GPS Ure Test 2019 – Her er eksperternes favoritter – Testvinder guide

0

I denne artikel vil vi gennemgå en række forskellige løbeure med GPS, som alle er iblandt eksperternes favoritter.

Et GPS ur er et løbeur / pulsur, som under træningen kan vise informationer via den indbyggede GPS, og for mange seriøse atleter er en GPS-funktion i deres løbeur et klart must. Ud over at kunne give informationer i GPS’en, kan urene i denne artikel også måle forskellige andre aktiviteter samt endda fungere som et almindeligt ur også.

Du kan i denne artikel læse mere en række GPS ure, som alle har fået ros i forskellige eksperttests. Vi starter med at give information om, hvad urene kan, og derefter gennemgår vi, hvad eksperterne direkte mener om hver model.

Her er tale om en bred vifte af eksperter, der blandt andet tæller teknologisiderne Techradar.com, Wareable.com, Pcmag.com, Wired.com og Digitaltrends.com samt løbesiderne Dcrainmaker.com, Aktivtraening.dk, Runultra.co.uk og Loeberne.dk.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne GPS ur artikel indeholder:
🔸 Overblik over de bedste GPS ure på markedet
🔸 Overvejelser man bør gøre, inden man køber et GPS ur
🔸 Guide til at blive en hurtigere løber
🔸 Viden om mad i forbindelse med løb
🔸 Information om hvorfor du bør holde kroppen aktiv
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige vurderinger, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

GPS ur test – Her er de 5 bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du de GPS ure der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række eksperttests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige GPS ure, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Garmin 735 XT

4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Vurderingen ”Excellent” hos magasinet Pcmag.com

Garmin Forerunner 735XT pulsur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.685,00 Kr. 0,00 Kr. 1.685,00 Kr. Læs mere
1.795,00 Kr. 0,00 Kr. 1.795,00 Kr. Læs mere
1.839,00 Kr. 0,00 Kr. 1.839,00 Kr. Læs mere
2.495,00 Kr. 0,00 Kr. 2.495,00 Kr. Læs mere
2.829,00 Kr. 0,00 Kr. 2.829,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

 

GPS uret Garmin 735 XT er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, som tæller eksperter inden for både teknologi og gadgets.

De tre kilder omfatter henholdsvis teknologisiden Techradar.com, gadget-websiden Wareable.com samt computer/teknikmagasinet Pcmag.com, og alle eksperterne har testet dette GPS ur ud fra parametre såsom præstationsevner, funktioner, design og batteri.

Efter at have udført testen konkluderer alle ekspertkilderne, at denne model imponerer rigtig meget. Derfor modtager dette Garmin ur rigtig gode scorer over hele linjen.

Multi-GPS ur med lav vægt

Garmin 735 XT vil være et godt valg for den aktive forbruger, der ønsker et GPS ur, som både vejer meget lidt og har et enkelt og flot design. Dette GPS ur er nemlig designet til at være et letvægts-ur, og derfor vejer det også kun 40 gram.

Modellen er desuden skabt så diskret og pænt, at man ikke kun behøver at bære det under træningen, men også kan bruge det i hverdagen. Nok er Garmin 735 XT et enkelt og simpelt ur udvendigt, men indvendigt forholder det sig anderledes: Modellen kan nemlig foretage rigtig former for mange målinger – derfor er her tale om et helt multi-GPS ur.

Garmin 735 XT kan nemlig, ud over at foretage GPS-målinger, blandt andet også måle puls, tid, distance og kalorier, og det er i forbindelse med mange typer af aktivitet. Modellen er desuden vandtæt og kan derfor også anvendes til for eksempelvis svømning.

Eksperterne: GPS ur i topklasse

Garmin 735 XT er blandt andet blevet testet af den internationale teknologiside Techradar.com, og her modtager modellen høj ros og scorer en absolut topkarakter på 4,5 stjerner ud af 5.

Denne ros begrundes af eksperterne med, at her er tale om et GPS ur i den afgjorte topklasse – og faktisk kommer modellen også i en overkommelig prisklasse, når man tager al modellens kvalitet med i betragtning.

Techradar.com roser desuden Garmin 735 XT for at være udstyret med et godt batteri samt en meget præcis GPS-måler. Eksperterne finder dog også ulemper ved dette GPS ur, og ulemperne går mest på, at der kan forekomme lidt ustabilitet omkring flere af målingerne af og til, og så kan dette ur desuden føles lidt plastikagtigt.

Eksperterne: Imponerende GPS ur med god batterilevetid

Dette Garmin pulsur er også blevet testet af gadget-siden Wareable.com, som ligeledes er meget imponerede over modellen – derfor tildeles uret en score på 4,5 stjerner ud af 5.

Wareable.com fremhæver mange positive aspekter ved modellen, men noget af det mest fremtrædende er, at her er tale om et velfungerende ur, der indfrier alle de forventninger, som selv seriøse atleter kan have.

Eksperterne kommenterer, at dette GPS ur især er fordelagtigt for triatleter, som dyrker både løb, cykling og svømning.

Computer/teknikmagasinet Pcmag.com har også testet Garmin 735 XT, og eksperterne herfra er meget imponerede over denne model. Pcmag.com fremhæver især urets meget lange batterilevetid, som gør, at man kan tage langt omkring uden at bekymre sig om, om uret går død.

Til trods for de flotte kommentarer og gode karakterer, så har både Wareable.com og Pcmag.com også fundet ulemper ved Garmin 735 XT. Disse går især på, at eksperterne synes, at uret af og til har problemer med at kommunikere med app’en, og så kan uret også være en smule ukomfortabelt at bære under søvn.

Du kan her se en videoanmeldelse af Garmin 735 XT:

https://www.youtube.com/watch?v=_i1EvbPaA2Q


Garmin 735 XT – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 11,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 40,2 gram
🔴 Displayets opløsning: 215 x 180 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 14 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 264 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin 735 XT:
🔵 Let ur på kun 40 gram
🔵 Multisport-model
🔵 Vandtæt ur
🔵 Præcis GPS-måling
🔵 Godt batteri

Her kan du se en instruktionsvideo fra Garmin, der viser hvordan du kommer i gang med at bruge uret:

https://www.youtube.com/watch?v=kGKektIyEnw

Garmin Instinct

4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
Anbefalet hos USA’s største løbeside Dcrainmaker.com

Garmin Instinct

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.564,00 Kr. 0,00 Kr. 1.564,00 Kr. Læs mere
2.395,00 Kr. 0,00 Kr. 2.395,00 Kr. Læs mere
2.565,00 Kr. 0,00 Kr. 2.565,00 Kr. Læs mere

 

GPS uret Garmin Instinct er blevet testet af to forskellige hold eksperter, der specialiserer sig inden for henholdsvis teknologi/gadgets og løbetræning. Det drejer sig om den amerikanske gadget-side Wareable.com og den amerikanske løbeside Dcrainmaker.com.

Begge hold eksperter har kun haft fokus på denne ene model i alene-tests, og modellen er blevet testet på udvalgte aspekter, såsom ydeevner, præcision, design og batterilevetid for at finde frem til, hvor godt uret fungerer.

Efter afslutningen på begge tests har eksperterne afgivet deres vurdering af uret, og Garmin Instinct imponerer over hele linjen. Derfor modtager denne model høje karakterer og flotte kommentarer.

Bygget til eventyr og vild træning

En af Garmin Instincts helt store kvaliteter er modellens robusthed. Denne model er skabt til den ekstreme atlet, der ofte kommer ud for lidt af hvert under træningen, og som derfor vægter urets holdbarhed meget højt.

Garmin Instinct behøver man nemlig ikke være forsigtig med, for modellen er skabt til at være ekstra kraftig og robust.

Modellen er derfor resistent over for både varme, vand og stød. Ud over den ekstreme holdbarhed så er Garmin Instinct også et avanceret GPS ur, der både kan måle de gængse målinger såsom distance, kalorier og tid men også mere avancerede, idet uret kommer med 28 forskellige profiler, som tillader en bred variation af aktiviteter – herunder findes selvfølgelig også en GPS-funktion.

Dette GPS ur er desuden udstyret med en meget lang batterilevetid. Med GPS’en tændt kan det holde helt op til 16 timer – sammenlignet med konkurrerende modeller er det rigtig lang tid.

Eksperterne: Virkelig robust GPS ur

Dette Garmin løbeur er blevet testet af to forskellige ekspertkilder, hvoraf den ene er den amerikanske gadget-side Wareable.com.

Eksperterne herfra er meget imponerede over modellen, og derfor gives der en virkelig høj score på 4,5 ud af 5 stjerner. Den flotte karakter begrundes med, at eksperterne er meget imponerede over urets ydeevner, og især over det ekstremt hårdføre ydre, som virkelig gør uret bygget til den eventyrlystne forbruger.

Herudover imponerer løbeurets gode tracking-evner også eksperterne, og de nævner desuden modellens lange batterilevetid som et stort plus, når man er ude. Eksperterne skriver også, at selv om uret har rigtig mange forskellige funktioner, så er dette GPS ur alligevel både simpelt og enkelt at anvende.

Til trods for den høje ros så har Wareable.com dog også fundet nogle ulemper ved Garmin Instinct:

Her nævnes det, at det kan tage sin tid at sætte sig ind i alle modellens funktioner, og så er uret måske ikke det flotteste ur på markedet.

Eksperterne: Langt bedre end forventet

Garmin Instinct er derudover også blevet testet af den store, amerikanske løbeside Dcrainmaker.com, der ligeledes er imponerede over modellen.

Dog var dette ikke givet på forhånd, for inden testen forholdt eksperterne sig en smule skeptiske over for denne model, og de regnede ikke med den store præstation fra Garmin Instincts side.

Eksperterne skriver dog selv, at efter at have testet uret på flere aspekter, så er denne skepsis blevet manet i jorden, og eksperterne vurderer hertil, at uret faktisk er meget velfungerende og leverer solide præstationer.

Som en bonus har modellen også en lang række gode funktioner. Det konkluderes, at Garmin Instinct dermed er et rigtig godt GPS ur, der imidlertid også har lidt småfejl hist og her – men til pengene får man rigtig meget kvalitet.

Her kan du se en videoanmeldelse af Garmin Instinct uret:

https://www.youtube.com/watch?v=3CrMaaX3BzA


Garmin Instinct – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 45 x 45 x 15,3 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 52 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 16 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 336 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Instinct:
🔵 Utroligt robust GPS ur
🔵 Hårdfør model designet til eventyr
🔵 Vand-, varme- og stød-resistent
🔵 Med 28 unikke profiler
🔵 Lang batterilevetid – 16 timer med GPS’en tændt

Her kan du se en instruktionsvideo fra Garmin, der viser hvordan du kommer i gang med at bruge uret:

https://www.youtube.com/watch?v=QylLceKSoqs

Polar V800

9 ud af 10 stjerner hos den norske avis Aftenposten.no
5 ud af 6 stjerner hos løbemagasinet Aktivtræning
5 ud af 6 stjerner hos Loeberne.dk

polar-v800-loebeur-test

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.735,00 Kr. 0,00 Kr. 2.735,00 Kr. Læs mere
2.789,00 Kr. 0,00 Kr. 2.789,00 Kr. Læs mere

 

GPS uret Polar V800 er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, som tæller den norske avis Aftenposten.no, det danske løbemagasin Aktivtræning og den danske løbeside Loeberne.dk.

Alle eksperterne har testet modellen ud fra forskellige parametre for at kunne danne sig et endeligt overblik over, hvor velfungerende dette GPS ur er, og herefter er der givet en anmeldelse af uret.

Polar V800 klarer sig godt over hele linjen, og det resulterer i høje scorer fra alle eksperterne.

Skræddersyet GPS ur til triatleten

Polar V800 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et meget avanceret GPS ur, og som heller ikke har noget imod at betale en noget høj pris – denne model ligger nemlig ikke mod bunden af prisskalaen.

Til gengæld får man et ur, der er skræddersyet til triatleten eller den forbruger, der dyrker meget sport. Modellen kan nemlig foretage mange målinger inden for blandt andet løb, svømning og cykling, og derfor er modellen også vandtæt.

Der findes både de gængse funktioner, hvilket inkluderer målinger af den daglige aktivitet såsom skridt, distance og kalorieforbrug men også avancerede målingsfunktioner såsom barometrisk højdemåler, aktivitets-overvåger og mulighed for at hente positioner for satellitter.

Eksperterne: GPS ur til den ambitiøse sportsudøver

Polar V800 er blandt andet blevet testet af det danske løbemagasin Aktivtræning, som er meget imponerede over modellen. De skriver i deres anmeldelse, at her er tale om en model, der passer til den ambitiøse udøver, som også er analytisk anlagt – uret kan nemlig foretage rigtig mange analyser.

De danske eksperter skriver også, at Polar V800 generelt er meget velfungerende, og så kommer modellen også med en meget præcis GPS-måler, som tillige er hurtigvirkende.

Aktivtræning nævner dog også nogle ulemper ved uret, og det går på, at tallene på skærmen er lidt for små, og så kan styringen af uret godt være lidt besværlig.

Eksperterne: Et af de bedste GPS ure på markedet

Polar V800 er blandt andet også blevet testet af den norske avis Aftenposten.no sammen med en række andre modeller.

De norske eksperter skriver i deres anmeldelse, at her er tale om et af de mest velfungerende GPS ure på markedet, og som en bonus er der også tale om et af de pæneste træningsure, der findes.

Eksperterne fremhæver desuden Polar V800’s smarte indbyggede sensorer, som er gode til at registrere aktiviteterne hele døgnet, og hertil kommer, at modellen også kan måle søvnen.

Aftenposten.no finder ikke mange ulemper ved denne model, men dog synes de, at uret ikke er helt så avanceret som andre af de konkurrerende modeller, men ifølge eksperterne er her dog alt i alt stadig tale om et velfungerende GPS ur, der også er meget brugervenligt.

Du kan her se en anmeldelse af Polar V800 uret:

https://www.youtube.com/watch?v=iglWacBhcbc


Polar V800 – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 55 x 40 x 13 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 79 gram
🔴 Displayets opløsning: 128 x 128 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 13 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 720 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Polar V800:
🔵 Godt valg for triatleten
🔵 Godt valg for den seriøse sportsudøver
🔵 Vandtæt model
🔵 Med gænge og avancerede funktioner såsom barometrisk højdemåler og aktivitets-overvåger
🔵 Præcis GPS-måler

 Du kan her se Polars egen introduktionsvideo til uret:

https://www.youtube.com/watch?v=GVc512wSnng&index=2&t=0s&list=PLkSlTQOtDpKjv4qoIv2njXOMZYs4uFQ_o

Garmin Fenix 5s

9 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Wired.com
4,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske løbemagasin Runultra.co.uk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.948,00 Kr. 0,00 Kr. 2.948,00 Kr. Læs mere
3.117,00 Kr. 0,00 Kr. 3.117,00 Kr. Læs mere
3.995,00 Kr. 0,00 Kr. 3.995,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
6.200,00 Kr. 0,00 Kr. 6.200,00 Kr. Læs mere

 

GPS uret Garmin Fenix 5s er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, der beskæftiger sig med henholdsvis teknologi, gadgets og løbetræning. Det drejer sig om teknologimagasinet Wired.com, gadget-siden Wareable.com og løbemagasinet Runultra.co.uk, som hver især ud fra fastlagte kriterier har testet modellens kunnen.

Kriterierne tæller både ydeevner, funktioner, præcision, design og batterilevetid, og efter testene har eksperterne vurderet modellen, og derefter er der givet en samlet score. Resultatet fra alle tre kilder lyder, at Garmin Fenix 5s imponerer stort, og derfor modtager modellen topkarakterer over hele linjen.

Der findes desuden tre forskellige modeller i den populære Garmin Fenix 5-serie, og her er der tale om modellen Garmin Fenix 5s, som er lillebror i serien.

Fenix 5 GPS ur

Garmin Fenix 5s hører som nævnt til i den populære Garmin Fenix 5-serie, som består af flere udgaver, og denne model er den mindste version af alle modellerne.

Det gælder både fysisk, som viser sig ved, at dette GPS ur kommer med en vægt på kun 67 gram, hvilket er forholdsvist let.

Derudover er modellen rent fysisk også en smule mindre end de andre Fenix 5-modeller, men det betyder også, at prisen er mere moderat. Det betyder dog ikke, at Garmin Fenix 5s ikke er et avanceret GPS ur, for dette ur kan stadig rigtig meget – ud over at være udstyret med en GPS-måler, så måler dette ur konstant pulsen ved håndleddet, og uret er faktisk beregnet til at blive båret hele døgnet.

Modellen fungerer nemlig som en personlig sundhedsassistent, som kan give informationer omkring både søvn og stress.

Herudover kan Garmin Fenix 5s naturligvis også anvendes til adskillige former for aktivitet såsom både løb, gang, cykling, triatlon, svømning, klatring og skisport, for en lang række af data registreres.

For at få adgang til endnu flere informationer omkring ens træning findes der også en tilhørende app til dette GPS ur.

Eksperterne: Avanceret men brugervenligt GPS ur

Teknologimagasinet Wired.com hører til en af de kilder, der har testet Garmin Fenix 5s, og her modtager modellen en meget høj score med ni stjerner ud af ti mulige.

Eksperterne begrunder denne høje karakter med, at her er tale om et meget avanceret ur med muligheden for at kunne foretage rigtig mange målinger. Dog vurderes det også, at dette GPS ur er utroligt brugervenligt til trods for, at det også er meget avanceret – for eksempel er det let at finde ud af alle urets mange funktioner og muligheder.

Wired.com roser også uret for at være behageligt at bære om håndleddet, og så er det robust i brug. Modellen modtager herudover ekstra point, idet urets målinger vurderes til at være meget nøjagtige.

Eksperterne nævner dog også, at Garmin Fenix 5s ikke er et helt billigt ur, selv om det er lillebror i Garmin Fenix 5-serien.

Eksperterne: Imponerende model

Løbemagasinet Runultra.co.uk og gadget-siden Wareable.com har ligeledes testet GPS uret Garmin Fenix 5s, og også her høster modellen rigtig god kritik.

Eksperterne herfra vurderer endda, at dette ur er tæt på at være det perfekte GPS ur, da det både er avanceret, funktionelt og foretager præcise målinger. Selv hvis man er semi-professionel, så skriver eksperterne, at denne model også vil imponere.

Herudover roses Garmin Fenix 5s desuden for evnen til at kunne registrere mange forskellige data og foretage dybe analyser af aktiviteterne.

Når det kommer til ulemper, så nævner Runultra.co.uk og Wareable.com – ligesom Wired.com – at her er tale om et noget dyrt GPS ur.

Du kan her se en videoanmeldelse af Garmin Fenix 5s:

https://www.youtube.com/watch?v=qRYlOym7Mc8


Garmin Fenix 5s – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 42 x 42 x 14,5 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 67 gram
🔴 Displayets opløsning: 218 x 218 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja, i håndleddet
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 14 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 216 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Fenix 5s:
🔵 Model i den populære Germin Fenix 5-serie
🔵 Personlig sundhedsassistent der kan måle stress og søvn
🔵 Mulighed for at foretage mange forskellige målinger
🔵 Kan registrere mange data og foretage dybe analyser
🔵 Avanceret men brugervenlig model

Du kan her se Garmins egen introduktion af uret:

https://www.youtube.com/watch?v=FB_8vJ4_1Gc

Garmin Vivoactive 3

5 stjerner ud af 5 hos testsiden Expertreviews.co.uk
4 stjerner ud af 5 hos den amerikanske teknologiside Techradar.com
4 stjerner ud af 5 hos den amerikanske gadget-side Wareable.com
3 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com
4 stjerner ud af 6 hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-løbeur

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.496,00 Kr. 0,00 Kr. 1.496,00 Kr. Læs mere
1.549,00 Kr. 0,00 Kr. 1.549,00 Kr. Læs mere
2.800,00 Kr. 0,00 Kr. 2.800,00 Kr. Læs mere

 

GPS uret Garmin Vivoactive 3 har været testet hos fem forskellige hold eksperter, og disse kilder tæller teknologisiderne Techradar.com, Wareable.com og Digitaltrends.com, testsiden Expertreviews.co.uk samt den danske Mobilsiden.dk.

I disse tests er modellen blevet vurderet ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, præcision, funktioner, anvendelighed, design og batteri, og alle fem testkilder roser Garmin Vivoactive 3 højt og giver modellen flotte scorer, der ligger i toppen af de respektive skalaer.

Den personlige helbredsassistent

Garmin Vivoactive 3 fungerer både som et ur, man kan bære til hverdag, og når man træner, idet designet er pænt, og uret er udstyret med en rem af silikone, hvilket betyder, at det sidder rart og behageligt rundt om håndleddet.

Dette GPS ur også designet til at være overskueligt og kommer med en letlæselig skærm, som desuden også er meget robust. Uret er herudover vandtæt, så man behøver ikke fjerne det, når man tager bad.

Garmin Vivoactive 3 holder desuden styr på både den daglige hverdagsaktivitet og træning, idet dette GPS ur også fungerer som en personlig helbredsassistent. Uret samler nemlig informationer omkring helbredet og det personlige aktivitetsmønster og kan for eksempel fortælle en, hvilke perioder man er mest stresset.

Ud over at have en indbygget GPS, så er her også tale om et ur, der kan foretage mange forskellige målinger – helt fra yoga til skisport. Der findes desuden mulighed for at kommunikere med den tilhørende app.

Eksperterne: Velfungerende GPS ur

Garmin Vivoactive 3 er blevet testet af fem forskellige hold eksperter, og en af disse er testsiden Expertreviews.co.uk, som giver modellen en absolut topscore på fem ud af fem stjerner.

Eksperterne herfra har nemlig stort set kun ros til overs for modellen, og de skriver, at uret virkelig præsterer godt og er velfungerende på mange punkter. Blandt andet kan uret foretage mange forskellige målinger, hvilket ifølge eksperterne gør modellen til et rendyrket multi-sportsur.

Eksperterne fremhæver også, at Garmin Vivoactive 3 både kommer med GPS og kan måle pulsen hele dagen, og så er uret meget let og dermed behageligt at bære.

Også batterilevetiden modtager ros. Expertreviews.co.uk finder til gengæld et par ulemper ved denne model, og det går mest på, at de synes, at modellen både er lidt til den dyre side, og så er det ikke det kønneste ur på markedet.

Eksperterne: Foretager meget præcise målinger

Garmin Vivoactive 3 er desuden blevet testet af teknologisiden Techradar.com, som også giver modellen en topscorer.

Her er nemlig tale om fire ud af fem stjerner, og eksperterne herfra roser modellen for at være et meget avanceret GPS ur, som virkelig kan meget – og især GPS og pulsmåler er meget præcise og velfungerende.

Også teknologisiden Digitaltrends.com har testet Garmin Vivoactive 3, og her høster modellen ligeledes ros. Ud over at være generelt velfungerende så fremhæver Digitaltrends.com, at dette GPS ur er udstyret med funktionen Garmin Pay, som er en moderne betalingsfunktion, der er meget smart at have i et ur.

Det fremhæves herudover, at modellen har rigtig gode sensorer, og så fungerer notifikationerne særdeles godt – dog kan de være lette at overse. Det samme gælder vibrationsalarmerne, som er en smule til den svage side.

Du kan her se en anmeldelse af Garmin Vivoactive 3 uret:

https://www.youtube.com/watch?v=OjFx02b6vyg


Garmin Vivoactive 3 – specifikationer:

🔴 Urets størrelse: 43,4 x 43,4 x 11,7 millimeter (L x B x H)
🔴 Vægt: 43 gram
🔴 Displayets opløsning: 240 x 240 pixels
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med GPS: Ja
🔴 Med pulsmåler: Ja
🔴 Med kaloriemåler: Ja
🔴 Med stopur: Ja
🔴 Med skridttæller: Ja
🔴 Med registrering af søvn: Ja
🔴 Batterilevetid: Op til 13 timer med GPS
🔴 Batterilevetid: Op til 168 timer uden GPS
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej

Fordele ved Garmin Vivoactive 3:
🔵 Pænt ur med behagelig rem af silikone
🔵 Kan bæres hele dagen hver dag – også under bad og søvn
🔵 Kan fungere som personlig helbredsassistent
🔵 Er udstyret med blandt andet aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
🔵 Mulighed for at kommunikere med tilhørende app

Her kan du se en lille introduktionsvideo om uret fra Garmin selv:

https://www.youtube.com/watch?v=WSWlRx3C_dM

7 overvejelser du bør gøre, inden du køber dit GPS ur

Hvis man beslutter sig for at investere i et GPS ur, så er der flere overvejelser, man bør gøre sig, inden man vælger sin model: Først og fremmest skal man selvfølgelig sikre sig, at det valgte ur har indbygget GPS, da GPS-funktionen for de fleste løberes vedkommende er uundværlig – især hvis man dyrker sine aktiviteter udendørs.

Baseret på en tidligere artikel om Garmin Smartwatch gennemgår vi hver af de andre faktorer, man bør overveje, før man investerer i et GPS ur:

Urets pris: Prisen på GPS ure varierer meget, og ofte vil man komme af med et par tusinde kroner, hvis man ønsker en avanceret model. Dette er dog ikke altid nødvendigt, men en individuel smagssag. Overvej hvad dit budget er, for jo flere funktioner man ønsker, jo dyrere vil uret også være.

Urets størrelse og vægt: Selv en lille fysisk vægtforskel kan komme til at gøre en stor forskel – især hvis man er seriøs sportsudøver. For eksempel vil 20-30 gram let kunne mærkes, når man løber. Det gælder for den sags skyld også, hvis man vil anvende GPS uret hele døgnet. Hvor vigtig, urets vægt er, er individuelt, men hvis man hører til den type, der bemærker dette, så kan man investere i et letvægtsur, hvor man stort set ikke bemærker, at man har det på. De lette ure vejer helt ned til omkring kun 40 gram.

Urets design og komfortUrets design og komfort:  GPS ure kommer i meget forskellige designs, og det er igen en individuel sag, om man går op i udseendet. Hvis man dog vil bære uret hele døgnet, så kan designet være en væsentlig faktor. Det samme kælder komfort, så man bør vælge en model, der sidder godt rundt om håndleddet og ikke generer. Hvis man ikke kan prøve uret fysisk, så bør man læse eksperternes kommentarer omkring komfort grundigt i stedet. Nederst i denne artikel findes link til videre læsning, så man kan læse eksperternes vurderinger af de enkelte ure i fuld længde.

Urets aktiviteter: De fleste GPS ure vil kunne måle tid, distance, kalorier og skridt, men overvej også hvilke andre aktiviteter, som uret skal kunne måle. Nogle kan kun anvendes til løb, hvor andre kan anvendes til både løb, cykling, svømning, vandsport, klatring, yoga, skisport med mere. Se derudover efter hvilke andre funktioner, uret har. Nogle af de avancerede modeller kan også foretage for eksempel barometriske målinger eller fungere som personlige sundhedshjælpere.

Urets pulsmåling: Mange GPS ure kan i dag måle pulsen i håndleddet – og dermed er det ikke nødvendigt at anskaffe en brystrem, som kan måle pulsen – dette vil ofte spare forbrugeren for en del besvær. At kunne måle pulsen under træning vil ofte være en essentiel del af træningsmålingerne for de flestes vedkommende, så her vil et GPS ur, der kan måle pulsen i håndleddet, være en klar fordel.

Urets batteri: Mange – især seriøse – sportsudøvere kommer vidt omkring under træningen, og der kan det være nødvendigt med et ur, der har en lang batterilevetid. Læg mærke til at GPS urene ofte har en særskilt batterilevetid for henholdsvis med og uden brug af GPS, idet batteriet vil kunne leve meget længere uden brug af GPS – faktisk i dagevis og endda ugevis. I modsætning vil uret med GPS’en tændt ikke kunne holde nær så længe – måske endda ned til omkring ti timer. Nogle af de kraftige GPS ure kan dog holde op til omkring 20 timer med GPS’en tændt.

Det skal du overveje, inden du koeber et loebeurUrets teknologi: Mange GPS ure kommer i dag med Bluetooth og nogle endda med WiFi. Begge tillader, at uret kan kommunikere med telefonen via en app, hvor man kan se flere informationer omkring sin træning. På nogle modeller kan man også få beskeder og opkald og endda anvende betalingssystemer. Jo mere teknologi, jo mere vil uret typisk koste, så overvej hvad du personligt har brug for.

Flere af de ovenstående faktorer kan være svære at afprøve i praksis – især hvis man køber sit ur direkte online, hvilket ofte vil være lettest. Det gælder ud over den førnævnte komfort også batteri, præcision og generel ydeevne. Derfor kan det være en fordel at nærstudere de tests, hvor eksperterne netop har afprøvet disse ting. Nederst i denne artikel linker vi derfor som nævnt til de tests, som vi kort har gennemgået tidligere i denne artikel. Her får man muligheden for at kunne læse anmeldelserne i den fulde version.


Guide: Sådan lærer du at løbe hurtigere

Det kan være irriterende som seriøs løber at opleve, at man ikke kan forbedre sin hurtighed, når man er ude at løbe. Men måske man ikke har fundet den rigtige teknik endnu. Derfor guider vi til – baseret artikler fra Runnersworld.com og Greatist.com – hvordan man lærer at blive en hurtigere løber:

Start blidt ud: Man kan ikke forvente at blive markant hurtigere på fødderne med det samme – hvis man er nybegynder, så skal man have en god portion tålmodighed og helst starte med at løbe på et underlag, der er helt fladt. Det kan for eksempel være på almindelige asfaltveje eller på løbebanerne på løbestadioner, hvis der er sådan et i nærheden.

Saadan laerer du at loebe hurtigereTræn med intervaller: Intervaltræning, hvor man skiftevis løber hurtigt og langsommere, forbedrer både ens generelle løbeteknik samt ens løbehastighed. Skift derfor mellem høj og lav intensitet, mens du løber. Intervaltræning er grundlaget for en forbedring af kondien, og som et stort plus så forbrænder kroppen også rigtig mange kalorier under intervalløbet.

Kuperede ruter: Som nævnt bør man starte med at løbe på flade underlag, hvis man er nybegynder. Men som man bliver mere øvet, så kan man med fordel tilføje en kuperet løberute som supplement til den normale, flade træningsrute. Man bør dog ikke skifte den flade bane helt ud med den kuperede, for denne form for løb belaster kroppen mere – vælg gerne den kuperede rute en gang om ugen. En løbetur med meget op og ned opbygger også ny ben- og lungestyrke.

Korte sprint-distancer: Sprint er en god måde at forbedre kondien, accelerations-teknikken og hastigheden på, men man bør ikke bare sprinte derudaf – optimalt for kroppen skal her være tale om kortere sprintdistancer. Disse kan for eksempel være på omkring 12 meter i starten, og så kan man øge distancen efterhånden. Øvede sprintere kan sprinte op til 200 meter ad gangen.

Den rigtige holdning: Kroppens holdning påvirker også ens løb – hold så vidt muligt overkroppen afslappet men rank og lad foden lande under hoften eller løb med vægten lænet let fremover. Sving armene frem og tilbage og ikke til siden.

Gå i gang med at loebe på loebebaandetLøbebånd som supplement: Selv om man foretrækker at løbe udendørs i naturen, så kan et løbebånd være et godt alternativ til udendørsløb. Moderne løbebånd kommer nemlig med smarte funktioner, som kan være med til at forbedre ens løbeteknik – for eksempel kan de ofte både hæve og sænke tempoet samt stejlheden og dermed faktisk give flere muligheder for at påvirke løbet, end naturen kan. Det kan også gøre det lettere at intervaltræne. Man kan eventuelt vælge et program på løbebåndet, som selv sørger for dette.

Stræk ud: Husk at strække musklerne ud efter løbetræning. Det kommer til at betyde, at musklerne bedre kan slappe af og ikke bliver lige så ømme senere. Hvis du løber en længere distance, så kan det også være nødvendigt at strække ud undervejs under løbeturen.

Sjipning: Sjipning gør fødderne hurtigere og forbedrer kondien. Så find sjippetovet frem og gør ligesom bokserne og kombinér løbetræningen med sjipning.

Beklædning: Valget af både tøj og sko påvirker løbetræningen. Gå især efter et par løbesko, der ikke vejer ret meget, idet lette sko får fødderne til at bevæge sig hurtigere og mere ubesværet.

Vejrtrækning: Rigtig vejrtrækning er også vigtig at mestre, hvis man vil løbe hurtigere. Brug både næse og mund for at få mest mulig luft ned i lungerne.

Muskeltræning: Kombinér gerne løbetræningen med styrketræning af og til. Stærke muskler gør det nemlig lettere at løbe længere og hurtigere.

Yoga og smidighed: En øget smidighed giver en bedre fleksibilitet, som kan gøre dig hurtigere. Inkorporer derfor også smidighedstræning som for eksempel yoga i din træningsrutine.

Motion foerer til bedre soevnGod søvn: Kroppen har brug for hvile for at kunne restituere ordentligt. Gå efter de anbefalede otte timer hver nat, som passer til de flestes behov. Det er nemlig under den uafbrudte, lange nattesøvn, at kroppen fornyer cellerne og reparerer småskader, så man igen kan præstere optimalt.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny seng, så bør du læse Forbrugsguidens Kontinentalseng og Elevationsseng guide, hvor du kan lære meget mere om de forskellige sengetyper og finde ud af hvilken model der passer bedst til dine behov.

Nogle gange kan det også være nok blot at investere i en ny springmadras eller boksmadras, for at forbedre din søvn yderligere. Er du interesseret i at vide mere, bør du læse Forbrugsguidens forskellige artikler på området.

Spis med omhu: Den mad og drikke, man indtager i forbindelse med løb, er også afgørende for ens træning og præstation. I det følgende afsnit går vi i dybden med, hvordan man bedst skal spise i forhold til løbetræningen.


Tips: Spis og drik rigtigt i forbindelse med løbetræningen 

Spis og drik rigtigt i forbindelse med loebetraeningenTræning handler ikke bare om at spænde løbeskoene og styrte derudaf. Hvis man ønsker at kunne optimere sin træning og få den bedste oplevelse, så skal man også se nærmere på sin kost og på, hvordan man spiser og drikker i forbindelse med løb.

Baseret på ekspertviden fra Bbcgoodfood.com og Runnersworld.com guider vi her til, hvordan du bør gøre. Husk dog at hver krop er forskellig, og derfor bør man altid gøre, hvad der føles bedst. Derfor bør rådene ses som tommelfingerregler.

Spis ikke umiddelbart inden løbeturen

Som nævnt så reagerer hver krop forskelligt på kombinationen af mad og træning, men som udgangspunkt vil det være en dårlig ide at indtage føde, lige inden man skal ud at løbe.

Eksperterne anbefaler, at man venter to-fire timer med at løbe, hvis man har spist et stort måltid (for eksempel en god morgenmad eller aftensmad), da kroppen har brug for en del tid til at fordøje maden ordentligt.

Man kan dog starte løbeturen efter omkring en halv time, hvis man kun har spist en mindre snack. For eksempel en banan eller yoghurt.

Hvad så hvis jeg løber om morgenen?

Mange løbere vælger at starte dagen med løbetræningen, og der kan det godt være svært at tilpasse løb og morgenmad i forhold til hinanden – på den ene side har kroppen brug for føde og energi, hvis man skal kunne præstere ordentligt, men på den anden side skal den bruge lang tid til at fordøje et helt morgenmåltid. Et godt morgenmåltid bør desuden bestå af for eksempel havre eller fuldkorn samt gerne æg eller måske en smoothie, så kroppen bliver ordentligt tanket op.

Ideelt set bør man spise denne morgenmad et par timer inden træningen, men i en travl hverdagsmorgen vil det næppe være realistisk.

Hører man til dem, der ikke har tid til at vente flere timer med at løbe efter morgenmaden, så kan man foretage et kompromis, hvor man i stedet nøjes med at spise en let morgenmad bestående af frugt, knækbrød eller en energibar, da det er vigtigt, at man ikke løber på tom mave.

Spis gerne denne lettere morgenmad en halv time inden løbeturen, hvilket er mere realistisk på de travle morgener.

Husk vand og væske

Vand er vigtigtEksperterne skriver, at disse tips ikke skal følges slavisk, for hvis man for eksempel oplever, at man ikke kan spise inden morgenløbeturen, så bør man ikke tvinge sin krop til at indtage mad.

Kroppen bør dog altid være velhydreret og have nok væske i sig, for at kunne foretage en sund løbetur. Det betyder, at man skal tilføre vand til kroppen i mindre doser over et lille stykke tid, inden man påbegynder løbetræningen – i modsætning til at bælle en hel flaske umiddelbart inden løbeturen, hvilket vil være dårligt for kroppen.

Hvis man skal ud at løbe langt, så er det også en god ide at tage væske med på turen. Så kan man nemlig tilføre ny vand til kroppen undervejs, og væske har desuden den effekt, at den regulerer kropstemperaturen, fjerner affald fra kroppen og er med til at reparere beskadigede celler. Det er også derfor, at en god væskebalance er grundlaget for et godt velbefindende.

Spis efter træning

Hvis man hører til de intense løbere, så skal man huske, at løbetræning tærer på kroppen, og derfor er det vigtigt at tilføje ny energi til kroppen efter løb.

Eksperterne anbefaler, at man senest 20 minutter efter løbeturen spiser en proteinrig snack (for eksempel en proteinbar) som også kan reparere eventuelle muskelskader hurtigere – på den måde vil man hurtigere være klar til at løbe igen.

Kort eller langt løb – type af mad i forhold til træningen

Hvordan man skal spise – og hvad man skal spise – afhænger af den type løb, man foretager sig. Hvis man for eksempel kun skal løbe let eller ud på en gåtur, så vil det være en god ide at indtage mad, der er rig på protein. Hvis man derimod skal ud på en mere fysisk krævende løbetur, så bør man spise mad med flere kulhydrater.

Husk også at den generelle kost ligeledes påvirker kroppen og træningen, og som tommelfingerregel bør 55 procent af det daglige indtag komme fra kulhydrater, 25 procent fra protein og 20 procent fra fedt.

Man bør desuden huske at undgå sukker inden løbeturen, men lad også være med at indtage fødevarer med et højt antal af fibre, fedt, krydderi, kaffe og alkohol.


Motion forbedrer helbredet: Derfor skal du være aktiv

De fleste ved godt, at motion er sundt for helbredet, men det er ikke alle, som finder motion lige naturligt og tillokkende. Baseret på Forbrugsguidens Garmin Smartwatch test, forklarer vi i det følgende afsnit til, hvordan det påvirker krop og sind positivt, når man holder sig aktiv.

sove på sidenBedre søvn: En aktiv krop bliver mere naturlig træt: Eksperter har fundet ud af, at personer, der udfører regelmæssig motion, sover bedre. Når man får en god og sammenhængende søvn, så får kroppen får mere tid til at restituere, hvorved både affaldsstoffer fjernes mere effektivt, cellerne fornys bedre, og kroppen kan reparere småskader bedre. Det vil føre til, at man både vil vågne op mere frisk og med en sundere krop, som også vil have et bedre værn imod sygdomme.

Motion øger produktiviteten: Undersøgelser viser, at personer, som motionerer mindst 2,5 timer om ugen, bliver langt mere produktive på jobbet også.

Mindre chance for at udvikle diabetes: Motion øger som nævnt kroppens immunforsvar og værn mod sygdomme, og det gælder især livsstilssygdomme som diabetes.

Forlæng livet – selv lidt motion gør en forskel: Måske har man vitterlig ikke hverken tid eller overskud til at være meget aktiv, men når det kommer til motion, aktivitet og bevægelse, så er lidt bedre end ingenting. Helt ned til et kvarters motion om dagen kan have en positiv effekt på, hvor længe man lever.

Lavere hvilepuls er lig med mindre arbejde for hjertet: Jo hurtigere pulsen slår, jo hårdere skal kroppen arbejde. Når man udsætter kroppen for regelmæssig motion, så sænkes hvilepulsen, hvilket fører til, at hjertet ikke behøver at arbejde nær så hårdt. Høj hvilepuls er også forbundet med en højere risiko for at udvikle alvorlige sygdomme.

Kost & motionMotion giver færre sygedage: Som nævnt øger motion kroppens værn mod bakterier, virus og sygdomme, og derfor vil en aktiv krop have lettere ved at bekæmpe sygdomme. Personer, der motionerer, vil derfor ofte opleve at blive mindre smittet med gængse småsygdomme som forkølelse.

Hjælper mod migræne: Migræne er en af de tilstande, der ikke findes et egentligt middel imod, men undersøgelser viser dog, at regelmæssig motion kan hjælpe med til at forebygge migræne og mindske smerterne.

Motion hjælper mod depression: Motion har en effekt på både krop og sind, og sindstilstande som både depression, stress og angst kan lindres med motion, idet der under motionen frigives stoffer i kroppen, som er med til at regulere humøret. Frigivelsen af disse stoffer vil føre til et naturligt løft i humøret uden brug af medicin, og undersøgelser viser, at hvis man lider af mild til moderat depression, så kan motion kan være lige så effektivt som medicin.

HjertesundhedMindsker chance for slagtilfælde: Helt op til 80 procent af alle slagtilfælde kan undgås ifølge eksperterne. Motion kan være et af de værn mod slagtilfælde, idet bevægelse og aktivitet sænker blodtryk og reducerer overflødig vægt. Dette sænker igen chancen for at blive ramt af et slagtilfælde.

Motion hjælper på overvægt: Overvægt er et stigende problem i befolkningen, og her er kost og motion i samspil den bedste kur. Det anbefales, at man som voksen i hvert fald er aktiv 30 minutter om dagen.


Gennemgang af testkilder anvendt i denne GPS ur test  

Aftenposten.no 🇳🇴
Norges største avis baseret på oplag med et stort net-univers også. Avisen udgives to gange dagligt og fokuserer hovedsagelig på nyhedsstof. Forbruger-området prioriteres også, og her har avisen testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen af Polar V800 hos Aftenspostens hjemmeside her.


Aktivtraening.dk 🇩🇰
Aktivtraening.dk er et dansk træningsmagasin, hvor forskellige aspekter af sundhed behandles. Det tæller både motion, kost og velvære, og der skrives løbende artikler, nyheder og tests af forskellige sundheds-relaterede produkter. Her er der tale om en test af forskellige pulsure inklusiv modellen Polar V800. Læs mere om testen her.


Dcrainmaker.com 🇺🇸
Dcrainmaker.com er en amerikansk webside med fokus på løb og forskellige aspekter af løbetræning. Det tæller også den teknologi, der kan benyttes i forbindelse med træningen. I den forbindelse har Dcrainmaker.com her testet løbeuret Garmin Instinct. Du kan læse mere via dette link.


Digitaltrends.com 🇺🇸
På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer, og her er tale om en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har eksperterne testet forskellige pulsure, og de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse. Læs mere om testen af Garmin Vivoactive 3 her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Læs mere om testen her.


Loeberne.dk 🇩🇰
Loeberne.dk er en dansk online-side med fokus på løb. Loeberne.dk specialiserer sig specifikt inden for løbegenren og tilbyder forbrugerne et sted, hvor de kan få viden om løb, træning, kost, løbe-udstyr med mere. Her har Loeberne.dk testet flere pulsure. Læs mere om testen af Polar V800 hos Loeberne.dk.


Mobilsiden.dk 🇩🇰
Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder. Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3. Du finder hele artiklen hos Mobilsiden her.


Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er et internationalt magasin med fokus på computerverdenen og teknologi generelt. Magasinet både skriver om de nyeste trends inden for computer og spil, men også emner der vedrører den teknologiske udvikling. Her er der tale om en test af løbeuret Garmin 735 XT.

Du kan læse hele artiklen hos Pcmag ved at klikke her.


Runultra.co.uk 🇬🇧
Runultra.co.uk er en britisk webside med fokus på løb og løbetræning. Derfor tester de britiske eksperter også af og til elektronik og elektroniske forbrugerprodukter, som kan benyttes i forbindelse med løb. Her gælder det en test af løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen her.


Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder derfor her en test af løbeuret Garmin Vivomove HR Sport. Du kan læse hele artiklen her.


Techradar.com 🇬🇧
Teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om anmeldelser af en række forskellige løbeure:

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3.


Wareable.com 🇬🇧
Wareable.com er en gadget-webside, der har til formål at skriver nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen. Det tæller især løbeure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af løbeure.

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Garmin Instinct.

Læs mere her om testen af Garmin Fenix 5s.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3.


Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk og har et online-univers, og hovedfokus ligger på, hvordan den fremadgående teknologi påvirker kultur, økonomi og politik. Wired.com skriver også om emner, der er mere ligetil og deriblandt også tests. Wired.com har nemlig her testet løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen hos Wired her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse