Miele vaskemaskine test – Find de bedste modeller her

1

Miele er et af de mest veletablerede mærker inden for vaskemaskiner og med god grund. Navnet er efterhånden synonym for kvalitet og design af højeste karakter, ligesom også levetiden på Mieles maskiner er en af de højeste på markedet.

For netop at sikre, at alle vaskemaskiner opfylder de højeste kvalitetskrav, så tester Miele selv sine produkter via særdeles strenge langtidskontroller. Eksempelvis udgør testvarigheden for Mieles vaskemaskiner intet mindre end 10.000 driftstimer, hvilket svarer til, hvor meget en gennemsnitlig familie vil bruge en vaskemaskine i løbet af 20 år.

Ingen anden producent udfører så strenge kontroller med deres vaskemaskiner som Miele. Med en vaskemaskine fra Miele får du derfor gennemtestet design, levetid og kvalitet af højeste karakter.

Udover Miele vaskemaskinerne har vi også set nærmere på et antal vaskemaskiner fra andre mærker, som også har udmærket sig i test, således at der er nogle alternativer til Miele modellerne.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

I denne artikel får du:
– Overblik over de bedste Miele vaskemaskiner på markedet

– Årsagen til, at Mieles vaskemaskiner som de eneste kan repareres
– Gennemgang af de forskellige tests vi har gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Miele WDB020

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Miele WDB020 vaskemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere

 

Både det danske forbrugerråd Tænk og svenske forbrugerråd Råd & Rön har testet en lang række vaskemaskiner, og modellen Miele WDB020 er inkluderet i disse tests. Begge forbrugerråd er glade for modellen, som de kårer til henholdsvis testvinder og topscorer. Miele WDB020 er en både en solid og hurtig vaskemaskine, som er skånsom mod tøjet og har mange gode funktioner.

Vasker nænsomt og rent

Miele WDB020 er en solid vaskemaskine, som har en kapacitet på syv kilo. Det er en god normal-størrelse, som vil passe ind hos de fleste familier. Miele WDB020 er designet til at være ekstra skånsom mod tøjet, og det skyldes ikke mindst Honeycomb-tromlen, som er specialdesignet til at være så blid som mulig ved tøjet. Honeycomb-tromlen har nemlig et reduceret antal af udløbshuller til vandet samt et vandkanalnetværk, som giver et tyndt vandlag, der beskytter tøjet, mens det tromles rundt. Herudover er Miele WDB020 udstyret med en CapDosering, som giver special-tekstiler en ekstra skånsom behandling ved at påfylde specialvaskemidlet i et separat kammer, som Miele WDB020 selv tilføjer på det rigtige tidspunkt under vasken.

Energivenlig model

Miele WDB020 er at finde i den absolut bedste energiklasse – A+++ – hvilket er den bedste energimærkning på markedet overhovedet, så der er penge at spare for både pengepungen samtidig med, at modellen er miljøvenlig. Modellen er let at bruge og meget brugervenlig med et veloplysende LCD-display, hvor der er oversigt over valgte indstillinger, vaskeproces og resterende tid.Betjening Miele WDB020

Gode programmer til den individuelle vask

Miele WDB020 er også udstyret med nogle anvendelige programmer, som passer til forskellige typer af tøj. Der er både specialprogrammer til uld, denim og outdoor, og hvis tøjet er meget delikat, så kan man også vælge kold vask. Har man meget travlt, findes der endvidere et program på Miele WDB020, som kaldes Quick-vask, og vasker man med dette program, får man sit tøj frisket op på kun 20 minutter. Det er noget hurtigere end de normale vaske, for blandt andet tager en almindelig vask på 60 grader omkring tre timer.

En anden god indstilling på Miele WDB020 er funktionen udskudt start, som tillader dig selv at bestemme, hvornår tøjet skal være færdigvasket. Det betyder, at man kan programmere en vask til at starte for eksempel tre timer, inden man kommer hjem, og når man træder ind ad døren, er der nyvasket tøj.

Miele WDB020 måler 85 cm (h), 60 cm (b), 64 cm (d) og vejer 90 kg.

Udvalgte fordele ved Miele WDB020:
🔵 
God kapacitet på syv kilo
🔵 HoneyComb-tromle giver mere skånsom vask
🔵 CapDosering til special-vaskemidler
🔵 Miljøvenlig model i energiklasse A+++
🔵 Mange specialprogrammer som uld, denim og outdoor


Miele WMH122WPS

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele WMH122WPS

Modellen Miele WMH122WPS er blevet testet af det danske forbrugerråd Tænk og den anerkendte svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, og vurderingen lyder, at Miele WMH122WPS er en rigtig god vaskemaskine, som placeres i den absolutte top begge steder.

Vaskemaskinen fra Miele vil være et fordelagtigt køb i en større husholdning samt i en husholdning, som er miljøbevidst, for modellen har både en rigtig rummelig kapacitet samt er placeret i markedets bedste energiklasse.

Plads til ni kilo tøj

Miele WMH122WPS har en stor tromle med en kapacitet på ni kilo. Det er rigtig meget, så derfor vil der være brug for færre vaske med Miele WMH122WPS.

Færre vaske er også lig med et mindre vand- og strømforbrug, og angående miljøvenligheden så findes modellen i energiklasse A+++, som er den absolut bedste energiklasse på markedet inden for vaskemaskiner.

Denne model er også en intelligent maskine, som med den automatiske registrering af tøjmængden selv går ind og analyserer, hvor meget vand der skal bruges for at opnå et optimalt vaskeresultat.

Skånsom vask og mange programmer

Miele WMH122WPS tager også hensyn til brugerens vasketøj med Termo SoftCare-tromlen, som passer på tøjet. For at sikre mindre krøl har modellen en udglatningsfunktion samt en lang række af specifikke programmer, der passer til bestemte typer af tøj.

Det inkluderer blandt andet QuickPower (hurtigt og grundigt program), Automatic Plus til både kulørt og hvidt, bomuld, finvask, strygelet, bomuld med forvask, skjorter, silke, uld, ekspres, mørkt/jeans, outdoor, imprægnering, sportstøj og dun.

Let i brug

Nok kan Miele WMH122WPS rigtig mange ting, men modellen er stadig let i brug og meget nem at betjene. Det store display guider og forklarer, og her kan man vælge imellem programmer, resttid og programforløb.

Modellen er udstyret med en timer-funktion (udskudt-start), som gør, at man selv kan programmere, hvornår vasken skal starte.

Herudover sikrer auto-dosering af sæbe, at man altid anvender den rette mængde sæbe til den specifikke tøjmængde, da maskinen selv doserer sæben. AutoClean-funktionen sørger også for, at sæbeskuffen altid holdes ren.Miele WMH122WPS-display

Motoren er desuden kulfri, hvilket betyder, at vaskemaskinen både larmer mindre og holder længere.

Miele WMH122WPS måler 85 cm (h), 60 cm (b), 64,3 cm (d).

Udvalgte fordele ved Miele WMH122WPS:
🔵 Stor kapacitet på ni kilo
🔵 I energiklasse A+++
🔵 Termo SoftCare-tromle sikrer skånsom vask
🔵 Mere end 15 forskellige programmer
🔵 Auto-dosering af sæbe og AutoClean i sæbeskuffen


Andre testvindere

Ovenstående har vi gennemgået et par Miele vaskemaskiner, som enten er testvindere og/eller har fået topkarakterer og gode omtaler i eksperttests fra det danske forbrugerråd Tænk og svenske forbrugerråd Råd & Rön.

Udover Miele vaskemaskinerne findes der mange andre gode vaskemaskiner på markedet, og herunder vil vi gennemgå seks vaskemaskiner fra henholdsvis Siemens, LG, Bauknecht, Bosch og Samsung, som også er blevet kåret til testvindere eller topscorere i tests hos Tænk og Råd & Rön samt fået gode anmeldelser hos diverse testsider.


LG F4J5QN4W

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

LG F4J5QN4W

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.320,00 Kr. 0,00 Kr. 3.320,00 Kr. Læs mere
3.320,00 Kr. 0,00 Kr. 3.320,00 Kr. Læs mere
3.320,00 Kr. 0,00 Kr. 3.320,00 Kr. Læs mere
6.099,00 Kr. 0,00 Kr. 6.099,00 Kr. Læs mere
6.099,00 Kr. 0,00 Kr. 6.099,00 Kr. Læs mere

 

Det danske forbrugerråd Tænk har også haft modellen LG F4J5QN4W gennemtestet i en stor test af vaskemaskiner sammen med 60 andre modeller. Selv sammenlignet med så mange andre vaskemaskiner skiller LG F4J5QN4W sig positivt ud, og derfor kårer Tænk LG F4J5QN4W som topscorer. Modellen er god, solid og energivenlig, og der er rigtig mange specialfunktioner og specialprogrammer at finde.

Special-fremstillet tromle

LG F4J5QN4W er en meget moderne vaskemaskine, hvor der er tænkt på stort set alt. Det inkluderer også modellens tromle, der har en 6 Motion Direct Drive-teknologi, og den sørger for at vaske helt rent og samtidig være skånsom mod tøjet med de særligt tilpassede bevægelser. Det sker ved, at maskinen vælger mellem seks typer af tromlebevægelser afhængig af tøjtype, hvilket giver en individualiseret vask. Modellen er en mellemstor model med en kapacitet på syv kilo tøj, og det er muligt at centrifugere med en hastighed op til 1400 omdrejninger/min. Modellens motor er kulfri, hvilket sørger for en længere levetid, samt at modellen støjer mindre.

Download nye vaskeprogrammer

Der er utallige funktioner og programmer på LG F4J5QN4W, så selv den mest bevidste forbruger vil kunne få glæde af denne model. Der findes de ”normale” programmer for bomuld, bomuld +, blandet, strygefri og dyner men også helt specifikke programmer til blandt andet babytøj, børnetøj, badetøj, regntøj, træningstøj, jeans, tæpper og svedpletter. Disse programmer skal downloades via NFC Tag On via telefonen. Der findes omkring 20 af disse meget specialiserede programmer, og udvalget udvides hele tiden.

Mange indstillinger

Udover de mange forskellige vaskeprogrammer er LG F4J5QN4W også udstyret med en masse indstillinger for individuelt brug. Har man brug for hurtigt at få vasket let snavset tøj, kan man bruge Quick-indstillingen, som på 30 minutter udfører et intensivt hurtigprogram – det kan tilmed skræddersys ved at kombinere det med andre tilvalg.

Man kan også vaske med forvask og anvende anti-krøl, samt det er muligt at centrifugere tøjet ekstra. Alle informationerne om både muligheder og den igangværende vask vises på displayet, som er let og overskueligt. Som en ekstra bonus er LG F4J5QN4W en meget miljøvenlig model i energiklasse A+++.

LG F4J5QN4W måler 85 cm (h), 60 cm (b), 56 cm (d) og vejer 63 kg.

Udvalgte fordele ved LG F4J5QN4W:
🔵 
6 Motion Direct Drive giver skånsom og effektiv vask
🔵 Kapacitet på syv kilo tøj
🔵 Kulfri motor
🔵 Mulighed for at downloade mange specialprogrammer via NFC Tag On
🔵 Miljøvenlig model i energiklasse A+++


LG FH495BDS2

✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

LG FH495BDS2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.798,00 Kr. 0,00 Kr. 6.798,00 Kr. Læs mere
6.798,00 Kr. 0,00 Kr. 6.798,00 Kr. Læs mere
7.399,00 Kr. 0,00 Kr. 7.399,00 Kr. Læs mere
7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere

 

Det svenske forbrugeråd Råd & Rön har foretaget en omfattende test af vaskemaskiner blandt hele 108 modeller. Modellen LG FH495BDS2 er inkluderet i denne test, og modellen klarer sig så godt, at eksperterne fra Råd & Rön kårer modellen til testvinder.

LG FH495BDS2 er en meget moderne vaskemaskine, hvor der er inkluderet et hav af programmer og funktioner. Desuden er LG FH495BDS2 en meget stor model.

Kapacitet på 12 kilo

Det er de færreste vaskemaskiner til hjemmet, der kan rumme helt op til 12 kilo tøj – men det kan LG FH495BDS2. Det betyder, at tromlen er ekstra stor, og det svarer til, at man kan vaske 11-12 sæt tøj ad gangen. Den ekstra store tromle er udstyret med 6 Motion Direct Drive, som via et udvalg af seks tromlebevægelser tilpasses til den tøjtype, der vaskes.

Det giver både et intensivt vaskeresultat plus en skånsom behandling af tøjet. For at sikre en så kort vasketid som muligt har LG FH495BDS2 også Turbo Wash, som reducerer tidsforbruget af et almindeligt vaskeprogram ned til omkring en enkelt time.

14 forskellige programmer

LG FH495BDS2 er som sagt en vaskemaskine med rigtig mange komponenter. Vaskemaskinen kan kommunikere med en app på telefonen, hvor NFC Tag On giver mulighed for løbende at downloade nye programmer til vaskemaskinen.

LG FH495BDS2 kommer dog allerede med 14 forskellige programmer, som blandt andet tæller program for bomuld, syntetiske stoffer, finvask, håndvask, uld, mørkt tøj, outdoor, storvask og hurtigvask. Hurtigvask-programmet er særligt smart til kun let-snavset tøj, og programmet tager kun en halv time.

Derudover har LG FH495BDS2 en unik damp-funktion, som fungerer ved, at dampen trænger ind i tøjets fibre og fjerner al snavset effektivt.

God til allergikere

LG FH495BDS2 er også en vaskemaskine, der er velegnet til husstande med allergikere i familien. Med tre-i-en løsningen True Steam bliver 99,9 procent af alle allergener fjernet fra tøjet, og der tilsættes et meget hygiejnisk skyllemiddel, som også er ideelt til sart hud og børn.

Med en meget stor husstand kan man hurtigt komme til at glemme enkelte stykker tøj, men på LG FH495BDS2 er det muligt at pause vasken og fylde mere tøj i undervejs. Klik blot på pause-knappen, og efter tre sekunder kan lågen åbnes.

Modellen er ydermere udstyret med et stort LCD-display, hvor alle programmer, tilvalg og indstillinger samt igangværende vaskeprogrammer vises. Displayet har også en børnelås, som gør modellen mere sikker.

LG FH495BDS2 måler 85 cm (h), 60 cm (b), 64 cm (d) og vejer 74 kg.

Udvalgte fordele ved LG FH495BDS2:
🔵 
Meget stor kapacitet på 12 kilo tøj
🔵 6 Motion Direct Drive sørger for optimal vask
🔵 Turbo Wash reducerer tidsforbruget
🔵 14 forskellige programmer med mulighed for at downloade flere via NFC Tag On
🔵 True Steam fjerner 99,9 procent af allergener fra tøjet


Samsung WW10H9600EW (også kaldet WW9000)

✅ Anbefalet hos Expertreviews.co.uk
✅ Anbefalet af M3
✅ Anbefalet af Trustedreviews.com

Samsung WW9000

Samsung WW10H9600EW er blevet testet af flere forskellige eksperter, som både tæller testsitene britiske Expertreviews.co.uk, svenske M3 og internationale Trustedreviews.com. Der er enighed blandt eksperterne om, at Samsung WW10H9600EW er en rigtig god model, og især modellens vaskeevner, lave lyd og mange brugbare programmer fremhæves.

Stor kapacitet og god vaskeevne

Samsung WW10H9600EW hører til blandt de vaskemaskiner på markedet, som har en rigtig stor kapacitet. Der er tale om ti kilo, hvilket svarer til omkring ti sæt tøj. Derfor er Samsung WW10H9600EW ideel i hjem med større husholdninger. Eksperterne er rigtig glade for størrelsen, men det er især modellens vaske- og tørreevner, der fremhæves.

Samsung WW10H9600EW vasker nemlig både effektivt og rent, og de 1600 omdrejninger/min sørger for, at tøjet altid efterlades med en så lav restfugtighed som muligt efter endt vask. Ikke mindst sørger funktionen Auto Optimal Wash for selv at tilpasse mængden af vand og vaskemiddel.

Intelligent og hurtig model

Samsung WW10H9600EW er en model med rigtig mange funktioner og den nyeste teknologi. For en hurtigere vask er Samsung WW10H9600EW udstyret med Speed Spray, der sørger for et dobbelt vandindtag, hvilket betyder en hurtigere påfyldning af maskinen med vand – vasketiden reduceres her til en vasketid på omkring 60 minutter.

Der er rigtig mange forskellige special-programmer, som blandt andet tæller bomuld, Baby Care, sengetøj, mørkt tøj, delikat tøj, denim, øko, overtøj, syntetisk, uld og hurtig-program på kun 15 minutter.

Det er desuden også muligt at kontrollere Samsung WW10H9600EW via sin smartphone, hvis man installerer den tilhørende app, og med udskudt start-funktion kan man planlægge sin vask, efter hvornår det er mest fordelagtigt.

Brugervenlig model

Samsung WW10H9600EW er ydermere rigtig let at bruge, og så larmer den ikke ret meget. Den moderne VRT-M-teknologi gør, at vibrationer og lyde reduceres så kraftigt, at modellen sagtens kan placeres i køkkenet eller stuen. For altid at være sikker på, at der er sæbe nok, så har Samsung WW10H9600EWs sæbebeholder også Auto Dispense, der kan rumme vaskemiddel nok til en måneds vaske.

For en god overskuelighed er Samsung WW10H9600EW udstyret med en stor fem tommer LCD touch-farveskærm, hvor man både kan vælge vaskeprogram, tilpasse det, tilpasse centrifugeringshastigheden, temperatur og holde øje med vasken.

Samsung WW10H9600EW måler 85 cm (h), 60 cm (b), 68 cm (d) og vejer 89 kg.

Udvalgte fordele ved Samsung WW10H9600EW:
🔵 
Stor kapacitet på 10 kilo
🔵 Intelligent model med blandt andet Auto Optimal Wash, der sikrer optimal vask
🔵 Speed Spray-funktion reducerer vasketid
🔵 Mulighed for at styre vaskemaskinen på smartphone via app
🔵 VRT-M-teknologi sørger for en støjsvag vask


Mieles historie

Miele blev grundlagt i 1899 og har siden begyndelsen arbejdet ud fra kvalitetsløftet ”Immer besser” – altid bedst. Produkter fra Miele er lige præcis også kendt for at være nogle af de bedste og mest robuste på markedet. Som de fleste sikkert er bekendte med, så producerer Miele ikke kun vaskemaskiner, men også tørretumblere, ovne, komfurer og støvsugere, ligesom Miele også har en produktrække der henvender sig til industrielt brug, nemlig Miele Professionel. Dét, som er fællesnævneren på tværs af alle produkter, er høj kvalitet og lang levetid.

Miele er den eneste producent af hvidevarer, som tester sine produkter for en levetid på 20 år netop for, at du som kunde får et produkt af så god en kvalitet som muligt og med så lang en levetid som muligt. Det er især på dette grundlag, at man taler om ”Miele-kvaliteten” og at har man valgt Miele én gang, så har man valgt Miele for livet.

Miele er ligeledes et af de mest populære mærker indenfor vaskemaskiner og har gentagne gange vundet adskillige priser, som er baseret på forbrugertilfredshed og pålidelighed i forhold til de produkter og den kvalitet, som mærket leverer.  I Mieles hjemland Tyskland er mærket endda, gentagne gange, blev kåret som ”Best brand ever” – det bedste produktmærke nogensinde.

Miele blev grundlagt af teknikeren Carl Miele og forretningsmanden Reinhard Zinkann med det formål at fremstille mælkecentrifuger – og naturligvis de bedste på markedet. De to grundlæggere skrev allerede ”Immer Besser” på deres første produkter og siden da, har ordene fungeret som en ledesnor for Mieles produkter og kvalitet gennem virksomhedens mere end 100 år lange historie.

Allerede kort efter virksomheden grundlæggelse begynder Miele at eksperimentere med vaskemaskiner og allerede i 1903 er virksomheden klar med et bud på en model, der bestod af et pendul med svingvægte. Den første vaskemaskine med elektrisk motor stod klar i 1911 og i 1914 bliver den første vaskemaskine med vandmotor produceret. Selv dengang var Miele overbevist om kvaliteten af sine egne produkter og allerede i 1916, der indfører Miele en 10 års garanti på sine produkter.

Miele fortsætter sin udvikling af vaskemaskinerne og i 1953, der står den første model af vaskemaskinen som vi kender den i dag klar. Frontbetjent og med tromle og med et lille ”koøje”, så man kan kigge ind til tøjet. I 1958 tilføjer Miele endnu en milepæl til tøjplejens historie, da den første elektriske tørretumbler til hjemmebrug forlader deres fabrik.

I 1981 sættes der endnu en milepæl, da den første computerstyrede Miele vaskemaskine ser dagens lys. Selvom den første computerstyrede vaskemaskine kom i 1981, så er der sket meget siden og udviklingen og Mielens stræben efter at være ”Immer besser” har betydet, at man i dag finder nogle af de bedste og mest robuste vaskemaskiner på markedet, netop blandt Mieles modeller.

Siden Mieles grundlæggelse i 1899 har virksomheden været uafhængig og familiedrevet og Mieles vision er at blive det mest populære mærke i branchen på alle relevante markeder. Ifølge Miele selv, så tilbyder virksomheden produkter, der sætter standarden for, hvad en god vaskemaskine bør være, hvad den bør kunne og levere i forhold til design, betjeningskomfort, energieffektivitet, holdbarhed og ydelse. Du kan læse mere om Mieles historie og forretning her.

Miele logo


Miele er den eneste vaskemaskine, som kan repareres

Ifølge det danske Forbrugerråd Tænk, så er vaskemaskiner i dag i høj grad produceret og designet på en måde, så de ikke kan repareres og kvaliteten er maskinenerne er generelt dårligere, end den var for 20 år siden. Tænk har både besøgt og gennemgået flere undersøgelser fra det førende reparationscenter R.U.S.Z. i Østrig, som har lavet en omfattende test af 28 vaskemaskiner og givet deres forklaring på, hvorfor vaskemaskiner i dag har en kortere levetid end tidligere.

Direktøren for R.U.S.Z. peger på, at det især er den generelle kvalitet af vaskemaskinerne, som har ændret sig. Vaskemaskiner i dag bliver nemlig designet og produceret på en sådan måde, at det er noget nær umuligt at reparere dem.

Enten, kan en reparation ikke lade sig gøre eller også, så koster en reparation lige så meget som en ny vaskemaskine. Ifølge R.U.S.Z, så kan man opdele vaskemaskiner i to kategorier: brug-og-smid-væk-maskinerne, som udgør langt størstedelen af alle vaskemaskiner, og high-end-maskinerne, som der bliver færre og færre af.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk, så er problemet med mange moderne vaskemaskiner, at tromlerne ikke kan skilles ad og derved kan man ikke få adgang til kuglelejerne, hvis disse skal skiftes.

Flere undersøgelser peger på, at et af de største problemer med mange nye vaskemaskiner er, at de har helstøbte og forseglede vaskekar og det umuliggør netop et skifte af kuglelejerne, hvis de går i stykker.

Ifølge Tænk, så er der ét bestemt mærke man bør købe, hvis man ønsker en vaskemaskine, der kan skrues fra hinanden – nemlig Miele. Miele gør nemlig det nemlig til en dyd, at alle deres vaskemaskiner kan repareres. Du kan læse mere her. 


Derfor er Miele et godt valg

Ifølge Miele selv, så er der seks gode grunde til, at man bør vælge deres vaskemaskiner:

🔵 Miele-kvaliteten
🔵 Miele-teknikken
🔵 Miele-komforten
🔵 Miele-designet
🔵 Mieles service
🔵 Mærket Miele

Miele er branchens mest populære mærke i mange lande og ovenstående punkter er alle områder, hvor Miele gang på gang udmærker sig. Du kan læse mere om punkterne her.

Miele gør også en dyd ud af at have både den bedste service samt de bedste teknikere. Både, hvis man er i tvivl om hvilken vaskemaskine der er den rette, hvis man har spørgsmål til et konkret problem eller hvis man har brug for en tekniker til sin vaskemaskine. Miele har en landsdækkende serviceenhed med mere end 60 teknikere, som er særligt uddannede i Mieles produkter. Du kan læse meget mere om Mieles forskellige vaskemaskiner og deres særlige Miele-teknik og funktioner her.


Miele vaskemaskine test – disse tests har vi gennemgået: 

wfk 🇩🇪 
Det tyske wfk Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e.V. i Krefeld har testet vaskemaskiner fra seks forskellige producenter. Resultatet blev, at kun tre Miele-modeller bestod testen. WFK er kendt for skrappe bedømmelser og grundige tests, ligesom de også er med til at lave både tysk og internationalt standardiseringsarbejde, samt uddannelse, undervisning og tests af ydeevne på vaske- og rengøringsmidler, vaskemaskiner og andre hygiejneprodukter.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Good Housekeeping er et britisk forbrugermagasin, som tester produkter til hjemmet og husholdningen. For at få så godt et sammenligningsgrundlag som muligt, udføres der altid den samme type vasketest for at afdække en maskines vand- og strømforbrug, dens centrifugeringsevne samt evnen til at fjerne pletter. Efter testen af vaskemaskinen gives der et samlet antal point baseret på, hvor godt vaskemaskinen har klaret de forskellige del-tests og her er 100 point det absolut bedste der opnås. Dermed er deres vurderinger og resultater sammenlignelige på tværs af vaskemaskinetyper, -størrelser og varemærker. Du kan læse Good Housekeeping Institutes anmeldelse af Miele WMB 120 her.

Expert Reviews 🇬🇧
Det britiske forbrugermagasin Expert Reviews anvender altid samme fremgangsmetode når de tester vaskemaskiner, så deres vurderinger af de forskellige maskiner altid har samme udgangspunkt og grundlag, uanset typen af vaskemaskine. Deres test består eksempelvis altid af en vask på tre kilo tøj, så resultaterne er sammenligelige, uanset vaskemaskines tromlestørrelse. Prøvevasken bliver vasket på bomuldsprogrammet, først på 30 grader og derefter på 40 grader. Herefter er det muligt at sammenligne vand- og strømforbrug, støjniveau samt maskinens grundlæggende evne til at vaske rent. Du kan læse Expert Reviews anmeldelse af Miele WMB 120 og Samsung WW10H9600EW (WW9000).

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en test af 69 vaskemaskiner. Her testede man på en række forskellige parametre såsom vaskeevne, skylleevne, centrifugeringsevne, vand og strømforbrug, brugervenlighed, vasketid og støjniveau.

Alle vaskemaskiner blev grundigt gennemtestet og både et bomuldsprogram og et syntetisk program på 40° blev testet. Derefter kårede Tænks eksperter de bedste vaskemaskiner.

Du kan læse hele testen på Tænks hjemmeside her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön udfører også tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Til denne artikel har vi set nærmere på en test, hvor 108 vaskemaskiner er blevet gennemtestet med henblik på at vurdere modellerne vaskeevne, skylleevne, centrifugeringsevne, strømforbrug, vandforbrug og brugervenlighed.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

M3 🇸🇪
Svensk testsite som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Samsung WW10H9600EW (WW9000), som både vurderes inden for vaskeresultat, anvendelighed, design, pris og lyd. Læs mere om testen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com er en international forbrugerside, som dagligt bringer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er vaskemaskinen Samsung WW10H9600EW (WW9000) blevet testet og målt på parametre som brug, vaskevne, app-kontrol, programmer og forbrug. Læs mere her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse