Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste Bluetooth-højttaler? 10 af de bedste trådløse højttalere baseret på test og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING juni 4, 2024.

Bedste Bluetooth-højttaler? 10 af de bedste trådløse højttalere baseret på test og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Trådløs frihed og lydkvalitet er essensen af en bluetooth højttaler. Du kan nyde dine yndlingsmelodier og podcasts, uanset hvor du er, blot ved hjælp af din smartphone, hvilket også er grunden til, at de er så populære i dag.

I denne artikel kigger vi på bluetooth højttalere. Vi har samlet et udvalg af 10 forskellige modeller, der spænder over flere prisklasser og funktioner. Læs videre for at opdage fordelene og ulemperne ved hver enkelt, så du kan træffe det bedste valg for dig.

Seneste ændring:

Den 4. juni 2024 har vi opdateret vores artikel med en lille og let transportabel Marshall bluetooth-højttaler.

Tidligere ændringer:

10. april 2024

Vi har udvidet vores artikel om de bedste bærbare højttalere med Wavell Sound Master Move, en alsidig lydkompagnon, der er velegnet til både udendørs eventyr og grillaftener i baghaven, og som udmærker sig ved sit stilfulde stofhåndtag, der gør den nem at bære, og sit elegante design.

6. oktober 2023

Vi har rykket JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

18. juli 2023

Den 18/07/2023 opdaterede vi vores anmeldelser med nogle yderligere oplysninger. Vi fandt, at aBOOM+ er en god vandafvisende højtaler og har et batteri, der holder længe, mens aMAJOR 2 er en enkel og nem trådløs højttaler at have med på farten.

21. maj 2023

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af Bluetooth højttalere , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

16. maj 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 10 bedste bluetooth højttalere i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte bluetooth højttalere

Wavell Sound Master Move - kompakt og utrolig let bluetooth-højttaler

God værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell Sound Master Move:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • IPX5-klassificeret for vandtæthed
 • Tilbyder op til 10 timers batteritid
 • Designet med stofhåndtag til nem transport

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, at Wavell Sound Master Move med god grund skiller sig ud som et ekstremt solidt bud på en bærbar bluetooth højtaler. Med sin lille størrelse og meget lette design er højtaleren en oplagt ledsager til dig, der ofte er på farten. Derudover er vi vilde med, hvordan de intuitive afspilnings- og volumenkontroller gør det utrolig nemt for dig at betjene højttaleren, så du kan skifte mellem dine yndlingssange uden besvær. Og med en batteritid på op til 10 timer behøver du ikke at bekymre dig om, at musikken stopper lige foreløbig.

Selvom Wavell Sound Master Move ikke har understøttelse til multiroom, hvilket nogle lydentusiaster måske vil savne, så er vi af den overbevisning, at højttalerens bærbarhed og brugervenlighed mere end opvejer for det. Når alt kommer til alt, så ligger essensen af en bluetooth højttaler netop i dens evne til at bringe musik ind i vores liv, uanset hvor vi er, uden kompleksiteten ved en besværlig opsætning. Derfor er vores konklusion også, at Wavell Sound Master Move er en højttaler, der forener bekvemmelighed, kvalitet og modstandsdygtighed – alt imens du kan have den med overalt.

Fordele

 • Lille størrelse og let
 • Brugervenlig kontrol af afspilning og lydstyrke
 • Holdbar batteritid
 • Konsekvent og stabil Bluetooth-forbindelse

Ulemper

 • Mangler understøttelse af multirum

Med Sound Master Move får du den perfekte makker til ethvert udendørs event – lige meget om du skal ud i naturen eller bare til en hyggelig grillaften i baghaven. Med et lækkert stofhåndtag, der ikke bare er smart, men også stilfuldt, er højtaleren en let og elegant løsning. Du kan nemt sætte Move fast på din rygsæk, dit telt eller hænge den på en gren, og dermed sikre, at dine yndlingssange altid er på – uanset hvor du går, og hvor du skal hen.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell Sound Master Move

Specifikationer

 • Opladningstid: 3 timer
 • Bluetooth version: 5.0
 • Strøm: 10 W
 • Modstand: IPX5
 • App: ?
 • Parringstilstand: ?
 • Dimensioner: 8,1 x 16,9 kg
 • Vægt: 0,328 kg
 • Batteritid: 10 timer

Imponerende bærbarhed

Sound Master Move fører an, når det kommer til bærbar lyd og innovation. Med et let og kompakt design, der kun vejer 328 gram og måler 8,1 x 16,9 cm, er du sikret en overlegen lyd, som du kan have med dig alle vegne. Modellen har fysiske knapper til musikstyring, så du nemt kan skifte mellem sange, justere lydstyrken og meget mere – helt uden at røre din telefon. Det smarte design gør ikke kun oplevelsen bedre, men sikrer også, at højtaleren er en ideel rejsepartner – uanset hvor du tager hen.

Forbedret lydoplevelse med banebrydende funktioner

Sound Master Move forbedrer din lydoplevelse markant med sin True Wireless Stereo (TWS) teknologi, der gør det muligt at forbinde to Sound Master Move-højtalere til en enhed, hvilket giver dig en mere engagerende og imponerende lyd. Teknologien forbedrer kvaliteten af din lyd, så du får en oplevelse, der føles som om, du er til en rigtig livekoncert. Med en batteritid på op til 10 timer kan du desuden nyde din musik hele dagen – uden afbrydelser.

Og du behøver ikke at bekymre dig om højttalernes holdbarhed, da Sound Master Move har en vandtæthedsvurdering på IPX5, hvilket betyder, at den er velegnet til udendørs brug og kan modstå regn. Med Bluetooth 5.0 er du desuden sikret en stabil og hurtig forbindelse til alle dine Bluetooth-enheder, så du slipper for afbrydelser, mens du hører musik. Så uanset om du skal til træning, i bad med højttalerne eller bare slappe af derhjemme, er Sound Master Move det oplagte valg, når du vil have god lyd med på farten.

Hvis vi sammenligner Wavell Sound Master Move med en af de tidligere Wvavell-modeller, Wavell Sound Master 2, er en vigtig forskel Sound Master Moves Bluetooth 5.0-teknologi, som giver en mere stabil og hurtigere forbindelse end den ældre version. Det betyder hurtigere parring og færre afbrydelser, hvilket gør den nyere model til et bedre valg, når det kommer til f.eks. streaming af musik.

Hvad siger brugere og eksperterne om Wavell Sound Master Move?

Wavel er kendt for sit kreative design og imponerende ydeevne. En bruger udtaler: “Produkterne lever op til deres løfter, og både lyden og designet er i en klasse for sig.” Udtalelsen er et tydeligt bevis på, hvad kunder generelt mener om Wavel, herunder produkternes ergonomiske komfort, høje lydkvalitet og flotte design.

Samtidig modtager Wavels kundeservice ros for deres imødekommenhed og evne til at hjælpe, hvilket er med til at forbedre den samlede kundeoplevelse. Alt i alt er det tydeligt, hvor meget Wavel vægter ekspertise, værdi og kundetilfredshed.

Mere om Wavell Sound Master Move

Specifikationer

 • Opladningstid: 3 timer
 • Bluetooth version: 5.0
 • Strøm: 10 W
 • Modstand: IPX5
 • App: ?
 • Parringstilstand: ?
 • Dimensioner: 8,1 x 16,9 kg
 • Vægt: 0,328 kg
 • Batteritid: 10 timer

Marshall Kilburn II portable speaker - tydelig lydkvalitet til at rocke på farten

God mulighed for lydkvalitet

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Kilburn II portable speaker:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Signatur Marshall-lyd
 • Ægte stereofonisk 360 graders lyd
 • Ikonisk design

Forbrugsguidens vurdering

Når vi kigger på Marshall Kilburn II, er det tydeligt, at højttaleren skiller sig ud ved at give en solid og kraftfuld lyd – og så har den selvfølgelig også den ikoniske Marshall lyd. Den leverer en tydelig diskant med den velkendte Marshall ‘Crunch’, mens dens 360 graders lyd gør den oplagt til brug indendørs. Selvom du måske synes, den er lidt tung, så får du til gengæld en højttaler med en lang batteritid, hurtig opladning og et super robust design, som er inspireret af en guitarstrop – derudover får du også lige et retro look med i købet.

WVi tror ikke, at Kilburn II er den letteste højttaler på markedet. Til gengæld tiltaler den en mere klassisk æstetik og tilbyder en lydkvalitet i top, hvilket vi mener er vægten værd – bogstaveligt talt. Højttaleren er nemlig et bevis på, at Marshall altid leverer en imponerende lyd, og med sit bærbare design er den oplagt at tage med overalt. Så er du en true audiofil, der ikke ønsker at gå på kompromis med lyden, er Kilburn II bestemt værd at overveje.

Fordele

 • Klar diskant med Marshall's 'Crunch'
 • Unik Stereophonics til 360 graders lydprojektion
 • God batterilevetid og hurtig opladning
 • Godt lavet og holdbar
 • Leveres med guitarinspireret bærestrop

Ulemper

 • Kan føles tung
 • Egentlig kun egnet til indendørs brug

Hvis du leder efter noget specielt, er en højttaler fra Marshall et sikkert valg – især hvis du er til guitarmusik. Marshall Kilburn II er en lille, let bluetooth-højttaler med masser af power, der virkelig fremhæver de dybe guitarlyde i de fleste rocknumre, takket være den karakteristiske Marshall-lyd.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Kilburn II

Specifikationer

 • Batteritid: 20 hours
 • Opladningstid: 2,5 hours
 • Bluetooth version: 5.0
 • Dimensioner: 24,3 x 16,2 x 14 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Modstand: IPX2
 • Strøm: 36 W

Høj lydkvalitet med Marshall-signaturlyd

Med sin klassiske æstetik, der efterligner en traditionel Marshall-forstærker, og sin imponerende lydkvalitet, er Marshall Kilburn II et oplagt valg til musikelskere. Højttaleren, der leverer en rig og kraftfuld lyd, er udstyret med to 2-tommers dynamiske drivere med fuld rækkevidde, som sikrer en fordybende lytteoplevelse. Kilburn II er designet til at producere skarpe og klare høje toner samt en dyb og kraftfuld bas, der tilsammen skaber en imponerende lyd, som minder om en livekoncert. Især rock- og heavyentusiaster vil sætte pris på højttaleren, da den sikrer, at hver eneste guitarlyd og beat bliver leveret med en intensitet, der er både rå og samtidig veludført.

Unik lydprojektion

Kilburn II leverer med sit kraftfulde lydoutput en unik form for multidirektionel lyd – True Stereophonic, fra Marshall, som er med til at skabe en imponerende og omsluttende lydoplevelse. Højttaleren gør det muligt at fylde ethvert rum med lyd, så det føles, som om du er i centrum af musikken, uanset hvor højttaleren er placeret – det er altså den ideelle højttaler, til når du er vært for en fest eller nyder en hyggestund for dig selv. Omsluttende lydmiljøer er ikke noget problem for Kilburn II, hvilket skyldes en teknologi, der adskiller den fra mere traditionelle lydsystemer. Med højttaleren er du sikret en konsekvent og imponerende lydkvalitet, der lader dig høre alle detaljer – uanset hvad du lytter til og hvor højt det er. Så kan du virkelig få lov til at nedsynke dig i musikken, mens Kilburn II sørger for at skabe det perfekte lydbillede.

Kilburn II er inkarnationen af det ikoniske Marshall design, hvor fokus ligger på både æstetik og funktionalitet. Med sin vægt på bare 2,5 kg er den let og kompakt, så du nemt kan tage den med overalt. Den høje lydkvalitet gør, at du får en fantastisk lyd, hvor end du er. Højttaleren har desuden en robust konstruktion, der sikrer en lang levetid, samt en IPX2-vurdering, der yder en vis beskyttelse mod vand – dog er højttaleren primært tiltænkt til indendørs brug.

Hvad siger brugere og eksperter om Marshall Kilburn II?

UMarshall Kilburn II er en yderst populær Bluetooth-højttaler med sine imponerende 29.000 anmeldelser på Amazon, hvor den har opnået en score på 4,6. Derudover får højttaleren en endnu højere score på 4,8 på Google Shopping, selvom der er færre anmeldelser. Brugerne elsker simpelthen Kilburn II, fordi den leverer en fantastisk lydkvalitet i en praktisk størrelse. Derudover er højttaleren ideel til dig, der allerede er stor fan af Marshall, da den bærer præg af den samme distinkte lyd, som Marshall er kendt for.

Selvom vi desværre ikke kunne opstøve særlig mange ekspertbedømmelser, forbeholder Marshall Kilburn II sig generelt gode anmeldelser, hvor de fleste anmeldelser lander på op til 4 ud af 5 stjerner. Det er ikke unormalt for Marshall-produkter, da de ofte mister point på en mindre “velafbalanceret” lyd – dog er det ikke noget, vi selv lægger mærke til i vores test. Vi synes nemlig, at det er en højttaler, som leverer en imponerende lyd, og hvis du er på udkig efter en højttaler med masser af karakter, så er Kilburn II et oplagt valg. TechRadar er enige og udtaler, at Killburn II er “en fremragende opgradering af sin forgænger med et cool retro-forstærker-inspireret design og en virkelig god lyd”.

Mere om Marshall Kilburn II portable speaker

Specifikationer

 • Batteritid: 20 hours
 • Opladningstid: 2,5 hours
 • Bluetooth version: 5.0
 • Dimensioner: 24,3 x 16,2 x 14 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Modstand: IPX2
 • Strøm: 36 W

aBOOM+ - Vandafvisende højtaler med langtidsholdbart batteri

Blandt trådløse højttalere med længst spilletid

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på aBOOM+:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • IPX5-klassificering
 • 30 timers spilletid
 • Stereo Play (TWS)-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores mening er aBOOM+ et alsidigt valg til dig, der søger en vandafvisende højtaler, som kan modstå lidt af det hele i forskellige miljøer. Med sin ret imponerende batterilevetid på op til 30 timer sikrer den en uafbrudt fest – også til de længere arrangementer. Højttaleren har en imponerende lydkvalitet, der kendetegnes ved dybe og raffinerede toner, som tilsammen skaber en fordybende oplevelse. Mens det bærbare design og valget af to farver tilføjer et æstetisk appel, bemærkede vi, at højttalerens rækkevidde kun rækker til 10 m. Men på trods af denne begrænsning mener vi stadig, at aBOOM+ højttaler forbliver en pålidelig mulighed for dig, som foretrækker at tage musikken med udenfor, være vært til en fest eller bare til dig, som gerne vil have en kompakt og holdbar højttaler.

Fordele

 • Modstandsdygtig over for stænk og let regn
 • Tilgængelig i to farver
 • Langvarig batterilevetid

Ulemper

 • Kortere rækkevidde

Med et vandafvisende design sikrer den trådløse højttaler aBOOM+ med IPX5-klassificering, at den kan modstå både plask og lettere regn. Højtaleren er altså et godt valg for dig som er en udendørs entusiast, elsker at holde fest, eller for dig der bare søger en højttaler, som kan tåle lidt af det hele – uafhængigt af omgivelserne.

Anmeldelse: Produktanalyse af aBOOM+

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Modstand: IPX5
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 3 kg
 • Dimensioner: 24 x 18 x 11,2 cm
 • Tilslutninger: USB-C

Lang batterilevetid
aBOOM+ skiller sig især ud med sin ret enestående batterilevetid. Med en spilletid på op til 30 timer kan du uden bekymringer nyde din musik uafbrudt i en længere periode, uden du behøver at tænke på at skulle genoplade den. Uanset om du er vært for en havefest eller deltager i en fest indendørs, så er du dækket ind med aBOOM+ – og hvis den pludselig løber tør for batteri, så kan du oplade det igen på kun 3-4 timer. 

Lydkvalitet og stereoafspilningsfunktioner
Med hensyn til lydkvalitet leverer aBOOM+ en ret fordybende oplevelse. Højttaleren kan nemlig prale af dybe, raffinerede og fyldige toner, der tilsammen skaber en ideel stemning til enhver sammenkomst. På trods af sin ret kompakte størrelse leverer Bluetooth højttaleren en meget kraftfuld lyd. Ligegyldigt om du spiller et højt tempo eller mere beroligende sange, så sikrer aBOOM+ et godt resultat grundet sit velafbalancerede lydoutput. Samtidig får du også muligheden for at forbinde to aBOOM+-højttalere via funktionen “Stereo Play (TWS)”, som kun yderligere forbedrer lydoplevelsen ved at skabe et bredere lydbillede, som faktisk giver lidt følelsen af at deltage i en rigtig livekoncert.

Bærbarhed og farvemuligheder
Når det gælder at kunne flytte rundt på en højtaler, så har aBOOM+ fundet en rigtig god balance mellem størrelse og vægt. Med sit ret blokagtige design, og de små dimensioner, er det resulterede i en bærbar løsning, som du nemt kan bære fra sted til sted. Med en vægt på lige omkring 3 kg er den solidt bygget, men samtidig uden at være for tung til at bære. En anden fordel er, at den trådløse aBOOM+-højttaler også er ret flot – især med sine to farver, Ivory Sand og Black. På den måde kan du vælge en farve, der passer til din personlige stil, samtidig med at du er i besiddelse af din ideelle makker til de næste fremtidige arrangementer.

Mere om aBOOM+

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Modstand: IPX5
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 3 kg
 • Dimensioner: 24 x 18 x 11,2 cm
 • Tilslutninger: USB-C

aMAJOR 2 - en trådløs højttaler, som er nem at tage med

Blandt de bedste kompakte trådløse højttalere

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på aMAJOR 2:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Håndtag, der er let at bære
 • USB- og Qi-opladning
 • Kompakt cylinderform

Forbrugsguidens vurdering

Vi mener, at aMAJOR 2-højttaleren er et ideelt valg til dig, der elsker musik, og som gerne vil prioritere nem transport og bekvemmelighed. Efter vores mening skaber højttalerens solide og kompakte konstruktion, med sit håndtag, en rigtig god balance mellem at være robust og nem at have med på farten – ligegyldigt hvor man skal hen. Derudover er aMAJOR 2 også kompatibel med stemmeassistenter, som kan gøre den nem at styre, den er IPX5-vandafvisende, hvilket beskytter den mod regn og slud, og så har den endda et ret stilfuldt design. Selvom Qi-opladning tager ret langt tid (ca. 15-16 timer), så kan du også oplade den på 4-5 timer med et almindeligt USB stik. Derefter får du til gengæld også en imponerende batterilevetid på op til 30 timer, hvilket gør den mere end passende til dig, som bare gerne vil høre musik i mange, mange timer – uden afbrydelser. 

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Tilgængelig i 4 farver
 • Vandafvisende

Ulemper

 • Længere Qi-opladningstid

aMAJOR 2, som kommer udstyret med et håndtag, så den er nem at bære. Højtaleren er et godt valg for musikentusiaster, der ofte er på farten, og som ønsker en trådløs højttaler, der nemt kan tages med fra sted til sted.

Anmeldelse: Produktanalyse af aMAJOR 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 4-5 timer
 • Modstand: IPX5
 • Parringstilstand
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 1,6 kg
 • Dimensioner: 12,85 x 17,6 cm
 • Stemmestyring
 • Tilslutninger: USB-C

Lang batterilevetid og gode opladningsmuligheder
aMAJOR 2 kommer med et 4400 mAh litiumbatteri, som giver dig op til hele 30 timers uafbrudt musik. Batterilevetiden er ideel for dig, der nyder at høre musik i lang tid, og samtidig er opladningstiden kun på ca. 4-5 timer ved brug af en almindelig USB-forbindelse og 15-16 timer ved brug af trådløs Qi-opladning.

Kraftig konstruktion og kompakt form
Når vi kigger på størrelse og vægt, er aMAJOR 2 lige 8% større end den klassiske aMAJOR-højttaler. Den kompakte cylinderform, samt vægt på 1,6 g, giver en rigtig god balance mellem at være bærbar, uden at gå på kompromis med en solid konstruktion. Den trådløse højttaler er dermed nem at håndtere og have stående, mens vægten sikrer en robust konstruktion – uden at være alt for besværlig.

Yderligere funktioner
Du kan få den trådløse højttaler i fire farver; dusty rose, cotta orange, ivory sand og dusty olive. Derudover tilbyder aMAJOR 2 også en ret imponerende lydkvalitet med sin kraftige 40W digitale forstærker og avanceret 360° lydteknologi. Lydkvaliteten bliver sikret ved at have et kraftigt 40W output og omhyggeligt konstruerede komponenter, herunder dobbelte 10W højttalere og en dedikeret 20W højttaler. Med alt det får du en veldefineret lyd, som virkelig giver dig muligheden for at fordybe dig i det indhold, du elsker. 

Andre funktioner som er værd at påpege, omfatter højttalerens kompatibilitet med stemmeassistenter, så du kan styre den ved blot at snakke til den, og en IPX5-vandafvisende klassificering – på den måde er du også sikret mod regn og slud.

Mere om aMAJOR 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 4-5 timer
 • Modstand: IPX5
 • Parringstilstand
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 1,6 kg
 • Dimensioner: 12,85 x 17,6 cm
 • Stemmestyring
 • Tilslutninger: USB-C

Dagens bedste priser og tilbud på JBL Xtreme 2:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • IPX7-klassificering
 • Kan tilsluttes trådløst til over 100 højttalere med JBL Connect+
 • Kraftig lyd

Forbrugsguidens vurdering

Xtreme 2 fra JBL er IPx7-vandtæt, hvilket er ret unikt for Bluetooth-højttalere. Modellen kan altså både tåle spild og nedsænkning i vand, hvilket gør den perfekt til alt fra strandture til pool parties. Takket være JBL Connect+ kan du dertil forbedre hele lydoplevelsen ved at synkronisere med over 100 JBL Connect+ højttalere, så du kan lave komplet surround sound. Det kraftige batteri giver derudover op til 15 timers spilletid, hvilket gør den til en pålidelig følgesvend. Mens nogen måske vil synes, at bassen er en smule overvældende, er det netop den detalje, der tilføjer fylde og dybde til musikken, hvilket gør den oplagt til musikentusiaster.

Fordele

 • Multifunktionelt design
 • Lyttetid på op til 15 timer
 • Bærerem inkluderet
 • Kan bruges til telefonopkald
 • Fås i forskellige farver

Ulemper

 • Forholdsvis høj bas

JBL Xtreme 2 er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, herunder PCmag.com, Whathifi.com, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Techhive.com og Cnet.com. I anmeldelserne har eksperterne set nærmere på højtaleren i forhold til dens design, batteri, størrelse, lyd, brugervenlighed m.m.

Alle eksperter er begejstrede for Xtreme 2, hvilket i høj grad afspejles i dens anmeldelser og testresultater.

Anmeldelse: Produktanalyse af JBL Xtreme 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 15 timer
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 40 W
 • Vægt: 2,3 kg
 • Dimensioner: 28,8 x 13,2 x 13,6 cm

Trådløs højtaler med et stærkt batteri
Med Xtreme 2 får du en trådløs og transportabel Bluetooth-højtaler, der er lavet til at blive taget med på farten samt til udendørs brug. Højtalerens konstruktion er solid og robust, hvorfor du aldrig behøver bekymre dig, når du er afsted.

Derudover er højttaleren vandtæt takket være dens IPX7-certificering, så du netop kan have den med overalt – den kan endda sænkes helt ned under vand uden at blive beskadiget. Samtidigt har højtaleren et stærkt batteri med en spilletid på op til 15 timer ved et fuldt batteri. Der er desuden både en USB- og AUX-indgang.

Kan betjenes via telefonen
Da Xtreme 2 fungerer via Bluetooth, er der mulighed for at betjene den via din smartphone. Du skal blot downloade en app, hvorefter du frit kan afspille musik, skifte sang og meget mere. Med appen er der endda mulighed for at forbinde flere JBL højttalere for at opnå en endnu bedre lyd.

Xtreme 2’s lyd er dynamisk og med en kraftfuld bas – du er altså sikret optimal lydkvalitet. Selve designet er aflangt, og så er vægten på blot 2,1 kg. Det er desuden muligt at købe JBL Xtreme 2 i flere farver.

Hvad siger eksperterne om JBL Xtreme 2?

Ifølge eksperterne er JBL Xtreme 2 en god højtaler, der er nem at have med sig på farten. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at den er ideel at have med til begivenheder ved vandet, da den er vandtæt, hvilket Techhive.com og Trustedreviews.com er enige i. PCmag.com fremhæver også lyden, som er ”meget imponerende”, ”intens” og ”fremtrædende”. Dog er de mindre vilde med designet.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk giver også JBL Xtreme 2 mange rosende ord med på vejen. De er glade for dens høje kvalitet og mener, at det er ”sæsonens bedste transportable højtaler til udendørs brug”.

Cnet.com har ligeledes testet JBL Xtreme 2. De hæfter sig ved, at højtaleren kan bruges til telefonopkald samt til at lade andre enheder op, hvilket også er en funktion Whathifi.com er vilde med. Dog synes de også, at prisen er relativt høj.

Mere om JBL Xtreme 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 15 timer
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 40 W
 • Vægt: 2,3 kg
 • Dimensioner: 28,8 x 13,2 x 13,6 cm

Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler - partyhøjtaler med massiv lydoplevelse

Fremragende til fester

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Massiv lyd med en rækkevidde på 45 m
 • 24 timers afspilningstid på én enkelt opladning
 • Adaptiv EQ

Forbrugsguidens vurdering

Ultimate Ears Hyperboom skiller sig ud som en fremragende festhøjttaler på grund af den store rækkevidde på 45 m og den ekstraordinære 24-timers batterilevetid. Dens indbyggede mikrofon og adaptive equalizer gør den til et smart valg, da den automatisk kan analysere og tilpasse sig ethvert rums akustik og sikre et afbalanceret lydoutput overalt. Dens dobbelte tilslutningsfunktion giver dertil ekstra fleksibilitet og bekvemmelighed. Selv om dens størrelse og vægt gør den mindre bærbar sammenlignet med andre modeller, kan den forbedrede lydydelse og lydstyrke, som den leverer, ses som en værdifuld afvejning. For dem, der prioriterer en robust, rumfyldende lyd og lang batterilevetid, er Hyperboom et godt valg.

Fordele

 • Aux og optiske indgange
 • Ekstremt høj volume
 • Lyden forvrænges ikke ved høj volume
 • Flere Bluetooth tilslutninger
 • Fremragende design

Ulemper

 • Til den tunge side

Ultimate Ears Hyperboom klarer sig godt i test hos både ReviewGeek, TechRadar og Rtings. De giver Bluetooth højtaleren gode anmeldelser, fordi den har rigtig god lyd, der kan skrues rigtig højt op uden, at lyden forvrænges. Derudover kommenterer de på, at du kan koble mere end én enhed til ad gangen. Selvom modellen ligger i den høje ende prismæssigt, mener alle tre anmeldere, at den er prisen værd.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 24 timer
 • Opladningstid: 2,6 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (4)
 • Strøm: 229 W
 • Vægt: 5,9 kg
 • Dimensioner: 19 x 19 x 36,4 cm

Partyhøjtaler med 24 timers batterilevetid
Hyperboom-højtaleren er et oplagt valg til dig, der er på jagt efter en trådløs højttaler, der kan spille din fest op. Den giver dig en massiv lydoplevelse, hvor du kan skrue rigtig højt op og stadig få skarp lyd uden forvrængelse.

Du kan dertil koble op til fire forskellige enheder til via Bluetooth, AUX og optisk og du kan nemt skifte mellem de fire, så I kan skiftes til at være DJ. Højtaleren er desuden stænksikker, så du ikke skal bekymre dig, hvis nogen spilder deres drink på den. Den har også et bærehåndtag, så du kan flytte den fra rum til rum, hvis festen nu flytter.

Du får op til 24 timers batterilevetid, men du kan nemt slutte den til en stikkontakt, hvis du løber tør for strøm, så festen ikke behøver slutte.

Mere om Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 24 timer
 • Opladningstid: 2,6 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (4)
 • Strøm: 229 W
 • Vægt: 5,9 kg
 • Dimensioner: 19 x 19 x 36,4 cm

JBL Charge 4 - Bluetooth højtaler med indbygget powerbank

Bedste Bluetooth-højttaler til høj bas

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på JBL Charge 4:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Rig lydkvalitet understøttet af flere ekspertanmeldelser
 • Dyb, resonant baslyd med JBL-basradiator
 • Flere tilslutningsmuligheder med JBL Connect+

Forbrugsguidens vurdering

JBL Charge 4 skiller sig ud i vores vurdering som en bærbar Bluetooth-højttaler med betydelig værdi i betragtning af dens størrelse og pris. Vi sætter pris på den solide batterilevetid på 20 timer og ser den som en pålidelig partner til længere udflugter. Dens vandtætte design forbedrer dens holdbarhed, især i nærheden af vand.

Vi roser især den klare og resonante bas, der produceres af JBL’s basradiator – en egenskab, der er ualmindelig i mange bærbare højttalere. På trods af en del kritik af manglen på 360-graders lyd, er den overordnede lydkvalitet god i forhold til dens størrelse. Desuden tilføjer dens evne til at oplade andre enheder og forbinde med over 100 højttalere via JBL Connect+ alsidighed. Selvom den måske har mindre mangler, mener vi, at JBL Charge 4’s styrker opvejer dem betydeligt, hvilket gør den til et prisværdigt valg for en robust og alsidig Bluetooth-højttaler.

Fordele

 • Indbygget powerbank
 • Op til 20 timers spilletid
 • Fås i flere forskellige farver
 • Kan oplade andre enheder på farten
 • Vandtæt

Ulemper

 • Leveres ikke med 360 graders lyd

Både Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com har testet og anmeldt JBL Charge 4, som de har givet en god anmeldelse. Mens eksperterne fra Techradar.com og PCmag.com især er vilde med højtalerens solide lyd, er Which.co.uk og Tomsguide.com begejstrede for modellens holdbare batteri. Eksperterne finder generelt mange fordele ved højtaleren, men nævner også, at JBL Charge 4 tager længere tid at oplade end andre sammenlignelige modeller på markedet.

Anmeldelse: Produktanalyse af JBL Charge 4

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 22 x 9,5 x 9,3 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Strøm: 30 W

Bærbar Bluetooth højtaler med lang spilletid
JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er udstyret med et genopladeligt Li-ion-batteri. Dette batteri sikrer, at man får op til 20 timers spilletid, før det kræver, at højtaleren skal oplades. Man oplader højtaleren med hjælp fra et USB-kabel, der medfølger ved køb.

Endvidere er JBL Charge 4 vandtæt, så man kan tage den med på farten samt være tæt på vandet. Den kan derfor tåle regn samt dyppes hurtigt i vand uden, at den går i stykker. JBL Charge 4 kommer desuden med en JBL-basradiator. Basradiatoren sørger for, at bassen er mere klar og fremtrædende ved afspilning af musik.

Solid højtaler med USB-port og indbygget strømbank
Med JBL Charge 4 får man en solid højtaler, der er fremstillet i et slidstærkt design. Man har desuden mulighed for at vælge flere forskellige farver ved køb af modellen, så man kan vælge den farve, man ønsker.

Ved opladning af JBL Charge skal man gøre brug af det medfølgende USB-kabel. Da højtaleren er forsynet med en USB-port, er der også mulighed for at oplade andre enheder, når man er på farten som for eksempel ens mobiltelefon. JBL Charge 4 er udstyret med JBL Connect+. Med JBL Connect+ har man mulighed for at forbinde over 100 højtalere, så længe de understøtter JBL Connect+.

Hvad siger eksperterne om JBL Charge 4?

Alle eksperterne kommer med rosende ord til JBL Charge 4, hvor flere kalder højtaleren for ”et godt køb”, hvis man ønsker en Bluetooth højtaler. Her skriver eksperterne fra Techradar.com, at JBL Charge 4 ”kan pumpe bas ud, der ikke overvælder, samt at den holder for evigt”. Eksperterne skriver ydermere, at den kan ”oplade ens telefon nemt og hurtigt”. Derudover hæfter eksperterne fra Tomsguide.com sig ved, at JBL Charge 4 kommer med flere ”smarte funktioner, så man kan bruge højtaleren til flere ting”.

PCmag.com nævner ydermere højtalerens ”gode lyd og bas”, hvilket de forklarer, som værende en af de største fordele. De skriver, at ”den spiller højt i forhold til dens mindre størrelse”, hvilket Which.co.uk også nævner flere gange. Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. Flere af dem nævner dog, at højtaleren ikke kommer med 360 graders lyd, samt at kvaliteten ikke er den bedste, hvis man skruer for højt op, når det kommer til lyden.

Mere om JBL Charge 4

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 22 x 9,5 x 9,3 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Strøm: 30 W

Marshall Stockwell II - rock inspireret Bluetooth højtaler

Flot design

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Stockwell II :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ikonisk Marshall-design
 • Multidirektionel musikoplevelse
 • Brugerdefinerbar lyd for bas, diskant og lydstyrke

Forbrugsguidens vurdering

Marshall Stockwell II Bluetooth-højttaleren imponerer med sit ikoniske Marshall-design og den medrivende True Stereophonic-teknologi, der tilbyder en unik form for multidirektionel lyd. Med Stockwell II kan du nyde en komplet 360°-lydoplevelse og sikre, at hvert sted er et sweet spot. Den tilpassede lyd på toppanelet med analoge kontrolknapper til bas, diskant og lydstyrke giver mulighed for præcise justeringer, så den passer til dine personlige præferencer. Den praktiske mulighed for en hurtig 20-minutters opladning, der giver 6 timers bærbar spilletid, er desuden en fremragende funktion for musikentusiaster på farten. Selv om den mangler telefonfunktionalitet, er fokus lagt på at levere enestående lydkvalitet snarere end telefonmuligheder, hvilket gør den til et godt valg for dem, der prioriterer førsteklasses lydkvalitet.

Fordele

 • Retro og stilfuldt look
 • Guitar-inspireret bærerem til nem transport
 • Stærk bas
 • Vandtæt
 • Hurtig opladning

Ulemper

 • Kan ikke parres for stereolyd

Marshall Stockwell II er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, PCmag.com, Stuff.tv, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk. De fem eksperter har testet Bluetooth-højtaleren på baggrund af flere forskellige faktorer, hvorefter de har givet den en samlet vurdering. De har ligeledes taget et kig på højtalerens fordele og ulemper.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Stockwell II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 18 x 16,1 x 7 cm
 • Opladningstid: 5 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (3)
 • Strøm: 25 W

Kompakt Bluetooth-højtaler med lang spilletid
Med Marshall Stockwell II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der kan tages med på farten, hvis man ønsker det. Den kan eksempelvis placeres i en taske eller i en cykelkurv. Højtaleren har en spilletid på over 20 timer på en fuld opladning takket være det indbyggede batteri, og med batteri-indikatoren kan du hele tiden se, hvor meget strøm der er tilbage.

Løber man tør for batteri, vil en hurtig opladning på cirka 20 minutter give en spilletid på omkring 6 timer. Derudover er Marshall Stockwell II vandtæt, hvorfor man ikke skal være bekymret, hvis man er udenfor i regnvejr.

Med Stereo Sound
Marshall Stockwell II er forsynet med en Blumlein Stereo Sound-konstruktion. Dette sørger for at skabe en multiretningsbestemt musikoplevelse. De indbyggede højtalere spiller nemlig både bagud og fremad.

Endvidere er der mulighed for at parre højtaleren med to telefoner på samme tid. Herved kan man være flere om at vælge musikken. Det er ydermere muligt at spare på telefonens strøm ved at tilkoble den til højtaleren med et kabel. Sidst men ikke mindst har Marshall Stockwell II kontrolfunktioner med tre knapper, hvorfra lyden tunes.

Hvad siger eksperterne om Marshall Stockwell II?

Ifølge eksperterne fra Forbes.com er Marshall Stockwell II en ”fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler”. De skriver, at det ”føles som om, at den kan holde et helt liv” og er derfor meget begejstrede for den.

Disse betragtninger er eksperterne fra PCmag.com enige i og forklarer ydermere, at Marshall Stockwell II ”leverer en overraskende stærk lyd fra sin beskedne ramme”. Stuff.tv fremhæver også lyden som værende detaljeret og knivskarp, men de er dog ikke helt tilfredse med bassen.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Marshall Stockwell II. De hæfter sig ved, at højtaleren har et robust og vandtæt design, så den sagtens kan bruges udendørs. Dog er de mindre vilde med, at man ikke kan slutte Marshall Stockwell II til en anden højtaler for at forbedre lyden.

Mere om Marshall Stockwell II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 18 x 16,1 x 7 cm
 • Opladningstid: 5 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (3)
 • Strøm: 25 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bang & Olufsen BeoPlay A1 - lille Bluetooth højtaler med stor lyd

Bedste batterilevetid i en kompakt højttaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay A1:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dobbelt formål - musikafspiller og håndfri højttalertelefon
 • Brugerdefinerbar lyd med app-understøttelse
 • Driftstid på op til 24 timer på en enkelt opladning

Forbrugsguidens vurdering

Vores dom over B&O BeoPlay A1-højttaleren er, at det er en bemærkelsesværdig god mulighed for dem, der søger en kompakt, men kraftfuld lydenhed. Den avancerede digitale behandling kombineret med kontinuerlig overvågning af højttalerenhederne gør den i stand til at levere skarp, klar og uforvrænget lyd. Men det, der skiller den ud, er dens evne til at levere en imponerende bas- og diskantlyd takket være 3-tommers bashøjttaleren og den smarte konstruktion, der bruger bordoverfladen som en ekstra basforstærker.

Den lange batterilevetid på 24 timer og håndfri funktioner gør den meget alsidig og velegnet til musikentusiaster og forretningsmøder. Den dedikerede app til lydtilpasning forbedrer brugeroplevelsen yderligere. Den største ulempe er, at den er mono. Autentisk stereolyd kræver, at man køber to højttalere, hvilket kan være en ulempe. Men i betragtning af den lydkvalitet, den leverer, og dens bærbarhed, kan det være en værdig investering for audiofile at tilføje endnu en enhed for at få et optimalt stereobillede.

Fordele

 • Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
 • Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
 • Meget lang driftstid på en opladning
 • Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
 • Smart app til både IOS og Android

Ulemper

 • For en ægte stereolyd skal du købe to højttalere

Bang & Olufsen BeoPlay A1 er udgået, så vi viser her priserne for Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, der er en ny og forbedret version. Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1.

Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bang & Olufsen BeoPlay A1

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,6 kg
 • Batteritid: 24 timer
 • Dimensioner: 13,3 x 13,3 x 4,8 cm
 • Opladningstid: 3 timer
 • App
 • Parringstilstand: Yes (2)
 • Strøm: 30 W

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd
I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler
Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Mere om Bang & Olufsen BeoPlay A1

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,6 kg
 • Batteritid: 24 timer
 • Dimensioner: 13,3 x 13,3 x 4,8 cm
 • Opladningstid: 3 timer
 • App
 • Parringstilstand: Yes (2)
 • Strøm: 30 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Ultimate Ears Boom 3 - trådløs højtaler med 360 graders lyd

Bedste køb ifølge ExpertReviews.co.uk

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ultimate Ears Boom 3 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Superstærk og medrivende 360°-lyd
 • Ikonisk cylindrisk design
 • Stødsikker, vandtæt konstruktion af høj kvalitet

Forbrugsguidens vurdering

Megaboom 3 giver en imponerende lydoplevelse, der er kendetegnet ved sin tordnende bas og medrivende 360°-lyd. Dens større størrelse og dedikerede woofer gør den i stand til at levere en kraftig bas, der ikke kun giver genlyd, men også giver en taktil oplevelse, der fordyber lytteren i deres yndlingsmusik. Med en bemærkelsesværdig batterilevetid på op til 15 timer er Megaboom 3 perfekt til musikentusiaster, der længes efter længere lyttesessioner uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. Den vandtætte IPX67-klassificering sikrer holdbarhed, så den kan modstå stænk og endda nedsænkning, hvilket gør den til et fremragende valg til udendørs aktiviteter som poolfester og strandture. Selvom Megaboom 3 mangler en AUX-indgang, kompenserer den for det med Bluetooth 4.2-tilslutning, hvilket muliggør problemfri trådløs lydstreaming fra dine enheder.

Fordele

 • Med Magic Button
 • Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
 • 15 timers spilletid
 • Rig, fyldig lyd, der fylder rummet

Ulemper

 • Ingen AUX-indgang

Ultimate Ears Boom 3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer WhatHiFi.com, Trustedreviews.com, Techradar.com, Wired.com og Expertreviews.co.uk. Alle ekspertkilder er begejstrede for højtaleren, som de har givet gode bedømmelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af højtalerens praktiske design og gode lyd, hvilket er faktorer, som alle eksperterne fremhæver som fordele. Selvom eksperterne generelt er vilde med højtaleren, nævner flere af dem, at der ikke er en AUX-indgang, samt at bassen kunne være bedre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ultimate Ears Boom 3

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,61 kg
 • Batteritid: 15 timer
 • Dimensioner: 7,3 x 18,4 x 7,3 cm
 • Opladningstid: 2,75 timer
 • Modstand: IP67
 • App
 • Parringstilstand: Ja (50)
 • Strøm: 10 W

Stødsikker og vandtæt højtaler med 360 graders lyd
Ultimate Ears Boom 3 er en opgraderet udgave af Boom 2, der kommer med flere nye funktioner. Her får man en trådløs højtaler, der er IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og stødsikker. Man kan derfor tage den med på farten og medbringe den til fester m.m. uden problemer.

Højtaleren er forsynet med Bluetooth, så man kan afspille musik fra ens smartphone eller computer. Der er ligeledes mulighed for at lytte til spillelister fra musiktjenester som for eksempel Spotify, iTunes eller lignende. Ultimate Ears Boom 3 kommer også med en 360 graders lyd, der er klar og balanceret samt med en dyb bas.

Med flere praktiske funktioner
Ultimate Ears Boom 3 er udstyret med en Magic Button, der gør, at man kan afspille, pause eller skifte sang ved blot en enkelt berøring på knappen, der er placeret på selve højtaleren. Derudover har Ultimate Ears Boom 3 en spilletid på op til 15 timer. Den oplades med hjælp fra et USB-stik, der lader højtaleren op på cirka 2 timer og 45 minutter.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at betjene Ultimate Ears Boom 3 på en afstand på op til 45 meter. Højtaleren kan desuden forbindes til to enheder samtidigt, hvis man både ønsker at forbinde den til eksempelvis en smartphone og en anden højtaler.

Hvad siger eksperterne om Ultimate Ears Boom 3?

Ifølge de fem ekspertkilder er Ultimate Ears Boom 3 ”en solid opfølgning på Boom 2”. Flere eksperter nævner, at designet er ”stilrent” og ”trendy”, samt at højtaleren er forsynet med flere sjove funktioner. Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at den kan flyde i vand og kommer med ”en magisk knap”, der gør det nemmere at indstille højtaleren, hvilket de er vilde med. Dette er eksperterne fra WhatHiFi.com enige i, da de beskriver Ultimate Ears Boom 3 som værende ”sjov at bruge”.

Både Techradar.com og Wired.com nævner også højtalerens lyd som værende ”god og solid”. De skriver, at modellen leverer en solid lyd for alle, hvor Trustedreviews.com forklarer, at ”højtaleren er fantastisk, hvis man sætter pris på dens 360 graders lyd”. Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Ultimate Ears Boom 3. Dog nævner Expertreviews.co.uk kort, at de mener, at der mangler support for Bluetooth aptX.

Mere om Ultimate Ears Boom 3

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,61 kg
 • Batteritid: 15 timer
 • Dimensioner: 7,3 x 18,4 x 7,3 cm
 • Opladningstid: 2,75 timer
 • Modstand: IP67
 • App
 • Parringstilstand: Ja (50)
 • Strøm: 10 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

5 ting du skal overveje, før du køber bluetooth højttaler

 • Batteritid

  Et godt tip er at være opmærksom på batteritiden, så du undgår hele tiden at skulle oplade. Bluetooth-højttalere findes i forskellige størrelser, hvilket betyder, at de har forskellige batterikapaciteter. I den forbindelse er det også værd at overveje, hvor let og hurtig, højttaleren er at oplade. Hvis den har en USB-port, kan du f.eks. oplade den fra din bærbare computer.

  Har den ikke USB-port, skal du oplade den via et normalt strømstik. Dertil er det en god idé at overveje, hvad formålet med højttaleren er. Skal den kun tages i brug en gang imellem, behøver du ikke bekymre dig om batteritiden. Planlægger du derimod at bruge den ofte, skal du måske kigge efter en højtaler med 20 timers batteritid. Her skal du dog huske, at højtalerens vægt samt pris typisk også er noget højere.

 • Lydkvalitet

  Hvis du prioriterer høj lydkvalitet, er det værd at købe en Bluetooth-højttaler med aptX HD-understøttelse (lydcodec, der muliggør 24-bit lydstreaming via Bluetooth og minimerer lydforvrængning). De fleste moderne Bluetooth-højttalere understøtter aptX, som udsender lyd med en CD-lignende 16-bit/44,1kHz-bitrate og de højttalere, der er designet med lyd i fokus, har typisk aptX HD indbygget.

  Fordi mindre højttalere skal finde en balance mellem lydoutput og batteritid, er det ofte sådan, at selvom højttaleren kan spille et fornuftigt antal timer pr. opladning, vil manglende bas ved høj lydstyrke kunne forekomme. Det skyldes primært, at mindre højttalere er bygget af mindre komponenter, så de er små nok til at passe i tasker, hvilket resulterer i ringere lydkvalitet.

 • Størrelse og vægt

  Bluetooth-højttalere er normalt opdelt i to forskellige kategorier: små (ultrabærbare) og større (semiportable). Forskellen i vægt afhænger primært af højttalerens størrelse og deraf dens komponenter. Hvor små højttalere kan veje mellem 200-300 g, som er perfekt til en taske, kan større højttalere veje flere kg. Hertil er det vigtigt at notere, at større højttalere tilbyder flere porte, hvilket giver flere tilslutningsmuligheder. For dig, der blot vil have en nogenlunde lydkvalitet, kan en lille eller mellemstor højttaler være tilstrækkelig.

 • Pris

  De dyreste bluetooth højttalere koster omkring 3.500 kr., er vandtætte, tilbyder lang batteritid og høj lydkvalitet. Derudover kan du med de dyre muligheder opleve Hi-Fi lydkvalitet, hvis du har den rigtige streaming source. Billigere højttalere fås derimod til omkring 100-150 kr. og opefter, og selvom de tilbyder en udmærket batteritid, er lydkvaliteten, og især bassen, ikke i top. Et godt råd er derfor at tænke over, hvad du har råd til og hvilke funktioner, der er vigtige for dig, før du køber.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Det er altid en god idé både at overveje anmeldelser fra kunder og eksperter. Kundeanmeldelser kan sige noget om, hvad folk kunne lide eller ikke kunne lide ved en given højttaler, og de fokuserer normalt på lydkvalitet, batteritid og generel holdbarhed. På den anden side kan ekspertanmeldelser give mere dybdegående oplysninger om højttalerens funktioner, som almindelige kunder ikke er opmærksomme på. En anden fordel ved ekspertanmeldelser er, at de ofte sammenligner flere højttalere i samme prisklasse, hvilket kan give et overblik, der kan gøre din købsbeslutning nemmere.

arrow-more

Test og anmeldelser af bluetooth højttalere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

TechRadar

Læs hele ekspertanmeldelsen af Marshall Killburn II her

PCmag.com

Pcmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler og nyheder om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. De skriver både informative artikler og guides samt tester forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet JBL Charge 4. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

PCmag.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har kåret som Editor’s Choice. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

 

Whathifi.com

WhatHiFi.com er britisk side, der beskæftiger sig med emner inden for hjemmebiograf og elektroniske produkter. På siden kan man både finde nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har WhatHiFi.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen her. 

Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Du kan også læse den fulde ekspertanmeldelse af Bang & Olufsen BeoPlay A1 her.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com er en britisk testside, der foretager tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke ind her.

Læs hele ekspertanmeldelsen af Bang & Oulfsen BeoPlay A1 her.

Techhive.com

Techhive.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Cnet.com

Cnet.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

 

Forbes.com

Forbes.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com

Techradar.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Den britiske teknikside Techradar.com fokuserer på teknologi og elektronik og skriver et hav af artikler, guides, nyheder m.m. inden for disse emner. Techradar.com anmelder og tester også produkter såsom højtalere. Her har Techradar.com testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Den britiske teknikside Techradar.com skriver om alt inden for teknologi og elektronik og tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

T3.com

T3.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Læs hele ekspertanmeldelsen af Bang & Oulfsen BeoPlay A1 her.

Wired.com

Den amerikanske teknikside Wired.com fokuserer på alt lige fra data til tele, IT, teknik og kommunikation. Wired.com kan findes online samt på tryk. På siden tester og anmelder de også produkter, hvor de her har testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.

Rtings.com

Rtings.com tester produkter som elektronik og køkkenredskaber. Rtings har testet Ultimate Ears Hyperboom – læs om testen her.

ReviewGeek

ReviewGeek er en teknologi og gadgethjemmeside, der researcher og tester produkter inden for området. Læs deres test af Ultimate Ears Hyperboom her.

Kundeanmeldelser

Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside med forbrugeranmeldelser, der indsamler og viser feedback om forskellige virksomheder. Den hjælper forbrugere med at træffe informerede beslutninger ved at give adgang til autentiske anmeldelser, mens virksomheder kan bruge den til at opbygge tillid og forbedre tjenester baseret på kundeindsigt.

Wavell – Du kan læse anmeldelsen her.

Amazon

Amazon er en multinational teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i e-handel, cloud computing og digital streaming. Hvad angår brugerbedømmelser, anvender Amazon et bedømmelsessystem, hvor kunderne kan give feedback og bedømme produkter, de har købt. Disse vurderinger, der normalt gives på en skala fra én til fem stjerner, hjælper andre kunder med at træffe informerede beslutninger om kvaliteten og pålideligheden af de produkter, de overvejer at købe. Brugerbedømmelserne giver værdifuld indsigt i tidligere køberes tilfredshed og erfaringer, så potentielle kunder kan træffe mere velinformerede valg.

Find alle Amazon brugeranmeldelser om Marshall Kilburn II her

Se JBL Xtreme 2 brugerbedømmelser her.

Se Ultimate Ears Hyperboom brugerbedømmelser her.

Se Marshall Stockwell II brugerbedømmelser her.

Se Marshall Kilburn II brugerbedømmelser her.

 

 

Google Shopping

Google Shopping er en onlineplatform udviklet af Google, der giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra forskellige forhandlere. Den samler produktlister fra forskellige onlinebutikker og præsenterer dem i en samlet grænseflade, så de er lette at gennemse og sammenligne. Brugerne kan søge efter specifikke varer, se produktoplysninger, sammenligne priser og læse anmeldelser.

Med hensyn til brugerbedømmelsessystemet indarbejder Google Shopping kundeanmeldelser og -bedømmelser for at give værdifuld indsigt i produkternes kvalitet og brugertilfredshed. Brugere, der har købt og brugt en bestemt vare, kan afgive vurderinger og anmeldelser for at dele deres erfaringer med andre. Disse vurderinger hjælper potentielle købere med at træffe informerede beslutninger på baggrund af tidligere kunders kollektive feedback og udtalelser.

Find alle brugeranmeldelser om Marshall Kilburn II her

FAQ

Hvad er forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højttaler?
Den primære forskel er, at du med bluetooth streamer musik fra din telefon, mens du med Wi-Fi streamer musik og lyd via internettet eller dit hjemmenetværk.
Hvilken trådløse højtaler er den bedste til hjemmebrug?
En af de bedste trådløse højtalere til hjemmebrug er JBL Xtreme 2. Trods den lille størrelse kan den trådløse højtaler spille højt, og du kan sætte den præcis, hvor du vil i dit hjem. Xtreme 2 roses desuden af flere forskellige testmagasiner.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en Bluetooth højttaler?
Når du skal finde den helt perfekte bluetooth højttaler, skal du forinden have fastlagt, hvad du har brug for. Har du eksempelvis brug for en lille højttaler, der er nem at have med, er vægt og design noget af det, du skal fokusere på.

Hvordan virker en bluetooth højttaler? 

Bluetooth er en trådløs teknologi, der gør det muligt for dine enheder at kommunikere med hinanden.

Bluetooth benytter radiobølger til at forbinde til andre enheder i stedet for at bruge ledninger. Din Bluetooth enhed indeholder en lille chip, der gør det muligt at forbinde til andre enheder, og når de to er parret, kan de kommunikere med hinanden. I tilfældet med Bluetooth højtalere, betyder det, at den kan spille musik fra fx en telefon.

Når du skal forbinde din enhed med din Bluetooth højttaler, skal du først og fremmest sørge for, at højttaleren er tændt. Herefter kan den ofte selv forbinde til mobilen, men andre gange er der en knap på højtaleren, som du skal trykke på, for at den søger efter mobilens Bluetooth forbindelse.

Modsat Wi-Fi forbindes to Bluetooth-enheder ikke via en internetforbindelse, men med en funktion, der hedder Piconet. Det fungerer dynamisk, og det er også derfor, at du kan gå udenfor rækkevidde af din Bluetooth højtaler, hvorefter den automatisk vil tilkoble igen, når du kommer tilbage. Derfor behøver du kun at parre enhederne én gang.

Hvilken Bluetooth højttaler er bedst?

På vores liste har vi fremhævet en række Bluetooth højtalere, som vi mener er gode bud på de bedste Bluetooth højttalere, markedet har at tilbyde. Det kan dog være meget individuelt, hvilken Bluetooth højttaler, der er den bedste for dig.

Her kan flere faktorer spille ind:

 • Hvad skal du bruge Bluetooth højttaleren til? Skal du bruge den mest ude eller hjem? Skal den være vandtæt, så du kan bruge den ved poolen?
 • Hvor stor skal den være? Skal den kunne være i rygsækken, når du skal på farten, eller skal den primært stå i stuen, så størrelsen ikke er så vigtig?
 • Hvor vigtig er lydkvaliteten? Er du musik-nørd, hvor lydkvaliteten skal være i top eller skal du have en Bluetooth højttaler, der kan spille festen op?
 • Skal den have et fedt design? Der findes mange flotte Bluetooth højttalere, mens andre er mere funktionelle. Derfor skal du overveje, hvor vigtigt designet er for dig.
 • Hvad må den koste? Prisen afhænger ofte af lydkvalitet, design og funktioner. Overvej derfor, hvad du vil betale for din nye bluetooth højttaler og hvad du kan gå på kompromis med, hvis du ikke vil betale for de dyreste modeller.

Flere og flere bluetooth højttalere kan i dag benyttes som powerbanks. Ønsker du dog en decideret powerbank, så har vi skrevet anmeldelser af de bedste powerbanks, der findes på markedet. Vi har gennemgået en lang række forskellige størrelser, funktioner og priser, så du kan finde den perfekte til dine behov.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme