Broil King Grill Test 2021 – Her er de bedste Broil King grillmodeller ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel gennemgår vi grillmodeller fra Broil King, der har fået gode anmeldelser fra ekspertkilder og forbrugere.

Vi starter med en gennemgang af de forskellige modeller, hvor vi tager et nærmere kig på deres funktioner og specifikationer samt fordele og ulemper ud fra eksperternes og forbrugernes vurderinger. Til sidst finder du guides, gode råd, opskrifter samt mere information om grillmodeller fra Broil King.

Hvis du ønsker at læse mere om anmeldelserne og testkilderne, finder du til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Broil King test indeholder: 
🔸 Gennemgang af de bedste Broil King grillmodeller
🔸 Det skal du overveje, før du køber en ny grill
🔸 Gode råd til rengøringen af din grill
🔸 Grill dit kød til perfektion
🔸 Lækre opskrifter til grillen
🔸 Historien om Broil King
🔸 Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Broil King Grill Test 2020 – Her er de bedste Broil King grillmodeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Broil King grillmodeller, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Broil King Baron 490

✅ 8 ud af 10 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3

Broil King Baron 490

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Broil King Baron 490 er blevet testet og anmeldt af det svenske teknikmagasin M3, der er begejstrede for denne grill. De har givet modellen 8 ud af 10 stjerner baseret på dens effektive grillzoner og høje kvalitet. Til gengæld nævner eksperterne også, at Broil King Baron 490 er forholdsvis dyr.

Velbygget grill, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra M3 er Broil King Baron 490 ”en velbygget grill”, der er forsynet med ”klare og effektive grillzoner”. De skriver, at grillen kommer ”med alt, hvad man kan bede om af en grill i denne prisklasse”, hvorfor de mener, at den passer til de fleste grillentusiaster.

De svenske eksperter hæfter sig ydermere ved, at grillen er af ”høj kvalitet” samt, at den bliver leveret med et rotisseri, hvilket gør grilloplevelsen endnu bedre.

Dog nævner de til sidst i deres anmeldelse, at det dog er ”noget vanskeligt at grille ved lavere temperaturer”, men at de ellers klart kan anbefale modellen, hvis man er på udkig efter en ny grill.

Flot gasgrill med stort grillareal

Med Broil King Baron 490 får man en flot og elegant gasgrill, der kommer med alt, hvad man skal bruge for at grille et godt måltid.

Da grillen anvender gas, varmes den hurtigt op, så man ikke skal vente længe på dette. Grillen har et elektronisk tændingssystem, så den nemt kan tændes hver gang.

Takket være det store grillareal på 64 x 44 centimeter er der god plads til at grille forskellige råvarer såsom kød, grøntsager, brød m.m.

Derudover kommer Broil King Baron 490 med sideborde, der kan klappes op og ned, så der er plads til at stille det færdige mad lige ved siden af grillen eller tilberede tilbehøret.

Ved køb af Broil King Baron 490 medfølger der desuden et rotisserisæt, så man kan langtidsstege eller grille en stor steg eller en hel kylling. Under grillen er der rig mulighed for at opbevare både tilbehør, gasflaske m.m.

Alsidig gasgrill

Broil King Baron 490 er en alsidig gasgrill forsynet med grillriste i støbejern og fire Dual-Tube brændere. Det vil sige, at der er mulighed for at grille både ved direkte og indirekte varme. Brænderne sørger for, at varmen bliver fordelt lige over hele grillarealet.

På grillens ene side er der ydermere en sidebrænder, hvor man kan tilberede tilbehøret. Her kan man gøre alt lige fra at koge kartofler til suppe, grøntsager eller noget helt fjerde.

Grillens smedejernsriste er kraftige og rengøringsvenlige samt sikrer, at maden får de klassiske grillmærker. Hvis man vedligeholder disse riste, kan de holde i mange år frem i tiden.

Under smedejernsristene kan der findes det unikke Flav-R-Wave-system, som samler og fordamper kødets fedt. Dette tilfører mere smag til kødet.

Sidst men ikke mindst har Broil King Baron 490 en temperaturregulering, så man har fuld kontrol over temperaturen, da man selv kan indstille den.

Specifikationer ved Broil King Baron 490:
🔵 Type: Gasgrill
🔵 Højde: 117 centimeter
🔵 Bredde: 142 centimeter
🔵 Dybde: 61 centimeter
🔵 Vægt: 74 kilo
🔵 Grillareal: 64 x 44 centimeter

Her kan du se en præsentationsvideo af Broil King Baron serien. Videoen er produceret af Broil King BBQ:

https://www.youtube.com/watch?v=M0ZUPUjCXYM


Broil King Baron 590

✅ 4.4 ud af 5 stjerner hos grillmagasinet Findbestgrill.com
✅ 74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Broil King Baron 590

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Både Findbestgrill.com og Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Broil King Baron 590, som de begge har givet en god anmeldelse. De har nemlig givet grillen henholdsvis 4,4 ud af 5 stjerner og 74 ud af 100 point.

Dette har de gjort, da de er glade for grillens tilberedningsevne og holdbare materialer. Til gengæld nævner eksperterne også, at Broil King Baron 590 er en smule vanskelig at rengøre ordentligt.

God blanding af både materialer og funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge de to ekspertkilder er Broil King Baron 590 en god gasgrill, der er udstyret med flere praktiske funktioner.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Findbestgrill.com, at grillen ”er en god blanding af materialer og funktioner”, hvilket ”giver en grill, der ikke er for dyr for din tegnebog”.

Samtidigt forklarer eksperterne, at grillen ”leverer en række forskellige måltider og en stor smag”, hvorfor ”den absolut leverer, når det kommer til dette”. Det er eksperterne fra Kagoo.co.uk enige i og fremhæver, at Broil King Baron 590 har et ”kæmpe madlavningsområde” samt en masse ”gode specifikationer”, så den kan blive nydt af alle derhjemme.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Broil King Baron 590. Dog nævner de, at da der er fem brændere, så kunne grillarealet sagtens have været større.

Stor gasgrill med elektrisk tænding

Broil King Baron 590 er en stilren gasgrill med et Flav-R-Wave-system samt en elektrisk tænding i form af et Sure-Lite-tændingssystem.

Mens den elektriske tænding sørger for en nem og hurtig optænding, sikrer Flav-R-Wave-systemet en god varmefordeling samt en optimal grillsmag, da det dryppende fedt fordamper.

Derudover kommer Broil King Baron 590 med fem Dual-Tube-brændere i rustfrit stål, der giver en ensartet og jævn varme. Der kan også findes en sidebrænder, så man kan lave tilbehør til kødet, mens man griller.

Grillarealet er på 81 x 44 centimeter, så man kan grille en del mad på samme tid. Ved køb medfølger der et rotisserisæt, så man eksempelvis kan langtidsstege en hel kylling eller en steg.

Praktiske funktioner

Med Broil King Baron 590 får man en gasgrill med flere praktiske funktioner. Takket være de to sammenklappelige sideborde er der ekstra arbejdsplads til tilberedningen eller til opbevaring.
Desuden kan man placere en gasflaske, grilltilbehør eller andet i skabet under grillen.

Grillen er ydermere forsynet med ventiler, der sikrer en god kontrol over temperaturen. Man kan herved justere den alt efter, om temperaturen skal være koldere eller varmere.

Selve smedejernsristene på grillen er rengøringsvenlige og robuste, hvor den ene side sørger for de klassiske grillmærker på kødet. Disse riste er yderst holdbare og har en lang levetid, hvis man passer godt på dem.

Specifikationer ved Broil King Baron 590:
🔵 Type: Gasgrill
🔵 Højde: 117 centimeter
🔵 Bredde: 160 centimeter
🔵 Dybde: 61 centimeter
🔵 Vægt: 85 kilo
🔵 Grillareal: 81 x 44 centimeter


Broil King Regal XL

✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com

Broil King Regal XL

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
15.999,00 15.999,00 Læs mere

Det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com har testet og anmeldt Broil King Regal XL, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for grillens store grillareal samt høje kvalitet. Til gengæld er de ikke så glade for grillens garanti, da den er bedre på andre dyrere modeller.

Enormt grillareal og masser af funktioner til en rimelig pris, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Toptenreviews.com er Broil King Regal XL en god grill, der ”tilbyder en enorm madlavningsplads”.

De skriver ydermere, at grillen er lavet i en ”anstændig byggekvalitet” samt, at den ”kommer med en masse funktioner til en rimelig pris”. Eksperterne hæfter sig især ved, at man ”får en sidebrænder, hvilket er fantastisk til denne pris”.

Når det kommer til grillens varme, fremhæver eksperterne, at den ”er fremragende”, mens temperaturen hele tiden bliver vist på termometret, så man kan holde øje med den.

Alt i alt mener Toptenreviews.com, at ”dette er en god performer”, men man skal bare ”ikke forvente en særlig god garanti på grillen”.

Stor og alsidig gasgrill

Med Broil King Regal XL får man en stor og alsidig gasgrill med hele seks Dual-Tube-brændere i rustfrit stål. Der er desuden to separate grillkamre med grillarealer på henholdsvis 64 x 48 centimeter og 31,66 x 48 centimeter.

Det store grillkammer er forsynet med riste i rustfrit stål, hvor det mindre grillkammer har en kraftig og dobbeltsidet grillrist i støbejern. Man kan herved tilberede en del mad på samme tid, hvis der er brug for det, mens man samtidigt kan afprøve flere grillmetoder.

På grillens sidebrænder er der mulighed for at forberede eller tilberede tilbehør til grillmaden såsom en sauce, grøntsager eller kartofler. Ved køb af Broil King Regal XL medfølger der desuden et rotisserisæt til langtidsstegning.

Fuld kontrol over temperaturen

Broil King Regal XL er udstyret med ventiler, der gør, at man har fuld kontrol over temperaturen. I låget er der indbygget et termometer, så man altid præcist kan følge med i grillens temperatur.

På grillens sider er der placeret to foldbare sideborde, der er optimale som opbevaring af tilbehør eller til anretning af maden. Under grillen er der et skab, hvor man desuden kan placere alt lige fra et overtræk til en gasflaske m.m.

Grillsystemet Flav-R-Wave forsyner Broil King Regal XL med en effektiv varmefordeling over hele grillens overflade. Her drypper fedt fra kødet ned, hvorefter det fordampes. Det giver kødet en optimal grillsmag.

Specifikationer ved Broil King Regal XL:
🔵 Type: Gasgrill
🔵 Højde: 125 centimeter
🔵 Bredde: 193 centimeter
🔵 Dybde: 63 centimeter
🔵 Vægt: 125 kilo
🔵 Grillareal: 64 x 48 og 31,66 x 48 centimeter

Her kan du se en præsentationsvideo af Broil King Regal serien. Videoen er produceret af Broil King BBQ:

https://www.youtube.com/watch?v=-2ToDLAjcIA


Broil King KEG 2000

✅ 4.3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos amerikanske Broilkingbbq.com

Broil King KEG 2000

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.999,00 6.999,00 Læs mere

Broil King KEG 2000 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær grill hos brugerne. Grillen har nemlig fået 4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos amerikanske Broilkingbbq.com.

Her skriver brugerne, at grillen er fantastisk og giver utrolige resultater. Dog nævner et par af brugerne, at grillen ikke er særlig holdbar, hvis man lader den stå udenfor, da nogle af delene hurtigt ruster.

Fantastisk grill med utrolige resultater, ifølge brugerne

Ifølge brugerne hos Broilkingbbq.com er Broil King KEG 2000 en ”fantastisk grill”, der kommer med en isoleret konstruktion, som er meget effektiv. Eksempelvis skriver brugerne, at grillen leverer nogle ”utrolige resultater” uanset, om man griller ribben, pastrami, svinekød eller noget helt fjerde.

En anden bruger forklarer ydermere, at Broil King KEG 2000 er meget nem at bruge. Man skal bare sætte den i gang, regelmæssigt tjekke maden, og så ”bliver aftensmaden perfekt hver gang”. Derfor fremhæver brugeren, at ”det er et rigtig godt køb”.

Ingen af brugerne finder mange ulemper ved Broil King KEG 2000. Dog nævner et par af brugerne, at grillarealet gerne måtte have været en smule større.

Effektiv kulgrill med avanceret design

Med Broil King KEG 2000 får man en praktisk kullgrill med et avanceret design. Grillen er nemlig lavet af isolerede dobbeltvægge i stål, hvilket holder optimalt på varmen, mens det samtidigt giver en effektiv ydeevne.

Derudover kommer Broil King KEG 2000 med et grillareal på 47 x 47 centimeter. Det er derfor ikke den største grill, men der er stadig rig mulighed for at grille mad til hele familien, når der er brug for det.

I selve grillen er der placeret en kraftig grill i smedejern, der er yderst robust og holdbar. Det vil sige, at den kan holde i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe godt på den.

Praktiske funktioner

Broil King KEG 2000 er forsynet med flere praktiske funktioner, der gør grilloplevelsen endnu bedre. Grillen kommer blandt andet med et termometer, så man altid kan holde øje med grillens temperatur.

Desuden er der en spærre- og låsemekanisme i låget, hvilket øger sikkerheden. På den måde kan man sørge for, at låget ikke kan åbnes, når grillen er i brug, hvis der eksempelvis er små børn i nærheden.

Sidst men ikke mindst kommer Broil King KEG 2000 med kraftige og stabile ben samt en hylde nederst, hvor man kan placere grilltilbehør m.m.

Specifikationer ved Broil King KEG 2000:
🔵 Type: Kulgrill
🔵 Højde: 118 centimeter
🔵 Bredde: 53 centimeter
🔵 Dybde: 70 centimeter
🔵 Vægt: 53 kilo
🔵 Grillareal: 47 x 47 centimeter

Her kan du se en video af hvordan man samler Broil King KEG 2000. Videoen er produceret af Broil King BBQ:

https://www.youtube.com/watch?v=_PyutYhPSGM


Det skal du overveje, før du køber en ny grill

grill

Når grillsæsonen er lige rundt om hjørnet, går de fleste i gang med at kigge efter en ny grill. Hvis du ikke er sikker på hvilken grill, du skal købe, kan du her finde gode råd til, hvad du bør overveje, før du køber en ny.

Hvor mange mennesker skal du typisk grille til?
Til at starte med skal du finde ud af, hvor mange mennesker du typisk skal grille til.

Er det til hele familien på seks personer, eller er det blot til dig selv og en anden? Det har nemlig stor betydning for hvor stor en grill, du behøver.

Her er det en fordel at tage et kig på grillarealet. Jo større grillen er, jo dyrere er den typisk også. Der er derfor ingen grund til at købe en meget stor grill, hvis du kun griller mad til et par personer hver gang.

Hvor mange brændere skal grillen have?
Flere brændere og et større grillareal giver dig mulighed for at maksimere den indirekte varme, når du ønsker at tilberede visse stykker kød i længere tid end andre, uden at det bliver forkullet.

Nogle modeller har helt op til seks brændere, så det er værd at overveje, hvor mange du ønsker og tænker, at du har brug for.

Hvor stor må grillen være?
I dag findes der mange grillmodeller på markedet, hvilket betyder, at de kommer i mange forskellige størrelser.

Du kan finde alt lige fra små modeller til de helt store. Hvis du ikke har brug for at tage din grill med på farten, er det værd at investere i en større model. De kommer nemlig som regel med flere muligheder.

Men det er altid klogt at overveje din plads derhjemme i forhold til hvor stor en grill, du vælger.

Samtidigt er det værd at se, om grillen er nem at flytte rundt på, eller om det ender med at blive et stort projekt hver gang, at den skal flyttes fra et sted til et andet.

Hvilke former for tilbehør eller ekstra funktioner ønsker du?
Der er stor forskel på hvilke former for tilbehør og funktioner, som en grill er udstyret med. Er der noget ekstra, du godt kunne tænke dig? Det kan være alt lige fra en sidebrænder til et rotisserisæt, et termometer eller lignende.

Hvad er dit budget?
prisInden du kommer for godt i gang med at kigge på de forskellige modeller, er det værd at overveje dit budget.

Dette kan indskrænke din søgning en hel del, så du ikke ender med at bruge en masse tid på en grill, som rent faktisk ikke er indenfor din prisklasse.

Vælg den rigtige grilltype
Når du kender svaret på de ovenstående spørgsmål, er du klar til at begynde at udforske de forskellige grilltyper. Her skal du beslutte, om du ønsker en gasgrill, en kulgrill, en kamado grill eller noget helt fjerde.

Ønsker du at finde flere gode råd til valg af en ny grill, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Thespruceeats.com.


Gode råd til rengøringen af din grill

rengør grill

Der er ikke noget som et hjemmelavet måltid tilberedt i din egen baghave. Men hver gang du har brugt din grill, skal den naturligvis også rengøres. Og det kan for mange virke uoverskueligt. Her kan du læse mere om, hvordan du bedst muligt kan holde din grill ren og pæn.

Rengør grillristene
Hvis dine grillriste stadigvæk er beskidte efter den sædvanlige rengøring, er det sandsynligvis tid til en meget grundig rens.

Put dine riste i en blanding bestående af eddike og bagepulver. Dette vil fjerne alle de madrester, der stadig er på ristene.

Grillriste i rustfrit stål er generelt de nemmeste at rengøre. Her kan du dække toppen med sølvpapir og lade grillen varme op i cirka 15 minutter. Dette bør brænde de resterende madrester af og gøre det lettere at skrubbe ristene, når de er kølet ned.

Rengør grillen indvendigt
Når grillristene er rengjort, skal du i gang med at rengøre grillen indvendigt. Her kan der også samle sig en masse skidt, som er værd at fjerne, hvis du ønsker, at din grill skal holde mange år frem i tiden.

Du kan bruge en skrubbebørste eller en våd klud til at fjerne det meste. Det er en fordel at skrubbe overfladen med en blød børste eller lignende, så den ikke bliver ridset. Derfor skal du aldrig bruge eksempelvis en metalbørste.

Rengør grillen udvendigt
Lav en balje eller en spand med varmt vand og sæbe. Herefter kan du gå i gang med at tørre alle de udvendige overflader med en våd klud eller svamp. Husk at vaske alle overflader såsom håndtag, ben, låg m.m.

Du kan finde flere gode råd til rengøring af din grill i denne artikel fra Goodhousekeeping.com eller denne artikel fra Thespruceeats.com.


Grill dit kød til perfektion

I sommerperioden er der intet mere lækkert end at grille. Uanset om det er en bøf, kylling eller fisk gør grillsmagen altid noget ekstra ved kødet. Men når du griller, er det vigtigt, at du griller dit kød til perfektion hver gang.

Der er nemlig ikke noget ved at sidde og gnave i et tørt kyllingebryst. Her finder du gode råd til, hvordan du griller dit kød optimalt baseret på en artikel fra Thespruceeats.com.

Sådan griller du oksekød 🐮

Skal du grille oksekød, afhænger metoden og tilberedningstiden meget af hvilken form for kød, du har mellem hænderne.

Desuden skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at skabe de synlige grillmærker på en bøf, skal du altid starte med at tilberede den i kort tid over høj varme, hvorefter du får grillen ned på en lavere temperatur. Herved undgår du, at bøffen bliver helt forkullet.

🔥  Ribeye: 5 til 7 minutter ved 50 grader, 7 til 9 minutter ved 60 grader eller 9 til 11 minutter ved cirka 75 grader alt efter, om den skal være rød, medium eller gennemstegt.

🔥  Flankebøf: 10 til 15 minutter ved 50 grader, 15 til 19 minutter ved 60 grader eller 19 til 23 minutter ved cirka 75 grader alt efter, om den skal være rød, medium eller gennemstegt.

🔥  Ribbensteg: 1 time og 15 minutter til 2 timer og 15 minutter ved 50 grader, 2 timer og 15 minutter til 2 timer og 45 minutter ved 60 grader eller 2 timer og 45 minutter til 3 timer og 15 minutter ved cirka 75 grader alt efter, om den skal være rød, medium eller gennemstegt.

Der findes mange andre former for bøffer, du kan grille. Her kan du blot finde nogle eksempler.

Men selvfølgelig er disse eksempler ikke komplette uden at nævne hotdogs og hamburgere. De fleste hotdogs behøver kun et par minutter på grillen for at få nok varme.

Hamburgere bør grilles over høj varme i to minutter på hver side og derefter to til tre minutter afhængig af, hvor rød eller gennemstegt bøffen skal være.

Sådan griller du svinekød 🐷

Svinekoteletter og svinebøffer bør grilles over direkte varme. Er det en steg, kan det dog være en god idé at flytte den til indirekte varme og vende den på et tidspunkt.

🔥  Svinekoteletter: 10 til 12 minutter ved 60 grader eller 14 til 19 minutter ved cirka 75 grader alt efter, om de skal være medium eller gennemstegte.

🔥  Spareribs: 1 time og 15 minutter ved 60 grader.

🔥  Skinkesteak i skiver: 12 minutter ved 60 grader.

Sådan griller du fjerkræ 🐔

Vil du grille fjerkræ, skal hele kyllinger, kalkuner m.m. grilles over direkte varme. Herefter kan du vende fjerkræet, når halvdelen af tilberedningstiden er gået.

🔥  Kyllingebryst: 10 til 12 minutter ved cirka 80 grader.
🔥  Kalkunbøffer: 10 til 12 minutter ved cirka 80 grader.
🔥  Hel kalkun: Mellem 2 til 3 timer ved cirka 80 grader.

Sådan griller du fisk og skaldyr 🐟 🦐

At grille fisk og skaldyr har ofte brug for en smule mere opmærksomhed, da det hurtigt kan gå fra et lækkert stykke fisk til at være helt tørt.

🔥  Fiskefileter: Mellem 6 til 8 minutter og 8 til 10 minutter afhængig af tykkelsen.
🔥  Fiskebøffer: Omkring 10 minutter.
🔥  En hel fisk: Mellem 10 til 15 minutter og 20 til 30 minutter afhængig af tykkelsen.
🔥  Rejer: 5 til 6 minutter.
🔥  Muslinger: 5 til 8 minutter, hvis de er meget normale i størrelsen.


Lækre opskrifter til grillen 🥩


Grillede lammekoteletter med persillesalat

Grillede lammekoteletter med persillesalatIngredienser
Lammekoteletter:

2 dl. sødmælksyoghurt (ikke græsk)
1 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. kardemomme
1/2 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. muskatnød
12 lammekoteletter

Persillesalat: 
1 lille rødløg, meget tyndt skåret
1 dl. groft hakket persille
1 spsk. frisk citronsaft

Sådan gør du
1. Bland yoghurt, sort peber, koriander, spidskommen, paprika, kardemomme, kanel og muskatnød i en stor skål.

2. Krydr begge sider af lammekoteletterne med salt og put dem i skålen med marinaden. Vend koteletterne i marinaden og lad dem stå i minimum 3 timer og op til 12 timer.

3. Lad koteletterne stå ved stuetemperatur i 1 time før tilberedning.

4. Tænd grillen op til medium-høj varme. Grill lammekoteletterne i omkring 3 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5-10 minutter.

5. I mellemtiden kan du blande løg, persille og citronsaft med en knivspids salt i en mellemstor skål.

6. Server lammekoteletterne med persillesalaten på toppen.


Grillede kyllingespyd med hvidløgssauce

Grillede kyllingespyd med hvidløgssauceIngredienser
Hvidløgssauce: 

6 fed hvidløg
2 æggehvider
2 spsk. frisk citronsaft
1 dl. vegetabilsk olie

Kylling: 
3 spsk. frisk citronsaft
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. koriander
3 spsk. vegetabilsk olie
5 kyllingebryst, skåret i stykker
4 pitabrød, opvarmet

Sådan gør du
Hvidløgssauce:
1. Put hvidløg, æggehvider og citronsaft i en foodprocessor, indtil blandingen er glat. Tilføj langsomt olien og krydr med salt.

Kylling:
1. Bland citronsaft, tomatpuré, koriander, hvidløgssauce og 3 spsk. olie i en stor skål. Put marinaden i en plastikpose.

2. Skær kyllingen i små stykker og krydr med salt. Tilføj stykkerne til marinaden. Lad dem ligge i marinaden i minimum 3 timer og op til 12 timer.

3. Lad kyllingestykkerne stå ved stuetemperatur i 1 time før tilberedning.

4. Tænd grillen op til medium varme. Put kyllingestykkerne på metalspyd. Husk at vende dem regelmæssigt og lad dem grille i omkring 10 til 12 minutter.

5. Kyllingespyddene serveres ovenpå et pitabrød med hvidløgssauce.


Grillet stribebøf med tomater og grønne bønner

Grillet stribebøf med tomater og grønne bønnerIngredienser
1 pose grønne bønner
9 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Salt
200 gram cherrytomater
3 stribebøffer
2 spsk. røget paprika
1 chili, meget tyndt skåret
1 skalotteløg, tynde skiver
1 fed hvidløg
3 spsk. rødvinseddike
En smule revet basilikum

Sådan gør du
1. Tænd grillen op til medium-høj varme. Put bønnerne med 2 spsk. olie i en stor skål og krydr med salt. Placer bønnerne på grillen og vend dem regelmæssigt, indtil de er møre og let forkullede. Det tager omkring 6-8 minutter.

2. I mellemtiden skal du placere en lille stegepande på grillen. Hæld 2 spsk. olie på panden og steg halvdelen af tomaterne, indtil de begynder at briste. Det tager cirka 3 minutter.

3. Krydr bøfferne med salt og paprika samt en smule olie. Grill bøfferne i omkring 4 minutter på hver side, eller indtil de er let forkullede. Put bøfferne på et skærebræt og lad dem hvile i 10 minutter før servering.

4. Halver de resterende tomater og bland dem med chili, skalotteløg, hvidløg, eddike, de grillede tomater, de grillede bønner og 3 spsk. olie. Tilsæt basilikum.

5. Bøfferne serveres på et fad med tomat- og bønneblandingen ved siden af.


Grillet laks med citron- og sesamsauce

Grillet laks med citron- og sesamsauceIngredienser
4-6 laksefileter
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie, plus mere til grillen
Salt
1 lille citron
1 lille skalotteløg, finthakket
2 tsk. sesamfrø
1 tsk. honning
1/2 tsk. sesamolie
Friskkværnet sort peber
En smule basilikumblade, revet

Sådan gør du
1. Tænd grillen op til medium varme. Gnid laksefileterne med 2 spsk. olivenolie og krydr begge sider med salt.

2. Skær enderne af citronen og smid dem ud. Placer citronen oprejst og skær den i fire stykker og pres den i en mindre skål. Tilføj skalotteløg, sesamfrø, honning, sesamolie og den resterende olivenolie. Krydr med salt og masser af peber.

3. Placer laksen på grillen med skindet nedad. Dæk grillen og tilbered laksen i omkring 6-8 minutter. Put laksen på et fad og lad den køle lidt af.

4. Serveres med basilikum ovenpå samt citron- og sesamsauce.


Grillet squash med rødløg og feta

Grillet squash med rødløg og fetaIngredienser
5 spsk. ekstra jomfruolivenolie, plus mere til grillen
1 fed hvidløg
½ dl. hvidvinseddike
4 medium squash, skåret på langs
1 medium rødløg
2 laurbærblade
Salt
Friskkværnet peber
200 gram feta, smuldret i store stykker

Sådan gør du
1.
Tænd grillen op til medium-høj varme. Bland hvidløg, eddike og en smule olie i en lille skål.

2. Placer squash, løg og laurbærblade på en bageplade og drys en smule olie over. Smag til med salt og peber.

3. Put squash og løg på en rist. Grill alle squash, indtil du kan se grillmærker. Det tager cirka 3 minutter. Vend og grill alle squash på den anden side, indtil de er møre og begynder at frigive væske i cirka 2 minutter. Put dem på en bageplade.

4. Grill løget og vend regelmæssigt, indtil det er forkullet omkring kanterne. Det tager omkring 5 minutter. Put løget tilbage på bagepladen.

5. Placer squash, løg, laurbærblade og feta på en bageplade og hæld marinaden over. Lad det stå i mindst 15 minutter og op til 1 time før servering.


Grillet kylling med marinade 

Grillet kylling med marinade Ingredienser
1 bundt purløg
5 fed hvidløg
½ dl. malteddike
1 dl. sojasauce
1 spsk. salt
1 tsk. muskatnød
8 stykker kyllingelår
Vegetabilsk olie (til grillen)

Sådan gør du
1. Blend purløg, hvidløg, eddike, sojasauce, salt og muskatnød, indtil blandingen er uden klumper.

2. Placer kyllingen i en stor skål og hæld marinaden over. Lad kyllingen ligge i marinaden i mindst 2 timer og op til 1 dag inden tilberedning.

3. Fjern kyllingen fra marinaden og lad den stå ved stuetemperatur i omkring 30 minutter.

4. Tænd grillen op og lav to zoner. Pensl risten let med olie. Put kyllingen med skindsiden nedad og start på den varmeste del af grillen. Vend kyllingen, når halvdelen af tilberedningstiden er gået. Flyt kyllingen til den koldere zone efter 5-10 minutter. Lad den yderligere stå i 20-25 minutter.

5. Put kyllingen på et fad og lad den hvile i 10 minutter før servering.


Historien om Broil King

Broil King logo
Broil King ejes af Onward Manufacturing Company, som er en canadisk-ejet virksomhed. Flere af deres grillserier er lavet i Canada, og de går meget langt for at købe materialer i Canada.

Hos Broil King skriver de, at de er forpligtede til at producere grillserier, du kan regne med, når det kommer til ydeevnen. Samtidigt går de meget op i at bruge kvalitetsmaterialer, så grillen holder i mange år.

I dag producerer Broil King mange forskellige grillserier, der passer til de flestes behov. Alle komponenter bliver fremstillet af deres dygtige nordamerikanske arbejdsstyrke med stål indkøbt i Nordamerika. Læs mere om Broil King her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Broil King Grill har fået de bedste bedømmelser i test?

Broil King Baron 490 og Broil King Baron 590

🤓 Hvordan er Broil King grillerne blevet testet?

Broil King grillerne er blevet vurderet ud fra deres evner til hurtigt at blive klar til brug, ensartetheden af deres grilning og deres brugervenlighed. Ydermere har eksperterne set på grillenes byggematerialer, kvalitet og robusthed.

🤔 Hvad er fordelene ved en gasgrill?

En af de helt store fordele ved en gasgrill er, at den er klar til brug på meget kort tid. Ydermere er varmereguleringen markant nemmere at styre end på en kulgrill, samt rengøringen efter brug også er hurtigere overstået.


Gennemgang af testkilder

Findbestgrill.com 🇺🇸
Findbestgrill.com er et grillmagasin, der skriver om alt, hvad der handler om at grille. Derudover tester og anmelder de forskellige grillserier. Her har de testet og anmeldt Broil King Baron 590, som de har givet 4,4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Groomandstyle.com 🇺🇸
Groomandstyle.com er et amerikansk livsstilsmagasin, der leverer artikler og anmeldelser om alle ting, der handler om luksus, skønhed, hjem og meget mere. I denne omgang har de testet og anmeldt Broil King Baron 440, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner elektroniske produkter for at hjælpe forbrugerne med at finde frem til det bedste produkt. I denne omgang har de testet og anmeldt Broil King Baron 590, som de har givet 74 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.

M3.idg.se 🇸🇪
Det svenske teknikmagasin M3 leverer artikler, guides, gode råd og anmeldelser inden for teknikkens verden. Her har de testet og anmeldt Broil King Baron 490, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Thespruceeats.com 🇺🇸
Thespruceeats.com er et amerikansk onlinemagasin, der hjælper forbrugerne med at lave de bedste madretter. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter såsom grillmodeller. Her har de testet og anmeldt Broil King Baron 440, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com tester og anmelder et bredt udvalg af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de anmeldt både Broil King Baron 440 og Broil King Regal XL.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Broil King Baron 440, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Broil King Regal XL, kan du klikke ind her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Broil King test er baseret på anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Vi har gjort brug af brugeranmeldelser for at se, hvilke der er forbrugernes favoritter, samt hvad de finder af fordele og ulemper ved nogle af modellerne.

Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige modeller, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af Broil King KEG 2000 hos Broilkingbbq.com her.


Andre relevante tests og artikler💡

Er du endnu ikke helt overbevist om, at en Broil King grill er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Her kan du læse vores andre grill tests, der tæller både en generel kulgrill test, en Kamado grill test og en specifik Everdure Gasgrill test.

Ønsker du at være sikker på, du altid sætter tænderne i et perfekt tilberedt stykke kød, når du griller, findes der et restaurant-trick, du nemt kan bruge der hjemme. Tricket går i al sin enkelthed ud på, at inden du smider kødet på grillen, har du tilberedt det i en sous vide. Derved vil kødet være optimalt tilberedt, og skal kun brunes på grillen.

Her kan du læse vores generelle test af sous vide maskiner, der bruges til at perfekt langtidstilberede alt fra kød til grønsager. Du kan også læse vores dybdegående Anova sous vide test eller vores Steba SV50 test.

Husk at inden du lægger fødevarende i vandbadet, skal de vakuumpakkes. For at finde den bedste vakuumpakker til opgaven, kan du her læse vores store vakuumpakker test.

Et andet populært valg til udendørs madlavning er de smarte pizzaovne. Fordelen ved at brugen en specieldesignet pizzaovn til at lave pizza er, at de kan opnå, den ekstremt høje temperatur der skal til, for at pizzabunden bliver sprød, uden at udtørre resten af ingredienserne. Her kan du læse vores pizzaovn test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Slutteligt vil vi fremhæve vores rygeovn test. Med en rygeovn kan du selv røge diverse madvarer og opnå den helt specielle smag.