JBL højttaler test – Find de bedste JBL højttalere – Testvinder Guide

Senest opdateret den 1

Engang var trådløse højttalere lig med høj pris og dårlig lydkvalitet, men med udviklingen de seneste år, kan du nu for alvor få gode trådløse højttalere til overkommelige priser.

JBL er blandt de producenter, der klarer sig allerbedst på markedet og derfor har vi lavet denne sammenligning af forskellige JBL højttalere. Den giver dig overblik over, hvilken JBL højttaler der passer bedst til dit behov og dit budget.

Denne JBL højttaler test indeholder:
🔸 Gennemgang af forskellige JBL højttalere på markedet
🔸 Historien bag JBL
🔸 Gennemgang af de tests, vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter. I stedet opsummerer vi resultaterne fra en række forskellige uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

JBL højttaler test – Her er de 10 bedste

I nedenstående sektion finder du de JBL højtalere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige højtalere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


JBL Xtreme 2

Kåret til ”Editor’s Choice” af teknologimagasinet Pcmag.com 
5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Whathifi.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Techhive.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Cnet.com

JBL Xtreme 2

Forhandler Pris

Annoncer

2.499,00 Læs mere

.
JBL Xtreme 2 er blevet testet af 6 hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Pcmag.com, Whathifi.com, Techhive.com og Cnet.com samt testmagasinerne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk.

Her er der blevet set nærmere på for eksempel lydkvalitet, design, størrelse, batteri, brugervenlighed og håndterbarhed, og modellen imponerer stort. Dermed modtager den flotte scorer og kommentarer.

Til al slags udendørsaktivitet

JBL Xtreme 2 er en trådløs og transportabel højttaler, der er skabt til al aktivitet udendørs. Den er robust og solidt skabt, og dertil er den vandtæt.

Det betyder, at den med fordel både kan tages med på rejsen, på eventyr til lands eller vands, på stranden eller til havefesten. Her er tale om en såkaldt IPX7-vandtæthed, der betyder, at den kan tåle rigtig meget vand – silende regn er intet problem, og faktisk kan den nedsænkes helt i vand uden at tage skade.

Yderligere har den et stærkt batteri, der giver op til 15 timers spilletid per opladning. Der findes både AUX- og USB-indgang, og derudover fungerer den med Bluetooth, således at den kan styres med telefonen via den tilhørende app.

Det drejer sig om JBL Connect app’en, hvor man endda kan forbinde mange højttalere sammen for at få en bedre lydoplevelse. Lyden er skabt til at være rig og dynamisk med en kraftfuld bas. Så bliver musikken mere harmonisk.

Designet er aflangt, og apparatet fås i forskellige farver. Vægten ligger på 2,1 kilo, så denne højttaler er ikke den letteste på markedet – og ej heller den mindste. Til gengæld er den en af de mest robuste og leverer en stærk lyd.

Redaktørens valg, ifølge eksperterne

JBL Xtreme 2 bliver udnævnt til ”Editor’s Choice” (redaktørens valg) hos teknologimagasinet Pcmag.com, idet eksperterne herfra er meget begejstrede. Især går rosen på det meget vandtætte design, der gør, at man sagtens kan sænke den ned under vand, uden at den bliver ødelagt. Den fremhæves som ideel til udendørs brug, og så gør det ikke noget, hvis regnen siler ned, eller hvis den bliver taget med til stranden.

Lydmæssigt er Pcmag.com meget imponerede, og bassen roses for at være meget intens og fremtrædende, men designet føles en smule klodset, kommenteres det.

Testmagasinet Expertreviews.co.uk roser JBL Xtreme 2 i høje vendinger – især for dens gode kvalitet i den mellemdyre prisklasse.

Eksperterne kalder den for sæsonens bedste transportable højttaler til udendørs brug, og lyden er specielt imponerende. Modellen modtager også ros for det alsidige design, og så kan den spille virkelig højt – perfekt til den udendørs havefest.

Expertreviews.co.uk har et par minusser, der mest går på, at der savnes en virtual assistent, og så er prisen heller ikke helt lav.

Perfekt til fest, ifølge eksperterne

Teknologimagasinet Techhive.com giver 4 ud af 5 stjerner og er enige i, at dette apparat er perfekt, hvis der skal holdes fest udendørs.

Den er robust bygget og meget solid, og derfor kan den holde til lidt af hvert, blandt andet til regnvejr eller en tur på stranden. Det gør den også ideel til andre typer af brug – for eksempel på rejsen.

Den overrasker positivt med henblik på lydkvalitet, noteres det, og lyden bliver meget rig og rund. Dog er bassen noget dominerende, og der er lidt irritation angående app’en, tilføjes det.

Teknologimagasinet Cnet.com giver 4 ud af 5 stjerner og begrunder denne høje score med, at JBL Xtreme 2 leverer en utrolig god lyd – især når man tager formatet med i betragtning.

Den kan også anvendes som højttaler til telefonopkald, og så kan den dele sin strøm og lade andre enheder op som en smart bonus.

Yderligere fremhæves det, at den er vandtæt og har et godt design. Dog synes Cnet.com, at prisen er lidt høj, at den ikke er helt så bærbar som flere af konkurrenterne, og at lyden har en tendens til let at blive forvrænget.

JBL Xtreme 2 – specifikationer:
🔴 Mærke: JBL
🔴 Type: Transportabel højttaler
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid per opladning: Op til 15 timer
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 AUX-indgang: Ja
🔴 USB-indgang: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Bredde: 28,3 centimeter
🔴 Dybde: 12,2 centimeter
🔴 Vægt: 2,1 kilo 

Fordele ved JBL Xtreme 2:
Helt vandtæt
Kan anvendes til både rejse, fest og på stranden
Godt batteri
Dynamisk lyd
Transportabelt design

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Xtreme 2. Videoen er produceret af JBL:


JBL Flip 5

Anbefalet af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.com 
5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Whathifi.com 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Techradar.com 
63 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

.
JBL Flip 5.

Forhandler Pris

Annoncer

949,00 Læs mere

.
JBL Flip 5 er blevet testet af 5 forskellige ekspertkilder, der tæller erhvervsmagasinet Forbes.com, teknologimagasinerne Whathifi.com, Pcmag.com og Techradar.com samt testmagasinet Which.co.uk.

Eksperterne har analyseret og vurderet modellen ud fra fastsatte parametre såsom kvalitet af lyd, lydniveau, brugervenlighed, design, kommunikation og batteri, og alle er meget begejstrede.

Klassisk JBL i mini-version

JBL Flip 5 vil være et godt valg for den trofaste JBL-fan, der ønsker en klassisk JBL-højttaler i rejseform. Her er tale om det sædvanlige aflange design, men det er mindre og let at tage med på turen.

Apparatet måler kun 7,4 centimeter (højde) x 6,9 centimeter (bredde) x 18,1 centimeter (dybde) og har en lav vægt på lidt over et halvt kilo.

Selve kroppen er robust og slidstærk, således at den kan tages med på selv krævende eventyr. Den er ideel til al udendørsaktivitet – eller måske som ekstrahøjttaler på badeværelset.

Modellen er nemlig helt vandtæt med en såkaldt IPX7-klassificering, hvilket betyder, at den faktisk kan sænkes ned i vand (til 1 meter) uden at tage skade. Derudover findes der et godt og genopladeligt batteri, der kan holde i op til 12 timer.

Man kommunikerer med produktet via Bluetooth, hvorefter den kan styres via en app på telefonen. I app’en kan man også forbinde den til andre JBL-enheder. Lydmæssigt er den udstyret med JBL Signature Sound, der giver en klar lyd, tung bas og god dynamik i tonerne.

Apparatet fås i mange forskellige farver.

God lyd, ifølge eksperterne

JBL Flip 5 er blevet testet af 5 hold eksperter, hvoraf erhvervsmagasinet Forbes.com er det ene. Her forklares det, at modellen leverer en rigtig god lyd i et lille design, og så er kroppen både robust og vandtæt.

Den er ideel både til rejsen eller diverse udendørs aktiviteter, men den vil også passe fint i køkkenet eller på badeværelset. Dog noterer eksperterne, at dette apparat ikke er kompatibelt med ældre JBL-enheder, hvilket vil være et stort minus for nogle forbrugere.

Pcmag.com er en anden ekspertkilde, der har testet JBL Flip 5. Herfra modtager den 4 ud af 5 stjerner, og der fremhæves flere aspekter:

For eksempel at man selv kan personalisere den, så den bliver tilpasset til personlige præferencer, og så er den simpelthen skabt til al udendørs aktivitet – uanset om det er vandreturen, ferien, eventyret, stranden eller havefesten.

Den leverer tillige kraftfuld lyd, og så er den helt vandtæt, påpeges det. Dog kan den ikke anvendes som højttaler for telefonen.

Simpel men velfungerende, ifølge eksperterne

Teknologimagasinet Techradar.com skriver i deres anmeldelse, at hvis man ønsker en transportabel højttaler, der bare kan spille og ikke så meget andet, så vil JBL Flip 5 være det perfekte valg.

Her er ikke så mange dikkedarer eller funktioner, men til gengæld leverer den fin lyd og er meget let at bruge. Den lader hurtigt op og er ideel til udendørsbrug, da designet er robust.

Testmagasinet Which.co.uk giver JBL Flip 5 en pæn score på 63 ud af 100 point, og generelt set præsterer den fint. Det forklares, at den ikke bjergtager eller leverer noget usædvanligt godt, men den er fin og pålidelig med alle de nødvendige komponenter.

Det noteres, at batteriet er ganske godt, at lydkvaliteten er hæderlig, og at den er let at bruge. Som en bonus er den vandtæt, hvilket gør den fordelagtig til alle slags udendørsaktiviteter.

JBL Flip 5 – specifikationer:
🔴 Mærke: JBL
🔴 Type: Transportabel højttaler
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid per opladning: Op til 12 timer
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Højde: 7,4 centimeter
🔴 Bredde: 6,9 centimeter
🔴 Dybde: 18,1 centimeter
🔴 Vægt: 0,54 kilo 

Fordele ved JBL Flip 5:
Klassisk JBL-højttaler i rejseformat
Lav vægt
Til rejsen, stranden eller festen
Helt vandtæt
Med JBL Signature Sound

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Flip 5. Videoen er produceret af JBL:


JBL Clip 3

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Cnet.com 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com 
3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
61 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

JBL Clip 3

Forhandler Pris

Annoncer

487,00 Læs mere

.
JBL Clip 3 har været testet hos 4 hold eksperter, der tæller teknologimagasinerne Cnet.com og Pcmag.com samt testmagasinerne Expertreviews.co.uk og Which.co.uk.

Her er modellen blevet vurderet ud fra parametre såsom lydkvalitet, lydstyrke, brugervenlighed, design og batteri, og alle 4 ekspertkilder er generelt godt tilfredse.

Let at tage med

JBL Clip 3 er en af markedets måske bedste løsninger, hvis man ønsker en lille transportabel højttaler til at tage med på ferien, eventyret, festivallen eller stranden. Her er tale om et unikt og rundt design med en ru overflade og en robust karabinhage, der passer perfekt til at hænge fast bag på tasken eller i bæltet. Karabinhagen gør, at sikkerheden er meget høj, og således undgår man både at tabe den, eller at den let bliver stjålet.

Lyden er stærk og dynamisk med en klar og velafbalanceret tone, og bassen er dyb og komplementerende. Der findes et genopladeligt batteri, der kan holde i op til 10 timer, og så kommunikerer man trådløst med andre enheder via Bluetooth. Der er også en tilhørende app. Varianten kommer med IPX7-certifikat, hvilket betyder, at den er helt vandtæt.

JBL Clip 3 kan fås i mange farver, som passer til personlige præferencer.

Højttaler i topkvalitet, ifølge eksperterne

JBL Clip 3 er blevet testet af flere forskellige hold eksperter. Blandt andet er teknologimagasinet Cnet.com meget imponerede og giver 4 ud af 5 stjerner.

Det forklares, at her er tale om en model af meget høj kvalitet, der yderligere har den bonus, at den er vandtæt. Den er perfekt til rejsen, nævnes det, og så er den blevet forbedret markant i forhold til forgængeren.

Her lægger eksperterne mest mærke til, at både lydkvalitet og batterilevetid er blevet opgraderet. Dertil føles den også mere robust end den forrige version, og så leverer den virkelig god lyd, når man tager den lille størrelse med i betragtning. Som en smart detalje kan man klikke højttaleren fast til for eksempel tasken, så den kan hænge frit. Det noteres på den negative side, at modellen er lidt større og tungere end forgængeren.

JBL Clip 3 er tillige blevet testet af teknologimagasinet Pcmag.com, der giver 4 ud af 5 stjerner. Denne gode score gives, idet eksperterne er meget glade for det kompakte design, der gør produktet ideelt til musik på rejsen.

Den roses også for at give en god lyd, størrelsen taget i betragtning, og som en bonus er den helt vandtæt. Dog savnes en bedre bas og mere tilbehør.

Forbedret batteri, ifølge eksperterne

JBL Clip 3 er også blevet testet af testmagasinerne Expertreviews.co.uk og Which.co.uk, der dog er lidt mere karrige med rosen end Cnet.com og Pcmag.com.

Expertreviews.co.uk giver 3 ud af 5 stjerner og forklarer, at denne ikke føles helt lige så god som forgængeren – dog har den et forbedret batteri, er vandtæt og har et flottere design.

Which.co.uk giver 61 ud af 100 point og hæfter sig på den negative side ved, at dens medfølgende karabinhage ikke kan fjernes, og så er lydkvaliteten ikke den bedste på markedet.

Dog er den udmærket til at tage med på rejsen, og den er let at transportere. Yderligere er den vandtæt, leverer en god batterilevetid, og så udgør karabinhagen en god sikkerhed.

JBL Clip 3 – specifikationer:
🔴 Mærke: JBL
🔴 Type: Transportabel højttaler
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid per opladning: Op til 10 timer
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 USB-indgang: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Højde: 13,7 centimeter
🔴 Bredde: 9,7 centimeter
🔴 Dybde: 4,6 centimeter
🔴 Vægt: 0,2 kilo 

Fordele ved JBL Clip 3:
Lille og rundt design
Lav vægt
Med stærk karabinhage
IPX7-certificeret
Til både rejsen, eventyret, campingturen, stranden eller festivallen

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Clip 3. Videoen er produceret af JBL:


JBL Charge 4

4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com

JBL Charge 4

Forhandler Pris

Annoncer

1.297,00 Læs mere

.
JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com. Højtaleren er populær hos eksperterne, der alle har givet den en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at den kommer med en kraftfuld lyd samt med et holdbart batteri. Eksperterne er dog mindre vilde med, at JBL Charge 4 tager en smule lang tid at oplade.

Eksperterne: Kraftfuld Bluetooth højtaler med smarte funktioner

Ifølge de fire ekspertkilder er JBL Charge 4 et godt køb, hvis man har brug for en bærbar Bluetooth højtaler. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at højtaleren er en ’fantastisk trådløs højtaler med en god bas’.

De skriver ydermere, at højtaleren kan ’holde for evigt’ og endda kan bruges til at oplade ens telefon. Tomsguide.com forklarer, at JBL Charge 4 er forsynet med et hav af smarte funktioner, hvorfor det er en højtaler, man kan bruge til lidt af hvert.

PCmag.com er enige i, at JBL Charge 4 er forsynet med en god lyd og bas, hvilket de mener, er den største fordel ved modellen. De skriver ydermere, at den spiller ret højt i forhold til dens kompakte størrelse, hvilket eksperterne fra Which.co.uk også bemærker.

Ingen af eksperterne nævner mange minusser ved JBL Charge 4. De nævner dog, at den ikke er forsynet med en 360 graders lyd, samt at lyden ikke altid er helt optimal, hvis man spiller meget højt.

Vandtæt højtaler med lang afspilningstid og basradiator

Med JBL Charge 4 får man en Bluetooth højtaler med et indbygget og genopladeligt Li-ion-batteri. Batteriet understøtter op til 20 timers afspilningstid, hvorfor man kan bruge den i lang tid, før højtaleren igen skal oplades. Den kan oplades via en USB-port.

Derudover er JBL Charge 4 en vandtæt model, så man kan have den med på stranden eller andre steder med vand. Man skal derfor ikke være bekymret for, om højtaleren kan tåle at falde i vandet, hvis uheldet sker.

Højtaleren kommer ydermere med en JBL-basradiator, hvilket gør bassen mere fremtrædende. De dobbelte passive enheder sikrer en kraftfuld JBL-lyd, så højtaleren spiller både tydeligt og klart.

Holdbar højtaler med indbygget strømbank

JBL Charge 4 er en holdbar model i et slidstærkt design, hvorfor den kan holde til lidt af hvert. Ved køb af højtaleren kan man desuden vælge imellem flere farver, så man kan købe den farve, man bedst kan lide.

Der er ydermere mulighed for at oplade andre enheder som for eksempel ens smartphone med JBL Charge 4. Den er forsynet med en USB-port, så man altid kan oplade andre enheder på farten.

Sidst men ikke mindst er JBL Charge 4 forsynet med JBL Connect+. Her har man mulighed for at forbinde mere end 100 højtalere, der understøtter JBL Connect+.

Fordele ved JBL Charge 4:
Vandtæt højtaler
Med JBL-basradiator
Indbygget strømbank
20 timers afspilningstid
Slidstærkt design
Med JBL Connect+


JBL Boombox

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com
3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

JBL Boombox

Forhandler Pris

Annoncer

.
JBL Boombox er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, der alle er begejstrede for modellen. Derfor har de givet den en god anmeldelse, hvor de blandt andet lægger vægt på, at højtaleren er vandtæt samt leverer en kraftfuld lyd med en fremragende bas.

Selvom eksperterne generelt er vilde med JBL Boombox forklarer de stadig, at den er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Bluetooth højtaler, der kan skabe en fest i dagevis

Alle ekspertkilder er begejstrede for JBL Boombox, da de mener, at den leverer en kraftfuld og solid lyd, der passer til enhver anledning.

Eksperterne fra Digitaltrends.com skriver, at højtaleren kan ’skabe en fest i dagevis’, da den er forsynet med en ’bombastisk bas samt en god udendørs performance’. Dette er PCmag.com enige i, da de mener, at lyden er ’fremragende’ og ’exceptionel’.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk og Techradar.com nævner ydermere, at JBL Boombox kan spille ’meget højt’ samt kommer med en batterilevetid på 24 timer. De mener, at dette er en fordel, da man herved ikke skal oplade den hele tiden.

Udover prisen hæfter eksperterne sig også ved, at højtaleren er stor og tung. De mener derfor ikke, at den er helt nem at bære rundt på, hvilket man skal have in mente ved køb af modellen.

Højtaler med solid lyd og 24 timers batterilevetid

Med JBL Boombox får man en højtaler med et indbygget Li-ion-batteri, der giver op til 24 timers afspilningstid. Højtalerens lyd er solid og klar, selv når man spiller i de mere høje toner.

På bagsiden af modellen kan der findes en stikkontakt, to USB-porte samt en ekstraindgang. Man har derfor mulighed for at oplade andre enheder på farten, hvis man har brug for det.

Der er desuden tilknyttet en app til højtaleren, der kan anvendes af både iOS og Android. Her har man mulighed for at justere lyden samt parre modellen med andre kompatible enheder.

Vandtæt model med indbygget mikrofon

JBL Boombox er forsynet med en IPX7-rating. Det vil sige, at den er vandtæt, og at der er mulighed for at putte den ned i vand i op til 1 meter uden, at den bliver beskadiget. Man kan derfor benytte sig af JBL Boombox på stranden eller i nærheden af en pool.

Derudover kommer højtaleren med en indbygget mikrofon, der kan optage lyd samt meget mere. Dette er en fordel, hvis man ønsker en højtaler med en mikrofon, der kan anvendes til lidt af hvert.

Fordele ved JBL Boombox:
Vandtæt højtaler
Batterilevetid på op til 24 timer
Solid lyd
Kan oplade to enheder på samme tid
Er velegnet til udendørs brug
Med indbygget mikrofon


JBL Playlist – fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke

4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

JBL Playlist

Forhandler Pris

Annoncer

.
JBL Playlist er den eneste højttaler i testen her, der ikke er bærbar. Det råder den dog bod på ved at levere fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke. Samtidig giver den – som den eneste af højttalerne – mulighed for Google Chromecast over dit Wifi-netværk, hvilket både giver bedre forbindelse og bedre lydkvalitet.

Lyd

Playlist er udstyret med 2×15 W forstærkere og leverer lyd helt ned til 60 Hz. Det betyder, at den har en rigtig god basgengivelse. Trustedreviews.com roser den for en varm lyd med tydelige detaljer. Balancen mellem bas og diskant er kontrolleret, så du får glæden af de dybe frekvenser, uden det går ud over klarheden i de højere frekvenser.

Trustereviews.com påpeger desuden, at JBL Playlist kan spille overraskende højt og at den gør det helt uden forvrængning af lyden.

UdseendeJBL Playlist bagside

JBL Playlist måler lidt over 31 cm. i bredden og vejer lige i overkanten af 1 kg. Det gør den til en af de største Bluetooth højttalere på markedet.

Designet er enkelt, og bortset fra tilkoblingsmuligheder bagpå og nogle få knapper på toppen, er det kun det obligatoriske JBL-logo, der forstyrrer den rene overflade på højttaleren.

Knapperne på toppen af Playlist giver mulighed for at tænde/slukke højttaleren, skrue op og ned for lydstyrken, afspille musik, samt forbinde højttaleren til din telefon eller tablet via Bluetooth. JBL Playlist fås i tre farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stue: Sort, blå eller hvid.

Strømforsyning

JBL Playlist er en højttaler til indendørs brug. Så den har ikke batteri, som de andre højttalermodeller, vi har været igennem. I stedet har den en fast strømforsyning, så du aldrig løber tør for strøm. Playlist bruger 30 W, når den er tændt og kun 2 W i dvaletilstand.

Forbindelsesmuligheder

JBL Playlist giver mulighed for tilslutning både ved hjælp af Bluetooth og gennem minijack-indgangen bagpå. Playlist understøtter desuden Google Chromecast, der muliggør streaming af musik over netværket til din højttaler. På den måde er du ikke begrænset til, at du skal være inden for 10 meter af højttaleren, som det er tilfældet med Bluetooth. Så længe du er på samme Wifi-netværk som JBL Playlist, er der ingen problemer.

Chromecast giver samtidigt den fordel, at lyden der streames over netværket er af højere kvalitet end via Bluetooth. Chromecast understøtter helt op til 24 bit/96 KHz.

Fordele ved JBL Playlist:
God trådløs lyd med Chromecast
Varm lyd med gode detaljer
Spiller højt uden at forvrænge
Enkelt design
God basgengivelse
Stream direkte fra Spotify, Google Play Music m.fl. via Chromecast


JBL Pulse 3

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
3 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com
Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk

JBL Pulse 3

i samarbejde med PriceRunner

Både PCmag.com, Techradar.com, Techhive.com og Which.co.uk har testet og anmeldt JBL Pulse 3. Eksperterne er begejstrede for højtaleren, som de alle har givet en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra PCmag.com og Techradar.com især er vilde med højtalerens solide og balancerede lyd, er Techhive.com og Which.co.uk begejstrede for dens robuste design.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved JBL Pulse 3. De nævner dog, at der er mulighed for at købe højtalere med en endnu bedre lyd til en billigere pris.

Eksperterne: Solid lyd og fantastisk lysshow

De fire ekspertkilder finder mange fordele ved JBL Pulse 3. Techhive.com forklarer, at ’man skal købe dette produkt for dens lysshow eller for en sjov tid i poolen’. Til gengæld mener de ikke, at man skal ’bruge sine penge, hvis man er på udkig efter kvalitetslyd’.

Dette er eksperterne fra PCmag.com enige i, men mener stadig, at højtaleren kommer med en ’solid lyd’, både når den er høj og lav – også selvom man kan købe modeller med en bedre lyd til den samme pris.

Eksperterne fra Techradar.com og Which.co.uk har også testet JBL Pulse 3 og skriver, at højtaleren er forsynet med en indbygget mikrofon samt 360 graders lyd, hvilket de er imponerede over.

Højtaler med lyd i 360 grader og 12 timers afspilningstid

JBL Pulse 3 er forsynet med trådløs Bluetooth-streaming. Det vil sige, at når man trådløs forbinder to mobiltelefoner eller andre enheder, er der mulighed for at skifte til at afspille musik med lyd i 360 grader.

Der er ydermere et fleksibelt 360 graders lysshow, der giver et ekstra element til højtaleren. Lysshowet kan tilpasses og justeres med JBL Connect appen, som man kan downloade direkte på ens mobiltelefon.

På grund af det indbyggede og genopladelige Li-ion-batteri kan man spille musik i op til 12 timer. Der er også mulighed for at gøre brug af den indbyggede højtalertelefon, hvor man kan modtage opkald med blot et enkelt tryk på en knap.

Vandtæt højtaler med integration af stemmeassistent

Med JBL Pulse 3 får man en vandtæt højtaler, hvorfor man ikke behøver at bekymre sig, hvis den falder i vandet, eller hvis man spilder vand på den.

Derudover er der mulighed for at få adgang til Google Now eller Siri direkte fra højtaleren med tryk på en knap, da den tillader integration af en stemmeassistent.

Med JBL Connect+ er der ligeledes mulighed for at forbinde mere end 100 højtalere, hvis man ønsker at få gang i en fest eller lignende.

Fordele ved JBL Pulse 3:
Integration af stemmeassistent
12 timers afspilningstid
Med 360 graders lyd og lys
Med JBL Connect+
Kan styre lysshowet med JBL Connect appen
Vandtæt højtaler

 


JBL Flip 4 – bærbar vellyd i kompakt design

5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden
Anbefalet hos Chip.de
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Anbefalet hos Business Insider

JBL Flip 4

JBL Flip-serien har efterhånden nogle år på bagen. Alligevel formår JBL at forbedre højttaleren væsentligt, hver gang der kommer en ny version og generation 4 er ikke nogen undtagelse. Den er blevet en anelse større, men til gengæld spiller den bedre og i længere tid, og så er den blevet endnu mere holdbar.

Lyd

Den lidt større krop gør en del for lyden. JBL har fået plads til 2×8 W forstærker i Flip 4. Det er en fordobling af effekten. Samtidig har de givet højttalerenhederne et re-design, der gør, at Flip 4 nu spiller helt ned til 70 Hz mod 85 Hz på Flip 3. Så får du en bedre basfornemmelse på numre med tung bas og stortromme.

Lyden er klart bedre end forgængeren, vurderer mobilsiden.dk. Ikke mindst, er der kommet bedre styr på mellemtone og diskant, så højttaleren lyder mere åben.

JBL Flip 4 bagsideUdseende

Flip 4 ligner stort set forgængeren flip 3. Det er samme design, der ligger til grund for højttaleren og den fås stadig i en række forskellige farver. Farvevalget står mellem: Sort, blå, grå, orange, turkis og hvid. Den er dog lige blevet en anelse større – omkring en halv centimeter – end forgængeren. Desuden vejer den ca. 50 gram mere.

Vægtforøgelsen skyldes, at Flip 4 nu er helt vandtæt og kan sænkes ned på 1 meters dybde i op til en halv time uden at tage skade. Flip 3 var kun stænktæt. Det betyder, at Flip 4 er endnu mere anvendelig som bærbar højttaler og det er svært at forestille sig et sted, den ikke kan tages med.

Overfladen er stadig delvist gummi og delvist tekstil, der gør den mere eksklusiv at se og mærke på. Men der er lavet et par yderligere forbedringer i forhold til forgængeren: På Flip 4 er der lavet en lille fordybning på bagsiden, hvilket betyder, at når højttaleren ligger ned, har den ikke tendens til at rulle, som Flip 3 havde.

Dernæst har basudgangen i begge ender fået lidt bedre beskyttelse mod stød. På Flip 3 var den lidt mere udsat, hvis højttaleren lå sammen med spidse genstande i tasken.

Mobilsiden.dk bemærker, at knapperne på Flip 4 er blevet lidt nemmere at skelne fra hinanden, og at de har et bedre klik end tidligere, når man trykker på dem. Samtidig er den lille vandtætte klap, der dækker for minijack-stikket og USB-stikket blevet noget nemmere at åbne.

Batteri

Batteritiden er også en af de ting, der er blevet bedre. Selvom kapaciteten på 3.000 mAh er den samme som Flip 3, formår Flip 4 at udnytte den bedre. Dermed får du hele 12 timers spilletid på almindeligt lydniveau.

Forbindelsesmuligheder

Forbindelsesmulighederne er der ikke ændret på. Den forbindes stadig ved hjælp af enten minijack eller trådløst via Bluetooth. Som på de tidligere modeller, understøtter Flip 4 ikke NFC for hurtigere parring med telefonen. Det foregår i stedet via telefonens egen Bluetooth-menu.

Til gengæld får du JBLs Connect-app, der gør det nemt at parre din Flip 4 med en anden Flip 4 og lave ægte stereolyd på to højttalere. App’en er simpel og nem at bruge. Dog bemærker mobilsiden.dk, at den mangler mulighed for at justere bas og diskant.

Andet

Prisen har fået et ryk opad siden forgængeren og Flip 4 er omkring 20% dyrere end Flip 3. Men til gengæld får du så en bærbar højttaler med en endnu bedre lyd, som du kan have med endnu flere steder end tidligere.

Ligesom JBLs andre modeller har Flip 4 indbygget mikrofon med støjreduktion og ekkofjernelse, så du kan bruge den som håndfrit telefonsæt.

Fordele ved JBL Flip 4:
Kompakt kabinet
Lang batteritid: 12 timer
Batteriindikator
Bærerem
Overraskende stor og god lyd
Kraftig udformning, der beskytter mod slag
Vandtæt ned til 1 meter


Historien om JBLJBL

Den amerikanske højttalerproducent JBL er grundlagt i 1946 af amerikaneren James Bullough Lansing. Brandnavnet er Lansings initialer JBL. Virksomheden har siden starten produceret højttalere både til privat og professionel brug.

Grundlæggeren – der døde i 1949 – ansås for at være en dygtig innovator, men en dårlig forretningsmand. Derfor var JBL heller ikke en god forretning frem til 1949. Efter Lansings død overtog Bill Thomas styringen. Han var tidligere vicedirektør i virksomheden. Under hans ledelse voksede virksomheden støt.

JBLs højttalere har høstet store roser gennem årene og er elsket af mange. Ikke mindst musikindustrien. Igennem mere end fem årtier har JBL højttalere været standarden for højttalere i lydstudier over hele verden. Blandt andet hos de legendariske pladeselskaber Capitol Records i Hollywood og EMI, der står bag kunstnere som The Beatles, The Beach Boys, Pink Floyd, Duran Duran, Frank Sinatra, Cliff Richard, The Shadows, Katy Perry og en lang række andre.

JBL er også vidt udbredt i forbrugerprodukter. Eksempelvis har virksomheden leveret højttalere til bilfabrikanter som Ford, Toyota, Smart og Ferrari.

I dag ejes JBL af Harman, der også ejer flere andre brands, som beskæftiger sig med lyd og underholdning. Harman ejer blandt andet mikrofonproducenten AKG, Lexicon, der producerer professionelt udstyr til musikbranchen, samt en række andre højttalerproducenter som Harman Kardon og Infinity.jbl-flip


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


JBL Charge 3 – stor lyd i vandtæt indpakning

Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
5,5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden.dk
✅ 9 ud af 10 stjerner hos Soundguys.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 5 ud af 5 stjerner hos whathifi.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos gadgetmac.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos techradar.com

JBL Charge 3

JBL Charge 3 er en bærbar Bluetooth højttaler, der leverer stor lyd i forhold til sin størrelse. Dens kraftige ydre beskytter den mod slag og gør den vandtæt. Højttaleren spiller højere og bedre end flere af sine dyrere konkurrenter.

Lyd

Gadgetmac.com konkluderer, at der ikke er nogen af konkurrenterne i mellemklassen, der kan slå Charge 3 på lydkvalitet. Den slår dyrere konkurrenter som eksempelvis UE Megaboom med flere meter. Lyden er kraftig og klar – ikke mindst med tanke på, at højttaleren er vandtæt.

Lydogbillede.dk roser den for at kunne spille endnu højere end forgængeren og selv ved fuld lydstyrke er der god lyd at hente. Techradar.com vurderer, at lyden udendørs er bedst inden for en afstand på 6-7 meter. Til gengæld har den ingen problemer med at spille selv større rum op indendørs.

Udseende

JBL Charge 3 fås i fem farver: Blå, sort, grå, rød og turkis. Overfladen er lavet delvist af gummi og delvist af tekstil, hvilket gør den robust og holdbar.

Højttaleren er en af de større bærbare højttalere og måler 213 x 87 x 88,5 mm., så den fylder lidt i tasken. Til gengæld får du en imponerende batteritid og vandtæthed ned til 1 meters dybde.

På den ene side er der knapper til betjening af enheden og til fjernbetjening af musikkilden. Du kan blandt andet forbinde til telefonen, forbinde til andre enheder, skrue op og ned, gå til næste sang, samt tænde og slukke for enheden. Charge 3 er udformet så den både kan stå op og ligge ned.

JBL charge 3 opladerBatteri

Batteritiden er kraftigt forbedret fra Charge 2 og 2+. Nu får du hele 20 timers batteritid at gøre godt med.

På forsiden af højttaleren er der tre LED-lys, der er viser, hvor meget der er tilbage på batteriet. Du finder også batteriniveauet i JBL Connect-appen, der kan hentes til din telefon.

Charge 3 bliver leveret med USB-oplader og -kabel til hurtig opladning. Den er desuden udstyret med USB-udtag, så du kan bruge den som powerbank til at oplade din telefon eller tablet. Udtaget er på 2 A, så der er rigeligt kraft til at oplade din tablet hurtigt.

Forbindelsesmuligheder

JBL Charge 3 kan forbindes via enten minijack eller Bluetooth. Det er også muligt, at forbinde den til andre Charge 3-enheder, så de eksempelvis kan bruges som et stereo-højttalersæt. Ligesom Flip 3 er det muligt at forbinde flere enheder til den samme højttaler. Så kan flere telefoner styre, hvad der skal afspilles på højttaleren.

Andet

Ligesom de andre enheder i familien kan Charge 3 også bruges som mikrofon og højttaler til telefonopkald. Prisen på JBL Charge 3 ligger i mellemklassen og et godt stykke under flere af de konkurrenter, den nemt slår på specifikationerne.

Fordele ved JBL Charge 3:
Vandtæt ned til 1 meter
Lang batteritid: 20 timer
Høj lydkvalitet
Batteriindikator
Kan bruges som powerbank til at oplade mobile enheder
Kraftig udformning, der beskytter mod slag


JBL Go 2

Anbefalet af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Whathifi.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Techradar.com 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com 
3,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Cnet.com 
59 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

JBL Go 2


JBL Go 2 er blevet testet af 6 forskellige hold eksperter, der inkluderer erhvervsmagasinet Forbes.com, teknologimagasinerne Whathifi.com, Techradar.com, Pcmag.com og Cnet.com samt testmagasinet Which.co.uk.

I disse tests har eksperterne set nærmere på fastlagte parametre, som den samlede bedømmelse er vurderet ud fra. Alle steder scorer modellen flotte karakterer.

Til rejsen, stranden eller festen

JBL Go 2 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en ekstra højttaler, som er let at transportere. Designet er lille, og vægten er meget lav på kun 200 gram, og faktisk er varianten så lille, at man kan tage den med i lommen, hvis man ønsker det. Man kan enten anvende modellen som en ekstra højttaler i køkkenet eller på badeværelset, men den er især ideel til rejsen, stranden eller måske til havefesten. Den er yderligere IPX7-certificeret, hvilket betyder, at den er helt vandtæt.

Der findes Bluetooth, så der kan kommunikeres med andre enheder såsom telefonen, samt en tilhørende app. Her kan man endda forbinde flere JBL-højttalere, hvis der ønskes mere lyd.

Dertil er der en telefon-højttaler-funktion, og batteriet leverer op til 5 timers anvendelighed per opladning. Lydmæssigt leveres der lyd med en solid bas og en klar tone, således at dynamikken bliver klar og velbalanceret.

Der er også 3,5 mm stereo input, hvis man ikke ønsker at anvende Bluetooth.

Robust og kompakt, ifølge eksperterne

JBL Go 2 er blevet testet af 6 hold eksperter, der stort set alle er meget imponerede. En af de meget tilfredse kilder er teknologimagasinet Techradar.com, der giver 4 ud af 5 stjerner.

De roser modellen for at komme i et let og transportabelt design, der tillige har en meget høj robusthed. Dermed sker der ikke noget, hvis den bliver behandlet lidt hårdhændet.

Yderligere er den vandtæt og kan spille overraskende højt, men det lille design forringer dog lydkvaliteten en smule. Dertil noterer eksperterne, at batteriet ikke har den længste levetid, og så mangler der lidt bas.

Pcmag.com giver 4 ud af 5 stjerner og fremhæver især, at det er imponerende, hvad denne lille variant kan præstere, når den ikke er større. Prisen er overkommelig, tilføjes det, og så leverer den en god lyd til pengene.

Som en bonus er den vandtæt, så man kan godt tage den med på stranden eller ud på eventyr. Pcmag.com savner dog mere tilbehør samt en bedre bas.

Let at transportere, ifølge eksperterne

Cnet.com hører til de ekspertkilder, der med en bedømmelse på 3,5 ud af 5 stjerner både har hæftet sig ved positive og negative aspekter.

På plussiden nævnes det, at JBL Go 2 er let at transportere og tage med, og det gør den fordelagtig til rejsen eller vandreturen.

Designet er utrolig kompakt og lille, og man kan stort set have den med i lommen. Lyden er god – størrelsen taget i betragtning – nævnes det, og så er den vandtæt. På den negative side kommenteres det, at der findes andre JBL-højttalere med et bedre batteri, og så kunne bassen have været bedre.

Testmagasinet Which.co.uk giver 59 ud af 100 point og har dermed både positiv og negativ kritik. På minussiden forklarer eksperterne, at apparatets bygningskvalitet føles en smule billig, og lydkvalteten er ikke den bedste. Men der findes også nedslagspunkter, der vejer det negative op, og her fokuseres især på den lille og kompakte størrelse i letvægtsformat, og at den er vandtæt. Which.co.uk roser den dertil for at komme til en overkommelig pris og have et hæderligt batteri.

JBL Go 2 – specifikationer:
🔴 Mærke: JBL
🔴 Type: Transportabel højttaler
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid per opladning: Op til 5 timer
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 3,5 mm input: Ja
🔴 USB-indgang: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Højde: 7,12 centimeter
🔴 Bredde: 3,16 centimeter
🔴 Dybde: 8,6 centimeter
🔴 Vægt: 0,2 kilo 

Fordele ved JBL Go 2:
Meget lille design
Lav vægt
Let at transportere
Bluetooth eller 3,5 mm input
Vandtæt

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Go 2. Videoen er produceret af JBL:

 


JBL højttaler test – Disse kilder har vi gennemgået

testkilderAlle anbefalingerne i denne artikel er baseret på en lang række tests foretaget af uvildige eksperter fra forbrugerråd, magasiner og onlinetjenester. Vi har samlet et overblik over indholdet til dig i denne artikel. Ønsker du at dykke endnu dybere ned i detaljerne, kan du finde kilderne herunder sammen med links til til hver enkelt test.

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk er en dansk hjemmeside, der dækker alt om udviklingen i telebranchen, telefoner og telefontilbehør. De bringer nyheder, analyserer telepriser og telefonabonnementer samt tester og anmelder produkter. De har testet flere af højttalerne, vi har med her, og du kan læse detaljeret om deres tests af produkterne her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, og JBL Flip 4.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er et HiFi-magasin og en tilhørende hjemmeside, der beskæftiger sig udelukkende med HiFi-produkter. De har siden 1976 lavet anmeldelser af produkter og guides til køb og brug af HiFi-udstyr. De afholder desuden en årlig prisoverrækkelse i London, hvor de blandt andet kårer Årets Produkt og Årets Bedste Køb. Læs mere om deres tests af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, JBL Flip 4, JBL Xtreme og JBL Playlist.

Se også testene af JBL Xtreme 2, JBL Flip 5 og JBL Go 2.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er en del af den amerikanske medievirksomhed CBS Interactive, der når mere end 300 millioner brugere om måneden. Cnet.com leverer nyheder om forbrugerelektronik og artikler om, hvordan den kan være med til at berige forbrugernes liv. De tester produkter inden for alle områder af forbrugerelektronik og rådgiver om, hvad der er godt og skidt. Læs mere i de tests vi har medtaget i artiklen her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2.

Læs også testene af JBL Xtreme 2, JBL Go 2 og JBL Clip 3.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk er en forbrugerorganisation, der varetager forbrugerinteresser for mere end 70.000 medlemmer. De tester en lang række forbrugerprodukter og giv gode råd om køb af disse. Du kan læse Forbrugerrådet Tænks test af JBL Flip 3 her. Vær opmærksom på, at taenk.dk kræver betalt medlemskab, for at du kan læse med.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et online magasin, der skriver om nye produkter inden for teknologi, samt udfører tests af og anmelder produkter inden for samme kategori. Du kan nærlæse tomsguide.com’s anmeldelser af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2. Tomsguide.com har også testet og anmeldt højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk henvender sig til mænd over 25 år med stor interesse inden for teknologi, musik, film og TV. De udfører mere end 500 tests af produkter om året og skriver desuden nyheder om hjemmeelektronik, film og TV. Deres artikler og anmeldelser er tilgængelige online og derudover udkommer et blad hver måned. Du kan læse de anvendte anmeldelser af højttalerne fra lydogbillede.dk her: JBL Charge 3 og JBL Xtreme.

Soundguys.com 🇺🇸
Soundguys.com er et uafhængigt onlinemagasin, der hver måned når ud til mere end 30 millioner brugere over hele verden med interesse for forbrugerlyd. De leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelser af JBL Charge 3 og JBL Xtreme. Soundguys.com har ligeledes testet og anmeldt JBL Link 20, som de har givet 7,8 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.

M3.se 🇸🇪
M3.se er Sveriges største gadgetside. De når hver uge ud til 550.000 besøgende og står blandt andet for magasiner som PC för Alla, Macworld, Smartworld og Techtoys. Læs deres anmeldelse af JBL Charge 3 og JBL Clip 2 her.

Gadgetmac.com 🇺🇸 
Gadgetmac.com er et onlinemagasin for teknologientusiaster, der leverer nyheder og artikler om teknologiprodukter, samt tests og anmeldelser. Du kan læse deres fulde anmeldelse af JBL Charge 3 her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er det største engelske websted for teknologinyheder og -anmeldelser. Læs deres anmeldelser af JBL Charge 3, JBL Xtreme og JBL Playlist her. Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt de fire højtalere JBL Pulse 3, JBL Boombox, JBL Link 20 og JBL Charge 4. Læs de fire anmeldelser her, her, her og her.

Techradar.com har også anmeldt JBL Flip 5 og JBL Go 2. Læs testen i fuld længde her og her.

Chip.de 🇩🇪
Chip.de er Tysklands største websted med nyheder, anmeldelser og rådgivning omkring computere, mobiltelefoner og hjemmeunderholdning. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her.

Businessinsider.com 🇺🇸
Businessinsider.com bringer nyheder og analyser inden for forretningsliv og teknologi. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her. Businessinsider.com har ligeledes testet og anmeldt JBL Link 20, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Pcmag.com er et amerikansk onlinemagasin med nyheder og produktanmeldelser inden for teknologi. Magasinet har afdelinger flere steder i verden. Læs deres anmeldelser af JBL Xtreme og JBL Clip 2 her. PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt de tre højtalere JBL Charge 4, JBL Pulse 3 og JBL Boombox.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Charge 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Pulse 3, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Boombox, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Xtreme 2, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Flip 5, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Go 2, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Clip 3, kan du klikke ind her.

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er Danmarks største side inden for hjemmeelektronik med relation til lyd og billede og de bringer hver måned artikler, nyheder og anmeldelser til over 250.000 brugere. Du kan læse deres test af JBL Clip 2 her.

Test.no 🇳🇴
Test.no er et norsk testmagasin, der udfører test og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter og giver dem en karakter mellem 0 og 100. Læs deres vurdering af JBL Clip 2 her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det engelske onlinemagasin trustedreviews.com skriver om alt inden for forbrugerelektronik. Herunder mobil, computere, TV og audio, kameraer med mere. Læs deres anmeldelse af JBL Playlist her.

Trustedreviews.com har også testet JBL Xtreme 2. Læs deres anmeldelse her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com leverer artikler, nyheder, guides og tests indenfor teknologiens verden. Her har Digitaltrends.com haft JBL Boombox til test, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen af højtaleren på Digitaltrends.com hjemmeside her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk tester forskellige produkter, hvorefter de videregiver resultaterne af deres tests til forbrugerne. Her har de testet og anmeldt højtalerne JBL Boombox og JBL Link 20. Læs hele testen af JBL Boombox her og testen af JBL Link 20 her.

Læs også testen af JBL Xtreme 2 her og JBL Clip 3 her.

Techhive.com 🇺🇸 
Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt nyheder indenfor home-teknologi. Her har eksperterne fra Techhive.com anmeldt og testet JBL Pulse 3, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techhive.com har også testet JBL Xtreme 2. Læs hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et britisk testmagasin, der har en vision om at være en hjælpende hånd for forbrugerne i dagligdagen til at vælge de rigtige produkter. Derfor tester Which.co.uk løbende forbrugerprodukter såsom højtalere. Her har de testet de to højtalere JBL Charge 4 og JBL Pulse 3.

Ønsker du at læse mere om anmeldelserne af de to højtalere, kan du klikke ind her på dette link eller dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes resultater kræver et abonnement.

Ønsker du at læse mere om anmeldelsen af JBL Flip 5, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om anmeldelsen af JBL Go 2, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om anmeldelsen af JBL Clip 3, kan du klikke på dette link.

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com er et af de mest traditionsrige amerikanske erhvervsmagasiner og blev grundlagt i 1917. Forbes.com er måske mest kendt for sine lister, der årligt kårer forskellige personer/virksomheder inden for specifikke kategorier – for eksempel den årlige liste over verdens rigeste mennesker. Magasinet har yderligere fokus på både erhverv, finans, lederskab, livsstil og teknologi, og i forbindelse med sidstnævnte er 2 forskellige JBL højttalere blevet testet:

Læs mere om testen af JBL Flip 5 hos Forbes.com.

Læs mere om testen af JBL Go 2 hos Forbes.com.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette højttaler i denne artikel, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre test, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets bedst bedømte modeller med vores generelle bluetooth højtaler test. I denne test finder du en lang række af eksperternes favoritter, samt nyttig viden om emnet.

Er der et mærke, du ønsker at vide mere om, kan du her læse vores række af producent-specifikke tests. Se blandt andet vores JBL højttaler test, vores Marshall Stanmore højtaler test, vores JBL Charge 3 test, vores Google Home Mini test og vores Sonos Play 1 test, der alle indeholder testvindere og topscorere.

Ønsker du dig derimod et par nye høretelefoner, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette. Her kan du læse vores generelle høretelefon test, der indeholder en gennemgang af markedets bedste modeller.

Skal du specifikt bruge dine nye høretelefoner til at game med, kan du her læse vores store gaming headset test, der giver dig et overblik over markedets bedste bedømte modeller.

Læs også vores specifikke gamer headset tests, så som vores Sennheiser Game Zero og Kingston HyperX Cloud 2 tests, der begge er testvindende modeller.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

FAQ

Hvilken JBL højtaler er den bedste at købe?
Det er en smagssag, hvilken JBL højtaler du foretrækker, men nogle bud på nogle gode JBL højtaler er blandt andet modellerne JBL Xtreme 2, JBL Flip 5 og JBL Clip 3. Højtalerne har fået nogle gode anmeldelser i en række forskellige forbrugstests pga. af deres smarte og praktiske egenskaber.
Hvordan vælger jeg en JBL højtaler?
Når du skal vælge en JBL højtaler, bør du især kigge på brandets forskellige modeller af højtalere for at se hvilket design, der passer bedst til dine behov. JBL højtaler fås i en lang række forskellige designs og med forskellige egenskaber, så du kan finde en, som matcher dine behov.
Er en JBL højtaler pengene værd?
Ja, en JBL højtaler kan helt bestemt være pengene værd. JBL er et brand, som er kendt for at lave gode højtalere, som fås i mange forskellige smarte og praktiske designs. Derfor har du mulighed for at finde en højtaler, som passer til lige præcis dig og dine behov.
Hvor mange watt bruger en god højtaler?
Hvis du søger en god højtaler til hjemmebrug, så bør du gå efter en model, som bruger mellem 15 – 30 watt. Det antal af watt vil være nok til at sikre, at du får en god og kraftfuld højtaler, som er velegnet til dagligdagsbrug i hjemmet.