Ekstern Harddisk 2TB test-oversigt: De bedste ifølge eksperter og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne Ekstern harddisk 2TB test gennemgår vi eksterne harddisks, der har fået gode vurderinger fra forskellige ekspertkilder.

Efter gennemgangen af de eksterne harddisks med fokus på funktioner, fordele og ulemper, finder du information om, hvad en harddisk er, en guide om, hvad du skal overveje ved køb af en ny harddisk samt gode råd til at slette din harddisk. Til sidst finder du mere information om din digitale arv.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Ekstern Harddisk 2TB indeholder:
Gennemgang af de bedste eksterne harddisks 2TB
Hvad er en ekstern harddisk?
Købsguide: Sådan vælger du den rigtige eksterne harddisk
Sådan sletter du din harddisk
Digital arv: Forbered dit digitale liv efter døden
Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ekstern Harddisk 2TB test – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de eksterne harddiske med 2TB hukommelse, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte eksperttests. Under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke ekspertkilder der har bedømt produkterne, og hvordan de har klaret sig.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.


Samsung Portable SSD T5 2TB

Testvinder hos det amerikanske magasin Thewirecutter.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com

Samsung Portable SSD T5 1TB

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Samsung Portable SSD T5 2TB er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder, der alle er glade for den eksterne harddisk. Disse ekspertkilder inkluderer Thewirecutter.com, PCmag.com, Techradar.com og Techadvisor.co.uk.

Alle ekspertkilder er især vilde med Samsung Portable SSD T5 2TB på grund af harddiskens hurtige overførselshastighed samt dens funktionelle detaljer. Til gengæld er flere af eksperterne mindre vilde med dens prisniveau, da de mener, at den koster forholdsvis meget.

Hurtig og funktionel ekstern harddisk, ifølge eksperterne 

Ifølge de fire ekspertkilder får man med Samsung Portable SSD T5 2TB en hurtig og funktionel ekstern harddisk. Her skriver eksperterne fra Techadvisor.co.uk eksempelvis, at den eksterne harddisk er meget hurtig sammenlignet med andre harddiske og siger, at ”modellen kommer med lynhurtige hastigheder”.

Denne udmeldelse er eksperterne fra Thewirecutter.com enige i, da de forklarer, at ”man skal investere i denne harddisk, hvis man har brug for en model, der kan overføre store filer hurtigt”.

Endvidere hæfter Techradar.com sig ved, at Samsung Portable SSD T5 2TB er forsynet med funktionelle detaljer såsom en velcrostrop ved kablerne samt et smart design.

Her nævner de, at Samsung Portable SSD T5 2TB er både praktisk og funktionel på grund af, at den ”er lille nok til at komme direkte i en lomme i jakken eller i bukserne.”

Selvom eksperterne generelt er vilde med den eksterne harddisk, skriver et par af eksperterne, heriblandt PCmag.com, at Samsung Portable SSD T5 2TB er dyr.

Brugervenlig ekstern harddisk med krypteringssoftware 

Samsung Portable SSD T5 2TB er en brugervenlig ekstern harddisk, hvor der er mulighed for at tilslutte den til et hav af enheder såsom ens computer, mobil, tablet eller lignende.

Man skal ikke gøre brug af en adapter, da harddisken kommer med de to kabler USB Type-C til C-kabel og USB Type-C til A-kabel. Man er derfor sikret en hurtig tilslutning.

Derudover har Samsung Portable SSD T5 2TB en krypteringssoftware, som man kan installere på ens computer. Denne software sikrer, at det er sværere for uvedkommende at få fat i ens personlige data, hvis man mister sin harddisk.

Lille og robust ekstern harddisk 

Samsung Portable SSD T5 2TB er en mindre model, da den ikke vejer mere end 51 gram. Man kan derfor tage harddisken med i tasken eller i lommen, da den hverken fylder eller vejer meget. 

Med Samsung Portable SSD T5 2TB får man ydermere en robust ekstern harddisk, da den er stødsikker. Det vil sige, at hvis man taber den eksterne harddisk, er det sværere at påføre den nogle skader. Dette er en fordel, hvis man ønsker at have den med forskellige steder.

Fordele ved Samsung Portable SSD T5 2TB: 
Hurtig overførsel

Brugervenlig ekstern harddisk
Krypteringssoftware
Vejer og fylder ikke meget
Stødsikker

Her kan du se en kort præsentationsvideo af Samsung Portable SSD T5 2TB. Videoen er produceret af Samsung: 

https://www.youtube.com/watch?v=-9So6n85_tg


Toshiba Canvio Basics 2TB

Kåret som “Editor’s Choice” hos det amerikanske teknikmagasin Eteknix.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cloudwards.net
Anbefalet af den britiske avis The Telegraph

Toshiba Canvio Basics 2TB

.
Toshiba Canvio Basics 2TB er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Eteknix.com, Cloudwards.net og The Telegraph.

I deres anmeldelser af den eksterne harddisk er eksperterne især vilde med, at modellen er praktisk, billig og kommer med en god performance. Til gengæld er flere eksperter mindre begejstrede for modellens design.

Praktisk ekstern harddisk, der klarer arbejdet, ifølge eksperterne 

Ifølge de tre ekspertkilder er Toshiba Canvio Basics 2TB en ”almindelig ekstern harddisk”, der kommer med hurtige hastigheder og meget lagerplads. 

Selvom de ikke mener, at der er nogen overraskelser i forhold til funktionerne og designet, er den stadig god, når det kommer til dens performance ifølge Eteknix.com.

Dette er eksperterne fra Cloudwards.net enige i og skriver, at Toshiba Canvio Basics 2TB er en ”arbejdshest”. Selvom den er ”lidt langsom og ikke kan bruges til masseoverførsler, holder den stadig for evigt og er også ret billig”.

Eksperterne fra The Telegraph hæfter sig også ved, at Toshiba Canvio Basics 2TB er forholdsvis billig. Selvom prisen er i den billige ende, mener de dog stadig, at den ”gør hvad der skal gøres”, samt at den er ”praktisk at have på sit skrivebord”.

Hurtig ekstern harddisk, der er nem at tage med på farten 

Med Toshiba Canvio Basics 2TB får man en mindre ekstern harddisk, der er nem at tage med på farten. Den kan hurtigt puttes i tasken eller i lommen og bruges, når man ikke er derhjemme, da det er en bærbar enhed.

Derudover kommer Toshiba Canvio Basics 2TB med hurtige overførselshastigheder takket være SuperSpeed USB 3.0. Med denne model er der desuden mulighed for at tilslutte ældre software med USB 2.0-kompatibilitet.

Pålidelig og brugervenlig ekstern harddisk 

Selvom Toshiba Canvio Basics 2TB er en forholdsvis simpel ekstern harddisk, er den stadigvæk pålidelig. Harddisken er bygget efter kvalitetsstandarder hos Toshiba og er en robust enhed, så man ikke skal bekymre sig om at have den med rundt omkring.

Endvidere er det let at gøre brug af Toshiba Canvio Basics 2TB. Den er nemlig nem og hurtig, når det kommer til at tilslutte den til ens computer, da den tilbyder en enkel plug-and-play-betjening. Den er klar til brug med ens computer med det samme og kræver ingen softwareinstallation. Når den er sat til, kan man trække og slippe filer fra ens computer, så de gemmes på den eksterne harddisk.

Fordele ved Toshiba Canvio Basics 2TB:
Pålidelig

Brugervenlig
Nem at tage med på farten
Hurtige overførselshastigheder med SuperSpeed USB 3.0
USB 2.0-kompatibilitet


iStorage diskAshur 2TB 

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techradar.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk

iStorage diskAshur DT

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Både Techradar.com og Techadvisor.co.uk har testet og anmeldt iStorage diskAshur 2TB, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de gjort, da de mener, at den eksterne harddisk er af høj kvalitet samt kommer med en god lagerkapacitet. Til gengæld er de mindre vilde med, at modellens pris er forholdsvis høj.

God ekstern harddisk af høj kvalitet, ifølge eksperterne

iStorage diskAshur 2TB er, ifølge de britiske og amerikanske eksperter, en ”god ekstern harddisk”.

Dette er blandt andet på grund af, at de mener, at den er velegnet til de fleste forbrugere uanset behov. Samtidigt mener eksperterne dog, at man skal være opmærksom på, at den eksterne harddisk ikke er helt billig.

Derudover skriver eksperterne fra Techradar.com, at modellen kommer med et hav af praktiske og brugbare funktioner. Her nævner de blandt andet USB 3.0 samt den indbyggede adgangskode.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk forklarer ydermere, at iStorage diskAshur 2TB er for brugere, der har brug for ”en sikker opbevaring samt en enhed med en meget høj kapacitet”.

Hurtig ekstern harddisk med praktiske funktioner 

iStorage diskAshur 2TB er en ekstern harddisk med USB 3.1-dataoverførselshastigheder på 148 MB/s og 140 MB/s. Det betyder, at man nemt og hurtigt kan overføre filer fra ens computer til den eksterne harddisk. Desuden er harddisk også kompatibel med USB 2.0- og 1.1-porte.

Den eksterne harddisk er ydermere forsynet med en funktion til automatisk låsning. Det vil sige, at der er mulighed for at indstille modellen, så den automatisk låser, når der er gået en bestemt tid, hvor den ikke har været i brug.

Der kan også findes en funktion i forhold til nulstilling af drevet, som man har mulighed for at implementere med en speciel kommando. Med denne funktion bliver pinkoder og data ryddet, hvorefter der genereres en ny tilfældig krypteringsnøgle. Man kan derfor nulstille enheden, når man har brug for det.

Hardwarekrypteret ekstern harddisk

Med iStorage diskAshur 2TB er der ikke brug for hverken software eller drive. Dette er på grund af, at den er hardwarekrypteret. Man har yderligere mulighed for at anvende drevet på alle enheder, da den kan bruges på enhver enhed, så længe den pågældende enhed er forsynet med en USB-port.

Sidst men ikke mindst er iStorage diskAshur 2TB udstyret med epoxyharpiks, så den både er mere robust og slidstærk. Udover dette så sørger denne designfeature også for, at harddisken er pæn at se på.

Fordele ved iStorage diskAshur 2TB:
Hardwarekryptering

Automatisk låsning
Hurtige overførselshastigheder
Epoxyharpiks
Mulighed for nulstilling af drevet


Hvad er en ekstern harddisk?

Samsung Portable SSD T5 1TBIfølge Lifewire.com er en ekstern harddisk en harddisk (HDD) eller et solid-state drev (SSD), der tilsluttes en computer.

En ekstern harddisk er ligesom en intern harddisk, der blot er blevet fjernet fra computerens indmad. Mens nogle ikke har brug for en ekstern strømforsyning, er der andre, der bruger en AC-forbindelse for at få strøm.

Eksterne harddiske har forskellige lagerkapaciteter, men de forbindes alle til en computer enten via USB, FireWire, eSATA eller trådløst.

Disse typer harddiske er bærbare, nemme at bruge og kan give ekstra lagerplads, hvis du har brug for at gemme filer og dokumenter. Det er desuden nemt at tage en ekstern harddisk med på farten, så man altid har sine filer med sig.


Købsguide: Sådan vælger du den rigtige eksterne harddisk

Ekstern Harddisk 2TB test

Det er altid en fordel at sikkerhedskopiere sine filer ved at gemme dem på en ekstern harddisk. Det er nemlig ikke altid nok at gemme dem i skyen, hvis nu der pludselig sker noget med dit internet, så du ikke har adgang til det. Dette er ikke muligt med en ekstern harddisk, da filer og dokumenter altid vil være direkte på harddisken.

Der findes et væld af forskellige eksterne harddiske på markedet i dag med forskellige mængder plads, overførselshastigheder, funktioner, priser m.m. Derfor kan det være svært at finde frem til, hvordan du finder en harddisk til dine behov. 

Ved køb af en ny ekstern harddisk skal du helst overveje nedenstående faktorer for at finde den rigtige til dine behov.

Hvor meget lagerplads?
lagerpladsEn af de vigtigste parametre, du skal overveje, er den eksterne harddisks lagerplads. Der er nemlig ikke noget ved at have en hurtig model, hvis der ikke er nok plads på den i forhold til dine behov. 

Men der er heller ingen grund til at betale overpris for en model med masser af lagerplads, hvis du slet ikke har brug for det. Du skal derfor nøje overveje, hvad du har af behov, og hvad du ønsker at gemme på harddisken.

Du behøver ikke meget lagerplads, hvis du blot ønsker en harddisk til overførsel af en smule dokumenter, billeder og andre typer filer, eller hvis du ønsker en smule mere plads, end hvad din computer tilbyder. 

Ønsker du i stedet at gemme rigtig mange filer samt opbevare dem i en længere periode, er det en fordel at købe en model med mere lagerplads. 

Eksterne harddisks med en lagerplads på omkring 1TB eller 2TB er typisk nok for de fleste brugere. Men har du brug for at opbevare rigtig mange billeder, flere film og så videre, skal du vælge en model, der er større end disse.

Hvor hurtig skal den være?
Når det kommer til valg af en ny ekstern harddisk, skal du ikke blot tage et kig på modellens lagerplads. Du skal nemlig også overveje, hvor hurtig den skal være. Her skal du tage et kig på overførselshastigheder, der også er vigtig. 

Hvis du overfører en del filer, er der ikke noget ved at have en model, der er langsom. 

Det er altid en fordel at få fingrene i en ekstern harddisk, der hurtigt overfører en fil fra din computer til selve drevet eller omvendt.

I forhold til overførselshastigheden er der to faktorer, som du skal være opmærksom på. Mens den ene er lagringsteknologien, er den anden selve stikket. Du skal ligeledes have in mente, at SSD-harddisks typisk er hurtigere end HDD-harddisks.

Hvor sikker er den?
sikkerhedAt gemme data og filer på en ekstern harddisk er noget, som mange af os gør. Derfor er det også vigtigt, at alle disse filer er sikre, da vi også gemmer personlige oplysninger. Hvis dette er tilfældet, er det en fordel at vælge en model med kryptering af data.

Der findes en del harddisks på markedet, der er kompatible med softwarekrypteringsløsninger. Dette er typisk fint for mange, men hvis du ønsker endnu mere sikkerhed, skal du vælge en ekstern harddisk med hardwarekryptering. 

Hvor stor skal den være?
En ekstern harddisk er typisk ikke særlig stor, men der er forskel på størrelsen. Hvis du ofte vil have den eksterne harddisk med på farten, er det en fordel, at den er nem at putte i tasken eller i din lomme. Tag derfor altid et kig på størrelsen, hvis du allerede nu ved, at du ofte skal have modellen med på farten.

Hvis du ikke skal have den eksterne harddisk med dig rundt, men i stedet blot skal bruge den derhjemme, er størrelsen typisk ikke lige så vigtig.

Har du brug for andre funktioner?
Det er vigtigt, at du grundigt overvejer alle ovenstående funktioner, da det hjælper dig med at finde den helt rigtige eksterne harddisk til dine behov. 

Udover dette skal du ligeledes finde ud af, om du ønsker, at harddisken skal have andre former for funktioner.

Dette kan hjælpe dig med at indskrænke din søgning, da du herved ved, at du kun skal kigge på modeller med lige præcis den eller de funktioner, som du har brug for.

Er du interesseret i at læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ny ekstern harddisk, kan du læse denne artikel fra Digitaltrends.com, denne artikel fra Altomdata.dk eller denne artikel fra Cnet.com.


Sådan sletter du din harddisk

slet din harddiskØnsker du mere plads på din harddisk eller eksterne harddisk, eller har du ikke længere brug for at holde fast på nogle specifikke personlige oplysninger? Så kan det være, at du blot smider din harddisk ud eller lignende.

Men dette er ikke altid en god idé. Du skal nemlig sørge for, at alle dine data er slettet uden mulighed for at gendanne dem. 

Du kan ikke bare slette dine filer
Slet dataDu sletter ikke alle dine filer og data, hvis du blot sletter dem på din HDD-harddisk. Her er der nemlig stadig mulighed for at gendanne disse data med hjælp fra en gendannelsessoftware. Derfor betyder det ikke, at din fil er slettet, når du rent faktisk har slettet den. Og det er der flere grunde til.

Først og fremmest vil det sige, at der er mulighed for at gendanne en fil, som du har slettet ved en fejl. Dette er naturligvis altid en fordel, hvis dette er tilfældet. 

For det andet er det ligeledes med til at gøre ydeevnen bedre, da det er mere effektivt at slette indgangen til filen end selve filen.

Dette fungerer ikke helt på samme måde med SSD-harddisks, da henvisningen til filen slettes med det samme, når du sletter en fil.

Sørg for at formatere din harddisk
hard diskBetyder det ikke så meget for dig, om dine filer kan gendannes, er det muligt blot at formatere din harddisk. 

Dette er en fordel, hvis du ønsker at filerne skal væk, men ikke har noget imod, hvis nu der er nogen, som ser dem. Dette er også en fordel, hvis harddisken blot skal gives væk eller lånes til en, du kender.

Sådan opnår du en sikker sletningsproces
Ønsker du at være helt sikker på, at alle dine filer slettes på en sikker måde, er der nogle, som mener, at du skal destruere din harddisk. Det er dog ikke os alle sammen, der ønsker at tage denne metode i brug.

Da formateringen ikke er den mest sikre måde, kan du i stedet prøve at anvende en tredjepartssoftware til sletning af dine filer.

Dette er en fordel, da du herved som regel får mere kontrol over lige præcis, det der bliver slettet og på hvilken måde, det bliver slettet. Du skal derfor typisk gøre brug af en app eller en software for at slette dine filer sikkert på din eksterne harddisk.


Digital arv: Forbered dit digitale liv efter døden

digital dødVi lever ikke for evigt. Og det betyder, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv ikke længere er på jorden i fysisk tilstand.

Men i dag betyder det også, at du efterlader et digitalt aftryk. Dette gælder i hvert fald for de fleste af os. Og hvis det er tilfældet, er der nogle ting, som du skal overveje.

For nogle gemmer de meget private oplysninger digitalt, hvilket ikke nødvendigvis er noget, som andre mennesker skal ske. Der kan også være oplysninger, som du har gemt digitalt, som du meget gerne vil have, at andre skal have fat i, når du ikke længere er her mere.

Dine personlige data vil som regel være beskyttet af en privat adgangskode, hvor det ikke er sikkert, at andre kender denne adgangskode.

Her er det en fordel, at du efterlader en vejledning eller andet til dine efterladte, så de ved, hvad de skal gøre, og hvordan de finder frem til adgangskoden og dine personlige data.

Det kan herved også være en god idé at have en ekstern harddisk, hvor du gemmer alle de oplysninger og filer, der har en værdi for dig. Det gør det nemlig nemmere for de efterladte at finde alle de ting, som du gerne vil have, at de finder.

Du skal dog sørge for at alle filer ikke beskyttes af en adgangskode eller i hvert fald lave en vejledning med adgangskoderne.

Derudover er det også meget muligt, at der er ting på internettet, som du gerne vil have bliver håndteret for dig. Her er der ofte mulighed for pårørende at tage sig af dette, da disse platforme giver lov til det.

Men igen er det noget, som du skal sørge for, inden du ikke er her mere. Det gør i hvert fald hele processen nemmere for dine efterladte.

Ønsker du at læse mere om din digitale arv, kan du tage et kig i denne artikel fra Colorado.edu eller denne artikel fra Ældresagen.dk.

Digital arv


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


LaCie Mobile Drive 2TB

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Tomshardware.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Digitalcameraworld.com

LaCie Mobile Drive 2TB.
LaCie Mobile Drive 2TB er blevet testet og anmeldt af de tre eksperter PCmag.com, Tomshardware.com og Digitalcameraworld.com. Alle ekspertkilder har givet den eksterne harddisk en god bedømmelse, da den er velegnet til manges behov.

Eksperterne er især begejstrede for, at LaCie Mobile Drive 2TB er hurtig og kommer i et flot design. Dog er eksperterne mindre begejstrede for den eksterne harddisks pris, da de mener, at den er forholdsvis dyr.

Velegnet til de fleste, ifølge eksperterne 

LaCie Mobile Drive 2TB er en ekstern harddisk, der ifølge eksperterne, er en god og fleksibel model. Eksperterne mener nemlig, at harddisken er velegnet til de fleste uanset behov.

Derudover skriver eksperterne fra PCmag.com, at LaCie Mobile Drive 2TB kommer med et ”flot design og en god performance, der bare fungerer” og ”kan bruges af enhver, som ønsker en gadget med stil”.

Denne udtalelse bakker eksperterne fra Tomshardware.com op om og hæfter sig ved, at LaCie Mobile Drive 2TB er hurtig, hvilket de mener er en af de største fordele. De gør dog forbrugerne opmærksomme på, at der er andre gode muligheder på markedet, hvis man ikke er vild med designet eller prisen.

Digitalcameraworld.com er enige i dette og skriver, at det også er en fordel, at LaCie Mobile Drive 2TB er udstyret med en nem og effektiv sikkerhedskopiering af ens filer.

Hurtig ekstern harddisk 

LaCie Mobile Drive 2TB er en ekstern harddisk, der gør brug af USB-C 3.1 Gen2. Det vil sige, at man får en enhed med en effektiv og hurtig overførselshastighed, så man hurtigt kan overføre dokumenter og andre filer fra ens computer til selve den eksterne harddisk.

Derudover kommer LaCie Mobile Drive 2TB i et diamantskåret design. Dette design er elegant og stilrent og anderledes i forhold til mange andre harddiske på markedet. Man får derfor både en hurtig og anderledes harddisk i én og samme model.

Nem sikkerhedskopiering 

Med LaCie Mobile Drive 2TB får man en ekstern harddisk, der er kompatibel med Windows, Mac, USB-C og USB 3.0. Dette sørger for en hurtig og enkel tilslutning uanset, hvilken enhed man har derhjemme.

Man er desuden sikret en nem sikkerhedskopiering takket være den automatiske sikkerhedskopieringssoftware.

Hvis man gerne vil sikkerhedskopiere alle sine filer og dokumenter, kan man anvende funktionen one-click. Denne funktion er automatisk og er brugbar, hvis man ikke ønsker at miste sine filer.

Fordele ved LaCie Mobile Drive 2TB: 
Hurtig ekstern harddisk

Nem sikkerhedskopiering
Nem tilslutning
Anderledes design
Med funktionen one-click

Her kan du se en præsentationsvideo af LaCie Mobile Drive 2TB. Videoen er produceret af LaCie: 


Seagate Backup Plus Slim 2TB

Testvinder hos det amerikanske magasin Thewirecutter.com
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
89 point ud af 100 hos det amerikanske teknikmagasin Engadget.com

Seagate Backup Plus Slim 1TB

.
De fire ekspertkilder Thewirecutter.com, The Telegraph, Cnet.com og Engadget.com har testet og anmeldt Seagate Backup Plus Slim 2TB, som de har givet en god bedømmelse. 

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at den eksterne harddisk er pålidelig samt kommer med hurtige overførselshastigheder. Selvom eksperterne generelt er glade for den eksterne harddisk, nævner de, at den desværre ikke er forsynet med en sikkerhedssoftware.

Hurtig og pålidelig ekstern harddisk, ifølge eksperterne 

Seagate Backup Plus Slim 2TB er en harddisk, der får mange rosende ord af de fire ekspertkilder. 

Her nævner flere af eksperterne, at harddisken er ”rigtig god”, hvor eksperterne fra Thewirecutter.com beskriver modellen som værende ”en rigtig god harddisk, der passer til de flestes behov”.

Dette mener eksperterne, da Seagate Backup Plus Slim 2TB både er ”pålidelig” og ”ikke vejer særlig meget”. De mener ydermere, at denne model er hurtigere sammenlignet med andre af de modeller, de har testet, hvilket er en af de største fordele som eksperterne, fra både Engadget.com og Cnet.com, nævner i deres test af harddisken. 

The Telegraph har også testet den eksterne harddisk, som de mener ”giver meget værdi i forhold til dens pris”.

De fire ekspertkilder finder ikke mange minusser ved den eksterne harddisk, men nævner kort, at modellens design ikke er det bedste.

Lynhurtig ekstern harddisk, der ikke fylder meget 

Seagate Backup Plus Slim 2TB er en lille ekstern harddisk, der ikke fylder særlig meget. Den er nemlig produceret i et tyndt design, så man nemt kan have den med på farten. 

Endvidere er Seagate Backup Plus Slim 2TB forsynet med hurtige overførselshastigheder takket være dens USB 3.0.-forbindelse, der har en overførselshastighed på op til 5 Gbps. Det vil sige, at man kan overføre alle former for filer hurtigt direkte fra ens computer til harddisken eller omvendt. 

Der er desuden ikke brug for at anvende en ekstern strømforsyning til den eksterne harddisk, da den ikke anvender en USB-forbindelse til strøm.

Flere praktiske funktioner 

Med Seagate Backup Plus Slim 2TB får man en ekstern harddisk, der er udstyret med flere praktiske funktioner. 

Harddisken kommer blandt andet med en Seagate Dashboard-app, hvor man har mulighed for effektivt at gennemgå og ændre på diverse indstillinger, backups m.m., når der er brug for det. Denne app kan installeres på ens enhed, så man kan ændre indstillingerne hvor som helst.

Når man skal i gang med Seagate Backup Plus Slim 2TB, foregår dette ydermere nemt og hurtigt. Den eksterne harddisk er nemlig kompatibel med både Mac-computere og PC.

Fordele ved Seagate Backup Plus Slim 2TB:
Hurtige overførselshastigheder
Fylder ikke meget
Ikke brug for en ekstern strømforsyning
Med Seagate Dashboard-app
USB 3.0.-forbindelse 

Her kan du se en “First Look” video af Seagate Backup Plus Slim 2TB. Videoen er produceret af tech-magasinet Cnet.com: 


Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknikmagasin Laptopmag.com
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0

.
De fire ekspertkilder Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Laptopmag.com og The Telegraph har testet og anmeldt Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0. Alle ekspertkilder har givet den eksterne harddisk en god bedømmelse, da de mener, at den er velegnet til de flestes behov.

Eksperterne skriver, at harddisken også kommer med hurtige overførselshastigheder og flere funktionelle funktioner, hvilket de mener er en fordel. Til gengæld er ekspertkilderne mindre vilde med, at Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 er forholdsvis stor.

Praktisk og hurtig ekstern harddisk, ifølge eksperterne 

Ifølge ekspertkilderne er Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 både en ”praktisk og hurtig” ekstern harddisk, der passer til de flestes behov. Dette mener de, da harddisken er forsynet med ”flere funktionelle og praktiske funktioner”.

Her skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk blandt andet, at Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 er udstyret med ”en omfattende softwarepakke”, hvorfor de hæfter sig ved, at det er en ”fremragende ekstern harddisk”, hvilket også er lignende ord, som eksperterne fra The Telegraph bruger til at beskrive modellen. 

Eksperterne fra Techradar.com bakker op om denne udmeldelse og skriver, at den eksterne harddisk ”er lynhurtig” samt har ”en stødsikker krop, så det er svært at påføre den skade”, hvilket eksperterne fra Laptopmag.com er enige i.

Der findes ikke mange ulemper ved Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0, men eksperterne mener dog, at det er et minus, at den eksterne harddisk er en smule stor og dyr. 

Praktisk og stødsikker ekstern harddisk

Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 er en praktisk ekstern harddisk med funktioner som for eksempel et USB-kabel. Derudover er harddisken også vandtæt og kan klare fald på op til 1,2 meter, da den er stødsikker.

Desuden er Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 udstyret med et integreret USB-kabel, der kan rulles om harddisken. Dette giver mulighed for, at man kan gemme kablet væk, når man ikke skal bruge det.

Sikker ekstern harddisk 

Med Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 får man en sikker ekstern harddisk, der kommer med hardwarekryptering. Denne kryptering sørger for at beskytte alle filer mod uautoriseret brug. Der er mulighed for at vælge sin egen adgangskode, som man skal skrive, når man ønsker at anvende harddisken.

Man kan desuden oplåse filer på harddisken via et specielt kort takket være harddiskens NFC-teknologi.

Sidst men ikke mindst kan man sørge for at planlægge regelmæssige sikkerhedskopier og backups, hvis man gør brug af en Mac-computer.

Fordele ved Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0:
Stødsikker

Vandtæt
Integreret USB-kabel
Hardwarekryptering
NFC-teknologi

Her kan du se en “First Look” video af Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0. Videoen er produceret af tech-magasinet Cnet.com:


Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
Anbefalet af det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk

Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0

.
Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Digitaltrends.com, Cnet.com, PCmag.com og Techadvisor.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for den eksterne harddisk, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af modellens fleksibilitet og store lagerplads. Til gengæld er flere eksperter minde glade for, at harddisken ikke er forsynet med en USB-C port.

Eksperterne: Fantastisk enhed til opbevaring af dokumenter 

Ifølge de fire ekspertkilder er Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 en harddisk, der passer til de flestes behov. 

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techadvisor.co.uk, at modellen ikke er den ”bedste performer”, men med dens ”2TB lagerplads og supertynde design, er det en fantastisk enhed til opbevaring af dokumenter”.

Dette er eksperterne fra PCmag.com enige i og forklarer, at Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 også er forsynet med ”hurtige overførselshastigheder”, hvilket blot er endnu en fordel ved modellen. 

Digitaltrends.com og Cnet.com nævner den eksterne harddisks hurtige hastigheder og hæfter sig ydermere ved, at den er meget kompakt og tynd samt kommer med brugbart software.

Selvom eksperterne generelt er vilde med modellen, nævner de kort, at den desværre kan være en smule støjende sommetider, samt at den ikke er forsynet med gummifødder.

Kompakt ekstern harddisk med backupsoftware 

Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 er en kompakt og tynd ekstern harddisk, der har en tykkelse på blot 9,6 millimeter. Det betyder, at man har mulighed for at tage modellen med på farten i lommen eller i tasken.

Derudover kommer den eksterne harddisk med muligheden for at lave en almindelig computerbackup samt en direkte backup til ens mobil. Man kan ydermere dele sit indhold på de sociale medier eller tilføje Cloud Storage med drevet, hvis man har brug for det. 

Med Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 er der ligeledes mulighed for at benytte enten Google Drev eller Dropbox til sikkerhedskopiering. Man kan derfor gemme sine filer og dokumenter med denne software.

Hurtig harddisk med USB 3.0 interface

Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 er forsynet med hurtige overførselshastigheder, hvorfor man ikke skal vente længe, selvom man overfører større filer direkte fra ens computer til den eksterne harddisk.

Endvidere er den eksterne harddisk tilsluttet en USB 3.0 interface, hvilket hjælper enheden med altid at holde den hurtige hastighed uanset dokument eller fil.

Fordele ved Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0:
Kompakt ekstern harddisk

USB 3.0 interface
Med backupsoftware
Nem sikkerhedskopiering
Hurtig overførselshastighed 

Her kan du se en “First Look” video af Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0. Videoen er produceret af tech-magasinet Cnet.com:


WD My Passport Wireless Pro 2TB

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Stuff.tv
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techhive.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
God anmeldelse hos det britiske teknikmagasin Techradar.com

WD My Passport Wireless Pro

.
WD My Passport Wireless Pro 2TB er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder, der alle er begejstrede for den eksterne harddisk. Disse eksperter inkluderer Stuff.tv, Techhive.com, Cnet.com og Techradar.com.

Eksperterne er vilde med modellen, da de mener, at den er udstyret med en god mængde lagerplads samt har et godt batteri. Til gengæld mener eksperterne ikke, at dens design er det flotteste på markedet.

Eksperterne: God harddisk med praktiske detaljer

WD My Passport Wireless Pro 2TB er ifølge de fire ekspertkilder en god ekstern harddisk, der tilmed er brugervenlig og budgetvenlig. De mener, at dette er en fordel, da den kommer med et hav af praktiske detaljer selvom, at den er billigere sammenlignet med andre sammenlignelige modeller.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at WD My Passport Wireless Pro 2TB er en ”god ekstern harddisk med mulighed for at anvende den på alle enheder”. 

De forklarer ydermere, at harddisken er ”nem at bruge” og er forsynet med praktiske detaljer. Her hæfter flere eksperter, såsom Techhive.com, sig især ved dens evne til at oplade andre enheder.

Andre ekspertkilder hæfter sig desuden ved, at WD My Passport Wireless Pro 2TB kommer med ”hurtige overførselshastigheder” og ”meget lagerplads”. 

De ser dette som værende en fordel, da man herved kan overføre filer hurtigt samt have mange filer liggende på harddisken. Sidst men ikke mindst nævner Stuff.tv og Cnet.com modellens holdbare batteri som en fordel.

Til gengæld er flere af eksperterne mindre begejstrede for harddiskens design, som de beskriver som værende lidt for ”stort og tungt”.

Mulighed for hurtigt at overføre filer 

WD My Passport Wireless Pro 2TB er forsynet med hurtige overførselshastigheder. Dette er især på grund af dens USB 3.0-port, der gør, at man har mulighed for at overføre filer nemt og hurtigt.

Endvidere er WD My Passport Wireless Pro 2TB opbygget på en måde, så den kan bruges til mobile enheder og kommer desuden også med en indbygget SD-kortlæser.

Der er mulighed for at streame medier på selve harddisken trådløst samt tilslutte op til flere enheder samtidigt takket været funktionen Plex. Denne funktion organiserer mediesamlingen på grænsefladen for en nemmere og hurtigere oversigt med beskrivelser. 

Lang batterilevetid og nem tilslutning 

WD My Passport Wireless Pro 2TB har et batteri med en lang levetid. Batteriet kan nemlig holde i op til omkring 10 timer. 

Løber man tør for strøm, når man ikke har mulighed for at oplade modellen, kan man anvende modellens indbyggede powerbank.

Yderligere er WD My Passport Wireless Pro 2TB nem at tilslutte, da den er kompatibel med PC- og Mac-computere. Der er også mulighed for at tilslutte WD My Passport Wireless Pro 2TB trådløst til mobile enheder med My Cloud-appen.

Fordele ved WD My Passport Wireless Pro 2TB:
Lang batterilevetid

Nem tilslutning
Indbygget powerbank
Meget lagerplads
Indbygget SD-kortlæser 

Her kan du se en præsentationsvideo af WD My Passport Wireless Pro 2TB. Videoen er produceret af WD: 


FAQ

Hvilken er den bedste eksterne harddisk 2TB?
En af de bedste eksterne harddiske 2TB er uden tvivl en Samsung Portable SSD T5 2TB harddisken. Harddisken er testvinder hos det amerikanske magasin Thewirecutter.com og har fået enormt gode anmeldelser af både kunder og eksperter. Harddisken har en god størrelse og er let at have med på farten.
Hvor meget koster en 2TB harddisk?
Det er meget forskelligt fra 2TB harddisk til 2TB harddisk, hvor meget den koster. Der er som regel en starts pris på cirka 2.500 kroner – du kan dog være heldig at finde den smarte harddisk på tilbud, og på den måde spare nogle penge.
Bliver harddiske dårlige, hvis de ikke bruges?
Det er svært at sige, hvorvidt en harddisk bliver dårlig, hvis den ikke bliver brugt. Der kan være mange ting galt, hvis din harddisk pludselig går i stykker eller stopper med at virke – en af de ting kan være grundet, at den er blevet brugt en for lidt.
Kan en harddisk holde i 10 år?
Som udgangspunkt skal en harddisk kunne holde i mindst ti år. Der er dog forskellige faktorer, der ofte gør, at mange oplever problemer med deres harddiske allerede efter nogle måneder. En af de faktorer er blandt andet TLC, der gør, at data i harddisken forringes allerede efter få måneder.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Cloudwards.net
Det amerikanske teknikmagasin Cloudwards.net fokuserer på teknologi og elektronik. På deres side anmelder de teknologiske produkter, så det bliver nemmere for forbrugerne at få et overblik over deres valgmuligheder. Her har de testet og anmeldt Toshiba Canvio Basics 2TB, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Cnet.com

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com skriver om emner inden for forbrugerelektronik. De leverer artikler med nyheder, gode råd samt anmeldelser og tests af forskellige produkter. I denne omgang har Cnet.com testet og anmeldt WD My Passport Wireless Pro 2TB, Seagate Backup Plus Slim 2TB og Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0.

Læs hele anmeldelsen af WD My Passport Wireless Pro 2TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Slim 2TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 her.

Digitalcameraworld.com
Det amerikanske teknikmagasin Digitalcameraworld.com skriver et hav af forskellige artikler, hvor de giver gode råd, laver guides samt tips og tricks. Derudover tester og anmelder de også produkter som for eksempel eksterne harddisks. Her har de testet LaCie Mobile Drive 2TB, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.
Digitaltrends.com
Det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com er en side, der leverer artikler inden for teknologi. De skriver om alt lige fra teknologinyheder til produktanmeldelser. I denne omgang har de testet og anmeldt den eksterne harddisk Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Engadget.com
Engadget.com er et amerikansk teknikmagasin, der handler om teknologiens verden. De skriver både artikler og nyheder samt produktanmeldelser. Her har Engadget.com testet og anmeldt Seagate Backup Plus Slim 2TB, som de har givet 89 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Expertreviews.co.uk 
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der tester og anmelder et hav af forskellige produkter på markedet med fokus på især forbrugerelektronik. I denne omgang har de testet og anmeldt Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Eteknix.com
Det amerikanske teknikmagasin Eteknix.com er en side med nyheder og anmeldelser inden for teknologi, gaming, computere og lignende. Her har siden testet og anmeldt den eksterne harddisk Toshiba Canvio Basics 2TB, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Læs hele anmeldelsen her.
Laptopmag.com
Det amerikanske teknikmagasin Laptopmag.com beskæftiger sig med alt inden for computerverdenen. Derfor tester og anmelder de også forskellige produkter som for eksempel eksterne harddisks. Her har de testet Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.
PCmag.com 

Det britiske teknikmagasin PCmag.com leverer nyheder og tests af elektroniske og teknologiske produkter. I denne omgang har de testet og anmeldt Samsung Portable SSD T5 2TB, Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 og LaCie Mobile Drive 2TB.

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 2TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 her.
Læs hele anmeldelsen af LaCie Mobile Drive 2TB.

Stuff.tv 
Stuff.tv er et britisk teknikmagasin, der blandt andet leverer produktanmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har Stuff.tv testet og anmeldt den eksterne harddisk WD My Passport Wireless Pro 2TB, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.
Techadvisor.co.uk 

Techadvisor.co.uk er et britisk teknikmagasin, der skriver artikler inden for elektronikkens og teknologiens verden. Derudover tester og anmelder de produkter som for eksempel eksterne harddisks. Her har de testet og anmeldt Samsung Portable SSD T5 2TB, Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 og iStorage diskAshur 2TB.

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 2TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 her.
Læs hele anmeldelsen af iStorage diskAshur 2TB her.

Techhive.com
Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com skriver nyheder og analyser inden for home-teknologi. De laver også produktanmeldelser af forskellige produkter såsom eksterne harddisks. I denne omgang har de testet og anmeldt WD My Passport Wireless Pro 2TB, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Techradar.com 

Det britiske teknikmagasin Techradar.com leverer artikler, anmeldelser og tests inden for forbrugerelektronik. Her har de testet og anmeldt Samsung Portable SSD T5 2TB, WD My Passport Wireless Pro 2TB, Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 og iStorage diskAshur 2TB.

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 2TB her.
Læs hele anmeldelsen af WD My Passport Wireless Pro 2TB her.

Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 her.
Læs hele anmeldelsen af iStorage diskAshur 2TB her.

The Telegraph 
Den britiske avis The Telegraph leverer artikler inden for underholdning, nyheder i ind- og udland, kultur og meget mere. Derudover anmelder og tester de også forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Seagate Backup Plus Slim 2TB, Buffalo MiniStation Extreme 2TB USB 3.0 og Toshiba Canvio Basics 2TB. Læs de tre anmeldelser her.
Thewirecutter.com
Thewirecutter.com er et amerikansk magasin, der er en del af The New York Times. Denne side skriver artikler om forbrugerelektronik og laver desuden også produktanmeldelser. Her har de testet og anmeldt Samsung Portable SSD T5 2TB og Seagate Backup Plus Slim 2TB. Ønsker du at læse de to anmeldelser, kan du klikke ind her og her.
Tomshardware.com
Det amerikanske teknikmagasin Tomshardware.com er en side, der har et mål om at hjælpe forbrugere med at finde frem til den rette hardware. Derfor anmelder og tester de produkter som for eksempel eksterne harddisks. Her har de testet og anmeldt LaCie Mobile Drive 2TB, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Alternative tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et mere varieret overblik over, hvad markedet ellers har at byde på, men vores generelle ekstern harddisk test. I denne test har vi samlet en lang række af eksperternes favoritter, og giver dig samtidig en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye eksterne harddisk, til den bedste pris.

Du kan også læse vores mere specifikke tests. Her finder du vores ekstern harddisk 1TB test og vores SSD harddisk test. I begge tests finder du en oversigt over eksperternes favoritter.

Oplever du, at din internethastighed er begyndt at halte, kunne det være et tegn på, at du skal have dig en ny router. 

I vores store trådløs router test og i vores generelle router test, giver vi dig et overblik over markedets bedst anmeldte modeller, der sikre dig din optimale internethastighed. 

Oplever du derimod, at hastigheden er god nogle steder, men svag andre steder, kunne løsningen være at anskaffe sig en WiFi-forstærker. I denne test finder du et overblik over en lang række af de bedste modeller på markedet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme