JBL højttaler test – Find de bedste JBL højttalere – Testvinder Guide

1

Engang var trådløse højttalere lig med høj pris og dårlig lydkvalitet, men med udviklingen de seneste år, kan du nu for alvor få gode trådløse højttalere til overkommelige priser.

JBL er blandt de producenter, der klarer sig allerbedst på markedet og derfor har vi lavet denne sammenligning af forskellige JBL højttalere. Den giver dig overblik over, hvilken JBL højttaler der passer bedst til dit behov og dit budget.

Denne JBL højttaler test indeholder:
🔸 Gennemgang af forskellige JBL højttalere på markedet
🔸 Historien bag JBL
🔸 Gennemgang af de tests, vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter. I stedet opsummerer vi resultaterne fra en række forskellige uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

JBL højttaler test – Her er de 5 bedste

I nedenstående sektion finder du de JBL højtalere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige højtalere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


JBL Charge 3 – stor lyd i vandtæt indpakning

Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
5,5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden.dk
✅ 9 ud af 10 stjerner hos Soundguys.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 5 ud af 5 stjerner hos whathifi.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos gadgetmac.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos techradar.com

JBL Charge 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

JBL Charge 3 er en bærbar Bluetooth højttaler, der leverer stor lyd i forhold til sin størrelse. Dens kraftige ydre beskytter den mod slag og gør den vandtæt. Højttaleren spiller højere og bedre end flere af sine dyrere konkurrenter.

Lyd
Gadgetmac.com konkluderer, at der ikke er nogen af konkurrenterne i mellemklassen, der kan slå Charge 3 på lydkvalitet. Den slår dyrere konkurrenter som eksempelvis UE Megaboom med flere meter. Lyden er kraftig og klar – ikke mindst med tanke på, at højttaleren er vandtæt.

Lydogbillede.dk roser den for at kunne spille endnu højere end forgængeren og selv ved fuld lydstyrke er der god lyd at hente. Techradar.com vurderer, at lyden udendørs er bedst inden for en afstand på 6-7 meter. Til gengæld har den ingen problemer med at spille selv større rum op indendørs.

Udseende
JBL Charge 3 fås i fem farver: Blå, sort, grå, rød og turkis. Overfladen er lavet delvist af gummi og delvist af tekstil, hvilket gør den robust og holdbar.

Højttaleren er en af de større bærbare højttalere og måler 213 x 87 x 88,5 mm., så den fylder lidt i tasken. Til gengæld får du en imponerende batteritid og vandtæthed ned til 1 meters dybde.

På den ene side er der knapper til betjening af enheden og til fjernbetjening af musikkilden. Du kan blandt andet forbinde til telefonen, forbinde til andre enheder, skrue op og ned, gå til næste sang, samt tænde og slukke for enheden. Charge 3 er udformet så den både kan stå op og ligge ned.

JBL charge 3 opladerBatteri
Batteritiden er kraftigt forbedret fra Charge 2 og 2+. Nu får du hele 20 timers batteritid at gøre godt med.

På forsiden af højttaleren er der tre LED-lys, der er viser, hvor meget der er tilbage på batteriet. Du finder også batteriniveauet i JBL Connect-appen, der kan hentes til din telefon.

Charge 3 bliver leveret med USB-oplader og -kabel til hurtig opladning. Den er desuden udstyret med USB-udtag, så du kan bruge den som powerbank til at oplade din telefon eller tablet. Udtaget er på 2 A, så der er rigeligt kraft til at oplade din tablet hurtigt.

Forbindelsesmuligheder
JBL Charge 3 kan forbindes via enten minijack eller Bluetooth. Det er også muligt, at forbinde den til andre Charge 3-enheder, så de eksempelvis kan bruges som et stereo-højttalersæt. Ligesom Flip 3 er det muligt at forbinde flere enheder til den samme højttaler. Så kan flere telefoner styre, hvad der skal afspilles på højttaleren.

Andet
Ligesom de andre enheder i familien kan Charge 3 også bruges som mikrofon og højttaler til telefonopkald. Prisen på JBL Charge 3 ligger i mellemklassen og et godt stykke under flere af de konkurrenter, den nemt slår på specifikationerne.

Fordele ved JBL Charge 3:
🔵 Vandtæt ned til 1 meter
🔵 Lang batteritid: 20 timer
🔵 Høj lydkvalitet
🔵 Batteriindikator
🔵 Kan bruges som powerbank til at oplade mobile enheder
🔵 Kraftig udformning, der beskytter mod slag


JBL Flip 4 – bærbar vellyd i kompakt design

5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden
Anbefalet hos Chip.de
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Anbefalet hos Business Insider

JBL Flip 4

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
742,00 Kr. 0,00 Kr. 742,00 Kr. Læs mere
851,00 Kr. 0,00 Kr. 851,00 Kr. Læs mere
1.090,00 Kr. 0,00 Kr. 1.090,00 Kr. Læs mere

 

JBL Flip-serien har efterhånden nogle år på bagen. Alligevel formår JBL at forbedre højttaleren væsentligt, hver gang der kommer en ny version og generation 4 er ikke nogen undtagelse. Den er blevet en anelse større, men til gengæld spiller den bedre og i længere tid, og så er den blevet endnu mere holdbar.

Lyd
Den lidt større krop gør en del for lyden. JBL har fået plads til 2×8 W forstærker i Flip 4. Det er en fordobling af effekten. Samtidig har de givet højttalerenhederne et re-design, der gør, at Flip 4 nu spiller helt ned til 70 Hz mod 85 Hz på Flip 3. Så får du en bedre basfornemmelse på numre med tung bas og stortromme.

Lyden er klart bedre end forgængeren, vurderer mobilsiden.dk. Ikke mindst, er der kommet bedre styr på mellemtone og diskant, så højttaleren lyder mere åben.

JBL Flip 4 bagsideUdseende
Flip 4 ligner stort set forgængeren flip 3. Det er samme design, der ligger til grund for højttaleren og den fås stadig i en række forskellige farver. Farvevalget står mellem: Sort, blå, grå, orange, turkis og hvid. Den er dog lige blevet en anelse større – omkring en halv centimeter – end forgængeren. Desuden vejer den ca. 50 gram mere.

Vægtforøgelsen skyldes, at Flip 4 nu er helt vandtæt og kan sænkes ned på 1 meters dybde i op til en halv time uden at tage skade. Flip 3 var kun stænktæt. Det betyder, at Flip 4 er endnu mere anvendelig som bærbar højttaler og det er svært at forestille sig et sted, den ikke kan tages med.

Overfladen er stadig delvist gummi og delvist tekstil, der gør den mere eksklusiv at se og mærke på. Men der er lavet et par yderligere forbedringer i forhold til forgængeren: På Flip 4 er der lavet en lille fordybning på bagsiden, hvilket betyder, at når højttaleren ligger ned, har den ikke tendens til at rulle, som Flip 3 havde.

Dernæst har basudgangen i begge ender fået lidt bedre beskyttelse mod stød. På Flip 3 var den lidt mere udsat, hvis højttaleren lå sammen med spidse genstande i tasken.

Mobilsiden.dk bemærker, at knapperne på Flip 4 er blevet lidt nemmere at skelne fra hinanden, og at de har et bedre klik end tidligere, når man trykker på dem. Samtidig er den lille vandtætte klap, der dækker for minijack-stikket og USB-stikket blevet noget nemmere at åbne.

Batteri
Batteritiden er også en af de ting, der er blevet bedre. Selvom kapaciteten på 3.000 mAh er den samme som Flip 3, formår Flip 4 at udnytte den bedre. Dermed får du hele 12 timers spilletid på almindeligt lydniveau.

Forbindelsesmuligheder
Forbindelsesmulighederne er der ikke ændret på. Den forbindes stadig ved hjælp af enten minijack eller trådløst via Bluetooth. Som på de tidligere modeller, understøtter Flip 4 ikke NFC for hurtigere parring med telefonen. Det foregår i stedet via telefonens egen Bluetooth-menu.

Til gengæld får du JBLs Connect-app, der gør det nemt at parre din Flip 4 med en anden Flip 4 og lave ægte stereolyd på to højttalere. App’en er simpel og nem at bruge. Dog bemærker mobilsiden.dk, at den mangler mulighed for at justere bas og diskant.

Andet
Prisen har fået et ryk opad siden forgængeren og Flip 4 er omkring 20% dyrere end Flip 3. Men til gengæld får du så en bærbar højttaler med en endnu bedre lyd, som du kan have med endnu flere steder end tidligere.

Ligesom JBLs andre modeller har Flip 4 indbygget mikrofon med støjreduktion og ekkofjernelse, så du kan bruge den som håndfrit telefonsæt.

Fordele ved JBL Flip 4:
🔵 Kompakt kabinet
🔵 Lang batteritid: 12 timer
🔵 Batteriindikator
🔵 Bærerem
🔵 Overraskende stor og god lyd
🔵 Kraftig udformning, der beskytter mod slag
🔵 Vandtæt ned til 1 meter


JBL Xtreme – ekstrem lyd til strandturen

4 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ 8,8 ud af 10 stjerner hos Soundguys.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

JBL Xtreme

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.285,00 Kr. 0,00 Kr. 1.285,00 Kr. Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

JBL Xtreme er det moderne svar på en ghettoblaster, du kan tage over skulderen og tage med på stranden eller på skovturen. Med sin størrelse og kraftige højttalere kan den sagtens spille op til fest udendørs.

Lyd
Lydogbillede.dk konkluderer, at i modsætning til, hvad man normalt forventer fra en bærbar Bluetooth højttaler, så får man rent faktisk masser af bas med JBL Xtreme. Højttaleren spiller helt ned til 70 Hz og de 2×20 W effekt leverer ikke mindre end 96 dB lydstyrke, hvilket er rigeligt at danse til. Specielt med den dybe bas.

Den stærke bund, betyder at mellemtoneområdet bliver en smule mudret, men til gengæld slår den sine konkurrenter på lydniveau og – ikke mindst – bas. Pcmag.com beretter, at det er en af de absolut mest kraftfulde bærbare Bluetooth højttalere, de nogensinde har testet. Og den leverer den kraftfulde lyd helt uden forvrængning.
JBL Xtreme knapper

Udseende
JBL Xtreme er en velvoksen, cylinderformet bærbar højttaler, der måler godt 28 cm. i længden og godt 12 cm. i bredden. Den vejer 2,1 kg. og kommer med en skulderrem, der gør den lidt nemmere at bære på turen til stranden.

Designet er enkelt og overfladen er lavet i en blanding af gummi og tekstil. Den fås i farverne sort, rød og blå og er stænktæt, så den kan holde til et ophold ved strand eller pool. Bare du ikke smider den i vandet. JBL lover også, at du sagtens kan skylle den ren for sand under vandhanen.

Knapperne til at betjene højttaleren med sidder øverst på enheden. Du får knapper til tænd/sluk, Bluetooth-parring af enheden og forbindelse til andre Xtreme-enheder, samt knapper til volumen og afspilning/pause.

På den nederste del af højttaleren finder du en LED-indikator, der viser hvor meget batteri, der er tilbage på enheden.

På undersiden er der en lynlås, der dækker for de forskellige tilslutningsstik.

Batteri
Batteriet i JBL Xtreme er på hele 10.000 mAh, hvilket giver højttaleren en spilletid på op til 15 timer. Desuden er Xtreme udstyret med 2 USB-porte, der kan bruges til opladning af din telefon eller tablet. Så løber du ikke tør for strøm på disse, når du streamer musik til højttaleren.

Forbindelsesmuligheder
JBL Xtreme giver mulighed for at forbinde både via Bluetooth og via minijack. Jack-stikket sidder bag lynlåsen på undersiden af højttaleren. Her sidder også de to USB-porte til opladning af andre enheden samt indgangstikket til opladning af selve højttaleren.

Xtreme kan desuden nemt forbindes til andre JBL Xtreme- eller Flip 3-enheder i nærheden ved at trykke på JBL Connect-knappen på højttaleren. Så kan du få endnu mere volumen på musikken.

Andet
Prisen ligger i den højeste klasse, men til gengæld er det svært at finde noget, du kan tage med dig, der kan spille lige så højt som JBL Xtreme. Ligesom de andre bærbare højttalere fra JBL har Xtreme også indbygget mikrofon, så du kan bruge den som håndfrit tilbehør til din telefon og føre en samtale derigennem.

Fordele ved JBL Xtreme:
🔵 God basgengivelse
🔵 En af de kraftigste bærbare højttalere på markedet
🔵 Ingen forvrængning, selv ved høj volumen
🔵 Batteritid: Op til 15 timer
🔵 Stænktæt
🔵 Behagelig bærerem
🔵 USB-oplader til opladning af andre enheder


JBL Clip 2 – lille bærbar højttaler med imponerende stor lyd

9 ud af 10 stjerner hos Tomsguide.com
4 ud af 5 stjerner hos M3
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Cnet.com
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com

JBL Clip 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
370,00 Kr. 0,00 Kr. 370,00 Kr. Læs mere

 

JBL Clip 2 er en kompakt, bærbar Bluetooth højttaler, der giver god og kraftig lyd i forhold til sin størrelse. Den er så lille, at den kan fastgøres til eksempelvis dit bælte eller din rygsæk, så du kan have musik med dig, hvor end du går.

Lyd
Du får ikke nogen fantastisk basgengivelse i Clip 2, men det er hvad man må forvente i så lille en højttaler. Til gengæld kan den spille højt, konkluderer pcmag.com, der også roser den 3 W kraftige højttaler for at levere en god solid lydkvalitet.

Pcmag.com udnævner JBL Clip 2 til “Editor’s Choice” og understreger, at selvom der findes små bærbare højttalere med bedre lyd end Clip 2, så slår Clip 2 alligevel de andre, når man tager prisen i betragtning. Også tomsguide.com roser lyden fra den lille højttaler for at være klar og behagelig i flere forskellige genrer.

UdseendeJBL Clip 2 bagside
Clip 2 er en rund højttaler på godt 9 cm. i diameter og godt 4 cm. i dybden, og så vejer den kun 187 gram. Den fås i farverne sort, blå, grå, orange og turkis og er IPX7-godkendt, hvilket betyder, at den uden problemer kan klare op til en halv time på 1 meter dybt vand.

Øverst på den runde højttaler er fastgjort en karabinhage, der gør det muligt at fastgøre højttaleren til dine bukser, din rygsæk, en gren, en stige eller noget helt femte.

Clip 2 er udført i gummi på den bagerste del af højttaleren og vandtæt tekstil på den forreste. Langs kanten af højttaleren sidder knapper til at betjene den med. Der er knapper til at tænde/slukke enheden, parre højttaleren med andre enheder, skrue op og ned, samt en knap til afspilning/pause, der også kan dobbelttrykkes på for at gå til næste sang.

Bag et lille gummilåg sidder micro-USB indgangen til opladning af enheden. Og bag på højttaleren sidder en lille minijack-ledning.

Batteri
Batteritiden på JBL Clip 2 er op til 8 timer. Den afhænger dog af, hvor højt du spiller på højttaleren. Jo højere, du spiller, des kortere tid kan du have musik med på farten. De 8 timer opnås ved moderat lydstyrke. Ved lav lydstyrke lykkedes det endda tomsguide.com at få JBL Clip 2 til at spille uafbrudt i 10 timer på én opladning.

Forbindelsesmuligheder
Du kan forbinde til Clip 2 enten ved hjælp af Bluetooth eller med det fastgjorte minijack-kabel på højttaleren. Clip 2 understøtter ikke NFC, så du skal ind i Bluetooth-menuen på din telefon eller tablet for at forbinde.

Med et tryk på JBL Connect-knappen på højttaleren kan du desuden parre flere Clip 2-enheder sammen og eksempelvis spille lyd gennem to højttalere.

Recordere.dk roser højttalerens rækkevidde. I testen kunne Clip 2 holde Bluetooth-forbindelsen op til 8-10 meter væk, i et helt andet rum. Udendørs fik de rækkevidden helt op på 15-16 meter.

Andet
JBL Clip 2 har indbygget mikrofon med støjreduktion og ekkofjernelse, så du kan også bruge den som håndfrit sæt til din telefon. Prisen ligger i den helt lave ende af feltet, så hvis du har brug for en fornuftig bærbar højttaler til billige penge, er Clip 2 det oplagte valg.

Fordele ved JBL Clip 2:
🔵 Batteritid: Op til 8 timer
🔵 Høj lydstyrke i forhold til den beskedne størrelse
🔵 Vandtæt ned til 1 meter
🔵 Karabinhage til nem fastgørelse
🔵 Meget kompakt størrelse
🔵 God Bluetooth-rækkevidde


JBL Playlist – fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke

4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

JBL Playlist

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

JBL Playlist er den eneste højttaler i testen her, der ikke er bærbar. Det råder den dog bod på ved at levere fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke. Samtidig giver den – som den eneste af højttalerne – mulighed for Google Chromecast over dit Wifi-netværk, hvilket både giver bedre forbindelse og bedre lydkvalitet.

Lyd
Playlist er udstyret med 2×15 W forstærkere og leverer lyd helt ned til 60 Hz. Det betyder, at den har en rigtig god basgengivelse. Trustedreviews.com roser den for en varm lyd med tydelige detaljer. Balancen mellem bas og diskant er kontrolleret, så du får glæden af de dybe frekvenser, uden det går ud over klarheden i de højere frekvenser.

Trustereviews.com påpeger desuden, at JBL Playlist kan spille overraskende højt og at den gør det helt uden forvrængning af lyden.

UdseendeJBL Playlist bagside
JBL Playlist måler lidt over 31 cm. i bredden og vejer lige i overkanten af 1 kg. Det gør den til en af de største Bluetooth højttalere på markedet.

Designet er enkelt, og bortset fra tilkoblingsmuligheder bagpå og nogle få knapper på toppen, er det kun det obligatoriske JBL-logo, der forstyrrer den rene overflade på højttaleren.

Knapperne på toppen af Playlist giver mulighed for at tænde/slukke højttaleren, skrue op og ned for lydstyrken, afspille musik, samt forbinde højttaleren til din telefon eller tablet via Bluetooth. JBL Playlist fås i tre farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stue: Sort, blå eller hvid.

Strømforsyning
JBL Playlist er en højttaler til indendørs brug. Så den har ikke batteri, som de andre højttalermodeller, vi har været igennem. I stedet har den en fast strømforsyning, så du aldrig løber tør for strøm. Playlist bruger 30 W, når den er tændt og kun 2 W i dvaletilstand.

Forbindelsesmuligheder
JBL Playlist giver mulighed for tilslutning både ved hjælp af Bluetooth og gennem minijack-indgangen bagpå. Playlist understøtter desuden Google Chromecast, der muliggør streaming af musik over netværket til din højttaler. På den måde er du ikke begrænset til, at du skal være inden for 10 meter af højttaleren, som det er tilfældet med Bluetooth. Så længe du er på samme Wifi-netværk som JBL Playlist, er der ingen problemer.

Chromecast giver samtidigt den fordel, at lyden der streames over netværket er af højere kvalitet end via Bluetooth. Chromecast understøtter helt op til 24 bit/96 KHz.

Fordele ved JBL Playlist:
🔵 God trådløs lyd med Chromecast
🔵 Varm lyd med gode detaljer
🔵 Spiller højt uden at forvrænge
🔵 Enkelt design
🔵 God basgengivelse
🔵 Stream direkte fra Spotify, Google Play Music m.fl. via Chromecast


Historien om JBLJBL

Den amerikanske højttalerproducent JBL er grundlagt i 1946 af amerikaneren James Bullough Lansing. Brandnavnet er Lansings initialer JBL. Virksomheden har siden starten produceret højttalere både til privat og professionel brug.

Grundlæggeren – der døde i 1949 – ansås for at være en dygtig innovator, men en dårlig forretningsmand. Derfor var JBL heller ikke en god forretning frem til 1949. Efter Lansings død overtog Bill Thomas styringen. Han var tidligere vicedirektør i virksomheden. Under hans ledelse voksede virksomheden støt.

JBLs højttalere har høstet store roser gennem årene og er elsket af mange. Ikke mindst musikindustrien. Igennem mere end fem årtier har JBL højttalere været standarden for højttalere i lydstudier over hele verden. Blandt andet hos de legendariske pladeselskaber Capitol Records i Hollywood og EMI, der står bag kunstnere som The Beatles, The Beach Boys, Pink Floyd, Duran Duran, Frank Sinatra, Cliff Richard, The Shadows, Katy Perry og en lang række andre.

JBL er også vidt udbredt i forbrugerprodukter. Eksempelvis har virksomheden leveret højttalere til bilfabrikanter som Ford, Toyota, Smart og Ferrari.

I dag ejes JBL af Harman, der også ejer flere andre brands, som beskæftiger sig med lyd og underholdning. Harman ejer blandt andet mikrofonproducenten AKG, Lexicon, der producerer professionelt udstyr til musikbranchen, samt en række andre højttalerproducenter som Harman Kardon og Infinity.jbl-flip


JBL højttaler test – Disse kilder har vi gennemgået

testkilderAlle anbefalingerne i denne artikel er baseret på en lang række tests foretaget af uvildige eksperter fra forbrugerråd, magasiner og onlinetjenester. Vi har samlet et overblik over indholdet til dig i denne artikel. Ønsker du at dykke endnu dybere ned i detaljerne, kan du finde kilderne herunder sammen med links til til hver enkelt test.

Mobilsiden.dk
Mobilsiden.dk er en dansk hjemmeside, der dækker alt om udviklingen i telebranchen, telefoner og telefontilbehør. De bringer nyheder, analyserer telepriser og telefonabonnementer samt tester og anmelder produkter. De har testet flere af højttalerne, vi har med her, og du kan læse detaljeret om deres tests af produkterne her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, og JBL Flip 4.

Whathifi.com
Whathifi.com er et HiFi-magasin og en tilhørende hjemmeside, der beskæftiger sig udelukkende med HiFi-produkter. De har siden 1976 lavet anmeldelser af produkter og guides til køb og brug af HiFi-udstyr. De afholder desuden en årlig prisoverrækkelse i London, hvor de blandt andet kårer Årets Produkt og Årets Bedste Køb. Læs mere om deres tests af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, JBL Flip 4, JBL Xtreme og JBL Playlist.

Cnet.com
Cnet.com er en del af den amerikanske medievirksomhed CBS Interactive, der når mere end 300 millioner brugere om måneden. Cnet.com leverer nyheder om forbrugerelektronik og artikler om, hvordan den kan være med til at berige forbrugernes liv. De tester produkter inden for alle områder af forbrugerelektronik og rådgiver om, hvad der er godt og skidt. Læs mere i de tests vi har medtaget i artiklen her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2.

Forbrugerrådet Tænk
Forbrugerrådet Tænk er en forbrugerorganisation, der varetager forbrugerinteresser for mere end 70.000 medlemmer. De tester en lang række forbrugerprodukter og giv gode råd om køb af disse. Du kan læse Forbrugerrådet Tænks test af JBL Flip 3 her. Vær opmærksom på, at taenk.dk kræver betalt medlemskab, for at du kan læse med.

Tomsguide.com
Tomsguide.com er et online magasin, der skriver om nye produkter inden for teknologi, samt udfører tests af og anmelder produkter inden for samme kategori. Du kan nærlæse tomsguide.com’s anmeldelser af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2.

Lydogbillede.dk
Lydogbillede.dk henvender sig til mænd over 25 år med stor interesse inden for teknologi, musik, film og TV. De udfører mere end 500 tests af produkter om året og skriver desuden nyheder om hjemmeelektronik, film og TV. Deres artikler og anmeldelser er tilgængelige online og derudover udkommer et blad hver måned. Du kan læse de anvendte anmeldelser af højttalerne fra lydogbillede.dk her: JBL Charge 3 og JBL Xtreme.

Soundguys.com
Soundguys.com er et uafhængigt onlinemagasin, der hver måned når ud til mere end 30 millioner brugere over hele verden med interesse for forbrugerlyd. De leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelser af JBL Charge 3 og JBL Xtreme.

M3.se
M3.se er Sveriges største gadgetside. De når hver uge ud til 550.000 besøgende og står blandt andet for magasiner som PC för Alla, Macworld, Smartworld og Techtoys. Læs deres anmeldelse af JBL Charge 3 og JBL Clip 2 her.

Gadgetmac.com
Gadgetmac.com er et onlinemagasin for teknologientusiaster, der leverer nyheder og artikler om teknologiprodukter, samt tests og anmeldelser. Du kan læse deres fulde anmeldelse af JBL Charge 3 her.

Techradar.com
Techradar.com er det største engelske websted for teknologinyheder og -anmeldelser. Læs deres anmeldelser af JBL Charge 3, JBL Xtreme og JBL Playlist her.

Chip.de
Chip.de er Tysklands største websted med nyheder, anmeldelser og rådgivning omkring computere, mobiltelefoner og hjemmeunderholdning. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her.

Businessinsider.com
Businessinsider.com bringer nyheder og analyser inden for forretningsliv og teknologi. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her.

Pcmag.com
Pcmag.com er et amerikansk onlinemagasin med nyheder og produktanmeldelser inden for teknologi. Magasinet har afdelinger flere steder i verden. Læs deres anmeldelser af JBL Xtreme og JBL Clip 2 her.

Recordere.dk
Recordere.dk er Danmarks største side inden for hjemmeelektronik med relation til lyd og billede og de bringer hver måned artikler, nyheder og anmeldelser til over 250.000 brugere. Du kan læse deres test af JBL Clip 2 her.

Test.no
Test.no er et norsk testmagasin, der udfører test og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter og giver dem en karakter mellem 0 og 100. Læs deres vurdering af JBL Clip 2 her.

Trustedreviews.com
Det engelske onlinemagasin trustedreviews.com skriver om alt inden for forbrugerelektronik. Herunder mobil, computere, TV og audio, kameraer med mere. Læs deres anmeldelse af JBL Playlist her.

Øvrige relevante tests

Hos Forbrugsguiden har vi også udarbejdet en artikel omkring Marshall Stanmore højttaleren, hvilket er en af de mest populære højttalere på markedet. Denne højttaler er dog større end JBL højttalerne, men afspiller til gengæld en lyd som er bedre end hvad JBL højttalerne kan præstere.  I denne artikel har vi samlet en lang række ekspertvurderinger omkring denne højttalere, og viser dig ligeledes hvor du kan købe den billigst.

Vi har også udarbejdet en mere generel bluetooth højttaler test, hvor vi ser nærmere på de modeller som er blevet kåret til testvindere af eksperterne. Her finder du en lang række anmelderoste bluetooth højttalere i alle prisklasser.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse