Nintendo Switch Spil - Her er favoritterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: april 9, 2024.
ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Nintendo Switch Spil - Her er favoritterne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

I denne artikel får du et overblik over nogle af de mest populære spil til den håndholdte spillekonsol Nintendo Switch. Nogle af spillene har tidligere været udgivet til en stationær konsol, men kommer nu i en Nintendo Switch-udgave.

De mest populære Nintendo Switch-spil er blevet testet af forskellige eksperter, som har gennemspillet spillene, hvorefter de harforetaget en vurdering og derefter skrevet en anmeldelse af spillene. Vi har blandt andet undersøgt anmeldelser fra Gamereactor.dk, Gamer.no, Pcmag.com og Ign.com.

Vi gennemgår i det nedenstående hver af de forskellige tests for at give forbrugeren et helt præcist billede af, hvad eksperterne mener plus et bedre overblik over de forskellige spils fordele og ulemper.

Vi inkorporerer også videoer i denne artikel for at give et bedre visuelt overblik over spillene også.

I denne Nintedo Switch spil artikel findes:

 • Gennemgang af eksperternes vurdering af de mest populære Nintendo Switch-spil
 • Prissammenligning
 • Videoanmeldelser for at skabe et bedre overblik

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Nintendo Switch Spil Test 2024 – Her er de bedste spil

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de bedste Nintendo Switch spil på markedet. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret anmeldelser fra forskellige anerkendte spilanmeldere, og har samlet eksperternes favoritter i denne artikel. Vi bringer dig også en prissammenligning, så du nemt kan finde dit nye spil til den bedste pris.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste nintendo switch spil i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Dagens bedste priser og tilbud på Mario Kart 8 Deluxe:

Mario Kart 8 er det ottende spil i Mario Kart-serien og er et racerspil, og denne version, Mario Kart 8 Deluxe, er en forbedret udgave af Mario Kart 8, og er udviklet til Nintendo Switch.

I Mario Kart 8 Deluxe handler det om at køre om kap mod andre Mario-figurer på forskellige baner. Undervejs får man muligheden for at lægge forhindringer for hinanden eller nyde godt af forskellige fordele, som findes på banerne.

Det siger eksperterne om Mario Kart 8 Deluxe

Gamereactor.dk

Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Mario Kart 8 Deluxe en absolut maksimum-karakter, idet de synes, at her er tale om et fabelagtigt spil, som virkelig er medrivende og sjovt at spille.

Eksperterne fremhæver især, at spillet byder på en lang række forskellige baner og køretøjer, hvilket gør, at spillet hele tiden føles nyt og ikke gentager sig selv. Eksperterne skriver også, at det nye Battle Mode fungerer rigtig godt og er en god tilføjelse, og så bliver man hele tiden belønnet med noget nyt, da man gradvist låser op for nyt indhold.

Rigtig flot spil

Ud over det gode indhold i Mario Kart 8 Deluxe så skriver eksperterne også, at Mario Kart 8 Deluxe virkelig har en flot grafik og ser meget imponerende ud på skærmen. Ifølge eksperterne er der ikke mange ulemper ved spillet, men dog synes de, at det nye Mercedes-indhold føles lidt underligt.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Gamespot.com

Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Mario Kart 8 Deluxe en meget høj score, selv om de først troede, at Mario Kart 8 Deluxe blot var mere af det samme i forhold til de tidligere spil i serien. Men ifølge eksperterne holder dette ikke stik takket været en lang række af opdateringer – nogle store og nogle meget små – så spillet anbefales på det stærkeste, både til nye spillere og garvede Mario-fans.

God fornyelse

Ifølge eksperterne giver Mario Kart 8 Deluxe god fornyelse for pengene, og især det helt nyfortolkede Battle Mode fungerer rigtig godt. Eksperterne skriver også, at banerne på Mario Kart 8 Deluxe sørger for, at det stadig er rigtig sjovt at køre ræs, og så ser spillet bare rigtig flot ud.

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.

Trustedreviews.com

Vurdering: 5 ud af 5 stjerner 

Den internationale testside Trustedreviews.com har testet spillet Mario Kart 8 Deluxe og giver det en absolut topscore – 5 stjerner ud af 5. Det gives blandt andet, fordi eksperterne synes, at grafikken er virkelig god, og det betyder, at spillet ser helt fantastisk ud på skærmen.

Desuden så fremhæver eksperterne, at Mario Kart 8 Deluxe er et spil, som alle spillere – nybegyndere som øvede – kan få glæde af, og hvis man er nybegynder, så tager spillet hensyn til dette ved at hjælpe spilleren i gang.

Ifølge eksperterne virker denne del rigtig godt og er meget naturlig. Trustedreviews.com skriver også, at Mario Kart 8 Deluxe tilbyder virkelig mange baner og niveauer, hvilket giver spillet en lang levetid, og så er den nye Battle Mode en virkelig god tilføjelse.

Derfor kalder Trustedreviews.com Mario Kart 8 Deluxe for et ”must buy” spil.

Eksperterne kan ikke bede om mere

Der findes ifølge Trustedreviews.com dog også nogle ulemper ved Mario Kart 8 Deluxe, men her er ikke tale om ret mange. Den eneste deciderede ulempe er nemlig ifølge eksperterne, at mange måske havde ønsket sig et helt nyt Mario Kart til Switch konsollen, men eksperterne selv føler ikke, at de kunne bede om meget mere i et spil, end hvad Mario Kart 8 Deluxe tilbyder.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.

Theguardian.com

Vurdering: 5 stjerner ud af 5 

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at Mario Kart 8 Deluxe er det bedste og mest alsidige spil i serien, og spillet sørger for at kunne engagere både nye og øvede spillere. Mario Kart 8 Deluxe er ikke som sådan et nyt spil, men muligheden for at spille på en håndholdt konsol giver nye muligheder, og så er her ligeud talt bare tale om et bundsolidt racerspil.

Alle kan spille

Mario Kart 8 Deluxe tilbyder muligheden for at kunne spille med en bred vifte af karakterer, og meget af indholdet er tilgængeligt med det samme, og det fremhæver eksperterne. De konkluderer også, at Mario Kart 8 Deluxe bare er et rigtig sjovt og velkonstrueret spil, som tilbyder timevis af underholdning – og så er det lige meget hvilket niveau, man er på.

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.

 

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Bayonetta 2:

Bayonetta 2 er et action-adventurespil med elementer fra hack n slash-genren, hvor man styrer hovedkarakteren Bayonetta i kamp mod forskellige fjender. Bayonetta er en mørk heks, som kan hidkalde dæmoner via sit hår og har pistoler på hænder og fødder. Bayonetta 2 tilbyder også spillerne multiplayer.

Det siger eksperterne om Bayonetta 2

Gamespot.com

Vurdering: 10 stjerner ud af 10 

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Bayonetta 2 en absolut topscore med 10 stjerner ud af 10 med kun én reel negativ kommentar – og det er, at anmelderen er ked af at indse, at actionspil i fremtiden nok aldrig vil kunne overgå Bayonetta 2, idet dette spil virkelig er tæt på komplet perfektion inden for genren.

Fantastisk spil

Bayonetta 2 er ifølge eksperterne et rent ud sagt fantastisk spil – også selv om her er tale om en to’er. Bayonetta 2 tilbyder en overraskende dybde i kampsystemet, men til trods for dette er spillet faktisk lettilgængeligt for spilleren, og så er boss-kampene simpelthen overvældende imponerende.

Eksperterne skriver også, at Bayonetta 2 har et hæsblæsende tempo, og der findes masser af gode udfordringer og hemmeligt indhold i løbet af spillet. Bayonetta 2 er oven i købet utroligt flot lavet med en imponerende grafik.

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.

Trustedreviews.com

Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver Bayonetta 2 topkarakter, idet de synes, at her er tale om et superb actionspil, som giver meget valuta for pengene. Bayonetta 2 giver stærke og fyrige kampe imod fjender, som er meget fantasifuldt udviklede.

Herudover findes der virkelig meget og skørt indhold i spillet, og så er grafikken et kapitel for sig selv. Bayonetta 2 ser nemlig virkelig flot ud, og så mener eksperterne faktisk, at denne udgave – Bayonetta 2 – er bedre end forgængeren og det oprindelige spil.

Voldsomt spil

Spillet er dog også meget voldeligt, og eftersom grafikken er så god, så bliver volden meget levende og virkelig.

Trustedreviews.com har ikke mange ulemper ved Bayonetta 2, men dog skriver de, at handlingen i spillet nogle gange kan være lidt for lineær, og nogle gange opstår der lidt problemer med kameraet, som får en mærkelig vinkel.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.

Gamereactor.dk

Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Bayonetta 2 en topkarakter, idet eksperterne synes, at her er tale om en to’er, der overgår sin forgænger, som var et fantastisk godt spil. Gamereactor.dk skriver, at Bayonetta 2 måske først minder lidt om forgængeren, men når spillet for alvor går i gang, så opdager man, at Bayonetta 2 tilbyder forfinede og raffinerede elementer, som gør spilfølelsen helt ny.

Godt kampsystem

Bayonetta 2 handler i høj grad om at kæmpe, og derfor er eksperterne glade for, at Bayonetta 2 tilbyder et nyt og virkelig godt kampsystem, hvor der findes en meget stor forskellighed, når det kommer til modstanderne.

Grafikken er også rigtig god, og så er der kun enkelte ulemper ved spillet – de danske eksperter skriver her, at historien kan være lidt klodset fortalt, og så halter stemmeskuespillet lidt af og til.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Dagens bedste priser og tilbud på Donkey Kong Country: Tropical Freeze:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et platformsspil og er endnu en udgivelse i Donkey Kong-serien. Donkey Kong Country: Tropical Freeze handler om Donkey Kong og hans venner, som kæmper imod fjender på seks forskellige øer.

Det siger eksperterne om Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Gamespot.com

Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Den internationale computerspilside Gamespot.com er så imponerede over Donkey Kong Country: Tropical Freeze, at de ikke kan finde nogle deciderede ulemper ved spillet. I stedet for skriver de om alle de fordele, spillet har, og det er mange. Først nævnes det, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze virkelig er et krævende platformsspil, der tester spilleren på mange niveauer, og så ser grafikken bare rigtig flot ud.

Kreativt spil

Donkey Kong Country: Tropical Freeze tilbyder spilleren en bred variation af kreativt indhold, ifølge eksperterne, og alle disse nye påfund gør, at spillet hele vejen igennem fornyer sig, så man ikke føler, at man spiller den samme bane igen og igen. Eksperterne fremhæver også det lidt lettere Funky Kong-modus, som er en rigtig god tilføjelse og giver både nye og garvede spillere masser af underholdning.

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.

M3.se

Vurdering: 7 stjerner ud af 10 

Det svenske teknikmagasin M3.se er generelt glade for Donkey Kong Country: Tropical Freeze og kalder spillet for et af den todimensionelle platformsgenres bedste spil, og så fremhæver de, at selv om mange kun anser sådanne spil for at være simple og kun sjove i øjeblikket, så synes de, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er meget mere end det.

Læs hele anmeldelsen på M3.se.

Svært og højt tempo

Eksperterne skriver, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et svært spil at gennemføre, og det bliver gradvist sværere – især bonusniveauet er stort set umuligt.

Tempoet i spillet er forrygende og højt, men hvis man ønsker en lidt lettere oplevelse, så kan man vælge Funky Mode i stedet, som har mere fokus på sjov og underholdning.

Eksperterne afslutter deres anmeldelse med at skrive, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze stadig er et af genrens bedste spil, men de kunne godt have ønsket sig en del mere nyt i spillet.

Godt Funky Kong

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et svært spil, og derfor er eksperterne også glade for, at spillet kommer med det lidt lettere Funky Kong, som skaber en større tilgængelighed for alle typer af spillere – også de nye.

Men er man ny spiller, så kan man måske godt føle, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze i sig selv er lidt for svært, hvis man ikke ønsker at spille Funky Kong.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Trustedreviews.com

Vurdering: 2,5 stjerner ud af 5 

Den internationale testside Trustedreviews.com giver Donkey Kong Country: Tropical Freeze en nogenlunde anmeldelse, da spillet i deres øjne både har fordele og ulemper. De skriver, at spillet er en smule gennemsnitsligt, og at det ikke leverer det niveau af sjov og spænding, som forventet fra et Nintendo spil – og så skriver eksperterne også, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et meget svært spil at gennemføre – og måske for svært.

Alsidigt spil

Ifølge eksperterne er der stadig fordele ved Donkey Kong Country: Tropical Freeze, og de fleste baner er da også sjove nok at spille, hvis man tager dem for, hvad de er, og så tilbyder spillet også god alsidighed, idet mange af de karakterer, man møder, bidrager med noget forskelligt til spillet.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.

 

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på The Legend of Zelda: Breath of the Wild:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et action-adventurespil med en stor åben verden, og spillet er en af de mange efterfølgere til det klassiske spil, The Legend of Zelda. The Legend of Zelda: Breath of the Wild foregår ved slutningen af Zelda-tidslinjen, hvor man spiller som Link, der vågner op fra hundrede års søvn for at besejre den onde Ganon, der truer med at destruere kongeriget Hyrule.

Det siger eksperterne om The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Pcmag.com

Vurdering: Editors’ Choice hos Pcmag.com

Det internationale computermagasin Pcmag.com udnævner The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Editors’ Choice med lethed, idet de synes, at spillet er det største og mest imponerende spil i Zelda-serien nogensinde, og så er her tale om en udgivelse, der udvider Zelda-universet på en rigtig god måde.

Stort og tilfredsstillende

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er ifølge Pcmag.com både et særdeles stort og massivt spil, som også føles meget tilfredsstillende at spille og udforske.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et frisk pust til serien, selv om der er lidt problemer med grafikken af og til. Dette tilgives dog let, idet spillet har så mange tilbud og muligheder til spilleren, som det har.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har dermed også en utrolig lang holdbarhed, og eksperterne skriver, at efter at have spillet spillet i 30 timer, så findes der stadig meget nyt at opdage.

Læs hele anmeldelsen på Pcmag.com.

Ign.com

Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com giver The Legend of Zelda: Breath of the Wild en absolut topscore på 10 stjerner ud af 10, idet disse eksperter skriver, at The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et absolut mesterværk med en utrolig stor åben verden.

Selv om originalversionen af spillet er 30 år gammelt, så formår denne udgave at forny spillet, og som spiller tilbydes man en spilverden fuld af mystik og forskellige handlingstråde, som bare venter på at blive udforsket.

Høj alsidighed

The Legend of Zelda: Breath of the Wild giver ifølge eksperterne fra Ign.com utrolig mange eventyr, og hvert af dem tilbyder en ny og unik historie, således at historiefortællingen bliver alt andet end lineær og gentagende.

Spillet tilbyder virkelig mange timers underholdning, og selv efter 50 timers spil, så støder eksperterne fra Ign.com på nye ting og historier i spillet. Eksperterne vurderer, at der højst sandsynligt findes over 100 timers ny underholdning i spillet.

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.

Gamereactor.dk

Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver The Legend of Zelda: Breath of the Wild en absolut topkarakter, idet det fremhæves, at denne version af Zelda giver et frisk pust til spilserien med en enorm verden, som virkelig viser det bedste, som open-world spil har at byde på. Grafikken har lidt problemer af og til, men det er kun små irritationsmomenter, ifølge eksperterne.

Et af de bedste eventyrspil

De danske eksperter kalder The Legend of Zelda: Breath of the Wild for et af de bedste eventyrspil nogensinde og det mest ambitiøse spil fra Nintendo nogensinde. Dette Zelda-spil brillerer ved endelig at formå at kombinere et open-world format med Zeldas egen fortryllende verden og mytologi, hvor også historien er særdeles godt fortalt.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Super Mario Odyssey:

Super Mario Odyssey er et platformsspil, som er en udgivelse i Super Mario-serien. Super Mario Odyssey følger Mario og Cappy (en ånd der bliver til Marios hat) på rejsen gennem forskellige verdener for at redde prinsesse Peach, der er blevet kidnappet af Marios dødsfjende nummer et, Bowser.

Det siger eksperterne om Super Mario Odyssey

Gamespot.com

Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den internationale computerspilside Gamespot.com giver Super Mario Odyssey 10 stjerner ud af 10, da spillet ifølge eksperterne viser den fulde essens af, hvad Mario-spillene er og har gjort så godt igennem mange år efterhånden. Her er tale om et stort spil, hvor stort set alle dele af verdenen har en betydning for handlingen.

Mange udfordringer

Super Mario Odyssey byder ifølge Gamespot.com på en bred variation med masser af forskellige udfordringer og gåder, og underholdningsværdien er særdeles høj – ikke mindst på grund af de mange, spøjse karakterer og den gode historiefortælling undervejs.

Super Mario Odyssey har mange forskellige fjender, som hver især fordrer, at man anvender forskellige sider af Marios kampteknikker, og så er det også en sjov detalje, at Mario har mange forskellige sæt tøj, som man kan vælge imellem.

Læs hele anmeldelsen på Gamespot.com.

Trustedreviews.com

Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver en absolut topscore til Super Mario Odyssey og kalder dette spil for nær perfekt. Eksperterne skriver, at der var enorme forventninger til Super Mario Odyssey, men de synes, at spillet indfrier dem med en meget høj margin og virkelig imponerer – i en sådan grad at Trustedreviews.com’s eksperter kalder denne udgave for det bedste Mario-spil nogensinde.

God på alle aspekter

Grunden til, at eksperterne er så imponerede over Super Mario Odyssey, ligger i, at spillet virkelig er godt på alle områder: Grafikken er helt fantastisk, og alt ser virkelig flot ud, og det flankeres af et overraskende godt soundtrack og god lyd. Der findes virkelig meget indhold i spillet, og historierne er gode og alsidige.

Man føler, at man hele tiden oplever noget nyt, og så er alle de kongeriger, man oplever, forskellige og virkelig imponerende. Super Mario Odyssey er så godt, at den eneste reelle kritik, som eksperterne har, går på, at nogle af bevægelserne i spillet kræver en Motion Controller.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.

Gamer.no

Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den norske computerspilside Gamer.no skriver, at Super Mario Odyssey er lig med ren og skær spilleglæde for spilleren, og Super Mario Odyssey er et spil, som kun Nintendo kan lave dem. Mario er en klassiker, men Super Mario Odyssey formår at forene det gamle med det nye i et flot og underholdende spil.

Ud på eventyr

Gamer.no skriver, at også denne gang med Super Mario Odyssey kommer man ud på et fantastisk eventyr, og så findes der hele tiden noget nyt at se, udforske eller opleve. Spillet er traditionelt og tredimensionelt, men det flotte design gør underværker, og så skriver de norske eksperter, at det bare simpelthen er sjovt at udforske verdenen i Super Mario Odyssey.

Der findes dog også nogle irritationsmomenter ifølge de norske eksperter, og det drejer sig om nogle lidt kedelige bosser, monotone sekvenser og en lidt klodset styring, men det hindrer ikke spillet i at være rigtig godt, sjovt og hyggeligt.

Læs hele anmeldelsen på Gamer.no.

 

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Splatoon 2:

Splatoon 2 er et teambaseret tredjepersons skydespil, der spilles som multiplayer. Spilleren styrer forskellige karakterer, der kaldes Inklings, og de anvender farvet blæk til at angribe modstandere, fjerne forhindringer og generelt farvelægge hele spilarenaen.

Det siger eksperterne om Splatoon 2

Gamereactor.dk

Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk skriver, at forgængeren, Splatoon, blev en uventet succes og allerede er en fast del af den integrerede Nintendo-familie, da den tog en alvorlig genre og gjorde den barnlig på en sjov måde. Splatoon 2 har ifølge eksperterne mange af etterens gode elementer, og de synes, at dette anderledes koncept fungerer rigtig godt.

Gode kampe

Splatoon 2 leverer ifølge eksperterne god underholdning med en lang række af sjove og intense kampe – også det nye Salmon Mode fungerer rigtig godt. Eksperterne skriver, at udviklerne her har lavet et fint forsøg for at skabe en reel kampagne, men der findes dog ikke helt så mange tilføjelser i Splatoon 2, som eksperterne havde håbet på.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Trustedreviews.com

Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den internationale testside Trustedreviews.com giver Splatoon 2 4 stjerner ud af 5, da de synes, at her er tale om en rigtig velfungerende opfølger til det originale Splatoon spil – dog skriver eksperterne, at Splatoon 2 ikke føles som en komplet to’er, men hvis man kan lide det originale spil, så gør det måske heller ikke så meget.

Trustedreviews.com skriver nemlig, at Splatoon 2 i stedet bare bør ses som den originale version, og så bliver spiloplevelsen meget bedre, og man skal være klar over, at bevægelsen i spillet kan halte lidt – især når man skal ind til en ny kamp.

Rigtig god til multiplayer

Splatoon 2 tilbyder ifølge eksperterne en rigtig flot spiloplevelse, for grafikken er virkelig flot og imponerende. Der findes masser af nyt indhold med flere nye våben, som hver især er rigtig sjove at anvende.

Desuden nævner eksperterne Splatoon 2’s multiplayer-mulighed som en klar fordel ved spillet, for denne multiplayer-del er ifølge eksperterne en af de bedste, der findes på spilmarkedet overhovedet og giver en unik måde at opleve at spille sammen på.

Læs hele anmeldelsen på Trustedreviews.com.

Theguardian.com

Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den engelske avis Theguardian.com skriver, at to’eren til det originale Splatoon-spil giver masser af sjov med sine blæk-sprøjtende lømler, og det er især på underholdnings-niveauet, at spillet har sin force. Spillet er meget unikt og anderledes, og selv om spillet er simpelt i sin opbygning, så kan man træne rigtig mange typer af færdigheder.

Ændringer gør, at spillet føles nyt

Splatoon 2 leverer ifølge eksperterne meget godt nyt indhold, så spillet ikke føles som en gentagelse. Især fremhæves Salmon Mode, som er et samarbejdsmodus for fire spillere, som kæmper imod en masse fisk for at kunne indsamle det gyldne æg.

Der findes dog ifølge eksperterne også nogle irritationsmomenter vedrørende Splatoon 2, og især stemme-chatfunktionen online halter, og så er det et problem, at man ikke kan skifte våben i løbet af en kamp.

Læs hele anmeldelsen på Theguardian.com.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Sonic Mania:

Sonic Mania er et todimensionelt platformsspil, som er en af de mange udgivelser i Sonic the Hedgehog-serien. Sonic Mania handler om Sonic og hans venner på deres rejse for at besejre deres fjende nummer et, Doctor Eggman.

Det siger eksperterne om Sonic Mania

Gamereactor.dk

Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk giver Sonic Mania stort set topkarakter med 9 stjerner ud af 10 og skriver, at Sonic Mania er som at tage en tur tilbage i tidsmaskinen for at genopleve det bedste, som Sonic har at tilbyde. Man kan både spille singleplayer og multiplayer – eksperterne vurderer dog, at singleplayer er klart det bedste og giver den bedste spilleoplevelse.

Meget variation

Sonic Mania leverer ifølge eksperterne varen, og spillet giver spilleren god kontrol, og så er selve grafikken og lyden rigtig imponerende.

Sonic Mania har også både store og varierende spil-zoner, som giver en stor alsidighed, når man spiller, og det betyder, at man hele tiden oplever noget nyt, og dermed føles spillet ikke gentagende.

Dog mener de danske eksperter også, at der måske endda findes for mange zoner, og især den sidste skuffer en del.

Læs hele anmeldelsen på Gamereactor.dk.

Ign.com

Vurdering: 8,7 stjerner ud af 10

Den internationale spilside Ign.com skriver, at Sonic er en af de mest elskede og vedholdende figurer i computerspilsverdenen nogensinde, og han kan endnu i Sonic Mania. Sonic Mania tager spilleren med tilbage til fortiden for at opleve et klassisk spil med ny teknologi men med samme gameplay.

De velkendte karakterer fra Sonic-universet er med, og så gælder det ellers om at løbe, hoppe, flyve og glide rundt mod sejren, og eftersom der er tilføjet nye zoner, så føles oplevelsen også ny.

Flot grafik

Ign.com skriver, at de nye zoner virkelig er veldesignede, og de er både farverige og opfindsomme, og så er de store og meget gennemførte. Selve spillet har også fået en grafisk overhaling, så det fremstår virkelig imponerende, og selv mindre detaljer har fået opmærksomhed.

Der findes kun mindre problemer med Sonic Mania– for eksempel er boss-kampene en smule langtrukne – men disse småproblemer opleves kun som små bump på vejen, ifølge eksperterne.

Læs hele anmeldelsen på Ign.com.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme