Næsetrimmer Test 2021 – Her er de 5 bedste næsehårstrimmere

Senest opdateret den 0

Denne artikel omhandler næsetrimmere, som har modtaget gode bedømmelser i forskellige eksperttests.
Vi har her udvalgt 5 forskellige modeller, der alle hører til blandt eksperternes favoritter.

Vi starter med at gennemgå produkterne et for et, hvor vi først kommer ind på eksperternes bedømmelser, og herefter hvad apparaterne kan hver især.

I denne næsetrimmer test indgår både kendte og mindre kendte mærker for at give et bredt overblik – det drejer sig her om modeller fra Philips, Panasonic, WAHL, BaByliss og Remington.

Ønsker du at læse mere om testene og testkilderne, findes der nederst i denne artikel en liste over alle de undersøgelser, vi henviser til.

Denne næsetrimmer test artikel indeholder
🔸 Overblik over de 5 bedste næsetrimmere på markedet
🔸 Guide til hvordan du bruger en næsehårstrimmer
🔸 Information om hvordan du rengør din næsehårstrimmer
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. Derimod samler vi resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over udvalget på markedet.

Næsetrimmer test 2021 – Her er de 5 bedste modeller, ifølge eksperterne

Herunder følger en gennemgang af de næsetrimmere, der har opnået de bedste bedømmelser hos forskellige anerkendte ekspertkilder. Under produktnavnene i de grønne bokse er et overblik over, hvilke eksperter der har testet modellerne, og hvilke bedømmelser de har modtaget.

Vi viser dig både testvindere, topscorere og øvrige, der har opnået høj ros, for at give et nuanceret overblik over de varianter der klarer sig bedst. Du finder desuden prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke forhandlere der er billigst, og hvor du bedst kan få et godt næsehårstrimmer tilbud.


 Philips NT3160/10

Bedst i test hos teknologimagasinet T3.com
God bedømmelse hos det britiske testmagasin Uk.bestreview.guide
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Appliancereviewer.co.uk

Philips NT3160/10

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
24hshop.dk 129,00 129,00 Læs mere
169,00 169,00 Læs mere
176,00 176,00 Læs mere

.
Philips NT3160/10 har været med i tests hos teknologimagasinet T3.com samt de britiske testmagasiner Uk.bestreview.guide og Appliancereviewer.co.uk, hvor den modtager høj ros.

T3.com har testet denne næsetrimmer sammen med 6 andre modeller, og de er så imponerede, at de kårer den til testvinder. Dette begrundes med, at den er komfortabel i brug, vandresistent, og så kan den også bruges til at trimme øjenbrynene, hvilket er et stort plus.

Eksperterne fra Appliancereviewer.co.uk er ligeledes begejstrede, og de tilføjer, at prisen er fordelagtig, at batteriet kan holde til mange ganges brug, og så er der ingen smerte forbundet med trimningen. Alt i alt vurderer de produktet således: ”A fabulous price and everything you could possibly want from a dedicated nose hair trimmer without going overboard”.

Nænsom mod hud og hår

Philips NT3160/10 vil være et godt valg til den forbruger, der vægter komfort højt. Produktet er nemlig udformet med et blødt håndtag, der ligger godt i hånden, mens de roterende blade sikrer en tæt og effektiv trimning uden at trække i huden eller hårene. 

Den såkaldte ProtecTube-teknologi sørger yderligere for at beskytte huden mod irritation, idet selve bladene er belagt med tyndt folie, dog uden at de derved mister deres skarphed. Modellen er desuden vandresistent, og man kan derfor uden problemer anvende den i badet.

Kan også anvendes til ører og bryn

Philips NT3160/10 er en alsidig næsehårstrimmer, der dertil kan anvendes til både ørerne og øjenbrynene. Hovedet kan nemlig vippes i netop den vinkel, man ønsker, og der findes 3 forskellige indstillinger for længde. Der medfølger desuden to kamme til øjenbrynene på henholdsvis 3 og 5 millimeter. 

Som en bonus medfølger en bærepose, der er perfekt, hvis man ønsker at tage apparatet med på ferie eller bare har brug for mere plads til at opbevare de inkluderede kamme samt ekstra batterier.

Specifikationer ved Philips NT3160/10 – nøgleoplysninger
🔴 Mærke: Philips
🔴 
Type: Næsetrimmer
🔴 
Farve: Sort
🔴 
Flere længdeindstillinger: Ja
🔴 
Ledningsfri: Ja
🔴 Vandresistent: Ja
🔴 
Vægt: 120 gram

Fordele ved Philips NT3160/10
🔵 
Blødt håndtag for ekstra komfort
🔵 Kan også bruges til øjenbryn
🔵 Vandresistent
🔵 Med 3 længdeindstillinger
🔵 Lang batterilevetid


Panasonic ER-GN30

✅ Bedst i test hos testmagasinet Moo.review
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techgearlab.com
✅ Kåret til ”Godt og prisvenligt næsetrimmervalg” hos teknologimagasinet T3.com

Panasonic ER-GN30

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
106,00 106,00 Læs mere
129,00 129,00 Læs mere
Menscare.dk 199,00 199,00 Læs mere
Made4men.dk 219,00 219,00 Læs mere
Nicehair.dk 249,00 249,00 Læs mere

.
Panasonic ER-GN30 er blevet bedømt af 3 forskellige ekspertpaneler – nemlig testmagasinet Moo.review samt de 2 teknologimagasiner Techgearlab.com og T3.com. Produktet modtager gode bedømmelser over hele linjen samt en kåring som testvinder.

Techgearlab.com tildeler modellen hele 4,5 ud af 5 stjerner og hæfter sig især ved, hvor simpel den er i brug. Herudover er den let at gøre ren, har en lang batterilevetid samt en overkommelig pris. T3.com mener ligeledes, at man får stor værdi for pengene med denne næsetrimmer, idet den også kan trimme skæg og bryn. 

Moo.review er så imponerede, at de kårer den til testvinder blandt 19 modeller med ordene ”Easy to clean, easy to use, this nose hair trimmer just checks so many boxes … Highly recommended”.

Mange anvendelsesmuligheder

Panasonic ER-GN30 vil være et godt valg, hvis man ønsker høj kvalitet til en overkommelig pris. Den kommer nemlig med alle basisfunktionerne, og den kan både anvendes til næsehår, øjenbryn, ører og skæg. Bladene er selvslibende, og den såkaldte Dual Edge Blade-teknologi sørger for, at huden ikke bliver irriteret efter brug. 

Batterilevetiden er herudover meget lang – helt op til 80 minutter på et enkelt batteri, og man kan derfor snildt anvende maskinen til mange trimninger, før det er tid til at skifte batteri. Ved brug af et Lithium-batteri kan levetiden strækkes helt op til 4 timer.

Vandresistent med nem rengøring

Panasonic ER-GN30 er en vandresistent næsehårstrimmer, hvilket gør det muligt at tage den med i badet. Ved hjælp af den særlige Vortex-rengøringsteknologi kan man hertil blot skylle hovedet under den varme hane efter brug og tænde for apparatet. Herved suges vand ind igennem maskinen og renser den for hår. 

Der medfølger desuden en børste, så man let kan fjerne de løse hår efter en trimning. 

Specifikationer ved Panasonic ER-GN30 – nøgleoplysninger
🔴 Mærke: Panasonic
🔴 Type: Næsetrimmer
🔴 Farve: Sort/grå
🔴 Flere længdeindstillinger: Ja
🔴 Ledningsfri: Ja
🔴 Vandresistent: Ja
🔴 Vægt: 85 gram

Fordele ved Panasonic ER-GN30
🔵 Meget værdi for pengene
🔵 Vandresistent
🔵 Med eget rengøringssystem
🔵 Meget lang batterilevetid
🔵 Dual Edge Blade-teknologi beskytter huden


WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer

✅ Kåret til Bedste Valg af teknologimagasinet Techgearlab.com
✅ Topscorer hos mande-magasinet Menshealth.com
✅ Kåret til Bedste Valg hos testmagasinet Allaboutrazor.com

WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
137,00 137,00 Læs mere

.
WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer har opnået hele 3 flotte titler som henholdsvis Bedste Valg og Topscorer hos teknologimagasinet Techgearlab.com, mande-magasinet Menshealth.com samt testmagasinet Allaboutrazor.com.

Eksperterne fra Techgearlab.com er begejstrede for de omfattende muligheder, denne næsetrimmer tilbyder i form af de mange medfølgende dele. Hertil roses den lange batterilevetid. Menshealth.com tilføjer, at her er tale om et imponerende godt budgetvalg, hvor man virkelig får meget for pengene.

Testmagasinet Allaboutrazor roser dertil produktet for det flotte og elegante design samt hastigheden og præcisionen. Eksperterne opsummerer det således: ”this one delivers exactly what it promises. The fine steel blade painlessly cuts every fine piece of hair that comes in its way”.

3 hoveder medfølger

WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer er som nævnt et alsidigt produkt, der kommer med et væld af anvendelsesmuligheder. De 3 udskiftelige hoveder kan nemlig anvendes til både næse, ører, bryn, skæg og bakkenbarter, og så kan længden indstilles efter individuelle behov og ønsker.

Produktet er herudover udformet med roterende skær, som yderligere sørger for at beskytte huden, idet hårene fjernes nænsomt og smertefrit.

Alsidig og let at rengøre

WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer kommer med meget tilbehør – ud over de 3 skærehoveder til næse, ører og bryn medfølger også en kam samt en beskyttende hætte, så man ikke skærer sig på bladene. De forskellige dele er meget nemme at udskifte, og hovederne påsættes med et enkelt klik.

Selve maskinen er ikke vandresistent, men rengøringen foregår stadig let, idet man sagtens kan skylle hovedet under rindende vand. Batterilevetiden er hertil meget lang – denne ligger nemlig på hele 3 timer og 45 minutter, hvilket er nok til mange trimninger.

Specifikationer ved WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer – nøgleoplysninger
🔴 Mærke: WAHL
🔴 Type: Næsetrimmer
🔴 Farve: Sølv
🔴 Flere længdeindstillinger: Ja
🔴 Ledningsfri: Ja
🔴 Vandresistent: Nej
🔴 Vægt: 48 gram

Fordele ved WAHL 3-i-1 næsehårstrimmer
🔵 Med 3 udskiftelige hoveder
🔵 Elegant design
🔵 Prisvenlig
🔵 Kommer med meget tilbehør
🔵 Nænsom mod huden


BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer

✅ Nomineret til Bedste Næsetrimmer hos teknologimagasinet T3.com
✅ God bedømmelse hos testmagasinet Reviewsradar.com
✅ Kåret til god 3-i-1 næsetrimmer hos mande-magasinet Gq-magazine.co.uk

BaByliss for Men 3-in-1

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer er blevet anmeldt af 3 forskellige ekspertpaneler. Disse inkluderer teknologimagasinet T3.com, testmagasinet Reviewsradar.com samt mande-magasinet Gq-magazine.co.uk. Alle hold eksperter er meget imponerede over modellen, hvilket resulterer i gode bedømmelser over hele linjen.

T3.com fremhæver særligt de 3 udskiftelige hoveder, som gør apparatet til en meget alsidig næsetrimmer, og så er det en fordel, at designet er kompakt og lille – lige til at tage med på farten. Reviewsradar.com supplerer med, at modellen både er hurtig, sikker og meget nem at bruge.

Også Gq-magazine.co.uk er begejstrede for denne næsehårstrimmer, især med hensyn til præcisionen og kvaliteten af trimningen, og de nævner, at de medfølgende hoveder ”makes this the perfect device to touch up your sideburns and shape your moustache.”

God til finjusteringer

BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer har den store fordel, at den kommer med hele 3 funktioner i ét produkt. Man kan nemlig skifte hovedet alt efter, om man ønsker at trimme næsehårene, skægget, brynene, bakkenbarterne eller ørenhårene. 

Størrelsesmæssigt fylder den desuden en del mindre end en skægtrimmer, og dermed vil det være meget lettere at komme til i de ellers svært tilgængelige områder, hvor der er brug for finjustering.

Alt samlet i én pakke

BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer kommer både med et lodret apparat til bryn og overskæg, en kamguide med 2 indstillinger for længde, en minitrimmer til ørenhår samt en roterende trimmer til næsehårene. Derved får man som forbruger mange funktioner samlet i ét produkt.

Alle hovederne kan let rengøres under rindende vand. Den er dog ikke vandresistent og kan derfor ikke tages med i badet. Produktet kommer med 3 års garanti.

Specifikationer ved BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer – nøgleoplysninger
🔴 Mærke: BaByliss
🔴 Type: Næsetrimmer
🔴 Farve: Sølv
🔴 Flere længdeindstillinger: Ja
🔴 Ledningsfri: Ja
🔴 Vand-resistent: Nej

Fordele ved BaByliss for Men 3-in-1 Hygienic Trimmer
🔵 Kompakt design
🔵 Mange anvendelsesmuligheder
🔵 Medfølgende kamguide
🔵 3 udskiftelige hoveder
🔵 God til finjusteringer


Remington NE3450

✅ Bedste, budgetvenlige næsetrimmer hos teknologimagasinet T3.com
✅ God bedømmelse hos det britiske testmagasin Appliancereviewer.com
✅ Kåret til godt multiprodukt hos det britiske testmagasin Electricshaversuk.co.uk

Remington NE3450

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
139,00 139,00 Læs mere
159,00 159,00 Læs mere

.
Remington NE3450 er blevet testet af 3 hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet T3.com samt de 2 britiske testmagasiner Appliancereviewer.com og Electricshaversuk.co.uk. Alle eksperter er enige om, at her er tale om et kvalitetsprodukt, som derfor modtager lutter gode omtaler.

T3.com roser denne næsehårstrimmer for den lette rengøring, og så mener eksperterne, at det fungerer rigtig godt med de 2 udskiftelige hoveder. Appliancereviewer.com er enige i denne vurdering og fremhæver desuden, at modellen arbejder hurtigt, og at batteriet holder længe. De opsummerer således: ”it is a well-performing trimmer that gets the job done”.

Electricshaversuk.co.uk kalder modellen et godt multiprodukt, og de mener, at den både er effektiv, pålidelig og stilfuld.

Særlig god til sensitiv hud

Remington NE3450 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at passe godt på sin hud. Bladene på denne næsehårstrimmer er nemlig udformet med nænsomhed in mente, idet de er beklædt med antibakterielt sølv. Dette sørger for en mere hygiejnisk, smertefri og steril trimning, som vil beskytte selv den mest sensitive hud.

Hertil kommer to udskiftelige hoveder, henholdsvis et lodret og et roterende, der til sammen giver mulighed for at trimme både næsehår, øjenbryn, skæg og ørenhår.

Med eget rengøringssystem

Remington NE3450 har et håndtag udformet i plastic, hvilket gør den vandresistent, og den kan derfor sagtens tåle en tur under bruseren. Batterilevetiden er desuden lang og kan holde til mange ganges brug.

Derudover kommer modellen med en avanceret rengøringsfunktion, der kan rense maskinen med kun et enkelt klik. Selve hovederne kan nemt renses under rindende vand. Som en ekstra bonus fås denne næsetrimmer til en meget overkommelig pris. 

Specifikationer ved Remington NE3450 – nøgleoplysninger
🔴 Mærke: Remington
🔴 Type: Næsetrimmer
🔴 Farve: Blå/grå
🔴 Ledningsfri: Ja
🔴 Vandresistent: Ja
🔴 Vægt: 190 gram

Fordele ved Remington NE3450
🔵 Vandresistent
🔵 Med eget rengøringssystem
🔵 Antibakterielle blade
🔵 2 udskiftelige hoveder
🔵 Prisvenlig


Sådan anvender du din næsehårstrimmer

Baseret på ekspertviden fra Atomkeep.com og Ruggedstandard.com guider vi herunder til, hvordan du bedst bruger din næsehårstrimmer:

🌀 Udvælg de rigtige værktøjer: Der findes flere måder at trimme næsehårene på. Beslut om du vil bruge en elektrisk næsehårstrimmer, som produkterne beskrevet i denne artikel, eller en manuel. Den elektriske har den fordel, at den kan anvendes med kun én hånd, hvilket gør arbejdet meget lettere.
🌀 
Find et godt sted: Det er vigtigt, at du kan se, hvad du foretager dig under trimningen. Vælg derfor et sted, som er godt oplyst, og hvor der findes et klart spejl.
🌀 
Rens næsen: Inden du går i gang med selve trimningen, er det en god ide at rense næsen for skidt og snavs. Hold næsen under rindende vand og tør efter med en fugtig klud.
🌀 Trim med langsomme bevægelser: Under trimningen er det vigtigt, at du går langsomt til værks, så du ikke skærer dig. Start med de længste, nederste hår og arbejd dig opad mod de kortere hår længere oppe. Klip altid kun de udvendige næsehår.
🌀 
Finjuster: Skub eventuelt næsen opad, så næseborene åbnes mere. Klip forsigtigt overskydende hår for et ekstra fint resultat.
🌀 
Skyl næsen ren: Rens gerne næsen igen efter endt trimning, så du undgår at inhalere små løse hår.


Sådan rengør du din næsetrimmer

Efter brug er det vigtigt, at du husker at rengøre din næsehårstrimmer. Dette vil forhindre, at hår klumper sammen indvendigt og ødelægger apparatet.

Baseret på ekspertviden fra Laopinion.com deler vi her nogle tips og tricks til, hvordan du gør din næsetrimmer ren:

1⃣ Sluk for apparatet og skru hovedet af. Her findes typisk en rille til opsamling af hår.
2⃣ Sørg for at alle løse hår er fjernet fra hovedet.
3⃣ Rens hovedet under varmt, rindende vand.
4⃣ Tør forsigtigt spidsen af med en vatpind dyppet i sprit for at slå eventuelle bakterier ihjel.
5⃣ Lad apparatet lufttørre til al fugt er væk.
6⃣ Skru hovedet og eventuel sikkerhedshætte fast på apparatet.
7⃣ Din næsetrimmer er nu klar til brug igen.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤔 Hvilken næsehårstrimmer skal jeg vælge?

Du bør vælge den næsehårstrimmer, som passer bedst til dine individuelle behov. Har du for eksempel brug for en enkel model eller en mere avanceret, der tillige kan trimme skæg, bryn og ører? Du kan også gå efter de velkendte, men dyrere, kvalitetsmærker såsom Philips eller Panasonic, men overvej gerne om et billigere mærke opfylder dine behov. Her kan du med fordel læse eksperternes tests, så du er bedre rustet til din shopping-tur.

🧐 Hvad bør jeg se efter i en næsetrimmer?

Hvis du leder efter en ny næsehårstrimmer, er det en rigtig god ide at undersøge forskellige eksperttests – det vil give et bedre overblik over, hvilke modeller der fungerer godt, og hvad man især skal være opmærksom på af fordele og ulemper. Elementer, du også bør holde øje med, er anvendelsesmulighederne, antallet af længdeindstillinger, det medfølgende tilbehør, skånsomheden mod huden, om produktet er vandresistent samt prisen.

🤓 Hvordan tester eksperterne produkterne?

I en næsetrimmer test vil eksperterne ofte se nærmere på en række forskellige områder, såsom hvordan bladene er udformet – dette er vigtigt i forhold til hygiejne, komfort og smerte under brug. Der bliver også vurderet ud fra anvendelsesmulighederne – for eksempel om trimmeren kan bruges til skæg, bryn og ører – samt kvaliteten af selve trimningen. Andre faktorer som støjniveau, rengøring og batterilevetid spiller også ind.

</p