Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Romaskine test-oversigt: De bedste romaskiner ifølge eksperterne

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Romaskiner bliver stadig mere populære, både i centeret og til hjemmetræningen. Derfor har vi set lidt nærmere på de bedste modeller i forskellige prisklasser. Vi har ikke selv testet romaskinerne, men baserer gennemgangen på anmeldelser fra både professionelle roere og almindelige motionister samt forskellige uvildige tests på diverse websites på nettet.

Indledningsvis gennemgår vi i denne romaskine test de bedste modeller, og sidst i artiklen guider vi dig gennem processen med valg af romaskine. Her finder du også en kort gennemgang af, hvilke typer af romaskiner, der findes, samt lidt om hvorfor romaskinen er det perfekte trænings- og motionsredskab.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Hvad du skal overveje, før du køber en romaskine?

 • Størrelse: Husk at tjekke længden på romaskinen for at se om du har plads til den. Romaskiner fylder ikke så meget i bredden, men fylder noget i længden. Nogle maskiner er nemme at opbevare og vejer ikke så meget mens andre er tunge og sværere at flytte. Dog er de mere mobile end løbebånd, crosstrainere og motionscykler. Flere af de romaskiner, som vi har belyst i test guiden her i artiklen, kan foldes sammen, så de fylder det halve.
 • Pris: Romaskiner koster fra 1.500 kr. til +10.000 kr. og afhænger af kvaliteten. I vores guide og sammenligning kan du finde de anbefalede modeller i hver prisklasse: Under 4.000 kr., 4.000-7.000 kr. og over 7.000 kr. De professionelle modeller koster over 7.000kr, den gode mellemklasses model ligger mellem 4.000 kr. og 7.000 kr. og de mere simple modeller fås fra 1.500 kr. til 4.000 kr.
 • Modstandstype: Modstandstypen (hydraulisk, magnetisk, luft, vand) betyder meget for, hvordan det føles at ro. Generelt er det sådan at vand- og luftmodstand er bedst og føles mest naturligt, mens magnetisk modstand er et billigere alternativ, der dog stadig føles naturligt. Hydraulisk modstand er den billigste form for modstandstype, men føles ikke lige så naturligt.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Abilica WinRower – Sammenklappelig romaskine

Vores anbefaling

✅ Bestseller hos Abilica
60 dages fuld returret
Prismatch
Abilica WinRower romaskine

.
Det er ikke underligt, at denne romaskine er bestselleren hos Abilica. Med denne model får du nemlig meget romaskine for en rimelig pris. Modellen hører da også til blandt de mest populære på markedet. Monitoren er moderat i størrelsen, men tilbyder alle gængse funktioner som for eksempel styrkeniveau, tid, antal ro-tag, kalorieforbrug, distance med flere.

Romodstanden justeres i denne model elektronisk med magneter, hvilket er standard for romaskiner i mellemklassen. Løsningen giver en forholdsvis realistisk ro-oplevelse, som kan fås bedre på maskiner i den helt dyre ende af skalaen, som i stedet bruger luft eller vand til at skabe modstand.

Solid sammenklappelig konstruktion 

Den maksimale modstand på de fem mulige niveauer er måske ikke helt hård nok for den professionelle elite-roer, men formentlig mere end rigeligt til selv den meget seriøse ”almindelige” motionist. Konstruktionen vurderes i øvrigt som meget solid og stabil, hvilket sjældent ses på maskiner i denne prisklasse.

Derudover skal det også fremhæves, at glideskinnen har en god længde, så selv høje roere (op til 198 cm jf. specifikationerne) uden problemer vil kunne bruge Abilica WinRower. Hvis romaskinens samlede længde på 231 cm fylder for meget i stuen, kan modellen med et snuptag klappes sammen, så den kun fylder 80 x 47 cm på gulvet.

Derfor anbefaler vi Abilica WinRower

Abilicas forbrugere er glade og tilfredse, hvilket deres høje score på Trustpilot med 4,4 stjerner ud af 5 viser. Denne model er også Abilicas bestseller. Med de fem modstandsniveauer har du nemlig mulighed for at bruge den, selvom du rykker dig med din træning og forbedrer dig. Derudover får du en romaskine, der er robust bygget og som kan benyttes af alle. Den kan samtidig foldes sammen, så du let og praktisk kan opbevare den et andet sted, når den ikke er i brug.

Fordele

 • Meget romaskine for pengene
 • Realistisk oplevelse med elektronisk styret magnet-modstand
 • Seksten modstandsniveauer
 • Udmærket monitor med alle gængse funktioner
 • Ekstra lang glideskinne og robust konstruktion
 • Let sammenklappelig til kompakt opbevaring.
Ulemper

 • Har en relativ lav maksimums modstandskraft
 • Displayet kunne være nemmere at aflæse.

Specifikationer
Mærke: Abilica
Type: Romaskine foldbar
Antal modstandsniveauer: 16
Højde: 98 centimeter
Bredde: 51 centimeter
Længde: 222 centimeter
Vægt: 33 kilo


Reebok GR Rower – romaskine med magnetmodstand

✅ Topmodel fra Reebok

Reebok GR Rower romaskine

.
Reebok er kendt som en af de bedste producenter af træningsudstyr til private, og når det kommer til romaskiner, er GR Rower deres mest solgte model. Reebok GR Rower hører til blandt de absolut bedste modeller i mellemklassen med magnetisk modstand. Normalprisen for modellen ligger i den høje halvdel af mellemklassen, men ser man sig for, kan modellen flere steder alligevel fås ret prisgunstigt.

Reebok GR Rower byder da også på solide udfordringer til selv toptrænede roere med et 6,5 kilos svinghjul, som faktisk runder de 8,25 kilo, hvis man regner alle hjulets dele med. Magnetmodstanden kan frit justeres mellem 16 forskellige niveauer, og har du pulsmåler, kan den endvidere kobles trådløst til monitoren, så du kan følge kroppes reaktioner på udfordringerne.

Stort display og lette materialerReebok GR Rower

Reebok GR Rower giver plads til selv lange ben med en sædevandring på op til 85 cm. Det kræver en god lang glideskinne, og maskinens samlede mål når derfor op på 198 cm i længden. Maskinen er fortrinsvis konstrueret i aluminium, og selv om konstruktionen er robust, vejer maskinen trods alt ikke mere en 37 kilo inklusive svinghjul. Samtidig kan Reebok GR Rower let klappes sammen, og er desuden forsynet med hjul, så den er nem at flytte rundt på og pakke væk, hvis der er behov for det.

Monitoren er med sine 71 x 66 mm god stor og let af aflæse. Her kan du frit vælge mellem 17 forskellige træningsprogrammer, og du får naturligvis alle gængse standardværdier udlæst løbende, så som hastighed, distance, tid, kalorieforbrug og mange andre.

Fordele

 • Magnetmodstand med stort svinghjul på 6,5 kilo
 • 16 modstandsniveauer – til både fitness og styrketræning
 • Mulighed for trådløs tilslutning af pulsmåler
 • Lette materialer og robust konstruktion
 • Sammenklappelig og forsynet med hjul
 • Sædevandring op til 85 cm
 • Stor monitor med mange udlæsninger og programmer.
Ulemper

 • Bevægeligheden kunne være større
 • Har en kort ledning.

Specifikationer
Mærke: Reebok
Type: Foldbar romaskine med magnetmodstand
Antal modstandsniveauer: 16
Højde: 82 centimeter
Bredde: 48 centimeter
Længde: 198 centimeter
Vægt: 37 kilo


Concept 2 romaskine – premium romaskine med svinghjul

Bedste premium valg

✅ Anbefalet af olympisk medaljevinder Greg Searle
Levering: 1-2 hverdage
Prismatch
Concept 2 romaskine

.
Vi lægger ud med Concept 2 D/PM5, som er den bedste, men også den dyreste model i vores gennemgang. De fleste eksperter er enige om, at romaskinerne fra Concept 2-serien outperformer alle andre, og den olympiske medaljevinder Greg Searle var enig, da han testede Concept 2 D for den engelske avis Daily Mail.

Med 20 års intensiv træningserfaring med romaskiner ved han præcist, hvilke features der er vigtige: Her fremhæver han blandt andet udformningen af håndtaget og den særlige gummibelægning som et stort plus. I testen kommer han også ind på det smarte ved tilslutningsmuligheden til pulsmåler – en feature han selv bruger intensivt under træningen.

Luftmodstand – den mest realistiske ro-oplevelse

Virkemåden ved Concept 2 romaskinen gør at luftmodstand giver den mest realistiske ro-oplevelse. Også monitoren får mange roser med på vejen for det righoldige udvalg af programmer og målepunkter.

Man finder ofte de robuste Concept 2 romaskiner i fitnesscentrene, men de er faktisk også velegnede til privat brug. På sekunder kan maskinen nemlig adskilles og stilles til side, hvis pladsen er trang. Alle data lagres i monitoren. Men ved hjælp af den medfølgende USB-nøgle kan du også overføre data til computeren, hvor du med gratis software kan bearbejde data til eksempelvis statistikker og dagbøger.

Derfor anbefaler vi Concept 2 D/PM5

Denne romaskine er blevet anbefalet af den olympiske medaljevinder Greg Searle, hvilket vidner om, at den er god i brug. Det er den blandt andet fordi den er meget brugervenlig, hvilket gør den til en af de bedste på markedet. Der er en masse smarte features, som gør denne romaskine ekstra attraktiv. Det er blandt andet med tanke på mulighed for tilslutning af trådløs pulsmåling samt den gratis computersoftware, der følger med, hvor du har mulighed for at overføre alle data.

Fordele

 • Svinghjul med luftmodstand
 • Forbedret ergonomisk håndtag med speciel gummibelægning
 • Meget brugervenlig og fleksibel monitor
 • Mulighed for tilslutning af trådløs pulsmåling
 • Gratis computersoftware og mulighed for at overføre alle data.
Ulemper

 • Ligger i den dyrere end af prisskalaen, Er temmelig stor.

Specifikationer
Mærke: Concept
Type: Romaskine med svinghjul
Højde: 90 centimeter
Bredde: 61 centimeter
Længde: 240 centimeter
Vægt: 26 kilo


First Degree Fitness Apollo Plus – romaskine i høj kvalitet

 • 60 dages fuld returret
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Prismatch

First Degree Fitness Apollo Plus

 

En af de væsentligste overvejelser, som du skal gøre dig inden du investerer i en romaskine, er hvilke kvaliteter i en romaskine, som du ønsker. Hvis du går op i høj kvalitet og et smukt, robust design, så bør du vælge First Degree Fitness’ romaskine Apollo Plus. Det er en kvalitetsmaskine i et elegant design af stål og asketræ. Den kan derfor let indgå i en pæn indretning, og når den ikke er i brug kan den sættes lodret op, så den ikke fylder.

Men der er noget helt særligt ved romaskinen. Det er, at modstanden i romaskinen er skabt af vand og derfor får du en skøn lyd af vandmodstand, der kan tage dig væsentligt tættere på en rotur på vandet. Apollo Plus modellen er desuden også udviklet med mulighed 15 % mere modstand end flere andre modeller, hvilket gør den ekstra udfordrende. Samlet set er det en smuk og kraftfuld romaskine, men stærke kvaliteter, der nemt gør den vanedannende. Den høje kvalitet er også årsag til flere positive anmeldelser, blandt andet hos Trainsmarter.dk, hvor den får ros for kvalitet og den realistiske lyd af vandmodstand. På Sport-tiedje.at får den på baggrund af 275 kunders bedømmelse 4.84 stjerner ud af 5 og hos Amazon.com får romaskinen 4.4 ud af 5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser.

First Degree Fitness Apollo Plus vs. markedet

Det helt særlige ved modellen, ud over den høje kvalitet, er at det er en vandromaskine. Det har derfor naturlige fordele, heriblandt den realistiske lyd af vand. Den gør også muligheden for at justere modstanden god og i Apollo Plus er der en så står maks udfordring, at den vil være en udfordring for selv den trænede roer.

Fordele

 • 4 modstandsniveauer
 • Vandromaskine udviklet i samarbejde med professionelle roere
 • Max personvægt: 150 kg
 • Udstyr til vedligeholdelse af tandtanken medfølger
 • Elegant og robust design.
Ulemper

 • Fodskamlerne sidder muligvis for tæt for nogle brugere
 • HUD er ikke 100% præcist.

Specifikationer
Mærke: Apollo
Type: Romaskine med vandmodstand
Antal modstandsniveauer: 4
Højde: 54 centimeter
Bredde: 55 centimeter
Længde: 213 centimeter
Vægt: 33 kilo


Titan Life R10 – den billigste romaskine

Titan Life R10

 

Det kan være svært at finde tid til træning, men én af de ting, der kan gøre det nemmere, er ved at investere i en Titan Life R10. Udover at være billig og sammenklappelig, har romaskinen to gode fordele. Den første er, at der et display inkluderet, og dernæst at der medfølger 21 træningsprogrammer. Den fungerer også med elastisk modstand, der let kan justeres.

Den kan derfor uden at være en dyr investering eller kræve en større omrokering blive en del af dit hjem, så du gør det nemmere for dig selv og din familie at få motion i hverdagen. Romaskinen fra Titan er det oplagte valg for dig, der ønsker en billig, men funktionel romaskine. 

Titan Life R10 vs. markedet

I forhold til markedets lignende produkter, så adskiller romaskinen har sig ved sin pris og mulighed for, at du kan folde den sammen. Det er to ting, der gør romaskinen fra Titan til et godt eksempel på en romaskine der ikke koster spidsen af noget meget dyrt, derudover kan romaskinen også klappes sammen så den ikke fylder særlig meget, det gør den oplagt til dig, der vil have nem og billig adgang til motion i dit hjem.

Fordele

 • Størrelse: 195 x 43,5 x 65 – men den er sammenklappelig
 • Kan fungere til træning af arme skuldre og ryg
 • Elastisk og justerbar modstand
 • Display inkluderet
 • Blandt de billigste romaskiner på markedet.
Ulemper

 • Højt støjniveau
 • Har en lavere mængde af modstandsniveauer.

Specifikationer
Mærke: Titan Fitness
Antal modstandsniveauer: 3
Højde: 65 centimeter
Bredde: 43,5 centimeter
Længde: 195 centimeter
Vægt: 14,3 kilo


Titan Life R65 – romaskinen til både nybegyndere og professionelle

Titan Life R65

 

En romaskine kan være et skønt og udfordrende supplement til en sund livsstil, hvor du hjemme fra stuen kan tage en længere tur eller hård og intens intervaltræning. Uanset, om du er nybegynder eller øvet roer, så har Titan Life R65 nogle gode egenskaber og smarte funktioner, der gør den til den oplagte romaskine investering. En af de ting, som gør den velegnet til nye og øvede er, at den har 16 forskellige modstandsniveauer. Det er muligt, da maskinen har både luft og magnetisk modstand, hvilket skaber flere muligheder for modstand.

Til maskinen er der et smart display, som både viser tid, kalorier, antal rotag og distance. Der medfølger til maskinen også 21 forskellige programmer, så du kan blive hjulpet godt i gang eller motiveret under din træning. En anden fordel ved maskinen, er af den er sammenklappelig, hvilket er pladsbesparende. På Hardworkout.no er Life R65 modellen blandt 13 romaskine på en 7. plads over bedste romaskiner i 2021, hvor den bliver vurderet til at være god til både begyndere og professionelle. På Produkteksperter.no får den en positiv anmeldelse og bliver kåret som den mest populære blandt 5 andre romaskiner.

Titan Life R65 vs markedet

Det, der adskiller  Titan fra markedets lignende produkter, er, at passer til både nybegynder og professionelle. At den kører på både luft og magnetisk modstand og de deraf 16 forskellige modstands levels, gør den velegnet til de fleste.

Fordele

 • Magnetisk- og luftmodstand, Størrelse: 211 x 49 x 87 cm – men den er sammenklappelig
 • Mulighed for 16 forskellige levels af modstand
 • Smart display med information om tid
 • Antal rotationer
 • Kalorier og distance
 • Kraftig romaskine i et tidløst design
 • Der medfølger 21 forskellige programmer.
Ulemper

 • Har ingen flaskeholder
 • Der er ikke stor forskel på de forskellige modstandsniveauer.

Specifikationer
Mærke: Titan Fitness
Højde: 87 centimeter
Bredde: 49 centimeter
Længde: 211 centimeter
Vægt: 33 kilo


Hop-Sport HS-060R – Romaskine med hjul

Bedst til prisen

4,2/5 stjerner hos Amazon
✅ 30 dages prøveperiode
✅ Prismatch
Hop-Sport Romaskine HS-060R

 

Ønsker du dig en romaskine, som er både elegant, effektiv og med alle de mest moderne og professionelle indstillinger og funktioner? Det kan vi sagtens sætte os ind i, og heldigvis er det med en Hop-Sport HS-060R muligt at få fingrende i netop sådan et produkt. Og endda til en meget fornuftig pris.

Det bliver ikke meget bedre til prisen, og derfor er Hop-Sport HS-060R også en af de helt store faviriter. Her får du et magnetisk modstands- og bremsesystem, som gør, at du får en virkelighedstro og flydende rooplevelse. Det er en helt anden oplevelse end den hakkende og støjende oplevelse, som det også kan være at bruge en romaskine.

Det er hårdt arbejde at bruge en romaskine. Til gengæld er den træningsmæssige belønning høj. Vælg et produkt som er behageligt og nemt at bruge, så er motivationen for at komme i gang større.

Vælg en forhandler som har 30 dages fuld returret, prisgaranti, og dansk webshop med eget lager   

Derfor anbefaler vi Hop-Sport Romaskine HS-060R

Hop-Sport HS-060R skiller sig ud fra andre modeller på markedet ved først og fremmest at levere enormt stor value for money. Det er noget, som appellerer til de fleste købere.

Her får du funktioner, som normalt forbindes med dyrere modeller. Heriblandt det meget effektive modstands- og bremsesystemer. 

Med den smarte LCD-computer kan du nemt følge med i og overvåge din egen træning, så mængde og intensitet tilpasses nøjagtig dine ønsker og behov.

Med 26 kg. er det en ganske tung romaskine i sammenligning med andre modeller. Det praktiske transporthjul gør dog, at den nemt kan flyttes fra a til b.

Et karaktergennemsnit på 4,2/5 hos Amazons brugere fortæller os, at her er tale om et produkt der lever op til forventningerne.  

Fordele

 • Modstand og bremsesystem er magnetisk
 • Sammenklappelig
 • Håndtag med neopren
 • Transporthjul
Ulemper

 • Tung sammenlignet med andre modeller

Specifikationer:
Vægt: 26 kg
Magnetisk modstand
LCD-Computer
Magnetisk bremsesystem
Transporthjul
8-trins modstandsjustering
Brugervægt: max. 120 kg
Sammenklappelig
Højde: 51,5 cm
Bredde: 47 cm
Længde: 180 cm


Hop-Sport Romaskine HS-070R – en ægte ro-oplevelse

3,7/5 stjerner hos Amazon
✅ 30 dages prøveperiode
✅ Prismatch

Hop-Sport Romaskine HS-070R

 

At sætte sig i en romaskine bliver nok aldrig helt det samme, som en tur på vandet. Det kan hverken vi eller producenterne gøre noget ved, men vi vil alligevel påstå, at det efterhånden kommer tæt på.

Hop-Sport HS-070R leverer en af markedets mest ægte og livagtige rooplevelser. Det er en meget motiverende oplevelse, og det føles næsten som om, at årene tager fat i vandet, selvom du bevæger dig stationært frem og tilbage på stuegulvet.

Det skyldes det smarte luftmodstandssystem, som er kendt for at komme så tæt på en naturtro oplevelse som muligt. Det giver en bedre og mere organisk træningsoplevelse. Med otte forskellige belastningsindstillinger ligger den heller ikke her på den lade side. 

Også her får du 30 dages fuld returret, prisgaranti, og dansk webshop med eget lager.     

Hop-Sport HS-070R vs. Markedet

Hop-Sport HS-070R er hverken den billigste eller letteste model på markedet. Til gengæld er det et stilrent og effektivt produkt, som vil tilfredsstille de fleste brugere.

Det realistiske luftmodstandssystem, de otte belastningsindstillinger og det store komfortniveau gør, at den skiller sig positivt ud.

Hos Amazon scorer den 3,7/5 stjerner. En fin karakter der vidner om, at de fleste mener, at prisen matcher kvaliteten.

Fordele

 • 8 forskellige belastningsniveauer
 • Smart Transporthjul
 • Sammenklappelig
Ulemper

 • Ikke den billigste romaskine på markedet

Specifikationer:
Realistisk Luftmodstandssystem 
8 forskellige belastningsniveauer
Simpel betjening
Ergonomisk og behageligt sæde
Kølende luftstrøm
Skridsikre håndtag
Højeste brugervægt: 130 kg
Vægt: 31 kg
Højde: 77,5 cm
Bredde: 64 cm
Længde: 198 cm


Hop Sport HS-030R Romaskine

✅ 30 dages prøveperiode
✅ Prismatch

Bedst til prisen

 

Hop Sport HS-030R Romaskine

 

Hop Sport HS-030R romaskine er måske den bedste romaskine til den forbruger, som ønsker et prisvenligt valg og gerne vil kunne nyde godt af en alsidig træning. Den er vores ”Bedst til prisen” anbefaling til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en romaskine test udført af eksperter, men vi har taget den med på grund af den fordelagtige pris, den høje kvalitet, de fine funktioner og den lette flytbarhed.

God pris

Hop Sport HS-030R Romaskine vil være et godt valg for den forbruger, der måske ikke har det højeste budget, men som gerne vil styrke hjemmetrænings-lokalet med et alsidigt træningsprodukt, der kan træne rigtig mange områder af kroppen. Prisen ligger klart mod den lave ende, og derfor vil den være tilgængelig for flere typer af forbrugere. Smart, hvis du måske også er nybegynder.

Apparatet kommer i et flot og markant design, der måske minder mere om en racerbil end en stilfuld og enkel træningsmaskine. Der er knald på farverne i det røde udtryk, som måske kan hjælpe dig på vej med ekstra slagkraft.

Enheden kommer med en vægt på 26 kilo, som er en del mindre end flere af konkurrenterne. Det er nok til at holde modellen rolig og fast, mens du træner, men samtidig er den tillige lettere at flytte rundt på. Det er smart, hvis du ikke har så meget plads i træningslokalet. Læg mærke til at vægten kan påvirke stabiliteten lidt og gøre den en smule mindre robust end konkurrenterne.

Til prisen får du dog et skarpt produkt, der kan hjælpe dig på mange fronter under træningen. På grund af den høje alsidighed træner du arme, ben, bryst, balder og overkrop på samme tid. Påvirkningen af flere områder på kroppen på én gang giver dig en fantastisk allround træning, som ikke kun har fokus ét sted. Smart, hvis du kun træner af sur pligt, hvis du ikke har så meget tid, eller hvis du ikke har økonomien til at anskaffe flere maskiner.

10 modstandsniveauer

Hop Sport HS-030R Romaskine giver dig valuta for pengene med de i alt ti modstandsniveauer, som gør, at både nybegynderen og den øvede får kam til deres hår. Du kan justere modstanden, som du bliver bedre, og på den måde kan du mærke resultaterne.

Systemet fungerer via en magnetisk konstruktion, og den giver en gnidningsfri træning, hvor du kun behøver at bekymre dig om de næste træk. Varianten er født med et tilhørende LCD-display, hvor du kan følge med i dine anstrengelser. Her kan du for eksempel holde øje med målinger inden for tid, distance og kalorieforbrænding.

Når du skal flytte enheden væk, ruller du den blot afsted på transporthjulene, der er bygget ind nedenunder, og den er let foldbar. Du får en komfortabel siddeposition på grund af det brede sæde, og stropperne på fødderne er skridsikre og har sikkerhedsforanstaltninger. Det samme gælder for håndtagene, der har en neopren-belægning.

Alt i alt den bedste romaskine til dig, der er på budget, men gerne vil have en alsidig træningsmaskine.

Fordele

 • Gnidningsfrit magnetisk modstandssystem
 • 10 modstandsniveauer
 • Let at flytte og opbevare
 • Prisvenlig
Ulemper

 • Mindre stabil end de dyrere modeller

Specifikationer
Mærke: Hop Sport
Type: Romaskine
Antal modstandsniveauer: 16
Højde: 46 centimeter
Bredde: 52 centimeter
Længde: 177 centimeter
Vægt: 26 kilo


Hvilken romaskine skal jeg vælge?

Ved valg af romaskine er der naturligvis en lang række parametre, der skal tages hensyn til, og det vil føre for vidt at komme omkring dem alle. Men her er et par ganske korte tips, du kan have i baghovedet:

Indledningsvis bør du gøre dig klart, hvordan budgettet ser ud. For det vil være helt afgørende for dit valg af romaskine. Pris og kvalitet hænger meget sammen på disse produkter.

Man kan groft sagt inddele maskinerne i tre kategorier. De helt billige op til 2-3.000 kroner skaber som oftest ro-modstanden ved hjælp af hydraulik eller elastiksystemer, og disse maskiner er sjældent tilfredsstillende. Dels virker modstanden ”kunstig”, og dels vil byggekvaliteten generelt være for ringe.

De fleste motionister vil finde det bedste kompromis mellem pris og kvalitet med en romaskine med magnetmodstand. Her virker modstanden mere realistisk i forhold til rigtige åretag, og byggekvaliteten vil typisk være udmærket.

greg ol medlajevinder i roning

Greg Searle ses her med sin OL medalje

Men er du elitesportsudøver eller går rigtig meget op i udstyret, bør du vælge en romaskine, hvor modstanden opnås med vind- eller vandmodstand, eventuelt kombineret med magneter. Det giver en optimal autentisk følelse, som selvfølgelig ikke mindst er vigtig, hvis du vinter-træner til rigtig roning. Et eksempel er Concept 2 romaskinerne, som vi kiggede nærmere på tidligere i artiklen, hvor vi også henviser til anbefalingen fra Greg Searle, der er olympisk medaljevinder i roning.

Er du meget kraftigt bygget, bør du holde øje med romaskinens specifikationer omkring personvægt. Nogle modeller er designede til personvægte under 120 kilo. Derudover gælder det selvfølgelig, at du med stigende vægt og muskelmasse bør vælge en af de mere robuste maskiner, hvis den skal kunne holde til hyppig og langvarig brug. Har du brug for meget mobilitet fra romaskinen, er lav maskinvægt selvfølgelig en vigtig parameter, men ellers vil en tung maskine være et udmærket valg, da den står mere stabilt på gulvet.

Det er en smagssag, hvor meget man bruger monitoren. Men hører du til dem, der følger nøje med i din performance undervejs i træningen, kan et stort display være at foretrække. Som regel hænger display-størrelsen dog også sammen med prisen. De billigere romaskiner er som regel udstyret med relativt små displays. Alle romaskiner måler de mest basale parametre, men har du særlige behov, skal du naturligvis tage disse med i overvejelserne. Det kan for eksempel være behov for pulsmåling eller ønske om at kunne bearbejde dine træningsdata på computeren.

Hvorfor er romaskinen det perfekte træningsredskab?bedste romaskine.jpeg

Det siger selvfølgelig sig selv, at romaskinen er oplagt til træning, hvis man dyrker ro-sport. Men faktisk bruges disse maskiner også – og måske endda hovedsageligt – af ikke-roere, som til gengæld er ude efter de mange fysiologiske fordele, der er ved roningen.

Roning er nemlig en af de sportsgrene, der aktiverer flest af de store muskelgrupper på samme tid, og det er for eksempel rigtig effektivt, hvis du ønsker at forbrænde kalorier. Læs for eksempel denne svenske artikel om romaskinen som redskab til fedtforbrænding.

Styrkelse af musklerne kan selvfølgelig også være et mål i sig selv. Dels øger større muskler fedtforbrændingen permanent, og dels kan mange have gavn af at styrke muskler i blandt andet mave og ryg. Det giver en rankere holdning, og forebygger også rygproblemer, som mange døjer med i dagens Danmark. Det kan du blandt andet læse mere om i magasinet Aktiv Træning, som behandler emnet i et brevkassespørgsmål.

Skånsom for kroppens ledkroppens led ved brug af romaskine

Lige som både cykling og svømning hører roning i øvrigt også til de motionsformer, der er ekstra skånsomme i forhold til kroppens led. Og med de mange indstillingsmuligheder kan romaskinerne tilpasses enhver, både med hensyn til muskelstyrkeniveau og kondition. Ønsker du at træne med henblik på bedre kondition og høj puls, er romaskinen perfekt, men den er i lige så høj grad velegnet, hvis du med seje åretag arbejder med muskelopbygning og udholdenhed.

Alt i alt er romaskinen uhyre alsidig. Hvis du kun skal have ét træningsredskab derhjemme, er romaskinen nok det mest fleksible og bredspektrede af dem alle. Og med en sammenklappelig model kan der blive plads i selv den mindste lejlighed.


Træn med den rette form

Hvis man er vild med vand og sport, så vil en romaskine være et rigtig godt supplement til roningen på vandet – og også om vinteren, når det ikke er muligt at ro udendørs. Romaskinen er desuden god motion, og hvis man ønsker at forbedre sine resultater på romaskinen, så vil vi i det følgende afsnit guide til, hvordan man kan opnå dette.

Roning er den perfekte træningsform for hele kroppen

Den britiske avis Telegraph.co.uk har i en artikel allieret sig med den OL-guldvindende roer, Alex Gregory, for at give de bedste råd til ro-træningen. Først forklares det, at roning faktisk er den bedste træningsform, hvor hele kroppen bliver inddraget, for stort set alle kroppens muskler bliver sat på arbejde.

Derudover har roning den fordel, at denne type træning passer til alle typer af personer – både de seriøse og øvede, men også nybegynderne og de afslappede motionister. En anden fordel ved roning er, at roningen ikke belaster kroppens led så meget som for eksempel løb gør, og det betyder en mindre chance for at komme til skade.

Roning er godt, hvis man er i tidsnød

Roning er godt, hvis man er i tidsnoedMange mennesker bruger som undskyldning, at de ikke har tid, når det kommer til træning, men Telegraph.co.uk forklarer, at man med roning ikke behøver meget tid for at få meget ud af træningen. Man behøver ikke mere end en træningssession på 20 minutter for at forbedre sin præstation.

Find den rigtige teknik

Roning handler meget om den teknik, man anvender, og Telegraph.co.uk anbefaler en teknik, der kaldes ”ben, krop og arme”, når man foretager rotagene – altså at det hårdeste arbejde skal foretages først af benene, så kroppen og til sidst armene. Man skal også passe på ikke at bruge knæene forkert, idet mange har for vane at bøje knæene helt op for tidligt, for det kan ødelægge de glidende bevægelser.

Websiden Britishrowing.org forklarer yderligere, at roning er en af de få sportsgrene, hvor teknik faktisk er vigtig for både effektivitet og helbred. Derfor er det vigtigt, når benene er bøjede, at man sætter af og bruger deres styrke til at skubbe sig tilbage. Når man er helt tilbage i sædet, skal benene være helt strakte og ryggen skal være ret og lænet en smule bagud med armene trukket tilbage.

Ret ryggen

Kroppens holdning er også vigtig, når det kommer til roning. Det kan føles bedre at sidde foroverbøjet, men man bør faktisk sidde med ryggen så ret som muligt.

Benyt andre træningsformer

Hvis man ønsker at forbedre sin roning og blive en mere effektiv roer, så anbefaler Telegraph.co.uk også, at man udfører øvelser såsom squats, som gør kroppen stærkere. Også planke-øvelsen på gulvet styrker de muskler, man bruger til roningen, og det samme gør crosstraining og cykling.

Fyld depoterne op

Roning er hård træning og kræver energi. Husk derfor at spise og drikke, men spis dog ikke lige inden træningen.

Regelmæssighed

Eksperterne forklarer, at det er bedre at ro lidt hver dag end at gå hårdt til den engang imellem. Man bør være vedholdende og træne regelmæssigt. Det gælder også for det niveau, man træner på, hvor man først skal finde sit niveau og derefter gradvist øge.

Det handler ikke om hastighed

Det handler ikke om hastighedMange tror, at det gælder om at ro så hurtigt på romaskinen som muligt. Eksperterne forklarer, at det faktisk ikke er tilfældet. Den styrke, man bruger, når man tager et træk, er meget mere vigtig for træningen end at ro hurtigt. Når man dedikerer sin energi til at ro hurtigt i stedet, så bliver man udmattet alt for hurtigt, så man ikke kan klare så meget som ellers.

Det handler heller ikke om at tage de længste tag

Ligesom det ikke gør roningen mest effektiv at ro hurtigt, så gælder der samme princip for længden af de tag, man tager. Hvis man tager meget store tag, så risikerer man overbelastning, som især går ud over knæene.

Sæt et mål

OL-guldvinderen i Telegraph.co.uk’s artikel fortæller til sidst, at det er vigtigt at sætte et mål for sin egen præstation. Det behøver ikke at være så højtravende, som at man gerne vil vinde OL-guld, men måske bare at man vil vinde et stævne, tabe X antal kilo eller slå egne rekorder.

Det kan være svært at læse sig direkte til den bedste teknik, da det ofte skal ses visuelt også.

Derfor kan du med fordel se med på denne YouTube-video, hvor den danske OL-guldvinder i roning, Eskild Ebbesen, viser, hvordan man foretager de mest korrekte rotag:

https://www.youtube.com/watch?v=cl0FIvFEhRk


Inspiration til træningspas

Som nævnt handler roning meget om teknik, og der skal ikke særlig meget træning til at gøre en forskel. Baseret på artikler fra magasinet Gq.com og træningssiden Dailyburn.com kommer vi her med nogle ideer til træningspas, som man kan lave på romaskinen for at få den mest effektive træning:

Træningspas 1 (24 minutter)

Start med at varme op – 3 minutter

Opvarmning er vigtigt til alle typer af træning, og det gælder også for roning. Start derfor roligt ud på romaskinen med rolige tag, hvor kroppen er afslappet.

Intervaller – 4 minutter

Når opvarmningen er klaret, kan den rigtige roning begynde. Foretag 8-10 ”power tens”, som er 10 kraftfulde træk på omkring 90 procent af energien, og imellem disse pas skal man tage 20 sekunders pause, hvor man kun foretager lette rotag.

Op og ned – 7 minutter

Tag 1 minut med 24 rotag i minuttet og øg derefter til 26, 28 og 30, og arbejd derefter baglæns igen med 28, 26 og 24.

Intervaller – 8 minutter

Intervaltræning er til for at få pulsen helt op. Foretag 4 runder a hver 40 sekunder med al den energi, som du har. Efter de 40 sekunder holdes en pause på 20 sekunder, hvor der kun bliver roet med lette træk. Tag herefter 8 runder a 20 sekunder med maksimum-kraft og 10 afslapningssekunder imellem.

Distance-roning – 2 minutter

Reset computeren og se hvor mange rotag du kan tage på 2 minutter. Tag derefter en pause på 90 sekunder og ro igen i 2 minutter – se om du kan slå sidste rundes tal.

Stræk ud

Straek ud

Nu er træningspasset slut, og der skal strækkes ud. Hvis man er nybegynder, er det særdeles vigtigt at få en ordentlig udstrækning.

Træningspas 2 (31 minutter)

Opvarmning – 10 minutter

Start med at varme op – tag 10 minutter på romaskinen, hvor roningen er let og rolig.

Interval 1 – 7 minutter

Tag 30 sekunder med maksimum-energi. Hvil derefter i 30 sekunder med let roning. Gør dette i alt 5 gange. Stig af romaskinen og foretag 2 minutters squats.

Interval 2 – 7 minutter

Tag 30 sekunder med maksimum-energi. Hvil derefter i 30 sekunder med let roning. Gør dette i alt 5 gange. Stig af romaskinen og foretag 2 minutters armbøjninger.

Interval 3 – 7 minutter

Tag 30 sekunder med maksimum-energi. Hvil derefter i 30 sekunder med let roning. Gør dette i alt 5 gange. Stig af romaskinen og foretag 2 minutters squats igen.

Træningspas 3 (42 minutter)

Opvarmning – 10 minutter

Start med at varme op – tag 10 minutter på romaskinen, hvor roningen er let og rolig.

Intervaller – udføres med cirka 75 procents energi

1 minuts roning. 1 minuts hvil med lette tag.

2 minutters roning. 2 minutters hvil med lette tag.

3 minutters roning. 3 minutters hvil med lette tag.

4 minutters roning. 4 minutters hvil med lette tag.

3 minutters roning. 3 minutters hvil med lette tag.

2 minutters roning. 2 minutters hvil med lette tag.

1 minuts roning. 1 minuts hvil med lette tag.


Romaskinens historie

Romaskinens historieBåde Allrowers.com beskæftiger sig med romaskinens historie. Her forklares det, at romaskinens historie faktisk begynder noget før, end de fleste tror. De første indendørs romaskiner blev nemlig patenterede så tidligt som i slutningen af 1800-tallet, og her fandtes allerede et par stykker. Her blev maskinerne anvendt meget, som de gør i dag – som supplement til motionen og som et træningsapparat til at kunne ro, når man ikke kunne komme udenfor på vandet.

Den første model, der opnåede et bredere kendskab blandt folket, var en hydraulisk model, der i 1872 blev patenteret af W.B. Curtis.

De tidlige modeller

I slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet var romaskinerne meget simple og havde ikke den samme glidende bevægelse, som man kunne opleve på vandet. Selve oplevelsen af at kunne ro rigtigt var heller ikke finjusteret endnu, og evnerne var derfor ikke de bedste til at genskabe forholdene fra udendørsroningen. Modellerne var meget store og tunge, og bevægelserne var ofte ligeledes tunge og hakkende.

Universitets-romaskinerne

Omkring 1950’erne begyndte et firma i Rhode Island, USA, at udvikle romaskinen, således at den blev mere stabil og let at anvende. Deres første marked blev universiteterne, hvor roerne kunne anvende maskinerne om vinteren.

I 1970’erne blev maskinerne udviklet yderligere af et norsk firma, der videreudviklede bremsemekanismer og teknologier, som kunne give en mere glidende bevægelse, der var mere lig den oplevelse, man kunne få på vandet.

Der blev også eksperimenteret med typer af modeller, og der blev sat nye standarder for, hvordan brugeren kunne regne modstanden ud via vægte. Nu blev det også muligt at justere både hastighed og niveau.

Teknologien gør romaskinerne bedre

Fra 1980’erne og frem begyndte romaskinerne for alvor at blive raffinerede. Der blev opfundet en luftmodstands-teknologi, som var en stor innovativ ide, der blandt andet banede vejen for nye bremsesystemer, og så blev mange af de før så tunge materialer udskiftet med nye og lettere.

De nye teknologier banede desuden vejen for lettere målinger af træningen, og nu begyndte både seriøse roere og andre atleter at benytte sig af modellerne.

I 1982 begyndte universitetsstuderende at lave konkurrencer i de indendørs træningscentre, og det var startskuddet til det, der i dag er blevet til den turnering, der kaldes verdensmesterskaberne i indendørs roning.

Romaskinen i dag

Abilica WinRower romaskineI dag findes der mange forskellige fabrikanter af romaskiner, ligesom der findes mange forskellige typer af romaskiner – blandt andet med luftmodstand, magnetisk modstand, hydraulisk modstand og vandmodstand. I dag anses romaskiner med vandmodstand som værende den mest naturtro mulighed, når man sammenligner med den oplevelse, man får, når man ror på vandet.

Romaskiner er heller ikke længere kun forbeholdt ro-holdene på universiteterne og træningscentrene, for man kan også som privat forbruger anskaffe sig en model til hjemmet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

inSPORTline inCondi RW600 Romaskine – Bestseller

inSPORTline inCondi RW600 Romaskine

 

 

inSPORTline inCondi RW600 romaskine vil være den bedste romaskine til dig, der har et større budget og som ønsker den højeste kvalitet til hjemmetræningen.

Modellen har ikke været inkluderet i en romaskine test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den er en populær bestseller blandt forbrugerne.

Høj kvalitet og komfort

inSPORTline inCondi RW600 Romaskine er en meget stærk og robust træningsmaskine, som passer perfekt til dig, der er seriøs omkring din træning og gerne vil kunne yde det bedst mulige. Derfor er prisen heller ikke lav i sammenligning med konkurrenterne, men til gengæld får du høj kvalitet for pengene.

Produktet er meget solidt og holdbart, og du kan virkelig gå til den. Den står fast plantet på jorden, mens du okser derudad, og du kan stole på, at den holder. Du kommer også til at sidde godt, hvorved du kun behøver at bekymre dig om træningen, for sædet er ergonomisk og bredt. Det er fremstillet af det stærke polyurethan, som sikrer høj komfort.

Du finder også komfort i fodstøtterne, hvor de justerbare stropper sørger for, at dine fødder blidt forbliver, hvor de skal, mens du træner. På grund af den solide konstruktion kan apparatet blive brugt med vægte, der vejer helt op til 150 kilo. Perfekt til den hårde træning. Du kan let flytte på den selv, selvom vægten hedder 45 kilo, for den er udstyret med transporthjul. Hjulene gør det let at rulle enheden ud og folde den sammen, når du ikke skal bruge den.

Målene lyder på 102 x 56,5 x 233 centimeter, og modellen er født med en skinne, der er knap en meter lang. Det gør den velegnet til høje mennesker, der er helt op til to meter lange.

12 programmer

inSPORTline inCondi RW600 Romaskine kommer med topmoderne teknologi, og stort set det eneste, du kommer til at undvære, er en pulsmåler. I stedet får du muligheden for at kombinere produktet med en tilhørende app, som kan fortælle dig meget mere om din træning. Hent app’en til din telefon og kommunikér med maskinen via Bluetooth. Let og enkelt.

I træningsøjemed kan du nyde godt af de 12 forskellige programmer, som inkluderer nogle forudindstillede og andre, der er konfigurerbare efter dine behov. Du finder tillige 16 forskellige niveauer inden for modstand, og dem kan du navigere mellem via tryk på den brugervenlige LCD-skærm. Det er også på skærmen, at du kan holde øje med alle informationer omkring din træning, og det inkluderer for eksempel tid, distance, kalorieforbrænding med mere.

Som en lækker detalje, der imødekommer den moderne forbruger, er apparatet født med en smart holder til din tablet eller bog. Så kan du se din yndlingsserie, høre din yndlingsmusik elle læse en spændende krimiroman, mens du træner. Det gør det lettere at fjerne fokus fra det hårde arbejde. Smart, hvis du primært træner af sur pligt.

Alt i alt den bedste romaskine til dig, der ikke har noget imod at betale lidt mere for premium kvalitet, mange programmer og moderne funktioner.

Fordele

 • Bluetooth-forbindelse til app’en
 • Forudindstillede og konfigurerbare programmer
 • Effektiv til fedtforbrænding
Ulemper

 • Ingen pulsmåler

Specifikationer
 Mærke: inSPORTline
Type: Romaskine
Antal programmer: 12
Antal modstandsniveauer: 16
Højde: 102 centimeter
Bredde: 56,5 centimeter
Længde: 233 centimeter
Vægt: 45 kilo


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken romaskine er den bedste til at have derhjemme?
Der findes en del romaskiner, som er speciallavet til at blive brugt derhjemme. Hvis du dog søger en af de bedste modeller til formålet, så bør du tage et kig på Abilica WinRower romaskinen. Romaskinen indeholder en række fordele, som gør den velegnet til at træne på derhjemme.
Kan du tabe dig på maven ved at træne på en romaskine?
Ja, du kan sagtens tabe fedt på maven ved at træne på en romaskine. Når du træner på en romaskine, så træner du hele kroppen. Dermed får du styrket dine muskler, men du får også forbrændt en masse kalorier, hvormed du vil tabe fedt på hele kroppen.
Er en romaskine pengene værd?
Ja, en romaskine kan bestemt være pengene værd. Det er en effektiv maskine, som nemt tillader dig at få trænet hele kroppen. Dermed er den optimal, både når det kommer til vægttab, men også til at vedligeholde en sund livsstil, da den gør det nemmere at træne i hverdagen.
Hvor lang tid bør du træne på en romaskine pr. gang?
Hvis dit mål ved at træne på en romaskine er enten vægttab eller at vedligeholde din fysik, så er ca. 30 minutters træning fire til seks dage om ugen optimalt. Du kan dog godt sætte tiden ned til 15 min., hvis du træner med en højere intensitet.

 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Fitnessfrank 🇸🇪

Fitnessfrank.com er en svensksproget side, der har eksisteret siden midten af 2016, hvis primære formål er at finde information og oplyse sine læsere omkring forskellige fitnessrelaterede emner, herunder især kosttilskud. På siden er der også anmeldelser og test.

I en test af romaskiner har folk bag Fitnessfrank.com testet 11 populære romaskiner, herunder også Titan Life R10. Romaskinerne i sidens test er testet i forhold til funktion, kvalitet og pris. I testen får Life R10 romaskinen en 5. plads og 9 ud af 10 stjerner.

Testen er udført den: 9. april 2021 
Læs hele testen her

Trainsmarter 🇩🇰

Det danske online-magasin Trainsmarter.dk bringer artikler, guides og test omhandlende alt indenfor træning og sundhed. Formået med siden er at gøre information og viden omkring sundhed og træning tilgængeligt for alle danskere, både nybegynderen og elitesportsudøveren.

I en test af romaskiner har Trainsmarter.dk udvalgt de 6 bedste romaskiner til hjemmebrug. De udvalgte romaskiner inddeles i 3 prisklasser. Blandt de testede romaskiner er romaskinen fra First Degree Fitness. Romaskinen placeres i Pro-klassen og roses for sine kvaliteter som vandromaskine.

Læs hele testen her

Sport-tiedje 🇦🇹

Sport-tiedje.at er en webshop med fitnessudstyr og er blandt førende i forhold til salg af fitnessudstyr til hjemmebrug, med mere end 7000 fitnessrelaterede produkter. De har hovedsæde i Tyskland og står bag 66 fitnessbutikker rundt i store dele af Europa.

Blandt deres mange fitnessrelaterede produkter er First Degree Fitness Apollo Plus, som på siden får 4.84 stjerner ud af 5 mulige på baggrund at over 250 brugeres anmeldelser. Af Sport-Tiedjes ekspert anmeldelse får den høje anmeldelser for både funktion, kapacitet og motion.

Se anmeldelsen her

Amazon 🇺🇸

Fra hovedsædet i Seattle drives en af verdens største sider inden for internethandel, Amazon.com. Siden blev grundlagt tilbage i 1995 med formålet at skabe en online boghandel. Der er nu kommet langt flere varenumre og kategorier til og Amazon sælger mange forskellige produkter til størstedelen af verden.

First Degree Fitness Apollo Plus er et af produkterne, der sælges på Amazon.com. På siden er der 23 kunder, der har anmeldt produktet, hvilket giver Apollo Plus en flot vurdering på 4.4 stjerner ud af 5 mulige. Blandt kunderne får den stor ros, blandt andet for kvaliteten og kaldes formidabel i en kundeanmeldelse.

Se anmeldelsen her

Hardworkout 🇳🇴

Hardworkout.no er en webside der bringer artikler, guides, tests og vurderinger omkring alt i kategorierne træning, kost og helse. De er blandt Norges største onlinemagasiner på området og ønsker at give sine læsere de bedste betingelser for at gøre sig de bedste køb og opretholde en sund livsstil både fysisk og mentalt.

I en testoversigt af romaskiner har Hardworkout.no skrevet en vurdering af 13 romaskiner på baggrund af specifikationer, eksterne tests, kundeanmeldelser og pris. Blandt de 13 maskiner er Titan Life R65 på en 7. plads og får størst ros for at være velegnet til både nybegyndere og professionelle.

Testen er udført den: 25. januar 2021 
Læs hele testen her

Produkteksperter 🇳🇴

Produkteksperter.no er en norsk webside med mere end 250 produktanmeldelser. Siden er anerkendt som en af de mest populære anmeldelsessider og fører anmeldelser af blandt andet produkter til baby, køkken, skønhed og elektronik.

I en artikel om romaskiner der er bedst i test 2021 fremhæves 5 romaskiner, her i blandt Titan Life R65 og omtales som mest populære. I artiklen er der efterfølgende en grundig guide til valg og brug af en romaskine. 

Testen er udført: 2021 
Læs hele testen her

Amazon

Amazon har over en lang årrække været den måske allerstørste verdensomspændende leverandør af alt fra bøger til mad og fitnessudstyr.

Mange af brugere giver efterfølgende produktet en karakter, så andre kan vurdere kvaliteten. Forbrugerne kan afgive en karakter i mellem 1 til 5 stjerner.
Hop-Sport Romaskine HS-060R er anmeldt af brugerne.
Du kan læse anmeldelserne her
Hop-Sport Romaskine HS-070R er også bedømt af brugerne på Amazon.
Du kan læse anmeldelserne her


Læs også vores store paddleboard testoversigt, eller om SUP forhandleren Watery.dk.


 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme