Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Test-guide: De bedste badminton ketchere til alle spillertyper

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Dit niveau og din spillestil er afgørende for hvilken badminton ketcher, du skal købe. Du kan hurtigt mærke, om ketcheren er den rigtige for dig, når du spiller. Det kan være, du har behov for at slå hårdt til fjerbolden mange gange i løbet af kampen, og derfor skal badmintonketcheren være ekstra modstandsdygtig. Det har stor betydning for kvaliteten af dit spil, at du vælger en god badminton ketcher og den rigtige type, men det kan være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge.

Hvis du er på udkig efter at købe en badminton ketcher, er du havnet det helt rette sted. Der er mange forskellige modeller og mærker, og i denne guide har vi samlet nogle af de bedste badminton ketchere til dig, som er enten let øvet, øvet eller turneringsspiller. Det er væsentlig at nævne badminton ketcherne i guiden godt kan bruges af børn, dog findes der også badminton ketchere lavet specielt til børn.

Det skal du overveje, før du køber en badminton ketcher:

green-elmNiveau: Er du begynder, let øvet, øvet eller turneringsspiller? Badmintonketchere er designet af forskellige materialer, fleksibilitet og vægtfordeling, alt efter hvilket niveau du spiller på.
green-elmSpillertype: Det er en god idé at vælge en ketcher, ud fra hvordan du spiller på banen. Spiller du defensivt, offensivt eller allround?
green-elmFleksibilitet: Hvor stift skal skaftet på badminton ketcheren være? Det afhænger af dit niveau. Som hovedregel vil en mere øvet spiller foretrække et mere stift skaft, hvorimod en mindre øvet spiller vil foretrække et mere fleksibelt skaft.
green-elmPris: En ketcher kan koste alt mellem 100 kroner til 1.500 kroner. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og du kan med fordel tage udgangspunkt i, hvad dit niveau er. Hvis du spiller på højt niveau, er det ofte passende med en badmintonketcher i høj kvalitet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Yonex Astrox 100 ZZ – kraft og kontrol i én badminton ketcher 

Vores anbefaling til turneringsspilleren

 • 4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på Google
 • Prismatch
 • 60 dages returret
Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai badminton ketcher

Yonex Astrox 100 ZZ er en hovedtung ketcher, der er en anelse lettere end tidligere Astrox modeller. Den har fået et nyt T-stykke, der er lavet i et lettere materiale, som giver en lethed til dit spil. Denne Yonex badminton kecther har også et ekstra tyndt skaft, der hjælper dig med at få et hurtigere spil- og ketcherføring i din badmintonkamp.

Badmintonketcherens skaft er lavet med Namd og derfor har den et ekstra stift skaft, der fratrækker lidt af kraften fra dit slag. Derfor passer den til dig, der allerede slår hårdt, men som ønsker mere fart og kontrol på banen. Du vil stadig få en ketcher med power, da den reducerede hovedstørrelse, giver dit slag ekstra kraft, når du rammer fjerbolden rent. Den vil derfor være ideel for en spiller som har teknisk snilde.

Derfor skal du vælge en Yonex Astrox 100 ZZ badminton ketcher

Denne badminton ketcher kan med fordel blive en del af dit badmintonudstyr, fordi flere brugere på Google Shopping skriver, at de oplever mere kontrol over deres spil og præcision i deres slag med denne model. Vi anbefaler derfor denne Yonex ketcher til turneringsspillen, som ønsker en kraftfuld ketcher, der giver fuld kontrol og leverer præcision. 

Fordele

 • Ekstra kraft når bolden bliver ramt rent
 • Giver en højere grad af præcision
 • Ekstra stiv i fleksibiliteten
 • Hovedtung badmintonketcher
Ulemper

 • Leveres uden opstrengning
 • Leveres uden cover

Udvalgte specifikationer
Vægtfordeling: Hovedtung
Spillertype: Power/offensiv
Niveau: Turneringsspiller/Øvet
Fleksibilitet i skaftet: Meget stiv
Vægt: 83 g


Zerv Dragonfly 20S 2.0 – alsidig og god badminton ketcher 

Bedst til den øvede spiller

 • 4,1 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på Badmintonshoppen
 • 60 dages returret
 • Prismatch

ZERV dragonfly 20s badmintonketcher

På en Zerv Dragonfly 20S består rammekonstruktionen Hexa-Octa Frame af to sammensatte rammetyper. Det giver dig mere fart og stabilitet i dit spil og mindsker på samme tid også luftmodstand. Badmintonketcheren skåner også din arm og skulder, fordi den reducerer vibrationer, hvilket kan minimere risici for skulder- og armskader, når du spiller.

Du får en badminton ketcher med et medium stift skaft, som sikrer kontrol i dit spil. Den er derfor et godt bud til dig med en allround spillestil og kan derfor bruges i de mange spiltyper og discipliner. Den er alsidig og henvender sig til både ungdomsspilleren samt turneringsspilleren og fritidsmotionisten. En Zerv badminton ketcher bliver leveret med en professionel opstrengning, så er du klar til at gå i hallen og spille med det samme.

Derfor anbefaler vi Zerv Dragonfly 20S 2.0 badminton ketcher

Ketcheren henvender sig særligt til den øvede spiller. Den giver både power og hastighed, samtidig med at den skåner din skulder og arm. Zerv Dragonfly 20S er en badmintonketcher i god kvalitet, hvor du får værdi for pengene. Du kan også opnå mængderabat, hvis du køber to eller flere ketchere ad gangen. 

Fordele

 • Bliver leveret med professionel opstrengning
 • Henvender sig til mange typer af badmintonspillere
 • God kvalitet for pengene
Ulemper

 • Mindre kendt mærke inden for badminton ketchere

Udvalgte specifikationer
Niveau: Turneringsspiller, motionist, øvet
Spillertype: Allround
Vægtfordeling: Hovedtung
Fleksibilitet i skaftet: Medium stiv
Vægt: 88 g
Cover medfølger 


Forza Precision 12000 M – meget slidstærk badminton ketcher

Bedst til den let øvede spiller

 • Prismatch
 • 60 dages returret

Forza Precision 12000 M badminton ketcher

Forza Precision 12000 M er lavet med et medium stift skaft, og passer godt til spilleren med et hurtigt sving, som ønsker at få hjælp til at opnå mere power i sine slag. Denne Forza badmintonketcher har en neutral balance, der er med til at sikre, at du får meget kontrol over bolden og dit spil.

Denne nye version af Precision 12000 M indeholder flere af Forzas teknologier, blandt andet et titanium skaft og høj kvalitet af grafit. Det gør den til en meget stærk og holdbar Forza badminton ketcher, som du kan have glæde af i lang tid. Badminton ketcheren har også en airflow ramme, der reducerer vindmodstand, og du kan derfor nemmere bevare en god balance mellem kontrol og power, når du er i kamp på badmintonbanen. 

Derfor skal du vælge en Forza Precision 12000 M badminton ketcher

Hvis du er en let øvet spiller, som ønsker at få en badmintonketcher, der tilbyder poweren fra en hovedtung ketcher, samt kontrollen og den hurtige ketcherføring fra en hovedlet type, anbefales Forza Precision 12000 M til dig.

Fordele

 • Henvender sig til spillere på let øvet til øvet niveau
 • Hurtigere reaktion og præcision ved hjælp af det tynde skaft
 • Neutral vægtfordeling sikrer stabilitet
Ulemper

 • En professionel opstrengning skal tilkøbes 

Udvalgte specifikationer
Niveau: Let øvet, motionist, ungdomsspiller
Spillertype: Allround
Vægtfordeling: Neutral balance
Fleksibilitet i skaftet: Medium
Vægt: 87 g


Købsguide: Sådan vælger du den rigtige badminton ketcher

Det kan være svært at finde ud af hvilken badminton man skal vælge, da der er mange kombinationer og valgmuligheder. Derfor har vil lavet denne guide, som kan hjælpe dig med at købe den rigtige ketcher til netop dig.

Den rigtige opstrengning 

En ny ketcher bliver oftest leveret med en fabriksopstrengning, men anbefalingen er, at du får lavet en ny, professionel opstrengning. Fordi strengene som sidder i fra start af, er oftest i dårlig kvalitet og med en standard hårdhed, som ikke nødvendigvis passer til alle spillere. Når du får lavet en professionel opstrengning, har du mulighed for selv at vælge, hvor hårdt den skal streges op, hvilket kan gøre en stor forskel for dit spil. 

Vægtfordelingen i en badminton ketcher

Der findes tre typer: hovedlet, neutral og hovedtung. Når du vælger, hvilken af de tre typer ketchere du skal købe, er din spillestil vigtig at have i mente. Hvis du er en defensiv spiller, som ønsker en hurtig ketcherføring, så er den hovedlette ketcher et godt bud til dig. Spiller du derimod allround, hvilket er blanding af både defensivt og offensivt spil, vil en neutral model være det oplagt valg til dig. Den hovedtunge badmintonketcher bruges især af singlespillere, da denne type giver masser af power. Så ønsker du at afgøre boldene, er den hovedtunge type et rigtig godt valg til dig. 

Prisen på en badminton ketcher 

En badminton ketcher kan koste alt mellem 100 og 1.500 kroner. Da kvalitet og pris oftest følges ad, er et godt udgangspunkt at overveje, hvilket niveau du spiller på. Er du en nybegynder eller let øvet, kan du finde en god badmintonketcher mellem 100 og 500 kroner. Har du derimod spillet nogle år og er øvet, vil en god ketcher til dit niveau ligge på mellem 500 og 1.000 kroner. Er du turneringsspiller og ønsker en top ketcher vil prisen sandsynligvis ligge over 1.000 kroner. 

Hvilken badminton ketcher spiller de professionelle med?

En del af de professionelle badmintonspillere bruger mærket Yonex. Dette gælder blandt andet spilleren Momota og Viktor Axelsen, der i 2021 blev kåret som verdens bedste. Derimod spiller Anders Antonsen med en victor badminton ketcher. Et andet mærke som også bruges af topatleterne er Li Ning, hvilket er en badminton ketcher, som Chen Long spiller med.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests.

Google Shopping 

Google Shopping er et praktisk sted, hvor du som forbruger let og enkelt kan få et overblik over markedet. Siden viser både forhandlere, priser og forbrugeranmeldelser for produkter. Forbrugerne kan anmelde produkter med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Yonex Astrox 100 ZZ er blevet anmeldt på Google Shopping af 79 brugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Trustpilot

På Trustpilot kan du som forbruger læse og skrive om andre forbrugers oplevelser. Siden handler om forbrugeranmeldelser for virksomheder og kategori. Forbrugerne kan anmelde virksomheden og dens produkter med en kommentar samt på en skala fra 1-5 stjerner.

Badmintonshoppen.dk er blevet anmeldt på Trustpilot af 1.815 forbrugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Badmintonshoppen.dk

Badmintonshoppen.dk er en dansk for handler og producent af badmintonudstyr. Køberne kan anmelde sidens produkter med en kommentar og et antal stjerner ud af 5.

ZERV Dragonfly 20S er anmeldt på badmintonshoppen.dk af 10 brugere.
Kilden opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her


FAQ

Hvilken badminton ketcher er den bedste?
Den bedste badminton ketcher kommer blandt andet an på, hvilken spillertype du er, og hvilket niveau du er på. Til den let øvede spiller anbefales Forza Precision 12000 M ketcheren. Til den øvede spiller er Zerv Dragonfly 20S er et godt bud. Til turneringsspilleren anbefaler vi Yonex Astrox 100 ZZ Kurena.
Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en badminton ketcher?
Det er en god idé først at overveje, dit niveau og din spillertype. Det giver dig et praj om, hvilken ketcher du skal vælge. Her er vægtfordelingen i ketcheren, valget mellem et fleksibelt eller stift skaft samt hvor hårdt din badminton ketcher skal strenges op, godt at have i mente.
Hvad koster en opstrengning?
En opstrengning af en badminton ketcher koster omkring 199 kroner for alle modeller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme