GHD glattejern Test 2021 – Find de bedste glattejern fra GHD – Testvinder guide

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om forskellige glattejern fra producenten GHD.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttest, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har afprøvet og vurderet forskellige GHD glattejern. Vi har samlet testresultaterne i denne artikel, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste GHD glattejern på markedet.

Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det britiske Goodhousekeeping.co.uk over kendte hår-relaterede sider som Haircareclub.co.uk og Hairday.co.uk til store aviser som Dailymail.co.uk og Independent.co.uk.

Ved nogle af produkterne har vi endvidere inddraget brugeranmeldelser for at få brugernes mening også.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over de bedste GHD glattejern
🔸 4 alternativer til GHD-modellerne
🔸 Information om GHD
🔸 Gode råd ved brug af glattejern
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

GHD glattejern test 2021 – De 5 bedste GHD glattejern

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de GHD glattejern, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige GHD glattejern, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


GHD IV Classic Styler

✅ 88 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos britiske Haircareclub.co.uk
✅ 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 4.958 anmeldelser hos Amazon.co.uk
✅ Anbefalet af det danske ugeblad Femina.dk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos britiske Hairday.co.uk

GHD IV Styler glattejern

Forhandler Pris

Annoncer

959,00 Læs mere
999,00 Læs mere

.GHD IV Classic Styler er et af de mere klassiske glattejern på markedet og er blevet testet af 4 forskellige testpaneler samt brugernes vurderinger på den britiske version af Amazon, nemlig Amazon.co.uk. Det drejer sig om det danske kvindemagasin Femina.dk samt de britiske Goodhousekeeping.co.uk, Haircareclub.co.uk og Hairday.co.uk. GHD IV Classic Styler får generelt rigtig gode anmeldelser af eksperterne og ligger i den klare top.

God varme i glattejernet

GHD IV Classic Styler vil være et godt valg for den forbruger, som både ønsker et velfungerende glattejern, og som ønsker at passe på sit hår. Modellen afgiver negative ioner, hvilket reducerer statisk elektricitet, og de keramiske varmelegemer skåner håret under de meget høje temperaturer.

GHD IV Classic Styler har en maksimumtemperatur på 185 grader, og det tager kun 20 sekunder at varme glattejernet op til denne temperatur. Eksperterne hæfter sig især ved denne hurtighed og ser det som et meget stort plus. Dog ser de det som et lille minus, at GHD IV Classic Styler kun har én temperaturindstilling.

Mange formål

GHD IV Classic Styler kan bruges til mere end blot at glatte håret. GHD IV Classic Styler kan nemlig med fordel også anvendes til at skabe frisurer med krøller eller fald. Man kan vælge blot at skabe volumen i håret med modellen eller gå efter mere vilde frisurer, hvor håret ser uglet og sexet ud.

Hvis man ønsker slangekrøller, kan GHD IV Classic Styler også skabe dette med særlige – men lette – teknikker, og man kan også vælge en frisure midt imellem og skabe bølger eller let krøl i håret med modellen.

Eksperterne har afprøvet GHD IV Classic Styler til forskellige typer af frisurer, og de vurderer, at GHD IV Classic Styler er et meget alsidigt glattejern, for de færdige resultater er rigtig gode, og modellen glider let gennem håret.

Let i brug

Eksperterne lægger også mærke til, at GHD IV Classic Styler er meget let at håndtere og bruge. Som nævnt så glider modellen godt gennem håret, og den digitale kontrol formår at holde en god temperatur.

GHD IV Classic Styler giver forbrugeren besked om at have opnået de 185 grader ved at begynde at blinke, og som en smart sikkerhedsfunktion har GHD IV Classic Styler en indbygget auto-sluk funktion, som slukker helt for modellen efter 30 minutters inaktivitet.

GHD IV Classic Styler kan benyttes over hele verden, idet den tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten.

Fordele

 • Nem at tage med på farten
 • Varmer hurtigt op
 • Nem at bruge
 • Lang holdbarhed
 • Automatisk dvaletilstand, hvis den ikke bruges i 30 minutter.
Ulemper

 • Har kun én temperaturindstilling
 • IIkke den bedste mulighed til dig med sensitivt hår

Udvalgte fordele ved GHD IV Classic Styler:
Maksimumtemperatur på 185 grader
20 sekunders opvarmning
Kan anvendes til både krøller, fald, glat og volumen
Indikerer når de 185 grader er nået
Auto-sluk-funktion efter 30 minutter uden brug


GHD V Gold Mini Styler

✅ Topscorer hos tyske Testsieger.de
✅ 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 684 anmeldelser hos Amazon.co.uk
✅ Anbefalet hos britiske Thefuss.co.uk
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos britiske Haircareclub.co.uk

GHD V Gold Mini Styler

Forhandler Pris

Annoncer

1.149,00 Læs mere

GHD V Gold Mini Styler er blevet testet af 3 forskellige eksperter, som inkluderer både tyske Testsieger.de, britiske Thefuss.co.uk og hårstylings-siden Haircareclub.co.uk. Alle eksperterne er begejstrede for modellen, som får rigtig gode scorer.

GHD V Gold Mini Styler er også blevet testet af knap 700 brugere på Amazon.co.uk, og her forklarer de almindelige dagligdagsbrugere, hvad de synes om modellen. GHD V Gold Mini Styler får her 4,4 ud af 5 stjerner i gennemsnit, hvilket må anses for at være en meget god bedømmelse.

Flot og smart model

GHD V Gold Mini Styler er designet til at se rigtig godt ud og er en opdateret version af det klassiske GHD glattejern. GHD V Gold Mini Styler har stort fokus på design og udseende og skiller sig også ud med de flotte gyldne varmeplader. Disse plader har en særlig nano-silver belægning, som bidrager til, at håret kommer til at se endnu mere glansfuldt ud.

Maksimumtemperaturen er på 185 grader, og intelligente sensorer sørger for, at temperatuen holdes jævn for det bedst mulige styling-resultat.

Til både glat hår og krøller

Traditionelt er et glattejern til at for få bugt med krusninger og lette krøller i hår, som man ønsker helt glat og blankt. Ifølge eksperterne gør GHD V Gold Mini Styler dette rigtig godt, og håret bliver både sundt at se på og glat og skinnende.

Modellen har også andre anvendelsesmuligheder: Tidligere havde man brug for et krøllejern for at lave fald eller krøller i håret, men takket være specielle teknikker og en speciel udformning med afrundede ender, kan GHD V Gold Mini Styler også skabe forskellige former for krøl i håret.

GHD V Gold Mini Styler kan dermed både lave slangekrøller, pjuskede krøller, bølger og fald i håret plus give det volumen. GHD V Gold Mini Styler kan bruges i både kort og langt hår, men er særdeles fordelagtigt i kortere hår. Eksperterne fremhæver nemlig, at modellen er rigtig god til kort hår.

Sikker model

GHD V Gold Mini Styler kan som alle glattejern blive meget varmt – op til 185 grader. For at sikre at forbrugeren ikke brænder sig, er modellen designet til at blive mindre varmt, hvor man holder på jernet, og modellen er også en af de lettere modeller.

Udover denne forhøjede sikkerhed har GHD V Gold Mini Styler også en indbygget auto-sluk-funktion, som automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter uden brug. Dermed er man sikker på, at der ikke sker noget, hvis man skulle glemme det.

Eksperterne nævner til sidst, at GHD V Gold Mini Styler ikke er et billigt glattejern, men til gengæld er kvaliteten så høj, at modellen er alle pengene værd.

Fordele

 • Meget brugbar til kort hår
 • Kan tages med på farten
 • Let i vægt
 • God til hurtigt brug
Ulemper

 • En smule dyr sammenlignet med lignende modeller på markedet
 • Plastikfornemmelse

Udvalgte fordele ved GHD V Gold Mini Styler:
Maksimumtemperatur på 185 grader
Nano-silver belagte plader for bedre resultat
Kan både anvendes til at glatte, krølle og lave bølger
Især god til kort hår
Auto-sluk-funktion


GHD Platinum Professional Styler

✅ 4,62 ud af 5 stjerner baseret på 91 anmeldelser hos Influenster.com
✅ Anbefalet hos Pinkpeonies.co.za
✅ 82 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis Dailymail.co.uk
✅ ”Bedste køb” hos den britiske avis Independent.co.uk

GHD Platinum Professional Styler

Forhandler Pris

Annoncer

1.599,00 Læs mere
1.649,00 Læs mere

GHD Platinum Professional Styler er blevet testet af 5 forskellige kilder, som alle er rigtig begejstrede for modellen. Eksperterne har en lang rækker plusser angående modellen, og især fremhæves den gode kvalitet, som GHD Platinum Professional Styler leverer, plus at håret kommer til at se sundt og flot ud.

Professionelt glattejern

GHD Platinum Professional Styler er et af GHD’s bedste og mest avancerede glattejern, hvad angår teknologi. GHD Platinum Professional Styler er skabt til den forbruger, der ønsker et meget professionelt resultat og den forbruger, der ønsker det bedste af det bedste.

GHD Platinum Professional Styler er skabt til at skabe skinnende og helt glat hår med kun ét strøg, og den patenterede tri-zone teknologi sørger for, at varmen holdes jævn, hvilket er meget vigtigt, hvis man ønsker at opnå helt glat hår.

Varmen opretholdes også hele vejen igennem håret fra rod til spids samtidig med, at pladerne også beskytter håret mod den høje varme. GHD Platinum Professional Styler har en maksimumtemperatur på 185 grader.

Kan bruges til alle frisurer

GHD Platinum Professional Styler er ikke alene et glattejern, selv om det er modellens primære funktion, hvor de specielle plader sikrer, at håret bliver helt glat og skinnende. GHD Platinum Professional Styler kan også anvendes, hvis man ønsker krøller, fald, bølger eller volumen. I så fald skal man blot lukke jernet sammen om en tot hår, dreje glattejernet 180 grader og derefter trække det langsomt ud gennem håret.

Man kan også vælge at gøre det hurtigere med tilfældige totter, hvis man blot ønsker fald eller volumen. Eksperterne lægger med begejstring mærke til, at GHD Platinum Professional Styler er god til både glat og krøl.

Mange gode detaljer

GHD Platinum Professional Styler fremhæves for mange gode detaljer, og det gælder især brugervenligheden. Eksperterne forklarer nemlig, at GHD Platinum Professional Styler et let i brug, men dog kan det være lidt svært at få ordentlig fat.

Opvarmningen fungerer desuden meget hurtigt, og når varmen er nået til 185 grader, så bipper modellen tydeligt. Det ser eksperterne også som et tydeligt plus, og på minussiden findes der ikke meget udover førnævnte. Dog forklarer eksperterne, at de havde foretrukket, at der var mere end kun én temperaturindstilling.

Som en sikkerhedsforanstaltning så har GHD Platinum Professional Styler en auto-sluk-funktion, som træder i kraft efter 30 minutters inaktivitet.

Fordele

 • Hurtig styling
 • Giver mere skinnende hår
 • Overopvarmer ikke håret
 • Luksuriøst design
Ulemper

 • Dyr
 • Nogle brugere klagede over holdbarheden

Udvalgte fordele ved GHD Platinum Professional Styler:
Professionelt glattejern
Patenteret tri-zone teknologi sikrer jævn temperatur
Beskytter håret mod varmen
Kan bruges til både glat, krøl, bølger og volumen
Bipper når den opnår den rette temperatur


GHD V Gold Max Styler

Topscorer hos tyske Testsieger.de
4 ud af 5 stjerner hos Makeupandbeauty.com
Gode anmeldelser hos tyske Testberichte.de

GHD V Gold Max Styler

Forhandler Pris

Annoncer

1.329,00 Læs mere

GHD V Gold Max Styler er blevet testet og anmeldt af Testsieger.de, Testberichte.de samt Makeupandbeauty.com. Alle tre ekspertkilder har givet glattejernet en god bedømmelse, da de mener, at det kommer med flere praktiske funktioner og egenskaber.

Mens Makeupandbeauty.com er vilde med, at GHD V Gold Max Styler er nem at bruge, er forbrugere og andre kilder hos Testberichte.de og Testsieger.de begejstrede for modellens autosluk-funktion, samt at glattejernet kan bruges til alle hårtyper.

Ingen af ekspertkilderne finder mange ulemper ved GHD V Gold Max Styler. Dog nævner Makeupandbeauty.com, at glattejernets beskyttelsesfunktion sidder en smule løst, hvilket de ikke mener er helt optimalt.

Forbrugere og eksperter: Brugervenligt glattejern med flere funktioner 

Ifølge forbrugere og eksperter fra Testberichte.de, Testsieger.de og Makeupandbeauty.com er GHD V Gold Max Styler et brugervenligt glattejern, der kan anvendes af alle forbrugere uanset hårtype.

Eksempelvis skriver flere forbrugere hos Testsieger.de, at GHD V Gold Max Styler er nem at bruge samt håndtere, hvilket er en fordel, hvis man eksempelvis skal style håret, når man har travlt om morgenen.

Derudover nævner eksperterne fra Makeupandbeauty.com, at GHD V Gold Max Styler kommer med flere funktioner. De skriver nemlig, at glattejernet både kan anvendes til at glatte samt krølle håret. De mener, at dette er en af de største fordele ved glattejernet, da man herved får to funktioner i én og samme maskine.

Flere forbrugere hæfter sig også ved, at GHD V Gold Max Styler sørger for skinnende glat hår, der ikke bliver kruset. Man kan derfor hurtigt opnå en helt ny glat frisure, hvis man ønsker dette.

Glattejern med mange egenskaber 

Med GHD V Gold Max Styler får man et glattejern med mange egenskaber. Det kommer blandt andet med 5 centimeter brede varmeplader, hvorfor det er velegnet til kraftigt og langt hår.

Modellen er ligeledes optimal til både at glatte samt krølle håret, da tromlerne er ekstra afrundede, hvilket øger effektiviteten, så man bedre kan lave bløde krøller.

GHD V Gold Max Styler er ydermere hurtig til at varme op, da det tager 20 sekunder, før det er klar til brug. Glattejernet bliver ikke varmere end 185 grader, hvilket er en sikkerhedsforanstaltning, så håret ikke tager skade af varmen.

Glattejernet er forsynet med en autosluk-funktion, der sørger for, at det pr. automatik slukker efter 30 minutter, hvis det ikke har været i brug. På den måde kan man være sikker på, at glattejernet slukker af sig selv efter brug, hvis man har glemt det.

Med nano-silver belægning og spændingsomformer 

GHD V Gold Max Styler er forsynet med en nano-silver belægning, der gør, at glattejernet let glider gennem håret. Nano-silver belægningen sikrer ydermere et glansfuldt look, da det tilpasser sig efter hårets bevægelser.

Der er desuden mulighed for at tage GHD V Gold Max Styler med til udlandet, da modellen kommer med en indbygget strømspændingsomformer. Omformeren tilpasser sig efter den lokale strømspænding uanset, hvor man er henne i verdenen.

Sidst men ikke mindst er GHD V Gold Max Styler forsynet med en ledning på 2,7 meter. Det vil sige, at man ikke behøver at stå lige ved siden af en stikkontakt, når man skal bruge glattejernet.

Fordele

 • Kan anvendes til alle hårtyper
 • Med nano-silver belægning
 • Kommer med en indbygget strømspændingsomformer
 • Med autosluk-funktion
 • Hurtig opvarmning
Ulemper

 • Cover glider nemt af
 • Ligger I den dyre ende

Udvalgte fordele ved GHD V Gold Max Styler:
Kan anvendes til alle hårtyper
Med nano-silver belægning
Kommer med en indbygget strømspændingsomformer
Med autosluk-funktion
Hurtig opvarmning

 


4 alternativer til GHD glattejernene

I det foregående har vi set nærmere på 5 forskellige GHD glattejern. I dette afsnit bringer vi 4 alternativer. Vi har set på eksperttests og deres vurderinger af de 4 alternativer efter samme fremgangsmetode som ved de 5 GHD glattejern.


Babyliss Pro

4 ud af 5 stjerner hos Makeupalley.com
Anbefalet hos britiske Hotstylers.co.uk

.
Babyliss Pro
.

Forhandler Pris

Annoncer

398,00 Læs mere
427,00 Læs mere
427,00 Læs mere

Babyliss er også en sværvægter inden for produkter til frisering. Derfor er der høje forventninger til produkter fra fabrikanten, og Babyliss Pro Straightener lever flot op til den forventede kvalitet.

Modellen er blevet testet af både forbrugere fra den anerkendte og meget brugte makeup-webside Makeupalley.com samt hos eksperterne fra Hotstylers.co.uk, der inkluderer Babyliss Pro Straightener i top 5 glattejern på markedet.

Skinnende hår uden statisk elektricitet

Babyliss Pro Straightener er skabt til at hjælpe forbrugeren til let at skabe flotte og holdbare frisurer. Modellens diamant-keramiske belægning sikrer, at håret bliver ekstra blødt og skinnende, og alle krusninger udglattes ved en enkelt gennemstrygning med glattejernet.

Babyliss Pro Straightener har også sørget for, at håret undgår statisk elektricitet, idet det er udstyret med ionic-teknologi, som både fjerner elektriciteten og krusninger.

Stort temperaturinterval

Man kan frit vælge mellem 140-235 grader, og Babyliss Pro Straightener er udstyret med i-Temperatur teknologien, som sikrer, at den præcise temperatur opnås hurtigt.

i-Temperatur teknologien sørger ydermere for, at varmen på pladerne bliver jævn og stabil, hvilket giver det bedste resultat. Temperauren ses i LED-displayet og er let at holde øje med. Babyliss Pro Straightener er god til alle typer af hår, og selv tykt og kruset hår kan blive glat med denne model.

Til både tørt og fugtigt hår

Babyliss Pro Straightener har endvidere en unik Wet & Dry-funktion, som gør det muligt at anvende denne model i både tørt og fugtigt hår. Læg dog mærke til at håret bør være så tørt som muligt for at opnå det bedste resultat. Babyliss Pro Straightener er desuden udstyret med en auto-sluk-funktion, som automatisk sørger for at slukke for glattejernet efter et stykke tid, hvis man har glemt det. 

Fordele

 • Diamant-keramisk belægning
 • Håret bliver blødt og skinnende
 • Ionic-teknologi forhindrer statisk elektricitet
 • Temperaturinterval mellem 140 og 235 grader
 • Wet & Dry-funktion gør, at modellen kan anvendes i både tørt og fugtigt hår
Ulemper

 • Ikke særligt stabil, når du lægger den fra dig
 • Pladerne er en smule grove

Udvalgte fordele ved Babyliss Pro Straightener:
Diamant-keramisk belægning
Håret bliver blødt og skinnende
Ionic-teknologi forhindrer statisk elektricitet
Temperaturinterval mellem 140 og 235 grader
Wet & Dry-funktion gør, at modellen kan anvendes i både tørt og fugtigt hår


Cloud Nine The Touch

88 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
4,1 ud af 5 stjerner baseret på 191 anmeldelser hos Amazon.co.uk
Anbefalet hos britiske Hotstylers.co.uk
4 ud af 5 stjerner baseret på 198 brugeranmeldelser hos tyske Testberichte.de

.
Cloud Nine The Touch glattejern

.

Forhandler Pris

Annoncer

965,00 Læs mere
1.279,00 Læs mere

.
Cloud Nine The Touch er måske ikke det mest kendte glattejern på markedet.

Men kvaliteten er dog stadig rigtig høj, for de forskellige ekspertpaneler samt forbrugerne fra Amazon.co.uk vurderer nemlig, at Cloud Nine The Touch er et rigtigt godt glattejern, der har rigtig mange plusser.

Fejlfri frisering uden skader på håret

Cloud Nine The Touch er skabt til at være forbrugerens bedste ven, når det kommer til frisering – også med fokus på ikke at skade håret unødvendigt, da her er tale om meget høje temperaturer.

Cloud Nine The Touch har derfor skruet ned for varmen, men med temperaturinterval på 165-195 grader kan man selv bestemme, hvor høj varmen skal være. Varmeintensiteten afhænger af hårtykkelse, så jo tykkere hår man har, jo højere skal temperaturen være. Eftersom pladerne på Cloud Nine The Touch er skabt til at bibeholde en jævn og stabil temperatur, mens man bevæger jernet fra rod til spids, så behøver man ikke de højeste temperaturer for at få et godt resultat.

Jævn temperatur giver nemlig et bedre resultat end blot en høj temperatur. Eksperterne bemærker med begejstring, at Cloud Nine The Touch har en meget præcis temperatur.

Skinnende glat hår

Cloud Nine The Touch sørger for at glatte håret ud, så det bliver skinnende og blankt at se på, men også sundt. Det tager kun få øjeblikke at varme op, og det ser eksperterne som et stort plus.

Eksperterne har også afprøvet modellen i praksis, og de konkluderer, at de valgte frisurer, der er lavet med Cloud Nine The Touch, holder hele dagen, mens håret beholder det helt glatte og skinnende udtryk. Dog lægger de mærke til, at hvis man har meget tykt hår, så bliver man nødt til at køre glattejernet igennem håret mere end én gang for at opnå helt glat hår.

Unik betjening

Eksperterne fra de forskellige testpaneler bemærker, at håndteringen af Cloud Nine The Touch og betjeningen af modellen er meget speciel, men ikke desto mindre interessant. Der findes ingen knapper på modellen, så når man tænder for modellen, varmer den automatisk op til den maksimale temperatur. Når denne temperatur nås, lyser pladerne rødt, og hvis man ønsker en lavere temperatur, skal man klappe pladerne sammen tre gange. Herefter falder temperaturen, og pladerne lyser i stedet blåt.

Eksperterne forklarer, at her alt i alt er tale om et sandt kvalitetsprodukt, men der er dog et par ting, der irriterer – der savnes nemlig en varmeresistent måtte, og så synes eksperterne, at en maksimumtemperatur på 195 grader er lidt for lidt.

Cloud Nine The Touch har også en auto-sluk-funktion, som træder i kraft efter 30 sekunders inaktivitet.

Fordele

 • Temperaturinterval mellem 165-195 grader
 • Jævn og stabil temperatur i pladerne – derfor kan man glatte ved lavere temperatur
 • Giver skinnende og blankt hår, som holder hele dagen
 • Model uden knapper
 • Pladerne lyser med bestemt farve afhængig af temperatur
Ulemper

 • En smule lavere temperaturer end ved lignende glattejern
 • Ikke særligt praktisk at have med rundt

Udvalgte fordele ved Cloud Nine The Touch:
Temperaturinterval mellem 165-195 grader
Jævn og stabil temperatur i pladerne – derfor kan man glatte ved lavere temperatur
Giver skinnende og blankt hår, som holder hele dagen
Model uden knapper
Pladerne lyser med bestemt farve afhængig af temperatur


Remington Proluxe S9100

85 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
6.7 ud af 10 stjerner hos det britiske testmagasin Askgeorge.com

Remington Proluxe S9100

Forhandler Pris

Annoncer

Billigvoks.dk 424,00 Læs mere
425,00 Læs mere
599,00 Læs mere
699,00 Læs mere

.
Remington Proluxe S9100 er blevet testet og anmeldt af de to britiske magasiner Good Housekeeping Institute og Askgeorge.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for glattejernet, som de har givet henholdsvis 85 ud af 100 point og 6,7 ud af 10 stjerner.

Glattejern med mange funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Remington Proluxe S9100 et godt glattejern, der tilbyder en nem og hurtig styling af håret. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at Remington Proluxe S9100 ”effektivt glatter håret”, mens det samtidigt er muligt at ”se temperaturen tydeligt på den store skærm”.

Eksperterne fra Askgeorge.com fremhæver ydermere, at Remington Proluxe S9100 ”tilbyder mange funktioner”, der alle er en stor hjælp ved styling af håret. De forklarer, at ”kvaliteten er yderst tilfredsstillende” samt, at ”enheden er meget behagelig at have i hånden”.

Dog mener eksperterne også, at ”de lavere varmeindstillinger kunne være mere effektive” samt, at ”håret sommetider kan sidde fast mellem pladerne”.

Glattejern med holdbare resultater

Med Remington Proluxe S9100 får man et glattejern i høj kvalitet med den innovative opvarmningsteknologi OPTIheat.

Denne teknologi sørger for, at glattejernet hurtigt og effektivt glatter håret. Desuden fordeler glattejernet varmen på de keramiske overflader, så det er muligt at bevare resultatet i op til 24 timer.

Flere temperaturindstillinger

Remington Proluxe S9100 er udstyret med ni forskellige temperaturindstillinger, så man kan vælge den indstilling, der passer optimalt til ens hår. Temperaturindstillingerne er mellem 150 grader og 230 grader, så der er en temperatur til enhver type hår.

Derudover kommer Remington Proluxe S9100 med brede keramiske plader, hvilket især er velegnet til langt og tykt hår. Samtidigt sikrer det, at det også er muligt at krølle håret med enheden, hvis man ønsker det.

Fordele

 • Varmer hurtigt op
 • Stor skærm display viser tydeligt temperaturen
 • Justerbare temperaturindstillinger
 • Smukt design
Ulemper

 • Ikke den bedste byggekvalitet
 • Kræver flere strøg

Udvalgte fordele ved Remington Proluxe S9100:
Brede keramiske plader
OPTIheat-teknologi
Passer til de fleste typer hår
Ni temperaturindstillinger
Holdbare resultater

Her kan du se en præsentationsvideo af Remington Proluxe S9100. Videoen er produceret af Remington:


Remington Silk S9600

80 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
4 ud af 5 stjerner hos den britiske blog Cutehairday.com

Remington Silk S9600

Forhandler Pris

Annoncer

499,00 Læs mere
566,00 Læs mere

.
Remington Silk S9600 er blevet testet og anmeldt af de to britiske eksperter Good Housekeeping Institute og Cutehairday.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for glattejernet, som de har givet henholdsvis 80 ud af 100 point og 4 ud af 5 stjerner.

Iøjnefaldende glattejern med en flot finish, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Remington Silk S9600 et godt glattejern, der vil opfylde de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at enheden ”efterlader en flot finish til håret”, mens det samtidigt er meget nemt at bruge.

Dette er eksperterne fra Cutehairday.com enige i og fremhæver ydermere, at Remington Silk S9600 er fremstillet i et “iøjnefaldende design”. De mener desuden, at glattejernet har en ”god varmevariation” samt sikrer ”langvarige resultater”.

Dog er eksperterne mindre vilde med betjeningen af glattejernet, da ”det kan føles akavet” samt, at det tager ”længere tid at glatte tykt hår” sammenlignet med andre modeller.

Hurtig opvarmning

Med Remington Silk S9600 får man et hurtigt og effektivt glattejern med en opvarmningstid på 10 sekunder. Glattejernet kan indstilles på flere temperaturer mellem 150 grader og 235 grader, hvorfor man kan vælge den temperatur, der passer bedst til ens hår.

Man kan ydermere indstille glattejernet til turbo-boost. Her stiger temperaturen til 240 grader på 30 sekunder, hvorefter den falder til ens ønskede temperatur. Det sikrer en nem og hurtig glatning af håret, hvis det skal gå ekstra stærkt. Det er muligt at se temperaturen på det digitale display.

Flere praktiske funktioner

Remington Silk S9600 er forsynet med flere praktiske funktioner såsom en hukommelsesfunktion samt en autosluk-funktion. Takket være hukommelsesfunktionen bliver glattejernet automatisk indstillet til den temperatur, der sidst blev anvendt.

Autosluk-funktionen sikrer desuden, at man ikke behøver at bekymre sig, hvis man har glemt at slukke for enheden. Den slukker nemlig af sig selv efter 60 minutters inaktivitet.

Derudover kommer Remington Silk S9600 med ekstra lange keramiske plader med Advanced Tissue Technology. Herved glider håret nemmere igennem, mens det også giver en mere skånsom behandling.

Fordele

 • Slukket automatisk efter 60 minutters inaktivitet
 • Efterlader håret med en pæn finish
 • Tydelig temperaturvisning på skærm
 • Betjening kan låses
Ulemper

 • Akavet placering af knapper
 • Varmer ikke lige så hurtigt op som der reklameres med

Udvalgte fordele ved Remington Silk S9600:
Keramiske plader med Advanced Tissue Technology
Flere temperaturer
Hukommelsesfunktion
Autosluk-funktion
Turbo-boost

Her kan du se en præsentationsvideo af Remington Silk linjen, hvilket Remington Silk S9600 er en del af. Videoen er produceret af Remington:


Om GHD

ghd logo

I 2001 gav GHD kvinder (og mænd) verden over et stærkt værktøj i kampen om at få hår, som efter et besøg hos frisøren. Det var nemlig her mærket lancerede deres første glattejern for at give forbrugerne denne frisørsalon-følelse. GHD-glattejernet er siden blevet til mange forskellige modeller, som både anvendes i netop frisørsaloner og hos stylister men også i de private hjem verden over.

GHD har nu i mange år været førende på markedet for tilbehør til hårstyling.

GHD blev skabt i Leeds, England af de 3 entreprenører, Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powls. De fornemmede et hul i markedet og startede først produktion til det britiske marked, hvor GHD-produkter blev solgt til frisørsaloner. Især GHD glattejernet imponerede med de mange muligheder, som det kunne skabe i kundernes hår, og pludselig fik hele verden – også kendisser som Jennifer Aniston, Victoria Beckham og Cameron Diaz – øjnene op for GHD.

Herefter tog populariteten fart, og det samme gjorde de forskellige glattejern i unikke former og farver, som med tiden blev lanceret. Især den avancerede ”Gold styler” fra 2011 blev en stor succes, og flere kendte kvinder har reklameret for GHD.

Med den store succes kommer også et ansvar, og Telegraph.co.uk skriver, at GHD også hjælper med til at støtte nye stylister og er opmærksomme på bæredygtig produktion. GHD’s produkter findes nu i mange eksklusive saloner verden over plus i rigtig mange private hjem – og ikke kun hos kvinder, bemærkes det, for mænd er også ved at komme godt med, hvad angår hårprodukter og -frisering.


Gode råd til brug af glattejern 💡

Der er flere aspekter, man skal være opmærksom på, når man ønsker at glatte sit hår. For det første skal man vælge en model, der passer til hårtype, og så skal man overveje, hvor meget skade håret tager af glattejernet.

Herudover bør man også overveje, om man ønsker at anvende glattejernet til flere formål – for eksempel også at krølle håret, skabe fald eller volumen.

Beskyt håret:

Baseret på et indlæg på Hair-blog.dk bringer vi her 4 råd til, hvordan man bedst passer på sit hår, når man glatter det.

🔸 Brug varmebeskyttelse: Man kan købe et varmebeskyttende produkt (også kaldet heat protection), som man påfører håret inden glatning. Vent til håret igen er helt tørt og så kan man begynde. Varmebeskyttelsen sørger for at beskytte håret mod varmen.

🔸 Vent med styling-produkter: Det eneste produkt, man bør komme i håret inden glatning, er varmebeskyttelse. Vent med hårspray og mousse med videre til håret er færdigfriseret.

🔸 Pas på med varmen: Mange tror, at det er varmeintensiteten, der afgør, hvor godt resultat bliver. Det er ikke helt sandt, for det bedste resultat opnås ved at benytte et glattejern, der har en jævn og stabil varmefordeling på begge varmeplader. Så skru ned for varmen og invester i et varmestabilt glattejern i stedet.

🔸 Keramiske plader: Keramiske plader er mest skånsomt mod håret, og så opretholder de bedst en jævn temperatur.


7 råd til det bedste resultat med glattejernet 💡

Politiken.dk skriver, at man bør investere i et kvalitetsglattejern, for den bedre kvalitet sørger for, at håret bliver bedre behandlet. Sådanne glattejern er lidt dyrere, men de billigste kan skade håret meget – er man uheldig kan håret endda knække.

💡 1 gang om dagen: Politiken.dk anbefaler, at man kun glatter håret ud én gang om dagen. Glat derfor kun håret om morgenen inden skole eller arbejde.

💡 Kun i tørt hår: Goodhousekeeping.com anbefaler, at man kun glatter helt tørt hår. Hører man en sydende lyd, når man glatter fugtigt hår, bør man stoppe med det samme. Nogle glattejern har dog en special-funktion til fugtigt hår.

💡 To- eller firdeling: Teenvogue.com anbefaler, at man inddeler sit hår i to store dele – eller fire dele, hvis ens hår er meget tykt. Så bliver arbejdet mere overskueligt.

💡 Små totter: Goodhousekeeping.com skriver, at man bør udvælge mindre totter fra de adskilte hårsektioner ad gangen, når man glatter. Tålmodighed er nøglen til flot glattet hår, da for store totter gør, at varmen ikke gennemtrænger hele hårtotten.

💡 Brug efterbehandling: Teenvogue.com skriver, at hvis man ønsker hår som kvinderne i reklamerne, så vil man ofte have brug for at efterbehandle håret, efter det er glattet. Brug for eksempel hårspray for at fiksere frisuren og det glatte udtryk, for vind og vejr kan ødelægge arbejdet.

💡 Til krøl og glat: Woman.dk skriver, at man bør investere i et glattejern med runde sider – så kan modellen også bruges til at skabe krøller, fald, bølger og volumen.

💡 Husk rengøringen: Goodhousekeeping.com anbefaler, at man altid husker at gøre glattejernet rent med jævne mellemrum. Husk på at hvis man anvender det ofte, så sætter der sig rester af skidt fra håret og hårprodukter fast på pladerne. Det er dog let at gøre et glattejern rent: vent til det er helt koldt og skrub derefter pladerne forsigtigt med varmt vand.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Allure.com 🇺🇸

Allure.com er en international online skønhedsside plus magasin, som beskæftiger sig med alt inden for skønhed. Allure.com både skriver om nyheder, råd og trends inden for skønhed plus bringer ideer og guides. Allure.com tester desuden også skønhedsprodukter af og til, og her har Allure.com testet et glattejern fra GHD. Ønsker du at læse deres GHD Eclipse anmeldelse, så kan du besøge denne side.

Beautybulletin.com 🇺🇸

Beautybulletin.com er en international webside med fokus på alt inden for skønhedens verden. Det er også muligt for læserne at interagere med hinanden og diskutere skønhedsprodukter. Her har Beautybulletin.com testet glattejernet GDH Eclipse. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Dailymail.co.uk 🇬🇧

Dailymail.co.uk er en af de store britiske tabloidaviser, som udkommer hver dag med både information og underholdning. Avisen er grundlagt i 1896 og er Storbritanniens næstmest solgte avis. Dailymail.co.uk skriver hver dag om både nyheder fra ind- og udland samt har et stort fokus på sport og kendisser. Dailymail.co.uk bringer også af og til forbrugerstof, og her har avisen testet et glattejern fra GHD. Ønsker du at læse hele deres anmeldelse af GHD Platinum, så kan du læse mere her.

Femina.dk 🇩🇰

Femina.dk er et dansk kvindemagasin med en tilhørende webside, hvor alt, der vedrører kvinder, behandles. Femina.dk skriver derfor både om mad, mode, skønhed, helse, trends og diverse interesser plus har reportager om kendte kvinder. Femina.dk udfører også tests af produkter, og her har Femina.dk testet forskellige glattejern fra GHD. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele testen hos Femina her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Goodhousekeeping.co.uk testet forskellige glattejern.

Ønsker du at læse mere om testene af de forskellige glattejern, kan du klikke her for GHD IV Classic styler, her for GHD Platinum Professional Styler, her for GHD Eclipse og her for Cloud Nine The Touch.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Remington Proluxe S9100 og Remington Silk S9600.

Du kan læse hele anmeldelsen af Remington Proluxe S9100 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Remington Silk S9600 her.

Haircareclub.co.uk 🇬🇧

Haircareclub.co.uk er en britisk onlineside, som beskæftiger sig med hår og styling. Haircareclub.co.uk skriver om trends og guides til selv at skabe flotte frisurer, og siden anmelder også forskellige hår-produkter.

Her har Haircareclub.co.uk testet forskellige GHD glattejern. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her for GHD IV Classic styler og her for GHD V Gold Mini Styler.

Hairday.co.uk 🇬🇧

Hairday.co.uk er en britisk hårstylings-side, som beskæftiger sig med diverse grene af hår, frisurer og pleje. Hairday.co.uk har her testet glattejernet GHD IV Classic Styler. Du kan læse hele deres test på deres hjemmeside.

Hercampus.com 🇺🇸

Hercampus.com er et globalt forum og tidsskrift på internettet for kvindelige universitetsstuderende primært i USA. Hercampus.com er det førende tidsskrift med denne målgruppe.

Hercampus.com skriver om alle emner, der kan have relevans for målgruppen, og det inkluderer også emner som skønhed og styling. Hercampus.com har derfor her testet glattejernet GHD V Gold Classic Styler. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Hotstylers.co.uk 🇬🇧

Hotstylers.co.uk er en britisk webside for hår og styling. Hotstylers.co.uk’s formål er at hjælpe almindelige folk til at skabe velplejet hår og flotte frisurer, som ellers kun ses skabt i frisørsalonen. Hotstylers.co.uk tester til formålet flere hår- og hårstylingsprodukter, og her har siden fundet de 5 bedste glattejern på markedet. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet markedets bedste glattejern – heriblandt GHD Platinum Professional Styler. Du finder hele artiklen fra den engelske avis ved at klikke her.

Influenster.com 🇺🇸

Influenster.com er en international testside, hvor der testes en lang række forbrugerprodukter – forbrugerne kan også selv anmelde produkter. Her kan man både opleve nye produkter og se videoer om produkterne, plus man som forbruger kan interagere med andre brugere. Influenster.com har her testet glattejernet GHD Platinum Professional Styler. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Makeupalley.com 🇺🇸

Makeupalley.com er en international skønhedsside, hvor en meget bred palet af makeup- og skønhedsprodukter testes af brugerne. Her findes over 2,5 millioner testede produkter. Makeupalley.com har både testet flere GHD glattejern plus et Babyliss Pro Straightener.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her for GHD V Gold Classic Styler, her for GHD Eclipse og her for Babyliss Pro Straightener.

Pinkpeonies.co.za 🇳🇿

Pinkpeonies.co.za er en onlinebaseret skønhedsblog, hvor der testes forskellige produkter. Pinkpeonies.co.za tester her glattejernet GHD Platinum Professional Styler. Du kan læse hele deres anmeldelse på deres hjemmeside her.

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er en tysk online testside, hvis virke er at samle forskellige test og anmeldelser om et givent forbrugerprodukt og derefter analysere eksperternes vurderinger. På baggrund af eksperternes vurderinger foretages en selvstændig mening fra Testberichte.de, hvorefter der gives en samlet score. Testberichte.de har her testet Cloud Nine The Touch. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Glattejernet GHD V Gold Max Styler er ligeledes blevet bedømt på siden Testberichte.de, hvor modellen har fået gode anmeldelser. Du kan læse anmeldelserne her.

Testsieger.de 🇩🇪

Tysk online testside som tester diverse forskellige forbrugerprodukter, som hører til i hjemmet. Testsieger.de opererer ved, at siden samler forskellige tests og vurderer dem i forhold til hinanden. Herudfra skaber siden sin egen vurdering af det givne produkt. Testsieger.de har her testet glattejernet GHD V Gold Mini Styler. Du kan læse mere her.

Testsieger.de har også testet og anmeldt GHD V Gold Max Styler, som de har givet en topplacering. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Thefuss.co.uk 🇬🇧

Thefuss.co.uk er en britisk onlineside, der beskæftiger sig med både skønhed, mode og underholdning. Thefuss.co.uk har her testet glattejernet GHD V Gold Mini Styler. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Thehairessence.com 🇺🇸

Thehairessence.com er en international webside med fokus på hårpleje, -styling og -produkter. Thehairessence.com udfører forskellige tests af blandt andet glattejern, og her har Thehairessence.com testet og vurderet modellen GHD V Gold Classic Styler. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Makeupandbeauty.com 🇮🇳

Den store indiske skønhedsblog Makeupandbeauty.com skriver om alt lige fra mode til hudpleje, makeup, vægttab, hår samt meget mere. Makeupandbeauty.com tester og anmelder også skønhedsprodukter som for eksempel et glattejern. Her har Makeupandbeauty.com anmeldt GHD V Gold Max Styler. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Askgeorge.com 🇬🇧

Askgeorge.com er et britisk testmagasin, der regelmæssigt tester en lang række af forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Remington Proluxe S9100, som de har givet 6,7 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Cutehairday.com 🇬🇧

Cutehairday.com er en britisk blog, der primært beskæftiger sig med hår. Her kan der findes anmeldelser af mange forskellige hårprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Remington Silk S9600, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Amazon.co.uk – brugeranmeldelser ⭐️

Vi har set nærmere på en række forbrugeranmelder fra Amazon.co.uk for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om produkterne. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her for GHD IV Classic styler, her for GHD V Gold Mini Styler, her for GHD V Gold Classic Styler, her for GHD Eclipse og her for Cloud Nine The Touch.

Forbrugerne på Amazon har ligeledes vurderet glattejernet GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset, som de har givet 4,7 ud af 5 stjerner. Du kan læse alle brugeranmeldelserne her.


Andre relevante tests:

Hvis du i stedet leder efter en generel test af glattejern, så kan du med fordel læse denne glattejern artikel. Her har vi samlet en lang række glattejern, der alle får gode vurderinger i tests. Du finder altså andre modeller end kun GHD i denne artikel.

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en hårtørrer test, hvilket måske kunne være relevant for dig som går op i pleje af dit hår. Denne hårtørrer artikel ser nærmere på en række testvindnede hårtørrere, og giver dig samtidig et overblik over hvilke forhandlere der forhandler produkterne billigst.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset

4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser på Amazon

.
GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset

.

.
GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld et populært glattejern blandt forbrugerne. Glattejernet har nemlig fået 4,7 ud af 5 stjerner baseret på flere brugeranmeldelser.

En af de største fordele, ved GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er, ifølge forbrugerne, at det er hurtigt til at varme op, samt at varmen tilpasser sig efter ens hår.

Selvom der ikke nævnes mange ulemper ved modellen, bemærker et par af brugerne, at glattejernet er forholdsvist dyrt, hvilket man skal være opmærksom på.

Hurtigt og håndterbart glattejern, ifølge forbrugerne 

GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er, ifølge forbrugerne, et ’fantastisk glattejern, der er alle pengene værd’. Selvom nogle forbrugere mener, at det er forholdsvist dyrt, er alle brugere enige om, at glattejernet er ’det hele værd’.

En bruger fra Amazon skriver eksempelvis, at GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er ’det bedste glattejern, hun nogensinde har prøvet’. Dette er blandt andet på grund af, at det er ’ekstremt hurtigt til at varme op’. En anden bruger er enig i dette, men nævner også, at glattejernet generelt bare er hurtigt til at glatte håret, hvorfor man ikke skal bruge en masse tid på det. Derfor mener brugeren, at GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er ’det perfekte glattejern, da man er meget hurtigere færdig med at style håret’.

Flere brugere hæfter sig også ved glattejernets design, som de mener, er både nydeligt og elegant sammenlignet med andre modeller på markedet.

Keramisk overflade og varmesensor 

GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er forsynet med 24 millimeter varmeplader med en keramisk overflade, der sørger for, at glattejernet let glider gennem håret. Den keramiske belægning samt glattejernets varmesensor sørger ydermere for, at varmen bliver fordelt jævnt på hele pladen.

Glattejernet kan komme op på en temperatur på 185 grader, hvorfor man kan style håret uden at skade det. GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset kommer desuden med en indbygget autosluk-funktion, der sikrer, at glattejernet slukker automatisk efter 30 minutters inaktivitet.

Derudover er GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset udstyret med en ledning på 2,7 meter. Der medfølger også en praktisk beskyttelseshætte samt en varmeresistent taske ved køb af glattejernet.

Opvarmer på ingen tid 

Med GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset får man et glattejern med en hurtig opvarmning. Glattejernet er nemlig klar til brug på blot 20 sekunder, hvorefter man kan gå i gang med at bruge det.

Der er ligeledes mulighed for at krølle håret med GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset, hvis man har brug for det.

GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset er ydermere nem at håndtere samt bruge, da modellen giver besked, når den har opnået den optimale temperatur. Det vil sige, at når glattejernet starter med at bippe, er det klar til brug.

Fordele

 • Hurtig opvarmning
 • Temperatur op til 185 grader
 • Kan både anvendes til krøller og glat
 • Med autosluk-funktion
 • Med keramisk belægning og varmesensor
Ulemper

 • En smule besværlig at håndtere
 • Kræver flere strøg på krøllet hår

Udvalgte fordele ved GHD Wanderlust V Gold Ruby Sunset:
Hurtig opvarmning
Temperatur op til 185 grader
Kan både anvendes til krøller og glat
Med autosluk-funktion
Med keramisk belægning og varmesensor


FAQ

Hvilket GHD glattejern er det bedste?
Et af de bedste GHD glattejern, som er på markedet lige nu, er GHD IV Classic Styler. Glattejernet er blevet kåret som testvinder af forbrugsguidens test af glattejern, og her bliver produktet bland andet rost for evnen til at mindske statisk elektricitet, såvel som for glattejernets alsidighed.
Hvordan vælger jeg en GHD glattejern?
Når du skal vælge et GHD glattejern, så bør du overveje, hvilke egenskaber du ønsker, at glattejernet skal have. Du bør blandt andet overveje, hvor høje temperaturer glattejernet skal kunne nå, såvel som hvorvidt glattejernet skal kunne mindske den statiske elektricitet i dit hår.
Hvad sker der, hvis jeg lader mit GHD glattejern være tændt hele dagen?
Du bør som udgangspunkt altid slukke dit GHD glattejern, når det ikke er i brug. Dog har GHD glattejernene alle den indbyggede funktion, at de automatisk slukker sig selv, hvis de ikke er blevet brugt de sidste 30 minutter. Dermed sker der ikke noget, hvis du glemmer at slukke glattejernet.
Hvad betyder det, når et GHD glattejern bliver ved med at bippe?
Hvis dit GHD glattejern begynder at bippe konstant eller med jævne mellemrum, så kan der være et problem med strømtilførslen. Bippene kommer, når glattejernet enten slukker eller tænder sig selv, i takt med at den mister eller igen får tilført strøm. Dermed er mange bip ikke et godt tegn.

Denne side er anmeldt af: Jonathan F. Mogensen Rating 5/5