Bluetooth højtaler test 2019 – Her er de bedste Bluetooth speakere – Testvinder Guide

4

I denne Bluetooth højtaler test ser vi nærmere på de bedste Bluetooth-højtalere på markedet netop nu. De er særdeles populære, blandt de yngre generationer er det traditionelle stereoanlæg på vej ud til fordel for at ”anlæg” med smartphonen som kerne og Bluetooth-høttalere som lydgivere. Det gør i praksis hele løsningen mobil, og det er nok en af de primære årsager til populariteten.

Bluetooth-højtalere fås i alle prisklasser og kvaliteter, men de fleste billige plastikhøjtalere kan langt fra løfte arven fra det stationære HiFi-anlæg. Det kan derimod flere af de bedre produkter på markedet, og det er dem, vi sætter fokus på her. Det betyder naturligvis også, at prisen følger med op. En god højtaler koster en del, og prisen bliver ikke lavere af, at der som regel er stor fokus på et ekstra kompakt design.

Denne artikel indeholder:
🔸
Gennemgang af de bedste og mest testvindende bluetooth højtalere på markedet nu
🔸 Gennemgang af de kilder vi har anvendt for at finde de bedste bluetooth højtalere

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bluetooth højtaler test 2019 – Her er eksperternes favoritter 

I nedenstående sektion finder du de bluetooth-højtalere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige højtalere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Ultimate Ears Boom 3

4 ud af 5 stjerner hos britiske WhatHiFi.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Wired.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Ultimate Ears Boom 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
727,00 Kr. 0,00 Kr. 727,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.693,00 Kr. 0,00 Kr. 1.693,00 Kr. Læs mere

 

Ultimate Ears Boom 3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer WhatHiFi.com, Trustedreviews.com, Techradar.com, Wired.com og Expertreviews.co.uk. Alle ekspertkilder er begejstrede for højtaleren, som de har givet gode bedømmelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af højtalerens praktiske design og gode lyd, hvilket er faktorer, som alle eksperterne fremhæver som fordele. Selvom eksperterne generelt er vilde med højtaleren, nævner flere af dem, at der ikke er en AUX-indgang, samt at bassen kunne være bedre.

Eksperterne: Stilren højtaler med god lyd og sjove funktioner
Ifølge de fem ekspertkilder er Ultimate Ears Boom 3 ”en solid opfølgning på Boom 2”. Flere eksperter nævner, at designet er ”stilrent” og ”trendy”, samt at højtaleren er forsynet med flere sjove funktioner.

Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at den kan flyde i vand og kommer med ”en magisk knap”, der gør det nemmere at indstille højtaleren, hvilket de er vilde med.

Dette er eksperterne fra WhatHiFi.com enige i, da de beskriver Ultimate Ears Boom 3 som værende ”sjov at bruge”.

Både Techradar.com og Wired.com nævner også højtalerens lyd som værende ”god og solid”. De skriver, at modellen leverer en solid lyd for alle, hvor Trustedreviews.com forklarer, at ”højtaleren er fantastisk, hvis man sætter pris på dens 360 graders lyd”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Ultimate Ears Boom 3. Dog nævner Expertreviews.co.uk kort, at de mener, at der mangler support for Bluetooth aptX.

Stødsikker og vandtæt højtaler med 360 graders lyd
Ultimate Ears Boom 3 er en opgraderet udgave af Boom 2, der kommer med flere nye funktioner.

Her får man en trådløs højtaler, der er IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og stødsikker. Man kan derfor tage den med på farten og medbringe den til fester m.m. uden problemer.

Højtaleren er forsynet med Bluetooth, så man kan afspille musik fra ens smartphone eller computer. Der er ligeledes mulighed for at lytte til spillelister fra musiktjenester som for eksempel Spotify, iTunes eller lignende.

Ultimate Ears Boom 3 kommer også med en 360 graders lyd, der er klar og balanceret samt med en dyb bas.

Med flere praktiske funktioner
Ultimate Ears Boom 3 er udstyret med en Magic Button, der gør, at man kan afspille, pause eller skifte sang ved blot en enkelt berøring på knappen, der er placeret på selve højtaleren.

Derudover har Ultimate Ears Boom 3 en spilletid på op til 15 timer. Den oplades med hjælp fra et USB-stik, der lader højtaleren op på cirka 2 timer og 45 minutter.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at betjene Ultimate Ears Boom 3 på en afstand på op til 45 meter. Højtaleren kan desuden forbindes til to enheder samtidigt, hvis man både ønsker at forbinde den til eksempelvis en smartphone og en anden højtaler.

Fordele ved Ultimate Ears Boom 3:
🔵 Med Magic Button
🔵 360 graders lyd
🔵 Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
🔵 15 timers spilletid
🔵 IP67 certificeret

Her kan du se en unboxing og opsætnings-video af Ultimate Ears Boom 3. Videoen er produceret af Ultimate Ears:

https://www.youtube.com/watch?v=ShMG0okeU6o

JBL Charge 4

4.5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com  
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside PCmag.com 
Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk  
4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com

JBL Charge 4

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.069,00 Kr. 0,00 Kr. 1.069,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
2.010,00 Kr. 0,00 Kr. 2.010,00 Kr. Læs mere

 

Både Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com har testet og anmeldt JBL Charge 4, som de har givet en god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Techradar.com og PCmag.com især er vilde med højtalerens solide lyd, er Which.co.uk og Tomsguide.com begejstrede for modellens holdbare batteri.

Eksperterne finder generelt mange fordele ved højtaleren, men nævner også, at JBL Charge 4 tager længere tid at oplade end andre sammenlignelige modeller på markedet.

Solid højtaler med smarte funktioner, ifølge eksperterne
Alle eksperterne kommer med rosende ord til JBL Charge 4, hvor flere kalder højtaleren for ”et godt køb”, hvis man ønsker en Bluetooth højtaler. Her skriver eksperterne fra Techradar.com, at JBL Charge 4 ”kan pumpe bas ud, der ikke overvælder, samt at den holder for evigt”.

Eksperterne skriver ydermere, at den kan ”oplade ens telefon nemt og hurtigt”.

Derudover hæfter eksperterne fra Tomsguide.com sig ved, at JBL Charge 4 kommer med flere ”smarte funktioner, så man kan bruge højtaleren til flere ting”.

PCmag.com nævner ydermere højtalerens ”gode lyd og bas”, hvilket de forklarer, som værende en af de største fordele. De skriver, at ”den spiller højt i forhold til dens mindre størrelse”, hvilket Which.co.uk også nævner flere gange.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. Flere af dem nævner dog, at højtaleren ikke kommer med 360 graders lyd, samt at kvaliteten ikke er den bedste, hvis man skruer for højt op, når det kommer til lyden.

Bærbar Bluetooth højtaler med lang spilletid
JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er udstyret med et genopladeligt Li-ion-batteri.

Dette batteri sikrer, at man får op til 20 timers spilletid, før det kræver, at højtaleren skal oplades. Man oplader højtaleren med hjælp fra et USB-kabel, der medfølger ved køb.

Endvidere er JBL Charge 4 vandtæt, så man kan tage den med på farten samt være tæt på vandet. Den kan derfor tåle regn samt dyppes hurtigt i vand uden, at den går i stykker.

JBL Charge 4 kommer desuden med en JBL-basradiator. Basradiatoren sørger for, at bassen er mere klar og fremtrædende ved afspilning af musik.

Solid højtaler med USB-port og indbygget strømbank
Med JBL Charge 4 får man en solid højtaler, der er fremstillet i et slidstærkt design. Man har desuden mulighed for at vælge flere forskellige farver ved køb af modellen, så man kan vælge den farve, man ønsker.

Ved opladning af JBL Charge skal man gøre brug af det medfølgende USB-kabel. Da højtaleren er forsynet med en USB-port, er der også mulighed for at oplade andre enheder, når man er på farten som for eksempel ens mobiltelefon.

JBL Charge 4 er udstyret med JBL Connect+. Med JBL Connect+ har man mulighed for at forbinde over 100 højtalere, så længe de understøtter JBL Connect+.

Fordele ved JBL Charge 4:
🔵 JBL-basradiator
🔵 Op til 20 timers spilletid
🔵 Kan oplade andre enheder på farten
🔵 Vandtæt
🔵 Solid og holdbar højtaler i flere farver

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Charge 4. Videoen er produceret af JBL:

https://www.youtube.com/watch?v=D4ZJP1NlEt4

Anker SoundCore

4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com
8.9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Soundguys.com

Anker SoundCore

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
461,00 Kr. 0,00 Kr. 461,00 Kr. Læs mere

 

De to amerikanske tekniksider Techhive.com og Soundguys.com har testet og anmeldt Anker SoundCore, som de begge har givet en god anmeldelse. Højtaleren har fået henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 8,9 ud af 10 stjerner.

Eksperterne forklarer, at de har givet højtaleren en god anmeldelse på grund af dens fremragende lyd og bas samt gode pris. De skriver dog også, at højtalerens lydkvalitet ikke er den bedste, når man kommer op i de højere toner.

Eksperterne: Højtaler med fremragende lyd og bas samt god batterilevetid
Ifølge de to ekspertkilder er Anker SoundCore en ”budgetvenlig højtaler”, der er forsynet med en ”fremragende lyd og bas”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techhive.com, at selvom Anker SoundCore er en mere prisvenlig model, kan ”dens lyd sammenlignes med andre store navne”, hvilket de mener er en fordel.

Dette er eksperterne fra Soundguys.com enige i og skriver, at Anker SoundCore kommer med en ”solid lyd”, der er ”fantastisk til prisen”.

Derudover nævner begge ekspertkilder også modellens batterilevetid som værende en fordel. De forklarer, at højtaleren ”kan holde længe”, hvorfor man ikke hele tiden skal oplade den.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Anker SoundCore, nævner Soundguys.com, at dens bløde plastikdesign ”tiltrækker fingeraftryk”, hvilket de mener er en ulempe.

Lang spilletid
Med Anker SoundCore får man en Bluetooth højtaler, der er fremstillet i et minimalistisk, let og kompakt design, så den er nem at have med på farten.

Anker Soundcore kommer med et indbygget batteri med stor kapacitet. Takket være batteriet kan højtaleren holde i op til 24 timer, før den skal oplades.

Derudover kommer højtaleren med en nyudviklet Spiral Bass Port, hvilket er en form for spiralformet subwooferfunktion.

Dette sikrer, at lyden er mere klar og fremtrædende både, når det kommer til selve lydniveauet og lydkvaliteten.

De to full-range drivere leverer desuden en kraftfuld stereolyd. Højtaleren kommer ydermere med mindre end 1 % harmonisk forvrængning, hvilket hjælper med at give en mere klar lyd.

Forbindelse på op til 20 meter
Anker SoundCore er udstyret med en Bluetooth 4.0-forbindelse, der rækker i op til 20 meter.

Hvis man ønsker en uafbrudt forbindelse, har man mulighed for at tilslutte sin telefon eller anden afspiller med et AUX-kabel.

Højtaleren er forsynet med en indbygget mikrofon, så man kan lave trådløse og håndfrie opkald via ens mobiltelefon.

Mikrofonen er støjreducerende, så det er nemmere at besvare et opkald, selv når man er på farten i mere støjende omgivelser.

Sidst men ikke mindst kommer Anker SoundCore med en 3,5 mm. audioport til forbindelse med enheder uden Bluetooth, hvis man har brug for det.

Fordele ved Anker SoundCore:
🔵 Rækkevædde på op til 20 meter
🔵 Med indbygget mikrofon
🔵 24 timers spilletid
🔵 Med Spiral Bass Port
🔵 Minimalistisk og holdbart design

Her kan du se en videoanmeldelse af Anker SoundCore højtaleren. Videoen er produceret af YouTube kontoen SounsGuys: 

https://www.youtube.com/watch?v=snxsnEHd4us

Marshall Stockwell

3 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
3,5 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com

marshall stockwell

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.201,00 Kr. 0,00 Kr. 1.201,00 Kr. Læs mere

 

Marshall Stockwell er blevet testet af 2 forskellige eksperter – Techradar.com og Pcmag.com – som begge giver modellen gode karakterer. Marshall Stockwell er produceret af det ikoniske mærke Marshall, der allerede er et kendt ansigt i musikbranchen med den traditionelle produktion af forstærkere.

Vintage-design
Marshall Stockwell er produceret til at ligne de klassiske Marshall-produkter med en særpræget vintage-stil, og eksperterne forklarer, at hvis man godt kan lide denne stilart, så vil Marshall Stockwell udseendemæssigt være et virkelig godt valg, for designet er meget velskabt med rigtig mange detaljer. Eksperterne nævner, at Marshall Stockwell’s design hurtigt vil blive et omdrejningspunkt i stuen.

Udmærket lyd
Eksperter forklarer, at Marshall Stockwell producerer en udmærket lyd, som er fint balanceret i forhold til de forskellige komponenter. Lyden forekommer både ren og klar, og man kan høre tydeligt definerede vokaler med en bas, der er doseret korrekt.

Marshall Stockwell har her en smart funktion, hvor man selv kan indstille, hvor kraftig bassen skal være. Herudover kan Marshall Stockwell virkelig spille højt, men skruer man meget højt op, så kommer det til at gå ud over lydkvaliteten.

God Bluetooth-funktion samt batteri
Eksperterne er generelt begejstrede for flere aspekter af Marshall Stockwell, og de hæfter sig også ved batterilevetiden. Marshall Stockwell er nemlig designet til at kunne blive taget med på farten (den er dog en smule tung til dette formål og er ikke vandtæt) og har et imponerende batteri, der kan levere musik i 25 timer, før det skal lades op.

Eksperterne lægger også mærke til, at Marshall Stockwell har en velfungerende Bluetooth-funktion, hvorved man kan styre musikken via sin telefon. Er man mere gammeldags, så er det også muligt at anvende en ledning plus benytte sig af knapper på modellen. Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

Marshall Stockwell måler 14,5 cm x 25,7 cm x 5,1 cm og vejer 1,2 kg.

Fordele ved Marshall Stockwell:
🔵
Flot og unikt Marshall-design
🔵 Gennemført vintage-udseende
🔵 God og velbalanceret lyd
🔵 Justerbar bas
🔵 Lang batterilevetid på 25 timer
🔵  Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en præsenationsvideo af højttaleren. Videoen er produceret af Marshall:

https://www.youtube.com/watch?v=G4hR75fu0lU

JBL Charge 3

✅ 9 ud af 10 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

JBL Charge 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

4 forskellige hold eksperter har testet modellen JBL Charge 3, og alle er de enige om, at her er tale om en virkelig velfungerende højtaler. JBL Charge 3 får lutter topkarakterer af ekspertpanelerne, som både tæller danske, svenske og internationale eksperter. JBL Charge er allerede en kendt serie, og JBL Charge 3 er den nyeste højtaler i den populære JBL Charge-serie.

Til mange formål
JBL Charge 3 er en meget alsidig højtaler, som man kan anvende både til stuen derhjemme og til at tage med på farten, idet den med sine knap 800 gram ikke vejer særlig meget. Hvis man ønsker at tage modellen med udenfor, så forklarer eksperterne med begejstring, at JBL Charge 3 har en virkelig god og beskyttende indpakning, som er utrolig vandafvisende – faktisk er den vandtæt helt ned til omkring en meter. Dermed kan JBL Charge 3 let benyttes til campingturen eller en tur på stranden.

JBL Charge 3 imponerer eksperterne på flere områder, og det inkluderer også batterilevetiden. JBL Charge 3 kan nemlig sagtens spille i omkring 20 timer uden at løbe tør for strøm.

God lyd med stærk bas
Ifølge eksperterne begejstrer JBL Charge 3 også på det område, der er et af de vigtigste: Lyden. JBL Charge 3 leverer nemlig en god og stabil lyd med en rigtig god balance mellem alle lydkomponenterne. Af og til kan der være lidt mislyd ved de meget høje toner, men modellen kan også spille meget højt. Derudover roses modellen for den gode bas, som er godt doseret i forhold til resten af lyden. Bassen lyder nemlig både kraftig og fast.

Mulighed for sammenkobling
JBL Charge 3 placeres i liggende form og ikke stående som mange andre højtalere. På oversiden findes knapper til at styre volumen, Bluetooth og JBL Connect og på bagsiden beskyttede udgange til oplader, USB og AUX. Et andet af JBL Charge 3’s højdepunkter er nemlig JBL Connect-funktionen, som tillader, at man kan koble JBL Charge 3 sammen med andre JBL-højtalere, hvorved man kan lytte til musikken i stereo. Man kan også koble højtalerne sammen og placere dem i hvert sit rum, sådan at der i alle rum i huset spilles samme musik – dette kaldes multi-room lyd.

Eftersom her er tale om en Bluetooth-højtaler, kan man styre JBL Charge 3 via netop Bluetooth på sin telefon, og så kan man lytte til musikken via telefonen. Der findes også en tilhørende app.

Som en ekstra funktion kan man slutte telefonen til modellen, hvis telefonen er ved at løbe tør for strøm, og så afgiver modellen strøm til telefonen.

Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

JBL Charge 3 måler 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm og vejer 770 gram. JBL Charge 3 fås i fem forskellige farver.

Fordele ved JBL Charge 3:
🔵
Alsidig højtaler som både kan bruges hjemme og ude
🔵 Vandtæt model
🔵 Lang batterilevetid på 20 timer
🔵 God lyd med kraftig bas
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth
🔵 Med JBL Connect kan modellen kobles sammen med andre højtalere

Du kan her se en præsenationsvideo af JBL Charge 3. Videoen er produceret af JBL:

https://www.youtube.com/watch?v=Yge4ygXDR1E

JBL Clip 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske Pcmag.com

JBL Clip 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
370,00 Kr. 0,00 Kr. 370,00 Kr. Læs mere
820,00 Kr. 0,00 Kr. 820,00 Kr. Læs mere

 

JBL Clip 2 har været testet af 3 forskellige testpaneler fra 3 forskellige lande. Her er tale om det svenske teknikmagasin M3.se, den amerikanske teknik-webside Cnet.com samt det engelske computermagasin Pcmag.com, som alle har vurderet JBL Clip 2 ud fra forskellige parametre som design, pris, lyd, brugervenlighed og generel kvalitet. Alle 3 testpaneler er begejstrede over JBL Clip 2 og giver modellen topkarakterer.

Smart og bærbar
JBL Clip 2 er en meget let, lille, rund og håndterbar højtaler med et moderne og ungdommeligt håndtag i form af en karabinhage. JBL Clip 2 kan dermed både placeres i hjemmet og tages med på farten, eftersom modellen har et batteri, der kan leve op til 8 timer på én opladning. JBL Clip 2 er netop designet til at komme med på tur, hvad enten der er tale om camping, vandring eller en tur på stranden.

Karabinhagen gør, at JBL Clip 2 kan hægtes på for eksempel tasken, og ydermere er modellen vandresistent, som gør, at vandsprøjt fra stranden eller en regnbyge ikke ødelægger modellen. Eksperterne har afprøvet dette aspekt, og de konkluderer, at JBL Clip 2 faktisk er utrolig vandresistent – ligefrem vandtæt.

Prisvenlig og god lyd
Eksperterne nævner, at JBL Clip 2 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en højtaler med god lyd og en budget-venlig højtaler i samme model. JBL Clip 2 er nemlig ikke så dyr, og samtidig leverer modellen en kraftig lyd, som imponerer i forhold til størrelsen.

Modellen svigter lidt ved de meget bastunge sange, men hører man mest musik uden meget dyb bas, så får lyden en god klang med nuancer og detaljer. Som et ekstra plus fremkommer der heller ikke forvrængninger på denne type musik, hvis man skruer højt op for lyden.

Mulighed for Bluetooth
JBL Clip 2 vil også være et godt valg for den forbruger, som både ønsker at anvende Bluetooth og almindeligt kabel, når det kommer til musikken. JBL Clip 2 kan nemlig begge dele, og vælger man Bluetooth, så kan man både lytte til egne spillelister eller streame musikken via telefonen, og man kan også anvende JBL Clip 2 til at foretage telefonopkald.

Som en ekstra smart funktion, der især er fordelagtig, hvis man ønsker at benytte JBL Clip 2 i hjemmet, er der mulighed for at koble flere JBL Clip 2-højtalere sammen og skabe stereo-lyd, som skaber en mere autentisk og dyb lytte-oplevelse.

JBL Clip 2 har en diamater på 9,4 cm og dybde på 4,3 cm og vejer 200 gram. JBL Clip 2 kan fås i farverne sort, blå, grå og rød.

Fordele ved JBL Clip 2:
🔵
Lille og rund højtaler, som er ideel til rejsen
🔵 8 timers batteri
🔵 Vandresistent
🔵 God og velbalanceret lyd
🔵 Kan anvendes alene eller kobles sammen med andre højtalere
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en præsentation af JBL Clip. Videoen er produceret af JBL selv:

https://www.youtube.com/watch?v=pUpOvwLE78Q

Bang & Olufsen BeoPlay M5

6 ud af 6 stjerner hos den danske avis Jyllands-posten.dk
5 ud af 5 stjerner hos det store engelske testmagasin Which.co.uk

Bang & Olufsen BeoPlay M5

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.699,00 Kr. 0,00 Kr. 4.699,00 Kr. Læs mere

 

Bang & Olufsen BeoPlay M5 har været testet af 2 forskellige testkilder, og her er tale om den danske avis Jyllands-posten.dk samt det store engelske testmagasin Which.co.uk.  Med Bang & Olufsen BeoPlay M5 er her tale om en lidt større model fra Bang & Olufsen, som imponerer begge ekspertpaneler og modtager absolutte topkarakterer.

Flot, stilren og slagkraftig højtaler
Bang & Olufsen BeoPlay M5 er et produkt fra den anerkendte danske virksomhed Bang & Olufsen, og derfor forventes også høj kvalitet fra Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Ifølge eksperter leverer Bang & Olufsen BeoPlay M5 dette med først og fremmest – og mest synligt – et rigtig flot og stilrent design, som passer ind i et moderne hjem. Modellen er rund og cylinderformet men er ikke særlig stor. Hurtigt opdager eksperterne dog, at udseendet narrer på Bang & Olufsen BeoPlay M5 – for her er tale om en meget kraftfuld højtaler.

Virkelig god og krystalklar lyd
Eksperterne kalder Bang & Olufsen BeoPlay M5 den smukkeste højtaler, de længe har set, men det er ikke kun det ydre, som imponerer. Bang & Olufsen BeoPlay M5 emmer af kvalitet fra første færd med aluminiumskive og uldstof, og lyden bliver både klar, høj og dyb, således at alle de vigtige komponenter er repræsenteret, og til sammen danner de en velfungerende og velbalanceret lyd.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 brillerer også på volumen, og eksperterne bemærker, at denne model ikke hører til i baggrunden, for lyden kan blive virkelig høj og let spille op til en højlydt fest.

Alene eller sammenkoblet
Bang & Olufsen BeoPlay M5 kan ifølge eksperterne anvendes på flere måder – både alene og sammenkoblet med andre højtalere. Begge anvendelsesformer fungerer godt, bemærker eksperterne, men prisen gør måske, at det bliver lidt dyrt at anskaffe sig flere Bang & Olufsen BeoPlay M5-modeller.

Når man vil lytte til musik, har man mange muligheder for forbindelse – man kan enten forbinde sin Bang & Olufsen BeoPlay M5 via Bluetooth til telefon eller tablet, anvende wifi eller med et kabel på god, gammeldags manér, og modellens 360 graders lyd sørger for, at lyden bliver lige god i alle dele af rummet.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 måler 18,5 cm x 16,5 cm x 16,5 cm og vejer 2,54 kilo.

Fordele ved Bang & Olufsen BeoPlay M5:
🔵
Kvalitetshøjtaler med meget flot udseende
🔵 Lille men kraftfuld højtaler
🔵  Lever god og velbalanceret lyd
🔵 Kan spille meget højt
🔵 360 graders lyd
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en lille præsentation af højttaleren. Videoen er udarbejdet af det amerikanske teknikmagasin Engadget.com:

https://www.youtube.com/watch?v=M3kYbHuKdqg

Bang & Olufsen BeoPlay A1

6 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
✅ Anbefalet af Aftonbladet.se
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

bang-olufsen-beoplay-a1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.459,00 Kr. 0,00 Kr. 1.459,00 Kr. Læs mere

 

Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1. Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd
I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

beoplay-a1

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler
Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Fordele ved BeoPlay A1:
🔵 Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
🔵 Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
🔵 Meget lang driftstid på en opladning
🔵 Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
🔵 Også velfungerende som speakerphone ved eksempelvis møder
🔵 Smart app til både IOS og Android

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com har her lavet en anmeldelse af B&Os trådløse højttaler:

https://www.youtube.com/watch?v=NAbaTxRVMow

Marshall Stanmore

Testvinder hos Lydogbillede.dk
✅ Topkarakter hos Meremobil.dk
✅ Topkarakter hos Ekstra Bladet
✅ Topkarakter hos Teknisk Ukeblad i Norge
✅ Topkarakter hos Ljudochbild.se
✅ Topkarakter hos Bestbuy.com
✅ Editor’s Choice hos PCmag i England
✅ Spitzenklasse hos Hifitest.de

 marshall-stanmore

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

 

Det legendariske mærke Marshall er normalt mest kendt fra den professionelle rock-scene, hvor de gennem årtier har været førende leverandør af blandt andet guitarforstærkere, højttalere og lignende udstyr. På det seneste har de dog åbnet op for salg til almindelige forbrugere, hvor blandt andet flere forskellige Bluetooth-højttalere nu er i handelen. En af de mindste modeller er Marshall Stanmore, og netop denne model har i den grad taget anmelderne med storm på det seneste. Der er dog ikke tale om en transportabel højttaler som vanligt, men derimod en flytbar stationær enhed, som til gengæld fejer stort set alle andre trådløse højttalere af banen, når det kommer til lydtrykket.

I alle de tests vi har set, er anmelderne meget overraskede over lydtrykket fra Stanmore-højttaleren, selv om den med sine dimensioner på 35 x 19 x 19 centimeter hører til blandt de relativt store modeller i klassen. Den kan spille kontinuerligt med 85 Watt uden forvrængning af lyden, og flere af anmelderne nævner den ligefrem som oplagt festhøjttaler eller direkte erstatning for et solidt, gammeldags stueanlæg.

Det alternative design imponerer og scorer topkarakterer
Som noget helt unikt har Marshall – i tråd med egen historie og tradition – valgt at udforme højttaleren som en klassisk guitarforstærker. Selv den medfølgende ledning til jackstik-forbindelse er udformet som en spiralledning, der minder meget om de ledninger, der traditionelt har været brugt til elguitarer.

Derudover er designet holdt i vintagestil med stærk inspiration fra rockens guldalder i 1960’erne og 70’erne. Kabinettet er betrukket med kunstlæder, og frontstoffet er præcist som man ville forvente fra datidens højttalere. Også kontrollerne til volumen, bas og diskant er klassiske manuelle potentiometre med store drejeknapper, ligesom power-knappen er en stor forgyldt vippekontakt. Det er gennemført på alle fronter, og flere af anmelderne giver absolutte topkarakterer for designet.

marshall-stanmore-hojtaler

Dedikeret rock-højttaler med flair for andre genrer
Designet afslører næsten på forhånd, at denne trådløse højttaler er målrettet mod rockfans, og det er da også den konklusion, de fleste testpaneler kommer frem til. Basenheden er perfekt til at gengive rockens trommer og basgange, og diskanten supplerer perfekt, når der rives i guitarerne. I praksis viser det sig dog, at højttaleren også er udmærket til blandt andet elektronisk musik og flere andre genrer.

Marshall Stanmore høster også topkarakterer i de fleste tests, når det kommer til byggekvaliteten. Konstruktionen er meget solid, og vægten sniger sig da også helt op på godt 5 kilo. En anden parameter, der trækker meget op i anmeldelser og tests, er det meget righoldige udvalg af tilslutningsmuligheder. Der er både Bluetooth i ekstra høj digital kvalitet, RCA/phono-bøsninger, optisk digital indgang samt mulighed for almindelig jackstik-tilslutning.

Hvis du ønsker at læse en endnu mere dybdegående marshall stanmore test, kan du klikke på linket.

Fordele ved Marshall Stanmore:
🔵 Et legendarisk mærke fra rockens storhedstid
🔵 Spændende og meget gennemført design i vintage-stil
🔵 Kan spille meget højt, og potentielt bruges som festhøjttaler
🔵 Afstemt klangmæssigt perfekt efter rockmusik
🔵 Meget solid konstruktion
🔵 Usædvanligt mange tilslutningsmuligheder

Du kan se en video anmeldelse af Stanmore højtaleren her:

https://www.youtube.com/watch?v=f_9ItC_5iHI

Bose SoundLink Mini II

5 ud af 5 stjerner hos Bestbuy.com
✅ Editors choice hos Pcmag.com
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu

bose-soundlink-mini-ii

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.497,00 Kr. 0,00 Kr. 1.497,00 Kr. Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

 

Bose er nok mest kendt for Hifi-højttalere i den lidt dyrere ende, men den nye Bluetooth-højttaler SoundLink Mini II har et meget fair prisniveau. Faktisk hører den til i den billige ende i klassen. Modellen er en forbedret udgave af den tidligere SoundLink Mini. Designet er dog fortsat det samme lækre og solide aluminiumskabinet, som med sine mål på blot cirka 18 x 5 x 5 centimeter let kan holdes i én hånd.

På trods af de små dimensioner, vejer Bose SoundLink Mini II dog alligevel 670 gram, og det vidner om et kompakt kvalitetsprodukt, hvilket flere af anmelderne også nævner. Årsagen er blandt andet et større batteri, som nu har en kapacitet på 10 timers musikafspilning, hvilket vil kunne stille de fleste tilfreds. Opladningen foregår meget bekvemt i den medfølgende ladestander eller alternativt med et almindeligt USB-kabel.

Avancerede voice-funktioner til Bluetooth-parring
Selv om der kan være forskellige alternative tilslutningsmuligheder til trådløse højttalere, er det langt overvejende Bluetooth-forbindelsen, der benyttes, og her brillerer Bose SoundLink Mini II ifølge flere af anmeldelserne. Selve parringen med musikkilden kan i nogle tilfælde volde lidt besvær, men med denne model kan det klares på sekunder. En indbygget voice (behagelig kvindestemme) informerer om både batteriniveau og detaljer omkring den trådløse tilslutning. Med denne højttaler er det endvidere muligt at forbinde to forskellige kilder simultant.

En af de øvrige nyheder i den nye Bose SoundLink Mini II er en indbygget mikrofon, som gør det muligt at bruge enheden til egentlige konference-opkald eller som håndfri speakerphone. Det er selvfølgelig ikke en primær funktion for en Bluetooth-højttaler, men den er rar at have, og belaster tilsyneladende ikke prisen.

bose_soundlink_mini_speaker

Rigtig god lyd med alle musikgenrer
Den primære funktion for en trådløs højttaler er naturligvis at levere god lyd, og her lever Bose op til sit ry, og leverer fantastisk lydkvalitet til pengene. Flere af testpanelerne bemærker dog, at den indbyggede signalprocessor håndterer basfrekvenserne lidt forskelligt, alt efter volumenindstillingen. Men det konkluderes samtidigt, at det er en nødvendighed, hvis en højttaler som Bose SoundLink Mini II skal kunne levere en velfunderet bas på trods af den lille størrelse. Vurderingen er generelt, at modellen outperformer de fleste andre trådløse højttalere med tilsvarende dimensioner, når det handler om overbevisende bas.

Selv ved høje lydtryk spiller Bose SoundLink Mini II rent og uden forvrængning i hele lydspektret, og den klarer uden problemer alle musikgenrer. Modellen gengiver alle lydgenrer næsten perfekt, og spiller rigeligt højt til en almindelig stue. Samtidig gør de små dimensioner denne højttaler til en perfekt rejsepartner. Skal der for alvor spilles op til fest i større lokaler, er den lille Bose SoundLink Mini II dog ikke det bedste valg.

Fordele ved Bose SoundLink Mini II:
🔵 Velkendt og afprøvet design med flere forbedringer
🔵 God og solid konstruktion
🔵 Batterilevetid på 10 timer og nem opladning med ladestander eller USB
🔵 Smarte voice-funktioner letter blandt andet parring
🔵 Indbygget mikrofon til speakerphone-brug
🔵 Utrolig stor bas i forhold til den kompakte størrelse
🔵 Velegnet til alle musikgenrer


Libratone Zipp Mini

8 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ Testvinder hos tyske Chip.de

libratone-zipp-mini-bluetooth-hojtaler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
997,00 Kr. 0,00 Kr. 997,00 Kr. Læs mere
1.308,00 Kr. 0,00 Kr. 1.308,00 Kr. Læs mere
1.308,00 Kr. 0,00 Kr. 1.308,00 Kr. Læs mere

 

Som navnet også antyder, er Libratone Zipp Mini en miniudgave af den populære Libratone Zipp, men den nye udgave er lidt mindre, og kommer dermed ned i mellemprislejet. Kender du ikke allerede højttaleren, skal det nævnes, at ”Zipp”-delen i navnet relaterer til højttalerstoffet, som på smarteste vis kan lynes af. Det er muligt at købe stoffet i forskellige farver, således at man kan vælge sine favoritfarver og skifte mellem den med et snuptag.

Med Libratone Zipp Mini får du en lille ”termoflaske” med en højde på 22 centimeter og en diameter på 10 centimeter. Det er måske lige stort nok til at putte i den tætpakkede taske, men den er fin til at flytte rundt i hjemmet, tage med ud på terrassen eller medbringe i sommerhuset. Og i kraft af størrelsen er der til gengæld blevet plads til et sæt gedigne højttalerenheder med separat bas og diskant. Det skinner igennem på lyden, som ifølge anmelderne er præcis og naturtro i hele spekteret. En yderligere fordel er den runde udformning, som udstråler lyden ens i alle retninger – 360 grader.

Mange funktioner til prisen
Batterikapaciteten ligger nogenlunde på niveau med konkurrenterne i prisklassen – omkring 10 timers spilletid på en opladning. Men den lille sag overrasker, idet Libratone også har fået plads til ægte multirums-funktioner. Det betyder, at du fra din smartphone kan styre op til 16 højttalere, der er placeret i husets forskellige rum.

Til formålet kan du downloade en særlig app (fås både til IOS og Android), som giver dig fuld kontrol med den enkelte højttaler, både med hensyn til højttalerens og lytternes placering, samt justere lydbilledet på hver lokation. De enkelte højttalere forbindes let til det samlede setup via husets WiFi. Det er en funktionalitet, som ellers normalt kun ses på langt dyrere modeller.

libratone-zipp

Gode effektressourcer og betjening direkte på enheden
På trods af den forholdsvis beskedne størrelse yder Libratone Zipp Mini 60 Watt med sine indbyggede klasse-D forstærkere. Libratone er selv lidt forsigtige, og anbefaler enheden til mindre rum, men af anmeldelserne fremgår det, at den lille højttaler i praksis nok kan klare lidt mere end som så. Det hjælper naturligvis med, at det smarte design også inkluderer en håndledsstrop i læder. Som oftest vil man være tilbøjelig til at tage den med rundt både ud og inde. Så kan man altid have den stående lige i nærheden, og så er der absolut ingen problemer med at opnå et rigeligt lydtryk uanset humør.

Du kan naturligvis streame trådløst til Libratone Zipp Mini som en normal Bluetooth-højttaler, men modellen understøtter også eksempelvis Spotify Connect, så den kan afspille musik selvstændigt. Det kan dog styres fra mobilen, og derudover er der i toppen af højttaleren et touch-felt til manuel direkte betjening.

Fordele ved Libratone Zipp Mini:
🔵 Mange muligheder for designtilpasninger via udskifteligt stof
🔵 Nem at flytte og hænge op ved hjælp af læderstroppen
🔵 Gode højttalerenheder og 360 graders lydudstråling
🔵 Multirumsfunktion med op til 16 tilsluttede højttalere
🔵 Understøtter både WiFi, Bluetooth og selvstændig streaming
🔵 Kraftige klasse-D forstærkere med 60 Watt ydelse

Du kan her se en video, hvor de forskellige funktioner og lydkvalitet gennemgåes:

https://www.youtube.com/watch?v=kNGmN49WEmA

Marshall Kilburn

10 ud af 10 stjerner hos Tek.no
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk (6 stjerner for kvaliteten)

marshall_kilburn

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.707,00 Kr. 0,00 Kr. 1.707,00 Kr. Læs mere

 

Tidligere i gennemgangen behandlede vi den lidt mere stationære Marshall Stanmore, men Marshall har på det seneste også lanceret en regulær bærbar model med indbygget batteri, nemlig Marshall Kilburn, som på mange måder minder om Stanmore. Designet er baseret på guitarforstærkere i vintagestil, og er gennemført i alle detaljer på en måde, som virkelig lokker stjernerne frem hos anmelderne.

Da Marshall Kilburn er en ægte bærbar model, er den forsynet med en bærestrop, der er meget behagelig i brug. Det er også nødvendigt, da højttaleren med sine tre kilo er en anelse tungere end gennemsnittet for klassen. Det skyldes blandt andet den indbyggede oplader, hvor konkurrenterne typisk har laderen som en separat enhed. Modellen er dog også udstyret med et særdeles solidt batteri, der leverer musik på mellemstyrke i hele 18 timer på en opladning, og mellemstyrke er faktisk en hel del på Marshall Kilburn.

Ekstremt lydniveau fejer alle konkurrenter af banen
Marshall er først og fremmest kendt for professionelt rockudstyr med ekstreme effektudladninger, og det kommer i den grad til udtryk med Marshall Kilburn, hvis man skal tro anmelderne. Det er meget imponerede over det enorme lydtryk, der kan skabes med en batteridrevet højttaler, der trods alt kun måler 24 x 14 x 14 centimeter.

Lydtrykket ved fuld volumen er så kraftigt, at eksempelvis redaktionen på det norske teknikmagasin Tek.no mener at kunne føle lydtrykket på afstand – ganske uhørt for en transportabel Bluetooth-højttaler. Ikke desto mindre spiller enheden rent ved selv høje lydstyrker, hvor konkurrenterne typisk må give fortabt.

marshall-kilburn-hojtaler-bluetooth

Først og fremmest designet til rockmusik
Både design og ydelse indikerer rockmusik, og det er da også det segment Marshall Kilburn først og fremmest sigter efter. Den er perfekt til basgange, guitarsoloer og tunge trommepassager, mens stille delikat musik ikke er modellens spidskompetence.

Højttaleren har en stor basenhed monteret i midten, samt to diskanter på hver sin side af bassen. Det genererer et udmærket stereobillede for en enkelthøjttaler, hvis den står en smule på afstand. Helt optimalt er det ikke i alle situationer, men det gælder i øvrigt for alle enkelthøjttalere, hvor Kilburn faktisk klarer sig bedre end gennemsnittet.


Marshall Stockwell

8 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Techaeris.com

marshall-stockwell

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.201,00 Kr. 0,00 Kr. 1.201,00 Kr. Læs mere

 

Vi har allerede i artiklen gennemgået et par Bluetooth-højttalere fra Marshall, men Stockwell-modellen kommer vi ikke udenom heller. Marshall har traditionelt udelukkende beskæftiget sig med udstyr til den professionelle musikindustri, og det bærer de øvrige gennemgåede modeller også præg af i kraft af meget solide udførelser og kraftoverskud. I modsætning til de tidligere gennemgåede modeller er Marshall Stockwell dog en mere ”fuldblods-bærbar” model med en vægt på kun 1,2 kilo, der er mere sammenlignelig med andre trådløse højttalere i klassen.

Som sine brødre kan Marshall Stockwell dog spille endog rigtig højt, hvilket kom noget bag på redaktionen hos magasinet M3, da de i sommeren 2016 testede den relativt lille (efter Marshall-standard) højttaler på 26 x 14 x 4 centimeter. Den trådløse højttaler fra Marshall er ikke billig, men leverer til gengæld et lydbillede med god tyngde og naturlighed, selv ved høj volumen.

Lækkert design og lang batteritid
En af de ting der yderligere overraskede testpanelet var den lange batterilevetid. Specifikationerne opgiver en levetid på helt op til 25 timer, men det afhænger naturligvis af, hvor højt musikken spiller. I en praktisk test opnåede redaktionen 21 timer, og det er stadig markant mere end de fleste andre højttalere i klassen kan præstere.

Generelt er der roser til designet, der som de andre modeller fra Marshall læner sig op ad det klassiske design for guitarforstærkere fra rockens storhedstid i 60’erne og 70’erne. Det giver sig blandt andet udslag i rigtige drejeknapper til kontrol af volumen, bas og diskant. En særlig detalje ved netop Stockwell-modellen er dog, at betjeningspanelet kan sænkes ned i kabinettet under transport, så potentiometrene beskyttes.

marshall_stockwell_speaker

Fordele ved Marshall Stockwell:
🔵 Lav vægt på blot 1,2 kilo
🔵 Usædvanlig kraftig lyd i forhold til størrelsen
🔵 Ekstra lang batterilevetid
🔵 Klassisk retro-design i gennemført stil
🔵 Manuelle betjeningsknapper på højttaleren
🔵 Særlig beskyttelsesfunktion til transport


Libratone Too

✅ Topscorer hos Chip.de

Libratone Too bluetooth hojttaler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
970,00 Kr. 0,00 Kr. 970,00 Kr. Læs mere

 

Danske Libertone har her skabt en kompakt bluetooth højttaler der måler måler 21 x 6,5 x 5,9 cm og vejer 588 gram. Den er rørformet, og er opbygget således at den giver 360 graders lydspredning.

Denne model har ifølge producenten en batterilevetid på ca. 12 timer pr. opladning, ved afspilning ved normal lydstyrke.

Libratone hojtaler ved stranden

Den har en række nyttige funktioner, som eksempelvis mulighed for trådløs parting med andre Libratone højttalere, samt mulighed for at tilkoble to telefoner til enheden på samme tid.

Det er også værd at bemærke at denne model er vandafvisende, så man skal ikke være bange for at den bliver våd. Den kan både klare regn, samt at få spildt en drink ud over sig.

I anmeldesen hos Chip.de skriver anmelderne at den holder bluetooth signalet klart, med en afstand til telefonen på op til 13 meter, og den klarer også at modtage signal gennem en lukket dør. Ifølge deres test, så holdte batterilevetiden i mere end 20 timer, hvilket altså er markant længere end de 12 timer som producenten lover at den minimum holder.

Udvalgte fordele ved Libratone Too:
🔵 360 graders lydspredning
🔵 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
🔵 Kan parres med andre libratone højttalere
🔵 Vandafvisende
🔵 Kraftige højttalere giver god lyd
🔵 Lille og kompakt

Du kan se en præsentationsvideo fra producenten her:

https://www.youtube.com/watch?v=X741RFlbEOI

Libratone One Click

✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 3,8 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk

Libratone Click One bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
497,00 Kr. 0,00 Kr. 497,00 Kr. Læs mere
740,00 Kr. 0,00 Kr. 740,00 Kr. Læs mere
832,00 Kr. 0,00 Kr. 832,00 Kr. Læs mere

 

Dette er endnu en anmelderrost trådløs bluetooth højttaler fra danske Libratone.

Denne model har Libratone et justerbart design, hvilket gør at du kan tilpasse den til de forskellige sitautioner hvor den skal bruges. Se mere om denne funktion i videoen.

One Click har en 3″ woofer, 1″ tweeter og to passive drivere til 360° lyd, hvilket giver en rigtig god lyd. Magasinet Lydogbillede.dk skriver også at den klarer sig bedre end de fleste, når det kommer til lydkvaliteten. De skriver at man glemmer at der er tale om en forholdsvis billig højttaler, fordi lyden er så imponerende.

De skriver dog også samtidig at Libratone Click ikke er nogen decideret ”party højttaler”, hvilket de forklarer at ingen rejsehøjttalere på markedet kan anses som.

Men den beholder sin gode lyd op til sin grænse ved 88 dB, hvilket betyder at den sagtens kan spille op til fest, uden problemer.

Man skal være klar over at denne højttaler ikke kan sammenlignes med stationære dyrehøjttalere. Hvis man vælge at købe denne højttaler, så får man en rejsehøjtaler som leverer topkvalitet indenfor sin kategori. Som en af test anmelderne skrev, så lavede han den fejl at slukke for sine Pioneer VSX-1131 AV-recievere og hans Sony studie højttalere, inden at testede Libratone Click, hvilket man ikke bør gøre da lyden naturligvis er i en anden kategori ved sådanne stationære højttalere.

Libratone-One-Click bluetooth hoejtaler

Når det kommer til designet, så beskriver kritkerne som værende ” Meget pæn og minimalistisk i sit udtryk”. Den er desuden også vandafvisende, hvilket man være en stor fordel hvis den bruges udendørs eller til fest, hvor den kan risikere at få spildt drikkevarer ud over sig.

Installation af Libratone Click beskrives som at værende meget simpel, da man blot skal tænde for den, og så er det bare at finde dens bluetooth navn på sin telefon, tablet eller computer, så er man i gang.
Der er mulighed for at parre højttaleren med to telefoner af gangen, og du har også mulighed for at slutte flere Libratone højttalere til en telefon, hvis du eksempelvis har brug for en højttaler i hver ende af lokalet.

Ifølge producenten holder den batterilevetid op til 12 timer på en opladning, hvilket anmelderne også er enige i.

Til sidst bør det også nævnes at der findes en App til Libratone, som blandt andet giver mulighed for at lave “Soundspaces”, hvilket forsimplet betyder ”flere lydzoner”.

Udvalgte fordele ved Libratone One Click:
🔵 Vandafvisende
🔵 Får ros for dens gode lyd
🔵 360 graders lydspredning
🔵 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
🔵 Kan parres med andre libratone højttalere
🔵 Justerbart design

Du kan se en præsentationsvideoen af højttaleren her:

https://www.youtube.com/watch?v=sxQwDRNdcMU

JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

 4,5 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3
 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
 4 ud af 5 stjerner hos britiske Pcmag.com
 3,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Digital Trends

JBL - Boombox

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.985,00 Kr. 0,00 Kr. 2.985,00 Kr. Læs mere
3.490,00 Kr. 0,00 Kr. 3.490,00 Kr. Læs mere

 

Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL er blevet testet af 4 eksperter, der alle giver produktet en høj karakter. Denne model er fra mærket JBL, der er kendt for at lave lyd- og musikprodukter. Med deres JBL Boombox er der mulighed for at høre musik hele døgnet rundt.

Simpelt og kompakt design
Denne model er utrolig simpel med et kompakt design, selvom den vejer lidt over 5 kilo og måler omkring 50 centimeter i bredden. Det er en ret tung højtaler, som man ikke nødvendig har lyst til at bære meget rundt på. Men som Techradar.com beskriver det, er det den perfekte højtaler til eksempelvis en udendørsbegivenhed.

I toppen af højtaleren er der et bærehåndtag, hvor produktnavnet er indgraveret. På produktets forreste del finder man alle funktionsknapperne, hvilket der er seks af i alt: Bluetooth, volumen, afspil/pause, skifteknap og JBL Connect +.

På modellens nederste del er der en batteriindikator, der med dens fem LED-lys viser, hvor meget strøm der er tilbage.

På bagsiden er der en stikkontakt, to USB-porte samt en ekstraindgang. Der er en tilknyttet app til både Android og iOS, hvor man kan ændre lyden samt parre højtaleren med yderligere kompatible enheder med mere.

God lyd med 24 timers batterilevetid
Højtalerens indbyggede Li-ion batteri er omkring 20.0000 mAh og giver op til 24 timers batterilevetid. Dette er forudsat, at man spiller moderat højt og ikke oplader andre enheder via højtalerens USB-porte.

Højtalerens lyd har af flere eksperter fået ros, da den kan spille ”virkelig højt” som M3 udtaler. Der er enighed om, at udendørsfunktionen – når det kommer til lyden klart er den bedste – med en klarere og mere fuldendt lyd.

Pcmag.com er særligt begejstrede over lydens performance, når det kommer til bassen og de høje toner.

Vandtæt højtaler med bluetooth indbygget mikrofon
Denne højtaler har en IPX7 rating, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i op til 1 meters vand i en kort periode uden at tage skade. Det er derfor en højtaler, der sagtens kan bruges i nærheden af poolen, og man skal heller ikke bekymre sig om at glemme den udenfor i regnen. Ifølge eksperternes tests har højtalerens mikrofon vist sig at være god. De kunne forstå hvert et ord, som de optag, og den Bluetooth-indbyggede mikrofon kunne levere en relativ god lyd.

Fordele vedJBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højttaler:
🔵 Bombastisk basrespons
🔵 God udendørs ydeevne
🔵 Vandtæt
🔵 Oplader to enheder på én gang
🔵 Batteriets levetid er på 24 timer


MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

✅ Anbefalet af norske Tek.no
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos det danske teknikmagasin Recordere.dk

MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
736,00 Kr. 0,00 Kr. 736,00 Kr. Læs mere
745,00 Kr. 0,00 Kr. 745,00 Kr. Læs mere
769,00 Kr. 0,00 Kr. 769,00 Kr. Læs mere
1.199,95 Kr. 0,00 Kr. 1.199,95 Kr. Læs mere

 

MOVEit er en Bluetooth højtaler fra firmaet SACKit. Den kan både tilkobles Wi-Fi og Bluetooth samt forbindes til Spotify Connect og Airplay.

Med dens 2200 mAh batteri er der mulighed for at tage denne model med ud i haven og spille op til 8 timers musik uafbrudt.

Denne model beskrives af eksperterne fra Tek.no som en højtaler, der kan passe ind alle steder. Med dens minimalistiske design passer den både ind i ens stue, i ens køkken eller udenfor i ens have.

Denne model er en større højtaler, men med et kompakt håndtag er den stadig nem og hurtig at flytte rundt på og tage med sig. Håndtaget er et hul i den hvide plastikbagside. Det hvide plast udgør rammen af højtaleren, hvilket Tek.no især er vilde med, da det ’løfter designet’ til et andet niveau.

God lydkvalitet
Både Tek.no og Recordere.dk er enige om, at MOVEit leverer en fantastisk lydkvalitet. Begge eksperter er imponerede over lyden, som de mener er en rigtig god oplevelse. Der er blevet afprøvet et væld af forskellig musik på denne højtaler, som viste sig at kunne klare det hele med en rigtig god lyd.

Nem betjening og opsætning
Hvis man er i besiddelse af to forskellige højtalere, så får man endnu flere muligheder. Man kan nemlig tildele dem hvert sit rum ”multi-rum” og på denne måde styre musikken uafhængig af hinanden.

Man kan også koble dem sammen til et stereopar, hvilket siges at gøre noget rigtig godt for lyden ifølge eksperterne. Opsætningen af højtaleren er utrolig simpel, da man blot skal koble den på enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App fra SACKit
SACKit har lavet en applikation, som man kan gøre brug af, hvis man køber MOVEit højtaleren. Selve applikationen er utrolig nem at finde rundt i og giver en mulighed for at finde et væld af radiostationer, musik med mere. Man kan eksempelvis også gøre brug af Spotify Connect, hvis man er abonnent hos Spotify.

Hvis man gerne vil have mulighed for at høre noget musik som ens gæster har med, så kan man blot sørge for dette via Bluetooth-funktionen. På denne måde kan ens højtaler blive forbundet til Bluetooth, og man kan høre lige, hvad man har lyst til.

Fordele vedJBL – MOVEit Wi-Fi & Bluetooth:
🔵 Nem og overskuelig applikation
🔵 Tilkobling til Bluetooth
🔵 Flot design
🔵 Nem betjening
🔵 God lyd


Pure – Evoke H6  

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Whathifi.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ 88 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Pure - Evoke H6

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.671,00 Kr. 0,00 Kr. 1.671,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

Pure Evoke H6 er en helt almindelig og klassisk DAB-radio. Den har alt lige fra en FM-tuner, en DAB-tuner og Bluetooth. På denne måde kan man streame trådløst med hjælp fra andre Bluetooth enheder. Det er en utrolig moderne Bluetooth-radio, der kan bruges sammen med tablets, mobiler eller lignende.

Fordelagtige funktioner og et simpelt design
Evoke H6 har et moderne udseende, der vil falde i god jord hos nogen, mens andre ikke vil kunne lide dette form for design. Ikke mindst er designet moderne, men det er også simplificeret. Den har en plastikflade sammen med træ, hvorfor det er et mix-match af to forskellige materialer. Midt på radioen er der en farveskærm, som viser radiostationernes programinformation.

Under skærmen er der forskellige knapper, hvor man kan styre indstillingerne. Med DAB- og FM-stationer har Evoke H6 som sagt også en Bluetooth-forbindelse til trådløs afspilning samt et hovedtelefonstik, hvorfor man kan høre musik på den måde, som man har lyst til.

Solid lydkvalitet
Alle tre eksperter, Good Housekeeping Institute, Whathifi.com og Trustedreviews.com, er enige om, at Evoke H6 har en udmærket og solid lydkvalitet. Good Housekeeping Institute beskriver lyden som værende en god performance, hvor Whathifi.com beskriver lyden som solid og høj.

Eksperterne forklarer, at Evoke H6 producerer en fin lyd, der balanceres fint med en anstændig mængde af detaljer i vokalen.

Bluetooth-funktion og batterilevetid
Evoke H6 fra Pure har en god Bluetooth-funktion og forbindelser, der gør, at man kan afspille musik, der er gemt på sin mobiltelefon eller tablet. Det er enkelt og ligetil at sætte op og komme i gang med, da man blot skal ind og finde Bluetooth-forbindelsen, hvilket kan gøres nemt og hurtigt.

Evoke H6 har ikke den længste batterilevetid på markedet, når det kommer til disse produkter, men den kan sagtens spille i en god rum tid. Men til gengæld er der mulighed for at tilkøbe et ChargePak batteri, så man altid kan bruge produktet på farten.

Fordele ved Pure – Evoke H6:
🔵 Bluetooth-forbindelse
🔵 To alarmer
🔵 Solid lydkvalitet
🔵 Gode funktioner til radioafspilning
🔵 Moderne design


SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler 

✅ 3,9 ud af 5 stjerner hos det danske teknikmagasin Recordere.dk
✅ 4 ud af 6 stjerner hos danske Mobilsiden.dk

SACKit - WOOFit Go

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,95 Kr. 0,00 Kr. 599,95 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

 

To eksperter har vurderet WooFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra danske SACKit, hvor de begge har givet den en god vurdering med på vejen. Denne mindre Bluetooth-højtaler har et væld af fordelagtige funktioner i og med, at den er lille, kan tåle vand, spille i stereo-par samt har 8 timers batterilevetid.

Det er en lille og fin højtaler, der ifølge Mobilsiden.dk, især er imponerende i designet. Ifølge både Recordere.dk og Mobilsiden.dk er det en højtaler, der har skabt glæde hos både eksperter, men også hos forbrugere.

Lille højtaler med Bluetooth-forbindelse
WooFit Go-højtaleren fylder ikke meget mere end en lille æske med tændstikker. Det er en højtaler, som man kan have med på farten i tasken. Selvom højtalen er lille, så er lyden udmærket i sammenligning med en mobiltelefons lyd.

Eksperterne er enige om, at lyden ikke er fantastisk, men den er klart et godt alternativ til højtalerne i ens smartphone. På siden af højtaleren kan der findes et USB-stik. Men der kan også findes en tænd/sluk-knap, hvor der også er mulighed for at få gang i Bluetooth-forbindelsen.

Recordere.dk er især begejstrede for højtalerens gode rækkevidde, når det kommer til Bluetooth-forbindelsen.

Nem at installere og stereo-par
Nogle produkter kan være utrolig svære at komme i gang med. Med WooFit Go-højtaleren er installationen nemt og hurtigt klaret. To enheder kan have forbindelse til højtaleren på samme tid, og man kan både gøre brug af den via ens computer, smartphone eller tablet – hvorfor man kan forbinde to enheder på samme tid og skifte mellem afspilningen. Der er mulighed for at sætte WooFit Go-højtaleren i stereo-par, men her kan der kun gøres brug af en enhed ad gangen.

Indbygget mikrofon og vandafvisende
Med WooFit Go er der mulighed for at tage telefonopkald, da den har en indbygget mikrofon.

Eksperterne er glade for samtalens kvalitet, når det kommer til lyden og selve opfangelsen af ens stemme. Derudover er højtaleren vandafvisende. Dog skal man være opmærksom på, at den helst ikke skal under vand, men sagtens kan klare nogle enkelte dråber eller damp.

Fordele ved SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler:
🔵 Bluetooth-forbindelse med god rækkevide
🔵 Lille og fleksibel
🔵 Vandafvisende
🔵 Indbygget mikrofon
🔵 8 timers batterilevetid


Bang & Olufsen BeoPlay M3

✅ 5 ud af 6 stjerner hos danske Lydogbillede.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos australske Pcworld.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techhive.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos britiske teknikmagasin Pcmag.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos britiske teknikmagasin Techradar.com

BeoPlay M3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere

 

Beoplay M3 er blevet anmeldt og testet af i alt fem ekspertkilder. Alle fem eksperter har givet højtaleren topkarakterer, men er især imponerede over lydkvaliteten i forhold til højtalerens størrelse. Det er en flot højtaler, der med dens størrelse sagtens kan placeres i stuen eller køkkenet på et bord eller en reol.

Stilren, flot og lille højtaler
Bang & Olufsen Beoplay M3 er en højtaler fra den populære danske virksomhed Bang & Olufsen. På grund af dette forventes det også, at BeoPlay M3 vil være i utrolig høj kvalitet.

Ifølge de fem eksperter er designet først og fremmest stilrent og flot, når det kommer til denne højtaler.

Designet lever op til forventningen af kvalitet, da højtaleren først og fremmest er lille, og derfor passer fint ind i hjemmet på en reol eller en hylde. Højtaleren kan fås i flere forskellige farver, men er i alle farver enkel, stilren og flot.

God og tydelig lyd
En anden ting som eksperterne er enige om med Beoplay M3 er lydkvaliteten. De beskriver den alle som værende god og tydelig og klart en af de største fordele ved denne model. På trods af højtalerens størrelse, så er lyden rent faktisk imponerende i forhold til eksperterne fra Lydogbillede.dk.

Selve bassen er utrolig kraftfuld, hvorimod man også sagtens kan skabe plads til en bund såsom mellemtone eller diskant, hvilket kan gøres ved at nedjustere den kraftfulde bas. Alt i alt er eksperterne utroligt impornerede over lydkvaliteten, hvorfor man ikke skal lade sig narre af højtalerens størrelse.

Veludformet app til højtaleren og mikro USB-port
På højtalerens panel kan der findes en tænd/sluk-knap, en indstillingsknap, en 3,5 mm aux-indgang samt en mikro USB-port til opladning af mobile enheder. Dog findes der ikke en hovedtelefonfunktion i denne højtaler, da B&O forklarer, at det er en multi-room-højttaler.

Selve applikationen, der kan bruges til denne højtaler, er nem at betjene. Den hjælper en med at konfigurere højtaleren med ens netværk. Man kan streame til højtaleren via Wi-Fi eller Bluetooth. Hvis man har lyst til at spille på flere højtalere på en gang, så indeholder appen Google Cast, hvorfor det er en mulighed.

Fordele ved Bang & Olufsen BeoPlay M3:
🔵 Fantastisk lyd
🔵 Stilren højtaler
🔵 God størrelse
🔵 Bluetooth-forbindelse
🔵 Kraftfuld bas
🔵 Nem opsætning


Bang & Olufsen Beoplay P2

✅ 5 ud af 6 stjerner hos danske Lydogbillede.dk
✅ 5 ud af 6 stjerner hos danske Computerworld.dk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos britiske Techradar.com
✅ Anbefalet af britiske Pcmag.com

BeoPlay P2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

 

Bang & Olufsen er et anerkendt mærke på markedet, når det kommer til blandt andet højtalere. Beoplay P2 er ”lillebroren” til den populære højtaler A1. Den største forskel er dog, at P2 er en noget mindre højtaler end førnævnte.

Beoplay P2 er en af de billigste højtalere, man kan finde fra B&O. Dog er prisen stadig høj, hvorfor man skal være opmærksom på dette.

Eksperterne er enige om, at dette er en af de bedste mini-højtalere på markedet, som de har lyttet til.

Simpelt, enkelt og elegant design
B&O sørger altid for et simpelt men flot design. Dette er ingen undtagelse med højtaleren Beoplay P2, der har en størrelse, der passer perfekt til hjemmet. B&O har dog valgt at lave en lille detalje med en lædersnor, der hænger fra højtalerens ende. Dette sørger for, at designet bliver brudt på en enkel og smart måde. Højtaleren har en enkel knap i bunden, der kan bruges til at tænde og slukke den.

Derudover kan knappen også bruges til at skabe en Bluetooth-forbindelse. Når der er skabt en Bluetooth-forbindelse, kan man styre højtaleren via sin telefon, hvor man kan justere lydstyrken, skifte nummer med mere.

Nytænkende og innovativ betjening af højtaleren
Højtaleren har en anderledes betjening, da den har nogle funktioner, som man ikke finder på alle højtalere på markedet. Hvis man tapper et par enkelte gange på højtalerens gitter, vil der være mulighed for både at starte eller stoppe den nuværende afspilning. Hvorimod hvis man ryster højtaleren et par gange vil den skifte til et nyt nummer.

Hvis man har lyst til at ændre denne nytænkende betjening, så kan man nemt gøre dette ved brug af højtalerens applikation.

Pragtfuld lydkvalitet
Når man køber en højtaler fra B&O, så forventer man også, at den skal være i god kvalitet. Dette får man med Beoplay P2 – især når det kommer til lydkvaliteten.

På baggrund af højtalerens størrelse leverer den stadig, som eksperterne kalder det ’en imponerende lyd’.

Eksperterne er enige om, at højtalerens lyd er bedst, når den bliver hængt op eller står op i modsætning til, når den ligger fladt ned.

Fordele ved Bang & Olufsen Beoplay P2:
🔵 Imponerende lyd i forhold til størrelse
🔵 Smart betjening (der selv kan ændres)
🔵 Enkelt og simpelt design
🔵 Bluetooth-forbindelse
🔵 God pris


Bluetooth højtaler test – Disse kilder har vi gennemgået: 

Kilder til BeoPlay A1

Aftonbladet 🇸🇪
En af Aftonbladet journalister har skrevet omkring hans oplevelse med Beoplay i en lille artikel. Du kan læse han mening om højtaleren her.

M3 🇸🇪
Sveriges store gadget side M3 er kendt for at anmelde det nye teknik. De har også anmeldt Beoplay, i en test hvor hele 12 forskellige trådløse højtalere blev testet. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er Danmarks største testside inden for musik udstyr. De har lavet en lang og meget gennemarbejdet test af Beoplay, som du kan læse lige her.

Computerworld.dk 🇩🇰
Danmarks største online computermagasin har også haft Beoplay til test. Også her var de meget begejstret for den lille trådløse højtaler fra B&O. Du kan læse testen her.

Mobil.nu 🇩🇰
Mobil.nu har lavet en lille test af højtaleren, hvor de i alt har testet 6 forskellige bluetooh højtalere. Læs hele testen her.


Kilder til Marshall Stanmore

Meremobil.dk 🇩🇰
Hos Meremobil.dk har de lavet en god omfattende test af Marshall Stanmore højtaleren, som de kalder den ultimative rock’n’roll højtaler. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk gennemgår man i en test Marshall Stanmore højtaleren, som de giver 6 stjerner for dens kvalitetsindtryk, og de giver den stemplet ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen her.

Ekstrabladet.dk 🇩🇰
Danmarks største onlineavis har også kigget nærmere på højtaleren, som de er meget begejstret for, både kvalitet af materialer og lyd. De skriver blandt andet at den har autentisk design og tillidsvækkende kvalitet. Du kan læse testen her.

TU.no 🇳🇴
Det store norske teknik magasin tu.no har også kigget nærmere på højtaleren. Du kan læse hele deres gennemgang af Stanmore højtaleren her.

Ljudochbild.se 🇸🇪
Svenske ljudochbild.se har lavet en test af Marshall Stanmore højtaleren, hvor den både får topkarakter og bliver ”Specielt anbefalet”. Du kan læse hele testen her.

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har lavet en lille gennemgang af højtaleren på deres hjemmeside. Også her scorer den topkarakter. Du kan læse artiklen her.

Hifitest.de 🇩🇪 
Tyske Hifitest.de har også haft Marshall Stanmore til test, og her giver de den kommentarende ”Spitzenklasse” med på vejen. Du kan læse hele artiklen her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet en lang række brugeranmeldelser af produktet på deres hjemmeside. Du kan læse de mere end 400 brugeranmeldelser på deres hjemmeside her.


Kilder til Bose SoundLink Mini II

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har også haft Bose SoundLink Mini II til test. Du kan læse deres gennemgang af højtaleren ved at klikke her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet mere end 4500 brugeranmeldelser af Bose højtaleren på deres hjemmeside. Du kan læse hvad brugerne mener om denne bluetooth højtaler ved at klikke her.


Kilder til Sono Play 1

Computerworld.dk 🇩🇰
Sonos Bluetooth højtaler har været under loopen hos Computerworld, som har foretaget en god test af produktet, hvor de vælger at give den 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Det store amerikanske teknikmagasin whathifi.com har kigget nærmere på Sono Play højtaleren i deres test på deres hjemmeside. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Sonos Play 5

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk har lavet en test af Sonos Play 5, som de skriver har en fantastisk lyd og et stille ydre. Den bliver også belønnet med topkarakter af testpanelet. Du kan læse hele testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Amerikanske Whathifi.com har også lavet en grundig test af produktet, og også her ender de med at give højtaleren topkarakter. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk har man også gennemtestet produktet og også her får den topkarakter og bliver ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.


Kilder til Libratone Zipp Mini

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Danmarks største testmagasin indenfor lyd har haft Libratone højtaleren under loopen, hvilket har resulteret i topkarakter, hvor den blandt andet får 6 ud af 6 stjerner for dens funktionalitet.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Mobil.nu 🇩🇰
Også Mobil.nu har gennemgået højtaleren og er også begejstret for den lille og flotte højtaler. Du kan læse deres vurdering her.

Chip.de 🇩🇪 
Det store tyskeonline magasin har i 2017 gennemgået en lang række bluetooth højttalere, og givet dem karakterer efter hvor godt de klarer sig på forskellige fronter. Her blev Libratone Zipp Mini kåret til den bedste af alle. Du kan se opgørelsen her.


Kilder til Marshall Kilburn

Tek.no 🇳🇴
Det norske teknikmagasin Tek.no har testet Marshall Killburn højtaleren. De har skrevet en omfattende og god gennemgang af produktet, og ender med at give det 10 ud af 10 point. Du kan læse hele deres test her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede har også gennemgået Killburn højtaleren, og også her får den rosende ord med på vejen. Læs hele vurderingen af højtaleren her.


Kilder til Sony SRS-X77

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk er man svært begejstret for denne bluetooth højtaler fra Sony, som bliver belønnet med 6 ud af 6 stjerner af testpanelet. Den får også status som ”Specielt Anbefalet” på deres hjemmeside. Du kan læse hele artiklen her.


Kilder til Marshall Stockwell

M3 🇸🇪
Den store svenske teknikside M3 har set nærmere på Marshall Stockwell og testet både kvalitet af lyden og materialer. Du kan læse hele deres test her.

Techaeris.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin har også haft højtaleren til test. Her har man gennemgået alt fra lyd, design, batteritid, pris og meget mere. Du kan læse testen her.


Kilder til Philips BT6000

M3 🇸🇪
Svenske M3 har testet denne bluetooth højtaler fra Philips. Her gennemgår de lydkvaliteten og det overordnet indtryk af højtaleren. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også hos Lydogbillede har man gennemgået højtaleren og skrevet om de plusser og minusser der er ved denne højtaler. Du kan læse deres holdning her.


Kilder til Libratone Too

Chip.de 🇩🇪 
Tyske chip.de har lavet en artikel hvor de gennemgår 10 forskellige Bluetooth højttalere. Her er det Libratone der klarer sig bedste. Første pladsen går til Libratone Mini, imens Libratone Too bliver placeret på anden pladsen. Læs hele testen her.


Kilder til Libratone One Click

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Magasinet Lydogbillede.dk har lavet en meget dybdegående test af Libratone One Click, hvor en af magasinets eksperter testen højttaleren fra ende til anden. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Den danske elektronik hjemmeside recordere.dk har også haft Libratone One Click til test. I testen bliver der gået i detaljer omkring lydkvaliteten, design og meget mere. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay S3

Computerworld.dk 🇩🇰
Computerworld.dk er en dansk online webside, der beskæftiger sig med emner inden for computere, IT og teknologi. Her kan man både læse nyheder og få gode råd igennem for eksempel eksperternes viden, tests og guides. Her har Computerworld.dk testet Bang & Olufsen BeoPlay S3. Ønsker du at læse mere, kan du læse deres artikel her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af forskellige højtalere – blandt andet Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige højtalere inklusiv Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen samt at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på besøge deres hjemmeside her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Kilder til Marshall Stockwell

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet Marshall Stockwell. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet Marshall Stockwell. Du kan læse mere her.


Kilder til Sonos Play 1

Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet Sonos 1.  Ønsker du at læse mere, kan du besøge avisen her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er den største online-webside inden for forbrugerteknologi i Norge med over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests.

Her har Tek.no testet Sonos 1. Du finder hele artiklen her.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de helt store og traditionsrige engelske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har også fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Sonos 1. Du kan læse mere her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.


Kilder til JBL Charge 3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er en dansk teknik-/hifi-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Charge 3. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele deres artikel her.


Kilder til JBL Clip 2

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt websted med knap 25 år på bagen, som beskæftiger sig med nyheder, forums, guides, videoer, information og tests af forskellige teknik-produkter. Her har Cnet.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Clip 2. Du kan læse mere her.

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M5

Jyllands-posten.dk 🇩🇰
Jyllands-posten.dk er en dansk avis, som er grundlagt i 1871 og er en af Danmarks tre førende morgenaviser sammen med Berlingske Tidende og Politiken. Jyllands-posten.dk leverer journalistik både på print og digitalt og beskæftiger sig med nyheder, udland, indland, politik, erhverv, finans, forskning, kultur og sport men også forbrugerstof af og til. Her har Jyllands-posten.dk testet Bang & Olufsen BeoPlay M5. Ønsker du at læse mere, kan du besøge JP.dk her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen samt at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Kilder til JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

Digital Trends 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com informerer forbrugere om alt indenfor den digitale verden. De gør dette ved at skrive artikler, guides, nyheder, anmeldelser og tests om et væld af forskellige produkter. Eksperterne fra Digitaltrends.com har blandt andet testet modellen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL og givet den 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

M3 🇸🇪
Den svenske teknikside M3 skriver om et væld af forskellige forbrugerprodukter heriblandt Bluetooth-højtalere. De har taget et kig på Boombox Bærbar Bluetooth-højtaler fra JBL, som de har testet og givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Hos den store internationale webside Pcmag.com skriver de om alt indenfor teknologi, computere, hardware, IT med mere. De videregivere tests, guides, nyheder og et væld af artikler indenfor den teknologiske verden. Hos Pcmag.com har de blandt andet anmeldt og testen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL. De gav højtaleren 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com er et britisk teknikmagasin, som skriver om alt indenfor den teknologiske verden. Hvad enten det drejer sig om nyheder, guides eller anmeldelser kan man finde det på den internationale side. De har testet Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikhjemmeside, der tester og anmelder forskellige elektroniske produkter. Derudover skriver de også artikler og nyheder indenfor denne verden. Hos Recordere.dk har de taget et kig på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de har givet topkarakter – 4,6 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Tek.no 🇳🇴
Den norske side Tek.no er en af de største websider indenfor forbrugerteknologi i Norge. De har flere hundredetusinde læsere om ugen, der kan læse et væld af guides, nyheder, tests og anmeldelser hver eneste dag. Tek.no har kigget nærmere på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de giver en god anbefaling. Læs hele testen her.


Kilder til Pure – Evoke H6

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good HouseKeeping Institute er en britisk webside, der leverer viden og information til forbrugere, der er på udkig efter nemme løsninger. Det kan være alt lige fra opskrifter til økonomi og indretning. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute anmelder og tester også forskellige forbrugerprodukter som eksempelvis Bluetooth-højtalere. De har kigget nærmere på Evoke H6 fra Pure, som de har givet hele 88 ud af 100 point. Læs hele testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale side Trustedreviews.com foretager et væld af undersøgelser, anmeldelser og tests af en lang række af produkter. Hos Trustedreviews.com kan man finde en masse viden om et utal af produkter hver eneste uge. De har testet og anmeldt Evoke H6 fra Pure, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Whathifi.com skriver om forbrugerprodukter indenfor elektronik. De viderebringer et væld af artikler, guides, nyheder og tests hver eneste uge. For eksempel har de anmeldt Bluetooth-højtaleren Evoke H6 fra Pure, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Den danske webside Mobilside.dk leverer nyheder, guides og artikler om mobiltelefoni, elektronik og andre gadgets til danske forbrugere hver eneste uge. De har blandt andet testet og anmeldt WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikside, der skriver om alt, hvad der rører sig indenfor elektronikkens verden. De har taget et kig på WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 3,9 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk leverer de nyheder med alt, hvad der har med lyd og billede at gøre – heraf navnet. De leverer ikke kun nyheder, men skriver også diverse guides og anmeldelser, så det bliver lettere for de danske forbrugere at danne sig et indtryk af nyudkomne produkter. Hos Lydogbillede.dk har de anmeldt og testet BeoPlay M3 fra anerkendte Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Den internationale webside Pcmag.com leverer nyheder, guides, tests, artikler med mere indenfor computerens verden. Derudover skriver de også om alt indenfor elektronik, IT med mere. Pcmag.com har testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcworld.com 🇺🇸
Pcworld.com beskæftiger sig med hardware og software og skriver artikler, nyheder og guides indenfor disse emner. Dog kan man også finde forskellige anmeldelser og tests, når det kommer til specifikke produkter. De har blandt andet testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen på deres australske hjemmeside, som de giver 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techhive.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt de seneste nyheder indenfor home-teknologi. Det kan være alt lige fra babyalarmer til overvågningskameraer og underholdningsprodukter. Eksperterne fra Techhive.com har blandt andet anmeldt og testet BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 uf af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Techradar.com handler om alt, hvad der rører sig indenfor teknologiens verden. Her kan man finde alt lige fra nyheder, anmeldelser, artikler og guides om et væld af spændende produkter. Techradar.com har taget et kig på BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen Beoplay P2

Computerworld.dk 🇩🇰
Den danske side Computerworld.dk er en online hjemmeside, der leverer artikler indenfor teknologi, computere og IT. De skriver både om de seneste nyheder, de nyeste produkter og leverer diverse guides og tests. Hos Computerworld.dk har de kigget nærmere på modellen Beoplay P2 fra Bang & Olufsen. De har givet modellen 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Den danske online webside Lydogbillede.dk skriver om alt lige fra Foto & Video til Hjemmebiograf, Lyd, Mobiler, Højtalere og meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter, så forbrugere kan få en større viden, inden de investerer i et specifikt produkt. Hos Lydogbillede.dk har de blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇬🇧
Den britiske side Pcmag.com leverer artikler og nyheder indenfor alt, hvad der har med IT, teknologi og computere at gøre. De gør det nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad der er værd at vide indenfor denne verden. Pcmag.com skriver nyheder, guides, anmeldelser og tests af adskillige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet en god anbefaling. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇺🇸
Den internationale hjemmeside Techradar.com skriver om alt indenfor teknologi. Hvis man er interesseret i at vide mere om de seneste nyheder og guides indenfor teknologiens verden, skal man tage et kig på denne online webside. De leverer også anmeldelser og tests og har blandt andet vurderet Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Ultimate Ears Boom 3

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke ind her.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com fokuserer på teknologi og elektronik og skriver et hav af artikler, guides, nyheder m.m. inden for disse emner. Techradar.com anmelder og tester også produkter såsom højtalere. Her har Techradar.com testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en britisk testside, der foretager tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Du kan læse hele testen her.

WhatHiFi.com 🇬🇧
WhatHiFi.com er britisk side, der beskæftiger sig med emner inden for hjemmebiograf og elektroniske produkter. På siden kan man både finde nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har WhatHiFi.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen her. 

Wired.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Wired.com fokuserer på alt lige fra data til tele, IT, teknik og kommunikation. Wired.com kan findes online samt på tryk. På siden tester og anmelder de også produkter, hvor de her har testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til JBL Charge 4

PCmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler og nyheder om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. De skriver både informative artikler og guides samt tester forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet JBL Charge 4. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com skriver om alt inden for teknologi og elektronik og tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne med at tage det rette valg vedrørende teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder de blandt andet forskellige produkter, hvorefter anmeldelserne bliver videregivet til forbrugerne. I denne omgang har de testet højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et stort britisk testmagasin, der har en vision om at være forbrugernes hjælper i dagligdagen ved køb af nye produkter. Which.co.uk tester løbende forbrugerprodukter, hvor de her har testet og anmeldt JBL Charge 4.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Anker SoundCore

Soundguys.com 🇺🇸
Soundguys.com er en amerikansk teknikside, der leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelse af højtaleren Anker SoundCore, som de har givet 8,9 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techhive.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer artikler, anmeldelser og nyheder inden for home-teknologi. Her har de anmeldt og testet Anker SoundCore, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse