De bedste eksterne harddisks 1TB ifølge eksperter og tests

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne Ekstern harddisk 1TB test gennemgår vi eksterne harddisks, der har klaret sig godt i forskellige eksperttests.

Efter gennemgangen af de eksterne harddisks, finder du en guide med information om, hvad du skal overveje ved køb af en ny harddisk.

Herefter finder du gode råd til at slette din harddisk. Til sidst kan du læse mere om din digitale arv.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne 1TB ekstern harddisk test indeholder:
Gennemgang af de bedste 1TB eksterne harddiske
Købsguide: Det skal du overveje, når du vælger din eksterne harddisk
Sådan sletter du din harddisk
Guide til din digitale arv
Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ekstern harddisk 1TB test – De bedste 8 modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de eksterne harddiske med 1TB hukommelse, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte eksperttests. Under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke ekspertkilder der har bedømt produkterne, og hvordan de har klaret sig. Efter at have læst denne artikel, vil du være bedre rustet til at finde netop den eksterne harddisk, der passer bedst til dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.


Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Alphr.com
God anmeldelse hos det britiske teknikmagasin PCmag.com

Verbatim Store 'n' Go Portable 1TB

.
Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Alphr.com og PCmag.com.

Eksperterne er begejstrede for den eksterne harddisk, som de alle har givet en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af den budgetvenlige pris og hurtige hastigheder. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med modellens design, da den ikke er særlig robust.

Enkel og billig ekstern harddisk med hurtige hastigheder 

Ifølge de fire ekspertkilder er Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB en ”god” og ”brugervenlig” ekstern harddisk, der vil passe til de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at den eksterne harddisk er ”lille, billig og med en omfattende backup-applikation”. De mener derfor, at det er en ”fantastisk bærbar opbevaringsenhed”.

Eksperterne fra Alphr.com er enige i dette og forklarer, at Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB ydermere ”så godt ud i deres hastighedstests”. De skriver, at harddisken placerede sig rigtig godt i deres tests og udmærkede sig med nogle hurtige overførselshastigheder, hvilket eksperterne fra Techradar.com også hæfter sig ved.

PCmag.com nævner ydermere, at Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB ”giver nok lagerplads til en omfattende mediesamling, uanset om du har billeder eller film i fuld længde”. Selvom de ikke mener, at det er den bedste eksterne harddisk på markedet med USB 3.0, synes de stadig, at den ”klarer sig godt”. Eksperterne er dog mindre vilde med, at harddisken ikke er særlig robust.

Kompakt og praktisk ekstern harddisk

Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB er en kompakt og praktisk ekstern harddisk med en vægt på blot 184 gram. Det betyder, at man kan have modellen med på farten, hvis man har brug for det.

Derudover sørger Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB for en lagring med en høj ydeevne med hjælp fra USB 3.0. USB 3.0 sikrer en dataoverførsel, der er op til 10 gange hurtigere end eksempelvis USB 2.0. Man får derfor lynhurtige overførselshastigheder.

Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB strømforsynes via USB 3.0-bus, men er også kompatibel med alle USB 2.0-porte på ens computer. Den eksterne harddisk har desuden ikke brug for en ekstern strømforsyning for at virke.

Den eksterne harddisk leveres med Green Button-energibesparelsessoftware, der afbryder harddiskens rotation, når den ikke er i brug. Dette øger ikke mindst effektiviteten, men sparer også på energien.

Ekstern harddisk med ekstra sikkerhed 

Med Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB får man en ekstern harddisk, der giver en ekstra sikkerhed, da der medfølger Nero BackItUp Essentials-software.

Dette er software, der hjælper en med at tage backup af harddisken på ens computer. Det vil sige, at man kan lave en backup, hvor man selv har mulighed for at bestemme hvilke filer, der skal gemmes samt frekvensen. Der er ydermere mulighed for at foretage både en automatisk backup regelmæssigt eller en totalbackup.

Sidst men ikke mindst kommer Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB i et glat og funktionelt design, der fungerer godt på de fleste skriveborde. 

Vigtige parametre for Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB:
Kompakt model på 184 gram
Energibesparende
Ekstra sikkerhed
Hurtige overførselshastigheder
Ingen ekstern strømforsyning nødvendig


Seagate Backup Plus Slim 1TB

Testvinder hos det amerikanske magasin Thewirecutter.com
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
3.75 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCworld.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
89 ud af 100 point hos det amerikanske teknikmagasin Engadget.com

Seagate Backup Plus Slim 1TB

.
Seagate Backup Plus Slim 1TB er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Thewirecutter.com, The Telegraph, Cnet.com, PCworld.com, Techradar.com og Engadget.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af den eksterne harddisks hurtige overførselshastigheder og pålidelighed. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at modellen ikke rigtig kommer med nogle former for sikkerhedssoftware.

Eksperterne: Pålidelig ekstern harddisk med hurtige overførselshastigheder 

Ifølge de seks ekspertkilder er Seagate Backup Plus Slim 1TB en rigtig god og pålidelig ekstern harddisk. Eksempelvis skriver eksperterne fra Thewirecutter.com, at Seagate Backup Plus Slim 1TB ”er den bedste bærbare harddisk for de fleste”.

Den er pålidelig, og er en af de letteste, tyndeste harddiske, som Thewirecutter.com har testet. De forklarer desuden, at den er hurtigere end de fleste andre harddisks i deres backup- og filoverførselstest, hvilket også bliver nævnt i anmeldelserne fra Techradar.com og Engadget.com.

Eksperterne fra The Telegraph er enige i disse udtalelser og forklarer ydermere, at harddisken giver ”stor værdi for pengene”.  Dette hæfter Cnet.com og PCworld.com sig også ved og mener, at en af de andre fordele ved Seagate Backup Plus Slim 1TB er, at den er kompakt.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Seagate Backup Plus Slim 1TB. Dog mener de, at dens design er en smule kedeligt.

Kompakt ekstern harddisk med lynhurtig USB 3.0-forbindelse 

Med Seagate Backup Plus Slim 1TB får man en kompakt ekstern harddisk. Harddisken er fremstillet i et tyndt metaldesign, der gør, at man har mulighed for at tage den med på farten i tasken eller i lommen.

Derudover er den eksterne harddisk forsynet med en hurtig USB 3.0-forbindelse med en overførselshastighed på op til 5 Gbps. Det gør, at den hurtigt kan overføre ens filer uanset, om der er tale om billeder, dokumenter, videoer eller andre filer.

Den eksterne harddisk gør brug af en USB-forbindelse til strøm, hvorfor man ikke skal anvende en ekstern strømforsyning.

Harddisk med Seagate Dashboard og Seagate Mobile Backup 

Seagate Backup Plus Slim 1TB anvender en Seagate Dashboard-app. Det betyder, at man nemt kan opsætte, gennemgå og vedligeholde sine indstillinger, programmere backups til at starte på bestemte tidspunkter eller gøre brug af en one-click-funktion.

Der er ligeledes mulighed for at installere en Seagate Mobile Backup-app på sin enhed, så man kan styre ens backupindstillinger på farten.

Sidst men ikke mindst er Seagate Backup Plus Slim 1TB kompatibel med både PC- og Mac-computere uden, at man behøver at formatere harddisken.

Vigtige parametre for Seagate Backup Plus Slim 1TB:
Med Seagate Dashboard
Med Seagate Mobile Backup
Hurtige overførselshastigheder
Kompakt ekstern harddisk
Ekstern strømforsyning er ikke nødvendig


Verbatim Store ’n’ Go 1TB Gen 2

God anmeldelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
God anmeldelse hos det tyske testmagasin Testsieger.de

Verbatim Store ’n’ Go 1TB Gen 2

.
Verbatim Store ’n’ Go 1TB Gen 2 er blevet testet og anmeldt af de to tyske testmagasiner Testsieger.de og Testberichte.de. Begge ekspertkilder har givet den eksterne harddisk en god anmeldelse.

Dette har de gjort, da de er begejstrede for modellens gode overførselshastigheder samt strømforbrug. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med harddiskens pris, som de mener er lidt for høj.

Eksperterne: Ekstern harddisk med gode overførselshastigheder og fleksibel installation 

Ifølge de to tyske testmagasiner, Testsieger.de og Testberichte.de, er Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 en ekstern harddisk, hvor pris og performance hænger godt sammen. Eksempelvis skriver eksperterne fra Testberichte.de, at Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 kommer med ”gode overførselshastigheder, mens den forbliver stille og holder på strømforbruget”.

Eksperterne fra Testsieger.de bakker op om disse udtalelser og forklarer ydermere, at den eksterne harddisk er forsynet med ”et smart design”, samt at den ”er forholdsvis robust”. Den kan derfor holde til lidt af hvert.

Begge eksperter fremhæver desuden, at Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 er ”fleksibel at installere”, så man ”hurtigt kan komme i gang med at bruge den”. Til gengæld er de mindre vilde med dens pris og størrelse, da de mener, at den er en smule stor for nogle.

Lagring med høj ydeevne med USB 3.0 

Med Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 får man en ekstern harddisk, der leverer en lagring med en høj ydeevne takket være USB 3.0. USB 3.0 sørger for en dataoverførsel, der er 10 gange hurtigere end USB 2.0. Man er derfor sikret hurtige overførselshastigheder.

Derudover kommer Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 i et glat og elegant design. Det er ydermere en transportabel harddisk, der strømforsynes via en USB 3.0-bus. Dog er den også kompatibel med USB 2.0. Den eksterne harddisk kræver ikke nogen ekstern strømforsyning, så man kan tage den i brug derhjemme eller på farten. Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 kan også bruges til både Windows- og Mac-computere.

Med ekstra sikkerhed og Green Button-software 

Ved køb af Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 medfølger der Nero BackItUp Essentials-software, der sørger for en ekstra sikkerhed, da harddisken backer ens filer op med en sikkerhedskopi. Der er desuden mulighed for at indstille en automatisk sikkerhedskopiering til at gå i gang på specifikke tidspunkter.

Endvidere kommer Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2 med softwaren Green Button, der giver mulighed for at slukke harddisken helt, når den ikke er i brug. Dette øger ikke mindst effektiviteten, men det sparer også på strømmen.

Vigtige parametre for Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2:
Green Button-software
Automatisk sikkerhedskopiering
Hurtige overførselshastigheder
Behøver ingen ekstern strømforsyning
Er kompatibel til både Windows- og Mac-computere


Det skal du overveje, når du vælger din eksterne harddisk

Det skal du overveje, når du vælger din eksterne harddisk

Sikkerhedskopiering af dine filer i form af cloudopbevaring er en god idé. Men hvis dit internet går ned, er det altid godt at have en sikkerhedskopi lige ved hånden. Det er her eksterne harddisks er fordelagtige. De tilbyder nemlig en måde, hvorpå du kan gemme dine filer såsom billeder, dokumenter og videoer uden at bruge plads på din computer eller en anden enhed.

Men med så mange forskellige eksterne harddisks på markedet, kan det være svært at finde ud af, hvilken model du skal vælge. Her i denne købsguide, finder du gode råd til, hvad du skal overveje inden køb af en ny ekstern harddisk.

Lagerplads 

Buffalo MiniStation Extreme 1TB Lagerpladsen er en af de vigtigste faktorer, du skal overveje, inden du køber en ekstern harddisk. Det er ikke godt at købe en model med hurtige overførselshastigheder og hardwarekryptering, hvis den ikke er stor nok til at gemme de filer, du ønsker.

Når det så er sagt, skal du heller ikke betale mange penge for en ekstern harddisk, hvor du aldrig kommer i nærheden af at bruge al lagerpladsen. Så hvilken størrelse skal du gå efter? Det afhænger af, hvad du vil bruge den til.

Hvis du vil have en ekstern harddisk, der er god til at overføre dokumenter, billeder og andre medier fra den ene enhed til den anden, eller bare ønsker at udvide lagerpladsen på din computer eller tablet, behøver du ikke en model med den største lagerplads.

Hvis du i stedet er interesseret i at gemme meget mere samt opbevare filer og mapper i en længere periode, er det en fordel med noget større. Et 1TB-drev passer typisk til de fleste behov, men hvis du eksempelvis ønsker at opbevare masser af film, eller aldrig vil løbe tør for plads, findes der eksterne harddisks med en meget højere lagerkapacitet.

Overførselshastighed 

Overførselshastighed Lagerpladsen er ikke alt, selv når det kommer til eksterne harddisks. Overførselshastigheden er også utrolig vigtig. For hvis du overfører filer frem og tilbage regelmæssigt, er det irriterende, hvis du skal vente en evighed hver eneste gang.

Der er to hovedfaktorer, der spiller en rolle, når det kommer til, hvor hurtigt din eksterne harddisk overfører filer. Den ene faktor er lagringsteknologien, mens den anden faktor er det stik, det bruger. Generelt er SSD-harddisks eksempelvis hurtigere end HDD-harddisks.

Med hensyn til det stik, der bruges til at tilslutte din eksterne harddisk til din computer eller en anden enhed, er der flere muligheder at overveje. De fleste eksterne harddisks i dag bruger en USB-interface. USB 2.0 er en gammel standard og bør undgås, hvis du laver andet end sjældne små filoverførsler.

USB 3.0 tilbyder en meget højere hastighed, mens USB 3.1 er blevet mere og mere almindelig og tilbyder overførselshastigheder på op til 10 Gbps.

Størrelse og holdbarhed 

Hvis du kun vil bruge din eksterne harddisk til sikkerhedskopiering i dit eget hjem, behøver du ikke at overveje, om harddisken er nem at tage med på farten. Hvis du ønsker at tage din eksterne harddisk med dig på farten, er det vigtigt, at dette er muligt. Det er desuden en fordel, hvis harddisken er forholdsvis kompakt og ikke vejer særlig meget.

En anden grund til at overveje en SSD-harddisk i forhold til en HDD-harddisk er holdbarheden. Selvom moderne eksterne harddisks ofte er udstyret med et robust design for at beskytte dem mod skader, hvis de tabes, har de to teknologier meget forskellige designs. En SSD har ingen bevægelige dele, hvilket gør dem mere holdbare end en traditionel harddisk.

Sikkerhed 

sikkerhed Hvis de data, du gemmer på din eksterne harddisk, er følsomme, er kryptering af data en god idé. Der er mange harddisks derude, der er kompatible med softwarekrypteringsløsninger, og det er fint for de fleste mennesker, men hvis du tager din datasikkerhed mere alvorligt, skal du finde en model med hardwarekryptering.

Ekstra funktioner 

Selvom alle ovennævnte funktioner og specifikationer er værd at overveje, er det altid en fordel også at finde ud af, om du har brug for nogle ekstra funktioner. Dette kan gøre det nemmere for dig at vælge, om det skal være den ene eller den anden eksterne harddisk, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal købe.

Ønsker du at læse mere om, hvad du skal overveje, inden du køber en ny ekstern harddisk, kan du læse denne artikel fra Altomdata.dk eller denne artikel fra Cnet.com.


Sådan sletter du din harddisk

Sådan sletter du din harddisk

Har du brug for at frigøre plads på din harddisk, eller ønsker du at slippe af med følsomme oplysninger? Måske kasserer du din harddisk, sælger den eller låner den ud. I disse tilfælde skal du sikre, at dine data slettes helt og ikke kan gendannes på nogen måde.

Ligesom enheder, såsom din computer og telefon, er udsat for datatyveri, gælder dette også for dine eksterne lagerenheder som for eksempel eksterne harddisks.

At slette dine filer er ikke nok 

Slet data Når du sletter filer på HDD-harddisks, fjernes dataene faktisk ikke. Rent faktisk kan tredjeparts gendannelsessoftware ofte gendanne de såkaldte “slettede” data.

Der er to gode grunde til at sletning af en fil ikke betyder, at den er helt slettet. For det første betyder det, at du kan gendanne en fil, du har slettet ved en fejl, og for det andet er det med til at forbedre ydeevnen – det er hurtigere og mere effektivt at slette en filindgang end den komplette fil.

Sletning af data fra SSD-harddisks fungerer lidt anderledes. Når du sletter en fil, fjernes al henvisning til filen med det samme med hjælp fra en TRIM-kommando. TRIM fungerer dog kun på SSD-harddisks.

Det er en god idé at formatere din harddisk 

Hvis du ikke behøver at være helt sikker på, at filerne på din eksterne harddisk ikke kan gendannes, kan du nøjes med at formatere den. Dette betyder, at dine filer muligvis kan gendannes.

Men det gør som regel ikke noget, hvis du giver din harddisk til en, du kender. Du kan foretage en formatering af din harddisk lige meget, om du har den ene eller den anden computer.

Sikker sletning af eksterne harddisks med en app eller anden software 

Hvis du virkelig vil være sikker på, at dine data slettes, foreslår nogle udviklere, at den eneste måde, hvorpå du kan slette data på din eksterne harddisk, er ved at ødelægge den. Dette er en smule ekstremt, medmindre du alligevel har til hensigt at slippe af med den.

I og med formatering af din harddisk ikke er en helt sikker mulighed, kan du muligvis få mere ro i sindet ved at bruge en tredjepartssoftware. En stor fordel ved dette er, at du typisk får mere kontrol over nøjagtigt, hvad der slettes og hvordan. Her kan du eksempelvis gøre brug af en app eller en anden form for software, som du typisk kan findes både på en Windows- eller en Mac-computer.


Har du overvejet din digitale arv?

digital død På et eller andet tidspunkt forlader vi alle sammen den fysiske verden. Tidligere efterlod mange af os en eller anden form for arv. Dette er ofte anderledes i dag, da vi i stedet efterlader aftryk i form af en digital arv. Og det er noget, som du skal overveje.

Det kan nemlig være, at nogle af dine ting er for private til at deles med andre, og der kan ofte være nogle digitale data, som du gerne vil dele og give til nogle, du holder af. Typisk vil dine data være beskyttet af en adgangskode, og har du ikke efterladt ”instruktioner” med adgangskoder m.m., vil der ikke være mulighed for at få adgang til ”din digitale arv”.

Her kan det være en fordel med en ekstern harddisk. På den måde har du nemlig mulighed for at lagre alle dine ”digitale værdier”, som du ønsker at give til dine efterladte. Husk at disse data ikke skal være beskyttede af en adgangskode, da det gør det hele meget nemmere.

Det kan også være, at der på internettet eller i cyberspace er vigtige filer og data, som du ønsker, at dine efterladte skal håndtere for dig. Mange tjenester sørger for, at pårørende har mulighed for at få adgang til dine data, men det er noget, som du skal sørge for at klare, inden du er gået bort.

Du kan læse mere om håndteringen og overvejelserne om din digitale arv i denne artikel fra Begravelsesdanmark.dk eller denne artikel fra Ældresagen.dk.

Digital arv


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Western Digital My Passport 1TB

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCworld.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4.2 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Lifewire.com

Western Digital My Passport 1TB

.
Western Digital My Passport 1TB er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder PCworld.com, Techadvisor.co.uk, PCmag.com og Lifewire.com. Alle eksperter er vilde med den eksterne harddisk, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af harddiskens budgetvenlige pris, hurtige overførselshastigheder og hardwarekryptering. Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for den eksterne harddisks design.

Hurtig og budgetvenlig ekstern harddisk, ifølge eksperterne 

Ifølge de fire ekspertkilder er Western Digital My Passport 1TB en ekstern harddisk, der passer til manges behov.

Eksempelvis skriver eksperterne fra PCworld.com, at dette er en harddisk for brugere, som har brug for ”hurtigt at kopiere en masse ting”. Derudover skriver PCworld.com, at den tilbyder, hvad de fleste ønsker såsom ”en hurtig ydelse og en budgetvenlig pris”, hvilket eksperterne fra Lifewire.com er enige i.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk mener desuden, at Western Digital My Passport 1TB kommer med en del fordele såsom hardwarekryptering, hvor PCmag.com nævner den automatiske sikkerhedskopiering som værende et stort plus.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Western Digital My Passport 1TB. De skriver dog kort, at den eksterne harddisk er forsynet med et kedeligt design.

Pålidelig ekstern harddisk med automatisk sikkerhedskopiering 

Med Western Digital My Passport 1TB får man en pålidelig ekstern harddisk, der kommer med blandt andet en automatisk sikkerhedskopiering.

Den eksterne harddisk leveres med WD Backup-software, der hjælper en med at holde styr på billeder, videoer og diverse filer. Der er mulighed for at konfigurere harddisken, så den kører automatisk ud fra ens planlagte skema.

Endvidere kommer Western Digital My Passport 1TB med adgangskodebeskyttelse med hardwarekryptering. Harddiskens indbyggede 256-bits hardwarekryptering og WD Security-software sikrer, at ens filer forbliver sikre. Man skal blot aktivere adgangskodebeskyttelsen og vælge en adgangskode.

Brugervenlig harddisk med nyt design 

Western Digital My Passport 1TB er forsynet med en USB 3.0-forbindelse, men er stadig kompatibel med USB 2.0. Den leverer derfor hurtige overførselshastigheder, så man kan overføre filer fra computeren til harddisken nemt og hurtigt.

Derudover kommer Western Digital My Passport 1TB med et nyt design, hvor man har mulighed for at vælge mellem masser af farver alt efter ønske.

Sidst men ikke mindst er Western Digital My Passport 1TB en brugervenlig ekstern harddisk, der er klar til brug lige efter køb. Man kan derfor gå i gang med at bruge den lige med det samme.

Vigtige parametre for Western Digital My Passport 1TB:
Med hardwarekryptering
Automatisk sikkerhedskopiering
Brugervenlig harddisk
Leveres med WD Backup-software
Med USB 3.0-forbindelse


Samsung Portable SSD T5 1TB

Testvinder hos det amerikanske magasin Thewirecutter.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Trustedreviews.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCworld.com

Samsung Portable SSD T5 1TB

.
Samsung Portable SSD T5 1TB er blevet testet og anmeldt af seks ekspertkilder, hvilket inkluderer Thewirecutter.com, PCmag.com, Techradar.com, Techadvisor.co.uk, Trustedreviews.com og PCworld.com. Alle eksperter er begejstrede for harddisken, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af den eksterne harddisks hurtige overførselshastigheder samt dens små og praktiske detaljer. Selvom eksperterne generelt er vilde med modellen, nævner de også, at den er forholdsvis dyr.

Eksperterne: Ekstern harddisk med lynhurtige overførselshastigheder og praktiske detaljer 

Ifølge de seks ekspertkilder får man med Samsung Portable SSD T5 1TB en ekstern harddisk, der er forsynet med hurtige overførselshastigheder. Samsung Portable SSD T5 1TB er hurtigere end almindelige harddiske, hvor Techadvisor.co.uk forklarer, at ”modellen er et perfekt bevis for dette, da den kommer med lynhurtige hastigheder”.

Denne udtalelse bakker Thewirecutter.com op om og nævner, at ”hvis du ofte flytter store filer mellem computere og ønsker en hurtig, lille enhed at gøre dette med, skal du købe denne model”.

Derudover forklarer eksperterne fra Techradar.com, at Samsung Portable SSD T5 1TB er udstyret med praktiske detaljer såsom den lille velcrostrop ved kablerne. Flere af ekspertkilderne er desuden glade for det kompakte og elegante design. Her skriver Techradar.com, at Samsung Portable SSD T5 1TB ”er lille nok til at blive puttet i bukselommen”.

Et af de eneste minusser ved den eksterne harddisk er, ifølge PCworld.com og PCmag.com, at Samsung Portable SSD T5 1TB er placeret forholdsvist højt prismæssigt.

Harddisk med nem tilslutning og krypteringssoftware 

Med Samsung Portable SSD T5 1TB får man en ekstern harddisk, der kan tilsluttes til forskellige enheder fra ens computer, mobiltelefon eller en anden enhed. Det vil sige, at man ikke behøver at anvende en adapter, da de to kabler USB Type-C til C-kabel og USB Type-C til A-kabel sikrer en hurtig og effektiv tilslutning.

Endvidere kommer Samsung Portable SSD T5 1TB med en krypteringssoftware, der nemt kan installeres direkte på ens computer. Softwaren sørger for, at det ikke er muligt for andre at få adgang til ens data, selvom de får fat i den eksterne harddisk.

Kompakt og stødsikker ekstern harddisk 

Samsung Portable SSD T5 1TB er en kompakt ekstern harddisk, der blot vejer 51 gram. Det er derfor muligt at have modellen med på farten uden problemer, hvis dette ønskes. Harddisken er fremstillet i metal og er forholdsvis elegant i et metallisk chassismateriale.

Man skal ligeledes ikke bekymre sig om at tabe Samsung Portable SSD T5 1TB, da den er stødsikker. Hvis man taber harddisken, vil den nemlig ikke blive påført skader. Dette er ideelt for brugere, der ønsker at have modellen med overalt eller liggende i tasken.

Vigtige parametre for Samsung Portable SSD T5 1TB:
Hurtige overførselshastigheder
Nem tilslutning
Med krypteringssoftware
Stødsikker ekstern harddisk
Lille og kompakt model på 51 gram


Buffalo MiniStation Thunderbolt

4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCmag.com
3 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Buffalo MiniStation Thunderbolt

 

.
De fire ekspertkilder Cnet.com, Techradar.com, PCmag.com og Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt Buffalo MiniStation Thunderbolt, som de har givet gode anmeldelser.

Eksperterne er begejstrede for, at den eksterne harddisk er forsynet med hurtige overførselshastigheder uden at være dyr. De forklarer ydermere, at harddisken kommer med USB, hvilket er endnu et plus ved modellen.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Buffalo MiniStation Thunderbolt, nævner de, at den desværre kun kommer med en Thunderbolt-port. Her ville det være optimalt, hvis den havde nogle flere.

Eksperterne: Hurtig ekstern harddisk i et elegant design 

De fire ekspertkilder kommer med mange rosende ord til Buffalo MiniStation Thunderbolt. Først og fremmest er de vilde med, at den eksterne harddisk er budgetvenlig og derfor kan købes til en god pris. De forklarer også, at den er udstyret med et væld af brugbare funktioner. 

Når det kommer til harddiskens hurtige overførsel, skriver eksperterne fra Cnet.com, at Buffalo MiniStation Thunderbolt ”tilbyder en hurtig overførsel via Thunderbolt og USB”. Eksperterne fra PCmag.com bakker op om denne udtalelse og forklarer ligeledes, at de er glade for, at harddisken er udstyret med både en USB- samt en Thunderbolt-port, hvilket Expertreviews.co.uk også hæfter sig ved.

Endvidere skriver flere af eksperterne såsom Techradar.com, at Buffalo MiniStation Thunderbolt ”er en alsidig ekstern harddisk i et elegant design, der kan anvendes til det meste”. Derfor mener eksperterne fra Cnet.com, at Buffalo MiniStation Thunderbolt ”er et godt køb”.

Det største minus ved den eksterne harddisk er, ifølge eksperterne, at Buffalo MiniStation Thunderbolt kun er udstyret med en Thunderbolt-port.

Fleksibel ekstern harddisk til brug på flere enheder 

Med Buffalo MiniStation Thunderbolt får man en fleksibel ekstern harddisk med en USB 3.0 dual-interface ekstern drevløsning. Harddiskens grænseflade er en del hurtigere end USB 3.0, men det betyder ikke, at den mister kompatibiliteten med enheder, der understøtter eksempelvis USB 2.0 eller USB 3.0.

Buffalo MiniStation Thunderbolt kan nemlig understøtte både computere fra Apple og andre producenter, så den kan bruges af alle og enhver.

Derudover er det ikke nødvendigt med en ekstra strømforsyning til Buffalo MiniStation Thunderbolt. Den er derfor nem at tage med i tasken, når man skal afsted og ønsker at medbringe en ekstern harddisk.

Unik lagerteknologi 

Buffalo MiniStation Thunderbolt kommer med den unikke Thunderbolt-lagerteknologi. Den eksterne harddisk har derfor mulighed for at levere hastigheder på op til 10 Gbps. Dette gør, at filerne overføres ekstra hurtigt fra ens computer til harddisken.

Selvom Buffalo MiniStation Thunderbolt generelt er produceret til brug hos computere fra Apple, er der mulighed for at formatere harddisken til også at kunne anvendes på andre computere eller enheder.

Vigtige parametre for Buffalo MiniStation Thunderbolt:
Thunderbolt-lagerteknologi
Hurtig ekstern harddisk med hastigheder på op til 10 Gbps
Kompatibel med flere enheder
Nem at have med på farten
Hurtigere grænseflade


Buffalo MiniStation Extreme 1TB 

5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin PCmag.com
Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknikmagasin Laptopmag.com
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Buffalo MiniStation Extreme 1TB

 

.
Buffalo MiniStation Extreme 1TB er blevet testet og anmeldt af seks ekspertkilder, hvilket inkluderer Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Cnet.com, PCmag.com, Laptopmag.com og The Telegraph.

I deres anmeldelse af den eksterne harddisk forklarer eksperterne, at Buffalo MiniStation Extreme 1TB er forsynet med hurtige hastigheder og praktiske funktioner. Selvom eksperterne generelt er vilde med harddisken, nævnes der, at designet er en smule for stort, når det kommer til en ekstern harddisk.

Eksperterne: Ekstern harddisk med en omfattende softwarepakke og hurtig overførsel 

Ifølge de seks ekspertkilder er Buffalo MiniStation Extreme 1TB en god ekstern harddisk med masser af praktiske funktioner.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at Buffalo MiniStation Extreme 1TB kommer med ”en omfattende softwarepakke og en god ydelse”. De mener derfor, at det er en ”fantastisk” ekstern harddisk.

Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i og forklarer, at harddisken er meget hurtig og kommer med en stødsikker krop, hvilket de mener er en fordel. Cnet.com og PCmag.com nævner ydermere, at harddisken er forsynet med krypteringshardware. Dog skriver de, at der er ”billigere og hurtigere muligheder tilgængelig for forbrugere med enklere behov”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Buffalo MiniStation Extreme 1TB. De gør dog forbrugerne opmærksomme på, at harddisken er forholdsvis dyr.

Harddisk med hardwarekryptering og NFC-teknologi 

Buffalo MiniStation Extreme 1TB er forsynet med en hardwarekryptering, der beskytter ens filer mod uautoriseret brug. Hvis man gør brug af denne funktion, kan man selv vælge en adgangskode, som man skal indtaste ved brug af harddisken.

Med harddiskens NFC-teknologi er der desuden mulighed for at oplåse filer på enheden med hjælp fra et unikt kort.

Man kan ydermere planlægge jævnlige sikkerhedskopier og backups til ens computer, hvis man har en Mac.

Stødsikker ekstern harddisk med praktiske funktioner 

Med Buffalo MiniStation Extreme 1TB får man en ekstern harddisk med flere praktiske funktioner. Den kommer blandt andet med et USB-kabel og er både stødsikker samt vandtæt.

Den eksterne harddisk er, som nævnt, stødsikker og kan klare fald på op til 1,2 meter uden at blive beskadiget. Derudover er Buffalo MiniStation Extreme 1TB vandtæt, hvorfor den kan klare en smule vand, før den tager skade af det.

Sidst men ikke mindst kommer Buffalo MiniStation Extreme 1TB med et integreret USB-kabel. Dette kabel kan rulles om selve harddisken, så man nemt kan gemme kablet væk, når der ikke er brug for det.

Vigtige parametre for Buffalo MiniStation Extreme 1TB:
Stødsikker ekstern harddisk
Vandtæt
Integreret USB-kabel
Med hardwarekryptering
Med NFC-teknologi


WD My Passport Wireless Pro

4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Stuff.tv
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techhive.com
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin PCmag.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
God anmeldelse hos det amerikanske teknikmagasin Techradar.com

WD My Passport Wireless Pro

.
De fem ekspertkilder Stuff.tv, Techhive.com, PCmag.com, Cnet.com og Techradar.com har testet og anmeldt WD My Passport Wireless Pro, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne er nemlig vilde med, at WD My Passport Wireless Pro er forsynet med meget lagerplads og et holdbart batteri. Dog er eksperterne mindre begejstrede for den eksterne harddisks robuste design.

Budgetvenlig og fleksibel ekstern harddisk, ifølge eksperterne 

Ifølge de fem ekspertkilder er WD My Passport Wireless Pro en budgetvenlig ekstern harddisk. Selvom harddisken er forholdsvis billig i pris, kommer den stadig med flere praktiske funktioner.

Eksperterne fra Techradar.com forklarer blandt andet, at WD My Passport Wireless Pro er en ”god harddisk, der kan bruges på alle enheder”. De skriver også i deres anmeldelse, at modellen er ”brugervenlig” og kommer med flere praktiske detaljer såsom ”evnen til at oplade andre enheder”. Derfor mener eksperterne, at WD My Passport Wireless Pro er et godt køb til prisen.

Endvidere hæfter eksperterne fra Stuff.tv og PCmag.com sig ved de samme betragtninger som Techradar.com. De nævner dog også batteriet og overførselshastighederne som værende en fordel.

Selvom eksperterne generelt er vilde med WD My Passport Wireless Pro, er de ikke glade for designet, der både er ”robust, stort og tungt”.

Ekstern harddisk med hurtige overførselshastigheder 

WD My Passport Wireless Pro er en ekstern harddisk med hurtige overførselshastigheder takket være USB 3.0-porten, så man kan overføre filer fra computeren til harddisken nemt og hurtigt.

Derudover er WD My Passport Wireless Pro lavet til at fungere optimalt sammen med mobile enheder. Den kommer ligeledes med en indbygget SD-kortlæser.

Den eksterne harddisk kommer desuden med Plex. Plex er en funktion, der organiserer mediesamlingen på grænsefladen med blandt andet beskrivelser. Der er derfor mulighed for at streame de medier, der findes på harddisken trådløst. Man kan ydermere tilslutte op til flere enheder og streame otte HD-film på samme tid.

Holdbart batteri 

Med WD My Passport Wireless Pro får man en ekstern harddisk, der kommer med et holdbart batteri. Batteriet har nemlig en levetid på cirka 10 timer.

Hvis andre enheder løber tør for strøm, mens man er på farten, er der mulighed for at gøre brug af den indbyggede powerbank. Det er derfor en alsidig ekstern harddisk med flere funktioner på en og samme tid.

Ydermere er WD My Passport Wireless Pro nem og hurtig at komme i gang med. Den har en nem tilslutning og er kompatibel med både PC- og Mac-computere. Hvis man tilslutter WD My Passport Wireless Pro trådløst til mobile enheder med My Cloud-appen, kan den ligeledes bruges overalt til både lagring, redigering, deling af filer og streaming.

Vigtige parametre for WD My Passport Wireless Pro:
Holdbart batteri
Kan bruges overalt
Kompatibel med både PC- og Mac-computere
Virker til både lagring, redigering, deling og streaming
Indbygget powerbank


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke eksterne harddiske på 1TB er bedst i tests?

Samsung Portable SSD T5 1TB, Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB, Seagate Backup Plus Slim 1TB og Buffalo MiniStation Extreme 1TB

Hvordan er de eksterne harddiske på 1TB blevet testet?

De eksterne harddiske på 1TB er blevet vurderet ud fra deres specifikationer, brugervenlighed, sikkerhed og byggekvalitet. Ligeledes har eksperterne testet harddiskenes hastighed i praksis, samt vurderet dem ud fra prisen, da dette ofte er en afgørende faktor.

Kan det betale sig at købe en stor ekstern harddisk?

Det kan være fristende at købe en meget større ekstern harddisk, end der aktuelt er behov for ud fra devisen om, at behovet måske kan opstå i fremtiden. Men lige netop computerhardware er konstant i rivende udvikling. Så her er det sjældent en god ide at se alt for langt ud i fremtiden. Køb en harddisk der dækker dit nuværende behov. Skulle du få brug for mere i fremtiden, kan det bedre betale sig at købe en ny på det tidspunkt.


Gennemgang af testkilder 

Alphr.com 
Alphr.com er et britisk teknikmagasin, der skriver om teknologi. Her leverer de artikler om produkter, information og viden, der drejer sig om den teknologiske verden. De tester og anmelder også produkter. Her har Alphr.com testet Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Cnet.com 
Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com beskæftiger sig med forbrugerelektronik. De skriver artikler med nyheder, gode råd og leverer desuden tests af et hav af produkter. I denne omgang har Cnet.com testet Buffalo MiniStation Thunderbolt, WD My Passport Wireless Pro, Seagate Backup Plus Slim 1TB og Buffalo MiniStation Extreme 1TB.

Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Thunderbolt her.
Læs hele anmeldelsen af WD My Passport Wireless Pro her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Slim 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Extreme 1TB her.

Engadget.com 
Engadget.com er et amerikansk teknikmagasin, der skriver om alt inden for teknologiens verden. Her leverer de artikler og nyheder samt anmeldelser af produkter. Engadget.com har blandt andet testet og anmeldt Seagate Backup Plus Slim 1TB, som de har givet 89 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der fokuserer på forbrugerelektronik. Her kan der blandt andet findes tests af Buffalo MiniStation Thunderbolt, Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB og Buffalo MiniStation Extreme 1TB.

Du kan læse hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Thunderbolt her.
Du kan læse hele anmeldelsen af Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB her.
Du kan læse hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Extreme 1TB her.

Laptopmag.com 
Laptopmag.com er et amerikansk teknikmagasin, der hovedsageligt beskæftiger sig med computer- og laptop-emner. På siden tester eksperter også forskellige former for produkter inden for denne verden. Her har de testet Buffalo MiniStation Extreme 1TB, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Lifewire.com 
Det amerikanske teknikmagasin Lifewire.com har som mission at gøre det nemmere for forbrugerne at finde produkter, de bliver glade for. Derfor tester de forskellige produkter såsom eksterne harddisks. Her har de testet Western Digital My Passport 1TB, som de har givet 4,2 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

PCmag.com 
PCmag.com er et britisk teknikmagasin, der fokuserer på relevante nyheder og tests af forskellige produkter. Her kan du blandt andet finde tests af Samsung Portable SSD T5 1TB, Buffalo MiniStation Thunderbolt, WD My Passport Wireless Pro, Verbatim Store ‘n’ Go Portable 1TB, Buffalo MiniStation Extreme 1TB og Western Digital My Passport 1TB.

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Thunderbolt her.
Læs hele anmeldelsen af WD My Passport Wireless Pro her.
Læs hele anmeldelsen af Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Extreme 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Western Digital My Passport 1TB her.

PCworld.com 
PCworld.com er et amerikansk teknikmagasin, som primært beskæftiger sig med emner inden for soft- og hardware. De tester og anmelder også produkter såsom eksterne harddisks. Her har de testet og anmeldt Samsung Portable SSD T5 1TB, Seagate Backup Plus Slim 1TB og Western Digital My Passport 1TB,

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Portable SSD T5 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Western Digital My Passport 1TB her.

Techadvisor.co.uk 
Techadvisor.co.uk er et britisk teknikmagasin, der leverer artikler med information, gode råd, nyheder m.m. om emner inden for elektronikkens og teknologiens verden. Desuden tester og anmelder eksperterne fra Techadvisor.co.uk også diverse produkter heriblandt eksterne harddisks. I denne omgang har de testet Samsung Portable SSD T5 1TB og Western Digital My Passport 1TB. Læs anmeldelser af de to harddisks her og her.

Techhive.com 
Det amerikanske teknikmagasin Techhive.com leverer nyheder, anmeldelser og analyser om emner inden for home-teknologi. Techhive.com tester også diverse produkter såsom eksterne harddisks. Her har de testet WD My Passport Wireless Pro, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 
Det britiske teknikmagasin Techradar.com fokuserer på at levere artikler, anmeldelser og tests af forbrugerelektronik. De britiske eksperter har blandt andet testet Samsung Portable SSD T5 1TB, Buffalo MiniStation Thunderbolt, WD My Passport Wireless Pro, Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB, Seagate Backup Plus Slim 1TB og Buffalo MiniStation Extreme 1TB.

Læs hele anmeldelsen af Samsung Portable SSD T5 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Thunderbolt her.
Læs hele anmeldelsen af WD My Passport Wireless Pro her.
Læs hele anmeldelsen af Verbatim Store ’n’ Go Portable 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Seagate Backup Plus Slim 1TB her.
Læs hele anmeldelsen af Buffalo MiniStation Extreme 1TB her.

Testberichte.de 
Det tyske testmagasin Testberichte.de laver anmeldelser og tests af forbrugerprodukter. De anmelder produkterne på baggrund af diverse kilders vurderinger og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne. Her har de testet Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2, som de har givet en god anmeldelse. Læs hele testen her.

Testsieger.de 
Det tyske testmagasin Testsieger.de giver mulighed for at sammenligne forskellige forbrugerprodukter, så forbrugerne kan finde de rette til deres behov. Der kan blandt andet findes en anmeldelse af Verbatim Store ‘n’ Go 1TB Gen 2, som de har givet en god anmeldelse. Læs hele anmeldelsen her.

The Telegraph 
Den britiske avis The Telegraph kan i dag læses online, hvor der kan findes artikler med emner inden for underholdning, nyheder i ind- og udland, kultur m.m. De anmelder og tester også produkter såsom Seagate Backup Plus Slim 1TB og Buffalo MiniStation Extreme 1TB. Læs de to anmeldelser her.

Thewirecutter.com 
Det amerikanske magasin Thewirecutter.com er en del af New York Times, der leverer artikler om forbrugerelektronik. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom eksterne harddisks. Her har de testet Samsung Portable SSD T5 1TB og Seagate Backup Plus Slim 1TB. Du kan finde de to anmeldelser her og her.

Trustedreviews.com 
Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, som dagligt bringer ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet Samsung Portable SSD T5 1TB, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv 
Stuff.tv er et britisk teknikmagasin, der leverer artikler og skriver anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Stuff.tv testet WD My Passport Wireless Pro, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Læs vores generelle ekstern harddisk test, og skab dig et overblik over, hvad markedet ellers har at byde på. Du kan også læse vores mere specifikke SSD harddisk test. I begge tests finder du en oversigt over eksperternes favoritter.

Halter din internethastighed, kunne det være et tegn på, at du skal have dig en ny router. I vores store trådløs router test og i vores generelle router test, får du et overblik over markedets bedst anmeldte modeller, der sikre dig din optimale internethastighed.

Oplever du derimod, at der er zoner i dit hjem med dårlig dækning, kunne løsningen være at anskaffe sig en WiFi-forstærker. I denne test finder du et overblik over de bedste modeller på markedet.

Interesserer du dig for at tage billeder og video, har vi også en række relevante artikler på dette område.

Læs blandt andet vores dybdegående eksperttest af det anmelderroste Nikon P900 kamera, der kommer med imponerende 16 megapixels og 83 gange optisk zoom.

Er du mere interesseret i et kompakt action kamera, du altid kan have lige ved hånden, mens du er på farten, bør du læse vores forskellige GoPro artikler. Her finder du vores GoPro Hero 6 test og vores GoPro Hero 5 test, der alle er der alle er yderst anmelderroste action kameraer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme