Skægtrimmer Test 2019 – De bedste skægtrimmere ifølge eksperterne

0

I denne skægtrimmer test vil Forbrugsguiden gennemgå en række testvindende skægtrimmere, der alle er blevet anbefalet i diverse forbrugsmagasiner. Derved kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over, hvilke modeller eksperterne har kåret som de bedste på markedet og på den måde finde den model, som passer bedst til dig.

Hvis du har interesse i at vide mere om de forskellige tests, som vi har gennemgået i denne artikel, så bringer vi sidst i artiklen en liste af de kilder, vi har anvendt med dertilhørende links.

Denne skægtrimmer test indeholder:
🔸 En gennemgang af de mest testvindende skægtrimmere på markedet
🔸 Guide: Sådan plejer du dit skæg
🔸 Inspiration til at finde det skæg, der passer bedst til din ansigtsform
🔸 Gode råd til at matche din frisure og dit skæg
🔸 Guide: Sådan trimmer du dit skæg
🔸 Kort gennemgang af de kilder vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Skægtrimmer test 2019 – De 12 bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de skægtrimmere, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Philips OneBlade Pro

Topscorer hos det amerikanske testmagasin T3
8 ud af 10 point hos det store teknikmagasin Wired.com
9.3 ud af 10 point hos Shaverguru.com

Philips OneBlade Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
517,00 Kr. 0,00 Kr. 517,00 Kr. Læs mere
543,00 Kr. 0,00 Kr. 543,00 Kr. Læs mere
549,00 Kr. 0,00 Kr. 549,00 Kr. Læs mere
555,00 Kr. 0,00 Kr. 555,00 Kr. Læs mere
572,00 Kr. 0,00 Kr. 572,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

 

Philips OneBlade Pro er en skægtrimmer med flotte anmeldelser fra testmagasinet T3 og teknikmagasinet Wired.com. Modellen er nemlig topscorer hos T3 samt. Yderligere får skægtrimmeren henholdsvis 8 ud af 10 point af eksperterne fra Wired.com og 9.3 ud af 10 point hos Shaverguru.com.

En af de faktorer, der er med til at gøre Philips OneBlade Pro populær hos anmelderne er blandt andet, at det er en pålidelig og funktionel skægtrimmer med en ’behagelig trimning’.  Desuden er eksperterne enige i, at det er en fordel med modellens mange længdeindstillinger.

Eksperterne fra T3 er mest begejstrede for maskinens vandtæthed og ensartede trimning, mens eksperterne fra Wired.com er mest imponerede over maskinens længdestillinger samt, at den er prisvenlig i forhold til andre modeller på markedet. Shaverguru.com bemærker dog mest skægtrimmerens design, som de mener er ’unikt’.

Endvidere bliver der ikke nævnt mange ulemper ved modellen. Det, eksperterne bemærker mest, er, at laserens funktion virker til at være en smule ligegyldig samt, at skægtrimmeren fungerer bedst, hvis den blot skal bruges til at trimme kort skæg. Dette er eksperterne fra Shaverguru.com dog ikke helt enige i, da de mener, at skægtrimmeren kan bruges til alle former for skæg.

Genopladelig skægtrimmer med 14 længdeindstillinger 

Med Philips OneBlade Pro får man en genopladelig og justerbar skægtrimmer med flere længdeindstillinger. Den justerbare skægtrimmer har i alt 14 forskellige længdeindstillinger fra 0,4 millimeter til 10 millimeter. Det betyder, at du har mulighed for at vælge den indstilling, der passer optimalt til dit behov.

Derudover kommer Philips OneBlade Pro med et genopladeligt litium-ion-batteri, der giver 90 minutters brug efter 1 times opladning. Desuden kommer modellen også med en batteriindikator, der kan vise en, hvornår man skal sørge for at få opladet batteriet.

Model med ny teknologi og dobbeltsidige barberblade 

Philips OneBlade Pro er udstyret med en ny teknologi indenfor skægtrimning og barbering, hvor der er mulighed for, at man kan style, barbere og trimme forskellige former for skæglængder og stubbe.

Barberbladene indeni maskinen bevæger sig ved omkring 200 omdrejninger pr. sekund, hvilket betyder, at man har mulighed for både at bruge modellen ved helt kort skæg eller langt skæg.

Endvidere er Philips OneBlade Pro udstyret med dobbeltsidige barberblade, hvor det er muligt at barbere skægget i alle retninger. Desuden er skægtrimmeren lavet til at style ens skæg, da dens størrelse og funktioner eksempelvis gør det muligt at skabe kanter.

Vandtæt og holdbar skægtrimmer med LED-display 

Philips OneBlade Pro er produceret, så den holder i lang tid. Dog anbefales det, at man skifter bladene hver fjerde måned, så barberbladene altid fungerer optimalt.

Yderligere er modellen 100 % vandtæt, hvorfor man kan barbere sig under bruseren samt gøre skægtrimmeren rent efter brug ved at vaske den under vandhanen. Desuden er der mulighed for at barbere sig både med eller uden skum.

Med skægtrimmerens digitale LED-display er der mulighed for at holde øje med, hvornår det er tid til at oplade batteriet, samt hvor meget batteri, der er tilbage.

Sidst men ikke mindst kommer Philips OneBlade Pro med en rejselås, så man altid kan have den med på ferie i kufferten. Rejselåsen kan ligeledes sørge for, at modellen ikke pludseligt bliver tændt, når man ikke skal bruge den.

Udvalgte fordele ved Philips OneBlade Pro:
🔵 14 forskellige længdeindstillinger
🔵 Genopladeligt batteri
🔵 LED-display
🔵 100 % vandtæt
🔵 Dobbeltsidige barberblade
🔵 Kommer med en rejselås


Philips Series 5000 BT5200

Anbefalet af det britiske testmagasin Which.co.uk 

Philips Series 5000 BT5200

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
302,00 Kr. 0,00 Kr. 302,00 Kr. Læs mere
353,00 Kr. 0,00 Kr. 353,00 Kr. Læs mere
353,00 Kr. 0,00 Kr. 353,00 Kr. Læs mere
353,00 Kr. 0,00 Kr. 353,00 Kr. Læs mere
353,00 Kr. 0,00 Kr. 353,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Philips Series 5000 BT5200 er en skægtrimmer, der er blevet anmeldt af det britiske testmagasin Which.co.uk. Which.co.uk har afprøvet skægtrimmeren, hvor siden har valgt at anbefale modellen, da de mener, at den lever op til alt det, som en skægtrimmer skal kunne.

Modellen får især mange rosende ord for dens solide design og brugbare funktioner heriblandt dens mange længdeindstillinger. Ifølge eksperterne fra Which.co.uk var modellen et hit, der bliver anbefalet til mænd, der ønsker en simpel skægtrimmer med de funktioner, der er nødvendige for en ordentlig skægtrimning.

Vandtæt skægtrimmer med 17 længdeindstillinger 

Ved køb af Philips Series 5000 BT5200 får man en praktisk skægtrimmer med flere forskellige funktioner, som man kan få brug for ved en trimning.

Skægtrimmeren er nemlig forsynet med 17 længdeindstillinger fra 0,4 millimeter og op til 10 millimeter i præcise trin på 0,2 millimeter. Den ønskede længde kan nemt indstilles, da den bliver valgt ved at dreje på zoomhjulet på skægtrimmerens greb. Når den rette indstilling er blevet valgt, så vil trimmeren låse selve indstillingen, så man kan være sikker på, at der ikke går noget galt under trimningen.

Endvidere er Philips Series 5000 BT5200 vandtæt, hvilket betyder, at den er nem at rengøre. Der er derfor mulighed for at skylle skægtrimmerens hoved under vand, så den grundigt kan blive renset efter brug. Desuden kan man tage skægtrimmeren med ind under bruseren, hvis man ønsker at barbere sig, mens man er i bad.

Ensartet resultat og selvslibende blade 

Med skægtrimmerens skægindstillingssystem samt integrerede hårløftekam bliver ens hår løftet op til knivenes niveau, så man altid opnår et ensartet resultat. Dette er en fordel, da man vil opnå den samme længde uanset, om man har langt eller kort skæg.

Philips Series 5000 BT5200 kommer også med både vedligeholdelsesfrie og selvslibende knive. Dette betyder, at knivene hverken skal olieres eller slibes, da de holder sig skarpe.

Desuden kommer modellen med en pearl tip-teknologi, der sørger for, at trimningen er hudvenlig. Teknologien mindsker friktionen mod ens hud, så man ikke har mulighed for at skære sig.

Model med ledningsfri brug samt dobbeltskærpede knive 

Philips Series 5000 BT5200 er udstyret med dobbeltskærpede knive af metal. Disse knive klipper flere hår for hvert strøg, hvorfor trimningen er hurtigere sammenlignet med en skægtrimmer, der bruger andre former for knive.

Med Philips Series 5000 BT5200 er der endvidere heller ikke brug for nogen ledning ved hver trimning. Der er 1 times ledningsfri brug efter 1 times opladning, hvorfor du selv kan vælge, om du vil benytte dig af skægtrimmeren med eller uden ledning.

Udvalgte fordele ved Philips Series 5000 BT5200:
🔵 17 forskellige længdeindstillinger
🔵 1 times ledningsfri brug efter 1 times opladning
🔵 Dobbeltskærpede knive
🔵 100 % vandtæt og nem at rengøre
🔵 Selvslibende og vedligeholdelsesfrie knive
🔵 Mindre friktion mod huden


Braun BT5070

Anbefalet af den amerikanske testside 10techy.com
✅ 9,7 ud af 10 point hos instantgrooming.com

Braun BT5070

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
351,00 Kr. 0,00 Kr. 351,00 Kr. Læs mere
369,00 Kr. 0,00 Kr. 369,00 Kr. Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
487,00 Kr. 0,00 Kr. 487,00 Kr. Læs mere
699,95 Kr. 0,00 Kr. 699,95 Kr. Læs mere

 

Braun BT5070 skægtrimmer er blevet testet og anmeldt af online platformen Instant Grooming, som er en hjemmeside, der henvender sig til mænd. Instant Grooming tester trimmerudstyr til mænd og giver skægtrimmeren fra Braun en flot score på 9,7 point ud af 10 point. Skægtrimmeren er også blevet testet og anmeldt af den amerikanske testside 10techy.com. Her er skægtrimmeren blevet vurderet på baggrund af dens funktioner, indstillinger, brugervenlighed, design m.m.

Alt i alt er eksperterne fra 10techy.com begejstrede for denne model. De lægger især vægt på modellens gode barberingsfunktion, flotte design samt brugervenlighed. Desuden er de begejstrede for dens batterilevetid, som de mener er rigtig god sammenlignet med andre modeller på markedet.

De finder ikke mange ulemper ved denne model. Det eneste, som eksperterne bemærker, er, at de synes, at trimmeren mangler en smule power ved trimning sommetider.

Vandtæt model med 25 længdeindstillinger og ledingsfri barbering 

Braun BT5070 er en skægtrimmer med 25 forskellige længdeindstillinger, som man kan vælge imellem. Det vil sige, at man har mulighed for at finde den indstilling, der passer bedst til det resultat, som man ønsker. Der medfølger blandt andet også en præcisionstrimmer på 1-10 millimeter samt 1 skægtrimmer på 10-20 millimeter.

Endvidere kommer Braun BT5070 med et genopladeligt og effektivt Ni-MH-batteri, der giver i alt 50 minutters batteri. Dette betyder også, at barberingen i denne tid er ledningsfri, hvorfor man ikke behøver at barbere sig tæt på en stikkontakt. De 50 minutters batterilevetid kræver dog, at man oplader det i 1 time før brug.

Braun BT5070 er 100 % vandtæt, hvorfor man har mulighed for at barbere sig under en tur i bruseren. Desuden betyder det også, at man har mulighed for at rense trimmeren under vandhanen efter brug. Man behøver derfor ikke bruge en masse tid på rengøring, da man blot kan skylle den med vand.

Skarpe blade med et ensartet resultat samt udskydelig detaljetrimmer 

Med Braun BT5070 får man en skægtrimmer, der er forsynet med både skarpe blade samt en udskydelig detaljetrimmer.

Skægtrimmerens skarpe blade er gode til at sørge for en ensartet og præcis klipning. Derudover er bladene også holdbare, hvorfor man ikke hele tiden skal udskifte bladene, hvilket er en fordel for brugeren.

Da trimmeren tilmed er forsynet med en udskydelig detaljetrimmer, er den især egnet til en detaljeret trimning. Det vil sige, at hvis man ønsker en bestemt styling, et ønsket look eller skarpe kanter, så er der mulighed for det med denne funktion.

Automatisk spænding, LED-lys og Slide&Style-system 

Braun BT5070 er endvidere udstyret med flere praktiske funktioner, der både er til hjælp under og efter en trimning.

Med Slide&Style-systemet har man mulighed for at style og trimme ens skæg selv med kammen på. Desuden lader det en style skægget med et enkelt træk lige meget, om kammen er på eller ej.

Det er desuden muligt at tilkoble skægtrimmeren til diverse stikkontakter i udlandet. Dette er muligt, da skægtrimmeren pr. automatik tilpasser sig spændinger mellem 100V og 240V. Det vil sige, at skægtrimmeren er brugbar til rejser eller ferier i udlandet.

Der medfølger desuden en rejsetaske, så man har mulighed for at samle hele sættet i kufferten eller i håndbagagen.

Sidst men ikke mindst kommer Braun BT5070 med et LED-lys, der blandt andet advarer om et lavt batteriniveau samt informerer om opladningsstatussen.

Udvalgte fordele ved Braun BT5070:
🔵 25 forskellige længdeindstillinger
🔵 Genopladeligt batteri
🔵 Vandtæt model
🔵 Slide&Style-system
🔵 Automatisk spænding
🔵 Udskydelig detaljetrimmer


Philips BT7201/15

✅ Kåret som bedste skægtrimmer hos Askmen.com

Philips BT7201-15

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
446,00 Kr. 0,00 Kr. 446,00 Kr. Læs mere
458,00 Kr. 0,00 Kr. 458,00 Kr. Læs mere
458,00 Kr. 0,00 Kr. 458,00 Kr. Læs mere

 

Denne skægtrimmer fra Philips er en alsidig model, som kommer med en masse brugbare funktioner. Blandt andet giver Philips BT7201/15 mulighed for en række indstillinger, som betyder, at trimmeren passer til de fleste behov.

Testpanelet fra Askmen.com fremhæver Philips BT7201/15 som en trimmer, der egner sig godt til en jævn og stabil trimning samt en tæt og præcis trimning. Det skyldes, at skægtrimmeren kommer med hele 20 forskellige længdeindstillinger.

Længdeindstillinger til alle skægtyper

Philips BT7201/15 kommer med 20 længdeindstillinger og kan justeres fra 0,5 mm til 10 mm. Med skægtrimmeren medfølger der et afstandsstykke til langt skæg og en til præcisionstrimning. Selve skægtrimmeren kommer med en praktisk vakuumbeholder, som sørger for at opsamle det afklippede skæg og derved forhindrer, at der er hår over det hele.

Blade i rustfrit stål

Skægtrimmeren består af skarpe blade i rustfrit stål, som sørger for en effektiv og knivskarp trimning. Den skarpe trimning er med til at forhindre udslæt og hudirritationer ved trimning, hvilket er et stort plus for mænd med sensitiv hud.

Det er desuden muligt at skylle bladene, hvilket gør det nemt at opretholde en god hygiejne for skægtrimmeren. Selve bladene behøver ingen olie for at holde sig skarpe og effektive og alt i alt er skægtrimmeren nem at rengøre.

Andre specifikationer

Skægtrimmeren er god til en lang række trimningseffekter, da de mange indstillinger og de medfølgende afstandsstykker passer til både langt skæg eller helt kort skæg. Herudover kan Philips BT7201/15 bruges ledningsfri i 60 minutter på en fuld opladning. En fuld opladning tager ca. en time.

Udvalgte fordele ved Philips BT7201/15:
🔵 20 forskellige længdeindstillinger
🔵 Medfølgende afstandsstykke til langt skæg og til præcisionstrimning
🔵 Vakuumbeholder, som opsamler det afklippede skæg
🔵 60 minutters batterilevetid på en fuld opladning
🔵 Blade i rustfrit stål, som ingen olie behøves


Philips series 9000 BT9297/15

✅ Anbefalet hos den engelske avis Telegraph.co.uk
✅ Anbefalet hos den engelske avis The Independent
✅ Anbefalet hos den engelske avis Standard.co.uk
✅ 8 ud af 10 points hos Dinside.no

Philips Series 9000 skægtrimmer BT9297:15

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
682,00 Kr. 0,00 Kr. 682,00 Kr. Læs mere
682,00 Kr. 0,00 Kr. 682,00 Kr. Læs mere

 

Philips series 9000 BT9297/15 skægtrimmeren har fået gode anmeldelser af testpanelet. Flere anbefaler skægtrimmeren for dens evne til at skabe præcise resultater, som skyldes, at skægtrimmeren er udstyret med en laserfunktion, der udsender en lyslinje, som man kan trimme efter.

Skægtrimmeren er blevet testet af 10 testpersoner i tre uger. Det er det norske website Dinside.no, som står bag denne test, og her giver de 10 testpersoner overordnet en rigtig god anmeldelse. Den gode anmeldelse skyldes især, at skægtrimmeren er udstyret med en række funktioner, som fungerer godt, når skægget skal trimmes efter præcision.

Indbygget laser

Philips series 9000 BT9297/15 er udstyret med en indbygget laser, som udsender en lige linje med rødt laserlys, som man kan trimme efter. Denne funktion sikrer, at man kan trimme skægget præcis, symmetrisk og uden ujævne linjer.

Laserguiden i skægtrimmeren giver også mulighed for, at man kan eksperimentere med forskellige stilarter ved hjælp af den røde linje, som laserguiden udsender. Testpanelet fra Dinside.no hæfter sig som det eneste minus ved laserguiden, at skægtrimmeren er en smule tung i vægt, hvilket netop skyldes den indbyggede laserfunktion.

Vendbar trimmer

Selve kammen, der sidder på skægtrimmeren, kan vendes, således at du får to forskellige længder. Den ene side er på 32 mm. og bruges til at trimme hele skægget igennem med. Den anden side består af en præcisionstrimmer på 15 mm, som bruges til mindre områder.

Præcisionstrimmeren får ros af testpanelet for dens evne til at komme omkring små steder såsom munden og under næsen. Præcisionstrimmeren er designet til at skære helt tæt, samtidigt med at huden beskyttes.

Andre specifikationer

Skægtrimmeren har i alt 17 justerbare indstillinger mellem 0,4 mm til 7 mm. Disse indstillinger justeres på den brugervenlige LED-skærm, som også angiver batterikapaciteten. Skægtrimmeren er fuldt opladet på 1 time, og kan derefter benyttes i 80 minutter uden ledning. Skægtrimmeren kan også benyttes med ledning.

Skærebladene i skægtrimmeren er af stål og holdes konstant skarpe, da bladene strejfer hinanden under brug, og på den måde slibes bladene skarpe hele tiden. Selve bladene har en afrundet spids, som forhindrer, at huden bliver irriterede under trimningen.

Udvalgte fordele ved Philips series 9000 BT9297/15:
🔵 
Laserguide, som sikrer præcise og symmetriske resultater
🔵 Vendbar trimmer
🔵 17 justerbare indstillinger
🔵 Lang batterilevetid på 80 minutter
🔵 Selvslibende blade 


Wella Contura HS 61

✅ Anbefalet af Tjeck.dk

Wella Contura HS 61

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
978,00 Kr. 0,00 Kr. 978,00 Kr. Læs mere
1.195,00 Kr. 0,00 Kr. 1.195,00 Kr. Læs mere

 

Skægtrimmeren fra Wella Contura HS 61 har fået testet sine funktioner, brugervenlighed og slutresultat. Wella Contura HS 61 får ros af det danske magasin Tjeck, og især dens evne til at trimme kort bliver fremhævet af testpanelet.

Skægtrimmeren ligger prismæssigt i den dyre ende, hvilket skruer forventningerne til skægtrimmeren op. Her er testpanelet dog enige om, at Wella Contura HS 61 klarer sig godt, og fremhæver, at skægtrimmeren er en professionel model til privat brug.

God til at klippe ultrakort

Wella Contura HS 61 er oplagt til trimning af bakkenbarter, nakken og skægstubbe. Afstandsstykket kan justeres helt ned til 0,1 mm, hvilket sikrer en ultrakort trimning. Skægtrimmeren fungerer derved godt til præcisionstrimning og mindre områder.

Det er også muligt at påsætte et medfølgende afstandsstykke, som giver mulighed for at justere klippelængden mellem 3-6 mm, hvilket fungerer godt til trimning af hele skægget. Wella Contura HS 61 egner sig derfor godt til begge dele.

Medfølgende ladestation

Wella Contura HS 61 kommer med en medfølgende opladerstation, hvilket betyder, at man slipper for at oplade skægtrimmeren direkte ved hjælp af ledning. Dette giver en stor frihed, da man ikke på samme måde er afhængig af en stikkontakt.

Opladerstationen kan man med fordel have stående fremme, så man nemt og hurtigt kan sætte skægtrimmeren til opladning efter brug. På den måde er skægtrimmeren altid fuldt opladet. Det giver en fornemmelse af, at skægtrimmeren fungerer trådløst. LED-displayet, som sidder foran på skægtrimmeren, lyser når trimmeren er fuldt opladet.

Andre specifikationer

Skægtrimmerens motor er forholdsvist lydsvag, og motoren afgiver heller ikke de store vibrationsudsving. Dette giver en god brugervenlighed, da disse faktorer ikke vil genere under trimningen. Lydniveauet er på omkring 60 dB, når trimmeren er tændt under brug.

Wella Contura HS 61 kommer i et ergonomisk aluminiumskabinet og har en lav vægt på 110 gram. Herudover medfølger der en rensebørste, som kan bruges til at rengøre trimmeren med. Selve bladene er i rustfrit stål, og sikrer en skarp trimning.

Udvalgte fordele ved Wella Contura HS 61:
🔵 Præcisionstrimmer, som kan justeres ned til 0,1 mm
🔵 Medfølgende opladerstation
🔵 Lydsvag motor på maks 60 dB
🔵 Lav vægt på 110 gram
🔵 Skæreblade i rustfrit stål


Gillette Fusion ProGlide

✅ Anbefalet hos Askmen.com

Gillette Fusion ProGlide

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
179,95 Kr. 0,00 Kr. 179,95 Kr. Læs mere

 

Gillette Fusion ProGlide er en skægtrimmer, som består af Brauns teknik og Gillettes populære barberblads-teknologi. Dette har resulteret i en god og stabil skægtrimmer, som tilbyder en masse gode funktioner til brugeren.

Skægtrimmeren fra Gillette er blevet testet og anmeldt af mandemagasinet Askmen.com, og her får den ros for at være en præcis og detaljeret skægtrimmer. Testpanelet fremhæver især, at Gillette Fusion ProGlide egner sig godt til en detaljeret trimning, eller hvis man ønsker at forme skæglinjerne.

3-i-1 skægtrimmer

Denne skægtrimmer kommer med 3 forskellige funktioner i én. Der medfølger en hætte, man kan påsætte på trimmeren, så man får en almindelig barberskraber, og derudover medfølger der 3 afstandsstykker samt en præcisionstrimmer.

Alle disse medfølgende dele sikrer, at man har alt det, man skal bruge, når skægget skal rettes til eller trimmes. Testpanelet er begejstret for de mange medfølgende dele og fremhæver at skægtrimmeren fra Gillette, især egner sig godt til præcisionstrimning grundet det medfølgende ekstraudstyr.

Batteridrevet skægtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er 100% batteridrevet, hvilket betyder, at man slipper for at være afhængig af en stikkontakt. Skægtrimmeren bruger 1 stk. AA-batteri, som kan købes i de fleste supermarkeder.

I pakken medfølger der 1 stk. Duracell AA-batteri, hvilket betyder, at skægtrimmeren er funktionsdygtig med det samme. Herudover medfølger der også en Gillette Fusion ProGlide Clear Shave Gel, som er med til at give en mere skånsom trimning eller barbering.

Vandtæt skægtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er vandtæt og kommer desuden med en holder til trimmeren, barberskraberen og til de tre afstandskamme, så man kan have det hele stående samlet i badet. Trimmedækslet på skægtrimmeren kan åbnes, så den let kan skylles ren.

Ønsker man at bruge en anden Gillette barberskraber til skægtrimmeren, kan dette sagtens lade sig gøre, da skægtrimmeren er designet til at tage i mod barberblade fra Gillette Fusion, Gillette Fusion Power og Gillette Fusion ProGlide.

Udvalgte fordele ved Gillette Fusion ProGlide:
🔵 3-i-1 skægtrimmer
🔵 100% batteridrevet
🔵Medfølgende Shave Gel
🔵 Medfølgende holder til alle delene
🔵 Passer til andre barberblads-modeller fra Gillette


Panasonic ER-GB40

✅ Anbefalet hos Businessinsider.com

Panasonic ER-GB40

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
300,00 Kr. 0,00 Kr. 300,00 Kr. Læs mere
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Læs mere

 

Panasonic ER-GB40 er blevet testet og anmeldt af den britiske avis Business Insider. Her er skægtrimmeren blevet testet på de alle de funktioner og indstillinger modellen tilbyder.

Alt i alt får skægtrimmeren positiv respons for dens funktioner og indstillinger, samt det slutresultat den giver. Testpanelet hæfter sig dog ved, at skægtrimmeren har en ret lang opladningstid på helt op til 8 timer for en fuld opladning, hvilket trækker bedømmelsen af Panasonic ER-GB40 en lille smule ned.

19 klippelængder

Panasonic ER-GB40 er en skægtrimmer, som tilbyder hele 19 forskellige klippelængder fra 1 mm. til 10 mm. Den kan derfor både bruges til almindelig trimning af skægget eller til præcisionstrimning omkring mindre områder.

Klippelængderne indstilles på en indbygget skive, som sidder lige under selve afstandsstykket. Ved at bruge fingeren til at rykke på den justerbare skive kan du nemt og præcist indstille den længde, du ønsker, at skægtrimmeren skal have.

Fuld kontrol

Skægtrimmeren fra Panasonic kommer med en række funktioner, som sørger for, at forbrugeren får fornemmelsen af at have fuld kontrol over trimningen. Blandt andet er selve håndtaget på skægtrimmeren beklædt i et gummiomslag, som giver en bedre gribefornemmelse.

Gummibeklædningen sørger også for, at skægtrimmeren ikke glider ud af hånden, hvis den bliver en smule våd. Testpanelet fremhæver det gode gummigreb, da det giver fornemmelsen af en bedre komfort og kontrol under skægtrimningen.

Andre specifikationer

Panasonic ER-GB40 er let at holde ved, da den har en vægt på kun 150 gram. På baggrund af dens lave vægt og dens tilfredsstillende funktioner fremhæver testpanelet, at denne skægtrimmer er særligt god til at have med på farten.

Selve skærehovedet er vaskbar, og bladene er i rustfrit stål, hvilket sikrer en skarp og effektiv trimning af skægget. Det eneste man bør være opmærksom på ved denne model er, at skægtrimmeren kræver jævnlig smøring med olie.

Udvalgte fordele ved Panasonic ER-GB40:
🔵 19 klippelængder
🔵 Indstilles nemt via den justerbare skive
🔵 Gummibeklædning, som sikrer god kontrol
🔵 Vaskbart skærehoved
🔵 Let i vægt


Remington MB 4110

✅ Anbefalet af Tjeck.dk

Remington MB 4110

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
260,00 Kr. 0,00 Kr. 260,00 Kr. Læs mere
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Læs mere
400,00 Kr. 0,00 Kr. 400,00 Kr. Læs mere
404,10 Kr. 0,00 Kr. 404,10 Kr. Læs mere
4.110.449,00 Kr. 0,00 Kr. 4.110.449,00 Kr. Læs mere

 

Remington MB 4110 kommer med en række gode funktioner, som gør den til én af favoritterne hos testpanelet hos magasinet Tjeck.dk, som kalder den for en god og alsidig trimmer til privat brug. Skægtrimmeren kommer blandt andet med flere forskellige klippelængder på mellem 0,4 mm til 5,5 mm.

Skarpe titaniumblade

Remington MB 4110s blade er lavet i titanium, hvilket sikrer en skarp og præcis afskæring af skægget. Testpanelet fremhæver, at skægtrimmeren sørger for, at skægget bliver fjernet let og med et enkelt strøj.

Skægtrimmeren kommer med to udskiftelige hoveder, som nemt kan tages af og rengøres, så eventuelle skægrester afvaskes. Disse udskiftelige hoveder giver mulighed for at barbere i en valgfri længde eller til en decideret barbering.

Medfølgende USB-port

Med skægtrimmeren medfølger en række udstyr, som gør Remington MB 4110 til en oplagt trimmer til at have med sig, når man skal ud at rejse. Der medfølger eksempelvis en taske, så man ikke skal bekymre sig om, at skægtrimmeren pludselig tænder i toilettasken.

Herudover medfølger der både en almindelig oplader, som man tilslutter til en stikkontakt samt en USB-port. Denne USB-port kan tilsluttes til en computer, så man kan oplade sin skægtrimmer direkte fra computeren.

Andre specifikationer

Remington MB 4110 er designet i et hårdt plastmateriale, som er nemt at rengøre. Der medfølger en mikro-kam, hvorpå man kan ændre klippelængden fra 0,4 mm til 5,5 mm, alt efter hvilken stil man ønsker.

Testpanelet fremhæver, at Remington MB 4110 fungerer godt til at skabe et ensartet resultat uanset stil. Herudover får skægtrimmeren også ros for de gode resultater, den skaber til trods for en pris i den billige ende.

Udvalgte fordele ved Remington MB 4110:
🔵 Titaniumblade
🔵 Medfølgende udskiftelige hoveder til almindelig trimning eller til barbering
🔵 Længdeindstillinger mellem 0,4 mm til 5,5 mm
🔵 Medfølgende USB-port
🔵 Medfølgende rejsetaske


Panasonic ER-GB80

✅ Kåret til bedste køb hos den engelske avis The Independent

Panasonic ER-GB80

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

 

Skægtrimmeren fra Panasonic er en højkvalitets trimmer, som tilbyder en lang række funktioner, der sikrer en optimal og effektiv trimning af skægget. Panasonic ER-GB80 har i test fået bedømt sine funktioner og indstillinger.

Panasonic ER-GB80 får stor ros af testpanelet fra den engelske avis The Independent. Her kåres skægtrimmeren til det bedste køb ud af 8 forskellige skægtrimmere. Det skyldes trimmerens gode kvalitet og de mange funktioner, som den kommer med.

En top-til-tå trimmer

Testpanelet fremhæver Panasonic ER-GB80 som en trimmer, der kan bruges til mere end bare skægget. Grundet dens mange justerings indstillinger og gode brugervenlighed kan trimmeren bruges til at trimme håret på hovedet, skuldrene, benene eller omkring lysken. Trimmeren er designet til at give en behagelig trimning, uanset om det er i ansigtet eller på resten af kroppen.

40 justerings indstillinger

Denne skægtrimmer tilbyder hele 40 justerings indstillinger mellem 1 mm. til 20 mm., hvilket sikrer, at det er en trimmer, der passer til alle. Længderne justeres via en drejebar skive foran på skaftet. Herudover er Panasonic ER-GB80 nem at vedligeholde, da man kan skylle bladene med vand.

Med trimmeren medfølger der forskellige afstandsstykker, som sørger for, at du kan trimme dit skæg, præcis som du vil. Trimmeren er opladelig, og kan bruges fra 100-240 volt. Du kan derfor tage den med dig, hvis du skal ud at rejse i udlandet, da trimmeren har en universal spænding.

45 graders skærevinkel

Panasonic ER-GB80 skæreblade er lavet i japansk stål, som sørger for en knivskarp og effektiv trimning. Herudover er bladene designet med en 45 graders skærevinkel, som sikrer at trimmeren kan klare selv kraftig og stiv hårvækst. Det japanske specialdesignede stål i trimmeren sikrer, at bladene holder sig skarpe i mange år.

Panasonic ER-GB80 kommer med et genopladeligt batteri, som oplades via et strømkabel. Når trimmeren er fuldt opladet, lyser trimmeren på skaftet. Trimmeren kan holde strøm i ca. 50 minutter på en times opladning.

Udvalgte fordele ved Panasonic ER-GB80:
🔵 Kan også bruges til at trimme kroppen og håret
🔵 40 justerbare indstillinger
🔵 Universal spænding
🔵 45 graders skæreblade i japansk stål
🔵 Kan holde strøm i 50 minutter på en times opladning


Remington MB4560

✅ Anbefalet hos den engelske avis The Independent

Remington MB4560

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
299,00 Kr. 0,00 Kr. 299,00 Kr. Læs mere
4.560.649,00 Kr. 0,00 Kr. 4.560.649,00 Kr. Læs mere

 

Remington MB4560 skægtrimmeren er blevet testet og anmeldt af den engelske avis The Independent. Her er skægtrimmerens funktioner, brugervenlighed og indstillinger alle blevet gennemgået og gennemtestet.

Skægtrimmeren fra Remington får gode anmeldelser af testpanelet og især modellens skarpe blade og mange længdeindstillinger imponerer. Dog hæfter testpanelet sig ved, at Remington MB4560 til tider kan have lidt problemer med at trimme helt præcist.

Indbygget touch skærm

I Remington MB4560 er der en indbygget touch skærm, hvor man kan navigere rundt i længdeindstillingerne ved hjælp af to pile. Det er også muligt at styre hastigheden af trimningen ved hjælp af den indbygget touch skærm.

Man skal desuden ikke bekymre sig for, om skægtrimmeren pludseligt løber tør for strøm, da touch skærmen viser hvor meget batteri der tilbage.

Blade af titanium

Testpanelet fremhæver skægtrimmerens gode skæreevne og hæfter sig ved, at bladene er utrolig holdbare. Dette skyldes, at bladene er belagt med titanium, som sikrer en effektiv skæring og en god holdbarhed af bladene, som ikke sløves med tiden.

Bladene på Remington MB4560 skægtrimmeren er selvslibende, hvilket betyder at bladene støder mod hinanden under trimningen, og på den måde sliber sig selv. Dette sikrer en skarp barbering hver gang.

175 længdeindstillinger

Skægtrimmer fra Remington er udstyret med et afstandsstykke, som tilbyder hele 175 forskellige indstillinger. Disse indstillinger kan indstilles fra 0,4 mm. til 18 mm. med 0,1 mm. forøgelse. Alle disse indstillinger gør, at skægtrimmeren passer til alle.

Med i pakken medfølger der desuden et USB-kabel, så skægtrimmeren kan oplades direkte i computeren. Herudover medfølger der også en opbevaringstaske. Skægtrimmeren kan holde strøm i op til 50 minutter på en fuld opladning.

Udvalgte fordele ved Remington MB4560:
🔵 Indbygget touch skærm
🔵 Titaniumbelagte blade
🔵 175 forskellige længdeindstillinger
🔵 Medfølgende USB-kabel
🔵 Medfølgende rejsetaske


Philips BT7220/15

✅ Favorit blandt forbrugerne

Philips BT7220-15

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
688,00 Kr. 0,00 Kr. 688,00 Kr. Læs mere
688,00 Kr. 0,00 Kr. 688,00 Kr. Læs mere
820,00 Kr. 0,00 Kr. 820,00 Kr. Læs mere

 

Philips BT7220/15 er en nyere version af forgængeren Philips BT7201/13. Den største og mest bemærkelsesværdige opgradering er, at Philips BT7220/15 er udstyret med et ekstra holdbart batteri, som kan holde strøm i helt op til 80 minutter.

Philips BT7220/15 skægtrimmeren får ros fra brugerne rundt omkring på diverse forbrugerplatforme. Dette skyldes blandt andet skægtrimmerens mange gode funktioner og dens lange batterilevetid.

20 forskellige længdeindstillinger

Denne model fra Philips har 20 forskellige længdeindstillinger, som kan justeres med millimeterpræcision fra 0,5 mm. til 10 mm. Dette sikrer en jævn og præcis barbering til alle typer skæg, samtidigt med, at man har mulighed for at komme omkring mindre områder såsom munden og under næsen.

Med denne skægtrimmer medfølger der desuden et afstandsstykke, som kan bruges til kraftigt skæg eller til langt hår. Herudover medfølger der to andre afstandsstykker samt en trimmer til tæt barbering.

Indbygget vakuumsystem

Philips BT7220/15 kommer med et indbygget vakuumsystem, som suger og opsamler afklippet hår i dens beholder. Det betyder, at man slipper for afklippede hårrester over det hele. Beholderen er aftagelig og er nem at rengøre. Skægtrimmerens afstandsstykker er ligeledes nemme at rengøre og kan skylles under vand efter brug.

Ekstra holdbart lithium batteri

Den lange batterilevetid på denne skægtrimmer skyldes det indbygget lithium batteri, som kan holde strøm i helt op til 80 minutter på en fuld opladning. Det betyder, at du slipper for at blive forstyrret af ledningen under trimningen. Batteriet er fuldt opladet på en time.

Skægtrimmeren har desuden en indbygget LED-skærm, hvorpå man kan se, hvilken længdeindstilling skægtrimmeren står på. Du kan indstille længderne ved hjælp af en drejeskive, som sidder under LED-skærmen.

Udvalgte fordele ved Philips BT7220/15:
🔵 20 længdeindstillinger
🔵 Selvslibende blade
🔵 Lang batterilevetid grundet det indbygget lithium batteri
🔵 Indbygget vakuumsystem
🔵 Medfølgende afstandsstykke til langt skæg/hår


Guide: Sådan plejer du dit skæg

hudpleje

Et skæg kan kræve lidt ekstra god pleje og vedligeholdelse, så det fremstår sundt og velplejet. Nedenfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan pleje skægget ved hjælp af ganske få midler.

Vask skægget regelmæssigt

Ligesom håret på hovedet så kræver skægget også regelmæssig vask, hvis man skal undgå, at det kommer til at fremstå fedtet. Det er derfor en god idé at have som huskeregel, at vaske skægget hver gang du også vasker håret. Brug gerne en mild sæbe til skægget så alt snavsen vaskes væk, samtidigt med at huden skånes.

Plej skægget med creme

Det er vigtigt, at man plejer huden inde bag skægget, da en tør hud vil afgive skæl i skægget. Derfor er det en god idé at åbne porerne op ved hjælp af varmt vand og derefter påføre en god fugtende creme. Herefter kan du lukke porerne til igen ved hjælp af en klud med koldt vand. Denne procedure forebygger irriterede hud efter barbering, samt mindsker urenheder. Har du langt skæg, og ønsker lidt glans, kan du påføre en olie, som er lavet til formålet. Du kan læse mere om oliens funktioner her.

Form dit skæg med voks

Har du langt skæg, så kan du med fordel forme dit skæg ved hjælp af lidt voks. Man kan få voks, som er designet specielt til skæg, da almindeligt hårvoks kan få skægget til at fremstå fedtet. Voksen får skæggets form til at holde bedre og samler de små hår, så det kommer til at fremstå mere voluminøst og velplejet.

Du kan få flere gode råd til, hvordan du plejer skægget her.


Find det skæg, der passer bedst til din ansigtsform

Ved at finde den type skæg, der passer bedst til din ansigtsform, kan du fremhæve dine gode træk og måske skjule dine mindre gode træk. På baggrund af artiklerne fra livsstilsmagasinerne Euroman og Klikk har Forbrugsguiden udarbejdet en oversigt over, hvilken type skæg, der passer til de forskellige ansigtsformer:

Ovalt ansigt:

Er dit ansigt ovalformet, så har du faktisk næsten frit spil i forhold til længder og frisurer af skægget. Det eneste mænd med ovale ansigter bør være opmærksomme på er, at skægget ikke må være for firkantet omkring hagen, da det vil skabe uligevægt i ansigtets udseende.

Firkantet ansigt:

Har du meget brede kæber, så din ansigtsform danner en firkant, så anbefales det at klippe skægget tæt omkring kæberne, så man på den måde skaber en lille skygge i en linje ned mod hagen. Mænd med brede kæber kan eksperimentere lidt med silhuetterne, så den mere ovale ansigtsform skabes.

Rundt ansigt:

Er din ansigtsform rund, så gælder det om at understrege kindbenene med en masse skæg. Dette kan gøres ved at have en skæglinje helt op til under kindbenene. Et lige overskæg kan også være behjælpelig til at bryde det runde, da tværlinjen går ind og bryder formen.

Langt ansigt:

Har du et langt ansigt, så gælder det om at få noget fylde ind. Her er det en god idé at være glatbarberet på halsen, da det vil få ansigtet til at syne mere rundt. Herudover vil det fungere bedst med stubbe eller kort skæg på hagepartiet, da meget langt skæg på hagen vil få ansigtet til at synes længere. Du kan med fordel lade skægget gro i siderne, da det vil bryde den lange ansigtsform.

Spidst ansigt:

Er du udstyret med et spidst ansigt fra naturens side, så gælder det om at skabe fylde på kinderne. Det er en god idé at undgå alt for meget skæg omkring hagen, da det vil få ansigtet til at virke endnu mere spidst. Du kan med fordel gro et fuldskæg, som er lige langt over det hele, da det vil give god fylde og bryde det spidse.

Et lille ansigt:

Har man et lille ansigt, så er det en god idé at lade skægget være korttrimmet, da et stort og langt skæg vil sluge ansigtet. Ønsker man alligevel at have et fyldigt fuldskæg, så gælder det om at finde den gyldne grænse, hvor skægget giver noget maskulinitet fremfor at begrave ansigtet i skæg.

Et stort ansigt:

Har du et stort ansigt, kan det være en god idé at holde lidt igen med skægget, især hvis du også har en lille krop. Hvis du har et stort ansigt, så anbefales det at lade skægget være glatbarberet, eller så kan du eventuelt lægge et par linjer under hagen og kindbenene for at markere ansigtet lidt.

Vigende hage:

En vigende hage betyder, at hagen ser ud som om, at den har trukket sig lidt tilbage i ansigtet. Derfor kan det være en god idé at opveje dette, med et skæg der har en længere længde og noget fylde i hele ansigtet. Har man svært ved at gro skæg omkring kinderne, så vil et fipskæg også gå.


Sådan matcher du din frisure og dit skæg

Når skægget skal matche frisuren, så gælder det først og fremmest om at finde ud af, hvilken ansigtsform du har og derefter tilpasse skægget og frisuren din ansigtsform. På baggrund af en artikel fra Philips så gælder det om at bruge skægget og frisuren til at fremhæve eller nedtone dine ansigtstræk og på den måde skabe mere balance og symmetri i ansigtet.

Brug ovenstående guide til at finde den skægstil, der passer til din ansigtsform og tilpas derefter din frisure til skægget. I korte træk gælder det om at skabe ligevægt og symmetri i ansigtet. Har du for eksempel et rundt ansigt, er det en god idé at kombinere et skæg helt op til kindbenene med en frisure, som har noget volumen på toppen, og som er kortklippet i siderne. Dette vil få dit ansigt til at virke mere ovalt.

Her kan du se en YouTube video med, hvordan du kan matche dit skæg og din frisure:

https://www.youtube.com/watch?v=y6RS6XrKJAc

Guide: Sådan trimmer du dit skæg

Et skæg kræver god vedligeholdelse og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du skal gribe trimningen an, for at opnå det bedste resultat. På baggrund af en artikel fra Klikk har vi samlet en række gode råd til, hvordan og hvor ofte du skal trimme dit skæg, så det fremstår pænt og velplejet:

Trim skægget jævnligt: Lige meget om du ønsker et langt og stort fuldskæg eller bare lidt skægstubbe, så er det vigtigt, at skægget bliver trimmet jævnligt. Dette er nemlig med til at opretholde en pæn og jævn form i hele ansigtet.

Barber halsen: Hvis man ønsker at bruge sit skæg som et redskab til at fremhæve ansigtets karaktertræk, så er det en god idé at barbere halsen helt glat, da det vil give et mere rent og velplejet look.

Trim overskægget: Ligesom skægget på halsen og kinderne så kræver overskægget også jævnlig trimning. Her kan du med fordel trimme overskægget i samme længde som resten af skægget for at opnå et ensartede resultat. Ret eventuelt til med en skarp saks så hårene ikke går ned over overlæben.

Følg ansigtskonturen: For at skægget bliver proportionelt korrekt, så er det en god idé at trimme efter linjerne på dit ansigt. Vær især opmærksom på at følge ansigtets linjer ude i siderne. Her kan du med fordel følge den linje, der går ned langs ørerne, når siderne skal trimmes.


Skægtrimmer Test – disse kilder har vi anvendt:

Telegraph.co.uk 🇬🇧testkilder
The Telegraph er en britisk nyhedsavis, som dagligt bringer de seneste nyheder indenfor ind- og udland. Avisen har også en sektion, hvor de udgiver produktanmeldelser til forbrugeren. The Telegraph har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne anmeldelse kan du læse her.

Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som bringer de seneste nyheder fra ind- og udland. I avisen finder man også artikler af produktanmeldelser og forbrugerstof. Independent har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren, Panasonic ER-GB80 skægtrimmeren og Remington MB4560 skægtrimmeren. Alle anmeldelserne kan læses i den samme artikel her.

Standard.co.uk 🇬🇧
London Evening Standard er en britisk gratisavis, som udgiver artikler indenfor forretningsområdet, sport, underholdning og de seneste nyheder fra London. London Evening Standard bringer også artikler indenfor forbrugerområdet, og avisen har i den forbindelse skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne artikel kan du læse her.

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er en norsk forbrugerplatform, hvis formål er at gøre diverse produkter mere gennemskuelige for forbrugeren. Websitet har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne artikel kan du læse her.

Tjeck.dk 🇩🇰
Tjeck.dk er et dansk ungdomsmagasin, som bringer artikler indenfor livsstil, mode, samfund, uddannelse og underholdning. Tjeck bringer også artikler af diverse produkter for at guide deres læsere. Magasinet har testet og anmeldt Wella Contura HS 61 skægtrimmeren og Remington MB 4110 skægtrimmeren. Begge anmeldelser kan du læse her.

Askmen.com 🇺🇸
Askmen.com er en online platform henvendt til mænd. Her bringes der nyheder indenfor livsstil, sundhed og produkter til mænd. Websitet har testet og anmeldt Philips BT7201/15 skægtrimmeren, Gillette Fusion ProGlide skægtrimmeren og Panasonic ER-GB40 skægtrimmeren. Du kan læse alle tre anmeldelser i den samme artikel her. 

Businessinsider.com 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk nyhedsavis, som bringer artikler indenfor forretningsområdet. Business Insider bringer også anmeldelser af diverse produkter til forbrugeren. Avisen har testet og anmeldt Panasonic ER-GB40. Denne artikel kan du læse her. OBS: I artiklen går skægtrimmeren under navnet Panasonic Milano All-in-one Trimmer.

Instantgrooming.com 🇺🇸
Instant Grooming er en online platform, som bringer anmeldelser af forskellige trimmere til mænd, for at gøre det mere overskueligt for forbrugeren. Instant Grooming har testet og anmeldt Braun BT5070 skægtrimmeren, og denne anmeldelse kan du læse her.

Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for skægtrimmere er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de skægtrimmere, der ikke er testede, er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu. I vores vurdering af forskellige skægtrimmere, der har Forbrugsguiden derfor også kigget på forbrugernes egne anmeldelser. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode. Ulempen ved de officielle test er ofte, at produktet som regel er testet over en meget kort tidsperiode. Typisk testes produkternes forskellige funktioner og indstillinger kun en enkel eller få gange, mens forbrugerne har mulighed for at vurdere produktets egenskaber og brug over længere tid.

Shaverguru.com 🇺🇸
Shaverguru.com er en amerikansk side, hvor forbrugere har mulighed for at få hjælp til at finde den rette skægtrimmer. Der er mulighed for at læse om gode tilbud, sammenligne produkternes funktioner, læse om fordele og ulemper samt kigge nærmere på udførlige tests af eksempelvis en skægtrimmer. Shaverguru.com har blandt andet testet og anmeldt Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸
Det amerikanske test- og gadgetside T3.com skriver om alt det, der har med gadgets at gøre. De tester også forskellige produkter og har blandt andet lavet en stor test med 8 forskellige skægtrimmere heriblandt Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Den britiske testside Which.co.uk anmelder og vurderer produkter, så forbrugeren har en mulighed for at finde lige præcis det produkt, der passer bedst til ens behov. Which.co.uk tester og anmelder et hav af forskellige produkter heriblandt skægtrimmere. De har blandt andet testet og anmeldt Philips Series 5000 BT5200. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på alt lige fra IT til tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com kan både findes på tryk samt online. Siden har fokus på alt, hvad der har med teknologi at gøre i forhold til politik, økonomi og kultur. Derudover tester og anmelder Wired.com også et hav af produkter. De har blandt andet testet skægtrimmeren Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

10techy.com 🇺🇸
Den amerikanske testside 10techy.com tester produkter indenfor teknologi, elektronik, sport og udendørs m.m. De har blandt andet lavet en test af 10 forskellige skægtrimmere fra Braun heriblandt Braun BT5070. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Øvrige relevante tests

Du kan også med fordel læse Forbrugsguidens barbermaskine test, hvor du finder en komplet oversigt over nogle af markedets bedste barbermaskiner. Vi har gennemgået en lang række tests, og viser dig de modeller som får de bedste bedømmelser af eksperterne.

Testen indeholder også prissammenligning af de forskellige barbermaskiner, så du nemt får et komplet overblik over hvilke forhandlere der er billigst i Danmark.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse