Bedste bluetooth højttaler: Her er de 15 bedste trådløse højttalere i test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: januar 4, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste bluetooth højttaler: Her er de 15 bedste trådløse højttalere i test

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Trådløs frihed og god lyd – med en bluetooth højttaler kan du lytte til din yndlingsmusik og podcast uanset hvor, du befinder dig. Det eneste, det kræver, er, at du f.eks. har en smartphone, der kan tilkobles højttaleren, hvorefter du er klar til høre dine favorit tracks. Bluetooth højttalere bliver i stigende grad populære, hvor det især er deres kompakte størrelse og fleksibilitet, der er tiltrækkende.

Bluetooth højttalere fås i alle prisklasser og med forskellige funktioner, hvorfor vi har valgt at kigge på et bredt udvalg – du finder derfor 15 forskellige bluetooth højttalere i vores artikel, så du kan blive klogere på forskellige fordele og ulemper:

Seneste ændring:

Vi har rykket JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

18. juli 2023

Den 18/07/2023 opdaterede vi vores anmeldelser med nogle yderligere oplysninger. Vi fandt, at aBOOM+ er en god vandafvisende højtaler og har et batteri, der holder længe, mens aMAJOR 2 er en enkel og nem trådløs højttaler at have med på farten.

21. maj 2023

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af Bluetooth højttalere , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

16. maj 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 15 bedste bluetooth højttalere i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte bluetooth højttalere

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber bluetooth højttaler

 • Batteritid

  Et godt tip er at være opmærksom på batteritiden, så du undgår hele tiden at skulle oplade. Bluetooth-højttalere findes i forskellige størrelser, hvilket betyder, at de har forskellige batterikapaciteter. I den forbindelse er det også værd at overveje, hvor let og hurtig, højttaleren er at oplade. Hvis den har en USB-port, kan du f.eks. oplade den fra din bærbare computer.

  Har den ikke USB-port, skal du oplade den via et normalt strømstik. Dertil er det en god idé at overveje, hvad formålet med højttaleren er. Skal den kun tages i brug en gang imellem, behøver du ikke bekymre dig om batteritiden. Planlægger du derimod at bruge den ofte, skal du måske kigge efter en højtaler med 20 timers batteritid. Her skal du dog huske, at højtalerens vægt samt pris typisk også er noget højere.

 • Lydkvalitet

  Hvis du prioriterer høj lydkvalitet, er det værd at købe en Bluetooth-højttaler med aptX HD-understøttelse (lydcodec, der muliggør 24-bit lydstreaming via Bluetooth og minimerer lydforvrængning). De fleste moderne Bluetooth-højttalere understøtter aptX, som udsender lyd med en CD-lignende 16-bit/44,1kHz-bitrate og de højttalere, der er designet med lyd i fokus, har typisk aptX HD indbygget.

  Fordi mindre højttalere skal finde en balance mellem lydoutput og batteritid, er det ofte sådan, at selvom højttaleren kan spille et fornuftigt antal timer pr. opladning, vil manglende bas ved høj lydstyrke kunne forekomme. Det skyldes primært, at mindre højttalere er bygget af mindre komponenter, så de er små nok til at passe i tasker, hvilket resulterer i ringere lydkvalitet.

 • Størrelse og vægt

  Bluetooth-højttalere er normalt opdelt i to forskellige kategorier: små (ultrabærbare) og større (semiportable). Forskellen i vægt afhænger primært af højttalerens størrelse og deraf dens komponenter. Hvor små højttalere kan veje mellem 200-300 g, som er perfekt til en taske, kan større højttalere veje flere kg. Hertil er det vigtigt at notere, at større højttalere tilbyder flere porte, hvilket giver flere tilslutningsmuligheder. For dig, der blot vil have en nogenlunde lydkvalitet, kan en lille eller mellemstor højttaler være tilstrækkelig.

 • Pris

  De dyreste bluetooth højttalere koster omkring 3.500 kr., er vandtætte, tilbyder lang batteritid og høj lydkvalitet. Derudover kan du med de dyre muligheder opleve Hi-Fi lydkvalitet, hvis du har den rigtige streaming source. Billigere højttalere fås derimod til omkring 100-150 kr. og opefter, og selvom de tilbyder en udmærket batteritid, er lydkvaliteten, og især bassen, ikke i top. Et godt råd er derfor at tænke over, hvad du har råd til og hvilke funktioner, der er vigtige for dig, før du køber.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Det er altid en god idé både at overveje anmeldelser fra kunder og eksperter. Kundeanmeldelser kan sige noget om, hvad folk kunne lide eller ikke kunne lide ved en given højttaler, og de fokuserer normalt på lydkvalitet, batteritid og generel holdbarhed. På den anden side kan ekspertanmeldelser give mere dybdegående oplysninger om højttalerens funktioner, som almindelige kunder ikke er opmærksomme på. En anden fordel ved ekspertanmeldelser er, at de ofte sammenligner flere højttalere i samme prisklasse, hvilket kan give et overblik, der kan gøre din købsbeslutning nemmere.

arrow-more

aBOOM+ - Vandafvisende højtaler med langtidsholdbart batteri

Blandt trådløse højttalere med længst spilletid

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på aBOOM+:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • IPX5-klassificering
 • 30 timers spilletid
 • Stereo Play (TWS)-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores mening er aBOOM+ et alsidigt valg til dig, der søger en vandafvisende højtaler, som kan modstå lidt af det hele i forskellige miljøer. Med sin ret imponerende batterilevetid på op til 30 timer sikrer den en uafbrudt fest – også til de længere arrangementer. Højttaleren har en imponerende lydkvalitet, der kendetegnes ved dybe og raffinerede toner, som tilsammen skaber en fordybende oplevelse. Mens det bærbare design og valget af to farver tilføjer et æstetisk appel, bemærkede vi, at højttalerens rækkevidde kun rækker til 10 m. Men på trods af denne begrænsning mener vi stadig, at aBOOM+ højttaler forbliver en pålidelig mulighed for dig, som foretrækker at tage musikken med udenfor, være vært til en fest eller bare til dig, som gerne vil have en kompakt og holdbar højttaler.

Fordele

 • Modstandsdygtig over for stænk og let regn
 • Tilgængelig i to farver
 • Langvarig batterilevetid

Ulemper

 • Kortere rækkevidde

Med et vandafvisende design sikrer den trådløse højttaler aBOOM+ med IPX5-klassificering, at den kan modstå både plask og lettere regn. Højtaleren er altså et godt valg for dig som er en udendørs entusiast, elsker at holde fest, eller for dig der bare søger en højttaler, som kan tåle lidt af det hele – uafhængigt af omgivelserne.

Anmeldelse: Produktanalyse af aBOOM+

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Modstand: IPX5
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 3 kg
 • Dimensioner: 24 x 18 x 11,2 cm
 • Tilslutninger: USB-C

Lang batterilevetid
aBOOM+ skiller sig især ud med sin ret enestående batterilevetid. Med en spilletid på op til 30 timer kan du uden bekymringer nyde din musik uafbrudt i en længere periode, uden du behøver at tænke på at skulle genoplade den. Uanset om du er vært for en havefest eller deltager i en fest indendørs, så er du dækket ind med aBOOM+ – og hvis den pludselig løber tør for batteri, så kan du oplade det igen på kun 3-4 timer. 

Lydkvalitet og stereoafspilningsfunktioner
Med hensyn til lydkvalitet leverer aBOOM+ en ret fordybende oplevelse. Højttaleren kan nemlig prale af dybe, raffinerede og fyldige toner, der tilsammen skaber en ideel stemning til enhver sammenkomst. På trods af sin ret kompakte størrelse leverer Bluetooth højttaleren en meget kraftfuld lyd. Ligegyldigt om du spiller et højt tempo eller mere beroligende sange, så sikrer aBOOM+ et godt resultat grundet sit velafbalancerede lydoutput. Samtidig får du også muligheden for at forbinde to aBOOM+-højttalere via funktionen “Stereo Play (TWS)”, som kun yderligere forbedrer lydoplevelsen ved at skabe et bredere lydbillede, som faktisk giver lidt følelsen af at deltage i en rigtig livekoncert.

Bærbarhed og farvemuligheder
Når det gælder at kunne flytte rundt på en højtaler, så har aBOOM+ fundet en rigtig god balance mellem størrelse og vægt. Med sit ret blokagtige design, og de små dimensioner, er det resulterede i en bærbar løsning, som du nemt kan bære fra sted til sted. Med en vægt på lige omkring 3 kg er den solidt bygget, men samtidig uden at være for tung til at bære. En anden fordel er, at den trådløse aBOOM+-højttaler også er ret flot – især med sine to farver, Ivory Sand og Black. På den måde kan du vælge en farve, der passer til din personlige stil, samtidig med at du er i besiddelse af din ideelle makker til de næste fremtidige arrangementer.

Mere om aBOOM+

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Modstand: IPX5
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 3 kg
 • Dimensioner: 24 x 18 x 11,2 cm
 • Tilslutninger: USB-C

aMAJOR 2 - en trådløs højttaler, som er nem at tage med

Blandt de bedste kompakte trådløse højttalere

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på aMAJOR 2:

 • Håndtag, der er let at bære
 • USB- og Qi-opladning
 • Kompakt cylinderform

Forbrugsguidens vurdering

Vi mener, at aMAJOR 2-højttaleren er et ideelt valg til dig, der elsker musik, og som gerne vil prioritere nem transport og bekvemmelighed. Efter vores mening skaber højttalerens solide og kompakte konstruktion, med sit håndtag, en rigtig god balance mellem at være robust og nem at have med på farten – ligegyldigt hvor man skal hen. Derudover er aMAJOR 2 også kompatibel med stemmeassistenter, som kan gøre den nem at styre, den er IPX5-vandafvisende, hvilket beskytter den mod regn og slud, og så har den endda et ret stilfuldt design. Selvom Qi-opladning tager ret langt tid (ca. 15-16 timer), så kan du også oplade den på 4-5 timer med et almindeligt USB stik. Derefter får du til gengæld også en imponerende batterilevetid på op til 30 timer, hvilket gør den mere end passende til dig, som bare gerne vil høre musik i mange, mange timer – uden afbrydelser. 

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Tilgængelig i 4 farver
 • Vandafvisende

Ulemper

 • Længere Qi-opladningstid

aMAJOR 2, som kommer udstyret med et håndtag, så den er nem at bære. Højtaleren er et godt valg for musikentusiaster, der ofte er på farten, og som ønsker en trådløs højttaler, der nemt kan tages med fra sted til sted.

Anmeldelse: Produktanalyse af aMAJOR 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 4-5 timer
 • Modstand: IPX5
 • Parringstilstand
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 1,6 kg
 • Dimensioner: 12,85 x 17,6 cm
 • Stemmestyring
 • Tilslutninger: USB-C

Lang batterilevetid og gode opladningsmuligheder
aMAJOR 2 kommer med et 4400 mAh litiumbatteri, som giver dig op til hele 30 timers uafbrudt musik. Batterilevetiden er ideel for dig, der nyder at høre musik i lang tid, og samtidig er opladningstiden kun på ca. 4-5 timer ved brug af en almindelig USB-forbindelse og 15-16 timer ved brug af trådløs Qi-opladning.

Kraftig konstruktion og kompakt form
Når vi kigger på størrelse og vægt, er aMAJOR 2 lige 8% større end den klassiske aMAJOR-højttaler. Den kompakte cylinderform, samt vægt på 1,6 g, giver en rigtig god balance mellem at være bærbar, uden at gå på kompromis med en solid konstruktion. Den trådløse højttaler er dermed nem at håndtere og have stående, mens vægten sikrer en robust konstruktion – uden at være alt for besværlig.

Yderligere funktioner
Du kan få den trådløse højttaler i fire farver; dusty rose, cotta orange, ivory sand og dusty olive. Derudover tilbyder aMAJOR 2 også en ret imponerende lydkvalitet med sin kraftige 40W digitale forstærker og avanceret 360° lydteknologi. Lydkvaliteten bliver sikret ved at have et kraftigt 40W output og omhyggeligt konstruerede komponenter, herunder dobbelte 10W højttalere og en dedikeret 20W højttaler. Med alt det får du en veldefineret lyd, som virkelig giver dig muligheden for at fordybe dig i det indhold, du elsker. 

Andre funktioner som er værd at påpege, omfatter højttalerens kompatibilitet med stemmeassistenter, så du kan styre den ved blot at snakke til den, og en IPX5-vandafvisende klassificering – på den måde er du også sikret mod regn og slud.

Mere om aMAJOR 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Opladningstid: 4-5 timer
 • Modstand: IPX5
 • Parringstilstand
 • Strøm: 5V / 2A
 • Vægt: 1,6 kg
 • Dimensioner: 12,85 x 17,6 cm
 • Stemmestyring
 • Tilslutninger: USB-C

Dagens bedste priser og tilbud på JBL Xtreme 2:

 • IPX7-klassificering
 • Kan tilsluttes trådløst til over 100 højttalere med JBL Connect+
 • Kraftig lyd

Forbrugsguidens vurdering

Xtreme 2 fra JBL er IPx7-vandtæt, hvilket er ret unikt for Bluetooth-højttalere. Modellen kan altså både tåle spild og nedsænkning i vand, hvilket gør den perfekt til alt fra strandture til pool parties. Takket være JBL Connect+ kan du dertil forbedre hele lydoplevelsen ved at synkronisere med over 100 JBL Connect+ højttalere, så du kan lave komplet surround sound. Det kraftige batteri giver derudover op til 15 timers spilletid, hvilket gør den til en pålidelig følgesvend. Mens nogen måske vil synes, at bassen er en smule overvældende, er det netop den detalje, der tilføjer fylde og dybde til musikken, hvilket gør den oplagt til musikentusiaster.

Fordele

 • Multifunktionelt design
 • Lyttetid på op til 15 timer
 • Bærerem inkluderet
 • Kan bruges til telefonopkald
 • Fås i forskellige farver

Ulemper

 • Forholdsvis høj bas

JBL Xtreme 2 er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, herunder PCmag.com, Whathifi.com, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Techhive.com og Cnet.com. I anmeldelserne har eksperterne set nærmere på højtaleren i forhold til dens design, batteri, størrelse, lyd, brugervenlighed m.m.

Alle eksperter er begejstrede for Xtreme 2, hvilket i høj grad afspejles i dens anmeldelser og testresultater.

Anmeldelse: Produktanalyse af JBL Xtreme 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 15 timer
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 40 W
 • Vægt: 2,3 kg
 • Dimensioner: 28,8 x 13,2 x 13,6 cm

Trådløs højtaler med et stærkt batteri
Med Xtreme 2 får du en trådløs og transportabel Bluetooth-højtaler, der er lavet til at blive taget med på farten samt til udendørs brug. Højtalerens konstruktion er solid og robust, hvorfor du aldrig behøver bekymre dig, når du er afsted.

Derudover er højttaleren vandtæt takket være dens IPX7-certificering, så du netop kan have den med overalt – den kan endda sænkes helt ned under vand uden at blive beskadiget. Samtidigt har højtaleren et stærkt batteri med en spilletid på op til 15 timer ved et fuldt batteri. Der er desuden både en USB- og AUX-indgang.

Kan betjenes via telefonen
Da Xtreme 2 fungerer via Bluetooth, er der mulighed for at betjene den via din smartphone. Du skal blot downloade en app, hvorefter du frit kan afspille musik, skifte sang og meget mere. Med appen er der endda mulighed for at forbinde flere JBL højttalere for at opnå en endnu bedre lyd.

Xtreme 2’s lyd er dynamisk og med en kraftfuld bas – du er altså sikret optimal lydkvalitet. Selve designet er aflangt, og så er vægten på blot 2,1 kg. Det er desuden muligt at købe JBL Xtreme 2 i flere farver.

Hvad siger eksperterne om JBL Xtreme 2?

Ifølge eksperterne er JBL Xtreme 2 en god højtaler, der er nem at have med sig på farten. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at den er ideel at have med til begivenheder ved vandet, da den er vandtæt, hvilket Techhive.com og Trustedreviews.com er enige i. PCmag.com fremhæver også lyden, som er ”meget imponerende”, ”intens” og ”fremtrædende”. Dog er de mindre vilde med designet.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk giver også JBL Xtreme 2 mange rosende ord med på vejen. De er glade for dens høje kvalitet og mener, at det er ”sæsonens bedste transportable højtaler til udendørs brug”.

Cnet.com har ligeledes testet JBL Xtreme 2. De hæfter sig ved, at højtaleren kan bruges til telefonopkald samt til at lade andre enheder op, hvilket også er en funktion Whathifi.com er vilde med. Dog synes de også, at prisen er relativt høj.

Mere om JBL Xtreme 2

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 15 timer
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 40 W
 • Vægt: 2,3 kg
 • Dimensioner: 28,8 x 13,2 x 13,6 cm

JBL Flip 5 - transportabel trådløs højttaler

Bedste højttaler til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på JBL Flip 5:

 • Alsidig og bærbar
 • Kompakt og letvægtsdesign på kun 500 g
 • JBL's Party Boost-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Flip 5 udmærker sig ved sit bærbare og lette design – med en vægt på blot 500 g kan den nemlig let tages med på enhver rejse. Den har dertil JBL’s Party Boost-funktion integreret, hvilket er ideel for dig, der nyder en medrivende lydoplevelse. Derudover har den app-styring og en batteritid på helt op til 12 timer. Selv om den mangler en indbygget mikrofon til opkald og stemmestyring, overskygges ulempen nemt af højttalerens høje lydkvalitet, bærbarhed og lange batteritid. JBL Flip 5 er derfor et godt valg for dig, der bare prioriterer god lyd.

Fordele

 • Kraftfuld lyd
 • App-kontrol
 • Robust og vandtæt konstruktion
 • God til udendørs brug

Ulemper

 • Ingen mikrofon til opkald/stemmestyring

JBL Flip 5 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, herunder Forbes.com, Whathifi.com, PCmag.com, Techradar.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for højtaleren, som får en masse rosende ord med på vejen. I anmeldelserne har de vurderet højtaleren ud fra forskellige faktorer såsom lydkvalitet, brugervenlighed, design, funktioner m.m.

Anmeldelse: Produktanalyse af JBL Flip 5

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 12 timer
 • Opladningstid: 2,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 20 W
 • Vægt: 0,54 kg
 • Dimensioner: 18 x 7,4 x 6,9 cm

Kompakt og robust Bluetooth-højtaler
Flip 5 er en klassisk JBL-højttaler, der kan bruges flere steder. Selve designet er aflangt, og så er den forholdsvis kompakt. Vægten er desuden på kun lige over 500 g.

Højtalerens krop er yderst robust, så den er velegnet til at have med på farten samt til udendørs brug. Desuden er modellen vandtæt med en IPX7-certificering. Det vil sige, at den tåler at blive sænket i vand uden, at den tager skade af det. Det er dertil muligt at købe højtaleren i flere forskellige farver.

Betjen højtaleren via en app
Da JBL Flip 5 er en Bluetooth-højtaler, er der mulighed for at forbinde den til din smartphone, og så kan den styres via en app på telefonen. Herfra kan du tænde musikken, skifte sang samt justere lydstyrken.

Derudover kan du i appen også forbinde højtaleren til flere andre enheder fra JBL. Når det kommer til lyden, er JBL Flip 5 ligeledes forsynet med JBL Signature Sound, hvilket sikrer, at du får en klar lyd samt en tung og kraftfuld bas. Selve spilletiden er på op til 12 timer pr. opladning.

Hvad siger eksperterne om JBL Flip 5?

Ifølge eksperterne er Flip 5 en mindre, men god Bluetooth-højtaler, der er ideel til personer, som ønsker at have en højtaler med sig rundt. Eksempelvis skriver eksperterne fra Forbes.com, at modellen ”leverer en rigtig god lyd”.

PCmag.com forklarer ydermere, at JBL Flip 5 giver mulighed for, at man kan tilpasse højtaleren efter personlige ønsker og behov. De mener, at den er fremragende til udendørs brug ligegyldigt, hvad der er tale om.

Det er eksperterne fra Techradar.com også enige i og fremhæver ligeledes, at JBL Flip 5 er det perfekte valg, hvis man ”ønsker en transportabel højtaler, der blot kan spille og ikke så meget mere end det”. Dog nævner de, at højtaleren ikke kommer med så mange funktioner, hvilket er en smule ærgerligt. Nogle eksperter er samtidigt skuffede over, at modellen ikke er kompatibel med alle ældre JBL-enheder.

Mere om JBL Flip 5

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Batteritid: 12 timer
 • Opladningstid: 2,5 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (100)
 • Strøm: 20 W
 • Vægt: 0,54 kg
 • Dimensioner: 18 x 7,4 x 6,9 cm

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler - partyhøjtaler med massiv lydoplevelse

Fremragende til fester

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler :

 • Massiv lyd med en rækkevidde på 45 m
 • 24 timers afspilningstid på én enkelt opladning
 • Adaptiv EQ

Forbrugsguidens vurdering

Ultimate Ears Hyperboom skiller sig ud som en fremragende festhøjttaler på grund af den store rækkevidde på 45 m og den ekstraordinære 24-timers batterilevetid. Dens indbyggede mikrofon og adaptive equalizer gør den til et smart valg, da den automatisk kan analysere og tilpasse sig ethvert rums akustik og sikre et afbalanceret lydoutput overalt. Dens dobbelte tilslutningsfunktion giver dertil ekstra fleksibilitet og bekvemmelighed. Selv om dens størrelse og vægt gør den mindre bærbar sammenlignet med andre modeller, kan den forbedrede lydydelse og lydstyrke, som den leverer, ses som en værdifuld afvejning. For dem, der prioriterer en robust, rumfyldende lyd og lang batterilevetid, er Hyperboom et godt valg.

Fordele

 • Aux og optiske indgange
 • Ekstremt høj volume
 • Lyden forvrænges ikke ved høj volume
 • Flere Bluetooth tilslutninger
 • Fremragende design

Ulemper

 • Til den tunge side

Ultimate Ears Hyperboom klarer sig godt i test hos både ReviewGeek, TechRadar og Rtings. De giver Bluetooth højtaleren gode anmeldelser, fordi den har rigtig god lyd, der kan skrues rigtig højt op uden, at lyden forvrænges. Derudover kommenterer de på, at du kan koble mere end én enhed til ad gangen. Selvom modellen ligger i den høje ende prismæssigt, mener alle tre anmeldere, at den er prisen værd.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 24 timer
 • Opladningstid: 2,6 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (4)
 • Strøm: 229 W
 • Vægt: 5,9 kg
 • Dimensioner: 19 x 19 x 36,4 cm

Partyhøjtaler med 24 timers batterilevetid
Hyperboom-højtaleren er et oplagt valg til dig, der er på jagt efter en trådløs højttaler, der kan spille din fest op. Den giver dig en massiv lydoplevelse, hvor du kan skrue rigtig højt op og stadig få skarp lyd uden forvrængelse.

Du kan dertil koble op til fire forskellige enheder til via Bluetooth, AUX og optisk og du kan nemt skifte mellem de fire, så I kan skiftes til at være DJ. Højtaleren er desuden stænksikker, så du ikke skal bekymre dig, hvis nogen spilder deres drink på den. Den har også et bærehåndtag, så du kan flytte den fra rum til rum, hvis festen nu flytter.

Du får op til 24 timers batterilevetid, men du kan nemt slutte den til en stikkontakt, hvis du løber tør for strøm, så festen ikke behøver slutte.

Mere om Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth Højtaler

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 24 timer
 • Opladningstid: 2,6 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (4)
 • Strøm: 229 W
 • Vægt: 5,9 kg
 • Dimensioner: 19 x 19 x 36,4 cm

NiceBoy Raze 4 Origin - Bluetooth højtaler med høj IP rating

Bedste bluetooth højtaler i budget klassen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på NiceBoy Raze 4 Origin :

 • Vandtæt og støvresistent
 • 20 W speaker
 • 20 timers batteritid

Forbrugsguidens vurdering

Hvis du leder efter en Bluetooth-højttaler af høj kvalitet uden at bruge for mange penge, er Raze 4 Origin et fremragende valg. Den kommer med funktioner, som normalt kun ses i dyrere modeller, men den er stadig kompakt og nem at have med sig rundt. Derudover har den en lang batterilevetid, så du kan nyde din musik hele dagen lang!

Fordele

 • 20W - Høj volumen i en lille højtaler
 • Lang batteritid på op til 20 timer
 • Mulighed for at synkronisere flere af højttalerne med hinanden
 • Bedømt til IP67 og derfor vandtæt og støvresistent
 • Indbygget antenne så du kan høre radio

Ulemper

 • Designet kan godt føles lidt billig i forhold til de lidt dyrere modeller på markedet

Den trådløse Raze 4 Origin-højttaler er det nyeste produkt fra Niceboy. Den er designet til at være overkommelig uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af NiceBoy Raze 4 Origin

Specifikationer

 • Batteritid: 20 timer
 • Vægt: 600 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Opladningstid: 3 timer
 • Modstand: IP67
 • Dimensioner: 18 x 7,5 x 7,5 cm
 • Strøm: 20 W

20 W speaker
NiceBoy Raze 4 Origin er en lille, men kraftfuld højttaler, der giver en rigtig god lyd. Med en effekt på 20 W kan denne Bluetooth-højttaler nemt fylde et rum eller tages med ud i det fri til lidt sjov i solen.

Op til 20 timers batteritid
Et almindeligt problem med mindre højttalere er, at de ikke har en særlig lang batterilevetid. Raze 4 Origin har ikke dette problem, da den kan spille i op til næsten 20 timer, såfremt man bare spiller med lidt lavere volumen.

Vandtæt og stødresistent
NiceBoy Raze 4 Origin-højttaleren er designet til at blive taget med dig på farten. IP67-klassificeringen betyder, at den er vandtæt og støvafvisende. Du kan nemt mærke, bare ved at holde den i hånden, at højttaleren kan tåle et slag, hvilket vi ser som en stor fordel.

Synkronisering mellem enheder
En fantastisk funktion, som ikke ofte ses i billigere modeller, er muligheden for at forbinde flere modeller sammen. Dette er muligt med Raze 4 Origin, hvilket er imponerende taget prisen i betragtning.

Indbygget antenne
Modellen leveres også med en indbygget antenne til radioen. Denne funktion er god til folk, der måske ikke altid gider høre den samme playliste, eller bare gerne vil høre sjove indslag indimellem.

Mere om NiceBoy Raze 4 Origin

Specifikationer

 • Batteritid: 20 timer
 • Vægt: 600 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Opladningstid: 3 timer
 • Modstand: IP67
 • Dimensioner: 18 x 7,5 x 7,5 cm
 • Strøm: 20 W

Marshall Stockwell II - rock inspireret Bluetooth højtaler

Bedst designede Bluetooth-højttalere

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Stockwell II :

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Ikonisk Marshall-design
 • Multidirektionel musikoplevelse
 • Brugerdefinerbar lyd for bas, diskant og lydstyrke

Forbrugsguidens vurdering

Marshall Stockwell II Bluetooth-højttaleren imponerer med sit ikoniske Marshall-design og den medrivende True Stereophonic-teknologi, der tilbyder en unik form for multidirektionel lyd. Med Stockwell II kan du nyde en komplet 360°-lydoplevelse og sikre, at hvert sted er et sweet spot. Den tilpassede lyd på toppanelet med analoge kontrolknapper til bas, diskant og lydstyrke giver mulighed for præcise justeringer, så den passer til dine personlige præferencer. Den praktiske mulighed for en hurtig 20-minutters opladning, der giver 6 timers bærbar spilletid, er desuden en fremragende funktion for musikentusiaster på farten. Selv om den mangler telefonfunktionalitet, er fokus lagt på at levere enestående lydkvalitet snarere end telefonmuligheder, hvilket gør den til et godt valg for dem, der prioriterer førsteklasses lydkvalitet.

Fordele

 • Retro og stilfuldt look
 • Guitar-inspireret bærerem til nem transport
 • Stærk bas
 • Vandtæt
 • Hurtig opladning

Ulemper

 • Kan ikke parres for stereolyd

Marshall Stockwell II er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, PCmag.com, Stuff.tv, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk. De fem eksperter har testet Bluetooth-højtaleren på baggrund af flere forskellige faktorer, hvorefter de har givet den en samlet vurdering. De har ligeledes taget et kig på højtalerens fordele og ulemper.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Stockwell II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 18 x 16,1 x 7 cm
 • Opladningstid: 5 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (3)
 • Strøm: 25 W

Kompakt Bluetooth-højtaler med lang spilletid
Med Marshall Stockwell II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der kan tages med på farten, hvis man ønsker det. Den kan eksempelvis placeres i en taske eller i en cykelkurv. Højtaleren har en spilletid på over 20 timer på en fuld opladning takket være det indbyggede batteri, og med batteri-indikatoren kan du hele tiden se, hvor meget strøm der er tilbage.

Løber man tør for batteri, vil en hurtig opladning på cirka 20 minutter give en spilletid på omkring 6 timer. Derudover er Marshall Stockwell II vandtæt, hvorfor man ikke skal være bekymret, hvis man er udenfor i regnvejr.

Med Stereo Sound
Marshall Stockwell II er forsynet med en Blumlein Stereo Sound-konstruktion. Dette sørger for at skabe en multiretningsbestemt musikoplevelse. De indbyggede højtalere spiller nemlig både bagud og fremad.

Endvidere er der mulighed for at parre højtaleren med to telefoner på samme tid. Herved kan man være flere om at vælge musikken. Det er ydermere muligt at spare på telefonens strøm ved at tilkoble den til højtaleren med et kabel. Sidst men ikke mindst har Marshall Stockwell II kontrolfunktioner med tre knapper, hvorfra lyden tunes.

Hvad siger eksperterne om Marshall Stockwell II?

Ifølge eksperterne fra Forbes.com er Marshall Stockwell II en ”fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler”. De skriver, at det ”føles som om, at den kan holde et helt liv” og er derfor meget begejstrede for den.

Disse betragtninger er eksperterne fra PCmag.com enige i og forklarer ydermere, at Marshall Stockwell II ”leverer en overraskende stærk lyd fra sin beskedne ramme”. Stuff.tv fremhæver også lyden som værende detaljeret og knivskarp, men de er dog ikke helt tilfredse med bassen.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Marshall Stockwell II. De hæfter sig ved, at højtaleren har et robust og vandtæt design, så den sagtens kan bruges udendørs. Dog er de mindre vilde med, at man ikke kan slutte Marshall Stockwell II til en anden højtaler for at forbedre lyden.

Mere om Marshall Stockwell II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 18 x 16,1 x 7 cm
 • Opladningstid: 5 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (3)
 • Strøm: 25 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

SACKit MOVEit X - dansk designet transportabel trådløs højttaler

God brugervenlig bluetooth-højttaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på SACKit MOVEit X :

 • Multifunktionel højttaler i gennemtænkt dansk design
 • Udskifteligt frontpanel
 • Kompakt og meget bærbar model med kraftig lyd

Forbrugsguidens vurdering

SACKit MOVEit X er en multifunktionel højttaler med et gennemtænkt dansk design, der giver flere fordele. Det udskiftelige frontpanel giver f.eks. mulighed for tilpasning, mens stereoparringsfunktionen forbedrer lydoplevelsen. På trods af sin lille størrelse leverer MOVEit X en tilfredsstillende lydkvalitet, og dens robuste og bærbare design sikrer holdbarhed og nem transport. Det er dog vigtigt at bemærke, at højttaleren ikke er vandtæt, hvilket kan være en begrænsning for dem, der søger vandafvisende muligheder. Ikke desto mindre gør MOVEit X’s overordnede konstruktion og alsidighed den velegnet til indendørs brug og i nogen grad også udendørs, så længe vejret er til det.

Fordele

 • Op til 12 timers batteritid
 • Stereo parring funktion
 • Robust og meget bærbart design
 • Enkel at bruge

Ulemper

 • Ikke vandtæt

SACKit MOVEit X er en flot, dansk designet trådløs højttaler til brug i alle hjemmets rum. Den kan forbindes via Bluetooth og holder strøm i 12 timer, så den er lige til at tage med på farten.

Anmeldelse: Produktanalyse af SACKit MOVEit X

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 2 kg
 • Batteritid: 12 timer
 • Dimensioner: 31 x 16 x 8 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 30 W

Transportabel Bluetooth højtaler
Ved at købe MOVEit X får du udover en højtaler til en god pris også imponerende lydkvalitet og stilrent dansk design i kvalitetsmaterialer. Modellen er derfor en værdig udfordrer til de større og mere etablerede brands. Udover at have et lækkert design, er den også nem at sætte op og bruge.

Lang batteritid
MOVEit X kan med sine 12 timers batterilevetid og vægt på cirka 2 kg nemt tages med på farten, i tasken eller bilen – og så passer den godt ind i alle rum og indretninger, hvad enten det er køkkenet, badeværelset eller stuen. Passer den ikke helt ind i dit hjems farver, så kan du nemt skifte fronten ud til en anden farve.

Stereo pairing
Den trådløse højttaler fra SACKit understøtter desuden stereo funktioner, således at du kan parre to højttalere til en højre- og venstre udgave i et stereosæt. Dvs. at du kan få dobbelt så meget lyd.

Mere om SACKit MOVEit X

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 2 kg
 • Batteritid: 12 timer
 • Dimensioner: 31 x 16 x 8 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 30 W

SACKit WOOFit Go XQ - lille Bluetooth højtaler 

Bedste kompakte Bluetooth-højttaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på SACKit WOOFit Go XQ:

 • Skandinavisk design i kompakte dimensioner til at tage med på farten
 • Indbygget mikrofon til håndfri opkald
 • Funktionel front til individuelt design

Forbrugsguidens vurdering

SACKit WOOFit Go XQ er en kompakt og vandafvisende højttaler, der har flere fordele. Dens små dimensioner gør den meget bærbar, så du kan tage din musik med dig, uanset hvor du går. Derudover giver den indbyggede mikrofon mulighed for håndfri opkald, hvilket gør dine daglige aktiviteter mere bekvemme. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan du dertil nyde den trådløse frihed, mens du har din enhed i nærheden. Selv om nogle brugere kan finde USB-klappen besværlig, er det en god ekstra beskyttelse, som sikrer, at højttaleren forbliver vandafvisende. Alt i alt viser SACKit WOOFit Go XQ sig at være en pålidelig og alsidig følgesvend for musikelskere på farten.

Fordele

 • Rækkevidde på op til 10 m
 • Kan oplades trådløst eller via det medfølgende kabel
 • Vandafvisende
 • Fås i en række forskellige farver
 • Mulighed for stereoparring
 • Fås i en række forskellige farver

Ulemper

 • USB-flap er lidt besværlig

WOOFit Go XQ er en lille og transportabel trådløs højttaler. Skal du på stranden, til fest eller på picnic, så får du her en let bærbar højttaler, som sagtens kan være i jakkelommen eller håndtasken.

Anmeldelse: Produktanalyse af SACKit WOOFit Go XQ

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 8 timer
 • Dimensioner: 9,8 x 9 x 4,45 cm
 • Opladningstid: 2 timer
 • Modstand: IPX4
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 3 W
 • Vægt: ?

Lille højttaler med Bluetooth
Højttaleren fra SACKit har både Bluetooth, stereo parring og trådløs opladning. Derudover kan den spille god musik uafbrudt i op til 8 timer. Den er derfor perfekt til de små weekendture eller til de spontane planer i hverdagene.

Dansk design i kvalitetsdesign
WOOFit Go XQ fylder ikke meget mere end en lille æske med tændstikker. Og selvom højttaleren er lille og kompakt, så har den en god lyd. Derudover er højttaleren nem og hurtig at komme i gang med, da man både kan koble op til den via computer, smartphone eller tablet. Ønsker man endnu mere lyd, kan man også stereo parre højttaleren, så man både får en venstre og højre højttaler.

Elegant design, vandafvisende og indbygget mikrofon
Med sit stilrene design kan den indrettes i alle hjem uden problemer. Sæt den for eksempel i køkkenet, stuen eller på badeværelset, når du skal synge med på dine favoritsange. Højttaleren er dertil vandafvisende og kan derfor sagtens hænges tæt ved bruseren, så du får det hele med. Da højttaleren har håndfri telefoni, er den også god at have stående på kontoret, hvis man er typen der gerne vil skrive noter ned eller arbejde mens man har en samtale.

Mere om SACKit WOOFit Go XQ

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 8 timer
 • Dimensioner: 9,8 x 9 x 4,45 cm
 • Opladningstid: 2 timer
 • Modstand: IPX4
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 3 W
 • Vægt: ?

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Marshall Stanmore II - trådløs højtaler i retro design

Bedst til brugerdefinerbar lyd

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Stanmore II :

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Tilpasningsbar lytteoplevelse og kontrol med app
 • Multi-host-funktionalitet
 • AptX-teknologi

Forbrugsguidens vurdering

Marshall Stanmore II er en højttaler, der kombinerer moderne teknologi med det ikoniske Marshall-design. Dens særlige funktion er muligheden for at tilpasse lyden ved hjælp af Marshall Bluetooth-appen eller de analoge kontroller på det øverste panel, så brugerne kan justere lyden til at passe til rummets akustik. Multi-host-funktionen er en praktisk funktion til nemt at skifte enhed. AptX-teknologien giver dertil højttaleren god lydkvalitet, samtidig med at den opretholder en stabil tilslutning. Det er dog vigtigt at bemærke, at Stanmore II falder i en højere prisklasse og mangler bærbarhed på grund af fraværet af et indbygget batteri. På trods af disse begrænsninger er Stanmore II stadig en attraktiv mulighed for dem, der prioriterer en kraftfuld og tilpasselig lydoplevelse med et stilfuldt design, hvilket gør den til et velegnet valg til stationære opstillinger i hjemmet eller på kontoret.

Fordele

 • God lyd til alle rum, store som små
 • Kraftfuld ved høj lydstyrke
 • Indbygget stemmestyring
 • Let at opsætte og bruge
 • Stabil og pålidelig konnektivitet

Ulemper

 • Højere prisklasse
 • Mindre bærbar sammenlignet med andre modeller

Marshall Stanmore II er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techgearlab.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for Bluetooth-højtaleren, som de har givet en god anmeldelse. De har vurderet højtaleren på baggrund af flere forskellige parametre såsom brugervenlighed, design, funktioner, lydkvalitet m.m.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Stanmore II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 4.7 kg
 • Dimensioner: 35 x 18,5 x 19,5 cm
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 80 W

Tilpasselig lyd

Marshall Stanmore II har en god lyd, som kan tilpasses på de to knapper på selve højttaleren eller via en app. Der er også en tænd og sluk funktion, så du kan bruge din smartphone som fjernbetjening.

På selve højttaleren er der tre analoge knapper, hvor du kan justere lyden af musikken efter dine præferencer og behov. Hvis du ikke ønsker at gøre dette, er det muligt at bruge
appen.

Moderne teknologi
Marshall Stanmore II er en klassisk Bluetooth-højtaler, som er forsynet med moderne teknologi. Denne højtaler er blandt andet udstyret med en AptX-teknologi, der sørger for, at musikkens kvalitet altid forbliver den samme. Det er nemlig ligegyldigt, om selve overførslen er trådløs eller ej.

Takket være denne teknologi kan man desuden nyde godt af trådløs musik fra alle former for Bluetooth-enheder såsom ens computer, tablet eller mobiltelefon. Spilletiden er på mere end 20 timer, så man kan nyde musik i lang tid på en fuld opladning. Oplader man blot højtaleren i 20 minutter, får man en spilletid på hele 6 timer.

Hvad siger eksperterne om Marshall Stanmore II?

Ifølge eksperterne er Marshall Stanmore II en fremragende Bluetooth-højtaler med mange gode funktioner. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at modellen er forsynet med en ”solid lydkvalitet med en rig og dyb bas”. Disse betragtninger er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og fremhæver ydermere, at Marshall Stanmore II ”kan klare selv en høj volumen uden problemer”. De er også begejstrede for det flotte design.

En af de ting, som eksperterne fra Techgearlab.com især bemærker, er, at Marshall Stanmore II har Alexa indbygget samt, at den kan spille meget højt. Dog mener de, at højtaleren er temmelig dyr. Andre eksperter nævner også, at der ikke medfølger nogle lydkabler ved køb.

Mere om Marshall Stanmore II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 4.7 kg
 • Dimensioner: 35 x 18,5 x 19,5 cm
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 80 W

Marshall Kilburn II - vandtæt Bluetooth højtaler 

Bedste bluetooth-højttaler med hurtig opladningsevne

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Kilburn II :

 • Hurtig opladningsfunktion på 20 minutter for 3 timers spilletid
 • Slidstærkt, vandafvisende og trafiksikkert design
 • Multi-retningsbestemt lyd

Forbrugsguidens vurdering

Marshall Kilburn II er en højttaler, der betager rockelskere med sit Marshall Amp-inspirerede design. Den er en hyldest til det ikoniske mærke og tilføjer et strejf af stil til enhver musikopsætning. Mulighederne for hurtig opladning er en fremtrædende funktion, der giver mulighed for hurtig opladning. På blot 20 minutter kan du nyde 3 timers bærbar spilletid, og en fuld opladning kan opnås på 2,5 timer. Multi-host-funktionen muliggør desuden problemfrit skift mellem enheder, mens AptX-teknologien sikrer lydtransmission af høj kvalitet. Kilburn II’s multidirektionelle lyd skaber en medrivende lytteoplevelse. Selv om den er til den tungere side, er denne vægt et bevis på den solide konstruktion og de kraftige drivere, som leverer robust og slagkraftig lyd. Den ekstra vægt sikrer stabilitet og holdbarhed, hvilket gør det til en værdig afvejning for lydentusiaster, der prioriterer kvalitet og lang levetid.

Fordele

 • Forstærker-inspireret design
 • Multiværtsfunktion
 • AptX-teknologi
 • 20 timers spilletid
 • Flere tilslutningsmuligheder

Ulemper

 • Kan føles en smule tung

Marshall Kilburn II er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, bl.a. T3.com, Techradar.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Good Housekeeping Institute. Alle eksperter er glade for Bluetooth-højtaleren, som de har vurderet ud fra flere parametre. Eksperterne finder både fordele og ulemper ved Marshall Kilburn II, men er generelt meget imponerede over højtaleren.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Kilburn II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 2,5 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 24,3 x 14 x 16,2 cm
 • Opladningstid: 2,5 timer
 • Modstand: IPX2
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 36 W

Lang spilletid
Marshall Kilburn II er en kompakt Bluetooth-højtaler med en lang spilletid. Denne højtaler har nemlig en spilletid på mere end 20 timer ved en fuld opladning. Man kan derfor sagtens tage højtaleren med på farten eller bruge den til udendørs begivenheder.

Den er nemlig også vandtæt med en IPX2-certificering. Det er desuden muligt at tilpasse lyden efter ens præferencer på selve højtaleren eller via en app med equalizer. Der er ligeledes en tænd- og sluk-funktion, så man kan gøre brug af sin smartphone som en fjernbetjening.

Multiretningsbestemt lyd
Med Marshall Kilburn II får man en højtaler med en multiretningsbestemt lyd. Den sørger for at spille yderst højt trods dens kompakte størrelse. Højtaleren producerer en klar lyd samt en dyb bas både indenfor og udenfor.

Højtaleren kommer desuden med flere forbindelsesmuligheder enten via Bluetooth eller ved at forbinde den til andre enheder gennem et stik. AptX-teknologien sikrer, at lydens kvalitet bliver overført optimalt, selv når lyden bliver overført trådløst. Sidst men ikke mindst er Marshall Kilburn II forsynet med en multiværtsfunktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte mellem to enheder med Bluetooth.

Hvad siger eksperterne om Marshall Kilburn II?

Ifølge eksperterne fra T3.com er Marshall Kilburn II en rigtig god Bluetooth-højtaler, der leverer en ”fremragende lyd”. De er desuden glade for dens stærke batteri og flotte design, hvilket Techradar.com ligeledes fremhæver i deres anmeldelse.

Eksperterne fra Trustedreviews.com og PCmag.com forklarer ydermere, at Marshall Kilburn II er af yderst høj kvalitet samt vandtæt, hvilket de er glade for, hvis man ønsker at bruge den udendørs. Dog er de mindre vilde med, at højtaleren er en smule tung og dyr. Good Housekeeping Institute roser Marshall Kilburn II for mange af de samme ting. De hæfter sig desuden ved, at højtaleren har en rigtig god bas.

Mere om Marshall Kilburn II

Specifikationer

 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 2,5 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 24,3 x 14 x 16,2 cm
 • Opladningstid: 2,5 timer
 • Modstand: IPX2
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 36 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Ultimate Ears Boom 3 :

avXperten.dk
På lager
849 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Superstærk og medrivende 360°-lyd
 • Ikonisk cylindrisk design
 • Stødsikker, vandtæt konstruktion af høj kvalitet

Forbrugsguidens vurdering

Megaboom 3 giver en imponerende lydoplevelse, der er kendetegnet ved sin tordnende bas og medrivende 360°-lyd. Dens større størrelse og dedikerede woofer gør den i stand til at levere en kraftig bas, der ikke kun giver genlyd, men også giver en taktil oplevelse, der fordyber lytteren i deres yndlingsmusik. Med en bemærkelsesværdig batterilevetid på op til 15 timer er Megaboom 3 perfekt til musikentusiaster, der længes efter længere lyttesessioner uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. Den vandtætte IPX67-klassificering sikrer holdbarhed, så den kan modstå stænk og endda nedsænkning, hvilket gør den til et fremragende valg til udendørs aktiviteter som poolfester og strandture. Selvom Megaboom 3 mangler en AUX-indgang, kompenserer den for det med Bluetooth 4.2-tilslutning, hvilket muliggør problemfri trådløs lydstreaming fra dine enheder.

Fordele

 • Med Magic Button
 • Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
 • 15 timers spilletid
 • Rig, fyldig lyd, der fylder rummet

Ulemper

 • Ingen AUX-indgang

Ultimate Ears Boom 3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer WhatHiFi.com, Trustedreviews.com, Techradar.com, Wired.com og Expertreviews.co.uk. Alle ekspertkilder er begejstrede for højtaleren, som de har givet gode bedømmelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af højtalerens praktiske design og gode lyd, hvilket er faktorer, som alle eksperterne fremhæver som fordele. Selvom eksperterne generelt er vilde med højtaleren, nævner flere af dem, at der ikke er en AUX-indgang, samt at bassen kunne være bedre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ultimate Ears Boom 3

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,61 kg
 • Batteritid: 15 timer
 • Dimensioner: 7,3 x 18,4 x 7,3 cm
 • Opladningstid: 2,75 timer
 • Modstand: IP67
 • App
 • Parringstilstand: Ja (50)
 • Strøm: 10 W

Stødsikker og vandtæt højtaler med 360 graders lyd
Ultimate Ears Boom 3 er en opgraderet udgave af Boom 2, der kommer med flere nye funktioner. Her får man en trådløs højtaler, der er IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og stødsikker. Man kan derfor tage den med på farten og medbringe den til fester m.m. uden problemer.

Højtaleren er forsynet med Bluetooth, så man kan afspille musik fra ens smartphone eller computer. Der er ligeledes mulighed for at lytte til spillelister fra musiktjenester som for eksempel Spotify, iTunes eller lignende. Ultimate Ears Boom 3 kommer også med en 360 graders lyd, der er klar og balanceret samt med en dyb bas.

Med flere praktiske funktioner
Ultimate Ears Boom 3 er udstyret med en Magic Button, der gør, at man kan afspille, pause eller skifte sang ved blot en enkelt berøring på knappen, der er placeret på selve højtaleren. Derudover har Ultimate Ears Boom 3 en spilletid på op til 15 timer. Den oplades med hjælp fra et USB-stik, der lader højtaleren op på cirka 2 timer og 45 minutter.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at betjene Ultimate Ears Boom 3 på en afstand på op til 45 meter. Højtaleren kan desuden forbindes til to enheder samtidigt, hvis man både ønsker at forbinde den til eksempelvis en smartphone og en anden højtaler.

Hvad siger eksperterne om Ultimate Ears Boom 3?

Ifølge de fem ekspertkilder er Ultimate Ears Boom 3 ”en solid opfølgning på Boom 2”. Flere eksperter nævner, at designet er ”stilrent” og ”trendy”, samt at højtaleren er forsynet med flere sjove funktioner. Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at den kan flyde i vand og kommer med ”en magisk knap”, der gør det nemmere at indstille højtaleren, hvilket de er vilde med. Dette er eksperterne fra WhatHiFi.com enige i, da de beskriver Ultimate Ears Boom 3 som værende ”sjov at bruge”.

Både Techradar.com og Wired.com nævner også højtalerens lyd som værende ”god og solid”. De skriver, at modellen leverer en solid lyd for alle, hvor Trustedreviews.com forklarer, at ”højtaleren er fantastisk, hvis man sætter pris på dens 360 graders lyd”. Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Ultimate Ears Boom 3. Dog nævner Expertreviews.co.uk kort, at de mener, at der mangler support for Bluetooth aptX.

Mere om Ultimate Ears Boom 3

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,61 kg
 • Batteritid: 15 timer
 • Dimensioner: 7,3 x 18,4 x 7,3 cm
 • Opladningstid: 2,75 timer
 • Modstand: IP67
 • App
 • Parringstilstand: Ja (50)
 • Strøm: 10 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bang & Olufsen BeoPlay A1 - lille Bluetooth højtaler med stor lyd

Bedste batterilevetid i en kompakt højttaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay A1:

 • Dobbelt formål - musikafspiller og håndfri højttalertelefon
 • Brugerdefinerbar lyd med app-understøttelse
 • Driftstid på op til 24 timer på en enkelt opladning

Forbrugsguidens vurdering

Vores dom over B&O BeoPlay A1-højttaleren er, at det er en bemærkelsesværdig god mulighed for dem, der søger en kompakt, men kraftfuld lydenhed. Den avancerede digitale behandling kombineret med kontinuerlig overvågning af højttalerenhederne gør den i stand til at levere skarp, klar og uforvrænget lyd. Men det, der skiller den ud, er dens evne til at levere en imponerende bas- og diskantlyd takket være 3-tommers bashøjttaleren og den smarte konstruktion, der bruger bordoverfladen som en ekstra basforstærker.

Den lange batterilevetid på 24 timer og håndfri funktioner gør den meget alsidig og velegnet til musikentusiaster og forretningsmøder. Den dedikerede app til lydtilpasning forbedrer brugeroplevelsen yderligere. Den største ulempe er, at den er mono. Autentisk stereolyd kræver, at man køber to højttalere, hvilket kan være en ulempe. Men i betragtning af den lydkvalitet, den leverer, og dens bærbarhed, kan det være en værdig investering for audiofile at tilføje endnu en enhed for at få et optimalt stereobillede.

Fordele

 • Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
 • Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
 • Meget lang driftstid på en opladning
 • Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
 • Smart app til både IOS og Android

Ulemper

 • For en ægte stereolyd skal du købe to højttalere

Bang & Olufsen BeoPlay A1 er udgået, så vi viser her priserne for Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, der er en ny og forbedret version. Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1.

Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bang & Olufsen BeoPlay A1

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,6 kg
 • Batteritid: 24 timer
 • Dimensioner: 13,3 x 13,3 x 4,8 cm
 • Opladningstid: 3 timer
 • App
 • Parringstilstand: Yes (2)
 • Strøm: 30 W

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd
I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler
Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Mere om Bang & Olufsen BeoPlay A1

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,6 kg
 • Batteritid: 24 timer
 • Dimensioner: 13,3 x 13,3 x 4,8 cm
 • Opladningstid: 3 timer
 • App
 • Parringstilstand: Yes (2)
 • Strøm: 30 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Libratone One Click - vandafvisende bærbar højtaler

God enkel designet bluetooth-højttaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Libratone One Click :

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Enkel berøringsbetjening
 • Klar og afbalanceret lyd uden forvrængninger
 • Udvendig glat gummi og hård indvendig struktur

Forbrugsguidens vurdering

Libratone One Click er en enkel, men stilfuld Bluetooth-højttaler, der tilbyder en række brugervenlige funktioner og en velbygget konstruktion. Dens kraftfulde 360° afbalancerede rumfyldte lyd sikrer en medrivende lydoplevelse. Den sofistikerede og enkle touch-betjeningsgrænseflade tilføjer bekvemmelighed og brugervenlighed. Med en spilletid på op til 12 timer kan højttaleren ledsage dig hele dagen uden behov for hyppig genopladning. Selv om den måske har en lidt lavere lydstyrke sammenlignet med andre modeller, giver denne egenskab mulighed for et mere nuanceret og raffineret lydoutput, hvilket gør den ideel til dem, der sætter pris på klarhed og præcision i deres musik.

Fordele

 • Vandafvisende
 • Får ros for dens gode lyd
 • 360 graders lydspredning
 • Mulighed for at tilkoble flere telefoner
 • Kan parres med andre libratone højttalere
 • Justerbart design

Ulemper

 • Lavere lydstyrke end andre modeller

Dette er endnu en anmelderrost trådløs bluetooth højttaler fra danske Libratone. Denne model har Libratone et justerbart design, hvilket gør at du kan tilpasse den til de forskellige sitautioner hvor den skal bruges. Se mere om denne funktion i videoen.

Mere om Libratone One Click

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.1
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batteritid: 12 timer
 • Dimensioner: 12 x 4,1 x 20,5 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Modstand: IPX4
 • App
 • Parringstilstand: Ja (2)
 • Strøm: 50 W

One Click har en 3″ woofer, 1″ tweeter og to passive drivere til 360° lyd, hvilket giver en rigtig god lyd. Magasinet Lydogbillede.dk skriver også at den klarer sig bedre end de fleste, når det kommer til lydkvaliteten. De skriver at man glemmer at der er tale om en forholdsvis billig højttaler, fordi lyden er så imponerende.

De skriver dog også samtidig at Libratone Click ikke er nogen decideret ”party højttaler”, hvilket de forklarer at ingen rejsehøjttalere på markedet kan anses som. Men den beholder sin gode lyd op til sin grænse ved 88 dB, hvilket betyder at den sagtens kan spille op til fest, uden problemer.

Man skal være klar over at denne højttaler ikke kan sammenlignes med stationære dyrehøjttalere. Hvis man vælge at købe denne højttaler, så får man en rejsehøjtaler som leverer topkvalitet indenfor sin kategori. Som en af test anmelderne skrev, så lavede han den fejl at slukke for sine Pioneer VSX-1131 AV-recievere og hans Sony studie højttalere, inden at testede Libratone Click, hvilket man ikke bør gøre da lyden naturligvis er i en anden kategori ved sådanne stationære højttalere.

Når det kommer til designet, så beskriver kritkerne som værende ” Meget pæn og minimalistisk i sit udtryk”. Den er desuden også vandafvisende, hvilket man være en stor fordel hvis den bruges udendørs eller til fest, hvor den kan risikere at få spildt drikkevarer ud over sig.

Installation af Libratone Click beskrives som at værende meget simpel, da man blot skal tænde for den, og så er det bare at finde dens bluetooth navn på sin telefon, tablet eller computer, så er man i gang.
Der er mulighed for at parre højttaleren med to telefoner af gangen, og du har også mulighed for at slutte flere Libratone højttalere til en telefon, hvis du eksempelvis har brug for en højttaler i hver ende af lokalet.

Ifølge producenten holder den batterilevetid op til 12 timer på en opladning, hvilket anmelderne også er enige i. Til sidst bør det også nævnes at der findes en App til Libratone, som blandt andet giver mulighed for at lave “Soundspaces”, hvilket forsimplet betyder ”flere lydzoner”.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

JBL Charge 4 - Bluetooth højtaler med indbygget powerbank

Bedste Bluetooth-højttaler til høj bas

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på JBL Charge 4:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Rig lydkvalitet understøttet af flere ekspertanmeldelser
 • Dyb, resonant baslyd med JBL-basradiator
 • Flere tilslutningsmuligheder med JBL Connect+

Forbrugsguidens vurdering

JBL Charge 4 skiller sig ud i vores vurdering som en bærbar Bluetooth-højttaler med betydelig værdi i betragtning af dens størrelse og pris. Vi sætter pris på den solide batterilevetid på 20 timer og ser den som en pålidelig partner til længere udflugter. Dens vandtætte design forbedrer dens holdbarhed, især i nærheden af vand.

Vi roser især den klare og resonante bas, der produceres af JBL’s basradiator – en egenskab, der er ualmindelig i mange bærbare højttalere. På trods af en del kritik af manglen på 360-graders lyd, er den overordnede lydkvalitet god i forhold til dens størrelse. Desuden tilføjer dens evne til at oplade andre enheder og forbinde med over 100 højttalere via JBL Connect+ alsidighed. Selvom den måske har mindre mangler, mener vi, at JBL Charge 4’s styrker opvejer dem betydeligt, hvilket gør den til et prisværdigt valg for en robust og alsidig Bluetooth-højttaler.

Fordele

 • Indbygget powerbank
 • Op til 20 timers spilletid
 • Fås i flere forskellige farver
 • Kan oplade andre enheder på farten
 • Vandtæt

Ulemper

 • Leveres ikke med 360 graders lyd

Både Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com har testet og anmeldt JBL Charge 4, som de har givet en god anmeldelse. Mens eksperterne fra Techradar.com og PCmag.com især er vilde med højtalerens solide lyd, er Which.co.uk og Tomsguide.com begejstrede for modellens holdbare batteri. Eksperterne finder generelt mange fordele ved højtaleren, men nævner også, at JBL Charge 4 tager længere tid at oplade end andre sammenlignelige modeller på markedet.

Anmeldelse: Produktanalyse af JBL Charge 4

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 22 x 9,5 x 9,3 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Strøm: 30 W

Bærbar Bluetooth højtaler med lang spilletid
JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er udstyret med et genopladeligt Li-ion-batteri. Dette batteri sikrer, at man får op til 20 timers spilletid, før det kræver, at højtaleren skal oplades. Man oplader højtaleren med hjælp fra et USB-kabel, der medfølger ved køb.

Endvidere er JBL Charge 4 vandtæt, så man kan tage den med på farten samt være tæt på vandet. Den kan derfor tåle regn samt dyppes hurtigt i vand uden, at den går i stykker. JBL Charge 4 kommer desuden med en JBL-basradiator. Basradiatoren sørger for, at bassen er mere klar og fremtrædende ved afspilning af musik.

Solid højtaler med USB-port og indbygget strømbank
Med JBL Charge 4 får man en solid højtaler, der er fremstillet i et slidstærkt design. Man har desuden mulighed for at vælge flere forskellige farver ved køb af modellen, så man kan vælge den farve, man ønsker.

Ved opladning af JBL Charge skal man gøre brug af det medfølgende USB-kabel. Da højtaleren er forsynet med en USB-port, er der også mulighed for at oplade andre enheder, når man er på farten som for eksempel ens mobiltelefon. JBL Charge 4 er udstyret med JBL Connect+. Med JBL Connect+ har man mulighed for at forbinde over 100 højtalere, så længe de understøtter JBL Connect+.

Hvad siger eksperterne om JBL Charge 4?

Alle eksperterne kommer med rosende ord til JBL Charge 4, hvor flere kalder højtaleren for ”et godt køb”, hvis man ønsker en Bluetooth højtaler. Her skriver eksperterne fra Techradar.com, at JBL Charge 4 ”kan pumpe bas ud, der ikke overvælder, samt at den holder for evigt”. Eksperterne skriver ydermere, at den kan ”oplade ens telefon nemt og hurtigt”. Derudover hæfter eksperterne fra Tomsguide.com sig ved, at JBL Charge 4 kommer med flere ”smarte funktioner, så man kan bruge højtaleren til flere ting”.

PCmag.com nævner ydermere højtalerens ”gode lyd og bas”, hvilket de forklarer, som værende en af de største fordele. De skriver, at ”den spiller højt i forhold til dens mindre størrelse”, hvilket Which.co.uk også nævner flere gange. Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. Flere af dem nævner dog, at højtaleren ikke kommer med 360 graders lyd, samt at kvaliteten ikke er den bedste, hvis man skruer for højt op, når det kommer til lyden.

Mere om JBL Charge 4

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batteritid: 20 timer
 • Dimensioner: 22 x 9,5 x 9,3 cm
 • Opladningstid: 4 timer
 • Modstand: IPX7
 • App
 • Strøm: 30 W

Test og anmeldelser af bluetooth højttalere anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Aftonbladet

En af Aftonbladet journalister har skrevet omkring hans oplevelse med Beoplay i en lille artikel. Du kan læse han mening om højtaleren her.

M3

Sveriges store gadget side M3 er kendt for at anmelde det nye teknik. De har også anmeldt Beoplay, i en test hvor hele 12 forskellige trådløse højtalere blev testet. Du kan læse testen her.

Svenske M3 har testet denne bluetooth højtaler fra Philips. Her gennemgår de lydkvaliteten og det overordnet indtryk af højtaleren. Du kan læse testen her.

Den svenske teknikside M3 skriver om et væld af forskellige forbrugerprodukter heriblandt Bluetooth-højtalere. De har taget et kig på Boombox Bærbar Bluetooth-højtaler fra JBL, som de har testet og givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Lydogbillede.dk

Lydogbillede.dk er Danmarks største testside inden for musik udstyr. De har lavet en lang og meget gennemarbejdet test af Beoplay, som du kan læse lige her.

Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Hos Lydogbillede.dk har man også gennemtestet produktet og også her får den topkarakter og bliver ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Danmarks største testmagasin indenfor lyd har haft Libratone højtaleren under loopen, hvilket har resulteret i topkarakter, hvor den blandt andet får 6 ud af 6 stjerner for dens funktionalitet.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Også hos Lydogbillede har man gennemgået højtaleren og skrevet om de plusser og minusser der er ved denne højtaler. Du kan læse deres holdning her.

Magasinet Lydogbillede.dk har lavet en meget dybdegående test af Libratone One Click, hvor en af magasinets eksperter testen højttaleren fra ende til anden. Læs hele testen her.

Lydogbillede.dk er en dansk teknik-/hifi-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Hos Lydogbillede.dk leverer de nyheder med alt, hvad der har med lyd og billede at gøre – heraf navnet. De leverer ikke kun nyheder, men skriver også diverse guides og anmeldelser, så det bliver lettere for de danske forbrugere at danne sig et indtryk af nyudkomne produkter. Hos Lydogbillede.dk har de anmeldt og testet BeoPlay M3 fra anerkendte Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Den danske online webside Lydogbillede.dk skriver om alt lige fra Foto & Video til Hjemmebiograf, Lyd, Mobiler, Højtalere og meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter, så forbrugere kan få en større viden, inden de investerer i et specifikt produkt. Hos Lydogbillede.dk har de blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Computerworld.dk

Danmarks største online computermagasin har også haft Beoplay til test. Også her var de meget begejstret for den lille trådløse højtaler fra B&O. Du kan læse testen her.

Sonos Bluetooth højtaler har været under loopen hos Computerworld, som har foretaget en god test af produktet, hvor de vælger at give den 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Den danske side Computerworld.dk er en online hjemmeside, der leverer artikler indenfor teknologi, computere og IT. De skriver både om de seneste nyheder, de nyeste produkter og leverer diverse guides og tests. Hos Computerworld.dk har de kigget nærmere på modellen Beoplay P2 fra Bang & Olufsen. De har givet modellen 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Mobil.nu

Mobil.nu har lavet en lille test af højtaleren, hvor de i alt har testet 6 forskellige bluetooh højtalere. Læs hele testen her.

Også Mobil.nu har gennemgået højtaleren og er også begejstret for den lille og flotte højtaler. Du kan læse deres vurdering her.

PCmag.com

PCmag.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har kåret som Editor’s Choice. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 

Hos den store internationale webside Pcmag.com skriver de om alt indenfor teknologi, computere, hardware, IT med mere. De videregivere tests, guides, nyheder og et væld af artikler indenfor den teknologiske verden. Hos Pcmag.com har de blandt andet anmeldt og testen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL. De gav højtaleren 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Den internationale webside Pcmag.com leverer nyheder, guides, tests, artikler med mere indenfor computerens verden. Derudover skriver de også om alt indenfor elektronik, IT med mere. Pcmag.com har testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Den britiske side Pcmag.com leverer artikler og nyheder indenfor alt, hvad der har med IT, teknologi og computere at gøre. De gør det nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad der er værd at vide indenfor denne verden. Pcmag.com skriver nyheder, guides, anmeldelser og tests af adskillige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet en god anbefaling. Læs hele testen her.

Pcmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler og nyheder om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. De skriver både informative artikler og guides samt tester forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet JBL Charge 4. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Whathifi.com

Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Det store amerikanske teknikmagasin whathifi.com har kigget nærmere på Sono Play højtaleren i deres test på deres hjemmeside. Du kan læse hele testen her.

Amerikanske Whathifi.com har også lavet en grundig test af produktet, og også her ender de med at give højtaleren topkarakter. Du kan læse testen her.

Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele deres artikel her.

Det britiske teknikmagasin Whathifi.com skriver om forbrugerprodukter indenfor elektronik. De viderebringer et væld af artikler, guides, nyheder og tests hver eneste uge. For eksempel har de anmeldt Bluetooth-højtaleren Evoke H6 fra Pure, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

WhatHiFi.com er britisk side, der beskæftiger sig med emner inden for hjemmebiograf og elektroniske produkter. På siden kan man både finde nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har WhatHiFi.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen her. 

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Den internationale side Trustedreviews.com foretager et væld af undersøgelser, anmeldelser og tests af en lang række af produkter. Hos Trustedreviews.com kan man finde en masse viden om et utal af produkter hver eneste uge. De har testet og anmeldt Evoke H6 fra Pure, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Trustedreviews.com er en britisk testside, der foretager tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke ind her.

Techhive.com

Techhive.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt de seneste nyheder indenfor home-teknologi. Det kan være alt lige fra babyalarmer til overvågningskameraer og underholdningsprodukter. Eksperterne fra Techhive.com har blandt andet anmeldt og testet BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 uf af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer artikler, anmeldelser og nyheder inden for home-teknologi. Her har de anmeldt og testet Anker SoundCore, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Cnet.com

Cnet.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Cnet.com er et internationalt websted med knap 25 år på bagen, som beskæftiger sig med nyheder, forums, guides, videoer, information og tests af forskellige teknik-produkter. Her har Cnet.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbes.com

Forbes.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

Forbes.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com

Techradar.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com er et britisk teknikmagasin, som skriver om alt indenfor den teknologiske verden. Hvad enten det drejer sig om nyheder, guides eller anmeldelser kan man finde det på den internationale side. De har testet Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Det britiske teknikmagasin Techradar.com handler om alt, hvad der rører sig indenfor teknologiens verden. Her kan man finde alt lige fra nyheder, anmeldelser, artikler og guides om et væld af spændende produkter. Techradar.com har taget et kig på BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Den internationale hjemmeside Techradar.com skriver om alt indenfor teknologi. Hvis man er interesseret i at vide mere om de seneste nyheder og guides indenfor teknologiens verden, skal man tage et kig på denne online webside. De leverer også anmeldelser og tests og har blandt andet vurderet Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Den britiske teknikside Techradar.com fokuserer på teknologi og elektronik og skriver et hav af artikler, guides, nyheder m.m. inden for disse emner. Techradar.com anmelder og tester også produkter såsom højtalere. Her har Techradar.com testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Den britiske teknikside Techradar.com skriver om alt inden for teknologi og elektronik og tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk

Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 65 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 65 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 61 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Which.co.uk er et stort britisk testmagasin, der har en vision om at være forbrugernes hjælper i dagligdagen ved køb af nye produkter. Which.co.uk tester løbende forbrugerprodukter, hvor de her har testet og anmeldt JBL Charge 4.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Stuff.tv

Stuff.tv har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techgearlab.com

Techgearlab.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

T3.com

T3.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Bestbuy.com

Amerikanske Bestbuy.com har samlet mere end 4500 brugeranmeldelser af Bose højtaleren på deres hjemmeside. Du kan læse hvad brugerne mener om denne bluetooth højtaler ved at klikke her.

Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk har lavet en test af Sonos Play 5, som de skriver har en fantastisk lyd og et stille ydre. Den bliver også belønnet med topkarakter af testpanelet. Du kan læse hele testen her.

Den danske webside Mobilside.dk leverer nyheder, guides og artikler om mobiltelefoni, elektronik og andre gadgets til danske forbrugere hver eneste uge. De har blandt andet testet og anmeldt WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Recordere.dk

Den danske elektronik hjemmeside recordere.dk har også haft Libratone One Click til test. I testen bliver der gået i detaljer omkring lydkvaliteten, design og meget mere. Du kan læse hele testen her.

Recordere.dk er en dansk elektronikhjemmeside, der tester og anmelder forskellige elektroniske produkter. Derudover skriver de også artikler og nyheder indenfor denne verden. Hos Recordere.dk har de taget et kig på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de har givet topkarakter – 4,6 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Recordere.dk er en dansk elektronikside, der skriver om alt, hvad der rører sig indenfor elektronikkens verden. De har taget et kig på WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 3,9 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Tek.no 

Den norske side Tek.no er en af de største websider indenfor forbrugerteknologi i Norge. De har flere hundredetusinde læsere om ugen, der kan læse et væld af guides, nyheder, tests og anmeldelser hver eneste dag. Tek.no har kigget nærmere på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de giver en god anbefaling. Læs hele testen her.

Wired.com

Den amerikanske teknikside Wired.com fokuserer på alt lige fra data til tele, IT, teknik og kommunikation. Wired.com kan findes online samt på tryk. På siden tester og anmelder de også produkter, hvor de her har testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.

Tomsguide.com

Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne med at tage det rette valg vedrørende teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder de blandt andet forskellige produkter, hvorefter anmeldelserne bliver videregivet til forbrugerne. I denne omgang har de testet højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Soundguys.com

Soundguys.com er en amerikansk teknikside, der leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelse af højtaleren Anker SoundCore, som de har givet 8,9 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Rtings.com

Rtings.com tester produkter som elektronik og køkkenredskaber. Rtings har testet Ultimate Ears Hyperboom – læs om testen her.

ReviewGeek

ReviewGeek er en teknologi og gadgethjemmeside, der researcher og tester produkter inden for området. Læs deres test af Ultimate Ears Hyperboom her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en multinational teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i e-handel, cloud computing og digital streaming. Hvad angår brugerbedømmelser, anvender Amazon et bedømmelsessystem, hvor kunderne kan give feedback og bedømme produkter, de har købt. Disse vurderinger, der normalt gives på en skala fra én til fem stjerner, hjælper andre kunder med at træffe informerede beslutninger om kvaliteten og pålideligheden af de produkter, de overvejer at købe. Brugerbedømmelserne giver værdifuld indsigt i tidligere køberes tilfredshed og erfaringer, så potentielle kunder kan træffe mere velinformerede valg.

 

Se JBL Xtreme 2 brugerbedømmelser her.

Se JBL flip 5 brugerbedømmelser her.

Se Ultimate Ears Hyperboom brugerbedømmelser her.

Se Marshall Stockwell II brugerbedømmelser her.

Se Marshall Stanmore II brugerbedømmelser her.

Se Marshall Kilburn II brugerbedømmelser her.

Se Ultimate Ears Boom 3 II brugerbedømmelser her.

Se Pure Evoke H6 brugerbedømmelser her.

Se JBL Boombox 2 brugerbedømmelser her.

Google Shopping

Google Shopping er en onlineplatform udviklet af Google, der giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra forskellige forhandlere. Den samler produktlister fra forskellige onlinebutikker og præsenterer dem i en samlet grænseflade, så de er lette at gennemse og sammenligne. Brugerne kan søge efter specifikke varer, se produktoplysninger, sammenligne priser og læse anmeldelser.

Med hensyn til brugerbedømmelsessystemet indarbejder Google Shopping kundeanmeldelser og -bedømmelser for at give værdifuld indsigt i produkternes kvalitet og brugertilfredshed. Brugere, der har købt og brugt en bestemt vare, kan afgive vurderinger og anmeldelser for at dele deres erfaringer med andre. Disse vurderinger hjælper potentielle købere med at træffe informerede beslutninger på baggrund af tidligere kunders kollektive feedback og udtalelser.

Se JBL Boombox 2 brugerbedømmelser her.

FAQ

Hvad er forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højttaler?
Den primære forskel er, at du med bluetooth streamer musik fra din telefon, mens du med Wi-Fi streamer musik og lyd via internettet eller dit hjemmenetværk.
Hvilken trådløse højtaler er den bedste til hjemmebrug?
En af de bedste trådløse højtalere til hjemmebrug er JBL Xtreme 2. Trods den lille størrelse kan den trådløse højtaler spille højt, og du kan sætte den præcis, hvor du vil i dit hjem. Xtreme 2 roses desuden af flere forskellige testmagasiner.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en Bluetooth højttaler?
Når du skal finde den helt perfekte bluetooth højttaler, skal du forinden have fastlagt, hvad du har brug for. Har du eksempelvis brug for en lille højttaler, der er nem at have med, er vægt og design noget af det, du skal fokusere på.

Hvordan virker en bluetooth højttaler? 

Bluetooth er en trådløs teknologi, der gør det muligt for dine enheder at kommunikere med hinanden.

Bluetooth benytter radiobølger til at forbinde til andre enheder i stedet for at bruge ledninger. Din Bluetooth enhed indeholder en lille chip, der gør det muligt at forbinde til andre enheder, og når de to er parret, kan de kommunikere med hinanden. I tilfældet med Bluetooth højtalere, betyder det, at den kan spille musik fra fx en telefon.

Når du skal forbinde din enhed med din Bluetooth højttaler, skal du først og fremmest sørge for, at højttaleren er tændt. Herefter kan den ofte selv forbinde til mobilen, men andre gange er der en knap på højtaleren, som du skal trykke på, for at den søger efter mobilens Bluetooth forbindelse.

Modsat Wi-Fi forbindes to Bluetooth-enheder ikke via en internetforbindelse, men med en funktion, der hedder Piconet. Det fungerer dynamisk, og det er også derfor, at du kan gå udenfor rækkevidde af din Bluetooth højtaler, hvorefter den automatisk vil tilkoble igen, når du kommer tilbage. Derfor behøver du kun at parre enhederne én gang.

Hvilken Bluetooth højttaler er bedst?

På vores liste har vi fremhævet en række Bluetooth højtalere, som vi mener er gode bud på de bedste Bluetooth højttalere, markedet har at tilbyde. Det kan dog være meget individuelt, hvilken Bluetooth højttaler, der er den bedste for dig.

Her kan flere faktorer spille ind:

 • Hvad skal du bruge Bluetooth højttaleren til? Skal du bruge den mest ude eller hjem? Skal den være vandtæt, så du kan bruge den ved poolen?
 • Hvor stor skal den være? Skal den kunne være i rygsækken, når du skal på farten, eller skal den primært stå i stuen, så størrelsen ikke er så vigtig?
 • Hvor vigtig er lydkvaliteten? Er du musik-nørd, hvor lydkvaliteten skal være i top eller skal du have en Bluetooth højttaler, der kan spille festen op?
 • Skal den have et fedt design? Der findes mange flotte Bluetooth højttalere, mens andre er mere funktionelle. Derfor skal du overveje, hvor vigtigt designet er for dig.
 • Hvad må den koste? Prisen afhænger ofte af lydkvalitet, design og funktioner. Overvej derfor, hvad du vil betale for din nye bluetooth højttaler og hvad du kan gå på kompromis med, hvis du ikke vil betale for de dyreste modeller.

Flere og flere bluetooth højttalere kan i dag benyttes som powerbanks. Ønsker du dog en decideret powerbank, så har vi skrevet anmeldelser af de bedste powerbanks, der findes på markedet. Vi har gennemgået en lang række forskellige størrelser, funktioner og priser, så du kan finde den perfekte til dine behov.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Nedis Bluetooth Boombox 90W - alsidig og for prisen

Wavell Sound Master 2 - højtaler med lækker lyd og flot design

B&O Beoplay M5 - Bluetooth højtaler med indbygget Chromecast

Pure Evoke H6 - DAB radio med AUX-indgang

JBL - Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

Anker SoundCore

MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

Vifa Helsinki

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme