Airtrack test-oversigt: Her er de bedste airtracks til hjemmet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Mange danske børn går til forskellige former for gymnastik, og endnu flere børn elsker at være aktive og bruge deres krop.

I de tilfælde er en airtrack til hjemmet perfekt, fordi børnene kan bruge den til fysisk udfoldelse, mens de har det sjovt. Der findes imidlertid rigtig mange modeller på markedet, og som forbruger kan det være svært at vælge.

Vi har derfor samlet en række forskellige airtracks og lavet en guide til dig, så du kan finde den helt rigtige til formålet. Du kan finde alt fra airtracks af rigtig høj kvalitet til modeller, du kan tage med i vandet – der er noget for enhver smag i mange forskellige prislag.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.


Abilica AirTrack 300 sæt – bedste billige airtrack

Bedst til prisen

✅Komplet sæt med pumpe, reparationsudstyr og taske til opbevaring
✅Perfekt til nybegynderen og den øvede
✅Kan bruges både på land og på vand

Abilica AirTrack 300 sæt

 

Fordele

 • Du kan også bruge airtracken i vand
 • Kraftige håndtag, så du kan flytte den rundt
 • Velcro i enderne, så du kan forbinde flere airtracks
 • Materialer af høj kvalitet
Ulemper

 • Ikke specielt stor
 • Egner sig ikke til eliteudøveren

God airtrack til haven

Abilica AirTrack 300 sæt er et komplet sæt, der indeholder airtrack, taske til opbevaring, pumpe og reparationsudstyr. På den måde får du alt det, du som nybegynder eller øvet skal bruge til din nye airtrack til haven. 

Modellens areal er 1 meter i bredden og 3 meter i længden. Det er derfor ikke en specielt stor airtrack, hvilket gør den oplagt til børn. Dog kan større børn og voksne også sagtens bruge den, hvis de ikke har brug for så meget plads. 

Airtracken kommer med den særlige fordel, at du kan tage den med ud i vandet. Her kan du bruge den som en god platform til sjov leg, og på den måde kan hele familien få glæde af den både i vand og på land. 

Airtracken i Abilica AirTrack 300 sæt er kendetegnet ved at være fremstillet i materialer af rigtig god kvalitet. Modellen kommer i DWF (Double Wall Fabric) og kraftig 9mm PVC, og overfladen er slidsikker. 

Det sidste betyder, at du roligt kan lave en masse forskellige gymnastiske øvelser uden at være bange for dårlig sikkerhed. 

Abilica AirTrack er udstyret med velcro i enderne, hvilket kan vise sig at være en stor fordel for dig i praksis. Med velcroen kan du forbinde airtracken til andre, så du kan få et større og længere område at lave øvelser på. 

Vi er vilde med den smarte funktion, fordi den giver dig, der har en stor have, rigtig gode muligheder for at anvende connectors og sammensætte en række airtracks. Du kan på den måde få en markant længere platform, som betyder, at du kan lave andre og sværere øvelser, der kræver længere tilløb. 

Modellen er derudover udstyret med nogle kraftige håndtag i siderne. Det vil sige, at du nemt kan flytte airtracken rundt, når du har pumpet den op. 

Du skal dog altid huske, at underlaget gerne skal være fri for skarpe genstande, som kan lave hul i airtracken. Undgå derfor for så vidt muligt småsten, grene og torne. 

Udvalgte specifikationer
Maks. personvægt: 150 kg
Vægt: 9 kg
Farve: sort og grå
Længde: 3 meter
Bredde: 1 meter
Tykkelse: 10 cm


Abilica AirTrack 7m x 1,5m x 15cm – smart gymnastikmåtte i høj kvalitet

Bedst i den højere prisklasse

✅Kan bruges både på land og på vand
✅Høj kvalitet

Abilica AirTrack 7m x 1,5m x 15cm

 

Fordele

 • Den længste Abilica airtrack
 • Reparationssæt og airtrack er inkluderet
 • Velcro i enderne, så du kan forbinde flere airtracks
 • God tykkelse på 15 cm
Ulemper

 • Kan virke lidt for lang
 • Kræver mere plads end andre modeller

Bedste airtrack til springgymnastik

Abilica AirTrack 7m x 1,5m x 15cm er kendetegnet ved at være større end mange andre modeller. Med en længde på 7 meter er det den længste af modellerne fra Abilica, hvilket giver flere muligheder for at lave øvelser. 

Airtracken er derfor oplagt til dig, der kan lide at lave springgymnastik, og som gerne vil have mulighed for at gøre det derhjemme. Du kan lave øvelser som kolbøtter og vejrmøller, og er du mere øvet, kan du også lave araberspring, saltoer eller flikflak. 

Modellen er 15 cm tyk, hvilket er et klart plus, hvis du gerne vil bruge den til at øve dig i forskellige øvelser og spring. Kvaliteten er rigtig god, og prisen er derfor også højere sammenlignet med mange andre modeller. 

En nyttig fordel ved airtracken fra Abilica er, at du kan tage den med ud i vandet. Her kan du bruge den som en platform til leg med hele familien. 

Med Abilica AirTrack får du en god overflade, der er skridsikker. Det er meget vigtigt for en airtrack, fordi det øger sikkerheden. Du skal derfor ikke være utryg, når du laver øvelser på airtracken. Som hovedregel er det dog altid en god idé at have bare tæer, når du bruger en airtrack, fordi du står bedre fast på den måde. 

Der følger et reparationssæt med, når du vælger modellen. Derudover skal du bruge en pumpe, som du skal købe separat. 

En fordel ved produktet er, at det kommer med velcro i begge ender. Det giver dig mulighed for at bruge connectors, så du kan forbinde flere airtracks og lave én stor platform. Her skal du være opmærksom på, at connectors er tilkøb, og at de airtracks, du forbinder, skal have samme højde. 

Du kan få modellen i en række forskellige størrelser, så du kan vælge lige præcis den, der passer til dine behov. Uanset størrelsen kan du bruge Abilica airtracken både udendørs og indendørs. 

Det er en klar fordel, fordi du på den måde kan lave øvelser, lege eller dyrke springgymnastik i din bolig, når det er dårligt vejr. Det kræver dog, at du har god plads i hjemmet. 

Udvalgte specifikationer
Maks. personvægt: 150 kg
Vægt: 30 kg
Farve: sort og grå
Materialer: 9mm PVC og DWF
Velcro i enderne
Reparationssæt medfølger


Abilica AirTrack 5m x 1m x 10cm rosa – rullemåtte som kan bruges til lands og til vands

Forbrugsguidens favorit

✅Kan bruges både på land og på vand

 

Abilica AirTrack 5m x 1m x 10cm rosa

 

Fordele

 • Airtrack og reparationssæt medfølger
 • Udstyret med velcro i enderne, så du kan sammensætte flere airtracks
 • Du kan tage airtracken med ud i vandet
 • Vælg mellem flere størrelser
Ulemper

 • Pumpe skal købes separat
 • Kræver meget plads, hvis du skal bruge den indendørs

Praktisk airtrack i rosa

Abilica AirTrack 5m x 1m x 10cm rosa kommer i farver, hvilket adskiller modellen fra flere af de andre modeller, vi har omtalt. Vi anbefaler derfor især modellen til dig, der godt kan lide farver, eller har børn, der er glade for farven rosa. 

Airtracken kommer med et reparationssæt, så du ikke skal fortvivle, hvis den skulle gå i stykker. Hvis du vælger at bruge produktet i din have, kan der forholdsvis nemt gå hul på den, hvis der ligger skarpe genstande. Du bør derfor sørge for at undgå, at airtracken kommer i berøring med for eksempel spidse småsten, kviste og torne fra buske eller træer. 

Abilica har lavet en airtrack, som du let kan forbinde med andre. Vi mener derfor, at modellen egner sig godt til dig, der har rigtig meget plads, og som gerne vil lave øvelser, der kræver et længere tilløb. 

Et plus ved modellen er, at du kan tage den med ud på vandet, når du vil have det ekstra sjovt. Her kan hele familien få glæde af den ved at bruge den som en platform i vandet. På den måde er det ikke kun én i familien, der kommer til at opleve glæden ved en airtrack. 

Airtracken fra Abilica er et produkt, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Modellen er lavet i 9mm PVC og DWF (Double Wall Fabric) og kommer med en slidsikker overflade. Slidsikkerheden er meget vigtig, fordi du nemmere kan komme galt af sted på en slidt airtrack. 

Du skal dog altid være opmærksom på, at du ikke skal blive for overilet, når du laver øvelser på en airtrack. Ved at tage ét skridt ad gangen øger du din egen sikkerhed. 

Airtracken kommer i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Modellen kan klare en personvægt på 150 kg, så alle børn og langt de fleste voksne kan have det sjovt på den. 

Det giver hele familien gode muligheder for sund motion ved at lave for eksempel basal springgymnastik, som du alternativt kan lave på en trampolin.


Udvalgte specifikationer
Maks. personvægt: 150 kg
Vægt: 14 kg
Farve: rosa og grå
Materialer: 9mm PVC og DWF
Slidsikker overflade
Reparationssæt medfølger


Abilica AirTrack Plus – unik kvadratisk form

Abilica AirTrack Plus

 

Kvadratisk air track giver mange muligheder

Abilica AirTrack Plus er kendetegnet ved den unikke, kvadratiske form, som vi ikke ser særlig tit. I forhold til de andre modeller på listen giver airtracken nye muligheder for øvelser, fordi formen er smart og anderledes. 

Du kan lave alt fra let øvet til øvet springgymnastik på airtracken, der også egner sig fint til eksempelvis cheerleading og kampsport. Vi er vilde med den store alsidighed, du får med Abilica AirTrack Plus. 

Vi anbefaler især modellen til dig, der generelt godt kan lide at røre dig, og som har en familie, der også kan lide det. Airtracken giver hele familien gode muligheder for sund og sjov motion, og produktet kræver ikke så meget plads. Det er et plus for dig, der også har planer om at bruge den inde i boligen, når vejret ikke tillader dig at være i haven. 

Abilica AirTrack Plus kommer i materialer af høj kvalitet og med en slidsikker overflade. Kvaliteten betyder, at det ikke er nogen billig airtrack, men til gengæld en rigtig god model. 

Den kvadratiske form gør modellen særligt oplagt til de mere stillestående øvelser, der ikke kræver et langt tilløb og en stor platform. Det kan være øvelser såsom håndstand og hovedstand. 

Modellen kommer med et reparationssæt, der er rart at have i hus. På den måde kan du hurtigt lappe airtracken sammen, hvis den får et lille hul. Ofte vil det være små kviste eller sten i din have, der resulterer i de mindre huller eller flænger. 

I modsætning til flere af de andre modeller, vi har med på listen, er Abilica AirTrack Plus ikke beregnet til at bruge i vand. Dog kan hele familien sagtens få meget glæde af på samme tid. 

Det kan være ved at lave en fælles styrketræning eller yogasession på den, eller det kan være ved at have det sjovt med spring og gymnastikøvelser. 

Alsidigheden er som sagt et klart kendetegn for den kvadratiske model, der derfor henvender sig til en rigtig bred målgruppe. 

Du skal være opmærksom på, at der ikke følger en pumpe med, som du derfor skal købe ved siden af. 

Fordele

 • Kvadratisk form
 • Slidstærke materialer af høj kvalitet
 • Pakken inkluderer et reparationssæt
 • Kan bruges både inde og ude
Ulemper

 • Ikke ret lang
 • Kan ikke bruges i vand

Udvalgte specifikationer
Maks. personvægt: 150 kg
Udstyret med håndtag
Længde: 3 meter
Bredde: 3 meter
Tykkelse: 15 cm
Reparationssæt medfølger


AirTrack Nordic Home Inkl. 600W Elektrisk Pumpe – overkommelig pris

AirTrack Nordic Home Inkl. 600W Elektrisk Pumpe

 

Populær og billig airtrack

AirTrack Nordic Home er en serie af forskellige airtracks, der især egner sig godt til aktive børn. Denne model er især oplagt til dig, der gerne vil have en god kvalitet og et strømlinet design, som er til at betale. 

Airtracken er blandt de billigere modeller på listen, selvom den holder en fornuftig kvalitet. Dog er det ikke et premiumvalg, og produktet henvender sig ikke til de mere seriøse udøvere. 

Med AirTrack Nordic Home får du ikke bare en airtrack, men et komplet sæt, der giver dig alt det, du skal bruge. Sættet inkluderer en praktisk taske til opbevaring, en effektiv, elektrisk pumpe og et reparationskit. På den måde skal du ikke ud og købe en masse andet udstyr, og du kan hurtigt komme i gang med at bruge din nye airtrack. 

En stor fordel ved modellen er den effektive pumpe. Når du bruger den, vil det kun tage mellem ca. 45 sekunder og 2 minutter at henholdsvis fylde og tømme luft i airtracken. 

Du kan bruge modellen inde og ude, og den er meget nem for dig at sætte op. På den måde kan du fokusere på de øvelser, du vil lave og på at have det sjovt. 

Vi bider også mærke i et andet stort plus ved modellen, som er, at den ikke larmer, når du bruger den. Det er rart i praksis, fordi det kan være virkelig irriterende og forstyrrende at høre på en airtrack, der knirker eller laver andre lyde ved brug.  

Med AirTrack Nordic Home får du en airtrack, der især henvender sig til aktive børn, der kan lide spring og leg med gang i den. Modellen er ikke specielt stor, og den henvender sig derfor ikke så meget til voksne brugere. 

Produktet meget populært, og det er blandt andet, fordi det er alsidigt. Vi mener, at alsidighed er vigtigt for airtracks, og det får du med AirTrack Nordic Home. Den er designet til parkour, leg og spring, men dybest set er det kun din fantasi, der sætter grænserne. 

Alt det får du til en ganske lav pris, som gør modellen til det budgetvenlige valg. Samtidig er det en forholdsvis lille airtrack, som ikke kræver så meget plads i hverken haven, stuen eller hvor den skal placeres. 

Fordele

 • Til at betale
 • Populær model
 • 600W elektrisk pumpe medfølger
 • UV-resistent
Ulemper

 • Ikke velegnet til eliteudøvere
 • Forholdsvis lille model

Udvalgte specifikationer
Længde: 3 meter
Bredde: 1 meter
Tykkelse: 10 cm
Sættet inkluderer taske, airtrack, repairkit og elektrisk pumpe
UV-resistent
Ikke brandbar


Gymplay AirTrack H10 Trainer – double rail-teknologi for øget slidstyrke

Gymplay AirTrack H10 Trainer

 

Alsidig airtrack med velcro på 4 sider

Gymplay AirTrack H10 Trainer er én af de mere slidstærke airtracks i forhold til andre modeller. Det er den, fordi den kommer med den smarte double rail-teknologi, der giver ekstra slidstyrke.
På den måde kan du bruge den meget uden, at den bliver ødelagt alt for hurtigt, hvilket ellers kan være tilfældet med enkelte modeller. 

Du kan vælge at bruge din airtrack udendørs, men du kan også bruge den inde i boligen. Fordi den kun måler en enkelt meter i bredden, fylder den ikke så meget. Det gør den nem at flytte rundt på, og det lille pladskrav betyder, at den vil passe fint ind i mange hjem. 

En særlig fordel, som vi er særligt vilde med ved Gymplay AirTrack H10 Trainer, er de gode muligheder for udvidelse. Modellen kommer med velcro på 4 sider, hvilket er mere end vores andre modeller på listen. 

På den måde kan du udbygge måtten med landing mats, inclines eller springboards. Det giver brugeren rigtig gode muligheder for at variere øvelserne, hvilket er et klart plus. 

Af den grund anbefaler vi især airtracken til dig, der har børn, der går til springgymnastik, eller som generelt vægter alsidighed højt.  

Måtten er kendetegnet ved, at den har et godt afsæt. Det skyldes blandt andet, at den kommer med en Multi-Layer Composite Core. Inde i modellen er der tusinder af compositfibre, som binder den øvre og nedre halvdel af airtracken sammen. Det vil sige, at den er lufttæt, og at du får en jævn springoverflade.

Måtten kan holde et konstant lufttryk, så du ikke hele tiden behøver at tilføre mere luft med pumpen, som du skal tilkøbe.

Det gode afsæt betyder, at måtten er velegnet til at øve for eksempel ruller, flikflak, vejrmøller og andre former for spring. Du kan vælge mellem forskellige længder og farver, så du får præcis det, du gerne vil have. Samtidig er der inkluderet reparationssæt og taske i pakken. 

Fordele

 • Velcro på 4 sider giver dig mulighed for at udvide med springbrætter, landingsmåtter eller inclines
 • Godt afsæt
 • Velegnet til dig, der er på begynder- eller mellemniveau
 • Multi-Layer Composite Core gør den lufttæt og giver bedre afsæt
Ulemper

 • Pumpe skal tilkøbes
 • Relativt smal 

Udvalgte specifikationer
Længde: vælg ml. 3, 4 og 5 meter
Bredde: 1 meter
Højde: 10 cm
Farve: vælg ml. pink, blå og sort
Taske og repairkit medfølger
Velcro på 4 sider


Abilica Airboard 10 cm – kan bruges alene eller med airtracks

Abilica Airboard 10 cm

 

Hoppeplatform med mange muligheder

Abilica Airboard 10 cm er en hoppeplatform, som du får til en lav pris. I forhold til de airtracks, vi har samlet i oversigten, er modellen blandt de absolut billigste. 

Airboardet er oplagt at bruge i kombination med en airtrack. Du kan købe nogle af de såkaldte connectors ved siden af, og på den måde kan du sammensætte flere platforme. Det er smart, fordi du kan udvide dine muligheder for at lave gymnastiske øvelser. Hvis du vælger at bruge produktet som en forlængelse af en airtrack, vil det give et længere tilløb. 

Modellen har en tykkelse på 10 cm og et fint afsæt, som dog ikke nærmer sig de bedste trampoliner. Til gengæld er produktet hurtigt for dig at pumpe op med enten en elektrisk pumpe eller en fodpumpe. 

Du skal være opmærksom på, at en pumpe ikke er inkluderet og derfor skal tilkøbes. 

Vi mener, at et særligt plus ved platformen er den lette vægt, som giver dig flere fordele. Det betyder først og fremmest, at modellen er meget let at flytte rundt på, hvilket er rart i praksis. 

På den måde kan mange børn også selv flytte den, så du behøver at gøre det hver gang. 

Samtidig betyder den lette vægt, at du nemt kan tage den med dig, hvis du skal et helt andet sted hen. Det kan være i en park, hvis du ikke har en have, men det kan også være fra huset og ud i haven. 

Hoppeplatformen er ikke specielt stor, hvilket kan være en fordel, men også en ulempe. Med mål på 100 x 60 x 10 cm fylder den ikke ret meget og optager ikke så meget plads. 

På den anden side mener vi ikke, at størrelsen egner sig til dig, der gerne vil lave mere seriøs springgymnastik. I det tilfælde vurderer vi, at du i stedet bør forbinde produktet til en eller flere airtracks. 

Alt i alt får du med Abilica Airboard en fin platform til hop, som er meget billig og ikke fylder alverden. Modellen er derfor et oplagt valg for dig, der er på et budget, men gerne vil glæde dine børn med en fin hoppeplatform. 

Fordele

 • Velegnet til kombination med airtracks
 • Lav pris
 • Let
 • Nem at tage med sig
Ulemper

 • Ikke topkvalitet
 • Connectors skal tilkøbes

Udvalgte specifikationer
Længde: 1 meter
Bredde: 60 cm
Tykkelse: 10 cm
Kan sammensættes med airtracks vha. connectors


My Hood Home Airtrack – elektrisk pumpe og transporttaske medfølger

My Hood Home Airtrack

 

Meget mere end en gymnastikmåtte

My Hood Home Airtrack kommer i en fornuftig kvalitet, og i pakken følger flere praktiske ting med. Det drejer sig om en elektrisk pumpe og en praktisk transporttaske, og begge dele er meget nyttige. 

Især den elektriske pumpe er guld værd for dig, fordi du ikke selv skal bruge unødig tid og energi på at pumpe luft i airtracken. Det betyder, at du hurtigt kan komme i gang med det sjove, fordi den elektriske pumpe klarer det hårde arbejde for dig. 

Airtracken egner sig rigtig godt til børn, der går til gymnastik, og som også gerne vil øve sig og have det sjovt derhjemme. Dog kan børn, der bare gerne vil lege og være aktive, også få stor glæde ud af My Hood Home Airtrack. 

Produktet kommer med en overflade med Double Wall Fabric, eller bare DWF. Det er en speciel form for vævning, der betyder, at springmåtten bliver stabil og stærk på samme tid. Du får gode spring-egenskaber med airtracken, mens sikkerheden er i orden.

Du kan vælge at bruge modellen som en airtrack til haven, men du kan også bruge den indendørs. På den måde kan du skifte placering alt efter vejr, vind og årstid, hvilket er et stort plus for store og små legebørn. 

Du kan bruge airtracken som en rullemåtte eller en gymnastikmåtte, men der er også mange andre muligheder. Vi er vilde med modellens alsidighed. Børn kan bruge den til stort set alle former for aktivitet, og kun fantasien sætter grænser. 

My Hood Home Airtrack kommer med en skridsikker bund, hvilket øger sikkerheden. Derudover er modellen udstyret med velcro i enderne, så du eventuelt kan forbinde andre airtracks til den. 

Måtten vejer i sig selv 20 kg, men fordi den er udstyret med praktiske håndtag på siderne, kan du nemt flytte den rundt. Det er også let at pakke den sammen og putte den i den medfølgende taske, som ikke fylder ret meget. 

Prismæssigt ligger modellen meget i midten, og du får derfor en pålidelig og sikker airtrack af fornuftig kvalitet, som er til at betale. 

Fordele

 • Stærk med Double Wall Fabric (DWF)
 • Elektrisk pumpe inkluderet
 • God stabilitet
 • Skridsikker bund
Ulemper

 • Reparationssæt medfølger ikke
 • Ikke beregnet på eliteudøvere

Udvalgte specifikationer
Materiale: PVC og polyester
Vævning: DWF
Anbefalet alder: Fra 5 år
Maks. belastning: 500 kg
Vægt: 20 kg
Mål i cm: L 400 x B 150 x D 15


Abilica Elektrisk pumpe til Airtrack – spar tid og energi på pumpning

Abilica Elektrisk pumpe til Airtrack

 

En praktisk, hjælpende hånd

Abilica Elektrisk pumpe til Airtrack er ifølge vores bedste overbevisning et produkt, som er utrolig rart for dig at have, hvis du har en Abilica Airtrack. Det kan kræve en hel del unødig tid og energi, hvis du har en fodpumpe eller en anden pumpe, der ikke selv klarer arbejdet. 

Med en elektrisk pumpe kan du lette dig selv eller dine børn alt efter, hvem der normalt står for at pumpe Abilica Airtrack op. Det er en stor gevinst, at du ikke behøver at bruge dit fokus på pumpning, men i stedet kan koncentrere dig om det sjove. 

Du får Abilica Elektrisk pumpe til Airtrack til en meget rimelig pris, som giver den en rigtig god værdi for pengene. Hvis du holder prisen op mod den tid og energi, du ellers ville bruge på at pumpe, er det godt givet ud. 

Fordi pumpen er nem at bruge og ikke kræver ret mange kræfter, kan dine børn også selv bruge den. Det kan være et markant plus for dig, hvis du er vant til altid at stå med ansvaret for pumpningen. Dog vil det ikke være oplagt at lade de mindste børn bruge den elektriske pumpe, selvom den er meget brugervenlig. 

Det eneste, du dybest set skal gøre selv, er at sætte ledningen i en stikkontakt og slutte pumpen til airtrackens ventil. Det gør det utrolig nemt for dig at klare pumpningen, hvilket du helt sikkert vil blive glad for i det lange løb.  

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at den elektriske pumpe ikke er strengt nødvendig, og at den fylder en del. Dog er vi meget begejstrede for pumpen og mener, at fordelene udkonkurrerer ulemperne. 

Fordele

 • Sparer dig tid og energi
 • Fornuftig pris
 • Betyder, at du kan fokusere på det sjove
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Ikke strengt nødvendig
 • Optager unødig plads

Udvalgte specifikationer
Tryk: 2,8 PSI
Beregnet på en stikkontakt
Tilsluttes en Abilica AirTrack via ventilen


Abilica fodpumpe til airtrack – billig og nem at bruge

Abilica fodpumpe til airtrack

 

Spar penge på pumpningen

Med en Abilica fodpumpe til airtrack får du en billig løsning, når det kommer til at pumpe din airtrack fra Abilica op. Du kan altså spare en del penge ved at vælge en fodpumpe frem for at vælge en elektrisk model. 

Det vil sige, at vi især anbefaler fodpumpen til dig, der ikke kommer til at bruge din airtrack så meget. Måske giver du dine børn en airtrack som en overraskelse og ved ikke helt, om de vil komme til at bruge den så meget. 

Det kan også være, at du gerne vil have lidt ekstra motion, når airtracken skal pumpes op, og ikke mener, at de ekstra par minutters tid betyder noget. I den slags tilfælde er det vores vurdering, at en fodpumpe vil være et oplagt valg. 

Dog skal du være opmærksom på, at det vil tage længere tid og kræve mere energi, end hvis du vælger en elektrisk pumpe. 

Abilica pumpen er afgørende for, at du kan komme i gang med at bruge din Abilica airtrack. Uden luft er en oppustelig måtte ikke noget værd, og du skal derfor sørge for at få fat i en pumpe, hvis den ikke medfølger. 

En fordel ved fodpumpen er, at den er meget nem at bruge. Du vil derfor nemt selv kunne betjene den, mens også dine børn sandsynligvis kan bruge pumpen. På den måde kan I gøre det til en kort, hyggelig aktivitet at få luft i airtracken. 

Derudover fylder pumpen ikke ret meget, hvilket er et klart plus, når du skal finde et sted at opbevare den. 

Fordele

 • Billig løsning
 • Meget brugervenlig pumpe
 • En pumpe er essentiel for oppustelige airtracks
 • Fylder ikke alverden
Ulemper

 • Kræver tid og energi
 •  Ikke topkvalitet

Udvalgte specifikationer
Tre forskellige udtag
Passer til Abilica airtracks


Købeguide: Sådan vælger du den rette airtrack

Når du skal købe den helt rette airtrack, er der nogle kerneområder, du bør tage med ind i dine overvejelser. Ved at overveje følgende punkter øger du chancen for, at du rammer rigtigt i første forsøg. 

1. Størrelse og materialer

Når du skal kigge på airtracks, er størrelsen afgørende i forhold til den plads, du har til rådighed. Har du ikke så meget plads hverken inden- eller udendørs, bør du vælge størrelse derefter, måske endda gå efter en mini airtrack. 

Har du masser af plads til rådighed, bør du som tommelfingerregel hellere vælge en airtrack, der er lidt for lang, end én, der er for kort. 

Derudover skal du overveje materialerne. Her skal du afgøre, om du prioriterer holdbarhed, UV-beskyttelse eller noget tredje. Et materiale som PVC giver typisk god styrke og holdbarhed, mens der skal en speciel belægning til for UV-beskyttelse. 

Det sidste er især en fordel, hvis du forventer, at du skal bruge din airtrack udendørs i stort omfang. På den måde kan du undgå, at solens stråler ødelægger og slider for meget på måtten. 

2. Funktioner

Det næste punkt, du med fordel kan overveje, når du skal vælge en airtrack, er funktionerne. Det kan være praktisk med håndtag i siderne, så du nemt kan bære den, men der er også andre ting, der kan være smarte. 

Eksempelvis bør du tænke over, om du vil forbinde den til andre airtracks. I så fald skal du gå efter modeller, der har velcro i enderne, som giver mulighed for udvidelse. 

Du kan også kigge efter pakkeløsninger, hvor du får ting som reparationssæt og taske til opbevaring med i købet. Især det først er vigtigt, hvis du regner med at bruge måtten uden for, hvor der kan ligge små grene og sten, der kan lave huller. 

3. Pumpe

Når du vælger en oppustelig airtrack, skal du også have en pumpe i hus. Du kan typisk vælge mellem en fodpumpe og en elektrisk pumpe, hvilket vi også kommer ind på i vores oversigt. 

En elektrisk pumpe klarer meget af arbejdet for dig, mens en fodpumpe er det billige valg. 

4. Pris

Endelig skal du overveje prisen på airtracken. Prisen på et produkt er generelt altid vigtigt at overveje, hvad enten det gælder en cykelanhænger, en robotplæneklipper eller cykelhjelme til børn

Her kan det være en god idé at spørge sig selv, hvor meget airtracken vil komme til at blive brugt. 

De vil normalt koste mellem omkring 1.500 og 8.000 kroner, men der vil også være undtagelser. Er du på udkig efter en mere eksklusiv model, kan du med fordel lede efter gode airtrack tilbud. 

Hvis du ikke regner med, at airtracken vil komme til at blive brugt så meget, bør du rette fokus mod de billigere modeller. 


Brug airtracken som træningsredskab

En airtrack giver dig rigtige gode muligheder for at dyrke sund og sjov motion, og det gælder både for børn og voksne. Især øvelser, der involverer hop, spring og landinger er oplagte, fordi underlaget er blødt.  

På airtracks laver du godt nok ikke de samme spring trampoliner giver dig mulighed for, men måtterne er stadig ekstremt alsidige. 

Med alle de former for motion, du kan dyrke på en airtrack, kan du opnå mange fordele, som du vil kunne få glæde af til daglig. Det kan være i form af et energiboost, et bedre humør, et vægttab eller slet og ret en bedre livskvalitet. 

Du kan i sandhed lave mange forskellige øvelser på en airtrack, og du kan kombinere dem på et hav af måder. På den måde kan du lave et træningsprogram, der passer lige præcis til dig og din krop. Vi har samlet et lille udsnit af øvelserne herunder. 

Sprællemænd

En klassisk øvelse, der faktisk er rigtig hård, hvis du lægger energi i den, og som helt sikkert vil give dig et smil på læben. 

Håndstand

En øvelse for de mere øvede, som kræver smidighed og styrke. En perfekt håndstand kan være et godt mål at træne hen imod. 

Max jumps

Som navnet antyder er max jumps en øvelse, der går ud på at hoppe så højt op i luften, som du kan. Det gælder om at lande kontrolleret på airtracken i en position, der minder om squat. Øvelsen giver sved på panden, kræver fokus og udholdenhed og er rigtig god træning for benene. 

Front flips

Front flips er i grove træk en forlæns salto. Øvelsen kræver, at du er eksplosiv og har god kropskontrol, og den kræver også en vis portion mod. Igen er det ikke en øvelse for nybegynderen, men et oplagt mål at arbejde hen imod.

Der findes rigtig mange andre øvelser, som du også kan få meget ud af at lave, men herover har vi samlet lidt, du kan bruge som inspiration i begyndelsen.


Sådan reparerer du en airtrack

En airtrack kan hænde at gå i stykker, og det kan der være mange årsager til. Én af de mest hyppige er, at du har brugt den i haven, hvor en lille gren eller sten har lavet en hul. 

Hvis det sker, er det vigtigt at vide, hvordan du løser problemet. Vi har sammensat en kort guide, du kan tage udgangspunkt i. 

✔ Tjek, om der er utætheder, hvor der kommer luft ud. Her kan du pensle sæbevand udover airtracken og se, om det bobler nogen steder.
✔ Skær en passende lap af det materiale, der er normalt vil være leveret med airtracken.
✔ Sørg for, at det beskadigede område er rent og tørt.
✔ Påfør rigeligt med lim på din lap og sørg for, at der er nok til, at du kan strække kanterne af din lap, når du presser den ned over hullet. Der vil normalt følge lim med i reparationssættet. Hvis ikke kan du eventuelt bruge superlim til mindre punkteringer.
✔ Brug eventuelt en tapetrulle eller lignende til at rulle over lappen, mens du bruger en hårtørrer til at give varme. Gør det i omkring fem minutter og lad derefter airtracken stå i 24 timer. 

Når det er gjort, er der en god sandsynlighed for, at skaden er udbedret. Tjek eventuelt med sæbevand, om hullet er lappet.


FAQ

🤩 Hvilke ting kan du lave på en airtrack?

På en airtrack kan du lave forskellige gymnastiske øvelser. Det kan være spring, kolbøtter og vejrmøller, og for de mere øvede kan det være håndstand og saltoer.

🤓 Hvad er en airtrack?

En airtrack er en form for oppustelig springbane, som du kan bruge i stedet for en trampolin, og som især er beregnet til springgymnastiske øvelser.

🤔 Er der sammenhæng mellem pris og kvalitet på airtracks?

Der er som regel en sammenhæng mellem prisen på et produkt og produktets kvalitet, og det er også tilfældet for en airtrack. Det er dog ikke ensbetydende med, at det dyreste altid er det bedste.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme