Router test-oversigt: De bedste routere i test ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om eksperttests af forskellige routere, og i denne artikel får man som forbruger dermed et overblik over de bedste routere, som findes på markedet.

Vi har inddraget og analyseret de forskellige eksperttests under hvert produkt og forklarer i artiklen, hvad eksperterne fremhæver af plusser og minusser ved hver model.

Her er til denne test tale om et bredt udvalg af ekspertkilder, som enten har forbrugertests, teknologi, teknik eller computer som omdrejningspunkt. Vi har nemlig anvendt testsiderne Trustedreviews.com, Expertreviews.com og Tomsguide.com samt teknologimagasinerne/teknologisiderne Cnet.com, Techspot.com, Techradar.com, Techadvisor.co.uk og Digitaltrends.com plus computersiderne Pcmag.com, Pcworld.com og Komputer.dk.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Google Nest WiFi router – router med indbygget assistent

Bedste router med smarte funktioner

Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Cnet.com 
Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com 

.
Google-Nest-WiFi

.
Google Nest WiFi er blevet testet af 6 forskellige hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Cnet.com, Techradar.com, Tomsguide.com, Theverge.com, Pcmag.com og Digitaltrends.com.

Disse har alle set nærmere på blandt andet ydeevner, dækkeevner, stabilitet, hastighed, brugervenlighed og funktioner, hvorefter en endelig bedømmelse er blevet givet. Denne lyder, at her er tale om en fremragende router, der virkelig imponerer.

Stilfuld og effektiv

Google Nest WiFi vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en stabil og moderne trådløs router, som samtidig er meget stilfuld.

Modellen er stærk nok til at levere forbindelse til alle i hjemmet, og derfor kan der både arbejdes, surfes, streames og spilles på samme tid. Desuden er brugervenligheden høj, og man kan let sætte netværket op efter egne ønsker.

Dette apparat er dertil en såkaldt mesh-router, der opererer ved at have én router med direkte forbindelse til husets modem og derudover en række af satellit-moduler, som er placeret rundt omkring i huset (kaldet ”points”).

Det giver den bedst mulige dækning af hele hjemmet. Mesh-systemer har den fordel, at de generelt kan levere stærk internet-trafik uden nedetid.

Google Nest WiFi er designet til at yde en konstant og stabil forbindelse – derfor findes en trådløs hastighed på 1901-2300 Mbps, og der understøttes den hurtigste moderne standard, nemlig 802.11 AC. Produktet fungerer trådløst (men kan også anvendes med kabler) og tilbyder Dual-Band med både 2,4 og 5 GHz.

Denne router er som nævnt meget moderne, og derfor kan den også kommunikere med Googles digitale hjælper, Google Assistant.

Via kunstig intelligens kan denne levere diverse services til forbrugeren – for eksempel svare på forskellige spørgsmål, hjælpe med musik og ruteplanlægning eller fortælle om vejrudsigten.

Yderligere findes der en tilhørende app, Google Home App, og så er sikkerheden høj med WPA3 i tilslutningen.

Fremragende, ifølge eksperterne

Google Nest WiFiGoogle Nest WiFi er blevet testet af flere hold eksperter. Blandt andet skriver Cnet.com, at her er tale om en fremragende opgradering af forgængeren, som allerede imponerede med en hurtig forbindelse og en nem installation.

Denne nye version bidrager yderligere med en endnu hurtigere hastighed, høj brugervenlighed, god stabilitet, muligheden for Google Assistant samt et flot design.

Techradar.com er enige i rosen og fremhæver det meget stilfulde design, en særdeles høj brugervenlighed og den lette anvendelse. Routeren, brugerfladen og styringen føles enkel i brug, og så gives der en generel høj ydeevne.

Eksperterne er måske dog mest imponerede over apparatets evne til at passe ind i et smart hjem, og her nævnes især Google Assistant, som højner niveauet markant.

Dog påpeges det, at hvis man allerede har forgængeren, så er det måske ikke nødvendigt at opgradere.

Tomsguide.com kårer Google Nest WiFi til testvinder i deres test af routere, og dette begrundes med, at de synes, at her er tale om det bedste mesh-system på markedet. Ydevenen er nemlig fantastisk, og det samme er rækkevidden, og så er brugervenligheden høj.

Dertil kommer muligheden for Google Assistant, som er en stor bonus, kommenteres det. Er man teknologi-nørd, vil man dog måske opleve, at den er lidt for simpel.

Smart mesh-system, ifølge eksperterne

Google Nest WiFi er tillige blevet testet af Theverge.com, der kalder den for den ”smarteste mesh-router”. Især er eksperterne imponerede over de mange funktioner og den høje hastighed, og så er den let at sætte op og bruge.

Theverge.com nævner ligeledes Google Assistant som et stort plus, hvilket gør denne model til mere end blot en router, men der findes også minusser – for eksempel er det den primære router, der leverer den klart hurtigste hastighed. Når man anvender de øvrige ”points”, så vil hastigheden være lavere.

Pcmag.com har også testet Google Nest WiFi og forklarer, at denne yder god forbindelse til alle hjørner af hjemmet, og så er den meget brugervenlig, stabil og solid.

Designet får yderligere positive ord med på vejen, og det samme gør muligheden for Google Assistant, som kan svare på alle tænkelige spørgsmål.

Dog savnes der USB-porte, og eksperterne finder det irriterende, at man skal have en separat app til de helt avancerede indstillinger. 

Digitaltrends.com kalder denne router for ”et mesh-system helt uden problemer”, idet den præsterer godt over hele linjen.

Af de største fordele fremhæves det flotte design, at den er let at sætte op, er god til at dække døde zoner, og så har den en god rækkevidde samt en høj stabilitet. Dog savnes der flere Ethernet-porte, og det påpeges, at prisen er noget høj.

Fordele

 • Stilrigtigt design
 • Indbygget Google Assistent stemme teknologi
 • God ydeevne
 • Simpelt kontrolpanel
Ulemper

 • Ingen bemærkelsesværdige performance forbedringer
 • Ikke værd at udskifte eksisterende mesh
 • Noget af kontrollen går tabt

Google Nest WiFi – specifikationer:
🔴 Type: WiFi-router/mesh-system
🔴 Producent: Google
🔴 Trådløs hastighed: 1901-2300 Mbps
🔴 Generation: 5. generation / 802.11 AC
🔴 Tilslutning: Ethernet / LAN
🔴 LAN-porte: 1-3
🔴 Antal antenner: 4
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Understøtter Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Understøtter Google Assistant: Ja
🔴 Sikkerhed: WPA3
🔴 Vægt: 380 gram
🔴 Højde: 9,04 centimeter
🔴 Bredde: 11,0 centimeter
🔴 Dybde: 11,0 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Google WiFi Nest. Videoen er produceret af Google Nest:


Asus ZenWifi XT8 – router anbefalet af internationale medier

Bedst bedømte hos PCMag

9,5/10 vurdering på det canadiske testmagasin cgmagonline.com 
“Editors Choice” af det britiske testmagasin pcmag.com 
5/5 vurdering på det britiske testmagasin techradar.com 
“Editors Choice” af det britiske testmagasin CNET.com 

Asus ZenWifi XT8 – Anbefalet af internationale medier

.
Denne Asus 2-pak er et tri-band wi-fi 6 ax mesh-system, som kan få internetforbindelsen ud i hele hjemmet. Selv de kroge af hjemmet, som normalt er kendt for dårligt internet kan få en opgradering. Det leverer en høj hastighed og en stabil forbindelse, så du også kan forbinde flere enheder samtidig, uden det går ud over kvaliteten af det, du ser. 

Nem og stabil opsætning 

Begge routere kommer med 6 antenner, tri-band routing, en maksimal overførselshastighed på 6.000 Mbps. Routerne har en rækkevidde på over 450 m2, så du kan være sikker på forbindelsen når rundt i hele huset, og måske også haven, hvis du er heldig. 

Hvis rækkevidden ikke er nok til dit hjem, så har du mulighed for tilkøbe flere routere, så du kan udvide rækkevidden, så den er tilpasset præcis dit hjem. Det tager kun små 10 minutter fra du sætter routerne til, til hele systemet er oppe og køre. Opsætningen er desuden overskueligt og brugervenlig, så de fleste vil uden problemer kunne sætte det hele op.

Høj hastighed på ingen tid

Det tager ikke mange minutter eller sekunder at se en forbedring i din internetforbindelse og hastighed. Så snart du har sat din Asus ZenWifi op, så vil du altså kunne se en klar forbedring. 

Det canadiske testmagasin, CGMagazine, har også testet og bedømt Asus ZenWifi, og fremhæver tydeligt, at de øjeblikkeligt kunne se en klar forbedring i internettets rækkevidde, stabilitet og ikke mindst hastighed. De vurderer desuden, at Asus ZenWifi 2-pak burde være mere end nok til at tilfredsstille det almindelige hjem eller kontor, da systemet er simpelt og tilbyder det, som de fleste har brug for. Så hvis du har en teenager i huset eller selv gamer, så kan du trygt købe Asus ZenWifi. I CGMagazines test var forbindelsen både god og stabil, selv i det mest grafiske spil. 

Gode sikkerhedsfunktioner 

I modsætning til andre mesh-systemer, så kommer Asus ZenWifi med et abonnement på Asus AiProtection Pro, så længe routere holder. Det er en pakke af anti-malware og dertil forældrekontrolværktøjer. Det scanner alle indgående og udgående data, og sørger selvfølgelig for at blokere almindelige angreb, så du kan have informationer og kodeord for dig selv. Det er med til at give dine enheder en masse ekstra beskyttelse, så hele familien kan føle sig trygge ved at bruge internettet. 

Hvidt og diskret design 

Asus ZenWifi er ikke bare en almindelig router. Den er lavet i et lækkert, hvidt og diskret design, som nemt vil falde ind med de fleste hjems indretning. En router kan normalt skære lidt i øjnene, og for nogle familiemedlemmer er det måske ikke det, som står øverst på listen over flotte og nødvendige ting i hjemmet. Man kan derfor nemmere lokke resten af familien til at investerer i et mesh system, hvis det også ser lidt lækkert ud. De har også en fin størrelse på 16 x 16 x 7,5 cm, så de kan nemt placeres på en hylde eller en reol. 

Asus ZenWifi vs. markedet

Asus ZenWifi tilbyder mange funktioner som adskiller den fra andre mesh router systemer på markedet. Den nemme installation, den gode rækkevidde og høje hastighed er med til at gøre den til en af de bedste på markedet. Den tilbyder desuden også AiProtection Pro, som man være med til at gøre dine enheder endnu mere sikre og tilbyder en endnu højere værdi for pengene.

Fordele

 • Fantastisk performance
 • Beskytter imod malware
 • God forældrekontrol
Ulemper

 • Kan bruge lang tid på at genoprette forbindelsen til satellit
 • Kort rækkevidde

Google WiFi router – brugervenligt mesh system

Bedste budget valg

5 stjerner ud af 5 hos testsiden Expertreviews.co.uk
4 stjerner ud af 4 hos teknologimagasinet Cnet.com
5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com

Google WiFi 

.
Modellen Google WiFi er blevet inddraget, testet og vurderet af 5 forskellige ekspertpaneler, som alle har den nogenlunde samme opfattelse af Google WiFi – nemlig at her er tale om en velfungerende router, der har rigtig mange plusser.

Eksperterne inkluderer testsiderne Expertreviews.co.uk og Tomsguide.com, teknologisiderne Cnet.com og Techradar.com samt computersiden Pcworld.com og viser stor begejstring inden for en stor spredning af interesseområder.

Nyt slags system

Google WiFi er ikke som en almindelig router, men det er et netværk, der kan erstatte den gamle router, og som fungerer sammen med det eksisterende modem og i samspil med den eksisterende internetudbyder.

Google WiFi kommer i forskellige pakker med enten 1 eller 3 mesh-pakker (som man skal vælge, alt efter hvor stort ens hjem er), og begge tilbyder de Dual-Band WiFi og en øget sikkerhed. Mesh er et trådløst system, som består af flere små routere, som arbejder sammen om at sikre bedre stabilitet.

Google WiFi er også skabt til at give dækning i alle rum i hjemmet. Den har desuden et anderledes udseende end de traditionelle routere, idet her er tale om små, runde objekter i stedet for en kasse.

God måde at få dækning i hele huset, ifølge eksperterne

Google WiFi får topkarakterer af alle 5 ekspertkilder, som har anmeldt modellen. Hos Cnet.com begrundes dette blandt andet med, at Google WiFi er en rigtig god måde at få dækning i hele hjemmet på – WiFi-dækningen er nemlig utrolig stærk med denne model. Hastigheden er ifølge eksperterne også rigtig høj, og så er brugervenligheden meget høj.

Eksperterne forklarer nemlig, at Google WiFi er meget let at anvende, og så fungerer det overraskende let at sætte modellen op. Også prisen får roser, for det kommenteres, at Google WiFi er en del billigere end andre Mesh-systemer.

Simpel model, ifølge eksperterne

Google WiFi (bagside)Netop Google WiFi’s enkle facon fanger flere af eksperternes opmærksomhed, og for eksempel Techradar.com forklarer, at Google WiFi er det simpleste og mest lettilgængelige Mesh-system på markedet.

Faktisk synes de også, at Google WiFi er det mest brugervenlige Mesh-system overhovedet, og det – samt at modellen er meget stabil – overtrumfer, at Google WiFi måske ikke er det mest kraftfulde eller præcise system. Også designet får positive kommentarer med på vejen, for hvor normale routere er grimme, så pynter Google WiFi nærmest.

På minussiden findes der også et par kommentarer fra eksperterne, og der nævnes blandt andet, at det er påkrævet med en Google Konto, samt at man har en smartphone eller tablet til at få sat modellen op.

Herudover nævnes det også, at Google WiFi ikke er den mest avancerede router på markedet, og man kan ikke foretage mange indstillinger. Der mangler også USB-porte på modellen, ifølge eksperterne, og så kan signalet være en smule kort.

Fordele

 • Nemmeste og mest praktiske router
 • Helt netværk
 • Kommer i forskellige pakker
 • Mesh-system
 • Brugervenlig og enkel model
 • Meget let i brug og stabil, ifølge eksperterne
Ulemper

 • Begrænset hardware kontrol, lavere bedømmelse af AC

Her kan du se en præsentationsvideo af Google Wifi. Videoen er produceret af Google: 


Asus RT-AC86U – gaming router med app

4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com 
5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com   
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Pcmag.com

Asus RT-AC86U

.
Asus RT–AC86U er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, som alle er meget begejstrede for routeren. Her er tale om tests, der er udført af forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Cnet.com, Techradar.com, Tomsguide.com og Pcmag.com.

Eksperterne er især begejstrede for Asus RT–AC86U på baggrund af, at der er mulighed for at tilpasse stort set alle funktioner og indstillinger, samt at dens 5GHz-performance ’er fantastisk’.

Selvom eksperterne generelt er vilde med routeren, bemærker de, at den kan være svær at placere ordentligt, da den skal stå oprejst. De mener heller ikke, at designet ikke er for alle og enhver.

Eksperterne: Solid router med nem opsætning

Ifølge de fire eksperter er Asus RT–AC86U en god hjemmerouter, der kan bruges til lidt af hvert. Eksempelvis forklarer eksperterne fra Cnet.com, at Asus RT–AC86U er ’en af de bedste allround-routere med alle de nyeste funktioner’.

Flere af ekspertkilderne er især vilde med, at den er forsynet med ’ekstra sikkerhed for alle ens enheder’. De mener ydermere, at ’routeren maksimerer båndbredden og holder ens hjemmenetværk jævnt og stabilt’.

Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i og nævner også, at Asus RT–AC86U ’kan købes til en god pris’.

Eksperterne forklarer ydermere, at der er mulighed for at tilpasse mange indstillinger, hvilket især Cnet.com og Tomsguide.com er begejstrede for.

Pcmag.com er ligeledes imponerede over dette, men betegner ’dens solide performance’ som værende den største fordel.

Der findes ikke mange minusser ved Asus RT–AC86U, men et par af eksperterne nævner, at routeren er forsynet med et komplekst firmware, samt at der kan opstå problemer med filoverførselshastighederne.

Router velegnet til gaming

Med Asus RT–AC86U får man en router, der er velegnet til gaming. Den er nemlig både forsynet med en hurtig Wi-Fi-hastighed på 2917 Mbps, MU-MIMO-teknologi samt funktioner, der øger spillelysten, hvilket inkluderer WTFast og Adaptive QoS.

Derudover kommer Asus RT–AC86U med NitroQAM-teknologi, hvilket er en teknologi, der sikrer den trådløse hastighed på 2917 Mbps.

Dette sørger for, at netværket er stabilt, samt at der er mulighed for at spille online med ingen eller blot lidt ventetid.

Som nævnt ovenfor kommer Asus RT–AC86U også med MU-MIMO-teknologi. MU-MIMO-teknologien giver hver kompatible enhed sin egen dedikerede Wi-Fi-tilkobling med fuld hastighed, så man har mulighed for at koble flere enheder til på samme tid uden, at det påvirker netværket.

Router med app, Range Boost-teknologi og AiMesh

Asus RT–AC86U er udstyret med ASUS’ innovative antennedesign samt den nye Range Boost-teknologi, der øger både den trådløse rækkevidde samt signalstabiliteten.

Asus RT-AC86U (bagside)AiRadar fokuserer desuden også på Wi-Fi-signalet på ens enheder, hvilket gør netværket både klarere og stærkere.

Der er desuden mulighed for at styre netværket fra hvor som helst med ASUS Router App. Her har man fuld kontrol over netværket, så man ikke behøver at tænde sin computer for at gøre dette.

Sidst men ikke mindst kommer Asus RT–AC86U med ASUS AiMesh, der er en routerfunktion, der gør, at man er i stand til at kombinere flere ASUS-routere for at få et samlet Mesh-netværk.

Hvis man har to eller flere routere, der er kompatible med AiMesh, er der mulighed for at få dem til at arbejde sammen som en enkelt enhed.

Fordele

 • Oplagt til spil online
 • Kan skabe et samlet Mesh-netværk
 • Kan håndteres med hjælp fra en mobilapp
 • MU-MIMO-teknologi
 • Range Boost-teknologi
Ulemper

 • Middelmådig gennemløb tæt på klienter
 • Behov for at oprette router med tilsluttet browser
 • Lidt dyr

Her kan du se en videoanmeldelse af Asus RT – AC86U routeren. Videoen er produceret af Cnet.com: 


TP-Link Archer C2300 

4 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com
9 point ud af 10 hos teknologi-testsiden Tomsguide.com
84 point ud af 100 hos teknologisiden Techspot.com

TP-Link Archer C2300

.
Modellen TP-Link Archer C2300 har været medtaget i 3 forskellige eksperttests, som er udført af 3 forskellige ekspertkilder, der alle har teknologi som fokuspunkt. Det drejer sig om Cnet.com, Tomsguide.com samt Techspot.com, og alle er de begejstrede for TP-Link Archer C2300. TP-Link Archer C2300 klarer sig nemlig godt i eksperternes test, og det belønnes med absolutte topkarakterer.

Model med 3 antenner

TP-Link Archer C2300 har det klassiske, flade, aflange og mørke router-design, som også har 3 antenner, der sidder bag på modellen. TP-Link Archer C2300 er designet til hjemmet, hvor der streames meget, og hvor der anvendes 4K – også til spil. Derfor er TP-Link Archer C2300 en meget kraftfuld router med Dual Band og 2300 Mbps, og det betyder, at internetforbindelsen bliver meget hurtig.

TP-Link Archer C2300 har også 1,8 GHz Dual Core og MU MIMO, som sikrer, at trafikken bliver så gnidningsfri som mulig – også når man anvender mange enheder samtidig til streaming, spil eller videochat.

TP-Link Archer C2300 har også et stort fokus på sikkerhed, idet modellen kommer med et avanceret sikkerhedssystem, som både holder netværk og enheder sikre og fri for angreb.

Fin dækning og mange funktioner, ifølge eksperterne

TP-Link Archer C2300 (bagside)TP-Link Archer C2300 får meget høje karakterer, og blandt andet Cnet.com begrunder dette med, at TP-Link Archer C2300 er en velfungerende router, som har rigtig mange funktioner og mulighed for indstillinger.

Cnet.com forklarer desuden, at modellens dækning er god, men ikke til meget store hjem med mange enheder. Især 5 GHz fungerer rigtig godt på TP-Link Archer C2300, og så er her tale om en lille og let router, som kan hænges op på væggen.

Cnet.com kommenterer også, at her er tale om en model med fokus på sikkerhed, og at modellens sikkerhedssystem fungerer rigtig godt.

Bedst til mindre hjem uden for mange enheder samtidig, ifølge eksperterne

Tomsguide.com og Techspot.com er enige med Cnet.com på mange punkter, og Tomsguide.com fremhæver desuden, at TP-Link Archer C2300 er en forholdsvis prisvenlig model, og Techspot.com forklarer, at her dermed er tale om en router, der både leverer en hurtig ydelse, er billig og sikker.

På minussiden nævnes det, at TP-Link Archer C2300s 2,4 GHz ikke har den bedste dækning, og undertiden er det en smule ustabilt. TP-Link Archer C2300 kommer også kun med 3 antenner, og eksperterne kunne godt have ønsket sig flere.

TP-Link Archer C2300 vil være bedst til mindre hjem uden for mange enheder, der skal anvendes samtidig, for selv om TP-Link Archer C2300 leverer en god ydevene generelt, så vil den næppe kunne klare alt for meget arbejde ad gangen.

Fordele

 • Model med 3 antenner
 • Kan bruges til 4K, høj hastighed med 2300 Mbps
 • Glidende trafik med MU MIMO
 • God pris
 • Sikker og god performance ifølge eksperter
Ulemper

 • Svag lang-rækkevidde på tværs af performance
 • Middel filoverførselshastighed

Linksys EA7500

4 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
4 stjerner ud af 5 hos computermagasinet Pcmag.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com

Linksys EA7500

Modellen Linksys EA7500 er blevet testet og vurderet af 3 hold eksperter, der har henholdsvis forbrugertests, computer og teknologi som fokuspunkt. Det drejer sig om Trustedreviews.com, Pcmag.com og Digitaltrends.com, og alle er de begejstrede over, hvor velfungerende Linksys EA7500 er. Derfor får denne model karakterer, der er helt i den gode ende af skalaen.

Den nyeste teknologi

Denne router vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker at anvende sin router til at kunne udnytte de topmoderne WiFi-systemer. Linksys EA7500 gør nemlig, at man let kan streame 4K på flere enheder samtidig uden hak eller forsinkelser. Det betyder, at man med Linksys EA7500 for eksempel både kan se film, serier, spille og videochatte på forskellige enheder samtidig.

Man kan slutte hele 12 enheder til Linksys EA7500, og så har modellen 3 antenner, 4 Ethernet-porte plus kan anvendes til 2,4 til 5 Ghz.

God model med høj hastighed, ifølge eksperterne

Linksys EA7500 får gode karakterer af eksperterne, og det begrundes blandt andet af Pcmag.com med, at her er tale om en router, der er meget hurtig. Hurtigheden er måske modellens største plus, og så findes der mange muligheder for tilkobling på Linksys EA7500. Der findes nemlig mange gode porte og mange muligheder for at indstille modellen.

Kan være svaret på dårlig WiFi-forbindelse, ifølge eksperterne

Linksys EA7500 (bagside)Digitaltrends.com er også begejstrede for Linksys EA7500, og de mener helt bestemt, at hvis man er træt af en dårlig WiFi-forbindelse, så kan Linksys EA7500 være svaret. Herudover roses Linksys EA7500 for at kunne sende signalet direkte til enhederne, hvilket gør forbindelsen hurtigere, og så er softwaren avanceret men dog intuitiv. Generelt så vurderer Digitaltrends.com også, at Linksys EA7500 klarer sig godt på 3 af de vigtigste parametre – kraftfuldhed, brugervenlighed og udseende.

På minussiden er det blandt andet prisen, som nævnes af eksperterne, og så er her ikke tale om den absolut mest stærke router på markedet. Herudover var der i eksperternes test lidt problemer med filoverførslerne, og den første opsættelse kan være krævende. Rent fysisk så gør eksperterne også opmærksom på, at Linksys EA7500 fylder en del og dermed optager en del plads.

Fordele

 • Kan anvendes til 4G og med både 2,4 og 5 GHz
 • Kan anvendes på mange enheder samtidig
 • Mulighed for at tilslutte 12 enheder til modellen
 • Model med 3 antenner og 4 Ethernet-porte
 • Rigtig god router med hurtig forbindelse, ifølge eksperterne
Ulemper

 • Kan kun benytte USB 3.0 port
 • Skubber dig hen imod smarte Wi-Fi enheder
 • Ikke lige så hurtig som AC1900 routere

Her kan du se en dybtegående anmeldelse af Linksys EA7500 routeren: 

 


Dette bør du overveje, inden du køber ny router

Dette bør du overveje, inden du køber ny router

Der findes rigtig mange forskellige routere på markedet, og derfor kan det være svært at vælge imellem de mange forskellige muligheder, hvis man ønsker at opgradere sit hjemmenetværk.

Baseret på råd og tips fra Cnet.com, Makeuseof.com og Lifewire.com guider vi her til, hvad man bør overveje, inden man anskaffer sig en ny router:

Pris: Routere kommer i mange prisklasser lige fra et par hundrede kroner til flere tusinde. Både ens budget og behov spiller ind, når det kommer til prisen.

Eksperterne anbefaler, at hvis man blot er en normal gennemsnitsforbruger, så behøver man ikke investere i en meget dyr router med mange funktioner og indstillinger. Det er både på grund af, at teknologien hele tiden udvikler sig, og routere bliver hurtigt forældede, og så kan man ikke få glæde af en super-router, hvis ens internetudbyder ikke kan matche hastigheden.  

wifi-routerWiFi-router: Før i tiden anvendte man et Ethernet kabel for at få internettet op at køre, men i dag anvendes en trådløs forbindelse oftere og oftere. Hvis man vælger en WiFi-router, vil man oftere få en hurtigere forbindelse.

Læg mærke til at når man anskaffer en WiFi-router, så skal man på forhånd gøre sig nogle tanker om, hvad man skal anvende forbindelsen til – er det til at streame film, spille computer eller arbejde.

Hastighed: Routere arbejder ofte ud fra Mbps, som står for Megabits per second, og moderne og hurtige routere anvender over 1000 Mbps. En meget høj Mbps er dog ikke en garanti for hurtigt internet, for det kan ikke højne forbindelsen fra udbyderen, hvis den ikke er højere.

Læg også mærke til, at der ofte findes et tal ved siden af Mbps, som hedder 802.11. 802.11 er nemlig den globale standard for WiFi. Efter dette tal findes der et bogstav, og her er enten tale om a, b, g, n eller ac. Den nyeste og bedste standard er ac, så man bør gå efter en router med 802.11ac.

Gigabit: Det er ved at blive mere almindeligt med fibernet og en højere standard inden for hjemmenetværk, men det betyder ikke, at man har brug for en router med Gigabit. Mange netværk kan slet ikke køre Gigabit endnu, så en router, der kan nå op på Gigabit, vil nærmere være en router for fremtiden.

wifi symbolSingle-Band eller Dual-Band: Trådløse routere arbejder på 2 forskellige frekvenser – nemlig på 2,4 GHz og 5 GHz. 2,4 GHz er en form for standard og anvendes af mange forskellige enheder, mens 5 GHz er nyere, stærkere og mere moderne og giver en hurtigere forbindelse. En router med Dual-Band tilbyder både 2,4 og 5 GHz og anvender ofte dem begge samtidig.

Valget mellem Single-Band og Dual-Band er ifølge eksperterne et let valg – hvis man har brug for hurtigt internet og bor et tætbefolket sted, så vil Dual-Band være det bedste valg, men hvis man kan nøjes med langsommere internet og bor et sted, hvor der ikke bor mange andre mennesker, så kan Single-Band være nok.

Rækkevidde: Placeringen af routeren er meget vigtigt for rækkevidden, og hvis man har et hjem på mange kvadratmeter, har man brug for en router med en større rækkevidde, end hvis man for eksempel bor i en etværelses lejlighed. Man bør placere routeren et centralt sted i hjemmet og et stykke væk fra andre gadgets eller enheder, der kan forstyrre modellen.

Det bedste signal fås ved at hænge routeren op eller sætte den højt oppe på en hylde. Der kan dog godt opstå døde områder i hjemmet, hvor forbindelsen er dårlig, og ofte vil de dyrere routere have en længere rækkevidde end de billigere. Man kan også anskaffe to billigere routere og koble dem sammen for at opnå en bedre rækkevidde.

wifi router med usbUSB-porte: Ikke alle forbrugere vil have brug for en router med USB-porte. USB-porte i routere anvendes ofte til at kunne dele en printer på netværket eller for eksempel data, der fysisk blev klikket ind i routeren via USB. Hvis man ikke har behov for dette, så behøver man ikke en router med USB.

Smart Routers: Ud over mere traditionelle routere, som man selv skal sætte nøje op, så findes der også en ny generation af routere, som kaldes Smart Routers. En Smart Router er ofte hurtigere og mere kraftfuld end en almindelig router, og så gør de opsætning og kontrol meget lettere. En Smart Router giver også flere smarte valg, og man kan for eksempel selv foretage prioriteringer for forbindelsen.  

MU MIMO: Hvis mange i husstanden benytter sig af netværket, så det belastes meget, så kan det være en god ide at investere i en router med det såkaldte MU MIMO. MU MIMO optimerer nemlig trafikken i forhold til de forskellige behov og tjenester, så alle forbindelserne bliver så fejlfri som muligt.

wifi sikkerhedSikkerhed: Routeren er indgangen til netværket i hjemmet, og derfor er det også det første led i forsvaret mod trusler udefra og til at holde netværket beskyttet. De fleste routere har både brugernavn og kodeord til at logge ind, og det er en god ide at skifte administrator-kodeordet.

Hvis netværket ikke er sikkert, så kan udefrakommende se med og stjæle både kodeord og private oplysninger som eventuelt kreditkortoplysninger. Hvis muligt så anvend 5 GHz, da det er mere sikkert. Nogle routere kommer med integrerede sikkerhedssystemer for en øget sikkerhed.  

Udseende og design: De fleste routere vil blive placeret et sted i hjemmet, hvor de er synlige. Hvis man går op i design og stil, så kan det være en god ide at tage routerens udseende med i overvejelserne. Routere kommer også i forskellige størrelser og forme.


Guide: Sådan får du den bedste internetforbindelse

Film med forsinkelser, hakkende videosamtaler eller langsomme online spil kan være meget irriterende. Hvis man ønsker at streame, videochatte eller spille spil online, så har man brug for en god internetforbindelse, som er stabil og hurtig – især hvis der er flere, der anvender netværket.

Baseret på tips og guides fra 2 Cnet.com-artikler om henholdsvis routerens signal og en generel guide om hjemmenetværk samt en artikel fra Pcmag.com om måder, hvorpå man kan forøge WiFi-signalet, så råder vi her til, hvordan man får den bedste internetforbindelse i hjemmet.

Hvis du ønsker at kunne se med visuelt angående, hvordan man optimerer sin internetforbindelse, så kan du også se med på denne YouTube-video, hvor eksperterne gennemgår processerne:

Routerens placering: Ofte er routere ikke kønne, og derfor forsøger mange at skjule dem, men ifølge eksperterne er det ikke en god ide. For det første kan det forringe signalet, hvis antennerne ikke har frit rum, og for det andet så findes der små ventiler på siden af routeren, som tillader, at varm luft kan slippe ud, og at kølig luft kan komme ind og køle maskineriet ned. Kort sagt så forhindrer ventilerne, at routeren overopheder.

Gemmer man routeren nede i en skuffe, i en udhulet bog eller i en kurv, så kan luften ikke passere frit, og man risikerer netop overophedning. Eksperterne foreslår, at hvis man absolut ikke vil se på sin router, så kan man i stedet gennem den bag et billede, eller sætte den ind på en reol. 

Rækkevidde: Et af de mest normale problemer, hvis man oplever en dårlig internetforbindelse i hjemmet, er distance. En router har kun en bestemt rækkevidde, og hvis man er uden for den, så kan enheden ikke opfange signalet fra routeren, og så virker internetforbindelsen ikke.

WiFi Router dækning Man kan også opholde sig inden for rækkevidden men stadig ude i periferien, og så vil man opleve et dårligt signal, som dog kan virke – enheden vil bare arbejde meget langsomt og have svært ved at vise indhold. Har man mange døre, hjørner eller vægge, så kan rækkevidden også hurtigt blive et problem.

Husk at antennerne er placeret på routeren af en grund, så hvis man har en router med eksterne antenner, så ret dem så vertikalt som muligt. Man kan hente programmer og apps, der kan hjælpe til at fortælle en, hvor de svage punkter i hjemmet findes.

Hvis man ønsker en større rækkevidde på ens router, så kan man også købe en rækkevidde-forlænger (kaldet en Wifi forstærker), som forstærker signalet, så det kan nå længere ud. Det er især fordelagtigt, hvis man bor i et stort hus.

Interferens: Hvis man bor i et befolkningstæt område, så kan interferens også blive et problem, hvor signaler fra andre trådløse netværk kan have en negativ påvirkning på internetforbindelsen.

For mange enheder tilknyttet: En internetforbindelse vil kun kunne servicere et bestemt antal enheder, så hvis der er mange, der er tilkoblet ens netværk, så kan forbindelsen også blive sløvet ned. Husk at her også kan være tale om ubudne gæster, hvis man ikke har et kodeord til sit trådløse netværk, eller hvis sikkerheden ikke er i orden, så de ubudne gæster alligevel har fundet en vej ind.

Eksperterne anbefaler, at man vælger et stærkt kodeord med mange forskellige kombinationer af bogstaver og tal, så det ikke er let at gætte, og så bør man også vælge WPA 2 i tilslutningen i stedet for den ældre WPA, som ikke er lige så stærk.

FirmwareFirmware: Routerens firmware kan også være problemet, hvis det er forældet, og her er den simple løsning blot at opdatere det. Mange modeller har en opdater-knap, som man blot skal trykke på. Eksperterne anbefaler desuden, at man løbende holder sin router opdateret, hvilket både sikrer en højere effektivitet, bedre forbindelse og højere sikkerhed. 

Frekvens: Se efter på routeren om den er konfigureret til at yde maksimalt. Hvis man har en Dual-Band router, så bør man vælge 5 GHz i stedet for 2,4 GHz, da det giver en bedre forbindelse. 5 GHz har også den fordel, at det sikrer mindre interferens med andre trådløse netværk.

Kontrol over brug af internetforbindelse: Hvis man gerne vil streame en film, og en anden i hjemmet er i gang med en downloade en stor fil, så kan downloading af filen godt ”stjæle” al internetforbindelsen, så streamingen bliver hakkende og i dårlig kvalitet.

Moderne routere kommer med muligheden for at prioritere, hvilke opgaver der skal have førsteprioritet, og hvilke som godt kan vente. Selvfølgelig vil det så tage længere tid at hente filen, men så bliver streamingen til gengæld også bedre.

Wifi - gå efter det nyeGå efter den nyeste teknologi: Hvis man simpelthen har en gammel router, så kan man ikke forvente at kunne få den allerbedste internetforbindelse. Ofte tænker mange, at hvis det ikke er i stykker, hvorfor så fikse det, men med moderne teknologi forholder det sig andeledes, ifølge eksperterne.

Eksperterne forklarer nemlig, at hvis ens router er flere år gammel, så er frekvenserne og hastighederne ofte for langsomme til, hvad der er muligt i dag. En ny router er også lig med en mere sikker router.

Antennerne: Hvis man har en router med eksterne antenner, som sidder fast bag på routeren, så kan det være en god ide at anskaffe sig en mere, hvis man for eksempel kun har 3 – eller hvis de eksisterende er ved at blive gamle.

Mesh system: Hvis man er meget optaget af routerens rækkevidde, så kan man investere i et helt Mesh WiFi-system i stedet for en almindelig router, for de er netop designet til at dække hvert et hjørne af hjemmet.

Mesh systemerne er bygget op ved at have en hoved-router og en række mindre routere i form af satellit-moduler, som placeres rundt om i huset. Mesh systemerne har ofte en tilhørende app til telefonen også med guides, råd og muligheder for indstillinger.


Sådan tester du din internetforbindelse

Sådan tester du din internetforbindelse

En langsom internetforbindelse kan være rigtig irriterende, og mange ved ikke, at man faktisk selv kan teste den hjemmefra forholdsvis let.

Hvis man har problemer med en langsom internetforbindelse, så læs også gerne med i forrige afsnit, hvor vi gennemgik måder, hvorpå man kan optimere sin internetforbindelse.

I dette afsnit guider vi til, hvordan man selv kan teste sin internetforbindelse baseret på råd og vejledning fra Linksys.com, Pcmag.com og Pcworld.com.

Trin 1: For at opnå det mest præcise resultat bør man anvende en ledningsbaseret forbindelse til computeren og dermed ikke en trådløs, da der let kan opstå interferens med en trådløs forbindelse, som kan give et misvisende resultat.

Sørg for kun at have tilkoblet én computer under forsøget, så andre enheder heller ikke kan komme i vejen. Sørg også for at sikre at computeren ikke er i gang med at downloade noget i baggrunden under testen. Sørg endelig for at holde alle programmer og apps lukkede.

wifi speedtestTrin 2: Der findes mange online udbydere af gratis internetforbindelses-tests, så vælg din foretrukne og hold kun browseren åben.

Inde på testsiderne vil der være en simpel ”Start test” knap, og når man har klikket på den, så måler siden både computerens download-hastighed og upload-hastighed. Afhængig af forbindelsen vil det tage alt mellem sekunder til minutter.

Trin 3: Hvis man forventer at få det resultat, som internetudbyderen lover, så kan man let blive skuffet. Tallene fra internetudbyderne er nemlig maksimum-hastigheder, og eksperterne forklarer, at stort set ingen hjemmenetværk vil kunne opnå topresultater.

Men er hastigheden meget lavere end den, man betaler for, så bør man gøre noget. Der kan være problemer hos udbyderen men også hos en selv.

Trin 4: Hvis problemet lader til at ligge hos en selv, så kan man starte med at tage samme test fra en anden computer – er resultatet bedre her, så vil problemet ligge hos en selv og ikke hos udbyderen. Men har den anden computer også problemer med hastigheden, så kan man prøve at anvende et andet Ethernet-kabel mellem computer og router og så tage testen igen. Tænd og sluk også gerne for routeren og tjek, at den har de nyeste firmware-opdateringer.

Prøv eventuelt også at foretage testen på forskellige tidspunkter på dagen, for internetforbindelser er ikke altid lige stabile på alle tidspunkter af dagen – især ikke om aftenen. Man kan også forsøge at flytte lidt rundt på routerens fysiske placering.

Eksperterne anbefaler, at hvis man stadig ikke kan få forbedret forbindelsen selv, så bør man kontakte sin internetudbyder for hjælp.


Sådan testes routere

wifi hastighedNår ekspertkilderne tester forbrugerprodukter, så anvender de specifikke nedslagspunkter og aspekter, som de anvender til at vurdere produkterne. Selv om en router måske ikke er et forbrugerprodukt på samme måde som en vaskemaskine, så fungerer eksperternes tests på samme måde. Her forklarer Pcmag.com og Cnet.com, hvordan de tester netop routere:

Til at starte med så frakobles alle andre routere i eksperternes nærhed, således at miljøet er så ”rent” som muligt, så der ikke opstår interferens. Herefter opdaterer eksperterne routernes firmware til de nyeste versioner, hvorefter de installeres efter producentens instruktioner. Testen foregår i et laboratorium, som er skabt til at simulere et rigtigt hjem.

Rækkevidde

Herefter skal routernes rækkevidde testes, og det gøres ved at starte helt tæt på, hvor routeren og enheden, der skal måle forbindelsen, står tæt på hinanden med kun et par meters afstand. Her testes i et par minutter og et par gange for at måle hastigheden.

wifi rækkeviddeHerefter fjernes enheden længere væk fra routeren, så afstanden bliver knap 10 meter fra hinanden, og samme målinger foretages. Dual-Band routere testes både på 2,4 GHz og 5 GHz. Er her ikke tale om en trådløs forbindelse, så kobles enheden til routeren med et kabel, hvorefter der måles.

Hvis en router har en Range Extender, så testes denne også, og det gøres ved at teste på samme måde med forskellige afstande – her er tale om først 10 meter, så 15 meter og 25 meter og helt op til 30 meter.

For at få et bredere perspektiv så anvender eksperterne ofte også forskellige typer enheder – for eksempel traditionelle computere, Mac-computere og andre WiFi-enheder såsom smartphones og tablets.

Stabilitet

Stabilitet er også et af de målte parametre, og her måles WiFi-signalet uafbrudt i 48 timer for at se, om det forbliver tilsluttet – klarer det 48-timers testen, så får routeren et ”excellent signal” stempel. Herudover ser eksperterne også på brugervenlighed og opsætning og mulighederne for, at forbrugerne selv kan foretage indstillinger og programmeringer.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Asus RT AC68U

4,5 stjerner ud af 5 hos testsiden Trustedreviews.com
4,5 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
5 stjerner ud af 5 hos teknologimagasinet Cnet.com

Asus RT – AC68U 

.
Modellen Asus RT – AC68U er blevet testet af hele 5 forskellige testpaneler, som alle er meget begejstrede. Her er tale om test, der er udført af testsiderne Trustedreviews.com, Tomsguide.com samt Expertreviews.co.uk, der har forbrugertests som omdrejningspunkt.

Herudover har også teknologisiderne Techradar.com og Cnet.com testet Asus RT – AC68U. Asus RT – AC68U klarer sig rigtig godt i alle tests, og det belønnes med absolutte topkarakterer.

Til den krævende forbruger

Asus RT – AC68U er, ligesom sin populære forgænger Asus RT – AC66U, en router, der hører til i den kategori, som vil passe til den krævende og erfarne bruger.

Asus RT – AC68U er trådløs og inkorporerer Broadcoms nye chipset, som sikrer en høj hastighed. Modellen er også udstyret med TurboQAM, som øger hastigheden endnu mere, idet det højner hastigheden på hver af routerens 3 data-streams til 200 Mbps.

Denne router er designet til at stå lige op og har en lige og slank profil med et karbonfiber udtryk. Sammen med de 3 antenner får modellen et råt udseende.

En router, der kan det hele, ifølge eksperterne

Asus RT – AC68U (bagside)Eksperterne fra Techradar.com forklarer, at med Asus RT – AC68U har man med en meget stærk router at gøre. Modellen er nok i den noget høje ende af prisskalaen, men de synes, at prisen er retfærdig, idet modellens ydeevne, rækkevidde og alsidighed er helt i topklasse. Hastigheden er nemlig også virkelig hurtig på denne model, og så er det faktisk heller ikke så besværligt at sætte modellen op.

Eksperterne er generelt enige i Techradar.coms plussider angående Asus RT – AC68U, og Cnet.com kommenterer, at de synes, at Asus RT – AC68U er en topmoderne router, der simpelthen har det hele. Især WiFi-teknologien er særligt forbedret i forhold til tidligere, og så præsterer den godt på alle testede parametre. Også designet får ros med fra især Tomsguide.com, som synes, at her er tale om et meget velgennemtænkt design.

Meget få minusser, ifølge eksperterne

På minussiden er eksperterne enige om, at man ikke kan komme udenom, at Asus RT – AC68U er en noget dyr model, og så har den måske lige lovlig mange funktioner i forhold til, hvad den gængse forbruger vil have brug for.

Det fremhæves også af eksperterne, at det kan irritere, at man ikke kan hænge modellen op på væggen, og eftersom modellen har den allernyeste teknologi, så er det ikke alle brugere, der vil få det maksimale ud af modellen.

Fordele

 • Model målrettet den erfarne bruger
 • Med det nyeste chipset fra Broadcom
 • Høj hastighed, Råt design med 3 antenner
 • En stærk router, der kan det hele, ifølge eksperterne
Ulemper

 • Ligger I den dyre ende
 • Egenskaberne er unødvendige for de fleste

Her kan du se en komplet gennemgang af Asus RT – AC68U routeren. Videoen er produceret af Asus’ nordamerikanske afdeling:  


Ubiquiti AmpliFi HD Mesh 

 

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

.
Modellen Ubiquiti AmpliFi HD Mesh har været inddraget i 3 forskellige eksperttests. Her er tale om tests udført af teknologieksperterne fra Techradar.com og Tomsguide.com samt hos computermagasinet Pcmag.com.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh klarer sig rigtig godt i alle 3 tests, og det belønnes med en absolut topscore af alle 3 hold eksperter.

Utraditionel Mesh-router

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh ligner ikke en traditionel router, men det er modellen heller ikke. Her er nemlig tale om en Mesh-router, som mest af alt ligner et strømlinet vækkeur. At her er tale om et Mesh-system betyder, at systemet er bygget op omkring flere, små routere, og så kan man anvende modellen alene eller sammen med andre routere for at øge rækkevidden.

Har man et hjem, der ikke er meget stort, vil Ubiquiti AmpliFi HD Mesh alene være nok til at give en god forbindelse, så man både kan streame eller spille uden hak eller forsinkelser.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh understøtter Dual-Band og er et 802.11ac trådløst system. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh kommer med 4 LAN-porte samt et intuitivt display med touch.

En stilfuld router med både hjerne og skønhed, ifølge eksperterne

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh (bagside)Ubiquiti AmpliFi HD Mesh får gode karakterer hos alle 3 eksperter, og ifølge Techradar.com sker dette, da Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er en rigtig velfungerende router. De forklarer, at Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er virkelig flot og stilfuld at se på i et moderne og rent design, og så er den en værdig konkurrent til Google WiFi.

Mesh-systemet fungerer rigtig godt, og der er nok rækkevidde i modellen til at kunne dække hele hjemmet. Techradar.com roser også Ubiquiti AmpliFi HD Mesh for at være utrolig let at sætte op og anvende, og så findes der en tilhørende app, som er god og også let at anvende.

Stabil router, ifølge eksperterne

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er ifølge eksperterne fra Tomsguide.com også en meget stabil router, som gør, at der ikke findes mange udfald i signalet.

Både Tomsguide.com og Pcmag.com er enige i Techradar.coms begejstring for både design, brugervenlighed og ydeevne, og så finder Tomsguide.com også farve-touchdisplayet godt og anvendeligt, og Pcmag.com fremhæver desuden, at det er godt med 4 LAN-porte.

På minussiden nævnes prisen som et væsentligt parameter, og så er Mesh-systemet godt, men ikke det allerbedste. Eksperterne savner også muligheden for at kunne foretage flere indstillinger.

Fordele

 • Router med Mesh-system
 • Rigtig flot og stilfuld model
 • Kan anvendes alene eller sammen med andre routere
 • Med Dual-Band og touch-display
 • Stabil router med høj dækkeevne, ifølge eksperterne
Ulemper

 • Ingen Ethernet porte på MeshPoints
 • Ingen mulighed for kablede backhaul
 • USBA porte gør ingenting

Fordele ved Ubiquiti AmpliFi HD Mesh:
Mesh-router
Med flere, små routere
Kan anvendes alene eller sammen med andre routere
Dual-Band og touch-display
Stabil og stilfuld router, ifølge eksperterne

Her kan du se Ubiquiti’s egen præsentation af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh routeren: 

Netgear Orbi RBK13 – Prisvenlig med høj performance

Netgear Orbi RBK13 – Prisvenlig med høj performance

Netgear er kommet ud med en smart router, som arbejder med et mesh Wi-Fi system, som er med til at sikre, at forbindelsen kommer rundt i hele huset, og der ikke er bestemte steder eller hele rum, hvor det ikke når ud. Den kan nemlig være med til at sikres en rigtig god internetforbindelse i hele huset, og endda til en formidabel pris. Systemet består af en primær router og dertil 2 satellit routere. Denne trio kan dække et hus op til 300 m2 og endda lidt mere end det.

Routeren er testet og anmeldt af eksperter over hele verden – og de har (næsten) ikke andet end ros tilovers for Orbi RBK13. Hos Techradar.com roser de den især for sin gode performance og gode brugervenlighed. Her mener eksperterne dog, at den kunne være stærkere på mulighederne for forældrekontrol.

Høj hastighed 

Systemet sikrer ikke blot, at internetforbindelsen kommer rundt i alle rum. Det forbedrer nemlig også din internethastighed, så den bliver bedre end før. Det er altså slut med at vente flere minutter på, at en webside bliver opdateret eller at filmen stopper hvert 10. minut, når I streamer. 

Selvom ikke alle vil stå ved det, så vil en forbedret internethastighed fjerne en del frustrationer og spildtid i hverdage. Særlig hvis du tager arbejde med hjem eller fast arbejder hjemmefra, så vil det uden tvivl hjælpe dig til en mere produktiv og frustrationsfri arbejdsdag. Det er særligt også den høje hastighed, som det britiske testmagasin Techradar.com fremhæver. De omtaler rosende routerens god ydeevne og hastighed. 

Lækkert og diskret design 

For mange mennesker kan en router nemt skære lidt i øjnene, da de ofte ikke har så diskret eller lækkert design. Dette gør sig dog ikke gældende for Netgear Orbi. Både den primære router og de to satellit routere er designet som en lille diskret og lækkert hvid kasse, som man bestemt ikke behøver at gemme væk. De skal placeres på hylder eller ovenpå kommoder, uden de står for meget ud. Det vil forhåbentlig også være nemmere at overtale resten af familien til at købe dette mesh-system, da de er designet sådan.

Det vil også være det meget nemmere, når man skal opsætte selve systemet rundt i hjemmet, da man ikke længere skal tænke så meget over, hvordan det ser ud i det enkelte rum eller hvor meget de fylder. De har nemlig målene 10,5 x 10,5 x 6,8 cm, så plads bliver heller ikke et problem. 

Mange gode funktioner

Netgear Orbi tilbyder også meget mere end høj hastighed og god dækning i hele huset. Det er også muligt at anvende en basal forældrekontrol. Så har du nemlig mulighed for at begrænse dine børns internetadgang, så de ikke kan se alt, hvad der er ude på nettet. Du har desuden også mulighed for at tilkøbe ekstra beskyttelse med Armour security med anti-virus og malware beskyttelse. Så kan du nemlig sikre alle din enhed imod alt uvelkommen, som kunne forsøge at finde vej til din enhed over internettet.

Netgear Orbi vs. markedet 

Netgear Orbi er blevet flot testet og bedømt af flere forskellige internationale testmagasiner, og det er tydeligt at dette netværkssystem adskiller sig fra resten af markedet. Det tilbyder en høj værdi for pengene, da de har en god ydeevne, som sikrer, at internettet når ud til alle hjemmets kroge og samtidig opretholder en høj internethastighed. Det britiske testmagasin Techradar.com fremhæver, at de nogle af de bedste routere på markedet, og særligt til denne pris. 

Fordele

 • Understøtter Amazon Alexa og Google Assistant
 • Flere sikkerhedsfunktioner
 • Få overblik over systemet via en app
 • 1,2 Gbps Dual-Band WiFi-AC-signal
 • Dækker hele hjemmet
Ulemper

 • Gratis forældrekontrol er begrænset
 • Kun få ethernet porte til kablede forbindelser
 • Sikkerhedsfunktioner kræver abonnement

Netgear Orbi – udvalgte fordele
 Dækker hele hjemmet
God hastighed
 Nem at sætte op og bruge
 God værdi for pengene
 Med Google Assistant
 Understøtter Dual Band
 Diskret design 

 

Netgear Orbi RBK23

Netgear Orbi RBK23

De fire ekspertkilder Techradar.com, Tomsguide.com, Dinside.no og Aftonbladet.se har testet og anmeldt Netgear Orbi RBK23. Eksperterne er vilde med routeren, som de alle har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at det er et godt valg, hvis man er på udkig efter en stabil router med et stilrent design.

Til gengæld er eksperterne mindre vilde med routerens få Ethernet-porte samt mobilappen, der ikke kommer med mange funktioner.

Eksperterne: En af de hurtigste og mest kraftfulde routere

Netgear Orbi RBK23 er blevet testet af de fire ekspertkilder, der alle er enige i, at routeren er et godt valg til de fleste forbrugere.

Her forklarer Techradar.com, at routeren passer til dem, der ’kan lide udseendet på den originale Netgear Orbi, men blev afskrækket af den høje pris og de funktioner, man aldrig ville bruge’. De skriver ydermere, at dette er en router, der er ’velegnet til mindre boliger og tilbyder en brugeroplevelse, som mange andre billige routere mangler’.

Dette giver eksperterne fra Tomsguide.com også udtryk for og forklarer, at Netgear Orbi RBK23 er en af ’de mest kraftfulde og hurtigste routere’, som de nogensinde har testet.

Eksperterne fra Dinside.no og Aftonbladet.se bemærker som noget af det første, at routeren også kommer med ’en enkel app’, samt at den kan ’dække store områder’.

En af de største ulemper ved Netgear Orbi RBK23 er, ifølge eksperterne, at routeren koster en del, samt at det kan være tidskrævende at komme i gang med den.

Router med to enheder

Netgear Orbi RBK23 er ikke en enkel enhed, men hele to forskellige enheder.

Routeren er hovedenheden, men der findes også to mindre enheder, der sørger for at udvide netværkets rækkevidde. Dette gøres ved, at placere disse enheder, også kaldet satellitter, et stykke væk fra routeren.

Med disse to enheder får man et Tri-band-internet, der giver en rækkevidde på omkring 370 kvadratmeter.

Derudover er Netgear Orbi RBK23 forholdsvis nem at komme i gang med. Alle indstillinger kan sættes op via en tablet eller mobiltelefon. Routeren bruger kun et enkelt Wi-Fi-navn, hvorfor den er klar på under et par minutter.

Router med Tri-band Mesh-teknologi og praktisk netværksopkobling

D-Link COVR-C1203 (bagside)Netgear Orbi RBK23 anvender den effektive og stabile Tri-band Mesh-teknologi. Dette sikrer et tredje bånd, der sørger for en hurtigere og mere stabil hastighed mellem Orbi-enhederne – også selvom der er flere koblet på samtidigt.

Der er derfor mulighed for at koble hele familien på samtidigt, hvorfor routeren er velegnet til større familier. Det vil sige, at man både kan koble fjernsyn, computere og spillekonsoller på uden, at det påvirker netværkshastigheden.

Fordele

 • Forholdsvis stor rækkevidde
 • Der medfølger to satellitter
 • Kommer med Tri-band Mesh-teknologi
 • Kan opsættes med hjælp fra en mobil enhed
 • Kraftig og hurtig router ifølge eksperterne
Ulemper

 • En smule forvirring I forbindelse med installering
 • Få netværks porte
 • Sammenlignet med lignende produkter på markedet
 • Er den lidt dyr

Fordele ved Netgear Orbi RBK23:
 Dækker et stort område
Kommer med en router og to satellitter
Nem opsætning
Med Tri-band Mesh-teknologi
Praktisk netværksopkobling

Her kan du se en præsentationsvideo af Netgear Orbi serien. Videoen er produceret af Netgear:


Asus ROG Rapture GT-AC5300

 

Asus ROG Rapture GT-AC5300 – Anbefalet af Techradar.com

Denne Asus ROG Repture er en af de hurtigste routere på markedet og tilbyder et hav af gamer-venlige funktioner. Denne routere primært til gamere, da den optimerer dit netværk, så du endelig kan blive for at grafikken i dit spil lagger. Både hardcore gamere og almindelige gamere er afhængige af, at internetforbindelsen kan følge med, ellers hjælper det ikke at investerer mange penge i hardware. Internettet er grundstenen og det sørger denne Asus ROG Rapture for.

Den helt store kanon  

Asus ROG Repture er ikke kun en stor kanon med sine 24,5 x 24,5 x 6,5 cm og dens særlige design. Den er udstyret med hele otte antenner, som man kan justere eller fjerne efter behov. Det er væsentligt mere end, hvad den almindelige router kan tilbyde. Ikke nok med det, så er den proppet med forskellige funktioner og udstyr, som gør livet som gamere meget mere komfortabelt. Asus ROG Reptures er også designet til opgaven, og er i stil med Asus Republic of Gamers. Det vil altså sandsynligvis passe godt ind med det udstyr, som du allerede har i hjemmet.

Nem styring fra web console og app

Det er nemt at få overblik over de forskellige indstillinger og muligheder som Asus ROG Repture kan tilbyde f.eks. via deres app. Der kan du holde øje med upload og download hastighed og meget andet. Stort set alt hvad hjertet begærer kan du holde øje med her. Det er også her, hvor man nemt og enkelt kan opsætte ens router. Man kan i den forbindelse vælge hvilket mode, som man ønsker, at den skal indstilles til. Du kan desuden også tilgå dine firewall indstillinger.

Hvad der også er nævneværdigt er, at man kan tilkoble Alexa til routeren, så man med stemmeaktivering kan tilgå gæstenetværket, sætte internettet på pause og meget andet. Der er utroligt mange muligheder og funktioner på din router, som du kan tilgå via din web console eller app.

God og høj hastighed 

Asus ROG Repture er en router som ikke går ned på udstyr og som tidligere sagt, så tilbyder den en rigtig god og høj hastighed, som er perfekt til gaming. Det britiske testmagasin PCmag.com har testet Asus ROG Repture godt og grundigt, og de har selvfølelig også testet internethastigheden. Routeren klarede sig formidabelt igennem testene. Faktisk klarede den sig så godt, at den på visse område var den hurtigste router som de havde testet.

Det er vigtigt, at hastigheden er høj og stabil, da det er alt afgørende for en gamer. Særligt hvis man spiller online og deltager i konkurrencer, så skal man på intet tidspunkt gå ned på lige præcis dette.

Asus ROG Rapture vs. markedet

Man kan hurtigt spotte, at denne Asus ROG Repture router ikke er lige som alle andre. Den særligt design viser allerede fra start, at den er skabt til at tilbyde noget endnu bedre end den almindelige router. Den er måske et lille overkill til den almindelig familie, men for den seriøse gamer, så giver den uden tvivl en høj værdi for pengene. Det er en high-end router, og det viser prisen også, men den tilbyder også en maksimal ydeevne.

Fordele

 • Designet til gamere
 • En High-en tri-band router
 • God og stabil forbindelse under spil
 • En af de hurtigst testede routere af PCmag.com
 • Et hav a gamer-venlige egenskaber
Ulemper

 • Høj pris
 • Stort fodaftryk
 • Middel filoverførselshastighed

Asus ROG Rapture – udvalgte fordele
 Designet til gamere
En high-end tri-band router
God og stabil forbindelse under gaming
En af de hurtigste routere testet af PCmag.com
Et hav af gamer-venlige funktioner


D-Link COVR-C1203

4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techadvisor.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
3.5 ud af 5 stjerner hos det
britiske teknikmagasin Pcmag.com

D-Link COVR-C1203

 

 

D-Link COVR-C1203 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Techadvisor.co.uk, Techradar.com, Expertreviews.co.uk og Pcmag.com. Alle ekspertkilderne er vilde med routeren, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne har givet routeren en god bedømmelse, da de mener, at den er brugervenlig samt kan købes til en konkurrencedygtig pris.

Eksperterne er dog mindre vilde med, at D-Link COVR-C1203 kommer med en app, som de ikke mener er optimal.

Eksperterne: Brugervenlig router med god performance

De fire ekspertkilder har testet D-Link COVR-C1203 med henblik på routerens forskellige funktioner, ydeevne, brugervenlighed m.m.

Her har de fundet ud af, at de især er vilde med modellens brugervenlighed, da de mener, at den ’er nem at opsætte og komme i gang med’.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk skriver også, at ’det er ærgerligt, at appen ikke er så klar og præcis, som den kunne være’.

Til gengæld vil man opdage, at routeren kommer med en ’god ydeevne og rækkevidde, der passer til manges netværk i hjemmet’.

Faktisk synes eksperterne også, at D-Link COVR-C1203 ’har en god ydeevne ved 5GHz’, hvilket Techradar.com især bemærker som en fordel.

Pcmag.com og Expertreviews.co.uk hæfter sig ved routerens design, som de beskriver som værende ’kompakt og stilrent’.

De finder ikke mange ulemper, men nævner, at ’ydeevnen ved 2,4GHz er skuffende’, samt at den ’mangler funktioner, der skiller sig ud’.

Wi-Fi-adgang i hele hjemmet

Med D-Link COVR-C1203 får man en router, der dækker hele hjemmet med stabilt Wi-Fi med en rækkevidde på op til cirka 465 kvadratmeter.

Man er sikret, at enhederne er opkoblet til routeren med et stærkt signal, hvilket er muligt på grund af Mesh-teknologien.

Her er enhederne konstant i kontakt med hinanden, hvilket skaber et ens og samlet netværk i hjemmet. Man kan derfor gå fra rum til rum uden at opleve afbrydelser.

D-Link COVR-C1203 sørger ydermere for hastigheder på op til 1,2 Gbps, hvorfor der er mulighed for at lave de fleste ting på nettet uden problemer.

Det vil sige, at man kan have samtaler via nettet, se film i Full HD, downloade filer eller live streame fra alle steder i hjemmet uden afbrydelser.

Enkel opsætning, MU-MIMO-teknologi og forældrekontrol

D-Link COVR-C1203 (bagside)Det er hurtigt at komme i gang med D-Link COVR-C1203, da routeren er udstyret med en nem opsætning. Routeren er allerede klar, når man tager den ud af kassen og kan sættes op med hjælp fra appen.

På grund af den indbyggede Smart Steering-teknologi bliver de hurtigste båndbredder altid leveret automatisk til brugeren, så man har mulighed for at indlæse websider på et øjeblik. D-Link COVR-C1203 gør også brug af MU-MIMO-teknologi, der effektivt håndterer trafik fra flere enheder.

Der er desuden mulighed for at anvende routerens forældrekontrol, hvor man kan oprette tidsplaner, blokere enheder samt finde ud af, hvem der er på selve netværket.

Forældrekontrollen kan findes på D-Link Wi-Fi-mobilappen, så man altid kan have kontrol med andre, der gør brug af netværket.

Fordele

 • MU-MIMO-teknologi og Smart Steering-teknologi
 • Kan styres og håndteres via mobilappen
 • Hastigheder på op til 1,2 Gbps
 • Dækker op til 465 kvadratmeter
 • Nem at komme i gang med
Ulemper

 • Begrænset forældrekontrol
 • Avancerede indstillinger kræver webkonsol
 • Mangler anti-malware beskyttelse

Fordele ved D-Link COVR-C1203:
 Med MU-MIMO-teknologi
Med forældrekontrol
Dækker et stort område
Nem opsætning
Kan styres via en app

Her kan du se en video om, hvordan man sætter D-Link COVR-C1203 op til brug. Videoen er produceret af D-Link:


ZyXEL Armor Z2 

8,6 point ud af 10 hos computermagasinet Komputer.dk
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Techradar.com
4 stjerner ud af 5 hos teknologisiden Digitaltrends.com

ZyXEL Armor Z2

Modellen ZyXEL Armor Z2 er blevet testet og vurderet af både computereksperter og teknologieksperter, og alle er de enige om, at ZyXEL Armor Z2 er en rigtig velfungerende router.

ZyXEL Armor Z2 får nemlig meget høje karakterer i alle de 3 tests, hvor modellen er blevet inddraget, og her er tale om tests hos både danske Komputer.dk samt internationale Techradar.com og Digitaltrends.com.

Råt udseende og hurtig forbindelse

ZyXEL Armor Z2 har et meget spøjst udseende med en ellers klassisk router-udformning i et fladt og aflangt design. Der sidder 4 antenner bag på modellen samt et par lyse streger, der bryder med den sorte farve, og set forfra ligner modellen en ond dæmon med horn.

ZyXEL Armor Z2 er indvendigt udstyret med en kraftfuld 1,7 GHz Dual Core-processer og netværkschip på 2600 Mbps, som gør, at man kan foretage 4K-streaming på flere enheder samtidig. Det betyder, at flere i husstanden derfor kan se film, serier, spille eller videochatte samtidig, uden at det svækker forbindelsen.

ZyXEL Armor Z2 er desuden udstyret med MU MIMO, som sikrer en optimal netværkstrafik, selv når mange enheder anvender forbindelsen samtidig.

Vred hveps, som leverer, ifølge eksperterne

Ifølge de danske eksperter fra Komputer.dk, så ligner ZyXEL Armor Z2 en vred hveps, som giver indtrykket af, at her er tale om en kraftfuld router.

ZyXEL Armor Z2 (bagside)Eksperterne forklarer, at dette også er tilfældet, for modellen har en stærk hastighed, som lever helt op til eksperternes forventninger.

Herudover roses ZyXEL Armor Z2 også for en enkel opsætning, og eksperterne anbefaler især ZyXEL Armor Z2 til den forbruger, som ønsker at streame film i høj kvalitet.

Også Techradar.com er begejstrede for modellen, og de kommenterer desuden ZyXEL Armor Z2s solide og trådløse ydeevne. De kommenterer også designet, som minder dem om en gaming-orienteret router.

ZyXEL Armor Z2 anbefales klart af Techradar.com, som også fremhæver modellens medfølgende analyseværktøjer til trafikken som godt tilbehør.

Højner standarden, ifølge eksperterne

ZyXEL Armor Z2 er også blevet testet af Digitaltrends.com, som ligeledes er begejstrede for modellen, og mange af de førnævnte parametre nævnes også her.

Digitaltrends.com kommenterer endda, at ZyXEL Armor Z2 er med til at højne standarden på markedet for de trådløse routere, og så er de fornøjede over den tilhørende app til telefonen, som kan bruges i samspil med selve routeren.

På minussiden forklarer eksperterne, at ikke alle enheder vil have glæde af ZyXEL Armor Z2s styrke, og så er hastigheden i UBS-portene ikke helt så hurtig som resten af modellen. ZyXEL Armor Z2 er også en smule til den dyre side.

Fordele

 • Traditionel router med 4 antenner
 • 1.7 GHz Dual-Core processor
 • Network chip af 2600 Mbps
 • Kan håndtere flere enheder på én gang
 • Sjovt design og stærk performance ifølge eksperter
Ulemper

 • Ligger I den dyre ende
 • Middel MU-MIMO-performance

Fordele ved ZyXEL Armor Z2:
Traditionel router med 4 antenner
1,7 GHz Dual-Core processor
Netværkschip på 2600 Mbps
Kan klare mange enheder samtidig
Sjovt design og stærk ydeevne, ifølge eksperterne

Her kan du se Zyxel’s egen præsentationsvideo af Zyxel Armor Z2 routeren: 

 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke routere er gode at købe til hjemmet?

Hvis du søger en god router til dit hjem, så bør du tage et kig på modellerne Google Nest WiFi, Asus RT AC68U og Netgear Orbi RBK13. Modellerne har scoret nogle fine resultater i en række tests, hvormed de bliver stærkt anbefalet til at blive brugt derhjemme.

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en router?

Når du skal købe en router, så bør du først og fremmest tjekke, at routeren kan tilkobles den internetforbindelse, som du har. Dertil bør du ligeledes være opmærksom på, at routeren er i stand til at køre den internethastighed, som du betaler for hos din internetudbyder.

🤓 Skal jeg bruge både et modem og en router?

Nej, selvom du før i tiden skulle bruge både et modem og en router, så behøver du ikke have det i dag. Det skyldes, at du i de moderne modeller samler både modem og router i én samlet maskine. På den måde slipper du altså for at købe begge dele.

🤔 Hvordan kan jeg se, om min router er ved at gå i stykker?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din router er ved at gå i stykker, kan du kigge på transferlyset. Hvis lyset blinker med intervaller eller konstant lyser, så er din router i orden. Lyser lyset dog ikke, så kan det indikere, at routeren er ved at gå i stykker.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.comtestet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du læse mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af Google WiFi, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Apple AirPort Extreme, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC87U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af TP-Link Archer C2300, kan du se den her.

Cnet.com har ligeledes testet og anmeldt Asus RT-AC86U, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Ønsker du at læse mere om testen af Google Nest WiFi, kan du klikke på dette link.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er en amerikansk teknologi-side, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet, og de tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet 2 forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du læse den her.

Ønsker du at læse mere om testen af ZyXEL Armor Z2, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Google Nest WiFi, kan du klikke på dette link.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet 2 forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Google WiFi, kan du klikke på dette link.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk har også testet og anmeldt D-Link COVR-C1203, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Komputer.dk 🇩🇰 

Komputer.dk er et dansk computermagasin med fokus på, at alle skal kunne forstå og få information omkring digitalisering og teknologi på computeren. Komputer.dk skriver guides, bringer nyheder og informationer, og så foretager de også tests af forskellige produkter og tilbehør. Her har Komputer.dk testet routeren ZyXEL Armor 72.

Du kan læse hele artiklen hos Komputer.dk her.

Pcmag.com 🇬🇧 

Pcmag.com er et computersmagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer-verdenen. Det gælder både nyheder, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har Pcmag.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du finde den her.

Ønsker du at læse mere om testen af Apple AirPort Extreme, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke på dette link.

Pcmag.com har ligeledes testet de to routere Asus RT-AC86U og D-Link COVR-C1203, som de har givet gode anmeldelser. Ønsker du at læse de to anmeldelser, kan du klikke ind her på dette link eller dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Google Nest WiFi, kan du klikke på dette link.

Pcworld.com 🇦🇺 

Pcworld.com er et internationalt computermagasin, som beskæftiger sig med alt inden for computer- og teknologiverdenen. Det inkluderer blandt andet artikler, nyheder, information, tests og guides. Her har Pcworld.com testet routeren Google WiFi. Du kan læse hele artiklen hos Pcworld her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧 

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk har blandt andet fokus på at guide, råde og vejlede forbrugerne, og i denne sammenhæng har de britiske eksperter således testet routeren Apple AirPort Extreme. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge Techadvisor her.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet og anmeldt D-Link COVR-C1203, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Techradar.com 🇺🇸 

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Google WiFi, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen Asus RT – AC87U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen ZyXEL Armor Z2, kan du klikke på dette link.

Eksperterne fra det amerikanske teknikmagasin Techradar.com har også testet og anmeldt de tre routere ASUS RT-AC86U, Netgear Orbi RBK23 og D-Link COVR-C1203. Du kan læse de tre anmeldelser her, her og her.

Ønsker du at læse mere om testen af Google Nest WiFi, kan du klikke på dette link.

Techspot.com 🇺🇸 

Techspot.com er en international teknologi-webside, som har et fokus på den teknologiske verden. Techspot.com udfører også forskellige forbrugertests af elektroniske produkter, og det inkluderer også tests af tilbehør til computeren. Her har Techspot.com testet routeren TP-Link Archer C2300. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge Techspot her.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er en international webside, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Google WiFi, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Ubiquiti AmpliFi HD Mesh, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen TP-Link Archer C2300, kan du klikke på dette link.

Tomsguide.com har ligeledes testet og anmeldt Asus RT-AC86U og Netgear Orbi RBK23. Læs anmeldelserne her og her.

Ønsker du at læse mere om testen af Google Nest WiFi, kan du klikke her.

Trustedreviews.com 🇺🇸 

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige routere:

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC68U, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Linksys EA7500, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Asus RT – AC87U kan du læse hele artiklen her.

Aftonbladet.se 🇸🇪

Aftonbladet.se er en svensk avis, der leverer artikler om nyheder og underholdning hver eneste dag. Avisen laver også anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter, hvor de her har testet forskellige routere. De har blandt andet testet Netgear Orbi RBK23, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele testen ved at klikke på dette link.

Dinside.no 🇳🇴

Den norske avis Dinside.no tester løbende forskellige produkter. De skriver også artikler om et hav af emner såsom bolig, økonomi, teknologi, motor m.m. Her har de testet routeren Netgear Orbi RBK23, som de har givet 5 ud af 6 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af routeren, kan du klikke ind på deres hjemmeside her.

Theverge.com 🇺🇸

Theverge.com er en nyhedswebside med fokus på teknologi. Theverge.com dækker emner inden for teknologi, videnskab, kunst og kultur. Her skrives nyheder, artikler, guides og anmeldelser, og i denne omgang gælder det en test af routeren Google Nest WiFi. Læs anmeldelsen i sin helhed hos Theverge.com.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme