Braun barbermaskine test 2021 – Se de bedste Braun barbermaskiner – Testvinder Guide

Senest opdateret den 1

Denne artikel handler om tests af barbermaskiner fra Braun. Formålet med artikelen er at give det bedst mulige overblik, over de bedste Braun barbermaskiner på markedet.
Vi har analyseret et udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har prøvet forskellige Braun barbermaskiner af og vurderet hvilke modeller, der er bedst. I artiklen finder du en gennemgang af de maskiner der får positiv kritik af eksperterne, samt prissammenligning af de forskellige modeller.

Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra de danske og svenske forbruger-instanser Tænk og Råd & Rön over testmagasinerne Which.co.uk og Stiftung Warentest, de tyske Chip.de, Test.de og ETM Testmagazin samt aviserne Politiken.dk og Aftonbladet.se.

Denne Braun barbermaskine test indeholder:
🔸 Overblik over 8 forskellige Braun barbermaskiner
🔸 2 alternative barbermaskiner fra mærket Philips
🔸 Prissammenligning af Braun barbermaskiner
🔸 Guide til hvordan man bedst rengør sin barbermaskine
🔸 Guide til at undgå hudirritation
🔸 Guide til at få den tætteste barbering
🔸 Information om hvordan eksperterne tester barbermaskinerne
🔸 Historien om Braun
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Braun barbermaskine test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de Braun barbermaskiner der klarer sig bedst i test. Vi beskriver maskinernes funktioner og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste Braun barbermaskiner på markedet.


Braun Series 3 3090cc

✅ Testvinder hos tyske ETM Magazin
✅ ”Sehr gut” hos tyske Chip.de

Braun barbermaskine Series 3 3090cc

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Hvidevareshoppen.dk 674,00 674,00 Læs mere
1.065,00 1.065,00 Læs mere
1.083,00 1.083,00 Læs mere

.
Braun Series 3 3090cc er blevet testet af to forskellige, tyske kilder – ETM Magazin og Chip.de. Begge de tyske testpaneler er begejstrede for modellen, som får rigtig fine kommentarer med på vejen. Braun Series 3 3090cc er blevet testet på flere parametre, hvorefter eksperterne er kommet frem til den konklusion, at her er tale om en meget velfungerende barbermaskine.

Unikt ”triple-action” skæresystem

Braun Series 3 3090cc er udstyret med et helt særligt såkaldt ”triple-action” skæresystem, som i praksis betyder, at modellen anvender tre uafhængige skæresystemer, der til sammen giver den tættest muligt barbering. Systemet er også intelligent, idet det tilpasser sig de forskellige konturer i ansigtet og sørger for at barbere både korte og lidt længere hår. Denne barbermaskine roses især af eksperterne for dette system, og de lægger her mærke til, at Braun Series 3 3090cc er meget velfungerende, når det kommer til barbering af både kinder, hals og hage.

Ergonomisk greb

Braun Series 3 3090cc har også en medfølgende præcisionstrimmer, som er specialdesignet til at barbere bakkenbarter og overskæg, plus der medfølger et smart rejseetui, som beskytter modellen på rejsen. Herudover er modellen designet til at være god at holde om med et ergonomisk greb med gummibelægning – og det betyder også, at selv med våde hænder så mister man ikke grebet om barbermaskinen.

Over 15 barberinger på én opladning

Denne model er ledningsløs og kører dermed på batteri, og batterilevetiden er på 50 minutter – det svarer praksis til over 15 barberinger. Når maskinen igen skal lades op, tager det omkring en time at lade batteriet helt op. Modellen er udstyret med et lille display, som indikerer batteriniveau, og her vises også status for rengøring. Det er enkelt at gøre Braun Series 3 3090cc ren, for man skal blot skylle den under vandhanen. Herudover kommer Braun Series 3 3090cc med en Clean & Charge-station, som har et automatisk renseprogram.

Fordele ved Braun Series 3 3090cc:
🔵 Triple action-skæresystem
🔵 Tilpasser sig konturerne i ansigtet
🔵 Medfølgende præcisionstrimmer og rejseetui
🔵 Ergonomisk greb
🔵 Medfølgende rensestation

Du kan her se en præsentationsvideo af modellen. Videoen er produceret af Braun:


Braun CoolTec CT4s Wet & Dry

Testvinder hos forbrugerrådet Tænk

Braun °CoolTec CT4s Wet&Dry

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.208,00 1.208,00 Læs mere

.
Det danske forbrugerråd Tænk har inkluderet modellen Braun CoolTec CT4s Wet & Dry i en test af forskellige barbermaskiner. Maskinerne er blevet testet på parametre som design, barberingsevner og brugervenlighed, og Braun CoolTec CT4s Wet & Dry klarer sig så godt, at modellen udnævnes til testvinder. Her er derfor tale om en virkelig god barbermaskine.

Køler huden med Cool Tec

Braun CoolTec CT4s Wet & Dry er en rigtig velfungerende barbermaskine af meget høj kvalitet. Også teknologien på denne model er af højeste kaliber, eftersom Braun CoolTec CT4s Wet & Dry er udstyret med en meget unik nedkølingsfunktion kaldet Cool Tec. Cool Tec-teknologien virker ved, at hele barbermaskinen holdes kølig under barberingen, og dermed opstår der ikke den sædvanlige varme fra brugen.

God til følsom hud

Når modellen holdes kølig, så mindskes hudirritationen, og det føles lang mere behageligt at foretage en barbering. Eftersom at barbermaskinen er udstyret med den specielle Cool Tec, så vil Braun CoolTec CT4s Wet & Dry være fordelagtig til den forbruger, som har følsom hud eller oplever tendens til hudirritation ved barbering.

Tag barbermaskinen med i badet

Eftersom Braun CoolTec CT4s Wet & Dry har navnet Wet & Dry, så er denne model også funktionsdygtig i vand. Hvis man ønsker, kan man endda tage modellen med under bruseren og dermed spare tid om morgenen – nogle oplever også mindre hudirritation, når barberingen foretages i fugtige omgivelser som i badet.

Fordele ved Braun CoolTec CT4s Wet & Dry:
🔵 Unik kølende Cool Tec-teknologi
🔵 Modellen holdes kølig under brug
🔵 Velegnet til følsom hud
🔵 Mindsker muligheden for irriteret hud
🔵 Kan anvendes i badet

Du kan her se Brauns egen præsentation af modellen:


Braun Series 3 3050cc

Testvinder hos det norske teknologimagasin Tek.no

Braun Series 3 3050cc

i samarbejde med PriceRunner

 

Det norske teknologimagasin Tek.no har foretaget en test af barbermaskiner, som alle ligger inden for et rimeligt budget.

Modellen Braun Series 3 3050cc er inkluderet i denne test, og de norske eksperter har vurderet alle modeller ud fra de samme kriterier, som blandt andet inkluderer barber-evner, funktioner, batteri og håndterbarhed. Braun Series 3 3050cc klarer sig utrolig godt i testen, og derfor bliver modellen kåret som testvinder.

Triple-action barberhoved

Braun Series 3 3050cc er designet til at skabe en helt tæt barbering – selv efter op til 3 dage uden barbering. Modellen har et triple-action barberhoved, der bevæger sig på flere niveauer, og samtidig kan modellen både registrere længden på skægget og de individuelle konturer i ansigtet, således at selv svært tilgængelige hår også bliver indfanget og skåret over.

Braun Series 3 3050cc er yderligere designet med batteri, og arbejdstiden ligger på omkring 45 minutter per opladning. Der medfølger en rensebørste til modellen samt en beskyttelseshætte. Modellen kommer også med et display, som gør barberingen mere overskuelig.

Micro-Combe teknologi

Denne barbermaskine kommer yderligere med den såkaldte Micro-Combe teknologi, som gør, at denne model let vil kunne barbere længere skæg også.

Teknologien fungerer ved, at modellen er udstyret med 2 aflange blade samt et ekstra blad i midten, og dette midterste blad har som funktion at skære de lange hår over.

Ud over rensebørsten medfølger der også en Clean & Charge-station med Braun Series 3 3050cc, og her bliver bladene både renset og smurt, og det er også her, at opladningen foregår.

God og tæt barbering, ifølge eksperterne

Braun Series 3 3050cc er blevet testet af de norske eksperter fra Tek.no, hvor modellen kåres til testvinder i en test af flere modeller.

Tek.no forklarer, at denne model er særdeles velfungerende og giver en meget tæt barbering – dog efterlades nogle af de mest udstikkende hår, hvilket er et minus ved modellen, ifølge eksperterne. Dog nævnes det også, at denne barbermaskine alligevel leverer testens tætteste barbering.

Tek.no skriver desuden, at denne model kommer med en god komfort, idet den føles rar mod huden og er behagelig at anvende, og så har modellen også en rigtig god og lang batterilevetid.

På minussiden forklarer Tek.no, at denne model ikke er vandtæt og dermed ikke kan anvendes i badet – det havde eksperterne foretrukket, at modellen kunne.

Specifikationer – Braun Series 3 3050cc:
🔴 Vægt: 930 gram
🔴 Arbejdstid: 45 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Nej
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger 

Fordele ved Braun Series 3 3050cc:
🔵 Model med triple-action barberhoved
🔵 Tilpasser sig til det enkelte ansigt
🔵 God batterilevetid
🔵 Med Micro-Combe teknologi
🔵 Model med display

Du kan her se en præsentation af maskinen her. Videoen er udarbejdet af ShaverCheck:


Braun Series 3 3040s

Kåret som “Editor’s Choice” hos onlinemagasinet Shavercheck.com
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Braun Series 3 3040s

i samarbejde med PriceRunner

Braun Series 3 3040s er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Shavercheck.com, Råd & Rön, Testberichte.de og Which.co.uk. Eksperterne er glade for barbermaskinen, som de alle giver mange rosende ord med på vejen.

De er især begejstrede for, at maskinens barbering er tæt samt, at den er forsynet med en effektiv ydeevne. Til gengæld er de ikke så glade for maskinens ydeevne, når det kommer til de lange hår.

Effektiv og glat barbering, ifølge eksperterne

Ifølge de fire eksperter er Braun Series 3 3040s en fremragende barbermaskine, der opfylder de flestes behov. Eksperterne fra Shavercheck.com forklarer eksempelvis, at maskinen sikrer en ”glat, tæt og behagelig barbering”.

Testberichte.de er enige i disse udtalelser og er ligeledes glade for, at maskinen ikke ”efterlader nogen irritation efter barbering, hvis huden er følsom”. Flere eksperter nævner også, at det er godt, at man kan bruge barbermaskinen i badet.

Selvom eksperterne generelt er positive omkring Braun Series 3 3040s, mener de, at støjniveauet ikke er helt optimalt under barbering.

Funktionel barbermaskine med genopladeligt batteri

Braun Series 3 3040s er en praktisk og funktionel barbermaskine med et specialdesignet hoved. Dette hoved sikrer, at hårene bliver guidet ind mod kniven, så resultatet bliver mere glat. Desuden kan man tage maskinen med ind i badet, da den virker på både våd og tør hud.

Da dette er en genopladelig barbermaskine, kan man oplade batteriet, når der er brug for det. Selve batterilevetiden er på 45 minutter, mens opladningstiden er på 105 minutter for et fuldt batteri.

Barbermaskinen kommer ydermere med et hurtigopladningssystem, hvor maskinen kan bruges i omkring 5 minutter. Dette er ideelt, hvis man har travlt og ikke kan vente på, at Braun Series 3 3040s er fuldt opladet.

Med indbygget præcisionstrimmer

Med Braun Series 3 3040s får man en barbermaskine, der er forsynet med en indbygget præcisionstrimmer. Herved kan man nemmere forme overskæg og trimme sine bakkenbarter. Der medfølger også en rensebørste ved køb.

Sidst men ikke mindst har modellen tre skæreelementer, der sørger for at tilpasse sig efter brugerens ansigt. Samtidigt fanger en Micro Comb flere hår på samme tid, så barberingen kan foregå endnu hurtigere. 

Fordele ved Braun Series 3 3040s:
🔵 Micro Comb
🔵 Hurtigopladningssystem
🔵 Indbygget præcisionstrimmer
🔵 Kan bruges på både våd og tør hud
🔵 Specialdesignet barberhoved


Braun Series 5 5030s

Testvinder hos forbrugerrådet Tænk
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Topscorer hos tyske Test.de

Braun Series 5 5030s

i samarbejde med PriceRunner

Braun Series 5 5030s er blevet testet af 3 forskellige ekspertkilder fra både Danmark, Sverige og Tyskland. Alle eksperterne vurderer, at med Braun Series 5 5030s er her tale om en ualmindeligt velfungerende barbermaskine, og derfor får modellen lutter topkarakterer. Hos Tænk og Råd & Rön bliver Braun Series 5 5030s endda testvinder.

ActiveLift

Braun Series 5 5030s roses af eksperterne for den gode overordnede barberingsoplevelse. Det gælder ikke mindst den tætte barbering, som foretages med den unikke ActiveLift-teknologi, som har et tredobbelt skærehoved. ActiveLift-teknologien virker ved, at den går ind og løfter hårene helt inde ved rødderne – også de fladt-liggende hår, som der kan findes mange af især på halsen – og så skæres de hurtigt over.

Tilpasser sig ansigtet

Braun Series 5 5030s er en prisvenlig barbermaskine, men det går ikke ud over kvaliteten eller teknologien. Braun Series 5 5030s er nemlig en intelligent barbermaskine med Flex Motion Tec, som betyder, at barbermaskinen selv tilpasser sig huden og ansigtets konturer, og det giver en tættere barbering. Hovedet på Braun Series 5 5030s har endvidere forskellige hulstørrelser, som er med til at fange endnu flere hår.

45 minutters barbering

Denne model er en ledningsfri barbermaskine, som kører på batteri. Batterilevetiden er ikke den længste på markedet, men med 45 minutter kan man let foretage lige under 15 barberinger på hver opladning. Opladningstiden er på en time for et fuldt opladet batteri. Braun Series 5 5030s har et lille display, som angiver batteriets status løbende.

Fordele ved Braun Series 5 5030s:
🔵 Prisvenlig barbermaskine
🔵 ActiveLift-funktion – løfter også fladt-liggende hår
🔵 Flex Motion Tec – tilpasser sig efter ansigts konturer
🔵 Hoved med forskellige hulstørrelser
🔵 Display som angiver batteriniveau


Braun Series 7 7899cc

✅ 5 ud af 5 stjerner hos bloggen The Squash Chronicles

Braun Series 7 7899cc

i samarbejde med PriceRunner

Barbermaskinen Braun Series 7 7899cc er blevet testet af bloggen The Squash Chronicles for at finde ud af, hvor godt modellen fungerer for en ”almindelig” person. Braun Series 7 7899cc imponerer stort, og det resulterer i en aboslut topscore med 5 stjerner ud af 5 mulige.

Intelligent model

Braun Series 7 7899cc vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en barbermaskine med moderne teknologi.

Denne model kommer nemlig med 4 synkroniserede skæreelementer samt en sonisk teknologi, der gør, at barberingen både bliver så tæt som muligt, samt at modellen er klog nok til at kunne registrere de enkelte hår og tilpasse sig derefter. Hårene løftes nemlig ud fra huden og ind mod knivene, hvorefter de kan skæres over så tæt på huden som muligt.

Vælg selv intensitet

Braun Series 7 7899cc kommer med 5 valgmuligheder for barbering, når det kommer til intensitet. Man kan i den ene ende vælge en meget intens barbering, men man kan også vælge, at maskinen skal arbejde så sensitivt som muligt – det mindsker eventuel hudirritation.

Braun Series 7 7899cc kommer desuden med den unikke Clean & Charge rensestation, hvor modellen både renses, smøres og holdes ren. Denne model er desuden vandtæt og kan både anvendes på tør og våd hud – man kan endda tage den med i bad – og så findes der en lang batterilevetid med en arbejdstid på 50 minutter per opladning.

Barbermaskine med mange plusser, ifølge eksperterne

Braun Series 7 7899cc er blevet testet af bloggen The Squash Chronicles, og herfra modtager modellen høj ros.

Modellen roses nemlig for virkelig mange aspekter uden væsentlig kritik, og det inkluderer både, at denne model vurderes til at være flot og simpel i designet, kommer med et godt display og har en solid og robust kvalitet.

Også barber-evnerne er gode, ifølge eksperterne, idet det også fremhæves, at denne model er god til at levere en tæt barbering med et godt barberhoved, og så er den meget let i brug.

Specifikationer – Braun Series 7 7899cc:
🔴 Vægt: 1110 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rensebørste og rensestation medfølger

Fordele ved Braun Series 7 7899cc:
🔵 Model med 4 synkroniserede skæreelementer
🔵 Sonisk teknologi
🔵 5 forskellige indstillinger
🔵 Vandtæt
🔵 Kan anvendes på både tør og våd hud


Alternativer til Braun barbermaskinen

I det foregående afsnit har vi gennemgået et udvalg af forskellige Braun barbermaskiner. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå to andre modeller fra Philips for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode barbermaskiner.

Vi gennemgår de to barbermaskiner fra Philips på samme måde som modellerne fra Braun


Philips S5110/06

Kåret til ”godt køb” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 

Philips S5110 06

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
555,00 555,00 Læs mere
596,11 596,11 Læs mere
699,95 699,95 Læs mere

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet lang række barbermaskiner, hvor der er set på forskelige parametre såsom design, brugervenlighed, funktionalitet og præstation. De svenske eksperter har også haft modellen Philips S5110/06 inkluderet i denne test, og vurderingen lyder, at Philips S5110/06 er en rigtig god barbermaskine, som får titlen ”godt køb”.

Specialdesignet barberhoved

Philips S5110/06 er skabt til manden, som både ønsker en tæt og glat barbering samt en barbermaskine, der endda vil se flot ud på badeværelseshylden. Modellen har nemlig et pænt og maskulint ydre med en dyb sort farve, og herudover er Philips S5110/06 skabt til den moderne og travle mand, som ønsker en tæt og grundig barbering.

Modellen er udstyret med et unikt barberhoved, som er specialdesignet til at lede hårene ind mod kniven, hvilket sikrer en så tæt barbering som mulig, mens hovedet samtidig bevæger sig i 5 forskellige retninger for en så høj effektivitet som mulig.

Ergonomisk greb

Philips S5110/06 er udstyret med et godt og ergonomisk greb, som gør, at hånden lukker godt sammen omkring maskinen, og derved får man en endnu mere stabil og præcis barbering. Herudover er Philips S5110/06 velegnet til alle typer af mænd med selv meget forskellige præferencer, når det kommer til deres skæg.

Modellen er nemlig effektiv, både når det gælder helt korte og lidt længere hår, og skærebladet fungerer ved at løfte op i hårstrået og skære det over lige ved huden. Der medfølger også en præcisionstrimmer, som er specialdesignet til, hvis man har bakkenbarter eller overskæg og ønsker en områdevis meget præcis barbering.

Indikator for batteri og rengøring

Philips S5110/06 er en ledningsfri barbermaskine, som kører på batteri. Uden ledning får man en bedre bevægelsesfrihed, og dette batteri har en levetid på 40 minutter, før det igen skal lades op – en fuld opladning tager omkring en time. Det er ikke den længste batterilevetid på markedet men stadig nok til at fortage over 10 barberinger.

Maskinen er udstyret med et lille display, som har to indikatorer. Den ene er en batteriindikator, som indikerer, når batteriet er lavt, og den anden er en rengørings-indikator, som indikerer, når det er tid til at rense modellen, så den ikke mister effektivitet.

Når man skal rengøre Philips S5110/06, gøres dette desuden meget let, for modellen kan blot skylles under vandhanen.

Fordele ved Philips S5110/06:
🔵 Unikt barberhoved som er specialdesignet til at lede hårene ind mod kniven
🔵 Barberhoved der bevæger sig i 5 forskellige retninger
🔵 Ergonomisk greb
🔵 Præcisionstrimmer til bakkenbarter og overskæg
🔵 Display med indikator for både batteri og rengøring

Du kan her se en præsentation af maskinen. Videoen er udarbejdet af Philips:


Philips Serie 9 S9711/31

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Kåret til ”best buy” hos det engelske testmagasin Which.co.uk

Philips S9711 31 alternativ til braun barbermaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.299,00 1.299,00 Læs mere
1.949,00 1.949,00 Læs mere
1.949,00 1.949,00 Læs mere

.
2 forskellige ekspertpaneler har testet modellen Philips S9711/31. Her er tale om både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det store engelske testmagasin Which.co.uk, der hjælper forbrugerne til at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier.

Både hos Råd & Rön og Which.co.uk vurderes det, at Philips S9711/31 udmærker sig rigtig godt, og de svenske og engelske eksperter er enige om at kåre denne barbermaskine til et godt køb. Hos Råd og Rön får modellen endda stemplet som testvinder.

V-Track-teknologi

Med Philips S9711/31 er her tale om en barbermaskine, der er udstyret med den nyeste teknologi inden for barbermaskiner. Derfor er denne model heller ikke den mest prisvenlige barbermaskine på markedet, men til gengæld får man rigtig meget for pengene.

Denne barbermaskine er udstyret med det patenterede V-Track-system fra Philips, som er skabt til at fange alle hårstrå uanset vokseretning. Herefter løftes hårene op og skæres af, og dette komplimenteres af barberhovederne, der bevæger sig i 8 forskellige retninger. Dermed er man sikret en så glat og tæt barbering som muligt.

Vælg mellem 3 forskellige indstillinger

Uanset hvilken skægtype man har, vil Philips S9711/31 være et godt valg. Modellen er både effektiv, når det gælder korte og længere hår, men den fungerer også godt til hår, som vokser i forskellige retninger.

For en så individuel barbering som muligt kan man indstille modellen med 3 forskellige indstillinger alt efter hudens tekstur – man kan vælge imellem normal eller hurtig barbering samt barbering til sart hud. Især indstillingen til sart hud kan være med til at mindske eventuel hudirritation.

Herudover medfølger der også skægtrimmer til stubbe eller special-trimmet skæg.

Tag modellen med under bruseren

Philips S9711/31 er en ledningsfri barbermaskine, der dermed giver en bedre bevægelsesfrihed. Modellen kører derfor på batteri og har en lang batterilevetid på 50 minutter på én opladning, som svarer nogenlunde til 17 barberinger –  med en genopladningstid på omkring 1 time for et fuldt genopladet batteri. Der findes dog også en hurtig-opladningsfunktion til en enkelt barbering.

Denne model er en alsidig barbermaskine på flere måder, og derfor kan man både barbere sig med Philips S9711/31 på våd og tør hud – faktisk kan man også tage maskinen med i badet, hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine.

Ydermere så er Philips S9711/31 vaskbar, og når modellen skal gøres ren, skal man blot skylle den under vandhanen.

Fordele ved Philips S9711/31:
🔵 V-Track-barberingssystem for effektiv barbering
🔵 Barberhoveder bevæger sig i 8 forskellige retninger
🔵 Kan indstilles til normal, hurtig eller sensitiv barbering
🔵 Kan anvendes våd og tør – også under bruseren
🔵 Batterilevetid på 50 minutter – plus mulighed for hurtig-genopladningsfunktion

Du kan her se en præsentationsvideo af modellen. Videoen er udarbejdet af Philips:


Braun Series 3 3020s – Bedst i test

Bedst i test hos Pricerunner.dk
3,8 stjerner ud af 5 hos Amazon.co.uk

Braun Series 3 3020s

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Beautycos.dk 499,00 499,00 Læs mere
504,00 504,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi den:

Denne barbermaskine er testet af pricerunner, og kåret til bedst i test. Der er ud fra anmeldelsen ingen tvivl om at man her får en super god barbermaskine.

Pricerunner skriver: Den her barbermaskine giver et fantastisk resultat. Almindelige hårstrå, liggende eller med en anden vækstretning spiller ingen rolle. Denne kampvogn af en barbermaskine fjerner nemt hvert eneste hår væk og efterlader et fantastisk velbarberet resultat.

Hos Amazon.co.uk bliver maskinen også rost af forbrugere der selv har prøvet maskinen, og også her er det det endelige resultat i form af en glat barbering der præger forbrugernes mening, men det robuste design er helt klart også en fordel, det giver et godt greb og er med til at skabe det gode resultat.

Om:

Denne barbermaskine fra Braun er ganske robust og ligger godt i hånden. Med 3-flex hovedet og den smarte Microcomb teknologi opfanger og indfører maskinen meget mere hår, selv hår der ligger i andre retninger er ikke noget problem, barbermaskinen opfanger ganske ubesværet disse. Dette giver en glat og effektiv barbering.

Braun Series 3 3020s vs. markedet

Især til kraftig skægvækst er denne yderst effektive maskine værd at anbefale, med den smarte Microcomb teknologi får den virkelig det hele med, hvilket ikke kun giver en tæt og glat barbering, men også en hurtigere barbering end hidtil set med andre barbermaskiner.

Maskinen kører langt på en opladning, og er kun udviklet til tør brug, men kan selvfølgelig skylles af og rengøres i rindende vand.

Den robuste og lækkert designede maskine ligger godt i hånden, og giver alt i alt en følelse af god brugervenlighed. Barbermaskinen har også en smart indbygget præcisionstrimmer til diverse små opgaver. Ydermere har denne model det beskyttende Sensofoil intimbarberings system.

Specifikationer – Braun Series 3 3020s
🔵 Vægt: 550 gram
🔵 Antal indstillinger: 1
🔵 Arbejdstid: 45 minutter
🔵 Ladetid: 60 minutter
🔵 Med display: Ja
🔵 Kan anvendes i vand: Nej
🔵 Rengøring: Rensebørste medfølger


Braun Series 9 9390cc – Populær i Danmark og udlandet

2 i sin kategori med 4,8 ud af 5 stjerner hos Pricerunner.dk
4,2 ud af 5 stjerner hos Elgiganten.dk
4,4 ud af 5 stjerner og 9500+ globale anmeldelser hos Amazon.co.uk

Braun Series 9 9390cc

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.168,00 2.168,00 Læs mere
2.437,00 2.437,00 Læs mere
2.999,00 2.999,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi den:

Hos Pricerunner skriver Andy denne anmeldelse: “100% worth it. […]  I’ve used a Braun Series 3 electric shaver which was an improvement in terms of skin comfort, but took time to get a close shave. The Braun Series 9, wow!”

Den siger jo næsten alt, men hvis ikke, så skal det nævnes at Braun med denne maskine, med, helt utrolige og nye, smarte funktioner, skaber en optimal barbering, uanset skægtype, også for dem med meget sensitiv hud er barberingen ikke et problem med Braun Series 9 9390cc.

Om:

Med et højt antal skære bevægelser klipper denne barbermaskine med en tæthed på helt op til 0,05 mm, mens de soniske vibrationer får maskinen til at glide ubesværet hen over huden, og giver dermed en skånsom barbering.

Maskinen kan bruges til både våd og tør barbering, med eller uden gel, helt efter personlige præferencer.

Efter brug kan barbermaskinen med et enkelt tryk, på den smarte medfølgende rengørings- og ladestation rengøres og tørres, samt efter behov smøres så den hurtigt er klar til næste brug.

Braun Series 9 9390cc vs. markedet

Denne barbermaskine adskiller sig med de 5 synkroniserede skære elementer, der giver en let og tæt barbering fra første strøg, og med yderligere to unikt tilpassede midtertrimmere er dette helt klart en af Brauns mest effektive barbermaskiner.

Batteriet er også betydeligt forbedret, og den vandtætte barbermaskine holder nu op til 20 % længe på en opladning.

Specifikationer – Braun Series 9 9390cc
🔵 Vægt: 1033 gram
🔵 Arbejdstid: 60 minutter
🔵 Ladetid: 60 minutter
🔵 Med display: Ja
🔵 Kan anvendes i vand: ja
🔵 Rengøring: Medfølgende rengøringsstation og børste til rensning


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


Braun Serie 7 -7898cc

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Serie 7 -7898

.
Braun Serie 7 -7898 cc har været inkluderet i en test af barbermaskiner udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter har her foretaget en stor test af forskellige barbermaskiner på forskellige parametre, som ligger til grund for at kunne give en overordnet karakter til alle modellerne. De svenske eksperter er meget tilfredse med Braun Serie 7 -7898 cc, og faktisk er de så begejstrede for modellen, at de giver den en rigtig høj placering i testen og kårer modellen til topscorer.

Løfter hårene op

Denne Braun barbermaskine er designet til at kunne anvendes til alle skægtyper, sådan at den både er fordelagtig til manden med helt kort skæg eller lidt længere. Derfor er Braun Serie 7 -7898 cc udstyret med et specialdesignet hoved, som fungerer ved, at den løfter hårene op og helt ind mod kniven, der skærer hårene over så tæt som muligt ved huden. Dette giver derfor en helt tæt barbering, og eftersom kontakten med huden er minimal, efterlades huden både helt glat og uden hudirritation.

Virker også i badet

For at være så alsidig som mulig kan man både anvende Braun Serie 7 -7898 cc på våd og tør hud, og hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine, så kan man endda tage modellen med under bruseren, da den er funktionsdygtig under vand også. Nogle oplever endda langt mindre hudirritation, når barberingen foretages, mens huden er varm og fugtig og dermed mere smidig.

Braun Serie 7 -7898 cc er ledningsfri og kører på batteri, plus den er designet til at være så effektiv som mulig – modellen kan holde 50 minutter på én opladning, hvorefter det tager en time at lade batteriet op igen. På én batteriopladning vil der være nok tid til omkring 17 barberinger.

Medfølgende rensestation

Rengøringen af af denne model fungerer meget let. Man kan enten vælge at skylle maskinen manuelt under vandhanen, men eftersom Braun Serie 7 -7898 cc kommer med en hel rensestation, kan rengøringen også foretages af modellen selv. Der findes nemlig et automatisk renseprogram, som selv klarer opgaven med et enkelt tryk.

Fordele ved Braun Serie 7 -7898 cc:
🔵 God til alle skægtyper med specialdesignet hoved
🔵 Skaber en glat og tæt barbering med mindst mulig hudirritation
🔵 Kan anvendes på tør og våd hud – endda også i badet.
🔵 Batterilevetid på 50 minutter
🔵 Medfølgende rensestation med automatisk renseprogram

Du kan her se en generel præsentations af Brauns Serie 7, hvilket også inkluderer Braun 7 -7898 cc modellen:


Braun Serie 7 790CC 4

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Serie 7 790CC 4

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön foretager omfattende tests af forskellige forbrugerprodukter, hvor der testes et stort antal modeller for at finde frem til, hvilke er de bedste. Råd & Rön har her testet barbermaskiner, og modellen Braun Serie 7 790CC 4 har været inkluderet i de svenske eksperters tests. Modellen klarer sig så godt gennem testen, at Råd & Rön giver modellen en placering som topscorer.

Til de individuelle behov

Braun Serie 7 790CC 4 er skabt til at fungere til alle hud- og skægtyper. Med Braun Serie 7 790CC 4 er her nemlig tale om en intelligent maskine, som selv kan vurdere ansigtet og skæggets konturer, og herefter tilpasser den selv tætheden af barberingen for det mest optimale resultat.

Man kan også foretage en manuel indstilling af modellen efter hudens og skæggets tilstand, idet der findes 3 forskellige indstillinger – intensiv, normal og sensitiv – også det sensitive modus vil være et godt valg, hvis huden er følsom eller har tendens til hudirritation.

ActiveLife-teknologi

Denne model udstyret med et specialudformet barberingshoved med det patenterede ActiveLift, som virker ved, at selv liggende hår, som ligger fladt ind på huden, indfanges – dette gør sig især gældende på halsen. Her foretages 130 bevægelser i sekundet med en asymmetrisk form. Derfor er Braun Serie 7 790CC 4 skabt til både at håndtere skæg i ansigtet og halsen. Herudover sørger den unikke Opti Foil-teknologi for, at barberingen bliver endnu mere tæt med geometriske huller, der kan opfange flere hår. Der medfølger også en trimmer til længere hår.

Medfølgende rensestation

Braun Serie 7 790CC 4 er en ledningsfri barbermaskine, som kører på batteri. Modellen har en batterilevetid på 50 minutter, hvilket svarer til omkring 17 barberinger, og herefter tager en fuld opladning omkring en time. Også rengøringen af Braun Serie 7 790CC 4 fungerer let. Eftersom modellen kommer med en hel rensestation, så foregår rengøringen helt automatisk – med kun ét tryk aktiveres et automatisk renseprogram, og på rensestationen findes yderligere opladning, smøring og tørring.

Hvis man blot ønsker en hurtigere men manuel rengøring, kan man også nøjes med at skylle modellen under vandhanen. Som en bonus medfølger også et smart rejseetui, der beskytter barbermaskinen under rejser.

Fordele ved Braun Serie 7 790CC 4:
🔵 Avanceret barbermaskine der barberer efter ansigts udformning
🔵 3 indstillinger – intensiv, normal og sensitiv
🔵 ActiveLift-teknologi fanger fladt-liggende hår
🔵 Tæt barbering med Opti Foil-teknologi
🔵 Medfølgende rensestation


Braun Series 9 9240s Wet&Dry

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Techlicious.com 

Braun Series 9 9240s Wet&Dry

.
Braun Series 9 9240s Wet&Dry er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Råd & Rön og Techlicious.com. Barbermaskinen har fået en god bedømmelse fra begge eksperter, da den henholdsvis har fået en topplacering samt 5 ud af 5 stjerner. 

Mens Råd & Rön er begejstrede for, at modellen er forsynet med alle de funktioner, man har brug for, mener Techlicious.com, at det klart er en fordel, at Braun Series 9 9240s Wet&Dry har en effektiv ydeevne.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Braun Series 9 9240s Wet&Dry. Dog nævner Techlicious.com, at man skal være opmærksom på, at barbermaskinen ikke er helt billig sammenlignet med andre modeller.

Eksperterne: Effektiv og brugervenlig barbermaskine 

Ifølge eksperterne er Braun Series 9 9240s Wet&Dry en effektiv og brugervenlig barbermaskine, der passer til de fleste forbrugere. Råd & Rön skriver eksempelvis, at maskinen barberer hurtigt og tæt, hvilket de mener er en af de største fordele ved modellen.

Derudover nævner eksperterne fra Techlicious.com, at det er nemt at bruge samt at holde på Braun Series 9 9240s Wet&Dry, hvorfor denne model er deres foretrukne valg, når det kommer til en elektrisk barbermaskine.

Techlicious.com forklarer yderligere, at Braun Series 9 9240s Wet&Dry yder en ren barbering uanset stubbelængde sammenlignet med tidligere modeller fra Braun.

Eksperterne bemærker også, at denne model er forholdsvis støjsvag, da den ikke larmer meget ved brug.

Maskine med tilpasningsevne og flere barberingselementer

Med Braun Series 9 9240s Wet&Dry får man en barbermaskine, der sikrer en ren og præcis barbering.

Barbermaskinen kommer nemlig med teknologien SyncroSonic, der tilpasser sig efter ens skæg ved at tjekke tætheden 160 gange pr. minut. Herefter sørger maskinen for, at der bliver givet en optimal mængde kræft, hvor der er brug for det, såsom ved steder med længere skægstubbe.

Braun Series 9 9240s Wet&Dry kommer endvidere med fem barberingselementer, der er udstyret med flere funktioner, hvilket bidrager til en mere optimal barbering. Disse elementer er eksempelvis en HyperLift & Cut trimmer, en Direct & Cut trimmer, Protective Skinguard samt et 10-D fleksibelt barbersystem.

Mens en trimmer eksempelvis hjælper med at løfte og skære hår, har en anden trimmer et element, der beskytter huden ved barbering.

Der er ligeledes mulighed for at benytte sig af det fleksible barbersystem, der består af MicroMotion samt MacroMotion-funktioner. Disse funktioner hjælper med at tilpasse hagens form med et specielt svinghoved.

Fleksibel barbermaskine med genopladeligt batteri

Braun Series 9 9240s Wet&Dry kan betegnes som værende en fleksibel barbermaskine, da der er mulighed for at bruge den i badet. Barbermaskinen er yderligere forsynet med korrosionsbestandige trimmere med titanium, så de ikke kan ruste, selvom de bliver udsat for fugt.

Der er desuden mulighed for at anvende Braun Series 9 9240s Wet&Dry i op til 50 minutter ved fuldt batteri. Barbermaskinen skal oplade i omkring 1 time for et fuldt batteri. Der medfølger et genopladeligt Li-Ion-batteri ved køb af barbermaskinen.

Sidst men ikke mindst er Braun Series 9 9240s Wet&Dry udstyret med en integreret præcisionstrimmer, der sørger for, at man opnår en jævn barbering selv de steder, der er sværere at barbere.

Specifikationer – Braun Series 9 9240s Wet&Dry:
🔴 Vægt: 544 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rengøringsbørste medfølger

Fordele ved Braun Series 9 9240s Wet&Dry:
🔵 Kommer med fem barberingselementer
🔵 Vandtæt model
🔵 Arbejdstid på 50 minutter
🔵 Med SyncroSonic-teknologi
🔵 Tæt, jævn og præcis barbering


Braun Series 7 7790cc 

12 i sin kategori med 3,8 ud af 5 stjerner hos Pricerunner.dk
4,6 ud af 5 stjerner med 1200+ internationale anmeldelser hos Amazon.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Shaversguru.com

Braun Series 7 7790cc

 

Derfor anbefaler vi den:

Innovativ Sonic teknologi og den intelligente AutoSencing motor, samlet i en helt klassisk barbermaskine, giver en optimal oplevelse ved hver brugt.

Steen er blandt en af brugerne der har anbefalet maskinen og han skriver: “Lever fuldt ud op til forventningen.
Efter flere år med forskellige Phillips maskiner, var jeg ikke helt sikker på, om det nu var klogt at skifte til konkurrenten. Jeg har ikke fortrudt et sekund!”

Om:

Hvorfor ændre på noget der virker? Så selvfølgelig har barbermaskinen den indbyggede og nærmest uundværlige præcisionstrimmer. De 4 skære elementer sørger for en hurtig og ensartet barbering, og de 5 indstillingsmuligheder lader dig tilpasse barberingen for det bedste personlige resultat.

Det vibrerende skær, på denne elektriske shaver, er især velegnet til folk, der måske ikke har så kraftig skægvækst, eller til den mere sarte hud.

Alle hår bliver effektivt fanget med ActiveLift trimmeren, og den intelligente AutoSensing motor justerer selv intensiteten efter tætheden i skægget.

Rengøringen klares hurtigt og nemt med den medfølgende rengøringsstation, eller hvis det foretrækkes, under rindende vand.

Braun Series 7 7790cc vs. markedet

Når man sammenligner hvor tæt denne maskine barberer, og hvor glat, i forhold til prisen, som ligger i den lave ende, må dette siges at være en af de bedste barbermaskiner man kan få. Trådløs og brugervenlig i et klassisk look.

Barbermaskinen fra Braun 7’er serien må siges at være intelligent og innovativ i sine funktioner. Den kan anbefales, hvis man i forvejen har hang til den tyske kvalitet, fra den førende producent Braun, og har en forkærlighed for at lade teknologien optimere det daglige resultat.

Specifikationer – Braun Series 7 7790cc
🔵 Vægt: 1040 gram
🔵 Antal indstillinger: 5
🔵 Arbejdstid: 50 minutter
🔵 Ladetid: 60 minutter
🔵 Med display: Ja
🔵 Kan anvendes i vand: Nej
🔵 Rengøring: Medfølgende rengøringsstation


Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
”An excellent shaver” hos det engelske testmagasin Which.co.uk

Braun Serie 9 9290cc Wet & DryBåde den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det store engelske testmagasin Which.co.uk har testet Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry. Det har de gjort ud fra forskellige parametre, hvorefter de har foretaget en hel vurdering af modellens ydeevner. De to ekspertpaneler kommer nogenlunde til den samme konklusion – nemlig at Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry er en rigtig god barbermaskine. Råd og Rön giver modellen et stempel som topscorer, mens Which.co.uk kalder modellen for en ”excellent shaver”.

Syncro Sonic TM-teknologi

For at give den bedst mulige og mest effektive barbering er Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry udstyret med den mest innovative teknologi inden for barbermaskiner. Her er tale om den intelligente og patenterede Syncro Sonic TM-teknologi, som fungerer ved, at den selv kan aflæse og tilpasse sig til det individuelle skæg. Når den registrerer tæt skægvækst, så bevæger den sig for eksempel med mere kraft, og ved mindre skægvækst opererer den ved en ringere kraft. Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry er derfor fordelagtig til alle typer hud og skæg.

5 specialdesignede skæreelementer

Denne Braun barbermaskine er skabt til både at give en tæt og glat barbering samt være skånsom mod huden. Modellen har hele 5 specialdesignede skæreelementer, som med ét enkelt strøg fanger langt flere hår, samtidig med at der er fokus på at mindske hudirritation. Det gælder også de sensitive områder på halsen, hvor Lift & Cut-teknologien går ind og løfter de fladt-liggende hår, hvorefter de opfanges og skæres af – det gælder også for hår, som vokser i forskellige retninger.

Eftersom Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry hedder Wet & Dry, så kan man både anvende modellen på våd og tør hud.

Let rengøring med rensestation

Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry er også designet til at være så let at gøre ren som mulig. Ønsker man en hurtig rensning efter den daglige barbering, kan man blot skylle modellen under vandhanen, men hvis man ønsker en mere dybdegående rengøring, kan man anvende den medfølgende Clean & Charge-rensestation, som har et automatisk renseprogram til maskinen. Herved både renses, smøres og tørres maskinen med et enkelt tryk på en knap.

Maskinen er desuden ledningsfri og kører på genopladelige batterier, som også lades op i Clean & Charge-rensestationen.

Der medfølger et smart rejseetui med Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry, som beskytter barbermaskinen under rejser.

Fordele ved Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry:
🔵 Intelligent Syncro Sonic TM-teknologi
🔵 5 specialdesignede skæreelementer
🔵 Lift & Cut-teknologi løfter fladt-liggende hår
🔵 Kan barbere tør eller våd hud
🔵 Medfølgende rensestation med automatisk renseprogram


Braun Series 7 7840s Wet & Dry

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Series 7 7840s Wet & Dry

Barbermaskinen Braun Series 7 7840s Wet & Dry er blevet medtaget i en større test af flere forskellige barbermaskiner samtidig udført af eksperterne fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Sammen med de øvrige modeller er denne barbermaskine blevet testet på udvalgte parametre for at finde frem til hvilke modeller, der er de bedste.

Braun Series 7 7840s Wet & Dry klarer sig særdeles godt i testen, og derfor får modellen en rigtig flot placering som topscorer i de svenske eksperters test.

Helt tæt barbering

Braun Series 7 7840s Wet & Dry vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at få en helt tæt barbering. Denne barbermaskine kommer nemlig med et specialdesignet hoved, som under arbejdet løfter hårene ind mod kniven, hvilket skærer hårene over så tæt på huden som muligt.

Modellen kommer med 4 skæreelementer, der yderligere bidrager til den tætte barbering. Braun Series 7 7840s Wet & Dry er desuden en intelligent model, der selv kan registrere typen af skæg via den soniske teknologi, og det betyder, at denne model vil være fordelagtig til alle typer af forbrugere.

5 indstillinger

Braun Series 7 7840s Wet & Dry kommer med 5 forskellige indstillinger, således at man kan justere barberingen efter individuelle behov. Indstillingerne drejer sig om, hvor hårdt modellen arbejder, og man kan både vælge sensitiv-indstilling, intens-indstilling eller indstillinger midt imellem.

Man vælger indstillingerne og overskuer modellen på det tydelige LED-display, som gør det let at holde overblikket. Der medfølger desuden en præcisionstrimmer med modellen, så man kan trimme længere hår og skæg også.

Våd eller tør barbering

Braun Series 7 7840s Wet & Dry er designet til at være så funktionsdygtig og alsidig som mulig, og derfor kommer modellen også med muligheden for både at benyttes på tør eller våd hud. Man kan dermed både benytte vand, gele eller skum, når det gælder vådbarbering. Braun Series 7 7840s Wet & Dry er yderligere en barbermaskine, der kører på batteri, og batteriet kan holde op til 50 minutter per opladning.

En opladning tager derefter en times tid. Der medfølger desuden en rensebørste og rejseetui med modellen. Man kan dermed både anvende rensebørsten, når man skal gøre modellen ren, men man kan også bare skylle den under vandhanen.

Specifikationer – Braun Series 7 7840s Wet & Dry:
🔴 Vægt: 550 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rensebørste medfølger 

Fordele ved Braun Series 7 7840s Wet & Dry:
🔵 Specialdesignet hoved for helt tæt barbering
🔵 4 skæreelementer
🔵 Sonisk teknologi
🔵 5 indstillinger
🔵 Til brug på våd eller tør hud


Braun Series 9 9291CC

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Shavercheck.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon.com baseret på 73 brugeranmeldelser

Braun Series 9 9291CC

Både amerikanske Shavercheck.com og forbrugerne fra Amazon.com har anmeldt Braun Series 9 9291CC, hvor barbermaskinen begge steder har fået rosende ord med på vejen. Både ekspertkilden og forbrugerne har nemlig givet modellen 4,5 ud af 5 stjerner. 

Mens eksperterne fra Shavercheck.com især er vilde med, at Braun Series 9 9291CC er en behagelig barbermaskine, der sørger for en tæt barbering, er forbrugerne begejstrede for, at modellen er nem at bruge, samt at den er ’fantastisk selv, hvis man skal barberes hver dag’.

Hverken eksperterne eller forbrugerne finder mange ulemper ved Braun Series 9 9291CC. Dog nævner Shavercheck.com, at modellen er en smule dyr, samt at det kan være en smule svært at rengøre den manuelt.

Eksperterne og forbrugerne: Håndterbar maskine med god ydeevne 

Braun Series 9 9291CC er en populær barbermaskine hos både eksperter og forbrugere.

Eksempelvis skriver Shavercheck.com, at Braun Series 9 9291CC er den ’mest behagelige elektriske barbermaskine på markedet, samt at den har en god ydeevne – også når den bruges på længere hår’.

Dette er forbrugerne fra Amazon.com enige i og nævner også, at denne model er lige så god som barberblade, hvorfor de slet ikke benytter sig af andet end Braun Series 9 9291CC.

En anden bruger skriver yderligere, at ’når man har et arbejde, der kræver, at man er glatbarberet hver dag, er denne model en livredder, da kvaliteten er fantastisk’.

Sidst men ikke mindst nævner Shavercheck.com, at den også er velegnet til meget følsom hud, samt at den er nem at håndtere og behagelig at holde på.

De skriver også, at man skal være opmærksom på, at selve modellens ’krop’ er lavet af plastik, hvilket de er en smule skuffede over.

Barbermaskine med specialdesignet hoved

Med Braun Series 9 9291CC får man en barbermaskine med et specialdesignet hoved. Dette hoved sørger for, at hårene bliver løftet ind mod kniven, så de bliver barberet så tæt ved huden som overhovedet muligt.

Barbermaskinen kommer med en indbygget Responsive Intelligence-funktion, der pr. automatik tilpasser sig efter brugerens ansigtskonturer, hvilket sikrer en mere personlig barbering.

Der er ydermere mulighed for at anvende præcisionstrimmeren, der kan bruges til de mere vanskelige områder.

Når man er færdig med at anvende barbermaskinen, kan man blot rense den under vandhanen. Den er desuden 100 % vandtæt, hvorfor man også kan vælge at barbere sig under bruseren, hvis man har brug for det.

Barbermaskinen har en arbejdstid på cirka 50 minutter ved et fuldt batteri. Hvis der ikke er mere batteri på maskinen, skal den oplade i omkring 60 minutter, før den er ladt helt op igen.

Avanceret maskine med nem rengøring

Braun Series 9 9291CC er forsynet med flere avancerede og praktiske funktioner, der gør barberingen nemmere. Eksempelvis kommer modellen med en chip, der sørger for at aflæse skæggets længde for at fastslå den rette mængde kraft, der skal benyttes for at opnå en optimal barbering.
Derudover er Braun Series 9 9291CC skabt til både at give en tæt og glat barbering, men på samme tid også være nænsom mod huden.

Modellen har hele fem skæreelementer, der samarbejder om at fange flere hår i ét enkelt strøg.

Maskinen kommer også med en titanium-belagt trimmer, der kan bruges til fladt hår. Trimmeren sørger for at fange hår, der vokser i alle retninger.

Braun Series 9 9291CC kommer med en Clean&Charge-station med fem funktioner.

Disse fem funktioner er, at den selv vælger et rengøringsprogram, renser, smører, tørrer og oplader maskinen ved blot et tryk på en enkelt knap.

Specifikationer – Braun Series 9 9291CC:
🔴 Vægt: 1000 gram
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Arbejdstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan anvendes i vand: Ja
🔴 Rengøring: Rensestation medfølger

Fordele ved Braun Series 9 9291CC:
🔵 Med Clean&Charge-station
🔵 Med fem skæreelementer
🔵 100 % vandtæt
🔵 Arbejdstid på op til 50 minutter
🔵 Med Responsive Intelligence-funktion

Outlet section for .dk


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Braun barbermaskiner er bedst i test?

Braun Series 5 5030s, Braun Series 3 3090cc, Braun CoolTec CT4s Wet & Dry, Braun Series 3 3050cc, Braun Series 7 7899cc og Braun Series 9 9240s Wet&Dry

🤓 Hvordan er Braun barbermaskinerne blevet testet?

Braun barbermaskinerne er blev testet ud fra deres ergonomi, barberevne på både våd og tør hud, samt deres brugervenlighed. Ydermere har eksperterne også kigget på, hvor nemme de var at rengøre.

🤔 Hvor ofte skal man vedligeholde sin barbermaskine?

Det er anbefalet, at man efter brug tømmer barbermaskinen for hår og skyller beholder og blade med varmt vand. Ydermere bør man en gang om måneden rense barbermaskinen i bund, hvor alle aftagelige dele afmonteres og skylles med varmt vand. Lad derefter alle komponenterne tørre, inden maskinen samles igen.


Braun barbermaskine test: Anvendte kilder 

Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet barbermaskinen Braun Series 7 799CC. Ønsker du at læse mere kan du besøge deres hjemmeside her.

Chip.de 🇩🇪
Chip.de er en tysk webside, der beskæftiger sig med alt inden for elektronik, teknik og data. Chip.de bringer både nyheder og trends fra den teknologiske verden og skriver artikler og guides og vejleder forbrugerne. Her har Chip.de testet modellen Braun Series 3 3090cc. Du kan læse hele artiklen hos Chip.de her.

ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet modellerne Braun Series 3 3090cc

og Braun Series 5 5090CC i en test af 8 barbermaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af barbermaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken er en dansk avis, som er grundlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en af de tre førende morgenaviser i Danmark, og Politiken udkommer hver dag. Politiken har også et online-univers, og både på web og på tryk beskæftiger avisen sig med nyheder, ind- og udland, politik, debat og kultur. Avisen har også plads til forbrugerstof, og her har Politiken.dk testet modellen Braun Series 7 799CC. Du kan læse hele artiklen hos Politiken her.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige barbermaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet modellen Braun Series 7 799CC. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et stort, norsk magasin med fokus på forbrugerteknologi i Norge – magasinet har over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests, og her gælder det en test af barbermaskiner, hvor modellen Braun Series 3 3050cc blandt andet indgår.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

The Squash Chronicles 🇺🇸
The Squash Chronicles er en anerkendt personlig blog med fokus på blandt andet teknologi og forskellige teknologiske forbrugerprodukter. The Squash Chronicles foretager også tests af og til, og her drejer det sig om barbermaskinen Braun Series 7 7899cc.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det to barbermaskiner. Her er tale om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry og Philips S9711/31.

Ønsker du at læse mere om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry, kan du klikke på dette link, og ønsker du at læse mere om Philips S9711/31, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har givet 65 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Shavercheck.com 🇺🇸 
Shavercheck.com er en amerikansk side, der leverer upartiske anmeldelser samt omfattende artikler og vejledninger om elektriske barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 9 9291CC. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Shavercheck.com har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techlicious.com 🇺🇸 
Den amerikanske side Techlicious.com hjælper forbrugeren med at træffe informerede købsbeslutninger samt med at få mere ud af de produkter, man allerede har derhjemme. Siden fokuserer hovedsageligt på teknologi og elektronik. Her har Techlicious.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 9 9240s Wet&Dry. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de er en side, der sørger for at indsamle forskellige tests og anmeldelser fra diverse kilder. Herefter giver de det specifikke produkt en samlet karakter. I denne omgang har de testet og anmeldt barbermaskinen Braun Series 3 3040s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevis om, at en barbermaskine fra Braun er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende barbermaskiner med vores generelle barbermaskine test, eller fordyb dig i vores test af Philips barbermaskiner.

Hvis du ofte trimmer det skæg, så kan du med fordele også læse vores skægtrimmer test. I denne artikel gennemgår vi de skægtrimmere på markedet, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter fra forskellige undersøgelser og tests.

Skulle du også være på udkig efter en ny trimmer, kan vi også være behjælpelige med dette. Her kan du læse vores store hårtrimmer test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

I forlængelse af disse artikler, vil vi her fremhæve en række af vores andre tests med fokus på personlig pleje og velvære.

Er du interesseret i en ny elektrisk tandbørste, bør du læse med her. I vores store elektrisk tandbørste test, finder du et overblik over markedets forskellige testvindende modeller.

Du kan også læse vores test af Philips Sonicare Diamond Clean serien, der har modtaget yderst gode anmeldelser fra eksperter såvel som forbrugere.

Sluttelige vil vi fremhæve vores badevægt test. Den nye generation af badevægte kan fungere som et fantastisk godt remedie til at holde styr på sit fysiske velvære. Det skyldes blandt andet at mange af de nye modeller kobles til brugerens smartphone og måle ting så som BMI, muskelmasse og fedtprocent.