Bluetooth højtaler test-oversigt: Her er de bedste trådløse højttalere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne Bluetooth højtaler test ser vi nærmere på de bedste Bluetooth-højtalere på markedet netop nu. De er særdeles populære, blandt de yngre generationer er det traditionelle stereoanlæg på vej ud til fordel for at ”anlæg” med smartphonen som kerne og Bluetooth-højtalere som lydgivere. Det gør i praksis hele løsningen mobil, og det er nok en af de primære årsager til populariteten.

Bluetooth-højtalere fås i alle prisklasser og kvaliteter, men de fleste billige plastikhøjtalere kan langt fra løfte arven fra det stationære HiFi-anlæg. Det kan derimod flere af de bedre produkter på markedet, og det er dem, vi sætter fokus på her. Det betyder naturligvis også, at prisen følger med op. En god højtaler koster en del, og prisen bliver ikke lavere af, at der som regel er stor fokus på et ekstra kompakt design.

Det skal du overveje, når du køber en Bluetooth-højttaler

Batteritid
Et godt tip er at være opmærksom på batteritiden, så du undgår hele tiden at skulle oplade. Bluetooth-højttalere findes i forskellige størrelser, hvilket betyder, at de har forskellige batterikapaciteter, men selv højtalere med små batterier bør i dag holde i mindst 6 timer, når der spilles på medium volumen. I den forbindelse er det også værd at overveje, hvor let højtaleren er at oplade. Hvis den har en USB-port, kan du f.eks. oplade den fra din bærbare computer. Har den ikke USB-port, skal du oplade den via et normalt strømstik. Dertil er det en god idé at overveje, hvad formålet med højtaleren er. Skal den kun tages i brug en gang imellem, behøver du ikke bekymre dig om batteritiden. Planlægger du derimod at bruge den ofte, skal du måske kigge efter en højtaler med 20 timers batteritid. Her skal du dog huske, at højtalerens vægt samt pris typisk vil være noget højere.

Lydkvalitet
Hvis du prioriterer høj lydkvalitet, er det værd at købe en Bluetooth-højttaler med aptX HD-understøttelse (lydcodec, der muliggør 24-bit lydstreaming via Bluetooth og minimerer lydforvrængning). De fleste moderne Bluetooth-højttalere understøtter aptX, som udsender lyd med en CD-lignende 16-bit/44,1kHz-bitrate og de højttalere, der er designet med lyd i fokus, har typisk aptX HD indbygget. Fordi mindre højttalere skal finde en balance mellem lydoutput og batteritid, vil det ofte være sådan, at selvom højttaleren kan spille et fornuftigt antal timer pr. opladning, vil manglende bas ved høj lydstyrke kunne forekomme. Dette skyldes, at mindre højttalere er bygget af mindre komponenter, så de er små nok til at passe i tasker, hvilket resulterer i ringere lydkvalitet.

Størrelse og vægt
Bluetooth-højttalere er normalt opdelt i to forskellige kategorier: små (ultrabærbare) og større (semiportable). Forskellen i vægt afhænger primært af højttalerens størrelse og deraf dens komponenter. Hvor små højttalere kan veje mellem 200-300g, som er perfekt til en taske, kan større højttalere veje flere kg. Hertil er det vigtigt at notere, at større højttalere tilbyder flere porte, hvilket giver flere tilslutningsmuligheder. For de personer, der blot vil have en nogenlunde lydkvalitet, kan en lille eller mellemstor højttaler være tilstrækkelig.

Pris
Angående pris er der flere ting, man skal have in mente. De dyreste højttalere koster omkring 3.500 kr., er vandtætte, tilbyder lang batteritid og høj lydkvalitet. Derudover kan du med de dyre muligheder opleve Hi-Fi lydkvalitet, hvis du har den rigtige streaming-kilde. De billigste højttalere fås til omkring 50 kr., og selvom de tilbyder en udmærket batteritid, er lydkvaliteten, og især bassen, ikke i top. Et godt råd er derfor at tænke over, hvad du har råd til og hvilke funktioner, der er vigtige for dig, før du køber.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Det er en god idé både at overveje anmeldelser fra kunder og eksperter. Kundeanmeldelser kan sige noget om, hvad folk kunne lide eller ikke kunne lide ved produktet. Kunderne fokuserer normalt på Bluetooth-højttalerens lydkvalitet, batteritid og generelle holdbarhed. På den anden side kan ekspertanmeldelser give mere dybdegående oplysninger om højttalerens funktioner, som almindelige kunder ikke er opmærksomme på. En fordel ved ekspertanmeldelser er, at de ofte sammenligner flere højttalere i samme prisklasse, hvilket kan give et overblik, der kan gøre din købsbeslutning nemmere.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


B&O Beoplay M5 – Bluetooth højtaler med indbygget Chromecast

Vores anbefaling + Bedst i test

”Bedste køb” hos det engelske testmagasin Which.co.uk
Testvinder hos de svenske eksperter hos Radron.se

B&O Beoplay M5

 

 

 

 

Denne smarte og stilrene trådløse højtaler fra B&O er perfekt til enhver lejlighed, hvor der skal spilles musik. Det kan for eksempel være fester, fødselsdage eller hyggelige aftener med venner, men den kan også sagtens bruges til at afspille musik i hverdagen, måske som baggrundsstøj, mens du ordner huslige og praktiske gerninger i hverdagen. Med denne højtaler får du altså alt i én. Højtaleren er blevet rost af eksperter over det meste af Europa. Hos de britiske eksperter hos det største engelske testmagasin, Which, roser de særligt denne højtaler for den høje lydkvalitet og generelle byggekvalitet.

Om B&O Beoplay M5 trådløs højttaler
Denne enormt smarte og stilrene højtaler kan som sagt bruges til alt, hvor der skal afspilles en form for lyd. Det flotte og elegante design gør, at den kan passe ind overalt i hjemmet. Det kunne for eksempel være på hjørnet af køkkenbordet, på badeværelset eller på en hylde som en del af interiøret. Du kan også let gemme den væk, hvis du ikke ønsker, at den skal være en del af indretningen. Designet er helt unikt, da det netop er så simpelt. Højtaleren er rund og enkel, så den kan altså nemt blende ind i din bolig.

Denne trådløse højtaler fra B&O har 360 grader Signature Sound, og dette gør, at der altså kommer lyd ud fra alle siderne af højtaleren. Placerer du den midt i rummet, kan du være helt sikker på, at lyden vil fylde hele rummet op. Dette er også en af grundende til, at denne højtaler ville være perfekt til at levere lyd og musik til en fest. Signature Sound gør, at du opnår en helt unik og speciel stemning.

Højtaleren har rigtigt mange gode og positive kundeanmeldelser, og mange roser den blandt andet for den gode lyd, høje spillelyd og den gode, indbyggede bas, højtalen indebærer.  

Fordele
 • Perfekt lydstyrke
 • Stilrent udseende
 • Fyldig lyd
 • BeoLink multiroom teknologi
Ulemper
 • Høj pris

B&O Beoplay M5 trådløs højttaler vs. Markedet

Én af fordelene ved denne smarte, trådløse højtaler er blandt andet, at højtaleren kommer med BeoLink multiroom teknologi, der kan forbinde alle dine Bang og Olufsen produkter, så du får et samlet trådløst musiksystem. Dette betyder, at du kan afspille forskellige sange fra flere forskellige højtalere eller koble dem alle sammen og afspille den samme sang fra alle højtalere. Dette skaber en helt speciel atmosfære i dit hjem. Du kan sætte én højtaler i ét rum, der for eksempel afspiller en spændende podcast og en anden højtaler i et andet rum, der afspiller en god omgang rockmusik. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. 

Endnu en af fordelene ved denne højtaler er også at du i forhold til mange andre trådløse bluetooth højtalere på markedet, kan bruge mange forskellige styringssystemer til at styre denne højtaler. Du kan bruge Wi-Fi, Google Cast, Bluetooth 4.0 og DLNA. Du skal altså ikke bekymre dig om, om du nu også faktisk kan bruge denne højtaler, hvis du kun har én af disse styresystemer. 

Ved at købe denne trådløse højtaler fra B&O får du en super god og effektiv højtaler, der kan bruges til enormt meget forskelligt. Inkluderet i købet af højtaleren er selvfølgelig selve højtaleren, men også et cover fra Kvadrat og et strømkabel til højtaleren. Du kan altså frit bruge din højtaler med det samme uden at skulle ud og købe en masse ekstra tilbehør til den.

Udvalgte specifikationer
Produkttype: multiroom-højtaler
Modelnavn: Bang & Olufsen BEOPLAYM5A
Produktserie: M5
Lydssytem: Mono
Wi-Fi: ja
Bluetooth: ja
Strømforbrug ved tændt tilstand: 10
Højde: 18,50 cm
Dybde: 16,50 cm
Bredde: 16,50
Vægt: 2,54 kg
Farve: beige

Her kan du se en præsentationsvideo af BeoPlay M5 . Videoen er produceret af  Bang & Olufsen Manchester:


Nedis Bluetooth Boombox 90W – Kraftig og billig højttaler

Høj værdi for pengene

Nedis SPBB320

Nedis Bluetooth Boombox er en Bluetooth-højttaler med en effekt på op til 90 watt (W). Den er derfor især velegnet til de sammenkomster, hvor man har brug for god lyd. Du kan bruge din telefon eller andre Blueetooth enheder til at styre højtaleren. Vi har analyseret Nedis’ Boombox og sammenlignet den med andre højtalere på markedet for at se, hvordan den klarer sig.

 • Skridsikker bund
 • True Wireless Stereo (TWS)
 • Max udgangseffekt på 90W

Anmeldelse: Produktanalyse af Nedis Bluetooth Boombox 90W

Stærkt signal
Boomboxen er en kraftig højttaler med et stærkt signal og med en strømforsyning på 90W overgår den de fleste andre konkurrenter på markedet i samme prisklasse. Den har også Bluetooth 5.0, der sikrer optimal lydkvalitet og tilslutningsmuligheder, hvilket er værd at have in mente, da mange højttalere stadig bruger Bluetooth 4.2. 

Ideel på farten
På trods af højtalerens relative lille størrelse og vægt på 2,6kg, hvilket gør den nem at have med, har den en spilletid på op til 6 timer. Derudover er den udstyret med en skridsikker bund, så den står stabilt, og True Wireless Stereo (TWS), som giver alle, der lytter, en god lydoplevelse.

Fordele
 • IPX5-klassificering – vandtæt
 • 3600 mAh-batteri
 • Bluetooth rækkevidde på 10 meter
 • USB- og microSD-stik og AUX-port
 • Moderne udseende
Ulemper
 • Batteritiden kunne være bedre

Redaktionens vurdering

Nedis Bluetooth Boombox 90W er et ganske godt produkt. Lydkvaliteten er god til både indendørs og udendørs brug, og vi er overraskede over, hvor højt den kan spille. Derudover sætter vi pris på dens moderne udseende og at den er vandtæt. Derudover har den både USB-port og AUX-indgang, hvilket er rart at have i kombination med dens 10 meters rækkevidde. Den eneste ulempe er, at batteritiden kunne være bedre, men generelt set vurderer vi, at højttaleren har god værdi for pengene.

Specifikationer
Strømforsyning: 90W 
Bluetooth-version: 5.0  
Vægt: 2,6 kg  
Batteritid: 6 timer  
Dimensioner: 37x19x14 cm


JBL Xtreme 2 – vandtæt trådløs højttaler

Bedste vandtætte højttaler

Kåret som ”Editor’s Choice” hos det britiske tech-magasin PCmag.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Whathifi.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techhive.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com

JBL Xtreme 2

 

 

 

[
JBL Xtreme 2 er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer PCmag.com, Whathifi.com, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Techhive.com og Cnet.com.

I anmeldelserne har eksperterne set nærmere på højtaleren i forhold til dens design, batteri, størrelse, lyd, brugervenlighed m.m. Alle eksperter er begejstrede for JBL Xtreme 2, som de giver en god bedømmelse.

Trådløs højtaler med et stærkt batteri
Med JBL Xtreme 2 får man en trådløs og transportabel Bluetooth-højtaler, der er lavet til at blive taget med på farten samt til udendørs brug. Højtalerens konstruktion er solid og robust, hvorfor man ikke skal bekymre sig, når man har den med sig rundt.

Derudover er JBL Xtreme 2 vandtæt takket være dens IPX7-certificering. Det vil sige, at højtaleren kan tåle en del vand uden at tage skade af det. Den kan endda sænkes helt ned under vand uden at blive beskadiget og gå i stykker.

Samtidigt har højtaleren et stærkt batteri med en spilletid på op til 15 timer ved et fuldt batteri. Der er ydermere både en USB- og en AUX-indgang.

Kan betjenes via telefonen
Da JBL Xtreme 2 fungerer med hjælp fra Bluetooth, er der mulighed for at betjene den via ens smartphone. Man skal blot downloade en app, hvorefter man kan afspille musik, skifte sang og meget mere.

Med appen er der endda mulighed for at forbinde en lang række højtalere for at opnå en endnu bedre lyd. Lyden med denne Bluetooth-højtaler er dynamisk og har en kraftfuld bas, så man er sikret en optimal lydkvalitet.

Selve designet er aflangt, og så er vægten på blot 2,1 kilo. Det er desuden muligt at købe JBL Xtreme 2 i flere farver, så man kan vælge ens favoritfarve.

Meget imponerende højtaler, ifølge eksperterne
Ifølge eksperterne er JBL Xtreme 2 en god højtaler, der er nem at have med sig på farten. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at den er ideel at have med sig til begivenheder ved vandet, da den er vandtæt, hvilket Techhive.com og Trustedreviews.com er enige i. PCmag.com fremhæver også lyden, da denne er ”meget imponerende”, ”intens” og ”fremtrædende”. Dog er de mindre vilde med designet.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk giver også JBL Xtreme 2 mange rosende ord med på vejen. De er glade for dens høje kvalitet og mener, at det er ”sæsonens bedste transportable højtaler til udendørs brug”.

Cnet.com har ligeledes testet JBL Xtreme 2. De hæfter sig ved, at højtaleren kan bruges til telefonopkald samt til at lade andre enheder op, hvilket også er en funktion Whathifi.com er vilde med. Dog mener de, at modellen er temmelig dyr.

Fordele
 • Vandtæt
 • Spilletid på op til 15 timer
 • God lyd
 • God til udendørs brug
 • Kan bruges til telefonopkald
Ulemper
 • Forholdsvis høj baslyd

Specifikationer
Batterilevetid: Op til 15 timer
USB-indgang på bagsiden
Vandtæt
Indbygget speakerfunktion
Vægt: 2,4 kg


JBL Flip 5 – transportabel trådløs højttaler

Bedste højttaler til prisen

Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
63 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk
JBL Flip 5
 

 

 

.
JBL Flip 5 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, Whathifi.com, PCmag.com, Techradar.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for Bluetooth-højtaleren, som de giver mange rosende ord med på vejen.

I anmeldelserne har de vurderet højtaleren ud fra forskellige faktorer såsom lydkvalitet, brugervenlighed, design, funktioner m.m.

Kompakt og robust Bluetooth-højtaler
JBL Flip 5 er en klassisk JBL-højtaler, der kan bruges flere steder. Selve designet er aflangt, og så er den forholdsvis kompakt. Vægten er desuden på kun lige over 500 gram.

Højtalerens krop er yderst robust, så den er velegnet til at have med på farten samt til udendørs brug. Desuden er modellen vandtæt med en IPX7-certificering. Det vil sige, at den endda kan sænkes ned i vand uden, at den tager skade af det.

Det er ydermere muligt at købe højtaleren i flere forskellige farver. Herved kan man selv vælge, om man vil have den i den ene eller i den anden farve.

Betjen højtaleren via en app
Da JBL Flip 5 er en Bluetooth-højtaler, er der mulighed for at forbinde den til ens smartphone. Desuden kan man styre højtaleren via en app på telefonen. Her kan man tænde musikken, skifte sang og styre lydstyrken.

Derudover kan man også i appen forbinde højtaleren til flere andre enheder fra JBL. Når det kommer til lyden, er JBL Flip 5 ligeledes forsynet med JBL Signature Sound. Det sikrer, at man får en klar lyd samt en tung og kraftfuld bas.

Højtaleren kommer med et genopladeligt batteri. Selve spilletiden er på op til 12 timer efter en opladning.

Højtaler med god lyd, ifølge eksperterne


følge eksperterne er JBL Flip 5 en mindre, men god Bluetooth-højtaler, der er ideel til personer, som ønsker at have en højtaler med sig rundt. Eksempelvis skriver eksperterne fra Forbes.com, at modellen ”leverer en rigtig god lyd”.

PCmag.com forklarer ydermere, at JBL Flip 5 giver mulighed for, at man kan tilpasse højtaleren efter sine personlige ønsker og behov. De mener, at den er fremragende til udendørs brug ligegyldigt, hvad der er tale om.

Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i og fremhæver ligeledes, at JBL Flip 5 er det perfekte valg, hvis man ”ønsker en transportabel højtaler, der blot kan spille og ikke så meget mere end det”. Dog nævner de, at højtaleren ikke kommer med så mange funktioner, hvilket er en smule ærgerligt. Nogle eksperter er samtidigt skuffede over, at denne model ikke er kompatibel med alle ældre JBL-enheder.

Fordele
 • God størrelse
 • Vejer ikke meget
 • Kan bruges til alle begivenheder udenfor
 • Vandtæt
 • JBL Signature Sound
Ulemper
 • Ikke mange funktioner

Specifikationer
Vægt: 600 g
Vandtæt
Batterilevetid: Op til 12 timer
Kan parres for stereolyd
Opladningstid: 2,5 timer

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Flip 5. Videoen er produceret af JBL: 


Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler – partyhøjtaler med massiv lydoplevelse

Bedste højttaler i test

 • 8 ud af 10 stjerner af ReviewGeek
 • 4 ud af 5 stjerner af TechRadar
 • 8,1 ud af 10 stjerner af Rtings.com

Ultimate Ears Hyperboom klarer sig godt i test hos både ReviewGeek, TechRadar og Rtings. De giver Bluetooth højtaleren gode anmeldelser, fordi den har rigtig god lyd, der kan skrues rigtig højt op uden at forvrænges. Derudover kommenterer de på, at du kan koble mere end én enhed til ad gangen. Den ligger i den høje ende prismæssigt, men alle tre anmeldere mener, at den er prisen værd.

Partyhøjtaler med 24 timers batterilevetid
Hyperboom-højtaleren er et oplagt valg til dig, der er på jagt efter en trådløs højttaler, der kan spille din fest op. Den giver dig en massiv lydoplevelse, hvor du kan skrue rigtig højt op og stadig få skarp lyd uden forvrængelse.

Du kan koble op til fire forskellige enheder til via Bluetooth, AUX og optisk og du kan nemt skifte mellem de fire, så I kan skiftes til at være DJ.

Højtaleren er stænksikker, så du ikke skal bekymre dig, hvis nogen spilder deres drink på højtaleren. Den har også et bærehåndtag, så du kan flytte den fra rum til rum som festen flytter.

Du får op til 24 timers batterilevetid, men du kan slutte den til en stikkontakt, hvis du løber tør for strøm, så festen ikke behøver slutte.

Fordele
 • Ekstremt høj volume
 • Lyden forvrænges ikke ved høj volume
 • Flere Bluetooth tilslutninger
Ulemper
 • Rimelig tung
 • Høj prisklasse

Udvalgte specifikationer
Kan forbindes til 4 forskellige enheder
Kan oplade din smartphone
2x Bluetooth, 1x AUX og 1x optisk indgang
Batterilevetid: op 24 timer
Sprøjtafvisende


Wavell Sound Master – Praktisk lille Bluetooth højttaler med stort batteri

Bedste mini højttaler med lang spilletid

 • 20 timers spilletid
 • Touch display
 • Fast charge

Wavell Sound Master

Wavell Sound Master er en Bluetooth-højtaler af god kvalitet, der med sine 20 timers spilletid og stilrene design er et populært valg. 

Højtaleren er ikke bare flot i sit design, men også nem at betjene, hvilket er en klar fordel for dig som bruger. 

Den kommer med et touch display, som gør det let for dig at bruge den, så du kan få mest muligt ud af de forskellige features. 

Samtidig understøtter højtaleren Fast Charge, så du ikke skal vente længe på at den oplader, men hurtigt kan gøre den klar til brug. 

Brandet Wavell er generelt kendt for sine lækre designs og kvalitetsfyldte produkter, og Sound Master er ingen undtagelse. 

God lyd og indbygget mikrofon

Højtaleren er kendetegnet ved sit smarte design, men den har også en god lyd, hvilket er ét af de absolut vigtigste elementer ved en højtaler, hvor hovedformålet er at spille høj musik. 

Wavell Sound Master sikrer dig en god lyd i det rum, den spiller. Den har 13 lydenheder – 5 aktive og 8 passive, og på den måde giver højtaleren en meget rummelig lyd. 

En af de smarte features ved højtaleren er, at du med den indbyggede mikrofon kan besvare opkald og gøre brug af voice assistant, hvilket er super praktisk. 

Du kan bruge Wavell Sound Master til at tale i telefon, når den er tilsluttet højtaleren via Bluetooth. 

Fordi højtaleren er trådløs, kan du i det hele taget nemt afspille musik, mens du laver andre ting med eller uden din mobil. 

Med Wavell Sound Master får du ikke bare en god højtaler, du får også moderne teknologi med mange smarte og praktiske features, som er nemme for dig at betjene. 

Fordele
 • Strømlinet design
 • Op til 20 timers aktiv spilletid
 • Understøtter Fast Charge
 • Intuitivt touch display
Ulemper
 • Batterilevetid kan være lidt kortere end lovet

Wavell Sound Master vs. markedet

Højtaleren adskiller sig fra andre lignende produkter ved, at den har en utrolig smart kombination af lang spilletid, hurtig opladning, nem betjening og strømlinet design. 

Det hører til sjældenhederne, at en højtaler scorer højt på alle de parametre, men det gør Wavell Sound Master. 

Samtidig er højtaleren ikke én af de dyreste på markedet, så du får god kvalitet til en lav pris. 

Højtaleren understøtter som en ekstra feature Google Assistant og Siri, så du kan betjene den ved hjælp af voice assistant, hvilket kan være en stor fordel i praksis. 

Udvalgte specifikationer
12000 mAh
USB C-opladerindgang
Bluetooth 5.0
Sound Pulse
360° Audio
60 Watt
NFC
3 EQ lydbilleder
DSP (digital signal processor)


NiceBoy Raze 4 Origin

Bedste bluetooth højtaler i budget klassen

Den trådløse Raze 4 Origin-højttaler er det nyeste produkt fra Niceboy. Den er designet til at være overkommelig uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner.

 • Vandtæt og støvresistent
 • 20 W speaker
 • 20 timers batteritid

Det skal du vide, før du køber NiceBoy Raze 4 Origin

20 W speaker
NiceBoy Raze 4 Origin er en lille, men kraftfuld højttaler, der giver en rigtig god lyd. Med en effekt på 20 W kan denne Bluetooth-højttaler nemt fylde et rum eller tages med ud i det fri til lidt sjov i solen.

Op til 20 timers batteritid
Et almindeligt problem med mindre højttalere er, at de ikke har en særlig lang batterilevetid. Raze 4 Origin har ikke dette problem, da den kan spille i op til næsten 20 timer, såfremt man bare spiller med lidt lavere volumen.

Vandtæt og stødresistent
NiceBoy Raze 4 Origin-højttaleren er designet til at blive taget med dig på farten. IP67-klassificeringen betyder, at den er vandtæt og støvafvisende. Du kan nemt mærke, bare ved at holde den i hånden, at højttaleren kan tåle et slag, hvilket vi ser som en stor fordel.

Synkronisering mellem enheder
En fantastisk funktion, som ikke ofte ses i billigere modeller, er muligheden for at forbinde flere modeller sammen. Dette er muligt med Raze 4 Origin, hvilket er imponerende taget prisen i betragtning.

Indbygget antenne
Modellen leveres også med en indbygget antenne til radioen. Denne funktion er god til folk, der måske ikke altid gider høre den samme playliste, eller bare gerne vil høre sjove indslag indimellem.

Fordele
 • 20W – Høj volumen i en lille højtaler
 • Lang batteritid på op til 20 timer
 • Mulighed for at synkronisere flere af højttalerne med hinanden
 • Bedømt til IP67 og derfor vandtæt og støvresistent
 • Indbygget antenne så du kan høre radio
Ulemper
 • Designet kan godt føles lidt billig i forhold til de lidt dyrere modeller på markedet

Vores vurdering

Hvis du leder efter en Bluetooth-højttaler af høj kvalitet uden at bruge for mange penge, er Raze 4 Origin et fremragende valg. Den kommer med funktioner, som normalt kun ses i dyrere modeller, men den er stadig kompakt og nem at have med sig rundt. Derudover har den en lang batterilevetid, så du kan nyde din musik hele dagen lang!


Marshall Stockwell II – rock inspireret Bluetooth højtaler

Bedste designer højtaler

 • Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
 • 3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Stuff.tv
 • 69 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • 65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Marshall Stockwell II

 

 

 

.
Marshall Stockwell II er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, PCmag.com, Stuff.tv, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk.

De fem eksperter har testet Bluetooth-højtaleren på baggrund af flere forskellige faktorer, hvorefter de har givet den en samlet vurdering. De har ligeledes taget et kig på højtalerens fordele og ulemper.

Fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Forbes.com er Marshall Stockwell II en ”fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler”. De skriver, at det ”føles som om, at den kan holde et helt liv” og er derfor meget begejstrede for den.

Disse betragtninger er eksperterne fra PCmag.com enige i og forklarer ydermere, at Marshall Stockwell II ”leverer en overraskende stærk lyd fra sin beskedne ramme”. Stuff.tv fremhæver også lyden som værende detaljeret og knivskarp, men de er dog ikke helt tilfredse med bassen.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Marshall Stockwell II. De hæfter sig ved, at højtaleren har et robust og vandtæt design, så den sagtens kan bruges udendørs. Dog er de mindre vilde med, at man ikke kan slutte Marshall Stockwell II til en anden højtaler for at forbedre lyden. 

Kompakt Bluetooth-højtaler med lang spilletid

Med Marshall Stockwell II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der kan tages med på farten, hvis man ønsker det. Den kan eksempelvis placeres i en taske eller i en cykelkurv.

Højtaleren har en spilletid på over 20 timer på en fuld opladning takket være det indbyggede batteri. Batterimåleren viser, hvor meget strøm der er tilbage. Løber man tør for batteri, vil en hurtig opladning på cirka 20 minutter give en spilletid på omkring 6 timer.

Derudover er Marshall Stockwell II vandtæt, hvorfor man ikke skal være bekymret, hvis man er udenfor i regnvejr.

Med Stereo Sound

Marshall Stockwell II er forsynet med en Blumlein Stereo Sound-konstruktion. Dette sørger for at skabe en multiretningsbestemt musikoplevelse. De indbyggede højtalere spiller nemlig både bagud og fremad.

Endvidere er der mulighed for at parre højtaleren med to telefoner på samme tid. Herved kan man være flere om at vælge musikken. Det er ydermere muligt at spare på telefonens strøm ved at tilkoble den til højtaleren med et kabel.

Sidst men ikke mindst har Marshall Stockwell II kontrolfunktioner med tre knapper. Her kan man tune lyden.

Fordele
 • Blumlein Stereo Sound-konstruktion
 • Spilletid på over 20 timer
 • Hurtig opladning giver 6 timers spilletid
 • Vandtæt
 • Multiretningsbestemt musikoplevelse
Ulemper
 • Kan ikke parres for stereolyd

Specifikationer
Vægt: 1,4 kg
Bluetooth 5.0
Op til 20 timers batterilevetid
Bærestrop til transport
Vandbestandig

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Stockwell II. Videoen er produceret af Marshall: 


SACKit MOVEit X – dansk designet transportabel trådløs højttaler

 

SACKit MOVEit X

SACKit MOVEit X er en flot, dansk designet trådløs højttaler til brug i alle hjemmets rum. Den kan forbindes via Bluetooth og holder strøm i 12 timer, så den er lige til at tage med på farten.

Transportabel Bluetooth højtaler
Ved at købe SACKit får du udover en højtaler til en god pris, imponerende lydkvalitet og stilrent dansk design i kvalitetsmaterialer. MOVEit X fra SACKit, er derfor en værdig udfordrer til de større og mere etablerede brands. Udover at have et lækkert design, er den også nem at sætte op, så du er fri for at gå ned på funktionalitet, når du gerne vil købe et kvalitetsdesign. 

Lang batteritid
MOVEit X kan med sine 12 timers batterilevetid og vægt på cirka 2 kg, nemt tages med på farten, i tasken eller bilen. Og passer godt ind i alle rum og indretninger. Indret den lige der hvor du har brug for den mest. Om det er køkkenet, badeværelset eller stuen. Passer den ikke helt ind i dit hjems farver, så kan du nemt skifte fronten ud til en anden farve. 

Stereo pairing
Den trådløse højttaler fra SACKit understøtter desuden stereo funktioner, således at du kan parre to højttalere til en højre- og venstre udgave i et stereosæt. Dvs. At du kan få dobbelt så meget lyd! Skab din egen fest i hele rummet med MOVEit X og dets mange funktioner.

Fordele
 • Dansk design
 • Mindre højtaler med stor lyd
 • Op til 12 timers batteritid
Ulemper
 • Høj prisklasse

Specifikationer
Bluetooth højtaler
Stereo pairing
Nem at have med i tasken
Stilrent og moderne design
Udskiftelig front


SACKit – WOOFit Go XQ, let transportabel Bluetooth højttaler 

SACKit – WOOFit Go XQ

WOOFit Go XQ er en lille og transportabel trådløs højttaler. Skal du på stranden, til fest eller på picnic, så får du her en let bærbar højttaler, som sagtens kan være i jakkelommen eller håndtasken.

Lille højttaler med Bluetooth
højttaleren fra SACKit har både Bluetooth, stereo parring og trådløs opladning. Derudover kan den spille god musik uafbrudt i op til 8 timer. Den er derfor perfekt til de små weekendture eller til de spontane planer i hverdagene.

Dansk design i kvalitetsdesign
WOOFit Go XQ-højttaleren fylder ikke meget mere end en lille æske med tændstikker. Og selvom højttaleren er lille og kompakt, så har den en god lyd. Derudover er højttaleren nem og hurtig at komme i gang med, da man både kan koble op til den via computer, smartphone eller tablet. Ønsker man endnu mere lyd, kan man også stereo parre højttaleren, så man både får en venstre og højre højttaler.

Elegant design, vandafvisende og indbygget mikrofon
Med sit stilrene design kan den indrettes i alle hjem uden problemer. Sæt den for eksempel i køkkenet, stuen eller på badeværelset, når du skal skråle med på dine favoritsange. højttaleren er vandafvisende, og kan derfor sagtens hænges tæt ved bruseren, så du får det hele med. Da højttaleren har håndfri telefoni, er den også god at have stående på kontoret, hvis man er typen der gerne vil skrive noter ned eller arbejde samtidig. 

Fordele
 • Bluetooth-forbindelse med god rækkevidde
 • Vandafvisende
 • Håndfri telefoni
Ulemper
 • USB-flap er lidt besværlig

Specifikationer
Hurtig og stabil forbindelse mellem enheder
Mulighed for trådløs opladning
Let transportabel og nem at have med på farten
Nem udskiftelig front
Stereo Pairing


Marshall Stanmore II

 • 4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • 3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
 • 61 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Marshall Stanmore II

 

 

Marshall Stanmore II er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techgearlab.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for Bluetooth-højtaleren, som de har givet en god anmeldelse.

De har vurderet højtaleren på baggrund af flere forskellige parametre såsom brugervenlighed, design, funktioner, lydkvalitet m.m.

Solid lydkvalitet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Marshall Stanmore II en fremragende Bluetooth-højtaler med mange gode funktioner. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at modellen er forsynet med en ”solid lydkvalitet med en rig og dyb bas”.

Disse betragtninger er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og fremhæver ydermere, at Marshall Stanmore II ”kan klare selv en høj volumen uden problemer”. De er også begejstrede for det flotte design.

En af de ting, som eksperterne fra Techgearlab.com især bemærker, er, at Marshall Stanmore II har Alexa indbygget samt, at den kan spille meget højt. Dog mener de, at højtaleren er temmelig dyr. Andre eksperter nævner også, at der ikke medfølger nogle lydkabler ved køb.

Kompakt højtaler med stilrent design

Med Marshall Stanmore II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der er egnet til at blive taget med på farten også i regnvejr, da den er vandtæt. Højtaleren er lavet i et stilrent og ikonisk design, der er taget lige fra rockuniverset hos Marshall.

Marshall Stanmore II har ydermere en god lyd, der kan tilpasses på de to knapper på selve højtaleren eller via en app. Der er ligeledes en tænd- og sluk-funktion, så man kan gøre brug af sin smartphone som en fjernbetjening.

På selve højtaleren kan der findes tre analoge knapper, der sørger for, at du kan indstille musikkens lyd alt efter ønske og behov. Ønsker du ikke at gøre dette, er det muligt at anvende
appen.

Moderne teknologi

Marshall Stanmore II er en klassisk Bluetooth-højtaler, som er forsynet med moderne teknologi. Denne højtaler er blandt andet udstyret med en AptX-teknologi, der sørger for, at musikkens kvalitet altid forbliver den samme. Det er nemlig ligegyldigt, om selve overførslen er trådløs eller ej.

Takket være denne teknologi kan man desuden nyde godt af trådløs musik fra alle former for Bluetooth-enheder såsom ens computer, tablet eller mobiltelefon.

Spilletiden er på mere end 20 timer, så man kan nyde musik i lang tid på en fuld opladning. Oplader man blot højtaleren i 20 minutter, får man en spilletid på hele 6 timer.

Fordele
 • Lang spilletid
 • AptX-teknologi
 • Kan styres via en app
 • Kompakt størrelse
 • Hurtig opladning giver 6 timers spilletid
Ulemper
 • Høj prisklasse

Specifikationer
Bluetooth 5.0
Lydindgang (3,5 mm stereo mini jack, RCA phono x 2)
Lydstyrke: Op til 101 dB
Vægt: 4,65 kg

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Stanmore II. Videoen er produceret af Marshall: 


Marshall Kilburn II

 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin T3.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Techradar.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • 3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
 • 71 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Marshall Kilburn II

 

 

Marshall Kilburn II er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer T3.com, Techradar.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperter er glade for Bluetooth-højtaleren, som de har vurderet ud fra flere parametre.

Eksperterne finder både fordele og ulemper ved Marshall Kilburn II, men er generelt meget imponerede over højtaleren.

Fremragende lyd, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra T3.com er Marshall Kilburn II en rigtig god Bluetooth-højtaler, der leverer en ”fremragende lyd”. De er desuden glade for dens stærke batteri og flotte design, hvilket Techradar.com ligeledes fremhæver i deres anmeldelse.

Eksperterne fra Trustedreviews.com og PCmag.com forklarer ydermere, at Marshall Kilburn II er af yderst høj kvalitet samt vandtæt, hvilket de er glade for, hvis man ønsker at bruge den udendørs. Dog er de mindre vilde med, at højtaleren er en smule tung og dyr.

Good Housekeeping Institute roser Marshall Kilburn II for mange af de samme ting. De hæfter sig desuden ved, at højtaleren har en rigtig god bas.

Lang spilletid

Marshall Kilburn II er en kompakt Bluetooth-højtaler med en lang spilletid. Denne højtaler har nemlig en spilletid på mere end 20 timer ved en fuld opladning.

Man kan derfor sagtens tage højtaleren med på farten eller bruge den til udendørs begivenheder. Den er nemlig også vandtæt med en IPX2-certificering.

Det er desuden muligt at tilpasse lyden efter ens præferencer på selve højtaleren eller via en app med equalizer. Der er ligeledes en tænd- og sluk-funktion, så man kan gøre brug af sin smartphone som en fjernbetjening.

Multiretningsbestemt lyd

Med Marshall Kilburn II får man en højtaler med en multiretningsbestemt lyd. Den sørger for at spille yderst højt trods dens kompakte størrelse. Højtaleren producerer en klar lyd samt en dyb bas både indenfor og udenfor.

Højtaleren kommer desuden med flere forbindelsesmuligheder enten via Bluetooth eller ved at forbinde den til andre enheder gennem et stik. AptX-teknologien sikrer, at lydens kvalitet bliver overført optimalt, selv når lyden bliver overført trådløst.

Sidst men ikke mindst er Marshall Kilburn II forsynet med en multiværtsfunktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte mellem to enheder med Bluetooth.

Fordele
 • Multiretningsbestemt lyd
 • Multiværtsfunktion
 • AptX-teknologi
 • Vandtæt
 • 20 timers spilletid
Ulemper
 • Forholdsvis tung

Specifikationer
Bluetooth 5.0 aptX teknologi
Lydindgange: 3,5 mm
Batteritid: Op til 20 timer
Marshall Bluetooth-App
Vægt: 2,5 kg

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Kilburn II. Videoen er produceret af Marshall: 


Ultimate Ears Boom 3

 • 4 ud af 5 stjerner hos britiske WhatHiFi.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
 • 9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Wired.com
 • 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Ultimate Ears Boom 3

 

 

 

.
Ultimate Ears Boom 3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer WhatHiFi.com, Trustedreviews.com, Techradar.com, Wired.com og Expertreviews.co.uk. Alle ekspertkilder er begejstrede for højtaleren, som de har givet gode bedømmelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af højtalerens praktiske design og gode lyd, hvilket er faktorer, som alle eksperterne fremhæver som fordele. Selvom eksperterne generelt er vilde med højtaleren, nævner flere af dem, at der ikke er en AUX-indgang, samt at bassen kunne være bedre.

Eksperterne: Stilren højtaler med god lyd og sjove funktioner

Ifølge de fem ekspertkilder er Ultimate Ears Boom 3 ”en solid opfølgning på Boom 2”. Flere eksperter nævner, at designet er ”stilrent” og ”trendy”, samt at højtaleren er forsynet med flere sjove funktioner.

Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at den kan flyde i vand og kommer med ”en magisk knap”, der gør det nemmere at indstille højtaleren, hvilket de er vilde med.

Dette er eksperterne fra WhatHiFi.com enige i, da de beskriver Ultimate Ears Boom 3 som værende ”sjov at bruge”.

Både Techradar.com og Wired.com nævner også højtalerens lyd som værende ”god og solid”. De skriver, at modellen leverer en solid lyd for alle, hvor Trustedreviews.com forklarer, at ”højtaleren er fantastisk, hvis man sætter pris på dens 360 graders lyd”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Ultimate Ears Boom 3. Dog nævner Expertreviews.co.uk kort, at de mener, at der mangler support for Bluetooth aptX.

Stødsikker og vandtæt højtaler med 360 graders lyd

Ultimate Ears Boom 3 er en opgraderet udgave af Boom 2, der kommer med flere nye funktioner.

Her får man en trådløs højtaler, der er IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og stødsikker. Man kan derfor tage den med på farten og medbringe den til fester m.m. uden problemer.

Højtaleren er forsynet med Bluetooth, så man kan afspille musik fra ens smartphone eller computer. Der er ligeledes mulighed for at lytte til spillelister fra musiktjenester som for eksempel Spotify, iTunes eller lignende.

Ultimate Ears Boom 3 kommer også med en 360 graders lyd, der er klar og balanceret samt med en dyb bas.

Med flere praktiske funktioner

Ultimate Ears Boom 3 er udstyret med en Magic Button, der gør, at man kan afspille, pause eller skifte sang ved blot en enkelt berøring på knappen, der er placeret på selve højtaleren.

Derudover har Ultimate Ears Boom 3 en spilletid på op til 15 timer. Den oplades med hjælp fra et USB-stik, der lader højtaleren op på cirka 2 timer og 45 minutter.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at betjene Ultimate Ears Boom 3 på en afstand på op til 45 meter. Højtaleren kan desuden forbindes til to enheder samtidigt, hvis man både ønsker at forbinde den til eksempelvis en smartphone og en anden højtaler.

Fordele
 • Med Magic Button
 • 360 graders lyd
 • Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
 • 15 timers spilletid
 • Stødsikker og vandtæt
Ulemper
 • Ingen AUX-indgang
 • Bassen kunne være bedre

Specifikationer:
360 graders lyd
Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
15 timers spilletid
IP67 certificeret
Vægt: 837 g

Her kan du se en unboxing og opsætnings-video af Ultimate Ears Boom 3. Videoen er produceret af Ultimate Ears:


Bang & Olufsen BeoPlay A1

6 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
✅ Anbefalet af Aftonbladet.se
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

bang-olufsen-beoplay-a1

 

 

 

.
Bang & Olufsen BeoPlay A1 er udgået, så vi viser her priserne for Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, der er en ny og forbedret version.

Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1. Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd

I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

beoplay-a1

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler

Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Fordele
 • Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
 • Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
 • Meget lang driftstid på en opladning
 • Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
 • Smart app til både IOS og Android
Ulemper
 • Lavere lydstyrke end andre modeller

Specifikationer:
Støvafvisende og stænktæt
Vægt: 600 g
Driftstid: op til 24 timer
True360 lyd
Indbygget speakerphone
App til både IOS og Android

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com har her lavet en anmeldelse af B&Os trådløse højttaler:


Libratone One Click

✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 3,8 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk

Libratone Click One bluetooth

 

 

 

.
Dette er endnu en anmelderrost trådløs bluetooth højttaler fra danske Libratone.

Denne model har Libratone et justerbart design, hvilket gør at du kan tilpasse den til de forskellige sitautioner hvor den skal bruges. Se mere om denne funktion i videoen.

One Click har en 3″ woofer, 1″ tweeter og to passive drivere til 360° lyd, hvilket giver en rigtig god lyd. Magasinet Lydogbillede.dk skriver også at den klarer sig bedre end de fleste, når det kommer til lydkvaliteten. De skriver at man glemmer at der er tale om en forholdsvis billig højttaler, fordi lyden er så imponerende.

De skriver dog også samtidig at Libratone Click ikke er nogen decideret ”party højttaler”, hvilket de forklarer at ingen rejsehøjttalere på markedet kan anses som.

Men den beholder sin gode lyd op til sin grænse ved 88 dB, hvilket betyder at den sagtens kan spille op til fest, uden problemer.

Man skal være klar over at denne højttaler ikke kan sammenlignes med stationære dyrehøjttalere. Hvis man vælge at købe denne højttaler, så får man en rejsehøjtaler som leverer topkvalitet indenfor sin kategori. Som en af test anmelderne skrev, så lavede han den fejl at slukke for sine Pioneer VSX-1131 AV-recievere og hans Sony studie højttalere, inden at testede Libratone Click, hvilket man ikke bør gøre da lyden naturligvis er i en anden kategori ved sådanne stationære højttalere.

Libratone-One-Click bluetooth hoejtaler

Når det kommer til designet, så beskriver kritkerne som værende ” Meget pæn og minimalistisk i sit udtryk”. Den er desuden også vandafvisende, hvilket man være en stor fordel hvis den bruges udendørs eller til fest, hvor den kan risikere at få spildt drikkevarer ud over sig.

Installation af Libratone Click beskrives som at værende meget simpel, da man blot skal tænde for den, og så er det bare at finde dens bluetooth navn på sin telefon, tablet eller computer, så er man i gang.
Der er mulighed for at parre højttaleren med to telefoner af gangen, og du har også mulighed for at slutte flere Libratone højttalere til en telefon, hvis du eksempelvis har brug for en højttaler i hver ende af lokalet.

Ifølge producenten holder den batterilevetid op til 12 timer på en opladning, hvilket anmelderne også er enige i.

Til sidst bør det også nævnes at der findes en App til Libratone, som blandt andet giver mulighed for at lave “Soundspaces”, hvilket forsimplet betyder ”flere lydzoner”.

Fordele
 • Vandafvisende
 • Får ros for dens gode lyd
 • 360 graders lydspredning
 • Mulighed for at tilkoble flere telefoner
 • Kan parres med andre libratone højttalere
 • Justerbart design
Ulemper
 • Lavere lydstyrke end andre modeller

Specifikationer:
 Vandafvisende
Bluetooth 4.1
 360 graders lydspredning
 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
 Kan parres med andre libratone højttalere
Batterilevetid op til 12 timer

Du kan se en præsentationsvideoen af højttaleren her:

 


Pure – Evoke H6  

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Whathifi.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ 88 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Pure - Evoke H6

 

 

 

.
Pure Evoke H6 er en helt almindelig og klassisk DAB-radio. Den har alt lige fra en FM-tuner, en DAB-tuner og Bluetooth. På denne måde kan man streame trådløst med hjælp fra andre Bluetooth enheder. Det er en utrolig moderne Bluetooth-radio, der kan bruges sammen med tablets, mobiler eller lignende.

Fordelagtige funktioner og et simpelt design

Evoke H6 har et moderne udseende, der vil falde i god jord hos nogen, mens andre ikke vil kunne lide dette form for design. Ikke mindst er designet moderne, men det er også simplificeret. Den har en plastikflade sammen med træ, hvorfor det er et mix-match af to forskellige materialer. Midt på radioen er der en farveskærm, som viser radiostationernes programinformation.

Under skærmen er der forskellige knapper, hvor man kan styre indstillingerne. Med DAB- og FM-stationer har Evoke H6 som sagt også en Bluetooth-forbindelse til trådløs afspilning samt et hovedtelefonstik, hvorfor man kan høre musik på den måde, som man har lyst til.

Solid lydkvalitet

Alle tre eksperter, Good Housekeeping Institute, Whathifi.com og Trustedreviews.com, er enige om, at Evoke H6 har en udmærket og solid lydkvalitet. Good Housekeeping Institute beskriver lyden som værende en god performance, hvor Whathifi.com beskriver lyden som solid og høj.

Eksperterne forklarer, at Evoke H6 producerer en fin lyd, der balanceres fint med en anstændig mængde af detaljer i vokalen.

Bluetooth-funktion og batterilevetid

Evoke H6 fra Pure har en god Bluetooth-funktion og forbindelser, der gør, at man kan afspille musik, der er gemt på sin mobiltelefon eller tablet. Det er enkelt og ligetil at sætte op og komme i gang med, da man blot skal ind og finde Bluetooth-forbindelsen, hvilket kan gøres nemt og hurtigt.

Evoke H6 har ikke den længste batterilevetid på markedet, når det kommer til disse produkter, men den kan sagtens spille i en god rum tid. Men til gengæld er der mulighed for at tilkøbe et ChargePak batteri, så man altid kan bruge produktet på farten.

Fordele
 • To alarmer
 • Solid lydkvalitet
 • Gode funktioner til radioafspilning
 • Moderne design
Ulemper
 • Simplificeret design
 • Ikke den længste batterilevetid

Fordele ved Pure – Evoke H6:
 Bluetooth-forbindelse
Radio: Digital og FM-radio
20 digitale og 20 FM-forudindstillinger til radio
 Skærm: 2,8″ farveskærm
Indbygget alarm
AUX-indgang


SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler 

✅ 3,9 ud af 5 stjerner hos det danske teknikmagasin Recordere.dk
✅ 4 ud af 6 stjerner hos danske Mobilsiden.dk

SACKit - WOOFit Go

.
To eksperter har vurderet WooFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra danske SACKit, hvor de begge har givet den en god vurdering med på vejen. Denne mindre Bluetooth-højtaler har et væld af fordelagtige funktioner i og med, at den er lille, kan tåle vand, spille i stereo-par samt har 8 timers batterilevetid.

Det er en lille og fin højtaler, der ifølge Mobilsiden.dk, især er imponerende i designet. Ifølge både Recordere.dk og Mobilsiden.dk er det en højtaler, der har skabt glæde hos både eksperter, men også hos forbrugere.

Lille højtaler med Bluetooth-forbindelse

WooFit Go-højtaleren fylder ikke meget mere end en lille æske med tændstikker. Det er en højtaler, som man kan have med på farten i tasken. Selvom højtalen er lille, så er lyden udmærket i sammenligning med en mobiltelefons lyd.

Eksperterne er enige om, at lyden ikke er fantastisk, men den er klart et godt alternativ til højtalerne i ens smartphone. På siden af højtaleren kan der findes et USB-stik. Men der kan også findes en tænd/sluk-knap, hvor der også er mulighed for at få gang i Bluetooth-forbindelsen.

Recordere.dk er især begejstrede for højtalerens gode rækkevidde, når det kommer til Bluetooth-forbindelsen.

Nem at installere og stereo-par

Nogle produkter kan være utrolig svære at komme i gang med. Med WooFit Go-højtaleren er installationen nemt og hurtigt klaret. To enheder kan have forbindelse til højtaleren på samme tid, og man kan både gøre brug af den via ens computer, smartphone eller tablet – hvorfor man kan forbinde to enheder på samme tid og skifte mellem afspilningen. Der er mulighed for at sætte WooFit Go-højtaleren i stereo-par, men her kan der kun gøres brug af en enhed ad gangen.

Indbygget mikrofon og vandafvisende

Med WooFit Go er der mulighed for at tage telefonopkald, da den har en indbygget mikrofon.

Eksperterne er glade for samtalens kvalitet, når det kommer til lyden og selve opfangelsen af ens stemme. Derudover er højtaleren vandafvisende. Dog skal man være opmærksom på, at den helst ikke skal under vand, men sagtens kan klare nogle enkelte dråber eller damp.

Fordele
 • Bluetooth-forbindelse med god rækkevide
 • Lille og fleksibel
 • Vandafvisende
 • Indbygget mikrofon
 • 8 timers batterilevetid
Ulemper
 • Ikke den bedste lydkvalitet i forhold til andre modeller

Fordele ved SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler:
Bluetooth 5.0
Bluetooth rækkevidde på op til 10 meter
 Vandafvisende
 Indbygget mikrofon
 8 timers batterilevetid
LED indikator
 Vægt: 180g


JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

 4,5 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3
 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
 4 ud af 5 stjerner hos britiske Pcmag.com
 3,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Digital Trends

JBL - Boombox

 
 

.
Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL er blevet testet af 4 eksperter, der alle giver produktet en høj karakter. Denne model er fra mærket JBL, der er kendt for at lave lyd- og musikprodukter. Med deres JBL Boombox er der mulighed for at høre musik hele døgnet rundt.

Simpelt og kompakt design

Denne model er utrolig simpel med et kompakt design, selvom den vejer lidt over 5 kilo og måler omkring 50 centimeter i bredden. Det er en ret tung højtaler, som man ikke nødvendig har lyst til at bære meget rundt på. Men som Techradar.com beskriver det, er det den perfekte højtaler til eksempelvis en udendørsbegivenhed.

I toppen af højtaleren er der et bærehåndtag, hvor produktnavnet er indgraveret. På produktets forreste del finder man alle funktionsknapperne, hvilket der er seks af i alt: Bluetooth, volumen, afspil/pause, skifteknap og JBL Connect +.

På modellens nederste del er der en batteriindikator, der med dens fem LED-lys viser, hvor meget strøm der er tilbage.

På bagsiden er der en stikkontakt, to USB-porte samt en ekstraindgang. Der er en tilknyttet app til både Android og iOS, hvor man kan ændre lyden samt parre højtaleren med yderligere kompatible enheder med mere.

God lyd med 24 timers batterilevetid

Højtalerens indbyggede Li-ion batteri er omkring 20.0000 mAh og giver op til 24 timers batterilevetid. Dette er forudsat, at man spiller moderat højt og ikke oplader andre enheder via højtalerens USB-porte.

Højtalerens lyd har af flere eksperter fået ros, da den kan spille ”virkelig højt” som M3 udtaler. Der er enighed om, at udendørsfunktionen – når det kommer til lyden klart er den bedste – med en klarere og mere fuldendt lyd.

Pcmag.com er særligt begejstrede over lydens performance, når det kommer til bassen og de høje toner.

Vandtæt højtaler med bluetooth indbygget mikrofon

Denne højtaler har en IPX7 rating, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i op til 1 meters vand i en kort periode uden at tage skade. Det er derfor en højtaler, der sagtens kan bruges i nærheden af poolen, og man skal heller ikke bekymre sig om at glemme den udenfor i regnen. Ifølge eksperternes tests har højtalerens mikrofon vist sig at være god. De kunne forstå hvert et ord, som de optag, og den Bluetooth-indbyggede mikrofon kunne levere en relativ god lyd.

Fordele ved JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højttaler:
 Bombastisk basrespons
 God udendørs ydeevne
 Vandtæt
 Oplader to enheder på én gang
 Batteriets levetid er på 24 timer


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Anker SoundCore

 

Anker SoundCore

 
 

.
De to amerikanske tekniksider Techhive.com og Soundguys.com har testet og anmeldt Anker SoundCore, som de begge har givet en god anmeldelse. Højtaleren har fået henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 8,9 ud af 10 stjerner.

Eksperterne forklarer, at de har givet højtaleren en god anmeldelse på grund af dens fremragende lyd og bas samt gode pris. De skriver dog også, at højtalerens lydkvalitet ikke er den bedste, når man kommer op i de højere toner.

Eksperterne: Højtaler med fremragende lyd og bas samt god batterilevetid

Ifølge de to ekspertkilder er Anker SoundCore en ”budgetvenlig højtaler”, der er forsynet med en ”fremragende lyd og bas”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techhive.com, at selvom Anker SoundCore er en mere prisvenlig model, kan ”dens lyd sammenlignes med andre store navne”, hvilket de mener er en fordel.

Dette er eksperterne fra Soundguys.com enige i og skriver, at Anker SoundCore kommer med en ”solid lyd”, der er ”fantastisk til prisen”.

Derudover nævner begge ekspertkilder også modellens batterilevetid som værende en fordel. De forklarer, at højtaleren ”kan holde længe”, hvorfor man ikke hele tiden skal oplade den.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Anker SoundCore, nævner Soundguys.com, at dens bløde plastikdesign ”tiltrækker fingeraftryk”, hvilket de mener er en ulempe.

Lang spilletid

Med Anker SoundCore får man en Bluetooth højtaler, der er fremstillet i et minimalistisk, let og kompakt design, så den er nem at have med på farten.

Anker Soundcore kommer med et indbygget batteri med stor kapacitet. Takket være batteriet kan højtaleren holde i op til 24 timer, før den skal oplades.

Derudover kommer højtaleren med en nyudviklet Spiral Bass Port, hvilket er en form for spiralformet subwooferfunktion.

Dette sikrer, at lyden er mere klar og fremtrædende både, når det kommer til selve lydniveauet og lydkvaliteten.

De to full-range drivere leverer desuden en kraftfuld stereolyd. Højtaleren kommer ydermere med mindre end 1 % harmonisk forvrængning, hvilket hjælper med at give en mere klar lyd.

Forbindelse på op til 20 meter

Anker SoundCore er udstyret med en Bluetooth 4.0-forbindelse, der rækker i op til 20 meter.

Hvis man ønsker en uafbrudt forbindelse, har man mulighed for at tilslutte sin telefon eller anden afspiller med et AUX-kabel.

Højtaleren er forsynet med en indbygget mikrofon, så man kan lave trådløse og håndfrie opkald via ens mobiltelefon.

Mikrofonen er støjreducerende, så det er nemmere at besvare et opkald, selv når man er på farten i mere støjende omgivelser.

Sidst men ikke mindst kommer Anker SoundCore med en 3,5 mm. audioport til forbindelse med enheder uden Bluetooth, hvis man har brug for det.

Fordele
 • Rækkevædde på op til 20 meter
 • Med indbygget mikrofon
 • 24 timers spilletid
 • Med Spiral Bass Port
 • Minimalistisk og holdbart design
Ulemper
 • Ikke den bedste lydkvalitet i de højere toner

Fordele ved Anker SoundCore:
Bluetooth 4.0
Rækkevædde på op til 20 meter
Indbygget mikrofon
Op 24 timers spilletid
Med Spiral Bass Port
Opladningstid: 5 timer

Her kan du se en videoanmeldelse af Anker SoundCore højtaleren. Videoen er produceret af YouTube kontoen SounsGuys: 


MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

 

.MOVEit er en Bluetooth højtaler fra firmaet SACKit. Den kan både tilkobles Wi-Fi og Bluetooth samt forbindes til Spotify Connect og Airplay.

Med dens 2200 mAh batteri er der mulighed for at tage denne model med ud i haven og spille op til 8 timers musik uafbrudt.

Denne model beskrives af eksperterne fra Tek.no som en højtaler, der kan passe ind alle steder. Med dens minimalistiske design passer den både ind i ens stue, i ens køkken eller udenfor i ens have.

Denne model er en større højtaler, men med et kompakt håndtag er den stadig nem og hurtig at flytte rundt på og tage med sig. Håndtaget er et hul i den hvide plastikbagside. Det hvide plast udgør rammen af højtaleren, hvilket Tek.no især er vilde med, da det ’løfter designet’ til et andet niveau.

God lydkvalitet

Både Tek.no og Recordere.dk er enige om, at MOVEit leverer en fantastisk lydkvalitet. Begge eksperter er imponerede over lyden, som de mener er en rigtig god oplevelse. Der er blevet afprøvet et væld af forskellig musik på denne højtaler, som viste sig at kunne klare det hele med en rigtig god lyd.

Nem betjening og opsætning

Hvis man er i besiddelse af to forskellige højtalere, så får man endnu flere muligheder. Man kan nemlig tildele dem hvert sit rum ”multi-rum” og på denne måde styre musikken uafhængig af hinanden.

Man kan også koble dem sammen til et stereopar, hvilket siges at gøre noget rigtig godt for lyden ifølge eksperterne. Opsætningen af højtaleren er utrolig simpel, da man blot skal koble den på enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App fra SACKit

SACKit har lavet en applikation, som man kan gøre brug af, hvis man køber MOVEit højtaleren. Selve applikationen er utrolig nem at finde rundt i og giver en mulighed for at finde et væld af radiostationer, musik med mere. Man kan eksempelvis også gøre brug af Spotify Connect, hvis man er abonnent hos Spotify.

Hvis man gerne vil have mulighed for at høre noget musik som ens gæster har med, så kan man blot sørge for dette via Bluetooth-funktionen. På denne måde kan ens højtaler blive forbundet til Bluetooth, og man kan høre lige, hvad man har lyst til.

Fordele
 • Nem og overskuelig applikation
 • Flot design
 • Nem betjening
 • God lyd
Ulemper
 • Understøtter kun Bluetooth 4.0

Specifikationer:
Bluetooth 4.0
On-speaker betjening
Genopladeligt Li-Ion battert med 2200mAh (op til 12 timers streaming)
Ladetid cirka 3 timer
LED indikator


JBL Charge 4

 

JBL Charge 4

 

 

Både Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com har testet og anmeldt JBL Charge 4, som de har givet en god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Techradar.com og PCmag.com især er vilde med højtalerens solide lyd, er Which.co.uk og Tomsguide.com begejstrede for modellens holdbare batteri.

Eksperterne finder generelt mange fordele ved højtaleren, men nævner også, at JBL Charge 4 tager længere tid at oplade end andre sammenlignelige modeller på markedet.

Solid højtaler med smarte funktioner, ifølge eksperterne

Alle eksperterne kommer med rosende ord til JBL Charge 4, hvor flere kalder højtaleren for ”et godt køb”, hvis man ønsker en Bluetooth højtaler. Her skriver eksperterne fra Techradar.com, at JBL Charge 4 ”kan pumpe bas ud, der ikke overvælder, samt at den holder for evigt”.

Eksperterne skriver ydermere, at den kan ”oplade ens telefon nemt og hurtigt”.

Derudover hæfter eksperterne fra Tomsguide.com sig ved, at JBL Charge 4 kommer med flere ”smarte funktioner, så man kan bruge højtaleren til flere ting”.

PCmag.com nævner ydermere højtalerens ”gode lyd og bas”, hvilket de forklarer, som værende en af de største fordele. De skriver, at ”den spiller højt i forhold til dens mindre størrelse”, hvilket Which.co.uk også nævner flere gange.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. Flere af dem nævner dog, at højtaleren ikke kommer med 360 graders lyd, samt at kvaliteten ikke er den bedste, hvis man skruer for højt op, når det kommer til lyden.

Bærbar Bluetooth højtaler med lang spilletid

JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er udstyret med et genopladeligt Li-ion-batteri.

Dette batteri sikrer, at man får op til 20 timers spilletid, før det kræver, at højtaleren skal oplades. Man oplader højtaleren med hjælp fra et USB-kabel, der medfølger ved køb.

Endvidere er JBL Charge 4 vandtæt, så man kan tage den med på farten samt være tæt på vandet. Den kan derfor tåle regn samt dyppes hurtigt i vand uden, at den går i stykker.

JBL Charge 4 kommer desuden med en JBL-basradiator. Basradiatoren sørger for, at bassen er mere klar og fremtrædende ved afspilning af musik.

Solid højtaler med USB-port og indbygget strømbank

Med JBL Charge 4 får man en solid højtaler, der er fremstillet i et slidstærkt design. Man har desuden mulighed for at vælge flere forskellige farver ved køb af modellen, så man kan vælge den farve, man ønsker.

Ved opladning af JBL Charge skal man gøre brug af det medfølgende USB-kabel. Da højtaleren er forsynet med en USB-port, er der også mulighed for at oplade andre enheder, når man er på farten som for eksempel ens mobiltelefon.

JBL Charge 4 er udstyret med JBL Connect+. Med JBL Connect+ har man mulighed for at forbinde over 100 højtalere, så længe de understøtter JBL Connect+.

Fordele
 • JBL-basradiator
 • Op til 20 timers spilletid
 • Kan oplade andre enheder på farten
 • Vandtæt
Ulemper
 • Tager længere tid om at lade op end andre modeller

Specifikationer:
JBL-basradiator
Op til 20 timers spilletid
Kan oplade andre enheder
Integreret Voice Assistant
Vandtæt
Vægt: 500 g

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Charge 4. Videoen er produceret af JBL:


Vifa Helsinki

Vifa Helsinki

Denne smarte og stilrene bluetooth højtaler fra Vifa Helsinki er den perfekte højtaler, hvis du ønsker god og kraftig lyd og samtidig ønsker en højtaler, der kan passe ind i dit hjem. Højtaleren i sig selv er meget kompakt og fin, men udseendet kan altså her sagens snyde ved første øjenkast. Højtaleren kan både spille højt og kraftigt, så du kan altså sagtens banke en fed fest op med god musik fra denne højtaler. 

Om Vifa Helsinki

Denne bærbare bluetooth højtaler fra Vifa Helsinki leverer god og kraftig lyd, som du kan bruge både til fester, strandture og kedelige dage på sofaen, hvor du bare har brug for at lytte til en god podcast eller noget af din yndlingsmusik. 

Højtaleren har et perfekt design, da den netop er designet som en sød og smart lille håndtaske. Den har to knapper i højre side, men ellers er den pæn og stilren. Grundet det elegante design kan denne bluetooth højtaler passe ind rigtigt mange steder og kan sagtens blive en fin detalje i dit hjem og kan også let blive en del af indretningen. Det eneste, der bryder det grå og stilrene look på højtaleren, er en fin og yderst robust læderrem fra den svenske producent Tärnsjö Garveri.  Læderemmen gør det lettere for dig at have den smarte højtaler med på farten, og det er også med til at fuldende looket som en lille, fin håndtaske. Ønsker du en rigtigt god og effektiv bluetooth højtaler, du kan have med på farten, er det netop denne højtaler du skal anskaffe dig. 

Ydersiden på højtaleren er lavet af et uldbetræk fra den anerkendte danske designer Kvadrat. 

Vifa Helsinki vs markedet

I forhold til mange andre bluetooth højtalere på markedet, kan denne højtaler som sagt spille rigtigt højt og har også en rigtigt god lyd. Selvom den er lille og kompakt, kan den altså sagtens bruges til en fest eller til et andet arrangement, der kræver høj musik. 

Ved at investere i denne smarte bluetooth højtaler fra Vifa Helsinki, får du ikke kun selve højtaleren, men også mange andre fine og brugbare accessoires til den. Du får for eksempel også strømforsyning, AUX 3,5 mm mini-jackkabel, manual, hurtigstartguide, rejsetaske og en god garanti. 

Fordelene ved at få ekstra ting med til højtaleren er, at du altid er forberedt på, hvis højtaleren for eksempel skulle løbe tør for strøm eller hvis den pludselig går i stykker. Derudover er det også enormt smart altid at have en rejsetaske med til den, hvis du ønsker at passe ekstra godt på den i for eksempel styrtende regnvejr. 

Ved at købe denne højtaler får du en enormt god højtaler i topkvalitet til en rigtigt fin og overkommelig pris. Du betaler både for den enormt gode lyd i denne højtaler, men også det stilrene og gennemførte look. Derudover betaler du selvfølgelig også for de mange fine ekstrating, der medfølger højtaleren. Her kunne det for eksempel være den ovennævnte rejsetaske. 

Du vil helt sikkert elske denne højtaler og dens mange smarte funktioner.

Fordele
 • Simpelt og lækkert design
 • Prisvindende design
 • Kraftig lydkvalitet
 • Nem at have med på farten
Ulemper
 • Høj pris

Udvalgte specifikationer:
 3,5 mm AUX-indgangsstik på bagsiden
 Farve: grå
 Form som en håndtaske
 Producent: Vifa
 Vægt: 1,4 kg

Her kan du se en præsentationsvideo af Vifa Helsinki. Videoen er produceret af Vifa:


JBL Charge 3

JBL Charge 3

.
4 forskellige hold eksperter har testet modellen JBL Charge 3, og alle er de enige om, at her er tale om en virkelig velfungerende højtaler. JBL Charge 3 får lutter topkarakterer af ekspertpanelerne, som både tæller danske, svenske og internationale eksperter. JBL Charge er allerede en kendt serie, og JBL Charge 3 er den nyeste højtaler i den populære JBL Charge-serie.

Til mange formål

JBL Charge 3 er en meget alsidig højtaler, som man kan anvende både til stuen derhjemme og til at tage med på farten, idet den med sine knap 800 gram ikke vejer særlig meget. Hvis man ønsker at tage modellen med udenfor, så forklarer eksperterne med begejstring, at JBL Charge 3 har en virkelig god og beskyttende indpakning, som er utrolig vandafvisende – faktisk er den vandtæt helt ned til omkring en meter. Dermed kan JBL Charge 3 let benyttes til campingturen eller en tur på stranden.

JBL Charge 3 imponerer eksperterne på flere områder, og det inkluderer også batterilevetiden. JBL Charge 3 kan nemlig sagtens spille i omkring 20 timer uden at løbe tør for strøm.

God lyd med stærk bas

Ifølge eksperterne begejstrer JBL Charge 3 også på det område, der er et af de vigtigste: Lyden. JBL Charge 3 leverer nemlig en god og stabil lyd med en rigtig god balance mellem alle lydkomponenterne. Af og til kan der være lidt mislyd ved de meget høje toner, men modellen kan også spille meget højt. Derudover roses modellen for den gode bas, som er godt doseret i forhold til resten af lyden. Bassen lyder nemlig både kraftig og fast.

Mulighed for sammenkobling

JBL Charge 3 placeres i liggende form og ikke stående som mange andre højtalere. På oversiden findes knapper til at styre volumen, Bluetooth og JBL Connect og på bagsiden beskyttede udgange til oplader, USB og AUX. Et andet af JBL Charge 3’s højdepunkter er nemlig JBL Connect-funktionen, som tillader, at man kan koble JBL Charge 3 sammen med andre JBL-højtalere, hvorved man kan lytte til musikken i stereo. Man kan også koble højtalerne sammen og placere dem i hvert sit rum, sådan at der i alle rum i huset spilles samme musik – dette kaldes multi-room lyd.

Eftersom her er tale om en Bluetooth-højtaler, kan man styre JBL Charge 3 via netop Bluetooth på sin telefon, og så kan man lytte til musikken via telefonen. Der findes også en tilhørende app.

Som en ekstra funktion kan man slutte telefonen til modellen, hvis telefonen er ved at løbe tør for strøm, og så afgiver modellen strøm til telefonen.

Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

JBL Charge 3 måler 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm og vejer 770 gram. JBL Charge 3 fås i fem forskellige farver.

Fordele
 • Vandtæt model
 • Lang batterilevetid på 20 timer
 • God lyd med kraftig bas
 • Kan styres med telefonen via Bluetooth
 • Med JBL Connect kan modellen kobles sammen med andre højtalere
Ulemper
 • Lidt mislyd ved de høje toner

Fordele ved JBL Charge 3:
Vægt: 790 g
Vandtæt model
Batterilevetid på 20 timer
Opladning af smartphones og tablets via USB
Med JBL Connect kan modellen kobles sammen med andre højtalere


JBL Clip 2

JBL Clip 2

.
JBL Clip 2 har været testet af 3 forskellige testpaneler fra 3 forskellige lande. Her er tale om det svenske teknikmagasin M3.se, den amerikanske teknik-webside Cnet.com samt det engelske computermagasin Pcmag.com, som alle har vurderet JBL Clip 2 ud fra forskellige parametre som design, pris, lyd, brugervenlighed og generel kvalitet. Alle 3 testpaneler er begejstrede over JBL Clip 2 og giver modellen topkarakterer.

Smart og bærbar

JBL Clip 2 er en meget let, lille, rund og håndterbar højtaler med et moderne og ungdommeligt håndtag i form af en karabinhage. JBL Clip 2 kan dermed både placeres i hjemmet og tages med på farten, eftersom modellen har et batteri, der kan leve op til 8 timer på én opladning. JBL Clip 2 er netop designet til at komme med på tur, hvad enten der er tale om camping, vandring eller en tur på stranden.

Karabinhagen gør, at JBL Clip 2 kan hægtes på for eksempel tasken, og ydermere er modellen vandresistent, som gør, at vandsprøjt fra stranden eller en regnbyge ikke ødelægger modellen. Eksperterne har afprøvet dette aspekt, og de konkluderer, at JBL Clip 2 faktisk er utrolig vandresistent – ligefrem vandtæt.

Prisvenlig og god lyd

Eksperterne nævner, at JBL Clip 2 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en højtaler med god lyd og en budget-venlig højtaler i samme model. JBL Clip 2 er nemlig ikke så dyr, og samtidig leverer modellen en kraftig lyd, som imponerer i forhold til størrelsen.

Modellen svigter lidt ved de meget bastunge sange, men hører man mest musik uden meget dyb bas, så får lyden en god klang med nuancer og detaljer. Som et ekstra plus fremkommer der heller ikke forvrængninger på denne type musik, hvis man skruer højt op for lyden.

Mulighed for Bluetooth

JBL Clip 2 vil også være et godt valg for den forbruger, som både ønsker at anvende Bluetooth og almindeligt kabel, når det kommer til musikken. JBL Clip 2 kan nemlig begge dele, og vælger man Bluetooth, så kan man både lytte til egne spillelister eller streame musikken via telefonen, og man kan også anvende JBL Clip 2 til at foretage telefonopkald.

Som en ekstra smart funktion, der især er fordelagtig, hvis man ønsker at benytte JBL Clip 2 i hjemmet, er der mulighed for at koble flere JBL Clip 2-højtalere sammen og skabe stereo-lyd, som skaber en mere autentisk og dyb lytte-oplevelse.

JBL Clip 2 har en diamater på 9,4 cm og dybde på 4,3 cm og vejer 200 gram. JBL Clip 2 kan fås i farverne sort, blå, grå og rød.

Fordele ved JBL Clip 2:
Lille og rund højtaler, som er ideel til rejsen
8 timers batteri
Vandresistent
God og velbalanceret lyd
Kan anvendes alene eller kobles sammen med andre højtalere
Kan styres med telefonen via Bluetooth


Sony SRS XB31

Sony SRS XB31

Denne bærbare højtaler fra Sony kan skabe den helt perfekte feststemning og generelt afspille lyd i super god kvalitet. Da den er trådløs og nemt bærbar, kan du tage den med over alt. Det kunne for eksempel være på en sjov strandtur med dine venner, til en hyggelig campingtur med din familie eller en sjov fest en fredag aften. Med denne højtaler er det kun fantasien, der sætter grænser. Derudover vurderer internetbutikken Amazon den trådløse og bærbare højtaler fra Sony til at have 4,7 stjerner ud 5 – der fås altså, ifølge dem, ikke meget bedre. 

Om Sony bærbar trådløs højtaler

Denne supersmarte bærbare højtaler fra Sony er som sagt perfekt til alle arrangementer, hvor du har brug for perfekt lyd. 

Da højtaleren fra Sony er bærbar og trådløs er der næsten ingen grænser for, hvor du kan tage den med hen. 

I denne højtaler er der Extra Bass, og dette gør, at du kan føle hver en lyd og hver en takt i musikken. Dette er med til at give din musik og fest et ekstra boost og skabe en helt fantastisk stemning i rummet, hvor musikken spiller og højtaleren står. 

Noget af det meget smarte ved denne højtaler er, at du kan forbinde flere højtalere til din højtaler. Herved opnår du et større lydoutput og en klubatmosfære. Du kan derudover også placere forskellige højtalere sammen ét sted for et højere lydniveau, men du kan også sætte dem i forskellige rum og lytte til forskellig musik. Du kan forbinde helt op til 100 forskellige Sony højtalere, så du kan altså sagtens få en god og sjov fest i gang med denne højtaler.

Ved hjælp af Bluetooth kan du styre denne højtaler præcis som det passer dig. Udover at kunne styre musik eller podcast, kan du også tage telefon gennem højtaleren, hvis den er tilkoblet Bluetoothen på din telefon. Det er altså superlet og effekt at bruge denne højtaler. 

Sony bærbar trådløs højtaler SRS-XB31 vs. Markedet 

Modsat mange andre højtalere er denne højtaler støv – og vandtæt. Dette er især brugbart, hvis du elsker at gå i bad med høj musik. Det er også enormt brugbart, hvis du holder en fest ved poolen eller stranden, hvor du vil være sikker på, at din højtaler kan spille igennem uanset hvad. Du kan sågar vaske din højtaler af under en vandhane eller vandslange, hvis den er blevet beskidt, uden at højtaleren går i stykker eller stopper med at spille musik.

Fordelen ved at købe denne højtaler er også, at højtaleren har en lang batterilevetid. På en fuld opladning kan den holde batteri i helt op til 24 timer, mens den afspiller lyd. Hvis du ikke har adgang til elektricitet, skal du altså ikke umiddelbart gå i panik – du kan stadig sætte en fest i gang med god musik! 

Inkluderet i købet af denne bærbare trådløse højtaler fra Sony er der udover højtaleren også et opladningskabel, du kan have med overalt, så du altid er klar, hvis højtaleren skulle gå død for strøm under afspilning af lyd. 

I forhold til andre trådløse højtalere på markedet har denne højtaler en rigtigt fin og overkommelig pris, så du behøver altså ikke spendere en bondegård, for at få en god højtaler. 

Udvalgte specifikationer:
Modelnavn: Sony SRSXB31Y.CE7
Bærbar: ja
Type højtaler: aktiv højtaler (indbygget forstærker)
 Frekvensrespons (Hz): 20-20000
 Bluetooth: ja
 Tilslutninger: Aux-indgang (3,5 mm); Micro USB; Bluetooth
 App tilgængelig: ja
 Farve: gul
Højde: 8,70 cm
 Dybde: 8,10 cm
 Bredde: 23,10 cm
 Vægt: 0,89 kg

Fordele ved Sony SRS XB31
 Perfekt højtaler til fest
 Kraftfuld lyd
 Vand – og støvtæt


Hvordan virker Bluetooth højtaler? 

Bluetooth er en trådløs teknologi, der gør det muligt for dine enheder at kommunikere med hinanden. 

Bluetooth benytter radiobølger til at forbinde til andre enheder i stedet for at bruge ledninger. Din Bluetooth enhed indeholder en lille chip, der gør det muligt at forbinde til andre enheder, og når de to er parret, kan de kommunikere med hinanden. I tilfældet med Bluetooth højtalere, betyder det, at den kan spille musik fra fx en telefon. 

Når du skal forbinde din enhed med din Bluetooth højtaler, skal du sørge for, at højtaleren er tændt. Herefter kan den ofte selv forbinde til mobilen, men andre gange er der en knap på højtaleren, som du skal trykke på, for at den søger efter mobilens Bluetooth forbindelse. På den måde slipper du for ledninger, der låser dig fast til højtaleren.  

Modsat Wi-Fi forbindes to Bluetooth-enheder ikke via en internetforbindelse, men med en funktion, der hedder Piconet. Det fungerer dynamisk, og det er også derfor, at du kan gå udenfor rækkevidde af din Bluetooth højtaler og så vil den automatiske tilkoble igen, når du kommer tilbage. Derfor behøver du kun at parre enhederne én gang.

Hvilken Bluetooth højtaler er bedst?

På vores liste har vi fremhævet en række Bluetooth højtalere, som vi mener er gode bud på de bedste Bluetooth højtalere, som markedet har at tilbyde. Det kan dog være meget individuelt, hvilken Bluetooth højtaler, der er den bedste for dig. 

Her kan flere faktorer spille ind:

 • Hvad skal du bruge Bluetooth højtaleren til? Skal du bruge den mest ude eller hjem? Skal den være vandtæt, så du kan bruge den ved poolen?
 • Hvor stor skal den være? Skal den kunne være i rygsækken, når du skal på farten, eller skal den primært stå i stuen, så størrelsen ikke er så vigtig?
 • Hvor vigtig er lydkvaliteten? Er du musik-nørd, hvor lydkvaliteten skal være i top eller skal du have en Bluetooth højtaler, der kan spille festen op? 
 • Skal den have et fedt design? Der findes mange flotte Bluetooth højtalere, mens andre er mere funktionelle. Derfor skal du overveje, hvor vigtigt det er for dig, at højtaleren har et lækkert udseende. 
 • Hvad må den koste? Prisen afhænger ofte af lydkvalitet, design og funktioner. Overvej derfor, hvad du vil betale for din nye bluetooth højtaler og hvad du kan gå på kompromis med, hvis du ikke vil betale for de dyreste modeller.

Flere og flere bluetooth højtalere kan i dag benyttes som powerbanks. Ønsker du dog en decideret powerbank, så har vi skrevet anmeldelser af de bedste powerbanks, der findes på markedet. Vi har testet en lang række forskellige størrelser, funktioner og priser, så du kan finde den perfekte til dine behov. Vores anmeldelser er designet til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilken powerbank du skal købe til din enhed. Uanset om du har brug for en lille oplader i lommestørrelse eller et større batteri.


 FAQ

Hvad er forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højtaler?
Du tror det måske ikke, men der er forskel på en trådløs højttaler og en bluetooth højtaler. Den primære forskel er, at du med bluetooth streamer musik fra din telefon, mens du med Wi-Fi streamer musik og lyd via internettet eller dit hjemmenetværk. Der er mange muligheder.
Hvilken trådløs højttaler har den bedste lydkvalitet?
Der er ingen tvivl om, at mærket B&O laver flotte højtalere, der leverer skøn lyd. Af samme grund er B&O Beoplay M5 højtaleren kåret til den trådløse højtaler, der leverer bedst lyd. Højtaleren er testvinder af flere omgange, og har desuden et yderst lækkert og enkelt design.
Hvilken er den bedste trådløse højtaler til hjemmebrug?
En af de bedste trådløse højtalere til hjemmebrug er den smarte Wavell Sound Master. Trods den lille størrelse kan den trådløse højtaler spille højt, og du kan sætte den hvor du vil i dit hjem. Wavell Sound Master højtaleren er desuden kåret som den bedste højtaler til prisen.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en Bluetooth -højttaler?
Når du skal finde den helt perfekte bluetooth højtaler, skal du især have fokus på design og funktioner. Har du eksempelvis brug for en lille højtaler, der ikke optager meget plads, er det især det, du skal lægge vægt på i din søgen efter en perfekt bluetooth højtaler.


Bluetooth højtaler test – Disse kilder har vi gennemgået: 

Kilder til BeoPlay A1

Aftonbladet 🇸🇪
En af Aftonbladet journalister har skrevet omkring hans oplevelse med Beoplay i en lille artikel. Du kan læse han mening om højtaleren her.

M3 🇸🇪
Sveriges store gadget side M3 er kendt for at anmelde det nye teknik. De har også anmeldt Beoplay, i en test hvor hele 12 forskellige trådløse højtalere blev testet. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er Danmarks største testside inden for musik udstyr. De har lavet en lang og meget gennemarbejdet test af Beoplay, som du kan læse lige her.

Computerworld.dk 🇩🇰
Danmarks største online computermagasin har også haft Beoplay til test. Også her var de meget begejstret for den lille trådløse højtaler fra B&O. Du kan læse testen her.

Mobil.nu 🇩🇰
Mobil.nu har lavet en lille test af højtaleren, hvor de i alt har testet 6 forskellige bluetooh højtalere. Læs hele testen her.


Kilder til JBL Xtreme 2: 

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har kåret som Editor’s Choice. Læs hele anmeldelsen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techhive.com 🇺🇸
Techhive.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


Kilder til JBL Flip 5:

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 63 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Stockwell II:

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 🇺🇸
Stuff.tv har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 69 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 65 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Stanmore II:

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 61 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Kilburn II: 

T3.com 🇺🇸
T3.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 71 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.


Kilder til Bose SoundLink Mini II

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har også haft Bose SoundLink Mini II til test. Du kan læse deres gennemgang af højtaleren ved at klikke her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet mere end 4500 brugeranmeldelser af Bose højtaleren på deres hjemmeside. Du kan læse hvad brugerne mener om denne bluetooth højtaler ved at klikke her.


Kilder til Sono Play 1

Computerworld.dk 🇩🇰
Sonos Bluetooth højtaler har været under loopen hos Computerworld, som har foretaget en god test af produktet, hvor de vælger at give den 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Det store amerikanske teknikmagasin whathifi.com har kigget nærmere på Sono Play højtaleren i deres test på deres hjemmeside. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Sonos Play 5

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk har lavet en test af Sonos Play 5, som de skriver har en fantastisk lyd og et stille ydre. Den bliver også belønnet med topkarakter af testpanelet. Du kan læse hele testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Amerikanske Whathifi.com har også lavet en grundig test af produktet, og også her ender de med at give højtaleren topkarakter. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk har man også gennemtestet produktet og også her får den topkarakter og bliver ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.


Kilder til Libratone Zipp Mini

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Danmarks største testmagasin indenfor lyd har haft Libratone højtaleren under loopen, hvilket har resulteret i topkarakter, hvor den blandt andet får 6 ud af 6 stjerner for dens funktionalitet.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Mobil.nu 🇩🇰
Også Mobil.nu har gennemgået højtaleren og er også begejstret for den lille og flotte højtaler. Du kan læse deres vurdering her.

Chip.de 🇩🇪 
Det store tyskeonline magasin har i 2017 gennemgået en lang række bluetooth højttalere, og givet dem karakterer efter hvor godt de klarer sig på forskellige fronter. Her blev Libratone Zipp Mini kåret til den bedste af alle. Du kan se opgørelsen her.


Kilder til Sony SRS-X77

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk er man svært begejstret for denne bluetooth højtaler fra Sony, som bliver belønnet med 6 ud af 6 stjerner af testpanelet. Den får også status som ”Specielt Anbefalet” på deres hjemmeside. Du kan læse hele artiklen her.


Kilder til Philips BT6000

M3 🇸🇪
Svenske M3 har testet denne bluetooth højtaler fra Philips. Her gennemgår de lydkvaliteten og det overordnet indtryk af højtaleren. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også hos Lydogbillede har man gennemgået højtaleren og skrevet om de plusser og minusser der er ved denne højtaler. Du kan læse deres holdning her.


Kilder til Libratone Too

Chip.de 🇩🇪 
Tyske chip.de har lavet en artikel hvor de gennemgår 10 forskellige Bluetooth højttalere. Her er det Libratone der klarer sig bedste. Første pladsen går til Libratone Mini, imens Libratone Too bliver placeret på anden pladsen. Læs hele testen her.


Kilder til Libratone One Click

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Magasinet Lydogbillede.dk har lavet en meget dybdegående test af Libratone One Click, hvor en af magasinets eksperter testen højttaleren fra ende til anden. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Den danske elektronik hjemmeside recordere.dk har også haft Libratone One Click til test. I testen bliver der gået i detaljer omkring lydkvaliteten, design og meget mere. Du kan læse hele testen her.


Kilder til JBL Charge 3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er en dansk teknik-/hifi-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Charge 3. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele deres artikel her.


Kilder til JBL Clip 2

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt websted med knap 25 år på bagen, som beskæftiger sig med nyheder, forums, guides, videoer, information og tests af forskellige teknik-produkter. Her har Cnet.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Clip 2. Du kan læse mere her.

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 


Kilder til JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

Digital Trends 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com informerer forbrugere om alt indenfor den digitale verden. De gør dette ved at skrive artikler, guides, nyheder, anmeldelser og tests om et væld af forskellige produkter. Eksperterne fra Digitaltrends.com har blandt andet testet modellen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL og givet den 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

M3 🇸🇪
Den svenske teknikside M3 skriver om et væld af forskellige forbrugerprodukter heriblandt Bluetooth-højtalere. De har taget et kig på Boombox Bærbar Bluetooth-højtaler fra JBL, som de har testet og givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Hos den store internationale webside Pcmag.com skriver de om alt indenfor teknologi, computere, hardware, IT med mere. De videregivere tests, guides, nyheder og et væld af artikler indenfor den teknologiske verden. Hos Pcmag.com har de blandt andet anmeldt og testen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL. De gav højtaleren 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com er et britisk teknikmagasin, som skriver om alt indenfor den teknologiske verden. Hvad enten det drejer sig om nyheder, guides eller anmeldelser kan man finde det på den internationale side. De har testet Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikhjemmeside, der tester og anmelder forskellige elektroniske produkter. Derudover skriver de også artikler og nyheder indenfor denne verden. Hos Recordere.dk har de taget et kig på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de har givet topkarakter – 4,6 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Tek.no 🇳🇴
Den norske side Tek.no er en af de største websider indenfor forbrugerteknologi i Norge. De har flere hundredetusinde læsere om ugen, der kan læse et væld af guides, nyheder, tests og anmeldelser hver eneste dag. Tek.no har kigget nærmere på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de giver en god anbefaling. Læs hele testen her.


Kilder til Pure – Evoke H6

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good HouseKeeping Institute er en britisk webside, der leverer viden og information til forbrugere, der er på udkig efter nemme løsninger. Det kan være alt lige fra opskrifter til økonomi og indretning. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute anmelder og tester også forskellige forbrugerprodukter som eksempelvis Bluetooth-højtalere. De har kigget nærmere på Evoke H6 fra Pure, som de har givet hele 88 ud af 100 point. Læs hele testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale side Trustedreviews.com foretager et væld af undersøgelser, anmeldelser og tests af en lang række af produkter. Hos Trustedreviews.com kan man finde en masse viden om et utal af produkter hver eneste uge. De har testet og anmeldt Evoke H6 fra Pure, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Whathifi.com skriver om forbrugerprodukter indenfor elektronik. De viderebringer et væld af artikler, guides, nyheder og tests hver eneste uge. For eksempel har de anmeldt Bluetooth-højtaleren Evoke H6 fra Pure, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Den danske webside Mobilside.dk leverer nyheder, guides og artikler om mobiltelefoni, elektronik og andre gadgets til danske forbrugere hver eneste uge. De har blandt andet testet og anmeldt WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikside, der skriver om alt, hvad der rører sig indenfor elektronikkens verden. De har taget et kig på WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 3,9 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk leverer de nyheder med alt, hvad der har med lyd og billede at gøre – heraf navnet. De leverer ikke kun nyheder, men skriver også diverse guides og anmeldelser, så det bliver lettere for de danske forbrugere at danne sig et indtryk af nyudkomne produkter. Hos Lydogbillede.dk har de anmeldt og testet BeoPlay M3 fra anerkendte Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Den internationale webside Pcmag.com leverer nyheder, guides, tests, artikler med mere indenfor computerens verden. Derudover skriver de også om alt indenfor elektronik, IT med mere. Pcmag.com har testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcworld.com 🇺🇸
Pcworld.com beskæftiger sig med hardware og software og skriver artikler, nyheder og guides indenfor disse emner. Dog kan man også finde forskellige anmeldelser og tests, når det kommer til specifikke produkter. De har blandt andet testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen på deres australske hjemmeside, som de giver 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techhive.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt de seneste nyheder indenfor home-teknologi. Det kan være alt lige fra babyalarmer til overvågningskameraer og underholdningsprodukter. Eksperterne fra Techhive.com har blandt andet anmeldt og testet BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 uf af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Techradar.com handler om alt, hvad der rører sig indenfor teknologiens verden. Her kan man finde alt lige fra nyheder, anmeldelser, artikler og guides om et væld af spændende produkter. Techradar.com har taget et kig på BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen Beoplay P2

Computerworld.dk 🇩🇰
Den danske side Computerworld.dk er en online hjemmeside, der leverer artikler indenfor teknologi, computere og IT. De skriver både om de seneste nyheder, de nyeste produkter og leverer diverse guides og tests. Hos Computerworld.dk har de kigget nærmere på modellen Beoplay P2 fra Bang & Olufsen. De har givet modellen 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Den danske online webside Lydogbillede.dk skriver om alt lige fra Foto & Video til Hjemmebiograf, Lyd, Mobiler, Højtalere og meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter, så forbrugere kan få en større viden, inden de investerer i et specifikt produkt. Hos Lydogbillede.dk har de blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇬🇧
Den britiske side Pcmag.com leverer artikler og nyheder indenfor alt, hvad der har med IT, teknologi og computere at gøre. De gør det nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad der er værd at vide indenfor denne verden. Pcmag.com skriver nyheder, guides, anmeldelser og tests af adskillige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet en god anbefaling. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇺🇸
Den internationale hjemmeside Techradar.com skriver om alt indenfor teknologi. Hvis man er interesseret i at vide mere om de seneste nyheder og guides indenfor teknologiens verden, skal man tage et kig på denne online webside. De leverer også anmeldelser og tests og har blandt andet vurderet Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Ultimate Ears Boom 3

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke ind her.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com fokuserer på teknologi og elektronik og skriver et hav af artikler, guides, nyheder m.m. inden for disse emner. Techradar.com anmelder og tester også produkter såsom højtalere. Her har Techradar.com testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en britisk testside, der foretager tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Du kan læse hele testen her.

WhatHiFi.com 🇬🇧
WhatHiFi.com er britisk side, der beskæftiger sig med emner inden for hjemmebiograf og elektroniske produkter. På siden kan man både finde nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har WhatHiFi.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen her. 

Wired.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Wired.com fokuserer på alt lige fra data til tele, IT, teknik og kommunikation. Wired.com kan findes online samt på tryk. På siden tester og anmelder de også produkter, hvor de her har testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til JBL Charge 4

PCmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler og nyheder om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. De skriver både informative artikler og guides samt tester forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet JBL Charge 4. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com skriver om alt inden for teknologi og elektronik og tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne med at tage det rette valg vedrørende teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder de blandt andet forskellige produkter, hvorefter anmeldelserne bliver videregivet til forbrugerne. I denne omgang har de testet højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et stort britisk testmagasin, der har en vision om at være forbrugernes hjælper i dagligdagen ved køb af nye produkter. Which.co.uk tester løbende forbrugerprodukter, hvor de her har testet og anmeldt JBL Charge 4.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Anker SoundCore

Soundguys.com 🇺🇸
Soundguys.com er en amerikansk teknikside, der leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelse af højtaleren Anker SoundCore, som de har givet 8,9 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techhive.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer artikler, anmeldelser og nyheder inden for home-teknologi. Her har de anmeldt og testet Anker SoundCore, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Ultimate Ears HyperBoom

TechRadar

Techradar er Storbritanniens største websted, der fokuserer på tech-nyheder. Deres team består af erfarne skribenter, der arbejder over hele verden, og der er fokus på Futures principper for en redaktionel uafhængighed. Læs anmeldelsen af Ultimate Ears Hyperboom her.

Rtings.com

Rtings.com tester produkter som elektronik og køkkenredskaber. Rtings har testet Ultimate Ears Hyperboom – læs om testen her.

ReviewGeek

ReviewGeek er en teknologi og gadgethjemmeside, der researcher og tester produkter inden for området. Læs deres test af Ultimate Ears Hyperboom her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme