Mini køleskab test-oversigt – Find det bedste lille køleskabe

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Der er penge at spare, ved at gå efter de mere strømbesparende mini-køleskabe. Derfor gennemgår vi her en række af de mest strømbesparende modeller på markedet i denne mini-køleskab test.

Vi har søgt nettet tyndt, for at finde mini-køleskabe tests. Konklusionen er at der er kun foretaget meget få tests af mini-køleskabe.

Da der ikke findes mange testvindere, har vi i denne artikel også medtaget en række populære mini-køleskabe, som ikke har vundet tests, men som er blandt de mest populære på markedet.

Vi har gennemgået de største forhandlere på markedet, og kigget nærmere på hvilke mini-køleskabe der får bedst feedback fra kunderne, på deres hjemmesider. Du finder disse modeller her i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende minikøleskabe
🔸 En række tips til, hvordan du bruger køleskabet optimalt
🔸 Råd til organisering og rengøring af dit køleskab
🔸 Gennemgang af 5 almindelige småproblemer med køleskabe og hvordan man fixer dem
🔸 Information om energimærkning

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige anmeldelser, ekspertråd eller tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Mini køleskab test-oversigt – Her er de 9 bedste mini køleskabe ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder en gennemgang af en række gode mini køleskabe. Der findes ikke mange officielle tests af mini køleskabe, så derfor har vi især valgt at fokusere på forbrugernes anmeldelser i denne artikel.

Vi ved at brugernes erfaringer ofte er de mest brugbare anmeldelser, da de deler ud af hverdagens positive og negative oplevelser med produkterne. Vi håber denne guide hjælper dig med at vælge det minikøleskab, som passer bedst til dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Denver MFR-400 Sort mini køleskab – kompakt, retro og lille køleskab

Bestil inden kl. 20.30 – sendes samme dag
60 dages returret

Denver MFR-400 Sort minikøleskab

.
Denver MFR-400 er et af listens mindste mini køleskabe, hvilket gør det smart og transportabelt. Der er plads til seks dåsesodavand, så du kan holde din mad kold – eller varm – når du skal på tur. Det har et retro design, så det kan også stå fremme på skrivebordet, så du altid har kolde drikkevarer ved hånden.

 • Ultrakompakt design
 • Understøtter både 12V fra bilen og 230V fra stikkontakt
 • God ydeevne både kold og varm

Det skal du vide, før du køber Denver MFR-400 mini køleskab

Denver MFR-400 mini køleskab er tiltænkt at skulle bruges, når du skal på tur, og er derfor en lille og kompakt model. Der er plads til 6 dåser sodavand eller lignende, da kapaciteten er 4 liter. Derfor er det er noget mindre end andre modeller her på listen, men det gør det dog oplagt til at holde madpakken kold, hvis I skal på tur. 

Derfor er det også særdeles praktisk, at køleskabet både kan få strøm fra en almindelig stikkontakt, men også fra bilen. Det har både en køleeffekt, hvor den kan køle ned til 6 grader, og så kan det også varme op til 55 grader, hvis du har mad med, der skal holdes varmt.

Køleskabet har et fedt retro design, så det vil også være ét, der kan være sejt at have stående på skrivebordet, så du altid har kolde drikkevarer lige ved hånden, når du arbejder eller gamer. Du kan få det i to farver: sort og hvidt. 

Fordele

 • Integreret UV lys
 • Kompakt retro design
 • Kan varme op til 55 grader
Ulemper

 • Kapacitet kan være for lidt til større familier

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Denver MFR-400 mini køleskabet til små husholdninger, der ikke har brug for så meget plads, når du skal på en kort tur, hvor du vil holde dine madvarer kolde. 

Mini køleskabet er et af de mindste her på listen, så det kan være en udfordring for større familier at få tingene til at være der, men et par snacks og drikkevarer til køreturen burde være muligt at få plads til.

Specifikationer:
Kapacitet: 4 L
Temperatur: 6-55 grader


Coca-Cola minikøleskab – rummer op til 12 dåser

4.2 ud af 5 stjerner i brugervurderinger hos den danske forhandler Coolstuff.dk

Coca-Cola Mini Fridge 

.
Coca-Cola Mini Fridge er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld et populært mini-køleskab, som har fået gode anmeldelser af forbrugerne.

Hos den danske forhandler Coolstuff.dk har køleskabet fået 4,2 ud af 5 stjerner. Her skriver forbrugerne, at mini-køleskabet er en fed gadget, som ikke støjer og lever op til forventningerne.

Til gengæld nævner de også, at Coca-Cola Mini Fridge støjer en smule og bruger en del strøm. Derfor er det en god idé at slukke det, når det ikke er i brug.

Dåseformet køleskab til indendørs brug eller på farten

Med Coca-Cola Mini Fridge får man et mini-køleskab, der kan bruges til at nedkøle sodavandsdåser. Køleskabet er formet som en Coca Cola-dåse, så det er en sjov detalje at have indendørs.

Udover at placere mini-køleskabet indendørs, kan man også tage det med sig på farten. Det kan nemlig både tilsluttes til et almindeligt vægudtag eller til bilens 12V-udtag. Herved kan man tage køleskabet med på en picnic eller en lang køretur, hvor der er brug for kolde drikkevarer.

Fleksibelt mini-køleskab

Coca-Cola Mini Fridge rummer op til 12 dåser med en størrelse på 33 cl. Ønsker man ikke at opbevare dåser i køleskabet, er det naturligvis også muligt at placere en madpakke eller andet i det.

Køleskabet er fleksibelt, da det ikke åbner oppefra, men har en låge, der kan åbnes fra siden. I stedet fungerer kapslen som et bærehåndtag, så man nemt kan bære det rundt, når der er brug for det.

Derudover kommer Coca-Cola Mini Fridge med en aftagelig hylde i midten, så man får mere plads til at placere større ting i køleskabet, hvis der er brug for det.

Støjsvagt og rengøringsvenligt køleskab

Coca-Cola Mini Fridge støjer ikke meget under brug, da lydniveauet er på omkring 45 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på cirka 60 dB.

Trænger mini-køleskabet til en rengøring, skal det blot aftørres med en fugtig klud og eventuelt en smule opvaskemiddel eller sæbe, hvis det er meget beskidt.

Sidst men ikke mindst nedkøler Coca-Cola Mini Fridge ens sodavand eller andre drikke- og madvarer til maksimum 20 grader lavere end den omgivende temperatur.

Specifikationer ved Coca-Cola Mini Fridge – mål:
🌀 Højde: 47 centimeter
🌀 Diameter: 28 centimeter
🌀 Vægt: 6 kilo

Specifikationer ved Coca-Cola Mini Fridge – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Fritstående minikøleskab
🔴 Kølekapacitet: 12 liter
🔴 Støjniveau: 45 dB
🔴 Effekt: 40 Watt

Fordele ved Coca-Cola Mini Fridge:
Aftagelig hylde i midten
Rummer op til 12 dåser
Rengøringsvenligt
Lydniveau på 45 dB
Kapslen er et bærehåndtag
Kan bruges indendørs eller på farten


Scandomestic Cool Cube – mini køleskab til værelset

✅  Populært skab til kolde drikke

scandomestic-cool-cube

.
Med Cool Cube fra Scandomestic kommer der knald på farverne. I folkemunde kendes modellen som ”Coca Cola køleskabet”, da det kendte brand-navn pryder både front og sider på den røde kube. Skabet udmærker sig ved at have glasdør, så man kan se, hvad det indeholder. Det gør modellen oplagt til baren eller lignende steder, hvor der gerne skal være kolde drikkevarer klar. Scandomestic Cool Cube kan dog selvfølgelig også bruges som almindeligt køleskab, hvis der er behov for det. Den vendbare dør sikrer, at det lille skab kan placeres næsten hvor som helst.

Rumindholdet for modellen er 50 liter, hvilket er en smule mindre end de øvrige modeller i denne gennemgang. Der er dog stadig rigelig plads til dåsesodavand eller -øl, og de små dimensioner har en række fordele. Således er højden på skabet kun 51 centimeter. Men det bedste er måske næsten strømforbruget, der er det absolut laveste for de modeller, vi har gennemgået. Man slipper gennemsnitligt med blot 84 kWh årligt, hvilket svarer til en eludgift på under 20 kroner om måneden. Skabet opnår også en flot C energimærkning.

Et festligt køleskab med mange anvendelsesmuligheder

Scandomestic Cool Cube er typisk ikke det oplagte valg til det traditionelle køkken, men til foreninger, festlokaler, teenageværelser og arbejdspladser, er modellen til gengæld en oplagt stemningsskaber. Med et støjniveau på 39 dB(A) gør Cool Cube heller ikke meget væsen af sig. Heller ikke i budgettet mærker du meget til skabet, som er yderst attraktivt prissat.

Ser du på diverse brugeranmeldelser på for eksempel hvidevareportalen Whiteaway, er der ingen tvivl om, at modellen også fungerer godt i praksis. Gennemsnitligt scorer Scandomestic Cool Cube nemlig hele 4,5 ud af 5 mulige stjerner. Der er masser af roser til både retrodesignet, den lydløse drift og den overraskende store rummelighed.

Udvalgte fordele fra Scandomestic Cool Cube: 
Flot og dekorativt retrodesign
Glasdør, så indholdet let kan overskues
Fleksibel model med små dimensioner og vendbar dør
Billigt i indkøb, og billigt i drift
Lavt støjniveau på 39 dB(A)
Stor generel brugertilfredshed


GRAM KS 3135-90 – minikøleskab med ekstra god plads

✅  Populært lille køleskab fra danske Gram

gram-ks-3135-90

Med 130 liters plads er det danskproducerede GRAM KS 3135-90 det næststørste minikøleskab i gennemgangen, og de ekstra liter kan være rigtig gode af have, hvis der er flere i husstanden. Og forbrugerne er ganske tilfredse, hvis man skal tro anmeldelserne på den danske hvidevareportal Whiteaway.com. I gennemsnit får modellen 4,3 stjerner ud af 5 mulige.

På grund af størrelsen er der blevet plads til både grøntagsskuffe og hele fire glashylder, hvilket er lidt af en præstation for et mini køleskab. I døren er der naturligvis også både hylder og flaskeholder, som det kendes fra de almindelige store køleskabe. Døren kan i øvrigt valgfrit hængsles i begge sider, så det er let at tilpasse skabet efter placeringen.

Dansk mærkevare til lavpris

Danske mærkevarer er som regel ikke konkurrencedygtige på prisen alene, men GRAM KS 3135-90 er faktisk ganske fornuftigt prissat, og blandt de absolut billigste mini køleskabe i forhold til rummeligheden. En udmærket C energimærkning er også din sikkerhed for, at elregningen er overskuelig. Det estimerede årlige forbrug er blot 116 kWh.

Rent designmæssigt er modellen relativt klassisk udført i hvidt, dog med et håndtag i kontrastfarve, der giver lidt liv. Bredde og dybde svarer til standardstørrelserne for almindelige hvidevarer, og højden er 84 centimeter. En relativ lav vægt på 33 kilo gør også denne model nem at flytte rundt på.

Udvalgte fordele fra GRAM KS 3135-90: 
Ekstra god plads med 130 liter
Grøntsagsskuffe og hele 4 glashylder
Vendbar dør med håndtag i kontrastfarve
Dansk mærkevare til lav pris
C energimærkning – kun 116 kWh på årsbasis
Forholdsvis lav vægt


Scandomestic High Cube – mini køleskab med glaslåge

4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugervurderinger hos Whiteaway.com 
4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugervurderinger hos Skousen.dk

Scandomestic High Cube

Scandomestic High Cube er et mini køleskab i retro-stil, der ifølge brugeranmeldelser hos den danske hvidevareportal Whiteaway.com og den danske side Skousen.dk er en god og brugervenlig model. Her får mini køleskabet nemlig henholdsvis 4.6 ud af 5 stjerner og 4.8 ud af 5 stjerner baseret på de forskellige anmeldelser fra forbrugerne.

En af de faktorer, der er med til at gøre Scandomestic High Cube populær hos forbrugerne er blandt andet, at det er et ’flot, lydsvagt og energivenligt mini køleskab’. Desuden beskriver forbrugerne, at de er vilde med køleskabets køleevne. Den eneste ulempe ved denne model ifølge forbrugerne er, at lyset i køleskabet er en smule svagt.

Minikøleskabet Scandomestic High Cube er produceret i et rødt design med Coca Cola-logoet, hvorfor det vil passe ind i husstande, der ønsker et farverigt køleskab.

Lydsvag og energivenlig model 

Med Scandomestic High Cube får man et mini køleskab, der både er lydsvagt og energivenligt. Modellen er nemlig placeret i energiklasse C, hvilket er i den gode ende af energiskalaen, og køleskabet vil derfor heller ikke være dyrt i drift.

Udover at være energivenlig, så er Scandomestic High Cube, som nævnt, også en lydsvag model. Køleskabets lydniveau er på 39 dB, hvilket er forholdsvist lavt sammenlignet med en normal samtale, der har et lydniveau på cirka 60 dB. Man vil derfor ikke opleve at blive forstyrret af modellen, hvis man placerer køleskabet i et rum i hjemmet.

Rummeligt og funktionelt mini køleskab med LED-lys 

Scandomestic High Cube er et rummeligt mini køleskab, der har en kapacitet på i alt 115 liter. Desuden er modellen indrettet med en hylde, som man har mulighed for at justere i tre forskellige højder. Man kan derfor placere drikkevarer eller andet indhold i to forskellige niveauer samt indstille hylden ud fra den højde, som man har brug for.

Derudover har man mulighed for at indstille Scandomestic High Cube mellem 4 og 12 grader, hvilket er temperaturer, der er ideelle for drikkevarer.

Når man åbner køleskabsdøren til Scandomestic High Cube, så vil man blive mødt af et LED-lys. Med LED-lyset får man et godt overblik over det indhold, der er i køleskabet.

Specifikationer ved Scandomestic High Cube – mål: 
🌀 Højde: 84 centimeter
🌀 Bredde: 54 centimeter
🌀 Dybde: 55 centimeter
🌀 Vægt: 33 kilo

Specifikationer ved Scandomestic High Cube – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Fritstående minikøleskab
🔴 Kølekapacitet: 115 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 110 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB
🔴 Dørhængsling: Højrehængt

Fordele ved Scandomestic High Cube:
Kølekapacitet på 115 liter
Energivenlig model
Lavt lydniveau
Retro og farvestrålende design
LED-lys
Funktionelt minikøleskab med flere justeringsmuligheder

Her kan du se en videogennemgang af Scandomestic High Cube køleskabet. Videoen er produceret af Whiteaway: 

 


Hvad er et lille køleskab?

Et lille køleskab er en type køleskab, der er mindre end almindelige køleskabe, og som ofte bruges i små køkkener eller som ekstra opbevaringsplads i et værelse.

Gode råd når du skal købe nyt køleskab

gode rådMåske har du et ældre køleskab stående, som stadig kan holde en årrække. Mange tror, at der er penge sparet ved at vente med udskiftningen, Men sådan behøver det bestemt ikke at være. Desto ældre køleskabet er, desto højere vil energiforbruget typisk være. Dels er de ældre modeller meget uøkonomiske i brug, og slidte gummilister og utætheder kan også medvirke til yderligere energispild. I praksis er der mange eksempler på, at der ved udskiftning til nyt kan spares så meget på elregningen, at investeringen er tjent hjem på ganske få år.

Få så god energimærkning som muligt

Er der fokus på strømforbruget, gælder det naturligvis om, at nyanskaffelsen har en god energimærkning på C eller bedre, og det gælder for alle de modeller, vi har gennemgået her. Køber du endvidere et minikøleskab, vil der være betydelige yderligere besparelser i forhold til et stort traditionelt køleskab med tilsvarene energimærkning. Du kan læse meget mere om energibesparelser på blandt andet Sparenergi.dk.

Hvis du ønsker at læse mere om hvor meget du rent faktisk kan spare, ved at vælge de forskellige energimærker, kan du læse denne artikel hos Søndagsavisen, hvor de gennemgår en række konkrete eksempler på hvor mange penge du sparer, ud fra hvilket valg du tager.

Energirigtig optøning

optøning i køleskabetUanset om du vælger et stort almindeligt køleskab eller et mindre plads- og energibesparende mini køleskab, er der dog en række tips og tricks, som er gode at kende til. Et enkelt eksempel er optøning af frostvarer. Det er ret almindeligt at lade eksempelvis flæskestegen tø op på køkkenbordet, men det er spild af dyr strøm.

Der bruges meget strøm på at fryse stegen ned, og energien kan ”genbruges”, hvis stegen får lov til at tø op i køleskabet. Optøningen tager ganske vidst længere tid, men energien genbruges i køleskabet, og det reducerer din strømregning.

Et rent køleskab bruger mindre strøm

Hygiejne er også vigtig. Selv om køleskabet er koldt og derfor hæmmer bakterievæksten, vokser bakterierne alligevel, om end i et langsommere tempo. Derfor slipper du ikke for regelmæssig rengøring, selv om køleskabet måske er udstyret med antibakterielle overflader og andre smarte finesser.

rent køleskabJord fra grøntsager, kødsaft fra optøning og lignende, er typiske eksempler på ”bakterieudslip”, som skal holdes nede med hård hånd. Almindelig rengøring kan du dog nøjes med at foretage med 1-2 måneders mellemrum, og det behøver ikke tage mange minutter.

Samtidig reducerer rengøringen strømforbruget, da der ikke er brug for unødig nedkøling af skidt og møg i køleskabet. Så det er ikke kun af helbredsmæssige årsager, du bør holde køleskabet rent.

Her kan du se en lille video, hvor der blandt andet vises hvordan du kan gøre dit køleskab rent:


Sådan holder du dit køleskab helt rent og organiseret

organiser dit køleskab

Dit køleskab er nok det mest brugte apparat i dit køkken, så det er kun naturligt at støde på snavs, klæbrige pletter og madrester både indeni og udenpå. Det sker for selv de reneste køkkener. Derfor er det vigtigt at kende disse fem vigtige tips, der vil holde dit køleskab rent og organiseret året rundt.

1. Rengør køleskabet bag på
Når du skal rengøre dit køleskab, så husk at trække det væk fra væggen. Alle køleskabe har nemlig både en kompressor og en kondensator placeret bag på. Der vil med tiden samle sig en masse skidt, støv og snavs på blandt andet ribberne bag på, hvorfor det er vigtigt at rense disse regelmæssigt. Da beskidte ribber gør det svært for køleskabet at komme af med varmen, vil det medføre, at kondensatoren arbejder meget mere. Dette vil øge strømforbruget, hvorfor det endda kan hjælpe med at reducere din elregning blot ved at rense køleskabet bag på jævnligt.

2. Husk altid at rengøre både skuffer og hylder
De fleste køleskabe er fyldt med både hylder og skuffer, som du naturligvis også skal gøre rent. Det anbefales, at du starter med at tage alle hylder og skuffer ud af køleskabet, da det er nemmest at gøre disse rent i et badekar eller en håndvask.

3. Prøv at rense køleskabet hver anden uge 
At gøre dit køleskab rent lyder som et større projekt, end hvad det rent faktisk er. Desuden kan du, at det ender med at blive et helt stort projekt, der tager hele din dag, hvis du sørger for at rengøre og omorganisere dit køleskab hver anden uge. Det trick, der gør denne opgave så let, er, hvis du sørger for jævnligt at holde orden i dit køleskab og huske at smide madvarer ud, der er blevet for gamle hver dag – eller i hvert fald en gang om ugen.

4. Tør alt indhold ved rengøring af køleskabet
Når du har taget dig tid til at tømme køleskabet, fjerne hylderne og skufferne for en god rengøring, så sæt ikke klæbrige og fedtede glas med mad eller lignende ind igen. Sørg for at tørre alle former for klæbrigt indhold med en fugtig klud, før du sætter det tilbage i køleskabet.

5. Spar på energien med et rent køleskab
Dit køleskab skal gøres rent jævnligt, så du slipper for snavs, skidt, madrester og bakterier, der i sidste ende kan gå ud over dit helbred. Dog er dette ikke den eneste grund til, at du skal sørge for at holde dit køleskab rent.

En anden grund til at holde dit køleskab rent er, at det desuden også vil forbruge mindre energi. Med et rent køleskab vil man nemlig forbruge mindre energi end med et køleskab, der er fyldt med skidt og snavs. Det er ikke fordi, at man kan spare alverdens med penge, men det er stadig muligt at spare penge på elregningen ved at holde sit køleskab rent.

Sørg derfor altid for at smide for gamle madvarer ud, holde orden samt gøre køleskabet rent.


Bliv til en handyman og fix småproblemer med køleskabet selv

handymanKøleskabet er i de fleste køkkener det apparat, der bliver brugt mest sammen med komfuret og ovnen. Det er nemlig vigtigt at holde de fleste madvarer kølige, så det sikres, at de forbliver friske. Men hvis du ved hvordan et køleskab fungerer, så ved du også, at der er mange komponenter, der potentielt kan stoppe med at fungere.

Her er et par almindelige problemer, der kan ske med dit køleskab og de enkle løsninger, du bør prøve, før du hyrer en professionel til at løse problemerne for dig.

Problem nummer 1: Køleskabet kører for ofte 

Et køleskab, hvor kompressoren konstant kører, er ikke kun støjende, men det kan også påvirke din pengepung. Køleskabet er allerede et af de mest kraftintensive apparater i dit hjem, og hvis det konstant eller ofte kører, kan det ende med at gå ud over din tegnebog.

Årsag: En af de mest almindelige årsager til, at køleskabet kører for meget (eller værre kører konstant), er, hvis du bor i et ekstra støvet miljø eller har flere kæledyr, hvor der nemmere ophober sig snavs og støv omkring kondensatoren.

Løsning: Først og fremmest skal du afbryde strømmen til køleskabet. For de fleste køleskabe er kondensatorribberne placeret i bunden eller bag på (nogle nyere modeller har dog interne ribber eller spoler). Brug en støvsuger til at fjerne al støvet, der har ophobet sig på ribberne.

Hvis der er meget støv og skidt, kan du bruge en børste eller en klud til forsigtigt at fjerne det hele. Sørg for at tænde for køleskabet igen, når du er færdig med projektet.

Problem nummer 2: Det lækker vand 

Vand under køleskabet er aldrig et godt tegn, men det er også temmelig almindeligt og kan normalt løses relativt let. Vandlækage kommer typisk fra en af ​​to problemer.

Årsag nummer 1: Et blokeret afrimningsafløb er en af ​​de mest almindelige årsager til vandlækage. Dette sker, når fødevarepartikler eller andet kommer op i afløbsslangen, hvilket kan føre til opbygning af is og til sidst vandlækage ud af køleskabet.

Løsning: Forsøg at skylle afløbet med varmt vand ved hjælp af en lille tragt eller lignende. Du kan også prøve at bruge en vatpind eller andet, der kan hjælpe med at fjerne snavs og skidt. Hvis dette ikke løser problemet, skal du muligvis prøve at fjerne snavset ved tilstopningsventilen i ​​afløbsslangen. Dette gør du ved at trække dit køleskab væk fra væggen. Her kan du finde afløbsslangen i bunden af køleskabet.

Denne slange skal have en gummikontrolventil, som hjælper med at regulere fugtighed og er kendt for at fange både snavs og tilstopning. Rengør ventilen med varmt vand og sæbe og sæt ventilen på igen.

Årsag nummer 2: En tilstoppet eller frosset vandforsyning kan med tiden forårsage vandlækage under køleskabet. Det kan med tiden stoppe vanddispenseren.

Løsning: Tag stikket ud af stikkontakten og find ventilen, typisk under vasken, bag køleskabet eller under køleskabet i kælderen. Sørg for, at denne ventil er lukket, og se efter eventuelle lækager. Hvis der er en blokering i røret, skal du udskifte vandforsyningen. Hvis dette ikke er muligt, skal du kontakte en professionel, der kan afhjælpe problemet.

Problem nummer 3: Der er en opbygning af is i køleskabet 

Hvis indersiden af ​​dit køleskab er begyndt at ligne et isbjerg, så kan det ende med at blive et problem. Der findes flere årsager til is på indersiden af ​​dit køleskab. Desuden findes der også både nogle hurtige og enkle løsninger, der kan afhjælpe problemet.

Årsag nummer 1: Hvis du lader køleskabsdøren stå åben i for lang tid, kan det øge fugtighedsniveauet i køleskabet, hvilket resulterer i frost- og is-opbygning.

Løsning: Den enkle løsning er, at du ikke lader køleskabsdøren stå mere åben end nødvendigt. Hvis du åbner køleskabsdøren, og den ikke lukker helt, kan dette blandt andet være årsagen til den større ophobning af is. For at løse dette skal du trække køleskabet væk fra væggen og få nogen til at læne køleskabet så langt tilbage, at du kan nå de to forreste fødder. Skru begge fødder et par omgange ud, så de bliver længere. Dette sikrer, at dørene kan lukke sig af sig selv igen og at opsamlingen af vand tømmes korrekt fra køleskabet. Hvis dette ikke løser problemet, er det blot en mulighed, at dit køleskabs funktioner ikke fungerer korrekt.

Årsag nummer 2: En defekt gummiliste kan også resultere i uønsket is-ophobning

Løsning: Forsøg at rengøre gummilisten med varmt vand, sæbe og en vaskeklud. Brug et håndklæde til at tørre gummilisten og de omkringliggende områder og luk herefter køleskabet. Hvis dette ikke virker, så skal du muligvis kontakte en professionel, der kan tage et kig på, hvad der er galt med dit køleskab.

Problem nummer 4: Køleskabet støjer for meget 

Sommetider kan et køleskab begynde at støje mere, end hvad det førhen har gjort. Dette sker som regel af en simpel grund, som du hurtigt selv kan løse.

Årsag: Et køleskab er udstyret med en kompressor, der er en motor, der kan give en form for vibrationer. Køleskabet kan derfor ende med at larme for meget, hvis det eksempelvis er placeret for tæt på en væg.

Løsning: Tag et kig bagved dit køleskab for at se, om det er placeret for tæt op mod væggen. Det kan endda være, at køleskabet direkte læner sig op mod væggen, hvorfor du skal ændre placeringen af køleskabet, hvis dette er tilfældet.

Problem nummer 5: Madvarerne er ikke længere tørre 

Hvis du åbner dit køleskab og madvarerne ikke længere er tørre, men i stedet våde, så kan du være sikker på, at der er et problem, der skal løses.

Årsag: Som regel skyldes våd mad, at det er placeret for tæt på bagvæggen. Ved at placere madvarer for tæt på bagvæggen kan der komme vand på i form af smeltet is, hvilket vil ende med madvarer, der ikke længere er tørre.

Løsning: Sørg for at placere dine madvarer så langt fremme i køleskabet, som det er muligt.

Hvis du oplever en af disse problemer i dit køleskab, så har du nogle simple løsninger ved hånden, som du kan afprøve, før du hyrer en professionel til at løse problemet. I de fleste tilfælde er problemerne meget simple, hvorfor du nemt og hurtigt kan løse det selv. Hvis du ikke selv kan løse problemet, så er det tid til at ringe til en professionel. Dog kan det også sommetider være et problem, der slet ikke kan betale sig for dig at løse, hvorfor du skal begynde at overveje, om du hellere vil investere i et helt nyt køleskab til dit køkken.


Det betyder energimærket

Hvad er et energimærke?
Ved køb af et køleskab eller et minikøleskab, så vil du have mulighed for at finde produkterne med det, som vi kalder for en energimærkning. Energimærket er EU’s obligatoriske ordning for hvidevarer og elektriske apparater. En energimærkning gør det muligt for dig at finde ud af, hvad køleskabets eller mini køleskabets gennemsnitlige energiforbrug er. På denne måde får du en indikator på det specifikke produkts energiforbrug, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om det er et produkt for dig eller ej.

Det anerkendte mærke har for nyligt skiftet karakter. Det nye mærke ligner det gamle, men er blevet opdateret, så det er nemmere at afkode for dig som forbruger. Vi sætter dig ind i det nye format herunder, så du trygt kan gå på jagt efter nye energieffektive maskiner til hjemmet. Vi giver dig også nyttig viden om de informationer, du typisk finder på et energimærke, og hvordan du skal forstå dem. 

Den nye energimærkelov
Den nye energimærkelov gælder i hele EU og omfatter alle hårde hvidevarer og elektronik. Nu vurderes produkterne på en skala fra A til G uanset hvilket produkt, der er tale om. Tidligere var skalaen forskellig fra produkt til produkt, hvilket kunne være forvirrende at finde rundt i. 

Opdateringen betyder, at produkter med mærket A med ét eller flere plusser, bliver til mærke B, C eller D. Ændringen sker, for at du som forbruger skal have nemmere ved at vurdere det egentlige energiforbruget, når du skal købe det mest energivenlige produkt med hjem.

I første omgang bliver den nye mærkning indfaset på udvalgte produkter som opvaskemaskiner, vaskemaskiner, vaske- og tørremaskiner, køle- og fryseskabe samt TV og computere. Derefter vil andre produkter følge trop og på sigt vil alle hvidevarer og elektroniske apparater have det lille, informerende mærke.

I en periode vil du derfor opleve, at nogle produkter har forskellige energimærkning. Energistyrelsen anbefaler, at du kigger på farverne på skalaen frem for på bogstaverne, så det er nemmere at afkode energiforbruget. Jo mørkere grøn farven er, desto mere energieffektiv er produktet. 

Hvad betyder den nye energimærkning?

 • Den nye skala går fra A til G og har ingen plusser. A-mærket repræsenterer de mest energieffektive produkter, mens de mindst energivenlige er mærket med G.
 • Skalaen er ens for alle produkter, så det er nemt for dig af aflæse, om produktet bruger lidt eller meget strøm.
 • Den nye skala har en tilknyttet QR-kode, du kan scanne for at få ekstra information om produktet. 

Hvad med den gamle energimærkning?
Den gamle skala afhænger af, hvilket produkt mærket sidder på. Nogle produkter har A som det øverste på skalaen, mens andre kan have en mærkning på helt op til A+++. Det kan være forvirrende som forbruger, så derfor er mærkningen nu blevet ens for alle produkter for at gøre det nemmere at handle miljøvenligt og energieffektivt.

Hvilke informationer kan du finde på energimærket?
Informationen på energimærket er tilpasset det produkt, som mærket sidder på. Derfor kan den information, du kan finde på mærket, afvige fra produkt til produkt. 

Det betyder symbolerne på energimærket:

 • L/annum: det årlig vandforbrug i liter
 • Kg: hvor mange kilo maskinen kan indeholde
 • dB: det generelle støjniveau for maskinen
 • kWh/annum: hvor mange kilowatt-timer maskinen bruger på et år

Hvilket energimærke skal du vælge?
Hvis du i forvejen er miljøbevidst eller ønsker at spare lidt på elforbruget i hjemmet, er det en god idé at kigge efter et energimærke, som ligger højt på skalaen. 

Når tiden kommer til at udskifte dine produkter, viser undersøgelser, at køkkenet er én af de helt store energislugere. Maskiner som elkedel, køleskab og ovn bruger meget energi, så hvis du overvejer nye maskiner til hjemmet, er det et godt sted at starte.

Ved at vælge energieffektive hvidevarer og elektroniske produkter, kan du mindske strømforbruget og spare hundredvis af kroner om året.

Husk dog, at du ikke bør udskifte dine hvidevarer, før de går i stykker. Det er hårdt for miljøet at producere dem, så derfor bør du først skifte ud, når de gamle står af eller kan få et nyt hjem.

Hvilke produkter har et energimærke?

 • Ovne
 • Frysere og køleskabe
 • Lamper
 • Emhætter
 • Fjernsyn
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner
 • Støvsugere

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Smeg FAB10RBL2

God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Smeg FAB10RBL2

 

.
Det britiske testmagasin Which.co.uk har testet og anmeldt Smeg FAB10RBL2, som de har givet en god bedømmelse. I deres anmeldelse skriver de, at mini-køleskabet har en god energimærkning, men til gengæld er forholdsvis dyrt.

Energivenligt og støjsvagt mini-køleskab

Med Smeg FAB10RBL2 får man et flot og stilrent mini-køleskab, der passer ind i de fleste indretninger. Mini-køleskabet er energivenligt, da det er placeret i energiklasse B. Det betyder ikke mindst, at man sparer på elregningen, men det er også en fordel for miljøet.

Samtidigt har Smeg FAB10RBL2 et lavt lydniveau på 37 dB. Modellen vil derfor ikke støje meget, når den er tændt. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor køleskabet ikke vil forstyrre samtaler i køkkenet m.m.

Mini-køleskab med fryser

Smeg FAB10RBL2 er en praktisk model, da mini-køleskabet både har et køleskab og en fryser. Mens køleskabet har en kapacitet på 101 liter, kan fryseren rumme op til 13 liter. Det er derfor en god model til hjem, hvor pladsen er trang, eller hvis man blot er 1 til 2 personer i husstanden.

Derudover kommer Smeg FAB10RBL2 med en LED-belysning, der tænder, når køleskabet bliver åbnet. Belysningen sørger for, at det er nemt at få et overblik over alle madvarer i køleskabet, så man nemt og hurtigt kan finde det, man leder efter.

Fleksibel indretning

Smeg FAB10RBL2 er forsynet med en fleksibel indretning, der gør det nemmere at placere friske fødevarer i køleskabet efter en indkøbstur.

Mini-køleskabet har både en frugt- og grøntsagsskuffe, en flaskeholder, en æggebakke samt to justerbare hylder, der er lavet af glas. Herved kan man placere de forskellige madvarer på den mest optimale måde, så der bliver plads til endnu mere.

Specifikationer ved Smeg FAB10RBL2 – mål:
🌀 Højde: 96 centimeter
🌀 Bredde: 54,3 centimeter
🌀 Dybde: 63,2 centimeter
🌀 Vægt: 45,10 kilo

Specifikationer ved Smeg FAB10RBL2 – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Fritstående mini-køleskab
🔴 Kølekapacitet: 101 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 139 kWh/år
🔴 Støjniveau: 37 dB
🔴 Dørhængsling: Højrehængt

Fordele ved Smeg FAB10RBL2:
Har en fryser
God energimærkning
Støjsvag model
Fleksibel indretning
LED-belysning
God kapacitet

Her kan du se en præsentationsvideo af Smeg FAB10RBL2. Videoen er produceret af AO.com:


Liebherr CMes 502

Mini-køleskab i luksusklassen

Liebherr CMes 502

 

.
Hvis man er på udkig efter et mindre køleskab, så er Liebherr CMes 502 en oplagt mulighed. Dette minikøleskab har nemlig en kølekapacitet på 42 liter, hvorfor der er plads til i alt 60 dåser eller 30 halvliters flasker. Man har derfor rig mulighed for ekstra plads til drikkevarer i enten sommerhuset, baren eller garagen. 

Minikøleskabet er desuden fremstillet i et stilrent design i rustfrit stål, hvorfor det vil være en fin enhed, der vil passe ind i de fleste hjem. Fronten er lavet af glas, hvilket betyder, at man hurtigt kan få et overblik over, hvad der er inde i køleskabet, samt om det er tid til at fylde køleskabet op med nye drikkevarer. Dette kan allerede ses før man åbner for køleskabsdøren på grund af glasfronten. Desuden er modellen forsynet med funktionen SmartSteel, hvilket betyder, at man ikke lige så nemt kan se fedtfingre på det.

Med dette minikøleskab er der både mulighed for at placere det oven på et bord eller hænge det på væggen. Der medfølger et væghængsel, hvorfor man kan hænge det op, hvis man foretrækker dette.

Fleksibelt og energivenligt minikøleskab med LED-lys 

Med Liebherr CMes 502 får man et fleksibelt og energivenligt minikøleskab, hvor mulighederne er mange. Modellen er placeret i energiklasse C, hvorfor det er et energibesparende køleskab.

Der er også rig mulighed for at justere køleskabet afhængig af behov og plads både inde i selve køleskabet samt udenpå.

Køleskabet er nemlig blandt andet forsynet med i alt tre forskellige trådhylder, der er højdejusterbare. Det betyder, at man kan justere hylderne afhængig af, om man ønsker mere plads foroven eller forneden. Der er ligeledes mulighed for at justere på de forreste ben, da disse også er højdejusterbare.

Endvidere kommer Liebherr CMes 502 med LED-belysning, hvorfor man nemt kan få et overblik over indholdet. LED-belysningen kommer desuden med en lys-dæmper, der er permanent aktiveret.

Lavt lydniveau, ventileret køling og 1 temperaturzone 

Liebherr CMes 502 er forsynet med et væld af praktiske funktioner for et minikøleskab. Først og fremmest er køleskabets lydniveau på blot 35 dB, hvilket er forholdsvist lavt sammenlignet med en normal samtale, der har et lydniveau på 60 dB. Det betyder, at denne model ikke vil hverken larme eller forstyrre ved brug.

Modellen Liebherr CMes 502 har desuden en ventileret køling, der sørger for, at temperaturen vil være den samme på alle hylder. På den måde vil man undgå, at køleskabets hylder er kolde nogle steder, men varme andre steder, da temperaturen konstant vil være ensartet.

Endvidere har Liebherr CMes 502 en enkelt temperaturzone, der kan indstilles mellem 2 grader og 10 grader. Dette er ideelt til drikkevarer, da disse altid kan blive holdt kølige.

Specifikationer ved Liebherr CMes 502 – mål: 
🌀 Højde: 61,2 centimeter
🌀 Bredde: 42,5 centimeter
🌀 Dybde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 27 kilo

Specifikationer ved Liebherr CMes 502 – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Fritstående minikøleskab
🔴 Kølekapacitet: 42 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 107 kWh/år
🔴 Dørhængsling: Højrehængt
🔴 Støjniveau: 35 dB

Fordele ved Liebherr CMes 502:
Lydsvag model
Energivenlig
LED-belysning
Højdejusterbare hylder og ben
Ventileret køling
Glasfront


Liebherr TP 1410-21 001

liebherr-tp-1410-21-001-mini-koeleskab

Liebherr hører normalt til blandt de dyreste hvidevare-mærker, men mini køleskabet TP 1410-21 001 er bestemt rimeligt prissat, og på mange måder er det lige en tand bedre end det gennemsnitlige mini køleskab. Eksempelvis udmærker modellen sig med en flot B energimærkning, der bringer det årlige energiforbrug ned på omkring 93 kWh.

På trods af det lave energiforbrug er Liebherr TP 1410-21 001 faktisk det største køleskab i denne gemmegang med hele 138 liters køleplads. Det vil ofte være tilstrækkeligt til den lille familie, og dermed er der en del penge at spare på både indkøb og drift.

Lydsvag fleksibel model

Med et målt støjniveau på 39 dB(A) hører Liebherr TP 1410-21 001 til blandt de mest støjsvage modeller i gennemgangen, og det er ikke en uvæsentlig faktor, hvis skabet er placeret centralt i boligen. Med et flot klassisk design kan skabet sagtens bruges som fritstående model, men toppladen er dog aftagelig, hvis du skulle ønske at indbygge skabet i et stramt køkkendesign.

Modellen byder desuden også på både vendbar dør, frontventilation og højdejusterbare ben. Indretningsmæssigt er der blevet plads til fire glashylder, grøntsagsskuffe og naturligvis masser af plads i døren.

Udvalgte fordele fra Liebherr TP 1410-21 001:
Eksklusiv mærkevare til overkommelig pris
B energimærkning med årligt forbrug på kun 93 kWh
Ekstra stort ”minikøleskab” med hele 138 liter
Lavt støjniveau – kun 39 dB(A)
4 glashylder, grøntsagsskuffe og meget dørplads


Bomann KB340 

✅  Kåret til nr. 11 i kategorien hos Pricerunner.dk
✅  Bedst i test med 4,3 stjerner ud af 5 mulige hos Amazon.de

Bomann-KB-340-Hvid

Køleskabet her er anmeldt af flere forbrugere der allerede har købt det. Bl.a. på den danske side pricerunner.dk, hvor de positive anmeldelser altså giver køleskabet en 11. plads på deres liste.

På den tyske side Amazon.de har køleskabet fået 518 personlige anmeldelser, og scorer altså 4,3 stjerner ud af de 5 mulige.

Flere af forbrugerne er glade for den vendbare dør der gør køleskabet nemt at passe ind, og samtidig bliver det også rost for ikke at larme.

Om:

Køleskabet fra Bokman er et af de mindre køleskabe, da det kun kan indeholde 42 liter i alt. Det gør det meget egnet til f.eks. Et køleskab på kontoret hvor der blot lige skal opbevares drikkevarer til personalet. Det kan også være et ekstra køleskab i sommerhuset, eller hvis man nu bor alene, og ikke har så meget plads.

Køleskabet har et tidsløst design og vil derfor passe ind stort set overalt. Køleskabet kan placeres frit hvor man syntes, og den vendbare dør gør det jo muligt at tilpasse til hvordan f.eks. andre låger på skabe osv åbner i køkkenet.

Bokman KB340 minikøleskabet har to udtagelige hylder, så man nemt kan tilpasse pladsen efter personlige præferancer.

Temperaturen indstilles nemt på en drejeknap bagerst i køleskabet. På den trinløse indstilling kan du vælge alt mellem 0-8 °C, hvilket giver rig mulighed for at anvende køleskabet som et almindeligt køleskab i husholdningen, eller få serveret helt kolde drikkevarer i løbet af sommeren.

Der er automatisk afrimning i køleskabet så du ikke skal bruge en masse tid på rengøring og afrimning

Bomann KB340 Minikøleskab 

Minikøleskabet er placeret i klimaklasse T.  Hvis ikke du kender til klimaklasser, så siger det noget om i hvilken temperatur omgivelser køleskabet fungerer bedst i.

Klimaklasse T står for “Tropisk” og det betyder at køleskabet køler optimalt når omgivelserne er 18-43 °C. Så har du f.eks. Et sommerhus, en båd eller en campingvogn du bruger på de varme sommerdage, kan du roligt tage dette køleskab med, da det køler helt optimalt i de lidt højere sommertemperaturer. 

Specifikationer ved Bokman KB340 – mål:
🌀 Højde: 51 centimeter
🌀 Bredde: 45 centimeter
🌀 Dybde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 14 kilo

Specifikationer ved Bokman KB340 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Fritstående minikøleskab
🔴 Kølekapacitet: 42 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 80,3 kWh/år
🔴 Dørhængsling: Vendbar
🔴 Støjniveau: 40 dB

Fordele ved Bokman KB340:
Lydsvag model
Energivenlig
Vendbar dør
 Udtagelige hylder
 Automatisk afrimning
Klimaklasse T, velegnet til varme omgivelser


Scandomestic SKS 107A+

4.1 ud af 5 stjerner baseret på 45 brugervurderinger hos Whiteaway.com

Scandomestic SKS 107A+

Scandomestic SKS 107A+ er et praktisk og lille minikøleskab, der har en kølekapacitet på 90 liter. Denne model egner sig derfor til en enkelt person, der ønsker et mindre køleskab eller til en familie, der ønsker et ekstra køleskab i hjemmet.

Designet er meget enkelt og simpelt og vil derfor passe ind i de fleste hjem, eller hvor end man har tænkt sig at placere køleskabet.

Med Scandomestic SKS 107A+ får man desuden et minikøleskab, der har modtaget mange positive anmeldelser fra forbrugerne. Forbrugerne er stort set enige om, at modellen er både lydsvag, funktionel samt forsynet med et fint design. Derudover er de generelt vilde med køleskabets funktioner, der fungerer ’perfekt’. Den eneste ulempe ved køleskabet ifølge forbrugerne er, at der ikke er noget lys i minikøleskabet, hvilket gør det sværere at få et overblik over indholdet.

Fleksibelt indrettet køleskab med lavt lydniveau 

Selvom Scandomestic SKS 107A+ er et minikøleskab med en mindre kapacitet end et almindeligt køleskab, så er modellen fleksibelt indrettet, så der er gjort plads til så meget som muligt.

Desuden er køleskabet forsynet med tre højdejusterbare glashylder, hvorfor man har mulighed for at rykke rundt på hylderne, hvis dette ønskes eller er nødvendigt. Der er også tre hylder i lågen, hvor den nederste hylde er ideel til større kartoner.

Med Scandomestic SKS 107A+ er man også sikret, at man ikke bliver forstyrret af minikøleskabets støj, da lydniveauet er på 40 dB. Selvom det er en smule højere end andre modeller, så er det stadig et lavt lydniveau sammenlignet med en normal samtale på 60 dB.

Energivenlig model med manuel temperaturstyring 

Scandomestic SKS 107A+ er ikke blot et fleksibelt minikøleskab, det er nemlig også et energivenligt køleskab. Modellen er nemlig placeret i energiklasse C, hvorfor man er sikret en model med et fornuftigt energiforbrug, hvilket især vil kunne ses på elregningen.

Endvidere kommer Scandomestic SKS 107A+ med en manuel temperaturstyring, hvorfor man selv har mulighed for at justere temperaturen op og ned, hvis dette ønskes.

Vær opmærksom på, at Scandomestic SKS 107A+ også kommer med en vendbar dør.

Specifikationer ved Scandomestic SKS 107A+ – mål: 
🌀 Højde: 84,5 centimeter
🌀 Bredde: 47,9 centimeter
🌀 Dybde: 44,7 centimeter
🌀 Vægt: 20 kilo

Specifikationer ved Scandomestic SKS 107A+ – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Fritstående minikøleskab
🔴 Kølekapacitet: 90 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 116 kWh/år
🔴 Dørhængsling: Højrehængt
🔴 Støjniveau: 40 dB

Fordele ved Scandomestic SKS 107A+:
Energivenlig
Justerbare hylder
Manuel temperaturstyring
Lavt lydniveau
Simpelt og enkelt design
Gode brugeranmeldelser

Her kan du se en videogennemgang af Scandomestic SKS 107A+ køleskabet. Videoen er produceret af Whiteaway: 

 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke mini-køleskabe har fået de bedste bedømmelser?

Smeg FAB10RBL2, Scandomestic High Cube og Scandomestic SKS 107A+

🤓 Hvordan testes mini-køleskabene?

Der findes ingen officielle tests af disse mini-køleskabe. Vi hos Forbrugsguiden har derfor analyseret en lang række brugeranmeldelser, og giver dig her et overblik over de bedst bedømte modeller.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra A til A. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A.


Gennemgang af testkilder

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der ønsker at hjælpe forbrugere med nemt at få et overblik over de bedste produkter på markedet. Det gør de ved løbende at teste og anmelde en lang række af forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Smeg FAB10RBL2, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Smeg FAB10RBL2, kan du klikke ind her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Øvrige relevante tests

Hvis du derimod leder efter et køleskab i traditionel størrelse, så kan du med fordel læse vores køleskab test, hvor vi har samlet de køleskabe som eksperterne har givet de bedste anmeldelser. Vi har gennemgået en lang række tests, og giver dig i artiklen en nemt og overskueligt overblik over de bedste køleskabe på markedet netop nu. I artikel finder du ligeledes prissammenligning af de forskellige produkter, så du kan se hvilken forhandlere der er billigst i Danmark.

Hvis du er interesseret i at læse mere om køleskabe fra de forskellige producenter, så anbefaler vi at du også læser vores Electrolux køleskab og Bosch køleskab artikler.

Vi har også udarbejdet en artikel om der omhandler køleskabe med fryser, hvor vi gennemgår alle de modeller der får bedst anmeldelser i forskellige ekspert tests.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme