Bedste Overvågningskamera – Find de bedste overvågningskamera med app

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Du kan aldrig være for forsigtig. Hvis du gerne vil give dig selv og din ejendom maksimal sikkerhed, er det en god ide at investere i et overvågningskamera.

Vi har gransket markedet og fundet frem til 9 populære modeller, som er de bedste ifølge eksperterne. Det gælder både enheder, der er beregnet til udendørs brug og enheder, der er beregnet til indendørs brug.

Vi præsenterer produkterne hver for sig, så du bliver klogere på både fordele, ulemper, design og pris. Vi hjælper dig også med at sammenligne modellerne, så du kan vælge det helt rigtige kamera til formålet.

I det sidste afsnit kan du få inspiration til at finde andre højteknologiske apparater, herunder dash-cams, droner og actionkameraer samt hukommelseskort.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende varianter på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Hvad skal du overveje, når du køber videoovervågning:

Billede
Uanset hvilken model man finder, så har al videoovervågning det samme formål – nemlig at tage billeder og video af personer og objekter. Når du leder efter et kamera i topklassen, bør du overveje flere faktorer. Synsfeltet, eller kameraets perspektiv, er det område, som kameraret kan optage.

Det kan være fint med et mindre synsfelt, hvis du blot skal overvåge et mindre eller smalt område, som f.eks. en trappeopgang. Kameraets opløsning angiver, hvor klart og detaljeret billedet er. Jo højere opløsning, jo skarpere er billedet. Hvis kameraet har dårlig dækning, så kan billedet blive sløret uanset hvor god opløsningen er.

Forbindelse
De fleste videoovervågningssystemer kræver en forbindelse, og det varierer meget, hvordan de tilsluttes andre enheder. Nogle kameraer bruger WiFi, mens andre bruger Bluetooth eller kabel. Måden hvorpå et kamera forbindes, har betydning for, hvordan det betjenes, samt hvor let det kan integreres i eksisterende sikkerhedssystemer.

Et kamera som er forbundet via WiFi kan f.eks. betjenes og styres ved hjælp af en smartphone-app eller andre hjemmesystemer som Alexa eller Google. Når du leder efter et overvågningskamera, er det afgørende at vælge en model, der kræver en forbindelse, der fungerer bedst for dig. Det afhænger naturligvis af dine præferencer, samt hvor ofte du opholder dig i hjemmet.

Robusthed
Fremstillingen af overvågningskameraet har betydning for, hvor længe enheden holder. Et velkonstrueret kamera vil kunne tåle dårligt vejr. Det har også indflydelse på, hvor let det er at manipulere med udstyret.

Du kan se på IP-klassificeringen, hvor robust og modstandsdygtig enheden er. Det informerer os om produktets evne til at modstå indtrængning af støv og fugt, hvilket er afgørende for udendørs videoovervågning. Et velbygget og robust kamera vil naturligvis holde længere, end et der er dårligt konstrueret.

Pris
Du kan finde billig videoovervågning, som minder om et webcam, men du kan også finde mere avancerede modeller med bevægelsessensorer og funktioner som f.eks. nattesyn. Det er typisk modellens funktioner, som afgør prisen, mens kameraets opløsning og billedkvalitet naturligvis også afspejles af prisen.

Dyrere versioner indeholder altså typisk en bredere vifte af funktioner og optager med højere opløsning og nattesyn. De kan også sende meddelelser til din telefon eller computer. Du kan købe videoovervågning helt ned til 300 kr., mens de dyreste modeller starter ved 3.000 kr.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Andre kunders erfaringer kan fortælle dig, om kameraet er nemt at sætte op og bruge, samt om der kan opstå problemer. Ekspertanmeldelser giver derimod en omfattende vurdering af kameraets funktioner og kvalitet. Kundeanmeldelser bør tages med et gran salt, da alle har forskellige behov.

Derfor kan ekspertanmeldelser være mere pålidelige. Kundeanmeldelser kan dog give et mere præcist billede af hvordan en given model fungerer i den virkelige verden. Vi mener dog, at det er værd at tage begge typer anmeldelser med i overvejelserne, før man tager en beslutning. Vi har inkluderet begge nedenfor.

arrow-more


Arlo Pro 3 – bedste overvågningskamera med app i test hos flere anerkendte medier

Bedste kompakte overvågningskamera

✅ Kåret til Editors’ Choice hos teknologimagasinet Digitaltrends.com, Cnet.com og Pcmag.com
✅ Best buy fra britiske Which.co.uk
✅ Integreret spot-belysning og intelligent bevægelsessensor
✅ 2K HDR-video som sikrer høj videokvalitet

Arlo Pro 3

Arlo Pro 3 vil være det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter alt det, du kan få brug for til en komplet overvågning af dit hjem.

Modellen hører til eksperternes helt skarpe favoritter, for i ikke mindre end 6 eksperttests scorer den virkelig højt. Det drejer sig om en overvågningskamera test hos henholdsvis Techhive.com, Pcmag.com, Digitaltrends.com, Cnet.com, T3.com og Techradar.com. Over hele linjen ligger den helt i top.

Arlo Pro 3 har fået Best Buy-prisen på Which.co.uk på grund af den gode videokvalitet, bevægelsessensorerne og fordi opsætningen er enkel.

For eksempel kårer Pcmag.com den til Editors’ Choice og fremhæver især, at den er ledningsfri, kommer med fantastisk 2K i video, har integreret belysning med spot og har en intelligent bevægelsessensor. Eksperterne noterer også, at den har nattesyn i farver, er let at installere og er kompatibel med mange smart-tjenester. Dog bemærker de, at den er noget dyr, og at nogle af funktionerne kun er tilgængelige med et abonnement. De opsummerer oplevelsen med ordene: ”Arlo Pro 3 is a wireless indoor/outdoor camera system that delivers stunning 2K video and is loaded with features”.

Cnet.com hører også til de eksperter, der gør Arlo Pro 3 til Editors’ Choice. De fremhæver mange af de samme aspekter såsom den flotte 2K-kvalitet, kompatibiliteten med smart-tjenester og de mange funktioner, og så uddeler de ros til sirenen og de hurtige alarmer. Prisen er dog ikke den laveste.

T3.com er i vid udstrækning enige med de øvrige eksperter og kalder den et avanceret smart-sikkerhedssystem på den lette måde – men med alle de mange funktioner kan den være for meget af det gode for nogle forbrugere.

Sublim overvågning ude og inde

Arlo Pro 3 kan rigtig mange ting og er bestemt skabt til den kræsne forbruger. Det drejer sig om et lille og fikst design, der ikke gør meget væsen af sig, og som du let kan montere på væggen. Du kan både anvende den som et overvågningskamera udendørs og indendørs alt efter dine præferencer og behov.

Her er tale om et overvågningskamera WiFi, der derfor er meget moderne og med på den nyeste teknologi-bølge. Du får også et overvågningskamera med app, og det betyder, at du kan holde øje med overvågningen direkte på din telefon, når du ikke er hjemme.

Der er flere gode funktioner inkluderet såsom et tovejs-kommunikationssystem med indbygget mikrofon, hvor du kan tale med personer, der står foran modellen.

Du får en meget høj opløsning på 2560 x 1440, så du kan være sikker på at få billeder af højeste kvalitet. Det samme gælder for video, som giver dig 2K. Det er meget avanceret. Du får billeder og video i farver, hvilket gør genkendelsen lettere og detaljerne mere udtalte.

Overvågningskamera med sensor og belysning

Arlo Pro 3 kommer med flere spændende features. Det tæller ikke mindst den indbyggede belysning med spot, der tænder, hvis bevægelsessensoren registrerer, at der er bevægelse i området.

Hvis du har brug for det, kan du også zoome ind, så du får et billede, der er tættere på, da her er tale om et overvågningskamera med zoom. Der er maksimalt 12 gange zoom.

Varianten kommer med en indbygget sirene, der starter, hvis der skulle ske lovovertrædelser, og der er mange muligheder for kommunikation med smart-hjemmet. Apparatet er kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistent og Apple HomeKit.

Produktet er meget holdbart og vejrsikret, så der sker ikke noget med det, selv om det er vinter eller dårligt vejr. Prisen ligger ikke i den lave ende, men du vil få virkelig meget kvalitet og mange funktioner for dine investeringspenge. Du kan få modellen som et overvågningskamera sæt.

Alt i alt er Arlo Pro 3 et flot lille overvågningskamera udendørs, der kommer med alt det, du får brug for. Det inkluderer tovejskommunikation, høj optagekvalitet, WiFi, app, bevægelsessensor, belysning og meget mere.

Fordele

 • Testvinder i overvågningskamera test
 • Flot design
 • Til både udendørs og indendørs brug
 • Masser af funktioner
 • Det højteknologiske valg
Ulemper

 • Ikke lige så stort spot som nogle konkurrenter

Specifikationer ved Arlo Pro 3 – nøgleoplysninger
Producent: Arlo
Overvågningskamera WiFi: Ja
Overvågningskamera med app: Ja
Overvågningskamera udendørs: Ja
Bevægelsessensor: Ja
Opløsning, maksimum: 2560 x 1440
Video: 2K
Bredde: 5,2 centimeter
Dybde: 7,84 centimeter
Højde: 8,9 centimeter
Vægt: 316 gram


Arlo Ultra – 4K Overvågningskamera med Wi-Fi

Bedste overvågningskamera i test

✅ Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
✅ Mulighed for optagelse i 4K
✅ 180 graders optagelse

Arlo Ultra

Arlo Ultra vil være det bedste overvågningskamera til den forbruger, der ønsker sig den absolutte topkvalitet. Her er tale om et premium-valg med et utal af funktioner.

Modellen har været med i hele fire forskellige eksperttests, hvor der hersker begejstring hos alle paneler. Ekspertkilderne inkluderer teknologimagasinerne Pcmag.com, Techradar.com, Tomsguide.com og T3.com, som har set nærmere på parametre som kvalitet af billeder og video, montering, app, brugervenlighed og funktioner i hver deres overvågningskamera test.

Techradar.com skriver, at her er tale om et temmelig dyrt kamera, men at du får en rigtig høj billedkvalitet for pengene, og så er det pakket med gode funktioner. Især appen bliver rost for at være meget intelligent i sit design. Installationen foregår også meget nemt, takket være den magnetiske montering, og så giver den indbyggede projektør en rigtig god oplysning af området. Eksperternes konklusion lyder: ”If you’re willing to spend the money, you’ll love the excellent image quality that Arlo Ultra offers. Footage is fantastically detailed, and is available in color both during the day and night”.

Tomsguide.com er særligt imponerede over videokvaliteten i dagslys, den omfattende og brugervenlige software samt den gode lydkvalitet. De fremhæver også muligheden for at tilvælge farver i nattefunktionen. Eksperterne kalder modellen for det bedste ledningsfri overvågningskamera på markedet, og de mener bestemt, at det er investeringen værd.

T3.com er enige med de øvrige eksperter og kalder den for den bedste i sin klasse. Eksperterne er især begejstrede for det stærke batteri, den brede visning på 180 grader, stemmestyringen, modstandsdygtigheden over for vind og vejr samt kompatibiliteten med en lang række andre smart-enheder.

Ordentlig krabat

Arlo Ultra er noget af et overvågnings-monster, der giver dig den ultimative overvågnings-beskyttelse af hjemmet. Her er tale om et trådløst system, der kan køre på batteri såvel som strøm fra stikkontakten. Batterierne kan holde månedsvis, så du vil ikke opleve at skulle skifte dem så tit.

Du får et avanceret og omfattende system af høj kvalitet, og det inkluderer videooptagelser i 4K. Det er utrolig højt og klart markedsledende for typen. Det betyder, at du vil få helt knivskarpe billeder, hvor du kan se alle detaljer. Det gælder både i dagtimerne og nattetimerne, og nattesynet har endda farver. Du får med enheden også et overvågningskamera med zoom.

Selve herligheden er let at installere på trods af den omfattende indmad, og du kan placere den, hvor du vil. Det tæller både indendørs og udendørs. Produktet fylder en del, så hvis du gerne vil have et skjult overvågningskamera, så skal du være omhyggelig med placeringen.

Det skal ikke være en hemmelighed, at apparatet er noget dyrt, for det drejer sig om det mest eksklusive valg, men for investeringspengene får du en drøm af et overvågningssystem.

180 graders optagelse

Arlo Ultra tilbyder et bredt panoramisk optagelsesfelt på hele 180 grader, og derfor kan du se virkelig meget af området. Om natten vil et belysningssystem med spot slå til, hvis sensoren registrerer aktivitet, hvilket vil have en afskrækkende effekt på ubudne gæster.

Modellen er WiFi-baseret og kommer med masser af muligheder for kommunikation. Den er et overvågningskamera med app, og via app’en kan du holde øje med overvågningen direkte på din telefon. Du får tillige et tovejs kommunikationssystem, hvor du kan tale med personer udenfor, og du vil opleve samtaler uden knas og larm takket være den avancerede Noise Cancelling-teknologi.

Der er ligeledes muligheder for kommunikation med Amazon Alexa og Google Assistant, og du får en virkelig flot og stilfuld enhed, der emmer af simpel elegance.

Alt i alt er Arlo Ultra det eksklusive premium-valg, der giver dig et komplet overvågningssystem efter de højeste standarder.

Fordele

 • Testvinder i overvågningskamera test
 • Med batteri eller på strøm
 • Avanceret model
 • Fantastiske 4K-optagelser
 • 180 graders optagefelt
Ulemper

 • Høj prisklasse

Specifikationer ved Arlo Ultra – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Arlo
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Ja
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Opløsning, maksimum: 2560 x 1440
🔴 Video: 4K
🔴 Bredde: 18,5 centimeter
🔴 Dybde: 37 centimeter
🔴 Højde: 24,5 centimeter
🔴 Vægt: 3,8 kilo


Arlo Pro 3 Floodlight – bedste projektør overvågningskamera med app

Bedste udendørs overvågningskamera

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ Middel anmeldelse fra det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ Mulighed for nattesyn i flere forskellige farver
✅ 2K videokvalitet som sikrer god billedkvalitet

Arlo Pro 3 Floodlight

Arlo Pro 3 Floodlight vil være det bedste udendørs overvågningskamera til den forbruger, der ikke har noget imod at bruge flere penge på et eksklusivt valg. Leder du efter et decideret projektørlys, er du kommet til rette sted.

Modellen hører til blandt eksperternes helt store favoritter, for den får to flotte kåringer som redaktørernes valg hos de to teknologimagasiner Pcmag.com og Cnet.com, mens også Techradar.com og Digitaltrends.com er begejstrede.

Arlo Pro 3 Floodlight fik også en middelgod anmeldelse på den britiske hjemmeside Which.co.uk, hvor anmelderne nævner, at kameraets sikkerhedslygte er god, men at billedkvaliteten ikke er i top.

Pcmag.com giver kameraet et stempel som fremragende, og de roser især den skarpe 2K-opløsning, den smarte nattefunktion i farver, de intelligente bevægelses-advarsler samt mulighed for at anvende stemmekommandoer. Installationen og opsætningen gik meget nemt i testen, og eksperterne noterer sig, at zoom og sporing fungerer rigtig godt. Alt i alt opsummerer de: ”The Arlo Pro 3 Floodlight Camera is an excellent choice for DIY homeowners looking to monitor activities around the outside of the home.”

Cnet.com mener, at her er tale om det bedste kamera, de nogensinde har testet. Det begrunder de med, at både funktionerne og den generelle præstation er helt eminent, og så er det let at installere enheden og at navigere i den tilhørende app. Designet får roser med på vejen, og eksperterne konkluderer, at du her får rigtig høj kvalitet for prisen.

Digitaltrends.com er også begejstrede, og de tilføjer ros til 160 graders visningen og det stærke projektørlys, som lyser området rigtig godt op, samt den begavede bevægelsessensor. Deres konklusion lyder: ”Don’t waste your money buying several different security devices for your yard. This one has it all”.

Robust variant med det hele

Arlo Pro 3 Floodlight er skabt til den forbruger, der ønsker noget af det bedste på markedet. Her er tale om en lidt større model rent fysisk, men med den rigtige placering kan du stadig få dig et skjult overvågningskamera, hvis du ønsker det. 

Du får med produkter her alt det, du kan ønske dig. Det inkluderer en virkelig høj robusthed, som også gør, at det ikke tager skade af at blive placeret udenfor, hvor det dårlige vejr kan nå det. Det betyder, at du her får både et overvågningskamera udendørs samt til indendørs brug.

Et af de helt store højdepunkter ved apparatet, er kvaliteten af optagelserne. Arlo har bestræbt sig på at give dig så god en opløsning som muligt, og derfor ligger den på 2560 x 1440. Det er rigtig højt sammenlignet med konkurrenterne. Som en bonus kan du optage i 2K-kvalitet, hvilket giver dig knivskarpe optagelser, og så er det et overvågningskamera med zoom.

Prisen ligger mod den lidt højere ende, men du vil få særdeles høj kvalitet for pengene.

Sensor, belysning og masser af kommunikation

Arlo Pro 3 Floodlight kommer med meget mere indmad, der gør den topmoderne. Det inkluderer blandt andet en masse muligheder for kommunikation – både med andre via tovejs kommunikationssystemet, da her er tale om et overvågningskamera med optager samt med smart-tjenester som Amazon Alexa og Google Assistant.

Du får også en skarp bevægelsessensor med projektør-belysning, som tænder, når den registrerer aktivitet. Der har været ekstra fokus på belysningsområdet på enheden her, så du vil få et kraftigt lys, der virker afskrækkende på tyven, og som giver dig et bedre overblik.

Der er et specialdesignet nattesyn med Night Color Vision, som giver bedre optagelser i mørke, og så er hele systemet WiFi-baseret med trådløs forbindelse, og det er også et overvågningskamera med app.

Designet er diskret men flot og stilfuldt, og placerer du det indendørs, vil du knap lægge mærke til det. Produktet optager i en vinkel på 160 grader, så du vil være utrolig godt dækket ind.

Alt i alt er Arlo Pro 3 Floodlight det bedste overvågningskamera til forbrugeren, der leder efter et højteknologisk og eksklusivt valg med alle de elementer, du har brug for til den optimale overvågning.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Kommer med alt, du har brug for
 • Til både indendørs og udendørs brug
 • Kompatibel med smart-tjenester
 • Forbedret belysning med projektør
Ulemper

 • Stort footprint

Specifikationer ved Arlo Pro 3 Floodlight – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Arlo
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Ja
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Opløsning, maksimum: 2560 x 1440
🔴 Video: 2K
🔴 Bredde: 22 centimeter
🔴 Dybde: 19 centimeter
🔴 Vægt: 650 gram


Ring Stick Up Cam – det ideelle udendørs overvågningskamera med batteri

Bedste batteridrevne overvågningskamera

✅ Topscorer hos forbruger- og testmagasinet Which.co.uk
✅ Til både udendørs og indendørs brug
✅ Mulighed for 2-vejs kommunikation, så du kan tale igennem kameraet

Ring Stick Up Cam Battery

Ring Stick Up Cam (Battery) vil være det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter et mere prisvenligt valg, men som ikke vil gå på kompromis med moderne egenskaber. Ideelt, hvis du foretrækker batteri frem for strøm.

Modellen er blevet testet hos tre hold eksperter, der inkluderer forbrugermagasinet Which.co.uk og teknologimagasinerne Techhive.com og Pcmag.com. Eksperterne har set nærmere på aspekter som generel kvalitet, opløsning, brugervenlighed, design, pris og funktioner, og ud fra dem konkluderer alle tre kilder, at her er tale om et rigtigt fint valg.

Techhive.com mener, at du her vil få et apparat, som både er pålideligt og meget prisvenligt. Nattefunktionen fungerer rigtig fint, og så er belysningen tillige god, ifølge eksperterne. Endnu en fordel er kompatibiliteten med andre produkter fra Rings hjemmesikkerheds-serie. Kameraet er måske ikke blandt de mest sofistikerede på markedet, men Techhive.com noterer, at det besidder rigtig mange gode kvaliteter. De konkluderer: ”Colors were vivid, its night vision was impressive and the camera had no problem sending motion alerts and recording motion-triggered events”.

Pcmag.com fremhæver ligeledes rigtig mange fordele – blandt andet den indbyggede sirene, den lette installation, muligheden for stemmekommandoer, samt at enheden er helt ledningsfri. Dog nævner de også den noget dyre pris, men eksperterne mener, at du her vil få et glimrende og alsidigt kamera, som præsterer rigtig fint og kommer med en skarp opløsning.

Prisvenlig med masser af indmad og batteri

Ring Stick Up Cam (Battery) kommer med rigtig mange fordele, der ikke mindst tæller den mere overkommelige pris sammenlignet med markedslederne.

Selv om prisen ikke er høj, er der ikke sparet på indmaden. Du vil komme til at skulle gå lidt ned i opløsning sammenlignet med de bedste konkurrenter, men du får en video-opløsning på 1080 pixels. Det er stadig pænt og giver dig en høj detalje grad og billeder uden grums.

Du vil opleve at finde den samme teknologi som på de dyrere modeller, og det betyder for eksempel, at her er tale om et overvågningskamera Wi-Fi. Forbindelsen er trådløs, og du får endda en variant, der kører på batteri. Det er supersmart, da du så ikke behøver en stikkontakt i nærheden. Og skulle der være strømafbrydelser, bliver du ikke påvirket. Du skal bare huske at skifte batterierne en gang imellem.

Ønsker du et overvågningskamera sæt, skal du købe to af slagsen.

Teknologi af nyeste standarder

Ring Stick Up Cam (Battery) fylder ikke ret meget, og det er smart, hvis du ønsker et skjult overvågningskamera, du ikke umiddelbart kan se. Det gælder udenfor og indenfor, for apparatet kan blive placeret begge steder alt efter, hvad du har behov for.

Du får et moderne tovejs kommunikationssystem, så du kan tale med personer udenfor, og du får ligeledes et overvågningskamera med optager og mikrofon. Enheden optager både dag og nat, og der er et specielt nattesyn til de mørke timer. 

Du kan kommunikere med flere elementer – for eksempel din telefon via en app, hvor du får alle de nødvendige notifikationer, og med smart-tjenesten Amazon Alexa. Som en bonus er brugervenligheden høj, og den er meget let at sætte op og komme i gang med.

Alt i alt får du en prisvenlig og batteridreven model med Ring Stick Up Cam (Battery), som ikke går på kompromis med den moderne teknologi.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Overkommelig pris
 • Batteridreven
 • Til placering udendørs eller indendørs
 • Tovejs kommunikation og Amazon Alexa-kompatibel
Ulemper

 • Batteri skal oplades

Specifikationer ved Ring Stick Up Cam (Battery) – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Ring
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Ja
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Bredde: 6 centimeter
🔴 Dybde: 6 centimeter
🔴 Højde: 10 centimeter
🔴 Vægt: 454 gram


Ring SpotLight – kraftfuldt udendørs overvågningskamera med stærk spotbelysning

Bedste overvågningskamera med sirene

✅ Kåret til Editors’ Choice hos teknologimagasinet Techhive.com
✅ Indbygget højlydt sirene
✅ Effektiv bevægelsessensor som automatisk starter optagelse

Ring SpotLight

Ring SpotLight vil være det måske bedste overvågningskamera til dig, som sværger til Ring som producent og ønsker masser af kraft og en stærk belysning. 

Hele fem hold eksperter har haft modellen inde til test, og panelerne tæller teknologimagasinerne Techhive.com, Pcmag.com og T3.com, husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com og testmagasinet Trustedreviews.com. Over hele linjen bliver produktet tildelt særdeles høje scorer og rosende anmeldelser.

Goodhousekeeping.com har testet kameraet på parametre såsom brugervenlighed, design, præstation og instruktioner, og det klarer sig godt generelt. På design modtager den en score på 3,5 ud af 5, mens den på de øvrige tre parametre scorer 4 ud af 5. Eksperterne tildeler en samlet score på 79 ud af 100 point, hvilket er rigtig pænt. De fremhæver specielt den fremragende video- og lydkvalitet, som fungerer upåklageligt både dag og nat, samt den justerbare bevægelsessensor. Alt i alt opsummerer de oplevelsen med ordene: ”The ideal outdoor wi-fi security camera. Simple to use, it offers great battery life, clear video and even some added bonuses such as the floodlight and the siren”.

Trustedreviews.com roser først og fremmest det stærke LED-projektørlys og den lette installation. De noterer også, at optagekvaliteten er rigtig god, og så fungerer notifikationerne rigtig fint. Appen efterlader noget at ønske, og det kan være lidt besværligt at finde gamle optagelser frem igen, men generelt mener eksperterne, at her er tale om et fremragende kamera.

Pcmag.com er ligeledes positive, og det begrunder de med, at videokvaliteten er enormt skarp, og så gør stemmestyringen det let for dig at kontrollere enheden. Eksperterne er også imponerede over den højlydte sirene, og så er det smart, at den er ledningsfri.

Lille og brugervenlig

Ring SpotLight fylder ikke ret meget, så du vil her få et let skjult overvågningskamera, som du kan placere, hvor du vil. Det gælder både udenfor og indenfor, for modellen er robust og holdbar over for selv dårligere vejrforhold. Monteringen er fast, men dog let at sætte op.

Ønsker du et overvågningskamera sæt til mere kontrol, kan du købe flere styks. Så kan du overvåge hele din ejendom og få mere ro i sjælen, når du ikke er hjemme.

Du får her en variant, der kommer med den luksus, at den både kan køre på strøm og batteri. Batteriløsningen er smart, hvis du husker at tjekke batteritilstanden regelmæssigt, men den vil typisk kunne optage flere måneder uden skift. Med batteri behøver du ikke en stikkontakt i nærheden, og du vil ikke opleve udfald ved eventuelle strømafbrydelser.

Du får også en trådløs forbindelse med overvågningskamera WiFi, og hele systemet er WiFi-baseret. Dog er opsætningen og brugen relativ let generelt, så du behøver ikke være meget teknisk anlagt for at få glæde af produktet.

Fokus på belysning og sirene

Ring SpotLight kommer ikke til en helt lav pris, men du kan glæde dig over, at prisen giver dig masser af kvalitet og funktioner. Det gælder for eksempel en grundig bevægelsessensor med integreret belysning, og belysningen er et af højdepunkterne, da det er ekstra skarpt.

Der er en videokvalitet på 1080 pixels, der er udmærket uden at være prangende, og enheden optager døgnet rundt – også om natten med et specielt nattesyn. Hvis systemet registrerer aktivitet, får du direkte besked på din telefon, da modellen er et overvågningskamera med app. Via app’en får du information om aktiviteten.

Skulle der opstå ubudne gæster, vil en alarm med sirene ligeledes skræmme dem væk. Sirenens lyd er på 110 dB, hvilket er højt.

Produktet optager med et vinkelfelt på 140 grader, hvilket også er pænt, og der er en tovejs-kommunikation samt mulighed for kompatibilitet med smart-tjenester som Amazon Alexa og IFTTT.

Alt i alt er Ring SpotLight det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker en stærk belysning, mange kommunikationsformer, brugbare funktioner og en højlydt sirene.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Lille størrelse – høj brugervenlig
 • Med batteri og strøm
 • Skarp belysning
 • Mange gode funktioner
Ulemper

 • Kun 1080 pixels

Specifikationer ved Ring SpotLight – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Ring
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Ja
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Bredde: 6,9 centimeter
🔴 Dybde: 7,6 centimeter
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Vægt: 500 gram


Netatmo Presence – det vandtætte overvågningskamera

Bedste overvågningskamera med indbygget lampe

✅ 5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ Avanceret bevægelsessensorer som genkender dyr, biler og personer
✅ Indbygget stærk lampe

Netatmo Presence

Netatmo Presence er det bedste overvågningskamera til den forbruger, der leder efter et ekspert-blåstemplet valg, som kan holde til selv ekstreme vejrsituationer.

Modellen hører til blandt de absolutte ekspert-favoritter, og ikke mindre end fem markedsledende ekspertpaneler inden for deres felt har givet produktet en høj score. Det inkluderer en overvågningskamera test hos gadgetmagasinet Mightygadget.co.uk, husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com og teknologimagasinerne Techradar.com, Techhive.com og Pcmag.com. Eksperterne har i deres bedømmelse lagt vægt på kriterier som kvalitet af video og billeder, app, funktioner, design, brugervenlighed og pris.

Goodhousekeeping.com giver en flot samlet bedømmelse på 75 ud af 100 point, da de mener, at kameraet præsterer rigtig flot. Det modtager også en del-score på 3,5 ud af 5 på både brugervenlighed og design og 4 ud af 5 på generel præstation og instruktioner. Eksperterne noterer, at app’en er let og ligetil at bruge, og så er de meget imponerede over bevægelsessensorens evne til at skelne mellem mennesker, dyr og andre objekter. Konklusionen lyder: ”Simple to use and easy to install, the camera captures clear and sharp video both during the day and at night”.

Techradar.com tilføjer, at konstruktionen er rigtig stærk og kan modstå de fleste vejrforhold. Installationen foregår utroligt nemt, takket være den brugervenlige app, og så kommer den med en meget sofistikeret teknologi for billedgenkendelse. Eksperterne savner en ethernet-port, og så ligger prisen i den høje ende, men de mener stadig, at her er tale om et yderst avanceret apparat, som vil give dig høj kvalitet for pengene.

Techhive.com fremhæver især den høje opløsning og det stærke projektørlys, som du kan justere efter behov. Endnu en stor fordel er, at du ikke skal betale for abonnement-tjenester for at få adgang til dine optagelser. Det er ellers tilfældet på mange konkurrerende modeller. Derfor mener eksperterne også, at den høje pris hurtigt tjener sig hjem igen.

Holdbar i aluminium

Netatmo Presence kommer med mange fordele, men robustheden og holdbarheden er en af de stærkeste. Modsat de fleste konkurrenter er den afskærmet mod vind og vejr på grund af det aluminiums-hus, den er bygget ind i. Så kan regnvejr og sne bare komme an.

Her er tale om det slags produkt, der kun optager, når der er bevægelse at spotte, og bevægelsessensoren afgør det. Det er en meget intelligent bevægelsessensor, vi har med at gøre her, der selv kan skelne mellem personer, dyr eller objekter som biler.

Hvis der er aktivitet, bliver du notificeret via den tilhørende overvågningskamera app, hvor du kan holde øje med optagelserne. Her vil du kunne se, hvad der sker lige nu, men du vil også kunne tilgå tidligere optagelser. Når du får besked på telefonen, kan du endda høre, hvad der sker, da varianten er et overvågningskamera med optager.

Apparatet optager i en opløsning på 1080 pixels, og det er pænt uden at være decideret imponerende. Prisen ligger i den højere ende, men du vil få meget for pengene.

Ude og inde i mørke og lys

Netatmo Presence er meget alsidig, og det betyder blandt andet, at du både kan montere enheden udendørs og indendørs. Den er mest beregnet som et overvågningskamera udendørs, hvor den kan optage på alle tider af døgnet – lyst som mørkt.

Når det er mørkt, filmer den via det særlige nattesyn, og hvis der bliver registreret aktivitet, så tænder den en kraftig LED-lampe. Lampen er så kraftig, at du også kan anvende den som almindelig mørke-belysning – for eksempel når du kommer sent hjem.

Modellen er trådløs og WiFi-baseret og meget let at installere. Det tager kun kort tid, og brugervenligheden ligger i top. Der bliver ikke krævet abonnement, og du behøver faktisk kun strøm og en WiFi-forbindelse for at komme i gang.

Du får en optagelsesvinkel på 100 grader, som er nogenlunde, og der er ikke behov for en hub. 

Alt i alt er Netatmo Presence det robuste og holdbare valg, der giver gode funktioner, stærk belysning og en intelligent bevægelsessensor.

Pros

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Pakket ind i hårdfør aluminiums-kasse
 • Intelligent bevægelsessensor
 • Brugervenlig
 • Stærk belysning
Ulemper

 • Kun 100 graders vinkel

Specifikationer ved Netatmo Presence – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Netatmo
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Ja
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Bredde: 5 centimeter
🔴 Dybde: 11 centimeter
🔴 Højde: 20 centimeter
🔴 Vægt: 960 gram


Netatmo Welcome – smukt designet overvågningskamera uden abonnement

Bedste overvågningskamera uden abonnement

✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ Ingen abonnementsafgifter
✅ Stærk ansigtsgenkendelsesfunktion

Netatmo Welcome

Netatmo Welcome er det bedste overvågningskamera til den forbruger, der leder efter en indendørs variant, der er smuk og intelligent.

Modellen er blevet testet af fire hold eksperter, der tæller testmagasinet Trustedreviews.com, forbrugermagasinet Which.co.uk og teknologimagasinerne Techradar.com og Tomsguide.com. De har set nærmere på parametre som generel kvalitet af optagelser, funktioner, app, teknologi, design, brugervenlighed og sikkerhed, og de vurderer alle, at her er tale om et solidt valg.

Trustedreviews.com er begejstrede for kameraet, som de især fremhæver for den intelligente ansigtsgenkendelse og den brugervenlige app. Eksperterne noterer også, at privatindstillingerne er fremragende, og en anden stor bonus er, at du ikke behøver betale for abonnement-tjenester for at få adgang til dit indhold. Et lille minus er, at du ikke kan slukke for projektørlyset, men alt i alt konkluderer Trustedreviews: ”Its combination of clever technology, thoughtful design and the ’no strings attached’ approach makes it one of the best options out there”.

Techradar.com mener først og fremmest, at her er tale om et yderst stilfuldt produkt med et meget elegant design. De er også imponerede over den integrerede stemme-assistent, og så ligger prisen oven i købet i den bedre ende af skalaen. Videokvaliteten er udmærket, ifølge eksperterne, og det samme er den tilhørende app.

Tomsguide.com roser især ansigtsgenkendelsen, der gør det muligt at skabt individuelle profiler, hvis I er flere i husstanden. De noterer også, at kameraet er meget kompakt i sit design og ikke gør meget væsen af sig, hvilket er et plus. Endelig er opsætningen meget nem, og brugervenligheden er generelt i top.

Elegant cylinder-design

Netatmo Welcome vil især være ideel til dig, der vægter udseende og æstetik højt. Her er tale om en særdeles flot model i et moderne cylinderformet design. Produktet er 15,5 centimeter højt med en diameter på 4,5 centimeter, så den vil ikke kræve så meget plads.

Læg mærke til at det drejer sig om en indendørs variant, der ikke er vandtæt. Leder du efter et overvågningskamera udendørs, kan du i stedet vælge et mere vandtæt Netatmo-apparat.

Du kan enten anvende enheden alene, da den ikke kommer som et overvågningskamera sæt, men du kan også købe flere og forbinde dem til den samme app. Prisen per styk er ikke helt billig, men den er dog heller ikke i den absolut dyreste ende. Med flere styks kan du få en helt komplet overvågning af hjemmet.

Produktet er WiFi baseret og bliver i vid udstrækning styret via app’en. Den er omfattende med mange muligheder, men den er tillige skabt til at være brugervenlig.

Bedst over døren

Hvis du vil have det optimale ud af Netatmo Welcomes effektivitet, bør du placere den over døren. Så registrerer den, når der kommer personer ind, og du får direkte besked herom. Modellen kommer med en smart og intelligent ansigtsgenkendelses-funktion, der kan genkende alle de indkodede familiemedlemmer. Du kan vælge, at du kun vil have en notifikation, hvis en anden person kommer ind i huset gennem døren.

Du får en video-opløsning på 1080 pixels, hvilket er udmærket. Især når det gælder indendørs optagelser vil det klart være nok til de fleste forbrugeres behov. Optagelserne bliver lagret på det medfølgende Mikro SD kort, men du kan også få dem lagret på din foretrukne skytjeneste via et abonnement.

Er det mørkt i hjemmet, tænder en lampe, når der bliver registreret aktivitet, og i mørke optager apparatet med nattesyn. Læg mærke til at der kun bliver filmet, når aktivitet bliver registreret.

Ud over kamera er der tale om et overvågningskamera med optager og mikrofon, så du også kan høre, hvad der sker. Modellen er kompatibel med smart-tjenesten Google Assistant via stemme-assistance.

Alt i alt er Netatmo Welcome en designmæssig perle af et indendørs kamera, der har en intelligent sensor og avanceret app.

Fordele

 • Topscorer i overvågningskamera test
 • Indendørs-kamera
 • Stilfuldt design
 • Intelligent ansigtsgenkendelse
 • Avanceret app
Ulemper

 • Kun 1080 pixels

Specifikationer ved Netatmo Welcome – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Netatmo
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Nej, kun til indendørs brug
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Opløsning, maksimum: 1920 x 1080
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Diameter: 4,5 centimeter
🔴 Højde: 15,5 centimeter
🔴 Vægt: 730 gram


FULL HD Secvision overvågningssæt – Alsidigt sikkerhedssystem til hjemmet

Bedste overvågningssæt

✅ 4 HD kameraere inkluderet
✅ Op til 25m nattesyn
✅ Indbygget bevægelsessensor

FULL HD Secvision overvågningssæt

Den vigtigste egenskab ved FULL HD Secvision overvågningssæt er, at det leveres med en harddisk på 500 GB, hvilket betyder, at du kan gemme en betydelig mængde materiale. Det er ideelt for personer, der ønsker at holde øje med deres hus, mens de er væk, da de vil kunne se alt, hvad der sker direkte.

 • 500 GB harddisk inkluderet
 • Gratis BITvision-app til smartphone
 • Plug’n’play trådløst Wifi-sæt fra SecVision

En detaljeret gennemgang af FULL HD Secvision overvågningssæt

Secvision FULL HD hjemme overvågningskamera er en fremragende måde at sikre dit hus og din familie på. Denne brugervenlige Plug’n’Play-løsning er ligetil at installere, og BITvision-appen skal blot downloades på din smartphone. NVR’en er et fuldt trådløst videoovervågningssystem med opløsning på op til 2 megapixel og optagelser i 1080p.

Denne teknologi genererer skarpe billeder, der kan hjælpe dig med at opdage eventuelle trusler. Billedet overføres trådløst via NVR’ens eget wifi-netværk, så du kan holde øje med huset, selvom du ikke er hjemme. Med en 12V strømforsyning bør alle dine kameraer køre uden problemer, og en anden god bonus er, at der medfølger IR-lys med 25 meters nattesyn, som er et must-have. Du kan tilmed vælge, hvornår du vil optage, da du både kan lave planlagte og automatiske optagelser eller optage manuelt. Vi mener, at du får meget for pengene med SD Teknik’s sikkerhedssystem.

Fordele:

 • 4 HD Wi-Fi kameraer
 • Meget høj pålidelighed
 • IR-lys med op til 25 m nattesyn,
 • HDMI- og VGA-udgang
 • Bevægelsessensorer
Ulemper:

 • Synsfeltet kunne være større

Redaktionens vurdering

SD Teknik’s sikkerhedssæt er meget holdbart og har en høj opløsning, hvilket gør det nemt at observere, hvad der foregår i dit hus til enhver tid – selv i mørke. Selv om synsfeltet måske kunne være større, får du stadig masser for pengene, når det gælder sikkerhed i hjemmet – særligt fordi det både har HDMI- og VGA-indgange samt bevægelsessensorer.

Specifikationer
Synsvinkell: 90°
Opløsning: Full HD (1080p)


Nedis ACAM61BK Actionkamera – til udendørs-entusiaster og atleter, der dyrker ekstremsport

Bedste kamera til udendørsaktiviteter

Nedis ACAM61BK er det smarte valg til dig, der elsker udendørsaktiviteter og de mere ekstreme sportsgrene.

Du får en spændende model i et mere utraditionelt design, som har den fordel, at du stort set kan fastmontere det på alt. Perfekt, når du er ude i naturen og ikke kan planlægge en optagelse.

En stor fordel ved produktet er den høje opløsning på 3840 x 2160 pixels i Ultra HD-format. Det giver flotte og klare billeder og optagelser.

Nedis ACAM61BK vil give dig 29 minutters optagelser ad gangen, så du kan foretage store optagelser hver gang.

 • Kan fastmonteres på stort set alt
 • Optager i Ultra HD-opløsning i 3840 x 2160 p
 • Kan optage op til 29 minutter per optagelse

Det skal du vide, før du køber Nedis ACAM61BK

Den simple type
Der er flere typer af kameraer på markedet, og med Nedis ACAM61BK får du en letvægtsmodel i den prisvenlige klasse, som giver dig alle de nødvendige funktioner – her skal vi især fremhæve den fremragende opløsning i 4K.

Anstændigt batteri
Med et stærkt batteri kan dit kamera holde sig kørende i længere tid ad gangen. Nedis ACAM61BK kommer med et nogenlunde batteri, der som nævnt ikke er helt så skarpt som hos de dyrere enheder. Til gengæld kan du få selve kameraet til en væsentlig billigere pris.

Billedstabilisering og monteringstilbehør
Når du filmer i actionfyldte omgivelser, vil du uundgåeligt opleve rystelser, og det vil en velfungerende billedstabilisator kompensere for.

Et actionkamera vil typisk have forskellige former for monteringsmuligheder, som du kan få glæde af, når du for eksempel løber, cykler, hopper, svæver eller dykker. Monteringen sørger for en bedre stabilitet og færre rystelser. Nedis ACAM61BK kommer her med fem monteringsmuligheder, hvilket er rigtig meget. Det vil sige, at du med produktet vil kunne afprøve forskellige monteringer, som kan give bedre endelige resultater.

Opløsning og kvalitet
Nedis ACAM61BK kommer med den meget høje Ultra HD-opløsning i 3840 x 2160 pixels, som er noget af det bedste, du kan finde på markedet. Det er også det, der kaldes 4K.

For dig betyder det, at du vil kunne få knivskarpe billeder og videoer med en tydelig klarhed og gode kontraster. Går du op i dine films endelige formater, og er du kræsen med udvælgelsen, er opløsningen klart det aspekt, du bør gå efter.

Fordele

 • Vandtæt ned til 30 meter
 • 5 styks monteringsudstyr
 • App til både Android og iOS
Ulemper

 • Batteritiden er ikke så lang som på premium-modellerne

Forbrugsguidens vurdering

Hos Forbrugsguiden anbefaler vi Nedis ACAM61BK, fordi den giver den eventyrlystne forbruger rigtig mange fordele.

Den er perfekt til dig, der vil have et robust actionkamera med smart tilbehør. Vi har kåret den til ”Bedste værdi for pengene”, da prisen i forhold til kvalitet er meget lav i sammenligning med konkurrenterne. Den vil derfor være fremragende for dig, der har et strammere budget.

I vores vurdering fremhæver vi flere gode aspekter, og det inkluderer også, at modellen er vandtæt helt ned til 30 meter. Smart, hvis du er til undervandssport eller ekstremsport i våde omgivelser. Vi er glade for den store tilbehørspakke, som inkluderer fem styks monteringsudstyr, to kabinetter (hvoraf det ene er vandtæt), USB-kabel og manual, så her får du alt, hvad du har brug for. Vær dog opmærksom på, at batteritiden ikke er lige så lang som hos premium-modellerne, og så medfølger ekstern lagring ikke.

Specifikationer
Type: Actionkamera
Mærke: Nedis
Opløsning, stillbilleder: 20 mp
Opløsning, video: Maksimalt 2160 p (4K)
Billeder per sekund (fps): Maksimalt 120
Skærm-størrelse: 2 tommer
Indbygget hukommelse: 2 GB
Ekstern hukommelse: 128 GB
Tilslutning: HDMI, Micro-USB, Wi-Fi


Hvad er et overvågningskamera med app?

Et overvågningskamera med app er en type overvågningskamera, der kan tilsluttes til en smartphone eller tablet via en app.

Købsguide: Det skal du se efter, når du køber et overvågningskamera

Markedet bugner efterhånden med modeller, men hvilken en skal du vælge? Her guider vi til, hvad du bør skrive bag øret, før du udvælger dit bedste overvågningskamera.

Brug

Hvad vil du gerne bruge produktet til? Til at holde øje med, hvad hunden eller katten laver, mens du er på arbejde, eller vil du gerne beskytte din ejendom døgnet rundt mod ubudne gæster?

Overvågningskamera udendørs eller indendørs

Overvej om overvågningen skal sidde udenfor eller inde i huset. Skal det være udenfor, så vær sikker på at det kan holde til vejret.

Overvågningskamera WiFi

De fleste modeller fungerer i dag via hjemmets WiFi, og det er en smagssag, om du vil kunne lide det eller ej. Læg mærke til at kameraet derfor skal være placeret i nærheden af routeren, og hvis netværket har udfald, så holder filmningen op.

Wireless og batteri

Selv om et kamera hedder noget med ”wireless” i beskrivelsen, er det ikke altid, fordi der ikke skal strøm til fra stikkontakten. Det er kommunikationen med internettet, der er ledningsfri. Modeller med batteri er smarte, da de ikke behøver ledning, men til gengæld skal du skifte batteri ofte for at undgå nedetid.

Optagelse

Nogle varianter har muligheden for at optage hele tiden, så du kan se live-streaming, mens andre kun begynder at filme, hvis der bliver noteret bevægelse.

Placering

Ønsker du at flytte rundt på apparatet, eller må det godt sidde fast ét bestemt sted?

App

Vil du gerne kunne holde øje med optagelserne direkte på din telefon med det samme, eller kan du godt vente?

Opløsning

Har du brug for en høj opløsning, eller er en mindre fin nok? Jo højere opløsning, jo højere pris.

Optagelses-felt

Hvor bredt et felt vil du have optaget? Nogle maskiner kan filme i en bredde på op til 360 grader, nogle 180 grader og nogle mindre.

Belysning

Nogle systemer kommer med integreret spot-belysning, som tænder, hvis der bliver registreret bevægelse, når det er mørkt.

Kommunikation

Ønsker du en enhed, der kan kommunikere med andre maskiner i smart-hjemmet eller med smart-tjenester som Amazon Alexa eller Google Assistant?

Opbevaring

Nogle steder bliver dine optagelser lagret i diverse sky-tjenester, hvor andre kræver en mere lokal opbevaring i form af hukommelseskort. Nogle steder bliver du tilbudt begge muligheder. 

Overvågningskamera sæt

Har du brug for mere end ét kamera? Med udvalgte systemer kan du få et overvågningskamera sæt indeholdende flere styks. Ellers kan du købe dem enkeltvis og forbinde dem.

Funktioner

De mest avancerede kameraer kommer med utallige funktioner. Det er op til dig, hvad du har brug for, men nogle features bør du ikke spare væk. Det gælder for eksempel nattesyn, bevægelsessensor, alarm og sirene. Det kan tillige være en god ide med et tovejs kommunikationssystem, ansigtsgenkendelse og aktivitetszoner.

Design

Overvågningskameraet er skabt til at gå i ét med omgivelserne, men det kan være en fordel med et overvågningskamera udendørs, at du kan se det. Det kan skræmme tyve væk, men det kan også tiltrække dem, da de måske tror, at du har et sikkerhedssystem, fordi du har mange værdigenstande.

Er her tale om en indendørs type, er det vigtigt, at du kan lide designet, og at modellen ikke stjæler alt for meget fokus. Jo mindre størrelsen er, jo mindre vil du lægge mærke til det.

Sikkerhed

Sikkerheden bør du ikke gå på kompromis med, for hvis du bliver hacket, kan forbrydelsen blive meget ubehagelig. Vælg en med en høj indbygget software-sikkerhed med mulighed for at skifte password og kryptering. 

Pris

Hvad er dit budget, og hvad vil du betale? Som tommelfingerregel gælder at jo højere en pris, jo mere teknologi og flere funktioner får du også. Find ud af hvad du har brug for, for et overvågningskamera er ikke en helt billig investering.

Priserne varierer fra et par hundrede kroner op til flere tusinde.

Du kan godt være heldig at finde et velfungerende produkt til en lav pris, og eksperterne understreger også, at prisen ikke altid er en indikator for kvalitet. Læs med fordel her eksperternes anmeldelser – dem finder du nederst i artiklen.

Vil du læse flere tips og have mere information, kan du læse købsguides hos teknologimagasinet Cnet.com og forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.


Hvorfor bør jeg anskaffe mig et overvågningskamera?

Et overvågningskamera er ikke en helt billig investering, men hvorfor bør du alligevel overveje at anskaffe et? Det svarer vi på her.

Fordele ved overvågningskameraet

 • Skræmmer tyvene væk: Når tyveknægten ser, at du har installeret overvågning, ved han eller hun, at indbruddet vil blive overvåget og optaget. Derfor vil du have bevis for, hvad der er sket, og chancen for genkendelse er høj. Det vil skræmme de fleste tyve væk.
 • Ro i sindet: Et overvågningskamera giver dig ro i sindet, når du ikke er hjemme. Med den tilhørende app vil du hele tiden kunne se, om alt er i orden, og så behøver du ikke være bekymret for ubudne gæster.
 • Holder styr på dyr og børn: Selv når du ikke er hjemme, kan du holde styr på de børn og dyr, der er hjemme. Så kan du være sikker på, at alle har det godt. Et overvågningssystem kan tillige fungere som en slags babyalarm også.
 • Sikkert hjemme: Har du ansigtsgenkendelse, kan du i nogle apps få en besked om, når barnets ansigt er blevet fanget af kameraet. Så ved du, at han eller hun er kommet godt hjem.
 • Supplement: Eksperterne anbefaler, at hvis du virkelig ønsker at sikre dit hjem mod indbrud, så bør du kombinere overvågningskameraet med et rigtigt sikkerheds-alarmsystem. Så er du langt bedre dækket ind, men kameraet er en god start.

Ulemper ved overvågningskameraet

 • Eget privatliv: Alt hvad du optager, kan i princippet blive på internettet for altid, da det bliver optaget via din WiFi og ofte gemt i skyen. Du kan minimere ubehaget ved ikke at sætte kameraet op alt for private steder som badeværelse og soveværelse. 
 • Naboens privatliv: Pas på med at filme i retningen af naboen, for du må ikke filme på hans eller hendes ejendom. Du kan i værste tilfælde blive sagsøgt. Du må heller ikke filme personer eller deres samtaler uden deres samtykke, så der er en meget hårfin balance mellem at føle sig sikker og invadere andres privatliv.
 • Ikke en garanti: Et overvågningskamera er ikke en garanti for, at du ikke kan opleve indbrud. Når du ”reklamerer” med, at du har overvågning, kan tyven blive fristet til at tro, at det er fordi, at du har mange værdigenstande i dit hjem. Og det kan være en ekstra motivationsfaktor for tyven til at vælge dit hjem og ikke naboens. På den anden side, som før nævnt, kan det også være med at skræmme tyven væk i stedet.

Vil du vide mere om fordele og ulemper ved overvågningssystemet, så kan du læse mere hos Usnews.com.


Sådan undgår du at få hacket dit overvågningskamera

Det er meningen, at et overvågningskamera skal øge beskyttelsen og trygheden – ikke forværre den. Men der er en række forhold, der kan påvirke sikkerheden i selve kameraet, og det kan føre til, at det kan blive hacket.

Hvad sker der, hvis jeg bliver hacket?

Hvis det bliver hacket, så kan den kriminelle både få adgang til dine optagelser og få komplet kontrol over kameraet. Forbryderen kan så fjernstyre kameraet, bevæge det og indstille det for næsen af dig, og har du et tovejs kommunikationssystem kan personen endda tale til dig. Det betyder, at der er fri visuel adgang til dit hjem. 

Han eller hun kan endda påvirke dine andre enheder som computer og telefon, hvis kameraet er koblet til det samme hjemmenetværk.

Det kan være svært at finde ud af, om du er blevet hacket. Har du mistanke om det, bør du slukke for det og fjerne strømkilden. Så kan forbryderen ikke få adgang længere. Ofte vil du kun kunne finde ud af det, hvis du kan se, at noget er blevet ændret i indstillingerne.

Sådan undgår du at blive ramt

Der er mange måder, hvorpå dit overvågningskamera kan blive hacket af kriminelle. Den nemmeste måde for dem er, hvis du har et svagt password eller brugernavn. Har du ikke valgt dit eget brugernavn og password kan de have standard-benævnelser, der er lette at gætte. Derfor er det vigtigt, at du laver dit eget password, der ikke er for åbenlyst og består af både store og små bogstaver samt tal.

Vær også sikker på at der kun bliver sendt krypterede data, for uden kryptering kan forbryderen se passwordet, når det bliver sendt.

Har du for vane ikke at opdatere din software, vil du være i farezonen. Så husk regelmæssige opdateringer. Det gælder også for den tilhørende app.

Har du data liggende, der bare er lidt følsomme, så slet dem manuelt. Så er du i hvert fald sikker på, at en kriminel ikke kan få fat i sensitive optagelser.

En anden måde at holde sig sikker på er at vælge model med omhu. Undgå dem der er for billige, og som du aldrig har hørt om. Eksperterne forklarer, at de kan have dårlige sikkerhedsanordninger. Du bør derfor også læse eksperternes anmeldelser, hvor de næsten altid har testet for sikkerhed som et af de udslagsgivende parametre. Du kan finde links til alle undersøgelser nederst i artiklen.

Du kan læse mere om sikkerheds-aspektet hos forbruger- og testmagasinet Which.co.uk.


Sådan tester eksperterne overvågningskameraer

Undrer du dig over, hvordan eksperterne bedømmer de produkter, de har inde til test? Det britiske forbruger- og testmagasin Which.co.uk, som er en af de helt store magasiner inden for branchen, forklarer her, hvordan de har foretaget deres overvågningskamera test.

 • Billed- og videokvalitet: Eksperterne har set på kvaliteten af optagelserne i fuldt dagslys, kunstigt lys og mørke. De har tillige holdt øje med kornede billeder, farver, detaljer, fokus og lys-niveau. Et helt panel af eksperter har været med til bedømmelsen. 
 • Bevægelsessensoren: Eksperterne har målt, hvor effektiv og sensitiv bevægelsessensoren er, og en god sensor skal kunne opdage personer, men ikke blive forstyrret af hver en lille detalje, som for eksempel en forbi-flyvende gråspurv.
 • Notifikation: Der er blevet set nærmere på, hvor godt kameraet er til at give dig notifikationer om aktivitet. Enten via app’en, i en besked eller i en e-mail.
 • Brugervenlighed: Brugervenligheden er blevet undersøgt, hvor eksperterne har lagt vægt på, hvor let eller svært det er at sætte kameraet op til brug, og hvor nemt det er at betjene. App’ens brugervenlighed er også medregnet.
 • Sikkerhed: Which.co.uk har undersøgt sikkerhedsområderne, samt hvor alvorligt fabrikanten tager persondatalovene.

Which.co.uk konkluderer, at billed- og videokvaliteten, sensoren og notifikationer bliver vægtet med 70 procent i den endelige bedømmelse, mens brugervenlighed og sikkerhed bliver vægtet med 30 procent.

Du kan læse mere om testenes udførsel hos Which.co.uk.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nexsmart Vision2

✅ Mobil adgang uanset hvor du er i verden
✅ Intelligent bevægelsesdetektion med direkte push alarmering på din telefon
✅ 100 dages fri retur og 3 års garanti

NEXSMART Vision2 Övervakningskamera

Nexsmart Vision2 Overvågningskamera er det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en brugervenlig model, der både er intelligent, visuelt skarpt og kommer med mange features. Den er vores anbefaling til dig.

Flot kvalitet og moderne features

Nexsmart Vision2 Overvågningskamera vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et stærkt allround overvågningskamera, der omfavner alle de moderne teknologier. Blandt andet får du en utrolig høj opløsning i 1080 p fuld HD-kvalitet, som giver dig ekstra skarpe billeder og optagelser. Du kan som en stor fordel anvende det udendørs såvel som indendørs, og du behøver ikke frygte, at det bliver ødelagt på nogen måde – produktet er nemlig både hærværks- og vandsikret.

Du vil opleve et godt nattesyn på op til 40 meter, hvilket er meget i sammenligning med konkurrenterne, og du får en 101 graders vidvinkel. Læg dog mærke til, at synsfeltet kunne være bedre. Varianten kommer med moderne og intelligente bevægelses-sensorer, så den selv kan registrere, hvis der er bevægelse. Den er tillige meget brugervenlig, så både den teknologi-erfarne og teknologi-forskrækkede vil kunne bruge den.

Brugervenligheden gør, at opsætningen og installationen er meget nem og kort, og det tager faktisk ikke mere end 60 sekunder at udføre opsætningen. Smart, for så er du hurtigt i gang.

Smart tovejs-kommunikation

Nexsmart Vision2 Overvågningskamera kommer med indbygget Wi-Fi, så du kan kommunikere med for eksempel telefonen. Når du har parret de to apparater, vil du kunne få notifikationer hver gang, at maskinen registrerer bevægelse eller lignende.

Du kan få optagelserne på enten SD-kort eller på Cloud, hvis du foretrækker det, og du behøver ikke at tegne et abonnement for at bruge enheden. Som en bonus vil du opleve en spændende og praktisk tovejs-kommunikation, da der både er en integreret mikrofon og højttaler. Ud over alle de ovennævnte fordele skal du være opmærksom på, at modellen kræver kabel for at fungere, og så kan du ikke bruge den sammen med de moderne stemme-assistenter.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter et velfungerende allround-produkt med skarpe optagelser, moderne features og funktioner samt høj brugervenlighed plus en alsidig brug.

Fordele

 • Nem at installere
 • Intelligent bevægelses-sensor
 • Mikrofon og højttaler
 • 1080 p fuld HD-kvalitet
 • Natte-syn
 • Hærværks- og vandsikker
 • Til indendørs og udendørs brug
Uemper

 • Synsfeltet kunne være bedre

Specifikationer
Producent: Nexsmart
Type: Overvågningskamera
Optagelse: SD-kort eller Cloud
Indendørs brug: Ja
Udendørs brug: Ja
Kvalitet: 1080 pixels, fuld HD
Wi-Fi: Ja
Vægt: 242 gram


Nexsmart Watch Overvågningskamera

✅ Mobil adgang uanset hvor du er i verden
✅ Natte-syn på op til 20 meter
✅ Hurtig og nem 60 sekunders opsætning

Nexsmart Watch Overvågningskamera vil være det bedste overvågningskamera til den forbruger, som ønsker et prisvenligt valg med en høj kvalitet, moderne teknologier og stærke features. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Mulighed for live-streaming

Nexsmart Watch Overvågningskamera er det oplagte valg for dig, der gerne vil have et kvalitets-overvågningskamera til en god pris. Prisen ligger klart i den lave ende sammenlignet med konkurrenterne, så du vil få rigtig meget for pengene.

Det inkluderer ikke mindst en fantastisk flot 1080 p fuld HD-kvalitet i billeder og optagelser, hvilket er lige så højt som hos de dyrere konkurrenter. Det giver en utrolig skarp opløsning. Du vil også kunne opleve natte-syn på op til 20 meter og ikke mindst muligheden for at live-streame via den tilhørende app. Selve varianten har indbygget Wi-Fi, og når du parrer den med telefonen, får du adgang til optagelserne på din telefon. Her kan du så få notifikationer omkring aktivitet plus muligheden for at live-streame, så du altid ved, hvad der foregår.

Læg dog i øvrigt mærke til, at apparatet har det bedst indendørs, så du bør ikke anvende det til udendørs overvågning.

Høj brugervenlighed

Nexsmart Watch Overvågningskamera kommer – bortset fra alsidigheden – ikke med ret mange begrænsninger. Og det gør for eksempel, at enheden tillige er født med intelligente bevægelses-sensorer samt et moderne tovejs-kommunikationssystem. Det betyder, at modellen er udstyret med mikrofon såvel som højttaler, og så kan du tale direkte med personer, der befinder sig ved kameraet.

Er du teknologi-nybegynder, vil du blive glad for, at produktet er meget brugervenligt. Installationen tager under et minut, og der er ikke ret meget, du selv skal foretage dig. Du får optagelserne leveret til dit SD-kort eller til en Cloud-baseret løsning, hvis du synes, det er nemmere. Som en ekstra bonus er vægten lav på kun 87 gram, og du kan endda hænge den op på væggen. Smart, enkelt og pladsbesparende.

Alt i alt det bedste overvågningskamera til dig, der ønsker meget for pengene, og som ikke behøver udendørs-overvågning.

Fordele

 • Natte-syn på op til 20 meter
 • Høj kvalitet i 1080 p fuld HD
 • Intelligent bevægelses-sensor
 • Mikrofon og højttaler
 • Let installation
Ulemper

 • Ikke det bedste valg til udendørs brug

Specifikationer
 Producent: Nexsmart
Type: Overvågningskamera
Optagelse: SD-kort eller Cloud
Indendørs brug: Ja
Udendørs brug: Nej
Kvalitet: 1080 pixels, fuld HD
Wi-Fi: Ja
Vægt: 87 gram


Xiaomi Mi Home Security Camera 360

 • 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Gadgets.ndtv.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Android-magasinet Androidcentral.com
 • 360 graders rotation
 • Infrarødt nattesyn

Xiaomi Mi Home Security Camera 360

 

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 er det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en prisvenlig måde at få indendørs overvågning af hjemmet.

Modellen har været til overvågningskamera test hos tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com, Gadgets.ndtv.com og Androidcetral.com. Alle eksperterne er meget imponerede over produktet, som modtager absolutte topscorer over hele linjen.

Techradar.com fremhæver mange fordele ved modellen – blandt andet rotationen, der giver en visning på 360 grader, og den infrarøde nattefunktion. Især natteoptagelserne er meget skarpe, og bevægelsessensoren fungerer også rigtig godt. Endelig er selve konstruktionen meget solid, og brugervenligheden er helt i top. Eksperterne opsummerer deres oplevelse med ordene: ”What makes the Mi Home Security Camera stand out is the ease of using it … It is well built and looks discreet when mounted on a wall”.

Gadgets.ndtv.com er ligeledes positive, og de mener især, at lydkvaliteten er fremragende. Det er også utrolig let at installere produktet, og så er designet ganske appellerende. Alt i alt mener eksperterne, at her er tale om et meget velfungerende kamera, som leverer præcise optagelser i høj kvalitet.

Lille, smart og billigt

Er du til de prisvenlige overvågningsløsninger, vil Xiaomi Mi Home Security Camera 360 være det perfekte valg. Modellen koster meget mindre end de fleste af konkurrenterne og vil derfor være tilgængelig for alle typer af forbrugere – uanset budget.

Når prisen er så meget lavere, er der selvfølgelig også elementer, du må undvære. For eksempel drejer det sig kun om en indendørs variant, da den ikke er vandtæt. Producenten anbefaler ikke at opsætte den udenfor som en slags skjult overvågningskamera, for bliver det vådt, kan det gå i stykker. Et halvtag eller en overdækket terrasse vil ofte ikke være nok.

Du får heller ikke en lige så avanceret bevægelsessensor som hos de fleste andre konkurrenter og ej heller et overvågningskamera med zoom. Til gengæld får du et fikst lille design, der både er stilfuldt og neutralt. Smart, når du skal placere den indenfor.

Brugervenlig app og fin kvalitet

Du får en god opløsning på 1080 pixels, og 1080 er meget udbredt blandt de dyrere kameraer. Kvaliteten af optagelserne behøver du derfor ikke gå på kompromis med, og det samme gælder for den medfølgende app. Overvågningskamera WiFi betyder, at det meste af opsætningen og brugen går gennem app’en. Det er også her, at du skal foretage installationen og foretage dine indstillinger. App’en er dog meget brugervenlig, så du behøver ikke det store forhåndskendskab til teknologiens verden for at kunne få glæde af produktet.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 tilbyder nogle funktioner, som konkurrenterne ikke gør, og det drejer sig for eksempel om det roterende hoved, der giver dig ikke mindre end 360 graders optagelses-vinkel. Det vil sige hele vejen rundt i rummet, og det giver en klar fordel over de fleste af de konkurrerende produkter. Bevægelsen foregår stort set helt lydløst takket være den stillegående motor.

Der er en trådløs forbindelse samt et smart tovejs kommunikationssystem, hvor du kan tale med personen, der er inde i huset via app’en og den indbyggede mikrofon. Enheden kan filme i oplyste omgivelser såvel som mørke, og i mørke anvender den nattesyn med infrarød teknologi.

Alt i alt er Xiaomi Mi Home Security Camera 360 det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter en prisvenlig indendørsmodel med en høj brugervenlig og et roterende hoved.

Specifikationer ved Xiaomi Mi Home Security Camera 360 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Xiaomi
🔴 Pvervågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Nej, kun til indendørs brug
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Bredde: 7,8 centimeter
🔴 Dybde: 7,8 centimeter
🔴 Højde: 11,8 centimeter
🔴 Vægt: 239 gram

Fordele ved Xiaomi Mi Home Security Camera 360
Topscorer i overvågningskamera test
Prisvenlig til indendørs brug
Lille og smart
Brugervenlig
360 graders roterende hoved


Google Nest Cam IQ Smart

 • 78 ud af 100 point hos forbruger- og testmagasinet Which.co.uk
 • Topscorer hos teknologimagasinet Techradar.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com
 • 9,2 ud af 10 point hos sikkerhedsmagasinet Security.org
 • Flot design
 • Indbygget smart-assistent
 • Fungerer med andre af hjemmets smart-enheder

Google Nest Cam IQ Smart

 

Google Nest Cam IQ Smart er det bedste overvågningskamera til dig, der sværger til Googles smart-løsninger og leder efter masse af funktioner og smart-assistance.

Fem forskellige ekspertkilder har foretaget hver deres overvågningskamera test af modellen, og kilderne inkluderer forbrugermagasinet Which.co.uk, testmagasinet Trustedreviews.com, sikkerhedsmagasinet Security.org og teknologimagasinerne Techradar.com og Pcmag.com. Alle panelerne er meget imponerede over produktets kunnen og giver den masser af rosende ord med på vejen.

Techradar.com er meget betagede af det smukke og iøjnefaldende design samt den solide konstruktion. De fremhæver også den sofistikerede ansigtsgenkendelse, og så er både billed- og lydkvalitet fremragende, ifølge eksperterne. De mener, at her er tale om et af de mest avancerede overvågningskameraer på markedet, og så er den tilhørende app meget alsidig og nem at anvende. De opsummerer deres oplevelse med ordene: ”The Google Nest Cam IQ Smart takes technology to the next level by building further intelligence into a security camera. This device doesn’t just record footage, it also tries to make sense of it for you”.

Trustedreviews.com giver en god bedømmelse, og de fremhæver især, at billedkvaliteten er helt i top, og så er det rigtig smart, at sensoren kan følge personers bevægelser i et rum takket være superzoom-funktionen. Også ansigtsgenkendelsen er helt uforlignelig, ifølge eksperterne. Dog er det nødvendigt med abonnement-tjenester for at få det fulde udbytte af kameraets funktioner.

Pcmag.com er enige med de øvrige eksperter, og blandt fordelene nævner de, at sensoren både kan opfange lyd og bevægelse, og at lydsensoren kan skelne mellem mennesker og dyr. Apparatet er tillige utroligt let at installere, og så er det kompatibelt med en lang række smart-enheder, hvilket er et stort plus.

Stilfuld og elegant

Google Nest Cam IQ Smart kommer både i en udendørs og indendørs version, og her er det den indendørs variant, vi beskæftiger os med.

Det første, du lægger mærke til ved modellen, er det flotte og elegante design, som vi kender fra de efterhånden mange håndgribelige produkter fra Google. Stilen er strømlinet og elegant, og det er nødvendigt med et pænt design, når apparatet skal have sin placering indendørs. Det vil være svært at holde sit overvågningskamera skjult indenfor.

Leder du efter et overvågningskamera sæt, kan du købe flere enheder fra Google og forbinde dem. Så har du en komplet overvågning af hele dit hjem indendørs.

Eftersom her er tale om en indendørs variant er opløsningen ikke lige så høj som på flere af de udendørs versioner. Video-kvaliteten ligger dog på 1080 pixels, hvilket stadig er hæderligt. Indendørs vil billeder og video blive bedre, så du kan være sikker på at få højkvalitets-optagelser.

Prisen er ikke helt lav, men mere overkommelig end flere af konkurrenterne. Der er overvågningskamera WiFi indbygget, og det er via WiFi, at alting foregår.

Masser af funktioner

Eftersom det drejer sig om et Google-produkt, er forventningerne til funktionerne høje. Det lever Google Nest Cam IQ Smart bestemt også op til. Du får et overvågningskamera med zoom – i alt 12 gange zoom – der låser sig fast på personen og følger hans eller hendes bevægelser samt en 4K-sensor.

Du får tillige et overvågningskamera med app, og du bliver bragt notifikationer med det samme, hvis bevægelsessensoren registrerer bevægelse, når du ikke er hjemme. Sensoren er intelligent nok til at kunne afgøre, om det er en person eller for eksempel et kæledyr, der bevæger sig.

Du kan se i app’en, hvad der sker lige nu, men du kan også her hente ældre optagelser frem, hvis du har overset en notifikation. Historikken viser tre timer tilbage. Du får et 130 graders synsfelt, hvilket er pænt uden at være prangende, og når det er mørkt, er der en integreret belysning, der oplyser rummet ved bevægelse.

Ud over selve overvågningsfunktionerne får du adgang til kommunikation med smart-tjenesten Google Assistant, der kan hjælpe dig med spørgsmål og opgaver. Du får tillige en tovejs-kommunikation, da enheden er et overvågningskamera med optager, og her kan du føre en samtale via app’en.

Alt i alt er Google Nest Cam IQ Smart det bedste topmoderne indendørs-valg, der giver smæk for skillingen, hvad angår funktioner, design og forbindelse.

Specifikationer ved Google Nest Cam IQ Smart – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Google
🔴 Overvågningskamera WiFi: Ja
🔴 Overvågningskamera med app: Ja
🔴 Overvågningskamera udendørs: Du kan få den både i en udendørs og indendørs variant
🔴 Bevægelsessensor: Ja
🔴 Opløsning, maksimum: 1920 x 1080
🔴 Video: 1080 pixels
🔴 Bredde: 7,4 centimeter
🔴 Dybde: 7,4 centimeter
🔴 Højde: 12,4 centimeter
🔴 Vægt: 357 gram

Fordele ved Google Nest Cam IQ Smart
Topscorer i overvågningskamera test
Fantastisk flot design
Til indendørs brug
Avanceret app
Masser af funktioner og smart-muligheder


FAQ

Hvilke overvågningskameraer er bedst?
Der er mange gode modeller på markedet, og i vores overvågningskamera test artikel har vi gennemgået 9, som alle scorer ufatteligt højt i eksperternes tests. Det drejer sig om Arlo Pro 3, Arlo Pro 3 Floodlight, Ring Stick Up Cam (Battery), Arlo Ultra, Ring SpotLight, Natatmo Presence, Google Nest Cam IQ Smart, Netatmo Welcome og Xiaomi Mi Home Security Camera 360.
Hvordan er overvågningskameraerne blevet testet?
I deres undersøgelser for at finde det bedste overvågningskamera har eksperterne bedømt modellerne ud fra kriterier som generel kvalitet, opløsning, billed- og videokvalitet, sikkerhed, funktioner, teknologi, design, app, pris, brugervenlighed, kommunikation, kompatibilitet og anvendelighed.
Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et overvågningskamera?
Før du køber et overvågningskamera, bør du undersøge nogle specifikke parametre. Du bør først og fremmest basere valget på dine individuelle præferencer og behov i forhold til, hvordan og til hvilke formål du ønsker at bruge modellen. Overvej tillige optagelseskvalitet, sikkerhed, kompatibilitet, funktioner, brugervenlighed, app, og om du ønsker et overvågningskamera udendørs eller indendørs. Endelig er pris, design, optagelses-vinkel, belysning og opbevaring af data vigtige parametre. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Androidcentral.com

Androidcentral.com er et androidmagasin og forum for alle Android-brugere. Her kan du finde købsguides, forklarende artikler, features, tips, videoer og tests af Android-produkter. Her har eksperterne foretaget en overvågningskamera test af modellen Xiaomi Mi Home Security Camera 360, der får en fin anmeldelse. Parametre som general kvalitet, billedopløsning, funktioner, brugervenlighed, app, pris, design, sikkerhed og anvendelse udgør bedømmelsesgrundlaget.

Testen blev udført: September 2018
Du kan se testen her: Androidcentral.com

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der bringer nyheder, artikler, blogs, videoer, guides, tips, anmeldelser og tests til læserne for at guide dem gennem den teknologiske jungle. Her har eksperterne udført en overvågningskamera test af to modeller, Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight. Bedømmelseskriterierne har blandt andet været kvalitet af optagelser, brugervenlighed, funktioner, kompatibilitet, anvendelighed, app og håndtering, og eksperterne er begejstrede for begge.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Cnet.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Cnet.com

Digitaltrends.com

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologi-, nyheds-, livsstils-, og informationsmagasin med stor vægt på det teknologiske aspekt. Eksperterne bringer nyheder, artikler, guides, podcasts, videoer, anmeldelser og tests om emnerne. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Arlo Pro 3 og Arlo Pro 3 Floodlight, hvor bedømmelseskriterierne har været blandt andet generel kvalitet, brugervenlighed, teknologi, app, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: 2021
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Digitaltrends.com

Gadgets.ndtv.com

Gadgets.ndtv.com er et internationalt teknologi- og gadgetmagasin, der bringer nyheder, artikler, trends, vejledninger, guides, videoer, blogs, anmeldelser og tests af både telefoner, bærbare, computere, spil og øvrige gadgets. Her har eksperterne foretaget en overvågningskamera test af modellen Xiaomi Mi Home Security Camera 360, hvor de har bedømt ud fra aspekter som pris, design, kvalitet, app, billeder, funktioner, brugervenlighed og anvendelighed. De er meget tilfredse og giver en fin anmeldelse.

Testen blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Gadgets.ndtv.com

Goodhousekeeping.com / Good Housekeeping institute

Goodhousekeeping.com er et britisk husholdningsmagasin, der skriver om alt til huset, haven og husholdningen. Det kan være alt fra haveredskaber til køkkenapparater og moderne smart-teknologi produkter. Eksperterne foretager i den forbindelse tests i de forskellige kategorier, og de tildeler hver enhed en score på mellem 0 og 100 point. Her gælder det en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight og Netatmo Presence, som begge får høj ros.

Testen af Ring SpotLight blev udført: Marts 2018
Du kan se testen her: Goodhousekeeping.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: Juli 2017
Du kan se testen her: Goodhousekeeping.com

Mightygadget.co.uk

Mightygadget.co.uk er et britisk gadgetmagasin/blog, der bestræber sig på at være briternes foretrukne kilde, når de søger information om alt, hvad der rører sig inden for teknologi og gadgets. Magasinet beskæftiger sig med alt fra gadget til telefoner, spil, fjernsyn og anden forbrugerelektronik. Her gælder det en overvågningskamera test af modellen Netatmo Presence, hvor der er blevet bedømt ud fra aspekter som pris, design, kvalitet, billeder, app, funktioner, sikkerhed og anvendelighed. Anmeldelsen er overvejende positiv.

Testen blev udført: April 2019
Du kan se testen her: Mightygadget.co.uk

Pcmag.com / Uk.pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt teknologi- og computermagasin med en række regionale underafdelinger som Uk.pcmag.com. Eksperterne beskæftiger sig med trends, nyheder, guides, råd, tips, videoer, anmeldelser og test af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, og her gælder det forskellige overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Arlo Pro 3 Floodlight, Ring Stick Up Cam (Battery), Arlo Ultra, Ring SpotLight, Netatmo Presence og Google Nest Cam IQ Smart er blevet testet hver for sig. Parametre som generel kvalitet, brugervenlighed, app, funktioner og anvendelighed ligger til grund for bedømmelserne.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Juli 2020
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Ring Stick Up Cam (Battery) blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Maj 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Juli 2018
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: April 2017
Du kan se testen her: Pcmag.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: Juni 2019
Du kan se testen her: Pcmag.com

Security.org

Security.org er et amerikansk magasin, der beskæftiger sig med sikkerhed og i særdeleshed teknologiske sikkerhedsløsninger. Magasinet hjælper læserne med at simplificere både den hjemlige og personlige sikkerhed via banebrydende research, hvor eksperterne forsøger at uddanne læserne bedst muligt. Det moderne smart-hjem er et af de varmeste emner hos magasinet. I den forbindelse har de foretaget en overvågningskamera test af modellen Google Nest Cam IQ Smart. Bedømmelsen er udført ud fra parametre som sikkerhed, kvalitet, brugervenlighed, anvendelighed og funktioner, og anmeldelsen er positiv.

Testen blev udført/opdateret: Oktober 2020
Du kan se testen her: Security.org

Techhive.com

Techhive.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på alt, du har brug for til dit fremtidige smart-hjem. Det gælder alt fra lyskontrol til sikkerheds-løsninger og underholdning. Eksperterne tilbyder læserne køberråd, inden de foretager deres valg, og i den forbindelse har Techhive.com her foretaget flere overvågningskamera tests, hvor modellerne Arlo Pro 3, Ring Stick Up Cam (Battery), Ring SpotLight og Netatmo Presence er blevet undersøgt.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført/opdateret: Januar 2021
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Ring Stick Up Cam (Battery) blev udført: April 2021
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: Maj 2018
Du kan se testen her: Techhive.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: November 2016
Du kan se testen her: Techhive.com

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med en række regionale afdelinger. Magasinet har fokus på at bringe nyheder, trends, artikler, features, råd, vejledning, guides og tests til læserne for at gøre dem klogere på teknologiens verden. Her gælder det række tests af forskellige overvågningskameraer, hvor eksperterne har bedømt ud fra parametre som overordnet kvalitet, pris, design, brugervenlighed, funktioner og anvendelighed.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight blev udført: Oktober 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Netatmo Presence blev udført: Marts 2017
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: November 2017
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: November 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Testen af Xiaomi Mi Home Security Camera 360 blev udført: Januar 2019
Du kan se testen her: Techradar.com

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager eksperterne en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført forskellige kamera-tests baseret på udvalgte kriterier som opløsning, sikkerhed, app, brugervenlighed, funktioner og kommunikation.

Testen af Arlo Ultra blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: September 2019
Du kan se testen her: Tomsguide.com

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin med fokus på dybdegående laboratorieundersøgelser af forskellige forbrugerprodukter. Eksperterne bestræber sig på altid at levere en helt og holdent subjektiv undersøgelse, så læserne med ro i sindet kan vide, om de skal investere i produktet eller ej. Her drejer det sig om en overvågningskamera test af modellerne Ring SpotLight, Google Nest Cam IQ Smart og Netatmo Welcome, hvor eksperterne har set nærmere på parametre som billedkvalitet, design, pris, kvalitet, brugervenlighed og funktioner.

Testen af Ring SpotLight blev udført: April 2020
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: April 2018
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

Testen af Netatmo Welcome blev udført: April 2016
Du kan se testen her: Trustedreviews.com

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotest af udvalgte produktet. Her har de beskæftiget sig med overvågningskamera tests, hvor de har vurderet modellerne ud fra parametre som design, billedkvalitet, sikkerhed, funktioner, pris, brugervenlighed og app.

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: T3.com

Testen af Arlo Ultra blev udført: 2019
Du kan se testen af her: T3.com

Testen af Ring SpotLight blev udført: September 2019
Du kan se testen af her: T3.com

Which.co.uk

Which.co.uk er Storbritanniens største forbrugermagasin, der har som formål at guide forbrugerne til bedre valg. Eksperterne foretager derfor en lang række laboratorie-tests, der er uvildige og uafhængige. Her gælder det en række tests af overvågningskameraer, hvor der er set nærmere på kriterier som opløsning, muligheder, kvalitet, funktioner, design, app og brugervenlighed.

Læg mærke til at Which.co.uk er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen af Ring Stick Up Cam (Battery) blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Which.co.uk

Testen af Google Nest Cam IQ Smart blev udført: Juni 2018
Du kan se testen her: Which.co.uk

Testen af Netatmo Welcome blev udført: April 2016
Du kan se testen her: Which.co.uk

Testen af Arlo Pro 3 blev udført: September 2019
Du kan se testen her

Testen af Arlo Pro 3 Floodlight er udført: September 2021
Du kan se testen her


Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores overvågningskamera test artikel set nærmere på 9 af de mest velfungerende modeller på markedet, hvis du spørger eksperterne.

Hvis du overvejer at anskaffe et overvågningskamera, vil det oftest være, fordi du er teknisk anlagt og interesseret i den teknologiske verden og især kameraer, eller fordi du går op i overvågning og sikkerhed. Vi har skrevet flere artikler, der handler om begge områder, som du måske vil finde interessante.

Er det mest overvågnings- og sikkerhedsaspektet, du er er interesseret i, kan du med fordel tage et kig på vores dashcam test-artikel, hvor vi gennemgår eksperternes favoritter. Et dashcam er et kamera, du placerer på instrumentbrættet i bilen, som optager kørslen, og når du er parkeret. Så kan du lettere dokumentere, hvis der sker uheld, ulykker eller forbrydelser.

Er du mere til teknologiens muligheder generelt og måske i særdeleshed kameraer, så bør du ikke snyde dig selv for et af de meget populære og moderne action-kameraer. Et action-kamera er ideelt til sportsudøveren såvel som rejse-entusiasten, hvor du til alle formål vil få fløjlsbløde optagelser og højopløselige billeder. Vi har selv set nærmere på, hvad markedet tilbyder på fronten her, og et af de seneste års mest populære serier er GoPro Hero. Vi har derfor skrevet en GoPro Hero 8 test-artikel, hvor du kan blive klogere på, hvad eksperterne mener.

Et andet af de populære valg er Go Pro Max, og den har vi også undersøgt nærmere. Det er blevet til en Go Pro Max test-artikel, hvor vi har samlet alle de relevante ekspertkilder og kort forklaret, hvad de hver især har af plusser og minusser. Læs den og find ud af, om Go Pro Max er noget for dig.

Vil du gerne kombinere kameraernes verden med overvågning og sikkerhed, og vil du gerne op i de lidt højere luftlag? Så bør du overveje at anskaffe en drone. Dronernes popularitet er steget til skyhøje højder de seneste par år, og vil du også være med på trenden, kan du med fordel starte med at læse vores DJI Drone test-artikel. DJI er et af de førende mærker på markedet, og her præsenterer vi dig både for eksperternes favoritter og giver dig al den viden og info, du har brug for.

Uanset om du er mest til overvågning og sikkerhed eller kameraer og teknologi generelt, vil du altid få brug for et hukommelseskort og mere lagring. Et micro SD kort vil være det bedste bud, og er du i tvivl om, hvilket et og hvilken producent du skal vælge, kan du nærstudere vores Micro SD Kort artikel.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme