Badevægt test – Se de bedste testvindende badevægte – Testvinder guide

0

I denne artikel har Forbrugsguiden.dk gennemgået en række anerkendte tests af badevægte for at finde de bedste badevægte på markedet.

Badevægte i dag kan langt mere end blot at måle din vægt. Mange modeller kan også måle din BMI, muskelmasse og fedtprocent og derved give dig en hel kropsanalyse. Ofte er de også udstyret med en trådløs forbindelse, så du kan forbinde din badevægt og din smartphone og derved nemt holde styr på dine fremskridt – eller mangel på samme. Det vigtigste ved en badevægt er dog stadig, at den kan måle præcist. Mange af de tests vi har gennemgået påpeger netop, at dette ofte er et stort problem og at alle badevægte langt fra foretager nøjagtige og troværdige målinger.    

Ønsker man en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt at gå efter en badevægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Nedenfor gennemgår vi en række badevægte som alle er testvindere og som alle har udmærket sig på netop præcise og korrekte målinger.

Nederst i artiklen finder du en præsentation af de tests som er blevet gennemgået, sammen med kildehenvisninger til de respektive magasiner og hjemmesider.

Denne badevægt test indeholder:

1) Gennemgang af de bedste badevægte på markedet
2) Fuld oversigt over hvor de forskellige badevægte har vundet test
3) Gennemgang af alle kilder, inklusiv links til alle tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Beurer BF 700

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-700

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
344,00 Kr. 0,00 Kr. 344,00 Kr. Læs mere
374,00 Kr. 0,00 Kr. 374,00 Kr. Læs mere
374,00 Kr. 0,00 Kr. 374,00 Kr. Læs mere
379,00 Kr. 0,00 Kr. 379,00 Kr. Læs mere
381,00 Kr. 0,00 Kr. 381,00 Kr. Læs mere

 

I forbrugerrådet Tænks store gennemgang af badevægte opnåede Beurer BF 700 en delt førsteplads sammen med Tanita RD901. Badevægten udmærkede sig især på nøjagtighed og følsomhed i sine vejninger, ligesom også modellens brugervenlighed blev fremhævet i testen. I svenske Råd og Röns test af badevægte opnåede modellen en førsteplads. Her var det især badevægtens helhedsindtryk, kvalitet og brugervenlighed der imponerede.

Badevægten fra Beurer kan naturligvis måle din vægt og derudover kan den også måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Vægten har en maks kapacitet på 180 kg og så har den en praktisk bluetooth-funktion, hvor den kan overføre dine data til din telefon. Derved har du altid styr på dine målinger og udviklingen i dine tal, ligesom du også nemt kan holde styr på tidligere målinger og tal. Bluetooth-funktionen er kompatibel med både iPhone 4S og opefter samt Android telefoner med bluetooth 4.0 eller nyere.

Modellen har hukommelse for otte brugerprofiler og den genkender endda automatisk de forskellige brugere, når de træder op på vægten. For at gøre de forskellige målinger endnu mere præcise, så er det muligt at indstille vægten til fem forskellige aktivitetsniveauer, fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Dermed kan du indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og få endnu mere præcise målinger.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BF 700:

🔵  Op til 8 forskellige brugerprofiler
🔵  Måler dit BMI
🔵  Måler kropsvæske
🔵  Måler knoglemasse
🔵  Måler muskelmasse
🔵  Kapacitet på 180 kilo
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 700.

https://www.youtube.com/watch?v=sV9Qe1GMvWU

Beurer BF 800

 Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-800

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
912,00 Kr. 0,00 Kr. 912,00 Kr. Læs mere
912,00 Kr. 0,00 Kr. 912,00 Kr. Læs mere

 

Denne badevægt fra Beurer er udformet i sikkerhedsglas og har et blåt LCD display med oplyste tal. Beurer BF 800 klarede sig rigtigt god i forbrugerrådet Tænks store test af badevægte, hvor den udmærkede sig på brugervenlighed og god bluetooth-forbindelse. Badevægten kan nemlig via bluetooth kobles til din smartphone, så du nemt kan gemme og tilgå dine målinger på din telefon.

Badevægten fra Beurer måler ikke alene din vægt, den måler også din kropsvæske, kropsfedt, muskelmasse, knoglemasse og BMI, ligesom den også kan måle dit BMR og AMR, som er dit grundlæggende stofskifte og aktive stofskifte i kcal.

Badevægten har hukommelse til 8 brugerprofiler og den genkender automatisk den enkelte bruger. Vægten har en kapacitet på 180 kilo og den måler med en nøjagtighed på 0,1% for kropsfedt, kropsvæske og muskel forhold, men nøjagtigheden for kropsvægt er på +/- 100 gram. Det er også muligt at skifte mellem kilo, stone og pund, hvis man ønsker dette.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BF 800:

🔵  Måling af BMI
🔵  Kapacitet på 180 kilo
🔵  Hukommelse for 8 brugerprofiler med automatisk bruger genkendelse
🔵  Måling af kropsfedt
🔵  Måling af knoglemasse
🔵  Måling af kropsvæske
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 800.

https://www.youtube.com/watch?v=p9w1XWSgJig

Beurer BG 13

✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

beurer-bg-13

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
229,00 Kr. 0,00 Kr. 229,00 Kr. Læs mere
239,00 Kr. 0,00 Kr. 239,00 Kr. Læs mere
239,00 Kr. 0,00 Kr. 239,00 Kr. Læs mere

 

Badevægten Beurer BG 13 måler din kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøjagtighed på 0,1 % for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på +/- 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Tysklands største og mest anerkendte testmagasin, Stiftung Warentest, har foretaget en stor test af badevægte, hvor Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. I alt testede Stiftung Warentest 19 forskellige badevægte, som blandt andet blev bedømt på nøjagtighed, brugervenlighed, vægtens stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Modellen fra Beurer udmærkede sig især på brugervenlighed og holdbarhed. Modellen fik også en god karakter for sin nøjagtighed og klarede sig i det hele taget godt på alle parametre – hvilket også ledte til, at modellen blev testvinder.

Badevægten har en kapacitet på 150 kilo og man kan nemt skifte mellem kilo, pund og stone som man ønsker.  Modellen kan lagre op til ti brugerprofiler og så kan den indstilles på fem forskellige aktivitetsniveauer.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Beurer BG 13:

🔵 Hukommelse for 10 brugerprofiler
🔵 Stor nøjagtighed
🔵 Måling af kropsfedt
🔵 Måling af kropsvæske
🔵 Måling af muskel-forhold
🔵 Måling af knoglemasse
🔵 Måling af BMI
🔵 Fem års garanti

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo om Beurer BG 13.

https://www.youtube.com/watch?v=ED3frvD57uE

Caso BS1

✅ Testvinder hos tyske Haus & Garten
✅ Testvinder hos Politiken

Caso BS1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
439,00 Kr. 0,00 Kr. 439,00 Kr. Læs mere
439,00 Kr. 0,00 Kr. 439,00 Kr. Læs mere
479,00 Kr. 0,00 Kr. 479,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Badevægten fra Caso er en digital vægt, som har et særligt elegant udtryk og design. Hele vægten er udformet i hvid højglans og når man stiger op på vægten, så kommer der store røde tal til syne. Det digitale display er indlejret i højglansoverfladen og sidder derfor nede i selve vægten, hvilket sammen med den hvide højglans giver et tidsløst og enkelt udtryk. Overfladen på selve vægten består af en 6mm tyk plade i brudsikkert glas.

Badevægten udmærker sig i test især på sit flotte og enkle design, men også på at give meget nøjagtige og stabile vejninger – selv hvis den står på et gulvtæppe. Modellens maksimale kapacitet er på 200 kilo og den vejer med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegante design betyder, at vægten både nemt kan gemmes væk i et skabe eller en skuffe eller stå fremme, uden at man lægger særligt mærke til den.

Modsat mange af de populære badevægte på markedet, så kan denne model ”kun” måle din vægt. Dette behøver dog ikke være nogen ulempe. Har man kun brug for at kende sin vægt i kilo, så er der ingen grund til at investere i en af de mere avancere og ofte langt dyrere badevægte.

Caso BS1 tænder automatisk når du træder op og når du er færdig med at bruge vægten, så slukker den også af sig selv. Der er både en overbelastnings- og batteriindikator i vægten. Alt i alt får man med Caso BS1 en utrolig elegant og stabil badevægt, som i al sin enkelhed leverer nøjagtige målinger i flot design.

Udvalgte fordele ved Caso BS1:

🔵 Elegant design i hvid højglans
🔵 Letlæseligt LED display med store tal
🔵 Stabile og nøjagtige vejninger
🔵 Overbelastnings- og batteriindikator
🔵 Automatisk tænd/sluk
🔵 Kapacitet på 200 kilo
🔵 Vejer med intervaller på 0,1 kilo


Tanita RD901

  Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

tanita-rd901

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.618,00 Kr. 0,00 Kr. 1.618,00 Kr. Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere

 

Forbrugerrådet Tænk har foretaget en grundig test af 16 forskellige badevægte og her fik modellen Tanita RD901 en delt førsteplads sammen med modellen Beurer BF 700. Badevægten udmærkede sig blandt andet på sit design, brugervenlighed og for at levere meget præcise målinger.

Tanita RD901 måler ikke alene din vægt, den foretager en hel analyse af din krop og den er uden tvivl en af de mest avancerede badevægte her på siden. Badevægten kan lave helt op til ti forskellige målinger, hvor den eksempelvis måler fedtprocent, kropsvæskeprocent, BMI og muskelmasse. Vægten giver også en vurdering af dit sundhedsniveau i forhold til fedt omkring maveregionen, ligesom den kan hjælpe med at bestemme dit anbefalede daglige kalorieindtag. Derved får man et meget mere nuanceret billede af sin krops tilstand, end man ville få ved blot at kende sin vægt.

Til trods for det mange funktioner har Tanita sørget for, at brugervenligheden er i top. Badevægten bruger et farvesystem, så man let kan aflæse, hvilken sundhedstilstand man befinder sig. Lyser vægten grøn betyder det, at du er sund og at dine målinger er gode. Gul betyder, at du bør være opmærksom på din sundhedstilstand mens rød indikerer, at du aktivt bør gøre noget ved dine tal. Modellen har kapacitet til at måle op til 200 kilo, hvilket er væsentlige mere end de fleste badevægte.

Badevægten fra Tanita er også i stand til at kommunikere med din iPhone og iPad. Det er nødvendigt at hente den gratis app ”Health Planet” og herefter er badevægten i stand til at kommunikere med din telefon eller tablet via bluetooth. Badevægten er ikke kompatibel med Android. Via app’en vil du have et nemt og overskueligt overblik over dine målinger, hvor du kan følge dine fremskridt – eller mangel på samme. App’en gemmer nemlig alle dine tal og målinger, så det er muligt at tilgå tidligere resultater, ligesom den også kan lave diagrammer og grafer over din udvikling.

Badevægten udmærkede sig i Tænks test især på følsomhed og nøjagtighed. Fra 0-100 kilo måler vægten med en nøjagtighed på +/- 50gram, mens det fra 100-200 kilo er med en nøjagtighed på +/- 100 gram. Modellen har indbygget hukommelse for op til fire personer og det er også muligt at foretage en atlet måling, til dem som er særligt aktive. Badevægten har også en gæstefunktion, hvor det er muligt blot at foretage en vejning og kropsanalyse uden, at det nødvendigvis skal knytte sig til en brugerprofil.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Udvalgte fordele ved Tanita RD901:

🔵  Meget nøjagtig vægtmåling
🔵  Indbygget BMI måling
🔵  Indbygget måling af fedtprocent
🔵  Måling af kropsvæske
🔵  Maks vægt på 200 kilo
🔵  Indbygget måling af muskelmasse
🔵  Bluetooth-funktion til iPhone og iPad
🔵  Atlet funktion
🔵  Tre års garanti


Nokia Body Cardio (tidligere Withings)

✅  4 ud af 5 stjerner hos The Guardian
✅  ”Editor’s Choice” hos PCMag.com
✅  Anbefalet af TheGoodBody.com

Withings Body Cardio badevaegt

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.189,15 Kr. 0,00 Kr. 1.189,15 Kr. Læs mere

 

Ifølge producenten får du med denne badevægt ikke blot en vægtmåling, men en hel kropsanalyse og dermed, ifølge Nokia selv, verdens mest avancerede badevægt. Til trods for, at badevægten kan utroligt mange ting, så fremhæver den britiske avis The Guardian i deres test, at den er utrolig brugervenlig. Den er meget nem at bruge og badevægtens målinger præsenteres nemt og overskueligt i displayet.

Badevægten måler naturligvis din kropsvægt, men derudover får du også besked om din fedt-, vand-, muskel-, og knoglemasse, ligesom den også måler din BMI. Derudover, så måler denne model fra Withings også din hjerterytme (antal slag i minuttet) og pulsbølgehastighed. Kolesterol, blodtryk og livsstilsfaktorer påvirker din pulsbølgehastighed og derfor betragter man netop en måling af pulsbølgehastigheden, som en mulighed for at give et billede af din hjerte-kar sundhed, samt din potentielle risiko for at have eller udvikle forhøjet blodtryk.

Nokia har også en bluetooth-funktion som gør det muligt at gemme alle dine måliner på din smartphone. Det kræver blot at du henter ”Health Mate” app’en, som derefter vil gemme alle dine data og målinger og derved gøre det nemt og overskueligt at følge med i din udvikling. App’en sørger for at stille dine tal op i overskuelige grafer, ligesom den også, hvis man ønsker det, kan fungere som en personlig træner, der opdeler dine ønskede mål i ugentlige delmål.

Badevægten kan bruges af op til otte personer. Vægten genkender selv de forskellige brugerprofiler og synkroniserer også de forskellige målinger til den rette brugers konto. Badevægten kan derfor nemt bruges af hele familien. Vægten har en kapacitet på 180 kilo og den måler med en nøjagtighed på +/- 100 gram. Vægtenheden kan også frit indstilles til at vise kilo, stone eller pund, alt efter hvad man ønsker. Batteriet er et genopladeligt litium-ion batteri, som holder i op til 12 måneder, alt efter hvor ofte vægten bliver brugt. Når batteriet er fladt, så kan det genoplades med et medfølgende USB-kabel.

NB: Personer med pacemaker bør ikke bruge denne vægt, da den for at måle kropsfedt udsender et elektrisk signal.

Udvalgte fordele ved Nokia Body Cardio:

🔵  Måling af BMI
🔵  Vægten giver dig en komplet kropsanalyse
🔵  Vægten oplyser om din hjerte-kar sundhed
🔵  Kapacitet på op til 180 kilo
🔵  Kan gemme op til otte brugerprofiler
🔵  Meget brugervenlig
🔵  Bluetooth-funktion
🔵  Den mest avancerede vægt på markedet


Disse testkilder har vi gennemgået:testkilder

Forbrugerådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk har testet 16 forskellige badevægte med kropsanalyse. Badevægtene blev bedømt på vejningens kvalitet, herunder præcision, nøjagtighed og følsomhed, kvaliteten af kropsfedtanalysen, brugervenlighed samt en miljøvurdering.

Tænks test påviste, af de fleste badevægte grundlæggende godt kan veje, men at kvaliteten af vejningerne svinger meget, når badevægtenes nøjagtighed og følsomhed bliver udfordret. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele artiklens indhold.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af badevægte med kropsanalyse, hvor de gennemgik 12 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, nøjagtighed og design og ligesom med mange af de andre tests vi har gennemgået, så påpeger Råd og Rön, at langt fra alle vægte laver nøjagtige målinger. Du kan læse testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele testen.

The Guardian 🇬🇧
Den britiske avis The Guardian har foretaget en kritisk gennemgang af Withings Body Cardio badevægt. The Guardian testede badevægtens forskellige funktioner, dens nøjagtighed, brugervenlighed samt dens bluetooth-funktion og tilhørende app. Resultatet blev, at vægten fik fire ud af fem mulige stjerner og især dens brugervenlighed, nøjagtighed samt de mange muligheder for kropsanalyse blev fremhævet i testen. Du kan læse hele testen her.

PCMag.com 🇺🇸
Det amerikanske onlinemagasin PCMag foretager forbrugertests af stort set alt elektronik til hjemmet og de har lavet en grundig test af Withings Body Cardio badevægt. Badevægten får bedømmelsen ”Editor’s Choice”, hvilket er det bedste der kan opnås. Badevægten bliver blandt andet bedømt på sit design, brugervenlighed, kvalitet samt tilhørende app. Du kan læse hele testen her.

TheGoodBody.com 🇺🇸
The Good Body er et online magasin, som beskæftiger sig med alt inden for sundhed og kroppen. Deres hovedemner er smertebehandling, fitness, søvnoptimering, sundhed og velvære. The Good Body har gennemtestet badevægten fra Withings og giver den en klar anbefaling. Både badevægtens kvalitet, design, tilhørende app samt nøjagtig bliver gennemgået og alle punkter får rosende ord med på vejen. Du kan læse hele testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 19 forskellige badevægte, hvor modellen Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. En af testens vigtigste konklusioner var, at langt fra alle badevægte foretager nøjagtige og troværdige målinger.

Ønsker man derfor en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt, at gå efter en vægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Stiftung Warentest har vurderet de forskellige vægte i testen ud fra følgende kriterier nøjagtighed, brugervenlighed, stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå det fulde indhold.

Haus & Garten 🇩🇪
Dette tyske hus- og havemagasin beskæftiger sig med alt inden for have, husholdning og forbrugerstof. Magasinet tester af og til også produkter, og her er der tale om en test af badevægten Caso BS1. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til hele artiklen.

Politiken 🇩🇰
Et dommerpanel bestående af en civilingeniør og en designer har testet og vurderet en række forskellige badevægte. Modeller blev især vurderet på deres evne til at levere stabile og nøjagtige målinger og på deres design. Du kan tilgå artiklen her. Bemærk venligt, at det kræver abonnement for at få adgang til hele indholdet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse