De bedste Marshall høretelefoner ifølge ekspert-test og forbrugere

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om høretelefoner fra mærket Marshall. Vi har set nærmere på en række høretelefoner fra Marshall, der alle har fået gode anmeldelser i forskellige internationale tests.  

Her er der tale om modellerne Marshall Major 3 Bluetooth, Marshall MID A.N.C., Marshall Monitor Bluetooth, og Marshall Mid Bluetooth.

Formålet med denne artikel er at give dig et komplet overblik, over hvordan de forskellige høretelefoner fra Marshall klarer sig i test. Vi har blandt andet gennemgået tests fra store internationale aviser og magasiner som Digitaltrends.com, Businessinsider.com, Pcmag.com, Engadget.com og Theguardian.com.

Artiklen er bygget op således, at vi ved hvert sæt høretelefoner først bringer lidt information om de respektive modeller, og herefter gennemgår vi et antal forskellige eksperters anmeldelser af modellerne for at se på, hvad der fungerer og ikke fungerer.

I denne artikel får du:
🔸 En introduktion til hver af de 4 forskellige Marshall høretelefoner
🔸 En gennemgang af eksperternes vurderinger af de 6 Marshall høretelefoner
🔸 Prissammenligning af de forskellige Marshall høretelefoner
🔸 Historien om Marshall

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Marshall høretelefoner test – Her er de 4 bedste

I nedenstående sektion finder du de Marshall høretelefoner der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige høretelefoner, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Marshall Major 3 Bluetooth

Marshall Major 3 Bluetooth

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Introduktion og information:

Marshall Major 3 Bluetooth er trådløse høretelefoner med Marshalls skriftlogo på siden. Høretelefonerne fungerer via Bluetooth. Det vil sige, at man ikke har brug for en ledning tilkoblet fra forskellige enheder til høretelefonerne.

Høretelefonerne er designet med tyndere og ergonomiske 3D-hængsler samt nyskabte ørepuder. Disse on-ear ørepuder sidder komfortabelt i kombination med det tætsiddende hovedbånd.

Med Marshall Major 2 Bluetooth er man sikret en høj trådløs kvalitet på grund af Bluetooth aptX-kodekset. Modellen kommer ydermere med et specielt kabel, der er forsynet med en fjernbetjening og mikrofon. Dette kan bruges, hvis hovedtelefonerne løber tør for strøm, når man ikke er i nærheden af en oplader. Spilletiden er dog på 30 timer, før de igen skal lades op.

Man kan styre lydstyrke, opkald og musik fra kontrolknappen på ørekoppen eller på den indbyggede kontrol i selve kablet.

Derudover er hovedtelefonerne forsynet med specialindstillede 40 mm. drivere, der forbedrer både mellemtoner, de høje toner samt bassen. Når man ikke gør brug af modellen, har man mulighed for at folde dem sammen og putte dem ned i en taske.

Her findes Marshall Major 3 Bluetooth’s specifikationer:
Type: 
On-ear
Tilslutning: Bluetooth
Frekvens-spænd: 20 Hz – 20.000 kHz
Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
Trådløs: Ja
Medfølgende kabel til lyd: Ja
Batterilevetid: 30 timer
Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall Major 3 Bluetooth:

Vi vil i dette afsnit gennemgå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Major 3 Bluetooth og se på, hvilke fordele og ulemper, som eksperterne fremhæver ved modellen.

The Guardian

The guardian
⭐️ Vurdering: The Guardian giver scoren 5 ud af 5 stjerner

The Guardian kalder Marshall Major 3 Bluetooth for et par strålende trådløse høretelefoner. De forklarer, at høretelefonerne giver en god lyd, en meget lang batterilevetid samt et klassisk design.

Marshall Major 3 Bluetooth foldetDe nævner dog også, at selvom det umiddelbart virker sådan, er modellen ikke perfekt. De hæfter sig nemlig ved, at høretelefonerne klemmer hovedet en smule for hårdt, mangler NFC til øjeblikkelig parring samt koster en del.

Eksperterne fra The Guardian bemærker ydermere, at høretelefonerne er nemme at folde sammen, hvilket de mener er perfekt, hvis man skal på farten eller ud at rejse.

De skriver desuden, at modellen er robust med bløde ørepuder, hvorfor den kan holde til lidt af hvert, selvom The Guardian ikke er helt tilfredse med, hvordan de sidder på øret.

Eksperterne er dog generelt tilfredse med Marshall Major 3 Bluetooth, som de skriver er pakket med små forbedringer over næsten alle aspekter af design, pasform og lyd i forhold til den foregående generation. De mener derfor, at Marshall Major 3 Bluetooth er værd at overveje, især hvis man er vild med at lytte til rockmusik.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Techradar.com

Techradar.com
⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner

Techradar.com skriver, at Marshall Major 3 Bluetooth er et par pæne hovedtelefoner med et retro-design og tonsvis af cool rockattitude. De mener, at modellen er yderst godt lavet med flere forbedringer af designet, hvilket betyder, at man bliver nødt til at være ret rå for at kunne bære dem, ifølge eksperterne.

Marshall Major 3 BluetoothSelvom eksperterne mener, at man skal være en smule rå for at bære dem, er de stadig vilde med modellens stilfulde udseende, samt at den er slankere sammenlignet med forgængeren. De er desuden begejstrede for, at man kan folde dem sammen, hvorfor de mener, at de er gode til at rejse med.

Samlet set mener eksperterne fra Techradar.com, at lydkvaliteten hos Marshall Major 3 Bluetooth er anstændigt med et forholdsvist velafbalanceret interval. Men disse hovedtelefoner er dog ikke noget for lydeksperter, der har brug for den mest optimale og bedste lyd, ifølge eksperterne.

Techradar.com afslutter deres anmeldelse med at skrive, at bedømmelsen af lyden og basfrekvenserne måske ikke er den bedste. Til gengæld mener de, at hvis man lytter til en masse guitarmusik, er dette muligvis hovedtelefonerne til ens behov.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Pcmag.com

PCMag
⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Pcmag.com beskriver Marshall Major 3 Bluetooth som et par høretelefoner med en god lyd. De bemærker især deres ændringer i forhold til designet, da disse modeller kommer med forbedrede ørepuder samt opgraderede 40 mm. drivere.

De forklarer, at hovedtelefonerne kan foldes sammen for en kompakt opbevaring, hvilket de mener er en fordel, da de herved kan puttes i en taske.

Marshall Major 3 Bluetooth bundEksperterne fra Pcmag.com har testet Marshall Major 3 Bluetooth ved at høre flere forskellige sange. En af disse sange er Bill Callahans ”Drover”, hvor lyden fungerede godt, da der blev leveret ekstra bas, hvor der var brug for det. Dette var også tilfældet med sangen ”No Church in the Wild” med Jay-Z og Kanye West.

I forhold til prisen mener Pcmag.com, at Marshall Major 3 Bluetooth lyder godt. Det medfølgende kabel er ifølge dem et plus, og det er ligeledes forsynet med et komfortabelt design. De gjorde brug af hovedtelefonerne i en længere periode og oplevede kun, at komforten var i orden. Hvis man desuden er vild med Marshalls design, er de sikre på, at disse hovedtelefoner er et godt køb for forbrugerne.

Når det så er sagt, slutter Pcmag.com deres anmeldelse af med at skrive, at der også findes mange andre kvalitetsmuligheder i samme prisklasse, hvilket er værd at overveje. 

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
⭐️ Vurdering: Trustedreviews.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com kalder Marshall Major 3 Bluetooth for behagelige hovedtelefoner perfekt for forbrugere, der er vilde med lyden af guitarer. Eksperterne fra Trustedreviews.com sammenligner Marshall Major 3 Bluetooth med modellen Marshall MID Bluetooth. Her mener de dog, at Marshall Major 3 Bluetooth er mindre robust og ikke kommer med den samme kvalitetsfølelse i sammenligning med den anden model.

Marshall Major 3 BluetoothTil gengæld er de vilde med, at hovedtelefonerne er behagelige. De skriver, at ligesom med alle andre on-ear-hovedtelefoner, kan man opleve, at ørerne og hovedet kan mærke det, hvis man har dem på hele dagen. Imidlertid mener eksperterne, at designet sikrer en balance mellem komfort og tilstrækkelig med spænding eller fasthed over hovedet, hvorfor de sidder perfekt selv ved brug en hel dag.

Når det kommer til lydkvaliteten forklarer Trustedreviews.com, at Marshall Major 3 Bluetooth er stort set ens i forhold til Marshall MID. De fremhæver begge guitarlyde godt og mener, at den overordnede lydkvalitet er perfekt. Til gengæld er de et skridt under topspillerne i samme prisklasse, da der går noget af dynamikken og skalaen tabt i musikken.

Trustedreviews.com mener dog, at hvis man er vild med det Marshall-inspirerede design, er disse en god mulighed. Hvis man i stedet prioriterer lydkvaliteten, skal man kigge efter en anden model.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall MID A.N.C.

Marshall MID A.N.C.

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Introduktion og information:

Marshall MID A.N.C. er trådløse høretelefoner med det klassiske Marshall-design. Designet er med inspiration fra rock’n’roll med et messinglogo samt ørepuder beklædt med vinylmateriale. Metalhængslerne er robuste og lavet i matsort, hvilket gør dem robuste og holdbare. De kan desuden foldes sammen, hvis hovedtelefonerne skal puttes ned i en taske.

Hovedtelefonerne sikrer mere end 20 timers musik med en noise cancelling-funktion, hvorfor man ikke kan høre omgivelserne, når man er på farten. Hvis man ikke har ladt høretelefonerne op, kan man gøre brug af det medfølgende kabel, der kan tilsluttes til modellen. Bluetooth-signalet understøtter desuden aptX, hvilket sikrer en høj trådløs lydkvalitet.

Med Marshall MID A.N.C. er der mulighed for at styre lydstyrke, opkald og musik via kontrolknappen, der sidder på venstre side af høretelefonerne. Selve ørekopperne kommer med to indbyggede mikrofoner, der samarbejder om at fjerne støjen ved opkald.

Der medfølger et USB-ladekabel samt et rejseetui ved køb af Marshall MID A.N.C.

Her findes Marshall MID A.N.C.’s specifikationer:
Type: 
On-ear
Tilslutning: Bluetooth
Frekvens-spænd: 20 Hz – 20.000 kHz
Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
Trådløs: Ja
Medfølgende kabel til lyd: Ja
Batterilevetid: 20 timer
Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall MID A.N.C.:

Vi vil i dette afsnit gennemgå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall MID A.N.C. og se på, hvilke fordele og ulemper, som eksperterne fremhæver ved modellen. 

Pcmag.com

PCMag
⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4.5 ud af 5 stjerner 

Marshall MID A.N.C.Pcmag.com har testet og anmeldt Marshall MID A.N.C., som de er begejstrede for, da de har givet modellen 4,5 ud af 5 stjerner. Dette har de blandt andet gjort på baggrund af modellens skarpe lyd og basforstærkning. De forklarer ydermere, at hovedtelefonerne kommer med en solid noise cancelling-effekt, så man kan høre musik på farten uanset, om man sidder i toget, går på gaden eller lignende.

Eksperterne fra Pcmag.com skriver også, at de er glade for designet, som de mener er gennemtænkt med omtanke for detaljerne. De skriver også, at pasformen er komfortabel, da hovedtelefonerne kan anvendes i en længere periode uden problemer.

Sidst men ikke mindst bemærker eksperterne tilbehøret som en fordel, da der både medfølger et kabel samt et rejseetui. De nævner dog, at selvom de er glade for designet, er det ikke et design for alle. Desuden mener de heller ikke, at lyden er for purister. 

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Techradar.com

Techradar.com
⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner  

Eksperterne fra Techradar.com beskriver Marshall MID A.N.C. som værende retro-inspirerede hovedtelefoner med moderne teknologi, der er forsynet med en solid støjreducering og aptX support.

Marshall MID A.N.C.De elsker hovedtelefonernes design og solide lyd, men mener, at forbrugerne svigtes på grund af dens mangel på detaljer. De forklarer ydermere, at de ikke er vilde med hovedtelefonernes knirkende hængsler, samt hvad de kalder for et irriterende ANC-switch.

Techradar.com skriver ydermere, at Marshall MID A.N.C. er smukke hovedtelefoner for dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden med en model, der har et interessant design. De forklarer, at de fleste vil nyde lydkvaliteten. Dog er det ikke hovedtelefoner lavet til purister, da Techradar.com ikke tror, at de vil nyde lydkvaliteten, som de kalder for værende forholdsvis mainstream.

Med hensyn til støjreducering, er Marshall MID A.N.C blot ok. Hovedtelefonerne blokerer for størstedelen af ​​støjen fra omverdenen, men eksperterne mener ikke, at de kan røre konkurrenter som Bose Quietcomfort 35 II eller Sony WH-1000XM2. Begge hovedtelefoner er dog dyrere end dem fra Marshall, men giver til gengæld en bedre lydkvalitet og støjreducering.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Digitaltrends.com

Digital trends
⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner 

Marshall MID A.N.C. er, ifølge Digitaltrends.com, en stor trådløs hovedtelefonmodel til lyttere, der ønsker at blokere al lyd fra omgivelserne, men som ikke ønsker det samme kedelige udseende og lyd, der tilbydes af de fleste støjdæmpende modeller.

Ifølge Digitaltrends.com overgår Marshall MID A.N.C de mere budgetvenlige modeller som Plantronics BackBeat Pro 2, men kan ikke konkurrere med flere premium-modeller såsom Sony WH-1000xM2.

Marshall MID A.N.C. Eksperterne forklarer ydermere, at Marshall MID A.N.C. bringer en ungdommelig æstetik til de ofte sterile hovedtelefondesigns, hvilket gør dem til en god mulighed for dem, der ønsker mere stilfulde hovedtelefoner. Derfor mener Digitaltrends.com at deres største konkurrent er den oprindelige MID-model, der giver det samme flotte udseende, lyd og batterilevetid samt en solid støjreducering.

På baggrund af disse faktorer anbefaler eksperterne fra Digitaltrends.com Marshall MID A.N.C. De mener nemlig, at det er et unikt produkt, der kommer med et hav af gode funktioner.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.


Cnet.com

Cnet.com
⭐️ Vurdering: Cnet.com giver scoren 3.5 ud af 5 stjerner  

De sidste eksperter, der har testet og anmeldt Marshall MID A.N.C, er Cnet.com. De er begejstrede for modellen, som de har valgt at give 3,5 ud af 5 stjerner.

Mens eksperterne fra Cnet.com mener, at det er nødvendigt at gå ned i pris, når det kommer til Marshall MID A.N.C., forklarer de, at hovedtelefonerne leverer en stærk præstation i et kompakt design.

Fra et komfortsynspunkt er eksperterne ikke stor fan af on-ear-hovedtelefoner, da de har en tendens til at genere efter længere tid. Imidlertid fandt Cnet.com ikke Marshall MID A.N.C. ubehagelige og synes, at de er mere ergonomiske samt komfortable til sammenligning med Marshalls tidligere Major II Wireless.

Marshall MID A.N.C.De mener, at hovedtelefonerne kommer i et robust design med metalhængsler og har en smidig lille joystick-lignende universel kontrolknap, der giver forbrugeren mulighed for at springe musiknumre over og justere på lydstyrken.

Eksperterne forklarer ydermere, at Marshall MID A.N.C. kommer med en flot, men noget stor, bæretaske. En medfølgende ledning giver desuden mulighed for at lytte til musik, hvis hovedtelefonerne løber tør for strøm.

Alt i alt mener Cnet.com, at Marshall MID A.N.C. er en ret velafbalanceret hovedtelefon, der fungerer godt med en bred vifte af musik. De kommer med en anstændig klarhed samt en tæt, dyb bas, især i forhold til, at det er en on-ear model.

Du kan læse hele anmeldelsen i sin helhed her.

 


Marshall Mode EQ

Marshall Mode EQ

i samarbejde med PriceRunner

 

.
Introduktion og information:

Marshall Mode EQ er forskellige fra de øvrige høretelefoner i denne test, idet her er tale om in-ear hørepropper og ikke høretelefoner med ørepuder, som sidder rundt om og uden på øret.

Marshall Mode EQ er stadig designet med sans for detaljen, og man kan tydeligt se, at det er Marshall, der har produceret denne model – ikke mindst via det synlige logo, som der også er blevet plads til på bagsiden af selve høreproppen.

Marshall Mode EQ har en ledning med kontrolpanel og mikrofon. Marshall Mode EQ har fået sit navn, idet man kan skifte mellem to forskellige EQ-indstillinger – og det betyder i praksis, at man selv kan vælge, hvor kraftig bassen skal være. Denne indstilling er det, der gør Marshall Mode EQ speciel.

Der medfølger 3 ekstra par silikonepropper med Marshall Mode EQ.

Her findes Marshall Mode EQ’s specifikationer:
🎧 Type: In-ear
🎧 Tilslutning: Kabel 3.5
🎧 Mulighed for at fjerne kabel: Nej
🎧 Frekvens-spænd: 20 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Nej
🎧 Mikrofon: Ja


Eksperternes vurdering af Marshall Mode EQ

Vi vil i dette afsnit gå 3 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Mode EQ igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Digitaltrends.com

Digital trends

⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Mode EQ for en kærkommen og frisk tilføjelse til markedets in-ear høretelefoner.

Digitaltrends.com er begejstrede for Marshall Mode EQ, som de bestemt synes lever op til den høje standard, man forventer af et Marshall-produkt. Designet er bibeholdt og har en lidt sej æstetik, men den virkelige oplevelse er EQ-aspektet, som tilføjer noget ekstra til musikoplevelsen. Her er det nemlig muligt selv at til- og fravælge bassen og dermed en stor kraft i musikken.

Herudover bemærker eksperterne også, at den generelle lyd på Marshall Mode EQ bliver rigtig god. Lyden er i sig selv kraftfuld og klar, og det er muligt at høre mange detaljer i sangene.

Desuden er eksperterne også begejstrede over komforten, for Marshall Mode EQ generer ikke ørerne, når man har dem i – heller ikke over længere tid. Dog savnes en smule mere robusthed i designet.

Se Digitaltrends.com’s anmeldelse af Marshall Mode EQ her:

Hele anmeldelsen fra Digitaltrends finder du her via dette link.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Mode EQ et par unikke in-ear høretelefoner med et spændende EQ-aspekt, der giver forbrugeren flere valgmuligheder.

Pcmag.com’s eksperter er meget imponerede over, hvad disse in-ear høretelefoner kan præstere. Først har de set nærmere på design og komfort, og de vurderer, at de føles lette og sidder sikkert i ørerne.

På lydfronten er der masser af roser til Marshall Mode EQ fra Pcmag.com. De har afprøvet og lyttet til forskellige musiknumre via Marshall Mode EQ, og de kommer frem til, at EQ-aspektet virker rigtig godt og kan give tydelige forskelle i musikken, som bliver velbalanceret at lytte til. Lyden bliver endda mere naturlig, og der skabes heller ikke forvrængninger, når man skruer helt op for volumen.

Marshall-Headphones-Mode-EQ

Pcmag.com vurderer afslutningsvis, at EQ-aspektet alene stort set er Marshall Mode EQ’s pris’ værd, selv om den lille fjernbetjening kunne have været bedre, da det her ikke er muligt at ændre på volumen.

Du kan læse hele anmeldelsen af Marshall Mode EQ på deres hjemmeside her.


Side3.no

side3_logo
⭐️ Vurdering: Side3.no giver scoren 4 ud af 6 stjerner

Den norske mandeportal Side3.no kalder Marshall Mode EQ et par rockede in-ear høretelefoner med flot design og muligheden for selv at vælge type af bas.

De norske eksperter har testet 8 in-ear høretelefoner for at finde frem til de bedste på markedet. I denne test har de set nærmere på 5 forskellige parametre – byggekvalitet, pasform, tilbehør, håndtering og lydkvalitet.

Først kommenterer Side3.no, at Marshall Mode EQ ikke helt kommer op på siden af de trådløse høretelefoner fra samme mærke, for der mangler lidt i kvalitetsfølelsen, og så savner de norske eksperter også en bedre fjernbetjening med mulighed for volumenkontrol.

Side3.no har dog også en del plusser at dele ud til Marshall Mode EQ, for de vurderer, at designet er virkelig sejt og spændende og afspejler Marshall-mærket rigtig godt.

Herudover er det også en interessant funktion, at man via EQ-aspektet selv kan vælge, hvor meget bas, man foretrækker i sine musiknumre. Lyden bliver generelt god, men bassen har tendens til at dominere – dog mere eller mindre afhængig af EQ-valget.

Hele anmeldelsen findes hos Side3 her.


Historien om Marshall

marshall_logo

Marshall’s fulde navn er egentlig Marshall Amplification, men mærket er mest kendt som blot Marshall Amps og associeres med de klassiske instrument-forstærkere, som er vidt udbredt i rock-kredse.

Marshall Amplification blev grundlagt i 1960 i London, England, af Jim Marshall, da Marshall åbnede en musik-forretning. Her tilbød han trommeundervisning, og et par gange fandt flere etablerede musikere vej til hans butik også. På deres opfordring udvidede Marshall butikken og begyndte også at beskæftige sig med guitarer og forstærkere.

Det viste sig, at mange guitarister, som begyndte at besøge Marshall’s butik, følte, at der ikke var ordentlige forstærkere på markedet, og Marshall slog sig sammen med en specialist og udviklede i 1962 en ny model – denne blev med det samme købt af blandt andet Pete Townshend og Ritchie Blackmore. Siden da kom også andre musikere som Eric Clapton og Jimi Hendrix til butikken og bestilte forstærkere af Marshall.

I dag er Marshall Amplification kendt over hele verden – ikke mindst for det unikke og lidt vintage-agtige design med et letgenkendeligt logo. I dag producerer Marshall Amplification blandt andet både forstærkere, kabinetter og høretelefoner.

Hvis du ønsker at vide mere om Marshall Amplification, kan du læse mere på deres officielle hjemmeside.

Du kan her se et interview med Jim Marshall, som stiftede virksomheden tilbage i 1962:

https://www.youtube.com/watch?v=c1naS7zoE7s


Andre relevante tests: 

Hvis du er interesseret i at læse mere om produkter fra Marshall, så kan du også læse vores Marshall Stanmore test. I denne artikel ser vi nærmere på Marshalls bedst sælgende produkt. Vi gennemgår højtalerens funktioner og muligheder, samt giver dig et overblik over hvordan den klarer sig i forskellige internationale tests. Artiklen indeholder naturligvis også prissammenligning, så du nemt kan finde den billigste pris på nettet.

Vi har også udarbejdet en traditionel høretelefoner test, hvor vi har samlet en lang række høretelefoner fra forskellige mærker, som alle har fået positiv kritik i forskellige tests. I artiklen har vi gennemgået en lang række tests fra forskellige anerkendte kilder, som eksempelvis Lydogbillede.dk, Whathifi.com, Jyllandsposten, Digitaltrends.com, Pcmag.com og Tek.no. I artiklen sammenligner vi naturligvis også priserne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Hvis du istedet kunne have interesse i at læse mere om Bluetooth højtalere, så kan du med fordel læse vores Bluetooth højttaler test. I denne test gennemgår vi ligeledes en lang række store tests og samler de Bluetooth højttalere der får de bedste bedømmelse af anmelderne. Dermed kan du blot ved at læse artiklen, får et overblik over hvilke modeller som eksperterne giver bedst kritik.

Vi har også udarbejdet en række individuelle artikler for populære højttalere som eksempelvis JBL charge 3. Denne højttaler er en af de mest populære Bluetooth højttalere på markedet. Du kan i denne artikel læse et dybdegående review af produktet, ligesom du kan få overblik over hvordan den bedømmes i diverse store tests som den har været bedømt i.

marshall headphones

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Marshall Mid Bluetooth

Marshall Mid Bluetooth


Introduktion og information:

Marshall Mid Bluetooth fungerer via Bluetooth og er dermed trådløse. Høretelefonerne skal blot sluttes til musikenheden trådløst, og herefter kører modellen på batteri – batterilevetiden er på 30 timer.

Marshall Mid Bluetooth er designet i tråd med de øvrige Marshall-høretelefoner, som både har en retro-følelse og er skabt med henblik på at minde om de klassiske Marshall forstærkere, som mærket blev kendt for at producere. Høretelefonerne er designet med to ørepuder, der dækker ørerne og holder støj ude. De to ørepuder er koblet sammen med en bøjle over hovedet.

Man styrer volumen og musikvalg på en lille knap, som sidder under den ene ørepude.

Generelt set har der været et stort fokus på at levere en god lyd inden for rock-genrer på Marshall-høretelefoner, men Marshall Mid Bluetooth forsøger at bløde lidt op for dette, så andre musikgenrer også kommer til deres ret.

Her findes Marshall Mid Bluetooth’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Bluetooth 3.5
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Ja
🎧 Medfølgende kabel til lyd: Ja
🎧 Batterilevetid: 30 timer
🎧 Mikrofon: Ja

Marshall fortæller her selv om Marshall Mid Bluetooth modellen:


Eksperternes vurdering af Marshall Mid Bluetooth

Vi vil i dette afsnit gå 3 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Mid Bluetooth igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Digitaltrends.com

Digital trends
⭐️ Vurdering: Digitaltrends.com giver scoren 4,5 ud af 5 stjerner

Teknologisiden Digitaltrends.com kalder Marshall Mid Bluetooth for høretelefoner med god lyd, lav pris og fantastisk anvendelighed.

Eksperterne fra Digitaltrends.com forklarer i deres anmeldelse af Marshall Mid Bluetooth, at der er rigtig mange plusser og fordele ved at anskaffe sig netop disse høretelefoner. De fokuserer på lyden, som de er meget begejstrede for. Ifølge eksperterne bliver den nemlig både klar i tonerne og varm at lytte til, og det er let at høre nuancerne og detaljerne i sangene.

Marshall er kendt for at lave høretelefoner, hvor der virkelig er gang i den tungere del af lyden, men her vurderer eksperterne, at Marshall Mid Bluetooth leverer en stærk bas, som dog ikke kommer til at dominere.

Herudover har eksperterne også roser til overs for det meget holdbare batteri, plus at selve ørepuderne er rigtig gode til at afskærme støjen fra omverdenen. Dog hævder eksperterne også, at disse ørepuder kan have en tendens til at stramme lidt for meget.

Herudover har eksperterne også roser til overs for det meget holdbare batteri, plus at selve ørepuderne er rigtig gode til at afskærme støjen fra omverdenen. Dog hævder eksperterne også, at disse ørepuder kan have en tendens til at stramme lidt for meget.

Digitaltrends.com er også begejstrede for, hvordan man anvender Marshall Mid Bluetooth. Eftersom dette er en Bluetooth-model, så styres alting på selve høretelefonerne. Det lille kontrolpanel, som sidder på den ene ørepude, har en lille knap, hvor både volumen og sangvalg styres. Dette fungerer ifølge eksperterne rigtig godt og intuitivt.

Se Digitaltrends.com’s anmeldelse af Marshall Mid Bluetooth her:

Du kan læse mere i artiklen her. 


Theguardian.com

The guardian

⭐️ Vurdering: Theguardian.com giver scoren 5 ud af 5 stjerner

Den britiske avis Theguardian.com kalder Marshall Mid Bluetooth et godt kvalitetsprodukt med en lyd, der sætter gang i rockfesten.

De britiske eksperter har set på flere aspekter vedrørende Marshall Mid Bluetooth, og først kommenterer de designet, som de forklarer er en smule simpelt men stilfuldt. Komfortmæssigt er de lette, og bøjlen har en god polstring, men efter et stykke tid begynder de at stramme noget.

Kontrolpanelet fungerer ifølge eksperterne rigtig godt med den enkle lille knap på den ene ørepude, som er let at styre og meget solid – som en bonusfunktion kan man tilkoble et kabel til høretelefonerne, og så kan man dele musikoplevelsen med en anden.

Lyden på Marshall høretelefoner er ifølge Theguardian.com meget distingveret med et stort fokus på rockmusik, men Marshall Mid Bluetooth lyder en smule mere afrundet og velbalanceret – det betyder ifølge eksperterne i praksis, at stort set alle musikgenrer lyder godt på modellen.

Også batterilevetiden får roser med på vejen af eksperterne med over 30 timers musikoplevelser.

Du kan læse hele anmeldelsen hos den britiske avis her.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Mid Bluetooth et par velskabte høretelefoner, som leverer en god lyd.

marshall-mid-bluetoothPcmag.com har afprøvet og vurderet Marshall Mid Bluetooth, og modellen får langt flere plusser end minusser i eksperternes bog.

Designet hører til den kategori, som får begge dele, idet eksperterne vurderer, at her er tale om et meget solidt og komfortabelt design, men til gengæld er udseendet så specifikt, at ikke alle vil synes om det. Marshall Mid Bluetooth bibeholder nemlig den sædvanlige lidt retro-agtige Marshall-stil.

Lyden på Marshall Mid Bluetooth fremhæves som et stort plus.

Eksperterne forklarer, at man får en stor lydoplevelse, når man lytter til musik via Marshall Mid Bluetooth, for lyden er både klar og ren. Dertil kommer bassen, som både er dyb og rig i lyden, og den supplerer den klare lyd rigtig godt. Herudover er eksperterne også begejstrede for den let-anvendelige og flotte kontrol-knap, som styrer volumen og musik.

Læs anmeldelsen i sin helhed her.


Marshall Monitor Bluetooth

Marshall Monitor Bluetooth

 

.
Introduktion og information:

Marshall Monitor Bluetooth er et par trådløse høretelefoner, som styres via Bluetooth. Man skal blot forbinde dem trådløst til sin musikenhed, og derefter kører Marshall Monitor Bluetooth på batteri. Batterilevetiden er 30 timer, men der medfølger også et kabel, hvis man skulle løbe tør for strøm undervejs.

Marshall Monitor Bluetooth har et stilfuldt design, der er tro mod Marshall’s æstetik med en klar retro-følelse, og høretelefonerne er designet med to ørepuder, der dækker ørerne og holder støj ude. De to ørepuder er koblet sammen med en bøjle over hovedet.

Det er meget enkelt at anvende Marshall Monitor Bluetooth i praksis, for under den ene ørepude sidder en enkelt lille knap, som både styrer volumen og sangvalg.

Her findes Marshall Monitor Bluetooth’s specifikationer:
🎧 Type: On-ear
🎧 Tilslutning: Bluetooth 3.5
🎧 Frekvens-spænd: 10 Hz – 20 kHz
🎧 Kan bruges til telefon og besvare opkald: Ja
🎧 Trådløs: Ja
🎧 Medfølgende kabel til lyd: Ja
🎧 Batterilevetid: 30 timer
🎧 Mikrofon: Ja

Se Marshall Monitor Bluetooth med egne øjne her:


Eksperternes vurdering af Marshall Monitor Bluetooth

Vi vil i dette afsnit gå 4 forskellige eksperters anmeldelser og vurderinger af Marshall Monitor Bluetooth igennem og se på, hvilke fordele og ulemper ved modellen eksperterne fremhæver.

Thesun.co.uk

the-sun-logo

⭐️ Vurdering: Testvinder hos Thesun.co.uk

Den britiske avis Thesun.co.uk har testet Marshall Monitor Bluetooth sammen med et andre par konkurrerende, trådløse høretelefoner, hvor skepsis over for trådløse høretelefoner var høj hos de britiske eksperter inden testen. Skepsissen blev dog hurtigt gjort til skamme.

De britiske eksperter vurderer nemlig, at lyden på Marshall Monitor Bluetooth er rigtig god. Den aflukkede følelse omkring ørerne med ørepuderne giver en rar distance fra omverdenen, plus lyden bliver både klar og ren – dog kan volumen ikke blive meget høj. Selv ved høj bevægelse bliver høretelefonerne desuden siddende, hvor de skal.

Thesun.co.uk vurderer også, at Marshall Monitor Bluetooth’s lange batterilevetid på 30 timer er et stort plus, og dertil kommer, at man kan folde modellen sammen, så den fylder langt mindre, når den skal transporteres. Dog kan det være lidt svært at komme i gang med at bruge knapperne på Marshall Monitor Bluetooth, for de er ifølge eksperterne ikke så intuitive i brug – dog vænner man sig hurtigt til det.

Læs anmeldelsen i sin helhed her hos The Sun.


Stuff.tv

stuff-tv

⭐️ Vurdering: Stuff.tv giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Magasinet stuff.tv kalder Marshall Monitor Bluetooth for de bedste høretelefoner i sin prisklasse.

marshall_monitor-bluetooth-høretelefonerEksperterne hæfter sig ved flere plusser angående Marshall Monitor Bluetooth, og her er først tale om lyden, som er god og klar – dog er genrer som rock klart bedst på modellen. Guitar-lyden er ifølge eksperterne Marshall Monitor Bluetooth’s store force.

Bassen er ikke så fremtrædende og dominerende, som der måske er brug for på flere numre – især hvis man ønsker at høre bassen meget kraftigt. Men ellers er der tale om en lyd med en generel høj detaljegrad.

Også udseendet er flot ifølge Stuff.tv med et moderne design, og ørepuderne sikrer en meget lille lydlækage. Desuden vurderer eksperterne, at Marshall Monitor Bluetooth er rigtig behagelige at have på.

Afslutningsvis forklarer Stuff.tv, at Marshall Monitor Bluetooth vil være et rigtig godt valg til den forbruger, som foretrækker guitar over bas og tromme.

Læs anmeldelsen i sin helhed her hos Stuff.tv


Techradar.com

techradar

⭐️ Vurdering: Techradar.com giver scoren 3,5 ud af 5 stjerner

Den internationale teknologiside Techradar.com kalder Marshall Monitor Bluetooth en rockfestival, man kan tage med sig på farten.

Generelt set får Marshall Monitor Bluetooth langt flere plusser end minusser i Techradar.com’s bog. De kalder Marshall Monitor Bluetooth en kærkommen trådløs tilføjelse til Marshall-familien, som tillader forbrugeren at anvende Bluetooth-forbindelse i stedet for en gammeldags ledning.marshall_monitor-bluetooth

Eksperterne vurderer, at Marshall Monitor Bluetooth ikke adskiller sig væsentligt fra andre Marshall høretelefoner, og det er ikke nødvendigvis en negativ ting. Designet er således klassisk og stilfuldt, mens lyden bliver god og ren.

Marshall Monitor Bluetooth har tendens til at favorisere bassen ifølge eksperterne, men modellen holder stadig et nogenlunde velbalanceret niveau. Genrer som klassisk og instrumental kan godt komme til at lide lidt under dette.

Techradar.com’s testpanel forklarer også, at Bluetooth-forbindelsen virker rigtig godt, og det samme gør det simple kontrolpanel, som udgøres af en knap under den ene ørepude. Hertil kommer også den lange batterilevetid på 30 timer, som gør, at man kan tage musikken med sig langt omkring.

Eksperterne har ikke mange minusser angående Marshall Monitor Bluetooth, men dog vurderer de, at modellen kan blive en smule ubehagelig at have på, hvis man lytter til musik meget længe.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Pcmag.com

PCMag

⭐️ Vurdering: Pcmag.com giver scoren 4 ud af 5 stjerner

Computermagasinet Pcmag.com kalder Marshall Monitor Bluetooth for et par flot designede høretelefoner, som leverer stærk og trådløs musik med fokus på bassen.

Pcmag.com har både set på Marshall Monitor Bluetooth’s design og lydkvalitet, og generelt set er de meget tilfredse med, hvad de ser og hører. Designet er ikke for alle, men hvis man godt kan lide et lidt retro-agtigt look, som er tro mod den sædvanlige Marshall-æstetik, så bliver man ikke skuffet.

Eksperterne fra Pcmag.com forklarer, at især forbrugere, som har en forkærlighed for en tung og kraftig bas, vil blive fornøjede over Marshall Monitor Bluetooth. Selv på høj volumen forvrænges lyden ikke, og som et ekstra plus så er bassen nok dominerende, men den ødelægger ikke den generelle balance i lyden.

Derudover vurderer Pcmag.com’s eksperter også, at Marshall Monitor Bluetooth har en rigtig lang batterilevetid på 30 timer – dog skal man være opmærksom på, at denne batterilevetid også afhænger af den valgte volumen.

Hvor mange høretelefoner skal styres med flere knapper, er enkelheden i fokus på Marshall Monitor Bluetooth, idet både volumen og valg af musiknummer er placeret i den samme kontrolknap, der er lokaliseret bag den ene ørepude.

Du finder hele testen via dette link.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål 

🤩 Hvilke Marshall høretelefoner har fået de bedste bedømmelser i tests?

Marshall Major 3 Bluetooth, Marshall Monitor Bluetooth og Marshall Mid Bluetooth

🤓 Hvordan er Marshall høretelefonerne blevet testet?

Marshall høretelefonerne er blevet vurderet ud fra forskellige faktorer så som pasform/komfort, intern teknologi, forbindelse, lydkvalitet, mikrofon og eventuelt andet medfølgende tilbehør.

🤔 Hvad skal man overveje, når man vælger nye høretelefoner?

Det første du skal overveje, er hvilken type høretelefoner du er på udkig efter. Der findes tre slags – in ear, on ear og over ear høretelefoner. Dernæst bør du overveje, om du er mest til modeller med eller uden ledning, og om de skal have features så som noise canceling. Vælger du en trådløs model, skal du også være opmærksom på batterilevetiden. Slutteligt skal du selvfølgelig også tænke på lydkvaliteten.