Badevægt test 2019 – Se de bedste testvindende badevægte – Testvinder guide

0

I denne artikel har Forbrugsguiden.dk gennemgået en række anerkendte tests af badevægte for at finde de bedste badevægte på markedet.

Badevægte i dag kan langt mere end blot at måle din vægt. Mange modeller kan også måle din BMI, muskelmasse og fedtprocent og derved give dig en hel kropsanalyse.

Ofte er de også udstyret med en trådløs forbindelse, så du kan forbinde din badevægt og din smartphone og derved nemt holde styr på dine fremskridt – eller mangel på samme. Det vigtigste ved en badevægt er dog stadig, at den kan måle præcist. Mange af de tests vi har gennemgået påpeger netop, at dette ofte er et stort problem og at alle badevægte langt fra foretager nøjagtige og troværdige målinger.    

Ønsker man en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt at gå efter en badevægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Nedenfor gennemgår vi en række badevægte som alle er testvindere og som alle har udmærket sig på netop præcise og korrekte målinger.

Nederst i artiklen finder du en præsentation af de tests som er blevet gennemgået, sammen med kildehenvisninger til de respektive magasiner og hjemmesider.

Denne badevægt test indeholder:
1) Gennemgang af de bedste badevægte på markedet
2) Fuld oversigt over hvor de forskellige badevægte har vundet test
3) Gennemgang af alle kilder, inklusiv links til alle tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Badevægt test 2019 – De 9 bedste badevægte ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de badevægte, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Beurer BF 700

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-700

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
328,00 Kr. 0,00 Kr. 328,00 Kr. Læs mere
359,00 Kr. 0,00 Kr. 359,00 Kr. Læs mere
379,00 Kr. 0,00 Kr. 379,00 Kr. Læs mere
379,00 Kr. 0,00 Kr. 379,00 Kr. Læs mere
429,00 Kr. 0,00 Kr. 429,00 Kr. Læs mere

 

I forbrugerrådet Tænks store gennemgang af badevægte opnåede Beurer BF 700 en delt førsteplads sammen med Tanita RD901. Badevægten udmærkede sig især på nøjagtighed og følsomhed i sine vejninger, ligesom også modellens brugervenlighed blev fremhævet i testen. I svenske Råd og Röns test af badevægte opnåede modellen en førsteplads. Her var det især badevægtens helhedsindtryk, kvalitet og brugervenlighed der imponerede.

Badevægten fra Beurer kan naturligvis måle din vægt og derudover kan den også måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Vægten har en maks kapacitet på 180 kg og så har den en praktisk bluetooth-funktion, hvor den kan overføre dine data til din telefon. Derved har du altid styr på dine målinger og udviklingen i dine tal, ligesom du også nemt kan holde styr på tidligere målinger og tal. Bluetooth-funktionen er kompatibel med både iPhone 4S og opefter samt Android telefoner med bluetooth 4.0 eller nyere.

Modellen har hukommelse for otte brugerprofiler og den genkender endda automatisk de forskellige brugere, når de træder op på vægten. For at gøre de forskellige målinger endnu mere præcise, så er det muligt at indstille vægten til fem forskellige aktivitetsniveauer, fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Dermed kan du indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og få endnu mere præcise målinger.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BF 700:

🔵  Op til 8 forskellige brugerprofiler
🔵  Måler dit BMI
🔵  Måler kropsvæske
🔵  Måler knoglemasse
🔵  Måler muskelmasse
🔵  Kapacitet på 180 kilo
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 700.

https://www.youtube.com/watch?v=sV9Qe1GMvWU

Beurer BF 800

 Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-800

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
620,00 Kr. 0,00 Kr. 620,00 Kr. Læs mere
912,00 Kr. 0,00 Kr. 912,00 Kr. Læs mere
912,00 Kr. 0,00 Kr. 912,00 Kr. Læs mere

 

Denne badevægt fra Beurer er udformet i sikkerhedsglas og har et blåt LCD display med oplyste tal. Beurer BF 800 klarede sig rigtigt god i forbrugerrådet Tænks store test af badevægte, hvor den udmærkede sig på brugervenlighed og god bluetooth-forbindelse. Badevægten kan nemlig via bluetooth kobles til din smartphone, så du nemt kan gemme og tilgå dine målinger på din telefon.

Badevægten fra Beurer måler ikke alene din vægt, den måler også din kropsvæske, kropsfedt, muskelmasse, knoglemasse og BMI, ligesom den også kan måle dit BMR og AMR, som er dit grundlæggende stofskifte og aktive stofskifte i kcal.

Badevægten har hukommelse til 8 brugerprofiler og den genkender automatisk den enkelte bruger. Vægten har en kapacitet på 180 kilo og den måler med en nøjagtighed på 0,1% for kropsfedt, kropsvæske og muskel forhold, men nøjagtigheden for kropsvægt er på +/- 100 gram. Det er også muligt at skifte mellem kilo, stone og pund, hvis man ønsker dette.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BF 800:

🔵  Måling af BMI
🔵  Kapacitet på 180 kilo
🔵  Hukommelse for 8 brugerprofiler med automatisk bruger genkendelse
🔵  Måling af kropsfedt
🔵  Måling af knoglemasse
🔵  Måling af kropsvæske
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 800.

https://www.youtube.com/watch?v=p9w1XWSgJig

Beurer BG 13

✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

beurer-bg-13

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
216,00 Kr. 0,00 Kr. 216,00 Kr. Læs mere
245,00 Kr. 0,00 Kr. 245,00 Kr. Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere

 

Badevægten Beurer BG 13 måler din kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøjagtighed på 0,1 % for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på +/- 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Tysklands største og mest anerkendte testmagasin, Stiftung Warentest, har foretaget en stor test af badevægte, hvor Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. I alt testede Stiftung Warentest 19 forskellige badevægte, som blandt andet blev bedømt på nøjagtighed, brugervenlighed, vægtens stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Modellen fra Beurer udmærkede sig især på brugervenlighed og holdbarhed. Modellen fik også en god karakter for sin nøjagtighed og klarede sig i det hele taget godt på alle parametre – hvilket også ledte til, at modellen blev testvinder.

Badevægten har en kapacitet på 150 kilo og man kan nemt skifte mellem kilo, pund og stone som man ønsker.  Modellen kan lagre op til ti brugerprofiler og så kan den indstilles på fem forskellige aktivitetsniveauer.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BG 13:

🔵 Hukommelse for 10 brugerprofiler
🔵 Stor nøjagtighed
🔵 Måling af kropsfedt
🔵 Måling af kropsvæske
🔵 Måling af muskel-forhold
🔵 Måling af knoglemasse
🔵 Måling af BMI
🔵 Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo om Beurer BG 13.

https://www.youtube.com/watch?v=ED3frvD57uE

Caso BS1

✅ Testvinder hos tyske Haus & Garten
✅ Testvinder hos Politiken

Caso BS1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
479,00 Kr. 0,00 Kr. 479,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Badevægten fra Caso er en digital vægt, som har et særligt elegant udtryk og design. Hele vægten er udformet i hvid højglans og når man stiger op på vægten, så kommer der store røde tal til syne. Det digitale display er indlejret i højglansoverfladen og sidder derfor nede i selve vægten, hvilket sammen med den hvide højglans giver et tidsløst og enkelt udtryk. Overfladen på selve vægten består af en 6mm tyk plade i brudsikkert glas.

Badevægten udmærker sig i test især på sit flotte og enkle design, men også på at give meget nøjagtige og stabile vejninger – selv hvis den står på et gulvtæppe. Modellens maksimale kapacitet er på 200 kilo og den vejer med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegante design betyder, at vægten både nemt kan gemmes væk i et skabe eller en skuffe eller stå fremme, uden at man lægger særligt mærke til den.

Modsat mange af de populære badevægte på markedet, så kan denne model ”kun” måle din vægt. Dette behøver dog ikke være nogen ulempe. Har man kun brug for at kende sin vægt i kilo, så er der ingen grund til at investere i en af de mere avancere og ofte langt dyrere badevægte.

Caso BS1 tænder automatisk når du træder op og når du er færdig med at bruge vægten, så slukker den også af sig selv. Der er både en overbelastnings- og batteriindikator i vægten. Alt i alt får man med Caso BS1 en utrolig elegant og stabil badevægt, som i al sin enkelhed leverer nøjagtige målinger i flot design.

Udvalgte fordele ved Caso BS1:

🔵 Elegant design i hvid højglans
🔵 Letlæseligt LED display med store tal
🔵 Stabile og nøjagtige vejninger
🔵 Overbelastnings- og batteriindikator
🔵 Automatisk tænd/sluk
🔵 Kapacitet på 200 kilo
🔵 Vejer med intervaller på 0,1 kilo


Tanita RD901

  Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

tanita-rd901

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.618,00 Kr. 0,00 Kr. 1.618,00 Kr. Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere

 

Forbrugerrådet Tænk har foretaget en grundig test af 16 forskellige badevægte og her fik modellen Tanita RD901 en delt førsteplads sammen med modellen Beurer BF 700. Badevægten udmærkede sig blandt andet på sit design, brugervenlighed og for at levere meget præcise målinger.

Tanita RD901 måler ikke alene din vægt, den foretager en hel analyse af din krop og den er uden tvivl en af de mest avancerede badevægte her på siden. Badevægten kan lave helt op til ti forskellige målinger, hvor den eksempelvis måler fedtprocent, kropsvæskeprocent, BMI og muskelmasse. Vægten giver også en vurdering af dit sundhedsniveau i forhold til fedt omkring maveregionen, ligesom den kan hjælpe med at bestemme dit anbefalede daglige kalorieindtag. Derved får man et meget mere nuanceret billede af sin krops tilstand, end man ville få ved blot at kende sin vægt.

Til trods for det mange funktioner har Tanita sørget for, at brugervenligheden er i top. Badevægten bruger et farvesystem, så man let kan aflæse, hvilken sundhedstilstand man befinder sig. Lyser vægten grøn betyder det, at du er sund og at dine målinger er gode. Gul betyder, at du bør være opmærksom på din sundhedstilstand mens rød indikerer, at du aktivt bør gøre noget ved dine tal. Modellen har kapacitet til at måle op til 200 kilo, hvilket er væsentlige mere end de fleste badevægte.

Badevægten fra Tanita er også i stand til at kommunikere med din iPhone og iPad. Det er nødvendigt at hente den gratis app ”Health Planet” og herefter er badevægten i stand til at kommunikere med din telefon eller tablet via bluetooth. Badevægten er ikke kompatibel med Android. Via app’en vil du have et nemt og overskueligt overblik over dine målinger, hvor du kan følge dine fremskridt – eller mangel på samme. App’en gemmer nemlig alle dine tal og målinger, så det er muligt at tilgå tidligere resultater, ligesom den også kan lave diagrammer og grafer over din udvikling.

Badevægten udmærkede sig i Tænks test især på følsomhed og nøjagtighed. Fra 0-100 kilo måler vægten med en nøjagtighed på +/- 50gram, mens det fra 100-200 kilo er med en nøjagtighed på +/- 100 gram. Modellen har indbygget hukommelse for op til fire personer og det er også muligt at foretage en atlet måling, til dem som er særligt aktive. Badevægten har også en gæstefunktion, hvor det er muligt blot at foretage en vejning og kropsanalyse uden, at det nødvendigvis skal knytte sig til en brugerprofil.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Tanita RD901:

🔵  Meget nøjagtig vægtmåling
🔵  Indbygget BMI måling
🔵  Indbygget måling af fedtprocent
🔵  Måling af kropsvæske
🔵  Maks vægt på 200 kilo
🔵  Indbygget måling af muskelmasse
🔵  Bluetooth-funktion til iPhone og iPad
🔵  Atlet funktion
🔵  Tre års garanti


Nokia Body Cardio (tidligere Withings)

✅ Kåret til testvinder hos det store amerikanske teknikmagasin Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ 3 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
✅ Kåret til ”Editors Choice” hos PCmag.com
✅ Anbefalet hos TheGoodBody.com

Withings Body Cardio badevaegt

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.172,00 Kr. 0,00 Kr. 1.172,00 Kr. Læs mere
1.189,15 Kr. 0,00 Kr. 1.189,15 Kr. Læs mere

 

Nokia Body Cardio er blevet testet og anmeldt af 7 forskellige ekspertkilder, der alle har givet vægten en god bedømmelse. Eksperterne er især begejstrede for denne model på baggrund af, at den giver konsistente resultater, har et attraktivt design samt en lang batterilevetid.

En af de største ulemper ved Nokia Body Cardio er, ifølge eksperterne, at den er forholdsvis dyr ved sammenligning med andre badevægte på markedet. Dog mener eksperterne, at vægten er pengene værd, hvis man ønsker en brugervenlig og funktionel vægt med præcise resultater.

Avanceret Wi-Fi-vægt

Nokia Body Cardio kan betegnes som værende en avanceret Wi-Fi-vægt med en Bluetooth-funktion. Badevægten måler nemlig både ens vægt, kropskomposition samt puls, så man har mulighed for at forbedre ens sundhed eller følge med i, hvordan ens krop har det helt generelt.

Dog er Nokia Body Cardio også mere end bare en vægt. Den har nemlig mulighed for at måle BMI samt ens kropsfedt, vandprocent samt muskel- og knoglemasse. Det betyder altså, at man kan få en indikation på, hvordan ens krop har det samt, hvad man skal forbedre.

Endvidere er der mulighed for at overvåge ens hjertefrekvens over tid, hvilket giver en bedre forståelse af ens overordnede niveau i forhold til cardio m.m. Når man ikke længere gør brug af vægten, så slukker den pr. automatik. Vægten har desuden en kapacitet på 180 kilo.

Synkroniserer med Nokia Health Mate-appen

Når man stiller sig op på vægten, så vil al information pr. automatik blive synkroniseret med Nokia Health Mate-appen via Wi-Fi. Her har man yderligere mulighed for at se diverse trends, opsætte mål samt finde motivation.

Hvis man er flere i husstanden, der ønsker at benytte sig af Nokia Body Cardio, så er der ligeledes mulighed for dette. Vægten genkender og måler op til 8 brugere individuelt, hvorfor flere kan bruge den på samme tid.

Badevægten giver desuden mulighed for, at man kan få en lokal vejrprognose, imens man bliver vejet. Man kan også se tidligere dages antal skridt, hvis man aktiverer skridttælleren i selve appen eller gør brug af en Nokia-tracker.

Vægt med stabilt design og genopladeligt batteri

Med Nokia Body Cardio får man en badevægt, der er produceret i et meget tyndt og stabilt design. Det betyder, at vægten fungerer optimalt uanset underlag, hvorfor man sagtens kan rykke rundt på den og stadig få præcise målinger.

Derudover kommer Nokia Body Cardio med et genopladeligt batteri, der har en batterilevetid på op til 12 måneder. Ved køb af vægten er batteriet allerede opladt og klar til brug, hvorfor man kan gå i gang med det samme.

Vægten kommer yderligere med en gravid- og babyfunktion, hvor man har mulighed for at få støtte i løbet af graviditeten i form af personlig vægtkontrol og sundhedstips. Babyfunktionen sørger for, at man kan veje et barn og stadig få præcise målinger.

Udvalgte fordele ved Nokia Body Cardio:
🔵 Mulighed for måling af kropskomposition
🔵 Kan oplyse om hjertesundhed
🔵 Gravid- og babyfunktion
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan gemme op til 8 brugerprofiler
🔵 Følg med i egne data på Nokia Health Mate-appen
🔵 Batterilevetid på op til 12 måneder


Fitbit Aria 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske Wareable.com
✅ Vurderingen ”Excellent” hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent  

Fitbit Aria 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
924,00 Kr. 0,00 Kr. 924,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

 

Fitbit Aria 2 er blevet testet og anmeldt af amerikanske og britiske ekspertkilder, der er enige i, at badevægten er både brugervenlig, funktionel og praktisk. Eksperterne giver alle modellen en god bedømmelse, da de mener, at den er optimal i forhold til fitness- eller vægttab.

Eksperterne bemærker dog, at badevægten ikke kan ligeså meget i forhold til andre vægte på markedet, hvorfor man skal undersøge, om den har alle de funktioner, man har brug for. I de fleste tilfælde vil Fitbit Aria 2 have rigeligt med funktioner for dem, der blot ønsker en badevægt.

Nem opsætning og minimalistisk design

Fitbit Aria 2 er produceret i et minimalistisk design, der passer ind i de fleste badeværelser. Vægten er forsynet med en bagbelyst LCD-skærm, der viser al den information, man har behov for at vide. På grund af vægtens slanke og minimalistiske design er det desuden nemt og hurtigt at rykke den ind i et andet rum, hvis der er brug for det.

Derudover er det nemt at opsætte Fitbit Aria 2. Ved brug af Fitbit-appen, samt ved at følge opsætningen over ens smartphone via Bluetooth, kan man hurtigt komme i gang med at bruge vægten. Herefter vil alle statistikker samt al information blive synkroniseret automatisk via Wi-Fi.

Få et overblik over kroppen

Fitbit Aria 2 kan hjælpe brugeren med at opnå diverse mål samt give et overblik over, hvordan ens krop har det. Vægten måler alt lige fra ens vægt til fedtprocent, muskelmasse m.m. Der er desuden mulighed for selv at vælge mellem almindelig eller lean mode afhængig af ens udgangspunkt.

Når vægten har udregnet vægten samt fedtprocenten, hvilket man kan se på skærmen, vil der yderligere blive vist en udregnet BMI samt andre statistikker, der bliver præsenteret i form af grafer.

Fitbit Aria 2 har desuden en maksimalkapacitet på 180 kilo og kan både måle i kilo, pund og sten. Der medfølger tre AA-batterier ved køb af vægten, hvorfor man kan komme i gang med at bruge den med det samme.

Følg med i Fitbit-appen

Fitbit Aria 2 synkroniserer automatisk med Fitbit-appen. På den måde kan man følge med i appen samt sætte sig nye mål, hvis man ønsker dette. Man kan følge diverse grafer og statistikker i appen og herved se ens fremgang.

Med Fitbit Aria 2 er der endvidere mulighed for, at vægten kan anvendes af 8 personer på samme tid. På denne måde kan hele familien gøre brug af vægten uden, at det forstyrrer hinandens målinger. Informationer vedrørende ens egen vægt, fedtprocent m.m. vil kun være tilgængelig for en selv, hvorfor den ikke vil blive delt med de andre brugere.

Udvalgte fordele ved Fitbit Aria 2:
🔵 Følg statistikker og fremskridt i Fitbit-appen
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan gemme op til 8 brugerprofiler
🔵 Kan udregne BMI
🔵 Kan måle vægt, fedtprocent, muskelmasse m.m.
🔵 Minimalistisk design
🔵 Ingen andre kan få adgang til ens målinger


QardioBase 2

4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
Kåret til ”Editors Choice” hos britiske PCmag.com
Anbefalet hos den britiske avis The Independent

 

QardioBase 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
969,00 Kr. 0,00 Kr. 969,00 Kr. Læs mere
969,00 Kr. 0,00 Kr. 969,00 Kr. Læs mere
1.195,00 Kr. 0,00 Kr. 1.195,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

 

QardioBase 2 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder The Independent, PCmag.com og Techadvisor.co.uk. Alle eksperter er vilde med QardioBase 2, som de derfor har givet en god bedømmelse.

Eksperterne forklarer, at de største fordele ved modellen, er, at den kan måle BMI samt kommer med et genopladeligt batteri. De tre eksperter bemærker dog et par ulemper, men mener, at de to største ulemper er prisen samt, at det er muligt for familiemedlemmer at se ens målinger, vægt m.m.

Trådløs vægt med Wi-Fi og Bluetooth

QardioBase 2 er en trådløs vægt, der er fremstillet i et elegant design, hvorfor den vil passe ind på de fleste badeværelser eller i andre rum.

Det er nemt at benytte sig af denne model, da den bruger både Wi-Fi og Bluetooth til at kommunikere med ens smartphone. På den måde har man mulighed for at følge med i sine målinger samt fremskridt.

Med QardioBase 2 er der mulighed for at få en hel kropsanalyse. Modellen kan både veje ens vægt, udregne ens BMI samt ens komplette kropssammensætning.

Praktisk vægt med unikke funktioner

QardioBase 2 kommer med en unik funktion, hvor der bliver givet feedback med smileys i stedet for tal. Denne feedback kan ses, når man enten har nået eller ikke nået et specifikt mål.

Vægten kommer derudover med haptisk feedback med stille vibrationer, der fortæller, når en måling er taget. Dette er en fordel for brugere, der har svært ved at se på displayet, hvornår målingen er færdig.

Det genopladelige batteri kommer med en batteritid på op til 12 måneder, hvorfor man ikke skal skifte batterier hele tiden.

Man skal desuden være opmærksom på, at maksimalkapaciteten er på 180 kilo.

Graviditetstilstand og flere brugere

Ved køb af QardioBase 2 får man en vægt med en indstilling, der er lavet til gravide. På den måde kan gravide spore ugentlige fremskridt samt tilføje billeder til sine tal, hvis man ønsker dette.

Endvidere er QardioBase 2 designet til hele familien, da flere brugere i samme husstand kan anvende den. Vægten genkender nemlig automatisk den specifikke bruger, hvorfor målingerne ikke bliver blandet sammen.

Vægten tilslutter sig pr. automatik til den gratis Qardio-app, der er tilgængelig til både Android- samt iOS-enheder.

Udvalgte fordele ved QardioBase 2:
🔵 Følg statistikker og fremskridt i Qardio-appen
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan anvendes af flere brugere
🔵 Graviditetstilstand
🔵 Haptisk feedback
🔵 Hel kropsanalyse heriblandt udregning af BMI
🔵 Genopladeligt batteri med batteritid på op til 12 måneder


Polar Balance

3,5 ud af 5 stjerner hos britiske PCmag.com
Anbefalet hos den britiske avis The Independent

Polar Balance

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
871,00 Kr. 0,00 Kr. 871,00 Kr. Læs mere

 

Polar Balance er blevet testet og anmeldt af britiske PCmag.com og The Independent. Begge eksperter er begejstrede for Polar Balance, hvorfor de begge har givet vægten en god bedømmelse. Mens PCmag.com har givet modellen 3,5 ud af 5 stjerner, har The Independent givet vægten en anbefaling.

Begge ekspertkilder er enige i, at de største fordele ved Polar Balance, er, at det er en elegant og moderne vægt, der kommer med en app til træning og vægttab. De bemærker dog, at vægten ikke måler fedtprocent eller vandmasse i kroppen, hvilket de mener kan være en ulempe for nogle brugere.

Vægt med elegant design og Bluetooth-tilslutning

Polar Balance er en vægt, der kommer i et elegant design med en blank glasoverflade. Det betyder, at vægten kan anvendes på badeværelset, i stuen eller på soveværelset, da den vil passe ind i de fleste rum.

Derudover er Polar Balance forsynet med en Bluetooth-tilslutning. Det betyder, at badevægten bliver tilsluttet trådløst til ens aktivitetsmåler eller Polar Flow-app via Bluetooth. Herefter har man mulighed for at uploade sine vægtdata, følge med i ens fremskridt, planlægge mål m.m.

Polar Balance kan desuden forbindes til ens Polar A360-aktivitetsmåler, hvis man ønsker dette.

Avanceret aktivitetsmål og flere brugere

Med Polar Balance får man en vægt, der sørger for et dagligt og personligt tilpasset aktivitetsmål, der hjælper brugeren med at holde en specifik vægt. Dette mål bliver pr. automatik opdateret samt vist på ens håndledsenhed, så man altid kan holde øje med det. Dette er muligt ved brug af Polar Flow-appen.

Der er desuden mulighed for, at denne vægt kan anvendes af hele familien. Vægten kan anvendes af op til 10 forskellige brugere uden, at målingerne bliver blandet sammen eller forstyrret.

Mål af BMI og kropsvægt

Med Polar Balance er der mulighed for at følge ens BMI i eksempelvis Polar Flow-appen. Her har man også mulighed for at følge med i sine fremskridt.

Udover at måle ens BMI, så kan Polar Balance naturligvis også måle ens kropsvægt. Man kan yderligere følge med i, hvordan ens vægt udviklet sig via Polar Flow-appen samt finde ud af, hvordan ens vægt ændrer sig over tid.

Ved at følge ens vægt kan man blandt andet lære, hvordan ens daglige aktiviteter samt vaner i hverdagen påvirker den, hvorfor man hurtigere kan nå sin idealvægt.

Man skal være opmærksom på, at Polar Balance har en maksimalkapacitet på 180 kilo.

Udvalgte fordele ved Polar Balance:
🔵 Følg statistikker og fremskridt i Polar Flow-appen
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Måling af kropsvægt og BMI
🔵 Kan anvendes af 10 forskellige brugere
🔵 Elegant design
🔵 Bluetooth-tilslutning
🔵 Blank glasoverflade


Disse testkilder har vi gennemgået:testkilder

Forbrugerådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk har testet 16 forskellige badevægte med kropsanalyse. Badevægtene blev bedømt på vejningens kvalitet, herunder præcision, nøjagtighed og følsomhed, kvaliteten af kropsfedtanalysen, brugervenlighed samt en miljøvurdering.

Tænks test påviste, af de fleste badevægte grundlæggende godt kan veje, men at kvaliteten af vejningerne svinger meget, når badevægtenes nøjagtighed og følsomhed bliver udfordret. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele artiklens indhold.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af badevægte med kropsanalyse, hvor de gennemgik 12 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, nøjagtighed og design og ligesom med mange af de andre tests vi har gennemgået, så påpeger Råd og Rön, at langt fra alle vægte laver nøjagtige målinger. Du kan læse testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele testen.

The Guardian 🇬🇧
Den britiske avis The Guardian har foretaget en kritisk gennemgang af Withings Body Cardio badevægt. The Guardian testede badevægtens forskellige funktioner, dens nøjagtighed, brugervenlighed samt dens bluetooth-funktion og tilhørende app. Resultatet blev, at vægten fik fire ud af fem mulige stjerner og især dens brugervenlighed, nøjagtighed samt de mange muligheder for kropsanalyse blev fremhævet i testen. Du kan læse hele testen her.

PCMag.com 🇺🇸
Det amerikanske onlinemagasin PCMag foretager forbrugertests af stort set alt elektronik til hjemmet og de har lavet en grundig test af Withings Body Cardio badevægt. Badevægten får bedømmelsen ”Editor’s Choice”, hvilket er det bedste der kan opnås. Badevægten bliver blandt andet bedømt på sit design, brugervenlighed, kvalitet samt tilhørende app. Du kan læse hele testen her.

PCmag har ligeledes testet de tre badevægte Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Du kan læse de tre tests her, her eller her.

TheGoodBody.com 🇺🇸
The Good Body er et online magasin, som beskæftiger sig med alt inden for sundhed og kroppen. Deres hovedemner er smertebehandling, fitness, søvnoptimering, sundhed og velvære. The Good Body har gennemtestet badevægten fra Withings og giver den en klar anbefaling. Både badevægtens kvalitet, design, tilhørende app samt nøjagtig bliver gennemgået og alle punkter får rosende ord med på vejen. Du kan læse hele testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 19 forskellige badevægte, hvor modellen Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. En af testens vigtigste konklusioner var, at langt fra alle badevægte foretager nøjagtige og troværdige målinger.

Ønsker man derfor en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt, at gå efter en vægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Stiftung Warentest har vurderet de forskellige vægte i testen ud fra følgende kriterier nøjagtighed, brugervenlighed, stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå det fulde indhold.

Haus & Garten 🇩🇪
Dette tyske hus- og havemagasin beskæftiger sig med alt inden for have, husholdning og forbrugerstof. Magasinet tester af og til også produkter, og her er der tale om en test af badevægten Caso BS1. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til hele artiklen.

Politiken 🇩🇰
Et dommerpanel bestående af en civilingeniør og en designer har testet og vurderet en række forskellige badevægte. Modeller blev især vurderet på deres evne til at levere stabile og nøjagtige målinger og på deres design. Du kan tilgå artiklen her. Bemærk venligt, at det kræver abonnement for at få adgang til hele indholdet.

Stuff.tv 🇬🇧
Det britiske mandemagasin Stuff.tv skriver om alt lige fra nyheder til anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet badevægten Nokia Body Cardio, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Techadvisor.co.uk skriver også guides, der hjælper forbrugerne samt anmeldelser, der giver et overblik over produkternes forskellige funktioner og specifikationer. De har blandt andet testet badevægte såsom Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2 og QardioBase 2. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

The Independent 🇬🇧
Den store britiske avis The Independent leverer nyheder hver eneste dag fra ind- og udland. Derudover tester og anmelder de også forskellige forbrugerprodukter, så forbrugeren bedre kan få et overblik over produkternes funktioner. De har blandt andet lavet en stor test med badevægte heriblandt Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Læs mere om testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale testside Trustedreviews.com bringer dagligt detaljerede tests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt badevægten Nokia Body Cardio, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Wareable.com 🇺🇸
Den amerikanske gadget-side Wareable.com har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle mulige teknikenheder. De har blandt andet testet og anmeldt badevægten Fitbit Aria 2. Du kan læse hele testen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse