Badminton ketcher test-guide: Bedste badminton ketchere til alle spillertyper

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Dit niveau og din spillestil er afgørende for hvilken badminton ketcher, du skal købe. Du kan hurtigt mærke, om ketcheren er den rigtige for dig, når du spiller. Det kan være, du har behov for at slå hårdt til fjerbolden mange gange i løbet af kampen, og derfor skal badmintonketcheren være ekstra modstandsdygtig. Det har stor betydning for kvaliteten af dit spil, at du vælger en god badminton ketcher og den rigtige type, men det kan være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge.

Hvis du er på udkig efter at købe en badminton ketcher, er du havnet det helt rette sted. Der er mange forskellige modeller og mærker, og i denne guide har vi samlet nogle af de bedste badminton ketchere til dig, som er enten let øvet, øvet eller turneringsspiller. Det er væsentlig at nævne badminton ketcherne i guiden godt kan bruges af børn, dog findes der også badminton ketchere lavet specielt til børn.

Det skal du overveje, før du køber en badminton ketcher:

green-elmNiveau: Er du begynder, let øvet, øvet eller turneringsspiller? Badmintonketchere er designet af forskellige materialer, fleksibilitet og vægtfordeling, alt efter hvilket niveau du spiller på.
green-elmSpillertype: Det er en god idé at vælge en ketcher, ud fra hvordan du spiller på banen. Spiller du defensivt, offensivt eller allround?
green-elmFleksibilitet: Hvor stift skal skaftet på badminton ketcheren være? Det afhænger af dit niveau. Som hovedregel vil en mere øvet spiller foretrække et mere stift skaft, hvorimod en mindre øvet spiller vil foretrække et mere fleksibelt skaft.
green-elmPris: En ketcher kan koste alt mellem 100 kroner til 1.500 kroner. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og du kan med fordel tage udgangspunkt i, hvad dit niveau er. Hvis du spiller på højt niveau, er det ofte passende med en badmintonketcher i høj kvalitet.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Yonex Astrox 100 ZZ – kraft og kontrol i én badminton ketcher 

Vores anbefaling til turneringsspilleren

 • 4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på Google
 • Prismatch
 • 60 dages returret
Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai badminton ketcher

Yonex Astrox 100 ZZ er en hovedtung ketcher, der er en anelse lettere end tidligere Astrox modeller. Den har fået et nyt T-stykke, der er lavet i et lettere materiale, som giver en lethed til dit spil. Denne Yonex badminton kecther har også et ekstra tyndt skaft, der hjælper dig med at få et hurtigere spil- og ketcherføring i din badmintonkamp.

Badmintonketcherens skaft er lavet med Namd og derfor har den et ekstra stift skaft, der fratrækker lidt af kraften fra dit slag. Derfor passer den til dig, der allerede slår hårdt, men som ønsker mere fart og kontrol på banen. Du vil stadig få en ketcher med power, da den reducerede hovedstørrelse, giver dit slag ekstra kraft, når du rammer fjerbolden rent. Den vil derfor være ideel for en spiller som har teknisk snilde.

Derfor skal du vælge en Yonex Astrox 100 ZZ badminton ketcher

Denne badminton ketcher kan med fordel blive en del af dit badmintonudstyr, fordi flere brugere på Google Shopping skriver, at de oplever mere kontrol over deres spil og præcision i deres slag med denne model. Vi anbefaler derfor denne Yonex ketcher til turneringsspillen, som ønsker en kraftfuld ketcher, der giver fuld kontrol og leverer præcision. 

Fordele

 • Ekstra kraft når bolden bliver ramt rent
 • Giver en højere grad af præcision
 • Ekstra stiv i fleksibiliteten
 • Hovedtung badmintonketcher
Ulemper

 • Leveres uden opstrengning
 • Leveres uden cover

Udvalgte specifikationer
Vægtfordeling: Hovedtung
Spillertype: Power/offensiv
Niveau: Turneringsspiller/Øvet
Fleksibilitet i skaftet: Meget stiv
Vægt: 83 g


Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue – god kontrol med ketsjer til børn

Bedste begynderketsjer til unge spillere

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5/5 stjerner på Amazon
 • God anmeldelse fra Sportyfrog.com

Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue

Små hænder får ikke noget ud af en voksenketsjer, og hvis dit barn vil lære at spille tennis, bør du overveje Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.
Ikke nok med, at ketsjeren er den perfekte størrelse til børn, så er den også holdbar og let at håndtere – perfekt for begyndere.

 • Bygget af lette og holdbare materialer
 • Isometrisk teknologi for bedre kontrol
 • Nem håndtering og god præcision

Redaktionens vurdering

Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue er et fremragende valg af ketsjer til børn fra 3 til 6 år. Vi er ikke i tvivl om, at det her er ét af de bedste valg på markedet, når det kommer til små børn, der skal lære at spille tennis.

Giv dem en god start med en ketsjer, der er veldesignet og nem at håndtere. Vær dog opmærksom på, når barnet vokser fra ketsjeren og skal bruge en længere model.

Fordele

 • God startketsjer
 • God balance
 • Solid og holdbar konstruktion
 • Fleksibelt skaft
Ulemper

 • Kan være for kort for nogle spillere

Det skal du vide, før du køber Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue

For de yngste spillere og begyndere
Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue er beregnet til børn mellem 3-6 år. Det er en lille ketsjer, som skal bruge en startketsjer til de mindste.

Modellen er derfor ikke egnet til større børn eller voksne, og dét skal du være klar over, inden du køber. Dog er den det bedste valg, når de små begynder til tennis eller gerne vil kunne træne deres skud i haven.

Holdbart materiale i høj kvalitet
Børn er ikke altid gode til at håndtere sportsudstyr, men heldigvis er Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue lavet af stærkt og holdbart materiale, som ikke går ud over letheden. Så kan de lære at tabe og vinde med samme sind, uden det går ud over ketsjeren, hvis det går vildt for sig.

Ketsjeren har en lettere vægt på 83 g, og den er let og præcis at styre.

God balance for de små
På trods af den stærke konstruktion, har Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue en god balance. Isometrisk teknologi er designet ind i ketsjeren for en bedre kontrol kombineret med et fleksibelt skaft. Så er det nemt for de små at lære, hvordan de skal spille.

Specifikationer:
Skaftmateriale: stål
Rammekomposition: aluminium
Type ketsjerhoved: isometrisk
Vægt: 83 g


Forza Precision 12000 M – meget slidstærk badminton ketcher

Bedst til den let øvede spiller

 • Prismatch
 • 60 dages returret

Forza Precision 12000 M badminton ketcher

Forza Precision 12000 M er lavet med et medium stift skaft, og passer godt til spilleren med et hurtigt sving, som ønsker at få hjælp til at opnå mere power i sine slag. Denne Forza badmintonketcher har en neutral balance, der er med til at sikre, at du får meget kontrol over bolden og dit spil.

Denne nye version af Precision 12000 M indeholder flere af Forzas teknologier, blandt andet et titanium skaft og høj kvalitet af grafit. Det gør den til en meget stærk og holdbar Forza badminton ketcher, som du kan have glæde af i lang tid. Badminton ketcheren har også en airflow ramme, der reducerer vindmodstand, og du kan derfor nemmere bevare en god balance mellem kontrol og power, når du er i kamp på badmintonbanen. 

Derfor skal du vælge en Forza Precision 12000 M badminton ketcher

Hvis du er en let øvet spiller, som ønsker at få en badmintonketcher, der tilbyder poweren fra en hovedtung ketcher, samt kontrollen og den hurtige ketcherføring fra en hovedlet type, anbefales Forza Precision 12000 M til dig.

Fordele

 • Henvender sig til spillere på let øvet til øvet niveau
 • Hurtigere reaktion og præcision ved hjælp af det tynde skaft
 • Neutral vægtfordeling sikrer stabilitet
Ulemper

 • En professionel opstrengning skal tilkøbes 

Udvalgte specifikationer
Niveau: Let øvet, motionist, ungdomsspiller
Spillertype: Allround
Vægtfordeling: Neutral balance
Fleksibilitet i skaftet: Medium
Vægt: 87 g


Købsguide: Sådan vælger du den rigtige badminton ketcher

Det kan være svært at finde ud af hvilken badminton man skal vælge, da der er mange kombinationer og valgmuligheder. Derfor har vil lavet denne guide, som kan hjælpe dig med at købe den rigtige ketcher til netop dig.

Den rigtige opstrengning 

En ny ketcher bliver oftest leveret med en fabriksopstrengning, men anbefalingen er, at du får lavet en ny, professionel opstrengning. Fordi strengene som sidder i fra start af, er oftest i dårlig kvalitet og med en standard hårdhed, som ikke nødvendigvis passer til alle spillere. Når du får lavet en professionel opstrengning, har du mulighed for selv at vælge, hvor hårdt den skal streges op, hvilket kan gøre en stor forskel for dit spil. 

Vægtfordelingen i en badminton ketcher

Der findes tre typer: hovedlet, neutral og hovedtung. Når du vælger, hvilken af de tre typer ketchere du skal købe, er din spillestil vigtig at have i mente. Hvis du er en defensiv spiller, som ønsker en hurtig ketcherføring, så er den hovedlette ketcher et godt bud til dig. Spiller du derimod allround, hvilket er blanding af både defensivt og offensivt spil, vil en neutral model være det oplagt valg til dig. Den hovedtunge badmintonketcher bruges især af singlespillere, da denne type giver masser af power. Så ønsker du at afgøre boldene, er den hovedtunge type et rigtig godt valg til dig. 

Prisen på en badminton ketcher 

En badminton ketcher kan koste alt mellem 100 og 1.500 kroner. Da kvalitet og pris oftest følges ad, er et godt udgangspunkt at overveje, hvilket niveau du spiller på. Er du en nybegynder eller let øvet, kan du finde en god badmintonketcher mellem 100 og 500 kroner. Har du derimod spillet nogle år og er øvet, vil en god ketcher til dit niveau ligge på mellem 500 og 1.000 kroner. Er du turneringsspiller og ønsker en top ketcher vil prisen sandsynligvis ligge over 1.000 kroner. 

Hvilken badminton ketcher spiller de professionelle med?

En del af de professionelle badmintonspillere bruger mærket Yonex. Dette gælder blandt andet spilleren Momota og Viktor Axelsen, der i 2021 blev kåret som verdens bedste. Derimod spiller Anders Antonsen med en victor badminton ketcher. Et andet mærke som også bruges af topatleterne er Li Ning, hvilket er en badminton ketcher, som Chen Long spiller med.

Hvis du er på udkig efter en anden ketchersport, så kan du tjekke vores artikel om padel tennis ud, hvori vi gennemgår historie, regler og steder du kan spille.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Google Shopping er et praktisk sted, hvor du som forbruger let og enkelt kan få et overblik over markedet. Siden viser både forhandlere, priser og forbrugeranmeldelser for produkter. Forbrugerne kan anmelde produkter med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Yonex Astrox 100 ZZ er blevet anmeldt på Google Shopping af 79 brugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

På Google Shopping finder du anmeldelser af produkter hentet fra diverse salgssider forbundet til Google. Du kan læse om oplevelser og erfaringer fra forbrugere over hele verden opsummeret på en traditionel 5-trinsskala.

Yonex Duora 10 LT er på siden Google Shopping til sammenligning.

Du kan se anmeldelserne her

På Google Shopping er der indsamlet anmeldelser af Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon har i over to årtier været verdens største handelsplatform. Hver dag anmelder tusindvis af forbrugere produkter, så du altid kan høre om andres erfaringer.

På Amazon er Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue blevet anmeldt af over 94 forbrugere.

Du kan se anmeldelserne her

Trustpilot

På Trustpilot kan du som forbruger læse og skrive om andre forbrugers oplevelser. Siden handler om forbrugeranmeldelser for virksomheder og kategori. Forbrugerne kan anmelde virksomheden og dens produkter med en kommentar samt på en skala fra 1-5 stjerner.

Badmintonshoppen.dk er blevet anmeldt på Trustpilot af 1.815 forbrugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Badmintonshoppen.dk

Badmintonshoppen.dk er en dansk for handler og producent af badmintonudstyr. Køberne kan anmelde sidens produkter med en kommentar og et antal stjerner ud af 5.

ZERV Dragonfly 20S er anmeldt på badmintonshoppen.dk af 10 brugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Sportyfrog.com

På Sportyfrog.com kan du læse alt om udstyr til ketsjersport. Siden 2017 har de leveret nyheder og anmeldelser indenfor feltet.

Sportyfrog.com har anmeldt Yonex Muscle Power 2 Junior Light Blue.

Anmeldelsen er opdateret den: 3. april 2018

Du kan se anmeldelsen her


FAQ

Hvilken badminton ketcher er den bedste?
Den bedste badminton ketcher kommer blandt andet an på, hvilken spillertype du er, og hvilket niveau du er på. Til den let øvede spiller anbefales Forza Precision 12000 M ketcheren. Til den øvede spiller er Zerv Dragonfly 20S er et godt bud. Til turneringsspilleren anbefaler vi Yonex Astrox 100 ZZ Kurena.
Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en badminton ketcher?
Det er en god idé først at overveje, dit niveau og din spillertype. Det giver dig et praj om, hvilken ketcher du skal vælge. Her er vægtfordelingen i ketcheren, valget mellem et fleksibelt eller stift skaft samt hvor hårdt din badminton ketcher skal strenges op, godt at have i mente.
Hvad koster en opstrengning?
En opstrengning af en badminton ketcher koster omkring 199 kroner for alle modeller.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Zerv Dragonfly 20S 2.0 – alsidig og god badminton ketcher 

Bedst til den øvede spiller

 • 4,1 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på Badmintonshoppen
 • 60 dages returret
 • Prismatch

ZERV dragonfly 20s badmintonketcher

På en Zerv Dragonfly 20S består rammekonstruktionen Hexa-Octa Frame af to sammensatte rammetyper. Det giver dig mere fart og stabilitet i dit spil og mindsker på samme tid også luftmodstand. Badmintonketcheren skåner også din arm og skulder, fordi den reducerer vibrationer, hvilket kan minimere risici for skulder- og armskader, når du spiller.

Du får en badminton ketcher med et medium stift skaft, som sikrer kontrol i dit spil. Den er derfor et godt bud til dig med en allround spillestil og kan derfor bruges i de mange spiltyper og discipliner. Den er alsidig og henvender sig til både ungdomsspilleren samt turneringsspilleren og fritidsmotionisten. En Zerv badminton ketcher bliver leveret med en professionel opstrengning, så er du klar til at gå i hallen og spille med det samme.

Derfor anbefaler vi Zerv Dragonfly 20S 2.0 badminton ketcher

Ketcheren henvender sig særligt til den øvede spiller. Den giver både power og hastighed, samtidig med at den skåner din skulder og arm. Zerv Dragonfly 20S er en badmintonketcher i god kvalitet, hvor du får værdi for pengene. Du kan også opnå mængderabat, hvis du køber to eller flere ketchere ad gangen. 

Fordele

 • Bliver leveret med professionel opstrengning
 • Henvender sig til mange typer af badmintonspillere
 • God kvalitet for pengene
Ulemper

 • Mindre kendt mærke inden for badminton ketchere

Udvalgte specifikationer
Niveau: Turneringsspiller, motionist, øvet
Spillertype: Allround
Vægtfordeling: Hovedtung
Fleksibilitet i skaftet: Medium stiv
Vægt: 88 g
Cover medfølger 


Yonex Duora 10 LT – bedste tennisketsjer til alle spilaspekter

Bedste allround tennisketsjer

 • 4,8 stjerner på Google Shopping

Yonex Duora 10 LT

Hvis du leder efter en ketsjer, der er lige så god til turneringer som til træning, så skal du overveje Yonex Duora 10 LT.
På trods af det slanke og lange skaft, er ketsjeren stærkt konstrueret af chok-absorberende materiale. Det sikrer præcise og kraftfulde skud hver gang, uden du får forstyrret slaget.

 • Unik konstrueret ramme for kvalitetsskud
 • Super slankt og langt skaft for at forbedre fleks og frastødning
 • Chokabsorberende materialer

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler dig Yonex Duora 10 LT, der er velegnet til almindelig motion og træning – men også til turneringsspillere, der vil have en god tennisketsjer med på banen. Det er et godt allround valg, der dækker de flestes behov.

Med en god slåkraft og et chokabsorberende materiale får du en ketsjer, der ikke bare slår godt, men også passer på dig, så du er mindre tilbøjelig til at få skader, når du spiller.

Fordele

 • God slåkraft
 • Letvægt
 • Præcis
 • Slidstærk og holdbar
Ulemper

 • Højere prisklasse

Det skal du vide, før du køber Yonex Duora 10 LT

Chokabsorberende materiale for komfort og gode skud
Yonex Duora 10 LT er velegnet både til øvelse, træning og turneringer. Du kan tage den med til alle tennisdisciplinens aspekter, og du vil få det samme gode resultat hver gang.

Yonex Duora 10 LT har en unik konstrueret ramme for kvalitetsskuder designet med chokabsorberende materiale. Absorberingen af stød sørger for, du ikke får forstyrrende tilbageslag, når du spiller.
På den måde kan du passe bedre på din krop, og du er mindre tilbøjelig til at få skader, når du anvender din ketsjer.

Let vægt og langt, slankt skaft
En let ketsjer er altid at foretrække, hvis du vil bevæge dig hurtigt over banen, og du er villig til at betale ekstra for kvalitet.
Yonex Duora 10 LT er konstrueret med stærke materialer, så du ikke skal bekymre sig om, om den går i stykker under en hård kamp. Den er slidstærk og kan holde til mange hyggelige spil og turneringer.

Den er nem og dejlig let at svinge, og vejer under 100 gram. Med et langt og slankt, men solidt skaft kan du få optimalt fleks og stød, når du rammer bolden.

Specifikationer:
Skaftmateriale: HM Grafit / nanometrisk
Rammekomposition: HM Grafit / nanometrisk
Type ketsjerhoved: firkantet/isometrisk
Vægt: 83 g


FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit – kit til badminton for sjovs skyld

God ketsjer til hyggespil mellem venner og familie

FZ FORZA SUMMER FUN BADMINTON RACKET KIT

Ikke alle spiller tennis på konkurrenceniveau. Hvis du bare gerne vil have mulighed for et hyggeligt spil i haven eller sommerhuset, er det FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit, du skal overveje.
Du får 2 badmintonketsjere og 3 fjerbolde, hvor ketsjerne er solide og konstruerede med god balance for stærke slag.

 • Stål- og aluminiumsramme for maksimale styrke og holdbarhed
 • Kommer med 2 badmintonketsjere og 3 fjerbolde
 • Balancerede ketsjere med masser af styrke for det perfekte slag

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit, der er velegnet til begyndere og de lidt mere erfarne spillere, der ønsker et komplet sæt med ketsjere og fjerbolde,
Kittet giver dig mulighed for at spille derhjemme, hvor du får hurtige sving og solid konstruktion i stål og aluminium.
Vi synes, FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit er den ideelle løsning til spil mellem venner eller familie i haven.

Fordele

 • Hurtige sving
 • God manøvreevne
 • Komfortabel at holde ved
 • Superb byggekvalitet
Ulemper

 • Erfarne spillere vil muligvis ønske sig en mere avanceret ketsjer

Det skal du vide, før du køber FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit

Ikke til stævner eller konkurrencer
FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit er ikke én ketsjer, som er beregnet til konkurrencer eller stævner, men en del af et sæt, som kan spilles i haven. Byggekvaliteten er god med stål- og aluminiumsramme for maksimale styrke og holdbarhed.

Selvom kittet er velkonstrueret og sagtens kan byde på sjove kampe og spil, er det ikke lavet med henblik på træning eller konkurrenceorienteret kamp. Det er en lettere model til underholdende og uformelle spil i haven.

Stærk og holdbar konstruktion
Med sin stærke og holdbare konstruktion kan FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit også nydes af mere aggressive spillere. Ketsjerne har en god manøvreevne og tillader hurtige sving med masser af kraft bagved.
Konstruktionen med det lange og solide skaft er også komfortabelt at holde ved og slå med.

Et samlet kit uden behov for ekstra tilkøb
Med FZ Forza Summer Fun Badminton Racket Kit får du både ketsjere og 3 fjerbolde, så du er klar til at spille med det samme. Du skal derfor ike investere i andet, før du kan komme i gang.
Det gør sættet ideelt til brug derhjemme, når der skal spilles i løbet af sommeren eller i sommerhuset.

Specifikationer:
Skaftmateriale: stål
Rammekomposition: aluminium
Type ketsjerhoved: isometrisk
Vægt: 87 g


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme