Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Krøllejern Test-guide – Find de bedste krøllejern ifølge eksperterne

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

 

I denne artikel ser vi nærmere på hvilke modeller af krøllejern, der er kåret til testvindere. Vi har fundet frem til de testvindende modeller ved at gennemgå og analysere anerkendte aviser og magasiner, som henvender sig til den almindelige forbruger.

Vi gennemgår de forskellige tests én for én for at kunne guide dig til at finde den model, der passer bedst til dine behov.

Denne krøllejern test indeholder: 
🔸 Overblik over de bedste krøllejern på markedet
🔸 Gennemgang af hvad eksperterne mener om de forskellige krøllejern
🔸 Gode råd til hvordan du kan style dit hår på forskellige måder med et krøllejern
🔸 Gennemgang af de forskellige tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Krøllejern test 2021 – De 13 bedste krøllejern ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste krøllejern ifølge eksperterne. Vi viser dig hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvad eksperternes bedømmelser er. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Babyliss Curl Secret

Forbrugsguidens Anbefaling

✅ Testvinder hos Cosmopolitan.com
✅ Anbefalet hos britiske Thefuss.co.uk
Babyliss Curl Secret kroellejern

.
Dette krøllejern er blevet testet og anmeldt af det populære kvindemagasin Cosmopolitan og det britiske kvindemagasin The Fuss.

Begge magasiner har testet Babyliss Curl Secrets brugervenlighed og hvor godt krøllejernet er til at levere et flot resultat. Her er der blandt testpanelet bred enighed om, at krøllejernet fra Babyliss Curl Secret leverer et yderst flot krølleresultat trods krøllejernets lidt atypiske fremgangsmåde.

Babyliss Curl Secrets nemme og gnidningsløse brugervenlighed bliver også fremhævet og rost blandt testpanelet.

100% automatisk funktion

Et af krøllejernets helt særlige kendetegn er dens 100% automatiske funktion. Denne funktion laver holdbare krøller ved forsigtigt at trække en lok hår, på ca. 3 centimeters bredde, ind i varmekammeret. Herefter rulles håret rundt på det keramiske krøllejern inde i varmekammeret, hvor hårlokken opvarmes til den valgte temperaturindstillinger på henholdsvis 210 grader eller 230 grader. Efter få sekunder kommer håret ud i en krølle.

Den automatiske funktion var testpanelet fra Cosmopolitan en smule nervøs for i forhold til, om håret kunne sætte sig fast inde i varmekammeret.

Denne nervøsitet blev hurtigt gjort til skamme, efter testpanelet havde testet Babyliss Curl Secret, da krøllejernets funktionelle brugervenlighed og design sikrer at håret nemt kan løsnes igen. Sætter håret sig fast, løsner du blot krøllejernets varmekammer ved at slippe trykket på håndtaget.

Tilbyder 3 forskellige krølleeffekter

Babyliss Curl Secret kommer med en tidsindstillingsfunktion, som giver dig mulighed for at lave 3 forskellige krølleeffekter. Tidsindstillingerne er på 8, 10 og 12 sekunder. Jo længere tid håret holdes inde i varmekammeret, desto mere defineret bliver krøllen.

Tidsindstillingen på 8 sekunder kendetegnes ved 3 bippelyde, og giver løse bølger, indstillingen på 10 sekunder kendetegnes ved 4 bippelyde, og giver bløde krøller, og på 12 sekunder kendetegnes ved 5 bippelyde, og giver mere defineret krøller. Resultaterne kan dog variere alt efter hårtype. Den keramiske belægning på krøllejernet i varmekammeret skåner dit hår, og giver samtidigt et glansfuldt resultat.

Spar tid

Den patenteret Auto Curl-teknologi gør det muligt at lave holdbare og glansfulde krøller, samtidigt med at du sparer tid, da krøllejernet gør alt arbejdet for dig.

Babyliss Curl Secret er opvarmet og klar til brug på blot 30 sekunder. Udover krøllejernets tidsindstillingsfunktion, som giver dig muligheden for at style dit hår præcis som du vil, så kommer krøllejernet også med en rotationsindstilling.

Denne rotationsindstilling kan dreje med eller mod uret, og giver dig mulighed for at skabe et mere naturligt look. Krøllejernet fra Babyliss Curl Secret er designet til at give et hurtigt og effektivt resultat, samtidigt med at brugervenligheden og sikkerheden er i top.

Fordele

 • 100% automatisk
 • 2 temperaturindstillinger på 210 og 230 grader
 • 3 tidsindstillinger, som giver dig 3 forskellige stylingmuligheder
 • Klar på 30 sekunder
 • God brugervenlighed, som sikrer at håret ikke sætter sig fast
Ulemper

 • Ikke egnet til skadet hår

Udvalgte fordele ved Babyliss Curl Secret:
 
100% automatisk
 2 temperaturindstillinger på 210 og 230 grader
 3 tidsindstillinger, som giver dig 3 forskellige stylingmuligheder
 Klar på 30 sekunder
 God brugervenlighed, som sikrer at håret ikke sætter sig fast

Nedenfor kan du se, hvilken type krøller Babyliss Curl Secret laver og hvordan krøllejernet fungerer:

https://www.youtube.com/watch?v=5FJOsTg6D_w


GHD Curve Soft Curl Tong

Bedste testvinder

✅ Anbefalet hos engelske Independent.co.uk
✅ Bedst til ”bløde krøller” hos Cosmopolitan.com
GHD Curve Soft Curl Tong

GHD Curve Soft Curl Tong er blevet testet og anmeldt af den engelske nyhedsavis the Independent og kvindemagasinet Cosmopolitan.

Krøllejernet er blevet testet i forhold til brugervenlighed og slutresultat. Her får krøllejernet især ros af testpanelet for dets evne til at lave bløde krøller, som holder.

Krøllejernet er fra det populære og anerkendte GHD brand, som ofte forbindes med god kvalitet, innovativ teknologi og en lidt højere prisklasse.

Store og bløde krøller

Én af de helt store hårtendenser lige nu er de store og bløde krøller, som giver håret et naturligt fald. Dette formår krøllejernet fra GHD Curve Soft Curl Tong at levere. Det store varmelegeme på 32 mm i diameter gør krøllejernet nemt at anvende, og giver desuden et holdbart resultat. Selve krøllejernet består af et håndtag, hvor du kan tænde og slukke krøllejernet på en enkelt knap.

For enden af håndtaget sidder selve varmelegemet, som har en keramisk belægning hele vejen rundt. Krøllejernets 32 mm i diameter er med til at skabe et voluminøst fald og bløde bølger, og fungerer særligt godt i langt til mellemlangt hår.

Unik Tri-zone teknologi

Hemmeligheden bag de glansfulde og bløde krøller som GHD Curve Soft Curl Tong tilbyder, skyldes at krøllejernet kommer med GHDs unikke Tri-zone teknologi. Det er en teknologi, som sikrer en konstant og jævn temperatur på hele overfladen.

De 6 inkorporerede sensorer i krøllejernets varmelegeme sørger for, at temperaturen holdes jævn, og at krøllejernet opvarmes hurtigt. Testpanelet fremhæver, at denne teknologi giver et flot og meget holdbart resultat selv i langt hår. Den keramiske belægning skåner håret samtidigt med, at det giver krøllerne glans.

Let at håndtere

Testpanelet er særligt glad for krøllejernets gode brugervenlighed og smarte design. GHD Curve Soft Curl Tong kommer med en ”cooltip” ude for enden, som ikke bliver varm, hvilket gør det muligt for forbrugeren at holde krøllejernet stabilt med fingrene under styling.

Cooltippen giver en stor kontrol, hvilket gør det lettere at lave ensartede krøller i hele håret.

Krøllejernet tændes på en enkelt knap, som sidder foran på skaftet. GHD Curve Soft Curl Tong har én temperaturindstilling på 185 grader, da GHD mener, at det er den mest optimale temperatur til at give det bedste resultat. Krøllejernet kommer også med en sleep-mode funktion, hvilket betyder, at krøllejernet automatisk slukker efter 30 minutter.

Fordele

 • Stor diameter på 32 mm
 • Tri-zone teknologi sikrer, at varmen fordeles jævnt
 • 1 temperaturindstilling på 185 grader
 • Keramisk overflade
 • Dvaletilstand
Ulemper

 • Ingen varme indstillinger
 • Kommer ikke med en varmepude
 • Ligger i den dyre ende

Udvalgte fordele ved GHD Curve Soft Curl Tong:
 Stor diameter på 32 mm
 Tri-zone teknologi som sikrer en jævn temperaturfordeling
 1 temperaturindstilling på 185 grader
 Keramisk belægning
 Sleep-mode funktion

Nedenfor kan du se, hvordan du bruger GHD Curve Soft Curl Tong:


GHD Curve Classic Curl Tong

✅ 91 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute
✅ Anbefalet af den personlige blog Sweetmonday.co.uk

GHD Curve Classic Curl Tong

.

.
Både Good Housekeeping Institute og Sweetmonday.co.uk har testet og anmeldt GHD Curve Classic Curl Tong, som de har givet henholdsvis 91 ud af 100 point og en anbefaling.

Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for krøllejernets brugervenlighed og effektive ydeevne. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at GHD Curve Classic Curl Tong har en ledning, der nemt filtrer sig sammen under brug.

Meget brugervenligt krøllejern, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er GHD Curve Classic Curl Tong et behageligt og praktisk krøllejern, som virker for de fleste brugere. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at krøllejernet er ”nemt at bruge til både langt og kort hår”.

Dette er eksperterne fra Sweetmonday.co.uk enige i og hæfter sig ydermere ved, at GHD Curve Classic Curl Tong laver ”fantastiske krøller allerede første gang”, mens Good Housekeeping Institute ligeledes mener, at ”man ser hurtige resultater”.

Den eneste ulempe, som eksperterne fandt, er, at GHD Curve Classic Curl Tong har en ledning, som nemt filtres sammen.

Jævn og ensartet varmefordeling

GHD Curve Classic Curl Tong er et solidt krøllejern, der kan lave krøller i både langt og kort hår. Krøllejernet er fremstillet med den patenterede tri-zone-teknologi, der med hjælp fra seks sensorer sørger for en jævn og ensartet varmefordeling. Temperaturen er desuden konstant på 185 grader.

Denne model har en udformning som et klassisk krøllejern og måler 26 millimeter i diameter. Det gør, at krøllejernet er nemt at håndtere for enhver, da modellen samtidigt har en fjederaktiveret klemme samt et ergonomisk greb.

Det er ydermere muligt at holde på spidsen af krøllejernet, da den forbliver kølig. Dette giver en maksimal kontrol over håndteringen. Selve overfladen er keramisk, hvorfor man er sikret en glansfuld finish.

Praktisk krøllejern

Med GHD Curve Classic Curl Tong får man et praktisk krøllejern med flere brugbare funktioner. Krøllejernet er eksempelvis forsynet med en støttefod, så man altid kan ligge krøllejernet fra sig under brug. Ledningen er også lang, så man opnår fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Derudover kommer GHD Curve Classic Curl Tong med en automatisk dvalefunktion, så krøllejernet slukker pr. automatik efter 30 minutters inaktivitet.

Sidst men ikke mindst har krøllejernet en strømspænding, der tilpasser sig den, som er i stikkontakten. Denne model kan derfor bruges overalt i verden. Der er ligeledes både lys og lyd, som indikerer, om krøllejernet er tændt eller slukket samt, hvornår det er klar til brug.

Fordele

 • Keramisk overflade
 • Jævn og ensartet varmefordeling
 • Automatisk dvalefunktion
 • Støttefos
 • Ergonomisk håndtag
Ulemper

 • Ingen temperaturkontrol
 • Ligger i den dyre ende

Udvalgte fordele ved GHD Curve Classic Curl Tong:
 Keramisk overflade
 Jævn og ensartet varmefordeling
 Automatisk dvalefunktion
 Støttefod
 Ergonomisk greb


Remington CI9532 Pearl Pro – Krøllejern med perlemorsbelægning 

✅ 4.5/5 stjerner hos pricerunner.dk
✅ 4.3/5 stjerner hos den danske forhandler elgiganten.dk
✅ 4/5 stjerner med over 100 globale anmeldelser hos amazon.co.uk

Remington CI9532 Pearl Pro – Krøllejern med perlemorsbelægning 

.
Brugerne er godt tilfredse med dette krøllejern fra Remington, som får gode anmeldelser med på vejen. Hos amazon.co.uk har 100+ brugere anmeldt produktet og givet den en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Her fremhæver kunderne blandt andet, at krøllejernet hurtig bliver varmt. Desuden er den brugervenlig, så du nemt kan få flotte og store krøller. 

Brugerne er altså ikke i tvivl om at dette krøllejern er anbefalelsesværdigt. 

Perlemorsbelægning sørger for jævn varme

Dette krøllejern fra Remington er til dig, der ønsker store og flotte krøller. Krøllejernet måler 32 mm. i omkreds, hvilket sørger for at lave smukke og afslappede krøller. Det er desuden muligt at indstille temperaturen på krøllejernet mellem 130 og 210 grader. På den måde kan du nemt indstille krøllejernet, så den passer til din hårtype. 

Krøllejernet er også designet med keramisk belægning af perlemor. Den luksuriøse perlemorsbelægning sørger for at fordele varmen jævnt, så du får et smukt resultat på kort tid. Pearl Pro kan altså hurtigt lave flotte krøller på dage, hvor der ikke er meget tid at sætte håret.    

Krøllejernet har en flot og enkel LCD-skærm, hvor du kan se den indstillede temperatur. Når du har indstillet til den ønskede temperatur, bliver krøllejernet varmt på bare 30 sekunder. 

Brug af krøllejernet

Krøllejernet fra Remington er nem at bruge. Først skal krøllejernet indstilles til den temperatur, som passer til hårtypen. Derefter vikles en lille hårtot rundt om krøllejernet. Hvis du ønsker meget krøl i håret, anbefales det, at du holder hårtotten i ca. 20 sekunder. Ønsker du bare lidt struktur i håret, kan du holde hårtotten i ca. 10 sekunder. Du kan selv justere tiden, så det passer til dine ønsker. Sådan fortsætter du hele vejen rundt, til du sidder tilbage med det ønskede resultat. 

Krøllejernet er desuden udstyret med en auto-sluk funktion, som sørger for at slukke efter 60 minutter. 

Fordele

 • Meget nemt at bruge
 • Varmer hurtigt op
 • Kanten er fremstillet I et ikke-varmeledende material
 • Lang ledning
Ulemper

 • Kun egnet til dig
 • Der har medium langt til langt hår

Derfor anbefaler vi den

 Krøllejernet giver bløde og afslappede krøller
 Temperatur mellem 130 og 210 grader
 Gode brugeranmeldelser  

Remington CI9532 Pearl Pro vs. Markedet

Krøllejernet fra Remington er et af de billigste i denne oversigt. Du får altså et prisbilligt krøllejern, der hurtigt kan lave store og bløde krøller. En bruger på amazon.co.uk er meget begejstret for produktet og giver den 5 stjerner med ordene ”this is an amazing haircurler for the price!”. Brugeren nævner dog, at det kan være en god idé at bruge en varmebeskyttende spray i håret, da håret bliver udsat for meget varme. 

Udvalgte fordele ved Remington CI9532 Pearl Pro
 32 mm. krøllejern til store krøller
 Auto-sluk efter 60 min.
 Bliver varm på 30 sek.
 Keramisk perlemorsbelægning 


Remington Pro Big Curl CI5538 – Giver store og afslappede krøller

✅ 4.3/5 stjerner hos den danske forhandler coop.dk
✅ 4.5/5 stjerner hos pricerunner.dk

Remington Pro Big Curl CI5538 – Giver store og afslappede krøller

.
Dette Pro Big Curl krøllejern fra Remington passer særligt godt til dig, der ønsker dig store og bløde krøller. Den får gode anmeldelser af brugerne, der på coop.dk giver krøllejernet 4.3 ud af 5 stjerner. En bruger roser produktet og skriver i en anmeldelse, at krøllejernet ”bliver hurtigt varmt. Indstillelige varmegrader. Nemt at bruge”. Det er altså nemt at indstille Pro Big Curl så den passer til din hårtype og den ønskede frisure. Desuden bliver krøllejernet hurtigt varmt, så du kan få smukke krøller, selvom du er på farten. 

Belægning beskytter håret

Dette krøllejern har en stor diameter på 38 mm., og den er derfor perfekt til at lave store og bløde krøller. Krøllejernet passer altså godt til dig, der ønsker et flot men mere afslappet look. 

Krøllejernet er desuden nemt at indstille, så den passer til din hårtype. Den har 8 forskellige varmeindstillinger med en maks. temperatur på 210 grader. 

Krøllejernet er belagt med keramisk titanium og en antistatisk turmalin-ionisk belægning. Dette gør krøllejernet meget glat, så håret nemt bliver krøllet. Belægningen sørger også for at beskytte håret, så det forbliver glansfuldt.  

Krøller på farten

Dette krøllejern fungerer særligt godt, hvis du skal have en flot frisure på kort tid. Når du har indstillet den ønskede temperatur på krøllejernet, opvarmer den hurtigt på 30 sekunder. Krøllejernet bliver derfor hurtigt varmt, så du kan blive klar i en fart. 

Krøllejernet har desuden en kold spids, som kan være meget praktisk, når du skal krølle håret i en fart. Den kolde spids sørger for, at du ikke brænder dig, mens du krøller håret. Krøllejernet har også en lang og rotérbar ledning på 1,8 meter. På den måde kommer ledningen ikke til at være i vejen, mens du krøller håret. 

Krøllejernet har også en autosluk funktion, som slukker, hvis den ikke har været i brug i 60 minutter. Du kan altså være rolig, når du forlader hjemmet, også selvom du glemmer at slukke krøllejernet.    

Fordele

 • Bliver hurtigt varm
 • Er nem at indstille
 • Kold ende sikrer, at du ikke brænder dig
Ulemper

 • Ligger I den dyre ende
 • Kun egnet til langt hår

Derfor anbefaler vi den

 Bliver hurtig varm
 Er nem at indstille
 Kold spids sørger for at du ikke bliver brændt

Remington Pro Big Curl CI5538 vs. Markedet

Pro Big Curl fra Remington er en af de billigste krøllejern i denne oversigt. Den billige pris betyder dog ikke, at du går glip af gode funktioner. Dette krøllejern kan lave flotte og store krøller, som passer godt til den mere afslappede stil. Du kan nemt indstille temperaturen, så den passer til den ønskede frisure, og spidsen holder sig kold, så du ikke brænder dig. 

Udvalgte fordele ved Remington Pro Big Curl CI5538
 Autosluk efter 60 min.
 1,8 m. ledning
 Keramisk titaniumbelægning og antistatisk turmalin-ionisk belægning


Remington CI95 Pearl Wand

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den personlige blog Makeupandbeauty.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Cutehairday.com

Remington CI95 Pearl Wand

.
Remington CI95 Pearl Wand er blevet testet og anmeldt af to ekspertkilder, hvilket inkluderer Makeupandbeauty.com og Cutehairday.com. Begge eksperter er begejstrede for krøllejernet, som de har givet 5 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da de er vilde med modellens hurtige opvarmning og brugervenlighed. Til gengæld er de mindre glade for, at Remington CI95 Pearl Wand har en ledning, som er meget lang.

Enkelt og nemt krøllejern, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Remington CI95 Pearl Wand et pålideligt og godt krøllejern, der vil opfylde de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Cutehairday.com, at Remington CI95 Pearl Wand ”er for alle, der ønsker et nemt og enkelt krøllejern”.

Dette er eksperterne fra Makeupandbeauty.com enige i og fremhæver ydermere, at Remington CI95 Pearl Wand er hurtig til at varme op. Herved kan man på ingen tid komme i gang med at krølle sit hår.

Samtidigt mener begge eksperter, at krøllejernet kan købes til en overkommelig pris og har flere gode funktioner, der gør det nemmere at krølle håret. Selvom eksperterne generelt er glade for Remington CI95 Pearl Wand, nævner de også, at ledningen hele tiden kommer i vejen, hvilket kan være en smule irriterende.

Holdbare krøller

Med Remington CI95 Pearl Wand får man et krøllejern, som kan bruges til både tykt og tyndt hår. Det er nemlig forsynet med en avanceret keramisk belægning ved navn ”Ceramic Ultimate”. Dette sikrer, at man får meget blødere hår samt opnår ekstra holdbare krøller.

Derudover er det muligt selv at justere krøllejernets temperatur på mellem 130 grader og 210 grader. Man kan se temperaturen på modellens digitale LCD-display. Hvis der er brug for det, kan man låse temperaturen.

Krøllejernet har desuden en konisk tønde-form, som er lavet til at skabe flotte krøller. Denne form gør det nemmere at lave netop de krøller, man ønsker.

Flere praktiske funktioner

Remington CI95 Pearl Wand sørger for altid at varme hurtigt op. Den varmer eksempelvis op inden for 30 sekunder, hvis man ønsker at anvende maksimaltemperaturen på 210 grader.

Endvidere har krøllejernet en automatisk slukkefunktion, der bliver aktiveret efter 60 minutters inaktivitet. Det sikrer, at krøllejernet ikke er tændt hele dagen, hvis man har glemt at slukke for det.

Sidst men ikke mindst er Remington CI95 Pearl Wand en fleksibel model, da den har en ledning på tre meter samt en international tilpasset spænding. Det vil sige, at man kan tage krøllejernet med til udlandet.

Fordele

 • Netledningen er kortere end de fleste, så du kan føle dig begrænset, mens du style
Ulemper

 • Uegnet til langt og tykt hår

Udvalgte fordele ved Remington CI95 Pearl Wand:
 Automatisk slukkefunktion
 Avanceret keramisk belægning
 Justerbar temperatur
 Hurtig opvarmning
 LCD-display


GHD Curve Creative Curl Wand

  Bedst til ”definerede krøller” hos Cosmopolitan.com

GHD Curve Creative Curl Wand kroellejern

.
GHD Curve Creative Curl Wand er testet og anmeldt af kvindemagasinet Cosmopolitan. Her har testpanelet fokuseret på at teste krøllejernets brugervenlighed og slutresultat.

GHD Curve Creative Curl Wand får stor ros for dets evne til at lave definerede og markante krøller, som holder dagen lang. Også denne model stammer fra det anerkendte GHD brand, og er GHDs svar på et standard krøllejern til at lave normale krøller med.

Kreative stylingmuligheder

Udformningen på GHD Curve Creative Curl Wand giver mulighed for at style håret på flere forskellige måder, da selve jernet er kegleformet. På det bredeste sted har jernet en diameter på 28 mm, og på det smalleste sted har jernet en diameter på 23 mm.

Denne udformning gør, at du kan style håret med løse og voluminøse krøller, eller med stramme og definerede krøller. Det er også muligt at kombinere disse stylingmuligheder, så håret får et flot fald foroven og definerede krøller forneden. Testpanelet fra Cosmopolitan anbefaler at bruge fingrene til at skille krøllerne lidt ad, for at opnå et mere naturligt look.

Afkølet spids

GHD Curve Creative Curl Wand krøllejernet har en afkølet spids, som gør det muligt at holde fast ude for enden af krøllejernet, så man ikke brænder sig på fingrene. Det giver en god kontrol over stylingen. Selve jernet er udstyret med en keramisk belægning, som efterlader håret blødt og glansfuldt.

GHD Curve Creative Curl Wand passer til alle hårtyper, og kan anvendes i alle længder grundet dens innovative kegleudformning. Krøllejernet har desuden en praktisk bordstøtte, så du kan lægge krøllejernet på bordet uden, at det laver brændemærker.

Smarte funktioner

Dette krøllejern kommer med en række forskellige funktioner, som sikrer et holdbart og pænt resultat. Blandt andet er dette GHD krøllejern også udstyret med den innovative Tri-zone teknologi, som sikrer en jævn temperaturfordeling på hele krøllejernets overflade.

Krøllejernet kommer ligeledes med en 2,7 m drejeledning så der fri mulighed for at style håret, uden at man bliver forstyrret af ledningen. Krøllejernet opvarmes hurtigt til 185 grader, og slukker af sig selv efter 30 minutter.

Fordele

 • Innovativt kegledesign tillader flere forskellige styling muligheder
 • Kold ende, keramisk overflade
 • 1 temperaturindstilling på 185 grader
 • Tri-zone teknologi
Ulemper

 • Tænd/sluk knappen er ærgerligt placeret ligger i den dyre ende

Udvalgte fordele ved GHD Curve Creative Curl Wand:
 Innovativ kegleudformning, som giver flere forskellige stylingmuligheder
 Afkølet spids
 Keramisk belægning
 1 temperaturindstilling på 185 grader
 Tri-zone teknologi

Nedenfor kan du se, hvordan du bruger GHD Creative Curve Wand:


Babyliss Pro Sublim Touch

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Beautybulletin.com

Babyliss Pro Sublim Touch

.

.
Babyliss Pro Sublim Touch er blevet testet og anmeldt af den sydafrikanske skønhedsplatform Beautybulletin.com. Babyliss Pro Sublim Touch findes i 4 forskellige diametre på henholdsvis 38 mm, 32 mm, 25 mm og 19 mm. Testpanelet har testet den største af dem på 38 mm, og her får den stor ros med på vejen for dens evne til at skabe naturlige krøller, på en let og brugervenlig måde.

10 temperaturindstillinger

Krøllejernet fra Babyliss Pro Sublim Touch har 10 forskellige temperaturindstillinger fra 110 grader til 180 grader, hvilket gør det muligt for forbrugeren at vælge lige præcis den indstilling, der passer specifikt til ens hårtype.

Man indstiller temperaturen på håndtaget, hvorefter det røde kontrollys foran på skaftet stopper med at blinke, når den valgte temperatur er opnået. Har du fint, skrøbeligt eller affarvet hår, anbefales det, at man vælger en lavere temperatur for at undgå varmeskader i håret.

Keramisk satin-touch overflade

Overfladen på Babyliss Pro Sublim Touch krøllejernet er baseret på den nyeste teknologi med en ultrablød keramisk satin-touch overflade. Belægningen er forarbejdet ved hjælp af en nanoteknologi, som sørger for en glat glidning under styling. Belægningen sørger ligeledes for, at give en maksimal beskyttelse af håret og sørger samtidigt for, at varmen ledes jævnt på hele overfladen. Den keramiske satin-touch teknologi i belægningen efterlader håret silkeblødt med en flot, blank overflade.

Hurtig opvarmning

Babyliss Pro Sublim Touch kommer med en ”instant heat”-funktion, som betyder, at krøllejernet er opvarmet og klar til brug på få sekunder. For enden af jernet sidder der en ”cooltip”, som gør det muligt at holde ude for enden af krøllejernet med fingrene og på den måde have mere kontrol over stylingen. På krøllejernet sidder en bordstøtte, som sikrer, at du ikke laver mærker i bordet, hvis du lægger krøllejernet på bordet, mens det stadigt er opvarmet. Herudover kommer Babyliss Pro Sublim Touch også med en drejeledning, som sikrer, at ledningen ikke forstyrrer under stylingen.

Fordele

 • 10 forskellige temperaturindstillinger
 • Keramisk satin følelse på overfladen
 • Hurtig opvarmning
 • Kold i enden af krøllejernet
 • Støttefod, ledning, der kan drejes
Ulemper

 • Tænd/sluk knap er placeret ukomfortabelt

Udvalgte fordele ved Babyliss Pro Sublim Touch:
 10 forskellige temperaturindstillinger
 Keramisk satin-touch overflade
 Hurtig opvarmningsfunktion
 Cooltip for enden af krøllejernet
 Bordstøtte og drejeledning


Cloud Nine the Waving Wand

✅ Bedst til “bølget hår” hos Cosmopolitan.com
✅ Anbefalet hos engelske Independent.co.uk 

Cloud Nine the wawing wand

.
Cloud Nine the Waving Wand er blevet testet og anmeldt af kvindemagasinet Cosmopolitan og den britiske nyhedsavis the Independent. Krøllejernet er blevet testet på dets evne til at levere et holdbart resultat samt krøllejernets brugervenlighed.

Testpanelets vurdering lyder på, at krøllejernet leverer et flot og naturligt resultat, og er et krøllejern, som især egner sig godt til kraftigt og langt hår.

God til at skabe et naturligt look

Det særlige ved krøllejernet er dets tykke jern, som har en diameter på hele 36 mm. Det betyder, at krøllejernet egner sig godt til at skabe et mere naturligt look i langt og tykt hår, da krølleeffekten bliver mere s-formet og voluminøs.

Krøllejernet giver et mere bølget look gennem både midterlængderne og enderne i forhold til mange andre typer af krøllejern.

The Independent har testet krøllejernet på en testperson med langt og tykt hår. Cloud Nine the Waving Wand formåede at levere et resultat, hvor krøllerne holdte deres form hele dagen, samtidigt med at det gav et mere definerede krøl.

Innovativ overflade

Overfladen på krøllejernet fra Cloud Nine The Waving Wand består af en keramisk belægning. Herudover er selve krøllejernet blevet ”bagt” i mineralvand under produktionen, hvilket giver en helt særlig keramisk mineraloverflade, som giver håret et glansfuldt udtryk, når håret krølles igennem med Cloud Nine The Waving Wand.

Med krøllejernet medfølger der en beskyttelseshandske, som kan bruges under stylingen, så du undgår at brænde dig på jernet. Herudover medfølger der også en varmebeskyttende taske, så man kan tage krøllejernet med sig på farten, selvom det ikke er helt afkølet.

Variabel temperaturregulering

Krøllejernet fra Cloud Nine The Waving Wand har en variabel temperaturregulering, som gør det muligt at tilpasse og styre varmeindstillingen til den specifikke hårtype. Det betyder, at du kan skabe et mere skånsomt resultat samtidigt med, at resultatet bliver mere langvarigt, fordi temperaturen kan tilpasses specifikt til din hårtype.

Temperaturen styres på det LED-display, der sidder på håndtaget, og kan reguleres mellem lav, medium og høj varme.

Fordele

 • 36 mm I diameter
 • Innovative mineral overflade
 • Keramisk overflade
 • Justerbar temperaturkontrol, beskyttelseshandske og beskyttelsestaske medfølger.
Ulemper

 • Tung
 • Ligger i den dyre ende

Udvalgte fordele ved Cloud Nine the Waving Wand:
 36 mm i diameteren
 Innovativ mineraloverflade
 Keramisk belægning
 Variabel temperaturregulering
 Medfølgende beskyttelseshandske og beskyttelsestaske


Babyliss Easy Curl C20E

4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Fairlady Test House

Babyliss Easy Curl C20E

.

.
Krøllejernet Babyliss Easy Curl C20E har været testet af den amerikanske testside Fairlady Test House, som her har foretaget en test, hvor det fulde fokus har været på denne model.

De amerikanske eksperter har testet Babyliss Easy Curl C20E på forskellige parametre for at finde ud af, hvor godt modellen krøller håret, samt hvor let den er at anvende. Eksperterne konkluderer, at her er tale om et godt og velfungerende krøllejern, og derfor gives der en flot score på 4 ud af 5 stjerner.

Kegleformet model

Babyliss Easy Curl C20E er designet i en kegleformet form for at give det bedste udgangspunkt for at skabe bløde og naturlige krøller. Modellen er strømlinet og elegant og går næsten ud i et med en kontrastfarve mellem skaft og varmelegeme.

Modellen kommer med Easy Curl-teknologi, som er designet til let og enkelt at kunne lave krøller i håret med et professionelt resultat.

Der findes en keramisk belægning på varmelegemet, som beskytter håret mod den høje varme, og belægningen sørger også for at give krøllerne en flot struktur og overflade efter krølning.

10 varmeindstillinger

Babyliss Easy Curl C20E er skabt til at kunne lave krøller i både langt og kortere hår samt både i tykt og finere hår. Derfor er det muligt at krølle håret ved forskellige temperaturer, og maksimum-temperaturen er på 200 – det er meget for moderne krøllejern.

Der findes i alt 10 forskellige varmeindstillinger eller varmetrin, så man let kan finde det niveau af varme, som passer til ens hår – dette afhænger ofte af ens hårstruktur og tykkelse.

Eksperterne: Effektiv og hurtigopvarmende model

Eksperterne fra Fairlady Test House giver Babyliss Easy Curl C20E 4 ud af 5 stjerner og begrunder den høje score med, at denne model har en høj alsidighed og skaber krøller, der holder længe – og endda på de fleste typer af hår.

Herudover noteres det, at modellen varmer utrolig hurtigt op og holder herefter et konstant varmeniveau – som en bonus køler det også hurtigt ned igen. Eksperterne skriver desuden, at Babyliss Easy Curl C20E er let og ligger godt i hånden, og den lille størrelse gør, at det er let at håndtere.

Dog findes der også et par ulemper ved dette krøllejern, og eksperterne skriver her, at det kan være lidt svært at håndtere modellen, hvis man ikke er vant til at bruge krøllejern, og udformningen af modellen kombineret med den høje varme gør, at man let kan komme til at brænde sig.

Fordele

 • Let I vægt, håndterbar model, kegleformet til lettere krøller
 • Med keramisk overflade
 • 10 varmeindstillinger
 • God til de fleste typer hår
Ulemper

 • Takes few practices to perfect
 • The hair slips on the barrel
 • Barrel not long enough for long hair

Specifikationer ved Babyliss Easy Curl C20E:
🌀 Type: Krøllejern
🌀 Belægning: Keramisk
🌀 Maksimum-temperatur: 200 grader
🌀 Antal varmeindstillinger: 10

Udvalgte fordele ved Babyliss Easy Curl C20E:
Let og håndterbar model
Kegleformet for lettere krøl
Med keramisk belægning
10 varmeindstillinger
God til de fleste hårtyper


Dyson Airwrap styler DYS310733 – 6 ekstramoduler giver flere stylingsmuligheder

✅ Bedst i test hos pricerunner.dk
✅ 4/5 stjerner hos det britiske magasin t3.com
✅ 3.5/5 stjerner hos det britiske magasin techradar.com
✅ 8/10 hos det amerikanske magasin wired.com
✅ 3/5 stjerner hos det amerikanske magasin cnet.com

Dyson Airwrap styler DYS310733 – 6 ekstramoduler giver flere stylingsmuligheder

.
Denne hårstyler fra Dyson har flere forskellige funktioner samlet i én. Du behøver derfor ikke at købe både krøllejern, fladejern og hårtørrer for at variere frisuren. Krøllejernet får generelt gode anmeldelser, og det britiske magasin t3.com giver den hele 4 ud af 5 stjerner. I testen fremhæver de, at krøllejernet er skånsomt mod håret, da håret ikke bliver udsat for ekstrem varme. Den kan derfor lave sunde og flotte krøller. Desuden tørrer den håret hurtigt og uden at larme.  

Dyson Airwrap Styler kan altså bruges til at lave forskellige frisurer på en skånsom måde. 

Skånsom mod håret

Dette krøllejern er lavet med en særlig Coanda-effekt, som sørger for at tørre og sætte håret på samme tid. På den måde behøver du ikke at finde hårtørreren frem for derefter at finde krøllejernet frem. Det hele klares med det samme produkt. 

Hårtørreren kan desuden indstilles til 3 forskellige hastigheder og 4 forskellige varmeindstillinger. Det gør det muligt at indstille hårstyleren, så det passer til frisuren. 

Hårstyleren er desuden meget skånsom mod håret. Når håret tørrer, måler hårstyleren hele tiden temperaturen og regulerer, hvis den bliver for varm. Hårstyleren sørger altså for, at håret ikke bliver skadet af for meget varme, hvilket giver sundt og glansfuldt hår.   

Forskellige stylingsmuligheder 

Denne hårstyler fra Dyson kommer med 6 forskellige ekstramoduler, så håret kan styles på forskellige måder. Der medfølger en pre-styling hårtørrer, som sørger for at gøre dit hår klar til styling, hvis det stadig er vådt efter badet. Der medfølger også en blød og en fast glattebørste, som kan bruges til at flade håret. Den runde volumenbørste tilfører ekstra fylde og volumen til håret, mens Airwrap rullerne giver bølger i håret.

Hårstyleren kan altså både erstatte hårtørreren, glattejernet og krøllejernet. Den indeholder alle de nødvendige funktioner for at style håret på forskellige måder.    

Derfor anbefaler vi den

 Skånsom mod håret
 Flere forskellige stylingsmuligheder
 V9 motor som er meget kraftig

Dyson Airwrap styler DYS310733 vs. Markedet

Sammenlignet med de andre krøllejern i oversigten, er denne hårstyler det dyreste produkt. Du får dog også mange funktioner for pengene. Til sammenligning med andre krøllejern kan denne hårstyler både tørre, glatte og krølle håret. Hårstyleren fra Dyson indeholder altså flere stylingsmuligheder, og du slipper derfor for at investere i tre forskellige produkter. 

Hvis du søger et alsidigt produkt, som kan mere end bare at krølle håret, så er denne Airwrap Styler fra Dyson et rigtig godt bud. 

Fordele

 • Skånsom mod håret – benytter ikke ekstrem varme
 • Skaber sundere udseende bølger og krøller
 • Oger volumen i håret
 • Tørret hurtigt og lydsvagt håret
Ulemper

 • Kræver øvelse for at opnå ordentlige krøller
 • Krøller holder ikke længe på fint, tyndt hår
 • Ikke værd at investere i, hvis du har kort hår

Udvalgte fordele ved Dyson Airwrap styler DYS310733
 6 ekstramoduler
 Coanda-effekt
 28ᵒC koldtørring sikrer frisuren resten af dagen  


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Babyliss Twist Secret

✅ Anbefalet hos amerikanske Makeupandbeauty.com

Babyliss Twist Secret

Babyliss Twist Secret er blevet testet og anmeldt af den amerikanske skønhedsplatform makeupandbeauty.com. Babyliss Twist Secret adskiller sig en del fra de andre krøllejern, da det er et redskab, som ikke laver krøller ved at varmer håret op, men derimod bruges Babyliss Twist Secret til at sno håret med, så man på den måde kan lave forskellige frisurer.

Testpanelet hæfter sig ved, at det er et smart og brugbart redskab til at skabe kreative frisurer med. Herudover hæfter testpanelet sig ved, at redskabet fungerer bedst til glat og blødt hår.

Det kan Babyliss Twist Secret bruges til

Babyliss Twist Secret har et patenteret system, som giver dig mange forskellige muligheder i forhold til at style dit hår. Babyliss Twist Secret fungerer ved, at man låser to hårlokke fast i de to røde klemmer, der sidder øverst på styleren. Herefter trykker du på I-funktionen, som snor de to hårlokke separat. Når disse to hårlokke er helt snoet, trykker du på II-funktionen, så de to hårlokker bliver snoet til én stor snoning.

Disse snoninger kan du herefter style i alle mulige forskellige frisurer. Hvis du har meget tykt eller kruset hår, anbefaler testpanelet at bruge et hårprodukt inden, som glatter håret ud, så snoningerne bliver glatte og ensartet.

Batteridrevet

I modsætning til mange af de andre stylingredskaber, der findes på markedet i dag, så er Babyliss Twist Secret 100% batteridrevet, hvilket betyder, at du slipper for en irriterende ledning. Det betyder også, at du altid kan have Babyliss Twist Secret med dig på farten, da du ikke er tvunget til at finde en stikkontakt, før den kan bruges. Stylingredskabet fra Babyliss er let i vægt, og bruger 2 x AA batterier.

Batterierne skiftes ved at løsne en lille skrue på skaftet, hvorefter skruen strammes til igen, når de nye batterier er sat i.

Kommer med en masse tilbehør

Til Babyliss Twist Secret findes der en masse ekstra tilbehør, så man kan få endnu mere ud af redskabet. Blandt andet har Babyliss lavet en app specifikt til deres Babyliss Twist Secret, så man som forbruger kan lade sig inspirere af alle de mange frisurer, man kan skabe med stylingredskabet. Denne app hedder ”Twist Secret”, og kan downloades til Android og IOS.

Herudover findes der også en masse forskellige sæt med tilbehør i, som man kan tilkøbe, hvori der medfølger forskellige hårspænder, som man kan bruge til styling af forskellige frisurer, når man bruger Babyliss Twist Secret.

Fordele

 • Et blidt stylingværktøj, da det ikke varmer håret
 • 100% batteridrevet
 • App medfølger
 • Mulighed for at købe ekstra tilbehør
 • Mange forskellige muligheder for styling
Ulemper

 • Dårlige instruktioner

Udvalgte fordele ved Babyliss Twist Secret:
 Et skånsomt stylingredskab, da det ikke opvarmer håret
 100% batteridrevet
 Medfølgende App
 Muligt at tilkøbe ekstraudstyr
 Mange forskellige stylingmuligheder


Babyliss 271CE

Gode brugeranmeldelser

Babyliss 271CE

.
Krøllejernet Babyliss 271CE er endnu en model fra producenten Babyliss, men denne model har ikke været inkluderet i nogen eksperttests.

Vi har dog alligevel valgt at tage denne model med i artiklen, idet her er tale om en klar favorit blandt de brugere, der anvender modellen i dagligdagen.

Ved at gennemgå en række forskellige brugeranmeldelser fremstår det tydeligt, at brugerne er særdeles glade for denne model.

Krøllejern af den gammeldags type

Babyliss 271CE vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et krøllejern, der minder mere om de traditionelle modeller end om de nye og moderne typer.

Denne model er nemlig helt lige i formen (modsat de kegleformede) og med et håndtag med et tydeligt greb til at løfte klemmen over varmelegemet.

Babyliss 271CE kommer dog med den moderne, keramiske belægning, som både har den funktion, at belægningen beskytter håret og samtidig får krøllerne en flot struktur og overflade.

Krøller ved lavere varme

De ældre krøllejern har ofte en meget høj varme, der kan beskadige håret – gerne på op til 220 grader eller mere.

Babyliss 271CE kommer derimod med én indstilling på 140 grader, som er markant lavere, men belægningen og materialerne gør, at man ikke behøver den meget stærke varme for at skabe flotte krøller.

Dette krøllejern kommer desuden også med en drejeledning samt en ledning på 1,7 meter, hvilket er langt. Drejeleddet gør, at modellen bliver lettere at håndtere – især i nakken, hvor man ikke kan se – og den lange ledning gør det lettere at krølle håret, hvis man ikke har en stikkontakt lige i nærheden af spejlet.

Brugerne: Bløde krøller uden at skade håret

Babyliss 271CE har som nævnt ikke været testet af eksperter, men brugerne af produktet er meget imponerede over modellen.

Flere brugere skriver, at modellen skaber både bløde og holdbare krøller meget let, og den lave varme gør, at håret ikke tager skade af processen.

Flere brugere kommer også ind på, at de synes, at dette krøllejern er utrolig let at anvende, og modellen giver rigtig meget valuta for pengene.

Fordele

 • Krøllejern i traditionel stil
 • God pris, beskyttende
 • Keramisk overflade
 • Lav temperatur beskytter bedre håret
 • Nem at håndtere med en ledning der kan dreje
Ulemper

 • Langsom til at varme op
 • Tager lang tid at krølle håret

Specifikationer ved Babyliss 271CE:
🌀 Type: Krøllejern
🌀 Belægning: Keramisk
🌀 Maksimum-temperatur: 140 grader
🌀 Antal varmeindstillinger: 1

Udvalgte fordele ved Babyliss 271CE:
 Krøllejern i traditionel stil
God pris
Beskyttende, keramisk belægning
Lav temperatur for bedre beskyttelse af håret
Let betjening med drejeledning


Guide til at lave store og flotte Hollywood-krøller

Store og flotte Hollywood-krøller er én af tidens helt store hårtrends. Med ganske få trin kan du skabe disse krøller til hverdag eller til fest ved hjælp af et krøllejern. På baggrund af en trin-for-trin artikel fra IN kommer vi her med en guide til, hvordan du kan nemt kan lave de populære Hollywood-krøller:

🔸 Start med at påføre et varmebeskyttende produkt i hele håret så dit hår er beskyttet mod varmen fra krøllejernet
🔸 Børst håret godt igennem så håret ikke filtrer og ugler under stylingen
🔸 Opdel dit hår i 5-6 sektioner så det bliver mere overskueligt at krølle hele håret igennem. Har du meget tykt hår, kan du opdele håret i flere sektioner
🔸 Adskil de forskellige sektioner fra hinanden. Her kan du bruge en klips eller en hårelastik til formålet
🔸 Hold krøllejernet i din højre hånd og den hårtot du gerne vil krølle i din venstre hånd
🔸 Hold krøllejernet oppefra og ned så den varme side af krøllejernet peger ned ved siden af dit ansigt
🔸 Tag en hårtot og sno den omkring krøllejernet, væk mod ansigtet. Brug din tommelfinger og din pegefinger til dette
🔸 Hold krøllen på plads om krøllejernet med dine fingerspidser i 8-10 sekunder
🔸 Slip krøllen og lad den falde fra jernet
🔸 Lav samme procedure i hele håret indtil alt håret er blevet krøllet igennem
🔸 Anvend et hårprodukt, der vil få krøllerne til at holde, og spray hele håret igennem
🔸 Når hele håret er tørt og afkølet, så skal du børste håret igennem. Børstningen er med til at give Hollywood-udtrykket i håret
🔸 Du kan med fordel påføre et serum eller noget hårolie i spidserne for at undgå krus. Herudover giver serummet eller olien håret glans og samler håret

Nedenfor kan du se en kort videoguide, som viser, hvordan du laver Hollywood-krøller:


Få flotte krøller, der holder dagen lang

Det kan være en videnskab i sig selv at få de nylavede krøller til at se flotte ud samtidigt med, at de skal holde hele dagen. Med ganske få tricks kan du lave flotte krøller, uden at de falder sammen og bliver kedelige i løbet af dagen. GHD kommer her med 5 gode råd, som får dine krøller til at holde hele dagen:

Forbered dit hår inden du går i gang

For at opnå flotte krøller, der holder deres form hele dagen, er det en god idé at tilføre forskellige stylingprodukter, såsom varmebeskyttelse og hårspray, som kan få krøllerne til at holde samtidigt med, at håret bliver beskyttet mod varmen fra krøllejernet. Del håret op i forskellige sektioner og påfør derefter produkterne i håret, så man kommer igennem alt håret.

Krøl dit hår i den rigtige retning

For at skabe det mest naturlige look er det en god idé at have som huskeregel, at man skal krølle håret væk fra ansigtet. Denne metode gør, at frisuren åbner mere op for dit ansigt, hvilket skaber det mest naturlige look. Når du krøller håret i højre side, så skal håret snos med uret, og når du krøller i venstre side, så skal håret snos mod uret.

Krøl en lille hårlok ad gangen

For at opnå et holdbart og flot resultat er det en god idé at dele håret op, så du kan krølle en lille hårlok ad gangen. Hvis du kommer til at krølle en for stor hårlok, så bliver varmen ikke jævnt fordelt i håret, hvilket vil betyde, at krøllen hurtigt falder sammen. Tag derfor én hårlok ad gangen, med en bredde på omkring 3 cm, og krøl hele håret igennem på denne måde for at opnå et holdbart og ensartet resultat.

Klips håret op

Hver gang du har krøllet en sektion, er det en god idé at klipse krøllen op med en hårnål. Det gøres ganske enkelt ved at spænde krøllen fast med en hårnål indtil hovedbunden, så krøllen på den måde bevarer dens runde form, mens håret nedkøler.

Undgå berøring af krøllerne når de er varme

For at skabe det helt rigtige look er det en god idé at børste håret igennem eller køre hænderne igennem håret. Dette skal man dog undgå, når man lige har krøllet håret, da det vil få håret til at falde sammen. Vent derfor med at style krøllerne indtil håret er helt afkølet. Afslut gerne med en hårspray, som giver krøllerne en bedre holdbarhed.

Her kan du se en kort guide til, hvordan du klipser håret op, og laver krøller med en god holdbarhed:


Krøl dit hår på en alternativ måde

Der findes flere forskellige metoder, man kan benytte sig af til at lave flotte krøller, hvis man ikke ejer et krøllejern. Nedenfor har vi samlet en række alternative metoder til at skabe flotte krøller uden brug af krøllejern:

Krøl håret uden varme

Kvinder udsætter ofte deres hår for rigtig mange ting, som enten skader eller slider på håret. Også varmen fra krøllejernet vil slide på håret på sigt, selvom man bruger varmebeskyttende produkter. Derfor kan du med fordel aflaste håret engang imellem ved for eksempel at krølle håret uden brug af varme. Se nedenstående trin-for-trin guide:

1) Start med at børste hele håret igennem så håret ikke filtrer. Derefter tager du én hårlok ad gangen på ca. 1-2 cm, og samler resten af håret med en klips eller en hårelastik, så det ikke generer. Gør hårlokken en lille smule våd. Her kan du med fordel bruge en sprayflaske med helt almindeligt vand i.

2) Herefter snor du hårlokken omkring dine fingre, og klipser krøllen sammen med en hårklips. Hvis du ønsker en lidt større og blød krølle, kan du sno hårlokken omkring 2 fingre. Ønsker du en lidt mindre og definerede krølle, kan du nøjes med at sno hårlokken omkring din langefinger. Denne procedure gentages i hele håret.

3) Afslut med at påføre en hårspray i hele håret, som vil give holdbarhed til krøllerne. Til sidst tages klipsene ud, når håret er helt tørt.

Her kan du se en video der viser, hvordan du laver krøller uden varme:


Krøl håret med dit glattejern

Rigtig mange kvinder ejer et glattejern. I mange sammenhænge kan man faktisk bruge sit glattejern til at skabe flotte krøller med. Vi har lavet en trin-for-trin guide, som guider dig igennem proceduren:

1) Start med at børste håret igennem så håret ikke filtrer, og påfør varmebeskyttelse i hele håret. Del herefter håret op på midten så du har to sektioner.

2) Tag en hårlok fra den ene sektion og klem glattejernet omkring hårlokken nær rødderne. Her kan vi anbefale GHD Gold Classic V Styler glattejernet, som er særligt god til at lave krøller. Dette glattejern kan du læse mere om her.

3) Herefter snor du hårlokken op omkring glattejernet, så hårlokken er snoet omkring glattejernet én gang, og så hårspidsene vender ned ad.

4) Efterfølgende trækker du forsigtigt glattejernet ned ad, og åbner op for pladerne, når du har nået spidserne.

5) Denne procedure gentages i hele håret. Jo større hårlok du tager, desto større og mere blød vil krøllen blive.

Her kan du se en guide til, hvordan du laver krøller med et glattejern:

Er du på udkig efter et nyt glattejern, så kan du med fordel læse Forbrugsguidens store Glattejern test, hvor de bedste modeller på markedet og deres funktioner bliver gennemgået.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket krøllejern er det bedste?

Der er mange gode krøllejern på markedet i øjeblikket, men én af de absolut bedste modeller er blandt andet Babyliss Curl Secret. Krøllejernet er blevet kåret som testvinder af forbrugsguidens test af krøllejern, hvor den blandt andet bliver rost for sin 100% automatiske funktion og tre forskellige krølleeffekter.

Hvordan vælger jeg et krøllejern?

Når du skal vælge et krøllejern, så bør du undersøge, hvilke indstillinger krøllejernet har. Det er forskelligt fra model til model, hvilke indstillinger et krøllejern indeholder, hvormed du bør gå efter en model, som kan skabe de krøller, som du ønsker. Derudover er det også værd at undersøge krøllejernets opvarmningstid.

Er det en dårlig ide at bruge et krøllejern hver dag?

Ja, det anbefales generelt ikke, at du bruger et krøllejern hver dag. Grunden til det er, at varmebehandlinger såsom krølning og glatning af håret slider meget på hårstråene, hvilket kan give ”frizzy” og knækket hår. Derfor anbefales det, at du kun krøller dit hår én til to gange om ugen.

Er et titanium eller keramisk krøllejern bedst?

Hvorvidt et titanium eller keramisk krøllejern er bedst, afhænger af hårtypen. Et keramisk krøllejern er bedst til at krølle skadet hår, da det ikke bliver mindre varmt end titanium. Et titaniums krøllejern er derimod hurtigere om at varme op, og det formår bedre at lade håret holde på sin fugt.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cosmopolitan 🇺🇸

testkilderCosmopolitan er et amerikansk kvindemagasin, som udgives i over 110 lande. Magasinet bringer artikler indenfor skønhed, mode og velvære, og er med til at inspirere kvinder verden over. Cosmopolitan har testet og anmeldt Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong, GHD Curve Creative Curl Wand, Cloud Nine The Waving Wand og Toni & Guy Deep Barrel Waver. Du kan læse hele anmeldelsen af Babyliss Curl Secret her samt anmeldelserne af de andre krøllejern her.

The Fuss 🇬🇧

The Fuss er en britisk online platform, som bringer nyheder og artikler indenfor livsstil, skønhed, mode og kendte. De tester og anmelder desuden også produkter, som de bringer resultatet af på deres platform for at inspirere den kvindelige forbruger. The Fuss har testet og anmeldt Babyliss Curl Secret krøllejernet, og denne anmeldelse kan du læse i sin fulde længde her.

Independent 🇬🇧

Independent er en britisk nyhedsavis, som bringer artikler og nyheder fra ind- og udland. Independent bringer også forbrugerstof, hvor de blandt andet bringer artikler af diverse produktanmeldelser til den almindelige forbruger. Independent har testet og anmeldt GHD Curve Soft Curl Tong krøllejernet og Cloud Nine The Waving Wand krøllejernet. Du kan læse hele anmeldelsen af begge krøllejern i den samme artikel her.

Beautybulletin.com 🇿🇦

Beautybulletin.com er en sydafrikansk brugerbaseret skønhedsplatform, hvor almindelige forbrugere kan oprette en profil og derefter uploade deres anmeldelser og erfaringer af diverse skønhedsprodukter. Babyliss Pro Sublim Touch er blevet testet og anmeldt af en bruger fra Beautybulletin.com. Denne anmeldelse kan du læse her.

Makeupandbeauty.com 🇺🇸

Makeupandbeauty.com er en verdensomspændende skønhedsplatform. Her bringes der artikler indenfor makeup, skønhed og livsstil, samt anmeldelse af diverse skønhedsprodukter. Makeupandbeauty.com har testet og anmeldt Babyliss Twist Secret, og denne anmeldelse kan du læse i dens fulde længde her.

Makeupandbeauty.com har ligeledes testet og anmeldt Remington CI95 Pearl Wand, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Fairlady Test House 🇺🇸

Fairlady Test House er en amerikansk webside med fokus på tests af produkter til kvinder. Det tæller også produkter til håret, og her er der tale om en test af krøllejernet Babyliss Easy Curl C20E. Læs mere om testen af modellen her.

Cutehairday.com 🇺🇸

Cutehairday.com er et onlinemagasin, der fokuserer på alt, hvad der handler om hår. På siden kan der findes anmeldelser af et hav af forskellige hårprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Remington CI95 Pearl Wand, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute beskæftiger sig hovedsageligt med de to kategorier hjem og have. På siden kan der findes en lang række af brugbare guides, tips og inspiration, mens de også tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt GHD Curve Classic Curl Tong, som de har givet 91 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Sweetmonday.co.uk 🇬🇧

Sweetmonday.co.uk er en personlig blog, der skriver om alt inden for livsstil og mad. Her kan der findes alt lige fra opskrifter til guides, gode råd og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har Sweetmonday.co.uk testet og anmeldt GHD Curve Classic Curl Tong, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Andre relevante tests

Hvis håret ikke hele tiden skal være krøllet, så er det en fordel også at eje et godt glattejern. Forbrugsguiden har også udarbejdet en glattejern test hvor du finder de glattejern der er blevet anbefalet af eksperter fra rundt omkring i verden.

Vi viser dig hvad anmelderne siger om de forskellige produkter, samt viser dig hvilke forhandlere i Danmark der forhandler de forskellige glattejern billigst. Dermed kan du hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over bedste produkter og bedste priser.

Et andet produkt som stadig vinder mere frem blandt danske kvinder er glattebørster. Derfor har vi ligeledes udarbejdet en glattebørste test, hvor vi har undersøgt hvilke modeller der får de bedste vurderinger af eksperterne. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af produkterne, så du kan få et overblik over de billigste forhandlere i Danmark.

Denne side er anmeldt af: Albert F. Holst Rating 5/5

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme