Nintendo Switch Spil – Her er favoritterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over nogle af de mest populære spil til den håndholdte spillekonsol Nintendo Switch. Nogle af spillene har tidligere været udgivet til en stationær konsol, men kommer nu i en Nintendo Switch-udgave.

De mest populære Nintendo Switch-spil er blevet testet af forskellige eksperter, som har gennemspillet spillene, hvorefter de harforetaget en vurdering og derefter skrevet en anmeldelse af spillene. Vi har blandt andet undersøgt anmeldelser fra Gamereactor.dk, Gamer.no, Pcmag.com og Ign.com.

Vi gennemgår i det nedenstående hver af de forskellige tests for at give forbrugeren et helt præcist billede af, hvad eksperterne mener plus et bedre overblik over de forskellige spils fordele og ulemper.

Vi inkorporerer også videoer i denne artikel for at give et bedre visuelt overblik over spillene også.

I denne Nintedo Switch spil artikel findes:
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af de mest populære Nintendo Switch-spil
🔸 Prissammenligning
🔸 Videoanmeldelser for at skabe et bedre overblik  

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Nintendo Switch Spil Test 2023 – Her er de bedste spil

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de bedste Nintendo Switch spil på markedet. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret anmeldelser fra forskellige anerkendte spilanmeldere, og har samlet eksperternes favoritter i denne artikel. Vi bringer dig også en prissammenligning, så du nemt kan finde dit nye spil til den bedste pris.


Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Prissammenligning af Mario Kart 8 Deluxe:

 

Mario Kart 8 er det ottende spil i Mario Kart-serien og er et racerspil, og denne version, Mario Kart 8 Deluxe, er en forbedret udgave af Mario Kart 8, og er udviklet til Nintendo Switch.

I Mario Kart 8 Deluxe handler det om at køre om kap mod andre Mario-figurer på forskellige baner. Undervejs får man muligheden for at lægge forhindringer for hinanden eller nyde godt af forskellige fordele, som findes på banerne. 

Det siger eksperterne om Mario Kart 8 Deluxe

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Mario Kart 8 Deluxe og givet deres vurdering af spillet.

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Mario Kart 8 Deluxe en absolut maksimum-karakter, idet de synes, at her er tale om et fabelagtigt spil, som virkelig er medrivende og sjovt at spille.

Eksperterne fremhæver især, at spillet byder på en lang række forskellige baner og køretøjer, hvilket gør, at spillet hele tiden føles nyt og ikke gentager sig selv. Eksperterne skriver også, at det nye Battle Mode fungerer rigtig godt og er en god tilføjelse, og så bliver man hele tiden belønnet med noget nyt, da man gradvist låser op for nyt indhold.

Rigtig flot spil

Ud over det gode indhold i Mario Kart 8 Deluxe så skriver eksperterne også, at Mario Kart 8 Deluxe virkelig har en flot grafik og ser meget imponerende ud på skærmen. Ifølge eksperterne er der ikke mange ulemper ved spillet, men dog synes de, at det nye Mercedes-indhold føles lidt underligt.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Mario Kart 8 Deluxe en meget høj score, selv om de først troede, at Mario Kart 8 Deluxe blot var mere af det samme i forhold til de tidligere spil i serien. Men ifølge eksperterne holder dette ikke stik takket været en lang række af opdateringer – nogle store og nogle meget små – så spillet anbefales på det stærkeste, både til nye spillere og garvede Mario-fans.

God fornyelse

Ifølge eksperterne giver Mario Kart 8 Deluxe god fornyelse for pengene, og især det helt nyfortolkede Battle Mode fungerer rigtig godt. Eksperterne skriver også, at banerne på Mario Kart 8 Deluxe sørger for, at det stadig er rigtig sjovt at køre ræs, og så ser spillet bare rigtig flot ud.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner 

Den internationale testside Trustedreviews.com har testet spillet Mario Kart 8 Deluxe og giver det en absolut topscore – 5 stjerner ud af 5. Det gives blandt andet, fordi eksperterne synes, at grafikken er virkelig god, og det betyder, at spillet ser helt fantastisk ud på skærmen.

Desuden så fremhæver eksperterne, at Mario Kart 8 Deluxe er et spil, som alle spillere – nybegyndere som øvede – kan få glæde af, og hvis man er nybegynder, så tager spillet hensyn til dette ved at hjælpe spilleren i gang.

Ifølge eksperterne virker denne del rigtig godt og er meget naturlig. Trustedreviews.com skriver også, at Mario Kart 8 Deluxe tilbyder virkelig mange baner og niveauer, hvilket giver spillet en lang levetid, og så er den nye Battle Mode en virkelig god tilføjelse.

Derfor kalder Trustedreviews.com Mario Kart 8 Deluxe for et ”must buy” spil.

Eksperterne kan ikke bede om mere

Der findes ifølge Trustedreviews.com dog også nogle ulemper ved Mario Kart 8 Deluxe, men her er ikke tale om ret mange. Den eneste deciderede ulempe er nemlig ifølge eksperterne, at mange måske havde ønsket sig et helt nyt Mario Kart til Switch konsollen, men eksperterne selv føler ikke, at de kunne bede om meget mere i et spil, end hvad Mario Kart 8 Deluxe tilbyder.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 5 stjerner ud af 5 

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at Mario Kart 8 Deluxe er det bedste og mest alsidige spil i serien, og spillet sørger for at kunne engagere både nye og øvede spillere. Mario Kart 8 Deluxe er ikke som sådan et nyt spil, men muligheden for at spille på en håndholdt konsol giver nye muligheder, og så er her ligeud talt bare tale om et bundsolidt racerspil.

Alle kan spille

Mario Kart 8 Deluxe tilbyder muligheden for at kunne spille med en bred vifte af karakterer, og meget af indholdet er tilgængeligt med det samme, og det fremhæver eksperterne. De konkluderer også, at Mario Kart 8 Deluxe bare er et rigtig sjovt og velkonstrueret spil, som tilbyder timevis af underholdning – og så er det lige meget hvilket niveau, man er på.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.


Ign.com 

ign logo
Vurdering: 9,3 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Ign.com skriver, at Mario Kart 8 Deluxe til Switch tilbyder en ny spilleform, da man kan spille det på en håndholdt konsol, og så tilbyder denne version tiltrængte opdateringer, som fans af serien har ventet længe på.

Fantastisk spil

Mario Kart 8 Deluxe er ifølge eksperterne rent ud sagt et fantastisk spil: Det er flot lavet med imponerende grafik, og så er det slemt vanedannende – man kan slet ikke holde op med at spille igen, når man først er startet. Det er ifølge eksperterne tillige det bedste Mario Kart spil i serien, og så har det alt det indhold, som selv en garvet spiller må efterspørge. Især det nye Battle Mode fremhæves som en af de væsentligste grunde til at anskaffe sig spillet.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Mario Kart Deluxe 8 sneDet svenske teknikmagasin M3.se giver Mario Kart 8 Deluxe en absolut topscore med 10 stjerner ud af 10. De svenske eksperter skriver, at de gerne ville have set et Mario Kart 9 spil i stedet for en udvidelse til Mario Kart 8, men efter at have spillet spillet, så er eksperterne meget imponerede over denne udgave – især fordi der er sket mange positive ændringer siden sidst, og så er der kommet en masse nyt indhold.

Ikke nyt, men godt

Det er ikke fordi, at spillet er revolutionerende nyt, men selv om man har spillet originalen mange gange, så anbefaler M3.se alligevel Mario Kart 8 Deluxe varmt – især det nye kampmodus er ifølge dem rigtig godt, og så er det en rigtig god ide at lade så meget i spillet være låst op fra begyndelsen. M3.se nævner ikke mange ulemper ved Mario Kart 8 Deluxe, fordi spillet ikke har nogen, men dog skriver de, at det ikke fungerer helt optimalt at anvende dobbelt-våben i spillet.

Læs hele anmeldelsen på M3.se.


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Prissammenligning af Donkey Kong Country: Tropical Freeze:

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et platformsspil og er endnu en udgivelse i Donkey Kong-serien. Donkey Kong Country: Tropical Freeze handler om Donkey Kong og hans venner, som kæmper imod fjender på seks forskellige øer.

Det siger eksperterne om Donkey Kong Country: Tropical Freeze

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Donkey Kong Country: Tropical Freeze og givet deres vurdering af spillet.

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Den internationale computerspilside Gamespot.com er så imponerede over Donkey Kong Country: Tropical Freeze, at de ikke kan finde nogle deciderede ulemper ved spillet. I stedet for skriver de om alle de fordele, spillet har, og det er mange. Først nævnes det, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze virkelig er et krævende platformsspil, der tester spilleren på mange niveauer, og så ser grafikken bare rigtig flot ud.

Kreativt spil

Donkey Kong Country: Tropical Freeze tilbyder spilleren en bred variation af kreativt indhold, ifølge eksperterne, og alle disse nye påfund gør, at spillet hele vejen igennem fornyer sig, så man ikke føler, at man spiller den samme bane igen og igen. Eksperterne fremhæver også det lidt lettere Funky Kong-modus, som er en rigtig god tilføjelse og giver både nye og garvede spillere masser af underholdning.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Donkey Kong Country: Tropical Freeze næsten topkarakter, da de synes, at her er tale om et af de bedste spil til Nintendo Switch.

Eksperterne fremhæver, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze har et rigtig flot og nyt design, som gør, at denne version føles ny og spændende. Spillet er også et rigtig godt valg, hvis man leder efter et spil, hvor man kan spille flere sammen.

Godt Funky Kong

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et svært spil, og derfor er eksperterne også glade for, at spillet kommer med det lidt lettere Funky Kong, som skaber en større tilgængelighed for alle typer af spillere – også de nye.

Men er man ny spiller, så kan man måske godt føle, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze i sig selv er lidt for svært, hvis man ikke ønsker at spille Funky Kong.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 2,5 stjerner ud af 5 

Donkey KongDen internationale testside Trustedreviews.com giver Donkey Kong Country: Tropical Freeze en nogenlunde anmeldelse, da spillet i deres øjne både har fordele og ulemper. De skriver, at spillet er en smule gennemsnitsligt, og at det ikke leverer det niveau af sjov og spænding, som forventet fra et Nintendo spil – og så skriver eksperterne også, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et meget svært spil at gennemføre – og måske for svært.

Alsidigt spil

Ifølge eksperterne er der stadig fordele ved Donkey Kong Country: Tropical Freeze, og de fleste baner er da også sjove nok at spille, hvis man tager dem for, hvad de er, og så tilbyder spillet også god alsidighed, idet mange af de karakterer, man møder, bidrager med noget forskelligt til spillet.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Donkey Kong og Diddy KongDen norske computerspilside Gamer.no lægger vægt på, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er fordelagtigt for den spiller, som virkelig ønsker en udfordring – spillet er nemlig meget svært. Gamer.no er generelt glade for Donkey Kong og spillene i serien, og i Donkey Kong Country: Tropical Freeze findes der en god blanding mellem det bedste indhold fra de klassiske spil og en bred vifte af nye elementer – det skaber til sammen rigtig god underholdning.

Godt spil

Gamer.no skriver, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze bare er et godt spil, som sagtens kan spilles af både garvede spillere og nye – dog skal man være opmærksom på, at man som ny spiller står over for noget af en udfordring. Donkey Kong Country: Tropical Freeze tilbyder desuden masser af variation, og så er grafikken virkelig flot. Der er mange gode, mindre detaljer, og en af de eneste ulemper ved dette spil er, at controllerne ikke altid virker optimalt.

Læs hele anmeldelsen på Gamer.no.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com er imponerede over Donkey Kong Country: Tropical Freeze og giver spillet topkarakter. Det begrundes med, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et godt platformsspil, som er fyldt med gode og spændende sekvenser og svære baner. Især boss-kampene er velfungerende, og så er spillet fyldt med sjove og underholdende hemmeligheder og samleobjekter. Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Switch tilbyder også den sjove Funky Mode, som tilføjer en morsom – og lettere – dimension til spillet.

Flot grafik

Ign.com skriver desuden, at grafikken i Donkey Kong Country: Tropical Freeze virkelig er flot, og animationerne er levende og fejlfrie, og det gør, at niveauet af indlevelse i spillet forhøjes. Dog nævnes det også, at spillet kan være svært til tider, og så oplevede eksperterne af og til lidt problemer med kommandoerne og at kunne anvende knapperne ordentligt.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 7 stjerner ud af 10 

Det svenske teknikmagasin M3.se er generelt glade for Donkey Kong Country: Tropical Freeze og kalder spillet for et af den todimensionelle platformsgenres bedste spil, og så fremhæver de, at selv om mange kun anser sådanne spil for at være simple og kun sjove i øjeblikket, så synes de, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er meget mere end det.

Svært og højt tempo

Eksperterne skriver, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et svært spil at gennemføre, og det bliver gradvist sværere – især bonusniveauet er stort set umuligt.

Tempoet i spillet er forrygende og højt, men hvis man ønsker en lidt lettere oplevelse, så kan man vælge Funky Mode i stedet, som har mere fokus på sjov og underholdning.

Eksperterne afslutter deres anmeldelse med at skrive, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze stadig er et af genrens bedste spil, men de kunne godt have ønsket sig en del mere nyt i spillet.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på M3.se.


Bayonetta 2

Bayonetta 2

Prissammenligning af Bayonetta 2:

 

Bayonetta 2 er et action-adventurespil med elementer fra hack n slash-genren, hvor man styrer hovedkarakteren Bayonetta i kamp mod forskellige fjender. Bayonetta er en mørk heks, som kan hidkalde dæmoner via sit hår og har pistoler på hænder og fødder. Bayonetta 2 tilbyder også spillerne multiplayer. 

Det siger eksperterne om Bayonetta 2

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Bayonetta 2 og givet deres vurdering af spillet.

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10 

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Bayonetta 2 en absolut topscore med 10 stjerner ud af 10 med kun én reel negativ kommentar – og det er, at anmelderen er ked af at indse, at actionspil i fremtiden nok aldrig vil kunne overgå Bayonetta 2, idet dette spil virkelig er tæt på komplet perfektion inden for genren.

Fantastisk spil

Bayonetta 2 er ifølge eksperterne et rent ud sagt fantastisk spil – også selv om her er tale om en to’er. Bayonetta 2 tilbyder en overraskende dybde i kampsystemet, men til trods for dette er spillet faktisk lettilgængeligt for spilleren, og så er boss-kampene simpelthen overvældende imponerende.

Eksperterne skriver også, at Bayonetta 2 har et hæsblæsende tempo, og der findes masser af gode udfordringer og hemmeligt indhold i løbet af spillet. Bayonetta 2 er oven i købet utroligt flot lavet med en imponerende grafik.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

bayonetta gameplayDen internationale testside Trustedreviews.com giver Bayonetta 2 topkarakter, idet de synes, at her er tale om et superb actionspil, som giver meget valuta for pengene. Bayonetta 2 giver stærke og fyrige kampe imod fjender, som er meget fantasifuldt udviklede.

Herudover findes der virkelig meget og skørt indhold i spillet, og så er grafikken et kapitel for sig selv. Bayonetta 2 ser nemlig virkelig flot ud, og så mener eksperterne faktisk, at denne udgave – Bayonetta 2 – er bedre end forgængeren og det oprindelige spil.

Voldsomt spil

Spillet er dog også meget voldeligt, og eftersom grafikken er så god, så bliver volden meget levende og virkelig.

Trustedreviews.com har ikke mange ulemper ved Bayonetta 2, men dog skriver de, at handlingen i spillet nogle gange kan være lidt for lineær, og nogle gange opstår der lidt problemer med kameraet, som får en mærkelig vinkel.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Bayonetta 2 en topkarakter, idet eksperterne synes, at her er tale om en to’er, der overgår sin forgænger, som var et fantastisk godt spil. Gamereactor.dk skriver, at Bayonetta 2 måske først minder lidt om forgængeren, men når spillet for alvor går i gang, så opdager man, at Bayonetta 2 tilbyder forfinede og raffinerede elementer, som gør spilfølelsen helt ny.

Godt kampsystem

Bayonetta 2 handler i høj grad om at kæmpe, og derfor er eksperterne glade for, at Bayonetta 2 tilbyder et nyt og virkelig godt kampsystem, hvor der findes en meget stor forskellighed, når det kommer til modstanderne.

Grafikken er også rigtig god, og så er der kun enkelte ulemper ved spillet – de danske eksperter skriver her, at historien kan være lidt klodset fortalt, og så halter stemmeskuespillet lidt af og til.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 
 

Den norske computerspilside Gamer.no skriver, at Bayonetta 2 essentielt byder på en lang række af udfordrende og velbyggede kampe, som både kan fylde spilleren med smerte og fryd.

Bayonetta 2 har en stærk evne til at slå spillerne omkuld, og så er det stærkt vanedannende også – man kan ifølge de norske eksperter slet ikke holde op med at spille igen.

Blandt årets bedste spil

Gamer.no er så glade for Bayonetta 2, at de skriver, at dette spil klart er at finde blandt årets bedste spil. Det begrundes med, at spillet bare er så godt konstrueret med gode kampe og modstandere, og der findes hele tiden en ny udfordring.

Der findes et par mindre irritationsmomenter, og måske vil ikke alle spillere kunne lide hovedkarakteren Bayonetta, men det er en smagssag.

Læs hele anmeldelsen på Gamer.no.


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5 

Det internationale computermagasin Pcmag.com skriver, at Bayonetta 2 var et af de bedste spil til Nintendo Wii, men på Nintendo Switch bliver det meget mere tilgængeligt. Eksperterne skriver, at her er tale om et rigtig velfungerende spil, som klart anbefales, og på Nintendo Switch får det et glattere gameplay, og det håndholdte format giver ny værdi og liv til spillet.

Hæsblæsende tempo

Bayonetta 2 tilbyder ifølge eksperterne et tilfredsstillende og hæsblæsende tempo i en action-fyldt verden, og spillet er både velegnet til nye spillere og spillere, der i forvejen har spillet det første Bayonetta-spil. Bayonetta 2 har væsentligt opgraderet og forbedret grafik i forhold til etteren, og det gør spiloplevelsen meget imponerende.

Her kan du se en gameplay video af Bayonetta 2: 

Læs hele anmeldelsen på Pcmag.com.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda

Prissammenligning af The Legend of Zelda: Breath of the wild:

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et action-adventurespil med en stor åben verden, og spillet er en af de mange efterfølgere til det klassiske spil, The Legend of Zelda. The Legend of Zelda: Breath of the Wild foregår ved slutningen af Zelda-tidslinjen, hvor man spiller som Link, der vågner op fra hundrede års søvn for at besejre den onde Ganon, der truer med at destruere kongeriget Hyrule.

Det siger eksperterne om The Legend of Zelda: Breath of the Wild

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet The Legend of Zelda: Breath of the Wild og givet deres vurdering af spillet.

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 
10 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com har stort set kun roser til overs for The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det eneste kritikpunkt, eksperterne har, er, at der af og til opstår lidt problemer med grafikken. Ud over dette er her ifølge eksperterne tale om et fantastisk og smukt spil med en stor og velskabt åben verden.

Høj grad af variation

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tilbyder ifølge eksperterne en meget varieret spiloplevelse, da spillet er fyldt med mange forskellige gåder og mysterier, som går langt ud over hovedmissionens varighed. The Legend of Zelda: Breath of the Wild har dertil også et lidt krævende kampsystem, som er en smule svært, og så er de karakterer, man møder i spillet, godt nok spøjse men meget troværdige og lig rigtige mennesker. The Legend of Zelda: Breath of the Wild har dertil også et rigtig godt soundtrack, som er med til at udtrykke den store Zelda-verdens mange stemninger.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5 

Den internationale testside Trustedreviews.com skriver direkte, at ifølge dem, så er The Legend of Zelda: Breath of the Wild det bedste spil, der nogensinde er lanceret. De skriver, at der ikke findes bedre spil på markedet, og det skyldes mange faktorer: Blandt andet så er spilverdenen meget stor og virkelig smukt skabt, hvilket giver en rigtig god ramme om spillet.

Dernæst nævnes det, at der findes en stor dybde i spillet, og selv om det er svært at gennemføre, så er der altid en grund til det, så det ikke bare er svært for at være svært.

Varieret gameplay

The Legend of Zelda: Breath of the Wild leverer ifølge eksperterne også et meget varieret indhold, således at man ikke føler, at spillet gentager sig selv om og om igen. Den store verden bidrager også til den høje variation, og eksperterne afslutter med at skrive, at der er en stor chance for, at man som spiller bliver fuldstændigt opslugt af spillet.

Eksperterne nævner ikke mange ulemper ved spillet, for der er stort set ikke nogen – dog er stemme-skuespillet ikke altid så optimalt, og så er der lidt småproblemer med ydelsen af og til.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver The Legend of Zelda: Breath of the Wild en absolut topkarakter, idet det fremhæves, at denne version af Zelda giver et frisk pust til spilserien med en enorm verden, som virkelig viser det bedste, som open-world spil har at byde på. Grafikken har lidt problemer af og til, men det er kun små irritationsmomenter, ifølge eksperterne.

Et af de bedste eventyrspil

De danske eksperter kalder The Legend of Zelda: Breath of the Wild for et af de bedste eventyrspil nogensinde og det mest ambitiøse spil fra Nintendo nogensinde. Dette Zelda-spil brillerer ved endelig at formå at kombinere et open-world format med Zeldas egen fortryllende verden og mytologi, hvor også historien er særdeles godt fortalt.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: Editors’ Choice hos Pcmag.com

The Legend of Zelda: Breath of the wild spilDet internationale computermagasin Pcmag.com udnævner The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Editors’ Choice med lethed, idet de synes, at spillet er det største og mest imponerende spil i Zelda-serien nogensinde, og så er her tale om en udgivelse, der udvider Zelda-universet på en rigtig god måde.

Stort og tilfredsstillende

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er ifølge Pcmag.com både et særdeles stort og massivt spil, som også føles meget tilfredsstillende at spille og udforske.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et frisk pust til serien, selv om der er lidt problemer med grafikken af og til. Dette tilgives dog let, idet spillet har så mange tilbud og muligheder til spilleren, som det har.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har dermed også en utrolig lang holdbarhed, og eksperterne skriver, at efter at have spillet spillet i 30 timer, så findes der stadig meget nyt at opdage.

Læs hele anmeldelsen på Pcmag.com.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com giver The Legend of Zelda: Breath of the Wild en absolut topscore på 10 stjerner ud af 10, idet disse eksperter skriver, at The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et absolut mesterværk med en utrolig stor åben verden.

Selv om originalversionen af spillet er 30 år gammelt, så formår denne udgave at forny spillet, og som spiller tilbydes man en spilverden fuld af mystik og forskellige handlingstråde, som bare venter på at blive udforsket.

Høj alsidighed

The Legend of Zelda: Breath of the Wild giver ifølge eksperterne fra Ign.com utrolig mange eventyr, og hvert af dem tilbyder en ny og unik historie, således at historiefortællingen bliver alt andet end lineær og gentagende.

Spillet tilbyder virkelig mange timers underholdning, og selv efter 50 timers spil, så støder eksperterne fra Ign.com på nye ting og historier i spillet. Eksperterne vurderer, at der højst sandsynligt findes over 100 timers ny underholdning i spillet.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Prissammenligning af Super Mario Odyssey:

 

Super Mario Odyssey er et platformsspil, som er en udgivelse i Super Mario-serien. Super Mario Odyssey følger Mario og Cappy (en ånd der bliver til Marios hat) på rejsen gennem forskellige verdener for at redde prinsesse Peach, der er blevet kidnappet af Marios dødsfjende nummer et, Bowser. 

Det siger eksperterne om Super Mario Odyssey

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Super Mario Odyssey og givet deres vurdering af spillet.

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Super Mario Odyssey 10 stjerner ud af 10, da spillet ifølge eksperterne viser den fulde essens af, hvad Mario-spillene er og har gjort så godt igennem mange år efterhånden. Her er tale om et stort spil, hvor stort set alle dele af verdenen har en betydning for handlingen.

Mange udfordringer

Super Mario Odyssey byder ifølge Gamespot.com på en bred variation med masser af forskellige udfordringer og gåder, og underholdningsværdien er særdeles høj – ikke mindst på grund af de mange, spøjse karakterer og den gode historiefortælling undervejs.

Super Mario Odyssey har mange forskellige fjender, som hver især fordrer, at man anvender forskellige sider af Marios kampteknikker, og så er det også en sjov detalje, at Mario har mange forskellige sæt tøj, som man kan vælge imellem.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver en absolut topscore til Super Mario Odyssey og kalder dette spil for nær perfekt. Eksperterne skriver, at der var enorme forventninger til Super Mario Odyssey, men de synes, at spillet indfrier dem med en meget høj margin og virkelig imponerer – i en sådan grad at Trustedreviews.com’s eksperter kalder denne udgave for det bedste Mario-spil nogensinde.

God på alle aspekter

Grunden til, at eksperterne er så imponerede over Super Mario Odyssey, ligger i, at spillet virkelig er godt på alle områder: Grafikken er helt fantastisk, og alt ser virkelig flot ud, og det flankeres af et overraskende godt soundtrack og god lyd. Der findes virkelig meget indhold i spillet, og historierne er gode og alsidige.

Man føler, at man hele tiden oplever noget nyt, og så er alle de kongeriger, man oplever, forskellige og virkelig imponerende. Super Mario Odyssey er så godt, at den eneste reelle kritik, som eksperterne har, går på, at nogle af bevægelserne i spillet kræver en Motion Controller.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk skriver, at det nye Super Mario Odyssey er en smule skørt med en meget spøjs verden, men det er på den gode måde, og så er spillet frygteligt vanedannende. Super Mario Odyssey byder nemlig på en verden af vilde farver og indhold gennem masser af forskellige kongeriger og lande.

Charmerende og timevis af underholdning

Eksperterne skriver, at man faktisk bliver enormt glad af at spille Super Mario Odyssey, for her er tale om et meget unikt spil, som oser af charme og glæde. Grafikken er rigtig flot, og musikken er skøn og underlig.

Super Mario Odyssey er desuden et meget lettilgængeligt spil, som man straks kan gå i gang med, og så venter der timevis af underholdning forude.

De danske eksperter har kun et par enkelte kritikpunkter til Super Mario Odyssey, og det drejer sig om, at spillet af og til virker som om, at kvantiteten er over kvaliteten, og så kan spillet føles en smule, som om at friheden begrænses.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

super-mario-nintendoDen norske computerspilside Gamer.no skriver, at Super Mario Odyssey er lig med ren og skær spilleglæde for spilleren, og Super Mario Odyssey er et spil, som kun Nintendo kan lave dem. Mario er en klassiker, men Super Mario Odyssey formår at forene det gamle med det nye i et flot og underholdende spil.

Ud på eventyr

Gamer.no skriver, at også denne gang med Super Mario Odyssey kommer man ud på et fantastisk eventyr, og så findes der hele tiden noget nyt at se, udforske eller opleve. Spillet er traditionelt og tredimensionelt, men det flotte design gør underværker, og så skriver de norske eksperter, at det bare simpelthen er sjovt at udforske verdenen i Super Mario Odyssey.

Der findes dog også nogle irritationsmomenter ifølge de norske eksperter, og det drejer sig om nogle lidt kedelige bosser, monotone sekvenser og en lidt klodset styring, men det hindrer ikke spillet i at være rigtig godt, sjovt og hyggeligt.

Læs hele anmeldelsen på Gamer.no.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10 

Den internationale spilside Ign.com giver også Super Mario Odyssey en absolut topscore – 10 stjerner ud af 10. Det, eksperterne i særdeleshed fremhæver ved Super Mario Odyssey, og som giver udslaget for den høje score, er, at Nintendo kombinerer det velkendte med noget nyt.

I praksis betyder det, at selv om Mario-spillene har mange år på bagen, så udvikler spillene sig hele tiden, og det gælder også Super Mario Odyssey – denne udgave giver nyt og hidtil uset indhold til spilleren, som dermed ikke føler, at han eller hun har oplevet det hele før i andre Mario-spil.

Originalt og innovativt

Ifølge eksperterne er Super Mario Odyssey dermed et utroligt originalt og innovativt spil, som også bibeholder de originale spils sjove og underholdende verdener og karakterer, samtidig med at der introduceres nye – og også overraskende – tiltag og muligheder for spilleren, og alt sammen bliver det til et spil i verdensklasse, ifølge eksperterne.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 8 stjerner ud af 10 

marioDet svenske teknikmagasin M3.se giver Super Mario Odyssey en rigtig høj karakter, da her er tale om et meget velfungerende spil. M3.se skriver, at man med det samme føler sig hjemme i Super Mario Odyssey, og spillet føles lidt som en åndelig efterfølger til Super Mario 64 – selv om man stadig hopper og løber rundt og indsamler genstande, så befinder man sig i en meget stor verden, som tilbyder en meget høj grad af variation.

Man styrer Mario som sædvanlig på jagt efter prinsessen, der er blevet kidnappet, og man oplever Marios rejse gennem en virkelig flot grafik med masse af farver og elementer.

Nostalgisk men nyt

M3.se skriver, at Super Mario Odyssey på samme tid føles nostalgisk men nyt, og denne kombination fungerer rigtig godt. Spillet tilbyder mange og interessante verdener, der føles unikke og levende, og så er især boss-kampene meget finurlige og underholdende.

M3.se har ikke meget kritik til Super Mario Odyssey, men dog synes de, at spillet topper i midten, og herefter føles spillet måske lidt som en gentagelse af og til, og hovedmissionen føles en smule for kort.

Læs hele anmeldelsen på M3.se.

 


Splatoon 2

Splatoon 2

Prissammenligning af Splatoon 2:

 

Splatoon 2 er et teambaseret tredjepersons skydespil, der spilles som multiplayer. Spilleren styrer forskellige karakterer, der kaldes Inklings, og de anvender farvet blæk til at angribe modstandere, fjerne forhindringer og generelt farvelægge hele spilarenaen.

Det siger eksperterne om Splatoon 2

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Splatoon 2 og givet deres vurdering af spillet.

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 
8 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk skriver, at forgængeren, Splatoon, blev en uventet succes og allerede er en fast del af den integrerede Nintendo-familie, da den tog en alvorlig genre og gjorde den barnlig på en sjov måde. Splatoon 2 har ifølge eksperterne mange af etterens gode elementer, og de synes, at dette anderledes koncept fungerer rigtig godt.

Gode kampe

Splatoon 2 leverer ifølge eksperterne god underholdning med en lang række af sjove og intense kampe – også det nye Salmon Mode fungerer rigtig godt. Eksperterne skriver, at udviklerne her har lavet et fint forsøg for at skabe en reel kampagne, men der findes dog ikke helt så mange tilføjelser i Splatoon 2, som eksperterne havde håbet på.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver Splatoon 2 4 stjerner ud af 5, da de synes, at her er tale om en rigtig velfungerende opfølger til det originale Splatoon spil – dog skriver eksperterne, at Splatoon 2 ikke føles som en komplet to’er, men hvis man kan lide det originale spil, så gør det måske heller ikke så meget.

Trustedreviews.com skriver nemlig, at Splatoon 2 i stedet bare bør ses som den originale version, og så bliver spiloplevelsen meget bedre, og man skal være klar over, at bevægelsen i spillet kan halte lidt – især når man skal ind til en ny kamp.

Rigtig god til multiplayer

Splatoon 2 tilbyder ifølge eksperterne en rigtig flot spiloplevelse, for grafikken er virkelig flot og imponerende. Der findes masser af nyt indhold med flere nye våben, som hver især er rigtig sjove at anvende.

Desuden nævner eksperterne Splatoon 2’s multiplayer-mulighed som en klar fordel ved spillet, for denne multiplayer-del er ifølge eksperterne en af de bedste, der findes på spilmarkedet overhovedet og giver en unik måde at opleve at spille sammen på.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10 

Den internationale computerspilside Gamespot.com skriver, at Splatoon 2 er meget let at elske, for det er farveligt, skørt og ikke bange for at skille sig ud og være anderledes – og så er er det meget underholdende at spille.

Derfor får spillet en høj score med 8 stjerner ud af 10. Gamespot.com skriver også, at Splatoon 2 er en rigtig god efterfølger til etteren, som indeholder nok nyt materiale og ændringer til at adskille sig fra originalen.

Både god til singleplayer og multiplayer

Splatoon 2 kan både spilles som singleplayer og multiplayer, og eksperterne skriver, at spillet fungerer godt på begge måder – nyt indhold gør multiplayer-delen frisk og ny, mens singleplayer-delen giver masser af udfordringer til spilleren.

Generelt er spillet sjovt at kaste sig ud i, og her er tale om et anderledes spil på den gode måde.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at to’eren til det originale Splatoon-spil giver masser af sjov med sine blæk-sprøjtende lømler, og det er især på underholdnings-niveauet, at spillet har sin force. Spillet er meget unikt og anderledes, og selv om spillet er simpelt i sin opbygning, så kan man træne rigtig mange typer af færdigheder.

Ændringer gør, at spillet føles nyt

Splatoon 2Splatoon 2 leverer ifølge eksperterne meget godt nyt indhold, så spillet ikke føles som en gentagelse. Især fremhæves Salmon Mode, som er et samarbejdsmodus for fire spillere, som kæmper imod en masse fisk for at kunne indsamle det gyldne æg.

Der findes dog ifølge eksperterne også nogle irritationsmomenter vedrørende Splatoon 2, og især stemme-chatfunktionen online halter, og så er det et problem, at man ikke kan skifte våben i løbet af en kamp.

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 8,3 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com giver Splatoon 2 8,3 stjerner ud af 10, hvilket er en klar topkarakter. De skriver overordnet, at Splatoon 2 er et rigtig godt og velfungerende spil, som bidrager med meget nyt og mange gode opdateringer i forhold til etteren, hvilket gør, at man føler, at her er tale om et nyt spil. Eksperterne fremhæver også, at især samarbejdsmodus co-op fungerer rigtig godt.

Elskeligt spil

Splatoon 2 er ifølge eksperterne et sjovt og elskeligt spil, der er en smule til den underlige og skøre side – dog på den gode måde. De nye tilføjelser i Splatoon 2 til både singleplayer og multiplayer er meget velkomne, og især Salmon Mode er rigtig velfungerende med muligheden for at spille sammen med andre.

Eksperterne skriver, at Splatoon 2 er et vanedannende spil, som dog har lidt skønhedsfejl hist og her – især omkring stemmechat online.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 
8 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se skriver også, at få udviklere har været lige så gode som Nintendo til at producere multiplayer-spil, og det gælder i høj grad også for Splatoon 2.

M3.se har også spillet originalen og konkluderer, at Splatoon 2 måske tilbyder lidt den samme oplevelse – bare bedre. Der findes nemlig ikke den store forskel på de to spil, men især grafikken er markant forbedret.

Der er også kommet nye våben og evner til samt nye spilmodes med nye slags kampe, men man kan ikke komme udenom, at Splatoon 2 ikke er revolutionerende i forhold til etteren.

Meget indhold og let at komme i gang med

Splatoon 2 har ifølge eksperterne den store fordel, at det er utrolig let at komme i gang med at spille, og det kræver dermed ikke mange timer, hvor man skal sætte sig ind i spillet og lære det at kende.

Herudover skriver eksperterne, at Splatoon 2 tilbyder rigtig meget indhold, og det er lige meget, om man er nybegynder eller øvet, og selv om der er fokus på multiplayer, så er singleplayer i denne udgave forbedret markant.

 Læs hele anmeldelsen på M3.se.


Sonic Mania

Sonic Mania

Prissammenligning af Sonic Mania:

 

Sonic Mania er et todimensionelt platformsspil, som er en af de mange udgivelser i Sonic the Hedgehog-serien. Sonic Mania handler om Sonic og hans venner på deres rejse for at besejre deres fjende nummer et, Doctor Eggman.

Det siger eksperterne om Sonic Mania

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Sonic Mania og givet deres vurdering af spillet.

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Sonic Mania stort set topkarakter med 9 stjerner ud af 10 og skriver, at Sonic Mania er som at tage en tur tilbage i tidsmaskinen for at genopleve det bedste, som Sonic har at tilbyde. Man kan både spille singleplayer og multiplayer – eksperterne vurderer dog, at singleplayer er klart det bedste og giver den bedste spilleoplevelse.

Meget variation

Sonic Mania leverer ifølge eksperterne varen, og spillet giver spilleren god kontrol, og så er selve grafikken og lyden rigtig imponerende.

Sonic Mania har også både store og varierende spil-zoner, som giver en stor alsidighed, når man spiller, og det betyder, at man hele tiden oplever noget nyt, og dermed føles spillet ikke gentagende.

Dog mener de danske eksperter også, at der måske endda findes for mange zoner, og især den sidste skuffer en del.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com skriver, at Sonic Mania er et virkelig godt spil, som ikke har nogen nævneværdige ulemper – derfor får spillet en score på 9 stjerner ud af 10.

Spillet tilbyder en god balance mellem nostalgi og nytænkning, sådan så man hele tiden føler, at man har med den klassiske Sonic at gøre, men samtidig føler man ikke, at man har oplevet det hele før – spilleverden er nemlig opdateret og nyskabende, men stadig inden for de klassiske Sonic-rammer.

Flot spil og alsidige karakterer

Eksperterne skriver, at Sonic Mania er et virkelig flot spil rent grafisk, og det samme gælder den ledsagende musik, som komplementerer spillet rigtig godt.

Eksperterne ser også karakterernes udformning som en stor fordel, idet de er meget forskellige og har forskellige spillestile (så kan man blandt andet optræne forskellige færdigheder), og så fungerer både nye og gamle spilzoner rigtig godt.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com skriver, at Sonic Mania måske ikke er en voldsom forbedring af spilserien, men der findes rigtig meget og god underholdning i denne udgave.

Sonic Mania byder på nye modes, som gør spiloplevelsen større, og så er det meget velkomment med nye karakterer og forbedrede modes også.

God til de ægte fans

Eksperterne anbefaler især Sonic Mania til fans af serien, og det er rigtig sjovt at opleve nostalgien og retro-følelsen i spillet.

Sonic Mania byder nemlig på nok nye tiltag, udviklinger og udfordringer til, at spillet føles fornyet, selv om det selvfølgelig minder om originalen.

Eksperterne skriver også, at spillet af og til har problemer med sværhedsgraderne.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at Sonic Mania er et rigtig godt mix af essensen af de gamle og klassiske Sonic-spil.

Der har været en række skuffende Sonic-udgivelser, skriver eksperterne, men Sonic Mania løfter serien tilbage på sporet og op i den liga, hvor Sonic hører hjemme – som et todimensionelt platformsspil, der er fyldt med spænding, underholdning og 90’er nostalgi fra arkade-dagene.

Gode zoner

Sonic Mania er delt op i forskellige spillezoner, og eksperterne skriver, at disse er rigtig flotte og nyskabende, men de bibeholder stadig de gamle spils stil og charme og er dermed fulde af fælder, overraskelser og udfordringer.

Sonic Mania viser en klar hyldest til de gamle Sonic-spil, som er velfortjent, og af og til kan spillet være en smule overfladisk, men det tager ifølge eksperterne ikke den meget høje spilleglæde ud af Sonic Mania.

Eksperterne afslutter deres anmeldelse med at skrive, at Sonic Mania er den Sonic-udgivelse, som fans har efterspurgt og ventet på længe, og så er det en fair hyldest til det blå pindsvins historie.

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 8,7 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com skriver, at Sonic er en af de mest elskede og vedholdende figurer i computerspilsverdenen nogensinde, og han kan endnu i Sonic Mania. Sonic Mania tager spilleren med tilbage til fortiden for at opleve et klassisk spil med ny teknologi men med samme gameplay.

De velkendte karakterer fra Sonic-universet er med, og så gælder det ellers om at løbe, hoppe, flyve og glide rundt mod sejren, og eftersom der er tilføjet nye zoner, så føles oplevelsen også ny.

Flot grafik

Ign.com skriver, at de nye zoner virkelig er veldesignede, og de er både farverige og opfindsomme, og så er de store og meget gennemførte. Selve spillet har også fået en grafisk overhaling, så det fremstår virkelig imponerende, og selv mindre detaljer har fået opmærksomhed.

Der findes kun mindre problemer med Sonic Mania– for eksempel er boss-kampene en smule langtrukne – men disse småproblemer opleves kun som små bump på vejen, ifølge eksperterne.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se er glade for Sonic Mania, som de sammenligner med Super Mario-spillene. Hvor tempoet i Mario-spillene er mere fredfyldt, så er der fart over feltet, når det kommer til Sonic Mania, hvor der er fokus på hurtige og effektive reaktioner.

Ifølge eksperterne er Sonic Mania en nyt spil i en klassisk indpakning, og især grafikken er imponerende – der findes masser af farverige pixels, der giver spilleren en verden af variation og interessante forhindringer.

Godt spil i to dimensioner

Sonic Mania er stadig et todimensionelt spil, og ifølge eksperterne fungerer det rigtig godt sammen med den forbedrede grafik, og de skriver, at Sonic Mania tager spilleren med til fortiden og minder en om, at de gamle teknologier (som de todimensionelle verdener) stadig er underholdende og holder efter rigtig mange år.

Her findes et stort udvalg af sjove baner, men dog synes eksperterne, at der er lidt problemer med sværhedsgraden ved bonusbanerne, og så savnes der en smule mere kontrol.

Læs hele anmeldelsen på M3.se.

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Rocket League

rocket league

Rocket League er et fodboldspil med biler, hvor man anvender store og kraftige biler til at skyde bolden ind i nettet.

Det siger eksperterne om Rocket League

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Rocket League og givet deres vurdering af spillet.

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com skriver, at Rocket League er et uortodokst sportsspil, men eftersom der er rig mulighed for at kunne øve og udvikle nye færdigheder, så venter der timevis af underholdning i dette spil.

Eksperterne skriver, at her er tale om en skøn og skør forening af fodboldspil og biler, som faktisk er rigtig veludført. Der kan dog være lidt problemer med grafikken af og til.

Sjovt og anderledes

Rocket League er netop et meget anderledes spil, og det fungerer ifølge eksperterne rigtig godt, og det er meget let at forelske sig i spillet – selv om det er meget fjollet og har et spøjst koncept. Det fungerer fint på en håndholdt konsol, og så bliver spillet endnu mere spilbart af, at det kommer med en online multiplayer del også.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 5 stjerner ud af 5 

Den engelske avis Theguardian.com giver Rocket League topkarakter med 5 stjerner ud af 5, og de skriver, at nok er konceptet i spillet lige så fjollet, som det er simpelt, men det er den gode udførsel, som gør dette spil rigtig morsomt at spille – især med multiplayer, som kan give en regulær fest til spilleren og vennerne.

Frisk pust

Rocket League er et meget anderledes spil, og ifølge eksperterne er det netop det, der gør spillet så attraktivt – fra det øjeblik man sætter sig foran skærmen, så er man indfanget og føler, at her virkelig er tale om et frisk pust til genren.

Rocket League er simpelt, og kun få spil kan overleve, når de kun har en reel dimension, men Rocket League er et af dem, ifølge eksperterne. Spillet er rigtig sjovt – både med og uden venner, men det er helt klart sjovest at spille sammen med andre.

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.


Gamereactor.eu

gamereactor logo
Vurdering: 
8 stjerner ud af 10

rocket league bilDen internationale computerspilside Gamereactor.eu skriver, at Rocket League når sit højdepunkt her med sin enorme succes efter at have vokset gennem årene – nu er spillet kommet til Nintendo Switch, men det betyder ifølge eksperterne, at når spillet udkommer til en håndholdt konsol, så er det uundgåeligt, at grafikken forringes en smule.

Tilgængeligt og sjovt

Til trods for den forringede grafik så er eksperterne rigtig glade for Rocket League, og de synes, at her er tale om en rigtig sjovt og underholdende spil, som tilmed er meget tilgængeligt – man kan stort set bare sætte sig til at spille.

Herudover er det muligt at spille på mange måder – både singleplayer og lokalt eller multiplayer, hvilket ifølge eksperterne er en klar fordel.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.eu.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9,3 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com skriver, at Rocket League virkelig er blevet bedre med tiden, og efter tidligere udgivelser er her tale om et virkelig velfungerende spil, som byder på masser af intensitet og vilde fodboldkampe. Derfor giver Ign.com Rocket League 9,3 stjerner ud af 10, hvilket er en meget høj score.

Kan hele tiden forbedre sig selv

Rocket League har mange fordele ifølge eksperterne, som kalder dette spil fantastisk. Rocket League tilbyder nemlig en energisk blanding mellem arkadespil og sportsspil med et hæsblæsende tempo og masser af action, og så er det hele tiden muligt at forbedre sig.

Der findes nemlig mange færdigheder, som man hele tiden kan træne og forbedre, og derfor er der virkelig mange timers underholdning i dette spil.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


M3.se

m3
Vurdering: 8 stjerner ud af 10 

Det svenske teknikmagasin M3.se giver spillet Rocket League 8 stjerner ud af 10, da dette spil uventet kom og fik en stor succes, og her venter mange timers underholdning.

Her er tale om et meget unikt koncept, hvor fodbold, biler og ræs kombineres, og ud over dette måske noget simple gameplay, så findes der mange sjove detaljer, der gør, at spillet ikke er uden dybde.

God holdbarhed

Her er også tale om et spil, der er meget holdbart i brug, for ifølge eksperterne tager det mange timer at lære at mestre spillet, men når man først er blevet fortrolig med det, så er det utrolig sjovt at spille, og det er svært at rive sig væk fra spillet igen.

M3.se skriver også i deres anmeldelse, at netop Rocket League fungerer rigtig godt på en håndholdt konsol, men de savner en smule ekstramateriale.

Læs hele anmeldelsen på M3.se.


Street Fighter 30th Anniversary Collection

Street Fighter 30th Anniversary Collection

Street Fighter 30th Anniversary Collection er en sampak af forskellige kampspil fra den klassiske Street Fighter-serie. Street Fighter går i al sin enkelthed ud på at kæmpe mod hinanden to og to og vinde.

Det siger eksperterne om Street Fighter 30th Anniversary Collection

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tre kilder, som har afprøvet Street Fighter 30th Anniversary Collection og givet deres vurdering af spillet.

Gamereactor.eu

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamereactor.eu kalder Street Fighter 30th Anniversary Collection for en sjov arkade-oplevelse og et veldokumenteret stykke computerspilshistorie, der er en velskabt og velfortjent hyldest til det originale Street Fighter, som skabte denne genre.

Fantastisk samling

Street Fighter 30th Anniversary Collection vil være en god anskaffelse for især fans af denne spilserie, skriver eksperterne, idet denne udgivelse byder på en fantastisk samling af spil, som udforsker og genoplever denne episke spilserie og dens udvikling.

Selve kampdelen fungerer godt med hurtig respons, og som altid er denne version af Street Fighter sjov at spille. Eksperterne synes dog, at der mangle lidt sekvenser ved gameplay skift, og så kan controlleren give lidt problemer af og til.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.eu.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 
4,5 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver Street Fighter 30th Anniversary Collection en meget høj score, idet de synes, at her er tale om en decideret kærlighedserklæring og hyldest til Street Fighter-spilserien. Spillet er ifølge eksperterne et must for fans af kampspil, og man føler let arkade-nostalgien komme over sig med denne udgivelse. Street Fighter 30th Anniversary Collection byder på god underholdning, og så fremhæver eksperterne især Online Mode og Training Mode som to features, der fungerer rigtig godt i Street Fighter 30th Anniversary Collection.

Både til nostalgi og træning

Street Fighter 30th Anniversary Collection vil ifølge eksperterne være et godt valg både for den spiller, som ønsker at blive bedre til at spille selve spillet og beherske teknikker og bevægelser, men også den spiller, som anskaffer sig udgivelsen af mere nostalgiske grunde.

Eksperterne nævner ikke mange ulemper ved Street Fighter 30th Anniversary Collection, men de synes, at nogle af modstanderne er noget svage, og så mangler der lidt forbedret indhold.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Street Fighter 30th Anniversary Collection 8 ud af 10 stjerner, idet her er tale om en god sampak med 12 Street Fighter-spil i alt, hvoraf fire af de bedste spil er blevet opdateret – det gør dem især velegnede til online-spil. Spillene er ifølge eksperterne velvalgte, men der mangler dog et par personlige favoritter hos eksperterne.

Sjov nostalgi

Street Fighter 30th Anniversary Collection kommer med nogle af de gamle originale spil, som ifølge eksperterne giver en sjov følelse af nostalgi snarere end gode spilleoplevelser, for de gamle spil holder naturligvis ikke standarden sammenlignet med de nye spil, der er langt mere avancerede. Street Fighter 30th Anniversary Collection tilbyder dog masser af kvalitet og underholdning og er en stor samling af spil – er man fan af serien, så er denne udgivelse et must, skriver eksperterne.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Night in the Woods

Night in the Woods

Night in the Woods er et singleplayer adventurespil med fokus på udforskning, hvor spilleren spiller som den unge, vrede og rebelske Mae (der er skabt som en kat i spillet), der lige er droppet ud af college og nu vender slukøret tilbage til sin hjemby, hvor hun opdager uventede forandringer.

Her møder hun sine gamle skolevenner, Greg, Angus og Bae, som hun forsøger at genskabe kontakten til, mens hun også forsøger at tackle sine egne skuffelser og personlige problemer.

Det siger eksperterne om Night in the Woods

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Night in the Woods og givet deres vurdering af spillet.

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk skriver, at her er tale om et rigtig godt og anderledes spil, der har fokus på Mae og hendes venners overgang fra barndom til voksenliv.

Selve fortællingen er ifølge eksperterne rigtig god og medrivende, og både Mae og vennerne, Greg, Angus og Bae, er meget komplekse karakterer, som føles som helstøbte personer. Historien er simpel og enkel, men det gør ikke spillet kedeligt – tværtimod.

Indlevelsen er det bedste

Night in the Woods handler i grove træk om at blive voksen, og derfor er der ifølge eksperterne fokus på karaktererne, og de skriver, at det er langt mere interessant at følge karaktererne i Night in the Woods end for eksempel soldaterne i krigsspil – der foregår også mystik omkring karaktererne, men det bliver i baggrunden, og det største fokus er på, hvordan karaktererne påvirkes af diverse begivenheder.

Det gør Night in the Woods til et meget unikt spil. Der findes også en del mini-spil, der flankerer hovedhistorien, men eksperterne skriver, at de ikke fungerer så godt – hvilket er et af de eneste kritikpunkter, som eksperterne har.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Night in the WoodsDen internationale computerspilside Gamespot.com skriver, at Night in the Woods har en utrolig personlig og relaterbar historie uden at fortælle en decideret historie – der er i højere grad fokus på følelser og oplevelser hos de fire hovedkarakterer – det kan være alt fra at lave ingenting på en regnvejrsdag til det emotionelle tomrum, der følger efter en depression, og det gør ifølge eksperterne, at spilleren oplever at leve sig utrolig meget ind i spillet og føler sig som et med karaktererne.

Gode karakterer

Night in the Woods’ store trækplaster er karaktererne og deres autentiske udformning, som gør, at man let kan identificere sig med dem og opleve eller genopleve ungdommens kvaler.

Spillet handler i høj grad om følelser, men eksperterne skriver, at for at det ikke skal blive for tungt, så findes der sjove og skøre momenter, som bryder den dystre stemning – dertil kommer fortællingen i sig selv, som både er sjovt skrevet og har masser af humor.

Det eneste rigtige irritationsmoment, som eksperterne har, er, at de små mini-spil er unødvendige.

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 5 stjerner ud af 5 

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at Night in the Woods har potentialet til at blive en moderne klassiker, for de synes, at dette spil er en ren triumf. Eksperterne skriver, at Night in the Woods leverer en fantastisk fortælling bestående af relevante brudstykker, hvor både ungdommelig småkriminalitet, angst, melankoli og skuffelse over livet berøres.

Drevet af fortællingen

De engelske eksperter skriver, at Night in the Woods er et velproduceret og anderledes 90’er-inspireret todimensionelt-platforms-spil, som drives kløgtigt frem af historiefortællingen, som virkelig berører mange relevante emner.

Night in the Woods baseres i høj grad på de fire hovedkarakterer, som eksperterne synes er meget helstøbte.

Tempoet er langsomt (måske for langsomt), men den vittige dialog og for spilleren velkendte ungdomsemner gør Night in the Woods til et meget vedkommende og interessant spil.


Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 8,7 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com er meget imponerede over Night in the Woods, der forundrer spilleren ved at være overraskende medrivende og inddragende. Spillet er både sjovt og underholdende, og så er den seriøse og alvorlige historie pakket ind i en morsom og sød tone, som gør spillet meget unikt.

Night in the Woods handler meget om de små detaljer, og eksperterne er overraskede over, hvor relaterbare karaktererne er.

Høj grad af engagement

Eksperterne skriver, at man som spiller føler, at man selv tager aktiv del i historien, der er virkelig velskrevet og har en utrolig dybde ud over at være medrivende. Man er med til at foretage vigtige valg for sin unge karakter, der er med til at forme hendes opvækst og syn på livet.

Også dialogen i Night in the Woods er meget velskrevet, hvilket bidrager til en meget unik spiloplevelse, hvor man genoplever sine egne følelser fra ungdommen.

Du kan også se med på denne video, hvor eksperterne visuelt gennemgår og anmelder spillet:

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 
9 stjerner ud af 10 

Den norske computerspilside Gamer.no skriver, at Night in the Woods er et spil, som man ikke lige glemmer foreløbig, og her er tale om et spil, der rummer rigtig meget til trods for sin simple stil.

De norske eksperter synes, spillet er vedkommende og relevant, og så tager det vigtige temaer op på en god måde, som ikke er stødende eller frembrusende – det drejer sig om små, spidsfindige kommentarer, metaforer eller begivenheder.

Dybe karakterer

Et andet aspekt ved Night in the Woods, som Gamer.no fremhæver, er karaktererne, som er utrolig velskabte og har en overraskende dybde, som gør dem til nærmest hele mennesker.

Man kan spejle sig selv i dem og sammen med dem møde en troværdig tilværelse og følelsesladede begivenheder. Der er en høj grad af nostalgi i spillet, ifølge eksperterne, som rammer plet, og man kan let føle sig tilbage i sin egen ungdom til de solbeskinnede sommerdage eller regntunge og mørke efterårsaftener.

Læs hele anmeldelsen på Gamer.no.

FAQ

 Er Nintendo Switch spil kompatible med andre konsoller?
Nej, Nintendo Switch spil er kun kompatible med Nintendo Switch konsollen.
Kan man spille Nintendo Switch spil online med venner?
Ja, mange Nintendo Switch spil har en online multiplayer-funktion, hvor man kan spille med venner eller andre spillere fra hele verden.
Er der forskel på prisen på de fysiske og digitale versioner af Nintendo Switch spil?
Ja, prisen kan variere mellem de fysiske og digitale versioner af Nintendo Switch spil. Sommetider kan det betale sig at købe digitale versioner, og andre gange kan det betale sig at købe en fysisk udgave. Det kommer meget an på eventuelle tilbud osv.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme