Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Everdure Gasgriller test-oversigt: Vores analyse af de bedste modeller baseret på eksperter og brugertest

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Everdure Gasgriller test-oversigt: Vores analyse af de bedste modeller baseret på eksperter og brugertest

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Gasgrill er en uundværlig del af enhver grillentusiasts arsenal. Men med så mange modeller på markedet, kan det være svært at vælge den rigtige.

I denne artikel vil vi dykke ned i de mest populære modeller, sammenligne priser og hjælpe dig med at finde den perfekte gasgrill til dine behov baseret på eksterne tests, så du får det mest nøjagtige overblik over markedets udvalg.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste everdure gasgriller i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Everdure Force gasgrill:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Mulighed for individuel temperaturindstilling 
 • Stort grill-areal 
 • Opstart på 5 minutter
 • Flot design 
 • Nem rengøring 

Everdure Force er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter, der begge er meget begejstrede. Det drejer sig om testmagasinet Which.co.uk, som har testet modellen alene samt teknologimagasinet T3.com, der har foretaget en test af de bedste grille på markedet. Everdure Force er inkluderet i denne.

Anmeldelse : Analyse af Everdure Force gasgrill

Fleksibel grill med hurtig opstart

Everdure Force er en gasgrill, som er skabt med fleksibilitet i højsædet. Grillen kan anvendes til f.eks. kød, fisk, pølser og grønt, og det er både muligt at tilberede maden med eller uden låg. Det ekstra høje låg er designet til, at luften kan cirkulere bedre, så smagsnuancerne bevares bedst muligt.

Der findes to brændere, som hver har en høj effekt på 3900 watt, og de brugervenlige betjeningsknapper gør det nemt at regulere varmen, så man altid har fuld kontrol over tilberedningen. Yderligere er modellen klar til brug på kun 5 minutter.

Grillen kommer med et indbygget termometer i låget, så man let kan sørge for, at der altid grilles ved den rigtige temperatur, og det er muligt at indstille de to brændere til hver deres temperatur.

Der medfølger desuden udskiftelige grillplader med såkaldte ”flame-tamers”, som gør, at man undgår stikflammer.

Everdure Force er skabt i rustfrit aluminium i et minimalistisk design, der vil se godt ud på enhver terrasse, og den kommer i 4 forskellige farver.

Selve grill-arealet er stort med sine 2358 cm2, hvilket gør det muligt at tilberede mange madvarer på samme tid. For en ekstra nem rengøring kommer modellen desuden med emaljelakerede låg og grillplader, som sørger for, at madrester ikke sætter sig fast.

Hurtig og nem at betjene, ifølge eksperterne

Everdure Force er blandt andet blevet testet af britiske Which.co.uk, som kårer den til ”Bedste køb”. De hæfter sig blandt andet ved, at tilberedningen sker hurtigt, og at resultatet bliver meget jævnt.

Herudover er de især glade for den gode grillede smag, som måltidet får, og så fremhæver de også det kompakte og robuste design.

Eksperterne påpeger desuden, at modellen er meget brugervenlig og nem at betjene. Dog har de et enkelt minus, og det går på, at den er noget tung og besværlig at flytte rundt på.

Alle pengene værd, ifølge eksperterne

Eksperterne fra teknologimagasinet T3.com har ligeledes testet Everdure Force, og de tilføjer, at her er tale om en af de bedste gasgrille på markedet overhovedet.

De er særligt begejstrede for det flotte og attraktive design, og så er det et stort plus, at grillen varmer hurtigt op og tilbereder maden jævnt og ensartet. Det skyldes især, at temperaturstyringen fungerer helt eksemplarisk.

T3.com nævner faktisk ingen minusser ud over den lidt høje pris, men til gengæld mener de, at produktet er alle pengene værd.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Everdure Furnace :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Fast Ignition sikrer jævn og høj varme
 • Mulighed for tilberedning ved 3 temperaturer 
 • Lynhurtig opstart 
 • Ekstrastort grill-areal 
 • Kraftfuld model 

Everdure Furnace er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage denne Everdure Gasgrill med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit.

Brugerne har anmeldt produktet på siden Productreview.com, hvor de skriver om deres erfaringer. Vi kommer nærmere ind på disse efter gennemgangen af grillen.

Anmeldelse : Analyse af Everdure Furnace

Kraftfuld og rummelig grill

Everdure Furnace bliver beskrevet som verdens mest kraftfulde gasgrill med sine 3 brændere, der hver især har en effekt på op til 3200 watt.

Grillen kan anvendes til alle typer af kød og grøntsager, og det er yderligere muligt at regulere temperaturen individuelt på brænderne, så der kan kokkereres ved 3 forskellige temperaturer på samme tid.

Selve grillarealet ligger på 2915 cm2, hvilket er meget stort, og de udskiftelige grillplader er nemme at rengøre.

Modellen kommer desuden med flere gode funktioner, som inkluderer et indbygget termometer samt det innovative Fast Ignition-system. Dette sørger for, at der holdes en jævn og meget høj varme under hele tilberedningen, hvilket giver en bedre smag, og så er grillen tilmed klar til brug på kun 5 minutter.

Brugervenligt design

Everdure Furnace er skabt i et meget enkelt aluminiumsdesign og med et ekstra højt låg, som forbedrer luftcirkulationen.

Modellen kan fås i 4 farver og kommer med to smarte hjul, som gør den nem at transportere rundt i haven. Herudover er grill-pladerne af støbejern designet således, at man undgår stikflammer under tilberedningen.

Også rengøringsaspektet er der tænkt over på denne model. Både låg og grillriste er overtrukket med emalje, som gør, at madrester ikke sætter sig fast. Rengøringen foregår let ved at tørre af med en fugtig klud efter brug.

Effektiv og pålidelig, ifølge brugerne

Everdure Furnace er en favorit blandt forbrugerne, og produktet har modtaget mange positive anmeldelser på forhandlersider.

Grillen modtager stor ros på en række forskellige områder såsom det attraktive design, den lette rengøring, kvaliteten af tilberedningen samt konstruktionen.

En bruger kommenterer blandt andet: ”Den er nem at bruge, let at rengøre, pålidelig og en sand fornøjelse”, mens en anden bruger beskriver den som: ”Strålende! Virkelig solid og super effektiv”.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Everdure Fusion:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Smag og duft af klassisk kulgrill 
 • Flot design 
 • Hurtig start med Fast Flame ignition System 
 • Med indbygget rotisseri 
 • Nem rengøring 

Everdure Fusion er blevet testet af 3 hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Wired.com og T3.com samt det britiske BBC.

Eksperterne har set nærmere på denne grills tilberedningsevner samt blandt andet brugervenlighed, funktioner og design, hvorefter en endelig bedømmelse er blevet givet. Konklusionen lyder, at Everdure Fusion klarer sig rigtig godt.

Anmeldelse : Analyse af Everdure Fusion

Den klassiske grill-smag – hele året rundt

Everdure Fusion adskiller sig fra de øvrige grille i denne artikel ved at være en kulgrill i stedet for en gasgrill. Det betyder, at man med denne kan få den klassiske grill-smag og -duft hele året rundt, som man ellers kun kan få de lune sommeraftener ved terrasse-grillen.

Eftersom denne grill er designet af den verdenskendte stjerne-kok Heston Blumenthal, er her også fokus på design, og apparatet minder stilmæssigt om den klassiske, manuelle kulgrill fra 1990’erne – bare med en noget opgraderet kant. Produktet fremstår derfor virkelig stilfuld og elegant.

Det er desuden muligt hurtigt at få grillet maden, idet her findes det såkaldte ”Fast Flame Ignition System” – det sikrer en virkelig hurtig opstart, således at man kan begynde at grille maden allerede efter 10 minutter.

Grillen er desuden alsidig, idet der findes et integreret rotisseri, som man kan anvende til at tilberede op til 15 kilo kød.

Rotisseriet med det roterende grillspyd er ideelt til at tilberede en hel kylling eller et stykke lam. Et praktisk og solidt greb gør det både nemt og sikkert at holde maden på plads under tilberedningen.

Everdure Fusion er også designet til at være let at gøre ren, således at man nemt kan holde den hygiejnisk og pæn. Grill-arealet ligger ydermere på 1551 cm2, så der er meget plads at grille på – derfor er den også god til grill-fester og sammenkomster.

Flot og velfungerende grill, ifølge eksperterne

Everdure Fusion er blandt andet blevet testet af det britiske BBC, der er meget begejstrede for den. Først kommer de ind på designet, som de synes er virkelig flot – det kommenteres, at den vil pynte på alle terrasser.

Herudover nævnes det, at den virkelig er let at anvende – man skal bare hælde kul på og trykke på tænd-knappen. Derefter tager det 9-10 minutter, før man kan begynde at grille.

Eksperterne fra BBC skriver dertil, at modellen kun har én varmeindstilling, men det gør faktisk ikke noget – man kan nemlig nemt arrangere kullet således, at der nogle steder tilberedes, mens der andre steder holdes varmt.

BBC forklarer yderligere, at der er en del manuelt arbejdet med tilberedningen, idet det kræves, at man ikke har noget imod at stå og vende og dreje kødet – har man ikke lyst til det, kan man smart anvende rotisseriet.

Det konkluderes, at selve resultatet bliver rigtig godt med meget velsmagende mad, og så fremhæves det, at grillen er stor nok til flere personer. Som endnu et plus er rengøringen også let.

Brugervenlig og stilfuldt design, ifølge eksperterne

Everdure Fusion er ligeledes blevet testet af teknologimagasinet T3.com, som især fremhæver det flotte design og den brugervenlige facon – hvis man altså er til kul-grille.

Eksperterne forklarer, at nok er her ikke tale om en billig grill, men til gengæld er den meget unik. Det fungerer meget let at komme i gang, idet man blot skal hælde kul på og derefter trykke på tænd-knappen (dog skal man have strøm i nærheden, idet den kører på strøm). Kort tid efter er den klar til brug.

T3.com er også meget begejstrede for det indbyggede rotisseri, som de fremhæver som virkelig smart. Selve rotisseriet er skjult på grillen, så det ikke ødelægger det virkelig flotte design, men det kan tages frem, når det skal bruges.

Eksperterne er glade for størrelsen, idet man kan tilberede store mængder kød her. Det påpeges dog også, at den kræver mere opmærksomhed end andre grille, mens maden tilberedes.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Alternativer til Everdure Gasgrill

I dette afsnit gennemgår vi yderligere 2 modeller, der udgør alternativer til Everdure Gasgrill – nemlig en gasgrill mere fra mærket Weber samt en kulgrill fra Everdure.

Begge behandles på samme måde, så det er lettere for forbrugeren at holde overblikket.

Dagens bedste priser og tilbud på Weber Spirit II E-310:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Flavorizer Bars opsamler fedt og højner smagen 
 • Mange tilberedningsmuligheder 
 • 3 brændere med høj effekt 
 • Stort grill-areal 
 • Praktisk og stilfuldt design 

Weber Spirit II E-310 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder, nemlig det internationale testmagasin Toptenreviews.com samt den norske forbrugeravis Klikk.no.

Her er der blevet set nærmere på, hvordan grillen præsterer i forbindelse med tilberedning af mad samt parametre såsom brugervenlighed, funktioner og rengøring. Begge hold eksperter er meget begejstrede.

Anmeldelse : Analyse af Weber Spirit II E-310

Stilfuld grill med mange funktioner

Weber Spirit II E-310 er en kraftfuld gasgrill, som giver en bred vifte af tilberedningsmuligheder. Selve designet er enkelt og stilfuldt, og grill-arealet på 2640 cm2 ligger i den høje ende.

For en bedre varmefordeling findes der 3 brændere på modellen, som sammenlagt har en høj effekt på 8790 watt, og den er hurtigt klar til brug ved tryk på en enkelt knap.

Weber Spirit II E-310 kommer yderligere med mange gode funktioner. Det inkluderer de smarte Flavorizer Bars, som opsamler kødsaft og fedt under tilberedningen, hvilket både højner smagsoplevelsen og hjælper med at holde grillen ren.

Herudover findes det såkaldte Gourmet BBQ-system, hvilket gør den kompatibel med tilbehør, som gør det muligt at tilberede f.eks. wok, pizza, pandekager og meget mere.

Produktet kommer også med indbygget termometer i låget og iGrill 3-kompatibilitet, hvilket giver mulighed for at holde øje med kødets temperatur via en tilhørende app.

Endelig er modellen udstyret med et praktisk udfoldeligt sidebord med kroge, som kan bruges til opbevaring af fade og råvarer samt til ophængning af grill-udstyr.

Velfungerende og brugervenlig, ifølge eksperterne

Weber Spirit II E-310 er blevet testet af Toptenreviews.com, og eksperterne herfra er så imponerede over modellen, at den kåres til testvinder.

De roser især konstruktionens høje kvalitet og det store grill-areal, som gør det muligt at tilberede mad til mange personer ad gangen. Optændingssystemet fungerer upåklageligt, og det samme gør det indbyggede termometer, påpeges det også.

Herudover er eksperterne begejstrede for fedtopsamlingssystemet, og så er det let at gøre grillen ren efter brug.

Der nævnes dog også et par minusser, og de går på, at den er noget dyr, og så kræver det en del koncentration at bruge de mange funktioner. Dette er dog stadig lettere end på flere af de konkurrerende modeller.

God til alt det vigtige, ifølge eksperterne

Weber Spirit II E-310 har også været inkluderet i en test af i alt 5 grille udført af den norske forbrugeravis Klikk.no, og her modtager produktet ligeledes en høj score.

Denne begrundes med, at modellen fungerer godt på alle de vigtige områder. Det fremhæves, at den høje kapacitet er et plus, og at varmen bliver jævnt fordelt under hele tilberedningen, hvilket resulterer i god smag.

Herudover roses Weber Spirit II E-310 også for at være nem at tænde op og betjene, og rengøringen foregår let. Dog mener eksperterne, at grillen godt kan blive noget varm på håndtaget og på siderne, og så kan sidepladerne hurtigt blive meget beskidte at se på.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Test og anmeldelser af everdure gasgriller anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

BBC

BBC er den største medie-udbyder i Storbritannien, og der findes både tv-kanaler, radio-kanaler og hjemmesider. Eftersom BBC er briternes public service-udbyder, beskæftiger de sig med alle aspekter af briternes liv, hvilket også inkluderer livsstil og hverdagsliv.

Her er der tale om BBCGoodfood, der har hovedfokus på mad og gastronomi, og i denne omgang er Everdure Fusion blevet testet. Du kan nærstudere testen hos BBC.

Klikk.no

Klikk.no er en norsk forbruger-avis, som foretager et stort antal forbrugertests, og det inkluderer produkter inden for både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no foretaget en test af Weber Spirit II E-310. Ønsker du at læse mere om testen, kan du finde den i sin helhed hos Klikk.no.

Toptenreviews.com

Toptenreviews.com sørger for at agere en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen. Dette forbruger- og testmagasin forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her er modellen Weber Spirit II E-310 blevet testet. Du kan finde hele testen hos Toptenreviews.com.

T3.com

T3.com er et amerikansk teknologimagasin, som skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter – her gælder det en test af de bedste grille på markedet. Modellerne Everdure Force og Everdure Fusion er inkluderet i denne test. Du kan læse testen i sin helhed hos T3.com.

Wired.co.uk

Wired.co.uk er et magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politik. Magasinet udkommer både i en trykt version samt har et online-univers. Wired.co.uk bringer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her har de blandt andet skrevet om Everdure Fusion. Testen kan læses i fuld længde hos Wired.co.uk.

Alternative tests og artikler 

I forlængelse af denne artikel, finder du her en række forslag til, hvilke andre fremragende køkkenredskaber, du kan kombinere med brugen af din gasgrill.

Når det kommer til tilberedning af kød og grønsager, er der ikke nogen tvivl om, at grilning giver en fantastisk smag. Men vil du være sikker på, at det du sætter tænderne i er mørt, er der intet der slå en sous vide.

Her kan du læse vores store test af sous vide maskiner, der bruges til langtidstilberedning af alt fra kød til grønsager.

Når du benytter dig af en sous vide maskine, skal du først vakuumpakke fødevarerne, inden du placerer dem i vandbadet. For at finde den bedste vakuumpakker til opgaven, kan du her læse vores store vakuumpakker test.

En anden stort set overset grillfunktion er, at man kan bruge sin grill til at bage brød. Faktisk mener flere eksperter, at man får et bedre brød ud af at bruge grillen, da den høje luftfugtighed udenfor egner sig perfekt til at bage brød.

Ønsker du at slippe for det hårde arbejde med at røre dejen sammen, er en røremaskine, også kaldet en køkkenmaskine, den perfekte køkken-kompagnon. Her kan du læse vores mange producent-specifikke tests, der alle indeholder ekspertvurderede testvindere og topscorere. Se blandt andet vores Teddy Bjørn røremaskine test og vores Ankarsrum Assistent test.

Særligt én producent gør sig bemærket, når eksperterne skal give stjerner ud for kvalitet. Der er selvfølgelig tale om det britiske kvalitetsmærke, Kenwood. Derfor finder du her vores Kenwood køkkenmaskine test og vores Kenwood røremaskine test.

Du kan også læse vores linjespecifikke Kenwood tests. Her kan du blandt andet læse vores Kenwood Chef test og vores Kenwood Chef XL test, der alle indeholder testvindende modeller.

Supper er en anden ting, hvor en grilning af ingredienserne kan gøre underværker for smagen. Til at purere de grillede ingredienser, kan du anvende en blender eller en stavblender. Der er fordele og ulemper ved begge maskiner.

Den klassiske blender er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. – Ønsker du at vide mere om de bedst bedømte maskiner på markedet, kan du her læse vores store blender test. Du kan også læse vores producent-specifikke tests, så som vores Wilfa blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test og vores NutriBullet test.

Stavblenderen er modsat den klassiske blender mobil og kan klare næsten alle opgaver. Dog kommer den til kort ved opgaver så som at knuse is. – Her kan du læse vores generelle stavblender test, der indeholder en oversigt over markedets bedst bedømte modeller. Du kan også give dig i kast med vores producent-specifikke tests, så som vores Bamix stavblender test og vores Bamix superbox test, der alle indeholder testvindende modeller.

En anden ting der altid gør sig godt ud, når der bliver grillet, er en lækker frisk salat. Spar tid og få hjælp til at hakke og snitte med en foodprocessor. Få et overblik over markedets bedst bedømte modeller med vores store foodprocessor test, eller læs mere om de populære KitchenAid foodprocessor modeller lige her.

Vi håber denne gennemgang har givet dig inspiration til, hvordan du også kan gøre brug af din nye gasgrill.

Kundeanmeldelser

Brugeranmeldelser

Til en enkelt af grillene har vi set nærmere på, hvad brugerne mener. Her er tale om Everdure Furnace, hvor vi har kigget på brugeranmeldelser hos Productreview.com.

Grill på et nyt niveau med Heston Blumenthal

Ifølge eksperterne fra teknologimagasinet Wired.co.uk er det slut med den gamle kulgrill, der leverede varierende resultater takket være ustabilt kul.

I dag er den moderne grill en langt mere sikker vej til veltilberedt mad og succes på terrassen – takket være indflydelsen af den nyeste teknologi.

Wired.co.uk forklarer, at især den britiske stjerne-kok Heston Blumenthal er forgangsmand inden for den moderne grill. Han står netop bag mærket Everdure, der leverer moderne grille, som både ser flotte ud og kan give langt bedre resultater.

Grill som en professionel

Everdure-serien består både af gasgrille og kulgrille, så der er muligheder for alle. Man kan styre temperatur på flere af dem, således at man bedre kan tilberede maden ved den optimale mængde varme – det giver langt bedre resultater.

Desuden har serien også gjort, at man ikke længere kun kan grille om sommeren – modellerne kan sagtens tages i brug året rundt.

Heston Blumenthal har længe fokuseret på at designe produkter til den almindelige forbruger, som giver dem de samme muligheder som de professionelle kokke, og derfor kommer flere af Everdure-grillene også med rotisseri: Roterende grill-spyd som for eksempel kan anvendes til at tilberede en hel kylling, et stort stykke lam eller gris. Rotisseriet er stort, således at man kan tilberede mad til både familie og gæster her.

Everdure-familien

Everdure-grillene er blevet til i samarbejde med den australske grill-fabrikant Shriro. Serien blev først lanceret i Australien i 2016, men nu er den også kommet til Europa.

Her findes nu 6 modeller i serien: Kul-grillene Everdure Hub, Everdure Fusion (der findes 2 Fusion-versioner) og Everdure Cube samt gas-grillene Everdure Force og Everdure Furnace.

Everdure-familien er som nævnt skabt med henblik på at kunne tilberede grillmad af professionel kvalitet, og derfor kommer kulgrillene med Fast Flame Ignition System – dette system gør, at man blot skal hælde kul på og tænde på en knap.

Herefter sørger den selv for at nå den mest ideelle temperatur på kun 10-15 minutter. Der er ikke brug for optændingsvæske eller ild. Dermed skal man ikke selve bøvle med at finde det rigtige tidspunkt at lægge kødet på, og man risikerer ikke stikflammer, der er til fare for ens helbred og kan give brandskader.

Dette system er banebrydende inden for moderne hjemme-grille, og ud over at sikre en sikker, hurtig og let opstart for forbrugeren selv, giver det også bedre smag samt en bedre bevaring af smag og saft. Chancen for, at kødet brænder på, er også langt mindre.

Som en stor bonus er der heller ikke brug for kemikalier af nogen slags, hvilket gør det langt sundere at spise maden. Det er også muligt at om-arrangere kullene, således at der ét sted på grill-fladen fortsat tilberedes, mens der i et andet hjørne blot holdes varmt.

Ud over at kunne levere grillmad af højeste kvalitet er Everdure-grillene også skabt med et stort fokus på design: De trækker faktisk på den minimalistiske danske stil med stilrene former og æstetiske detaljer, hvilket gør dem yderst flotte at se på.

Flere fremtidsplaner

Wired.co.uk har spurgt Heston Blumenthal om, hvad han planlægger af nye tiltag i fremtiden angående grillene. Hertil forklarer han, at han gerne vil designe grille, der kan kommunikere med telefonen, og som bedre kan fortælle forbrugeren, hvor lang tid tilberedningen tager.

Herudover er der planer om at designe nye grille med muligheden for at tilberede paella eller mad i wok. Blumenthal afslutter med, at han også gerne vil designe grille, der passer til den lille terrasse eller altan og modeller, man kan anvende, når det er mørkt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme