Høretelefoner test-guide: De 20 bedste høretelefoner ifølge test og kunder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: februar 13, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Høretelefoner test-guide: De 20 bedste høretelefoner ifølge test og kunder

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Apple AirPods Max er udvalgt som høretelefoner bedst i test hos whathifi.com.

Høretelefoner er for mange en vigtig del af hverdagen – de er nemlig nyttige i mange forskellige scenarier, hvad enten du pendler, træner, har brug for ro eller hvis du f.eks. vil høre podcast på gåturen. Det er dog svært først og fremmest at danne sig et overblik over udvalget af høretelefoner, men især også over hvilke, der er de bedste.

Derfor har vi udarbejdet en test-oversigt, så du kan sammenligne forskellige modeller og se, hvilken der passer bedst til netop dig.

Så læs med og bliv klogere på 20 forskellige høretelefoner herunder:

Seneste ændring:

Vi har for nyligt udvidet vores artikel om de bedste hovedtelefoner ved at tilføje Wavell 3 Pro, der er rigtig god til samtaler i blæsende vejr og Wavell 3 Core, som er ideel til udendørs aktiviteter.

Tidligere ændringer:

20. maj 2023

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af høretelefoner , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

15. maj 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

15. maj 2023

Den 18/07/2023 opdaterede vi vores anmeldelser med nogle yderligere oplysninger. aBEAT Qi har gode vandafvisende egenskaber sammen med et batteri med lang levetid og to opladningsmuligheder. 

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 20 bedste høretelefoner i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte høretelefoner

Se hele tabellen

6 ting du skal overveje, før du køber høretelefoner

 • Type

  Trådløse in-ear-, on-ear- og over-ear høretelefoner er de tre grundlæggende typer, hvor den mindste er in-ears, som sidder inde i selve øret. De er et godt valg for dig, der dyrker sport og generelt også dig, der bare vil lytte til musik eller podcasts på farten. On-ear-hovedtelefoner har typisk plyssede ørepuder og sidder oven på dit øre, mens den største form for hovedtelefoner, der omslutter dit øre helt, kaldes over-ears. Selv om over-ears ofte har den bedste lydkvalitet, er de typisk også tungere.

 • Lydkvalitet

  Hovedtelefoner med et mindre frekvensområde har generelt mindre klarhed i lyden, modsat hovedtelefoner med et større frekvensområde. Vælg derfor hovedtelefoner med et frekvensområde, der er bredere end de typiske 20-20000 Hz, hvis du eksempelvis vil have en kraftig bas. Derudover skal du overveje hovedtelefonernes følsomhed, dvs. hvor godt de omdanner elektrisk energi til lyd.

  Ved samme lydstyrke vil hovedtelefoner med en højere følsomhed lyde højere end hovedtelefoner med en lavere følsomhed. Mere følsomme hovedtelefoner kræver dertil også mindre strøm for at give samme lydstyrke som mindre følsomme hovedtelefoner. Den typiske moderne hovedtelefon har en følsomhed på 110 dB/mW, og vi anbefaler aldrig mindre end 85 dB/mW. Endelig påvirker valget af lydcodec, som er software, der koder og afkoder lyd, lydkvaliteten – det skal både understøttes af selve lydafspilleren samt dine hovedtelefoner.

 • Funktioner

  Ekstrafunktioner kan være med til at løfte lyd-oplevelsen. Overvej eksempelvis vandafvisende og støjreducerende funktioner, så du får høj fleksibilitet med dine høretelefoner.

  Støjreducerende modeller kan være nyttige, hvis du ofte bruger offentlig transport eller arbejder i et åbent miljø, mens vandafvisende modeller er brugbare, hvis du f.eks. cykler til og fra arbejde eller skole. Der findes i dag også mange hovedtelefoner, som f.eks. Sony WH-1000XM5, der giver dig mulighed for at vælge, hvor meget baggrundsstøj, du vil høre, mens du lytter til din musik.

 • Batteritid

  Batteritiden for trådløse hovedtelefoner er blevet væsentligt forbedret i de seneste år, hvor de fleste high-end modeller tilbyder 20-30 timers spilletid. Det er dog vigtigt at huske, at ekstra funktioner, som f.eks. aktiv støjreduktion, påvirker batteritiden.

  I den forbindelse er det en god idé også at overveje opladningstiden, da det kan være frustrerende, hvis du hver tredje dag skal vente flere timer på at kunne bruge dine hovedtelefoner igen. Her er in-ear modeller praktiske, fordi de leveres med et opladningsetui, så de lader, når du ikke bruger dem. Her skal du i stedet bare sørge for løbende at oplade selve etuiet, og så er du igen klar til brug.

 • Pris

  Ved at fastlægge et budget og finde ud af hvilke funktioner, du har behov for, kan du lettere finde de høretelefoner, der passer bedst til dig. Det er vigtigt at kende dit budget, da hovedtelefoner kan koste alt fra 100-4.000 kr. eller mere. Et par i den dyre ende er ikke optimale, hvis de kun skal bruges en gang imellem. På den anden side kan det være klogt at investere lidt ekstra, hvis du bruger hovedtelefoner hele dagen på kontoret.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Det er en god idé at tjekke bruger- og ekspertanmeldelser, da de kan give dig en bedre fornemmelse af, hvad du kan forvente baseret på tidligere erfaringer. Ved at læse brugeranmeldelser kan du f.eks. få en fornemmelse af, hvad ejere af en specifik model mener.

  Flere tekniske detaljer om høretelefoners lyd, generelle kvalitet og funktioner kan du derimod få via ekspertanmeldelser. Eksperter sammenligner også ofte ét produkt med lignende modeller, som kan være brugbart, hvis du vil have alle detaljerne, før du træffer din endelige beslutning. For at hjælpe dig med at beslutte dig, har vi valgt både at inkludere anmeldelser fra brugere og eksperter nedenfor.

arrow-more

Wavell Pro - dansk design og sublim lyd med bluetooth

Gode all-around høretelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell Pro:

Wavell.dk
På lager
719 kr. 1.199 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Alsidigt dansk design til fitness og hverdagsaktiviteter
 • Krystalklar lyd med dyb og afbalanceret bas
 • Sikker pasform med vand- og støvafvisende design

Forbrugsguidens vurdering

Wavell Pro har et alsidigt og fleksibelt design, der passer til forskellige situationer. Dens vand- og støvbestandighed tilføjer et element af holdbarhed, især til udendørs eller aktiv brug, hvilket gør dem oplagte til b.la. løb og fitness. Efter vores mening har de avancerede funktioner, der findes i high-end modeller, så hvis du vil have klar lyd, en behagelig pasform og god holdbarhed, er dette modellen for dig.

Fordele

 • Nem og sikker styring med trykknapper
 • Dansk design
 • Lang batteritid
 • Velegnet til både hverdag og fitness

Ulemper

 • Færre avancerede funktioner sammenlignet med andre modeller

Wavell Pro er efterfølgeren til den populære trådløse in-ear høretelefon, Wavell Two, som du kan bruge til mange aktiviteter. Det er en TWS-model, som betyder ”true wireless”, hvilket gør høretelefonen velegnet til aktiviteter, hvor du ikke kan have ledninger dinglende – f.eks. i fitnesscentret. Modellen kan dog også bruges til daglig, hvor det trådløse element gør høretelefonen ekstra praktisk.

Wavell Pro har sublim lyd samt en dyb, men velafstemt bas, så ethvert nummer lyder godt. Høretelefonerne har derudover batteritid på op til 20 timer, så du ikke behøver lade hele tiden. De understøtter Bluetooth 5.2 og så er de vandafvisende, så du kan bruge dem uanset vind og vejr.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell Pro

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20.0 - 20000 Hz
 • Vand/støvafvisende
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 20 timer
 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Vægt: ?
 • Aktiv støjreduktion

Dansk design i høj kvalitet
Wavell Pro er ikke bare en god, trådløs in-ear høretelefon, det er også et dansk designet produkt i høj kvalitet. Wavell Two er på mange måder et all-round produkt, i og med du kan bruge dem til stort set alt – hvor end du er.

Høretelefonen adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved sin kombination af smarte og praktiske elementer. Wavell Pro kendetegnet ved at være en trådløs in-ear høretelefon med super god lyd, og så får du et funktionelt design ovenikøbet – og så endda til en god pris.

Mere om Wavell Pro

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20.0 - 20000 Hz
 • Vand/støvafvisende
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 20 timer
 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Vægt: ?
 • Aktiv støjreduktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

aBEAT Qi - støjreducerende hovedtelefoner med langtidsholdbart batteri

Blandt de bedste udendørs hovedtelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på aBEAT Qi:

Kreafunk
På lager
1.200 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • IPX4-klassificering
 • ANC-teknologi
 • USB-C- eller Qi-opladning

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores mening repræsenterer aBEAT Qi et overbevisende valg af hovedtelefoner med deres vandafvisende design, Active Noise Cancelling-teknologi og imponerende batteritid. Med evnen til at eliminere eksterne distraktioner giver hovedtelefonere uafbrudt lydglæde, så du kan fordybe dig fuldt ud i din yndlingsmusik eller podcasts. Vi mener, at den medfølgende 40 mm højttaler sikrer lydgengivelse i høj kvalitet, hvilket yderligere forbedrer lytteoplevelsen. Vi kunne godt lide bekvemmeligheden ved trådløs opladning via Qi-teknologi og komforten fra de bløde puder. Et aspekt, som nogle brugere måske synes er værd at tænke over, er den begrænsede justerbarhed i hovedbøjlen. Vi anbefaler derfor, at du eksperimenterer med hovedbøjlens position og udnytter de vinklede koppositioner.

Fordele

 • Vandafvisende
 • Lang batteritid
 • Bløde puder

Ulemper

 • Begrænset justerbarhed af hovedbøjlen

aBEAT Qi-hovedtelefonerne har en IPX4-klassificering, hvilket betyder, at de er vandafvisende, så du trygt kan have dem på, når du træner eller arbejder under våde forhold. De er derfor velegnede til både fitnessentusiaster, atleter og outdoor interesserede, der er på jagt efter holdbare og vandafvisende hovedtelefoner.

Anmeldelse: Produktanalyse af aBEAT Qi

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Batteritid: 30 timer
 • Vægt: 200 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Foldbar
 • Frekvens: 20 - 20000 Hz

Uafbrudt lydglæde med Active Noise Cancelling-teknologi
De trådløse aBEAT Qi-hovedtelefoner anvender Active Noise Cancelling-teknologi (ANC) – en teknologi, der bruger mikrofoner og højttalere til at generere uhørlig “støj” i øregangen, hvilket effektivt eliminerer eksterne distraktioner. Det giver dig mulighed for at fordybe dig i din yndlingsmusik eller podcasts uden at blive distraheret.

Batteritid og opladning
Hovedtelefonerne tilbyder et omfattende sæt af funktioner ud over ANC og vandtæthed. De har nemlig også en 40 mm højttaler, der leverer lydgengivelse i høj kvalitet. Med en batterikapacitet på 500 mAh kan de desuden afspille musik i op til 30 timer med ANC slået fra og op til 20 timer med ANC slået til. Derudover kan du nemt oplade dem på 1,5 time ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel eller med Qi-opladning. Ved hjælp af Qi-teknologien kan hovedtelefonerne desuden oplades trådløst, så du slipper for besværet ved kabler.

Komfort og type
aBEAT Qi er af typen over ear-hovedtelefoner, og fås i farverne elfenbenssand og sort. Når det kommer til komfort, er deres puder designet til at være både bløde og behagelige, og de har en god pasform, selv under længere lyttesessioner. Uanset om du slapper af derhjemme eller er på farten, vil du altså opleve optimal komfort og reduceret belastning på dine ører. 

Pro tip: Juster hovedtelefonernes position på dit hoved for at finde den mest behagelige placering. Eksperimenter med forskellige vinkler og positioner, indtil du finder den optimale pasform til dig.

Mere om aBEAT Qi

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Batteritid: 30 timer
 • Vægt: 200 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Foldbar
 • Frekvens: 20 - 20000 Hz

Wavell 3 Pro - in-ear-hovedtelefoner til klare opkald i blæsevejr

Bedste tilslutningsmuligheder for in-ear hovedtelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell 3 Pro:

Wavell.dk
På lager
899 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Justerbar aktiv støjreduktion
 • Intuitiv Touch styring
 • Innovativ Wind Cavity Technology

Forbrugsguidens vurdering

Wavell 3 Pro er et imponerende godt produkt, når vi snakker in-ears høretelefoner. Vi var især imponerede over dens seks mikrofoner med Environmental Noise Cancellation og Wind Cavity-teknologi, som sammen sørger for, at du får krystalklare samtaler, uanset hvilket miljø, du befinder dig i. En funktion, der især er et stort plus, hvis du går op i god kommunikation. Med Wavell Connect App’en, som du kan hente til både iOS og Android, kan du desuden tilpasse dine høretelefoner, helt efter dine egne ønsker, mens vand- og svedbestandigheden (IPX5) gør, at du kan roligt bruge dem under selv de mest krævende aktiviteter og voldsomme vejrforhold.

Selvom batteritiden med Active Noise Cancellation (ANC) aktiveret, ikke har den mest imponerende længde, synes vi, det er en lille ulempe, når man kigger på de mange fordele. Derudover opvejer den effektive Bluetooth 5.3-teknologi ved at sikre en hurtigere og endnu mere stabil forbindelse, samtidig med at den også minimerer energiforbruget – en smart feature, hvis du spørger os.

Samtidig kan du nemt administrere ANC-funktionen eller medbringe det kompakte opladningsetui til hurtige genopladninger, hvis du skal bruge høretelefonerne i mange timer ad gangen. Så hvis du gerne vil have, at dine høretelefoner både har en høj kvalitet og mange smarte funktioner, er Wavell 3 Pro uden tvivl et oplagt valg for dig.

Fordele

 • 6 mikrofoner, ENC og Wind Cavity (enestående klarhed)
 • Tilpasselige indstillinger via Wavell Connect App til både iOS og Android
 • IPX5 vand- og svedbestandighed
 • Bluetooth 5.3-teknologi

Ulemper

 • Batteritiden er måske ikke tilstrækkeligt til ekstremt lange perioder, når ANC er aktiveret

Oplev, hvordan Wavell 3 Pro’s Wind Cavity Technology gør det muligt for dig at kommunikere selv i blæsevejr, mens den reducerer vindstøj. Teknologien sikrer nemlig, at du altid kan føre krystalklare samtaler udendørs, uanset hvor blæsende det er.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell 3 Pro

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Vand/støvafvisende
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 7,5 timer (30 med etui)
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: ?
 • Mikrofon
 • Frekvens: ?

Klare samtaler

Wavell 3 Pro’s justerbare hybrid aktive støjreduktion (ANC) er en imponerende funktion, som giver dig mulighed for at tilpasse niveauet af støjreduktion op til -40 dB gennem Wavell Connect-appen. Desuden sikrer en kombination af seks mikrofoner og Environmental Noise Cancellation (ENC) dig enestående og krystalklare samtaler. Med mulighed for at vælge mellem ANC, Normal eller Ambient-tilstand direkte på hovedtelefonen, har du dermed en stor personlig lydstyring.

Uanset om du befinder dig i blæsende vejr eller cykler gennem byen, så er dine samtaler altid tydelige. Appen, som er tilgængelig både for iOS og Android, forbedrer kun oplevelsen yderligere ved at give dig mulighed for at tilpasse berøringsfunktioner, lydpræferencer og ANC-indstillinger – alt sammen, så de passer præcis til din smag.

Udholdenhed og kontrol

Med sin batteritid på op til 7,5 timers afspilning uden ANC og op til 6 timer med ANC, får du med Wavell 3 Pro strøm til hele dagen – og endda mere til. Sammen med opladningsetuiet kan du faktisk få hele 30 timers afspilning uden ANC, eller 24 timers afspilning med ANC. Du behøver altså ikke at bekymre dig om batteriet. Berøringskontrollerne på begge høretelefoner gør det desuden hurtigt og nemt at skifte mellem sange, besvare opkald og meget mere, så du har fuld kontrol – også når du er på farten.

Med den nyeste Bluetooth 5.3-teknologi er forbindelsen både hurtigere og mere stabil, mens den udvidede rækkevidde sikrer, at du ikke mister forbindelsen – uanset om du er midt i en træning eller på vej til arbejde. Og mens vi er ved træning, så er høretelefonerne vurderet til en IPX5 – hvilket betyder at de ikke tager skade af hverken sved eller let regn – så de er perfekte til intensiv træning og udendørs aktiviteter.

Bemærk: Ved at sammenligne Wavell 1 med Wavell 3 Pro, synes vi, at den sidstnævnte bringer avancerede funktioner såsom justerbar hybrid ANC, Wind Cavity Technology og app-baseret tilpasning – alt sammen noget som Wavell 1 ikke har.

Mere om Wavell 3 Pro

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Vand/støvafvisende
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 7,5 timer (30 med etui)
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: ?
 • Mikrofon
 • Frekvens: ?

Niceboy Hive Drops 3 TWS - in ear høretelefoner med lang batteritid og rækkevidde

Gode, billige høretelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Niceboy Hive Drops 3 TWS:

Powerbanken.dk
På lager
179 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode til Powerbanken.dk. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 • Krystalklar lyd og fantastisk bas med MaxxBass-teknologi
 • Letvægt og behagelig pasform til længere tids brug
 • Intuitiv touchscreen-kontrol

Forbrugsguidens vurdering

I vores egen test af Hive Drops 3 TWS er vi meget imponerede over lyden, hvis vi holder volumen under 60%. Her kan de følge med større spillere på markedet, og har endda bedre low-end (bas) end Apple AirPods Pro ifølge os. Hvor de halter en smule er på features, da de f.eks. ikke har auto pause/play eller ANC, hvilket dog heller ikke er forventet i dette prisleje.

Tværtimod, så har høretelefonerne et godt udvalg af touch controls og et oplader etui i mat sort, som har en fin størrelse og hand-feel. Vi er imponerede over, hvor meget værdi, du får for pengene ved Hive Drops 3 TWS, og vi vurderer derfor høretelefonerne til at være det bedste valg i lavprisklassen.

Fordele

 • Hurtig genopladning på kun 2-3 timer
 • Klar lyd og god bas
 • IPX4 gør dem resistente overfor vand og sved
 • Bluetooth 5.1 for hurtig og stabil forbindelse
 • Pasformen er god
 • Lang batteritid

Ulemper

 • Designet kunne være bedre

Hive Drops 3 TWS har fokus på lydkvaliteten og batteritiden, som er to parametre høretelefonerne klarer sig rigtig godt på, når man overvejer prisen. Modellen er velegnet til dig, der leder efter gode trådløse høretelefoner til en god pris, der nemt og intuitivt betjenes med touch.

Anmeldelse: Produktanalyse af Hive Drops 3 TWS

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Vandafvisende
 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.1
 • Batteritid: 18 timer
 • Vægt: 20 g
 • Aktiv støjreduktion

Lang batteritid og hurtig opladning
Hovedtelefonerne oplades hurtigt, og selv hvis du kun giver dem 5 minutter i laderen, er det nok til ca. én times afspilning. Lader du dem fuldt op kan de derimod holde i op til 5 timer, og helt op til 13 timer, hvis du har etuiet med dig. På den måde har du mulighed for i alt at lytte til musik eller podcasts i 18 timer.

Intuitiv betjening
Høretelefonerne er intuitive og lette at bruge. Vil du f.eks. skifte musiknummer, tage telefonen eller justere lydstyrken, kan det nemt gøres ved enkelte tryk på enten den ene eller anden høretelefon. Du kan altså let navigere uden at skulle have din smartphone op af lommen, hvilket især er nyttigt, hvis du dyrker sport. Derudover har høretelefonerne Bluetooth 5.1, hvilket giver en stabil forbindelse med god rækkevidde på op til 10 m.

MaxxBass
MaxxBass-teknologien forbedrer low-end-responsen og giver sammen med høretelefonernes øvrige kvalitetskomponenter en velafstemt og god, harmonisk lyd, der gør din yndlingsmusik endnu bedre. I vores test var vi også meget imponerede over, hvor god lyden er – prisen taget i betragtning.

Manglende features
Niceboy har ikke skåret ned på kvaliteten af lyden, men har været nødsaget til at gøre det på features. Dette fandt vi også i vores test, da Hive Drops 3 TWS ikke har auto pause/play, der gør, at musikken stopper når du tager én eller begge høretelefoner ud af ørene. Derudover, så får du ikke active-noise-cancelling (ANC), som mange af konkurrenterne har.

På de medfølgende gummidutter kan man også mærke, at det er et billigere produkt, da de er af en ringere kvalitet end hvad vi finder selv hos de billigste modeller fra f.eks Jabra. Prisen taget i betragtning er disse features dog langt fra forventet, og hvis du vil have dem, så skal du investere mere, end hvad du kommer til at give for 3 TWS.

Mere om Niceboy Hive Drops 3 TWS

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Vandafvisende
 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.1
 • Batteritid: 18 timer
 • Vægt: 20 g
 • Aktiv støjreduktion

Wavell 3 Core - in-ear-høretelefoner til udendørs aktiviteter

Gode alsidige in-ear hovedtelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell 3 Core:

Wavell.dk
På lager
399 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • God batteritid
 • Praktisk opladning
 • Adskillige øreprop-muligheder

Forbrugsguidens vurdering

Wavell 3 Core imponerer os med deres pålidelighed og komfort, og vi mener derfor, at det er et oplagt valg for dig, der ønsker en god lydoplevelse uden forstyrrelser. Høretelefonerne har en lang batteritid på 32 timer, som sammen med opladningsetuiet sørger for, at du kan nyde musik og foretage opkald i timevis uden afbrydelser – perfekt til dig, der ofte er på farten eller har travlt i løbet af dagen. Du får også brugervenlige berøringskontroller, der tilbyder dig en intuitiv måde at styre din musik på uden brug af knapper. Og med 3 Cores modstand mod sved og let regn, er de også oplagt til dig, der er aktiv og elsker at træne.

Selvom mere ekstreme vejrforhold som kraftig regn eller intens varme kan påvirke høretelefonernes præstation, mener vi ikke, at det betyder, du skal fravælge dem. De fleste udsætter sjældent deres elektronik for så barske forhold, og derfor er Wavell 3, til normalt brug, mere end i stand til at klare de udfordringer, de kan stå overfor. Alt i alt mener vi, at Wavell 3 Core tilbyder en velafbalanceret lyd i høj kvalitet, der er en værdig investering for enhver – især hvis du går op i kvalitet og brugervenlighed.

Fordele

 • Tilbyder en omfattende batteritid på 32 timer
 • Har brugervenlige berøringskontroller
 • Modstandsdygtig over for sved og let regn
 • Tilpasselige app-funktioner

Ulemper

 • Ekstreme miljøbetingelser som kraftig regn eller ekstrem varme kan påvirke dens præstation

Med sine mange muligheder for ørepropper sikrer Wavell 3 Core dig en perfekt pasform, uanset om du bruger mange timer foran computeren, eller du bare vil have en god lyd uden ledning – uanset hvad du skal bruge dem til. Så om du gamer eller bare lytter til musik, så er du sikret en oplevelse, der gør din hverdag sjovere og mere spændende.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell 3 Core

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Vand/støvafvisende
 • Mikrofon
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 8 timer (32 timer med etui)
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: ?
 • Frekvens: ?

Udvidet batteri og berøringskontrol

Vi synes, at Wavell 3 Core sætter en ny standard inden for batteritid og brugervenlighed. Du får op til 8 timers musikafspilning på én opladning, og med de ekstra 24 timer, som opladningsetuiet giver, får du i alt 32 timers lyd. Det er især en fordel, hvis du tit er på farten. Derudover gør de intuitive berøringskontroller, at du hurtigt kan skifte sang, styre opkald og justere lydstyrken med blot én berøring – det kan næsten ikke blive nemmere. Og med USB-C-opladning kan du lynhurtigt tilslutte dine høretelefoner og samtidig være sikker på, at de altid har fuldt batteri. Så bevæbnet med etuiets 24 timers ekstra batteritid, høretelefonernes lette betjening og hurtige opladning får du med Wavell 3 Core et yderst brugervenligt design – noget vi mener, der virkelig sætter standarden inden for industrien.

Bluetooth-teknologi og holdbarhed

Med den avancerede Bluetooth V5.2-teknologi i Wavell 3 Core er du altid sikret en stærk og stabil forbindelse. Det sikrer nemlig, at du undgår afbrydelser, uanset hvor meget du bruger høretelefonerne. Derudover er ørepropperne IPX5-vurderet, hvilket betyder, at de er vand- og svedbestandige – de er derfor ideelle til dig, der dyrker meget sport.

Desuden er appen utrolig alsidig, og lader dig tilpasse alt lige fra lyden til søvntimeren. Alt i alt får du altså en super brugervenlighed, mens du nyder din musik eller podcast – helt uden afbrydelser.

Mere om Wavell 3 Core

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Vand/støvafvisende
 • Mikrofon
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 8 timer (32 timer med etui)
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: ?
 • Frekvens: ?

Apple AirPods Max - elegante og minimalistiske trådløse hovedtelefoner

Høretelefoner bedst i test hos Whathifi.com

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods Max:

 • Sprød og afbalanceret lyd
 • Fremstillet med akustisk memory skum
 • Ramme i rustfrit stål

Forbrugsguidens vurdering

Apples’ AirPods Max høretelefoner er kåret som bedst i test hos Whathifi.com. AirPods Max er de nyeste trådløse over-ear hovedtelefoner fra Apple. Byggekvaliteten er høj, funktionerne er talrige og nyttige og lytteoplevelsen er ligeledes god. De oplades dog stadig via et lightning-kabel, hvilket kan være en ulempe for nogle.

Med alle fordele og ulemper samt hovedtelefonernes testresultater taget i betragtning, er det tydeligt for os at se, at Apples model er blandt de bedste på markedet lige nu, hvis du leder efter et kvalitetsprodukt med high-end funktioner.

Fordele

 • Transparency-mode
 • Premium lydkvalitet
 • Høj opkaldskvalitet
 • Filmisk rumlig lyd
 • Komfortable ørepuder og stofhovedbøjle

Ulemper

 • Oplader via lightning-kabel
 • At lytte via kabel koster ekstra

AirPods Max er designet med akustisk memory skum for at forbedre isoleringen, mens du lytter til musik. De er derfor ideelle til folk, der vil have hovedtelefoner med premium lyd og kvalitet, der holder i årevis.

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple AirPods Max

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Stemmeassistent
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 350 g
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 20 timer
 • Mikrofon
 • Aktiv støjreduktion
 • Vand/støvafvisende

Clean look og rene toner
Hvis du er på udkig efter kvalitetslyd og et elegant design, er AirPods Max fra Apple et godt valg. De har Active Noise Reduction og dynamiske drivere, som hjælper med at blokere uønsket støj og give lav forvrængning i hele det hørbare område.

Hver tone opfanges derfor med klarhed, lige fra de præcise mellemtoner til de skarpe, rene diskanttoner og den dybe, fyldige bas. Du kan derudover styre alle hovedtelefonernes funktioner med Apples Digital Crown og via Siri, der også er indbygget.

Ideel til opkald
AirPods Max anvender to indadvendte mikrofoner til at måle, hvad du hører, samt i alt seks udadvendte mikrofoner til at registrere støj i dit område, så uønsket ekstern lyd blokeres. Ved telefonopkald hjælper beamforming-mikrofoner desuden med at isolere din tale, så den høres tydeligt i den anden ende – uanset vejrforhold.

For at aktivere Transparency-tilstand, som lader lyden udefra gennemtrænge, skal du trykke på knappen “Støjkontrol”.

Komfort i timevis
Du kan forbinde høretelefonerne med din iPhone eller en anden Apple-enhed med et enkelt klik, og det er også nemt at skifte mellem enheder og dele den samme sang på to forskellige par hovedtelefoner.

Derudover er 20 timers afspilning muligt, og med blot 5 minutters opladning kan du få op til 1,5 timers brug igen, hvilket kan være super nyttigt i flere situationer. Slutteligt er ørepuderne pakket ind i et specielt netstof, som føles blødt og pudeagtigt, selv efter flere timer.

Hvad siger brugere og eksperterne om Apple AirPods Max

Brugerne på Amazon giver i gennemsnit 4,6/5 stjerner og roser Apples AirPods for at have en god general kvalitet og et flot design. Eksperterne på whathifi.com er ligeledes optimistiske og skriver: “Der er ingen tvivl om, at de koster meget mere end typiske produkter i denne klasse, men når lydkvaliteten er så god, er der ingen tvivl om, at de er det værd.”.

Derudover har Marques Brownlee på sin YouTube-kanal, MKBHD, sagt, at Apple-produktet kan placeres i “kings of noise canceling”-territoriet ved siden af de allerede kendte Sony-hovedtelefoner. Kommentaren er baseret på det faktum, at Marques ikke oplevede distraktioner, mens han lyttede til musik, selv om der i nærheden af ham var en støvsuger i fuld gang.

Mere om Apple AirPods Max

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Stemmeassistent
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 350 g
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 20 timer
 • Mikrofon
 • Aktiv støjreduktion
 • Vand/støvafvisende

Soundliving Wave - hovedtelefoner med støjreduktion

Et godt valg til støjende miljøer

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Soundliving Wave:

Soundliving
På lager
895 kr. 1.195 kr.
savier 7 Rabatkoder fundet party

Vi har fundet 7 Rabatkoder til Soundliving. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 • 40 timers afspilning
 • Hi-Fi lydkvalitet
 • Aktiv støjreduktion

Forbrugsguidens vurdering

SOUNDLIVING WAVE er en oplagt mulighed for dig, der søger nogle trådløse hovedtelefoner, hvor kvaliteten især er i fokus. Med Hi-Fi-lydkvalitet og en justerbar pasform, der er yderst behagelig, kan du ikke bare forvente en fordybende musikoplevelse, men også helt uden distraktioner. Det medfølgende mini-jack-kabel giver dig lidt ekstra fleksibilitet, hvis du ikke altid vil bøvle med Bluetooth. Hovedtelefonerne er måske en smule dyre, men med den super gode lydkvalitet, Active Noise Reduction og det brugervenlige design, mener vi det opvejer for prisen. Alt i alt er der tale om nogle hovedtelefoner, som virkelig kan blive en god investering for dig, som værdsætter lyd i høj kvalitet, uden at skulle blive forstyrret af larm og støj – ligegyldigt hvor du befinder dig.

Fordele

 • Hurtig og nem parring til flere enheder
 • Ergonomisk pasform
 • Mini-jack-kabel inkluderet

Ulemper

 • En smule dyr

SOUNDLIVING WAVE-hovedtelefoner kommer med Active Noise Reduction, hvilket er oplagt til dig, hvis du gerne vil nyde din musik eller telefonopkald, uden du behøver at lytte til en gøende hund eller larmende trafik. Du kan, ved blot at klikke én gang, aktivere ANC, der bruger aktive mikrofoner, til at modvirke og fjerne alt uønsket støj i baggrunden.

Anmeldelse og analyse af SOUNDLIVING WAVE

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Vægt: 197 g
 • Batteritid: 40 timer
 • Bluetooth version: 5.0
 • Frekvens: ?
 • Vand/støvafvisende: ?

Lang batterilevetid
SOUNDLIVING WAVE kommer med en imponerende batterilevetid, der sørger for, at du kan nyde din musik, uden du behøver konstant at skulle bekymre dig om at skulle genoplade dem. Med op til hele 40 timers virkelig god lyd, på bare en enkelt opladning, kan du bruge disse hovedtelefoner uden problemer – ligegyldigt om du skal med toget fra Jylland til Sjælland eller flyve fra Danmark til de varme lande. Selvom de måske ikke helt matcher Audio-Technica ATH-hovedtelefonernes 50 timers batterilevetid, så overgår de til gengæld Apple AirPods Max, og giver dig mere tid til at høre musik i høj kvalitet, før du skal genoplade dem.

God lydkvalitet
Med lyd på Hi-Fi-niveau sørger disse hovedtelefoner for, at hver eneste detalje og nuance i musikken er krystalklar for dine øre. Hi-Fi-systemer er særligt kendte for deres evne til at fange og genskabe de helt fine nuancer i lyden. Du kan altså forvente at høre selv de helt små nuancer, teksturer og lag i musikken, som man faktisk måske slet ikke kendte til førhen. Derudover tilføjer hovedtelefonernes kraftige bas en fængende dybde til lyden, hvilket virkelig skaber en fordybende og nærmest koncertlignende oplevelse – nærmest som at stå på Roskilde (bare uden alle de skrigende mennesker).

Ergonomisk design og tilslutningsmuligheder
De bløde puder er yderst behagelige for ørerne, samtidig med at den justerbare størrelse sikrer en perfekt pasform til alle, så ligegyldigt hvem du er, kan du nyde din musik i lang tid uden nogle former for ubehag. Soundliving Wave tilbyder også en forbindelse via Bluetooth 5.0. Sammenlignet med den ældre version 4.2, som Huawei Freebuds Lite har, betyder dette at Soundliving Wave giver dig hurtigere dataoverførselshastigheder, en udvidet rækkevidde og en ekstra fordel ved at parre hovedtelefonerne til flere enheder samtidigt.

Hvad siger brugerne om SOUNDLIVING WAVE?

Soundliving har flere anmeldelser på Trustpilot.com, hvor brugerne har givet dem 4,5/5 stjerner. En af brugerne anmeldte specifikt disse hovedtelefoner, hvor vedkommende især udtrykker sin tilfredshed med den aktive støjreducerende funktion og nævnte, at “hovedtelefonerne var så gode til at holde støj ude, så jeg kunne sidde i absolut stilhed”. 

Mere om Soundliving Wave

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Vægt: 197 g
 • Batteritid: 40 timer
 • Bluetooth version: 5.0
 • Frekvens: ?
 • Vand/støvafvisende: ?

Audio-Technica ATH-M50xBT2 - trådløse hovedtelefoner til farten eller til arbejde i studiet

Bedste hovedtelefoner med langvarig batteritid

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Audio-Technica ATH-M50xBT2:

 • Næsten den bedste batteritid i kategorien på 50 timer
 • Førsteklasses komponenter mht. lydkvalitet
 • App med unikke funktioner

Forbrugsguidens vurdering

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er et ideelt valg for alle, der leder efter alsidige, trådløse hovedtelefoner. De har skarp lyd, er blandt kategoriens bedste med hensyn til batteritid og har dertil unikke funktioner i den tilhørende app.

De kan dog føles ubehagelige efter længere tids brug, og de har ikke aktiv støjreduktion eller transparency funktion, hvilket er værd at være opmærksom på. Alt i alt er det dog vores vurdering, at høretelefonerne er blandt de bedste modeller, hvis du er udkig efter kvalitetslyd og lang batteritid til fornuftige penge.

Fordele

 • Kan foldes sammen
 • Velbygget og komfortabel
 • Gode tilslutningsmuligheder
 • Multipoint-parring

Ulemper

 • Kan føles ubehageligt efter længere tids brug
 • Ingen støjreduktion eller transparency funktion

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er høretelefoner med en batteritid på hele 50 timer, der i kombination med et 3,5 mm-stik fungerer uanset, om de er tilsluttet et kabel eller ej. Derfor er modellen ideel til dig, der uden problemer vil kunne skifte mellem Bluetooth eller kablet forbindelse.

Anmeldelse: Produktanalyse af Audio-Technica ATH-M50xBT2

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 15 - 28.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 50 timer
 • Vægt: 307 g
 • Stemmeassistent

Design og tekniske specs
ATH-M50xBT2 er trådløse over-ear høretelefoner med god lydkvalitet. Modellen har derudover et aftageligt kabel, et sammenfoldeligt design og en konkurrencedygtig pris. Høretelefonerne har en frekvensgang på 15-28.000 Hz og en impedans på 38 ohm. De understøtter også AAC-, LDAC- og SBC Bluetooth-codecs, der sammen med 45 mm-drivere giver en kvalitet, der i prisklassen er svær at matche.

Stor alsidighed
Høretelefonerne leveres også med A-T Connect-appen, som giver dig mulighed for at tilpasse din lytteoplevelse. Appen giver dig adgang til en række funktioner, herunder justerbare bas- og diskantniveauer, Audio-Technicas EQ-kurve til vinylemulering og meget mere.

Batteriet holder i op til 50 timer på én enkelt opladning, hvilket er blandt toppen på markedet lige nu. En trådløs rækkevidde på 10 meter i kombination med Bluetooth 5.0 giver dig dertil mulighed for at bevæge dig frit rundt på kontoret eller i huset uden at bekymre dig om forbindelsen. Endelig har høretelefonerne følgende knapper: Svar/læg på, afspil/pause samt justering af lydstyrke.

Hvad siger brugere og eksperter om Audio-Technica ATH-M50xBT2

ATH-M50xBT2 har fået høje karakterer fra både brugere og eksperter. De trådløse hovedtelefoner er blevet rost for deres lydkvalitet, lange batteritid og LDAC-understøttelse, hvilket afspejles i deres 4,5/5 stjerner på Amazon.

Eksperter på laptopmag.com udtaler derudover: “Audio-Technica ATH-M50xBT2 er en lydmæssig perle, der belønner mærkeentusiaster med gode tilslutningsmuligheder og batteritid i en retropakke.” Nogle anmeldere har dog bemærket, at manglen på aktiv støjreduktion kan være en ulempe for visse brugere, men generelt er høretelefonerne et solidt valg.

Mere om Audio-Technica ATH-M50xBT2

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 15 - 28.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 50 timer
 • Vægt: 307 g
 • Stemmeassistent

Sony WH-1000XM5 - ny version af kvalitets trådløse hovedtelefoner

Bedste støjreduktion i sin klasse

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Sony WH-1000XM5:

 • Edge-AI opskalerer lyd i realtid
 • Teknologi til stemmeoptagelse
 • LDAC trådløs lydteknologi

Forbrugsguidens vurdering

Sony WH-1000XM5 er blandt de bedste støjreducerende hovedtelefoner på markedet. Dertil har de behagelig pasform, otte mikrofoner, intuitive indstillinger på øret og en justerbar EQ, der lader dig styre lyden og støjreduktionen præcis, som du ønsker.

Fordele

 • Bedste støjreduktion i klassen
 • Høj komfort
 • 8 mikrofoner
 • Intuitiv kontrol på øret
 • Masser af tilpasning via app

Ulemper

 • Kan foldes flad, men ikke sammenklappelig
 • Større bæretaske

Sony WH-1000XM5 tilbyder “Edge-AI”-opskalerings, som automatisk forbedrer kvaliteten af musik og lyd i realtid, så du i kombination med støjreduktion kan nyde alt lyd helt uden distraktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sony WH-1000XM5

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 4 - 40.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 40 timer
 • Vægt: 250 g
 • Stemmeassistent
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: Over-ear

Klar til stemmeassistent
WH-1000XM5 er udstyret med Precise Voice Pickup Technology, som sikrer, at din stemme opfanges klart og tydeligt, når du foretager opkald eller bruger stemmeassistenter som Google Assistant eller Siri. De er også udstyret med Resolution Audio Wireless, som giver dig mulighed for at nyde musik i høj kvalitet med LDAC-understøttelse.

LDAC er et Bluetooth-codec, der giver op til 3 gange højere lydoverførselshastighed end standard Bluetooth, så du kan høre alle detaljer i musikken. Derudover har modellen den nyeste Bluetooth 5.2 og et frekvensområde på 4 – 40.000 Hz, hvilket betyder, at alle toner gengives til mindste detalje.

Fuld kontrol via app
Yderligere funktioner omfatter støjreduktion og optimering af atmosfærisk tryk. Noise Cancellation kan derudover bruges til at blokere eksternt støj, så du kan lytte til din musik uden at blive distraheret. Du kan desuden styre støjreduktionen via app’en, så du selv kan regulere mængden af støj, du vil modtage.

Du kan ligeledes også med ét enkelt tryk aktivere ekstern lyd, hvis du skal høre, hvad der sker omkring dig, uden at tage høretelefonerne af. Du kan også bare gøre brug af Atmospheric Pressure Optimization, som justerer indstillingerne for støjreduktion baseret på dine aktuelle omgivelser, så du altid får den bedst mulige lytteoplevelse.

Letvægt
WH-1000XM5 vejer kun 250 g, hvilket gør dem til en af de letteste trådløse over-ear modeller på markedet. De har dertil et 1200m Ah Lithium batteri, der kan holde i op til 40 timer, hvilket for de fleste er mere end nok.

Hvad siger brugere og eksperter om Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5 har generelt fået ros fra både brugere og eksperter. På Amazon får høretelefonerne 4,5/5 stjerner og med hensyn til testresultater, har brugerne generelt oplevet, at hovedtelefonerne leverer god lyd og har effektiv støjreduktion. Desuden fremhæves de som værende behagelige at have på – også i længere perioder.

Mens enkelte brugere klager over tung bas, siger andre, at problemet nemt kan løses ved at justere equalizer-indstillingerne. Marques Brownlee har på sin YouTube-kanal, MKBHD, lavet en video og udtalt, at modellen er de mest behagelige trådløse hovedtelefoner, han nogensinde har haft på, og at springet fra 4 til 8 mikrofoner, der arbejder hen imod bedre støjreduktion, er mærkbart.

Mere om Sony WH-1000XM5

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 4 - 40.000 Hz
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 40 timer
 • Vægt: 250 g
 • Stemmeassistent
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: Over-ear

Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 - bedste trådløse in-ears fra Apple

Bedste brugervenlige høretelefoner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods Pro (2. generation) 2022:

 • Tilpasbar pasform med høj komfort
 • H1-hovedtelefonchip til avanceret støjreduktion og lyd
 • Modstandsdygtig over for vand og sved (IPX4)

Forbrugsguidens vurdering

AirPods Pro (2. gen) har mange opgraderinger i forhold til første generation og er endnu nemmere at tilslutte til dine enheder, mere behagelige at bruge i længere tid og har betydeligt højere og bedre lyd. Med deres tilpassede pasform sikrer de ultimativ komfort til brug hele dagen, og den banebrydende Spatial Audio-funktion, der er tilpasset din hørelse, gør hver eneste tone endnu klarere.

De fås dog kun i farven hvid og har det samme design som deres forgængere, men fordi de er så intuitive, nemme at bruge og har fået så gode anmeldelser, er de i vores øjne det mest brugervenlige valg.

Fordele

 • Personlig tilpasset lyd
 • Klar og kraftig lyd
 • Behagelig i længere perioder
 • Nem at forbinde med dine enheder
 • Forbedret batteritid
 • Hurtig opladning

Ulemper

 • Designet har ikke ændret sig meget
 • Kun tilgængelig i én farve

Den primære fordel ved Apple AirPods Pro (2. generation) er den aktive støjreduktion, der er op til to gange mere effektiv end den tidligere generation. For dem, der vil have god lydkvalitet og lang batteritid, er Apples model et solidt valg.

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 6 timer
 • Vandafvisende
 • Vægt: 5,3 g
 • Stemmeassistent
 • Frekvens: 10 - 20000 Hz
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear, True Wireless

Bedre lydkvalitet
Apple er en af de førende producenter af trådløse høretelefoner i dag, og med en række forbedrede funktioner fortsætter de stilen med deres generation 2 AirPods. Udseendet er det samme som forgængeren, mens de eksisterende funktioner som Active Noise Cancellation, in-ear-identifikation og batteritid er blevet opdateret og forbedret. Derudover er der tilføjet nye funktioner som Adaptive Transparency, der dæmper høje lyde, men ikke udelukker dem fuldstændigt, hvilket f.eks. er vigtigt i trafikken.

Længere batteritid
Batteritiden for AirPods Pro 2 er blevet betydeligt længere i forhold til tidligere modeller, og med opladningsetuiet kan du lytte op til 30 timer. Uden etuiet har de ca. en batteritid på 6 timer pr. opladning, hvilket er ret højt for in-ear modeller.

Med opgraderet touch-controls
De sved- og vandafvisende høretelefoner er ideelle til sportsfolk og andre, der altid er på farten. Derudover indeholder de touch-controls, der gør det nemt at skifte sang eller justere lydstyrke uden at tage telefonen frem, hvilket er smart, hvis du f.eks. er ude og gå eller løbe. Desuden er de med en skarp lydkvalitet både ideelle til opkald eller musik.

Hvad siger brugere og eksperter om Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Høretelefonerne har fået positive vurderinger fra eksperter, hvor flere har givet dem 5/5 eller 4,5/5 i bedømmelse, med den forbedrede støjreduktion som en af de vigtigste funktioner. Med AirPods Pro 2 har Apple “leveret en stor forbedring” ifølge Tomsguide, som også roser modellen for deres evne til at reducere baggrundsstøj.

Dertil fremhæver Engadget ANC’en som værende “det bedste, jeg nogensinde har hørt i trådløse øretelefoner”. Whathifi tilslutter sig og mener, at høretelefonernes lyd er blandt den bedste på markedet i øjeblikket. Størstedelen af brugernes vurderinger er derudover positive, hvor de på Google og Amazon henholdsvis giver høretelefonerne 4,5/5 og 4,6/5 stjerner.

Mere om Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 6 timer
 • Vandafvisende
 • Vægt: 5,3 g
 • Stemmeassistent
 • Frekvens: 10 - 20000 Hz
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear, True Wireless

Sony WH-1000XM4 - høretelefoner med ANC og 30 timers batteritid

Bedste hovedtelefoner med avancerede funktioner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Sony WH-1000XM4:

 • Teknologi med dobbelt støjsensor
 • Smarte og avancerede funktioner for førsteklasses komfort og lyd
 • Høj opkaldskvalitet

Forbrugsguidens vurdering

Sony WH-1000XM4 kan prale af førende Dual Noise Sensor-teknologi, der giver effektiv støjreduktion. Dette gør dem ideelle til dem, der søger en medrivende lydoplevelse, uanset om de pendler, rejser eller befinder sig i et støjende miljø. Smarte funktioner som touch betjening og sliddetektion tilføjer desuden praktisk anvendelighed, mens den adaptive lydstyring intuitivt tilpasser sig dine omgivelser. En potentiel ulempe er dog kompleksiteten af den tilhørende app, som er tæt pakket med funktioner, hvilket kan være overvældende for nogle brugere. På trods af det giver appen med lidt tid mulighed for en høj grad af tilpasning, hvilket forbedrer den overordnede lytteoplevelse.

Fordele

 • Imponerende lydkvalitet
 • Touch Sensor kontrol
 • God støjreduktion
 • Smart kontrolpanel
 • God batteritid
 • Pauser, når du tager dem af

Ulemper

 • Den tilhørende app kan være overvældende

Sony WH-1000XM4 er til dig, som vægter eksperternes vurdering og går efter et par on-ear med masser af funktioner. Modellen er blevet testet af ikke mindre end seks ekspertkilder inden for teknologiområdet, som alle er særdeles imponerede og uddeler gode karakterer.

Eksperterne forklarer, at modellen leverer fantastisk støjreduktion og lydkvalitet, som overrasker og begejstrer, og så er der rigtig mange features, der øger musikoplevelsen.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sony WH-1000XM4

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 4 - 40000 Hz
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Vægt: 254 g
 • Stemmeassistent
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: Over-ear

Høj kvalitet
Sony WH-1000XM4 passer til dig, der ønsker en on-ear variant og ikke har noget imod at betale en relativ høj pris for kvalitet – du får nemlig lydkvalitet i særklasse. Du får derudover effektiv støjreduktion og mange forskellige ekstra features, f.eks. at musikken pauser, når du tager dem af.

Mange detaljer
Sony WH-1000XM4 er vandtæt, har fem mikrofoner, stemmekontrol og mulighed for kabel samt trådløs forbindelse (via Bluetooth). Som en bonus har modellen også fokus på komfort, et smart-kontrolpanel og et godt batteri, der giver dig op til hele 30 timers lytning.

Mere om Sony WH-1000XM4

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 4 - 40000 Hz
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 30 timer
 • Vægt: 254 g
 • Stemmeassistent
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: Over-ear

MIIEGO MIIRHYTHM - flot design med lang batteritid

Bedste kompakte høretelefoner til daglig brug

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på MIIEGO MIIRHYTHM:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Stilfuldt design i mini-størrelse på kun 4,5 gram
 • Op til 28 timers batteritid
 • Women's Running award

Forbrugsguidens vurdering

MIIEGO MIIRHYTHM imponerer med deres ultralette design, der kun vejer 4,5 gram. Det gør dem perfekte til livet på farten, uanset om du pendler, arbejder på kontoret eller slapper af derhjemme. Deres IPX5-vandmodstandsdygtighed bidrager yderligere til deres praktiske anvendelighed, fordi de kan bruges selv under våde forhold. Høretelefonerne er lavet af superblødt memory foam, hvilket sikrer komfort under længere tids brug, mens den kabelfrie brug giver en problemfri oplevelse. Selvom de mangler støjreduktion og stemmestyringsfunktioner, kompenserer deres fremragende komfort, lette design og vandtæthed mere end rigeligt for disse mangler.

Fordele

 • Trådløse in-ear høretelefoner
 • Vægt på kun 4,5 gram pr. earbud
 • 7 timers batterilevetid pr. opladning ved afspilning i HD-kvalitet
 • Medfølgende opladningsetui med 28 timers batteritid
 • Indbygget mikrofon
 • Ørepropper fremstillet i memory foam, der forsigtigt tilpasser sig dine øregange

Ulemper

 • Uden støjreduktionsfunktion

MIIEGO MIIRHYTHM er meget populære in-ear høretelefoner af superhøj kvalitet, som er 100% trådløse. Høretelefonerne kan bruges til mange forskellige ting, og med en vandtæthed på IPX5 er de både regn- og svedafvisende. Det gør produktet meget alsidigt i den forstand, at det både kan bruges i de fleste hverdagssituationer samt til sport af forskellig karakter.

MIIEGO MIIRHYTHM vejer bare 4,5 gram pr. earbud, hvilket betyder, at du næsten ikke kan mærke dem i ørene. Samtidig er høretelefonerne designet i det meget behagelige memory foam, hvilket sikrer dig komfort i topklasse. MIIEGO MIIRHYTHM kan give dig helt op til 7 timers uafbrudt afspilning af musik i HD-kvalitet på én opladning.

Derudover følger der et lille opladningsetui med, som du kan have i bukselommen på farten.  Det praktiske etui har en batterikapacitet på 28 timer.

Anmeldelse: Produktanalyse af MIIEGO MIIRHYTHM

Specifikationer

 • Type: In-ear, True Wireless
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 4,5 g
 • Frekvens: 20 - 20000 Hz
 • Batteritid: 7 - 28 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende

God lyd og indbygget mikrofon
Lyden i MIIRHYTHM er klar og med kraftig bas og knivskarp diskant. Den gode lyd gør meget for din musikoplevelse, som er i top både inden- og udendørs. Høretelefonernes høje kvalitet blev tydeliggjort i 2020, da produktet vandt Women’s Running produkt-award og blev kåret til Editor’s Choice.

Høretelefonerne kommer også med en indbygget mikrofon i begge sider, så du kan besvare opkald på farten. Det kan være virkelig praktisk som bruger, så du ikke skal være bekymret for at være utilgængelig på mobilen. Hver enkelt høretelefon er derudover udstyret med en lille, men virkelig smart trykknap. Med den kan du med lethed betjene musik og opkald.

Høretelefonerne adskiller sig fra andre produkter ved at give rigtig god værdi for pengene, mens du samtidig får mange konkrete fordele. MIIEGO MIIRHYTHM er således ikke bare gennemsnitlige, trådløse høretelefoner, men et produkt i topkvalitet, der kommer i et flot og praktisk design.

De er ultralette, komfortable, har lang batteritid og er udstyret med høj lydkvalitet. Høretelefonerne er samtidig testvindere og kåret til Editor’s Choice hos Women’s Running, hvilket vidner om den store værdi for pengene. Samtidig kan du med produktet få dual-mode forbindelse direkte til mobilen, hvilket er en mere stabil og forbedret Bluetooth-forbindelse.

Mere om MIIEGO MIIRHYTHM

Specifikationer

 • Type: In-ear, True Wireless
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 4,5 g
 • Frekvens: 20 - 20000 Hz
 • Batteritid: 7 - 28 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Huawei Freebuds Lite - godt produkt til prisen

Bedste øretelefoner til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Huawei Freebuds Lite:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Enkel betjening og design med god lydisolering
 • Professionel nano-belægning - IPX4-klassificeret
 • Robust og holdbar konstruktion

Forbrugsguidens vurdering

Huawei Freebuds Lite høretelefonerne har et behageligt, enkelt design kombineret med brugervenlig betjening. De er et godt valg for budgetbevidste forbrugere, der stadig ønsker et par pålidelige og funktionelle øretelefoner. Den robuste og holdbare konstruktion sikrer lang levetid, og en fin batterilevetid på op til 12 timer garanterer langvarig ydeevne. Nogle brugere vil måske finde dem en smule klodsede til længerevarende brug, men det er værd at bemærke, at det robuste design bidrager væsentligt til produktets holdbarhed. For dem, der prioriterer holdbarhed og batterilevetid frem for kompakthed, er Huawei Freebuds Lite helt sikkert en overvejelse værd.

Fordele

 • Konstant og god forbindelse
 • Kompatibel med iOS og Android
 • Er enormt holdbare og kan godt tåle at blive tabt på gulvet
 • Fås også i sort farve
 • Blød og hudvenlig silikone

Ulemper

 • En smule stor til længere tids brug

Freebuds Lite fra Huawei er designet til at egne sig specielt godt til at blive brugt under træning, netop fordi de er designet med åndbare, bløde øreplugs, som både sikrer god ventilation, såvel som en behagelig og sikker pasform i dine øre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Huawei Freebuds Lite

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 11 g
 • Frekvens: 20 - 40.000 Hz
 • Batteritid: 12 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

En super holdbarhed og en konstruktion uden uønsket kemi
Disse Freebuds Lite høretelefoner er i flere af testene blevet rost for, at de har en super holdbarhed. Specielt er det blevet fremhævet, at høretelefonerne har en god konstruktionskvalitet, hvilket er et stort plus.

Dertil har de også overlevet at blive tabt på gulvet, hvilket er enormt praktisk, da uheldet netop kan være ude, i form af at man taber høretelefonerne, når nu de ikke længere er samlet med en ledning. Dertil er høretelefonerne fremstillet uden unødvendigt og uønsket kemi. Dette er naturligvis altid et plus, da der netop ikke er grund til at omgås med kemi, hvis det kan undgås.

En fin batterilevetid
Huawei beskriver selv, at disse høretelefoner kan holde op til 3 timer pr. opladning, hvilket er en smule mindre end nogle af de andre høretelefoner, som du kan finde i denne oversigt. Dertil kan opladningsetuiet holde nok strøm til to hele opladninger, hvormed du altså burde have mulighed for at få 12 timers spilletid, når du har etuiet med dig. Dertil siger Huawei også, at du efter 15 minutters opladningstid kan spille 90 minutter, hvilket er ganske fint.

Freebuds Lite skiller sig ud fra mængden med deres flotte design, som tilnærmelsesvist ligner Apples Airpods. Specielt den hvide model er nem at forveksle med Airpods, hvilket både kan være et plus og et minus ved høretelefonerne – det afhænger af dine personlige præferencer.

Når man tager et kig på prisen, så er Huaweis høretelefoner relativt billige, hvilket er en stor fordel. På trods af den lavere pris får du dog stadig et par super gode trådløse in-ear høretelefoner, som har rigtig god lyd. Hvis du derfor søger et par trådløse høretelefoner, som ikke skal koste det hvide ud af øjnene, har du her et godt bud.

Mere om Huawei Freebuds Lite

Specifikationer

 • Bluetooth version: 4.2
 • Vægt: 11 g
 • Frekvens: 20 - 40.000 Hz
 • Batteritid: 12 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

MIIEGO BOOM - trænings høretelefoner i et stilfuldt design

Bedste høretelefoner til træning

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på MIIEGO BOOM:

 • Overbevisende design og funktioner til træning
 • Kraftig bas og knivskarp diskant
 • Multifunktionelle kontroller

Forbrugsguidens vurdering

MIIEGO Boom-hovedtelefonerne har et design, der er ideelt egnet til træning, med en innovativ løsning med udskiftelige ørepuder og en individuelt justerbar hovedbøjle for personlig komfort. Deres foldbare karakter gør dem desuden let at transportere. Den kraftige bas og den knivskarpe diskantlyd gør disse hovedtelefoner særligt velegnede til elskere af elektronisk musik, og på trods af deres fitnessorienterede design, er de alsidige nok til daglig brug. Selvom den manglende stemmestyring kan være en hindring under aktiviteter, så mindsker Booms fysiske betjening dette – knapperne giver nemlig præcis kontrol, selv når du er midt i en intens træning.

Fordele

 • Vaskbar 2 sæt udskiftelige ørepuder
 • Foldbar
 • Kompatibel med alle Bluetooth-telefoner og -ure
 • Lang batteritid på 36 timer
 • Nem at betjene
 • Fås i forskellige farver

Ulemper

 • Uden stemmestyring

MIIEGO BOOM Over-ear er trådløse høretelefoner, der er kendetegnet ved at være udstyret med lyd i topklasse. Produktet kommer med lydkomponenter, der er optimeret til den bedste kvalitet, hvilket giver dig som bruger en exceptionel lydoplevelse.

Anmeldelse: Produktanalyse af MIIEGO BOOM

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 20.0 – 20.000 Hz
 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 36 timer
 • Vandafvisende
 • Vægt: 287 g
 • Aktiv støjreduktion

Lyd og komfort i højsæde
Det er nok det allervigtigste ved et par høretelefoner, at lyden er i orden, og det er den i hvert fald med MIIEGO BOOM. Ørepuderne kan desuden nemt udskiftes, så du kan bruge lige netop de typer, der matcher dine behov bedst muligt. Derudover gør den praktiske feature, at høretelefonernes levetid kan forlænges en hel del. Du skal nemlig bare kan udskifte ørepuderne, når de er tilpas nedslidte. Samtidig har produktet et innovativt, såkaldt ”Twist’N’Turn”-design, som gør produktet ekstra funktionelt og alsidigt.

Til sport og afslapning
MIIEGO BOOM kan både bruges til afslapning og højintens træning. Høretelefonerne er særligt smarte i den forstand, at du kan skifte ørepuderne alt efter den sammenhæng, du vil bruge produktet i. Vil du høre musik, mens du træner og får sved på panden, kan du skifte til sports ørepuder i det åndbare mesh-materiale, der kan vaskes efter brug.

Skal du derimod høre musik, mens du slapper af på sofaen, kan du vælge at bruge det behagelige og bløde PU-lædersæt. BOOM har en batteritid på op til 36 timer, hvilket giver dig mulighed for at høre musik over adskillige dage uden opladning.

Det giver dig en rar frihed som bruger, fordi du ikke hele tiden skal være afhængig af at have en oplader i nærheden. Produktet er samtidig dejlig nemt at bruge, så du ikke bliver frustreret over udfordringer.

MIIEGO BOOM skiller sig særligt ud i forhold til lignende produkter ved sin store alsidighed, behagelige komfort og ikke mindst supergode lyd. Netop lydkvalitet var ét af de punkter, iForm.dk fremhævede, da de kårede produktet som testvinder.

Mere om MIIEGO BOOM

Specifikationer

 • Type: Over-ear
 • Mikrofon
 • Frekvens: 20.0 – 20.000 Hz
 • Bluetooth version: 5
 • Batteritid: 36 timer
 • Vandafvisende
 • Vægt: 287 g
 • Aktiv støjreduktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

MIIEGO W7 - vandtætte høretelefoner med 12 timers batterilevetid

Gode, alsidige øretelefoner med halskabel

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på MIIEGO W7:

 • God til musik og podcasts
 • Designet til sport i en let og brugervenlig pakke
 • Superblødt memory foam, der blidt tilpasser sig din øregang

Forbrugsguidens vurdering

MIIEGO W7 er blevet omhyggeligt designet med sportsentusiaster i tankerne. Deres lette struktur og sikre pasform, kombineret med lang batterilevetid, gør dem til et godt valg for dem, der deltager i forskellige fysiske aktiviteter som løb, cykling og generelle fitnessrutiner. Men udover at være designet til træning er den overlegne lydkvalitet lige så velegnet til at lytte til musik eller podcasts, hvilket giver en fremragende all-round lydoplevelse. Komfort er prioriteret med brugen af superblødt memory skum, der tilpasser sig din øregang, hvilket gør det nemt at bruge dem i lang tid. En potentiel ulempe er den store bæretaske, som dog alligevel giver øget beskyttelse af hovedtelefonerne. Så på trods af det større etui leverer MIIEGO W7-hovedtelefonerne en solid kombination af ydeevne, komfort og pålidelighed, der er velegnet til både sport og daglig brug.

Fordele

 • Minimalistisk design
 • Vandtæt
 • Har 12 timers batterilevetid
 • Højtydende lyd
 • Velegnet til udendørs sport
 • Hurtig opladningstid

Ulemper

 • Et lidt stort etui

MIIEGO W7 er små, lette og komfortable earbuds, der er kendetegnet ved at have lang batterilevetid. Høretelefonerne er optimerede til at kunne give dig over 12 timers brug pr. fulde opladning, hvilket giver dig en stor frihed, fordi du ikke hele tiden skal tænke på at have en oplader indenfor rækkevidde.

Med den lange batteritid kan du både tage produktet med på eksempelvis en lang arbejdsdag eller en længere cykeltur, uden at batteriet løber tør for strøm. Modellen er også IPX6-klassificeret, som betyder, at du får vandtætte høretelefoner, der kan modstå sved og kraftig regn.

På den måde er produktet særligt velegnet til dig, der kan lide at dyrke udendørs motion, mens du hører musik. W7 har desuden rigtig god lydkvalitet med skarp diskant og stærk, dyb bas.

Anmeldelse: Produktanalyse af MIIEGO W7

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Vandafvisende
 • Vægt: 10 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 12 timer
 • Type: In-ear

Komfortabelt memory foam
MIIEGO W7 har ørepropper, der er fremstillet med det bløde, behagelige materiale, memory foam, som har den særligt smarte og praktiske egenskab, at det forsigtigt tilpasser sig din øregang for maksimal komfort. Det bevirker blandt andet, at lyd udefra lukkes af, fordi ørepropperne lukker øret, så du kan fokusere 100% på musikken. Høretelefonerne er med en vægt på 10 gram desuden virkelig lette, og du vil hurtigt opleve det, som om de slet ikke er der.

Netop god komfort er vigtigt for høretelefoner, da du uden den vil komme til at fokusere på andre ting end musikken. Det gør MIIEGO W7 in-ear meget velegnede til træning, og ved at stramme ledningen ind i nakken kan du få en mere stabil pasform til din session.

MIIEGO W7 in-ear adskiller sig fra sammenlignelige produkter ved, at du får nogle meget praktiske og komfortable høretelefoner til en lav pris. Du får altså god værdi for pengene, og især det vandtætte element er et kendetegn for høretelefonerne.

Mere om MIIEGO W7

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Vandafvisende
 • Vægt: 10 g
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 12 timer
 • Type: In-ear

Jabra Elite Active 65t - velroste trådløse høretelefoner til løb

Bedste høretelefoner til en aktiv livsstil

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Jabra Elite Active 65t:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Indbyggede bevægelsessensorer til sporing af træning
 • Sikker pasform med høj stabilitet
 • Bygget og designet med funktioner til træning

Forbrugsguidens vurdering

De trådløse Jabra Elite Active 65t in-ear-hovedtelefoner er designet til personer med en aktiv livsstil. Med en batterilevetid på 5 timer sikrer disse hovedtelefoner en ensartet ydeevne under dine træningssessioner. De indbyggede bevægelsessensorer gør det derudover let at tracke fitness- og præstationsmålinger og tilføjer endnu et lag af funktionalitet. IP56-klassificeringen, ledsaget af en 2-årig garanti mod sved og støv, understreger dertil produktets holdbarhed. Det ydre silikonekabinet reducerer risikoen for, at hovedtelefonerne glider ud under intens træning, og giver en sikker pasform. Selvom bæretaskens design måske kan forbedres, opvejer den samlede værdi af Jabra Elite Active 65t langt mere end denne mindre mangel. Kombinationen af pålidelig batterilevetid, fitness-trackingfunktioner, holdbarhed og sikker pasform gør disse hovedtelefoner til et pålideligt valg for fitnessentusiaster, på trods af det ikke helt perfekte design af etuiet.

Fordele

 • Med fire indbyggede mikrofoner
 • Understøttelse af Alexa, Siri og Google Assistant
 • IP56-klassificeret med 2 års garanti mod sved og støv
 • Gør brug af Jabra Sound+ appen
 • Resistente overfor både støv og vand

Ulemper

 • Bæretaske kunne have været bedre designet

Jabra Elite Active 65t er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Tomsguide.com, Cnet.com, Stuff.tv og Themasterswitch.com. Alle eksperter er begejstrede for høretelefonerne, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at de er vilde med modellens lange batterilevetid samt pasform. De er til gengæld mindre begejstrede for høretelefonernes størrelse, da de er ret store, samt opladningsetuiet, der kan være svært at åbne.

Anmeldelse: Produktanalyse af Jabra Elite Active 65t

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 12,3 g
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 5 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion

Trådløse høretelefoner med fire indbyggede mikrofoner
Jabra Elite Active 65t er trådløse høretelefoner, der kan forbindes til enheder via Bluetooth. De er resistente overfor både vand og støv. Man kan derfor anvende dem i al slags vejr og vind samt til motion. Derudover har Active 65t fire indbyggede mikrofoner, der fjerner både baggrundslyde og støj, så man nemmere kan høre musikken samt besvare opkald selv i støjfyldte omgivelser.

Ved køb af Jabra Elite Active 65t medfølger der desuden et opladningsetui, der giver to fulde opladninger. Selve høretelefonerne har en spilletid på i alt 5 timer, men ved brug af opladningsetuiet får man op til 15 timers spilletid. Man har derfor mulighed for at lade høretelefonerne op på farten, hvis de løber tør for strøm.

Med Jabra Sound+ og stemmekontrol
Jabra Elite Active 65t er forsynet med Jabra Sound+, der sørger for, at man kan gøre musikken til sin egen. Man har nemlig mulighed for at gøre musikken mere personlig med appen Jabra Sound+, da man kan indstille equalizeren, som man ønsker.

Der er ydermere mulighed for at forbinde høretelefonerne til for eksempel Google Now, Siri eller Alexa. Med stemmekontrollen kan man få en masse information samt få læst beskeder op fra sin mobiltelefon.

Hvad siger eksperterne om Jabra Elite Active 65t?

Alle fire ekspertkilder er enige i, at Jabra Elite Active 65t er ’gode trådløse høretelefoner’, der har en ’komfortabel og sikker pasform’. Eksempelvis skriver eksperterne fra Cnet.com, at høretelefonerne har en ’fremragende lyd, fungerer pålideligt og er gode til opkald med mikrofonerne’.

Flere af eksperterne hæfter sig ved høretelefonernes pasform, hvilket Themasterswitch.com især lægger vægt på. Tomsguide.com nævner også Jabra Elite Active 65t’s batterilevetid, som er helt op til 15 timer. Stuff.tv er ydermere imponerede over, at høretelefonerne er resistente overfor sved, hvorfor man sagtens kan bruge dem til at dyrke motion eller lignende. De skriver dog også, at selvom modellen generelt er behagelig at have på, kan det blive en smule ubehageligt efter længere tids brug.

Mere om Jabra Elite Active 65t

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Stemmeassistent
 • Bluetooth version: 5.0
 • Vægt: 12,3 g
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 5 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Marshall Headphones Mode EQ - god til rock

Bedste hovedtelefoner til rock og lignende genrer

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Headphones Mode EQ:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Unikt Marshall-design sort og guld
 • Mode EQ switch giver en kolossal lyd i et lille format
 • Mikrofon og fjernbetjening

Forbrugsguidens vurdering

Mode EQ fremhæver mærkets karakteristiske design, der er kendt for sin forbindelse til rockmusikkens verden. Mode EQ’s L-tilslutningsdesign henvender sig specifikt til rockmusikentusiaster og giver en medrivende lydoplevelse. Desuden giver de to forskellige EQ-indstillinger alsidighed, så brugerne kan skræddersy lyden efter deres præferencer. Den integrerede mikrofon og fjernbetjening sikrer dertil problemfri håndtering af opkald og nem musikstyring.

Selvom hovedtelefonerne ikke er vandtætte og mangler volumenkontrol på fjernbetjeningen, er der fuld fokus på lydkvalitet og design. Marshalls dedikation til at levere en overlegen lydoplevelse, især for rockmusikfans, gør nemlig disse hovedtelefoner til et tiltalende valg.

Fordele

 • Gummibelagt kabel, der ikke kan vikles sammen
 • Fire forskellige silicone-ørepropper medfølger
 • Indbygget equalizer giver justeringsmuligheder
 • Indbygget equalizer

Ulemper

 • Ingen lydstyrkekontrol på fjernbetjeningen
 • Ikke trådløs

Marshall er kendt for rockhøjttalere og guitarforstærkere, og der er da heller ingen tvivl om, at Marshall Headphones Mode EQ er designet til rockfolket. Med denne model får du det legendariske logo på både jackstik, volumenkontrol og på selve høretelefonerne.

Designmæssigt får du også forskellige messing-detaljer, som underbygger det rockede look. Sammen med sættet følger også fire forskellige silikone-propper – så der er god pasform til enhver øregang. Til gengæld er der ikke en pose eller anden beskyttelse med.

Anmeldelse: Produktanalyse af Marshall Headphones Mode EQ

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Vægt: 20 g
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

Indbygget equalizer giver dig flere muligheder
Lyden er rigtig god ifølge de anmeldelser vi har gennemgået. Ægte rock handler ikke om overdreven bas, men mere om præcision i mellemtone og diskant. Her leverer Marshall Headphones Mode EQ varen. Det er med andre ord ikke høretelefonerne til dig, der først og fremmest lytter til rap og pop. Den indbyggede equalizer giver dog ret gode muligheder for at tilpasse lyden til netop din smag og dit humør.

Du får en kraftig lyd med disse høretelefoner, og det er også netop her, at modellens force ligger. Så er du til rock og lignende genrer, er Marshall Headphones Mode EQ et udmærket valg – og så endda til en god pris.

Mere om Marshall Headphones Mode EQ

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Vægt: 20 g
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

Sony MDR EX65OAP - flot design

Høj værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Sony MDR EX65OAP:

 • Unik personalisering med Sony SmartKey-appen
 • Små, men kraftige 12 mm drivere
 • Ultrahøj følsomhed

Forbrugsguidens vurdering

Sony MDR EX65OAP tilbyder unik personlig tilpasning via Sony SmartKey-appen, så du kan konfigurere musikfunktioner til din Android-smartphone. Hovedtelefonerne leverer fremragende lyd inden for en lang række genrer, fra heavy rock til klub- og popklassikere, og sikrer klar og kraftig lyd, der fanger alle detaljer i musikken. Den ultrahøje følsomhed giver desuden mulighed for maksimal lydstyrke uden at gå på kompromis med klarheden. Den lille, men kraftfulde 12 mm neodymium-driver med samme størrelse kuppelhøjttaler som en 16 mm-driver, opnår høj følsomhed og lav forvrængning, hvilket er et bevis på Sonys innovative teknik.

Selvom Sony MDR EX65OAP ikke er helt trådløs, opvejer den enestående lydkvalitet, de personlige tilpasningsmuligheder og den konkurrencedygtige pris langt mere end denne mindre ulempe. For dem, der prioriterer lyd og tilpasning frem for bekvemmeligheden ved trådløs teknologi, er disse hovedtelefoner fortsat en overbevisende mulighed, der leverer en medrivende og skræddersyet lytteoplevelse.

Fordele

 • Meget komfortabel
 • Fire forskellige ørepuder medfølger
 • God lydkvalitet
 • Godt afbalanceret diskant
 • Meget let

Ulemper

 • Ikke trådløs

Sonys mdr ex650ap-høretelefoner ligner designmæssigt næsten en mini-trompet. Flot ser det ud, og lyden er ifølge Whathifi.com også så tæt på ægte instrumenter, som det er muligt i prisklassen: Tilnærmelsesvis fejlfrit til prisen, mener Whathifi.

Både Søndagsavisen og Lydogbilde.no er også enige i bedømmelsen og giver topkarakterer til ex650ap.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sony MDR EX65OAP

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 5 - 28.000 Hz
 • Vægt: 9 g
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

Luksus både før og under lytning
Det norske magasin, Lydogbilde.no, oplever stor glæde ved blot at holde produktet i hånden, og heldigvis følges det også af lige så stor glæde, når det kommer i ørerne. Hele fire forskellige ørepuder medfølger, og der er også tænkt på både ledningsopvikling og en praktisk opbevaringspose.

Om det er messing-konstruktionen, der gør det, er uvist, men specielt akustisk musik kommer rigtig til sin ret i Sony mdr ex650ap ifølge det norske magasin. Alle testpanelerne er også enige om, at alle musikgenrer fungerer godt med denne model. Specielt den rytmiske musik afslører, at bassen er god, men både kontrolleret og hurtig.

Mere om Sony MDR EX65OAP

Specifikationer

 • Mikrofon
 • Frekvens: 5 - 28.000 Hz
 • Vægt: 9 g
 • Aktiv støjreduktion
 • Type: In-ear

B&O BeoPlay E8 - flot dansk design

Forbrugsguiden anbefaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på B&O BeoPlay E8:

 • Højteknologisk touch-kontrol og stemmestyring
 • Ergonomisk design til behagelig langvarig brug
 • Trådløs, læder opladningsetui

Forbrugsguidens vurdering

BeoPlay E8 prioriterer komfort med et ergonomisk design, der er velegnet til langvarig brug. Touch-kontrollen og de tryk-aktiverede stemmekommandoer forbedrer dertil brugerkontrollen, mens det kompakte, ledningsfri design øger komforten. Lydkvaliteten er høj, og det trådløse læderopladningsetui forlænger spilletiden med op til 35 timer. Høretelefonerne kommer dog til kort med hensyn til hurtig parring, og selvom det kan medføre en lille forsinkelse i starten, opvejer de omfattende funktioner og den pålidelige ydeevne i E8 i høj grad den, i vores øjne, mindre ulemper. Derfor er de på trods af parringsprocessen fortsat et funktionelt valg for dem, der søger en blanding af komfort, kontrol og lang batteritid.

Fordele

 • Stærk lydkvalitet med en dyb bas og sprøde høje toner
 • Kan tilpasses fra den tilhørende app
 • Super god in-ear pasform
 • Super god og klar mikrofonlyd

Ulemper

 • Parringsprocessen kunne være hurtigere

Bang & Olufsen er kendt for at bruge lydingeniører, når de udvikler deres produkter, hvormed de ofte opnår en helt suveræn lydkvalitet. Dette gør sig bestemt også gældende ved BeoPlay høretelefonerne, da de virkelig kan give dig en god musikoplevelse.

De giver dig en autentisk og kraftfuld lydoplevelse, hvilket selvfølgelig er nogle super gode egenskaber ved et par høretelefoner. Dertil kommer høretelefonerne med ’Transparency Mode’, hvilket sørger for, at du kan lukke omgivelserne ude – enkelt og hurtigt.

Anmeldelse: Produktanalyse af B&O BeoPlay E8

Specifikationer

 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 4 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: 13 g
 • Type: In-ear, true Wireless
 • Bluetooth version: 4.2

Ergonomisk og kompakt design
BeoPlay E8 har fokus på rigtig god pasform, hvorfor de er skabt med fokus på at kunne passe mange forskellige øreformer og størrelser – der er altså stor chance for, at de vil passe dig super fint. I sammenhæng med dette er høretelefonerne blevet gjort mindre i størrelsen, så personer med mindre øre også kan bruge dem, uden at de føles alt for anmassende.

Masser af lækkert tilbehør
E8 kommer med en del lækkert tilbehør, som virkelig er med til at gøre det til en endnu større fornøjelse af bruge dem. De kommer bl.a. i et medfølgende etui, som både bruges til at opbevare høretelefonerne i, når de ikke er i brug, men det er også heri, at høretelefonerne oplades. På den måde er de altid klar til at spille videre, når du skal bruge dem.

Dertil medfølger der også en app, som gør det muligt for dig at tilpasse høretelefonerne, så de passer perfekt til lige netop dine præferencer.

Hvis du vælger at investere i BeoPlay E8, så bør du være opmærksom på, at noget af prisen betaler du udelukkende for brandet og designet. B&O er nemlig et anerkendt brand, og lignende høretelefoner kan findes til færre penge.

Når det så er sagt, så har E8 super god lydkvalitet, som man netop forventer, når man køber B&O produkter. Så hvis du har forelsket dig i lige netop disse in-ear, trådløse høretelefoner, så kan de sagtens være alle pengene værd.

Mere om B&O BeoPlay E8

Specifikationer

 • Frekvens: 20 - 20.000 Hz
 • Batteritid: 4 timer
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion
 • Vægt: 13 g
 • Type: In-ear, true Wireless
 • Bluetooth version: 4.2

Sennheiser Momentum True Wireless - høretelefoner med god batteritid

Bedste in-ear-hovedtelefoner til løb

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Sennheiser Momentum True Wireless:

 • Ergonomisk og let design, der er optimalt til løbere
 • Meget rost støjdæmpende funktion
 • Stemmeassistentfunktion til håndfri kommandoer

Forbrugsguidens vurdering

I vores analyse har Sennheiser Momentum True Wireless Running Headphones etableret sig som et godt valg for løbere, der ønsker en let, ledningsfri lydoplevelse. Disse in-ear-hovedtelefoner lægger vægt på mobilitet og roses af forskellige testpaneler for deres professionelle lydkvalitet og unikke, smarte betjening. Vi sætter pris på, at de ikke kun er designet til klarhed, men også til aktiv støjreduktion – ideelt til dem, der færdes på mere travle ruter.

Derudover taler vand- og støvtætheden sit tydelige sprog om deres holdbarhed. Vi bemærkede dog, at nogle brugere kan finde touch-kontrollen en smule upraktisk. På den anden side opvejer det overordnede trådløse design og den imponerende batterilevetid på 7 timer nemt de mindre problemer. Konklusionen er, at selvom de har en høj pris, mener vi, at deres funktioner passer godt til løbesamfundet og sikrer både stil og funktion, når man er på farten.

Fordele

 • Fremragende lyd
 • Intuitiv smart kontrol for brugervenlighed
 • Modstandsdygtig over for vand og støv
 • Kommer med to fulde opladninger
 • Godt batteri

Ulemper

 • Touch-kontrol kan være irriterende

Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb kan være de bedste høretelefoner til løb til den forbruger, som ønsker en lav vægt og fokus på en trådløs oplevelse. Modellen er blevet testet af både Techradar.com og Whathifi.com, og begge teknologimagasiner er meget imponerede.

Deres ros går især på, at produktet leverer en professionel lydkvalitet i et stilfuldt design og med unik smart kontrol. Det bliver nævnt, at varianten er perfekt til dig, der er træt af ledninger og fjernbetjeninger, men læg mærke til, at volume-angivelsen kan være upræcis og konstruktionen lidt ukomfortabel.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sennheiser Momentum True Wireless

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Frekvens: 5 - 21000 Hz
 • Batteritid: 7 timer
 • Vægt: 12 g
 • Bluetooth version: 5.1
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion

Fokus på en trådløs forbindelse
Elsker du det trådløse element ved moderne teknologi, vil Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner være ideelle til dig. In-ear enheden er skabt til at give ultimativ frihed uden ledninger, og friheden ses også i vægten, der er på sølle 13,2 gram.

Designet er flot og stilfuldt, men prisen ligger mod den høje ende. Du kommunikerer med dine øvrige devices via Bluetooth, og du kan forvente en batteritid på omkring fire timer.

Imponerende lyd
Er du lyd-feinschmecker, vil du blive glad for Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner. Ud over at tilbyde støjreduktion får du en lyd, der er velbalanceret mellem bas, toner, vokal og instrumenter, og detaljegraden er meget høj.

Du kommer også til at opleve en høj klarhed i klangen, og med moderne teknologier som stemme-assistent har det aldrig været lettere at foretage valg. Du kan føre trådløse samtaler, som tillige bliver filtreret for unødvendig støj. Alt i alt de bedste høretelefoner til dig, der vil have den komplette frihed.

Mere om Sennheiser Momentum True Wireless

Specifikationer

 • Type: In-ear
 • Frekvens: 5 - 21000 Hz
 • Batteritid: 7 timer
 • Vægt: 12 g
 • Bluetooth version: 5.1
 • Mikrofon
 • Vand/støvafvisende
 • Aktiv støjreduktion

Test og anmeldelser af høretelefoner anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com beskæftiger sig med et hav af emner, der har med teknologiens verden at gøre. De leverer både nyheder, guides, artikler, tests samt meget mere. Her har Cnet.com testet de tre høretelefoner Jabra Elite Active 65t, Jaybird RUN og JBL Reflect Mini 2.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Jabra Elite Active 65t, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Jaybird RUN, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af JBL Reflect Mini 2, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Jaybird Vista, kan du klikke ind her.

Cnet.com er et internationalt teknologimagasin, der blandt andet udfører tests af elektroniske produkter. Her gælder det en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: December 2020
Du kan læse testen her

Engadget.com

Den amerikanske teknologiside Engadget.com har eksisteret siden 2004. Her kan man finde alt lige fra nyheder inden for teknologi samt anmeldelser af forskellige produkter.

Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 85 ud af 100 point. Du kan læse hele testen her.

De har også testet Sony WH-1000XM5 og givet den en høj bedømmelse på 95/100. Du kan se en komplet test her.

 

PCmag.com

PCmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler, guides og nyheder om teknik, teknologi og elektronik. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter heriblandt høretelefoner. Her har de lavet en test af JBL Reflect Mini 2. Du kan læse hele testen her.

PCmag har også testet Sony WH-1000XM5-hovedtelefonerne og har rost dem som fremragende og givet dem redaktørernes valgpris. Se hele testen her.

Pcmag har tildelt Apple AirPods Pro (2. generation) som redaktørernes foretrukne produkt med en høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner. Se hele anmeldelsen her.

Se den fulde anmeldelse af Marshall Headphones Mode EQ her.

Se anmeldelsen af Sennheiser Momentum True Wireless her.

Stuff.tv

Stuff.tv er en britisk teknikside, der skriver om emner inden for teknologi og elektronik. Udover at skrive artikler og guides, tester og anmelder Stuff.tv også forskellige produkter. Her har eksperterne testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der leverer nyheder, artikler, guides og tests om teknologi, elektronik og teknik. De har fokus på at hjælpe forbrugerne ved skrivning af informative artikler, hvorfor de blandt andet tester produkter og skriver udførlige anmeldelser. Her har de testet Jaybird RUN, som de har givet 2,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse testen her. 

Techgearlab.com

Techgearlab.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter og forbrugerelektronik. De vurderer produkterne ved at afprøve dem, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne JBL Reflect Mini 2. Læs hele anmeldelsen her. 

Themasterswitch.com

Themasterswitch.com er en testside, der laver detaljerede anmeldelser af alt lige fra højtalere til spillekonsoller, høretelefoner og meget mere. Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen ved at klikke ind på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com

Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne, når det kommer til teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder Tomsguide.com en række forskellige produkter, hvor de videregiver resultaterne af deres tests til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Tomsguide.com har også testet Jabra Elite 75T. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan læse testen her

Tom’s Guide har også testet Apple AirPods max (26. juni 2022) og roser deres luksuriøse design og støjreducerende funktion i verdensklasse.

Se hele testen her.

Trustedreviews.com

Den britiske testside Trustedreviews.com tester et hav af produkter hver eneste dag. Her har de lavet en test af høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com har også foretaget en test af Jaybird Vista. Du kan læse hele testen her.

Se anmeldelsen af Sennheiser Momentum True Wireless her.

Lydogbillede.dk, Lydogbilde.no og Søndagsavisen

Det danske Lydogbillede.dk og den norske pendant Lydogbilde.no er kendt for gode og dybdegående analyser af elektronisk udstyr generelt. Her fandt vi flere tests og resultater for Beyerdynamic MMX 102 iE, Sony mdr ex650ap, Supra Nero, Marshall Headphones Mode EQ og Jaybird X2. Klik på de enkelte links, hvis du selv vil læse mere. Magasinet samarbejder i øvrigt med Søndagsavisen, som også har testet Sony mdr ex650ap og Jaybird X2.

Whathifi.com

Siden 1976 har engelske Whathifi.com arbejdet med at fremme valget af den bedste lyd. Derfor har vi naturligvis inkluderet magasinets omtale af blandt andet Beyerdynamic MMX 102 iE og Sony mdr ex650ap. Hvis du selv vil læse med, kan du klikke på de respektive links, for at læse de enkelte anmeldelser.

Whathifi.com har desuden anmeldt følgende sæt høretelefoner:

Her kan du nærstudere testen af Apple AirPods Pro.
Her kan du nærstudere testen af Jaybird Vista.

Testen af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb blev udført: August 2020
Du kan læse testen her

Se anmeldelsen af Apple AirPods Max her.

Jyllands Posten

Jyllands Posten har bragt en test af Beyerdynamic MMX 102 iE og Supra Nero, klik på de respektive links for at læse mere.

Aktivtræning.dk / iForm.dk

De to beslægtede danske træningsmagasiner Aktivtræning.dk og iForm.dk har testet Urbanears Medis og Plantronics BackBeat Fit. Du kan læse mere ved at klikke på de respektive links, der linker til PDF-versioner af anmeldelserne.

Digitaltrends.com

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet flere sæt høretelefoner:

Læs testen af Jabra Elite 75T i sin fulde længde hos Digitaltrends.com.

Læs testen af Apple AirPods Pro i sin fulde længde hos Digitaltrends.com.

Se Apple Airpods Max-testen her.

Se en anmeldelse af Sony WH-1000XM5 her.

Se den fulde anmeldelse af Marshall Headphones Mode EQ her.

Soundguys.com

Soundguys.com er et canadisk teknologimagasin med fokus på lyd og audio. Magasinet bringer både nyheder og artikler om fokus-emnerne, men der foretages også tests fra tid til anden. Her gælder det for eksempel en professionel vurdering af høretelefonerne Jabra Elite 75T. Du kan læse testen i fuld længde hos Soundguys.com.

Soundguys.com er et stort magasin med fokus på alt inden for lyd. Her har lydeksperterne foretaget en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: Januar 2021
Du kan læse testen her

The Guardian

The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har desuden fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet forskellige sæt høretelefoner:

Læs mere om testen af Jabra Elite 75T hos The Guardian.

Læs mere om testen af Apple AirPods Pro hos The Guardian.

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med flere regionale afdelinger. Magasinet tester løbende nye elektroniske produkter, og her gælder det tests af flere forskellige høretelefoner.

Læs mere om testen af Jabra Elite 75T.
Læs mere om testen af Apple AirPods Pro.
Læs mere om testen af Jaybird Vista.

Læs mere om testen af Apple AirPods Max.

Testen af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb blev udført: Marts 2021
Du kan læse testen her

Testen af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb blev udført: Marts 2021
Du kan læse testen her

Du kan se en anmeldelse af de trådløse B&O Beoplay E8-øretelefoner her.

Wired.co.uk / Wired.com

Wired er et internationalt magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politik. Magasinet udkommer både i en trykt udgave samt har et online-univers, og der findes både en britisk og amerikansk version. Wired bringer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her har de blandt andet skrevet om 2 forskellige sæt høretelefoner:

Find hele testen af Apple AirPods Pro hos Wired.co.uk.
Find hele testen af Jaybird Vista hos Wired.com.

Unwiredforsound.com

Unwiredforsound.com er et magasin med fokus på lyd og lydudstyr. Magasinet har her foretaget en test af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Which.co.uk

Which.co.uk er et britisk forbruger- og testmagasin, som afprøver de nyeste forbrugerprodukter på markedet – også inden for elektronikkens verden. Her gælder det en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: September 2020
Du kan læse testen her

HeadPhoneCheck

HeadPhoneCheck er en specialiseret platform, der er dedikeret til at gennemgå og sammenligne hovedtelefoner og relateret lydudstyr. Platformen giver detaljerede, upartiske vurderinger af forskellige hovedtelefonmodeller ved hjælp af en omfattende testmetode, der omfatter vurdering af lydkvalitet, design, komfort og yderligere funktioner.

I 2021 testede HeadPhoneCheck Audio-Technica ATH-M50xBT2-hovedtelefonerne. Denne model blev underkastet den samme strenge testproces som andre produkter. Eksperter evaluerede dens lydkvalitet på tværs af forskellige musikgenrer, analyserede dens byggekvalitet og komfort i længerevarende brug og undersøgte dens ekstra funktioner som batterilevetid og Bluetooth-tilslutning.

Se hele testen her.

Music Photo Life

Music Photo Life er et websted, der tilbyder omfattende anmeldelser af forskellige lyd- og teknologiprodukter. Webstedet giver detaljerede, uvildige vurderinger på tværs af en række kategorier, herunder lydudstyr, smartphones og kameraer, hvilket gør det til en værdifuld ressource for tech-entusiaster.

En af anmeldelserne omfatter Audio-Technica ATH-M50xBT2 hovedtelefoner udført den 3 oktober 2021.

Se hele anmeldelsen her.

LaptopMag

LaptopMag.com er en onlinepublikation, der leverer dybdegående anmeldelser, nyheder og analyser vedrørende bærbare computere og relateret tilbehør. Webstedet er kendt for sine omfattende anmeldelser, som giver detaljerede vurderinger af design, ydeevne og værdi for pengene.

En af anmeldelserne omfatter Audio-Technica ATH-M50xBT2-hovedtelefoner. Du kan se den fulde anmeldelse her.

Se Sony WH-1000XM5 test her.

RTINGS.com

Rtings.com er et websted med produktanmeldelser, der er kendt for sin omfattende og videnskabelige tilgang til testning. Webstedet fokuserer primært på elektronik såsom fjernsyn, hovedtelefoner, soundbars og monitorer og leverer dybdegående, uvildige anmeldelser.

Når Rtings.com tester hovedtelefoner som Audio-Technica ATH-M50xBT2, bruger de en struktureret metode. De vurderer forskellige faktorer såsom lydkvalitet, komfort, byggekvalitet og tilslutningsmuligheder. Lydkvaliteten vurderes på tværs af en række frekvenser for at give en præcis repræsentation af hovedtelefonernes ydeevne i forskellige musikgenrer. Komfort og byggekvalitet vurderes ved hjælp af praktiske test og længerevarende brug, mens forbindelsesfunktioner som Bluetooth testes for rækkevidde og stabilitet.

Audio-Technica ATH-M50xBT2 Wireless test her.

Tek.no

Tek.no er et norsk teknologisite, der fokuserer på at gennemgå og give dybdegående analyser af forskellige teknologiprodukter. Webstedet dækker en lang række kategorier, herunder smartphones, bærbare computere, lydudstyr og meget mere. Sitet har til formål at tilbyde uvildige og omfattende anmeldelser for at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede købsbeslutninger.

Se Supra Nero-Tx fulde test her.

M3.se

M3.se er et svensk teknologisite, der leverer nyheder, anmeldelser og analyser af forskellige teknologiprodukter. Webstedet dækker en lang række kategorier, herunder smartphones, bærbare computere, lydudstyr, spil og meget mere. M3.se har til formål at tilbyde sine læsere opdaterede og pålidelige oplysninger for at hjælpe dem med at holde sig orienteret om de nyeste teknologitrends og træffe velinformerede købsbeslutninger.
M3 har anmeldt Supra Nero hovedtelefoner og givet dem en 4/5 stjerner. Du kan se en komplet anmeldelse her.

Testberichte.de

TestBerichte.de er et tysk websted, der har specialiseret sig i produkttest og anmeldelser af forskellige kategorier. Webstedet giver omfattende og uvildige evalueringer af forbrugerprodukter, herunder elektronik, husholdningsapparater, biler og meget mere. TestBerichte.de har til formål at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede købsbeslutninger ved at tilbyde detaljeret indsigt i produktets ydeevne, funktioner og værdi for pengene.

Du kan se anmeldelser af B&O BeoPlay E8 her.

ExpertReviews

ExpertReviews er en velrenommeret onlinepublikation, der fokuserer på at levere ekspertanmeldelser, købsvejledninger og tekniske nyheder inden for en lang række produktkategorier. Webstedet dækker forskellige former for forbrugerelektronik, herunder smartphones, bærbare computere, kameraer, husholdningsapparater og meget mere. ExpertReviews har til formål at levere dybdegående og uvildige analyser for at hjælpe læserne med at træffe informerede beslutninger.

Du kan se ExpertReviews B&O Beoplay E8 anmeldelse her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en af verdens største online-markedspladser, der tilbyder et stort udvalg af produkter lige fra bøger, elektronik og tøj til dagligvarer, husholdningsartikler og meget mere. En vigtig funktion hos Amazon er brugernes vurderingssystem. Dette system giver kunderne mulighed for at bedømme og vurdere de produkter, de har købt. Vurderingerne gives på en skala fra 1 til 5 stjerner, hvor 5 er den højeste. Disse vurderinger og anmeldelser giver værdifuld feedback til både Amazon og potentielle købere om produkternes kvalitet og ydeevne.

Se Apple AirPods maksimale brugerbedømmelser her.

Se Audio-Technica ATH-M50xBT2 hovedtelefoners brugerbedømmelser her.

Se Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 brugerbedømmelser her.

Google Shopping

Google Shopping er en onlineplatform og -tjeneste fra Google, der giver brugerne mulighed for at gennemse og shoppe produkter fra forskellige onlineforhandlere. En bemærkelsesværdig funktion i Google Shopping er brugernes vurderingssystem. Brugerne har mulighed for at bedømme og vurdere de produkter, de har købt, og give feedback om deres oplevelser. Disse vurderinger og anmeldelser er synlige for andre brugere og hjælper dem med at træffe informerede beslutninger, når de overvejer et bestemt produkt.

Se brugerbedømmelser af Huawei Freebuds her.

Se Miiego Boom brugerbedømmelser her.

Se Jabra Elite Active 65t brugerbedømmelser her.

Se Niceboy Hive Drops 3 TWS brugerbedømmelser her.

Se brugerbedømmelser af Sony MDR EX65OAP her.

FAQ

Hvilke høretelefoner er de bedste til løb og andre aktiviteter?
Hvad angår gode høretelefoner til løb (og sport generelt), er det meget individuelt, hvad folk foretrækker. Du kan dog med fordel tjekke MIIEGO MIIRHYTM, Wavell Two og MIIEGO BOOM ud, da alle tre har praktiske og gode egenskaber til netop fysisk aktivitet.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe høretelefoner?
Når du skal købe høretelefoner, så bør du først og fremmest være opmærksom på, hvorvidt høretelefonerne egner sig til de aktiviteter, du skal bruge dem til. Skal du f.eks. bruge høretelefonerne til fysisk aktivitet, så er det typisk vigtigere, at pasformen er i top fremfor lyden.
Hvor mange timer om dagen bør jeg maksimalt bruge høretelefoner?
Det anbefales generelt, at du ikke bruger høretelefoner mere end én time om dagen. Det skyldes blandt andet, at der dannes rigtig mange bakterier på hørtelefonerne, når du bruger dem. Dog er det også for at beskytte din hørelse - så skru ikke alt for højt op for lyden.
Er høretelefoner pengene værd?
Ja, høretelefoner er bestemt pengene værd. Høretelefoner er praktiske, da de gør det muligt for dig at høre musik, podcasts eller snakke i telefon, selv når du er på farten. Dertil fås høretelefoner i så mange forskellige modeller, at du nemt finder et par, som passer til din livsstil.

Hvad er høretelefoner? 

Høretelefoner består af to højttalere og bruges til at lytte til lyd fra forskellige enheder, herunder smartphones, computere m.m. De er designet til enten at sidde over, på eller inde i ørene og kan bruges til alt fra musik og film til gaming og podcasts. De er også nyttige i forbindelse med offentlige transport eller på kontorer, hvor normale højttalere ikke kan bruges.

Hvilke slags høretelefoner kan man få?

Der findes mange forskellige typer høretelefoner, som hver især er designet til forskellige formål og præferencer. Her er nogle af de mest almindelige:

 • Over-ear høretelefoner: Dækker hele øret og er generelt kendt for at levere den bedste lydkvalitet. De er dog større og tungere end andre typer.
 • On-ear høretelefoner: Sidder på øret uden at dække det helt. De er generelt mindre og lettere end over-ear modeller, men har ofte mindre effektiv støjreducering.
 • In-ear høretelefoner: Små enheder, der indsættes direkte i øregangen. De er meget bærbare og leverer god støjisolering, men til gengæld er komforten og batteritiden typisk ringere.
 • Trådløse høretelefoner: Kan både være in-, on-, og over-ear høretelefoner, som via Bluetooth f.eks. forbindes til din telefon. Trådløse modeller er gode til f.eks. rejser og træning, i og med der ikke bruges kabler.
 • Støjreducerende høretelefoner: Bruger aktiv støjreduktion-steknologi til at minimere baggrundsstøj, hvilket gør dem ideelle til brug i støjende miljøer som fly og tog.

Hver type har sine fordele og ulemper, og det bedste valg afhænger af dine specifikke behov og præferencer.

Hvad er ANC høretelefoner?

Active Noise Cancellation (ANC) høretelefoner er en type høretelefoner, der reducerer baggrundsstøj ved hjælp af aktiv støjreduktions-teknologi. Teknologien virker ved at skabe en lydbølge, der “annullerer” udefrakommende støj, så du uforstyrret kan lytte til musik eller andet. ANC høretelefoner er især populære blandt hyppigt rejsende og pendlere, da de f.eks. kan gøre en flytur noget mere behagelig. Dog er de typisk også dyrere end almindelige høretelefoner, hvilket er værd at have i mente.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

SACKit ROCKit X - trådløse in-ear høretelefoner med ANC

Supra Nero - syv forskellige sæt ørepropper

Jabra Elite 75T

Pioneer Rayz Plus - kan justere lyd efter omgivelser

Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb

Jaybird RUN - komfortabel bluetooth høretelefoner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme