Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Gaming Headset test-oversigt: De bedste gaming headset ifølge anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om eksperttests af forskellige headsets, som er skabt til brug til gaming, og i denne artikel får man som forbruger derfor et overblik over de bedste gamer headsets, som findes på markedet.

For et så nuanceret overblik som muligt har vi både inkluderet 6 modeller med ledning samt 4 modeller uden ledning (trådløse), så der findes modeller for enhver smag. Alle modellerne – både med og uden ledning – har været testet af eksperterne inden for computer- eller teknologiområdet, hvor de har opnået gode testresultater.

Vi har herefter analyseret eksperttestene og forklarer i artiklen, hvad eksperterne fremhæver af plusser og minusser ved hver model.

Der er tale om et bredt udvalg af ekspertpaneler, som enten beskæftiger sig med computere, teknologi eller forbrugertests generelt. Her er derfor tale om computerspilsiderne Ign.com, Pcmag.com og Pcworld.com, teknologisiderne Techspot.com, Techradar.com, Techdissected.com og Digitaltrends.com samt testsiderne Trustedreviews.com og Tomsguide.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Gaming headsets med ledning


Kingston HyperX Cloud Revolver S – gaming headset med god lydkvalitet

Bedste valg til flere formål

Bedst i test hos det britiske tech magasin Tech Radar
Har modtaget 9.3 ud af 10 stjerner hos det amerikanske magasin IGN.com
Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske magasin digitaltrends.com
Kingston HyperX Cloud Revolver S

Alt det, du har brug for

Dette gaming headset leverer alt det, du har brug for, når du gamer. Her får du nemlig et headset i fuld størrelse, som er kompatibelt med både Mac og Windows. Den fungerer ligeledes både til spilkonsol, computer og diverse elektroniske, transportable devices.

Der er tilkoblet en mikrofon med en frekvens på 50 til 18000 Hz, ligesom den har noise og echo cancelling, så spilleoplevelsen bliver helt perfekt. Du kan desuden tage mikrofonen af, hvis du for eksempel gerne vil bruge headsettet som helt almindelige hørebøffer.

Både ørepuder og headband har memory foam, så de sidder super behageligt på netop dit hoved. Det gør det til en ekstremt komfortabel oplevelse at spille, idet du ikke kan mærke høretelefonerne stramme nogen steder.

Der medfølger desuden et kontrolapparat, hvor du kan styre henholdsvis lydstyrke, og om du ønsker en lydløs oplevelse.

Lydeffekter

Lyden kanaliseres gennem en 7.1 kanal via USB tilslutning, hvor der er virtual surround sound. Den forbindes via kabling, og lyden er i stereo. Høretelefonernes frekvens er 12 til 28.000 Hz, og de har en lydfølsomhed på 100.5 dB.

Alle disse faktorer giver en ekstremt god lydkvalitet – og det endda uden at du behøver at installere nogen former for ekstra software.

Kingston HyperX Cloud Revolver vs andre gamer høetelefoner på markedet

Dette gaming headset er langt foran på en række parametre, men der hvor det virkelig tager fart, er i forhold til dens muligheder for opkobling til forskellige platforme og devices. Hvor rigtigt mange gaming headsets kun kan tilkobles til en enkelt eller to forskellige slags udstyr, så er der ingen begrænsninger med Kingston HyperX Cloud Revolver. Her kan du tilkoble adskillige forskellige platforme med kun det ene headset. Dermed behøver du ikke investere i mange forskellige headsets og/eller kabler, hvis du gerne vil bruge headset i forskellige formater.

Derfor anbefaler vi den

Kingston HyperX Cloud Revolver får virkeligt mange pæne ord med på vejen, og headsettet er blevet testet et utal af gange, hvor det er blevet kåret som ét af de bedste. Således er dette headset kåret som chefredaktørens favorit hos digitaltrends.com, det er kåret som testvinder hos techradar.com, og det har fået 9.3 ud af 10 stjerner hos IGN.com.

Også slutbrugerne er vilde med headsettet og giver det 4 ud af 5 stjerner hos proshop. Der er derfor al mulig grund til at anbefale headsettet – og når det ovenikøbet ikke er afhængigt af, hvilken platform du vil benytte det på, så er der god mulighed for, at det vil være en investering, du vil blive glad for i mange år frem.

Fordele

 • Rigtigt god lydkvalitet
 • Ekstremt komfortabel at have på
 • Kan anvendes til både spilkonsol computer og transportabel elektronik
 • Noise og echo cancelling
Ulemper

 • Ingen mulighed for at styre volumen med 3,5mm
 • Ledningen er meget langt.

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC – gaming headet med noise cancelling

Bedste komfortable valg

Kåret som chefredaktørens valg hos amerikanske Tomsguide.com
Modtager 9.2. ud af 10 stjerner hos amerikanske IGN.com
Modtager 4.5 stjerner ud af 5 hos britiske techradar.com
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

 

Exceptionelt god lyd

Et gaming headset handler basalt set om at have optimal og sprød lyd, når du begiver dig ind i et spilleunivers. Og her skuffer headsettet fra SteelSeries på ingen måde. Adskillige tests hos henholdsvis britiske og amerikanske tech magasiner slår fast, at der ikke er en finger at sætte på lyden, og Techradar.com går som langt som at kalde headsettet for en ”audiofils paradis”. 

Lyden kommer ud i stereo og forbindes via kabling. Lyden styres via en GameDAC kontrolboks, som headsettet tilkobles. Her kombineres og konverteres lyden digital til analogt, og det giver en helt utroligt god lyd. Lyden tilføres på denne måde en helt anden dybde og klarhed, samtidig med at de dramatiske effekter i spillet bliver endnu bedre. 

GameDAC forbindes til din computer eller spillekonsol via USB eller kabel, og du kan styre både volumen og andre lydindstillinger herigennem. Derudover kan du også via GameDAC boksen tilpasse lys, der kommer ud af headsettet – en lille ekstra detalje, der gør oplevelsen komplet.

Komfort i top

Komponenterne i dette headset er i absolut høj klasse, og hørebøfferne former sig på behagelig vis rundt om dine ører, så al udefrakommende lyd blokeres. Hørebøfferne er på ydersiden lavet i plastic, og på indersiden har de en blød og dynet belægning. De forbindes til et headband via aluminium tråde, og det smarte headband er lavet af et elastisk materiale, der gør det utroligt komfortabelt at have på.

God mikrofon

Mikrofonen har noise cancelling, så der ikke kommer forstyrrende elementer ind i spillet, ligesom du kan flytte rundt på mikrofonen, så den er placeret på den måde, du foretrækker. Du kan desuden gøre mikrofonen lydløs, hvis du har behov for det. Endelig medfølger der skum til mikrofonen, så lyden af åndedræt mv. kan begrænses.

SteelSeries Arctic Pro vs andre gaming headsets på markedet

Det er sjældent, at lydoplevelsen bliver så god, som den bliver med SteelSeries Arctic Pro, og det skyldes i høj grad den medfølgende GameDAC. Den giver dig helt nye niveauer af klar og uforstyrret lyd, og selvom prisen for headsettet er lidt højere end for andre headsets og selvom det kan friste at vælge en trådløs udgave, så opvejer GameDAC til fulde herfor. Du vil sjældent opleve bedre lyd end her.

Derfor anbefaler vi den

Dette headset scorer virkelig høje karakterer, når man læser de store tech magasiners vurderinger. Wired.com giver den 9 ud af 10 stjerner, Tomsguide.com giver den 4 ud af 5 stjerner, IGN.com kaster 9.3 ud af 10 stjerner efter den, og Techadvisor.co.uk belønner den med 4.5 stjerner ud af 5. Kunderne er også glade, og på proshop.dk får headsettet således 4.5 stjerner ud af 5 med på vejen.

Fordele

 • Exceptionelt god lyd
 • Medfølgende GameDAC
 • Noise cancelling
 • Blærede lys-effekter
Ulemper

 • Mikrofonen peaker let
 • Har ingen knap til at tilpasse mikrofonens lydstyrke

Kingston HyperX Cloud II – gaming headset med lav vægt

Bedst til prisen

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 9,5 stjerner ud af 10 hos computerspilsiden Ign.com
✅ 90 points ud af 100 hos teknologisiden Techspot.com
Kingston HyperX Cloud II 

.
Gaming headsettet Kingston HyperX Cloud II er blevet testet og vurderet af 3 forskellige ekspertkilder, og her er tale om 3 kilder, der har forskellige fokuspunkter: Nemlig computerspilsiden Ign.com, teknologisiden Techspot.com samt testsiden Trustedreviews.com.

Til trods for forskellige fokusser er alle 3 ekspertkilder rigtig begejstrede for Kingston HyperX Cloud II, og derfor får denne model også kun absolutte topkarakterer.

Flot model med røde detaljer

Kingston HyperX Cloud II kommer i et flot og lidt mere farverigt design end mange andre gamer høretelefoner, da den ellers sorte udformning brydes af stærke, røde detaljer.

Kingston HyperX Cloud II kommer med over-ear puder, og de er fremstillet af hukommelsesskum, hvilket betyder, at man er sikret en komfortabel oplevelse – selv efter mange timers spil. Kingston HyperX Cloud II vejer også kun 320 gram, så her er tale om et letvægts-headset.

Studio-lyd

Kingston HyperX Cloud II kommer med 53 mm drivere, hvilket giver en studio-lyd, og det højner computerspilsoplevelsen med mange gode detaljer. Der findes Virtual 7.1 Surround Sound i modellen, som giver endnu flere detaljer i lyd og rum.

HyperX Cloud II kommer også med en mikrofon, som er aftagelig. Der findes en selvstændig volumenkontrol i både lyd og mikrofon, hvilket betyder, at man kan justere begge efter behov.

Giver god og rig lyd, ifølge eksperterne

Kingston HyperX Cloud II  for fraDette gamer headset begejstrer eksperterne i høj grad, og de har også mange rosende ord til overs for modellen. Især lyden er en af modellens helt store højdepunkter, for eksperterne forklarer, at lyden både bliver rig og nuanceret – i for eksempel krigsspil høres eksplosioner og skud højt, tydeligt og realistisk, men blødere lyde, såsom når man bevæger sig over grus og buskads, høres også på en virkelighedstro og subtil måde.

Hertil vurderer eksperterne, at øre-puderne er gode til at holde udefrakommende støj ude. Design og komfort får også positive kommentarer, for eksperterne vurderer, at modellen er meget komfortabel at have på, og så er bygningskvaliteten meget høj.

Eksperterne har ikke mange minusser angående Kingston HyperX Cloud II – Ign.com har slet ingen, mens Techspot.com dog synes, at Virtual 7.1 Surround Sound måske er lidt for meget, og så savner de, at man kan fjerne ledningen fra headsettet. Trustedreviews.com savner også en aftagelig ledning, og så er de ikke helt begejstrede for modellens opbevaring. Alle minusserne er dog i småtingsafdelingen.

Fordele

 • Over-ear puder med hukommelsesskum
 • Lav vægt på 320 gram
 • Med Surround Sound
 • Aftagelig mikrofon
Ulemper

 • Kan ikke tilkobles til Xbox
 • Mikrofonen er kun i en middelmådig kvalitet

Her kan du se en videopræsentation af Kingston HyperX Cloud II:


Logitech G433 – gaming høretelefoner snavs afvisende stof

✅ 4 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 8,9 stjerner ud af 10 hos computerspilsiden Ign.com

Logitech G433

.
Modellen Logitech G433 er blevet undersøgt i tests af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om computerspilsiden Ign.com samt testsiden Trustedreviews.com, som begge har vurderet Logitech G433 ud fra forskellige parametre såsom design, pasform, mikrofon, ydeevne og håndterbarhed.

Eksperterne er meget tilfredse med Logitech G433s præstation, så derfor får denne model høje scorer.

Høj komfort

Logitech G433 er designet til, at spilleren kan bære dem over længere tid uden problemer. Modellen er nemlig skabt med blødt stof omkring hovedbøjlen, som også er skidt-afvisende, plus bløde og faste – samt udskiftelige – ørepuder. Dette headset er fremstillet i et letvægtsdesign, så spillerens hoved ikke bliver tynget ned.

7.1 Surround Sound

Logitech G433 er også skabt med den gode lyd for øje, og derfor har modellen 7.1 Surround Sound, som giver en mere helstøbt og naturtro lydoplevelse under spillet. Logitech G433 har også high fidelity med en avanceret lydteknologi, som har et Pro G højtalerelement.

Herudover kommer modellen med en aftagelig mikrofon, der også har en blød beskyttelse omkring sig.

God model på alle aspekter, ifølge eksperterne

Logitech G433 fra sidenBåde Trustedreviews.com og Ign.com giver Logitech G433 meget høje scorer, og de er enige om, at her er tale om et rigtig godt gaming headset – dog er de lidt uenige om, hvad de synes om prisen. Ign.com mener, at man får meget for pengene, og de forklarer blandt andet, at til den lave pris er lyden virkelig god, og den er klar uden at blive for meget. Trustedreviews.com synes dog ikke, at prisen er så lav endda.

Herudover vurderer eksperterne, at Logitech G433 ser rigtig flot ud, og så er dette gamer headset let at bære og komfortabelt at have på. Logitech G433 har også den fordel, at det tilbyder meget fleksibilitet, for modellen kan både anvendes til computer og konsol, men også på farten til den bærbare computer og telefonen.

Trustedreviews.com fremhæver desuden, at her er tale om en meget alsidig model, som på alle fronter gør et godt stykke arbejde – også mikrofonen fremhæves her.

På den mere negative side fortæller Ign.com, at man ikke kan forvente alt til prisen, og derfor kan materialerne godt føles en smule billige, men det er også en smagssag. Trustedreviews.com er enige i, at Logitech G433 kan føles en smule billige, og så synes de ikke, at modellen er helt optimal, hvis man også ønsker at høre musik og ikke kun spille.

Fordele

 • Blødt og snavs-afvisende stof
 • Faste og udskiftelige øre-puder
 • Letvægtsdesign
 • Med 7.1 Surround Sound
Ulemper

 • Fungerer ikke optimalt med briller
 • Har dårlig lydisolation

Her kan du se Logitechs præsentationsvideo af Logitech G433 headsettet: 


Sennheiser GSP 300 – gamer høretelefoner med hukommelsesskum

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 9,7 stjerner ud af 10 hos teknologisiden Techdissected.com

Sennheiser GSP 300


Gaming headsettet Sennheiser GSP 300 begejstrer ekspertpanelerne i meget høj grad, og derfor får denne model virkelig gode kommentarer og karakterer med på vejen.

Sennheiser GSP 300 er blevet testet og bedømt af de 2 forskellige testkilder, teknologisiden Techdissected.com og testsiden Trustedreviews.com, som både har set på modellens design, dens pasform, ydeevne og håndterbarhed samt mikrofonen.

To-delt hovedbøjle og hukommelsesskum

Sennheiser GSP 300 kommer i et sort design med blå detaljer, som gør modellen mere farverig at se på. Sennheiser GSP 300 er designet til at være komfortabel at bære over længere tid, og derfor er modellen bygget med en todelt hovedbøjle, som skal øge komforten.

Herudover er øre-puderne fremstillet af hukommelsesskum, som tilpasser sig efter den individuelle hovedform og giver dermed en højere komfort. Sennheiser GSP 300 har også en lav vægt på 290 gram, som gør, at gamer headsettet ikke tynger ned.

Fokus på bassen

Sennheiser GSP 300 er skabt til at give en dunkende og tung bas-oplevelse, og eftersom modellen kommer med et lukket akustisk design, så slipper udefrakommende lyde ikke ind og forstyrrer spiloplevelsen.

Sennheiser GSP 300 kommer også med en mikrofon, der har den såkaldte Noise Cancelling-funktion, som gør, at støj udefra bliver neutraliseret – det gør det lettere at opretholde en klar kommunikation med andre spillere. Når man ikke anvender mikrofonen, så kan den løftes væk.

God kvalitet til pengene, ifølge eksperterne

Både Trustedreviews.com og Techdissected.com er meget begejstrede for Sennheiser GSP 300, og først og fremmest kommenterer de begge, at Sennheiser-produkter normalt er meget dyre, men Sennheiser GSP 300 kommer til en god og overkommelig pris – og så giver denne model oven i købet meget for pengene. Begge ekspertpaneler er også enige i, at Sennheiser GSP 300 både er god til at spille computerspil og til at lytte til musik på, og så er det let at justere lyden. Også komforten får fine kommentarer, og det samme gælder mikrofonen, som er meget velfungerende.

Det er ikke mange minusser, som eksperterne har angående Sennheiser GSP 300. Dog nævner både Trustedreviews.com og Techdissected.com, at selv om mikrofonen er god, så er det en smule irriterende, at den kun kan løftes væk, men ikke tages helt af. Herudover savner begge ekspertkilder også et ekstra sæt øre-puder.

Fordele

 • Cool design
 • Øre-puder med hukommelsesskum
 • Mikrofon med Noise Cancelling
Ulemper

 • Har ingen balancer for chat eller spil-lyde
 • Har begrænsede funktioner

Her kan du se en videopræsentation af Sennheiser GSP 300:

https://vimeo.com/184490111


Gamer headsets uden ledning (trådløse)


Asus ROG Strix Fusion 500 – gaming headset med justerbar RGB-lyssystem

✅ 4 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos elektroniksiden Digitalcitizen.life

Asus ROG Strix Fusion 500 

Både testsiden Trustedreviews.com samt elektroniksiden Digitalcitizen.life har foretaget tests af gaming headsets, og her er turen kommet til modellen Asus ROG Strix Fusion 500. Asus ROG Strix Fusion 500 er dermed blevet testet og vurderet ud fra forskellige parametre, hvorefter modellen har modtaget en endelig score og vurdering.

Asus ROG Strix Fusion 500 klarer sig rigtig godt i begge tests, og det belønnes med karakterer i den helt gode ende af skalaen.

Avanceret model med unik belysning

Asus ROG Strix Fusion 500 hører til de lidt mere avancerede gamer headsets, som i tændt tilstand ligner lidt noget fra en science fiction-film. Asus ROG Strix Fusion 500 er nemlig udstyret med et lysregulerings-system, hvor man selv kan vælge farve og farvekombination på modellens ydre.

Asus ROG Strix Fusion 500 anvender RGB-lyssystem, hvor man kan vælge imellem et væld af farver og farvekombinationer – nemlig hele 16,8 millioner. Asus ROG Strix Fusion 500 kommer desuden med en polstret hovedbøjle samt polstrede øre-puder for en høj komfort.

Med 7.1 Surround Sound

Asus ROG Strix Fusion 500 er skabt med 7.1 Surround Sound, hvilket giver en 360 graders lydoplevelse, hvor lyden kommer fra alle retninger – det betyder en mere realistisk og virkelighedstro spilleoplevelse, hvor man både kan køre skud og eksplosioner, men også bevægelse igennem buskads og fodtrin på grus og vej.

For en endnu bedre lydoplevelse så kommer Asus ROG Strix Fusion 500 med en dybere bas end normalt, som også skal levere klarere detaljer. Asus ROG Strix Fusion 500 kommer desuden med en flytbar mikrofon, og så foretages justeringer via en intuitiv touch-kontrol.

Et godt valg til den passionerede spiller, ifølge eksperterne

Både Digitalcitizen.life og Trustedreviews.com er begejstrede for Asus ROG Strix Fusion 500, og Digitalcitizen.life forklarer, at Asus ROG Strix Fusion 500 vil være et godt valg for den passionerede spiller, idet her er tale om et velbygget gaming headset med god lyd.

Designet fremhæves også, og især det unikke lyssystem får roser med på vejen – også for den semi-professionelle spiller, som ønsker at individualisere sit gamer headset, når han eller hun spiller mod andre ved turneringer.

Trustedreviews.com roser Asus ROG Strix Fusion 500 for mange af de samme aspekter, og de fremhæver også, at modellen er meget komfortabel at bære, og så kommer modellen sammen med en spændende app til telefonen også, som højner teknologi-niveauet.

Eksperterne nævner ikke mange minusser ved Asus ROG Strix Fusion 500, men dog forklarer de, at de synes, at modellen er noget dyr, og så kan touch-kontrollen være lidt besværlig. Det nævnes også som et minus, at Asus ROG Strix Fusion 500 ikke kan anvendes med et standard 3,5 mm jack-stick men kun via USB.

Fordele

 • Komfortabel model med postring
 • Med justerbar RGB-lyssystem
 • 7.1 Surround Sound
 • Styres via intuitiv touch-kontrol
Ulemper

 • Mangler en 3,5mm Jack Stick
 • Har ikke en særlig lang ledning

Her kan du se en præsentationsvideo af Asus ROG Strix Fusion 500 headsettet: 


Det bør du overveje, inden du køber nyt gaming headset

En god spilleoplevelse og et godt gaming headset hører sammen, så derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket gamer headset, man vælger. Der findes dog mange forskellige modeller, hvilket kan gøre det svært at finde det helt rigtige.

Baseret på artikler fra Gameskinny.com og Gadgets.ndtv.com guider vi her til, hvad man især bør lægge mærke til, inden man investerer i et gaming headset. I denne guide er også inkluderet tips fra Thenextweb.com og Compware.dk.

lydLyd: Lyden er for mange lige så vigtigt som grafikken eller spillets handling – god lyd giver nemlig en bedre indlevelse og mere føling med spillet.

Lyd i headsets kommer ofte enten med stereo-lyd eller surround sound, og hvis man er en seriøs spiller, så anbefaler eksperterne, at man vælger en model med surround sound – især til førsteperson-skydespil.

Surround sound giver nemlig en mere ægte og ”hel” lydoplevelse, hvor lyden positioneres, så man for eksempel kan høre fodtrin eller bevægelser tydeligere og fornemme, hvorfra de kommer. Har man dog flere drivers, så kan surround sound godt få lyden til at skratte, og surround vil ofte også betyde, at man ofrer lidt af den generelle lydkvalitet.

Hvis man bare spiller engang imellem eller ikke går så højt op i lydkvalitet, så kan man sagtens bare vælge et gamer headset med stereolyd.

Teknologi: Moderne headsets kommer med meget teknologi. Eksperterne forklarer, at man bør overveje, om modellen har Noise Cancelling, som aktivt går ind og begrænser støj.

Noise Cancelling fungerer ved, at små mikrofoner på headsettet opfanger udefrakommende støj, hvorefter de producerer støj i den modsatte retning, så balancen bliver udjævnet.

mikrofonMikrofon: De fleste gaming headsets kommer også med en mikrofon, som sidder fast på headsettet. Der findes 2 typer af mikrofoner: uni-directional og omni-directional. Uni betyder en, og derfor kommer lyden kun fra en retning. Uni-versionen er skabt til kun at fokusere på stemmen, så man lettere kan tale med andre spillere og overlevere beskeder og kommandoer.

Uni-modeller passer godt til skydespil, da de sørger for, at omkringliggende lyde ikke påvirker lyden af stemmen. Omni betyder mange (retninger), og omni-versionen opfanger derfor lyd fra andre steder end kun spillerens stemme, da lyden kommer fra flere retninger.

Komfort: Det kan være svært at teste for komfort med det samme, for det finder man først ud af efter mange timers spil med headsettet rundt om hovedet.

Eksperterne anbefaler, at man går efter en let model, der ikke tynger ned på hoved og nakke, plus at hovedbøjlen bør kunne justeres efter hovedstørrelse. Se efter de materialer, som headsettet er fremstillet af, og læg både mærke til hovedbøjlen og øre-puderne.  

Design: Hvis man går meget op i æstetik, så bør man også tage designet med i betragtningerne, men ifølge eksperterne bør det ikke være det altoverskyggende parameter.

Med eller uden ledning: Det er en smagssag, om man foretrækker et gaming headset med eller uden ledning, for begge har fordele og ulemper. Vi går i dybden med dette i næste afsnit.  

Type: Forskellige headsets kommer med forskellige typer af øre-puder – nogle er in-ear modeller (hvor dutten skal ind i selve øret), som er meget små og lette og fordelagtige til, når man er på farten, men de kan værre irriterende over tid. In-ear er også ofte det billigste valg.

headset typerNogle er on-ear modeller (dutterne sidder bogstavelig talt på ørerne men dækker dem ikke helt), og derfor er de større end in-ear. De har en hovedbøjle, som gør, at dutterne holdes på plads. On-ear er mere komfortable end in-ear, men over tid kan de blive generende.

Endelig findes der over-ear-modeller, som er den største type. Over-ear sidder over ørerne og dækker dem helt, hvilket gør denne type mere komfortabel at have på over længere tid.

Lyden bliver også bedre i denne type, men ofte koster det også mere. Eksperterne anbefaler, at man vælger et regulært gamer headset, hvis man er seriøs spiller.

Pris: Ifølge eksperterne fortæller prisen ofte en del om modellernes kvalitet. Hvis man virkelig ønsker det bedste af det bedste, så kan man let komme op over et par tusinde kroner, men eksperterne vurderer, at man godt kan få et godt gaming headset for under omkring tusind kroner.

Hvad vægter du højest? Overvej grundlæggende hvad der er vigtigst for netop dig, når du skal have et nyt gamer headset – er det lyd, komfort eller mikrofon?

Hvis det er alle delene, så bør man investere i en af de dyrere modeller, men ellers kan man vælge en billigere model og så gå på kompromis med de elementer, som ikke er altafgørende for en.


Headset med og uden ledning – Hvad skal jeg vælge?

Som nævnt i tidligere afsnit så er det en smagssag, om man foretrækker gamer headset med ledning eller trådløst, der så virker via Bluetooth. Der findes dog fordele og ulemper ved begge valg. Baseret på vurderinger fra Gamingscan.comDecibullz.com og Rtings.com præciserer vi her fordelene og ulemperne ved begge typer:

Fordele ved gaming headset med ledning 

➕ Gode til når man spiller på computer og ikke konsol.
➕ Anvendes enten via USB eller 3,5 mm jack-stick.
➕ Giver god lyd.
➕ Man er altid sikret et godt signal, og der vil ikke opstå udfald.
➕ Skal ikke lades op.
➕ Ingen forsinkelse i lyden.

Ulemper ved gaming headset med ledning 

➗ Ledningen kan være i vejen.
➗ Mindre bevægelsesfrihed.
➗ Kan føles klodsede.  

Fordele ved trådløst gaming headset 

➕ Mere bevægelsesfrihed.
➕ Ser flot ud.
➕ Slipper for ledning.
➕ Kan opholde sig langt væk fra skærmen og stadig kunne spille.
➕ Ofte lidt mere komfortable at have på, da ledningen ikke er i vejen eller tynger.

Ulemper ved trådløst gaming headset 

➗ Skal lades op, og kan løbe tør for batteri midt i spillet.
➗ Der kan opstå forstyrrelser i signalet, når gamer headsettet fungerer via Bluetooth.
➗ Ofte dyrere end gamer headsets med ledning.
➗ Kan opstå forsinkelser i lyd
➗ Traditionelt set er trådløse lyd-forbindelser ikke designet til at give lydkvalitet i topklasse, så derfor vil lyden ofte være ringere i et trådløst gamer headset end i et med ledning.

Konklusion: Eksperternes vurdering af headsets med og uden ledning til gaming

Eksperterne fra Gamingscan.com konkluderer, at hvis man er en seriøs spiller, så vil gamer headsets med ledning være det bedste valg, men hvis man spiller på konsol og dermed skal tilkoble spil til fjernsynet, så vil den mere fleksible trådløse variant give mange fordele.

Eksperterne fra Rtings.com forklarer desuden, at hvis man fortrinsvis skal anvende sit headset til at spille med, så skal man også være opmærksom på forsinkelser i lyden, hvis man anvender et trådløst headset. Der skal lyden nemlig igennem flere processer, og derved kan der opstå forsinkelser, så lyd og billede ikke passer sammen – det vil ikke ske med et headset med ledning, så derfor anbefaler Rtings.com headsets med ledning til spillere (hvis man blot hører musik, så vil man derimod ikke bemærke de små forsinkelser).


Hvordan bliver gaming headsets testet?

testDet kan være svært at få afprøvet gaming headsets ordentligt som forbruger, så man ved, om her er tale om et godt produkt. Her er eksperttests meget informative, idet eksperterne tester de forskellige modeller på flere aspekter, så forbrugerne ved, om de bør købe modellen eller ej.

Både Pcmag.com og Digitaltrends.com har testet gamer headsets, og her forklarer de, hvilke aspekter de tester på:

Pasform / komfort

Eksperterne fortæller, at pasform og komfort er en meget vigtig faktor, når det kommer til headsets, for man har dem ofte på i mange timer ad gangen. Der testes for, hvordan modellerne sidder rundt om hovedet og over ørerne, og hvordan de føles efter lang tid (ofte 2-3 timer). Der ses på, om modellerne strammer for meget, eller om de er for tunge.

Teknologi

Nogle headsets kommer med forskellige teknologier såsom Noise Cancelling. Hvis det er tilfældet, så testes modellerne for, hvor godt de udfører opgaverne.

Forbindelse

Der ses også på, om modellerne er med eller uden ledning. Hvis modellerne er trådløse, så testes der for, hvor lette de er at forbinde med for eksempel computeren, og der testes for, om forbindelsen bliver fejlfri, og om hvor langt forbindelsen rækker.

Lyd

Lyden er et af de vigtigste parametre, når man skal anskaffe sig et nyt headset. Eksperterne tester blandt andet forskellige musikgenrer for at finde styrker og svagheder. Der testes også for, hvor højt lyden kan skrues op, uden der opstår forvrængninger.

Mikrofon

Hvis headsettet kommer med en mikrofon, så testes denne også. Det gøres ved, at eksperterne foretager telefonopkald, som ligger til grund for en evaluering af mikrofonens kvalitet.

Tilbehør

Mængden af tilbehør tages også med i vurderingen, da nogle modeller kommer med meget tilbehør og dermed øger funktionaliteten, hvor andre stort set ikke kommet med noget overhovedet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


SteelSeries Arctis 3 – gaming headset med sourroundsound

✅ 8 stjerner ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com

SteelSeries Arctis 3 

.
Modellen SteelSeries Arctis 3 er blevet vurderet og bedømt af 3 forskellige ekspertpaneler, som enten beskæftiger sig med teknologi eller forbrugertests.

Her er tale om teknologisiden Techradar.com, teknologi-testsiden Tomsguide.com samt testsiden Trustedreviews.com, og eksperterne giver SteelSeries Arctis 3 fine karakterer.

Komfort hentet fra sportens verden

SteelSeries Arctis 3 er skabt til at være komfortabelt og ikke tynge spillerens hoved ned eller klemme det. Derfor er inspirationen blevet hentet fra sportens verden ved konstruktionen af denne model, da hovedbøjlen har samme design som skibriller, og øre-puderne har det såkaldte Air Weave stof, der også findes i sportstøj.

Air Weave materialet sikrer, at ørerne holdes tørre og kølige. SteelSeries Arctis 3 vejer desuden ikke ret meget med sin vægt på kun 298 gram – det ligger i klart den lave ende sammenlignet med andre gaming høretelefoner.

7.1 Surround Sound

SteelSeries Arctis 3 er skabt til at give en ultimativ spille-oplevelse og give spilleren følelsen af, at han eller hun selv er til stede midt i handlingen. Derfor har SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Sound, som gengiver lyden virkelighedstro og realistisk.

SteelSeries Arctis 3 kommer også med en mikrofon, som kan trækkes tilbage, når den ikke skal bruges. Mikrofonen har Noise Cancelling, som neutraliserer støj og gør stemmen klar og tydelig.

Har hele pakken, ifølge eksperterne

SteelSeries Arctis 3 fra bunden
Ofte bedømmes gaming høretelefoner stærkest på kriterierne lyd, komfort og mikrofon, og modellen SteelSeries Arctis 3 scorer ifølge eksperterne højt på alle de 3 kriterier: Det forklares nemlig, at SteelSeries Arctis 3 har en rigtig god lydkvalitet, mikrofonen er klar og tydelig, og så sidder modellen godt og komfortabelt omkring spillerens hoved. Herudover kommer prisen, som ifølge eksperterne også er overkommelig.

Også designet får fine kommentarer med på vejen, for ifølge eksperterne ser SteelSeries Arctis 3 rigtig flot ud.

På minussiden kommenterer eksperterne, at SteelSeries Arctis 3 er et godt – men ikke fantastisk – gamer headset, og modellen føles en smule svag i forhold til andre modeller i Arctis-serien, som er lidt dyrere men til gengæld også generelt bedre. Det kommenteres også, at musikken kun lyder rigtig godt fra en computer, og så kan der efter noget tid opstå en smule komfort-irritation.

Fordele

 • Inspireret af udøversport
 • Med 7.1 Surround Sound
 • Mikrofon med Noise Cancelling
Ulemper

 • Er svær at tilpasse
 • Musik lyder kun godt
 • Når de er tilsluttet PC.

Her kan du se SteelSeries præsentationsvideo af Arctis 3 headsettet: 


SteelSeries Arctis Pro Wireless – Bluetooth gaming headset

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Trådløs oplevelse

SteelSeries scorer generelt godt på lydfronten, og SteelSeries Arctis Pro med kabel er blevet modtaget ekstremt godt. Men det er nu også rart at kunne game, uden at der er kabler alle vegne. Og her kommer SteelSeries Arctis Pro Wireless ind i billedet. 

Transmitteren er en lille sort boks, som giver dig alle de funktioner, du drømmer om. Den viser lydvolumen, batteriniveauet i headsettet og giver dig mulighed for at justere både lyd og stemme. Her kan du ligeledes skifte mellem PC og spillekonsol. 

Du kan bruge dette headset sammen med Playstation og PC, ligesom du også blot kan bruge headsettet alene via bluetooth, hvis du for eksempel gerne vil høre musik. Du kan nemlig sagtens bruge headsettet til at høre musik på, og der er også her masser af god lyd at hente – herunder god bas og dybde i lyden.

Den tilhørende mikrofon er ekstrem god, og lyden er skarp og fejlfri.

God lyd og god komfort

Hørebøfferne giver dig en god lydoplevelse, som kommer i surround sound, hvilket gør din spilleoplevelse en my mere autentisk. Derudover er hørebøfferne super komfortable at have på. Det skyldes særligt de bløde og luftige puder rundt om ørerne, som former sig efter langt de fleste ører. Det smarte headband kan justeres, så det passer præcis til dit hoved – også selvom du skulle have et relativt stort hoved. Således roser for eksempel PC Mag det smarte headband som værende mere komfortable end mange andre standard headbands.

SteelSeries Arctis Pro Wireless vs andre gaming headset på markedet

Dette headset ligger absolut i den høje prisklasse, når det kommer til gaming høretelefoner. Men både lydoplevelsen, konstruktionen, komponenterne og de mange funktioner vejer til fulde op for den høje pris. 

Dette headset er faktisk identisk med det førnævnte SteelSeries Arctis Pro, men fungerer med batteri og bluetooth i stedet for kabel – og så har headsettet heller ikke de seje lysfunktioner som det førstnævnte headset fra SteelSeries har.

Derfor anbefaler vi den

Køberne hos Proshop.dk er mere end tilfredse med dette gaming headset og giver den en samlet score på 4.5 stjerner ud af 5. De professionelle testere hos amerikanske Rtings.com belønner desuden headsettet med 7.9 stjerner ud af 10, ligesom headsettet er blevet kåret som chefredaktørens favorit hos Tomshardware.com

SteelSeries Arctis Pro Wireless er et rigtigt godt bud til dig, der gerne vil betale for den trådløse og knivskarpe lydoplevelse.

Fordele

 • Høj grad af komfort
 • God til både PC og spillekonsol
 • Kan også bruges til musikoplevelser
Ulemper

 • Mikrofonen peaker nemt
 • Har ingen knap til at tilpasse mikrofonens lydstyrke

SteelSeries Arctis 7 

SteelSeries Arctis 7 

 

4 forskellige testpaneler har haft gaming headsettet SteelSeries Arctis 7 inde til test, hvor modellen er blevet vurderet og anmeldt ud fra specifikke aspekter som design, mikrofon, pasform, ydevene og håndterbarhed.
SteelSeries Arctis 7 klarer sig rigtig godt i alle 4 tests, og det gør, at denne model får absolut topkarakter hos 3 af de 4 testpaneler, og hos det sidste testpanel bliver det til en næsten absolut topkarakter.

Hovedbøjle med fokus på tryk

SteelSeries Arctis 7 er designet til, at spilleren kan spille i mange timer, og derfor er der fokus på komfort. SteelSeries Arctis 7 kommer derfor med en hovedbøjle med det såkaldte skibrille-design, som sidder tæt ind til hovedet uden at skabe for meget tryk.

Øre-puderne på SteelSeries Arctis 7 kommer med Air Weave-stoffet, som normalt findes hos atleters tøj – det skal nemlig sikre, at ørerne både holdes kølige og tørre under spillet. Dette gamer headset vejer 376 gram, hvilket dog ikke er i den helt lave ende.

Model med Surround Sound

SteelSeries Arctis 7 er skabt til at levere en kraftig og levende lyd, og derfor har modellen 7.1 Surround Sound, som giver en mere helstøbt lydoplevelse, hvor lyden kommer alle vegne fra. SteelSeries Arctis 7 er som nævnt et trådløst gamer headset og kører derfor på batteri, og batteriet har op til 15 timers levetid.

Denne trådløse model har en dobbeltkanal-forbindelse, som gør det muligt at skifte imellem 2 lydkilder – for eksempel mellem computer og konsol. Dette headset har desuden en trådløs rækkevidde på op til 12 meter, så man kan godt bevæge sig en del væk fra computeren.

SteelSeries Arctis 7 kommer desuden også med en mikrofon, som kan anvendes til chat under spillet, og den kan trækkes tilbage, når man ikke ønsker at anvende den. Mikrofonen er udstyret med Clear Cast, hvilket sikrer en klar lyd plus neutralisering af baggrundsstøj.

Både flot, komfortabel og alsidig, ifølge eksperterne

Eksperterne fra Ign.com mener, at SteelSeries Arctis 7 er et af de flotteste gaming headsets overhovedet på markedet, og så er det også både komfortabelt at have på og kan anvendes til flere platforme. Lyden er også i den absolutte top, og her er tale om et gamer headset, der er fremstillet i kvalitetsmaterialer.

Ign.com forklarer desuden, at i deres øjne er SteelSeries Arctis 7 noget nær perfekt. De øvrige eksperter tilslutter sig Ign.coms ros af SteelSeries Arctis 7 med de samme roser, og Pcmag.com tilføjer, at lyden er meget velbalanceret, og så er det smart, at SteelSeries Arctis 7 faktisk også kan anvendes med ledning, hvis man ønsker.

Trustedreviews.com kommenterer også modellens batterilevetid som særdeles god.

Eksperterne har ikke mange minusser til SteelSeries Arctis 7, men dog nævnes det, at modellen kan føles lidt for lille, hvis man har et stort hoved, og så kan volumenkontrollen være lidt besværlig.

Der er også mindre kritikpunkter angående bassen, som ikke føles så kraftig, og så fungerer Surround Sound’en kun optimalt på en computer. Her er dog kun tale om mindre kritikpunkter, som ikke ødelægger eksperternes gode opfattelse af modellen.

Fordele

 • Med skibrille-design for øget komfort
 • 7.1 Surround Sound
 • Trådløst gaming headset med 15 timers levetid og 12 meters rækkevidde
 • Mikrofon med Clear Cast og neutralisering af baggrundsstøj
Ulemper

 • Mikrofonens bas fungerer ikke optimalt
 • Brugen af nogle funktioner afhænger for meget af appen

Logitech G933 – trådløst gamer headset

 

Logitech G933 

Gaming headsettet Logitech G933 er blevet testet af hele 4 forskellige ekspertkilder, som alle er begejstrede for modellen og dermed giver modellen topkarakterer.

Ekspertkilderne inkluderer både computerspilsiderne Pcworld.com og Pcmag.com samt teknologi-testsiden Tomsguide.com og den internationalt anerkendte testside Trustedreviews.com.

Model med unik belysning

Hvis man ønsker et gaming headset, som man selv kan være med til at vælge udseendet på, så vil Logitech G933 være et godt valg – denne model kommer nemlig med en justerbar belysning i selve headsettet, hvor man kan vælge imellem hele 16,7 millioner farver.

Her er tale om RGB-belysning i 2 forskellige områder – nemlig i lysstrimlen og logoet. Man kan også vælge forskellige farveeffekter.

Herudover er Logitech G933 trådløs, hvilket betyder, at der ikke er en irriterende ledning i vejen. Det øger komforten, og så er her også tale om et veldesignet gamer headset med polstring i både hovedbøjle og øre-puder.

15 meters rækkevidde

Logitech G933 er som nævnt et trådløst gamer headset, og modellen anvender en USB-dreven receiver, der giver op til 15 meters rækkevidde uden ledning. Modellen kan både anvendes til computer, konsol og hjemmebiografen.

Dette gamer headset har yderligere 3 input, hvilket betyder, at modellen kan sluttes til 3 lydkilder samtidig – så kan man for eksempel høre musik og tale i telefon på samme tid.

Eftersom her er tale om en trådløs model, så kører Logitech G933 på batteri, og det kan holde i op til 12 timer. Anvender man lysfunktioner, kan det holde op til 8 timer.

Logitech G933 anvender 7.1. Surround Sound, hvilket gør, at man oplever lyden fra 360 grader, og det gør spiloplevelsen mere realistisk. Der findes også en mikrofon på Logitech G933, som har Noise Cancelling, hvilket frasorterer støj.

Fantastisk og trådløs headset, ifølge eksperterne

Logitech G933 får rigtig god kritik hos eksperterne. Blandt andet skriver Pcmag.com, at her er tale om en model med en fantastisk lydkvalitet og et virkelig flot design, og så kan denne model stort set fungere sammen med alle spillesystemer. Også muligheden for individualiseringen med farverne fremhæves.

Pcworld.com fremhæver desuden modellens pris som attraktiv og forklarer, at denne model er et af de bedste trådløse gaming headsets på markedet. Herudover fremhæver de også, at knapperne er intuitive og lette at bruge, og så er lyden god, og mikrofonen er velfungerende og let at dreje væk.

Tomsguide.com er enige i, at Logitech G933 leverer en rigtig god spilleoplevelse på mange forskellige platforme, og de mener ligefrem, at Logitech G933 giver en hel fejlfri trådløs ydelse.

Både Tomsguide.com og Trustedreviews.com kommer også ind på, at Logitech G933 er meget komfortabel at bære.

Der findes dog også et par minusser ved Logitech G933, og her kommer eksperterne ind på, at de savner et etui til modellen, og så er Surround Sound’en ikke helt optimal i denne model. Mikrofonen har også en tendens til at opfange en del lyde, og så føles modellen lidt stram om hovedet. Batteritiden fremhæves desuden som god, men ikke fantastisk.

Fordele

 • Belysning i selve headsettet – vælg mellem 16,7 millioner farver
 • Trådløs model med rækkevidde på 15 meter
 • 7.1 Surround Sound
 • Mikrofon med Noise Cancelling
Ulemeper

 • Etui eller holder er ikke inkluderet
 • Surround sound-funktionen fungerer ikke optimalt

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke gaming headsets har fået de bedste bedømmelser i tests?

Kingston HyperX Cloud II, Logitech G433, Sennheiser GSP 300 og Logitech G933

🤓 Hvordan er gaming headsettene blevet testet?

Headsettene er blevet vurderet ud fra ting så som deres pasform/komfort, interne teknologi, forbindelse, lydkvalitet, mikrofon og andet medfølgende tilbehør.

🤔 Hvad skal man se efter, når man køber et gaming headset?

Når man gamer, sidder man ofte mange timer ad gangen med headsettet på. Det er derfor anbefalet, at du går efter en komfortabel over-ear-model. Dertil får man oftest den bedste oplevelse, hvis headsettet har indbygget surround sound og eventuel noise cancelling. Derefter bør man overvej ting så som mikrofon, om headsettet er med eller uden ledning, og om det æstetiske udtryk er vigtigt for dig.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

testkilderDigitalcitizen.life 🇺🇸

Digitalcitizen.life er en online webside, som handler om borgernes digitale liv. Her findes artikler og information omkring forskellige emner, der har med digitalisering at gøre, og Digitalcitizen.life foretager også tests og laver anmeldelser af digitale produkter. Her har Digitalcitizen.life testet gaming headsettet Asus ROG Strix Fusion 500. Du kan finde hele artiklen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er en amerikansk teknologi-side, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet, plus de tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet gamer headsettet SteelSeries Arctis 7. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Ign.com 🇺🇸 

Ign.com er en verdensomspændende platform med fokus på computerspil. Her skrives både om nyheder, udføres guides og anmeldes spil. Eftersom her er tale om et verdensomspændende foretagende, så har Ign.com forskellige websider tilknyttet de forskellige geografiske områder – samt også modersiden Ign.com. Her har Ign.com testet forskellige gaming headsets:

Ønsker ud at læse mere om testen af Razer Kraken Pro V2, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kingston HyperX Cloud II, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G433, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af SteelSeries Arctis 7, kan du klikke på dette link.

Pcmag.com 🇬🇧 

Pcmag.com er et computerspilsmagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer-verdenen. Det gælder både nyheder, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet forskellige gamer headsets:

Ønsker du at læse mere om testen af Razer Kraken Pro V2, kan du læse mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G933, kan du læse mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af SteelSeries Arctis 7, kan du læse mere her.

Pcworld.com 🇺🇸 

Pcworld.com er et internationalt computermagasin, som beskæftiger sig med alt inden for computer- og teknologiverdenen. Det inkluderer blandt andet artikler, nyheder, information, tests og guides.

Her har Pcworld.com testet gaming headsettet Logitech G933. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Techdissected.com 🇺🇸 

Techdissected.com er en international teknologi-webside, som bringer nyheder, meninger, anmeldelser, analyser, guides og diskussioner om emner, der har med teknologi at gøre.

Her har Techdissected.com testet gamer headsettet Sennheiser GSP 300. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

Techradar.com 🇺🇸 

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet gaming headsettet SteelSeries Arctis 3.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Techspot.com 🇺🇸 

Techspot.com er en international teknologi-webside, som har et fokus på den teknologiske verden. Techspot.com udfører også forskellige forbrugertests af elektroniske produkter, og det inkluderer også computerspil og den tilhørende teknologi. Her har Techspot.com testet gamer headsettet Kingston HyperX Cloud II. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge deres hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸 

Tomsguide.com er en international webside, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige gaming headsets:

Ønsker du at læse mere om testen af Razer Kraken Pro V2, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af SteelSeries Arctis 3, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G933, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇺🇸 

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige gaming headsets:

Ønsker du at læse mere om testen af Razer Kraken Pro V2, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kingston HyperX Cloud II, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G433, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sennheiser GSP 300, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af SteelSeries Arctis 3, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G933, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af SteelSeries Arctis 7, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Asus ROG Strix Fusion 500, kan du klikke på dette link.


Andre relevante tests

Her hos Forbrugsguiden.dk har vi også udarbejdet en række andre tests, som måske kan være interessante for dig.

Hvis du kan lide at game og overvejer at anskaffe dig en Playstation, så kan du med fordel læse vores store tests af PS4 Slim og PS4 Pro. I disse to tests har vi analyseret en lang række testkilder, for at se hvilke bedømmelser de to Playstations får i forskellige eksperttests. Dermed kan du få et nemt og hurtigt overblik over fordele og ulemper, som der findes ved PS4 Slim og PS4 Pro modellerne.

Du kan også læse vores store guide om de bedste PS4 spil, hvor vi har gennemgået en lang række test af de forskellige spil. Derefter har vi samlet alle testresultaterne i artiklen, så du kan se hvilke spil eksperterne giver de bedste bedømmelser.

De senere år er VR briller blevet mere populære, og i vores artikel kan du læse mere om hvilke modeller der klarer sig bedst i test. Hvis du overvejer at anskaffe dig en Playstation, så bør du læse vores artikel om Playstation VR briller.

En anden populær spillekonsol er Nintendo Switch. I vores Nintendo Switch test, finder du også en oversigt over forskellige eksperttests, så du kan se hvilke fordele og ulemper denne spillekonsol har. Vi har samlet testresultater fra verdens største tech-medier, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over om Nintendo Switch kunne være noget for dig. Du kan også læse vores Nintendo Switch spil test, hvor vi har samlet de spil der får de bedste bedømmelser af forskellige spileksperter.

Hvis du er på udkig efter en ny router, som kan sikre at din gaming går som smurt, så kan du overveje at læse vores router test, eller vores trådløse router test, hvor vi har samlet de routere som eksperterne giver de bedste bedømmelser.

Hvis du hellere vil tage lyden med dig, så kan vi anbefale at du tjekker vores bluetooth højtaler testguide ud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme