Nintendo Switch Test – Læs eksperternes vurdering her

0

I marts 2017 kom den nye Nintendo Switch på markedet. Nintendo Switch er et innovativt produkt, som har en masse nye og spændende funktioner at tilbyde spilentusiaster. Læs med her i denne Nintendo Switch test, og find ud af hvad Nintendo Switch har at byde på, samt hvad eksperterne mener om den nye spillekonsol.

I denne Nintendo Switch test får du:

🔸 Gennemgang af Nintendo Switch og dens indhold
🔸
 Gennemgang af de forskellige funktioner
🔸
 Ekspertvurderinger af, hvordan Nintendo Switch klarer sig i diverse tests
🔸
 Gennemgang af nuværende spil til Nintendo Switch
🔸 Gennemgang af kommende spil til Nintendo Switch

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over hvordan de forskellige Nintendo Switch tests klarer sig på nettet.


 Oversigt over de forskellige elementer i Nintendo Switch

Den innovative spillekonsol består af forskellige elementer, som giver dig mulighed for at spille, hvor og hvornår det passer dig. Nedenfor bringer vi et overskueligt sammendrag af de forskellige elementer som Nintendo Switch består af, samt hvilke specifikkationer elementerne indeholder.

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.589,00 Kr. 0,00 Kr. 2.589,00 Kr. Læs mere
2.690,00 Kr. 0,00 Kr. 2.690,00 Kr. Læs mere
2.947,53 Kr. 0,00 Kr. 2.947,53 Kr. Læs mere
3.324,00 Kr. 0,00 Kr. 3.324,00 Kr. Læs mere

Det består maskinen af:

Joy-Con controllere:

Joy-Con controllerNintendo Switch’ nye spillekonsol kommer med to controllere kaldet “Joy-Con controllere”. Disse controllere har indbygget bevægelsesstyring samt vibrationer, hvilket gør det muligt at styre spillene med dine håndbevægelser. Denne indbyggede teknik giver dig en naturlig vibrerende feedback, når du spiller. Controllerne kommer ligeledes med et greb, så du kan sætte de to controllere sammen og dermed danne den traditionelle form for controller. Det er også muligt at tilkøbe en højre eller venstre Joy-Con controller separat, hvis der skulle blive et behov for det. Controllerne kan fås i sort, rød eller blå.

Skærmen:

nintendo switch screenDer medfølger en multi-touchskærm med Nintendo Switch, som gør det muligt at tage spillekonsollen med dig over alt. Selve skærmen er 6,2 tommer og kommer med en 1280 x 720p HD opløsning. Denne gode opløsning giver dig mulighed for detaljerede håndholdte spil.

Indbygget flash-hukommelse:

Nintendo har indbygget en flash-hukommelse på 32 GB. Denne hukommelse kan dog udvides med et Micro SD-kort. Disse Micro SD-kort fås med op til 256 GB. Selve konsollen understøtter en kapacitet på op til 2 TB, hvilket svarer til 2000 GB. Nintendo Switch understøtter derfor store mængder af plads. 

Forældrekontrol:

I og med at Nintendo Switch henvender sig til en bred målgruppe, har Nintendo sørget for, at forældrene kan følge lidt med i, hvor meget deres børn spiller og hvilke spil de spiller. Forældrene kan følge med ved at linke spillekonsollen til en app. Appen går under navnet “Nintendo Switch Parental Controls” og er gratis at downloade.

Her kan du se en præsentationsvideo af “Nintendo Switch Parental Controls”:

Batterilevetid:

Nintendo Switch controllerne har et indbygget batteri, som holder i op til 6 timer. Dog afhænger levetiden af brug og softwaren. Selve batteriet oplades via en USB type-C port eller via den medfølgende Switch dockingstation.

Nintendo eShop:

Nintendo-eShopMed den smarte Nintendo eShop kan du downloade en lang række spil direkte fra din spillekonsol eller via Nintendos egen hjemmeside. På eShoppen kan du ofte se en trailer af de forskellige spil, så du får en fornemmelse af om det er et spil for dig, inden du vælger at købe det. På eShoppen kan du ligeledes se, hvor mange spillere der har spillet det specifikke spil samt andre brugers anmeldelse af spillet. Det giver et fint indblik i, hvordan spillets kvalitet er. Du kan også selv anmelde spillene, når du har spillet det i mindst en time.

Andre specifikationer:

Nintendo Switch har en vægt på 300 gram (400 gram med Joy-Con controllere vedhæftet). Det er muligt at tilkoble WiFi samt Bluetooth. Med de to Joy-Con controllere vedhæftet har Nintendo Switch en størrelse på 10 cm x 24 cm x 1,4 cm. Nintendo Switch kommer med en Nvidia brugerdefineret Tegra-processor.

Her kan du se en videogennemgang af Nintendos hardware:

Her kan du se en videogennemgang af gode råd, inden du går igang:


Spil hvor det passer dig

“Switch”-funktionen er det essentielle element i den nye Nintendo Switch. Groft sagt betyder det, at du kan tage Nintendo Switch med dig over alt og dermed spille, når du har tid og lyst. Du kan spille alene eller med andre. Du kan sidde foran fjernsynet eller tage den med dig i bussen. Dens hybrid-funktion gør, at spillekonsollen tilpasser sig efter dit liv og giver dig mulighed for at spille, når det passer dig.

Her kan du se en præsentationsvideo af Nintendo Switch og dens muligheder:

Hvis du vil spille foran fjernsynet, tilkobler du blot skærmen til dockingstationen. Ønsker du at tage spillet med dig, tager du blot skærmen op fra dockingstationen og kobler de to Joy-Con controllere på. Vil I spille flere sammen, frakobler du bare de to Joy-Con controllere fra skærmen og synkroniserer dem derefter til skærmen.

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.589,00 Kr. 0,00 Kr. 2.589,00 Kr. Læs mere
2.690,00 Kr. 0,00 Kr. 2.690,00 Kr. Læs mere
2.947,53 Kr. 0,00 Kr. 2.947,53 Kr. Læs mere
3.324,00 Kr. 0,00 Kr. 3.324,00 Kr. Læs mere

Nintendo Switch Test – Hvad siger anmelderne? 

Vi har kigget på en række anmeldelser af, hvordan Nintendo Switch klarer sig i praksis i diverse tests. De tests og anmeldelser som vi har gennemgået, er alle fra kendte magasiner. Nedenfor bringer vi et sammendrag a, hvad de forskellige eksperter mener om Nintendo Switch.

The Guardian: En modig og fascinerende ny spillekonsol

Den verdenskendte britiske avis The Guardian, har testet Nintendo Switch og kommer med deres vurderinger heraf. The Guardian beskriver Nintendo Switch som et “Hybrid-system” og kalder spillekonsollen for en perfekt krydsning mellem en hjemmekonsol og en håndholdt konsol.

The Guardian hæfter sig ved, at touchscreen-funktionen på skærmen ikke er så præcis, som den er på de forskellige smartphones, der findes på markedet i dag. Dog er det et skridt i den rigtige retning, da Nintendo Switch har en del bedre reaktionsevne end Nintendos Wii U GamePad. The Guardian fremhæver ligeledes, at de to Joy-Con controllere giver en oplevelse af nøjagtighed og detaljeret kontrol.

The Guardian har delte meninger om farverne og den grafiske oplevelse på Nintendo Switch. På den 6,2 tommer skærm er farverne og skarpheden i en rigtig god kvalitet. Men når Nintendo Switch bliver koblet til TV’et, bliver den grafiske oplevelse forringet en smule. Anmelderne fra The Guardian hæfter sig ved, at Nintendo er lidt bagefter på den front i forhold til for eksempel Xbox One og PS4. Nintendo har den klassiske og velkendte tegneserieagtige grafik. Det er derfor nok en smagssag om, hvilken grafisk oplevelse man er til, når man spiller.

Alt i alt får Nintendo Switch en rigtig fin anmeldelse af The Guardian. De beskriver spillekonsollen som en modig og fascinerende spillekonsol, som udfordrer den måde, vi tænker om spil-hardware. De fremhæver især Nintendos nye hybrid-koncept, som kommer med nogle gode controllere og en masse spændende nye spil. The Guardian er dog lidt utilfreds med udseendet og kvaliteten af indpakningen. De hæfter sig ved, at føles den lidt plastik-agtig. Du kan læse hele anmeldelsen fra The Guardian her.


Nordic IGN: Et kraftfuldt og attraktivt, men overdimensioneret gaming system

Spilmagasinet Nordic IGN har testet og anmeldt Nintendo Switch. I deres anmeldelse kommer de med deres ærlige mening, omkring de forskellige elementer på spillekonsollen. Noget af det første de hæfter sig ved er, at det er en spillekonsol som både har gode og mindre gode ting at byde på. Nordic IGN bemærker, at det vil være et mindre ingeniørmirakel at lave et gennemført gaming system, som både skal fungere som en traditionel hjemmekonsol, et bærbart system og en selvstændig skærm med trådløse controllere. Og her mener Nordic IGN, at Nintendo Switch trods alt kommer tæt på at løse denne opgave.

Nordic IGN fremhæver, at dockingstationen virker præcis, som den skal. Når man tilslutter skærmen til dockingstationen kommer billedet op på TV-skærmen efter kun få sekunder. Efter du har tilsluttet eller synkroniseret de to Joy-Con controllere, er du klar til at spille. Nordic IGN fremhæver ligeledes den glidende overgang fra tilsluttet til håndholdt og kalder denne funktion for imponerende.

Selve multi-touchskærmen får rosende ord med på vejen og bliver endda kaldt for en “skønhed” af anmelderen. Farverne bliver beskrevet som levende og anmelderen fremhæver også, at man endda kan spille uden problemer i med sollys i ryggen. Ligeledes bliver skærmen rost for sin gode betragtningsvinkel. Skærmbilledet forbliver synlig i en 120-graders bue, hvilket er en nødvendighed, når man spiller med multiplayer-funktionen.

Joy-Con controllerene får derimod lidt mindre gode ord med på vejen. Anmelderen oplevede, at den venstre Joy-Con controller havde tendens til at afbryde forbindelsen i et par sekunder engang imellem, hvilket er problematisk i visse spil. Nordic IGN hæfter sig ved, at det muligvis er afstanden, der er den største faktor her. Knappernes akavede placeringer på Joy-Con controllerene samt dens lille størrelse får ligeledes kritik af anmelderen. Dog roser Nordic IGN controllerens bevægelsessensor for deres nøjagtighed. Du kan læse hele anmeldelsen fra Nordic IGN her.


T3.com: Innovativ hybrid-konsol, der giver en unik spiloplevelse

Det britiske og førende online forbrugermagasin T3 har specialiseret sig i at formidle, hvordan man kan bruge teknologien til at skabe en bedre og sjovere livsstil. De har haft Nintendo Switch i hænderne og kommer her med deres anmeldelse. T3 har givet spillekonsollen 4,5 ud af 5 stjerner og generelt mange rosende ord med på vejen.

T3 fremhæver, at Nintendo har taget det bedste fra Wii, Wii U og Nintendo 3DS og kombineret elementerne i et nyt og innovativt system og kaldt systemet for Nintendo Switch. I pakken medfølger der: De to højre og venstre Joy-Con controllere i rød og blå, skærmen, en AC-adapter, et HDMI-kabel, greb og håndledsbånd samt dockingstationen..

Den 6,2 tommer skærm får pæne ord med på vejen fra T3. De fremhæver især dens visuelle fremtoning, den grafiske oplevelse og dens gode klarhed. De fremhæver ligeledes, at grafik niveauet er en klar opgradering i forhold til Nintendos 3DS og Wii U. Dog hæfter T3 sig ved, at den grafiske oplevelse ikke er lige så god på TV-skærmen. Men de mener dog, at den gode grafiske oplevelse på den lille skærm opvejer den mindre gode oplevelse på en TV-skærm.

Alt i alt er T3 meget imponeret over spillekonsollen fra Nintendo Switch. De skriver at selve systemet føles robust og at de to Joy-Con controllere ligger godt i hånden og giver indtrykket af, at det er et kvalitetsprodukt. De er imponeret over det innovative design og dens funktioner, der gør det muligt at tage den med sig, hvor man har lyst. De hæfter sig dog ved, at selve hardwaren ikke er så kraftig som Ps4 og Xbox One, hvilket de mener er en ulempe. Du kan læse hele anmeldelsen fra T3.com her. 


Lyd & Billede: Nintendo Switch er helt sin egen

Lyd & Billede er nordens største online magasin, som tester forbrugerelektronik. De har også testet og anmeldt Nintendo Switch. Hos Lyd & billede kalder de spillekonsollen for et “stykke ingeniørkunst med stort potentiale”, hvilket beskriver deres begejstring for den nye Nintendo Switch.

De nævner at den Nintendo er kommet stærkt tilbage med den nye Switch, efter flere eksperter mente, at deres Nintendo Wii U var lidt af et flop. Anmelderen hæfter sig ved, at den nye Nintendo Switch hverken er ”fugl eller fisk” og derfor svær at sammenligne med for eksempel Xbox One og Playstation 4, som nogle godt kan have tendens til. Den er helt sin egen og nyfortolker den måde, vi tænker spil på, hvilket gør den til et innovativt produkt.

Lyd & billede hæfter sig ved den smarte og håndholdte måde, man tilkobler konsollen på og kalder det “skævt tænkt”. De fremhæver desuden, at tilkoblingen fungerer overraskende godt. Også skærmen er anmelderen positivt overrasket over. De skriver at billedet på skærmen står skarpt, og opnår gode farver og kontraster.

De fremhæver ligeledes, at skiftet mellem skærmen og TV-et foregår hurtigt og gnidningsløst, hvilket de er ret imponerede over. Dog nævner Lyd & billede også, at Joy-Con controllerne er små i størrelsen, hvilket kan være problematisk, hvis man har store hænder. De hæfter sig ligeledes ved, at knapperne også føles små og en smule malplacerede, hvilket gør, at man risikerer at trykke forkert.

Den samlede konklusion fra Lyd & billede er dog positiv og rosende. Nintendo Switch får især ros for den måde, at Nintendo har formået at nytænke en spillekonsol på og kalder det for et “sjovt bekendtskab, der skiller sig meget ud i forhold til, hvad der ellers findes på markedet”. Du kan læse hele anmeldelsen fra Lyd og Billede her.


Berlingske: 4 ud af 6 stjerner

Den danske avis Berlingske har testet og anmeldt Nintendo Switch og kommer med deres vurdering af, om den er en investering værd. Berlingske fremhæver, at den nye Nintendo Switch samler det store og mindre format i ét. Berlingske hæfter sig ved, at førhen var der groft sagt to muligheder: De store spil med flot grafik, som kræver en stor skærm og de små spil, som man kan tage med sig på farten. Dette har Nintendo Switch formået at samle i ét produkt.

Berlingske kommer med en rigtig god beskrivelse af, hvordan Nintendo Switch bruges i praksis. Spillekonsollen kommer med en skærm og de to Joy-Con controllere, som du kan sætte på hver side af skærmen og bruge som én stor controller. Du kan ligeledes fjerne de to Joy-Con controllere fra skærmen og bruge dem hver for sig. Disse funktioner gør det muligt at tage spillekonsollen med sig på farten samt spille sammen med andre på den lille skærm eller på TV’et.

Berlingske fremhæver, at de som er glade for digital underholdning vil finde det yderst interessant at kunne tage sit konsolspil med sig uden at skulle medbringe TV’et og en tung spillemaskine. Berlingske fremhæver, at Nintendo har grebet bolden og har udført den innovative idé med en hybrid-spillekonsol på det helt rigtige tidspunkt. Berlingske hæfter sig dog ved, at det manglende udbud af kvalitetsspil til Nintendo Switch er en stor problematik.

Prisen på Nintendo Switch ligger i den dyre ende og er på niveau med Playstation 4. Dette kan for nogle virke dyrt, hvis man sammenligner disse to spillekonsoller. Berlingske hæfter sig desuden ved, at de 32 GB hukommelse som Nintendo Switch indeholder bliver meget hurtig opbrugt, når man køber nye spil. Derfor vil et større memorycard være noget, man ligeledes skal investere i. Berlingske fremhæver dog, at muligheden for at tage spillet med på farten gør, at Nintendo Switch er alle pengene værd. Du kan læse hele anmeldelsen fra Berlingske her.


Komputer for Alle: Nintendo Switch er godt tænkt

Det danske magasin Komputer for alle, har til formål at hjælpe forbrugere med at vælge det rigtige udstyr. Magasinet har testet Nintendo Switch, og de skriver at den føles som en Gameboy, der er slået sammen med en Wii, hvilket har skabt et resultat, som kan blive meget spændende at følge i fremtiden.

Det danske magasin fremhæver det funktionelle og smarte koncept, som Nintendo har skabt med Switch. Når man vil spille på TV’et, skal skærmen blot placeres i dockingstationen. Ønsker man at fortsætte spillet uden afbrydelse, men et andet sted, løfter man blot skærmen ud af dockingstationen og tager den med sig.

Komputer for alle skriver at skærmen kan holde strøm i 2-5 timer alt efter skærmens belysning, samt hvor grafisk krævende det spil du spiller er. På kortere ture fungerer batterilevetiden fint. Skal man derimod på en længere rejse, anbefaler Komputer for alle, at man tager ladekablet med. Det er ligeledes muligt at tilslutte en transportabel powerbank til Nintendo Switch.

Spiludvalget til Nintendo Switch er Komputer for alle ikke særlig imponeret over. De fremhæver dog, at de spil, der findes på markedet er gode. Især det populære spil “The Legend of Zelda – Breath of the Wild” får meget rosende ord med på vejen. Det er spil, som kan underholde i timevis. Alt i alt giver Komputer for alle en god anmeldelse til Nintendo Switch. De fremhæver dog, at spillekonsollen mangler en længere batterilevetid. Du kan læse hele anmeldelsen fra Komputer for alle her.


M3.se: Derfor er Nintendo Switch den perfekte konsol

Det svenske side M3 anmelder de seneste nyheder indenfor gadgets og teknologi. De har haft Nintendo Switch i deres hænder og tror på, at det nok skal blive en succes blandt spilentusiaster. Nintendo Switch udkom i begyndelsen af marts 2017 og M3 kalder det for en yderst vigtig lancering fra Nintendos side. Nintendo har tidligere udgivet nogle produkter, der har skuffet i spilleverden. Derfor havde rigtig mange høje forventninger til deres nyeste satsning med Nintendo Switch.

M3 hæfter sig ved, at lanceringen af Nintendo Switch ikke har været helt problemfrit og at spillekonsollen kommer med nogle begynderfejl. Blandt andet kan der være problemer med synkroniseringen. Derudover har dockingstationen en udformning, som gør, at skærmen kan blive ridset, når man putter den i eller tager den op fra dockingstationen.

Trods de forskellige fejl og mangler er M3 alligevel godt tilfreds med Nintendos nye Switch. Dens fleksibilitet og design gør den til et oplagt valg, hvis man ønsker noget frihed i sin spillekonsol. Anmelderen fra M3 er yderst begejstret for, at det er muligt at tage den med sig – både udenfor huset men også indenfor husets mure. Friheden i, at man ikke er bundet til TV’et er en stor fordel.

M3 skriver også at Nintendo Switch er et oplagt valg til Zelda fans. M3 nævner også, som mange af de andre anmeldere, at der endnu er for få spil på markedet. Dette bør dog ændre sig relativt hurtigt, i takt med at flere spil udkommer. Du kan læse hele anmeldelsen fra M3 her.


Aftonbladet: Nintendo Switch kommer på det helt rigtige tidspunkt

Det svenske Aftonbladet har anmeldt Nintendo Switch under deres spilsektion. De fremhæver, at det er et genialt træk af Nintendo at tilbyde spillerne både en stationær og bærbar spillekonsol. Anmelderen blev positivt overrasket, da hun pakkede kassen op og kommer med en beskrivelse af, at hun følte sig taget tilbage i tiden. Det er altså en spillekonsol, som giver en tryg og nostalgisk følelse med nye innovative funktioner og muligheder.

Anmelderen fra Aftonbladet skriver, at processen fra stationær til bærbar er enkel og overraskende hurtig. Dog får knapperne på Joy-Con controlleren kritik for deres lille størrelse. Anmelderen anbefaler, at hvis man er til lange spillesessioner, så kan man med fordel investere i Pro controllerene, man kan tilkøbe til Nintendo Switch.

Ved den håndholdte tilstand kører Nintendo Switch i 720 pixel. Når den tilkobles fjernsynet har den en opløsning på 1080 pixel. Anmelderen hæfter sig ved, at den bedste grafiske oplevelse får man i den håndholdte tilstand.

Aftonbladet anbefaler især Nintendo Switch, hvis man er nybegynder i spilleverdenen. Spillekonsollen får kritik for dens manglende spil og manglende tilkobling til for eksempel en webbrowser. Men derudover er anmelderen imponeret over, at Nintendo er vendt tilbage med en yderst god og funktionel spillekonsol. Du kan læse hele anmeldelsen fra Spela Aftonbladet her.


Aftenposten.no: Nintendo har skabt den bedste mobile konsol

En af Norges ledende online aviser Aftenposten, har haft én af deres spilleeksperter til at teste og anmelde Nintendo Switch i en uge. Anmelderen hos Aftenposten skriver, at Nintendo har kæmpet de sidste par år, da deres Wii U ikke solgte så godt som forventet. Dette har resulteret i, at Nintendo havde brug for et komme tilbage på markedet med et imponerende produkt, for at opretholde deres position på spilmarkedet.

Aftenposten fremhæver den frihed, der kommer med Nintendo Switch. Anmelderen fandt det yderst tilfredsstillende, at det var muligt at tage konsollen med sig og ikke være bundet til fjernsynet. Anmelderen fremhæver ligeledes, at kombinationen med det populære spil Zelda og muligheden for at tage spillet med sig, gav fornemmelsen af at fordybe sig i en bog.

Aftenposten kalder Nintendo Switch for en “social spillekonsol”, hvilket de tror på har stort potentiale blandt spilentusiaster, da man nemt kan tage den med over til familie og venner og spille sammen med dem. Anmelderen fremhæver også de spil, der er tilgængelige på nuværende tidspunkt og hæfter sig ved, at med disse spil prøver Nintendo at fortælle, at det er en maskine, der henvender sig til alle.

Aftenposten hæfter sig ved, at knapperne på spillekonsollen ikke virker helt efter hensigten. De føles små og er ikke placeret optimalt. Især havde anmelderen problemer med den højre tommelfingerknap på Joy-Con controlleren. De manglende spil bliver ligeledes kritiseret af Aftenposten. Til trods for kritikken er anmelderen imponeret over Nintendo Switch nye koncept, som giver mulighed for at spille uden at skulle være tilkoblet et fjernsyn. Du kan læse hele anmeldelsen fra Aftenposten her.


Austin Evans: Er Nintendo værd at købe?

Austin Evans har lavet en videoanmeldelse af Nintendo Switch, hvor han beskriver de forskellige dele, der kommer med i pakken. Derudover kommer han også med en anmeldelse af funktionerne og elementerne, når den tages i brug.

Du kan se anmeldelsen lige her:


IGN.com: 48 timer med Nintendo Switch

Det amerikanske IGN har testet Nintendo Switch i 48 timer. De kommer her med en videogennemgang af fordele og ulemper samt hvilke erfaringer, de har gjort sig i de 48 timer, de har spillet på Nintendo Switch.

Du kan se anmeldelsen lige her:


Hvilke spil kan man få til Nintendo Switch?

På nuværende tidspunkt er det muligt at tilkøbe en mindre mængde spil til Nintendo Switch. Rigtig mange af de spil, der på nuværende tidspunkt kan fås til Nintendo Switch, kender de fleste spilentusiaster fra tidligere. Nintendo puster altså nyt liv i nogle af de gamle klassikere.

1-2-Switch – Udgivet d. 03.03.2017

Dette spil indeholder en masse konkurrencer og dueller, man kan spille mod andre. Blandt andet kan man spille bordtennis, stirrekonkurrence, malkekonkurrence og meget mere. Det innovative ved dette spil er, at man skal se på hinanden i stedet for på skærmen. Dette spil bringer altså konkurrencerne fra skærmen ud i det virkelige og fysiske rum. Aldersmærkningen er +7 år. Det er derfor et spil, der henvender sig til hele familien.


ARMS – Udgivet d. 16.06.2017

I dette spil kan du kæmpe mod dine fjender i spillet. Det er et spil, hvor du kan udstyre din figur med en masse forskellige armtyper, som kan hver deres specielle ting. Hver arm har egenskaber såsom ild, is eller elektricitet. Du kan kæmpe via bevægelses- og knapkontrol, som gør spilleoplevelsen endnu mere realistisk. Aldersmærkningen er +12 år.


LEGO CITY: Undercover – Udgivet d. 07.04.2017

Dette er et af de største LEGO-spil, der findes på markedet på nuværende tidspunkt. I dette spil indtager du rollen som betjenten Chase McCain. Her er din mission at fange den berygtede forbryder Rex Fury samt sætte en stopper for forbrydelserne i byen. Det er et spil, som giver mulighed for at fordybe sig i en anden verden. Der er over 300 spilbare figurer i spillet. Det er muligt at spille med op til to spillere. Aldersmærkningen er +7 år.


Mario Kart 8 Deluxe – Udgivet d. 28.04.2017

I dette spil kan du køre på de velkendte baner eller på helt nye baner. Mange af figurerne, der findes i spillet, er gengangere fra tidligere. Der dukker dog nogle nye figurer op i dette nye Mario Kart spil. Du kan spille mellem 1-8 spillere lokalt og helt op til 12 spillere online. Det er et spil, som henvender sig til hele familien, da aldersmærkningen er +3 år. Det er muligt at aktivere en funktion, som gør det nemmere for børn at være med.

Her kan du se en youtubevideo af Mario Karts muligheder:


The Legend of Zelda: Breath of the wild – Udgivet d. 03.03.2017

Der er blevet pustet nyt liv i det populære spil Zelda. Her kan du udforske nye egne og bekæmpe fjenderne på din vej. Grafikken er flot og udfordringerne er uendelige. Det er et spil, hvor man kan fordybe sig i en anden verden og lade sig rive med i eventyret om Zelda. Aldersmærkningen er +12 år.

Her kan du se en præsentationsvideo af The Legend of Zelda:


ULTRA STREET FIGHTER 2: The Final Challengers – Udgivet d. 26.05.2017

I dette spil kan man spille alene eller sammen med vennerne. Man kan kæmpe mod hinanden eller med hinanden. Spillet kommer med de 17 klassiske figurer, som vi kender fra tidligere. Spillet kommer med en masse funktioner, som gør det muligt at tilpasse og finjustere dine figurer. Aldersanmærkningen er +12 år.


Splatoon 2: Udgivet d. 21.07.2017

Dette spil kommer med en masse spændende og udfordrende funktioner. Spillet kommer blandt andet med nye baner og nye våben. Aldersmærkningen er +7 år.


Kommende spil til Nintendo Switch:

Nintendo har fået lidt kritik for ikke at have et optimalt udvalg af spil til den nye Nintendo Switch. De er dog i fuld gang med at udvikle en masse nye spil, som køberne kan få glæde af i løbet af de næste par år. Nogle af spillene udkommer snart, mens andre lader vente på sig lidt endnu. Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de kommende spil, der på nuværende tidspunkt er blevet offentliggjort.

Fire Emblem Warriors: Udkommer i 2017

Dette spil er der endnu ikke sat en dato på, hvornår det udkommer. Spillet er et actionfyldt strategispil og rollespil.


Kirby for Nintendo Switch: Udkommer i 2018

Den rosa helt Kirby er tilbage i et nyt og spændende actionspil. Her kommer figureren med nogle af sine venner, som gør det muligt at spille med op til 4 spillere.


Metroid Prime 4: Dato endnu ikke offentliggjort

Dette spil kommer med en ny og spændende historie i det velkendte univers. Hvornår det udkommer er endnu ukendt.


Minecraft: Udkommer i 2017

Et af de mest populære spil på verdensplan nogensinde udkommer til Nintendo Switch i løbet af året. Spillet kommer med nye funktioner og multiplayer-muligheder. Super Mario er også til at finde i spillet.

Her kan du se en præsentationsvideo af Minecraft:


Pokkén Tournament DX: Udkommer d. 22.09.2017

Dette spil er det aller første Pokémon-spil til Nintendo Switch. Her kan du besejre andre Pokémons i den velkendte arena. Du kan spille 1-2 spillere lokalt eller 1-2 spillere online.


Super Mario Odyssey: Udkommer d. 27.10.2017

Med dette spil kan du bevæge dig ud på eventyr sammen med Mario. Spillet byder på en masse spændende udfordringer og forhindringer undervejs.

Her kan du se en præsentationsvideo af Super Mario Odyssey:


Yoshi for Nintendo Switch: Udkommer i 2018

Tag med Yoshi på eventyr i en storslået verden. Her skal du igennem en masse spændende og udfordrende baner, som desuden byder på en rigtig flot grafisk oplevelse.


Andre kommende spil:

Her kan du se et samlet sammendrag af nogle af de ovennævnte spil samt andre nye spil, der udkommer i løbet af den nærmeste fremtid. Videoen gennemgår 81 kommende spil til Nintendo Switch.

Se videopræsentationen af de kommende spil her:

Her kan du se prisen fra forskellige forhandlere: 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.589,00 Kr. 0,00 Kr. 2.589,00 Kr. Læs mere
2.690,00 Kr. 0,00 Kr. 2.690,00 Kr. Læs mere
2.947,53 Kr. 0,00 Kr. 2.947,53 Kr. Læs mere
3.324,00 Kr. 0,00 Kr. 3.324,00 Kr. Læs mere