Gulvasker test-oversigt: De bedste gulvvaskere ifølge anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

I denne artikel startes der med en gennemgang af en række gulvvaskere, som har fået positive anmelderser i forskellige test. Vi har gennemgået anerkendte tests fra både Danmark, Norge, Sverige og England og samlet testresultaterne her på siden.

Du kan også se prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan finde den billigste forhandler.

Vi har i artiklen beskrevet hvad de forskellige modeller kan, og hvad de er særligt gode til.

Efter gennemgangen af de forskellige gulvvaskere har vi lavet en guide med tips og tricks til gulvvask. Sidst i artiklen kan man finde en gennemgang af diverse test- og ekspertkilder, der er brugt i denne artikel.

Denne gulvvasker test-oversigt indeholder:

green-elm Gennemgang af en række af markedet bedste gulvvaskere
green-elm Gennemgang af 3 gammeldags gulvvaskere
green-elmGennemgang af en robot med gulvvask- & støvsugerfunktion
green-elm Guide med tips og tricks til gulvvask
green-elm Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Gulvvasker test-oversigt – Her er de bedste gulvvaskere

Her finder du en oversigt over markedets bedste gulvvaskere. Vi hos Forbrugsguiden har gennemgået en lang række ekspert tests samt relevante brugeranmeldelser, og har sammenfattet de bedste modeller i denne artikel.

I de grønne bokse under produktnavnene kan du se, hvem der har anmeldt produktet samt hvordan det har klaret sig i testene. Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilken forhandler der har din ønskede gulvvasker til den bedste pris.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Kärcher SC 4 Easy Fix – Gulvvasker til stort hjem

Forbrugsguiden’s anbefaling

 • Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
 • Kåret som ”Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
 • God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
 • 4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com
Karcher damprenser SC 4

.Kärcher SC 4 Easy Fix er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, der inkluderer testmagasinerne Which.co.uk, Testberichte.de og Trustedreviews.com samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Eksperterne har set nærmere på modellens rengøringsevner, funktioner, anvendelighed og brugervenlighed, og alle er meget tilfredse. Derfor modtager den gode anmeldelser.

Arbejdsareal op til 100 m2

Kärcher SC 4 Easy Fix er designet til den forbruger, der har flere hårde gulve i hjemmet eller til rengøring af kontoret.

Denne gulvvasker er utrolig effektiv i brug og kommer med en god kapacitet i vandtanken på 0,8 liter. Dette rækker til et arbejdsareal på maksimalt 100 m2. Derefter er det nødvendigt at varme en ny tank vand op.

Den varmer dog hurtigt op – denne proces tager nemlig kun 6 minutter. Man kan også fylde vand på, mens der arbejdes, eftersom her findes et 2-tank-system.

Dertil er her tale om en maskine, der kører på strøm. Watt-effekten ligger på 2000, hvilket gør den meget kraftfuld og i stand til at vaske selv beskidte gulve rene. Eftersom det et nødvendigt med strøm, så medfølger der en 4 meter lang ledning.

Modellen er især ideel til køkkener og badeværelser, hvor den uden kemikalier både fjerner kalk og gør rent. Yderligere er den meget hygiejnisk og dræber mere end 99,9 procent af bakterierne.

Skinnende rent hus, ifølge eksperterne

Kärcher SC 4 Easy Fix er blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, der er meget imponerede. Der skrives, at hvis man ønsker sine gulve skinnende rene i hjemmet, så er dette et godt valg. Eksperterne forklarer nemlig, at den er godt bygget og let at bruge, og så medfølger der en række tilbehør, som øger brugsmulighederne og letter arbejdet.

Which.co.uk forklarer yderligere, at denne gulvvasker er forholdsvis stor sammenlignet med de tidligere modeller fra mærket, hvilket dog også gør den dyrere. Materialerne er meget robuste og stærke, hvilket giver en lang holdbarhed, og vandtanken er aftagelig.

Derudover er den hurtig til at varme op og vasker selv beskidte gulve rene. Dog kommenteres det, at den efterlader gulvene noget fugtige efter vasken.

God brugervenlighed, ifølge eksperterne

Kärcher SC 4 Easy Fix er også blevet testet af testmagasinerne Testberichte.de og Trustedreviews.com, som tillige er meget begejstrede.

Testberichte.de forklarer for eksempel, at her er tale om en rigtig brugervenlig model, som er let at betjene. Den er simpel i brug, hvilket gør den tilgængelig for alle forbrugertyper.

Herudover er eksperterne glade for den aftagelige vandtank, som øger brugervenligheden, og så er det smart, at lige så snart vandet er varmet helt op, så er produktet klar til brug. Dette gør det let at komme hurtigt i gang med arbejdet.

Det kommenteres dog, at ledningen på 4 meter føles lidt kort, og derfor kan det være nødvendigt med en forlængerledning.

Fordele

 • Nem at opererer
 • Godt bygget
 • Damptrykket forbliver konstant
 • Nem at sætte op
 • Fin størrelse vandtank
 • 2-tank system
Ulemper

 • Efterlader gulvene våde
 • Ikke det bedste valg til boliger med trapper

Specifikationer

 Type: Gulvvasker
Mærke: Kärcher
 Vandtank, kapacitet: 800 milliliter
Arbejdsareal: Op til 100 m2 per tank
 Kører på batteri: Nej
 Kører på strøm: Ja
Effekt: 2000 watt
 Ledningslængde: 4 meter
Højde: 27,3 centimeter
 Bredde: 25,1 centimeter
 Længde: 38,0 centimeter
 Vægt: 5,6 kilo

Her kan du se en præsentationsvideo af Kärcher SC 4 Easy Fix. Videoen er produceret af Kärcher UK:


Kärcher FC 5

 •  4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • 4,2 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk baseret på 235 anmeldelser

Kärcher FC 5

.
Med Kärcher FC 5 kan rengøringen klares nemt og hurtigt. Her behøver man nemlig ikke bruge tid på støvsugning, før man vasker gulvet. Gulvvaskerens mikrofiberruller sørger nemlig for at løsne indtørret snavs, der herefter bliver tørret op. Alt snavs og skidt bliver herefter suget væk, så gulvet er rent igen. Den smarte 2 i 1 funktion er blevet beundret af blandt andet Trustedreviews.com, der er vilde med, at man ikke behøver at støvsuge, før man går i gang med at vaske gulvet.

Denne model har en selvrensende funktion, der sørger for at holde mikrofiberrullerne rene. På denne bruger man mindre vand, og det betyder også, at modellen kan anvendes på et væld af forskellige overflader.

Fleksibel gulvvasker med 2 tank system 

Kärcher FC 5 er en gulvvasker med et 2 tank system, der nemt og hurtigt kan fylde op under ens vandhane. Vaskerens vandtank skal blot tages af og fyldes med vand. Selve udtagningen er lavet på en hygiejnisk måde, hvilket også gælder, når man skal tømme vaskerens tank for al det beskidte vand.

Udover et funktionelt 2 tank system er denne model også kendt for at være fleksibel. Selve rengøringshovedet har et hængsel, der sørger for, at man nemt kan komme ind i alle de mørke kroge og hjørner for at fjerne al støv og snavs. Man kan på denne måde komme helt ind til alle kanter og hjørner samt under møbler uden problemer – eller uden at bukke og strække sig alt for meget i ryggen.

Gode brugeranmeldelser  

Forbrugerne fra Amazon.co.uk har givet Kärcher FC 5 et væld af gode brugeranmeldelser, hvilket betyder meget, når det kommer til ens valg af investering i et produkt. Anmeldelser fra forbrugere kan have en stor indflydelse på, hvorvidt man skal købe et produkt eller ej. Forbrugerne på Amazon har givet denne model 4,2 stjerner ud af 5 stjerner.

Dog er det ikke kun forbrugerne, der er glade for denne model. Siden Trustedreviews.com har nemlig også anmeldt og testet Kärcher FC 5 og givet den en masse rosende ord med på vejen.

Et af de største minusser ved denne gulvvasker er, at den vejer lidt mere end andre modeller. Dog betyder dette ikke det store, da eksperterne fra Trustedreviews.com forklarer, at modellen er ’ekstrem effektiv’ på mange forskellige overflader samt leverer et ’perfekt plet- og snavsefrit resultat’.

Fordele

 • Kan bruges på forskellige overflader
 • Gulvet bliver ikke vådt
 • Fleksibelt hængsel
 • 2 tank systemer
 • 2 i 1 system
 • Gode brugeranmeldelser
Ulemper

 • Ingen tiltning på mundstykket
 • Lille spildevandstank

Udvalgte fordele ved Kärcher FC 5: 
 Kan anvendes på forskellige overflader
 Gulvet bliver ikke vådt
 Fleksibelt hængsel
 2 tank system
 2 i 1 system
 Gode brugeranmeldelser


iRobot Braava Jet M6 – elektrisk robot gulvvasker

Anmelderrost robotgulvvasker

 • Kåret som ”Editor’s Choice” hos teknologimagasinet Techhive.com
 • Kåret som ”Editor’s Choice” hos teknologimagasinet Pcmag.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcworld.com
 • 3 ud af 5 stjerner hos det svenske teknologimagasin M3

iRobot Braava Jet M6

.

 

iRobot Braava Jet M6 har været testet af 4 forskellige ekspertkilder, som inkluderer henholdsvis Techhive.com, Pcmag.com, Pcworld.com og M3.

Med alle er her tale om teknologimagasiner, der blandt andet har fokus på at teste diverse teknologiprodukter til gavn for forbrugerne. Her vurderes det, at der er tale om en rigtig velfungerende model, og derfor modtager den flotte kommentarer over hele linjen.

Robot-gulvvasker

iRobot Braava Jet M6 adskiller sig fra flere af de traditionelle modeller ved at være en robot-gulvvasker. Det vil sige, at den i praksis fungerer ligesom en robotplæneklipper eller -støvsuger.

Det betyder, at man blot skal indstille, hvordan den skal udføre arbejdet, og så klarer den gulvvasken selv.

Man starter med at indstille, hvor den skal køre (man kan afgrænse området, hvis der findes steder, hvor den ikke skal ind), og derefter vælger man ganske enkelt, hvornår den skal arbejde.

Via det patenterede iAdapt navigationssystem skaber robotten selv den mest optimale rute, således at den er sikker på ikke at overse områder.

Den navigerer desuden både uden om objekter og møbler, således at der ikke opstår sammenstød. iRobot Braava Jet M6 kører på batteri, og køretiden er på omkring 160 minutter. Når batteri-niveauet er ved at være lavt, lægger den selv mærke til dette.

Derefter returnerer den til den medfølgende ladestation, hvor batteriet genoplades. Hvis den ikke er blevet færdig med gulvvasken i første runde, fortsætter den, hvor den slap, når der igen er strøm på.

Denne model er lidt et multiprodukt, idet den både vasker gulvene med den indbyggede præcisions-jetspray, der hurtigt opløser skidt og snavs, og så findes der rengøringsklude til fejning og vask.

Apparatet kan desuden sluttes til Wi-Fi, og der er en tilhørende app, som kan anvendes til styringen.

Moderne og effektiv, ifølge eksperterne

iRobot Braava Jet M6 er blevet testet af flere ekspertkilder, der blandt andet inkluderer teknologimagasinet Pcmag.com, som er meget imponerede.

Magasinet forklarer, at den er velfungerende på flere områder – for eksempel er den lille og kompakt samt meget støjsvag i brug, og dette betyder, at den sagtens kan arbejde, mens man er hjemme. Den lille størrelse gør desuden, at den lettere kan komme til i hjørner, kroge og langs kanter.

Yderligere forklarer eksperterne, at den kommer med solide navigationsevner, som gør den i stand til helt selv at varetage vaske-opgaverne.

Angående rengøringsevnerne er den meget effektiv, kommenteres det, og den bliver ved med at køre, indtil gulvene skinner. Som en ekstra bonus er modellen meget højteknologisk og kan for eksempel stemmestyres.

Der nævnes dog tillige et par minusser, som blandt andet går på, at prisen er noget høj, og så er det stadig nødvendigt med manuelt knofedt, hvis der er tale om meget snavsede og beskidte gulve.

Dyr men velfungerende, ifølge eksperterne

iRobot Braava Jet M6 er ligeledes blevet testet af Techhive.com, Pcworld.com og M3, der alle er meget imponerede. Blandt andet forklarer Techhive.com, at godt nok er prisen noget høj, men man får dog også rigtig meget gulvvasker for pengene.

Produktet vil føles som en stor investering på alle områder, og den roses specielt for de tilpasselige rengørings-indstillinger, de mange smarte funktioner og det fantastiske navigationssystem. Har man mange hårde gulve i huset, er den især anbefalingsværdig.

De øvrige eksperter har også store mængder ros til overs for maskinen, og blandt andet kalder Pcworld.com den for egenrådig, effektiv og pålidelig. Det forklares, at den stort set passer sig selv, således at man ikke behøver at gøre ret meget manuelt.

Dertil er det let at fylde vand på tanken. Eksperterne påpeger dog også et par minusser, der går på, at der kan opstå problemer med at planlægge rengøring i sammenhængende rum, og af og til kan den sætte sig fast på trægulve.

Fordele

 • Virtuelle vægge
 • Betjening via app
 • Amazon Alexa eller Google Assistant
 • Præcisionsjetspray
 • Kan både vaske gulv og feje
 • Brugstid på 75 minutter
 • Rolig
 • Lille
Ulemper

 • Dyr
 • Dybe pletter kan være svære at få af

Specifikatione

Type: Robot-gulvvasker
Mærke: iRobot
Arbejdsareal: Op til 250 m2
Kører på batteri: Ja
Køretid per opladning: Op til 160 minutter
Wi-Fi: Ja
Tilhørende app: Ja
Højde: 8,9 centimeter
Bredde: 27,0 centimeter
 Dybde: 25,4 centimeter
 Vægt: 2,6 kilo

Her kan du se en præsentationsvideo af iRobot Braava Jet M6. Videoen er produceret af iRobot:


Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker – danskfremstillet med vask og tørring på én gang

Bedste premium valg

 • 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos forhandleren Amazon
Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker

Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker er den bedste gulvvasker til dig med et højt budget, der har et større hjem eller en mindre forretning.

Modellen har ikke været inkluderet i en ekspert gulvvasker test, men den er populær blandt brugerne. Køberne fra forhandleren Amazon tildeler den i gennemsnit 4,4 ud af 5 stjerner i gennemsnit, hvilket er fint. 

Brugerne er generelt meget imponerede, og flere kommenterer, at det føles som om, at den er skabt til kommerciel brug. Den er meget effektiv, og det vil forretninger og erhverv såvel som hjemmet kunne nyde godt af. Som en bonus forklarer flere forbrugere, at produktet er meget let at anvende, for du vil opleve en rigtig høj brugervenlighed. En køber skriver: ”I love this piece of equipment. It is very well made and gets the job done in record time. Easy to use and easy on my back”. En anden forklarer: “High quality but light enough for casual around the home use. Beats the other, consumer-oriented products hands down in terms of convenience, cleaning ability and capacity of the cleaning and waste tanks”.

Professionel kvalitet

Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker vil være et godt valg for dig, der har et større hjem eller måske en forretning eller andet erhverv. Varianten er fremstillet til mere professionelle opgaver, men den kan selvfølgelig sagtens finde plads i det private hjem også.

Prisen ligger klart mod den høje ende på grund af den professionelle kvalitet, men vil du gerne have et solidt og arbejdsdygtigt apparat, vil maskinen her ikke være til at komme udenom. Læg mærke til at designet er det høje af slagsen, så den fylder noget i oprejst position. Udtrykket er tillige mod den industrielle ende, så her er ikke tale om den kønneste model på markedet.

Til gengæld får du masser af høj kvalitet for investeringspengene, og har du meget gulv, du skal vaske, vil du kunne drage stor fordel af konstruktionen. Du får for eksempel en vandtank med en kapacitet på fire liter og en opløsningstank med en kapacitet på tre liter. Når du arbejder, vil du opleve en område-ydelse eller areal-ydelse på 310 m2/t.

Brugervenlig og effektiv

Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker hører som en bonus til de brugervenlige produkter, og derfor vil alle – øvede som begyndere – let kunne finde ud af kontrolpanelet og komme i gang. Der er ikke så mange knapper og indstillinger, og dem, der er, er meget intuitive i anvendelsen.

En af de store fordele ved varianten er, at den kan vaske og tørre i én ombæring, og det vil give dig hastigt skinnende og rene gulve igen. Perfekt, hvis du skal dække et større areal og derfor ikke har god tid. Den opererer ved 800 watt, og det giver dig en høj effektivitet og arbejdsdygtighed.

Du får en arbejdsbredde på 31 centimeter, hvilket er en del, og det betyder, at den dækker et stort område hver gang, den bevæger sig. Det bidrager til effektiviteten. Du kan anvende maskinen i alle retninger, da den er født med en sugefod forrest og en børste bagest. 

Alt i alt den bedste gulvvasker til dig, der ønsker en hurtig rengøring i hjemmet eller forretningen.

Fordele

 • Vask og tørring på én gang
 • Let at bruge
 • Nem at transportere
 • Danskproduceret
Ulemper

 • I de højere prislag
 • Ikke velegnet til mindre hjem

Specifikationer

 Producent: Nilfisk
Type: Gulvvasker
 Kapacitet, tank: 4 liter
Areal: 310 m2/t
Effekt: 800 watt
Højde: 115 centimeter
Bredde: 36 centimeter
Dybde: 40 centimeter
Vægt: 12 kilo


Nilfisk SC351 Gulvvasker – høj brugervenlighed og robust børste

Ideel til forretninger

 • 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos forhandleren Amazon
 • God anmeldelse hos bloggen Blog.adswsupplies.com

Nilfisk SC351 Gulvvasker

 

 

Nilfisk SC351 Gulvvasker er den måske bedste gulvvasker til dig, der ønsker dansk kvalitet til at varetage store arealer af rengøring.

Modellen er både populær blandt eksperter og brugere. Hos bloggen Blog.adswsupplies.com får den en rigtig god anmeldelse, mens den bliver tildelt hele 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Amazon.

Eksperter og brugere er enige i, at produktet præsterer utrolig godt. Den er effektiv i brug og giver et meget professionelt resultat. Derfor er den også oplagt til mere kommerciel brug, men dog bliver det understreget, at den tillige er ideel til hjemmebrug – især hvis du har et stort hus med mange hårde gulve.

En af brugerne beskrivelser oplevelsen med ordene: ”This product is absolutely fantastic, but it is over 200 pounds, so you will need two people to lift. I am using this on a private residence with 15,000 square feet of mixed marble and limestone floors. Unit is expensive, but does more than any other carpet scrubber or floor scrubber units out there”. En anden forklarer: “I love it. I use it at work. I wish I could afford one for home though”.

Til private hjem eller forretninger

Uanset om du har et større hjem eller en forretning/erhverv, du ønsker rengjort, vil Nilfisk SC351 Gulvvasker være et godt bud på din nye makker. Her er tale om en klassisk gulvvasker med et traditionelt design, der er skabt til professionelt brug.

Du får det klassiske og velkendte industrielle udtryk, som ikke ligefrem pynter, men hvis du vægter det indre over det ydre i tilfældet her, vil du få en solid arbejdskraft, der hurtigt kan gøre dine gulve rene. Med en vandtanks-kapacitet på 11 liter er den skabt til at varetage store arealer, og derfor behøver du ikke stoppe for at fylde vand på.

Det samme gør sig gældende for opløsningstanken, så der vil være fart over feltet. Du får en variant, der kører på batteri, og den samlede operationstid per opladning ligger på maksimalt 100 minutter. Det er pænt og giver dig mulighed for at nå hele hjemmet/forretningen på én opladning.

Robust valg

Nilfisk SC351 Gulvvasker er en meget robust maskine, der er skabt til at holde. Børsten er ekstra solidt fremstillet, og den generelle kvalitet er høj fra det internationalt anerkendte danske mærke Nilfisk. Du får en let betjening, som er intuitiv i operationen, og du får fire niveauer, som har hver sin indstilling for rengøring. Håndtaget er foldbart for at gøre transporten og opbevaringen lettere, og det er let at fjerne tanke og batteri.

Når du har brug for at fjerne bladene, kan du gøre det let og uden værktøj, og med den innovative Prolene Brush får du en bred børste med en lang levetid. Børste såvel som konstruktion er kompakt i fremstillingen, hvilket gør det nemmere at komme til i for eksempel hjørner eller under stole.

Når den arbejder, gør den det stille, og den er født med et lavt støjniveau på kun 64 dB. Det er nogenlunde det samme som en stillegående støvsuger. Der er ikke mange minusser at nævne, men dog ligger prisen i den høje ende, og opladningstiden for batteriet er lang.

Alt i alt den bedste gulvvasker dig til, der ønsker en professionel kvalitet, og som har et stort areal at rengøre.

Fordele

 • Foldbart håndtag
 • Batteriet kan fjernes
 • Brugervenlig kontrol og håndtering
 • Robust børste
 • Høj kvalitet
Ulemper

 • Lang opladningstid
 • Ikke så let at transportere

Specifikationer

 Producent: Nilfisk
Type: Gulvvasker
Kapacitet, tank: 11 liter
Højde: 80 centimeter
Bredde: 50 centimeter
Dybde: 80 centimeter
Vægt: 98 kilo


Kärcher FC 3

 • Kåret som “Best Buy” hos teknologimagasinet Expertreviews.co.uk
 • 5 ud af 5 stjerner hos den danske forhandler Skousen.dk
 • 5 ud af 5 stjerner hos den danske forhandler Whiteaway.dk

Kärcher FC 3 – Topscorer i England og Danmark

.Kåret af eksperterne hos det britiske teknologimagasin Expertreviews som den bedste letvægts gulvvasker, og samtidig nok til at få armene op over hovedet på forbrugerne. Denne gulvvasker er perfekt til dig, som vil have en nem og effektiv gulvvasker, der klarer alle hårde gulve og efterlader dem rene og tørre på ingen tid.  

Om Kärcher FC 3

Gulvvask er sjældent noget, der kommer på listen over yndlingsopgaver i huset, men det er til gengæld noget, der gør underværker for de hårde gulve. Rene gulve ligger højt på ønskelisten, og med Kärcher FC 3 kommer du nemt og hurtigt omkring opgaven, uden at hele ryggen værker bagefter. 

Kärcher FC 3 er en let ledningsfri gulvvasker, der kun vejer 2,4 kilo. Når gulvvaskeren hviler på gulvet, føles det ikke som mere end lige under et kilo, og det er der ikke mange, der ikke kan klare i den tid, det tager at vaske gulvet.

Gulvvaskeren har et smart og innovativt selvrensningssystem, der gør at du hele tiden vasker gulvet med rene ruller og rent vand, mens alt skidt og snavs ryger lige ned i tanken til beskidt vand. Ifølge Kärcher gør det, at gulvvaskeren faktisk gør gulvet op til 20% renere end ved konventionel gulvvask. Du slipper for både vandspand og de konstante pauser, du ellers skulle tage for at vride moppen op igen. Alt sker helt af sig selv og du skal blot styre gulvvaskeren. Efter vask smider du blot rullerne i vaskemaskinen ved 60 grader og så er de klar igen.

Det som både eksperterne og forbrugerne er mest vilde med, at den korte tørretid. Da gulvvaskeren faktisk bruger meget lidt vand i sammenligning med f.eks. den traditionelle stofmoppe, efterlader den også kun meget lidt vand på gulvet, som er rørt efter små to minutter. Slut med at spærre rummet af i flere timer, det er så godt som tørt før du har sat gulvvaskeren på plads igen. Pladsen skal du heller ikke bekymre dig om – gulvvaskerens slanke og kompakte design gør den nemlig nem og enkel at opbevare. 

Hos Experreviews bliver gulvvaskeren netop også rost for det kompakte design. Gulvaskeren er nem at komme rundt i hjørner og kanter med, så du ikke skal gå alle rum efter i sømmene efter du er færdig. Batteriet er ganske udmærket og holder i cirka 20 minutter, hvorefter støvsugeren skal lade op igen i 4 timer. Det er nok til et par store rum eller endda hele den lille lejlighed, men måske ikke helt til det helt store hus. Her skal der en lidt større gulvvasker til, eller arbejdet skal deles op og tages over et par arbejdsgange. 

Kärcher FC 3 vs. markedet

I sammenligning med andre gulvvaskere i samme prisklasse og kategori, får du en virkelig let og brugervenlig gulvvasker i Kärcher FC 3. Den er helt optimal til dig, som er træt af at slæbe rundt på tunge maskine eller skrubber af at skrubbe igen og igen med den gamle moppe. Slut med at bruge tid på at fylde spand, vride moppen og pille hår og krummer ud af den gamle klud!

Fordele

 • Fantastisk lys
 • Effektiv på hårde gulve
 • God til at rengøre kanter
 • Batteridrevet og uden ledning
 • Rullerne kan vaskes i vaskemaskine
Ulemper

 • Større volumen
 • Ikke den bedste til at fange pels fra kæledyr

Specifikationer ved Kärcher FC 3
 Type: Ledningsfri gulvvasker
 Mærke: Kärcher
 Vandtank, rent vand: 360 ml.
 Vandtank, beskidt vand: 140 ml.
 Arbejdsareal: 60 m2 per tank
 Batteridrevet: Ja
Batteri: 7,2 V Lithium-ion
 Brugstid per opladning: 20 minutter
 Opladningstid: 4 timer
 Tørretid: 2 minutter
 Vægt: 2,4 kilo


iRobot Roomba S9 Plus

 • Kåret som ”Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
 • Kåret som ”Bedst i Test” hos det danske Pricerunner

iRobot Roomba S9 Plus

 

iRobot er blevet kendt for sine fantastiske og topmoderne robotstøvsugere, og denne forholdsvis nye model følger fint i trop med sine forgængere. Eksperterne vurderer maskinen som en rigtig fin og fuld funktionel støvsuger, der klarer sig selv, så du ikke skal tænke på den eller på støvsugningen igen! Hos Pricerunner opsummerer eksperterne modellen således: ”Leder du efter en robotstøvsuger med en høj driftsikkerhed og som samtidig er let at bruge, så er iRobot Roomba 960 et godt valg”.

Om iRobot Roomba S9 Plus

Denne super moderne og også noget elegante lille robotstøvsuger er spækket med lækre funktioner, der gør den til et lille vidunder af en robotstøvsuger. Ved hjælp af den nye, smarte Imprint Smart Mapping teknologi, finder støvsugeren selv ud af at lave den mest optimale rute i dit hus. Den starter med at køre et par prøverunder, hvorefter du navngiver hvert rum og opsætte eventuelle virtuelle barrierer. Herefter kan du ganske simpelt bede robotstøvsugeren om at rengøre netop de rum eller områder, som du ønsker. 

En anden nyere teknologi, som iRobot kalder for deres vSLAM teknologi gør, at de nye robotstøvsugere nemt navigerer rundt i huset uden af køre ind i ting eller møbler. Trin, trapper og afsatser styrer den ligeledes roligt uden om. Udstyret med specielle sensorer kan støvsugeren undgå alt hvad den ikke skal køre ind i og samtidig registrere kanter og hjørner, som den er udstyret med helt særlige børster for at kunne klare. 

Det allermest smarte ved den lille støvsuger må dog være dens lille station. Når din iRobot Roomba S9 Plus er fyldt, kører den selv tilbage til stationen og tømmer automatisk støvbeholderen over i en større pose, der kan holde til mange rengøringer. Når støvsugeren er ved at løbe tør for strøm, kører den også tilbage for at lade op, hvorefter den selv finder tilbage til hvor den slap og fuldfører opgaven. 

iRobot Roomba S9 Plus styres nemt og bekvemt via en app på telefonen, eller med stemmekontrol via Google Assistant eller Amazon Alexa, og du kan når som helst bede din støvsuger om at gå i gang med et eller flere rum, eller du kan lave et fast skema, som den skal overholde, hvad enten det er dagligt eller på bestemte ugedage og bestemte tidspunkter. Du behøver aldrig hverken se eller høre din maskine arbejde – det kan den snildt gøre imens du er væk. Alt du skal gøre er at skifte pose fra tid til anden. 

Der hvor støvsugeren taber lidt point hos eksperterne er først og fremmest på de økonomiske omkostninger. Støvsugeren er dyr og den bruger tilmed forholdsvis meget strøm både under opladning og stand-by. Dertil skal du stadig løbende købe nye støvsugerposer.

iRobot Roomba S9 Plus vs. markedet

I sammenligning med andre produkter på markedet udmærker iRobot Roomba S9 Plus sig især som en meget moderne maskine med masser af muligheder for dig, der gerne vil have støvsugningen planlagt nøje og ordnet uden at du selv skal gøre særlig meget. Er du vild med gadgets, så er der slet ingen vej udenom denne!

Fordele

 • Ruteoptimeret rengøring takket være ny teknologi
 • Grundig rengøring af hjørner og kanter
 • Tømmer støvopsamleren selv
 • Forbedret sugekraft
Ulemper

 • Korte arbejdstimer
 • tilbehør er dyrt

Specifikationer
 Type: Robotstøvsuger
 Mærke: iRobot
 Batteridrevet: Ja
 Batteri: Lithium-ion
 Brugstid per opladning: 120 minutter
Opladningstid: 120 minutter
Beholderkapacitet: 0,5 liter
 Vægt: 4,12 kilo


Leifheit CleanTenso

 •  4,5 ud af 5 stjerner hos tyske Testberichte.de baseret på 26 anmeldelser

Leifheit Cleantenso

Leifheit CleanTenso er helt ny, da denne model blev lanceret i januar 2018. Modellen er rettet mod alle forbrugere, der værdsætter intensiv og hygiejnisk rengøring.

Leifheit CleanTenso har i alt seks dyser, der styrer varmtvandsdampen på en moppeklud lavet af mikrofiber. Dette sikrer dermed en optimal fordeling over det område, som man vil vaske.

Hos den tyske side Testberichte.de er de særligt imponerede over dens individuelle justerbare dampstyrke, da dette betyder, at anvendelsesområderne næsten er ubegrænsede. De er vilde med, at den stærkeste dampindstilling bedst passer til fliser og sten, hvor en mindre stærk dampindstilling passer perfekt til eksempelvis laminatgulve. Det betyder derfor, at denne model kan bruges på flere forskellige gulve alt afhængig af ens valgte dampindstilling.

Masser af funktioner og komfortabel drift

Leifheit CleanTenso har et væld af forskellige funktioner. Med denne model er der bestemt ingen grund til at frygte lange opvarmningstider, da den opvarmes på blot 30 sekunder. Når LED-lampen lyser, betyder det, at den er klar til at blive brugt.

Modellens integrerede vandtank kan levere op til 40 minutters damp, da den har en størrelse på hele 550 ml. Dog skal man være opmærksom på, at dette er med det laveste niveau af damp. Hvis man gør brug af det højeste dampniveau, vil den ikke kunne holde i lige så lang tid. Når vandtanken er tømt, kan man nemt og hurtigt påfylde den med vand igen.

Udover at være begejstrede over Leifheit CleanTensos anvendelighed, er Testberichte.de også glade for modellens kabellængde på 6,5 meter. Hvis man er i gang med at rengøre et stort rum, er det utrolig fordelagtigt, at kablet kan nå hele rummet, uden at man hele tiden skal rykke rundt på ledningen.

Miljøvenlig dampmoppe der er nem at opbevare 

Leifheit CleanTenso gør ens hjem rent uden at bruge et væld af giftige kemiske stoffer og kemikalier. Dampmoppen gør nemlig kun brug af rent vand, hvilket vil sige, at den er utrolig miljøvenlig. Det siges, at denne dampmoppe kan dræbe helt op til 99,99 % af alle bakterier ved brug af denne i ens hjem.

Denne model er en fryd at opbevare, da den ikke tager særlig meget plads. Man kan nemt opbevare Leifheit CleanTenso i skabet eller andre steder på grund af dens foldbare håndtag. Den tager derfor ikke meget plads og kan nemt foldes ud igen ved brug.

Fordele

 • Stor vandtank på hele 550 ml
 • Nem at opbevare
 • Miljøvenlig
 • Bliver hurtigt varm
 • Justerbar dampstyrke
 • Lang ledning
Ulemper

 • Tung til større overflader
 • Damptrykket er ikke særligt stærkt

Udvalgte fordele ved Leifheit CleanTenso:
 Stor vandtank på 550 ml.
 Nem opbevaring
 Miljøvenlig
 Hurtig opvarmning
 Justerbar dampstyrke
 Lang kabellængde

 


Kärcher SC3

 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com

Kärcher SC3

.Hvis man er på udkig efter en damprenser, der er pålidelig og nem at bruge, så har mange forbrugere og skam også eksperterne fra Trustedreviews stemt for, at man tager et kig på denne model fra Kärcher. Den 1900W cylindriske damprenser har to forskellige dampfunktioner.

Derudover kan den opvarmes på blot 30-60 sekunder. Den vejer 3,2 kg, når den er fyldt, men føles hverken voluminøs eller besværlig i brug, da designet er utrolig kompakt. Derudover er ledningen på 4 meter, hvorfor man kan komme godt rundt i ens hjem, inden man skal finde en ny stikkontakt.

Damprenseren leveres med en række tilbehør (to forlængerrør, en manuel dyse, en detaljeret dyse, en rund børste, en gulvklud, et håndværktøj og et gulvrensesæt).

Nemt og hurtigt at fylde vandtanken 

Modellen Kärcher SC3 har en stor og rummelig vandtank på hele 1 liter. Der er derfor plads til at fylde vandtanken godt op samt bruge damprenseren i et godt stykke tid uden at genopfylde tanken med vand. Når det bliver tid til at påfylde tanken med vand, så er det slet ikke så besværligt.

Vandtanken er nemlig let at fylde. Man skal dog være opmærksom på, at tanken ikke er aftagelig, hvorfor hele aggregatet skal løftes over en vask, når den skal tømmes. Dog kan vandtanken fyldes uden at slukke for selve maskinen. Man kan selv justere vandhårdhedsniveauet, så man kan vælge den ydeevne og effektivitet afhængig af det gulv, som maskinen skal køre over.

Simpelt design med brugbare funktioner 

Kärcher SC3 er en kompakt damprenser med et simpelt design. Maskinen er gul, hvilket også er blevet til firmaets varemærke. Med dens store 1 liter vandtank, der kan genopfyldes uden at slukke maskinen samt en opvarmning på blot 30 sekunder, mener eksperterne fra Trustedreviews.com, at denne model er ’en imponerende damprenser’.

Det eneste minus ved denne model er – ifølge Trustedreviews.com – at der ikke medfølger særlig mange værktøjer. Der medfølger i alt to forskellige værktøjer, hvilket er en hånddyse med en klud samt en lille børste.

Der er plads til fire værktøjer på damprenseren, hvorfor man kan sætte disse to først og opbevare dem på selve maskinen. Hvis man anskaffer sig flere værktøjer til dette produkt, vil der være nogle ekstra pladser tilbage til disse.

Fordele

 • Vandtanken er nem at fylde uden at slukke for maskinen
 • Stor vandtank på 1 liter
 • Two damprensningsfunktioner
 • Mulighed for at tilpasse vandets hårdhed
 • Lang ledning
 • Simpelt design
Ulemper

 • Lidt dyr
 • Ikke meget tilbehør
 • Intet tilbehør til gulvtæpper

Udvalgte fordele ved Kärcher SC3:
 Nemt at fylde vandtanken uden at slukke for maskinen
 Stor vandtank på 1 liter
 To damprensningsfunktioner
 Justering af vandhårdhedsniveau
 Lang ledning
 Simpelt design


Leifheit Clean Twist Active 

Leifheit Clean Twist Active sæt

.Leifheit Clean Twist Active er et komplet sæt til rengøring, der kan hjælpe en med at få klaret rengøringen derhjemme. Der medfølger en moppe med et centrifugesystem samt en spand, hvor der er plads til 15 liter, når man køber dette rengøringssæt. Denne model er skånsom, da den især er velegnet til trægulve. Dette betyder, da man ikke skal bekymre sig om en masse ridser i gulvet, da dens system sørger for at alle korn roligt bliver centrifugeret væk fra moppen.

Specialdesignet vridesystem 

Denne model er ikke helt lige som andre modeller, da Leifheit har specialdesignet et unikt vridesystem. Dette betyder, at vandet roligt bliver centrifugeret væk fra moppen sammen med alt skidt og snavs. På denne måde undgår man, at skidtet forbliver siddende i moppen, hvorfor ens gulv ikke bliver fyldt med ridser og kradser.

Centrifugesystemet befinder sig inde i moppens skaft, hvorfor man ikke engang behøver at bruge en masse kræfter på at vride vandet ud af moppen. Dette system gør også, at man ikke behøver at få fingrene ned i vandet. Man kan blot vride med hjælp fra skaftet, hvor ens hænder hverken bliver våde eller beskidte.

Moppe velegnet til trægulve og alle husstande 

Leifheit Clean Twist Active er især velegnet til trægulve, da denne moppe er designet på en måde, så den både er skånsom og effektiv. Moppens hoved er lavet af mikrofiber. Det vil sige, at moppens klude ikke fanger lige så meget vand på en gang.

Derudover er moppehovedet med dens mikrofibre også specielt designet til brug på trægulve. Denne model kan bruges til alle husstande – lige meget om man bor i et stort eller lille hus. Man kan fylde op til 15 liter i spanden, så der er nok til at vaske store dele af gulvet på en gang.

Fordele

 • Opbevaring med plads til 15 liter
 • Centrifugeringssystem
 • Skånsom og effektiv
 • Passer til trægulve
 • Komplet rengøringssæt
Ulemper

 • Ikke så god til små områder

Udvalgte fordele ved Leifheit Clean Twist Active:
 Spand med plads til 15 liter
 Centrifugesystem
 Skånsom og effektiv
 Velegnet til trægulve
 Komplet rengøringssæt


Leifheit Profi Compact

Leifheit Profi Compact

Med moppen Profi Compact fra Leifheit slipper man for at putte sine hænder i det beskidte vand samt for at bøje sig ned. Leifheit Profi Compact består nemlig af en spand med en indbygget vrider, hvor man kan presse moppen for det vand, som den har optaget. Spanden har plads til 8 liter, så der er masser af plads til at fylde vand og rengøringsmiddel på spanden – og gå i gang med at vaske gulvet i hele huset.

Fleksibel og praktisk gulvmoppe 

Moppen fra Leifheit er utrolig fleksibel og praktisk i og med, at man ikke behøver at bukke sig ned, hver gang kluden skal ned i vandet. Man slipper derfor for at strække, bukke og bøje ryggen ved rengøring, da man kan gøre rent og vaske gulvet oprejst hele tiden. Spanden har et praktisk håndtag, der gør, at den er nem at flytte rundt i huset, mens man gør rent.

Komplet rengøringssæt 

Hvis man investerer i Profi Compact fra Leifheit, så får man hele sættet med i købet. Det er nemlig et komplet rengøringssæt inklusive spand og moppe. Selve moppen har en mikroduo-klud (et cover), hvilket passer godt til de fleste typer af gulve, da dette sørger for en effektiv og skånsom rengøring.

Fordele

 • Komplet rengøringssæt
 • Micro-klud
 • 8 liters spand
 • Fleksibel og praktisk
 • Opadrettet rengøring.
Ulemper

 • En smule dyr

Udvalgte fordele ved Leifheit Profi Compact
 Komplet rengøringssæt
 Mikroduo-klud
 8 liter spand
 Fleksibel og praktisk
 Gør rent oprejst

 


Modeller med både gulvvask- & støvsugerfunktion

Her finder du en gennemgang af modeller med både en gulvvask- & støvsugerfunktion. Vi gennemgår flere modeller, der kommer med begge funktioner, hvorimod de andre modeller, vi gennemgår i denne artikel, ikke har en støvsugerfunktion. Disse produkter bliver gennemgået på samme måde som de andre i artiklen med fokus på ekspertkildernes test og anmeldelser.


Xiaomi Roborock S5 Max 

 • 8,6 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknologi-onlinemagasin Zdnet.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos gadget-onlinemagasinet Pocket-lint.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det svenske teknologimagasin M3
 • 2,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com

Xiaomi Roborock S5 Max

.Xiaomi Roborock S5 Max er blevet testet af 6 forskellige kilder – disse inkluderer teknologimagasinerne Techhive.com, Zdnet.com, M3 og Tomsguide.com, gadget-magasinet Pocket-lint.com og testmagasinet Trustedreviews.com.

Her er modellen blevet anmeldt ud fra specifikke parametre, som ligger til grund for en endelig bedømmelse. Parametrene tæller blandt andet rengøringsevner, anvendelighed, brugervenlighed og funktioner.

Kan både støvsuge og vaske gulve

Xiaomi Roborock S5 Max er et kombineret multi-produkt, som kan udføre flere opgaver – den kan nemlig både vaske gulvene med den integrerede moppe samt fjerne løst skidt og snavs ligesom en støvsuger.

Moppen sikrer rene gulve de steder, hvor der ikke er lagt tæpper (man behøver dog ikke være nervøs for, om maskinen kører ind på tæpperne og gør dem våde – man kan nemlig afgrænse det område, hvor den må arbejde).

Robotten er dertil meget simpel at bruge, idet man blot skal foretage et par indstillinger, og så klarer den selv fejning og vask uden behov for manuelt arbejde.

Modellen kører på et batteri, som giver en køretid på op til 120 minutter. Løber den tør for batteri undervejs, kører den selv tilbage til ladestationen, hvor den lader sig op igen.

En helt fuld opladning tager omkring 4 timer, men denne er så smart, at den kun lader nok strøm op til, at den kan færdiggøre den aktuelle rengøringsrunde. Dermed sparer den både på strøm og forkorter ventetiden.

Robotten er yderligere udstyret med en vandtank, der har en kapacitet på 290 milliliter, og den anvender kun den fornødne vandmængde.

Der arbejdes via et unikt navigationssystem, som anvendes til at planlægge den mest optimale og hensigtsmæssige rute. Dermed støder den hverken ind i forhindringer eller vasker samme sted flere gange.

Apparatet er højteknologisk og kan derfor styres via en tilhørende app til telefonen.

En komplet rengøringsmaskine, ifølge eksperterne

Xiaomi Roborock S5 Max er blevet testet af flere hold eksperter – blandt andet teknologimagasinet Techhive.com. Eksperterne herfra er meget imponerede og kalder den for ”den komplette rengøringsmaskine”, da den tilbyder en kraftfuld sugeevne og nye vaskemuligheder. Dertil findes der en meget større vandtank end på forgængerne, og dette er et kæmpe plus, noteres det.

Det forklares yderligere, at evnerne inden for vask er blevet meget sofistikerede, idet man for eksempel selv kan bestemme præcis, hvor meget vand der skal anvendes, og så findes der forskellige valgmuligheder inden for rengøring i bestemte rum.

Yderligere er den designet med et velfungerende navigationssystem og har en smart stemmekontrol.

Det forklares tillige, at rengøringsevnerne er meget effektive, da gulvene efterlades utrolig rene, og så er det smart med mulighederne for afgrænsning. Denne robot er dog noget dyr, påpeges det, og den kan ikke helt erstatte behovet for den manuelle rengøring.

Fremragende navigationssystem, ifølge eksperterne

Xiaomi Roborock S5 Max er også blevet testet hos teknologimagasinet Tomsguide.com, der både har negativ og positiv kritik.

Den positive del går på, at modellen er attraktiv at se på i et meget flot design, og så kan den lidt af hvert.

Den kommer derudover med nogle meget unikke funktioner, der får den til at skille sig ud fra mængden. Dertil er det smart, at den både kan vaske gulve og støvsuge samtidig, og det er en bonus, at der findes mulighed for inddeling i rengørings-zoner.

Navigationssystemet er også rigtig godt, påpeges det, og så er den hurtig til arbejdet og tilbyder talesprog til forklaring af, hvad der sker.

På den negative side skriver Tomsguide.com, at selv om den kan lidt af hvert, så er udførslen ikke perfekt. Hverken vasken eller støvsugningen bliver fantastisk, og eksperterne er heller ikke tilfredse med den medfølgende app, som de ikke synes er intuitiv at bruge.

Øvrige eksperter såsom Trustedreviews.com er dog mere positive, og de kalder den en smart kombineret støvfjerner/gulvvasker, som kommer til en overkommelig pris. Især navigationssystemet fremhæves som fremragende, og så er den rigtig god til også at fjerne støv og skidt.

Fordele

 • Kraftfuldt batteri
 • Stor støvbeholder volumen
 • Forbedret aftørringsfunktion
Ulemper

 • Lille vandtank
 • Lang indlæsningstid

Specifikationer ved Xiaomi Roborock S5 Max
 Type: Robot-gulvvasker
 Mærke: Xiaomi
 Vandtank, kapacitet: 290 milliliter
 Arbejdsareal: Op til 200 m2
 Kører på batteri: Ja
 Køretid per opladning: Op til 120 minutter
 Opladningstid: 240 minutter
 Wi-Fi: Ja
 Tilhørende app: Ja
 Højde: 9,8 centimeter
 Bredde: 35,3 centimeter
Vægt: 3,5 kilo

Udvalgte fordele ved Xiaomi Roborock S5 Max
 Multifunktionel robot
 Både fejer og vasker gulvene
 Kan selv planlægge rute
 God navigation
 Mulighed for styring via app

Her kan du se en præsentationsvideo af Xiaomi Roborock S5 Max. Videoen er produceret af Roborock:

 


Leifheit Combi Disc Mop 

Leifheit Combi Disc Mop

 

Leifheit Combi Disc Mop er kendt for at være anderledes i forhold til andre mopper på markedet. Denne model er nemlig en god blanding af en rund moppe og en fladmoppe. Det vil sige, at selve moppen har en rund platform, hvilket betyder, at den kan presses ned på ens gulv præcis lige som man kan gøre det med en fladmoppe.

Moppen har også mikrofiber strenge, der sørger for en effektiv og skånsom rengøring af ens gulve. Mikrofiberkluden kan klikkes af og vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader. Ved køb en Leifheit Combi Disc Mop får man et fuldendt sæt med en moppe, en vrider og en spand på 12 liter.

Praktisk drejehoved og effektiv moppe 

Denne model er kendt for at være nem at vride, da man blot kan presse denne moppe ned i vrideren for at fjerne alt vandet og skidtet. Dette betyder, at man ikke skal bruge en masse kræfter.

Derudover er moppens drejehoved ret fleksibelt. Moppens hoved kan dreje hele vejen rundt om sig selv, hvorfor man nemmere kan komme ind i alle hjørner og kroge og fjerne skidtet. Med et moppehoved, der kan dreje 360 grader, gør det rengøringen en del nemmere i længden.

Click-system 

Leifheit Combi Disc Mop sørger for, at man ikke behøver at bukke sig ned eller få hænderne ned i vandet. Man kan blot klikke vrideren på spanden, hvorfor man slet ikke skal røre ved moppen eller vandet, mens man gør rent. Vrideren kan klikkes af og på, så mange gange som man har lyst til. Hvis man ønsker at bruge moppens skaft til andre formål, så kan man blot klikke moppehovedet af. På denne måde kan man bruge skaftet til andre produkter fra Leifheit.

Fordele

 • Komplet rengøringssæt
 • Klik system
 • 360 graders roterbart hoved
 • 12 liter span
 • Kombination af flad moppe og rund moppe
 • Mikrofiber klude
Ulemper

 • Spand kunne være designet bedre

Udvalgte fordele ved Leifheit Combi Disc Mop
 
Komplet rengøringssæt
 Click-system
 360 graders drejehoved
 12 liter spand
 Kombination af fladmappe og en rund moppe
 Mikrofiberklude

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


NEATO Botvac D7 Connected

Neato Botvac D7 Connected

NEATO Botvac D7 Connected er i virkeligheden blot en opgraderet version af en tidligere model, som flere af eksperterne, blandt andet dem fra Expertreviews og Techradar, skriver allerede var den bedste robotmaskine de havde testet. Med nye smarte features og lidt forbedringer i softwaren er NEATO Botvac D7 Connected blot en endnu bedre og mere imponerende maskine, som fortjener alle de gode anmeldelser og stjerner den høster fra alle sider!

Om NEATO Botvac D7 Connected

Denne lille og topmoderne robotstøvsuger er blevet anmeldt af snart flere gode test sider end vi overhovedet kan have med. Alle er vilde med denne skønne lille sag, som gør støvsugningen nemmere end nogensinde før. Fyldt med lækker, moderne teknologi og designet til at være både diskret og stilfuld.

NEATO Botvac D7 Connected har indbygget smart teknologi, der sørger for at den lille maskine selv finder ud af, hvordan dit hus er indrettet, og hvordan den bedst kan komme rundt alle steder. Du hjælper den selv med at opdele rum og lave eventuelle virtuelle vægge, f.eks. i døråbninger eller omkring ting, som den ikke skal køre hen til – det kan være alt fra hundens vandskål til juletræet. Den tidligere version var afhængig af fysiske markører, som sad på dit gulv, men nu er det hele blevet virtuelt og utrolig nemt at have med at gøre. 

Den lille maskine er, ifølge Good Housekepping Institute, en virkelig nem lille robotstøvsuger, som er let at sætte op, simpel at bruge, og hurtig at tømme og vedligeholde. Støvsugeren klarer sig selv i hele 120 minutter mellem hver opladning, som tager 150 minutter. Efter opgraderingen kan man nu købe en ekstra laderstation, hvis man f.eks. har et stort hus med flere etager, så støvsugeren selv kan komme hen til sin station. Trapperne undgår den og den falder aldrig ned. 

Der hvor maskinen ikke klarer sig helt fantastisk, er på gulvtæpperne, hvor den kæmper lidt med at få alt støvet med op, og i hjørner og sprækker. Dette er dog ikke unormalt for robotstøvsugere, og overordnet set så får NEATO Botvac D7 Connected virkelig fine anmeldelser, også for sin effektive rengøring. Trustedreviews gør også opmærksom på, at appen skal være aktiv for at de virtuelle no-go områder overholdes, hvilket kan være en smule irriterende. Støvsugeren kan være en smule bred for dem, hvis møbler står meget tæt, til gengæld er den meget lav og kommer nemt under de fleste møbler.

NEATO Botvac D7 Connected vs. Markedet

Denne robotstøvsuger ligger helt oppe i den ultramoderne og dermed også højeste prisklasse for robotstøvsugere, og det gør den også med rette. Den udmærker sig med sin fantastiske brugervenlighed og sin højmoderne teknologi, der giver dig rigtig gode muligheder for, at styre den lille maskine og guide den til at passe husarbejdet uden at du behøver at blande dig eller løfte en finger selv! Bedst egnet til hårde gulve og klarer sig helt fint i store huse!

Fordele

 • Effektiv turbo-tilstan
 • Praktisk ruteplanlægning
 • Godt filter
 • Raffineret børstesystem.
Ulemper

 • Fejl i no-go linjen

Specifikationer
Type: Robotstøvsuger
 Mærke: NEATO
 Batteridrevet: Ja
 Batteri: Lithium-ion
 Brugstid per opladning: 120 minutter
 Opladningstid: 150 minutter
 Beholderkapacitet: 0,7 liter
 Vægt: 6,6 kilo kilo

Udvalgte fordele ved NEATO Botvac D7 Connected
 Ultramoderne robotstøvsuger I flot dsign
 Fyldt med den nyeste teknologi og smarte features
 Lang brugstid på en enkelt opladning
 Stor støvbeholder
 Kan skelne mellem forskellige rum og arealer
 Styres via app eller stemmekontrol
 Egnet til store huse, hvor husarbejdet skal automatiseres


iRobot Braava 390

 • 5 ud af 6 stjerner hos den norske netavis Klikk.no

irobot_braava_390t

Hos den norske netavis Klikk.no har de anmeldt den ældre model fra iRobot, som de har givet 5 stjerner. Dog skriver vi i denne artikel om model 390 – som er den nyere model – som man derfor kan læse mere om i denne sektion. Firmaet iRobot er kendt for at producere veludviklet robotteknologi.

iRobots gulvmoppemaskiner bruger en motor, har hjul samt en række sensorer, der kan navigere rundt i ens hjem, mens den renser og vasker gulvet.

To funktioner i en og samme maskine 

iRobot Braava 390 er i stand til at moppe enhver form for hårdt og glat gulv. Den er designet til først at fjerne støv, snavs og dyrehår med en medfølgende mikrofiberklub, før man går i gang med at vaske gulvet med en anden klud. Man skal derfor huske at skifte klud, hvis man både vil gøre brug af støvsugerfunktionen samt vaskegulv-funktionen lige efter hinanden. Den samme maskine har altså to forskellige funktioner i én, hvorfor man ikke skal finde støvsugeren frem, inden man går i gang med at vaske gulvet.

Nem at opsætte og utrolig lydsvag

Opsætning af iRobot Braava 390 kan gøres nemt og hurtigt. Maskinens leveres med et GPS-system, som kræver en lille plastikterning (kommer med når man køber produktet), der skal placeres et sted væk fra jorden med et klart billede af loftet. Maskinen bruger herefter dette til at få hjælp til at navigere rundt i rummet. Denne model opdager selv genstande og møbler, og kan derfor sagtens navigere rundt om disse.

Når først denne model er gået i gang, så skal man ikke være bange for, at den forstyrrer ens fred og ro. Det er nemlig en lydsvag model, der meget stille kører rundt og vasker gulvet. Der vil blot være en lille, fejende lyd, når maskinen er i gang. Når robotten er færdig med at køre rundt, så vender den selv tilbage til sit startpunkt og slukker.

Fordele

 • Smart og kompakt design
 • Kan både feje og vaske gulve
 • Køretid på op til 150 minutter
 • Navigationssystem
 • Med genanvendelige klude
 • Simple to use
 • Quiet
 • Compact design
Ulemper

 • Begrænset rengøringsevne
 • Kræver GPS for at navigere korrekt
 • Kan ikke oplade sig selv
 • Har ingen evne til at planlægge

Udvalgte fordele ved iRobot Braava 390:
 Nem i brug
 Utrolig lydsvag
 Kompakt design
 To funktioner i samme maskine
 Nem at opsætte
 GPS-system

Du kan her se en video der viser hvordan iRobot Braava 390 gulvrenseren virker:


iRobot Braava Jet 250

 

irobot braava jet 240 gulvrenser

At gøre rent lidt oftere kan være fordelagtigt, da dette kan bevirke, at man holder støv og skidt langt væk fra hjemmet. På denne måde tager rengøringen heller ikke særlig lang tid i forhold til, hvis man skulle i gang med den helt store hovedrengøring hver gang. Hvis man har en travl hverdag, så kan eksempelvis robotteknologi være noget, der passer til ens behov og hverdag.

Robotgulvvaskeren iRobot Braava Jet er for alle, der gerne vil have, at rengøringen bliver klaret helt af sig selv. Denne robotgulvvasker kan nemlig selv fjerne både støv og skidt fra ens gulve, uden at man behøver at gøre noget.

Kompakt og fleksibel robotgulvvasker 

iRobot Braava Jet er en kompakt og fleksibel robotgulvvasker, der kan vaske ens gulv i hjemmet. Dens design er utrolig kompakt, hvorfor det er en ideel robotgulvvasker til at komme rundt om alle møbler og hjørner.

Modellen sørger selv for at vælge rengøringsmetoden afhængig af den klud, som man sætter på, inden den starter. Man skal derfor ikke gøre andet end at fylde vand på samt vælge den rengøringsklud, som der skal bruges.

Når robotgulvvaskeren er færdig med at vaske gulvet, vil den selv finde tilbage til dens startpunkt. Den kører pr. automatik rundt, og gør gulvet pænt igen samt planlægger ruten. Man behøver derfor ikke sidde og holde øje med den eller hjælpe den med ruten.

Effektiv og lydløs rengøring i hjemmet 

iRobot Braava Jet er en meget lydløs robotgulvvasker, hvorfor man sagtens kan spise aftensmad, høre musik eller se film, mens den kører, uden at man føler, at den larmer for meget. Med et produkt fra iRobot er det en god idé at have deres applikation på sin smartphone. På denne måde kan man justere vandniveauet, aktivere gulvvaskeren samt meget mere direkte fra sin telefon.

Denne model kan klare omkring op til 25 kvadratmeter i hjemmet, hvilket er et pænt stykke, hvis man har brug for en hurtig rengøring. Roboteksperten er i hvert fald helt vilde med iRobot Braava Jet og erklærer sig for at være ’store fans’ af denne ’lille og gode gulvvasker’.

Fordele

 • Fantastisk stille i brug
 • Stor handlingsradius
 • Kompakt og fleksibel model
 • Helt automatisk robotteknologi
 • Nem at sætte op
 • Kan kontrolleres med en app fra iRobot
Ulemper

 • Skal købe nye puder
 • Der kan vaskes eller udskiftes
 • Trækker snavs med rundt

Udvalgte fordele ved iRobot Braava Jet:
 Utrolig lydsvag ved brug
 Stor aktionsradius
 Kompakt og fleksibel model
 Fuldautomatisk robotteknologi
 Nem opsætning og nem at klargøre
 Kan styres ved hjælp af applikation fra iRobot

I denne video kan lære mere om iRobot Braava Jet:

 


Gulvvask: Tips og tricks til vask af gulve

I denne sektion har vi lavet en guide, der viser og forklarer tips og tricks til vask af gulve. Når man gør rent og vasker gulve, så vil man gerne sørge for, at det bliver en ordentlig og god gulvvask – så det ser pænt og rent ud, når man er færdig. Men hvordan gør man nu lige det, og er der forskel afhængig af, hvilke gulve som man skal vaske? Vi har samlet alle de tips og tricks, som man skal bruge for at vaske gulvet på den helt rigtige måde derhjemme.

Helt generelt skal man være opmærksom på, hvad man vasker sit gulv med, da dette altid afhænger af gulvtypen. Man skal derfor ikke bare bruge et hvilket som helst produkt, da dette kan ende med at gøre mere skade end gavn.

Derudover går anbefalingerne på, at man skal huske at vaske sit gulv omkring 1 gang hver uge, hvis der er masser af dyr og børn i huset. Hvis der ikke bor særlig mange i huset, så behøver man slet ikke at vaske sit gulv lige så tit. Hvis man har brug for nogle gode tommelfingerregler, der er gode indikationer på, at gulvet vil være skinnende rent, når man er færdig, så følg disse:

1. Start altid med at støvsuge dit gulv: Dette fjerner alt skidt og snavs, som det vil være svært at få væk med en gulvvask.

2. Vær opmærksom på gulvtypen: Gulvvask kan variere alt afhængig af ens gulvtype, hvorfor det er vigtigt, at man er opmærksom på dette.

3. Slut af med at tørre gulvet med en helt tør klud: Dette sørger for, at det overskydende vand og det sidste skidt og snavs bliver tørret væk fra gulvet.


Sådan vasker du dine trægulve – behandlede og ubehandlede

Hvis du har trægulvet i hjemmet, så skal du som regel bruge følgende til at vaske dem:

1. Vand
2. Sæbespåner

Det anbefales, at du bruger minimum 5 liter vand samt 1 dl sæbespåner. Sæbespånerne skal altid piskes godt op i det lunkne vand, så de ikke ligger og klumper sammen. Det er vigtigt, at man husker at få opløst sæbespånerne, inden man går i gang med at vaske sit trægulv.

Man skal også huske at være opmærksom på, om man har behandlet eller ubehandlet trægulv i sit hjem, da dette kan gøre en forskel på, hvordan man skal vaske sit gulv. Især ubehandlede trægulve skal man være opmærksom på, da disse suger rigtig meget snavs til sig. Derfor skal man huske at holde øje med, hvordan ens gulv har det, da dette kan have betydning for valg af sæbe. Sæbespåner er helt klart bedst, hvis man har tørt trægulv. Hvis man har mere fedtet trægulv, så kan det være en fordel at benytte sig af natursæbe, hvid sæbe eller en god trærens. Valg af sæbe til fedtet trægulv kommer an på, hvordan man vil have at ens gulv skal se ud. Eksempelvis vil hvid sæbe sørge for at ens gulv kommer til at se lysere ud, hvorimod trærens blot vil sørge for at hjælpe med at fjerne snavs og skidt.

Hvis ens trægulv er oliebehandlet, så skal man vaske det med specialsæbe. Sæben skal være specielt designet til oliebehandlede trægulve, og så skal man også huske at oliere sit trægulv cirka en gang hvert andet år. Man kan bruge sæbespåner til behandlede trægulve, men dette kan give et andet skær i gulvet, hvorfor det anbefales, at man bruger en specialsæbe. Med trægulve er det især vigtigt – hvad enten de er behandlede eller ubehandlede – at man ikke bruger for meget vand, når man vasker gulvet. Dette kan nemlig ende med, at trægulvet svulmer op, hvilket på ingen måde vil være pænt.


Sådan vasker du dine laminatgulve 

Hvis man har laminatgulve i hjemmet, så skal man sørge for at bruge følgende produkter til dette:

1. Vand
2. Brun sæbe eller universalrengøringsmiddel

Når man vasker sit laminatgulv, så kan man vælge at gøre brug af både brun sæbe og et universalrengøringsmiddel.  Det anbefales, at man bruger minimum 5 liter vand samt 1 liter brun sæbe. Det skal helst være flydende brun sæbe. Derudover skal man sørge for ikke at hælde for meget brun sæbe i vandet, da dette kan ende med at fedte gulvet mere end at gøre det rent. Lige meget om man vælger det ene eller det andet produkt, så skal man være opmærksom på, at man ikke putter for meget vand på gulvet. Kluden eller moppen skal derfor altid vrides godt op, inden man går i gang med at vaske gulvet. Laminatgulve har nemlig ikke godt af at blive udsat af alt for meget vand på en gang.


Sådan vasker du gulv lavet af mursten eller teglgulv samt fliser og klinker 

Selvom disse to former for gulvtyper er forskellige, så skal de rent faktisk vaskes på den samme måde. Der skal nemlig bruges følgende produkter:

1. Vand
2. Brun sæbe eller sæbespåner

Ved begge gulvtyper er det vigtigt, at man ikke bruger mere end 5 liter samt bruger flydende brun sæbe. Der skal kun bruges omkring en halv liter flydende brun sæbe, da det ellers vil ende med at fedte alt for meget. På badeværelset – hvor der som oftest er enten fliser eller klinker – kan det også være en fordel at gøre brug af sæbespåner til disse. Dette kan nemlig også rense ens fliser og klinker, hvis man har dette på badeværelset.


Sådan vasker du dine betongulve  

Hvis man har betongulve derhjemme, der ikke har en behandlet overflade, så skal man bruge følgende produkter til at vaske dem:

1. Vand
2. Sæbespåner

Der skal omtrent bruges 5 liter vand samt 1 dl sæbespåner, når man skal vaske betongulve. Det er vigtigt, at man sørger for at opløse sæbespånerne ordentligt, inden man går i gang med at vaske gulvet. Hvis man har betongulv derhjemme, så kan det være en god idé at vaske gulvet med almindeligt rengøringsmiddel en gang imellem i stedet for sæbespåner.


Sådan vasker du dine linoleumsgulve 

Hvis man har linoleumsgulve derhjemme, så skal disse også vaskes på en bestemt måde. Der skal bruges følgende produkter:

1. Vand
2. Sæbespåner eller universalrengøringsmiddel

Der skal omtrent bruges 5 liter vand og en halv dl sæbespåner for det bedste resultat, når man skal vaske sine linoleumsgulve. Hvis man ikke ønsker at bruge sæbespåner hver eneste gang, så kan man sagtens bruge almindeligt rengøringsmiddel en gang imellem. Et linoleumsgulv er forholdsvist nemt at holde pænt, så længe man ikke vasker det med et middel eller en sæbe, der har en pH-værdi på mere end 9.

Mens nogle siger, at sæbespåner er det bedste, så mener andre, at et universalrengøringsmiddel er endnu bedre. Hvis man vil være sikker på ikke at gøre noget forkert, så anbefales det, at man bruger et universalrengøringsmiddel, da man her kan være sikker på pH-værdien.

Når man vasker gulvet derhjemme, så kan der gøres brug af en helt almindelig moppe. Men der kan også gøres brug af en robotgulvvasker, en dampmoppe eller noget helt tredje. Dette kommer an på ens præferencer, og hvad man selv har lyst til.

Dog er det stadig en god idé at være opmærksom på ens gulvtype lige meget, om man gør brug af det ene eller det andet produkt. Det vigtigste ved en ordentlig gulvvask er derfor, at man sørger for at pleje og vaske gulvet afhængig af typen. Så længe man husker på dette – og herved bruger de helt rette produkter – så vil ens gulv konstant se flot, skinnende og rent ud.

Hvis man er interesseret i at vide mere om gulvvask eller få flere tips og tricks til dette, så kan man tage et kig på en god artikel fra Idenyt lige her.


FAQ

Hvilke gulvvaskere er de bedste?
Nogle af de bedste gulvvaskere, som er på markedet lige nu, er bland andet modellerne Kärcher SC 4 Easy Fix, iRobot Braava Jet M6 og Kärcher FC 3. De nævnte gulvvaskere har alle scoret nogle rigtig fine resultater i tests, da de indeholder nogle super gode og praktiske egenskaber.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en gulvvasker?
Når du skal købe en gulvvasker, så bør du blandt andet være opmærksom på dens størrelse. Størrelsen på maskinen skal nogenlunde matche de områder, som den skal bruges til at rengøre. Dertil bør du også overveje, hvor mange penge du er villig til at betale for gulvvaskeren.
Er det en dårlig ide at vaske trægulve?
Det er ikke altid optimalt at vaske trægulve. Det skyldes, at træ kan absorbere rigtig meget vand. Dermed kan dit trægulv komme til at fungere som en stor svamp, hvis du vasker det med for meget vand, da væsken vil få træet til at svulme op.
Hvor ofte bør jeg vaske mine gulve?
Du bør vaske dine gulve hver eller hver anden uge, hvis du gerne vil sørge for at holde dem rene. På den måde undgår du, at der opstår for mange bakterier. Dog kan det være en god ide at vaske gulvet i køkkenet og på badeværelset lidt oftere.


Beskrivelse af kilder og tests

 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon 🇺🇸
Hos Amazon.co.uk kan man købe alt og finde alt. Men udover at købe en masse produkter, så kan man også se en masse anmeldelser af forbrugere, der har købt netop det produkt, som man kigger på eller overvejer at købe. Vi har derfor set nærmere på forskellige forbrugeranmeldelser fra Amazon.co.uk for at finde ud af, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om de forskellige produkter. Forbrugere hos Amazon.co.uk har blandt andet anmeldt og testet tre forskellige gulvvaskere: Morphy Richards, Kärcher FC 5 og Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1. Læs forbrugernes anmeldelser her, her og her.
Klikk.no 🇳🇴
Klikk.no er et norsk magasin og kommer vidt omkring, når det kommer til viden, der er populært hos forbrugerne. Hos Klikk.no laver de blandt andet anmeldelser af produkter, som de har testet og vurderet. Det kan være alt lige fra elkedler til robotgulvvaskere. Den norske side har blandt andet anmeldt den ældre model af robotgulvvaskeren iRobot Braava 390, som de har givet hele 5 stjerner. Hvis du vil læse hele anmeldelsen af dette produkt, kan du læse hele artiklen her.
Roboteksperten 🇩🇰
Hos Roboteksperten er der mulighed for at købe et væld af forskellige husrobotter til ens hjem. Men det er ikke det eneste, som man kan finde hos Roboteksperten. De har nemlig også en blog, hvor de anmelder og tester produkter. De har blandt andet testet produktet iRobot Braava Jet, som de har givet en god anmeldelse med på vejen. Hvis du vil læse hele deres anmeldelse, så skal du blot klikke på dette link.
Skousen 🇩🇰
Hos Skousen sælger de et væld af hvidevarer og køkkenprodukter samt meget mere. Men hos Skousen er der rent faktisk også mulighed for at se forbrugeranmeldelser under de specifikke produkter. Hvis en forbruger har købt et produkt og valgt at anmelde det hos Skousen, så kan man se, hvad de har skrevet om produktet. På denne måde kan du nemmere finde ud af, om det er et produkt, som du har brug for i hjemmet. Forbrugerne har blandt andet anmeldt de to gulvvaskere Philips AquaTrio Pro og Nilfisk Steamtec 312. Hvis du vil læse forbrugernes anmeldelser af disse to produkter, så skal du blot klikke på dette link eller dette link.
Testberichte.de 🇩🇪

Det tyske magasin Testberichte.de specialiserer sig i diverse anmeldelser og tests. På baggrund af resultaterne, brugeranmeldelserne og andet, samler de disse for at finde frem til et endegyldigt resultat og en endegyldig vurdering, som de deler med deres læsere. De sammenligner og tester et væld af forskellige produkter som blandt andet gulvvaskere. De har eksempelvis testet og anmeldt produktet Leifheit CleanTenso, som de har givet en god anmeldelse med på vejen. Hvis du vil læse hele denne anmeldelse, kan du besøge deres hjemmeside her.

Testberichte.de har også foretaget en test af gulvvaskeren Kärcher SC 4 Easy Fix – læs testen i sin fulde længde på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Den internationale side indenfor tests, Trustedreviews.com, foretager en række af undersøgelser, tests og vurderinger, når det kommer til et væld af forskellige forbrugerprodukter. Hos Trustedreviews.com kan man finde tusindvis af produkter, som der er bliver testet og anmeldt. På denne måde kan man nemt og hurtigt finde ud af, om det er et produkt, der er værd at bruge penge på eller ej. De har blandt andet testet og anmeldt gulvvaskere såsom Kärcher FC 5, Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1 og Kärcher SC 3. Hvis du vil læse disse anmeldelser, så skal du blot klikke på dette link, dette link eller dette link.

Eksperterne har yderligere testet 2 gulvvaskere:

Testen af Kärcher SC 4 Easy Fix kan læses i sin helhed her.
Testen af Xiaomi Roborock S5 Max kan læses i sin helhed her.

Which.co.uk 🇬🇧

Den engelske side Which er et forbrugermagasin, der leverer test og anmeldelser af et væld af forbrugerprodukter til hele Storbritannien. De har flere hundredetusinde abonnenter, der hver dag kan få mere viden og information om tusindvis af produkter. De tester en masse forskellige produkter, så der er en stor chance for, at de har testet et produkt i den boldgade, som man er interesseret i at købe. De har blandt andet testet og anmeldt Morphy Richards 9 i 1, som de har givet en god bedømmelse. Hvis du vil læse hele anmeldelsen, så kan du læse hele deres test her.

Which.co.uk har også testet gulvvaskeren Kärcher SC 4 Easy Fix. Se hele testen her.

Man skal dog være opmærksom på, at det kræver et abonnement, hvis man gerne vil læse hele testen hos Which. Dog er der også en prøveperiode på en måned, som man kan starte med, hvis man ikke er klar til at investere og binde sig til et abonnement.

Drkoch.dk 🇩🇰
Den danske blog Drkoch.dk drives af Lars Koch Hansen, der skriver om alle de gode ting i hverdagen. På siden er der mulighed for at finde alt lige fra opskrifter til guides og tests af diverse produkter. Her har Drkoch.dk testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har givet 4,7 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her. 
Gearbest.com 🇺🇸
Gearbest.com er en amerikansk side, hvor du kan købe et hav af elektroniske produkter. Udover at sælge produkter leverer de også artikler, guides samt tests af produkter. Her har de testet og anmeldt Xiaomi Roborock S55, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her ved at klikke ind på deres hjemmeside.
Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en amerikansk teknikside, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter og forbrugerelektronik. De tester produkterne ved at afprøve dem, og videregiver herefter resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet Xiaomi Roborock Mi S50, som de har kåret som ”Editor’s choice”. Du kan læse hele testen her.
Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et norsk teknikmagasin, der skriver om alt vedrørende teknologi og elektronik. De skriver både nyheder og guides, men tester og anmelder også diverse produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.
M3.se 🇸🇪

M3.se er et svensk test-teknologimagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Her har M3.se testet forskellige gulvvaskere:

Læs hele testen af iRobot Braava Jet M6 via dette link.
Læs hele testen af Xiaomi Roborock S5 Max via dette link.

PCmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er et internationalt teknologi- og computermagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for branchen. Det gælder både nyheder, udviklinger, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests. Her har Pcmag.com testet iRobot Braava Jet M6. Læs hele testen hos Pcmag.com.
PCworld.com 🇺🇸
Pcworld.com er et internationalt computermagasin, som beskæftiger sig med alt inden for computer- og teknologiverdenen. Det inkluderer blandt andet artikler, nyheder, information, tests og guides. Her har Pcworld.com testet gulvvaskeren iRobot Braava Jet M6 – find hele testen hos Pcworld.com.
Pocket-lint.com 🇺🇸
Pocket-lint.com er et online-magasin med fokus på gadgets og teknologi, hvor eksperterne foretager en lang række tests af forskellige elektroniske produkter. Her er der blevet set nærmere på en test af gulvvaskeren Xiaomi Roborock S5 Max. Få adgang til hele testen og læs den i detaljer hos Pocket-lint.com.
Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige gulvvaskere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Techhive.com 🇺🇸

Techhive.com er et amerikansk teknologimagasin, der skriver om det nyeste inden for teknologi. Dette inkluderer også tests af forskellige teknologiske produkter som her med forskellige gulvvaskere:

Ønsker du at læse mere om testen af iRobot Braava Jet M6, kan den findes her.
Ønsker du at læse mere om testen af Xiaomi Roborock S5 Max, kan den findes her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet gulvvaskeren Xiaomi Roborock S5 Max. Testen kan læses her.
Zdnet.com 🇺🇸
Zdnet.com er et amerikansk online nyhedsmagasin primært for erhvervsteknologi. Der fokuseres både på at bringe nyheder og artikler om de nyeste teknologitendenser, men der foretages også tests af og til. For eksempel gælder det her en test af gulvvaskeren Xiaomi Roborock S5 Max. Læs mere om testen hos Zdnet.com.

Amazon 🇺🇸

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Hos Amazon kan køberne efterlade bedømmelser af de varer, de har købt, og bedømmelserne kan komme andre potentielle købere til gode.

Anmeldelserne af Nilfisk SC100 E BASIC Gulvvasker blev fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nilfisk SC351 Gulvvasker blev fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Blog.adswsupplies.com 🇬🇧

Blog.adswsupplies.com er en blog med anmeldelser af rengøringsprodukter. Her gælder det en anmeldelse af modellen Nilfisk SC351 Gulvvasker. 

Testen blev udført: Marts 2019
Du kan læse testen her


Andre relevante tests og artikler

I denne gulvvasker test har vi set nærmere på en lang række af markedets bedste gulvvaskere. Har du trods dette ikke fundet, hvad du søgte, kan du passende søge videre i en af vores mange andre tests.

Du kan blandt andet læse vores store gulvrenser test. Her finder du et udvalg af de bedst bedømte gulvrensere på markedet, samt flere gode råd til at holde gulvet rent på den nemmeste måde.

Vil du sikre dig, at du kommer bakterierne til livs, når du vasker gulv, kan du passende overveje at benytte en damprenser. Grundet dampens høje temperatur, destrueres op til 99,99 % af alle bakterier på overfladen der renses. Læs mere om eksperternes favoritter her i vores damprenser test.

Ønsker du helt at slippe for gulvvasken, kunne du også overveje at anskaffe dig en robotgulvvasker. I denne artikel gennemgår vi en række af de bedst bedømte modeller, samt fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en af de smarte robotter.

Læs også vores producent-specifikke robotstøvsuger tests, så som vores Neato robotstøvsuger test, vores Neato Botvac Connected test, vores iRobot Roomba i7+ test eller vores iRobot Roomba 980 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

Måske er du også interesseret i at få renset vinduerne. I vores vinduesvasker test har vi samlet eksperternes favoritter, samt nyttig viden om vinduesvask og vedligeholdelse af vinduer.

Døjer du med en høj luftfugtighed eller decideret for meget fugt i hjemmet, kunne det være en idé at købe en affugter. Affugtere fungerer ved at trækker fugt ud af luften og kan dermed være med at få dit indeklima tilbage på rette køl.

Er problemet derimod et for tørt indeklima, bør du overveje at investere i en luftfugter. Et for tørt indeklima kan medføre gener så som tørre øjne samt irriterede slimhinder og luftveje. Læs mere om de bedste modeller lige her i vores luftfugter test.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme