Marshall høretelefoner test – Her er de bedste Marshall høretelefoner – Se eksperternes vurderinger

0

Denne artikel handler om høretelefoner fra mærket Marshall. Vi har set nærmere på en række høretelefoner fra Marshall, der alle har fået gode anmeldelser i forskellige internationale tests.  

Her er der tale om modellerne Marshall Major 3 Bluetooth, Marshall MID A.N.C., Marshall Major 2 Bluetooth, Marshall Major 2, Marshall Monitor Bluetooth, og Marshall Mid Bluetooth.

Formålet med denne artikel er at give dig et komplet overblik, over hvordan de forskellige høretelefoner fra Marshall klarer sig i test. Vi har blandt andet gennemgået tests fra store internationale aviser og magasiner som Digitaltrends.com, Businessinsider.com, Pcmag.com, Engadget.com og Theguardian.com.

Artiklen er bygget op således, at vi ved hvert sæt høretelefoner først bringer lidt information om de respektive modeller, og herefter gennemgår vi et antal forskellige eksperters anmeldelser af modellerne for at se på, hvad der fungerer og ikke fungerer.

I denne artikel får du:
🔸 En introduktion til hver af de 6 forskellige Marshall høretelefoner
🔸 En gennemgang af eksperternes vurderinger af de 6 Marshall høretelefoner
🔸 Prissammenligning af de forskellige Marshall høretelefoner
🔸 Historien om Marshall

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Marshall høretelefoner test – Her er de 6 bedste

I nedenstående sektion finder du de Marshall høretelefoner der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige høretelefoner, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Marshall Major 3 Bluetooth

Marshall Major 3 Bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
685,00 Kr. 0,00 Kr. 685,00 Kr. Læs mere
692,00 Kr. 0,00 Kr. 692,00 Kr. Læs mere
837,00 Kr. 0,00 Kr. 837,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Major 3 Bluetooth er trådløse høretelefoner med Marshalls skriftlogo på siden. Høretelefonerne fungerer via Bluetooth. Det vil sige, at man ikke har brug for en ledning tilkoblet fra forskellige enheder til høretelefonerne.

Høretelefonerne er designet med tyndere og ergonomiske 3D-hængsler samt nyskabte ørepuder. Disse on-ear ørepuder sidder komfortabelt i kombination med det tætsiddende hovedbånd.

Med Marshall Major 2 Bluetooth er man sikret en høj trådløs kvalitet på grund af Bluetooth aptX-kodekset. Modellen kommer ydermere med et specielt kabel, der er forsynet med en fjernbetjening og mikrofon. Dette kan bruges, hvis hovedtelefonerne løber tør for strøm, når man ikke er i nærheden af en oplader. Spilletiden er dog på 30 timer, før de igen skal lades op.

Man kan styre lydstyrke, opkald og musik fra kontrolknappen på ørekoppen eller på den indbyggede kontrol i selve kablet.

Derudover er hovedtelefonerne forsynet med specialindstillede 40 mm. drivere, der forbedrer både mellemtoner, de høje toner samt bassen. Når man ikke gør brug af modellen, har man mulighed for at folde dem sammen og putte dem ned i en taske.

Her findes Marshall Major 3 Bluetooth’s specifikationer:
Type: 
On-ear
Tilslutning: Bluetooth
Frekvens-spænd: 20 Hz – 20.000 kHz
Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
Trådløs: Ja
Medfølgende kabel til lyd: Ja
Batterilevetid: 30 timer
Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall Major 3 Bluetooth:

Vi vil i dette afsnit gennemgå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Major 3 Bluetooth og se på, hvilke fordele og ulemper, som eksperterne fremhæver ved modellen.

The Guardian

The guardian
⭐️ Vurdering: The Guardian giver scoren 5 ud af 5 stjerner

The Guardian kalder Marshall Major 3 Bluetooth for et par strålende trådløse høretelefoner. De forklarer, at høretelefonerne giver en god lyd, en meget lang batterilevetid samt et klassisk design.

Marshall Major 3 Bluetooth foldetDe nævner dog også, at selvom det umiddelbart virker sådan, er modellen ikke perfekt. De hæfter sig nemlig ved, at høretelefonerne klemmer hovedet en smule for hårdt, mangler NFC til øjeblikkelig parring samt koster en del.

Eksperterne fra The Guardian bemærker ydermere, at høretelefonerne er nemme at folde sammen, hvilket de mener er perfekt, hvis man skal på farten eller ud at rejse.

De skriver desuden, at modellen er robust med bløde ørepuder, hvorfor den kan holde til lidt af hvert, selvom The Guardian ikke er helt tilfredse med, hvordan de sidder på øret.

Eksperterne er dog generelt tilfredse med Marshall Major 3 Bluetooth, som de skriver er pakket med små forbedringer over næsten alle aspekter af design, pasform og lyd i forhold til den foregående generation. De mener derfor, at Marshall Major 3 Bluetooth er værd at overveje, især hvis man er vild med at lytte til rockmusik.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Techradar.com

Techradar.com
⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner

Techradar.com skriver, at Marshall Major 3 Bluetooth er et par pæne hovedtelefoner med et retro-design og tonsvis af cool rockattitude. De mener, at modellen er yderst godt lavet med flere forbedringer af designet, hvilket betyder, at man bliver nødt til at være ret rå for at kunne bære dem, ifølge eksperterne.

Marshall Major 3 BluetoothSelvom eksperterne mener, at man skal være en smule rå for at bære dem, er de stadig vilde med modellens stilfulde udseende, samt at den er slankere sammenlignet med forgængeren. De er desuden begejstrede for, at man kan folde dem sammen, hvorfor de mener, at de er gode til at rejse med.

Samlet set mener eksperterne fra Techradar.com, at lydkvaliteten hos Marshall Major 3 Bluetooth er anstændigt med et forholdsvist velafbalanceret interval. Men disse hovedtelefoner er dog ikke noget for lydeksperter, der har brug for den mest optimale og bedste lyd, ifølge eksperterne.

Techradar.com afslutter deres anmeldelse med at skrive, at bedømmelsen af lyden og basfrekvenserne måske ikke er den bedste. Til gengæld mener de, at hvis man lytter til en masse guitarmusik, er dette muligvis hovedtelefonerne til ens behov.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Pcmag.com

PCMag
⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Pcmag.com beskriver Marshall Major 3 Bluetooth som et par høretelefoner med en god lyd. De bemærker især deres ændringer i forhold til designet, da disse modeller kommer med forbedrede ørepuder samt opgraderede 40 mm. drivere.

De forklarer, at hovedtelefonerne kan foldes sammen for en kompakt opbevaring, hvilket de mener er en fordel, da de herved kan puttes i en taske.

Marshall Major 3 Bluetooth bundEksperterne fra Pcmag.com har testet Marshall Major 3 Bluetooth ved at høre flere forskellige sange. En af disse sange er Bill Callahans ”Drover”, hvor lyden fungerede godt, da der blev leveret ekstra bas, hvor der var brug for det. Dette var også tilfældet med sangen ”No Church in the Wild” med Jay-Z og Kanye West.

I forhold til prisen mener Pcmag.com, at Marshall Major 3 Bluetooth lyder godt. Det medfølgende kabel er ifølge dem et plus, og det er ligeledes forsynet med et komfortabelt design. De gjorde brug af hovedtelefonerne i en længere periode og oplevede kun, at komforten var i orden. Hvis man desuden er vild med Marshalls design, er de sikre på, at disse hovedtelefoner er et godt køb for forbrugerne.

Når det så er sagt, slutter Pcmag.com deres anmeldelse af med at skrive, at der også findes mange andre kvalitetsmuligheder i samme prisklasse, hvilket er værd at overveje. 

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
⭐️ Vurdering: Trustedreviews.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com kalder Marshall Major 3 Bluetooth for behagelige hovedtelefoner perfekt for forbrugere, der er vilde med lyden af guitarer. Eksperterne fra Trustedreviews.com sammenligner Marshall Major 3 Bluetooth med modellen Marshall MID Bluetooth. Her mener de dog, at Marshall Major 3 Bluetooth er mindre robust og ikke kommer med den samme kvalitetsfølelse i sammenligning med den anden model.

Marshall Major 3 BluetoothTil gengæld er de vilde med, at hovedtelefonerne er behagelige. De skriver, at ligesom med alle andre on-ear-hovedtelefoner, kan man opleve, at ørerne og hovedet kan mærke det, hvis man har dem på hele dagen. Imidlertid mener eksperterne, at designet sikrer en balance mellem komfort og tilstrækkelig med spænding eller fasthed over hovedet, hvorfor de sidder perfekt selv ved brug en hel dag.

Når det kommer til lydkvaliteten forklarer Trustedreviews.com, at Marshall Major 3 Bluetooth er stort set ens i forhold til Marshall MID. De fremhæver begge guitarlyde godt og mener, at den overordnede lydkvalitet er perfekt. Til gengæld er de et skridt under topspillerne i samme prisklasse, da der går noget af dynamikken og skalaen tabt i musikken.

Trustedreviews.com mener dog, at hvis man er vild med det Marshall-inspirerede design, er disse en god mulighed. Hvis man i stedet prioriterer lydkvaliteten, skal man kigge efter en anden model.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall MID A.N.C.

Marshall MID A.N.C.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.249,00 Kr. 0,00 Kr. 1.249,00 Kr. Læs mere
1.372,00 Kr. 0,00 Kr. 1.372,00 Kr. Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall MID A.N.C. er trådløse høretelefoner med det klassiske Marshall-design. Designet er med inspiration fra rock’n’roll med et messinglogo samt ørepuder beklædt med vinylmateriale. Metalhængslerne er robuste og lavet i matsort, hvilket gør dem robuste og holdbare. De kan desuden foldes sammen, hvis hovedtelefonerne skal puttes ned i en taske.

Hovedtelefonerne sikrer mere end 20 timers musik med en noise cancelling-funktion, hvorfor man ikke kan høre omgivelserne, når man er på farten. Hvis man ikke har ladt høretelefonerne op, kan man gøre brug af det medfølgende kabel, der kan tilsluttes til modellen. Bluetooth-signalet understøtter desuden aptX, hvilket sikrer en høj trådløs lydkvalitet.

Med Marshall MID A.N.C. er der mulighed for at styre lydstyrke, opkald og musik via kontrolknappen, der sidder på venstre side af høretelefonerne. Selve ørekopperne kommer med to indbyggede mikrofoner, der samarbejder om at fjerne støjen ved opkald.

Der medfølger et USB-ladekabel samt et rejseetui ved køb af Marshall MID A.N.C.

Her findes Marshall MID A.N.C.’s specifikationer:
Type: 
On-ear
Tilslutning: Bluetooth
Frekvens-spænd: 20 Hz – 20.000 kHz
Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
Trådløs: Ja
Medfølgende kabel til lyd: Ja
Batterilevetid: 20 timer
Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall MID A.N.C.:

Vi vil i dette afsnit gennemgå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall MID A.N.C. og se på, hvilke fordele og ulemper, som eksperterne fremhæver ved modellen. 

Pcmag.com

PCMag
⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4.5 ud af 5 stjerner 

Marshall MID A.N.C.Pcmag.com har testet og anmeldt Marshall MID A.N.C., som de er begejstrede for, da de har givet modellen 4,5 ud af 5 stjerner. Dette har de blandt andet gjort på baggrund af modellens skarpe lyd og basforstærkning. De forklarer ydermere, at hovedtelefonerne kommer med en solid noise cancelling-effekt, så man kan høre musik på farten uanset, om man sidder i toget, går på gaden eller lignende.

Eksperterne fra Pcmag.com skriver også, at de er glade for designet, som de mener er gennemtænkt med omtanke for detaljerne. De skriver også, at pasformen er komfortabel, da hovedtelefonerne kan anvendes i en længere periode uden problemer.

Sidst men ikke mindst bemærker eksperterne tilbehøret som en fordel, da der både medfølger et kabel samt et rejseetui. De nævner dog, at selvom de er glade for designet, er det ikke et design for alle. Desuden mener de heller ikke, at lyden er for purister. 

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Techradar.com

Techradar.com
⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner  

Eksperterne fra Techradar.com beskriver Marshall MID A.N.C. som værende retro-inspirerede hovedtelefoner med moderne teknologi, der er forsynet med en solid støjreducering og aptX support.

Marshall MID A.N.C.De elsker hovedtelefonernes design og solide lyd, men mener, at forbrugerne svigtes på grund af dens mangel på detaljer. De forklarer ydermere, at de ikke er vilde med hovedtelefonernes knirkende hængsler, samt hvad de kalder for et irriterende ANC-switch.

Techradar.com skriver ydermere, at Marshall MID A.N.C. er smukke hovedtelefoner for dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden med en model, der har et interessant design. De forklarer, at de fleste vil nyde lydkvaliteten. Dog er det ikke hovedtelefoner lavet til purister, da Techradar.com ikke tror, at de vil nyde lydkvaliteten, som de kalder for værende forholdsvis mainstream.

Med hensyn til støjreducering, er Marshall MID A.N.C blot ok. Hovedtelefonerne blokerer for størstedelen af ​​støjen fra omverdenen, men eksperterne mener ikke, at de kan røre konkurrenter som Bose Quietcomfort 35 II eller Sony WH-1000XM2. Begge hovedtelefoner er dog dyrere end dem fra Marshall, men giver til gengæld en bedre lydkvalitet og støjreducering.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Digitaltrends.com

Digital trends
⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner 

Marshall MID A.N.C. er, ifølge Digitaltrends.com, en stor trådløs hovedtelefonmodel til lyttere, der ønsker at blokere al lyd fra omgivelserne, men som ikke ønsker det samme kedelige udseende og lyd, der tilbydes af de fleste støjdæmpende modeller.

Ifølge Digitaltrends.com overgår Marshall MID A.N.C de mere budgetvenlige modeller som Plantronics BackBeat Pro 2, men kan ikke konkurrere med flere premium-modeller såsom Sony WH-1000xM2.

Marshall MID A.N.C. Eksperterne forklarer ydermere, at Marshall MID A.N.C. bringer en ungdommelig æstetik til de ofte sterile hovedtelefondesigns, hvilket gør dem til en god mulighed for dem, der ønsker mere stilfulde hovedtelefoner. Derfor mener Digitaltrends.com at deres største konkurrent er den oprindelige MID-model, der giver det samme flotte udseende, lyd og batterilevetid samt en solid støjreducering.

På baggrund af disse faktorer anbefaler eksperterne fra Digitaltrends.com Marshall MID A.N.C. De mener nemlig, at det er et unikt produkt, der kommer med et hav af gode funktioner.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Cnet.com

Cnet.com
⭐️ Vurdering: Cnet.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner  

De sidste eksperter, der har testet og anmeldt Marshall MID A.N.C, er Cnet.com. De er begejstrede for modellen, som de har valgt at give 3,5 ud af 5 stjerner.

Mens eksperterne fra Cnet.com mener, at det er nødvendigt at gå ned i pris, når det kommer til Marshall MID A.N.C., forklarer de, at hovedtelefonerne leverer en stærk præstation i et kompakt design.

Fra et komfortsynspunkt er eksperterne ikke stor fan af on-ear-hovedtelefoner, da de har en tendens til at genere efter længere tid. Imidlertid fandt Cnet.com ikke Marshall MID A.N.C. ubehagelige og synes, at de er mere ergonomiske samt komfortable til sammenligning med Marshalls tidligere Major II Wireless.

Marshall MID A.N.C.De mener, at hovedtelefonerne kommer i et robust design med metalhængsler og har en smidig lille joystick-lignende universel kontrolknap, der giver forbrugeren mulighed for at springe musiknumre over og justere på lydstyrken.

Eksperterne forklarer ydermere, at Marshall MID A.N.C. kommer med en flot, men noget stor, bæretaske. En medfølgende ledning giver desuden mulighed for at lytte til musik, hvis hovedtelefonerne løber tør for strøm.

Alt i alt mener Cnet.com, at Marshall MID A.N.C. er en ret velafbalanceret hovedtelefon, der fungerer godt med en bred vifte af musik. De kommer med en anstændig klarhed samt en tæt, dyb bas, især i forhold til, at det er en on-ear model.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall Major 2 Bluetooth

Marshall Major 2 Bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
706,00 Kr. 0,00 Kr. 706,00 Kr. Læs mere
1.030,00 Kr. 0,00 Kr. 1.030,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Major 2 Bluetooth er skabt til at være trådløse høretelefoner og fungere via Bluetooth. Det betyder i praksis, at man slipper for en ledning fra musikenheden op til ørerne (der medfølger dog også en ledning, hvis man ønsker at benytte sig af denne).

Marshall Major 2 Bluetooth er designet i tråd med det klassiske Marshall-design med påskrevet logo og har to store ørepuder til ørerne. Ørepuderne er beklædt med kunstigt læder og er designet til at lukke lyden fra omverdenen ude. Ørepuderne forbindes via en bøjle, der går over hovedet i gummi, som føles rar mod hovedskallen.

Man styrer Marshall Major 2 Bluetooth under den ene ørepude, hvor der sidder en lille guldknap. Denne knap bruges til at skrue op og ned for lyden samt vælge musiknummer. Derudover findes også en Bluetooth tilkoblingsknap, tænd-/sluk-knap samt indgang til ledninger.

marshall_major_ii-bluetooth

Her findes Marshall Major 2 Bluetooth’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Bluetooth 3.5
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Ja
🎧 Medfølgende kabel til lyd: Ja
🎧 Batterilevetid: 30 timer
🎧 Mikrofon: Ja

Se her hvordan Marshall Major 2 Bluetooth tager sig ud i praksis: 

https://www.youtube.com/watch?v=CB2KCBVCGu8

Eksperternes vurdering af Marshall Major 2 Bluetooth:

Vi vil i dette afsnit gå 5 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Major 2 Bluetooth igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Digitaltrends.com

Digital trends

⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver 8 ud af 10 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Major 2 Bluetooth for klassens bedste trådløse høretelefoner.

Dette begrunder de med, at stort set alt ved Marshall Major 2 Bluetooth er velfungerende. Eksperterne starter deres vurdering af modellen ved udseendet, og her hæfter de sig ved, at Marshall Major 2 Bluetooth har det klassiske Marshall-design med det fremtrædende logo, som ser meget stilfuldt ud.

Komforten er også helt i top på modellen, som er rigtig rar at have på. Godt nok ville eksperterne ønske, at der var mere støtte til ørerne, men det er kun en mindre detalje.

Digitaltrends.com’s testpanel bemærker også, at det fungerer rigtig let at styre kontrollen på Marshall Major 2 Bluetooth, og det sker via en lille guldknap på den ene side af høretelefonerne, som godt nok kan være lidt svær at finde ud af i starten. Man vænner sig dog hurtigt til at bruge den, og derefter kan man let styre volumen og sangvalg her – man kan sågar besvare opkald via knappen også.

Når der er tale om høretelefoner, er det vigtigste aspekt, hvor god lyden bliver. Ifølge eksperterne lever Marshall Major 2 Bluetooth op til forventningerne, som ellers var meget høje. Marshall Major 2 Bluetooth leverer en varm og klar lyd, hvor man tydeligt kan høre de forskellige musikinstrumenter. Dette giver et meget højt detaljeniveau, som tillader, at man kan høre selv mindre nuancer.

Bassen er kraftig, men eksperterne bemærker, at der af og til kan være lidt problemer med netop bassens klang på grund af Bluetooth-funktionen – også dette er dog en mindre detalje, som ikke ødelægger helhedsindtrykket.

Udover komfort, design og lyd fremhæver Digitaltrends.com også Marshall Major 2 Bluetooth’s gode batterilevetid samt pris. Batteriet kan nemlig holde i op til 30 timer.

Her kan du visuelt se, hvad Digitaltrends.com fremhæver ved Marshall Major 2 Bluetooth:

https://www.youtube.com/watch?v=0h0bCUUiVXA

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her. 


Businessinsider.com

businessinsider
⭐️ Vurdering: ”Almost perfect headphones” hos Businessinsider.com

Det store amerikanske magasin Business Insider kalder Marshall Major 2 Bluetooth for næsten perfekte høretelefoner, som varmt kan anbefales.

Marshall-Major-II

Businessinsider.com er normalt mest optaget af lyden, når det kommer til tests af høretelefoner, men fordi Marshall Major 2 Bluetooth har så flot et design, så mener eksperterne, at det vil være synd ikke at fremhæve dette aspekt også.

Især det høje detaljeniveau er imponerende som for eksempel det kunstige læder-betræk omkring selve høretelefonerne og det bløde gummi i stedet for hård plastic, som mange andre høretelefoner har.

Derfor vurderer eksperterne også, at Marshall Major 2 Bluetooth er utrolig komfortable at have på, og det er især vigtigt, hvis man benytter dem hver dag.

De føles også lette at have på og er nemme at folde sammen og opbevare, når man ikke lytter til musik. Desuden er høretelefonerne meget slidstærke, for selv om man bruger dem hver dag, kan man slet ikke se slitage overhovedet.

Når det kommer til lyden, så er eksperterne tilfredse men ikke overvældede. Lyden er god og har en god klang, men eksperterne føler sig ikke blæst bagover. Lyden er ligeledes klar, og bassen er solid, så hvis man ikke er lyd-fanatiker, så vil Marshall Major 2 Bluetooth være et godt valg.

Businessinsider.com’s kritik angående lyden går mest på, at man af og til føler, at man lytter til et live-band i et meget lille rum.

Eksperterne har også testet Marshall Major 2 Bluetooth’s Bluetooth-tilkobling i praksis, og her er de begejstrede over, hvor let det fungerer. Man skal blot dobbelt-trykke på Bluetooth-parrings-knappen, og herefter er det let at tilkoble modellen til for eksempel sin telefon.

Læs anmeldelsen i sin helhed du deres hjemmeside her.


Theguardian.com
The guardian
⭐️ Vurdering: Theguardian.com giver scoren 5 ud af 5 stjerner

Den britiske avis Theguardian.com siger om Marshall Major 2 Bluetooth, at de har en meget lang holdbarhed, plus lyden er rigtig god.

De britiske eksperter er generelt set meget tilfredse med Marshall Major 2 Bluetooth. De er flotte at se på med et meget distingveret design, som gør dem specielle – faktisk er de ifølge eksperterne en smule retro-agtige, som dog er en smagssag, om man kan lide. De er også gode at have på, men dog bemærker eksperterne, at de godt kan begynde at nive lidt i øret efter et par timers brug – men det er ikke unormalt for høretelefoner generelt. Faktisk vurderer eksperterne, at de er langt mere behagelige at have på end flere af konkurrenterne.

Theguardian.com vurderer, at lyden på Marshall Major 2 Bluetooth er rigtig god. De kan spille rigtig højt uden at afgive mislyde, men dog bemærkes det, at Marshall Major 2 Bluetooth ikke vil være lige god til alle genrer.

Eksperterne forklarer, at spidskompetencen ligger inden for rockmusik, hvor brugeren kan få en meget intensiv lytte-oplevelse.

major_ii_bluetooth_høretelefoner

Marshall Major 2 Bluetooth er også rigtig gode til at isolere lyden, hvilket betyder, at når man tager dem på, så kan man ikke høre ret meget af, hvad der foregår rundt omkring en. Det er især fordelagtigt, når man befinder sig udendørs i byen eller steder med meget larm som bus og tog.

Eksperterne fremhæver også batterilevetiden, som de kalder virkelig god. Høretelefonerne kan holde 30 timer, før de skal lades op. Herudover fungerer tilkoblingen til Bluetooth også let og uden problemer med kun få tryk.

Læs anmeldelsen i sin helhed hos Theguardian her.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 3,5 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Major 2 Bluetooth perfekt for den bruger, som leder efter høretelefoner, der kan levere en solid bas og en ren musikoplevelse uden forvrængninger i lyden.

Pcmag.com har først set på Marshall Major 2 Bluetooth’s udseende, og allerede ved første øjekast har Marshall Major 2 Bluetooth en solid og robust følelse, som føles rar mod hoved og ører, når man tager høretelefonerne på. Der er godt med polstring på, således at modellen ikke begynder at genere huden.

Også det meget lille kontrolpanel, som består af en enkelt knap ud over tænd-/sluk-knappen, er velfungerende. Man kan trykke den ned eller bevæge den frem og tilbage, hvilket styrer forskellige kommandoer, og selv om knappen er lille, er det ikke svært at anvende den til de forskellige formål.

Pcmag.com har dernæst afprøvet lyden og lydkvaliteten på Marshall Major 2 Bluetooth, og de er meget begejstrede for lyden med den fremtrædende bas. Selv når man skruer meget højt op, så er lyden klar og uden forvrængning. Selv på medium-lyd føles bassen intens, men er måske ikke helt så velbalanceret, som eksperterne havde ønsket sig.

marshall-major_2_bluetooth_høretelefoner

Pcmag.com slutter af med at forklare, at Marshall Major 2 Bluetooth generelt set er et par rigtig gode høretelefoner med et par mindre fejl. Dog er det kun i småtingsafdelingen.

Du kan læse hele testen hos Pcmag her.


Engadget.com

engadget_logo

⭐️ Vurdering: Engadget.com anbefaler Marshall Major 2 Bluetooth

Teknologisiden Engadget.com skriver, at man simpelthen kan bruge Marshall Major 2 Bluetooth hele natten og dagen med, for batterilevetiden er helt utrolig. Ifølge Edgadget.com’s eksperter overstiger lyttetiden snildt de lovede 30 timer.

Eksperterne starter i lydens univers, og det første, de bemærker, er, hvor højt Marshall Major 2 Bluetooth kan spille, og for et par trådløse Bluetooth-høretelefoner er det endda endnu mere imponerende.

Udover den høje volumen så leverer modellen en rigtig god generel lyd og er en smule bas-tung – det er en smagssag, om man foretrækker dette, for i nogle genrer (for eksempel rock) lyder det godt, og i andre genrer bliver bassen for dominerende.

Eksperterne har også set nærmere på Marshall Major 2 Bluetooth’s design og udseende, og de synes, at modellen er rigtig flot og stilfuld, og så er disse høretelefoner meget lette.

Engadget.com har meget få minusser ved Marshall Major 2 Bluetooth, og det er virkelig i småtingsafdelingen. Blandt andet nævner de, at det kraftfulde batteri tager lidt længere tid at lade op – cirka en time – og så er det svært at vide, hvornår batteriet løber tør, da man ikke rigtig kan vurdere, hvornår de 30 timer er gået. Ifølge eksperterne kunne Marshall Major 2 Bluetooth godt advare om dette.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall Major 2 (uden bluetooth):

marshall_majorii_

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
497,00 Kr. 0,00 Kr. 497,00 Kr. Læs mere
603,00 Kr. 0,00 Kr. 603,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Major 2 ligner i høj grad Marshall Major 2 Bluetooth, men Marshall Major 2 fungerer i stedet med kabel – og er dermed ikke trådløs – og dette kabel kan tilsluttes til den valgte musikenhed – for eksempel telefonen.

Hvis man tilkobler Marshall Major 2 til sin telefon, er det også muligt at besvare opkald på modellen via en indbygget mikrofon, og mikrofonen kan også bruges til mindre stemmebaserede noter. Eftersom Marshall Major 2 er forbundet med et kabel, styrer man musikken med en lille, indbygget fjernbetjening på selve kablet.

Marshall Major 2 er desuden designet i tråd med det klassiske Marshall-design med påskrevet logo og har to store ørepuder til ørerne. Ørepuderne er beklædt med kunstigt læder og er designet til at føles rart mod ører og hud. Ørepuderne forbindes via en bøjle, som er meget fleksibel og derfor er let at folde sammen.

Her findes Marshall Major 2’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Kabel 3.5
🎧 Mulighed for at fjerne kabel: Ja
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Nej
🎧 Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall Major 2

Vi vil i dette afsnit gå 5 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Major 2 igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: ”Excellent” hos Pcmag.com

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Major 2 en letvægts-vinder til en overkommelig pris.

Pcmag.com har afprøvet og vurderet Marshall Major 2 ud fra forskellige kriterier såsom design, komfort, lydkvalitet og pris, og eksperterne finder langt flere plusser end minusser ved modellen.

Pcmag.com fokuserer hovedsagelig på lydkvalitet og den lydoplevelse, man får, når man lytter til musik via disse høretelefoner. Selvfølgelig har designet også noget at skulle have sagt for helhedsindtrykket, og Pcmag.com forklarer her, at Marshall Major 2 er meget stilfulde og ser virkelig godt ud – et minus er dog det lidt plasticagtige udseende, som ikke alle vil finde tiltrækkende.

Lyden på Marshall Major 2 er der dog ikke meget negativt at sige om, ifølge eksperterne. De vurderer nemlig, at lyden bliver rigtig velbalanceret og klar, hvor de høje toner lyder meget rene og fine.

Hertil kommer den rige bas, som tillige er meget kraftig og dominerende – dette er ikke nødvendigvis et minus ved Marshall Major 2 – men for nogle forbrugere vil bassen måske være for kraftig.

Generet set vurderer eksperterne fra Pcmag.com, at lydpræstationen er rigtig god, og dertil kommer prisen, som bestemt er overkommelig.

Du kan læse hele anmeldelsen her 

marshall-major-2


Cnet.com

cnet logo

⭐️ Vurdering: Cnet.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Den internationale teknologiside Cnet.com kalder Marshall Major 2 for høretelefoner i et godt prisleje med en rigtig god lyd.

Eksperterne fra Cnet.com har i deres vurdering af Marshall Major 2 givet modellen karakterer ud fra 4 forskellige parametre fra 1-10. Det drejer sig om design, funktioner, lyd og generel værdi.

Marshall Major 2 får her rigtig flotte karakterer af eksperterne, og med en karakter på 8 på alle parametre viser modellen, at den er både helstøbt og ligevægtig. Dermed er der ingen sider af Marshall Major 2, som ikke fungerer, og modellen er solid og velfungerende. Hertil kommer også, at prisen på modellen er rigtig god.

Cnet.com fremhæver især lyden som et stort plus, hvis man overvejer at investere i Marshall Major 2. De forklarer, at lyden er meget forbedret i forhold til den originale Marshall Major-model, og forbedringerne går især på bas-området og klarheden. Marshall Major 2 leverer nemlig en klar og ren lyd samtidig med, at bassen er velbalanceret og tilstedeværende uden at være alt for dominerende. Eksperterne fremhæver desuden, at Marshall Major 2 fungerer fint med alle genrer.

Også designet i forhold til komforten er forbedret ifølge eksperterne. Nu er ørepuderne mere afrundede, så derfor føles de rarere mod ørerne, og hængslerne og bøjlen over hovedet er mere fleksible. Det betyder i praksis, at Marshall Major 2 føles mere komfortable at have på, og de passer bedre til hovedformen.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews

⭐️ Vurdering: Trustedreviews.com giver scoren 7 ud af 10 stjerner

Testsiden Trustedreviews.com kalder Marshall Major 2 er par velbyggede høretelefoner med et flot design og fin lydkvalitet.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er generelt set rimelig tilfredse med Marshall Major 2, men de har både plusser og minusser i deres vurdering af denne model.

På plussiden ligger designet og udseendet, og førstehåndsindtrykket af Marshall Major 2 er rigtig godt. Den matte sorte farve og det kunstige læder ser unægtelig rigtig godt ud, og hvis man kender lidt til mærket Marshall’s historie, design og virke, så kan man let se, hvordan Marshall Major 2 er skabt i tråd med dette.

Også på plussiden er lyden. Eksperterne vurderer, at Marshall Major 2 især er god til prisen, og dermed kan man ikke forlange, at lyden er helt fantastisk. Også her kan man høre, hvordan Marshall Major 2 lægger sig op ad Marshall’s favorit-musik, som ligger i rock-genren, og derfor vil denne type musik med heftige guitar-soloer være noget af det, som lyder bedst på Marshall Major 2. Også vokalerne får en rigtig klar og god klang, og det er let at høre og bemærke masser af detaljer.

Der er dog også negative elementer i lyden, vurderer eksperterne. Til prisen er den som nævnt god, men Trustedreviews.com savner en bedre helhedsfornemmelse. Også komforten kunne være bedre ifølge eksperterne, for de forklarer, at i deres test begynder Marshall Major 2 at føles meget stramme omkring hovedet efter en times tid, og det medfører et ubehageligt pres på ørerne.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Mashable.com

Mashable_logo
⭐️ Vurdering: ”Great sound and nice price” hos Mashable.com

Den store amerikanske digitale media-side Mashable.com kalder Marshall Major 2 et par flotte høretelefoner med en god lyd og til en lav pris.

Eksperterne fra Mashable.com har en lang række plusser og roser til overs for Marshall Major 2, og det starter alt sammen med udseendet. Eksperterne er begejstrede for det gennemførte retro-design, som bærer tydelige referencer til virksomhedens kendte forstærkere. Høretelefonerne er flotte at se på og i neutrale, mørke farver, hvorpå det klassiske Marshall-logo træder frem skrevet med hvid.marshall-major-ii-anmeldelse

Herefter har eksperterne set nærmere på komforten, når man bærer Marshall Major 2 over længere tid.

Eksperterne vurderer nemlig, at komfortaspektet er meget vigtigt, for hvis høretelefonerne ikke er behagelige at have på, så kommer man ikke til at bruge dem. Marshall Major 2 består dog denne test flot ifølge eksperterne, som forklarer, at Marshall Major 2 har en stor mængde affjedrende puder mod øret, som også virker som en barriere mod udefrakommende støj.

Også bøjlen over hovedet er fleksibel, og modellen er let at folde sammen, hvilket gør det lettere i forhold til transport og opbevaring, når man ikke hører musik.

Dernæst har Mashable.com set nærmere på lyden på Marshall Major 2. Her vurderes det, at lyden afgiver en klar og ren klang, hvor man let kan høre nuancerne i de enkelte musikinstrumenter. Dermed er lyden fin uden at være blandt de allerbedste høretelefoner på markedet – her forklarer eksperterne, at prisen også spiller ind, for Marshall Major 2 er en forholdsvis prisvenlig model. Så til prisen er kvaliteten rigtig god.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Digitaltrends.com

Digital trends

⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com anbefaler Marshall Major 2

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Major 2 et par høretelefoner, hvor klassisk stil møder god lyd.

Digitaltrends.com lægger som det første mærke til, at Marshall Major 2 er blevet opgraderet og forbedret på mange aspekter siden den originale Marshall Major-model. Det vækker begejstring hos eksperterne, som indlemmer modellen blandt deres favoritter i prisklassen.

Udseendet er ifølge eksperterne et meget stort plus på Marshall Major 2. Nok er lyden det vigtigste, men med Marshall Major 2 får man virkelig et par flotte høretelefoner, som tydeligt bærer præg af, at ikoniske Marshall står bag. Marshall Major 2 er meget stilfulde at se på i den mørke farve, hvor det påtrykte og kendte Marshall-logo træder tydeligt frem, så hele omverdenen kan se det. Dertil kommer flere elegante detaljer.

Komforten får også et stort plus af Digitaltrends.com, idet komforten hører til blandt de aspekter, som er blevet forbedret. Det betyder, at Marshall Major 2 er meget lette, fleksible og har en god mængde puder og støtte omkring ørerne. Derfor er Marshall Major 2 rare at have på, plus man kan folde ørepuderne sammen, så høretelefonerne bliver lettere at transportere.

Eksperterne har også rosende ord til overs for Marshall Major 2’s præstation, når det kommer til lyden. Lyden er også blevet forbedret i forhold til den originale version, og det betyder, at lyden på Marshall Major 2 er varm og klar med masser af kraft i bassen.

Man kan tydeligt høre nuancer, og Marshall Major 2 leverer imponerende detaljer i lyden, plus har en god evne til at skille de forskellige musikinstrumenter fra hinanden, så hvert instrument kan høres.

Se Digitaltrends.com’s anmeldelse af Marshall Major 2 her:

https://www.youtube.com/watch?v=0h0bCUUiVXA

Du finder hele anmeldelsen her.


Marshall Monitor Bluetooth

Marshall Monitor Bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.297,00 Kr. 0,00 Kr. 1.297,00 Kr. Læs mere
1.297,00 Kr. 0,00 Kr. 1.297,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Monitor Bluetooth er et par trådløse høretelefoner, som styres via Bluetooth. Man skal blot forbinde dem trådløst til sin musikenhed, og derefter kører Marshall Monitor Bluetooth på batteri. Batterilevetiden er 30 timer, men der medfølger også et kabel, hvis man skulle løbe tør for strøm undervejs.

Marshall Monitor Bluetooth har et stilfuldt design, der er tro mod Marshall’s æstetik med en klar retro-følelse, og høretelefonerne er designet med to ørepuder, der dækker ørerne og holder støj ude. De to ørepuder er koblet sammen med en bøjle over hovedet.

Det er meget enkelt at anvende Marshall Monitor Bluetooth i praksis, for under den ene ørepude sidder en enkelt lille knap, som både styrer volumen og sangvalg.

Her findes Marshall Monitor Bluetooth’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Bluetooth 3.5
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Ja
🎧 Medfølgende kabel til lyd: Ja
🎧 Batterilevetid: 30 timer
🎧 Mikrofon: Ja

Se Marshall Monitor Bluetooth med egne øjne her:

https://www.youtube.com/watch?v=t8WeYRd2s2Y

Eksperternes vurdering af Marshall Monitor Bluetooth

Vi vil i dette afsnit gå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Monitor Bluetooth igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Thesun.co.uk

the-sun-logo

⭐️ Vurdering: Testvinder hos Thesun.co.uk

Den britiske avis Thesun.co.uk har testet Marshall Monitor Bluetooth sammen med et andre par konkurrerende, trådløse høretelefoner, hvor skepsis over for trådløse høretelefoner var høj hos de britiske eksperter inden testen. Skepsissen blev dog hurtigt gjort til skamme.

De britiske eksperter vurderer nemlig, at lyden på Marshall Monitor Bluetooth er rigtig god. Den aflukkede følelse omkring ørerne med ørepuderne giver en rar distance fra omverdenen, plus lyden bliver både klar og ren – dog kan volumen ikke blive meget høj. Selv ved høj bevægelse bliver høretelefonerne desuden siddende, hvor de skal.

Thesun.co.uk vurderer også, at Marshall Monitor Bluetooth’s lange batterilevetid på 30 timer er et stort plus, og dertil kommer, at man kan folde modellen sammen, så den fylder langt mindre, når den skal transporteres. Dog kan det være lidt svært at komme i gang med at bruge knapperne på Marshall Monitor Bluetooth, for de er ifølge eksperterne ikke så intuitive i brug – dog vænner man sig hurtigt til det.

Læs anmeldelsen i sin helhed her hos The Sun.


Stuff.tv

stuff-tv

⭐️ Vurdering: Stuff.tv giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Magasinet stuff.tv kalder Marshall Monitor Bluetooth for de bedste høretelefoner i sin prisklasse.

marshall_monitor-bluetooth-høretelefonerEksperterne hæfter sig ved flere plusser angående Marshall Monitor Bluetooth, og her er først tale om lyden, som er god og klar – dog er genrer som rock klart bedst på modellen. Guitar-lyden er ifølge eksperterne Marshall Monitor Bluetooth’s store force.

Bassen er ikke så fremtrædende og dominerende, som der måske er brug for på flere numre – især hvis man ønsker at høre bassen meget kraftigt. Men ellers er der tale om en lyd med en generel høj detaljegrad.

Også udseendet er flot ifølge Stuff.tv med et moderne design, og ørepuderne sikrer en meget lille lydlækage. Desuden vurderer eksperterne, at Marshall Monitor Bluetooth er rigtig behagelige at have på.

Afslutningsvis forklarer Stuff.tv, at Marshall Monitor Bluetooth vil være et rigtig godt valg til den forbruger, som foretrækker guitar over bas og tromme.

Læs anmeldelsen i sin helhed her hos Stuff.tv


Techradar.com

techradar

⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3,5 ud af 5 stjerner

Den internationale teknologiside Techradar.com kalder Marshall Monitor Bluetooth en rockfestival, man kan tage med sig på farten.

Generelt set får Marshall Monitor Bluetooth langt flere plusser end minusser i Techradar.com’s bog. De kalder Marshall Monitor Bluetooth en kærkommen trådløs tilføjelse til Marshall-familien, som tillader forbrugeren at anvende Bluetooth-forbindelse i stedet for en gammeldags ledning.marshall_monitor-bluetooth

Eksperterne vurderer, at Marshall Monitor Bluetooth ikke adskiller sig væsentligt fra andre Marshall høretelefoner, og det er ikke nødvendigvis en negativ ting. Designet er således klassisk og stilfuldt, mens lyden bliver god og ren.

Marshall Monitor Bluetooth har tendens til at favorisere bassen ifølge eksperterne, men modellen holder stadig et nogenlunde velbalanceret niveau. Genrer som klassisk og instrumental kan godt komme til at lide lidt under dette.

Techradar.com’s testpanel forklarer også, at Bluetooth-forbindelsen virker rigtig godt, og det samme gør det simple kontrolpanel, som udgøres af en knap under den ene ørepude. Hertil kommer også den lange batterilevetid på 30 timer, som gør, at man kan tage musikken med sig langt omkring.

Eksperterne har ikke mange minusser angående Marshall Monitor Bluetooth, men dog vurderer de, at modellen kan blive en smule ubehagelig at have på, hvis man lytter til musik meget længe.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Monitor Bluetooth for et par flot designede høretelefoner, som leverer stærk og trådløs musik med fokus på bassen.

Pcmag.com har både set på Marshall Monitor Bluetooth’s design og lydkvalitet, og generelt set er de meget tilfredse med, hvad de ser og hører. Designet er ikke for alle, men hvis man godt kan lide et lidt retro-agtigt look, som er tro mod den sædvanlige Marshall-æstetik, så bliver man ikke skuffet.

Eksperterne fra Pcmag.com forklarer, at især forbrugere, som har en forkærlighed for en tung og kraftig bas, vil blive fornøjede over Marshall Monitor Bluetooth. Selv på høj volumen forvrænges lyden ikke, og som et ekstra plus så er bassen nok dominerende, men den ødelægger ikke den generelle balance i lyden.

Derudover vurderer Pcmag.com’s eksperter også, at Marshall Monitor Bluetooth har en rigtig lang batterilevetid på 30 timer – dog skal man være opmærksom på, at denne batterilevetid også afhænger af den valgte volumen.

Hvor mange høretelefoner skal styres med flere knapper, er enkelheden i fokus på Marshall Monitor Bluetooth, idet både volumen og valg af musiknummer er placeret i den samme kontrolknap, der er lokaliseret bag den ene ørepude.

Du finder hele testen via dette link.


Marshall Mid Bluetooth

Marshall Mid Bluetooth

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.073,00 Kr. 0,00 Kr. 1.073,00 Kr. Læs mere
1.073,00 Kr. 0,00 Kr. 1.073,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Mid Bluetooth fungerer via Bluetooth og er dermed trådløse. Høretelefonerne skal blot sluttes til musikenheden trådløst, og herefter kører modellen på batteri – batterilevetiden er på 30 timer.

Marshall Mid Bluetooth er designet i tråd med de øvrige Marshall-høretelefoner, som både har en retro-følelse og er skabt med henblik på at minde om de klassiske Marshall forstærkere, som mærket blev kendt for at producere. Høretelefonerne er designet med to ørepuder, der dækker ørerne og holder støj ude. De to ørepuder er koblet sammen med en bøjle over hovedet.

Man styrer volumen og musikvalg på en lille knap, som sidder under den ene ørepude.

Generelt set har der været et stort fokus på at levere en god lyd inden for rock-genrer på Marshall-høretelefoner, men Marshall Mid Bluetooth forsøger at bløde lidt op for dette, så andre musikgenrer også kommer til deres ret.

Her findes Marshall Mid Bluetooth’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Bluetooth 3.5
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Ja
🎧 Medfølgende kabel til lyd: Ja
🎧 Batterilevetid: 30 timer
🎧 Mikrofon: Ja

Marshall fortæller her selv om Marshall Mid Bluetooth modellen:

https://www.youtube.com/watch?v=iZg6naoxxqA

Eksperternes vurdering af Marshall Mid Bluetooth

Vi vil i dette afsnit gå 3 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Mid Bluetooth igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Digitaltrends.com

Digital trends
⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4,5 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Mid Bluetooth for høretelefoner med god lyd, lav pris og fantastisk anvendelighed.

Eksperterne fra Digitaltrends.com forklarer i deres anmeldelse af Marshall Mid Bluetooth, at der er rigtig mange plusser og fordele ved at anskaffe sig netop disse høretelefoner. De fokuserer på lyden, som de er meget begejstrede for. Ifølge eksperterne bliver den nemlig både klar i tonerne og varm at lytte til, og det er let at høre nuancerne og detaljerne i sangene.

Marshall er kendt for at lave høretelefoner, hvor der virkelig er gang i den tungere del af lyden, men her vurderer eksperterne, at Marshall Mid Bluetooth leverer en stærk bas, som dog ikke kommer til at dominere.

Herudover har eksperterne også roser til overs for det meget holdbare batteri, plus at selve ørepuderne er rigtig gode til at afskærme støjen fra omverdenen. Dog hævder eksperterne også, at disse ørepuder kan have en tendens til at stramme lidt for meget.

Herudover har eksperterne også roser til overs for det meget holdbare batteri, plus at selve ørepuderne er rigtig gode til at afskærme støjen fra omverdenen. Dog hævder eksperterne også, at disse ørepuder kan have en tendens til at stramme lidt for meget.

Digitaltrends.com er også begejstrede for, hvordan man anvender Marshall Mid Bluetooth. Eftersom dette er en Bluetooth-model, så styres alting på selve høretelefonerne. Det lille kontrolpanel, som sidder på den ene ørepude, har en lille knap, hvor både volumen og sangvalg styres. Dette fungerer ifølge eksperterne rigtig godt og intuitivt.

Se Digitaltrends.com’s anmeldelse af Marshall Mid Bluetooth her:

https://www.youtube.com/watch?v=qDoCI0dzljU

Du kan læse mere i artiklen her. 


Theguardian.com

The guardian

⭐️ Vurdering: Theguardian.com giver scoren 5 ud af 5 stjerner

Den britiske avis Theguardian.com kalder Marshall Mid Bluetooth et godt kvalitetsprodukt med en lyd, der sætter gang i rockfesten.

De britiske eksperter har set på flere aspekter vedrørende Marshall Mid Bluetooth, og først kommenterer de designet, som de forklarer er en smule simpelt men stilfuldt. Komfortmæssigt er de lette, og bøjlen har en god polstring, men efter et stykke tid begynder de at stramme noget.

Kontrolpanelet fungerer ifølge eksperterne rigtig godt med den enkle lille knap på den ene ørepude, som er let at styre og meget solid – som en bonusfunktion kan man tilkoble et kabel til høretelefonerne, og så kan man dele musikoplevelsen med en anden.

Lyden på Marshall høretelefoner er ifølge Theguardian.com meget distingveret med et stort fokus på rockmusik, men Marshall Mid Bluetooth lyder en smule mere afrundet og velbalanceret – det betyder ifølge eksperterne i praksis, at stort set alle musikgenrer lyder godt på modellen.

Også batterilevetiden får roser med på vejen af eksperterne med over 30 timers musikoplevelser.

Du kan læse hele anmeldelsen hos den britiske avis her.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Mid Bluetooth et par velskabte høretelefoner, som leverer en god lyd.

marshall-mid-bluetoothPcmag.com har afprøvet og vurderet Marshall Mid Bluetooth, og modellen får langt flere plusser end minusser i eksperternes bog.

Designet hører til den kategori, som får begge dele, idet eksperterne vurderer, at her er tale om et meget solidt og komfortabelt design, men til gengæld er udseendet så specifikt, at ikke alle vil synes om det. Marshall Mid Bluetooth bibeholder nemlig den sædvanlige lidt retro-agtige Marshall-stil.

Lyden på Marshall Mid Bluetooth fremhæves som et stort plus.

Eksperterne forklarer, at man får en stor lydoplevelse, når man lytter til musik via Marshall Mid Bluetooth, for lyden er både klar og ren. Dertil kommer bassen, som både er dyb og rig i lyden, og den supplerer den klare lyd rigtig godt. Herudover er eksperterne også begejstrede for den let-anvendelige og flotte kontrol-knap, som styrer volumen og musik.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall Mode EQ

Marshall Mode EQ

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.073,00 Kr. 0,00 Kr. 1.073,00 Kr. Læs mere
1.073,00 Kr. 0,00 Kr. 1.073,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Introduktion og information:

Marshall Mode EQ er forskellige fra de øvrige høretelefoner i denne test, idet her er tale om in-ear hørepropper og ikke høretelefoner med ørepuder, som sidder rundt om og uden på øret.

Marshall Mode EQ er stadig designet med sans for detaljen, og man kan tydeligt se, at det er Marshall, der har produceret denne model – ikke mindst via det synlige logo, som der også er blevet plads til på bagsiden af selve høreproppen.

Marshall Mode EQ har en ledning med kontrolpanel og mikrofon. Marshall Mode EQ har fået sit navn, idet man kan skifte mellem to forskellige EQ-indstillinger – og det betyder i praksis, at man selv kan vælge, hvor kraftig bassen skal være. Denne indstilling er det, der gør Marshall Mode EQ speciel.

Der medfølger 3 ekstra par silikonepropper med Marshall Mode EQ.

Her findes Marshall Mode EQ’s specifikationer:
🎧 Type: In-ear
🎧 Tilslutning: Kabel 3.5
🎧 Mulighed for at fjerne kabel: Nej
🎧 Frekvens-spænd: 20 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Nej
🎧 Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall Mode EQ

Vi vil i dette afsnit gå 3 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Mode EQ igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Digitaltrends.com

Digital trends

⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Mode EQ for en kærkommen og frisk tilføjelse til markedets in-ear høretelefoner.

Digitaltrends.com er begejstrede for Marshall Mode EQ, som de bestemt synes lever op til den høje standard, man forventer af et Marshall-produkt. Designet er bibeholdt og har en lidt sej æstetik, men den virkelige oplevelse er EQ-aspektet, som tilføjer noget ekstra til musikoplevelsen. Her er det nemlig muligt selv at til- og fravælge bassen og dermed en stor kraft i musikken.

Herudover bemærker eksperterne også, at den generelle lyd på Marshall Mode EQ bliver rigtig god. Lyden er i sig selv kraftfuld og klar, og det er muligt at høre mange detaljer i sangene.

Desuden er eksperterne også begejstrede over komforten, for Marshall Mode EQ generer ikke ørerne, når man har dem i – heller ikke over længere tid. Dog savnes en smule mere robusthed i designet.

Se Digitaltrends.com’s anmeldelse af Marshall Mode EQ her:

https://www.youtube.com/watch?v=hztfBIvMF48

Hele anmeldelsen fra Digitaltrends finder du her via dette link.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Mode EQ et par unikke in-ear høretelefoner med et spændende EQ-aspekt, der giver forbrugeren flere valgmuligheder.

Pcmag.com’s eksperter er meget imponerede over, hvad disse in-ear høretelefoner kan præstere. Først har de set nærmere på design og komfort, og de vurderer, at de føles lette og sidder sikkert i ørerne.

På lydfronten er der masser af roser til Marshall Mode EQ fra Pcmag.com. De har afprøvet og lyttet til forskellige musiknumre via Marshall Mode EQ, og de kommer frem til, at EQ-aspektet virker rigtig godt og kan give tydelige forskelle i musikken, som bliver velbalanceret at lytte til. Lyden bliver endda mere naturlig, og der skabes heller ikke forvrængninger, når man skruer helt op for volumen.

Marshall-Headphones-Mode-EQ

Pcmag.com vurderer afslutningsvis, at EQ-aspektet alene stort set er Marshall Mode EQ’s pris’ værd, selv om den lille fjernbetjening kunne have været bedre, da det her ikke er muligt at ændre på volumen.

Du kan læse hele anmeldelsen af Marshall Mode EQ på deres hjemmeside her.


Side3.no

side3_logo
⭐️ Vurdering: Side3.no giver scoren 4 ud af 6 stjerner

Den norske mandeportal Side3.no kalder Marshall Mode EQ et par rockede in-ear høretelefoner med flot design og muligheden for selv at vælge type af bas.

De norske eksperter har testet 8 in-ear høretelefoner for at finde frem til de bedste på markedet. I denne test har de set nærmere på 5 forskellige parametre – byggekvalitet, pasform, tilbehør, håndtering og lydkvalitet.

Først kommenterer Side3.no, at Marshall Mode EQ ikke helt kommer op på siden af de trådløse høretelefoner fra samme mærke, for der mangler lidt i kvalitetsfølelsen, og så savner de norske eksperter også en bedre fjernbetjening med mulighed for volumenkontrol.

Side3.no har dog også en del plusser at dele ud til Marshall Mode EQ, for de vurderer, at designet er virkelig sejt og spændende og afspejler Marshall-mærket rigtig godt.

Herudover er det også en interessant funktion, at man via EQ-aspektet selv kan vælge, hvor meget bas, man foretrækker i sine musiknumre. Lyden bliver generelt god, men bassen har tendens til at dominere – dog mere eller mindre afhængig af EQ-valget.

Hele anmeldelsen findes hos Side3 her.


Historien om Marshall

marshall_logo

Marshall’s fulde navn er egentlig Marshall Amplification, men mærket er mest kendt som blot Marshall Amps og associeres med de klassiske instrument-forstærkere, som er vidt udbredt i rock-kredse.

Marshall Amplification blev grundlagt i 1960 i London, England, af Jim Marshall, da Marshall åbnede en musik-forretning. Her tilbød han trommeundervisning, og et par gange fandt flere etablerede musikere vej til hans butik også. På deres opfordring udvidede Marshall butikken og begyndte også at beskæftige sig med guitarer og forstærkere.

Det viste sig, at mange guitarister, som begyndte at besøge Marshall’s butik, følte, at der ikke var ordentlige forstærkere på markedet, og Marshall slog sig sammen med en specialist og udviklede i 1962 en ny model – denne blev med det samme købt af blandt andet Pete Townshend og Ritchie Blackmore. Siden da kom også andre musikere som Eric Clapton og Jimi Hendrix til butikken og bestilte forstærkere af Marshall.

I dag er Marshall Amplification kendt over hele verden – ikke mindst for det unikke og lidt vintage-agtige design med et letgenkendeligt logo. I dag producerer Marshall Amplification blandt andet både forstærkere, kabinetter og høretelefoner.

Hvis du ønsker at vide mere om Marshall Amplification, kan du læse mere på deres officielle hjemmeside.

Du kan her se et interview med Jim Marshall, som stiftede virksomheden tilbage i 1962:

https://www.youtube.com/watch?v=c1naS7zoE7s

Andre relevante tests: 

Hvis du er interesseret i at læse mere om produkter fra Marshall, så kan du også læse vores Marshall Stanmore test. I denne artikel ser vi nærmere på Marshalls bedst sælgende produkt. Vi gennemgår højtalerens funktioner og muligheder, samt giver dig et overblik over hvordan den klarer sig i forskellige internationale tests. Artiklen indeholder naturligvis også prissammenligning, så du nemt kan finde den billigste pris på nettet.

Vi har også udarbejdet en traditionel høretelefoner test, hvor vi har samlet en lang række høretelefoner fra forskellige mærker, som alle har fået positiv kritik i forskellige tests. I artiklen har vi gennemgået en lang række tests fra forskellige anerkendte kilder, som eksempelvis Lydogbillede.dk, Whathifi.com, Jyllandsposten, Digitaltrends.com, Pcmag.com og Tek.no. I artiklen sammenligner vi naturligvis også priserne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Hvis du istedet kunne have interesse i at læse mere om Bluetooth højtalere, så kan du med fordel læse vores Bluetooth højttaler test. I denne test gennemgår vi ligeledes en lang række store tests og samler de Bluetooth højttalere der får de bedste bedømmelse af anmelderne. Dermed kan du blot ved at læse artiklen, får et overblik over hvilke modeller som eksperterne giver bedst kritik.

Vi har også udarbejdet en række individuelle artikler for populære højttalere som eksempelvis JBL charge 3. Denne højttaler er en af de mest populære Bluetooth højttalere på markedet. Du kan i denne artikel læse et dybdegående review af produktet, ligesom du kan få overblik over hvordan den bedømmes i diverse store tests som den har været bedømt i.

marshall headphones

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse