Løbebånd test 2021 – Find de bedste løbebånd

Senest opdateret den 0

I denne løbebånd test ser vi på en række af de mest populære løbebånd på markedet. Vi har gennemgået forskellige anerkendte tests og reviews, men kommer også med vores egen vurdering af de enkelte maskiner. Sidst i artiklen kommer finder ud en lille guide, der ser nærmere på hvad du særligt skal være opmærksom på, når du køber løbebånd. Afslutningsvis finder du en liste over de kilder vi har gennemgået og anvendt.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Løbebånd test – Her er de bedste løbebånd

I nedenstående sektion finder du en oversigt over gode løbebånd. Vi har bådet samlet testvindere, og løbebånd som får gode bedømmelser af brugerne. Vi håber denne guide vil hjælpe dig med at vælge det løbebånd, der passer bedst til dine behov.


Sole F85 løbebånd

✅ Best Buy hos Treadmill Doctor
✅ Testvinder hos det svenske testmagasin Bäst-i-test.se

 Testvinder hos det svenske testmagasinet Test.se
 Bestseller i USA 

sole f 85 løbebånd

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica 0,00 15.900,00 Læs mere

.
Sole F85 har været på markedet adskillige år, men den fortsætter med at høste udmærkelser og vinde diverse løbebånds tests. Det er med andre ord et velgennemprøvet produkt, som har vist sig at kunne stå distancen – også på den lange bane. Det svenske testmagasin Bäst-i-test tøver da heller ikke med at udnævne modellen til både testvinder og bedste køb i mellemprisklassen, og vurderingen bakkes blandt andet op af både det svenske magasin Test.se samt amerikanske Treadmill Doctor.

sammenfoldning

Nemt at folde sammen.

Sole F85 kan bedst beskrives som et semiprofessionelt løbebånd, som ligger sig meget tæt op af de tunge og langt dyrere modeller fra fitnesscenteret. Det er dog på ingen måde et billigt løbebånd, men modellen tilbyder også rigtigt meget til prisen. Eksempelvis er byggekvaliteten så robust, at løbebåndet sagtens tåler at blive brugt mange timer hver eneste dag, hvilket typisk ikke er tilfældet for billigere løbebånd til hjemmebrug. Det betyder blandt andet, at Sole F85 også er et udmærket valg til eksempelvis virksomheder, der gerne vil stille motionsudstyr til rådighed for medarbejderne.

Fantastisk dæmpning i løbebåndet skåner knæene
En af de helt store fordele ved Sole F85 er en udpræget støddæmpning i underlaget, som opnås med det såkaldte Cushion Flex-system, der er op til 40 % mere skånsomt for knæ og led, sammenlignet med løb på hårdt underlag som asfalt og beton. Samtidig giver den store løbeflade på cirka 152 x 56 centimeter et mere afslappet løb. Heldigvis kan løbefladen klappes op til lodret position, når løbebåndet ikke er i brug. Så selv om denne model hører til blandt de største vi har kigget på, optager den kun gulvplads på 113 x 93 centimeter i sammenklappet tilstand.

Den kraftige 4 hk motor på Sole F85 trækker let og ubesværet løbebåndet med helt op til 20 kilometer i timen, selv med personvægte på op til 150 kilo. Stigningen på båndet kan justeres elektronisk med helt op til 15 grader, og alt styres naturligvis fra det avancerede display, hvor alle standardudlæsninger er til rådighed. Computeren byder på 10 faste træningsprogrammer, og der medfølger ekstraudstyr i form af blandt andet trådløst pulsbælte, drikkedunk, smøremiddel mv.

sole f85 loebebaand

Fordele ved Sole F85:
🔵  Meget solid og gennemtestet maskine
🔵  Sammenklappelig for pladsbesparende opbevaring
🔵  Effektiv støddæmpning med Cusion Flex
🔵  Stor løbeflade og kraftig 4 hk motor
🔵  Personvægt op til 150 kilo
🔵  Trådløst pulsbælte og diverse ekstraudstyr inkluderet


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites

Titan ST650 Løbebånd

✅  Professionelt løbebånd til hjemmebrug

Titan ST650

.
Med model ST650 udfordrer Titan de langt dyrere modeller med et løbebånd i mellemprisområdet, der byder på mange pro-faciliteter. Et eksempel er den kraftige 2,5 hk motor, som ubesværet trækker personvægte på op til 130 kilo med 20 kilometer i timen. Den relativt store løbeflade på 140 x 48 centimeter er naturligt affjedret, og forsynet med ekstra stødabsorbtion både foran og bagtil. Det skåner knæ og led, men giver samtidig mulighed for ekstra kraftfuldt afsæt.

De færreste har et decideret motionsrum i hjemmet, og derfor er det ret almindeligt, at løbebåndet skal tages frem, når der skal løbes, og stilles til side efterfølgende. Det er en let operation med Titan ST650, der både er sammenklappelig og forsynet med praktiske transporthjul.

Titan ST650 loebebaand - sammenfoldet

Det mest funktionsrige løbebånd i vores gennemgang
Titan ST650 er uden tvivl det mest funktionsrige løbebånd af de modeller, vi har gennemgået. Modellen byder på hele 24 løbeprogrammer, og derudover 3 manuelle programmer. En smart detalje er desuden, at hastigheden kan justeres direkte på håndtaget, så du ikke behøver slippe. Det er især en fordel, når der trænes helt til grænsen. Håndtaget har også indbygget håndpulsmåler, så det er muligt at træne efter puls – eventuelt via et af de præinstallerede puls-programmer.

Computeren på Titan ST650 er veludstyret, og giver dig naturligvis alle gængse udlæsninger af puls, distance, tid, kalorieforbrænding og meget andet. Herfra kan du naturligvis også styre den motoriserede incline, der kan indstilles i 16 forskellige intervaller.

titan st650 displayet

Fordele ved Titan ST650
🔵 Professionel model til lav pris
🔵 Stor 2,5 hk motor med båndhastighed på op til 20 kilometer i timen
🔵 Zoneopdelt stødabsorbtion på båndet
🔵 Sammenklappelig og forsynet med transporthjul
🔵 24 faste programmer, samt 3 manuelle
🔵 Hastighedsjustering og pulsmåler direkte på håndtaget
🔵 Motoriseret incline med 16 intervaller


Abilica Stream TM X

✅  Bedste skærmfaciliteter

abilica stream tm 100

.
Hører du til dem, der sætter pris på ekstra motivationsfaktorer, kan Abilica Stream TM X være det helt rigtige løbebånd for dig. Prismæssigt ligger det i den lidt dyrere ende af løbebånd til privat brug, men du får rigtig mange ekstrafunktioner med til prisen. Den mest bemærkelsesværdige er nok Google Maps-integrationen, hvor du kan planlægge en rute og følge den via Street View på skærmen. Det er næsten som at være der selv, og det er en glimrende motivationsfaktor, som gør hård træning mere overkommelig. Modellen er også forberedt for montering af tablet eller iPad, så skærmen bliver endnu større.

Der skal naturligvis også helst god musik til, og det får du med de indbyggede kvalitetshøjttalere, der let kobles til din smartphone eller MP3-afspiller. Træningen er også relativt komfortabel med en ekstra stor løbeflade på 140 x 50 centimeter, der drives af en kraftig 2,5 hk motor. Topfarten er 18 kilometer i timen, hvilket burde udfordre selv trænede løbere. Under løbefladen er der monteret dæmpepuder, som både skåner dine knæ og led, og desuden dæmper løbestøjen under træningen.
abilica stream tm 100 sammenklappet

Godt kompromis mellem stabilitet og mobilitet
Konstruktionen af Abilica Stream TM X er solid, hvilket vægten på 83 kilo vidner om. Men den er trods alt ikke tungere, end at den er let at flytte rundt på. Modellen kan klappes sammen, så den kun fylder 121 x 83 centimeter på gulvet, og de indbyggede transporthjul letter eventuel flytning.

Computeren byder naturligvis på alle almindelige udlæsninger med hastighed, tid, kalorieforbrug og mange flere. Også pulsen kan måles og indgå i et af de 12 fastlagte træningsprogrammer. Computeren er desuden forberedt for at kunne modtage pulssignalerne trådløst, for eksempel fra et pulsbælte. Fra computeren styrer du også den motoriserede incline-funktion, der kan hæve båndet til op til 15 % stigning.
 abilica stream tmx loebebaand

Fordele ved Abilica Stream TM X
🔵 Integration med Google Maps
🔵 Kan udvides med tablet eller iPad
🔵 Indbyggede højttalere
🔵 Kraftig 2,5 hk motor med tophastighed på 18 kilometer i timen
🔵 Solid model, men nem at klappe sammen og flytte rundt
🔵 12 træningsprogrammer og incline op til 15%
🔵 Forberedt for trådløse puls-signaler


Titan ST890

Løbebånd i professionel kvalitet


Titan ST890

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Titan ST890 er et løbebånd, der betegnes som værende ’i professionel kvalitet’. På grund af løbebåndets robusthed og solide konstruktion, passer det til brugere med en vægt på op til 150 kilo.

Løbebåndet er forsynet med flere kvalitetsfunktioner, der matcher de funktioner, som man ser på løbebånd i træningscentret.

Det kommer desuden med en AC-motor på 4,5 hk, hvorfor det er et stærkt løbebånd, hvor man har mulighed for at løbe op til 20 km/t. Dog giver motoren ikke kun mulighed for at løbe stærkt, men den sikrer også en lydsvag drift.

Da løbefladen er 56 x 150 centimeter, er det rummeligt, hvilket giver en stor bevægefrihed. Der er yderligere mulighed for at vælge imellem 15 stigningsniveauer, der justeres med 1 % op eller ned. Maskinen er fremstillet med ’hurtig-knapper’, hvor man nemt og hurtigt kan justere både hastighed og stigning.

Løbebånd med praktiske funktioner og træningsprogrammer

Titan ST890 kommer med flere praktiske funktioner såsom en løbeplade, der er udstyret med et løbebælte samt en bæreramme. Løbebæltet har en tykkelse på 3,3 millimeter, hvilket sikrer en komfortabel afdæmpning, mens bærerammen kommer med 8 absorb indlæg.

Disse funktioner sørger for, at brugerens knæ og ankler ikke bliver beskadiget, da det sikrer en mere behagelig landing ved løb.

Endvidere er Titan ST890 forsynet med 24 træningsprogrammer. Disse programmer er meget forskellige, hvorfor man kan vælge det program, der passer bedst til ens behov.

Brugervenligt og intuitivt display

Løbebåndets display er både intuitivt og brugervenligt, da skærmen har en størrelse på 10 tommer. Desuden er det en LCD-skærm, der sørger for at vise alt, hvad man har brug for at se, klart og tydeligt.

På skærmen er der mulighed for at finde informationer vedrørende hastighed, puls, forbrændte kalorier, tid m.m. Selve pulsmålingen foregår ved en håndpulsmåling.

Derudover kan Titan ST890 også give en cirka fedtprocentmåling af brugeren.

Fordele ved Titan ST890:
🔵 24 træningsprogrammer
🔵 LCD-skærm
🔵 AC-motor på 4,5 hk
🔵 15 stigningsniveauer
🔵 Op til 20 km/t
🔵 Intuitivt display
🔵 Mulighed for fedtprocentsmåling

outlet section button for DK sites


Hvilket løbebånd skal jeg vælge?

Måske har du som løber oplevet at købe et par løbesko for billigt. Så ved du, at det kan ødelægge glæden ved træningen, og det betyder som regel, at man får trænet mindre end planlagt. Godt udstyr er en forudsætning for lysten til at træne, og det gælder naturligvis også for løbebånd. Vælg ikke løbebåndet for billigt. Så er det bedre at udskyde købet lidt, så der kan blive råd til et løbebånd af god kvalitet. Du går dog ikke helt galt i byen, hvis du vælger et af de populære modeller vi har gennemgået i denne artikel. Der er desuden både billigere og lidt dyrere modeller, så der er et bredt udvalg for enhver pengepung.

Er du kraftigt bygget, er det vigtigt at sikre, at løbebåndet er dimensioneret til din vægt. Maksimalvægten varierer meget fra model til model. Er du på den anden side meget atletisk bygget og kan løbe med en høj topfart, bør du optimalt set vælge et løbebånd, som kan klare en hastighed på 18-20 kilometer i timen. De fleste motionister vil dog sagtens kunne klare sig med langt mindre hastighed, og det kan have betydning for prisen på løbebåndet. Ekstra udfordring kan alternativt opnås med incline-funktionen, hvor selv en svag hældning kan kompensere for en lidt lavere tophastighed på båndet.

Overvej også hvor meget løbebådet vil blive brugt. Er I flere personer, der træner dagligt og længe, er slitagen langt højere, end hvis du måske kun selv lejlighedsvist skal løbe på båndet, når vejret er dårligt. Til intensivt brug bør du gå efter robuste modeller, og her er vægten som regel en udmærket rettesnor, selv om andre faktorer naturligvis også spiller ind.

Alle de løbebånd vi har set nærmere på i artiklen, tilbyder de fleste standardudlæsninger, og det er computerens vigtigste egenskab. I princippet behøver du derfor ikke lade dig styre af eventuelle ekstrafunktioner og antallet af programmer, men har du særlige præferencer til funktionaliteten, skal dette naturligvis med i overvejelserne. Du kan for eksempel have et ønske om trådløs pulsmåling eller indbygget lydsystem.


Sådan vedligeholder du dit løbebånd

Løbebånd bør vedligeholdes regelmæssigt for at sørge for, at det forbliver rent. Desuden er vedligeholdelsen af et løbebånd vigtigt i forhold til, at maskinen fungerer optimalt. Det er vigtigt at holde løbebåndet fri for støv og snavs for at sikre, at det fungerer, som det skal, samt for at forhindre skader, mens du går eller løber. Selve løbebæltet bør også justeres og i nogle tilfælde smøres for at holde det stramt og i god stand. Læs med videre for at finde ud af, hvordan du vedligeholder dit løbebånd.

Det skal du gøre dagligt
Hver gang du bruger løbebåndet, skal du udføre disse vedligeholdelsesopgaver:

Tør maskinen: Tør maskinen efter du har brugt den hver eneste gang. Dette er især vigtigt, hvis du sveder, da fugt kan fremme rustning af løbebåndets metaldele. Desuden er det en fordel, da løbebåndet kan være fyldt med bakterier.

Vær opmærksom på eventuelle problemer: Når du har brugt maskinen, så er det en fordel, hvis du er opmærksom på, om løbebåndet har opført sig mærkeligt, samt ikke fungeret som det skulle. Det kan nemlig være et tegn på, at der er noget galt, som du skal kigge nærmere på.

Det skal du gøre hver uge  
Det skal du goere hver ugeDisse enkelte opgaver skal du udføre hver uge for at vedligeholde dit løbebånd:

Kontroller løbebæltet: Kontrollér løbebåndet for tegn på slid. Kontrollér også løbebæltet for at sikre, at det er relativt centreret og lige. Det behøver ikke at justeres perfekt, men sørg for, at det ikke skraber eller gnider på noget på siderne.

Støv området rundt om maskinen: Hvis du regelmæssigt bruger dit løbebånd, begynder støv og snavs at samle sig på maskinen. En lille del af det er fra selve bæltet, men størstedelen af det er fra skosåler. Det er helt normalt og intet at være bekymret for.

Det skal du gøre hver måned
Kontroller rammemøtrikkerne og boltene hver måned for at sikre, at de strammes, og at stolperne, der fastgør konsollen til rammen, er sikre. Med regelmæssig brug er det nemlig ikke ualmindeligt, at de bliver en smule løse med tiden.

Det skal du gøre en gang om året
Gå i gang med at loebe på loebebaandetEn gang om året anbefales det, at du gør følgende:

Støvsug i motorrummet og under maskinen: Før du fjerner motordækslet for at støvsuge, skal du slukke for løbebåndet og tage stikket ud af stikkontakten. Vær meget forsigtig omkring alle de elektriske komponenter, og sørg for ikke at røre dem med din støvsuger.

Smør løbebåndet mindst en gang om året: Billede Afhængigt af hyppigheden, anvendelsesmængden og det anvendte smøremiddel kan det være nødvendigt at smøre løbebåndet mere ofte.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du vedligeholder dit løbebånd, kan du klikke ind på dette link eller se denne video:


Fordele ved brug af løbebånd

Et løbebånd er en effektiv træningsmetode, uanset hvilken form du er i. Nybegyndere og avancerede motionister kan vælge forskellige hastigheder og stigninger til alt lige fra intervaltræning til en almindelig løbetur. Der er et væld af fordele, når det kommer til brugen af et løbebånd. Det kan være alt lige fra motivation til hjertesundhed m.m.

Mental sundhed og motivation
Kost & motionEt løbebånd kan hjælpe din hjernefunktion, hjælpe med at gøre dig sundere og få dig til at føle dig gladere. Løb får din hjerne til at frigøre forhøjede mængder endorfiner. Endorfiner er de kemiske forbindelser i din hjerne, som får dig til at føle dig glad. Derfor kan et løbebånd derhjemme direkte bidrage til lindring af depression og angst.

Det er faktisk også bevist, at noget, der hedder endocannabinoider, produceres under fysisk træning. Endocannabinoider er et andet naturligt forekommende hjernekemikalie, der får dig til at føle dig glad.

At føle sig gladere med jævne mellemrum vil gøre dig mere tilfreds med hver træning og dermed bidrage til mere motivation til at køre endnu hårdere næste gang. At være i stand til helt at kontrollere, hvordan du løber, er også en motiverende faktor.

Et løbebånd er bekvemt og sikkert
En anden rigtig stor fordel, ved et løbebånd, er, at det er praktisk. Du behøver ikke at gå ud af døren for en løbetur. Det er virkelig praktisk at have et løbebånd, fordi du nemt kan træne på ethvert tidspunkt på dagen, og du kan endda se fjernsyn, mens du gør det.

At løbe på et løbebånd er meget sikrere end at løbe udendørs. Det er meget sikrere, fordi du ikke risikerer at blive ramt af en bil, mens du løber på fortovet eller på vejen, hvilket er et ret stort problem om natten. Dette gælder især for kvinder, der er sårbare over for chikane, når de løber alene.

Nemt at bruge
Løbebånd er meget nemme at bruge og kræver stort set ingen indsats for at vedligeholde eller komme i gang. Alt du skal gøre er at trykke på nogle knapper på kontrolpanelet, vælge de ønskede indstillinger og starte med at løbe. Selvom du ikke forstår løbebåndet helt, kommer de alle med instruktionsmanualer, hvilket gør det så nemt som muligt.

Hjertesundhed 
HjertesundhedAt gå eller løbe på et løbebånd udfordrer dit hjerte. Forøgelse af din puls i løbet af en 30-minutters træning hjælper med at forbedre dit hjerte samt din udholdenhed. Eksperter anbefaler 30 minutters træning på de fleste dage hver uge for at forbedre og bevare hjertesundheden.

Forbedret kolesteroltal
Ikke alt kolesterol er dårligt for dig. Det gode kolesterol hjælper med at mindske risikoen for blokering af arterierne, hvilket kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde. Træning som at gå eller løbe på et løbebånd med et hurtigt tempo i 30 minutter kan medvirke til at øge HDL-niveauet (det gode kolesterol) med så meget som 5 procent, hvis du træner regelmæssigt.

Lav belastning
Hvis du ikke har mulighed for at løbe hver dag, så kan du også gå en tur på dit løbebånd. På et løbebånd bliver dine knæ, ankler og led ikke belastet lige så meget, hvorfor det er en god mulighed for stadig at bevæge sig uden at belaste din krop for meget.

Forbedrer stamina og udholdenhed
At løbe i 30 minutter om dagen vil hjælpe dig med at opbygge hjerteudhold og muskeludhold, eller din evne til at udøve fysisk aktivitet over tid. Kortere træning med høj hastighed på et løbebånd hjælper dig med at opbygge kapaciteten til at løbe i længere perioder.

Forbrænder kalorier  
Forbraender flere kalorierBrug af et løbebånd i blot 30 minutter hjælper dig med at forbrænde kalorier. Det siges, at gennemsnitligt kan en nybegynder forbrænde omkring 183 kalorier på en time, mens en erfaren løber kan forbrænde helt op til 277 kalorier. Dog er dette kun gennemsnitligt, da der skal tages udgangspunkt i, hvor hurtigt du løber, hvor meget du vejer, din højde m.m.

Som du kan se, er der et stort antal fordele ved at løbe på et løbebånd. Ved hjælp af et løbebånd kan du reducere risikoen for hjertesygdomme, diabetes og fælles relaterede sundhedsproblemer. Du kan øge din muskelstyrke og udholdenhed, plus du kan øge styrken af dine knogler også. Hvis du ønsker at læse mere om fordele ved at løbe på et løbebånd, kan du klikke ind her.


Inspiration til løbetræning

optimer dit loebEr du træt af blot at løbe en tur på løbebåndet? Så er det tid til en forandring. Ligegyldigt om du har 5 minutter eller 40 minutter, så er det altid en fordel at tage en tur på løbebåndet og få pulsen op. Dog kan det blive kedeligt for alle i perioder, og det kan være svært at finde motivationen. Derfor kan du i dette afsnit finde 3 mulige løbetræningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at komme op på løbebåndet.

5-minutters løbeprogram
Hvis du kun har 5 minutter, så prøv denne hurtige intervaltræning. Start med at løbe stille og roligt i 1 minut og sprint herefter så hurtigt du kan i 20 sekunder. Gentag dette, indtil der er gået 5 minutter. Hvis du har mod på det, så kan du køre dette program i længere tid end blot 5 minutter.

10-minutters løbeprogram
Med dette 10-minutters løbeprogram, skal du i gang med stigningen på løbebåndet. Start med at løbe så hurtigt du kan i 1 minut på den laveste stigning og kør herefter løbebåndet op for hvert minut. Jo højere stigning, jo lavere skal tempoet være.

21-minutters løbeprogram
Start med at løbe stille og roligt på en flad stigning. Herefter skal du øge tempoet for hvert 30 sekund, indtil der er gået 5 minutter, hvorefter tempoet igen skal blive langsommere. Kør dette interval 4 gange, indtil der er gået omkring 20 minutter.

Er du interesseret i at finde mere inspiration til din løbetræning, kan du klikke ind her eller her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke løbebånd er bedst i test?

Sole F85

🤓 Hvordan er løbebåndene blevet testet?

Løbebåndene er blevet vurderet ud fra deres brugervenlighed, indbyggede programmer og indstillinger, samt deres byggekvalitet.

🤔 Hvad er bedst: Løbebånd eller motionscykel?

Man kan ikke som sådan sige, at den ene er bedre end den anden. Der er dog fundet belæg for, at løbebåndet er bedre til at forbedre konditionen, hvor motionscyklen er bedre til at forbrænde kalorier. Dette kommer dog igen an på hvem der bruger dem og hvordan.


Løbebånd Test – Disse kilder har vi gennemgået

I vurderingen af modellerne har vi naturligvis skævet til, hvilke resultater maskinerne har opnået, når de har deltaget i forskellige tests. Det er ikke alle maskinerne, der har været testede endnu, men nedenfor kan du se en række af de kilder, vi har anvendt:

Test.se
Test.se er et svensk magasin, der har specialiseret sig i at vurdere forbrugerprodukter, blandt andet ved at sammenholde uvildige eksterne tests. Magasinet tester alt fra husholdningsmaskiner til værktøj, og bragte i 2014 således også en test af løbebånd.

Bäst-i-test
Det svenske magasin Bäst-i-test har specialiseret sig i, på forbrugernes vegne, at finde frem til de bedste produkter på markedet. Det gør man blandt andet i samarbejde med fagfolk på det specifikke felt. I 2016 testede magasinet 9 forskellige populære løbebånd på markedet.

Treadmill Doctor
Amerikanske Treadmill Doctor har, som navnet også antyder specialiseret sig i løbebånd, og her tilbyder man både reservedele, service og råd til reparationer og vedligeholdelse af løbebånd. Som en naturlig del af servicen bliver de forskellige løbebåndsmodeller også løbende testet og vurderet, og du kan eksempelvis se deres test af Sole F85 fra 2013 her.

Øvrige kilder

I forbindelse med research til artiklen har vi desuden gjort brug af en lang række forskellige kilder med tips og tricks til optimal anvendelse af løbebåndet, og et godt eksempel er Fit Living, som blandt andet har en glimrende og meget informativ artikel med tips og tricks til løbebåndsløbere. Du kan se artiklen helt gratis her.

Magasinet Aktiv Træning tilbyder også flere glimrende artikler om træning på løbebånd. Læs for eksempel denne artikel med en god punktvis gennemgang af træningen på løbebånd. Magasinet har også et fint træningsprogram til begynderen, som skal i gang med løbebåndstræningen.