Router Test 2019 – De bedste routere ifølge eksperterne – Testvinder guide

1

Denne artikel handler om eksperttests af forskellige routere, og i denne artikel får man som forbruger dermed et overblik over de bedste routere, som findes på markedet.

Vi har inddraget og analyseret de forskellige eksperttests under hvert produkt og forklarer i artiklen, hvad eksperterne fremhæver af plusser og minusser ved hver model.

Her er til denne test tale om et bredt udvalg af ekspertkilder, som enten har forbrugertests, teknologi, teknik eller computer som omdrejningspunkt. Vi har nemlig anvendt testsiderne Trustedreviews.com, Expertreviews.com og Tomsguide.com samt teknologimagasinerne/teknologisiderne Cnet.com, Techspot.com, Techradar.com, Techadvisor.co.uk og Digitaltrends.com plus computersiderne Pcmag.com, Pcworld.com og Komputer.dk.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over 8 forskellige routere 
🔸 Viden om, hvad man bør vide, inden man køber ny router 
🔸 Guide til, hvordan man får den bedste internetforbindelse 
🔸 Information om, hvordan man selv kan teste sin internetforbindelse 
🔸 Viden om, hvordan routere testes 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Router test 2019 – De bedste routere ifølge eksperterne

I nedenstående afsnit finder du de bedste routere på markedet, ifølge forskellige ekspert tests. Vi har undersøgt og sammenlignet de forskellige router tests og samlet alle de bedste modeller her i artiklen, så nu nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilken modeller der klarer sig bedst i test.


Asus RT – AC68U 

4,5 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
4,5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
5 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com
9 point ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
5 stjerner ud af 5 hos testsiden Expertreviews.co.uk

Asus RT – AC68U 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
2.485,00 Kr. 0,00 Kr. 2.485,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Asus RT – AC68U er blevet testet af hele 5 forskellige testpaneler, som alle er meget begejstrede. Her er tale om test, der er udført af testsiderne Trustedreviews.com, Tomsguide.com samt Expertreviews.co.uk, der har forbrugertests som omdrejningspunkt.

Herudover har også teknologisiderne Techradar.com og Cnet.com testet Asus RT – AC68U. Asus RT – AC68U klarer sig rigtig godt i alle tests, og det belønnes med absolutte topkarakterer.

Til den krævende forbruger

Asus RT – AC68U er, ligesom sin populære forgænger Asus RT – AC66U, en router, der hører til i den kategori, som vil passe til den krævende og erfarne bruger.

Asus RT – AC68U er trådløs og inkorporerer Broadcoms nye chipset, som sikrer en høj hastighed. Modellen er også udstyret med TurboQAM, som øger hastigheden endnu mere, idet det højner hastigheden på hver af routerens 3 data-streams til 200 Mbps.

Denne router er designet til at stå lige op og har en lige og slank profil med et karbonfiber udtryk. Sammen med de 3 antenner får modellen et råt udseende.

En router, der kan det hele, ifølge eksperterne

Asus RT – AC68U (bagside)Eksperterne fra Techradar.com forklarer, at med Asus RT – AC68U har man med en meget stærk router at gøre. Modellen er nok i den noget høje ende af prisskalaen, men de synes, at prisen er retfærdig, idet modellens ydeevne, rækkevidde og alsidighed er helt i topklasse. Hastigheden er nemlig også virkelig hurtig på denne model, og så er det faktisk heller ikke så besværligt at sætte modellen op.

Eksperterne er generelt enige i Techradar.coms plussider angående Asus RT – AC68U, og Cnet.com kommenterer, at de synes, at Asus RT – AC68U er en topmoderne router, der simpelthen har det hele. Især WiFi-teknologien er særligt forbedret i forhold til tidligere, og så præsterer den godt på alle testede parametre. Også designet får ros med fra især Tomsguide.com, som synes, at her er tale om et meget velgennemtænkt design.

Meget få minusser, ifølge eksperterne

På minussiden er eksperterne enige om, at man ikke kan komme udenom, at Asus RT – AC68U er en noget dyr model, og så har den måske lige lovlig mange funktioner i forhold til, hvad den gængse forbruger vil have brug for.

Det fremhæves også af eksperterne, at det kan irritere, at man ikke kan hænge modellen op på væggen, og eftersom modellen har den allernyeste teknologi, så er det ikke alle brugere, der vil få det maksimale ud af modellen.

Fordele ved Asus RT – AC68U:
🔵 Til den erfarne bruger
🔵 Med det nyeste chipset fra Broadcom
🔵 Med TurboQAM
🔵 Råt design med 3 antenner
🔵 En router, der kan det hele, ifølge eksperterne

Her kan du se en komplet gennemgang af Asus RT – AC68U routeren. Videoen er produceret af Asus’ nordamerikanske afdeling:  

https://www.youtube.com/watch?v=w3j-GeKMT1A

Linksys EA7500 

4 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
4 stjerner ud af 5 hos computermagasinet Pcmag.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com

Linksys EA7500

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Linksys EA7500 er blevet testet og vurderet af 3 hold eksperter, der har henholdsvis forbrugertests, computer og teknologi som fokuspunkt. Det drejer sig om Trustedreviews.com, Pcmag.com og Digitaltrends.com, og alle er de begejstrede over, hvor velfungerende Linksys EA7500 er. Derfor får denne model karakterer, der er helt i den gode ende af skalaen.

Den nyeste teknologi

Denne router vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker at anvende sin router til at kunne udnytte de topmoderne WiFi-systemer. Linksys EA7500 gør nemlig, at man let kan streame 4K på flere enheder samtidig uden hak eller forsinkelser. Det betyder, at man med Linksys EA7500 for eksempel både kan se film, serier, spille og videochatte på forskellige enheder samtidig.

Man kan slutte hele 12 enheder til Linksys EA7500, og så har modellen 3 antenner, 4 Ethernet-porte plus kan anvendes til 2,4 til 5 Ghz.

God model med høj hastighed, ifølge eksperterne

Linksys EA7500 får gode karakterer af eksperterne, og det begrundes blandt andet af Pcmag.com med, at her er tale om en router, der er meget hurtig. Hurtigheden er måske modellens største plus, og så findes der mange muligheder for tilkobling på Linksys EA7500. Der findes nemlig mange gode porte og mange muligheder for at indstille modellen.

Kan være svaret på dårlig WiFi-forbindelse, ifølge eksperterne

Linksys EA7500 (bagside)Digitaltrends.com er også begejstrede for Linksys EA7500, og de mener helt bestemt, at hvis man er træt af en dårlig WiFi-forbindelse, så kan Linksys EA7500 være svaret. Herudover roses Linksys EA7500 for at kunne sende signalet direkte til enhederne, hvilket gør forbindelsen hurtigere, og så er softwaren avanceret men dog intuitiv. Generelt så vurderer Digitaltrends.com også, at Linksys EA7500 klarer sig godt på 3 af de vigtigste parametre – kraftfuldhed, brugervenlighed og udseende.

På minussiden er det blandt andet prisen, som nævnes af eksperterne, og så er her ikke tale om den absolut mest stærke router på markedet. Herudover var der i eksperternes test lidt problemer med filoverførslerne, og den første opsættelse kan være krævende. Rent fysisk så gør eksperterne også opmærksom på, at Linksys EA7500 fylder en del og dermed optager en del plads.

Fordele ved Linksys EA7500:
🔵 Kan anvendes til 4G
🔵 Kan anvendes på mange enheder samtidig
🔵 Mulighed for at tilslutte 12 enheder til modellen
🔵 3 antenner
🔵 Rigtig god og hurtig router, ifølge eksperterne

Her kan du se en dybtegående anmeldelse af Linksys EA7500 routeren: 

https://www.youtube.com/watch?v=NWEW1N6bEQk

Google WiFi 

5 stjerner ud af 5 hos testsiden Expertreviews.co.uk
4 stjerner ud af 4 hos teknologimagasinet Cnet.com
5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
8 point ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
5 stjerner ud af 5 hos computermagasinet Pcworld.com

Google WiFi 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
960,00 Kr. 0,00 Kr. 960,00 Kr. Læs mere
979,00 Kr. 0,00 Kr. 979,00 Kr. Læs mere
1.090,00 Kr. 0,00 Kr. 1.090,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Google WiFi er blevet inddraget, testet og vurderet af 5 forskellige ekspertpaneler, som alle har den nogenlunde samme opfattelse af Google WiFi – nemlig at her er tale om en velfungerende router, der har rigtig mange plusser.

Eksperterne inkluderer testsiderne Expertreviews.co.uk og Tomsguide.com, teknologisiderne Cnet.com og Techradar.com samt computersiden Pcworld.com og viser stor begejstring inden for en stor spredning af interesseområder.

Nyt slags system

Google WiFi er ikke som en almindelig router, men det er et netværk, der kan erstatte den gamle router, og som fungerer sammen med det eksisterende modem og i samspil med den eksisterende internetudbyder.

Google WiFi kommer i forskellige pakker med enten 1 eller 3 mesh-pakker (som man skal vælge, alt efter hvor stort ens hjem er), og begge tilbyder de Dual-Band WiFi og en øget sikkerhed. Mesh er et trådløst system, som består af flere små routere, som arbejder sammen om at sikre bedre stabilitet.

Google WiFi er også skabt til at give dækning i alle rum i hjemmet. Den har desuden et anderledes udseende end de traditionelle routere, idet her er tale om små, runde objekter i stedet for en kasse.

God måde at få dækning i hele huset, ifølge eksperterne

Google WiFi får topkarakterer af alle 5 ekspertkilder, som har anmeldt modellen. Hos Cnet.com begrundes dette blandt andet med, at Google WiFi er en rigtig god måde at få dækning i hele hjemmet på – WiFi-dækningen er nemlig utrolig stærk med denne model. Hastigheden er ifølge eksperterne også rigtig høj, og så er brugervenligheden meget høj.

Eksperterne forklarer nemlig, at Google WiFi er meget let at anvende, og så fungerer det overraskende let at sætte modellen op. Også prisen får roser, for det kommenteres, at Google WiFi er en del billigere end andre Mesh-systemer.

Simpel model, ifølge eksperterne

Google WiFi (bagside)Netop Google WiFi’s enkle facon fanger flere af eksperternes opmærksomhed, og for eksempel Techradar.com forklarer, at Google WiFi er det simpleste og mest lettilgængelige Mesh-system på markedet.

Faktisk synes de også, at Google WiFi er det mest brugervenlige Mesh-system overhovedet, og det – samt at modellen er meget stabil – overtrumfer, at Google WiFi måske ikke er det mest kraftfulde eller præcise system. Også designet får positive kommentarer med på vejen, for hvor normale routere er grimme, så pynter Google WiFi nærmest.

På minussiden findes der også et par kommentarer fra eksperterne, og der nævnes blandt andet, at det er påkrævet med en Google Konto, samt at man har en smartphone eller tablet til at få sat modellen op.

Herudover nævnes det også, at Google WiFi ikke er den mest avancerede router på markedet, og man kan ikke foretage mange indstillinger. Der mangler også USB-porte på modellen, ifølge eksperterne, og så kan signalet være en smule kort.

Fordele ved Google WiFi:
🔵 Helt netværk
🔵 Kommer i forskellige pakker
🔵 Mesh-system
🔵 Brugervenlig og enkel model
🔵 Meget let i brug og stabil, ifølge eksperterne

Her kan du se en præsentationsvideo af Google Wifi. Videoen er produceret af Google: 

https://www.youtube.com/watch?v=P0GoYzq_KAY

Apple AirPort Extreme 

4 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techadvisor.co.uk
4 stjerner ud af 5 hos computermagasinet Pcmag.com
4,4 stjerner ud af 5 hos Amazon.com – baseret på 2489 brugeranmeldelser

Apple AirPort Extreme

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Modellen Apple AirPort Extreme er blevet vurderet og anmeldt af 3 forskellige hold eksperter, som inkluderer teknologieksperterne hos Cnet.com og Techadvisor.co.uk plus computer-eksperterne fra Pcmag.com.

Alle eksperterne er enige om vurderingen af Apple AirPort Extreme, for modellen får gode 4 stjerner ud af 5 alle 3 steder. Apple AirPort Extreme er også en brugerfavorit blandt brugerne på Amazon.com, og disse brugere giver modellen en endnu højere gennemsnitskarakter end eksperterne.

Brugervenlig og pæn

Som med så mange andre Apple-produkter så er Apple AirPort Extreme designet til at være pæn og enkel at se på og så brugervenlig som muligt. Her er tale om en model, der ikke ligner de traditionelle routere, for Apple AirPort Extreme er en enkel, slank og høj firkantet boks i klassisk Apple-design.

Apple AirPort Extreme er designet til at give 3 gange så hurtig WiFi-forbindelse samt et stærkere signal.

Apple AirPort Extreme har både 2,4 og 5 GHz frekvenser, som gør, at ens enhed automatisk slutter sig til den optimale frekvens. Her findes 6 diskrete antenner, og man kan slå Apple AirPort Extreme til både sin iPhone, iPad eller Mac.

Elegant og hurtig router, ifølge eksperterne

Apple AirPort Extreme (bagside)Apple AirPort Extremes gode karakterer hos eksperterne begrundes af for eksempel Cnet.com med, at her er tale om en både virkelig hurtig og virkelig flot router til hjemmet. Her er også tale om en kompakt model, som understøtter de nyeste WiFi-teknologier, som giver en rigtig god ydeevne.

Cnet.com nævner også, at en af de absolutte fordele ved Apple AirPort Extreme er modellens brugervenlighed, som man kender generelt fra Apple. De øvrige ekspertpaneler er generelt enige i denne opfattelse af Apple AirPort Extreme, og Techadvisor.co.uk tilføjer, at denne model kommer med rigtig god support med god firmware og mulighed for opdateringer.

Idiotsikker model, ifølge eksperterne

Især Apple AirPort Extremes enkelthed er et nøgleord, der går igen i eksperternes vurderinger af Apple AirPort Extreme. Pcmag.com går så langt som til at kalde modellen for ”idiotsikker”, således at alle kan anvende modellen – uanset erfaringsniveau.

På minussiden nævnes blandt andet, at Apple AirPort Extreme ikke byder på de helt store forbedringer i sammenligning med tidligere generationer, og så er her tale om en lidt simpel router – især erfarne brugere vil nok have brug for en model, der har flere funktioner og muligheder for indstillinger.

Fordele ved Apple AirPort Extreme:
🔵 Klassisk og enkelt Apple-design
🔵 Kan give 3 gange så hurtig WiFi-forbindelse
🔵 Til både 2,4 og 5 GHz frekvens
🔵 6 antenner
🔵 Alle kan anvende modellen, ifølge eksperterne


Ubiquiti AmpliFi HD Mesh 

4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
8 point ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
4 stjerner ud af 5 hos computermagasinet Pcmag.com

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.227,00 Kr. 0,00 Kr. 1.227,00 Kr. Læs mere
1.338,00 Kr. 0,00 Kr. 1.338,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Ubiquiti AmpliFi HD Mesh har været inddraget i 3 forskellige eksperttests. Her er tale om tests udført af teknologieksperterne fra Techradar.com og Tomsguide.com samt hos computermagasinet Pcmag.com.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh klarer sig rigtig godt i alle 3 tests, og det belønnes med en absolut topscore af alle 3 hold eksperter.

Utraditionel Mesh-router

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh ligner ikke en traditionel router, men det er modellen heller ikke. Her er nemlig tale om en Mesh-router, som mest af alt ligner et strømlinet vækkeur. At her er tale om et Mesh-system betyder, at systemet er bygget op omkring flere, små routere, og så kan man anvende modellen alene eller sammen med andre routere for at øge rækkevidden.

Har man et hjem, der ikke er meget stort, vil Ubiquiti AmpliFi HD Mesh alene være nok til at give en god forbindelse, så man både kan streame eller spille uden hak eller forsinkelser.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh understøtter Dual-Band og er et 802.11ac trådløst system. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh kommer med 4 LAN-porte samt et intuitivt display med touch.

En stilfuld router med både hjerne og skønhed, ifølge eksperterne

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh (bagside)Ubiquiti AmpliFi HD Mesh får gode karakterer hos alle 3 eksperter, og ifølge Techradar.com sker dette, da Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er en rigtig velfungerende router. De forklarer, at Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er virkelig flot og stilfuld at se på i et moderne og rent design, og så er den en værdig konkurrent til Google WiFi.

Mesh-systemet fungerer rigtig godt, og der er nok rækkevidde i modellen til at kunne dække hele hjemmet. Techradar.com roser også Ubiquiti AmpliFi HD Mesh for at være utrolig let at sætte op og anvende, og så findes der en tilhørende app, som er god og også let at anvende.

Stabil router, ifølge eksperterne

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er ifølge eksperterne fra Tomsguide.com også en meget stabil router, som gør, at der ikke findes mange udfald i signalet.

Både Tomsguide.com og Pcmag.com er enige i Techradar.coms begejstring for både design, brugervenlighed og ydeevne, og så finder Tomsguide.com også farve-touchdisplayet godt og anvendeligt, og Pcmag.com fremhæver desuden, at det er godt med 4 LAN-porte.

På minussiden nævnes prisen som et væsentligt parameter, og så er Mesh-systemet godt, men ikke det allerbedste. Eksperterne savner også muligheden for at kunne foretage flere indstillinger.

Fordele ved Ubiquiti AmpliFi HD Mesh:
🔵 Mesh-router
🔵 Med flere, små routere
🔵 Kan anvendes alene eller sammen med andre routere
🔵 Dual-Band og touch-display
🔵 Stabil og stilfuld router, ifølge eksperterne

Her kan du se Ubiquiti’s egen præsentation af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh routeren: 

https://www.youtube.com/watch?v=ltslL7XrPQk

Asus RT – AC87U 

4 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com
4,5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com

Asus RT – AC87U

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.189,00 Kr. 0,00 Kr. 1.189,00 Kr. Læs mere
1.228,00 Kr. 0,00 Kr. 1.228,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Asus RT – AC87U er blevet testet af 3 forskellige ekspertpaneler, som alle er meget begejstrede for modellen. Derfor får denne router lutter topkarakterer hos eksperterne. Her er tale om eksperttests, som er udført af teknologieksperterne fra Cnet.com og Techradar.com samt en test af testeksperterne fra Trustedreviews.com.

Klassisk design og høj overførselshastighed

Asus RT – AC87U er en traditionel router med normalt router-udseende, der er kasseformet, trådløs og har 4 antenner sat fast bagpå. Her er også tale om en stærk model, der sørger for hurtigt internet, for Asus RT – AC87U kommer med en meget høj overførselshastighed, som er en af de bedste på markedet med 2234 Mbps. Asus RT – AC87U har også Dual-Band samt 802.11ac system. Der findes også et særligt Protection-system, som beskytter computeren eller andre enheder mod angreb.

Stærk ydeevne og høj sikkerhed, ifølge eksperterne

Asus RT – AC87U (bagside)Asus RT – AC87U får gode karakterer af de 3 ekspertpaneler, der har testet modellen, og det begrunder blandt andet Cnet.com med, at her er tale om en router med en meget stærk ydeevne. Eksperterne lægger nemlig mærke til modellens utrolig hurtige WiFi-hastighed, og hertil kommer en meget stor rækkevidde, som gør, at en stor del af hjemmet er dækket med denne router.

Cnet.com fremhæver også Asus RT – AC87Us sikkerhedssystem, som gør, at både virus og malware holdes ude af hjemmenetværket, så ens computer eller enhed ikke bliver inficeret. Derfor vil denne model være et godt valg for den forbruger, der går meget op i sikkerhed og ønsker en model med de bedste værktøjer mod eventuelle angreb.

Godt valg til hjemmet, ifølge eksperterne

Også de øvrige eksperter lægger mærke til Asus RT – AC87Us hastighed som noget af det første, og så forklarer de – ligesom Cnet.com – at denne model vil være et rigtig godt valg som hjemme-routeren, for her er tale om en af de mest komplette routere på markedet overhovedet. Asus RT – AC87U har nemlig alt, hvad man behøver, og den får mange pluspoint for både ydeevne, software, sikkerhed, stabilitet og rækkevidde.

På minussiden nævnes det, at Asus RT – AC87U er en noget dyr router, og det er nødvendigt med kompatible WiFi-enheder for at kunne få glæde af den stærke hastighed.

Fordele ved Asus RT – AC87U:
🔵 Klassisk og trådløs router
🔵 4 antenner
🔵 2234 Mbps overførselshastighed
🔵 Protection-system for høj sikkerhed
🔵 Komplet router, ifølge eksperterne

Her kan du se en video om den amerikanske testside Cnet.com’s førsthåndsindtryk af Asus RT – AC87U routeren: 

https://www.youtube.com/watch?v=pfAiTOwxdh8

ZyXEL Armor Z2 

8,6 point ud af 10 hos computermagasinet Komputer.dk
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com

ZyXEL Armor Z2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.428,00 Kr. 0,00 Kr. 1.428,00 Kr. Læs mere
1.464,00 Kr. 0,00 Kr. 1.464,00 Kr. Læs mere

 

Modellen ZyXEL Armor Z2 er blevet testet og vurderet af både computereksperter og teknologieksperter, og alle er de enige om, at ZyXEL Armor Z2 er en rigtig velfungerende router.

ZyXEL Armor Z2 får nemlig meget høje karakterer i alle de 3 tests, hvor modellen er blevet inddraget, og her er tale om tests hos både danske Komputer.dk samt internationale Techradar.com og Digitaltrends.com.

Råt udseende og hurtig forbindelse

ZyXEL Armor Z2 har et meget spøjst udseende med en ellers klassisk router-udformning i et fladt og aflangt design. Der sidder 4 antenner bag på modellen samt et par lyse streger, der bryder med den sorte farve, og set forfra ligner modellen en ond dæmon med horn.

ZyXEL Armor Z2 er indvendigt udstyret med en kraftfuld 1,7 GHz Dual Core-processer og netværkschip på 2600 Mbps, som gør, at man kan foretage 4K-streaming på flere enheder samtidig. Det betyder, at flere i husstanden derfor kan se film, serier, spille eller videochatte samtidig, uden at det svækker forbindelsen.

ZyXEL Armor Z2 er desuden udstyret med MU MIMO, som sikrer en optimal netværkstrafik, selv når mange enheder anvender forbindelsen samtidig.

Vred hveps, som leverer, ifølge eksperterne

Ifølge de danske eksperter fra Komputer.dk, så ligner ZyXEL Armor Z2 en vred hveps, som giver indtrykket af, at her er tale om en kraftfuld router.

ZyXEL Armor Z2 (bagside)Eksperterne forklarer, at dette også er tilfældet, for modellen har en stærk hastighed, som lever helt op til eksperternes forventninger.

Herudover roses ZyXEL Armor Z2 også for en enkel opsætning, og eksperterne anbefaler især ZyXEL Armor Z2 til den forbruger, som ønsker at streame film i høj kvalitet.

Også Techradar.com er begejstrede for modellen, og de kommenterer desuden ZyXEL Armor Z2s solide og trådløse ydeevne. De kommenterer også designet, som minder dem om en gaming-orienteret router.

ZyXEL Armor Z2 anbefales klart af Techradar.com, som også fremhæver modellens medfølgende analyseværktøjer til trafikken som godt tilbehør.

Højner standarden, ifølge eksperterne

ZyXEL Armor Z2 er også blevet testet af Digitaltrends.com, som ligeledes er begejstrede for modellen, og mange af de førnævnte parametre nævnes også her.

Digitaltrends.com kommenterer endda, at ZyXEL Armor Z2 er med til at højne standarden på markedet for de trådløse routere, og så er de fornøjede over den tilhørende app til telefonen, som kan bruges i samspil med selve routeren.

På minussiden forklarer eksperterne, at ikke alle enheder vil have glæde af ZyXEL Armor Z2s styrke, og så er hastigheden i UBS-portene ikke helt så hurtig som resten af modellen. ZyXEL Armor Z2 er også en smule til den dyre side.

Fordele ved ZyXEL Armor Z2:
🔵 Traditionel router med 4 antenner
🔵 1,7 GHz Dual-Core processor
🔵 Netværkschip på 2600 Mbps
🔵 Kan klare mange enheder samtidig
🔵 Sjovt design og stærk ydeevne, ifølge eksperterne

Her kan du se Zyxel’s egen præsentationsvideo af Zyxel Armor Z2 routeren: 

https://www.youtube.com/watch?v=cFX8pNhn5k8

TP-Link Archer C2300 

4 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com
9 point ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
84 point ud af 100 hos teknologisiden Techspot.com

TP-Link Archer C2300

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
724,00 Kr. 0,00 Kr. 724,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
2.029,00 Kr. 0,00 Kr. 2.029,00 Kr. Læs mere

 

Modellen TP-Link Archer C2300 har været medtaget i 3 forskellige eksperttests, som er udført af 3 forskellige ekspertkilder, der alle har teknologi som fokuspunkt. Det drejer sig om Cnet.com, Tomsguide.com samt Techspot.com, og alle er de begejstrede for TP-Link Archer C2300. TP-Link Archer C2300 klarer sig nemlig godt i eksperternes test, og det belønnes med absolutte topkarakterer.

Model med 3 antenner

TP-Link Archer C2300 har det klassiske, flade, aflange og mørke router-design, som også har 3 antenner, der sidder bag på modellen. TP-Link Archer C2300 er designet til hjemmet, hvor der streames meget, og hvor der anvendes 4K – også til spil. Derfor er TP-Link Archer C2300 en meget kraftfuld router med Dual Band og 2300 Mbps, og det betyder, at internetforbindelsen bliver meget hurtig.

TP-Link Archer C2300 har også 1,8 GHz Dual Core og MU MIMO, som sikrer, at trafikken bliver så gnidningsfri som mulig – også når man anvender mange enheder samtidig til streaming, spil eller videochat.

TP-Link Archer C2300 har også et stort fokus på sikkerhed, idet modellen kommer med et avanceret sikkerhedssystem, som både holder netværk og enheder sikre og fri for angreb.

Fin dækning og mange funktioner, ifølge eksperterne

TP-Link Archer C2300 (bagside)TP-Link Archer C2300 får meget høje karakterer, og blandt andet Cnet.com begrunder dette med, at TP-Link Archer C2300 er en velfungerende router, som har rigtig mange funktioner og mulighed for indstillinger.

Cnet.com forklarer desuden, at modellens dækning er god, men ikke til meget store hjem med mange enheder. Især 5 GHz fungerer rigtig godt på TP-Link Archer C2300, og så er her tale om en lille og let router, som kan hænges op på væggen.

Cnet.com kommenterer også, at her er tale om en model med fokus på sikkerhed, og at modellens sikkerhedssystem fungerer rigtig godt.

Bedst til mindre hjem uden for mange enheder samtidig, ifølge eksperterne

Tomsguide.com og Techspot.com er enige med Cnet.com på mange punkter, og Tomsguide.com fremhæver desuden, at TP-Link Archer C2300 er en forholdsvis prisvenlig model, og Techspot.com forklarer, at her dermed er tale om en router, der både leverer en hurtig ydelse, er billig og sikker.

På minussiden nævnes det, at TP-Link Archer C2300s 2,4 GHz ikke har den bedste dækning, og undertiden er det en smule ustabilt. TP-Link Archer C2300 kommer også kun med 3 antenner, og eksperterne kunne godt have ønsket sig flere.

TP-Link Archer C2300 vil være bedst til mindre hjem uden for mange enheder, der skal anvendes samtidig, for selv om TP-Link Archer C2300 leverer en god ydevene generelt, så vil den næppe kunne klare alt for meget arbejde ad gangen.

Fordele ved TP-Link Archer C2300:
🔵 Model med 3 antenner
🔵 Kan anvendes til 4K
🔵 Høj hastighed med 2300 Mbps
🔵 Gnidningsfri trafik med MU MIMO
🔵 Prisvenlig, sikker og god ydeevne, ifølge eksperterne


Dette bør du overveje, inden du køber ny router

Dette bør du overveje, inden du køber ny router

Der findes rigtig mange forskellige routere på markedet, og derfor kan det være svært at vælge imellem de mange forskellige muligheder, hvis man ønsker at opgradere sit hjemmenetværk.

Baseret på råd og tips fra Cnet.com, Makeuseof.com og Lifewire.com guider vi her til, hvad man bør overveje, inden man anskaffer sig en ny router:

Pris: Routere kommer i mange prisklasser lige fra et par hundrede kroner til flere tusinde. Både ens budget og behov spiller ind, når det kommer til prisen.

Eksperterne anbefaler, at hvis man blot er en normal gennemsnitsforbruger, så behøver man ikke investere i en meget dyr router med mange funktioner og indstillinger. Det er både på grund af, at teknologien hele tiden udvikler sig, og routere bliver hurtigt forældede, og så kan man ikke få glæde af en super-router, hvis ens internetudbyder ikke kan matche hastigheden.  

wifi-routerWiFi-router: Før i tiden anvendte man et Ethernet kabel for at få internettet op at køre, men i dag anvendes en trådløs forbindelse oftere og oftere. Hvis man vælger en WiFi-router, vil man oftere få en hurtigere forbindelse.

Læg mærke til at når man anskaffer en WiFi-router, så skal man på forhånd gøre sig nogle tanker om, hvad man skal anvende forbindelsen til – er det til at streame film, spille computer eller arbejde.

Hastighed: Routere arbejder ofte ud fra Mbps, som står for Megabits per second, og moderne og hurtige routere anvender over 1000 Mbps. En meget høj Mbps er dog ikke en garanti for hurtigt internet, for det kan ikke højne forbindelsen fra udbyderen, hvis den ikke er højere.

Læg også mærke til, at der ofte findes et tal ved siden af Mbps, som hedder 802.11. 802.11 er nemlig den globale standard for WiFi. Efter dette tal findes der et bogstav, og her er enten tale om a, b, g, n eller ac. Den nyeste og bedste standard er ac, så man bør gå efter en router med 802.11ac.

Gigabit: Det er ved at blive mere almindeligt med fibernet og en højere standard inden for hjemmenetværk, men det betyder ikke, at man har brug for en router med Gigabit. Mange netværk kan slet ikke køre Gigabit endnu, så en router, der kan nå op på Gigabit, vil nærmere være en router for fremtiden.

wifi symbolSingle-Band eller Dual-Band: Trådløse routere arbejder på 2 forskellige frekvenser – nemlig på 2,4 GHz og 5 GHz. 2,4 GHz er en form for standard og anvendes af mange forskellige enheder, mens 5 GHz er nyere, stærkere og mere moderne og giver en hurtigere forbindelse. En router med Dual-Band tilbyder både 2,4 og 5 GHz og anvender ofte dem begge samtidig.

Valget mellem Single-Band og Dual-Band er ifølge eksperterne et let valg – hvis man har brug for hurtigt internet og bor et tætbefolket sted, så vil Dual-Band være det bedste valg, men hvis man kan nøjes med langsommere internet og bor et sted, hvor der ikke bor mange andre mennesker, så kan Single-Band være nok.

Rækkevidde: Placeringen af routeren er meget vigtigt for rækkevidden, og hvis man har et hjem på mange kvadratmeter, har man brug for en router med en større rækkevidde, end hvis man for eksempel bor i en etværelses lejlighed. Man bør placere routeren et centralt sted i hjemmet og et stykke væk fra andre gadgets eller enheder, der kan forstyrre modellen.

Det bedste signal fås ved at hænge routeren op eller sætte den højt oppe på en hylde. Der kan dog godt opstå døde områder i hjemmet, hvor forbindelsen er dårlig, og ofte vil de dyrere routere have en længere rækkevidde end de billigere. Man kan også anskaffe to billigere routere og koble dem sammen for at opnå en bedre rækkevidde.

wifi router med usbUSB-porte: Ikke alle forbrugere vil have brug for en router med USB-porte. USB-porte i routere anvendes ofte til at kunne dele en printer på netværket eller for eksempel data, der fysisk blev klikket ind i routeren via USB. Hvis man ikke har behov for dette, så behøver man ikke en router med USB.

Smart Routers: Ud over mere traditionelle routere, som man selv skal sætte nøje op, så findes der også en ny generation af routere, som kaldes Smart Routers. En Smart Router er ofte hurtigere og mere kraftfuld end en almindelig router, og så gør de opsætning og kontrol meget lettere. En Smart Router giver også flere smarte valg, og man kan for eksempel selv foretage prioriteringer for forbindelsen.  

MU MIMO: Hvis mange i husstanden benytter sig af netværket, så det belastes meget, så kan det være en god ide at investere i en router med det såkaldte MU MIMO. MU MIMO optimerer nemlig trafikken i forhold til de forskellige behov og tjenester, så alle forbindelserne bliver så fejlfri som muligt.

wifi sikkerhedSikkerhed: Routeren er indgangen til netværket i hjemmet, og derfor er det også det første led i forsvaret mod trusler udefra og til at holde netværket beskyttet. De fleste routere har både brugernavn og kodeord til at logge ind, og det er en god ide at skifte administrator-kodeordet.

Hvis netværket ikke er sikkert, så kan udefrakommende se med og stjæle både kodeord og private oplysninger som eventuelt kreditkortoplysninger. Hvis muligt så anvend 5 GHz, da det er mere sikkert. Nogle routere kommer med integrerede sikkerhedssystemer for en øget sikkerhed.  

Udseende og design: De fleste routere vil blive placeret et sted i hjemmet, hvor de er synlige. Hvis man går op i design og stil, så kan det være en god ide at tage routerens udseende med i overvejelserne. Routere kommer også i forskellige størrelser og forme.


Guide: Sådan får du den bedste internetforbindelse

Film med forsinkelser, hakkende videosamtaler eller langsomme online spil kan være meget irriterende. Hvis man ønsker at streame, videochatte eller spille spil online, så har man brug for en god internetforbindelse, som er stabil og hurtig – især hvis der er flere, der anvender netværket.

Baseret på tips og guides fra 2 Cnet.com-artikler om henholdsvis routerens signal og en generel guide om hjemmenetværk samt en artikel fra Pcmag.com om måder, hvorpå man kan forøge WiFi-signalet, så råder vi her til, hvordan man får den bedste internetforbindelse i hjemmet.

Hvis du ønsker at kunne se med visuelt angående, hvordan man optimerer sin internetforbindelse, så kan du også se med på denne YouTube-video, hvor eksperterne gennemgår processerne:

https://www.youtube.com/watch?v=iZk0ksn0Yak

Routerens placering: Ofte er routere ikke kønne, og derfor forsøger mange at skjule dem, men ifølge eksperterne er det ikke en god ide. For det første kan det forringe signalet, hvis antennerne ikke har frit rum, og for det andet så findes der små ventiler på siden af routeren, som tillader, at varm luft kan slippe ud, og at kølig luft kan komme ind og køle maskineriet ned. Kort sagt så forhindrer ventilerne, at routeren overopheder.

Gemmer man routeren nede i en skuffe, i en udhulet bog eller i en kurv, så kan luften ikke passere frit, og man risikerer netop overophedning. Eksperterne foreslår, at hvis man absolut ikke vil se på sin router, så kan man i stedet gennem den bag et billede, eller sætte den ind på en reol. 

Rækkevidde: Et af de mest normale problemer, hvis man oplever en dårlig internetforbindelse i hjemmet, er distance. En router har kun en bestemt rækkevidde, og hvis man er uden for den, så kan enheden ikke opfange signalet fra routeren, og så virker internetforbindelsen ikke.

WiFi Router dækning Man kan også opholde sig inden for rækkevidden men stadig ude i periferien, og så vil man opleve et dårligt signal, som dog kan virke – enheden vil bare arbejde meget langsomt og have svært ved at vise indhold. Har man mange døre, hjørner eller vægge, så kan rækkevidden også hurtigt blive et problem.

Husk at antennerne er placeret på routeren af en grund, så hvis man har en router med eksterne antenner, så ret dem så vertikalt som muligt. Man kan hente programmer og apps, der kan hjælpe til at fortælle en, hvor de svage punkter i hjemmet findes.

Hvis man ønsker en større rækkevidde på ens router, så kan man også købe en rækkevidde-forlænger (kaldet en Wifi forstærker), som forstærker signalet, så det kan nå længere ud. Det er især fordelagtigt, hvis man bor i et stort hus.

Interferens: Hvis man bor i et befolkningstæt område, så kan interferens også blive et problem, hvor signaler fra andre trådløse netværk kan have en negativ påvirkning på internetforbindelsen.

For mange enheder tilknyttet: En internetforbindelse vil kun kunne servicere et bestemt antal enheder, så hvis der er mange, der er tilkoblet ens netværk, så kan forbindelsen også blive sløvet ned. Husk at her også kan være tale om ubudne gæster, hvis man ikke har et kodeord til sit trådløse netværk, eller hvis sikkerheden ikke er i orden, så de ubudne gæster alligevel har fundet en vej ind.

Eksperterne anbefaler, at man vælger et stærkt kodeord med mange forskellige kombinationer af bogstaver og tal, så det ikke er let at gætte, og så bør man også vælge WPA 2 i tilslutningen i stedet for den ældre WPA, som ikke er lige så stærk.

FirmwareFirmware: Routerens firmware kan også være problemet, hvis det er forældet, og her er den simple løsning blot at opdatere det. Mange modeller har en opdater-knap, som man blot skal trykke på. Eksperterne anbefaler desuden, at man løbende holder sin router opdateret, hvilket både sikrer en højere effektivitet, bedre forbindelse og højere sikkerhed. 

Frekvens: Se efter på routeren om den er konfigureret til at yde maksimalt. Hvis man har en Dual-Band router, så bør man vælge 5 GHz i stedet for 2,4 GHz, da det giver en bedre forbindelse. 5 GHz har også den fordel, at det sikrer mindre interferens med andre trådløse netværk.

Kontrol over brug af internetforbindelse: Hvis man gerne vil streame en film, og en anden i hjemmet er i gang med en downloade en stor fil, så kan downloading af filen godt ”stjæle” al internetforbindelsen, så streamingen bliver hakkende og i dårlig kvalitet.

Moderne routere kommer med muligheden for at prioritere, hvilke opgaver der skal have førsteprioritet, og hvilke som godt kan vente. Selvfølgelig vil det så tage længere tid at hente filen, men så bliver streamingen til gengæld også bedre.

Wifi - gå efter det nyeGå efter den nyeste teknologi: Hvis man simpelthen har en gammel router, så kan man ikke forvente at kunne få den allerbedste internetforbindelse. Ofte tænker mange, at hvis det ikke er i stykker, hvorfor så fikse det, men med moderne teknologi forholder det sig andeledes, ifølge eksperterne.

Eksperterne forklarer nemlig, at hvis ens router er flere år gammel, så er frekvenserne og hastighederne ofte for langsomme til, hvad der er muligt i dag. En ny router er også lig med en mere sikker router.

Antennerne: Hvis man har en router med eksterne antenner, som sidder fast bag på routeren, så kan det være en god ide at anskaffe sig en mere, hvis man for eksempel kun har 3 – eller hvis de eksisterende er ved at blive gamle.

Mesh system: Hvis man er meget optaget af routerens rækkevidde, så kan man investere i et helt Mesh WiFi-system i stedet for en almindelig router, for de er netop designet til at dække hvert et hjørne af hjemmet.

Mesh systemerne er bygget op ved at have en hoved-router og en række mindre routere i form af satellit-moduler, som placeres rundt om i huset. Mesh systemerne har ofte en tilhørende app til telefonen også med guides, råd og muligheder for indstillinger.


Sådan tester du din internetforbindelse

Sådan tester du din internetforbindelse

En langsom internetforbindelse kan være rigtig irriterende, og mange ved ikke, at man faktisk selv kan teste den hjemmefra forholdsvis let.

Hvis man har problemer med en langsom internetforbindelse, så læs også gerne med i forrige afsnit, hvor vi gennemgik måder, hvorpå man kan optimere sin internetforbindelse.

I dette afsnit guider vi til, hvordan man selv kan teste sin internetforbindelse baseret på råd og vejledning fra Linksys.com, Pcmag.com og Pcworld.com.

Trin 1: For at opnå det mest præcise resultat bør man anvende en ledningsbaseret forbindelse til computeren og dermed ikke en trådløs, da der let kan opstå interferens med en trådløs forbindelse, som kan give et misvisende resultat.

Sørg for kun at have tilkoblet én computer under forsøget, så andre enheder heller ikke kan komme i vejen. Sørg også for at sikre at computeren ikke er i gang med at downloade noget i baggrunden under testen. Sørg endelig for at holde alle programmer og apps lukkede.

wifi speedtestTrin 2: Der findes mange online udbydere af gratis internetforbindelses-tests, så vælg din foretrukne og hold kun browseren åben.

Inde på testsiderne vil der være en simpel ”Start test” knap, og når man har klikket på den, så måler siden både computerens download-hastighed og upload-hastighed. Afhængig af forbindelsen vil det tage alt mellem sekunder til minutter.

Trin 3: Hvis man forventer at få det resultat, som internetudbyderen lover, så kan man let blive skuffet. Tallene fra internetudbyderne er nemlig maksimum-hastigheder, og eksperterne forklarer, at stort set ingen hjemmenetværk vil kunne opnå topresultater.

Men er hastigheden meget lavere end den, man betaler for, så bør man gøre noget. Der kan være problemer hos udbyderen men også hos en selv.

Trin 4: Hvis problemet lader til at ligge hos en selv, så kan man starte med at tage samme test fra en anden computer – er resultatet bedre her, så vil problemet ligge hos en selv og ikke hos udbyderen. Men har den anden computer også problemer med hastigheden, så kan man prøve at anvende et andet Ethernet-kabel mellem computer og router og så tage testen igen. Tænd og sluk også gerne for routeren og tjek, at den har de nyeste firmware-opdateringer.

Prøv eventuelt også at foretage testen på forskellige tidspunkter på dagen, for internetforbindelser er ikke altid lige stabile på alle tidspunkter af dagen – især ikke om aftenen. Man kan også forsøge at flytte lidt rundt på routerens fysiske placering.

Eksperterne anbefaler, at hvis man stadig ikke kan få forbedret forbindelsen selv, så bør man kontakte sin internetudbyder for hjælp.


Sådan testes routere

wifi hastighedNår ekspertkilderne tester forbrugerprodukter, så anvender de specifikke nedslagspunkter og aspekter, som de anvender til at vurdere produkterne. Selv om en router måske ikke er et forbrugerprodukt på samme måde som en vaskemaskine, så fungerer eksperternes tests på samme måde. Her forklarer Pcmag.com og Cnet.com, hvordan de tester netop routere:

Til at starte med så frakobles alle andre routere i eksperternes nærhed, således at miljøet er så ”rent” som muligt, så der ikke opstår interferens. Herefter opdaterer eksperterne routernes firmware til de nyeste versioner, hvorefter de installeres efter producentens instruktioner. Testen foregår i et laboratorium, som er skabt til at simulere et rigtigt hjem.

Rækkevidde

Herefter skal routernes rækkevidde testes, og det gøres ved at starte helt tæt på, hvor routeren og enheden, der skal måle forbindelsen, står tæt på hinanden med kun et par meters afstand. Her testes i et par minutter og et par gange for at måle hastigheden.

wifi rækkeviddeHerefter fjernes enheden længere væk fra routeren, så afstanden bliver knap 10 meter fra hinanden, og samme målinger foretages. Dual-Band routere testes både på 2,4 GHz og 5 GHz. Er her ikke tale om en trådløs forbindelse, så kobles enheden til routeren med et kabel, hvorefter der måles.

Hvis en router har en Range Extender, så testes denne også, og det gøres ved at teste på samme måde med forskellige afstande – her er tale om først 10 meter, så 15 meter og 25 meter og helt op til 30 meter.

For at få et bredere perspektiv så anvender eksperterne ofte også forskellige typer enheder – for eksempel traditionelle computere, Mac-computere og andre WiFi-enheder såsom smartphones og tablets.

Stabilitet

Stabilitet er også et af de målte parametre, og her måles WiFi-signalet uafbrudt i 48 timer for at se, om det forbliver tilsluttet – klarer det 48-timers testen, så får routeren et ”excellent signal” stempel. Herudover ser eksperterne også på brugervenlighed og opsætning og mulighederne for, at forbrugerne selv kan foretage indstillinger og programmeringer.


Anvendte kilder til denne router test 

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.comtestet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du læse mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af Google WiFi, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Apple AirPort Extreme, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC87U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af TP-Link Archer C2300, kan du se den her.


Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er en amerikansk teknologi-side, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet, og de tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet 2 forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du læse den her.

Ønsker du at læse mere om testen af ZyXEL Armor Z2, kan du klikke på dette link.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet 2 forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Google WiFi, kan du klikke på dette link.


Komputer.dk 🇩🇰 
Komputer.dk er et dansk computermagasin med fokus på, at alle skal kunne forstå og få information omkring digitalisering og teknologi på computeren. Komputer.dk skriver guides, bringer nyheder og informationer, og så foretager de også tests af forskellige produkter og tilbehør. Her har Komputer.dk testet routeren ZyXEL Armor 72.

Du kan læse hele artiklen hos Komputer.dk her.


Pcmag.com 🇬🇧 
Pcmag.com er et computersmagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer-verdenen. Det gælder både nyheder, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du finde den her.

Ønsker du at læse mere om testen af Apple AirPort Extreme, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke på dette link.


Pcworld.com 🇦🇺 
Pcworld.com er et internationalt computermagasin, som beskæftiger sig med alt inden for computer- og teknologiverdenen. Det inkluderer blandt andet artikler, nyheder, information, tests og guides. Her har Pcworld.com testet routeren Google WiFi. Du kan læse hele artiklen hos Pcworld her.


Techadvisor.co.uk 🇬🇧 
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk har blandt andet fokus på at guide, råde og vejlede forbrugerne, og i denne sammenhæng har de britiske eksperter således testet routeren Apple AirPort Extreme. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge Techadvisor her.


Techradar.com 🇺🇸 
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Google WiFi, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC87U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen ZyXEL Armor Z2, kan du klikke på dette link.


Techspot.com 🇺🇸 
Techspot.com er en international teknologi-webside, som har et fokus på den teknologiske verden. Techspot.com udfører også forskellige forbrugertests af elektroniske produkter, og det inkluderer også tests af tilbehør til computeren. Her har Techspot.com testet routeren TP-Link Archer C2300. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge Techspot her.


Tomsguide.com 🇺🇸 
Tomsguide.com er en international webside, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Google WiFi, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen TP-Link Archer C2300, kan du klikke på dette link.


Trustedreviews.com 🇺🇸 
Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC87U kan du læse hele artiklen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse