Bedste badevægt i test – Her er de bedste badevægte til prisen

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Badevægte i dag kan langt mere end blot at måle din vægt. Mange modeller kan også måle din BMI, muskelmasse og fedtprocent og derved give dig en hel kropsanalyse.

Ofte er de også udstyret med en trådløs forbindelse, så du kan forbinde din badevægt og din smartphone og derved nemt holde styr på dine fremskridt – eller mangel på samme. Det vigtigste ved en badevægt er dog stadig, at den kan måle præcist. Mange af de tests vi har gennemgået påpeger netop, at dette ofte er et stort problem og at alle badevægte langt fra foretager nøjagtige og troværdige målinger.    

Ønsker man en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt at gå efter en badevægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Nedenfor gennemgår vi de bedste badevægte, som alle har udmærket sig på netop præcise og korrekte målinger.

Det skal du overveje før du køber en badevægt

Præcise målinger
Når du køber en badevægt, er det vigtigt at overveje målingens præcision. Det betyder, at vægten skal være i stand til at give dig din faktiske vægt. Dette er vigtigt, da nogle vægte kan måle op til 2 kilogram forkert.
Tip: Hvis du vil teste vægtens aktuelle vægt, kan du gøre det ved at veje noget med en kendt vægt, f.eks. en pose mel. Vores råd er at veje den samme genstand mere end én gang. Du kan også veje to genstande hver for sig og derefter veje dem sammen for at se, om tallene stemmer overens. Dertil kan du overveje at flytte din vægt til et andet sted. Den bedste løsning er at veje dig selv på det samme sted hele tiden, helst på en flad, hård overflade. Alle vægte bør vende tilbage til nul, når du træder af dem. Nogle digitale vægte tilbyder dog kun et halvt pund som den mest præcise måling. Hvis du er bekymret for at tabe meget små mængder vægt, skal du vælge en model, der giver nøjagtige målinger.

Vægtkapacitet
Vægtkapaciteten er den mængde vægt, som vægten kan måle. De fleste standardvægte har en maksimal vægt på 130 kg, men ældre modeller er muligvis ikke nøjagtige til personer, der vejer mere end 110 kg. Der findes vægte, der er fremstillet specielt til større personer, og som har en udvidet vægtkapacitet for at sikre en nøjagtig aflæsning hver gang. Disse vægte kan måle op til 300 kg. Digitale vægte kan normalt måle højere vægt end analoge vægte. Der findes eksempler på digital vægte, der har en maksimal vægtkapacitet på 320 kg.

Yderligere funktioner
En anden ting du skal tænke over er, hvilke ekstra funktioner du ønsker din nye badevægte skal have. Nogle vægte måler forskellige kropsdele, f.eks. muskel- eller knoglevægt. Andre husker dine tidligere vejninger, så du kan følge dine fremskridt.
Nogle vægte er i stand til at måle ting som muskelsammensætning, vandvægt og fedtindhold, og du kan sende rapporter om disse målinger direkte til din telefon eller din sundhedsplejerske via Bluetooth eller WiFi. Ovennævnte funktioner er designet til at give præcise informationer af de forskellige dele af din krop. Funktionerne er nyttige for dem, der regelmæssigt skal overvåge deres fysiske tilstand, f.eks. atleter, samt brugere, der normalt fører en sund livsstil.

Pris
Når du køber en badevægt, er prisen naturligvis også en faktor, der skal tages i betragtning. Selv om det kan være fristende at vælge den billigste model, er det vigtigt at huske, at man ofte får det, man betaler for. En billig vægt giver måske ikke nøjagtige aflæsninger eller holder ikke over tid. Nogle af de billigste modeller kan koste helt ned til 100 kr. På den anden side indeholder vægte til højere priser typisk ekstra funktioner, som du måske foretrækker. Men husk på, at priserne kan stige helt op til 2000 kr. Det er vigtigt at finde en balance mellem pris og kvalitet, når du skal vælge en badevægt, der passer til dine behov.

Bruger- og ekspertanmeldelser
Når du køber en badevægt, kan det være fristende udelukkende at stole på brugeranmeldelserne. Brugeranmeldelser bør dog ikke være den eneste faktor i din beslutningsproces. Mens brugeranmeldelser giver værdifuld indsigt i, hvordan produktet fungerer i virkeligheden, kan ekspertanmeldelser give vigtige oplysninger om nøjagtighed og præcision under testning. Derudover kan brugeranmeldelser også være baseret på personlige præferencer og erfaringer, mens eksperter er i stand til at give en objektiv analyse af produktet. Alt i alt kan både bruger- og ekspertanmeldelser hjælpe dig med at træffe din beslutning, men det er vigtigt at overveje begge typer feedback, før du foretager et køb. Og af den grund har vi inkluderet begge typer anmeldelser i vores guide.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Beurer BF 700 – badevægt med stort og lyst display

Bedste badevægte i test hos Råd & Rön

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

beurer-bf-700

Beurer BF 700 badevægten er perfekt til dig, der er på udkig efter den bedste værdi for pengene. Badevægten har automatisk bruger genkendelse, så du behøver ikke at bekymre dig om at indtaste dine oplysninger hver gang du bruger den. Desuden er den lavet af materialer af høj kvalitet, der holder længe.

 • Kan have op til 8 brugere
 • Automatisk bruger genkendelse
 • Bluetooth funktioner

En detaljeret gennemgang af Beurer BF 700

Lavet med funktionalitet i fokus
Badevægten fra Beurer kan naturligvis måle din vægt og derudover kan den også måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Vægten har en maks kapacitet på 180 kg og så har den en praktisk bluetooth-funktion, hvor den kan overføre dine data til din telefon. Derved har du altid styr på dine målinger og udviklingen i dine tal, ligesom du også nemt kan holde styr på tidligere målinger og tal. Bluetooth-funktionen er kompatibel med både iPhone 4S og opefter samt Android telefoner med Bluetooth 4.0 eller nyere.

Præcise målinger
Modellen har hukommelse for otte brugerprofiler og den genkender endda automatisk de forskellige brugere, når de træder op på vægten. For at gøre de forskellige målinger endnu mere præcise, så er det muligt at indstille vægten til fem forskellige aktivitetsniveauer, fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Dermed kan du indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og få endnu mere præcise målinger.

Nøjagtigheden af badevægten er 0,1% for kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og 100g for kropsvægt, hvilket er virkelig præcist. Mange mennesker, især fitness entusiaster, vil sætte pris på nøjagtigheden.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Beurer BF 700

I svenske Råd og Röns test af badevægte opnåede modellen en førsteplads. Her var det især badevægtens helhedsindtryk, kvalitet og brugervenlighed der imponerede.

Også forbrugerne er meget positivt indstillede på Beurer BF 700 som vurderes til 4/5 stjerner på Google Shopping vurderet på 1.500+ anmeldelser.

Forbrugerne fremhæver alle de forskellige funktioner som bl.a. vandbalance, muskelmasse, fedt proces og BMI, hvilket de har været glade for at have indsigt i under deres vægttab. De fremhæver også præcisionen som de synes har været bedre end den de har oplevet ved mange andre vægte.

Af ulemper gad forbrugerne godt have at brugsanvisningen kom på dansk, hvilket den ikke gør på nuværende tidspunkt. Derudover har enkelte problemer med at tilkoble sig den medfølgende app.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Fordele

 • Meget præcis
 • Stort og lyst display
 • Appen er nem at bruge
 • Elektroder i børstet rustfrit stål
Ulemper

 • Nogle kunder har oplevet problemer med ikke at være i stand til at synkronisere deres data

Forbrugsguidens vurdering

Beurer BF 700 badevægten er et produkt af høj kvalitet og er vores generelle anbefaling. Modellen er meget nøjagtig og har et stort, lyst display, der er let at aflæse. App’en er nem at bruge, hvilket er et stort plus, og elektroderne er indsat i børstet rustfrit stål. Nogle brugere havde dog et problem med appen, da deres data ikke var synkroniseret, så det var svært at følge udviklingen. Vi ser eksemplet som et særtilfælde, da kun få personer har rapporteret dette problem.

Specifikationer
Nøjagtighed: 0,1% for kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse, 100 gram for vægt
Vægtkapacitet: 180 kg
Dimensioner: 30 x 30 x 2,3 cm
Vægt: 2,4 kg
Batteritype: AAA batterier

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Beurer BF 700:


Nokia Body+ – badevægt, der kan analysere din muskelmasse og fedtprocent

Bedste badevægt med app

 Testvinder hos britiske Good Housekeeping Institute
 Testvinder hos teknologimagasinet Stuff.tv
 Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com
 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske livsstilsmagasin Verywellfit.com
 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Gearbrain.com

Nokia Body+

Nokia Body+ er en badevægt, der har to tilstande, atlet og ikke-atlet. Tilstandene er lavet for at give mere præcis sporing for visse kropstyper. Vægten understøtter også over 100 apps, så du nemt kan få forbindelse med den app, du ønsker.

 • Understøtter over 100 apps
 • Vægtkapacitet på 180 kg.
 • Kan spore dit indtag af kalorier

En detaljeret gennemgang af Nokia Body+

God makker til vægttab eller forøgelse af muskelmasse
Nokia Body+ er skabt til den forbruger, der ønsker at holde godt øje med sin vægt og for eksempel gerne vil tabe sig eller forøge kroppens muskelmasse.

Vægten er nemlig intelligent og designet til at gøre vægttab eller forøgelse af muskelmasse lettere. Det gør den ved både at kunne måle kropsvægten helt nøjagtigt, men også måle mængden af kropsfedt, vandindhold, muskelmasse og knoglemasse.

Vægten kan anvendes af hele husstanden, da den har 8 unikke profiler – herunder også specialfunktioner til gravide og babyer.

Moderne vægt med tilhørende app
Her er tale om en moderne vægt, der både kan kommunikere med telefonen via Bluetooth og Wi-Fi. Man kan downloade den tilhørende app, Health Mate-app’en, som løbende holder øje med ændringer i de ovenstående målinger.

Man kan også sætte sig mål her, som app’en holder øje med og motiverer forbrugeren til at nå. Her findes endvidere en funktion, hvor man kan holde øje med sit daglige kalorieindtag.

Nokia Body+ badevægten har fire vægtsensorer, der kan måle op til 180 kg med en afvigelse på 100g, hvilket gør badevægten til en af de mest præcise på markedet.

Hvad siger eksperterne om Nokia Body+

Nokia Body+ er blandt andet blevet testet af Good Housekeeping Institute, som er meget begejstrede for vægtens mange funktioner (nogle såsom vejrudsigt er dog lidt overflødig, nævnes det), idet den foretager rigtig mange målinger.

Herudover roses modellen for at være velfungerende til hele husholdningen, da den kommer med flere forskellige profiler, og den er især velskabt til den forbruger, der ønsker at holde skarpt øje med vægttab.

Nokia Body+ er ligeledes blevet testet af Stuff.tv, som især er imponerede over præcisionen af diverse målinger samt det hurtige og lette set-up. Også app’en modtager ros for at være velfungerede, og det kommenteres, at den føles meget luksuriøs at anvende.

Selv om Stuff.tv generelt er meget positivt indstillede over for denne model, så savner de muligheden for at kunne måle puls.

De øvrige eksperter er meget enige med Stuff.tv og Good Housekeeping Institute, og Tomsguide.com tilføjer blandt andet, at det er rigtig smart med en specialfunktion til gravide, og så er designet rigtig flot, mens displayet er velfungerende med gode oplysninger.

Fordele

 • God app til smartphone
 • Attraktivt design
 • Historik over målinger er altid tilgængelige
 • Indstilling til gravide
 • Kan gemme op til 8 forskellige profiler
Ulemper

 • Relativt lille display

Forbrugsguidens vurdering

Nokia Body+ er en testvindende badevægt til dig, der ønsker at holde styr på dine vægtmål med høj nøjagtighed. Badevægten kan forbindes til mange gode apps, der fungerer med de fleste smartphones, og den har også et attraktivt design. Dertil er historikken for dine tidligere mål altid tilgængelig, så du kan følge dine fremskridt over tid. Vægten anbefales også til gravide kvinder. En ulempe er, at displayet er relativt lille, men for de fleste mennesker vil det være helt fint.

Specifikationer 
Mærke: Nokia
Med display: Ja
Kan måle fedtprocent: Ja
Kan måle muskelmasse: Ja
 Smart-vægt: Ja
Tilhørende app: Ja
Med Wi-Fi: Ja
 Med Bluetooth: Ja
Med batteri: Ja
Højde: 2,3 centimeter
Bredde: 32,7 centimeter
Dybde: 32,7 centimeter
Vægt: 2 kilo 

Her kan du se en præsentationsvideo af Nokia Body+. Videoen er produceret af Nokia:


Sportsbuddy Scale – badevægt, der er let at opsætte

Bedste badevægt i budgetklassen

✅Praktisk smartphone app
✅Gratis fragt
✅Mange smarte funktioner

Sportsbuddy Scale

Sportsbuddy Scale er perfekt til dig, der ønsker en badevægt, der er lavet af slidstærke materialer og har et skridsikkert gummi på toppen til en forholdsvis lav pris. Det sikrer, at du kan få en præcis aflæsning, og at vægten bliver på plads, mens du tager dine målinger.

 • Fri FitGo app til nemt overblik over dine målinger
 • Lavet af slidstærke materialer
 • Kropsanalyse

En detaljeret gennemgang af Sportsbuddy Scale badevægt

En rigtig god vægt til prisen
Sportsbuddy Scale hører til i kategorien af billige badevægte, men du skal ikke lade dig snyde af prisen. Der er tale om en højfunktionel og effektiv vægt med mange funktioner, og er en af de bedste billige løsninger.

Med Sportsbuddy Scale følger også en intelligent og praktisk smartphone app med. På den måde kan du bruge vægten som et holistisk sundhedsredskab fremfor blot et redskab, der måler din vægt på dagen. For sundhed er langt mere end et digitalt tal på din badevægt, og derfor kan du med Sportsbuddy Scale FitGo appen nøje følge udviklingen på din vægt og en lang række andre features, som relaterer sig til din vægt.

Appen sætter automatisk dine data op i let forståelige diagrammer, så du uden at have stor sundhedsfaglig indsigt kan følge med i alt fra fedtprocent til muskel- og knoglemasse samt selvfølgelig den samlede vægt.

Elegant design
Det er en vægt, som egner sig til langt de fleste formål og kropstyper. Sportsbuddy har forsøgt at lave et produkt, som appellerer til mere end blot vægtfanatikerne. Det er motiverende at følge sin udvikling og sine personlige kurver.

Det er en vægt. som er designet til at være både flot og robust. Hvis en badevægt kan være elegant, synes vi, at Sportsbuddy Scale passer meget godt på den beskrivelse. Farven er sort, og vægten står skrevet med røde lysende tal på et lille LED display.

Hvad siger brugere og eksperter om Sportsbuddy Scale badevægt

Sportsbuddy Scale skiller sig først og fremmest ud fra andre modeller på markedet ved at levere en god badevægt med mange funktioner til en relativt lav pris. Samtidig har Sportsbuddy en score på hele 4,9 stjerner ud af 5 inde på Trustpilot, hvilket er et tegn på meget tilfredse kunder. Derfor er det et godt køb til prisen.

Fordele

 • Medfølgende smartphone app for let overblik
 • Kropsanalyse
 • Nem opsætning
 • Går op til 180 kg.
Ulemper

 • Kan ikke bruge genopladelige batterier

Forbrugsguidens vurdering

Sportsbuddy Scale er et godt budgetvalg, hvis du er på udkig efter en billig badevægt. Hvis du ser bort fra den favorable pris, har du et produkt, som vi mener vil kunne konkurrere med mange af de andre modeller på markedet. Badevægten har mange funktioner, såsom en smartphone-app til nem overblik og kropsanalyse. Modellen kan dog ikke bruge genopladelige batterier, hvilket kan være ubelejligt for nogle brugere. Endelig er badevægten nem at opsætte og har en maksimal vægtkapacitet på 180 kg, hvilket vil være nok for de fleste.

Specifikationer
Størrelse: 28 x 28 cm
Max vægt: 180 kg
Måleenheder: KG/ LBS/ ST
Batterier medfølger: 2 x AAA
RoHS-certificeret
CE-certificeret


Nokia Body Cardio (tidligere Withings) – badevægt med en lang række målefunktioner

Bedste badevægt i premium klassen

✅ Kåret til testvinder hos det store amerikanske teknikmagasin Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ 3 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
✅ Kåret til ”Editors Choice” hos PCmag.com
✅ Anbefalet hos TheGoodBody.com

Withings Body Cardio badevaegt

Nokia Body Cardio er en badevægt, der har sensorer, som kan måle puls og hjertefrekvens – begge er indikatorer for hjerte-kar-sundhed. Badevægten er til dig, der ønsker en praktisk og pålidelig vægt med et genopladeligt batteri.

 • Indikation for hjerte-kar-sundhed
 • Synkronisere automatisk med apps
 • Har en batteritid på et år

En detaljeret gennemgang af Nokia Body Cardio

Avanceret Wi-Fi-vægt
Nokia Body Cardio kan betegnes som værende en avanceret Wi-Fi-vægt med en Bluetooth-funktion. Badevægten måler nemlig både ens vægt, kropskomposition samt puls, så man har mulighed for at forbedre ens sundhed eller følge med i, hvordan ens krop har det helt generelt.

Dog er Nokia Body Cardio også mere end bare en vægt. Den har nemlig mulighed for at måle BMI samt ens kropsfedt, vandprocent samt muskel- og knoglemasse. Det betyder altså, at man kan få en indikation på, hvordan ens krop har det samt, hvad man skal forbedre.

Endvidere er der mulighed for at overvåge ens hjertefrekvens over tid, hvilket giver en bedre forståelse af ens overordnede niveau i forhold til cardio m.m. Når man ikke længere gør brug af vægten, så slukker den pr. automatik. Vægten har desuden en kapacitet på 180 kilo.

Ligesom Nokia Body+, har Nokia Body Cardio fire vægtsensorer, der kan måle op til 180 kg med en afvigelse på 100g, hvilket anses for at være en høj standard på markedet i dag.

Synkroniserer med Nokia Health Mate-appen
Når man stiller sig op på vægten, så vil al information pr. automatik blive synkroniseret med Nokia Health Mate-appen via Wi-Fi. Her har man yderligere mulighed for at se diverse trends, opsætte mål samt finde motivation.

Hvis man er flere i husstanden, der ønsker at benytte sig af Nokia Body Cardio, så er der ligeledes mulighed for dette. Vægten genkender og måler op til 8 brugere individuelt, hvorfor flere kan bruge den på samme tid.

Badevægten giver desuden mulighed for, at man kan få en lokal vejrprognose, imens man bliver vejet. Man kan også se tidligere dages antal skridt, hvis man aktiverer skridttælleren i selve appen eller gør brug af en Nokia-tracker.

Vægt med stabilt design og genopladeligt batteri
Med Nokia Body Cardio får man en badevægt, der er produceret i et meget tyndt og stabilt design. Det betyder, at vægten fungerer optimalt uanset underlag, hvorfor man sagtens kan rykke rundt på den og stadig få præcise målinger.

Derudover kommer Nokia Body Cardio med et genopladeligt batteri, der har en batterilevetid på op til 12 måneder. Ved køb af vægten er batteriet allerede opladt og klar til brug, hvorfor man kan gå i gang med det samme.

Vægten kommer yderligere med en gravid- og babyfunktion, hvor man har mulighed for at få støtte i løbet af graviditeten i form af personlig vægtkontrol og sundhedstips. Babyfunktionen sørger for, at man kan veje et barn og stadig få præcise målinger.

Hvad siger eksperterne om Nokia Body Cardio

Nokia Body Cardio er blevet testet og anmeldt af 7 forskellige ekspertkilder, der alle har givet vægten en god bedømmelse. Eksperterne er især begejstrede for denne model på baggrund af, at den giver konsistente resultater, har et attraktivt design samt en lang batterilevetid.

En af de største ulemper ved Nokia Body Cardio er, ifølge eksperterne, at den er forholdsvis dyr ved sammenligning med andre badevægte på markedet. Dog mener eksperterne, at vægten er pengene værd, hvis man ønsker en brugervenlig og funktionel vægt med præcise resultater.

Fordele

 • Genopladeligt batteri
 • Display viser daglig vejrudsigt
 • Nøjagtig aflæsning af vægt
 • Lav profil
 • Samler forskellig data
Ulemper

 • Relativt dyr
 • Lydaflæsninger ikke er nøjagtige

Forbrugsguidens vurdering

Nokia Body Cardio er en badevægt, som har mange funktioner. Den er genopladelig, har et display, der blandt andet kan vise den daglige vejrudsigt, og så er vægten meget nøjagtig til at aflæse din vægt. Den har også en god størrelse, hvilket betyder, at den ikke fylder meget på dit badeværelse. Badevægten er dog relativt dyr sammenlignet med andre vægte på markedet, og målingerne er ikke altid 100% nøjagtige. På trods af disse ulemper mener vi stadig, at Nokia Body Cardio er det bedste premium valg for dig, der leder efter en luksus vægt til badeværelset.

Specifikationer
Dimensioner: 32,7 x 32,7 x 2,3 cm
Batteritype: AAA batterier
Vægtkapacitet: 180 kg
Vægt: 4 kg


Omron BF 511 – badevægt med kropsanalyse

Bedste badevægt til at måle muskelmasse

✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
✅ Dag til dag levering hos Helsebixen
Omron BF 511

Omron BF511 er en badevægt, der har 8 sensorer til præcis måling, hvor både hænder og fødder bruges. Det gør den perfekt til dig, der ønsker en total kropsanalyse, da den giver en præcis aflæsning af din vægt, BMI, kropsfedtprocent og meget mere.

 • 8 sensorer
 • Foretager præcise målinger ved hjælp af håndtaget
 • Måling af basalstofskifte

En detaljeret gennemgang af Omron BF 511

Viser de vigtigste data
Omron BF 511 måler de data om kroppen, som mange anser for vigtigst, at en vægt kan måle og giver samtidig en fuld kropsanalyse. Apparatet måler vægt i kilo. Også kroppens fedtprocent, væskemængde og muskelmasse i procent kan måles med denne model.  

Vægten måler Body Mass Index (BMI), som er et pejlemærke for, om din vægt ligger inden for eller uden for normalen i din aldersgruppe.  Derudover måler vægten dit basis- eller hvilestofskifte (BMR), som fastlægger, hvor mange kalorier du dagligt har brug for for at fungere optimalt. 

En vægt til store og små
Omron BF 511 fedtmåler kan bruges af hele familien. Både voksne og børn fra 6 år og op. Vægten er nem og intuitiv at betjene for store som små.  Modellen har en hukommelse med plads til at lagre kropsdata fra op til 4 personer. Ved vejning indstilles manuelt, hvem der har vægten i brug.  

Vægten kan veje personer på op til 150 kg. Vær opmærksom på, at den ikke må bruges af personer med medicinske implantater som pacemakere. 

Måling gennem over- og underkroppen
Omron BF 511 kan effektivt holde dig opdateret om dine kropsdata. Med denne model sker målingen nemlig gennem både under- og overkroppen så man her får en badevægt med kropsanalyse.  Den forreste del af vægten er fastgjort med en ledning og to håndtag, som kan trækkes ud. På håndtagene ses display og metaldele til måling af kropsdata. Også den del af vægten, du står på, indeholder metaldele, som foretager målinger. Du kan se på dine måleresultater efterfølgende og foretage en simpel sammenligning med dine tidligere resultater. 

Vægten anvender Omron 8-sensor-teknologi, hvor både hænder og fødder bruges. Teknologien giver en af de mest nøjagtige metoder til måling af hele kroppen. En enkel manual hjælper dig godt i gang med at indstille vægten til de forskellige brugere. Vægten er batteridrevet, så du er ikke afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt. Modellen anvender fire AA-batterier. Batteritypen er praktisk, fordi den er nem at anskaffe og ikke kræver besøg til specialforretninger. Den kan højst sandsynligt fås i en butik nær dit hjem. 

Unikt design
Omron BF 511 har et cool og unikt design, som skiller sig ud fra andre vægte. Med vægten stående udstråler du overskud og personlighed. Vægtens farvespil giver en flot effekt med kontrasten mellem vægtens mørke farvenuance og lyse metaldele. Her får du en vægt, der skaber blikfang, uden at være for meget. 

Hvad siger forbrugere og eksperter om Omron BF 511

Omron BF 511 er en badevægt, der har fået 4,3 ud af 5 stjerner på Amazon, baseret på over 7700 anmeldelser. Den gennemsnitlige anmeldelse indikerer, at badevægten er noget, som brugerne er tilfredse med.
Brugerne komplimenterer hovedsageligt, hvordan modellen motiverer dem til en mere sund livsstil, og hvordan den er ret præcist.

Fordele

 • Nem at installere og bruge
 • Meget klare instruktioner
 • Præcise vejninger
 • Godt bygget
Ulemper

 • Svært for nogle brugere at bruge udtrækningshåndtaget
 • Viser ikke så meget information som andre modeller på markedet

Forbrugsguidens vurdering

Badevægten, Omron BF511, er et godt valg for dig, der leder efter en præcis og holdbar vægt. Den er nem at installere, har klare instruktioner og en velbygget konstruktion. Nogle brugere kan dog finde det svært at bruge udtræknings håndtaget på siden af vægten. Derudover viser badevægten ikke så mange oplysninger som andre vægte på markedet. På trods af disse ulemper er Omron BF511 stadig det bedste valg til måling af muskelmasse.

Specifikationer
Kapacitet: 150 kg
Målinger: vægt, fedtprocent, muskelmasse, BMI, basis (hvile-)stofskifte <
Batteridrevet
Batteritype: AA
Hukommelsesfunktion
Persongenkendelse: 4
8 sensors teknologi


Beurer BG 13 – badevægt med brugervenligt design

Bedste badevægt i test hos Stiftung Warentest

Testvinder hos tyske Stiftung Warentest

beurer-bg-13

Beurer badevægten BG 13 har 10 hukommelsespladser, hvilket betyder, at du ikke kun kan følge dine fremskridt og se, hvordan du klarer dig over tid, men også din families. Badevægten kan også beregne dit Body Mass Index (BMI), så du kan se, hvordan du klarer dig i forhold til deres mål for blandt andet vægttab.

 • 5 forskellige aktivitetsniveauer
 • Afvigelse på kun 100g
 • Har plads til 10 brugere

En detaljeret gennemgang af Beurer BG 13

Præcise vægtmålinger
Badevægten Beurer BG 13 måler din kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøjagtighed på 0,1 % for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på +/- 100 gram for kropsvægt og knoglemasse. Badevægten har en kapacitet på 150 kilo og man kan nemt skifte mellem kilo, pund og stone som man ønsker.  Modellen kan lagre op til ti brugerprofiler og så kan den indstilles på fem forskellige aktivitetsniveauer.

Lang batterilevetid
Beurer badevægten slukker automatisk efter et kort tidsrum, hvilket er ideelt for at sikre en lang batterilevetid. Dertil kan den, ligesom de andre Beurer-modeller, justeres til 5 forskellige aktivitetsniveauer, hvilket øger nøjagtigheden af resultaterne med hensyn til dine personlige forhold.

Hvad siger eksperterne om Beurer BG 13

Tysklands største og mest anerkendte testmagasin, Stiftung Warentest, har foretaget en stor test af badevægte, hvor Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. I alt testede Stiftung Warentest 19 forskellige badevægte, som blandt andet blev bedømt på nøjagtighed, brugervenlighed, vægtens stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Modellen fra Beurer udmærkede sig især på brugervenlighed og holdbarhed. Modellen fik også en god karakter for sin nøjagtighed og klarede sig i det hele taget godt på alle parametre – hvilket også ledte til, at modellen blev testvinder.

NB: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge denne vægt, da den udsender et elektrisk signal, som kan forstyrre driften af implantatet.

Fordele

 • Meget god pris
 • Meget nem at programmere
 • Letaflæseligt display
 • Holdbar
Ulemper

 • Instruktioner kunne være en smule bedre
 • Det er ikke muligt at forbinde til andre enheder

Forbrugsguidens vurdering

Med Beurer BG 13 badevægten får du en god model til pengene. Den er nem at programmere, displayet er let at læse, noget mange mennesker vil sætte pris på, og den har et holdbart design. Den eneste ulempe er, at vejledningen kunne være bedre, og at det ikke er muligt at tilslutte til andre enheder. Alt i alt vil badevægten være et godt valg for dig, der leder efter en overkommelig badevægt, der med hensyn til design ikke kun er holdbar, men også virkelig tiltalende.

Specifikationer
Vægtkapacitet: 150 kg
Display størrelse: 38 mm
Dimensioner: 30 x 30 x 1,8 cm
Batteritype: 3-volts knapcelle batterier


Eufy Smart Scale C1 – prisbillig badevægt til familier

Bedste alsidige valg

Anker T9146H21

Eufy Smart Scale C1 er en badevægt med hærdet glas. Den har to super følsomme G-formede sensorer, som skulle sikre mere præcise målinger, hvilket er meget vigtigt, især for atleter, der ønsker at måle deres kropsvægt.

 • Har kapacitet til op til 16 brugere
 • Letvægts badevægt
 • G-formede sensorer

En detaljeret gennemgang af Eufy Smart Scale C1

Målinger i danske standarder
Du behøver ikke nødvendigvis købe den dyreste badevægt på markedet, når du vil have personligt udstyr, der både skal kunne måle fedtprocent, kropsvæske, muskelmasse og klassisk vægt målt i enten dansk eller engelsk standard. Eufy Smart Scale C1 er en moderne og alsidig vægt, som kan bruges af op til 16 personer. 

Du og resten af familien kan oprette jer som brugere på vægten, så I hver især kan holde øje med jeres fremskridt i forhold til enten at øge muskelmasse eller mindske fedtprocenten. 

Takket være den glatte overflade af hærdet glas får du let ved at rengøre badevægten, så hygiejnen i hjemmet opretholdes. Når mange mennesker bruger udstyret, skal det være muligt at foretage en optimal rengøring. 

Praktisk, moderne og funktionel
Det er vægtene med Bluetooth, der er de mest eftertragtede udgaver, når det kommer til at købe udstyr til slankekure og langvarige livsstilsændringer. Den store fordel ved at købe badevægt med Bluetooth er, at du kan koble dine mobile enheder til vægten. På den måde kan du på hvert et tidspunkt tilgå dine personlige oplysninger om, hvilken udvikling du har gennemgået over et bestemt stykke tid. 

Det er let for både unge og voksne at flytte rundt på Eufy Smart Scale C1. Den vejer 1,5kg og kan flyttes væk under et skab, hvis den skal skjules, når den ikke er i brug. 

Det moderne look giver dig mulighed for at kunne lade badevægten stå fremme. Produktet findes i både en hvid og en sort udgave, så du kan vælge dét udtryk, som komplimenterer stilen på dit badeværelse. 

Badevægten er skabt i et stilrent og slankt design, der gør den let at opbevare derhjemme. Overfladen er blank, hvilket gør det let for dig at rengøre vægten. Øverst på den personlige vægt sidder den læsevenlige LED skærm. Her kan du aflæse dine data fra målingen, og du kan ændre indstilling for måleenheder. 

Hvad siger eksperterne om Eufy Smart Scale C1

Eufy badevægten modtager rosende anmeldelser hos flere engelske testmagasiner – herunder Hannahgooch.com, Goodhousekeeping.com og Wikijob.co.uk. Hos sidstnævnte magasin kåres vægten som ”bedste valg”. Eufy Smart Scale C1 kan være det rette valg for dig, der ønsker at bruge pengene på køb af træningsudstyr, abonnement til fitnesscenter eller kvalitetssportstøj fremfor at investere i dyrt tilbehør til at måle din fysiske udvikling.

Fordele

 • Kan forbindes til tredjepartsapps
 • Skridsikker overflade
 • Beregner flere værdier end de andre vægte
 • Gemmer data for op til 16 personer
 • God pris
Ulemper

 • Relativt lille størrelse
 • Målingerne kunne være mere præcise

Forbrugsguidens vurdering

Eufy Smart Scale C1 badevægten er for dig, der leder efter en badevægt med normale egenskaber til en overkommelig pris. Badevægten kan forbindes til apps, kan gemme data for 16 personer, hvilket er ideelt for større familier, har en skridsikker overflade, og beregner flere værdier end andre vægte i sin prisklasse. Modellen er dog relativt lille, og målingerne kunne være mere præcise.

Specifikationer
Dimensioner: 28 x 28 x 2,3 cm
Vægtkapacitet: 180 kg
Vægt 1,5 kg
Batteritype: AAA Batterier


QardioBase 2 – smart badevægt med en indstilling til gravide

Bedste avanceret badevægt

✅4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Pcmag.com 
✅4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk 
✅God anmeldelse hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com 
✅God anmeldelse hos britiske Good Housekeeping Institute

QardioBase 2

Med QardioBase 2 får du en fantastisk badevægt, der har en meget mere stabil konstruktion end sin forgænger, og så klarer badevægten sig også fantastisk i test. Hvis du ønsker at have fuld kontrol over din krop og din træning, så er denne minimalistiske vægt lige noget for dig.

 • Minimalistisk design
 • Adskillige funktioner, perfekt til familier
 • Qardio Connected Ecosystem app

En detaljeret gennemgang af QardioBase 2

Flot vægt med mange funktioner
QardioBase 2 er designet til at være stilfuld og pæn at se på og passer derfor let til det moderne badeværelse. Badevægten passer også til den moderne forbruger, for her er tale om en smart-vægt, der kan foretage flere forskellige målinger – ud over almindelig vægtmåling er her tale om målinger inden for BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandmasse og knoglemasse.

Disse målinger fungerer på en hjælpende måde, hvis man ønsker at tabe sig eller øge sin muskelmasse. Herudover findes også en specialfunktion til gravide.

Smileyer angiver fremskridt
QardioBase 2 forsøger at gøre vægttab lettere, og derfor er badevægten også udstyret med et smart smiley-system, der giver et praj omkring de fremskridt (eller tilbageskridt), der er gjort. Man kan angive sine personlige mål, og smileyerne fortæller på en let og overskuelig måde, om man er på vej i den rigtige retning.

Ydermere er modellen skabt med flere forskellige, unikke brugerprofiler, således at alle i husstanden kan benytte sig af den, og så er her tale om en smart-vægt, der kan kommunikere med telefonen. Ved at downloade den tilhørende app kan vægt og telefon tale sammen, således at man via app’en kan få flere informationer omkring vægtens målinger.

Hvad siger eksperterne om QardioBase 2

Eksperterne har set nærmere på badevægtens design, funktioner, præcision og funktionalitet, og alle er de rigtig glade for modellen. Det resulterer i 4 flotte anmeldelser.

Good Housekeeping Institute hører til de eksperter, der har testet QardioBase 2, og de er meget begejstrede. Her roses badevægten for at kunne fungere med flere forskellige apps, hvilket giver et bedre overblik over ens generelle helbredstilstand, mens også smiley-systemet roses som værende velfungerende.

Tomsguide.com hæfter sig desuden ved vægtens stilfulde design, og flere unikke funktioner, som gør den særlig, men de irriteres en smule over, at det tager mange sekunder, før vægten viser data i displayet.

QardioBase 2 er også blevet testet af Pcmag.com, som ligeledes giver en god anmeldelse. Eksperterne herfra hæfter sig ved badevægtens forbedrede stabilitet samt det genopladelige batteri, der kan holde i op til et år. Pcmag.com roser herudover modellen for at kunne foretage mange målinger samt den gode specialfunktion til gravide.

Dog skal man være opmærksom på, at med de flere brugerprofiler kommer også muligheden for, at de øvrige medlemmer af husstanden kan se ens data, herunder vægt og BMI.

Fordele

 • Unikke feedback muligheder
 • Mere stabil sammenlignet med tidligere model
 • Genopladeligt batteri med god batterilevetid
 • Moderne design
 • Gemmer automatisk data for op til fem brugere
Ulemper

 • Andre brugere kan se din vægt
 • Det er en premiumvægt og prisen er derefter.

Forbrugsguidens vurdering

QardioBase 2 er en af de få topmodeller inden for badevægte. Modellen tilbyder unikke feedback muligheder, et stabilt design og et genopladelig batteri med god levetid. Badevægten har også et af de mere moderne designs på markedet, og kan gemme data for op til fem brugere.
Den største ulempe er, at andre brugere kan se din vægt, hvilket gør den mindre privat end nogle vægte, og prisen er i den højere ende. Denne avancerede badevægt fortjener dog stadig en plads på listen på grund af funktionerne og ydeevnen.

Specifikationer
Mærke: Quardio
Med display: Ja
Kan måle fedtprocent: Ja
Kan måle muskelmasse: Ja
Kan måle BMI: Ja
Smart-vægt: Ja
Tilhørende app: Ja
Med Wi-Fi: Ja
Med Bluetooth: Ja
Med batteri: Ja
Højde: 2,8 centimeter
Bredde: 34 centimeter
Dybde: 34 centimeter
Vægt: 3,1 kilo 

Her kan du se en præsentationsvideo af QardioBase 2. Videoen er produceret af Qardio:


Fitbit Analysevægt Aria Air Smart – elektronisk badevægt med Bluetooth

Fitbit Analysevægt Aria Air Smart

Er du på udkig efter en moderne og avanceret badevægt, der kan bruges til vægttab og til at opretholde den gode og aktive livsstil? Denne ”Aria” vægt fra Fitbit hører til de nyeste udgaver inden for sin kategori. Den er udstyret med en smart Bluetooth funktion, så du kan holde styr på dine data fra forskellige, ugentlige vejninger. 

 • Nemt at bruge med både iOS og Android
 • Tracker dine vægttab
 • Bluetooth funktioner

En detaljeret gennemgang af Fitbit Aria Air Smart

Designet i et slankt og moderne look
For mange mennesker har det stor betydning at købe personligt udstyr og tilbehør, der er enkelt, nemt og fleksibelt at gøre brug af. Når det kommer til badevægtene, kan det være værdifuldt for både mænd og kvinder at kunne gemme udstyret væk på badeværelset. 

”Aria” fra Fitbit er skabt i et slankt og smalt design, der gør vægten nem at placere under et skab eller have opbevaret i en kommode. 

Det er muligt at bruge Aria badevægten, uanset om du har iOS eller Android som styresystem på din mobil eller tablet. Som noget særligt får du automatisk adgang til Fitbit appen, når du køber den elektroniske vægt. 

Populær og testvindende badevægt
Denne app kan hjælpe dig med at holde styr på vægttab samt følge dit BMI, og den kan være en motivationsfaktor for dig, så du kan nå i mål med slankekuren. På trods af de moderne indstillinger, det elegante look og den høje kvalitet på Fitbit badevægten, kan du købe ”Aria” til en skarp pris. Det behøver således ikke være en dyr omgang at skulle lægge livsstilen om og købe tilbehør, som kan hjælpe dig godt på vej med at komme ned i vægten og vedligeholde de sunde livsstilsændringer.

Der følger brugermanual med, så du kan komme godt i gang med den sunde og aktive livsstil, så snart du modtager Fitbit vægten. 

Hvad siger eksperterne om Fitbit Aria Air Smart

”Aria” modtager flotte test- og kundeanmeldelser, hvilket vidner om den kvalitet, som produktet er udstyret med. hos Expertreviews.co.uk kommer badevægten ind på en samlet 2. plads i en stor testoversigt over de bedste badevægte på markedet anno 2021. Hos Verywellhealth.com og Verywellfit.com er produktet testvinder og modtager hos begge magasiner titlen for at være den bedste, elektroniske vægt i artiklerne. 

Endelig er der vores egen Pricerunner.dk, hvor ”Aria” modtager 4/5 stjerner af kunderne. Når både testpaneler fra forskellige magasiner i verden, og når danske forbrugere anmelder ”Aria” positivt og rosende, kan du være sikker på, at du får masser af valuta for pengene. 

Det er de smarte funktioner med at kunne se sin egen udvikling over tid, der får ”Aria” til at skyde til tops i både forbruger- og testanmeldelser. Det kan være en stor motivationsfaktor, at du kan se, hvordan kost og motion påvirker din sundhed og dit helbred. 

Fordele

 • Problemfri overførsel af data til Fitbit-app
 • Sikrer dine informationer holdes private
 • Meget populær
 • Nem at flytte med
Ulemper

 • Mindre informativ end lignende modeller
 • Forbindelsen til uret kan have udfald

Forbrugsguidens vurdering

Fitbit Aria er en badevægt, der trådløst synkroniserer din data til Fitbit-appen. Den er populær, fordi den er problemfri og nem at bruge, og fordi den sikrer, at dine oplysninger forbliver private. Badevægten kan dog være mindre informativ end lignende modeller, og forbindelsen til Fitbit Smartwatch kan mislykkes.

Specifikationer
Dimensioner: 30 x 30 x 2,57 cm
Vægt: 1,8 kg
Vægtkapacitet: 180 kg


Caso BS1 – Badevægt med minimalistisk udseende

Testvindende badevægt

✅ Testvinder hos tyske Haus & Garten
✅ Testvinder hos Politiken

Caso BS1

Badevægten fra Caso er en digital vægt, som har et særligt elegant udtryk og design. Hele vægten er udformet i hvid højglans og når man stiger op på vægten, så kommer der store røde tal til syne.

 • Flot design i højglans
 • 200 kg max capacity
 • Automatic switch-off

En detaljeret gennemgang af Caso BS1

Det digitale display er indlejret i højglansoverfladen og sidder derfor nede i selve vægten, hvilket sammen med den hvide højglans giver et tidsløst og enkelt udtryk. Overfladen på selve vægten består af en 6mm tyk plade i brudsikkert glas.

Badevægten udmærker sig i test især på sit flotte og enkle design, men også på at give meget nøjagtige og stabile vejninger – selv hvis den står på et gulvtæppe. Modellens maksimale kapacitet er på 200 kilo og den vejer med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegante design betyder, at vægten både nemt kan gemmes væk i et skabe eller en skuffe eller stå fremme, uden at man lægger særligt mærke til den.

Modsat mange af de populære badevægte på markedet, så kan denne model ”kun” måle din vægt. Dette behøver dog ikke være nogen ulempe. Har man kun brug for at kende sin vægt i kilo, så er der ingen grund til at investere i en af de mere avancere og ofte langt dyrere badevægte.

Caso BS1 tænder automatisk når du træder op og når du er færdig med at bruge vægten, så slukker den også af sig selv. Der er både en overbelastnings- og batteriindikator i vægten. Alt i alt får man med Caso BS1 en utrolig elegant og stabil badevægt, som i al sin enkelhed leverer nøjagtige målinger i flot design.

Fordele

 • Konsistente resultater
 • Elegant design
 • Røde tal er nemme at aflæse
Ulemper

 • Ingen yderligere funktioner

Forbrugsguidens vurdering

Caso BS1 badevægten er en veldesignet og nøjagtig badevægt, som kan være nyttigt for dig, der ønsker at følge dine vægtmålinger. De røde tal er lette at læse, hvilket er vigtigt for mange brugere. Badevægten har dog ikke mange ekstra funktioner, hvilken kan gøre modellen mindre tiltalende for nogle forbrugere.

Specifikationer
Dimensioner: 32 x 32 x 3 cm
Vægtkapacitet: 200 kg
Vægt: 2,9 kg
Batteritype: AA batterier


FAQ

🤩 Hvilke badevægte er de mest præcise?

Det er selvfølgelig vigtigt, at en badevægt er i stand til at måle din vægt helt præcist, sådan at du kan få et indblik ind i din sundhed. Nogle eksempler på gode og præcise badevægte er blandt andet Nokia Body+, Beurer BF 700 og Fitbit Analysevægt Aria Air Smart.

🧐 Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en badevægt?

Når du køber en badevægt, så er der en række ting, som du bør være opmærksom på. For eksempel bør du gå efter en badevægt, som er så præcis som mulig i dens måling. Dertil bør du også overveje, hvilket design såvel som egenskaber, du ellers ønsker dig af vægten.

👍 Er en smart badevægt pengene værd?

Hvorvidt en smart badevægt er pengene værd eller ej, det kommer helt an på, hvorvidt du har brug for de ekstra funktioner eller ej. Dog kan det være utroligt praktisk at kunne få et dybere indblik i din egen sundhed – specielt hvis du vil opnå et fitnessmål.

🤓 Hvornår på dagen bør jeg veje mig?

Du opnår det mest præcise mål ved at veje dig om morgen, lige efter at du har været på toilettet. Dog er det generelt bare vigtigt, at du vejer dig på det samme tidspunkt af dagen hver dag. Dertil er det ligeledes også vigtigt, at du bruger den samme vægt.


Beskrivelse af kilder og tests

testkilderVi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Hos Expertreviews.co.uk finder du testbeskrivelser af de mest populære og uundværlige produkter, som vi gør brug af på daglig basis. Det særlige ved sitet er, at samtlige anmeldelser er skrevet af fagfolk og specialister, som er uddannede eller erfarne indenfor det produktområde, de skriver om.

Vi har anvendt Expertreviews.co.uk. til beskrivelse af ”Aria” fra Fitbit. I en stor testanmeldelse af de bedste personvægte kommer den smarte og velfungerende, elektroniske vægt ind på en 2. plads.

Det er designet med Bluetooth, der begejstrer testpanelet, og det er derfor, at den anbefales til dig, der vil have succes med at skabe en sund og aktiv livsstil.

Testen er udført den: 20. januar 2021

Læs hele testen her

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er en stor produkt- og prissammenligningsside, som findes i flere lande i norden. Det er ikke kun prissammenligninger, du kan gøre brug af hos Pricerunner.dk. Du finder også store tests, der kan hjælpe dig med at finde frem til de produkter, som matcher dine krav til egenskaber og designs. 

Vi har anvendt Pricerunner.dk til beskrivelse og vurdering af Fitbit ”Aria”, der modtager 4/5 stjerner af 80 kunder.

Se alle anmeldelserne her

Verywellhealth.com 🇺🇸

Hos Verywellhealth.com finder du tests og produktbeskrivelser af udstyr og produkter til den sunde livsstil. Den store fordel ved sitet er, at det er specialiseret indenfor kategorien for ”træning og livsstil”. Vi har gjort brug af Verywellhealth.com til vurdering af ”Aria” vægten fra Fitbit. 

I testoversigten over bedste badevægte lægges der vægt på design, funktionalitet og brugervenlighed hos Verywellhealth.com. I testen kåres ”Aria” som bedste smart scale på grund af funktionen med Bluetooth.

Testen er udført den: 21. marts 2021

Læs hele testen her

Verywellfit.com 🇺🇸

Verywellfit.com er et stort website, der indeholder artikler, indlæg, produktbeskrivelser og testanmeldelser over udstyr og tilbehør til træning og sundhed. Det engelsksprogede site er tilgængeligt for alle, og der kommer løbende nye artikler til, som du kan dykke ned i.

Vi har anvendt Verywellfit.com til vurdering af ”Aria” vægten med Bluetooth fra Fitbit. Badevægten kåres med titlen som ”bedste, digitale vægt til hjemmebrug”. Det er særligt brugervenligheden og de intuitive funktioner, som testpanelet lægger vægt på i deres testbeskrivelse.

Testen er opdateret den: 8. april 2021

Læs hele testen her

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Vi har ligeledes anvendt Goodhousekeepin.com til beskrivelse af Anker T9146H21. I den store testanmeldelse over de bedste badevægte, kåres den budgetvenlige og elegante vægt som testvinderen. Det er især muligheden for at kunne knytte 16 brugere op til vægten, der får den til at ligge i top.

Testen er udført den: 26. november 2020

Læs hele testen her

Hannahgooch.co.uk 🇬🇧

Hannahggogch.co.uk er et engelsk site, der handler om bolig og livsstil. Du kan gå på opdagelse iblandt både testanmeldelser og blogindlæg, og du får spændende artikler om nogle af de nyeste produkter til hus og hjem. 

Vi har gjort brug af Hannahgooch.com til beskrivelse og vurdering af Anker T9146H21. Det er kvalitet og måleegenskaber, der særligt lægges vægt på hos testpanelet hos det engelske livsstilssite. 

Anker vægten imødekommer de krav, som den moderne forbruger har til badevægte. Det gælder både i forhold til personlige indstillinger og i forhold til at kunne måle både vægt, fedtmasse, muskelmasse og kropsvæske.

Testen er opdateret den: 5. marts 2021

Læs hele testen her

Wikijob.co.uk 🇬🇧Wikijob.co.uk er et kombineret nyhedsmagasin og testmagasin. Alle og enhver kan benytte sig af de mange hundrede artikler, guides, indlæg og testoversigter. Sitet er let at navigere på, og du kan vælge dén kategori for produkter, som du vil gå på opdagelse iblandt. 

Vi har brugt Wikijobs.co.uk til vurdering af Anker T9146H21.

Den alsidige og funktionelle badevægt kåres af Wikijob.co.uk som ”bedste valg”. Det er vægten, der i størst omfang af alle testede vægte lever op til kravene i forhold til såvel funktioner som design og kvalitet.

Testen er opdateret den: 23. november 2020

Læs hele testen her


Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har lavet en grundig test af badevægte med kropsanalyse, hvor de gennemgik 12 modeller. Testkandidaterne blev blandt andet vurderet på brugervenlighed, nøjagtighed og design og ligesom med mange af de andre tests vi har gennemgået, så påpeger Råd og Rön, at langt fra alle vægte laver nøjagtige målinger. Du kan læse testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå hele testen.

The Guardian 🇬🇧

Den britiske avis The Guardian har foretaget en kritisk gennemgang af Withings Body Cardio badevægt. The Guardian testede badevægtens forskellige funktioner, dens nøjagtighed, brugervenlighed samt dens bluetooth-funktion og tilhørende app. Resultatet blev, at vægten fik fire ud af fem mulige stjerner og især dens brugervenlighed, nøjagtighed samt de mange muligheder for kropsanalyse blev fremhævet i testen. Du kan læse hele testen her.

PCMag.com 🇺🇸

Det amerikanske onlinemagasin PCMag foretager forbrugertests af stort set alt elektronik til hjemmet og de har lavet en grundig test af Withings Body Cardio badevægt. Badevægten får bedømmelsen ”Editor’s Choice”, hvilket er det bedste der kan opnås. Badevægten bliver blandt andet bedømt på sit design, brugervenlighed, kvalitet samt tilhørende app. Du kan læse hele testen her.

PCmag har ligeledes testet de tre badevægte Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Du kan læse de tre tests her, her eller her.

TheGoodBody.com 🇺🇸

The Good Body er et online magasin, som beskæftiger sig med alt inden for sundhed og kroppen. Deres hovedemner er smertebehandling, fitness, søvnoptimering, sundhed og velvære. The Good Body har gennemtestet badevægten fra Withings og giver den en klar anbefaling. Både badevægtens kvalitet, design, tilhørende app samt nøjagtig bliver gennemgået og alle punkter får rosende ord med på vejen. Du kan læse hele testen her.

Stiftung Warentest 🇩🇪

Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 19 forskellige badevægte, hvor modellen Beurer BG 13 blev kåret som testvinder. En af testens vigtigste konklusioner var, at langt fra alle badevægte foretager nøjagtige og troværdige målinger.

Ønsker man derfor en vægttabsproces med løbende vejninger, så er det vigtigt, at gå efter en vægt hvor det netop er påvist, at den vejer præcist. Stiftung Warentest har vurderet de forskellige vægte i testen ud fra følgende kriterier nøjagtighed, brugervenlighed, stabilitet, skridsikkerhed og holdbarhed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at tilgå det fulde indhold.

Haus & Garten 🇩🇪

Dette tyske hus- og havemagasin beskæftiger sig med alt inden for have, husholdning og forbrugerstof. Magasinet tester af og til også produkter, og her er der tale om en test af badevægten Caso BS1. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betaling at få adgang til hele artiklen.

Politiken 🇩🇰

Et dommerpanel bestående af en civilingeniør og en designer har testet og vurderet en række forskellige badevægte. Modeller blev især vurderet på deres evne til at levere stabile og nøjagtige målinger og på deres design. Du kan tilgå artiklen her. Bemærk venligt, at det kræver abonnement for at få adgang til hele indholdet.

Stuff.tv 🇬🇧

Det britiske mandemagasin Stuff.tv skriver om alt lige fra nyheder til anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet badevægten Nokia Body Cardio, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.

Techadvisor.co.uk🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Techadvisor.co.uk skriver også guides, der hjælper forbrugerne samt anmeldelser, der giver et overblik over produkternes forskellige funktioner og specifikationer. De har blandt andet testet badevægte såsom Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2 og QardioBase 2. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

The Independent 🇬🇧

Den store britiske avis The Independent leverer nyheder hver eneste dag fra ind- og udland. Derudover tester og anmelder de også forskellige forbrugerprodukter, så forbrugeren bedre kan få et overblik over produkternes funktioner. De har blandt andet lavet en stor test med badevægte heriblandt Nokia Body Cardio, Fitbit Aria 2, QardioBase 2 og Polar Balance. Læs mere om testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Den internationale testside Trustedreviews.com bringer dagligt detaljerede tests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt badevægten Nokia Body Cardio, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Wareable.com 🇺🇸

Den amerikanske gadget-side Wareable.com har til formål at skrive nyheder, artikler, guides og tests af alle mulige teknikenheder. De har blandt andet testet og anmeldt badevægten Fitbit Aria 2. Du kan læse hele testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden.

Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet Garmin Index Smart Scale. Ønsker du at læse mere om testen, kan den findes hos Digitaltrends.com.

Gearbrain.com 🇺🇸

Gearbrain.com er et online teknologimagasin med fokus på gadgets, teknik og teknologi. Gearbrain.com foretager også tests, og her er modellen Nokia Body+ blevet testet. Læs anmeldelsen i sin helhed hos Geabrain.com.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske Goodhousekeeping.com, hvor man kan finde viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com har her foretaget en test af flere badevægte, hvor modellerne Nokia Body+ og QardioBase 2 indgår. Testen kan læses i fuld længde hos Good Housekeeping Institute.

Mashable.com 🇬🇧

Mashable.com er en international teknologiside, der har fokus på både gadgets og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com bringer blandt andet nyheder, information og viden om diverse elektroniske produkter, og der foretages også tests. Her er her tale om en test af de bedste badevægte på markedet, inklusiv Garmin Index Smart Scale. Hele testen kan læses her.

The Telegraph 🇬🇧

The Telegraph er en af de store britiske aviser, der både skriver om nyhedsstof, sport, underholdning, kultur, business med videre. Avisen har også fokus på forbrugerliv, og i den sammenhæng har de britiske eksperter her testet de bedste badevægte på markedet. Modellen Garmin Index Smart Scale er inkluderet i denne test. Testen kan i sin helhed læses hos The Telegraph.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, som guider forbrugerne til at foretage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor foretager Tomsguide.com en række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her har Tomsguide.com testet forskellige badevægte inklusiv både Nokia Body+ og QardioBase 2. Hele testen kan læse her.

Verywellfit.com 🇺🇸

Verywellfit.com er et amerikansk livsstilmagasin, der fokuserer på daglig sundhed og trivsel. Verywellfit.com beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for sundhed og deriblandt også tests. Her gælder det netop en test af badevægten Nokia Body+. Du kan læse testen i sin helhed hos Verywellfit.com.

Andre relevante artikler

Hvis du gerne vil have de reneste tænder på gaden, så vil vi foreslå at du tjekker vores artikel ud om elektriske tandbørster. Læs også om de bedste IPL hårfjernere.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Garmin Index Smart Scale

Garmin Index Smart Scale

 

Garmin Index Smart Scale har været inkluderet i eksperttests 5 forskellige steder. Disse eksperter inkluderer avisen The Telegraph samt teknologimagasinerne Stuff.tv, Digitaltrends.com, Pcmag.com og Mashable.com, og alle har de testet og vurderet badevægtens design, præcision, funktioner og funktionalitet. Modellen begejstrer stort, og det resulterer i flotte kommentarer og scorer.

Moderne vægt med mange målinger

Garmin Index Smart Scale har et stilfuldt og firkantet design, som passer godt til den moderne forbruger.

Også indmaden ligger mod den moderne side, idet her er tale om en badevægt, der både kan måle vægt (i kilo eller pund), BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse og vandmasse.

Disse målinger foretages, når man træder op på vægten, og herefter vises de på en overskuelig måde på det store og tydelige display.

Med app

For at få mest muligt ud af de målinger, som Garmin Index Smart Scale foretager, så er produktet skabt sådan, at det kan kommunikere med den tilhørende app. App’en skal downloades til telefonen, og herefter kan vægt og telefon tale sammen via enten Wi-Fi eller Bluetooth.

App’en giver adgang til et bedre overblik over ens helbred, som man kan bruge som assistance ved for eksempel vægttab eller forøgelse af muskelmasse.

Modellen kommer ydermere med 16 unikke brugerprofiler, hvilket gør den tilgængelig og brugbar for alle medlemmerne i husstanden – producenten selv forklarer, at denne badevægt også er fordelagtig for sportsklubber med mange medlemmer. Garmin Index Smart Scale kommer herudover med et stærkt batteri, der kan holde i op til 9 måneder, før det skal lades op.

God til den seriøse forbruger, ifølge eksperterne

Garmin Index Smart Scale er blevet testet af flere eksperter, som dog alle er begejstrede. For eksempel forklarer The Telegraph, at denne badevægt er meget fordelagtig for den seriøse forbruger eller atlet, som gerne vil have mange data om helbredet – også gerne for hele sportshold, der træner sammen. Design og app modtager desuden høj ros.

Stuff.tv er også imponerede over Garmin Index Smart Scale, og de hæfter sig især ved designet, som de kalder imponerende, det gode display samt muligheden for at kunne måle rigtig mange data.

Dog synes de ikke, at kompatibiliteten er så høj som konkurrenterne, hvilket giver nogle begrænsninger, med mindre man kun sværger til Garmin. Pcmag.com tilføjer også roser til de mange kommunikationsformer (såsom Wi-Fi og Bluetooth) samt de mange brugerprofiler, men de synes dog, at prisen er noget høj.

Garmin Index Smart Scale – specifikationer
🔴 Mærke: Garmin
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan måle fedtprocent: Ja
🔴 Kan måle muskelmasse: Ja
🔴 Kan måle BMI: Ja
🔴 Smart-vægt: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Med Wi-Fi: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Højde: 3 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter
🔴 Vægt: 2,8 kilo

Fordele ved Garmin Index Smart Scale
  Flot og moderne vægt
Kan foretage mange målinger
Med tilhørende app
16 brugerprofiler
Langtidsholdbart batteri


Fitbit Aria 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske Wareable.com
✅ Vurderingen ”Excellent” hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent  

Fitbit Aria 2

 

Fitbit Aria 2 er blevet testet og anmeldt af amerikanske og britiske ekspertkilder, der er enige i, at badevægten er både brugervenlig, funktionel og praktisk. Eksperterne giver alle modellen en god bedømmelse, da de mener, at den er optimal i forhold til fitness- eller vægttab.

Eksperterne bemærker dog, at badevægten ikke kan ligeså meget i forhold til andre vægte på markedet, hvorfor man skal undersøge, om den har alle de funktioner, man har brug for. I de fleste tilfælde vil Fitbit Aria 2 have rigeligt med funktioner for dem, der blot ønsker en badevægt.

Nem opsætning og minimalistisk design

Fitbit Aria 2 er produceret i et minimalistisk design, der passer ind i de fleste badeværelser. Vægten er forsynet med en bagbelyst LCD-skærm, der viser al den information, man har behov for at vide. På grund af vægtens slanke og minimalistiske design er det desuden nemt og hurtigt at rykke den ind i et andet rum, hvis der er brug for det.

Derudover er det nemt at opsætte Fitbit Aria 2. Ved brug af Fitbit-appen, samt ved at følge opsætningen over ens smartphone via Bluetooth, kan man hurtigt komme i gang med at bruge vægten. Herefter vil alle statistikker samt al information blive synkroniseret automatisk via Wi-Fi.

Få et overblik over kroppen

Fitbit Aria 2 kan hjælpe brugeren med at opnå diverse mål samt give et overblik over, hvordan ens krop har det. Vægten måler alt lige fra ens vægt til fedtprocent, muskelmasse m.m. Der er desuden mulighed for selv at vælge mellem almindelig eller lean mode afhængig af ens udgangspunkt.

Når vægten har udregnet vægten samt fedtprocenten, hvilket man kan se på skærmen, vil der yderligere blive vist en udregnet BMI samt andre statistikker, der bliver præsenteret i form af grafer.

Fitbit Aria 2 har desuden en maksimalkapacitet på 180 kilo og kan både måle i kilo, pund og sten. Der medfølger tre AA-batterier ved køb af vægten, hvorfor man kan komme i gang med at bruge den med det samme.

Følg med i Fitbit-appen

Fitbit Aria 2 synkroniserer automatisk med Fitbit-appen. På den måde kan man følge med i appen samt sætte sig nye mål, hvis man ønsker dette. Man kan følge diverse grafer og statistikker i appen og herved se ens fremgang.

Med Fitbit Aria 2 er der endvidere mulighed for, at vægten kan anvendes af 8 personer på samme tid. På denne måde kan hele familien gøre brug af vægten uden, at det forstyrrer hinandens målinger. Informationer vedrørende ens egen vægt, fedtprocent m.m. vil kun være tilgængelig for en selv, hvorfor den ikke vil blive delt med de andre brugere.

Udvalgte fordele ved Fitbit Aria 2:
Følg statistikker og fremskridt i Fitbit-appen
Kapacitet på op til 180 kilo
Kan gemme op til 8 brugerprofiler
Kan udregne BMI
Kan måle vægt, fedtprocent, muskelmasse m.m.
Minimalistisk design
Ingen andre kan få adgang til ens målinger


Tanita RD901

Tanita RD901

Mange måleværdier
Tanita RD901 er en intelligent vægt til børn og voksne. Den kan give mange informationer om kroppen, og det gør den attraktiv på markedet.  Vægten kan naturligvis måle din kropsvægt, og den måler kroppens fedtprocent og væskeprocent. Du kan også få svar omkring din muskelmasse og knoglevægt. Mange har glæde af at måle deres BMI (Body Mass Index), og det er også muligt med denne model. Din BMI er en god indikator for, om du er overvægtig, normalvægtig eller undervægtig. Tanita RD901 kan også måle dit BMR. BMR står for Basal Metabolic Rate, og de fleste kender det som hvilestofskiftet. Det estimerer, hvor mange kalorier du har behov for i løbet af dagen.  Vil du kende din biologiske alder, kan vægten også analysere sig frem til den. Og er du typen, der tæller kalorier, vil du med garanti kunne få glæde af funktionen ’Anbefalet dagligt kalorieindtag’.

Farver indikerer din sundhed
Tanita RD901 har et gennemtænkt og unikt design. Den kan foretage en intelligent persongenkendelse af op til fire personer. Alt efter hvem der stiger op på vægten, vil vægtens lys skifte farve.  Displayet kan afsløre, om dine kropsdata er sunde, acceptable eller usunde inden for din aldersgruppe. Det indikeres med farverne grøn, gul eller rød. Displayets funktion er for mange en god motivationsfaktor. Enten til at påbegynde eller fortsætte med en sund livsstil.

Brugervenlig og nøjagtig
Med Tanita RD901 får du en meget nøjagtig analysevægt. Det betyder, at kvaliteten af vejningen er høj. Vægten har et meget brugervenligt design. Den har en simpel vejledning og kan indstilles let og intuitivt. Displayet er let at læse. 

Bluetooth-funktion gør, at du kan følge med i dine data fra mobilen. Også appen er nem at håndtere. Som bonus er den gratis at hente. Appen hedder ’Health Planet App’ og passer iPhone 4s eller nyere. Det er muligt at overføre dine kropsdata til din computer eller iPad. Bemærk dog, at appen kun kan hentes med styresystemet iOS og ikke Android. 

Eksklusivt design
Med vægten fra Tanita får du et stilrent design, der passer ind i en moderne indretning. Vægten er fremstillet af glas, som er et populært valg af materiale til personvægte. Materialet medvirker til, at vægten udstråler elegance og kvalitet.  I designet er der lagt vægt på et tidløst og varigt design. Vægtens diskrete hvide farve passer smukt ind på badeværelset. Den er for eksempel flot i en moderne minimalistisk indretning i lyse nuancer. Uanset din stil gør er vægten dog nem at integrere i boligindretningen. Ikke mindst grundet dens diskrete farve og stilsikre udtryk.  Tanita RD901 er flot at have stående fremme, men kan også stilles diskret under håndvasken, et skab eller kommode. Vægtens trædeoverflade har målene 32 x 35,5 centimeter. Dens højde er 2,2 centimeter. 

Tanita RD901 vs. markedet
Vægten kan give flere informationer om kropsdata end mange andre vægte på markedet. Derfor egner den sig godt til den sundhedsbevidste bruger. Både brugeren, der vil tabe sig eller tage på, og brugeren, der vil opretholde sin sunde vægt og livsstil. 

Specifikationer
🔴 Kapacitet: 200 kg
🔴 Materiale: Glas
🔴 Anbefalet kalorieindtag
🔴 Fedtprocent
🔴 Væskeprocent
🔴 Muskelmasse
🔴 Knoglevægt
🔴 Med 100 g interval
🔴 Hukommelsesfunktion
🔴 App til mobil

Fordele

 • Automatisk genkendelse af bruger med farvede lys
 • Meget præcis
 • Kan lave forskellige aflæsninger
 • Holder styr på din data løbende
Ulemper

 • Simpel app
 • Komplicerede instruktioner

Beurer GS 485 

✅ 4 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
Beurer GS 485

Værdifuld måling
Beurer GS 485 er en diagnostisk vægt, som kan måle flere forskellige forhold. Ud over at aflæse din kropsvægt kan du aflæse din BMI (Body Mass Index). BMI-værdien fortæller dig, om du er undervægt eller overvægtig eller et sted midt imellem. På vægten kan du også aflæse, hvor mange kalorier du forbrænder. Både i hvileposition (BMR) og gennem dit aktivitetsniveau (AMR). Basalstofskiftet er det antal kalorier, du skal indtage for at fungere optimalt, og det er derfor værdifuldt at kunne måle. 

Personvægten har en målenøjagtighed på 100. Du kan skifte mellem måleenhederne kg, lb og st. Vægten har genkendelse og hukommelse til hele 8 brugere. På vægtens display bliver hver bruger vist med 3 initialer. 

Bluetooth-funktion
Med Beurer GS 485 får du en innovativ kobling mellem vægt og smartphone. Integreret i designet er Bluetooth@SMART-teknologi, som overfører dine kropsdata, så du altid kan holde øje med dem via din smartphone. Dataene kan også hentes hen på din tablet. 

Alle målinger bliver vist i en brugervenlig app ved navn ’Beurer Health Manager’. Sammen med vægten får du et link, som du kan anvende ved download af appen. Appen giver optimal kontrol over din vægt. Den er gratis at hente ned på mobilen. Vægten er kompatibel med Apple iPhones og iPads, Google Store-mobiler og Android. 

Bæredygtigt og brugervenligt design
Designerne bag denne vægt har haft omtanke for miljøet. Vægten har blandt andet et lavere CO2-aftryk end andre vægte, og den de er fremstillet af 98,4 % genanvendeligt materiale. Glasvægten er let at installere og anvende. Der medfølger en simpel og overskuelig vejledning. Vægten har en hurtig opstart. LCD-displayet er ekstra stort, og talstørrelsen på 36 mm er større end på mange andre vægte. 

Solidt og stilrent udtryk
Med Beurer 485 får du en solid og holdbar vægt. Vægtens trædeflade er fremstillet af 6 millimeter sikkerhedsglas, så du kan trygt og sikkert stille dig op på den. Personvægten har en kapacitet på op til 180 kg. I al sin enkelthed står vægten let og elegant. Det skyldes i høj grad materialet, som er glas. Den sorte farve er et stilsikkert og tidløst farvevalg, som holder sæson efter sæson. Vægtens trædeoverflade har målene 35 x 32 centimeter. Den er 2,2 centimeter høj og kan med lethed passe under de fleste møbler, hvis det ønskes. Og ellers står vægten skarpt i sig selv. 

Beurer GS 485 vs. markedet

Kunderne har taget godt imod produktet og vurderet det til 4,8/5 stjerner på Google Shopping på baggrund af mere end 60 anmeldelser.

Kunderne kan godt lide det minimalistiske design, samt at du generelt får det minimale du har behov for og ikke mere. Det er nemt at aflæse vejningen og vægten er lavet af et flot design som man godt kan tillade sig at have stående fremme.

Nogle af de ting som kunderne ikke bryder sig om er at enkelte har haft problemer med upræcise vejninger. Dette kan ofte skyldes at vægten skal kalibreres hvis den flyttes til en ny lokation, hvilket flere ikke er opmærksomme på.

Beurer GS 485 adskiller sig især fra andre vægte ved at være meget miljøvenlig. Vægten har et fornuftigt CO2-aftryk og er fremstillet af 98,4 % genanvendeligt materiale. Har du omtanke for miljøet, vil vægten derfor være et fornuftigt valg. Et valg, du kan træffe med god samvittighed.  

Specifikationer
🔴 Kapacitet: 180 kg
🔴 Materiale: Glas
🔴 Måler BMI
🔴 Måler kalorieforbrug
🔴 Batteridrevet
🔴 Batteritype: CR2032
🔴 Antal brugere: 8
🔴 Bluetooth-funktion
🔴 App til mobil
🔴 Hukommelsesfunktion
🔴 Bredde: 32 cm
🔴 Dybde: 35,5 cm
🔴 Højde: 2,2 cm
🔴 Batteri: 1 stk. 3V CR 2032 inkluderet

Fordele

 • Flot display
 • Meget nem at installere og bruge
 • God app
 • Også til større brugere
Ulemper

 • Resultat forsvinder hurtigt
 • Nogle brugere har pointeret
 • At målingerne ikke er præcise

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme