Hårtrimmer test 2020 – Find den bedste hårtrimmer – Testvinder Guide

1

I denne hårtrimmer test gennemgår vi en række hårtrimmere, der alle er blevet anbefalet i diverse magasiner og tests. Derved får du nemt et overblik over, hvilke modeller eksperterne har kåret som de bedste på markedet.

Denne artikel indeholder:
🔸 En gennemgang af de mest testvindende hårtrimmere på markedet
🔸 Guide: hvilke overvejelser bør du gøre dig, når du køber en hårtrimmer
🔸 Guide: Sådan vedligeholder du din hårtrimmer
🔸 Hvilke typer hårtrimmere findes der?
🔸 Kan hårtrimmere bruges til andet end ansigtet?
🔸 Sådan passer du på din hud
🔸 Inspiration til hvordan du klipper dig selv – med videoer
🔸 Sådan testes hårtrimmere
🔸 En kort gennemgang af de kilder vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Hårtrimmer test – Her er de 9 bedste hårtrimmere ifølge eksperterne

Her følger en gennemgang af de hårtrimmere, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, finder du en oversigt over hvilke tests de forskellige modeller er blevet bedømt i.

Vi viser dig både testvindere og topscorere fra de forskellige tests, så du får et varieret overblik over de modeller der klarer sig bedst i test. Du finder også prissammenligning af de forskellige hårtrimmere, så du hurtigt og nemt kan finde de billigste forhandlere.


Babyliss E951E Pro 45

✅ Topscorer hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Babyliss E951E Pro 45

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
338,00 Kr. 0,00 Kr. 338,00 Kr. Læs mere
559,00 Kr. 0,00 Kr. 559,00 Kr. Læs mere
559,00 Kr. 0,00 Kr. 559,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Babyliss E951E Pro 45 er blevet testet og anmeldt af det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk.

Eksperterne er begejstrede for hårtrimmeren, som de kårer som topscorer af deres test. I deres anmeldelse af hårtrimmeren skriver de, at Babyliss E951E Pro 45 kommer med en god ydelse og fleksibilitet.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Babyliss E951E Pro 45, nævner de, at pakken, som hårtrimmeren kommer i, desværre ikke indeholder et spejl, en hårklip eller en håndkam.

Eksperterne: God all-round hårtrimmer med fantastisk fleksibilitet 

Ifølge eksperterne fra Expertreviews.co.uk er Babyliss E951E Pro 45 en ”god all-round hårtrimmer”, der kommer med en fantastisk fleksibilitet.

Eksperterne skriver eksempelvis, at Babyliss E951E Pro 45 kan bruges både med eller uden en ledning og sørger for en del minutters brug efter en kortere opladning.

Ydermere forklarer eksperterne, at Babyliss E951E Pro 45 er ”hvad de fleste mænd har brug for”, da den også ”fungerer godt på skæg og er meget let i hånden”.

Til sidst i anmeldelsen nævner Expertreviews.co.uk, at Babyliss E951E Pro 45 ”er en stilfuld model”, hvor ”bladjusteringen giver den et lidt retro udseende”.

Den eneste ulempe, som eksperterne hæfter sig ved, er tilbehøret, der medfølger ved køb af hårtrimmeren.

Alsidig hårtrimmer med kraftig motor og slidstærke skær 

Med Babyliss E951E Pro 45 får man en hårtrimmer med en kraftig motor og slidstærke skær.

Trimmeren kommer nemlig med ekstra store og robuste blade på 45 millimeter i rustfrit stål, hvilket er behageligt ved trimning af hår og skæg. Modellen er ydermere alsidig, da den både kan bruges til hår og skæg.

Der er endda mulighed for at klippe ens hår i 45 forskellige længder. Derudover kan man indstille afstandsreguleringen eller påføre en ønsket afstandskam, når man trimmer enten hår eller skæg for et mere præcist resultat.

De forskellige justeringsmuligheder sikrer, at man kan få præcis den længde, man ønsker m.m.

Når det kommer til at bruge trimmeren som hårklipper, er afstanden på 3 til 25 millimeter, mens afstanden som skægtrimmer er fra 0,6 til 3 millimeter.

Fleksibel trimmer, der er nem at rengøre 

Babyliss E951E Pro 45 er en fleksibel hårtrimmer, da den både kan anvendes med eller uden en ledning. Den kører i cirka 30 minutter, når den er fuldt opladt efter en opladningstid på cirka 16 timer.

Når man har brugt trimmeren, skal den rengøres, hvilket kan klares nemt og hurtigt. Trimmeren rengøres ved at fjerne bladet, hvorefter det rengøres med rensebørsten og krogen. Herefter skal trimmerhovedet blot skylles under vandhanen.

Fordele ved Babyliss E951E Pro 45:
🔵 Kan bruges med eller uden ledning
🔵 Nem at rengøre
🔵 Kan bruges som både hår- og skægtrimmer
🔵 Flere justeringsmuligheder 
🔵 Kraftig motor og slidstærke skær


Philips QC5580

✅ God anmeldelse hos amerikanske Groomandstyle.com
✅ God anmeldelse hos amerikanske Instantgrooming.com
✅ 8.6 ud af 10 stjerner hos amerikanske Hairclippersclub.com

Philips QC5580

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
482,00 Kr. 0,00 Kr. 482,00 Kr. Læs mere
509,00 Kr. 0,00 Kr. 509,00 Kr. Læs mere
509,00 Kr. 0,00 Kr. 509,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

 

Philips QC5580 er blevet anmeldt af tre forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Groomandstyle.com, Instantgrooming.com og Hairclippersclub.com.

Alle ekspertkilder er begejstrede for hårtrimmeren, som de henholdsvis har givet en god anmeldelse samt 8,6 ud af 10 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort på grund af modellens roterende hoved, fleksibilitet og justeringsmuligheder.

Til gengæld er eksperterne ikke begejstrede for hårtrimmerens støjniveau og pris.

Eksperterne: Alsidig genopladelig hårtrimmer velegnet til enhver mand

Ifølge de tre ekspertkilder er Philips QC5580 en alsidig hårtrimmer, der passer til forbrugere, der ønsker en alsidig og genopladelig model.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Instantgrooming.com, at Philips QC5580 er velegnet til mænd, der ”ønsker et skaldet look”, da den giver de ”ønskede resultater hver eneste gang”.

De forklarer ydermere, at ”barbermaskinen er fyldt med en række nyttige funktioner, der gør barberingsprocessen hurtig og behagelig, hvilket gør den til et perfekt valg for enhver mand.”

Dette er eksperterne fra Groomandstyle.com enige i og nævner især Philips QC5580 mange anvendelsesmuligheder som en fordel, da den både kan bruges som øretrimmer, til et skaldet look m.m.

Hairclippersclub.com har også testet Philips QC5580 og hæfter sig især ved modellens fleksibilitet samt unikke design. De er dog ikke særligt vilde med dens plastikkamme.

180 graders roterende hoved og flere indstillingsmuligheder

Med Philips QC5580 får man en hårtrimmer med et roterende hoved, der kan bruges både med eller uden ledning.

Dette giver brugeren fuld kontrol over trimmerens vinkel, så man har dreje hovedet til at få fat på de mere vanskelige områder.

Derudover kommer Philips QC5580 med flere indstillingsmuligheder. Man kan blandt andet dreje det integrerede zoomhjul under trimmerens hoved for at vælge den ønskede længdeindstilling.

Der findes i alt 14 længdeindstillinger fra 0 til 15 millimeter samt en præcisionskam til helt trimmet hår.

Efter brug af hårtrimmeren er der mulighed for at vaske den under vandhanen for en effektiv rengøring, da modellen er 100 % vandtæt. Man behøver derfor ikke bruge lang tid på at rense modellen.

Hårtrimmer med selvslibende blade, batterilampe og gummigreb 

Philips QC5580 er forsynet med selvslibende knive i rustfrit stål, der forbliver skarpe i lang tid. Dette sikrer det bedste resultat ved hårtrimning.

De rundede kanter på både skær og kamme forhindrer, at man river sig. De er desuden skånsomme mod huden.

Hårtrimmerens kraftfulde NiMh-batteri holder i op til 60 minutter efter 1 times opladning. Hvis man oplader modellen i blot 10 minutter, sikrer dette 10 minutters brugstid.

Når modellen er fuldt opladet, lyser batterilampen hvidt. Den blinker orange, når der kun er 10 minutter brugstid tilbage.

Man er ydermere sikret et optimalt greb takket være gummigrebet, hvilket gavner betjeningen. Sidst men ikke mindst medfølger der et rejseetui ved køb af Philips QC5580, hvor man kan opbevare trimmeren, når man ikke bruger den, eller når man er på farten.

Fordele ved Philips QC5580:
🔵 Kan bruges med eller uden ledning
🔵 Selvslibende blade
🔵 Kraftfuldt NiMh-batteri
🔵 180 graders roterende hoved
🔵 100 % vandtæt


Philips HC9490/15

✅ Anbefalet hos Askmen.com
✅ Gode brugeranmeldelser

Philips HC9490-15

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Læs mere
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Læs mere
912,00 Kr. 0,00 Kr. 912,00 Kr. Læs mere

 

Denne hårtrimmer fra Philips har fået rigtig gode anmeldelser af brugerne og bliver også anbefalet hos Askmen.com, som er et stort amerikansk magasin for mænd.

De giver især trimmeren ros for sin indbyggede memory-funktion, som gør den i stand til selv at husker de seneste klippeindstillinger.

Trimmeren har en dual-blade teknologi, hvilket betyder, at den er udstyret med et dobbelt lag barberblade – ifølge testresultaterne er barberbladene af rigtig god kvalitet. Askmen.com påpeger, at dual-blade teknologien sørger for, at trimmeren kan klippe selv meget tykt hår uden problemer.

Fuld kontrol ved klipning

Philips skriver selv, at denne hårtrimmer giver fuldstændig kontrol og præcision ved klipningen.  Philips HC9490/15 er udstyret med 400 længdeindstillinger med 0,1 mm præcision, motoriserede trimmerkamme og en hukommelsesfunktion, der husker 3 indstillinger pr. kam. Du kan også bruge hårtrimmeren uden kam og få en tæt klipning på 0,5 mm.

Hårtrimmeren er udstyret med et såkaldt præcisionshjul, der gør det nemt at indstille den til præcis den længde, som du ønsker. Du vælger længden på det følsomme præcisionshjul med fingeren og med 400 forskellige længdeindstillinger, kan du få lige præcis den længde og tykkelse du ønsker.

Hårklipperen fra Philips har titaniumskær, hvilket sikrer høj kvalitet og bladene er selvslibende, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt bladene er skarpe nok. Batteriet i denne hårtrimmer roses desuden meget, da det har en driftstid på op til 3 timer og kan oplades på bare en time.

Selvregulerende hastighed

Motoren er både holdbar og kraftig og kan selv regulere sin hastighed, afhængig af opgaven. Hårtrimmeren kommer med 3 justerbare hårkamme, fra 1-7 mm, 7-24 mm og 24-42 mm med 0,1 mm mellem hver længde.

Dette betyder, at den klarer alt slags hår, uanset tykkelse, og at du kan få lige præcis det resultat du ønsker. Hukommelsesfunktionen gør, at du kan gemme din favoritlængde til næste klipning. Philips HC9490/15 leveres med en praktisk holder samt et rejseetui, der sikrer en praktisk opbevaring.

Specifikationer for Philips HC9490/15:
🔵 Titaniumbelagte, selvslibende blade, der ikke skal smøres
🔵 400 længdeindstillinger fra 0,5 til 42 mm
🔵 Et præcisionshjul, der giver dig præcis feedback om den valgte længde
🔵 Hukommelsesfunktion, så du kan gemme din favoritlængde til næste klipning
🔵 Holdbar og kraftig motor
🔵 Batteri med en levetid på op til 3 timer
🔵 1 times opladningstid
🔵 Leveres med 3 kamme, praktisk holder samt et rejseetui


Panasonic ER 1611

✅ 4,7 stjerner ud af 5 blandt brugerne hos Amazon.it, baseret på 666 brugeranmeldelser

Panasonic ER 1611

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
980,00 Kr. 0,00 Kr. 980,00 Kr. Læs mere
980,50 Kr. 0,00 Kr. 980,50 Kr. Læs mere
1.079,00 Kr. 0,00 Kr. 1.079,00 Kr. Læs mere
1.079,00 Kr. 0,00 Kr. 1.079,00 Kr. Læs mere
1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere
1.249,00 Kr. 0,00 Kr. 1.249,00 Kr. Læs mere

 

Hårtrimmeren fra Panasonic er en af de mest brugte hos danske frisører og ikke uden grund. Panasonic ER 1611 er en slidstærk hårtrimmer med et batteri, der sikrer lang tids brug mellem opladning.

Ifølge brugerne, så er trimmeren nem at betjene og den får generelt ros for sit ergonomiske design, der gør, at den ligger godt og sikkert i hånden under brug.

Stærk motor og skarpe blade

Bladene er belagt med titanium, så de sliber sig selv og holder sig effektive og skarpe længe, alt imens den stærke motor sikrer, at bladene klipper optimalt, så du hurtigt og nemt får en perfekt og professionel klipning.

Hårtrimmeren har desuden automatisk spændingstilpasning, så den kan bruges overalt i verden, uanset hvilken spænding der er i stikkontakten. Hårtrimmeren kan bruges både med og uden ledning.

Batteriet kan holde til omkring 50 minutters brug før, at det skal oplades. Batteriet er fuldt opladet efter omkring en time.

Tre afstandskamme og nem vedligehold

Panasonic ER 1611 leveres med tre forskellige afstandskamme, der giver mulighed for klipning i forskellige længder fra 0,8 mm. til 15 mm. Du kan også bruge denne hårtrimmer uden afstandskamme, hvor den kan indstilles til 5 forskellige længder mellem 0,8 og 2 mm.

Trimmeren leveres med en olie til at smøre bladene med og bladene kan også tages af, hvis det bliver nødvendigt. Det betyder, at det er let at udskifte blade og andre reservedele, som kan blive slidte, hvis hårklipperen bruges meget eksempelvis i en frisørsalon. 

Specifikationer for Panasonic ER 1611:
🔵 Titaniumbelagte, selvslibende blade
🔵 Automatisk spændingstilpasning, så du kan bruge hårtrimmeren overalt i verdenen
🔵 Batteriet har en levetid på op til 50 minutters brug
🔵 1 times opladningstid
🔵 Leveres med 3 forskellige afstandskamme og kan bruges til fem forskellige længder uden afstandskam
🔵 Trimmeren har en særlig kraftig motor, med et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm
🔵 Leveres med olie til bladene, rensepensel samt en bordlader


Remington Indestructible HC5880

✅ Anbefalet hos Smartson

Remington Indestructible HC5880

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
433,00 Kr. 0,00 Kr. 433,00 Kr. Læs mere
5.880.899,00 Kr. 0,00 Kr. 5.880.899,00 Kr. Læs mere

 

Remington Indestructible HC5880 er designet med holdbarhed, styrke og funktionalitet i tankerne. Den roses for at være utrolig slidstærk, holdbar og nem at bruge. I en test foretaget af Smartson blev den anbefalet af 95% af de 84 deltagere, hvor især det robuste og holdbare design blev fremhævet.

Hårdfør og robust model

Som navnet antyder, så kan denne hårtrimmer holde til utrolig meget og kan sagtens tåle at blive smidt i tasken og taget med overalt.  Dermed passer denne hårtrimmer perfekt til manden, der har en aktiv livsstil og altid er på farten. Hårtrimmeren er fremstillet i polycarbonat og er stødabsorberende, hvilket betyder, at den kan tåle en tur på gulvet uden at gå i stykker.

Du kan bruge denne Remington hårtrimmer med og uden ledning i op til 120 min, efter kun 4 timers opladningstid. Batterierne er lithiumdrevne og hårtrimmeren har derfor en relativ lang levetid i forhold til andre hårtrimmere.

Japansk kvalitetsstål og avanceret skærekapacitet

Knivene er fremstillet af japansk kvalitetsstål, der skal sikre en mere avanceret skærekapacitet og en professionel finish. Trimmeren har derudover en top skærehastighed på 350 mm/sek. hvilket gør den til en af de mest effektive hårtrimmere på markedet lige nu.

Remington Indestructible HC5880 leveres med 11 kamme, så du kan vælge længdeindstillinger mellem 1,5-25 mm. HC5880 er designet med et såkaldt anti-slip greb og har LED opladningsindikator.

Ydersiden er belagt med gummi, hvilket giver et bedre og mere sikkert greb om hårtrimmeren under brug. Skæresystemet er aftageligt, hvilket gør den nem at rengøre. Hårtrimmeren leveres med 11 klipperkamme, olie, kuffert og rensebørste.

Specifikationer for Remington Indestructible HC5880:
🔵 Knivene er lavet af japansk kvalitetsstål, der sikrer holdbarhed og høj skærekapacitet
🔵 Batteriet har en levetid på op til 120 minutter efter opladning
🔵 4 timers opladningstid
🔵 Fremstillet af det meget holdbare polycarbonat, der gør den stødabsorberende og meget holdbar
🔵 Stærk motor og en top skærehastighed på 350 mm/sek
🔵 Leveres med 11 forskellige klippekamme, med længdeindstillinger mellem 1,5-25 mm
🔵 Kommer med olie, kuffert og rensebørste
🔵 5 års garanti


Braun HC5090 

✅ God bedømmelse hos testsiden Toptenreviews.com
✅ 4,2 stjerner ud af 5 blandt brugerne hos Amazon.com baseret på 111 anmeldelser

Braun HC5090 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
297,00 Kr. 0,00 Kr. 297,00 Kr. Læs mere

 

Hårtrimmeren Braun HC5090 er blevet testet 2 forskellige steder – det første er en officiel eksperttest hos den britiske testside Toptenreviews.com, hvor modellen er blevet vurderet og bedømt ud fra specifikke kriterier for at kunne give en samlet bedømmelse. Eksperterne fra Toptenreviews.com er generelt begejstrede for Braun HC5090, så derfor får denne model en god bedømmelse herfra.

Den anden kilde er ikke en officiel forbrugertest, men stammer fra forbrugerne selv, hvor de i detaljerede anmeldelser på Amazon.com selv forklarer, hvad de synes fungerer godt og mindre godt ved modellen. Også forbrugerne er begejstrede for Braun HC5090, som får 4,2 stjerner ud af 5 i gennemsnit.

Hårtrimmer med 16 længde-indstillinger

Braun HC5090 er designet til at kunne holde meget længe, og derfor kan bladene holdes skarpe hele maskinens levetid – et skarpt blad er nemlig en forudsætning for, at man kan få en præcis og lige trimning. Braun HC5090 er også designet til at være meget alsidig i brug, således at både personer med kort eller meget kort hår kan få glæde af modellen. Det betyder, at Braun HC5090 kommer med 2 forskellige kamme, som begge er justerbare.

Den lille kam dækker afstanden fra 3-24 millimeter, mens den store kam dækker 14-35 millimeter. Inden for denne spændevidde findes der således 16 forskellige længdeindstillinger.

Model med huske-funktion

Braun HC5090 kommer med så mange forskellige længdeindstillinger, at kan det være svært at huske hvilken en, man plejer at anvende. Derfor er Braun HC5090 udstyret med en smart hukommelses-funktion kaldet Memory Safety Lock, som gemmer den sidst-anvendte indstilling – denne huskefunktion gælder stadig, selv om man fjerner kammen. Når man er færdig med at anvende Braun HC5090 og skal gøre modellen ren, så kan man blot skylle modellen under vandhanen, hvorefter ophobede hår skylles væk.

Braun HC5090 kører på batteri og er udstyret med et dobbelt-batteri-system for at kunne holde længere og være mere stabil – på en fuld opladning kan den anvendes i 50 minutter. Hvis man har glemt at lade modellen op, så kommer Braun HC5090 også med en hurtig-opladnings-funktion. En LED-indikator viser, om modellen lader, og om den er færdigopladet. Hvis man ønsker det, kan man dog også blot anvende Braun HC5090 med ledning og stikkontakt.

Let og slank hårtrimmer, ifølge eksperterne

Det første, eksperterne fra Toptenreviews.com lægger mærke til ved Braun HC5090, er modellens slanke design og meget fine lethed. De forklarer, at Braun HC5090 ligger rigtig godt i hånden, og så viser det sig hurtigt, at denne model er meget let at anvende også.

Herefter har eksperterne set nærmere på de justerbare klippelængder, og de er imponerede over den store spændevidde, som giver forbrugeren en stor valgfrihed og mange muligheder. Dog er eksperterne mindre begejstrede for Braun HC5090 ledning, som de synes er besværlig og alt for kort.

Også batteriet får et par minusser med på vejen, men det er mest fordi, det tager næsten 8 timer at lade det helt op.

Især god til at klippe detaljer, ifølge eksperterne

Eksperterne har testet Braun HC5090 inden for forskellige hårtrimnings-discipliner, og de fremhæver, at Braun HC5090 er bedst, når det kommer til at klippe detaljer i håret og lidt mindre god til at klippe hele håret.

Braun HC5090 fungerer ifølge eksperterne rigtig godt i nakken, rundt om ørerne og ved bakkenbarter, men hvis man har tykt hår, så har Braun HC5090 ikke helt nok kræfter, hvilket vil resultere i, at den kan begynde at hakke under arbejdet. Eksperterne fremhæver desuden også hukommelses-funktionen som en god tilføjelse og kalder dette en meget unik detalje.

Fordele ved Braun HC5090:
🔵 Let og slank
🔵 Kommer med 2 forskellige kamme
🔵 16 forskellige længdeindstillinger
🔵 Hukommelses-funktion
🔵 Kan anvendes med batteri eller med ledning


Remington Colour Cut HC5035 

✅ God bedømmelse hos testsiden Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 blandt brugerne hos Amazon.co.uk baseret på 750 anmeldelser

Remington Colour Cut HC5035

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
142,00 Kr. 0,00 Kr. 142,00 Kr. Læs mere
224,10 Kr. 0,00 Kr. 224,10 Kr. Læs mere

 

Remington Colour Cut HC5035 er både en populær hårtrimmer hos eksperterne og hos de almindelige hverdagsforbrugere. Det kan ses, da Remington Colour Cut HC5035 er blevet inddraget i en officiel eksperttest hos den britiske testside Expertreviews.co.uk, hvor eksperter ud fra specifikke parametre har vurderet modellens samlede egenskaber. Efter testen konkluderer eksperterne nemlig, at der med Remington Colour Cut HC5035 er tale om en god hårtrimmer.

Også de almindelige hverdagsforbrugere er begejstrede for modellen, og det kan ses via Amazon.co.uk, hvor forbrugerne i gennemsnit giver modellen 4,5 stjerner ud af 5.

Præcis og skånsom

Remington Colour Cut HC5035 kommer i et flot, strømlinet og glat design, som passer ind i den moderne stil. Modellen er designet til at kunne levere lige den trimning, som man ønsker og så præcist og jævnt som muligt – men også med en så skånsom behandling som muligt. Derfor har Remington Colour Cut HC5035 Comfort Blades, som både er skarpe og blide mod huden.

Skarpheden gør, at trimningen bliver helt præcis, og den skånsomme udformning gør, at huden ikke bliver irriteret. Bladene på denne hårtrimmer har en automatisk slibe-funktion, som gør, at bladene ikke bliver sløve efterhånden, som de bliver slidt.

Farverig trimning

Remington Colour Cut HC5035 har blandt andet fået sit navn, fordi der medfølger 9 forskellige kamme, som har hver sin længdeindstilling – og hver sin farve. Det gør både trimningen mere farverig og mere overskuelig, og i alt findes der længdeindstillinger fra 0,5 millimeter til 20 millimeter.

For at sørge for en komplet hårtrimning så medfølger der også en rensebørste, som kan fjerne ophobninger af hår (man kan også fjerne bladene og vaske dem separat), samt en lille saks og kam til at sikre, at trimningen bliver helt, som man ønsker det.

Afslutningsvis så medfølger også en lille nakke-børste, som kan anvendes til at børste eventuelle hår væk fra nakke, hals, ansigt eller krop.

Læg mærke til at Remington Colour Cut HC5035 skal anvendes sammen med en ledning og sættes til strøm under brug.

Kraftig og tung model, ifølge eksperterne

Noget af det første, som eksperterne lægger mærke til ved denne lednings-baserede hårtrimmer, er modellens vægt. Først kan det virke som et problem med den tunge Remington Colour Cut HC5035, men da eksperterne afprøver modellen i brug, så konkluderer de i stedet, at den højere vægt faktisk bliver en fordel, da balancen virker bedre, og modellen bliver nemmere at arbejde med på grund af det. Herefter ser eksperterne nærmere på designet, og de synes, at det både er enkelt, simpelt og fint.

God pris, ifølge eksperterne

Under afprøvning vurderer eksperterne, at denne hårtrimmer leverer et rigtig godt resultat, og det fungerer fint med de mange forskellige kamme.

Dog er Remington Colour Cut HC5035 en smule langsom i det, så man skal afsætte tid til sin trimning. Eksperterne mener dog ikke, at det er et decideret problem.

Til sidst konkluderer eksperterne, at der med Remington Colour Cut HC5035 er tale om et rigtig fint produkt, som også har den fordel, at prisen er forholdsvis lav. Dog savner eksperterne et etui eller opbevaring til modellen, som ikke medfølger.

Fordele ved Remington Colour Cut HC5035:
🔵 Comfort Blades
🔵 Bladene slibes automatisk
🔵 9 forskellige kamme
🔵 Længdeindstillinger fra 0,5-20 millimeter
🔵 Kører på strøm fra stikkontakten


Remington HC6550

✅ Seks ud af seks stjerner hos M!

Remington HC6550

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
770,00 Kr. 0,00 Kr. 770,00 Kr. Læs mere

 

Hårtrimmeren fra Remington har fået rigtig gode anmeldelser. Både fra brugerne og også fra bladet M!, som giver trimmeren 6 ud af 6 mulige stjerner.

En af grundene til, at denne model fra Remington er ganske populær skyldes, at den er udstyret med en række smarte funktioner, der adskiller den fra andre hårtrimmere i samme prisklasse.

Fjerner selv afklippet hår

Remington HC6550 er udstyret med en sugefunktion, så afklippede hår suges væk mens du bruger trimmeren. Dermed undgår man både afklippede hår på sig selv og på gulvet.

Bladene i hårtrimmeren er titaniumbelagte og selvslibende, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at skifte dem. Ifølge Remington, så er disse blade ekstremt holdbare og skulle holde hele produktets levetid.

Lang batteritid

Remington HC6550 er udstyret med et kraftigt batteri, som kan holde op til 60 minutter på en opladning. Det betyder, at du kan bruge hårtrimmeren uden at skulle bekymre dig om en ledning der er i vejen. Opladningstiden er omkring 4 timer.

Der medfølger 9 kamme i forskellige længder, fra 1.5 til 25 mm, så der er mulighed for at klippe sit hår i mange forskellige længder. Du kan vaske maskinens hoved under vand, så eventuelle hår nemt kan skylles væk. Remington HC6550 kommer med et praktisk rejseetui, en rengøringsbørste og smørreolie.

Specifikationer for Remington hc6550:
🔵 Titiniumbelagte, selvslibende blade
🔵 Sugeteknologi, der fjerner uønskede hår under brug
🔵 Lithiumbatteri, med op til 60 minutters levetid
🔵 4 timers opladningstid
🔵 9 kamme, i længderne 1.5 til 25 mm.
🔵 Kan anvendes både med og uden ledning
🔵 Kommer med rejseetui, rengøringsbørste og smøreolie
🔵 Der ydes 3 års garanti på hårtrimmeren


Babyliss E962E Pro 45

✅ Gode brugeranmeldelser hos Amazon.de 

Babyliss E962E Pro 45

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

 

Babyliss E962E Pro 45 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær hårtrimmer hos brugerne. Forbrugerne har nemlig givet modellen gode anmeldelser hos Amazon.de.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af hårtrimmerens nemme rengøring, stærke motor, gode tilbehør samt lange batterilevetid.

Selvom brugerne generelt er vilde med Babyliss E962E Pro 45 nævner et par stykker, at de er mindre glade for det medfølgende etui, samt at prisen er en smule høj.

Praktisk hårtrimmer med gode resultater og lang batterilevetid, ifølge forbrugerne 

Ifølge forbrugerne hos Amazon.de er Babyliss E962E Pro 45 en ”praktisk hårtrimmer”, der kan bruges til det meste. En bruger skriver eksempelvis, at Babyliss E962E Pro 45 er forsynet med alt lige fra en ”stærk motor” til en ”nem rengøring”.

I en af brugeranmeldelserne skrives der desuden, at ”denne hårklipper ikke kun er smart, men enorm kraftig, meget godt lavet og har en god batterilevetid”.

Dette er en anden bruger enig i og nævner, at ”man forventer alle disse fordele ved en professionel trimmer, og det får man med Babyliss E962E Pro 45”.

Ingen af brugerne nævner mange ulemper ved Babyliss E962E Pro 45. Dog beskriver et par stykker, at håndteringen sommetider er en smule vanskelig, samt at den optager en del plads ved opbevaring.

Hårtrimmer med taper-control og store klinger

Med Babyliss E962E Pro 45 får man en hårtrimmer med taper-control og store klinger på 45 millimeter.

Det betyder, at man har en fuld kontrol over modellen ved trimning, samt at man kan indstille den til ens ønskede længde.

Dette er blandt andet muligt takket være dens finindstillingsmuligheder, der gør, at man nemt kan justere og ændre på den specifikke hårlængde. Det brede skær gør ydermere, at man effektivt kan trimme sit hår, når der er brug for det.

Klippelængderne er fra 0,6 til 3 millimeter, og der medfølger otte forskellige afstandskamme fra 3 til 25 millimeter med enkel justering til mange forskellige længder samt 0,6 millimeter præcision. Der medfølger også en afstandskam til skæg på 0,5 til 3 millimeter.

Stærk motor med høj ydeevne

Babyliss E962E Pro 45 kommer med en stærk motor med en høj ydeevne, der hurtigt giver resultater uanset, om man har tyndt eller kraftigt hår.

Hårtrimmeren har en arbejdstid på 40 minutter, hvorefter man skal oplade den. Der er desuden mulighed for at anvende modellen både med eller uden ledning.

Hvis der ikke er mere strøm tilbage på modellen, er der mulighed for at oplade den i 30 minutter for en brugstid på omkring 10 minutter.

Der medfølger ydermere en rengøringsbørste, en rengøringskrog, en opbevaringstaske, en olie samt en saks ved køb af Babyliss E962E Pro 45.


Hvilke overvejelser bør du gøre dig, når du køber en hårtrimmer?

hårtrimmer guide

De fleste mænd ønsker sig et hår og skæg som ser pænt, velplejet og veltrimmet ud og en hårtrimmer er et rigtigt godt redskab til dette. Lige meget hvilken frisure du går efter, så er en hårtrimmer et godt og brugbart redskab, som hurtigt kan spare dig for en masse frisørpenge. Vel at mærke, hvis du har en god hårtrimmer, der klipper dit hår som du ønsker det.

En hårtrimmer er en maskine lavet til at klippe, trimme og barbere hår på hovedet. Typisk vil man kunne indstille en hårklipper til at trimme håret i mange forskellige længder, så den kan bruges ligegyldigt om man ønsker håret klippet helt kort, eller længere hår.

Hvis du eller børnene skal have trimmet håret jævnligt er det en god ide at investere i en hårtrimmer, der har et batteri, der sikrer lang brugstid, så du ikke skal oplade den konstant. Det er også vigtigt, at hårtrimmeren har en nogenlunde stærk motor, især hvis du har kraftigt eller langt hår.

Bladene er, sammen med motoren, det, der rent faktisk trimmer dit hår, så sørg for at købe en hårtrimmer med blade af høj kvalitet. Mange modeller i dag kommer med titaniumbelagte blade der er selvslibende, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle vedligeholde bladene. Disse modeller er også nogle af de dyrere markedet, men til gengæld, så holder de i mange år og er nemme at rengøre.

Det er også en fordel at købe en hårtrimmer med forskellige længdeindstillinger, så du kan bruge den til forskellige frisurer og til hele familien. Start altid med at bruge en af de mindste længder indtil du får en følelse af hvor meget, der bliver klippet af.

Inden du køber en hårtrimmer, er det en god idé at være opmærksom på følgende ting:

 Længdeindstillingerne, køb helst en trimmer med flere forskellige afstandskamme og/eller justeringsmuligheder
 Motorens styrke samt batteriets holdbarhedstid
 Kvaliteten af selve hårtrimmeren samt bladene

For at din trimmer holder så længe som muligt og for at opnå så godt et resultat som muligt, så bør man huske på nedenstående punkter:

🌀 Sørg altid for at hårtrimmeren er ren inden brug. Dette gøres som regel ved at skylle bladene eller bruge en pensel til at fjerne hårrester. Nogle hårtrimmere har skæreblade, der regelmæssigt skal pensles med olie, så sørg for at læse brugsanvisningen, så din hårtrimmer får den pleje den skal bruge.

🌀 Det er meget nemmere at få det ønskede resultat, hvis dit hår er rent, tørt og redt igennem, inden du starter.

🌀 Sørg for at justere længdeindstillingen på din hårtrimmer inden du går i gang. Hvis du først får klippet for meget af, kan du ikke gøre meget andet end at vente, til det er vokset ud igen. De fleste moderne hårtrimmere kommer med forskellige kamme og længdeindstillinger, så hvis du er usikker, så start med en lidt længere indstilling og arbejd dig så frem til det ønskede resultat

🌀 Start altid klipningen i nakken, dette gøres ved at føre hårtrimmeren opad og udad med små, lette bevægelser. Især nakken kan være svært i starten, så det kan være en fordel at alliere sig med en medhjælper, eller i det mindste have et spejl, så du kan se hvad du laver.

Du kan få flere gode råd til din hårtrimmeri en artikel skrevet af forhandleren Skousen her.


Guide: Sådan vedligeholder du din hårtrimmer

Jo oftere man anvender sin hårtrimmer, jo mere fyldt med hår bliver den, og det kan være svært at undgå. Livestrong.com forklarer, at en hårtrimmer også kommer i tæt kontakt med både hud og hovedbund, hvor der kan findes forskellige bakterier, der kan forårsage infektioner, så derfor er det meget vigtigt at rengøre sin hårtrimmer efter hvert brug.

Man skal også huske at holde bladene skarpe, så man er sikret en jævn trimning uden hudskader.

Hold hårtrimmeren ren

Livestrong.com guider her til, hvordan man bedst rengør og vedligeholder hårtrimmeren:

Trin 1: Start med at tage strømmen fra hårtrimmeren, hvis den kører på strøm fra en stikkontakt.

Trin 2: Bank forsigtigt hårtrimmeren mod for eksempel en tør vask eller en skraldespand, så det løse hår falder fra. 

Trin 3: Anvend rensebørsten, hvis der medfølger en, til at fjerne de helt små hår. Tag herefter en vådserviet og rengør alle overflader på hårtrimmeren. Se efter om der er skjulte ophobninger af hår.

Trin 4: Skil hårtrimmeren ad, hvis muligt. Fjern bladene. Der findes ofte en knap til dette formål. 

Trin 5: Ønsker du at sterilisere hårtrimmeren helt, så kan du anvende et flydende desinfektionsmiddel til at rengøre hver enkel del af hårtrimmeren (dog ikke de elektriske dele).

Hold hårtrimmerens blade skarpe

Wikihow.com forklarer, at de fleste hårtrimmere kommer med en selv-slibnings-funktion, således at de selv holder bladene helt skarpe. Men for at denne funktion kan holdes lige effektiv, så er det nødvendigt regelmæssigt at tilføre olie og holde et højt niveau af renhed (se ovenfor for rensning af hårtrimmer).

Et sløvt blad kan nemlig resultere i en ujævn trimning, hak i trimningen eller beskadigelse af huden. Wikihow.com forklarer, at man bør tilføre ny olie til bladene efter hver 2.-3. brug – det forhindrer også overophedning og friktion, som kan skade bladene. Når der er tilføjet ny olie, bør man lade hårtrimmeren være tændt et par minutter, før man anvender den eller slukker den.


Hvilke typer af hårtrimmere findes der?

Her gennemgår vi en række af de forskellige hårtrimmere der findes på markedet:

manuel hårtrimmerManuelle hårtrimmere

Før elektriciteten fandtes der kun manuelle hårtrimmere, og en manuel hårtrimmer fungerer ved, at man trykker 2 håndtag, som har en skarp kant, sammen. Derved klippes håret over tæt ved huden, og det går rigtig hurtigt. Denne type kaldes på engelsk en ”manuel clipper”.

Den manuelle hårtrimmer blev opfundet i midten af 1800-tallet og blev anvendt, indtil de elektriske versioner tog over. Nogle barberer anvender dog stadig denne teknik i dag, da den er meget præcis og for at holde fast i traditionen.

Elektriske hårtrimmere

Braun BT3040De elektriske hårtrimmere så dagens lys først i 1900-tallet og erstattede de manuelle varianter. Princippet i en elektrisk model er den samme som en i manuel model, men den drives af en elektrisk motor, der får bladene til at bevæge sig fra side til side – det kaldes også oscillerende bevægelser.

Der findes dog forskellige slags motorer i forskellige hårtrimmere, som anvender varierende teknikker til trimning af håret.

Forskellige blade

Hertil findes der forskellige blade, som er designet til at give forskellige typer af hårtrimning. Nogle foretrækker en hel glat trimning, og til det formål findes der de helt fine blade, som trimmer håret i længden mellem 0,1 millimeter og 1,2 millimeter.

Medium-bladene giver en trimning mellem 2,4 og 4 millimeter, de grove blade mellem 6 og 13 millimeter og bladene til længere hår mellem 16 og 25 millimeter.


Kan hårtrimmere bruges til andet end ansigtet?

Philips.co.uk forklarer, at man kan anvende sin hårtrimmer til mere end blot ansigt og hovedbund – man kan nemlig også anvende den til at holde styr på håret på bryst og mave.

Sådan holder du styr på brysthåret

brysthårBaseret på Philips.co.uk forklarer vi her, hvordan man kan anvende hårtrimmeren til at trimme hår på bryst og overkrop:

Trin 1: Start med at rede brysthåret med en kam, så der ikke er nogen knuder.

Trin 2: Vælg den ønskede længdeindstilling.

Trin 3: Når man barberer sig i ansigtet eller trimmer hårvækst i ansigtet, bør man altid gøre det med hårene, men det forholder sig anderledes med brysthåret. Philips.co.uk anbefaler, at man trimmer brysthåret med bevægelser mod hårets gro-retning. Det kan være nødvendigt at trimme i flere forskellige retninger for at få alt håret med – hår på brystet kan nemlig godt have forskellige gro-retninger. 

Trin 4: Hvis man ønsker et helt glat bryst, så er det en god ide at skrubbe huden med en skrubbecreme af og til for at holde huden fri for indgroede hår og rødme efter trimning.


Sådan passer du på din hud

hudpleje

Jo oftere og tættere man trimmer sin kropsbehåring, i jo højere grad kan huden også opleve at blive irriteret. Philips forklarer i en artikel om hudpleje, at det er vigtigt at passe på huden, når man har med barbering eller trimning at gøre – især hvis man har sensitiv hud.

Men det er ikke kun personer med sensitiv hud, der kan opleve gener såsom længevarende rødmen, kløe eller irritation. Med et par få råd kan man dog komme problemerne til livs:

Brug barberskum og ikke sæbe til barbering: Sæbe udtørrer huden – anvend barberskum i stedet for sæbe, som er mere skånsomt.

Anvend creme efter trimning: Hvis man har udført en meget tæt trimning, hvor trimmeren har været i tæt kontakt med huden, så kan man anvende aftershave, som har en afkølende effekt på huden (husk dog at aftershaven skal være alkoholfri). Hvis aftershave føles udtørrende og dermed ikke tilfører nok fugt til huden, så kan man i stedet bruge en fugtighedscreme – den genfugter nemlig huden.

Lad huden hvile: Både barbering og trimning kan være hårdt for huden. Hvis man oplever irriteret hud, så kan man forsøge at springe trimningen over en gang imellem – for eksempel i weekenden.


Inspiration til hvordan du klipper dig selv

Inspiration til hvordan du klipper dig selv

Først og fremmest er det vigtigt, at du har det rigtige værktøj.

Du skal bruge en hårtrimmer, helst med forskellige længdeindstillinger, samt et håndholdt spejl. Det nemmeste er at stå med ryggen til et væghængt spejl og så se dig selv i det håndholdte spejl. Dermed kan du se hvordan din nakke ser ud mens du klipper.

Sørg for at din hårtrimmer altid er indstillet inden du starter, helst i en lidt længere længde, end du regner med. Det er meget nemmere at justere ned, for har du først fjernet håret er der ikke meget du kan gøre, andet end at vente på at det gror ud igen.

Vil du have karseklippet hår skal du begynde i nakken og trække hårtrimmeren op mod hovedet. Slut hver bevægelse oppe i luften, så du ikke får en synlig kant til det længere hår. Derefter skal hårtrimmeren justeres til en længere længde, hvorefter du kan trimme resten af håret. Slut af med at trimme bakkenbarterne korte.

Du kan læse mere om hvordan du kommer igang her.


Sådan bruger du din hårtrimmer

Ønsker man at eksperimentere med forskellige frisurer, så er en hårtrimmer med forskellige afstandskamme og længdeindstillinger et must. Ønsker man at holde håret på toppen længere end siderne, så er det en god ide at sikre det med et spænde, mens man klipper nakken og sidderne. Sørg for at dit hår er nyvasket og redt igennem inden start.

Som man kan se i videoen, startes der med nakken og siderne. I første omgang bruges en lidt længere længdeindstilling, hvor det første lag fjernes, hvorefter længden er blevet justeret til en kortere længde til siderne og nakken. Hårtrimmeren, der bruges i videoen har forskellige kamme og indstillinger, så den kan bruges til at trimme håret og skægget i mange forskellige længder, fra helt glatbarberet til et par milimeters længde.

Videoen er et godt eksempel på, hvor meget du egentlig kan udrette med en hårtrimmer.

https://www.youtube.com/watch?v=uy_RixUid34

Enkel og kort frisure

I denne video vises det, hvordan man bruger en hårtrimmer til at opnå en enkelt, kort frisure. Det er vigtigt, at håret er rent og gennemredt inden start. Derefter starter man med nakken, hvor hårtrimmeren føres opad i lette bevægelser. Efter at nakkehårene har den ønskede længde, så skiftes kammen ud og der fortsættes med resten af håret.

Bemærk, hvordan hårtrimmeren hele tiden køres nedefra og op. Under hele hårtrimningen justeres længdeindstillingen gentagne gange afhængig af, hvor der bliver trimmet og hvor langt det skal være. Denne video er endnu et godt eksempel på hvor vigtigt det er at købe en hårtrimmer, hvor længden kan justeres.

https://www.youtube.com/watch?v=mBtay3_Ux7c

Vedligehold din frisure

I denne video, lavet af Remington, vises det hvordan man vedligeholder en frisure med en hårtrimmer. Igen starter man med nakken og siderne og hårtrimmeren bevæges opad i små, lette bevægelser. Efter, at den ønskede mængde hår er fjernet, skiftes der indstilling, så nakken kan barberes glat.

Hårtrimmeren i videoen er med indbygget vakuum, så hårrester over det hele undgåes. Denne egenskab er en nødvendighed, men det letter rengøringen betragteligt.

https://www.youtube.com/watch?v=G3uMNLjhZ3Q

Få mest ud af din trimmer

Denne video er også lavet af Remington. I videoen vises det hvordan hårtrimmeren kan bruges til forskellige frisurer afhængig af, hvilken kam og længdeindstilling der bruges.

Ønsker du at holde håret længere på toppen, så er det en god ide at samle det, eventuelt ved hjælp af et spænde. På den måde er det ikke i vejen og du risikerer ikke at komme til at klippe for langt op. Under hele trimningen bruges små, lette håndbevægelser, nedefra og op og længden justeres flere  gange undervejs, afhængig af hvilken del af hovedet, der bliver trimmet.

https://www.youtube.com/watch?v=3Y300ZQP0-8

Som man kan se i de tre videoer, så kan en hårtrimmer bruges til mange forskellige slags frisurer og stile, lige fra kort og enkelt, til langt og med mønstre. Kun fantasien sætter grænser. Videoerne illustrerer dog også vigtigheden af, at hårtrimmeren kan indstilles til forskellige længder, så du kan få lige den frisure du ønsker.


test

Sådan testes hårtrimmere

Toptenreviews.com har testet en lang række hårtrimmere, og for at kunne give de bedste og mest korrekte resultater til forbrugerne, så har eksperterne både foretaget analyser baseret på videnskab og på direkte tests.

Toptenreviews.com startede i deres test af 10 hårtrimmere med at indsamle 35 eksemplarer af hver hårtrimmer for at se, om alle eksemplarerne var ens i brug, og der blev set på både tilbehør og fabriksgarantier.

Håndterbarhed/design

For at teste håndterbarheden og hvordan hver hårtrimmer ligger i hånden, blev hver model målt og vejet, og manuelt holdt eksperterne hver model i hånden i 12 minutter, hvilket er den tid, en mand i gennemsnit anvender en hårtrimmer ad gangen. Her blev det vurderet, hvor komfortable modellerne var, og hvordan de føltes i hånden. Det blev også vurderet, hvor varm hver model blev.

Rengøring

Toptenreviews.com vurderede i deres test, hvor lette modellerne var at gøre rene, og hvilket rengøringsværktøj der fulgte med.

Batteri

De batteridrevne hårtrimmere blev målt af Toptenreviews.com inden for 2 batteri-discipliner: batterilevetid og ladetid. Toptenreviews.com sammenlignede herefter deres egne målinger med de tal, som producenten lovede for at se, om der var afvigelser.

Ydeevne

For at finde frem til hvor godt hver hårtrimme yder og hvor præcist og jævnt, de trimmer, fik Toptenreviews.com en professionel hår-stylist ind i laboratoriet.

Herefter blev både den professionelle samt en vilkårlig person fra Toptenreviews.com, som ikke er professionel, sat til at klippe hår på testpersoner, og her målte Toptenreviews.com, hvor godt modellerne fungerede i hånden på henholdsvis en professionel og en almindelig person.

Pris

Der blev i Toptenreviews.com’s test inkluderet hårtrimmere fra 25 til 100 dollars for at se, om prisen gjorde en væsentlig forskel.

Ledningslængde

Mange hårtrimmere kan anvendes med batteri, men Toptenreviews.com anbefaler alligevel, at man vælger en hårtrimmer, der har en lang ledning for at mindske irritation og give bedre bevægelighed. I testen så eksperterne derfor nærmere på både ledningslængde og bevægelighed.

Funktioner

Toptenreviews.com så også nærmere på, hvilke specialfunktioner hver hårtrimmer har, og på hvor brugbare og velfungerende de er.


Hårtrimmer test – Disse kilder har vi anvendt: 

Smartson 🇸🇪
Smartson er et website, der specialiserer sig i at teste diverse produkter. Det er helt almindelige mennesker, der bliver brugt som testpiloter, hvilket betyder at testresultaterne afspejler hvad gennemsnitsbrugeren synes om et givent produkt. Du kan se deres test af hårtrimmere her.

Magasinet M! 🇩🇰
M! er blad der henvender sig mænd, både i deres artikler og i deres tests af diverse produkter, hvilket har ledt til en udførlig tests af hårtrimmere. Du se deres test her.

Askmen.com 🇬🇧
Askmen.com er et website, der også henvender sig specifikt til mænd. Askmen er kendt for både spændende artikler samt tests af produkter, der markedsføres specielt til mænd. Artiklen er på engelsk men bestemt en gennemgang værd, da den kommer med mange gode råd til hvordan man finder den helt perfekt hårtrimmer. Du se artiklen fra Askmen.com her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere, mobiltelefoner og dertil også skønhedsprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet forskellige hårtrimmere inklusiv modellen Remington Colour Cut HC5035. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge artiklen her.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Babyliss E951E Pro 45, som de har kåret som topscorer. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Toptenreviews.com sørger for at agere som en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen. Forbrugersiden forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her har Toptenreviews.com testet en lang række hårtrimmere inklusiv modellen Braun HC5090. Du kan læse mere på hjemmesiden her.

T3.com 🇺🇸
T3.com er et amerikansk teknologimagasin, der har fokus på forskellige emner inden for teknologi – for eksempel både nyheder, anmeldelser, guides og diverse artikler. Det er især de elektroniske forbrugerprodukter, som har fokus hos T3.com, såsom telefoner, computere, lyd, spil og fitness, men andre forbrugerprodukter får også plads hos T3.com. Her har T3.com testet 8 forskellige hårtrimmere inklusiv modellen Braun BT3040.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det hårtrimmeren Braun BT3040.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Groomandstyle.com 🇺🇸
Groomandstyle.com er en amerikansk side, der hjælper forbrugerne med at finde frem til nye ting med fokus på stil og luksus. Her kan der findes uvildige og uafhængige anmeldelser af produkter inden for kategorier såsom mode, fitness, sundhed, skønhed, hjem og pleje. Her har Groomandstyle.com testet og anmeldt Philips QC5580, som de har givet en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Hairclippersclub.com 🇺🇸
Hairclippersclub.com er en amerikansk side, der hjælper forbrugerne med at vælge de rigtige hårtrimmere og klippere. Her kan der findes grundige anmeldelser, sammenligninger og vejledninger vedrørende disse typer af produkter. I denne omgang har Hairclippersclub.com testet og anmeldt Philips QC5580, som de har givet 8,6 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Instantgrooming.com 🇺🇸
Hos amerikanske Instantgrooming.com tester og gennemgår de konstant de nyeste plejeprodukter til mænd inklusive elektriske barbermaskiner, trimmere, hårklippere m.m. Her har Instantgrooming.com testet og anmeldt Philips QC5580, som de har givet en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Udover de ovenstående tests og anmeldelser fra ekspertkilder har vi også kigget på forbrugeranmeldelser hos Amazon.de. Vi har set nærmere på hårtrimmeren Babyliss E962E Pro 45, der har fået gode anmeldelser af brugerne. Hvis du ønsker at læse brugernes anmeldelser af hårtrimmeren, kan du klikke ind her på Amazon.de.

Øvrige tests

Hos Forbrugsguiden har vi ligeledes udarbejdet en barbermaskine guide, hvor vi har samlet de barbermaskiner der er blevet kåret til testvindere af forskellige eksperter. I artiklen får du altså et komplet overblik over hvilke modeller som eksperterne vurderer som de bedste på markedet netop nu. Vi har ligeledes i denne artikel sammenlignet priserne på markedet, så du nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse