Badevægt test 2021 – Se de bedste testvindende badevægte – Testvinder guide

Senest opdateret den 0

I denne artikel har Forbrugsguiden.dk gennemgået en række anerkendte tests af badevægte for at finde de bedste badevægte på markedet.

Badevægte i dag kan langt mere end blot at måle din vægt. Mange modeller kan også måle din BMI, muskelmasse og fedtprocent og derved give dig en hel kropsanalyse.

Ofte er de også udstyret med en trådløs forbindelse, så du kan forbinde din badevægt og din smartphone og derved nemt holde styr på dine fremskridt – eller mangel på samme. Det vigtigste ved en badevægt er dog stadig, at den kan måle præcist. Mange af de tests vi har gennemgået påpeger netop, at dette ofte er et stort problem og at alle badevægte langt fra foretager nøjagtige og troværdige målinger.    

Ønsker man en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt at gå efter en badevægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Nedenfor gennemgår vi en række badevægte som alle er testvindere og som alle har udmærket sig på netop præcise og korrekte målinger.

Nederst i artiklen finder du en præsentation af de tests som er blevet gennemgået, sammen med kildehenvisninger til de respektive magasiner og hjemmesider.

Denne badevægt test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste badevægte på markedet
🔸 Fuld oversigt over hvor de forskellige badevægte har vundet test
🔸 Gennemgang af alle kilder, inklusiv links til alle tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Badevægt test 2021 – De 11 bedste badevægte ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de badevægte, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Nokia Body+ – Testvinder

 Testvinder hos britiske Good Housekeeping Institute
 Testvinder hos teknologimagasinet Stuff.tv
 Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com
 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske livsstilsmagasin Verywellfit.com
 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Gearbrain.com
Nokia Body+

Se priser og tilbud på Nokia Body+ her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
635,00 635,00 Læs mere

.
Nokia Body+ er blevet testet hos 5 forskellige hold eksperter, som alle er meget begejstrede for denne model.

Her er tale om teknologimagasinerne Stuff.tv, Tomsguide.com og Gearbrain.com samt livsstilsmagasinet Verywellfit.com og det britiske Good Housekeeping Institute, der har set nærmere på vægtens design, brug, funktioner og funktionalitet.

God makker til vægttab eller forøgelse af muskelmasse

Nokia Body+ er skabt til den forbruger, der ønsker at holde godt øje med sin vægt og for eksempel gerne vil tabe sig eller forøge kroppens muskelmasse.

Vægten er nemlig intelligent og designet til at gøre vægttab eller forøgelse af muskelmasse lettere. Det gør den ved både at kunne måle kropsvægten helt nøjagtigt, men også måle mængden af kropsfedt, vandindhold, muskelmasse og knoglemasse.

Vægten kan anvendes af hele husstanden, da den har 8 unikke profiler – herunder også specialfunktioner til gravide og babyer.

Moderne vægt med tilhørende app

Her er tale om en moderne vægt, der både kan kommunikere med telefonen via Bluetooth og Wi-Fi. Man kan downloade den tilhørende app, Health Mate-app’en, som løbende holder øje med ændringer i de ovenstående målinger.

Man kan også sætte sig mål her, som app’en holder øje med og motiverer forbrugeren til at nå. Her findes endvidere en funktion, hvor man kan holde øje med sit daglige kalorieindtag.

God til hele familien med mange målinger, ifølge eksperterne

Nokia Body+ er blandt andet blevet testet af Good Housekeeping Institute, som er meget begejstrede for vægtens mange funktioner (nogle såsom vejrudsigt er dog lidt overflødig, nævnes det), idet den foretager rigtig mange målinger.

Herudover roses modellen for at være velfungerende til hele husholdningen, da den kommer med flere forskellige profiler, og den er især velskabt til den forbruger, der ønsker at holde skarpt øje med vægttab.

Nokia Body+ er ligeledes blevet testet af Stuff.tv, som især er imponerede over præcisionen af diverse målinger samt det hurtige og lette set-up. Også app’en modtager ros for at være velfungerede, og det kommenteres, at den føles meget luksuriøs at anvende.

Selv om Stuff.tv generelt er meget positivt indstillede over for denne model, så savner de muligheden for at kunne måle puls.

De øvrige eksperter er meget enige med Stuff.tv og Good Housekeeping Institute, og Tomsguide.com tilføjer blandt andet, at det er rigtig smart med en specialfunktion til gravide, og så er designet rigtig flot, mens displayet er velfungerende med gode oplysninger.

Nokia Body+ – specifikationer 
🔴 Mærke: Nokia
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 2,3 centimeter
🔴 Bredde: 32,7 centimeter
🔴 Dybde: 32,7 centimeter
🔴 Vægt: 2 kilo 

Fordele

 • God app til smartphone
 • Attraktivt design
 • Historik over målinger er altid tilgængelige
 • Indstilling til gravide
 • Kan gemme op til 8 forskellige profiler
Ulemper

 • Relativt lille display
 • Ellers ikke nogle ulemper

Her kan du se en præsentationsvideo af Nokia Body+. Videoen er produceret af Nokia:


Beurer BF 700 – Testvinder + bedste badevægt til prisen

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
beurer-bf-700

Se priser og tilbud på Beurer BF 700 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
369,00 369,00 Læs mere
Med24.dk 395,00 395,00 Læs mere
0,00 699,00 Læs mere

.
I forbrugerrådet Tænks store gennemgang af badevægte opnåede Beurer BF 700 en delt førsteplads sammen med Tanita RD901. Badevægten udmærkede sig især på nøjagtighed og følsomhed i sine vejninger, ligesom også modellens brugervenlighed blev fremhævet i testen. I svenske Råd og Röns test af badevægte opnåede modellen en førsteplads. Her var det især badevægtens helhedsindtryk, kvalitet og brugervenlighed der imponerede.

Badevægten fra Beurer kan naturligvis måle din vægt og derudover kan den også måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Vægten har en maks kapacitet på 180 kg og så har den en praktisk bluetooth-funktion, hvor den kan overføre dine data til din telefon. Derved har du altid styr på dine målinger og udviklingen i dine tal, ligesom du også nemt kan holde styr på tidligere målinger og tal. Bluetooth-funktionen er kompatibel med både iPhone 4S og opefter samt Android telefoner med bluetooth 4.0 eller nyere.

Modellen har hukommelse for otte brugerprofiler og den genkender endda automatisk de forskellige brugere, når de træder op på vægten. For at gøre de forskellige målinger endnu mere præcise, så er det muligt at indstille vægten til fem forskellige aktivitetsniveauer, fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Dermed kan du indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og få endnu mere præcise målinger.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Fordele

 • Meget præcis
 • Stort og lyst display
 • Appen er nem at bruge
 • Relativt god pris
Ulemper

 • Der kan kun oprettes én app-bruger
 • Overfladen skal være flad
 • Virker ikke på tæpper

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 700:


Fitbit Analysevægt Aria Air Smart – elektronisk badevægt med bluetooth

Fitbit Analysevægt Aria Air Smart

Se priser og tilbud på Fitbit Analysevægt Aria Air Smart her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
400,00 400,00 Læs mere
419,00 419,00 Læs mere

 

Om

Er du på udkig efter en moderne og avanceret badevægt, der kan bruges til vægttab og til at opretholde den gode og aktive livsstil? Denne ”Aria” vægt fra Fitbit hører til de nyeste udgaver inden for sin kategori. 

Den er udstyret med en smart Bluetooth funktion, så du kan holde styr på dine data fra forskellige, ugentlige vejninger. 

Det er muligt at bruge Aria badevægten, uanset om du har iOS eller Android som styresystem på din mobil eller tablet. Som noget særligt får du automatisk adgang til Fitbit appen, når du køber den elektroniske vægt. 

Denne app kan hjælpe dig med at holde styr på vægttab samt følge dit BMI, og den kan være en motivationsfaktor for dig, så du kan nå i mål med slankekuren. 

Populær og testvindende badevægt 

”Aria” modtager flotte test- og kundeanmeldelser, hvilket vidner om den kvalitet, som produktet er udstyret med. hos Expertreviews.co.uk kommer badevægten ind på en samlet 2. plads i en stor testoversigt over de bedste badevægte på markedet anno 2021. Hos Verywellhealth.com og Verywellfit.com er produktet testvinder og modtager hos begge magasiner titlen for at være den bedste, elektroniske vægt i artiklerne. 

Endelig er der vores egen Pricerunner.dk, hvor ”Aria” modtager 4/5 stjerner af kunderne. 

Når både testpaneler fra forskellige magasiner i verden, og når danske forbrugere anmelder ”Aria” positivt og rosende, kan du være sikker på, at du får masser af valuta for pengene. 

Det er de smarte funktioner med at kunne se sin egen udvikling over tid, der får ”Aria” til at skyde til tops i både forbruger- og testanmeldelser. Det kan være en stor motivationsfaktor, at du kan se, hvordan kost og motion påvirker din sundhed og dit helbred. 

Designet i et slankt og moderne look

For mange mennesker har det stor betydning at købe personligt udstyr og tilbehør, der er enkelt, nemt og fleksibelt at gøre brug af. Når det kommer til badevægtene, kan det være værdifuldt for både mænd og kvinder at kunne gemme udstyret væk på badeværelset. 

”Aria” fra Fitbit er skabt i et slankt og smalt design, der gør vægten nem at placere under et skab eller have opbevaret i en kommode. 

På trods af de moderne indstillinger, det elegante look og den høje kvalitet på Fitbit badevægten, kan du købe ”Aria” til en skarp pris. Det behøver således ikke være en dyr omgang at skulle lægge livsstilen om og købe tilbehør, som kan hjælpe dig godt på vej med at komme ned i vægten og vedligeholde de sunde livsstilsændringer.

Fitbit Aria vs. markedet

Dét, der får ”Aria” til at skille sig ud, er designet med Bluetooth og muligheden for at koble din vægt til mobilen via Fitbit appen. Du får ikke nemmere ved hele tiden igennem en slankekur eller en periode med livsstilsændring at holde styr på vægttab. 

Der følger brugermanual med, så du kan komme godt i gang med den sunde og aktive livsstil, så snart du modtager Fitbit vægten. 

Fordele

 • Problemfri overførsel af data til Fitbit-app
 • Sikrer dine informationer holdes private
 • Meget populær
 • Nem at flytte med
Ulemper

 • Mindre informativ end lignende modeller
 • Forbindelsen til uret kan have udfald


QardioBase 2 | Testvinder – PCMag “Editors Choice”

 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Pcmag.com 
 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk 
 God anmeldelse hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
 God anmeldelse hos britiske Good Housekeeping Institute

kundefavorit-topscorerQardioBase 2

Se priser og tilbud på QardioBase 2 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
969,00 969,00 Læs mere
992,00 992,00 Læs mere
999,00 999,00 Læs mere
1.246,00 1.246,00 Læs mere

.
QardioBase 2 er blevet testet af 4 forskellige hold eksperter, hvilket inkluderer teknologimagasinerne Pcmag.com, Techadvisor.co.uk og Tomsguide.com samt det britiske Good Housekeeping Institute.

Eksperterne har set nærmere på badevægtens design, funktioner, præcision og funktionalitet, og alle er de rigtig glade for modellen. Det resulterer i 4 flotte anmeldelser.

Flot vægt med mange funktioner

QardioBase 2 er designet til at være stilfuld og pæn at se på og passer derfor let til det moderne badeværelse.

Badevægten passer også til den moderne forbruger, for her er tale om en smart-vægt, der kan foretage flere forskellige målinger – ud over almindelig vægtmåling er her tale om målinger inden for BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandmasse og knoglemasse. Disse målinger fungerer på en hjælpende måde, hvis man ønsker at tabe sig eller øge sin muskelmasse.

Herudover findes også en specialfunktion til gravide.

Smileyer angiver fremskridt

QardioBase 2 forsøger at gøre vægttab lettere, og derfor er badevægten også udstyret med et smart smiley-system, der giver et praj omkring de fremskridt (eller tilbageskridt), der er gjort. Man kan angive sine personlige mål, og smileyerne fortæller på en let og overskuelig måde, om man er på vej i den rigtige retning.

Ydermere er modellen skabt med flere forskellige, unikke brugerprofiler, således at alle i husstanden kan benytte sig af den, og så er her tale om en smart-vægt, der kan kommunikere med telefonen. Ved at downloade den tilhørende app kan vægt og telefon tale sammen, således at man via app’en kan få flere informationer omkring vægtens målinger.

Stilfuld vægt med mange data, ifølge eksperterne

Good Housekeeping Institute hører til de eksperter, der har testet QardioBase 2, og de er meget begejstrede. Her roses badevægten for at kunne fungere med flere forskellige apps, hvilket giver et bedre overblik over ens generelle helbredstilstand, mens også smiley-systemet roses som værende velfungerende.

Tomsguide.com hæfter sig desuden ved vægtens stilfulde design, og flere unikke funktioner, som gør den særlig, men de irriteres en smule over, at det tager mange sekunder, før vægten viser data i displayet.

QardioBase 2 er også blevet testet af Pcmag.com, som ligeledes giver en god anmeldelse. Eksperterne herfra hæfter sig ved badevægtens forbedrede stabilitet samt det genopladelige batteri, der kan holde i op til et år.

Pcmag.com roser herudover modellen for at kunne foretage mange målinger samt den gode specialfunktion til gravide.

Dog skal man være opmærksom på, at med de flere brugerprofiler kommer også muligheden for, at de øvrige medlemmer af husstanden kan se ens data, herunder vægt og BMI.

QardioBase 2 – specifikationer 
🔴 Mærke: Quardio
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Kan måle BMI: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 2,8 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter
🔴 Dybde: 34 centimeter
🔴 Vægt: 3,1 kilo 

Fordele

 • Unikke feedback muligheder
 • Mere stabil sammenlignet med tidligere model
 • Genopladeligt batteri med god batterilevetid
 • Moderne design
 • Gemmer automatisk data for op til fem brugere
Ulemper

 • Andre brugere kan se din vægt
 • Det er en premiumvægt og prisen er derefter.

Her kan du se en præsentationsvideo af QardioBase 2. Videoen er produceret af Qardio:


Anker T9146H21 – bedste badevægt til familier

Anker T9146H21

Se priser og tilbud på Anker T9146H21 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
296,00 296,00 Læs mere
297,00 297,00 Læs mere

 

Om

Du behøver ikke nødvendigvis købe den dyreste badevægt på markedet, når du vil have personligt udstyr, der både skal kunne måle fedtprocent, kropsvæske, muskelmasse og klassisk vægt målt i enten dansk eller engelsk standard. Anker T9146H21 er en moderne og alsidig vægt, som kan bruges af op til 16 personer. 

Du og resten af familien kan oprette jer som brugere på vægten, så I hver især kan holde øje med jeres fremskridt i forhold til enten at øge muskelmasse eller mindske fedtprocenten. 

Takket være den glatte overflade af hærdet glas får du let ved at rengøre badevægten, så hygiejnen i hjemmet opretholdes. Når mange mennesker bruger udstyret, skal det være muligt at foretage en optimal rengøring. 

Praktisk, moderne og funktionel

Det er vægtene med Bluetooth, der er de mest eftertragtede udgaver, når det kommer til at købe udstyr til slankekure og langvarige livsstilsændringer. Den store fordel ved at købe badevægt med Bluetooth er, at du kan koble dine mobile enheder til vægten. På den måde kan du på hvert et tidspunkt tilgå dine personlige oplysninger om, hvilken udvikling du har gennemgået over et bestemt stykke tid. 

Det er let for både unge og voksne at flytte rundt på Anker T9146H21. Den vejer 1,5kg og kan flyttes væk under et skab, hvis den skal skjules, når den ikke er i brug. 

Det moderne look giver dig mulighed for at kunne lade badevægten stå fremme. Produktet findes i både en hvid og en sort udgave, så du kan vælge dét udtryk, som komplimenterer stilen på dit badeværelse. 

Kåres som ”bedste valg”

Anker badevægten modtager rosende anmeldelser hos flere engelske testmagasiner – herunder Hannahgooch.com, Goodhousekeeping.com og Wikijob.co.uk. Hos sidstnævnte magasin kåres vægten som ”bedste valg”. Anker T9146H21 kan være det rette valg for dig, der ønsker at bruge pengene på køb af træningsudstyr, abonnement til fitnesscenter eller kvalitetssportstøj fremfor at investere i dyrt tilbehør til at måle din fysiske udvikling.

Badevægten er skabt i et stilrent og slankt design, der gør den let at opbevare derhjemme. Overfladen er blank, hvilket gør det let for dig at rengøre vægten. Øverst på den personlige vægt sidder den læsevenlige LED skærm. Her kan du aflæse dine data fra målingen, og du kan ændre indstilling for måleenheder. 

Anker T9146H21 vs. markedet

Det særlige ved badevægten fra Anker er kombinationen mellem de mange indstillinger for målinger og den konkurrencedygtige pris. Den personlige badevægt befinder sig i den lave ende af prisskalaen. Den kan være det rette valg for dig, der vil have en solid og pålidelig badevægt, som du vil kunne bruge i mange år frem. Overfladen af hærdet glas har stor betydning for slidstyrken og soliditeten omkring produktet. Sammenholdt med plastisk er det hærdede glas et mere robust og modstandsdygtigt materiale. 

Fordele

 • Kan forbindes til tredjepartsapps
 • Skridsikker overflade
 • Beregner flere værdier end de andre vægte
 • Gemmer data for op til 16 personer
 • God pris
Ulemper

 • Brugere har rapporteret
 • At målinger af kropsfedt ikke altid er præcise
 • Relativt lille størrelse
 • Hvilket måske ikke er tilstrækkeligt for større mennesker


Nokia Body Cardio (tidligere Withings)

✅ Kåret til testvinder hos det store amerikanske teknikmagasin Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ 3 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
✅ Kåret til ”Editors Choice” hos PCmag.com
✅ Anbefalet hos TheGoodBody.com

Withings Body Cardio badevaegt

Se priser og tilbud på Nokia Body Cardio her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.106,00 1.106,00 Læs mere

.
Nokia Body Cardio er blevet testet og anmeldt af 7 forskellige ekspertkilder, der alle har givet vægten en god bedømmelse. Eksperterne er især begejstrede for denne model på baggrund af, at den giver konsistente resultater, har et attraktivt design samt en lang batterilevetid.

En af de største ulemper ved Nokia Body Cardio er, ifølge eksperterne, at den er forholdsvis dyr ved sammenligning med andre badevægte på markedet. Dog mener eksperterne, at vægten er pengene værd, hvis man ønsker en brugervenlig og funktionel vægt med præcise resultater.

Avanceret Wi-Fi-vægt

Nokia Body Cardio kan betegnes som værende en avanceret Wi-Fi-vægt med en Bluetooth-funktion. Badevægten måler nemlig både ens vægt, kropskomposition samt puls, så man har mulighed for at forbedre ens sundhed eller følge med i, hvordan ens krop har det helt generelt.

Dog er Nokia Body Cardio også mere end bare en vægt. Den har nemlig mulighed for at måle BMI samt ens kropsfedt, vandprocent samt muskel- og knoglemasse. Det betyder altså, at man kan få en indikation på, hvordan ens krop har det samt, hvad man skal forbedre.

Endvidere er der mulighed for at overvåge ens hjertefrekvens over tid, hvilket giver en bedre forståelse af ens overordnede niveau i forhold til cardio m.m. Når man ikke længere gør brug af vægten, så slukker den pr. automatik. Vægten har desuden en kapacitet på 180 kilo.

Synkroniserer med Nokia Health Mate-appen

Når man stiller sig op på vægten, så vil al information pr. automatik blive synkroniseret med Nokia Health Mate-appen via Wi-Fi. Her har man yderligere mulighed for at se diverse trends, opsætte mål samt finde motivation.

Hvis man er flere i husstanden, der ønsker at benytte sig af Nokia Body Cardio, så er der ligeledes mulighed for dette. Vægten genkender og måler op til 8 brugere individuelt, hvorfor flere kan bruge den på samme tid.

Badevægten giver desuden mulighed for, at man kan få en lokal vejrprognose, imens man bliver vejet. Man kan også se tidligere dages antal skridt, hvis man aktiverer skridttælleren i selve appen eller gør brug af en Nokia-tracker.

Vægt med stabilt design og genopladeligt batteri

Med Nokia Body Cardio får man en badevægt, der er produceret i et meget tyndt og stabilt design. Det betyder, at vægten fungerer optimalt uanset underlag, hvorfor man sagtens kan rykke rundt på den og stadig få præcise målinger.

Derudover kommer Nokia Body Cardio med et genopladeligt batteri, der har en batterilevetid på op til 12 måneder. Ved køb af vægten er batteriet allerede opladt og klar til brug, hvorfor man kan gå i gang med det samme.

Vægten kommer yderligere med en gravid- og babyfunktion, hvor man har mulighed for at få støtte i løbet af graviditeten i form af personlig vægtkontrol og sundhedstips. Babyfunktionen sørger for, at man kan veje et barn og stadig få præcise målinger.

Fordele

 • Genopladeligt batteri
 • Display viser daglig vejrudsigt
 • Nøjagtig aflæsning af vægt
 • Lav profil
 • Samler forskellig data
 • Kan synkroniseres via Bluetooth og Wi-Fi
Ulemper

 • Ingen indstilling for gravide
 • Relativt dyr
 • Lydaflæsninger ikke er nøjagtige

Omron BF 511 – Testvinder og godt anmeldt

✅ Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
✅ 4,2 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
Omron BF 511

Se priser og tilbud på Omron BF 511 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Med24.dk 820,00 820,00 Læs mere
913,00 913,00 Læs mere

Viser de vigtigste data

Omron BF 511 måler de data om kroppen, som mange anser for vigtigst, at en vægt kan måle. 

Apparatet måler vægt i kilo. Også kroppens fedtprocent, væskemængde og muskelmasse i procent kan måles med denne model.  

Vægten måler Body Mass Index (BMI), som er et pejlemærke for, om din vægt ligger inden for eller uden for normalen i din aldersgruppe. 

Derudover måler vægten dit basis- eller hvilestofskifte (BMR), som fastlægger, hvor mange kalorier du dagligt har brug for for at fungere optimalt. 

En vægt til store og små

Omron BF 511 fedtmåler kan bruges af hele familien. Både voksne og børn fra 6 år og op. Vægten er nem og intuitiv at betjene for store som små. 

Modellen har en hukommelse med plads til at lagre kropsdata fra op til 4 personer. Ved vejning indstilles manuelt, hvem der har vægten i brug.  

Vægten kan veje personer på op til 150 kg. Vær opmærksom på, at den ikke må bruges af personer med medicinske implantater som pacemakere. 

Måling gennem over- og underkroppen

Omron BF 511 kan effektivt holde dig opdateret om dine kropsdata. Med denne model sker målingen nemlig gennem både under- og overkroppen. 

Den forreste del af vægten er fastgjort med en ledning og to håndtag, som kan trækkes ud. På håndtagene ses display og metaldele til måling af kropsdata. Også den del af vægten, du står på, indeholder metaldele, som foretager målinger. Du kan se på dine måleresultater efterfølgende og foretage en simpel sammenligning med dine tidligere resultater. 

Vægten anvender Omron 8-sensor-teknologi, hvor både hænder og fødder bruges. Teknologien giver en af de mest nøjagtige metoder til måling af hele kroppen. 

En enkel manual hjælper dig godt i gang med at indstille vægten til de forskellige brugere. 

Vægten er batteridrevet, så du er ikke afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt. Modellen anvender fire AA-batterier. Batteritypen er praktisk, fordi den er nem at anskaffe og ikke kræver besøg til specialforretninger. Den kan højst sandsynligt fås i en butik nær dit hjem. 

Unikt design

Omron BF 511 har et cool og unikt design, som skiller sig ud fra andre vægte. Med vægten stående udstråler du overskud og personlighed. 

Vægtens farvespil giver en flot effekt med kontrasten mellem vægtens mørke farvenuance og lyse metaldele. Her får du en vægt, der skaber blikfang, uden at være for meget. 

Omron BF 511 vs. markedet

Omron BF 311 skiller sig ud ved at bruge Omron 8-sensor-teknologi, hvor både hænder og fødder anvendes. Teknologien resulterer i en af de mest nøjagtige metoder til måling af hele kroppen. Til trods for den avancerede teknologi, er vægten enkel og nem at håndtere. Her kræves hverken bluetooth, WiFi eller app. Når først du har forstået systemet, kræver vægten ikke meget, og den er et godt valg til almindelig hverdagsbrug. 

Forbrugerrådet Tænk har testet produktet og vurderer det som et godt bygget produkt. Vejningens kvaltiet vurderes som god. Sikkerheden, nøjagtigheden og brugervenligheden ved vægten vurderes som meget god. 

Omron BFF 511 har fået gode anmeldelser fra forbrugere. En kunde hos Amazon.co.uk skriver, at vægten er et ’perfekt match med lægens målinger’. Kunden uddyber, at vægten har ”høj nøjagtighed ved måling af vægt og total kropsfedtprocent”, og roser den også for at være hurtig med ’5-sekunders målinger’. 

Specifikationer
🔴 Kapacitet: 150 kg
🔴 Målinger: vægt, fedtprocent, muskelmasse, BMI, basis (hvile-)stofskifte <
🔴 Batteridrevet
🔴 Batteritype: AA
🔴 Hukommelsesfunktion
🔴 Persongenkendelse: 4
🔴 8 sensors teknologi

Fordele

 • Nem at installere og bruge
 • Meget klare instruktioner
 • Præcise vejninger
 • Godt bygget
Ulemper

 • Svært for nogle brugere at bruge udtrækningshåndtaget
 • Viser ikke så meget information som andre modeller på markedet

Beurer BG 13

✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

beurer-bg-13

Se priser og tilbud på Beurer BG 13 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
249,00 249,00 Læs mere
281,00 281,00 Læs mere
Med24.dk 299,00 299,00 Læs mere

.
Badevægten Beurer BG 13 måler din kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøjagtighed på 0,1 % for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på +/- 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Tysklands største og mest anerkendte testmagasin, Stiftung Warentest, har foretaget en stor test af badevægte, hvor Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. I alt testede Stiftung Warentest 19 forskellige badevægte, som blandt andet blev bedømt på nøjagtighed, brugervenlighed, vægtens stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Modellen fra Beurer udmærkede sig især på brugervenlighed og holdbarhed. Modellen fik også en god karakter for sin nøjagtighed og klarede sig i det hele taget godt på alle parametre – hvilket også ledte til, at modellen blev testvinder.

Badevægten har en kapacitet på 150 kilo og man kan nemt skifte mellem kilo, pund og stone som man ønsker.  Modellen kan lagre op til ti brugerprofiler og så kan den indstilles på fem forskellige aktivitetsniveauer.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Fordele

 • Meget god pris
 • Meget nem at programmere
 • Letaflæseligt display
 • Holdbar
Ulemper

 • Instruktioner kunne være en smule bedre
 • Det er ikke muligt at forbinde til andre enheder

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo om Beurer BG 13:


Caso BS1

✅ Testvinder hos tyske Haus & Garten
✅ Testvinder hos Politiken

Caso BS1

Se priser og tilbud på Caso BS1 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
439,00 439,00 Læs mere
0,00 468,00 Læs mere

.
Badevægten fra Caso er en digital vægt, som har et særligt elegant udtryk og design. Hele vægten er udformet i hvid højglans og når man stiger op på vægten, så kommer der store røde tal til syne. Det digitale display er indlejret i højglansoverfladen og sidder derfor nede i selve vægten, hvilket sammen med den hvide højglans giver et tidsløst og enkelt udtryk. Overfladen på selve vægten består af en 6mm tyk plade i brudsikkert glas.

Badevægten udmærker sig i test især på sit flotte og enkle design, men også på at give meget nøjagtige og stabile vejninger – selv hvis den står på et gulvtæppe. Modellens maksimale kapacitet er på 200 kilo og den vejer med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegante design betyder, at vægten både nemt kan gemmes væk i et skabe eller en skuffe eller stå fremme, uden at man lægger særligt mærke til den.

Modsat mange af de populære badevægte på markedet, så kan denne model ”kun” måle din vægt. Dette behøver dog ikke være nogen ulempe. Har man kun brug for at kende sin vægt i kilo, så er der ingen grund til at investere i en af de mere avancere og ofte langt dyrere badevægte.

Caso BS1 tænder automatisk når du træder op og når du er færdig med at bruge vægten, så slukker den også af sig selv. Der er både en overbelastnings- og batteriindikator i vægten. Alt i alt får man med Caso BS1 en utrolig elegant og stabil badevægt, som i al sin enkelhed leverer nøjagtige målinger i flot design.

Fordele

 • Konsistente resultater
 • Elegant design
 • Røde tal er nemme at aflæse
 • Relativt præcis
Ulemper

 • Kan nemt tippe
 • Hvis vægten ligger bagerst
 • Ingen yderligere funktioner

Tanita RD901

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk

Tanita RD901

Se priser og tilbud på Tanita RD901 her:

i samarbejde med PriceRunner

Mange måleværdier

Tanita RD901 er en intelligent vægt til børn og voksne. Den kan give mange informationer om kroppen, og det gør den attraktiv på markedet.  

Vægten kan naturligvis måle din kropsvægt, og den måler kroppens fedtprocent og væskeprocent. Du kan også få svar omkring din muskelmasse og knoglevægt. 

Mange har glæde af at måle deres BMI (Body Mass Index), og det er også muligt med denne model. Din BMI er en god indikator for, om du er overvægtig, normalvægtig eller undervægtig.

Tanita RD901 kan også måle dit BMR. BMR står for Basal Metabolic Rate, og de fleste kender det som hvilestofskiftet. Det estimerer, hvor mange kalorier du har behov for i løbet af dagen. 

Vil du kende din biologiske alder, kan vægten også analysere sig frem til den. Og er du typen, der tæller kalorier, vil du med garanti kunne få glæde af funktionen ’Anbefalet dagligt kalorieindtag’.

Farver indikerer din sundhed

Tanita RD901 har et gennemtænkt og unikt design. Den kan foretage en intelligent persongenkendelse af op til fire personer. Alt efter hvem der stiger op på vægten, vil vægtens lys skifte farve. 

Displayet kan afsløre, om dine kropsdata er sunde, acceptable eller usunde inden for din aldersgruppe. Det indikeres med farverne grøn, gul eller rød. Displayets funktion er for mange en god motivationsfaktor. Enten til at påbegynde eller fortsætte med en sund livsstil.

Brugervenlig og nøjagtig

Med Tanita RD901 får du en meget nøjagtig analysevægt. Det betyder, at kvaliteten af vejningen er høj. Vægten har et meget brugervenligt design. Den har en simpel vejledning og kan indstilles let og intuitivt. Displayet er let at læse. 

Bluetooth-funktion gør, at du kan følge med i dine data fra mobilen. Også appen er nem at håndtere. Som bonus er den gratis at hente. Appen hedder ’Health Planet App’ og passer iPhone 4s eller nyere. Det er muligt at overføre dine kropsdata til din computer eller iPad. Bemærk dog, at appen kun kan hentes med styresystemet iOS og ikke Android. 

Eksklusivt design

Med vægten fra Tanita får du et stilrent design, der passer ind i en moderne indretning. Vægten er fremstillet af glas, som er et populært valg af materiale til personvægte. Materialet medvirker til, at vægten udstråler elegance og kvalitet. 

I designet er der lagt vægt på et tidløst og varigt design. Vægtens diskrete hvide farve passer smukt ind på badeværelset. Den er for eksempel flot i en moderne minimalistisk indretning i lyse nuancer. Uanset din stil gør er vægten dog nem at integrere i boligindretningen. Ikke mindst grundet dens diskrete farve og stilsikre udtryk. 

Tanita RD901 er flot at have stående fremme, men kan også stilles diskret under håndvasken, et skab eller kommode. Vægtens trædeoverflade har målene 32 x 35,5 centimeter. Dens højde er 2,2 centimeter. 

Tanita RD901 vs. markedet

Tanita RD901 adskiller sig fra andre vægte på markedet ved at være ekstraordinært nøjagtig. Forbrugerrådet Tænk giver den en rigtig god bedømmelse af præcision, nøjagtighed og følsomhed. Blandt andet derfor har rådet udnævnt vægten som testvinder. Vægten scorer også højt på brugervenlighed og sikkerhed, så du får meget for pengene ved køb af Tanita RD901.

Vægten kan give flere informationer om kropsdata end mange andre vægte på markedet. Derfor egner den sig godt til den sundhedsbevidste bruger. Både brugeren, der vil tabe sig eller tage på, og brugeren, der vil opretholde sin sunde vægt og livsstil. 

Specifikationer
🔴 Kapacitet: 200 kg
🔴 Materiale: Glas
🔴 Anbefalet kalorieindtag
🔴 Fedtprocent
🔴 Væskeprocent
🔴 Muskelmasse
🔴 Knoglevægt
🔴 Med 100 g interval
🔴 Hukommelsesfunktion
🔴 App til mobil

Fordele

 • Automatisk genkendelse af bruger med farvede lys
 • Meget præcis
 • Kan lave forskellige aflæsninger
 • Holder styr på din data løbende
Ulemper

 • Simpel app
 • Komplicerede instruktioner

Beurer GS 485 – Bedst i prisklassen for badevægt under 600 kr.

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
Beurer GS 485

Se priser og tilbud på Beurer GS 485 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
599,00 599,00 Læs mere

Værdifuld måling

Beurer GS 485 er en diagnostisk vægt, som kan måle flere forskellige forhold. 

Ud over at aflæse din kropsvægt kan du aflæse din BMI (Body Mass Index). BMI-værdien fortæller dig, om du er undervægt eller overvægtig eller et sted midt imellem.

På vægten kan du også aflæse, hvor mange kalorier du forbrænder. Både i hvileposition (BMR) og gennem dit aktivitetsniveau (AMR). Basalstofskiftet er det antal kalorier, du skal indtage for at fungere optimalt, og det er derfor værdifuldt at kunne måle. 

Personvægten har en målenøjagtighed på 100. Du kan skifte mellem måleenhederne kg, lb og st. Vægten har genkendelse og hukommelse til hele 8 brugere. På vægtens display bliver hver bruger vist med 3 initialer. 

Bluetooth-funktion

Med Beurer GS 485 får du en innovativ kobling mellem vægt og smartphone. Integreret i designet er Bluetooth@SMART-teknologi, som overfører dine kropsdata, så du altid kan holde øje med dem via din smartphone. Dataene kan også hentes hen på din tablet. 

Alle målinger bliver vist i en brugervenlig app ved navn ’Beurer Health Manager’. Sammen med vægten får du et link, som du kan anvende ved download af appen. Appen giver optimal kontrol over din vægt. Den er gratis at hente ned på mobilen. Vægten er kompatibel med Apple iPhones og iPads, Google Store-mobiler og Android. 

Bæredygtigt og brugervenligt design

Designerne bag denne vægt har haft omtanke for miljøet. Vægten har blandt andet et lavere CO2-aftryk end andre vægte, og den de er fremstillet af 98,4 % genanvendeligt materiale.

Glasvægten er let at installere og anvende. Der medfølger en simpel og overskuelig vejledning. Vægten har en hurtig opstart. LCD-displayet er ekstra stort, og talstørrelsen på 36 mm er større end på mange andre vægte. 

Solidt og stilrent udtryk

Med Beurer 485 får du en solid og holdbar vægt. Vægtens trædeflade er fremstillet af 6 millimeter sikkerhedsglas, så du kan trygt og sikkert stille dig op på den. Personvægten har en kapacitet på op til 180 kg.

I al sin enkelthed står vægten let og elegant. Det skyldes i høj grad materialet, som er glas. Den sorte farve er et stilsikkert og tidløst farvevalg, som holder sæson efter sæson. 

Vægtens trædeoverflade har målene 35 x 32 centimeter. Den er 2,2 centimeter høj og kan med lethed passe under de fleste møbler, hvis det ønskes. Og ellers står vægten skarpt i sig selv. 

Beurer GS 485 vs. markedet

Beurer GS 485 adskiller sig især fra andre vægte ved at være meget miljøvenlig. Den har fået en meget god miljø-vurdering af Forbrugerrådet Tænk. Vægten har et fornuftigt CO2-aftryk og er fremstillet af 98,4 % genanvendeligt materiale. Har du omtanke for miljøet, vil vægten derfor være et fornuftigt valg. Et valg, du kan træffe med god samvittighed. 

Prismæssigt ligger Beurer GS 485 i den lave ende sammenlignet med lignende produkter på markedet. Det kan tænkes at være en medfaktor til dens flotte bedømmelse fra brugere. Hos PriceRunner har kunderne givet vægten 4 ud af 5 stjerner. Også Forbrugerrådet Tænk taler positivt om vægten. Rådet har udnævnt den til testvinder efter en grundig gennemgang af dens funktioner. Der er altså stor chance for, at du bliver tilfreds ved køb af Beurer GS 485. 

Specifikationer
🔴 Kapacitet: 180 kg
🔴 Materiale: Glas
🔴 Måler BMI
🔴 Måler kalorieforbrug
🔴 Batteridrevet
🔴 Batteritype: CR2032
🔴 Antal brugere: 8
🔴 Bluetooth-funktion
🔴 App til mobil
🔴 Hukommelsesfunktion
🔴 Bredde: 32 cm
🔴 Dybde: 35,5 cm
🔴 Højde: 2,2 cm
🔴 Batteri: 1 stk. 3V CR 2032 inkluderet

Fordele

 • Flot display
 • Meget nem at installere og bruge
 • God app
 • Også til større brugere
Ulemper

 • Resultat forsvinder hurtigt
 • Nogle brugere har pointeret
 • At målingerne ikke er præcise

Garmin Index Smart Scale

Topscorer hos den britiske avis The Telegraph 
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Stuff.tv 
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com 
3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Pcmag.com 
God anmeldelse hos teknologimagasinet Mashable.com

best-premum-choice-badgeGarmin Index Smart Scale

Se priser og tilbud på Garmin Index Smart Scale her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.099,00 1.099,00 Læs mere

Garmin Index Smart Scale har været inkluderet i eksperttests 5 forskellige steder. Disse eksperter inkluderer avisen The Telegraph samt teknologimagasinerne Stuff.tv, Digitaltrends.com, Pcmag.com og Mashable.com, og alle har de testet og vurderet badevægtens design, præcision, funktioner og funktionalitet. Modellen begejstrer stort, og det resulterer i flotte kommentarer og scorer.

Moderne vægt med mange målinger

Garmin Index Smart Scale har et stilfuldt og firkantet design, som passer godt til den moderne forbruger.

Også indmaden ligger mod den moderne side, idet her er tale om en badevægt, der både kan måle vægt (i kilo eller pund), BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse og vandmasse.

Disse målinger foretages, når man træder op på vægten, og herefter vises de på en overskuelig måde på det store og tydelige display.

Med app

For at få mest muligt ud af de målinger, som Garmin Index Smart Scale foretager, så er produktet skabt sådan, at det kan kommunikere med den tilhørende app. App’en skal downloades til telefonen, og herefter kan vægt og telefon tale sammen via enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App’en giver adgang til et bedre overblik over ens helbred, som man kan bruge som assistance ved for eksempel vægttab eller forøgelse af muskelmasse.

Modellen kommer ydermere med 16 unikke brugerprofiler, hvilket gør den tilgængelig og brugbar for alle medlemmerne i husstanden – producenten selv forklarer, at denne badevægt også er fordelagtig for sportsklubber med mange medlemmer. Garmin Index Smart Scale kommer herudover med et stærkt batteri, der kan holde i op til 9 måneder, før det skal lades op.

God til den seriøse forbruger, ifølge eksperterne

Garmin Index Smart Scale er blevet testet af flere eksperter, som dog alle er begejstrede. For eksempel forklarer The Telegraph, at denne badevægt er meget fordelagtig for den seriøse forbruger eller atlet, som gerne vil have mange data om helbredet – også gerne for hele sportshold, der træner sammen. Design og app modtager desuden høj ros.

Stuff.tv er også imponerede over Garmin Index Smart Scale, og de hæfter sig især ved designet, som de kalder imponerende, det gode display samt muligheden for at kunne måle rigtig mange data.

Dog synes de ikke, at kompatibiliteten er så høj som konkurrenterne, hvilket giver nogle begrænsninger, med mindre man kun sværger til Garmin. Pcmag.com tilføjer også roser til de mange kommunikationsformer (såsom Wi-Fi og Bluetooth) samt de mange brugerprofiler, men de synes dog, at prisen er noget høj.

Garmin Index Smart Scale – specifikationer 
🔴 Mærke: Garmin
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Kan måle BMI: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 3 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter
🔴 Vægt: 2,8 kilo

Fordele ved Garmin Index Smart Scale 
🔵 Flot og moderne vægt
🔵 Kan foretage mange målinger
🔵 Med tilhørende app
🔵 16 brugerprofiler
🔵 Langtidsholdbart batteri

Her kan du se en præsentationsvideo af Garmin Index Smart Scale. Videoen er produceret af Garmin:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Fitbit Aria 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske Wareable.com
✅ Vurderingen ”Excellent” hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent  

Fitbit Aria 2

Se priser og tilbud på Fitbit Aria 2 her:

Fitbit Aria 2 er blevet testet og anmeldt af amerikanske og britiske ekspertkilder, der er enige i, at badevægten er både brugervenlig, funktionel og praktisk. Eksperterne giver alle modellen en god bedømmelse, da de mener, at den er optimal i forhold til fitness- eller vægttab.

Eksperterne bemærker dog, at badevægten ikke kan ligeså meget i forhold til andre vægte på markedet, hvorfor man skal undersøge, om den har alle de funktioner, man har brug for. I de fleste tilfælde vil Fitbit Aria 2 have rigeligt med funktioner for dem, der blot ønsker en badevægt.

Nem opsætning og minimalistisk design

Fitbit Aria 2 er produceret i et minimalistisk design, der passer ind i de fleste badeværelser. Vægten er forsynet med en bagbelyst LCD-skærm, der viser al den information, man har behov for at vide. På grund af vægtens slanke og minimalistiske design er det desuden nemt og hurtigt at rykke den ind i et andet rum, hvis der er brug for det.

Derudover er det nemt at opsætte Fitbit Aria 2. Ved brug af Fitbit-appen, samt ved at følge opsætningen over ens smartphone via Bluetooth, kan man hurtigt komme i gang med at bruge vægten. Herefter vil alle statistikker samt al information blive synkroniseret automatisk via Wi-Fi.

Få et overblik over kroppen

Fitbit Aria 2 kan hjælpe brugeren med at opnå diverse mål samt give et overblik over, hvordan ens krop har det. Vægten måler alt lige fra ens vægt til fedtprocent, muskelmasse m.m. Der er desuden mulighed for selv at vælge mellem almindelig eller lean mode afhængig af ens udgangspunkt.

Når vægten har udregnet vægten samt fedtprocenten, hvilket man kan se på skærmen, vil der yderligere blive vist en udregnet BMI samt andre statistikker, der bliver præsenteret i form af grafer.

Fitbit Aria 2 har desuden en maksimalkapacitet på 180 kilo og kan både måle i kilo, pund og sten. Der medfølger tre AA-batterier ved køb af vægten, hvorfor man kan komme i gang med at bruge den med det samme.

Følg med i Fitbit-appen

Fitbit Aria 2 synkroniserer automatisk med Fitbit-appen. På den måde kan man følge med i appen samt sætte sig nye mål, hvis man ønsker dette. Man kan følge diverse grafer og statistikker i appen og herved se ens fremgang.

Med Fitbit Aria 2 er der endvidere mulighed for, at vægten kan anvendes af 8 personer på samme tid. På denne måde kan hele familien gøre brug af vægten uden, at det forstyrrer hinandens målinger. Informationer vedrørende ens egen vægt, fedtprocent m.m. vil kun være tilgængelig for en selv, hvorfor den ikke vil blive delt med de andre brugere.

Udvalgte fordele ved Fitbit Aria 2:
🔵 Følg statistikker og fremskridt i Fitbit-appen
🔵 Kapacitet på op til 180 kilo
🔵 Kan gemme op til 8 brugerprofiler
🔵 Kan udregne BMI
🔵 Kan måle vægt, fedtprocent, muskelmasse m.m.
🔵 Minimalistisk design
🔵 Ingen andre kan få adgang til ens målinger

 

section

 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke badevægte er bedst i test?

Nokia Body+, Beurer BF 700, Beurer BG 13, Caso BS1, Nokia Body Cardio og Fitbit Aria 2

🤓 Hvordan er badevægtene blevet testet?

Badevægtene er blevet vurderet ud fra deres kvaliteten af deres vejning og vejningen. I praksis gælder det om deres præcision, nøjagtighed og følsomhed. Derudover har eksperterne set på vægtenes kropsfedtsanalyse, brugervenlighed og miljøvurdering.

🤔 Hvornår på døgnet, bør jeg veje mig, for at få den mest præcise måling?

Det er anbefalet, at man vejer sig om morgenen, efter man har været på toilettet. Om morgene har man holdt en naturlig fasteperiode, og du burde derved få et mere præcist resultat. Ydermere har undersøgelser vist, at midt på ugen er der, hvor vægten normalt svinger mindst.


Beskrivelse af kilder og tests

testkilderVi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Hos Expertreviews.co.uk finder du testbeskrivelser af de mest populære og uundværlige produkter, som vi gør brug af på daglig basis. Det særlige ved sitet er, at samtlige anmeldelser er skrevet af fagfolk og specialister, som er uddannede eller erfarne indenfor det produktområde, de skriver om.

Vi har anvendt Expertreviews.co.uk. til beskrivelse af ”Aria” fra Fitbit. I en stor testanmeldelse af de bedste personvægte kommer den smarte og velfungerende, elektroniske vægt ind på en 2. plads.

Det er designet med Bluetooth, der begejstrer testpanelet, og det er derfor, at den anbefales til dig, der vil have succes med at skabe en sund og aktiv livsstil.

Testen er udført den: 20. januar 2021

Læs hele testen her

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er en stor produkt- og prissammenligningsside, som findes i flere lande i norden. Det er ikke kun prissammenligninger, du kan gøre brug af hos Pricerunner.dk. Du finder også store tests, der kan hjælpe dig med at finde frem til de produkter, som matcher dine krav til egenskaber og designs. 

Vi har anvendt Pricerunner.dk til beskrivelse og vurdering af Fitbit ”Aria”, der modtager 4/5 stjerner af 80 kunder.

Se alle anmeldelserne her 

Verywellhealth.com 🇺🇸

Hos Verywellhealth.com finder du tests og produktbeskrivelser af udstyr og produkter til den sunde livsstil. Den store fordel ved sitet er, at det er specialiseret indenfor kategorien for ”træning og livsstil”. Vi har gjort brug af Verywellhealth.com til vurdering af ”Aria” vægten fra Fitbit. 

I testoversigten over bedste badevægte lægges der vægt på design, funktionalitet og brugervenlighed hos Verywellhealth.com. I testen kåres ”Aria” som bedste smart scale på grund af funktionen med Bluetooth.

Testen er udført den: 21. marts 2021

Læs hele testen her

Verywellfit.com 🇺🇸

Verywellfit.com er et stort website, der indeholder artikler, indlæg, produktbeskrivelser og testanmeldelser over udstyr og tilbehør til træning og sundhed. Det engelsksprogede site er tilgængeligt for alle, og der kommer løbende nye artikler til, som du kan dykke ned i.

Vi har anvendt Verywellfit.com til vurdering af ”Aria” vægten med Bluetooth fra Fitbit. Badevægten kåres med titlen som ”bedste, digitale vægt til hjemmebrug”. Det er særligt brugervenligheden og de intuitive funktioner, som testpanelet lægger vægt på i deres testbeskrivelse.

Testen er opdateret den: 8. april 2021

Læs hele testen her

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Vi har ligeledes anvendt Goodhousekeepin.com til beskrivelse af Anker T9146H21. I den store testanmeldelse over de bedste badevægte, kåres den budgetvenlige og elegante vægt som testvinderen. Det er især muligheden for at kunne knytte 16 brugere op til vægten, der får den til at ligge i top.

Testen er udført den: 26. november 2020

Læs hele testen her 

Hannahgooch.co.uk 🇬🇧

Hannahggogch.co.uk er et engelsk site, der handler om bolig og livsstil. Du kan gå på opdagelse iblandt både testanmeldelser og blogindlæg, og du får spændende artikler om nogle af de nyeste produkter til hus og hjem. 

Vi har gjort brug af Hannahgooch.com til beskrivelse og vurdering af Anker T9146H21. Det er kvalitet og måleegenskaber, der særligt lægges vægt på hos testpanelet hos det engelske livsstilssite. 

Anker vægten imødekommer de krav, som den moderne forbruger har til badevægte. Det gælder både i forhold til personlige indstillinger og i forhold til at kunne måle både vægt, fedtmasse, muskelmasse og kropsvæske.

Testen er opdateret den: 5. marts 2021

Læs hele testen her

Wikijob.co.uk 🇬🇧Wikijob.co.uk er et kombineret nyhedsmagasin og testmagasin. Alle og enhver kan benytte sig af de mange hundrede artikler, guides, indlæg og testoversigter. Sitet er let at navigere på, og du kan vælge dén kategori for produkter, som du vil gå på opdagelse iblandt. 

Vi har brugt Wikijobs.co.uk til vurdering af Anker T9146H21.

Den alsidige og funktionelle badevægt kåres af Wikijob.co.uk som ”bedste valg”. Det er vægten, der i størst omfang af alle testede vægte lever op til kravene i forhold til såvel funktioner som design og kvalitet.

Testen er opdateret den: 23. november 2020

Læs hele testen her

Forbrugerådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd Tænk har testet 16 forskellige badevægte med kropsanalyse. Badevægtene blev bedømt på vejningens kvalitet, herunder præcision, nøjagtighed og følsomhed, kvaliteten af kropsfedtanalysen, brugervenlighed samt en miljøvurdering.

Tænks test påviste, af de fleste badevægte grundlæggende godt kan veje, men at kvaliteten af vejningerne svinger meget, når badevægtenes nøjagtighed og følsomhed bliver udfordret. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele artiklens indhold.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af badevægte med kropsanalyse, hvor de gennemgik 12 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, nøjagtighed og design og ligesom med mange af de andre tests vi har gennemgået, så påpeger Råd og Rön, at langt fra alle vægte laver nøjagtige målinger. Du kan læse testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele testen.

The Guardian 🇬🇧

Den britiske avis The Guardian har foretaget en kritisk gennemgang af Withings Body Cardio badevægt. The Guardian testede badevægtens forskellige funktioner, dens nøjagtighed, brugervenlighed samt dens bluetooth-funktion og tilhørende app. Resultatet blev, at vægten fik fire ud af fem mulige stjerner og især dens brugervenlighed, nøjagtighed samt de mange muligheder for kropsanalyse blev fremhævet i testen. Du kan læse hele testen her.

PCMag.com 🇺🇸

Det amerikanske onlinemagasin PCMag foretager forbrugertests af stort set alt elektronik til hjemmet og de har lavet en grundig test af Withings Body Cardio badevægt. Badevægten får bedømmelsen ”Editor’s Choice”, hvilket er det bedste der kan opnås. Badevægten bliver blandt andet bedømt på sit design, brugervenlighed, kvalitet samt tilhørende app. Du kan læse hele testen her.

PCmag har ligeledes testet de tre badevægte Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Du kan læse de tre tests her, her eller her.

TheGoodBody.com 🇺🇸

The Good Body er et online magasin, som beskæftiger sig med alt inden for sundhed og kroppen. Deres hovedemner er smertebehandling, fitness, søvnoptimering, sundhed og velvære. The Good Body har gennemtestet badevægten fra Withings og giver den en klar anbefaling. Både badevægtens kvalitet, design, tilhørende app samt nøjagtig bliver gennemgået og alle punkter får rosende ord med på vejen. Du kan læse hele testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪

Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 19 forskellige badevægte, hvor modellen Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. En af testens vigtigste konklusioner var, at langt fra alle badevægte foretager nøjagtige og troværdige målinger.

Ønsker man derfor en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt, at gå efter en vægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Stiftung Warentest har vurderet de forskellige vægte i testen ud fra følgende kriterier nøjagtighed, brugervenlighed, stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå det fulde indhold.

Haus & Garten 🇩🇪

Dette tyske hus- og havemagasin beskæftiger sig med alt inden for have, husholdning og forbrugerstof. Magasinet tester af og til også produkter, og her er der tale om en test af badevægten Caso BS1. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til hele artiklen.

Politiken 🇩🇰

Et dommerpanel bestående af en civilingeniør og en designer har testet og vurderet en række forskellige badevægte. Modeller blev især vurderet på deres evne til at levere stabile og nøjagtige målinger og på deres design. Du kan tilgå artiklen her. Bemærk venligt, at det kræver abonnement for at få adgang til hele indholdet.

Stuff.tv 🇬🇧

Det britiske mandemagasin Stuff.tv skriver om alt lige fra nyheder til anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet badevægten Nokia Body Cardio, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Techadvisor.co.uk skriver også guides, der hjælper forbrugerne samt anmeldelser, der giver et overblik over produkternes forskellige funktioner og specifikationer. De har blandt andet testet badevægte såsom Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2 og QardioBase 2. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

The Independent 🇬🇧

Den store britiske avis The Independent leverer nyheder hver eneste dag fra ind- og udland. Derudover tester og anmelder de også forskellige forbrugerprodukter, så forbrugeren bedre kan få et overblik over produkternes funktioner. De har blandt andet lavet en stor test med badevægte heriblandt Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Læs mere om testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Den internationale testside Trustedreviews.com bringer dagligt detaljerede tests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt badevægten Nokia Body Cardio, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Wareable.com 🇺🇸

Den amerikanske gadget-side Wareable.com har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle mulige teknikenheder. De har blandt andet testet og anmeldt badevægten Fitbit Aria 2. Du kan læse hele testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden.

Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet Garmin Index Smart Scale. Ønsker du at læse mere om testen, kan den findes hos Digitaltrends.com.

Gearbrain.com 🇺🇸

Gearbrain.com er et online teknologimagasin med fokus på gadgets, teknik og teknologi. Gearbrain.com foretager også tests, og her er modellen Nokia Body+ blevet testet. Læs anmeldelsen i sin helhed hos Geabrain.com.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske Goodhousekeeping.com, hvor man kan finde viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com har her foretaget en test af flere badevægte, hvor modellerne Nokia Body+ og QardioBase 2 indgår. Testen kan læses i fuld længde hos Good Housekeeping Institute.

Mashable.com 🇬🇧

Mashable.com er en international teknologiside, der har fokus på både gadgets og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com bringer blandt andet nyheder, information og viden om diverse elektroniske produkter, og der foretages også tests. Her er her tale om en test af de bedste badevægte på markedet, inklusiv Garmin Index Smart Scale. Hele testen kan læses her.

The Telegraph 🇬🇧

The Telegraph er en af de store britiske aviser, der både skriver om nyhedsstof, sport, underholdning, kultur, business med videre. Avisen har også fokus på forbrugerliv, og i den sammenhæng har de britiske eksperter her testet de bedste badevægte på markedet. Modellen Garmin Index Smart Scale er inkluderet i denne test. Testen kan i sin helhed læses hos The Telegraph.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige badevægte inklusiv både Nokia Body+ og QardioBase 2. Hele testen kan læse her.

Verywellfit.com 🇺🇸

Verywellfit.com er et amerikansk livsstilmagasin, der fokuserer på daglig sundhed og trivsel. Verywellfit.com beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for sundhed og deriblandt også tests. Her gælder det netop en test af badevægten Nokia Body+. Du kan læse testen i sin helhed hos Verywellfit.com.