Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

GPS Ure Test-oversigt: Find de bedste GPS ure gennem omfattende test og research

GPS-løbeure er blevet en uundværlig del af manges træningsrutine. De smarte ure tilbyder et væld af informationer under træningen, alt sammen takket være den indbyggede GPS. Men med så mange modeller på markedet, hvordan vælger man det bedste ur? Det er her, vi kommer ind i billedet.

I denne artikel har vi samlet og analyseret vurderinger fra en bred vifte af eksperter, inkl. teknologisiderne Techradar, Wareable og løbesiden Dcrainmaker. Vi giver dig et klart overblik over gode modeller, samt nøgleovervejelser før køb.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste gps ure i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

    1
  • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
  • 2
  • Kundeanmeldelser af produktet
  • 3
  • Produktets egenskaber og specifikationer
  • 4
  • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
  • 5
  • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

  1. Garmin Vivoactive 4 » 1.899 Kr. hos Power lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    anbefalet alsidigt gps ur med træningsprogrammer

    Garmin Vivoactive 4
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    review4.5 /5

    star4.5 /5

    close

    Forbrugsguidens vurdering

    Garmin Vivoactive 4 tilbyder dig alt det, du har brug for til både sport og hverdagsbrug. Uret har GPS, en indbygget pulsmåler og en musikafspiller, så du hurtigt kan finde dine ruter, holde styr på din træning og tage musikken med dig på farten. Derudover har uret en imponerende batteritid, og du får endda sikkerhedsfunktioner og træningsprogrammer, som giver dig ekstra tryghed under træning – alt sammen i ét ur.

    Selvom uret byder på mange gode funktioner, savner vi en skærm, der er bedre til sollys, og at uret var en smule mindre, så det var mere komfortabelt til mindre håndled.

    Fordele

    • pros Alsidigt ur
    • pros GPS
    • pros Pulsmåler
    • pros Aktivitetsmåler
    • pros Musikafspiller

    Ulemper

    • cons Relativt stor størrelse til mindre håndled
    • cons Skærmen kan være svær at læse i sollys
    • cons Begrænset kompatibilitet med visse apps

    Garmin Vivoactive 4 er et GPS-ur, der kan bruges til både sport og hverdagsbrug. Det henvender sig til dig, der har brug for en alsidig fitness-tracker med et væld af funktioner.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Garmin Vivoactive 4

    God til både sport- og dagligdagsbrug, ifølge eksperterne

    Ifølge eksperterne er Garmin Vivoactive 4 et GPS-ur, som er god til flere ting.

    Eksempelvis skriver eksperterne fra Tomsguide.com, at det ”er velegnet til både sport- og dagligdagsbrug”, hvor eksperterne fra Wareable.com mener, at der er ”sket meget på sundheds- og fitnessfronten”, når det kommer til dette ur.

    Eksperterne fra Trustedreviews.com er enige i flere af disse betragtninger og fremhæver ydermere, at Garmin Vivoactive 4 er en ”af de bedste fitness-trackere på markedet”. De ser desuden GPS’en samt musikafspilleren som værende to af de største fordele, hvilket går igen hos anmeldelsen fra Androidauthority.com.

    Eksperterne fra Expertreviews.co.uk og ZDnet.com har også testet Garmin Vivoactive 4. De hæfter sig ved, at uret er forsynet med fremragende funktioner. Dog er de ikke så glade for urets app.

    Alsidigt GPS-ur

    Med Garmin Vivoactive 4 får man et alsidigt GPS-ur, der kan anvendes til en del sportsgrene samt som et hverdags-ur. Det er nemlig forsynet med flere praktiske funktioner og kommer med både en puls- samt aktivitetsmåler.

    Pulsmåleren måler pulsen via ens håndled og har en iltmætningssensor. Den kan både måle ens puls på land samt i vandet. Aktivitetsmåleren registrerer ydermere alt lige fra skridt til kalorier, etager m.m.

    Ønsker man et overvåge ens søvn, er der ligeledes mulighed for det. Alle informationer sendes direkte videre til appen Garmin Connect, hvor man her kan få et fuldt overblik over de forskellige data.

    Sikkert ur med træningsprogrammer

    Garmin Vivoactive 4 betjenes via et touchdisplay, der er forsynet med Gorilla Glas. Selve batterilevetiden er på op til 8 dage uden GPS, mens den er på op til 6 timer med GPS/musik.

    Endvidere har Garmin Vivoactive 4 træningsprogrammer, så man kan få hjælp til sin træning, hvis der er brug for det. Man kan desuden afspille musik med den indbyggede musikafspiller, som er kompatibel med Spotify, Deezer og MP3-filer.

    Uret er sidst men ikke mindst udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, så man hurtigt kan komme i kontakt med udvalgte personer under en træning. Garmin Vivoactive 4 har også en GPS samt en understøttelse af GLONASS.

    Gå til den billigste forhandler
  2. Garmin Venu » 2.969 Kr. hos ComputerSalg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    højtbedømt gps-ur med musik og garmin pay

    Garmin Venu
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    review4 /5

    Forbrugsguidens vurdering

    Garmin Venu er et solidt GPS-ur, der kombinerer et flot design med en AMOLED-skærm, som gør det nemt at bruge i de fleste lysforhold. Uret er perfekt til træning med flere sportsgrene som løb, cykling og svømning, og med funktioner som musikafspilning og Garmin Pay er det også praktisk i hverdagen. Dog kræver batteriet hyppig opladning ved intensiv brug. Alt i alt får du et alsidigt ur, som du får meget ud af.

    Fordele

    • pros AMOLED-skærm
    • pros Mulighed for at høre musik
    • pros Garmin Pay T
    • pros racker mange forskellige ting
    • pros Kan bruges til flere sportsgrene

    Ulemper

    • cons Skærmen kan være svær at se i direkte sollys
    • cons Begrænset kompatibilitet med tredjeparts-apps
    • cons Batteriet skal oplades relativt ofte ved intensiv brug

    Garmin Venu er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Expertreviews.co.uk, Trustedreviews.com, ZDnet.com og Wareable.com. Alle eksperter er begejstrede for GPS-uret, som de har givet en god bedømmelse.

    Dette har de blandt andet gjort på grund af urets skærm og gode funktioner. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at Garmin Venu er temmelig dyr.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Garmin Venu

    Fremragende ur med spændende ny skærm, ifølge eksperterne

    Ifølge eksperterne er Garmin Venu et fremragende GPS-ur, hvor eksperterne fra Expertreviews.co.uk især fremhæver den spændende nye skærm.

    De mener nemlig, at denne skærm ”giver nyt liv til uret”, da ”den gør en rigtig stor forskel”, hvilket eksperterne fra Trustedreviews.com og ZDnet.com er enige i.

    Eksperterne fra Wareable.com mener ydermere, at dette ur ”er perfekt til den seriøse sportsudøver” og kalder desuden uret for værende ”det bedste fitness-ur på markedet”. Dog mener nogle af eksperterne, at uret koster lidt for meget samt, at det minder en del om Garmin Vivoactive 4.

    Flot GPS-ur med en indbygget AMOLED-skærm

    Med Garmin Venu får man et flot GPS-ur med en indbygget AMOLED-skærm. Denne skærm gør uret mere levende, da det er nemt at se skærmen under alle lysforhold. Samtidigt har uret en tilstand, som gør, at skærmen altid er tændt.

    Garmin Venu kan bruges til et hav af forskellige sportsgrene samt til hverdag. Uret kan desuden anvendes både om dagen samt om natten, hvor det tracker alt lige fra ens sundhed til ens søvn, aktivitet m.m. Det har ydermere en pulsmåler, der måler pulsen via håndleddet samt en indbygget GPS.

    Gør man brug af Garmin Venu til træning, kan det foretage målinger under flere sportsgrene såsom løb, cykling, yoga, styrketræning, svømning og mange flere.

    GPS-ur med musik

    Garmin Venu giver mulighed for, at man kan downloade musik, så man altid kan lytte til forskellige sange under en træning. GPS-uret kan nemlig kommunikere med andre enheder via Wi-Fi og Bluetooth.

    Derudover kommer Garmin Venu med Garmin Pay, som er indbygget i uret. Herved behøver man ikke at tage hverken et dankort eller penge med, når man er på farten. I stedet kan man anvende uret som betalingsmetode.

    Selve batterilevetiden er desuden på 6 timer med musik/GPS samt på op til 5 dage uden GPS/musik.

    Gå til den billigste forhandler
  3. Garmin Instinct » 2.349 Kr. hos Salling lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    robust gps ur med avancerede tracking-funktioner og lang batterilevetid

    Garmin Instinct
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    review4.3 /5

    star4.7 /5

    close

    Forbrugsguidens vurdering

    Garmin Instinct skiller sig virkelig ud med sin holdbarhed, lange batteritid og præcise tracking-funktioner. Uret er nemlig både vand-, varme- og stødresistent, hvilket gør det oplagt til dig, der elsker at være aktiv. Derudover tilbyder Instinct hele 28 aktivitetsprofiler, og med GPS tændt kan batteriet holde i op til 16 timer.

    Til gengæld savner vi en skarpere skærm og muligheden for musikafspilning. Vi synes også, at hyppigheden for opladning kunne forbedres, når du bruger GPS.

    Fordele

    • pros Utroligt robust GPS ur
    • pros Hårdfør model designet til eventyr
    • pros Vand-, varme- og stød-resistent
    • pros Med 28 unikke profiler
    • pros Lang batterilevetid – 16 timer med GPS’en tændt

    Ulemper

    • cons Skærmen er ikke så skarp som andre modeller
    • cons Ingen understøttelse af musikafspilning
    • cons Behov for hyppig opladning ved GPS-brug

    GPS uret Garmin Instinct er blevet testet af to forskellige hold eksperter, der specialiserer sig inden for henholdsvis teknologi/gadgets og løbetræning. Det drejer sig om den amerikanske gadget-side Wareable.com og den amerikanske løbeside Dcrainmaker.com.

    Begge hold eksperter har kun haft fokus på denne ene model i alene-tests, og modellen er blevet testet på udvalgte aspekter, såsom ydeevner, præcision, design og batterilevetid for at finde frem til, hvor godt uret fungerer.

    Efter afslutningen på begge tests har eksperterne afgivet deres vurdering af uret, og Garmin Instinct imponerer over hele linjen. Derfor modtager denne model høje karakterer og flotte kommentarer.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Garmin Instinct

    Bygget til eventyr og vild træning

    En af Garmin Instincts helt store kvaliteter er modellens robusthed. Denne model er skabt til den ekstreme atlet, der ofte kommer ud for lidt af hvert under træningen, og som derfor vægter urets holdbarhed meget højt.

    Garmin Instinct behøver man nemlig ikke være forsigtig med, for modellen er skabt til at være ekstra kraftig og robust.

    Modellen er derfor resistent over for både varme, vand og stød. Ud over den ekstreme holdbarhed så er Garmin Instinct også et avanceret GPS ur, der både kan måle de gængse målinger såsom distance, kalorier og tid men også mere avancerede, idet uret kommer med 28 forskellige profiler, som tillader en bred variation af aktiviteter – herunder findes selvfølgelig også en GPS-funktion.

    Dette GPS ur er desuden udstyret med en meget lang batterilevetid. Med GPS’en tændt kan det holde helt op til 16 timer – sammenlignet med konkurrerende modeller er det rigtig lang tid.

    Eksperterne: Virkelig robust GPS ur

    Dette Garmin løbeur er blevet testet af to forskellige ekspertkilder, hvoraf den ene er den amerikanske gadget-side Wareable.com.

    Eksperterne herfra er meget imponerede over modellen, og derfor gives der en virkelig høj score på 4,5 ud af 5 stjerner. Den flotte karakter begrundes med, at eksperterne er meget imponerede over urets ydeevner, og især over det ekstremt hårdføre ydre, som virkelig gør uret bygget til den eventyrlystne forbruger.

    Herudover imponerer løbeurets gode tracking-evner også eksperterne, og de nævner desuden modellens lange batterilevetid som et stort plus, når man er ude. Eksperterne skriver også, at selv om uret har rigtig mange forskellige funktioner, så er dette GPS ur alligevel både simpelt og enkelt at anvende.

    Til trods for den høje ros så har Wareable.com dog også fundet nogle ulemper ved Garmin Instinct:

    Her nævnes det, at det kan tage sin tid at sætte sig ind i alle modellens funktioner, og så er uret måske ikke det flotteste ur på markedet.

    Eksperterne: Langt bedre end forventet

    Garmin Instinct er derudover også blevet testet af den store, amerikanske løbeside Dcrainmaker.com, der ligeledes er imponerede over modellen.

    Dog var dette ikke givet på forhånd, for inden testen forholdt eksperterne sig en smule skeptiske over for denne model, og de regnede ikke med den store præstation fra Garmin Instincts side.

    Eksperterne skriver dog selv, at efter at have testet uret på flere aspekter, så er denne skepsis blevet manet i jorden, og eksperterne vurderer hertil, at uret faktisk er meget velfungerende og leverer solide præstationer.

    Som en bonus har modellen også en lang række gode funktioner. Det konkluderes, at Garmin Instinct dermed er et rigtig godt GPS ur, der imidlertid også har lidt småfejl hist og her – men til pengene får man rigtig meget kvalitet.

    Gå til den billigste forhandler
  4. Garmin Vivoactive 5 » 1.798 Kr. hos ComputerSalg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    Garmin Vivoactive 5
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    review4.3 /5

    star4.4 /5

    close

    Forbrugsguidens vurdering

    Garmin Vivoactive 5 er et oplagt valg for dig, der gerne vil have et smart ur med masser af funktioner. Uret kommer med en behagelig silikonerem og er let at have på, hvilket gør den ideel til både træning og hverdag. Med forskellige målefunktioner – lige fra yoga til skiløb – er uret alsidigt, og du får desuden en præcis GPS og pulsmåler. Til gengæld kan skærmen være svær at aflæse i sollys, og batteritiden bliver kortere, når du bruger GPS-funktionen. Samlet set er Garmin Vivoactive 5 et smart og pålideligt ur, der passer til de fleste.

    Fordele

    • pros Pænt ur med behagelig rem af silikone
    • pros Kan bæres hele dagen hver dag – også under bad og søvn
    • pros Kan fungere som personlig helbredsassistent
    • pros Er udstyret med blandt andet aktivitets-tracker, pulsmåler og GPS-funktioner
    • pros Mulighed for at kommunikere med tilhørende app

    Ulemper

    • cons Skærmen kan være svær at læse i direkte sollys
    • cons Batteritiden reduceres ved aktiv GPS-brug
    • cons Ikke alle apps er kompatible

    GPS uret Garmin Vivoactive 5 har været testet hos forskellige hold eksperter, og disse kilder tæller teknologisiderne Wareable.com, Digitaltrends.com og Expertreviews.co.uk.

    I disse tests er modellen blevet vurderet ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, præcision, funktioner, anvendelighed, design og batteri, og alle fem testkilder roser Garmin Vivoactive 5 højt og giver modellen flotte scorer, der ligger i toppen af de respektive skalaer.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Garmin Vivoactive 5

    Den personlige helbredsassistent

    Garmin Vivoactive 5 fungerer både som et ur, man kan bære til hverdag, og når man træner, idet designet er pænt, og uret er udstyret med en rem af silikone, hvilket betyder, at det sidder rart og behageligt rundt om håndleddet.

    Dette GPS ur også designet til at være overskueligt og kommer med en letlæselig skærm, som desuden også er meget robust. Uret er herudover vandtæt, så man behøver ikke fjerne det, når man tager bad.

    Garmin Vivoactive 5 holder desuden styr på både den daglige hverdagsaktivitet og træning, idet dette GPS ur også fungerer som en personlig helbredsassistent. Uret samler nemlig informationer omkring helbredet og det personlige aktivitetsmønster og kan for eksempel fortælle en, hvilke perioder man er mest stresset.

    Ud over at have en indbygget GPS, så er her også tale om et ur, der kan foretage mange forskellige målinger – helt fra yoga til skisport. Der findes desuden mulighed for at kommunikere med den tilhørende app.

    Eksperterne: Velfungerende GPS ur

    Eksperterne herfra har nemlig stort set kun ros til overs for modellen, og de skriver, at uret virkelig præsterer godt og er velfungerende på mange punkter. Blandt andet kan uret foretage mange forskellige målinger, hvilket ifølge eksperterne gør modellen til et rendyrket multi-sportsur.

    Eksperterne fremhæver også, at Garmin Vivoactive 5 både kommer med GPS og kan måle pulsen hele dagen, og så er uret meget let og dermed behageligt at bære.

    Eksperterne: Foretager meget præcise målinger

    Også teknologisiden Digitaltrends.com har testet Garmin Vivoactive 5, og her høster modellen ligeledes ros. Ud over at være generelt velfungerende så fremhæver Digitaltrends.com, at dette GPS ur er udstyret med funktionen Garmin Pay, som er en moderne betalingsfunktion, der er meget smart at have i et ur.

    Det fremhæves herudover, at modellen har rigtig gode sensorer, og så fungerer notifikationerne særdeles godt – dog kan de være lette at overse. Det samme gælder vibrationsalarmerne, som er en smule til den svage side.

    Gå til den billigste forhandler
  5. Polar Vantage V3 » 3.499 Kr. hos Elgiganten lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    Polar Vantage V3
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    Forbrugsguidens vurdering

    Polar Vantage V3 er et solidt valg til seriøse atleter, da den har en moderne pulsmåler, løbseffekt og avanceret træningsbelastningsfunktion. Derudover tilbyder den præcis GPS-tracking og en farvetouch-skærm, som gør det nemt for dig at navigere mellem de forskellige funktioner. Til gengæld er vi ikke så begejstrede for, at uret ikke har musikafspilning, og at skærmen kan være svær at se i direkte sollys.

    Vi savner desuden en længere batterilevetid under brug af GPS, samt en mere behagelig rem til længere træningspas.

    Fordele

    • pros Optisk pulsmåler
    • pros Indbygget løbewatt
    • pros Træningsbelastningsfunktion
    • pros Touchskærm i farver
    • pros Indbygget GPS

    Ulemper

    • cons Skærmen kan være svær at se i direkte sollys
    • cons Batteritiden reduceres ved brug af GPS
    • cons Kræver hyppige firmwareopdateringer

    Polar Vantage V3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer ZDnet.com, Techradar.com, T3.com og DCrainmaker.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for GPS-uret, som de giver mange rosende ord med på vejen.

    De skriver blandt andet, at uret især er velegnet til seriøse atleter samt, at det er lavet i yderst høj kvalitet. Dog er flere eksperter mindre vilde med, at Polar Vantage V ikke er forsynet med musikafspilning.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Polar Vantage V3

    Velegnet til enhver seriøs atlet, ifølge eksperterne

    Ifølge eksperterne er Polar Vantage V3 et fremragende GPS-ur. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at uret er ”velegnet til enhver seriøs atlet”. De mener nemlig, at uret er ”flottere, lettere og fyldt med flere funktioner end andre tidligere modeller fra Polar”, hvorfor det er alle pengene værd.

    Dette er eksperterne fra både ZDnet.com og Wired.co.uk enige i og forklarer, at Polar Vantage V3 er lavet i en ”høj kvalitet” både, når det kommer til pasformen og finishen. De er ligeledes vilde med, at den sporer ens løbekraft. Eksperterne fra T3.com nævner desuden, at uret ”er yderst behageligt at have på”, hvilket DCrainmaker.com også hæfter sig ved.

    Selvom eksperterne generelt er glade for Polar Vantage V3, skriver de kort, at uret har et par ulemper såsom ingen musik samt en rem, der sommetider kan gnave en smule.

    Praktisk GPS-ur med mange funktioner

    Med Polar Vantage V3 får man et praktisk GPS-ur, der er forsynet med en bred vifte af funktioner. Uret kommer blandt andet med en optisk pulsmåler med LED-dioder, hvilket sikrer en langt mere præcis måling af pulsen.

    Derudover har Polar Vantage V3 en GPS-chip fra Sony samt en understøttelse af GLONASS, så man opnår en optimal satellitmodtagelse.

    GPS-uret måler ydermere ens aktivitet samt overvåger ens søvn. Den tracker alt lige fra skridt til distance, kalorier, sovepuls, søvnens varighed og kvalitet samt meget mere. Desuden får man en advarsel, hvis man har været inaktiv i for lang tid.

    Polar Vantage V3 er et multisportur, der er velegnet til flere former for træning såsom løb, cykling, svømning m.m. Batterilevetiden er på 140 timer.

    Polar Vantage V3 er udstyret med indbygget løbewatt i uret. Det vil sige, at man efter hver træning kan se ændringer i ens intensitet hurtigere, end hvad man kan via pulsen. Samtidigt kommer Polar Vantage V3 med funktionen træningsbelastning, som viser, hvor hård ens træning har været.

    Sidst men ikke mindst har Polar Vantage V3 en touchskærm i farver, der giver et nemt og overskueligt overblik over de forskellige funktioner.

    Gå til den billigste forhandler

7 overvejelser du bør gøre, inden du køber dit GPS ur

Hvis man beslutter sig for at investere i et GPS ur, så er der flere overvejelser, man bør gøre sig, inden man vælger sin model: Først og fremmest skal man selvfølgelig sikre sig, at det valgte ur har indbygget GPS, da GPS-funktionen for de fleste løberes vedkommende er uundværlig – især hvis man dyrker sine aktiviteter udendørs.

Baseret på en tidligere artikel om Garmin Smartwatch gennemgår vi hver af de andre faktorer, man bør overveje, før man investerer i et GPS ur:

Urets pris: Prisen på GPS ure varierer meget, og ofte vil man komme af med et par tusinde kroner, hvis man ønsker en avanceret model. Dette er dog ikke altid nødvendigt, men en individuel smagssag. Overvej hvad dit budget er, for jo flere funktioner man ønsker, jo dyrere vil uret også være.

Urets størrelse og vægt: Selv en lille fysisk vægtforskel kan komme til at gøre en stor forskel – især hvis man er seriøs sportsudøver. For eksempel vil 20-30 gram let kunne mærkes, når man løber. Det gælder for den sags skyld også, hvis man vil anvende GPS uret hele døgnet. Hvor vigtig, urets vægt er, er individuelt, men hvis man hører til den type, der bemærker dette, så kan man investere i et letvægtsur, hvor man stort set ikke bemærker, at man har det på. De lette ure vejer helt ned til omkring kun 40 gram.

Urets design og komfort: GPS ure kommer i meget forskellige designs, og det er igen en individuel sag, om man går op i udseendet. Hvis man dog vil bære uret hele døgnet, så kan designet være en væsentlig faktor. Det samme kælder komfort, så man bør vælge en model, der sidder godt rundt om håndleddet og ikke generer. Hvis man ikke kan prøve uret fysisk, så bør man læse eksperternes kommentarer omkring komfort grundigt i stedet. Nederst i denne artikel findes link til videre læsning, så man kan læse eksperternes vurderinger af de enkelte ure i fuld længde.

Urets aktiviteter: De fleste GPS ure vil kunne måle tid, distance, kalorier og skridt, men overvej også hvilke andre aktiviteter, som uret skal kunne måle. Nogle kan kun anvendes til løb, hvor andre kan anvendes til både løb, cykling, svømning, vandsport, klatring, yoga, skisport med mere. Se derudover efter hvilke andre funktioner, uret har. Nogle af de avancerede modeller kan også foretage for eksempel barometriske målinger eller fungere som personlige sundhedshjælpere.

Urets pulsmåling: Mange GPS ure kan i dag måle pulsen i håndleddet – og dermed er det ikke nødvendigt at anskaffe en brystrem, som kan måle pulsen – dette vil ofte spare forbrugeren for en del besvær. At kunne måle pulsen under træning vil ofte være en essentiel del af træningsmålingerne for de flestes vedkommende, så her vil et GPS ur, der kan måle pulsen i håndleddet, være en klar fordel.

Urets batteri: Mange – især seriøse – sportsudøvere kommer vidt omkring under træningen, og der kan det være nødvendigt med et ur, der har en lang batterilevetid. Læg mærke til at GPS urene ofte har en særskilt batterilevetid for henholdsvis med og uden brug af GPS, idet batteriet vil kunne leve meget længere uden brug af GPS – faktisk i dagevis og endda ugevis. I modsætning vil uret med GPS’en tændt ikke kunne holde nær så længe – måske endda ned til omkring ti timer. Nogle af de kraftige GPS ure kan dog holde op til omkring 20 timer med GPS’en tændt.

Urets teknologi: Mange GPS ure kommer i dag med Bluetooth og nogle endda med WiFi. Begge tillader, at uret kan kommunikere med telefonen via en app, hvor man kan se flere informationer omkring sin træning. På nogle modeller kan man også få beskeder og opkald og endda anvende betalingssystemer. Jo mere teknologi, jo mere vil uret typisk koste, så overvej hvad du personligt har brug for.

Flere af de ovenstående faktorer kan være svære at afprøve i praksis – især hvis man køber sit ur direkte online, hvilket ofte vil være lettest. Det gælder ud over den førnævnte komfort også batteri, præcision og generel ydeevne. Derfor kan det være en fordel at nærstudere de tests, hvor eksperterne netop har afprøvet disse ting. Nederst i denne artikel linker vi derfor som nævnt til de tests, som vi kort har gennemgået tidligere i denne artikel. Her får man muligheden for at kunne læse anmeldelserne i den fulde version.

Guide: Sådan lærer du at løbe hurtigere

Det kan være irriterende som seriøs løber at opleve, at man ikke kan forbedre sin hurtighed, når man er ude at løbe. Men måske man ikke har fundet den rigtige teknik endnu. Derfor guider vi til – baseret artikler fra Runnersworld.com og Greatist.com – hvordan man lærer at blive en hurtigere løber:

Start blidt ud: Man kan ikke forvente at blive markant hurtigere på fødderne med det samme – hvis man er nybegynder, så skal man have en god portion tålmodighed og helst starte med at løbe på et underlag, der er helt fladt. Det kan for eksempel være på almindelige asfaltveje eller på løbebanerne på løbestadioner, hvis der er sådan et i nærheden.

Træn med intervaller: Intervaltræning, hvor man skiftevis løber hurtigt og langsommere, forbedrer både ens generelle løbeteknik samt ens løbehastighed. Skift derfor mellem høj og lav intensitet, mens du løber. Intervaltræning er grundlaget for en forbedring af kondien, og som et stort plus så forbrænder kroppen også rigtig mange kalorier under intervalløbet.

Korte sprint-distancer: Sprint er en god måde at forbedre kondien, accelerations-teknikken og hastigheden på, men man bør ikke bare sprinte derudaf – optimalt for kroppen skal her være tale om kortere sprintdistancer. Disse kan for eksempel være på omkring 12 meter i starten, og så kan man øge distancen efterhånden. Øvede sprintere kan sprinte op til 200 meter ad gangen.

Den rigtige holdning: Kroppens holdning påvirker også ens løb – hold så vidt muligt overkroppen afslappet men rank og lad foden lande under hoften eller løb med vægten lænet let fremover. Sving armene frem og tilbage og ikke til siden.

Løbebånd som supplement: Selv om man foretrækker at løbe udendørs i naturen, så kan et løbebånd være et godt alternativ til udendørsløb. Moderne løbebånd kommer nemlig med smarte funktioner, som kan være med til at forbedre ens løbeteknik – for eksempel kan de ofte både hæve og sænke tempoet samt stejlheden og dermed faktisk give flere muligheder for at påvirke løbet, end naturen kan. Det kan også gøre det lettere at intervaltræne. Man kan eventuelt vælge et program på løbebåndet, som selv sørger for dette.

Stræk ud: Husk at strække musklerne ud efter løbetræning. Det kommer til at betyde, at musklerne bedre kan slappe af og ikke bliver lige så ømme senere. Hvis du løber en længere distance, så kan det også være nødvendigt at strække ud undervejs under løbeturen.

Sjipning: Sjipning gør fødderne hurtigere og forbedrer kondien. Så find sjippetovet frem og gør ligesom bokserne og kombinér løbetræningen med sjipning.

Vejrtrækning: Rigtig vejrtrækning er også vigtig at mestre, hvis man vil løbe hurtigere. Brug både næse og mund for at få mest mulig luft ned i lungerne.

Yoga og smidighed: En øget smidighed giver en bedre fleksibilitet, som kan gøre dig hurtigere. Inkorporer derfor også smidighedstræning som for eksempel yoga i din træningsrutine.

God søvn: Kroppen har brug for hvile for at kunne restituere ordentligt. Gå efter de anbefalede otte timer hver nat, som passer til de flestes behov. Det er nemlig under den uafbrudte, lange nattesøvn, at kroppen fornyer cellerne og reparerer småskader, så man igen kan præstere optimalt.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny seng, så bør du læse Forbrugsguidens Kontinentalseng og Elevationsseng guide, hvor du kan lære meget mere om de forskellige sengetyper og finde ud af hvilken model der passer bedst til dine behov.

Nogle gange kan det også være nok blot at investere i en ny springmadras eller boksmadras, for at forbedre din søvn yderligere. Er du interesseret i at vide mere, bør du læse Forbrugsguidens forskellige artikler på området.

Spis med omhu: Den mad og drikke, man indtager i forbindelse med løb, er også afgørende for ens træning og præstation. I det følgende afsnit går vi i dybden med, hvordan man bedst skal spise i forhold til løbetræningen.

Tips: Spis og drik rigtigt i forbindelse med løbetræningen

Træning handler ikke bare om at spænde løbeskoene og styrte derudaf. Hvis man ønsker at kunne optimere sin træning og få den bedste oplevelse, så skal man også se nærmere på sin kost og på, hvordan man spiser og drikker i forbindelse med løb.

Baseret på ekspertviden fra Bbcgoodfood.com og Runnersworld.com guider vi her til, hvordan du bør gøre. Husk dog at hver krop er forskellig, og derfor bør man altid gøre, hvad der føles bedst. Derfor bør rådene ses som tommelfingerregler.

Spis ikke umiddelbart inden løbeturen

Som nævnt så reagerer hver krop forskelligt på kombinationen af mad og træning, men som udgangspunkt vil det være en dårlig ide at indtage føde, lige inden man skal ud at løbe.

Man kan dog starte løbeturen efter omkring en halv time, hvis man kun har spist en mindre snack. For eksempel en banan eller yoghurt.

Hvad så hvis jeg løber om morgenen?

Mange løbere vælger at starte dagen med løbetræningen, og der kan det godt være svært at tilpasse løb og morgenmad i forhold til hinanden – på den ene side har kroppen brug for føde og energi, hvis man skal kunne præstere ordentligt, men på den anden side skal den bruge lang tid til at fordøje et helt morgenmåltid. Et godt morgenmåltid bør desuden bestå af for eksempel havre eller fuldkorn samt gerne æg eller måske en smoothie, så kroppen bliver ordentligt tanket op.

Ideelt set bør man spise denne morgenmad et par timer inden træningen, men i en travl hverdagsmorgen vil det næppe være realistisk.

Hører man til dem, der ikke har tid til at vente flere timer med at løbe efter morgenmaden, så kan man foretage et kompromis, hvor man i stedet nøjes med at spise en let morgenmad bestående af frugt, knækbrød eller en energibar, da det er vigtigt, at man ikke løber på tom mave.

Spis gerne denne lettere morgenmad en halv time inden løbeturen, hvilket er mere realistisk på de travle morgener.

Husk vand og væske

Eksperterne skriver, at disse tips ikke skal følges slavisk, for hvis man for eksempel oplever, at man ikke kan spise inden morgenløbeturen, så bør man ikke tvinge sin krop til at indtage mad.

Kroppen bør dog altid være velhydreret og have nok væske i sig, for at kunne foretage en sund løbetur. Det betyder, at man skal tilføre vand til kroppen i mindre doser over et lille stykke tid, inden man påbegynder løbetræningen – i modsætning til at bælle en hel flaske umiddelbart inden løbeturen, hvilket vil være dårligt for kroppen.

Spis efter træning

Hvis man hører til de intense løbere, så skal man huske, at løbetræning tærer på kroppen, og derfor er det vigtigt at tilføje ny energi til kroppen efter løb.

Eksperterne anbefaler, at man senest 20 minutter efter løbeturen spiser en proteinrig snack (for eksempel en proteinbar) som også kan reparere eventuelle muskelskader hurtigere – på den måde vil man hurtigere være klar til at løbe igen.

Kort eller langt løb – type af mad i forhold til træningen

Hvordan man skal spise – og hvad man skal spise – afhænger af den type løb, man foretager sig. Hvis man for eksempel kun skal løbe let eller ud på en gåtur, så vil det være en god ide at indtage mad, der er rig på protein. Hvis man derimod skal ud på en mere fysisk krævende løbetur, så bør man spise mad med flere kulhydrater.

Husk også at den generelle kost ligeledes påvirker kroppen og træningen, og som tommelfingerregel bør 55 procent af det daglige indtag komme fra kulhydrater, 25 procent fra protein og 20 procent fra fedt.

Man bør desuden huske at undgå sukker inden løbeturen, men lad også være med at indtage fødevarer med et højt antal af fibre, fedt, krydderi, kaffe og alkohol.

Motion forbedrer helbredet: Derfor skal du være aktiv

De fleste ved godt, at motion er sundt for helbredet, men det er ikke alle, som finder motion lige naturligt og tillokkende. Baseret på Forbrugsguidens Garmin Smartwatch test, forklarer vi i det følgende afsnit til, hvordan det påvirker krop og sind positivt, når man holder sig aktiv.

Bedre søvn: En aktiv krop bliver mere naturlig træt: Eksperter har fundet ud af, at personer, der udfører regelmæssig motion, sover bedre. Når man får en god og sammenhængende søvn, så får kroppen får mere tid til at restituere, hvorved både affaldsstoffer fjernes mere effektivt, cellerne fornys bedre, og kroppen kan reparere småskader bedre. Det vil føre til, at man både vil vågne op mere frisk og med en sundere krop, som også vil have et bedre værn imod sygdomme.

Motion øger produktiviteten: Undersøgelser viser, at personer, som motionerer mindst 2,5 timer om ugen, bliver langt mere produktive på jobbet også.

Mindre chance for at udvikle diabetes: Motion øger som nævnt kroppens immunforsvar og værn mod sygdomme, og det gælder især livsstilssygdomme som diabetes.

Forlæng livet – selv lidt motion gør en forskel: Måske har man vitterlig ikke hverken tid eller overskud til at være meget aktiv, men når det kommer til motion, aktivitet og bevægelse, så er lidt bedre end ingenting. Helt ned til et kvarters motion om dagen kan have en positiv effekt på, hvor længe man lever.

Lavere hvilepuls er lig med mindre arbejde for hjertet: Jo hurtigere pulsen slår, jo hårdere skal kroppen arbejde. Når man udsætter kroppen for regelmæssig motion, så sænkes hvilepulsen, hvilket fører til, at hjertet ikke behøver at arbejde nær så hårdt. Høj hvilepuls er også forbundet med en højere risiko for at udvikle alvorlige sygdomme.

Motion giver færre sygedage: Som nævnt øger motion kroppens værn mod bakterier, virus og sygdomme, og derfor vil en aktiv krop have lettere ved at bekæmpe sygdomme. Personer, der motionerer, vil derfor ofte opleve at blive mindre smittet med gængse småsygdomme som forkølelse.

Hjælper mod migræne: Migræne er en af de tilstande, der ikke findes et egentligt middel imod, men undersøgelser viser dog, at regelmæssig motion kan hjælpe med til at forebygge migræne og mindske smerterne.

Motion hjælper mod depression: Motion har en effekt på både krop og sind, og sindstilstande som både depression, stress og angst kan lindres med motion, idet der under motionen frigives stoffer i kroppen, som er med til at regulere humøret. Frigivelsen af disse stoffer vil føre til et naturligt løft i humøret uden brug af medicin, og undersøgelser viser, at hvis man lider af mild til moderat depression, så kan motion kan være lige så effektivt som medicin.

Mindsker chance for slagtilfælde: Helt op til 80 procent af alle slagtilfælde kan undgås ifølge eksperterne. Motion kan være et af de værn mod slagtilfælde, idet bevægelse og aktivitet sænker blodtryk og reducerer overflødig vægt. Dette sænker igen chancen for at blive ramt af et slagtilfælde.

Motion hjælper på overvægt: Overvægt er et stigende problem i befolkningen, og her er kost og motion i samspil den bedste kur. Det anbefales, at man som voksen i hvert fald er aktiv 30 minutter om dagen.

FAQ

Hvilke GPS ure har fået de bedste bedømmelser i tests?

Garmin Forerunner 245 Music, Polar Vantage V, Garmin Vivoactive 4, Garmin Vivoactive 4s, Garmin 735 XT, Garmin Fenix 5s og Garmin Vivoactive 3.

Hvordan er GPS urene blevet testet?

Urene er blevet vurderet ud fra hvor præcise deres aktivitetsmålinger er. Ydermere er de blevet bedømt på deres brugervenlighed, batterilevetid og indbyggede funktioner, samt deres potentiale som smartwatch.

Hvordan vælger man den rigtige model?

Det kan være en fordel at starte med at definere, hvilke features der er vigtigst for dig. De fleste modeller kommer med features så som pulsmåler og kaloriemåler. Overvejer du en model der også kan bruges som smartwatch, er det en god idé at undersøge skærmens kvalitet lidt nærmere. Ydermere kan batterilevetiden er værd at undersøge.

Test og anmeldelser af gps ure anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Aftenposten.no

Norges største avis baseret på oplag med et stort net-univers også. Avisen udgives to gange dagligt og fokuserer hovedsagelig på nyhedsstof. Forbruger-området prioriteres også, og her har avisen testet forskellige pulsure. Du kan læse mere om testen af Polar V800 hos Aftenspostens hjemmeside her.

Aktivtraening.dk

Aktivtraening.dk er et dansk træningsmagasin, hvor forskellige aspekter af sundhed behandles. Det tæller både motion, kost og velvære, og der skrives løbende artikler, nyheder og tests af forskellige sundheds-relaterede produkter. Her er der tale om en test af forskellige pulsure inklusiv modellen Polar V800. Læs mere om testen her.

Dcrainmaker.com

Dcrainmaker.com er en amerikansk webside med fokus på løb og forskellige aspekter af løbetræning. Det tæller også den teknologi, der kan benyttes i forbindelse med træningen. I den forbindelse har Dcrainmaker.com her testet løbeuret Garmin Instinct. Du kan læse mere via dette link.

DCrainmaker.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V, som har fået en god anmeldelse. Læs hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com

På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer, og her er tale om en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har eksperterne testet forskellige pulsure, og de har set på aspekter som design, komfort, funktionalitet og anvendelse. Læs mere om testen af Garmin Vivoactive 3 her.

Digitaltrends.com har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Læs mere om testen her.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu, Polar M430 og Garmin Vivoactive 4s.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

Læs hele anmeldelsen af Polar M430 her.

Læs hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4s her.

Loeberne.dk

Loeberne.dk er en dansk online-side med fokus på løb. Loeberne.dk specialiserer sig specifikt inden for løbegenren og tilbyder forbrugerne et sted, hvor de kan få viden om løb, træning, kost, løbe-udstyr med mere. Her har Loeberne.dk testet flere pulsure. Læs mere om testen af Polar V800 hos Loeberne.dk.

Mobilsiden.dk

Dansk online mobilside, som både skriver om alt til mobiltelefonen, men de beskæftiger sig også med andre mobile enheder. Her udføres af og til forskellige tests og vurderinger, og her er der tale om en test af pulsuret Garmin Vivoactive 3. Du finder hele artiklen hos Mobilsiden her.

Pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt magasin med fokus på computerverdenen og teknologi generelt. Magasinet både skriver om de nyeste trends inden for computer og spil, men også emner der vedrører den teknologiske udvikling. Her er der tale om en test af løbeuret Garmin 735 XT.

Du kan læse hele artiklen hos Pcmag ved at klikke her.

Runultra.co.uk

Runultra.co.uk er en britisk webside med fokus på løb og løbetræning. Derfor tester de britiske eksperter også af og til elektronik og elektroniske forbrugerprodukter, som kan benyttes i forbindelse med løb. Her gælder det en test af løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen her.

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder derfor her en test af løbeuret Garmin Vivomove HR Sport. Du kan læse hele artiklen her.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Polar M430, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com

Teknologiside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og

Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om anmeldelser af en række forskellige løbeure:

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3.

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt Polar Vantage V og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Wareable.com

Wareable.com er en gadget-webside, der har til formål at skriver nyheder, artikler, guides og tests af alle de teknikenheder, man kan bære på kroppen. Det tæller især løbeure og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er der tale om forskellige tests af løbeure.

Læs mere her om testen af Garmin 735 XT.

Læs mere her om testen af Garmin Instinct.

Læs mere her om testen af Garmin Fenix 5s.

Læs mere her om testen af Vivomove HR Sport.

Læs mere her om testen af Garmin Vivoactive 3.

Wareable.com har ligeledes testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, Garmin Venu og Polar M430.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Venu, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polar M430, kan du klikke ind her.

Wired.com

Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk og har et online-univers, og hovedfokus ligger på, hvordan den fremadgående teknologi påvirker kultur, økonomi og politik. Wired.com skriver også om emner, der er mere ligetil og deriblandt også tests. Wired.com har nemlig her testet løbeuret Garmin Fenix 5s. Læs mere om testen hos Wired her.

Androidauthority.com

Androidauthority.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer tips, nyheder og anmeldelser af Android-produkter samt andre gadgets. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Arstechnica.com

Det amerikanske magasin Arstechnica.com beskæftiger sig med nyheder, anmeldelser og analyser inden for kategorien IT. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som har fået en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Mobil.se

Mobil.se er Sveriges ledende online magasin, når det kommer til artikler og nyheder, der omhandler mobiltelefoner. Derudover tester og anmelder de også andre elektroniske produkter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 7 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

NYmag.com

Den amerikanske avis NYmag.com leverer nyheder og artikler fra ind- og udland inden for et hav af emner såsom politik, kultur, økonomi, underholdning med mere. Derudover laver de tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har de testet Garmin Vivoactive 4s, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Runningshoesguru.com

Runningshoesguru.com er et amerikansk sportsmagasin, der primært fokuserer på løbere og hjælper dem med at finde det bedste løbeudstyr på markedet. Det gør de blandt andet ved at anmelde produkter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Smartwatchseries.com

Smartwatchseries.com er et amerikansk magasin, der hovedsageligt beskæftiger sig med smartwatches. De skriver artikler om urenes specifikationer samt funktioner og sammenligner desuden også de forskellige modeller. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv

Stuff.tv er et amerikansk tech-magasin, der beskæftiger sig med emner inden for gadgets, teknik og elektronik. Derudover tester eksperterne også forskellige teknologiprodukter. I denne omgang har de testet Garmin Forerunner 245 Music, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du finder hele testen på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere til at foretage det bedste valg, når det kommer til forbrugerprodukter inden for teknologiens verden. Det gør de ved at teste og anmelde en lang række forbrugerprodukter heriblandt GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music og Garmin Vivoactive 4.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, der løbende tester og anmelder en bred vifte af forbrugerprodukter. Herved får forbrugerne nemmere ved at finde frem til de helt rigtige produkter på markedet. I denne omgang har de testet og anmeldt Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Garmin Venu, kan du klikke ind her.

T3.com

Det britiske tech-magasin T3.com beskæftiger sig hovedsageligt med emner inden for teknologiens verden. Her kan der findes alt lige fra artikler til gode råd og guides. De tester også forskellige forbrugerprodukter såsom GPS-ure. I denne omgang har de testet og anmeldt Polar Vantage V, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

ZDnet.com

ZDnet.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer artikler, analyser og nyheder inden for emner såsom IT, teknologi og elektronik. De laver også anmeldelser af flere forbrugerprodukter såsom GPS-ure. Her har de testet og anmeldt Polar Vantage V, Garmin Vivoactive 4 og Garmin Venu.

Du kan læse hele anmeldelsen af Polar Vantage V her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Vivoactive 4 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Garmin Venu her.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme