Hårtørrer test-guide: De bedste hårtørrere ifølge kunder og eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En god føntørrer vil på flere måde kunne gøre din hverdag nemmere. Du kan spare kostbar tid efter dit morgenbad, hvor du ikke behøver vente på, at de lange lokker tørrer af sig selv.

Ifølge beauty-ekspert Helle Wedderkopp er der ofte sammenhæng mellem pris og kvalitet, så det kan være en god investering at lægge lidt ekstra penge i det alsidige redskab.

Det skal du ifølge håreksperten overveje, før du køber en ny føntørrer:

 • Hårtype: Mange føntørrer er tilpasset specifikke hårtyper, og at vælge en model der er tilpasset din hårtype, er med til at forbedre det endelige resultat. Læs mere om føntørring efter din hårtype her.
 • Kvalitet: Det er vigtigt at kvaliteten på føntørreren er i orden, da der er en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Særligt for dig, der bruger føntørreren ofte, er det en god investering at give lidt ekstra.
 • Indstillingsmuligheder: Det er vigtigt, at have en føntørrer med flere temperaturindstillinger, som også kan blæse helt kold luft. Det bruger hun bl.a. når hun bruger en diffuser i krøllet hår, hvor hun gerne fønner ved en lavere temperatur.
 • Tilbehør: Hvilke mundstykker og andet tilbehør der er ideelt til dig, afhænger blandt andet af din hårtype, men også af den frisure du vil ende ud med.

Når din nye hårtørrer er indkøbt, kan du læse vores håreksperts bedste tips og råd til, hvordan du bedst bruger din føntørrer nederst i artiklen.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


GHD Air, hårtørrer 

Bedste alsidige hårtørrer

6 ud af 6 stjerner hos femina.dk
10 ud af 10 point hos The Hair Room

 
GHD Air haartoerrer

Se priser og tilbud på GHD Air her:

.
Det danske livsstilmagasin Femina og den britiske hårsalon The Hair Room er begge enige om, at hårtørreren fra GHD Air er et rigtig godt redskab. Især dens kraft fremhæves af begge anmeldere.

Femina fremhæver blandt andet at hårtørreren har professionel salonstyrke til privat brug. Dens kraftfulde motor og dens ion-teknologi fremhæves som yderst god til kruset hår af testpanelet. The Hair Room skriver at GHD Air er en hårtørrer, som kan holde i mange år, og som vil give dig en effektiv hårtørring hver gang du bruger den.

Hurtig hårtørring

Den hurtige og kraftfulde AC-motor i GHD Air hårtørreren får rigtig gode ord med på vejen. Med denne model kan tørres dit hår hurtigt og effektivt. Den har ligeledes en ion-teknologi, som mindsker krus og lader dit hår forblive blødt. Selvom motoren har en kraft på hele 2100 watt, så er hårtørreren stadig forholdsvis støjsvag, skriver testpanelet.

Elegant design

Hårtørrerens design får ligeledes ros. GHD er generelt gode til at lave produkter, som udstråler luksus og kvalitet. Dette er også tilfældet her. Hårtørreren får dog lidt kritik for dens upraktiske greb og dens vægt. Trods kritikpunkterne giver Femina hårtørreren 6 ud af 6 stjerner og The Hair Room giver den 10 ud af 10 i karakter. Dette er altså en kvalitetshårtørrer, som giver dig en hurtig hårtørring. Prisen på hårtørreren er i den dyrere ende, men du får tilgengæld en hårtørrer i professionel kvalitet for pengene.

Aftageligt filter

Stort set alle hårtørrere er udstyret med et filter på bagsiden, som skal opsamle fnug og støvpartikler. Dette filter kan du mulighed for at tage af og rengøre på denne model, hvilket er med til at forlænge dens levetid.

Fordele

 • Håret tørrer hurtigt uden og med mindre krus
 • Meget støjsvag
 • Har tre varmeindstillinger og en koldluftsfunktion.
Ulemper

 • Er tungere end nogle andre modeller.

Her kan du se en præsentationsvideo af GHD Air, lavet af producenten:


Cloud Nine – Til perfekt styling

Bedste hårtørrer til kruset hår

Fremhæves for sin antistatiske teknologi af wired.co.uk
4,7 ud af 5 stjerner hos amazon.co.uk
”Flot hårtørrer med lang ledning og godt blæs” udtalt af pricerunner.dk

Cloud Nine

Cloud Nine hårtørreren er skabt af samme person, der opfandt det populære Ghd mærke, og den er derfor garant for god kvalitet. Den oser af premium kvalitet og har en innovativ teknologi, der er skabt til en kraftig føntørring med mindre varme og mere styling. Dermed sikrer du dig, at dit hår ikke får for meget varme og dermed bliver udtørret og slidt, men derimod får en flot styling, der passer godt på håret. Netop denne hårtørrer er blevet rost til skyerne af den internationale frisør branche, hvilket er det højeste kvalitetsstempel, man kan opnå. Det er især parametrene innovation, kvalitet og design, der her lovprises. Den har således modtaget 4,7 stjerner ud af 5 hos amazon.co.uk, og bliver af pricerunner.dk vurderet til at være en ”flot hårtørrer med lang ledning og godt blæs”. Derudover har den en særlig antistatisk teknologi, der fremhæves af wired.co.uk. Denne teknologi er skabt til at forhindre, at håret bliver statisk under føntørringen. Alt i alt er det en hårtørrer af høj kvalitet til dig, der søger en kraftig føntørring under minimal varmepåvirkning og med et flot styling resultat.

Om Cloud Nine

Denne Cloud Nine hårtørrer har en kraftig 2000 watts motor, der sørger for en kraftig luftstrøm til føntørringen af dit hår. Dens banebrydende antistatiske teknologi sørger for, at håret ikke bliver statisk under føntørringen, hvilket er essentielt for et godt styling look. Den er konstrueret med TOURMALINE og VITAMIN inkorporerede keramiske varmeelementer, hvilket er skabt til at passe ekstra godt på håret under føntørringen. Dens tre forskellige varmeindstillinger inkluderer også en koldluftsfunktion, der gør, at du hurtigt kan style håret efter føntørringen og dermed ikke skal vente på, at det køler af. Den har en smart LED funktion, der indikerer skiftet mellem varme og kuldeindstillingerne. Den giver dig en høj grad af bevægelig fleksibilitet med sin tre meter lange ledning, der gør, at du mere frit kan bevæge dig rundt under føntørringen. Alt i alt en super god hårtørrer, der har den nyeste føntørringsteknologi, der sikrer de optimale vilkår for dit hår og stylingen af dit hår.

Derfor anbefaler vi denne model
🔴 Flot design
🔴 Innovativ teknologi, der modvirker statisk elektricitet og bevarer håret blødt.
🔴 Anbefalet af frisører verden over  
🔴 Kraftig luftstrøm med lav varme  
🔴 Lang ledning på 3 meter
🔴 TOURMALINE og VITAMIN inkorporerede keramiske varmeelementer.
🔴 3 indstillinger til varme    

Cloud Nine vs. markedet

Denne Cloud Nine hårtørrer har en banebrydende teknologi qua sin TOURMALINE og

VITAMIN inkorporerede keramiske varmeelementer, der bevarer håret blødt og glansfuldt. Modsat hårtørrere, der ”blot” har en kraftig luftstrøm, adskiller denne hårtørrer sig ved, at den minimerer varmen i luftstrømmen, så håret beholder sin blødhed og glans. Dens antistatiske teknologi er også banebrydende i forhold til mange lignende modeller på markedet.

Fordele

 • Anti-Static teknologi som formindsker opladede partikler
 • Formindsker krus og små hår
 • Kort tørretid
 • Kommer med to stykker tilbehør
 • Mulighed for at indstille styrken og varmen
 • Koldlufts-knap.
Ulemper

 • Er tungere end nogle andre modeller.

Specifikationer:
Mærke: Cloud Nine
Varmeelement:  TOURMALINE OG VITAMIN inkorporerede keramiske varmeelementer
Temperaturindstillinger: 3 inklusiv ”Cool down” indstilling
Strøm: 2200 W
Ledningslængde: 3 m.


GHD Helios Hairdryer  – lækkert design og hurtig styling

Bedst designet hårtørrer

”Best hairdryer for superfast styling” af expertreviews.com
”Best hairdryer for design” af goodhousekeeping.com
“Exceptionally smooth results” af wired.co.uk

Helios Hairdryer

Se priser og tilbud på GHD Helios Hairdryer her:

Denne Helios hårtørrer er en hårtørrer, der med sin motor på 2200 watt, tørrer håret effektivt og hurtigt via en meget kraftig luftstrøm på 120 km/t. Den har samtidig et minimalt lydniveau, som skåner lydmiljøet og øregangene, når du føntørrer håret. Den har generelt fået rigtigt gode anmeldelser via diverse forbrugersites og tests. Den er blevet kåret for sit moderne design som ”Best hairdryer for design” af goodhousekeeping.com, og har ydermere fået en flot omtale af wired.co.uk for at levere ”Exceptionally smooth results”. De skriver blandt andet: GHD has exceeded our expectations with its latest hair dryer, the Helios. A reimagined combination of GHD’s iconic Air hair dryer and the discontinued Aura model, the Helios is quieter, lighter, and more powerful than its predecessors”.

Det sidste parameter, der især fremhæves blandt anmelderne er, hvor hurtigt den tørrer håret via sin kraftfulde luftstrøm. Der er altså både tale om anmeldelser i top hvad angår funktion, design og de styling-resultater, man kan opnå med den. Den er til dig, der ønsker en kraftig hårtørrer, der styler håret perfekt, som er super lækker i designet og som har et lavt støjniveau.

Om Helios Hairdryer

Med Helios Hårtørrer får du en føntørrer, der tørrer håret hurtigt og effektivt via en ny teknologi, der giver et nyk opad i kraft. Dens motor er konstrueret som børstefri og har hele 2200 watt. Disse watt giver den stærke luftstrøm, der er på cirka 120 km/t. Den støjer næsten ikke, hvilket er en super behagelig feature, når man især har langt hår, og skal bruge noget tid på at tørre håret. Dermed skåner man både sine ører og lydmiljøet omkring sig, især hvis man bruger den i en svømmehal, i et fitnesscenter eller lignende offentlige steder. Den er meget behagelig at holde på via sit ergonomiske design og sin lette vægt på kun 780 gram. Når man har tilsluttet den en stikkontakt, kan man bevæge sig fleksibelt omkring på grund af dens 3 meter lange ledning. Man kan indstille den på to forskellige varmetrin og på to forskellige hastigheder. Derudover har den en funktion med koldluft. Der kan også sættes et ekstra fønnæb på, der gør stylingen enkel og effektiv.

Derfor anbefaler vi denne model
🔴 Smart design
🔴 Kraftig luftstrøm på 120 km/t.
🔴 Let vægt på 780 gram.
🔴 Lang ledning på 3 meter.
🔴 Børstefri motor på 2200 Watt.
🔴 To års reklamationsret

Helios Hairdryer vs. markedet

Helios Hairdryer tørrer håret på rekordtid via sin kraftige motor på 2200 watt og luftstrøm på 120 km/t via sin nye banebrydende Aeroprecis teknologi. Her adskiller dens kraftige luftstrøm sig fra en del andre hårtørrere på markedet. Dens pris placerer den indenfor premium kategorien, men den er en super god investering, som dit hår vil takke dig for på den lange bane. Den bliver sammenlignet med GHD Air modellen, og beskrives som “a step up” fra denne model, fordi den er lettere (780 gram), hurtigere og mere præcis end dens forgængere. Den giver salon resultater for håret og 30 % mere shine end standard hårtørrere. Dens ioniske teknologi sørger desuden for, at håret ikke får en flyvende tilstand som under statisk elektricitet.

Fordele

 • Smart design
 • Kraftig luftstrøm på 120 km/t.
 • Let vægt på 780 gram.
 • Lang ledning på 3 meter.
 • Børstefri motor på 2200 Watt.
 • To års reklamationsret
Ulemper

 • Er dyrere end mange andre modeller.

Specifikationer:
Mærke: Helios
Varmeelement: Ionisk
Temperaturindstillinger: 2
Strøm: 2200 W
Hastighedsindstillinger: 2
Ledningslængde: 3 m.
Vægt: 780 gram


Parlux 385 Power Light – Støjsvag hårtørrer

“Bedste køb” hos britiske Which.co.uk

Parlux 385 Power Light

Se priser og tilbud på Parlux 385 Power Light her:

.
Det store britiske testmagasin Which.co.uk tester løbende blandt andet hårtørrere, og her gælder det modellen Parlux 385 Power Light.

Parlux 385 Power Light er blevet testet på forskellige parametre såsom temperaturer, effektivitet, håndterbarhed og brugervenlighed og klarer sig generelt rigtig godt. Derfor anser Which.co.uk modellen som værende klart anbefalelsesværdig og et godt køb.

Miljøvenlig og let model

Parlux 385 Power Light er fremstillet i Italien og er en af mærkets nyeste og letteste modeller.

Med sin lave vægt på kun 450 gram er modellen meget nem at arbejde med, og hvis man har langt hår, vil man have glæde af en let hårtørrer, som ikke tynger ned efter kort tid. Her er også tale om en miljøvenlig hårtørrer, som er fremstillet af genbrugsmaterialer – dermed belastes miljøet mindst muligt.

Kraftig motor

Parlux 385 Power Light er designet til at være støjsvag i brug, men samtidig har den en kraftig motor, som sikrer et effektivt tørrings-resultat. Dermed kan modellen tørre håret hurtigt, men der tages stadig hensyn til håret, så det ikke bliver beskadiget.

Parlux 385 Power Light arbejder blandt andet hurtigt uden at anvende en alt for høj varme, for jo kortere tid håret skal tørres, jo mindre skade kan det tage.

Flere forskellige indstillinger

Parlux 385 Power Light hører til de lidt mere simple modeller, og den er let at betjene. Modellen har dog både 2 forskellige temperatur-indstillinger og 2 forskellige hastigheder, hvilket betyder, at alle hårtyper kan anvende modellen.

Som et smart plus er Parlux 385 Power Light også udstyret med en Instant Cold-funktion, som gør, at man hurtigt kan sænke temperaturen ved et tryk på denne knap.

For at sikre en komplet frisering kommer Parlux 385 Power Light med 2 forskellige mundstykker, således at man både kan sætte håret, som man vil og tilmed få masser af volumen i håret.

Fordele

 • Let model på 450 gram
 • Miljøvenlig hårtørrer
 • Støjsvag
 • 2 temperatur-valg og 2 hastigheder
 • Instant Cold-funktion.
Ulemper

 • Kan blive temmelig varm på ydersiden.

Remington D 3190 – Bedste hårtørrer til prisen

Bedst til prisen

Topscorer hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute
Kåret til ”Best Affordable Hair Dryer” hos det amerikanske magasin Businessinsider.com
Remington D 3190

Se priser og tilbud på Remington D 3190 her:

Remington D 3190 har været med i 2 forskellige tests af hårtørrere, hvor eksperterne har testet flere modeller samtidig.

Det drejer sig om husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute og magasinet Businessinsider.com, der har vurderet varianterne på parametre såsom tørre-evner, indstillinger, brugervenlighed, design, pris og anvendelighed. I begge tests scorer dette Remington-produkt høje karakterer og flotte bedømmelser.

Klassisk hårtørrer med høj funktionalitet

Remington D 3190 kommer i et klassisk hårtørrer-design med håndtag nederst og motor med blæser øverst. Den er stilfuld og enkel i pæne farver, og selve håndtaget er designet med ergonomi in mente.

Den opererer ved 2200 watt, hvilket er meget, og sammen med de medfølgende værktøjer, føn-næb og diffuser, kan den anvendes, som man ønsker det. Den kan både tørre håret samt være med til at sætte frisuren takket være værktøjerne.

Modellen er skabt til at tørre håret hurtigt, men dog stadig på en nænsom måde, så varmen ikke skader hårstråene. Der er 2 forskellige varmeindstillinger og 2 hastighedsindstillinger, hvilket giver muligheden for et individuelt valg.

Der tørres yderligere med den moderne ion-teknologi, som er med til at give et meget glansfuldt og krusfrit resultat. Der findes dertil en ledning på 180 centimeter, så man vil få en god arbejdsradius, og vægten ligger på 620 gram. Derudover er der en praktisk krog til ophæng. 

Velfungerende hårtørrer til god pris, ifølge eksperterne

Remington D 3190 er blevet testet af 2 hold eksperter, der blandt andet inkluderer det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute.

De britiske eksperter har testet en række forskellige hårtørrere, hvoraf denne Remington-model er den ene. Den kåres til topscorer i testen, idet der hersker høj tilfredshed med den.

Noget af det, som Good Housekeeping Institute især hæfter sig ved, er prisen, som er rigtig god og gør den tilgængelig for mange typer af forbrugere. Herudover bemærkes det, at her er tale om en topsællert hos den internationale forhandler Amazon, hvilket imponerer eksperterne.

Selv er de rigtig godt tilfredse med dens kunnen og er glade for alsidigheden, idet der medfølger 2 tilbehørsdele til hårtørringen. Derudover er den let at bruge og nem at opbevare, for den kommer med en krog til ophæng.

Det bedste valg til et stramt budget, ifølge eksperterne

Remington D 3190 er også blevet testet af de amerikanske eksperter fra Businessinsider.com, og de kårer den til ”den mest budgetvenlige hårtørrer” i testen.

Dermed er de imponerede over prisen, og selv om den er billig, så kommer den med masser af kvalitet, kommenteres det. Blandt andet har den en række gode funktioner og en solid bygningskvalitet, forklares det.

Businessinsider.com skriver yderligere, at der findes mange billige hårtørrere, der hurtigt går i stykker, men dette apparat formår at give en fin hårtørring og en robust konstruktion til en lav pris.

Den excellerer i sin klasse, forklares det, og kommer med masser af styrke – næsten lige så meget som de dyrere alternativer. Opvarmningen er effektiv og sørger for, at håret ikke udsættes for skadelig varme alt for længe, og så er den god til at reducere krus i håret. 

Fordele

 • 1850w som sikrer en hurtig tørring
 • Keramisk + Ionisk + Tourmaline Grill
 • Diffusser er inkluderet
 • Flere forskellige blæse- og varmehastigheder.
Ulemper

 • Afkølingsknappen er uheldigt placeret – fingrene kommer til at trykke på den ved at uheld under tørringen.

Specifikationer – Remington D 3190:
🔴 Type: Hårtørrer
🔴 Mærke: Remington
🔴 Effekt: 2200 watt
🔴 Antal indstillinger for varme: 3
🔴 Antal indstillinger for styrke: 2
🔴 Mulighed for kulde: Ja
🔴 Medfølgende føn-næb: Ja
🔴 Længde på kabel: 180 centimeter
🔴 Højde: 29,5 centimeter
🔴 Bredde: 9,3 centimeter
🔴 Dybde: 21,7 centimeter
🔴 Vægt: 620 gram 


Remington Proluxe AC 9140 – hårtørrer med diffuser

Anbefalet hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Remington Proluxe AC 9140

Se priser og tilbud på Remington Proluxe AC 9140 her:

.
Det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute har foretaget en test af flere forskellige hårtørrere for at finde frem til de bedste, og modellen Remington Proluxe AC 9140 er inkluderet i denne test.

Eksperterne har set nærmere på alle apparaternes funktionalitet, tørringsevner, brugervenlighed, pris, design og indstillinger, og det vurderes, at denne Remington-variant klarer sig rigtig godt. Derfor anbefales den til læserne.

Salon-model i klassisk design

Hvis man ønsker en hårtørrer i en klassisk stil, men som også kan mere end blot tørre håret, så vil Remington Proluxe AC 9140 være et godt valg.

Denne har et traditionelt design med håndtag nederst og motor og blæser ovenpå, men udformningen er stilfuld og med bløde former. Det gør den meget elegant at se på.

Håndtaget er yderligere lavet med forbrugerens komfort i tankerne, for det er ergonomisk og med et godt greb – det bevirker tillige, at man ikke så let bliver træt i armen, når man anvender den.

Apparatet er udstyret med en meget stærk motor, der leverer 2400 watt, og motoren er en såkaldt AC-motor, der er af samme kvalitet som i frisørsalonerne.

Høj alsidighed

Som nævnt kan Remington Proluxe AC 9140 mere end blot at tørre håret – via de medfølgende værktøjer, diffuser og føn-næb, kan man samtidig med tørringen også frisere håret, skabe volumen og give fylde.

Modellen er netop skabt til dette, og derfor kan resultaterne holde i op til 24 timer. Dette kan blandt andet ske via den forbedrede luftstrømning og bedre varmefordeling via Opti Heat-teknologien.

Der findes 3 indstillinger for varme og 2 for styrke, og ledningen er meget lang – på hele 270 centimeter, hvilket giver en meget stor bevægelsesfrihed, når der tørres og friseres.

For et så glansfuldt resultat som muligt arbejdes der via moderne ion-teknologi, som mindsker krusninger. I modsætning til tidligere modeller er her 90 procent flere ioner, der har til opgave at glatte alle hårstråene.

Prisvenlig med masser af kraft, ifølge eksperterne

Remington Proluxe AC 9140 er blevet testet hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute sammen med en række andre hårtørrere, og generelt er de meget tilfredse med dens kunnen. Derfor anbefaler de den til deres læsere.

Det, som eksperterne især hæfter sig ved, er kvalitet i forhold til pris. Det fremhæves nemlig, at den virkelig leverer et godt resultat, når man tager den budgetvenlige pris med i betragtning.

Derudover roses den for at have et passende luft-pres og for at være meget hurtig i brug. Der medfølger dertil flere tilbehørsdele, der assisterer ved hårtørringen.

Good Housekeeping Institute noterer sig dog også et par minusser, nemlig at den måske er lidt til den larmende og tunge side. 

Fordele

 • Stærk 2400w AC motor
 • Effektiv ion generator mod statisk elektricitet
 • Tre varmeindstillinger
 • To blæsere og en koldluftsfunktion
 • Style-function for længerevarende og voluminøse resultater.
Ulemper

 • Tungere end andre modeller.

Specifikationer – Remington Proluxe AC 9140:
🔴 Type: Hårtørrer
🔴 Mærke: Remington
🔴 Effekt: 2400 watt
🔴 Antal indstillinger for varme: 3
🔴 Antal indstillinger for styrke: 2
🔴 Mulighed for kulde: Ja
🔴 Medfølgende føn-næb: Ja
🔴 Længde på kabel: 270 centimeter
🔴 Højde: 29 centimeter
🔴 Bredde: 9,3 centimeter
🔴 Dybde: 21,3 centimeter
🔴 Vægt: 714 gram 


Revlon Salon One-Step – hårtørrer med stylingsbørste

Anbefalet hos det amerikanske livsstilsmagasin Cosmopolitan.com 
Anbefalet hos den amerikanske avis The Huffington Post 
Anbefalet hos det amerikanske livsstilsmagasin Glamour.com 
Topscorer hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Revlon Salon One-Step

Se priser og tilbud på Revlon Salon One-Step her:

.
Revlon Salon One-Step er blevet testet hos flere forskellige ekspertkilder, og disse inkluderer livsstilsmagasinerne Cosmopolitan.com og Glamour.com, avisen The Huffington Post og husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute.

Her er modellen blevet vurderet på parametre såsom evner for hårtørring og frisering, pris, design, håndterbarhed og funktionalitet, hvilket ligger til grundlag for den endelige bedømmelse. Det vurderes hos alle eksperterne, at dette er et meget velfungerende apparat.

Unikt produkt – børster og tørrer samtidig

Revlon Salon One-Step er ikke en normal hårtørrer i klassisk forstand – her er snarere tale om en hel ”stylings-børste”, der både kan tørre, frisere og børste samtidig. Den er udformet som en rund pig-børste og kaldes en ”air-styler”.

Mens den blæser luft ud, kan man samtidig børste og sætte håret, og dermed sparer man tid. Der arbejdes ud fra moderne ion-teknologi for et glansfuldt resultat, og der findes 800 watt. Apparatet er skabt i samarbejde med professionelle frisører.

Revlon Salon One-Step har fokus på både resultat og brugervenlighed, og derfor er den designet med en drejeledning samt et ergonomisk håndtag. Dermed ligger den godt i hånden og er let at arbejde med.

Her er 3 indstillinger for varme og 2 indstillinger for styrke, så derfor kan man behandle håret ud fra individuelle behov. Piggene er skabt af en blanding af naturlige materialer og nylon og tager blidt fat om hårstråene, når der børstes. Det gør det lettere at frisere håret samtidig og give det volumen.

God til alle typer hår, ifølge eksperterne

Revlon Salon One-Step er blevet testet af flere hold eksperter, inklusiv det amerikanske livsstilsmagasin Cosmopolitan, der er meget imponerede. I denne test er modellen blevet afprøvet på 3 forskellige typer af hår for at finde ud af, om den vil være fordelagtig til alle – svaret er ja.

Når det gælder helt glat hår, får produktet 4,5 ud af 5 stjerner, da det efterlades med en god tørring og form samt høj volumen.

I testen af bølget hår tildeles den 4 ud af 5 stjerner, idet det vurderes, at den er god til at få styr på både krus og bølger – endda på kort tid.

Endelig gives der 3,5 ud af 5 stjerner for evnerne til at tørre krøllet hår. Det forklares her, at den klarer opgaven udmærket og fjerner krus og buler, men dog er den her ikke bedre end flere af konkurrenterne.

Cosmopolitan konkluderer afslutningsvis, at de især anbefaler den til nybegyndere eller forbrugere, der ikke er helt erfarne i at tørre hår med varme, samt til de personer, der savner lidt mere alsidighed fra deres gamle hårtørrer.

Lever op til dens ry, ifølge eksperterne

Revlon Salon One-Step er også blevet testet af avisen The Huffington Post, der var meget spændte på at prøve dette produkt, da omtalen af den har været meget stor inden for skønhedsverdenen.

Det kommenteres, at her har den opnået noget nær kultstatus, og eksperterne fra The Huffington Post konkluderer tillige efter endt test, at den bestemt lever op til euforien.

Især hæfter eksperterne sig ved, hvor alsidig den er, og at den er god til at levere forskellige resultater i flere hårtyper – for eksempel hvis man gerne vil have noget af håret helt glat, og lidt mere volumen i en anden sektion.

Good Housekeeping Institute er helt på linje med The Huffington Post, idet de også mener, at den fuldt ud lever op til det gode ry og den kultstatus, som den har fået.

Det forklares, at apparatet har evnen til at tørre og glatte selv meget krøllet hår – og endda på markant kortere tid end med en traditionel hårtørrer samt rundbørste.

Det noteres, at den tillige er let at anvende, og man bliver ikke træt i armene. Dog bør man passe på med at anvende den i dryppende vådt hår – det kan knække hårstråene. 

Fordele

 • Tørrer og friserer håret samtidig
 • Moderne ion-teknologi
 • Skabt af professionelle frisører.
Ulemper

 • Den er en smule stor
 • Og det kræver noget øvelse at bruge den.

Specifikationer – Revlon Salon One-Step:
🔴 Type: Hårtørrer / stylingsbørste
🔴 Mærke: Revlon
🔴 Effekt: 800 watt
🔴 Antal indstillinger for varme: 3
🔴 Antal indstillinger for styrke: 2
🔴 Mulighed for kulde: Ja
🔴 Længde på kabel: 180 centimeter
🔴 Højde: 25,5 centimeter
🔴 Bredde: 10,4 centimeter
🔴 Dybde: 28,9 centimeter
🔴 Vægt: 870 gram 

Her kan du se en præsentationsvideo af Revlon Salon One-Step:


Björn Axen AC 2000 – letvægts hårtørrer

5 ud af 6 stjerner hos Femina.dk

Bjorn Axen AC 2000

Se priser og tilbud på Björn Axen AC 2000 her:

.
Magasinet Femina har testet og anmeldt Björn Axen AC 2000 hårtørreren fra OBH Nordica og giver den 5 ud af 6 stjerner. Femina har blandt andet kigget nærmere på dens funktionelle design og dens funktioner.

Rigtig god koldluftindstilling

Femina fremhæver hårtørrerens koldluftfunktion, som er en funktion, der lover, hvad den holder. Denne funktion findes efterhånden på de fleste hårtørrere, men det er meget forskelligt, hvor køligt hårtørreren blæser den kolde luft.

Hos Björn Axen AC 2000 blæser koldindstilling koldt og køligt luft ud, hvilket giver de bedste forudsætninger for en god afslutning på tørringen af håret. Varme og luft kan ligeledes indstilles i tre separate trin.

Lav vægt

Hårtørreren får også positive ord med på vejen for dens lave vægt. I modsætning til andre hårtørrere vejer den ikke nær så meget, hvilket giver et godt og behageligt greb under hårtørring. Motoren har en kraft på 2000 watt, hvilket giver kraftfuld hårtørring.

Fordele

 • Letvægt
 • Fås til en overkommelig pris
 • Stærk
 • Koldluftsfunktion
 • Ledning på 2,8 meter.
Ulemper

 • Knappernes placering er ikke optimal.

Du kan her se en frisør video hvor de anvender hårtørreren – Videoen er på svensk:


Braun Satin Style and Go HD130 – god til kort hår

80 ud af 100 point hos norske Test.no
80 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Se priser og tilbud på Braun Satin Style and Go HD130 her:

.
2 forskellige testkilder har haft modellen Braun Satin Style and Go HD130 til test og vurdering. Der er tale om den norske testside Test.no og det britiske Good Housekeeping Institute, som begge er meget begejstrede for Braun Satin Style and Go HD130.

Det belønner de med rigtig høje karakterer, som modellen scorer ved at klare sig godt på de testede parametre.

Ideel til rejsen

Braun Satin Style and Go HD130 er skabt som en del af Brauns rejsekollektion af hårtørrere, og derfor er her tale om en af de mindste og letteste hårtørrere fra Braun.

For at være sikker på at man kan anvende modellen over hele verden, findes der en multispænding i modellen, så brugen altid er sikker.

Eftersom her er tale om en rejsemodel, så har Braun Satin Style and Go HD130 et sammenklappeligt håndtag, som gør modellen ekstra fleksibel og kompakt. Braun Satin Style and Go HD130 vejer også kun 336 gram.

Simpel og prisvenlig model

Selv om her er tale om en prisvenlig hårtørrer beregnet til rejsebrug, så kan man også sagtens anvende Braun Satin Style and Go HD130 som sin primære hårtørrer i hjemmet.

Braun Satin Style and Go HD130 er ikke så avanceret som mange andre hårtørrere, men den leverer stadig en god ydelse samtidig med, at den er skånsom mod håret.

Braun Satin Style and Go HD130 har 2 forskellige varmeindstillinger samt kommer med et specielt friserings-mundstykke, som er fordelagtigt, når man ønsker volumen i håret og at kunne sætte det på forskellige måder.

Især god til kort hår, ifølge eksperterne

Både Test.no og Good Housekeeping Institute har afprøvet og testet Braun Satin Style and Go HD130, og eksperterne er generelt set begejstrede for modellen.

De fortæller, at her er tale om en lille og kompakt hårtørrer, men alligevel er den imponerende kraftig, når det kommer til føntørringen. Eksperterne har både afprøvet modellen på kort og langt hår, og det konkluderes, at Braun Satin Style and Go HD130 er bedst til kort hår.

Ved langt hår tager tørringen bare lidt længere tid. Eksperterne forklarer også, at denne model er meget let at bruge, og den lette vægt gør en stor forskel, når man anvender den. Håret bliver også både blødt og velfriseret.

Eksperterne har dog også et par minusser ved Braun Satin Style and Go HD130 – blandt andet synes de, at ledningen er lige kort nok, og så bliver mundstykket meget varmt under tørringen.

Fordele

 • Meget let model på 336 gram
 • 2 varmeindstillinger
 • Let at anvende
 • Især god til kort hår.
Ulemper

 • Larmer en smule.

Dyson Supersonic – Den bedste hårtørrer i test

Testvinder hos det amerikanske livsstilsmagasin Glamour.com 
Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com 
Anbefalet hos den britiske avis The Independent 
Anbefalet hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er blevet testet af 4 hold eksperter, der inkluderer livsstilsmagasinet Glamour.com, teknologimagasinet Digitaltrends.com, avisen The Independent og husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute.

Her er modellen blevet testet på udvalgte parametre såsom tørre-evner, design, indstillinger og anvendelighed, og alle eksperterne er meget imponerede.

Hårtørrer i unikt design

Dyson Supersonic ligner ikke en traditionel hårtørrer, men den har et moderne udtryk, som ikke ses andre steder. Designet gør den ikke bare speciel at se på, men det er også skabt for at gøre det lettere for forbrugeren at få tørret håret på en hurtig og let måde.

Der opereres ved 1600 watt, hvilket er en del og siger noget som den kraft, der anvendes. Sammen med de medfølgende tilbehørsdele, diffuseren og føn-næbbet samt den integrerede Air Multiplier-teknologi, gives der en både hastig og skånsom tørring af håret. Som en smart detalje findes der en magnetisk påsætning af tilbehørsdelene.

Produktet kommer med flere forskellige indstillinger, som man kan vælge imellem, når det både gælder styrke og varme – nemlig 3 indstillinger til hver. Dette giver en komplet kontrol over tørringen og sikrer, at den kan tilpasses til individuelle behov.

Motoren er en såkaldt V9-motor, som på grund af det unikke udseende er placeret direkte i grebet, og denne giver en stabil, men dog stillegående drift.

Markedets måske sejeste design, ifølge eksperterne

Dyson Supersonic er blevet testet af flere hold eksperter – det amerikanske teknologimagasin Digitaltrends.com er en af dem.

Her kåres modellen til testvinder, og denne flotte placering opnås, idet eksperterne mener, at apparatet måske ikke ligefrem er billigt, men til gengæld er her lagt kræfter i produktionen.

Det forklares, at den kommer med en meget stærk motor og overvåger selv temperaturen. Det betyder, at den vil arbejde rigtig hurtigt, men man behøver ikke bekymre sig om, om varmen bliver for høj og dermed kan ødelægge håret.

Digitaltrends.com fremhæver yderligere, at den kommer med godt magnet-baseret tilbehør, som sikrer en let måde at få monteret dem korrekt på, og så er de helt imponerede over designet.

Eksperterne noterer sig her, at Dyson Supersonic nok kommer med det sejeste udseende overhovedet på markedet for hårtørrere.

Overgår alle forventninger, ifølge eksperterne

Dyson Supersonic er også blevet testet af den britiske avis The Independent sammen med en række andre modeller. Eksperterne herfra er meget begejstrede og skriver, at denne overgår alle deres forventninger.

Der forklares, at den er et fantastisk resultat af samarbejde mellem stylister og ingeniører, og designet gør, at man slipper for at få ondt i armen af at holde den oppe. Selve hårtørringen bliver rigtig god, bemærkes det, for den arbejder hurtigt og efterlader håret blødt uden krus.

Afslutningsvis kommenteres det, at denne model er ideel til den forbruger, der ønsker en variant i luksusklassen til ægte forkælelse – prisen er dog også derefter, nemlig meget høj.

Good Housekeeping Institute hører tillige til de begejstrede eksperter, og i deres test viser Dyson Supersonic sig at være den hurtigste hårtørrer, som de nogensinde har testet i alle årenes løb. Derudover kalder de den for ”one of a kind” (en sand ener). 

Specifikationer – Dyson Supersonic:
🔴 Type: Hårtørrer
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Effekt: 1600 watt
🔴 Antal indstillinger for varme: 3
🔴 Antal indstillinger for styrke: 3
🔴 Mulighed for kulde: Ja
🔴 Medfølgende føn-næb: Ja
🔴 Længde på kabel: 207 centimeter
🔴 Højde: 24,5 centimeter
🔴 Bredde: 7,8 centimeter
🔴 Dybde: 9,7 centimeter
🔴 Vægt: 630 gram

Fordele

 • Stærk blæser
 • Kort tørretid
 • Ekstravagant design
 • Er blid ved håret.
Ulemper

 • Er dyrere end mange andre modeller.

Her kan du se en lille præsentationsvideo af Dyson Supersonic. Videoen er produceret af Dyson: 


Panasonic EH-NA 65 – bevarer håret blødt med nanoteknologi

Best hairdryer under £100 « hos expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos trustedreviews.com

Panasonic EH-NA 65

 

Denne Panasonic EH-NA 65 hørtørrer er en højteknologisk hårtørrer, der generelt har fået rigtigt gode anmeldelser. Den er blandt andet blevet vurderet til at være ”Best hairdryer under £100” af websitet expertreviews.co.uk. Her bliver det især nævnt, at den er ”forbavsende stille”, og dens nanoteknologiske funktion fremhæves også. Denne funktion gør, at den har monteret et nanofilter, der blæser små dråber vand ud i nanostørrelse i forbindelse med føntørringen. Dette kunne virke kontraproduktivt, men det gør, at håret ikke bliver udtørret og slidt, hvis man føntørrer sit hår ofte. Anmelderen hos trustedreviews.com giver den 4 ud af 5 stjerner og fremhæver især dens stille lydniveau, dens nanoteknologi, der bevarer håret blødt og dens prisvenlighed. Hvis du vælger denne model, får du dermed en føntørrer, der ikke udtørrer dit hår, har et lavt lydniveau, er prisvenlig og har et nærmest futuristisk design.

En hårtørrer, der passer på dit hår Hvis man føntørrer sit hår ofte, kan det godt have tendens til at blive tørt og slidt i spidserne af den intense varme. Dette er dog ikke tilfældet med denne Panasonic EH-NA 65 føntørrer, der passer godt på dit hår. Via sin nye nanoteknologiske funktion blæser hårtørreren små vanddråber i nanostørrelse ud under føntørringen. Dette bevirker, at håret bliver tørret langsommere og dermed ikke mister sin fugt undervejs i processen. Hermed får du et hår, der forbliver i sit naturlige element og oveni blæser den luft ud på et meget stille lydniveau, så det er en rar og behagelig oplevelse for øret. Den har tre varmeindstillinger, der enten kan indstilles til at tørre krøllet hår, give håret en glat styling eller en hurtig føntørring, når det skal gå hurtigt. Uanset hvilket hår du har, er der dermed flere indstillinger at vælge imellem til føntørringen.

Derfor anbefaler vi denne model
🔴 Lavt lydniveau
🔴 Gode anmeldelser
🔴 Passer godt på håret via nanoteknologi
🔴 Tørrer håret hurtigt
🔴 3 temperaturindstillinger

Panasonic vs. markedet

Panasonic bliver sammenlignet af websitet expertreviews.co.uk med hårtørreren Dyson Supersonic, og hvad angår anmelderkriterierne “hvor hurtigt den tørrer håret”, ”antallet af varme og strømindstillinger”, lydniveau og hårets ”shine” ligger Panasonic hårtørreren på linje med Dyson hårtørreren, men blot til en lavere pris. Den er altså lige så funktionsdygtig men mere prisvenlig.

Hvis du har brug for en top teknologisk hårtørrer, der er mere prisvenlig end lignende hårtørrere på markedet, og som er stille i lydniveau, passer godt på dit hår og tørrer håret hurtigt, er denne hårtørrer værd at investere i.

Fordele

 • Lavt lydniveau
 • Gode anmeldelser
 • Passer godt på håret via nanoteknologi
 • Tørrer håret hurtigt
 • 3 temperaturindstillinger.
Ulemper

 • En smule stor og tungere end andre modeller.

Specifikationer:
Mærke: Panasonic
Antal temperaturindstillinger: 3
Længde på ledningen: 2,75 m.
Vægt: 530 gram.
Strøm: 2000 W


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Braun 7 HD785

77 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute
God bedømmelse hos det amerikanske teknikmagasin T3.com

Braun 7 HD785

.
Braun 7 HD785 er blevet testet af to anerkendte ekspertpaneler – det britiske Good Housekeeping Institute samt det amerikanske teknikmagasin T3.com.

Braun 7 HD785 er blevet testet på forskellige parametre, og modellen klarer sig gennemgående helt fint. Derfor er her ifølge eksperterne tale om en udmærket hårtørrer.

Model med moderne teknologi

Braun 7 HD785 er skabt til både at kunne tørre håret effektivt men samtidig beskytte det mod den høje varme, så resultatet bliver et flot og blankt hår. Braun 7 HD785 er også designet til at kunne give et professionelt resultat, og derfor er modellen udstyret med moderne teknologi.

Her er tale om Iontec-teknologi og sensor-teknologi. Iontec-teknologi frigiver aktive ioner, hvilket sikrer, at hårets fugtbalance ikke ødelægges under tørringen. Iontec-teknologien bekæmper også krus i håret og efterlader det skinnende og glat.

Sensor-målinger

Mens man tørrer håret med Braun 7 HD785 findes der en speciel sensor-teknologi i modellen, som hele tiden måler temperaturen og tilpasser sig.

Det sikrer en optimal ydelse og det bedst mulige resultat. Modellen tørrer desuden ved en konstant og jævn kraft, og så har modellen indtil flere temperatur-indstillinger.

På Braun 7 HD785 kan man nemlig frit vælge imellem 10 forskellige indstillinger, som blandt andet inkluderer 4 varme og 1 kold temperatur. Der medfølger yderligere et mundstykke med Braun 7 HD785, som er ideelt til at give volumen i håret.

Eksperterne er begejstrede

Både Good Housekeeping Institute og T3.com er glade for Braun 7 HD785. De fremhæver blandt andet, at selv om her er tale om en lidt tung hårtørrer, så er den både kompakt og leverer et godt tørre-resultat.

Temperaturen føles ikke for varm, og det er smart med Cool Shot-funktionen, som med det samme sænker temperaturen, hvis man ønsker det. Eksperterne kommenterer dog også, at her er tale om en noget støjende hårtørrer.

Fordele

 • Iontec-teknologi
 • Model med temperatur-sensorer
 • 10 forskellige indstillinger
 • Cool Shot-funktion
 • Medfølgende mundstykke til at skabe volumen i håret.
Ulemper

 • Tungere end andre modeller
 • Nogle brugere synes den larmer.

Braun 7 HD730

45 ud af 100 point hos britiske Which.co.uk
4,1 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk (baseret på 164 brugeranmeldelser)
4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cutehairday.com

 Braun 7 HD730

.
Modellen Braun 7 HD730 har været testet og anmeldt af både ekspertpaneler og forbrugere.

Her er tale om det store britiske testmagasin Which.co.uk samt den amerikanske hår-webside Cutehairday.com, som generelt er godt tilfredse med modellen. Den samme mening har de forbrugere på Amazon.co.uk, som anvender Braun 7 HD730 i hverdagen.

Effektiv, men skånsom hårtørring

Det kan være hårdt for håret at blive udsat for den varme føntørring fra en hårtørrer, og dette har producenten haft in mente under fremstillingen af Braun 7 HD730. Braun 7 HD730 er nemlig skabt til at være både effektiv men samtidig skånsom mod håret.

Det gøres ved at undgå de meget høje temperaturer og i stedet holde en nøjagtig og konstant temperatur, som er med til at genoprette hårets fugtbalance. Braun 7 HD730 sørger for dette med den såkaldte Iontec-teknologi, hvor ioner aktivt genskaber fugtbalancen. Samtidig beskyttes håret også mod udtørring og skader.

Flere indstillinger

Braun 7 HD730 kommer med flere muligheder for individuel føntørring. Modellen har nemlig 2 forskellige hastigheder samt 3 varmeindstillinger, så alle typer af hår vil have glæde af modellen. Når man ønsker at skifte imellem varmeindstillingerne, sker dette rigtig hurtigt ved et tryk på Cool Shot-knappen. Så falder temperaturen fra varm til kold på kun få sekunder.

Hertil medfølger også et mundstykke til modellen, som også anvendes af de professionelle. Dette mundstykke gør, at man med Braun 7 HD730 også kan få præcis den frisure, som man ønsker.

Fine anmeldelser

Braun 7 HD730 modtager gode anmeldelser fra forbrugerne og fine anmeldelser fra eksperterne, hvor især den gode funktionalitet fremhæves flere steder.

Det nævnes også, at Braun 7 HD730 føles skånsom mod håret. Der er dog stadig også nogle minusser ved Braun 7 HD730, og her er både eksperter og brugere blandt andet enige om, at her er tale om en lidt klodset og tung hårtørrer.

Læg også mærke til at Braun 7 HD730 ikke har en særlig lang ledning – den er kun 161 centimeter lang. Det kan være et problem, hvis man ikke har en stikkontakt lige ved siden af spejlet.

Fordele

 • Omskiftelige ioniseringsfunktion
 • Temperaturcensore
 • Meget simpel og komfortabel at bruge.
Ulemper

 • Larmer en smule
 • Tung at bruge
 • Når diffuseren er på.

Philips DryCare Advanced HP8232 

God anmeldelse hos tyske Testberichte.de
God anmeldelse hos tyske Testsieger.de
5 ud af 5 stjerner hos Makeupandbeauty.com

Philips DryCare Advanced HP8232

Philips DryCare Advanced HP8232 er blevet testet og anmeldt af de tre sider Testberichte.de, Testsieger.de og Makeupandbeauty.com. Disse tre kilder er vilde med hårtørreren, som de alle har givet en god bedømmelse.

Mens Makeupandbeauty.com skriver, at det er en fordel, at Philips DryCare Advanced HP8232 kommer med så mange indstillinger, forklarer brugere hos Testsieger.de, at det er en ’rigtig god hårtørrer’, hvilket brugerne hos Testberichte.de er enige i.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved hårtørreren. Dog nævner både eksperter og forbrugere, at den er god til at tørre håret, men at den lige mangler det ekstra i forhold til styling af håret sammenlignet med andre hårtørrere på markedet.

Eksperter og forbrugere: Nydelig hårtørrer med mange indstillinger 

Ifølge eksperter og forbrugere er Philips DryCare Advanced HP8232 en hårtørrer, der er fremstillet i et nydeligt og pænt design.

Derudover skriver eksperterne fra Makeupandbeauty.com, at hårtørreren kommer med et hav af indstillinger, hvilket er en fordel, da man herved kan bruge den til alle typer af hår.

Eksperterne forklarer yderligere, at man ved brug af hårtørreren ikke vil opleve kruset hår, hvilket altid er en fordel.

Hos Makeupandbeauty.com er de yderligere imponeret over, at hårtørreren kommer med 2200 Watt, hvilket de mener, er med til at give de bedste resultater.

Dette er forbrugerne fra de to tyske sider Testberichte.de og Testsieger.de enige i og forklarer, at Philips DryCare Advanced HP8232 altid gør sit job, samt det som man vil have den til. De mener derfor, at det er en håndterbar og effektiv føntørrer, som man bestemt vil få glæde af.

Brugervenlig hårtørrer med ThermoProtect-temperaturindstilling 

Ved køb af Philips DryCare Advanced HP8232 får man en hårtørrer, der sørger for at skåne håret og tørre det nænsomt. Hårtørreren kommer nemlig med en ThermoProtect-temperaturindstilling, der sørger for en optimal tørretemperatur samt en varmebeskyttelse af håret.

Derudover kommer Philips DryCare Advanced HP8232 med seks hastigheds- og temperaturindstillinger, så man har mulighed for at indstille den afhængig af ens behov og hår.

Selve føntørrerens ion-behandling eliminerer statisk elektricitet samt behandler og glatter håret, hvilket betyder, at man vil opleve et mere glansfuldt hår efter tørring.

Philips DryCare Advanced HP8232 er ydermere en hårtørrer, der er nem at anvende, da den er forsynet med en ledning på 1,8 meter. Man behøver derfor ikke stå lige ved siden af en stikkontakt ved brug. Der er også placeret en gummibelagt krog ved håndtaget, så man nemmere kan opbevare den.

Rengøringsvenlig hårtørrer med flere mundstykker

Philips DryCare Advanced HP8232 er forsynet med flere forskellige mundstykker, man kan bruge til at style håret. Den kommer eksempelvis med et slankt styling-mundstykke, som man kan bruge til en mere præcis styling.

Derudover kommer føntørreren med en diffuser, der gør, at håret får mere fylde og mindre krus.

Med Philips DryCare Advanced HP8232 kan man også benytte sig af CoolShot-knappen, der giver et skud med kold luft. Denne knap kan anvendes efter stylingen, hvilket hjælper med at sætte ens frisure.

Sidst men ikke mindst er Philips DryCare Advanced HP8232 nem at rengøre, da den er udstyret med et aftageligt luftfilter. Man skal derfor blot klikke filteret af, hvorefter man kan rense det.

Fordele

 • Med ThermoProtect-temperaturindstilling, Med sekshastigheds- og temperaturindstillinger
 • Med flere forskellige mundstykker
 • Ledning på 1,8 meter
 • Nem rengøring med aftageligt filter.
Ulemper

 • Er en smule større end andre modeller.

Vores eksperts bedste råd til hårtørring

Ifølge hårstylist Helle Wedderkopp er det vigtigt, at du giver dig god tid med føntørringen, hvis du vil have masser af volumen eller slangekrøller der holder hele dagen. Hun anbefaler også at du bruger gode stylingprodukter, som for eksempel en hårmousse og varmebeskyttelse, som passer specifikt til din hårtype både før og efter din føntørring. Når du kombinerer føntørring og brug af gode produkter giver du nemlig din opsætning de bedste forudsætninger for, at holde hele dagen.

Nogen har en tendens til kun at føntørre deres hår til det er let fugtigt, og ikke til det er helt tørt. Men det er en rigtig ærgerlig tendens, for det betyder faktisk at din frisure eller opsætning ikke holder nær så lang tid, som hvis du tager dig tid til at tørre dit hår helt. 

Helle Wedderkopp tilføjer også, at en god og grundig føntørring er super vigtig inden du skal bruge en anden styler, som for eksempel et glattejern eller et krøllejern. På den måde får du nemlig et rigtig flot slutresultat, og der er meget større sandsynlighed for, at din frisure kan holde hele dagen.


Eksperterne anbefaler: Føntør dit hår efter din hårtype

Der findes mange andre hårtyper end blot det lange, glatte, skandinaviske hår, og det betyder, at man skal huske at tørre sit hår efter hårtype. Baseret på en artikel fra det internationale modemagasin Cosmopolitan.com guider vi her til, hvordan du tørrer dit hår bedst, uanset om du har langt, kort, fladt, kruset eller krøllet hår.

Fladt hår

Vores hårekspert Helle Wedderkopp forklarer, at hun vil anvende et mundstykke til fladt hår. Du kan nemlig bruge mundstykket til, at lave dit flade hår flot og glansfuldt og tilføre noget volumen. Det gøres nemmest ved, at opdele håret i sektioner.

Eksperterne fra Cosmopolitan fortæller, at du, for at få fladt hår mest skinnende, kan komme en smule mousse i håret, før du bruger varmebeskyttelse og inden du føntørrer det. Start med at grov-tørre håret, og derefter kan du lave maksimal glans i håret ved at føntørre håret fra rod til spids i en nedadgående vinkel.

Krøllet hår

Hvis du har krøllet hår er det vigtigt at sikre, at dit hår ikke mister fugt. Derfor kan du med fordel starte med at påføre mousse og fugtolie til håret, inden du føntørrer det. Påfør produkterne i håret i sektioner for at give krøllerne mere struktur.

Når du føntørrer krøllet hår, skal du være opmærksom på, at arbejde med hårets naturlige struktur, og det gør du bedst ved at anvende en hårtørrer med et påsat mundstykke. Her anbefaler Helle Wedderkopp særligt brug af en diffuser, som giver fyldige og flotte krøller. Hvis du ønsker mere definerede krøller, så kan du også føntørre håret i sektioner med en rundbørste.

Kruset hår

Hvis du er irriteret over kruset hår, så kan du efter at have vasket det i shampoo påføre en fugtmaske til håret, som skal sidde i et stykke tid – gerne en halv time. Dette er med til at gøre kruset mere medgørligt og få et mere glat resultat, når håret føntørres.

For at få brugt med krus i håret, så bør du føntørre håret, når det stadig er rimelig vådt. Helle Wedderkopp nævner, at du med fordel kan brug en diffuser som mundstykke på hårtørreren, hvis du døjer med kruset hår. Start med det forreste hår og arbejd dig vej ned mod nakken. Har du meget tykt og kruset hår, så kan det være noget af en opgave. Start i så fald med det mest synlige hår.

Kort hår

Kort hår kan som oftest tørres med fingrene – lad blot fingrene bevæge sig med hårets naturlige gro-retning. Påfør herefter gerne en hård hårvoks med tekstur-givende effekt, som kan definere den korte frisure. Brug herefter hårtørreren til at varme voksen op, så den kan virke bedst muligt.

Langt hår

Langt hår viser hurtigt, om håret er velplejet eller ej. Giv det derfor gerne en intens hårkur en gang om måneden, hvilket styrker håret og gør det flottere at se på.

Når det kommer til føntørring, så kan hårets tilstand tydeligt ses. For det mest optimale resultat og flotteste hår, føntør da håret i en nedadgående retning, så krus holdes væk.

Tykt hår

Hvis du har tykt hår, så start med at tørre håret godt i håndklædet, inden det bliver føntørret. Det skal mere være fugtigt end vådt, før du anvender hårtørreren. Inden føntørring kan du påføre et lag hårserum for det bedste resultat.

Tykt og kraftigt hår bør ikke skjules, for det bliver sjældent godt. Derfor bør du ikke forsøge at gøre det så fladt som muligt, da dette ofte vil give bagslag. Giv i stedet det tykke hår lidt volumen og løft. Rul eventuelt de øverste sektioner af håret op på spoler og påfør et specialprodukt til tykt hår, der ønskes løft i.

Fint hår

Hvis du har fint eller tyndt hår, skal du passe på det. Derfor skal du føntørre håret på en skånsom måde, så du ikke beskadiger det. Når det fine hår stadig er vådt (omkring 85 procent tørt), kan du påføre et hårløftende produkt eller et fyldiggørende produkt, mens du løfter håret og børster det igennem.

Når du skal føntørre fint hår, kan du med fordel anvende en rundbørste samtidig, så håret får et naturligt løft.

Fedtet hår

Hvis du har fedtet hår, kan det påvirke, hvordan du bruger en hårtørrer. Fedtet hår kan være mere modtageligt for varme, og det kan blive endnu mere fedtet, hvis du bruger for meget varme, når du tørrer det.

Hvis du har fedtet hår, kan det være en god idé at bruge en shampoo til fedtet hår, der er specielt designet til at kontrollere overskydende olieproduktion i hovedbunden. Disse shampooer indeholder ofte ingredienser som salicylsyre, som kan hjælpe med at fjerne overskydende olie og døde hudceller fra hovedbunden. Ved at bruge en sådan shampoo kan du mindske risikoen for, at dit hår bliver for fedtet, når du bruger en hårtørrer.

Når du bruger en hårtørrer på fedtet hår, kan det være en god idé at bruge den på en lavere temperatur og hastighed. Undgå at rette varm luft direkte mod hovedbunden, da det kan stimulere talgproduktionen og gøre håret endnu mere fedtet. Brug også en hårtørrer med en diffuser eller et bredt mundstykke, da det kan hjælpe med at fordele varmen mere jævnt og reducere risikoen for, at håret bliver skadet eller tørt.


Sådan får du flottere hår med føntørring

hårtørrerModebladet Costume.dk forklarer, at de fleste kvinder ejer en hårtørrer, men at det langt fra er alle, der får det maksimale ud af dette redskab.

Mange bruger blot hårtørreren til netop at tørre håret, når man har vasket det, men hvis man anvender den korrekt, så kan den skabe et virkelig flot og elegant hår, som ser smukt og velfriseret ud – man skal blot vide, hvordan den bruges rigtigt og samtidig huske at pleje håret.

Costume.dk forklarer, at man altid skal starte med at varmebeskytte håret, for selv om kontakten med håret ikke er så direkte som for eksempel med et glattejern, så er hårtørreren også strid mod håret. For at varmebeskytte håret kan man anvende en spray til formålet (få mere viden omkring hvorfor varmebeskyttelse af håret er vigtigt længere nede i denne artikel)

Hvad er en hårtørrer med diffuser?

En hårtørrer med diffuser er en hårtørrer, som har et ekstra hoved med flere åbninger til at fordele luften, således at det ikke trækker i håret og skåner det, samtidig med at det giver volumen og definerer krøller og bølger.

Få volumen i håret med føntørring

Mange i de nordiske lande har fint hår, som hurtigt bliver fladt og kedeligt. Men selv med denne hårstruktur kan man få mere volumen i håret med en korrekt føntørring. Costume.dk forklarer, at man inden hårtørringen bør starte med at bruge lidt skum, ”root-lift” eller saltvandsspray i håret for at få mest mulig volumen.

Vend hovedet nedad

Eksperterne forklarer, at man for at få mere volumen i håret kan vende hovedet nedad, mens man tørrer det – det er den lette metode. Man bør dog huske at føntørre pandehåret i den rigtige retning først, for ellers kan man risikere at få pandehår, der står lige op i luften.

Når håret er omkring 10 procent fugtigt, så bør man vende hovedet op igen, og herefter få skilning og pandehår helt på plads inden håret er helt tørt.

Hvis man er mere ferm med hår-værktøjerne, kan man også have en rundbørste i den ene hånd og hårtørreren i den anden. Så tørrer man simpelthen håret, mens man ruller/børster det igennem med rundbørsten, og man opnår et bedre resultat, idet man med børsten dirigerer håret i den retning, der ønskes.

Man kan også anvende en paddlebrush eller en halv-rundbørste til formålet.

Husk at føntørre håret HELT

En fejl, som mange begår under føntørringen, er at stoppe tørringen, når håret er 90-95 procent tørt. Hvis man gør det, så gør den tilbageværende fugt, at føntørringen går til spilde, for selv en lille smule fugt kan ødelægge den volumen, man lige har skabt.

Når man er helt færdig med at tørre håret og skabe volumen, så kan man bruge en tørshampoo eller en volumen-spray for at få endnu mere fylde i håret.

Få helt blankt hår med hjælp fra hårtørreren

Costume.dk skriver, at man også kan få endnu blankere og glattere hår med sin hårtørrer. Man skal også her starte med at anvende varmebeskyttelse og eventuelt også en god hårolie. Hvis man har kruset hår, så kan man bruge et ”anti-frizz” produkt også.

Eksperterne forklarer, at man bør se på sit hår som en grankogle – med masser af små lag, der stikker ud. For at få et blankt hår skal alle disse små lag lægges ned.

Det gøres ved at holde hårtørreren helt inde ved hovedbunden. Tænd for luften og blæs den nedad i retning mod spidserne samtidig med at håret køres igennem med en børste.

Gentag processen med alle sektioner af håret.

Du kan eventuelt se med på denne YouTube-video for at få flere tips til at føntørre langt hår.


Så vigtig er varmebeskyttelse af håret – og sådan virker det

Ekspert Helle Wedderkopp fortæller, at du bør bruge gode stylingprodukter før du bruger din føntørrer – det gælder selvfølgelig også et produkt med gode varmebeskyttende egenskaber. For når du tørrer håret med en hårtørrer, så bliver håret udsat for høj varme, som kan ødelægge håret – især hvis du ofte føntørrer håret eller anvender krølle- og glattejern.

Eksperterne fra Nicehair.dk forklarer, at varmebeskyttelse af håret er meget vigtigt, og hvis man ønsker et sundt og vejplejet hår, så er der ingen vej uden om varmebeskyttelsen.

Hvilket produkt skal jeg bruge?

Nicehair.dk forklarer, at man blot kan anvende en simpel varmbeskyttende spray, som ganske enkelt sprayes i håret, inden man bruger hårtørreren.

En varmebeskyttende spray gør flere ting – for det første beskytter den håret mod den høje varme fra både hårtørrer, krøllejern og glattejern, således at de fine hår ikke ødelægges og brændes op af varmen. Varmebeskyttelse kan dog mere end det – det er også med til at få håret til at se mere glansfuldt ud.

De fleste varmebeskyttende sprays kan faktisk beskytte håret helt op til 230 grader, som endda er mere, end de fleste jern kan fungere ved.

Når man anvender en varmebeskyttende spray, så er det nok at spraye 5-6 pump i håret fordelt over det hele – selvfølgelig afhænger dette også af tykkelse og længde af håret.

Sådan fungerer varmebeskyttelse

Nicehair.dk sammenligner varmebeskyttelse til håret med solcreme til huden – for man beskytter huden mod sol og varme med solcreme, og tilsvarende beskytter man håret mod varme med varmebeskyttelse.

Man kan både anvende varmebeskyttelse i både vådt og tørt hår, og når man sprayer beskyttelsen på håret, så lægger det sig som en skærmende hinde over håret. Når så håret kommet i kontakt med hårtørrer eller jern, så sørger hinden for, at direkte kontakt forhindres, hvilket leder til, at håret ikke tager skade.

Hvis du hører til dem, som er lidt skeptiske omkring, hvorvidt varmebeskyttelse egentlig virker eller ej, så prøv dette lille trick: Tag hårtørreren frem og blæs på håndryggen. Du vil hurtigt mærke, at din hud bliver meget varm, og efter lidt tid bliver varmen højst sandsynligt for meget.

Prøv så i stedet at spraye en varmebeskyttende spray på håndryggen, og udsæt den så for hårtørreren igen. Her vil du kunne mærke en tydelig forskel, for med varmbeskyttelse føles varmen ikke lige så intens. 


Sådan laver du den perfekte blow dry

Måske du allerede har hørt om konceptet ”blow dry eller blow out” i forbindelse med at kunne få lige så voluminøst hår som supermodellerne med hårtørreren. Mange frisører kan ved hjælp af netop hårtørreren udføre dette, men man kan også forsøge selv hjemme foran spejlet.

Elle.dk guider her til, hvordan man kan få masser af fylde ved hjælp af hårtørreren.

Trin 1: Start med at vaske håret og varmebeskyt det herefter. Put eventuelt også lidt mousse eller ”root-lift” i håret.

Trin 2: Tænd hårtørreren og tør håret, indtil det er 80 procent tørt.

Trin 3: For at få maksimalt meget volumen i håret skal man tage fat i den midterste del af håret fra tinding til tinding. Start med spidserne og tør dem med en rundbørste. Gør det én tot ad gangen og hold en konstant bevægelse, så der kommer bølger og fylde i spidserne.

Trin 4: Gå videre med de samme hårtotter og giv dem en tur mere med hårtørreren sammen med rundbørsten. Rul hver en tot rundt om børsten flere gange, indtil den er tør. Når den er tør, ruller du den sammen og sætter den fast ved hovedbunden med en hårklemme. Spray gerne lidt hårlak på og lad den køle af – gør det samme med de andre totter.

Trin 5: Mens hårtotterne fra midtersektionen af håret køler af, så skal resten af håret føntørres, til det er helt tørt. Herefter skal det krølles med et stort krøllejern, så man får store bløde, Hollywood-krøller.

Trin 6: Når håret er krøllet, tages hårklemmerne væk. Tag lidt hårserum på fingrene og fiksér frisuren ved at køre fingrene igennem håret.


Hårtørre-tips til mænd

Det er ikke kun kvinder, der har glæde af en hårtørrer med deres lange hår. En korthårsfrisure kan også nyde godt af hårtørrerens mange friserende virkninger – og det er uanset, om håret er meget kort, eller der er lidt længde i.

Axe.com forklarer, at den rigtige føntørring både kan få håret til at se mere skinnende og sundt ud, men det kan også give en god volumen. Start derfor med at anskaffe en hårtørrer af god kvalitet, og med den kan alle korthårsfrisurer få mere liv.

Start med at vaske håret, og tør det herefter i et håndklæde til det mere er fugtigt end vådt. Tag herefter hårtørreren og sæt den på medium varme. Alt efter frisure så tør håret i den retning, som passer. Tag en sektion ad gangen og vinkl hårtørreren ned under det længste hår, så hvert et hårstrå nås. Når håret er tørt, så tag dit foretrukne hårprodukt ud i hånden og kør det igennem håret med fingrene.

Hvis du er ny i hårtørrer-verdenen, kan du se med på denne YouTube-video, hvor det demonstreres, hvordan mænd kan anvende en hårtørrer.


Sådan tørrer du dit hår bedst

Det bedste vil altid være at tørre håret uden brug af hjælpemidler. Men sommertider tillader morgentravlheden ikke at lade håret tørrer af sig selv. I dag findes der heldigvis en masse effektive og skånsomme hårtørrere, der kan hjælpe dig lidt på vej.

Den varme luft fra hårtørreren kan udtørre håret. Derfor er det en rigtig god idé at påføre håret et beskyttende lag, inden du giver dig i kast med hårtørringen. I dag findes der en masse gode produkter, som både varmebeskytter og plejer håret samtidig. Tør håret med fuld kraft og medium varme for at beskytte håret mest muligt. Schwarzkopf har udarbejdet en guide til, hvordan du tørrer dit hår på den rigtige måde. Læs guiden lige her.


Tips til hurtigere hårtørring

En ganske almindelig hårtørring kan ofte være en langsommelig proces. Især hvis du har langt og tykt hår. Mange prioriterer dog gerne at style vores hår om morgenen, så man kan føle sig glad og godt tilpas i løbet af dagen. Hvis du har travlt om morgenen, men stadig ønsker en pæn frisure, kan du med fordel læse Costume’s guide til, hvordan du tørrer håret hurtigt og effektivt, så du også får tid til at style det. Denne guide kan du læse lige her.

Start med varm luft og slut med kold luft

De fleste kvinder har et ønske om sundt, stærkt og glansfuldt hår, også selvom morgentravlheden tager over. Dette kan en hårtørrer være behjælpelig med blot ved at være bevidste om, hvordan man bruger den korrekt. En hårtørrer kan udover at tørre håret hurtigt også være et redskab til at style håret. Hårtørreren kan blandt andet være med til at give håret volumen, glans og fald. Læs med her og find ud af, hvordan du bruger din hårtørrer optimalt.


3 gode råd til hårtørring

På baggrund af en artikel fra den svenske avis Expressen Hälsoliv bringer vi her 3 gode råd til korrekt hårtørring.

1) Brug varmebeskyttende produkter

Gør det til en vane at sprøjte et varmebeskyttende produkt i håret inden hårtørring. Påfør det over det hele så hele håret er beskyttet mod varmen fra hårtørreren. Disse varmebeskyttende produkter kan fås i i forskellige former og typer. Det handler bare om at finde det produkt, der virker bedst til ens hårtype.

2) Brug det medfølgende tilbehør

Når man køber en hårtørrer, følger der for det meste nogle forskellige mundstykker med. Disse mundstykker er med til at koncentrere varmen og hjælper dig med at style håret, som du vil. Brug derfor altid mundstykkerne, der passer til dig, så du kan tørre og style dit hår, hurtigt og effektivt.

3) Tør ikke hele håret på én gang

Alt efter tykkelse og længde på håret er det forskelligt fra person til person, hvor lang tid en hårtørring tager. Ofte kan man have tendens til at tørre hele håret på én gang, fordi man skal skynde sig ud af døren. Dette er dog nødvendigvis ikke den hurtigste metode. Du kan med fordel dele håret op i 4 sektioner for derefter at tørre håret i en sektion ad gangen. Denne metode er både hurtigere og mere skånsom for dit hår.


Tør håret som en professionel frisør

haartoerrer
Det norske magasin livsstilsmagasin KK har udarbejdet en guide, som giver dig nogle tips til at tørre håret mere effektivt, og som samtidig giver håret et flot resultat. Nedenfor bringer vi et kort sammendrag af denne guide.

Udstyret:
KK anbefaler en hårtørrer med minimum 1500 watt eller mere. Hårtørringen skal helst gå hurtigt så jo mere kraft jo bedre. KK anbefaler desuden at være opmærksom på, hvor meget hårtørreren vejer, når man skal investere i sådan én, da en tung hårtørrer kan være ubehagelig for led og muskler ved længere tids tørring. De anbefaler ligeledes at tjekke om ledningen på hårtørreren har en optimal længde til ens behov, samt om hårtørreren kommer med de mundstykker, man har behov for. Rengøring med jævne mellemrum er vigtigt at have fokus på, da det forlænger produktets levetid.

Produkter:
Inden hårtørringen anbefales det af KK, at man bruger en god og fugtgivende balsam. Dette gør håret mere medgørligt, når det skal tørres. En god hårolie i spidserne anbefales også, da det giver glans og fugt. Dog fremhæver KK, at påførelse af et varmebeskyttende produkt inden tørring er altafgørende for at bevare hårets glans og sundhed. Hvis man ønsker mere tekstur i håret, kan en saltvandsspray inden tørring også benyttes.

Teknikken:
Inden du går igang med at tørre håret er det en god idé at tørre håret igennem med et håndklæde. Påfør et varmebeskyttende produkt og del derefter håret op i sektioner. Tør en sektion ad gangen og tør altid mod længden af håret. Undgå at tørre med direkte varme ind mod hovedbunden, da det kan give irritationer. Tør håret med middelvarme, da det giver det mest naturlige udseende. Afslut tørringen med kold luft og påfør til sidst en serum eller olie, som fugter håret og får de små hår til at lægge sig ned.


Sådan testes hårtørrere

Flere forskellige kilder har testet hårtørrerene i denne artikel, og det inkluderer blandt andet det britiske testmagasin Which.co.uk. Men hvordan tester eksperterne egentlig en hårtørrer, så man som forbruger er sikker på at få et kvalitetsprodukt?

Her forklares, hvordan Which.co.uk har testet deres modeller:

Temperatur: Which.co.uk forklarer, at først og fremmest så måles temperaturen og luftstrømmen på både de høje og lave indstillinger.

Tørrings-hastighed: På laboratoriet anvender Which.co.uk en fugtig klud (som svarer til håret) til at måle, hvor hurtigt hver hårtørrer gør stoffet tørt. Der testes både på høje og lave hastigheder for blandt andet at se, om her er tale om en blid hårtørrer, der kan tørre håret på de lave indstillinger.

Temperatur-interval: Mange moderne hårtørrere har en knap, der kaldes Cool Shot. Når denne knap aktiveres, så går varmen fra kold til lav. Which.co.uk måler så, hvor lang tid denne ændring tager. Denne funktion er især god til at fiksere frisuren.

Brugervenlighed: Which.co.uk har et testpanel bestående af 22 personer, som hver især får modellerne med hjem. Baseret på daglig brug melder de tilbage til eksperterne, hvor komfortable, effektive og anvendelige modellerne er.

Vægt: Hver hårtørrer vejes omhyggeligt i laboratoriet, men også testpersonerne får til opgave at melde tilbage om, hvor lette eller tunge modellerne føles i brug.

Støj: Hårtørrerne testes både i laboratoriet for, hvor meget de larmer, men også testpersonerne får til opgave at vurdere støjniveauet på et personligt plan.

Which.co.uk forklarer, at for at de individuelle hårtørrere kan få en god score i deres test og få et ”Best buy”-mærkat, så skal de præstere godt på alle parametre. De skal både være effektive og levere en konstant varm luftstrøm, men de skal også kunne levere kold luft.

En god hårtørrer har i eksperternes øjne også en let vægt og er godt bygget.

Hvis du også er på jagt efter vippeserum, så har vi samlet de bedste vippeserum her


FAQ 

🤩 Hvilke hårtørrere er blandt de bedste på markedet?

Nogle af de hårtørrere, som i øjeblikket er blandt de bedste på markedet, er blandt andet Dyson Supersonic, Remington D 3190 og GHD Air hårtørreren. Disse tre hårtørrere har alle en række forskellige egenskaber, som gør, at du med fordel vil kunne bruge disse til at style dit hår med.

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en hårtørrer?

Når du skal købe en hårtørrer, så bør du være opmærksom på, at alle modellerne har forskellige egenskaber. Dermed kan det være en god ide at overveje, hvorvidt du har brug for mange eller få indstillinger. På den måde ender du ikke med at købe en for avanceret hårtørrer.

👍  Hvad er fordelene ved at bruge en hårtørrer?

Fordelene ved at bruge en hårtørrer er, at du selvfølgelig hurtigt kan få tørret dit hår, sådan at du ikke skal vente på, at det tørrer naturligt. Derudover så tilfører en hårtørrer mere volumen til håret, hvilket kan være en fordel at have, hvis du foretrækker et mere voluminøst look.

🤔 Hvilke hårtørrere bruger de professionelle frisører?

Der findes ikke én slags hårtørrer, som de professionelle frisører alle sammen bruger, da valget af hårtørrer i høj grad afhænger af ens personlige præferencer og behov. Gå derfor i stedet efter en hårtørrer, som passer til dit personlige behov. På den måde får du helt sikkert de bedste resultater.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Det danske livsstils magasin Femina 🇩🇰

Magasinet Femina bringer nyheder, anmeldelser, opskrifter og artikler indenfor sundhed, mode og skønhed. Det er et anerkendt dansk magasin, som henvender sig primært til de danske kvinder. Femina har testet 3 forskellige hårtørrere, som vi alle har været igennem i denne artikel. Du kan læse mere om dem lige her.

Den britiske blog The Hair Room 🇬🇧

The Hair Room er oprindeligt en britisk frisørsalon, som har eksisteret siden 1993. Udover en stadig aktiv frisørsalon tester og anmelder The Hair Room forskellige hårprodukter og redskaber, som de skriver om på deres hjemmeside. Du kan læse hele deres anmeldelse af GHD Air hårtørreren lige her.

Den britiske avis The Guardian 🇬🇧

The Guardian er en britisk nyhedsavis, som skriver om det seneste nyhedsstof, sport, udlandsstof, forretninger, debatter og meget mere. De skriver blandt andet også om forbrugerstof og anmeldelser. The Guardian har skrevet en artikel om Parlux Advance hårtørreren. Denne artikel kan du læse lige her.

Den britiske avis Independent 🇬🇧

Avisen Independent er én af de største i England. Her skriver de blandt andet om politik, udlandet, sport og aktuelle nyheder. De skriver også artikler henvendt til forbrugeren og her har de blandt andet skrevet en artikel om de 12 bedste hårtørrere. I denne artikel kan du blandt andet finde tests af Parlux Advance hårtørreren og GHD Aura hårtørreren. Læs hele artiklen lige her.

Independent.co.uk har også foretaget en anden test af de bedste hårtørrere på markedet – modellen Dyson Supersonic er inkluderet her. Hele testen kan læses på hjemmesiden.

Det australske online magasin Beautyheaven 🇦🇺

Beautyheaven er en australsk online platform, som tilbyder nyheder og anmeldelser indenfor skønhed og livsstil. Platformen bringer artikler indenfor make-up, plejeprodukter, hår og livsstil. De har ligeledes en af Australiens mest omfattende databaser af anmeldelser indenfor skønhed og livsstil. Her har vi fundet en test og dertilhørende anmeldelse af GHD Aura hårtørreren. Denne test kan du læse lige her.

Den svenske avis Expressen 🇸🇪

Expressen er en svensk avis, som læses af over 1 million mennesker om dagen. Det er en avis, som bringer nyhedsstof fra Sverige og udland. De har ligeledes forskellige sektioner, som henvender sig til forskellige målgrupper. De har blandt andet en skønhedssektion, som de kalder Hälsoliv, hvor de bringer artikler indenfor sundhed, skønhed og velvære. De har testet Björn Axen AC 2000 hårtørreren samt GHD Arctic Gold Hair Dryer hårtørreren. Disse tests kan du læse lige her.

Det amerikanske magasin Cosmopolitan 🇺🇸

Magasinet Cosmopolitan henvender sig til kvinder over hele verden. Magasinet kan købes i fysisk form i over 110 forskellige lande og har eksisteret siden 1965. Cosmopolitan skriver artikler indenfor sundhed, skønhed, forhold, livsstil og meget mere. Magasinet har testet GHD Aura hårtørreren og du kan læse hele artiklen lige her.

Cosmopolitan.com har også foretaget en test af modellen Revlon Salon One-Step. Læs hele testen her.

Amazon.co.uk – brugeranmeldelser 🇬🇧

Vi har set nærmere på en række forbrugeranmelder fra Amazon.co.uk for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om produkterne. Forbrugerne på Amazon.co.uk har her testet og anmeldt hårtørreren Braun 7 DH730. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Cutehairday.com 🇺🇸

Cutehairday.com er en international webside, der beskæftiger sig med alt inden for hårpleje og frisering. Det omfatter også tests af forskellige hår-redskaber såsom krøllejern og hårtørrere. Her har Cutehairday.com testet modellen Braun 7 HD730. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra aspekter som funktionalitet, brugervenlighed, anvendelighed og pris. Her har eksperterne testet 2 forskellige hårtørrere. Ønsker du at læse mere om testen af Braun 7 HD785, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Braun Satin Style and Go HD130, kan du klikke på dette link.

Eksperterne har også foretaget en større samletest af de bedste hårtørrere på markedet, og i denne test indgår både Dyson Supersonic, Remington D 3190, Revlon Salon One-Step og Remington Proluxe AC 9140. Testen kan læses i fuld længde på dette link.

Test.no 🇳🇴

Test.no er en norsk testside, som fungerer ved, at de samler og opsummerer forskellige tests. Som forbruger man kan således anvende Test.no til at finde de bedste produkter inden for forskellige områder. Test.no har fokus på mange aspekter af forbrugerprodukter, og her har eksperterne testet forskellige hårtørrere. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link. 

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk teknologimagasin, der har fokus på forskellige emner inden for teknologi – for eksempel både nyheder, anmeldelser, guides og diverse artikler. Det er især de elektroniske forbrugerprodukter, som har fokus hos T3.com, såsom telefoner, computere, lyd, spil og fitness, men andre forbrugerprodukter får også plads hos T3.com. Her har T3.com testet hårtørreren Braun 7 HD785 sammen med 4 andre hårtørrere i en test, der kårer de 5 bedste hårtørrere, når det kommer til at tørre håret hurtigt.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det forskellige hårtørrere.

Ønsker du at læse mere om testen af modellen Braun 7 HD730, kan du klikke på dette link, og ønsker du at læse mere om testen af Parlux 385 Power Light, kan du klikke på dette link.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. 

Makeupandbeauty.com 🇮🇳

Makeupandbeauty.com er en stor makeup- og skønhedsblog i Indien, der skriver om alt, hvad der har med mode, hudpleje, makeup, vægttab og hår at gøre. Derudover tester og anmelder siden også diverse skønhedsprodukter. Her har Makeupandbeauty.com anmeldt hårtørreren Philips DryCare Advanced HP8232. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testberichte.de 🇩🇪

Den tyske side Testberichte.de er en stor side, hvor man som forbruger kan finde et væld af produkter, der er blevet anmeldt af forbrugere samt andre kilder. I dette tilfælde er det hårtørreren Philips DryCare Advanced HP8232, der er blevet anmeldt. Herefter har Testberichte.de samlet alle resultater for at finde frem til en endegyldig vurdering, som de deler med deres læsere. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Testsieger.de 🇩🇪

Hos den tyske side Testsieger.de er der mulighed for at finde flere hundredetusinde anmeldelser fra diverse kilder og forbrugere. Det er derfor muligt at finde ud af, hvad andre brugere mener om det specifikke produkt. Testsieger.de har også taget et kig på hårtørreren Philips DryCare Advanced HP8232. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en business-avis med fokus på finans, økonomi, medier og teknologi. Businessinsider.com har også fokus på forbrugerliv i forbindelse med de ovenstående emner, og det inkluderer tests fra tid til anden. Her gælder det en test af modellen Remington D 3190. Læs hele testen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Digitaltrends.com skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet samt tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har Digitaltrends.com testet de bedste hårtørrere på markedet. Modellen Dyson Supersonic indgår blandt andet i denne test. Læs mere om alle bedømmelserne hos Digitaltrends.com.

Glamour.com 🇺🇸

Glamour.com er et amerikansk livsstilsmagasin til kvinder med fokus på blandt andet skønhed, mode, politik, underholdning, shopping og trends. Magasinet tester af og til produkter, der har med emnerne at gøre, og her drejer det sig om en test af de bedste hårtørrere på markedet. Modellerne Dyson Supersonic og Revlon Salon One-Step er inkluderet i denne test. Du kan læse hele testen hos Glamour.com.

The Huffington Post 🇬🇧

The Huffington Post er en international avis med fokus på nyheder og meninger fra både den politiske verden, den kulturelle verden og underholdningsbranchen. Avisen har også et fokus på forbrugerkultur, og i den forbindelse har avisen her testet hårtørreren Revlon Salon One-Step. Du kan læse mere om hele testen her.


Øvrige relevante tests:

Når håret først er tørt, er man sjældent helt færdig. Hvis du er en af dem der ikke velsignet med helt glat hår fra naturens side, så kan et godt glattejern være din redning til mange gode hårdage. Men ligesom når man skal købe ny hårtørrer, så kan det ligeledes være en jungle at finde de rigtige glattejern, da markedet er stort og ofte uoverskueligt.

Derfor har vi også udarbejdet en glattejern test, hvor vi har samlet de modeller som bliver anbefalet af eksperterne i forskellige tests. Vi har ligeledes foretaget prissammenligning af produkterne, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst i Danmark. I artiklen finder du også en lang række gode tips og tricks, som er gode at kende når man bruger sit glattejern.

En et andet nyttigt værktøj er et krøllejern, som rigtig mange danske kvinder benytter til at skabe lidt ekstra liv i frisuren.

Hos Forbrugsguiden har vi udarbejdet en krøllejern test, som indeholder en grundig gennemgang af hvad eksperterne mener om de forskellige krøllejern. Artiklen indeholder ligeledes prissammenligning af de forskellige produkter, samt en grundig guide til hvordan du laver flotte krøller.

Læs også om de bedste IPL hårfjernere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme