Bluetooth højtaler test – Her er de bedste Bluetooth speakere – Testvinder Guide

4

I denne Bluetooth højtaler test ser vi nærmere på de bedste Bluetooth-højtalere på markedet netop nu. De er særdeles populære, blandt de yngre generationer er det traditionelle stereoanlæg på vej ud til fordel for at ”anlæg” med smartphonen som kerne og Bluetooth-høttalere som lydgivere. Det gør i praksis hele løsningen mobil, og det er nok en af de primære årsager til populariteten.

Bluetooth-højtalere fås i alle prisklasser og kvaliteter, men de fleste billige plastikhøjtalere kan langt fra løfte arven fra det stationære HiFi-anlæg. Det kan derimod flere af de bedre produkter på markedet, og det er dem, vi sætter fokus på her. Det betyder naturligvis også, at prisen følger med op. En god højtaler koster en del, og prisen bliver ikke lavere af, at der som regel er stor fokus på et ekstra kompakt design.

Denne artikel indeholder:
🔸
Gennemgang af de bedste og mest testvindende bluetooth højtalere på markedet nu
🔸 Gennemgang af de kilder vi har anvendt for at finde de bedste bluetooth højtalere

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Bang & Olufsen BeoPlay S3

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Anbefalet af Computerworld.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det store engelske testmagasin Which.co.uk

Bang-Olufsen-BeoPlay-s3-trådløs-højttaler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.490,00 Kr. 0,00 Kr. 1.490,00 Kr. Læs mere

Bang & Olufsen BeoPlay S3 er blevet testet af 4 forskellige kilder, som blandt andet inkluderer det danske forbrugerråd Tænk, det store engelske testmagasin Which.co.uk og den danske computer-webside Computerworld.dk. Bang & Olufsen BeoPlay S3 modtager lutter topkarakterer i de 4 tests, og hermed beviser Bang & Olufsen BeoPlay S3, at modellen lever op til Bang & Olufsen’s forventede høje standard.

Unikt design

Bang & Olufsen BeoPlay S3 er på mange måder ikke som de andre. Man lægger umiddelbart først mærke til det specielle udseende, som er opsigtvækkende. Bang & Olufsen BeoPlay S3 er nemlig designet med geometri i tankerne, hvor linjerne fra to geometriske figurer omfavner hinanden. Dette giver et harmonisk udseende, og man kan udskifte frontens farve efter humør. Eksperterne lægger også mærke til det unikke design, som er med at gøre, at Bang & Olufsen BeoPlay S3 skiller sig positivt ud.

Kvalitetslyd

Ifølge eksperterne er der med Bang & Olufsen BeoPlay S3 tale om en højtaler i den høje ende af prisspektret, men til gengæld får man meget kvalitet for pengene. Eksperterne har afprøvet lyden som det vigtigste parameter, og de er imponerede over, hvad denne lille højtaler kan præstere. Lyden bliver meget fyldig og sprød, og der findes en virkelig god balance i lyden og især i forholdet mellem bassen og diskanten. Dette gør også, at man kan høre rigtig mange detaljer og nuancer i både lyd og sange – selv når man skruer helt op for volumen, kommer der ingen forvrængninger.

Mulighed for sammenkobling med andre højtalere

Bang & Olufsen BeoPlay S3 har ifølge eksperterne rigtig mange plusser, og eksperterne har også afprøvet modellens Bluetooth-system, som de vurderer fungerer rigtig godt med en solid og pålidelig forbindelse – selv når man går omkring rundt i sit hus. Som et andet stort plus nævner eksperterne muligheden for at udvide med flere højtalere. Bang & Olufsen BeoPlay S3 fungerer godt i sig selv, men hvis man ønsker stereo-lyd, så kan man koble op til 4 Bang & Olufsen BeoPlay S3-højtalere sammen.

Eksperterne lægger dog også mærke til, at selv om Bang & Olufsen BeoPlay S3 er en lille og flytbar højtaler, så har den ikke noget batteri og kan dermed ikke tages med på farten, og andre mærker vil være bedre, hvis man ønsker en multi-room lyd, hvor man har placeret en højtaler i hvert rum i hjemmet.

Bang & Olufsen BeoPlay S3 måler 17,9 cm x 16,3 cm x 15 cm og vejer 1,4 kilo.

Fordele ved Bang & Olufsen BeoPlay S3:
🔵
Unikt geometrisk design
🔵 Høj kvalitet – men dyr model
🔵 Producerer rigtig god lyd med god balance
🔵 Mange nuancer og detaljer i lyden
🔵 Kan kobles sammen med andre højtalere
🔵 Velfungerende Bluetooth-system

Du kan her se en lille præsentation af højttaleren. Videoen er produceret af B&O:


Marshall Stockwell

3 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
3,5 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com

marshall-stockwell

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.085,00 Kr. 0,00 Kr. 1.085,00 Kr. Læs mere
1.090,00 Kr. 0,00 Kr. 1.090,00 Kr. Læs mere
1.278,00 Kr. 0,00 Kr. 1.278,00 Kr. Læs mere
1.390,00 Kr. 0,00 Kr. 1.390,00 Kr. Læs mere

 

Marshall Stockwell er blevet testet af 2 forskellige eksperter – Techradar.com og Pcmag.com – som begge giver modellen gode karakterer. Marshall Stockwell er produceret af det ikoniske mærke Marshall, der allerede er et kendt ansigt i musikbranchen med den traditionelle produktion af forstærkere.

Vintage-design

Marshall Stockwell er produceret til at ligne de klassiske Marshall-produkter med en særpræget vintage-stil, og eksperterne forklarer, at hvis man godt kan lide denne stilart, så vil Marshall Stockwell udseendemæssigt være et virkelig godt valg, for designet er meget velskabt med rigtig mange detaljer. Eksperterne nævner, at Marshall Stockwell’s design hurtigt vil blive et omdrejningspunkt i stuen.

Udmærket lyd

Eksperter forklarer, at Marshall Stockwell producerer en udmærket lyd, som er fint balanceret i forhold til de forskellige komponenter. Lyden forekommer både ren og klar, og man kan høre tydeligt definerede vokaler med en bas, der er doseret korrekt.

Marshall Stockwell har her en smart funktion, hvor man selv kan indstille, hvor kraftig bassen skal være. Herudover kan Marshall Stockwell virkelig spille højt, men skruer man meget højt op, så kommer det til at gå ud over lydkvaliteten.

God Bluetooth-funktion samt batteri

Eksperterne er generelt begejstrede for flere aspekter af Marshall Stockwell, og de hæfter sig også ved batterilevetiden. Marshall Stockwell er nemlig designet til at kunne blive taget med på farten (den er dog en smule tung til dette formål og er ikke vandtæt) og har et imponerende batteri, der kan levere musik i 25 timer, før det skal lades op.

Eksperterne lægger også mærke til, at Marshall Stockwell har en velfungerende Bluetooth-funktion, hvorved man kan styre musikken via sin telefon. Er man mere gammeldags, så er det også muligt at anvende en ledning plus benytte sig af knapper på modellen. Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

Marshall Stockwell måler 14,5 cm x 25,7 cm x 5,1 cm og vejer 1,2 kg.

Fordele ved Marshall Stockwell:
🔵
Flot og unikt Marshall-design
🔵 Gennemført vintage-udseende
🔵 God og velbalanceret lyd
🔵 Justerbar bas
🔵 Lang batterilevetid på 25 timer
🔵  Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en præsenationsvideo af højttaleren. Videoen er produceret af Marshall:


Sonos Play 1

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den engelske avis Theguardian.com
✅ 8,5 ud af 10 stjerner hos Tek.no
✅ Topscorer hos den svenske avis Aftonbladet.se

sonos play 1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.748,00 Kr. 0,00 Kr. 1.748,00 Kr. Læs mere
1.748,00 Kr. 0,00 Kr. 1.748,00 Kr. Læs mere
1.994,00 Kr. 0,00 Kr. 1.994,00 Kr. Læs mere
2.476,00 Kr. 0,00 Kr. 2.476,00 Kr. Læs mere

Sonos Play 1 er blevet testet af ikke mindre end 6 forskellige ekspertkilder, som inkluderer den anerkendte testside Trustedreviews.com, teknologi-siderne Whathifi.com og Techradar.com samt to aviser – den engelske Theguardian.com og den svenske Aftonbladet.se. Alle 6 testpaneler er meget begejstrede for Sonos Play 1, som modtager udelukkende topkarakterer.

Lille men slagkraftig

Sonos er efterhånden blevet lidt et ikon inden for lyd-verdenen med højtalere, der har ligget i den meget høje ende af prislejet. Med Sonos Play 1 bliver Sonos-verdenen nu tilgængelig for alle med denne lille højtaler, som nok ikke fylder meget størrelsesmæssigt, men til gengæld producerer den en imponerende lyd. Eksperterne forklarer her, at det er utroligt, hvor meget lyd der kan komme ud af Sonos Play 1, og lyden bliver både ren og klar med en god balance mellem komponenterne i musikken plus en stor dybde i bassen. Som en stor bonus er Sonos Play 1 ifølge eksperterne velegnet til alle musikgenrer, og den er lige så velbygget som de større modeller fra Sonos.

Kan stå alene eller kobles sammen med andre

Sonos Play 1 har den fordel, at den kan fungere solo eller sammen med andre Sonos-højtalere, hvis man ønsker en såkaldt ”multi-room” lyd, hvor man placerer en højtaler i hvert rum i hjemmet, som alle styres sammen og dermed spiller den samme musik. Eksperterne forklarer, at Sonos Play 1 er så kraftfuld, at de fleste forbrugere vil kunne nøjes med en enkelt Sonos Play 1, som også kan spille virkelig højt. Hvis man alligevel ønsker at anvende Sonos Play 1 til at skabe multi-room lyd, så nævner eksperterne også, at det fungerer rigtig fint med Sonos Play 1.

Wifi-baseret lyd

Sonos Play 1 fungerer via wifi som hovedkilde, og eksperterne nævner, at man skal være opmærksom og indstillet på dette, for at man vil kunne blive tilfreds med Sonos Play 1 – der findes nemlig ingen fysisk tilkobling (kun til strøm). Man anvender derimod telefonen eller en app, hvorved man får adgang til en lang række streaming-tjenester, eller man kan benytte sig af egne spillelister. Sonos Play 1 fungerer kun med iOS og Android.

Sonos Play 1 har desuden et flot, enkelt og neutralt design i både sort og hvid, som vil se flot ud i hjemmet.

Sonos Play 1 måler 16,1 cm x 11,9 cm x 11, 9 cm og vejer 1,8 kilo.

Fordele ved Sonos Play 1:
🔵
Lille men kraftig højtaler
🔵 Mindste og mest prisvenlige model i Sonos-serien hidtil
🔵 God og velbalanceret lyd med dyb bas
🔵 Kan benyttes alene eller kobles sammen med andre Sonos-højtalere
🔵 Pænt og enkelt design
🔵 Kan styres med telefonen via wifi


JBL Charge 3

✅ 9 ud af 10 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

JBL Charge 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.121,00 Kr. 0,00 Kr. 1.121,00 Kr. Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.400,00 Kr. 0,00 Kr. 1.400,00 Kr. Læs mere

4 forskellige hold eksperter har testet modellen JBL Charge 3, og alle er de enige om, at her er tale om en virkelig velfungerende højtaler. JBL Charge 3 får lutter topkarakterer af ekspertpanelerne, som både tæller danske, svenske og internationale eksperter. JBL Charge er allerede en kendt serie, og JBL Charge 3 er den nyeste højtaler i den populære JBL Charge-serie.

Til mange formål

JBL Charge 3 er en meget alsidig højtaler, som man kan anvende både til stuen derhjemme og til at tage med på farten, idet den med sine knap 800 gram ikke vejer særlig meget. Hvis man ønsker at tage modellen med udenfor, så forklarer eksperterne med begejstring, at JBL Charge 3 har en virkelig god og beskyttende indpakning, som er utrolig vandafvisende – faktisk er den vandtæt helt ned til omkring en meter. Dermed kan JBL Charge 3 let benyttes til campingturen eller en tur på stranden.

JBL Charge 3 imponerer eksperterne på flere områder, og det inkluderer også batterilevetiden. JBL Charge 3 kan nemlig sagtens spille i omkring 20 timer uden at løbe tør for strøm.

God lyd med stærk bas

Ifølge eksperterne begejstrer JBL Charge 3 også på det område, der er et af de vigtigste: Lyden. JBL Charge 3 leverer nemlig en god og stabil lyd med en rigtig god balance mellem alle lydkomponenterne. Af og til kan der være lidt mislyd ved de meget høje toner, men modellen kan også spille meget højt. Derudover roses modellen for den gode bas, som er godt doseret i forhold til resten af lyden. Bassen lyder nemlig både kraftig og fast.

Mulighed for sammenkobling

JBL Charge 3 placeres i liggende form og ikke stående som mange andre højtalere. På oversiden findes knapper til at styre volumen, Bluetooth og JBL Connect og på bagsiden beskyttede udgange til oplader, USB og AUX. Et andet af JBL Charge 3’s højdepunkter er nemlig JBL Connect-funktionen, som tillader, at man kan koble JBL Charge 3 sammen med andre JBL-højtalere, hvorved man kan lytte til musikken i stereo. Man kan også koble højtalerne sammen og placere dem i hvert sit rum, sådan at der i alle rum i huset spilles samme musik – dette kaldes multi-room lyd.

Eftersom her er tale om en Bluetooth-højtaler, kan man styre JBL Charge 3 via netop Bluetooth på sin telefon, og så kan man lytte til musikken via telefonen. Der findes også en tilhørende app.

Som en ekstra funktion kan man slutte telefonen til modellen, hvis telefonen er ved at løbe tør for strøm, og så afgiver modellen strøm til telefonen.

Man kan også anvende modellen til at foretage telefonopkald.

JBL Charge 3 måler 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm og vejer 770 gram. JBL Charge 3 fås i fem forskellige farver.

Fordele ved JBL Charge 3:
🔵
Alsidig højtaler som både kan bruges hjemme og ude
🔵 Vandtæt model
🔵 Lang batterilevetid på 20 timer
🔵 God lyd med kraftig bas
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth
🔵 Med JBL Connect kan modellen kobles sammen med andre højtalere

Du kan her se en præsenationsvideo af JBL Charge 3. Videoen er produceret af JBL:


JBL Clip 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se
✅ 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske Pcmag.com

JBL Clip 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
390,00 Kr. 0,00 Kr. 390,00 Kr. Læs mere
435,00 Kr. 0,00 Kr. 435,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere
820,00 Kr. 0,00 Kr. 820,00 Kr. Læs mere

JBL Clip 2 har været testet af 3 forskellige testpaneler fra 3 forskellige lande. Her er tale om det svenske teknikmagasin M3.se, den amerikanske teknik-webside Cnet.com samt det engelske computermagasin Pcmag.com, som alle har vurderet JBL Clip 2 ud fra forskellige parametre som design, pris, lyd, brugervenlighed og generel kvalitet. Alle 3 testpaneler er begejstrede over JBL Clip 2 og giver modellen topkarakterer.

Smart og bærbar

JBL Clip 2 er en meget let, lille, rund og håndterbar højtaler med et moderne og ungdommeligt håndtag i form af en karabinhage. JBL Clip 2 kan dermed både placeres i hjemmet og tages med på farten, eftersom modellen har et batteri, der kan leve op til 8 timer på én opladning. JBL Clip 2 er netop designet til at komme med på tur, hvad enten der er tale om camping, vandring eller en tur på stranden.

Karabinhagen gør, at JBL Clip 2 kan hægtes på for eksempel tasken, og ydermere er modellen vandresistent, som gør, at vandsprøjt fra stranden eller en regnbyge ikke ødelægger modellen. Eksperterne har afprøvet dette aspekt, og de konkluderer, at JBL Clip 2 faktisk er utrolig vandresistent – ligefrem vandtæt.

Prisvenlig og god lyd

Eksperterne nævner, at JBL Clip 2 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en højtaler med god lyd og en budget-venlig højtaler i samme model. JBL Clip 2 er nemlig ikke så dyr, og samtidig leverer modellen en kraftig lyd, som imponerer i forhold til størrelsen.

Modellen svigter lidt ved de meget bastunge sange, men hører man mest musik uden meget dyb bas, så får lyden en god klang med nuancer og detaljer. Som et ekstra plus fremkommer der heller ikke forvrængninger på denne type musik, hvis man skruer højt op for lyden.

Mulighed for Bluetooth

JBL Clip 2 vil også være et godt valg for den forbruger, som både ønsker at anvende Bluetooth og almindeligt kabel, når det kommer til musikken. JBL Clip 2 kan nemlig begge dele, og vælger man Bluetooth, så kan man både lytte til egne spillelister eller streame musikken via telefonen, og man kan også anvende JBL Clip 2 til at foretage telefonopkald.

Som en ekstra smart funktion, der især er fordelagtig, hvis man ønsker at benytte JBL Clip 2 i hjemmet, er der mulighed for at koble flere JBL Clip 2-højtalere sammen og skabe stereo-lyd, som skaber en mere autentisk og dyb lytte-oplevelse.

JBL Clip 2 har en diamater på 9,4 cm og dybde på 4,3 cm og vejer 200 gram. JBL Clip 2 kan fås i farverne sort, blå, grå og rød.

Fordele ved JBL Clip 2:
🔵
Lille og rund højtaler, som er ideel til rejsen
🔵 8 timers batteri
🔵 Vandresistent
🔵 God og velbalanceret lyd
🔵 Kan anvendes alene eller kobles sammen med andre højtalere
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en præsentation af JBL Clip. Videoen er produceret af JBL selv:


Bang & Olufsen BeoPlay M5

6 ud af 6 stjerner hos den danske avis Jyllands-posten.dk
5 ud af 5 stjerner hos det store engelske testmagasin Which.co.uk

Bang & Olufsen BeoPlay M5

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.389,00 Kr. 0,00 Kr. 4.389,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

Bang & Olufsen BeoPlay M5 har været testet af 2 forskellige testkilder, og her er tale om den danske avis Jyllands-posten.dk samt det store engelske testmagasin Which.co.uk.  Med Bang & Olufsen BeoPlay M5 er her tale om en lidt større model fra Bang & Olufsen, som imponerer begge ekspertpaneler og modtager absolutte topkarakterer.

Flot, stilren og slagkraftig højtaler

Bang & Olufsen BeoPlay M5 er et produkt fra den anerkendte danske virksomhed Bang & Olufsen, og derfor forventes også høj kvalitet fra Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Ifølge eksperter leverer Bang & Olufsen BeoPlay M5 dette med først og fremmest – og mest synligt – et rigtig flot og stilrent design, som passer ind i et moderne hjem. Modellen er rund og cylinderformet men er ikke særlig stor. Hurtigt opdager eksperterne dog, at udseendet narrer på Bang & Olufsen BeoPlay M5 – for her er tale om en meget kraftfuld højtaler.

Virkelig god og krystalklar lyd

Eksperterne kalder Bang & Olufsen BeoPlay M5 den smukkeste højtaler, de længe har set, men det er ikke kun det ydre, som imponerer. Bang & Olufsen BeoPlay M5 emmer af kvalitet fra første færd med aluminiumskive og uldstof, og lyden bliver både klar, høj og dyb, således at alle de vigtige komponenter er repræsenteret, og til sammen danner de en velfungerende og velbalanceret lyd.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 brillerer også på volumen, og eksperterne bemærker, at denne model ikke hører til i baggrunden, for lyden kan blive virkelig høj og let spille op til en højlydt fest.

Alene eller sammenkoblet

Bang & Olufsen BeoPlay M5 kan ifølge eksperterne anvendes på flere måder – både alene og sammenkoblet med andre højtalere. Begge anvendelsesformer fungerer godt, bemærker eksperterne, men prisen gør måske, at det bliver lidt dyrt at anskaffe sig flere Bang & Olufsen BeoPlay M5-modeller.

Når man vil lytte til musik, har man mange muligheder for forbindelse – man kan enten forbinde sin Bang & Olufsen BeoPlay M5 via Bluetooth til telefon eller tablet, anvende wifi eller med et kabel på god, gammeldags manér, og modellens 360 graders lyd sørger for, at lyden bliver lige god i alle dele af rummet.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 måler 18,5 cm x 16,5 cm x 16,5 cm og vejer 2,54 kilo.

Fordele ved Bang & Olufsen BeoPlay M5:
🔵
Kvalitetshøjtaler med meget flot udseende
🔵 Lille men kraftfuld højtaler
🔵  Lever god og velbalanceret lyd
🔵 Kan spille meget højt
🔵 360 graders lyd
🔵 Kan styres med telefonen via Bluetooth

Du kan her se en lille præsentation af højttaleren. Videoen er udarbejdet af det amerikanske teknikmagasin Engadget.com:


Bang & Olufsen BeoPlay A1

6 ud af 6 stjerner hos Computerworld.dk
✅ Anbefalet af Aftonbladet.se
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

bang-olufsen-beoplay-a1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.795,00 Kr. 0,00 Kr. 1.795,00 Kr. Læs mere
1.889,00 Kr. 0,00 Kr. 1.889,00 Kr. Læs mere
3.333,00 Kr. 0,00 Kr. 3.333,00 Kr. Læs mere

 

Som alt andet fra danske Bang & Olufsen er der lagt stor vægt på designet af BeoPlay A1. Højtaleren er designet af den danske møbeldesigner Cecilie Manz, og temaet er lækker aluminiumsoverflade med laserskårne huller, kombineret med rustikt håndtag/ophæng i læder. Den større model A2 er faktisk solgt i mere end 200.000 eksemplarer, og er dermed det mest solgte B&O-produkt nogensinde. Så det er ikke så underligt, at der følges op med en A1’er. Og anmelderne er også begejstrede for det nye produkt.

Det nye ved A1 er størrelsen, idet den med en diameter på blot 13 centimeter og en højde på knap 5 centimeter er den hidtil mindste højttaler fra dette mærke. Den cirkelrunde højttaler ser derfor ikke ud af meget, men den overrasker i meget høj grad, når lyden sluttes til. Alle testpanelerne er imponerede over den meget rene lyd, hvor ikke mindst bassen er i særklasse. Det skyldes dels den indbyggede 3-tommers basenhed, som er specialudviklet til netop A1, men også højttalerens konstruktion, som på smart vis udnytter bordfladen som ekstra basforstærker.

Avanceret elektronik sikrer perfekt lyd
I et interview afslører B&O’s chefdesigner på projektet, at en af hemmelighederne ved den gode lyd er avanceret digital behandling af lyden, kombineret med overvågning af højttalerenhederne. Det betyder i praksis, at elektronikken løbende korrigerer og kompenserer for de ulineariteter og andre begrænsninger, der er i de små højttalerenheder, så lyden til enhver tid er perfekt og uforvrænget.

Selv om BeoPlay A1 er ganske lille at se på, kan den yde imponerende 2 x 140 Watt i henholdsvis bas- og diskantenhed, og det skyldes blandt andet det velvoksne indbyggede batteri på 2200 mAh. I praksis giver dette en driftstid på op imod 24 timer på en enkelt opladning, hvilket også er en af de punkter, flere af testpanelerne bemærker. Det er mere end dobbelt så lang tid som de fleste andre trådløse højttalere i klassen.

beoplay-a1

Designet med henblik på brug som mødehøjttaler
Den lille BeoPlay A1 kan dog mere end afspille musik. Den har nemlig indbygget mikrofon, og kan dermed også bruges som håndfri speakerphone. Også her bemærker flere af testpanelerne den geniale konstruktion med mikrofonplacering og en let buet bund, som bevirker, at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheden kan dermed stilles midt på bordet i mødelokalet, og eventuelle fjerndeltagere kan problemfrit høre alle stemmer rundt om bordet.

BeoPlay A1 er i bund og grund en monohøjttaler, men den indbyggede elektronik giver alligevel en vis rumlighed i lyden. Rigtig stereo kræver dog køb af to højttalere, men så er stereobilledet til gengæld helt optimalt. Der fås i øvrigt en app til både IOS og Android, hvor man blandt andet får en equalizer til rådighed, samt mulighed for at vælge mellem forskellige forprogrammerede lydbilleder.

Fordele ved BeoPlay A1:
🔵 Lækkert design til lav pris efter B&O-standard
🔵 Imponerende ydelse i forhold til størrelsen
🔵 Meget lang driftstid på en opladning
🔵 Avanceret digital lydbehandling sikrer forvrængningsfri lyd
🔵 Også velfungerende som speakerphone ved eksempelvis møder
🔵 Smart app til både IOS og Android

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com har her lavet en anmeldelse af B&Os trådløse højttaler:


Marshall Stanmore

Testvinder hos Lydogbillede.dk
✅ Topkarakter hos Meremobil.dk
✅ Topkarakter hos Ekstra Bladet
✅ Topkarakter hos Teknisk Ukeblad i Norge
✅ Topkarakter hos Ljudochbild.se
✅ Topkarakter hos Bestbuy.com
✅ Editor’s Choice hos PCmag i England
✅ Spitzenklasse hos Hifitest.de

 marshall-stanmore

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.776,00 Kr. 0,00 Kr. 1.776,00 Kr. Læs mere
1.888,00 Kr. 0,00 Kr. 1.888,00 Kr. Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
2.090,00 Kr. 0,00 Kr. 2.090,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere

 

Det legendariske mærke Marshall er normalt mest kendt fra den professionelle rock-scene, hvor de gennem årtier har været førende leverandør af blandt andet guitarforstærkere, højttalere og lignende udstyr. På det seneste har de dog åbnet op for salg til almindelige forbrugere, hvor blandt andet flere forskellige Bluetooth-højttalere nu er i handelen. En af de mindste modeller er Marshall Stanmore, og netop denne model har i den grad taget anmelderne med storm på det seneste. Der er dog ikke tale om en transportabel højttaler som vanligt, men derimod en flytbar stationær enhed, som til gengæld fejer stort set alle andre trådløse højttalere af banen, når det kommer til lydtrykket.

I alle de tests vi har set, er anmelderne meget overraskede over lydtrykket fra Stanmore-højttaleren, selv om den med sine dimensioner på 35 x 19 x 19 centimeter hører til blandt de relativt store modeller i klassen. Den kan spille kontinuerligt med 85 Watt uden forvrængning af lyden, og flere af anmelderne nævner den ligefrem som oplagt festhøjttaler eller direkte erstatning for et solidt, gammeldags stueanlæg.

Det alternative design imponerer og scorer topkarakterer
Som noget helt unikt har Marshall – i tråd med egen historie og tradition – valgt at udforme højttaleren som en klassisk guitarforstærker. Selv den medfølgende ledning til jackstik-forbindelse er udformet som en spiralledning, der minder meget om de ledninger, der traditionelt har været brugt til elguitarer.

Derudover er designet holdt i vintagestil med stærk inspiration fra rockens guldalder i 1960’erne og 70’erne. Kabinettet er betrukket med kunstlæder, og frontstoffet er præcist som man ville forvente fra datidens højttalere. Også kontrollerne til volumen, bas og diskant er klassiske manuelle potentiometre med store drejeknapper, ligesom power-knappen er en stor forgyldt vippekontakt. Det er gennemført på alle fronter, og flere af anmelderne giver absolutte topkarakterer for designet.

marshall-stanmore-hojtaler

Dedikeret rock-højttaler med flair for andre genrer
Designet afslører næsten på forhånd, at denne trådløse højttaler er målrettet mod rockfans, og det er da også den konklusion, de fleste testpaneler kommer frem til. Basenheden er perfekt til at gengive rockens trommer og basgange, og diskanten supplerer perfekt, når der rives i guitarerne. I praksis viser det sig dog, at højttaleren også er udmærket til blandt andet elektronisk musik og flere andre genrer.

Marshall Stanmore høster også topkarakterer i de fleste tests, når det kommer til byggekvaliteten. Konstruktionen er meget solid, og vægten sniger sig da også helt op på godt 5 kilo. En anden parameter, der trækker meget op i anmeldelser og tests, er det meget righoldige udvalg af tilslutningsmuligheder. Der er både Bluetooth i ekstra høj digital kvalitet, RCA/phono-bøsninger, optisk digital indgang samt mulighed for almindelig jackstik-tilslutning.

Hvis du ønsker at læse en endnu mere dybdegående marshall stanmore test, kan du klikke på linket.

Fordele ved Marshall Stanmore:
🔵 Et legendarisk mærke fra rockens storhedstid
🔵 Spændende og meget gennemført design i vintage-stil
🔵 Kan spille meget højt, og potentielt bruges som festhøjttaler
🔵 Afstemt klangmæssigt perfekt efter rockmusik
🔵 Meget solid konstruktion
🔵 Usædvanligt mange tilslutningsmuligheder

Du kan se en video anmeldelse af Stanmore højtaleren her:


Bose SoundLink Mini II

5 ud af 5 stjerner hos Bestbuy.com
✅ Editors choice hos Pcmag.com
✅ 9 ud af 10 stjerner i Mobil.nu

bose-soundlink-mini-ii

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

 

Bose er nok mest kendt for Hifi-højttalere i den lidt dyrere ende, men den nye Bluetooth-højttaler SoundLink Mini II har et meget fair prisniveau. Faktisk hører den til i den billige ende i klassen. Modellen er en forbedret udgave af den tidligere SoundLink Mini. Designet er dog fortsat det samme lækre og solide aluminiumskabinet, som med sine mål på blot cirka 18 x 5 x 5 centimeter let kan holdes i én hånd.

På trods af de små dimensioner, vejer Bose SoundLink Mini II dog alligevel 670 gram, og det vidner om et kompakt kvalitetsprodukt, hvilket flere af anmelderne også nævner. Årsagen er blandt andet et større batteri, som nu har en kapacitet på 10 timers musikafspilning, hvilket vil kunne stille de fleste tilfreds. Opladningen foregår meget bekvemt i den medfølgende ladestander eller alternativt med et almindeligt USB-kabel.

Avancerede voice-funktioner til Bluetooth-parring
Selv om der kan være forskellige alternative tilslutningsmuligheder til trådløse højttalere, er det langt overvejende Bluetooth-forbindelsen, der benyttes, og her brillerer Bose SoundLink Mini II ifølge flere af anmeldelserne. Selve parringen med musikkilden kan i nogle tilfælde volde lidt besvær, men med denne model kan det klares på sekunder. En indbygget voice (behagelig kvindestemme) informerer om både batteriniveau og detaljer omkring den trådløse tilslutning. Med denne højttaler er det endvidere muligt at forbinde to forskellige kilder simultant.

En af de øvrige nyheder i den nye Bose SoundLink Mini II er en indbygget mikrofon, som gør det muligt at bruge enheden til egentlige konference-opkald eller som håndfri speakerphone. Det er selvfølgelig ikke en primær funktion for en Bluetooth-højttaler, men den er rar at have, og belaster tilsyneladende ikke prisen.

bose_soundlink_mini_speaker

Rigtig god lyd med alle musikgenrer
Den primære funktion for en trådløs højttaler er naturligvis at levere god lyd, og her lever Bose op til sit ry, og leverer fantastisk lydkvalitet til pengene. Flere af testpanelerne bemærker dog, at den indbyggede signalprocessor håndterer basfrekvenserne lidt forskelligt, alt efter volumenindstillingen. Men det konkluderes samtidigt, at det er en nødvendighed, hvis en højttaler som Bose SoundLink Mini II skal kunne levere en velfunderet bas på trods af den lille størrelse. Vurderingen er generelt, at modellen outperformer de fleste andre trådløse højttalere med tilsvarende dimensioner, når det handler om overbevisende bas.

Selv ved høje lydtryk spiller Bose SoundLink Mini II rent og uden forvrængning i hele lydspektret, og den klarer uden problemer alle musikgenrer. Modellen gengiver alle lydgenrer næsten perfekt, og spiller rigeligt højt til en almindelig stue. Samtidig gør de små dimensioner denne højttaler til en perfekt rejsepartner. Skal der for alvor spilles op til fest i større lokaler, er den lille Bose SoundLink Mini II dog ikke det bedste valg.

Fordele ved Bose SoundLink Mini II:

🔵 Velkendt og afprøvet design med flere forbedringer
🔵 God og solid konstruktion
🔵 Batterilevetid på 10 timer og nem opladning med ladestander eller USB
🔵 Smarte voice-funktioner letter blandt andet parring
🔵 Indbygget mikrofon til speakerphone-brug
🔵 Utrolig stor bas i forhold til den kompakte størrelse
🔵 Velegnet til alle musikgenrer


Libratone Zipp Mini

8 ud af 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ Testvinder hos tyske Chip.de

libratone-zipp-mini-bluetooth-hojtaler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
997,00 Kr. 0,00 Kr. 997,00 Kr. Læs mere
1.334,00 Kr. 0,00 Kr. 1.334,00 Kr. Læs mere
1.334,00 Kr. 0,00 Kr. 1.334,00 Kr. Læs mere
1.726,00 Kr. 0,00 Kr. 1.726,00 Kr. Læs mere
2.379,70 Kr. 0,00 Kr. 2.379,70 Kr. Læs mere

 

Som navnet også antyder, er Libratone Zipp Mini en miniudgave af den populære Libratone Zipp, men den nye udgave er lidt mindre, og kommer dermed ned i mellemprislejet. Kender du ikke allerede højttaleren, skal det nævnes, at ”Zipp”-delen i navnet relaterer til højttalerstoffet, som på smarteste vis kan lynes af. Det er muligt at købe stoffet i forskellige farver, således at man kan vælge sine favoritfarver og skifte mellem den med et snuptag.

Med Libratone Zipp Mini får du en lille ”termoflaske” med en højde på 22 centimeter og en diameter på 10 centimeter. Det er måske lige stort nok til at putte i den tætpakkede taske, men den er fin til at flytte rundt i hjemmet, tage med ud på terrassen eller medbringe i sommerhuset. Og i kraft af størrelsen er der til gengæld blevet plads til et sæt gedigne højttalerenheder med separat bas og diskant. Det skinner igennem på lyden, som ifølge anmelderne er præcis og naturtro i hele spekteret. En yderligere fordel er den runde udformning, som udstråler lyden ens i alle retninger – 360 grader.

Mange funktioner til prisen
Batterikapaciteten ligger nogenlunde på niveau med konkurrenterne i prisklassen – omkring 10 timers spilletid på en opladning. Men den lille sag overrasker, idet Libratone også har fået plads til ægte multirums-funktioner. Det betyder, at du fra din smartphone kan styre op til 16 højttalere, der er placeret i husets forskellige rum.

Til formålet kan du downloade en særlig app (fås både til IOS og Android), som giver dig fuld kontrol med den enkelte højttaler, både med hensyn til højttalerens og lytternes placering, samt justere lydbilledet på hver lokation. De enkelte højttalere forbindes let til det samlede setup via husets WiFi. Det er en funktionalitet, som ellers normalt kun ses på langt dyrere modeller.

libratone-zipp

Gode effektressourcer og betjening direkte på enheden
På trods af den forholdsvis beskedne størrelse yder Libratone Zipp Mini 60 Watt med sine indbyggede klasse-D forstærkere. Libratone er selv lidt forsigtige, og anbefaler enheden til mindre rum, men af anmeldelserne fremgår det, at den lille højttaler i praksis nok kan klare lidt mere end som så. Det hjælper naturligvis med, at det smarte design også inkluderer en håndledsstrop i læder. Som oftest vil man være tilbøjelig til at tage den med rundt både ud og inde. Så kan man altid have den stående lige i nærheden, og så er der absolut ingen problemer med at opnå et rigeligt lydtryk uanset humør.

Du kan naturligvis streame trådløst til Libratone Zipp Mini som en normal Bluetooth-højttaler, men modellen understøtter også eksempelvis Spotify Connect, så den kan afspille musik selvstændigt. Det kan dog styres fra mobilen, og derudover er der i toppen af højttaleren et touch-felt til manuel direkte betjening.

Fordele ved Libratone Zipp Mini:
🔵 Mange muligheder for designtilpasninger via udskifteligt stof
🔵 Nem at flytte og hænge op ved hjælp af læderstroppen
🔵 Gode højttalerenheder og 360 graders lydudstråling
🔵 Multirumsfunktion med op til 16 tilsluttede højttalere
🔵 Understøtter både WiFi, Bluetooth og selvstændig streaming
🔵 Kraftige klasse-D forstærkere med 60 Watt ydelse

Du kan her se en video, hvor de forskellige funktioner og lydkvalitet gennemgåes:


Marshall Kilburn

10 ud af 10 stjerner hos Tek.no
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk (6 stjerner for kvaliteten)

marshall_kilburn

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.448,00 Kr. 0,00 Kr. 1.448,00 Kr. Læs mere
1.450,00 Kr. 0,00 Kr. 1.450,00 Kr. Læs mere
1.534,00 Kr. 0,00 Kr. 1.534,00 Kr. Læs mere

 

Tidligere i gennemgangen behandlede vi den lidt mere stationære Marshall Stanmore, men Marshall har på det seneste også lanceret en regulær bærbar model med indbygget batteri, nemlig Marshall Kilburn, som på mange måder minder om Stanmore. Designet er baseret på guitarforstærkere i vintagestil, og er gennemført i alle detaljer på en måde, som virkelig lokker stjernerne frem hos anmelderne.

Da Marshall Kilburn er en ægte bærbar model, er den forsynet med en bærestrop, der er meget behagelig i brug. Det er også nødvendigt, da højttaleren med sine tre kilo er en anelse tungere end gennemsnittet for klassen. Det skyldes blandt andet den indbyggede oplader, hvor konkurrenterne typisk har laderen som en separat enhed. Modellen er dog også udstyret med et særdeles solidt batteri, der leverer musik på mellemstyrke i hele 18 timer på en opladning, og mellemstyrke er faktisk en hel del på Marshall Kilburn.

Ekstremt lydniveau fejer alle konkurrenter af banen
Marshall er først og fremmest kendt for professionelt rockudstyr med ekstreme effektudladninger, og det kommer i den grad til udtryk med Marshall Kilburn, hvis man skal tro anmelderne. Det er meget imponerede over det enorme lydtryk, der kan skabes med en batteridrevet højttaler, der trods alt kun måler 24 x 14 x 14 centimeter.

Lydtrykket ved fuld volumen er så kraftigt, at eksempelvis redaktionen på det norske teknikmagasin Tek.no mener at kunne føle lydtrykket på afstand – ganske uhørt for en transportabel Bluetooth-højttaler. Ikke desto mindre spiller enheden rent ved selv høje lydstyrker, hvor konkurrenterne typisk må give fortabt.

marshall-kilburn-hojtaler-bluetooth

Først og fremmest designet til rockmusik
Både design og ydelse indikerer rockmusik, og det er da også det segment Marshall Kilburn først og fremmest sigter efter. Den er perfekt til basgange, guitarsoloer og tunge trommepassager, mens stille delikat musik ikke er modellens spidskompetence.

Højttaleren har en stor basenhed monteret i midten, samt to diskanter på hver sin side af bassen. Det genererer et udmærket stereobillede for en enkelthøjttaler, hvis den står en smule på afstand. Helt optimalt er det ikke i alle situationer, men det gælder i øvrigt for alle enkelthøjttalere, hvor Kilburn faktisk klarer sig bedre end gennemsnittet.


Sony SRS-X77

6 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 6 ud af 6 stjerner hos Ljudochbild.se
✅ 6 ud af 6 stjerner hos  Lydogbilde.no

 sony-srs-x77

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

Ved første øjekast kan Sony SRS-X77 måske virke en anelse gammeldags i designet, men ved gennemlæsning af anmeldelsen fra eksempelvis magasinet Lydogbillede.dk må man erkende, at der nok er tale om en ”ulv i fåreklæder”. Højttaleren er ikke helt billig, selv om den umiddelbart virker ret kompakt med dimensioner på blot 30 x 13 x 6 centimeter.

Det kompakte design går dog på ingen måde ud over bassen, som faktisk er i stand til at sætte underlaget i bevægelse. Så væk med nøglebundter og løse mønter, hvis musikken skal være høj. Det kan den nemlig sagtens, og den afspiller uden problemer alle musikgenrer, præcis som de skal lyde.

Mange ekstra funktioner i forhold til andre højttalere i klassen
Sony SRS-X77 understøtter naturligvis Bluetooth, men benytter den særlige LDAP-protokol. Det er ikke noget man som bruger behøver tænke på i praksis, men måske hører man det. For denne protokol får flere data med over end normale Bluetooth-forbindelser. I det hele taget har Sony benyttet en del lydforbedrende tricks i denne model, som tilsammen giver et særdeles godt resultat.

Ud over almindelig Bluetooth kan modellen desuden tilsluttes Wi-Fi, og er endda forsynet med en udfoldelig antenne til eventuel forbedring af signalmodtagelsen. Højttaleren udmærker sig også ved at understøtte både Google Cast, Spotify Connect og AirPlay, og der er betjeningsknapper direkte på enheden.

sony-srs-x77-hojtaler

Multirumsfunktion og integration med andre produkter fra Sony
Sony SRS-X77 kan bruges præcist som den er, men har faktisk også en multirums-funktion, som for eksempel gør det muligt at koble enheden sammen med andre nyere Sony-produkter, og ad den vej få lyd i flere rum.

Både højttaleren og de avancerede funktioner kan styres fra mobiltelefonen via Sonys app, hvor det også er muligt at vælge forskellige forudindstillede lydprofiler for enheden. Den eneste anke der faktisk fremføres mod Sony SRS-X77, er kabinettets blanke overflader, som kan have en tendens til at afsløre eventuelle fedtede fingre.

Fordele ved Sony SRS-X77:
🔵 Kompakt design med masser af lyd
🔵 Perfekt gengivelse af alle musikgenrer
🔵 LDAP-protokol for endnu bedre Bluetooth-overførsel
🔵 Mulighed for Wi-Fi-tilslutning og ekstra antenne
🔵 Understøtter Google Cast, Spotify og AirPlay
🔵 Betjeningsknapper direkte på højttaleren
🔵 Avanceret app til styring, og integrerbar med multirumsfunktioner


Marshall Stockwell

8 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Techaeris.com

marshall-stockwell

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.085,00 Kr. 0,00 Kr. 1.085,00 Kr. Læs mere
1.090,00 Kr. 0,00 Kr. 1.090,00 Kr. Læs mere
1.278,00 Kr. 0,00 Kr. 1.278,00 Kr. Læs mere
1.390,00 Kr. 0,00 Kr. 1.390,00 Kr. Læs mere

 

Vi har allerede i artiklen gennemgået et par Bluetooth-højttalere fra Marshall, men Stockwell-modellen kommer vi ikke udenom heller. Marshall har traditionelt udelukkende beskæftiget sig med udstyr til den professionelle musikindustri, og det bærer de øvrige gennemgåede modeller også præg af i kraft af meget solide udførelser og kraftoverskud. I modsætning til de tidligere gennemgåede modeller er Marshall Stockwell dog en mere ”fuldblods-bærbar” model med en vægt på kun 1,2 kilo, der er mere sammenlignelig med andre trådløse højttalere i klassen.

Som sine brødre kan Marshall Stockwell dog spille endog rigtig højt, hvilket kom noget bag på redaktionen hos magasinet M3, da de i sommeren 2016 testede den relativt lille (efter Marshall-standard) højttaler på 26 x 14 x 4 centimeter. Den trådløse højttaler fra Marshall er ikke billig, men leverer til gengæld et lydbillede med god tyngde og naturlighed, selv ved høj volumen.

Lækkert design og lang batteritid
En af de ting der yderligere overraskede testpanelet var den lange batterilevetid. Specifikationerne opgiver en levetid på helt op til 25 timer, men det afhænger naturligvis af, hvor højt musikken spiller. I en praktisk test opnåede redaktionen 21 timer, og det er stadig markant mere end de fleste andre højttalere i klassen kan præstere.

Generelt er der roser til designet, der som de andre modeller fra Marshall læner sig op ad det klassiske design for guitarforstærkere fra rockens storhedstid i 60’erne og 70’erne. Det giver sig blandt andet udslag i rigtige drejeknapper til kontrol af volumen, bas og diskant. En særlig detalje ved netop Stockwell-modellen er dog, at betjeningspanelet kan sænkes ned i kabinettet under transport, så potentiometrene beskyttes.

marshall_stockwell_speaker

Fordele ved Marshall Stockwell:
🔵 Lav vægt på blot 1,2 kilo
🔵 Usædvanlig kraftig lyd i forhold til størrelsen
🔵 Ekstra lang batterilevetid
🔵 Klassisk retro-design i gennemført stil
🔵 Manuelle betjeningsknapper på højttaleren
🔵 Særlig beskyttelsesfunktion til transport

 


Libratone Too

✅ Topscorer hos Chip.de

Libratone Too bluetooth hojttaler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
837,00 Kr. 0,00 Kr. 837,00 Kr. Læs mere
1.080,00 Kr. 0,00 Kr. 1.080,00 Kr. Læs mere

 

Danske Libertone har her skabt en kompakt bluetooth højttaler der måler måler 21 x 6,5 x 5,9 cm og vejer 588 gram. Den er rørformet, og er opbygget således at den giver 360 graders lydspredning.

Denne model har ifølge producenten en batterilevetid på ca. 12 timer pr. opladning, ved afspilning ved normal lydstyrke.

Libratone hojtaler ved stranden

Den har en række nyttige funktioner, som eksempelvis mulighed for trådløs parting med andre Libratone højttalere, samt mulighed for at tilkoble to telefoner til enheden på samme tid.

Det er også værd at bemærke at denne model er vandafvisende, så man skal ikke være bange for at den bliver våd. Den kan både klare regn, samt at få spildt en drink ud over sig.

I anmeldesen hos Chip.de skriver anmelderne at den holder bluetooth signalet klart, med en afstand til telefonen på op til 13 meter, og den klarer også at modtage signal gennem en lukket dør. Ifølge deres test, så holdte batterilevetiden i mere end 20 timer, hvilket altså er markant længere end de 12 timer som producenten lover at den minimum holder.

Udvalgte fordele ved Libratone Too:

🔵 360 graders lydspredning
🔵 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
🔵 Kan parres med andre libratone højttalere
🔵 Vandafvisende
🔵 Kraftige højttalere giver god lyd
🔵 Lille og kompakt

Du kan se en præsentationsvideo fra producenten her:


Libratone One Click

✅ 5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 3,8 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk

Libratone Click One bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
497,00 Kr. 0,00 Kr. 497,00 Kr. Læs mere

 

Dette er endnu en anmelderrost trådløs bluetooth højttaler fra danske Libratone.

Denne model har Libratone et justerbart design, hvilket gør at du kan tilpasse den til de forskellige sitautioner hvor den skal bruges. Se mere om denne funktion i videoen.

One Click har en 3″ woofer, 1″ tweeter og to passive drivere til 360° lyd, hvilket giver en rigtig god lyd. Magasinet Lydogbillede.dk skriver også at den klarer sig bedre end de fleste, når det kommer til lydkvaliteten. De skriver at man glemmer at der er tale om en forholdsvis billig højttaler, fordi lyden er så imponerende.

De skriver dog også samtidig at Libratone Click ikke er nogen decideret ”party højttaler”, hvilket de forklarer at ingen rejsehøjttalere på markedet kan anses som.

Men den beholder sin gode lyd op til sin grænse ved 88 dB, hvilket betyder at den sagtens kan spille op til fest, uden problemer.

Man skal være klar over at denne højttaler ikke kan sammenlignes med stationære dyrehøjttalere. Hvis man vælge at købe denne højttaler, så får man en rejsehøjtaler som leverer topkvalitet indenfor sin kategori. Som en af test anmelderne skrev, så lavede han den fejl at slukke for sine Pioneer VSX-1131 AV-recievere og hans Sony studie højttalere, inden at testede Libratone Click, hvilket man ikke bør gøre da lyden naturligvis er i en anden kategori ved sådanne stationære højttalere.

Libratone-One-Click bluetooth hoejtaler

Når det kommer til designet, så beskriver kritkerne som værende ” Meget pæn og minimalistisk i sit udtryk”. Den er desuden også vandafvisende, hvilket man være en stor fordel hvis den bruges udendørs eller til fest, hvor den kan risikere at få spildt drikkevarer ud over sig.

Installation af Libratone Click beskrives som at værende meget simpel, da man blot skal tænde for den, og så er det bare at finde dens bluetooth navn på sin telefon, tablet eller computer, så er man i gang.
Der er mulighed for at parre højttaleren med to telefoner af gangen, og du har også mulighed for at slutte flere Libratone højttalere til en telefon, hvis du eksempelvis har brug for en højttaler i hver ende af lokalet.

Ifølge producenten holder den batterilevetid op til 12 timer på en opladning, hvilket anmelderne også er enige i.

Til sidst bør det også nævnes at der findes en App til Libratone, som blandt andet giver mulighed for at lave “Soundspaces”, hvilket forsimplet betyder ”flere lydzoner”.

Udvalgte fordele ved Libratone One Click:

🔵 Vandafvisende
🔵 Får ros for dens gode lyd
🔵 360 graders lydspredning
🔵 Mulighed for at tilkoble flere telefoner
🔵 Kan parres med andre libratone højttalere
🔵 Justerbart design

Du kan se en præsentationsvideoen af højttaleren her:


Bluetooth højtaler test – Disse kilder har vi gennemgået:

Kilder til BeoPlay A1

Aftonbladet 🇸🇪
En af Aftonbladet journalister har skrevet omkring hans oplevelse med Beoplay i en lille artikel. Du kan læse han mening om højtaleren her.

M3 🇸🇪
Sveriges store gadget side M3 er kendt for at anmelde det nye teknik. De har også anmeldt Beoplay, i en test hvor hele 12 forskellige trådløse højtalere blev testet. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er Danmarks største testside inden for musik udstyr. De har lavet en lang og meget gennemarbejdet test af Beoplay, som du kan læse lige her.

Computerworld.dk 🇩🇰
Danmarks største online computermagasin har også haft Beoplay til test. Også her var de meget begejstret for den lille trådløse højtaler fra B&O. Du kan læse testen her.

Mobil.nu 🇩🇰
Mobil.nu har lavet en lille test af højtaleren, hvor de i alt har testet 6 forskellige bluetooh højtalere. Læs hele testen her.


Kilder til Marshall Stanmore

Meremobil.dk 🇩🇰
Hos Meremobil.dk har de lavet en god omfattende test af Marshall Stanmore højtaleren, som de kalder den ultimative rock’n’roll højtaler. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk gennemgår man i en test Marshall Stanmore højtaleren, som de giver 6 stjerner for dens kvalitetsindtryk, og de giver den stemplet ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen her.

Ekstrabladet.dk 🇩🇰
Danmarks største onlineavis har også kigget nærmere på højtaleren, som de er meget begejstret for, både kvalitet af materialer og lyd. De skriver blandt andet at den har autentisk design og tillidsvækkende kvalitet. Du kan læse testen her.

TU.no 🇳🇴
Det store norske teknik magasin tu.no har også kigget nærmere på højtaleren. Du kan læse hele deres gennemgang af Stanmore højtaleren her.

Ljudochbild.se 🇸🇪
Svenske ljudochbild.se har lavet en test af Marshall Stanmore højtaleren, hvor den både får topkarakter og bliver ”Specielt anbefalet”. Du kan læse hele testen her.

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har lavet en lille gennemgang af højtaleren på deres hjemmeside. Også her scorer den topkarakter. Du kan læse artiklen her.

Hifitest.de 🇩🇪 
Tyske Hifitest.de har også haft Marshall Stanmore til test, og her giver de den kommentarende ”Spitzenklasse” med på vejen. Du kan læse hele artiklen her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet en lang række brugeranmeldelser af produktet på deres hjemmeside. Du kan læse de mere end 400 brugeranmeldelser på deres hjemmeside her.


Kilder til Bose SoundLink Mini II

Pcmag 🇬🇧
Engelske Pcmag har også haft Bose SoundLink Mini II til test. Du kan læse deres gennemgang af højtaleren ved at klikke her.

Bestbuy.com 🇺🇸
Amerikanske Bestbuy.com har samlet mere end 4500 brugeranmeldelser af Bose højtaleren på deres hjemmeside. Du kan læse hvad brugerne mener om denne bluetooth højtaler ved at klikke her.


Kilder til Sono Play 1

Computerworld.dk 🇩🇰
Sonos Bluetooth højtaler har været under loopen hos Computerworld, som har foretaget en god test af produktet, hvor de vælger at give den 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også Lydogbillede.dk har testet højtaleren, og også her får den 6 stjerner og bliver ”Specielt Anbefalet” af testmagasinet. Du kan læse testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Det store amerikanske teknikmagasin whathifi.com har kigget nærmere på Sono Play højtaleren i deres test på deres hjemmeside. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Sonos Play 5

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk har lavet en test af Sonos Play 5, som de skriver har en fantastisk lyd og et stille ydre. Den bliver også belønnet med topkarakter af testpanelet. Du kan læse hele testen her.

Whathifi.com 🇺🇸
Amerikanske Whathifi.com har også lavet en grundig test af produktet, og også her ender de med at give højtaleren topkarakter. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk har man også gennemtestet produktet og også her får den topkarakter og bliver ”Specielt Anbefalet”. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.


Kilder til Libratone Zipp Mini

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Danmarks største testmagasin indenfor lyd har haft Libratone højtaleren under loopen, hvilket har resulteret i topkarakter, hvor den blandt andet får 6 ud af 6 stjerner for dens funktionalitet.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Mobil.nu 🇩🇰
Også Mobil.nu har gennemgået højtaleren og er også begejstret for den lille og flotte højtaler. Du kan læse deres vurdering her.

Chip.de 🇩🇪 
Det store tyskeonline magasin har i 2017 gennemgået en lang række bluetooth højttalere, og givet dem karakterer efter hvor godt de klarer sig på forskellige fronter. Her blev Libratone Zipp Mini kåret til den bedste af alle. Du kan se opgørelsen her.


Kilder til Marshall Kilburn

Tek.no 🇳🇴
Det norske teknikmagasin Tek.no har testet Marshall Killburn højtaleren. De har skrevet en omfattende og god gennemgang af produktet, og ender med at give det 10 ud af 10 point. Du kan læse hele deres test her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede har også gennemgået Killburn højtaleren, og også her får den rosende ord med på vejen. Læs hele vurderingen af højtaleren her.


Kilder til Sony SRS-X77

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Hos Lydogbillede.dk er man svært begejstret for denne bluetooth højtaler fra Sony, som bliver belønnet med 6 ud af 6 stjerner af testpanelet. Den får også status som ”Specielt Anbefalet” på deres hjemmeside. Du kan læse hele artiklen her.


Kilder til Marshall Stockwell

M3 🇸🇪
Den store svenske teknikside M3 har set nærmere på Marshall Stockwell og testet både kvalitet af lyden og materialer. Du kan læse hele deres test her.

Techaeris.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin har også haft højtaleren til test. Her har man gennemgået alt fra lyd, design, batteritid, pris og meget mere. Du kan læse testen her.


Kilder til Philips BT6000

M3 🇸🇪
Svenske M3 har testet denne bluetooth højtaler fra Philips. Her gennemgår de lydkvaliteten og det overordnet indtryk af højtaleren. Du kan læse testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Også hos Lydogbillede har man gennemgået højtaleren og skrevet om de plusser og minusser der er ved denne højtaler. Du kan læse deres holdning her.


Kilder til Libratone Too

Chip.de 🇩🇪 
Tyske chip.de har lavet en artikel hvor de gennemgår 10 forskellige Bluetooth højttalere. Her er det Libratone der klarer sig bedste. Første pladsen går til Libratone Mini, imens Libratone Too bliver placeret på anden pladsen. Læs hele testen her.


Kilder til Libratone One Click

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Magasinet Lydogbillede.dk har lavet en meget dybdegående test af Libratone One Click, hvor en af magasinets eksperter testen højttaleren fra ende til anden. Læs hele testen her.

Recordere.dk 🇩🇰
Den danske elektronik hjemmeside recordere.dk har også haft Libratone One Click til test. I testen bliver der gået i detaljer omkring lydkvaliteten, design og meget mere. Du kan læse hele testen her.


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay S3

Computerworld.dk 🇩🇰
Computerworld.dk er en dansk online webside, der beskæftiger sig med emner inden for computere, IT og teknologi. Her kan man både læse nyheder og få gode råd igennem for eksempel eksperternes viden, tests og guides. Her har Computerworld.dk testet Bang & Olufsen BeoPlay S3. Ønsker du at læse mere, kan du læse deres artikel her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af forskellige højtalere – blandt andet Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige højtalere inklusiv Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen samt at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på besøge deres hjemmeside her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Kilder til Marshall Stockwell

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet Marshall Stockwell. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet Marshall Stockwell. Du kan læse mere her.


Kilder til Sonos Play 1

Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet Sonos 1.  Ønsker du at læse mere, kan du besøge avisen her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er den største online-webside inden for forbrugerteknologi i Norge med over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests.

Her har Tek.no testet Sonos 1. Du finder hele artiklen her.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de helt store og traditionsrige engelske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har også fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Sonos 1. Du kan læse mere her.

Whathifi.com 🇬🇧
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet Sonos 1. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.


Kilder til JBL Charge 3

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk er en dansk teknik-/hifi-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Charge 3. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er en international hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet JBL Charge 3. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele deres artikel her.


Kilder til JBL Clip 2

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt websted med knap 25 år på bagen, som beskæftiger sig med nyheder, forums, guides, videoer, information og tests af forskellige teknik-produkter. Her har Cnet.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

M3.se 🇸🇪
M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet JBL Clip 2. Du kan læse mere her.

Pcmag.com 🇬🇧
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Pcmag.com hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet JBL Clip 2. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 


Kilder til Bang & Olufsen BeoPlay M5

Jyllands-posten.dk 🇩🇰
Jyllands-posten.dk er en dansk avis, som er grundlagt i 1871 og er en af Danmarks tre førende morgenaviser sammen med Berlingske Tidende og Politiken. Jyllands-posten.dk leverer journalistik både på print og digitalt og beskæftiger sig med nyheder, udland, indland, politik, erhverv, finans, forskning, kultur og sport men også forbrugerstof af og til. Her har Jyllands-posten.dk testet Bang & Olufsen BeoPlay M5. Ønsker du at læse mere, kan du besøge JP.dk her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen samt at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Which.co.uk her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.