Barbermaskine test – Se de bedste barbermaskiner

0

I denne artikel gennemgår vi en række testvindende barbermaskiner og kigger nærmere på, hvilke fordele der adskiller de bedste barbermaskiner fra de resterende barbermaskiner på markedet.

Hos Forbrugsguiden.dk samler vi forskellige testvindere på et sted, så du nemt kan få et overblik over hvilket tests der er blevet foretaget og hvilken modeller der blevet kåret til de bedste. Nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests vi gennemgår.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Braun Series 5 5090CC – En af markeds bedste maskiner

 Testvinder hos tyske ETM Testmagazin

braun-5090cc

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere
1.574,00 Kr. 0,00 Kr. 1.574,00 Kr. Læs mere
1.574,00 Kr. 0,00 Kr. 1.574,00 Kr. Læs mere

 

Det tyske testmagain ETM Testmagazin har foretaget en grundig gennemgang af nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet og her blev Braun 5090CC kåret som testvinder foran syv andre modeller. Magasinets har blandt andet bedømt de forskellige barbermaskiner på deres grundighed, præcision, beskyttelse af huden, batteriets levetid og maskinens greb. Her scorede Brauns 5090CC model 93,5 point ud af 100 mulige.

Brauns barbermaskiner er designet til at fungere med sidelæns bevægelser på huden, hvilket ifølge Braun selv giver bedre kontrol og præcision. Skærebladene i maskinen beskytter huden mod irritation og er specialdesignet til at give en grundig og behagelig barbering. Barbermaskinen er udstyret med Brauns FlexMotionTec, som sikrer et minimalt tryk mod huden og derfor også kraftigt begrænser hudirritation. Maskinen har et drejeligt barberhoved, som nemt navigerer omkring ansigtets konturerer og derved sikrer en tæt barbering. En oscillerende trimmer løfter og barberer flatliggende skæghår, ligesom også skæghår på halsen og hagen bliver taget af maskinen.

Der medfølger en Clean&Charge-station til barbermaskinen, som både rengør og oplader. Det betyder, at med et tryk på en knap, der bliver barbermaskinen automatisk opladet, rengjort og smurt. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen og herefter har den 45 minutters levetid. For at din Clean&Charge station fungerer optimalt, så er det nødvendigt at udskifte rensepatronerne fra tid til anden. Hvis du rengør din barbermaskine i Clean&Charge-stationen to gange om ugen, så behøver du ifølge Braun selv, kun at udskifte patronerne hver 2. eller 3. måned.


Braun Series 5 5030sTestvinder til en billig pris

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos Råd & Rön
✅ Topscorer hos Test.de

 

Braun-Series-5-5030s-Elektrorasierer-1200x520

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.078,00 Kr. 0,00 Kr. 1.078,00 Kr. Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere

 

Denne Braun barbermaskine scorede topkarakter i Tænk.dk´s test. Tænks brugerpanel var især begejstret for maskinens brugerkomfort og batteriets levetid.

Det er ikke kun hos Tænk.dk, at barbermaskinen scorer topkarakterer, også i det svenske Råd & Røn, er den blevet kåret som testvinder. Råd & Røn er Sveriges svar på Forbrugerrådet Tænk i Danmark.

Braun Series 5 5030S har ActiveLift™-teknologi hvilket betyder, at den har et tredobbelt skærehoved. Det gør, at den løfter og derved også skærer de fladtliggende hår. Dette er en rigtig god funktion, da andre barbermaskiner kan have tendens til ikke at skære de hår som ligger fladt.

Barberhovedet har forskellige hulstørrelser, hvilket hjælper med til at give en tættere barbering, da den fanger alle slags hår. Denne teknik hedder “OptiFoli”.

Barbermaskiner har også “FlexMotionTec”, hvilket gør, at maskinen bedre tilpasser sig din hud og ansigt meget bedre end traditionelle barbermaskiner.

En times opladning giver dig 45 minutters barbering. (Hvilket vidner om et batteriet i rigtig god kvalitet) – Barbermaskinen har LED display som viser dig batteriniveauet, så du hele tiden ved hvor meget strøm der er tilbage.

Hvis du er på udkig efter en billig barbermaskine i rigtig god kvalitet, så kan denne model anbefales.


Braun °CoolTec CT4s Wet&Dry – En kølende testvinder

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

 

braun-cooltec-e1442593234654

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.029,00 Kr. 0,00 Kr. 1.029,00 Kr. Læs mere
1.340,00 Kr. 0,00 Kr. 1.340,00 Kr. Læs mere

 

Brauns barbermaskine er en rigtig lækker kvalitets maskine, der er produceret i Tyskland.
Det specielle ved denne barbermaskine er, at den har den revolutionerede °CoolTec teknologi, hvilket gør at barbermaskinen køles når du bruger den og dermed fjerner den varme som man ofte mærker på barberhovedet under barbering.

Whiteaway.com skriver, at det nok er verdens mest teknologisk avancerede barbermaskine.
Har du følsom hud, så er denne model et rigtig godt valg, da den kølende effekt kan være med til at forhindre hudirritation.
Denne model er vandtæt, så du også kan bruge den i badet. Derudover har den et lækkert LED display, der viser strømniveauet.

Hvis du er på udkig efter en maskine i solid tysk kvalitet, så er denne model et rigtig godt valg. Vi er især begejstret for dens aktive køleteknik, hvilket gør barberingen til en meget behagelig oplevelse.


Braun Series 7 799CC – Testvinder med Clean&Charge-station.

 Testvinder i Politiken.dk
✅ Testvinder Stiftung Warentest
✅ Testvinder Aftonbladet
✅ Forbrugerfavorit

braun-series-7-790cc

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.086,00 Kr. 0,00 Kr. 2.086,00 Kr. Læs mere

 

Denne barbermaskine fra Braun Series 7 kombinerer godt design og avanceret teknologi og leverer hermed en topmodel. Barbermaskinen er ifølge Braun udstyret med verdens eneste intelligente soniske teknologi, som afgiver en masse små pulseringer fra skærehovedet. Det betyder i praksis at du får en mere grundig og behagelig barbering, da maskinen herved fanger flere skæghår i hvert strøg. Barbermaskinen finder også selv ud af hvor tæt dit skæg er og indstiller styrken herefter. Maskinen har som en af de eneste barbermaskiner på markedet tre forskellige indstillinger: sensitiv, normal og intensiv. Herved får du en justerbar barbering, og den barbering som passer bedst til dit skæg og din hud. Modellen er også vandtæt, så det er muligt at klare barberingen i badet.

Der medfølger en Clean&Charge-station til barbermaskinen, som både rengør og oplader. Det betyder, at med et tryk på en knap, der bliver barbermaskinen automatisk opladet, rengjort og smurt. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen og herefter har den 50 minutters levetid.

Barbermaskinen får på hvidevareportalen Whiteaway.com meget positive anmeldelser og har opnået en samlet karakter og brugervurdering på 4.1 point ud af 5 mulige. Her bliver især barbermaskinens evne til at give en behagelig og grundig barbering fremhævet. Politiken har foretaget et test af barbermaskiner, hvor 8 forskellige topmodeller blev vurderet ud fra brugervenlighed, deres barberingsevne, ergonomi samt hvor nemme de er at rengøre. Også her lagde Braun Series 7 sig klart i front.


Philips SensoTouch RQ1175 – Vandtæt barbermaskine

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos Råd & Rön
✅ Topscorer hos Politiken
✅ Topscorer hos Test.de

lolphillips_871453a

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Philips Senso Touch RQ1175 er endnu en testvindene barbermaskine, som udmærker sig i flere forskellige tests.

Den blev blandt andet kåret til testvinder hos Tænk.dk, hvor eksperterne samt brugerpanelet især var begejstrede for dens evne til at give en tæt og komfortabel barbering. Maskinen er vandtæt og har roterende blade, hvilket giver et rigtig godt resultat. En anden fordel der blev fremhævet i flere tests, er dens lave støjniveau.

Ud over at være populær i diverse tests, så er barbermaskinen også populær blandt brugerne. Hvis man læser på de forskellige forhandlers hjemmesider, så har den fået rigtig mange positive brugeranmeldelser.
Phillips Senso Touch er udstyret med en teknik kaldet “GyroFlex 2D- systemets”, hvilket gør at barberhovedet justerer sig efter dit ansigt. Dette gør, at du kan fange selv de helt korte skægstubbe.

Som  nævnt ovenfor, så er barbermaskinen vandtæt, så du også kan bruge den i badet.

En af barbermaskiner store fordele er at den er nem at rengøre. Du skal blot skylle den grundigt under vandhanen eller bruseren, hvorefter den er så god som ny.
En anden fordel er dens gode litiumionbatteri, hvor en times opladning giver hele 50 minutters barbering. Hvis batteriet er tomt, tager det blot 3 minutter i opladerne, før den har strøm nok til en barbering.

Hvis du er på udkig efter en rigtig god barbermaskine, som både er vandtæt og scorer topkarakterer i de forskellige tests, så er Senso Touch RQ1175 et meget fornuftigt valg.


3 gode råd til barbering

– Først og fremmest er det en god idé at starte med at vaske sit ansigt inden barbering. Det bedste er at bruge varmt eller lunkent vand, da det hjælper med at åbne porerne i din hud. Det er dog en god idé at tørre huden igen inden du begynder med selve barberingen. Dette skyldes, at hvis du barberer på våd hud, så er der risiko for at maskinen “hakker”. De fleste kender nok den fornemmelse, hvor det føles som om at maskinen nipper i hårene.

– Efter barbering er det er det en god idé at bruge en god ansigtscreme. Gerne en uden parfume, som kan få din ud til at slappe af. Især hvis du ikke vasker din hud først, og barberer dig på tør og uvasket hud, hvilket er hårdt for huden, så er en ansigtscreme en rigtig god ting at benytte.

– Husk at rengøre maskinen efter brug. Vi anbefaler at du vælger en barbermaskine der en nem at rengøre. Rengøring er blandt andet vigtigt, da det kan hjælpe med at holde skægpest væk.


Barbermaskine test – Disse kilder har vi gennemgået:

Tænk.dk
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en stor test af barbermaskiner, hvor de sammenlignede 18 forskellige barbermaskiner. Ud af de 18 testede barbermaskiner, blev 7 kåret som testvindere. I vores artikel har vi fremhævet nogle af de bedste testvindere, som modtog størst ros.

I Tænks test er barbermaskinerne både testet i et laboratorie og af et testpanel på 24 deltagere.
Flere faktorer spillede en væsentligt rolle i testen og der blev blandt andet kigget på både holdbarhed, barberingsevne og batteriets holdbarhed.
Du kan læse hele testen her. Vær opmærksom på at det kræver en betalt brugerprofil for at få adgang til testen.

Råd & Røn
Råd & Røn, som er Sveriges svar på Forbrugermagasinet Tænk, foretog en test af 16 forskellige barbermaskiner.
I testen blev en lang række faktorer gennemgået og man kiggede blandt andet på kvaliteten af maskinernes barbering, batteriets ydeevne, samt kvaliteten af selve barbermaskinerne.

I testen endte Philips SensoTouch RQ1175 med at løbe med den samlede sejr. Du kan læse hele testen her. Bemærk at de kræver betaling for at læse testen.

Politiken.dk
Politiken.dk har gennemgået 8 forskellige barbermaskiner. De kontaktede 4 producenter, som hver fik lov at indsende 2 forskellige barbermaskiner.
I testen deltog Braun, Philips, Panasonic og Remington.
Barbermaskinerne blev testet ud fra deres brugervenlighed, ergonomi og barberevne. Der blev også kigget på hvor nemme de var at rengøre.

Dommerne i testen var frisør Jan Koch og entrepriseleder Steen Kristiansen. Dommerne testede alle barbermaskiner på egen hud, både våd og tør. Den samlede vinder blev Braun Series 7 790cc. Du kan se hele testen på Politiken.dk ved at klikke her.

Test.de
Tysklands største testmagasin hedder test.de og de har foretaget en test af 14 forskellige barbermaskiner.
Her blev der testet barbermaskiner fra følgende mærker: Braun, Carrera, Panasonic, Philips og Remington.

Testen viste at Braun maskinerne generelt klarede sig bedst i test. Den samlede testvinder blev CoolTec CT4s Wet&Dry, mens også modellen CC799 udmærkede sig.
Du kan læse hele testen her. Bemærk på at det kræver abonnement at læse testen.

ETM Testmagazin
ETM Testmagasin betegner sig selv som et informativt og innovativt testmagasin på det tyske marked. ETM udfører omfattende tests af stort set alt, hvad man kan komme i berøring med som forbruger, og de vægter objektivitet, præcision og gennemsigtighed meget højt i alle deres tests. ETM har testet otte barbermaskiner med lige skærehoveder, hvor de blev bedømt på blandt andet brugervenlighed, kvalitet af barbering og kvalitet af tilbehør. Her løb Brauns 5090CC model med førstepladsen. Du kan læse hele testen her.

Aftonbladet
Aftonbladet har foretaget en test af seks forskellige barbermaskiner, hvor de har fokuseret på barbering på tør hud. Barbermaskinerne er blevet bedømt på ydelse, kvalitet og anvendelse og her blev Brauns Series 7 799CC kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her. Bemærk, at det kræver abonnement for at tilgå artiklen.