Crosstrainer test-guide: De bedste crosstrainere ifølge forbrugere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En crosstrainer er en relativ ny type træningsmaskine, men på få år har den alligevel erobret store dele af gulvarealet i landets fitnesscentre – og i de danske hjem, ikke mindst.

Crosstraineren aktiverer hele kroppen og er dermed uhyre effektiv til både konditionstræning og kalorieforbrænding. I denne oversigt ser vi nærmere på, hvad eksperterne anser som nogle af de bedste crosstrainere på markedet.

Vi dækker samtidig et bredt prisspekter, så der både er modeller til stramme og løsere budgetter.

I vores oversigt tager vi blandt andet udgangspunkt i officielle uafhængige tests og diverse anmeldelser fra forbrugerne. Sidst i artiklen giver vi dig en guide med et par tips til crosstræningen og fortæller dig, hvorfor crossfit maskiner er god til konditionstræning og vægttab.

Forbrugsguiden laver ikke selv test af crosstrainere eller andre produkter, men samler resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

5 ting, du skal overveje, før du køber en crosstrainer

Funktioner
Mange crosstrainere leveres med indbyggede træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at variere din træning og udfordre dig efterhånden, som du bliver stærkere. Er du nybegynder, kan det være tilstrækkeligt med få træningsprogrammer, hvorimod erfarne eller professionelle brugere måske har brug for et større udvalg. Nogle maskiner har også displays, der viser puls, hastighed og distance. Andre nyttige funktioner omfatter tablet- og flaskeholdere, justerbare fodremme og transporthjul. Ved først at fastslå hvilke funktioner, der er vigtige for dig, bliver processen med at finde den rigtige crosstrainer markant nemmere.

Størrelse
Crosstrainere fås i forskellige størrelser og derfor også i forskellige vægtklasser. Størrelsen er først og fremmest en vigtig overvejelse, da du skal sørge for, at du har plads nok i hjemmet. Derudover er vægten afgørende, fordi det har direkte indflydelse på stabiliteten og robustheden. Tungere maskiner vejer typisk mellem 70-100 kg, mens mindre avancerede og lettere modeller ofte vejer 40-50 kg. Vægt, holdbarhed, komfort og stabilitet hænger tit sammen med crosstrainere, og det er derfor en god idé, at du sætter dig ind i, hvad du har brug for, samt hvor meget plads, du har til maskinen. De fleste crosstrainere er relativt lange og smalle, men du bør altid tænke på den tilgængelige plads i det pågældende rum, hvor du skal træne, og samtidig også det omkringliggende område, så du kan bevæge dig frit.

Skridtlængde
Et af de vigtigste aspekter, når du skal vælge en crosstrainer, er skridtlængde, som er afstanden mellem maskinens pedaler, når de står længst fra hinanden. Skridtlængden har indflydelse på, hvor naturlig træningen føles, hvor kortere skridtlængder omkring 30 cm typisk giver en følelse, der minder om cykling, mens længere skridtlængder på +40 cm derimod føles mere som løb. Vi anbefaler, at du på forhånd måler din naturlige skridtlængde og derefter søger efter en model, der stemmer overens med dit resultat. Typisk er intervallet mellem 35-55 cm. 

Pris
Billige crosstrainere kan købes til under 2.000 kr., men har som regel ikke mange funktioner og er derudover mindre robuste. De kan dog være tilstrækkelige til nybegyndere. Dyrere muligheder koster derimod omkring 20.000 kr. og opefter, men har til gengæld mange funktioner, indbyggede programmer og er dertil mere robuste. Det er altid en god idé at overveje dine personlige behov, når du skal finde din nye crosstrainer. 

Bruger- og ekspertanmeldelser
Bruger- og ekspertanmeldelser kan være behjælpelige, inden du skal købe en crosstrainer. Ved at læse brugeranmeldelser kan du få en fornemmelse af, hvor let maskinen er at samle samt information om dens stabilitet og holdbarhed. Ekspertanmeldelser er også brugbare, da de typisk giver mere detaljerede oplysninger om funktioner og ydeevne. Vi har her i guiden både inkluderet bruger- og ekspertanmeldelse, så du nemmere kan træffe den bedste beslutning.

arrow-more


SOLE E35 crosstrainer – til seriøs træning

Forbrugsguidens anbefaling

✅  Højt vuderet hos Topfitnessmag.com
✅  Testvinder hos svenske Bäst-i-test.se
✅  Kåret til “Best Buy” i USA
✅  Prismatch hos Abilica

.
SOLE E35 er kvalitetsmæssigt på niveau med de crosstrainere, du finder i fitnesscentre, hvilket vi også efter vores test kan bekræfte. Du får masser af muligheder for at justere og tilpasse indstillingerne, så du altid kan træne, som du har lyst, og prisen er tilmed konkurrencedygtig i forhold til, hvad du får. Modellen klarer sig også rigtig godt i flere tests, hvor den blandt andet kåres til “Best Buy” i flere amerikanske tests. 

 • Pedaler designet af fysioterapeuter
 • Indbygget Bluetooth
 • Kåret til “Best Buy” i flere amerikanske tests

Analyse og anmeldelse af Sole E35:

Specialdesignede pedaler
Pedalerne har en 2 graders vinkel og er designet i samarbejde med fysioterapeuter for at reducere belastningen på ankler og knæ. Pedalerne er desuden forsynet med hjul og skinner, som gør brugen jævn og støjsvag. 

LCD skærm og Bluetooth
Sole E35 har en 7,5 tommer LCD-skærm og indbygget Bluetooth, hvor du via den gratis Sole app kan tilkoble din smartphone eller tablet, så du både kan lave dine egen profil og se dine træningsdata og udvikling. Du får derfor mulighed for at følge din egen træning, som for mange kan gøre processen mere spændende og motiverende.

Funktioner
E35 har en indbygget blæser, pulsbælte og pulsmåling i håndtagene samt indbyggede højttalere. Bevægelserne føles naturlige, og du kan desuden både gå fremad og baglæns alt efter eget ønske. Modstandsniveauet kan dertil nemt justeres på håndtaget, så du ikke skal stoppe træningen for at ændre intensitet. Slutteligt er maskinens skridtlængde 51 cm, hvilket giver en følelse af løb frem for cykling, der oftest er forbundet med kortere skridtlængder.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sole E35

Sole E35 forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot. Dertil har modellen fået 4,3/5 stjerner på Amazon, hvor en kunde knytter kommentaren: “Jeg er vild med den. Den er stille og dine fødder flytter sig ikke (i modsætning til en billig model). Kan varmt anbefales.”

Fordele

 • Håndtaget giver et fast greb
 • Robust
 • Nem at bruge
 • God træningscomputer
Ulemper

 • Stor maskine – kræver relativt højt til loftet og er en smule tung

Forbrugsguidens vurdering

Sole E35 klarer sig både godt i uafhængige tests såvel som i vores egen test og er desuden robust og nem at bruge. Dertil er forbrugerne tilfredse med crosstrainerens høje kvalitet og gode funktioner, som er årsagerne til, at modellen hos os vurderes som det bedste premium valg.

Vægt: 105 kg
Skridtlængde: 51 cm
Maks. personvægt: 170 kg
Modstandsniveauer: 20 stk
Træningsprogrammer: 10 stk
Dimensioner: 209 x 79 x 170 cm
Vægt på svinghjul: 11,3 kg


XTERRA Free Style 3.9E – brugervenlig crosstrainer til dynamisk træning

Bedste crosstrainer til prisen

✅  “Bedst i test” hos Abilica
✅  60 dages fuld returret
✅  Indbygget håndpulsmåler

XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer

Med 15 indbyggede programmer giver XTERRA Free Style 3.9E dig rig mulighed for at variere din træning, så du hele tiden udfordres. I vores test havde vi fokus på maskinens brugervenlighed, som vi mener er i top. Du slipper for besværlig teknik og kan skifte mellem de forskellige programmer ved hjælp af LCD-displayet og drejeknappen, så du kan koncentrere dig om selve træningen.

 • Frontdreven
 • Brugervenlig model
 • Med pulsprogrammer

Analyse og anmeldelse af XTERRA Free Style 3.9E

Frontdrevet og naturligt tråd
Crosstrainerens svinghjul vejer 8,6 kg og er placeret foran (deraf frontdrevet), hvilket giver et ellipseformet tråd, som er det tætteste, du kommer på naturligt løb. Modellen føles jævn at træne på og kan ved korrekt brug aktivere de fleste af kroppens muskler, hvilket er tydeligt at mærke i brug. Dertil har den en skridtlængde på 46 cm, hvilket giver en følelse, der minder om naturligt løb. 

Indbyggede håndpulsmålere
3.9E har indbyggede håndpulsmålere og er samtidig kompatibel med ukodet pulsbælter, så du kan bruge pulsprogrammerne til at træne efter den pulszone, du er i. Du har derfor mulighed for at få en dynamisk og effektiv træning, der hele tiden tilpasser sig efter intensiteten.

Modstand og træningsprogrammer
Modellen har 16 forskellige modstandsniveauer, så du selv kan vælge, hvor hård træningen skal være. Vi anbefaler altid, at du varmer op ved et lavere niveau og derefter gradvist øger modstanden. Derudover har modellen også 15 indbyggede programmer, som kan udfordre dig og variere træningerne, så motivationen holdes ved lige.

Hvad siger forbrugere og eksperter om XTERRA Free Style 3.9E

XTERRA Free Style 3.9E forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Fordele

 • 15 indbyggede programmer
 • LCD farvedisplay
 • Computer er nem at bruge
 • Indbyggede håndpulsmålere
Ulemper

 • Ingen holder til tablet
 • Fungerer ikke godt på glat gulv

Forbrugsguidens vurdering

XTERRA Free Style 3.9E er en brugervenlig crosstrainer, der giver dig mulighed for at få dynamiske træninger, der tilpasser sig din puls. Vi vurderer, at prisen sammenlignet med den kvalitet og de funktioner, du får, er ganske fornuftig, og vi bedømmer den derfor til at være crosstraineren, hvor du får mest værdi for pengene.

Vægt: 70 kg
Skridtlængde: 46 cm
Maks. personvægt: 148 kg
Modstandsniveauer: 16 stk.
Dimensioner: 166 x 56 x 163 cm


Bowflex Max Trainer M8i – Stepmaskine kombineret med crosstrainer

Bedste crosstrainer i premiumklassen

✅ Bedste hybrid mellem stepmaskine og crosstrainer
✅ 60 dages fuld returret
✅ Computerstyret modstand

Bowflex Max Trainer M8i er en stepmaskine/crosstrainer hybrid, hvilket giver flere fordele. Ifølge Abilica kan overkroppen blandt andet trænes op til 80% mere med Bowflex i forhold til traditionelle crosstrainere, hvilket vi efter vores test fik lov at mærke på egen krop. Modellen er oplagt til dig, der vil have intensive og effektive træninger til både ben og overkrop.

 • Hybrid mellem stepmaskine og crosstrainer
 • Computerstyret modstand
 • Op til 2,5 gange hurtigere kalorieforbrænding

Analyse og anmeldelse af Bowflex Max Trainer M8i

Kompakt størrelse
En af de store fordele ved Max Trainer M8i er dens areal på 76 x 125 cm, der gør den nem at have stående i forhold til mange andre slags træningsmaskiner. Modellen er altså også oplagt til dig, der ikke har så meget plads til rådighed, men gerne vil have en solid maskine at træne på derhjemme.  

1 års gratis JRNY
Med M8i har du mulighed for at få et års gratis medlemskab til Bowflex’ egen app, JRNY, der blandt andet giver dig adgang til video træninger og styrkeprogrammer med personlige trænere. Derudover kan du motionere på ruter i forskellige dele af verden, som f.eks. i Frankrigs bjerge. Du kan tilmed også streame Netflix, hvilket for mange kan gøre træningssessionen nemmere at komme igennem.

Skånsom og effektiv træning
Med hybrid maskinen kan du træne intensivt og effektivt med markant mindre belastning på især leddene. I en test mod et løbebånd, en crosstrainer og en stepmaskine, var resultatet, at brugerne på M8i Bowflex forbrændte op mod 2,5 gange mere pr. minut, hvilket på en halv time svarede til 600 kalorier ekstra. Samtidig får du en mere gennemført full body workout, da maskinen træner overkroppens muskler op til 80% mere end en normal crosstrainer.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Bowflex Max Trainer M8i

Bowflex Max Trainer M8i forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Fordele

 • LCD/LED-display
 • 6 træningsprogrammer
 • Computerstyret modstand
 • Håndpulsmåler + trådløst pulsbælte
Ulemper

 • Larmer en smule mere end andre modeller

Forbrugsguidens vurdering

Efter at have testet Max Trainer M8i’s brugervenlighed og samtidig mærket, hvor effektivt og hurtigt kalorier forbrændes samt hvor meget, både overkroppen og benene aktiveres, vurderer vi den til at være markedets mest alsidige valg.

Dimensioner: 125 x 78 x 166 cm
Maks. personvægt: 136 kg
Modstandsniveauer: 20 stk.
Bluetooth Smart
Håndpulsmåler + mulighed for trådløs pulsbælte
Kombineret luft- og magnetmodstand


NordicTrack C 14.9 crosstrainer – stabil og lydsvag crosstrainer

Bedste lydsvage crosstrainer

✅ Indbyggede højtalere og HD-skærm
✅ Op til 20 graders stigning
✅ Indbygget bluetooth

NordicTrack C 14.9 crosstrainer

NordicTrack C 14.9 har 24 forskellige integrerede workouts, hvilket giver mulighed for varieret træning. Samtidig er crosstraineren selv under intensiv brug støjsvag og stabil, hvilket imponerede os under vores test. Modellen er velegnet til dig, der er på udkig efter en kvalitetsmaskine som i fitnesscentret, der på baggrund af det lave støjniveau ikke generer andre i hjemmet.

 • Kompatibel med iFit
 • Indbygget Bluetooth
 • Silent Magnetic Resistance

Analyse og anmeldelse af NordicTrack C 14.9

Støjsvag drift
De fleste crosstrainere har et vist lydniveau under brug, som mange ikke opdager i fitnesscentrene, da det tit overdøves af musik og andet larm. Sagen er til gengæld anderledes i hjemmet, hvor det godt kan være belastende at høre på i længden. Det er dog ikke et problem med NordicTrack C 14.9, der med Silent Magnetic Resistance funktionen nærmest har en lydløs drift i forhold til andre modeller. 

Høj stabilitet og god skridtlængde
Crosstraineren har et svinghjul på 14 kg, som sørger for et blødt og jævnt tråd igennem hele din workout. Derudover gør den høje vægt på 95 kg, at maskinen står sikkert og stabilt plantet på gulvet, selv når du giver den fuld gas. Modellens skridtlængde er på hele 50 cm, så den sagtens kan benyttes af høje personer. 

Bluetooth og iFit
Hvis du ikke vil træne helt uden lyd, og i stedet gerne vil lytte til musik, kan du med fordel bruge de indbyggede højttalere via Bluetooth. NordicTrack 14.9 er dertil kompatibel med iFit, så du virtuelt kan motionere mange forskellige steder i verden eller endda konkurrere mod andre. Du kan også lave dine egne løberuter via Google Maps, så maskinen selv ændrer stigning og modstand ud fra det terræn, du er i.

Hvad siger forbrugere og eksperter om NordicTrack C 14.9

NordicTrack C 14.9 forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Fordele

 • Stabil og lydsvag
 • 24 digitale modstandsniveauer
 • HD-skærm
 • Kompatibel med iFit – maskinen justeres automatisk efter rute
 • Indbyggede højtalere
Ulemper

 • Kræver stabilt internet

Forbrugsguidens vurdering

Med NordicTrack C 14.9 er det som at træne i fitnesscentret, dog uden støjen, og da maskinen tilmed kan kobles op med iFit, har du rig mulighed for at træne, som det lyster. Derfor egner den sig godt til dig, der ofte vil motionere, men uden at bekymre dig om at genere roomies, familie eller naboer, som er grunden til, at den er vores valg som bedste lydsvage model.

Dimensioner: 170 x 74 x 175 cm
Vægt: 95 kg
Skridtlængde: 50 cm
Modstandsniveauer: 26 stk.
Maks. brugervægt: 159 kg
Stærmstørrelse: 14 tommer


Masterfit TP500 crosstrainer

Bedste transportable crosstrainer

✅ Indbygget pulsmåler
✅ Let at transportere
✅ Kan gemme data til flere personer af gangen

Masterfit TP500

.
Hvis du er på udkig efter en billig crosstrainer, så er Masterfit TP500 er godt bud på en model, hvor du får rigtig meget for pengene. Det er en af de billigere modeller på markedet, men bestemt stadig et anbefalelsesværdigt træningsredskab, som udmærker sig ved solid rammekonstruktion. Den har desuden en god skridtlængde på 40 centimeter, som ellers normalt er forbeholdt de dyrere maskiner. Masterfit TP500 levers i en flot hvid finish med sorte håndtag og detaljer.

På trods af den lave pris, så får du et bredt udvalg af funktioner med, og modellen udmærker sig endda med et svinghjul på hele 17 kilo, som faktisk er væsentligt bedre end mange langt dyrere modeller. Masterfit TP500 er også ideel til brug for hele familien, for computeren kan lagre brugerdata på op til fire forskellige personer.

Gode grebsmuligheder og praktiske transporthjulMasterfit TP500 controller

Masterfit TP500 vejer 51 kilo, hvilket vidner om en ganske solid og stabil konstruktion. Fitness maskinen har dog integrerede transporthjul, så den er let at flytte rundt, hvis pladsen er lidt trang, hvor der trænes. Gode lange håndtag imødekommer både høje og lave brugere, og de faste håndtag er ligeledes i god længde.

De faste håndtag er desuden forsynet med pulsmåler, og holder du her, kan computeren løbende vise din puls, men derudover også beregne din aktuelle form. Den intuitivt betjente computer viser alle de gængse data som tid, distance, kalorieforbrug, intensitet med flere. Modstanden i tråddet kan justeres til 16 forskellige niveauer, og derudover tilbyder computeren 12 faste træningsprogrammer. Der er endvidere et særligt puls-træningsprogram, samt mulighed for at programmere dit eget unikke træningsprogram.

Fordele

 • Overkommelig pris
 • Holdbare transporthjul under rammen
 • Kan gemme data til flere personer ad gangen
Ulemper

 • Ingen indbygget flaskeholder
 • Ikke så stabil for tungere personer

Specifikationer fra Masterfit TP500
 Meget crosstrainer for pengene
 God skridtlængde på 40 cm
 Stort svinghjul på 17 kilo
 Understøtter og gemmer data for op til fire personer
 Solid konstruktion, men flytbar med integrerede hjul
 Pulsmåler og avanceret computer med mange funktioner


Titan Life C35 – én af de billigste crosstrainere

Bedste crosstrainer i budget klassen

Populær hos sammenligningstjenesten Pricerunner.dk
Mange funktioner til prisen
Udstyret med holder til iPad

Titan Life C35 – En af de billigste crosstrainere

.
Her har vi lillebroren til C55 modellen fra Titan Life. Det er en af de billigste crosstrainere på markedet – det kan være en af grundene til, at den er populær hos Pricerunner.dk

Mange funktioner og 1 års garanti
Til trods for den lave pris, får du her en crossfit maskine, der kan lidt af det hele. Den er hverken avanceret eller af højeste kvalitet, men den kan det, man forventer.  Du kan prøve kræfter med hele 16 modstandsniveauer. Titan Life C35 har både en elektrisk og magnetisk modstand, som sikrer en god og naturlig bevægelsesbane på samtlige 16 niveauer. 

Titan Life C35 vs. Markedet
Titan Life C35 er til dig, der leder efter et godt tilbud. Den adskiller sig fra mange andre budgetmodeller ved at have et funktionelt display og hele 21 forskellige træningsprogrammer. Herudover kan du nyde godt af, at du får et helt års garanti på netop denne model.

Fordele

 • Overkommelig pris
 • Mange programmer
 • Vejer mindre end lignende modeller på markedet
 • Udstyret med en holder til iPad
Ulemper

 • Modstandsniveauer minder meget om hinanden / er ikke nemme at skelne imellem

Specifikationer
Display
16 modstandsniveauer
Maks belastning: 120 kg


Titan Life Athlete C55 – anbefalet af eksperter

Kundefavoritten

4/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner.dk
4,7/5 stjerner hos den norske side Getfitness.no
✅ Nem at samle

Titan Life Athlete C55 – Anbefalet af eksperter

.
Her har vi endnu en god crosstrainer, som kan blive din for en relativt lav pris. Titan Life Athlete C55 er blevet anmeldt af fitnesseksperterne fra Getfitness.no. De har lavet en grundig test af produktet og fremhæver disse fordele: Lav vægt, hele 32 modstandsniveauer, behagelige bevægelsesbane og to muligheder for pulsmåling.

Let at bruge og komme i gang med
Hvis du leder efter en crosstrainer, du hurtigt kan komme i gang med, og som passer perfekt til nybegynderen, så er Titan Life Athlete C55 måske noget for dig.  Ved levering er crosstraineren allerede 80% samlet, og når du først har sat de sidste dele sammen, er den ganske let at bruge.  Herudover er den designet med et svinghjul på 8 kilo, og du vil hurtigt opleve, at den er komfortabel at bruge, da bevægelsesbanen er designet, så du kan få en naturlig og ergonomisk træningsoplevelse.  Du kan let starte crosstraineren og følge med i din træning på det smarte display. Herudover kan du være sikker på at stå godt fast på de praktiske fodpedaler, som er designet med et skridsikkert underlag. 

Titan Life Athlete C55 vs. Markedet
Her får du en god crossfit maskine, hvor prisen ligger et godt stykke under gennemsnittet. Den adskiller sig fra andre budgetmodeller ved at have en god ergonomi og hele 32 modstandsniveauer. Titan Life Athlete C55 er den perfekte crosstrainer til dig, der gerne vil prøve kræfter med træning i hjemmet, men som ikke vil betale en formue for det.

Fordele

 • Meget elegant design
 • Stor mobilitet
 • Glat bevægelse på alle modstandsniveauer
 • God til brug i hjemmet
Ulemper

 • Ingen træningsprogrammer
 • Ingen tablet- eller holder til drikkedunk

Specifikationer
Display
32 modstandsniveauer
8 kg svinghjul
Maks belastning: 120 kg
Vægt: 55 kg


Inshape CT700

Bedste minimalistiske crosstrainer

Populær hos sammenligningstjenesten Pricerunner.dk
4,7/5 stjerner hos Coop.dk
✅ En af de billigste crosstrainere på markedet

Inshape CT700 – Populær blandt forbrugerne

.
Andre forbrugere er meget glade for Inshape CT700 – det kan vi blandt andet konkludere, fordi den er markedet som populær hos Pricerunner.dk. 

Herudover har vi kigget på nogle af de flotte anmeldelser, Inshape CT700 har fået fra forbrugerne. Hos Coop vurderer kunderne den til hele 4,3 ud af 5 mulige stjerner. En glad kunde giver crosstraineren 5 stjerner og skriver sådan: ”En god all round crosstrainer i god kvalitet og fin til prisen”, mens en anden tilfreds kunde giver 4 stjerner og supplerer med: ”Købte denne crosstræner lige før påske og har brugt den næsten dagligt. Den fungerer fint til prisen”.

Kvalitet for pengen
Hvis du vælger denne Inshape CT700 til hjemmet, får du en meget fin crosstrainer til prisen. Den har otte forskellige modstandsniveauer og fungerer med et magnetisk system, der skaber belastning, når du bruger maskinen.  På displayet kan du følge med i din træning og blive klogere på din puls, fart, distance, kalorieforbrug samt flere andre vigtige faktorer. 

Inshape CT700 vs. Markedet
Flere anmeldelser har allerede peget på det – denne crosstrainer adskiller sig mange andre populære produkter gennem sin pris.
Dette er en af de billigste fitness maskiner, du kan finde på markedet. Men betyder det, at den ikke er god? Vi vil faktisk mene, at kvaliteten og de forskellige funktioner, som Inshape CT700 har at byde på, sagtens kunne koste mere. Derfor bør du vælge denne, hvis du vil have god kvalitet til en lav pris.

Fordele

 • Meget overkommelig pris
 • God til både nybegyndere og avancerede brugere
 • Hjul til let transport
Ulemper

 • Samling og instruktion kunne være mere intuitiv

Specifikationer
Display
8 modstandsniveauer
Magnetisk system
Maks belastning: 120 kg
Vægt: 37 kg


Hvilken crosstrainer skal jeg vælge?

Som med næsten alt andet, er prisen meget essentiel, når du skal vælge crosstrainer. Hvis du ønsker komfort og kvalitet på linje med de fitness maskiner, du bruger i fitnescenteret, må du være forberedt på, at modellen skal vælges blandt de lidt dyrere i denne gennemgang. Mindre kan dog også gøre det, og hovedsagen er, at du får god motion. Al erfaring viser dog på den anden side, at ”arbejdsglæden” er størst med godt udstyr, og en ekstra investering kan være det, der skal til, for at du får gennemført dine mål og forsæt med træningen. Har du sat dig nogle specifikke mål, kan en solid investering også være forpligtende på en animerende måde, som bedre kan bringe dig i mål.

Design og farver kan være vigtigt for nogen, men det er også vigtig tat kigge efter andre parametre, der er afgørende for den daglige træning. Som oftest står crosstraineren alligevel ikke midt i stuen, men i et gæsteværelse eller andetsteds i huset. I en mindre lejlighed kan stuen selvfølgelig måske være den mest oplagte mulighed, og her bør du særligt gå efter modeller, der er til at flytte rundt med. Her kan en lidt lettere model eller en model med transporthjul måske være den bedste løsning.

De fleste crosstrainere tilbyder rigeligt med programmer og udlæsningsmuligheder, så med mindre du har særlige krav, vil de fleste modeller opfylde dine behov. Træning efter puls er dog i stigende grad populært, og er det en parameter, du arbejder med, kan du eventuelt gå efter modeller, der understøtter dette optimalt. Det kan for eksempel være crosstrainere, der direkte tilbyder puls-programmer, eller giver mulighed for at tilkoble det pulsmåleudstyr, du i forvejen er vant til at bruge. For at hjælpe dig på vej har vi derfor samlet test af crosstrainere, så du nemt kan finde den rette for dig.

Hvorfor er crosstraineren blevet så populær

Målinger har vist, at langrends-skiløb er en af de sportsgrene, hvor udøverne bruger allermest energi. Det skyldes, at hele kroppen er i bevægelse og alle muskler er i spil. Det er imidlertid de færreste, der har mulighed for at tage en skitur efter arbejde, men crosstraineren er faktisk en udmærket erstatning. Den udfordrer nemlig kroppen på samme måde, og både ben, arme og resten af kroppen kommer i spil. Det giver en fantastisk effektiv kalorieforbrænding, og kan også få pulsen op i løbet af få øjeblikke. Er du således ude efter en forbedret kondition og/eller et vægttab, er crosstraineren det perfekte redskab.

bedste crosstrainer

Samtidig udmærker crossfit maskinen sig ved, at kroppens led ikke belastes på en usund måde. Løbesporten er eksempelvis også udmærket motion, men her ses der desværre mange overbelastningsskader. Det skyldes, at kroppen ganske enkelt ikke er bygget til de hårde stød, som uvægerligt opstår, når man løber på asfalt eller beton. Den slags problemer opstår ikke, når man træner med glidende bevægelser på en crosstrainer, hvor fodstilling og højde endda kan indstilles helt optimalt.

Mange bruger især crosstraineren meget om vinteren, hvilket er et lidt sjovere alternativ til at løbe udenfor i sne og slud. Fordelen er desuden, at man sagtens kan læse en bog eller se TV samtidig med, at konditionen forbedres og de ekstra kilo rasler af.

Med en crosstrainer motionerer du hele kroppen

Birgitte Nymann der har udgivet hele 23 bøger om kost og motion, fortæller til udeoghjemme.dk, hvorfor at lige netop crosstraineren er bedst til vægttab.

Som tidligere nævnt så er langrendsløb en af de træningsformer, hvor du forbrænder mest energi pr. minut og hurtigst forbedrer din kondition. – En crosstrainer efterligner langrendsløbet i selve de bevægelser du foretager dig. Du belaster både ben og arme på samme tid, hvilket ifølge Birgitte Nymann giver et skyhøjt energiforbrug.

En crosstrainer kan ses som en kombination af en stepmaskine og en kondicykel. Det gør at den giver mulighed for rigtig god konditionstræning, fordi du aktiverer flest muligt af kroppens muskler på en gang.

Den er også god til genoptræning eller hvis du har skader:

Crosstraineren er også rigtig god, hvis du har skader du skal tage hensyn til. Det skyldes at det er en meget mild træningsform, hvor du samtidig har mulighed for at aktiverer det meste af kroppen. Din krop får ikke lodrette stød gennem dine led, ligesom det kan være tilfældet ved anden slags træning, som eksempelvis løb. Det skyldes at på en crossfit maskine har du fødderne i berøring med pedalerne imens du er aktiv, og det gør at du ikke unødigt belaster dine led.

Gode træningsråd:

Hvis du ønsker at læse flere gode træningsråd, så har den kendte sundhedscoach, Chris MacDonald udgivet en artikel i samarbejde med Politiken.dk, hvor du kan læse en række af hans bedste råd. Her er både gode råd til træning generelt, men du kan også læse hvorfor at han synes at lige netop en fitness maskine er godt valg når det gælder motion. Du kan læse hele artiklen her.

Sådan bruger du Crosstraineren rigtigt

Løbetræner Christian Madsen har i samarbejde med fitnessmagasinet iform.dk, lavet en artikel der ser nærmere på hvordan du træner rigtigt med en crosstrainer. Du kan læse hele artiklen hos iform her.

Han nævner blandt andet, at hvis ud skal have optimal effekt ud af crosstraineren, så er det vigtigt at også bruger dine arme aktivt. At du kan bruge både arme og ben aktivt på samme tid, er nemlig en af kvaliteterne ved maskinen, da aktiveringen af flere muskelgrupper gør at du kan få pulsen meget højere op end normalt.

Christian Madsen giver desuden en række bud på forskellige effektive træningsprogrammer i artiklen.

En anden god ting at huske, er at lavet varieret træning på crosstraineren, så du ikke altid laver samme bevægelser. Iform.dk har udgivet en artikel, hvor de giver nærmere råd om hvordan du kan opnå varieret træning. Læs mere her.

Her kan du se en video, hvor træningsekspert Dan Dewhirst giver sine bedste råd til træning på crosstraineren.


Sådan vedligeholder du din crosstrainer

En træningsmaskine som en crosstrainer kan give rigtig god motion, men husk på at den belastes og søles en del til under træningen. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sin crosstrainer, og baseret på artikler fra Simplefit.com og Amazonleisure.co.uk forklarer vi i dette afsnit, hvordan du holder din crosstrainer hygiejnisk, ren og funktionsdygtig samt forlænger levetiden markant:

Dette bør du gøre efter hver træning

Desinficér: Når man aser og maser på maskinen, kan man ikke undgå, at den bliver tilsølet af sved og snavs. Derfor bør man efter hver session på modellen tørre den af med flydende, desinficerende væske og tørre efter med en tør og ren klud. Gør dette på både maskinens krop, håndtag og kontrolpanel. Dette er især vigtigt for hygiejnen, hvis der er flere i hjemmet, der benytter sig af modellen.

DesinficérPas på sved og støv sammen: Sved og støv sammen kan være en farlig kombination for din crosstrainer, så når du alligevel desinficerer maskinen, så hold øje med brune pletter, hvor støvet og sveden mødes. Vær ekstra opmærksom på at fjerne disse, idet ubehandlede pletter af denne type kan føre til klumper, der kan ødelægge crosstrainerens bevægelige dele.

Dette bør du gøre regelmæssigt

Støvsug: Når du alligevel er i gang med den ugentlige støvsugning i huset, så husk at støvsuge under crosstraineren også, så sved og støv ikke finder sammen.

Hold maskinen sikker: Tjek regelmæssigt at alle skruer og håndtag sidder helt fast, så man ikke kommer til skade under træningen. Hold skruerne faste men ikke overspændte.

Tjek funktionerne: Ofte benytter man sig ikke af alle crosstrainerens funktioner – især hvis man har anskaffet sig en avanceret model – men man bør alligevel regelmæssigt gå alle funktioner og modus igennem. Så er man også sikker på, at alle knapper og kommandoer virker, som de skal. Det bør gøres af både praktiske og sikkerhedsmæssige grunde.

Dette bør du gøre en gang imellem

Hovedrengøring: En grundig hovedrengøring er sjældent nødvendig ofte, men bør gøres en gang imellem. Start med at tage stikket ud og flytte crosstraineren, så du kan foretage en grundig støvsugning under maskinen. Tag herefter en finere støvkost eller pensel og støv alle revner, huller og sprækker af.

rengoeringsmidlerBæltet: Inden i crosstraineren findes et såkaldt drive-belt, som er det, der sikrer, at modellen kan bevæge sig. Tjek det en gang imellem for eventuelle afrevne dele, huller eller generel slitage. Hvis det er beskadiget, bør crosstraineren ikke bruges, og man bør kontakte forhandleren.

De bevægelige dele: Crosstrainerens bevægelige dele såsom ramper, led og hjul bør efterses for at sikre, at de ikke viser tegn på slitage.

Husk at denne guide er en generel guide til vedligeholdelse af en fitness maskine. Der findes mange forskellige typer af modeller på markedet, og de er alle forskellige. Derfor er det en god ide at læse manualen for den specifikke model igennem først, da der kan være specielle krav til den enkelte model.


Fordele ved at bruge en crosstrainer

Som nævnt tidligere i denne artikel så er crosstraineren et meget alsidigt redskab, som er fordelagtigt til at gøre træningen af kroppen mere komplet. Baseret på ekspertviden fra Vescape.com og Orbitfitness.com guider vi her til, hvilke andre fordele man kan nyde godt af ved at benytte crossfit maskinen som træningsmaskine:

Crosstraineren er en effektiv kalorieforbrænder

En af de helt store fordele ved crosstraineren er maskinens evne til at sætte kalorieforbrændingen hos forbrugeren op. Derfor vil en crosstrainer også kunne bidrage væsentligt til et vægttab. Eksperterne forklarer nemlig, at i forhold til en rask spadseretur, så forbrænder man 2-4 gange så mange kalorier på denne maskine – alt efter intensitet. Eksperterne illustrerer det således:

Lav intensitet på crosstraineren giver en forbrænding på cirka 450 kalorier per time

Medium intensitet på crosstraineren giver en forbrænding på cirka 650 kalorier per time

Høj intensitet på crosstraineren giver en forbrænding på cirka 830 kalorier per time

Eksperterne anbefaler, at man går efter en medium intensitet, da det er her, at kroppen forbrænder en del af kroppens fedt, og derfor vil man hurtigere tabe sig. Kroppen er nemlig designet til at forbrænde kulhydrater som for eksempel sukker først, og først derefter tager den fat på overflødigt fedt. Hvis man ønsker at tabe sig, så er intervaltræning på crosstraineren også en god ide, således at man kombinere og skifter imellem medium og høj intensitet.

Som tommelfingerregel skal man forbrænde 7000 kalorier for at tabe 1 kilo fedt, så hvis du ønsker at tabe dig med crosstraineren som arbejdsredskab med 1 kilo om måneden, så er der ifølge eksperterne flere måder at gøre det på – alt efter hvor meget tid, man har til træningen:

Type 1: Træn hver dag 20 minutter på crosstraineren på høj intensitet.

Type 2: Træn 1 time hver tredje dag med intervaltræning mellem høj og medium intensitet.

Hvis muligt så forklarer eksperterne, at Type 2 vil være den bedste måde at foretage vægttabet på.

Crosstraineren styrker hjertet

Crosstraineren styrker hjertetMange anskaffer en træningsmaskine for at tabe sig eller at komme i bedre form, men træning på en crosstrainer har mange andre fordele. En af fordelene er, at denne form for træning styrker mange af kroppens muskler, og en af disse muskler er den nok vigtigste i kroppen, nemlig hjertet.

Når hjertet bliver trænet og styrket, kan det pumpe en større mænge blod rundt i kroppen med hvert slag, og det bringer mere ilt til andre muskler og organer. Dette sænker også blodtrykket.

Crosstraineren forbedrer lungefunktionen

Motion på crosstraineren forøger ikke i sig selv lungekapaciteten, som andre motionsformer gør, men den forbedrer den via styrkelsen af musklerne. Musklerne bliver nemlig mere effektive og forbruger mindre ilt under træningen.

Det betyder, at man får brug for mindre luft for at kunne trække vejret, og dermed vil man blive mindre forpustet. Brug af crosstraineren som træningsform kan også afhjælpe symptomer hos forbrugere, der lider af astma.

Crosstraineren kan forhindre diabetes

Diabetes karakteriseres ved at være en dysfunktion i kroppen angående insulin, og insulin er et hormon, der blandt andet har som funktion at sørge for at bringe sukker til blodet, så blodet kan bruge sukkeret som en kilde til energi.

Hvis man lider af diabetes, så finder denne proces ikke ordentligt sted, og sukkeret begynder i stedet at hobe sig op i blodet. Når man træner på en crosstrainer, så påvirkes blodsukkerniveauet positivt, idet bevægelserne bruger det ophobede sukker som energi.

Crosstraineren giver mulighed for varieret træning

Mange tror fejlagtigt, at det kun er muligt at træne på én måde på en crosstrainer, men på en crosstrainer kan man både få den modstand, der svarer til en gåtur, en løbetur, at bevæge sig op ad en lille bakke, eller at bestige et helt bjerg.

Dette betyder, at en crosstrainer vil være en god træningsform for mange typer af motionister og kan opfylde mange forskellige mål og træningsformer.

Crosstraineren er blid mod kroppen

Crosstraineren er blid mod kroppenSom nævnt tidligere i denne artikel, så er træning på en crosstrainer en skånsom form for motion, for leddene bliver ikke nær så meget belastede som på for eksempel et løbebånd. Det gør, at man vil opleve færre skader, og især for nybegyndere er dette vigtigt, da kroppen på dette stadie ikke er vant til denne form for belastning endnu.

Crosstraineren kan installeres derhjemme

Hvis der skal investeres i ét træningsredskab til hjemmet, vælger mange typisk løbebåndet eller motionscyklen. Men crosstrainere giver en mere varieret og mindre belastende træning for kroppen, og så kan man få crosstrainere, der er relativt billige. En crosstrainer fylder heller ikke ret meget, og så kan den benyttes af alle hjemmets beboere.


5 råd til at booste dit træningsudbytte

Hvis man investerer i en crosstrainer, så kan man blot anvende den med det samme og bare bevæge sig derudad i det tempo, man ønsker. Fernwoodfitness.com forklarer, at hvis man dog ønsker at få et større udbytte af træningen på crosstraineren, så kan man gøre følgende:

Intervaltræning: Vi har tidligere været inde på, at intervaltræning, hvor man skifter mellem lav, medium og høj intensitet, for alvor forbrænder kalorier. Intervaltræningen forbedrer også den generelle kondi markant, da kroppen bliver presset inden for rimelighedens grænser. Man bør begynde i det små ved at tilføje perioder af træningen, hvor man bevæger sig hurtigere.

styrketraening kan hjaelpeStart for eksempel med 5 minutters opvarmning og bevæg dig herefter så hurtigt du kan i 1 minut. Brug herefter de næste 2-3 minutter på at få pulsen ned igen, mens du sætter tempoet ned, og start forfra med 1 minuts høj intensitet og 2-3 minutters moderat intensitet. Som man bliver bedre, kan man øge den tid, hvor man træner under den højeste intensitet.

Ned med armene: Crosstraineren kommer med håndtag til armene, så de kan benyttes til både stabilitet og at træne hårdere. Giv med fordel slip på håndtagene af og til, hvilket vil styrke musklerne omkring ryggen.

Ned med armeneBevæg dig baglæns: Man kan også bevæge sig baglæns på en crosstrainer, og det vil især styrke balance og kroppens generelle bevægelighed. Man aktiverer også andre muskler, end når man bevæger sig normalt.

Brug armene: En crosstrainer kan også hjælpe med til at tone arme, skuldre og bryst. I stedet for kun at anvende benmusklerne til at bevæge sig, skub og træk da i stedet i håndtagene med armene. Dette vil styrke både arme, skuldre, bryst og ryg.

Forøg modstanden: Sæt modstanden op og forbrænd flere kalorier og få en bedre styrkelse af hele kroppen. Jo højere modstand, jo mere kræver det af kroppen, og jo mere forbrænder man.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Homecrosstrainerreviews.com 🇬🇧

Homecrosstrainerreviews.com er en international webside, der beskæftiger sig med motion, sund livsstil og udstyr til den aktive forbruger med fokus på crosstrainere. Homecrosstrainerreviews.com foretager løbende tests af forskellige modeller, og her er der tale om en test af crosstraineren Reebok One GX50.

Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Topfitnessmag.com

Topfitnessmag.com er en hjemmeside, der hovedsagligt fokuserer på træning og sundhed. Der er særligt fokus på at guide både til bedre hjemmetræning med smarte øvelser, information om kost og sundhed samt anmeldelser og gennemgange af forskelligt udstyr. 

I en større sammenlignende test og anmeldelse er SOLE E35 crosstrainer med på Topfitnessmag.com. Modellen ligger i den helt høje prisklasse, men den får ros for at være velbygget, nem at justere til den enkelte person og har en håndholdt pulsmåler. Anmelderen kalder modellen for et godt køb til pengene, hvor du får mange funktioner, hvis du ønsker kvalitet.

Anmeldelsen er opdateret den: 22. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Bäst-i-Test.se

Bäst i Test er en svensk hjemmeside til forbrugere, der giver et nemt overblik over forhandlere og priser. De laver også gode oversigter, anmeldelser og købsguides over alle former for forbrugerprodukter fra elkedler og køleskabe til træningsudstyr som crosstrainere.

Blandt 16 forskellige modeller af crosstrainere er SOLE E35 crosstrainer med i en større test-oversigt hos Bäst i Test. Den kåres som det bedste elite-valg, hvis du ønsker høj kvalitet, hvor maskinen både er komfortabel og innovativ at træne på. I testen får modellen 5 ud af 5 stjerner og ligger helt øverst på listen, men er særligt anbefalet til dig, der vil bruge den i hverdagen over mange år.

Anmeldelsen er opdateret: februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Getfitness.no

Den norske hjemmeside Getfitness.no deler brugbar information om træning, kost og kosttilskud. De ønsker at bidrage med mere viden, så du kan foretage de bedste valg for din sundhed og dit helbreds skyld.

Titan Life Athlete C55 er med i en større anmeldelse over de bedste crosstrainere til hjemmebrug. Den ligger som nummer 7 på listen og beskrives i anmeldelsen som en solid, brugervenlig crosstrainer, der nemt kan indstilles til forskellige modstande for varieret træning. Særligt hæfter anmeldelsen sig ved de naturlige bevægelser, som Titan Life Athlete C55 giver, der slider mindst muligt på leddene.

Anmeldelsen er opdateret den: 21. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

AbilicaOnline.dk

AbilicaOnline.dk er en webshop, der forhandler mærket Abilica. Det er et af de førende mærker indenfor hjemmetræningsudstyr i Norden.

AbilicaOnline.dk har i 2016 lavet en test af 14 forskellige crosstrainers, hvor de bl.a. har kigget på fordele og ulemper ved de forskellige maskiner. Her indgår XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer som de udpeger som testvinder. 

Du kan se testen her

Andre relevante kilder

Hvis du er interesseret i at dyrke motion derhjemme, så kan du med fordel også tjekke vores test-guide til romaskine ud, hvori du finder en liste over de bedste romaskiner i test. Hvis ikke de falder i din smag, så kan du tjekke vores artikel med de bedste vandromaskiner.


FAQ

Hvilke crosstrainere er de bedste?
Der er utroligt mange forskellige modeller af crosstrainere, hvormed det varierer fra person til person, hvilken der er den bedste. Nogle bud på nogle rigtig gode modeller er dog SOLE E35, Masterfit TP500 og Inshape CT700, som alle har nogle super gode egenskaber, som kan være praktiske at have.
Hvordan vælger jeg min egen crosstrainer?
Du vælger din egen crosstrainer ved at overveje, hvad dine personlige behov og præferencer er. Det varierer utroligt meget fra person til person, hvad de ønsker, at deres maskine skal kunne. Ved derfor at overveje dine egne behov, så finder du nemmere frem til den rette crosstrainer for dig.
Er crosstrainere gode til vægttab
Ja, crosstrainere er nogle rigtig gode maskiner at bruge, hvis du ønsker at tabe dig. Du får trænet din cardio på dem, hvormed de forbrænder godt med kalorier. Dertil er de praktiske at have derhjemme, da du dermed nemmere kan presse træning ind i en travl hverdag.
Er 30 minutter på en crosstrainer nok?
Ja, 30 minutters træning ad gangen på en crosstrainer kan sagtens være nok. Generelt anbefales det, at du træner mellem 15 og 50 minutter, hvis du vil have en fuld workout på en crosstrainer. Hvis du dermed sørger for at have en nogenlunde høj intensitet, så er 30 minutter fint.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser


Reebok One GX50

8,6 ud af 10 point hos Homecrosstrainerreviews.com
4,3 ud af 5 stjerner hos Ebay.com baseret på brugeranmeldelser

 Reebok One GX50

Modellen Reebok One GX50 er blevet testet af eksperterne fra Homecrosstrainerreviews.com, hvor modellen er blevet vurderet ud fra specifikke parametre. Eksperterne er meget begejstrede for modellen, og derfor gives en rigtig flot score i den absolutte top. Reebok One GX50 er også en favorit blandt brugerne, og det kan ses, idet denne crosstrainer får 4,3 ud af 5 stjerner i gennemsnit af brugerne på Ebay.com.

Model med mange funktioner
Reebok One GX50 er en klassisk crosstrainer, der kommer med mange forskellige funktioner. Dermed vil denne model være fordelagtig for den forbruger, der ønsker at få mest muligt ud af sin træning.

Modellen kommer med et flot og tydeligt LCD-display, hvor man styrer sin træning og kan holde øje med både tid, distance, vægttab, kalorier med videre. Her findes 23 forskellige programmer plus 32 forskellige modstande, så man kan få en varieret træning. Denne crosstrainer har også mulighed for at måle puls og hjertefrekvens.

Alsidig crosstrainer, ifølge eksperterne
Modellen Reebok One GX50 er både blevet testet af eksperter fra Homecrosstrainerreviews.com samt af forbrugerne fra Ebay.com. Eksperterne giver modellen høje karakterer, og dette begrundes med flere faktorer. Blandt andet så er eksperterne begejstrede for det velkendte mærke, da Reebok er kendt for god kvalitet.Modellen Reebok One GX50 kommer ifølge eksperterne i god kvalitet, og så fremhæves prisen også som rimelig. Eksperterne forklarer videre, at denne crosstrainer er meget alsidig, og der vil være programmer for alle typer af motionister – også for nybegyndere.

Velfungerende model, ifølge forbrugerne
Homecrosstrainerreviews.com konkluderer, at Reebok One GX50 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et supplement til den daglige træning eller den forbruger, der er nybegynder og ønsker en model fra et godt mærke. Øvede brugere vil måske ikke helt få valuta nok for pengene.

Brugerne fra Ebay.com er også begejstrede for modellen, selv om en af forbrugerne synes, at den er lidt larmende i brug. Generelt er forbrugerne dog godt tilfredse med modellen, og de fremhæver, at den er velbygget og møder forventningerne godt.

Udvalgte fordele ved Reebok One GX50:
Klassisk crosstrainer
Med LCD-display
23 programmer
32 modstandsfunktioner
Kan måle både puls og hjertefrekvens

Reebok One GX50 – specifikationer:
🔴 Højde: 171 centimeter
🔴 Bredde: 62 centimeter
🔴 Længde: 152 centimeter
🔴 Vægt: 48 kilo
🔴 Display: Ja
🔴 Programmer: 23
🔴 Antal modstande: 32


inSPORTline Omahan ET Crosstrainer 

Prismatch
30 dages prøveperiode

inSPORTline Omahan ET Crosstrainer

inSPORTline Omahan ET Crosstrainer er den nok bedste crosstrainer til dig, som går efter høj værdi for pengene, og som ønsker et af de bedre allround-produkter.

Modellen har ikke været inkluderet i en crosstrainer test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den giver valuta for pengene, er brugervenlig og kommer med fine features og funktioner.

Klassisk og god
inSPORTline Omahan ET Crosstrainer vil være det perfekte valg til dig, der ikke har det allerhøjeste budget, men som gerne vil have smæk for skillingen. Varianten ligger ikke i bunden af prisskalaen, men den er til at betale og en fornuftig investering for nybegynderen såvel som den mere erfarne. Som en bonus vil både den helt lille og den lidt større forbruger kunne få glæde af den, for den har en maksimal belastning på 150 kilo.

Maskinen kommer i et klassisk crosstrainer-design, som hverken er til den æstetiske eller meget mekaniske side. Med sine 58 kilo vejer den en del, så den er ikke lige til at flytte i et snuptag. Så skal den stå i stuen, kan du glæde dig over, at den er forholdsvis neutral at se på. Med målene 166 x 70 x 158 centimeter er den ikke den mest omfangsrige, hvilket også er smart, hvis den skal stå fremme – eller hvis det generelt kniber med pladsen.

Enheden er skabt af robuste og solide materialer, og derfor står den helt stille, mens du okser derudad. Du styrer løjerne på skærmen, der er en stor og oplyst LCD-skærm. Den er brugervenligt inddelt og skabt til at være meget intuitiv – perfekt til også den mere teknologiforskrækkede forbruger. Her kan du se, hvordan din træning forløber, og du kan for eksempel holde øje med tid, distance, forbrændte kalorier, modstand, ydelse og afstand.

32 niveauer og 22 programmer
inSPORTline Omahan ET Crosstrainer imponerer især, når det kommer til de mange valgmuligheder. Du kan for eksempel vælge mellem 32 forskellige modstandsniveauer, som gør det muligt for dig at finde det niveau, der passer til din form. Du kan også intervaltræne og skifte mellem sværhedsgraderne, så du får en mindre monoton oplevelse. Som en yderligere smart funktion er der en integreret pulsmåler. Så kan du holde øje med, hvor meget du presser dig selv. En god feature, hvis du gerne vil pulstræne.

Modellen forkæler dig med 22 programmer, som øger alsidigheden, og programmerne er skabt til forskellige formål. For eksempel er der tre pulsbaserede og 12 forudindstillede programmer, som hjælper dig godt i gang. Du vil opleve fire justerbare programmer, som du selv kan regulere efter individuelle behov, plus et watt-, fedt- og recovery-program.

Produktet er født med en smart holder til din tablet eller telefon, som du kan blive underholdt af, mens du træner. Det er for nogle en oplagt måde at blive distraheret på, så træningen føles mindre hård. Der medfølger også et pulsbælte, der giver en helt korrekt måling af pulsen, og skærmen er baggrundsbelyst.

Alt i alt den bedste crosstrainer til dig, der ønsker meget for pengene og en række hjælpende programmer.

Fordele

 • Rimelig let
 • Nem at anvende
 • Oplyst LCD-skærm
 • Holder til tablet/telefon
 • Høj værdi for pengene
Ulemper

 • Uinspireret design

Specifikationer
Mærke: inSPORTline
Type: Crosstrainer
Modstandsniveauer: 32
Display: Ja
Magnethjulsvægt: 9 kilo
Højde: 166 centimeter
Bredde: 70 centimeter
Længde: 158 centimeter
Vægt: 58 kilo
Brugervægt, maks: 150 kilo


inSPORTline Galicum Crosstrainer 

✅  5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google
✅  30 dages prøveperiode
✅  Prismatch

inSPORTline Galicum Crosstrainer

inSPORTline Galicum Crosstrainer er den bedste crossfit maskine til dig, der ønsker en stærk og funktionsrig bestseller, som er noget af en moppedreng.

Modellen er ikke blevet testet i en crosstrainer test udført af eksperter, men den er til gengæld populær blandt køberne. Hos Google modtager den i gennemsnit hele 5 ud af 5 stjerner, men dog er her ikke tale om mange køberes meninger.

Brugerne er meget tilfredse og forklarer, at produktet virkelig lever op til forventningerne og giver dig høj valuta for pengene. Især er de glade for effektiviteten, og at den føles personlig at anvende. En bruger udtrykker oplevelsen med ordene: ”Den er effektiv i brug og er virkelig holdbar og solid. Den er absolut fremragende”.

Stor fyr med masser af muligheder
inSPORTline Galicum Crosstrainer vil være det oplagte valg for den kræsne forbruger med et højt budget. Prisen ligger klart i den høje ende sammenlignet med konkurrenterne, men du får også smæk for skillingen. Varianten er en ordentlig kleppert, som gør meget væsen af sig, men er du seriøs omkring din træning, går du ikke galt i byen med maskinen.

Den kommer i et spændende futuristisk design, som bidrager til følelsen af fart og tempo. Den fylder godt i landskabet, så vær sikker på, at du har plads til den i træningslokalet eller stuen. Den er solid og robust i konstruktionen, og mange typer af forbrugere vil få glæde af den – de erfarne som de uerfarne og den petit som den større krop. Maksimal belastningen ligger på 150 kilo, så der er et fint øvre vægtloft.

Noget af det, der adskiller enheden fra konkurrenterne, er konstruktionen med hjulet foran. Det giver dig en mere effektiv træning, hvor bevægelserne bliver mere dynamiske og naturlige. Og der, hvor modellen også trækker fra, er på modstandsniveau-fronten. Produktet kommer med hele 40 niveauer, og det øger alsidigheden og mulighederne. Du kan gradvist øge modstanden undervejs eller få glæde af intervaltræning, hvor der er en rig mangfoldighed.

Stor og brugervenlig skærm
inSPORTline Galicum Crosstrainer er født med et stort LCD-display på fronten, hvor du foretager dine valg. Her kan du også se informationer omkring dit træningspas og skifte mellem målinger inden for tid, distance, kalorier, stofskifte og watt. Som en bonus finder du tillige en pulsmålings-funktion, som er ideel til dig, der gerne vil foretage pulstræning. Varianten måler din puls via håndtagene, og derfor kan du let følge med i, hvordan dit hjerte arbejder.

Anti-slip på håndtagene sørger for, at svedige håndflader ikke glider, og du finder ligeledes anti-slip på fodpedalerne. Sikkerheden bliver yderligere højnet med en safety-strap, der holder foden på plads, mens du motionerer. Som endnu en bonus er maskinen meget moderne, og det betyder, at den kan kommunikere med din øvrige teknologi. Det gør du via den tilhørende app, du kan hente til din telefon eller tablet. Så kan du få flere informationer omkring din træning og få mere ud af anstrengelserne.

En smart holder til drikkevarer gør det nemt for dig at indtage væske undervejs, mens endnu en holder til tablet/telefon gør, at du kan streame, høre musik eller læse, mens du træner. Det kan for nogen være en kærkommen distraherende faktor, som tager fokus væk fra den hårde træning.

Derfor anbefaler vi inSPORTline Galicum Crosstrainer

Denne model får 5/5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google, hvilket vægtes højt i vores analyse, da det vidner om meget tilfredse brugere. Dens gode anmeldelser skyldes blandt andet modellens lækre kvalitet, smarte funktioner og futuristiske design. Altså får du kvalitet for dine penge med denne fitness maskine.

Fordele

 • Udstyret med holder til drikkevarer samt tablet/telefon
 • Futuristisk design
 • Klart og intuitivt LCD-display
 • Store anti-slip pedaler
Ulemper

 • Høj pris

Specifikationer
Modstandsniveauer: 40
Display: Ja
Magnethjulsvægt: 14,5 kilo
Højde: 172 centimeter
Bredde: 63 centimeter
Længde: 214 centimeter
Vægt: 88 kilo
Brugervægt, maks: 150 kilo


inSPORTline inCondi ET2000i Crosstrainer 

30 dages prøveperiode
Prismatch

inSPORTline inCondi ET2000i Crosstrainer

 

inSPORTline inCondi ET2000i Crosstrainer kan være den bedste crosstrainer til den forbruger, der ønsker noget af det skarpeste på markedet. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en crosstrainer test udført af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage den med, da den imponerer med sine topmoderne features og stærke bygning.

Markant skikkelse i hjemmet
inSPORTline inCondi ET2000i Crosstrainer vil være perfekt til dig, der gerne vil have noget af det bedste, du kan købe for penge. Og for dig, der virkelig er seriøs omkring din træning. Produktet fremstår umiddelbart som noget af et monstrum, og er du æstetisk orienteret, vil du måske ikke helt bifalde designet. Det er, som træningsmaskiners udtryk er flest, men er du mere interesseret i det indre – og har du pengepungen til det – så er den klart et apparat, du skal se nærmere på.

Prisen er høj, og i sammenligning med konkurrenterne er den noget stejl, men er dit budget stort, vil du få masser af premium kvalitet. Det inkluderer for eksempel, at du kan justere skridtlængden, hvilket betyder, at du bedre kan tilpasse træningen til dine behov. Der er fem intervaller at vælge imellem, og du kan selv vælge, om du vil regulere dem i forhold til din højde eller den aktivitet, du foretager dig – for eksempel om du løber, går eller jogger.

Du får hele 16 modstandsniveauer at vælge mellem, og det er et pænt antal. Du kan finde konkurrenter med flere niveauer, men de 16 er rigeligt – selv til den kræsne motionist. Du skifter mellem dem med det kraftige svinghjul med det magnetiske bremsesystem, hvor skiftene vil føles gnidningsfrit og gradvist. Vægten på magnethjulet ligger på 12 kilo, mens vægten for selve modellen er på 136 kilo. Læg mærke til at det er rigtig meget, og derfor kan det være svært at flytte på den, når først du har placeret den et sted.

Med Wi-Fi og mange målinger – inklusiv pulsmåling
inSPORTline inCondi ET2000i Crosstrainer vil være brugbar for alle typer af forbrugere, som ønsker en alsidig træningsform, der påvirker det meste af kroppen. Den er også ideel til dig, der er overvægtig og har brug for en lidt mildere maskine, som ikke er for hård ved leddene. Du får 12 forudindstillede programmer, som får dig godt i gang, og du kan også lave dine egne programmer efter individuelle ønsker. Du kan gemme op til fire af dem, så du hurtigt kan starte dine egne træningsmønstre op.

Skærmen giver dig mulighed for at foretage rigtig mange målinger, og det inkluderer tid, distance, afstand, kalorier, ydelse, modstand og puls. Især pulsmålingen er smart, hvis du gerne vil pulstræne, som kan gøre dine anstrengelser mere effektive. Pulsen bliver målt i håndtaget under skærmen, og den monitoreres direkte via hænderne. Ud over håndtaget under skærmen får du seks forskellige grebs-typer, så du kan skifte stilling undervejs.

Produktet kommer med markedets nyeste teknologi, og derfor kan du direkte på skærmen se meget andet end kun de hårde tal. Der er for eksempel en virtuel kørsel, og da skærmen er udstyret med Wi-Fi, kan du tillige distrahere din hårde træning med surfing på nettet, visning af YouTube-videoer, anden streaming eller lytning til musik. Supersmart, når du gerne vil kombinere det hårde med det underholdende.

Alt i alt den bedste crosstrainer til dig, der går efter cremen af cremen og har budgettet til det.

Fordele

 • Justerer automatisk modstanden
 • Intuitivt display
 • Mange modstands-niveauer
 • Komfortable og justerbare håndtag
Ulemper

 • Høj pris
 • Høj vægt

Specifikationer
Mærke: inSPORTline
Type: Crosstrainer
Modstandsniveauer: 16
Display: Ja
Magnethjulsvægt: 12 kilo
Højde: 159 centimeter
Bredde: 90 centimeter
Længde: 185 centimeter
Vægt: 136 kilo
Brugervægt, maks: 150 kilo

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme