Philips barbermaskine test-oversigt – Se eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får man som forbruger et overblik over de bedste Philips barbermaskiner, som findes på markedet. Vi har samlet en lang række eksperttests af Philips barbermaskiner, fra en lang række forskellige magasiner og aviser. Dermed kan du nemt vurderer hvilke barbermaskine der passer bedste til dig, ud fra eksperternes bedømmelser.

Du finder også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan finde den billigste pris på nettet.

For et så nuanceret overblik som muligt har vi også inkluderet nogle alternativer til Philips fra mærket Braun, således at spændevidden er lidt større. Disse modeller har ligesom Philips modellerne været testet af eksperter og opnået gode resultater i diverse tests.

Vi har eksempelvis gennemgået tests som spænder fra de store testmagasiner/testwebsider Which.co.uk, Stiftung Warentest/Test.de, ETM Testmagazin og Trustedreviews.com over de svenske forbruger-instanser Råd & Rön til teknikmagasinet M3.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne artikel finder du:
🔸 Overblik over de bedste Philips barbermaskiner
🔸 Prissammenligning af de forskellige Philips barbermaskiner
🔸 Alternative barbermaskiner fra mærket Braun
🔸 Guide til hvordan man får den tætteste barbering
🔸 Guide til at undgå hudirritation
🔸 Information omkring barbermaskiner og rengøring
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Philips barbermaskine test – De 11 bedste Philips barbermaskiner

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Philips barbermaskiner, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Philips barbermaskiner, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

I artiklen har vi også samlet en række alternative testvindere fra andre producenter, så du kan danne dig et fuldt overblik over alle de barbermaskiner der klarer sig godt i test.


Philips Series 9000 Prestige – Premiumvalg med trådløs opladning

Philips Series 9000 Prestige

 

Introduktion

Skal din barbering være 100% skarp, så er det Philips Series 9000 Prestige, du søger. Du får en grundig barbering hvor som helst, og den anerkendte barbermaskine kan tage sig af enhver opgave.

Hos GQ-magazine er Philips Series 9000 Prestige kommet på 4. pladsen på en liste over de ti bedste barbermaskiner. På Pricerunner har den gængse forbruger placeret maskinen højt med en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner.

De to resultater fra henholdsvis professionelle anmeldere og almene forbrugere står ikke alene, for også hos T3 er Philips Series 9000 Prestige blevet rost. Esquire har også anmeldt barbermaskinen, der roser den for roter-ringerne, der gør barberingen behagelig.

Philips Series 9000 Prestige er til dig, der skal ordne mere end bare skægget. Med en arbejdstid på 60 minutter får du rig tid til at ordne hår, skæg og anden kropsbehåring, og på 180 minutter er den genopladelige maskine klar igen.

Philips Series 9000 Prestige vs. markedet

Philips Series 9000 Prestige kan trimme langt hår, og opbevaring medfølger. Det er muligt at vaske den under vand, hvor den desuden også kan bruges, når du eksempelvis er i bad.

Med NanoTech præcisionsskæring får du den bedst mulige barbering, og SkinComfort-ringe sørger for, du ikke skærer dig under barberingen. Philips Series 9000 Prestige er også udstyret med BeardAdapt-sensor, og der medfølger en trådløs Qi-ladestation.

Det er nemt at rengøre barbermaskinen takket være den specialdesignede beholder indeni. Alt, du skal gøre, er at åbne barberhovedet. Skyl begge sider, indtil de er rene, og så er den klar til brug. Det er nemt, hurtigt, og så skader det ikke maskinen. På den måde slipper du for unødige bakterier, og du bibeholder en god hygiejne.

Fordele

  • Ledningsfri opladning
  • NanoTech
  • Kompatibel med IPhone- eller Samsung Galaxy-oplader
Ulemper

  • Ingen bemærkelsesværdige ulemper

Yderligere detaljer

Vægt: 0,5 kg

 


Alternativer til Philips barbermaskiner

I det foregående afsnit har vi gennemgået de bedste Philips barbermaskiner, baseret på eksperternes vurderinger. I dette afsnit vil vi gennemgå alternative modeller for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode barbermaskiner.

Her er tale om 4 modeller fra mærket Braun, og disse modeller gennemgås på sammen måde som modellerne fra Philips. Ligesom barbermaskinerne fra Philips, så er disse modeller også udvalgt på grundlag af forskellige testpanelers vurdering af maskinerne.


Braun Series 3 3040s

Kåret som “Editor’s Choice” hos onlinemagasinet Shavercheck.com
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Braun Series 3 3040s

 

Både Shavercheck.com, Råd & Rön, Testberichte.de og Which.co.uk har testet og anmeldt Braun Series 3 3040s. Alle eksperter er begejstrede for barbermaskinen, som de har givet en god anmeldelse.

I deres anmeldelser forklarer de, at barbermaskinen er effektiv og praktisk, da den sørger for en tæt og grundig barbering. De er dog mindre vilde med dens ydeevne, når det handler om de lidt længere hår.

Grundig barbermaskine, ifølge eksperterne

Ifølge ekspertkilderne er Braun Series 3 3040s en rigtig god barbermaskine, som kan bruges af de fleste. Shavercheck.com nævner blandt andet, at maskinen sørger for en ”glat, tæt og behagelig barbering”, så man opnår et grundigt resultat.

Flere eksperter er enige i dette, hvor eksperterne fra Testberichte.de skriver, at maskinen er yderst skånsom. Den ”efterlader nemlig ikke nogen form for irritation efter en barbering”. De er ligeledes vilde med, at man kan anvende den, når man er i bad, da modellen kan bruges på både våd og tør hud.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved Braun Series 3 3040s. Dog nævner de kort, at den kan støje en del, hvilket for nogle kan virke irriterende.

Genopladelig barbermaskine

Ved køb af Braun Series 3 3040s får man en genopladelig barbermaskine med en batterilevetid på 45 minutter. Når batteriet er tomt, skal maskinen oplades i omkring 105 minutter for at opnå et fuldt opladet batteri.

Derudover er Braun Series 3 3040s en funktionel model, der er forsynet med et specialdesignet hoved. Her er man sikret, at hårene guides ind mod kniven, så man opnår en tættere og mere glat barbering.

Har man ikke tid til at oplade barbermaskinen i længere tid, kommer den ydermere med et hurtigopladningssystem. Dette system oplader kort maskinen, så man kan bruge den i cirka fem minutter.

Præcisionstrimmer og tre skæreelementer

Braun Series 3 3040s er forsynet med flere praktiske funktioner i form af en indbygget præcisionstrimmer samt tre skæreelementer.

Mens den indbyggede præcisionstrimmer sørger for, at det er nemmere at forme alt lige fra sine bakkenbarter til sit overskæg, sikrer de tre skæreelementer, at maskinen tilpasser sig optimalt efter brugerens ansigt.

Sidst men ikke mindst kommer Braun Series 3 3040s med en Micro Comb, som fanger flere hår. Der medfølger desuden en rensebørste ved køb.

Fordele ved Braun Series 3 3040s:
Hurtigopladningssystem på fem minutter
Indbygget præcisionstrimmer
Kan tages med i badet
Specialdesignet barberhoved
Tre skæreelementer


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips S5110/06 barbermaskine

Kåret til ”godt køb” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips S5110 06.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön foretager forskellige tests af forbrugerprodukter, og her har de svenske eksperter testet en række barbermaskiner fra forskellige mærker. Ekspertpanelet har i testen af barbermaskinerne set nærmere på forskelige parametre såsom design, brugervenlighed, funktionalitet og præstation, og ud fra disse parametre gives en samlet karakter.

Modellen Philips S5110/06 har været inkluderet i denne test, og vurderingen fra Råd & Rön lyder, at her er tale om en rigtig god barbermaskine, som også får titlen ”godt køb”.

Specialdesignet model

Philips S5110/06 er designet til den moderne og travle mand, som ønsker en tæt og grundig barbering hver dag uden at opleve gener som irriteret hud. Herudover vil vil denne model også være fordelagtig for den forbruger, der ønsker en barbermaskine med et flot design, for denne model har nemlig et pænt og maskulint ydre med en dyb sort farve.

For at få en så tæt og glat barbering som muligt er denne maskine udstyret med et unikt barberhoved, som er specialdesignet til at lede hårene ind mod kniven, hvorved den tætte barbering finder sted. Samtidig bevæger hovedet sig i 5 forskellige retninger for en så høj effektivitet som muligt, så alle hår bliver indfanget.

Godt og ergonomisk greb

Philips S5110/06 er velegnet til alle typer af mænd med selv meget forskellige præferencer, når det kommer til deres skæg – modellen er også skabt til at kunne håndtere alle skægstrukturer.

Denne model er nemlig effektiv, både når det gælder helt korte og lidt længere hår, og skærebladet fungerer ved at løfte op i hårstrået og skære det over lige ved huden. Derved bliver barberingen tæt, og man undgår irritation ved huden.

Philips S5110/06 er herudover udstyret med et godt og ergonomisk greb, som gør, at hånden lukker godt sammen omkring maskinen, og derved får man en endnu mere stabil og præcis barbering.

Der medfølger også en præcisionstrimmer, som er specialdesignet til, hvis man har bakkenbarter eller overskæg og ønsker en områdevis meget præcis barbering.

Godt display med indikatorer

For en bedre overskuelighed er Philips S5110/06 er udstyret med et lille display, som viser 2 forskellige indikatorer. Den ene er en batteriindikator, som indikerer, når batteriet er lavt, og den anden er en rengørings-indikator, som indikerer, når det er tid til at rense modellen, så den ikke mister effektivitet.

Philips S5110/06 kører nemlig på batteri og er dermed ledningsfri – uden ledning får man en bedre bevægelsesfrihed – og dette batteri har en levetid på 40 minutter, før det igen skal lades op – en fuld opladning tager omkring en time. Det er ikke den længste batterilevetid på markedet men stadig nok til at foretage over 10 barberinger.

Når man skal rengøre Philips S5110/06, gøres dette desuden meget let – for modellen kan blot skylles under vandhanen.

Fordele ved Philips S5110/06:
Specialdesignet barberhoved som leder hårene ind mod kniven
Flot og maskulint design
Barberhoved der bevæger sig i 5 forskellige retninger
Solidt og ergonomisk greb så modellen ligger godt i hånden
Display med indikator for både batteri og rengøring 

Du kan her se en præsentation af Philips S5110/06 barbermaskinen. Videoen er udarbejdet af Philips:


Philips S9031

”God barbering og nem at bruge” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Philips S9031 barbermaskine


Philips S9031har været underlagt tests hos 2 forskellige ekspertpaneler. Her er tale om både testmagasinet Which.co.uk og test-websiden Trustedreviews.com, som begge er meget anerkendte. Philips S9031er blevet vurderet ud fra forskellige parametre, som giver en analyse af barbermaskinens plusser og minusser.

Philips S9031 klarer sig godt i begge tests, og de to ekspertpaneler er enige om, at her er tale om en rigtig god barbermaskine.

Contour Detect-teknologi

Philips S9031 er specialdesignet til den mand, som ønsker den bedste barbering. Philips S9031 er nemlig udstyret med den unikke Contour Detect-teknologi, som giver den tættest mulige barbering.

Teknologien gør, at modellens fleksible hoveder bevæger sig i 8 forskellige retninger og kommer frem overalt i ansigtet, og modellen er udrustet til at kunne sørge for en helt tæt barbering ved ujævnheder og knoglestruktur i ansigtet også.

Løfter hårene for mindsket hudirritation

Philips S9031 er ideel for den mand, der ønsker en tæt barbering, som samtidig er blid mod huden. Maskinen har nemlig både V-track-knive og Super Lift & Cut-teknologi, som sammen giver dette. Super Lift & Cut er et to-blads-system, som løfter hårene op, og herefter rammer V-track-knivene hårene i den bedste skæringsposition. Herved rammes huden mindst muligt samtidig med, at en tæt barbering kræver færre strøg.

Wet & Dry-barbermaskine

Philips S9031 kan anvendes både på tør eller våd hud. Man kan også tage modellen med i badet og eventuelt anvende den sammen med barberskum eller -gel for en mere gnidningsfri barbering, som skåner huden yderligere.

Maskinen er ledningsfri, hvilket gør det lettere at tage modellen med i bad, og det genopladelige batteri holder i omkring 50 minutter på hver opladning. Det er nok til flere ugers barbering ved én barbering om dagen, og herefter tager det blot en time at lade maskinen op igen.

Der medfølger også en skægtrimmer og et smart rejseetui med Philips S9031.

Fordele ved Philips S9031:
Model med Contour Detect-teknologi for tæt barbering
Hudvenlig model med Lift & Cut, som løfter hårene op inden skæring
Effektive V-track-knive
Wet & Dry-model som kan anvendes på våd eller tør hud
Batterilevetid på 50 minutter per opladning


Philips Aqua Touch S5420

”God all-rounder” hos det britiske testmagasin Which.co.uk

Philips Aqua Touch S5420

 

Det store og anerkendte britiske testmagasin Which.co.uk har testet og vurderet forskellige barbermaskiner, og her er turen kommet til modellen Philips Aqua Touch S5420.

Modellen klarer sig rigtig fint i testen og viser sig at være en velfungerende model, som er god på de fleste parametre.

MultiPrecision-skæresystem

Philips Aqua Touch S5420 er en barbermaskine, som både kan anvendes på våd og tør hud. For en optimal barbering, som både sørger for en effektiv barbering plus at opretholde en sund og ikke-irriteret hud, er Philips Aqua Touch S5420 udstyret med flere unikke systemer. Først og fremmest sikrer det indbyggede MultiPrecision-system med afrundede hoveder, at hele hudoverfladen i ansigtet og på halsen bliver ordentligt barberet.

Alle kroge af ansigtet behandles, og hovederne sørger for at få alle hår med – lange som korte og ligegyldig hvilken retning, de vokser i.

Aqua Touch-maskine

Philips Aqua Touch S5420’s barberingshoveder er roterende og arbejder derfor sammen om den tætteste barbering. Hovederne er også designet til at glide let henover huden, således at processen føles komfortabel.

Denne model er også designet til at være skånsom mod huden og forhindre hudirritation, som kan opstå ved de høje temperaturer og friktion mod ansigtets tynde hud. Netop blandt andet derfor har denne model Aqua Touch, som gør den fordelagtig at anvende i badet eller på våd hud generelt.

Ergonomisk model

Der har også været fokus på andre områder angående komforten på Philips Aqua Touch S5420. For at give et godt greb i hånden er Philips Aqua Touch S5420 nemlig ergonomisk skabt i håndtaget, og dette gør også barberingen lettere. For yderligere komfort er Philips Aqua Touch S5420 en ledningsfri barbermaskine, som i stedet kører på batteri.

Batteriet kan holde i 45 minutter, før det skal oplades igen. Som en bonus findes der også en hurtig-opladningsfunktion på modellen, som på 5 minutter sørger for, at der er nok strøm til en enkelt barbering.

Maskinen har også et display, som indikerer batteriniveau, om modellen bør rengøres, samt om det er tid til at udskifte skærene.

Fordele ved Philips Aqua Touch S5420:
 MultiPrecision-system for effektiv og præcis barbering
Skånsom mod huden
Aqua Touch-model som kan anvendes på tør eller våd hud
Ergonomisk håndtag
Indikator for batteri, rengøring og udskiftning af skær

Her kan du se Philips egen præsentationsvideo af Aqua Touch S5420:


Braun Series 5 5030s

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Topscorer hos Test.de

Braun Series 5 5030s

3 forskellige ekspertpaneler fra både Danmark, Sverige og Tyskland har foretaget tests af barbermaskiner. De har alle også testet modellen Braun Series 5 5030s, som er blevet underlagt undersøgelser på flere parametre.

Alle eksperterne vurderer efter deres respektive tests, at her er tale om en ualmindeligt velfungerende barbermaskine, og derfor får modellen lutter topkarakterer. Hos Råd & Rön kåres Braun Series 5 5030s endda til testvinder.

ActiveLift-teknologi

Det er den overordnede gode barberingsoplevelse, der ligger til grund for de flotte ord fra eksperterne. Det gælder ikke mindst den tætte barbering, som foretages med den unikke ActiveLift-teknologi, som har et tredobbelt skærehoved.

ActiveLift-teknologien virker ved, at den går ind og løfter hårene helt inde ved rødderne – også de fladt-liggende hår, som der kan findes mange af især på halsen – og så skæres de hurtigt over. Dermed er der brug for færre strøg, og færre strøg er lig med mindre hudirritation.

Flex Motion-teknologi

Et af det helt store plusser ved Braun Series 5 5030s, udover de gode barberingsevner, er prisen. Braun Series 5 5030s er nemlig en prisvenlig barbermaskine, men dette er ikke på bekostning af hverken kvalitet eller teknologi.

Modellen er nemlig udstyret med den intelligente Flex Motion-teknologi, som betyder, at barbermaskinen selv tilpasser sig huden og ansigtets konturer, og det giver en tættere barbering. Hovedet på Braun Series 5 5030s har endvidere forskellige hulstørrelser, som er med til at fange endnu flere hår.

Ledningsfri barbermaskine

Braun Series 5 5030s giver en høj grad af bevægelsesfrihed, idet her er tale om en ledningsfri barbermaskine, som i stedet kører på batteri. Batterilevetiden er på 45 minutter – som godt nok ikke er den længste tid på markedet – men det er tid nok til at kunne foretage lige under 15 barberinger på hver opladning – det svarer til, at man kun behøver at lade modellen op omkring hver anden uge.

Opladningstiden er på en time for et fuldt opladet batteri. Man kan også let følge med i batteriniveauet, idet Braun Series 5 5030s har et lille display, som angiver batteriets status løbende.

Fordele ved Braun Series 5 5030s:
Prisvenlig barbermaskine
Løfter også fladt-liggende hår med ActiveLift-funktion
Tilpasser sig efter ansigtets konturer med Flex Motion-teknologi
Hoved med forskellige hulstørrelser
Display som angiver batteriniveau


Philips PowerTouch PT860

God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Philips PowerTouch PT860

Den tyske side Testberichte.de har samlet resultater fra forskellige kilder og forbrugere, der har testet og anmeldt Philips PowerTouch PT860. Den er endt med at få en god anmeldelse på grund af dens grundige barbering samt brugervenlighed.

Der bliver ikke nævnt mange ulemper ved Philips PowerTouch PT860. Dog bliver prisen flere gange nævnt, hvor nogle mener, at den er berettiget, mens andre skriver, at barbermaskinen er god, men ikke prisen værd.

Håndterbar maskine med en grundig barbering 

Hos Testberichte.de bliver Philips PowerTouch PT860 rost af mange forskellige forbrugere, der har anvendt modellen. En bruger skriver eksempelvis, at maskinen er velegnet til daglig brug, da den sørger for en ’meget grundig barbering’.

Dette er en anden forbruger enig i og nævner, at barbermaskinen ’er bedre end alle andre modeller på markedet, da dens grundige barbering ikke er noget, man vil opleve med andre maskiner’.

Derudover er der flere brugere, der forklarer, at Philips PowerTouch PT860 er en brugervenlig barbermaskine på flere forskellige måder. Den er nemlig ikke mindst ’nem at anvende og håndtere’, men den er også nem at rengøre.

Barbermaskinen er, ifølge en bruger, nem at håndtere, da den er forsynet med et afrundet håndtag, der sikrer et godt greb, samt at den ligger behageligt i hånden. Der bliver ligeledes skrevet, at Philips PowerTouch PT860 også kan anbefales til forbrugere med en følsom hud, da den er meget skånsom overfor huden.

Optimal barbering med DualPrecision-system og Flex&Float 

Med Philips PowerTouch PT860 får man en barbermaskine med flere praktiske funktioner. Eksempelvis kommer modellen med et DualPrecision-system, der både kan barbere lange og korte hår. De kraftfulde knive er nemlig forsynet med to åbninger.

Mens den ene åbning sørger for at skære stubbene, sørger den anden åbning for at fange de lange hår. Dette hjælper det patenterede Super Lift&Cut-skær også med, da det første skær løfter hårene, hvorefter det andet skær skærer håret af under hudniveau.

Derudover kommer Philips PowerTouch PT860 med et fleksibelt barberhoved, der bliver kaldt for Flex&Float. Barberhovedet sørger for at tilpasse sig efter ansigtets konturer, hvorfor man har mulighed for at opnå en tættere barbering.

Philips PowerTouch PT860 er yderligere udstyret med et Lithium-ion batteri, der giver 50+ barberingsminutter. Når maskinen er løbet tør for strøm, skal den oplades i 1 time for et fuldt batteri. Ved opladning på blot et par minutter, vil der dog være nok strøm til en enkelt barbering.

Fleksibel og rengøringsvenlig maskine med pop-up-trimmer 

Philips PowerTouch PT860 er en fleksibel barbermaskine, da den både kan bruges trådløs eller med ledning. Man kan derfor selv vælge, hvordan man ønsker at benytte sig af maskinen afhængig af ens behov.

Barbermaskinen kommer desuden med et LED-display, der angiver batteriniveau, udskiftning af skær m.m. Der er også mulighed for at rengøre maskinen nemt og hurtigt, da man blot skal åbne barberhovedet, hvorefter man skal skylle det grundigt under vandhanen.

Sidst men ikke mindst er Philips PowerTouch PT860 forsynet med en pop-up-trimmer, der er velegnet til at trimme både overskæg og bakkenbarter.

Fordele ved Philips PowerTouch PT860:
Batterilevetid på +50 minutter
Med DualPrecision-system
Med et fleksibelt barberhoved
Nem at rengøre
Med Super Lift&Cut-skær


Philips Series 7000 S7370

4 ud af 5 stjerner baseret på 490 brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos Electricshaversuk.co.uk

Philips Series 7000 S7370

Philips Series 7000 S7370 er blevet testet og anmeldt af eksperter fra Electricshaversuk.co.uk og forbrugere på Amazon.co.uk. Både eksperter og forbrugere er vilde med barbermaskinen, som de begge har givet 4 ud af 5 stjerner. 

Mens Electricshaversuk.co.uk er mest vilde med, at barbermaskinen er designet til at blive brugt på sensitiv hud, er forbrugerne imponerede over, at Philips Series 7000 S7370 er nem at håndtere selv på de mere vanskelige områder.

Hverken eksperter eller forbrugere finder mange ulemper ved barbermaskinen. Dog er der et par af forbrugerne, der nævner, at Philips Series 7000 S7370 er forholdsvis lang tid om at fjerne alle skægstubbe, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperter og forbrugere: Håndterbar barbermaskine til sensitiv hud 

Ifølge eksperter og forbrugere er Philips Series 7000 S7370 en ’fantastisk barbermaskine’, der kan bruges af alle forbrugere uanset hudtype. En bruger skriver eksempelvis, at han i årevis har lidt af ømhed og rødme i nakken både før og efter barbering, men det forsvandt fuldstændigt ved brug af denne barbermaskine.

En anden forbruger forklarer yderligere, at batteriets levetid ’er exceptionelt’, da det føles som om, at ’det varer i en evighed, før at det igen skal oplades’. Flere brugere skriver også, at det er ’deres livs bedste barbermaskine’, der efterlader huden helt glat.

Eksperterne fra Electricshaversuk.co.uk mener også, at Philips Series 7000 S7370 er en ’højkvalitetsmodel med en imponerende liste af funktioner’. De forklarer, at den tilbyder en ’fremragende ydeevne’, samt at det er en fordel, at den er designet specielt til følsom hud.

Selvom forbrugere og eksperter næsten kun har rosende ord at sige om Philips Series 7000 S7370, så skriver flere forbrugere også, at den ikke er lige så god til at barbere lange skægstubbe som andre modeller på markedet.

Barbermaskine med fleksible hoveder og friktionsfri barbering

Med Philips Series 7000 S7370 får man en barbermaskine med SkinGlide Rings, der sørger for, at friktionen mod huden bliver reduceret. Dette er muligt, da ringene har en unik belægning af pulveragtige kugler, der sørger for en mere blød og friktionsfri overflade, hvilket mindsker risikoen for hudirritation.

Derudover kommer Philips Series 7000 S7370 med fleksible hoveder, der kan bevæge sig i fem forskellige retninger, hvilket gør det nemmere at følge alle områder i ansigtet. Man kan også gøre brug af præcisionstrimmeren til overskæg og bakkenbarter, der er designet til at være blid mod huden.

Barbermaskinen er yderligere forsynet med bladsystemet GentlePrecisionPRO, der er konstrueret til at lægge hvert skægstrå i en optimal skæreposition, så bladet kan skære hurtigt og præcist. Dette er muligt ved selv lange skægstrå.

Praktisk og fleksibel barbermaskine 

Ved køb af Philips Series 7000 S7370 får man en praktisk og fleksibel barbermaskine med et LED-display. Dette display er intuitivt og kommer med en batteriniveauindikator. Displayet viser yderligere, hvornår det er tid til at udskifte barberhovedet.

Barbermaskinen er desuden forsynet med et Lithium-ion batteri, der giver 50 minutters barbering efter en opladning. Barbermaskinen er fuldt opladet efter 1 time. Hvis man blot oplader maskinen i et par minutter, vil der dog være tid nok til en enkelt barbering.

På grund af AquaTec Wet&Dry er der også mulighed for selv at vælge, om man ønsker en vådbarbering eller en tørbarbering med eller uden barbergel eller barberskum. Man kan også vælge at tage barbermaskinen med ind i bruseren, samt at rense maskinen ved at åbne barberhovedet og herefter skylle den under vandhanen, da den er 100 % vandtæt.

Fordele ved Philips Series 7000 S7370:
Batterilevetid på 50 minutter
Kan både bruges til tør- og vådbarbering samt under bruseren
Med bladsystemet GentlePrecisionPRO
Fleksible barberhoveder
Friktionsfri barbering


Philips Series 1000 S1310

4.8 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway
5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen 

Philips Series 1000 S1310

Philips Series 1000 S1310 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær model hos forbrugerne. Barbermaskinen har nemlig fået henholdsvis 4,8 ud af 5 stjerner og 5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos de to forhandlere WhiteAway og Skousen.

Forbrugerne er især begejstrede for, at Philips Series 1000 S1310 barberer effektivt og grundigt, hvorfor man vil opleve en glat og ren barbering. Derudover nævner flere brugere, at maskinen barberer lige så tæt, som den skal, hvilket de mener er en fordel.

Der nævnes ikke mange ulemper ved maskinen, da ingen brugere skriver nogle deciderede ulemper ved den.

Prisvenlig barbermaskine med grundig barbering, ifølge forbrugerne 

Ifølge forbrugerne er Philips Series 1000 S1310 et godt køb, da man får en barbermaskine til en god pris. Eksempelvis skriver en bruger, at barbermaskinen er ’billig, men et supergodt køb’, da den er lige, som den skal være.

Dette er andre forbrugere enige i, da de skriver, at det er ’en udmærket barbermaskine’, som de er godt tilfredse med. En bruger har blandt andet brugt maskinen dagligt i et par uger, hvor den hver eneste gang har fungeret helt fint.

Sidst men ikke mindst nævner en bruger, at Philips Series 1000 S1310 ’barberer tæt, som den skal’, samt at den fjerner al skæg uden problemer.

Barbermaskine med selvslibende skær og specialdesignet barberhoved 

Philips Series 1000 S1310 sørger for en tæt og grundig barbering. Med det specialdesignede og fleksible barberhoved tilpasser det sig efter ansigtets konturer, da det kan bevæge sig i fire retninger.

Barbermaskinen kommer yderligere med CloseCut-skæreblade, der er produceret til at holde sig skarpe i en lang periode. Skærene er nemlig selvslibende, hvorfor man er sikret en tæt og glat barbering.

Philips Series 1000 S1310 er forsynet med et Lithium-ion batteri, der sikrer 35 minutters ledningsfri brug efter 8 timers opladning. Man kan holde øje med batteriniveauet på maskinens display, der viser, hvornår det er tid til at oplade den.

Rengøringsvenlig model til tørbarbering 

Philips Series 1000 S1310 er fremstillet i et robust og stilrent design og er egnet til tørbarbering, så den kan anvendes med barberskum over vasken.

Med Philips Series 1000 S1310 er man sikret en rengøringsvenlig barbermaskine. Man har nemlig mulighed for let at åbne barberhovedet med blot et enkelt knaptryk. Når man har åbnet barberhovedet, er der mulighed for at rengøre maskinen nemt og hurtigt. Dette skal blot gøres med den medfølgende rengøringsbørste.

Derudover kommer Philips Series 1000 S1310 med et ergonomisk greb og håndtag, hvilket betyder, at man vil opleve en nem håndtering, samt at maskinen ligger behageligt i hånden ved barbering.

Fordele ved Philips Series 1000 S1310:
Ergonomisk greb og håndtag
Selvslibende skær
Fleksibelt barberhoved
Nem at rengøre
Med et Lithium-ion batteri


Philips Aqua Touch S5400/06

Philips barbermaskine Aqua Touch S5400 06

 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har udført en stor test af barbermaskiner fra forskellige mærker. Det svenske testpanel har også haft en del modeller fra mærket Philips med, og det inkluderer blandt andet Philips Aqua Touch S5400/06.

Sammen med testens øvrige modeller er Philips Aqua Touch S5400/06 blevet vurderet ud fra forskellige parametre, som design, funktioner, batteri, brugervenlighed og barberingsevner, og eftersom modellen klarer sig rigtig godt, så får den et flot stempel som topscorer.

MultiPrecision-skæresystem

Philips Aqua Touch S5400/06 er en mere prisvenlig barbermaskine end mange af konkurrenterne, men det gør ikke kvaliteten ringere.

Denne maskine er designet til at give manden den mest tætte barbering, og derfor er modellen udstyret med et skæresystem kaldet MultiPrecision. Dette system fungerer ved at have hoveder, som kan bevæge sig i 5 forskellige retninger, og det gør, at alle hår fanges – også dem som vokser i en anden retning. Systemet gør også, at barberingen foretages hurtigt, hvilket både mindsker tidsforbruget og risikoen for at få irriteret hud.

Løfter og skærer

Philips Aqua Touch S5400/06 har hoveder med afrundede spidser, og formålet med dette er, at maskinen så lettere glider henover huden og beskytter den mod mindre rifter, som ellers kan opstå. Hovedernes udformning gør, at der hele tiden er kontakt med huden, og selv svært tilgængelige steder som kæbe og hals bliver skånsomt barberet.

For at beskytte huden yderligere er denne barbermaskine fra Philips udstyret med Super Lift & Cut-systemet, som er et to-trins-system: Først løftes hårene op, og derefter skæres de over uden at irritere huden.

Wet & Dry-model

Philips Aqua Touch S5400/06 kan anvendes på både tør og våd hud – man kan også tage den med ud i brusebadet, hvis man ønsker. Derfor er det også smart, at Philips Aqua Touch S5400/06 kører på batteri i stedet for ledning, og det stærke lithium-batteri giver 45 minutters barberingstid på hver opladning.

Det tager en time at genoplade batteriet, men hvis man lige står og mangler strøm til en enkelt barbering, findes der også et hurtig-opladningssystem i nødsituationer.

Herudover er denne model udstyret med et LCD-display, som har indikatorer for både batteristatus, og når det er tid til at udskifte hovedet for at opretholde en effektiv barbering.

Fordele ved Philips Aqua Touch S5400/06:
Model med MultiPrecision-skæresystem for effektiv barbering
Hoveder som kan bevæge sig i 5 forskellige retninger
Super Lift & Cut løfter hårene op og skærer dem derefter over
Model med hensyntagen til følsom hud
Kan anvendes på både våd og tør hud

Du kan her se Philips egen præsentation af maskinen:


Philips Serie 9 S9711/31

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Kåret til ”best buy” hos det engelske testmagasin Which.co.uk

Philips barbermaskine Serie 9 S9711 31

 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er Sveriges største forbrugerside, hvor hverdagsprodukter afprøves og vurderes, hvorefter en karakter gives. Her har de svenske eksperter testet forskellige barbermaskiner og blandt andet modellen Philips Serie 9 S9711/31 på forskellige parametre.

Også Englands største testmagasin Which.co.uk har underlagt Philips Serie 9 S9711/31 deres test, og både svenske og britiske eksperter kommer til samme konklusion angående Philips Serie 9 S9711/31 – nemlig at modellen er meget velfungerende. Det resulterer i, at Which.co.uk kårer modellen til et godt køb, mens modellen opnår en flot førsteplads i den test, der er udført af Råd & Rön.

Unik V-Track system

Philips Serie 9 S9711/31 er ikke den mest prisvenlige barbermaskine på markedet, men til gengæld får man rigtig meget for pengene – Philips Serie 9 S9711/31 er nemlig en barbermaskine, der er udstyret med den nyeste teknologi inden for barbermaskiner.

Det inkluderer blandt andet det patenterede V-Track system, som er skabt til at fange alle hårstrå uanset vokseretning. Systemet fungerer ved, at hårene løftes op og skæres af, så alle hår kan fanges. For en yderligere så tæt og glat barbering som muligt, så er modellen udstyret med barberhoveder, der bevæger sig i 8 forskellige retninger.

Specialindstilling til sart hud

Denne barbermaskine er skabt til at kunne give en meget individuel barbering, som passer til de personlige præferencer. Derfor kan man indstille modellen med 3 forskellige indstillinger alt efter hudens tekstur – man kan vælge imellem normal eller hurtig barbering samt barbering til sart hud. Især indstillingen til sart hud kan være med til at mindske eventuel hudirritation og sørger for en blid og rar barbering.

Maskinen er også designet til at kunne bruges til alle skægtyper, og det gælder både til korte og længere hår, men modellen fungerer også godt til hår, som vokser i forskellige retninger. Herudover medfølger der også skægtrimmer til stubbe eller special-trimmet skæg.

Med i bad

Philips Serie 9 S9711/31 er en alsidig barbermaskine på flere måder. Udover at kunne fungere til alle hud- og skægtyper, så kan man også selv bestemme, om man vil barbere sig på våd eller tør hud – faktisk kan man også tage maskinen med i badet, hvis man ønsker at effektivere sin morgenrutine.

Derfor er Philips Serie 9 S9711/31 også vandresistent og vaskbar, og når modellen skal gøres ren, skal man blot skylle den under vandhanen. Denne model kører på batteri og er dermed en ledningsfri barbermaskine, og det er med til at give en større bevægelsesfrihed.

Batteriet har en lang levetid på 50 minutter på én opladning, som svarer nogenlunde til 17 barberinger –  en genopladningstid på omkring 1 time for et fuldt genopladet batteri. Der findes dog også en hurtig-opladningsfunktion til en enkelt barbering.

Fordele ved Philips Serie 9 S9711/31:
V-Track barberingssystem
Bevægelse i 8 forskellige retninger i barberhovedet
Kan indstilles til normal, hurtig eller sensitiv barbering
Kan bruges på våd eller tør hud – kan endda tages med i bad
Batterilevetid på 50 minutter – plus mulighed for hurtig-genopladningsfunktion

Du kan her se en præsentationsvideo af Philips 9 serie, som altså også inkluderer S9711/31 modellen:


Braun Series 9 9240s

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Braun Series 9 9240s Wet&Dry

 

.
Braun Series 9 9240s er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det tyske testmagasin Testberichte.de. Både de svenske og tyske eksperter er begejstrede for barbermaskinen, som de henholdsvis har kåret som topscorer samt givet en god bedømmelse.

I deres anmeldelser skriver de, at de er glade for maskinens effektive ydeevne og praktiske funktioner, der sikrer en nemmere og hurtigere barbering. Til gengæld er de mindre vilde med prisen.

Praktisk barbermaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Testberichte.de er Braun Series 9 9240s en praktisk barbermaskine, der er effektiv og nem i brug. De skriver eksempelvis, at modellen er ”meget grundig” samt, at ”man hurtigt kan komme i gang med at anvende den”, da den er nem at betjene.

De tyske eksperter fremhæver ydermere, at Braun Series 9 9240s er udstyret med flere brugbare funktioner. De mener, at det sørger for, at man ”nemmere kan opnå en grundig og præcis barbering”. Testberichte.de er ligeledes vilde med, at maskinen kan anvendes, når man er i bad.

Eksperterne nævner ikke mange minusser ved Braun Series 9 9240s. De nævner dog, at prisen er højere sammenlignet med andre modeller på markedet.

Præcis barbering

Med Braun Series 9 9240s får man en barbermaskine, der sikrer, at man opnår en præcis barbering. Maskinen kommer blandt andet med teknologien SyncroSonic, hvilket gør, at barberhovedet tilpasser sig efter brugerens skæg.

Endvidere har Braun Series 9 9240s fem barberingselementer, hvilket inkluderer en HyperLift & Cut trimmer, en Direct & Cut trimmer, Protective Skinguard og et 10-D fleksibelt barbersystem. Herved kan man selv vælge den trimmer, som passer bedst til ens behov.

Selve barberingssystemet med Braun Series 9 9240s er fleksibelt, da det består af MicroMotion- og MacroMotion-funktioner. Her tilpasser maskinen sig nemlig optimalt efter formen på hagen. Det er desuden muligt at gøre brug af den integrerede præcisionstrimmer.

Holdbar barbermaskine

Ved køb af Braun Series 9 9240s får man en holdbar barbermaskine, der kan bruges, når man er i bad. Den er nemlig fremstillet af korrosionsbestandige trimmere med titanium, der ikke ruster, selvom de får fugt.

Sidst men ikke mindst er det muligt at bruge Braun Series 9 9240s i cirka 50 minutter med et batteri, der er fuldt opladet. Når det genopladelige batteri er tomt, skal det oplades i omkring 1 time.

Fordele ved Braun Series 9 9240s:
Holdbar maskine
Kan anvendes i badet
Fem barberingselementer
Integreret præcisionstrimmer
Genopladeligt batteri


Braun Serie 7 -7898cc

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun Serie 7 -7898

 

.
De svenske eksperter fra forbrugerorganisationen Råd & Rön har i denne omgang foretaget en stor test af forskellige barbermaskiner, hvor modellen Braun Serie 7 -7898cc har været inkluderet.

Det svenske testpanel har set på forskellige parametre, som ligger til grund for at kunne give en overordnet karakter til alle modellerne. Efter testen viser det sig, at Råd & Rön er meget tilfredse med Braun Serie 7 -7898cc. Faktisk er de så begejstrede for modellen, at de kårer modellen til topscorer.

Til alle typer skæg

Braun Serie 7 -7898cc er designet til at kunne anvendes til alle skægtyper, således at den både er fordelagtig til manden med helt kort skæg eller lidt længere. For at kunne håndtere alle typer af skæg har Braun Serie 7 -7898cc et specialdesignet løfte-hoved, som gør barberingen både mere tæt og skånsom mod huden.

Teknikken fungerer ved, at modellen løfter hårene op og helt ind mod kniven, der skærer hårene over så tæt som muligt ved huden. Dette giver en helt tæt barbering, og eftersom kontakten med huden er minimal, efterlades huden både helt glat og uden hudirritation.

Ledningsfri model, som også virker i badet

Braun Serie 7 -7898cc er en ledningsfri barbermaskine, som derfor giver meget mere bevægelsesfrihed. Modellen kører i stedet på batteri, som kan holde 50 minutter på én opladning. De 50 minutter svarer til omkring 17 barberinger, hvilket derfor er nok til flere uger. Herefter tager det en time at lade batteriet op igen.

For at være så alsidig som mulig kan man også både anvende Braun Serie 7 -7898cc på våd og tør hud. Hvis man ønsker at effektivisere sin morgenrutine, så kan man endda tage modellen med under bruseren, da den er funktionsdygtig under vand også – og det ledningsfrie design gør denne proces meget lettere.

Nogle oplever endda langt mindre hudirritation, når barberingen foretages, mens huden er varm og fugtig og dermed mere smidig.

Model med rensestation

Rengøringen af denne model fungerer meget let, da Braun Serie 7 -7898cc kommer med en hel rensestation, som klarer alle renseopgaverne selv uden manuel indblanding. Rensestationen har for eksempel et automatisk renseprogram, som selv klarer rengøringen med et enkelt tryk.

Hvis man ønsker den manuelle variant, kan man dog også vælge at skylle maskinen under vandhanen efter hver barbering.

Fordele ved Braun Serie 7 -7898cc:
Specialdesignet hoved som er velegnet til alle skægtyper
Glat og tæt barbering med mindst mulig hudirritation
Kan anvendes på tør og våd hud – endda også i badet
Batterilevetid på 50 minutter
Let rengøring med medfølgende rensestation

 


Guide: Sådan får du en helt glat barbering med en elektrisk barbermaskine

Mange mænd foretrækker det helt glatte udseende i ansigtet til hverdag. For at kunne opnå dette er det både vigtigt med en god barbermaskine og en god barber-teknik. Baseret på en artikel fra Braun guider vi her til, hvordan man bedst muligt opnår en helt tæt barbering:

glat barbering med philips barbermaskiner1: Hvis du ønsker at barbere dit ansigt i tør tilstand, så lad være med at vaske det umiddelbart inden – efter vask bliver ansigtet nemlig ofte en smule hævet.

2: Hvis man ønsker at barbere sit ansigt, mens det er vådt, kan barberskum eller -gel give et mere glat resultat, da maskinen så glider bedre. Det er også mere skånsomt for huden.

3: Start med at trimme stubbene først med trimmeren, hvis du ikke har barberet dit ansigt i et par dage (for eksempel over weekenden).

4: For den tætteste barbering, start da med at tage fat i barbermaskinen og træk ud i huden på følsomme områder. Så kan maskinen bedre komme til.

5: Barber mod hårenes groretning, og hold barbermaskinen i en ret vinkel på 90 grader i forhold til huden. For at indgå hudirritation bør man så vidt muligt undgå at barbere flere gange på samme område.

6: Et hårdt pres er ikke lig med en tættere barbering. Hold i stedet et blidt og ensartet pres mod huden.

7: Rengør barbermaskinen efter brug eller behov – så er den mest effektiv. Nogle barbermaskiner har også en indikator for rengøring og udskiftning af barberhoveder.

8: Vælg den rette barbermaskine: Nogle barbermaskiner er specialdesignede til at give en helt tæt barbering. Gå gerne efter en barbermaskine, som både er velegnet til at fjerne fladt-liggende hår og hår, der vokser i forskellige retninger.


Undgå irriteret hud i forbindelse med barbering

Mange mænd barberer sig hver dag, og en flittig barbering kan hurtigt komme til at irritere den følsomme hud i ansigtet, som af natur er meget tynd. Huden i ansigtet bliver i forvejen udsat for lidt af hvert til daglig, og derfor kan barberingen let gå hen og få huden til blive rød eller begynde at svie – også selv om man ikke har specielt følsom hud.

Her guider vi til, hvordan man bedst undgår, at barberingen giver irriteret hud. Guiden er baseret på råd fra de to barbermaskine-giganter Braun og Philips.

Skraber eller barbermaskine: Nogle mænd anvender en skraber og andre en elektrisk barbermaskine. En skraber kan hurtigt begynde at irritere huden, idet den ved hver barbering fjerner et mindre lag af huden, hvorved der kan opstå både almindelig irritation og små snitsår fra barberbladet. Derfor vil det ofte være en bedre løsning at vælge en elektrisk barbermaskine

Find den rigtige elektriske barbermaskine: Vælg en ordentlige barbermaskine, som opererer med små, cirkulære bevægelser eller lige linjer, hvor man ikke trykker for hård ned mod huden. De cirkulære bevægelser sørger også for, at hårene fjernes uden at skæreelementerne kommer i direkte kontakt med huden. Se også efter om barbermaskinen er god til at fjerne fladt-liggende hår og hår, der vokser i forskellige retninger.

Sensitiv barbermaskine: Har man tendens til irriteret hud i forbindelse med barbering bør man også vælge en model, der har en indstilling til følsom hud. En barbermaskine med en nedkølingsfunktion vil også skåne huden.

Effektivitet: En barbermaskine skal være effektiv, så man ikke skal anvende mange strøg det samme sted. Flere strøg giver mere friktion og kontakt.

Våd eller tør: Det er en smagssag, om man foretrækker at barbere huden i våd eller tør tilstand. Barberskum eller -gel blødgør huden og gør den mindre modtagelig over for irritation, og fugtige omgivelser gør huden mere smidig og spændstig. Derfor kan man opleve mindre irritation ved at foretage en våd barbering – også gerne i badet – hvis man har en vandresistent barbermaskine vel at mærke.

Trim længere hår først: Hvis man har længere hårvækst i ansigtet, bør man trimme det først med en trimmer. Så slipper man for at skulle barbere sig flere gange det samme sted i ansigtet.


Grundig hudpleje mindsker også hudirritation

Både Philips og Braun forklarer også i de ovenstående artikler, at det er vigtigt med en god hudpleje for at mindske chancerne for irriteret hud i ansigtet, plus Philips kommer med et par andre gode råd i en anden artikel. Her følger de vigtigste pointer:

Forbered huden inden barbering: Det er vigtigt at behandle og pleje huden, inden den skal barberes. Start derfor med at rengøre huden med en skrubbecreme, som fjerner de døde hudceller og forebygger irritation. 

Anvend ikke sæbe til barbering: Sæbe udtørrer huden og er ikke beregnet til barbering.ren hud

Brug barberskum i stedet: Anvend gerne barberskum eller -gel i stedet for sæbe, som er mere skånsomt.

Efter barberingen: Husk endelig at sørge godt for huden efter barberingen. Rens ansigtet blidt med koldt vand og lad være med at gnubbe på huden.

Aftershave eller fugtighedscreme: Efter rensning med vand anvend da aftershave uden alkohol, da alkohol kan genere huden. Man kan også anvende fugtighedscreme, hvis man foretrækker. Fugtighedscreme har den fordel, at den gennemfugter huden.

Hvil huden: En barbering er altid hård for huden. Føles huden irriteret over en længere periode efter barbering, kan man forsøge ikke at barbere sig så ofte – for eksempel over weekenden, hvor det ikke er lige så nødvendigt.


Pas godt på barbermaskinen med en god rengøring

En god og regelmæssig renserutine af barbermaskinen er en god måde til både at holde barbermaskinen effektiv og sørge for, at den lever længere.

Ifølge Braun er det vigtigt at lære at gøre sin barbermaskine helt ren. Derfor har de lavet denne korte guide til, hvordan man bedst gør det, og hvilke muligheder man har. Nogle barbermaskiner kan nemlig kun rengøres manuelt, hvor andre har en medfølgende rensestation.

Rensestationen: Mange moderne barbermaskiner kommer i dag med en hel rensestation, som med et enkelt tryk på én knap selv varetager rengøringen med et automatisk renseprogram – nogle modeller har også en rensestation, som smører og vedligeholder barbermaskinen samtidig. Dette er den letteste og mest hygiejniske rengørings-mulighed, som også gør, at man slipper for det manuelle arbejde.

Man kan dog med fordel lige skylle barbermaskinen under hanen efter hver rengøring for at holde bestanden af hår nede.

Manuel rengøring: Har man ikke en rensestation, bliver man nødt til at foretage rengøringen manuelt. Start med at hælde hårene ud, og eftersom stort set alle barbermaskiner i dag kan tåle vand, bør de derefter blot renses under vandhanen. Man kan eventuelt tilsætte lidt flydende sæbe også.

Vedligeholdelse: Udover rengøringen er det også vigtigt med yderligere vedligeholdelse. Braun skriver, at man efter halvandet år vil have barberet lige så mange hår, som der findes græsstrå på en fodboldbane. Derfor vil det efter omkring halvandet år være nødvendigt at udskifte bladene eller skærings-delene for at fastholde en optimal effektivitet. 


Hvor tit skal barbermaskinen renses? 💦

rengør philips barbermaskine

Det engelske testmagasin Which.co.uk skriver, at man gerne bør rengøre sin barbermaskine hver dag – det afhænger dog af, hvor ofte man bruger den, og hvor meget håret vokser. Som hovedregel bør man dog i hvert fald rengøre maskinen efter hvert tredje brug som minimum – man behøver dog blot hælde hårene ud og skylle maskinen under vandhanen.

En gang om måneden bør man foretage en mere dybdegående rengøring, hvis ens barbermaskine ikke har en medfølgende rensestation. Fjern her alle aftagelige dele og rengør dem separat og nænsomt med lidt vand. Lad alle delene tørre helt, før barbermaskinen sættes sammen igen. Efter rengøringen af barbermaskinen anbefaler Which.co.uk også, at man kommer en lille smule specialolie (følger ofte med i købet) på bladene, så de forbliver velsmurte.


FAQ

Hvilken Philips barbermaskine er den bedste?
Den bedste Philips barbermaskine, som du kan købe lige nu, er modellen Philips S5110/06 barbermaskine, som er blevet kåret til testvinder af Forbrugsguidens oversigt over barbermaskiner. Barbermaskinen er en specialdesignet model, som har et pænt og maskulint ydre, såvel som et godt og ergonomisk greb.
Hvordan vælger jeg den rette barbermaskine?
Når du skal vælge den rette barbermaskine, så bør du gå efter en model, som passer til din hudtype. Har du for eksempel meget sensitiv hud, så er det oplagt at vælge en barbermaskine, som er ekstra skånsom ved huden. Dertil er opladningstiden og batterilevetiden altid vigtig at overveje.
Hvor lang tid holder Philips barberblade?
Philips anbefaler, at du udskifter barberbladene i deres barbermaskiner én gang hver fjerde måned. Dog kan det variere en smule, alt efter hvor ofte du bruger maskinen. Dertil slider tykt hår mere på bladene, så hvis du har et kraftigt skæg, så kan det være nødvendigt at skifte bladene oftere.
Hvordan kan jeg se, at mine Philips barberblade trænger til at blive skiftet?
Du kan fornemme, at dine Philips barberblade trænger til at blive skiftet, hvis barbermaskinen begynder at misse hår. Dertil har Philips OneBlade en indbygget indikator for, hvornår du skal skifte bladene, da bladet får en kraftig grøn farve, når det er trænger til at blive skiftet ud.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

ETM Testmagazin 🇩🇪

ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet barbermaskinen Braun Series 5 5090CC i en test af 8 barbermaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke læse hele artiklen her.

M3.se 🇸🇪

M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet barbermaskinen Philips Series 7000 S7510/41. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige barbermaskiner.

Du kan læse hele testen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stiftung Warentest / Test.de 🇩🇪

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet modellen Braun Series 5 5030s. Du finder hele testen her på deres hjemmeside. Bemærk dog, at det koster 1,50 euro at få adgang til artiklen.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Philips 9000-serien. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧

Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen samt at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det 5 barbermaskiner.

Ønsker du at læse mere om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry, kan du klikke på dette link, og ønsker du at læse mere om Philips Serie 9 S9711/31, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk har også testet modellen Philips Aqua Touch AT890/20, som du kan læse mere om her og Philips Aqua Touch S5420. Læs mere om denne test her.

Endelig har de britiske eksperter også testet barbermaskinen Philips S9031, som du kan læse mere om her.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 3 3040s, som de har givet 65 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Amazon.co.uk – forbrugeranmeldelser 🇬🇧

Vi har set nærmere på en række forbrugeranmelder fra Amazon.co.uk for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om en af barbermaskinerne. Her er tale om modellen Philips Click & Style S738/17.

Forbrugerne på Amazon.co.uk har ligeledes anmeldt de to barbermaskiner Philips Series 7000 S7370 og Philips Series 7000 S7710. Du kan læse brugeranmeldelserne her og her.

Electricshaversuk.co.uk 🇬🇧

Electricshaversuk.co.uk er en britisk side med et hold af eksperter, der fokuserer på diverse barberingsprodukter.

På siden sørger de for at udforske, anmelde og teste alle de forskellige produkter på markedet, så det er nemmere for forbrugeren at vælge en barbermaskine.

Her har Electricshaversuk.co.uk testet og anmeldt Philips Series 7000 S7370. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testberichte.de 🇩🇪

Den tyske side Testberichte.de specialiserer sig i forskellige tests og anmeldelser. På baggrund af resultater, brugeranmeldelser og andre kilder finder de frem til en vurdering, som læserne har mulighed for at se.

Her har Testberichte.de vurderet barbermaskinen Philips PowerTouch PT860. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 9 9240s og Braun Series 3 3040s.

Du kan læse hele anmeldelsen af Braun Series 9 9240s her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Braun Series 3 3040s her.

Shavercheck.com 🇺🇸

Shavercheck.com er et onlinemagasin, som beskæftiger sig med anmeldelser, artikler og guides vedrørende barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt Braun Series 3 3040s. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Andre forbrugeranmeldelser

I denne artikel har vi anvendt brugeranmeldelser fra forskellige forhandlere såsom WhiteAway og Skousen.

Hvis du ønsker at læse brugeranmeldelser af barbermaskinen Philips Series 1000 S1310, kan du klikke ind her på dette link eller dette link.

GQ

GQ er magasinet for den moderne mand, der ønsker en stilet og luksuriøs livsstil. Med alt fra mode til kultur kan du læse om alt fra nyheder til tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. 

GQ har lavet en liste over de bedste elektriske barbermaskiner, hvor Philips Series 9000 Prestige præsenteres allerede som nummer 4. Anmeldelserne er korte og kontante, og du kan læse om højdepunkterne, så du ikke skal spilde din tid med unødvendigt fyld.

Listen er fra den: 6. april 2021
Du kan se listen her

PriceRunner

PriceRunner er en side, der i mere end 20 år har sammenlignet og anmeldt forskellige produkter og deres priser. Siden har millioner af produkter i forskellige kategorier, og anmeldelserne er upartiske.

PriceRunner lader også forbrugere anmelde på siden, og Philips Series 9000 Prestige har klare sig særligt godt. Med over 700 anmeldelser, hvoraf over 70% har været 5-stjernede, har den endnu en imponerende score fulgt af en masse flotte brugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelsen her

T3

T3 er en hjemmeside, der har til formål at vise de bedste og flotteste ting, der kan hjælpe dig med et bedre og nemmere liv. Med et månedligt besøg på over 10 millioner mennesker er det ét af de helt store onlinemagasiner.

T3 har Philips Series 9000 Prestige på 2.-pladsen med titlen ”Highly Commended”, fulgt af en meget flot og positiv anmeldelse. Med masser af fordele og ganske få ulemper er T3 tydeligt begejstrede over barbermaskinen, der er på deres liste over de bedste elektriske i 2021.

Testen er opdateret den: 11. maj 2021
Du kan se testen her

Esquire

Esquire er et magasin primært henvendt mod mænd og fokuserer på det, der er in nu og her. Magasinet baner vejen for en luksuriøs og moderne livsstil, og med artikler og produktanmeldelser er det en belejlig guide til den moderne mand.

Esquire har rost Philips Series 9000 Prestige for især dens roteringer. Den korte anmeldelse er på en liste over de bedste barbermaskiner i 2021, opdelt efter specifikke kategorier i stedet for helt generelt. På den måde kan du nemt finde den, der er bedst for dig.

Anmeldelsen er udført den: 10. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her


Andre relevante tests

Ud over denne Philips barbermaskine test, så finder du også en række andre relevante tests her på Forbrugsguiden. Du kan eksempelvis læse vores generelle test af barbermaskiner. I denne artikel finder du en komplet oversigt over de modeller som klarer sig bedst i test, uanset mærke. I artiklen gennemgår vi en lang række eksperttests, og giver dig de fulde overblik over de bedste modeller på markedet, baseret på forskellige testpanelers holdninger. I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere på nettet.

Du kan også læse en artikel med fokus på Braun barbermaskiner. I denne artikel samler vi de Braun modeller, som har fået den bedste kritik af eksperterne. Ligesom de andre artikler her på siden, får du et nemt og overskueligt overblik over de bedste Braun barbermaskiner på markedet, ud fra forskellige testpaneleres bedømmelse. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af alle produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Når man taler om klipning af hår, så er det også værd at nævne at Forbrugsguiden har udarbejdet en hårtrimmer test. I denne artikel får du overblik over de bedste hårtrimmere på markedet. Denne artikel giver dig også en oversigt over de hårtrimmere, der har fået de bedste anmeldelser af eksperter i diverse aviser, magasiner og tidsskrifter. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige modeller.

Til slut bør vi også fremhæve vores skægtrimmer test. I denne artikel har Forbrugsguiden samlet de bedste skægtrimmere på markedet, baseret på anmeldelser fra diverse tests foretaget af eksperter i forskellige aviser, tidsskrifter og magasiner. I denne artikel finder du også prissammenligning af produkterne, som dig en oversigt over de bedste priser på nettet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme