du kan se anmeldelserne her.

FAQ

Hvilke robotgulvvaskere er de bedste?
Hvis du søger en af de bedste robotgulvvaskere, som er på markedet lige nu, så bør du tage et nærmere kig på modellerne iRobot Braava Jet M6, Xiaomi Roborock S6 Pure og Ecovacs Deebot Ozme T8 AIVI, som har scoret nogle rigtig fine testresultater pga. deres gode egenskaber.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en robotgulvvasker?
Når du skal købe en robotgulvvasker, så bør du være opmærksom på flere ting. Dog bør du specielt overveje, hvor lang batteritiden på robotten skal være, såvel som hvor længe den skal være om at lade op. Det kan nemlig være frustrerende, hvis den hurtigt løber tør for strøm.
Er en robotgulvvasker pengene værd?
Ja, en robotgulvvasker kan uden tvivl være pengene værd. Det kan være en hård opgave at skulle vaske gulvet i dit hjem. Hvis du ikke er i stand til eller ikke har tid til at skulle gøre det regelmæssigt, så kan en robotgulvvasker være en kærkommen hjælp.
Hvor lang tid holder en robotgulvvasker?
Generelt kan du godt tillade dig at forvente, at din robotgulvvasker kommer til at holde mellem fire og seks år, da robotterne generelt bliver bygget til at kunne holde så længe. Dog afhænger deres levetid også af, hvor meget du bruger den, såvel som hvordan du vedligeholder den.

Købsguide: Dette skal du overveje, når du køber en robotgulvvasker

Her finder du en guide til, hvad du skal have in mente, hvis du overvejer at anskaffe dig en robotgulvvasker, og hvad du især bør se efter:

Pris

Robotgulvvaskere er ikke billige, og det er netop en af de største ulemper. Afhængig af pris kommer de med forskellige funktioner. De dyreste kan koste mange tusinde kroner.

En billig robotgulvvasker behøver dog ikke være en dårlig investering – her kan du med fordel læse eksperternes vurderinger for at finde frem til de bedste. Nederst i artiklen findes links til alle ekspert-undersøgelserne.

Præstation

Robotgulvvaskere vil sjældent kunne erstatte den grundige rengøring med rigtig gulvvask og støvsugning. Men de kan varetage den lettere dagligdagsrengøring. Rengøringsevnerne varierer dog stadig en del fra model til model. Læs også med fordel eksperternes vurderinger.

Rengørings-modi

Robotgulvvaskerne kommer med forskellige rengørings-modi. Nogle kan både støvsuge, feje og moppe, og ofte findes der forskellige niveauer for, hvor vådt gulvet bliver. Prisen afhænger dog også ofte heraf.

Programmering

Det kan være smart at købe en robotgulvvasker med programmerings-mulighed, så den kan indstilles til at arbejde på et bestemt tidspunkt – for eksempel når du ikke er hjemme.

Batteri

Batteritiden varierer fra model til model, men de nyeste maskiner kan støvsuge i flere timer og moppe i op til en time.

Sensorer

Ofte findes sensorsystem som styrer navigationen. Gå efter en model med sensorsystem, som også kan registrere forhindringer og selv lave intelligente ruter.

Brugervenlighed/set-up

Nogle robotgulvvaskere er indviklede at få op at køre, hvor andre er mere brugervenlige. Det kan være en fordel at vælge en simpel model, hvis du ikke er en haj til teknologi.

App

De fleste robotgulvvaskere kommer i dag med en tilhørende app. Det kan være rigtig smart, men gå efter en model med en intuitiv og brugervenlig app.

Støj

Støjniveauet svinger meget fra model til model, men robotgulvvaskere er ofte meget mere stille end almindelige støvsugere.

Sådan vasker du dine gulve

Her følger tips og tricks til en let og effektiv gulvvask:

 • Støvsug først: Start altid med at støvsuge overflader og underlag. Det fjerner løst skidt, støv og snavs.
 • Vask efter gulvtype: De hårde gulve skal vaskes lidt forskelligt afhængig af materiale. Nedenunder gennemgår vi, hvordan de forskellige gulvtyper skal håndteres.
 • Tør gulvet af: Efter vasken bør du tørre gulvet grundigt af med en tør klud. Det fjerner overskydende vand og fugt og fjerner også den sidste rest af skidt og snavs.

Vask af trægulve – både behandlede og ubehandlede

Du bør anvende vand og sæbespåner til vask af trægulve. Blandingen bør hedde 5 liter vand og 1 deciliter sæbespåner. Sørg for at blande spånerne godt sammen med vandet, så der ikke er klumper og uopløste spåner.

Er trægulvet oliebehandlet, så bør du i stedet anvende specialsæbe til formålet. Husk ikke at anvende for meget vand på trægulve, da de kan suge det til sig. Det kan give en form for opsvulmning i gulvet.

Vask af laminatgulve

Du bør anvende vand og brun sæbe til vask af laminatgulve. Du kan også anvende universalrengøringsmiddel. Brug helst den flydende, brune sæbe og anvend 1 liter sæbe til 5 liter vand. Laminatgulve tåler ikke for meget vand, så sørg for at klud eller moppe er opvredet.

Vask af fliser og klinker

Du bør anvende vand og brun sæbe til vask af fliser og klinker. Der skal omkring 5 liter vand til 0,5 liter brun sæbe. Brug helst den flydende variant. Du kan også anvende sæbespåner.

Vask af betongulve

Ubehandlede betongulve bør vaskes med en blanding af vand og sæbespåner – 1 deciliter spåner til 5 liter vand. Af og til kan det også være en fordel at anvende universalrengøringsmiddel i stedet for sæbespåner.

Vask af linoleumsgulve

Brug vand og sæbespåner til vask af linoleumsgulve – en halv deciliter spåner til 5 liter vand. Du kan også anvende universalrengøringsmiddel af og til. Du bør være opmærksom på ikke at vælge et rengøringsmiddel, der har en pH-værdi på mere end 9.

Simple råd til at effektivisere din rengøring

Rengøring er nødvendigt for et sundt hjem, men det tager tid og er ikke altid lige sjovt. Eksperterne fra Cnet.com kommer i det følgende med 6 tips til, hvordan du kan halvere den tid, du bruger på rengøring:

 • Tip 1: Lad ikke post og reklamer fylde: Hvis du stadig får meget fysisk post, så bør du ikke lade det ligge, når du har tømt postkassen. Gør det til en vane med det samme at frasortere det, du ikke vil læse. Smid det ud med det samme. Regninger og ønsket post bør desuden have en fast plads. Hvis du ikke orker at sortere din post, så kan du arrangere det, så du får din ønskede post digitalt i stedet.
 • Tip 2: Opvasken: Lad være med at stille tallerkenerne på køkkenbordet eller i vasken. Skyl (eller vask) dem af eller put dem i opvaskemaskinen med det samme.
 • Tip 3: Omfavn robot-teknologien: Hvis du ikke orker den daglige støvsugning, så kan du investere i en robotstøvsuger. Den kan varetage den lette rengøring og holde gulve og tæpper rene.
 • Tip 4: Lad toiletter rengøre sig selv: Der findes ikke en robot til rengøring af toilettet, men du kan købe tabs og midler, der rengør kummen efter hvert skyl.
 • Tip 5: Dæk hylderne i køleskabet til: For at undgå at skulle vaske og skrubbe hylderne i køleskabet kan du i stedet dække dem med egnet papir, som du bare kan smide ud, når de bliver beskidte. Du kan også købe genanvendelige materialer, så du ikke behøver at smide så meget ud.
 • Tip 6: Giv alting en plads: Sørg for at alting i hjemmet har en plads – så er der mindre chance for rod. For eksempel en plads til sko, en kurv til nøgler og solbriller, en knage til overtøjet, magasiner og blade i en holder dér hvor du ønsker at læse dem, vasketøjskurv til brugt tøj og kurve/spande til affald.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Xiaomi Roborock S7 - vaskerobot med moppefunktion

Xiaomi Roborock S55 - robotstøvsuger med gulvvask

iRobot Braava 390T 

iRobot Braava Jet 240 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme