Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Badminton ketchere test-oversigt: Find de bedste badminton ketchere til dit spil

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Badminton ketchere test-oversigt: Find de bedste badminton ketchere til dit spil

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

At finde den rette badminton ketcher kan være en udfordring. Dit spilniveau og stil har stor betydning for dit valg. Måske er du typen, der slår hårdt til fjerbolden? I så fald skal din ketcher være ekstra modstandsdygtig – valget af din ketcher har nemlig stor indflydelse på dit spil.

Der findes et hav af modeller og mærker, og i denne guide præsenterer vi nogle af de bedste på markedet – uanset om du er let øvet, øvet eller turneringsspiller. Vi fremhæver også nogle modeller specielt designet til børn.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste badminton ketchere i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Zerv Dragonfly 20S 2.0 - alsidig badmintonketcher med medium stift skaft

Dagens bedste priser og tilbud på Zerv Dragonfly 20S 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Bliver leveret med professionel opstrengning
 • Henvender sig til mange typer af badmintonspillere
 • God kvalitet for pengene

Ulemper

 • Mindre kendt mærke inden for badminton ketcher

På en Zerv Dragonfly 20S består rammekonstruktionen Hexa-Octa Frame af to sammensatte rammetyper. Det giver dig mere fart og stabilitet i dit spil og mindsker på samme tid også luftmodstand. Badmintonketcheren skåner også din arm og skulder, fordi den reducerer vibrationer, hvilket kan minimere risici for skulder- og armskader, når du spiller.

Du får en badminton ketcher med et medium stift skaft, som sikrer kontrol i dit spil. Den er derfor et godt bud til dig med en allround spillestil og kan derfor bruges i de mange spiltyper og discipliner. Den er alsidig og henvender sig til både ungdomsspilleren samt turneringsspilleren og fritidsmotionisten. En Zerv badminton ketcher bliver leveret med en professionel opstrengning, så er du klar til at gå i hallen og spille med det samme.

Derfor anbefaler vi Zerv Dragonfly 20S 2.0 badminton ketcher

Ketcheren henvender sig særligt til den øvede spiller. Den giver både power og hastighed, samtidig med at den skåner din skulder og arm. Zerv Dragonfly 20S er en badmintonketcher i god kvalitet, hvor du får værdi for pengene. Du kan også opnå mængderabat, hvis du køber to eller flere ketchere ad gangen.

Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue - god kontrol med ketsjer til børn

Bedste begynderketsjer til unge spillere

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue:

 • Bygget af lette og holdbare materialer
 • Isometrisk teknologi for bedre kontrol
 • Nem håndtering og god præcision

Forbrugsguidens vurdering

Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue er et fremragende valg af ketsjer til børn fra 3 til 6 år. Vi er ikke i tvivl om, at det her er ét af de bedste valg på markedet, når det kommer til små børn, der skal lære at spille tennis.

Giv dem en god start med en ketsjer, der er veldesignet og nem at håndtere. Vær dog opmærksom på, når barnet vokser fra ketsjeren og skal bruge en længere model.

Fordele

 • God startketsjer
 • God balance
 • Solid og holdbar konstruktion
 • Fleksibelt skaft

Ulemper

 • Kan være for kort for nogle spillere

Små hænder får ikke noget ud af en voksenketsjer, og hvis dit barn vil lære at spille tennis, bør du overveje Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.
Ikke nok med, at ketsjeren er den perfekte størrelse til børn, så er den også holdbar og let at håndtere – perfekt for begyndere.

Det skal du vide, før du køber Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue

For de yngste spillere og begyndere

Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue er beregnet til børn mellem 3-6 år. Det er en lille ketsjer, som skal bruge en startketsjer til de mindste.

Modellen er derfor ikke egnet til større børn eller voksne, og dét skal du være klar over, inden du køber. Dog er den det bedste valg, når de små begynder til tennis eller gerne vil kunne træne deres skud i haven.

Holdbart materiale i høj kvalitet

Børn er ikke altid gode til at håndtere sportsudstyr, men heldigvis er Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue lavet af stærkt og holdbart materiale, som ikke går ud over letheden. Så kan de lære at tabe og vinde med samme sind, uden det går ud over ketsjeren, hvis det går vildt for sig.

Ketsjeren har en lettere vægt på 83 g, og den er let og præcis at styre.

God balance for de små

På trods af den stærke konstruktion, har Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue en god balance. Isometrisk teknologi er designet ind i ketsjeren for en bedre kontrol kombineret med et fleksibelt skaft. Så er det nemt for de små at lære, hvordan de skal spille.

Yonex Astrox 100 ZZ - god badmintonketcher til kontrol og præcision

Dagens bedste priser og tilbud på Yonex Astrox 100 ZZ:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Ekstra kraft når bolden bliver ramt rent
 • Giver en højere grad af præcision
 • Ekstra stiv i fleksibiliteten
 • Hovedtung badmintonketcher

Ulemper

 • Leveres uden opstrengning
 • Leveres uden cover

Yonex Astrox 100 ZZ er en hovedtung ketcher, der er en anelse lettere end tidligere Astrox modeller. Den har fået et nyt T-stykke, der er lavet i et lettere materiale, som giver en lethed til dit spil. Denne Yonex badminton kecther har også et ekstra tyndt skaft, der hjælper dig med at få et hurtigere spil- og ketcherføring i din badmintonkamp.

Badmintonketcherens skaft er lavet med Namd og derfor har den et ekstra stift skaft, der fratrækker lidt af kraften fra dit slag. Derfor passer den til dig, der allerede slår hårdt, men som ønsker mere fart og kontrol på banen. Du vil stadig få en ketcher med power, da den reducerede hovedstørrelse, giver dit slag ekstra kraft, når du rammer fjerbolden rent. Den vil derfor være ideel for en spiller som har teknisk snilde.

Derfor skal du vælge en Yonex Astrox 100 ZZ badminton ketcher

Denne badminton ketcher kan med fordel blive en del af dit badmintonudstyr, fordi flere brugere på Google Shopping skriver, at de oplever mere kontrol over deres spil og præcision i deres slag med denne model. Vi anbefaler derfor denne Yonex ketcher til turneringsspillen, som ønsker en kraftfuld ketcher, der giver fuld kontrol og leverer præcision.

4 ting du skal overveje, før du køber badminton ketcher

 • Niveau

  Er du begynder, let øvet, øvet eller turneringsspiller? Badmintonketchere er designet af forskellige materialer, fleksibilitet og vægtfordeling, alt efter hvilket niveau du spiller på.

 • Spillertype

  Det er en god idé at vælge en ketcher, ud fra hvordan du spiller på banen. Spiller du defensivt, offensivt eller allround?

 • Fleksibilitet

  Hvor stift skal skaftet på badminton ketcheren være? Det afhænger af dit niveau. Som hovedregel vil en mere øvet spiller foretrække et mere stift skaft, hvorimod en mindre øvet spiller vil foretrække et mere fleksibelt skaft.

 • Pris
  En ketcher kan koste alt mellem 100 kroner til 1.500 kroner. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og du kan med fordel tage udgangspunkt i, hvad dit niveau er. Hvis du spiller på højt niveau, er det ofte passende med en badmintonketcher i høj kvalitet.

arrow-more

Test og anmeldelser af badminton ketchere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Sportyfrog.com

På Sportyfrog.com kan du læse alt om udstyr til ketsjersport. Siden 2017 har de leveret nyheder og anmeldelser indenfor feltet.

Sportyfrog.com har anmeldt Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.

Anmeldelsen er opdateret den: 3. april 2018

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er et praktisk sted, hvor du som forbruger let og enkelt kan få et overblik over markedet. Siden viser både forhandlere, priser og forbrugeranmeldelser for produkter. Forbrugerne kan anmelde produkter med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Yonex Astrox 100 ZZ er blevet anmeldt på Google Shopping af 79 brugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

På Google Shopping finder du anmeldelser af produkter hentet fra diverse salgssider forbundet til Google. Du kan læse om oplevelser og erfaringer fra forbrugere over hele verden opsummeret på en traditionel 5-trinsskala.

Yonex Duora 10 LT er på siden Google Shopping til sammenligning.

Du kan se anmeldelserne her

På Google Shopping er der indsamlet anmeldelser af Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon har i over to årtier været verdens største handelsplatform. Hver dag anmelder tusindvis af forbrugere produkter, så du altid kan høre om andres erfaringer.

På Amazon er Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue blevet anmeldt af over 94 forbrugere.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken badminton ketcher er den bedste?
Den bedste badminton ketcher kommer blandt andet an på, hvilken spillertype du er, og hvilket niveau du er på. Til den let øvede spiller anbefales Forza Precision 12000 M ketcheren. Til den øvede spiller er Zerv Dragonfly 20S er et godt bud. Til turneringsspilleren anbefaler vi Yonex Astrox 100 ZZ Kurena.
Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en badminton ketcher?
Det er en god idé først at overveje, dit niveau og din spillertype. Det giver dig et praj om, hvilken ketcher du skal vælge. Her er vægtfordelingen i ketcheren, valget mellem et fleksibelt eller stift skaft samt hvor hårdt din badminton ketcher skal strenges op, godt at have i mente.
Hvad koster en opstrengning?
En opstrengning af en badminton ketcher koster omkring 199 kroner for alle modeller.

Købsguide: Sådan vælger du den rigtige badminton ketcher

Det kan være svært at finde ud af hvilken badminton man skal vælge, da der er mange kombinationer og valgmuligheder. Derfor har vil lavet denne guide, som kan hjælpe dig med at købe den rigtige ketcher til netop dig.

Den rigtige opstrengning

En ny ketcher bliver oftest leveret med en fabriksopstrengning, men anbefalingen er, at du får lavet en ny, professionel opstrengning. Fordi strengene som sidder i fra start af, er oftest i dårlig kvalitet og med en standard hårdhed, som ikke nødvendigvis passer til alle spillere. Når du får lavet en professionel opstrengning, har du mulighed for selv at vælge, hvor hårdt den skal streges op, hvilket kan gøre en stor forskel for dit spil.

Vægtfordelingen i en badminton ketcher

Der findes tre typer: hovedlet, neutral og hovedtung. Når du vælger, hvilken af de tre typer ketchere du skal købe, er din spillestil vigtig at have i mente. Hvis du er en defensiv spiller, som ønsker en hurtig ketcherføring, så er den hovedlette ketcher et godt bud til dig. Spiller du derimod allround, hvilket er blanding af både defensivt og offensivt spil, vil en neutral model være det oplagt valg til dig. Den hovedtunge badmintonketcher bruges især af singlespillere, da denne type giver masser af power. Så ønsker du at afgøre boldene, er den hovedtunge type et rigtig godt valg til dig.

Prisen på en badminton ketcher

En badminton ketcher kan koste alt mellem 100 og 1.500 kroner. Da kvalitet og pris oftest følges ad, er et godt udgangspunkt at overveje, hvilket niveau du spiller på. Er du en nybegynder eller let øvet, kan du finde en god badmintonketcher mellem 100 og 500 kroner. Har du derimod spillet nogle år og er øvet, vil en god ketcher til dit niveau ligge på mellem 500 og 1.000 kroner. Er du turneringsspiller og ønsker en top ketcher vil prisen sandsynligvis ligge over 1.000 kroner.

Hvilken badminton ketcher spiller de professionelle med?

En del af de professionelle badmintonspillere bruger mærket Yonex. Dette gælder blandt andet spilleren Momota og Viktor Axelsen, der i 2021 blev kåret som verdens bedste. Derimod spiller Anders Antonsen med en victor badminton ketcher. Et andet mærke som også bruges af topatleterne er Li Ning, hvilket er en badminton ketcher, som Chen Long spiller med.

Hvis du er på udkig efter en anden ketchersport, så kan du tjekke vores artikel om padel tennis ud, hvori vi gennemgår historie, regler og steder du kan spille.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme