Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Philips Barbermaskine test-guide: Vores analyse af de bedste modeller ifølge eksperter og brugere

At vælge den rigtige barbermaskine kan være en udfordring, især med det store udvalg på markedet. Philips er et mærke, der har vundet mange forbrugeres tillid med sin kvalitet og innovation.

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at navigere gennem junglen af Philips barbermaskiner. Vi har analyseret eksperttests og prissammenlignet forskellige modeller for at give dig det mest nuancerede overblik. Vi vil også introducere Braun som et alternativ til Philips, og give tips til hvordan man opnår den tætteste barbering og undgår hudirritation.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste barbermaskine i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

Philips Series 9000 Prestige » 3.149 Kr. hos Punkt1 lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Premiumvalg med trådløs opladning

Philips Series 9000 Prestige
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Ledningsfri opladning
 • pros NanoTech
 • pros Kompatibel med IPhone- eller Samsung Galaxy-oplader

Ulemper

 • cons Ingen bemærkelsesværdige ulemper

.


Anmeldelse: Produktanalyse af Philips Series 9000 Prestige

Introduktion

Skal din barbering være 100% skarp, så er det Philips Series 9000 Prestige, du søger. Du får en grundig barbering hvor som helst, og den anerkendte barbermaskine kan tage sig af enhver opgave.

Hos GQ-magazine er Philips Series 9000 Prestige kommet på 4. pladsen på en liste over de ti bedste barbermaskiner. På Pricerunner har den gængse forbruger placeret maskinen højt med en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner.

De to resultater fra henholdsvis professionelle anmeldere og almene forbrugere står ikke alene, for også hos T3 er Philips Series 9000 Prestige blevet rost. Esquire har også anmeldt barbermaskinen, der roser den for roter-ringerne, der gør barberingen behagelig.

Philips Series 9000 Prestige er til dig, der skal ordne mere end bare skægget. Med en arbejdstid på 60 minutter får du rig tid til at ordne hår, skæg og anden kropsbehåring, og på 180 minutter er den genopladelige maskine klar igen.

Philips Series 9000 Prestige vs. markedet

Philips Series 9000 Prestige kan trimme langt hår, og opbevaring medfølger. Det er muligt at vaske den under vand, hvor den desuden også kan bruges, når du eksempelvis er i bad.

Med NanoTech præcisionsskæring får du den bedst mulige barbering, og SkinComfort-ringe sørger for, du ikke skærer dig under barberingen. Philips Series 9000 Prestige er også udstyret med BeardAdapt-sensor, og der medfølger en trådløs Qi-ladestation.

Det er nemt at rengøre barbermaskinen takket være den specialdesignede beholder indeni. Alt, du skal gøre, er at åbne barberhovedet. Skyl begge sider, indtil de er rene, og så er den klar til brug. Det er nemt, hurtigt, og så skader det ikke maskinen. På den måde slipper du for unødige bakterier, og du bibeholder en god hygiejne.

Gå til den billigste forhandler

Braun Series 3 3040s » 744 Kr. hos ComputerSalg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Braun Series 3 3040s
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Hurtigopladningssystem på fem minutter
 • pros Indbygget præcisionstrimmer
 • pros Kan tages med i badet
 • pros Specialdesignet barberhoved
 • pros Tre skæreelementer

 

Både Shavercheck.com, Testberichte.de og uafhængigt dansk testpanel har testet og anmeldt Braun Series 3 3040s. Alle eksperter er begejstrede for barbermaskinen, som de har givet en god anmeldelse.

I deres anmeldelser forklarer de, at barbermaskinen er effektiv og praktisk, da den sørger for en tæt og grundig barbering. De er dog mindre vilde med dens ydeevne, når det handler om de lidt længere hår.


Anmeldelse: Produktanalyse af Braun Series 3 3040s

Grundig barbermaskine, ifølge eksperterne

Ifølge ekspertkilderne er Braun Series 3 3040s en rigtig god barbermaskine, som kan bruges af de fleste. Shavercheck.com nævner blandt andet, at maskinen sørger for en ”glat, tæt og behagelig barbering”, så man opnår et grundigt resultat.

Flere eksperter er enige i dette, hvor eksperterne fra Testberichte.de skriver, at maskinen er yderst skånsom. Den ”efterlader nemlig ikke nogen form for irritation efter en barbering”. De er ligeledes vilde med, at man kan anvende den, når man er i bad, da modellen kan bruges på både våd og tør hud.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved Braun Series 3 3040s. Dog nævner de kort, at den kan støje en del, hvilket for nogle kan virke irriterende.

Genopladelig barbermaskine

Ved køb af Braun Series 3 3040s får man en genopladelig barbermaskine med en batterilevetid på 45 minutter. Når batteriet er tomt, skal maskinen oplades i omkring 105 minutter for at opnå et fuldt opladet batteri.

Derudover er Braun Series 3 3040s en funktionel model, der er forsynet med et specialdesignet hoved. Her er man sikret, at hårene guides ind mod kniven, så man opnår en tættere og mere glat barbering.

Har man ikke tid til at oplade barbermaskinen i længere tid, kommer den ydermere med et hurtigopladningssystem. Dette system oplader kort maskinen, så man kan bruge den i cirka fem minutter.

Præcisionstrimmer og tre skæreelementer

Braun Series 3 3040s er forsynet med flere praktiske funktioner i form af en indbygget præcisionstrimmer samt tre skæreelementer.

Mens den indbyggede præcisionstrimmer sørger for, at det er nemmere at forme alt lige fra sine bakkenbarter til sit overskæg, sikrer de tre skæreelementer, at maskinen tilpasser sig optimalt efter brugerens ansigt.

Sidst men ikke mindst kommer Braun Series 3 3040s med en Micro Comb, som fanger flere hår. Der medfølger desuden en rensebørste ved køb.

Gå til den billigste forhandler

Philips Series 9000 S9041 » 2.299 Kr. hos Kop&Kande lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Philips Series 9000 S9041
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Model med Contour Detect-teknologi for tæt barbering
 • pros Hudvenlig model med Lift & Cut, som løfter hårene op inden skæring
 • pros Effektive V-track-knive
 • pros Wet & Dry-model som kan anvendes på våd eller tør hud
 • pros Batterilevetid på 50 minutter per opladning

Philips Series 9000 S9041 er specialdesignet til den mand, som ønsker den bedste barbering. Philips Series 9000 S9041 er nemlig udstyret med den unikke Contour Detect-teknologi, som giver den tættest mulige barbering. Teknologien gør, at modellens fleksible hoveder bevæger sig i 8 forskellige retninger og kommer frem overalt i ansigtet, og modellen er udrustet til at kunne sørge for en helt tæt barbering ved ujævnheder og knoglestruktur i ansigtet også.


Anmeldelse: Produktanalyse af Philips Series 9000 S9041

Løfter hårene for mindsket hudirritation

Philips Series 9000 S9041 er ideel for den mand, der ønsker en tæt barbering, som samtidig er blid mod huden. Maskinen har nemlig både V-track-knive og Super Lift & Cut-teknologi, som sammen giver dette. Super Lift & Cut er et to-blads-system, som løfter hårene op, og herefter rammer V-track-knivene hårene i den bedste skæringsposition. Herved rammes huden mindst muligt samtidig med, at en tæt barbering kræver færre strøg.

Wet & Dry-barbermaskine

Philips Series 9000 S9041 kan anvendes både på tør eller våd hud. Man kan også tage modellen med i badet og eventuelt anvende den sammen med barberskum eller -gel for en mere gnidningsfri barbering, som skåner huden yderligere.

Maskinen er ledningsfri, hvilket gør det lettere at tage modellen med i bad, og det genopladelige batteri holder i omkring 50 minutter på hver opladning. Det er nok til flere ugers barbering ved én barbering om dagen, og herefter tager det blot en time at lade maskinen op igen.

Der medfølger også en skægtrimmer og et smart rejseetui med Philips Series 9000 S9041.

Gå til den billigste forhandler

Philips Series 7000 S7782 » 1.299 Kr. hos Damborg.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Philips Series 7000 S7782
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Batterilevetid på 60 minutter
 • pros Kan både bruges til tør- og vådbarbering samt under bruseren
 • pros Med bladsystemet GentlePrecisionPRO
 • pros Fleksible barberhoveder
 • pros Friktionsfri barbering

Ved køb af Philips Series 7000 S7782 får man en praktisk og fleksibel barbermaskine med et LED-display. Dette display er intuitivt og kommer med en batteriniveauindikator. Displayet viser yderligere, hvornår det er tid til at udskifte barberhovedet.


Anmeldelse: Produktanalyse af Philips Series 7000 S7782

Barbermaskine med fleksible hoveder og friktionsfri barbering

Med Philips Series 7000 S7782 får man en barbermaskine med SkinGlide Rings, der sørger for, at friktionen mod huden bliver reduceret. Dette er muligt, da ringene har en unik belægning af pulveragtige kugler, der sørger for en mere blød og friktionsfri overflade, hvilket mindsker risikoen for hudirritation.

Derudover kommer Philips Series 7000 S7782 med fleksible hoveder, der kan bevæge sig i fem forskellige retninger, hvilket gør det nemmere at følge alle områder i ansigtet. Man kan også gøre brug af præcisionstrimmeren til overskæg og bakkenbarter, der er designet til at være blid mod huden.

Barbermaskinen er yderligere forsynet med bladsystemet GentlePrecisionPRO, der er konstrueret til at lægge hvert skægstrå i en optimal skæreposition, så bladet kan skære hurtigt og præcist. Dette er muligt ved selv lange skægstrå.

Praktisk og fleksibel barbermaskine 

Barbermaskinen er desuden forsynet med et Lithium-ion batteri, der giver 60 minutters barbering efter en opladning. Barbermaskinen er fuldt opladet efter 1 time. Hvis man blot oplader maskinen i et par minutter, vil der dog være tid nok til en enkelt barbering.

På grund af AquaTec Wet&Dry er der også mulighed for selv at vælge, om man ønsker en vådbarbering eller en tørbarbering med eller uden barbergel eller barberskum. Man kan også vælge at tage barbermaskinen med ind i bruseren, samt at rense maskinen ved at åbne barberhovedet og herefter skylle den under vandhanen, da den er 100 % vandtæt.

Gå til den billigste forhandler

Guide: Sådan får du en helt glat barbering med en elektrisk barbermaskine

Mange mænd foretrækker det helt glatte udseende i ansigtet til hverdag. For at kunne opnå dette er det både vigtigt med en god barbermaskine og en god barber-teknik. Baseret på en artikel fra Braun guider vi her til, hvordan man bedst muligt opnår en helt tæt barbering:

1: Hvis du ønsker at barbere dit ansigt i tør tilstand, så lad være med at vaske det umiddelbart inden – efter vask bliver ansigtet nemlig ofte en smule hævet.

2: Hvis man ønsker at barbere sit ansigt, mens det er vådt, kan barberskum eller -gel give et mere glat resultat, da maskinen så glider bedre. Det er også mere skånsomt for huden.

3: Start med at trimme stubbene først med trimmeren, hvis du ikke har barberet dit ansigt i et par dage (for eksempel over weekenden).

4: For den tætteste barbering, start da med at tage fat i barbermaskinen og træk ud i huden på følsomme områder. Så kan maskinen bedre komme til.

5: Barber mod hårenes groretning, og hold barbermaskinen i en ret vinkel på 90 grader i forhold til huden. For at indgå hudirritation bør man så vidt muligt undgå at barbere flere gange på samme område.

6: Et hårdt pres er ikke lig med en tættere barbering. Hold i stedet et blidt og ensartet pres mod huden.

7: Rengør barbermaskinen efter brug eller behov – så er den mest effektiv. Nogle barbermaskiner har også en indikator for rengøring og udskiftning af barberhoveder.

8: Vælg den rette barbermaskine: Nogle barbermaskiner er specialdesignede til at give en helt tæt barbering. Gå gerne efter en barbermaskine, som både er velegnet til at fjerne fladt-liggende hår og hår, der vokser i forskellige retninger.

Undgå irriteret hud i forbindelse med barbering

Mange mænd barberer sig hver dag, og en flittig barbering kan hurtigt komme til at irritere den følsomme hud i ansigtet, som af natur er meget tynd. Huden i ansigtet bliver i forvejen udsat for lidt af hvert til daglig, og derfor kan barberingen let gå hen og få huden til blive rød eller begynde at svie – også selv om man ikke har specielt følsom hud.

Her guider vi til, hvordan man bedst undgår, at barberingen giver irriteret hud. Guiden er baseret på råd fra de to barbermaskine-giganter Braun og Philips.

Skraber eller barbermaskine: Nogle mænd anvender en skraber og andre en elektrisk barbermaskine. En skraber kan hurtigt begynde at irritere huden, idet den ved hver barbering fjerner et mindre lag af huden, hvorved der kan opstå både almindelig irritation og små snitsår fra barberbladet. Derfor vil det ofte være en bedre løsning at vælge en elektrisk barbermaskine

Find den rigtige elektriske barbermaskine: Vælg en ordentlige barbermaskine, som opererer med små, cirkulære bevægelser eller lige linjer, hvor man ikke trykker for hård ned mod huden. De cirkulære bevægelser sørger også for, at hårene fjernes uden at skæreelementerne kommer i direkte kontakt med huden. Se også efter om barbermaskinen er god til at fjerne fladt-liggende hår og hår, der vokser i forskellige retninger.

Sensitiv barbermaskine: Har man tendens til irriteret hud i forbindelse med barbering bør man også vælge en model, der har en indstilling til følsom hud. En barbermaskine med en nedkølingsfunktion vil også skåne huden.

Effektivitet: En barbermaskine skal være effektiv, så man ikke skal anvende mange strøg det samme sted. Flere strøg giver mere friktion og kontakt.

Våd eller tør: Det er en smagssag, om man foretrækker at barbere huden i våd eller tør tilstand. Barberskum eller -gel blødgør huden og gør den mindre modtagelig over for irritation, og fugtige omgivelser gør huden mere smidig og spændstig. Derfor kan man opleve mindre irritation ved at foretage en våd barbering – også gerne i badet – hvis man har en vandresistent barbermaskine vel at mærke.

Trim længere hår først: Hvis man har længere hårvækst i ansigtet, bør man trimme det først med en trimmer. Så slipper man for at skulle barbere sig flere gange det samme sted i ansigtet.

Grundig hudpleje mindsker også hudirritation

Både Philips og Braun forklarer også i de ovenstående artikler, at det er vigtigt med en god hudpleje for at mindske chancerne for irriteret hud i ansigtet, plus Philips kommer med et par andre gode råd i en anden artikel. Her følger de vigtigste pointer:

Forbered huden inden barbering: Det er vigtigt at behandle og pleje huden, inden den skal barberes. Start derfor med at rengøre huden med en skrubbecreme, som fjerner de døde hudceller og forebygger irritation. 

Anvend ikke sæbe til barbering: Sæbe udtørrer huden og er ikke beregnet til barbering.

Brug barberskum i stedet: Anvend gerne barberskum eller -gel i stedet for sæbe, som er mere skånsomt.

Efter barberingen: Husk endelig at sørge godt for huden efter barberingen. Rens ansigtet blidt med koldt vand og lad være med at gnubbe på huden.

Aftershave eller fugtighedscreme: Efter rensning med vand anvend da aftershave uden alkohol, da alkohol kan genere huden. Man kan også anvende fugtighedscreme, hvis man foretrækker. Fugtighedscreme har den fordel, at den gennemfugter huden.

Hvil huden: En barbering er altid hård for huden. Føles huden irriteret over en længere periode efter barbering, kan man forsøge ikke at barbere sig så ofte – for eksempel over weekenden, hvor det ikke er lige så nødvendigt.

Pas godt på barbermaskinen med en god rengøring

En god og regelmæssig renserutine af barbermaskinen er en god måde til både at holde barbermaskinen effektiv og sørge for, at den lever længere.

Ifølge Braun er det vigtigt at lære at gøre sin barbermaskine helt ren. Derfor har de lavet denne korte guide til, hvordan man bedst gør det, og hvilke muligheder man har. Nogle barbermaskiner kan nemlig kun rengøres manuelt, hvor andre har en medfølgende rensestation.

Rensestationen: Mange moderne barbermaskiner kommer i dag med en hel rensestation, som med et enkelt tryk på én knap selv varetager rengøringen med et automatisk renseprogram – nogle modeller har også en rensestation, som smører og vedligeholder barbermaskinen samtidig. Dette er den letteste og mest hygiejniske rengørings-mulighed, som også gør, at man slipper for det manuelle arbejde.

Man kan dog med fordel lige skylle barbermaskinen under hanen efter hver rengøring for at holde bestanden af hår nede.

Manuel rengøring: Har man ikke en rensestation, bliver man nødt til at foretage rengøringen manuelt. Start med at hælde hårene ud, og eftersom stort set alle barbermaskiner i dag kan tåle vand, bør de derefter blot renses under vandhanen. Man kan eventuelt tilsætte lidt flydende sæbe også.

Vedligeholdelse: Udover rengøringen er det også vigtigt med yderligere vedligeholdelse. Braun skriver, at man efter halvandet år vil have barberet lige så mange hår, som der findes græsstrå på en fodboldbane. Derfor vil det efter omkring halvandet år være nødvendigt at udskifte bladene eller skærings-delene for at fastholde en optimal effektivitet. 

Hvor tit skal barbermaskinen renses? 

Det engelske testmagasin Which.co.uk skriver, at man gerne bør rengøre sin barbermaskine hver dag – det afhænger dog af, hvor ofte man bruger den, og hvor meget håret vokser. Som hovedregel bør man dog i hvert fald rengøre maskinen efter hvert tredje brug som minimum – man behøver dog blot hælde hårene ud og skylle maskinen under vandhanen.

En gang om måneden bør man foretage en mere dybdegående rengøring, hvis ens barbermaskine ikke har en medfølgende rensestation. Fjern her alle aftagelige dele og rengør dem separat og nænsomt med lidt vand. Lad alle delene tørre helt, før barbermaskinen sættes sammen igen. Efter rengøringen af barbermaskinen anbefaler Which.co.uk også, at man kommer en lille smule specialolie (følger ofte med i købet) på bladene, så de forbliver velsmurte.

FAQ

Hvilken Philips barbermaskine er den bedste?

Den bedste Philips barbermaskine, som du kan købe lige nu, er modellen Philips S5110/06 barbermaskine, som er blevet kåret til testvinder af Forbrugsguidens oversigt over barbermaskiner. Barbermaskinen er en specialdesignet model, som har et pænt og maskulint ydre, såvel som et godt og ergonomisk greb.

Hvordan vælger jeg den rette barbermaskine?

Når du skal vælge den rette barbermaskine, så bør du gå efter en model, som passer til din hudtype. Har du for eksempel meget sensitiv hud, så er det oplagt at vælge en barbermaskine, som er ekstra skånsom ved huden. Dertil er opladningstiden og batterilevetiden altid vigtig at overveje.

Hvor lang tid holder Philips barberblade?

Philips anbefaler, at du udskifter barberbladene i deres barbermaskiner én gang hver fjerde måned. Dog kan det variere en smule, alt efter hvor ofte du bruger maskinen. Dertil slider tykt hår mere på bladene, så hvis du har et kraftigt skæg, så kan det være nødvendigt at skifte bladene oftere.

Hvordan kan jeg se, at mine Philips barberblade trænger til at blive skiftet?

Du kan fornemme, at dine Philips barberblade trænger til at blive skiftet, hvis barbermaskinen begynder at misse hår. Dertil har Philips OneBlade en indbygget indikator for, hvornår du skal skifte bladene, da bladet får en kraftig grøn farve, når det er trænger til at blive skiftet ud.

Test og anmeldelser af barbermaskine anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

ETM Testmagazin

ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet barbermaskinen Braun Series 5 5090CC i en test af 8 barbermaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke læse hele artiklen her.

M3.se

M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet barbermaskinen Philips Series 7000 S7510/41. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Stiftung Warentest / Test.de

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet modellen Braun Series 5 5030s. Du finder hele testen her på deres hjemmeside. Bemærk dog, at det koster 1,50 euro at få adgang til artiklen.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Philips 9000-serien. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Electricshaversuk.co.uk 

Electricshaversuk.co.uk er en britisk side med et hold af eksperter, der fokuserer på diverse barberingsprodukter.

På siden sørger de for at udforske, anmelde og teste alle de forskellige produkter på markedet, så det er nemmere for forbrugeren at vælge en barbermaskine.

Her har Electricshaversuk.co.uk testet og anmeldt Philips Series 7000 S7370. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testberichte.de 

Den tyske side Testberichte.de specialiserer sig i forskellige tests og anmeldelser. På baggrund af resultater, brugeranmeldelser og andre kilder finder de frem til en vurdering, som læserne har mulighed for at se.

Her har Testberichte.de vurderet barbermaskinen Philips PowerTouch PT860. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt Braun Series 9 9240s og Braun Series 3 3040s.

Du kan læse hele anmeldelsen af Braun Series 9 9240s her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Braun Series 3 3040s her.

Shavercheck.com

Shavercheck.com er et onlinemagasin, som beskæftiger sig med anmeldelser, artikler og guides vedrørende barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt Braun Series 3 3040s. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Andre forbrugeranmeldelser

I denne artikel har vi anvendt brugeranmeldelser fra forskellige forhandlere såsom WhiteAway og Skousen.

Hvis du ønsker at læse brugeranmeldelser af barbermaskinen Philips Series 1000 S1310, kan du klikke ind her på dette link eller dette link.

GQ

GQ er magasinet for den moderne mand, der ønsker en stilet og luksuriøs livsstil. Med alt fra mode til kultur kan du læse om alt fra nyheder til tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. 

GQ har lavet en liste over de bedste elektriske barbermaskiner, hvor Philips Series 9000 Prestige præsenteres allerede som nummer 4. Anmeldelserne er korte og kontante, og du kan læse om højdepunkterne, så du ikke skal spilde din tid med unødvendigt fyld.

Listen er fra den: 6. april 2021
Du kan se listen her

PriceRunner

PriceRunner er en side, der i mere end 20 år har sammenlignet og anmeldt forskellige produkter og deres priser. Siden har millioner af produkter i forskellige kategorier, og anmeldelserne er upartiske.

PriceRunner lader også forbrugere anmelde på siden, og Philips Series 9000 Prestige har klare sig særligt godt. Med over 700 anmeldelser, hvoraf over 70% har været 5-stjernede, har den endnu en imponerende score fulgt af en masse flotte brugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelsen her

T3

T3 er en hjemmeside, der har til formål at vise de bedste og flotteste ting, der kan hjælpe dig med et bedre og nemmere liv. Med et månedligt besøg på over 10 millioner mennesker er det ét af de helt store onlinemagasiner.

T3 har Philips Series 9000 Prestige på 2.-pladsen med titlen ”Highly Commended”, fulgt af en meget flot og positiv anmeldelse. Med masser af fordele og ganske få ulemper er T3 tydeligt begejstrede over barbermaskinen, der er på deres liste over de bedste elektriske i 2021.

Testen er opdateret den: 11. maj 2021
Du kan se testen her

Esquire

Esquire er et magasin primært henvendt mod mænd og fokuserer på det, der er in nu og her. Magasinet baner vejen for en luksuriøs og moderne livsstil, og med artikler og produktanmeldelser er det en belejlig guide til den moderne mand.

Esquire har rost Philips Series 9000 Prestige for især dens roteringer. Den korte anmeldelse er på en liste over de bedste barbermaskiner i 2021, opdelt efter specifikke kategorier i stedet for helt generelt. På den måde kan du nemt finde den, der er bedst for dig.

Anmeldelsen er udført den: 10. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Andre relevante tests

Ud over denne Philips barbermaskine test, så finder du også en række andre relevante tests her på Forbrugsguiden. Du kan eksempelvis læse vores generelle test af barbermaskiner. I denne artikel finder du en komplet oversigt over de modeller som klarer sig bedst i test, uanset mærke. I artiklen gennemgår vi en lang række eksperttests, og giver dig de fulde overblik over de bedste modeller på markedet, baseret på forskellige testpanelers holdninger. I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere på nettet.

Du kan også læse en artikel med fokus på Braun barbermaskiner. I denne artikel samler vi de Braun modeller, som har fået den bedste kritik af eksperterne. Ligesom de andre artikler her på siden, får du et nemt og overskueligt overblik over de bedste Braun barbermaskiner på markedet, ud fra forskellige testpaneleres bedømmelse. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af alle produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Når man taler om klipning af hår, så er det også værd at nævne at Forbrugsguiden har udarbejdet en hårtrimmer test. I denne artikel får du overblik over de bedste hårtrimmere på markedet. Denne artikel giver dig også en oversigt over de hårtrimmere, der har fået de bedste anmeldelser af eksperter i diverse aviser, magasiner og tidsskrifter. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige modeller.

Til slut bør vi også fremhæve vores skægtrimmer test. I denne artikel har Forbrugsguiden samlet de bedste skægtrimmere på markedet, baseret på anmeldelser fra diverse tests foretaget af eksperter i forskellige aviser, tidsskrifter og magasiner. I denne artikel finder du også prissammenligning af produkterne, som dig en oversigt over de bedste priser på nettet.

Kundeanmeldelser

Amazon.co.uk

Vi har set nærmere på en række forbrugeranmelder fra Amazon.co.uk for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om en af barbermaskinerne. Her er tale om modellen Philips Click & Style S738/17.

Forbrugerne på Amazon.co.uk har ligeledes anmeldt de to barbermaskiner Philips Series 7000 S7370 og Philips Series 7000 S7710. Du kan læse brugeranmeldelserne her og her.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme