Skægtrimmer Test 2021 – De bedste skægtrimmere ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne skægtrimmer test vil Forbrugsguiden gennemgå en række testvindende skægtrimmere, der alle er blevet anbefalet i diverse forbrugsmagasiner. Derved kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over, hvilke modeller eksperterne har kåret som de bedste på markedet og på den måde finde den model, som passer bedst til dig.

Hvis du har interesse i at vide mere om de forskellige tests, som vi har gennemgået i denne artikel, så bringer vi sidst i artiklen en liste af de kilder, vi har anvendt med dertilhørende links.

Denne skægtrimmer test indeholder:
🔸 En gennemgang af de mest testvindende skægtrimmere på markedet
🔸 Guide: Sådan plejer du dit skæg
🔸 Inspiration til at finde det skæg, der passer bedst til din ansigtsform
🔸 Gode råd til at matche din frisure og dit skæg
🔸 Guide: Sådan trimmer du dit skæg
🔸 Kort gennemgang af de kilder vi har anvendt til artiklen

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Skægtrimmer test 2021 – De 10 bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de skægtrimmere, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Philips Series 7000 BT 7500 – Vores anbefaling + bedste skægtrimmer

Anbefalet af den britiske avis The Independent
Philips Series 7000 BT 7500
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
369,00 369,00 Læs mere
395,00 395,00 Læs mere
439,00 439,00 Læs mere
449,00 449,00 Læs mere

.
Den britiske avis The Independent har foretaget en test af de bedste skægtrimmere på markedet, hvor der er blevet set nærmere på i alt 8 styks.

Philips Series 7000 BT 7500 er med i denne test, hvor alle modellerne er blevet testet inden for trimnings-evner, præcision, brugervenlighed, batteri og anvendelighed.

De britiske eksperter kommer frem til den konklusion, at de er meget glade for Philips-apparatet, og derfor anbefaler de produktet til deres læsere.

Individuel skægtrimning med mange indstillinger

Philips Series 7000 BT 7500 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en let og brugervenlig skægtrimmer, som kan anvendes til at give en individuel stil.

Produktet kommer med 20 faste længdeindstillinger, som i alt kan give en trimnings-længde på mellem 0,5 og 10 millimeter.

Der gives et tæt og præcist resultat takket være de selvskærpende metalskær, som ikke behøver oliering. Dertil findes der også en dobbelt sidetrimmer.

Modellen kører på batteri, hvilket betyder, at man slipper for besværet med en irriterende ledning, og dermed er den også lettere at tage med på rejsen.

Batteritiden ligger på 75 minutter per opladning, hvilket er meget lavt, og der findes en indikator, der fortæller, når det er tid til at lade batteriet op. En fuld opladning tager omkring en time.

Lift & Trim PRO

Philips Series 7000 BT 7500 kommer med det avancerede Lift & Trim PRO-system, der giver muligheden for at trimme hårene i én bevægelse.

For at give en hel tæt trimning går systemet ind og løfter de helt små hår op, hvorved de lettere kan skæres over helt inde ved huden. Det giver et mere skarpt udtryk og en glattere hud. For at give helt præcise kanter medfølger der en præcisionstrimmer.

Herudover har modellen en klippebredde på 32 millimeter, og maskinen er brugervenlig og let at anvende. Den ligger desuden godt i hånden og føles sikker, hvilket især er ideelt, når man skal lave helt præcise kanter.

Herudover er der fokus på rengøring, for modellen fjerner selv de afklippede hår via en form for støvsuger-effekt, og man kan rengøre den under vand, idet den har en vandtæt konstruktion (dette er dog ikke ensbetydende med, at den er helt vandtæt – derfor kan den for eksempel ikke anvendes i badet).

God over hele linjen, ifølge eksperterne

Philips Series 7000 BT 7500 er blevet testet af den britiske avis The Independent i en test, hvor eksperterne har set nærmere på 8 af de bedste skægtrimmere på markedet.

Det forklares, at denne model har rigtig mange fordele: Blandt andet har den en god indbygget støvsugningsfunktion, der med det samme fjerner de afklippede hår.

Dette er med til at sikre mindst muligt svineri og sparer således forbrugeren for efterfølgende rengøring. Det vurderes, at den kan fjerne helt op til 94 procent af de afklippede hår.

Derudover fremhæves det, at den kommer med en række gode indstillinger, der giver forskellige resultater afhængig af ens individuelle ønsker, og dertil er batterilevetiden rigtig god.

At den kører på batteri med en så god arbejdstid, gør den også fordelagtig at have med på rejser, noteres det.

Den vil desuden være ideel, når man har travlt og ikke har tid til at rydde op, eller hvis man lige skal have en hurtig trim, inden man skal ud af døren.

Specifikationer ved Philips Series 7000 BT 7500
🔴 Type: Skægtrimmer
🔴 Mærke: Philips
🔴 Kører på batteri: Ja
🔴 Batteritid per opladning: 75 minutter
🔴 Opladningstid: 1 time
🔴 Klippebredde: 32 millimeter
🔴 Antal indstillinger: 20
🔴 Længdeindstilling: 0,5-10 millimeter
🔴 Med skærm: Nej
🔴 Kan rengøres med vand: Ja, men er ikke vandtæt
🔴 Højde: 18,7 centimeter
🔴 Bredde: 4,7 centimeter
🔴 Dybde: 4,5 centimeter
🔴 Vægt: 271 gram

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Suge-systemet forhindrer at skæghårene dækker hele vasken
 • Indstillingsbar kam-tilbehør
 • Kan trimme dit skæg i 20 forskellige længder.
Ulemper

 • Er ikke vandtæt
 • Rengøring af maskinen kan være besværlig.

Remington MB 4045 – Bedste skægtrimmer til prisen

Kåret som ”Bedste budget-valg” hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
Remington MB 4045
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Læs mere

.
Remington MB 4045 er blevet testet af 2 hold eksperter – henholdsvis det internationale testmagasin Trustedreviews.com og det tyske testmagasin Testberichte.de.

Trustedreviews.com har set nærmere på en række forskellige skægtrimmere, mens Testberichte.de kun har haft fokus på denne ene Remington-model.

Den fælles konklusionen fra eksperterne lyder dog, at her er tale om et meget velfungerende apparat, som overordnet set klarer sig rigtig godt.

Prisvenligt trimmer-sæt

Remington MB 4045 kommer i et sæt, hvor der medfølger 3 kamme, der kan anvendes til at forme og trimme skægget efter ens egne individuelle ønsker.

Barberbladene er selvslibende, så man vil altid være sikker på at få et skarpt og præcist resultat, og de er belagt med titanium for en ekstra lang holdbarhed.

Kammene kan sættes på og fjernes fra selve kroppen efter behag, og i alt tillader de 9 indstillinger for længde, som ligger inden for 0,3 til 35 millimeter.

Den ene kam er skabt til at vedligeholde skægstubbe, mens den anden er egnet til kort skæg, og den tredje er designet til længere skæg.

Der medfølger også sakse og en børste, således at man får alt det relevante tilbehør i én pakke.

Denne pakke er som en stor bonus prisvenlig, så den vil være tilgængelig for en bred vifte af forbrugere, uanset hvilket budget man har.

Lang batteritid

Denne skægtrimmer kører desuden på batteri. Således slipper man for, at en ledning kommer i vejen under arbejdet, og per opladning kan batteriet arbejde i op til 120 minutter.

Det er forholdsvist længe i forhold til konkurrenterne på markedet. Herefter tager en fuld opladning 4 timer, hvilket til gængæld er en del længere tid end på andre modeller.

Rengøringen er derimod let, idet de 3 kamme nemt kan klikkes af, og derefter kan de rengøres i almindeligt vand fra hanen.

Læg dog mærke til at selve skægtrimmeren ikke er vandtæt, så man kan ikke tage den med i bad eller med ind under bruseren.

Perfekt hvis budgettet er stramt, ifølge eksperterne

Remington MB 4045 er blevet testet af 2 hold eksperter. Det inkluderer blandt andet tyske Testberichte.de, der har set nærmere på funktionalitet, håndtering og forarbejdning. De forklarer, at modellen scorer højt på alle 3 parametre, og dermed vurderer de den til at være ”god”.

Også det internationale testmagasin Trustedreviews.com har testet apparat i en større test af 12 forskellige maskiner.

De fremhæver især, at denne model er fordelagtig, hvis man leder efter en god skægtrimmer, der ikke koster alt for meget.

Da prisen er lavere end hos flere af konkurrenterne, må man dog også forvente en lidt plastikagtig følelse og en smule upræcished. Herudover nævnes det, at det kan være besværligt at få sat kammene på og tage dem af igen.

På den anden side bemærkes det dog også, at bygningen er meget robust og solid, og så medfølger der 3 kamme til at klippe hårene i forskellige længder.

Disse er justerbare og tjener forskellige formål – blandt andet kan de bruges til præcisionstrimning af overskæg.

Generelt vurderes det, at Remington MB 4045 leverer en ganske præcis trimning, der ikke efterlader alt for mange helligdage.

Specifikationer ved Remington MB 4045
🔴 Type: Skægtrimmer
🔴 Mærke: Remington
🔴 Kører på batteri: Ja
🔴 Batteritid per opladning: 120 minutter
🔴 Opladningstid: 4 timer
🔴 Klippebredde: 46 millimeter
🔴 Antal indstillinger: 9 via 3 justerbare kamme
🔴 Længdeindstilling: 0,5-35 millimeter
🔴 Med skærm: Nej
🔴 Kan rengøres med vand: Kun hovederne, men resten er ikke vandtæt
🔴 Højde: 24 centimeter
🔴 Vægt: 146 gram

Fordele

 • Prisvenligt valg
 • Simpel trimmer
 • Kommer med 3 kamme
 • Justerbare længdeindstillinger
 • Lang batteritid.
Ulemper

 • Har ikke afrundede sikkerheds-blade.

Wella Contura HS 61 – Premium valg

✅ Anbefalet af Tjeck.dk
Wella Contura HS 61
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.194,00 1.194,00 Læs mere
1.195,00 1.195,00 Læs mere

.
Skægtrimmeren fra Wella Contura HS 61 har fået testet sine funktioner, brugervenlighed og slutresultat. Wella Contura HS 61 får ros af det danske magasin Tjeck, og især dens evne til at trimme kort bliver fremhævet af testpanelet.

Skægtrimmeren ligger prismæssigt i den dyre ende, hvilket skruer forventningerne til skægtrimmeren op. Her er testpanelet dog enige om, at Wella Contura HS 61 klarer sig godt, og fremhæver, at skægtrimmeren er en professionel model til privat brug.

God til at klippe ultrakort

Wella Contura HS 61 er oplagt til trimning af bakkenbarter, nakken og skægstubbe. Afstandsstykket kan justeres helt ned til 0,1 mm, hvilket sikrer en ultrakort trimning. Skægtrimmeren fungerer derved godt til præcisionstrimning og mindre områder.

Det er også muligt at påsætte et medfølgende afstandsstykke, som giver mulighed for at justere klippelængden mellem 3-6 mm, hvilket fungerer godt til trimning af hele skægget. Wella Contura HS 61 egner sig derfor godt til begge dele.

Medfølgende ladestation

Wella Contura HS 61 kommer med en medfølgende opladerstation, hvilket betyder, at man slipper for at oplade skægtrimmeren direkte ved hjælp af ledning. Dette giver en stor frihed, da man ikke på samme måde er afhængig af en stikkontakt.

Opladerstationen kan man med fordel have stående fremme, så man nemt og hurtigt kan sætte skægtrimmeren til opladning efter brug. På den måde er skægtrimmeren altid fuldt opladet. Det giver en fornemmelse af, at skægtrimmeren fungerer trådløst. LED-displayet, som sidder foran på skægtrimmeren, lyser når trimmeren er fuldt opladet.

Andre specifikationer

Skægtrimmerens motor er forholdsvist lydsvag, og motoren afgiver heller ikke de store vibrationsudsving. Dette giver en god brugervenlighed, da disse faktorer ikke vil genere under trimningen. Lydniveauet er på omkring 60 dB, når trimmeren er tændt under brug.

Wella Contura HS 61 kommer i et ergonomisk aluminiumskabinet og har en lav vægt på 110 gram. Herudover medfølger der en rensebørste, som kan bruges til at rengøre trimmeren med. Selve bladene er i rustfrit stål, og sikrer en skarp trimning.

Fordele

 • Præcisionstrimmer
 • Som kan justeres ned til 0,1 mm
 • Medfølgende opladerstation
 • Lydsvag motor på maks. 60 dB
 • Lav vægt på 110 gram
 • Skæreblade i rustfrit stål.
Ulemper

 • Batteriet kan ikke udskiftes.

Remington PR1350 – en middelgod barbermaskine til billige penge

Rost for sin batterilevetid af which.co.uk
3 ud af 5 stjerner på whiteaway.com
4,3 ud af 5 stjerner på amazon.co.uk
4,5 ud af 5 stjerner på pricerunner.dk

Remington PR1350

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
469,00 469,00 Læs mere

Remington PR1350 barbermaskinen leverer resultater over middel og udmærker sig som en billig favorit ved de prisbevidste forbrugere, der ønsker en god maskine uden at den skal koste alverden eller kunne noget helt vildt. Overordnet scorer barbermaskinen bedre hos forbrugerne end i tests, hvilket nok netop har at gøre med at maskinens prisniveau skal tages i betragtning i forhold til kvaliteten.

Om Remington PR1350

Denne barbermaskine ligger klart i den billigere ende af prisskalaen og til den lille pris er den så absolut en fin barbermaskine. Barbermaskinen er produceret af Remington, der lover en tæt og grundig barbering med deres Comfort Pivot barberhoved og Active Contour teknologi. Det fleksible barberhoved skulle være designet sådan, at det selv guider og vender hårene ind mod kniven. Det består af tre individuelle hoveder, der bevæger sig uafhængigt af hinanden og dermed samtidig giver en mere lækker og glidende overgang mellem hoved og hals.

Barbermaskinen lever måske, ifølge flere tests, ikke helt op til de store ord, men prisen taget i betragtning er det stadig en ganske fin maskine.

Med denne barbermaskine slipper du til gengæld helt for irriterende ledninger og får i stedet et batteri, der kan holde op til 40 minutter, hvilket er meget imponerende for en barbermaskine til så lav en pris. Til gengæld skal du forvente en opladningstid på 240 minutter, så det er en god idé at sætte den til opladning før den er helt flad – en 10 minutters opladning vil nemlig kun give dig få minutter at arbejde med, og det er altså ikke ligetil at oplade maskinen, hvis man har glemt den og skal til at ud ad døren i en fart.

Derfor bliver den rost af eksperterne

Eksperterne hos Which.co.uk roser især denne barbermaskine for sin fremragende batterilevetid. Men der hvor Remington PR1350 derimod virkelig bliver til en god og praktisk maskine, er i badet. Barbermaskinen er nemlig vandtæt og kan anvendes våd såvel som tør. Er du en af dem, der synes det er både rart og praktisk at have barbermaskinen med under bruseren og få ordnet barberingen imens du er i bad, så er det en helt fantastisk feature, som du ikke kan undvære.

Barbermaskinen er utrolig nem at bruge og ligeledes meget nem at rengøre. For hurtig rengøring åbner du blot låget uden at tage det af og holder maskinen under rindende vand. Selve konstruktionen er en smule stor og passer fint til dig med lidt større hænder, der ellers normalt kan have svært ved at håndtere de helt små maskiner. De lidt større dimensioner betyder til gengæld også, at de skarpere linjer kan blive lidt sværere at komme nemt omkring under barberingen.

Remington PR1350 trimmeren har dobbelte blade for en tættere barbering, samt et antimikrobielt hoved, der giver en ren og sensitiv barbering uden at efterlade huden rød og irriteret. Den har en ComfortTrim detalje trimmer med afrundede blader, der kan slås ud, når detaljerne lige skal på plads til sidst. Fine detaljer, der alt i alt giver en udmærket barbermaskine.

Remington PR1350 vs. Markedet

Denne barbermaskine skiller sig ud ved at være en særdeles prisstærk barbermaskine med en helt fantastisk batterilevetid. Mens den ikke klarer sig så godt til barbering af det tykke skæg, er det til gengæld en helt fin barbermaskine til vedligeholdelsen af en glatbarbering. At maskinen samtidig kan bruges i badet, er blot et ekstra plus.

Udvalgte specifikationer
Fin grå farve med røde detaljer
Batteridrevet med Li-ion-batteri
40 minutters arbejdstid
240 minutters opladningstid
Fungerer også undervand
Specielt god til større hænder
Meget fornuftig pris

Fordele

 • Batteridrevet med Li-ion-batteri
 • 40 minutters arbejdstid
 • 240 minutters opladningstid
 • Fungerer også undervand
 • Specielt god til større hænder
 • Meget fornuftig pris.
Ulemper

 • Det kan være en smule kompliceret at rengøre hovedet ordentligt.

Philips Series 5000 BT5200 – en god og billig skægtrimmer med rigtig flotte anmeldelser

4 ud af 5 stjerner på amazon.co.uk
Bedst i test hos Pricerunner.dk

Phillips Series 5000 BT5200

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Denne lille og billige skægtrimmer fra Philips får fantastiske anmeldelser fra forbrugerne. Til prisen er den om muligt helt uovertruffen, da den virkelig ligger i den billige ende uden at det går ud over kvaliteten! En af de bedste billige trimmere på markedet lige nu, lyder det samstemmende fra de mange tilfredse kunder.

En glad forbruger skriver således hos Pricerunner.dk: ”Meget tilfreds! Trimmer godt og har flere indstillinger for forskellige længder. Har haft det i lidt over to år og har ikke bemærket nogen problemer med det overhovedet”.

Om Philips Series 5000 BT5200 skægtrimmeren

Denne lille skægtrimmer er ideel til dig, som ønsker en god og pålidelig skægtrimmer til en yderst fornuftig pris! Trimmeren tilhører Philips Series 5000 som blandt andet er bestående af prisskarpe skægtrimmere som denne lille sag med rigtig godt og effektivt skær. Trimmeren er simpel og effektiv og passer til de fleste typer skæg. Egner sig især godt til 3-dages looket og trimning af det længere eller fyldige skæg.

Denne trimmer fra Philips har hele 17 låsbare længdeindstillinger. Du vælger nemt den trimmelængde du ønsker ved hjælp af zoomhjulet på håndgrebet, der kan indstilles fra helt ned til 0,4 mm og op til 10 mm med 0,2 mm præcision. Længden låses fast og du får en helt perfekt, ensartet trimning. Trimmerens dynamiske skægindstillingssystem løfter ved hjælp af en lille, integreret løftekam hårene op til kniven, så du er sikker på at alle hårene trimmes i den rette længde.

Vedligehold dit yndlingslook eller gør hverdagen lidt mere spændende ved at prøve nye looks. Kort skæg, langt skæg eller måske de sexede 3-dages stubbe skal vedligeholdes, så de aldrig bliver til mere! 3-dages looket opnås ganske simpelt ved at indstille trimmeren til den korteste afstand på 0,4 mm.

Philips Series 5000 BT5200 skægtrimmeren leveres med dobbeltskærpede stålknive, der glider let mod hinanden mens trimmeren er tændt og dermed hele tiden skærpes. Knivene forbliver derfor skarpe og effektive. Samtidig har knivene afrundede spidser og kamme, så de irriterer huden mindst muligt. Barberingen overstås hurtigt og effektivt og den efterfølgende rengøring er ligeledes nem og bekvem, da hovedet blot holdes under vandhanen.

Derfor bliver den rost af forbrugerne

Der findes tusindvis af gode anmeldelser af netop denne maskine. Men hvad er årsagen? Hos Amazon.co.uk skriver en glad kunde sådan her: Best trimmer ever. Waterproof, no battery issues, and just works.

Der er ikke noget værre end at stå midt i trimningen og så løbe tør for batteri. Derfor er Philips Series 5000 BT5200 trimmeren lavet sådan, at den kan bruges både med eller uden ledning. Sæt den flade trimmer i stikkontakten og den kan bruges med det samme. Trimmeren lader op på en time og kan derefter køre en time uden strøm. Herefter kan du nemt og bekvemt tage den med dig, selv ind under bruseren. Trimmeren er nemlig 100% vandtæt og kan anvendes både våd og tør. Trimmeren kan sagtens bruges til at holde styr på den øvrige kropsbehåring, hvorfor det måske netop er rart, at kunne tage trimmeren med i brusebadet.

Philips Series 5000 BT5200 vs. markedet

Denne lille trimmer skiller sig ud fra de andre skægtrimmere i den lavere prisklasse ganske enkelt på grund af sin fantastiske kvalitet og fremragende anmeldelser. Brugere på både Pricerunner og den internationale Amazon roser trimmeren for dens flotte resultater, og kommenterer ofte, at trimmeren er langt bedre, end hvad de før har haft. Hvis du leder efter en nem, simpelt og effektiv trimmer, der giver flotte resultater, kan du næsten ikke gå forkert med Philips Series 5000 BT5200. Mange har brugt trimmeren i flere år og har aldrig oplevet nogle problemer med den!

Udvalgte specifikationer
Fra Philips Series 5000
Virkelig effektiv og prisstærk skægtrimmer
Trimmelængden kan indstilles fra 0,4 mm til 10 mm
0,2 mm præcision
Dobbelte stålknive, der forbliver skarpe
1 times batteritid på 1 times opladning
Kan bruges med ledning
100 % vandtæt
Nem og enkel at rengøre

Fordele

 • 0,2 mm præcision
 • Dobbelte stålknive
 • Der forbliver skarpe
 • 1 times batteritid på 1 times opladning
 • Kan bruges med ledning
 • 100 % vandtæt
 • Nem og enkel at rengøre.
Ulemper

 • Er ikke velegnet til at trimme længere skæg.

BRAUN Series 3 300s – Rost af forbrugerne

Top 5 scorer i test på pricerunner.dk
1 ud af 5 stjerner på amazon.co.uk

BRAUN Series 3 300s

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
300,00 300,00 Læs mere
349,00 349,00 Læs mere

Denne fine barbermaskine fra BRAUN scorer flot i test og får samtidig virkelig flotte anmeldelser fra tusindvis af forbrugere, blandt andet fra mere end 7.000 brugere på det internationale Amazon. Det er slet ikke så lidt og så absolut heller ikke så mærkeligt, da denne lille sag virkelig giver noget for pengene.

Om BRAUN Series 3 300s barbermaskine

Denne barbermaskine er til dig, der leder efter en helt almindelig og nem lille barbermaskine til en fornuftig pris. BRAUN har længe været kendt for at levere gode, billige maskiner i deres serie 3 og denne er ingen undtagelse. Brugerne roser den for at være yderst simpel og nem at bruge, effektiv og meget budgetvenlig. Ideel for nybegynderen såvel som den erfarne forbruger, der bare gerne vil have tingene i orden.

Derfor er forbrugerne vilde med denne

BRAUN Series 3 300s er meget simpel i konstruktionen, men har stadigvæk en virkelig smart feature. Maskinen har et traditionelt setup med knivskarpe blade, men det smarte er, at de kan bevæge sig individuelt i forhold til hinanden. De fleksible blade reagerer på selv det mindste tryk og retter sig derefter. Dette giver en fantastisk tæt barbering, fordi hovedet er i stand til at forme sig efter enhver kontur. Samtidig er den utrolig blid og efterlader huden dejlig blød og ikke rød eller irriteret.

Selv om maskinen er meget enkelt og en smule kedelig at se på, så har den en fin form, der er nem og ergonomisk forsvarlig at holde på. Maskinen er ligeledes meget nem at styre og det forholdsvis lille hoved gør, at det er nemt at komme til det lidt mere vanskelige steder, f.eks. rundt ved læberne og under næsen. Flere brugere skriver, at de har givet maskinen til personer med nedsat funktionsdygtighed, som stadig nemt formår at bruge den korrekt og problemfrit. Det bliver ikke mere simpelt og ligetil at barbere sig end det er med denne!

Der er selvfølgelig altid dage, hvor barberingen allerhelst bare gerne måtte ordne sig selv. Det skal i hvert fald ikke være et større event, som man skal til at sætte i gang. Det er selvfølgelig oftest netop de dage, hvor man har glemt at oplade sin maskine, og hvor man er ti minutter fra at være for sent på den. Her er BRAUN Series 3 300s virkelig guld værd. Maskinen kan nemlig bruges både med eller uden ledning. Og som om det ikke er nok, så kan man også lave en lyn-opladning på fem minutter, hvilken er nok til en hurtig barbering!

Batterilevetiden er ikke den mest imponerende med kun små 20 minutter, men i bytte for den meget fine pris og en maskine som alligevel fungerer efter fem minutter i opladeren, så er det ikke noget vi virkelig vil beklage os over. Er den helt galt, kan man jo blot stikke maskinen i stikkontakten og benytte den som en almindelig elektrisk drevet maskine. Denne barbermaskine er designet til tør barbering, men kan sagtens tåle vand og rengøres nemt under vandhanen efter brug.

BRAUN Series 3 300s vs. markedet

Denne barbermaskine skiller sig meget positivt ud fra andre maskiner i samme kategori, netop med sine flotte resultater og utrolig fine anmeldelser. For en maskine i den laveste priskategori er den virkeligt et lille vidunder, som du absolut ikke vil fortryde, så længe den korte batteritid ikke generer dig.

Udvalgte specifikationer
Fra BRAUN Series 3
Utrolig effektiv og prisstærk barbermaskine
Simpel konstruktion
Tilpasser sig ansigtets konturer
Giver meget tæt barbering
Batterilevetid på 20 minutter
Lynopladning på 5 minutter
Kan bruges med eller uden ledning
Nem at rengøre

Fordele

 • God batterilevetid
 • Oplader hurtigt
 • Nem at håndtere
 • Ingen irritation.
Ulemper

 • Det tager en smule tid at få en helt glat barbering.

Philips One Blade Pro QP 6510 – skægtrimmer med gode anmeldelser

4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos forhandleren Shavershop.com.au

Philips One Blade Pro QP 6510

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
352,00 352,00 Læs mere
499,00 499,00 Læs mere

.
Philips One Blade Pro QP 6510 er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om en favorit blandt brugerne.

Vi har derfor i stedet set nærmere på, hvad forbrugerne selv mener, og efter beskrivelsen af apparatet kommer vi helt konkret ind på, hvad de fremhæver ved produktet.

Det lette valg med kun ét blad

Philips One Blade Pro QP 6510 vil være et godt valg for den forbruger, der foretrækker et enkelt værktøj til både at kunne trimme skægget, barbere det eller skabe skarpe kanter.

Denne model kommer nemlig med en skarp trimmekam med 12 forskellige længdeindstillinger at vælge imellem – så kan man selv bestemme, hvordan den individuelle stil skal se ud.

Dette produkt er dermed et helt multiværktøj, der passer til manden, der foretrækker kun at have ét apparat til skægplejen og -vedligeholdelsen.

For en præcis og helt skarp trim eller barbering arbejder de indvendige skæreblade meget hurtigt – nemlig helt op til 200 omdrejninger per sekund. Det øger effektiviteten markant.

Skånsom mod huden

Læg dog mærke til at Philips One Blade Pro QP 6510 ikke er en egentlig barbermaskine – den barberer nemlig ikke helt så tæt som et barberblad, som efterlader huden helt glat.

Modellen er nærmere skabt til at vedligeholde og trimme skæg og hår – ikke fjerne det helt. Derfor er maskinen også skånsom mod huden, som den sørger for ikke at irritere. Længdeindstillingerne ligger på mellem 0,5 og 9 millimeter.

Der findes et dobbeltsidet blad, der er lavet til at give helt præcise konturer og kanter, og der kan barberes i alle retninger.

Derudover kører produktet på batteri, og per batteriopladning kan den arbejde i op til 60 minutter. Der findes en batteriindikator, der viser, når det er ved at være tid til ny opladning.

Som en ekstra bonus er denne skægtrimmer også vandtæt, hvilket betyder, at man kan rense den under vand – man kan faktisk også tage den med under bruseren.

Giver fantastiske resultater, ifølge brugerne

Philips One Blade Pro QP 6510 har som nævnt ikke været testet af eksperter, men til gengæld er her tale om en klar favorit blandt brugerne på den australske forhandlerside Shavershop.com.au. En af disse udtrykker det således: ”Fantastic shaver does everything you need”.

Brugerne roser den for mange aspekter, som inkluderer en god byggekvalitet og et alsidigt hoved, der kan levere mange forskellige resultater. Herudover mener mange, at den giver virkelig gode resultater og bare udfører opgaverne godt.

Derudover er den effektiv men skånsom, og en af brugerne skriver således: ”I can honestly say I have not got a rash from the One Blade Pro and the cut is as good as a normal razor”.

Specifikationer ved Philips One Blade Pro QP 6510
🔴 Type: Skægtrimmer
🔴 Mærke: Philips
🔴 Kører på batteri: Ja
🔴 Batteritid per opladning: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 1 time
🔴 Antal indstillinger: 12
🔴 Længdeindstilling: 0,5-9 millimeter
🔴 Med skærm: Nej
🔴 Kan rengøres med vand: Ja, den er vandtæt
🔴 Højde: 21,8 centimeter
🔴 Bredde: 13 centimeter
🔴 Dybde: 9,7 centimeter
🔴 Vægt: 227 gram

Fordele

 • Produkt med mange funktioner
 • Trimmer
 • klipper og barberer
 • Effektiv men skånsom
 • Godt batteri
 • Vandtæt.
Ulemper

 • Er ikke velegnet til tætte
 • Glatte barberinger
 • Ekstra udgifter i form af nye barberblade.

Philips OneBlade Pro – skægtrimmer med længdeindstillinger

Topscorer hos det amerikanske testmagasin T3
8 ud af 10 point hos det store teknikmagasin Wired.com
9.3 ud af 10 point hos Shaverguru.com

Philips OneBlade Pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
544,00 544,00 Læs mere
599,00 599,00 Læs mere

.
Philips OneBlade Pro er en skægtrimmer med flotte anmeldelser fra testmagasinet T3 og teknikmagasinet Wired.com. Modellen er nemlig topscorer hos T3. Yderligere får skægtrimmeren henholdsvis 8 ud af 10 point af eksperterne fra Wired.com og 9.3 ud af 10 point hos Shaverguru.com.

En af de faktorer, der er med til at gøre Philips OneBlade Pro populær hos anmelderne er blandt andet, at det er en pålidelig og funktionel skægtrimmer med en ’behagelig trimning’.  Desuden er eksperterne enige i, at det er en fordel med modellens mange længdeindstillinger.

Eksperterne fra T3 er mest begejstrede for maskinens vandtæthed og ensartede trimning, mens eksperterne fra Wired.com er mest imponerede over maskinens længdestillinger samt, at den er prisvenlig i forhold til andre modeller på markedet. Shaverguru.com bemærker dog mest skægtrimmerens design, som de mener er ’unikt’.

Endvidere bliver der ikke nævnt mange ulemper ved modellen. Det, eksperterne bemærker mest, er, at laserens funktion virker til at være en smule ligegyldig samt, at skægtrimmeren fungerer bedst, hvis den blot skal bruges til at trimme kort skæg. Dette er eksperterne fra Shaverguru.com dog ikke helt enige i, da de mener, at skægtrimmeren kan bruges til alle former for skæg.

Genopladelig skægtrimmer med 14 længdeindstillinger 

Med Philips OneBlade Pro får man en genopladelig og justerbar skægtrimmer med flere længdeindstillinger. Den justerbare skægtrimmer har i alt 14 forskellige længdeindstillinger fra 0,4 millimeter til 10 millimeter. Det betyder, at du har mulighed for at vælge den indstilling, der passer optimalt til dit behov.

Derudover kommer Philips OneBlade Pro med et genopladeligt litium-ion-batteri, der giver 90 minutters brug efter 1 times opladning. Desuden kommer modellen også med en batteriindikator, der kan vise en, hvornår man skal sørge for at få opladet batteriet.

Model med ny teknologi og dobbeltsidige barberblade 

Philips OneBlade Pro er udstyret med en ny teknologi indenfor skægtrimning og barbering, hvor der er mulighed for, at man kan style, barbere og trimme forskellige former for skæglængder og stubbe.

Barberbladene indeni maskinen bevæger sig ved omkring 200 omdrejninger pr. sekund, hvilket betyder, at man har mulighed for både at bruge modellen ved helt kort skæg eller langt skæg.

Endvidere er Philips OneBlade Pro udstyret med dobbeltsidige barberblade, hvor det er muligt at barbere skægget i alle retninger. Desuden er skægtrimmeren lavet til at style ens skæg, da dens størrelse og funktioner eksempelvis gør det muligt at skabe kanter.

Vandtæt og holdbar skægtrimmer med LED-display 

Philips OneBlade Pro er produceret, så den holder i lang tid. Dog anbefales det, at man skifter bladene hver fjerde måned, så barberbladene altid fungerer optimalt.

Yderligere er modellen 100 % vandtæt, hvorfor man kan barbere sig under bruseren samt gøre skægtrimmeren rent efter brug ved at vaske den under vandhanen. Desuden er der mulighed for at barbere sig både med eller uden skum.

Med skægtrimmerens digitale LED-display er der mulighed for at holde øje med, hvornår det er tid til at oplade batteriet, samt hvor meget batteri, der er tilbage.

Sidst men ikke mindst kommer Philips OneBlade Pro med en rejselås, så man altid kan have den med på ferie i kufferten. Rejselåsen kan ligeledes sørge for, at modellen ikke pludseligt bliver tændt, når man ikke skal bruge den.

Fordele

 • 14 forskellige længdeindstillinger
 • Genopladeligt batteri
 • LED-display
 • 100 % vandtæt
 • Dobbeltsidige barberblade
 • Kommer med en rejselås.
Ulemper

 • Begrænsede anvendelsesmuligheder
 • Har et støjniveau
 • Som er højere end gennemsnittet.

Braun BT5070 – Braun skægtrimmer

Anbefalet af den amerikanske testside 10techy.com
✅ 9,7 ud af 10 point hos instantgrooming.com

Braun BT5070

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
307,00 307,00 Læs mere

.
Braun BT5070 skægtrimmer er blevet testet og anmeldt af online platformen Instant Grooming, som er en hjemmeside, der henvender sig til mænd. Instant Grooming tester trimmerudstyr til mænd og giver skægtrimmeren fra Braun en flot score på 9,7 point ud af 10 point. Skægtrimmeren er også blevet testet og anmeldt af den amerikanske testside 10techy.com. Her er skægtrimmeren blevet vurderet på baggrund af dens funktioner, indstillinger, brugervenlighed, design m.m.

Alt i alt er eksperterne fra 10techy.com begejstrede for denne model. De lægger især vægt på modellens gode barberingsfunktion, flotte design samt brugervenlighed. Desuden er de begejstrede for dens batterilevetid, som de mener er rigtig god sammenlignet med andre modeller på markedet.

De finder ikke mange ulemper ved denne model. Det eneste, som eksperterne bemærker, er, at de synes, at trimmeren mangler en smule power ved trimning sommetider.

Vandtæt model med 25 længdeindstillinger og ledingsfri barbering 

Braun BT5070 er en skægtrimmer med 25 forskellige længdeindstillinger, som man kan vælge imellem. Det vil sige, at man har mulighed for at finde den indstilling, der passer bedst til det resultat, som man ønsker. Der medfølger blandt andet også en præcisionstrimmer på 1-10 millimeter samt 1 skægtrimmer på 10-20 millimeter.

Endvidere kommer Braun BT5070 med et genopladeligt og effektivt Ni-MH-batteri, der giver i alt 50 minutters batteri. Dette betyder også, at barberingen i denne tid er ledningsfri, hvorfor man ikke behøver at barbere sig tæt på en stikkontakt. De 50 minutters batterilevetid kræver dog, at man oplader det i 1 time før brug.

Braun BT5070 er 100 % vandtæt, hvorfor man har mulighed for at barbere sig under en tur i bruseren. Desuden betyder det også, at man har mulighed for at rense trimmeren under vandhanen efter brug. Man behøver derfor ikke bruge en masse tid på rengøring, da man blot kan skylle den med vand.

Skarpe blade med et ensartet resultat samt udskydelig detaljetrimmer 

Med Braun BT5070 får man en skægtrimmer, der er forsynet med både skarpe blade samt en udskydelig detaljetrimmer.

Skægtrimmerens skarpe blade er gode til at sørge for en ensartet og præcis klipning. Derudover er bladene også holdbare, hvorfor man ikke hele tiden skal udskifte bladene, hvilket er en fordel for brugeren.

Da trimmeren tilmed er forsynet med en udskydelig detaljetrimmer, er den især egnet til en detaljeret trimning. Det vil sige, at hvis man ønsker en bestemt styling, et ønsket look eller skarpe kanter, så er der mulighed for det med denne funktion.

Automatisk spænding, LED-lys og Slide&Style-system 

Braun BT5070 er endvidere udstyret med flere praktiske funktioner, der både er til hjælp under og efter en trimning.

Med Slide&Style-systemet har man mulighed for at style og trimme ens skæg selv med kammen på. Desuden lader det en style skægget med et enkelt træk lige meget, om kammen er på eller ej.

Det er desuden muligt at tilkoble skægtrimmeren til diverse stikkontakter i udlandet. Dette er muligt, da skægtrimmeren pr. automatik tilpasser sig spændinger mellem 100V og 240V. Det vil sige, at skægtrimmeren er brugbar til rejser eller ferier i udlandet.

Der medfølger desuden en rejsetaske, så man har mulighed for at samle hele sættet i kufferten eller i håndbagagen.

Sidst men ikke mindst kommer Braun BT5070 med et LED-lys, der blandt andet advarer om et lavt batteriniveau samt informerer om opladningsstatussen.

Fordele

 • Genopladeligt batteri
 • Vandtæt model
 • Slide&Style-system
 • Automatisk spænding
 • Udskydelig detaljetrimmer.
Ulemper

 • Tager NiMH batterier som har en lavere levetid.

Gillette Fusion ProGlide – 3-i-1 skægtrimmer

✅ Anbefalet hos Askmen.com

Gillette Fusion ProGlide

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Gillette Fusion ProGlide er en skægtrimmer, som består af Brauns teknik og Gillettes populære barberblads-teknologi. Dette har resulteret i en god og stabil skægtrimmer, som tilbyder en masse gode funktioner til brugeren.

Skægtrimmeren fra Gillette er blevet testet og anmeldt af mandemagasinet Askmen.com, og her får den ros for at være en præcis og detaljeret skægtrimmer. Testpanelet fremhæver især, at Gillette Fusion ProGlide egner sig godt til en detaljeret trimning, eller hvis man ønsker at forme skæglinjerne.

3-i-1 skægtrimmer

Denne skægtrimmer kommer med 3 forskellige funktioner i én. Der medfølger en hætte, man kan påsætte på trimmeren, så man får en almindelig barberskraber, og derudover medfølger der 3 afstandsstykker samt en præcisionstrimmer.

Alle disse medfølgende dele sikrer, at man har alt det, man skal bruge, når skægget skal rettes til eller trimmes. Testpanelet er begejstret for de mange medfølgende dele og fremhæver at skægtrimmeren fra Gillette, især egner sig godt til præcisionstrimning grundet det medfølgende ekstraudstyr.

Batteridrevet skægtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er 100% batteridrevet, hvilket betyder, at man slipper for at være afhængig af en stikkontakt. Skægtrimmeren bruger 1 stk. AA-batteri, som kan købes i de fleste supermarkeder.

I pakken medfølger der 1 stk. Duracell AA-batteri, hvilket betyder, at skægtrimmeren er funktionsdygtig med det samme. Herudover medfølger der også en Gillette Fusion ProGlide Clear Shave Gel, som er med til at give en mere skånsom trimning eller barbering.

Vandtæt skægtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er vandtæt og kommer desuden med en holder til trimmeren, barberskraberen og til de tre afstandskamme, så man kan have det hele stående samlet i badet. Trimmedækslet på skægtrimmeren kan åbnes, så den let kan skylles ren.

Ønsker man at bruge en anden Gillette barberskraber til skægtrimmeren, kan dette sagtens lade sig gøre, da skægtrimmeren er designet til at tage i mod barberblade fra Gillette Fusion, Gillette Fusion Power og Gillette Fusion ProGlide.

Fordele

 • 3-i-1 skægtrimmer
 • 100% batteridrevet
 • Medfølgende Shave Gel
 • Medfølgende holder til alle delene
 • Passer til andre barberblads-modeller fra Gillette.
Ulemper

 • Har svært ved at trimme længere skæg.

Remington MB 4110 – barbermaskine og trimmer i et

✅ Anbefalet af Tjeck.dk

Remington MB 4110

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
260,00 260,00 Læs mere
494,00 494,00 Læs mere
549,00 549,00 Læs mere

.
Remington MB 4110 kommer med en række gode funktioner, som gør den til én af favoritterne hos testpanelet hos magasinet Tjeck.dk, som kalder den for en god og alsidig trimmer til privat brug. Skægtrimmeren kommer blandt andet med flere forskellige klippelængder på mellem 0,4 mm til 5,5 mm.

Skarpe titaniumblade

Remington MB 4110s blade er lavet i titanium, hvilket sikrer en skarp og præcis afskæring af skægget. Testpanelet fremhæver, at skægtrimmeren sørger for, at skægget bliver fjernet let og med et enkelt strøj.

Skægtrimmeren kommer med to udskiftelige hoveder, som nemt kan tages af og rengøres, så eventuelle skægrester afvaskes. Disse udskiftelige hoveder giver mulighed for at barbere i en valgfri længde eller til en decideret barbering.

Medfølgende USB-port

Med skægtrimmeren medfølger en række udstyr, som gør Remington MB 4110 til en oplagt trimmer til at have med sig, når man skal ud at rejse. Der medfølger eksempelvis en taske, så man ikke skal bekymre sig om, at skægtrimmeren pludselig tænder i toilettasken.

Herudover medfølger der både en almindelig oplader, som man tilslutter til en stikkontakt samt en USB-port. Denne USB-port kan tilsluttes til en computer, så man kan oplade sin skægtrimmer direkte fra computeren.

Andre specifikationer

Remington MB 4110 er designet i et hårdt plastmateriale, som er nemt at rengøre. Der medfølger en mikro-kam, hvorpå man kan ændre klippelængden fra 0,4 mm til 5,5 mm, alt efter hvilken stil man ønsker.

Testpanelet fremhæver, at Remington MB 4110 fungerer godt til at skabe et ensartet resultat uanset stil. Herudover får skægtrimmeren også ros for de gode resultater, den skaber til trods for en pris i den billige ende.

Fordele

 • Titaniumblade
 • Medfølgende udskiftelige hoveder til almindelig trimning eller til barbering
 • Længdeindstillinger mellem 0,4 mm til 5,5 mm
 • Medfølgende USB-port
 • Medfølgende rejsetaske.
Ulemper

 • Kan være en smule ubehagelig at bruge uden tilbehøret.

Philips series 9000 BT9297/15 – trimmer til skæg

✅ Anbefalet hos den engelske avis Telegraph.co.uk
✅ Anbefalet hos den engelske avis The Independent
✅ Anbefalet hos den engelske avis Standard.co.uk
✅ 8 ud af 10 points hos Dinside.no

Philips Series 9000 skægtrimmer BT9297:15

.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Philips series 9000 BT9297/15 skægtrimmeren har fået gode anmeldelser af testpanelet. Flere anbefaler skægtrimmeren for dens evne til at skabe præcise resultater, som skyldes, at skægtrimmeren er udstyret med en laserfunktion, der udsender en lyslinje, som man kan trimme efter.

Skægtrimmeren er blevet testet af 10 testpersoner i tre uger. Det er det norske website Dinside.no, som står bag denne test, og her giver de 10 testpersoner overordnet en rigtig god anmeldelse. Den gode anmeldelse skyldes især, at skægtrimmeren er udstyret med en række funktioner, som fungerer godt, når skægget skal trimmes efter præcision.

Indbygget laser

Philips series 9000 BT9297/15 er udstyret med en indbygget laser, som udsender en lige linje med rødt laserlys, som man kan trimme efter. Denne funktion sikrer, at man kan trimme skægget præcis, symmetrisk og uden ujævne linjer.

Laserguiden i skægtrimmeren giver også mulighed for, at man kan eksperimentere med forskellige stilarter ved hjælp af den røde linje, som laserguiden udsender. Testpanelet fra Dinside.no hæfter sig som det eneste minus ved laserguiden, at skægtrimmeren er en smule tung i vægt, hvilket netop skyldes den indbyggede laserfunktion.

Vendbar trimmer

Selve kammen, der sidder på skægtrimmeren, kan vendes, således at du får to forskellige længder. Den ene side er på 32 mm. og bruges til at trimme hele skægget igennem med. Den anden side består af en præcisionstrimmer på 15 mm, som bruges til mindre områder.

Præcisionstrimmeren får ros af testpanelet for dens evne til at komme omkring små steder såsom munden og under næsen. Præcisionstrimmeren er designet til at skære helt tæt, samtidigt med at huden beskyttes.

Andre specifikationer

Skægtrimmeren har i alt 17 justerbare indstillinger mellem 0,4 mm til 7 mm. Disse indstillinger justeres på den brugervenlige LED-skærm, som også angiver batterikapaciteten. Skægtrimmeren er fuldt opladet på 1 time, og kan derefter benyttes i 80 minutter uden ledning. Skægtrimmeren kan også benyttes med ledning.

Skærebladene i skægtrimmeren er af stål og holdes konstant skarpe, da bladene strejfer hinanden under brug, og på den måde slibes bladene skarpe hele tiden. Selve bladene har en afrundet spids, som forhindrer, at huden bliver irriterede under trimningen.

Udvalgte fordele ved Philips series 9000 BT9297/15:
 
Laserguide, som sikrer præcise og symmetriske resultater
Vendbar trimmer
17 justerbare indstillinger
Lang batterilevetid på 80 minutter
Selvslibende blade 


 

Guide: Sådan plejer du dit skæg

hudpleje

Et skæg kan kræve lidt ekstra god pleje og vedligeholdelse, så det fremstår sundt og velplejet. Nedenfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan pleje skægget ved hjælp af ganske få midler.

Vask skægget regelmæssigt

Ligesom håret på hovedet så kræver skægget også regelmæssig vask, hvis man skal undgå, at det kommer til at fremstå fedtet. Det er derfor en god idé at have som huskeregel, at vaske skægget hver gang du også vasker håret. Brug gerne en mild sæbe til skægget så alt snavsen vaskes væk, samtidigt med at huden skånes.

Plej skægget med creme

Det er vigtigt, at man plejer huden inde bag skægget, da en tør hud vil afgive skæl i skægget. Derfor er det en god idé at åbne porerne op ved hjælp af varmt vand og derefter påføre en god fugtende creme. Herefter kan du lukke porerne til igen ved hjælp af en klud med koldt vand. Denne procedure forebygger irriterede hud efter barbering, samt mindsker urenheder. Har du langt skæg, og ønsker lidt glans, kan du påføre en olie, som er lavet til formålet. Du kan læse mere om oliens funktioner her.

Form dit skæg med voks

Har du langt skæg, så kan du med fordel forme dit skæg ved hjælp af lidt voks. Man kan få voks, som er designet specielt til skæg, da almindeligt hårvoks kan få skægget til at fremstå fedtet. Voksen får skæggets form til at holde bedre og samler de små hår, så det kommer til at fremstå mere voluminøst og velplejet.

Du kan få flere gode råd til, hvordan du plejer skægget her.


Find det skæg, der passer bedst til din ansigtsform

Ved at finde den type skæg, der passer bedst til din ansigtsform, kan du fremhæve dine gode træk og måske skjule dine mindre gode træk. På baggrund af artiklerne fra livsstilsmagasinerne Euroman og Klikk har Forbrugsguiden udarbejdet en oversigt over, hvilken type skæg, der passer til de forskellige ansigtsformer:

Ovalt ansigt:

Er dit ansigt ovalformet, så har du faktisk næsten frit spil i forhold til længder og frisurer af skægget. Det eneste mænd med ovale ansigter bør være opmærksomme på er, at skægget ikke må være for firkantet omkring hagen, da det vil skabe uligevægt i ansigtets udseende.

Firkantet ansigt:

Har du meget brede kæber, så din ansigtsform danner en firkant, så anbefales det at klippe skægget tæt omkring kæberne, så man på den måde skaber en lille skygge i en linje ned mod hagen. Mænd med brede kæber kan eksperimentere lidt med silhuetterne, så den mere ovale ansigtsform skabes.

Rundt ansigt:

Er din ansigtsform rund, så gælder det om at understrege kindbenene med en masse skæg. Dette kan gøres ved at have en skæglinje helt op til under kindbenene. Et lige overskæg kan også være behjælpelig til at bryde det runde, da tværlinjen går ind og bryder formen.

Langt ansigt:

Har du et langt ansigt, så gælder det om at få noget fylde ind. Her er det en god idé at være glatbarberet på halsen, da det vil få ansigtet til at syne mere rundt. Herudover vil det fungere bedst med stubbe eller kort skæg på hagepartiet, da meget langt skæg på hagen vil få ansigtet til at synes længere. Du kan med fordel lade skægget gro i siderne, da det vil bryde den lange ansigtsform.

Spidst ansigt:

Er du udstyret med et spidst ansigt fra naturens side, så gælder det om at skabe fylde på kinderne. Det er en god idé at undgå alt for meget skæg omkring hagen, da det vil få ansigtet til at virke endnu mere spidst. Du kan med fordel gro et fuldskæg, som er lige langt over det hele, da det vil give god fylde og bryde det spidse.

Et lille ansigt:

Har man et lille ansigt, så er det en god idé at lade skægget være korttrimmet, da et stort og langt skæg vil sluge ansigtet. Ønsker man alligevel at have et fyldigt fuldskæg, så gælder det om at finde den gyldne grænse, hvor skægget giver noget maskulinitet fremfor at begrave ansigtet i skæg.

Et stort ansigt:

Har du et stort ansigt, kan det være en god idé at holde lidt igen med skægget, især hvis du også har en lille krop. Hvis du har et stort ansigt, så anbefales det at lade skægget være glatbarberet, eller så kan du eventuelt lægge et par linjer under hagen og kindbenene for at markere ansigtet lidt.

Vigende hage:

En vigende hage betyder, at hagen ser ud som om, at den har trukket sig lidt tilbage i ansigtet. Derfor kan det være en god idé at opveje dette, med et skæg der har en længere længde og noget fylde i hele ansigtet. Har man svært ved at gro skæg omkring kinderne, så vil et fipskæg også gå.


Sådan matcher du din frisure og dit skæg

Når skægget skal matche frisuren, så gælder det først og fremmest om at finde ud af, hvilken ansigtsform du har og derefter tilpasse skægget og frisuren din ansigtsform. På baggrund af en artikel fra Philips så gælder det om at bruge skægget og frisuren til at fremhæve eller nedtone dine ansigtstræk og på den måde skabe mere balance og symmetri i ansigtet.

Brug ovenstående guide til at finde den skægstil, der passer til din ansigtsform og tilpas derefter din frisure til skægget. I korte træk gælder det om at skabe ligevægt og symmetri i ansigtet. Har du for eksempel et rundt ansigt, er det en god idé at kombinere et skæg helt op til kindbenene med en frisure, som har noget volumen på toppen, og som er kortklippet i siderne. Dette vil få dit ansigt til at virke mere ovalt.

Her kan du se en YouTube video med, hvordan du kan matche dit skæg og din frisure:


Guide: Sådan trimmer du dit skæg

Et skæg kræver god vedligeholdelse og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du skal gribe trimningen an, for at opnå det bedste resultat. På baggrund af en artikel fra Klikk har vi samlet en række gode råd til, hvordan og hvor ofte du skal trimme dit skæg, så det fremstår pænt og velplejet:

Trim skægget jævnligt: Lige meget om du ønsker et langt og stort fuldskæg eller bare lidt skægstubbe, så er det vigtigt, at skægget bliver trimmet jævnligt. Dette er nemlig med til at opretholde en pæn og jævn form i hele ansigtet.

Barber halsen: Hvis man ønsker at bruge sit skæg som et redskab til at fremhæve ansigtets karaktertræk, så er det en god idé at barbere halsen helt glat, da det vil give et mere rent og velplejet look.

Trim overskægget: Ligesom skægget på halsen og kinderne så kræver overskægget også jævnlig trimning. Her kan du med fordel trimme overskægget i samme længde som resten af skægget for at opnå et ensartede resultat. Ret eventuelt til med en skarp saks så hårene ikke går ned over overlæben.

Følg ansigtskonturen: For at skægget bliver proportionelt korrekt, så er det en god idé at trimme efter linjerne på dit ansigt. Vær især opmærksom på at følge ansigtets linjer ude i siderne. Her kan du med fordel følge den linje, der går ned langs ørerne, når siderne skal trimmes.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Panasonic ER-GB40

✅ Anbefalet hos Businessinsider.com

Panasonic ER-GB40

.
Panasonic ER-GB40 er blevet testet og anmeldt af den britiske avis Business Insider. Her er skægtrimmeren blevet testet på de alle de funktioner og indstillinger modellen tilbyder.

Alt i alt får skægtrimmeren positiv respons for dens funktioner og indstillinger, samt det slutresultat den giver. Testpanelet hæfter sig dog ved, at skægtrimmeren har en ret lang opladningstid på helt op til 8 timer for en fuld opladning, hvilket trækker bedømmelsen af Panasonic ER-GB40 en lille smule ned.

19 klippelængder

Panasonic ER-GB40 er en skægtrimmer, som tilbyder hele 19 forskellige klippelængder fra 1 mm. til 10 mm. Den kan derfor både bruges til almindelig trimning af skægget eller til præcisionstrimning omkring mindre områder.

Klippelængderne indstilles på en indbygget skive, som sidder lige under selve afstandsstykket. Ved at bruge fingeren til at rykke på den justerbare skive kan du nemt og præcist indstille den længde, du ønsker, at skægtrimmeren skal have.

Fuld kontrol

Skægtrimmeren fra Panasonic kommer med en række funktioner, som sørger for, at forbrugeren får fornemmelsen af at have fuld kontrol over trimningen. Blandt andet er selve håndtaget på skægtrimmeren beklædt i et gummiomslag, som giver en bedre gribefornemmelse.

Gummibeklædningen sørger også for, at skægtrimmeren ikke glider ud af hånden, hvis den bliver en smule våd. Testpanelet fremhæver det gode gummigreb, da det giver fornemmelsen af en bedre komfort og kontrol under skægtrimningen.

Andre specifikationer

Panasonic ER-GB40 er let at holde ved, da den har en vægt på kun 150 gram. På baggrund af dens lave vægt og dens tilfredsstillende funktioner fremhæver testpanelet, at denne skægtrimmer er særligt god til at have med på farten.

Selve skærehovedet er vaskbar, og bladene er i rustfrit stål, hvilket sikrer en skarp og effektiv trimning af skægget. Det eneste man bør være opmærksom på ved denne model er, at skægtrimmeren kræver jævnlig smøring med olie.

Udvalgte fordele ved Panasonic ER-GB40:
19 klippelængder
Indstilles nemt via den justerbare skive
Gummibeklædning, som sikrer god kontrol
Vaskbart skærehoved
Let i vægt


FAQ

🤔 Hvilken barbermaskine er den bedste på markedet?

Der er mange forskellige barbermaskiner på markedet, der virker optimalt til forskellige mænd. Se hvad andre har sagt og find dermed den bedste model til dig. Vi anbefaler Philips Series 7000 BT 7500, som du kan se øverst på siden.

💰 Hvor meget bør jeg giver for en barbermaskine?

Priserne på barbermaskiner ligger både i den helt billige ende og andre i den helt dyre. Som udgangspunkt kan de helt billige ikke anbefales, da de typisk vil være af en lavere kvalitet, og når det handler om knive tæt ved dit ansigt, bør kvaliteten være i orden.

🤓 Virker barbermaskiner?

Barbermaskiner er kommet langt med årene, og derfor er det et velfungerende redskab til dig, der gerne vil klare skægget hjemme. Dog giver det selvfølgelig ikke samme resultat, som det du får hos en barber eller frisør, da de har en helt anden baggrund og helt andre redskaber.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Telegraph.co.uk 🇬🇧testkilder
The Telegraph er en britisk nyhedsavis, som dagligt bringer de seneste nyheder indenfor ind- og udland. Avisen har også en sektion, hvor de udgiver produktanmeldelser til forbrugeren. The Telegraph har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne anmeldelse kan du læse her.

Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som bringer de seneste nyheder fra ind- og udland. I avisen finder man også artikler af produktanmeldelser og forbrugerstof. Independent har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren, Panasonic ER-GB80 skægtrimmeren og Remington MB4560 skægtrimmeren. Alle anmeldelserne kan læses i den samme artikel her.

Independent.co.uk har også foretaget en anden test af de bedste skægtrimmere på markedet – modellen Philips Series 7000 BT 7500 er inkluderet her. Hele testen kan læses hos Independent.co.uk.

Standard.co.uk 🇬🇧
London Evening Standard er en britisk gratisavis, som udgiver artikler indenfor forretningsområdet, sport, underholdning og de seneste nyheder fra London. London Evening Standard bringer også artikler indenfor forbrugerområdet, og avisen har i den forbindelse skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne artikel kan du læse her.

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er en norsk forbrugerplatform, hvis formål er at gøre diverse produkter mere gennemskuelige for forbrugeren. Websitet har skrevet en anmeldelse af Philips series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren. Denne artikel kan du læse her.

Tjeck.dk 🇩🇰
Tjeck.dk er et dansk ungdomsmagasin, som bringer artikler indenfor livsstil, mode, samfund, uddannelse og underholdning. Tjeck bringer også artikler af diverse produkter for at guide deres læsere. Magasinet har testet og anmeldt Wella Contura HS 61 skægtrimmeren og Remington MB 4110 skægtrimmeren. Begge anmeldelser kan du læse her.

Askmen.com 🇺🇸
Askmen.com er en online platform henvendt til mænd. Her bringes der nyheder indenfor livsstil, sundhed og produkter til mænd. Websitet har testet og anmeldt Philips BT7201/15 skægtrimmeren, Gillette Fusion ProGlide skægtrimmeren og Panasonic ER-GB40 skægtrimmeren. Du kan læse alle tre anmeldelser i den samme artikel her. 

Businessinsider.com 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk nyhedsavis, som bringer artikler indenfor forretningsområdet. Business Insider bringer også anmeldelser af diverse produkter til forbrugeren. Avisen har testet og anmeldt Panasonic ER-GB40. Denne artikel kan du læse her. OBS: I artiklen går skægtrimmeren under navnet Panasonic Milano All-in-one Trimmer.

Instantgrooming.com 🇺🇸
Instant Grooming er en online platform, som bringer anmeldelser af forskellige trimmere til mænd, for at gøre det mere overskueligt for forbrugeren. Instant Grooming har testet og anmeldt Braun BT5070 skægtrimmeren, og denne anmeldelse kan du læse her.

Shaverguru.com 🇺🇸
Shaverguru.com er en amerikansk side, hvor forbrugere har mulighed for at få hjælp til at finde den rette skægtrimmer. Der er mulighed for at læse om gode tilbud, sammenligne produkternes funktioner, læse om fordele og ulemper samt kigge nærmere på udførlige tests af eksempelvis en skægtrimmer. Shaverguru.com har blandt andet testet og anmeldt Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸
Det amerikanske test- og gadgetside T3.com skriver om alt det, der har med gadgets at gøre. De tester også forskellige produkter og har blandt andet lavet en stor test med 8 forskellige skægtrimmere heriblandt Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Den britiske testside Which.co.uk anmelder og vurderer produkter, så forbrugeren har en mulighed for at finde lige præcis det produkt, der passer bedst til ens behov. Which.co.uk tester og anmelder et hav af forskellige produkter heriblandt skægtrimmere. De har blandt andet testet og anmeldt Philips Series 5000 BT5200. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på alt lige fra IT til tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com kan både findes på tryk samt online. Siden har fokus på alt, hvad der har med teknologi at gøre i forhold til politik, økonomi og kultur. Derudover tester og anmelder Wired.com også et hav af produkter. De har blandt andet testet skægtrimmeren Philips OneBlade Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her.

10techy.com 🇺🇸
Den amerikanske testside 10techy.com tester produkter indenfor teknologi, elektronik, sport og udendørs m.m. De har blandt andet lavet en test af 10 forskellige skægtrimmere fra Braun heriblandt Braun BT5070. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er en tysk online testside, hvis virke er at samle forskellige tests og anmeldelser om et givent forbrugerprodukt og derefter analysere eksperternes vurderinger. På baggrund af eksperternes vurderinger foretages en selvstændig mening fra Testberichte.de, hvorefter der gives en samlet score. Her gælder det en test af skægtrimmeren Remington MB 4045 – du kan læse testen i sin fulde længde hos Testberichte.de.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede, før de investerer i dem. Her har eksperterne testet de bedste skægtrimmere på markedet, inklusiv Remington MB 4045. Læs mere om hvad eksperterne mener hos Trustedreviews.com.

Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for skægtrimmere er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de skægtrimmere, der ikke er testede, er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu. I vores vurdering af forskellige skægtrimmere, der har Forbrugsguiden derfor også kigget på forbrugernes egne anmeldelser. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode. Ulempen ved de officielle test er ofte, at produktet som regel er testet over en meget kort tidsperiode. Typisk testes produkternes forskellige funktioner og indstillinger kun en enkel eller få gange, mens forbrugerne har mulighed for at vurdere produktets egenskaber og brug over længere tid.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette skægtrimmer i denne artikel, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Her kan du læse vores store barbermaskine test, der indeholder en oversigt over markedets bedst bedømte modeller, samt nyttig viden om barbering og hudpleje.

Er der et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du passende læse vores producent-specifikke barbermaskine tests. Her finder du vores Philips barbermaskine test og vores Braun barbermaskine test, der begge indeholder testvindende modeller.

Leder du også efter en ny trimmer, kan vi også være behjælpelige med dette. Her kan du læse vores store hårtrimmer test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

I forlængelse af disse artikler, vil vi her fremhæve en række relaterede tests inden for personlig pleje og velvære.

Måske er du interesseret i en ny elektrisk tandbørste. I så fald kan du her læse vores generelle elektrisk tandbørste test, der giver dig et overblik over markedets forskellige testvindende modeller.

Læs også vores test af Philips Sonicare Diamond Clean serien, der har modtaget yderst gode anmeldelser fra eksperter såvel som forbrugere.

Et andet godt remedie til at holde styr på sit fysiske velvære, er en god badevægt. Modsat de gamle analogbadevægte, kan mange af de nye modeller kobles til brugerens smartphone og måle ting så som BMI, muskelmasse og fedtprocent.