Barbermaskine Test 2020 – De bedste barbermaskiner ifølge eksperterne

4

Barbermaskine testvinder guide 2020: – I denne artikel gennemgår Forbrugsguiden en række testvindende barbermaskiner og kigger nærmere på, hvilke fordele der adskiller de bedste barbermaskiner fra de resterende barbermaskiner på markedet.

Hos Forbrugsguiden.dk samler vi markedets testvindere på ét sted, så du nemt kan få et overblik over hvilket tests der er blevet foretaget og hvilken modeller der blevet kåret til de bedste. Nederst i artiklen kan du finde links og kilder, til de tests vi referer til og gennemgår.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende barbermaskiner
🔸 Guide til den optimale barbering
🔸 Gennemgang af de testkilder vi har anvendt i denne barbermaskine test

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Barbermaskine Test – Her er de bedste barbermaskiner

Her følger en gennemgang af de barbermaskiner på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i denne grønne boks, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over hvilken barbermaskine der passer bedst til dine behov.


Braun Series 3 3040s

Kåret som “Editors’ Choice” hos onlinemagasinet Shavercheck.com 
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de 
65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Braun Series 3 3040s

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
520,00 Kr. 0,00 Kr. 520,00 Kr. Læs mere
638,00 Kr. 0,00 Kr. 638,00 Kr. Læs mere
688,00 Kr. 0,00 Kr. 688,00 Kr. Læs mere
724,00 Kr. 0,00 Kr. 724,00 Kr. Læs mere

.
Braun Series 3 3040s er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Shavercheck.com, Råd & Rön, Testberichte.de og Which.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for barbermaskinen, som de har givet gode anmeldelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens tætte barbering og effektive ydeevne. Dog er de mindre vilde med, at den ikke er så god til de længere hår.

Glat, tæt og behagelig barbering, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Braun Series 3 3040s en ”god barbermaskine”, der passer til de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Shavercheck.com, at maskinen giver en ”glat, tæt og behagelig barbering” samt kommer med ”en overraskende god ydeevne”.

Eksperterne fremhæver ydermere, at det er en fordel, at maskinen både kan bruges på våd og tør hud. Dette er Testberichte.de enige i og forklarer også, at modellen ikke efterlader ”nogen irritation efter barbering selv, hvis man har en følsom hud”. Alt i alt mener de, at den leverer ”gode barberingsresultater”.

Til gengæld skriver begge ekspertkilder, at Braun Series 3 3040s larmer forholdsvist meget under brug.

Specialdesignet barberhoved

Med Braun Series 3 3040s får man en barbermaskine med et specialdesignet barberhoved. Dette hoved guider hårene ind mod kniven, så man opnår et glat resultat. Samtidigt er der mulighed for at tage barbermaskinen med ind i badet, da den både fungerer på tør og våd hud.

Barbermaskinen har en batterilevetid på omkring 45 minutter ved en fuld opladning. Når batteriet er tomt, skal maskinen oplades, hvilket tager cirka 105 minutter for et fuldt batteri. Hvis der ikke er mere strøm på Braun Series 3 3040s, er der desuden et hurtigopladningssystem på 5 minutter til nødsituationer.

Tre skæreelementer

Braun Series 3 3040s kommer med tre skæreelementer, der tilpasser sig efter ansigtet. En Micro Comb fanger ydermere flere hår på én gang, så man opnår en hurtigere og mere effektiv barbering.

Er der brug for at forme overskægget eller trimme bakkenbarterne, er der mulighed for at anvende den indbyggede præcisionstrimmer. Ved køb af Braun Series 3 3040s medfølger der en rensebørste, så man nemt og hurtigt kan rense modellen efter brug.

Fordele ved Braun Series 3 3040s:
🔵 Tre skæreelementer
🔵 Præcisionstrimmer
🔵 Kan bruges i badet
🔵 Hurtigopladningssystem
🔵 Genopladeligt batteri

Her kan du se en præsentationsvideo af Braun Series 3. Videoen er produceret af Braun:

https://www.youtube.com/watch?v=Bj69Um4ZjV8

Braun Series 9 9240s

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Braun Series 9 9240s Wet&Dry

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.962,00 Kr. 0,00 Kr. 1.962,00 Kr. Læs mere

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det tyske testmagasin Testberichte.de har testet og anmeldt Braun Series 9 9240s.

De giver mange rosende ord med på vejen til barbermaskinen, da de er begejstrede for dens mange funktioner og effektive ydeevne. Selvom eksperterne generelt er glade for Braun Series 9 9240s, nævner de, at den er forholdsvis dyr.

Mange praktiske funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Braun Series 9 9240s en effektiv barbermaskine, som er nem at bruge. Eksempelvis skriver eksperterne fra Testberichte.de, at maskinen er ”yderst grundig” samt, at det er ”nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge den”.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at Braun Series 9 9240s er forsynet med mange praktiske funktioner og teknologier. Herved mener de, at ”det er lettere at opnå en præcis barbering” alt efter, hvad man har brug for. De er også vilde med, at barbermaskinen kan bruges i badet.

De tyske eksperter finder ikke mange ulemper ved Braun Series 9 9240s. Dog nævner de, at den er temmelig dyr i forhold til andre sammenlignelige modeller, hvilket man bør være opmærksom på.

Fleksibel barbermaskine

Braun Series 9 9240s er en barbermaskine, som sørger for en præcis og optimal barbering. Maskinen er blandt andet forsynet med en SyncroSonic-teknologi, så den tilpasser sig efter brugerens skæg. Samtidigt sikrer barbermaskinen, at det er muligt at barbere selv de længere skægstubbe.

Derudover har Braun Series 9 9240s fem forskellige barberingselementer med flere funktioner. Disse omfatter en HyperLift & Cut trimmer, en Direct & Cut trimmer, Protective Skinguard og et 10-D fleksibelt barbersystem. På den måde kan man vælge den trimmer, der passer bedst til formålet.

Braun Series 9 9240s kommer ydermere med et fleksibelt barberingssystem i form af MicroMotion- og MacroMotion-funktioner. Via et særligt svinghoved tilpasser maskinen sig nemlig efter hagens form. Man kan også anvende den integrerede præcisionstrimmer de steder, som ikke er så tilgængelige.

Genopladelig barbermaskine

Med Braun Series 9 9240s er der mulighed for at tage barbermaskinen med ind i badet, da den er lavet med korrosionsbestandige trimmere med titanium. Selvom de bliver udsat for fugt, så ruster de ikke.

Braun Series 9 9240s kan bruges i omkring 50 minutter ved et fuldt batteri, hvorefter den skal oplades i cirka 1 time. Batteriet er genopladeligt, så man kan bruge barbermaskinen igen og igen, når der er brug for det.

Fordele ved Braun Series 9 9240s:
🔵 Kan bruges i badet
🔵 Fem barberingselementer
🔵 Batterilevetid på 50 minutter
🔵 Præcisionstrimmer
🔵 Effektiv til korte og lange hår

Her kan du se en præsentationsvideo af Braun Series 9. Videoen er produceret af Braun:

https://www.youtube.com/watch?v=5IDSWX5MHp8

Philips AquaTouch S5400

Kåret som et ”Bra Köp” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips barbermaskine Aqua Touch S5400 06

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
615,00 Kr. 0,00 Kr. 615,00 Kr. Læs mere
679,00 Kr. 0,00 Kr. 679,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere
895,00 Kr. 0,00 Kr. 895,00 Kr. Læs mere

.
Philips AquaTouch S5400 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der har kåret barbermaskinen som et godt køb. Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for, at maskinen er nem at håndtere og rengøre. Dog er de mindre vilde med batterilevetiden.

Tæt og præcis barbering

Med Philips AquaTouch S5400 får man en barbermaskine, som er designet til at give en tæt og præcis barbering takket være MultiPrecision-knivsystemet. Det gør nemlig, at hovederne bevæger sig i flere retninger. På den måde fanges alle hår uanset, om de vokser i den ene eller den anden retning.

Samtidigt sikrer MultiPrecision-knivsystemet, at barberingen foregår hurtigere samt mindsker risikoen for hudirritationer. Philips AquaTouch S5400 kommer ydermere med en præcisionstrimmer, man selv kan klikke på. Præcisionstrimmeren kan eksempelvis bruges til overskæg og bakkenbarter.

Beskytter huden

Philips AquaTouch S5400 er forsynet med hoveder, der har afrundede spidser. Det gør, at barbermaskinen nemmere glider henover huden, så der ikke kommer små rifter. På grund af hovedernes udformning er der konstant kontakt til huden, hvilket giver en glattere barbering.

Derudover kommer Philips AquaTouch S5400 med systemet Super Lift & Cut Action. Systemet starter med at løfte hårene op, hvorefter de skærer dem over uden, at huden bliver irriteret, så man opnår en skånsom barbering.

Kan bruges på tør og våd hud

Philips AquaTouch S5400 er velegnet til brug på både våd og tør hud. Man kan også vælge at tage barbermaskinen med i badet uden, at den bliver beskadiget. Barbermaskinen kører på batteri, og har en batterilevetid på omkring 45 minutter ved et fuldt batteri.

Når batteriet er tomt, skal det oplades, hvilket tager omkring 1 time. Hvis man blot skal barbere sig en enkelt gang, er der et hurtigt opladningssystem til nødsituationer. Sidst men ikke mindst kommer Philips AquaTouch S5400 med et LCD-display. På displayet kan man se batteriets status samt, hvornår man bør udskifte hovedet.

Fordele ved Philips AquaTouch S5400:
🔵 Super Lift & Cut-system
🔵 MultiPrecision-knivsystem
🔵 Specialdesignet hoved, der bevæger sig i fem retninger
🔵 Kan tages med i badet
🔵 Skånsom barbering

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips AquaTouch S5400. Videoen er produceret af Braun:

https://www.youtube.com/watch?v=Ro4tN2ECDgo

Braun Serie 7 -7898cc

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Serie 7 -7898 barbermaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.131,00 Kr. 0,00 Kr. 1.131,00 Kr. Læs mere
1.245,00 Kr. 0,00 Kr. 1.245,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har her foretaget en stor test af barbermaskiner på forskellige parametre, som ligger til grund for at kunne give en overordnet karakter til alle modellerne. Braun Serie 7 -7898cc har været inkluderet i denne test, og de svenske eksperter er så begejstrede for modellen, at de giver den en rigtig høj placering i testen. Braun Serie 7 -7898cc kåres nemlig til topscorer.

Helt tæt barbering

Braun Serie 7 -7898cc er designet til at levere en helt tæt barbering, der efterlader huden helt glat og uden irritation. Derfor er Braun Serie 7 -7898cc udstyret med et specialdesignet hoved, som løfter hårene op helt inde mod kniven, der skærer hårene over så tæt som muligt ved huden. Modellen kan anvendes til alle skægtyper, sådan at den både er fordelagtig til manden med helt kort skæg eller lidt længere.

Virker også under bruseren

Maskinen er også designet til at køre længe uden at blive mindre effektiv – modellen kan holde 50 minutter på én opladning, hvorefter det tager en time at lade batteriet op igen. På én batteriopladning vil der være nok tid til omkring 17 barberinger. Man kan både anvende Braun Serie 7 -7898cc på våd og tør hud, og hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine, så kan man endda tage modellen med under bruseren, da den er funktionsdygtig under vand også.

Model med rensestation

Rengøringen af denne barbermaskine fra Braun fungerer meget let. Man kan enten vælge at skylle maskinen manuelt under vandhanen, men eftersom Braun Serie 7 -7898cc kommer med en hel rensestation, kan rengøringen også foretages af modellen selv. Der findes nemlig et automatisk renseprogram, som selv klarer opgaven.

Fordele ved Braun Serie 7 -7898cc:
🔵 Specialdesignet hoved som løfter hårene ind mod kniven
🔵 Skaber en glat og tæt barbering
🔵 Batterilevetid på 50 minutter
🔵 Kan anvendes i badet også
🔵 Med rensestation der har automatisk renseprogram

Se en præsentation af barbermaskinen her:

https://www.youtube.com/watch?v=T-W0evfnRw0

Philips S5110/06

✅ Kåret til ”godt køb” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

barbermaskine Philips S5110 06

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
506,00 Kr. 0,00 Kr. 506,00 Kr. Læs mere
539,00 Kr. 0,00 Kr. 539,00 Kr. Læs mere
585,00 Kr. 0,00 Kr. 585,00 Kr. Læs mere
619,00 Kr. 0,00 Kr. 619,00 Kr. Læs mere
638,00 Kr. 0,00 Kr. 638,00 Kr. Læs mere
638,00 Kr. 0,00 Kr. 638,00 Kr. Læs mere

.
Barbermaskinen Philips S5110/06 er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som har testet modellen sammen med en lang række andre barbermaskiner. De svenske eksperter har set på forskelige parametre såsom design, brugervenlighed, funktionalitet og præstation, og efter testen vurderer de, at Philips S5110/06 skal have titlen ”godt køb” – dermed er her tale om en rigtig god barbermaskine.

Flot og velfungerende barbermaskine

Philips S5110/06 har et pænt og maskulint ydre med en dyb sort farve, som endda vil se flot ud på badeværelseshylden. Philips S5110/06 er derudover skabt til den moderne og travle mand, som ønsker en tæt og grundig barbering.

Modellen er nemlig skabt med et unikt barberhoved, som er specialdesignet til at lede hårene ind mod kniven, hvilket sikrer en så tæt barbering som mulig. Samtidig bevæger hovedet sig i 5 forskellige retninger for en så høj effektivitet som mulig.

Til alle typer skæg

Philips S5110/06 er velegnet til alle mænd med selv meget forskellige præferencer, når det kommer til deres skæg. Modellen er nemlig effektiv, både når det gælder helt korte og lidt længere hår, og skærebladet fungerer ved at løfte op i hårstrået og skære det over lige ved huden.

Hvis man har bakkenbarter eller overskæg, kan man med fordel anvende præcisionstrimmeren, som er specialdesignet til netop disse områder. Det gode og ergonomiske greb sikrer også, at hånden lukker godt sammen omkring maskinen, og derved får man en endnu mere stabil og præcis barbering.

Lang batterilevetid

Philips S5110/06 kører på batteri for en bedre bevægelsesfrihed uden ledninger, og selv hvis man ønsker en både grundig og speciel barbering, løber modellen ikke tør for strøm midt i det hele, for batteriet har en levetid på 40 minutter, før det igen skal lades op – en fuld opladning tager omkring en time. Der findes et display med batteriindikator, som indikerer, når batteriet er lavt.

Når man skal rengøre Philips S5110/06, gøres dette meget let – for modellen kan blot skylles under vandhanen. På displayet findes der desuden en indikator for, hvornår det er tid til at rense modellen, så den ikke mister effektivitet.

Fordele ved Philips S5110/06:
🔵 Flot, maskulint design
🔵 Specialdesignet barberhoved, der bevæger sig i 5 forskellige retninger
🔵 Effektiv til korte og lidt længere hår
🔵 Præcisionstrimmer til bakkenbarter og overskæg
🔵 Batterilevetid på 40 minutter på én opladning

Du kan her se en præsentationsvideo af barbermaskinen her:

https://www.youtube.com/watch?v=87H0idwwrns

Braun Series 3 3090cc

 Testvinder hos tyske ETM Testmagazin
✅ ”Sehr Gut” hos tyske Chip.de

Series 3 3090cc

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
682,00 Kr. 0,00 Kr. 682,00 Kr. Læs mere
702,00 Kr. 0,00 Kr. 702,00 Kr. Læs mere
702,00 Kr. 0,00 Kr. 702,00 Kr. Læs mere
849,00 Kr. 0,00 Kr. 849,00 Kr. Læs mere
1.013,00 Kr. 0,00 Kr. 1.013,00 Kr. Læs mere

.
Barbermaskinen fra Braun Series 3 er ledningsløs og så benytter den et såkaldt ”triple-action” barbersystem, hvilket vil sige, at barbermaskinen anvender tre uafhængige skæresystemer, for at give dig en så tæt barbering som muligt.

Rent praktisk betyder systemet, at tre skæresystemer tilpasser sig ansigtets forskellige konturer og barberer både korte og lange skæghår med hvert strøg og på den måde bliver barberingen ekstra tæt. Barbermaskinen har også en præcisionstrimmer, som sørger for nem og nøjagtig trimning af bakkenbarter og overskæg.

Netop Brauns skæresystem bliver fremhævet hos tyske Chip, som påpeger, at modellen klarer barbering af både kinder, hage og hals rigtigt godt. En særlig kam på barbermaskinen sørger desuden for, at hårene bliver ført til de skærene dele, hvilket yderligere er med til at sikre et godt resultat.

Efter endt barbering er det enkelt at gøre maskinen ren, da barberhovedet er vandtæt og derfor nemt kan skylles under hanen. Maskinen leveres desuden med en Clean&Charge-station, som sørger for at rengøre, oplade og slibe barbermaskinen når den ikke er i brug. Det er derfor ikke nødvendigt manuelt at vedligeholde bladene og rengøre maskinen, det sørger stationen for.

Barbermaskinen kan køre 50 minutter på et fuldt opladt batteri og herefter tager det 60 minutter at få en fuld opladning. Batteritypen på barbermaskinen er NimH. Netop batteritiden er et af de eneste negative punkter, som bliver fremhævet i test af modellen. Begge tyske magasiner mener, at den godt kunne have været bedre, når nu alt andet på modellen fungerer så godt som det gør.

Grebet på barbermaskinen er ergonomisk udformet og har en gummibelægning, hvilket sørger for, at selvom man har våde hænder, så risikerer man ikke, at maskinen glider ud af hånden. På indersiden af barbermaskinen viser et lille LED-display status for batteri og hygiejnestatus.

Chip påpeger også, at selvom Braun Series 3 3090cc er en af de dyrere modeller på markedet, så er der rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet, da barbermaskinen leverer en rigtig god barbering og kvalitet.

Med til barbermaskinen følger også en rejsetaske, en beskyttelseshætte, specialledning, Clean&Charge-station, en rensepatron og en rensebørste.


Braun Series 5 5090CC

 Testvinder hos tyske ETM Testmagazin

braun-5090cc

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

.
Det tyske testmagain ETM Testmagazin har foretaget en grundig gennemgang af nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet og her blev Braun 5090CC kåret som testvinder foran syv andre modeller. Magasinets har blandt andet bedømt de forskellige barbermaskiner på deres grundighed, præcision, beskyttelse af huden, batteriets levetid og maskinens greb. Her scorede Brauns 5090CC model 93,5 point ud af 100 mulige.

Brauns barbermaskiner er designet til at fungere med sidelæns bevægelser på huden, hvilket ifølge Braun selv giver bedre kontrol og præcision. Skærebladene i maskinen beskytter huden mod irritation og er specialdesignet til at give en grundig og behagelig barbering. Barbermaskinen er udstyret med Brauns FlexMotionTec, som sikrer et minimalt tryk mod huden og derfor også kraftigt begrænser hudirritation. Maskinen har et drejeligt barberhoved, som nemt navigerer omkring ansigtets konturerer og derved sikrer en tæt barbering. En oscillerende trimmer løfter og barberer flatliggende skæghår, ligesom også skæghår på halsen og hagen bliver taget af maskinen.

Der medfølger en Clean&Charge-station til barbermaskinen, som både rengør og oplader. Det betyder, at med et tryk på en knap, der bliver barbermaskinen automatisk opladet, rengjort og smurt. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen og herefter har den 45 minutters levetid. For at din Clean&Charge station fungerer optimalt, så er det nødvendigt at udskifte rensepatronerne fra tid til anden. Hvis du rengør din barbermaskine i Clean&Charge-stationen to gange om ugen, så behøver du ifølge Braun selv, kun at udskifte patronerne hver 2. eller 3. måned.

Du kan se en generel præsentation af Brauns serie 5 her:

https://www.youtube.com/watch?v=CGuR-hksVr8

Braun Series 5 5030s

 Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos Råd & Rön
✅ Topscorer hos Test.de

Braun Series 5 5030s barbermaskinen

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
889,00 Kr. 0,00 Kr. 889,00 Kr. Læs mere
1.238,00 Kr. 0,00 Kr. 1.238,00 Kr. Læs mere
1.238,00 Kr. 0,00 Kr. 1.238,00 Kr. Læs mere

.
Denne model fra Braun har gentagne gange imponeret i test, hvilket ikke er uden grund. Maskinen er i særdeles god kvalitet og leverer både god brugervenlighed og en god barbering.

Braun Series 5 5030S har ActiveLift™-teknologi hvilket betyder, at den har et tredobbelt skærehoved. Det gør, at den løfter og derved også skærer de fladtliggende hår. Dette er en rigtig god funktion, da andre barbermaskiner kan have tendens til ikke at skære de hår som ligger fladt.

Barberhovedet har forskellige hulstørrelser, hvilket hjælper med til at give en tættere barbering, da den fanger alle slags hår. Denne teknik hedder “OptiFoli”.

Barbermaskiner har også “FlexMotionTec”, hvilket gør, at maskinen bedre tilpasser sig din hud og ansigt meget bedre end traditionelle barbermaskiner.

En times opladning giver dig 45 minutters barbering. (Hvilket vidner om et batteriet i rigtig god kvalitet) – Barbermaskinen har LED display som viser dig batteriniveauet, så du hele tiden ved hvor meget strøm der er tilbage. Hvis du er på udkig efter en billig barbermaskine i rigtig god kvalitet, så kan denne model anbefales.


Philips Serie 9 S9711/31

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Kåret til ”best buy” hos det engelske testmagasin Which.co.uk

Philips S9711 31 barbermaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.599,00 Kr. 0,00 Kr. 2.599,00 Kr. Læs mere

.
Philips S9711/31 er blevet testet af 2 forskellige ekspertpaneler, hvor det begge steder bemærkes, at Philips S9711/31 udmærker sig rigtig godt. Her er tale om tests fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det store engelske testmagasin Which.co.uk, som hjælper forbrugerne til at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Philips S9711/31 modtager ros fra både de svenske og engelske eksperter, og de er enige om at kåre Philips S9711/31 til et godt køb. Råd & Rön går skridtet videre og kårer modellen til testvinder.

Avanceret teknologi

Philips S9711/31 er ikke den mest prisvenlige barbermaskine på markedet, men til gengæld får man rigtig meget for pengene med denne model. Her er nemlig tale om en barbermaskine, der er udstyret med den nyeste teknologi inden for barbermaskiner. Her er tale om det patenterede V-Track system fra Philips, som er skabt til at fange alle hårstrå uanset vokseretning. Herefter løftes hårene op og skæres af, og dette komplimenteres af barberhovederne, der bevæger sig i 8 forskellige retninger. Dermed er man sikret en så glat og tæt barbering som muligt.

Alsidig barbermaskine

Philips S9711/31 vil være et godt valg uanset skægtype. Modellen er både effektiv, når det gælder korte og længere hår men også hår, som vokser i forskellige retninger, og så er det muligt at indstille modellen efter ens huds tekstur, sådan at man kan vælge imellem normal eller hurtig barbering samt barbering til sart hud. Herudover findes der også en skægtrimmer til stubbe eller special-trimmet skæg.

Brug modellen i badet

Philips S9711/31 har en lang batterilevetid på 50 minutter på én opladning, og det svarer nogenlunde til 17 barberinger – derfor skal modellen ikke lades op særlig ofte (det tager omkring 1 time at lade batteriet op), og der findes også en hurtig-opladningsfunktion til en enkelt barbering.

Ydermere så er Philips S9711/31 vaskbar, og når modellen skal gøres ren, skal man blot skylle den under vandhanen, og man kan både barbere sig med Philips S9711/31 på våd og tør hud – faktisk kan man tage maskinen med i badet, hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine.

Fordele ved Philips S9711/31:
🔵 Udstyret med den nyeste teknologi
🔵 V-Track barberingssystem for effektiv barbering
🔵 Til både korte og lidt længere hår
🔵 Kan indstilles til normal, hurtig eller sensitiv barbering
🔵 Kan anvendes våd og tør – også under bruseren

Du kan her se en generel præsentation af 9000 serien fra Philips:

https://www.youtube.com/watch?v=St272q6EPT0

Braun Serie 7 790CC 4

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Serie 7 790CC 4

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
888,00 Kr. 0,00 Kr. 888,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere

.
Braun Serie 7 790CC 4 er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der igennem omfattende tests af forskellige forbrugerprodukter tester et stort antal modeller for at finde frem til, hvilke er de bedste. Braun Serie 7 790CC 4 har været inkluderet i de svenske eksperters tests af barbermaskiner, og modellen klarer sig så godt gennem testen, at Råd & Rön giver den en plads som topscorer i testen.

Til den individuelle barbering

Braun Serie 7 790CC 4 er skabt til at tage hånd om den enkelte mands præferencer og hud, når det kommer til barberingen. Her er nemlig tale om en intelligent maskine, som selv kan vurdere ansigtet og skæggets udformning, og herefter tilpasser den selv tætheden af barberingen for det mest optimale resultat. Det er også muligt selv at indstille modellen efter huden, idet der findes 3 indstillinger – nemlig intensiv, normal og sensitiv – også det sensitive modus vil være et godt valg, hvis huden er ømtålelig og følsom.

Hals og hoved

Braun Serie 7 790CC 4 er skabt til både at håndtere skæg i ansigtet og halsen. Via det specialudformede barberingshoved med det patenterede ActiveLift fanges selv liggende hår, som ligger fladt ind på huden, og det gør sig især gældende på halsen. Her foretages 130 bevægelser i sekundet med en asymmetrisk form. Herudover sørger den unikke Opti Foil-teknologi for, at barberingen bliver endnu mere tæt med geometriske huller, der kan opfange flere hår.

Der findes også en trimmer til længere hår.

Let rengøring

Braun Serie 7 790CC 4 har en batterilevetid på 50 minutter, hvilket svarer til omkring 17 barberinger, og herefter tager en fuld opladning omkring en time. Også rengøringen af Braun Serie 7 790CC 4 fungerer let.

Eftersom modellen kommer med en hel rensestation, så foregår rengøringen helt automatisk – med kun ét tryk klares rengøringen nemlig via et automatisk renseprogram, og på rensestationen findes yderligere opladning, smøring og tørring. Hvis man ønsker manuel rengøring, kan man også blot skylle modellen under vandhanen. Som en bonus medfølger også et smart rejseetui, der beskytter barbermaskinen under rejser.

Fordele ved Braun Serie 7 790CC 4:
🔵 Avanceret barbermaskine der barberer efter ansigtets udformning
🔵 3 indstillinger – intensiv, normal og sensitiv
🔵 ActiveLift-teknologi fanger flere liggende hår – fordelagtigt især på halsen
🔵 Tæt barbering med Opti Foil-teknologi
🔵 Automatisk renseprogram

Du kan her se en generel præsentation af 7000 serien fra Philips:

https://www.youtube.com/watch?v=evUrxZ-UJRk

Braun Series 7 7899cc

5 ud af 5 stjerner hos bloggen The Squash Chronicles

Braun Series 7 7899cc 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.198,00 Kr. 0,00 Kr. 1.198,00 Kr. Læs mere
1.245,00 Kr. 0,00 Kr. 1.245,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

.
Bloggen The Squash Chronicles har foretaget en solotest af modellen Braun Series 7 7899cc for at finde frem til, hvor godt modellen præsterer.

Denne barbermaskine er både blevet testet på parametre såsom evnen til at foretage en tæt barbering, komfort, brugervenlighed, funktionalitet og batteri. Braun Series 7 7899cc begejstrer meget, og det resulterer i en aboslut topscore med 5 stjerner ud af 5 mulige.

Model med moderne teknologi

Hvis man som forbruger ønsker en barbermaskine, der er udstyret med den mest moderne teknologi, så vil modellen Braun Series 7 7899cc være et godt valg. Denne barbermaskine kommer nemlig med 4 synkroniserede skæreelementer, som gør, at barberingen bliver så tæt som muligt – hårene løftes nemlig ud fra huden og ind mod knivene, hvorefter de kan skæres over helt tæt på huden.

Modellen er også udstyret med den såkaldte soniske teknologi, og denne teknologi betyder, at modellen er i stand til at kunne tilpasse sig efter det individuelle ansigt og hårstruktur.

Vælg mellem 5 indstillinger

Braun Series 7 7899cc er en alsidig model, der vil passe til ethvert ansigt og dets individuelle hudtype – der findes nemlig 5 valgmuligheder for barbering, når det kommer til intensitet.

Det betyder, at man kan vælge den mest intense indstilling, hvis man ønsker en hurtig barbering, men man kan også vælge en indstilling i den anden ende af skalaen, som i stedet foretager en sensitiv barbering. Dermed mindsker man hudirritation, da barberingen bliver blidere.

Denne model kan desuden både anvendes på tør og våd hud, og den kan endda tåle en tur under bruseren. Herudover er der tale om en barbermaskine, der kører på batteri, og arbejdstiden ligger på 50 minutter. Herefter skal modellen oplades i den medfølgende Clean & Charge-rensestation, og som navnet antyder, så kan man også få modellen rengjort her.

Høj komfort og tæt barbering, ifølge eksperterne

Bloggen The Squash Chronicles har testet Braun Series 7 7899cc, og herefter er der blevet givet en absolut topkarakter på 5 ud af 5. Det begrundes med, at denne model stort set ingen minusser har – til gengæld så kommer modellen både i et flot design med et godt display, der højner overskueligheden samt en høj, generel kvalitet. Det vurderes også, at denne model leverer et utrolig godt og tæt barberingsresultat med et velfungerende barberhoved, og så er den meget brugervenlig.

Specifikationer – Braun Series 7 7899cc:
🔴 Vægt: 1110 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger

Fordele ved Braun Series 7 7899cc:
🔵 4 synkroniserede skæreelementer
🔵 Sonisk teknologi
🔵 5 indstillinger
🔵 Lang batterilevetid
🔵 Kan anvendes på både tør og våd hud


Braun Series 3 3050cc

Testvinder hos det norske teknologimagasin Tek.no

Braun Series 3 3050cc 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
590,00 Kr. 0,00 Kr. 590,00 Kr. Læs mere
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Læs mere
823,00 Kr. 0,00 Kr. 823,00 Kr. Læs mere
823,00 Kr. 0,00 Kr. 823,00 Kr. Læs mere
849,00 Kr. 0,00 Kr. 849,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

.
Modellen Braun Series 3 3050cc har været inkluderet i en test af flere forskellige barbermaskiner samtidig udført af det norske teknologimagasin Tek.no.

Sammen med de øvrige modeller er denne barbermaskine blevet testet på specifikke parametre for at kunne sammenligne modellerne direkte. Her er tale om blandt andet barber-evner, funktioner, batteri og håndterbarhed. Braun Series 3 3050cc klarer sig utroligt godt i testen, og det belønnes med en flot placering som testvinder.

Model med Triple-action og Micro-Combe teknologi

Braun Series 3 3050cc hører til de moderne barbermaskiner med den nyeste teknologi, hvilket giver den mest komfortable, effektive og tætteste barbering. Derfor er denne barbermaskine udstyret med et triple-action barberhoved, der bevæger sig på flere niveauer, som samtidig kan registrere både længden på skægget og de individuelle konturer i ansigtet – det betyder, at selv hår, der vokser i andre retninger, også bliver opfanget og skåret over.

Herudover er Braun Series 3 3050cc også udstyret med den såkaldte Micro-Combe teknologi, der fungerer ved, at der findes 2 aflange blade samt et ekstra blad i midten, og dette midterste blad har som funktion at skære de lange hår over – det betyder, at det bliver lettere at fjerne det lidt længere skæg også.

Let rengøring

Braun Series 3 3050cc hører til de batteridrevne modeller, og modellen har en arbejdstid på omkring 45 minutter – herefter tager det en times tid at lade modellen op igen. Modellen kommer også med et display, som gør barberingen mere overskuelig.

Der er desuden fokus på rengøring på denne model, idet modellen kommer med både en rensebørste og en hel rensestation. Her er tale om en Clean & Charge-rensestation, hvor modellen både bliver renset og smurt, og så slår denne rensestation to fluer med ét smæk, idet den også fungerer som en opladningsstation.

Testvinder med den tætteste barbering, ifølge eksperterne

De norske eksperter fra Tek.no har som nævnt testet modellen Braun Series 3 3050cc sammen med flere andre modeller.

Denne barbermaskine kåres til testvinder, og det er der flere grunde til. En af de væsentligste er, at eksperterne vurderer, at denne model leverer testens tætteste barbering, selv om der dog stadig efterlades nogle af de mest udstikkende hår.

Herudover vurderes det, at denne model desuden er behagelig mod huden og dermed har en høj grad af komfort, og så fremhæves den lange batterilevetid også. Dog skriver Tek.no, at denne model ikke er vandtæt og dermed ikke kan anvendes i badet, hvilket giver nogle begrænsninger i forhold til andre modeller.

Specifikationer – Braun Series 3 3050cc:
🔴 Vægt: 930 gram
🔴 Arbejdstid: 45 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Nej
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger

Fordele ved Braun Series 3 3050cc:
🔵 Triple-action barberhoved
🔵 Micro-Combe teknologi
🔵 God til længere hår også
🔵 Kan tilpasse sig til det enkelte ansigt
🔵 Kommer med hel rensestation

Her kan du se en præsentation af Braun Series 3 3050cc fra ShaverCheck:

https://www.youtube.com/watch?v=qZtJQVOVf70

3 gode råd til barbering

1) Først og fremmest er det en god idé at starte med at vaske sit ansigt inden barbering. Det bedste er at bruge varmt eller lunkent vand, da det hjælper med at åbne porerne i din hud. Det er dog en god idé at tørre huden igen inden du begynder med selve barberingen. Dette skyldes, at hvis du barberer på våd hud, så er der risiko for at maskinen “hakker”. De fleste kender nok den fornemmelse, hvor det føles som om at maskinen nipper i hårene.

2) Efter barbering er det er det en god idé at bruge en god ansigtscreme. Gerne en uden parfume, som kan få din ud til at slappe af. Især hvis du ikke vasker din hud først, og barberer dig på tør og uvasket hud, hvilket er hårdt for huden, så er en ansigtscreme en rigtig god ting at benytte.

3) Husk at rengøre maskinen efter brug. Vi anbefaler at du vælger en barbermaskine der en nem at rengøre. Rengøring er blandt andet vigtigt, da det kan hjælpe med at holde skægpest væk.


Sådan undgår du irriteret hud efter barbering

Mange mænd oplever, at deres hud føles irriteret og rødmer efter barbering, og i det følgende har vi samlet 6 råd baseret på en artikel fra Philips om, hvordan man bedst undgår at genere huden omkring barberingen

1) Anskaf en elektrisk barbermaskine

Man vil især opleve hudirritation, hvis man altid anvender en skraber. Philips.dk skriver, at først og fremmest bør man investere i en elektrisk barbermaskine, som i sig selv skaber mindre irritation end en skraber. En skraber fjerner nemlig ved hver barbering et mindre lag af huden, hvorved der kan opstå både almindelig irritation og små snitsår fra barberbladet.

Når man i stedet anvender en elektrisk barbermaskine, så foretager den i stedet cirkulære bevægelser, der trykker huden ned, hvorved hårene fjernes, uden at skæreelementerne kommer i direkte kontakt med huden.

2) Anvend skrubbecreme inden barbering

Philips.dk skriver også, at det er vigtigt at behandle huden, inden den skal barberes. Start med at rengøre huden med en skrubbecreme, som fjerner de døde hudceller og forebygger irritation.

3) Fjern lange hår først

For ikke at skulle barbere sig unødvendig mange gange det samme sted i ansigtet, så start med at trimme længere hårvækst inden barberingen.

4) Vælg den våde variant

Man kan både vælge at barbere en tør og våd hud. En barbering, hvor huden er våd, vil være mest skånsom. Du kan enten anvende barberskum eller barberlotion eller barbere dig under bruseren, hvis barbermaskinen er funktionsdygtig i vand.

5) Anvend den rigtige indstilling og teknik

Mange barbermaskiner kan i dag indstilles i flere modi – og ofte vil der være en mulighed for barbering til sensitiv hud. Brug gerne denne, da den er mere skånsom mod huden. Derudover er teknikken også vigtig, og den mest optimale barberteknik er små, cirkulære bevægelser, hvor man ikke trykker for hårdt ned mod huden – et hårdere tryk giver ikke en hurtigere barbering, men derimod en større belastning af huden. Stræk gerne huden ud med fingrene på svært tilgængelige steder.

6) Plej din hud efter barbering

Når huden er færdigbarberet, er det vigtigt, at man sørger for at skylle huden med varmt vand og ikke gnubbe på huden. Anvend gerne en fugtighedscreme eller aftershave efter barberingen – helst uden alkohol, som kan genere huden. Se nedenfor for en mere udførlige guide til, hvordan man plejer sin barberede hud.


Guide: Sådan plejer du din hud efter barbering

barbering til mændPhilips skriver i en artikel om hudpleje, at for at sikre mindst muligt irritation af huden og en så sund hud som muligt er det vigtigt at pleje huden efter barbering. Længerevarende rødmen, kløe og irritation kan nemlig meget vel skyldes manglende efterbehandling af huden efter barbering, men faktisk skal der kun få trin til at få en sund hud uden irritation.

Herunder har vi oplistet et par gode råd baseret på Philips’ artikel:

Brug ikke sæbe til barbering: Sæbe udtørrer huden og er ikke beregnet til barbering.

Brug barberskum i stedet: Anvend gerne barberskum i stedet for sæbe, som er mere skånsomt.

Aftershave uden alkohol: Sørg for at aftershaven er alkoholfri, da alkohol kan genere huden.

Anvend fugtighedscreme: Hvis aftershave føles udtørrende, kan man i stedet benytte en fugtighedscreme efter barbering. Den genfugter nemlig huden.

Sørg for hvile til huden: En barbering er altid hård for huden. Føles huden irriteret over en længere periode efter barbering, kan man forsøge ikke at barbere sig så ofte.


Pas godt på din barbermaskine

Det lyder som en selvfølge, men mange glemmer at rense barbermaskinen regelmæssigt – og en rengjort og velholdt barbermaskine er med til at sikre, at barbermaskinen får en længere levetid, er mere effektiv og mere hygiejnisk.

Philips skriver, at overordnet bør man rengøre maskinen med lunkent vand og efterfølgende lade den tørre helt, efter man har rystet overskydende vand ud. Mange moderne barbermaskiner har i dag en medfølgende rensestation, som har automatiske rengøringsprogrammer.

Regelmæssig rengøring

Det engelske testmagasin Which.co.uk skriver, at man gerne bør rengøre sin barbermaskine hver dag – det afhænger dog af, hvor ofte man bruger den, og hvor meget håret vokser. Som hovedregel bør man dog i hvert fald rengøre maskinen efter hvert tredje brug som minimum.

Which.co.uk skriver, at man ved den daglige rengøring blot bør hælde hårene ud eller skylle maskinen under vandhanen, men en gang om måneden bør man foretage en mere dybdegående rengøring – hvis ens barbermaskine altså ikke har en medfølgende rensestation.

Ved den manuelle rengøring skal man tage bladene af barberhovedet, for her findes ofte ophobninger af hår og hudceller. Alle aftagelige dele bør afmonteres og separat rengøres nænsomt med lidt vand. Lad alle delene tørre helt, før barbarmaskinen sættes sammen igen. Efter rengøringen af barbarmaskinen anbefaler Which.co.uk også, at man kommer en lille smule specialolie (følger ofte med i købet) på bladene, så de forbliver velsmurte.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke barbermaskiner er bedst i test?

Braun Series 3 3040s, Philips S5110/06, Braun Series 3 3090cc, Braun Series 5 5090CC, Braun Series 5 5030s, Braun °CoolTec CT4s Wet&Dry, Philips Serie 9 S9711/31, Braun Series 7 7899cc og Braun Series 3 3050cc

🤓 Hvordan er barbermaskinerne blevet testet?

Barbermaskinerne er blev testet ud fra deres ergonomi, barberevne på både våd og tør hud, samt deres brugervenlighed. Ydermere har eksperterne også kigget på, hvor nemme de var at rengøre.

🤔 Hvor ofte skal man vedligeholde sin barbermaskine?

Det er anbefalet, at man efter brug tømmer barbermaskinen for hår og skyller beholder og blade med varmt vand. Ydermere bør man en gang om måneden rense barbermaskinen i bund, hvor alle aftagelige dele afmonteres og skylles med varmt vand. Lad derefter alle komponenterne tørre, inden maskinen samles igen.


Barbermaskine test – Disse kilder har vi gennemgået: 

Tænk.dk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en stor test af barbermaskiner, hvor de sammenlignede 18 forskellige barbermaskiner. Ud af de 18 testede barbermaskiner, blev 7 kåret som testvindere. I vores artikel har vi fremhævet nogle af de bedste testvindere, som modtog størst ros.

I Tænks test er barbermaskinerne både testet i et laboratorie og af et testpanel på 24 deltagere.
Flere faktorer spillede en væsentligt rolle i testen og der blev blandt andet kigget på både holdbarhed, barberingsevne og batteriets holdbarhed.
Du kan læse hele testen her. Vær opmærksom på at det kræver en betalt brugerprofil for at få adgang til testen.

Råd & Røn 🇸🇪
Råd & Røn, som er Sveriges svar på Forbrugermagasinet Tænk, foretog en test af 16 forskellige barbermaskiner.
I testen blev en lang række faktorer gennemgået og man kiggede blandt andet på kvaliteten af maskinernes barbering, batteriets ydeevne, samt kvaliteten af selve barbermaskinerne.

I testen endte Philips SensoTouch RQ1175 med at løbe med den samlede sejr. Du kan læse hele testen her. Bemærk at de kræver betaling for at læse testen.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken.dk har gennemgået 8 forskellige barbermaskiner. De kontaktede 4 producenter, som hver fik lov at indsende 2 forskellige barbermaskiner.
I testen deltog Braun, Philips, Panasonic og Remington.
Barbermaskinerne blev testet ud fra deres brugervenlighed, ergonomi og barberevne. Der blev også kigget på hvor nemme de var at rengøre.

Dommerne i testen var frisør Jan Koch og entrepriseleder Steen Kristiansen. Dommerne testede alle barbermaskiner på egen hud, både våd og tør. Den samlede vinder blev Braun Series 7 790cc. Du kan se hele testen på Politiken.dk ved at klikke her.

Test.de 🇩🇪
Tysklands største testmagasin hedder test.de og de har foretaget en test af 14 forskellige barbermaskiner.
Her blev der testet barbermaskiner fra følgende mærker: Braun, Carrera, Panasonic, Philips og Remington.

Testen viste at Braun maskinerne generelt klarede sig bedst i test. Den samlede testvinder blev CoolTec CT4s Wet&Dry, mens også modellen CC799 udmærkede sig.
Du kan læse hele testen her. Bemærk på at det kræver abonnement at læse testen.

ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagasin betegner sig selv som et informativt og innovativt testmagasin på det tyske marked. ETM udfører omfattende tests af stort set alt, hvad man kan komme i berøring med som forbruger, og de vægter objektivitet, præcision og gennemsigtighed meget højt i alle deres tests. ETM har testet otte barbermaskiner med lige skærehoveder, hvor de blev bedømt på blandt andet brugervenlighed, kvalitet af barbering og kvalitet af tilbehør. Her løb Brauns 5090CC model med førstepladsen. Du kan læse hele testen her.

Aftonbladet 🇸🇪
Aftonbladet har foretaget en test af seks forskellige barbermaskiner, hvor de har fokuseret på barbering på tør hud. Barbermaskinerne er blevet bedømt på ydelse, kvalitet og anvendelse og her blev Brauns Series 7 799CC kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her. Bemærk, at det kræver abonnement for at tilgå artiklen.

Chip.de 🇩🇪
Chip.de er Tysklands største websted med nyheder, anmeldelser og rådgivning omkring IT, køkkenudstyr, personlige pleje og meget mere. Du kan læse deres anmeldelse af Braun Series 3 3090cc her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det to barbermaskiner. Her er tale om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry og Philips S9711/31.

Ønsker du at læse mere om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry, kan du klikke på dette link, og ønsker du at læse mere om Philips S9711/31, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har givet 65 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

The Squash Chronicles 🇺🇸
The Squash Chronicles er en anerkendt personlig blog med fokus på blandt andet teknologi og forskellige teknologiske forbrugerprodukter. The Squash Chronicles foretager også tests af og til, og her drejer det sig om barbermaskinen Braun Series 7 7899cc.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et stort, norsk magasin med fokus på forbrugerteknologi i Norge – magasinet har over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests, og her gælder det en test af barbermaskiner, hvor modellen Braun Series 3 3050cc blandt andet indgår.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Shavercheck.com 🇺🇸
Shavercheck.com er et onlinemagasin, der leverer anmeldelser, artikler og guides om barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 3 3040s. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de samler forskellige tests og anmeldelser fra flere kilder, hvorefter de giver det specifikke produkt en samlet karakter. Her har de testet og anmeldt de to barbermaskiner Braun Series 9 9240s og Braun Series 3 3040s.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Braun Series 9 9240s, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Braun Series 3 3040s, kan du klikke ind her.

Øvrige relevante tests

Et andet nyttigt produkt er skægtrimmere, som giver dig mulighed for at trimme dit skæg i den længde du ønsker. Du kan med fordele læse vores skægtrimmer test, hvis du ønsker at holde en bestemt længde på dit skæg. I artiklen har vi samlet de skægtrimmere, der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne. Vi har desuden også fortaget prissammenligning af produkterne, så du nemt kan få et komplet overblik over de billigste forhandlere i Danmark.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse