Test-oversigt: De bedste Mesh netværk ifølge tests, anmeldelser og eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel er baseret på eksperttests af forskellige mesh-netværker, hvor man som forbruger får et overblik over de bedste muligheder på markedet. 

Vi har inddraget de forskellige ekspertvurderinger under hvert produkt og forklarer i artiklen, hvad eksperterne hæfter sig ved af fordele og ulemper ved hver model.

I denne artikel har vi taget tests med fra en lang række af ekspertkilder. Vi har blandt andet anvendt eksperter såsom Cnet.com, Techradar.com, Tomsguide.com, PCmag.com, Digitaltrends.com og mange flere.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Google Nest WiFi – mesh netværk med Google Assistant

Bedste mesh netværk 2022

Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com 
Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com 
Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com 
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Theverge.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske onlinemagasin PCmag.com 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com
Google-Nest-WiFi

Google Nest WiFi er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Cnet.com, Techradar.com, Tomsguide.com, Theverge.com, Pcmag.com og Digitaltrends.com. Alle eksperter har taget et kig på mesh-netværkets ydeevne, hastighed, funktioner m.m., hvorefter de har givet en samlet vurdering af produktet. Her mener eksperterne, at Google Nest WiFi er en fremragende router. Dog mener nogle eksperter, at modellen kan være forholdsvis simpel for eksempelvis teknologinørder.

God forbindelse i hele hjemmet
Med Google Nest WiFi får man fleksibilitet til at sætte ens hjemmenetværk op alt efter ønske og behov. Routeren er nemlig stærk nok til at levere en stabil forbindelse i hele hjemmet, så alle i husstanden kan arbejde, surfe rundt på internettet, streame m.m. på samme tid. Da Google Nest WiFi er et mesh-system, fungerer den ved, at der er en enkelt router, som har en direkte forbindelse til modemmet, mens flere satellit-moduler er placeret i resten af hjemmet. Internetforbindelsen med denne router er både konstant og stabil takket være den trådløse hastighed på 1901-2300 Mbps. Modellen har ydermere Dual-Band med både 2,4 og 5 GHz, så internettet er endnu hurtigere.

Sikkert og smart mesh-system

Google Nest WiFiGoogle Nest WiFi er et sikkert og smart mesh-system, hvor der bruges WPA2 til tilslutningen. Der findes også en forældrekontrol, så børn ikke kan tilgå alle steder på internettet. Derudover kommer Google Nest WiFi med Google Assistant, hvor man kan få hjælp og svar på alt lige fra vejrudsigten til ruteplanlægning, musik eller noget helt fjerde. Routeren er ydermere forsynet med Google Home-appen, hvor installationen foregår nemt og hurtigt med et par enkelte klik. Man kan herved også gøre brug af ens smartphone som en fjernbetjening via appen.

Imponerende og fremragende mesh-system, ifølge eksperterne
Ifølge de seks ekspertkilder er Google Nest WiFi et fremragende mesh-system, hvor Cnet.com eksempelvis skriver, at systemet er forsynet med en hurtig og stabil forbindelse.

Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i og forklarer, at de er meget glade for den nemme installation og brugervenligheden. Dog nævner de, at hvis man allerede har investeret i forgængeren, er det ikke nødvendigt med en opgradering. Eksperterne fra Tomsguide.com har også testet Google Nest WiFi. De fremhæver, at dette er en ”af de bedste mesh-systemer på markedet”, mens Theverge.com kalder modellen for den ”smarteste mesh-router”. Som et minus skriver de, at hastigheden er en smule lavere, når man anvender de øvrige ”points”.

Sidst men ikke mindst forklarer eksperterne fra PCmag.com og Digitaltrends.com, at Google Nest WiFi har en god forbindelse alle steder i hjemmet samt et rigtig flot design. De synes dog, at det er ærgerligt, at der ikke er nogen USB-porte.

Fordele

 • Flot design
 • Har indbygget Google Assistant stemmeteknologi
 • God ydeevne
 • Har simple kontroller
Ulemper

 • Skaber ingen større præstationsforøgelser
 • Det er ikke værd at udskifte allerede eksisterende mesh netværk
 • Nogle af de dybere funktioner går tabt

Specifikationer ved Google Nest WiFi:
🔴 Type: WiFi-router/mesh internet
🔴 Producent: Google
🔴 Trådløs hastighed: 1901-2300 Mbps
🔴 LAN-porte: 1-3
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 380 gram
🔴 Højde: 9,04 centimeter
🔴 Bredde: 11,0 centimeter
🔴 Dybde: 11,0 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Google Nest WiFi. Videoen er produceret af Google Nest:


Asus ZenWiFi Pro ET12 – mesh-netværk med høj effektivitet

Bedste mesh-netværk med lang rækkevidde

✅ 5/5 på T3.com
✅ 4/5 Pcmag.com
✅ 4/5 på Techradar.com
✅ 4,7/5 på Google.com
✅ 4,3/5 på Amazon.com

Asus ZenWiFi Pro er designet til at give trådløs forbindelse inden for 600 m2 dækning. Den lange rækkevidde sammen med de avancerede funktioner gør modellen velegnet for brugere, der ønsket at få et robust trådløst netværkssystem, som giver hurtig og pålidelig forbindelse på store områder.

 • 11.000 Mbps hastighed
 • Trebåndsforbindelse
 • 600 m2 dækning

Anmeldelse: Produktanalyse af Asus ZenWiFi Pro

Effektivt mesh-netværk
De fleste moderne WiFi-enheder er dual-band, hvilket betyder, at de har to frekvensområder, som er henholdsvis et på 2,4 GHz og et på 5 GHz, som kører med hastigheder tre gange hurtigere end 2,4 GHz. Herunder har Asus ZenWiFi Pro tre båndforbindelser, som er henholdsvis 2,4 GHz, 5 GHz og 6 GHz, og hertil er fordelen, at den automatisk forbinder din enhed til det hurtigste og mindst overfyldte netværk, og hastigheden på netværket går op til 11 Gbps, så du også kan udføre tunge opgaver på netværket, som f.eks. 4K-streams og onlinespil. For at få et bedre indblik i, hvilken hastighed mesh-netværket tilbyder, er her nogle generelle hastighedskrav baseret på daglige internetaktiviteter: Tjek e-mails og surf på nettet (minimum 1-5 Mbps), stream HD-indhold (minimum 5-25 Mbps), stream 4K-indhold og spil konkurrencedygtige onlinespil (minimum 40-100 Mbps), stream 4K-indhold, spil konkurrencedygtige onlinespil og download store filer (minimum 200 Mbps).

Trygt og sikkert trådløst netværk
Asus ZenWiFi Pro indeholder også en række avancerede sikkerhedsfunktioner, f.eks. AI-baseret trusselsdetektion og forebyggelse af indbrud samt forældrekontrol og indholdsfiltrering. AI-baseret trusselsdetektion identificerer trusler, som traditionel antivirus-software måske overser, hvilket skyldes, at algoritmer registrerer mønstre og usædvanlige forhold i netværkstrafikken, som kan indikere trussel, som er med til at sikre, at du har et trygt og sikkert trådløst netværk. Forældrekontrol gør det muligt for forældre at fastsætte begrænsninger for hvilken type indhold, som deres børn har adgang til, samt hvor meget tid de må tilbringe online, og du kan herunder indstille specifikke regler for hver enkelt bruger. indholdsfiltreringen giver dig mulighed for at blokere specifikke typer af websteder og indhold, herunder indhold for voksne, sociale medier og spillesider, og du kan desuden indstille brugerdefinerede filtre til at blokere specifikke nøgleord eller sætninger. Ud over indholdsfiltrering og tidsbegrænsninger giver forældrekontrollen dig også mulighed for at overvåge dine børns onlineaktiviteter.

Moderne design
Asus ZenWiFi Pro har et moderne design, som både er attraktivt og funktionelt, og systemet indeholder to identiske routere, som hver har en cylindrisk form og en mat sort finish, der passer ind i ethvert hjem eller kontor. Den kompakte størrelse på hver router gør det nemt at placere dem i forskellige dele af huset eller kontoret for at give optimal dækning. Toppen af hver router er dækket af et sort net, der sikrer optimal luftstrøm og varmeafledning, hvilket sikrer, at systemet kører pålideligt. Til sidst er der på toppen af hver router også fire små LED-lamper, som angiver systemets status og dets forbindelser.

Hvad siger brugere og eksperterne om Asus ZenWiFi Pro?

Modellen har samlet 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping fra 60+ brugere, og på Amazon 4,3 ud af 5 stjerner fra 210+ brugere. Herunder var størstedelen især glade for routerens brede rækkevidde, som de kunne bruge på det store kontor, designet og hastigheden, og en af brugerne udtaler: “Dette Router-sæt er PERFEKT, fordi de to enheder giver fuld dækning selv med komplicerede grundplaner.” Dertil er brugerne også tilfredse med appen og udtaler: “Appen er robust og har mange muligheder; standardindstillingen bør fungere fint for begyndere. Hvis det ønskes, kan brugerne justere og beslutte indstillinger for hvert knudepunkt”.

Når det kommer til ekspertanmeldelser, får routeren en score på 5 ud af 5 stjerner på T3.com, som udtaler: “Asus ZenWiFi Pro er en øjeblikkelig udfordrer til vores liste over de bedste mesh-netværksenheder, der tilbyder nogle næste generations specifikationer og ydeevne i et dramatisk designet ydre”. På Techradar.com får den 4 ud af 5 stjerne, hvor de udtaler: “Den er i høj grad designet til større hjem med et halvt dusin soveværelser eller mere, samt virksomheder, der kan have store kontorer eller offentlige steder som hoteller eller restauranter, der har brug for godt Wi-Fi”. Eksperter fra Pcmag.com udtaler deusden: “Asus ZenWiFi Pro er meget i den højere ende, men det er forventeligt, da du får det bedste, som WiFi har at tilbyde”, og giver en score på 4 ud af 5 stjerner.

Fordele

 • Stor dækning
 • Moderne design
 • Forældrekontrol
 • AI-baseret trusselsdetektion
Ulemper

 • I højere prisklasse

Forbrugsguidens vurdering

Asus ZenWiFi Pro tilbyder avancerede funktioner og muligheder for at give hurtig og pålidelig forbindelse, og tri-band- samt beamforming-teknologien gør modellen i stand til at levere imponerende hastigheder, hvilket velegner den til dig, som har brug for at overføre store mængder data hurtigt og effektivt. Det er et sikkert trådløst netværkssystem, der beskytter brugerne mod internettrusler. Produktet er dog en smule dyrt, men grundet den høje ydeevne vurderer vi, at produktet giver værdi for pengene. 

Specifikationer
Trådløs hastighed: 11 Gbps
Lan-porte: 3
Wan porte: 1
Frekvensbånd: 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz
Lagring: 256 MB
Bredde: 115 mm
Vægt: 1,5 kg
Højde: 240 mm


Netgear Orbi RBK852 – mesh netværk med tilhørende app

Bedste Premium Valg

Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
8.2 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
Netgear Orbi RBK852

Netgear Orbi RBK852 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, der alle er begejstrede for routeren. Dette er de blandt andet på grund af modellens hurtige ydeevne og smarte funktioner. Til gengæld er de mindre vilde med, at Netgear Orbi RBK852 er temmelig dyr.

Hurtigste mesh-router, ifølge eksperterne
Ifølge de fem ekspertkilder er Netgear Orbi RBK852 en fantastisk mesh-router, der fungerer, som den skal. Eksempelvis skriver eksperterne fra Cnet.com, at dette er ”den hurtigste mesh-router”, de nogensinde har testet, hvilket Forbes.com er enige i. De forklarer, at ”hvis man har råd til den, vil man blive blæst helt væk”.

Eksperterne fra Trustedreviews.com og Techradar.com har også testet Netgear Orbi RBK852. De hæfter sig ved, at der ikke er nogle minusser at sige omkring modellens hastighed og rækkevidde. Dog mener de, at systemet mangler forældrekontrol og flere sikkerhedsfunktioner. Samtidigt fremhæver eksperterne fra PCmag.com, at Netgear Orbi RBK852 er nem at installere, hvilket altid er et plus.

Kompakt mesh-system

Netgear Orbi RBK852 i kasseMed Netgear Orbi RBK852 får man et mesh-system med en router og en satellitenhed, så man kan få en optimal dækning i hele hjemmet.

Takket være det 6 Gbps tri-band WiFi-AX signal og de 20 signalstrømme har routeren mulighed for at forbinde op til 100 enheder på samme tid, mens det ligeledes er muligt at streame i 4K/8K UHD-kvalitet, spille spil og surfe rundt på internettet samtidigt. På grund af den øgede kapacitet kan man opnå hurtigere hastigheder og streame uden afbrydelser selvom, der er flere på internettet på samme tid. Man skal heller ikke bekymre sig om, hvorvidt der er en solid dækning i nogle steder af huset fremfor andre.

Nemt overblik over mesh-systemet
Netgear Orbi RBK852 kommer med en gratis Orbi-app, som kan downloades på ens smartphone eller tablet. I appen får man et fuldt overblik over hele mesh-systemet, de forbundne satellitter, sikkerheden m.m., så man altid er opdateret vedrørende dette. Sidst men ikke mindst sørger Netgear Orbi RBK852 for at forbedre selve netværkets effektivitet, så man har mulighed for at spare på sine batterier på alle sine WiFi 6-enheder. Netgear Orbi RBK852 understøtter desuden også Dual-Band og virker med både Amazon Alexa og Google Assistant.

Fordele

 • Fuldoversigt i Orbi appen
 • Skaber god dækning i hele hjemmet
 • Høj hastighed
 • Kan tilkobles op til 100 enheder på samme tid
 • 6 Gbps tri-band WiFi-AX signal
Ulemper

 • Lidt stort og klodset design
 • Har få ekstra egenskaber
 • Begrænsede indstillingsmuligheder
 • Ligger i den dyrere end af prisskalaen

Specifikationer ved Netgear Orbi RBK852:
🔴 Type: WiFi-router/mesh wifi system
🔴 Producent: Netgear
🔴 Trådløs hastighed: 5001 Mbps og op
🔴 LAN-porte: 4-5
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 1,3 kilo
🔴 Højde: 25,4 centimeter
🔴 Bredde: 19 centimeter
🔴 Dybde: 7,11 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Netgear Orbi WiFi 6, hvilket Netgear Orbi RBK852 er en del af. Videoen er produceret af Netgear:


Linksys Atlas Pro 6 MX5501 – brugervenligt mesh-netværk

Bedst i test mesh-netværk

✅ 5/5 på Techgearlab.com
✅ 5/5 på Expertreviews.co.uk
✅ 4,3/5 på Amazon.com
✅ 4,5/5 på Trustedreviews.com

✅ 4,5/5 på Techadvisor.com
✅ 4,5/5 på Techradar.com

Mesh-netværket fra Linksys er brugervenligt og giver WiFi med høj hastighed, og DFS-teknologien gør det muligt, at netværket automatisk vælger den mindst overbelastede Wi-Fi-kanal. Dermed mindskes det, at der opstår forstyrrelser og netværkets effektivitet forbedres, hvilket især er nyttigt i områder med stor trådløs trafik, og dermed gør det velegnet for dig, der ønsker høj hastighed på store kontorer. 

 • QOS (Quality of service)
 • DFS (dynamisk frekvensvalg)
 • Velop Intelligent Mesh

Anmeldelse: Produktanalyse af Linksys Atlas Pro 6

God effektivitet med stor dækning
Mesh-netværket fra Linksys sikrer band steering, som flytter enhederne mod 5 GHz-frekvensen, når det er muligt, ligesom mange moderne routere gør. Derudover indeholder modellen også en funktion kaldet Channel Finder, som automatisk vælger de mindst optagede kanaler i 2,4 GHz- og 5 GHz-radiofrekvenserne, hvilket især er en nyttig funktion, hvis du bor i en lejlighed eller et rækkehus, og der er mange internetforstyrrelser fra dine naboer. Når det kommer til hastigheden, kører modellen hurtigere end andre routere på markedet via dual band med en hastighed på 5400 Mbps, og routeren dækker 500 m2, hvilket velegner den til især store kontorer. 

Prioritering af enheder
Quality of service er en af routerens unikke funktioner, som giver dig mulighed for at prioritere specifikke enheder eller applikationer, så du sikrer, at de får den nødvendige båndbredde, selv når netværket er overbelastet, og det er med til at sikre en optimal dækning på tunge opgaver, som f.eks. videostreaming eller onlinespil. I appen er der desuden forældrekontrol, som giver dig mulighed for at oprette internetadgang og indholdsfiltre for dine børns enheder, og du kan også blokere bestemte hjemmesider eller apps og oprette et separat gæstenetværk for at holde dit netværk sikkert. 

Brugervenlig opsætning
Mesh-netværket fra Linksys er generelt et brugervenligt system, der nemt installeres og konfigureres ved hjælp af Linksys-appen, som guider dig gennem processen trin for trin. Appen giver klare instruktioner, og systemet opsættes på få minutter, uden at det kræver teknisk ekspertise. Derudover giver den mulighed for at administrere dine netværksindstillinger, se enhedsoplysninger og fejlfinding af eventuelle problemer, der måtte opstå, og opsætningen og administrationen anses for at være mere ligetil end andre systemer på markedet, modellen fra Linksys er designet til at være let tilgængelig for dem, der er mindre fortrolige med netværksteknologi.

Hvad siger brugere og eksperterne om Linksys Atlas Pro 6?

Når det kommer til brugeranmeldelser, har routeren fået  4,3 ud af 5 stjerner på Amazon, hvor størstedelen af brugerne var meget tilfredse med WiFi-dækning, hastighed og forældrekontrol.

Eksperter på Techgearlab.com giver routeren 5 ud af 5 stjerner og er tilfredse med dens avancerede teknologi samt udtaler: “Linksys Atlas Pro 6 er et solidt WiFi Mesh System. Med WiFi 6-kompatibilitet, MU-MIMO og OFDMA er dette system klar til de seneste teknologiske fremskridt”.

Ifølge Expertreviews.com er modellen det bedste mesh-system til kombineret hastighed og værdi, og ligeledes er eksperter fra Trustedreviews.com tilfredse med forholdet mellem pris og hastighed og udtaler: “Hvis du vil have et mesh-system til en god pris med gode hastigheder, så er dette et godt valg”. 

Techadvisor.com giver scoren 4,5 ud af 5 stjerner, og udtaler hertil: “Linksys Atlas 6 giver hurtig og pålidelig dækning i hele hjemmet til en fornuftig pris”, og Techradar.com udtaler også: “Linksys Atlas Pro 6 er et letanvendeligt mesh Wi-Fi system, der giver en højhastigheds Wi-Fi 6 opgradering til større hjem”, og giver modellen 4,5 ud af 5 stjerner. 

Fordele

 • 500 m2 dækning
 • Let at bruge Linksys-app
 • Forældrekontrol
Ulemper

 • Ingen tilgængelig computeropsætning

Forbrugsguidens vurdering

Modellen fra Linksys er en Wi-Fi-6-router med høj effektivitet grundet dens hastigheder på op til 5400 Mbps med en dækning på 500 m2, hvilket gør den velegnet til store hjem eller virksomheder. Modellens Quality of Service-funktion giver brugerne mulighed for at prioritere specifikke enheder, hvilket sikrer en pålidelig og uafbrudt forbindelse. Derudover tilbyder Linksys-appen brugervenlige kontrolfunktioner som f.eks. forældrekontrol, og dens rækkevidde på 500 kvadratmeter sikrer en pålidelig forbindelse i hele dækningsområdet. Linksys-appen giver en brugervenlig opsætning og administration af netværket, hvilket let kan tilsidesætte, at modellen ikke har computerindstillinger, og samlet set vurderer vi, at routerens er pengene værd. 

Specifikationer
Trådløs hastighed: 5400 Mbps
Lan-porte: 3
Wan porte: 1
Frekvensbånd: 2,4 GHz, 5 GHz
Lagring: 256 MB
Bredde: 86,1 mm
Vægt: 680 g
Højde: 184,91 mm 


Asus ZenWiFi AX – Bedst anmeldte mesh netværk af amerikanske medier

Bedst bedømte

Testvinder hos det britiske tech-magasin PCmag.com
Kåret til ”Editors Choice” hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
Anbefalet af det amerikanske magasin Forbes.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin Trustedreviews.com
Asus ZenWiFi AX

.
Asus ZenWiFi AX er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer PCmag.com, Cnet.com, Forbes.com og Trustedreviews.com. Alle eksperter er glade for mest-netværket, som de giver mange rosende ord med på vejen.

I deres anmeldelser skriver de blandt andet, at de er begejstrede for den fremragende ydeevne og nemme installation. Til gengæld er de mindre vilde med appen samt, at Asus ZenWiFi AX er temmelig dyr.

Fremragende mesh-router, ifølge eksperterne

Ifølge de fire ekspertkilder er Asus ZenWiFi AX en god mesh-router. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at routeren er forsynet med en ”fremragende ydeevne”, mens den på samme tid er ”meget nem at installere”. De mener dog, at prisen er ”pebret”, hvilket man bør være opmærksom på.

Tech-magasinet Cnet.com er enige i disse udtalelser og fremhæver ydermere, at Asus ZenWiFi AX er ”yderst stabil” og har en ”fuld understøttelse af WiFi 6”, hvilket de ser som værende et kæmpe plus.

Samtidigt skriver Forbes.com, at ”de var i stand til at opnå en mere solid dækning end med meget dyrere mesh-systemer”.

Eksperterne fra Trustedreviews.com hæfter sig især ved, at ”med sin hurtige ydeevne og sin yderst fleksible konfiguration er Asus ZenWiFi AX et kraftfuldt WiFi 6-mesh-system”.

De slutter anmeldelsen af med at skrive, at ”i betragtning af de fremragende funktioner er dette et mesh-system for alle”. Dog nævner de, at ”appen er lidt rodet”.

Få dækning i hele hjemmet

Asus ZenWiFi AX bag fraAsus ZenWiFi AX er et mesh-system, der består af en Asus AX6600 WiFi 6-router med unikke teknologier, så man får en sikker og pålidelig internetforbindelse i hele hjemmet.

Med en båndbredde på op til 6600 Mbps er det en yderst hurtig router, der giver mulighed for, at man kan streame, spille og meget mere uden afbrydelser.

Derudover kommer Asus ZenWiFi AX med AiMesh-teknologi, der gør det nemt og hurtigt for alle at konfigurere mesh-netværket til hjemmet.

Samtidigt giver det alle brugere fuld kontrol over de avancerede netværksfunktioner.

Man kan desuden tilføje en anden kompatibel router til ens AiMesh-netværk, hvis man ønsker mere dækning. Modellen er ydermere kompatibel med Amazon Alexa.

Sikker model med fleksibel konfigurering af backhaul-forbindelse
Med Asus ZenWiFi AX får man en sikker router med flere sikkerhedsfunktioner. Modellen er nemlig udstyret med både AiProtection Pro og IPS. Mens AiProtection Pro er en avanceret forældrekontrol, så man kan holde øje med alt, der foregår på ens netværk, blokerer IPS for alle almindelige internetbaserede angreb. Endvidere benytter AiProtection Trend Micros officielle database til at blokere og finde ondsindede hjemmesider.

Sidst men ikke mindst giver Asus ZenWiFi AX mulighed for en fleksibel konfigurering af backhaul-forbindelsen.

Det er herved muligt at indstille det andet 5 GHz-bånd som enten en dedikeret eller ikke-dedikeret backhaul-forbindelse, så man kan maksimere hastigheden eller frigøre det hurtigste 5 GHz-bånd til de ønskede enheder.

Fordele

 • Fantastisk ydeevne
 • Beskytter imod malware
 • God forældrekontrol
 • Hurtig forbindelse
 • Kompatibel med Amazon Alexa
Ulemper

 • Kan være længe om at tilslutte til satellitten igen
 • Har en kort rækkevidde

Specifikationer ved Asus ZenWiFi AX:
🔴 Type: WiFi-router/mesh router
🔴 Producent: Asus
🔴 Trådløs hastighed: 5001 Mbps og op
🔴 LAN-porte: 1-3
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 716 gram
🔴 Højde: 16 centimeter
🔴 Bredde: 7,5 centimeter
🔴 Dybde: 16,15 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Asus ZenWiFi AX. Videoen er produceret af Asus: 


TP-Link Deco M9 Plus – mesh netværk til travle forbindelser

Kåret til ”Editors Choice” hos det britiske tech-magasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin PCworld.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com

TP-Link Deco M9 Plus

.
TP-Link Deco M9 Plus er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer PCmag.com, Expertreviews.co.uk, Techradar.com, PCworld.com og Tomsguide.com. Alle ekspertkilderne er begejstrede for dette mesh-system, hvorfor modellen får en god bedømmelse.

I deres anmeldelser skriver de blandt andet, at TP-Link Deco M9 Plus har en fremragende dækning og er nem at opsætte samt konfigurere. Til gengæld nævner et par af eksperterne, at routeren er forholdsvis dyr i forhold til andre modeller med samme funktioner.

Alt hvad man har brug for, ifølge eksperterne

Ifølge de fem ekspertkilder er TP-Link Deco M9 Plus et mesh-system, der kommer med alle de ting, man har brug for. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at ”routeren sætter kryds ved ethvert felt i forhold til, hvad man ønsker, at modellen skal kunne”, mens eksperterne fra Techradar.com forklarer, at TP-Link Deco M9 Plus ”tilbyder en bedre ydeevne end forgængeren, men koster til gengæld også mere”.

PCworld.com nævner mange af de samme ting, da de fremhæver, at man med TP-Link Deco M9 Plus får ”et hurtigt mesh-netværk med antivirus og et smart design i én og samme model”. Dog mener eksperterne fra Tomsguide.com, at routeren sommetider kan have ”en uregelmæssig adfærd”.

Innovativ Deco Mesh-teknologi

TP-Link Deco M9 Plus undersideMed TP-Link Deco M9 Plus får man et mesh-system, der er nemt at opsætte takket være den innovative Deco Mesh-teknologi.

Her bliver alle routere samlet i et hjemmenetværk, da modellen fungerer som en home-hub, der forener alle produkter i en app. Selve pakken indeholder tre Deco-enheder, der passer til stort set alle hjem, så man opnår en stabil forbindelse uanset, hvor man befinder sig i huset. Har man behov for yderligere dækning, er det desuden muligt at tilføje flere enheder.

Derudover kommer TP-Link Deco M9 Plus med tre separate WiFi-bånd, der leverer en hurtig og stabil forbindelse på op til 2134 Mbps, hvilket er velegnet til gigabit fiber.

Routeren anvender både 5G_1 som trådløs backhaul samt 5G_2 og 2.4G som backhaul, så hastigheden altid er optimal selvom, at der er mange på samtidigt.

Sikker mesh-router med nem opsætning

TP-Link Deco M9 Plus er en sikker mesh-router, der kommer med en indbygget antivirus-beskyttelse.

Dette sørger for en optimal sikkerhed for alle tilsluttede enheder, og det fungerer på alle de pågældende home-enheder. Endvidere har routeren forældrekontrol, så man kan holde øje med, hvad der foregår på netværket.

Sidst men ikke mindst er det nemt og hurtigt at opsætte modellen med hjælp fra Deco-appen.

Appen hjælper en gennem alle de forskellige trin, så man kan komme godt i gang med systemet efter køb. Desuden har TP-Link Deco M9 Plus mulighed for at håndtere selv de mere travle netværk og giver en lag-fri Wi-Fi-forbindelse til over 100 enheder.

Fordele

 • Har indbygget beskyttelse imod malware og virus
 • God forældrekontrol
 • Er kompatibel med Alexa og IFTTT
 • Simpel at bruge
 • Nem at opsætte.
Ulemper

 • Kan skabe belastning på netværket
 • Hvilket sænker hastigheden.

Specifikationer ved TP-Link Deco M9 Plus:
🔴 Type: WiFi-router/mesh router
🔴 Producent: TP-Link
🔴 Trådløs hastighed: 2134 Mbps
🔴 LAN-porte: 2
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 440 gram
🔴 Højde: 6,4 centimeter
🔴 Bredde: 14,4 centimeter
🔴 Dybde: 14,4 centimeter 

Her kan du se en kort video om, hvordan man sætter sit nye TP-Link Deco system op. Videoen er produceret af TP-Link:


Køberguide: Det skal du se efter, når du vælger et mesh-system

Er du på udkig efter et mesh-system til dit hjem, men er du usikker på, hvad du skal være opmærksom på samt se efter inden køb?

Her får du en oversigt over, hvordan du ender med at vælge det bedste mesh-system til dine ønsker og behov baseret på tre artikler fra Macobserver.com, PCworld.com og Gearpatrol.com.

Prisen
prisMesh-systemer kan købes i flere forskellige prisklasser. Derfor varierer prisen også fra system til system.

Du bør dog være opmærksom på, at et mesh-system som regel koster mere end eksempelvis en helt almindelig router.

Designet
Da der skal placeres flere forskellige ”points” rundt omkring i dit hjem, vil det være en fordel, at du vælger en model med et pænt design. Dette er især vigtigt, hvis du går op i indretning samt dine ting i hjemmet.

Det vil nemlig være svært for dig at gemme dem alle væk. Og hvis du prøver på dette, kan det endda have en dårlig effekt på selve dækningen og rækkevidden.

Dækningen og rækkevidden
Selvom at du altid har mulighed for at placere ekstra ”points” i dit hjem, bør du som hovedregel vælge et mesh-system med den bedst mulige dækning og rækkevidde. Dette sikrer, at du ikke bliver nødt til at tilkøbe flere ”points”, så du i sidste ende sparer penge og besværet med at opsætte disse.

Hastigheden
router hastighedNår du køber et mesh-system til dit hjem, er det en fordel, at du vælger den hurtigst mulige hastighed. Herved vil systemet kunne opfylde dine behov i mange år frem.

Med en høj hastighed er du sikret, at du kan streame uden afbrydelse, spille online spil samt meget mere uden afbrydelser eller problemer. Samtidigt kan I være flere på samtidigt uden, at det påvirker hastigheden.

Funktioner
Helt generelt er det nemt og hurtigt at opsætte og installere et mesh-system. Typisk klarer de sig selv, så du ikke behøver at gøre så meget, når de er sat op.

Dog er det altid en fordel, hvis du vælger en model med antivirus og flere sikkerhedsfunktioner i form af eksempelvis en forældrekontrol.

Derudover kommer de fleste mesh-netværker med en app, hvor du kan overvåge systemet m.m.


Hvordan virker et mesh-netværk?

Hvad er et mesh-system?

Har du hørt ordet ”mesh-netværk” før, er du sikkert interesseret i at vide, hvad det helt præcist er for noget, og hvordan sådan et system overhovedet virker. Baseret på artikler og viden fra PCworld.com, Google.com og Tomsguide.com forklarer vi her, hvordan et mesh-netværk fungerer.

Et mesh-netværk er et router-system, der virker ved at være et WiFi-netværk med flere små satellitter eller routere, som er placeret rundt omkring i hjemmet. Her kommunikerer de frit med hinanden.

Fordelen ved sådan et netværk er, at forbindelsen, dækningen og rækkevidden ender med at være endnu bedre i hele hjemmet, da der findes flere ”points” end blot et enkelt. Dette er især optimalt, hvis du bor i et større hus, hvor mange i husstanden ønsker at være på internettet på samme tid.

Har du en helt almindelig router, vil du som regel opleve, at signalet kan være dårligere, hvis du bevæger dig længere væk fra routeren. Ved brug af et mesh-system vil du undgå dette, da der ikke vil være nogen former for døde zoner i din bolig.

Et mesh-netværk er ydermere lavet til at fungere trådløst, men det er også muligt at bruge det med hjælp fra kabler.

Her kan du se en kort video, lavet af den amerikanske avis The Wall Street Journal der forklare, hvordan et mesh-netværk fungere:


Hvad er bedst: Et mesh-system eller en klassisk router?

Er et mesh-system bedre end den klassiske router?

Overvejer du at investere i enten et mesh-system eller en klassisk router, men er du i tvivl om, hvad der er bedst? Det kan være svært at vide, om du skal vælge det ene eller det andet til dit hjem. PCworld.com og Cnet.com har skrevet artikler, hvor de kigger nærmere på, hvad forskellene mellem disse to modeller er samt, hvad der rent faktisk er det bedste.

Ifølge de to ekspertkilder leverer et mesh-system helt generelt en højere stabilitet, en bedre dækning samt en hurtigere hastighed i sammenligning med en klassisk router. Derudover er mesh-systemer en fordel, hvis der er flere personer i et hjem, som ønsker at være på internettet på samme tid.

Samtidigt forklares det, at et mesh-system ofte er nemmere at opsætte og installere, da det typisk passer sig selv. Hertil er sikkerheden som regel også meget høj, så du og dine børn eller familiemedlemmer kan færdes sikkert på internettet.

Dog nævnes det også, at et mesh-system koster en del mere end eksempelvis en klassisk router. Du bør derfor opveje, om prisen er det værd eller, om en klassisk router rent faktisk kan opfylde din husstands behov.

Hvis du bor i et mindre hjem, eller hvis du bor alene, vil en klassisk router være et oplagt valg. Det er desuden også en fordel med en klassisk router, hvis du elsker at streame i høj kvalitet eller spille spil på internettet. Sådan en type router er nemlig stærkere end et mesh-system på flere punkter.

Har du brug for en bedre dækning med en klassisk router, er der mulighed for at købe en WiFi Extender – også kendt som en WiFi forstærker -, som sørger for, at signalet bliver forstærket flere steder i dit hjem.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Netgear Orbi RBK13

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
7.9 ud af 10 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
80 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
70 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Netgear Orbi RBK13

Netgear Orbi RBK13 er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Expertreviews.co.uk, Techradar.com, PCmag.com, Cnet.com, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk.

Alle ekspertkilder har givet mesh-routeren en god bedømmelse, da de er begejstrede for flere af dens funktioner. De er især vilde med dens fantastiske ydeevne og nemme opsætning. Til gengæld er de minde glade for routerens manglende sikkerhedsfunktioner.

Solidt og brugervenligt mesh-netværk, ifølge eksperterne

Ifølge de seks ekspertkilder er Netgear Orbi RBK13 en god mesh-router, hvor eksperterne fra Expertreviews.co.uk skriver, at ”hvis man har brug for en mesh-router på et budget, er denne solide og brugervenlige model et godt valg”.

Dette er eksperterne fra Techradar.com og Which.co.uk enige i og fremhæver, at man kan købe Netgear Orbi RBK13 til ”en overkommelig pris” samt, at modellen ”ikke skuffer, når det kommer til hastigheden”.

De er dog ikke så glade for, at routerens gratis forældrekontrol er begrænset samt, at sikkerhedsfunktionerne kræver et abonnement.

Eksperterne fra PCmag.com og Good Housekeeping Institute har også testet Netgear Orbi RBK13 og hæfter sig ved det kompakte design samt, at routerens ydeevne er respektabel.

De mener til gengæld, at der er blevet ”ofret nogle vigtige funktioner for at opnå den gode pris”. Cnet.com ser det desuden som et plus, at routeren understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa.

Stabilt og hurtigt trådløst netværk

Netgear Orbi RBK13 bag fraMed Netgear Orbi RBK13 får man et mesh-system, der kommer i et kompakt design. Pakken inkluderer en router og to satellitter, så man kan opnå en udvidet dækning i hele hjemmet.

Takket være det kraftfulde 1,2 Gbps Dual-Band WiFi-AC-signal og signalstrømmene kan man forbinde routeren til flere enheder på samme tid.

Det er ydermere muligt at spille krævende online spil, surfe rundt på internettet og streame i Full HD uden problemer eller afbrydelser.

Da hele systemet kan levere en WiFi-forbindelse på op til 420 m2, er der mulighed for at få en solid og god dækning i de fleste hjem.

På den måde kan hele familien komme på internettet uanset, om man befinder sig i det ene rum eller i det andet.

Overblik over mesh-systemet via en app

Ved køb af Netgear Orbi RBK13 er der mulighed for at downloade Orbi-appen via enten Google Play eller App Store.

Med denne app får man et fuldt overblik over selve mesh-systemet, de forbundne satellitter, sikkerheden og meget mere.

Derudover kommer Netgear Orbi RBK13 med både WPA/WPA2-PSK sikkerhedsprotokoller samt en begrænset forældrekontrol, så man kan surfe sikkert rundt på internettet.

Sidst men ikke mindst er Netgear Orbi RBK13 kompatibel med både Google Assistant og Amazon Alexa, hvilket man kan nyde godt af som en hjælp, da man hurtigt kan få hjælp og svar på en masse spørgsmål.

Fordele

 • Understøtter Amazon Alexa og Google Assistant
 • Flere sikkerhedsfunktioner
 • Få overblik over systemet via en app,1,2 Gbps Dual-Band WiFi-AC-signal
 • Dækker hele hjemmet
Ulemper

 • Den gratis forældrekontrol er begrænset
 • Har få Ethernet-porte til kabelforbindelser
 • Sikkerhedsprogrammerne kræver abonnement.

Specifikationer ved Netgear Orbi RBK13:
🔴 Type: WiFi-router/mesh internet
🔴 Producent: Netgear
🔴 Trådløs hastighed: 1151-1900 Mbps
🔴 LAN-porte: 1-3
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 580 gram
🔴 Højde: 10,4 centimeter
🔴 Bredde: 6,9 centimeter
🔴 Dybde: 10,4 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Netgear Orbi RBK13. Videoen er produceret af Netgear:


Linksys Velop AX MX10

4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
7.3 ud af 10 point hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com

Linksys Velop AX MX10

 

Både PCmag.com, Expertreviews.co.uk og Cnet.com har testet og anmeldt Linksys Velop AX MX10, som de har givet henholdsvis 4 ud af 5 stjerner, 3 ud af 5 stjerner og 7,3 ud af 10 point.

Dette har de blandt andet gjort på grund af mesh-routerens nemme installation, fremragende ydeevne og gode dækning. Til gengæld er de mindre vilde med, at Linksys Velop AX MX10 er temmelig dyr samt har et kedeligt design.

Imponerende præstation, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Linksys Velop AX MX10 en brugervenlig mesh-router. Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at Linksys Velop AX MX10 er en fremragende router, som har en ”imponerende præstation” samt er ”meget nem at installere”.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk er enige i disse udtalelser og hæfter sig ydermere ved, at Linksys Velop AX MX10 er ”fleksibel og nem at opsætte”.

Dog forklarer de også, at ”prisen er høj, og den samlede ydeevne ikke er lige så god som andre systemer selvom, at routeren stadig har både en god dækning og hastighed”.

Cnet.com finder også en del fordele ved Linksys Velop AX MX10, og giver routeren mange rosende ord med på vejen.

De fremhæver blandt andet, at modellen kommer med en fin garanti samt en enkel app og en god præstation. De er dog ikke så glade for designet, som de mener er kedeligt.

Trådløs forbindelse i hele hjemmet

Linksys Velop AX MX10 bag fraMed Linksys Velop AX MX10 får man et WiFi 6-mesh-system i to dele, der er lavet til at give en trådløs forbindelse til alle hjørner i et hjem herunder udendørsarealer.

Takket være den hurtige hastighed med WiFi 6-teknologi, der leverer gigabit-hastigheder i hele hjemmet op til 5,3 Gbps, kan man nemt surfe rundt på internettet, spille og streame uden afbrydelser.

Linksys Velop AX MX10 giver desuden nok båndbredde til op til 50+ enheder, mens MU-MIMO-teknologien tillader downloads og uploads på otte enheder på samme tid. Det vil altså sige, at routeren understøtter selv de mere travle netværk.

Har man brug for yderligere dækning, kan man tilføje en Velop Mesh WiFi-enhed overalt i hjemmet.

Med BSS-teknologien minimerer Linksys Velop AX MX10 ydermere trængsel ved at eliminere interferens fra nærliggende trådløse netværk for at levere et stærkt og klart trådløst signal.

Brugervenlig og sikker mesh-router med en nem opsætning

Linksys Velop AX MX10 er en brugervenlig og sikker mesh-router, der er let at komme i gang med. Hele systemet kan opsættes nemt og hurtigt med hjælp fra Linksys-appen, der guider en til at få installeret routeren på kort tid.

I Linksys-appen kan man ydermere overvåge og administrere WiFi-systemet i hjemmet via en smartphone eller tablet.

Derudover kommer Linksys Velop AX MX10 med flere sikkerhedsfunktioner, så man kan surfe sikkert rundt på internettet.

Med Linksys Shield har man større kontrol over netværket og kan herved beskytte alle brugere mod ondsindede hjemmesider m.m. Man får adgang til forældrekontrol, så man nemt kan administrere familiens liv på internettet og selektivt filtrere indhold.

Sidst men ikke mindst bliver netværket beskyttet med en trådløs WPA2-kryptering og en SPI-firewall.

Fordele

 • Flere sikkerhedsfunktioner
 • Nem opsætning
 • BSS-teknologi
 • Hastighed på op til 5,3 Gbps
 • Trådløs forbindelse i hele hjemmet og udendørsarealer
Ulemper

 • Klodset design
 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Du har muligvis kun brug for en node.

Specifikationer ved Linksys Velop AX MX10:
🔴 Type: WiFi-router/mesh wifi system
🔴 Producent: Linksys
🔴 Trådløs hastighed: 5,3 Gbps
🔴 LAN-porte: 4
🔴 Kan anvendes trådløst: Ja
🔴 Dual-Band: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 1,59 kilo
🔴 Højde: 24,4 centimeter
🔴 Bredde: 11,4 centimeter
🔴 Dybde: 11,4 centimeter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Linksys Velop. Videoen er produceret af Linksys:


FAQ

🤩 Hvilket Mesh netværk skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig lidt individuelt, hvilket Mesh netværk du synes, der er det bedste. Dog er nogle bud på nogle rigtig gode Mesh WiFi blandt andet Google Nest WiFi, Netgear Orbi RBK852 og Asus ZenWiFi AX. Disse maskiner indeholder alle nogle super gode egenskaber og nogle smarte indstillinger.

🧐 Hvordan vælger jeg et Mesh netværk?

Når du skal vælge et Mesh netværk, så bør du først og fremmest gå efter et system, som har det højest mulige antal specs. Generelt er det dog sådan med disse produkter, at jo mere du er villig til at betale, jo flere specs får du. Læg derfor et budget.

👍  Er et Mesh netværk pengene værd?

Ja, hvis du har problemer med, at der er områder i dit hjem, hvor der er en dårlig internetdækning, så kan et Mesh WiFi bestemt være alle pengene værd. Det kan være frustrerende, når dårligt internet påvirker for eksempel ens arbejde, hvormed et Mesh WiFi kan være en god løsning.

🤔 Hvad er mesh netværk?

Som navnet lidt angiver, så er et Mesh netværk system et system af routere, som du placerer rundt omkring i dit hjem. Routerne er tilkoblet til hinanden, sådan at de skaber en form for ”net” af WiFi ud i hele dit hjem. På den måde sikres du en god dækning.


Beskrivelse af kilder og tests  

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin Cnet.com beskæftiger sig med en lang række emner inden for den teknologiske verden. De leverer alt lige fra nyheder til guides, forums, videoer og anmeldelser af forskellige produkter.

Her har de testet og anmeldt de fem mesh-netværker Google Nest WiFi, Netgear Orbi RBK852, Asus ZenWiFi AX, Netgear Orbi RBK13 og Linksys Velop AX MX10, som alle har fået en god bedømmelse.Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Google Nest WiFi, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK852, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Asus ZenWiFi AX, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK13, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Linksys Velop AX MX10, kan du klikke ind her.

T3.com

På T3.com finder du forskellige produktanmeldelser, købsvejledninger samt nyhedsopdateringer, og sidens redaktion består af erfarne skribenter og teknologi eksperter, der brænder for at holde sig opdateret på de nyeste trends og innovationer i branchen.

Du kan se testen her

Testen er senest opdateret 13.2.2023.

Du kan se anmeldelsen af Asus ZenWiFi Pro her

Anmeldelsen er opdateret 8.4.2022. 

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere gennem den digitale verden. Det gør de ved at levere nyheder, guides, artikler, videoer og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Google Nest WiFi, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der primært tester elektroniske forbrugerprodukter, som forbrugerne har i hjemmet. Her har de britiske eksperter testet og anmeldt de tre mesh-systemer TP-Link Deco M9 Plus, Netgear Orbi RBK13 og Linksys Velop AX MX10.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af TP-Link Deco M9 Plus, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK13, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Linksys Velop AX MX10, kan du klikke ind her.

Du kan se testen her

Testen blev senest opdateret den 30.1.2023.

Du kan se anmeldelsen af Linksys Atlas Pro 6 her.

Anmeldelsen blev senest opdateret den 30.11.2022.

Forbes.com 🇺🇸
Forbes.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på alt lige fra økonomi til investeringer, teknologi, livsstil og meget mere. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter, så forbrugere nemmere kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. Her har de testet og anmeldt Netgear Orbi RBK852 og Asus ZenWiFi AX, der begge har fået en anbefaling.

Du kan læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK852 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Asus ZenWiFi AX her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske magasin Good Housekeeping Institute beskæftiger sig med kategorier inden for hjem og have. De leverer et væld af brugbare guides, tips og inspiration, mens de også tester og anmelder et hav af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de britiske eksperter testet og anmeldt Netgear Orbi RBK13, som de har givet 80 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

TechGearLab er et websted, der giver dybdegående, uvildige anmeldelser og sammenligninger af forskellige teknologiprodukter. 

De har gennemgået mere end 50 af de bedste WiFi Mesh-systemer på markedet, købt de ti bedste modeller til at sammenligne side om side og rangordne for at hjælpe dig med at vælge det bedste. De har bedømt og scoret hvert enkelt systems brugervenlighed og vurderet de forskellige funktioner og egenskaber, som det giver.

Du kan se testen her.

Testen blev senest opdateret den 17.1.2023.

Du kan se anmeldelsen af Linksys Atlas Pro 6 her.

Anmeldelsen blev senest opdateret den 12.1.2023.

TechAdvisor.com

Tech Advisor er et populært websted, der giver ekspertanmeldelser, nyheder og købsrådgivning om teknologiprodukter. Hjemmesiden er dedikeret til at give sine læsere dybdegående og uvildige oplysninger om de nyeste teknologiprodukter, herunder smartphones, bærbare computere, kameraer, lydenheder, spil og meget mere.

Du kan se anmeldelsen af Linksys Atlas Pro 6 her

Anmeldelsen blev sidst opdateret 8/11/2022

Du kan se testen her.

Testen blev sidst opdateret 5/1/2023

PCmag.com 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin PCmag.com skriver om alt, hvad der har med computerverdenen at gøre. Det drejer sig både om nyheder, guides og tests af forskellige produkter. Her har PCmag.com testet og anmeldt forskellige mesh-netværker såsom Google Nest WiFi, Netgear Orbi RBK852, Asus ZenWiFi AX, TP-Link Deco M9 Plus, Netgear Orbi RBK13 og Linksys Velop AX MX10. 

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Google Nest WiFi, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK852, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Asus ZenWiFi AX, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af TP-Link Deco M9 Plus, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK13, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Linksys Velop AX MX10, kan du klikke ind her.

Du kan se testen her

Testen blev sidst opdateret 3/2/2023

Du kan se anmeldelsen af Asus Zen WiFi Pro her.

Anmeldelse blev sidst opdateret 15/1/2023

PCworld.com 🇺🇸
PCworld.com er et amerikansk tech-magasin, der beskæftiger sig med alt, som omhandler computer- og teknologiverdenen. På siden findes der både nyheder, information, guides og anmeldelser af forskellige elektroniske produkter. Her har PCworld.com testet og anmeldt TP-Link Deco M9 Plus, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin Techradar.com skriver om alt, hvad der handler om den teknologiske verden. Det inkluderer nyheder, trends, guides og anmeldelser af forskellige elektroniske produkter.

I denne omgang har Techradar.com testet og anmeldt de fire mesh-netværker Google Nest WiFi, Netgear Orbi RBK852, TP-Link Deco M9 Plus og Netgear Orbi RBK13, som alle har fået en god bedømmelse.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Google Nest WiFi, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK852, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af TP-Link Deco M9 Plus, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK13, kan du klikke ind her.

Du kan se testen her.

Testen blev senest opdateret den 7.2.2023.

Du kan se anmeldelsen af Asus ZenWiFi Pro her

Anmeldelsen blev senest opdateret den 6.10.2022

Theverge.com 🇺🇸
Theverge.com er et amerikansk tech-magasin, der fokuserer på teknologi og elektronik. De dækker emner inden for alt lige fra teknologi til kunst, kultur og videnskab og skriver både nyheder, guides og anmeldelser. I denne omgang har de testet og anmeldt Google Nest WiFi, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et amerikansk tech-magasin, der guider forbrugere til at foretage det bedste valg, når det kommer til produkter inden for teknologiens verden. Derfor tester og anmelder de en bred vifte af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Google Nest WiFi og TP-Link Deco M9 Plus, som henholdsvis er blevet kåret som testvinder og fået 3,5 ud af 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen af Google Nest WiFi her.

Du kan læse hele anmeldelsen af TP-Link Deco M9 Plus her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det britiske testmagasin Trustedreviews.com foretager en bred vifte af ekspertanmeldelser og tests af de nyeste produkter på markedet. De ønsker at gøre forbrugerne i stand til nemmere at finde frem til de helt rigtige produkter til deres hjem. I denne omgang har de testet og anmeldt Netgear Orbi RBK852 og Asus ZenWiFi AX, som har fået henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Netgear Orbi RBK852, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Asus ZenWiFi AX, kan du klikke ind her.

Du kan se anmeldelsen af Linksys Atlas Pro 6 her

Anmeldelsen blev opdateret 23/12/2022

Amazon.com

Amazon er kendt for sit store udvalg af produkter, hurtig levering og konkurrencedygtige priser, hvilket gør det til en go-to destination for shoppere over hele verden.

Du kan se brugeranmeldelser af Asus ZenWiFi Pro her

Du kan se brugeranmeldelser af Linksys Atlas Pro 6 her.

Google Shopping

Google Shopping er en online shoppingplatform, der drives af Google, og som giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra en lang række forhandlere. 

Du kan se brugeranmeldelser her

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der hjælper forbrugerne med at træffe det rigtige valg, når det kommer til køb af nye forbrugerprodukter. Det gør de ved at teste og anmelde et hav af forskellige produkter løbende. De tester alt lige fra blendere til juicemaskiner, vaskemaskiner og mesh-systemer.

Her har de testet og anmeldt Netgear Orbi RBK13, som de har givet 70 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her. Du bør dog være opmærksom på, at hvis du vil have fuld adgang til denne test og dens resultater, så kræver det et abonnement.


Andre relevante artikler og tests

Fandt ud ikke det du søgte i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en lang række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Få et overblik over markedets mest testvindende routere med vores generelle router og trådløs router tests, eller fordyb dig i vores specifikke Asus router og Google Nest WiFi tests.

Er din internethastighed tilfredsstillende, men kniber det med dækningen, kan løsningen være at anskaffe sig en god WiFi forstærker. Her kan du se en gennemgang af de bedste modeller på markedet.

Har du et arbejde, hvor du har mange vigtige filer på din computer, eller ønsker du blot at passe bedre på dine feriebilleder, kan det være en god idé at lave en backup af dine filer på en ekstern lagringsenhed. Til at finde den bedste harddisk til formålet, kan du her læse vores generelle ekstern harddisk test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Læs også vores mere specifikke tests så som vores ekstern harddisk 1TB test og vores ekstern harddisk 2TB test, der begge indeholder testvindende modeller.

Er hastigheden på din harddisk noget du går op i, kan du med fordel læse vores brede SSD harddisk test, der indeholder en gennemgang af markedets bedst bedømte modeller.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme