Soundbar test 2019 – Her er de bedste Soundbars – Testvinder guide

0

Skal du have ordentlig lyd på dit fladskærms-tv, skal der en soundbar til. Her bringer vi en oversigt over, hvordan de mest populære soundbars på markedet er blevet anmeldt i forskellige anerkendte aviser og testmagasiner.

Først og fremmest gennemgår vi de modeller, der klarer sig bedst i test og omtaler, men derudover giver vi til sidst en række små tips til, hvad du bør være opmærksom på, før du vælger din soundbar. Afslutningsvis gennemgår vi ganske kort de kilder, der ligger til grund for vurderingen, så du eventuelt selv kan grave endnu dybere.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af soundbars der har vundet forskellige tests i anerkendte testmagasiner og aviser
🔸 Gode råd til hvad du skal være opmærksom på, når du køber ny soundbar
🔸 Gennemgang af de forskellige tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Soundbar test 2019 – De bedste soundbars ifølge eksperterne

Her følger en gennemgang af de soundbars, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, finder du en oversigt over hvilke tests de forskellige modeller er blevet bedømt i.

Vi viser dig både testvindere og topscorere fra de forskellige tests, så du får et varieret overblik over de modeller der klarer sig bedst i test.


Samsung HW-MS660

✅ 6 stjerner ud af 6 hos Jyllandsposten
✅ God anmeldelse hos Lydogbillede.dk

Samsung HW-MS660

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.493,00 Kr. 0,00 Kr. 2.493,00 Kr. Læs mere
3.222,00 Kr. 0,00 Kr. 3.222,00 Kr. Læs mere

 

Samsung er et mærke, der er kendt for elektronikprodukter i høj kvalitet. Soundbaren HW-MS660 er ingen undtagelse, da den er for dig, der ønsker en optimal lydoplevelse. Produktet bliver rost af anmelderne, hvor den generelt får gode anmeldelser over hele linjen. Dette skyldes den gode og fyldige lyd, som anmelderen fra Jyllandsposten forklarer følgende: ”lyden er meget klar og ren, og Samsung ligger i front, hvad angår naturlig klang”.

Denne soundbar fra Samsung er derfor for dig, der ikke vil gå på kompromis med lydoplevelsen. Modellen er en klassisk sort boks, men anmelderne fra Lydogbillede.dk bemærker især displayet i højre side, hvilket de mener er en ”lækker detalje”.

Fremragende lydoplevelse 

HW-MS660 er en soundbar, der passer optimalt til de nyeste Samsung-TV-apparater på markedet. Med denne model får du en langt bedre lyd, end hvad du får med TV’ets egne indbyggede højtalere.

Bag soundbarens aluminiumsoverflade kan du finde ni forskellige højtalere med hver deres forstærker. Dette sørger for en fremragende lydoplevelse, hvilket betyder, at du ikke engang behøver at investere i en subwoofer ved siden af. Eksperterne fra Lydogbillede.dk forklarer, at surround-indstillingen giver et stort og omsluttende lydbillede, når du ser film, mens musik lyder bedst i stereo-indstillingen.

God kompatibilitet med et Samsung-TV 

Sony HT-SF150 med TV

Hvis du ejer et af de nyere Samsung-TV – og hvis du er på udkig efter en soundbar – så er denne model et oplagt valg. Eksperterne forklarer, at HW-MS660 helt klart fungerer bedst med et af Samsungs egne fjernsyn. Soundbaren fungerer nemlig bedst med et af Samsungs egne TV-apparater, da det åbner op for flere muligheder, når det kommer til ekstrafunktioner. Ejer du ikke et TV fra Samsung, kan du gøre brug af den optiske indgang, HDMI Audio Returen Channel eller AUX-indgangen til forbindelse med højtaleren.

Hvis du gerne vil bruge soundbaren til at streame musik, så kan du sagtens koble den til hjemmenetværket, selvom du ikke ejer et TV fra Samsung. Det er nemt og hurtigt at koble denne model til det trådløse netværk, da der kan findes en guide i den medfølgende brugsanvisning.

Udvalgte fordele ved Samsung HW-MS660:
🔵 9 individuelle højttalere
🔵 Fyldig og god lyd
🔵 God kompatibilitet med Samsung-TV (men kan også bruges til andre mærker)
🔵 Nem opsætning og tilkobling til netværk
🔵 Lækkert design


Sony HT-SF150

✅ Cnet.com – Vurdering: 7.4 stjerner ud af 10
✅ HomeCinemaMagazine.net – Bedre end dit TV

 

 

Sony HT-SF150

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
841,00 Kr. 0,00 Kr. 841,00 Kr. Læs mere

 

En god soundbar har to vigtige funktioner: Selvfølgelig skal den have en god lyd, men den skal også være brugervenlig. Lever Sony HT-SF150 op til det? På et fjernsyn er lyden ofte moderat, men lyden har ikke det ekstra, som man sommetider godt kan savne. Det kan en soundbar hjælpe med.

Denne soundbar er en budgetvenlig model, hvor eksperterne er enige om, at det er det rette produkt, hvis du ikke leder efter den bedste soundbar på markedet, men til gengæld leder efter den bedste soundbar til en billigere pris. Sony HT-SF150 sørger for en nem parring og forbindelse til dit TV. HDMI ARC giver et enkelt kabel nem og hurtig forbindelse til TV-apparatets lyd, som kan betjenes med den medfølgende fjernbetjening

Godt design og mulighed for musik 

Sony HT-SF150 fra sidenSony HT-SF150 er produceret i et design, der vil passe ind i de fleste hjem. Dens slanke profil gør, at den nemt kan sættes under fjernsynet uden at virke forstyrrende, stor eller bombastisk. På produktets bagside er der en optisk indgang, HDMI-indgang samt en USB-forbindelse. Via USB-forbindelsen er det muligt at afspille musik direkte. Denne model understøtter mp3, WMA og WAV. Der er også mulighed for at streame trådløst via Bluetooth med produktets Bluetooth-teknologi. På denne måde er der rig mulighed for at sætte sit yndlingsalbum på.

På modellens forside kan du finde et enkelt LED-lys. Dette lys vises, når du gør brug af fjernbetjeningen, samt når Sony HT-SF150 tændes. På soundbarens øverste del er der forskellige knapper til betjening af enheden såsom at styre lyden, tænde og slukke for enheden med mere. Du behøver derfor ikke altid gøre brug af den medfølgende fjernbetjening, hvis du står lige ved siden af soundbaren.

Bedre lyd end dit TV og god til prisen 

Både Cnet.com og HomeCinemaMagazine.net er enige om, at Sony HT-SF150 leverer en bedre og mere klar lyd end fjernsynets standardlyd. I mange tilfælde er soundbarens lyd også en del skarpere. Denne model har to kanaler og en basreflekshøjtaler, der leverer en kraftig bas. Lydkvaliteten kommer fra funktionen S-Force Front Surround.

Selvom soundbaren kommer med en basreflekshøjtaler, så er begge anmeldere lidt skuffede over musikkvaliteten. HomeCinemaMagazine.net nævner, at lyden er anstændig med gode toner, men bassen mangles en smule. De bemærker også, at når det kommer til TV-programmer, så fungerer lyden godt. Anmelderne nævner, at det er nemt at forstå samtaler, hvorfor de mener, at denne model er perfekt til film og TV-programmer. Afslutningsvis slår HomeCinemaMagazine.net fast, at lyden sagtens kan udfylde et rum og forklarer, at den ikke ”lyder begrænset”.

Udvalgte fordele ved Sony HT-SF150: 
🔵 Budgetvenlig
🔵 Bedre lyd end dit TV
🔵 Bluetooth
🔵 Basreflekshøjtaler
🔵 S-Force Front Surround


JBL Bar Studio

✅ Vurdering: 4 stjerner ud af 5 hos Whathifi.com

JBL Bar Studio

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
2.251,00 Kr. 0,00 Kr. 2.251,00 Kr. Læs mere

 

Mange soundbars på markedet bevæger sig i de lidt højere prisklasser. Hvis kvaliteten skal være i top, så vil det også koste. Men der er også mulighed for at finde billigere alternativer i god kvalitet og med gode anmeldelser. JBL Bar Studio er et eksempel på en budgetvenlig soundbar med overraskende god lyd og brugervenlighed. Whathifi.com har givet denne model hele 4 stjerner ud af 5 og forklarer, at JBL Bar Studio er en effektiv soundbar, der sagtens kan konkurrere med de lidt dyrere modeller.

Moderne udseende med smarte features 

JBL Bar Studio er omkring 60 cm i længden og lige under 6 cm i højden. Den vil derfor passe sammen med de fleste TV-apparater. Designet er klassisk og moderne på samme tid, hvorfor den vil gøre sig godt i de fleste hjem.

JBL Bar Studio understøtter Bluetooth-forbindelser, hvorfor det er muligt at afspille alt din favoritmusik trådløst via højtaleren. Der er derfor også rig mulighed for at afspille musik fra forskellige mobile enheder. Opsætningen kan klares nemt og hurtigt, da du blot skal bruge et HDMI-kabel, der kan tilslutte soundbaren til dit TV.

JBL Bar Studio kan styres med mange forskellige former for fjernbetjeninger. Det er derfor muligt at bruge den samme fjernbetjening, som du bruger til dit TV, til din soundbar fra JBL. Denne model er udstyret med JBL Surround Sound. For at gøre brug af denne funktion skal du blot tænde via den medfølgende fjernbetjening. Med denne fjernbetjening er der nemlig mulighed for at skifte og kontrollere basniveauer.

Solid lyd med masser af bas 

Noget af det første anmelderen Whathifi.com bemærker ved JBL Bar Studios lyd, er, at det er ”en solid og stram lyd med masser af bas”.

For Whathifi.com er bassen en af de vigtigste funktioner, når det kommer til en soundbar, og her lever JBL Bar Studio altså op til deres krav. De er dog lidt usikre på, om lyden vil kunne udfylde et stort rum til perfektion, men til gengæld er de sikre på, at lyden vil være en stor opgradering i forhold til lyden fra TV’ets normale højtalere.

Whathifi.com anbefaler især JBL Bar Studio til forbrugere, der er på udkig efter en soundbar, der forbedrer TV-lyden, men ligger i den budgetvenlige ende af prisskalaen. Anmelderen mener, at JBL Bar Studio er et bevis på, at en billigere soundbar sagtens kan have en masse godt at byde på.

Udvalgte fordele ved JBL Bar Studio: 
🔵 Klassisk design
🔵 Budgetvenlig
🔵 Solid lyd
🔵 God bas
🔵 Understøtter Bluetooth


Samsung HW-MS650 

✅ 5 stjerner ud af 5 hos Techradar.com 
✅ Vurdering: 5 stjerner ud af 5 hos TrustedReviews.com

 Samsung HW-MS650

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.607,00 Kr. 0,00 Kr. 2.607,00 Kr. Læs mere

 

Samsung HW-MS650 er en soundbar med masser af gode anmeldelser. Eksperterne roser denne soundbar til skyerne, da de mener, at den er en af de bedste på markedet.

Samsung har længe arbejdet på at gøre deres elektronik endnu bedre, hvilket de, ifølge eksperterne, har opnået med denne soundbar. Techradar.com beskriver Samsung HW-MS650 som værende ”en af de bedste soundbarer, Samsung nogensinde har produceret”. Eksperterne er enige om, at mens Samsungs 2018-modeller – Samsung HW-N650 og Samsung HW-N400 – både er velfremstillede og gode lydprodukter, så kan de ikke leve op til MS650.

Robust og elegant design med trådløse muligheder 

Samsung HW-MS650 fra sidenSamsung HW-MS650 er en soundbar med et robust og elegant design. Selve formen er ikke anderledes end mange andre soundbarer på markedet, men Samsung har krydret designet med forkanter, blide kurver og et børstet effektpanel. Hvis du ejer et buet Samsung-TV, så findes der også en buet version af denne model. Soundbarens skærm er mindre end på andre modeller, men informerer og viser de forskellige menupunkter og indgange.

Selvom de fleste klart vil bruge et kabel det meste af tiden, så er de trådløse muligheder hos HW-MS650 gode. Det er nemlig muligt at bruge trådløse muligheder til streaming fra både Bluetooth-enheder og Samsungs multi-room-app, der understøtter forskellige musiktjenester. Ifølge Samsungs specifikationer angiver de konservativt, at MS650 kan slå frekvenser så lave som 40Hz. Dog afprøvede anmelderne fra Techradar.com dette og fandt ud af, at den sagtens kan nå endnu lavere, hvilket de var positivt overraskede over.

Suveræn lydoplevelse og Distortion Cancelling-teknologi 

Lydoplevelsen med Samsung HW-MS650 er ikke til at tage fejl af. Begge anmeldere beskriver det som værende en af de bedste lydoplevelser, som de har oplevet med en soundbar. Soundbaren har i alt ni højtalere med hver deres individuelle forstærker. Med Samsungs Distortion Cancelling-teknologi bliver forvrængning forudset og nedtonet, hvis den opstår.

TrustedReviews.com bemærker især, hvor imponerende lyden er, når det kommer til eksempelvis basoutput. Bassen tilføjer en naturlig dybdefølelse samtidig med, at den opretholder en behagelig samlet balance, når det kommer til lyden. Derudover er bassen fantastisk, når det kommer til action-scener i film, hvorfor TrustedReviews.com anbefaler, at man bliver nødt til at se en actionfilm med denne soundbar, hvis man vælger at købe den.

Samsung HW-MS650 gør også dialoggengivelsen bemærkelsesværdig klar. Som anmelderne er enige om, vil man ikke gå glip af et enkelt ord eller sætning – selv i de travleste film eller scener. Anmelderne er begge begejstrede over soundbarens vokal og lyd, der er mere klar og mere solid, både når det kommer til film og musik, hvorfor soundbaren kan benyttes til begge dele.

Udvalgte fordele ved Samsung HW-MS650: 
🔵 Fantastiske anmeldelser
🔵 Distortion Cancelling-teknologi
🔵 Ni separate højtalere
🔵 Fyldig, klar og god lyd
🔵 Suveræn basoplevelse
🔵 Klar og tydelig dialoglyd
🔵 Trådløse muligheder
🔵 Elegant og robust design


Sonos Playbar

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
6 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ Specielt anbefalet hos Ekstra Bladet
✅ Testvinder hos Soundbartest.dk

sonos-playbar

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere
6.226,00 Kr. 0,00 Kr. 6.226,00 Kr. Læs mere

 

Selv om vi i denne gennemgang udelukkende beskæftiger os med topprodukterne indenfor soundbars og lydsokler, skiller Sonos Playbar sig alligevel lidt ud med ekstra flotte vurderinger og topkarakterer overalt, hvor den bliver testet. Den befinder sig prismæssigt i samme leje som de øvrige produkter i gennemgangen, men til prisen følger der ikke subwoofer med. Den kan sagtens købes særskilt og tilsluttes problemfrit. Men så sniger den samlede pris sig lidt højere op end gennemsnittet. Til gengæld får du så også en af markedets allerbedste løsninger.

Som det er tilfældet med alle produkterne fra Sonos, er det især brugervenligheden ved Sonos Playbar, der i den grad tager anmelderne med storm. Det smarte plug and play-system kræver absolut ingen teknisk indsigt. Soundbaren tilsluttes tv’et via optisk kabel, og softwaren sørger selv for resten. De fleste vil vælge at benytte smartphone, computer, tablet eller lignende til styring af anlægget, Modellen kan dog også operere sammen med den almindelige tv-fjernbetjening, om end mulighederne her ikke er helt optimale i forhold til soundbarens mange indstillingsmuligheder.

God surround-simulering med skråtstillede sidehøjttalere

På trods af Sonos Playbars enkle ydre, er indmaden meget kompleks med hele 9 forskellige højttalerenheder, som drives af flere forskellige forstærkere. Lyden er helt igennem i orden, og sammenlignes af anmelderne med blandt andet lydkvaliteten af en rigtig Sonos:5-højttaler. Det, der især adskiller denne soundbar fra konkurrenterne er dog de vinklede højtalere i barens ender, som gør den lidt bedre end andre til at simulere surround sound.

Rigtig surround-sound kan selvsagt hverken Sonos eller andre mærker dog levere med en enkelt soundbar. Ønsker man den helt rigtige surround-lyd, er det dog rigtig nemt at opnå med Sonos-systemet, idet der på et øjeblik kan tilsluttes et par trådløse baghøjttalere. Det vil selvfølgelig betyde en højere pris, men stadig absolut konkurrencedygtigt i forhold til egentlige surroundanlæg i tilsvarende lydkvalitet.

sonos-playbar-soundbar-test

Intelligent soundbar med fleksibel funktionalitet

Sonos Playbar kan både lægges på tv-bordet eller hænges over eller under tv’et. Modellen registrerer selv sin placering, og indstiller lyden optimalt efter den valgte placering. Dertil kommer en række forudindstillede lydbilleder, som er afpasset hver placering, så der i alt er hele 27 kombinationer til rådighed for at opnå optimal lyd.

Installerer man en Sonos Playbar, er det som regel med tanke på bedre tv-lyd, men som med alle andre Sonos-produkter, er Playbar også stærk, når det gælder afspilning af trådløs musik over Bluetooth. Her har du som vanligt direkte adgang til alle de kendte streamingtjenester og de talløse digitale radiostationer på nettet. Så med Sonos Playbar får du samtidig et velfungerende stereoanlæg i stuen.

Fordele ved Sonos Playbar:
🔵 Meget brugervenlig i både tilslutning og brug
🔵 Betjenes fra mobil, computer eller tablet, eller med tv-fjernbetjeningen
🔵 God surround simulering med skråtstillede sidehøjttalere
🔵 Mulighed for nem tilslutning af subwoofer og baghøjttalere
🔵 Indbygget intelligens justerer ind efter soundbarens placering
🔵 Også stærk på afspilning af musik over Bluetooth

Du kan her se en video om Sonos Playbar, lavet af Hi-Fi Klubben: 

https://www.youtube.com/watch?v=X-RkyrZaC_8

Gode råd til valg af soundbar

Når man investerer i en soundbar eller en lydsokkel, er formålet normalt at opnå en væsentlig forbedring af lyden, og derfor giver det ingen mening at vælge soundbaren for billig. I givet fald vil lyden ikke være væsentlig bedre end lyden fra tv’et, og så er soundbaren blot en unødvendig merudgift.

Derfor har vi i denne gennemgang koncentreret os om de lidt dyrere modeller, som helt uomtvisteligt giver en markant lydforbedring i stuen. Som regel følges pris og kvalitet ad, men i gennemgangen har vi dog også fået plads til en ”prisbasker”, der ikke ydelsesmæssigt er fuldt på højde med de øvrige væsentligt dyrere modeller, men som til gengæld giver rigtig god valuta for pengene, hvis budgettet er stramt.

Ophængt eller på sokkel?

Først og fremmest bør du inden købet gøre dig klar, hvordan tv-setup’et ser ud. Hænger tv’et på væggen, har du brug for en soundbar, mens et tv, der står på en tv-bænk eller andet møbel som regel bør udstyres med en lydsokkel. Det er i princippet en soundbar, der er beregnet til at stå på et underlag. Flere af de modeller vi har gennemgået, kan bruges i begge situationer.

Vær opmærksom på tilslutningsmulighederne

Vær også opmærksom på tilslutningsmulighederne. Udviklingen går generelt mod færre og enklere tilslutningsmuligheder, idet en soundbar typisk først og fremmest bruges med direkte tilslutning til tv’et. Har du et setup, hvor du gerne vil have lyden direkte fra eksterne lydkilder som cd- eller bluerayafspiller, bør du sikre dig, at der er de nødvendige tilslutningsmuligheder som for eksempel HDMI. Det er langt fra alle soundbars, der understøtter denne mulighed.

Kunstig eller ægte surround?

En soundbar er det oplagte valg for de fleste almindelige brugere. Den er både let at tilslutte og bruge. Går du meget op i HiFi-lyd, er det dog ikke sikkert du vil nøjes med den ”kunstige” surroundsound, som man med de fleste soundbars må nøjes med. Her kan du med fordel overveje systemer som kan udbygges med egentlige baghøjttalere. Disse er inkluderet i eksempelvis Philips Fidelio B5/12, eller kommer som en udvidelsesmulighed med Sonos Playbar. Her må du dog være forberedt på, at den ekstra lydkvalitet koster lidt mere.

Kabel eller trådløst?

Selv om soundbars generelt er meget brugervenlige produkter, er der alligevel forskel på, hvor teknisk minded du skal være, for at få systemet til at fungere optimalt. Eksempelvis kan du vælge at gå efter 100 % trådløse systemer, hvis det skal være ekstra let. Har du på den anden side ikke problemer med at skulle trække et par ledninger, kan der i visse tilfælde være penge at spare på den konto.

Film eller tv-aviser?

Overvej også, hvilke programmer du først og fremmest ser på tv’et. Der er stor forskel på, hvordan de enkelte systemer gengiver henholdsvis tale, musik og film. Til kraftigere musik og ikke mindst film bør du vælge en soundbar med ekstern subwoofer eller i det mindste mulighed for tilslutning af en sådan. En spinkel soundbar kan af fysiske årsager ganske enkelt ikke levere den fornødne bas, hvis eksplosioner, trommer og basgange skal gengives naturtro.

Vælger du en model fra vores gennemgang, vil du dog generelt være udmærket dækket ind på de ovenstående punkter. Vi har valgt de bedste produkter ud, og ingen af dem falder igennem på de nævnte områder. Udse dig eventuelt et eller to produkter, som ser ud til at opfylde dine behov, og find derefter ekstra information, før du foretager det endelige valg.

Der er f.eks. uddybende informationer at hente i kilderne sidst i artiklen, ligesom du også vil kunne finde mere info hos de enkelte producenter.


Soundbar Test – Disse kilder har vi gennemgået:

I gennemgangen af de bedste soundbars har vi anvendt en række kilder, som er listet herunder. Vi har indsat links, så du eventuelt selv kan researche lidt nærmere på de modeller, der måtte interessere dig.

Jyllands-Posten 🇩🇰
Den danske avis Jyllands-Posten behøver nok ikke nogen nærmere introduktion. Avisen er kendt som værende både saglig og troværdig, og derfor har vi naturligvis med interesse læst deres test af soundbars fra 2015, hvor flere af de gennemgåede modeller er blevet testet. Du finder testen her.

Her kan du finde deres test fra 2017, som blandt andet inkluderer testen af Samsung HW-K960.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Som navnet mere end antyder, er Lydogbillede.dk et specialmagasin med fokus på forbrugerelektronik, og her kan man ofte læse både dybdegående og meget saglige vurderinger af populære modeller inden for både soundbars og mange andre produkter. Her fandt vi blandt andet solide tests af både Canton DM 75, Klipsch R-10BSonos Playbar og Samsung HW-K960.

PC-magasin.de 🇩🇪
Det tyske magasin PC-magasin.de beskæftiger sig med både data og anden forbrugerelektronik, og i forhold til soundbars har de blandt andet testet modeller som Sony HT-NT3 og Philips HTL2183B.

Whathifi.com 🇺🇸
Det engelsksprogede magasin Whathifi.com har specialiseret sig i nyheder, tests og anbefalinger inden for HiFi-produkter, og her har vi blandt andet læst anmeldelser om Sonos Playbar og Philips Fidelio B5/12.

Trusted Reviews 🇺🇸
En af verdens største testmagasiner, trustedreviews.com, har kigget nærmere på Canton DM 75. Du kan læse den store test her.

Alt om Data 🇩🇰
Sony HT-NT3 bliver testet hos Alt om Data. Læs hele testen her.

M3 🇸🇪
Klipsch soundbaren er blevet anmeldt i en af Sveriges største teknik magasiner. Læs hele testen her. Hvis du vil læse mere om M3s bedømmelse af Samsung HW-K960, så kan du klikke her for læse hele bedømmelsen.

Ekstra Bladet 🇩🇰
Ekstra Bladet har gennemgået 11 forskellige soundbars i deres test. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Digitalt.tv 🇩🇰
Philips Fidelio B5 er blevet testet hos Digitalt.tv, hvor de har lavet en lang of fyldestgørende anmeldelse af soundbaren. Se hele testen her.

Entain.de 🇩🇪
Entain.de har givet Philips HTL 2183B karakterer og beskriver alle de forskellige detaljer ved soundbaren. Læs mere på deres hjemmeside her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse