iRobot Roomba S9 Plus test 2021 – Her er eksperternes bedømmelse

Senest opdateret den 0

I denne artikel får man et overblik over robotstøvsugeren iRobot Roomba S9 Plus.

iRobot Roomba S9 Plus er blevet testet af en række eksperter, som alle giver støvsugeren en vurdering samt gennemgår modellens fordele og ulemper.

Disse ekspertkilder inkluderer PCmag.com, Techgearlab.com, Digitaltrends.com, Which.co.uk, Wired.com, Techhive.com og Tomsguide.com.

De forskellige tests bliver gennemgået én for én for at give forbrugeren et godt overblik over robotstøvsugerens funktioner, specifikationer samt fordele og ulemper.

Herefter gennemgår vi alternative modeller til iRobot Roomba S9 Plus. Til sidst er der en købsguide, der giver gode råd i forhold til at vælge den rette robotstøvsuger.

Hvis man ønsker at læse mere om anmeldelserne og testkilderne, finder man løbende samt til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne iRobot Roomba S9 Plus test indeholder:
🔸 Introduktion til iRobot Roomba S9 Plus
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af iRobot Roomba S9 Plus
🔸 Gennemgang af alternative modeller
🔸 Købsguide: Sådan vælger du den rette robotstøvsuger
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

iRobot Roomba S9 Plus test 2021 – Her er eksperternes bedømmelser

I den nedenstående sektion følger en gennemgang af iRobot Roomba S9 Plus. Gennemgangen vil have fokus på robotstøvsugerens tekniske specifikationer samt 7 individuelle ekspertvurderinger. Ydermere finder du også en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.


Introduktion til iRobot Roomba S9 Plus

iRobot Roomba S9 Plus

Prissammenligning af iRobot Roomba S9 Plus:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.998,00 8.998,00 Læs mere
10.999,00 10.999,00 Læs mere
13.401,00 13.401,00 Læs mere

.
iRobot Roomba S9 Plus er en robotstøvsuger fra iRobot, der er designet til at støvsuge overflader uden, at man selv behøver at gøre det manuelt. Her er tale om en praktisk robotstøvsuger, der er fremstillet i et elegant og stilrent design i farverne sort og bronze.

3-trins rengøringssystem

iRobot Roomba S9 Plus er udstyret med et 3-trins rengøringssystem, som anvender Dual Multi-Surface gummibørster og en kraftig sugeevne til at opsamle alle former for skidt, snavs, støv og dyrehår.

I kombination med PerfectEdge Technology sikrer det, at man opnår en optimal støvsugning, da skidtet bliver fundet alle steder i hjemmet. De avancerede sensorer scanner nemlig også hele tiden det pågældende rum, hvilket gør, at robotten kommer helt tæt på både hjørner og vægge.

Samtidigt øger robotten sugestyrken, når den kører henover tæpper, hvorfor modellen både er velegnet til hårde gulve og gulvtæpper.

Robotstøvsugeren er ydermere forsynet med et Anti-Allergen System, der opfanger 99 % af allergener fra pollen og skimmel.

Flere praktiske funktioner

iRobot Roomba S9 PlusMed iRobot Roomba S9 Plus får man en funktionel robotstøvsuger, der kommer med flere praktiske funktioner.

Den har blandt andet en Keep Out Zone-teknologi, så man kan opsætte virtuelle vægge i iRobot Home-appen. Herved kører robotten kun inden for de virtuelle vægge.

Man kan ligeledes selv skemalægge robotten i appen, så den kun støvsuger, når man har planlagt det. Ønsker man ikke at skemalægge rengøringen, kan man i stedet blot trykke på Clean-knappen for at starte robotten.

Takket være teknologien vSlam-navigation samler iRobot Roomba S9 Plus et hav af datapunkter hele tiden, så den kan skabe et nøjagtigt kort over hjemmet. På den måde ved den altid, hvor den har været henne, hvor den er samt, hvor den skal køre hen.

Lang køretid

iRobot Roomba S9 Plus har en Imprint Link-teknologi, der gør, at modellen kan kommunikere med iRobot Braava Jet M6. Det vil sige, at hvis man har begge robotter, kan man sørge for, at når først iRobot Roomba S9 Plus har støvsuget, vil den anden robot automatisk gå i gang med at vaske gulvet.

Derudover har robotten trappesensorer, så den ikke kører ud over trapper m.m. Når der er brug for det, vil iRobot Roomba S9 Plus selv køre tilbage til den medfølgende ladestation og blive ladet op. Var den ikke helt færdig med at støvsuge, vil den fortsætte efter opladningen.

Den tømmer desuden selv sin støvbeholder i Clean Base-stationen, så al skidt fanges deri og ikke slipper ud i rummet igen. Her er der plads til op til 30 beholdere fyldt med snavs, skidt og dyrehår. Selve støvbeholderen har en kapacitet på 0,55 liter.

Sidst men ikke mindst har iRobot Roomba S9 Plus en køretid på 120 minutter, så den kan støvsuge en del førend, at den har brug for at blive opladt. Opladningstiden er ligeledes på 120 minutter.

Specifikationer ved iRobot Roomba S9 Plus:
🔴 Højde: 9 centimeter
🔴 Bredde: 31 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter
🔴 Vægt: 9 kilo
🔴 Støjniveau: 65 dB
🔴 Filter: High Efficiency Filter
🔴 Køretid på én batteriopladning: 120 minutter
🔴 Opladningstid: 120 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja 

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba S9 Plus: 
🔵 Køretid på 120 minutter
🔵 Automatisk tømning af støvbeholder
🔵 PerfectEdge Technology
🔵 Velegnet til både hårde gulve og gulvtæpper
🔵 Anti-Allergen System
🔵 vSlam-navigation
🔵 Keep Out Zone-teknologi
🔵 Mulighed for at betjene robotten via en app

Her kan du se en kort video om iRobot Roomba S serien, hvilket iRobot Roomba S9 Plus er en del af. Videoen er produceret af iRobot:

.
Prissammenligning af iRobot Roomba S9 Plus:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.998,00 8.998,00 Læs mere
10.999,00 10.999,00 Læs mere
13.401,00 13.401,00 Læs mere

Det siger eksperterne om iRobot Roomba S9 Plus

I dette afsnit gennemgår vi alle de forskellige ekspertkilder, som har testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus og herefter givet en vurdering af robotstøvsugeren.


PCmag.com

pcmag
Vurdering: Kåret som ”Editor’s Choice” & ”Best of the year 2019”

PCmag.com har kåret iRobot Roomba S9 Plus som ”Editor’s Choice” og ”Best of the year 2019” i deres anmeldelse af robotstøvsugeren.

Her skriver de, at selvom støvsugeren er dyr, er den alle pengene værd takket være dens intelligente navigation, kraftige sugeevne og automatiske tømning. De største ulemper, som eksperterne nævner, er, at robotten er temmelig dyr samt forholdsvis høj, hvorfor den ikke nødvendigvis kan nå under alle møbler i hjemmet.

Den stærkeste og mest kraftfulde robotstøvsuger

iRobot Roomba S9 PlusEksperterne fra PCmag.com skriver, at iRobot Roomba S9 Plus er den stærkeste og mest kraftfulde robotstøvsuger, som de har testet. De fremhæver, at robotten virkelig giver brugeren en god håndfri rengøringsoplevelse, da den er nem at betjene og opsamler det meste skidt og støv.

PCmag.com mener derfor, at hvis man er interesseret i en god robotstøvsuger, er dette et oplagt valg. I sidste ende kommer det, ifølge PCmag.com, dog an på, hvor meget man ønsker at betale for bekvemmelighed. Dog nævner de til sidst i deres anmeldelse, at iRobot Roomba S9 Plus har en middelmådig batterilevetid sammenlignet med andre modeller på markedet.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra PCmag.com her.


Techgearlab.com

techgearlab_logo
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Det amerikanske teknikmagasin Techgearlab.com giver iRobot Roomba S9 Plus en god score, da robotstøvsugeren får 5 ud af 5 stjerner. Dette har de gjort, da de mener, at robotten kommer med et hav af fordele og ikke så mange ulemper.

Velegnet til hjem med kæledyr

Techgearlab.com er yderst imponerede over iRobot Roomba S9 Plus, som de skriver klarer de fleste støvsugningsopgaver rigtig godt. Dog mener de ikke, at denne model er for alle, da den er usædvanligt dyr og koster to til tre gange mere end andre modeller.

Til gengæld fremhæver de, at robotstøvsugeren især er fremragende, når det kommer til opsamling af kæledyrshår.

De slutter derfor deres anmeldelse med at skrive, at hvis man er villig til at betale den høje pris for støvsugeren samt ønsker en model, der kan håndtere kæledyrshår med lethed, kan de ikke anbefale iRobot Roomba S9 Plus nok.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Techgearlab.com her.

Her kan du se en kort video om, hvordan robotstøvsugerens zonebegrænsning fungerer. Videoen er produceret af iRobot: 


Digitaltrends.com

Digital trends
Vurdering: Kåret som ”Editor’s Choice”

Det amerikanske teknikmagasin Digitaltrends.com har kåret iRobot Roomba S9 Plus som Editor’s Choice i deres anmeldelse af robotstøvsugeren. Her fremhæver de flere fordele, da de mener, at støvsugeren både har en fremragende rengøringsydelse samt flere intelligente funktioner.

Den smarteste robotstøvsuger på markedet 

iRobot Roomba S9 PlusDigitaltrends.com skriver, at iRobot Roomba S9 Plus nok er en af de dyreste robotstøvsugere på markedet. Men til gengæld mener de også, at det er den smarteste, mest brugervenlige og bedst præsterende model til støvsugning af et hjem.

Eksperterne hæfter sig ved, at alle vil elske bekvemmeligheden ved denne model, da den kommer med alt lige fra en selvtømmende støvbeholder til en smart kortlægning af hele hjemmet. Den praktiske kortlægning af hjemmet kalder Digitaltrends.com for værende den virkelige magi ved robotten.

De amerikanske eksperter nævner ikke mange ulemper ved iRobot Roomba S9 Plus. Det største kritikpunkt ved robotten er, at den har en høj pris, hvorfor man skal være villig til at bruge en stor sum penge på denne støvsuger.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Digitaltrends.com her.


Which.co.uk

which
Vurdering: Kåret som “Best Buy”

De britiske eksperter fra Which.co.uk kårer iRobot Roomba S9 Plus som et ”Best Buy” i deres anmeldelse af robotten, hvor de både finder flere fordele og ulemper.

Dyr robotstøvsuger med imponerende teknologi

Which.co.uk skriver, at iRobot Roomba S9 Plus nok er den dyreste robotstøvsuger, som de har testet med en pris, der er langt højere end andre modeller. Dog er de imponerede over modellens teknologi såsom den automatiske tømning.

Denne test af iRobot Roomba S9 Plus er en betalingstest. Det betyder, at man skal betale for at kunne se den fulde anmeldelse og de specifikke resultater, som Which.co.uk kommer frem til.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Which.co.uk her.

Her kan du se en videoanmeldelse af iRobot Roomba S9 Plus. Videoen er produceret af YouTube kanalen Vacuum Wars:


Wired.com

Wired.com
Vurdering: 9 ud af 10 stjerner

De amerikanske eksperter fra Wired.com har givet iRobot Roomba S9 Plus en god anmeldelse, hvor robotstøvsugerne får scoren 9 ud af 10 stjerner. Robotten har nemlig en lang række af fordele, men kommer også med et par enkelte ulemper.

Mange praktiske funktioner 

iRobot Roomba S9 PlusIfølge Wired.com er iRobot Roomba S9 Plus en fantastisk robotstøvsuger, der er forsynet med et væld af praktiske funktioner, som gør oplevelsen med denne robot rigtig god. De forklarer, at støvsugeren er udstyret med alt lige fra en selvtømmende støvbeholder til avancerede sensorer og en imponerende kortlægning.

Alle disse funktioner er Wired.com begejstrede for og fremhæver, at de fungerede perfekt i deres test af modellen. Derfor finder eksperterne heller ikke særligt mange minusser ved iRobot Roomba S9 Plus, da det hele stort set fungerede, som det skulle.

De eneste ulemper, som eksperterne nævner, er, at iRobot Roomba S9 Plus er dyr samt, at man bliver nødt til at tømme Clean Base-stationen i skraldespanden, når den er fyldt op med støv og skidt.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Wired.com her.


Techhive.com

Techhive.com
Vurdering: 4.5 ud af 5 stjerner

Den amerikanske teknikside Techhive.com har testet iRobot Roomba S9 Plus og efterfølgende givet robotstøvsugeren en god anmeldelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Robotten får så høj en score, da eksperterne ikke mener, at der er særlig mange minusser at finde ved modellen.

Den mest avancerede robotstøvsuger

Techhive.com skriver, at iRobot Roomba S9 Plus er deres foretrukne valg, når det kommer til at vælge den mest avancerede robotstøvsuger på markedet. Dog mener de ikke, at det gør modellen til det bedste valg for alle, da den koster ret meget.

Derfor mener de, at man burde starte med at tage et kig på de billigere modeller for at finde ud af, om iRobot Roomba S9 Plus virkelig er alle pengene værd.

Til gengæld nævner eksperterne et hav af fordele ved robotten såsom den automatiske tømning, den fremragende navigation og muligheden for selv at skemalægge robotten alt efter ønske og behov.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Techhive.com her.

Her kan du se en videoanmeldelse af iRobot Roomba S9 Plus. Videoen er produceret af YouTube kanalen Android Headlines:


Tomsguide.com

Toms Guide Logo
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Tomsguide.com giver iRobot Roomba S9 Plus en høj score på 4 ud af 5 stjerner. De mener nemlig, at man her får en støvsuger, som er kraftfuld nok til at erstatte et menneske med en støvsuger, da resultatet vil blive lige så godt uanset, hvad man vælger.

Flot og intelligent robotstøvsuger

iRobot Roomba S9 PlusDe amerikanske eksperter er yderst glade for iRobot Roomba S9 Plus, som de mener er en flot, intelligent og kraftfuld robotstøvsuger alle vil gå glæde af at have i deres hjem. Dog er de ikke så imponerede over prisen, da de forklarer, at man skal betale en høj pris for at få denne model med hjem.

Når det kommer til fordelene, fremhæver Tomsguide.com alt lige fra kortlægningen til brugervenligheden og det flotte design. Disse elementer gør, at eksperterne er meget imponerede over robotten, der samtidigt støvsuger nærmest al skidt og støv op fra gulvet.

Dog finder eksperterne også et par ulemper ved iRobot Roomba S9 Plus. Her nævner de blandt andet prisen og mener ligeledes, at robottens højde ikke er helt optimal, hvis den skal have mulighed for at køre under diverse møbler for at støvsuge.

Du kan læse hele anmeldelsen af iRobot Roomba S9 Plus fra Tomsguide.com her.


Alternative modeller

I de foregående afsnit har vi gennemgået de forskellige ekspertkilders vurderinger af iRobot Roomba S9 Plus. I det næste afsnit vil vi tage et kig på alternative modeller, så man nemmere kan få et overblik over, hvad der ellers findes af robotstøvsugere på markedet.


iRobot Roomba 981

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Chip.de
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

iRobot Roomba 981

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 3.999,00 Læs mere

.
iRobot Roomba 981 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Chip.de og Testberichte.de. Alle ekspertkilder er glade for robotstøvsugeren, som de henholdsvis har kåret som topscorer samt givet en god bedømmelse.

I deres anmeldelser af robotten skriver eksperterne, at de især er begejstrede for robottens navigering og praktiske funktioner. Selvom eksperterne generelt er vilde med iRobot Roomba 981, nævner de, at de ikke er så glade for dens støjniveau. 

Fantastisk navigation, ifølge eksperterne

Ifølge de fire ekspertkilder er iRobot Roomba 981 en robotstøvsuger, som de fleste personer vil være glade for at have i deres hjem.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Chip.de, at de er glade for denne model på grund af den ”næsten perfekte navigation”. De fremhæver endvidere, at robotstøvsugeren er forholdsvis hurtig, hvilket altid er et plus.

Eksperterne fra Testberichte.de har også testet iRobot Roomba 981. De forklarer, at støvsugeren kommer med flere praktiske funktioner samt er yderst nem at håndtere, hvorfor man hurtigt kan komme i gang med at bruge den i hjemmet.

Dog nævner eksperterne også, at det er ærgerligt, at iRobot Roomba 981 ikke har en lige så kraftig sugeevne som andre modeller fra iRobot. Samtidigt skriver de begge, at robotten er temmelig dyr.

Intelligent robotstøvsuger

Med iRobot Roomba 981 får man en intelligent robotstøvsuger, der er udstyret med iAddapt 2.0-navigation med en visuel lokalisering. Herved undgår robotten alle de forskellige forhindringer i hjemmet, så den kan køre rundt uden at sidde fast eller blive beskadiget.

Derudover kan iRobot Roomba 981 støvsuge hele etager på helt op til 180 m2 og selv køre fra rum til rum, hvis der er brug for det. Den kan ydermere køre over diverse dørtrin med en højde på op til 1,6 centimeter.

Er der behov for, at robotten kun støvsuger specifikke rum i hjemmet, er der mulighed for at opsætte virtuelle vægge. Det vil sige, at modellen kun støvsuger inden for disse vægge. Selve køretiden er desuden på 120 minutter, mens opladningstiden er på 180 minutter.

Er batteriet tomt, vil robotstøvsugeren selv vende tilbage til den medfølgende ladestation. Var den ikke færdig med at støvsuge, vil modellen automatisk gå i gang igen. Støvbeholderen har en kapacitet på 0,42 liter.

Brugervenlig og kraftfuld robotstøvsuger

iRobot Roomba 981 er en brugervenlig robotstøvsuger, der kan betjenes på selve modellen eller via en app. Her kan man lave et bestemt skema, så støvsugeren ved, hvornår den skal gå i gang med at støvsuge. Man kan også vælge blot at starte den ved at trykke på en knap på selve robotten.

Endvidere kommer iRobot Roomba 981 med et AeroForce High Efficiency filter. Dette filter opfanger 99 % af alle allergener og partikler på helt ned til 10 mikrometer.

Sidst men ikke mindst har iRobot Roomba 981 en PowerBoost-funktion, som er ideel, hvis en grundigere rengøring er nødvendig. Denne funktion har nemlig en sugestyrke, der er op til 10 gange højere end normalt.

Specifikationer ved iRobot Roomba 981:
🔴 Højde: 9,2 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter
🔴 Dybde: 35 centimeter
🔴 Vægt: 4 kilo
🔴 Støjniveau: 58 dB
🔴 Filter: AeroForce High Efficiency filter
🔴 Køretid på én batteriopladning: 120 minutter
🔴 Opladningstid: 180 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja 

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 981:
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 Brugervenlig
🔵 Virtuelle vægge
🔵 Kan betjenes via en app
🔵 AeroForce High Efficiency filter
🔵 Intelligent navigation
🔵 God køretid
🔵 Kan støvsuge store arealer


Købsguide: Sådan vælger du den rette robotstøvsuger

iRobot Roomba S9 Plus test

Er du på udkig efter en robotstøvsuger, men er du ikke helt sikker på, hvordan du vælger den bedste til dine behov? Her får du gode råd til at vælge den helt rigtige robotstøvsuger for dig baseret på artikler fra Which.co.uk og Techhive.com.

1⃣ Hvilke typer af gulve er der i dit hjem?
Først og fremmest skal du tage et kig i dit hjem. Hvilke typer af gulve er der? Er det fyldt med trægulve, gulvtæpper eller noget helt tredje? Eller er det en god blanding af lidt af hvert? Dette er faktorer, du skal tage i betragtning ved køb af en robotstøvsuger. Nogle modeller fungerer nemlig bedre på hårde gulve end gulvtæpper og omvendt.

2⃣ Hvad er dit budget?
prisSørg for at du beslutter dig for et budget. Når du har et specifikt budget, ved du, om du skal kigge på de billigere modeller eller, om du har råd til at kigge på de dyrere robotter. Jo dyrere en robotstøvsuger er, jo mere avanceret vil den typisk også være. Du får derfor flere funktioner med de dyrere modeller, men det er slet ikke sikkert, at du har brug for dette.

3⃣ Skal robotstøvsugeren kunne betjenes via en app?
Mange robotstøvsugere kan i dag betjenes via en app, der gør det nemmere at styre og planlægge robottens støvsugning. Nogle modeller kan endda skemalægges, så du selv kan beslutte hvilke dage, støvsugeren skal gøre rent i dit hjem. Det er en fordel at tage et kig på, hvordan robotten betjenes alt efter, hvad du foretrækker.

4⃣ Har du kæledyr?
hund og katEn anden ting, du skal være opmærksom på, er, om robotstøvsugeren kan håndtere opsamling af dyrehår. Dette er især vigtigt, hvis du har et kæledyr indendørs i hjemmet. Der er ingen grund til at købe en robot, som ikke er god til at opsamle dyrehår, hvis du eksempelvis har en kat eller en hund i hjemmet.

5⃣ Tag et kig på køretiden
Det er ligeledes altid en god idé, hvis du tager et kig på støvsugerens køretid. Jo længere tid støvsugeren kan køre, jo større er batteriet. Og det betyder som regel, at rengøringsevnen er bedre fremfor, hvis modellen ikke kunne køre rundt særlig længe. Samtidigt er det altid en fordel, hvis robotstøvsugeren kan køre rundt i lang tid, så den ikke hele tiden skal oplades.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet iRobot Roomba S9 Plus?

iRobot Roomba S9 Plus er blevet testet af PCmag.com, Techgearlab.com, Digitaltrends.com, Which.co.uk, Wired.com, Techhive.com og Tomsguide.com.

🤓 Hvordan er iRobot Roomba S9 Plus blevet testet?

iRobot Roomba S9 Plus er blevet vurderes ud fra dens evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag, langs paneler og rundt om borde og stoleben. Derudover er den også blevet vurderet på dens navigationsevne, energiforbrug, opladetid og aktiv arbejdstid. Slutteligt er den blevet bedømt på brugervenligheden.

⭐ Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en robotstøvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Gennemgang af testkilder

Chip.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Chip.de tester og anmelder en bred vifte af forskellige forbrugerprodukter primært inden for kategorierne elektronik og teknologi. Her har de testet og anmeldt iRobot Roomba 981, som de har givet en god bedømmelse. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Digitaltrends.com er et amerikansk teknikmagasin, der guider forbrugere gennem den digitale verden. Det gør de ved at levere nyheder, guides, artikler, videoer og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har kåret som ”Editor’s Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk beskæftiger sig med det danske forbrugerliv og udfører blandt andet grundige tests og anmeldelser af en lang række forskellige forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af robotstøvsugere i forskellige prisklasser samt fra diverse producenter, hvor iRobot Roomba 981 er iblandt.

Du kan læse hele testen her. Du bør dog være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Det er dog også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

PCmag.com 🇬🇧
Det britiske magasin PCmag.com skriver om alt, hvad der omhandler computere og andre produkter inden for denne verden. På siden kan der findes alt lige fra nyheder til guides og tests af forskellige produkter. Her har PCmag.com testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har kåret som ”Editor’s Choice” og ”Best of the year 2019”. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med det svenske forbrugerliv og udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön vurderet forskellige robotstøvsugere i alle prisklasser og mærker heriblandt iRobot Roomba 981.

Du kan læse hele testen her. Du bør dog være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Det er dog også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Techhive.com 🇺🇸
Den amerikanske teknikside Techhive.com beskæftiger sig med de seneste nyheder, anmeldelser og analyser inden for home-teknologi. De skriver om alt lige fra overvågning til hjemmeunderholdning, belysningskontrol og meget mere. I denne omgang har eksperterne testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer artikler og guides om emner inden for teknologiens verden. De tester også forskellige forbrugerprodukter som for eksempel robotstøvsugere. Her har Techgearlab.com testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder forbrugerprodukter, som de vurderer på baggrund af forskellige kilders anmeldelser og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne, så det er nemmere at finde de bedste produkter til hjemmet. I denne omgang har de testet og anmeldt iRobot Roomba 981, som de har givet en god bedømmelse. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er et amerikansk teknikmagasin, der guider forbrugere til at foretage det bedste valg, når det kommer til produkter inden for teknologiens verden. Dette gør de ved at teste og anmelde en bred vifte af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin og har en vision om at hjælpe forbrugerne med at vælge de bedste produkter på markedet. Det gør de ved løbende at teste forskellige former for forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt iRobot Roomba S9 Plus, som de har kåret som et ”Best Buy”. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Derudover skriver de også om andre emner og udfører desuden tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har Wired.com testet og anmeldt robotstøvsugeren iRobot Roomba S9 Plus, som de har givet 9 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om at iRobot Roomba S9 Plus robotstøvsugeren er der rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Få et overblik over markedets andre testvindende modeller med vores generelle robotstøvsuger test. I denne artikel finder du en oversigt over de robotstøvsugere, som eksperter og forbrugere har givet de bedste bedømmelser.

Er der et mærke, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel læse vores producent-specifikke tests. Her finder du blandt andet vores iRobot Roomba i7+ test, vores Miele Scout RX1 test, vores iRobot Roomba robotstøvsuger test, vores Neato robotstøvsuger test, vores Neato Botvac Connected test og vores iRobot Roomba 980 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

Overvejer du, om det rette valg måske nærmere er en almindelig støvsuger, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette. Få en introduktion til markedets bedste modeller med vores generelle støvsuger og poseløs støvsuger tests.

Læs også vores producent-specifikke tests, så som vores Bosch støvsuger test, vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, vores AEG støvsuger test, vores Hoover støvsuger test, vores Philips støvsuger test og vores Dyson støvsuger test.

Et andet populært valg er de smarte ledningsfrie støvsugere. Find markedets bedste modeller med vores generelle håndstøvsuger, ledningsfri støvsuger og håndholdt støvsuger tests.

Også i denne kategori finder du en række af producent-specifikke tests. Her kan du blandt andet læse vores Elektrolux håndstøvsuger test, vores Bosch ledningsfri støvsuger test, vores Nilfisk Handy test, vores Electrolux Ergorapido test, vores Bosch håndstøvsuger test, vores Bosch Athlet test og vores Dyson håndstøvsuger test.

Der er dog særligt én producent, der altid gør sig positivt bemærket, når det kommer til ledningsfrie støvsugere. Nemlig det britiske kvalitetsmærke, Dyson. Derfor finder du her hos Forbrugsguiden en række dybdegående artikler om deres forskellige modeller. Her kan du læse vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test og vores Dyson V6 test.