JBL højttaler test – Find de bedste JBL højttalere – Testvinder Guide

1

Engang var trådløse højttalere lig med høj pris og dårlig lydkvalitet, men med udviklingen de seneste år, kan du nu for alvor få gode trådløse højttalere til overkommelige priser.

JBL er blandt de producenter, der klarer sig allerbedst på markedet og derfor har vi lavet denne sammenligning af forskellige JBL højttalere. Den giver dig overblik over, hvilken JBL højttaler der passer bedst til dit behov og dit budget.

Denne JBL højttaler test indeholder:
🔸 Gennemgang af forskellige JBL højttalere på markedet
🔸 Historien bag JBL
🔸 Gennemgang af de tests, vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter. I stedet opsummerer vi resultaterne fra en række forskellige uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

JBL højttaler test – Her er de 9 bedste

I nedenstående sektion finder du de JBL højtalere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige højtalere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


JBL Charge 4

4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com

JBL Charge 4

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.049,00 Kr. 0,00 Kr. 1.049,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

 

JBL Charge 4 er en bærbar Bluetooth højttaler, der er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Techradar.com, PCmag.com, Which.co.uk og Tomsguide.com. Højtaleren er populær hos eksperterne, der alle har givet den en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at den kommer med en kraftfuld lyd samt med et holdbart batteri. Eksperterne er dog mindre vilde med, at JBL Charge 4 tager en smule lang tid at oplade.

Eksperterne: Kraftfuld Bluetooth højtaler med smarte funktioner

Ifølge de fire ekspertkilder er JBL Charge 4 et godt køb, hvis man har brug for en bærbar Bluetooth højtaler. Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at højtaleren er en ’fantastisk trådløs højtaler med en god bas’.

De skriver ydermere, at højtaleren kan ’holde for evigt’ og endda kan bruges til at oplade ens telefon. Tomsguide.com forklarer, at JBL Charge 4 er forsynet med et hav af smarte funktioner, hvorfor det er en højtaler, man kan bruge til lidt af hvert.

PCmag.com er enige i, at JBL Charge 4 er forsynet med en god lyd og bas, hvilket de mener, er den største fordel ved modellen. De skriver ydermere, at den spiller ret højt i forhold til dens kompakte størrelse, hvilket eksperterne fra Which.co.uk også bemærker.

Ingen af eksperterne nævner mange minusser ved JBL Charge 4. De nævner dog, at den ikke er forsynet med en 360 graders lyd, samt at lyden ikke altid er helt optimal, hvis man spiller meget højt.

Vandtæt højtaler med lang afspilningstid og basradiator

Med JBL Charge 4 får man en Bluetooth højtaler med et indbygget og genopladeligt Li-ion-batteri. Batteriet understøtter op til 20 timers afspilningstid, hvorfor man kan bruge den i lang tid, før højtaleren igen skal oplades. Den kan oplades via en USB-port.

Derudover er JBL Charge 4 en vandtæt model, så man kan have den med på stranden eller andre steder med vand. Man skal derfor ikke være bekymret for, om højtaleren kan tåle at falde i vandet, hvis uheldet sker.

Højtaleren kommer ydermere med en JBL-basradiator, hvilket gør bassen mere fremtrædende. De dobbelte passive enheder sikrer en kraftfuld JBL-lyd, så højtaleren spiller både tydeligt og klart.

Holdbar højtaler med indbygget strømbank

JBL Charge 4 er en holdbar model i et slidstærkt design, hvorfor den kan holde til lidt af hvert. Ved køb af højtaleren kan man desuden vælge imellem flere farver, så man kan købe den farve, man bedst kan lide.

Der er ydermere mulighed for at oplade andre enheder som for eksempel ens smartphone med JBL Charge 4. Den er forsynet med en USB-port, så man altid kan oplade andre enheder på farten.

Sidst men ikke mindst er JBL Charge 4 forsynet med JBL Connect+. Her har man mulighed for at forbinde mere end 100 højtalere, der understøtter JBL Connect+.

Fordele ved JBL Charge 4:
🔵 Vandtæt højtaler
🔵 Med JBL-basradiator
🔵 Indbygget strømbank
🔵 20 timers afspilningstid
🔵 Slidstærkt design
🔵 Med JBL Connect+


JBL Pulse 3

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
3 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com
Kåret til “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk

JBL Pulse 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.519,00 Kr. 0,00 Kr. 1.519,00 Kr. Læs mere
1.990,00 Kr. 0,00 Kr. 1.990,00 Kr. Læs mere

 

Både PCmag.com, Techradar.com, Techhive.com og Which.co.uk har testet og anmeldt JBL Pulse 3. Eksperterne er begejstrede for højtaleren, som de alle har givet en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra PCmag.com og Techradar.com især er vilde med højtalerens solide og balancerede lyd, er Techhive.com og Which.co.uk begejstrede for dens robuste design.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved JBL Pulse 3. De nævner dog, at der er mulighed for at købe højtalere med en endnu bedre lyd til en billigere pris.

Eksperterne: Solid lyd og fantastisk lysshow

De fire ekspertkilder finder mange fordele ved JBL Pulse 3. Techhive.com forklarer, at ’man skal købe dette produkt for dens lysshow eller for en sjov tid i poolen’. Til gengæld mener de ikke, at man skal ’bruge sine penge, hvis man er på udkig efter kvalitetslyd’.

Dette er eksperterne fra PCmag.com enige i, men mener stadig, at højtaleren kommer med en ’solid lyd’, både når den er høj og lav – også selvom man kan købe modeller med en bedre lyd til den samme pris.

Eksperterne fra Techradar.com og Which.co.uk har også testet JBL Pulse 3 og skriver, at højtaleren er forsynet med en indbygget mikrofon samt 360 graders lyd, hvilket de er imponerede over.

Højtaler med lyd i 360 grader og 12 timers afspilningstid

JBL Pulse 3 er forsynet med trådløs Bluetooth-streaming. Det vil sige, at når man trådløs forbinder to mobiltelefoner eller andre enheder, er der mulighed for at skifte til at afspille musik med lyd i 360 grader.

Der er ydermere et fleksibelt 360 graders lysshow, der giver et ekstra element til højtaleren. Lysshowet kan tilpasses og justeres med JBL Connect appen, som man kan downloade direkte på ens mobiltelefon.

På grund af det indbyggede og genopladelige Li-ion-batteri kan man spille musik i op til 12 timer. Der er også mulighed for at gøre brug af den indbyggede højtalertelefon, hvor man kan modtage opkald med blot et enkelt tryk på en knap.

Vandtæt højtaler med integration af stemmeassistent

Med JBL Pulse 3 får man en vandtæt højtaler, hvorfor man ikke behøver at bekymre sig, hvis den falder i vandet, eller hvis man spilder vand på den.

Derudover er der mulighed for at få adgang til Google Now eller Siri direkte fra højtaleren med tryk på en knap, da den tillader integration af en stemmeassistent.

Med JBL Connect+ er der ligeledes mulighed for at forbinde mere end 100 højtalere, hvis man ønsker at få gang i en fest eller lignende.

Fordele ved JBL Pulse 3:
🔵 Integration af stemmeassistent
🔵 12 timers afspilningstid
🔵 Med 360 graders lyd og lys
🔵 Med JBL Connect+
🔵 Kan styre lysshowet med JBL Connect appen
🔵 Vandtæt højtaler


JBL Boombox

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com
3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

JBL Boombox

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.490,00 Kr. 0,00 Kr. 3.490,00 Kr. Læs mere
3.990,00 Kr. 0,00 Kr. 3.990,00 Kr. Læs mere

 

JBL Boombox er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, der alle er begejstrede for modellen. Derfor har de givet den en god anmeldelse, hvor de blandt andet lægger vægt på, at højtaleren er vandtæt samt leverer en kraftfuld lyd med en fremragende bas.

Selvom eksperterne generelt er vilde med JBL Boombox forklarer de stadig, at den er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Bluetooth højtaler, der kan skabe en fest i dagevis

Alle ekspertkilder er begejstrede for JBL Boombox, da de mener, at den leverer en kraftfuld og solid lyd, der passer til enhver anledning.

Eksperterne fra Digitaltrends.com skriver, at højtaleren kan ’skabe en fest i dagevis’, da den er forsynet med en ’bombastisk bas samt en god udendørs performance’. Dette er PCmag.com enige i, da de mener, at lyden er ’fremragende’ og ’exceptionel’.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk og Techradar.com nævner ydermere, at JBL Boombox kan spille ’meget højt’ samt kommer med en batterilevetid på 24 timer. De mener, at dette er en fordel, da man herved ikke skal oplade den hele tiden.

Udover prisen hæfter eksperterne sig også ved, at højtaleren er stor og tung. De mener derfor ikke, at den er helt nem at bære rundt på, hvilket man skal have in mente ved køb af modellen.

Højtaler med solid lyd og 24 timers batterilevetid

Med JBL Boombox får man en højtaler med et indbygget Li-ion-batteri, der giver op til 24 timers afspilningstid. Højtalerens lyd er solid og klar, selv når man spiller i de mere høje toner.

På bagsiden af modellen kan der findes en stikkontakt, to USB-porte samt en ekstraindgang. Man har derfor mulighed for at oplade andre enheder på farten, hvis man har brug for det.

Der er desuden tilknyttet en app til højtaleren, der kan anvendes af både iOS og Android. Her har man mulighed for at justere lyden samt parre modellen med andre kompatible enheder.

Vandtæt model med indbygget mikrofon

JBL Boombox er forsynet med en IPX7-rating. Det vil sige, at den er vandtæt, og at der er mulighed for at putte den ned i vand i op til 1 meter uden, at den bliver beskadiget. Man kan derfor benytte sig af JBL Boombox på stranden eller i nærheden af en pool.

Derudover kommer højtaleren med en indbygget mikrofon, der kan optage lyd samt meget mere. Dette er en fordel, hvis man ønsker en højtaler med en mikrofon, der kan anvendes til lidt af hvert.

Fordele ved JBL Boombox:
🔵 Vandtæt højtaler
🔵 Batterilevetid på op til 24 timer
🔵 Solid lyd
🔵 Kan oplade to enheder på samme tid
🔵 Er velegnet til udendørs brug
🔵 Med indbygget mikrofon


JBL Charge 3 – stor lyd i vandtæt indpakning

Specielt anbefalet hos Lydogbillede.dk
5,5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden.dk
✅ 9 ud af 10 stjerner hos Soundguys.com
✅ 9 ud af 10 stjerner hos M3
✅ 5 ud af 5 stjerner hos whathifi.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos gadgetmac.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos techradar.com

JBL Charge 3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

JBL Charge 3 er en bærbar Bluetooth højttaler, der leverer stor lyd i forhold til sin størrelse. Dens kraftige ydre beskytter den mod slag og gør den vandtæt. Højttaleren spiller højere og bedre end flere af sine dyrere konkurrenter.

Lyd

Gadgetmac.com konkluderer, at der ikke er nogen af konkurrenterne i mellemklassen, der kan slå Charge 3 på lydkvalitet. Den slår dyrere konkurrenter som eksempelvis UE Megaboom med flere meter. Lyden er kraftig og klar – ikke mindst med tanke på, at højttaleren er vandtæt.

Lydogbillede.dk roser den for at kunne spille endnu højere end forgængeren og selv ved fuld lydstyrke er der god lyd at hente. Techradar.com vurderer, at lyden udendørs er bedst inden for en afstand på 6-7 meter. Til gengæld har den ingen problemer med at spille selv større rum op indendørs.

Udseende

JBL Charge 3 fås i fem farver: Blå, sort, grå, rød og turkis. Overfladen er lavet delvist af gummi og delvist af tekstil, hvilket gør den robust og holdbar.

Højttaleren er en af de større bærbare højttalere og måler 213 x 87 x 88,5 mm., så den fylder lidt i tasken. Til gengæld får du en imponerende batteritid og vandtæthed ned til 1 meters dybde.

På den ene side er der knapper til betjening af enheden og til fjernbetjening af musikkilden. Du kan blandt andet forbinde til telefonen, forbinde til andre enheder, skrue op og ned, gå til næste sang, samt tænde og slukke for enheden. Charge 3 er udformet så den både kan stå op og ligge ned.

JBL charge 3 opladerBatteri

Batteritiden er kraftigt forbedret fra Charge 2 og 2+. Nu får du hele 20 timers batteritid at gøre godt med.

På forsiden af højttaleren er der tre LED-lys, der er viser, hvor meget der er tilbage på batteriet. Du finder også batteriniveauet i JBL Connect-appen, der kan hentes til din telefon.

Charge 3 bliver leveret med USB-oplader og -kabel til hurtig opladning. Den er desuden udstyret med USB-udtag, så du kan bruge den som powerbank til at oplade din telefon eller tablet. Udtaget er på 2 A, så der er rigeligt kraft til at oplade din tablet hurtigt.

Forbindelsesmuligheder

JBL Charge 3 kan forbindes via enten minijack eller Bluetooth. Det er også muligt, at forbinde den til andre Charge 3-enheder, så de eksempelvis kan bruges som et stereo-højttalersæt. Ligesom Flip 3 er det muligt at forbinde flere enheder til den samme højttaler. Så kan flere telefoner styre, hvad der skal afspilles på højttaleren.

Andet

Ligesom de andre enheder i familien kan Charge 3 også bruges som mikrofon og højttaler til telefonopkald. Prisen på JBL Charge 3 ligger i mellemklassen og et godt stykke under flere af de konkurrenter, den nemt slår på specifikationerne.

Fordele ved JBL Charge 3:
🔵 Vandtæt ned til 1 meter
🔵 Lang batteritid: 20 timer
🔵 Høj lydkvalitet
🔵 Batteriindikator
🔵 Kan bruges som powerbank til at oplade mobile enheder
🔵 Kraftig udformning, der beskytter mod slag


JBL Flip 4 – bærbar vellyd i kompakt design

5 ud af 6 stjerner hos Mobilsiden
Anbefalet hos Chip.de
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ Anbefalet hos Business Insider

JBL Flip 4

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
772,00 Kr. 0,00 Kr. 772,00 Kr. Læs mere
909,00 Kr. 0,00 Kr. 909,00 Kr. Læs mere

 

JBL Flip-serien har efterhånden nogle år på bagen. Alligevel formår JBL at forbedre højttaleren væsentligt, hver gang der kommer en ny version og generation 4 er ikke nogen undtagelse. Den er blevet en anelse større, men til gengæld spiller den bedre og i længere tid, og så er den blevet endnu mere holdbar.

Lyd

Den lidt større krop gør en del for lyden. JBL har fået plads til 2×8 W forstærker i Flip 4. Det er en fordobling af effekten. Samtidig har de givet højttalerenhederne et re-design, der gør, at Flip 4 nu spiller helt ned til 70 Hz mod 85 Hz på Flip 3. Så får du en bedre basfornemmelse på numre med tung bas og stortromme.

Lyden er klart bedre end forgængeren, vurderer mobilsiden.dk. Ikke mindst, er der kommet bedre styr på mellemtone og diskant, så højttaleren lyder mere åben.

JBL Flip 4 bagsideUdseende

Flip 4 ligner stort set forgængeren flip 3. Det er samme design, der ligger til grund for højttaleren og den fås stadig i en række forskellige farver. Farvevalget står mellem: Sort, blå, grå, orange, turkis og hvid. Den er dog lige blevet en anelse større – omkring en halv centimeter – end forgængeren. Desuden vejer den ca. 50 gram mere.

Vægtforøgelsen skyldes, at Flip 4 nu er helt vandtæt og kan sænkes ned på 1 meters dybde i op til en halv time uden at tage skade. Flip 3 var kun stænktæt. Det betyder, at Flip 4 er endnu mere anvendelig som bærbar højttaler og det er svært at forestille sig et sted, den ikke kan tages med.

Overfladen er stadig delvist gummi og delvist tekstil, der gør den mere eksklusiv at se og mærke på. Men der er lavet et par yderligere forbedringer i forhold til forgængeren: På Flip 4 er der lavet en lille fordybning på bagsiden, hvilket betyder, at når højttaleren ligger ned, har den ikke tendens til at rulle, som Flip 3 havde.

Dernæst har basudgangen i begge ender fået lidt bedre beskyttelse mod stød. På Flip 3 var den lidt mere udsat, hvis højttaleren lå sammen med spidse genstande i tasken.

Mobilsiden.dk bemærker, at knapperne på Flip 4 er blevet lidt nemmere at skelne fra hinanden, og at de har et bedre klik end tidligere, når man trykker på dem. Samtidig er den lille vandtætte klap, der dækker for minijack-stikket og USB-stikket blevet noget nemmere at åbne.

Batteri

Batteritiden er også en af de ting, der er blevet bedre. Selvom kapaciteten på 3.000 mAh er den samme som Flip 3, formår Flip 4 at udnytte den bedre. Dermed får du hele 12 timers spilletid på almindeligt lydniveau.

Forbindelsesmuligheder

Forbindelsesmulighederne er der ikke ændret på. Den forbindes stadig ved hjælp af enten minijack eller trådløst via Bluetooth. Som på de tidligere modeller, understøtter Flip 4 ikke NFC for hurtigere parring med telefonen. Det foregår i stedet via telefonens egen Bluetooth-menu.

Til gengæld får du JBLs Connect-app, der gør det nemt at parre din Flip 4 med en anden Flip 4 og lave ægte stereolyd på to højttalere. App’en er simpel og nem at bruge. Dog bemærker mobilsiden.dk, at den mangler mulighed for at justere bas og diskant.

Andet

Prisen har fået et ryk opad siden forgængeren og Flip 4 er omkring 20% dyrere end Flip 3. Men til gengæld får du så en bærbar højttaler med en endnu bedre lyd, som du kan have med endnu flere steder end tidligere.

Ligesom JBLs andre modeller har Flip 4 indbygget mikrofon med støjreduktion og ekkofjernelse, så du kan bruge den som håndfrit telefonsæt.

Fordele ved JBL Flip 4:
🔵 Kompakt kabinet
🔵 Lang batteritid: 12 timer
🔵 Batteriindikator
🔵 Bærerem
🔵 Overraskende stor og god lyd
🔵 Kraftig udformning, der beskytter mod slag
🔵 Vandtæt ned til 1 meter


JBL Xtreme – ekstrem lyd til strandturen

4 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ 8,8 ud af 10 stjerner hos Soundguys.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

JBL Xtreme

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.150,00 Kr. 0,00 Kr. 1.150,00 Kr. Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

JBL Xtreme er det moderne svar på en ghettoblaster, du kan tage over skulderen og tage med på stranden eller på skovturen. Med sin størrelse og kraftige højttalere kan den sagtens spille op til fest udendørs.

Lyd

Lydogbillede.dk konkluderer, at i modsætning til, hvad man normalt forventer fra en bærbar Bluetooth højttaler, så får man rent faktisk masser af bas med JBL Xtreme. Højttaleren spiller helt ned til 70 Hz og de 2×20 W effekt leverer ikke mindre end 96 dB lydstyrke, hvilket er rigeligt at danse til. Specielt med den dybe bas.

Den stærke bund, betyder at mellemtoneområdet bliver en smule mudret, men til gengæld slår den sine konkurrenter på lydniveau og – ikke mindst – bas. Pcmag.com beretter, at det er en af de absolut mest kraftfulde bærbare Bluetooth højttalere, de nogensinde har testet. Og den leverer den kraftfulde lyd helt uden forvrængning.
JBL Xtreme knapper

Udseende

JBL Xtreme er en velvoksen, cylinderformet bærbar højttaler, der måler godt 28 cm. i længden og godt 12 cm. i bredden. Den vejer 2,1 kg. og kommer med en skulderrem, der gør den lidt nemmere at bære på turen til stranden.

Designet er enkelt og overfladen er lavet i en blanding af gummi og tekstil. Den fås i farverne sort, rød og blå og er stænktæt, så den kan holde til et ophold ved strand eller pool. Bare du ikke smider den i vandet. JBL lover også, at du sagtens kan skylle den ren for sand under vandhanen.

Knapperne til at betjene højttaleren med sidder øverst på enheden. Du får knapper til tænd/sluk, Bluetooth-parring af enheden og forbindelse til andre Xtreme-enheder, samt knapper til volumen og afspilning/pause.

På den nederste del af højttaleren finder du en LED-indikator, der viser hvor meget batteri, der er tilbage på enheden.

På undersiden er der en lynlås, der dækker for de forskellige tilslutningsstik.

Batteri

Batteriet i JBL Xtreme er på hele 10.000 mAh, hvilket giver højttaleren en spilletid på op til 15 timer. Desuden er Xtreme udstyret med 2 USB-porte, der kan bruges til opladning af din telefon eller tablet. Så løber du ikke tør for strøm på disse, når du streamer musik til højttaleren.

Forbindelsesmuligheder

JBL Xtreme giver mulighed for at forbinde både via Bluetooth og via minijack. Jack-stikket sidder bag lynlåsen på undersiden af højttaleren. Her sidder også de to USB-porte til opladning af andre enheden samt indgangstikket til opladning af selve højttaleren.

Xtreme kan desuden nemt forbindes til andre JBL Xtreme- eller Flip 3-enheder i nærheden ved at trykke på JBL Connect-knappen på højttaleren. Så kan du få endnu mere volumen på musikken.

Andet

Prisen ligger i den højeste klasse, men til gengæld er det svært at finde noget, du kan tage med dig, der kan spille lige så højt som JBL Xtreme. Ligesom de andre bærbare højttalere fra JBL har Xtreme også indbygget mikrofon, så du kan bruge den som håndfrit tilbehør til din telefon og føre en samtale derigennem.

Fordele ved JBL Xtreme:
🔵 God basgengivelse
🔵 En af de kraftigste bærbare højttalere på markedet
🔵 Ingen forvrængning, selv ved høj volumen
🔵 Batteritid: Op til 15 timer
🔵 Stænktæt
🔵 Behagelig bærerem
🔵 USB-oplader til opladning af andre enheder


JBL Clip 2 – lille bærbar højttaler med imponerende stor lyd

9 ud af 10 stjerner hos Tomsguide.com
4 ud af 5 stjerner hos M3
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Cnet.com
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Pcmag.com

JBL Clip 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
370,00 Kr. 0,00 Kr. 370,00 Kr. Læs mere

 

JBL Clip 2 er en kompakt, bærbar Bluetooth højttaler, der giver god og kraftig lyd i forhold til sin størrelse. Den er så lille, at den kan fastgøres til eksempelvis dit bælte eller din rygsæk, så du kan have musik med dig, hvor end du går.

Lyd

Du får ikke nogen fantastisk basgengivelse i Clip 2, men det er hvad man må forvente i så lille en højttaler. Til gengæld kan den spille højt, konkluderer pcmag.com, der også roser den 3 W kraftige højttaler for at levere en god solid lydkvalitet.

Pcmag.com udnævner JBL Clip 2 til “Editor’s Choice” og understreger, at selvom der findes små bærbare højttalere med bedre lyd end Clip 2, så slår Clip 2 alligevel de andre, når man tager prisen i betragtning. Også tomsguide.com roser lyden fra den lille højttaler for at være klar og behagelig i flere forskellige genrer.

UdseendeJBL Clip 2 bagside

Clip 2 er en rund højttaler på godt 9 cm. i diameter og godt 4 cm. i dybden, og så vejer den kun 187 gram. Den fås i farverne sort, blå, grå, orange og turkis og er IPX7-godkendt, hvilket betyder, at den uden problemer kan klare op til en halv time på 1 meter dybt vand.

Øverst på den runde højttaler er fastgjort en karabinhage, der gør det muligt at fastgøre højttaleren til dine bukser, din rygsæk, en gren, en stige eller noget helt femte.

Clip 2 er udført i gummi på den bagerste del af højttaleren og vandtæt tekstil på den forreste. Langs kanten af højttaleren sidder knapper til at betjene den med. Der er knapper til at tænde/slukke enheden, parre højttaleren med andre enheder, skrue op og ned, samt en knap til afspilning/pause, der også kan dobbelttrykkes på for at gå til næste sang.

Bag et lille gummilåg sidder micro-USB indgangen til opladning af enheden. Og bag på højttaleren sidder en lille minijack-ledning.

Batteri

Batteritiden på JBL Clip 2 er op til 8 timer. Den afhænger dog af, hvor højt du spiller på højttaleren. Jo højere, du spiller, des kortere tid kan du have musik med på farten. De 8 timer opnås ved moderat lydstyrke. Ved lav lydstyrke lykkedes det endda tomsguide.com at få JBL Clip 2 til at spille uafbrudt i 10 timer på én opladning.

Forbindelsesmuligheder

Du kan forbinde til Clip 2 enten ved hjælp af Bluetooth eller med det fastgjorte minijack-kabel på højttaleren. Clip 2 understøtter ikke NFC, så du skal ind i Bluetooth-menuen på din telefon eller tablet for at forbinde.

Med et tryk på JBL Connect-knappen på højttaleren kan du desuden parre flere Clip 2-enheder sammen og eksempelvis spille lyd gennem to højttalere.

Recordere.dk roser højttalerens rækkevidde. I testen kunne Clip 2 holde Bluetooth-forbindelsen op til 8-10 meter væk, i et helt andet rum. Udendørs fik de rækkevidden helt op på 15-16 meter.

Andet

JBL Clip 2 har indbygget mikrofon med støjreduktion og ekkofjernelse, så du kan også bruge den som håndfrit sæt til din telefon. Prisen ligger i den helt lave ende af feltet, så hvis du har brug for en fornuftig bærbar højttaler til billige penge, er Clip 2 det oplagte valg.

Fordele ved JBL Clip 2:
🔵 Batteritid: Op til 8 timer
🔵 Høj lydstyrke i forhold til den beskedne størrelse
🔵 Vandtæt ned til 1 meter
🔵 Karabinhage til nem fastgørelse
🔵 Meget kompakt størrelse
🔵 God Bluetooth-rækkevidde


JBL Playlist – fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke

4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

JBL Playlist

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

JBL Playlist er den eneste højttaler i testen her, der ikke er bærbar. Det råder den dog bod på ved at levere fantastisk lydkvalitet og imponerende lydstyrke. Samtidig giver den – som den eneste af højttalerne – mulighed for Google Chromecast over dit Wifi-netværk, hvilket både giver bedre forbindelse og bedre lydkvalitet.

Lyd

Playlist er udstyret med 2×15 W forstærkere og leverer lyd helt ned til 60 Hz. Det betyder, at den har en rigtig god basgengivelse. Trustedreviews.com roser den for en varm lyd med tydelige detaljer. Balancen mellem bas og diskant er kontrolleret, så du får glæden af de dybe frekvenser, uden det går ud over klarheden i de højere frekvenser.

Trustereviews.com påpeger desuden, at JBL Playlist kan spille overraskende højt og at den gør det helt uden forvrængning af lyden.

UdseendeJBL Playlist bagside

JBL Playlist måler lidt over 31 cm. i bredden og vejer lige i overkanten af 1 kg. Det gør den til en af de største Bluetooth højttalere på markedet.

Designet er enkelt, og bortset fra tilkoblingsmuligheder bagpå og nogle få knapper på toppen, er det kun det obligatoriske JBL-logo, der forstyrrer den rene overflade på højttaleren.

Knapperne på toppen af Playlist giver mulighed for at tænde/slukke højttaleren, skrue op og ned for lydstyrken, afspille musik, samt forbinde højttaleren til din telefon eller tablet via Bluetooth. JBL Playlist fås i tre farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stue: Sort, blå eller hvid.

Strømforsyning

JBL Playlist er en højttaler til indendørs brug. Så den har ikke batteri, som de andre højttalermodeller, vi har været igennem. I stedet har den en fast strømforsyning, så du aldrig løber tør for strøm. Playlist bruger 30 W, når den er tændt og kun 2 W i dvaletilstand.

Forbindelsesmuligheder

JBL Playlist giver mulighed for tilslutning både ved hjælp af Bluetooth og gennem minijack-indgangen bagpå. Playlist understøtter desuden Google Chromecast, der muliggør streaming af musik over netværket til din højttaler. På den måde er du ikke begrænset til, at du skal være inden for 10 meter af højttaleren, som det er tilfældet med Bluetooth. Så længe du er på samme Wifi-netværk som JBL Playlist, er der ingen problemer.

Chromecast giver samtidigt den fordel, at lyden der streames over netværket er af højere kvalitet end via Bluetooth. Chromecast understøtter helt op til 24 bit/96 KHz.

Fordele ved JBL Playlist:
🔵 God trådløs lyd med Chromecast
🔵 Varm lyd med gode detaljer
🔵 Spiller højt uden at forvrænge
🔵 Enkelt design
🔵 God basgengivelse
🔵 Stream direkte fra Spotify, Google Play Music m.fl. via Chromecast


JBL Link 20

4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techradar.com
7.8 ud af 10 stjerner hos den amerikanske teknikside Soundguys.com
God anmeldelse hos det amerikanske online magasin Businessinsider.com

JBL Link 20

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere

 

JBL Link 20 er en højtaler, der har fået gode anmeldelser i tests hos flere forskellige ekspertkilder. Her er JBL Link 20 blevet testet og anmeldt af de fire eksperter Expertreviews.co.uk, Businessinsider.com, Techradar.com og Soundguys.com.

Alle eksperter nævner højtalerens bas som en af de største fordele, da de mener, at den er lige, som den skal være. Til gengæld mener de også, at modellen er forholdsvis dyr og tung, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Fleksibel højtaler med fantastisk bas

Ifølge de fire ekspertkilder er JBL Link 20 en højtaler i ’et flot design’, som Businessinsider.com beskriver det. De mener, at den passer godt til både at have stående i hjemmet eller til at have med rundt.

Udover designet er flere af eksperterne vilde med modellens bas, hvor Expertreviews.co.uk eksempelvis beskriver bassen som værende ’fantastisk’.

Eksperterne fra Techradar.com er ikke lige så imponerede over lyden som de andre eksperter, men er i stedet begejstrede for højtalerens fleksibilitet.

Med dette menes der, at de er glade for, at den er nem at have med rundt, samt at den er forsynet med Bluetooth samt Google Home.

Dette er Soundguys.com enige i, men bemærker også, at JBL Link 20 er både vandtæt samt forsynet med en god batterilevetid.

Vandtæt model med stemmestyring

JBL Link 20 er lavet af et robust stofmateriale samt et gummikabinet, hvorfor den kan holde til lidt af hvert.

Modellen er ydermere IPX7-vandtæt, så man både kan have den ude i regnen, ved poolen eller tæt på en strand uden at bekymre sig.

Der er desuden mulighed for en håndfri betjening med stemmestyring, hvor man kan stille spørgsmål eller give højtaleren en besked. Man kan ydermere opsætte og betjene JBL Link 20 med Google Home-appen, der både kan anvendes af iOS og Android.

10 timers spilletid og Chromecast built-in

JBL Link 20 er udstyret med en genopladeligt Li-ion-batteri, der giver op til 10 timers spilletid, før den igen skal oplades.

Den kommer desuden med et Chromecast built-in, så man kan afspille musik fra ens mobile enheder på højtaleren. Chromecast streamer direkte fra skyen, så man får kvalitetslyd i 24 bit/96kHz.

Med Chromecast kan man sætte systemet op og styre afspilningen i flere rum med Google Home-appen. Der vil være en guide, der hjælper en i gang med at streame musikken på denne måde.

Sidst men ikke mindst understøtter højtaleren forbindelse til både 2,4 og 5 GHz Wi-Fi-netværk for en mere stabil trådløs forbindelse.


Historien om JBLJBL

Den amerikanske højttalerproducent JBL er grundlagt i 1946 af amerikaneren James Bullough Lansing. Brandnavnet er Lansings initialer JBL. Virksomheden har siden starten produceret højttalere både til privat og professionel brug.

Grundlæggeren – der døde i 1949 – ansås for at være en dygtig innovator, men en dårlig forretningsmand. Derfor var JBL heller ikke en god forretning frem til 1949. Efter Lansings død overtog Bill Thomas styringen. Han var tidligere vicedirektør i virksomheden. Under hans ledelse voksede virksomheden støt.

JBLs højttalere har høstet store roser gennem årene og er elsket af mange. Ikke mindst musikindustrien. Igennem mere end fem årtier har JBL højttalere været standarden for højttalere i lydstudier over hele verden. Blandt andet hos de legendariske pladeselskaber Capitol Records i Hollywood og EMI, der står bag kunstnere som The Beatles, The Beach Boys, Pink Floyd, Duran Duran, Frank Sinatra, Cliff Richard, The Shadows, Katy Perry og en lang række andre.

JBL er også vidt udbredt i forbrugerprodukter. Eksempelvis har virksomheden leveret højttalere til bilfabrikanter som Ford, Toyota, Smart og Ferrari.

I dag ejes JBL af Harman, der også ejer flere andre brands, som beskæftiger sig med lyd og underholdning. Harman ejer blandt andet mikrofonproducenten AKG, Lexicon, der producerer professionelt udstyr til musikbranchen, samt en række andre højttalerproducenter som Harman Kardon og Infinity.jbl-flip


JBL højttaler test – Disse kilder har vi gennemgået

testkilderAlle anbefalingerne i denne artikel er baseret på en lang række tests foretaget af uvildige eksperter fra forbrugerråd, magasiner og onlinetjenester. Vi har samlet et overblik over indholdet til dig i denne artikel. Ønsker du at dykke endnu dybere ned i detaljerne, kan du finde kilderne herunder sammen med links til til hver enkelt test.

Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk er en dansk hjemmeside, der dækker alt om udviklingen i telebranchen, telefoner og telefontilbehør. De bringer nyheder, analyserer telepriser og telefonabonnementer samt tester og anmelder produkter. De har testet flere af højttalerne, vi har med her, og du kan læse detaljeret om deres tests af produkterne her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, og JBL Flip 4.

Whathifi.com 🇺🇸
Whathifi.com er et HiFi-magasin og en tilhørende hjemmeside, der beskæftiger sig udelukkende med HiFi-produkter. De har siden 1976 lavet anmeldelser af produkter og guides til køb og brug af HiFi-udstyr. De afholder desuden en årlig prisoverrækkelse i London, hvor de blandt andet kårer Årets Produkt og Årets Bedste Køb. Læs mere om deres tests af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3, JBL Charge 3, JBL Flip 4, JBL Xtreme og JBL Playlist.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er en del af den amerikanske medievirksomhed CBS Interactive, der når mere end 300 millioner brugere om måneden. Cnet.com leverer nyheder om forbrugerelektronik og artikler om, hvordan den kan være med til at berige forbrugernes liv. De tester produkter inden for alle områder af forbrugerelektronik og rådgiver om, hvad der er godt og skidt. Læs mere i de tests vi har medtaget i artiklen her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk er en forbrugerorganisation, der varetager forbrugerinteresser for mere end 70.000 medlemmer. De tester en lang række forbrugerprodukter og giv gode råd om køb af disse. Du kan læse Forbrugerrådet Tænks test af JBL Flip 3 her. Vær opmærksom på, at taenk.dk kræver betalt medlemskab, for at du kan læse med.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et online magasin, der skriver om nye produkter inden for teknologi, samt udfører tests af og anmelder produkter inden for samme kategori. Du kan nærlæse tomsguide.com’s anmeldelser af de forskellige højttalere her: JBL Flip 3 og JBL Clip 2. Tomsguide.com har også testet og anmeldt højtaleren JBL Charge 4, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Lydogbillede.dk henvender sig til mænd over 25 år med stor interesse inden for teknologi, musik, film og TV. De udfører mere end 500 tests af produkter om året og skriver desuden nyheder om hjemmeelektronik, film og TV. Deres artikler og anmeldelser er tilgængelige online og derudover udkommer et blad hver måned. Du kan læse de anvendte anmeldelser af højttalerne fra lydogbillede.dk her: JBL Charge 3 og JBL Xtreme.

Soundguys.com 🇺🇸
Soundguys.com er et uafhængigt onlinemagasin, der hver måned når ud til mere end 30 millioner brugere over hele verden med interesse for forbrugerlyd. De leverer nyheder, analyser og produktanmeldelser. Her kan du læse deres anmeldelser af JBL Charge 3 og JBL Xtreme. Soundguys.com har ligeledes testet og anmeldt JBL Link 20, som de har givet 7,8 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.

M3.se 🇸🇪
M3.se er Sveriges største gadgetside. De når hver uge ud til 550.000 besøgende og står blandt andet for magasiner som PC för Alla, Macworld, Smartworld og Techtoys. Læs deres anmeldelse af JBL Charge 3 og JBL Clip 2 her.

Gadgetmac.com 🇺🇸 
Gadgetmac.com er et onlinemagasin for teknologientusiaster, der leverer nyheder og artikler om teknologiprodukter, samt tests og anmeldelser. Du kan læse deres fulde anmeldelse af JBL Charge 3 her.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er det største engelske websted for teknologinyheder og -anmeldelser. Læs deres anmeldelser af JBL Charge 3, JBL Xtreme og JBL Playlist her. Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt de fire højtalere JBL Pulse 3, JBL Boombox, JBL Link 20 og JBL Charge 4. Læs de fire anmeldelser her, her, her og her.

Chip.de 🇩🇪
Chip.de er Tysklands største websted med nyheder, anmeldelser og rådgivning omkring computere, mobiltelefoner og hjemmeunderholdning. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her.

Businessinsider.com 🇺🇸
Businessinsider.com bringer nyheder og analyser inden for forretningsliv og teknologi. Læs deres anmeldelse af JBL Flip 4 her. Businessinsider.com har ligeledes testet og anmeldt JBL Link 20, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her.

Pcmag.com 🇺🇸
Pcmag.com er et amerikansk onlinemagasin med nyheder og produktanmeldelser inden for teknologi. Magasinet har afdelinger flere steder i verden. Læs deres anmeldelser af JBL Xtreme og JBL Clip 2 her. PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt de tre højtalere JBL Charge 4, JBL Pulse 3 og JBL Boombox.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Charge 4, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Pulse 3, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af JBL Boombox, kan du klikke ind her.

Recordere.dk 🇩🇰
Recordere.dk er Danmarks største side inden for hjemmeelektronik med relation til lyd og billede og de bringer hver måned artikler, nyheder og anmeldelser til over 250.000 brugere. Du kan læse deres test af JBL Clip 2 her.

Test.no 🇳🇴
Test.no er et norsk testmagasin, der udfører test og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter og giver dem en karakter mellem 0 og 100. Læs deres vurdering af JBL Clip 2 her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det engelske onlinemagasin trustedreviews.com skriver om alt inden for forbrugerelektronik. Herunder mobil, computere, TV og audio, kameraer med mere. Læs deres anmeldelse af JBL Playlist her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com leverer artikler, nyheder, guides og tests indenfor teknologiens verden. Her har Digitaltrends.com haft JBL Boombox til test, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen af højtaleren på Digitaltrends.com hjemmeside her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk tester forskellige produkter, hvorefter de videregiver resultaterne af deres tests til forbrugerne. Her har de testet og anmeldt højtalerne JBL Boombox og JBL Link 20. Læs hele testen af JBL Boombox her og testen af JBL Link 20 her.

Techhive.com 🇺🇸 
Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer analyser, anmeldelser og tests samt nyheder indenfor home-teknologi. Her har eksperterne fra Techhive.com anmeldt og testet JBL Pulse 3, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et britisk testmagasin, der har en vision om at være en hjælpende hånd for forbrugerne i dagligdagen til at vælge de rigtige produkter. Derfor tester Which.co.uk løbende forbrugerprodukter såsom højtalere. Her har de testet de to højtalere JBL Charge 4 og JBL Pulse 3.

Ønsker du at læse mere om anmeldelserne af de to højtalere, kan du klikke ind her på dette link eller dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes resultater kræver et abonnement.

Øvrige relevante tests

Hos Forbrugsguiden har vi også udarbejdet en artikel omkring Marshall Stanmore højttaleren, hvilket er en af de mest populære højttalere på markedet. Denne højttaler er dog større end JBL højttalerne, men afspiller til gengæld en lyd som er bedre end hvad JBL højttalerne kan præstere.  I denne artikel har vi samlet en lang række ekspertvurderinger omkring denne højttalere, og viser dig ligeledes hvor du kan købe den billigst.

Vi har også udarbejdet en mere generel bluetooth højttaler test, hvor vi ser nærmere på de modeller som er blevet kåret til testvindere af eksperterne. Her finder du en lang række anmelderoste bluetooth højttalere i alle prisklasser.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse