Bluetooth højtaler test 2020 – Her er de bedste Bluetooth speakere – Testvinder Guide

4

I denne Bluetooth højtaler test ser vi nærmere på de bedste Bluetooth-højtalere på markedet netop nu. De er særdeles populære, blandt de yngre generationer er det traditionelle stereoanlæg på vej ud til fordel for at ”anlæg” med smartphonen som kerne og Bluetooth-høttalere som lydgivere. Det gør i praksis hele løsningen mobil, og det er nok en af de primære årsager til populariteten.

Bluetooth-højtalere fås i alle prisklasser og kvaliteter, men de fleste billige plastikhøjtalere kan langt fra løfte arven fra det stationære HiFi-anlæg. Det kan derimod flere af de bedre produkter på markedet, og det er dem, vi sætter fokus på her. Det betyder naturligvis også, at prisen følger med op. En god højtaler koster en del, og prisen bliver ikke lavere af, at der som regel er stor fokus på et ekstra kompakt design.

Denne artikel indeholder:
🔸
Gennemgang af de bedste og mest testvindende bluetooth højtalere på markedet nu
🔸 Gennemgang af de kilder vi har anvendt for at finde de bedste bluetooth højtalere

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bluetooth højtaler test 2020 – Her er eksperternes favoritter 

I nedenstående sektion finder du de bluetooth-højtalere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige højtalere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


JBL Xtreme 2

Kåret som ”Editor’s Choice” hos det britiske tech-magasin PCmag.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Whathifi.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techhive.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com

JBL Xtreme 2

.
JBL Xtreme 2 er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer PCmag.com, Whathifi.com, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Techhive.com og Cnet.com.

I anmeldelserne har eksperterne set nærmere på højtaleren i forhold til dens design, batteri, størrelse, lyd, brugervenlighed m.m. Alle eksperter er begejstrede for JBL Xtreme 2, som de giver en god bedømmelse.

Trådløs Bluetooth-højtaler med et stærkt batteri

Med JBL Xtreme 2 får man en trådløs og transportabel Bluetooth-højtaler, der er lavet til at blive taget med på farten samt til udendørs brug. Højtalerens konstruktion er solid og robust, hvorfor man ikke skal bekymre sig, når man har den med sig rundt.

Derudover er JBL Xtreme 2 vandtæt takket være dens IPX7-certificering. Det vil sige, at højtaleren kan tåle en del vand uden at tage skade af det. Den kan endda sænkes helt ned under vand uden at blive beskadiget og gå i stykker.

Samtidigt har højtaleren et stærkt batteri med en spilletid på op til 15 timer ved et fuldt batteri. Der er ydermere både en USB- og en AUX-indgang.

Kan betjenes via telefonen

Da JBL Xtreme 2 fungerer med hjælp fra Bluetooth, er der mulighed for at betjene den via ens smartphone. Man skal blot downloade en app, hvorefter man kan afspille musik, skifte sang og meget mere.

Med appen er der endda mulighed for at forbinde en lang række højtalere for at opnå en endnu bedre lyd. Lyden med denne Bluetooth-højtaler er dynamisk og har en kraftfuld bas, så man er sikret en optimal lydkvalitet.

Selve designet er aflangt, og så er vægten på blot 2,1 kilo. Det er desuden muligt at købe JBL Xtreme 2 i flere farver, så man kan vælge ens favoritfarve.

Meget imponerende højtaler, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er JBL Xtreme 2 en god højtaler, der er nem at have med sig på farten.

Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at den er ideel at have med sig til begivenheder ved vandet, da den er vandtæt, hvilket Techhive.com og Trustedreviews.com er enige i. PCmag.com fremhæver også lyden, da denne er ”meget imponerende”, ”intens” og ”fremtrædende”. Dog er de mindre vilde med designet.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk giver også JBL Xtreme 2 mange rosende ord med på vejen. De er glade for dens høje kvalitet og mener, at det er ”sæsonens bedste transportable højtaler til udendørs brug”.

Cnet.com har ligeledes testet JBL Xtreme 2. De hæfter sig ved, at højtaleren kan bruges til telefonopkald samt til at lade andre enheder op, hvilket også er en funktion Whathifi.com er vilde med. Dog mener de, at modellen er temmelig dyr.

Fordele ved JBL Xtreme 2:
🔵 Vandtæt
🔵 Spilletid på op til 15 timer
🔵 God lyd
🔵 God til udendørs brug
🔵 Kan bruges til telefonopkald

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Xtreme 2. Videoen er produceret af JBL: 

https://www.youtube.com/watch?v=6nfFq6KRl8U


JBL Flip 5

Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
63 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

JBL Flip 5

.

.
JBL Flip 5 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, Whathifi.com, PCmag.com, Techradar.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for Bluetooth-højtaleren, som de giver mange rosende ord med på vejen.

I anmeldelserne har de vurderet højtaleren ud fra forskellige faktorer såsom lydkvalitet, brugervenlighed, design, funktioner m.m.

Kompakt og robust Bluetooth-højtaler

JBL Flip 5 er en klassisk JBL-højtaler, der kan bruges flere steder. Selve designet er aflangt, og så er den forholdsvis kompakt. Vægten er desuden på kun lige over 500 gram.

Højtalerens krop er yderst robust, så den er velegnet til at have med på farten samt til udendørs brug. Desuden er modellen vandtæt med en IPX7-certificering. Det vil sige, at den endda kan sænkes ned i vand uden, at den tager skade af det.

Det er ydermere muligt at købe højtaleren i flere forskellige farver. Herved kan man selv vælge, om man vil have den i den ene eller i den anden farve.

Betjen højtaleren via en app

Da JBL Flip 5 er en Bluetooth-højtaler, er der mulighed for at forbinde den til ens smartphone. Desuden kan man styre højtaleren via en app på telefonen. Her kan man tænde musikken, skifte sang og styre lydstyrken.

Derudover kan man også i appen forbinde højtaleren til flere andre enheder fra JBL. Når det kommer til lyden, er JBL Flip 5 ligeledes forsynet med JBL Signature Sound. Det sikrer, at man får en klar lyd samt en tung og kraftfuld bas.

Højtaleren kommer med et genopladeligt batteri. Selve spilletiden er på op til 12 timer efter en opladning.

Højtaler med god lyd, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er JBL Flip 5 en mindre, men god Bluetooth-højtaler, der er ideel til personer, som ønsker at have en højtaler med sig rundt. Eksempelvis skriver eksperterne fra Forbes.com, at modellen ”leverer en rigtig god lyd”.

PCmag.com forklarer ydermere, at JBL Flip 5 giver mulighed for, at man kan tilpasse højtaleren efter sine personlige ønsker og behov. De mener, at den er fremragende til udendørs brug ligegyldigt, hvad der er tale om.

Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i og fremhæver ligeledes, at JBL Flip 5 er det perfekte valg, hvis man ”ønsker en transportabel højtaler, der blot kan spille og ikke så meget mere end det”. Dog nævner de, at højtaleren ikke kommer med så mange funktioner, hvilket er en smule ærgerligt. Nogle eksperter er samtidigt skuffede over, at denne model ikke er kompatibel med alle ældre JBL-enheder.

Fordele ved JBL Flip 5:
🔵 God størrelse
🔵 Vejer ikke meget
🔵 Kan bruges til alle begivenheder udenfor
🔵 Vandtæt
🔵 JBL Signature Sound

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Flip 5. Videoen er produceret af JBL: 

https://www.youtube.com/watch?v=c8K7lDYhyfM


Marshall Stockwell II

Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Stuff.tv
69 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Marshall Stockwell II

.
Marshall Stockwell II er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbes.com, PCmag.com, Stuff.tv, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk.

De fem eksperter har testet Bluetooth-højtaleren på baggrund af flere forskellige faktorer, hvorefter de har givet den en samlet vurdering. De har ligeledes taget et kig på højtalerens fordele og ulemper.

Fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Forbes.com er Marshall Stockwell II en ”fantastisk transportabel og trådløs Bluetooth-højtaler”. De skriver, at det ”føles som om, at den kan holde et helt liv” og er derfor meget begejstrede for den.

Disse betragtninger er eksperterne fra PCmag.com enige i og forklarer ydermere, at Marshall Stockwell II ”leverer en overraskende stærk lyd fra sin beskedne ramme”. Stuff.tv fremhæver også lyden som værende detaljeret og knivskarp, men de er dog ikke helt tilfredse med bassen.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Marshall Stockwell II. De hæfter sig ved, at højtaleren har et robust og vandtæt design, så den sagtens kan bruges udendørs. Dog er de mindre vilde med, at man ikke kan slutte Marshall Stockwell II til en anden højtaler for at forbedre lyden. 

Kompakt Bluetooth-højtaler med lang spilletid

Med Marshall Stockwell II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der kan tages med på farten, hvis man ønsker det. Den kan eksempelvis placeres i en taske eller i en cykelkurv.

Højtaleren har en spilletid på over 20 timer på en fuld opladning takket være det indbyggede batteri. Batterimåleren viser, hvor meget strøm der er tilbage. Løber man tør for batteri, vil en hurtig opladning på cirka 20 minutter give en spilletid på omkring 6 timer.

Derudover er Marshall Stockwell II vandtæt, hvorfor man ikke skal være bekymret, hvis man er udenfor i regnvejr.

Med Stereo Sound

Marshall Stockwell II er forsynet med en Blumlein Stereo Sound-konstruktion. Dette sørger for at skabe en multiretningsbestemt musikoplevelse. De indbyggede højtalere spiller nemlig både bagud og fremad.

Endvidere er der mulighed for at parre højtaleren med to telefoner på samme tid. Herved kan man være flere om at vælge musikken. Det er ydermere muligt at spare på telefonens strøm ved at tilkoble den til højtaleren med et kabel.

Sidst men ikke mindst har Marshall Stockwell II kontrolfunktioner med tre knapper. Her kan man tune lyden.

Fordele ved Marshall Stockwell II:
🔵 Blumlein Stereo Sound-konstruktion
🔵 Spilletid på over 20 timer
🔵 Hurtig opladning giver 6 timers spilletid
🔵 Vandtæt
🔵 Multiretningsbestemt musikoplevelse

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Stockwell II. Videoen er produceret af Marshall: 

https://www.youtube.com/watch?v=n85BtPpXjvU


Marshall Stanmore II

4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
61 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Marshall Stanmore II

.
Marshall Stanmore II er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techgearlab.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for Bluetooth-højtaleren, som de har givet en god anmeldelse.

De har vurderet højtaleren på baggrund af flere forskellige parametre såsom brugervenlighed, design, funktioner, lydkvalitet m.m.

Solid lydkvalitet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Marshall Stanmore II en fremragende Bluetooth-højtaler med mange gode funktioner. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at modellen er forsynet med en ”solid lydkvalitet med en rig og dyb bas”.

Disse betragtninger er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og fremhæver ydermere, at Marshall Stanmore II ”kan klare selv en høj volumen uden problemer”. De er også begejstrede for det flotte design.

En af de ting, som eksperterne fra Techgearlab.com især bemærker, er, at Marshall Stanmore II har Alexa indbygget samt, at den kan spille meget højt. Dog mener de, at højtaleren er temmelig dyr. Andre eksperter nævner også, at der ikke medfølger nogle lydkabler ved køb.

Kompakt højtaler med stilrent design

Med Marshall Stanmore II får man en kompakt Bluetooth-højtaler, der er egnet til at blive taget med på farten også i regnvejr, da den er vandtæt. Højtaleren er lavet i et stilrent og ikonisk design, der er taget lige fra rockuniverset hos Marshall.

Marshall Stanmore II har ydermere en god lyd, der kan tilpasses på de to knapper på selve højtaleren eller via en app. Der er ligeledes en tænd- og sluk-funktion, så man kan gøre brug af sin smartphone som en fjernbetjening.

På selve højtaleren kan der findes tre analoge knapper, der sørger for, at du kan indstille musikkens lyd alt efter ønske og behov. Ønsker du ikke at gøre dette, er det muligt at anvende
appen.

Moderne teknologi

Marshall Stanmore II er en klassisk Bluetooth-højtaler, som er forsynet med moderne teknologi. Denne højtaler er blandt andet udstyret med en AptX-teknologi, der sørger for, at musikkens kvalitet altid forbliver den samme. Det er nemlig ligegyldigt, om selve overførslen er trådløs eller ej.

Takket være denne teknologi kan man desuden nyde godt af trådløs musik fra alle former for Bluetooth-enheder såsom ens computer, tablet eller mobiltelefon.

Spilletiden er på mere end 20 timer, så man kan nyde musik i lang tid på en fuld opladning. Oplader man blot højtaleren i 20 minutter, får man en spilletid på hele 6 timer.

Fordele ved Marshall Stanmore II:
🔵 Lang spilletid
🔵 AptX-teknologi
🔵 Kan styres via en app
🔵 Kompakt størrelse
🔵 Hurtig opladning giver 6 timers spilletid

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Stanmore II. Videoen er produceret af Marshall: 

https://www.youtube.com/watch?v=O2dwwe0MWQE


Marshall Kilburn II

4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin T3.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCmag.com
71 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Marshall Kilburn II

.
Marshall Kilburn II er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer T3.com, Techradar.com, Trustedreviews.com, PCmag.com og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperter er glade for Bluetooth-højtaleren, som de har vurderet ud fra flere parametre.

Eksperterne finder både fordele og ulemper ved Marshall Kilburn II, men er generelt meget imponerede over højtaleren.

Fremragende lyd, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra T3.com er Marshall Kilburn II en rigtig god Bluetooth-højtaler, der leverer en ”fremragende lyd”. De er desuden glade for dens stærke batteri og flotte design, hvilket Techradar.com ligeledes fremhæver i deres anmeldelse.

Eksperterne fra Trustedreviews.com og PCmag.com forklarer ydermere, at Marshall Kilburn II er af yderst høj kvalitet samt vandtæt, hvilket de er glade for, hvis man ønsker at bruge den udendørs. Dog er de mindre vilde med, at højtaleren er en smule tung og dyr.

Good Housekeeping Institute roser Marshall Kilburn II for mange af de samme ting. De hæfter sig desuden ved, at højtaleren har en rigtig god bas.

Lang spilletid

Marshall Kilburn II er en kompakt Bluetooth-højtaler med en lang spilletid. Denne højtaler har nemlig en spilletid på mere end 20 timer ved en fuld opladning.

Man kan derfor sagtens tage højtaleren med på farten eller bruge den til udendørs begivenheder. Den er nemlig også vandtæt med en IPX2-certificering.

Det er desuden muligt at tilpasse lyden efter ens præferencer på selve højtaleren eller via en app med equalizer. Der er ligeledes en tænd- og sluk-funktion, så man kan gøre brug af sin smartphone som en fjernbetjening.

Multiretningsbestemt lyd

Med Marshall Kilburn II får man en højtaler med en multiretningsbestemt lyd. Den sørger for at spille yderst højt trods dens kompakte størrelse. Højtaleren producerer en klar lyd samt en dyb bas både indenfor og udenfor.

Højtaleren kommer desuden med flere forbindelsesmuligheder enten via Bluetooth eller ved at forbinde den til andre enheder gennem et stik. AptX-teknologien sikrer, at lydens kvalitet bliver overført optimalt, selv når lyden bliver overført trådløst.

Sidst men ikke mindst er Marshall Kilburn II forsynet med en multiværtsfunktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte mellem to enheder med Bluetooth.

Fordele ved Marshall Kilburn II:
🔵 Multiretningsbestemt lyd
🔵 Multiværtsfunktion
🔵 AptX-teknologi
🔵 Vandtæt
🔵 20 timers spilletid

Her kan du se en præsentationsvideo af Marshall Kilburn II. Videoen er produceret af Marshall: 

https://www.youtube.com/watch?v=1oXioyAMgec


Ultimate Ears Boom 3

4 ud af 5 stjerner hos britiske WhatHiFi.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Wired.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Ultimate Ears Boom 3

.
Ultimate Ears Boom 3 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer WhatHiFi.com, Trustedreviews.com, Techradar.com, Wired.com og Expertreviews.co.uk. Alle ekspertkilder er begejstrede for højtaleren, som de har givet gode bedømmelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af højtalerens praktiske design og gode lyd, hvilket er faktorer, som alle eksperterne fremhæver som fordele. Selvom eksperterne generelt er vilde med højtaleren, nævner flere af dem, at der ikke er en AUX-indgang, samt at bassen kunne være bedre.

Eksperterne: Stilren højtaler med god lyd og sjove funktioner

Ifølge de fem ekspertkilder er Ultimate Ears Boom 3 ”en solid opfølgning på Boom 2”. Flere eksperter nævner, at designet er ”stilrent” og ”trendy”, samt at højtaleren er forsynet med flere sjove funktioner.

Eksempelvis skriver Trustedreviews.com, at den kan flyde i vand og kommer med ”en magisk knap”, der gør det nemmere at indstille højtaleren, hvilket de er vilde med.

Dette er eksperterne fra WhatHiFi.com enige i, da de beskriver Ultimate Ears Boom 3 som værende ”sjov at bruge”.

Både Techradar.com og Wired.com nævner også højtalerens lyd som værende ”god og solid”. De skriver, at modellen leverer en solid lyd for alle, hvor Trustedreviews.com forklarer, at ”højtaleren er fantastisk, hvis man sætter pris på dens 360 graders lyd”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Ultimate Ears Boom 3. Dog nævner Expertreviews.co.uk kort, at de mener, at der mangler support for Bluetooth aptX.

Stødsikker og vandtæt højtaler med 360 graders lyd

Ultimate Ears Boom 3 er en opgraderet udgave af Boom 2, der kommer med flere nye funktioner.

Her får man en trådløs højtaler, der er IP67 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og stødsikker. Man kan derfor tage den med på farten og medbringe den til fester m.m. uden problemer.

Højtaleren er forsynet med Bluetooth, så man kan afspille musik fra ens smartphone eller computer. Der er ligeledes mulighed for at lytte til spillelister fra musiktjenester som for eksempel Spotify, iTunes eller lignende.

Ultimate Ears Boom 3 kommer også med en 360 graders lyd, der er klar og balanceret samt med en dyb bas.

Med flere praktiske funktioner

Ultimate Ears Boom 3 er udstyret med en Magic Button, der gør, at man kan afspille, pause eller skifte sang ved blot en enkelt berøring på knappen, der er placeret på selve højtaleren.

Derudover har Ultimate Ears Boom 3 en spilletid på op til 15 timer. Den oplades med hjælp fra et USB-stik, der lader højtaleren op på cirka 2 timer og 45 minutter.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at betjene Ultimate Ears Boom 3 på en afstand på op til 45 meter. Højtaleren kan desuden forbindes til to enheder samtidigt, hvis man både ønsker at forbinde den til eksempelvis en smartphone og en anden højtaler.

Fordele ved Ultimate Ears Boom 3:
🔵 Med Magic Button
🔵 360 graders lyd
🔵 Kan betjenes via en afstand fra op til 45 meter
🔵 15 timers spilletid
🔵 IP67 certificeret

Her kan du se en unboxing og opsætnings-video af Ultimate Ears Boom 3. Videoen er produceret af Ultimate Ears:

https://www.youtube.com/watch?v=ShMG0okeU6o


JBL Charge 4

4.5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com  
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside PCmag.com 
Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk  
4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com

JBL Charge 4

.
Både Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com har testet og anmeldt JBL Charge 4, som de har givet en god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Techradar.com og PCmag.com især er vilde med højtalerens solide lyd, er Which.co.uk og Tomsguide.com begejstrede for modellens holdbare batteri.

Eksperterne finder generelt mange fordele ved højtaleren, men nævner også, at JBL Charge 4 tager længere tid at oplade end andre sammenlignelige modeller på markedet.

Solid højtaler med smarte funktioner, ifølge eksperterne

Alle eksperterne kommer med rosende ord til JBL Charge 4, hvor flere kalder højtaleren for ”et godt køb”, hvis man ønsker en Bluetooth højtaler. Her skriver eksperterne fra Techradar.com, at JBL Charge 4 ”kan pumpe bas ud, der ikke overvælder, samt at den holder for evigt”.

Eksperterne skriver ydermere, at den kan ”oplade ens telefon nemt og hurtigt”.

Derudover hæfter eksperterne fra Tomsguide.com sig ved, at JBL Charge 4 kommer med flere ”smarte funktioner, så man kan bruge højtaleren til flere ting”.

PCmag.com nævner ydermere højtalerens ”gode lyd og bas”, hvilket de forklarer, som værende en af de største fordele. De skriver, at ”den spiller højt i forhold til dens mindre størrelse”, hvilket Which.co.uk også nævner flere gange.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. Flere af dem nævner dog, at højtaleren ikke kommer med 360 graders lyd, samt at kvaliteten ikke er den bedste, hvis man skruer for højt op, når det kommer til lyden.

Bærbar Bluetooth højtaler med lang spilletid

JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er udstyret med et genopladeligt Li-ion-batteri.

Dette batteri sikrer, at man får op til 20 timers spilletid, før det kræver, at højtaleren skal oplades. Man oplader højtaleren med hjælp fra et USB-kabel, der medfølger ved køb.

Endvidere er JBL Charge 4 vandtæt, så man kan tage den med på farten samt være tæt på vandet. Den kan derfor tåle regn samt dyppes hurtigt i vand uden, at den går i stykker.

JBL Charge 4 kommer desuden med en JBL-basradiator. Basradiatoren sørger for, at bassen er mere klar og fremtrædende ved afspilning af musik.

Solid højtaler med USB-port og indbygget strømbank

Med JBL Charge 4 får man en solid højtaler, der er fremstillet i et slidstærkt design. Man har desuden mulighed for at vælge flere forskellige farver ved køb af modellen, så man kan vælge den farve, man ønsker.

Ved opladning af JBL Charge skal man gøre brug af det medfølgende USB-kabel. Da højtaleren er forsynet med en USB-port, er der også mulighed for at oplade andre enheder, når man er på farten som for eksempel ens mobiltelefon.

JBL Charge 4 er udstyret med JBL Connect+. Med JBL Connect+ har man mulighed for at forbinde over 100 højtalere, så længe de understøtter JBL Connect+.

Fordele ved JBL Charge 4:
🔵 JBL-basradiator
🔵 Op til 20 timers spilletid
🔵 Kan oplade andre enheder på farten
🔵 Vandtæt
🔵 Solid og holdbar højtaler i flere farver

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Charge 4. Videoen er produceret af JBL:

https://www.youtube.com/watch?v=D4ZJP1NlEt4


Anker SoundCore

4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com
8.9 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Soundguys.com

Anker SoundCore

.
De to amerikanske tekniksider Techhive.com og Soundguys.com har testet og anmeldt Anker SoundCore, som de begge har givet en god anmeldelse. Højtaleren har fået henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 8,9 ud af 10 stjerner.

Eksperterne forklarer, at de har givet højtaleren en god anmeldelse på grund af dens fremragende lyd og bas samt gode pris. De skriver dog også, at højtalerens lydkvalitet ikke er den bedste, når man kommer op i de højere toner.

Eksperterne: Højtaler med fremragende lyd og bas samt god batterilevetid

Ifølge de to ekspertkilder er Anker SoundCore en ”budgetvenlig højtaler”, der er forsynet med en ”fremragende lyd og bas”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techhive.com, at selvom Anker SoundCore er en mere prisvenlig model, kan ”dens lyd sammenlignes med andre store navne”, hvilket de mener er en fordel.

Dette er eksperterne fra Soundguys.com enige i og skriver, at Anker SoundCore kommer med en ”solid lyd”, der er ”fantastisk til prisen”.

Derudover nævner begge ekspertkilder også modellens batterilevetid som værende en fordel. De forklarer, at højtaleren ”kan holde længe”, hvorfor man ikke hele tiden skal oplade den.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Anker SoundCore, nævner Soundguys.com, at dens bløde plastikdesign ”tiltrækker fingeraftryk”, hvilket de mener er en ulempe.

Lang spilletid

Med Anker SoundCore får man en Bluetooth højtaler, der er fremstillet i et minimalistisk, let og kompakt design, så den er nem at have med på farten.

Anker Soundcore kommer med et indbygget batteri med stor kapacitet. Takket være batteriet kan højtaleren holde i op til 24 timer, før den skal oplades.

Derudover kommer højtaleren med en nyudviklet Spiral Bass Port, hvilket er en form for spiralformet subwooferfunktion.

Dette sikrer, at lyden er mere klar og fremtrædende både, når det kommer til selve lydniveauet og lydkvaliteten.

De to full-range drivere leverer desuden en kraftfuld stereolyd. Højtaleren kommer ydermere med mindre end 1 % harmonisk forvrængning, hvilket hjælper med at give en mere klar lyd.

Forbindelse på op til 20 meter

Anker SoundCore er udstyret med en Bluetooth 4.0-forbindelse, der rækker i op til 20 meter.

Hvis man ønsker en uafbrudt forbindelse, har man mulighed for at tilslutte sin telefon eller anden afspiller med et AUX-kabel.

Højtaleren er forsynet med en indbygget mikrofon, så man kan lave trådløse og håndfrie opkald via ens mobiltelefon.

Mikrofonen er støjreducerende, så det er nemmere at besvare et opkald, selv når man er på farten i mere støjende omgivelser.

Sidst men ikke mindst kommer Anker SoundCore med en 3,5 mm. audioport til forbindelse med enheder uden Bluetooth, hvis man har brug for det.

Fordele ved Anker SoundCore:
🔵 Rækkevædde på op til 20 meter
🔵 Med indbygget mikrofon
🔵 24 timers spilletid
🔵 Med Spiral Bass Port
🔵 Minimalistisk og holdbart design

Her kan du se en videoanmeldelse af Anker SoundCore højtaleren. Videoen er produceret af YouTube kontoen SounsGuys: 

https://www.youtube.com/watch?v=snxsnEHd4us


JBL Charge 3

✅ 9 ud af 10 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

JBL Charge 3

.
4 forskellige hold eksperter har testet modellen JBL Charge 3, og alle er de enige om, at her er tale om en virkelig velfungerende højtaler. JBL Charge 3 får lutter topkarakterer af ekspertpanelerne, som både tæller danske, svenske og internationale eksperter. JBL Charge er allerede en kendt serie, og JBL Charge 3 er den nyeste højtaler i den populære JBL Charge-serie.

Til mange formål

JBL Charge 3 er en meget alsidig højtaler, som man kan anvende både til stuen derhjemme og til at tage med på farten, idet den med sine knap 800 gram ikke vejer særlig meget. Hvis man ønsker at tage modellen med udenfor, så forklarer eksperterne med begejstring, at JBL Charge 3 har en virkelig god og beskyttende indpakning, som er utrolig vandafvisende – faktisk er den vandtæt helt ned til omkring en meter. Dermed kan JBL Charge 3 let benyttes til campingturen eller en tur på stranden.

JBL Charge 3 imponerer eksperterne på flere områder, og det inkluderer også batterilevetiden. JBL Charge 3 kan nemlig sagtens spille i omkring 20 timer uden at løbe tør for strøm.

God lyd med stærk bas

Ifølge eksperterne begejstrer JBL Charge 3 også på det område, der er et af de vigtigste: Lyden. JBL Charge 3 leverer nemlig en god og stabil lyd med en rigtig god balance mellem alle lydkomponenterne. Af og til kan der være lidt mislyd ved de meget høje toner, men modellen kan også spille meget højt. Derudover roses modellen for den gode bas, som er godt doseret i forhold til resten af lyden. Bassen lyder nemlig både kraftig og fast.

Mulighed for sammenkobling

JBL Charge 3 placeres i liggende form og ikke stående som mange andre højtalere. På oversiden findes knapper til at styre volumen, Bluetooth og JBL Connect og på bagsiden beskyttede udgange til oplader, USB og AUX. Et andet af JBL Charge 3’s højdepunkter er nemlig JBL Connect-funktionen, som tillader, at man kan koble JBL Charge 3 sammen med andre JBL-højtalere, hvorved man kan lytte til musikken i stereo. Man kan også koble højtalerne sammen og placere dem i hvert sit rum, sådan at der i alle rum i huset spilles samme musik – dette kaldes multi-room lyd.

Eftersom her er tale om en Bluetooth-højtaler, kan man styre JBL Charge 3 via netop Bluetooth på sin telefon, og så kan man lytte til musikken via telefonen. Der findes også en tilhørende app.

Som en ekstra funktion kan man slutte telefonen til modellen, hvis telefonen er ved at løbe tør for strøm, og så afgiver modellen strøm til telefonen.

Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

JBL Charge 3 måler 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm og vejer 770 gram. JBL Charge 3 fås i fem forskellige farver.

Fordele ved JBL Charge 3:
🔵
Alsidig højtaler som både kan bruges hjemme og ude
🔵 Vandtæt model
🔵 Lang batterilevetid på 20 timer
🔵 God lyd med kraftig bas
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth
🔵 Med JBL Connect kan modellen kobles sammen med andre højtalere

Du kan her se en præsenationsvideo af JBL Charge 3. Videoen er produceret af JBL:

https://www.youtube.com/watch?v=Yge4ygXDR1E


JBL Clip 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske Pcmag.com

JBL Clip 2

.
JBL Clip 2 har været testet af 3 forskellige testpaneler fra 3 forskellige lande. Her er tale om det svenske teknikmagasin M3.se, den amerikanske teknik-webside Cnet.com samt det engelske computermagasin Pcmag.com, som alle har vurderet JBL Clip 2 ud fra forskellige parametre som design, pris, lyd, brugervenlighed og generel kvalitet. Alle 3 testpaneler er begejstrede over JBL Clip 2 og giver modellen topkarakterer.

Smart og bærbar

JBL Clip 2 er en meget let, lille, rund og håndterbar højtaler med et moderne og ungdommeligt håndtag i form af en karabinhage. JBL Clip 2 kan dermed både placeres i hjemmet og tages med på farten, eftersom modellen har et batteri, der kan leve op til 8 timer på én opladning. JBL Clip 2 er netop designet til at komme med på tur, hvad enten der er tale om camping, vandring eller en tur på stranden.

Karabinhagen gør, at JBL Clip 2 kan hægtes på for eksempel tasken, og ydermere er modellen vandresistent, som gør, at vandsprøjt fra stranden eller en regnbyge ikke ødelægger modellen. Eksperterne har afprøvet dette aspekt, og de konkluderer, at JBL Clip 2 faktisk er utrolig vandresistent – ligefrem vandtæt.

Prisvenlig og god lyd

Eksperterne nævner, at JBL Clip 2 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en højtaler med god lyd og en budget-venlig højtaler i samme model. JBL Clip 2 er nemlig ikke så dyr, og samtidig leverer modellen en kraftig lyd, som imponerer i forhold til størrelsen.

Modellen svigter lidt ved de meget bastunge sange, men hører man mest musik uden meget dyb bas, så får lyden en god klang med nuancer og detaljer. Som et ekstra plus fremkommer der heller ikke forvrængninger på denne type musik, hvis man skruer højt op for lyden.

Mulighed for Bluetooth

JBL Clip 2 vil også være et godt valg for den forbruger, som både ønsker at anvende Bluetooth og almindeligt kabel, når det kommer til musikken. JBL Clip 2 kan nemlig begge dele, og vælger man Bluetooth, så kan man både lytte til egne spillelister eller streame musikken via telefonen, og man kan også anvende JBL Clip 2 til at foretage telefonopkald.

Som en ekstra smart funktion, der især er fordelagtig, hvis man ønsker at benytte JBL Clip 2 i hjemmet, er der mulighed for at koble flere JBL Clip 2-højtalere sammen og skabe stereo-lyd, som skaber en mere autentisk og dyb lytte-oplevelse.

JBL Clip 2 har en diamater på 9,4 cm og dybde på 4,3 cm og vejer 200 gram. JBL Clip 2 kan fås i farverne sort, blå, grå og rød.

Fordele ved JBL Clip 2:
🔵
Lille og rund højtaler, som er ideel til rejsen
🔵 8 timers batteri
🔵 Vandresistent
🔵 God og velbalanceret lyd
🔵 Kan anvendes alene eller kobles sammen med andre højtalere
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en præsentation af JBL Clip. Videoen er produceret af JBL selv:

https://www.youtube.com/watch?v=pUpOvwLE78Q


Bang & Olufsen BeoPlay A1

6 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
✅ Anbefalet af Aftonbladet.se
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

bang-olufsen-beoplay-a1

.
Bang & Olufsen BeoPlay A1 er udgået, så vi viser her priserne for Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, der er en ny og forbedret version.

Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1. Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd

I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

beoplay-a1

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler

Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Fordele ved BeoPlay A1:
🔵 Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
🔵 Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
🔵 Meget lang driftstid på en opladning
🔵 Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
🔵 Også velfungerende som speakerphone ved eksempelvis møder
🔵 Smart app til både IOS og Android

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com har her lavet en anmeldelse af B&Os trådløse højttaler:

https://www.youtube.com/watch?v=NAbaTxRVMow


Libratone One Click

✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 3,8 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk

Libratone Click One bluetooth

.
Dette er endnu en anmelderrost trådløs bluetooth højttaler fra danske Libratone.

Denne model har Libratone et justerbart design, hvilket gør at du kan tilpasse den til de forskellige sitautioner hvor den skal bruges. Se mere om denne funktion i videoen.

One Click har en 3″ woofer, 1″ tweeter og to passive drivere til 360° lyd, hvilket giver en rigtig god lyd. Magasinet Lydogbillede.dk skriver også at den klarer sig bedre end de fleste, når det kommer til lydkvaliteten. De skriver at man glemmer at der er tale om en forholdsvis billig højttaler, fordi lyden er så imponerende.

De skriver dog også samtidig at Libratone Click ikke er nogen decideret ”party højttaler”, hvilket de forklarer at ingen rejsehøjttalere på markedet kan anses som.

Men den beholder sin gode lyd op til sin grænse ved 88 dB, hvilket betyder at den sagtens kan spille op til fest, uden problemer.

Man skal være klar over at denne højttaler ikke kan sammenlignes med stationære dyrehøjttalere. Hvis man vælge at købe denne højttaler, så får man en rejsehøjtaler som leverer topkvalitet indenfor sin kategori. Som en af test anmelderne skrev, så lavede han den fejl at slukke for sine Pioneer VSX-1131 AV-recievere og hans Sony studie højttalere, inden at testede Libratone Click, hvilket man ikke bør gøre da lyden naturligvis er i en anden kategori ved sådanne stationære højttalere.

Libratone-One-Click bluetooth hoejtaler

Når det kommer til designet, så beskriver kritkerne som værende ” Meget pæn og minimalistisk i sit udtryk”. Den er desuden også vandafvisende, hvilket man være en stor fordel hvis den bruges udendørs eller til fest, hvor den kan risikere at få spildt drikkevarer ud over sig.

Installation af Libratone Click beskrives som at værende meget simpel, da man blot skal tænde for den, og så er det bare at finde dens bluetooth navn på sin telefon, tablet eller computer, så er man i gang.
Der er mulighed for at parre højttaleren med to telefoner af gangen, og du har også mulighed for at slutte flere Libratone højttalere til en telefon, hvis du eksempelvis har brug for en højttaler i hver ende af lokalet.

Ifølge producenten holder den batterilevetid op til 12 timer på en opladning, hvilket anmelderne også er enige i.

Til sidst bør det også nævnes at der findes en App til Libratone, som blandt andet giver mulighed for at lave “Soundspaces”, hvilket forsimplet betyder ”flere lydzoner”.

Udvalgte fordele ved Libratone One Click:
🔵 Vandafvisende
🔵 Får ros for dens gode lyd
🔵 360 graders lydspredning
🔵 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
🔵 Kan parres med andre libratone højttalere
🔵 Justerbart design

Du kan se en præsentationsvideoen af højttaleren her:

https://www.youtube.com/watch?v=sxQwDRNdcMU


JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

 4,5 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3
 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
 4 ud af 5 stjerner hos britiske Pcmag.com
 3,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Digital Trends

JBL - Boombox

.
Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL er blevet testet af 4 eksperter, der alle giver produktet en høj karakter. Denne model er fra mærket JBL, der er kendt for at lave lyd- og musikprodukter. Med deres JBL Boombox er der mulighed for at høre musik hele døgnet rundt.

Simpelt og kompakt design

Denne model er utrolig simpel med et kompakt design, selvom den vejer lidt over 5 kilo og måler omkring 50 centimeter i bredden. Det er en ret tung højtaler, som man ikke nødvendig har lyst til at bære meget rundt på. Men som Techradar.com beskriver det, er det den perfekte højtaler til eksempelvis en udendørsbegivenhed.

I toppen af højtaleren er der et bærehåndtag, hvor produktnavnet er indgraveret. På produktets forreste del finder man alle funktionsknapperne, hvilket der er seks af i alt: Bluetooth, volumen, afspil/pause, skifteknap og JBL Connect +.

På modellens nederste del er der en batteriindikator, der med dens fem LED-lys viser, hvor meget strøm der er tilbage.

På bagsiden er der en stikkontakt, to USB-porte samt en ekstraindgang. Der er en tilknyttet app til både Android og iOS, hvor man kan ændre lyden samt parre højtaleren med yderligere kompatible enheder med mere.

God lyd med 24 timers batterilevetid

Højtalerens indbyggede Li-ion batteri er omkring 20.0000 mAh og giver op til 24 timers batterilevetid. Dette er forudsat, at man spiller moderat højt og ikke oplader andre enheder via højtalerens USB-porte.

Højtalerens lyd har af flere eksperter fået ros, da den kan spille ”virkelig højt” som M3 udtaler. Der er enighed om, at udendørsfunktionen – når det kommer til lyden klart er den bedste – med en klarere og mere fuldendt lyd.

Pcmag.com er særligt begejstrede over lydens performance, når det kommer til bassen og de høje toner.

Vandtæt højtaler med bluetooth indbygget mikrofon

Denne højtaler har en IPX7 rating, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i op til 1 meters vand i en kort periode uden at tage skade. Det er derfor en højtaler, der sagtens kan bruges i nærheden af poolen, og man skal heller ikke bekymre sig om at glemme den udenfor i regnen. Ifølge eksperternes tests har højtalerens mikrofon vist sig at være god. De kunne forstå hvert et ord, som de optag, og den Bluetooth-indbyggede mikrofon kunne levere en relativ god lyd.

Fordele ved JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højttaler:
🔵 Bombastisk basrespons
🔵 God udendørs ydeevne
🔵 Vandtæt
🔵 Oplader to enheder på én gang
🔵 Batteriets levetid er på 24 timer


MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

✅ Anbefalet af norske Tek.no
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos det danske teknikmagasin Recordere.dk

MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

.
MOVEit er en Bluetooth højtaler fra firmaet SACKit. Den kan både tilkobles Wi-Fi og Bluetooth samt forbindes til Spotify Connect og Airplay.

Med dens 2200 mAh batteri er der mulighed for at tage denne model med ud i haven og spille op til 8 timers musik uafbrudt.

Denne model beskrives af eksperterne fra Tek.no som en højtaler, der kan passe ind alle steder. Med dens minimalistiske design passer den både ind i ens stue, i ens køkken eller udenfor i ens have.

Denne model er en større højtaler, men med et kompakt håndtag er den stadig nem og hurtig at flytte rundt på og tage med sig. Håndtaget er et hul i den hvide plastikbagside. Det hvide plast udgør rammen af højtaleren, hvilket Tek.no især er vilde med, da det ’løfter designet’ til et andet niveau.

God lydkvalitet

Både Tek.no og Recordere.dk er enige om, at MOVEit leverer en fantastisk lydkvalitet. Begge eksperter er imponerede over lyden, som de mener er en rigtig god oplevelse. Der er blevet afprøvet et væld af forskellig musik på denne højtaler, som viste sig at kunne klare det hele med en rigtig god lyd.

Nem betjening og opsætning

Hvis man er i besiddelse af to forskellige højtalere, så får man endnu flere muligheder. Man kan nemlig tildele dem hvert sit rum ”multi-rum” og på denne måde styre musikken uafhængig af hinanden.

Man kan også koble dem sammen til et stereopar, hvilket siges at gøre noget rigtig godt for lyden ifølge eksperterne. Opsætningen af højtaleren er utrolig simpel, da man blot skal koble den på enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App fra SACKit

SACKit har lavet en applikation, som man kan gøre brug af, hvis man køber MOVEit højtaleren. Selve applikationen er utrolig nem at finde rundt i og giver en mulighed for at finde et væld af radiostationer, musik med mere. Man kan eksempelvis også gøre brug af Spotify Connect, hvis man er abonnent hos Spotify.

Hvis man gerne vil have mulighed for at høre noget musik som ens gæster har med, så kan man blot sørge for dette via Bluetooth-funktionen. På denne måde kan ens højtaler blive forbundet til Bluetooth, og man kan høre lige, hvad man har lyst til.

Fordele vedJBL – MOVEit Wi-Fi & Bluetooth:
🔵 Nem og overskuelig applikation
🔵 Tilkobling til Bluetooth
🔵 Flot design
🔵 Nem betjening
🔵 God lyd


Pure – Evoke H6  

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Whathifi.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ 88 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Pure - Evoke H6

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.721,00 Kr. 0,00 Kr. 1.721,00 Kr. Læs mere
2.021,00 Kr. 0,00 Kr. 2.021,00 Kr. Læs mere

.
Pure Evoke H6 er en helt almindelig og klassisk DAB-radio. Den har alt lige fra en FM-tuner, en DAB-tuner og Bluetooth. På denne måde kan man streame trådløst med hjælp fra andre Bluetooth enheder. Det er en utrolig moderne Bluetooth-radio, der kan bruges sammen med tablets, mobiler eller lignende.

Fordelagtige funktioner og et simpelt design

Evoke H6 har et moderne udseende, der vil falde i god jord hos nogen, mens andre ikke vil kunne lide dette form for design. Ikke mindst er designet moderne, men det er også simplificeret. Den har en plastikflade sammen med træ, hvorfor det er et mix-match af to forskellige materialer. Midt på radioen er der en farveskærm, som viser radiostationernes programinformation.

Under skærmen er der forskellige knapper, hvor man kan styre indstillingerne. Med DAB- og FM-stationer har Evoke H6 som sagt også en Bluetooth-forbindelse til trådløs afspilning samt et hovedtelefonstik, hvorfor man kan høre musik på den måde, som man har lyst til.

Solid lydkvalitet

Alle tre eksperter, Good Housekeeping Institute, Whathifi.com og Trustedreviews.com, er enige om, at Evoke H6 har en udmærket og solid lydkvalitet. Good Housekeeping Institute beskriver lyden som værende en god performance, hvor Whathifi.com beskriver lyden som solid og høj.

Eksperterne forklarer, at Evoke H6 producerer en fin lyd, der balanceres fint med en anstændig mængde af detaljer i vokalen.

Bluetooth-funktion og batterilevetid

Evoke H6 fra Pure har en god Bluetooth-funktion og forbindelser, der gør, at man kan afspille musik, der er gemt på sin mobiltelefon eller tablet. Det er enkelt og ligetil at sætte op og komme i gang med, da man blot skal ind og finde Bluetooth-forbindelsen, hvilket kan gøres nemt og hurtigt.

Evoke H6 har ikke den længste batterilevetid på markedet, når det kommer til disse produkter, men den kan sagtens spille i en god rum tid. Men til gengæld er der mulighed for at tilkøbe et ChargePak batteri, så man altid kan bruge produktet på farten.

Fordele ved Pure – Evoke H6:
🔵 Bluetooth-forbindelse
🔵 To alarmer
🔵 Solid lydkvalitet
🔵 Gode funktioner til radioafspilning
🔵 Moderne design


SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler 

✅ 3,9 ud af 5 stjerner hos det danske teknikmagasin Recordere.dk
✅ 4 ud af 6 stjerner hos danske Mobilsiden.dk

SACKit - WOOFit Go

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
284,00 Kr. 0,00 Kr. 284,00 Kr. Læs mere
449,00 Kr. 0,00 Kr. 449,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere

.
To eksperter har vurderet WooFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra danske SACKit, hvor de begge har givet den en god vurdering med på vejen. Denne mindre Bluetooth-højtaler har et væld af fordelagtige funktioner i og med, at den er lille, kan tåle vand, spille i stereo-par samt har 8 timers batterilevetid.

Det er en lille og fin højtaler, der ifølge Mobilsiden.dk, især er imponerende i designet. Ifølge både Recordere.dk og Mobilsiden.dk er det en højtaler, der har skabt glæde hos både eksperter, men også hos forbrugere.

Lille højtaler med Bluetooth-forbindelse

WooFit Go-højtaleren fylder ikke meget mere end en lille æske med tændstikker. Det er en højtaler, som man kan have med på farten i tasken. Selvom højtalen er lille, så er lyden udmærket i sammenligning med en mobiltelefons lyd.

Eksperterne er enige om, at lyden ikke er fantastisk, men den er klart et godt alternativ til højtalerne i ens smartphone. På siden af højtaleren kan der findes et USB-stik. Men der kan også findes en tænd/sluk-knap, hvor der også er mulighed for at få gang i Bluetooth-forbindelsen.

Recordere.dk er især begejstrede for højtalerens gode rækkevidde, når det kommer til Bluetooth-forbindelsen.

Nem at installere og stereo-par

Nogle produkter kan være utrolig svære at komme i gang med. Med WooFit Go-højtaleren er installationen nemt og hurtigt klaret. To enheder kan have forbindelse til højtaleren på samme tid, og man kan både gøre brug af den via ens computer, smartphone eller tablet – hvorfor man kan forbinde to enheder på samme tid og skifte mellem afspilningen. Der er mulighed for at sætte WooFit Go-højtaleren i stereo-par, men her kan der kun gøres brug af en enhed ad gangen.

Indbygget mikrofon og vandafvisende

Med WooFit Go er der mulighed for at tage telefonopkald, da den har en indbygget mikrofon.

Eksperterne er glade for samtalens kvalitet, når det kommer til lyden og selve opfangelsen af ens stemme. Derudover er højtaleren vandafvisende. Dog skal man være opmærksom på, at den helst ikke skal under vand, men sagtens kan klare nogle enkelte dråber eller damp.

Fordele ved SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler:
🔵 Bluetooth-forbindelse med god rækkevide
🔵 Lille og fleksibel
🔵 Vandafvisende
🔵 Indbygget mikrofon
🔵 8 timers batterilevetid


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke bluetooth højttalere er bedst i test?

JBL Xtreme 2, JBL Flip 5, Ultimate Ears Boom 3, JBL Charge 4, JBL Charge 3, Bang & Olufsen BeoPlay A1 og Libratone Zipp Mini

🤓 Hvordan er bluetooth højttalerne blevet testet?

Bluetooth højttalerne er blevet vurderet ud fra deres lydkvalitet, indbyggede features, batterilevetid og brugervenlighed. Ydermere har eksperterne også testet deres evner til at spille forskellige musikgenre. 

🤔 Hvordan vælger jeg den rette højttaler?

Der er som sådan ikke noget gyldent svar til dette spørgsmål. Men du kan starte med at spørge dig selv, hvad dit behov er. Hvad er dit budget? Skal du kunne spille et stort rum op, eller bor du i en lille lejlighed? Skal højttaleren være handy at tage med på farten, og går du op i æstetik og design? Dernæst er det bare at begynde at lede efter højttalere, der passer til dine kriterier. 


Bluetooth højtaler test – Disse kilder har vi gennemgået: 

Kilder til BeoPlay A1

Aftonbladet 🇸🇪
En af Aftonbladet journalister har skrevet omkring hans oplevelse med Beoplay i en lille artikel. Du kan læse han mening om højtaleren her.

M3 🇸🇪
Sveriges store gadget side M3 er kendt for at anmelde det nye teknik. De har også anmeldt Beoplay, i en test hvor hele 12 forskellige trådløse højtalere blev testet. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er Danmarks største testside inden for musik udstyr. De har lavet en lang og meget gennemarbejdet test af Beoplay, som du kan læse lige her.

Computerworld.dk 🇩🇰
Danmarks største online computermagasin har også haft Beoplay til test. Også her var de meget begejstret for den lille trådløse højtaler fra B&O. Du kan læse testen her.

Mobil.nu 🇩🇰
Mobil.nu har lavet en lille test af højtaleren, hvor de i alt har testet 6 forskellige bluetooh højtalere. Læs hele testen her.


Kilder til JBL Xtreme 2: 

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har kåret som Editor’s Choice. Læs hele anmeldelsen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techhive.com 🇺🇸
Techhive.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com har testet og anmeldt JBL Xtreme 2, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


Kilder til JBL Flip 5:

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt JBL Flip 5, som de har givet 63 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Stockwell II:

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet en anbefaling. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 🇺🇸
Stuff.tv har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 69 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stockwell II, som de har givet 65 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Stanmore II:

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk har testet og anmeldt Marshall Stanmore II, som de har givet 61 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Marshall Kilburn II: 

T3.com 🇺🇸
T3.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Marshall Kilburn II, som de har givet 71 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.


Kilder til Bose SoundLink Mini II

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har også haft Bose SoundLink Mini II til test. Du kan læse deres gennemgang af højtaleren ved at klikke her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet mere end 4500 brugeranmeldelser af Bose højtaleren på deres hjemmeside. Du kan læse hvad brugerne mener om denne bluetooth højtaler ved at klikke her.


Kilder til Sono Play 1

Computerworld.dk 🇩🇰
Sonos Bluetooth højtaler har været under loopen hos Computerworld, som har foretaget en god test af produktet, hvor de vælger at give den 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Det store amerikanske teknikmagasin whathifi.com har kigget nærmere på Sono Play højtaleren i deres test på deres hjemmeside. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Sonos Play 5

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk har lavet en test af Sonos Play 5, som de skriver har en fantastisk lyd og et stille ydre. Den bliver også belønnet med topkarakter af testpanelet. Du kan læse hele testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Amerikanske Whathifi.com har også lavet en grundig test af produktet, og også her ender de med at give højtaleren topkarakter. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk har man også gennemtestet produktet og også her får den topkarakter og bliver ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.


Kilder til Libratone Zipp Mini

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Danmarks største testmagasin indenfor lyd har haft Libratone højtaleren under loopen, hvilket har resulteret i topkarakter, hvor den blandt andet får 6 ud af 6 stjerner for dens funktionalitet.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Mobil.nu 🇩🇰
Også Mobil.nu har gennemgået højtaleren og er også begejstret for den lille og flotte højtaler. Du kan læse deres vurdering her.

Chip.de 🇩🇪 
Det store tyskeonline magasin har i 2017 gennemgået en lang række bluetooth højttalere, og givet dem karakterer efter hvor godt de klarer sig på forskellige fronter. Her blev Libratone Zipp Mini kåret til den bedste af alle. Du kan se opgørelsen her.


Kilder til Sony SRS-X77

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk er man svært begejstret for denne bluetooth højtaler fra Sony, som bliver belønnet med 6 ud af 6 stjerner af testpanelet. Den får også status som ”Specielt Anbefalet” på deres hjemmeside. Du kan læse hele artiklen her.


Kilder til Philips BT6000

M3 🇸🇪
Svenske M3 har testet denne bluetooth højtaler fra Philips. Her gennemgår de lydkvaliteten og det overordnet indtryk af højtaleren. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også hos Lydogbillede har man gennemgået højtaleren og skrevet om de plusser og minusser der er ved denne højtaler. Du kan læse deres holdning her.


Kilder til Libratone Too

Chip.de 🇩🇪 
Tyske chip.de har lavet en artikel hvor de gennemgår 10 forskellige Bluetooth højttalere. Her er det Libratone der klarer sig bedste. Første pladsen går til Libratone Mini, imens Libratone Too bliver placeret på anden pladsen. Læs hele testen her.


Kilder til Libratone One Click

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Magasinet Lydogbillede.dk har lavet en meget dybdegående test af Libratone One Click, hvor en af magasinets eksperter testen højttaleren fra ende til anden. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Den danske elektronik hjemmeside recordere.dk har også haft Libratone One Click til test. I testen bliver der gået i detaljer omkring lydkvaliteten, design og meget mere. Du kan læse hele testen her.


Kilder til JBL Charge 3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er en dansk teknik-/hifi-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Charge 3. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele deres artikel her.


Kilder til JBL Clip 2

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt websted med knap 25 år på bagen, som beskæftiger sig med nyheder, forums, guides, videoer, information og tests af forskellige teknik-produkter. Her har Cnet.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Clip 2. Du kan læse mere her.

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 


Kilder til JBL – Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler

Digital Trends 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com informerer forbrugere om alt indenfor den digitale verden. De gør dette ved at skrive artikler, guides, nyheder, anmeldelser og tests om et væld af forskellige produkter. Eksperterne fra Digitaltrends.com har blandt andet testet modellen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL og givet den 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

M3 🇸🇪
Den svenske teknikside M3 skriver om et væld af forskellige forbrugerprodukter heriblandt Bluetooth-højtalere. De har taget et kig på Boombox Bærbar Bluetooth-højtaler fra JBL, som de har testet og givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Hos den store internationale webside Pcmag.com skriver de om alt indenfor teknologi, computere, hardware, IT med mere. De videregivere tests, guides, nyheder og et væld af artikler indenfor den teknologiske verden. Hos Pcmag.com har de blandt andet anmeldt og testen Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL. De gav højtaleren 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com er et britisk teknikmagasin, som skriver om alt indenfor den teknologiske verden. Hvad enten det drejer sig om nyheder, guides eller anmeldelser kan man finde det på den internationale side. De har testet Boombox Bærbar Bluetooth-Højtaler fra JBL, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til MOVEit Wi-Fi & Bluetooth

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikhjemmeside, der tester og anmelder forskellige elektroniske produkter. Derudover skriver de også artikler og nyheder indenfor denne verden. Hos Recordere.dk har de taget et kig på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de har givet topkarakter – 4,6 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Tek.no 🇳🇴
Den norske side Tek.no er en af de største websider indenfor forbrugerteknologi i Norge. De har flere hundredetusinde læsere om ugen, der kan læse et væld af guides, nyheder, tests og anmeldelser hver eneste dag. Tek.no har kigget nærmere på MOVEit Wi-Fi & Bluetooth, som de giver en god anbefaling. Læs hele testen her.


Kilder til Pure – Evoke H6

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good HouseKeeping Institute er en britisk webside, der leverer viden og information til forbrugere, der er på udkig efter nemme løsninger. Det kan være alt lige fra opskrifter til økonomi og indretning. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute anmelder og tester også forskellige forbrugerprodukter som eksempelvis Bluetooth-højtalere. De har kigget nærmere på Evoke H6 fra Pure, som de har givet hele 88 ud af 100 point. Læs hele testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale side Trustedreviews.com foretager et væld af undersøgelser, anmeldelser og tests af en lang række af produkter. Hos Trustedreviews.com kan man finde en masse viden om et utal af produkter hver eneste uge. De har testet og anmeldt Evoke H6 fra Pure, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Whathifi.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Whathifi.com skriver om forbrugerprodukter indenfor elektronik. De viderebringer et væld af artikler, guides, nyheder og tests hver eneste uge. For eksempel har de anmeldt Bluetooth-højtaleren Evoke H6 fra Pure, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til SACKit – WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Den danske webside Mobilside.dk leverer nyheder, guides og artikler om mobiltelefoni, elektronik og andre gadgets til danske forbrugere hver eneste uge. De har blandt andet testet og anmeldt WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er en dansk elektronikside, der skriver om alt, hvad der rører sig indenfor elektronikkens verden. De har taget et kig på WOOFit Go Transportabel Bluetooth Højtaler fra SACKit, som de har givet 3,9 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk leverer de nyheder med alt, hvad der har med lyd og billede at gøre – heraf navnet. De leverer ikke kun nyheder, men skriver også diverse guides og anmeldelser, så det bliver lettere for de danske forbrugere at danne sig et indtryk af nyudkomne produkter. Hos Lydogbillede.dk har de anmeldt og testet BeoPlay M3 fra anerkendte Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Den internationale webside Pcmag.com leverer nyheder, guides, tests, artikler med mere indenfor computerens verden. Derudover skriver de også om alt indenfor elektronik, IT med mere. Pcmag.com har testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Pcworld.com 🇺🇸
Pcworld.com beskæftiger sig med hardware og software og skriver artikler, nyheder og guides indenfor disse emner. Dog kan man også finde forskellige anmeldelser og tests, når det kommer til specifikke produkter. De har blandt andet testet og anmeldt BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen på deres australske hjemmeside, som de giver 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techhive.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt de seneste nyheder indenfor home-teknologi. Det kan være alt lige fra babyalarmer til overvågningskameraer og underholdningsprodukter. Eksperterne fra Techhive.com har blandt andet anmeldt og testet BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 uf af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Techradar.com handler om alt, hvad der rører sig indenfor teknologiens verden. Her kan man finde alt lige fra nyheder, anmeldelser, artikler og guides om et væld af spændende produkter. Techradar.com har taget et kig på BeoPlay M3 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen Beoplay P2

Computerworld.dk 🇩🇰
Den danske side Computerworld.dk er en online hjemmeside, der leverer artikler indenfor teknologi, computere og IT. De skriver både om de seneste nyheder, de nyeste produkter og leverer diverse guides og tests. Hos Computerworld.dk har de kigget nærmere på modellen Beoplay P2 fra Bang & Olufsen. De har givet modellen 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Den danske online webside Lydogbillede.dk skriver om alt lige fra Foto & Video til Hjemmebiograf, Lyd, Mobiler, Højtalere og meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter, så forbrugere kan få en større viden, inden de investerer i et specifikt produkt. Hos Lydogbillede.dk har de blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Læs hele testen her.

Pcmag.com 🇬🇧
Den britiske side Pcmag.com leverer artikler og nyheder indenfor alt, hvad der har med IT, teknologi og computere at gøre. De gør det nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad der er værd at vide indenfor denne verden. Pcmag.com skriver nyheder, guides, anmeldelser og tests af adskillige produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet en god anbefaling. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇺🇸
Den internationale hjemmeside Techradar.com skriver om alt indenfor teknologi. Hvis man er interesseret i at vide mere om de seneste nyheder og guides indenfor teknologiens verden, skal man tage et kig på denne online webside. De leverer også anmeldelser og tests og har blandt andet vurderet Beoplay P2 fra Bang & Olufsen, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til Ultimate Ears Boom 3

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke ind her.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com fokuserer på teknologi og elektronik og skriver et hav af artikler, guides, nyheder m.m. inden for disse emner. Techradar.com anmelder og tester også produkter såsom højtalere. Her har Techradar.com testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en britisk testside, der foretager tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter på markedet. Her har Trustedreviews.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Du kan læse hele testen her.

WhatHiFi.com 🇬🇧
WhatHiFi.com er britisk side, der beskæftiger sig med emner inden for hjemmebiograf og elektroniske produkter. På siden kan man både finde nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har WhatHiFi.com testet og anmeldt Ultimate Ears Boom 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen her. 

Wired.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Wired.com fokuserer på alt lige fra data til tele, IT, teknik og kommunikation. Wired.com kan findes online samt på tryk. På siden tester og anmelder de også produkter, hvor de her har testet Ultimate Ears Boom 3, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.


Kilder til JBL Charge 4

PCmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler og nyheder om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. De skriver både informative artikler og guides samt tester forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet JBL Charge 4. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknikside Techradar.com skriver om alt inden for teknologi og elektronik og tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter. Her har de testet JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne med at tage det rette valg vedrørende teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder de blandt andet forskellige produkter, hvorefter anmeldelserne bliver videregivet til forbrugerne. I denne omgang har de testet højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et stort britisk testmagasin, der har en vision om at være forbrugernes hjælper i dagligdagen ved køb af nye produkter. Which.co.uk tester løbende forbrugerprodukter, hvor de her har testet og anmeldt JBL Charge 4.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Kilder til Anker SoundCore

Soundguys.com 🇺🇸
Soundguys.com er en amerikansk teknikside, der leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelse af højtaleren Anker SoundCore, som de har givet 8,9 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Techhive.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer artikler, anmeldelser og nyheder inden for home-teknologi. Her har de anmeldt og testet Anker SoundCore, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse