Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Bedste overvågningskamera med app? Se vores test-guide baseret på eksperttests og anmeldelser

Overvågningskameraer er designet til at optage og overvåge et specifikt område i realtid eller optage video til senere brug. De kan placeres både inden- og udendørs afhængigt af behovet, og de bliver hyppigere og hyppigere installeret i både private og offentlige områder i dag for at øge sikkerheden. Men med så mange muligheder på markedet, hvordan finder du så det rigtige?

Det prøver vi at gøre dig lidt klogere på herunder, hvor vi via vores research præsenterer dig for 11 forskellige modeller, der hver især har deres fordele og ulemper.

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

award

Nexsmart Vision4

overvågningskamera med tovejskommunikation

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Nexsmart Vision4 er en effektiv løsning til både indendørs og udendørs overvågning. Vi er især imponerede over 1080p full HD-billedkvaliteten og de imponerende nattesynsfunktioner, der strækker sig op til 40 meter. Selvom dens 100-graders synsfelt måske ikke er det bredeste på markedet, sikrer dens omfattende dækning og pålidelige bevægelsessensorer alligevel for tilstrækkelig overvågning for de fleste brugere. Den enkle opsætning og brugervenlige grænseflade på denne model appellerer til både teknisk kyndige og uerfarne brugere. Alt i alt mener vi, at Nexsmart Vision4 er et godt valg for dig, som søger et solidt overvågningskamera, der tilbyder kvalitetsoptagelser, moderne funktioner og nem betjening uden abonnement.

Fordele

 • pros Nem at installere
 • pros Intelligent bevægelses-sensor
 • pros Mikrofon og højttaler
 • pros Nattesyn
 • pros Hærværks- og vandsikker
 • pros Til indendørs og udendørs brug

Ulemper

 • cons Synsfeltet kunne være bedre

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,8 x 5,8 x 15,6 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Nexsmart Vision4 er det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en brugervenlig model, der både er intelligent, visuelt skarpt og kommer med mange features.


Anmeldelse: Produktanalyse af Nexsmart Vision4

Flot kvalitet og moderne features
Nexsmart Vision4 er et godt valg for dig, der ønsker et stærkt allround overvågningskamera med alle moderne teknologier. Blandt andet får du høj opløsning i 1080p fuld HD-kvalitet, som giver dig ekstra skarpe billeder og optagelser.

Du kan som en stor fordel desuden bruge kameraet både inden- og udendørs, og du behøver ikke frygte, at det bliver ødelagt på nogen måde – produktet er nemlig både hærværks- og vandsikret.

Du får dertil et godt nattesyn på op til 40 meter, hvilket er meget i sammenligning med konkurrenterne, og så får du en 100 graders vidvinkel. Læg dog mærke til, at synsfeltet kunne være bedre.

Modellen har desuden moderne og intelligente bevægelses-sensorer, så den selv kan registrere, hvis der er bevægelse. Den er dertil brugervenlig, så både den teknologi-erfarne og teknologi-forskrækkede kan bruge den.

Brugervenligheden gør derudover, at opsætningen og installationen er nem og hurtig – faktisk tager det ikke mere end 60 sekunder at udføre opsætningen.

Smart tovejs-kommunikation
Nexsmart Vision4 kommer med indbygget Wi-Fi, så du kan kommunikere med for eksempel telefonen. Når du har parret de to apparater, vil du kunne få notifikationer hver gang, modellen registrerer bevægelse eller lignende.

Du kan få optagelserne på enten SD-kort eller på Cloud, hvis du foretrækker det, og du behøver ikke at tegne et abonnement for at bruge enheden. Som en bonus kan du tilmed benytte dig af praktisk tovejs-kommunikation, da der både er en integreret mikrofon og højttaler.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter et velfungerende allround-produkt med skarpe optagelser, moderne features og funktioner samt høj brugervenlighed plus alsidig brug.

Læs mere om Nexsmart Vision4
award

2K Udendørs/Indendørs WIFI

Overvågningskamera med 360° vippe- og drejefunktion

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Med en imponerende 360° vippe- og drejefunktion, der giver dig en solid dækning uden blinde vinkler, er 2K Outdoor/Indoor WIFI Overvågningskamera yderst effektivt – uanset om du vil bruge det indenfor eller udenfor. Kameraet understøtter helt op til 10 brugere ad gangen, hvilket gør det ideelt til dig, der ønsker at overvåge en større ejendom, eller til virksomheder, der ønsker at holde øje med deres lokaler. Desuden tilføjer kameraets avancerede bevægelsessporingsteknologi et ekstra sikkerhedslag, der sørger for altid at holde øje med enhver form for aktivitet – og med mulighed for at følge bevægelige objekter i kameraets synsfelt. Så er du altid sikret en høj grad af sikkerhed og overvågning – uanset hvor kameraet er placeret.

Selvom kameraets præstationer afhænger af en stabil Wi-Fi forbindelse, er det noget, som ofte kan løses ved at sørge for en solid og pålidelig opsætning af dit netværk. Vi anbefaler at investere i en god router eller tilføje Wi-Fi extenders, hvilket effektivt kan løse eventuelle problemer med forbindelsen, så du sikrer, at dit kamera altid fungerer optimalt. Samlet set mener vi, at 2K Outdoor/Indoor, med sit imponerende kamera og avancerede funktioner, er det oplagte valg til dig, hvis du ønsker at tage din sikkerhed op på højeste niveau.

Fordele

 • pros Giver en omfattende dækning uden blinde vinkler
 • pros Giver op til 10 brugere mulighed for at se kameraets feed samtidigt
 • pros Alsidigt design, der kan bruges både indendørs og udendørs
 • pros Følger automatisk objekter i bevægelse inden for synsfeltet

Ulemper

 • cons Afhængigt af Wi-Fi-forbindelsens styrke og pålidelighed

Specifikationer

 • Synsvinkel: 360 °
 • Opløsning: 2K
 • Dimensioner: ?
 • Strømforsyning: DC12V 2A
 • Nattesyn

Hvis du er træt af at have blinde vinkler i dit sikkerhedssystem, så kan et 2K udendørs/indendørs WIFI Overvågningskamera med sin 360° vippe- og drejefunktion dække ethvert hjørne. På den måde kan du få fuld synlighed omkring dit hjem, uden du behøver at investere i flere kameraer – det ene kamera klarer det hele for dig.


Anmeldelse: Produktanalyse af 2K Outdoor/Indoor WIFI

Med kameraets Dual Indoor/Outdoor-funktionalitet er du sikret, at kunne overvåge ethvert miljø – om det så er din stue eller baghave. Overvågningskameraets avancerede bevægelsessensor sørger ovenikøbet for, at du altid bliver holdt opdateret, da den automatisk tracker bevægelser, mens 2K-opløsningen sikrer dig et skarpt billede døgnet rundt. Derudover er overvågningskameraet let at styre via din smartphone, da der selvfølgelig følger en brugervenlig app, som er tilgængelig for både Android- og iOS-enheder.

Kameraet forbedrer desuden din sikkerhed med funktioner såsom tovejs lyd, solid videokryptering og fleksible lagringsmuligheder enten via et TF-kort eller i skyen – på den måde kan du være helt tryg ved, at dine data er i sikkerhed. Vi mener, at kombinationen af alsidighed, avanceret teknologi og brugervenlighed gør kameraet til et yderst værdifuldt værktøj, når det kommer til sikkerhed.

Note: For at maksimere de unikke muligheder i 360° vippe- og drejefunktionen skal du placere kameraet på det højeste centrale punkt på din ejendom for at opnå en panoramisk overvågning, der eliminerer alle blinde vinkler.

Hurtig sammenligning af markedet: Sammenlignet med Nexsmart Vision4 tilbyder 2K indendørs/udendørs kamera en overlegen overvågningsdækning med sin 360° vippe- og drejefunktion. Dermed får du et langt større synsfelt end Nexsmart, selvom kameraet har et godt nattesyn og en opløsning på 1080p fuld HD.

Gå til den billigste forhandler
award

Nexsmart Senze

motoriseret overvågningskamera

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Efter at have analyseret funktionerne i Nexsmart Senze mener vi, at det er et fremragende valg for dig, der søger et overvågningskamera i god kvalitet til indendørs brug – og så lige til en overkommelig pris. En af de mest fremtrædende funktioner er 1080p full HD-opløsningen, som giver skarpe og detaljerede billeder og optagelser. Det har også et nattesyn på op til 20 meter og mulighed for livestreaming via den medfølgende app. Med indbygget Wi-Fi kan du desuden parre det med din telefon for at få adgang til optagelser og modtage aktivitetsmeddelelser, så du kan holde dig informeret i realtid. Desuden giver den motoriserede kontrol mulighed for 100 graders diagonal vidvinkeldækning, hvilket sørger for færre blinde vinkler.

Derfor er det også vores mening, at Nexsmart Senze er et godt valg for dig, der søger en prisvenlig løsning med gode funktioner og høj brugervenlighed til indendørs overvågning.

Fordele

 • pros Nattesyn på op til 20 meter
 • pros Høj kvalitet i 1080p fuld HD
 • pros Intelligent bevægelses-sensor
 • pros Mikrofon og højttaler
 • pros Let installation

Ulemper

 • cons Ikke til udendørs brug

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,2 x 7 x 12,1 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Nexsmart Senze er oplagt til dig, der er på udkig efter en prisvenlig mulighed i høj kvalitet med moderne teknologi og smarte features.


Anmeldelse: Produktanalyse af Nexsmart Senze

Mulighed for live-streaming
Nexsmart Senze er det oplagte valg for dig, der gerne vil have et kvalitets-overvågningskamera til en god pris. Prisen ligger i den lave ende sammenlignet med konkurrenterne, hvilket betyder, at du får en god værdi for pengene.

Det inkluderer ikke mindst 1080p fuld HD-kvalitet i billeder og optagelser. Du vil også kunne opleve nattesyn på op til 20 meter og muligheden for at livestreame via den tilhørende app. Modellen har indbygget Wi-Fi, og når du parrer den med telefonen, får du adgang til optagelserne direkte på din telefon. Herefter kan du få notifikationer omkring mistænkelige aktiviteter plus muligheden for at livestreame, så du altid ved, hvad der foregår.

Læg dog mærke til, at modellen ikke bør anvendes til udendørs brug.

Høj brugervenlighed
Nexsmart Senze kommer – bortset fra alsidigheden – ikke med ret mange begrænsninger. Og det gør for eksempel, at enheden er født med intelligente bevægelses-sensorer samt et moderne tovejs-kommunikationssystem. Det betyder, at modellen er udstyret med mikrofon såvel som højttaler, så du kan tale direkte med personer, der befinder sig ved kameraet.

Er du teknologi-nybegynder, vil du blive glad for, at produktet er meget brugervenligt. Installationen tager under et minut, og der er ikke ret meget, du selv skal foretage dig. Du får optagelserne leveret til dit SD-kort eller til en Cloud-baseret løsning, hvis du synes, det er nemmere. Som en ekstra bonus er vægten lav på kun 160 g, og du kan endda hænge den op på væggen. Smart, enkelt og pladsbesparende.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker meget for pengene, og som ikke behøver udendørs-overvågning.

Gå til den billigste forhandler
award

Premium Overvågningskamera

kamera med vidvinkelvisning

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Med en bred vidvinkel er Premium Overvågningskamera et oplagt valg, hvis du ønsker en pålidelig og alsidig overvågning af dit hjem. Kameraets synsfelt sørger nemlig for en stor dækning, mens IP65-godkendelsen betyder, at det kan klare alle former for vejr. Derudover er vi stor fan af kameraets indbyggede mikrofon og højttaler, som gør det muligt for dig at kommunikere tovejs – så behøver du ikke være hjemme, når postvæsenet kommer. Og så skal vi selvfølgelig heller ikke glemme, hvor let det er at komme i gang med kameraet, hvilket skyldes en en meget simpel opsætningsproces.

Selvom kvaliteten af nattesynet måske ikke matcher high-end modeller, så leverer overvågningskameraet stadig en tilfredsstillende ydeevne, når der ikke er lys. Samlet set får du med Premium Overvågningskamera nogle solide funktioner og en pålidelig ydelse, hvilket uden tvivl gør kameraet til en værdifuld tilføjelse til dit hjem.

Fordele

 • pros Vidvinkelvisning fanger et bredt synsfelt
 • pros IP65 godkendt for holdbar udendørs brug i alle vejrforhold
 • pros Indbygget mikrofon og højttaler til tovejs lydkommunikation
 • pros Nem opsætning

Ulemper

 • cons Nattesynskvaliteten matcher måske ikke high-end modeller

Specifikationer

 • Synsvinkel: 110°
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: ?
 • Strømforsyning: ?
 • Nattesyn

Med Avancerede infrarøde LED’ere sikrer Premium Overvågningskamera, at du kan føle dig tryg om natten med sit imponerende nattesyn. Kameraet leverer knivskarpe optagelser, selv når det er helt mørkt, så du altid kan se, hvad der foregår – uanset tidspunktet.


Anmeldelse: Produktanalyse af Premium Overvågningskamera

Gode overvågningsfunktioner

Premium skiller sig ud med sin bevægelsesdetektering, der sender beskeder med det samme til din smartphone, når der registreres aktivitet – på den måde er du altid opdateret i realtid. Kameraets 1080P Full HD opløsning tilbyder en skarp videokvalitet, så du får en tydelig og detaljeret kvalitet, mens kameraets avancerede teknologi og brede synsfelt sikrer, at du kan overvåge et stort område på én gang.

Du kan styre kameraet via dens brugervenlige CareCam Pro-app, der både tilbyder dig en nem betjening og avancerede funktioner. Plus, med pan- og tilt-funktionen har du mulighed for at rotere kameraet via appen, så du kan få et omfattende overblik af området.

Holdbarhed og tilslutning

Udover de smarte funktioner er kameraet IP65-godkendt, hvilket gør det ideelt til udendørs brug i alt slags vejr. Det sikrer nemlig, at kameraet er solidt og yderst pålideligt. Derudover forstærker antennen også forbindelsen og signalet, så det er endnu bedre end mange lignende modeller.

Du får også fleksible lagringsmuligheder, så du enten kan gemme dine optagelser i skyen eller på et SD-kort, så du har mulighed for at vælge den løsning, der passer dig bedst – og vigtigst af alt, har du altid en sikker og nem måde at lagre dine optagelser på.

Pro tip: For optimal dækning anbefaler vi at placere kameraet på et højt udsigtspunkt med udsigt over indgangspunkter for at maksimere dets vidvinkelvisning og bevægelsesdetekteringskapaciteter.

Gå til den billigste forhandler
award

Arlo Pro 3 » 1.769 Kr. hos Av-Cables lige nu (samarbejde med Pricerunner)

overvågningskamera hos flere medier

Arlo Pro 3
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

review4.3 /5

close
review Redaktørens valg
review Redaktørens valg
reviewAnmeldt 4.5 ud af 5 hos TechHive
reviewAnmeldt 4 ud af 5 hos T3
reviewAnmeldt 4.4 ud af 5 hos CNET
reviewAnmeldt 4 ud af 5 hos TechRadar
review Editor's choice award at PCmag with 4.5/5 rating
review Digital trends editor's choice price with 4.5/5 stars
review High rating of 4,5/5 stars at TechHive

star4.2 /5

close

Forbrugsguidens vurdering

Arlo Pro 3 overvågningskamera er kåret som bedst i test hos dansk uafhængigt testpanel, og er en prisværdig mulighed for dem, der søger et sikkerhedskamera med 2K HDR-videokvalitet. Det leverer måske ikke den avancerede 4K-opløsning som Arlo Ultra, men det har en imponerende forbedring på 80% i forhold til forgængeren, Arlo 2, og tilbyder skarp klarhed og præcis farvegengivelse til detaljeret fjernovervågning af hjemmet. Fleksibiliteten øges med muligheden for at definere forskellige overvågningszoner.

Det er dog værd at bemærke, at Arlo Pro 3 har sine mangler. Dens høje pris kan afskrække dem med et stramt budget, og adgang til visse fordele som notifikationer og udvidet lagerplads kræver et abonnement. Men med sin smarte bevægelsesdetektering og kompatibilitet med førende stemmeassistenter som Alexa og Google Assistant giver den ekstra bekvemmelighed og værdi. Alt taget i betragtning mener vi, at Arlo Pro 3 er et passende valg for dem, der ønsker overlegen videokvalitet kombineret med banebrydende funktioner i deres sikkerhedssystem.

Fordele

 • pros Kompatibel med Alexa, Google Assistant og IFTTT
 • pros Integreret spotlight
 • pros Til både udendørs og indendørs brug
 • pros Masser af funktioner
 • pros Udstyret med farvet natsyn

Ulemper

 • cons Nogle funktioner er kun tilgængelige, hvis du er abonnent
 • cons Højere prisklasse

Specifikationer

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,7 x 10,1 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Arlo Pro 3 er et ideelt overvågningskamera til dig, der leder efter alt det, du kan få brug for til en komplet overvågning af dit hjem.


Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Pro 3

Sublim overvågning ude og inde
Arlo Pro 3 kan rigtig mange ting og er bestemt skabt til den kræsne forbruger. Det drejer sig om et lille og fikst design, der ikke gør meget væsen af sig, og som du let kan montere på væggen. Du kan både anvende den som et overvågningskamera udendørs og indendørs alt efter dine præferencer og behov.

Her er tale om et overvågningskamera med WiFi, der derfor er meget moderne og med på den nyeste teknologi-bølge. Du får også et overvågningskamera med app, og det betyder, at du kan holde øje med overvågningen direkte på din telefon, når du ikke er hjemme.

Der er flere gode funktioner inkluderet såsom et tovejs-kommunikationssystem med indbygget mikrofon, hvor du kan tale med personer, der står foran kameraet.

Du får derudover høj opløsning på 2560 x 1440, så du kan være sikker på at få billeder af højeste kvalitet. Det samme gælder for video, som giver dig 2K. Du får også billeder og video i farver, hvilket gør genkendelsen lettere.

Overvågningskamera med sensor og belysning
Arlo Pro 3 kommer med flere spændende features. Det tæller ikke mindst den indbyggede belysning med spot, der tænder, hvis bevægelsessensoren registrerer, at der er bevægelse i området.

Hvis du har brug for det, kan du også zoome ind, så du får et billede, der er tættere på.

Modellen har også en indbygget sirene, der starter, hvis der skulle ske noget. Dertil kan du koble kameraet til andre smartenheder – f.eks. er apparatet kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistent og Apple HomeKit.

Produktet er holdbart og vejrsikret, så der sker ikke noget med det, selvom det er vinter eller dårligt vejr. Prisen ligger ikke i den lave ende, men du får til gengæld høj kvalitet og mange funktioner for dine penge.

Alt i alt er Arlo Pro 3 et flot lille overvågningskamera, der kommer med alt det, du får brug for. Det inkluderer tovejskommunikation, høj optagekvalitet, WiFi, app, bevægelsessensor, belysning og meget mere.

Læs mere om Arlo Pro 3
award

Google Nest Cam » 1.529 Kr. hos Dustin Home lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Overvågningskamera med ansigtsgenkendelse

Google Nest Cam
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

review4.175 /5

star4.35 /5

close

Forbrugsguidens vurdering

Med en vejrresistent konstruktion, tovejslyd og ledningsfri opsætning er Google Nest Cam et oplagt valg – ligegyldigt om du vil bruge det indendørs eller udendørs. Med smarte notifikationer og ansigtsgenkendelse kan du altid holde dig opdateret om, hvad der foregår i og omkring din bolig.

Selvom nogle avancerede funktioner kræver et abonnement, er kameraets primære funktioner – herunder live feeds og intelligente notifikationer – helt uden ekstra omkostninger. Derfor synes vi også, at Google Nest Cam tilbyder en lang række af smarte funktioner, der ofte mangler i dyrere modeller, hvilket gør den til et yderst attraktivt valg – især når man tager prisen i betragtning.

Fordele

 • pros Vejrbestandig
 • pros To-vejs lyd
 • pros Dual-band Wi-Fi
 • pros Trådløs

Ulemper

 • cons Nogle funktioner kræver abonnement

Specifikationer

 • Betragtningsvinkel: 110°.
 • Opløsning: 1080px
 • Dimensioner: 9,25x18,5x8,6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn: 4,5 m

Nest Cams smarte alarmer er drevet af avanceret kunstig intelligens, som kan skelne mellem menneskelig bevægelse og andre forstyrrelser. Det betyder, at du kun vil modtage notifikationer, hvis der faktisk er en reel sikkerhedsrisiko. Det gør kameraet til det oplagte valg for dig, der ønsker at undgå falske alarmer, samtidig med at du kan holde øje med, hvad der rent faktisk foregår nær dit hjem – især hvis du bor ved en travl vej eller andet.


Anmeldelse: Produktanalyse af Google Nest Cam

Kan bruges både indendørs og udendørs

Nest Cam har et trådløst design, som gør det nemt at placere overvågningskameraet, uanset om det er indendørs eller udendørs, og så slipper du samtidig for at skulle bøvle med trælse kabler og ledninger. Med dual-band Wi-Fi er du også garanteret en hurtig forbindelse, samtidig med at du kan nyde en stabil videostrøm.

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af Nest Cam, anbefaler vi at placere kameraet et sted, hvor det har udsigt over store områder – på den måde kan du dække så meget som muligt nemlig.

Andre funktioner

Når det kommer til smarte funktioner, har Google Nest Cam også en to-vejs lydfunktion, som bliver styret af en indbygget mikrofon og højttaler. Det betyder, at du via din smartphone kan tale med personer foran kameraet, uanset hvor du befinder dig.

Gå til den billigste forhandler
award

Arlo Ultra » 3.990 Kr. hos Arlo lige nu (samarbejde med Pricerunner)

4K Overvågningskamera med Wi-Fi

Arlo Ultra
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

review4.6 /5

close
review Platin-pris
reviewAnmeldt 4.5 ud af 5 hos Tom's Guide
reviewAnmeldt 4.5 ud af 5 hos PCmag
review Good review
review Good review
review Good review
review Good review

Forbrugsguidens vurdering

Anerkendte eksperter anbefaler varmt dette overvågningskamera som det ultimative valg, der tilbyder uovertruffen kvalitet og et omfattende udvalg af funktioner. Kameraets fremtrædende funktion er dets 4K HDR, der leverer enestående videoklarhed og levende farver. Ud over den overlegne ydeevne kan kameraet desuden prale af et omfattende udvalg af avancerede funktioner, alt sammen med en brugervenlig installation.

Desuden integreres kameraet problemfrit med populære smart home-enheder som Apple TV, Google Home Hub og Alexa, hvilket yderligere forbedrer dets alsidighed og kompatibilitet med eksisterende opsætninger. I betragtning af kameraets førsteklasses ydeevne og banebrydende funktioner, herunder de imponerende 4K- og HDR-optagelsesfunktioner, mener vi bestemt, at dette sikkerhedskamera er en oplagt premium mulighed med avanceret brugervenlig betjening. På trods af den højere pris retfærdiggør kvaliteten og de omfattende funktioner investeringen.

Fordele

 • pros Med batteri eller på strøm
 • pros Mulighed for farve-natsyn
 • pros Avanceret model
 • pros Fantastiske 4K-optagelser
 • pros 180 graders optagefelt

Ulemper

 • cons Høj prisklasse

Specifikationer

 • Synsvinkel: 150 °
 • Opløsning: 4K
 • Dimensioner: ‎8,9 x 5,2 x 7,84 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Arlo Ultra vil være det bedste overvågningskamera til den forbruger, der ønsker sig den absolutte topkvalitet. Her er tale om et premium-valg med et utal af funktioner.


Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Ultra

Ordentlig krabat
Arlo Ultra giver dig den ultimative overvågnings-beskyttelse af hjemmet. Her er tale om et trådløst system, der kan køre på batteri såvel som strøm fra stikkontakten. Batterierne kan holde månedsvis, så du vil ikke opleve at skulle skifte dem så tit.

Du får et avanceret og omfattende system af høj kvalitet, og det inkluderer videooptagelser i 4K. Det betyder, at du vil få helt knivskarpe billeder, hvor du kan se alle detaljer. Det gælder både i dagtimerne og nattetimerne, og nattesynet har endda farver. Du får med enheden også et overvågningskamera med zoom.

Selve kameraet er let at installere på trods af den omfattende indmad, og du kan placere den, hvor du vil. Det tæller både indendørs og udendørs. Produktet fylder en del, så hvis du gerne vil have et skjult overvågningskamera, så skal du være omhyggelig med placeringen.

Det skal ikke være en hemmelighed, at apparatet er noget dyrt, for det drejer sig om det mest eksklusive valg, men for pengene får du også høj værdi.

180 graders optagelse
Arlo Ultra tilbyder et bredt panoramisk optagelsesfelt på hele 180 grader, og derfor kan du se virkelig meget af området. Om natten vil et belysningssystem med spot slå til, hvis sensoren registrerer aktivitet.

Modellen er WiFi-baseret og kommer med masser af muligheder for kommunikation. Den er et overvågningskamera med app, og via app’en kan du holde øje med overvågningen direkte på din telefon. Du får tillige et tovejs kommunikationssystem, hvor du kan tale med personer udenfor, og du vil opleve samtaler uden knas og larm takket være den avancerede Noise Cancelling-teknologi.

Der er ligeledes muligheder for kommunikation med Amazon Alexa og Google Assistant, og du får en virkelig flot og stilfuld enhed, der emmer af elegance. Alt i alt er Arlo Ultra det eksklusive premium-valg, der giver dig et komplet overvågningssystem efter de højeste standarder.

Læs mere om Arlo Ultra
award

Arlo Pro 3 Floodlight » 1.000 Kr. hos Power lige nu (samarbejde med Pricerunner)

projektør overvågningskamera med app

Arlo Pro 3 Floodlight
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

review4.3 /5

close
review Redaktørens valg
review Redaktørens valg
reviewAnmeldt 4.5 ud af 5 hos TechRadar
reviewAnmeldt 4 ud af 5 hos Tom's Guide
review Cnet editor's choice award - with 9/10 rating
review TechRadar recommends - with high rating of 4.5/5 stars
review PCmag editor's choice award
review Medium rating : 4/5 stars at Tom's Guide

star4.2 /5

close

Forbrugsguidens vurdering

Arlo Pro 3 Floodlight anses for at være et af de bedste overvågningskameraer med indbygget projektør, og det giver en enestående dækning af større områder. Anerkendte eksperter roser dets kraftige 2000-3000 lumen, som giver en bred og kraftig belysning, der effektivt dækker store områder. Med et generøst synsfelt på 160 grader er dette kamera særligt fordelagtigt til udendørs monitorering eller overvågning af store områder. Selvom billedkvaliteten måske ikke når op på niveau med 4K-kameraer, leverer det stadig tilstrækkelig klarhed til effektive overvågningsformål. Derudover giver det vejrbestandige design og kompatibiliteten med populære stemmeassistenter bekvemmelighed og alsidighed til udendørs brug.

Efter vores mening er Arlo Pro 3 Floodlight et solidt valg for dem, der har brug for omfattende dækning af større områder. Kombinationen af en kraftig projektør, et bredt synsfelt og andre imponerende funktioner gør denne model til en fremragende mulighed for robust og pålidelig sikkerhed i hjemmet.

Fordele

 • pros Infrarød farve-natsyn
 • pros Topscorer i overvågningskamera test
 • pros Kompatibel med Alexa, Google Assistant og HomeKit
 • pros Forbedret belysning med projektør
 • pros Let at installere

Ulemper

 • cons Stort footprint
 • cons Billedkvaliteten er ikke så god som 4K

Specifikationer

 • Synsvinkel: 160 °
 • Opløsning: 2K
 • Dimensioner: 21,9 x 7,8 x 19,1 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Arlo Pro 3 Floodlight vil være det bedste udendørs overvågningskamera til den forbruger, der ikke har noget imod at bruge flere penge på et eksklusivt valg. Leder du efter et decideret projektørlys, er du kommet til rette sted.


Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Pro 3 Floodlight

Robust variant med det hele
Arlo Pro 3 Floodlight er skabt til den forbruger, der ønsker noget af det bedste på markedet. Her er tale om en lidt større model rent fysisk, men med den rigtige placering kan du stadig få dig et skjult overvågningskamera, hvis du ønsker det.

Du får med produkter her alt det, du kan ønske dig. Det inkluderer en virkelig høj robusthed, som også gør, at det ikke tager skade af at blive placeret udenfor, hvor det dårlige vejr kan nå det. Det betyder, at du her får både et overvågningskamera udendørs samt til indendørs brug.

Et af de helt store højdepunkter ved apparatet, er kvaliteten af optagelserne. Arlo har bestræbt sig på at give dig så god en opløsning som muligt, og derfor ligger den på 2560 x 1440. Det er rigtig højt sammenlignet med konkurrenterne. Som en bonus kan du optage i 2K-kvalitet, hvilket giver dig knivskarpe optagelser, og så er det et overvågningskamera med zoom.

Prisen ligger mod den lidt højere ende, men du vil få særdeles høj kvalitet for pengene.

Sensor, belysning og masser af kommunikation
Arlo Pro 3 Floodlight kommer med meget mere indmad, der gør den topmoderne. Det inkluderer blandt andet en masse muligheder for kommunikation – både med andre via tovejs kommunikationssystemet, da her er tale om et overvågningskamera med optager samt med smart-tjenester som Amazon Alexa og Google Assistant.

Du får også en skarp bevægelsessensor med projektør-belysning, som tænder, når den registrerer aktivitet. Der har været ekstra fokus på belysningsområdet på enheden her, så du vil få et kraftigt lys, der virker afskrækkende på tyven, og som giver dig et bedre overblik.

Der er et specialdesignet nattesyn med Night Color Vision, som giver bedre optagelser i mørke, og så er hele systemet WiFi-baseret med trådløs forbindelse, og det er også et overvågningskamera med app.

Designet er diskret men flot og stilfuldt, og placerer du det indendørs, vil du knap lægge mærke til det. Produktet optager i en vinkel på 160 grader, så du vil være utrolig godt dækket ind.

Alt i alt er Arlo Pro 3 Floodlight det bedste overvågningskamera til forbrugeren, der leder efter et højteknologisk og eksklusivt valg med alle de elementer, du har brug for til den optimale overvågning.

Læs mere om Arlo Pro 3 Floodlight
award

Ring SpotLight » 1.670 Kr. hos Homeshop.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

kraftfuldt udendørs overvågningskamera med stærk spotbelysning

Ring SpotLight
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

star4.6 /5

close

Forbrugsguidens vurdering

Ring Spotlight er et prisvenligt og alsidigt overvågningskamera, der har fået ros fra kunderne for sit helt trådløse design og skarpe 1080p-videokvalitet. Det integreres problemfrit i Ring-systemet og tilbyder kompatibilitet med Alexa, hvilket sikrer ubesværet tilslutning og praktisk kontrol. Med Live View-funktionen i Ring-appen kan brugerne overvåge kameraet i realtid, og den justerbare bevægelsesfølsomhed giver mulighed for nem tilpasning. Mens kameraets videooptagelse kræver et cloud-abonnement, hvilket nogle måske vil betragte som en ulempe, giver muligheden for cloud-lagring sikker adgang til optagelser overalt.

Efter vores mening er Ring Spotlight et solidt valg for budgetbevidste personer, der prioriterer overkommelige priser, nem installation og pålidelig ydeevne. Selvom det måske ikke har den højeste opløsning til langdistanceoptagelser, har det stadig generelt gode funktioner.

Fordele

 • pros Topscorer i overvågningskamera test
 • pros Lille størrelse – høj brugervenlig
 • pros Med batteri og strøm
 • pros Skarp belysning
 • pros Mange gode funktioner

Ulemper

 • cons Kun 1080 pixels
 • cons Videooptagelse kræver cloud-abonnement

Specifikationer

 • Synsvinkel: 140 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 12,6 x 6,91 x 7,59 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Ring SpotLight vil være det måske bedste overvågningskamera til dig, som sværger til Ring som producent og ønsker masser af kraft og en stærk belysning.


Anmeldelse: Produktanalyse af Ring SpotLight

Lille og brugervenlig
Ring SpotLight fylder ikke ret meget, så du vil her få et let skjult overvågningskamera, som du kan placere, hvor du vil. Det gælder både udenfor og indenfor, for modellen er robust og holdbar over for selv dårligere vejrforhold. Monteringen er fast, men dog let at sætte op.

Ønsker du et overvågningskamera sæt til mere kontrol, kan du købe flere styks. Så kan du overvåge hele din ejendom og få mere ro i sjælen, når du ikke er hjemme.

Du får her en variant, der kommer med den luksus, at den både kan køre på strøm og batteri. Batteriløsningen er smart, hvis du husker at tjekke batteritilstanden regelmæssigt, men den vil typisk kunne optage flere måneder uden skift. Med batteri behøver du ikke en stikkontakt i nærheden, og du vil ikke opleve udfald ved eventuelle strømafbrydelser.

Du får også en trådløs forbindelse med overvågningskamera WiFi, og hele systemet er WiFi-baseret. Dog er opsætningen og brugen relativ let generelt, så du behøver ikke være meget teknisk anlagt for at få glæde af produktet.

Fokus på belysning og sirene
Ring SpotLight kommer ikke til en helt lav pris, men du kan glæde dig over, at prisen giver dig masser af kvalitet og funktioner. Det gælder for eksempel en grundig bevægelsessensor med integreret belysning, og belysningen er et af højdepunkterne, da det er ekstra skarpt.

Der er en videokvalitet på 1080 pixels, der er udmærket uden at være prangende, og enheden optager døgnet rundt – også om natten med et specielt nattesyn. Hvis systemet registrerer aktivitet, får du direkte besked på din telefon, da modellen er et overvågningskamera med app.

Skulle der komme ubudne gæster, vil en alarm med sirene på hele 110 dB gå i gang.

Produktet optager med et vinkelfelt på 140 grader, hvilket også er pænt, og der er tovejs-kommunikation samt mulighed for kompatibilitet med smart-tjenester som Amazon Alexa og IFTTT.

Alt i alt er Ring SpotLight det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker en stærk belysning, mange kommunikationsformer, brugbare funktioner og en højlydt sirene.

Gå til den billigste forhandler
award

Netatmo Welcome » 1.199 Kr. hos Telia lige nu (samarbejde med Pricerunner)

smukt designet overvågningskamera uden abonnement

Netatmo Welcome
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

star4 /5

close

Forbrugsguidens vurdering

Netatmo Welcome er et kompakt og stilfuldt overvågningskamera, der er designet specielt til indendørs brug. Eksperter fremhæver dets enestående design og nemme opsætning, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der sætter pris på æstetik. Desuden giver den brugervenlige app brugerne mulighed for at personliggøre deres egne profiler uden behov for yderligere abonnementer eller funktioner. Kameraets fremtrædende funktion er dets evne til at genkende ansigter, hvilket giver adgang til ekstra funktioner uden krav om abonnement. Det leverer klare billeder, der passer perfekt ind i ethvert rum, og giver øjeblikkelige alarmer i tilfælde af bevægelse.

For dem, der er på udkig efter et sofistikeret indendørs overvågningskamera med mange funktioner, kan vi varmt anbefale Netatmo Welcome. Det kan være lidt følsomt over for bevægelser, men vi er overbeviste om, at det elegante design, ansigtsgenkendelses-funktionerne og den brugervenlige app gør det til et overbevisende valg. Kameraets evne til at levere klar billedkvalitet og give meddelelser, såsom dør- eller vinduesåbninger, gør det endnu mere attraktivt.

Fordele

 • pros Gemmer automatisk optagelser i Dropbox
 • pros Indendørs-kamera
 • pros Stilfuldt design
 • pros Intelligent ansigtsgenkendelse
 • pros Avanceret app

Ulemper

 • cons Kan være overfølsom

Specifikationer

 • Synsvinkel: 130 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Netatmo Welcome er det bedste overvågningskamera til den forbruger, der leder efter en indendørs variant, der er smuk og intelligent.


Anmeldelse: Produktanalyse af Netatmo Welcome

Elegant cylinder-design
Netatmo Welcome vil især være ideel til dig, der vægter udseende og æstetik højt. Her er tale om en særdeles flot model i et moderne cylinderformet design. Produktet er 15,5 centimeter højt med en diameter på 4,5 centimeter, så den vil ikke kræve så meget plads.

Læg mærke til at det drejer sig om en indendørs variant, der ikke er vandtæt. Leder du efter et overvågningskamera udendørs, kan du i stedet vælge et mere vandtæt Netatmo-apparat.

Du kan enten anvende enheden alene, da den ikke kommer som et overvågningskamera sæt, men du kan også købe flere og forbinde dem til den samme app. Prisen per styk er ikke helt billig, men den er dog heller ikke i den absolut dyreste ende. Med flere styks kan du få en helt komplet overvågning af hjemmet.

Produktet er WiFi baseret og bliver i vid udstrækning styret via app’en. Den er omfattende med mange muligheder, men den er samtidig skabt til at være brugervenlig.

Bedst over døren
Hvis du vil have det optimale ud af Netatmo Welcomes effektivitet, bør du placere den over døren. Så registrerer den, når der kommer personer ind, og du får direkte besked herom. Modellen kommer med en smart og intelligent ansigtsgenkendelses-funktion, der kan genkende alle de indkodede familiemedlemmer. Du kan vælge, at du kun vil have en notifikation, hvis en anden person kommer ind i huset gennem døren.

Du får en video-opløsning på 1080 pixels, hvilket er udmærket. Især når det gælder indendørs optagelser vil det klart være nok til de fleste forbrugeres behov. Optagelserne bliver lagret på det medfølgende Mikro SD kort, men du kan også få dem lagret på din foretrukne cloud tjeneste via et abonnement.

Er det mørkt i hjemmet, tænder en lampe, når der bliver registreret aktivitet, og i mørke optager apparatet med nattesyn. Læg mærke til at der kun bliver filmet, når aktivitet bliver registreret.

Ud over kamera er der tale om et overvågningskamera med optager og mikrofon, så du også kan høre, hvad der sker. Modellen er kompatibel med smart-tjenesten Google Assistant via stemme-assistance.

Alt i alt er Netatmo Welcome en designmæssig perle af et indendørs kamera, der har en intelligent sensor og avanceret app.

Gå til den billigste forhandler
award

FULL HD Secvision overvågningssæt

alsidigt sikkerhedssystem til hjemmet

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

SD Teknik’s sikkerhedssæt er meget holdbart og har en høj opløsning, hvilket gør det nemt at observere, hvad der foregår i dit hus til enhver tid – selv i mørke. Selv om synsfeltet måske kunne være større, får du stadig masser for pengene, når det gælder sikkerhed i hjemmet – særligt fordi det både har HDMI- og VGA-indgange samt bevægelsessensorer.

Fordele

 • pros 4 HD Wi-Fi kameraer
 • pros Meget høj pålidelighed
 • pros IR-lys med op til 25 m nattesyn,
 • pros HDMI- og VGA-udgang
 • pros Bevægelsessensorer

Ulemper

 • cons Synsfeltet kunne være større

Specifikationer

 • Synsvinkel: 90 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn
 • Dimensioner: ?

Den vigtigste egenskab ved FULL HD Secvision overvågningssæt er, at det leveres med en harddisk på 500 GB, hvilket betyder, at du kan gemme en betydelig mængde materiale. Det er ideelt for personer, der ønsker at holde øje med deres hus, mens de er væk, da de vil kunne se alt, hvad der sker direkte.


Mere om FULL HD Secvision overvågningssæt

Secvision FULL HD hjemme overvågningskamera er en fremragende måde at sikre dit hus og din familie på. Denne brugervenlige Plug’n’Play-løsning er ligetil at installere, og BITvision-appen skal blot downloades på din smartphone. NVR’en er et fuldt trådløst videoovervågningssystem med opløsning på op til 2 megapixel og optagelser i 1080p.

Denne teknologi genererer skarpe billeder, der kan hjælpe dig med at opdage eventuelle trusler. Billedet overføres trådløst via NVR’ens eget wifi-netværk, så du kan holde øje med huset, selvom du ikke er hjemme.

Med en 12V strømforsyning bør alle dine kameraer køre uden problemer, og en anden god bonus er, at der medfølger IR-lys med 25 meters nattesyn, som er et must-have. Du kan tilmed vælge, hvornår du vil optage, da du både kan lave planlagte og automatiske optagelser eller optage manuelt. Vi mener, at du får meget for pengene med sikkerhedssystemet.

Gå til den billigste forhandler

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte 11 bedste overvågningskameraer

Nexsmart Vision4
2K Udendørs/Indendørs WIFI
Nexsmart Senze
Premium Overvågningskamera
Arlo Pro 3
Google Nest Cam
Arlo Ultra
Arlo Pro 3 Floodlight
Ring SpotLight
Netatmo Welcome
FULL HD Secvision overvågningssæt

Kundeanmeldelser

Synsvinkel

no-specif

Opløsning

Dimensioner

question-specif
question-specif

Strømforsyning

question-specif

Nattesyn

check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif
check-specif

Hvad du skal overveje, før du køber overvågningskamera

Synsfeldt og opløsning

Uanset hvilken model, du finder, så har al videoovervågning det samme formål – nemlig at tage billeder og video af personer og objekter — og lige præcis derfor bør du især overveje synsfeltet (eller kameraets perspektiv), som er det område, kameraret kan optage.

Et mindre synsfelt kan være tilstrækkeligt, hvis du blot skal overvåge et mindre eller smalt område, som f.eks. en trappeopgang. Skal du derimod fange en hel indkørsel eller et større indendørsområde, skal synsfeltet være noget større.

Kameraets opløsning angiver, hvor klart og detaljeret billedet er. Jo højere opløsning, jo skarpere er billedet. Hvis kameraet har dårlig internet dækning, så kan billedet blive sløret uanset hvor god opløsningen er. Generelt anbefaler vi altid HD kameraer, så der ikke kan opstå tvivl om, hvad der sker på en given optagelse.

Forbindelse

De fleste videoovervågningssystemer kræver en forbindelse. Nogle kameraer bruger WiFi, mens andre bruger Bluetooth eller kabel. Måden hvorpå et kamera forbindes, har betydning for, hvordan det betjenes, samt hvor let det integreres i eksisterende sikkerhedssystemer.

Et kamera, som er forbundet via WiFi, kan ofte betjenes og styres via en app eller andre systemer som Alexa eller Google. Inden du køber et overvågningskamera, er det afgørende at vælge en model med en forbindelse, der fungerer bedst for dig. Det afhænger naturligvis af dine præferencer, men også af, hvor det skal installeres.

Robusthed

Jo bedre kvalitet, overvågningskameraet er i, jo bedre holder det også til det danske vejr. På IP-klassificeringen fremgår det hvor robust og modstandsdygtig kameraet er — altså hvor godt det modstår støv og fugt, hvilket er afgørende for udendørs videoovervågning. Derudover har konstruktionen og designet også noget at sige hvad angår IT sikkerheden på selve kameraet.

Pris

Du kan finde billig videoovervågning, som minder om et webcam, men du kan også finde mere avancerede modeller med bevægelsessensorer og funktioner som f.eks. nattesyn. Det er typisk modellens funktioner, som afgør prisen, men kameraets opløsning og billedkvalitet afspejles naturligvis også i prisen.

Dyrere modeller har typisk en bredere vifte af funktioner og optager med højere opløsning. De kan også sende meddelelser til din telefon eller computer. Du kan købe videoovervågning helt ned til 300 kr., mens de dyreste modeller starter ved 3.000 kr.

Kunde- og ekspertanmeldelser

Andre kunders erfaringer kan fortælle dig, om kameraet er nemt at sætte op og bruge, samt om der kan opstå problemer. Ekspertanmeldelser giver derimod en omfattende vurdering af kameraets funktioner og overordnede kvalitet. Kundeanmeldelser bør tages med et gran salt, da alle har forskellige behov, mens ekspertvurderinger er mere objektive. Kundeanmeldelser kan dog alligevel give et præcist billede af, hvordan en given model fungerer til daglig.

Derfor anbefaler vi altid at tage begge typer anmeldelser med i overvejelserne, før du træffer en beslutning, hvilket er grunden til, at vi har inkluderet begge i vores artikel.

Hvad er et overvågningskamera med app?

Et overvågningskamera med app er en type overvågningskamera, der kan tilsluttes til en smartphone eller tablet via en app, så du på den måde kan få mere fleksibilitet og justere sikkerhedssystemet præcis efter dine præferencer.

Købsguide: Det skal du se efter, når du køber et overvågningskamera

Markedet bugner efterhånden med modeller, men hvilken en skal du vælge? Her guider vi til, hvad du bør skrive bag øret, før du udvælger dit bedste overvågningskamera.

Brug

Hvad vil du gerne bruge produktet til? Til at holde øje med, hvad hunden eller katten laver, mens du er på arbejde, eller vil du gerne beskytte din ejendom døgnet rundt mod ubudne gæster?

Overvågningskamera udendørs eller indendørs

Overvej om overvågningen skal sidde udenfor eller inde i huset. Skal det være udenfor, så vær sikker på at det kan holde til vejret.

Overvågningskamera WiFi

De fleste modeller fungerer i dag via hjemmets WiFi, og det er en smagssag, om du vil kunne lide det eller ej. Læg mærke til at kameraet derfor skal være placeret i nærheden af routeren, og hvis netværket har udfald, så holder filmningen op.

Wireless og batteri

Selv om et kamera hedder noget med ”wireless” i beskrivelsen, er det ikke altid, fordi der ikke skal strøm til fra stikkontakten. Det er kommunikationen med internettet, der er ledningsfri. Modeller med batteri er smarte, da de ikke behøver ledning, men til gengæld skal du skifte batteri ofte for at undgå nedetid.

Optagelse

Nogle varianter har muligheden for at optage hele tiden, så du kan se live-streaming, mens andre kun begynder at filme, hvis der bliver noteret bevægelse.

Placering

Ønsker du at flytte rundt på apparatet, eller må det godt sidde fast ét bestemt sted?

App

Vil du gerne kunne holde øje med optagelserne direkte på din telefon med det samme, eller kan du godt vente?

Opløsning

Har du brug for en høj opløsning, eller er en mindre fin nok? Jo højere opløsning, jo højere pris.

Optagelses-felt

Hvor bredt et felt vil du have optaget? Nogle maskiner kan filme i en bredde på op til 360 grader, nogle 180 grader og nogle mindre.

Belysning

Nogle systemer kommer med integreret spot-belysning, som tænder, hvis der bliver registreret bevægelse, når det er mørkt.

Kommunikation

Ønsker du en enhed, der kan kommunikere med andre maskiner i smart-hjemmet eller med smart-tjenester som Amazon Alexa eller Google Assistant?

Opbevaring

Nogle steder bliver dine optagelser lagret i cloud-tjenester, hvor andre kræver en lagring med hukommelseskort. Med nogle modeller kan du bruge begge muligheder.

Overvågningskamera sæt

Har du brug for mere end ét kamera? Med udvalgte systemer kan du få et overvågningskamera sæt indeholdende flere styks. Ellers kan du købe dem enkeltvis og forbinde dem.

Funktioner

De mest avancerede kameraer kommer med utallige funktioner. Det er op til dig, hvad du har brug for, men nogle features bør du ikke spare væk. Det gælder for eksempel nattesyn, bevægelsessensor, alarm og sirene. Det kan dertil være en god ide med et tovejs kommunikationssystem, ansigtsgenkendelse og aktivitetszoner.

Design

Overvågningskameraet er skabt til at gå i ét med omgivelserne, men det kan alligevel være en fordel med et udendørs overvågningskamera, du kan se – det kan nemlig skræmme tyve væk.

Er her tale om en indendørs type, er det vigtigt, at du kan lide designet, og at modellen ikke stjæler alt for meget fokus. Jo mindre størrelsen er, jo mindre vil du lægge mærke til det.

Sikkerhed

Sikkerheden bør du ikke gå på kompromis med. Vælg en model med software-sikkerhed med mulighed for kryptering.

Pris

Hvad er dit budget, og hvad vil du betale? Som tommelfingerregel gælder at jo højere en pris, jo mere teknologi og flere funktioner får du også. Find ud af hvad du har brug for, for et overvågningskamera er ikke en helt billig investering.

Priserne varierer fra et par hundrede kroner op til flere tusinde.

Du kan godt være heldig at finde et velfungerende produkt til en lav pris, og eksperterne understreger også, at prisen ikke altid er en indikator for kvalitet. Læs med fordel her eksperternes anmeldelser – dem finder du nederst i artiklen.

Vil du læse flere tips og have mere information, kan du læse købsguides hos teknologimagasinet Cnet.com og forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.

Hvorfor bør jeg anskaffe mig et overvågningskamera?

Et overvågningskamera er ikke en helt billig investering, men hvorfor bør du alligevel overveje at anskaffe et? Det svarer vi på her.

Fordele ved overvågningskameraet

 • Skræmmer tyvene væk: Når tyveknægten ser, at du har installeret overvågning, ved han eller hun, at indbruddet vil blive overvåget og optaget.
 • Ro i sindet: Et overvågningskamera giver dig ro i sindet, når du ikke er hjemme. Med den tilhørende app vil du hele tiden kunne se, om alt er i orden, og så behøver du ikke være bekymret for ubudne gæster.
 • Holder styr på dyr og børn: Selv når du ikke er hjemme, kan du holde styr på de børn og dyr, der er hjemme. Så kan du være sikker på, at alle har det godt. Et overvågningssystem kan tillige fungere som en slags babyalarm også.
 • Sikkert hjemme: Har du ansigtsgenkendelse, kan du i nogle apps få en besked om, når barnets ansigt er blevet fanget af kameraet. Så ved du, at han eller hun er kommet godt hjem.
 • Supplement: Eksperterne anbefaler, at hvis du virkelig ønsker at sikre dit hjem mod indbrud, så bør du kombinere overvågningskameraet med et rigtigt sikkerheds-alarmsystem. Så er du langt bedre dækket ind, men kameraet er en god start.

Ulemper ved overvågningskameraet

 • Eget privatliv: Alt hvad du optager, kan i princippet blive på internettet for altid, da det bliver optaget via din WiFi og ofte gemt i skyen. Du kan derfor overveje om du vil have kameraet sat op alt for private steder som badeværelse og soveværelse.
 • Naboens privatliv: Pas på med at filme i retningen af naboen, for du må ikke filme på hans eller hendes ejendom. Du kan i værste tilfælde blive sagsøgt. Du må heller ikke filme personer eller deres samtaler uden deres samtykke, så der er en meget hårfin balance mellem at føle sig sikker og invadere andres privatliv.
 • Ikke en garanti: Et overvågningskamera er ikke en garanti for, at du ikke kan opleve indbrud. Når du ”reklamerer” med, at du har overvågning, kan tyven blive fristet til at tro, at det er fordi, at du har mange værdigenstande i dit hjem. Og det kan være en ekstra motivationsfaktor for tyven til at vælge dit hjem og ikke naboens. På den anden side kan det som nævnt også være med at skræmme tyven væk i stedet.

Vil du vide mere om fordele og ulemper ved overvågningssystemet, så kan du læse mere hos Usnews.com.

Sådan undgår du at få hacket dit overvågningskamera

Det er meningen, at et overvågningskamera skal øge beskyttelsen og trygheden – ikke forværre den. Men der er en række forhold, der kan påvirke sikkerheden i selve kameraet, og det kan føre til, at det kan blive hacket.

Hvad sker der, hvis jeg bliver hacket?

Hvis det bliver hacket, så kan den kriminelle både få adgang til dine optagelser og få komplet kontrol over kameraet. Forbryderen kan så fjernstyre kameraet, bevæge det og indstille det for næsen af dig, og har du et tovejs kommunikationssystem kan personen endda tale til dig. Det betyder, at der er fri visuel adgang til dit hjem.

Han eller hun kan endda påvirke dine andre enheder som computer og telefon, hvis kameraet er koblet til det samme hjemmenetværk.

Det kan være svært at finde ud af, om du er blevet hacket. Har du mistanke om det, bør du slukke for det og fjerne strømkilden. Så kan forbryderen ikke få adgang længere. Ofte vil du kun kunne finde ud af det, hvis du kan se, at noget er blevet ændret i indstillingerne.

Sådan undgår du at blive ramt

Der er mange måder, hvorpå dit overvågningskamera kan blive hacket af kriminelle. Den nemmeste måde for dem er, hvis du har et svagt password eller brugernavn. Har du ikke valgt dit eget brugernavn og password kan de have standard-benævnelser, der er lette at gætte. Derfor er det vigtigt, at du laver dit eget password, der ikke er for åbenlyst og består af både store og små bogstaver samt tal.

Vær også sikker på at der kun bliver sendt krypterede data, for uden kryptering kan forbryderen se passwordet, når det bliver sendt.

Har du for vane ikke at opdatere din software, vil du være i farezonen. Så husk regelmæssige opdateringer. Det gælder også for den tilhørende app.

Har du data liggende, der bare er lidt følsomme, så slet dem manuelt. Så er du i hvert fald sikker på, at en kriminel ikke kan få fat i sensitive optagelser.

En anden måde at holde sig sikker på er at vælge model med omhu. Undgå dem der er for billige, og som du aldrig har hørt om. Eksperterne forklarer, at de kan have dårlige sikkerhedsanordninger. Du bør derfor også læse eksperternes anmeldelser, hvor de næsten altid har testet for sikkerhed som et af de udslagsgivende parametre. Du kan finde links til alle undersøgelser nederst i artiklen.

Du kan læse mere om sikkerheds-aspektet hos forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.

Sådan tester eksperterne overvågningskameraer

Undrer du dig over, hvordan eksperterne bedømmer de produkter, de har inde til test? Det britiske forbruger- og testmagasin Which.co.uk, som er en af de helt store magasiner inden for branchen, forklarer her, hvordan de har foretaget deres overvågningskamera test.

 • Billed- og videokvalitet: Eksperterne har set på kvaliteten af optagelserne i fuldt dagslys, kunstigt lys og mørke. De har tillige holdt øje med kornede billeder, farver, detaljer, fokus og lys-niveau. Et helt panel af eksperter har været med til bedømmelsen.
 • Bevægelsessensoren: Eksperterne har målt, hvor effektiv og sensitiv bevægelsessensoren er, og en god sensor skal kunne opdage personer, men ikke blive forstyrret af hver en lille detalje, som for eksempel en forbi-flyvende gråspurv.
 • Notifikation: Der er blevet set nærmere på, hvor godt kameraet er til at give dig notifikationer om aktivitet. Enten via app’en, i en besked eller i en e-mail.
 • Brugervenlighed: Brugervenligheden er blevet undersøgt, hvor eksperterne har lagt vægt på, hvor let eller svært det er at sætte kameraet op til brug, og hvor nemt det er at betjene. App’ens brugervenlighed er også medregnet.
 • Sikkerhed: Which.co.uk har undersøgt sikkerhedsområderne, samt hvor alvorligt fabrikanten tager persondatalovene.

Which.co.uk konkluderer, at billed- og videokvaliteten, sensoren og notifikationer bliver vægtet med 70 procent i den endelige bedømmelse, mens brugervenlighed og sikkerhed bliver vægtet med 30 procent.

Du kan læse mere om testenes udførsel hos Which.co.uk.

FAQ

Hvilke overvågningskameraer er bedst?

Der er mange gode modeller på markedet, men især Nexsmart Vision2-B, Arlo Pro 3 og Nexsmart Eye klarer sig godt.

Hvordan er overvågningskameraerne blevet testet?

I eksperters undersøgelser for at finde det bedste overvågningskamera har de bedømt modellerne ud fra kriterier som generel kvalitet, opløsning, billed- og videokvalitet, sikkerhed, funktioner, teknologi, design, app, pris, brugervenlighed, kommunikation, kompatibilitet og anvendelighed.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et overvågningskamera?

Før du køber et overvågningskamera, bør du undersøge specifikke parametre. Du bør først og fremmest basere valget på dine individuelle præferencer og behov i forhold til, hvordan og til hvilke formål, du ønsker at bruge kameraet. Overvej dertil optagelseskvalitet, sikkerhed, kompatibilitet, funktioner, brugervenlighed, app, og om du ønsker et overvågningskamera til inden- eller udendørs brug.

Hvor må jeg sætte overvågningskamera op?

I Danmark må overvågningskameraer generelt kun opsættes på ens egen private grund eller med tilladelse fra ejeren af den pågældende ejendom. Offentlige områder og naboers private ejendomme kræver normalt tilladelse fra politiet eller Datatilsynet.

Test og anmeldelser af overvågningskameraer anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der bringer nyheder, artikler, blogs, videoer, guides, tips, anmeldelser og tests til læserne for at guide dem gennem den teknologiske jungle. Her har eksperterne udført en overvågningskamera test af to modeller, Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight. Bedømmelseskriterierne har blandt andet været kvalitet af optagelser, brugervenlighed, funktioner, kompatibilitet, anvendelighed, app og håndtering, og eksperterne er begejstrede for begge.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Cnet.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Cnet.com

Testen af Google Nest Cam blev udført: Maj 2024
Du kan læse en anmeldelse af Google Nest Cam her.

Digitaltrends.com

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologi-, nyheds-, livsstils-, og informationsmagasin med stor vægt på det teknologiske aspekt. Eksperterne bringer nyheder, artikler, guides, podcasts, videoer, anmeldelser og tests om emnerne. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight, hvor bedømmelseskriterierne har været blandt andet generel kvalitet, brugervenlighed, teknologi, app, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: 2021
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er et britisk husholdningsmagasin, der skriver om alt til huset, haven og husholdningen. Det kan være alt fra haveredskaber til køkkenapparater og moderne smart-teknologi produkter. Eksperterne foretager i den forbindelse tests i de forskellige kategorier, og de tildeler hver enhed en score på mellem 0 og 100 point. Her gælder det en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight og Netatmo Presence, som begge får høj ros.

Testen af Ring SpotLight blev udført: Marts 2018
Du kan se testen her: Goodhousekeeping.com

 

Pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt teknologi- og computermagasin med en række regionale underafdelinger som Uk.pcmag.com. Eksperterne beskæftiger sig med trends, nyheder, guides, råd, tips, videoer, anmeldelser og test af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, og her gælder det forskellige overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Arlo Pro 3 Floodlight, Ring Stick Up Cam (Battery), Arlo Ultra, Ring SpotLight, Netatmo Presence og Google Nest Cam IQ Smart er blevet testet hver for sig. Parametre som generel kvalitet, brugervenlighed, app, funktioner og anvendelighed ligger til grund for bedømmelserne.

Testen af Google Nest Cam blev udført: September 2021
Du kan læse en anmeldelse af Google Nest Cam her.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Juli 2018
Du kan se testen her: Pcmag.com

Security.org

Security.org er et amerikansk magasin, der beskæftiger sig med sikkerhed og i særdeleshed teknologiske sikkerhedsløsninger. Magasinet hjælper læserne med at simplificere både den hjemlige og personlige sikkerhed via banebrydende research, hvor eksperterne forsøger at uddanne læserne bedst muligt. Det moderne smart-hjem er et af de varmeste emner hos magasinet. I den forbindelse har de foretaget en overvågningskamera test af modellen Google Nest Cam IQ Smart. Bedømmelsen er udført ud fra parametre som sikkerhed, kvalitet, brugervenlighed, anvendelighed og funktioner, og anmeldelsen er positiv.

Testen blev udført/opdateret: Oktober 2020
Du kan se testen her: Security.org

Her kan du læse anmeldelsen af Arlo Pro 3, som sidst blev opdateret i april 2024.

 

Techhive.com

Techhive.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på alt, du har brug for til dit fremtidige smart-hjem. Det gælder alt fra lyskontrol til sikkerheds-løsninger og underholdning. Eksperterne tilbyder læserne køberråd, inden de foretager deres valg, og i den forbindelse har Techhive.com her foretaget flere overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Ring Stick Up Cam (Battery), Ring SpotLight og Netatmo Presence er blevet undersøgt.

Du kan læse en anmeldelse af Google Nest Cam her.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: 2019
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Maj 2018
Du kan se testen her: Techhive.com

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med en række regionale afdelinger. Magasinet har fokus på at bringe nyheder, trends, artikler, features, råd, vejledning, guides og tests til læserne for at gøre dem klogere på teknologiens verden. Her gælder det række tests af forskellige overvågningskameraer, hvor eksperterne har bedømt ud fra parametre som overordnet kvalitet, pris, design, brugervenlighed, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager eksperterne en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført forskellige kamera-tests baseret på udvalgte kriterier som opløsning, sikkerhed, app, brugervenlighed, funktioner og kommunikation.

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: September 2019
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Du kan læse anmeldelsen af Arlo Pro 3 Floodlight her.

Du kan læse en anmeldelse af Google Nest Cam her.

 

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin med fokus på dybdegående laboratorieundersøgelser af forskellige forbrugerprodukter. Eksperterne bestræber sig på altid at levere en helt og holdent subjektiv undersøgelse, så læserne med ro i sindet kan vide, om de skal investere i produktet eller ej. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight, Google Nest Cam IQ Smart og Netatmo Welcome, hvor eksperterne har set nærmere på parametre som billedkvalitet, design, pris, kvalitet, brugervenlighed og funktioner.

Testen af Ring SpotLight blev udført: April 2020
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: April 2016
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotest af udvalgte produktet. Her har de beskæftiget sig med overvågningskamera tests, hvor de har vurderet modellerne ud fra parametre som design, billedkvalitet, sikkerhed, funktioner, pris, brugervenlighed og app.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: T3.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: 2019
Du kan se testen af her: T3.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: September 2019
Du kan se testen af her: T3.com

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en populær online markedsplads, der tilbyder en bred vifte af produkter på tværs af forskellige kategorier. Det fungerer som en platform, hvor sælgere kan fremvise deres produkter, så brugerne nemt kan gennemse og købe varer. En af de vigtigste fordele ved Amazon er det omfattende system med brugerbedømmelser og anmeldelser. Disse vurderinger giver værdifuld indsigt og feedback fra andre kunder, hvilket hjælper brugerne med at træffe informerede beslutninger og vælge det bedst egnede produkt til deres specifikke behov.

Du kan se Ring Stick Up Cams brugerbedømmelser her.

Du kan se Ring Spotlight brugerbedømmelser her.

Du kan læse brugeranmeldelser af Arlo Pro 3 her.

Du kan læse brugeranmeldelser af Arlo Pro 3 Floodlight her.

Du kan læse brugeranmeldelser af Google Nest Cam her.

Google Shopping

Google Shopping er en online platform, hvor brugerne kan søge efter produkter på tværs af forskellige forhandlere. Den samler produktoversigter fra forskellige kilder og giver brugerne en bekvem måde at sammenligne priser, funktioner og tilgængelighed på. Brugerbedømmelser og anmeldelser spiller en afgørende rolle på Google Shopping, da de giver værdifuld feedback fra tidligere købere. Disse vurderinger og anmeldelser hjælper brugerne med at træffe informerede beslutninger ved at give indsigt i kvaliteten, ydeevnen og brugeroplevelsen af et bestemt produkt, så de kan finde den bedste løsning, der opfylder deres specifikke behov.

Du kan se Ring Stick Up Cams brugerbedømmelser her.

Du kan se Netatmo Welcomes brugerbedømmelser her.

Du kan læse brugeranmeldelser af Google Nest Cam her.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme