Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Braun barbermaskiner test-guide: En grundig analyse af topmodeller

Er du træt af at bruge tid på at finde den perfekte barbermaskine? Længes du efter en nem og effektiv løsning? Du er ikke alene. Og lige præcis derfor har vi udarbejdet den her artikel.

Nedenfor præsenterer vi dig for et udvalg af Braun barbermaskiner, der har fået topkarakterer i diverse eksterne eksperttests. Vi guider dig gennem funktionerne, priserne og de bedste rengøringsmetoder. Med vores oversigt finder du hurtigt og nemt den Braun barbermaskine, der passer bedst til dine behov.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste braun barbermaskiner i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

Braun Series 3 300S » 349 Kr. hos Komplett.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

barbermaskine i god kvalitet

Braun Series 3 300S
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

star4.3 /5

close

Fordele

 • pros God batterilevetid
 • pros Oplader hurtigt
 • pros Ligger godt i hånden
 • pros Skaber ingen irritation.

Ulemper

 • cons Er længere om at opnå en hel tæt barbering

Barbermaskinerne fra Series 3 300S er med folieskær, og de bevæger sig derfor i en lige linje over huden modsat de roterende. Folieskæret er i øvrigt karakteristisk for tyske Braun, der ikke gør sig i roterende barbermaskiner. Der er alt i alt tale om en lettilgængelig og velkonstrueret maskine. Den er vandtæt og kan derfor renses med vand efter brug – du kan sågar fjerne hovedet på maskinen.

Maskinen er forsynet med 3 trykfølsomme skæreelementer, der bidrager til en skånsom barbering, idet maskinen følger ansigtskonturerne. Du kan derfor se frem til en glat barbering, så du kan præsentere dig fra den bedste side, når du skal sidde i møde med vigtige forretningskontakter eller er på vej til det romantiske stævnemøde med hende den søde fra nabobygningen.

Vil du se en grundig præsentation, kan du med fordel tage et kig på Lee Yarnolds YouTube-anmeldelse fra marts 2017. Her gennemgår han nøje de forskellige funktioner for produktet, inden han udsætter det for den endelige test – en 6 minutters live barbering, hvor du får et klart og tydeligt billede af, hvor godt produktet præsterer i den virkelige verden. Konklusionen på Lee Yarnolds test er, at han er ret begejstret for produktet, der får en ”five star”-anmeldelse. Nogle af plusserne tæller bl.a. den lange ledning (hvis du ikke vil bruge maskinen trådløst), det rengøringsvenlige design og smart-opladeren, som virker med det samme, uden at du skal tage hensyn til spændingen.


Anmeldelse: Produktanalyse af Braun Series 3 300S

Nem og hurtig opladning

Der medfølger 2 x NiMH-batterier. Når de er ladet helt op, kan du bruge barbermaskinen i op til 20 minutter. Det tager godt 1 time. Du skal dog være OBS på, at maskinen kræver en noget længere opladning, inden den tages i brug for første gang.

Har du glemt at oplade maskinen, og skal du hurtigt ud ad døren, kan en 5 minutters hurtigopladning give nok driftstid til én enkelt barbering. Maskinen har endvidere en smart batteri-indikator, så du altid har styr på, hvor meget batteri der er tilbage. Det er særligt praktisk i en hverdag, hvor tingene går lidt hurtigt, og du måske lige har glemt, hvilke maskiner du fik opladet aftenen forinden.

Braun Series 3 300S vs. markedet

For få hundrede kroner kan du få en gedigen foliebarbermaskine fra et af topmærkerne på markedet – Braun. Du får naturligvis ikke et hav af specialfunktioner til denne pris, men maskinen er kendetegnet ved den traditionelle tyske grundighed, og kvaliteten er fremragende set i forhold til prisen.

Samtidig er det en maskine, der har hentet gode anmeldelser hos forbrugerne. Her kan vi nævne de flotte karakterer på Google Shopping samt Amazon.co.uk. Det er et godt vidnesbyrd om, at produktet hitter ude i den virkelige verden.

Barbermaskinen vil efter vores skøn være god til dig, der er nybegynder mht. barbering. Det skyldes især, at den er meget skånsom mod huden, og den er derfor eftergivende, hvis du endnu ikke er helt sikker på hånden.

Gå til den billigste forhandler

Braun Series 3 3000BT

multifunktionel barbermaskine i høj kvalitet

Fordele

 • pros Batteriet holder i lang tid
 • pros Skaber gode resultater.

Ulemper

 • cons Besværligt at barbere omkring halsen.

Når du investerer i Brauns Series 3 3000BT, skal du i gang med at overveje, om du har lyst til at prøve nye skægtrends – du har alle muligheder for at lege på livet løs takket være den multifunktionelle barbermaskine fra Braun. Måske er det overskægget, der skal forvandles til en prægtig moustache, eller måske drømmer du blot om at gøre lidt ved den buskede skægvækst eller de stikkende skægstubbe, som irriterer kæresten gang på gang.

Brauns Series 3 3000BT er skånsom over for huden, og du kan trimme ned til mindste detalje, bl.a. takket være de 3 bevægelige barberingselementer (med 3 Flex-hoved), der følger ansigtskonturerne på smidig vis. Der medfølger i alt 5 kamme, der kan pleje skæg i længden 1-7 mm.


Anmeldelse: Produktanalyse af Brauns Series 3 3000BT

Nem rengøring – kan vaskes under vand

Brauns Series 3 3000BT kan rengøres under vand, og det gør den naturligvis ekstra rengøringsvenlig, så du kan opretholde den nødvendige hygiejne. Samtidig ligger det ergonomiske greb godt i hånden, så du kan arbejde ubesværet, hvad enten du vælger en våd- eller tørtrimning.

Driftstiden ligger på 30 minutter med de stærke NiMH-batterier – det er ikke den længste driftstid, men alligevel nok til, at du kan nå at trimme den ønskede hårvækst. Batterierne er fuldt opladet på 1 time, men du har også mulighed for at gøre brug af hurtigopladningen.

Med blot 5 minutters opladning er du klar til en lynhurtig enkeltbarbering. Perfekt, hvis du lige har glemt at oplade trimmeren aftenen før og gerne vil stå knivskarpt, når du skal holde en vigtig tale senere på eftermiddagen.

Braun Series 3 3000BT vs. markedet

Maskinen tilbyder dig en fin 3-i-1 løsning, og det tæller bestemt op, at den har den solide tyske konstruktion, som altid klæber sig til Braun-mærket. Rent prismæssigt ligger den i en god mellemklasse – du kan både finde langt billigere modeller, men også langt mere avancerede modeller med en del mere udstyr. Så du bør spørge dig selv, hvor meget du egentlig har behov for.

Det tæller en smule ned i vores samlede vurdering, at batteritiden blot ligger på 30 minutter. Det er noget lavere end flere af de andre barbermaskiner på listen. Skærelængderne er heller ikke så omfattende – fra 1-7 mm.

Du får dog stadig en velfungerende barbermaskine af høj kvalitet, og den er populær hos forbrugerne. På Google Shopping ligger den samlede karakter fra forbrugerne på 4,4/5. En rigtig flot karakter, der viser, at produktet er eftertragtet blandt kunderne.

Gå til den billigste forhandler

Braun barbermaskine MGK5245 » 264 Kr. hos NordicElectronics lige nu (samarbejde med Pricerunner)

effektiv 7-i-1 multitrimmer til hår og skæg

Braun barbermaskine MGK5245
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Nem at bruge
 • pros Har mange ekstradele
 • pros Oplader hurtigt

Ulemper

 • cons Er ikke velegnet til tykt hår

Søger du en multifunktionel trimmer til den travle hverdag? Braun MGK5245 har den store force, at den både kan trimme skæg og hår. Du får en 7-i-1 multitrimmer med skarpe metalblade og 13 længdeindstillinger i intervallet 0,5 mm til 21 mm, og du bestemmer derfor frit, om du vil gå i gang med at trimme øjenbrynene, eller om det nærmere er det lidt buskede skæg, der trænger til en kærlig omgang.

AutoSensing-motoren klarer enhver opgave og er tilmed trykfølsom, og det er derfor den type maskine, der lynhurtigt bliver uundværlig på badeværelset. Samtidig kan du både bruge den til våd- og tørtrimning, hvilket er en rigtig stor fordel. På Amazon.com ligger karakteren i øjeblikket på 4,5/5, og bruger-feedbacken lyder bl.a. som følger: ”I liked everything about this groomer. Well made, very sturdy, and feels good when you hold it. Very easy to use and the good thing about this groomer is waterproof. This is the best package, because it gives you basically everything you need.”

Du kan også med fordel tage et nærmere kig på DV’s 5-minutter lange YouTube-anmeldelse fra april 2020, hvor du får en grundig gennemgang af alle funktionerne. En anmeldelse, der konkluderer, at Brauns MGK5245 bestemt er et godt køb.


Anmeldelse: Produktanalyse af Braun MGK5245

En god all-in-one pakke

Med Braun MGK5245 får du en god all-in-one pakke. Ikke alene kan maskinen klare de fleste opgaver; der medfølger også en del nyttigt tilbehør, så du får ekstra meget for pengene. Det omfatter bl.a. 4 kamme, trimmerhoved til skæg og hår, præcisionstrimmerhoved samt en skraber til en glat barbering. Der medfølger også et batteri. Producenten oplyser, at maskinen har et driftstid på 100 minutter ved en fuld opladning. Du kan også gøre brug af hurtigopladningen, hvis du blot skal bruge strøm til én enkelt barbering, måske i de travle morgentimer inden det vigtige møde med chefen, eller hvis der venter et Zoommøde med kollegerne inden for få minutter.

Braun MGK5245 vs. markedet

Hvis du ikke har lyst til at investere i flere forskellige maskiner, giver det rigtig god mening at investere i én multitrimmer, der kan lidt af hvert. Den er måske ikke så specialiseret i forhold til de forskellige arbejdsområder, men du får stadig en god og solid maskine fra Braun, der er kendt som et godt mærke i branchen.

Brauns produkter bliver ofte rost for den gode, tyske kvalitet, der er langtidsholdbar. Det gælder bl.a. skærene på trimmeren. Samtidig ligger prisen på et par hundrede kroner, hvilket vil være attraktivt for en stor gruppe kunder.

Gå til den billigste forhandler

Braun MGK3220 » 199 Kr. hos GrydeGuru.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

alsidig trimmer til hår og skæg med 6 indstillinger

Braun MGK3220
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Praktisk trimmer
 • pros Nem at bruge

Ulemper

 • cons Har en kort batterilevetid

Den næste Braun-model på listen kvalificerer sig primært på prisen og de gode brugeranmeldelser på Amazon. Her har den fået en karakter på 4,4/5, og det bekræfter blot, at den smarte trimmer fra Braun lever op til forventningerne hos forbrugerne. Der er flere positive brugerkommentarer på Amazon, og en af dem lyder: ”Great item just what I expect from Braun should last me 10 years or more like my last ones and they were only replaced because they were dropped too many times!”

Braun bliver ofte associeret med tysk håndværkskvalitet, og deres forskellige trimmere er bestemt ingen undtagelse. Det langtidsholdbare skær på trimmeren er blot et af mange eksempler, og det sørger på smidig vis for at glide nemt gennem både hår og skæg.


Anmeldelse: Produktanalyse af Braun MGK3220

God allround trimning

Ét af kendetegnene ved MGK-serien fra Braun er de mange trimmermuligheder. Her får du 6 styk, så du f.eks. både kan trimme øre- og næsehår samt skæg og hår. Det er særligt perfekt til dig, der bare gerne vil have en maskine, der kan lidt af det hele – uden at du skal ud at investere i flere separate maskiner såsom en næsetrimmer. Bruger du MGK3220 uden ledning, har den en driftstid på 50 minutter, hvilket er lidt kortere end flere af de andre MGK-modeller her på listen. Maskinen har totalt 13 forskellige længdeindstillinger i intervallet 0,5-0,21 mm, og det er en rigtig god standardløsning for dig, der har brug for at justere længden til de forskellige stylinger.

Braun MGK3220 vs. markedet

Braun-maskinen med de 6 trimmerindstillinger er super billig, og den passer perfekt til dig, der enten er nybegynder eller ikke har behov for en fancy maskine med alverdens indstillinger og tilbehør. Her får du en grundpakke med trimmer samt øre- og næsetrimmer, 4 kamme og en Smart Plug-oplader. Du vil sikkert hurtigt opdage, at det i langt de fleste tilfælde dækker dine hverdagsbehov.

Vi kommer dog ikke udenom, at maskinen har et par mangler i forhold til andre maskiner. F.eks. kan maskinen ikke renses under vand, ligesom den har færre trimmermuligheder end andre MGK-modeller her på listen. Du bør derfor gøre op med dig selv, om det er noget, du kan gå på kompromis med.

Braun-kvaliteten er som sagt verdenskendt og hitter hos bl.a. Amazon-brugerne, der generelt giver de forskellige Braun-maskiner flotte karakterer. Ofte når de op på over 4 i gennemsnitskarakter.

Gå til den billigste forhandler

Braun Series 3 300BT » 364 Kr. hos Komplett.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

fantastisk barbermaskine fra Braun

Braun Series 3 300BT
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Let trimmer
 • pros Har en god batterilevetid

Ulemper

 • cons Har et højere støjniveau end lignende modeller

Nu kan du både barbere, forme og trimme med valget af Braun Series 3 300BT. Den har bl.a. hentet gode brugeranmeldelser på Amazon.co.uk, hvor gennemsnitskarakteren ligger på 4,3 ud af 5.

En af de begejstrede brugere skriver følgende: ”This is my first electric shaver and it makes me wonder why I didn’t get one sooner! I have always struggled with skin irritation from razor shaves but this shaver only gives me very mild irritation on my neck. Great battery life, wide variety of attachments for every need, fast charging and excellent battery life. Excellent shaver for the price with solid build quality. Would highly recommend! I doubt you will find a better shaver in this price bracket!”

Udsagnet opsummerer på mange måder de kvaliteter, der bliver fremhævet ved Braun-modellen. Den er bundsolid og præsterer, hvad enten du skal barbere helt tæt ind til huden eller blot har brug for en lidt ny styling af dit skæg. Du kan tilpasse barbermaskinen/trimmeren ved at skifte hoved og en af de tilhørende kamme. Du får i alt 5 kamme med i købet, så du får den helt rigtige længde på skægget eller håret.


Anmeldelse: Produktanalyse af Braun Series 3 300BT

Skånsom mod huden

Braun Series 3 300BT er meget skånsom mod huden, og det skydes i høj grad de trykfølsomme blade. De trækker sig automatisk tilbage, så du undgår grimme snitsår og i stedet får en helt glat barbering.

Det tynde barberhoved muliggør også, at du kan arbejde tæt ind mod læberne, der ellers er et meget sårbart område og ofte kan være svært at barbere. Når du får brug for det, er det super nemt at rense maskinen; den kan skylles af under rindende vand. Det giver dig rig mulighed for at opretholde en god hygiejne i hverdagen.

Braun Series 3 300BT vs. markedet

De gode brugeranmeldelser på bl.a. Amazon taler deres tydelige sprog. Du får her en fantastisk barbermaskine, endda fra et topmærke i branchen. Prisen ligger også på et meget fornuftigt niveau, især hvis du ikke har tænkt dig at smide en mindre formue efter din nye barbermaskine/trimmer. De medfølgende 5 groomingkamme sørger for, at du kan eksperimentere med såvel hårstylinger som skægtrends. Det er en god bonus for en i forvejen god maskine.

Gå til den billigste forhandler

FAQ

Hvilken Braun barbermaskine er den bedste?

Braun har lavet en række gode barbermaskiner, hvor nogle af deres absolut bedste modeller blandt andet er Braun Series 3 3090cc, Braun CoolTec CT4s Wet & Dry og Braun Series 3 3050cc. Barbermaskiner har alle fået nogle gode anmeldelser i en række tests, da de indeholder nogle smarte egenskaber.

Hvordan vælger jeg den rigtige barbermaskine?

Når du skal vælge en barbermaskine, så er det vigtigt, at du vælger en maskine, som matcher din hudtype. Har du for eksempel meget sensitiv hud, så kan det være en fordel at vælge en barbermaskine, som er lavet med fokus på den hudtype. Derved får du de bedste resultater.

Hvordan kan jeg tjekke, om mit barberblad skal skiftes ud?

Du kan tjekke, om dit barberblad trænger til at blive skiftet ud, ved at barbere dig lidt med det. Barberbladet bør glide let og glat hen over huden, imens den fjerner alle hår. Hvis barberbladet hiver og niver i hårene og evt. misser nogle hår, så skal den skiftes ud.

Er det bedst at bruge en skraber eller en barbermaskine?

Hvorvidt det er bedst at barbere sig med en skaber eller en barbermaskine, det kommer delvist an på, hvad du foretrækker. Dog har barbermaskiner den fordel, at de fjerner hårene hurtigere og mere effektiv, hvilket er mere skånsomt for huden. Barbermaskiner kan derved reducere indgroede hår og rødme.

Test og anmeldelser af braun barbermaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Expertreviews.com

Expertreviews er et testmagasin, der bevæger sig inden for emnet teknologi. Målet er at guide læserne mod køb af de rigtige teknologiske enheder gennem grundige tests.

Expertreviews har vurderet flere barbermaskiner/trimmere og er gået mere i dybden med de bedste af de bedste, bl.a. ved at kigge på de forskellige funktioner og prisen. Brauns BT5260 lander på en tredjeplads, og den bliver af redaktionen kåret som bedst til prisen. Ifølge redaktionen er maskinen et glimrende eksempel på, at du ikke behøver betale en herregård for at få en fremragende maskine.

Testen er udført den: 22. april 2021
Du kan se testen her

Aftonbladet.se

Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet barbermaskinen Braun Series 7 799CC. Ønsker du at læse mere kan du besøge deres hjemmeside her.

Politiken.dk

Politiken er en dansk avis, som er grundlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en af de tre førende morgenaviser i Danmark, og Politiken udkommer hver dag. Politiken har også et online-univers, og både på web og på tryk beskæftiger avisen sig med nyheder, ind- og udland, politik, debat og kultur. Avisen har også plads til forbrugerstof, og her har Politiken.dk testet modellen Braun Series 7 799CC. Du kan læse hele artiklen hos Politiken her.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet modellen Braun Series 7 799CC. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Tek.no

Tek.no er et stort, norsk magasin med fokus på forbrugerteknologi i Norge – magasinet har over 900.000 læsere om ugen. Tek.no hjælper forbrugerne gennem nyheder, trends, artikler, guides og tests, og her gælder det en test af barbermaskiner, hvor modellen Braun Series 3 3050cc blandt andet indgår.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

The Squash Chronicles

The Squash Chronicles er en anerkendt personlig blog med fokus på blandt andet teknologi og forskellige teknologiske forbrugerprodukter. The Squash Chronicles foretager også tests af og til, og her drejer det sig om barbermaskinen Braun Series 7 7899cc.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Shavercheck.com

Shavercheck.com er en amerikansk side, der leverer upartiske anmeldelser samt omfattende artikler og vejledninger om elektriske barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 9 9291CC. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Shavercheck.com har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techlicious.com

Den amerikanske side Techlicious.com hjælper forbrugeren med at træffe informerede købsbeslutninger samt med at få mere ud af de produkter, man allerede har derhjemme. Siden fokuserer hovedsageligt på teknologi og elektronik. Her har Techlicious.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 9 9240s Wet&Dry. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testberichte.de

Det tyske testmagasin Testberichte.de er en side, der sørger for at indsamle forskellige tests og anmeldelser fra diverse kilder. Herefter giver de det specifikke produkt en samlet karakter. I denne omgang har de testet og anmeldt barbermaskinen Braun Series 3 3040s, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevis om, at en barbermaskine fra Braun er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende barbermaskiner med vores generelle barbermaskine test, eller fordyb dig i vores test af Philips barbermaskiner.

Hvis du ofte trimmer det skæg, så kan du med fordele også læse vores skægtrimmer test. I denne artikel gennemgår vi de skægtrimmere på markedet, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter fra forskellige undersøgelser og tests.

Skulle du også være på udkig efter en ny trimmer, kan vi også være behjælpelige med dette. Her kan du læse vores store hårtrimmer test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

I forlængelse af disse artikler, vil vi her fremhæve en række af vores andre tests med fokus på personlig pleje og velvære.

Er du interesseret i en ny elektrisk tandbørste, bør du læse med her. I vores store elektrisk tandbørste test, finder du et overblik over markedets forskellige testvindende modeller.

Sluttelige vil vi fremhæve vores badevægt test. Den nye generation af badevægte kan fungere som et fantastisk godt remedie til at holde styr på sit fysiske velvære. Det skyldes blandt andet at mange af de nye modeller kobles til brugerens smartphone og måle ting så som BMI, muskelmasse og fedtprocent.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme