Hårtørrer Test – Find de bedste hårtørrere – Testvinder guide

1

Hårtørreren er et redskab, som de fleste kvinder bruger med jævne mellemrum. Det kan dog være svært at finde lige præcis den hårtørrer, der passer til ens behov, da der er så mange forskellige at vælge imellem. De hårtørrere, der findes på markedet i dag, har forskellige funktioner. Der findes desuden hårtørrere, der henvender sig bedst til en specifik hårtype.

I denne artikel gennemgår vi en række forskellige hårtørrer tests og anmeldelser, fra forskellige anerkendte magasiner og aviser. Vi har blandt andet gennemgået testresultater fra Femina.dk, samt britiske Independent og The Guardian.

Formålet med artiklen er at skabe en guide der hjælper dig til at finde den hårtørrer, der passer bedst til dine behov og ønsker.

I denne hårtørrer test får du:
🔸 Overblik over de bedste hårtørrere
🔸 Gennemgang af, hvad eksperterne mener om de forskellige hårtørrere
🔸 Gode råd til styling af håret med en hårtørrer
🔸 Vejledning til at få mest ud af din hårtørrer
🔸 Gennemgang af de forskellige tests, som vi har undersøgt

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


BOSCH PHD9760

6 ud af 6 stjerner hos femina.dk

BOSCH PHD9760

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere

 

Det danske magasin Femina har undersøgt en række hårtørrere og fundet frem til den hårtørrer, de mener er bedst i test. De har kigget på forskellige funktioner og indstillinger på hårtørreren. I deres test var det BOSCH PHD9760 der klarer sig bedst, og den får 6 ud af 6 stjerner.

Femina skriver blandt andet at udformningen af denne model er rigtig god, og den er let at komme rundt om hovedet med. Testpanelet roser den i øvrigt for at have et rigtig godt håndtag, som er behageligt at holde på. Et andet stort plus er dens evne til at tørre håret hurtigt. Her skriver testpanelet, at den er ”ultra hurtigt” til at tørre håret.

Sort og enkel
Hårtørreren fra BOSCH får også rosende ord for dens enkelhed og det lækre design. Der medfølger to mundstykker med hårtørreren. Et mundstykke til krøller og et smalt mundstykke til målrettet tørring. Hårtørreren har tre simple indstillinger: Tre varmeindstillinger så du kan justere mængden af varme, en koldluftfunktion samt en funktion, som kan udsende ioner. Denne ekstra funktion gør, at man modvirker elektricitet og dermed hjælper med at lægge de små fine hår ned samtidig med, at det også bevarer glansen.

Fornuftig pris
Hårtørreren har 1500 watt, hvilket måske ikke lyder af så meget. Dette er dog ikke en hindring i forhold til blæseevne, da den gør det, den skal. Hårtørreren er udformet, så den er rar og nem at holde ved. Dens udformning gør desuden, at det er let at komme omkring hovedet. Prisen er desuden i den billige ende. Man får en god hårtørrer, som kan de mest nødvendige ting og endda til en rigtig fornuftig pris.

Udvalgte fordele ved BOSCH PHD9760:
🔵 Mundstykker medfølger
🔵 Lækkert og brugervenligt design
🔵 Gode indstillinger
🔵 Prisvenlig model

Her kan du se en præsentationsvideo af produktet:


GHD Air

6 ud af 6 stjerner hos femina.dk
10 ud af 10 point hos The Hair Room

 GHD Air haartoerrer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
949,00 Kr. 0,00 Kr. 949,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.365,00 Kr. 0,00 Kr. 1.365,00 Kr. Læs mere
101.900,00 Kr. 0,00 Kr. 101.900,00 Kr. Læs mere

 

Det danske livsstilmagasin Femina og den britiske hårsalon The Hair Room er begge enige om, at hårtørreren fra GHD Air er et rigtig godt redskab. Især dens kraft fremhæves af begge anmeldere.

Femina fremhæver blandt andet at hårtørreren har professionel salonstyrke til privat brug. Dens kraftfulde motor og dens ion-teknologi fremhæves som yderst god til kruset hår af testpanelet. The Hair Room skriver at GHD Air er en hårtørrer, som kan holde i mange år, og som vil give dig en effektiv hårtørring hver gang du bruger den.

Hurtig hårtørring
Den hurtige og kraftfulde AC-motor i GHD Air hårtørreren får rigtig gode ord med på vejen. Med denne model kan tørres dit hår hurtigt og effektivt. Den har ligeledes en ion-teknologi, som mindsker krus og lader dit hår forblive blødt. Selvom motoren har en kraft på hele 2100 watt, så er hårtørreren stadig forholdsvis støjsvag, skriver testpanelet.

Elegant design
Hårtørrerens design får ligeledes ros. GHD er generelt gode til at lave produkter, som udstråler luksus og kvalitet. Dette er også tilfældet her. Hårtørreren får dog lidt kritik for dens upraktiske greb og dens vægt. Trods kritikpunkterne giver Femina hårtørreren 6 ud af 6 stjerner og The Hair Room giver den 10 ud af 10 i karakter. Dette er altså en kvalitetshårtørrer, som giver dig en hurtig hårtørring. Prisen på hårtørreren er i den dyrere ende, men du får tilgengæld en hårtørrer i professionel kvalitet for pengene.

Aftageligt filter
Stort set alle hårtørrere er udstyret med et filter på bagsiden, som skal opsamle fnug og støvpartikler. Dette filter kan du mulighed for at tage af og rengøre på denne model, hvilket er med til at forlænge dens levetid.

Udvalgte fordele ved GHD Air:
🔵 Kraftig AC-motor, som giver hurtig hårtørring
🔵 Kommer med to mundstykker i forskellige størrelser
🔵 Lavt støjniveau trods kraftig motor
🔵 Elegant design

Her kan du se en præsentationsvideo af GHD Air, lavet af producenten:


Parlux Advance

Topscorer hos theguardian.com
Anbefalet hos independent.co.uk

Parlux Advance

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.149,00 Kr. 0,00 Kr. 1.149,00 Kr. Læs mere

 

Hårtørreren fra Parlux Advance er blevet testet og anmeldt af den britiske avis The Guardian og den britiske avis Independent. De er begge enige om, at Parlux Advance er en hårtørrer der tilbyder et salonværdigt resultat.

The Guardian skriver blandt andet at Parlux Advance er en af de letteste hårtørrer på markedet, hvilket giver en rigtig god brugervenlighed. Også Independent roser hårtørreren for dens lette vægt og dens lave støjniveau. Testpanelet fremhæver også dens kraftfulde motor på hele 2200 watt, som giver en effektiv hårtørring.

Ergonomisk design
Hårtørrerens håndtag er designet i et ergonomisk design, som gør den nemmere at anvende over længere tid. Det er en fordel hvis du har langt og tykt hår. Det er en hårtørrer, som er udviklet til at give dig en komfortabel og effektiv oplevelse. Hårtørreren har en vægt på 420 gram, hvilket gør den til én af de letteste salonhårtørrere på markedet. Udover dens brugervenlige design er hårtørreren udviklet til at kunne tåle en salons hårde og konstante arbejde. Der følger desuden en garanti med fra PARLUX, som lover 2000 timers hårtørring.

Mange funktioner
Denne hårtørrer har fået positiv respons af anmelderne for dens funktioner. Hårtørreren har 4 forskellige indstillinger: Medium og max hastighed, samt medium og max varme. Derudover kommer den også med en koldluftsindstilling, som er god at anvende til sidst i hårtørringen, da det giver håret glans. Parlux Advance kommer ligeledes med en anti-statisk funktion kaldet Ionic and Ceramic Teknologi, som mindsker elektrisk hår.

Udvalgte fordele ved Parlux Advance:
🔵 Ergonomisk design
🔵 Hårtørreren har 2200 watt
🔵 3 meter lang ledning
🔵 Har en lav vægt på 420 gram

Du kan se en video fra Parlux her, hvor de præsenterer deres hårtørrer:


GHD Aura

Anbefalet hos independent.co.uk
Anbefalet hos cosmopolitan.com
Vinder af Best in Beauty Awards

GHD Aura

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.315,00 Kr. 0,00 Kr. 1.315,00 Kr. Læs mere
1.485,00 Kr. 0,00 Kr. 1.485,00 Kr. Læs mere
1.549,00 Kr. 0,00 Kr. 1.549,00 Kr. Læs mere
131.650,00 Kr. 0,00 Kr. 131.650,00 Kr. Læs mere

 

Avisen Independent, magasinet Cosmopolitan og online magasinet Beautyheaven er alle enige om, at GHD Aura hårtørreren er en kvalitetshårtørrer med nyttige innovative funktioner. Især hårtørrerens stylingmuligheder får ros af anmelderne.

Independent skriver blandt andet at GHD Aura at en af de ting som får dem til at anbefale denne model, er på grund af at den tørrer håret på “rekordtid”, skriver avisen. Testpanelet roser den ligeledes for dens fokuseret luftstrøm, som giver en præcis og koncentreret tørring. Dens elegante design og gode brugervenlighed, får også rosende ord med på vejen af testpanelet.

Innovative funktioner
GHD Aura er udstyret med en innovativ funktion kaldet Laminair-teknologi. Det er en funktion, som leverer en koncentreret og ikke-turbulent stylingkontrol, som sikrer dig et flot og glansfuldt resultat. Hårtørreren er også udstyret med en teknologi kaldet Cool-Wall, som giver en behagelig kølende afslutning til hårtørringen.

Perfekt til kruset hår
Har du tendens til kruset og ustyrligt hår, kan GHD Aura være med til at afhjælpe dette problem. Der medfølger et specialdesignet mundstykke til hårtørreren, som giver dig gode forudsætninger til koncentreret hårtørring samt stylingmuligheder, hvilket også får ros af de forskellige testpaneler, der har haft denne hårtørrer til test.

Udvalgte fordele ved GHD Aura:
🔵 Koncentreret hårtørring
🔵 Elegant design
🔵 Koldindstilling
🔵 Innovative funktioner

Her kan du se en video som producenten har produceret om GHD Aura:


Björn Axen AC 2000

5 ud af 6 stjerner hos Femina.dk

Bjorn Axen AC 2000

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
392,00 Kr. 0,00 Kr. 392,00 Kr. Læs mere
461,00 Kr. 0,00 Kr. 461,00 Kr. Læs mere
538,00 Kr. 0,00 Kr. 538,00 Kr. Læs mere
538,00 Kr. 0,00 Kr. 538,00 Kr. Læs mere

 

Magasinet Femina har testet og anmeldt Björn Axen AC 2000 hårtørreren fra OBH Nordica og giver den 5 ud af 6 stjerner. Femina har blandt andet kigget nærmere på dens funktionelle design og dens funktioner.

Rigtig god koldluftindstilling
Femina fremhæver hårtørrerens koldluftfunktion, som er en funktion, der lover, hvad den holder. Denne funktion findes efterhånden på de fleste hårtørrere, men det er meget forskelligt, hvor køligt hårtørreren blæser den kolde luft. Hos Björn Axen AC 2000 blæser koldindstilling koldt og køligt luft ud, hvilket giver de bedste forudsætninger for en god afslutning på tørringen af håret. Varme og luft kan ligeledes indstilles i tre separate trin.

Lav vægt
Hårtørreren får også positive ord med på vejen for dens lave vægt. I modsætning til andre hårtørrere vejer den ikke nær så meget, hvilket giver et godt og behageligt greb under hårtørring. Motoren har en kraft på 2000 watt, hvilket giver kraftfuld hårtørring.

Udvalgte fordele ved Björn Axen AC 2000:
🔵 Rigtig god koldluftindstilling
🔵 Lav vægt
🔵 2000 watt
🔵 God pris

Du kan her se en frisør video hvor de anvender hårtørreren – Videoen er på svensk:


Babyliss Pro Silence

Anbefalet hos expressen.se

Babyliss Pro Silence

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
312,00 Kr. 0,00 Kr. 312,00 Kr. Læs mere
341,00 Kr. 0,00 Kr. 341,00 Kr. Læs mere
468,00 Kr. 0,00 Kr. 468,00 Kr. Læs mere
495,00 Kr. 0,00 Kr. 495,00 Kr. Læs mere
629,00 Kr. 0,00 Kr. 629,00 Kr. Læs mere

 

Hårtørreren fra Babyliss Pro Silence er også blevet testet af den svenske avis Expressen under deres skønhedssektion. Her er testpanelet enige om, at det er en hårtørrer, som tilbyder en kraftig men støjsvag hårtørring.

Expressen skriver blandt andet at det er en hårtørrer som er utrolig støjsvag, hvilket er rigtig rart under længere tids brug. Testpanelet roser den i øvrigt for at have en kraftfuld motor på hele 2200 watt. Derudover bliver hårtørreren også rost for dens mange funktioner, som består af hele 6 indstillinger.

Støjsvag
Denne hårtørrer er udviklet til at være ekstra støjsvag. Det er en stor fordel, hvis du ofte tørrer hår med en hårtørrer, da du undgår høj larm direkte ind i ørerne ved brug af hårtørreren fra Babyliss Pro Silence. Den har et maksimalt støjniveau på 81,8 dB.

Mange funktioner
De fleste hårtørrere har kun 3 hastigheder. Denne hårtørrer fra Babyliss Pro Silence har helt op til 6 hastigheder. Der er derfor rig mulighed for at få tørret håret optimalt og hurtigt. Hårtørreren har ligeledes en kraft på 2200 watt. Prisen er ligger i den moderate til billige ende.

Udvalgte fordele ved Babyliss Pro Silence:
🔵 Støjsvag
🔵 2200 watt
🔵 6 hastigheder
🔵 God pris


GHD Arctic Gold Hair Dryer

Anbefalet hos expressen.se

GHD Arctic Gold

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere

 

Den svenske avis Expressen, kommer med deres vurdering af GHD Arctic Gold Hair Dryer. GHD er et mærke, der ligger i den dyre ende, men man får til gengæld også noget for pengene, når man investerer i et GHD-produkt. Produkterne er af god kvalitet og funktionelt design.

Expressen skriver at hårtørreren i dette sæt er perfekt til kruset hår. Testpanelet fremhæver ligeledes hårtørreren i gavesættet, som en effektiv og hurtig hårtørrer. Med GHD Arctic Gold Hair Dryer får du et kvalitetssæt for pengene.

Gavesæt
Selve hårtørreren i dette sæt er en GHD Air hårtørrer, som vi tidligere har gennemgået længere oppe i artiklen. Derudover medfølger der to hvide klemmer til styling, samt et ekstra mundstykke i dette GHD Arctic Gold Hair Dryer gavesæt. Du får altså lidt flere elementer med, når du køber en GHD Artic Gold Hair Dryer.

Funktionerne
Hårtørreren i gavesættet er som førnævnt hårtørreren, der går under navnet GHD Air. Det er en hårtørrer, som egner sig rigtig godt til at tæmme kruset hår. Det er en kvalitetshårtørrer, hvor der er lagt stor vægt på design og brugervenlighed. Hårtørreren har 4 justerbare temperaturer inklusiv en koldluftindstilling. Herudover har den 2 blæsehastigheder samt en ledning på 3 meter. Hårtørreren kan blæse med op til 2100 watt. Prisen er i den dyre ende, men man får et kvalitetsprodukt for pengene.

Udvalgte fordele ved GHD Arctic Gold Hair Dryer:
🔵 Medfølgende klemmer samt ekstra mundstykke
🔵 Perfekt til kruset hår
🔵 3 meter lang ledning
🔵 Op til 2100 watt.


Sådan tørrer du dit hår bedst

Det bedste vil altid være at tørre håret uden brug af hjælpemidler. Men sommertider tillader morgentravlheden ikke at lade håret tørrer af sig selv. I dag findes der heldigvis en masse effektive og skånsomme hårtørrere, der kan hjælpe dig lidt på vej.

Den varme luft fra hårtørreren kan udtørre håret. Derfor er det en rigtig god idé at påføre håret et beskyttende lag, inden du giver dig i kast med hårtørringen. I dag findes der en masse gode produkter, som både varmebeskytter og plejer håret samtidig. Tør håret med fuld kraft og medium varme for at beskytte håret mest muligt. Schwarzkopf har udarbejdet en guide til, hvordan du tørrer dit hår på den rigtige måde. Læs guiden lige her.


Tips til hurtigere hårtørring

En ganske almindelig hårtørring kan ofte være en langsommelig proces. Især hvis du har langt og tykt hår. Mange prioriterer dog gerne at style vores hår om morgenen, så man kan føle sig glad og godt tilpas i løbet af dagen. Hvis du har travlt om morgenen, men stadig ønsker en pæn frisure, kan du med fordel læse Costume’s guide til, hvordan du tørrer håret hurtigt og effektivt, så du også får tid til at style det. Denne guide kan du læse lige her.

Start med varm luft og slut med kold luft

De fleste kvinder har et ønske om sundt, stærkt og glansfuldt hår, også selvom morgentravlheden tager over. Dette kan en hårtørrer være behjælpelig med blot ved at være bevidste om, hvordan man bruger den korrekt. En hårtørrer kan udover at tørre håret hurtigt også være et redskab til at style håret. Hårtørreren kan blandt andet være med til at give håret volumen, glans og fald. Læs med her og find ud af, hvordan du bruger din hårtørrer optimalt.


3 gode råd til hårtørring

På baggrund af en artikel fra den svenske avis Expressen Hälsoliv bringer vi her 3 gode råd til korrekt hårtørring.

1) Brug varmebeskyttende produkter

Gør det til en vane at sprøjte et varmebeskyttende produkt i håret inden hårtørring. Påfør det over det hele så hele håret er beskyttet mod varmen fra hårtørreren. Disse varmebeskyttende produkter kan fås i i forskellige former og typer. Det handler bare om at finde det produkt, der virker bedst til ens hårtype.

2) Brug det medfølgende tilbehør

Når man køber en hårtørrer, følger der for det meste nogle forskellige mundstykker med. Disse mundstykker er med til at koncentrere varmen og hjælper dig med at style håret, som du vil. Brug derfor altid mundstykkerne, der passer til dig, så du kan tørre og style dit hår, hurtigt og effektivt.

3) Tør ikke hele håret på én gang

Alt efter tykkelse og længde på håret er det forskelligt fra person til person, hvor lang tid en hårtørring tager. Ofte kan man have tendens til at tørre hele håret på én gang, fordi man skal skynde sig ud af døren. Dette er dog nødvendigvis ikke den hurtigste metode. Du kan med fordel dele håret op i 4 sektioner for derefter at tørre håret i en sektion ad gangen. Denne metode er både hurtigere og mere skånsom for dit hår.


Tør håret som en professionel frisør

haartoerrer
Det norske magasin livsstilsmagasin KK har udarbejdet en guide, som giver dig nogle tips til at tørre håret mere effektivt, og som samtidig giver håret et flot resultat. Nedenfor bringer vi et kort sammendrag af denne guide.

Udstyret:
KK anbefaler en hårtørrer med minimum 1500 watt eller mere. Hårtørringen skal helst gå hurtigt så jo mere kraft jo bedre. KK anbefaler desuden at være opmærksom på, hvor meget hårtørreren vejer, når man skal investere i sådan én, da en tung hårtørrer kan være ubehagelig for led og muskler ved længere tids tørring. De anbefaler ligeledes at tjekke om ledningen på hårtørreren har en optimal længde til ens behov, samt om hårtørreren kommer med de mundstykker, man har behov for. Rengøring med jævne mellemrum er vigtigt at have fokus på, da det forlænger produktets levetid.

Produkter:
Inden hårtørringen anbefales det af KK, at man bruger en god og fugtgivende balsam. Dette gør håret mere medgørligt, når det skal tørres. En god hårolie i spidserne anbefales også, da det giver glans og fugt. Dog fremhæver KK, at påførelse af et varmebeskyttende produkt inden tørring er altafgørende for at bevare hårets glans og sundhed. Hvis man ønsker mere tekstur i håret, kan en saltvandsspray inden tørring også benyttes.

Teknikken:
Inden du går igang med at tørre håret er det en god idé at tørre håret igennem med et håndklæde. Påfør et varmebeskyttende produkt og del derefter håret op i sektioner. Tør en sektion ad gangen og tør altid mod længden af håret. Undgå at tørre med direkte varme ind mod hovedbunden, da det kan give irritationer. Tør håret med middelvarme, da det giver det mest naturlige udseende. Afslut tørringen med kold luft og påfør til sidst en serum eller olie, som fugter håret og får de små hår til at lægge sig ned.


Hårtørrere Test – disse kilder har vi brugt:

Det danske livsstils magasin Femina 🇩🇰
Magasinet Femina bringer nyheder, anmeldelser, opskrifter og artikler indenfor sundhed, mode og skønhed. Det er et anerkendt dansk magasin, som henvender sig primært til de danske kvinder. Femina har testet 3 forskellige hårtørrere, som vi alle har været igennem i denne artikel. Du kan læse mere om dem lige her.

Den britiske blog The Hair Room 🇬🇧
The Hair Room er oprindeligt en britisk frisørsalon, som har eksisteret siden 1993. Udover en stadig aktiv frisørsalon tester og anmelder The Hair Room forskellige hårprodukter og redskaber, som de skriver om på deres hjemmeside. Du kan læse hele deres anmeldelse af GHD Air hårtørreren lige her.

Den britiske avis The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en britisk nyhedsavis, som skriver om det seneste nyhedsstof, sport, udlandsstof, forretninger, debatter og meget mere. De skriver blandt andet også om forbrugerstof og anmeldelser. The Guardian har skrevet en artikel om Parlux Advance hårtørreren. Denne artikel kan du læse lige her.

Den britiske avis Independent 🇬🇧
Avisen Independent er én af de største i England. Her skriver de blandt andet om politik, udlandet, sport og aktuelle nyheder. De skriver også artikler henvendt til forbrugeren og her har de blandt andet skrevet en artikel om de 12 bedste hårtørrere. I denne artikel kan du blandt andet finde tests af Parlux Advance hårtørreren og GHD Aura hårtørreren. Læs hele artiklen lige her.

Det australske online magasin Beautyheaven 🇦🇺
Beautyheaven er en australsk online platform, som tilbyder nyheder og anmeldelser indenfor skønhed og livsstil. Platformen bringer artikler indenfor make-up, plejeprodukter, hår og livsstil. De har ligeledes en af Australiens mest omfattende databaser af anmeldelser indenfor skønhed og livsstil. Her har vi fundet en test og dertilhørende anmeldelse af GHD Aura hårtørreren. Denne test kan du læse lige her.

Den svenske avis Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, som læses af over 1 million mennesker om dagen. Det er en avis, som bringer nyhedsstof fra Sverige og udland. De har ligeledes forskellige sektioner, som henvender sig til forskellige målgrupper. De har blandt andet en skønhedssektion, som de kalder Hälsoliv, hvor de bringer artikler indenfor sundhed, skønhed og velvære. De har testet Björn Axen AC 2000 hårtørreren samt GHD Arctic Gold Hair Dryer hårtørreren. Disse tests kan du læse lige her.

Det amerikanske magasin Cosmopolitan 🇺🇸
Magasinet Cosmopolitan henvender sig til kvinder over hele verden. Magasinet kan købes i fysisk form i over 110 forskellige lande og har eksisteret siden 1965. Cosmopolitan skriver artikler indenfor sundhed, skønhed, forhold, livsstil og meget mere. Magasinet har testet GHD Aura hårtørreren og du kan læse hele artiklen lige her.


Øvrige relevante tests:

Når håret først er tørt, er man sjældent helt færdig. Hvis du er en af dem der ikke velsignet med helt glat hår fra naturens side, så kan et godt glattejern være din redning til mange gode hårdage. Men ligesom når man skal købe ny hårtørrer, så kan det ligeledes være en jungle at finde de rigtige glattejern, da markedet er stort og ofte uoverskueligt.

Derfor har vi også udarbejdet en glattejern test, hvor vi har samlet de modeller som bliver anbefalet af eksperterne i forskellige tests. Vi har ligeledes foretaget prissammenligning af produkterne, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst i Danmark. I artiklen finder du også en lang række gode tips og tricks, som er gode at kende når man bruger sit glattejern.

En et andet nyttigt værktøj er et krøllejern, som rigtig mange danske kvinder benytter til at skabe lidt ekstra liv i frisyren.

Hos Forbrugsguiden har vi udarbejdet en krøllejern test, som indeholder en grundig gennemgang af hvad eksperterne mener om de forskellige krøllejern. Artiklen indeholder ligeledes prissammenligning af de forskellige produkter, samt en grundig guide til hvordan du laver flotte krøller.