Badevægt test 2020 – Se de bedste testvindende badevægte – Testvinder guide

0

I denne artikel har Forbrugsguiden.dk gennemgået en række anerkendte tests af badevægte for at finde de bedste badevægte på markedet.

Badevægte i dag kan langt mere end blot at måle din vægt. Mange modeller kan også måle din BMI, muskelmasse og fedtprocent og derved give dig en hel kropsanalyse.

Ofte er de også udstyret med en trådløs forbindelse, så du kan forbinde din badevægt og din smartphone og derved nemt holde styr på dine fremskridt – eller mangel på samme. Det vigtigste ved en badevægt er dog stadig, at den kan måle præcist. Mange af de tests vi har gennemgået påpeger netop, at dette ofte er et stort problem og at alle badevægte langt fra foretager nøjagtige og troværdige målinger.    

Ønsker man en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt at gå efter en badevægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Nedenfor gennemgår vi en række badevægte som alle er testvindere og som alle har udmærket sig på netop præcise og korrekte målinger.

Nederst i artiklen finder du en præsentation af de tests som er blevet gennemgået, sammen med kildehenvisninger til de respektive magasiner og hjemmesider.

Denne badevægt test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste badevægte på markedet
🔸 Fuld oversigt over hvor de forskellige badevægte har vundet test
🔸 Gennemgang af alle kilder, inklusiv links til alle tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Badevægt test 2020 – De 8 bedste badevægte ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de badevægte, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Nokia Body+ 

 Testvinder hos britiske Good Housekeeping Institute
 Testvinder hos teknologimagasinet Stuff.tv
 Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com
 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske livsstilsmagasin Verywellfit.com
 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Gearbrain.com

Nokia Body+

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
651,00 Kr. 0,00 Kr. 651,00 Kr. Læs mere
761,00 Kr. 0,00 Kr. 761,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

.
Nokia Body+ er blevet testet hos 5 forskellige hold eksperter, som alle er meget begejstrede for denne model.

Her er tale om teknologimagasinerne Stuff.tv, Tomsguide.com og Gearbrain.com samt livsstilsmagasinet Verywellfit.com og det britiske Good Housekeeping Institute, der har set nærmere på vægtens design, brug, funktioner og funktionalitet.

God makker til vægttab eller forøgelse af muskelmasse

Nokia Body+ er skabt til den forbruger, der ønsker at holde godt øje med sin vægt og for eksempel gerne vil tabe sig eller forøge kroppens muskelmasse.

Vægten er nemlig intelligent og designet til at gøre vægttab eller forøgelse af muskelmasse lettere. Det gør den ved både at kunne måle kropsvægten helt nøjagtigt, men også måle mængden af kropsfedt, vandindhold, muskelmasse og knoglemasse.

Vægten kan anvendes af hele husstanden, da den har 8 unikke profiler – herunder også specialfunktioner til gravide og babyer.

Moderne vægt med tilhørende app

Her er tale om en moderne vægt, der både kan kommunikere med telefonen via Bluetooth og Wi-Fi. Man kan downloade den tilhørende app, Health Mate-app’en, som løbende holder øje med ændringer i de ovenstående målinger.

Man kan også sætte sig mål her, som app’en holder øje med og motiverer forbrugeren til at nå. Her findes endvidere en funktion, hvor man kan holde øje med sit daglige kalorieindtag.

God til hele familien med mange målinger, ifølge eksperterne

Nokia Body+ er blandt andet blevet testet af Good Housekeeping Institute, som er meget begejstrede for vægtens mange funktioner (nogle såsom vejrudsigt er dog lidt overflødig, nævnes det), idet den foretager rigtig mange målinger.

Herudover roses modellen for at være velfungerende til hele husholdningen, da den kommer med flere forskellige profiler, og den er især velskabt til den forbruger, der ønsker at holde skarpt øje med vægttab.

Nokia Body+ er ligeledes blevet testet af Stuff.tv, som især er imponerede over præcisionen af diverse målinger samt det hurtige og lette set-up. Også app’en modtager ros for at være velfungerede, og det kommenteres, at den føles meget luksuriøs at anvende.

Selv om Stuff.tv generelt er meget positivt indstillede over for denne model, så savner de muligheden for at kunne måle puls.

De øvrige eksperter er meget enige med Stuff.tv og Good Housekeeping Institute, og Tomsguide.com tilføjer blandt andet, at det er rigtig smart med en specialfunktion til gravide, og så er designet rigtig flot, mens displayet er velfungerende med gode oplysninger.

Nokia Body+ – specifikationer 
🔴 Mærke: Nokia
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 2,3 centimeter
🔴 Bredde: 32,7 centimeter
🔴 Dybde: 32,7 centimeter
🔴 Vægt: 2 kilo 

Fordele ved Nokia Body+ 
🔵 Præcis smart-vægt
🔵 Kan måle fedtprocent
🔵 Kan måle muskelmasse
🔵 8 brugerprofiler
🔵 Moderne vægt med tilhørende app

Her kan du se en præsentationsvideo af Nokia Body+. Videoen er produceret af Nokia:

https://www.youtube.com/watch?v=QY3yTtKZlhs

QardioBase 2 

 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Pcmag.com 
 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk 
 God anmeldelse hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
 God anmeldelse hos britiske Good Housekeeping Institute

QardioBase 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
922,00 Kr. 0,00 Kr. 922,00 Kr. Læs mere
943,00 Kr. 0,00 Kr. 943,00 Kr. Læs mere
953,00 Kr. 0,00 Kr. 953,00 Kr. Læs mere
953,00 Kr. 0,00 Kr. 953,00 Kr. Læs mere
969,00 Kr. 0,00 Kr. 969,00 Kr. Læs mere
1.064,00 Kr. 0,00 Kr. 1.064,00 Kr. Læs mere

.
QardioBase 2 er blevet testet af 4 forskellige hold eksperter, hvilket inkluderer teknologimagasinerne Pcmag.com, Techadvisor.co.uk og Tomsguide.com samt det britiske Good Housekeeping Institute.

Eksperterne har set nærmere på badevægtens design, funktioner, præcision og funktionalitet, og alle er de rigtig glade for modellen. Det resulterer i 4 flotte anmeldelser.

Flot vægt med mange funktioner

QardioBase 2 er designet til at være stilfuld og pæn at se på og passer derfor let til det moderne badeværelse.

Badevægten passer også til den moderne forbruger, for her er tale om en smart-vægt, der kan foretage flere forskellige målinger – ud over almindelig vægtmåling er her tale om målinger inden for BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandmasse og knoglemasse. Disse målinger fungerer på en hjælpende måde, hvis man ønsker at tabe sig eller øge sin muskelmasse.

Herudover findes også en specialfunktion til gravide.

Smileyer angiver fremskridt

QardioBase 2 forsøger at gøre vægttab lettere, og derfor er badevægten også udstyret med et smart smiley-system, der giver et praj omkring de fremskridt (eller tilbageskridt), der er gjort. Man kan angive sine personlige mål, og smileyerne fortæller på en let og overskuelig måde, om man er på vej i den rigtige retning.

Ydermere er modellen skabt med flere forskellige, unikke brugerprofiler, således at alle i husstanden kan benytte sig af den, og så er her tale om en smart-vægt, der kan kommunikere med telefonen. Ved at downloade den tilhørende app kan vægt og telefon tale sammen, således at man via app’en kan få flere informationer omkring vægtens målinger.

Stilfuld vægt med mange data, ifølge eksperterne

Good Housekeeping Institute hører til de eksperter, der har testet QardioBase 2, og de er meget begejstrede. Her roses badevægten for at kunne fungere med flere forskellige apps, hvilket giver et bedre overblik over ens generelle helbredstilstand, mens også smiley-systemet roses som værende velfungerende.

Tomsguide.com hæfter sig desuden ved vægtens stilfulde design, og flere unikke funktioner, som gør den særlig, men de irriteres en smule over, at det tager mange sekunder, før vægten viser data i displayet.

QardioBase 2 er også blevet testet af Pcmag.com, som ligeledes giver en god anmeldelse. Eksperterne herfra hæfter sig ved badevægtens forbedrede stabilitet samt det genopladelige batteri, der kan holde i op til et år.

Pcmag.com roser herudover modellen for at kunne foretage mange målinger samt den gode specialfunktion til gravide.

Dog skal man være opmærksom på, at med de flere brugerprofiler kommer også muligheden for, at de øvrige medlemmer af husstanden kan se ens data, herunder vægt og BMI.

QardioBase 2 – specifikationer 
🔴 Mærke: Quardio
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Kan måle BMI: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 2,8 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter
🔴 Dybde: 34 centimeter
🔴 Vægt: 3,1 kilo 

Fordele ved QardioBase 2 
🔵 Flot badevægt
🔵 Kan foretage mange målinger
🔵 Specialfunktion til gravide
🔵 Smiley-system motiverer til vægttab
🔵 Kommer med tilhørende app

Her kan du se en præsentationsvideo af QardioBase 2. Videoen er produceret af Qardio:

https://www.youtube.com/watch?v=D-ra0M2PUeM

Garmin Index Smart Scale 

 Topscorer hos den britiske avis The Telegraph 
 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Stuff.tv 
 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com 
 3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Pcmag.com 
 God anmeldelse hos teknologimagasinet Mashable.com

Garmin Index Smart Scale

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.045,00 Kr. 0,00 Kr. 1.045,00 Kr. Læs mere

.
Garmin Index Smart Scale har været inkluderet i eksperttests 5 forskellige steder. Disse eksperter inkluderer avisen The Telegraph samt teknologimagasinerne Stuff.tv, Digitaltrends.com, Pcmag.com og Mashable.com, og alle har de testet og vurderet badevægtens design, præcision, funktioner og funktionalitet. Modellen begejstrer stort, og det resulterer i flotte kommentarer og scorer.

Moderne vægt med mange målinger

Garmin Index Smart Scale har et stilfuldt og firkantet design, som passer godt til den moderne forbruger.

Også indmaden ligger mod den moderne side, idet her er tale om en badevægt, der både kan måle vægt (i kilo eller pund), BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse og vandmasse.

Disse målinger foretages, når man træder op på vægten, og herefter vises de på en overskuelig måde på det store og tydelige display.

Med app

For at få mest muligt ud af de målinger, som Garmin Index Smart Scale foretager, så er produktet skabt sådan, at det kan kommunikere med den tilhørende app. App’en skal downloades til telefonen, og herefter kan vægt og telefon tale sammen via enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App’en giver adgang til et bedre overblik over ens helbred, som man kan bruge som assistance ved for eksempel vægttab eller forøgelse af muskelmasse.

Modellen kommer ydermere med 16 unikke brugerprofiler, hvilket gør den tilgængelig og brugbar for alle medlemmerne i husstanden – producenten selv forklarer, at denne badevægt også er fordelagtig for sportsklubber med mange medlemmer. Garmin Index Smart Scale kommer herudover med et stærkt batteri, der kan holde i op til 9 måneder, før det skal lades op.

God til den seriøse forbruger, ifølge eksperterne

Garmin Index Smart Scale er blevet testet af flere eksperter, som dog alle er begejstrede. For eksempel forklarer The Telegraph, at denne badevægt er meget fordelagtig for den seriøse forbruger eller atlet, som gerne vil have mange data om helbredet – også gerne for hele sportshold, der træner sammen. Design og app modtager desuden høj ros.

Stuff.tv er også imponerede over Garmin Index Smart Scale, og de hæfter sig især ved designet, som de kalder imponerende, det gode display samt muligheden for at kunne måle rigtig mange data.

Dog synes de ikke, at kompatibiliteten er så høj som konkurrenterne, hvilket giver nogle begrænsninger, med mindre man kun sværger til Garmin. Pcmag.com tilføjer også roser til de mange kommunikationsformer (såsom Wi-Fi og Bluetooth) samt de mange brugerprofiler, men de synes dog, at prisen er noget høj.

Garmin Index Smart Scale – specifikationer 
🔴 Mærke: Garmin
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Kan måle BMI: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 3 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter
🔴 Vægt: 2,8 kilo 

Fordele ved Garmin Index Smart Scale 
🔵 Flot og moderne vægt
🔵 Kan foretage mange målinger
🔵 Med tilhørende app
🔵 16 brugerprofiler
🔵 Langtidsholdbart batteri

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Index Smart Scale. Videoen er produceret af Garmin:

https://www.youtube.com/watch?v=DXF-QvdZlm0

Beurer BF 700

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-700

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
340,00 Kr. 0,00 Kr. 340,00 Kr. Læs mere
369,00 Kr. 0,00 Kr. 369,00 Kr. Læs mere
369,00 Kr. 0,00 Kr. 369,00 Kr. Læs mere
369,00 Kr. 0,00 Kr. 369,00 Kr. Læs mere
395,00 Kr. 0,00 Kr. 395,00 Kr. Læs mere
422,00 Kr. 0,00 Kr. 422,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

.
I forbrugerrådet Tænks store gennemgang af badevægte opnåede Beurer BF 700 en delt førsteplads sammen med Tanita RD901. Badevægten udmærkede sig især på nøjagtighed og følsomhed i sine vejninger, ligesom også modellens brugervenlighed blev fremhævet i testen. I svenske Råd og Röns test af badevægte opnåede modellen en førsteplads. Her var det især badevægtens helhedsindtryk, kvalitet og brugervenlighed der imponerede.

Badevægten fra Beurer kan naturligvis måle din vægt og derudover kan den også måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Vægten har en maks kapacitet på 180 kg og så har den en praktisk bluetooth-funktion, hvor den kan overføre dine data til din telefon. Derved har du altid styr på dine målinger og udviklingen i dine tal, ligesom du også nemt kan holde styr på tidligere målinger og tal. Bluetooth-funktionen er kompatibel med både iPhone 4S og opefter samt Android telefoner med bluetooth 4.0 eller nyere.

Modellen har hukommelse for otte brugerprofiler og den genkender endda automatisk de forskellige brugere, når de træder op på vægten. For at gøre de forskellige målinger endnu mere præcise, så er det muligt at indstille vægten til fem forskellige aktivitetsniveauer, fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Dermed kan du indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og få endnu mere præcise målinger.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BF 700:
🔵  Op til 8 forskellige brugerprofiler
🔵  Måler dit BMI
🔵  Måler kropsvæske
🔵  Måler knoglemasse
🔵  Måler muskelmasse
🔵  Kapacitet på 180 kilo
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 700:

https://www.youtube.com/watch?v=sV9Qe1GMvWU

Beurer BG 13

✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

beurer-bg-13

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere
304,00 Kr. 0,00 Kr. 304,00 Kr. Læs mere

.
Badevægten Beurer BG 13 måler din kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøjagtighed på 0,1 % for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på +/- 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Tysklands største og mest anerkendte testmagasin, Stiftung Warentest, har foretaget en stor test af badevægte, hvor Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. I alt testede Stiftung Warentest 19 forskellige badevægte, som blandt andet blev bedømt på nøjagtighed, brugervenlighed, vægtens stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Modellen fra Beurer udmærkede sig især på brugervenlighed og holdbarhed. Modellen fik også en god karakter for sin nøjagtighed og klarede sig i det hele taget godt på alle parametre – hvilket også ledte til, at modellen blev testvinder.

Badevægten har en kapacitet på 150 kilo og man kan nemt skifte mellem kilo, pund og stone som man ønsker.  Modellen kan lagre op til ti brugerprofiler og så kan den indstilles på fem forskellige aktivitetsniveauer.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BG 13: 
🔵 Hukommelse for 10 brugerprofiler
🔵 Stor nøjagtighed
🔵 Måling af kropsfedt
🔵 Måling af kropsvæske
🔵 Måling af muskel-forhold
🔵 Måling af knoglemasse
🔵 Måling af BMI
🔵 Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo om Beurer BG 13:

https://www.youtube.com/watch?v=ED3frvD57uE

Caso BS1

✅ Testvinder hos tyske Haus & Garten
✅ Testvinder hos Politiken

Caso BS1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
439,00 Kr. 0,00 Kr. 439,00 Kr. Læs mere
468,00 Kr. 0,00 Kr. 468,00 Kr. Læs mere
468,00 Kr. 0,00 Kr. 468,00 Kr. Læs mere

.
Badevægten fra Caso er en digital vægt, som har et særligt elegant udtryk og design. Hele vægten er udformet i hvid højglans og når man stiger op på vægten, så kommer der store røde tal til syne. Det digitale display er indlejret i højglansoverfladen og sidder derfor nede i selve vægten, hvilket sammen med den hvide højglans giver et tidsløst og enkelt udtryk. Overfladen på selve vægten består af en 6mm tyk plade i brudsikkert glas.

Badevægten udmærker sig i test især på sit flotte og enkle design, men også på at give meget nøjagtige og stabile vejninger – selv hvis den står på et gulvtæppe. Modellens maksimale kapacitet er på 200 kilo og den vejer med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegante design betyder, at vægten både nemt kan gemmes væk i et skabe eller en skuffe eller stå fremme, uden at man lægger særligt mærke til den.

Modsat mange af de populære badevægte på markedet, så kan denne model ”kun” måle din vægt. Dette behøver dog ikke være nogen ulempe. Har man kun brug for at kende sin vægt i kilo, så er der ingen grund til at investere i en af de mere avancere og ofte langt dyrere badevægte.

Caso BS1 tænder automatisk når du træder op og når du er færdig med at bruge vægten, så slukker den også af sig selv. Der er både en overbelastnings- og batteriindikator i vægten. Alt i alt får man med Caso BS1 en utrolig elegant og stabil badevægt, som i al sin enkelhed leverer nøjagtige målinger i flot design.

Udvalgte fordele ved Caso BS1:
🔵 Elegant design i hvid højglans
🔵 Letlæseligt LED display med store tal
🔵 Stabile og nøjagtige vejninger
🔵 Overbelastnings- og batteriindikator
🔵 Automatisk tænd/sluk
🔵 Kapacitet på 200 kilo
🔵 Vejer med intervaller på 0,1 kilo


Nokia Body Cardio (tidligere Withings)

✅ Kåret til testvinder hos det store amerikanske teknikmagasin Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ 3 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
✅ Kåret til ”Editors Choice” hos PCmag.com
✅ Anbefalet hos TheGoodBody.com

Withings Body Cardio badevaegt

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.122,00 Kr. 0,00 Kr. 1.122,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

.
Nokia Body Cardio er blevet testet og anmeldt af 7 forskellige ekspertkilder, der alle har givet vægten en god bedømmelse. Eksperterne er især begejstrede for denne model på baggrund af, at den giver konsistente resultater, har et attraktivt design samt en lang batterilevetid.

En af de største ulemper ved Nokia Body Cardio er, ifølge eksperterne, at den er forholdsvis dyr ved sammenligning med andre badevægte på markedet. Dog mener eksperterne, at vægten er pengene værd, hvis man ønsker en brugervenlig og funktionel vægt med præcise resultater.

Avanceret Wi-Fi-vægt

Nokia Body Cardio kan betegnes som værende en avanceret Wi-Fi-vægt med en Bluetooth-funktion. Badevægten måler nemlig både ens vægt, kropskomposition samt puls, så man har mulighed for at forbedre ens sundhed eller følge med i, hvordan ens krop har det helt generelt.

Dog er Nokia Body Cardio også mere end bare en vægt. Den har nemlig mulighed for at måle BMI samt ens kropsfedt, vandprocent samt muskel- og knoglemasse. Det betyder altså, at man kan få en indikation på, hvordan ens krop har det samt, hvad man skal forbedre.

Endvidere er der mulighed for at overvåge ens hjertefrekvens over tid, hvilket giver en bedre forståelse af ens overordnede niveau i forhold til cardio m.m. Når man ikke længere gør brug af vægten, så slukker den pr. automatik. Vægten har desuden en kapacitet på 180 kilo.

Synkroniserer med Nokia Health Mate-appen

Når man stiller sig op på vægten, så vil al information pr. automatik blive synkroniseret med Nokia Health Mate-appen via Wi-Fi. Her har man yderligere mulighed for at se diverse trends, opsætte mål samt finde motivation.

Hvis man er flere i husstanden, der ønsker at benytte sig af Nokia Body Cardio, så er der ligeledes mulighed for dette. Vægten genkender og måler op til 8 brugere individuelt, hvorfor flere kan bruge den på samme tid.

Badevægten giver desuden mulighed for, at man kan få en lokal vejrprognose, imens man bliver vejet. Man kan også se tidligere dages antal skridt, hvis man aktiverer skridttælleren i selve appen eller gør brug af en Nokia-tracker.

Vægt med stabilt design og genopladeligt batteri

Med Nokia Body Cardio får man en badevægt, der er produceret i et meget tyndt og stabilt design. Det betyder, at vægten fungerer optimalt uanset underlag, hvorfor man sagtens kan rykke rundt på den og stadig få præcise målinger.

Derudover kommer Nokia Body Cardio med et genopladeligt batteri, der har en batterilevetid på op til 12 måneder. Ved køb af vægten er batteriet allerede opladt og klar til brug, hvorfor man kan gå i gang med det samme.

Vægten kommer yderligere med en gravid- og babyfunktion, hvor man har mulighed for at få støtte i løbet af graviditeten i form af personlig vægtkontrol og sundhedstips. Babyfunktionen sørger for, at man kan veje et barn og stadig få præcise målinger.

Udvalgte fordele ved Nokia Body Cardio:
🔵 Mulighed for måling af kropskomposition
🔵 Kan oplyse om hjertesundhed
🔵 Gravid- og babyfunktion
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan gemme op til 8 brugerprofiler
🔵 Følg med i egne data på Nokia Health Mate-appen
🔵 Batterilevetid på op til 12 måneder


Fitbit Aria 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske Wareable.com
✅ Vurderingen ”Excellent” hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent  

Fitbit Aria 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.082,00 Kr. 0,00 Kr. 1.082,00 Kr. Læs mere
1.269,00 Kr. 0,00 Kr. 1.269,00 Kr. Læs mere

.
Fitbit Aria 2 er blevet testet og anmeldt af amerikanske og britiske ekspertkilder, der er enige i, at badevægten er både brugervenlig, funktionel og praktisk. Eksperterne giver alle modellen en god bedømmelse, da de mener, at den er optimal i forhold til fitness- eller vægttab.

Eksperterne bemærker dog, at badevægten ikke kan ligeså meget i forhold til andre vægte på markedet, hvorfor man skal undersøge, om den har alle de funktioner, man har brug for. I de fleste tilfælde vil Fitbit Aria 2 have rigeligt med funktioner for dem, der blot ønsker en badevægt.

Nem opsætning og minimalistisk design

Fitbit Aria 2 er produceret i et minimalistisk design, der passer ind i de fleste badeværelser. Vægten er forsynet med en bagbelyst LCD-skærm, der viser al den information, man har behov for at vide. På grund af vægtens slanke og minimalistiske design er det desuden nemt og hurtigt at rykke den ind i et andet rum, hvis der er brug for det.

Derudover er det nemt at opsætte Fitbit Aria 2. Ved brug af Fitbit-appen, samt ved at følge opsætningen over ens smartphone via Bluetooth, kan man hurtigt komme i gang med at bruge vægten. Herefter vil alle statistikker samt al information blive synkroniseret automatisk via Wi-Fi.

Få et overblik over kroppen

Fitbit Aria 2 kan hjælpe brugeren med at opnå diverse mål samt give et overblik over, hvordan ens krop har det. Vægten måler alt lige fra ens vægt til fedtprocent, muskelmasse m.m. Der er desuden mulighed for selv at vælge mellem almindelig eller lean mode afhængig af ens udgangspunkt.

Når vægten har udregnet vægten samt fedtprocenten, hvilket man kan se på skærmen, vil der yderligere blive vist en udregnet BMI samt andre statistikker, der bliver præsenteret i form af grafer.

Fitbit Aria 2 har desuden en maksimalkapacitet på 180 kilo og kan både måle i kilo, pund og sten. Der medfølger tre AA-batterier ved køb af vægten, hvorfor man kan komme i gang med at bruge den med det samme.

Følg med i Fitbit-appen

Fitbit Aria 2 synkroniserer automatisk med Fitbit-appen. På den måde kan man følge med i appen samt sætte sig nye mål, hvis man ønsker dette. Man kan følge diverse grafer og statistikker i appen og herved se ens fremgang.

Med Fitbit Aria 2 er der endvidere mulighed for, at vægten kan anvendes af 8 personer på samme tid. På denne måde kan hele familien gøre brug af vægten uden, at det forstyrrer hinandens målinger. Informationer vedrørende ens egen vægt, fedtprocent m.m. vil kun være tilgængelig for en selv, hvorfor den ikke vil blive delt med de andre brugere.

Udvalgte fordele ved Fitbit Aria 2:
🔵 Følg statistikker og fremskridt i Fitbit-appen
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan gemme op til 8 brugerprofiler
🔵 Kan udregne BMI
🔵 Kan måle vægt, fedtprocent, muskelmasse m.m.
🔵 Minimalistisk design
🔵 Ingen andre kan få adgang til ens målinger


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke badevægte er bedst i test?

Nokia Body+, Beurer BF 700, Beurer BG 13, Caso BS1, Nokia Body Cardio og Fitbit Aria 2

🤓 Hvordan er badevægtene blevet testet?

Badevægtene er blevet vurderet ud fra deres kvaliteten af deres vejning og vejningen. I praksis gælder det om deres præcision, nøjagtighed og følsomhed. Derudover har eksperterne set på vægtenes kropsfedtsanalyse, brugervenlighed og miljøvurdering.

🤔 Hvornår på døgnet, bør jeg veje mig, for at få den mest præcise måling?

Det er anbefalet, at man vejer sig om morgenen, efter man har været på toilettet. Om morgene har man holdt en naturlig fasteperiode, og du burde derved få et mere præcist resultat. Ydermere har undersøgelser vist, at midt på ugen er der, hvor vægten normalt svinger mindst.


Disse testkilder har vi gennemgået:testkilder

Forbrugerådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk har testet 16 forskellige badevægte med kropsanalyse. Badevægtene blev bedømt på vejningens kvalitet, herunder præcision, nøjagtighed og følsomhed, kvaliteten af kropsfedtanalysen, brugervenlighed samt en miljøvurdering.

Tænks test påviste, af de fleste badevægte grundlæggende godt kan veje, men at kvaliteten af vejningerne svinger meget, når badevægtenes nøjagtighed og følsomhed bliver udfordret. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele artiklens indhold.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af badevægte med kropsanalyse, hvor de gennemgik 12 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, nøjagtighed og design og ligesom med mange af de andre tests vi har gennemgået, så påpeger Råd og Rön, at langt fra alle vægte laver nøjagtige målinger. Du kan læse testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele testen.

The Guardian 🇬🇧
Den britiske avis The Guardian har foretaget en kritisk gennemgang af Withings Body Cardio badevægt. The Guardian testede badevægtens forskellige funktioner, dens nøjagtighed, brugervenlighed samt dens bluetooth-funktion og tilhørende app. Resultatet blev, at vægten fik fire ud af fem mulige stjerner og især dens brugervenlighed, nøjagtighed samt de mange muligheder for kropsanalyse blev fremhævet i testen. Du kan læse hele testen her.

PCMag.com 🇺🇸
Det amerikanske onlinemagasin PCMag foretager forbrugertests af stort set alt elektronik til hjemmet og de har lavet en grundig test af Withings Body Cardio badevægt. Badevægten får bedømmelsen ”Editor’s Choice”, hvilket er det bedste der kan opnås. Badevægten bliver blandt andet bedømt på sit design, brugervenlighed, kvalitet samt tilhørende app. Du kan læse hele testen her.

PCmag har ligeledes testet de tre badevægte Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Du kan læse de tre tests her, her eller her.

TheGoodBody.com 🇺🇸
The Good Body er et online magasin, som beskæftiger sig med alt inden for sundhed og kroppen. Deres hovedemner er smertebehandling, fitness, søvnoptimering, sundhed og velvære. The Good Body har gennemtestet badevægten fra Withings og giver den en klar anbefaling. Både badevægtens kvalitet, design, tilhørende app samt nøjagtig bliver gennemgået og alle punkter får rosende ord med på vejen. Du kan læse hele testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 19 forskellige badevægte, hvor modellen Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. En af testens vigtigste konklusioner var, at langt fra alle badevægte foretager nøjagtige og troværdige målinger.

Ønsker man derfor en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt, at gå efter en vægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Stiftung Warentest har vurderet de forskellige vægte i testen ud fra følgende kriterier nøjagtighed, brugervenlighed, stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå det fulde indhold.

Haus & Garten 🇩🇪
Dette tyske hus- og havemagasin beskæftiger sig med alt inden for have, husholdning og forbrugerstof. Magasinet tester af og til også produkter, og her er der tale om en test af badevægten Caso BS1. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til hele artiklen.

Politiken 🇩🇰
Et dommerpanel bestående af en civilingeniør og en designer har testet og vurderet en række forskellige badevægte. Modeller blev især vurderet på deres evne til at levere stabile og nøjagtige målinger og på deres design. Du kan tilgå artiklen her. Bemærk venligt, at det kræver abonnement for at få adgang til hele indholdet.

Stuff.tv 🇬🇧
Det britiske mandemagasin Stuff.tv skriver om alt lige fra nyheder til anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet badevægten Nokia Body Cardio, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Techadvisor.co.uk skriver også guides, der hjælper forbrugerne samt anmeldelser, der giver et overblik over produkternes forskellige funktioner og specifikationer. De har blandt andet testet badevægte såsom Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2 og QardioBase 2. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

The Independent 🇬🇧
Den store britiske avis The Independent leverer nyheder hver eneste dag fra ind- og udland. Derudover tester og anmelder de også forskellige forbrugerprodukter, så forbrugeren bedre kan få et overblik over produkternes funktioner. De har blandt andet lavet en stor test med badevægte heriblandt Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Læs mere om testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den internationale testside Trustedreviews.com bringer dagligt detaljerede tests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt badevægten Nokia Body Cardio, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Wareable.com 🇺🇸
Den amerikanske gadget-side Wareable.com har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle mulige teknikenheder. De har blandt andet testet og anmeldt badevægten Fitbit Aria 2. Du kan læse hele testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden.

Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet Garmin Index Smart Scale. Ønsker du at læse mere om testen, kan den findes hos Digitaltrends.com. 

Gearbrain.com 🇺🇸
Gearbrain.com er et online teknologimagasin med fokus på gadgets, teknik og teknologi. Gearbrain.com foretager også tests, og her er modellen Nokia Body+ blevet testet. Læs anmeldelsen i sin helhed hos Geabrain.com.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske Goodhousekeeping.com, hvor man kan finde viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com har her foretaget en test af flere badevægte, hvor modellerne Nokia Body+ og QardioBase 2 indgår. Testen kan læses i fuld længde hos Good Housekeeping Institute. 

Mashable.com 🇬🇧
Mashable.com er en international teknologiside, der har fokus på både gadgets og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com bringer blandt andet nyheder, information og viden om diverse elektroniske produkter, og der foretages også tests. Her er her tale om en test af de bedste badevægte på markedet, inklusiv Garmin Index Smart Scale. Hele testen kan læses her. 

The Telegraph 🇬🇧
The Telegraph er en af de store britiske aviser, der både skriver om nyhedsstof, sport, underholdning, kultur, business med videre. Avisen har også fokus på forbrugerliv, og i den sammenhæng har de britiske eksperter her testet de bedste badevægte på markedet. Modellen Garmin Index Smart Scale er inkluderet i denne test. Testen kan i sin helhed læses hos The Telegraph.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige badevægte inklusiv både Nokia Body+ og QardioBase 2. Hele testen kan læse her.

Verywellfit.com 🇺🇸
Verywellfit.com er et amerikansk livsstilmagasin, der fokuserer på daglig sundhed og trivsel. Verywellfit.com beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for sundhed og deriblandt også tests. Her gælder det netop en test af badevægten Nokia Body+. Du kan læse testen i sin helhed hos Verywellfit.com.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse