Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Høretelefoner test-guide: De bedste høretelefoner ifølge test og kunder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Høretelefoner er en uundværlig del af hverdagen for mange. Men det kan være rigtig svært at danne sig et overblik over hvilket høretelefoner der er de bedste på markedet. Det forsøger vi at give dig svaret på i denne høretelefon test.

Vi har samlet og gennemgået de nyeste tests og anmeldelser af de mest populære høretelefoner på markedet, så du nemmere kan få overblik over fordele og ulemper ved de forskellige modeller.
Først gennemgår vi de enkelte modeller, og derefter linker vi til de kilder, der ligger til grund for vurderingen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Hvilke høretelefoner der har vundet test
🔸 Få et fuldt overblik over alle de forskellige magasiner der har testet produkterne
🔸 Sammenligning af priser, så du kan købe dine nye høretelefoner billigst muligt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Høretelefoner test-oversigt – Her er eksperternes favoritter 

Her følger en gennemgang af de bedste høretelefoner på markedet, ifølge forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over, hvilke høretelefoner der passer bedst til dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Trådløse hovedtelefoner

Type
Trådløse in-ear-, on-ear- og over-ear hovedtelefoner er de tre grundlæggende typer af hovedtelefoner, hvor den mindste er in-ears, som sidder inde i din øregang. De er et godt valg for sportsfolk eller andre, der vil lytte til musik eller podcasts, mens de er på farten. On-ear-hovedtelefoner har typisk plyssede ørepuder og sidder oven på dit øre, hvilket gør dem forholdsvis behagelige at bruge. Den største form for hovedtelefoner, der omslutter dit øre helt, kaldes over-ears, og selv om de ofte har den bedste lydkvalitet, kan de være tunge og mere besværlige at have med.

Lydkvalitet
Hovedtelefoner med et mindre frekvensområde har generelt mindre klarhed i lyden, modsat hovedtelefoner med et større frekvensområde. Vælg derfor hovedtelefoner med et frekvensområde, der er bredere end de typiske 20-20000 Hz, hvis du eksempelvis vil have en kraftig bas. Derudover skal du overveje hovedtelefonernes følsomhed, dvs. hvor godt de omdanner elektrisk energi til lyd.

Ved samme lydstyrke vil hovedtelefoner med en højere følsomhed lyde højere end hovedtelefoner med en lavere følsomhed. Mere følsomme hovedtelefoner kræver dertil også mindre strøm for at give samme lydstyrke som mindre følsomme hovedtelefoner. Den typiske moderne hovedtelefon har en følsomhed på 110 dB/mW, og vi anbefaler aldrig mindre end 85 dB/mW. Endelig vil valget af lydcodec, som er software, der koder og afkoder lyd, påvirke lydkvaliteten. Det skal både understøttes af selve lydafspilleren samt dine hovedtelefoner.

Funktioner
Ekstrafunktioner kan give bedre lyd og generelt en mere behagelig lytteoplevelse. Overvej eksempelvis vandafvisende og støjreducerende funktioner, så du får høj fleksibilitet med dine trådløse høretelefoner.

Støjreducerende modeller kan være nyttige, hvis du ofte bruger offentlig transport eller arbejder i et åbent miljø, mens vandafvisende modeller er brugbare, hvis du f.eks. cykler til og fra arbejde eller skole. Der findes i dag også mange hovedtelefoner, som f.eks. Sony WH-1000XM5, der giver dig mulighed for at vælge, hvor meget baggrundsstøj, du vil høre, mens du lytter til din musik.

Batteritid
Batteritiden for trådløse hovedtelefoner er blevet væsentligt forbedret i de seneste år, hvor de fleste high-end versioner tilbyder 20-30 timers spilletid. Det er dog vigtigt at huske, at ekstra funktioner, som f.eks. aktiv støjreduktion, påvirker batteritiden.

I den forbindelse er det en god idé også at overveje opladningstiden, da det kan være frustrerende, hvis du hver tredje dag skal vente flere timer på at kunne bruge dine hovedtelefoner igen. Her er in-ear modeller praktiske, fordi de leveres med et opladningsetui, så de lader, når du ikke bruger dem. Senere skal du blot oplade dit opladningsetui, og så er du igen klar til brug.

Pris
Ved at fastlægge et budget og finde ud af hvilke funktioner, du har behov for, kan du lettere finde de høretelefoner, der passer bedst til dig. Det er vigtigt at kende dit budget, da hovedtelefoner kan koste alt fra 100 kr. til 4.000 kr. eller mere. Et par i den dyre ende er ikke optimale, hvis de kun skal bruges en gang imellem. På den anden side kan det være klogt at investere lidt ekstra, hvis du bruger hovedtelefoner hele dagen på kontoret.

Bruger- og ekspertanmeldelser
Det er en god idé at tjekke bruger- og ekspertanmeldelser, da de kan give dig en bedre fornemmelse af, hvad du kan forvente baseret på tidligere erfaringer. Ved at læse brugeranmeldelser kan du f.eks. få en fornemmelse af, hvad ejere af en specifik model mener.

Flere tekniske detaljer om høretelefoners lyd, generelle kvalitet og funktioner kan du derimod få via ekspertanmeldelser. Eksperter sammenligner også ofte ét produkt med lignende modeller, som kan være brugbart, hvis du vil have alle detaljerne, før du træffer din endelige beslutning. For at hjælpe dig med at beslutte dig, har vi inkluderet anmeldelser fra både brugere og eksperter nedenfor.

arrow-more


Apple AirPods Max – Elegant og minimalistisk designet trådløse hovedtelefoner

Bedste premium valg

 • 4,6/5 på Amazon.com
 • Testvinder på whathifi.com
 • Testvinder på taenk.dk
 • 4/5 på techradar.com
 • 4/5 på tomsguide.com

 

Apple AirPods Max er designet med akustisk memory skum for at forbedre isoleringen, mens du lytter til musik. De er derfor ideelle til folk, der vil have hovedtelefoner med premium lyd og kvalitet, der holder i årevis.

 • Kvalitetslyd 
 • Fremstillet med akustisk memory skum
 • Ramme i rustfrit stål

En detaljeret gennemgang af Apple AirPods Max

Rent udseende og rene toner
Hvis du er på udkig efter kvalitetslyd og et elegant design, er Apple AirPods Max et godt valg. De kommer med Active Noise Reduction-teknologi og dynamiske drivere, som hjælper med at blokere uønsket støj og give lav forvrængning i hele det hørbare område. Hver tone vil derfor opfanges med klarhed, lige fra de præcise mellemtoner til de skarpe, rene diskanttoner og den dybe, fyldige bas. Du kan styre alle hovedtelefonernes funktioner med Apples Digital Crown og via Siri, der også er indbygget.

Ideel til telefonopkald
AirPods Max anvender to indadvendte mikrofoner til at måle, hvad du hører samt i alt seks udadvendte mikrofoner til at registrere støj i dit område, så uønsket ekstern lyd kan blokeres. Ved telefonopkald hjælper beamforming-mikrofoner med at isolere din tale, så den høres tydeligt i den ende, uanset vejrforhold. For at aktivere Transparency-tilstand, som lader lyden udefra gennemtrænge, skal du trykke på knappen “Støjkontrol” og lade mikrofonerne gøre deres arbejde.

Komfort i timevis
Du kan forbinde AirPods med din iPhone eller en anden Apple-enhed med et enkelt klik, og det er også nemt at skifte mellem enheder og dele den samme sang på to forskellige par hovedtelefoner. Derudover er 20 timers afspilning muligt, og med blot 5 minutters opladning kan du få op til 1,5 timers brug igen. Endelig er ørepuderne pakket ind i et specielt netstof, som føles blødt og pudeagtigt, mens du lytter.

Hvad siger brugere og eksperterne om Apple AirPods Max

Brugerne på Amazon giver i gennemsnit 4,6/5 stjerner og roser Appels AirPods for at have en god general kvalitet og et flot design. Eksperterne på whathifi.com er ligeledes optimistiske og skriver: “Der er ingen tvivl om, at de koster meget mere end typiske produkter i denne klasse, men hvis lydkvaliteten er konge, er der lige så lidt tvivl om, at de er det værd.”.

Derudover har Marques Brownlee på sin YouTube-kanal, MKBHD, sagt, at Apple-produktet kan placeres i “kings of noise canceling”-territoriet ved siden af de allerede berømte Sony-hovedtelefoner. Kommentaren er baseret på det faktum, at Marques ikke oplevede distraktioner, mens han lyttede til musik, selv om der i nærheden af ham var en støvsuger i fuld gang.

Fordele

 • Transparency-mode
 • Premium lydkvalitet
 • Høj opkaldskvalitet
 • Filmisk rumlig lyd
 • Komfortable ørepuder og stofhovedbøjle
Ulemper

 • Oplader via lightning-kabel
 • Lytning via kabel koster ekstra

Forbrugsguidens vurdering

Apple AirPods Max er de nyeste trådløse over-ear hovedtelefoner fra Apple. Byggekvaliteten er høj, funktionerne er talrige og nyttige og lytteoplevelsen er ligeledes god. De oplades dog stadig via et lightning-kabel, hvilket kan være en ulempe for nogle mennesker. I betragtning af alle fordele og ulemper har vi tildelt Apples hovedtelefoner “bedste premium valg”, og vi kan konstatere, at de bør være på din tjekliste, hvis du leder efter et kvalitetsprodukt med high-end funktioner.

Specifikationer:
 Mikrofon: Ja
Bluetooth version: 5.0
Batteritid: ca. 20 timer
Vandafvisende: Nej
Vægt: 384,8 g
Stemmeassistent: Ja


Niceboy Hive Drops 3 TWS Høretelefoner – Høretelefoner med lang batteritid og rækkevidde

Bedste valg i lavpris klassen

 

Hive Drops 3 TWS har fokus på lydkvaliteten og batteritiden, som er to parametre høretelefonerne klarer sig rigtig godt på, når man overvejer prisen. Modellen er velegnet til dig, der leder efter gode trådløse høretelefoner til en god pris, der nemt og intuitivt betjenes med touch.

 • IPX4
 • Bluetooth 5.1
 • MaxxBass Teknologi

Analyse og anmeldelse af Hive Drops 3 TWS

Lang batteritid og hurtig opladning
Hovedtelefonerne oplades hurtigt, og selv hvis du kun giver dem 5 minutter i laderen, er det nok til ca. én times afspilning. Lader du dem fuldt op kan de derimod holde i op til 5 timer, og helt op til 13 timer, hvis du har etuiet med dig. På den måde har du mulighed for i alt at lytte til musik eller podcasts i 18 timer.

Intuitiv betjening
Høretelefonerne er intuitive og lette at bruge. Vil du f.eks. skifte musiknummer, tage telefonen eller justere lydstyrken, kan det nemt gøres ved enkelte tryk. Du kan altså let navigere uden at skulle have din smartphone op af lommen, hvilket især er nyttigt, hvis du dyrker sport. Derudover har høretelefonerne Bluetooth 5.1, hvilket giver en stabil forbindelse med god rækkevidde på op til 10 m. 

MaxxBass
MaxxBass-teknologien forbedrer low-end-responsen og giver sammen med høretelefonernes øvrige kvalitetskomponenter en velafstemt og god, harmonisk lyd, der gør din yndlingsmusik endnu bedre.

Fordele

 • Klar lyd og god bas
 • IPX4 gør dem resistente overfor vand og sved
 • Bluetooth 5.1 for hurtig og stabil forbindelse
 • Pasformen er god
 • Lang batteritid
Ulemper

 • Designet kunne være bedre

Forbrugsguidens vurdering

Lyden er velafrundet, bassen er god og batteritiden er lang. Vi er imponerede over, hvor meget værdi, du får for pengene ved Hive Drops 3 TWS, og vi vurderer derfor høretelefonerne til at være det bedste valg i lavpris klassen.

Specifikationer
Brand: Niceboy
Batteritid: Op til 5 timer
Bluetooth version: 5.1 + EDR
Opladningstid: Omkring 2 timer
Rækkevidde: 10 meter
Indbygget mikrofon: Ja
Frekvens: 20 – 20.000 Hz


Audio-Technica ATH-M50xBT2 – Ideelle trådløse hovedtelefoner til farten eller arbejde i studiet

Bedste alsidige valg

 • 4,5/5 på Amazon.com
 • 4,8/5 på headphonecheck.com
 • Testvinder hos taenk.dk
 • 4,2/5 på laptopmag.com
 • 7,8/10 på soundguys.com

 

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er høretelefoner med en batteritid på 50 timer, der i kombination med et 3,5 mm-stik fungerer uanset, om de er tilsluttet et kabel eller ej. Derfor er modellen ideel til folk, der problemfrit vil kunne skifte mellem Bluetooth eller kablet forbindelse.

 • 50 timers batteritid
 • A-T Connect-app
 • Høj lydkvalitet

En detaljeret gennemgang af Audio-Technica ATH-M50xBT2

Foldbart design
ATH-M50xBT2 er trådløse over-ear høretelefoner med høj lydkvalitet og komfort. Modellen har et aftageligt kabel, et sammenfoldeligt design og premium lydkomponenter. Høretelefonerne har en frekvensgang på 15 Hz til 28 kHz og en impedans på 38 ohm. De understøtter også AAC-, LDAC- og SBC Bluetooth-codecs, der sammen med 45 mm-drivere giver en kvalitet, der i prisklassen er svær at matche.

Bredt udvalg i timevis
Høretelefonerne leveres også med A-T Connect-appen, som giver dig mulighed for at tilpasse din lytteoplevelse. Appen giver dig adgang til en række funktioner, herunder justerbare bas- og diskantniveauer, Audio-Technicas EQ-kurve til vinylemulering og meget mere.

Batteriet holder op til 50 timer på en enkelt opladning, hvilket er blandt toppen på markedet lige nu. En trådløs rækkevidde på 10 meter i kombination med Bluetooth 5.0 giver dig dertil mulighed for at bevæge dig frit rundt på kontoret eller i huset uden at bekymre dig om tab af forbindelse. Endelig har høretelefonerne følgende knapper: Svar/læg på, afspil/pause samt justering af lydstyrke.

Hvad siger brugere og eksperterne om Audio-Technica ATH-M50xBT2

ATH-M50xBT2 har fået høje karakterer fra både brugere og eksperter. De trådløse hovedtelefoner er blevet rost for deres lydkvalitet, lange batteritid og LDAC-understøttelse, hvilket afspejles i deres 4,5/5 stjerner på Amazon. Eksperter på laptopmag.com udtalte derudover: “Audio-Technica ATH-M50xBT2 er en lydmæssig perle, der belønner mærkeentusiaster med stærke tilslutningsmuligheder og spilletid i en retropakke.” Nogle anmeldere har dog bemærket, at manglen på aktiv støjreduktion kan være en ulempe for visse brugere, men generelt er høretelefonerne et solidt valg.

Fordele

 • Præcis lyd: Nej
 • Næsten førende batteritid i kategorien
 • App med unikke funktioner
 • Gode tilslutningsmuligheder
 • Klassisk design
Ulemper

 • Kan føles ubehageligt efter længere tids brug
 • Ingen ANC- eller transparency-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er et ideelt valg for alle, der leder efter alsidige, trådløse hovedtelefoner. De har skarp lyd, er blandt kategoriens bedste med hensyn til batteritid og har dertil unikke funktioner i den tilhørende app. De kan dog føles ubehagelige efter længere tids brug, og de har ikke ANC- eller en transparency-funktion. Alt i alt er høretelefonen dog værd at tjekke for folk, der er på udkig efter kvalitetslyd og lang batteritid.

Specifikationer:
Mikrofon: Ja
Frekvens: 15,0 Hz – 28000,0 Hz
Bluetooth version: 5.0
Batteritid: 50 timer
Vandafvisende: Nej
Vægt: 307 g
Stemmeassistent: Nej


Sony WH-1000XM5 – Ny version af kvalitets trådløse hovedtelefoner

Bedste valg til støjreduktion

 • 4,5/5 på Amazon.com
 • 5/5 på techradar.com
 • 5/5 på whathifi.com
 • 8,7/10 på soundguys.com

Sony WH-1000XM5 tilbyder “Edge-AI”-opskaleringsteknologi, der forbedrer kvaliteten af komprimerede digitale musikfiler i realtid, så du i kombination med støjreduktion kan nyde lyd af høj kvalitet uden distraktioner.

 • Edge-AI opskalerer komprimerede digitale musikfiler i realtid
 • Teknologi til stemmeoptagelse
 • LDAC trådløs lydteknologi

En detaljeret gennemgang af Sony WH-1000XM5

Klar til stemmeassistent
WH-1000XM5 høretelefonerne er udstyret med Precise Voice Pickup Technology, som sikrer, at din stemme opfanges klart og tydeligt, når du foretager opkald eller bruger stemmeassistenter som Google Assistant eller Siri. De er også udstyret med Resolution Audio Wireless, som giver dig mulighed for at nyde musik i høj kvalitet med LDAC-understøttelse.

LDAC er et Bluetooth-codec, der giver op til 3 gange højere lydoverførselshastighed end standard Bluetooth, så du kan høre alle detaljer i det specifikke musiknummer. Derudover har modellen den nyeste Bluetooth 5.2 og et frekvensområde på 4 – 40000 Hz, hvilket betyder, at alle toner kan gengives til mindste detalje.

Fuld kontrol over støjniveauerne
Yderligere funktioner omfatter støjreduktion og optimering af atmosfærisk tryk. Noise Cancellation funktionen blokerer eksternt støj, så du kan lytte til din musik uden at blive distraheret. Dertil har Sony også forbundet funktionen med deres App, så du selv kan styre mængden af støj, du vil modtage.

Du kan ligeledes også med et enkelt tryk på din håndflade aktivere ekstern lyd, hvis du skal høre, hvad der sker omkring dig, uden at tage høretelefonerne af. Atmospheric Pressure Optimization justerer desuden indstillingerne for støjreduktion baseret på dine aktuelle omgivelser, så du altid får den bedst mulige lytteoplevelse.

Letvægt
WH-1000XM5 vejer kun 250 g, hvilket gør dem til en af de letteste trådløse over-ear modeller på markedet. De har et 1200mAh Lithium-Ion-batteri, der kan holde i op til 40 timer, som for de fleste er mere end nok.

Hvad siger brugere og eksperterne om Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5 har generelt fået ros fra både brugere og eksperter. På Amazon får høretelefonerne 4,5/5 stjerner og med hensyn til testresultater, har brugerne generelt oplevet, at hovedtelefonerne leverer god lyd og har effektiv støjreduktion. Desuden fremhæves de som værende behagelige at have på, også i længere perioder. Mens enkelte brugere klager over tung basbetoning, siger andre, at problemet nemt kan løses ved at justere equalizer-indstillingerne. Marques Brownlee har på sin YouTube-kanal, MKBHD, lavet en video og udtalt, at modellen er de mest behagelige trådløse hovedtelefoner, han nogensinde har haft på, og at springet fra 4 til 8 mikrofoner, der arbejder hen imod bedre støjreduktion, er værdsat.

Fordele

 • Bedste støjreduktion i klassen
 • Høj komfort
 • 8 mikrofoner
 • Intuitiv kontrol på øret
 • App tilbyder en justerbar EQ og andre tilpasningsmuligheder
Ulemper

 • Kan foldes flad, men ikke sammenklappelig
 • Større bæretaske

Forbrugsguidens vurdering

Sony WH-1000XM5 er blandt de bedste støjreducerende hovedtelefoner på markedet. Dertil har de behagelig pasform, otte mikrofoner, intuitive indstillinger på øret og en justerbar EQ, der lader dig styre lyden og støjreduktionen præcis, som du ønsker. .

Specifikationer:
Mikrofon: Ja
Frekvens: 4 Hz – 40000.0 Hz
Bluetooth version: 5.2
Batteritid: 40 timer
Vandafvisende: Nej
Vægt: 250 g
Stemmeassistent: Ja


Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 – bedste trådløse in-ears fra Apple

 Vores anbefaling

 • 4,5/5 på Google Shopping
 • 4,6/5 på Amazon
 • 4,5/5 på Tomsguide
 • 5/5 på Whathifi
 • 88/100 Engadget

Den primære fordel ved Apple AirPods Pro (2. generation) er den aktive støjreduktion, der er op til to gange mere effektiv end den tidligere generation. For dem, der vil have god lydkvalitet og lang batteritid, er Apples produkt et solidt valg. 

 • Aktiv støjreduktion
 • Touch-kontrol
 • Modstandsdygtig over for vand og sved (IPX4)

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Bedre lydkvalitet
Apple er en af de førende producenter af trådløse høretelefoner i dag, og med en række forbedrede funktioner fortsætter de stilen med deres generation 2 AirPods. Udseendet er det samme som forgængeren, mens de eksisterende funktioner som Active Noise Cancellation, in-ear-identifikation og batteritid er blevet opdateret og forbedret. Derudover er der tilføjet nye funktioner som Adaptive Transparency, der dæmper høje lyde, men ikke udelukker dem fuldstændigt, hvilket f.eks. er vigtigt i trafikken.

Længere batteritid
Batteritiden for AirPods Pro 2 er blevet betydeligt længere i forhold til tidligere modeller, og med opladningsetuiet kan du lytte op til 30 timer. Uden etuiet har de ca. en batteritid på 6 timer pr. opladning.

Med opgraderet touch-controls
De sved- og vandafvisende høretelefoner er ideelle til sportsfolk og andre, der altid er på farten. Derudover indeholder de touch-controls, der gør det nemt at skifte sang eller justere lydstyrke uden at tage telefonen frem. Desuden er de med en skarp lydkvalitet både ideelle til opkald eller musik.

Hvad siger brugere og eksperter om Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Høretelefonerne har fået positive vurderinger fra eksperter, hvor flere har givet dem 5/5 eller 4,5/5 i bedømmelse med den forbedrede støjreduktion som en af de vigtigste funktioner. Med AirPods Pro 2 har Apple “leveret en stor forbedring” ifølge Tomsguide, som også roser modellen for deres evne til at reducere baggrundsstøj. Dertil fremhæver Engadget ANC’en som værende “det fineste, jeg nogensinde har hørt i trådløse øretelefoner”. Whathifi tilslutter sig og mener, at høretelefonernes lyd er blandt den bedste på markedet i øjeblikket.Størstedelen af brugernes vurderinger har været positive, hvor de på Google og Amazon henholdsvis har fået 4,5/5 og 4,6/5 stjerner.

Fordele

 • Klar og kraftig lyd
 • Behagelig i længere perioder
 • Nem at forbinde med dine enheder
 • Forbedret batteritid
 • Hurtig opladning
Ulemper

 • Designet har ikke ændret sig meget
 • Kun tilgængelig i én farve

Forbrugsguiden’s vurdering

Apple AirPods Pro (2. generation) har mange opgraderinger i forhold til første generation og er endnu nemmere at tilslutte til dine enheder, mere behagelige at bruge i længere tid og har betydeligt højere og bedre lyd. De fås dog kun i farven hvid og har det samme design som deres forgængere. Vi kan på baggrund af de forbedrede funktioner og de anmeldelser, vi har læst, anbefale høretelefonerne til alle, der leder efter et kvalitetsprodukt med god lyd.

Specifikationer
Dimensioner: 10 x 10 x 4,5 cm
Bluetooth: Ja
Mikrofon: Ja
Bluetooth-version: 5.3
Batteritid: 6 timer
Stemmeassistent: Ja


Apple AirPods Pro – bluetooth høretelefoner fra gigant

Forbruger favorit

 • 5 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
 • 4,5 ud af 5 stjerner samt kåret til ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos det internationale teknologimagasin Techradar.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Whathifi.com
 • 9 ud af 10 stjerner hos det internationale teknologimagasin Wired.co.uk

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro er blevet testet af 5 ekspertkilder, som inkluderer avisen The Guardian samt teknologimagasinerne Digitaltrends.com, Techradar.com, Whathifi.com og Wired.co.uk.

Kilderne har vurderet modellen ud fra blandt andet kvaliteten af lyd, design, pris, funktioner, batteri og styring, og eksperterne er alle meget imponerede. Derfor gives der lutter topkarakterer.

Med aktiv lydreducering

Apple AirPods Pro er en forbedring af Apples tidligere trådløse høretelefoner, og denne nye version kommer med stort set alt, hvad man kan ønske sig.

De fungerer via stabil og hurtig Bluetooth, og så kører de på batteri. Batteritiden ligger på 4,5 timer per opladning, men det er i praksis muligt at forlænge denne meget via det trådløse opladeretui. Her kan man modtage flere genopladninger, så anvendelsestiden i praksis ender på omkring 24 timer.

Yderligere kommer denne model med aktiv lydreducering i konstruktionen, hvilket et stort plus for kvaliteten af lyden.

Udefrakommende støj reduceres aktivt i stedet for at blive isoleret passivt, og dermed får man altid en klar og afrundet lyd i øret – også når man foretager opkald.  De er desuden vand- og svedtætte, så man kan anvende dem allevegne under alle forhold og til selv hård træning. De sidder hertil komfortabelt fast i ørerne uden at falde ud.

Apparatet kan stemmestyres og vejer kun 11 gram i alt – hver øre-enhed vejer 5,4 gram.

Et strejf af magi, ifølge eksperterne

Apple AirPods Pro høster meget høj ros fra alle eksperter. Blandt andet skriver den britiske avis The Guardian, at her leveres et produkt med et strejf af den kendte Apple-magi.

Eksperterne forklarer, at her findes virkelig mange plusser, der for eksempel går på lyd, batteri og støj-reducering. Det uddybes, at lyden bliver meget velbalanceret og rig, og så kan man anvende høretelefonerne imponerende længe, før de skal lades op.

Som en stor bonus kan denne variant aktivt gå ind og reducere støj og ikke kun passivt isolere mod det, kommenteres det. Hertil kommer, at designet er lille, kompakt og potent, og så er de rare at have i øret. Det måske eneste minus er prisen, som er meget høj.

Teknologimagasinet Digitaltrends.com er enige med The Guardian og skriver direkte, at lyden hos Apple AirPods Pro er chokerende god. Lyden bliver meget klar og velbalanceret med en rund kant. De formår at holde udefrakommende støj væk med deres aktive støjreducering, som langt fra alle varianter tilbyder.

Som en stor bonus føles sættet komfortabelt og behageligt i øret, og lydkvaliteten af opkald via telefonen bliver meget høj.

Det noteres, at selv Android-brugere kan anvende dette Apple-produkt. Der nævnes ikke de store minusser, men eksperterne er ikke sikre på, at den lange batterilevetid kan holde niveauet i det lange løb.

Perfekt – især til Apple-fans, ifølge eksperterne

Techradar.com giver 4,5 ud af 5 stjerner og forklarer, at Apple AirPods Pro vil tiltale mange typer af forbrugere, men specielt Apple-fans vil blive meget begejstrede.

De leverer varen, og har man længe gået og overvejet at anskaffe helt trådløse høretelefoner, kan man med fordel slå til nu.

Denne variant brillerer nemlig med en god lyd og en meget effektiv støj-reducering. Designet er flot, og så sidder de godt i øret.

Techradar.com mener dog, at prisen er noget høj (måske for høj i forhold til de konkurrenter, der stort set er lige så velfungerende), og så kan de føles en smule løse i øret under træning.

Teknologimagasinet Wired.co.uk giver en flot score på 9 ud af 10 stjerner og kalder Apple AirPods Pro for ”så gode at det næsten er irriterende”.

Dette begrundes med, at Apple virkelig har taget tidligere kritik til sig, og med denne variant leverer de et næsten fejlfrit produkt.

Her er ikke kun tale om en forbedring i forhold til tidligere versioner, men nærmest et kvantespring. Både lyd, design, forbindelse og komfort er i den klart bedste kategori på markedet, men batteriet kan dog ikke udskiftes, kommenteres det.

Fordele

 • Klar ekspert-favorit
 • Høj stabilitet
 • Kan yde lang batteritid
 • Aktiv lydreducering
 • Vand- og svedtæt
Ulemper

 • Virker ringere med Android end iOS

Apple AirPods Pro – specifikationer:
Mærke: Apple
 Type: Høretelefoner, In-ear
 Trådløs: Ja
 Med batteri: Ja
 Spilletid: Op til 4,5 timer per opladning
 Aktiv lydreducering: Ja
 Med Bluetooth: Ja
 Tilhørende app: Ja
 Kan stemmestyres: Ja
 Vægt: 11 gram 

Her kan du se en præsentationsvideo af Apple AirPods Pro. Videoen er produceret af MKBHD: 


Sony WH-1000XM4 – høretelefoner med ANC og 30 timers batteritid

Perfekt til feinschmeckeren

 • 9,1 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Cnet.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Tomsguide.com
 • 9 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Soundguys.com
 • Kåret til ”Klassens bedste” hos teknologimagasinet Techradar.com
 • 5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Whathifi.com
 • Kåret til ”Best Buy” hos forbrugermagasinet Which.co.uk

Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb

Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb vil være de bedste høretelefoner til løb til dig, som vægter eksperternes vurdering og går efter et par on-ear.

Modellen er blevet testet af ikke mindre end seks ekspertkilder inden for teknologiområdet, som alle er særdeles imponerede og uddeler absolutte topkarakterer. Eksperternes ros går især på kvaliteten, for flere mener, at her er tale om markedets absolut bedste valg. Det bliver forklaret, at produktet leverer fantastisk støjreduktion og lydkvalitet, som overrasker og begejstrer, og så er der rigtig mange features, der kan højne musikoplevelsen.

Lydkvalitet af en anden dimension

Sony WH-1000XM4 passer til dig, der ønsker en on-ear variant og ikke har noget imod at betale en relativ høj pris for den absolutte topklasse. Du vil opleve lydkvalitet i særklasse, som er over al forventning hos et par høretelefoner.

Det samme gælder for støjreduktionen, som er i en liga for sig, og mange forskellige features – som at musikken pauser, når du tager dem af – giver en følelse af absolut luksus.

Mange detaljer

Sony WH-1000XM4 Høretelefoner giver dig også flere mindre detaljer, som bidrager til helheden. Det tæller for eksempel vandtæthed, fem mikrofoner, stemmekontrol og mulighed for kabel såvel som en trådløs forbindelse. Den ledningsfrie kommunikation foregår via Bluetooth.

Som en bonus kommer enheden med fokus på komfort, et smart-kontrolpanel, som øger tilgængeligheden, samt et stærkt batteri, der giver dig op til 30 timers lytning.

Alt i alt de bedste høretelefoner til dig, der ønsker professionel kvalitet i on-ear format.

Fordele

 • Imponerende lydkvalitet
 • God støjreduktion
 • Smart kontrolpanel
 • Stærkt batteri
 • Pauser, når du tager dem af
Ulemper

 • Den tilhørende app kan være meget overvældende

Specifikationer 

Producent: Sony
Type: Høretelefoner til løb, on-ear
Mikrofon: Ja
Støjreducerende: Ja
Trådløs forbindelse: Ja
Vægt: 520 gram


Wavell Two – Dansk design og sublim lyd med bluetooth

Bedste trådløse høretelefoner til prisen

Wavell Two

 

Trådløs in-ear høretelefon

Wavell Two er efterfølgeren til den populære trådløse in-ear høretelefon Wavell One, som du kan bruge til mange aktiviteter. 

Det er en TWS-model, som betyder ”true wireless”, hvilket gør høretelefonen velegnet til aktiviteter, hvor du ikke kan have ledninger dinglende. 

Wavell Two er særligt velegnet til fitness, hvor mange godt kan lide at høre musik, mens de træner. 

Produktet kan dog også bruges til daglig, hvor det trådløse element gør høretelefonen ekstra praktisk. 

Efter lidt tid vil du sandsynligvis ikke engang bemærke, at du går rundt med Wavell Two, fordi produktet er meget behageligt. 

Måske vigtigst af alt har modellen en sublim lyd samt en dyb, men velafstemt bas, hvilket du som bruger vil nyde rigtig godt af. I denne efterfølgende udgave er lyden blevet forbedret endnu mere, fordi det er alfa og omega for høretelefoner, at lyden i dem er god.

Høretelefonerne har en lang batterilevetid på op til 35 timer, så du ikke behøver lade hele tiden. De understøtter Bluetooth 5.2 og så er de vandafvisende, så du kan bruge dem uanset vind og vejr.

Dansk design i høj kvalitet
Wavell Two er ikke bare en god, trådløs in-ear høretelefon, det er også et dansk designet produkt i høj kvalitet. 

Går du op i kvalitet og godt design, er Wavell Two derfor et naturligt valg, da der virkelig er kælet for detaljen. Du kan til en vis grad opfatte modellen som en form for smykke på den måde, at det ikke bare er en høretelefon, du har i øret, men også flot, dansk design. 

Wavell Two er altså på mange måder et all-round produkt. Du får både en funktionel høretelefon, som kan bruges til mange ting, men også et strømlinet design. 

Med det smarte design følger blandt andet den fordel, at du altid kan bære høretelefonen med ubetinget stolthed. Det gælder hvad enten du er i skole, på arbejde eller i fitnesscenter. 

Wavell Two vs. markedet

Høretelefonen adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved sin unikke kombination af smarte og praktiske elementer. 

Først og fremmest er Wavell Two kendetegnet ved at være en trådløs in-ear høretelefon med super god lyd. Det særlige ved modellen er, at du samtidig får et godt, dansk design, som både er lækkert og funktionelt.  Du kan bruge den smarte model i flere sammenhænge udover hverdagen, hvor især fitness er oplagt. 

Alt det kan du få til en god pris, og med Wavell Two får du således en rigtig fornuftig værdi for pengene.  

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Dansk designet produkt
 • Udstyret med sublim lyd samt dyb, men velafstemt bas
 • Velegnet til både hverdags- og fitnessbrug
Ulemper

 • Lydkvaliteten er ikke helt ligeså god som i premiummodeller

Specifikationer

Op til 35 timers batterilevetid
Understøtter Bluetooth 5.2
Vandafvisende
Fås i tre farver
7 forskellige ear-tips medfølger


SACKit ROCKit X – Trådløse in-ear høretelefoner med ANC

SACKit ROCKit X

Er du træt af ledninger, når du er til træning, i fitness eller når du tager håndfri opkald på arbejdspladsen? Med ROCKit X kan du endelig få lækker lyd i flot design. Her får du op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning, hvorfor du trygt kan træne uden at skulle være bange for at de løber tør foreløbig.

Active Noise Cancellation
Med de trådløse høretelefoner fra SACKit, kan du ved hjælp af deres Active Noise Cancellation (ANC), lukke al støj og larm ude, stå du kan lukke al den gode musik ind. ROCKit X muliggør, at du kan cykle på arbejde med en podcast i ørene uden, at du skal høre på alle bilerne, som der kører larmende forbi. Med disse earbuds er du klar til at tage i træningscenteret, ud at løbe eller på arbejde uden at skulle blive forstyrret af baggrundssnak og støj.

Til sport og hverdagens gøremål
Om du er til sport eller sidder i åbent kontor til hverdag, så kan de trådløse høretelefoner fra SACKit være dig behjælpelige. Tag dine vigtige opkald uden brug af hænder, så du kan skrive vigtige ting ned samtidig. Med simple touch betjening kan du nemt og hurtigt tænde for voice through, så du ikke behøver at tage høretelefonerne ud, hver gang der er en person, som gerne vil snakke med dig.

Dansk og stilfuldt design
Høretelefonerne er designet i et ergonomisk og minimalistisk design, som skaber en god pasform, så de ikke falder ud. Derudover er der også tænkt på regn og sved, da ROCKit X både er sved- og vandafvisende, slut med høretelefoner som ikke kan klare det danske vejr!

For at sikre at høretelefonerne passer optimalt i øret, får man hos SACKit følgende 3 sæt af in-ear tips med i pakken; small, medium og large.

Fordele: :

 • Trådløs in-ear bluetooth-høretelefoner med god rækkevidde
 • Sidder godt og sikkert i øret
 • Vand- og svedafvisende
Ulemper:

 • Kan gøre lidt ondt i ørene ved brug i lang tid
 • Lyden kan blive lidt tynd, hvis de ikke sidder korrekt i ørerne

Specifikationer: 

Voice Through
Active Noise Cancellation
Simpel touch betjening
Håndfri telefoni
Lang batterilevetid


MIIEGO MIIRHYTHM – flot design med lang batteritid

Testvinder

 • Editor’s Choice hos Women’s Running produkt-award 2020

MIIEGO MIIRHYTHM

Ultralette, trådløse in-ear høretelefoner

MIIEGO MIIRHYTHM er meget populære in-ear høretelefoner af superhøj kvalitet, som er 100% trådløse. 

Høretelefonerne kan bruges til mange forskellige ting, og med en vandtæthed på IPX5 er de både regn- og svedafvisende. Det gør produktet meget alsidigt i den forstand, at det både kan bruges i de fleste hverdagssituationer samt til sport af forskellig karakter. 

MIIEGO MIIRHYTHM vejer bare 4,5 gram pr. earbud, hvilket vil betyde, at du næsten ikke vil kunne mærke dem i ørene. Samtidig er høretelefonerne designet i det meget behagelige memory foam, hvilket sikrer dig komfort i topklasse. 

MIIEGO MIIRHYTHM kan give dig helt op til 7 timers uafbrudt afspilning af musik i HD-kvalitet på én opladning. 

Derudover følger der et lille opladningsetui med, som du kan have i bukselommen på farten. 

Det praktiske etui har en batterikapacitet på 28 timer, hvilket i praksis kan være rigtig smart, hvis høretelefonerne løber tør for strøm.

God lyd og indbygget mikrofon

Lyden i et par høretelefoner er altafgørende, og MIIEGO MIIRHYTHM er i høj grad udstyret med fremragende lyd. 

I høretelefonerne er der således en meget klar lyd med kraftig bas og knivskarp diskant.

Den gode lyd gør i sagens natur rigtig meget for din musikoplevelse, som er i top både inden- og udendørs. MIIEGO MIIRHYTHM’s høje kvalitet blev tydeliggjort i 2020, da produktet vandt Women’s Running produkt-award og blev kåret til Editor’s Choice. 

Høretelefonerne kommer også med en indbygget mikrofon i begge sider, så du kan besvare opkald på farten. Det kan være virkelig praktisk som bruger, så du ikke skal være bekymret for at være utilgængelig på mobilen. 

Hver enkelt høretelefon er derudover udstyret med en lille, men virkelig smart trykknap. Med den kan du med lethed betjene musik og opkald. 

MIIEGO MIIRHYTHM vs. markedet

Høretelefonerne adskiller sig fra andre produkter ved at give rigtig god værdi for pengene, mens du samtidig får mange konkrete fordele. 

MIIEGO MIIRHYTHM er således ikke bare gennemsnitlige, trådløse høretelefoner, men et produkt i topkvalitet, der kommer i et flot og praktisk design. 

De er således ultralette, komfortable, har en lang batteritid og er udstyret med en sublim lydkvalitet. 

Høretelefonerne er samtidig testvindere og kåret til Editor’s Choice hos Women’s Running, hvilket vidner om den store værdi for pengene. 

Samtidig kan du med produktet etablere en dual-mode forbindelse direkte til mobilen, hvilket er en mere stabil og forbedret Bluetooth-forbindelse. 

MIIEGO MIIRHYTHM er derfor i en helt særlig kvalitet i forhold til andre høretelefoner på markedet.

Derfor skal du vælge denne model
🔴 Trådløse in-ear høretelefoner
🔴 Vægt på kun 4,5 gram pr. earbud
🔴 7 timers batterilevetid pr. opladning ved afspilning i HD-kvalitet
🔴 Medfølgende opladningsetui med 28 timers batteritid
🔴 Indbygget mikrofon
🔴 Ørepropper fremstillet i memory foam, der forsigtigt tilpasser sig dine øregange


Jabra Elite 75T – Trådløse høretelefoner med lang batteritid og god bas

Bedste høretelefoner til løb

 • Kåret til ”Editor’s Choice” hos det canadiske teknologimagasin Soundguys.com
 • 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Tomsguide.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian
 • 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det internationale teknologimagasin Techradar.com

Jabra Elite 75T

Jabra Elite 75T er blevet testet af 5 forskellige hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Soundguys.com, Tomsguide.com, Digitaltrends.com og Techradar.com samt den britiske avis The Guardian.

Her har eksperterne set nærmere på blandt andet kvaliteten af lyd, lydstyrke, funktioner, batteri og design, og ud fra disse kriterier er der blevet givet en endelig bedømmelse. Vurderingen fra hele feltet lyder, at her er tale om et par rigtig gode høretelefoner.

Kan det hele

Jabra Elite 75T vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et sæt trådløse høretelefoner, der kan levere det meste. Forbindelen sker via Bluetooth, og herefter styrer man blot modellen via app’en.

I denne app er det muligt at indstille EQ’en, hvilket kan ændre på og øge musikkvaliteten efter personlige præferencer.

Høretelefonerne er ergonomisk skabt, hvilket betyder, at de sidder komfortabelt fast i ørerne – hverken så stramt, at de generer eller så løst, at de risikerer at falde ud. Dette gør dem til optimale løbe høretelefoner.

De kører på batteri, og der er nok til 7,5 timers lytning til musik per opladning. En fuld opladning tager herefter omkring 2 timer. Yderligere findes der et opladningsetui, der vil give op til 28 timers anvendelse på farten.

Lyden er skabt til at være klar og rund, og der gives en støj-isolering fra udefrakommende larm. Udover at kunne lytte til musik kan man også modtage og foretage opkald via modellen, og mikrofonernes placering gør, at skrat minimeres.

Dertil er der stemmekommandoer, og man kan kommunikere med diverse virtuelle assistenter såsom Alexa eller Google Assistant.

Vægten er lav på kun 11 gram i alt. Hver øre-enhed vejer 5,4 gram.

De måske bedste på markedet, ifølge eksperterne

Jabra Elite 75T er blevet testet af flere hold eksperter – blandt andet af teknologimagasinet Tomsguide.com, der giver en imponerende score på 5 ud af 5 stjerner. Denne absolutte topscore gives, idet eksperterne forklarer, at her er tale om markedets måske bedste variant.

Produktet brillerer ved at levere en virkelig god lyd samt en lang batteritid og ved at have vandtæt beskyttelse. Dermed kan man sagtens have dem i på løbeturen, der både kan inkludere sved og regn.

Yderligere roses designet for at være glat og strømlinet, men dog savnes der et par funktioner mere. Derudover kan lyden på maks-niveau blive decideret ubehagelig.

Den britiske avis The Guardian tildeler Jabra Elite 75T 4 ud af 5 stjerner og er meget tilfredse. De forklarer, at sættet modtager den gode score, idet de er meget behagelige at have i øret (de er nemlig ikke ret store og har en god udformning), og så findes der en fin kontrol.

Herudover er lyden (især bassen) rigtig god, og forbindelsen mellem høretelefoner og enhed fungerer særdeles solidt.

The Guardian nævner dog et par minusser, der primært går på den noget høje pris, samt at der ikke gives aktiv støj-reducering – kun passiv støj-isolering.

Massiv bas fra et lille produkt, ifølge eksperterne

Teknologimagasinet Digitaltrends.com giver tillige 4 ud af 5 stjerner og fremhæver først og fremmest, at man her får en massiv bas fra et minimalt apparat.

Eksperterne forklarer yderligere, at der findes rigtig mange plusser – for eksempel at høretelefonerne passer til langt de fleste øretyper, er meget lette og giver en behaglig følelse i øret. De er meget nemme at tage med på farten, og så leveres der en rig og rund lyd – som nævnt især en stærk bas.

Når man anvender modellen til at foretage opkald, bliver lyden her meget klar og uden skratten. På den negative side skriver Digitaltrends.com, at bassen måske kan føles for kraftig, og så er batterilevetiden kun gennemsnitslig.

Techradar.com er enige med de øvrige eksperter i den høje ros, og her fremhæves specielt, at denne version er markant forbedret i forhold til forgængeren.

Her er et batteri med en længere holdbarhed, et mindre design samt en højere komfort i øret. Dog er bassen lidt for kraftig, noteres det, og der savnes en aktiv støjreducering.

Fordele

 • Kompakt
 • Sidder sikkert og behageligt i øret
 • Lang lyttetid
 • Stabil Bluetooth
 • Kan kommunikere med virtuelle assistenter
Ulemper

 • Gennemsnitlig batteritid

Jabra Elite 75T – specifikationer:
 Mærke: Jabra
 Type: In-ear høretelefoner
 Trådløs: Ja
 Med batteri: Ja
 Spilletid: Op til 7,5 timer per opladning
 Opladningstid: Cirka 2 timer
 Aktiv lydreducering: Nej
 Med Bluetooth: Ja
 Tilhørende app: Ja
 Kan stemmestyres: Ja
 Vægt: 11 gram 

Her kan du se en præsentationsvideo af Jabra Elite 75T. Videoen er produceret af Jabra: 

 


Huawei Freebuds Lite – Godt produkt til prisen

 • Testvinder på Which.co.uk
 • 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på Amazon.co.uk
 • 3,4 ud af 5 point på Testberichte.de
 • 3,5 ud af 5 stjerner på Pcworld.idg.com.au

 

Huawei Freebuds Lite

Disse Freebuds Lite høretelefoner fra Huawei er blevet testet af Forbrugerrådet Tænk, som har givet høretelefonerne en super fin score på 63 point. Dette gør, at disse høretelefoner placerer sig i kategorien ’God’. Forbrugerrådet Tænk roser specielt høretelefonerne for deres holdbarhed, såvel som at de er lavet uden unødvendig kemi.

Udover denne fine bedømmelse fra Forbrugerrådet Tænk, så har Freebuds Lite høretelefonerne også opnået gode anmeldelser fra en række andre testsider på nettet.

Velegnede til træning

Disse Freebuds Lite høretelefoner fra Huawei er designet til at egne sig specielt godt til at blive brugt under træning. Dermed er høretelefonerne lavet med åndbare, bløde øreplugs, som både sikrer en god ventilation, såvel som en behagelig og sikker pasform i dine øre, hvormed de ikke så let falder ud.

En super holdbarhed og en konstruktion uden uønsket kemi

Disse Freebuds Lite høretelefoner er i flere af testene blevet rost for, at de har en super holdbarhed. Specielt er det blevet fremhævet, at høretelefonerne har en god konstruktionskvalitet, hvilket er et stort plus. Dertil har de også overlevet at blive tabt på gulvet, hvilket er enormt praktisk, da uheldet netop kan være ude, i form af at man taber høretelefonerne, når nu de ikke længere er samlet med en ledning.

Dertil er høretelefonerne fremstillet uden unødvendigt og uønsket kemi. Dette er naturligvis altid et plus, da der netop ikke er grund til at omgås med kemi, hvis det kan undgås.

En fin batterilevetid

Huawei beskriver selv, at disse høretelefoner kan holde op til 3 timer pr. opladning, hvilket er en smule mindre end nogle af de andre høretelefoner, som du kan finde i denne oversigt. Dertil kan opladningsetuiet holde nok strøm til to hele opladninger, hvormed du altså burde have mulighed for at få 12 timers spilletid, når du har etuiet med dig.

Dertil beskriver Huawei også at efter 15 minutters opladningstid, så burde høretelefonerne kunne spille i 90 minutter, hvilket altså lyder ganske fint. Forbrugerrådet Tænk har dog angivet i deres test, at høretelefonernes batterilevetid kan være lidt kortere i virkeligheden, hvilket selvfølgelig kan være et minus, hvis man ofte hører musik i flere timer hverdag.

Huawei Freebuds Lite vs. markedet

Disse Freebuds Lite høretelefoner fra Huawei skiller sig virkelig ud fra mængden med deres flotte design, som tilnærmelsesvist ligner Apples Airpods. Specielt den hvide model af disse høretelefoner er nemme at komme til at forveksle med Airpods, hvilket kan være både et plus og et minus ved høretelefonerne – det afhænger fuldstændig af køberens personlige præferencer.

Når man tager et kig på prisen, så er disse Freebuds Lite høretelefoner fra Huawei relativt billige, hvilket altså kan være en stor fordel for nogle forbrugere. På trods af den lavere pris får du stadig et par super gode trådløse in-ear høretelefoner, som har en rigtig god lyd. Hvis du derfor søger et par trådløse høretelefoner, som ikke skal koste det hvide ud af øjnene, så er disse Freebuds Lite et rigtig godt bud.

Fordele

 • De har en konstant og god forbindelse
 • Ingen brug af unødvendig kemi
 • Er enormt holdbare og kan godt tåle at blive tabt på gulvet
 • Flot design som kan fungere som et alternativ til Apples Airpods
Ulemper

 • Ikke højeste test-scores

Huawei Freebuds Lite– specifikationer:
 Mærke: Huawei
 Type: Høretelefoner, in-ear
 Trådløs: Ja
 Med batteri: Ja
 Spilletid: 3 timer, 12 timer med opladningsboksen
 Opladningstid: 1 time
 Aktiv lydreducering: Ja
 Med Bluetooth: Ja
 Tilhørende app: Nej
 Kan stemmestyres: Ja
 Vægt: 45,5 gram


Sennheiser Momentum True Wireless – bluetooth høretelefoner med fremragende lyd 

Bedst til det trådløse

 • 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Whathifi.com

Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb

Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb kan være de bedste høretelefoner til løb til den forbruger, som ønsker en lav vægt og fokus på en trådløs oplevelse.

Modellen er blevet testet af både Techradar.com og Whathifi.com, og begge teknologimagasiner er meget imponerede. Deres ros går især på, at produktet leverer en professionel lydkvalitet i et stilfuldt design og med unik smart kontrol. Det bliver nævnt, at varianten er perfekt til dig, der er træt af ledninger og fjernbetjeninger, men læg mærke til, at volume-angivelsen kan være upræcis og konstruktionen lidt ukomfortabel.

Fokus på en trådløs forbindelse

Elsker du det trådløse element ved moderne teknologi, vil Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner være ideelle til dig. In-ear enheden er skabt til at give ultimativ frihed uden ledninger, og friheden ses også i vægten, der er på sølle 13,2 gram.

Designet er flot og stilfuldt, men prisen ligger mod den høje ende. Du kommunikerer med dine øvrige devices via Bluetooth, og du kan forvente en batteritid på omkring fire timer.

Imponerende lyd

Er du lyd-feinschmecker, vil du blive glad for Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner. Ud over at tilbyde støjreduktion får du en lyd, der er velbalanceret mellem bas, toner, vokal og instrumenter, og detaljegraden er meget høj.

Du kommer også til at opleve en høj klarhed i klangen, og med moderne teknologier som stemme-assistent har det aldrig været lettere at foretage valg. Du kan føre trådløse samtaler, som tillige bliver filtreret for unødvendig støj.

Alt i alt de bedste høretelefoner til dig, der vil have den komplette frihed.

Fordele

 • Fremragende lyd
 • Kommer med to fulde opladninger
 • Godt batteri
Ulemper

 • Touch-kontrol kan være irriterende

Specifikationer 

Producent: Sennheiser
Type: Høretelefoner til løb, in-ear
Mikrofon: Ja
Støjreducerende: Ja
Trådløs forbindelse: Ja
Vægt: 13,2 gram


MIIEGO BOOM Over-ear – trænings høretelefoner i stilfuld design

Bedste høretelefoner til træning

 • Testvinder hos iForm.dk

MIIEGO BOOM Over-ear

Lyd i bedste kvalitet

MIIEGO BOOM Over-ear er trådløse høretelefoner, der er kendetegnet ved at være udstyret med lyd i topklasse. 

Produktet kommer med lydkomponenter, der er optimeret til den bedste kvalitet, hvilket giver dig som bruger en exceptionel lydoplevelse. 

Det er nok det allervigtigste ved et par høretelefoner, at lyden er i orden, og det er den i hvert fald med MIIEGO BOOM Over-ear. 

Som navnet antyder, er produktet ikke in-ear, men over-ear, og de bløde ørepuder sikrer dig en rigtig god komfort. 

Ørepuderne kan nemt udskiftes, så du kan bruge lige netop de typer, der matcher dine behov bedst muligt. Desuden betyder den praktiske feature, at høretelefonernes levetid kan forlænges en hel del. Du skal nemlig bare kan udskifte ørepuderne, når de er tilpas nedslidte. 

Samtidig har produktet et innovativt, såkaldt ”Twist’N’Turn”-design, som gør produktet ekstra funktionelt og alsidigt. 

Til sport og afslapning

MIIEGO BOOM Over-ear er som sagt et meget alsidigt produkt, og det kan både bruges til afslapning og højintens træning. 

Høretelefonerne er særligt smarte i den forstand, at du kan skifte ørepuderne alt efter den sammenhæng, du vil bruge produktet i. 

Vil du høre musik, mens du træner og får sved på panden, kan du skifte til sports ørepuder i det åndbare mesh-materiale, der kan vaskes efter brug. 

Skal du derimod høre musik, mens du slapper af på sofaen, kan du vælge at bruge det behagelige og bløde PU-lædersæt. 

MIIEGO BOOM Over-ear kommer med en batteritid på op til 36 timer, hvilket giver dig mulighed for at høre musik over adskillige dage uden opladning.

Det giver dig en rar frihed som bruger, fordi du ikke hele tiden skal være afhængig af at have en oplader i nærheden. 

Produktet er samtidig dejlig nemt at bruge, så du ikke skal blive frustreret over udfordringer i den afdeling.

Høretelefonerne kommer i et smart og strømlinet design, som du roligt kan bære med stolthed. 

MIIEGO BOOM Over-ear vs. markedet

MIIEGO BOOM Over-ear skiller sig særligt ud i forhold til lignende produkter ved sin store alsidighed, behagelige komfort og ikke mindst supergode lyd. 

Netop lydkvalitet var ét af de punkter, iForm.dk fremhævede, da de kårede produktet som testvinder. 

Anerkendelsen er et klart udtryk for MIIEGO BOOM Over-ear’s superhøje kvalitet. 

Kvaliteten placerer i kombination med brugervenligheden produktet helt i toppen af markedet. 

Høretelefonerne er samtidig meget funktionelle, og de kan bruges i stort set alle relevante situationer. 

Den lange batteritid på 36 timer giver desuden en stor frihed for dig som bruger, da du ikke skal være konstant afhængig af en oplader. 

Derfor skal du vælge denne model
🔴 Lyd i verdensklasse
🔴 Lang batteritid på 36 timer
🔴 Smarte, udskiftelige ørepuder
🔴 Testvinder hos iForm.dk
🔴 Nem at betjene


MIIEGO W7 in-ear – vandtætte høretelefoner med 12 timers batterilevetid

MIIEGO W7 in-ear

Supergod batterikapacitet

MIIEGO W7 in-ear er små, lette og komfortable earbuds, der er kendetegnet ved at have en ekstrem batterilevetid. 

Høretelefonerne er således optimerede til at kunne give dig over 12 timers brug pr. fulde opladning. Det giver dig en stor frihed som bruger, fordi du ikke hele tiden skal tænke på at have en oplader indenfor rækkevidde. 

Med den lange batteritid kan du både tage produktet med på eksempelvis en lang arbejdsdag eller en længere cykeltur, uden at batteriet løber tør for strøm. 

Produktet har en IPX6-standard, hvilket betyder, at du med MIIEGO W7 in-ear får vandtætte høretelefoner, der kan modstå sved og kraftig regn. 

På den måde er produktet særligt velegnet til dig, der kan lide at dyrke udendørs motion, mens du hører musik. 

MIIEGO W7 in-ear har desuden en rigtig god lydkvalitet med skarp diskant og stærk, dyb bas. 

Den gode lydoplevelse er alfa og omega for et par høretelefoner, og lydkvaliteten er derfor et stort plus ved MIIEGO W7 in-ear.   

Komfortabelt memory foam

MIIEGO W7 in-ear har ørepropper, der er fremstillet med det bløde, behagelige materiale, der hedder memory foam. 

Memory foam har den særligt smarte og praktiske egenskab, at det forsigtigt vil tilpasse sig din øregang for maksimal komfort. 

Det bevirker blandt andet, at lyd udefra vil blive lukket af, fordi ørepropperne vil lukke øret af, så du kan fokusere 100% på musikken. 

Høretelefonerne er med en vægt på 10 gram virkelig lette, og du vil hurtigt opleve det, som om de slet ikke er der. Netop god komfort er vigtigt for høretelefoner, da du uden den vil komme til at fokusere på andre ting end musikken.

Det gør MIIEGO W7 in-ear meget velegnede til træning, og ved at stramme ledningen ind i nakken kan du få en mere stabil pasform til din session.

MIIEGO W7 in-ear vs. markedet

MIIEGO W7 in-ear adskiller sig fra sammenlignelige produkter ved, at du får nogle meget praktiske og komfortable høretelefoner til en lav pris. 

Du får rigtig god værdi for pengene, og især det vandtætte element er et kendetegn for høretelefonerne. 

Den lange batteritid på 12 timer bevirker desuden, at du som bruger får en rigtig stor frihed, som er guld værd i praksis. 

Samtidig får du med MIIEGO W7 in-ear et produkt, der er utrolig behageligt at have på. 

Sidst, men ikke mindst har høretelefonerne en rigtig god lyd, så din musikoplevelse er sikret. 

Derfor skal du vælge denne model
🔴 Vandtæt
🔴 Har 12 timers batterilevetid
🔴 Ørepropper fremstillet af superblødt memory foam, der forsigtigt tilpasser sig din øregang
🔴 Velegnet til udendørs sport

 


Jabra Elite Active 65t – Velroste trådløse høretelefoner til løb

 • 4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Stuff.t
 • God anmeldelse fra testsiden Themasterswitch.com

Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Tomsguide.com, Cnet.com, Stuff.tv og Themasterswitch.com. Alle eksperter er begejstrede for høretelefonerne, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at de er vilde med modellens lange batterilevetid samt pasform.

De er til gengæld mindre begejstrede for høretelefonernes størrelse, da de er ret store samt opladningsetuiet, der kan være svært at åbne.

Eksperterne: Komfortable høretelefoner med god lyd

Alle fire ekspertkilder er enige i, at Jabra Elite Active 65t er ’gode trådløse høretelefoner’, der har en ’komfortabel og sikker pasform’.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Cnet.com, at høretelefonerne har en ’fremragende lyd, fungerer pålideligt og er gode til opkald med mikrofonerne’.

Flere af eksperterne hæfter sig ved høretelefonernes pasform, hvilket Themasterswitch.com især lægger vægt på. Tomsguide.com nævner også Jabra Elite Active 65t batterilevetid, da de kan holde i op til 15 timer.

Stuff.tv er ydermere imponerede over, at høretelefonerne er resistente overfor sved, hvorfor man sagtens kan bruge dem til at dyrke motion eller lignende.

De skriver dog også, at selvom modellen generelt er behagelig at have på, kan det blive en smule ubehageligt efter længere tids brug.

Trådløse høretelefoner med fire indbyggede mikrofoner

Jabra Elite Active 65t er trådløse høretelefoner, der kan forbindes til enheder via Bluetooth. De er resistente overfor både vand og støv. Man kan derfor anvende dem i al slags vejr og vind samt til motion.

Derudover kommer Jabra Elite Active 65t med fire indbyggede mikrofoner, der fjerner både baggrundslyde og støj, så man nemmere kan høre musikken samt besvare opkald selv i støjfyldte omgivelser.

Ved køb af Jabra Elite Active 65t medfølger der desuden et opladningsetui, der giver to fulde opladninger.

Selve høretelefonerne har en spilletid på i alt 5 timer, men ved brug af opladningsetuiet får man op til 15 timers spilletid.

Man har derfor mulighed for at lade høretelefonerne op på farten, hvis de løber tør for strøm.

Med Jabra Sound+ og stemmekontrol

Jabra Elite Active 65t er forsynet med Jabra Sound+, der sørger for, at man kan gøre musikken til sin egen.

Man har nemlig mulighed for at gøre musikken mere personlig med appen Jabra Sound+, da man kan indstille equalizeren, som man ønsker.

Der er ydermere mulighed for at forbinde høretelefonerne til for eksempel Google Now, Siri eller Alexa. Med stemmekontrollen kan man få en masse information samt få læst beskeder op fra sin mobiltelefon.

Udvalgte fordele ved Jabra Elite Active 65t:
Med fire indbyggede mikrofoner
God pasform
Med stemmekontrol
Gør brug af Jabra Sound+ appen
Resistente overfor både støv og vand

Her kan du se en præsentationsvideo af Jabra Elite Active 65t. Videoen er produceret af Jabra: 

 


Marshall Headphones Mode EQ – God til rock-genren

 • 4 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
 • 4 ud af 5 stjerner hos digitaltrends.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos pcmag.com

marshall-headphones-mode-eq

Marshall er kendt for rockhøjttalere og guitarforstærkere og der er da heller ingen tvivl om, at Marshall Headphones Mode EQ er designet til rockfolket. Med denne model får du det legendariske logo på både jackstik, volumenkontrol og på selve høretelefonerne. Designmæssig får du også forskellige lækre messing-detaljer, som underbygger det rockede look.

Sammen med sættet følger også fire forskellige silikone-propper. Så der er god pasform til enhver øregang. Til gengæld er der ikke en pose eller anden beskyttelse med.

Indbygget equalizer giver dig flere muligheder

Lyden er rigtig god ifølge de anmeldelser vi har gennemgået. Ægte rock handler ikke om overdreven bas, men mere om præcision i mellemtone og diskant. Her leverer Marshall Headphones Mode EQ varen. Det er med andre ord ikke høretelefonerne til dig, der først og fremmest lytter til rap og pop. Den indbyggede equalizer giver dog ret vide muligheder for at tilpasse lyden til smag og humør.

Det er en kraftig lyd man forventer og som man også får fra dette mærke, og det er også her, at modellens force ligger. Så er du til rock og rock-beslægtede genrer, er Marshall Headphones Mode EQ et udmærket og også prisgunstigt valg.

Fordele ved Marshall Headphones Mode EQ:
Lækker originalt Marshall-design
Fire forskellige silicone-ørepropper medfølger
Indbygget equalizer giver justeringsmuligheder
Perfekte til rock og beslægtede genrer


Sony mdr ex650ap – Flot design

 • Bedst i Test hos Lydogbillede.dk
 • Testvinder hos Testuniverset hos Søndagsavisen
 • 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com

sony-mdr-ex650ap

Sonys mdr ex650ap-høretelefoner ligner designmæssigt næsten en mini-trompet. Flot ser det ud, og lyden er ifølge Whathifi.com da også så tæt på ægte instrumenter, som det er muligt i prisklassen: Tilnærmelsesvis fejlfrit til prisen, mener Whathifi-magasinet.

Både Søndagsavisen og Lydogbilde.no er da også enige i bedømmelsen og giver topkarakterer til Sony mdr ex650ap. Søndagsavisen finder dog, at den vejledende udslagspris er i overkanten, men i praksis følges disse priser sjældent og denne model fås da også til markant levere pris mange steder.

Luksus både før og under lytning

Det norske magasin Lydogbilde.no oplever stor glæde ved blot at holde det luksuriøse produkt i hånden, og heldigvis følges det da også op af lige så stor glæde, når det kommer i ørerne. Hele fire forskellige ørepuder medfølger og der er også tænkt på både ledningsopvikling og en praktisk opbevaringspose.

Om det er messing-konstruktionen, der gør det, er uvist, men specielt akustisk musik kommer rigtig til sin ret i Sony mdr ex650ap ifølge det norske magasin. Alle testpanelerne er også enige om, at alle musikgenrer fungerer godt med denne model. Specielt den rytmiske musik afslører, at bassen er god, men både kontrolleret og hurtig.

 


Supra Nero – Syv forskellige sæt ørepropper

 • Anbefalet i Jyllands Posten
 • Kåret til “Bedste Køb” hos Lydogbillede.dk

supra-nero

Supra er egentlig specialist i kabler, men kastede sig for et par år siden over høretelefoner. Den første model på markedet (Supra Nitro) blev kåret som årets bedste. Den følges nu op men en ”lavprismodel”, som rent prismæssigt lander i mellempris-området, men som giver endnu mere for pengene. Med Supra Nero får du stadig både kompositmateriale, som kendes fra flyindustrien, samt kevlar-forstærkede ledninger – en lækker letvægtskonstruktion til rimelig pris.

Med denne model får du også hele syv forskellige sæt ørepropper i skum og silikone. Så det er let at finde et par, som passer perfekt til ethvert øre. Det giver en større komfort, hvis høretelefonerne skal bæres over længere tid. Også ledningsudførelsen er gennemtænkt: Den er flad med gummibelægning og det giver minimale problemer med snoning mv.

Mere afbalanceret allround lyd

Målet med Supra Nero har været at skabe et par alsidige høretelefoner, som kan gengive alle musikgenrer uden at farve lyden. Det er i den grad lykkedes. Med denne model får du en kontant bas, uden at den dominerer og diskanten er sprød, uden at være decideret skinger. Det er perfekt, hvis du gerne vil kunne lytte i timevis, uden at blive træt.

Det skader selvfølgelig heller ikke, at ledningen er forsynet med gode store knapper, hvis der er behov for at besvare et opkald eller pause musikken. I knap-panelet er der også indbygget en god 360-graders mikrofon, der giver god samtalelyd med alle typer af smartphones.

Udvalgte fordele ved Supra Nero:
Moderne letvægtsmaterialer
Attraktiv prissætning i forhold til ydelsen
Hele syv forskellige sæt ørepropper
Flad ledning med gummibelægning der modvirker snoning
Afbalanceret lyd, der passer til alle musikgenrer
Godt og brugervenligt knappanel


B&O BeoPlay E8 – Flot dansk design

 • God test placering for Forbrugerrådet Tænk
 • 4 ud af 5 stjerner på Pcmag.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Testberiche.de
 • 3,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på Amazon.co.uk

bedst-til-prisen-badgeB&O BeoPlay E8

 

Disse BeoPlay E8, som er lavet af det velkendte danske mærke B&O, er blevet testet af Forbrugerrådet Tænk, som har kåret disse in-ear, trådløse høretelefoner som værende testvinder i deres test, da høretelefonerne scorede 68 point, hvilket placerer den i Forbrugerrådet Tænks kategori ”God”. I denne test fremhæves det specielt, at høretelefonerne er super holdbare, såvel som at de har en super god lyd.

Udover denne gode anmeldelse fra Forbrugerrådet Tænk, så har disse BeoPlay E8 også modtaget gode anmeldelser fra andre testsider.

Super god lydkvalitet

Bang & Olufsen er kendt for at bruge lydingeniører, når de udvikler deres produkter, hvormed de ofte opnår en helt suveræn lydkvalitet. Dette gør sig bestemt også gældende ved disse BeoPlay høretelefoner, da de virkelig kan give dig en god musikoplevelse, da kvaliteten er helt i top.

De giver dig en autentisk og kraftfuld lydoplevelse, hvilket selvfølgelig er nogle super gode egenskaber ved et par høretelefoner. Dertil kommer høretelefonerne med ’Transparency Mode’, hvilket sørger for, at du kan lukke omgivelserne ude med én enkel hurtig gestus.

Ergonomisk og kompakt design

Disse BeoPlay E3 høretelefoner er en del af B&Os 3. generation af høretelefoner, og denne gang har de for alvor sat fokus på at opnå en rigtig god pasform. Dermed er disse høretelefoner skabt med fokus på at kunne passe mange forskellige øreformer og størrelser, hvormed der er en stor chance for, at de vil passe dig super fint.

I sammenhæng med dette er høretelefonerne blevet gjort mindre i størrelsen, sådan at personer med mindre øre også kan bruge dem, uden at de føles alt for anmassende.

Masser af lækkert tilbehør

Disse BeoPlay E8 høretelefoner fra B&O kommer med en del lækkert tilbehør, som virkelig er med til at gøre det til en endnu større fornøjelse af bruge disse høretelefoner. Høretelefonerne kommer bl.a. i et medfølgende etui, som både bruges til at opbevare høretelefonerne i, når de ikke er i brug, men det er også heri, at høretelefonerne oplades. På denne måde er de altid klar til at spille videre, når du skal bruge dem.

Dertil så medfølger der også en app, som tillader dig at tilpasse høretelefonerne, så de passer perfekt til lige netop dine præferencer, hvilket er super lækkert – specielt når man køber et par høretelefoner i denne prisklasse.

B&O BeoPlay E8 vs. markedet

Hvis du vælger at investere i disse BeoPlay E8 høretelefoner, så bør du være opmærksom på, at noget af prisen betaler du udelukkende for brandet. B&O er nemlig et super godt brand, og disse høretelefoner er af en super god kvalitet, men det er muligt at finde høretelefoner med nogle af de samme gode egenskaber til en lavere pris.

Når det så er sagt, så er disse BeoPlay E8 høretelefoner super gode, og de har en super god lydkvalitet, som man netop forventer, når man køber B&O produkter. Hvis du dermed har forelsket dig i lige netop disse in-ear, trådløse høretelefoner, så kan de sagtens være alle pengene værd.

B&O BeoPlay E8 – specifikationer:
🔴 Mærke: B&O
🔴 Type: Høretelefoner, In-ear
🔴 Trådløs: Ja
🔴 Med batteri: Nej
🔴 Spilletid: 12 timer
🔴 Opladningstid: 2 timer
🔴 Aktiv lydreducering: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Kan stemmestyres: Ja (via Siri eller Google Assistant)
🔴 Vægt: 280 gram

Fordele ved B&O BeoPlay E8
Stærk audio performance med en dyb bas og sprøde høje toner
Kan tilpasses fra den tilhørende app
Super god in-ear pasform
Super god og klar mikrofonlyd


Pioneer Rayz Plus – Kan justere lyd efter omgivelser

 • ”Specielt anbefalet” hos lydogbillede.dk
 • 4 ud af 5 stjerner hos altomdata.dk

Pioneer Rayz Plus hoeretelefoner

Modellen Pioneer Rayz Plus får gode omtaler af begge de danske sites lydogbillede.dk og altomdata.dk.

Disse høretelefoner kan rigtig mange ting, og noget af det, som eksperterne fremhæver mest, er Pioneer Rayz Plus’ mange smarte funktioner samt den rigtig gode lydkvalitet.

Kort om Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus hører ikke til i den billige ende af prisspektret angående høretelefoner, og derfor forventes også høj kvalitet.

Pioneer Rayz Plus leverer dette, og de mange funktioner gør modellen meget smart og intelligent. Pioneer Rayz Plus skal oplades for at kunne bruges, og det er for eksempel muligt at lade høretelefonerne op via Lightning-stikket, mens man hører musik ved at ”låne” strøm fra sin telefon.

Som et plus kan telefonen også lade op samtidig med, at man hører musik via et ekstra ladestik.

Der medfølger 3 par øredutter og 3 skumpuder, som gør det let at finde den størrelse, der passer til ens individuelle behov.

Brug og funktioner

Det bemærkes af eksperterne, at øredutterne på Pioneer Rayz Plus sidder rigtig godt og giver en god komfort. Lydkvaliteten er rigtig god og klar, og det skyldes ikke mindst kalibreringen, som både justerer lyden til ens egne præferencer samtidig med, at omgivelserne analyseres, og lyden tilpasses efter omgivelserne også. Dette sker via den tilhørende app, hvor der også findes en equalizer, hvor man kan lave sine egne indstillinger.

Man kan desuden programmere knappen Smart Button til forskellige funktioner, som man bruger ofte. Musikken styres via den lille fjernbetjening, der er integreret i modellens ledning.

Andre fordele

Der er rigtig mange muligheder og funktioner på Pioneer Rayz Plus, og det inkluderer også mere lavpraktiske, som at når man tager øredutterne ud af ørerne, så stopper musikken automatisk. Når de isættes igen, så starter musikken også igen.

En anden smart funktion er HearThru, som kan dæmpe musikken, når folk taler til en, og så kan man høre, hvad der bliver sagt.

Pioneer Rayz Plus vejer 5 gram uden ledning.

Udvalgte fordele ved Pioneer Rayz Plus:
Trådløse høretelefoner, som kan lades op via telefonen
3 par øredutter medfølger
Kalibrering justerer musikken og også efter omgivelserne
Mange funktioner som HearThru, som gør, at lyden dæmpes, når man bliver talt til


Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb – fantastisk lydkvalitet med støjreduktion

Ideel til transport 

 • 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
 • 5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Whathifi.com
 • 94 ud af 100 point hos teknologimagasinet Unwiredforsound.com

Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb

Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb er de bedste høretelefoner til løb til dig, der leder efter fantastisk lydkvalitet på farten med god støjreduktion.

Modellen er blevet testet hos tre hold eksperter, som alle er meget positive. Der er tale om tests udført af teknologimagasinerne Techradar.com, Whathifi.com og Unwiredforsound.com, som uddeler klare topscorer til produktet. De hæfter sig blandt andet ved, at varianten leverer en fantastisk lydkvalitet, og på grund af den indbyggede støjreduktion er den ideel til lytning under transport. Som endnu en bonus går opladningen hurtigt, roser eksperterne, men de understreger også, at batteritiden ikke er den højeste.

Fantastisk lyd

Sennheiser Momentum Free Høretelefoner er det perfekte in-ear valg til dig, der gerne vil have en fremragende lydoplevelse, når du lytter til musik. Lyden er velafbalanceret med en høj detaljegrad, og der er et harmonisk forhold mellem toner og bas.

Designet er måske ikke det mest elegante, men går du efter det indvendige, har du en sikker vinder her. Du vil blandt andet også opleve en virkelig effektiv støjreduktion, som betyder, at du under lytteoplevelsen ikke bliver forstyrret af støjen omkring dig.

Håndfrie samtaler

På grund af støjreduktionen er enheden fordelagtig til transport eller områder, hvor der er mange mennesker samlet.

Sennheiser Momentum Free Høretelefoner giver dig tillige mulighed for at føre håndfri samtaler, og derfor finder du også en skarp mikrofon indbygget. Du får en trådløs forbindelse med dine andre devices via Bluetooth og en hurtig opladning. Batteritiden er seks timer.

Alt i alt de bedste høretelefoner til dig, der ønsker imponerende lydkvalitet, støjreduktion og håndfrie samtaler.

Fordele

 • Fantastisk lydkvalitet
 • Ideel til lytning under transport
 • Hurtig opladning
Ulemper

 • Batteritiden kunne være længere

Specifikationer 

Producent: Sennheiser
Type: Høretelefoner til løb, in-ear
Mikrofon: Ja
Støjreducerende: Ja
Trådløs forbindelse: Ja
Vægt: 40 gram

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


 

Jaybird RUN – Komfortabel bluetooth høretelefoner

 

Jaybird RUN

 

De fire ekspertkilder Trustedreviews.com, Engadget.com, Cnet.com og Techadvisor.co.uk har testet og anmeldt høretelefonerne Jaybird RUN. Alle eksperter er vilde med modellen, som de har givet en forholdsvis god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Trustedreviews.com og Engadget.com er vilde med modellens komfortable pasform, er Techadvisor.co.uk og Cnet.com begejstrede for dens solide lyd.

Nogle er eksperterne skriver til gengæld også, at knapperne kan være en smule svære at trykke på, samt at prisen for høretelefonerne er dyrere end andre sammenlignelige modeller.

Brugervenlige og komfortable høretelefoner med solid lyd, ifølge eksperterne

Ifølge de fire ekspertkilder er Jaybird RUN ’et godt køb, hvis man ønsker brugervenlige og komfortable høretelefoner’.

Alle eksperter skriver nemlig, at Jaybird RUN har en komfortabel og sikker pasform, men ’at ørerne dog kan begynde at klø lidt ved længere tids brug’.

Derudover nævner eksperterne fra Trustedreviews.com og Techadvisor.co.uk, at Jaybird RUN er forsynet med en ’god og solid lyd’.

Techadvisor.co.uk skriver, at de ydermere kommer med ’enkle og brugervenlige kontroller – hvilket er godt, når de rent faktisk fungerer’.

De nævner dog, at der ’desværre er intermitterende forbindelsesproblemer og problemer med opladningen, hvilket gør dem svære at anbefale i forhold til andre modeller’.

Til gengæld hæfter eksperterne fra Cnet.com og Engadget.com sig ved, at de er vandtætte samt kommer med en batterilevetid på op til 4 timer.

Vand- og svedafvisende høretelefoner med opladningsetui

Med Jaybird RUN får man trådløse høretelefoner, der ikke har nogen kabler. Man forbinder dem via Bluetooth med ens smartphone og kan styre musikken med hjælp fra Jaybird appen. Appen kan også hjælpe brugeren med at finde høretelefonerne, hvis de bliver væk.

Derudover er Jaybird RUN vand- og svedafvisende, hvorfor man kan anvende dem selv, når man dyrker motion eller i forskelligt slags vejr.

Der medfølger et opladningsetui ved køb af høretelefonerne, der giver otte timers ekstra spilletid. Når høretelefonerne er fuldt opladet, har de desuden fire timers spilletid i forhold til at afspille musik eller besvare opkald.

Med indbygget mikrofon, fjernbetjening og hurtig opladning

Ved opladning af Jaybird RUN kan det klares hurtigt, hvis man har glemt det. Hvis man blot oplader høretelefonerne i fem minutter, vil man nemlig få en times musik. Dette er nok til en tur med offentlig transport eller en time i træningscentret.

Høretelefonerne kommer ydermere med en indbygget mikrofon samt fjernbetjening. Med multifunktionsknappen kan man skifte mellem at afspille og stoppe musikken samt skrue op og ned for lyden, besvare opkald eller skifte sang med fjernbetjeningen og mikrofonen.

Udvalgte fordele ved Jaybird RUN:
Fire timers spilletid
Med indbygget mikrofon og fjernbetjening
Hurtig opladning
Vandtætte
Der medfølger et opladningsetui

Her kan du se en præsentationsvideo af Jaybird RUN. Videoen er produceret af Jaybird: 


JBL Reflect Mini 2 – Ergonomisk høretelefon

 

JBL Reflect Mini 2

JBL Reflect Mini 2 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techgearlab.com, PCmag.com og Cnet.com. Ekspertkilderne er vilde med høretelefonerne, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af høretelefonernes gode lyd og pris. Dog nævner flere eksperter til gengæld også, at pasformen ikke er for alle med store øre, samt at lyden godt kunne være en smule bedre.

Eksperterne: Høretelefoner velegnet til træning

De tre ekspertkilder er enige i, at JBL Reflect Mini 2 er høretelefoner, der kan fås til en god pris.

Techgearlab.com skriver, at høretelefonerne er ’prisvenlige’, hvorfor de fleste kan købe disse uden at springe deres budget.

Derudover forklarer eksperterne, at JBL Reflect Mini 2 er velegnede til træning. Der nævnes, at høretelefonerne er ’gode til at træne med’, da de sidder optimalt samt kan holde til, at man sveder.

PCmag.com hæfter sig især ved, at de har en ’meget sikker pasform’, hvilket er en fordel, hvis man dyrker motion.

Sidst men ikke mindst skriver Cnet.com, at JBL Reflect Mini 2 ikke vejer meget samt kommer med en ’forholdsvis god batterilevetid’, hvilket de mener, er nogle af de største fordele ved høretelefonerne.

Høretelefoner med Bluetooth og sikker pasform

JBL Reflect Mini 2 er trådløse høretelefoner, så man slipper for kabler. De er kompatible med alle Bluetooth-kompatible enheder, så man blot kan forbinde dem til ens enhed og høre musik.

Høretelefonerne er forsynet med en sikker pasform, hvorfor de er velegnede til sportsfolk. Uanset aktivitet bliver JBL Reflect Mini 2 på ørerne. De har desuden ergonomisk udformede ørestikker i silikone.

JBL Reflect Mini 2 er også resistente overfor både sved og regn. De er nemlig fremstillet i vandafvisende materialer i høj kvalitet, så de ikke bliver ødelagt selv under intens træning.

Model med lang batterilevetid, mikrofon og fjernbetjening

JBL Reflect Mini 2 kommer med et indbygget batteri med op til 10 timers spilletid. Hvis man glemmer at oplade høretelefonerne, får man desuden en times spilletid efter blot en opladning på 15 minutter.

Endvidere er JBL Reflect Mini 2 forsynet med en kombineret in-line mikrofon og fjernbetjening, der lader en justere alt lige fra lydstyrke til at skifte sang eller besvare et opkald.

Sidst men ikke mindst kommer JBL Reflect Mini 2 med reflekser på ørestikkerne. Dette er en fordel, hvis man løber udenfor eller lignende, når det er mørkt, da det hjælper med at gøre en mere synlig.

Udvalgte fordele ved JBL Reflect Mini 2:
 Reflekser på ørestikkerne
Med kombineret in-line mikrofon og fjernbetjening
Sikker pasform
Velegnede til træning
Resistente overfor sved og regn

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Reflect Mini 2. Videoen er produceret af JBL: 


Jaybird Vista sports høretelefoner – Vandtæt in-ear høretelefon

 

Jaybird Vista

Jaybird Vista er blevet testet af 5 ekspertkilder, der enten har fokus på teknologi eller forbrugertests. Disse inkluderer teknologimagasinerne Whathifi.com, Techradar.com, Cnet.com og Wired.com samt testmagasinet Trustedreviews.com. I disse tests er modellen blevet gennemvurderet fra top til tå, og konklusionen lyder, at her er tale om et par meget velfungerende høretelefoner.

Komplet vandsikkerhed

Jaybird Vista er et sæt elegante og diskrete høretelefoner med en trådløs forbindelse til telefonen, hvor man via den tilhørende app kan vælge musik.

Man kan også anvende modellen til at tale i telefon via. Der findes et indbygget batteri, der i sig selv leverer op til 6 timers anvendelse, men ved brug af opladningsetui kommer lyttetiden i praksis op til maksimalt 32 timer.

Lyden er rund og velbalanceret, og hvis man har særlige præferencer, kan man indstille EQ’en til at ændre på lydoplevelsen.

Dette produkt er især ideelt til den seriøse atlet. Her findes nemlig en IPX7-vandtæthed, hvilket betyder, at hverken stærk regn eller sved ødelægger dem. IPX7-standarden er faktisk en af de højeste, hvad angår vandtæthed – i teorien kan de nedsænkes i vand ned til 1 meter uden at tage skade.

Yderligere er der en god støjisolering, og konstruktionen er meget slidstærk og robust – de er skabt til alle forhold. Vægten er lav på kun 6 gram per øre-enhed. I alt er vægten på 12 gram.

Næsten perfekte trænings-høretelefoner, ifølge eksperterne

Jaybird Vista er blevet testet af 5 hold eksperter, der alle er meget positive. For eksempel tildeler teknologimagasinet Techradar.com produktet 4,5 ud af 5 stjerner og kalder dem ”næsten perfekte”. De er især velfungerende til træning og løb og er markant forbedrede i forhold til forgængeren.

Det vurderes, at sættet kommer med en meget hurtig trådløs forbindelse via Bluetooth, en fantastisk lyd og et kompakt design.

Som en bonus er de vandtætte og certificeret med IPX7-vandtæthed – det betyder, at man kan sænke dem ned i vand uden at gå i stykker. Dog er batteritiden begrænset, og der er ingen pulsmåler, påpeges det.

Det internationale testmagasin Trustedreviews.com er tillige meget imponerede og giver ligeledes 4,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne herfra skriver, at dette sæt tilbyder flere aktivitetsfunktioner end langt de fleste af konkurrenterne. Derfor anbefales de specielt til atleter eller seriøse motionister.

Det kommenteres, at de sidder rigtig godt fast i ørerne på en komfortabel måde, at stabiliteten i den trådløse forbindelse er en af de bedste på markedet, og at byggekvaliteten er fantastisk.

Dog kunne Trustedreviews.com godt have tænkt sig, at batteritiden i opladningsetuiet var lidt længere.

Let vægt og komfortabel oplevelse, ifølge eksperterne

Teknologimagasinet Cnet.com giver 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at Jaybird Vista leverer en solid præstation med mange plusser. De går på, at vægten er meget lav, og så føles de meget behagelige at have i øret. Lyden er også klar og rund, og som en bonus er høretelefonerne vandtætte – dermed er det intet problem at tage dem med ud på løbeturen, cykelturen eller til den meget hårde og sveddryppende træning. Sættet har et godt design, der gør, at de sidder solidt fast i ørerne, og de falder ikke ud. Batterilevetiden er hæderlig, kommenteres det, men prisen er noget høj.

Wired.com giver 8 ud af 10 stjerner og skriver, at Jaybird Vista føles næsten vægtløse, når de bæres, men alligevel leverer de en rigtig god lyd.

De fungerer helt trådløst, og så er de vand- og svedtætte. De sidder sikkert og godt fast under træning, og som en bonus er de meget robuste og solide – skabt til at holde længe.

Kontrol og brugerflade er simpel og intuitiv, og så er batterilevetiden fin, kommenteres det. Dog føles det udvendige design lidt plastikagtigt.

Produktet kan anvendes med Spotify, hvilket er godt, noteres det, men man skal have et Premium-abonnement for at kunne anvende alle app’ens funktioner.

Jaybird Vista – specifikationer:
🔴 Mærke: Jaybird
🔴 Type: Høretelefoner, In-ear
🔴 Trådløs: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid: Op til 6 timer per opladning
🔴 Aktiv lydreducering: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Vægt: 12 gram 

Fordele ved Jaybird Vista:
Stabil forbindelse
Med app
Justerbar EQ
IPX7-vandtæthedscertifikat
Slidstærk og robust

Her kan du se en præsentationsvideo af Jaybird Vista. Videoen er produceret af Jaybird: 


Bose SoundSport Free – Gode løbe høretelefoner

Bose SoundSport Free

Disse SoundSport Free høretelefoner, som er lavet af brandet Bose, er blevet kåret til at være testvinder i Forbrugerrådet Tænks test af høretelefoner. I denne test har SoundSport Free opnået 71 point, hvilket placerer dem solidt i kategorien ’God’. Forbrugerrådet Tænk roser disse høretelefoner for at være enormt behagelige at have på, såvel som at de giver en god lyd.

Udover denne fine anmeldelse af Forbrugerrådet Tænk, så har SoundSport Free høretelefonerne fra Bose også fået fine anmeldelser fra andre sider.

Perfekt til når du dyrker sport

Disse høretelefoner er designet specifikt med sportsfolk for øje, hvormed Bose virkelig har tænkt over pasformen, sådan at høretelefonerne ikke blot falder ud under træningen. Høretelefonerne giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du træner, hvilket er en super god og praktisk egenskab, og gør dem til et godt løbe headset.

På denne måde kan du nyde dit favorit musik, imens du træner, hvilket uden tvivl kan gøre din træning endnu bedre. Dertil kan du selvfølgelig modtage opkald i disse høretelefoner, hvilket er endnu en praktisk egenskab ved dem.

Super stabile og enormt holdbare

Da disse høretelefoner netop er udviklet specielt til sportsfolk, så har Bose også taget højde for, at uheld kan ske. Derfor har de lavet høretelefonerne enormt holdbare, hvormed de gerne skulle kunne holde til at falde en gang eller to på gulvet, hvis uheldet skulle være ude.

Dertil er de stabile inde i øret; de indeholder nemlig de originale StayHear+ Sportsørepropper, som er lavet af blød, fleksibelt silikone, som tilpasser sig til dine øres form. Dermed kommer de til at sidde behageligt og vil ikke have en tendens til at falde ud, uanset hvor længe du bruger dem.

Kan stemmestyres ved hjælp af din smartphone

Når du forbinder Bose SoundSport Free til din smartphone, så bliver det muligt at stemmestyre høretelefonerne, hvis du benytter dig af IPhonens Siri eller Androids Google Assistent. På denne måde kan du tjekke dine beskeder eller få andre informationer, imens du er på farten. Dette er en rigtig lækker detalje, som helt sikkert vinder disse høretelefoner nogle flere point blandt brugerne.

Bose SoundSport Free vs. markedet

Disse SoundSport Free høretelefoner indeholder en række super gode fordele; dog er det muligt at diskutere, hvorvidt nogle af egenskaberne egentlig er positive eller negative. F.eks. er det muligt at høre nogle af lydende fra verden omkring dig, når du hører musik, hvilket er med til at øge din sikkerhed i trafikken. Dog kan dette være en negativ ting for nogle forbrugere, hvis man bare gerne vil lukke alt ud med høretelefonerne.

Dertil så udleder høretelefonerne lidt spildlyd, hvilket selvfølgelig kan være generende for mennesker omkring dig. Dette er også lidt ærgerligt, specielt fordi du alligevel skal betale en relativ høj pris for disse høretelefoner. Dog har de også en række gode fordele, som nævnt herover, hvormed de sagtens kan være det rette par for dig.

Bose SoundSport Free – specifikationer:
🔴 Mærke: Bose
🔴 Type: Høretelefoner, In-ear
🔴 Trådløs: Ja
🔴 Med batteri: Ja
🔴 Spilletid: 5 timer
🔴 Opladningstid: 2 timer
🔴 Aktiv lydreducering: Nej
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Kan stemmestyres: Ja (via Siri eller Google Assistant)
🔴 Vægt: 18 gram

Fordele ved Bose SoundSport Free
Flot design
Brugervenlige og super ligetil at bruge
Etuiet kan oplade høretelefonerne to hele gange på én opladning
Du kan stadig høre lidt af lydene fra verden omkring dig, hvilket øger din sikkerhed i trafikken


Beats by Dre BeatSX – Lang batterilevetid

 • ”Specielt anbefalet” hos lydogbillede.dk
 • 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin techradar.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos macworld.com
 • 7 ud af 10 stjerner hos det amerikanske wired.com
 • 4 ud af 7 stjerner hos engelske PcMag

Beats by Dre BeatSX

Beats by Dre er efterhånden blevet kult inden for de forskellige typer af høretelefoner. Denne model fra Beats by Dre BeatSX er in-ear typen, som de andre høretelefoner i denne test.  En lang række af eksperter har testet denne model og givet den topkarakterer.

Mange aspekter af Beats by Dre BeatSX fremhæves, og det gælder især den høje lydkvalitet, den hurtige opladning samt komforten.

Kort om Beats by Dre BeatSX

Apple har haft en finger med i spillet i produktionen af Beats by Dre BeatSX, og derfor er udseendet også rigtig fint og stilrent. Modellen er trådløs og har en lang batterilevetid på omkring 8 timer og fungerer via Bluetooth.

Der medfølger 4 par silikonedutter i forskellige størrelser samt to par vinger for at sikre, at Beats by Dre BeatSX passer til enhver forbruger. Dutterne passer til det indre øre, men vingerne holder dem på plads i det yderste stykke af øret. Beats by Dre BeatSX er skabt til at have med på farten og til brug hver dag.

Brug og funktioner

Beats by Dre BeatSX passer til iPhone, og ledningen er formet som en krave rundt om halsen – men den er så tynd og fin, at man ikke lægger mærke til den. Her sidder også de små fjernbetjeninger med indbygget mikrofon, som man styrer musikken med.

Elektronikken og batteriet sidder på hver sin side og skaber perfekt balance, og yderligere kan de klikkes magnetisk sammen. Tidligere var Beats by Dre kendt for den tunge bas, men Beats by Dre BeatSX er en raffineret model, som lyder afbalanceret og varm i stedet.

Der findes stadig en bas, der kan høres, men den overdøver ikke længere resten af lyden. Lydkvaliteten er dermed rigtig god på Beats by Dre BeatSX.

Andre fordele

Udover de 4 øredutter og 2 vinger følger der et silikone-etui med til opbevaring, som lige passer ned i lommen. Man kan få modellen i både sort, hvid, blå og grå efter individuel smag. Der findes en meget lang ledning, som kan nå langt.

Beats by Dre BeatSX vejer 50 gram.

Udvalgte fordele ved Beats by Dre BeatSX:
 Trådløs og batterilevetid på 8 timer
4 forskellige øredutter og 2 vinger
Ledning formet som krave rundt om halsen med integreret fjernbetjening
Silikone-etui medfølger

 

 


TW40 EarPods Pro – Billigste trådløse in-ear høretelefoner

TW40 EarPods Pro – Billigste trådløse in-ear høretelefoner

 

Praktisk og ergonomisk design

Høretelefonerne fra TW40 er designet til at kunne spille i op til 5 timer. Du har derfor god tid til at nyde musikken. Det kan være praktisk, hvis du skal på en længere tur. Høretelefonerne er også lavet, så de automatisk tilslutter sig din enhed. Når du først har tilsluttet høretelefonerne én gang til din enhed, vil høretelefonerne automatisk koble sig til din mobil næste gang.

De praktiske høretelefoner er designet i et ergonomisk design. Der medfølger 3 forskellige størrelser af silikone ørepropper, så du kan finde den rette størrelse til dit øre. På den måde undgår du, at de falder ud af øret.

Minimerer støjen 

Høretelefonerne er designet med CVC 8.0 støjreduktion, som sørger for at minimere støjen omkring dig. Det er smart, hvis du befinder dig i det offentlige rum. Høretelefonerne minimerer støjen, så du kan høre musikken.

Høretelefonerne er også lavet i et vandtæt materiale, så du kan have dem med på løbeturen eller gåturen.

TW40 EarPods Pro vs. markedet

TW40 EarPods Pro ligger i den billige prisklasse sammenlignet med resten af markedet. Selvom prisen er lav, får du mange gode funktioner for pengene. Du får sublim lyd og en lang spilletid, så du kan tage høretelefonerne med på løbeturen. Den vandtætte og svedtætte konstruktion er også praktisk på løbe- eller gåturen.

Høretelefonerne fra TW40 passer til dig, der søger billige høretelefoner med en god lyd.

Fordele

 • 10% i rabat, hvis man tilmelder sig Capidas nyhedsbrev
 • Sublim lyd
 • Lang spilletid
 • Gratis fragt
Ulemper

 • Ingen noise cancelling

TW40 EarPods Pro – specifikationer
🔴 Mærke: TW40
🔴 Type: in-ear høretelefoner
🔴 Trådløs: Ja
🔴 Spilletid: 4-5 timer
🔴 Opladningstid: 40-50 minutter
🔴 Aktiv lydreducering: Ja
🔴 Med Bluetooth: Ja
🔴 Tilhørende app: Nej
🔴 Kan stemmestyres: Ja via Siri


Beyerdynamic Byron BT 

 • 5 ud af 6 stjerner hos lydogbillede.dk
 • 5 ud af 6 stjerner hos mobilsiden.dk
 • 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin whathifi.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos altomdata.dk

Beyerdynamic Byron BT

Beyerdynamic Byron BT er et par budgetvenlige høretelefoner, som overrasker eksperterne ved at have en rigtig god lyd.

Modellen koster under det halve af flere af de kendte mærkers høretelefoner, men Beyerdynamic Byron BT har stadig rigtig mange af de samme funktioner og muligheder.

Kort om Beyerdynamic Byron BT

Beyerdynamic Byron BT er fabrikeret af tyske Beyerdynamic og er mærkets første trådløse høretelefoner.

Modellen fungerer via Bluetooth, som overfører både musik og telefonopkald til ørerne og er skabt til ikke at filtre ledningen sammen. Noget af det første, der bemærkes ved Beyerdynamic Byron BT, er øredutterne, som er rigtig flotte og sidder på en bund af aluminium. Det giver en rigtig god og holdbar kvalitet.

Der medfølger 4 forskellige øredutter i forskellige størrelser, så Beyerdynamic Byron BT passer til alle forbrugere samt et par vinger. Vingerne er særligt vigtige på Beyerdynamic Byron BT, eftersom dutterne ikke er vinklede.

Brug og funktioner

Beyerdynamic Byron BT styres via en lille fjernbetjening på ledningen. Her sidder tre forskellige knapper, som er lette at finde ud af samt mikrofonen, som bruges, når høretelefonerne anvendes til at tale i på telefonen.

Batteriet sidder oppe i høretelefonerne, hvilket betyder, at fjernbetjeningen er meget let. Lyden på Beyerdynamic Byron BT er ifølge eksperterne overraskende god og fungerer fint til de fleste typer musik.

Bassen er kontrolleret, og diskanten bliver aldrig skærende at lytte til.

Andre fordele

Der følger udover de 4 øredutter og 1 par vinger en transportpose med kliklås med Beyerdynamic Byron BT.

Beyerdynamic Byron BT vejer 13 gram.

Udvalgte fordele ved Beyerdynamic Byron BT:
Prisvenlig model
Trådløse høretelefoner med Bluetooth
4 forskellige øredutter i god kvalitet medfølger
Styres med en meget let fjernbetjening, som er integreret i ledningen

 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke høretelefoner er de bedste til løb og andre aktiviteter?

Når det kommer til høretelefoner, som egner sig godt til løb og andre aktivitetsformer, så er det meget individuelt, hvad folk foretrækker. Du kan dog med fordel tjekke modellerne Wavell Two, MIIEGO MIIRHYTM og MIIEGO BOOM Over-ear ud, da de nævnte modeller indeholder mange praktiske og gode egenskaber til fysisk aktivitet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe høretelefoner?

Når du skal købe høretelefoner, så bør du først og fremmest være opmærksom på, hvorvidt høretelefonerne egner sig til de aktiviteter, som du skal bruge dem til. Skal du f.eks. bruge høretelefonerne til fysisk aktivitet, så er pasformen ofte vigtigere, end hvorvidt lyden i høretelefonerne er i helt perfekt.

Hvor mange timer om dagen bør jeg maksimalt bruge høretelefoner?

Det anbefales generelt, at du ikke bruger høretelefoner mere end én time om dagen. Det skyldes blandt andet, at der dannes rigtig mange bakterier på hørtelefonerne, når du bruger dem. Dog er det også for at beskytte din hørelse, da lyden i høretelefoner nemt kan når et skadeligt lydniveau.

Er høretelefoner pengene værd?

Ja, høretelefoner er bestemt pengene værd. Høretelefoner er utroligt praktiske, da de gør det muligt for dig at høre musik, podcasts eller snakke i telefon, selv når du er på farten. Dertil fås høretelefoner i så mange forskellige modeller, at du nemt finder et par, som passer til din livsstil.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com beskæftiger sig med et hav af emner, der har med teknologiens verden at gøre. De leverer både nyheder, guides, artikler, tests samt meget mere. Her har Cnet.com testet de tre høretelefoner Jabra Elite Active 65t, Jaybird RUN og JBL Reflect Mini 2.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Jabra Elite Active 65t, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Jaybird RUN, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af JBL Reflect Mini 2, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Jaybird Vista, kan du klikke ind her.

Cnet.com er et internationalt teknologimagasin, der blandt andet udfører tests af elektroniske produkter. Her gælder det en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: December 2020
Du kan læse testen her

Engadget.com 🇺🇸

Den amerikanske teknologiside Engadget.com har eksisteret siden 2004. Her kan man finde alt lige fra nyheder inden for teknologi samt anmeldelser af forskellige produkter. Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 85 ud af 100 point. Du kan læse hele testen her.

PCmag.com 🇬🇧

PCmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler, guides og nyheder om teknik, teknologi og elektronik. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter heriblandt høretelefoner. Her har de lavet en test af JBL Reflect Mini 2. Du kan læse hele testen her.

Stuff.tv 🇬🇧

Stuff.tv er en britisk teknikside, der skriver om emner inden for teknologi og elektronik. Udover at skrive artikler og guides, tester og anmelder Stuff.tv også forskellige produkter. Her har eksperterne testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der leverer nyheder, artikler, guides og tests om teknologi, elektronik og teknik. De har fokus på at hjælpe forbrugerne ved skrivning af informative artikler, hvorfor de blandt andet tester produkter og skriver udførlige anmeldelser. Her har de testet Jaybird RUN, som de har givet 2,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse testen her. 

Techgearlab.com 🇺🇸

Techgearlab.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter og forbrugerelektronik. De vurderer produkterne ved at afprøve dem, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne JBL Reflect Mini 2. Læs hele anmeldelsen her. 

Themasterswitch.com 🇺🇸

Themasterswitch.com er en testside, der laver detaljerede anmeldelser af alt lige fra højtalere til spillekonsoller, høretelefoner og meget mere. Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen ved at klikke ind på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne, når det kommer til teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder Tomsguide.com en række forskellige produkter, hvor de videregiver resultaterne af deres tests til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Tomsguide.com har også testet Jabra Elite 75T. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan læse testen her

Trustedreviews.com 🇬🇧

Den britiske testside Trustedreviews.com tester et hav af produkter hver eneste dag. Her har de lavet en test af høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com har også foretaget en test af Jaybird Vista. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk, Lydogbilde.no og Søndagsavisen 🇩🇰

Det danske Lydogbillede.dk og den norske pendant Lydogbilde.no er kendt for gode og dybdegående analyser af elektronisk udstyr generelt. Her fandt vi flere tests og resultater for Beyerdynamic MMX 102 iE, Sony mdr ex650ap, Supra Nero, Marshall Headphones Mode EQ og Jaybird X2. Klik på de enkelte links, hvis du selv vil læse mere. Magasinet samarbejder i øvrigt med Søndagsavisen, som også har testet Sony mdr ex650ap og Jaybird X2.

Whathifi.com 🇬🇧

Siden 1976 har engelske Whathifi.com arbejdet med at fremme valget af den bedste lyd. Derfor har vi naturligvis inkluderet magasinets omtale af blandt andet Beyerdynamic MMX 102 iE og Sony mdr ex650ap. Hvis du selv vil læse med, kan du klikke på de respektive links, for at læse de enkelte anmeldelser.

Whathifi.com har desuden anmeldt følgende sæt høretelefoner:

Her kan du nærstudere testen af Apple AirPods Pro.
Her kan du nærstudere testen af Jaybird Vista.

Testen af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb blev udført: August 2020
Du kan læse testen her

Jyllands Posten 🇩🇰

Jyllands Posten har bragt en test af Beyerdynamic MMX 102 iE og Supra Nero, klik på de respektive links for at læse mere.

Aktivtræning.dk / iForm.dk 🇩🇰

De to beslægtede danske træningsmagasiner Aktivtræning.dk og iForm.dk har testet Urbanears Medis og Plantronics BackBeat Fit. Du kan læse mere ved at klikke på de respektive links, der linker til PDF-versioner af anmeldelserne.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet flere sæt høretelefoner:

Læs testen af Jabra Elite 75T i sin fulde længde hos Digitaltrends.com.

Læs testen af Apple AirPods Pro i sin fulde længde hos Digitaltrends.com.

Soundguys.com 🇨🇦

Soundguys.com er et canadisk teknologimagasin med fokus på lyd og audio. Magasinet bringer både nyheder og artikler om fokus-emnerne, men der foretages også tests fra tid til anden. Her gælder det for eksempel en professionel vurdering af høretelefonerne Jabra Elite 75T. Du kan læse testen i fuld længde hos Soundguys.com.

Soundguys.com er et stort magasin med fokus på alt inden for lyd. Her har lydeksperterne foretaget en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: Januar 2021
Du kan læse testen her

The Guardian 🇬🇧

The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har desuden fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet forskellige sæt høretelefoner:

Læs mere om testen af Jabra Elite 75T hos The Guardian.

Læs mere om testen af Apple AirPods Pro hos The Guardian.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med flere regionale afdelinger. Magasinet tester løbende nye elektroniske produkter, og her gælder det tests af flere forskellige høretelefoner.

Læs mere om testen af Jabra Elite 75T.
Læs mere om testen af Apple AirPods Pro.
Læs mere om testen af Jaybird Vista.

Testen af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Testen af Sennheiser Momentum True Wireless Høretelefoner til Løb blev udført: Marts 2021
Du kan læse testen her

Testen af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb blev udført: Marts 2021
Du kan læse testen her

Wired.co.uk / Wired.com 🇬🇧

Wired er et internationalt magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politik. Magasinet udkommer både i en trykt udgave samt har et online-univers, og der findes både en britisk og amerikansk version. Wired bringer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her har de blandt andet skrevet om 2 forskellige sæt høretelefoner:

Find hele testen af Apple AirPods Pro hos Wired.co.uk.
Find hele testen af Jaybird Vista hos Wired.com.

Unwiredforsound.com

Unwiredforsound.com er et magasin med fokus på lyd og lydudstyr. Magasinet har her foretaget en test af Sennheiser Momentum Free Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: Ikke angivet
Du kan læse testen her

Which.co.uk

Which.co.uk er et britisk forbruger- og testmagasin, som afprøver de nyeste forbrugerprodukter på markedet – også inden for elektronikkens verden. Her gælder det en test af Sony WH-1000XM4 Høretelefoner til Løb.

Testen blev udført: September 2020
Du kan læse testen her

 


Andre relevante tests og artikler

I forlængelse af denne artikel, finder du her en række forslag til hvilke andre artikler, du måske vil finde interessante.

Når det kommer til gode høretelefoner, scorer det amerikanske kvalitetsmærke Marshall altid højt hos eksperterne. Her kan du læse vores store oversigt af Marshall høretelefoner, der indeholder Marshalls bedste modeller.

Skal du bruge dine nye høretelefoner til at game med, kan du her læse vores generelle gaming headset artikel, der giver dig et overblik over markedets bedste bedømte modeller.

Læs også vores specifikke gamer headset artikler, så som vores Sennheiser Game Zero artikel og vores Kingston HyperX Cloud 2 artikel, der begge er testvindende modeller.

Ønsker du dig derimod en ny højtaler, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette. Her kan du læse vores store bluetooth højtaler guide, der indeholder en gennemgang af markedets bedste modeller.

Er der et mærke, du er særligt interesseret i, finder du her vores producent-specifikke guides. Se blandt andet vores JBL højttaler artikel, vores Marshall Stanmore højtaler artikel, vores JBL Charge 3 artikel, vores Google Home Mini artikel og vores Sonos Play 1 artikel, der alle indeholder testvindere og topscorere.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme