Gulvvasker Test 2020 – Find de bedste gulvvaskere – Her er eksperternes favoritter

0

I denne artikel startes der med en gennemgang af en række gulvvaskere, som har fået positive anmelderser i forskellige test. Vi har gennemgået anerkendte tests fra både Danmark, Norge, Sverige og England og samlet testresultaterne her på siden.

Du kan også se prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan finde den billigste forhandler.

Vi har i artiklen beskrevet hvad de forskellige modeller kan, og hvad de er særligt gode til.

Efter gennemgangen af de forskellige gulvvaskere har vi lavet en guide med tips og tricks til gulvvask. Sidst i artiklen kan man finde en gennemgang af diverse test- og ekspertkilder, der er brugt i denne artikel.

Denne gulvvasker test indeholder:
🔸 Gennemgang af en række af markedet bedste gulvvaskere 
🔸 Gennemgang af 3 gammeldags gulvvaskere
🔸 Gennemgang af 2 robotter med gulvvask- & støvsugerfunktion
🔸 Guide med tips og tricks til gulvvask 
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Gulvvasker Test 2020 – Her er de bedste gulvvaskere

Her finder du en oversigt over markedets bedste gulvvaskere. Vi hos Forbrugguiden har gennemgået en lang række ekspert tests samt relevante brugeranmeldelser, og har sammenfattet de bedste modeller i denne artikel.

I de grønne bokse under produktnavnene kan du se, hvem der har anmeldt produktet samt hvordan det har klaret sig i testene. Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilken forhandler der har din ønskede gulvvasker til den bedste pris.


Morphy Richards 9 i 1

4 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk baseret på 1797 anmeldelser
God bedømmelse hos det britiske testmagasin Which.co.uk

Morphy Richards 9i1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Læs mere
826,00 Kr. 0,00 Kr. 826,00 Kr. Læs mere
826,00 Kr. 0,00 Kr. 826,00 Kr. Læs mere
826,00 Kr. 0,00 Kr. 826,00 Kr. Læs mere

Morphy Richards 9 i 1 er en damprenser eller en 9 i 1 dampmoppe. Det er en universalmodel, der kan bruges til et væld af forskellige opgaver. Denne model er formet som en hel normal gulvmoppe, hvor der også er en form for støvsuger inkluderet. Dampen sørger for, at det er meget nemmere at fjerne al snavs og skidt fra ens gulve, uden at man skal bruge en masse kræfter på at få det væk.

Hvis man har brug for en mindre dampmoppe, så skal man ikke ud og investere i flere modeller, hvis man har investeret i Morphy Richards 9 i 1.

Fordelen ved denne model er nemlig, at man sagtens kan fjerne dampaggregatet fra moppens skaft, så den bliver noget mindre at håndtere. På denne måde bliver det lidt nemmere at komme ind i alle de små kroge og hjørner, da man blot kan bruge den lille håndholdte del til dette, hvor man kan sætte skaftet på igen, når man skal vaske store dele af gulvet.

En smart dampmoppe med gode brugeranmeldelser 

Morphy Richards 9i1 - flere deleHvis man ikke er helt sikker på, om denne model passer til ens behov, så skal man gøre sig selv den tjeneste at læse forskellige brugeranmeldelser om produktet. Morphy Richards 9 i 1 har fået er væld af gode brugeranmeldelser af forbrugere fra Amazon, der har købt produktet. De komplimenterer alt lige fra den nemme påfyldning til moppens evne til at gøre gulvet skinnende rent.

Denne model er anmeldt af 1797 forbrugere på Amazon.co.uk, hvor den i gennemsnit har fået 4 ud af 5 stjerner. Men Morphy Richards 9 i 1 er ikke kun populær i forbrugernes øjne.

Englands største forbrugermagasin Which har også anmeldt og vurderet denne model. De var blandt andet utroligt imponerede over moppens evne til at fjerne folder og snavs fra diverse typer af stoffer.

Dampmoppe med lavt strømforbrug og rummelig vandtank 

I forhold til mange andre dampmopper på markedet har Morphy Richards 9 i 1 et forholdsvist lavt strømforbrug. Dette betyder dog ikke, at man skal vente i en evighed på opvarmningen. Dampmoppen skal nemlig blot startes og så er den klar på omkring 30 sekunder. Dette er helt klart en fordel, hvis man hurtigt skal vaske gulvet, fjerne en plet eller andet og ikke ønsker at vente en halv time på, at den skal varme op.

Udover et lavt strømforbrug så har Morphy Richards også en rummelig vandtank på 400 ml. Det vil sige, at man kan bruge dampmoppen uden pauser i cirka 14 minutter.

Dog vil man ofte have en smule pauser hist og her, hvorfor man typisk kan bruge den i længere tid på en gang. Når dampmoppen er løbet tør for vand, kan man nemt og hurtigt påfylde mere vand ved at klikke tanken af og sætte den tilbage på sin plads igen.

Udvalgte fordele ved Morphy Richards 9 i 1:
🔵 Universalmodel der kan klare masser af opgaver
🔵 Lavt strømforbrug
🔵 Rummelig vandtank
🔵 Hurtig opvarmning
🔵 Hurtig aftageligt dampaggregat
🔵 Hurtig og nem påfyldning
🔵 Gode brugeranmeldelser


Leifheit CleanTenso

4,5 ud af 5 stjerner hos tyske Testberichte.de baseret på 26 anmeldelser

Leifheit Cleantenso

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

Leifheit CleanTenso er helt ny, da denne model blev lanceret i januar 2018. Modellen er rettet mod alle forbrugere, der værdsætter intensiv og hygiejnisk rengøring.

Leifheit CleanTenso har i alt seks dyser, der styrer varmtvandsdampen på en moppeklud lavet af mikrofiber. Dette sikrer dermed en optimal fordeling over det område, som man vil vaske.

Hos den tyske side Testberichte.de er de særligt imponerede over dens individuelle justerbare dampstyrke, da dette betyder, at anvendelsesområderne næsten er ubegrænsede. De er vilde med, at den stærkeste dampindstilling bedst passer til fliser og sten, hvor en mindre stærk dampindstilling passer perfekt til eksempelvis laminatgulve. Det betyder derfor, at denne model kan bruges på flere forskellige gulve alt afhængig af ens valgte dampindstilling.

Masser af funktioner og komfortabel drift

Leifheit CleanTenso har et væld af forskellige funktioner. Med denne model er der bestemt ingen grund til at frygte lange opvarmningstider, da den opvarmes på blot 30 sekunder. Når LED-lampen lyser, betyder det, at den er klar til at blive brugt.

Modellens integrerede vandtank kan levere op til 40 minutters damp, da den har en størrelse på hele 550 ml. Dog skal man være opmærksom på, at dette er med det laveste niveau af damp. Hvis man gør brug af det højeste dampniveau, vil den ikke kunne holde i lige så lang tid. Når vandtanken er tømt, kan man nemt og hurtigt påfylde den med vand igen.

Udover at være begejstrede over Leifheit CleanTensos anvendelighed, er Testberichte.de også glade for modellens kabellængde på 6,5 meter. Hvis man er i gang med at rengøre et stort rum, er det utrolig fordelagtigt, at kablet kan nå hele rummet, uden at man hele tiden skal rykke rundt på ledningen.

Miljøvenlig dampmoppe der er nem at opbevare 

Leifheit CleanTenso gør ens hjem rent uden at bruge et væld af giftige kemiske stoffer og kemikalier. Dampmoppen gør nemlig kun brug af rent vand, hvilket vil sige, at den er utrolig miljøvenlig. Det siges, at denne dampmoppe kan dræbe helt op til 99,99 % af alle bakterier ved brug af denne i ens hjem.

Denne model er en fryd at opbevare, da den ikke tager særlig meget plads. Man kan nemt opbevare Leifheit CleanTenso i skabet eller andre steder på grund af dens foldbare håndtag. Den tager derfor ikke meget plads og kan nemt foldes ud igen ved brug.

Udvalgte fordele ved Leifheit CleanTenso:
🔵 Stor vandtank på 550 ml.
🔵 Nem opbevaring
🔵 Miljøvenlig
🔵 Hurtig opvarmning
🔵 Justerbar dampstyrke
🔵 Lang kabellængde


Kärcher FC 5

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4,2 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk baseret på 235 anmeldelser

Kärcher FC 5

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.493,00 Kr. 0,00 Kr. 1.493,00 Kr. Læs mere
1.639,00 Kr. 0,00 Kr. 1.639,00 Kr. Læs mere
1.649,00 Kr. 0,00 Kr. 1.649,00 Kr. Læs mere

Med Kärcher FC 5 kan rengøringen klares nemt og hurtigt. Her behøver man nemlig ikke bruge tid på støvsugning, før man vasker gulvet. Gulvvaskerens mikrofiberruller sørger nemlig for at løsne indtørret snavs, der herefter bliver tørret op. Alt snavs og skidt bliver herefter suget væk, så gulvet er rent igen. Den smarte 2 i 1 funktion er blevet beundret af blandt andet Trustedreviews.com, der er vilde med, at man ikke behøver at støvsuge, før man går i gang med at vaske gulvet.

Denne model har en selvrensende funktion, der sørger for at holde mikrofiberrullerne rene. På denne bruger man mindre vand, og det betyder også, at modellen kan anvendes på et væld af forskellige overflader.

Fleksibel gulvvasker med 2 tank system 

Kärcher FC 5Kärcher FC 5 er en gulvvasker med et 2 tank system, der nemt og hurtigt kan fylde op under ens vandhane. Vaskerens vandtank skal blot tages af og fyldes med vand. Selve udtagningen er lavet på en hygiejnisk måde, hvilket også gælder, når man skal tømme vaskerens tank for al det beskidte vand.

Udover et funktionelt 2 tank system er denne model også kendt for at være fleksibel. Selve rengøringshovedet har et hængsel, der sørger for, at man nemt kan komme ind i alle de mørke kroge og hjørner for at fjerne al støv og snavs. Man kan på denne måde komme helt ind til alle kanter og hjørner samt under møbler uden problemer – eller uden at bukke og strække sig alt for meget i ryggen.

Gode brugeranmeldelser  

Forbrugerne fra Amazon.co.uk har givet Kärcher FC 5 et væld af gode brugeranmeldelser, hvilket betyder meget, når det kommer til ens valg af investering i et produkt. Anmeldelser fra forbrugere kan have en stor indflydelse på, hvorvidt man skal købe et produkt eller ej. Forbrugerne på Amazon har givet denne model 4,2 stjerner ud af 5 stjerner.

Dog er det ikke kun forbrugerne, der er glade for denne model. Siden Trustedreviews.com har nemlig også anmeldt og testet Kärcher FC 5 og givet den en masse rosende ord med på vejen.

Et af de største minusser ved denne gulvvasker er, at den vejer lidt mere end andre modeller. Dog betyder dette ikke det store, da eksperterne fra Trustedreviews.com forklarer, at modellen er ’ekstrem effektiv’ på mange forskellige overflader samt leverer et ’perfekt plet- og snavsefrit resultat’.

Udvalgte fordele ved Kärcher FC 5: 
🔵 Kan anvendes på forskellige overflader
🔵 Gulvet bliver ikke vådt
🔵 Fleksibelt hængsel
🔵 2 tank system
🔵 2 i 1 system
🔵 Gode brugeranmeldelser


iRobot Braava Jet

Anbefalet hos Roboteksperten

irobot braava jet 240 gulvrenser

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.449,00 Kr. 0,00 Kr. 1.449,00 Kr. Læs mere
1.449,00 Kr. 0,00 Kr. 1.449,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

At gøre rent lidt oftere kan være fordelagtigt, da dette kan bevirke, at man holder støv og skidt langt væk fra hjemmet. På denne måde tager rengøringen heller ikke særlig lang tid i forhold til, hvis man skulle i gang med den helt store hovedrengøring hver gang. Hvis man har en travl hverdag, så kan eksempelvis robotteknologi være noget, der passer til ens behov og hverdag.

Robotgulvvaskeren iRobot Braava Jet er for alle, der gerne vil have, at rengøringen bliver klaret helt af sig selv. Denne robotgulvvasker kan nemlig selv fjerne både støv og skidt fra ens gulve, uden at man behøver at gøre noget.

Kompakt og fleksibel robotgulvvasker 

iRobot Braava Jet 240iRobot Braava Jet er en kompakt og fleksibel robotgulvvasker, der kan vaske ens gulv i hjemmet. Dens design er utrolig kompakt, hvorfor det er en ideel robotgulvvasker til at komme rundt om alle møbler og hjørner.

Modellen sørger selv for at vælge rengøringsmetoden afhængig af den klud, som man sætter på, inden den starter. Man skal derfor ikke gøre andet end at fylde vand på samt vælge den rengøringsklud, som der skal bruges.

Når robotgulvvaskeren er færdig med at vaske gulvet, vil den selv finde tilbage til dens startpunkt. Den kører pr. automatik rundt, og gør gulvet pænt igen samt planlægger ruten. Man behøver derfor ikke sidde og holde øje med den eller hjælpe den med ruten.

Effektiv og lydløs rengøring i hjemmet 

iRobot Braava Jet er en meget lydløs robotgulvvasker, hvorfor man sagtens kan spise aftensmad, høre musik eller se film, mens den kører, uden at man føler, at den larmer for meget. Med et produkt fra iRobot er det en god idé at have deres applikation på sin smartphone. På denne måde kan man justere vandniveauet, aktivere gulvvaskeren samt meget mere direkte fra sin telefon.

Denne model kan klare omkring op til 25 kvadratmeter i hjemmet, hvilket er et pænt stykke, hvis man har brug for en hurtig rengøring. Roboteksperten er i hvert fald helt vilde med iRobot Braava Jet og erklærer sig for at være ’store fans’ af denne ’lille og gode gulvvasker’.

Udvalgte fordele ved iRobot Braava Jet:
🔵 Utrolig lydsvag ved brug
🔵 Stor aktionsradius
🔵 Kompakt og fleksibel model
🔵 Fuldautomatisk robotteknologi
🔵 Nem opsætning og nem at klargøre
🔵 Kan styres ved hjælp af applikation fra iRobot

I denne video kan lære mere om iRobot Braava Jet:

https://www.youtube.com/watch?v=pJuBeyX70Vg

iRobot Braava 390

5 ud af 6 stjerner hos den norske netavis Klikk.no

irobot_braava_390t

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.620,00 Kr. 0,00 Kr. 2.620,00 Kr. Læs mere

Hos den norske netavis Klikk.no har de anmeldt den ældre model fra iRobot, som de har givet 5 stjerner. Dog skriver vi i denne artikel om model 390 – som er den nyere model – som man derfor kan læse mere om i denne sektion. Firmaet iRobot er kendt for at producere veludviklet robotteknologi.

iRobots gulvmoppemaskiner bruger en motor, har hjul samt en række sensorer, der kan navigere rundt i ens hjem, mens den renser og vasker gulvet.

To funktioner i en og samme maskine 

iRobot Braava 390 er i stand til at moppe enhver form for hårdt og glat gulv. Den er designet til først at fjerne støv, snavs og dyrehår med en medfølgende mikrofiberklub, før man går i gang med at vaske gulvet med en anden klud. Man skal derfor huske at skifte klud, hvis man både vil gøre brug af støvsugerfunktionen samt vaskegulv-funktionen lige efter hinanden. Den samme maskine har altså to forskellige funktioner i én, hvorfor man ikke skal finde støvsugeren frem, inden man går i gang med at vaske gulvet.

Nem at opsætte og utrolig lydsvag

gulvrenser testOpsætning af iRobot Braava 390 kan gøres nemt og hurtigt. Maskinens leveres med et GPS-system, som kræver en lille plastikterning (kommer med når man køber produktet), der skal placeres et sted væk fra jorden med et klart billede af loftet. Maskinen bruger herefter dette til at få hjælp til at navigere rundt i rummet. Denne model opdager selv genstande og møbler, og kan derfor sagtens navigere rundt om disse.

Når først denne model er gået i gang, så skal man ikke være bange for, at den forstyrrer ens fred og ro. Det er nemlig en lydsvag model, der meget stille kører rundt og vasker gulvet. Der vil blot være en lille, fejende lyd, når maskinen er i gang. Når robotten er færdig med at køre rundt, så vender den selv tilbage til sit startpunkt og slukker.

Udvalgte fordele ved iRobot Braava 390:
🔵 Nem i brug
🔵 Utrolig lydsvag
🔵 Kompakt design
🔵 To funktioner i samme maskine
🔵 Nem at opsætte
🔵 GPS-system

Du kan her se en video der viser hvordan iRobot Braava 390 gulvrenseren virker:

https://www.youtube.com/watch?v=e3oe7idM9ys

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1

3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk baseret på 1797 anmeldelser

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1 er en damprenser, der kan fungere som et rengøringsprodukt i hjemmet. Den har et trekantet hoved, der gør, at det er nemmere at tilgå hjørner og kroge, hvilket eksperterne fra Trustedreviews.com er begejstrede over. Derudover medfølger der også et godt udvalg af forskellige værktøjer til denne model.

Design og funktioner 

Morphy Richards har et simpelt design, der gør, at den både kan bruges til rengøring af gulve, men samtidig også blive til en form for støvsuger. Med denne model er der ikke mulighed for at justere selve dampniveauet, da den kun har en simpel mekanisk udløser på håndtaget.

Fordelen ved Morphy Richards er dog, at den leveres med et godt udvalg af værktøjer. Der er syv små værktøjer – en koncentrationsdyse, vinklet dyse, spatel, to børster, en messingbørste og en spidsbørste – plus et stort gulvrengøringshoved og to mindre rengøringshoveder.

Trustedreviews.com virker glade for, at det er nemt at opbevare selve ledningen på damprenseren. De forklarer, at den nemt kan komme rundt om krogene på håndtaget, hvorfor den hverken fylder eller flyder rundt, når maskinen ikke er i brug. Damprenseren kan stå af sig selv, og kan derfor uden problemer opbevares i skabet.

Nem at montere og sætte op 

Når man pakker damprenseren ud for første gang, skal man montere den ved hjælp af en skruetrækker til at fastgøre håndtaget med to skruer. Det tager ikke andet end et par minutter, så den er skam hurtig nok at sætte op og komme i gang med.
Selvom der ikke er noget lys, der indikerer, når damprenseren er klar til brug, så bliver den hurtig klar – omtrent indenfor et par minutter.

Rummelig vandtank og lang ledning 

Morphy Richards Steam Cleaner er en håndholdt rengøringsmaskine, der kan bruges til at gøre rent i ens hjem. Med dens rummelige vandtank på 400 ml har man god tid til at bruge denne damprenser, før man skal påfylde nyt vand på den. Påfyldningen er nem og hurtig, men det er rart, når man kan bruge maskinen i noget tid, før der skal nyt eller mere vand på.

Derudover er ledningen 5 meter lang, hvilket betyder, at man sagtens kan bruge denne i et stort rum uden hele tiden at flytte rundt på ledningen. Dette gør, at rengøringen kan foregå en smule hurtigere, hvis man har lidt travlt.

Udvalgte fordele ved Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1:
🔵 Godt udvalg af forskellige værktøjer
🔵 Kan stå af sig selv
🔵 Rummelig vandtank
🔵 Lang ledning
🔵 Nem at montere
🔵 Simpelt design


Kärcher SC3

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com

Kärcher SC3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
995,00 Kr. 0,00 Kr. 995,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

Hvis man er på udkig efter en damprenser, der er pålidelig og nem at bruge, så har mange forbrugere og skam også eksperterne fra Trustedreviews stemt for, at man tager et kig på denne model fra Kärcher. Den 1900W cylindriske damprenser har to forskellige dampfunktioner.

Derudover kan den opvarmes på blot 30-60 sekunder. Den vejer 3,2 kg, når den er fyldt, men føles hverken voluminøs eller besværlig i brug, da designet er utrolig kompakt. Derudover er ledningen på 4 meter, hvorfor man kan komme godt rundt i ens hjem, inden man skal finde en ny stikkontakt.

Damprenseren leveres med en række tilbehør (to forlængerrør, en manuel dyse, en detaljeret dyse, en rund børste, en gulvklud, et håndværktøj og et gulvrensesæt).

Nemt og hurtigt at fylde vandtanken 

Kärcher SC3Modellen Kärcher SC3 har en stor og rummelig vandtank på hele 1 liter. Der er derfor plads til at fylde vandtanken godt op samt bruge damprenseren i et godt stykke tid uden at genopfylde tanken med vand. Når det bliver tid til at påfylde tanken med vand, så er det slet ikke så besværligt.

Vandtanken er nemlig let at fylde. Man skal dog være opmærksom på, at tanken ikke er aftagelig, hvorfor hele aggregatet skal løftes over en vask, når den skal tømmes. Dog kan vandtanken fyldes uden at slukke for selve maskinen. Man kan selv justere vandhårdhedsniveauet, så man kan vælge den ydeevne og effektivitet afhængig af det gulv, som maskinen skal køre over.

Simpelt design med brugbare funktioner 

Kärcher SC3 er en kompakt damprenser med et simpelt design. Maskinen er gul, hvilket også er blevet til firmaets varemærke. Med dens store 1 liter vandtank, der kan genopfyldes uden at slukke maskinen samt en opvarmning på blot 30 sekunder, mener eksperterne fra Trustedreviews.com, at denne model er ’en imponerende damprenser’.

Det eneste minus ved denne model er – ifølge Trustedreviews.com – at der ikke medfølger særlig mange værktøjer. Der medfølger i alt to forskellige værktøjer, hvilket er en hånddyse med en klud samt en lille børste.

Der er plads til fire værktøjer på damprenseren, hvorfor man kan sætte disse to først og opbevare dem på selve maskinen. Hvis man anskaffer sig flere værktøjer til dette produkt, vil der være nogle ekstra pladser tilbage til disse.

Udvalgte fordele ved Kärcher SC3:
🔵 Nemt at fylde vandtanken uden at slukke for maskinen
🔵 Stor vandtank på 1 liter
🔵 To damprensningsfunktioner
🔵 Justering af vandhårdhedsniveau
🔵 Lang ledning
🔵 Simpelt design


Philips AquaTrio Pro

4,3 ud af 5 stjerner hos Skousen – Baseret på 6 anmeldelser

Philips AquaTrio Pro gulvrenser

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.807,00 Kr. 0,00 Kr. 2.807,00 Kr. Læs mere
2.807,00 Kr. 0,00 Kr. 2.807,00 Kr. Læs mere
3.351,00 Kr. 0,00 Kr. 3.351,00 Kr. Læs mere

Med Philips AquaTrio Pro er der mulighed for at vaske guld, støvsuge og tørre gulvet med en og samme maskine. Derfor bliver det også kaldt for en 3-i-1. Denne model har en Aqua Cyclone, der fjerner støv, skidt og snavs ligesom en støvsuger.

Derudover kan den med sine mikrofiberbørster opløse snavset, der bliver opsamlet i en tank. Til sidst har maskinen mulighed for at tørre gulvet med hjælp fra børsterne, der kan skabe en form for luftstrøm. Når maskinen har gjort dette, så vil ens gulv næsten være tørt.

To forskellige tanke og selvrensende børster 

Philips AquaTrio ProPhilips AquaTrio Pro har to forskellige tanke, der har hver sin funktion. Den ene tank er nemlig til rent vand, hvorimod den anden tank er til beskidt vand. På denne måde sørger maskinen for, at man altid gør rent med friskt vant, samt at alt skidt og snavs bliver samlet i den anden tank.

Udover de to separate tanke så har Philips AquaTrio Pro også selvrensende børster. Disse børster kan rense sig selv efter brug på grund af de centrifugale kræfter, der fjerner alt snavs og vand fra børsterne. Selvom børsterne er selvrensende anbefales det dog, at man skifter dem ud en gang hver halve år.

Miljøvenlig og allergivenlig damprenser med gode brugeranmeldelser 

Denne model er miljøvenlig, da man kan spare helt op til 50 % i energiforbrug til sammenligning med helt almindelig støvsugning i hjemmet. Derudover er der mulighed for at spare 70 % i vandforbrug sammenlignet med den helt gammeldags gulvvaskmetode.

Med AquaTrio Pro kan man fjerne op til 99 % af bakterier. Derudover er damprenseren også allergivenlig, da den er certificeret af European Centre for Allergy Research Foundation.

Denne model har fået gode brugeranmeldelser hos Skousen. Her er forbrugerne især glade for blandt andet resultatet af ens gulvvask samt fornøjelsen af at kunne støvsuge og vaske gulv på en og samme tid med den samme maskine.

Udvalgte fordele ved Philips AquaTrio Pro:
🔵 Miljøvenlig
🔵 Allergivenlig
🔵 To separate tanke
🔵 Selvrensende børster
🔵 Mulighed for at tørre gulvet
🔵 Gode brugeranmeldelser


Nilfisk Steamtec 312

4,1 ud af 5 stjerner hos Skousen – Baseret på 8 anmeldelser

Nilfisk Steamtec 312 – dampvasker

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
844,00 Kr. 0,00 Kr. 844,00 Kr. Læs mere
844,00 Kr. 0,00 Kr. 844,00 Kr. Læs mere
944,00 Kr. 0,00 Kr. 944,00 Kr. Læs mere

Damprenseren Steamtec 312 fra Nilfisk er en kraftig model med kort opvarmningstid. Den har en kedel i rustfrit stål og fungerer ret effektivt på grund af dens høje damptryk. Damprenseren har fået gode brugeranmeldelserne fra forbrugere, der har købt modellen hos Skousen.

Her er der især lagt vægt på produktets effektivitet, samt hvor nem og hurtig den er at håndtere. Derudover har flere brugeranmeldelser også forklaret, hvor effektiv damprenseren er til at komme godt ind i kroge og hjørner samt at fjerne al skidt og snavs.

Damprenser i rustfrit stål med god kapacitet 

Nilfisk Steamtec 312 i brugDen danske virksomhed Nilfisk står bag damprenseren Steamtec 312. Sammenlignet med andre maskiner på markedet, så er denne damprenser utrolig kraftfuld. Stålkedlen har en kapacitet på 1,2 liter, hvorfor den kan indeholde meget vand.

Denne model har derfor mulighed for at køre i et godt stykke tid, inden der skal påfyldes mere vand i kedlen. Denne model er utrolig kompakt og robust samt vejer 3,2 kilo. Men det betyder ikke, at der er noget galt med strømforbruget.

Dette er nemlig holdt ret lavt af dens størrelse, da dette er på 1450 Watt. På grund af strømforbruget, der er i den lidt lavere ende, så tager det også hele 6 minutter at opvarme maskinen, hvis man har fyldt kedlen helt op.

Selvom dette kan virke som lang tid, så er modellen utrolig effektiv, når den er helt opvarmet med en optimal ydeevne.

Damprenser med optimal ydeevne til en attraktiv pris 

I forhold til Nilfisk Steamtec 312 ydeevne, så har den en ret attraktiv pris. Dette skinner især i øjnene, når man også finder ud af, at udstyret er lige i øjet. Der medfølger både et forlængerrør, dyser samt et gulvmundstykke. Med dens 4 meter lange ledning, så er der mulighed for at gå rundt i hele rummet – også selvom det er en smule stort, uden at man skal skifte stikkontakt hele tiden.

Udvalgte fordele ved Nilfisk Steamtec 312: 
🔵 Stor og rummelig vandtank – rustfri kedel – på 1,2 liter
🔵 Lavt strømforbrug
🔵 Effektiv ydeevne
🔵 Lang ledning på 4 meter
🔵 God pris
🔵 Gode brugeranmeldelser

I denne video kan lære mere om Nilfisk Steamtec 312:

https://www.youtube.com/watch?v=0qIr8wfZbMo

Leifheit Clean Twist Active 

Leifheit Clean Twist Active sæt

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
331,00 Kr. 0,00 Kr. 331,00 Kr. Læs mere
331,00 Kr. 0,00 Kr. 331,00 Kr. Læs mere
331,00 Kr. 0,00 Kr. 331,00 Kr. Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
731,00 Kr. 0,00 Kr. 731,00 Kr. Læs mere

Leifheit Clean Twist Active er et komplet sæt til rengøring, der kan hjælpe en med at få klaret rengøringen derhjemme. Der medfølger en moppe med et centrifugesystem samt en spand, hvor der er plads til 15 liter, når man køber dette rengøringssæt. Denne model er skånsom, da den især er velegnet til trægulve. Dette betyder, da man ikke skal bekymre sig om en masse ridser i gulvet, da dens system sørger for at alle korn roligt bliver centrifugeret væk fra moppen.

Specialdesignet vridesystem 

Leifheit Clean Twist ActiveDenne model er ikke helt lige som andre modeller, da Leifheit har specialdesignet et unikt vridesystem. Dette betyder, at vandet roligt bliver centrifugeret væk fra moppen sammen med alt skidt og snavs. På denne måde undgår man, at skidtet forbliver siddende i moppen, hvorfor ens gulv ikke bliver fyldt med ridser og kradser.

Centrifugesystemet befinder sig inde i moppens skaft, hvorfor man ikke engang behøver at bruge en masse kræfter på at vride vandet ud af moppen. Dette system gør også, at man ikke behøver at få fingrene ned i vandet. Man kan blot vride med hjælp fra skaftet, hvor ens hænder hverken bliver våde eller beskidte.

Moppe velegnet til trægulve og alle husstande 

Leifheit Clean Twist Active er især velegnet til trægulve, da denne moppe er designet på en måde, så den både er skånsom og effektiv. Moppens hoved er lavet af mikrofiber. Det vil sige, at moppens klude ikke fanger lige så meget vand på en gang.

Derudover er moppehovedet med dens mikrofibre også specielt designet til brug på trægulve. Denne model kan bruges til alle husstande – lige meget om man bor i et stort eller lille hus. Man kan fylde op til 15 liter i spanden, så der er nok til at vaske store dele af gulvet på en gang.

Udvalgte fordele ved Leifheit Clean Twist Active:
🔵 Spand med plads til 15 liter
🔵 Centrifugesystem
🔵 Skånsom og effektiv
🔵 Velegnet til trægulve
🔵 Komplet rengøringssæt


Leifheit Profi Compact

Leifheit Profi Compact

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
700,00 Kr. 0,00 Kr. 700,00 Kr. Læs mere
700,00 Kr. 0,00 Kr. 700,00 Kr. Læs mere
700,00 Kr. 0,00 Kr. 700,00 Kr. Læs mere

Med moppen Profi Compact fra Leifheit slipper man for at putte sine hænder i det beskidte vand samt for at bøje sig ned. Leifheit Profi Compact består nemlig af en spand med en indbygget vrider, hvor man kan presse moppen for det vand, som den har optaget. Spanden har plads til 8 liter, så der er masser af plads til at fylde vand og rengøringsmiddel på spanden – og gå i gang med at vaske gulvet i hele huset.

Leifheit Profi Compact spandFleksibel og praktisk gulvmoppe 

Moppen fra Leifheit er utrolig fleksibel og praktisk i og med, at man ikke behøver at bukke sig ned, hver gang kluden skal ned i vandet. Man slipper derfor for at strække, bukke og bøje ryggen ved rengøring, da man kan gøre rent og vaske gulvet oprejst hele tiden. Spanden har et praktisk håndtag, der gør, at den er nem at flytte rundt i huset, mens man gør rent.

Komplet rengøringssæt 

Hvis man investerer i Profi Compact fra Leifheit, så får man hele sættet med i købet. Det er nemlig et komplet rengøringssæt inklusive spand og moppe. Selve moppen har en mikroduo-klud (et cover), hvilket passer godt til de fleste typer af gulve, da dette sørger for en effektiv og skånsom rengøring.

Udvalgte fordele ved Leifheit Profi Compact
🔵 Komplet rengøringssæt
🔵 Mikroduo-klud
🔵 8 liter spand
🔵 Fleksibel og praktisk
🔵 Gør rent oprejst


Leifheit Combi Disc Mop 

Leifheit Combi Disc Mop

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
219,00 Kr. 0,00 Kr. 219,00 Kr. Læs mere
219,00 Kr. 0,00 Kr. 219,00 Kr. Læs mere
219,00 Kr. 0,00 Kr. 219,00 Kr. Læs mere

Leifheit Combi Disc Mop er kendt for at være anderledes i forhold til andre mopper på markedet. Denne model er nemlig en god blanding af en rund moppe og en fladmoppe. Det vil sige, at selve moppen har en rund platform, hvilket betyder, at den kan presses ned på ens gulv præcis lige som man kan gøre det med en fladmoppe.

Moppen har også mikrofiber strenge, der sørger for en effektiv og skånsom rengøring af ens gulve. Mikrofiberkluden kan klikkes af og vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader. Ved køb en Leifheit Combi Disc Mop får man et fuldendt sæt med en moppe, en vrider og en spand på 12 liter.

Praktisk drejehoved og effektiv moppe 

Leifheit Combi Disc MopDenne model er kendt for at være nem at vride, da man blot kan presse denne moppe ned i vrideren for at fjerne alt vandet og skidtet. Dette betyder, at man ikke skal bruge en masse kræfter.

Derudover er moppens drejehoved ret fleksibelt. Moppens hoved kan dreje hele vejen rundt om sig selv, hvorfor man nemmere kan komme ind i alle hjørner og kroge og fjerne skidtet. Med et moppehoved, der kan dreje 360 grader, gør det rengøringen en del nemmere i længden.

Click-system 

Leifheit Combi Disc Mop sørger for, at man ikke behøver at bukke sig ned eller få hænderne ned i vandet. Man kan blot klikke vrideren på spanden, hvorfor man slet ikke skal røre ved moppen eller vandet, mens man gør rent. Vrideren kan klikkes af og på, så mange gange som man har lyst til. Hvis man ønsker at bruge moppens skaft til andre formål, så kan man blot klikke moppehovedet af. På denne måde kan man bruge skaftet til andre produkter fra Leifheit.

Udvalgte fordele ved Leifheit Combi Disc Mop
🔵 
Komplet rengøringssæt
🔵 Click-system
🔵 360 graders drejehoved
🔵 12 liter spand
🔵 Kombination af fladmappe og en rund moppe
🔵 Mikrofiberklude


Modeller med både gulvvask- & støvsugerfunktion

Her finder du en gennemgang af modeller med både en gulvvask- & støvsugerfunktion. Vi gennemgår flere modeller, der kommer med begge funktioner, hvorimod de andre modeller, vi gennemgår i denne artikel, ikke har en støvsugerfunktion. Disse produkter bliver gennemgået på samme måde som de andre i artiklen med fokus på ekspertkildernes test og anmeldelser.


Xiaomi Roborock S55

God anmeldelse hos amerikanske Gearbest.com

Xiaomi Roborock S55

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.797,00 Kr. 0,00 Kr. 2.797,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
3.439,00 Kr. 0,00 Kr. 3.439,00 Kr. Læs mere
3.439,00 Kr. 0,00 Kr. 3.439,00 Kr. Læs mere
3.440,00 Kr. 0,00 Kr. 3.440,00 Kr. Læs mere

Amerikanske Gearbest.com har testet og anmeldt Xiaomi Roborock S55, som de har givet en god anmeldelse. Dette har eksperterne gjort, da de mener, at modellen er nem at anvende på grund af appen, samt at den har en kraftfuld sugeevne.

Eksperterne skriver i anmeldelsen, at de ikke kunne finde nogle specifikke ulemper ved Xiaomi Roborock S55. De nævner dog, at modellen koster mere end andre modeller, der kan stort set det samme, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Smart model med app-styring og kraftfuld sugeevne

Ifølge eksperterne fra Gearbest.com er Xiaomi Roborock S55 en model, som vil ’gøre rengøringen i hjemmet meget nemmere’. Dette mener de, da den nemt kan styres via en app, samt at dens kraftfulde sugeevne opsamler det meste skidt uden, at man selv skal gøre noget.

Eksperterne skriver i deres anmeldelse, at Xiaomi Roborock S55 kan bruges til et hav af forskellige ting, hvilket de især er begejstrede for. Den kommer nemlig både med en gulvvaskfunktion samt en støvsugerfunktion, hvorfor modellen klarer to opgaver på samme tid.

De skriver desuden, at modellen kommet i ’et klassisk design og er bygget på en robust måde’, så den kan holde til lidt af hvert.

Kraftfuld model med indbygget moppefunktion

Xiaomi Roborock S55 er forsynet med en kraftfuld sugeevne på 2000 Pa. I kombination med en indbygget moppefunktion er man sikret en optimal rengøring af hjemmet.

Modellens batteri giver desuden en batterilevetid på op til 150 minutter, hvorfor man kan rengøre store arealer på en gang.

Når batteriet kommer ned på 20 %, vil den pr. automatik vende tilbage til ladestationen og lade op. Ladetiden er på cirka 4 timer. Herefter kører den tilbage til der, hvor den stoppede og gør rengøringen færdig.

Hvis man vælger at moppe gulvet, har den en køretid på cirka 45 til 60 minutter. Beholderkapaciteten er på 0,5 liter.

Modellen har desuden et lydniveau på 60 dB. Dette betyder, at den ikke vil forstyrre hele hjemmet under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Med navigationssystem og Mi Home-app

Xiaomi Roborock S55 er forsynet med et navigationssystem, hvor en laser på toppen af modellen laver et kort over indretningen af ens hjem. Dette hjælper modellen med at navigere rundt i hjemmet på den mest optimale måde.

Den samme teknik sikrer, at den også kan køre rundt i mørke.

Med Mi Home-appen er der desuden mulighed for at betjene og styre gulvvaskeren. Man kan både fjernbetjene den, skifte rengøringsmodusset samt ændre på dens skema. Den understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa.

Der er ydermere mulighed for at anvende Xiaomi Roborock S55, selvom man har måtter eller dørtærskler i hjemmet. Den kan nemlig klare forhindringer på op til 2 centimeter uden problemer.

Udvalgte fordele ved Xiaomi Roborock S55:
🔵 Med moppefunktion
🔵 Kan fjernbetjenes via Mi Home-appen
🔵 Med et navigationssystem
🔵 Batterilevetid på op til 150 minutter
🔵 Lavt lydniveau
🔵 Kraftfuld sugeevne

Her kan du se en præsentationsvideo af Xiaomi Roborock S55:

https://www.youtube.com/watch?v=lB_VioC4xWA

Xiaomi Roborock Mi S50

9 ud af 10 stjerner hos det norske teknikmagasin Tek.no
4.7 ud af 5 stjerner hos den danske blog Drkoch.dk
Kåret som “Editors choice” hos det amerikanske teknikmagasin Techgearlab.com

Xiaomi Roborock Mi S50

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere
2.975,00 Kr. 0,00 Kr. 2.975,00 Kr. Læs mere

Xiaomi Roborock Mi S50 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Tek.no, Drkoch.dk og Techgearlab.com.

Alle ekspertkilder er vilde med modellen, som de har givet henholdsvis 9 ud af 10 stjerner, 4.7 ud af 5 stjerner samt kåret som ”Editor’s choice”.

Eksperterne har givet modellen gode anmeldelser, da de er begejstrede for, at den er effektiv og kraftfuld, samt kan købes til en god pris.

De er dog mindre vilde med, at Xiaomi Roborock Mi S50 kommer med en moppefunktion, der ikke er optimal til at tage de større pletter.

Eksperterne: Utrolig god robotstøvsuger og gulvvasker til en god pris

Alle tre ekspertkilder er generelt glade for Xiaomi Roborock Mi S50, da de mener, at det er en ’fremragende robotstøvsuger og gulvvasker’.

Blandt andet skriver Tek.no, at Xiaomi Roborock Mi S50 er en ’utrolig god robotstøvsuger til en vældig god pris’. De mener til gengæld, at den kan være svær at få fat i hos forhandlerne, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne fra Drkoch.dk skriver, at de er vilde med Xiaomi Roborock Mi S50. Dette er de især på grund af dens batterilevetid og sugestyrke. Derfor afslutter de deres anmeldelse med at skrive, at modellen har deres ’varmeste anbefalinger’.

Techgearlab.com har også testet Xiaomi Roborock Mi S50. I deres anmeldelse forklarer de, at den er ’fantastisk til at navigere rundt’, ’at den dækker hele ens hjem’, samt at den rengør optimalt. De mener dog ikke, at den er velegnet til at opsamle dyrehår på gulvet.

Med støvsuger og indbygget moppefunktion

Xiaomi Roborock Mi S50 kommer med en støvsuger- samt moppefunktion, så man kan bruge modellen til en fuld rengøring i hjemmet.

Dens sugeevne er på 2000 Pa, hvilket gør, at den effektivt kan opsamle diverse skidt og snavs.

Ved brug af støvsugeren vil batteriet fungere i cirka 150 minutter, hvorfor store arealer ikke er noget problem.

Når der er blot 20 % tilbage på batteriet, vil den køre tilbage til ladestationen og vende tilbage til det sted den stoppede, når den igen er fuldt opladt. Hvis man mopper gulvet, er køretiden konstant og på mellem 45 og 60 minutter.

Den kan i alt dække et areal på cirka 250 kvadratmeter, og ladetiden er på 4 timer. Man kan derfor sætte modellen i gang og regne med, at den dækker stort set hele huset.

Kan betjenes via en app

Med Xiaomi Roborock Mi S50 er der mulighed for at betjene modellen via Mi Home-appen. Denne app sikrer, at man kan gøre alt lige fra at ændre skemaet til at skifte rengøringsmodus.

Man behøver derfor ikke stå lige ved siden af modellen, da man blot kan justere de forskellige indstillinger via mobiltelefonen.

Derudover kommer Xiaomi Roborock Mi S50 med en laser på toppen, der laver et kort over indretningen af ens hjem.

På den måde har modellen mulighed for at køre udenom diverse forhindringer samt lave en rute, som den kan overholde. Den kan sagtens køre over måtter og dørtærskler på op til 2 centimeter.

Lydniveauet er desuden på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB. Beholderens kapacitet er på 0,5 liter.

Udvalgte fordele ved Xiaomi Roborock Mi S50:
🔵 Kan både støvsuge og vaske gulv
🔵 Kan betjenes via Mi Home-appen
🔵 Lydniveau på 60 dB
🔵 Kan navigere rundt i hjemmet udenom forhindringer
🔵 Dækker et areal på op til 250 kvadratmeter
🔵 Batterilevetid på 150 minutter

Her kan du se en præsentationsvideo af Xiaomi Roborock Mi S50:

https://www.youtube.com/watch?v=DQSm7KYp1H0

Gulvvask: Tips og tricks til vask af gulve

tips til gulvvaskI denne sektion har vi lavet en guide, der viser og forklarer tips og tricks til vask af gulve. Når man gør rent og vasker gulve, så vil man gerne sørge for, at det bliver en ordentlig og god gulvvask – så det ser pænt og rent ud, når man er færdig. Men hvordan gør man nu lige det, og er der forskel afhængig af, hvilke gulve som man skal vaske? Vi har samlet alle de tips og tricks, som man skal bruge for at vaske gulvet på den helt rigtige måde derhjemme.

Helt generelt skal man være opmærksom på, hvad man vasker sit gulv med, da dette altid afhænger af gulvtypen. Man skal derfor ikke bare bruge et hvilket som helst produkt, da dette kan ende med at gøre mere skade end gavn.

Derudover går anbefalingerne på, at man skal huske at vaske sit gulv omkring 1 gang hver uge, hvis der er masser af dyr og børn i huset. Hvis der ikke bor særlig mange i huset, så behøver man slet ikke at vaske sit gulv lige så tit. Hvis man har brug for nogle gode tommelfingerregler, der er gode indikationer på, at gulvet vil være skinnende rent, når man er færdig, så følg disse:

1. Start altid med at støvsuge dit gulv: Dette fjerner alt skidt og snavs, som det vil være svært at få væk med en gulvvask.

2. Vær opmærksom på gulvtypen: Gulvvask kan variere alt afhængig af ens gulvtype, hvorfor det er vigtigt, at man er opmærksom på dette.

3. Slut af med at tørre gulvet med en helt tør klud: Dette sørger for, at det overskydende vand og det sidste skidt og snavs bliver tørret væk fra gulvet.


Sådan vasker du dine trægulve – behandlede og ubehandlede

Hvis du har trægulvet i hjemmet, så skal du som regel bruge følgende til at vaske dem:

1. Vand
2. Sæbespåner

ubehandlet traegulvDet anbefales, at du bruger minimum 5 liter vand samt 1 dl sæbespåner. Sæbespånerne skal altid piskes godt op i det lunkne vand, så de ikke ligger og klumper sammen. Det er vigtigt, at man husker at få opløst sæbespånerne, inden man går i gang med at vaske sit trægulv.

Man skal også huske at være opmærksom på, om man har behandlet eller ubehandlet trægulv i sit hjem, da dette kan gøre en forskel på, hvordan man skal vaske sit gulv. Især ubehandlede trægulve skal man være opmærksom på, da disse suger rigtig meget snavs til sig. Derfor skal man huske at holde øje med, hvordan ens gulv har det, da dette kan have betydning for valg af sæbe. Sæbespåner er helt klart bedst, hvis man har tørt trægulv. Hvis man har mere fedtet trægulv, så kan det være en fordel at benytte sig af natursæbe, hvid sæbe eller en god trærens. Valg af sæbe til fedtet trægulv kommer an på, hvordan man vil have at ens gulv skal se ud. Eksempelvis vil hvid sæbe sørge for at ens gulv kommer til at se lysere ud, hvorimod trærens blot vil sørge for at hjælpe med at fjerne snavs og skidt.

Hvis ens trægulv er oliebehandlet, så skal man vaske det med specialsæbe. Sæben skal være specielt designet til oliebehandlede trægulve, og så skal man også huske at oliere sit trægulv cirka en gang hvert andet år. Man kan bruge sæbespåner til behandlede trægulve, men dette kan give et andet skær i gulvet, hvorfor det anbefales, at man bruger en specialsæbe. Med trægulve er det især vigtigt – hvad enten de er behandlede eller ubehandlede – at man ikke bruger for meget vand, når man vasker gulvet. Dette kan nemlig ende med, at trægulvet svulmer op, hvilket på ingen måde vil være pænt.


Sådan vasker du dine laminatgulve 

Hvis man har laminatgulve i hjemmet, så skal man sørge for at bruge følgende produkter til dette:

1. Vand
2. Brun sæbe eller universalrengøringsmiddel

lakeret traegulvNår man vasker sit laminatgulv, så kan man vælge at gøre brug af både brun sæbe og et universalrengøringsmiddel.  Det anbefales, at man bruger minimum 5 liter vand samt 1 liter brun sæbe. Det skal helst være flydende brun sæbe. Derudover skal man sørge for ikke at hælde for meget brun sæbe i vandet, da dette kan ende med at fedte gulvet mere end at gøre det rent. Lige meget om man vælger det ene eller det andet produkt, så skal man være opmærksom på, at man ikke putter for meget vand på gulvet. Kluden eller moppen skal derfor altid vrides godt op, inden man går i gang med at vaske gulvet. Laminatgulve har nemlig ikke godt af at blive udsat af alt for meget vand på en gang.


Sådan vasker du gulv lavet af mursten eller teglgulv samt fliser og klinker 

Selvom disse to former for gulvtyper er forskellige, så skal de rent faktisk vaskes på den samme måde. Der skal nemlig bruges følgende produkter:
flisegulv
1. Vand
2. Brun sæbe eller sæbespåner

Ved begge gulvtyper er det vigtigt, at man ikke bruger mere end 5 liter samt bruger flydende brun sæbe. Der skal kun bruges omkring en halv liter flydende brun sæbe, da det ellers vil ende med at fedte alt for meget. På badeværelset – hvor der som oftest er enten fliser eller klinker – kan det også være en fordel at gøre brug af sæbespåner til disse. Dette kan nemlig også rense ens fliser og klinker, hvis man har dette på badeværelset.


Sådan vasker du dine betongulve  

Hvis man har betongulve derhjemme, der ikke har en behandlet overflade, så skal man bruge følgende produkter til at vaske dem:
beton
1. Vand
2. Sæbespåner

Der skal omtrent bruges 5 liter vand samt 1 dl sæbespåner, når man skal vaske betongulve. Det er vigtigt, at man sørger for at opløse sæbespånerne ordentligt, inden man går i gang med at vaske gulvet. Hvis man har betongulv derhjemme, så kan det være en god idé at vaske gulvet med almindeligt rengøringsmiddel en gang imellem i stedet for sæbespåner.


Sådan vasker du dine linoleumsgulve 

Hvis man har linoleumsgulve derhjemme, så skal disse også vaskes på en bestemt måde. Der skal bruges følgende produkter:

1. Vand
2. Sæbespåner eller universalrengøringsmiddel

Linoleum gulvDer skal omtrent bruges 5 liter vand og en halv dl sæbespåner for det bedste resultat, når man skal vaske sine linoleumsgulve. Hvis man ikke ønsker at bruge sæbespåner hver eneste gang, så kan man sagtens bruge almindeligt rengøringsmiddel en gang imellem. Et linoleumsgulv er forholdsvist nemt at holde pænt, så længe man ikke vasker det med et middel eller en sæbe, der har en pH-værdi på mere end 9.

Mens nogle siger, at sæbespåner er det bedste, så mener andre, at et universalrengøringsmiddel er endnu bedre. Hvis man vil være sikker på ikke at gøre noget forkert, så anbefales det, at man bruger et universalrengøringsmiddel, da man her kan være sikker på pH-værdien.

Når man vasker gulvet derhjemme, så kan der gøres brug af en helt almindelig moppe. Men der kan også gøres brug af en robotgulvvasker, en dampmoppe eller noget helt tredje. Dette kommer an på ens præferencer, og hvad man selv har lyst til.

Dog er det stadig en god idé at være opmærksom på ens gulvtype lige meget, om man gør brug af det ene eller det andet produkt. Det vigtigste ved en ordentlig gulvvask er derfor, at man sørger for at pleje og vaske gulvet afhængig af typen. Så længe man husker på dette – og herved bruger de helt rette produkter – så vil ens gulv konstant se flot, skinnende og rent ud.

Hvis man er interesseret i at vide mere om gulvvask eller få flere tips og tricks til dette, så kan man tage et kig på en god artikel fra Idenyt lige her.


Gennemgang af testkilder 

I denne artikel har vi gjort brug af flere forskellige testkilder for at finde ud af meget mere om de specifikke produkter samt for at se, hvordan de har klaret sig i diverse tests og vurderinger. Vi har her til sidst samlet de testkilder og eksperter, som vi har gjort brug af i artiklen, så det er nemt og hurtigt at få et overblik over disse. Der er i hvert afsnit linket til de forskellige anmeldelser og tests, hvis man har interesse i at læse hele anmeldelsen af et specifikt produkt fra en bestemt ekspert- eller testkilde.

Amazon 🇺🇸
Hos Amazon.co.uk kan man købe alt og finde alt. Men udover at købe en masse produkter, så kan man også se en masse anmeldelser af forbrugere, der har købt netop det produkt, som man kigger på eller overvejer at købe. Vi har derfor set nærmere på forskellige forbrugeranmeldelser fra Amazon.co.uk for at finde ud af, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om de forskellige produkter. Forbrugere hos Amazon.co.uk har blandt andet anmeldt og testet tre forskellige gulvvaskere: Morphy Richards, Kärcher FC 5 og Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1. Læs forbrugernes anmeldelser her, her og her.


Klikk.no 🇳🇴
Klikk.no er et norsk magasin og kommer vidt omkring, når det kommer til viden, der er populært hos forbrugerne. Hos Klikk.no laver de blandt andet anmeldelser af produkter, som de har testet og vurderet. Det kan være alt lige fra elkedler til robotgulvvaskere. Den norske side har blandt andet anmeldt den ældre model af robotgulvvaskeren iRobot Braava 390, som de har givet hele 5 stjerner. Hvis du vil læse hele anmeldelsen af dette produkt, kan du læse hele artiklen her.


Roboteksperten 🇩🇰
Hos Roboteksperten er der mulighed for at købe et væld af forskellige husrobotter til ens hjem. Men det er ikke det eneste, som man kan finde hos Roboteksperten. De har nemlig også en blog, hvor de anmelder og tester produkter. De har blandt andet testet produktet iRobot Braava Jet, som de har givet en god anmeldelse med på vejen. Hvis du vil læse hele deres anmeldelse, så skal du blot klikke på dette link.


Skousen 🇩🇰
Hos Skousen sælger de et væld af hvidevarer og køkkenprodukter samt meget mere. Men hos Skousen er der rent faktisk også mulighed for at se forbrugeranmeldelser under de specifikke produkter. Hvis en forbruger har købt et produkt og valgt at anmelde det hos Skousen, så kan man se, hvad de har skrevet om produktet. På denne måde kan du nemmere finde ud af, om det er et produkt, som du har brug for i hjemmet. Forbrugerne har blandt andet anmeldt de to gulvvaskere Philips AquaTrio Pro og Nilfisk Steamtec 312. Hvis du vil læse forbrugernes anmeldelser af disse to produkter, så skal du blot klikke på dette link eller dette link.


Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske magasin Testberichte.de specialiserer sig i diverse anmeldelser og tests. På baggrund af resultaterne, brugeranmeldelserne og andet, samler de disse for at finde frem til et endegyldigt resultat og en endegyldig vurdering, som de deler med deres læsere. De sammenligner og tester et væld af forskellige produkter som blandt andet gulvvaskere. De har eksempelvis testet og anmeldt produktet Leifheit CleanTenso, som de har givet en god anmeldelse med på vejen. Hvis du vil læse hele denne anmeldelse, kan du besøge deres hjemmeside her.


Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale side indenfor tests, Trustedreviews.com, foretager en række af undersøgelser, tests og vurderinger, når det kommer til et væld af forskellige forbrugerprodukter. Hos Trustedreviews.com kan man finde tusindvis af produkter, som der er bliver testet og anmeldt. På denne måde kan man nemt og hurtigt finde ud af, om det er et produkt, der er værd at bruge penge på eller ej. De har blandt andet testet og anmeldt gulvvaskere såsom Kärcher FC 5, Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1 og Kärcher SC 3. Hvis du vil læse disse anmeldelser, så skal du blot klikke på dette link, dette link eller dette link.


Which 🇬🇧
Den engelske side Which er et forbrugermagasin, der leverer test og anmeldelser af et væld af forbrugerprodukter til hele Storbritannien. De har flere hundredetusinde abonnenter, der hver dag kan få mere viden og information om tusindvis af produkter. De tester en masse forskellige produkter, så der er en stor chance for, at de har testet et produkt i den boldgade, som man er interesseret i at købe. De har blandt andet testet og anmeldt Morphy Richards 9 i 1, som de har givet en god bedømmelse. Hvis du vil læse hele anmeldelsen, så kan du læse hele deres test her.

Man skal dog være opmærksom på, at det kræver et abonnement, hvis man gerne vil læse hele testen hos Which. Dog er der også en prøveperiode på en måned, som man kan starte med, hvis man ikke er klar til at investere og binde sig til et abonnement.


Drkoch.dk 🇩🇰
Den danske blog Drkoch.dk drives af Lars Koch Hansen, der skriver om alle de gode ting i hverdagen. På siden er der mulighed for at finde alt lige fra opskrifter til guides og tests af diverse produkter. Her har Drkoch.dk testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har givet 4,7 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her. 


Gearbest.com 🇺🇸
Gearbest.com er en amerikansk side, hvor du kan købe et hav af elektroniske produkter. Udover at sælge produkter leverer de også artikler, guides samt tests af produkter. Her har de testet og anmeldt Xiaomi Roborock S55, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her ved at klikke ind på deres hjemmeside.


Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en amerikansk teknikside, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter og forbrugerelektronik. De tester produkterne ved at afprøve dem, og videregiver herefter resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet Xiaomi Roborock Mi S50, som de har kåret som ”Editor’s choice”. Du kan læse hele testen her.


Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et norsk teknikmagasin, der skriver om alt vedrørende teknologi og elektronik. De skriver både nyheder og guides, men tester og anmelder også diverse produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.


Andre relevante tests
I denne gulvvasker test har vi set nærmere på en række af markedets bedste gulvvaskere. Hos Forbrugsguiden har du også mulighed for at læse andre tests, som måske kan være interessante for dig, som har fundet interesse i denne test.

Du kan blandt andet læse vores gulvrenser artikel. I denne artikel gennemgår vi en række populære gulvrensere. Du vil finde mange af de produkter vi også har gennemgået i denne test, men du vil også finde nye produkter, samt flere gode råd til at holde gulvet rent på den nemmeste måde.

Du kan også læse vores robotstøvsuger test, hvor vi gennemgår de robotstøvsugere der har fået bedst kritisk i de anmeldelser vi har gennemgået. I robotstøvsuger testen har vi blandt andet gennemgået anerkendte testkilder fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England og USA. I artiklen finder du robotstøvsugere fra en lang række forskellige producenter.

Vi har også lavet en artikel der udelukkende har fokus på den måske mest populære robotstøvsuger, nemlig iRobot Roomba. Her kan du læse hvad eksperterne mener om iRobot Roomba, samt du kan sammenligne priserne på de forskellige modeller.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse