Vaske-tørremaskine test-oversigt: De 8 bedste ifølge eksperter og forbruger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Har du ikke plads til vaskemaskine og tørretumbler i hjemmet, så er det oplagt med en kombineret vaske-tørremaskine. Især til små husholdninger, der til tider har brug for at tumble, men ikke har plads til en separat tørretumbler, er vaske-tørremaskinen et ideelt alternativ til to individuelle maskiner. Forbrugsguiden har set nærmere på nogle af de bedste modeller på markedet og nedenfor kan du se en gennemgang af de modeller, som klarer sig bedst i test.

I denne artikel får du:
🔸
Overblik over de bedste vaske-tørremaskiner
🔸 Information om fordele og ulemper ved vaske-tørremaskiner
🔸 En gennemgang af de tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Vaske tørremaskine test 2023 – De 8 bedste vaske tørremaskiner

I nedenstående sektion finder du en oversigt over vaske tørremaskiner, der enten har klaret sig godt i test, eller fået mange gode brugeranmeldelser. De findes kun få ekspert tests af vaske tørremaskiner, derfor har vi også undersøgt en lang række brugeranmeldelser fra forskellige forhandlers hjemmesider. Vi håber at denne oversigt kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal købe ny vaske tørremaskine.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5 – Fantastisk allround vaske-tørremaskine

Bedste samlede valg

 4,4/5 stjerner hos Pricerunner
 4,4/5 stjerner hos Whiteaway.com 
 4,3/5 stjerner hos Skousen.dk
Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5

 

Denne skønne maskine er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Den har alle de funktioner, du skal bruge i en vaskemaskine og tørretumbler og mere til. Hvis du er på udkig efter mange funktioner, tøj der ikke krøller og en energivenlig maskine, så er Electrolux PerfectCare 700 et rigtigt godt valg. På Pricerunner har Electrolux-maskinen scoret 4,4 ud af 5 mulige stjerner og en kunde beskriver den som ”fremragende”. Hos whiteaway.com scorer den 4,4/5 stjerner, og hos skusen.dk har den scoret 4,3/5 stjerner, hvor en bruger skriver ”en virkelig god maskine. Den både vasker og tørrer godt og er virkelig begejstret for mit køb.” 

Woolcare og SteamCare 

Denne skønne maskine er certificeret til Woolcare. Du kan derfor med ro i maven vaske dine yndlings uldtrøjer, strømper eller andet i vaskemaskinen uden at frygte, at uldtøjet skrumper eller tager skade af at blive vasket i vaskemaskinen. Samtidig er Electrolux PerfectCare 700 designet med en teknik, der gør, at din sweater forbliver flad i din maskine, hvilket gør, at sweaterens form opretholdes. Det gælder endda både, når du bruger vaske- og tumblerfunktionen. Ikke nok med at maskinen har Woolcare-certificering, så har den også SteamCare. Dette gør, at du kan mindske brugen af strygejern på dit tøj. Du kan sagtens bruge maskinen uden SteamCare, men når du først er begyndt at bruge SteamCare til eksempelvis skjorter og kjoler, så tror vi ikke på, at du kommer til at kunne undvære denne fantastiske funktion. SteamCare-funktionen tager kun 30 minutter, så din kjole eller skjorte er flot, klar og ikke krøllet på kun 30 minutter. 

Vask og tør på rekordtid 

Electrolux PerfectCare 700 vasker og tørrer dit tøj på rekordtid. Maskinen har nemlig et fantastisk program, der inkluderer både vask og tørring på kun 60 minutter. Dette er ikke et lynprogram, som kun kan bruges til små mængder tøj. Det gælder nemlig store mængder tøj på helt op til 4 kg. Maskinen har en kapacitet på 8 kg ved vasketøj og 4 kg, når den bruges som tørretumbler. Kombinationsprogrammerne har derved en kapacitet på 4 kg. 

Electrolux PerfectCare 700 er generelt designet til at vaske og tørre dit tøj på den mest skånsomme måde. Maskinen registrerer altid, hvilken tekstiltype samt hvor meget tøj, der er i maskinen. Ud fra det tilpasser den dette til tromlebevægelser og temperaturen på vandet. Du kan naturligvis også selv indstille maskinen til stoftype og temperatur, således at du selv kan sikre dig, at dit yndlingstøj kun vaskes på den funktion, du ønsker. Du kan altid vælge at kombinere vaske- og tørreprogrammet i ét program, men du kan også vælge at adskille de to, hvis du har tøj, som du ikke ønsker at tumble. 

Electrolux PerfectCare 700 vaskemaskine/tørretumbler EW7W5268E5 vs. Markedet 

Denne maskine har en utrolig ekstraordinær funktion i form af woolcare-certificering. Flere kombinationsmaskiner har programmer, der egner sig til uld, men de færreste har woolcare-certificering. Derudover har denne maskine et lavt lydniveau på kun 51 dB ved vask og 69 dB ved tørring. AEG L7WBL962E har samme lave lydniveau ved vask, men selv ikke denne slår det lave lydniveau, som Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5 har ved tørring. 

Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5 mål
🌀 Højde: 84,70 cm
🌀 Bredde: 59,70 cm
🌀 Dybde: 55,10 cm
🌀 Vægt: 69,5 kilo

Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5 – Nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: C
🔴 Fritstående placering
🔴 Kapacitet på 8/4 kg
🔴 Lydniveau ved vask: 51 dB
🔴 Lydniveau ved tørring: 69 dB
🔴 1600 omdrejninger/minut

Fordele

 • Restfugtighed på 44%
 • Har 14 programmer
 • Dual Care
 • Sensi Care.
Ulemper

 • Har ingen korte programmer på 15 – 30 min.

MIELE WTI 370 WPM – Energibesparende maskine i høj kvalitet med CapDosing

Bedste premiumvalg 

MIELE WTI 370 WPM

 

 

Vil du have en af de mest veludstyrede vaske- og tørremaskiner i høj kvalitet, skal du overveje MIELE WTI 370 WPM. Der er tænkt over hver en detalje i udviklingen af den moderne maskine. Den er skabt i et multifunktionelt design, så du selv kan vælge, om den skal stå frit i entréen eller på badeværelset, eller om MIELE maskinen skal indgå som en del af en vaskesøjle. 

Det er ikke tilfældigt, at MIELE WTI 370 WPM kåres som bedste premiumvalg. Maskinen er udstyret med WiFi, og den er lavet til kunne holde i mange år frem. 

Perfekt til dig der går op i høj kvalitet

Selvom MIELE WTI 370 WPM befinder sig i den høje ende af prisskalaen, skal du være opmærksom på, at du får én af de mest veludstyrede vaske- og tørremaskiner på markedet. MIELE maskinen er designet til at kunne bruges i mange år, så du slipper for at skulle købe nye hårde hvidevarer efter 2-4 år. 

Vaske- og tørrekapaciteterne i MIELE WTI 370 WPM modsvarer det gennemsnitlige behov hos en familie på 3-5 personer. Mens der er plads til 8 kg tøj i vaskeenheden, er der 5 kg kapacitet i tørretumbleren. 

Programmerne på MIELE maskinen er lavet til alt det tøj, der kan findes i familie. Der er skåneprogram til tøjet, som er lavet af skrøbelige fibre såsom uld eller mohair, og der er hurtigvask program, som kan lette hverdagen. 

”CapDosing” er med til at beskytte dit tøj

Du kan genkende de bedste vaske- og tørremaskiner på deres omfang af egenskaber og på deres indbyggede teknik. ”CapDosing” er en teknologi, hvor maskinen anvender kapsler med vaskemiddel. Disse kapsler er med til at skåne dit tøj og sikre, at der ikke bruges mere vaskemiddel end nødvendigt i forhold til det valgte program. Der følger 3 kapsler med til MIELE WTI 370 WPM, når du får den leveret. Det er ikke kun teknologien med kapsler, der er med til at få dit tøj til at opretholde sin elegance i lang tid. Tromlen er lavet i et SoftCare design med små huller, hvor hverken lynlåse, knapper eller kanter af tøj kan sætte sig fast.  

Indbygget WiFi der giver fleksibilitet i hverdagene

Du er ikke afhængig af at skulle befinde dig i hjemmet, når der skal vaskes eller tørres tøj. MIELE WTI 370 WPM har indbygget WiFi, så du kan koble maskinen op til dine mobile enheder og styre den via dem. Dette kommer dig til gode, som lever en hektisk hverdag eller dig, der ønsker at spare strøm. 

Når du anvender maskinen manuelt, får du glæde af den brugervenlige og let aflæselige skærm, der befinder sig på øverst på maskinens front. Her kan du vælge mellem de mange programmer, og du får med det samme indblik i temperatur og tid. 

Med AquaStop skal du ikke bekymre dig om, om maskinen kommer til at lække vand, hvis der er utætheder. Fejl og problemer med rørene vil automatisk blive opfanget af maskinen, og den vil slukke af sig selv.  

Fordele

 • Energibesparende 
 • Kompatibel med MieleHome appen 
 • CapDosing er med til at beskytte dit tøj mod slid
Ulemper

 • Har maksimum-kapacitet på 5kg

Specifikationer 

🔴Kan være fritstående og integreres i en vaskesøjle
🔴Kan styres via WiFi
🔴Energiklasse: A
🔴8kg kapacitet i vaskeenhed 
🔴5kg kapacitet i tørreenhed 
🔴SoftCare tromle
🔴Power Wash
🔴Let aflæselig skræm 


LG F2DV707S2WS – Praktisk kombineret vaskemaskine og tørretumbler 

Det budgetvenlige valg

 • 4/5 stjerner af forbrugerne hos Google Shopping

 

LG F2DV707S2WS kan være det rette valg for dig, der vil have en vaskemaskine og en tørretumbler i et smart, praktisk design og til en god pris. 

Produktet befinder sig i den lave ende af prisskalaen indenfor sin kategori. LG er kendt for at lave hårde hvidevarer med den nyeste teknik. I praksis betyder det, at du får en vaskemaskine, der er udstyret med brugbare og praktiske programmer samt en tørretumbler, der giver tilfredsstillende resultater med at tørre dit og familiens tøj. 

Det er en stor fordel for dig som forbruger, at der er mange producenter af hårde hvidevarer, der er begyndt at lave kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere. Konkurrencen er med til at holde priserne nede, og det betyder, at du kan købe en kombinationsmaskine til en skarp pris. 

Designet til hverdagen

LG F2DV707S2WS er fremstillet i et smalt design. Dette gør produktet let at integrere i en vaskesøjle, og det kan være løsningen for dig, der har et lille badeværelse eller en mindre entré. 

Vaske- og tørremaskinen er lavet med alle de vigtige programmer, der kan lette din hverdag. Du får funktion med udskudt start, så du ikke behøver at bruge unødvendig strøm på at have maskinen tændt i en hel dag, når du er på farten. Med udskudt start vælger du selv, hvornår maskinen skal gå i gang med at vaske tøj. Du kan vælge tid, der passer til det ønskede program, så du kan tørre tøjet, når du kommer hjem fra job, besøg eller træning. 

Med TURBO Wash programmet kan du få vasket tøj på under 1 time. Denne funktion er perfekt for dig, der lever en hektisk hverdag samt dig med børn. Når tøj blot skal friskes op, er der ingen grund til at spilde energi og vand på en omfattende og langvarig vask. 

Kompatibel med appen ”SmartThingQ”

For mange mænd og kvinder har det stor betydning at kunne spare på både vand og el. Dette kan du komme til med LG F2DV707S2WS, der kan styres via dine mobile enheder. Vaske- og tørremaskinen er kompatibel med SmartThingQ-appen. På dén måde kan du igangsætte enten vaskemaskine eller tørretumbler, når du er på afstand fra hjemmet. Dermed bliver det ikke nemmere eller mere fleksibel at få renvasket eller tørret tøj.

Vaskemaskinen har en kapacitet på 7kg, mens tørreenheden kan håndtere op til 5kg vasket tøj. Begge enheder tilgodeser behovene hos en husstand på 2-4 personer. 

Dampfunktion, der frisker tøj op og sparer dig for vand- og strøm

Det er ikke kun TURBO Wash funktionen, der kan få både praktisk og økonomisk betydning for dig her og nu samt i fremtiden. LG F2DV707S2WS er lavet med den populære dampfunktion, der sørger for at fjerne op til 99% af alle allergener i fibrene i tøjet. Allergener er de partikler, der forårsager allergiske reaktioner. Lider du eller andet medlem af familie af allergi, eller vil du forebygge overfølsomhed, er det oplagt at vælge en vaskemaskine med dampfunktion. 

Fordele

 • Tilfredsstillende vaske- og tørre resultater
 • Praktiske programmer og smalt design 
 • Støjsvag 
Ulemper

 • Tørreprogram tager relativt lang tid

Specifikationer 

 • Vaskekapacitet på 7kg
 • Tørre kapacitet på 5kg
 • Energiklasse: D
 • Funktion med udskudt start
 • Kan fjernstyres via app
 • TURBO wash
 • Med dampfunktion 
 • Godt valg til dig med allergi

AEG L7WBL962E – vaske og tørremaskine

 Gode brugeranmeldelser

AEG L7WBL962E

.

Modellen AEG L7WBL962E har ikke være medtaget i officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om en favorit blandt brugerne. Vi har set på forskellige brugeranmeldelser af modellen, og her fremgår det tydeligt, at dagligdagsbrugerne er meget begejstrede for denne model.

Model med meget høj kapacitet

Denne maskine vil være et godt valg for den familie, der ønsker en kombineret vaske-tørremaskine med en høj kapacitet. AEG L7WBL962E har nemlig en vaskekapacitet på hele 9 kilo, hvilket er mere end de fleste normale vaskemaskiner. Dertil kommer en tørrekapacitet på 6 kilo, hvilket også er højere end hos de fleste andre vaske-tørremaskiner.

Denne model udstyret med muligheden for at kunne anvende 1600 centrifugerings-omdrejninger i minuttet – det gør, at tøjet hurtigere bliver tørt, og det sikrer dermed både en høj effektivitet plus et lavere energiforbrug.

Mange funktioner

AEG L7WBL962E hører til de moderne modeller med rigtig mange funktioner. Blandt andet er den udstyret med ProSense, der via sensorteknologi overvåger vasken og justerer vasketiden løbende. Den er ligeledes udstyret med DualSense, som sikrer en bedre tørring af tøjet – og også de mere delikate materialer.

AEG L7WBL962E sørger derfor samtidig for at beskytte tøjet så godt som muligt, og den store XXL ProTex-tromle er skabt til at behandle tøjet nænsomt via unikke tromlebevægelse og tromlemønstre.

Denne model er desuden udstyret med en lang række programmer, så man kan vaske sit tøj efter type. Det inkluderer både de gængse programmer til blandt andet bomuld, mix, syntetisk, uld og håndvask, men også mere specielle såsom allergi, damp, genopfriskning, pletfjernelse og outdoor.

Denne vasketørremaskine er også udstyret med supplerende tørreprogram til behandlingen af outdoor-tøj. Det kaldes New Outdoor, som sørger for at passe ekstra godt på blandt andet regnjakker, regnbukser, flyverdragter og andet sportstøjs imprægnering og vandtæthed.

Velfungerende vaske-tørremaskine, ifølge brugerne

Denne model fra AEG er som nævnt ikke blevet testet af eksperter, men til gengæld er denne model en favorit blandt brugerne. Brugerne roser maskinen i flotte vendinger, og roserne går på mange forskellige parametre.

Blandt andet fortælles det, at flere havde hørt, at kombinerede vaske-tørremaskiner ikke var særlig gode, men denne påstand viste AEG L7WBL962E sig at gøre til skamme, idet brugerne mener, at den er meget velfungerende.

Det fremhæves, at modellen både vasker rent og effektivt, og at den også leverer et effektivt tørringsresultat. Derudover kommenteres det også, at denne model kommer med rigtig mange funktioner og muligheder, og selv om der er mange, så er det stadig let at finde rundt i og få anvendt funktionerne korrekt.

AEG L7WBL962E – mål 
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 60,5 centimeter
🌀 Nettovægt: 79 kilo
🌀 Bruttovægt: 80 kilo 

AEG L7WBL962E – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Vaske-tørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 9 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 6 kilo
🔴 Energiklasse: A
🔴 Årligt energiforbrug: 1212 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 19.800 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 51 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 77 dB
🔴 Antal programmer: 10+

Fordele

 • Meget støjsvag
 • Har non-stop program
 • Prosense teknologi.
Ulemper

 • Har ingen korte programmer.

Electrolux EW7F5247A4 – Mest støjsvage

 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos danske Skousen.dk

Electrolux EW7F5247A4

 

.
Electrolux EW7F5247A4 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne. Maskinen har nemlig fået 4 ud af 5 stjerner hos den danske forhandler Skousen.dk.

Her skriver brugerne, at Electrolux EW7F5247A4 har en god vaske- og tørreevne og er hurtig til begge dele. Til gengæld er nogle af brugerne mindre vilde med, at noget af vasketøjet kan blive ret krøllet efter tørring.

Ved køb af Electrolux EW7F5247A4 skal man være opmærksom på, at det er en integrationsmodel, hvorfor man selv skal montere en køkkenlåge.

Smart vasketørremaskine med god vaske- og tørreevne, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos den danske forhandler Skousen.dk er Electrolux EW7F5247A4 en ”smart vasketørremaskine”, der kan gemmes væk bag en låge. Eksempelvis skriver en bruger, at modellen er ”rigtig god til at vaske og tørre”, så man får det optimale ud af den.

Det bliver ydermere fremhævet, at maskinen er hurtig til både at vaske og tørre, da den kommer med ”et hurtigt program”. Samtidigt hæfter en bruger sig ved, at ”tøjet tørrer helt, så den er super god til det”.

Ingen af brugerne finder mange ulemper ved Electrolux EW7F5247A4. Dog nævner en enkelt, at Steam-funktionen ikke er så meget værd, da ”der ikke har været nogen gode erfaringer med den”.

Energieffektiv vasketørremaskine med dampprogram

Med Electrolux EW7F5247A4 får man en energieffektiv vasketørremaskine, der er placeret i energiklasse D. Det betyder, at den ikke forbruger meget energi på et år.

Samtidigt har maskinen en kapacitet på 7 kilo tøj ved vask og 4 kilo tøj ved tørring. Det gør, at den er velegnet til en husstand med en familie på omkring to til tre personer.

Derudover kommer Electrolux EW7F5247A4 med et dampprogram, der sørger for at udglatte tøjet under vask og tørring. Herved er strygningen meget nemmere bagefter, hvis man ønsker at stryge sit tøj.

Når vasketørremaskinen er i gang, har den desuden et lydniveau på 70 dB ved centrifugering og 48 dB ved vask. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Flere praktiske egenskaber

Electrolux EW7F5247A4 er forsynet med flere praktiske egenskaber i form af de to systemer SensiCare og DualCare.

Mens SensiCare vejer hver fyldning og automatisk justerer programmet efter dette, justerer DualCare automatisk programmerne til stoftypen og fyldningens vægt. Tilsammen sikrer dette, at man opnår en optimal vask og tørring.

Endvidere kommer Electrolux EW7F5247A4 med flere forskellige vaske- og tørreprogrammer heriblandt et Non-stop 60 minutters-program. Dette program vasker og tørrer små fyldninger på kun en time. Der er også andre programmer såsom Start/pause, Bomuld, Bomuld øko, Syntetisk, Finvask, Uld/Håndvask, FreshScent damp, Centr./Tømning, Skyl, Maskinrens, Anti-allergi, Sportstøj, Fritidstøj og Denim.

Electrolux EW7F5247A4 – mål:
🌀 Højde: 81,9 centimeter
🌀 Bredde: 59,6 centimeter
🌀 Dybde: 54 centimeter
🌀 Nettovægt: 71,5 kilo
🌀 Bruttovægt: 73 kilo 

Electrolux EW7F5247A4 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Vasketørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 7 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 4 kilo
🔴 Energiklasse: D
🔴 Årligt energiforbrug: 940 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 19.000 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 48 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 70 dB
🔴 Antal programmer: 10+

Udvalgte fordele ved Electrolux EW7F5247A4:
Mange vaske- og tørreprogrammer
DualCare
SensiCare
Dampprogram
Energiklasse D


Indesit BDE861483XW – Støjsvag og budgetvenlig vaske- og tørretumbler

God værdi for pengene

 • 7,7/10 point af forbrugerne Hos Indesit
 • Argos.co.uk 4,3/5 stjerner hos Argos.co.uk

Med Indesit BDE861483XW får du en budgetvenlig og velfungerende vaske- og tørremaskine. Den kan være det rette valg for dig, der har et vaske- og tørrebehov på 2-4 personer, eller den kan være løsningen for dig, der ikke har brugt en kombinationsmaskine før. 

Det er ikke kun den konkurrencedygtige pris, du kan få glæde af, når du vælger Indesit BDE861483XW. Maskinen er lavet med fokus på brugervenlighed og simpelhed. Det betyder blandt andet, at du får en let aflæselig skærm med programmer, som er nemme at vælge imellem. 

Støjsvage programmer der gavner hele familien 

Der er flere parametre, du skal forholde dig til, når du vil have den bedste vaske- og tørremaskine. Støjniveau er ét af de vigtige parametre. Det er langt fra ligegyldigt, hvor meget støj din vaskemaskine og tørretumbler fremkalder. Den store fordel ved Indesit BDE861483XW er, at den er udstyret med et lavt lydniveau. Maksimumniveau er målt til 81 dB, hvilket kan forekomme, når maskinen er i gang med at centrifugere det vaskede tøj. 

Udsat start hjælper dig med at få pænt tøj

Har du tidligere haft en klassisk vaskemaskine á ældre dato, kender du sikkert til situationen, hvor du har sat en vask over tidligere på dagen. Resultatet herved er ofte, at den renvaskede tøj kar krøller og folder, fordi det har befundet sig i samme position gennem flere timer. Indesit BDE861483XW har en vigtig funktion i form af udsat start, så du kan sætte maskinen i gang med at vaske tøj på et strategisk tidspunkt, der passer med, når du kommer hjem. Du slipper for at skulle stryge tøjet eller sætte en ny hurtigvask i gang, når maskinen kan programmeres til at slutte, kort før du kan tørre det. 

Skal vask og tørring gå hurtigt og problemfrit, kan du vælge det praktiske program med ”Wash & Dry”. Dette program varer 45 minutter, og her sørger Indesit BDE861483XW selv for både at vaske tøjet og tørre det igen.

Let at vedligeholde 

Indesit BDE861483XW kan vedligeholdes og rengøres ved at sætte en tom vask i gang, hvor du vælger et program på omkring 85-90 grader. Den tomme tromle vil eliminere bakterier, så din maskine er klar og ren til brug igen. Den kompakte maskine kan integreres i en vaskesøjle, eller du kan have den frit stående derhjemme. Vil du mindske støjniveauet, kan du placere gummidutter under maskinen, så vibrationerne, der opstår i forbindelse med centrifugering, mindskes. 

Fordele

 • Tilfredsstillende vaskeresultater 
 • Støjsvag 
 • Brugervenlig og let aflæselig skræm 
Ulemper

 • Det ville have været en hjælp med mere effektive tørreprogrammer

Specifikationer 

🔴Mange forskellige programmer at vælge imellem
🔴Nem at bruge uanset omfang af erfaring med vaskemaskine og tørretumbler 
🔴Udsat start
🔴Wash&Dry program
🔴Energiklasse: C


Siemens WK14D322DN – integreret vaske tørremaskine

3,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Whiteaway.com

.

Siemens WK14D322DN er en opdateret udgave en tidligere model, der er blevet testet og har fået gode anmeldelser af både eksperter og forbrugere. De gode bedømmelser er givet på baggrund af maskinens praktiske funktioner og pladsbesparende design. Til gengæld er de mindre vilde med maskinens kapacitet.

Denne opdaterede model er også blevet anmeldt af forbrugerne på Whiteaway, hvor flere anmeldere skriver, at den er godt konstrueret og nemt kan integreres, uden den laver resonans og lyd fra tilstødende skabe. En forbruger skriver, at den har et nemt brugerinterface, mens en anden roser vaske- og tørreresultatet, trods den bruger lidt lang tid på opgaven.

Ved køb af Siemens WK14D322DN skal man være opmærksom på, at det er en integrationsmodel. Man skal derfor selv montere en køkkenlåge.

Funktionel maskine med mange praktiske funktioner

Siemens WK14D322DN er en funktionel maskine, der har mange forskellige programmer, så den kan indstilles efter dine behov. Derfor kan du vælge det program, der passer bedst til dit tøj.

Vaske- og tørremaskinen har alt lige fra en børnesikring til en sikring mod oversvømmelser. Den elektronisk børnesikring sikrer, at små pilfingre ikke kan åbne lågen, når den er i gang med at vaske eller tørre. Derfor er det en vasketørremaskine, som er sikker i brug.

Effektiv vasketørremaskine med flere programmer

Med Siemens WK14D322DN får man en effektiv vasketørremaskine, der har plads til at vaske 7 kilo tøj og tørre 4 kilo tøj. Det betyder, at modellen er velegnet til en husstand med omkring to til tre personer.

Samtidigt er maskinen placeret i energiklasse E. Dette er ikke den bedste energimærkning, men den forbruger stadig ikke meget energi på et år. Derudover har den AquaTronic og WaterPerfect, der gør at den automatisk optimerer vandindtaget og -mængden, så den ikke bruger mere end højst nødvendigt.

Der er ydermere mulighed for at vælge mellem flere forskellige vaske- og tørreprogrammer. Man kan vælge alt lige fra 30°C til 40°C, Mix, Skylle/centrifugering, Udpumpning/centrifugering og Uld-/håndvask.

Nem betjening

Siemens WK14D322DN er en vasketørremaskine, der er nem at betjene takket være dens store drejeknap og display på fronten af maskinen. På displayet kan man se programforløbet og resttiden.

Sidst men ikke mindst har vasketørremaskinen fået en opgradering på lydniveauet. I forhold til den tidligere models 57 dB ved vask og 74 dB ved centrifugering, er lydniveauet nu 52/72 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Fordele

 • Elektronisk børnesikring
 • Flere vaske- og tørreprogrammer
 • Nem betjening
 • Pladsbesparende design
 • Sikring mod oversvømmelser
Ulemper

 • Vasker og tørrer lidt langsomt

Siemens WK14D322DN – mål:
🌀 Højde: 82 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 58 centimeter

Siemens WK14D322DN – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Vasketørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 7 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 4 kilo
🔴 Energiklasse: E
🔴 Årligt energiforbrug: 1120 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 10.400 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 52 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 72 dB
🔴 Antal programmer: 7


LG F2DV707S2WS – vaske tørremaskine med gode anmeldelser

 4,4 ud af 5 stjerner på Elgiganten.dk
4,7 ud af 5 stjerner på LG.com
12. mest populære i kategorien “vaskemaskine” på PriceRunner

.

Modellen LG F2DV707S2WS er en favorit blandt forbrugerne. Den får 4,4 stjerner på Elgigantens hjemmeside og 4,7 stjerner på LGs hjemmeside. Derudover er det den 12. mest populære model i PriceRunners ‘vaskemaskine’-kategori.

Forbrugerne roser maskinen for at vaske og tørre tøjet godt og for at have mange programmer at vælge mellem. Flere nævner også, at den passer godt ind i lidt mindre hjem, fordi den ikke er så stor. Derudover skriver en anmelder, at det er et stort plus, at den har en tilhørende app, hvor du kan starte maskinen og holde øje med det resterende tidsforbrug. Et par stykker nævner, at maskinen er lidt længe om at vaske og tørre, men at det er forventeligt, når den skal gøre begge dele.

Kapacitet på 7 kilo
Denne model har en høj vaskekapacitet på 7 kilo, hvilket vil passe til en familie på 4-5 medlemmer. Hvis man også ønsker at anvende modellen til at tørre tøj, så passer modellen i stedet til den mindre familie på 2-3 medlemmer, da tørrekapaciteten er på 5 kilo. Det er en opgradering fra den tidligere udgave af modellen, der havde en tørrekapacitet på 4 kilo.

For at kunne være så effektiv som muligt kommer LG F2DV707S2WS med 1200 centrifugerings-omdrejninger per minut, og disse høje omdrejninger sørger for at efterlade en så lav restfugtighed som muligt i tøjet – det betyder, at det enten hurtigere bliver tørt på snoren, eller at tørre-processen i maskinen bliver kortere.

Model med WiFi
LG F2DV707S2WS hører til de mere intelligente modeller på markedet. Den er blandt andet udstyret med Smart ThinQ-teknologi, som betyder, at modellen har WiFi-tilslutning. Det gør, at man kan styre modellen via sin telefon ligegyldigt hvor, man er henne. Man kan også anvende denne tilslutning til løbende at hente nye vaskeprogrammer til modellen, så variationsbredden bliver større.

Denne vasketørremaskine kan yderligere finde ud af at diagnosticere sig selv via funktionen Smart Diagnosis, hvis der opstår problemer, og det gør driftssikkerheden større.

LG F2DV707S2WS kommer desuden med Inverter Direct Drive-motorteknologi, som både sørger for at forlænge modellens levetid, men også gør, at modellen arbejder med mindre støj og mere pålidelighed.

Brugervenlig model med masser af muligheder
LG F2DV707S2WS er en rigtig brugervenlig model, som er meget let at anvende og finde ud af. Der findes tillige en god og let vejledning, og hvis man bliver i tvivl, så findes der yderligere gode instrukser på selve modellens display og brugerflade.

Du kan holde øje med resttiden og dit valgte program på det store display eller i den tilhørende app, så du altid ved, hvornår tøjet er klar til at blive lagt sammen.

Fordele

 • Høj vaskekapacitet på 7 kilo
 • Energibesparende model
 • Kan tilsluttes til WiFi
 • Smart ThinQ-teknologi
 • Inverter Direct Drive-teknologi 
Ulemper

 • Tørrekapaciteten kunne være større
 • Vasker og tørrer lidt langsomt

LG F2DV707S2WS – mål 
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 53.5 centimeter

LG F2DV707S2WS – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Vaske-tørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 7 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 5 kilo
🔴 Energiklasse: D
🔴 Årligt energiforbrug: 1134 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 25.000 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1200 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 57 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 71 dB
🔴 Antal programmer: 15+


Fordele og ulemper ved en vaske-tørremaskine

Der er både fordele og ulemper forbundet med at investere i en vaske-tørremaskine. Det vigtigste at overveje inden køb er ofte, hvor stor husholdningen er og hvad behovet er. Tørrer du kun sjældent tøj i maskine og har du også kun lidt plads i hjemmet, så vil en vaske-tørremaskine ofte være en rigtig god løsning, da den kombinerede maskine vil spare dig en masse plads.

Har du derimod både plads i hjemmet og i budgettet, så vil en separat vaskemaskine og tørretumbler ofte være mere effektivt – i hvert fald hvis du har et stort behov for at tørre tøj.  Ofte er vaskedelen lige så god og effektiv som i en almindelig vaskemaskine, mens kompromiset ofte ligger hos tørredelen i maskinen.

Fordele ved vaske-tørremaskiner:

Plads: I og med at både vaskemaskine og tørretumbler er kombineret i én maskine, så giver det selvsagt en stor pladsbesparelse, da man kun skal finde plads til én maskine i hjemmet.

Pris: En vaske-tørremaskine har ofte en langt billigere købspris, end hvis du både skal investere i en vaskemaskine og tørretumbler.

Ulemper ved vaske-tørremaskiner:

Energiforbrug: Generelt, så er vaske-tørremaskinerne ikke de mest energieffektive maskiner på markedet, hvilket også ses på deres energimærkning. Ofte, så kan man dog få modeller, hvor vaskedelen er mærket med energimærkning A, som er det bedste man kan opnå, men hvor tørredelen trækker ned i det samlede regnskab. Det skyldes ofte, at kombimaskiner bruger koldt vand til at kondensere med, hvilket kan gøre betyde, at vandforbruget for en tørring bliver væsentligt højere end vandforbruget for en vask, ligesom også det samlede energiforbrug bliver højt.

Kapacitet: Har du en stor husholdning med et stort vaske- og tørrebehov, så vil en kombimaskine muligvis have svært ved at opfylde dit behov – i hvert fald hvis du bruger tørredelen lige så meget som vaskedelen. Det største problem med kombimaskinerne er ofte, at tørrekapaciteten er langt mindre end vaskekapaciteten og har man derfor vasket en fuld maskine, så vil man være nødt til efterfølgende at tørre den ad to omgange. Det skyldes, at en tørretumbler har brug for en langt større tromle til at tørre tøjet, end hvad vaskemaskinen har brug for til at vaske tøjet.

Effektivitet: Tørreevnen er sjældent lige så god i kombimaskinen som i en almindelig tørretumbler og restfugtigheden vil derfor ofte være lidt højere.

Overvejer du at investere i en helt almindelig vaskemaskine eller tørretumbler, så kan du med fordel læse Forbrugsguidens store vaskemaskine test eller tørretumbler test, hvor du finder en gennemgang af de bedste og mest testvindende modeller på markedet, inden for deres respektive kategorier.


 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Argos.co.uk

Argos.co.uk er en online handelsplatform, hvor du kan købe alt fra køkkenmaskiner over udstyr til fritid og sport til produkter til personlig pleje. Vi har anvendt Argos.co.uk til vurdering af Indesit BDE861483XW, der er den budgetvenlig vaske- og tørremaskine. Maskinen modtager 4,3/5 stjerner af kunderne. Det er de brugervenlige funktioner og det lave støjniveau, der fremhæves i anmeldelserne. 

Anmeldelsen er opdateret i 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her 

Indesit.co.uk

Indesit er en af de store producenter, der står bag de populære vaske- og tørremaskiner. Vi har anvendt producenten til bedømmelse af deres egen maskine – Indesit BDE861483XW. Kombinationsmaskinen får en vurdering på 7,7/10 point af forbrugerne. Maskinen roses på grund af sit kompakte design, sin støjsvage funktion og den høje brugervenlighed.

Anmeldelsen er udført den: 28. juli 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Google Shopping

Hos Google Shopping kan du finde frem til og købe de bedste produkter, der matcher dine behov. Du får glæde af forbrugeranmeldelser, der kan give indtryk af, hvilke produkter der er de bedste indenfor forskellige kategorier. 

Vi har anvendt Google Shopping til vurdering af LG F2DV707S2WS vaske- og tørremaskinen. Produktet modtager en bedømmelse på 4,4/5 stjerner, og det fremhæves på grund af den skarpe pris i forhold til egenskaber og kvalitet. 

Anmeldelsen er udført den: 18. juli 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Vi har også anvendt Google Shopping til vurdering af Hisense WDQY1014EVJM, der er den familievenlige vaske- og tørremaskine med en høj kapacitet. Den moderne maskine modtager 4,2/5 stjerner af kunderne, og den fremhæves især for sine brugervenlige funktioner. 

Anmeldelsen er udført den: 24. november 2020.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Google Shopping er også anvendt til vurdering af Samsung WD90T984ASH, der er den eksklusive vaske- og tørremaskine, som er skabt med automatisk dosering. Maskinen modtager en vurdering på 4,8/5 stjerner. Det er særligt de mange brugervenlige vaskeprogrammer, der fremhæves hos forbrugerne.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 16. februar 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

AO.com

Hos AO.com kan du finde produktbeskrivelser- og anmeldelser af køkkenmaskiner, gadgets, hårde hvidevarer og elektronik. Vi har brugt AO.com til vurdering af Hisense WDQY1014EVJM. Den velfungerende og familievenlige vaske- og tørremaskine modtager en bedømmelse på 4,7/5 stjerner af kunderne. 

Anmeldelsen er opdateret i 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Cool Blue

Cool Blue er et elektronisk produkt- og testmagasin, der kan hjælpe dig med at finde frem til den rette elektronik og de bedste hårde hvidevarer til hjemmet. Vi har anvendt Cool Blue til vurdering af MIELE WTI 370 WPM, der er premium valget, når det kommer til vaske- og tørremaskiner. Maskinen modtager en bedømmelse på 9,5/5 stjerner af forbrugerne, der roser den for sin høje kvalitet og mange praktiske og brugervenlige programmer.

Anmeldelsen er opdateret i 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har testet 8 forskellige vaske-tørremaskiner og testen er baseret på 2 delbedømmelser: Vaskeevne og tørreevne. Du kan se testen her, men bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at få adgang til hele indholdet.
Testberichte.de 🇩🇪
Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet scorer gives. Du kan læse mere her.
ETM Magazine 🇩🇪
ETM er et tysk testmagasin, som foretager tests inden for husholdningsprodukter, teknik og fritid. Du kan læse deres test af Samsung WD80K5400OW/EG her.
Testsieger.de 🇩🇪
Testsieger er et tysk testsite som samler og krydsrefererer forskelligt testmateriale. På baggrund af dette genereres en samlet og unik vurdering af produkterne. Du kan læse mere her.
Kagoo.co.uk 🇬🇧
Den britiske side Kagoo.co.uk sammenligner elektroniske produkter som en hjælp til forbrugerne. Her har de testet og anmeldt Siemens WK14D321EU, som de har givet 79 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin og har et mål om at anmelde forskellige produkter som en hjælp til forbrugerne. Her har Which.co.uk testet henholdsvis Siemens WK14D321EU, som de har givet 55 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her. Vær opmærksom på at fuld adgang til testen kræver et abonnement.

FAQ

Hvilken vaske-tørremaskine er den bedste at købe?
Hvilken vaske-tørremaskine der er den bedste at købe, det afhænger selvfølgelig af dig og din husstands personlige behov. Nogle gode eksempler på vaske-tørremaskiner, som du dog bør tjekke ud, det er blandt andet Electrolux PerfectCare 700 EW7W5268E5, AEG L7WDB861G og Electrolux EW7F5247A4, som alle har nogle super gode egenskaber.
Hvordan vælger jeg en vaske-tørremaskine?
Når du skal vælge en vaske-tørremaskine, så er der nogle ting, som er gode lige at tænke ekstra grundigt over. For eksempel bør du overveje, hvor stor en kapacitet din husstand har brug for, såvel som hvorvidt du ønsker en masse ekstra indstillinger eller færre er nok.
Er vaske-tørremaskiner overhovedet brugbare?
Ja, vaske-tørremaskiner er super praktiske og brugbare. Disse typer af maskiner fungerer super godt, og så er de desuden meget pladsbesparende, når du sammenligner den med at have én vaskemaskine og én tørretumbler. Derfor er vaske-tørremaskiner oplagte at have i en lille lejlighed eller et mindre hus.
Hvor lang tid tager det at tørre tøj i en vaske-tørremaskine?
Selv om en kombineret vaske og tørremaskine bruger lige så meget energi som en almindelige tørretumbler, så kan det faktisk tage helt op til dobbelt så lang tid at tørre tøj. Det er derfor noget, du bør overveje, inden du køber en vaske- tørremaskine.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Hisense WDQY1014EVJM

 • 4,2/5 stjerner af kunderne hos Google Shopping
 • 4,7/5 stjerner hos AO.com

Hisense WDQY1014EVJM

Til den store familie med børn eller unge mennesker er der behov for en stor vaske- og tørremaskine med høj kapacitet. Hisense WDQY1014EVJM skiller sig ud fra mængden som følge af 10kg kapaciteten i vaskeenheden. Til sammenligning befinder hovedparten af de andre vaske- og tørremaskiner i høj kvalitet sig på 5-8kg. I tørreenheden er der plads til 6kg vasket tøj.

Hisense WDQY1014EVJM er udstyret med 15 programmer, som varierer i tid og vaskeintensitet. Til den travle hverdag kan hurtigtørrings-programmet komme dig til undsætning. Med Quick-Dry kan du få tørt tøj på omkring 1 time. 

Perfekt til den travle børnefamilie

Der er flere behov, du skal tage højde for, når du har en stor familie. Der skal som regel vaskes tøj 1 gang om dagen hvis ikke flere gange. Det er ikke kun kapaciteten af vaske- og tørreenheden, der har betydning for anvendelsesglæden ved din kombinerede vaske- og tørremaskine. Du skal også være opmærksom på funktionerne på din maskine. Det gælder ikke mindst muligheden for at sætte maskinen til at starte på et senere tidspunkt. Hisense WDQY1014EVJM har funktion med udskudt start, så du selv kan bestemme, hvornår maskinen skal begynde at vaske tøj. Dermed slipper du for kun at kunne vaske og tørre tøj, når du befinder dig i eller omkring hjemmet. 

Få fleksible hverdage med udskudt start

Udskudt start er også medvirkende til, at du på den lange bane kan spare udgifter til strøm. Hisense WDQY1014EVJM vil automatisk slukke efter et bestemt tidspunkt, når den har afsluttet en vask eller en tørring. Ved at sætte maskinen i gang på et senere tidspunkt i løbet af dagen, slipper du for at få folder på dit renvaskede tøj. Du kan tage det frisk ud af maskinen, når den er færdig, og når det passer med, at du kommer ind ad døren efter arbejde. 

Det er let at betjene maskinen, der er fremstillet med intuitive indstillinger. På skærmen på fronten af maskinen kan du følger med i tid, temperatur og programmer, og du kan let vælge program med knappen.

Nem at vedligeholde 

Du behøver ikke forholde dig til et stort omfang af rengøring og vedligeholde af Hisense WDQY1014EVJM. Det smarte ved maskinen er, at den er lavet med en indbygget rengøringsfunktion, hvor du kan sætte den til at køre et program på mellem 85-90 grader. Når du gør dette (ved at have en tom tromle), vil tromlen blive vasket og rengjort, så der ikke er bakterier.  

Fordele

 • Meget støjsvag 
 • Brugervenlig skærm
 • Høj kapacitet 
Ulemper

 • Ikke mange programmer til at tørre tøj hurtigt

Specifikationer 

🔴Energiklasse A
🔴15 programmer 
🔴Quick Dry program
🔴Vaskekapacitet på 10kg
🔴Tørrekapacitet på 6kg
🔴Slidstærk motor 


Samsung WD90T984ASH

Samsung WD90T984ASH

Om

Er du på udkig efter en eksklusiv og moderne vaske- og tørremaskine, kan Samsung WD90T984ASH være det rette valg for dig. Maskinen er som noget særligt designet til at passe godt på dit tøj og forlænge dets levetid. 

Med Samsung WD90T984ASH får du et stort omfang af vaske- og tørreprogrammer, der er lavet til hverdagene og weekenderne. Iblandt de mange programmer er blandt andet en hurtig vask funktion, så du kan friske dit og familiens tøj op uden at bruge meget strøm og vand.

Samsung vaske- og tørremaskinen er lavet til den store husstand. Der er 9 kg kapacitet i vaskeenheden, og i tørretumbleren er der rum til 6 kg renvasket tøj.

Indbygget WiFi så du kan fjernstyre maskinen 

Samsung WD90T984ASH har indbygget WiFi, der gør det muligt for dig, din kæreste eller ægtefælle samt de store børn i husstanden at fjernstyre maskinen. WiFi funktionen er med til at give dig fleksibilitet og frihed, så du ikke er afhængig af at skulle opholde dig i eller omkring hjemmet, når der skal vaskes eller tørres tøj. Ved at koble maskinen op på din mobil eller tablet kan du igangsætte vask, så det renvaskede tøj er klar til at komme i tørretumbleren, når du kommer hjem. 

Maskinen er kompatibel med Samsung SmartThings appen, der kan downloades til både Android og iOS enheder. 

Samsung er kendt for at producere hårde hvidevarer med noget af den mest nye og avancerede teknologi. I WD90T984ASH kommer det blandt til udtryk ved hurtigvask- program, det indbyggede WiFi samt EcoBubble teknologien. 

Beskyt dit tøj takket være EcoBubble teknologi

Samsung WD90T984ASH skiller sig ud fra de mange andre moderne vaske- og tørremaskiner i høj kvalitet som følge af EcoBubble teknologien. EcoBubble er medvirkende til at skåne dit tøj, så du kan få glæde af det i længere tid end normalt. Vask og centrifugering slider på de sårbare tøjfibre, og gentagen vask nedbryder tøj og kan få det til at se mat og flosset ud. EcoBubble er en nyopfundet teknologi, hvor vand og vaskemiddel blandes med luft. 

Der er automatisk dosering i Samsung WD90T984ASH, hvilket betyder, at du kun skal forholde dig til at vælge det rette vaskeprogram. Maskinen er programmeret til, at den selv doserer vaskemiddel, hvor mængden passer det valgte program.

Hold hygiejnen høj på simpel vis 

Det er vigtigt, at du regelmæssigt og jævnligt vasker tromlen, så der ikke dannes bakterier i den, som sætter sig i dit og familiens tøj. Du skal hverken bruge klud, svamp eller knofedt i forbindelse med rengøringen. Du kan sætte et program i gang med en tom tromlen, hvor den kører på 85-90 grader. Herved elimineres bakterier, og du kan være klar til at vaske tøj igen efter programslut. 

Fordele

 • Høj kapacitet 
 • Hurtig-vask funktion 
 • Brugervenlig og beskyttende overfor dit tøj
Ulemper

 • Doseringsprocessen tager relativ lang tid

Specifikationer 

🔴9 kg kapacitet til vask og 6 kg kapacitet til tørring
🔴Energiklasse: E
🔴Funktion med udskudt start
🔴Med indbygget WiFi
🔴EcoBubble teknologi 
🔴Dampfunktion 


AEG L7WDB861G

AEG L7WDB861G

AEG L7WDB861G er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær vasketørremaskine hos forbrugerne. Maskinen har nemlig fået 4,5 ud af 5 stjerner og 4,6 ud af 5 stjerner hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com.

Her skriver brugerne, at AEG L7WDB861G er af god kvalitet. De er desuden vilde med, at den vasker og tørrer godt. Til gengæld er nogle af brugerne mindre glade for betjeningen, da man lige skal vænne sig til den.

Vasketørremaskine i god kvalitet, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com er AEG L7WDB861G en vasketørremaskine ”i god kvalitet”. Eksempelvis skriver en bruger, at maskinens ”vaskeproces er upåklagelig”, samt at alle funktioner fungerer, som de skal.

En anden bruger nævner ydermere, at AEG L7WDB861G sørger for en ”effektiv vask med et lavt støjniveau”, og at den ikke forbruger meget energi, da den er placeret i energiklasse D. Brugerne er desuden begejstrede for ”det gode tørreprogram”.

Selvom brugerne generelt er glade for denne model, er der et par stykker, som hæfter sig ved, at maskinen ikke tørrer tøjet helt.

Vasketørremaskine med praktiske programmer

Med AEG L7WDB861G får man en vasketørremaskine, der er forsynet med flere praktiske programmer. Maskinen kommer blandt andet med et dampprogram, der udglatter tøjer, så det ikke krøller.

Det er ydermere muligt at vælge andre programmer som for eksempel Bomuld, Bomuld øko, Syntetisk, Finvask, NonStop 60 min, Damp genopfrisk, Skyl, Centr./Tømning, New Outdoor og Uld/Håndvask.

New Outdoor-programmet genopretter tøjets vandtæthed og imprægnering, så man kan tørre og vaske både regnjakker, flyverdragter samt andet sports- og udendørstøj uden problemer. Ønsker man at reducere de forskellige programmers varighed, kan man gøre dette takket være TimeSaver-funktionen.

Avanceret model med ekstra stor tromle

AEG L7WDB861G rummer op til 8 kilo tøj ved en vask og 4 kilo tøj ved tørring. Den er derfor velegnet til en husstand med en familie på omkring to til fire personer. Samtidigt kommer maskinen med en ekstra stor og skånsom tromle, der passer godt på vasketøjet, så det ikke bliver beskadiget.

Derudover har AEG L7WDB861G en ProSense-teknologi samt DualSense. Mens ProSense sørger for, at hver fyldning vejes, så vasketiden justeres præcist, sikrer DualSense, at man kan vaske og tørre tøjet på én gang.

AEG L7WDB861G er ydermere udstyret med en kulfri motor, der ikke mindst reducerer strømforbruget, men også bidrager til et lavere lydniveau. Derfor er lydniveauet også på blot 51 dB ved vask og 77 dB ved centrifugering. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

AEG L7WDB861G – mål:
🌀 Højde: 84,8 centimeter
🌀 Bredde: 59,7 centimeter
🌀 Dybde: 54,7 centimeter
🌀 Nettovægt: 69,50 kilo
🌀 Bruttovægt: 71 kilo 

AEG L7WDB861G – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Vasketørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 8 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 4 kilo
🔴 Energiklasse: D
🔴 Årligt energiforbrug: 1070 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 19.400 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 51 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 77 dB
🔴 Antal programmer: 10+

Fordele

 • DualSense
 • ProSense
 • Tidsbesparende funktion
 • Nyt udendørs-program
 • Har en ekstra stor og skånsom tromle.
Ulemper

 • Har ingen korte programmer i vaskeindstillingerne.

LG F4J6TM0W

LG F4J6TM0W

.
Modellen LG F4J6TM0W er blevet testet af de svenske eksperter fra forbrugerorganisationen Råd & Rön. Her er tale om en større test af flere forskellige vaske-tørremaskiner, som LG F4J6TM0W indgår i. Her er modellerne blevet afprøvet og vurderet ud fra specifikke kriterier, hvorefter der er blevet giver en samlet bedømmelse.

LG F4J6TM0W klarer sig generelt rigtig fint i den svenske test, og derfor modtager modellen en flot placering i toppen af testen.

Plads til 8 kilo vasketøj

LG F4J6TM0W hører til de maskiner, der har en høj vaskekapacitet på hele 8 kilo – det svarer til, hvad de større af de almindelige vaskemaskiner kan rumme. Dog er tørrekapaciteten lidt mindre, nemlig på 5 kilo på denne model.

Denne model kommer desuden med et højt antal omdrejninger, når det kommer til centrifugering, hvilket gør, at tøjet bliver så tørt som muligt, når vasken er overstået. Her er nemlig tale om hele 1400 omdrejninger per minut, og det gør, at tøjet får en lav restfugtighed på omkring 44 procent efter vasken.

Energiklasse D

Den lave restfugtighed på LG F4J6TM0W gør, at processen med at tørre tøjet bliver en del hurtigere. Det bidrager også til at nedsætte energiforbruget, og i det hele taget er der meget fokus på energiforbrug – modellen kommer nemlig i energiklasse D, som er den bedste på markedet blandt vasketørremaskiner.

Herudover kommer denne maskine også med en kulfri motor, som yderligere nedsætter energiforbruget. Den kulfri motor giver også en mere støjsvag vask plus medvirker til at forlænge modellens levetid.

Den kulfri motor kommer desuden med den såkaldte 6 Motion Direct Drive-teknologi, og denne teknologi anvender 6 forskellige tromlebevægelsesmønstre alt efter type af valgt program. Det både skåner vasketøjet og vasker tøjet hurtigere rent. 

Vælg selv vaskeprogrammer

LG F4J6TM0W er designet til at kunne varetage rigtig mange vaskeopgaver. Derfor kommer modellen med en lang række programmer, hvilket både inkluderer de gængse og specielle. Her er blandt andet tale om bomuld, mix, strygefrit og syntetisk men også dyner, pleje, fjernelse af pletter, hygiejne-program, baby-pleje og sportstøj.

Herudover er maskinen også udstyret med Near Field Communication, og det betyder, at man kan hente nye programmer til modellen, hvis man ønsker det, og dette foregår via telefonen. Her findes mange forskellige programmer, og udvalget forøges løbende.

LG F4J6TM0W – mål 
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 56 centimeter
🌀 Nettovægt: 62 kilo
🌀 Bruttovægt: 66 kilo 

LG F4J6TM0W – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Vaske-tørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 8 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 5 kilo
🔴 Energiklasse: D (A på den gamle energimærkning)
🔴 Årligt energiforbrug: 1078 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 21.000 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 55 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 75 dB
🔴 Antal programmer: 15+

Udvalgte fordele ved LG F4J6TM0W: 
Stor model med høj kapacitet
Energivenlig model i den bedste energiklasse
Kulfri motor, der både sænker energiforbruget og forlænger levetiden
5 Motion Direct Drive-teknologi
Hent selv flere vaskeprogrammer via telefonen

Her kan du se en præsentationsvideo af LG F4J6TM0W. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


LG FH4G1JCH2N 

LG FH4G1JCH2N

Denne maskine er en fantastisk kombination af en vaskemaskine og tørretumbler. Hvis du er på udkig efter en maskine, der sikrer, at både dit tøj og din krop får den mest skånsomme behandling, så er denne LG FH4G1JCH2N værd at tage et ekstra godt kig på. Maskinen er også utrolig populær blandt køberne og har scoret 4,5 ud af 5 stjerner hos køberne på Skousen. En køber skriver eksempelvis: ”Jeg har lige fået maskinen i dag og har taget den i brug med det samme. Jeg har mega optur over den, mega fedt med wi-fi og connection mellem vaske/tørremaskine og med ens smartphone. Man kan tilvælge programmer som f.eks. at den kun skal tørre tøjet. Det er så fin en all-in-one maskine. Den er fancy og den ser pænere ud i virkeligheden end på billeder”. Udover denne fine vurdering scorer den også 4,8/5 stjerner hos forhandleren whiteaway.com, samt den har stor popularitet hos Pricerunner

True Steam og allergivenlighed 

LG FH4G1JCH2N er designet med en 3-i-1-Truesteam-funktion. Det giver måske ikke særlig meget mening, hvis det ikke uddybes – så lad os forklare. Truesteam-funktionen består først og fremmest af en funktion, der sikrer dig allergivenlighed. Maskinen fjerner nemlig 99,9 procent af al støv, støvmider og allergifremkaldende kemikalier, som ofte sidder i tøjet. Det er sjældent, vi tænker over, hvor meget snavs og allergifremkaldende stoffer, der sidder i tøjet, men hvis du selv har allergi eller har et familiemedlem med allergi, så har du sikkert tænkt over, at der er kæmpe forskel på, hvordan du vasker tøjet, og hvad du vasker tøjet i. Netop derfor er LG FH4G1JCH2N optimal, hvis du eller et familiemedlem har allergi. Derudover har maskinen steam softener. Denne funktion sikrer, at tøjet er ekstra blødt uden brug af unødvendige kemikalier, som vi ofte finder i forskellige typer af skyllemiddel. Den sidste funktion, som True Steam består af, er Steam Refresh. Dette er en dampfunktion, som sikrer, at tøjet ikke bliver unødvendigt krøllet og får dumme folder. 

Stor kapacitet 

Det er fantastisk, at du med en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, kan få alle funktionerne fra begge maskiner på den halve plads. Samtidig har denne LG-maskine en stor kapacitet på hele 10,5 kg ved vask og 7 kg ved tørring. Den er derfor perfekt til større familier, eller hvis du blot har et stort forbrug af tøj. Maskinen er helt fantastisk med sine mange funktioner og store kapacitet. Dog gør producenten opmærksom på, at denne maskine ikke har helt samme effektive tørring som en separat tørretumbler. Det betyder dog ikke, at tøjet behøver hænge til tørre, efter det har været i maskinen, det skal blot have lidt tid til at dampe af.   

Wi-fi-tilslutning 

Ikke nok med at denne maskine er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, så kan du også styre maskinen uanset, hvor du er. LG FH4G1JCH2N har nemlig wi-fi-tilslutning. Det betyder, at du kan tage på arbejde og sætte maskinen til, når du er på vej hjem fra arbejde – så er vasken klar, så snart du træder ind ad døren. Den smarte wi-fi-tilslutning betyder også, at du årligt kan hente op til 20 opdaterede vaskeprogrammer, så din maskine aldrig bliver forældet. Derudover hjælper app’en dig med fejlfinding og support, hvis der skulle være problemer med maskinen. 

LG FH4G1JCH2N vs. markedet 

Denne maskine har et helt særligt program i form af 3-i-1-TrueSteam-funktionen, som gør den særdeles god til familier, hvor en eller flere medlemmer har allergi. Flere maskiner har funktioner, der hjælper mod allergi, men denne maskine tager 99,9 procent af al skidt og snavs – dette er en sjældenhed. 

Derudover har maskinen en stor kapacitet på hele 10,5 kg. Dette er den absolut højeste kapacitet i denne oversigt. 

LG FH4G1JCH2N mål:
🌀 Højde: 85 cm
🌀 Bredde; 60 cm
🌀 Dybde:  64 cm<

LG FH4G1JCH2N – Nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse D
🔴 Kapacitet på 10,5/7 kg
🔴Lydniveau ved vask: 55 dB
🔴 Lydniveau ved tørring: 75 dB
🔴 1400 omdrejninger/minut

Udvalgte fordele ved LG FH4G1JCH2N:
Gode anmeldelser hos forbrugerne
3-i-1-TrueSteam-funktion
Allergivenlig


Samsung WD80K5B00OW

Samsung WD80K5B00OW

Dette er endnu en skøn kombinationsmaskine med stor kapacitet og fantastiske funktioner. Maskinen har fået 4,2 ud af 5 stjerner hos Whiteaway. En køber skriver eksempelvis ”Smart ’alt i en’ maskine, som desuden er stille og virker godt”. Samsung WD80K5B00OW har en kapacitet på 8 kg ved vask og en tørrekapacitet på 6 kg. Derfor passer denne skønne kombinationsmaskine perfekt ind i en familie på cirka 4 personer. Maskinen er desuden populær på PriceRunner

Vaskemaskinen til den glemsomme

Det er ikke for sjov, at denne maskine er markeret som ”kombinationsmaskinen der giver dig en chance til”. Den har nemlig en helt unik addwash-funktion. Vi tror på, at alle har prøvet at sætte en vask i gang og vende tilbage og se, at der er glemt én sok, en trøje eller andet dumt. Og så er der jo bare ikke så meget at gøre ved det. Eller er der? Når du køber Samsung WD80K5B00OW, har du altid mulighed for at tilføje glemt tøj. Du kan sætte vaskeprogrammet på pause og tilføje det glemte tøj til Addwash-døren. Funktionen kan både bruges, hvis du har glemt et stykke tøj, men kan også bruges, hvis du har tøj, som kun har brug for skylning eller centrifugering. 

Skåner dit tøj 

Samsung WD80K5B00OW har flere smarte funktioner og programmer, som sikrer, at dit tøj skånes. Først og fremmest er der det smarte Airwash-program. Det er et program, der tillader dit tøj at blive opfrisket og kommer til at dufte skønt, uden at det skal vaskes. Vi kan jo desværre ikke komme udenom, at hver vask slider en smule på dit tøj. Det smarte ved dette program er, at maskinen blot giver dit tøj varm luft, som opfrisker tøjet uden at vaske det. Udover Addwash-programmet kan du skåne tøjet ved at vaske det på lavere grader. Dette vil normalt betyde, at tøjet ikke bliver lige så rent. Men denne maskine er udstyret med Eco Bubble. Dette er en funktion, som tillader dig at vaske dit tøj på lavere grader, uden at tøjet bliver mindre rent. Det sker ved, at vaskemidlet bliver skummet op og derved trænger lettere ind i tøjet, selv ved vask med koldt vand. 

Tager selv de værste pletter 

Vi kender alle dumme pletter på vasketøj. Det betyder ofte, at vi skal forvaske tøjet i hånden, og hvem gider det? Mange pletter har ofte brug for pletfjerner, vaskemiddel eller andet for at fjerne dumme pletter. Men selv dette problem kan Samsung WD80K5B00OW hjælpe med. Maskinen har et Bubble Soak forvaskeprogram, som du kan bruge, hvis du har en vask, hvor tøjet har nogle rigtig dumme pletter. Programmet lægger nemlig tøjet i blød i vaskemiddelsskum, som sikrer mere effektiv behandling af pletter. Denne funktion kan dog ikke kombineres med alle programmer, men kan kombineres med: Bomuld, syntetisk, jeans og BabyCare. 

Samsung WD80K5B00OW vs. Markedet 

Denne kombinationsmaskine, som både inkluderer vaskemaskine og tørretumbler, er utrolig billig. Du finder sjældent en maskine, der både har vask og tørring i sig til en så lav pris. De fleste af disse kombinationsmaskiner koster et 9-cifret beløb, men ikke denne. Dette er på trods af, at maskinen har nogle helt unikke funktioner som Addwash. 

Maskinen har tilmed et hurtigt program på kun 15 minutter. De fleste andre maskiners hurtigste program tager 30 minutter. Denne maskine giver dig derfor utrolig stor effektivitet. Maskinen har dog kun energiklasse E, hvor de fleste andre maskiner har energiklasse D. 

Samsung WD80K5B00OW mål:
🌀 Højde: 85 cm
🌀 Bredde: 60 cm
🌀 Dybde: 60 cm

Samsung WD80K5B00OW – Nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse E
🔴 Kapacitet på 8/4 kg
🔴 Lydniveau ved vask: 54 dB
🔴 Lydniveau ved tørring: 73 dB
🔴 1400 omdrejninger/minut
🔴 Mål: H85 x B60 x D60

Udvalgte fordele ved Samsung WD80K5B00OW:
4,2 ud af 5 stjerner hos Whiteaway
Giver dig mulighed for at tilføje tøj efter start af vask
Flere mulighed for at skåne dit tøj ved vask


Samsung WD80J6A00AW

Samsung WD80J6A00AW 

.
Modellen Samsung WD80J6A00AW har ikke været inkluderet i officielle eksperttests, men vi tager alligevel modellen med i denne artikel, idet brugerne selv er meget begejstrede for denne model. Vi har nemlig i stedet set nærmere på forskellige brugeranmeldelser, hvor det tydeligt fremgår, at de forbrugere, der anvender Samsung WD80J6A00AW i dagligdagen, er meget tilfredse med produktet.

Stor men energivenlig model

Denne model fra Samsung hører til de større vaske-tørremaskiner, idet den er udstyret med en vaskekapacitet på 8 kilo – det svarer til, hvad de store almindelige vaskemaskiner kan klare.

Tørrekapaciteten ligger – som næsten altid på vaske-tørremaskiner – lidt under, nemlig på 5 kilo. Samsung WD80J6A00AW har et stort fokus på energi og miljø, idet modellen er i energiklasse D, hvilket er det bedste indenfor vasketørremaskiner.

Det betyder, at den både vasker og tørrer tøjet så effektivt som muligt, og den høje centrifugeringskraft på 1400 omdrejninger i minuttet bidrager til, at tøjet hurtigere bliver tørt. Den målte restfugtighed ligger på 44 procent, hvilket også ligger i den lave ende. 

Mange funktioner

Samsung WD80J6A00AW kommer med en lang række vaskeprogrammer, således at man kan vælge imellem flere for at finde det program, der passer bedst til ens vasketøj.

Herudover er maskinen også udstyret med mange forskellige funktioner for at gøre modellen mere brugervenlig og mere effektiv. Her er blandt andet tale om tromlen, der er en såkaldt Diamond Drum – det betyder, at tromlen har diamantformede fordybninger, således at tøjet ikke så let sætter sig fast og kan blive beskadiget. Tromlen har også Eco Clean, som holder den ren på en naturlig måde.

Motoren på denne model kommer med Digital Inverter, som sikrer en høj ydelse og et lavt støjniveau samt en længere levetid. Herudover kan man også tilslutte Samsung WD80J6A00AW til internettet, hvorefter man kan styre modellen med telefonen. Her kan man også få Smart Check-programmet, som giver tips og afhjælper eventuelle problemer. 

God til både at vaske og tørre, ifølge brugerne

Denne vasketørremaskine fra Samsung modtager høj ros fra de brugere, som har anskaffet sig modellen. Brugerne fortæller, at denne model er rigtig god til begge hovedopgaver – nemlig at vaske tøjet rent og tørre det efter vasken.

Brugerne fremhæver også, at den er meget slidstærk og arbejder uden problemer, og så larmer den heller ikke ret meget – heller ikke når den centrifugerer. Andre brugerne forklarer, at modellen kommer med rigtig mange funktioner, hvortil det kan være nødvendigt at læse manualen og instruktionerne først, men herefter får man også rigtig meget ud af modellen og alle dens funktioner. 

Samsung WD80J6A00AW – mål 
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 60 centimeter
🌀 Nettovægt: 71 kilo
🌀 Bruttovægt: 73 kilo 

Samsung WD80J6A00AW – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Vaske-tørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 8 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 5 kilo
🔴 Energiklasse: D
🔴 Årligt energiforbrug: 1088 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 17.600 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 54 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 73 dB
🔴 Antal programmer: 10+

Fordele

 • Stor model med en vaskekapacitet på 8 kilo
 • Kommer i markedets bedste energiklasse
 • Sikrer lav restfugtighed efter endt vask
 • Skånsom Diamond Drum-tromle med højt niveau af renhed
 • Kan tilsluttes til internettet.
Ulemper

 • Programmerne kunne være en smule kortere
 • Har et forøget vandforbrug.

 


Miele WTF130 WPM PWash 2.0 – vaske tørremaskine testvinder

Miele WTF130 WPM PWash 2.0

Besparende vasketørremaskine

Med Miele WTF130 WPM PWash 2.0 får man en besparende vasketørremaskine, der kan vaske op til 7 kilo tøj og tørre op til 4 kilo tøj på én gang. Den passer derfor til en husstand med omkring to til tre personer.

Derudover er Miele WTF130 WPM PWash 2.0 en besparende model med en kulfri motor, der ikke blot reducerer energiforbruget, men også mindsker lydniveauet. Selve energimærkningen er A, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år.

Maskinens lydniveau er på 72 dB ved centrifugering og 46 dB ved vask. Det betyder, at modellen ikke støjer meget under brug, da en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på omkring 60 dB.

Mange vaske- og tørreprogrammer

Miele WTF130 WPM PWash 2.0 er forsynet med flere vaske- og tørreprogrammer, så man kan vælge det program, der passer bedst til tøjet og tekstilerne.

Både vaske- og tørreprogrammerne inkluderer blandt andet QuickPower, Automatic, Bomuld, Strygelet, Finvask, Skjorter, Silke, Uld, Outdoor m.m. Der er ligeledes en timer-funktion, så man kan forprogrammere maskinen til at starte på et bestemt tidspunkt.

Med hjælp fra ProgramManager er det ydermere muligt at tilpasse vaske- og tørreprocessen til ens personlige behov.

Om man har brug for et ekstra hurtigt program, et skånsomt program eller lignende er der mulighed for det.

Man kan også tilkoble maskinen til Wi-Fi, så man kan styre den via Miele mobil-appen. Herved kan man programmere vasketørremaskinen til at starte, vælge et program samt holde øje med den m.m.

Skånsom vaske- og tørreproces

Miele WTF130 WPM PWash 2.0 er udstyret med en SoftCare-tromle, der sikrer en skånsom vaske- og tørreproces. Tromlen har nemlig en helt speciel overfladestruktur, der gør, at tøjet glider let rundt og derfor ikke bliver beskadiget under processen.

Endvidere kommer Miele WTF130 WPM PWash 2.0 med en AutoClean-sæbeskuffe, der skylles igennem ved hvert vaskeprogram. Det gør, at man ikke selv manuelt skal rense den, da vaskemiddelskuffen altid er helt ren.

Sidst men ikke mindst har Miele WTF130 WPM PWash 2.0 en fyldningsindikator og doseringsanbefaling, der sørger for, at man undgår overfyldning af vasketørremaskinen. Det sikrer samtidigt en optimal dosering af vaskemidlet.

Miele WTF130 WPM PWash 2.0 – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 59,6 centimeter
🌀 Dybde: 63,7 centimeter
🌀 Nettovægt: 97 kilo
🌀 Bruttovægt: 102 kilo 

Miele WTF130 WPM PWash 2.0 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Vasketørremaskine
🔴 Vaskekapacitet: 7 kilo
🔴 Tørrekapacitet: 4 kilo
🔴 Energiklasse: D (på den gamle energimærkning)
🔴 Årligt energiforbrug: 896 kWh/år
🔴 Årligt vandforbrug: 18.000 liter
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger per minut
🔴 Støjniveau, vask: 46 dB
🔴 Støjniveau, centrifugering: 72 dB
🔴 Antal programmer: 15+

Udvalgte fordele ved Miele WTF130 WPM PWash 2.0:
AutoClean-sæbeskuffe
Fyldningsindikator og doseringsanbefaling
SoftCare-tromle
ProgramManager
Mange vaske- og tørreprogrammer


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Markedet for vaskemaskiner, tørretumblere og vaske-tørremaskiner er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller, der ikke er testede, er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu.

I vores vurdering af forskellige vaske-tørremaskiner, har Forbrugsguiden derfor også kigget på forbrugernes egne anmeldelser. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode. Ulempen ved de officielle test er ofte, at produktet som regel er testet over en meget kort tidsperiode. Typisk testes produkternes forskellige funktioner og indstillinger kun en enkel eller få gange, mens forbrugerne har mulighed for at vurdere produktets egenskaber og brug over længere tid.

Øvrige relevante tests

Hvis du leder efter en helt traditionel vaskemaskine, så kan du med fordel læse vores store vaskemaskine test, hvor vi har samlet de modeller, som eksperterne har kåret til de bedste på markedet. I artikel finder du også en lang række gode råd, som er gode at kende til inden du køber en ny vaskemaskine.

Vi har ligeledes udarbejdet en tørretumbler test, hvor vi har samlet en oversigt over de tørretumblere som eksperterne har kåret som de bedste. Denne artikel er naturligvis også med prissammenligning, ligesom alle andre artikler på Forbrugsguiden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme