Barbermaskine test-oversigt: De bedste barbermaskiner ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Barbermaskine testvinder guide: – I denne artikel gennemgår Forbrugsguiden en række testvindende barbermaskiner og kigger nærmere på, hvilke fordele der adskiller de bedste barbermaskiner fra de resterende barbermaskiner på markedet.

Hos Forbrugsguiden.dk samler vi markedets testvindere på ét sted, så du nemt kan få et overblik over hvilket tests der er blevet foretaget og hvilken modeller der blevet kåret til de bedste. Nederst i artiklen kan du finde links og kilder, til de tests vi referer til og gennemgår.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Panasonic ER1611 Professionel – Trimmer med gode anmeldelser

Bedste barbermaskine i premiumklassen

Dette produkt er i top-3-kategorien hos danske Pricerunner.dk
5 stjerner er hvad dette produkt har fået i bedømmelse hos Whiteaway.com
Hos Amazon.co.uk har dette produkt fået 4,6 stjerner ud af 5 mulige baseret på 8280 globale kommentarer

Panasonic ER1611 Professionel – klassisk og stabil

.
Er det en bestseller eller en højkvalitets elektrisk barbermaskine du er på udkig efter? Så er denne model fra Panasonic en rigtig god model at have i tankerne. Det særlige ved denne model er forbrugernes gode anmeldelser, som lægger sig tæt op ad forhandlernes vurderinger. Se da bare den flotte anmeldelse, som en af forbrugerne har givet produktet hos Pricerunner.dk: ”
Den fungere bare rigtig godt, og er meget brugervenlig”.

Den højeste kvalitet

Vægter du professionalisme og høj kvalitet øverst på listen, når du kaster penge efter et produkt? Så er denne el barbermaskine eller trimmer muligvis den perfekte for dig. Med sine gode egenskaber er der dømt effektiv klipning af hårpragten, selv hvis du har meget hår at tage af. Dette produkt fra Panasonic er særligt specielt ved, at frisører bruger produktet, og det siger ganske rigtigt meget om produktets høje kvalitet.

Designet på denne maskine er enkelt og klassisk, og passer dermed til de fleste personer – også til dig, der går op i design eller rene linjer. Dét får du med Panasonic ER1611 Professionel. 

På maskinen finder du et bredt skær, som bidrager til en hurtig og effektiv klipning, lige meget hvor meget hår du har med at gøre. Præcision mangler der dog heller ikke med denne maskine trods størrelsen på skæret. 

Udover de gode ydre kvaliteter, så er hjernen i denne maskine også god. Du har nemlig mulighed for at tilpasse klippelængden således, at du får det ønskede resultat, helt og aldeles efter dit hoved. Ligeledes får du også god mulighed for at lave et lækkert fade, som vil få din frisure til at ligne en smuk en, som kun en frisør ellers ville kunne lave det.

I forhold til strøm og batteri, så holder denne maskine ca. til at være i gang i 50 minutter pr. opladning. Det betyder, at du kan tage dig god tid under klipningen, eller endda klippe flere i træk. Opladningstiden er på kun en enkelt time, og bidrager dermed til et effektivt mønster, hvor du lader kort og bruger maskinen kort – helt perfekt i den travle hverdag.

Når du synes, at maskinen kunne trænge til en omgang vask, så er der heldigvis også råd for det. Der medfølger nemlig en rensebørste, som er perfekt til at fjerne hår og andet snavs fra trimmerhovedet. 

Motoren er stærk og kraftig, og bidrager dermed til en effektiv, stærk og god klipning, uden at skulle pines over at blive hevet i håret eller blive irriteret på hovedbunden. 

Panasonic ER1611 Professionel vs. markedet

Denne maskine er sammenlignet med andre modeller på markedet super effektiv og professionel at bruge. Det betyder blandt andet, at der er skruet op for kvalitet og samtidigt brugervenlighed. Det afspejler sig også i kilderne, som er super tilfredse med dette produkt som forhandlere, ligesom køberne heraf også er godt tilfredse.

Fordele

 • Er ekstremt holdbar
 • Har en højde-justbar kontrolskive
 • Har et let design, som gør den nem at bruge.
Ulemper

 • Har intet batteridisplay
 • Det er svært at se
 • Om maskinen er opladet eller ej.

Specifikationer
Flere længdeindstillinger for præcis klipning (6 forskellige)
Indstil mellem 0,8 mm og 2 mm
3 afstandsstykker medfølger på 3 til 15 mm
10.000 omdrejninger i minuttet.
Kører fint både med og uden ledning
Ladestander medfølger for praktisk ladning
Kommer i farven sort
Lader op på 1 time
Holder batteri i ca. 50 minutter
Professionel i drift


Braun Series 9 Pro 9460cc – praktisk og effektiv barbermaskine

 

.
Mangler du en barbermaskine, som kan lidt af det hele, og på samme tid er god til det den gør? Så er det da denne el barbermaskine fra Braun, som du skal kaste øjnene hen imod – og det er der mange gode grunde til.

God, klassisk og holdbar

En god, klassisk og holdbar barberskraber er ikke altid nem at finde, men med denne model fra Braun, Braun Series 9 Pro 9460cc, er du sikret alle tre ting. Umiddelbart ligner denne barberskraber en helt almindelig en af slagsen, og det er den eftersigende også, men det er intet negativt, tvært imod. Med denne model ved man, hvad man får, på trods af smarte teknologier og god brugervenlighed. Med sin Sonic Technology er der ikke fare for irritation på huden, nej, teknologien her løfter og skærer nemlig selv hår, som er modstridende eller ligger meget ned. Efter et enkelt barberskrab er hårene væk, helt uden besvær og irritation.

Barbermaskinen kører på batteri, som kan oplades flere gange, det er nemlig genopladeligt. Det betyder, at du kan lade batteriet op, så det er klart til at gøre sit arbejde, når behovet står. Efter en times ladning kan du bruge barbermaskinen i lige så lang tid. Det er en stor fordel, hvis du har et større projekt foran dig. Måske du har en præference i forhold til at barbere dig under bruseren eller ej, og her er denne barbermaskine perfekt. Du kan nemlig bruge barbermaskinen under bruseren, eller du kan bruge den uden vand, men med skum eller gel. Desuden kan du nemt skylle maskinen ren i vand, da maskinen er 100% vandtæt. Hvis du ikke vil gøre shaveren ren under rindende vand, så kan du også bruge den rengøringsstation, som følger med til denne shaver. Det betyder, at shaveren gøres ren i stationen, mens du så kan drage nytte af den helt rene og fine barber maskine efterfølgende.

Braun Series 9 Pro 9460cc vs. markedet

Sammenlignet med andre modeller af elektriske barbermaskiner er denne Braun Series 9 Shaver en af de mere eksklusive modeller, som er super alsidig i brug. Det vil blandt andet sige, at denne maskine har nogle nyttige funktioner, hvilket flere forhandlere og flere brugere også pointerer. Dermed er det altså klart, at denne model er en af de bedre og mere succesfulde på markedet – dog også til en forholdsvis høj pris.

Fordele

 • Ekstremt komfortabel at bruge
 • Giver en tæt barbering
 • Er hurtig og kraftfuld
 • Velegnet til sensitiv hud.
Ulemper

 • Har et lidt stort og kantet barberhoved
 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen.

Specifikationer
Høj kvalitet med gode egenskaber
Eksklusivt og klassisk design
Smart Sonic Technology
Genopladeligt batteri
Bruges enten tør eller våd under bruseren
En smart Clean&Clean station medfølger
En rengøringspatron medfølger
Rejseetui medfølger
Brugsanvisning medfølger
Vandtæt model


3 gode råd til barbering

1) Først og fremmest er det en god idé at starte med at vaske sit ansigt inden barbering. Det bedste er at bruge varmt eller lunkent vand, da det hjælper med at åbne porerne i din hud. Det er dog en god idé at tørre huden igen inden du begynder med selve barberingen. Dette skyldes, at hvis du barberer på våd hud, så er der risiko for at maskinen “hakker”. De fleste kender nok den fornemmelse, hvor det føles som om at maskinen nipper i hårene.

2) Efter barbering er det er det en god idé at bruge en god ansigtscreme. Gerne en uden parfume, som kan få din ud til at slappe af. Især hvis du ikke vasker din hud først, og barberer dig på tør og uvasket hud, hvilket er hårdt for huden, så er en ansigtscreme en rigtig god ting at benytte.

3) Husk at rengøre maskinen efter brug. Vi anbefaler at du vælger en barbermaskine der en nem at rengøre. Rengøring er blandt andet vigtigt, da det kan hjælpe med at holde skægpest væk.


Sådan undgår du irriteret hud efter barbering

Mange mænd oplever, at deres hud føles irriteret og rødmer efter barbering, og i det følgende har vi samlet 6 råd baseret på en artikel fra Philips om, hvordan man bedst undgår at genere huden omkring barberingen

1) Anskaf en elektrisk barbermaskine

Man vil især opleve hudirritation, hvis man altid anvender en skraber. Philips.dk skriver, at først og fremmest bør man investere i en elektrisk barbermaskine, som i sig selv skaber mindre irritation end en skraber. En skraber fjerner nemlig ved hver barbering et mindre lag af huden, hvorved der kan opstå både almindelig irritation og små snitsår fra barberbladet.

Når man i stedet anvender en elektrisk barberingsmaskine, så foretager den i stedet cirkulære bevægelser, der trykker huden ned, hvorved hårene fjernes, uden at skæreelementerne kommer i direkte kontakt med huden.

2) Anvend skrubbecreme inden barbering

Philips.dk skriver også, at det er vigtigt at behandle huden, inden den skal barberes. Start med at rengøre huden med en skrubbecreme, som fjerner de døde hudceller og forebygger irritation.

3) Fjern lange hår først

For ikke at skulle barbere sig unødvendig mange gange det samme sted i ansigtet, så start med at trimme længere hårvækst inden barberingen.

4) Vælg den våde variant

Man kan både vælge at barbere en tør og våd hud. En barbering, hvor huden er våd, vil være mest skånsom. Du kan enten anvende barberskum eller barberlotion eller barbere dig under bruseren, hvis barbermaskinen er funktionsdygtig i vand.

5) Anvend den rigtige indstilling og teknik

Mange barbermaskiner kan i dag indstilles i flere modi – og ofte vil der være en mulighed for barbering til sensitiv hud. Brug gerne denne, da den er mere skånsom mod huden. Derudover er teknikken også vigtig, og den mest optimale barberteknik er små, cirkulære bevægelser, hvor man ikke trykker for hårdt ned mod huden – et hårdere tryk giver ikke en hurtigere barbering, men derimod en større belastning af huden. Stræk gerne huden ud med fingrene på svært tilgængelige steder.

6) Plej din hud efter barbering

Når huden er færdigbarberet, er det vigtigt, at man sørger for at skylle huden med varmt vand og ikke gnubbe på huden. Anvend gerne en fugtighedscreme eller aftershave efter barberingen – helst uden alkohol, som kan genere huden. Se nedenfor for en mere udførlige guide til, hvordan man plejer sin barberede hud.


Guide: Sådan plejer du din hud efter barbering

barbering til mændPhilips skriver i en artikel om hudpleje, at for at sikre mindst muligt irritation af huden og en så sund hud som muligt er det vigtigt at pleje huden efter barbering. Længerevarende rødmen, kløe og irritation kan nemlig meget vel skyldes manglende efterbehandling af huden efter barbering, men faktisk skal der kun få trin til at få en sund hud uden irritation.

Herunder har vi oplistet et par gode råd baseret på Philips’ artikel:

Brug ikke sæbe til barbering: Sæbe udtørrer huden og er ikke beregnet til barbering.

Brug barberskum i stedet: Anvend gerne barberskum i stedet for sæbe, som er mere skånsomt.

Aftershave uden alkohol: Sørg for at aftershaven er alkoholfri, da alkohol kan genere huden.

Anvend fugtighedscreme: Hvis aftershave føles udtørrende, kan man i stedet benytte en fugtighedscreme efter barbering. Den genfugter nemlig huden.

Sørg for hvile til huden: En barbering er altid hård for huden. Føles huden irriteret over en længere periode efter barbering, kan man forsøge ikke at barbere sig så ofte.


Pas godt på din barbermaskine

Det lyder som en selvfølge, men mange glemmer at rense barbermaskinen regelmæssigt – og en rengjort og velholdt barberingsmaskine er med til at sikre, at barbermaskinen får en længere levetid, er mere effektiv og mere hygiejnisk.

Philips skriver, at overordnet bør man rengøre maskinen med lunkent vand og efterfølgende lade den tørre helt, efter man har rystet overskydende vand ud. Mange moderne barbermaskiner har i dag en medfølgende rensestation, som har automatiske rengøringsprogrammer.

Regelmæssig rengøring

Det engelske testmagasin Which.co.uk skriver, at man gerne bør rengøre sin barbermaskine hver dag – det afhænger dog af, hvor ofte man bruger den, og hvor meget håret vokser. Som hovedregel bør man dog i hvert fald rengøre maskinen efter hvert tredje brug som minimum.

Which.co.uk skriver, at man ved den daglige rengøring blot bør hælde hårene ud eller skylle maskinen under vandhanen, men en gang om måneden bør man foretage en mere dybdegående rengøring – hvis ens barberingsmaskine altså ikke har en medfølgende rensestation.

Ved den manuelle rengøring skal man tage bladene af barberhovedet, for her findes ofte ophobninger af hår og hudceller. Alle aftagelige dele bør afmonteres og separat rengøres nænsomt med lidt vand. Lad alle delene tørre helt, før barbarmaskinen sættes sammen igen. Efter rengøringen af barbarmaskinen anbefaler Which.co.uk også, at man kommer en lille smule specialolie (følger ofte med i købet) på bladene, så de forbliver velsmurte.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips OneBlade QP2520

Philips OneBlade QP2520 – lille og smart

Er du på udkig efter en alt i en barbermaskine? Så er denne model muligvis den helt perfekte for dig. Netop de positive kommentarer om dette produkt er da også noget, som hænder hyppigt. Eksempelvis har en af brugerne givet Philips OneBlade en positiv kommentar og fem stjerner med på vejen hos Pricerunner.dk. Læs bare, hvad brugeren har kommenteret her: ”Har du sart hud er Philips OneBlade QP2520 lige det du har brug for. Den holder hvad de lover. Er et super godt produkt” (5 stjerner).

Ligeledes har produktet her opnået flotte anmeldelser, høj popularitet og gode vurderinger på diverse andre medier verden over.

Barbermaskine med mange funktioner

Hvor kan det være svært at finde den helt rette barber maskine, som har alle de funktioner, som man søger. Hvis du er træt af at lede mere, så kan vi glædeligt fortælle dig, at vi, måske, har det helt rette bud lige her. Med denne model fra Philips, rettere Philips OneBlade QP2520, får du alt det, du behøver for at kunne pleje og vedligeholde dit skæg og din hårvækst på resten af kroppen.

Med Philips OneBlade får du nemlig en lille og smart barbermaskine, som ikke fylder alverden. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at have en masse plads til maskinen. Derudover betyder den lille størrelse også, at den nemt og snildt kan komme rundt på hele kroppen og i ansigtet, uden at det skulle være det store problem. Netop det, at denne elektriske barbermaskine passer til hele kroppen spiller sammen med, at denne barbermaskine er fremstillet til selvsamme formål. Således kan du altså bruge denne barbermaskine i ansigtet, på benene, under armene eller hvor end du har lyst og behov for at bruge den. Den del skal du altså ikke bekymre dig om.

Flot design og behagelig barbering

Denne Philips OneBlade har desuden et enkelt og frisk design. Den er nemlig lille om kompakt i sit slanke design, mens den har en sort farve med friske detaljer i limegrøn. 

En stor fordel ved dette produkt er desuden også, at den beskytter huden og ikke trækker i hårstråene. Dermed er den blid i brug, og er ikke til skade for dig som forbruger. En af grundene til, at denne barbermaskine ikke hiver i hårene og laver en ufin klipning er, at den bevæger sig med 200 omdrejninger i sekundet, hvilket bidrager til en god, blid og stabil drivkraft. 

En anden stor frodel ved denne barbermaskine er, at den kan bruges med eller uden barberskum, helt som du har lyst til. Derudover an den også skyldes under håndvasken eller endda bruges under bruseren. Alt sammen giver dig ekstra komfort og fleksibilitet, så du kan bruge den, hvor du har aller mest lyst. Desuden medfølger der foruden barber maskinen også 3 trimmekamme, et barberblad og en oplader. Opladetiden er 8 timer, mens maskinen holder strøm i omkring 45 min.

Philips OneBlade QP2520 vs. markedet

Hvis man kigger på dette produkt sammenlignet med de resterende modeller på markedet, så er denne Philips OneBlade både en af de mest anmelderroste og en af de smarteste på markedet. I hvert fald hvis man spørger køberne og brugerne af denne maskine. Særligt er forbrugerne vilde med den gode brugervenlighed og ikke mindst den lille, smarte og funktionelle størrelse, som er perfekt til enhver anledning. Læs da bare her, hvad en af brugerne hos Pricerunner.dk har sagt om Philips OneBlade: ”En gave til min mand, som fortæller andre, at han aldrig har haft en bedre maskine. Min mand er 73, så han prøvet adskillige gennem livet” (5 stjerner).

Fordele

 • Vandtæt
 • Velegnet til sensitiv hud
 • Genopladelig NiHM.
Ulemper

 • Barberbladene skal udskiftes ofte
 • Hvilke øger prisen på længere sigt.

Specifikationer
Kommer med maskinen, 3 trimmekamme, 1 barberblad og 1 oplader
Farven er sort og lime
Nem at bruge på hele kroppen og i ansigtet
Kan bruges under bruseren eller med/uden barberskum uden vand
Holder strøm i ca. 45 min.
Oplader på ca. 8 timer
Bruger maks. 2W i strøm


Braun Series 3 3040s

Braun Series 3 3040s

Braun Series 3 3040s er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Shavercheck.com, Råd & Rön, Testberichte.de og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for barbermaskinen, som de har givet gode anmeldelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens tætte barbering og effektive ydeevne. Dog er de mindre vilde med, at den ikke er så god til de længere hår.

Glat, tæt og behagelig barbering, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Braun Series 3 3040s en ”god barbermaskine”, der passer til de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Shavercheck.com, at maskinen giver en ”glat, tæt og behagelig barbering” samt kommer med ”en overraskende god ydeevne”.

Eksperterne fremhæver ydermere, at det er en fordel, at maskinen både kan bruges på våd og tør hud. Dette er Testberichte.de enige i og forklarer også, at modellen ikke efterlader ”nogen irritation efter barbering selv, hvis man har en følsom hud”. Alt i alt mener de, at den leverer ”gode barberingsresultater”.

Til gengæld skriver begge ekspertkilder, at Braun Series 3 3040s larmer forholdsvist meget under brug.

Specialdesignet barberhoved

Med Braun Series 3 3040s får man en barbermaskine med et specialdesignet barberhoved. Dette hoved guider hårene ind mod kniven, så man opnår et glat resultat. Samtidigt er der mulighed for at tage barbermaskinen med ind i badet, da den både fungerer på tør og våd hud.

Barbermaskinen har en batterilevetid på omkring 45 minutter ved en fuld opladning. Når batteriet er tomt, skal maskinen oplades, hvilket tager cirka 105 minutter for et fuldt batteri. Hvis der ikke er mere strøm på Braun Series 3 3040s, er der desuden et hurtigopladningssystem på 5 minutter til nødsituationer.

Tre skæreelementer

Braun Series 3 3040s kommer med tre skæreelementer, der tilpasser sig efter ansigtet. En Micro Comb fanger ydermere flere hår på én gang, så man opnår en hurtigere og mere effektiv barbering.

Er der brug for at forme overskægget eller trimme bakkenbarterne, er der mulighed for at anvende den indbyggede præcisionstrimmer. Ved køb af Braun Series 3 3040s medfølger der en rensebørste, så man nemt og hurtigt kan rense modellen efter brug.

Fordele

 • Irriterer ikke sensitiv hud
 • Har en smart placeret og skarp trimmer til længere hår
 • God batterilevetid
 • Skaber gode resultater
 • Ligger komfortabelt i hånden.
Ulemper

 • Har et lidt højt støjniveau
 • Det kan være svært at udskifte skærene
 • Har ikke en følelse af kvalitet over sig.

Braun Series 7 7899cc

Braun Series 7 7899cc

.
Bloggen The Squash Chronicles har foretaget en solotest af modellen Braun Series 7 7899cc for at finde frem til, hvor godt modellen præsterer. Denne barbermaskine er både blevet testet på parametre såsom evnen til at foretage en tæt barbering, komfort, brugervenlighed, funktionalitet og batteri. Braun Series 7 7899cc begejstrer meget, og det resulterer i en aboslut topscore med 5 stjerner ud af 5 mulige.

Model med moderne teknologi
Hvis man som forbruger ønsker en barbermaskine, der er udstyret med den mest moderne teknologi, så vil modellen Braun Series 7 7899cc være et godt valg. Denne barbermaskine kommer nemlig med 4 synkroniserede skæreelementer, som gør, at barberingen bliver så tæt som muligt – hårene løftes nemlig ud fra huden og ind mod knivene, hvorefter de kan skæres over helt tæt på huden. Modellen er også udstyret med den såkaldte soniske teknologi, og denne teknologi betyder, at modellen er i stand til at kunne tilpasse sig efter det individuelle ansigt og hårstruktur.

Vælg mellem 5 indstillinger
Braun Series 7 7899cc er en alsidig model, der vil passe til ethvert ansigt og dets individuelle hudtype – der findes nemlig 5 valgmuligheder for barbering, når det kommer til intensitet.

Det betyder, at man kan vælge den mest intense indstilling, hvis man ønsker en hurtig barbering, men man kan også vælge en indstilling i den anden ende af skalaen, som i stedet foretager en sensitiv barbering. Dermed mindsker man hudirritation, da barberingen bliver blidere.

Denne model kan desuden både anvendes på tør og våd hud, og den kan endda tåle en tur under bruseren. Herudover er der tale om en barbermaskine, der kører på batteri, og arbejdstiden ligger på 50 minutter. Herefter skal modellen oplades i den medfølgende Clean & Charge-rensestation, og som navnet antyder, så kan man også få modellen rengjort her.

Høj komfort og tæt barbering, ifølge eksperterne
Bloggen The Squash Chronicles har testet Braun Series 7 7899cc, og herefter er der blevet givet en absolut topkarakter på 5 ud af 5. Det begrundes med, at denne model stort set ingen minusser har – til gengæld så kommer modellen både i et flot design med et godt display, der højner overskueligheden samt en høj, generel kvalitet. Det vurderes også, at denne model leverer et utrolig godt og tæt barberingsresultat med et velfungerende barberhoved, og så er den meget brugervenlig.

Fordele

 • Giver glat hud i længere tid
 • Praktisk at rengøre – både med og uden en rengøringsstation
 • Display.
Ulemper

 • Konturklipperen er ikke optimal i brug.

Specifikationer – Braun Series 7 7899cc:
🔴 Vægt: 1110 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger

Fordele ved Braun Series 7 7899cc:
4 synkroniserede skæreelementer
Sonisk teknologi
5 indstillinger
Lang batterilevetid
Kan anvendes på både tør og våd hud


Philips AquaTouch S5400

Philips barbermaskine Aqua Touch S5400 06

 

Philips AquaTouch S5400 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der har kåret barbermaskinen som et godt køb. Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for, at maskinen er nem at håndtere og rengøre. Dog er de mindre vilde med batterilevetiden.

Tæt og præcis barbering
Med Philips AquaTouch S5400 får man en barbermaskine, som er designet til at give en tæt og præcis barbering takket være MultiPrecision-knivsystemet. Det gør nemlig, at hovederne bevæger sig i flere retninger. På den måde fanges alle hår uanset, om de vokser i den ene eller den anden retning.

Samtidigt sikrer MultiPrecision-knivsystemet, at barberingen foregår hurtigere samt mindsker risikoen for hudirritationer. Philips AquaTouch S5400 kommer ydermere med en præcisionstrimmer, man selv kan klikke på. Præcisionstrimmeren kan eksempelvis bruges til overskæg og bakkenbarter.

Beskytter huden
Philips AquaTouch S5400 er forsynet med hoveder, der har afrundede spidser. Det gør, at barbermaskinen nemmere glider henover huden, så der ikke kommer små rifter. På grund af hovedernes udformning er der konstant kontakt til huden, hvilket giver en glattere barbering.

Derudover kommer Philips AquaTouch S5400 med systemet Super Lift & Cut Action. Systemet starter med at løfte hårene op, hvorefter de skærer dem over uden, at huden bliver irriteret, så man opnår en skånsom barbering.

Kan bruges på tør og våd hud
Philips AquaTouch S5400 er velegnet til brug på både våd og tør hud. Man kan også vælge at tage barbermaskinen med i badet uden, at den bliver beskadiget. Barbermaskinen kører på batteri, og har en batterilevetid på omkring 45 minutter ved et fuldt batteri.

Når batteriet er tomt, skal det oplades, hvilket tager omkring 1 time. Hvis man blot skal barbere sig en enkelt gang, er der et hurtigt opladningssystem til nødsituationer. Sidst men ikke mindst kommer Philips AquaTouch S5400 med et LCD-display. På displayet kan man se batteriets status samt, hvornår man bør udskifte hovedet.

Fordele

 • Super Lift & Cut-system
 • MultiPrecision-knivsystem
 • Specialdesignet hoved
 • der bevæger sig i fem retninger
 • Kan tages med i badet
 • Skånsom barbering
Ulemper

 • Har ingen rengøringsstation.

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips AquaTouch S5400. Videoen er produceret af Braun:


Braun Serie 7 -7898cc

Braun Serie 7 -7898 barbermaskine

.

 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har her foretaget en stor test af barbermaskiner på forskellige parametre, som ligger til grund for at kunne give en overordnet karakter til alle modellerne. Braun Serie 7 -7898cc har været inkluderet i denne test, og de svenske eksperter er så begejstrede for modellen, at de giver den en rigtig høj placering i testen. Braun Serie 7 -7898cc kåres nemlig til topscorer.

Helt tæt barbering
Braun Serie 7 -7898cc er designet til at levere en helt tæt barbering, der efterlader huden helt glat og uden irritation. Derfor er Braun Serie 7 -7898cc udstyret med et specialdesignet hoved, som løfter hårene op helt inde mod kniven, der skærer hårene over så tæt som muligt ved huden. Modellen kan anvendes til alle skægtyper, sådan at den både er fordelagtig til manden med helt kort skæg eller lidt længere.

Virker også under bruseren
Maskinen er også designet til at køre længe uden at blive mindre effektiv – modellen kan holde 50 minutter på én opladning, hvorefter det tager en time at lade batteriet op igen. På én batteriopladning vil der være nok tid til omkring 17 barberinger. Man kan både anvende Braun Serie 7 -7898cc på våd og tør hud, og hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine, så kan man endda tage modellen med under bruseren, da den er funktionsdygtig under vand også.

Model med rensestation
Rengøringen af denne barbermaskine fra Braun fungerer meget let. Man kan enten vælge at skylle maskinen manuelt under vandhanen, men eftersom Braun Serie 7 -7898cc kommer med en hel rensestation, kan rengøringen også foretages af modellen selv. Der findes nemlig et automatisk renseprogram, som selv klarer opgaven.

Fordele

 • Giver glat hud i lang tid
 • Praktisk at rengøre – både med og uden en rengøringsstation
 • Smart og informativt display.
Ulemper

 • Konturklipperen fungerer kun optimalt til en vis grad.

Philips S5100/06

barbermaskine Philips S5110 06

Barbermaskinen Philips S5100/06 er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som har testet modellen sammen med en lang række andre barbermaskiner. De svenske eksperter har set på forskelige parametre såsom design, brugervenlighed, funktionalitet og præstation, og efter testen vurderer de, at Philips S5100/06 skal have titlen ”godt køb” – dermed er her tale om en rigtig god barbermaskine.

Flot og velfungerende barbermaskine
Philips S5100/06 har et pænt og maskulint ydre med en dyb sort farve, som endda vil se flot ud på badeværelseshylden. Philips S5100/06 er derudover skabt til den moderne og travle mand, som ønsker en tæt og grundig barbering.

Modellen er nemlig skabt med et unikt barberhoved, som er specialdesignet til at lede hårene ind mod kniven, hvilket sikrer en så tæt barbering som mulig. Samtidig bevæger hovedet sig i 5 forskellige retninger for en så høj effektivitet som mulig.

Til alle typer skæg
Philips S5100/06 er velegnet til alle mænd med selv meget forskellige præferencer, når det kommer til deres skæg. Modellen er nemlig effektiv, både når det gælder helt korte og lidt længere hår, og skærebladet fungerer ved at løfte op i hårstrået og skære det over lige ved huden.

Hvis man har bakkenbarter eller overskæg, kan man med fordel anvende præcisionstrimmeren, som er specialdesignet til netop disse områder. Det gode og ergonomiske greb sikrer også, at hånden lukker godt sammen omkring maskinen, og derved får man en endnu mere stabil og præcis barbering.

Lang batterilevetid
Philips S5100/06 kører på batteri for en bedre bevægelsesfrihed uden ledninger, og selv hvis man ønsker en både grundig og speciel barbering, løber modellen ikke tør for strøm midt i det hele, for batteriet har en levetid på 40 minutter, før det igen skal lades op – en fuld opladning tager omkring en time. Der findes et display med batteriindikator, som indikerer, når batteriet er lavt.

Når man skal rengøre Philips S5100/06, gøres dette meget let – for modellen kan blot skylles under vandhanen. På displayet findes der desuden en indikator for, hvornår det er tid til at rense modellen, så den ikke mister effektivitet.

Fordele

 • Giver en tæt barbering
 • Når den bruges dagligt til almindelig skægvækst
 • Det er tydeligt at se barberbladet
 • Når du konturklipper
 • Blød
 • Smart ledningsføring
 • Nem og hurtig at rengøre.
Ulemper

 • Er ikke velegnet til alle skægtyper
 • Det er nødvendigt at konvertere barbermaskinen
 • Når du skal klippe konturer.

Braun Series 5 5030s

Braun Series 5 5030s barbermaskinen

Denne model fra Braun har gentagne gange imponeret i test, hvilket ikke er uden grund. Maskinen er i særdeles god kvalitet og leverer både god brugervenlighed og en god barbering.

Braun Series 5 5030S har ActiveLift™-teknologi hvilket betyder, at den har et tredobbelt skærehoved. Det gør, at den løfter og derved også skærer de fladtliggende hår. Dette er en rigtig god funktion, da andre barbermaskiner kan have tendens til ikke at skære de hår som ligger fladt.

Barberhovedet har forskellige hulstørrelser, hvilket hjælper med til at give en tættere barbering, da den fanger alle slags hår. Denne teknik hedder “OptiFoli”.

Barbermaskiner har også “FlexMotionTec”, hvilket gør, at maskinen bedre tilpasser sig din hud og ansigt meget bedre end traditionelle barbermaskiner.

En times opladning giver dig 45 minutters barbering. (Hvilket vidner om et batteriet i rigtig god kvalitet) – Barbermaskinen har LED display som viser dig batteriniveauet, så du hele tiden ved hvor meget strøm der er tilbage. Hvis du er på udkig efter en billig barbermaskine i rigtig god kvalitet, så kan denne model anbefales.

Fordele

 • Er velegnet til sensitiv hud
 • Har en lang batterilevetid
 • Ligger godt fast i hånden.
Ulemper

 • Konturklipperen er for smal
 • Er ikke velegnet til mere end 3-dage langt skæg.

Braun Series 5 5190CC

braun-5090cc

Det tyske testmagain ETM Testmagazin har foretaget en grundig gennemgang af nogle af de mest populære el barbermaskiner på markedet og her blev Braun 5190CC kåret som testvinder foran syv andre modeller. Magasinets har blandt andet bedømt de forskellige barbermaskiner på deres grundighed, præcision, beskyttelse af huden, batteriets levetid og maskinens greb. Her scorede Brauns 5190CC model 93,5 point ud af 100 mulige.

Brauns barbermaskiner er designet til at fungere med sidelæns bevægelser på huden, hvilket ifølge Braun selv giver bedre kontrol og præcision. Skærebladene i maskinen beskytter huden mod irritation og er specialdesignet til at give en grundig og behagelig barbering. Barbermaskinen er udstyret med Brauns FlexMotionTec, som sikrer et minimalt tryk mod huden og derfor også kraftigt begrænser hudirritation. Maskinen har et drejeligt barberhoved, som nemt navigerer omkring ansigtets konturerer og derved sikrer en tæt barbering. En oscillerende trimmer løfter og barberer flatliggende skæghår, ligesom også skæghår på halsen og hagen bliver taget af maskinen.

Der medfølger en Clean&Charge-station til barbermaskinen, som både rengør og oplader. Det betyder, at med et tryk på en knap, der bliver barbermaskinen automatisk opladet, rengjort og smurt. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen og herefter har den 45 minutters levetid. For at din Clean&Charge station fungerer optimalt, så er det nødvendigt at udskifte rensepatronerne fra tid til anden. Hvis du rengør din barbermaskine i Clean&Charge-stationen to gange om ugen, så behøver du ifølge Braun selv, kun at udskifte patronerne hver 2. eller 3. måned.

Fordele

 • Er velegnet til mange forskellige typer af skæg
 • Er anbefalet til mænd med sensitiv hud
 • Er lavet i en fantastisk kvalitet med gode materialer.
Ulemper

 • Konturklipperen har et smalt skær
 • Er lang tid om at tørre pga. at der ikke er en blæser i rengøringsstationen.

Philips Serie 9 S9711/31

Philips S9711 31 barbermaskine


Philips S9711/31 er blevet testet af 2 forskellige ekspertpaneler, hvor det begge steder bemærkes, at Philips S9711/31 udmærker sig rigtig godt. Her er tale om tests fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det store engelske testmagasin Which.co.uk, som hjælper forbrugerne til at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Philips S9711/31 modtager ros fra både de svenske og engelske eksperter, og de er enige om at kåre Philips S9711/31 til et godt køb. Råd & Rön går skridtet videre og kårer modellen til testvinder.

Avanceret teknologi

Philips S9711/31 er ikke den mest prisvenlige barbermaskine på markedet, men til gengæld får man rigtig meget for pengene med denne model. Her er nemlig tale om en barbermaskine, der er udstyret med den nyeste teknologi inden for barbermaskiner. Her er tale om det patenterede V-Track system fra Philips, som er skabt til at fange alle hårstrå uanset vokseretning. Herefter løftes hårene op og skæres af, og dette komplimenteres af barberhovederne, der bevæger sig i 8 forskellige retninger. Dermed er man sikret en så glat og tæt barbering som muligt.

Alsidig barbermaskine

Philips S9711/31 vil være et godt valg uanset skægtype. Modellen er både effektiv, når det gælder korte og længere hår men også hår, som vokser i forskellige retninger, og så er det muligt at indstille modellen efter ens huds tekstur, sådan at man kan vælge imellem normal eller hurtig barbering samt barbering til sart hud. Herudover findes der også en skægtrimmer til stubbe eller special-trimmet skæg.

Brug modellen i badet

Philips S9711/31 har en lang batterilevetid på 50 minutter på én opladning, og det svarer nogenlunde til 17 barberinger – derfor skal modellen ikke lades op særlig ofte (det tager omkring 1 time at lade batteriet op), og der findes også en hurtig-opladningsfunktion til en enkelt barbering.

Ydermere så er Philips S9711/31 vaskbar, og når modellen skal gøres ren, skal man blot skylle den under vandhanen, og man kan både barbere sig med Philips S9711/31 på våd og tør hud – faktisk kan man tage maskinen med i badet, hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine.

Fordele

 • Kan bruges til både våd og tør barbering
 • Har en indbygget rengøringsfunktion
 • Lavet med moderne batteriteknologi
 • Har et lavt støjniveau
 • Skaber gode resultater.
Ulemper

 • Skal rengøres grundigt
 • Rengøringsstationen er lang tid om at rengøre maskinen
 • Har ikke en indbygget kontorklipper.

Du kan her se en generel præsentation af 9000 serien fra Philips:


Braun Series 3 3050cc

Braun Series 3 3050cc

.
Modellen Braun Series 3 3050cc har været inkluderet i en test af flere forskellige el barbermaskiner samtidig udført af det norske teknologimagasin Tek.no.

Sammen med de øvrige modeller er denne barbermaskine blevet testet på specifikke parametre for at kunne sammenligne modellerne direkte. Her er tale om blandt andet barber-evner, funktioner, batteri og håndterbarhed. Braun Series 3 3050cc klarer sig utroligt godt i testen, og det belønnes med en flot placering som testvinder.

Model med Triple-action og Micro-Combe teknologi

Braun Series 3 3050cc hører til de moderne barbermaskiner med den nyeste teknologi, hvilket giver den mest komfortable, effektive og tætteste barbering. Derfor er denne el barbermaskine udstyret med et triple-action barberhoved, der bevæger sig på flere niveauer, som samtidig kan registrere både længden på skægget og de individuelle konturer i ansigtet – det betyder, at selv hår, der vokser i andre retninger, også bliver opfanget og skåret over.

Herudover er Braun Series 3 3050cc også udstyret med den såkaldte Micro-Combe teknologi, der fungerer ved, at der findes 2 aflange blade samt et ekstra blad i midten, og dette midterste blad har som funktion at skære de lange hår over – det betyder, at det bliver lettere at fjerne det lidt længere skæg også.

Let rengøring

Braun Series 3 3050cc hører til de batteridrevne modeller, og modellen har en arbejdstid på omkring 45 minutter – herefter tager det en times tid at lade modellen op igen. Modellen kommer også med et display, som gør barberingen mere overskuelig.

Der er desuden fokus på rengøring på denne model, idet modellen kommer med både en rensebørste og en hel rensestation. Her er tale om en Clean & Charge-rensestation, hvor modellen både bliver renset og smurt, og så slår denne rensestation to fluer med ét smæk, idet den også fungerer som en opladningsstation.

Testvinder med den tætteste barbering, ifølge eksperterne

De norske eksperter fra Tek.no har som nævnt testet modellen Braun Series 3 3050cc sammen med flere andre modeller.

Denne barbermaskine kåres til testvinder, og det er der flere grunde til. En af de væsentligste er, at eksperterne vurderer, at denne model leverer testens tætteste barbering, selv om der dog stadig efterlades nogle af de mest udstikkende hår.

Herudover vurderes det, at denne model desuden er behagelig mod huden og dermed har en høj grad af komfort, og så fremhæves den lange batterilevetid også. Dog skriver Tek.no, at denne model ikke er vandtæt og dermed ikke kan anvendes i badet, hvilket giver nogle begrænsninger i forhold til andre modeller.

Fordele

 • Har et 3-trins klippesystem
 • Mellemtrimmeren fanger også de længere hår
 • Bevægelige klippeelementer
 • Kommer med rengørings- og opladningsstation.
Ulemper

 • Kan kun bruges til tør barbering
 • Oplader kun imens den samtidig bliver rengjort.

Specifikationer – Braun Series 3 3050cc:
🔴 Vægt: 930 gram
🔴 Arbejdstid: 45 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Nej
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger

Her kan du se en præsentation af Braun Series 3 3050cc fra ShaverCheck:


Braun Series 3 3090cc – Testvinder

Series 3 3090cc

Barbermaskinen fra Braun Series 3 er ledningsløs og så benytter den et såkaldt ”triple-action” barbersystem, hvilket vil sige, at barbermaskinen anvender tre uafhængige skæresystemer, for at give dig en så tæt barbering som muligt.

Rent praktisk betyder systemet, at tre skæresystemer tilpasser sig ansigtets forskellige konturer og barberer både korte og lange skæghår med hvert strøg og på den måde bliver barberingen ekstra tæt. Barbermaskinen har også en præcisionstrimmer, som sørger for nem og nøjagtig trimning af bakkenbarter og overskæg.

Netop Brauns skæresystem bliver fremhævet hos tyske Chip, som påpeger, at modellen klarer barbering af både kinder, hage og hals rigtigt godt. En særlig kam på barbermaskinen sørger desuden for, at hårene bliver ført til de skærene dele, hvilket yderligere er med til at sikre et godt resultat.

Efter endt barbering er det enkelt at gøre maskinen ren, da barberhovedet er vandtæt og derfor nemt kan skylles under hanen. Maskinen leveres desuden med en Clean&Charge-station, som sørger for at rengøre, oplade og slibe barbermaskinen når den ikke er i brug. Det er derfor ikke nødvendigt manuelt at vedligeholde bladene og rengøre maskinen, det sørger stationen for.

Barbermaskinen kan køre 50 minutter på et fuldt opladt batteri og herefter tager det 60 minutter at få en fuld opladning. Batteritypen på barbermaskinen er NimH. Netop batteritiden er et af de eneste negative punkter, som bliver fremhævet i test af modellen. Begge tyske magasiner mener, at den godt kunne have været bedre, når nu alt andet på modellen fungerer så godt som det gør.

Grebet på barbermaskinen er ergonomisk udformet og har en gummibelægning, hvilket sørger for, at selvom man har våde hænder, så risikerer man ikke, at maskinen glider ud af hånden. På indersiden af barbermaskinen viser et lille LED-display status for batteri og hygiejnestatus.

Chip påpeger også, at selvom Braun Series 3 3090cc er en af de dyrere modeller på markedet, så er der rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet, da barbermaskinen leverer en rigtig god barbering og kvalitet.

Med til barbermaskinen følger også en rejsetaske, en beskyttelseshætte, specialledning, Clean&Charge-station, en rensepatron og en rensebørste.

Fordele

 • Praktisk LED display
 • Har en smart konturklipper
 • Brugbar rengøringsstation.
Ulemper

 • Rengøringsprocessen har et relativ højt støjniveau
 • Barberhovedet kan ikke bevæge sig
 • Har et bredt håndtag.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilken barbermaskine er den bedste?

Der er flere barbermaskiner på markedet i øjeblikket, som konkurrerer om titlen som den bedste. Nogle bud på nogle rigtig gode maskiner er blandt andet Braun Series 3 3040s, Braun Series 3 3090cc og Philips AquaTouch S5400, som alle har scoret flotte resultater i en række tests på nettet.

🧐 Hvordan vælger jeg den rette barbermaskine?

Når du skal købe dig en barbermaskine, så kan du sørge, at du vælger den rette, ved at overveje, hvilke egenskaber du ønsker, at maskinen skal have. For eksempel bør du tage stilling til maskinens batterilevetid og opladningstid, sådan at de egenskaber lever op til dine personlige behov.

👍 Er en barbermaskine god for huden?

Ja, barbermaskiner kan være bedre for huden end manuelle skrabere. Det skyldes, at barbermaskiner er designet til at glide hen over huden i stedet for at skrabe den. Hvis du derfor døjer med sensitiv hud, kan en barbermaskine give dig en mere skånsom barbering, som er bedre for din hud.

🤔 Efterlader en barbermaskine skægstubbe?

Alt afhængig af hvilken model barbermaskine du køber, så vil maskinen ofte have en indstilling, som tillader dig at bestemme længden på din trimning. På den måde kan du godt beholde skægstubbe, hvis du ønsker det. Det er i modsætning til manuelle skrabere, som kun kan barbere tæt.


Barbermaskine test – Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Røn 🇸🇪
Råd & Røn, som er Sveriges svar på Forbrugermagasinet Tænk, foretog en test af 16 forskellige barbermaskiner.
I testen blev en lang række faktorer gennemgået og man kiggede blandt andet på kvaliteten af maskinernes barbering, batteriets ydeevne, samt kvaliteten af selve barbermaskinerne.

I testen endte Philips SensoTouch RQ1175 med at løbe med den samlede sejr. Du kan læse hele testen her. Bemærk at de kræver betaling for at læse testen.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken.dk har gennemgået 8 forskellige barbermaskiner. De kontaktede 4 producenter, som hver fik lov at indsende 2 forskellige barbermaskiner.
I testen deltog Braun, Philips, Panasonic og Remington.
Barbermaskinerne blev testet ud fra deres brugervenlighed, ergonomi og barberevne. Der blev også kigget på hvor nemme de var at rengøre.

Dommerne i testen var frisør Jan Koch og entrepriseleder Steen Kristiansen. Dommerne testede alle barbermaskiner på egen hud, både våd og tør. Den samlede vinder blev Braun Series 7 790cc. Du kan se hele testen på Politiken.dk ved at klikke her.

Test.de 🇩🇪
Tysklands største testmagasin hedder test.de og de har foretaget en test af 14 forskellige barbermaskiner.
Her blev der testet barbermaskiner fra følgende mærker: Braun, Carrera, Panasonic, Philips og Remington.

Testen viste at Braun maskinerne generelt klarede sig bedst i test. Den samlede testvinder blev CoolTec CT4s Wet&Dry, mens også modellen CC799 udmærkede sig.
Du kan læse hele testen her. Bemærk på at det kræver abonnement at læse testen.

ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagasin betegner sig selv som et informativt og innovativt testmagasin på det tyske marked. ETM udfører omfattende tests af stort set alt, hvad man kan komme i berøring med som forbruger, og de vægter objektivitet, præcision og gennemsigtighed meget højt i alle deres tests. ETM har testet otte barbermaskiner med lige skærehoveder, hvor de blev bedømt på blandt andet brugervenlighed, kvalitet af barbering og kvalitet af tilbehør. Her løb Brauns 5190CC model med førstepladsen. Du kan læse hele testen her.

Aftonbladet 🇸🇪
Aftonbladet har foretaget en test af seks forskellige barbermaskiner, hvor de har fokuseret på barbering på tør hud. Barbermaskinerne er blevet bedømt på ydelse, kvalitet og anvendelse og her blev Brauns Series 7 799CC kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her. Bemærk, at det kræver abonnement for at tilgå artiklen.

Chip.de 🇩🇪
Chip.de er Tysklands største websted med nyheder, anmeldelser og rådgivning omkring IT, køkkenudstyr, personlige pleje og meget mere. Du kan læse deres anmeldelse af Braun Series 3 3090cc her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det to barbermaskiner. Her er tale om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry og Philips S9711/31.

Ønsker du at læse mere om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry, kan du klikke på dette link, og ønsker du at læse mere om Philips S9711/31, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har givet 65 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

The Squash Chronicles 🇺🇸
The Squash Chronicles er en anerkendt personlig blog med fokus på blandt andet teknologi og forskellige teknologiske forbrugerprodukter. The Squash Chronicles foretager også tests af og til, og her drejer det sig om barbermaskinen Braun Series 7 7899cc.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et stort, norsk magasin med fokus på forbrugerteknologi i Norge – magasinet har over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests, og her gælder det en test af barbermaskiner, hvor modellen Braun Series 3 3050cc blandt andet indgår.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Shavercheck.com 🇺🇸
Shavercheck.com er et onlinemagasin, der leverer anmeldelser, artikler og guides om barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 3 3040s. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de samler forskellige tests og anmeldelser fra flere kilder, hvorefter de giver det specifikke produkt en samlet karakter. Her har de testet og anmeldt de to barbermaskiner Braun Series 9 9240s og Braun Series 3 3040s.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Braun Series 9 9240s, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Braun Series 3 3040s, kan du klikke ind her.

Øvrige relevante tests

Et andet nyttigt produkt er skægtrimmere, som giver dig mulighed for at trimme dit skæg i den længde du ønsker. Du kan med fordele læse vores skægtrimmer test, hvis du ønsker at holde en bestemt længde på dit skæg. I artiklen har vi samlet de skægtrimmere, der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne. Vi har desuden også fortaget prissammenligning af produkterne, så du nemt kan få et komplet overblik over de billigste forhandlere i Danmark. Du kan også med fordel tage et kig på vores guide til elektriske tandbørster.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme