Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Test-oversigt: Bedste Nintendo Switch ifølge forbrugere og eksperter

Senest opdateret den Artiklen er en annonce

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I marts 2017 kom den nye Nintendo Switch på markedet. Nintendo Switch er et innovativt produkt, som har en masse nye og spændende funktioner at tilbyde spilentusiaster. Læs med her i denne Nintendo Switch test, og find ud af hvad Nintendo Switch har at byde på, samt hvad eksperterne mener om den nye spillekonsol.

I denne Nintendo Switch test får du:
🔸 Gennemgang af Nintendo Switch og dens indhold
🔸 Gennemgang af de forskellige funktioner
🔸 Ekspertvurderinger af, hvordan Nintendo Switch klarer sig i diverse tests
🔸 Gennemgang af nuværende spil til Nintendo Switch
🔸 Gennemgang af kommende spil til Nintendo Switch

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over hvordan de forskellige Nintendo Switch tests klarer sig på nettet.


Oversigt over de forskellige elementer i Nintendo Switch

Den innovative spillekonsol består af forskellige elementer, som giver dig mulighed for at spille, hvor og hvornår det passer dig. Nedenfor bringer vi et overskueligt sammendrag af de forskellige elementer som Nintendo Switch består af, samt hvilke specifikkationer elementerne indeholder.

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 


Det består maskinen af:

Joy-Con controllere:

Joy-Con controllerNintendo Switch’ nye spillekonsol kommer med to controllere kaldet “Joy-Con controllere”. Disse controllere har indbygget bevægelsesstyring samt vibrationer, hvilket gør det muligt at styre spillene med dine håndbevægelser. Denne indbyggede teknik giver dig en naturlig vibrerende feedback, når du spiller. Controllerne kommer ligeledes med et greb, så du kan sætte de to controllere sammen og dermed danne den traditionelle form for controller. Det er også muligt at tilkøbe en højre eller venstre Joy-Con controller separat, hvis der skulle blive et behov for det. Controllerne kan fås i sort, rød eller blå.

Skærmen:

nintendo switch screenDer medfølger en multi-touchskærm med Nintendo Switch, som gør det muligt at tage spillekonsollen med dig over alt. Selve skærmen er 6,2 tommer og kommer med en 1280 x 720p HD opløsning. Denne gode opløsning giver dig mulighed for detaljerede håndholdte spil.

Indbygget flash-hukommelse:

Nintendo har indbygget en flash-hukommelse på 32 GB. Denne hukommelse kan dog udvides med et Micro SD-kort. Disse Micro SD-kort fås med op til 256 GB. Selve konsollen understøtter en kapacitet på op til 2 TB, hvilket svarer til 2000 GB. Nintendo Switch understøtter derfor store mængder af plads. 

Forældrekontrol:

I og med at Nintendo Switch henvender sig til en bred målgruppe, har Nintendo sørget for, at forældrene kan følge lidt med i, hvor meget deres børn spiller og hvilke spil de spiller. Forældrene kan følge med ved at linke spillekonsollen til en app. Appen går under navnet “Nintendo Switch Parental Controls” og er gratis at downloade.

Her kan du se en præsentationsvideo af “Nintendo Switch Parental Controls”:

Batterilevetid:

Nintendo Switch controllerne har et indbygget batteri, som holder i op til 6 timer. Dog afhænger levetiden af brug og softwaren. Selve batteriet oplades via en USB type-C port eller via den medfølgende Switch dockingstation.

Nintendo eShop:

Nintendo-eShopMed den smarte Nintendo eShop kan du downloade en lang række spil direkte fra din spillekonsol eller via Nintendos egen hjemmeside. På eShoppen kan du ofte se en trailer af de forskellige spil, så du får en fornemmelse af om det er et spil for dig, inden du vælger at købe det. På eShoppen kan du ligeledes se, hvor mange spillere der har spillet det specifikke spil samt andre brugers anmeldelse af spillet. Det giver et fint indblik i, hvordan spillets kvalitet er. Du kan også selv anmelde spillene, når du har spillet det i mindst en time.

Andre specifikationer:

Nintendo Switch har en vægt på 300 gram (400 gram med Joy-Con controllere vedhæftet). Det er muligt at tilkoble WiFi samt Bluetooth. Med de to Joy-Con controllere vedhæftet har Nintendo Switch en størrelse på 10 cm x 24 cm x 1,4 cm. Nintendo Switch kommer med en Nvidia brugerdefineret Tegra-processor.

Her kan du se en videogennemgang af Nintendos hardware:

Her kan du se en videogennemgang af gode råd, inden du går igang:


Spil hvor det passer dig

“Switch”-funktionen er det essentielle element i den nye Nintendo Switch. Groft sagt betyder det, at du kan tage Nintendo Switch med dig over alt og dermed spille, når du har tid og lyst. Du kan spille alene eller med andre. Du kan sidde foran fjernsynet eller tage den med dig i bussen. Dens hybrid-funktion gør, at spillekonsollen tilpasser sig efter dit liv og giver dig mulighed for at spille, når det passer dig.

Her kan du se en præsentationsvideo af Nintendo Switch og dens muligheder:

Hvis du vil spille foran fjernsynet, tilkobler du blot skærmen til dockingstationen. Ønsker du at tage spillet med dig, tager du blot skærmen op fra dockingstationen og kobler de to Joy-Con controllere på. Vil I spille flere sammen, frakobler du bare de to Joy-Con controllere fra skærmen og synkroniserer dem derefter til skærmen.

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 


Det siger eksperterne om Nintendo Switch 🔍 

Vi har kigget på en række anmeldelser af, hvordan Nintendo Switch klarer sig i praksis i diverse tests. De tests og anmeldelser som vi har gennemgået, er alle fra kendte magasiner. Nedenfor bringer vi et sammendrag a, hvad de forskellige eksperter mener om Nintendo Switch.

The Guardian

The guardian
En modig og fascinerende ny spillekonsol

Den verdenskendte britiske avis The Guardian, har testet Nintendo Switch og kommer med deres vurderinger heraf. The Guardian beskriver Nintendo Switch som et “Hybrid-system” og kalder spillekonsollen for en perfekt krydsning mellem en hjemmekonsol og en håndholdt konsol.

The Guardian hæfter sig ved, at touchscreen-funktionen på skærmen ikke er så præcis, som den er på de forskellige smartphones, der findes på markedet i dag. Dog er det et skridt i den rigtige retning, da Nintendo Switch har en del bedre reaktionsevne end Nintendos Wii U GamePad. The Guardian fremhæver ligeledes, at de to Joy-Con controllere giver en oplevelse af nøjagtighed og detaljeret kontrol.

nintendo switchThe Guardian har delte meninger om farverne og den grafiske oplevelse på Nintendo Switch. På den 6,2 tommer skærm er farverne og skarpheden i en rigtig god kvalitet. Men når Nintendo Switch bliver koblet til TV’et, bliver den grafiske oplevelse forringet en smule. Anmelderne fra The Guardian hæfter sig ved, at Nintendo er lidt bagefter på den front i forhold til for eksempel Xbox One og PS4. Nintendo har den klassiske og velkendte tegneserieagtige grafik. Det er derfor nok en smagssag om, hvilken grafisk oplevelse man er til, når man spiller.

Alt i alt får Nintendo Switch en rigtig fin anmeldelse af The Guardian. De beskriver spillekonsollen som en modig og fascinerende spillekonsol, som udfordrer den måde, vi tænker om spil-hardware. De fremhæver især Nintendos nye hybrid-koncept, som kommer med nogle gode controllere og en masse spændende nye spil. The Guardian er dog lidt utilfreds med udseendet og kvaliteten af indpakningen. De hæfter sig ved, at føles den lidt plastik-agtig. Du kan læse hele anmeldelsen fra The Guardian her.


Nordic IGN
ign logo
Et kraftfuldt og attraktivt, men overdimensioneret gaming system

Spilmagasinet Nordic IGN har testet og anmeldt Nintendo Switch. I deres anmeldelse kommer de med deres ærlige mening, omkring de forskellige elementer på spillekonsollen. Noget af det første de hæfter sig ved er, at det er en spillekonsol som både har gode og mindre gode ting at byde på. Nordic IGN bemærker, at det vil være et mindre ingeniørmirakel at lave et gennemført gaming system, som både skal fungere som en traditionel hjemmekonsol, et bærbart system og en selvstændig skærm med trådløse controllere. Og her mener Nordic IGN, at Nintendo Switch trods alt kommer tæt på at løse denne opgave.

Nordic IGN fremhæver, at dockingstationen virker præcis, som den skal. Når man tilslutter skærmen til dockingstationen kommer billedet op på TV-skærmen efter kun få sekunder. Efter du har tilsluttet eller synkroniseret de to Joy-Con controllere, er du klar til at spille. Nordic IGN fremhæver ligeledes den glidende overgang fra tilsluttet til håndholdt og kalder denne funktion for imponerende.

Selve multi-touchskærmen får rosende ord med på vejen og bliver endda kaldt for en “skønhed” af anmelderen. Farverne bliver beskrevet som levende og anmelderen fremhæver også, at man endda kan spille uden problemer i med sollys i ryggen. Ligeledes bliver skærmen rost for sin gode betragtningsvinkel. Skærmbilledet forbliver synlig i en 120-graders bue, hvilket er en nødvendighed, når man spiller med multiplayer-funktionen.

Joy-Con controllerene får derimod lidt mindre gode ord med på vejen. Anmelderen oplevede, at den venstre Joy-Con controller havde tendens til at afbryde forbindelsen i et par sekunder engang imellem, hvilket er problematisk i visse spil. Nordic IGN hæfter sig ved, at det muligvis er afstanden, der er den største faktor her. Knappernes akavede placeringer på Joy-Con controllerene samt dens lille størrelse får ligeledes kritik af anmelderen. Dog roser Nordic IGN controllerens bevægelsessensor for deres nøjagtighed. Du kan læse hele anmeldelsen fra Nordic IGN her. 

Her kan du se IGN’s review video af Nintendo Switch konsollen: 


T3.com
T3Magazine-Logo
Innovativ hybrid-konsol, der giver en unik spiloplevelse

Det britiske og førende online forbrugermagasin T3 har specialiseret sig i at formidle, hvordan man kan bruge teknologien til at skabe en bedre og sjovere livsstil. De har haft Nintendo Switch i hænderne og kommer her med deres anmeldelse. T3 har givet spillekonsollen 4,5 ud af 5 stjerner og generelt mange rosende ord med på vejen.

switchT3 fremhæver, at Nintendo har taget det bedste fra Wii, Wii U og Nintendo 3DS og kombineret elementerne i et nyt og innovativt system og kaldt systemet for Nintendo Switch. I pakken medfølger der: De to højre og venstre Joy-Con controllere i rød og blå, skærmen, en AC-adapter, et HDMI-kabel, greb og håndledsbånd samt dockingstationen..

Den 6,2 tommer skærm får pæne ord med på vejen fra T3. De fremhæver især dens visuelle fremtoning, den grafiske oplevelse og dens gode klarhed. De fremhæver ligeledes, at grafik niveauet er en klar opgradering i forhold til Nintendos 3DS og Wii U. Dog hæfter T3 sig ved, at den grafiske oplevelse ikke er lige så god på TV-skærmen. Men de mener dog, at den gode grafiske oplevelse på den lille skærm opvejer den mindre gode oplevelse på en TV-skærm.

Alt i alt er T3 meget imponeret over spillekonsollen fra Nintendo Switch. De skriver at selve systemet føles robust og at de to Joy-Con controllere ligger godt i hånden og giver indtrykket af, at det er et kvalitetsprodukt. De er imponeret over det innovative design og dens funktioner, der gør det muligt at tage den med sig, hvor man har lyst. De hæfter sig dog ved, at selve hardwaren ikke er så kraftig som Ps4 og Xbox One, hvilket de mener er en ulempe. Du kan læse hele anmeldelsen fra T3.com her. 


Lyd & Billede
Lyd og billede
Nintendo Switch er helt sin egen

Lyd & Billede er nordens største online magasin, som tester forbrugerelektronik. De har også testet og anmeldt Nintendo Switch. Hos Lyd & billede kalder de spillekonsollen for et “stykke ingeniørkunst med stort potentiale”, hvilket beskriver deres begejstring for den nye Nintendo Switch.

De nævner at den Nintendo er kommet stærkt tilbage med den nye Switch, efter flere eksperter mente, at deres Nintendo Wii U var lidt af et flop. Anmelderen hæfter sig ved, at den nye Nintendo Switch hverken er ”fugl eller fisk” og derfor svær at sammenligne med for eksempel Xbox One og Playstation 4, som nogle godt kan have tendens til. Den er helt sin egen og nyfortolker den måde, vi tænker spil på, hvilket gør den til et innovativt produkt.

Lyd & billede hæfter sig ved den smarte og håndholdte måde, man tilkobler konsollen på og kalder det “skævt tænkt”. De fremhæver desuden, at tilkoblingen fungerer overraskende godt. Også skærmen er anmelderen positivt overrasket over. De skriver at billedet på skærmen står skarpt, og opnår gode farver og kontraster.

switch marioDe fremhæver ligeledes, at skiftet mellem skærmen og TV-et foregår hurtigt og gnidningsløst, hvilket de er ret imponerede over. Dog nævner Lyd & billede også, at Joy-Con controllerne er små i størrelsen, hvilket kan være problematisk, hvis man har store hænder. De hæfter sig ligeledes ved, at knapperne også føles små og en smule malplacerede, hvilket gør, at man risikerer at trykke forkert.

Den samlede konklusion fra Lyd & billede er dog positiv og rosende. Nintendo Switch får især ros for den måde, at Nintendo har formået at nytænke en spillekonsol på og kalder det for et “sjovt bekendtskab, der skiller sig meget ud i forhold til, hvad der ellers findes på markedet”. Du kan læse hele anmeldelsen fra Lyd og Billede her.


Berlingske

berlingske
4 ud af 6 stjerner

Den danske avis Berlingske har testet og anmeldt Nintendo Switch og kommer med deres vurdering af, om den er en investering værd. Berlingske fremhæver, at den nye Nintendo Switch samler det store og mindre format i ét. Berlingske hæfter sig ved, at førhen var der groft sagt to muligheder: De store spil med flot grafik, som kræver en stor skærm og de små spil, som man kan tage med sig på farten. Dette har Nintendo Switch formået at samle i ét produkt.

nintendo switch on the goBerlingske kommer med en rigtig god beskrivelse af, hvordan Nintendo Switch bruges i praksis. Spillekonsollen kommer med en skærm og de to Joy-Con controllere, som du kan sætte på hver side af skærmen og bruge som én stor controller. Du kan ligeledes fjerne de to Joy-Con controllere fra skærmen og bruge dem hver for sig. Disse funktioner gør det muligt at tage spillekonsollen med sig på farten samt spille sammen med andre på den lille skærm eller på TV’et.

Berlingske fremhæver, at de som er glade for digital underholdning vil finde det yderst interessant at kunne tage sit konsolspil med sig uden at skulle medbringe TV’et og en tung spillemaskine. Berlingske fremhæver, at Nintendo har grebet bolden og har udført den innovative idé med en hybrid-spillekonsol på det helt rigtige tidspunkt. Berlingske hæfter sig dog ved, at det manglende udbud af kvalitetsspil til Nintendo Switch er en stor problematik.

Prisen på Nintendo Switch ligger i den dyre ende og er på niveau med Playstation 4. Dette kan for nogle virke dyrt, hvis man sammenligner disse to spillekonsoller. Berlingske hæfter sig desuden ved, at de 32 GB hukommelse som Nintendo Switch indeholder bliver meget hurtig opbrugt, når man køber nye spil. Derfor vil et større memorycard være noget, man ligeledes skal investere i. Berlingske fremhæver dog, at muligheden for at tage spillet med på farten gør, at Nintendo Switch er alle pengene værd. Du kan læse hele anmeldelsen fra Berlingske her.


Komputer for Alle
Komputer for alle
Nintendo Switch er godt tænkt

Det danske magasin Komputer for alle, har til formål at hjælpe forbrugere med at vælge det rigtige udstyr. Magasinet har testet Nintendo Switch, og de skriver at den føles som en Gameboy, der er slået sammen med en Wii, hvilket har skabt et resultat, som kan blive meget spændende at følge i fremtiden.

Det danske magasin fremhæver det funktionelle og smarte koncept, som Nintendo har skabt med Switch. Når man vil spille på TV’et, skal skærmen blot placeres i dockingstationen. Ønsker man at fortsætte spillet uden afbrydelse, men et andet sted, løfter man blot skærmen ud af dockingstationen og tager den med sig.

nintendo switchKomputer for alle skriver at skærmen kan holde strøm i 2-5 timer alt efter skærmens belysning, samt hvor grafisk krævende det spil du spiller er. På kortere ture fungerer batterilevetiden fint. Skal man derimod på en længere rejse, anbefaler Komputer for alle, at man tager ladekablet med. Det er ligeledes muligt at tilslutte en transportabel powerbank til Nintendo Switch.

Spiludvalget til Nintendo Switch er Komputer for alle ikke særlig imponeret over. De fremhæver dog, at de spil, der findes på markedet er gode. Især det populære spil “The Legend of Zelda – Breath of the Wild” får meget rosende ord med på vejen. Det er spil, som kan underholde i timevis. Alt i alt giver Komputer for alle en god anmeldelse til Nintendo Switch. De fremhæver dog, at spillekonsollen mangler en længere batterilevetid. Du kan læse hele anmeldelsen fra Komputer for alle her.


M3.se
m3
Derfor er Nintendo Switch den perfekte konsol

Det svenske side M3 anmelder de seneste nyheder indenfor gadgets og teknologi. De har haft Nintendo Switch i deres hænder og tror på, at det nok skal blive en succes blandt spilentusiaster. Nintendo Switch udkom i begyndelsen af marts 2017 og M3 kalder det for en yderst vigtig lancering fra Nintendos side. Nintendo har tidligere udgivet nogle produkter, der har skuffet i spilleverden. Derfor havde rigtig mange høje forventninger til deres nyeste satsning med Nintendo Switch.nintendo switch dock

M3 hæfter sig ved, at lanceringen af Nintendo Switch ikke har været helt problemfrit og at spillekonsollen kommer med nogle begynderfejl. Blandt andet kan der være problemer med synkroniseringen. Derudover har dockingstationen en udformning, som gør, at skærmen kan blive ridset, når man putter den i eller tager den op fra dockingstationen.

Trods de forskellige fejl og mangler er M3 alligevel godt tilfreds med Nintendos nye Switch. Dens fleksibilitet og design gør den til et oplagt valg, hvis man ønsker noget frihed i sin spillekonsol. Anmelderen fra M3 er yderst begejstret for, at det er muligt at tage den med sig – både udenfor huset men også indenfor husets mure. Friheden i, at man ikke er bundet til TV’et er en stor fordel.

M3 skriver også at Nintendo Switch er et oplagt valg til Zelda fans. M3 nævner også, som mange af de andre anmeldere, at der endnu er for få spil på markedet. Dette bør dog ændre sig relativt hurtigt, i takt med at flere spil udkommer. Du kan læse hele anmeldelsen fra M3 her.


Aftonbladet

aftonbladet
Nintendo Switch kommer på det helt rigtige tidspunkt

Det svenske Aftonbladet har anmeldt Nintendo Switch under deres spilsektion. De fremhæver, at det er et genialt træk af Nintendo at tilbyde spillerne både en stationær og bærbar spillekonsol. Anmelderen blev positivt overrasket, da hun pakkede kassen op og kommer med en beskrivelse af, at hun følte sig taget tilbage i tiden. Det er altså en spillekonsol, som giver en tryg og nostalgisk følelse med nye innovative funktioner og muligheder.

Anmelderen fra Aftonbladet skriver, at processen fra stationær til bærbar er enkel og overraskende hurtig. Dog får knapperne på Joy-Con controlleren kritik for deres lille størrelse. Anmelderen anbefaler, at hvis man er til lange spillesessioner, så kan man med fordel investere i Pro controllerene, man kan tilkøbe til Nintendo Switch.

nintendo switch gamingVed den håndholdte tilstand kører Nintendo Switch i 720 pixel. Når den tilkobles fjernsynet har den en opløsning på 1080 pixel. Anmelderen hæfter sig ved, at den bedste grafiske oplevelse får man i den håndholdte tilstand.

Aftonbladet anbefaler især Nintendo Switch, hvis man er nybegynder i spilleverdenen. Spillekonsollen får kritik for dens manglende spil og manglende tilkobling til for eksempel en webbrowser. Men derudover er anmelderen imponeret over, at Nintendo er vendt tilbage med en yderst god og funktionel spillekonsol. Du kan læse hele anmeldelsen fra Spela Aftonbladet her.


Aftenposten.no 
aftenposten
Nintendo har skabt den bedste mobile konsol

En af Norges ledende online aviser Aftenposten, har haft én af deres spilleeksperter til at teste og anmelde Nintendo Switch i en uge. Anmelderen hos Aftenposten skriver, at Nintendo har kæmpet de sidste par år, da deres Wii U ikke solgte så godt som forventet. Dette har resulteret i, at Nintendo havde brug for et komme tilbage på markedet med et imponerende produkt, for at opretholde deres position på spilmarkedet.

Aftenposten fremhæver den frihed, der kommer med Nintendo Switch. Anmelderen fandt det yderst tilfredsstillende, at det var muligt at tage konsollen med sig og ikke være bundet til fjernsynet. Anmelderen fremhæver ligeledes, at kombinationen med det populære spil Zelda og muligheden for at tage spillet med sig, gav fornemmelsen af at fordybe sig i en bog.

Aftenposten kalder Nintendo Switch for en “social spillekonsol”, hvilket de tror på har stort potentiale blandt spilentusiaster, da man nemt kan tage den med over til familie og venner og spille sammen med dem. Anmelderen fremhæver også de spil, der er tilgængelige på nuværende tidspunkt og hæfter sig ved, at med disse spil prøver Nintendo at fortælle, at det er en maskine, der henvender sig til alle.

Aftenposten hæfter sig ved, at knapperne på spillekonsollen ikke virker helt efter hensigten. De føles små og er ikke placeret optimalt. Især havde anmelderen problemer med den højre tommelfingerknap på Joy-Con controlleren. De manglende spil bliver ligeledes kritiseret af Aftenposten. Til trods for kritikken er anmelderen imponeret over Nintendo Switch nye koncept, som giver mulighed for at spille uden at skulle være tilkoblet et fjernsyn. Du kan læse hele anmeldelsen fra Aftenposten her.

Her kan du se en video af de mange muligheder der følger med Nintendo Switch konsollen: 


Austin Evans

Er Nintendo værd at købe?

Austin Evans har lavet en videoanmeldelse af Nintendo Switch, hvor han beskriver de forskellige dele, der kommer med i pakken. Derudover kommer han også med en anmeldelse af funktionerne og elementerne, når den tages i brug.

Du kan se anmeldelsen lige her:


IGN.com
ign logo
48 timer med Nintendo Switch

Det amerikanske IGN har testet Nintendo Switch i 48 timer. De kommer her med en videogennemgang af fordele og ulemper samt hvilke erfaringer, de har gjort sig i de 48 timer, de har spillet på Nintendo Switch.

Du kan se anmeldelsen lige her:


Hvilke spil kan man få til Nintendo Switch?

På nuværende tidspunkt er det muligt at tilkøbe en mindre mængde spil til Nintendo Switch. Rigtig mange af de spil, der på nuværende tidspunkt kan fås til Nintendo Switch, kender de fleste spilentusiaster fra tidligere. Nintendo puster altså nyt liv i nogle af de gamle klassikere.

ARMS 

Arms

Prissammenligning af ARMS:

Forhandler Pris

Annoncer

400,00 Læs mere

I dette spil kan du kæmpe mod dine fjender i spillet. Det er et spil, hvor du kan udstyre din figur med en masse forskellige armtyper, som kan hver deres specielle ting. Hver arm har egenskaber såsom ild, is eller elektricitet. Du kan kæmpe via bevægelses- og knapkontrol, som gør spilleoplevelsen endnu mere realistisk. Aldersmærkningen er +12 år.


Det siger eksperterne om ARMS

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Det store testmagasin Trustedreviews.com er imponerede over ARMS, der giver en helt ny kampoplevelse. Ifølge Trustedreviews.com er der tale om et fantastisk spil, som er det bedste online spil Nintendo nogensinde har udgivet.

Realistiske miljøer og karakterer med sjove funktioner 

Trustedreviews.com fremhæver også ARMS realistiske miljøer og karakterer, der giver en ny dybde til spillet. Funktionerne er helt i top, da de giver noget unikt til spillet, som de ikke før har set. Det eneste spillet mangler, ifølge Trustedreviews.com, er optimering af singleplayer-funktionen, da spillet fungerer bedre med multiplayer.

Læs hele anmeldelsen her.


IGN.com

ign logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

IGN.com er begejstrede for ARMS, som de mener er et spændende spil. Spillets egen variation af kampsport med en blanding af boksning giver det en opsigtvækkende dybde, som de ikke før har oplevet med et Nintendo-spil. Ifølge IGN.com er kampene spændende, når man slår rundt med næverne og leder efter den perfekte åbning.

Alle kampe er morsomme 

ING.com kalder alle kampe i ARMS for ’morsomme’, der med de hurtige funktioner, farverige handsker og skøre krigere gør enhver kamp til en fornøjelse. ARMS’ smarte fortolkning af et anderledes ”boksespil” er en forholdsvis simpel idé, men ifølge IGN.com, fungerer idéen.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se en videoanmeldelse af ARMS, udarbejdet af spilanmelderen fra IGN: 


TheGuardian.com

The guardian
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

ARMS vinnerTheGuardian.com er vilde med, at det er nemt at lære spillet ARMS. Det er altid hurtigt at finde ud af, hvad der sker på skærmen, om det er en knytnæve, der kommer imod dig, eller om din perfekte åbning. De er begejstrede for, at det er nemt at lære, hvornår man skal reagere på en modstanders træk, og at man altid føler, at man ved, hvad man skal gøre.

Masser af kombinationer og funktioner 

ARMS er et godt starterkampspil for spillere. TheGuardian.com glæder sig til at se, hvad fremtidige opdateringer vil gøre for spillet, da de mener, at der er meget mere at se frem til. Med ARMS’ allerede mange funktioner i krigernes kampe, kan det ifølge TheGuardian.com, kun blive en fornøjelse at følge med i spillets udvikling. 

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af ARMS

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af ARMS kan det konkluderes, at der er tale om et spil, der ikke er set på markedet før. Nintendo er et kampspil med en masse dybde og funktioner, som der ikke før er set fra Nintendo. En af anmelderne kalder det sågar det bedste spil fra Nintendo nogensinde.

Her kan du se en videoanmeldelse af ARMS, fra det store amerikanske spilmagasin GameSpot:


LEGO CITY: Undercover

LEGO CITY: Undercover

Prissammenligning af LEGO CITY: Undercover:

Forhandler Pris

Annoncer

194,00 Læs mere

Dette er et af de største LEGO-spil, der findes på markedet på nuværende tidspunkt. I dette spil indtager du rollen som betjenten Chase McCain. Her er din mission at fange den berygtede forbryder Rex Fury samt sætte en stopper for forbrydelserne i byen. Det er et spil, som giver mulighed for at fordybe sig i en anden verden. Der er over 300 spilbare figurer i spillet. Det er muligt at spille med op til to spillere. Aldersmærkningen er +7 år.


Det siger eksperterne om LEGO CITY: Undercover 

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Testsiden Trustedreviews.com skriver, at der er en ’forfærdelig masser sjov’ hos Lego City: Undercover. Selve specialopgaverne er ikke lige så komplicerede som i nogle af LEGOs tidligere spil, men de er stadig tilfredsstillende og forkæler dig med nye gadgets, når du har løst en opgave.

God blanding af GTA og klassisk LEGO-gameplay 

Trustedreviews.com laver en sammenligning af GTA med LEGO-gameplay, da de mener, at spillet er en god blanding af disse to. Der er masser af action og forbrydelser, der skal opklares, men der er også den velkendte og gode LEGO-humor med. Det eneste kritikpunkt Trustedreviews.com har, er, at der ikke er en multiplayer co-op-afspilning.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer fra Lego:


IGN.com

ign logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

LEGO City: UndercoverIGN.com mener, at LEGO City: Undercover er et sjovt spil, hvor der er mulighed for at gå i gang med en masse underholdende opgaver. Dog forklarer IGN.com, at der ikke er nogen grund til at investere i dette spil til Nintendo, hvis du allerede har prøvet det på Wii U.

Timer efter timers aktivitet og underholdning 

LEGO City: Undercover er et spil, som man bliver helt nostalgisk over, da det føles som en meget velkendt oplevelse. Spillet er imponerende og underholdende, og IGN.com lægger vægt på, at dette spil sørger for timers aktivering og underholdning, hvor du på ingen måde vil komme til at kede dig.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

LEGO City: Undercover fyrGamespot.com er vilde med LEGO City: Undercovers univers, der får dem til at føle sig som børn igen. Som de skriver findes der, større og mere komplekse spil på markedet, men ingen af disse spil får Gamespot.com til at have det lige så sjovt.

Et eventyr med sjov, ballade og kampe 

Ifølge Gamespot.com er LEGO City: Undercover fyldt med både eventyr, ballade og kampe. Der er endeløse muligheder for underholdning med kyllinger, grise og dinosaurer. Men der er også mulighed for kamp, når du møder nogle af dine fjender eller forbrydere på vejen. Gamespot.com gør opmærksom på, at du altid er klar over, hvor spillet er på vej hen, hvorfor der ikke er nogle overraskelser. Men hvis man har lyst til at have det sjovt, er det klart det rette spil.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af LEGO City: Undercover

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af LEGO City: Undercover kan det konkluderes, at her er tale om et spil, hvor der ikke er nogen overraskelser. Man ved, hvad man får med dette spil, men til gengæld er der lagt op til timevis af sjov og underholdning.


Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe


Prissammenligning af 
Mario Kart 8 Deluxe:

I dette spil kan du køre på de velkendte baner eller på helt nye baner. Mange af figurerne, der findes i spillet, er gengangere fra tidligere. Der dukker dog nogle nye figurer op i dette nye Mario Kart spil. Du kan spille mellem 1-8 spillere lokalt og helt op til 12 spillere online. Det er et spil, som henvender sig til hele familien, da aldersmærkningen er +3 år. Det er muligt at aktivere en funktion, som gør det nemmere for børn at være med.


Det siger eksperterne om Mario Kart 8 Deluxe 

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com er imponerede over Mario Kart 8 Deluxe, da det ser fantastisk ud på ens TV. Der er udfordringer i alle niveauer, nye baner og racerbiler samt ny hjælp til begyndere, så alle kan opleve ræset, adrenalinen og morskaben med Mario Kart 8 Deluxe.

Battle Mode er en fantastisk tilføjelse 

Den funktion, Trustedreviews.com er mest begejstrede over, er Battle Mode. Dette mener de er en fantastisk tilføjelse, der beriger spillet med flere funktioner og elementer, som der ikke før er set. Trustedreviews.com konkluderer, at med den forbedrede grafik, fantastiske tilbagekomst af kampmodusset samt nye muligheder, er der ikke mere, de mangler.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se den officielle trailer til spillet:


IGN.com

ign logo

Vurdering: 9.3 ud af 10 stjerner

IGN.com starter med at forklare, at Mario Kart Deluxe 8 er det bedste spil, som Nintendo har leveret i lang tid. Det rammer en god balance af gamle ideer og introduktion af nye ideer.

Et vanedannende spil med masser af indhold 

Ifølge IGN.com er Mario Kart Deluxe 8 et vanedannende spil, der er svært at lægge fra sig. Spillet er pakket med alt det indhold, som man har brug for. Tilbagevendende spillere har set meget af dette spil før, men den forbedrede Battle Mode og spillets fem ekstra måder at spille på, er ifølge IGN.com, en god grund til at investere i dette spil.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra IGN:


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 ud af 10 stjerner

Mario Kart Deluxe 8 sneDanske Gamereactor.dk forklarer, at Mario Kart Deluxe 8 er ’i bedre form end nogensinde før’. Der er tilføjet fem nye karakterer, hvorfor der er en masse muligheder at vælge imellem. Ifølge Gamereaktor.dk er det bedste ved dette spil overhalinger, at kaste et Shell Shot eller samling af samleobjekter.

Fantastisk videreudvikling af originalen 

Ifølge Gamereactor.dk er Mario Kart Deluxe 8 en fantastisk videreudvikling af originalen med alle de tilføjelser, der har manglet. Det kalder det rent faktisk for en ’nær perfekt pakke’, der er underholdende for folk i alle aldre.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Mario Kart Deluxe 8

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Mario Kart Deluxe 8 kan det konkluderes, at eksperterne er vilde med dette spil. Det har hele pakken, når det kommer til action, spænding og underholdning. Med de ekstra tilføjelser og endnu mere indhold, er der ikke en finger at sætte på dette spil.


The Legend of Zelda: Breath of the wild

Zelda


Prissammenligning af 
The Legend of Zelda: Breath of the wild:

Forhandler Pris

Annoncer

449,00 Læs mere

Der er blevet pustet nyt liv i det populære spil Zelda. Her kan du udforske nye egne og bekæmpe fjenderne på din vej. Grafikken er flot og udfordringerne er uendelige. Det er et spil, hvor man kan fordybe sig i en anden verden og lade sig rive med i eventyret om Zelda. Aldersmærkningen er +12 år.


Det siger eksperterne om The Legend of Zelda: Breath of the wild

Wired.co.uk 

wired
Vurdering: 10 ud af 10 stjerner

Wired.co.uk oplever en mærkbar forbedring, når det kommer til The Legend of Zelda til Nintendo end til andre spillekonsoller. Grafikken og designet er smukt, og spilverdenen tilbyder en fænomenal dybde.

En stor og episk verden 

Ifølge Wired.co.uk foregår spillet i en stor og episk verden, der er visuelt betagende. De er helt vilde med grafikken, der klart er det bedste i denne serie af spil. Wired.co.uk har ikke nogen kritikpunkter til spillet. Det eneste, de påpeger er, at der mangler nogle få men betydningsfulde funktioner, som de håber med tiden vil blive tilføjet til spillet.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en præsentationsvideo af The Legend of Zelda:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com erklærer, at The Legend of Zelda er det bedste spil, som de nogensinde har spillet. Nintendo har skabt det bedste spil på markedet, der giver det, som Trustedreviews.com vil have fra et spil. Spillet bliver endda beskrevet som ”en af de mest givende oplevelser, vi nogensinde har haft”.

Smukt realiseret og stor åben verden 

Ifølge Trustedreviews.com har Nintendo sørger for, at give spillet en smukt realiseret verden med en utrolig dybde, der ikke findes hos mange andre spil. Spillet har også et tilfredsstillende gameplay. De bemærker, at spillet kan være ret svært, men det er altid retfærdigt.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se videoanmeldelsen fra Trustedreviews:


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 10 ud af 10 stjerner

The Legend of Zelda: Breath of the wild spilLigegyldigt hvor smukke omgivelserne er, hvor kloge fjenderne er eller hvor vanskelige puslespillene bliver, er det et faktum, at Breath of the Wild fortsætter med at overraske med nyfundne regler og muligheder efter snesevis af timer, hvilket er den mest værdifulde kvalitet ifølge Gamespot.com.

Udfordrende og imponerende spil 

Ifølge Gamespot.com giver spillet mulighed for gradvist at blive bedre og bedre med en bevarelse af udfordring og mysterium, der sammen skaber en tilfredsstillelse oplevelse. Breath of the Wild er et afgørende øjeblik for The Legend of Zelda-serien, der hvis man spørger Gamespot.com, er det mest imponerende spil, Nintendo nogensinde har skabt.

Læs hele anmeldelsen her.


IGN.com

ign logo
Vurdering: 10 ud af 10 stjerner

IGN.com kalder The Legend of Zelda for et bemærkelsesværdigt spil, som de giver 10 ud af 10 stjerner. Helt fra starten af bliver det enorme landskab åbnet for dig, hvor der konstant kan findes funktioner og muligheder, der gør dig nysgerrig og spændt.

Et overlevelsesspil i dit eget tempo

Ifølge IGN.com er fordelen ved spillet, at det kan gøres i ens eget tempo. Dette mener IGN.com er befriende, hvorfor de kalder spillet for et ’imponerende overlevelsesspil’. Selvom de har afprøvet spillet i mere end 50 timer, så er der stadig masser af mysterier og gåder at udforske.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se videoanmeldelsen fra IGN:


Konklusion af The Legend of Zelda: Breath of the wild

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af The Legend of Zelda: Breath of the wild kan det konkluderes, at eksperterne mener, at spillet er imponerende. Det visuelle, gåderne og mysterierne er betagende og underholdende, hvorfor de anbefaler dette spil til alle.


ULTRA STREET FIGHTER 2: The Final Challengers 

Ultra-Street-Fighter-II-The-Final-Challengers


Prissammenligning af 
ULTRA STREET FIGHTER 2: The Final Challengers:

Forhandler Pris

Annoncer

299,00 Læs mere

I dette spil kan man spille alene eller sammen med vennerne. Man kan kæmpe mod hinanden eller med hinanden. Spillet kommer med de 17 klassiske figurer, som vi kender fra tidligere. Spillet kommer med en masse funktioner, som gør det muligt at tilpasse og finjustere dine figurer. Aldersanmærkningen er +12 år.


Det siger eksperterne om ULTRA STREET FIGHTER 2: The Final Challengers

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner 

Trustedreviews.com er vilde med Ultra Street Fighter 2, da de mener, at spillet kun manglede minimale justeringer fra den tidligere udgave. Dette er ifølge Trustedreviews.com opnået, da det velkendte spil er blevet spækket med bedre grafik, ekstramateriale og underholdning.

Buddy Battle Mode er en sjov tilføjelse 

Noget af det, som testsiden hæfter sig mest ved spillet er, at tilføjelsen Buddy Battle Mode er fantastisk, da det giver mulighed for at kæmpe mod sine venner. Den eneste bemærkning Trustedreviews.com har er, at selve controlleren ikke er så godt opbygget til kampspil, hvorfor de anbefaler, at man investerer i en Switch Pro Controller.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en præsentationsvideo af Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 5 ud af 10 stjerner

Ultra Street Fighter 2 spilDen norske side Gamer.no er ikke lige så begejstret for Ultra Street Fighter 2, som Trustedreviews.com. Der mangler nemlig for lidt nyt indhold, hvorfor Gamer.no ikke mener, at spillet er værd at investere i.

Gode kampe 

Noget af det som, de norske eksperter noterer sig mest ved spillet, er, at kampene er gode og giver en sjov oplevelse. Her er der muligheder for at genopleve kampgejsten og udfordringen. Men Gamer.no afslutter deres anmeldelse med at kalde spillet for en ’unødvendig udgivelse som man nemt kan springe over’.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Ultra Street Fighter 2 kan det konkluderes, at her er tale om et spil, der deler vandene. Trustedreviews.com er vilde med spillet, som de mener lever op til deres forventninger, hvorimod Gamer.no slet ikke er vilde med spillet.

Du kan her se en videoanmeldelse af spillet, udarbejdet af GameXplain:


Splatoon 2

Splatoon 2


Prissammenligning af 
Splatoon 2:

Dette spil kommer med en masse spændende og udfordrende funktioner. Spillet kommer blandt andet med nye baner og nye våben. Aldersmærkningen er +7 år.


Det siger eksperterne om Splatoon 2 

IGN.com

ign logo
Vurdering: 8.3 ud af 10 stjerner

IGN.com skriver, at Splatoon 2 er et spil med ’vanedannende sjov’, der får en til at komme tilbage efter mere. Ligesom sin forgænger, lægger Splatoon 2 vægt på at bruge levende, blækbaserede våben til at kæmpe mod fjender, hvilket giver en visuelgivende sjov.

Gode tilføjelser af single- og multiplayer modes 

Ifølge IGN.com er det bedste, ved den nye udgave af Splatoon 2, de nye single- og multiplayermodes, hvilket eksperterne mener, er et skridt i den rigtige retning. Dog bemærker eksperterne, at der stadig er lidt vej endnu for at lave det perfekte spil, da de mangler at få tilmeldt onlinespil og talechat.
Læs hele anmeldelsen her.

Du kan se videoanmeldesen fra IGN her:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner 

Trustedreviews.com mener, at Splatoon 2 er et glimrende forslag, når det kommer til denne type af spil. Dens multiplayer-action er stadig nogle af de bedste og mest kreative funktioner, og for fans, der har været i gang i masser af timer i det oprindelige spil, er der stadig masser af sjov at hente her.

Masser af nye og sjove våben 

En af fordelene ved denne opdaterede version, er ifølge Trustedreviews.com, at der er kommet masser af nye sjove våben med. Derudover fungerer spillet godt på tv-skærmen, hvorfor grafikken er lige i øjet. Det eneste minus ved spillet er, at det tager lang tid at komme ind i en kamp.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner 

Ved første øjekast ligner Splatoon 2 meget den første udgave. Men alle ændringerne i singleplayer og League Battles giver det et frisk pust. Gamespot.com er vilde med Splatoon 2, som de kalder for et ’unikt skydespil’.

Et farverigt, anderledes og friskt skydespil 

Ifølge Gamespot.com er det let at elske Splatoon 2. Spillet er både ’farverigt, quirky og ikke bange for at være anderledes’. Selvom logistikken for multiplayer ikke er perfekt, er Splatoon 2 en levende og sprudlende efterfølger med nok friske tilføjelser og ændringer for at opveje de små ulemper, hvis man spørger Gamespot.com.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se videoanmeldelsen fra Gamespot.com:


Konklusion af Splatoon 2

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Splatoon 2 kan det konkluderes, at det er en god efterfølger til det oprindelige spil. Skydespillet er anderledes og spækket med sjove tilføjelser, hvilket blot gør det mere underholdende.


Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX


Prissammenligning af 
Pokkén Tournament DX:

Forhandler Pris

Annoncer

395,00 Læs mere

Dette spil er det aller første Pokémon-spil til Nintendo Switch. Her kan du besejre andre Pokémons i den velkendte arena. Du kan spille 1-2 spillere lokalt eller 1-2 spillere online.


Det siger eksperterne om Pokkén Tournament DX

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 3.5 ud af 5 stjerner

Pokkén Tournament DX er ifølge Trustedreviews.com ’et fornøjelig spil’. Spillet giver masser af oplevelser samt en overraskende dyb oplevelse, da det er udstyret med flere krigere og stadier end nogensinde før på Nintendo Switch.

Multiplayer er vejen frem 

Selvom spillet fungerer godt i helhed, så mener Trustedreviews.com, at der er mangler, når det kommer til singleplayer-funktionen. Derfor mener de, at multiplayer-funktionen er vejen frem, da dette er det mest underholdende.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en præsentationsvideo af Pokkén Tournament DX:


IGN.com

ign logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

IGN.com er ikke helt lige så vilde med Pokkén som Trustedreviews.com. Men de har stadig givet spillet 8 ud af 10 stjerner. De mener nemlig ikke, at der er sket væsentlige forbedringer fra Wii U-versionen.

Flere nye tilføjelser 

Dog bemærker IGN.com, at spillet har fået flere nye tilføjelser, som de er vilde med. De er især begejstrede for tilføjelserne: Daily Challenge-tilstand, tre-mod-tre-modus, de ekstra tegn samt meget mere. Derudover er de også imponerede over, hvordan spillet ser ud på fjernsynsskærmen. De bemærker dog, at grafikken ikke er lige så god, hvis man spiller i Split Screen-tilstand.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan se videoanmeldelsen fra IGN her:


Konklusion af Pokkén Tournament DX

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Pokkén Tournament DX kan det konkluderes, at eksperterne er glade for spillet, men det mangler stadig lige det sidste for at være perfekt.


Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Prissammenligning af Super Mario Odyssey:

Forhandler Pris

Annoncer

405,00 Læs mere

Med dette spil kan du bevæge dig ud på eventyr sammen med Mario. Spillet byder på en masse spændende udfordringer og forhindringer undervejs.


Det siger eksperterne om Super Mario Odyssey

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com har ikke noget dårligt at sige om Super Mario Odyssey, der tilbyder den mest tilfredsstillende gameplayoplevelse af alle Mario-spil til dato. De kalder spillet for ’næsten perfekt’.

Fantastisk grafik og fænomenalt lydspor

Udover at spillets indhold ifølge Trustedreviews.com er det bedste nogensinde, så er selve grafikken og lydsporet også fantastisk. Selve spillets grafik er fremragende, og du bliver nemt revet med af hele universet. Lydsporet kalder Trustedreviews.com for ’fænomenalt’.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en præsentationsvideo af Super Mario Odyssey:


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 ud af 10 stjerner

Gamereactor.dk er begejstrede for Super Mario Odyssey, som de mener, vækker en ’barnlig iver’. I spillet findes der et væld af missioner, men størstedelen af spillets indhold er ifølge Gamereactor.dk ’skabt med fokus på fri leg og udforskning’. Verdenerne er mere realistiske, hvilket er et plus.

Troværdige og naturlige verdener 

Spillets verdener er ifølge Gamereactor.dk ’fornøjelige at opleve’, men der mangler en smule flere, da der kun er fjorten-femten stykker. Her mener Gamereactor.dk, at der godt kunne tilføjes en smule mere, da nogle af banerne er ret små.

Læs hele anmeldelsen her.


IGN.com

ign logo
Vurdering: 10 ud af 10 stjerner

Odyssey ligner en efterfølger til Mario 64 og Sunshine-serien, men ifølge IGN.com er det meget mere end det. Det har nemlig nye ting såsom klassisk 2D-gameplay med 3D-verdenen samt en helt ny funktion, der konstant tilføjer variation til Marios evner.  

Sammenblanding af originalitet og innovation 

Mario-spil har eksisteret i næsten lige så lang tid som spilkonsoller har været en ting, men heldigvis udvikler spillet sig altid. Ifølge IGN.com leverer Super Mario Odyssey, når det kommer til sammenblandingen af originalitet og innovation: Det sammensmelter nemlig ’originaliteten ved Mario-spil med en introduktion af nye og uventede funktioner’.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan se hele videoanmeldesen fra IGN her:


Konklusion af Super Mario Odyssey

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Super Mario Odyssey kan det konkluderes, at eksperterne er begejstrede for spillet. Spillet formår at bevare Mario-spillets oprindelige verden med masser af nye funktioner og egenskaber.


Kirby Star Allies

Kirby for Nintendo Switch


Prissammenligning af 
Kirby Star Allies:

Den rosa helt Kirby er tilbage i et nyt og spændende actionspil. Her kommer figureren med nogle af sine venner, som gør det muligt at spille med op til 4 spillere.


Det siger eksperterne om Kirby for Nintendo Switch

IGN.com

ign logo
Vurdering: 8.3 ud af 10 stjerner

IGN.com noterer, at der er mulighed for at blande, matche og kombinere evner til at nå højere højder, end det før har været muligt med et Kirby-spil. Uanset om du samarbejder om at løse puslespil eller oplade våben, giver dette engagerende og farverige spil, alle muligheder for at opnå et eventyr.

Kreativt spil 

Dagene hvor spil blot var farveløse og kedelige er ovre. Eksperterne skriver, at Kirby er fantastisk på grund af de kreative måder, hvorpå man kan kombinere evner, aldrig bliver gamle. Dette betyder, at der er rig mulighed for at gentage spillet om og om igen.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan se hele videoanmeldelsen af Kirby fra IGN her:


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 ud af 10 stjerner

Det første Gamespot.com bemærker ved Kirby-spillet er, at i forhold til ældre udgaver, er dette designet med multiplayer i tankerne, uanset om du vil spille med dine venner eller ej. Dette er ifølge Gamespot.com en ’velkommen tilføjelse’, der sørger for ekstra udfordringer og giver spillet et friskt pust.

Et af de bedste Kirby-spil

Selvom Kirby er endnu et Kirby-spil på markedet, er det et af de bedste. Det har fantastisk grafik, og så giver det mulighed for at spille med sine venner.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se Gamespots anmeldelse af spillet:


Konklusion af Kirby for Nintendo Switch

Efter at have gennemgået ekspertkilders anmeldelser af Kirby for Nintendo Switch kan det konkluderes, at det er et af de bedste Kirby-spil på markedet. Anmelderne er vilde med dette spil, som de giver positive ord med på vejen efter afprøvning.


Kommende spil til Nintendo Switch:

Nintendo har fået lidt kritik for ikke at have et optimalt udvalg af spil til den nye Nintendo Switch. De er dog i fuld gang med at udvikle en masse nye spil, som køberne kan få glæde af i løbet af de næste par år. Nogle af spillene udkommer snart, mens andre lader vente på sig lidt endnu. Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de kommende spil, der på nuværende tidspunkt er blevet offentliggjort.


Metroid Prime 4: Dato endnu ikke offentliggjort

Dette spil kommer med en ny og spændende historie i det velkendte univers. Hvornår det udkommer er endnu ukendt.

Her kan du få et first look af Metroid Prime 4: 


Yoshi for Nintendo Switch: Udkommer i 2018

Tag med Yoshi på eventyr i en storslået verden. Her skal du igennem en masse spændende og udfordrende baner, som desuden byder på en rigtig flot grafisk oplevelse.

Her kan du se en præsentationsvideo af Yoshi: 


Andre kommende spil:

Her kan du se et samlet sammendrag af nogle af de ovennævnte spil samt andre nye spil, der udkommer i løbet af den nærmeste fremtid. Videoen gennemgår 81 kommende spil til Nintendo Switch.

Se videopræsentationen af de kommende spil her:

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvem har testet Nintendo Switch?

Nintendo Switch er blevet testet af The Guardian, Nordic IGN, T3.com, Lyd & Billede, Berlingske, Komputer for Alle, M3.se, Aftonbladet og Aftenposten.no.

🔍 Hvordan er Nintendo Switch blevet testet?

Nintendo Switch konsollen er blevet vurderet ud fra spiloplevelsen man har, når man spiller på den. Herunder er skærmens touchscreen-funktion og grafik vurderet, samt de tilhørende Joy-Con controllere. Slutteligt har eksperterne set på konsollens brugervenlighed.

🕹 Virker Nintendo Switch konsollen både som håndholdt og stationær spilkonsol?

Det korte svar er ja. Nintendo Switch konsollen er designet således, at man kan både bruge den som en håndholdt spilkonsol, når man er på farten, eller tilslutte den dockingstationen og spille på TV’et. En af de helt store fordele ved dette er, at man glidende kan skifte mellem dockingstation og håndholdt tilstand, uden at man skal gå ud af det igangværende spil.