Bedste overvågningskamera - De 12 bedste overvågningskameraer med app

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: februar 14, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste overvågningskamera - De 12 bedste overvågningskameraer med app

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Arlo Pro 3 er udvalgt som overvågningskamera bedst i test hos dansk uafhængigt testpanel.

Overvågningskameraer er designet til at optage og overvåge et specifikt område i realtid eller optage video til senere brug. De kan placeres både inden- og udendørs afhængigt af behovet, og de bliver hyppigere og hyppigere installeret i både private og offentlige områder i dag for at øge sikkerheden.

Derfor har vi undersøgt mulighederne og researchet, hvad eksperterne anbefaler, så du kan spare tid og penge. Vi har i alt fundet 12 forskellige overvågningskameraer, som vi én efter én præsenterer herunder, hvor du kan læse om deres fordele og ulemper samt specifikationer. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over udvalget og se hvilken model, der passer allerbedst til lige netop dig og dine behov.

Til sidst i vores artikel får du desuden information om generelle fordele ved overvågningskameraer samt læse, hvad du skal se efter, før du foretager et køb.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af overvågningskameraer, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

15. juni 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 12 bedste overvågningskameraer i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte overvågningskameraer

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber overvågningskamera

 • Synsfeldt og opløsning

  Uanset hvilken model, du finder, så har al videoovervågning det samme formål – nemlig at tage billeder og video af personer og objekter — og lige præcis derfor bør du især overveje synsfeltet (eller kameraets perspektiv), som er det område, kameraret kan optage.

  Et mindre synsfelt kan være tilstrækkeligt, hvis du blot skal overvåge et mindre eller smalt område, som f.eks. en trappeopgang. Skal du derimod fange en hel indkørsel eller et større indendørsområde, skal synsfeltet være noget større.

  Kameraets opløsning angiver, hvor klart og detaljeret billedet er. Jo højere opløsning, jo skarpere er billedet. Hvis kameraet har dårlig internet dækning, så kan billedet blive sløret uanset hvor god opløsningen er. Generelt anbefaler vi altid HD kameraer, så der ikke kan opstå tvivl om, hvad der sker på en given optagelse.

 • Forbindelse

  De fleste videoovervågningssystemer kræver en forbindelse. Nogle kameraer bruger WiFi, mens andre bruger Bluetooth eller kabel. Måden hvorpå et kamera forbindes, har betydning for, hvordan det betjenes, samt hvor let det integreres i eksisterende sikkerhedssystemer.

  Et kamera, som er forbundet via WiFi, kan ofte betjenes og styres via en app eller andre systemer som Alexa eller Google. Inden du køber et overvågningskamera, er det afgørende at vælge en model med en forbindelse, der fungerer bedst for dig. Det afhænger naturligvis af dine præferencer, men også af, hvor det skal installeres.

 • Robusthed

  Jo bedre kvalitet, overvågningskameraet er i, jo bedre holder det også til det danske vejr. På IP-klassificeringen fremgår det hvor robust og modstandsdygtig kameraet er — altså hvor godt det modstår støv og fugt, hvilket er afgørende for udendørs videoovervågning. Derudover har konstruktionen og designet også noget at sige hvad angår IT sikkerheden på selve kameraet.

 • Pris

  Du kan finde billig videoovervågning, som minder om et webcam, men du kan også finde mere avancerede modeller med bevægelsessensorer og funktioner som f.eks. nattesyn. Det er typisk modellens funktioner, som afgør prisen, men kameraets opløsning og billedkvalitet afspejles naturligvis også i prisen.

  Dyrere modeller har typisk en bredere vifte af funktioner og optager med højere opløsning. De kan også sende meddelelser til din telefon eller computer. Du kan købe videoovervågning helt ned til 300 kr., mens de dyreste modeller starter ved 3.000 kr.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Andre kunders erfaringer kan fortælle dig, om kameraet er nemt at sætte op og bruge, samt om der kan opstå problemer. Ekspertanmeldelser giver derimod en omfattende vurdering af kameraets funktioner og overordnede kvalitet. Kundeanmeldelser bør tages med et gran salt, da alle har forskellige behov, mens ekspertvurderinger er mere objektive. Kundeanmeldelser kan dog alligevel give et præcist billede af, hvordan en given model fungerer til daglig.

  Derfor anbefaler vi altid at tage begge typer anmeldelser med i overvejelserne, før du træffer en beslutning, hvilket er grunden til, at vi har inkluderet begge i vores artikel.

arrow-more

Nexsmart Vision4 - overvågningskamera med tovejskommunikation

Godt allround overvågningskamera

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Nexsmart Vision4:

Nexsmart DK
På lager
499 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Ultrahøj opløsning 1080p i fuld HD-kvalitet
 • 2-vejs kommunikation med indbygget mikrofon og højttaler
 • Natsyn (op til 40 meter)

Forbrugsguidens vurdering

Nexsmart Vision4 er en effektiv løsning til både indendørs og udendørs overvågning. Vi er især imponerede over 1080p full HD-billedkvaliteten og de imponerende nattesynsfunktioner, der strækker sig op til 40 meter. Selvom dens 100-graders synsfelt måske ikke er det bredeste på markedet, sikrer dens omfattende dækning og pålidelige bevægelsessensorer alligevel for tilstrækkelig overvågning for de fleste brugere. Den enkle opsætning og brugervenlige grænseflade på denne model appellerer til både teknisk kyndige og uerfarne brugere. Alt i alt mener vi, at Nexsmart Vision4 er et godt valg for dig, som søger et solidt overvågningskamera, der tilbyder kvalitetsoptagelser, moderne funktioner og nem betjening uden abonnement.

Fordele

 • Nem at installere
 • Intelligent bevægelses-sensor
 • Mikrofon og højttaler
 • Nattesyn
 • Hærværks- og vandsikker
 • Til indendørs og udendørs brug

Ulemper

 • Synsfeltet kunne være bedre

Nexsmart Vision4 er det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en brugervenlig model, der både er intelligent, visuelt skarpt og kommer med mange features.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nexsmart Vision4

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,8 x 5,8 x 15,6 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Flot kvalitet og moderne features
Nexsmart Vision4 er et godt valg for dig, der ønsker et stærkt allround overvågningskamera med alle moderne teknologier. Blandt andet får du høj opløsning i 1080p fuld HD-kvalitet, som giver dig ekstra skarpe billeder og optagelser.

Du kan som en stor fordel desuden bruge kameraet både inden- og udendørs, og du behøver ikke frygte, at det bliver ødelagt på nogen måde – produktet er nemlig både hærværks- og vandsikret.

Du får dertil et godt nattesyn på op til 40 meter, hvilket er meget i sammenligning med konkurrenterne, og så får du en 100 graders vidvinkel. Læg dog mærke til, at synsfeltet kunne være bedre.

Modellen har desuden moderne og intelligente bevægelses-sensorer, så den selv kan registrere, hvis der er bevægelse. Den er dertil brugervenlig, så både den teknologi-erfarne og teknologi-forskrækkede kan bruge den.

Brugervenligheden gør derudover, at opsætningen og installationen er nem og hurtig – faktisk tager det ikke mere end 60 sekunder at udføre opsætningen.

Smart tovejs-kommunikation
Nexsmart Vision4 kommer med indbygget Wi-Fi, så du kan kommunikere med for eksempel telefonen. Når du har parret de to apparater, vil du kunne få notifikationer hver gang, modellen registrerer bevægelse eller lignende.

Du kan få optagelserne på enten SD-kort eller på Cloud, hvis du foretrækker det, og du behøver ikke at tegne et abonnement for at bruge enheden. Som en bonus kan du tilmed benytte dig af praktisk tovejs-kommunikation, da der både er en integreret mikrofon og højttaler.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter et velfungerende allround-produkt med skarpe optagelser, moderne features og funktioner samt høj brugervenlighed plus alsidig brug.

Mere om Nexsmart Vision4

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,8 x 5,8 x 15,6 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Arlo Pro 3 - overvågningskamera hos flere medier

Overvågningskamera bedst i test hos dansk uafhængigt testpanel

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Arlo Pro 3:

 • Fleksibelt, trådløst 2K-kamera
 • Fuld 2-vejs lyd
 • Auto-zoom og sporing af skarpe detaljer

Forbrugsguidens vurdering

Arlo Pro 3 overvågningskamera er kåret som bedst i test hos dansk uafhængigt testpanel, og er en prisværdig mulighed for dem, der søger et sikkerhedskamera med 2K HDR-videokvalitet. Det leverer måske ikke den avancerede 4K-opløsning som Arlo Ultra, men det har en imponerende forbedring på 80% i forhold til forgængeren, Arlo 2, og tilbyder skarp klarhed og præcis farvegengivelse til detaljeret fjernovervågning af hjemmet. Fleksibiliteten øges med muligheden for at definere forskellige overvågningszoner.

Det er dog værd at bemærke, at Arlo Pro 3 har sine mangler. Dens høje pris kan afskrække dem med et stramt budget, og adgang til visse fordele som notifikationer og udvidet lagerplads kræver et abonnement. Men med sin smarte bevægelsesdetektering og kompatibilitet med førende stemmeassistenter som Alexa og Google Assistant giver den ekstra bekvemmelighed og værdi. Alt taget i betragtning mener vi, at Arlo Pro 3 er et passende valg for dem, der ønsker overlegen videokvalitet kombineret med banebrydende funktioner i deres sikkerhedssystem.

Fordele

 • Kompatibel med Alexa, Google Assistant og IFTTT
 • Integreret spotlight
 • Til både udendørs og indendørs brug
 • Masser af funktioner
 • Udstyret med farvet natsyn

Ulemper

 • Nogle funktioner er kun tilgængelige, hvis du er abonnent
 • Højere prisklasse

Arlo Pro 3 er et ideelt overvågningskamera til dig, der leder efter alt det, du kan få brug for til en komplet overvågning af dit hjem.

Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Pro 3

Specifikationer

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,7 x 10,1 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Sublim overvågning ude og inde
Arlo Pro 3 kan rigtig mange ting og er bestemt skabt til den kræsne forbruger. Det drejer sig om et lille og fikst design, der ikke gør meget væsen af sig, og som du let kan montere på væggen. Du kan både anvende den som et overvågningskamera udendørs og indendørs alt efter dine præferencer og behov.

Her er tale om et overvågningskamera med WiFi, der derfor er meget moderne og med på den nyeste teknologi-bølge. Du får også et overvågningskamera med app, og det betyder, at du kan holde øje med overvågningen direkte på din telefon, når du ikke er hjemme.

Der er flere gode funktioner inkluderet såsom et tovejs-kommunikationssystem med indbygget mikrofon, hvor du kan tale med personer, der står foran kameraet.

Du får derudover høj opløsning på 2560 x 1440, så du kan være sikker på at få billeder af højeste kvalitet. Det samme gælder for video, som giver dig 2K. Du får også billeder og video i farver, hvilket gør genkendelsen lettere.

Overvågningskamera med sensor og belysning
Arlo Pro 3 kommer med flere spændende features. Det tæller ikke mindst den indbyggede belysning med spot, der tænder, hvis bevægelsessensoren registrerer, at der er bevægelse i området.

Hvis du har brug for det, kan du også zoome ind, så du får et billede, der er tættere på.

Modellen har også en indbygget sirene, der starter, hvis der skulle ske noget. Dertil kan du koble kameraet til andre smartenheder – f.eks. er apparatet kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistent og Apple HomeKit.

Produktet er holdbart og vejrsikret, så der sker ikke noget med det, selvom det er vinter eller dårligt vejr. Prisen ligger ikke i den lave ende, men du får til gengæld høj kvalitet og mange funktioner for dine penge.

Alt i alt er Arlo Pro 3 et flot lille overvågningskamera, der kommer med alt det, du får brug for. Det inkluderer tovejskommunikation, høj optagekvalitet, WiFi, app, bevægelsessensor, belysning og meget mere.

Hvad siger eksperter til Arlo Pro 3?

Modellen hører til eksperternes helt skarpe favoritter, da kameraet i ikke mindre end 6 eksperttests scorer virkelig højt. Det drejer sig om en overvågningskamera test hos hhv. Techhive, Pcmag, Digitaltrends, Cnet, T3 og Techradar, og en pris som overvågningskamera bedst i test hos dansk uafhængigt testpanel – over hele linjen ligger den faktisk i top.

For eksempel kårer Pcmag.com den til Editors’ Choice og fremhæver især, at den er ledningsfri, kommer med fantastisk 2K, har integreret belysning med spot og har en intelligent bevægelsessensor.

Mere om Arlo Pro 3

Specifikationer

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,7 x 10,1 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Nexsmart Senze - motoriseret overvågningskamera

Bedste indendørs overvågningskamera til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Nexsmart Senze:

Nexsmart DK
På lager
399 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Innovativt design
 • Abonnementsfri intelligent overvågning
 • Hurtig opsætning og mobil adgang på under 1 minut

Forbrugsguidens vurdering

Efter at have analyseret funktionerne i Nexsmart Senze mener vi, at det er et fremragende valg for dig, der søger et overvågningskamera i god kvalitet til indendørs brug – og så lige til en overkommelig pris. En af de mest fremtrædende funktioner er 1080p full HD-opløsningen, som giver skarpe og detaljerede billeder og optagelser. Det har også et nattesyn på op til 20 meter og mulighed for livestreaming via den medfølgende app. Med indbygget Wi-Fi kan du desuden parre det med din telefon for at få adgang til optagelser og modtage aktivitetsmeddelelser, så du kan holde dig informeret i realtid. Desuden giver den motoriserede kontrol mulighed for 100 graders diagonal vidvinkeldækning, hvilket sørger for færre blinde vinkler.

Derfor er det også vores mening, at Nexsmart Senze er et godt valg for dig, der søger en prisvenlig løsning med gode funktioner og høj brugervenlighed til indendørs overvågning.

Fordele

 • Nattesyn på op til 20 meter
 • Høj kvalitet i 1080p fuld HD
 • Intelligent bevægelses-sensor
 • Mikrofon og højttaler
 • Let installation

Ulemper

 • Ikke til udendørs brug

Nexsmart Senze er oplagt til dig, der er på udkig efter en prisvenlig mulighed i høj kvalitet med moderne teknologi og smarte features.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nexsmart Senze

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100°
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,2 x 7 x 12,1 cm
 • Strømforsyning: Elektricitet
 • Nattesyn

Mulighed for live-streaming
Nexsmart Senze er det oplagte valg for dig, der gerne vil have et kvalitets-overvågningskamera til en god pris. Prisen ligger i den lave ende sammenlignet med konkurrenterne, hvilket betyder, at du får en god værdi for pengene.

Det inkluderer ikke mindst 1080p fuld HD-kvalitet i billeder og optagelser. Du vil også kunne opleve nattesyn på op til 20 meter og muligheden for at livestreame via den tilhørende app. Modellen har indbygget Wi-Fi, og når du parrer den med telefonen, får du adgang til optagelserne direkte på din telefon. Herefter kan du få notifikationer omkring mistænkelige aktiviteter plus muligheden for at livestreame, så du altid ved, hvad der foregår.

Læg dog mærke til, at modellen ikke bør anvendes til udendørs brug.

Høj brugervenlighed
Nexsmart Senze kommer – bortset fra alsidigheden – ikke med ret mange begrænsninger. Og det gør for eksempel, at enheden er født med intelligente bevægelses-sensorer samt et moderne tovejs-kommunikationssystem. Det betyder, at modellen er udstyret med mikrofon såvel som højttaler, så du kan tale direkte med personer, der befinder sig ved kameraet.

Er du teknologi-nybegynder, vil du blive glad for, at produktet er meget brugervenligt. Installationen tager under et minut, og der er ikke ret meget, du selv skal foretage dig. Du får optagelserne leveret til dit SD-kort eller til en Cloud-baseret løsning, hvis du synes, det er nemmere. Som en ekstra bonus er vægten lav på kun 160 g, og du kan endda hænge den op på væggen. Smart, enkelt og pladsbesparende.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker meget for pengene, og som ikke behøver udendørs-overvågning.

Mere om Nexsmart Senze

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100°
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,2 x 7 x 12,1 cm
 • Strømforsyning: Elektricitet
 • Nattesyn

Arlo Ultra - 4K Overvågningskamera med Wi-Fi

Premium overvågningskamera med app

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Arlo Ultra :

 • Kraftfuld AI - genkendelse af objekter
 • Video i 4K med HDR
 • Hurtig og nem installation uden ledninger

Forbrugsguidens vurdering

Anerkendte eksperter anbefaler varmt dette overvågningskamera som det ultimative valg, der tilbyder uovertruffen kvalitet og et omfattende udvalg af funktioner. Kameraets fremtrædende funktion er dets 4K HDR, der leverer enestående videoklarhed og levende farver. Ud over den overlegne ydeevne kan kameraet desuden prale af et omfattende udvalg af avancerede funktioner, alt sammen med en brugervenlig installation.

Desuden integreres kameraet problemfrit med populære smart home-enheder som Apple TV, Google Home Hub og Alexa, hvilket yderligere forbedrer dets alsidighed og kompatibilitet med eksisterende opsætninger. I betragtning af kameraets førsteklasses ydeevne og banebrydende funktioner, herunder de imponerende 4K- og HDR-optagelsesfunktioner, mener vi bestemt, at dette sikkerhedskamera er en oplagt premium mulighed med avanceret brugervenlig betjening. På trods af den højere pris retfærdiggør kvaliteten og de omfattende funktioner investeringen.

Fordele

 • Med batteri eller på strøm
 • Mulighed for farve-natsyn
 • Avanceret model
 • Fantastiske 4K-optagelser
 • 180 graders optagefelt

Ulemper

 • Høj prisklasse

Arlo Ultra vil være det bedste overvågningskamera til den forbruger, der ønsker sig den absolutte topkvalitet. Her er tale om et premium-valg med et utal af funktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Ultra

Specifikationer

 • Synsvinkel: 150 °
 • Opløsning: 4K p
 • Dimensioner: ‎8,9 x 5,2 x 7,84 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Ordentlig krabat
Arlo Ultra giver dig den ultimative overvågnings-beskyttelse af hjemmet. Her er tale om et trådløst system, der kan køre på batteri såvel som strøm fra stikkontakten. Batterierne kan holde månedsvis, så du vil ikke opleve at skulle skifte dem så tit.

Du får et avanceret og omfattende system af høj kvalitet, og det inkluderer videooptagelser i 4K. Det betyder, at du vil få helt knivskarpe billeder, hvor du kan se alle detaljer. Det gælder både i dagtimerne og nattetimerne, og nattesynet har endda farver. Du får med enheden også et overvågningskamera med zoom.

Selve kameraet er let at installere på trods af den omfattende indmad, og du kan placere den, hvor du vil. Det tæller både indendørs og udendørs. Produktet fylder en del, så hvis du gerne vil have et skjult overvågningskamera, så skal du være omhyggelig med placeringen.

Det skal ikke være en hemmelighed, at apparatet er noget dyrt, for det drejer sig om det mest eksklusive valg, men for pengene får du også høj værdi.

180 graders optagelse
Arlo Ultra tilbyder et bredt panoramisk optagelsesfelt på hele 180 grader, og derfor kan du se virkelig meget af området. Om natten vil et belysningssystem med spot slå til, hvis sensoren registrerer aktivitet.

Modellen er WiFi-baseret og kommer med masser af muligheder for kommunikation. Den er et overvågningskamera med app, og via app’en kan du holde øje med overvågningen direkte på din telefon. Du får tillige et tovejs kommunikationssystem, hvor du kan tale med personer udenfor, og du vil opleve samtaler uden knas og larm takket være den avancerede Noise Cancelling-teknologi.

Der er ligeledes muligheder for kommunikation med Amazon Alexa og Google Assistant, og du får en virkelig flot og stilfuld enhed, der emmer af elegance. Alt i alt er Arlo Ultra det eksklusive premium-valg, der giver dig et komplet overvågningssystem efter de højeste standarder.

Hvad siger eksperterne om Arlo Ultra

Modellen har været med i hele fire forskellige eksperttests, hvor der hersker begejstring hos alle paneler. Ekspertkilderne inkluderer teknologimagasinerne Pcmag.com, Techradar.com, Tomsguide.com og T3.com, som har set nærmere på parametre som kvalitet af billeder og video, montering, app, brugervenlighed og funktioner i hver deres overvågningskamera test.

Techradar.com skriver, at her er tale om et temmelig dyrt kamera, men at du får en rigtig høj billedkvalitet for pengene, og så er det pakket med gode funktioner. Især appen bliver rost for at være intelligent i sit design.

Installationen foregår også meget nemt, takket være den magnetiske montering, og så giver den indbyggede projektør en rigtig god oplysning af området. Eksperternes konklusion lyder: ”If you’re willing to spend the money, you’ll love the excellent image quality that Arlo Ultra offers. Footage is fantastically detailed, and is available in color both during the day and night”.

Tomsguide.com er særligt imponerede over videokvaliteten i dagslys, den omfattende og brugervenlige software samt den gode lydkvalitet. De fremhæver også muligheden for at tilvælge farver i nattefunktionen. Eksperterne kalder modellen for det bedste ledningsfri overvågningskamera på markedet, og de mener bestemt, at det er investeringen værd.

T3.com er enige med de øvrige eksperter og kalder den for den bedste i sin klasse. Eksperterne er især begejstrede for det stærke batteri, den brede visning på 180 grader, stemmestyringen, modstandsdygtigheden over for vind og vejr samt kompatibiliteten med en lang række andre smart-enheder.

Mere om Arlo Ultra

Specifikationer

 • Synsvinkel: 150 °
 • Opløsning: 4K p
 • Dimensioner: ‎8,9 x 5,2 x 7,84 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Arlo Pro 3 Floodlight - projektør overvågningskamera med app

God udendørs overvågningskamera

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Arlo Pro 3 Floodlight:

 • Kraftfulde 2000 - 3000 lumen dækker store områder
 • Bred 160° diagonal betragtningsvinkel
 • Avanceret Arlo Secure up-app

Forbrugsguidens vurdering

Arlo Pro 3 Floodlight anses for at være et af de bedste overvågningskameraer med indbygget projektør, og det giver en enestående dækning af større områder. Anerkendte eksperter roser dets kraftige 2000-3000 lumen, som giver en bred og kraftig belysning, der effektivt dækker store områder. Med et generøst synsfelt på 160 grader er dette kamera særligt fordelagtigt til udendørs monitorering eller overvågning af store områder. Selvom billedkvaliteten måske ikke når op på niveau med 4K-kameraer, leverer det stadig tilstrækkelig klarhed til effektive overvågningsformål. Derudover giver det vejrbestandige design og kompatibiliteten med populære stemmeassistenter bekvemmelighed og alsidighed til udendørs brug.

Efter vores mening er Arlo Pro 3 Floodlight et solidt valg for dem, der har brug for omfattende dækning af større områder. Kombinationen af en kraftig projektør, et bredt synsfelt og andre imponerende funktioner gør denne model til en fremragende mulighed for robust og pålidelig sikkerhed i hjemmet.

Fordele

 • Infrarød farve-natsyn
 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Kompatibel med Alexa, Google Assistant og HomeKit
 • Forbedret belysning med projektør
 • Let at installere

Ulemper

 • Stort footprint
 • Billedkvaliteten er ikke så god som 4K

Arlo Pro 3 Floodlight vil være det bedste udendørs overvågningskamera til den forbruger, der ikke har noget imod at bruge flere penge på et eksklusivt valg. Leder du efter et decideret projektørlys, er du kommet til rette sted.

Anmeldelse: Produktanalyse af Arlo Pro 3 Floodlight

Specifikationer

 • Synsvinkel: 160 °
 • Opløsning: 2K p
 • Dimensioner: 21,9 x 7,8 x 19,1 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Robust variant med det hele
Arlo Pro 3 Floodlight er skabt til den forbruger, der ønsker noget af det bedste på markedet. Her er tale om en lidt større model rent fysisk, men med den rigtige placering kan du stadig få dig et skjult overvågningskamera, hvis du ønsker det.

Du får med produkter her alt det, du kan ønske dig. Det inkluderer en virkelig høj robusthed, som også gør, at det ikke tager skade af at blive placeret udenfor, hvor det dårlige vejr kan nå det. Det betyder, at du her får både et overvågningskamera udendørs samt til indendørs brug.

Et af de helt store højdepunkter ved apparatet, er kvaliteten af optagelserne. Arlo har bestræbt sig på at give dig så god en opløsning som muligt, og derfor ligger den på 2560 x 1440. Det er rigtig højt sammenlignet med konkurrenterne. Som en bonus kan du optage i 2K-kvalitet, hvilket giver dig knivskarpe optagelser, og så er det et overvågningskamera med zoom.

Prisen ligger mod den lidt højere ende, men du vil få særdeles høj kvalitet for pengene.

Sensor, belysning og masser af kommunikation
Arlo Pro 3 Floodlight kommer med meget mere indmad, der gør den topmoderne. Det inkluderer blandt andet en masse muligheder for kommunikation – både med andre via tovejs kommunikationssystemet, da her er tale om et overvågningskamera med optager samt med smart-tjenester som Amazon Alexa og Google Assistant.

Du får også en skarp bevægelsessensor med projektør-belysning, som tænder, når den registrerer aktivitet. Der har været ekstra fokus på belysningsområdet på enheden her, så du vil få et kraftigt lys, der virker afskrækkende på tyven, og som giver dig et bedre overblik.

Der er et specialdesignet nattesyn med Night Color Vision, som giver bedre optagelser i mørke, og så er hele systemet WiFi-baseret med trådløs forbindelse, og det er også et overvågningskamera med app.

Designet er diskret men flot og stilfuldt, og placerer du det indendørs, vil du knap lægge mærke til det. Produktet optager i en vinkel på 160 grader, så du vil være utrolig godt dækket ind.

Alt i alt er Arlo Pro 3 Floodlight det bedste overvågningskamera til forbrugeren, der leder efter et højteknologisk og eksklusivt valg med alle de elementer, du har brug for til den optimale overvågning.

Hvad siger eksperterne om Arlo Pro 3 Floodlight

Modellen hører til blandt eksperternes helt store favoritter, for den får to flotte kåringer som redaktørernes valg hos de to teknologimagasiner Pcmag.com og Cnet.com, mens også Techradar.com og Digitaltrends.com er begejstrede.

Arlo Pro 3 fik også en middelgod anmeldelse på den britiske hjemmeside Which.co.uk, hvor anmelderne nævner, at kameraets sikkerhedslygte er god, men at billedkvaliteten ikke er i top.

Pcmag.com giver kameraet et stempel som fremragende, og de roser især den skarpe 2K-opløsning, den smarte nattefunktion i farver, de intelligente bevægelses-advarsler samt mulighed for at anvende stemmekommandoer. Installationen og opsætningen gik meget nemt i testen, og eksperterne noterer sig, at zoom og sporing fungerer rigtig godt. Alt i alt opsummerer de: ”The Arlo Pro 3 Floodlight Camera is an excellent choice for DIY homeowners looking to monitor activities around the outside of the home.”

Cnet.com mener, at her er tale om det bedste kamera, de nogensinde har testet. Det begrunder de med, at både funktionerne og den generelle præstation er helt eminent, og så er det let at installere enheden og at navigere i den tilhørende app. Designet får roser med på vejen, og eksperterne konkluderer, at du her får rigtig høj kvalitet for prisen.

Digitaltrends.com er også begejstrede, og de tilføjer ros til 160 graders visningen og det stærke projektørlys, som lyser området rigtig godt op, samt den begavede bevægelsessensor. Deres konklusion lyder: ”Don’t waste your money buying several different security devices for your yard. This one has it all”.

Mere om Arlo Pro 3 Floodlight

Specifikationer

 • Synsvinkel: 160 °
 • Opløsning: 2K p
 • Dimensioner: 21,9 x 7,8 x 19,1 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Ring Stick Up Cam - det ideelle udendørs overvågningskamera med batteri

Godt batteridrevet overvågningskamera

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ring Stick Up Cam:

 • Diskret placering med kompakte dimensioner
 • Moderne tovejskommunikationssystem
 • Høj detaljegrad og klare billeder med 1080 pixels

Forbrugsguidens vurdering

Ring Stick Up Cam skiller sig ud som et overkommeligt og funktionsrigt overvågningskamera. Det batteridrevne design giver bekvemmelighed og fleksibilitet, eliminerer behovet for stikkontakter i nærheden og sikrer uafbrudt overvågning, selv under strømafbrydelser. Med en videoopløsning på 1080 pixels leverer kameraet billeder med høj detaljegrad til klare og skarpe optagelser. Det har Wi-Fi-forbindelse, et tovejskommunikationssystem og dag/nat-optagelsesfunktioner med en dedikeret nattesynstilstand. Den kompakte størrelse giver mulighed for diskret placering, både indendørs og udendørs, og imødekommer forskellige overvågningsbehov. Et bemærkelsesværdigt aspekt er, at batteriet kræver periodisk opladning efter længere tids brug, hvilket kan være ubelejligt for nogle brugere. Men alt i alt mener vi, at Ring Stick Up Cam (Battery) stadig er en prisbillig og pålidelig løsning, som er god til dem, der søger et batteridrevet overvågningskamera med moderne funktioner.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Overkommelig pris
 • Batteridreven
 • Til placering udendørs eller indendørs
 • Tovejs kommunikation og Amazon Alexa-kompatibel

Ulemper

 • Batteri skal oplades

Ring Stick Up Cam (Battery) vil være det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter et mere prisvenligt valg, men som ikke vil gå på kompromis med moderne egenskaber. Ideelt, hvis du foretrækker batteri frem for strøm.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ring Stick Up Cam

Specifikationer

 • Synsvinkel: 110 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 97 x 60 x 60 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Prisvenlig med masser af indmad og batteri
Ring Stick Up Cam (Battery) kommer med rigtig mange fordele, der ikke mindst tæller den mere overkommelige pris sammenlignet med markedslederne.

Selv om prisen ikke er høj, er der ikke sparet på indmaden. Du vil komme til at skulle gå lidt ned i opløsning sammenlignet med de bedste konkurrenter, men du får en video-opløsning på 1080 pixels. Det er stadig pænt og giver dig en høj detalje grad og billeder uden grums.

Du vil opleve at finde den samme teknologi som på de dyrere modeller, og det betyder for eksempel, at her er tale om et overvågningskamera Wi-Fi. Forbindelsen er trådløs, og du får endda en variant, der kører på batteri. Det er supersmart, da du så ikke behøver en stikkontakt i nærheden. Og skulle der være strømafbrydelser, bliver du ikke påvirket. Du skal bare huske at skifte batterierne en gang imellem.

Ønsker du et overvågningskamera sæt, skal du købe to af slagsen.

Teknologi af nyeste standarder
Ring Stick Up Cam (Battery) fylder ikke ret meget, og det er smart, hvis du ønsker et skjult overvågningskamera, du ikke umiddelbart kan se. Det gælder udenfor og indenfor, for apparatet kan blive placeret begge steder alt efter, hvad du har behov for.

Du får et moderne tovejs kommunikationssystem, så du kan tale med personer udenfor, og du får ligeledes et overvågningskamera med optager og mikrofon. Enheden optager både dag og nat, og der er et specielt nattesyn til de mørke timer.

Du kan kommunikere med flere elementer – for eksempel din telefon via en app, hvor du får alle de nødvendige notifikationer, og med smart-tjenesten Amazon Alexa. Som en bonus er brugervenligheden høj, og den er meget let at sætte op og komme i gang med.

Alt i alt får du en prisvenlig og batteridreven model med Ring Stick Up Cam (Battery), som ikke går på kompromis med den moderne teknologi.

Hvad siger eksperterne om Ring Stick Up Cam

Modellen er blevet testet hos tre hold eksperter, der inkluderer forbrugermagasinet Which.co.uk og teknologimagasinerne Techhive.com og Pcmag.com. Eksperterne har set nærmere på aspekter som generel kvalitet, opløsning, brugervenlighed, design, pris og funktioner, og ud fra dem konkluderer alle tre kilder, at her er tale om et rigtigt fint valg.

Techhive.com mener, at du her vil få et apparat, som både er pålideligt og meget prisvenligt. Nattefunktionen fungerer rigtig fint, og så er belysningen tillige god, ifølge eksperterne. Endnu en fordel er kompatibiliteten med andre produkter fra Rings hjemmesikkerheds-serie.

Kameraet er måske ikke blandt de mest sofistikerede på markedet, men Techhive.com noterer, at det besidder rigtig mange gode kvaliteter. De konkluderer: ”Colors were vivid, its night vision was impressive and the camera had no problem sending motion alerts and recording motion-triggered events”.

Pcmag.com fremhæver ligeledes rigtig mange fordele – blandt andet den indbyggede sirene, den lette installation, muligheden for stemmekommandoer, samt at enheden er helt ledningsfri. Dog nævner de også den noget dyre pris, men eksperterne mener, at du her vil få et glimrende og alsidigt kamera, som præsterer rigtig fint og kommer med en skarp opløsning.

Mere om Ring Stick Up Cam

Specifikationer

 • Synsvinkel: 110 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 97 x 60 x 60 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Ring SpotLight - kraftfuldt udendørs overvågningskamera med stærk spotbelysning

Overvågningskamera med gode bedømmelser

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ring SpotLight :

 • Ring-økosystem og Alexa-integration
 • Live View-funktion med Ring-appen
 • Justerbar bevægelsesfølsomhed

Forbrugsguidens vurdering

Ring Spotlight er et prisvenligt og alsidigt overvågningskamera, der har fået ros fra kunderne for sit helt trådløse design og skarpe 1080p-videokvalitet. Det integreres problemfrit i Ring-systemet og tilbyder kompatibilitet med Alexa, hvilket sikrer ubesværet tilslutning og praktisk kontrol. Med Live View-funktionen i Ring-appen kan brugerne overvåge kameraet i realtid, og den justerbare bevægelsesfølsomhed giver mulighed for nem tilpasning. Mens kameraets videooptagelse kræver et cloud-abonnement, hvilket nogle måske vil betragte som en ulempe, giver muligheden for cloud-lagring sikker adgang til optagelser overalt.

Efter vores mening er Ring Spotlight et solidt valg for budgetbevidste personer, der prioriterer overkommelige priser, nem installation og pålidelig ydeevne. Selvom det måske ikke har den højeste opløsning til langdistanceoptagelser, har det stadig generelt gode funktioner.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Lille størrelse – høj brugervenlig
 • Med batteri og strøm
 • Skarp belysning
 • Mange gode funktioner

Ulemper

 • Kun 1080 pixels
 • Videooptagelse kræver cloud-abonnement

Ring SpotLight vil være det måske bedste overvågningskamera til dig, som sværger til Ring som producent og ønsker masser af kraft og en stærk belysning.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ring SpotLight

Specifikationer

 • Synsvinkel: 110 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 6 x 9,7 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Lille og brugervenlig
Ring SpotLight fylder ikke ret meget, så du vil her få et let skjult overvågningskamera, som du kan placere, hvor du vil. Det gælder både udenfor og indenfor, for modellen er robust og holdbar over for selv dårligere vejrforhold. Monteringen er fast, men dog let at sætte op.

Ønsker du et overvågningskamera sæt til mere kontrol, kan du købe flere styks. Så kan du overvåge hele din ejendom og få mere ro i sjælen, når du ikke er hjemme.

Du får her en variant, der kommer med den luksus, at den både kan køre på strøm og batteri. Batteriløsningen er smart, hvis du husker at tjekke batteritilstanden regelmæssigt, men den vil typisk kunne optage flere måneder uden skift. Med batteri behøver du ikke en stikkontakt i nærheden, og du vil ikke opleve udfald ved eventuelle strømafbrydelser.

Du får også en trådløs forbindelse med overvågningskamera WiFi, og hele systemet er WiFi-baseret. Dog er opsætningen og brugen relativ let generelt, så du behøver ikke være meget teknisk anlagt for at få glæde af produktet.

Fokus på belysning og sirene
Ring SpotLight kommer ikke til en helt lav pris, men du kan glæde dig over, at prisen giver dig masser af kvalitet og funktioner. Det gælder for eksempel en grundig bevægelsessensor med integreret belysning, og belysningen er et af højdepunkterne, da det er ekstra skarpt.

Der er en videokvalitet på 1080 pixels, der er udmærket uden at være prangende, og enheden optager døgnet rundt – også om natten med et specielt nattesyn. Hvis systemet registrerer aktivitet, får du direkte besked på din telefon, da modellen er et overvågningskamera med app.

Skulle der komme ubudne gæster, vil en alarm med sirene på hele 110 dB gå i gang.

Produktet optager med et vinkelfelt på 140 grader, hvilket også er pænt, og der er tovejs-kommunikation samt mulighed for kompatibilitet med smart-tjenester som Amazon Alexa og IFTTT.

Alt i alt er Ring SpotLight det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker en stærk belysning, mange kommunikationsformer, brugbare funktioner og en højlydt sirene.

Hvad siger eksperterne om Ring SpotLight?

Hele fem hold eksperter har haft modellen inde til test, og panelerne tæller teknologimagasinerne Techhive.com, Pcmag.com og T3.com og testmagasinet Trustedreviews.com. Over hele linjen bliver produktet tildelt særdeles høje scorer og rosende anmeldelser.

De fremhæver specielt den fremragende video- og lydkvalitet, som fungerer upåklageligt både dag og nat, samt den justerbare bevægelsessensor. Alt i alt opsummerer de oplevelsen med ordene: ”The ideal outdoor wi-fi security camera. Simple to use, it offers great battery life, clear video and even some added bonuses such as the floodlight and the siren”.

Trustedreviews.com roser først og fremmest det stærke LED-projektørlys og den lette installation. De noterer også, at optagekvaliteten er rigtig god, og så fungerer notifikationerne rigtig fint. Appen efterlader noget at ønske, og det kan være lidt besværligt at finde gamle optagelser frem igen, men generelt mener eksperterne, at her er tale om et fremragende kamera.

Pcmag.com er ligeledes positive, og det begrunder de med, at videokvaliteten er enormt skarp, og så gør stemmestyringen det let for dig at kontrollere enheden. Eksperterne er også imponerede over den højlydte sirene, og så er det smart, at den er ledningsfri.

Mere om Ring SpotLight

Specifikationer

 • Synsvinkel: 110 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 6 x 9,7 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Netatmo Presence - det vandtætte overvågningskamera

Høj værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Netatmo Presence :

 • Præcise og skræddersyede advarsler
 • Funktioner, opdateringer og lagerplads gratis
 • Konstant streaming 24/7 i HD

Forbrugsguidens vurdering

Netatmo Smart Outdoor Cam skiller sig ud som et omkostningseffektivt og funktionsrigt overvågningskamera, der giver fremragende værdi for pengene. Den integrerede bevægelsessensor og projektørlyset øger sikkerheden og synligheden, selv under dårlige lysforhold, mens kameraets vejrbestandige design sikrer holdbarhed i forskellige vejrscenarier.

Kameraet udmærker sig især ved at have gratis opdateringer og lagring, hvilket giver mulighed for kontinuerlig 24-timers streaming og lagring af optagelser på det medfølgende 8 GB MicroSD-kort uden yderligere abonnementsgebyrer. Denne omkostningsbesparende fordel adskiller det fra mange konkurrenter på markedet. Selvom eksperterne nævner, at designet kunne have været bedre, roser de kameraets stærke ydeevne og den brugervenlige app. Det kraftige 12W projektørlys og kameraets evne til at skelne mellem dyr, biler og mennesker gør det endnu mere attraktivt.

Alt i alt præsenterer Netatmo Smart Outdoor Cam en omfattende overvågningsløsning til en overkommelig pris. Vi er overbeviste om, at kombinationen af funktioner, pris og pålidelig ydeevne gør det til en attraktiv mulighed for dem, der søger et pålideligt udendørskamera, som ikke koster en formue.

Fordele

 • Genkendelse af dyr, biler og mennesker
 • Intet abonnement nødvendigt for ekstra funktioner
 • Pakket ind i hårdfør aluminiums-kasse
 • Intelligent bevægelsessensor
 • Sikker opbevaring med krypteret microSD-kort
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Kun 100 graders vinkel
 • Lidt klodset design

Netatmo Presence er det bedste overvågningskamera til den forbruger, der leder efter et ekspert-blåstemplet valg, som kan holde til selv ekstreme vejrsituationer.

Anmeldelse: Produktanalyse af Netatmo Presence

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5 x 20 x 11 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Holdbar i aluminium
Netatmo Presence kommer med mange fordele, men robustheden og holdbarheden er en af de stærkeste. Modsat de fleste konkurrenter er den afskærmet mod vind og vejr på grund af det aluminiums-hus, den er bygget ind i.

Her er tale om det slags produkt, der kun optager, når der er bevægelse at spotte, og bevægelsessensoren afgør det. Det er en meget intelligent bevægelsessensor, vi har med at gøre her, der selv kan skelne mellem personer, dyr eller objekter som biler.

Hvis der er aktivitet, bliver du notificeret via den tilhørende overvågningskamera app, hvor du kan holde øje med optagelserne. Her vil du kunne se, hvad der sker lige nu, men du vil også kunne tilgå tidligere optagelser. Når du får besked på telefonen, kan du endda høre, hvad der sker, da varianten er et overvågningskamera med optager.

Apparatet optager i en opløsning på 1080 pixels, og det er pænt uden at være decideret imponerende. Prisen ligger i den højere ende, men du vil få meget for pengene.

Ude og inde i mørke og lys
Netatmo Presence er meget alsidig, og det betyder blandt andet, at du både kan montere enheden udendørs og indendørs. Den er mest beregnet som et overvågningskamera udendørs, hvor den kan optage på alle tider af døgnet – lyst som mørkt.

Når det er mørkt, filmer den via det særlige nattesyn, og hvis der bliver registreret aktivitet, så tænder den en kraftig LED-lampe. Lampen er så kraftig, at du også kan anvende den som almindelig mørke-belysning – for eksempel når du kommer sent hjem.

Modellen er trådløs og WiFi-baseret og meget let at installere. Det tager kun kort tid, og brugervenligheden ligger i top. Der bliver ikke krævet abonnement, og du behøver faktisk kun strøm og en WiFi-forbindelse for at komme i gang.

Du får en optagelsesvinkel på 100 grader, som er nogenlunde, og der er ikke behov for en hub. Alt i alt er Netatmo Presence det robuste og holdbare valg, der giver gode funktioner, stærk belysning og en intelligent bevægelsessensor.

Hvad siger eksperterne til Netatmo Presence

Modellen hører til blandt de absolutte ekspert-favoritter, og ikke mindre end fem markedsledende ekspertpaneler inden for deres felt har givet produktet en høj score. Det inkluderer en overvågningskamera test hos gadgetmagasinet Mightygadget.co.uk, husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com og teknologimagasinerne Techradar.com, Techhive.com og Pcmag.com. Eksperterne har i deres bedømmelse lagt vægt på kriterier som kvalitet af video og billeder, app, funktioner, design, brugervenlighed og pris.

Goodhousekeeping.com giver en flot samlet bedømmelse på 75 ud af 100 point, da de mener, at kameraet præsterer rigtig flot. Det modtager også en del-score på 3,5 ud af 5 på både brugervenlighed og design og 4 ud af 5 på generel præstation og instruktioner.

Eksperterne noterer, at app’en er let og ligetil at bruge, og så er de meget imponerede over bevægelsessensorens evne til at skelne mellem mennesker, dyr og andre objekter. Konklusionen lyder: ”Simple to use and easy to install, the camera captures clear and sharp video both during the day and at night”.

Techradar.com tilføjer, at konstruktionen er rigtig stærk og kan modstå de fleste vejrforhold. Installationen foregår utroligt nemt, takket være den brugervenlige app, og så kommer den med en meget sofistikeret teknologi for billedgenkendelse. Eksperterne savner en ethernet-port, og så ligger prisen i den høje ende, men de mener stadig, at her er tale om et yderst avanceret apparat, som vil give dig høj kvalitet for pengene.

Techhive.com fremhæver især den høje opløsning og det stærke projektørlys, som du kan justere efter behov. Endnu en stor fordel er, at du ikke skal betale for abonnement-tjenester for at få adgang til dine optagelser. Det er ellers tilfældet på mange konkurrerende modeller. Derfor mener eksperterne også, at den høje pris hurtigt tjener sig hjem igen.

Mere om Netatmo Presence

Specifikationer

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5 x 20 x 11 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Netatmo Welcome - smukt designet overvågningskamera uden abonnement

Godt indendørskamera i diskret design

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Netatmo Welcome:

 • Smart design i kompakt, diskret størrelse
 • Brugerdefinerbare notifikationer med app uden abonnement
 • Ansigtsgenkendelse og alarmregistrering

Forbrugsguidens vurdering

Netatmo Welcome er et kompakt og stilfuldt overvågningskamera, der er designet specielt til indendørs brug. Eksperter fremhæver dets enestående design og nemme opsætning, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der sætter pris på æstetik. Desuden giver den brugervenlige app brugerne mulighed for at personliggøre deres egne profiler uden behov for yderligere abonnementer eller funktioner. Kameraets fremtrædende funktion er dets evne til at genkende ansigter, hvilket giver adgang til ekstra funktioner uden krav om abonnement. Det leverer klare billeder, der passer perfekt ind i ethvert rum, og giver øjeblikkelige alarmer i tilfælde af bevægelse.

For dem, der er på udkig efter et sofistikeret indendørs overvågningskamera med mange funktioner, kan vi varmt anbefale Netatmo Welcome. Det kan være lidt følsomt over for bevægelser, men vi er overbeviste om, at det elegante design, ansigtsgenkendelses-funktionerne og den brugervenlige app gør det til et overbevisende valg. Kameraets evne til at levere klar billedkvalitet og give meddelelser, såsom dør- eller vinduesåbninger, gør det endnu mere attraktivt.

Fordele

 • Gemmer automatisk optagelser i Dropbox
 • Indendørs-kamera
 • Stilfuldt design
 • Intelligent ansigtsgenkendelse
 • Avanceret app

Ulemper

 • Kan være overfølsom

Netatmo Welcome er det bedste overvågningskamera til den forbruger, der leder efter en indendørs variant, der er smuk og intelligent.

Anmeldelse: Produktanalyse af Netatmo Welcome

Specifikationer

 • Synsvinkel: 130 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
 • Strømforsyning: MicroUSB
 • Nattesyn

Elegant cylinder-design
Netatmo Welcome vil især være ideel til dig, der vægter udseende og æstetik højt. Her er tale om en særdeles flot model i et moderne cylinderformet design. Produktet er 15,5 centimeter højt med en diameter på 4,5 centimeter, så den vil ikke kræve så meget plads.

Læg mærke til at det drejer sig om en indendørs variant, der ikke er vandtæt. Leder du efter et overvågningskamera udendørs, kan du i stedet vælge et mere vandtæt Netatmo-apparat.

Du kan enten anvende enheden alene, da den ikke kommer som et overvågningskamera sæt, men du kan også købe flere og forbinde dem til den samme app. Prisen per styk er ikke helt billig, men den er dog heller ikke i den absolut dyreste ende. Med flere styks kan du få en helt komplet overvågning af hjemmet.

Produktet er WiFi baseret og bliver i vid udstrækning styret via app’en. Den er omfattende med mange muligheder, men den er samtidig skabt til at være brugervenlig.

Bedst over døren
Hvis du vil have det optimale ud af Netatmo Welcomes effektivitet, bør du placere den over døren. Så registrerer den, når der kommer personer ind, og du får direkte besked herom. Modellen kommer med en smart og intelligent ansigtsgenkendelses-funktion, der kan genkende alle de indkodede familiemedlemmer. Du kan vælge, at du kun vil have en notifikation, hvis en anden person kommer ind i huset gennem døren.

Du får en video-opløsning på 1080 pixels, hvilket er udmærket. Især når det gælder indendørs optagelser vil det klart være nok til de fleste forbrugeres behov. Optagelserne bliver lagret på det medfølgende Mikro SD kort, men du kan også få dem lagret på din foretrukne cloud tjeneste via et abonnement.

Er det mørkt i hjemmet, tænder en lampe, når der bliver registreret aktivitet, og i mørke optager apparatet med nattesyn. Læg mærke til at der kun bliver filmet, når aktivitet bliver registreret.

Ud over kamera er der tale om et overvågningskamera med optager og mikrofon, så du også kan høre, hvad der sker. Modellen er kompatibel med smart-tjenesten Google Assistant via stemme-assistance.

Alt i alt er Netatmo Welcome en designmæssig perle af et indendørs kamera, der har en intelligent sensor og avanceret app.

Hvad siger eksperterne til Netatmo Welcome

Modellen er blevet testet af fire hold eksperter, der tæller testmagasinet Trustedreviews.com, forbrugermagasinet Which.co.uk og teknologimagasinerne Techradar.com og Tomsguide.com. De har set nærmere på parametre som generel kvalitet af optagelser, funktioner, app, teknologi, design, brugervenlighed og sikkerhed, og de vurderer alle, at her er tale om et solidt valg.

Trustedreviews.com er begejstrede for kameraet, som de især fremhæver for den intelligente ansigtsgenkendelse og den brugervenlige app. Eksperterne noterer også, at privatindstillingerne er fremragende, og en anden stor bonus er, at du ikke behøver betale for abonnement-tjenester for at få adgang til dit indhold.

Et lille minus er, at du ikke kan slukke for projektørlyset, men alt i alt konkluderer Trustedreviews: ”Its combination of clever technology, thoughtful design and the ’no strings attached’ approach makes it one of the best options out there”.

Techradar.com mener først og fremmest, at her er tale om et yderst stilfuldt produkt med et meget elegant design. De er også imponerede over den integrerede stemme-assistent, og så ligger prisen oven i købet i den bedre ende af skalaen. Videokvaliteten er udmærket, ifølge eksperterne, og det samme er den tilhørende app.

Mere om Netatmo Welcome

Specifikationer

 • Synsvinkel: 130 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
 • Strømforsyning: MicroUSB
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Nedis ACAM61BK Actionkamera - til udendørs-entusiaster og atleter, der dyrker ekstremsport

Bedste kamera til udendørsaktiviteter

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Nedis ACAM61BK Actionkamera:

 • Kan fastmonteres på stort set alt
 • Optager i Ultra HD-opløsning i 3840 x 2160 p
 • Kan optage op til 29 minutter per optagelse

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Nedis ACAM61BK, fordi den giver den eventyrlystne forbruger rigtig mange fordele. Den er perfekt til dig, der vil have et robust actionkamera med smart tilbehør – og prisen i forhold til kvalitet er god sammenlignet med konkurrenterne. Den er derfor et oplagt valg for dig med et mindre budget.

I vores vurdering fremhæver vi flere gode aspekter, og det inkluderer også, at modellen er vandtæt helt ned til 30 meter. Smart, hvis du er til undervandssport eller ekstremsport i våde omgivelser.

Vi er glade for den store tilbehørspakke, som inkluderer fem styks monteringsudstyr, to kabinetter (hvoraf det ene er vandtæt), USB-kabel og manual, så her får du alt, hvad du har brug for. Vær dog opmærksom på, at batteritiden ikke er lige så lang som hos premium-modellerne, og så medfølger ekstern lagring ikke.

Fordele

 • Vandtæt ned til 30 meter
 • 5 styks monteringsudstyr
 • App til både Android og iOS

Ulemper

 • Batteritiden er ikke så lang som på premium-modellerne

Nedis ACAM61BK er det smarte valg til dig, der elsker udendørsaktiviteter og de mere ekstreme sportsgrene. Du får en spændende model i et mere utraditionelt design, som har den fordel, at du stort set kan fastmontere det på alt. Perfekt, når du er ude i naturen og ikke kan planlægge en optagelse.

En stor fordel ved produktet er den høje opløsning på 3840 x 2160 pixels i Ultra HD-format. Det giver flotte og klare billeder og optagelser. Nedis ACAM61BK vil give dig 29 minutters optagelser ad gangen, så du kan foretage store optagelser hver gang.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nedis ACAM61BK

Specifikationer

 • Stillbillede opløsning: 20 mp
 • Opløsning: 2160 (4K) p
 • Maks. billeder pr. sekund: 120 fps
 • Skærmstørrelse: 2.0 inches
 • Indbygget hukommelse: 2 GB
 • Ekstern hukommelse: 128 GB
 • Forbindelser: HDMI, Micro-USB, Wi-Fi
 • Synsvinkel: 170 °
 • Dimensioner: 5,9 x 2,9 x 4,1 cm
 • Strømforsyning: Batteri

Den simple type
Der er flere typer af kameraer på markedet, og med Nedis ACAM61BK får du en letvægtsmodel i den prisvenlige klasse, som giver dig alle de nødvendige funktioner – her skal vi især fremhæve den fremragende opløsning i 4K.

Anstændigt batteri
Med et stærkt batteri kan dit kamera holde sig kørende i længere tid ad gangen. Nedis ACAM61BK kommer med et nogenlunde batteri, der som nævnt ikke er helt så skarpt som hos de dyrere enheder. Til gengæld kan du få selve kameraet til en væsentlig billigere pris.

Billedstabilisering og monteringstilbehør
Når du filmer i actionfyldte omgivelser, vil du uundgåeligt opleve rystelser, og det vil en velfungerende billedstabilisator kompensere for.

Et actionkamera vil typisk have forskellige former for monteringsmuligheder, som du kan få glæde af, når du for eksempel løber, cykler, hopper, svæver eller dykker. Monteringen sørger for en bedre stabilitet og færre rystelser. Nedis ACAM61BK kommer her med fem monteringsmuligheder, hvilket er rigtig meget. Det vil sige, at du med produktet vil kunne afprøve forskellige monteringer, som kan give bedre endelige resultater.

Opløsning og kvalitet
Nedis ACAM61BK kommer med den meget høje Ultra HD-opløsning i 3840 x 2160 pixels, som er noget af det bedste, du kan finde på markedet. Det er også det, der kaldes 4K.

For dig betyder det, at du vil kunne få knivskarpe billeder og videoer med en tydelig klarhed og gode kontraster. Går du op i dine films endelige formater, og er du kræsen med udvælgelsen, er opløsningen klart det aspekt, du bør lægge mest vægt på.

Mere om Nedis ACAM61BK Actionkamera

Specifikationer

 • Stillbillede opløsning: 20 mp
 • Opløsning: 2160 (4K) p
 • Maks. billeder pr. sekund: 120 fps
 • Skærmstørrelse: 2.0 inches
 • Indbygget hukommelse: 2 GB
 • Ekstern hukommelse: 128 GB
 • Forbindelser: HDMI, Micro-USB, Wi-Fi
 • Synsvinkel: 170 °
 • Dimensioner: 5,9 x 2,9 x 4,1 cm
 • Strømforsyning: Batteri

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 - Lille og smart overvågningskamera

Godt indendørskamera til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi Mi Home Security Camera 360:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Nem installation og tilpasning med den medfølgende app
 • Lydløs bevægelse med 360-graders roterende hoved
 • Natsyn med infrarød teknologi

Forbrugsguidens vurdering

Alt i alt synes vi, at Xiaomi Mi Home Security Camera 360 er et overbevisende valg for dig, der leder efter et indendørs overvågningskamera til en overkommelig pris. På trods af at det mangler visse avancerede funktioner og er begrænset til indendørs brug, tilbyder dette kamera bemærkelsesværdige fordele. Det roterende hoved giver en 360-graders optagevinkel, som sikrer en omfattende rumdækning, mens den stationære motor muliggør lydløs bevægelse. Kameraets trådløse forbindelse, det intelligente tovejskommunikationssystem og den brugervenlige app gør det nemt at overvåge og interagere. Med en opløsning på 1080 pixels optager kameraet i høj kvalitet, og dets nattesyn med infrarød teknologi sikrer klare optagelser i mørke. Ekspertanmeldelser fremhæver kameraets imponerende rotation, skarpe natoptagelser, præcise bevægelsessensor, solide konstruktion og brugervenlige interface. Selvom det måske ikke tilbyder alle premium-funktionerne, mener vi, at Xiaomi Mi Home Security Camera 360 er en attraktiv mulighed for prisvenlig indendørs overvågning af hjemmet.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Prisvenlig til indendørs brug
 • Lille og smart
 • Brugervenlig
 • 360 graders roterende hoved

Ulemper

 • Uden avancerede funktioner sammenlignet med andre modeller

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 er det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en prisvenlig måde at få indendørs overvågning af hjemmet.

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi Mi Home Security Camera 360

Specifikationer

 • Synsvinkel: 360 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,8 x 7,8 x 11,8 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Lille, smart og billigt
Er du til de prisvenlige overvågningsløsninger, vil Xiaomi Mi Home Security Camera 360 være det perfekte valg. Modellen koster meget mindre end de fleste af konkurrenterne og vil derfor være tilgængelig for alle typer af forbrugere – uanset budget.

Når prisen er så meget lavere, er der selvfølgelig også elementer, du må undvære. For eksempel drejer det sig kun om en indendørs variant, da den ikke er vandtæt. Producenten anbefaler ikke at opsætte den udenfor som en slags skjult overvågningskamera, for bliver det vådt, kan det gå i stykker. Et halvtag eller en overdækket terrasse vil ofte ikke være nok.

Du får heller ikke en lige så avanceret bevægelsessensor som hos de fleste andre konkurrenter og ej heller et overvågningskamera med zoom. Til gengæld får du et fikst lille design, der både er stilfuldt og neutralt. Smart, når du skal placere den indenfor.

Brugervenlig app og fin kvalitet
Du får en god opløsning på 1080 pixels, og 1080 er meget udbredt blandt de dyrere kameraer. Kvaliteten af optagelserne behøver du derfor ikke gå på kompromis med, og det samme gælder for den medfølgende app.

Overvågningskamera WiFi betyder, at det meste af opsætningen og brugen går gennem app’en. Det er også her, at du skal foretage installationen og foretage dine indstillinger. App’en er dog meget brugervenlig, så du behøver ikke det store forhåndskendskab til teknologiens verden for at kunne få glæde af produktet.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 tilbyder nogle funktioner, som konkurrenterne ikke gør, og det drejer sig for eksempel om det roterende hoved, der giver dig ikke mindre end 360 graders optagelses-vinkel. Det vil sige hele vejen rundt i rummet, og det giver en klar fordel over de fleste af de konkurrerende produkter. Bevægelsen foregår stort set helt lydløst takket være den stillegående motor.

Der er en trådløs forbindelse samt et smart tovejs kommunikationssystem, hvor du kan tale med personen, der er inde i huset via app’en og den indbyggede mikrofon. Enheden kan filme i oplyste omgivelser såvel som mørke, og i mørke anvender den nattesyn med infrarød teknologi.

Alt i alt er Xiaomi Mi Home Security Camera 360 det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en prisvenlig indendørsmodel med en høj brugervenlig og et roterende hoved.

Hvad siger eksperterne om Xiaomi Mi Home Security Camera 360

Modellen har været til overvågningskamera test hos hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com, og Androidcetral.com. Alle eksperterne er meget imponerede over produktet, som modtager absolutte topscorer over hele linjen.

Techradar.com fremhæver mange fordele ved modellen – blandt andet rotationen, der giver en visning på 360 grader, og den infrarøde nattefunktion. Især natteoptagelserne er meget skarpe, og bevægelsessensoren fungerer også rigtig godt. Endelig er selve konstruktionen meget solid, og brugervenligheden er helt i top. Eksperterne opsummerer deres oplevelse med ordene: ”What makes the Mi Home Security Camera stand out is the ease of using it … It is well built and looks discreet when mounted on a wall”.

Mere om Xiaomi Mi Home Security Camera 360

Specifikationer

 • Synsvinkel: 360 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,8 x 7,8 x 11,8 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

FULL HD Secvision overvågningssæt - alsidigt sikkerhedssystem til hjemmet

Gode overvågningssæt

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på FULL HD Secvision overvågningssæt :

SD Teknik
På lager
3.595 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • 500 GB harddisk inkluderet
 • Gratis BITvision-app til smartphone
 • Plug'n'play trådløst Wifi-sæt fra SecVision

Forbrugsguidens vurdering

SD Teknik’s sikkerhedssæt er meget holdbart og har en høj opløsning, hvilket gør det nemt at observere, hvad der foregår i dit hus til enhver tid – selv i mørke. Selv om synsfeltet måske kunne være større, får du stadig masser for pengene, når det gælder sikkerhed i hjemmet – særligt fordi det både har HDMI- og VGA-indgange samt bevægelsessensorer.

Fordele

 • 4 HD Wi-Fi kameraer
 • Meget høj pålidelighed
 • IR-lys med op til 25 m nattesyn,
 • HDMI- og VGA-udgang
 • Bevægelsessensorer

Ulemper

 • Synsfeltet kunne være større

Den vigtigste egenskab ved FULL HD Secvision overvågningssæt er, at det leveres med en harddisk på 500 GB, hvilket betyder, at du kan gemme en betydelig mængde materiale. Det er ideelt for personer, der ønsker at holde øje med deres hus, mens de er væk, da de vil kunne se alt, hvad der sker direkte.

Mere om FULL HD Secvision overvågningssæt

Specifikationer

 • Synsvinkel: 90 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Secvision FULL HD hjemme overvågningskamera er en fremragende måde at sikre dit hus og din familie på. Denne brugervenlige Plug’n’Play-løsning er ligetil at installere, og BITvision-appen skal blot downloades på din smartphone. NVR’en er et fuldt trådløst videoovervågningssystem med opløsning på op til 2 megapixel og optagelser i 1080p.

Denne teknologi genererer skarpe billeder, der kan hjælpe dig med at opdage eventuelle trusler. Billedet overføres trådløst via NVR’ens eget wifi-netværk, så du kan holde øje med huset, selvom du ikke er hjemme.

Med en 12V strømforsyning bør alle dine kameraer køre uden problemer, og en anden god bonus er, at der medfølger IR-lys med 25 meters nattesyn, som er et must-have. Du kan tilmed vælge, hvornår du vil optage, da du både kan lave planlagte og automatiske optagelser eller optage manuelt. Vi mener, at du får meget for pengene med sikkerhedssystemet.

Test og anmeldelser af overvågningskameraer anvendt i artiklen

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Androidcentral.com

Androidcentral.com er et androidmagasin og forum for alle Android-brugere. Her kan du finde købsguides, forklarende artikler, features, tips, videoer og tests af Android-produkter. Her har eksperterne foretaget en overvågningskamera test af modellen Xiaomi Mi Home Security Camera 360, der får en fin anmeldelse. Parametre som general kvalitet, billedopløsning, funktioner, brugervenlighed, app, pris, design, sikkerhed og anvendelse udgør bedømmelsesgrundlaget.

Testen blev udført: September 2018
Du kan se testen her: Androidcentral.com

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der bringer nyheder, artikler, blogs, videoer, guides, tips, anmeldelser og tests til læserne for at guide dem gennem den teknologiske jungle. Her har eksperterne udført en overvågningskamera test af to modeller, Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight. Bedømmelseskriterierne har blandt andet været kvalitet af optagelser, brugervenlighed, funktioner, kompatibilitet, anvendelighed, app og håndtering, og eksperterne er begejstrede for begge.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Cnet.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Cnet.com

Digitaltrends.com

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologi-, nyheds-, livsstils-, og informationsmagasin med stor vægt på det teknologiske aspekt. Eksperterne bringer nyheder, artikler, guides, podcasts, videoer, anmeldelser og tests om emnerne. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight, hvor bedømmelseskriterierne har været blandt andet generel kvalitet, brugervenlighed, teknologi, app, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: 2021
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Goodhousekeeping.com / Good Housekeeping institute

Goodhousekeeping.com er et britisk husholdningsmagasin, der skriver om alt til huset, haven og husholdningen. Det kan være alt fra haveredskaber til køkkenapparater og moderne smart-teknologi produkter. Eksperterne foretager i den forbindelse tests i de forskellige kategorier, og de tildeler hver enhed en score på mellem 0 og 100 point. Her gælder det en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight og Netatmo Presence, som begge får høj ros.

Testen af Ring SpotLight blev udført: Marts 2018
Du kan se testen her: Goodhousekeeping.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: Juli 2017
Du kan se testen her: Goodhousekeeping.com

Mightygadget.co.uk

Mightygadget.co.uk er et britisk gadgetmagasin/blog, der bestræber sig på at være briternes foretrukne kilde, når de søger information om alt, hvad der rører sig inden for teknologi og gadgets. Magasinet beskæftiger sig med alt fra gadget til telefoner, spil, fjernsyn og anden forbrugerelektronik. Her gælder det en overvågningskamera test af modellen Netatmo Presence, hvor der er blevet bedømt ud fra aspekter som pris, design, kvalitet, billeder, app, funktioner, sikkerhed og anvendelighed. Anmeldelsen er overvejende positiv.

Testen blev udført: April 2019
Du kan se testen her: Mightygadget.co.uk

Pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt teknologi- og computermagasin med en række regionale underafdelinger som Uk.pcmag.com. Eksperterne beskæftiger sig med trends, nyheder, guides, råd, tips, videoer, anmeldelser og test af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, og her gælder det forskellige overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Arlo Pro 3 Floodlight, Ring Stick Up Cam (Battery), Arlo Ultra, Ring SpotLight, Netatmo Presence og Google Nest Cam IQ Smart er blevet testet hver for sig. Parametre som generel kvalitet, brugervenlighed, app, funktioner og anvendelighed ligger til grund for bedømmelserne.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Ring Stick Up Cam (Battery) blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Juli 2018
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: April 2017
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: Juni 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Security.org

Security.org er et amerikansk magasin, der beskæftiger sig med sikkerhed og i særdeleshed teknologiske sikkerhedsløsninger. Magasinet hjælper læserne med at simplificere både den hjemlige og personlige sikkerhed via banebrydende research, hvor eksperterne forsøger at uddanne læserne bedst muligt. Det moderne smart-hjem er et af de varmeste emner hos magasinet. I den forbindelse har de foretaget en overvågningskamera test af modellen Google Nest Cam IQ Smart. Bedømmelsen er udført ud fra parametre som sikkerhed, kvalitet, brugervenlighed, anvendelighed og funktioner, og anmeldelsen er positiv.

Testen blev udført/opdateret: Oktober 2020
Du kan se testen her: Security.org

Techhive.com

Techhive.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på alt, du har brug for til dit fremtidige smart-hjem. Det gælder alt fra lyskontrol til sikkerheds-løsninger og underholdning. Eksperterne tilbyder læserne køberråd, inden de foretager deres valg, og i den forbindelse har Techhive.com her foretaget flere overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Ring Stick Up Cam (Battery), Ring SpotLight og Netatmo Presence er blevet undersøgt.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: Januar 2021
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Ring Stick Up Cam (Battery) blev udført: April 2021
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Maj 2018
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: November 2016
Du kan se testen her: Techhive.com

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med en række regionale afdelinger. Magasinet har fokus på at bringe nyheder, trends, artikler, features, råd, vejledning, guides og tests til læserne for at gøre dem klogere på teknologiens verden. Her gælder det række tests af forskellige overvågningskameraer, hvor eksperterne har bedømt ud fra parametre som overordnet kvalitet, pris, design, brugervenlighed, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: Marts 2017
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: November 2017
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Xiaomi Mi Home Security Camera 360 blev udført: Januar 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager eksperterne en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført forskellige kamera-tests baseret på udvalgte kriterier som opløsning, sikkerhed, app, brugervenlighed, funktioner og kommunikation.

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: September 2019
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin med fokus på dybdegående laboratorieundersøgelser af forskellige forbrugerprodukter. Eksperterne bestræber sig på altid at levere en helt og holdent subjektiv undersøgelse, så læserne med ro i sindet kan vide, om de skal investere i produktet eller ej. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight, Google Nest Cam IQ Smart og Netatmo Welcome, hvor eksperterne har set nærmere på parametre som billedkvalitet, design, pris, kvalitet, brugervenlighed og funktioner.

Testen af Ring SpotLight blev udført: April 2020
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: April 2018
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: April 2016
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotest af udvalgte produktet. Her har de beskæftiget sig med overvågningskamera tests, hvor de har vurderet modellerne ud fra parametre som design, billedkvalitet, sikkerhed, funktioner, pris, brugervenlighed og app.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: T3.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: 2019
Du kan se testen af her: T3.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: September 2019
Du kan se testen af her: T3.com

NYtimes.com

New York Times er kendt for sine omfattende og detaljerede anmeldelser af gadgets, som man ofte finder i deres teknologisektion eller på tilknyttede sider som Wirecutter. De vurderer typisk gadgets som overvågningskameraer ud fra forskellige faktorer, herunder ydeevne, design, brugervenlighed, funktioner og værdi for pengene. Deres anmeldelser er velresearchede og inkluderer test af produkterne i virkelige scenarier for at give læserne praktisk og troværdig information. Anmeldelserne kan også fokusere på aspekter som privatlivets fred, hvilket er særligt relevant for overvågningskameraer, og sammenligne forskellige modeller for at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede købsbeslutninger.

Du kan læse en anmeldelse af Ring Stick Up Cam her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en populær online markedsplads, der tilbyder en bred vifte af produkter på tværs af forskellige kategorier. Det fungerer som en platform, hvor sælgere kan fremvise deres produkter, så brugerne nemt kan gennemse og købe varer. En af de vigtigste fordele ved Amazon er det omfattende system med brugerbedømmelser og anmeldelser. Disse vurderinger giver værdifuld indsigt og feedback fra andre kunder, hvilket hjælper brugerne med at træffe informerede beslutninger og vælge det bedst egnede produkt til deres specifikke behov.

Du kan se Ring Stick Up Cams brugerbedømmelser her.

Du kan se Ring Spotlight brugerbedømmelser her.

Google Shopping

Google Shopping er en online platform, hvor brugerne kan søge efter produkter på tværs af forskellige forhandlere. Den samler produktoversigter fra forskellige kilder og giver brugerne en bekvem måde at sammenligne priser, funktioner og tilgængelighed på. Brugerbedømmelser og anmeldelser spiller en afgørende rolle på Google Shopping, da de giver værdifuld feedback fra tidligere købere. Disse vurderinger og anmeldelser hjælper brugerne med at træffe informerede beslutninger ved at give indsigt i kvaliteten, ydeevnen og brugeroplevelsen af et bestemt produkt, så de kan finde den bedste løsning, der opfylder deres specifikke behov.

Du kan se Ring Stick Up Cams brugerbedømmelser her.

FAQ

Hvilke overvågningskameraer er bedst?
Der er mange gode modeller på markedet, men især Nexsmart Vision2-B, Arlo Pro 3 og Nexsmart Eye klarer sig godt.
Hvordan er overvågningskameraerne blevet testet?
I eksperters undersøgelser for at finde det bedste overvågningskamera har de bedømt modellerne ud fra kriterier som generel kvalitet, opløsning, billed- og videokvalitet, sikkerhed, funktioner, teknologi, design, app, pris, brugervenlighed, kommunikation, kompatibilitet og anvendelighed.
Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et overvågningskamera?
Før du køber et overvågningskamera, bør du undersøge specifikke parametre. Du bør først og fremmest basere valget på dine individuelle præferencer og behov i forhold til, hvordan og til hvilke formål, du ønsker at bruge kameraet. Overvej dertil optagelseskvalitet, sikkerhed, kompatibilitet, funktioner, brugervenlighed, app, og om du ønsker et overvågningskamera til inden- eller udendørs brug.
Hvor må jeg sætte overvågningskamera op?
I Danmark må overvågningskameraer generelt kun opsættes på ens egen private grund eller med tilladelse fra ejeren af den pågældende ejendom. Offentlige områder og naboers private ejendomme kræver normalt tilladelse fra politiet eller Datatilsynet.

Hvad er et overvågningskamera med app?

Et overvågningskamera med app er en type overvågningskamera, der kan tilsluttes til en smartphone eller tablet via en app, så du på den måde kan få mere fleksibilitet og justere sikkerhedssystemet præcis efter dine præferencer.

Købsguide: Det skal du se efter, når du køber et overvågningskamera

Markedet bugner efterhånden med modeller, men hvilken en skal du vælge? Her guider vi til, hvad du bør skrive bag øret, før du udvælger dit bedste overvågningskamera.

Brug

Hvad vil du gerne bruge produktet til? Til at holde øje med, hvad hunden eller katten laver, mens du er på arbejde, eller vil du gerne beskytte din ejendom døgnet rundt mod ubudne gæster?

Overvågningskamera udendørs eller indendørs

Overvej om overvågningen skal sidde udenfor eller inde i huset. Skal det være udenfor, så vær sikker på at det kan holde til vejret.

Overvågningskamera WiFi

De fleste modeller fungerer i dag via hjemmets WiFi, og det er en smagssag, om du vil kunne lide det eller ej. Læg mærke til at kameraet derfor skal være placeret i nærheden af routeren, og hvis netværket har udfald, så holder filmningen op.

Wireless og batteri

Selv om et kamera hedder noget med ”wireless” i beskrivelsen, er det ikke altid, fordi der ikke skal strøm til fra stikkontakten. Det er kommunikationen med internettet, der er ledningsfri. Modeller med batteri er smarte, da de ikke behøver ledning, men til gengæld skal du skifte batteri ofte for at undgå nedetid.

Optagelse

Nogle varianter har muligheden for at optage hele tiden, så du kan se live-streaming, mens andre kun begynder at filme, hvis der bliver noteret bevægelse.

Placering

Ønsker du at flytte rundt på apparatet, eller må det godt sidde fast ét bestemt sted?

App

Vil du gerne kunne holde øje med optagelserne direkte på din telefon med det samme, eller kan du godt vente?

Opløsning

Har du brug for en høj opløsning, eller er en mindre fin nok? Jo højere opløsning, jo højere pris.

Optagelses-felt

Hvor bredt et felt vil du have optaget? Nogle maskiner kan filme i en bredde på op til 360 grader, nogle 180 grader og nogle mindre.

Belysning

Nogle systemer kommer med integreret spot-belysning, som tænder, hvis der bliver registreret bevægelse, når det er mørkt.

Kommunikation

Ønsker du en enhed, der kan kommunikere med andre maskiner i smart-hjemmet eller med smart-tjenester som Amazon Alexa eller Google Assistant?

Opbevaring

Nogle steder bliver dine optagelser lagret i cloud-tjenester, hvor andre kræver en lagring med hukommelseskort. Med nogle modeller kan du bruge begge muligheder.

Overvågningskamera sæt

Har du brug for mere end ét kamera? Med udvalgte systemer kan du få et overvågningskamera sæt indeholdende flere styks. Ellers kan du købe dem enkeltvis og forbinde dem.

Funktioner

De mest avancerede kameraer kommer med utallige funktioner. Det er op til dig, hvad du har brug for, men nogle features bør du ikke spare væk. Det gælder for eksempel nattesyn, bevægelsessensor, alarm og sirene. Det kan dertil være en god ide med et tovejs kommunikationssystem, ansigtsgenkendelse og aktivitetszoner.

Design

Overvågningskameraet er skabt til at gå i ét med omgivelserne, men det kan alligevel være en fordel med et udendørs overvågningskamera, du kan se – det kan nemlig skræmme tyve væk.

Er her tale om en indendørs type, er det vigtigt, at du kan lide designet, og at modellen ikke stjæler alt for meget fokus. Jo mindre størrelsen er, jo mindre vil du lægge mærke til det.

Sikkerhed

Sikkerheden bør du ikke gå på kompromis med. Vælg en model med software-sikkerhed med mulighed for kryptering.

Pris

Hvad er dit budget, og hvad vil du betale? Som tommelfingerregel gælder at jo højere en pris, jo mere teknologi og flere funktioner får du også. Find ud af hvad du har brug for, for et overvågningskamera er ikke en helt billig investering.

Priserne varierer fra et par hundrede kroner op til flere tusinde.

Du kan godt være heldig at finde et velfungerende produkt til en lav pris, og eksperterne understreger også, at prisen ikke altid er en indikator for kvalitet. Læs med fordel her eksperternes anmeldelser – dem finder du nederst i artiklen.

Vil du læse flere tips og have mere information, kan du læse købsguides hos teknologimagasinet Cnet.com og forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.

Hvorfor bør jeg anskaffe mig et overvågningskamera?

Et overvågningskamera er ikke en helt billig investering, men hvorfor bør du alligevel overveje at anskaffe et? Det svarer vi på her.

Fordele ved overvågningskameraet

 • Skræmmer tyvene væk: Når tyveknægten ser, at du har installeret overvågning, ved han eller hun, at indbruddet vil blive overvåget og optaget.
 • Ro i sindet: Et overvågningskamera giver dig ro i sindet, når du ikke er hjemme. Med den tilhørende app vil du hele tiden kunne se, om alt er i orden, og så behøver du ikke være bekymret for ubudne gæster.
 • Holder styr på dyr og børn: Selv når du ikke er hjemme, kan du holde styr på de børn og dyr, der er hjemme. Så kan du være sikker på, at alle har det godt. Et overvågningssystem kan tillige fungere som en slags babyalarm også.
 • Sikkert hjemme: Har du ansigtsgenkendelse, kan du i nogle apps få en besked om, når barnets ansigt er blevet fanget af kameraet. Så ved du, at han eller hun er kommet godt hjem.
 • Supplement: Eksperterne anbefaler, at hvis du virkelig ønsker at sikre dit hjem mod indbrud, så bør du kombinere overvågningskameraet med et rigtigt sikkerheds-alarmsystem. Så er du langt bedre dækket ind, men kameraet er en god start.

Ulemper ved overvågningskameraet

 • Eget privatliv: Alt hvad du optager, kan i princippet blive på internettet for altid, da det bliver optaget via din WiFi og ofte gemt i skyen. Du kan derfor overveje om du vil have kameraet sat op alt for private steder som badeværelse og soveværelse.
 • Naboens privatliv: Pas på med at filme i retningen af naboen, for du må ikke filme på hans eller hendes ejendom. Du kan i værste tilfælde blive sagsøgt. Du må heller ikke filme personer eller deres samtaler uden deres samtykke, så der er en meget hårfin balance mellem at føle sig sikker og invadere andres privatliv.
 • Ikke en garanti: Et overvågningskamera er ikke en garanti for, at du ikke kan opleve indbrud. Når du ”reklamerer” med, at du har overvågning, kan tyven blive fristet til at tro, at det er fordi, at du har mange værdigenstande i dit hjem. Og det kan være en ekstra motivationsfaktor for tyven til at vælge dit hjem og ikke naboens. På den anden side kan det som nævnt også være med at skræmme tyven væk i stedet.

Vil du vide mere om fordele og ulemper ved overvågningssystemet, så kan du læse mere hos Usnews.com.

Sådan undgår du at få hacket dit overvågningskamera

Det er meningen, at et overvågningskamera skal øge beskyttelsen og trygheden – ikke forværre den. Men der er en række forhold, der kan påvirke sikkerheden i selve kameraet, og det kan føre til, at det kan blive hacket.

Hvad sker der, hvis jeg bliver hacket?

Hvis det bliver hacket, så kan den kriminelle både få adgang til dine optagelser og få komplet kontrol over kameraet. Forbryderen kan så fjernstyre kameraet, bevæge det og indstille det for næsen af dig, og har du et tovejs kommunikationssystem kan personen endda tale til dig. Det betyder, at der er fri visuel adgang til dit hjem.

Han eller hun kan endda påvirke dine andre enheder som computer og telefon, hvis kameraet er koblet til det samme hjemmenetværk.

Det kan være svært at finde ud af, om du er blevet hacket. Har du mistanke om det, bør du slukke for det og fjerne strømkilden. Så kan forbryderen ikke få adgang længere. Ofte vil du kun kunne finde ud af det, hvis du kan se, at noget er blevet ændret i indstillingerne.

Sådan undgår du at blive ramt

Der er mange måder, hvorpå dit overvågningskamera kan blive hacket af kriminelle. Den nemmeste måde for dem er, hvis du har et svagt password eller brugernavn. Har du ikke valgt dit eget brugernavn og password kan de have standard-benævnelser, der er lette at gætte. Derfor er det vigtigt, at du laver dit eget password, der ikke er for åbenlyst og består af både store og små bogstaver samt tal.

Vær også sikker på at der kun bliver sendt krypterede data, for uden kryptering kan forbryderen se passwordet, når det bliver sendt.

Har du for vane ikke at opdatere din software, vil du være i farezonen. Så husk regelmæssige opdateringer. Det gælder også for den tilhørende app.

Har du data liggende, der bare er lidt følsomme, så slet dem manuelt. Så er du i hvert fald sikker på, at en kriminel ikke kan få fat i sensitive optagelser.

En anden måde at holde sig sikker på er at vælge model med omhu. Undgå dem der er for billige, og som du aldrig har hørt om. Eksperterne forklarer, at de kan have dårlige sikkerhedsanordninger. Du bør derfor også læse eksperternes anmeldelser, hvor de næsten altid har testet for sikkerhed som et af de udslagsgivende parametre. Du kan finde links til alle undersøgelser nederst i artiklen.

Du kan læse mere om sikkerheds-aspektet hos forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.

Sådan tester eksperterne overvågningskameraer

Undrer du dig over, hvordan eksperterne bedømmer de produkter, de har inde til test? Det britiske forbruger- og testmagasin Which.co.uk, som er en af de helt store magasiner inden for branchen, forklarer her, hvordan de har foretaget deres overvågningskamera test.

 • Billed- og videokvalitet: Eksperterne har set på kvaliteten af optagelserne i fuldt dagslys, kunstigt lys og mørke. De har tillige holdt øje med kornede billeder, farver, detaljer, fokus og lys-niveau. Et helt panel af eksperter har været med til bedømmelsen.
 • Bevægelsessensoren: Eksperterne har målt, hvor effektiv og sensitiv bevægelsessensoren er, og en god sensor skal kunne opdage personer, men ikke blive forstyrret af hver en lille detalje, som for eksempel en forbi-flyvende gråspurv.
 • Notifikation: Der er blevet set nærmere på, hvor godt kameraet er til at give dig notifikationer om aktivitet. Enten via app’en, i en besked eller i en e-mail.
 • Brugervenlighed: Brugervenligheden er blevet undersøgt, hvor eksperterne har lagt vægt på, hvor let eller svært det er at sætte kameraet op til brug, og hvor nemt det er at betjene. App’ens brugervenlighed er også medregnet.
 • Sikkerhed: Which.co.uk har undersøgt sikkerhedsområderne, samt hvor alvorligt fabrikanten tager persondatalovene.

Which.co.uk konkluderer, at billed- og videokvaliteten, sensoren og notifikationer bliver vægtet med 70 procent i den endelige bedømmelse, mens brugervenlighed og sikkerhed bliver vægtet med 30 procent.

Du kan læse mere om testenes udførsel hos Which.co.uk.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Google Nest Cam IQ Smart

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme