Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

GPS Ure Test-oversigt – Her er eksperternes favoritter – Testvinder guide

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I denne artikel vil vi gennemgå en række forskellige løbeure med GPS, som alle er iblandt eksperternes favoritter.

Et GPS ur er et løbeur / pulsur, som under træningen kan vise informationer via den indbyggede GPS, og for mange seriøse atleter er en GPS-funktion i deres løbeur et klart must. Ud over at kunne give informationer i GPS’en, kan urene i denne artikel også måle forskellige andre aktiviteter samt endda fungere som et almindeligt ur også.

Du kan i denne artikel læse mere en række GPS ure, som alle har fået ros i forskellige eksperttests. Vi starter med at give information om, hvad urene kan, og derefter gennemgår vi, hvad eksperterne direkte mener om hver model.

Her er tale om en bred vifte af eksperter, der blandt andet tæller teknologisiderne Techradar.com, Wareable.com, Pcmag.com, Wired.com og Digitaltrends.com samt løbesiderne Dcrainmaker.com, Aktivtraening.dk, Runultra.co.uk og Loeberne.dk.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne GPS ur artikel indeholder:
🔸 Overblik over de bedste GPS ure på markedet
🔸 Overvejelser man bør gøre, inden man køber et GPS ur
🔸 Guide til at blive en hurtigere løber
🔸 Viden om mad i forbindelse med løb
🔸 Information om hvorfor du bør holde kroppen aktiv
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige vurderinger, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

GPS ur test – Her er de 10 bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du de GPS ure der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række eksperttests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige GPS ure, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Garmin Forerunner 245 Music

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Stuff.tv 
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com 
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Wired.com 
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske sportsmagasin Runningshoesguru.com

Garmin Forerunner 245 Music

.
Garmin Forerunner 245 Music er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Stuff.tv, Tomsguide.com, Expertreviews.co.uk, Wired.com og Runningshoesguru.com.

Alle eksperter er begejstrede for GPS-uret, som de har givet en god bedømmelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af dets mange træningsfunktioner samt andre praktiske funktioner.

Til gengæld er eksperterne mindre glade for, at Garmin Forerunner 245 Music ikke kan modtage hverken opkald eller beskeder.

God løbekammerat, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Garmin Forerunner 245 Music et godt ur, hvor eksperterne fra Stuff.tv eksempelvis skriver, at det er ”en rigtig god løbekammerat”. De er nemlig glade for, at uret har en lang batterilevetid og kommer med ”fantastiske funktioner til musiklagring”.

Eksperterne fra Wired.com har også testet uret og forklarer ydermere, at Garmin Forerunner 245 Music ”er forsynet med nøjagtige og detaljerede sportsfunktioner”, hvilket eksperterne fra Expertreviews.co.uk er enige i.

Tomsguide.com hæfter sig ligeledes ved, at uret har ”et holdbart batteri med en rigtig god levetid”, så det ikke så hurtigt løber tør for strøm. Eksperterne fra Runningshoesguru.com nævner blandt andet de skræddersyede træningsprogrammer fra Garmin, som værende en af de største fordele.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved Garmin Forerunner 245 Music. Dog nævner de, at der ikke er nogen triatlon-tilstand som en ulempe.

GPS-ur med musik og lang batterilevetid

Garmin Forerunner 245 Music er et GPS-ur, der har en batterilevetid på op til 7 dage i smartwatch-tilstand, mens levetiden er på cirka 6 timer i GPS/musik-tilstand.

Derudover kommer uret med både sikkerheds- og sporingsfunktioner, så man altid kan dele ens lokation med udvalgte kontakter, hvis der skulle opstå et problem på eksempelvis løbeturen.

Uret giver desuden mulighed for, at man kan afspille musik under træning. Det er muligt at downloade helt op til 500 forskellige sange via MP3-filer eller streame via Spotify. Dette fungerer med hjælp fra Bluetooth.

Ønsker man gratis træningsprogrammer, kan disse findes via appen Garmin Coach. Disse planer er skræddersyede efter ens ønsker og mål.

Ur med GPS og pulsmåling

Med Garmin Forerunner 245 Music får man et ur med en håndledsbaseret pulsmåling samt en GPS.

Pulsmålingen sørger for at registrere alt lige fra ens puls til ens tempo, distance, intervaller og meget mere. Samtidigt giver den indbyggede GPS sammen med satellitsystemet Galileo diverse GPS-målinger fra Europa. Uret kan ligeledes blandt andet tracke skridt og kalorier.

Sidst men ikke mindst er Garmin Forerunner 245 Music forsynet med aktivitetsprofiler, som især er oplagt for løbere. Uret viser nemlig, hvordan det går, når man løber intervaltræning, løber normalt m.m. Dog kan uret også sagtens bruges til eksempelvis cykling eller svømning.

Garmin Forerunner 245 Music – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 42,3 x 42,3 x 12,2 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 38,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Forerunner 245 Music:
Håndledsbaseret pulsmåling
Indbygget GPS
Musikafspilning via Spotify eller MP3-filer
Batterilevetid i op til 7 dage uden GPS
Flere sikkerheds- og sporingsfunktioner

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Forerunner 235. Videoen er produceret af Garmin:


Polar Vantage V

Testvinder hos det britiske tech-magasin Wired.co.uk
8.4 ud af 10 point hos det amerikanske tech-magasin ZDnet.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin T3.com 
God anmeldelse hos det amerikanske tech-magasin DCrainmaker.com

Polar Vantage V

.
Polar Vantage V er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Wired.co.uk, ZDnet.com, Techradar.com, T3.com og DCrainmaker.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for GPS-uret, som de giver mange rosende ord med på vejen.

De skriver blandt andet, at uret især er velegnet til seriøse atleter samt, at det er lavet i yderst høj kvalitet. Dog er flere eksperter mindre vilde med, at Polar Vantage V ikke er forsynet med musikafspilning.

Velegnet til enhver seriøs atlet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Polar Vantage V et fremragende GPS-ur. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at uret er ”velegnet til enhver seriøs atlet”. De mener nemlig, at uret er ”flottere, lettere og fyldt med flere funktioner end andre tidligere modeller fra Polar”, hvorfor det er alle pengene værd.

Dette er eksperterne fra både ZDnet.com og Wired.co.uk enige i og forklarer, at Polar Vantage V er lavet i en ”høj kvalitet” både, når det kommer til pasformen og finishen. De er ligeledes vilde med, at den sporer ens løbekraft. Eksperterne fra T3.com nævner desuden, at uret ”er yderst behageligt at have på”, hvilket DCrainmaker.com også hæfter sig ved.

Selvom eksperterne generelt er glade for Polar Vantage V, skriver de kort, at uret har et par ulemper såsom ingen musik samt en rem, der sommetider kan gnave en smule.

Praktisk GPS-ur med mange funktioner

Med Polar Vantage V får man et praktisk GPS-ur, der er forsynet med en bred vifte af funktioner. Uret kommer blandt andet med en optisk pulsmåler med LED-dioder, hvilket sikrer en langt mere præcis måling af pulsen.

Derudover har Polar Vantage V en GPS-chip fra Sony samt en understøttelse af GLONASS, så man opnår en optimal satellitmodtagelse.

GPS-uret måler ydermere ens aktivitet samt overvåger ens søvn. Den tracker alt lige fra skridt til distance, kalorier, sovepuls, søvnens varighed og kvalitet samt meget mere. Desuden får man en advarsel, hvis man har været inaktiv i for lang tid.

Polar Vantage V er et multisportur, der er velegnet til flere former for træning såsom løb, cykling, svømning m.m. Batterilevetiden er på 40 timer med GPS og op til 7 dage uden GPS.

Ur med løbewatt og træningsbelastning

Polar Vantage V er udstyret med indbygget løbewatt i uret. Det vil sige, at man efter hver træning kan se ændringer i ens intensitet hurtigere, end hvad man kan via pulsen. Samtidigt kommer Polar Vantage V med funktionen træningsbelastning, som viser, hvor hård ens træning har været.

Denne træningsbelastning er opdelt i tre kategorier: Cardiobelastning, Muskelbelastning og Opfattet belastning. Denne funktion er en god rettesnor i forhold til ens træningsbelastning, så man undgår skader m.m.

Sidst men ikke mindst har Polar Vantage V en touchskærm i farver, der giver et nemt og overskueligt overblik over de forskellige funktioner.

Polar Vantage V – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 46 x 46 x 13 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 66 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 40 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Polar Vantage V:
Optisk pulsmåler
Indbygget løbewatt
Træningsbelastningsfunktion
Touchskærm i farver
Indbygget GPS

Her kan du se en præsentationsvideo af Polar Vantage V. Videoen er produceret af Polar:


Garmin Vivoactive 4

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
8.7 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin ZDnet.com 
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Tomsguide.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com 
Anbefalet af det amerikanske teknikmagasin Androidauthority.com

Garmin Vivoactive 4

.
Garmin Vivoactive 4 er blevet testet og anmeldt af seks ekspertkilder, hvilket inkluderer Expertreviews.co.uk, ZDnet.com, Trustedreviews.com, Tomsguide.com, Wareable.com og Androidauthority.com.

Alle ekspertkilder er begejstrede for uret, som de har givet en god bedømmelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af GPS-urets avancerede funktioner. Dog er eksperterne mindre vilde med, at Garmin Vivoactive 4 er temmelig dyr.

God til både sport- og dagligdagsbrug, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Garmin Vivoactive 4 et GPS-ur, som er god til flere ting.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Tomsguide.com, at det ”er velegnet til både sport- og dagligdagsbrug”, hvor eksperterne fra Wareable.com mener, at der er ”sket meget på sundheds- og fitnessfronten”, når det kommer til dette ur.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er enige i flere af disse betragtninger og fremhæver ydermere, at Garmin Vivoactive 4 er en ”af de bedste fitness-trackere på markedet”. De ser desuden GPS’en samt musikafspilleren som værende to af de største fordele, hvilket går igen hos anmeldelsen fra Androidauthority.com.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk og ZDnet.com har også testet Garmin Vivoactive 4. De hæfter sig ved, at uret er forsynet med fremragende funktioner. Dog er de ikke så glade for urets app.

Alsidigt GPS-ur

Med Garmin Vivoactive 4 får man et alsidigt GPS-ur, der kan anvendes til en del sportsgrene samt som et hverdags-ur. Det er nemlig forsynet med flere praktiske funktioner og kommer med både en puls- samt aktivitetsmåler.

Pulsmåleren måler pulsen via ens håndled og har en iltmætningssensor. Den kan både måle ens puls på land samt i vandet. Aktivitetsmåleren registrerer ydermere alt lige fra skridt til kalorier, etager m.m.

Ønsker man et overvåge ens søvn, er der ligeledes mulighed for det. Alle informationer sendes direkte videre til appen Garmin Connect, hvor man her kan få et fuldt overblik over de forskellige data.

Sikkert ur med træningsprogrammer

Garmin Vivoactive 4 betjenes via et touchdisplay, der er forsynet med Gorilla Glas. Selve batterilevetiden er på op til 8 dage uden GPS, mens den er på op til 6 timer med GPS/musik.

Endvidere har Garmin Vivoactive 4 træningsprogrammer, så man kan få hjælp til sin træning, hvis der er brug for det. Man kan desuden afspille musik med den indbyggede musikafspiller, som er kompatibel med Spotify, Deezer og MP3-filer.

Uret er sidst men ikke mindst udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, så man hurtigt kan komme i kontakt med udvalgte personer under en træning.  Garmin Vivoactive 4 har også en GPS samt en understøttelse af GLONASS.

Garmin Vivoactive 4 – specifikationer:
🔴 Urets størrelse: 45,1 x 45,1 x 12,8 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 50,5 gram
🔴 Displayets opløsning: 260 x 260 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 8 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Vivoactive 4:
Alsidigt ur 
GPS 
Pulsmåler
Aktivitetsmåler
Musikafspiller

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 4 serien. Videoen er produceret af Garmin:


Garmin Venu

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
9.3 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin ZDnet.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com

Garmin Venu

.
Garmin Venu er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Expertreviews.co.uk, Trustedreviews.com, ZDnet.com og Wareable.com. Alle eksperter er begejstrede for GPS-uret, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af urets skærm og gode funktioner. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at Garmin Venu er temmelig dyr.

Fremragende ur med spændende ny skærm, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Garmin Venu et fremragende GPS-ur, hvor eksperterne fra Expertreviews.co.uk især fremhæver den spændende nye skærm.

De mener nemlig, at denne skærm ”giver nyt liv til uret”, da ”den gør en rigtig stor forskel”, hvilket eksperterne fra Trustedreviews.com og ZDnet.com er enige i.

Eksperterne fra Wareable.com mener ydermere, at dette ur ”er perfekt til den seriøse sportsudøver” og kalder desuden uret for værende ”det bedste fitness-ur på markedet”. Dog mener nogle af eksperterne, at uret koster lidt for meget samt, at det minder en del om Garmin Vivoactive 4.

Flot GPS-ur med en indbygget AMOLED-skærm

Med Garmin Venu får man et flot GPS-ur med en indbygget AMOLED-skærm. Denne skærm gør uret mere levende, da det er nemt at se skærmen under alle lysforhold. Samtidigt har uret en tilstand, som gør, at skærmen altid er tændt.

Garmin Venu kan bruges til et hav af forskellige sportsgrene samt til hverdag. Uret kan desuden anvendes både om dagen samt om natten, hvor det tracker alt lige fra ens sundhed til ens søvn, aktivitet m.m. Det har ydermere en pulsmåler, der måler pulsen via håndleddet samt en indbygget GPS.

Gør man brug af Garmin Venu til træning, kan det foretage målinger under flere sportsgrene såsom løb, cykling, yoga, styrketræning, svømning og mange flere.

GPS-ur med musik

Garmin Venu giver mulighed for, at man kan downloade musik, så man altid kan lytte til forskellige sange under en træning. GPS-uret kan nemlig kommunikere med andre enheder via Wi-Fi og Bluetooth.

Derudover kommer Garmin Venu med Garmin Pay, som er indbygget i uret. Herved behøver man ikke at tage hverken et dankort eller penge med, når man er på farten. I stedet kan man anvende uret som betalingsmetode.

Selve batterilevetiden er desuden på 6 timer med musik/GPS samt på op til 5 dage uden GPS/musik.

Garmin Venu – specifikationer: 
🔴 Urets størrelse: 43,2 x 43,2 x 12,4 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 46 gram
🔴 Displayets opløsning: 390 x 390 pixels (AMOLED-skærm)
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 6 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 5 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Venu: 
AMOLED-skærm
Mulighed for at høre musik
Garmin Pay
Tracker mange forskellige ting
Kan bruges til flere sportsgrene

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Venu. Videoen er produceret af Garmin:


Polar M430

4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Techadvisor.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Wareable.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com

Polar M430

.
Polar M430 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Techradar.com, Techadvisor.co.uk, Expertreviews.co.uk, Wareable.com og Digitaltrends.com. Alle eksperter er glade for GPS-uret, som de giver mange rosende ord med på vejen.

I deres anmeldelser skriver de, at de er begejstrede for urets præcise målinger og gode batterilevetid. Til gengæld er de mindre vilde med urets design.

Yderst kompetent GPS-ur, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Polar M430 et GPS-ur, som vil opfylde de fleste løberes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at uret ”er et yderst kompetent værktøj til måldrevne løbere”, mens de samtidigt bemærker ”den gode batterilevetid” samt ”de præcise målinger” som værende nogle af de største fordele.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk forklarer ydermere, at Polar M430 ”er en fremragende kombination af et enkelt, men stadig fuldt udstyret ur”. De skriver, at det er ”diskret i sin enkelhed, men fungerer som en personlig træner til dagligt”, hvilket eksperterne fra Expertreviews.co.uk er enige i.

Wareable.com og Digitaltrends.com har også testet Polar M430, som mener, at det er ”et meget pålideligt ur”, der kan købes ”til en anstændig pris”. Dog er de mindre vilde med, at uret kan være en smule ubehageligt at have på i længere tid.

GPS-ur velegnet til løbere

Med Polar M430 får man et GPS-ur, der er velegnet til løbere. Det kommer med en indbygget optisk pulsmåler med seks dioder, hvorfor man er sikret en yderst præcis måling. Pulsmåleren kan både måle pulsen på land og under vand. Samtidigt kommer uret også med en GPS.

Derudover er Polar M430 forsynet med en aktivitetsmåler, der måler den daglige aktivitet hele døgnet rundt. Uret tracker alt lige fra skridt til kalorier, aktiv tid m.m. Desuden kan man overvåge sin søvn i forhold til, hvor længe man sover, hvor mange afbrydelser der har været i løbet af en nat samt hvor jævnt, man har sovet.

Uret kan ydermere lave en fitnesstest med hjælp fra pulsmåleren. Her kan uret måle et estimat af VO2max ved en kort test, hvorefter det vurderer ens aerobe konditionsniveau.

Ur med personlige løbeprogrammer

Polar M430 er udstyret med personlige løbeprogrammer, som kan lægges i Polar Flow. Programmet er interaktivt, hvorfor det løbende justeres efter ens niveau og træning. Det evaluerer nemlig ens træningspas, så planlægningen og træningen forbliver optimal.

Endvidere kommer Polar M430 med træningsudbytte-funktioner, der efter hvert træningspas fortæller, om man har forbedret nogle specifikke parametre. Herved kan man nemt sammenligne ens træningsbelastning ved forskellige træningssessioner. Efter træningen er det ydermere muligt at lave en restitutionstest.

Sidst men ikke mindst kan Polar M430 vise alle opkald, beskeder og notifikationer fra ens sociale medier, når den er opkoblet til ens smartphone. Selve batterilevetiden er på 8 timer med GPS og på op til 14 dage uden GPS.

Polar M430 – specifikationer: 
🔴 Urets størrelse: 12 millimeter (B)
🔴 Vægt: 51 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 8 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 14 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Polar M430: 
Aktivitetsmåler
Kan vise opkald, beskeder og notifikationer
Træningsudbytte-funktioner
Personlige løbeprogrammer
Fitnesstest

Her kan du se en præsentationsvideo af Polar M430. Videoen er produceret af Polar:


Garmin Vivoactive 4s

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Smartwatchseries.com 
7 ud af 10 stjerner hos det svenske magasin Mobil.se 
God anmeldelse hos det amerikanske magasin Arstechnica.com  
Anbefalet af den amerikanske avis NYmag.com

Garmin Vivoactive 4s

.
Garmin Vivoactive 4s er blevet testet og anmeldt af de fem ekspertkilder Expertreviews.co.uk, Smartwatchseries.com, Mobil.se, Arstechnica.com og NYmag.com. Alle eksperter er glade for GPS-uret, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for urets praktiske funktioner og stilrene design. Til gengæld er de mindre vilde med, at Garmin Vivoactive 4s ikke har en så lang batterilevetid sammenlignet med andre modeller.

Stilrent GPS-ur med praktiske funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Garmin Vivoactive 4s et GPS-ur, der er fyldt med mange brugbare funktioner til træning samt i hverdagen. Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at uret er ”deres nye favorit fitnessorienterede smartwatch”, da det er ”spækket med funktioner”.

Disse udtalelser er flere eksperter enige i og Mobil.se forklarer ydermere, at Garmin Vivoactive 4s er et ”stilrent ur”, hvilket Smartwatchseries.com og Arstechnica.com også fremhæver. Eksperterne fra NYmag.com hæfter sig ligeledes ved, at uret er forholdsvis lille, hvorfor det ikke fylder meget på ens håndled. Det mener de er et stort plus.

Dog er flere eksperter mindre begejstrede for urets løbeanalyser samt batterilevetiden, hvilket man bør være opmærksom på.

Spækket med funktioner

Med Garmin Vivoactive 4s får man et GPS-ur, der er spækket med funktioner, så det både kan bruges til sport og til dagligt. Man kan nemlig måle både ens vejrtrækning, søvn, hydrering, menstruationscyklus, stress, puls samt meget andet.

Derudover er Garmin Vivoactive 4s forsynet med 20 apps til både GPS og sport såsom løb, svømning og yoga. Der er desuden mulighed for at gøre brug af urets træningsprogrammer eller den gratis personlige træner, hvis man har brug for hjælp til træningen.

Selve batterilevetiden er ydermere på op til 7 dage uden GPS, mens den er på omkring 5 timer med GPS.

Mulighed for at afspille musik

Garmin Vivoactive 4s er udstyret med en indbygget musikafspiller, som både kan anvendes med Spotify og Deezer. Man kan derfor via Bluetooth høre musik, når man træner.

Endvidere har Garmin Vivoactive 4s flere sikkerheds- og sporingsfunktioner. Eksempelvis kommer uret med en funktion, så man altid kan kontakte udvalgte personer, hvis der opstår et problem, et uheld eller lignende under en løbe- eller cykeltur.

Sidst men ikke mindst har Garmin Vivoactive 4s funktionen Garmin Pay, der fungerer som en betalingsmetode. Det er desuden muligt at modtage smart-notifikationer i form af e-mails og SMS-beskeder via uret.

Garmin Vivoactive 4s – specifikationer: 
🔴 Urets størrelse: 40 x 40 x 12,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40 gram
🔴 Displayets opløsning: 218 x 218 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 5 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 7 dage uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Fordele ved Garmin Vivoactive 4s:
Flere sikkerheds- og sporingsfunktioner 
Kan anvendes til flere sportsgrene samt til hverdag 
Træningsprogrammer
Indbygget musikafspiller
Aktivitetsmåler

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Vivoactive 4 serien. Videoen er produceret af Garmin:


Garmin 735 XT

4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Vurderingen ”Excellent” hos magasinet Pcmag.com

Garmin Forerunner 735XT pulsur

.
GPS uret Garmin 735 XT er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, som tæller eksperter inden for både teknologi og gadgets.

De tre kilder omfatter henholdsvis teknologisiden Techradar.com, gadget-websiden Wareable.com samt computer/teknikmagasinet Pcmag.com, og alle eksperterne har testet dette GPS ur ud fra parametre såsom præstationsevner, funktioner, design og batteri.

Efter at have udført testen konkluderer alle ekspertkilderne, at denne model imponerer rigtig meget. Derfor modtager dette Garmin ur rigtig gode scorer over hele linjen.

Multi-GPS ur med lav vægt

Garmin 735 XT vil være et godt valg for den aktive forbruger, der ønsker et GPS ur, som både vejer meget lidt og har et enkelt og flot design. Dette GPS ur er nemlig designet til at være et letvægts-ur, og derfor vejer det også kun 40 gram.

Modellen er desuden skabt så diskret og pænt, at man ikke kun behøver at bære det under træningen, men også kan bruge det i hverdagen. Nok er Garmin 735 XT et enkelt og simpelt ur udvendigt, men indvendigt forholder det sig anderledes: Modellen kan nemlig foretage rigtig former for mange målinger – derfor er her tale om et helt multi-GPS ur.

Garmin 735 XT kan nemlig, ud over at foretage GPS-målinger, blandt andet også måle puls, tid, distance og kalorier, og det er i forbindelse med mange typer af aktivitet. Modellen er desuden vandtæt og kan derfor også anvendes til for eksempelvis svømning.

Eksperterne: GPS ur i topklasse

Garmin 735 XT er blandt andet blevet testet af den internationale teknologiside Techradar.com, og her modtager modellen høj ros og scorer en absolut topkarakter på 4,5 stjerner ud af 5.

Denne ros begrundes af eksperterne med, at her er tale om et GPS ur i den afgjorte topklasse – og faktisk kommer modellen også i en overkommelig prisklasse, når man tager al modellens kvalitet med i betragtning.

Techradar.com roser desuden Garmin 735 XT for at være udstyret med et godt batteri samt en meget præcis GPS-måler. Eksperterne finder dog også ulemper ved dette GPS ur, og ulemperne går mest på, at der kan forekomme lidt ustabilitet omkring flere af målingerne af og til, og så kan dette ur desuden føles lidt plastikagtigt.

Eksperterne: Imponerende GPS ur med god batterilevetid

Dette Garmin pulsur er også blevet testet af gadget-siden Wareable.com, som ligeledes er meget imponerede over modellen – derfor tildeles uret en score på 4,5 stjerner ud af 5.

Wareable.com fremhæver mange positive aspekter ved modellen, men noget af det mest fremtrædende er, at her er tale om et velfungerende ur, der indfrier alle de forventninger, som selv seriøse atleter kan have.

Eksperterne kommenterer, at dette GPS ur især er fordelagtigt for triatleter, som dyrker både løb, cykling og svømning.

Computer/teknikmagasinet Pcmag.com har også testet Garmin 735 XT, og eksperterne herfra er meget imponerede over denne model. Pcmag.com fremhæver især urets meget lange batterilevetid, som gør, at man kan tage langt omkring uden at bekymre sig om, om uret går død.

Til trods for de flotte kommentarer og gode karakterer, så har både Wareable.com og Pcmag.com også fundet ulemper ved Garmin 735 XT. Disse går især på, at eksperterne synes, at uret af og til har problemer med at kommunikere med app’en, og så kan uret også være en smule ukomfortabelt at bære under søvn.

Du kan her se en videoanmeldelse af Garmin 735 XT:


Garmin 735 XT – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 11,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40,2 gram
🔴 Displayets opløsning: 215 x 180 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 14 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 264 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin 735 XT:
Let ur på kun 40 gram
Multisport-model
Vandtæt ur
Præcis GPS-måling
Godt batteri

Her kan du se en instruktionsvideo fra Garmin, der viser hvordan du kommer i gang med at bruge uret:


Garmin Instinct

4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Anbefalet hos USA’s største løbeside Dcrainmaker.com

Garmin Instinct

.
GPS uret Garmin Instinct er blevet testet af to forskellige hold eksperter, der specialiserer sig inden for henholdsvis teknologi/gadgets og løbetræning. Det drejer sig om den amerikanske gadget-side Wareable.com og den amerikanske løbeside Dcrainmaker.com.

Begge hold eksperter har kun haft fokus på denne ene model i alene-tests, og modellen er blevet testet på udvalgte aspekter, såsom ydeevner, præcision, design og batterilevetid for at finde frem til, hvor godt uret fungerer.

Efter afslutningen på begge tests har eksperterne afgivet deres vurdering af uret, og Garmin Instinct imponerer over hele linjen. Derfor modtager denne model høje karakterer og flotte kommentarer.

Bygget til eventyr og vild træning

En af Garmin Instincts helt store kvaliteter er modellens robusthed. Denne model er skabt til den ekstreme atlet, der ofte kommer ud for lidt af hvert under træningen, og som derfor vægter urets holdbarhed meget højt.

Garmin Instinct behøver man nemlig ikke være forsigtig med, for modellen er skabt til at være ekstra kraftig og robust.

Modellen er derfor resistent over for både varme, vand og stød. Ud over den ekstreme holdbarhed så er Garmin Instinct også et avanceret GPS ur, der både kan måle de gængse målinger såsom distance, kalorier og tid men også mere avancerede, idet uret kommer med 28 forskellige profiler, som tillader en bred variation af aktiviteter – herunder findes selvfølgelig også en GPS-funktion.

Dette GPS ur er desuden udstyret med en meget lang batterilevetid. Med GPS’en tændt kan det holde helt op til 16 timer – sammenlignet med konkurrerende modeller er det rigtig lang tid.

Eksperterne: Virkelig robust GPS ur

Dette Garmin løbeur er blevet testet af to forskellige ekspertkilder, hvoraf den ene er den amerikanske gadget-side Wareable.com.

Eksperterne herfra er meget imponerede over modellen, og derfor gives der en virkelig høj score på 4,5 ud af 5 stjerner. Den flotte karakter begrundes med, at eksperterne er meget imponerede over urets ydeevner, og især over det ekstremt hårdføre ydre, som virkelig gør uret bygget til den eventyrlystne forbruger.

Herudover imponerer løbeurets gode tracking-evner også eksperterne, og de nævner desuden modellens lange batterilevetid som et stort plus, når man er ude. Eksperterne skriver også, at selv om uret har rigtig mange forskellige funktioner, så er dette GPS ur alligevel både simpelt og enkelt at anvende.

Til trods for den høje ros så har Wareable.com dog også fundet nogle ulemper ved Garmin Instinct:

Her nævnes det, at det kan tage sin tid at sætte sig ind i alle modellens funktioner, og så er uret måske ikke det flotteste ur på markedet.

Eksperterne: Langt bedre end forventet

Garmin Instinct er derudover også blevet testet af den store, amerikanske løbeside Dcrainmaker.com, der ligeledes er imponerede over modellen.

Dog var dette ikke givet på forhånd, for inden testen forholdt eksperterne sig en smule skeptiske over for denne model, og de regnede ikke med den store præstation fra Garmin Instincts side.

Eksperterne skriver dog selv, at efter at have testet uret på flere aspekter, så er denne skepsis blevet manet i jorden, og eksperterne vurderer hertil, at uret faktisk er meget velfungerende og leverer solide præstationer.

Som en bonus har modellen også en lang række gode funktioner. Det konkluderes, at Garmin Instinct dermed er et rigtig godt GPS ur, der imidlertid også har lidt småfejl hist og her – men til pengene får man rigtig meget kvalitet.

Her kan du se en videoanmeldelse af Garmin Instinct uret:


Garmin Instinct – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 15,3 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 52 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 16 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 336 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Instinct:
Utroligt robust GPS ur
Hårdfør model designet til eventyr
Vand-, varme- og stød-resistent
Med 28 unikke profiler
Lang batterilevetid – 16 timer med GPS’en tændt

Her kan du se en instruktionsvideo fra Garmin, der viser hvordan du kommer i gang med at bruge uret:


Garmin Fenix 5s

9 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Wired.com
4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske løbemagasin Runultra.co.uk

.
GPS uret Garmin Fenix 5s er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, der beskæftiger sig med henholdsvis teknologi, gadgets og løbetræning. Det drejer sig om teknologimagasinet Wired.com, gadget-siden Wareable.com og løbemagasinet Runultra.co.uk, som hver især ud fra fastlagte kriterier har testet modellens kunnen.

Kriterierne tæller både ydeevner, funktioner, præcision, design og batterilevetid, og efter testene har eksperterne vurderet modellen, og derefter er der givet en samlet score. Resultatet fra alle tre kilder lyder, at Garmin Fenix 5s imponerer stort, og derfor modtager modellen topkarakterer over hele linjen.

Der findes desuden tre forskellige modeller i den populære Garmin Fenix 5-serie, og her er der tale om modellen Garmin Fenix 5s, som er lillebror i serien.

Fenix 5 GPS ur

Garmin Fenix 5s hører som nævnt til i den populære Garmin Fenix 5-serie, som består af flere udgaver, og denne model er den mindste version af alle modellerne.

Det gælder både fysisk, som viser sig ved, at dette GPS ur kommer med en vægt på kun 67 gram, hvilket er forholdsvist let.

Derudover er modellen rent fysisk også en smule mindre end de andre Fenix 5-modeller, men det betyder også, at prisen er mere moderat. Det betyder dog ikke, at Garmin Fenix 5s ikke er et avanceret GPS ur, for dette ur kan stadig rigtig meget – ud over at være udstyret med en GPS-måler, så måler dette ur konstant pulsen ved håndleddet, og uret er faktisk beregnet til at blive båret hele døgnet.

Modellen fungerer nemlig som en personlig sundhedsassistent, som kan give informationer omkring både søvn og stress.

Herudover kan Garmin Fenix 5s naturligvis også anvendes til adskillige former for aktivitet såsom både løb, gang, cykling, triatlon, svømning, klatring og skisport, for en lang række af data registreres.

For at få adgang til endnu flere informationer omkring ens træning findes der også en tilhørende app til dette GPS ur.

Eksperterne: Avanceret men brugervenligt GPS ur

Teknologimagasinet Wired.com hører til en af de kilder, der har testet Garmin Fenix 5s, og her modtager modellen en meget høj score med ni stjerner ud af ti mulige.

Eksperterne begrunder denne høje karakter med, at her er tale om et meget avanceret ur med muligheden for at kunne foretage rigtig mange målinger. Dog vurderes det også, at dette GPS ur er utroligt brugervenligt til trods for, at det også er meget avanceret – for eksempel er det let at finde ud af alle urets mange funktioner og muligheder.

Wired.com roser også uret for at være behageligt at bære om håndleddet, og så er det robust i brug. Modellen modtager herudover ekstra point, idet urets målinger vurderes til at være meget nøjagtige.

Eksperterne nævner dog også, at Garmin Fenix 5s ikke er et helt billigt ur, selv om det er lillebror i Garmin Fenix 5-serien.

Eksperterne: Imponerende model

Løbemagasinet Runultra.co.uk og gadget-siden Wareable.com har ligeledes testet GPS uret Garmin Fenix 5s, og også her høster modellen rigtig god kritik.

Eksperterne herfra vurderer endda, at dette ur er tæt på at være det perfekte GPS ur, da det både er avanceret, funktionelt og foretager præcise målinger. Selv hvis man er semi-professionel, så skriver eksperterne, at denne model også vil imponere.

Herudover roses Garmin Fenix 5s desuden for evnen til at kunne registrere mange forskellige data og foretage dybe analyser af aktiviteterne.

Når det kommer til ulemper, så nævner Runultra.co.uk og Wareable.com – ligesom Wired.com – at her er tale om et noget dyrt GPS ur.

Du kan her se en videoanmeldelse af Garmin Fenix 5s:


Garmin Fenix 5s – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 42 x 42 x 14,5 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 67 gram
🔴 Displayets opløsning: 218 x 218 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 14 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 216 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Fenix 5s:
Model i den populære Germin Fenix 5-serie
Personlig sundhedsassistent der kan måle stress og søvn
Mulighed for at foretage mange forskellige målinger
Kan registrere mange data og foretage dybe analyser
Avanceret men brugervenlig model

Du kan her se Garmins egen introduktion af uret:


Garmin Vivoactive 3

5 stjerner ud af 5 hos testsiden Expertreviews.co.uk
4 stjerner ud af 5 hos den amerikanske teknologiside Techradar.com
4 stjerner ud af 5 hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
3 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com
4 stjerner ud af 6 hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-løbeur

.
GPS uret Garmin Vivoactive 3 har været testet hos fem forskellige hold eksperter, og disse kilder tæller teknologisiderne Techradar.com, Wareable.com og Digitaltrends.com, testsiden Expertreviews.co.uk samt den danske Mobilsiden.dk.

I disse tests er modellen blevet vurderet ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, præcision, funktioner, anvendelighed, design og batteri, og alle fem testkilder roser Garmin Vivoactive 3 højt og giver modellen flotte scorer, der ligger i toppen af de respektive skalaer.

Den personlige helbredsassistent

Garmin Vivoactive 3 fungerer både som et ur, man kan bære til hverdag, og når man træner, idet designet er pænt, og uret er udstyret med en rem af silikone, hvilket betyder, at det sidder rart og behageligt rundt om håndleddet.

Dette GPS ur også designet til at være overskueligt og kommer med en letlæselig skærm, som desuden også er meget robust. Uret er herudover vandtæt, så man behøver ikke fjerne det, når man tager bad.

Garmin Vivoactive 3 holder desuden styr på både den daglige hverdagsaktivitet og træning, idet dette GPS ur også fungerer som en personlig helbredsassistent. Uret samler nemlig informationer omkring helbredet og det personlige aktivitetsmønster og kan for eksempel fortælle en, hvilke perioder man er mest stresset.

Ud over at have en indbygget GPS, så er her også tale om et ur, der kan foretage mange forskellige målinger – helt fra yoga til skisport. Der findes desuden mulighed for at kommunikere med den tilhørende app.

Eksperterne: Velfungerende GPS ur

Garmin Vivoactive 3 er blevet testet af fem forskellige hold eksperter, og en af disse er testsiden Expertreviews.co.uk, som giver modellen en absolut topscore på fem ud af fem stjerner.

Eksperterne herfra har nemlig stort set kun ros til overs for modellen, og de skriver, at uret virkelig præsterer godt og er velfungerende på mange punkter. Blandt andet kan uret foretage mange forskellige målinger, hvilket ifølge eksperterne gør modellen til et rendyrket multi-sportsur.

Eksperterne fremhæver også, at Garmin Vivoactive 3 både kommer med GPS og kan måle pulsen hele dagen, og så er uret meget let og dermed behageligt at bære.

Også batterilevetiden modtager ros. Expertreviews.co.uk finder til gengæld et par ulemper ved denne model, og det går mest på, at de synes, at modellen både er lidt til den dyre side, og så er det ikke det kønneste ur på markedet.

Eksperterne: Foretager meget præcise målinger

Garmin Vivoactive 3 er desuden blevet testet af teknologisiden Techradar.com, som også giver modellen en topscorer.

Her er nemlig tale om fire ud af fem stjerner, og eksperterne herfra roser modellen for at være et meget avanceret GPS ur, som virkelig kan meget – og især GPS og pulsmåler er meget præcise og velfungerende.

Også teknologisiden Digitaltrends.com har testet Garmin Vivoactive 3, og her høster modellen ligeledes ros. Ud over at være generelt velfungerende så fremhæver Digitaltrends.com, at dette GPS ur er udstyret med funktionen Garmin Pay, som er en moderne betalingsfunktion, der er meget smart at have i et ur.

Det fremhæves herudover, at modellen har rigtig gode sensorer, og så fungerer notifikationerne særdeles godt – dog kan de være lette at overse. Det samme gælder vibrationsalarmerne, som er en smule til den svage side.

Du kan her se en anmeldelse af Garmin Vivoactive 3 uret:


Garmin Vivoactive 3 – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 43,4 x 43,4 x 11,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 43 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 13 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 168 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Vivoactive 3:
Pænt ur med behagelig rem af silikone
Kan bæres hele dagen hver dag – også under bad og søvn
Kan fungere som personlig helbredsassistent
Er udstyret med blandt andet aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
Mulighed for at kommunikere med tilhørende app

Her kan du se en lille introduktionsvideo om uret fra Garmin selv:


7 overvejelser du bør gøre, inden du køber dit GPS ur

Hvis man beslutter sig for at investere i et GPS ur, så er der flere overvejelser, man bør gøre sig, inden man vælger sin model: Først og fremmest skal man selvfølgelig sikre sig, at det valgte ur har indbygget GPS, da GPS-funktionen for de fleste løberes vedkommende er uundværlig – især hvis man dyrker sine aktiviteter udendørs.

Baseret på en tidligere artikel om Garmin Smartwatch gennemgår vi hver af de andre faktorer, man bør overveje, før man investerer i et GPS ur:

Urets pris: Prisen på GPS ure varierer meget, og ofte vil man komme af med et par tusinde kroner, hvis man ønsker en avanceret model. Dette er dog ikke altid nødvendigt, men en individuel smagssag. Overvej hvad dit budget er, for jo flere funktioner man ønsker, jo dyrere vil uret også være.

Urets størrelse og vægt: Selv en lille fysisk vægtforskel kan komme til at gøre en stor forskel – især hvis man er seriøs sportsudøver. For eksempel vil 20-30 gram let kunne mærkes, når man løber. Det gælder for den sags skyld også, hvis man vil anvende GPS uret hele døgnet. Hvor vigtig, urets vægt er, er individuelt, men hvis man hører til den type, der bemærker dette, så kan man investere i et letvægtsur, hvor man stort set ikke bemærker, at man har det på. De lette ure vejer helt ned til omkring kun 40 gram.

Urets design og komfortUrets design og komfort:  GPS ure kommer i meget forskellige designs, og det er igen en individuel sag, om man går op i udseendet. Hvis man dog vil bære uret hele døgnet, så kan designet være en væsentlig faktor. Det samme kælder komfort, så man bør vælge en model, der sidder godt rundt om håndleddet og ikke generer. Hvis man ikke kan prøve uret fysisk, så bør man læse eksperternes kommentarer omkring komfort grundigt i stedet. Nederst i denne artikel findes link til videre læsning, så man kan læse eksperternes vurderinger af de enkelte ure i fuld længde.

Urets aktiviteter: De fleste GPS ure vil kunne måle tid, distance, kalorier og skridt, men overvej også hvilke andre aktiviteter, som uret skal kunne måle. Nogle kan kun anvendes til løb, hvor andre kan anvendes til både løb, cykling, svømning, vandsport, klatring, yoga, skisport med mere. Se derudover efter hvilke andre funktioner, uret har. Nogle af de avancerede modeller kan også foretage for eksempel barometriske målinger eller fungere som personlige sundhedshjælpere.

Urets pulsmåling: Mange GPS ure kan i dag måle pulsen i håndleddet – og dermed er det ikke nødvendigt at anskaffe en brystrem, som kan måle pulsen – dette vil ofte spare forbrugeren for en del besvær. At kunne måle pulsen under træning vil ofte være en essentiel del af træningsmålingerne for de flestes vedkommende, så her vil et GPS ur, der kan måle pulsen i håndleddet, være en klar fordel.

Urets batteri: Mange – især seriøse – sportsudøvere kommer vidt omkring under træningen, og der kan det være nødvendigt med et ur, der har en lang batterilevetid. Læg mærke til at GPS urene ofte har en særskilt batterilevetid for henholdsvis med og uden brug af GPS, idet batteriet vil kunne leve meget længere uden brug af GPS – faktisk i dagevis og endda ugevis. I modsætning vil uret med GPS’en tændt ikke kunne holde nær så længe – måske endda ned til omkring ti timer. Nogle af de kraftige GPS ure kan dog holde op til omkring 20 timer med GPS’en tændt.

Det skal du overveje, inden du koeber et loebeurUrets teknologi: Mange GPS ure kommer i dag med Bluetooth og nogle endda med WiFi. Begge tillader, at uret kan kommunikere med telefonen via en app, hvor man kan se flere informationer omkring sin træning. På nogle modeller kan man også få beskeder og opkald og endda anvende betalingssystemer. Jo mere teknologi, jo mere vil uret typisk koste, så overvej hvad du personligt har brug for.

Flere af de ovenstående faktorer kan være svære at afprøve i praksis – især hvis man køber sit ur direkte online, hvilket ofte vil være lettest. Det gælder ud over den førnævnte komfort også batteri, præcision og generel ydeevne. Derfor kan det være en fordel at nærstudere de tests, hvor eksperterne netop har afprøvet disse ting. Nederst i denne artikel linker vi derfor som nævnt til de tests, som vi kort har gennemgået tidligere i denne artikel. Her får man muligheden for at kunne læse anmeldelserne i den fulde version.


Guide: Sådan lærer du at løbe hurtigere

Det kan være irriterende som seriøs løber at opleve, at man ikke kan forbedre sin hurtighed, når man er ude at løbe. Men måske man ikke har fundet den rigtige teknik endnu. Derfor guider vi til – baseret artikler fra Runnersworld.com og Greatist.com – hvordan man lærer at blive en hurtigere løber:

Start blidt ud: Man kan ikke forvente at blive markant hurtigere på fødderne med det samme – hvis man er nybegynder, så skal man have en god portion tålmodighed og helst starte med at løbe på et underlag, der er helt fladt. Det kan for eksempel være på almindelige asfaltveje eller på løbebanerne på løbestadioner, hvis der er sådan et i nærheden.

Saadan laerer du at loebe hurtigereTræn med intervaller: Intervaltræning, hvor man skiftevis løber hurtigt og langsommere, forbedrer både ens generelle løbeteknik samt ens løbehastighed. Skift derfor mellem høj og lav intensitet, mens du løber. Intervaltræning er grundlaget for en forbedring af kondien, og som et stort plus så forbrænder kroppen også rigtig mange kalorier under intervalløbet.

Kuperede ruter: Som nævnt bør man starte med at løbe på flade underlag, hvis man er nybegynder. Men som man bliver mere øvet, så kan man med fordel tilføje en kuperet løberute som supplement til den normale, flade træningsrute. Man bør dog ikke skifte den flade bane helt ud med den kuperede, for denne form for løb belaster kroppen mere – vælg gerne den kuperede rute en gang om ugen. En løbetur med meget op og ned opbygger også ny ben- og lungestyrke.

Korte sprint-distancer: Sprint er en god måde at forbedre kondien, accelerations-teknikken og hastigheden på, men man bør ikke bare sprinte derudaf – optimalt for kroppen skal her være tale om kortere sprintdistancer. Disse kan for eksempel være på omkring 12 meter i starten, og så kan man øge distancen efterhånden. Øvede sprintere kan sprinte op til 200 meter ad gangen.

Den rigtige holdning: Kroppens holdning påvirker også ens løb – hold så vidt muligt overkroppen afslappet men rank og lad foden lande under hoften eller løb med vægten lænet let fremover. Sving armene frem og tilbage og ikke til siden.

Gå i gang med at loebe på loebebaandetLøbebånd som supplement: Selv om man foretrækker at løbe udendørs i naturen, så kan et løbebånd være et godt alternativ til udendørsløb. Moderne løbebånd kommer nemlig med smarte funktioner, som kan være med til at forbedre ens løbeteknik – for eksempel kan de ofte både hæve og sænke tempoet samt stejlheden og dermed faktisk give flere muligheder for at påvirke løbet, end naturen kan. Det kan også gøre det lettere at intervaltræne. Man kan eventuelt vælge et program på løbebåndet, som selv sørger for dette.

Stræk ud: Husk at strække musklerne ud efter løbetræning. Det kommer til at betyde, at musklerne bedre kan slappe af og ikke bliver lige så ømme senere. Hvis du løber en længere distance, så kan det også være nødvendigt at strække ud undervejs under løbeturen.

Sjipning: Sjipning gør fødderne hurtigere og forbedrer kondien. Så find sjippetovet frem og gør ligesom bokserne og kombinér løbetræningen med sjipning.

Beklædning: Valget af både tøj og sko påvirker løbetræningen. Gå især efter et par løbesko, der ikke vejer ret meget, idet lette sko får fødderne til at bevæge sig hurtigere og mere ubesværet.

Vejrtrækning: Rigtig vejrtrækning er også vigtig at mestre, hvis man vil løbe hurtigere. Brug både næse og mund for at få mest mulig luft ned i lungerne.

Muskeltræning: Kombinér gerne løbetræningen med styrketræning af og til. Stærke muskler gør det nemlig lettere at løbe længere og hurtigere.

Yoga og smidighed: En øget smidighed giver en bedre fleksibilitet, som kan gøre dig hurtigere. Inkorporer derfor også smidighedstræning som for eksempel yoga i din træningsrutine.

Motion foerer til bedre soevnGod søvn: Kroppen har brug for hvile for at kunne restituere ordentligt. Gå efter de anbefalede otte timer hver nat, som passer til de flestes behov. Det er nemlig under den uafbrudte, lange nattesøvn, at kroppen fornyer cellerne og reparerer småskader, så man igen kan præstere optimalt.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny seng, så bør du læse Forbrugsguidens Kontinentalseng og Elevationsseng guide, hvor du kan lære meget mere om de forskellige sengetyper og finde ud af hvilken model der passer bedst til dine behov.

Nogle gange kan det også være nok blot at investere i en ny springmadras eller boksmadras, for at forbedre din søvn yderligere. Er du interesseret i at vide mere, bør du læse Forbrugsguidens forskellige artikler på området.

Spis med omhu: Den mad og drikke, man indtager i forbindelse med løb, er også afgørende for ens træning og præstation. I det følgende afsnit går vi i dybden med, hvordan man bedst skal spise i forhold til løbetræningen.


Tips: Spis og drik rigtigt i forbindelse med løbetræningen 

Spis og drik rigtigt i forbindelse med loebetraeningenTræning handler ikke bare om at spænde løbeskoene og styrte derudaf. Hvis man ønsker at kunne optimere sin træning og få den bedste oplevelse, så skal man også se nærmere på sin kost og på, hvordan man spiser og drikker i forbindelse med løb.

Baseret på ekspertviden fra Bbcgoodfood.com og Runnersworld.com guider vi her til, hvordan du bør gøre. Husk dog at hver krop er forskellig, og derfor bør man altid gøre, hvad der føles bedst. Derfor bør rådene ses som tommelfingerregler.

Spis ikke umiddelbart inden løbeturen

Som nævnt så reagerer hver krop forskelligt på kombinationen af mad og træning, men som udgangspunkt vil det være en dårlig ide at indtage føde, lige inden man skal ud at løbe.

Eksperterne anbefaler, at man venter to-fire timer med at løbe, hvis man har spist et stort måltid (for eksempel en god morgenmad eller aftensmad), da kroppen har brug for en del tid til at fordøje maden ordentligt.

Man kan dog starte løbeturen efter omkring en halv time, hvis man kun har spist en mindre snack. For eksempel en banan eller yoghurt.

Hvad så hvis jeg løber om morgenen?

Mange løbere vælger at starte dagen med løbetræningen, og der kan det godt være svært at tilpasse løb og morgenmad i forhold til hinanden – på den ene side har kroppen brug for føde og energi, hvis man skal kunne præstere ordentligt, men på den anden side skal den bruge lang tid til at fordøje et helt morgenmåltid. Et godt morgenmåltid bør desuden bestå af for eksempel havre eller fuldkorn samt gerne æg eller måske en smoothie, så kroppen bliver ordentligt tanket op.

Ideelt set bør man spise denne morgenmad et par timer inden træningen, men i en travl hverdagsmorgen vil det næppe være realistisk.

Hører man til dem, der ikke har tid til at vente flere timer med at løbe efter morgenmaden, så kan man foretage et kompromis, hvor man i stedet nøjes med at spise en let morgenmad bestående af frugt, knækbrød eller en energibar, da det er vigtigt, at man ikke løber på tom mave.

Spis gerne denne lettere morgenmad en halv time inden løbeturen, hvilket er mere realistisk på de travle morgener.

Husk vand og væske

Vand er vigtigtEksperterne skriver, at disse tips ikke skal følges slavisk, for hvis man for eksempel oplever, at man ikke kan spise inden morgenløbeturen, så bør man ikke tvinge sin krop til at indtage mad.

Kroppen bør dog altid være velhydreret og have nok væske i sig, for at kunne foretage en sund løbetur. Det betyder, at man skal tilføre vand til kroppen i mindre doser over et lille stykke tid, inden man påbegynder løbetræningen – i modsætning til at bælle en hel flaske umiddelbart inden løbeturen, hvilket vil være dårligt for kroppen.

Hvis man skal ud at løbe langt, så er det også en god ide at tage væske med på turen. Så kan man nemlig tilføre ny vand til kroppen undervejs, og væske har desuden den effekt, at den regulerer kropstemperaturen, fjerner affald fra kroppen og er med til at reparere beskadigede celler. Det er også derfor, at en god væskebalance er grundlaget for et godt velbefindende.

Spis efter træning

Hvis man hører til de intense løbere, så skal man huske, at løbetræning tærer på kroppen, og derfor er det vigtigt at tilføje ny energi til kroppen efter løb.

Eksperterne anbefaler, at man senest 20 minutter efter løbeturen spiser en proteinrig snack (for eksempel en proteinbar) som også kan reparere eventuelle muskelskader hurtigere – på den måde vil man hurtigere være klar til at løbe igen.

Kort eller langt løb – type af mad i forhold til træningen

Hvordan man skal spise – og hvad man skal spise – afhænger af den type løb, man foretager sig. Hvis man for eksempel kun skal løbe let eller ud på en gåtur, så vil det være en god ide at indtage mad, der er rig på protein. Hvis man derimod skal ud på en mere fysisk krævende løbetur, så bør man spise mad med flere kulhydrater.

Husk også at den generelle kost ligeledes påvirker kroppen og træningen, og som tommelfingerregel bør 55 procent af det daglige indtag komme fra kulhydrater, 25 procent fra protein og 20 procent fra fedt.

Man bør desuden huske at undgå sukker inden løbeturen, men lad også være med at indtage fødevarer med et højt antal af fibre, fedt, krydderi, kaffe og alkohol.


Motion forbedrer helbredet: Derfor skal du være aktiv

De fleste ved godt, at motion er sundt for helbredet, men det er ikke alle, som finder motion lige naturligt og tillokkende. Baseret på Forbrugsguidens Garmin Smartwatch test, forklarer vi i det følgende afsnit til, hvordan det påvirker krop og sind positivt, når man holder sig aktiv.

sove på sidenBedre søvn: En aktiv krop bliver mere naturlig træt: Eksperter har fundet ud af, at personer, der udfører regelmæssig motion, sover bedre. Når man får en god og sammenhængende søvn, så får kroppen får mere tid til at restituere, hvorved både affaldsstoffer fjernes mere effektivt, cellerne fornys bedre, og kroppen kan reparere småskader bedre. Det vil føre til, at man både vil vågne op mere frisk og med en sundere krop, som også vil have et bedre værn imod sygdomme.

Motion øger produktiviteten: Undersøgelser viser, at personer, som motionerer mindst 2,5 timer om ugen, bliver langt mere produktive på jobbet også.

Mindre chance for at udvikle diabetes: Motion øger som nævnt kroppens immunforsvar og værn mod sygdomme, og det gælder især livsstilssygdomme som diabetes.

Forlæng livet – selv lidt motion gør en forskel: Måske har man vitterlig ikke hverken tid eller overskud til at være meget aktiv, men når det kommer til motion, aktivitet og bevægelse, så er lidt bedre end ingenting. Helt ned til et kvarters motion om dagen kan have en positiv effekt på, hvor længe man lever.

Lavere hvilepuls er lig med mindre arbejde for hjertet: Jo hurtigere pulsen slår, jo hårdere skal kroppen arbejde. Når man udsætter kroppen for regelmæssig motion, så sænkes hvilepulsen, hvilket fører til, at hjertet ikke behøver at arbejde nær så hårdt. Høj hvilepuls er også forbundet med en højere risiko for at udvikle alvorlige sygdomme.

Kost & motionMotion giver færre sygedage: Som nævnt øger motion kroppens værn mod bakterier, virus og sygdomme, og derfor vil en aktiv krop have lettere ved at bekæmpe sygdomme. Personer, der motionerer, vil derfor ofte opleve at blive mindre smittet med gængse småsygdomme som forkølelse.

Hjælper mod migræne: Migræne er en af de tilstande, der ikke findes et egentligt middel imod, men undersøgelser viser dog, at regelmæssig motion kan hjælpe med til at forebygge migræne og mindske smerterne.

Motion hjælper mod depression: Motion har en effekt på både krop og sind, og sindstilstande som både depression, stress og angst kan lindres med motion, idet der under motionen frigives stoffer i kroppen, som er med til at regulere humøret. Frigivelsen af disse stoffer vil føre til et naturligt løft i humøret uden brug af medicin, og undersøgelser viser, at hvis man lider af mild til moderat depression, så kan motion kan være lige så effektivt som medicin.

HjertesundhedMindsker chance for slagtilfælde: Helt op til 80 procent af alle slagtilfælde kan undgås ifølge eksperterne. Motion kan være et af de værn mod slagtilfælde, idet bevægelse og aktivitet sænker blodtryk og reducerer overflødig vægt. Dette sænker igen chancen for at blive ramt af et slagtilfælde.

Motion hjælper på overvægt: Overvægt er et stigende problem i befolkningen, og her er kost og motion i samspil den bedste kur. Det anbefales, at man som voksen i hvert fald er aktiv 30 minutter om dagen.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke GPS ure har fået de bedste bedømmelser i tests?

Garmin Forerunner 245 Music, Polar Vantage V, Garmin Vivoactive 4, Garmin Vivoactive 4s, Garmin 735 XT, Garmin Fenix 5s og Garmin Vivoactive 3

🤓 Hvordan er GPS urene blevet testet?

Urene er blevet vurderet ud fra hvor præcise deres aktivitetsmålinger er. Ydermere er de blevet bedømt på deres brugervenlighed, batterilevetid og indbyggede funktioner, samt deres potentiale som smartwatch.

🤔 Hvordan vælger man den rigtige model?

Det kan være en fordel at starte med at definere, hvilke features der er vigtigst for dig. De fleste modeller kommer med features så som pulsmåler og kaloriemåler. Overvejer du en model der også kan bruges som smartwatch, er det en god idé at undersøge skærmens kvalitet lidt nærmere. Ydermere kan batterilevetiden er værd at undersøge.


Gennemgang af testkilder anvendt i denne GPS ur test  

Aftenposten.no 🇳🇴
Norges største avis baseret på oplag med et stort net-univers også. Avisen udgives to gange dagligt og fokuserer hovedsagelig på nyhedsstof. Forbruger-området prioriteres også, og her har avisen testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen af Polar V800 hos Aftenspostens hjemmeside her.

Aktivtraening.dk 🇩🇰
Aktivtraening.dk er et dansk træningsmagasin, hvor forskellige aspekter af sundhed behandles. Det tæller både motion, kost og velvære, og der skrives løbende artikler, nyheder og tests af forskellige sundheds-relaterede produkter. Her er der tale om en test af forskellige pulsure inklusiv modellen Polar V800. Læs mere om testen her.

Dcrainmaker.com 🇺🇸
Dcrainmaker.com er en amerikansk webside med fokus på løb og forskellige aspekter af løbetræning. Det tæller også den teknologi, der kan benyttes i forbindelse med træningen. I den forbindelse har Dcrainmaker.com her testet løbeuret Garmin Instinct. Du kan læse mere via dette link.

DCrainmaker.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V, som har fået en god anmeldelse. Læs hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer, og her er tale om en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har eksperterne testet forskellige pulsure, og de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse. Læs mere om testen af Garmin Vivoactive 3 her.

Digitaltrends.com har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Læs mere om testen her.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu, Polar M430 og Garmin Vivoactive 4s.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

Læs hele anmeldelsen af Polar M430 her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4s her.

Loeberne.dk 🇩🇰
Loeberne.dk er en dansk online-side med fokus på løb. Loeberne.dk specialiserer sig specifikt inden for løbegenren og tilbyder forbrugerne et sted, hvor de kan få viden om løb, træning, kost, løbe-udstyr med mere. Her har Loeberne.dk testet flere pulsure. Læs mere om testen af Polar V800 hos Loeberne.dk.

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder. Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3. Du finder hele artiklen hos Mobilsiden her.

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er et internationalt magasin med fokus på computerverdenen og teknologi generelt. Magasinet både skriver om de nyeste trends inden for computer og spil, men også emner der vedrører den teknologiske udvikling. Her er der tale om en test af løbeuret Garmin 735 XT.

Du kan læse hele artiklen hos Pcmag ved at klikke her.

Runultra.co.uk 🇬🇧
Runultra.co.uk er en britisk webside med fokus på løb og løbetræning. Derfor tester de britiske eksperter også af og til elektronik og elektroniske forbrugerprodukter, som kan benyttes i forbindelse med løb. Her gælder det en test af løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder derfor her en test af løbeuret Garmin Vivomove HR Sport. Du kan læse hele artiklen her.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om anmeldelser af en række forskellige løbeure:

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3. 

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Wareable.com 🇬🇧
Wareable.com er en gadget-webside, der har til formål at skriver nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen. Det tæller især løbeure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af løbeure.

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Garmin Instinct.

Læs mere her om testen af Garmin Fenix 5s.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3.

Wareable.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Venu, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk og har et online-univers, og hovedfokus ligger på, hvordan den fremadgående teknologi påvirker kultur, økonomi og politik. Wired.com skriver også om emner, der er mere ligetil og deriblandt også tests. Wired.com har nemlig her testet løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen hos Wired her.

Androidauthority.com 🇺🇸
Androidauthority.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer tips, nyheder og anmeldelser af Android-produkter samt andre gadgets. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Arstechnica.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Arstechnica.com beskæftiger sig med nyheder, anmeldelser og analyser inden for kategorien IT. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som har fået en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Mobil.se 🇸🇪
Mobil.se er Sveriges ledende online magasin, når det kommer til artikler og nyheder, der omhandler mobiltelefoner. Derudover tester og anmelder de også andre elektroniske produkter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 7 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

NYmag.com 🇺🇸
Den amerikanske avis NYmag.com leverer nyheder og artikler fra ind- og udland inden for et hav af emner såsom politik, kultur, økonomi, underholdning med mere. Derudover laver de tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har de testet Garmin Vivoactive 4s, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Runningshoesguru.com 🇺🇸
Runningshoesguru.com er et amerikansk sportsmagasin, der primært fokuserer på løbere og hjælper dem med at finde det bedste løbeudstyr på markedet. Det gør de blandt andet ved at anmelde produkter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Smartwatchseries.com 🇺🇸
Smartwatchseries.com er et amerikansk magasin, der hovedsageligt beskæftiger sig med smartwatches. De skriver artikler om urenes specifikationer samt funktioner og sammenligner desuden også de forskellige modeller. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 🇺🇸
Stuff.tv er et amerikansk tech-magasin, der beskæftiger sig med emner inden for gadgets, teknik og elektronik. Derudover tester eksperterne også forskellige teknologiprodukter. I denne omgang har de testet Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du finder hele testen på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere til at foretage det bedste valg, når det kommer til forbrugerprodukter inden for teknologiens verden. Det gør de ved at teste og anmelde en lang række forbrugerprodukter heriblandt GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music og Garmin Vivoactive 4.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, der løbende tester og anmelder en bred vifte af forbrugerprodukter. Herved får forbrugerne nemmere ved at finde frem til de helt rigtige produkter på markedet. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Venu, kan du klikke ind her.

T3.com 🇬🇧
Det britiske tech-magasin T3.com beskæftiger sig hovedsageligt med emner inden for teknologiens verden. Her kan der findes alt lige fra artikler til gode råd og guides. De tester også forskellige forbrugerprodukter såsom GPS-ure. I denne omgang har de testet og anmeldt Polar Vantage V, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Wired.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin Wired.com beskæftiger sig med emner inden for IT, tele, kommunikation, data og teknik. Udover dette anmelder og tester de også en bred vifte af forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wired.co.uk 🇬🇧
Wired.co.uk er et britisk tech-magasin, der dækker en lang række af emner såsom design, arkitektur, kultur, økonomi, politik og filosofi. Derudover tester og anmelder de også forbrugerprodukter. Her har de lavet en stor test af flere GPS-ure heriblandt Polar Vantage V, som de har kåret som testvinder. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

ZDnet.com 🇺🇸
ZDnet.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer artikler, analyser og nyheder inden for emner såsom IT, teknologi og elektronik. De laver også anmeldelser af flere forbrugerprodukter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Polar Vantage V, Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Du kan læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme