Køleskab med fryser test-oversigt – De bedste modeller ifølge eksperterne – Testvinder guide

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om tests af forskellige, testvindende køleskabe med fryser, således at man som forbruger kan få det bedst mulige overblik over udvalget på markedet.

Her er tale om en række forskellige køleskabe med fryser, som er blevet testet i officielle eksperttests. Ekspertpanelerne består af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Efter gennemgangen af hvert køleskab med fryser bringer vi forskellige afsnit omkring gode råd i forbindelse med mad, holdbarhed og nedfrysning.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne test af køleskabe med frysere finder du:
🔶 Overblik over anmelderroste forskellige køleskabe med fryser
🔶 Guide til korrekt opbevaring af madvarer
🔶 Information om hvor længe madvarerne kan holde sig
🔶 Gode råd til nedfrysning af madvarer
🔶 Viden om hvordan man indstiller fryser og køleskab ordentligt
🔶 Information om hvor længe fryseren kan klare sig ved strømsvigt
🔶 Guide til at forstå energimærket
🔶 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Køleskab med fryser test-oversigt – Her er de 10 bedste køleskabe med fryser

Hos Forbrugsguiden har vi analyseret diverse anderkendte ekspert tests, og samlet de bedst anmeldte køleskabe med frysere lige her. I de grønne bokse under produktnavnet kan du se, hvem der har bedømt produktet og hvordan det har klaret sig i testen.

Vi bringer også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du finder dit nye køleskab med fryser til den bedste pris.


Bosch KIS87AF30

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch KIS87AF30

.

Bosch KIS87AF30 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Ekspertkilderne er begejstrede for modellen, som de har kåret til testvinder.

Råd & Rön er begejstret for dens brugervenlighed. Eksperterne forklarer dog, at de er mindre begejstrede for prisen og dens køle- og frysekapacitet.

Vær opmærksom på, at Bosch KIS87AF30 er en integrationsmodel, hvorfor man selv skal montere en front.

Kølefryseskab med sensorteknologi

Ved køb af Bosch KIS87AF30 får man et kølefryseskab med en kapacitet på 211 liter i køleskabet og 61 liter i fryseren. Modellen er derfor velegnet til en husstand med omkring tre til fire personer.

Derudover kommer Bosch KIS87AF30 med teknologien FreshSense, der med hjælp fra sensorteknologi sørger for, at køleskabet og fryseren bevarer den mest optimale temperatur i forhold til madvarerne. Der findes desuden en praktisk temperaturstyring på køleskabet, man kan anvende, hvis der er brug for det.

Bosch KIS87AF30 er både en energivenlig og støjsvag model. Køleskabet er nemlig placeret i energiklasse A++ og kommer med et lydniveau på 35 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Model med HydroFresh og fleksibel indretning 

Bosch KIS87AF30 har et køleskab med en fleksibel indretning. Køleskabet består nemlig af fem hylder lavet af sikkerhedsglas.

Fire af disse hylder er justerbare, så man selv kan vælge, hvor høje de skal være. Der findes desuden en LED-belysning indeni køleskabet, der giver et godt overblik over madvarerne.

Endvidere er Bosch KIS87AF30 forsynet med skuffen HydroFresh, der er fremstillet med en praktisk fugtighedsregulering. Skuffen kan bruges til opbevaring af frugt og grønt, da den hjælper med at forlænge ingrediensernes friskhed og levetid.

Fryser med praktisk funktion 

Bosch KIS87AF30 er, som allerede nævnt, udstyret med en fryser. Fryseren kommer med to gennemsigtige skuffer. Heraf er den ene skuffe en BigBoks, hvor der er plads til de større madvarer.

Udover en BigBoks kommer Bosch KIS87AF30 ydermere med funktionen SuperFrys. Denne funktion kan bruges til ferske fødevarer. Her sænkes temperaturen, hvorefter indfrysningen går hurtigere og ikke påvirker alle andre madvarer i fryseren. Dette er praktisk, når man putter nye madvarer i fryseren.

Sidst men ikke mindst er Bosch KIS87AF30 udstyret med en døralarm, der giver brugeren besked, hvis lågen ikke lukkes korrekt.

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 – mål:
🌀 Højde: 177,2 cm.
🌀 Bredde: 55,8 cm.
🌀 Dybde: 54,5 cm.
🌀 Vægt: 67,65 kilo 

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 211 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 61 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 226 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 35 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch KIS87AF30:
 HydroFresh-skuffe
 SuperFrys-funktion
 Energiklasse A++
 FreshSense-teknologi
 Fleksibel indretning


Liebherr CNel 4313

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Liebherr CNel 4313

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

 

 

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Liebherr CNel 4313, som de har givet en god anmeldelse og kåret som topscorer i deres test.

Dette har eksperterne blandt andet gjort på baggrund af modellens frysekapacitet, brugervenlighed og lave energiforbrug. Selvom eksperterne generelt er vilde med kølefryseskabet, er de mindre begejstrede for dens temperaturudsving.

Fritstående kølefryseskab med NoFrost og DuoCooling

Liebherr CNel 4313 er et fritstående køleskab, der kan placeres de fleste steder i køkkenet. Det er et simpelt og stilrent kølefryseskab, der passer ind i de fleste køkkener uanset indretningen. Køleskabets kapacitet er på 209 liter, mens fryserens kapacitet er på 95 liter.

Derudover kommer modellen med to praktiske funktioner som for eksempel NoFrost og DuoCooling. Mens teknologien NoFrost sikrer, at friskheden af madvarerne opretholdes i lang tid, får man med DuoCooling to kølesystemer, hvilket betyder, at temperaturen i kølefryseskabet indstilles uafhængigt af hinanden.

Samtidigt sørger NoFrost for, at madvarerne nedfryses med iskold og recirkuleret luft, hvorfor man ikke længere behøver at bruge tid på en manuel afrimning af køleskabet eller fryseren.

Model med knapelektronik og overskuelig indretning 

Liebherr CNel 4313 er forsynet med knapelektronik, så den er nem at betjene. Den kommer ydermere med en elektronisk styring til den digitale temperaturvisning. Her informeres man om de indstillede værdier, så man kan finde ud af, om man skal ændre på temperaturen eller ej.

Endvidere er Liebherr CNel 4313 udstyret med en overskuelig indretning. I køleskabet kan der blandt andet findes en flaskehylde til opbevaring af drikkevarer.Køleskabet er ydermere forsynet med fire opbevaringshylder lavet af sikkerhedsglas samt en stor frugt- og grøntsagsskuffe. Takket være LED-belysningen er der et godt overblik over de forskellige madvarer.

I fryseren kan der findes tre skuffer, der kan flyttes rundt efter behov samt en isterningbakke.

Energivenligt og støjsvagt køleskab med PowerCooling

Med Liebherr CNel 4313 får man et energivenligt og støjsvagt køleskab. Modellen er nemlig placeret i energiklasse A++, hvorfor man kan være sikker på, at den ikke forbruger meget energi på et år. Dette er en fordel for pengepungen, men også for miljøet.

Selvom køleskabet er energivenligt, støjer det ikke. Lydniveauet er på blot 41 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Kølefryseskabet kommer desuden med funktionen PowerCooling, der sikrer, at madvarer hurtigt køles ned, når de sættes i køleskabet. Derfor holdes de friskere i længere tid.

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 – mål:
🌀 Højde: 186,1 cm.
🌀 Bredde: 60 cm.
🌀 Dybde: 65,5 cm.
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 240 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Liebherr CNel 4313:
 PowerCooling-funktion
 Overskuelig indretning
 LED-belysning
 NoFrost-funktion
 DuoCooling-funktion


Miele KFN 28132 D ws 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele KFN 28132 D ws

.
Bemærk: Da Miele KFN 28132 D ws er udgået, viser vi prisen for Miele KFN 28132 Dedt, der er en ny og forbedre udgave af Miele KFN 28132 D ws. 

Miele er kendt for at lave hvidevarer i høj kvalitet. Modellen Miele KFN 28132 D wser ingen undtagelse. Dog skal man være opmærksom på, at dette kølefryseskab er dyrere end andre modeller på markedet.

Dog afspejler prisen også modellens kvalitet, da denne model er fyldt med egenskaber og funktioner, som er nyttige, når man skal investere i et nyt kølefryseskab.

Med denne model får man dog andet end blot et kølefryseskab med en kølekapacitet på 209 liter og en frysekapacitet på 95 liter. Dette er nemlig også en energibesparende model, der er placeret i energiklassen A++. Derudover er den også betegnet som værende forholdsvis lydsvag, selvom der findes modeller på markedet med et endnu lavere lydniveau.

Selvafrimende model med to separate kølesystemer

Miele KFN 28132 D ws er udstyret med to separate kølesystemer, der giver madvarerne de bedste opbevaringsbetingelser. Dette sikrer nemlig, at hverken fryserens eller køleskabets luft eller temperaturer bliver blandet sammen.

Derudover kan begge sektioner sørge for, at temperaturen giver den bedste køling afhængig af indholdet. Med de to kølesystemer vil der heller ikke blive overført hverken luft eller lugte frem og tilbage fra de forskellige sektioner, hvorfor maden vil opbevares optimalt og holdes frisk.

Temperatur og luftfugtighed er nogle af de vigtigste parametre, når det kommer til friske madvarer. Med Miele KFN 28132 D ws er dette sikret, da DynaCool-funktionen sørger for, at luften bliver cirkuleret rundt regelmæssigt med hjælp fra ventilatoren. Både temperatur og luftfugtighed vil derfor fordeles jævnt og præcist.

Kølefryseskabet er en selvafrimende model på grund af teknologien NoFrost. Denne teknologi sørger for, at køleskabet afrimer sig selv, hvorfor man ikke skal gøre det manuelt.

Miele KFN 28132 D ws (åben)Se rundt i alle afkroge med LED-belysning  

Det kan sommetider være svært at overskue alt indhold i køleskab og fryser. Men med Miele KFN 28132 D ws LED-belysning kan man nemt og hurtigt se rundt i alle afkroge. Derudover er LED-belysningen også energibesparende samt har en lang holdbarhed, hvis man sammenligner det med almindelige pærer.

Modellen Miele KFN 28132 D ws er også udstyret med en elektronisk temperaturstyring, der sørger for at indstille og justere temperaturen, så den altid er optimal i forhold til de forskellige madvarer. Man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt temperaturen er korrekt stillet eller ej.

Praktisk og fleksibelt kølefryseskab

Miele KFN 28132 D ws er et praktisk og fleksibelt kølefryseskab, der vil passe ind i de fleste hjem. Den sørger nemlig for at give masser af plads til opbevaring. Derudover er rengøringen af både køleskab og fryser også klaret nemt og hurtigt.

Kølefryseskabet er produceret med funktionen ComfortClean, der består af dørholdere, der kan gøres rent nemt og hurtigt. De tåler nemlig at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at rense dem manuelt.

Derudover er Miele KFN 28132 D ws fryserum fleksibelt, da VarioRoom-funktionen sikrer, at der er mulighed for at udnytte pladsen bedst mulig. Med denne funktion kan man udvide selve fryserummet ved eventuelt at tage skuffer og hylder ud.

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws – mål 
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 657 mm
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws – nøgleoplysninger
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 232 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Miele KFN 28132 D ws:
 Energibesparende model
 Nem at rengøre
 Praktisk og fleksibel i forhold til plads og rengøring
 To separate kølesystemer
 Styrer temperaturen elektronisk


Opbevaring af madvarer i køleskabetmadvarer i køleskabet

Når man kommer træt hjem efter en lang dag, tænker man næppe over, hvordan man lægger madvarerne ind i køleskabet. Men Whiteaway.com forklarer, at der faktisk er store temperaturmæssige forskelle på de forskellige hylder i køleskabet.

Hvis man ønsker at være sikker på, at alle madvarer opbevares ved samme temperatur, så kan man med fordel investere i et køleskab med ventilering, som via et ventilationssystem sikrer samme jævne temperatur over det hele. Har man ikke et køleskab med ventilering, så kan man som en tommelfingerregel huske på, at varmen stiger op i køleskabet, hvilket betyder, at de øverste hylder er de mindst kolde.

Har man køleskab uden ventilering, så bør man gøre følgende:

Øverste hylder: Placér frugt og grønt øverst i køleskabet, selv om mange er vant til at gøre det modsatte. Så gemmes de ikke væk i en skuffe, hvor de let kan blive glemt. Det samme gælder for ost og smør, som har det bedst, hvor det ikke er allerkoldest.

Nederste hylder: Der er som regel koldest nederst i køleskabet. De madvarer, som hurtigt bliver fordærvede, skal derfor placeres her. Her er tale om mælk, kød og fisk men også rester fra aftensmaden. Også æg kan med fordel placeres her. Mange bruger køleskabsdøren til både mælk og æg, men der findes ofte store temperatursvingninger her.

Man skal også lægge mærke til, at der er forskel på grøntsager og frugt – nogle har bedst af køleskabet og andre af køkkenbordet:

Frugt og grønt, som ikke skal på køl: Æbler, pærer, bananer, meloner, avocado, tomat, agurk, frisk ingefær, squash og aubergine.

Frugt og grønt, som skal på køl: Stenfrugter, bær og andet grønt, som ikke er nævnt ovenfor.

Herudover skal man også være opmærksom på luftfugtigheden. De fleste frugter og grønt kan bedst lide en høj luftfugtighed på 90-95 procent, og her kan grøntsags-skuffen være en god ide – den holder nemlig på fugten. Der findes dog også undtagelser som for eksempel gulerødder, som foretrækker en lavere luftfugtighed.

Hvis man gerne vil komme for meget fugt i grøntsags-skuffen til livs, så kan man lægge et stykke køkkenrulle i bunden af skuffen, som suger det overflødelige fugt plus også eventuelt kondensvand.


Husk datomærkningen

Tv2.dk forklarer, at man som udgangspunkt altid bør følge datomærkningen for at sikre, at man ikke spiser fordærvede fødevarer. Men den sunde fornuft bør altid råde først og fremmest, så hvis maden lugter eller smager dårligt eller har en forkert konsistens, så bør den kasseres – også hvis der står en dato på, som endnu ikke er nået.

Husk de essentielle hygiejne-råd:

Herudover bør man altid være påpasselig, når man har med mad at gøre, forklarer Tv2.dk. Man bør altid overholde de få, men vigtige hygiejne-regler i køkkenet, som især inkluderer:

Vask hænder: Vask hænder før, under og efter madlavningen. Når man har rørt ved råt kød eller beskidte grøntsager, så bør man vaske hænder for ikke at overføre sygdomsfremkaldende bakterier.

Pas på viskestykket: Viskestykket og karkluden kan være en sand legeplads for bakterier. Skift dem ofte og tør helst hænder af i køkkenrulle efter håndvask.

Rengøringen: Husk at holde både komfur, bestik og køkkenredskaber rene og vask dem grundigt af efter brug.

Ingen kontakt: Hold råt kød og ikke vasket grønt væk fra andre fødevarer – og hold dem også væk fra hinanden. Brug forskellige spækbrætter til forskellige fødevarer.

Hurtigt på køl: Fødevarer har ikke godt af at være ude i varmen. Kom dem i køleskab eller fryser med det samme efter indkøb og madlavning.


Så længe kan dine madvarer holde sig i fryseren

mad i fryseren

Ud over de ovenstående råd for god køkkenhygiejne skriver Idenyt.dk, at man også skal huske at se termostaten på køleskabet efter i sømmene. Den optimale temperatur i køleskabet er 3-5 grader, og hvis man ønsker at foretage en manuel måling, så kan man sætte et termometer i et glas vand og tjekke det jævnligt.

Nedfrossen mad

Også fryseren bør få et temperaturtjek, og her bør den ideelle temperatur være på minus 18 grader eller koldere. Som en tommelfingerregel så kan federe fødevarer holde sig i kortere tid end magre, da fedtet bliver harskt under nedfrysning.

Her har Idenyt.dk samlet en liste over, hvor længe fødevarer kan holde sig i fryseren. Den skal anvendes som en rettesnor, men husk altid at bruge den sunde fornuft også:

Bagværk, magert: 4-5 måneder

Bagværk, fedt: 2-3 måneder

Frugt: 10-12 måneder

Grøntsager: 6-12 måneder

Kalvekød: 6-8 måneder

Svinekød, magert: 6 måneder

Svinekød, fedt: 3 måneder

Hakket kød: 4 måneder

Røget kød: 4-6 måneder

Pølser: 2-3 måneder

Fisk, mager: 3-6 måneder

Fisk, fed: 2-3 måneder

Fiskefars: 1-2 måneder

Gravet og røget fisk: 3-4 uger

Fjerkræ, magert: 8-10 måneder

Fjerkræ, fedt: 5 måneder

Mælkeprodukter: 3 måneder

Ost: 3-4 måneder

Hvis man har med nedfrosne fødevarer at gøre, så skal man også optø dem korrekt. Det gælder især for kød, som bør optøs i køleskab, selv om det tager længere tid end køkkenbordet. Bakterierne begynder nemlig lynhurtigt at formere sig, når kødet udsættes for varme stuetemperaturer.

Sådan tjekker du, om dine madvarer er ok at spise🍗🔍 

Fødevarestyrelsen.dk forklarer, at der er forskel på mærker, der hedder ”Sidste anvendelsesdato” og ”Bedst før”.

Fødevarer med ”Sidste anvendelsesdato” betyder, at man under ingen omstændigheder må indtage varen efter den angivne dato. Dette gør sig især gældende ved kødprodukter.

Fødevarer med ”Bedst før” kan eventuelt godt spises efter den angivne dato. Her bør man lugte, se og smage på varen og selv vurdere, om varen virker frisk og spiselig. Fordærvede bakterier gør ikke nødvendigvis en syg, men man bør undgå dem.

Bedøm selv maden

Hvis fødevaren har overskrevet ”Bedst før” mærket, behøver du dermed ikke nødvendigvis smide varen ud. Du kan med fordel lade sanserne bedømme:

Start med at lugte til varen: er den for gammel, vil lugten ofte være sur eller harsk. Er den det, bør den smides væk.

Smag på varen: Hvis maden ikke lugter forkert, så kan man fortsætte undersøgelsen og smage på en lille del af den. Hvis smagen er fin og som normalt, så kan man godt anvende den. Er smagen ikke god, bør varen i stedet kasseres.

Gode råd om nedfrysning af madvarer💡

Når man fryser en madvare ned, stopper udviklingen af bakterier, som fordærver maden. Dermed holdes bakterierne i skak, indtil man tager varen op igen.

Dr.dk og KU.dk  guider i artikler til, hvordan man bedst fryser sin mad ned – nedfrysning kan nemlig både give maden en bedre kvalitet, og der er både penge og plads at spare ved korrekt nedfrysning. Her er de mest centrale råd:

Tjek emballagen: Man bør altid ompakke kød inden nedfrysning. Nogle emballager fra supermarkedet kan nemlig ikke tåle frost – de er mærket med betegnelsen HO-PP. Andre er så isolerende, at det er svært for fødevaren at blive frossen. Eksperten fra Dr.dk anbefaler, at man ompakker alt kød for at være på den sikre side.

Vælg fryseposer: Nogle har for vane at fryse madvarer ned i plastikbokse. Eksperter forklarer, at jo større emballager, jo mere energi skal fryseren bruge. Vælg derfor fryseposer til nedfrysning. Bokse fylder også rigtig meget. Husk at anvendes deciderede fryseposer til nedfrysning. Se efter om posen har et mærke med en kniv og gaffel – så er den beregnet til madvarer. Der kan være skadelige kemikalier i andre typer plastikposer.

Frys ikke maden ned igen: Hvis man én gang har haft nedfrosset fødevaren, så må den ikke fryses ned igen.

Frys hurtigt maden ned: Både af kvalitetsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager bør man fryse maden ned hurtigt. Det stopper bakteriernes vækst, plus en hurtig nedfrysning sikrer, at maden ikke bliver kedelig og smagløs, når man skal spise den på et senere tidspunkt.

Husk fordelingen: Hvis man fryser flere fødevarer ned samtidig, så bør man lægge dem forskellige steder i fryseren. Hvis der er tale om store portioner, så bør man ompakke dem til flere, for jo større portioner, jo længere tid tager det også at få maden nedfrosset. 

Pak i poser uden luft: Sørg for at der er mindst muligt luft i posen, når maden fryses ned. Mindre luft giver mindre iltning af varen plus færre rimfrostskader på madens overflade.

Afrim fryseren: Fryseren er mest effektiv, hvis den er afrimet, og der dermed ikke sidder store isklumper på siderne.

Brug indfrysningsfunktion hvis muligt: Har man en fryser med en indfrysningsfunktion, så anvend den hvis der skal fryses store mængder ned.


Sådan indstiller du din fryser og dit køleskab til den rigtige temperatur

temperatur i køleskabet

Elforbundet.dk skriver i en artikel omkring at spare penge angående både køleskabe og frysere, at man som udgangspunkt bør indstille køleskabet til 5 grader og fryseren til minus 18.

Hvis man går efter et energibesparende køleskab med energimærkning A++ eller A+++, så er der mange penge at spare, men hvis man vælger at indstille køleskabet for koldt, så kan besparelsen gå tabt – jo lavere en indstilling, jo mere energi kræver det af apparatet. Og herudover så forlænger den lavere temperatur ikke fødevarernes levetid.

Af både miljømæssige og sundhedsmæssige grunde bør man så derfor jævnligt holde øje med temperaturen i både køleskab og fryser. Nogle har en elektronisk temperaturkontrol, som digitalt viser temperaturen, hvor andre har en gammeldags drejeknap.

Hvis man vil være helt sikker på, at køleskab eller fryser har den korrekte temperatur, så kan man med fordel lægge et termometer ind og måle temperaturen – gerne på forskellige steder, idet for eksempel køleskabe uden ventilering ikke altid har samme temperatur overalt.

 

Guide om energimærket

energimaerkningenNår man skal vælge et nyt køleskab eller en ny fryser, så er det en rigtig god ide at kigge efter energimærket, som obligatorisk er placeret på alle apparaterne. Men energimærket kan være noget besværligt at aflæse, så baseret på en artikel fra Sparenergi.dk guider vi her til at kunne forstå mærket lidt bedre:

Med energimærket er her tale om et firkantet mærkat, hvor der øverst vil stå information omkring producent og model. Herunder er der forskellige klasser fra A+++ til D med farveangivelser, når det gælder køleskabe eller frysere. D er den dårligste energiklasse, og A+++ er den absolut bedste. Disse klasser angives efter farve (rød, gul, grøn), og jo grønnere modellen er, jo mere miljøvenlig er den. Sparenergi.dk anbefaler, at man går efter en model, som har A++ eller A+++.

Whiteaway.com tilføjer, at det er forskelligt fra produkttype til produkttype, hvordan skalaen ser ud. Hele skalaen går fra A+++ til G, og for eksempel løber skalaen fra A til G, når det gælder støvsugere.

Herunder er det årlige energiforbrug i kWh angivet på mærket.

Nederst på energimærket står kapaciteten i liter – altså hvor rummelig køleskabet eller fryseren er flankeret af støjniveauet i decibel.

Der er store forskelle på et køleskab eller en fryser i for eksempel energiklasse A og A+++. Hvor A koster 330 kroner om året i strøm, så koster A+++ kun 130 kroner.

Dr.dk tilføjer desuden, at når modellerne er afprøvede i test, så testes de under de mest optimale forhold. Det indebærer, at for eksempel døren til køleskabet eller fryseren holdes lukket under hele testperioden, og det kan man næppe gøre i dagligdagen. Derfor kan energimærket også være en smule misvisende af og til, da det reelle forbrug højst sandsynligt vil være lidt højere.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Liebherr CP 4313

✅ Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Liebherr CP 4313

.
Liebherr CP 4313 er blevet testet og anmeldt af Englands største testmagasin Which.co.uk. Eksperterne fra Which.co.uk er vilde med kølefryseskabet, som de har kåret som værende et ”Best Buy”.

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at modellen er brugervenlig samt energivenlig. Til gengæld er de mindre vilde med kølefryseskabets kapacitet, da de mener, at der findes større modeller på markedet, der passer bedre til en familie.

Kølefryseskab med DuoCooling og SmartFrost 

Liebherr CP 4313 er et kølefryseskab, der kommer med både et køleskab og en fryser. Her har køleskabet en kapacitet på 209 liter, mens fryseren har en kapacitet på 99 liter. Modellen er derfor velegnet til en husstand på omkring tre til fire personer.

Derudover kommer Liebherr CP 4313 med de to praktiske funktioner DuoCooling og SmartFrost. Mens DuoCooling sørger for to kølesystemer, der kan indstilles uafhængigt af hinanden, sikrer SmartFrost, at isdannelsen reduceres kraftigt i modellen. Det vil sige, at man sjældent skal afrime køleskabet.

Energivenligt og støjsvagt kølefryseskab 

Med Liebherr CP 4313 får man et kølefryseskab, der er placeret i energiklasse A+++. Det betyder, at modellen er placeret i den bedste energiklasse. På den måde er man sikret en model, der ikke forbruger meget energi på et år. Dette er ikke mindst en fordel for pengepungen, men også for miljøet.

Endvidere er Liebherr CP 4313 en lydsvag model med et lydniveau på blot 38 dB. Kølefryseskabet vil derfor ikke forstyrre meget i hjemmet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Flere praktiske egenskaber

Liebherr CP 4313 kommer med flere praktiske egenskaber såsom knapelektronik. Her har den præcise elektroniske styring en digital temperaturvisning, der informerer om de indstillede værdier, så brugeren altid kan se dem. Med en let berøring er der desuden mulighed for at styre alle funktioner.

Modellens køleafdeling er ydermere forsynet med ventileret køling. Man kan derfor være sikker på, at temperaturen er den samme både nederst og øverst. Det er ligeledes nemt altid at få et overblik over madvarerne i køleskabet takket være LED-belysningen.

Specifikationer ved Liebherr CP 4313 – mål:
🌀 Højde: 186,1 cm.
🌀 Bredde: 60 cm.
🌀 Dybde: 65,5 cm.
🌀 Vægt: 67,5 kilo 

Specifikationer ved Liebherr CP 4313 – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 99 liter
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Energiforbrug pr. år: 153 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 38 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Liebherr CP 4313:
 LED-belysning
 Ventileret køling
 DuoCooling
 SmartFrost
 Energivenlig og lydsvag model


Bosch KGN39IJ3A

✅ God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ 81 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch KGN39IJ3A

 

.Både Which.co.uk og Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Bosch KGN39IJ3A, som de har givet henholdsvis en god bedømmelse og 81 ud af 100 point. Begge ekspertkilder er glade for kølefryseskabet på grund af dets lave energiforbrug. Dog mener de, at modellen er forholdsvis dyr.

Meget energivenligt kølefryseskab, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Bosch KGN39IJ3A et rigtig godt køleskab med et flot design.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Which.co.uk, at køleskabet ”lader dig udskifte dit look i køkkenet” på en god måde. De mener desuden, at modellen er yderst energivenlig, hvilket eksperterne fra Kagoo.co.uk også fremhæver.

Eksperterne fra Kagoo.co.uk hæfter sig desuden ved, at dette køleskab har en kapacitet, der er god til mindre familier. Dog mener de, at modellen er temmelig dyr.

Støjsvagt og energivenligt kølefryseskab

Med Bosch KGN39IJ3A får man et støjsvagt og energivenligt kølefryseskab med energimærkningen A++. Det gør, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Samtidigt er lydniveauet på 39 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Kapaciteten i køleskabsafdelingen er ydermere på 279 liter, mens fryseren kan rumme op til 87 liter. Herved er modellen velegnet til en familie med omkring tre til fire personer, da der er forholdsvis god plads.

Takket være den automatiske afrimningsfunktion NoFrost afrimes modellen løbende, så man ikke selv behøver at gøre det. Når man åbner køleskabet, vil der desuden tænde et LED-lys, så man kan få et godt overblik over alle hylder og skuffer.

Flere praktiske funktioner

Bosch KGN39IJ3A er udstyret med flere praktiske funktioner såsom et Multi AirFlow-system og SuperFrys.

Mens Multi AirFlow-systemet sørger for, at der bliver skabt blide og jævne luftstrømme på alle niveauer, så madvarerne bevarer smag og konsistens, sænkes temperaturen i en kort periode med SuperKøl. Det gør, at de nye madvarer hurtigt opnår den rette temperatur.

Derudover kommer Bosch KGN39IJ3A med funktionen FreshSense, som har intelligente sensorer. Disse sensorer reagerer med det samme, hvis der opstår en temperaturforskel, hvorefter de overtager styringen af kølingen.

Specifikationer ved Bosch KGN39IJ3A – mål:
🌀 Højde: 203 cm.
🌀 Bredde: 60 cm.
🌀 Dybde: 66 cm.
🌀 Vægt: 75,672 kilo 

Specifikationer ved Bosch KGN39IJ3A – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 279 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 87 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 273 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 39 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch KGN39IJ3A:
 FreshSense
 SuperFrys
 Multi AirFlow-system
 LED-belysning
 NoFrost


Electrolux EN3791MOX 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOX

.
Modellen Electrolux EN3791MOXpasser til en familie med 3-4 personer. Kølekapaciteten er på 228 liter, hvorimod frysekapaciteten er på 91 liter. Der er derfor rigeligt med plads til en gennemsnitlig familie.

Electrolux EN3791MOX er en mindre avanceret model, da den ikke er udstyret med lige så mange funktioner, som mange andre modeller. Dog er den udstyret med alle de funktioner og egenskaber, som man har brug for, når det kommer til et kølefryseskab.

Derfor har den svenske forbrugerrådsorganisation Råd & Rön også testet denne model, som de begge har været begejstrede for i de fleste af de testede parametre. De endte derfor også med at give denne model god bedømmelser.

Modellen er energibesparende, hvorfor det ikke mindst er godt for pengepungen, men også for miljøet. Denne model er placeret i energiklassen A++.

Kan fryse og køle madvarer på ingen tid 

Med ElectroluxEN3791MOX er der mulighed for både at køle og fryse madvarer på ingen tid. Kølefryseskabet er udstyret med funktionerne SuperKøl og SuperFrys, der henholdsvis fungerer i køleskabet og i fryseren.

Med SuperKøl kan man sænke temperaturen i kort tid, hvis man eksempelvis ikke ønsker at madvarerne skal tø op. Dette kan være en god idé, hvis man har handlet stort ind på én gang. Med SuperFrys-funktionen bliver nedfrysningsprocessen speedet op, da fryserens temperatur ikke vil stige, men i stedet falde. Den hurtige nedfrysningsfunktion har et automatisk temperaturskift til den normale indstilling, når processen er overstået.

Udover funktionerne SuperKøl og SuperFryst, så har ElectroluxEN3791MOX også en 0-graders zone, hvor man kan opbevare et væld af forskellige madvarer. Zonen er god til madvarer, der skal holde sig friske. Derudover øger zonen også holdbarheden på de forskellige madvarer, da temperaturen holder sig lav.

Electrolux EN3791MOX (åben)MultiFlow-teknologi sørger for en frisk opbevaring 

Electrolux EN3791MOX kølefryseskabet sikrer, at alt indhold i køleskabet holder sig friskt, da luftfugtigheden holder sig jævn og præcis på grund af TwinTech FrostFree med Multi-Flow-funktionen. Det betyder, at madvarerne kan holde sig i længere tid samt vil bevare friskheden.

Om man vil placere en bestemt vare nederst eller øverst i køleskabet er underordnet, da MultiFlow-teknologien sørger for, at temperaturen bliver fordelt jævnt og præcist.

Modellen er også udstyret med et TasteGuard luftfilter, der renser luften, så den altid er ren og frisk. Med dens kulfilter bevarer luften sin frisk- og renhed, hvilket kommer til gavn for madvarerne, da disse ikke vil begynde at lugte eller smage af hinanden uanset, om de er indpakket eller ej.

Praktisk model med god belysning 

Electrolux EN3791MOX er en praktisk model med en god belysning, der sørger for, at man nemt og hurtigt kan finde lige præcis det, som man leder efter i kølefryseskabet. Med modellens LED-belysning er der mulighed for at tjekke selv de mørkeste hjørner i fryseren eller køleskabet uden problemer.

Derudover er Electrolux EN3791MOX et praktisk kølefryseskab, da det er selvafrimende. Det vil sige, at man ikke behøver at afrime fryseren selv, da den selv sørger for at gøre det, når der er brug for det.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX – mål 
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 74 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 243 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 254 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOX:
 Automatisk afrimning
 Udstyret med SuperKøl og SuperFrys
 Energibesparende model
 Separate kølesystemer
 LED-belysning


Electrolux EN3791MOW 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOW

.
Electrolux EN3791MOWer et kølefryseskab, der er blevet testet af flere ekspertpaneler. Her iblandt er den svenske forbrugerrådsorganisation Råd & Rön. De har vurderet og testet modellen med henblik på forskellige parametre. Denne model klarede sig godt i de forskellige testparametre, hvorfor de begge endte med at give Electrolux EN3791MOW gode vurderinger.

Med denne model får man flere valgmuligheder, hvis man ønsker en bestemt farve til ens køkkenindretning. Der er nemlig mulighed for at vælge mellem en front i rustfrit stål og en hvid front afhængig af, hvad man ønsker og har behov for. Modellen er moderne og stilren i begge farver.

Dog er Electrolux EN3791MOW en model, der har mere end blot et flot design at byde på. Det er nemlig også en energibesparende model, der ikke mindst er god for ens pengepung, men også for selve miljøet. Den er nemlig placeret i energiklassen A++.

Modellens kølekapacitet er på 228 liter, hvorimod frysekapaciteten er på 91 liter. Den passer derfor til en familie på mellem 3-4 personer.

Gode opbevaringsforhold, 0-graders skuffe og ventilerende køleteknologi 

Modellen Electrolux EN3791MOW er udstyret med en 0-graders skuffe, hvor man kan opbevare alt lige fra kødpålæg til friske grøntsager eller en god bøf. Denne skuffe sørger for, at alle fødevarer kan holde sig i længere tid. Både køleskabets temperatur og fugtighed vil ydermere justere sig alt efter indholdet.

Electrolux EN3791MOW er en model, der også er udstyret med en ventileret køling, der sørger for køling ved køleskabets forskellige niveauer. Med modellens ventilerende køleteknologi vil alle fødevarer opnå en optimal opbevaring, hvorfor det er et kølefryseskab, hvor man kan stole trygt på kvaliteten af opbevaringsbetingelserne.

Kølefryseskabet har en luftcirkulation, der også sikrer, at fødevarerne vil holde sig friske i længere tid. Temperaturen vil holde sig nogenlunde ens med kun enkelte mindre udsving.

Electrolux EN3791MOW (åben)Udstyret med SuperKøl og SuperFrys-funktioner 

Electrolux EN3791MOW er udstyret med de to funktioner SuperKøl og SuperFrys, der er nyttige, hvis man ønsker at nedkøle eller nedfryse fødevarer nemt og hurtigt. SuperKøl-funktionen kan findes i køleskabet, hvor man kan gøre brug af denne, hvis man vil køle madvarer ned hurtigt uden at optø de andre. Denne funktion vil sænke temperaturen i køleskabet i en kort tid.

Med fryserens SuperFrys-funktion er der mulighed for at fryse madvarer ned nemt, effektivt og hurtigt. Funktionen sætter turbo på nedfrysningsprocessen, hvorfor det vil gå ekstra hurtigt. På denne måde vil ingen madvarer i fryseren nå at tø op, og man vil have mulighed for at fryse de madvarer ned, som man har brug for nemt og hurtigt.

Udover disse to funktioner, så er køleskabet udstyret med et TasteGuard luftfilter. Dette filter består af et kulfilter, der sørger for at rense køleskabets luft. Det vil sige, at luften ikke mindst vil være frisk og ren, men madvarerne vil heller ikke begynde hverken at smage eller lugte af hinanden.

Et fleksibelt kølefryseskab med praktiske funktioner 

Det fleksible kølefryseskab fra Electrolux har en LED-belysning i køleskabet og fryseren, der gør det nemt og hurtigt at få et overblikket over indholdet – også alt det, der er placeret inde bagved. LED-belysning er ikke blot smart; det er også praktisk, da det både er energibesparende og holdbart, hvorfor pærerne ikke skal udskiftes hele tiden.

Denne model er praktisk, fordi den sørger for at afrime sig selv. Det betyder, at man ikke selv skal i gang med at afrime sin fryser, da den klarer det hele selv. Den sørger for at gøre det regelmæssigt, hvorfor man ikke selv skal holde øje med, hvornår det igen er tid til at afrime fryseren.

Electrolux EN3791MOW er udstyret med fleksible glashylder, der er større end de standardhylder, man som regel finder i andre kølefryseskabe. De er nemlig både større i dybden og i bredden, hvorfor der er mulighed for at placere flere ting på disse, end der som regel er med andre hylder.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW – mål 
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 77 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW – nøgleoplysninger
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 228 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOW:
 Energibesparende model
 Selvafrimende model
 Udstyret med de to funktioner SuperKøl og SuperFrys
 0-graders skuffe
 Holder luften frisk og ren med et TasteGuard luftfilter


Bosch KGE49VI4A

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ 90 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch KGE49VI4A

.
Bosch KGE49VI4A er blevet testet og anmeldt af de to britiske testmagasiner Which.co.uk og Kagoo.co.uk. Begge eksperter er begejstrede for køleskabet, som de henholdsvis har kåret som et ”Best Buy” samt givet 90 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort på grund af modellens store kapacitet og flotte design. Til gengæld er de mindre vilde med prisen.

Perfekt til et stort køkken, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Bosch KGE49VI4A et flot og stilrent kølefryseskab, som har mange praktiske funktioner. Eksempelvis skriver eksperterne fra Which.co.uk, at køleskabet har en god kapacitet. Derfor mener Kagoo.co.uk også, at dette køleskab er ”perfekt til et stort køkken”.

Eksperterne fra Kagoo.co.uk forklarer ydermere, at Bosch KGE49VI4A har ”en god indretning”, så det er nemt at placere mad i både køleskabet og i fryseren. Alt i alt mener eksperterne, at det er en ”rigtig god model, der kan holde i mange år frem i tiden”. Dog bemærker de, at modellen er forholdsvis stor, hvilket man bør være opmærksom på.

God kapacitet

Med Bosch KGE49VI4A får man et kølefryseskab, der har en kølekapacitet på 274 liter samt en frysekapacitet på 111 liter. Modellen er derfor velegnet til et hjem med omkring tre til fire personer.

Samtidigt er dette kølefryseskab en energibesparende model, der er placeret i energiklasse A+++. Dette er ikke mindst en fordel for pengepungen, men også for miljøet, da det ikke forbruger meget energi på et år.

Selve lydniveauet er på 38 dB, hvorfor Bosch KGE49VI4A ikke støjer meget. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB. Ved åbning af køleskabet vil der desuden tænde en LED-belysning, så man hurtigt kan finde det, man leder efter.

Funktionelt køleskab med fryser

Bosch KGE49VI4A er forsynet med en fleksibel og funktionel indretning med en stor fryseskuffe, udtrækkelige glashylder, en æggebakke m.m. Det gør det nemt at indrette køleskabet og fryseren på den bedst mulige måde.

Derudover har Bosch KGE49VI4A både SuperKøl, SuperFrys og LowFrost. Mens SuperKøl og SuperFrys sørger for at sænke temperaturen hurtigt, når der lægges nye varer i, reducerer LowFrost dannelsen af rim og is, så fryseren ikke længere skal afrimes hele tiden.

Sidst men ikke mindst kommer Bosch KGE49VI4A med FreshSense, der har sensorer, som straks reagerer, hvis der opstår en temperaturforskel. Herefter vil sensorerne overtage styringen af kølingen, så den forbliver optimal.

Specifikationer ved Bosch KGE49VI4A – mål:
🌀 Højde: 201 cm.
🌀 Bredde: 70 cm.
🌀 Dybde: 65 cm.
🌀 Vægt: 90,883 kilo 

Specifikationer ved Bosch KGE49VI4A – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 274 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 111 liter
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Energiforbrug pr. år: 190 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 38 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch KGE49VI4A:
 SuperKøl
 SuperFrys
 LowFrost
 FreshSense
 Energiklasse A+++


Electrolux EN3201MOW

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3201MOW

.
Electrolux EN3201MOW er blevet testet og anmeldt af  den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Eksperter er begejstrede for kølefryseskabet, som de har givet en god bedømmelse.

De er især glade for modellens lave energiforbrug og høje kvalitet. Dog er de mindre vilde med selve kapaciteten.

Energibesparende kølefryseskab

Electrolux EN3201MOW er et energibesparende kølefryseskab, der har fået energimærkningen A++. Det vil sige, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Desuden har kølefryseskabet en kapacitet på 111 liter i fryseren og 198 liter i køleskabet.

Samtidigt har Electrolux EN3201MOW et lydniveau på 40 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB. Det vil sige, at køleskabet ikke støjer særlig meget.

Når man åbner køleskabet, vil der ydermere blive tændt et LED-lys. Herved kan man nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige hylder og skuffer.

Nem afrimning

Med Electrolux EN3201MOW får man et kølefryseskab, hvor det er nemt og hurtigt at afrime fryseren. Modellen kommer nemlig med teknologien LowFrost, der sikrer, at rim og is bliver reduceret. Herved skal man ikke afrime fryseren manuelt hele tiden.

Derudover er der placeret to fryseskuffer og en halvdyb skuffe i fryseafdelingen. Der er derfor plads til både de større og de mindre frysevarer, hvis man har brug for det. Alle hylder i fryseren er desuden lavet af glas, hvilket giver et bedre overblik.

God indretning

Electrolux EN3201MOW har ligeledes en køleskabsafdeling, der er indrettet på en praktisk og god måde. Køleskabet har blandt andet en pladsbesparende flaskehylde, så man kan placere alle flasker her.

Flaskehylden er direkte under en glashylde og har plads til hele fem flasker. Endvidere har Electrolux EN3201MOW hele to forskellige grøntsagsskuffer, hvor man kan opbevare alle frugter og grøntsager.

Specifikationer ved Electrolux EN3201MOW – mål:
🌀 Højde: 174,5 cm.
🌀 Bredde: 59,5 cm.
🌀 Dybde: 64,7 cm.
🌀 Vægt: 64,1 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EN3201MOW – nøgleoplysninger: 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet køleskab: 198 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 111 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 233 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 40 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Electrolux EN3201MOW:
 Praktisk flaskehylde
 LowFrost
 God energimærkning
 Støjsvag model
 LED-belysning

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux EN3201MOW. Videoen er produceret af WhiteAway.com:

 


Smeg FC370X2PE

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Smeg FC370X2PE

.
Smeg FC370X2PE er blevet inkluderet i test af køleskabe med frysere. Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet køleskabene på parametre som design, brugervenlighed, miljø og køling. Smeg FC370X2PE klarer sig godt i begge tests og får fine bemærkninger.

Køleskab med god størrelse

Smeg FC370X2PE har et køleskab med en rummelighed på 219 liter. Det vil derfor være fordelagtigt til den mellemstore familie på 2-3 personer. Modellen vil også være et godt valg for den forbruger, som går op i miljøet, for Smeg FC370X2PE er i energiklasse A++, hvilket er den næstbedste energiklasse på markedet. På den måde sparer man både på elregningen og miljøet.

Smeg FC370X2PE kommer desuden med en pæn overflade i rustfrit stål, som giver modellen et flot design i en grå farve.

Køleskab med gode funktioner

Smeg FC370X2PE hører til blandt de moderne og intelligente køleskabe. Modellen har blandt andet en ventileret køl-funktion, som gør, at modellen sørger for at holde en jævn og stabil, kold temperatur i alle dele af køleskabet. Hertil kommer en elektronisk temperaturstyring, som gør, at man lettere kan regulere temperaturen.

Det elektroniske display samt LED-belysningen bidrager til en bedre overskuelighed og større brugervenlighed. Smeg FC370X2PE er desuden fleksibelt indrettet med 2 justerbare glashylder, samt en grøntsags-skuffe og en flaskehylde. I døren findes ligeledes en justerbar hylde og en hylde til flaske og æggebakker.

Stor fryser

Smeg FC370X2PEs fryser har en stor kapacitet på 99 liter, hvilket gør, at man kan opbevare mange fødevarer her. Fryseren på Smeg FC370X2PE har en indfrysningskapacitet på 18 kilo om dagen, og for at sikre at ferske madvarer ikke ødelægger det kolde klima i fryseren, har Smeg FC370X2PE også en hurtigindfrysnings-funktion. Smeg FC370X2PEs fryser består desuden af ét rum med hylde samt 3 opbevaringsskuffer.

Udvalgte fordele ved Smeg FC370X2PE:
 
Model med god kapacitet
 Energiklasse A++
 Ventileret køl i køleskabet
 God overskuelighed med LED-lys og elektronisk temperaturstyring
 Fryser med hurtigindfrysnings-funktion 

 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke køleskabe med fryser er bedst i test?

Bosch KIS87AF30 og Liebherr CP 4313

🤓 Hvordan testes køleskabene?

Køleskabene testes på deres evne til at opretholde den optimale temperatur, også når omgivelsernes temperatur ændre sig. Derudover kigges der på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra A+++ til D. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A+++.


Køleskab med fryser test – anvendte kilder samt links

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 🇸🇪testkilder
Råd & Rön er en svensk forbrugerorganisation, og rådets virke er at sikre et godt forbrugerliv i Sverige. Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 45 forskellige køleskabe med fryser.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Råd & Rön har ligeledes testet og anmeldt de tre kølefryseskabe Liebherr CNel 4313,Bosch KIS87AF30 og Liebherr CN 4313. Ønsker du at læse anmeldelsen af de tre kølefryseskabe, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧
Englands største testmagasin Which.co.uk tester en lang række forskellige forbrugerprodukter hver eneste dag. Når de har testet et produkt, videregiver eksperterne resultaterne til forbrugerne. Herefter er der mulighed for at læse anmeldelsen, så det er nemmere at finde ud af, om produktet er et godt køb eller ej. Her har Which.co.uk lavet en test af kølefryseskabet Liebherr CP 4313, som de har kåret som et ”Best Buy”. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Bosch KGE49VI4A og Bosch KGN39IJ3A.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Bosch KGE49VI4A, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Bosch KGN39IJ3A, kan du klikke ind her.

Man skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner en lang række af elektroniske produkter. Det gør de, så forbrugere har nemmere ved at finde de bedste produkter på markedet. Her har Kagoo.co.uk testet og anmeldt de to kølefryseskabe Bosch KGE49VI4A og Bosch KGN39IJ3A. Du kan læse anmeldelserne her og her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette model i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende modeller med vores generelle køleskab og køle-fryseskab tests, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Om du har brug for et integreret køleskab eller et fritstående køleskab, hjælper vi også gerne med gode artikler om dette.

Er der er bestemt mærke, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel dykke ned i vores række af producent-specifikke tests.

Her kan du læse vores Liebherr køleskab test, vores Siemens køleskab test, vores Bosch køleskab test, vores Electrolux køleskab test og vores amerikanerkøleskab test. De forskellige køleskabe er udvalgt på baggrund af deres resultater i diverse eksperttests. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt kan finde dit nye køleskab til den bedste pris.

Slutteligt vil vi gerne fremhæve vores fryser tests. Her kan du læse vores fryseskab test, vores kummefryser test og vores skabsfryser test, der alle indeholder testvindende og topscorende modeller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme