Test-oversigt: Her er de bedste amerikaner køleskabe ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

 

 

I denne artikel gennemgår vi de bedste modeller af amerikaner køleskabe på markedet, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik og sammenligne modellerne.

I udvælgelsen af de bedste amerikaner køleskabe har vi lagt stor vægt på, hvordan forbrugerne bedømmer modellerne, efter at have købt og afprøvet dem i praksis over tid. Til det formål har vi derfor indsamlet uafhængige brugeranmeldelser fra hvidevareportaler som eksempelvis Whiteaway og Skousen.

En enkelt brugeranmeldelse kan selvfølgelig ikke stå alene, men ved at tage udgangspunkt i gennemsnitsvurderingen fra en række af brugere, opnår vi et retvisende billede af det enkelte produkt. Af de amerikaner køleskabe, der opnår de bedste bruger-bedømmelser, har vi så udvalgt de bedste, baseret på vurdering af køleskabenes specifikationer.

Hvad er et amerikaner køleskab?

Et amerikaner køleskab er et type køleskab med en separat køl- og fryseafdeling, der typisk er større end almindelige køleskabe, og ofte har ekstra funktioner som ice-dispenser og køle- og fryse-døre.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste testvindende amerikaner køleskabe
🔸 Gode råd til til køb af amerikaner køleskab
🔸 Fordele og ulemper ved et amerikaner køleskab
🔸 Råd til opbevaring af dine madvarer i køleskabet samt fryseren
🔸 Guide til aflæsning af energimærke
🔸 Anvendte testkilder samt links

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Amerikaner køleskab test-oversigt 2023 – Her er de bedste amerikaner køleskabe

I nedenstående sektion finder du en oversigt over amerikaner køleskabe der enten har klaret sig godt i test, eller fået mange gode brugeranmeldelser. Der findes kun få ekspert tests af amerikaner køleskabe, derfor har vi også undersøgt en lang række brugeranmeldelser fra forskellige forhandlers hjemmesider. Vi håber at denne oversigt kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal købe nyt amerikaner køleskab.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.


Siemens KA93NVIFP

Bedste budget valg

65 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

Siemens KA93NVIFP 

.
Siemens KA93NVIFP er blevet testet af Storbritanniens største test- og forbrugermagasin Which.co.uk, der har set nærmere på, hvordan modellen præsterer med henblik på blandt andet køleevner, funktioner, design og indretning. Efter endt test vurderes det, at her er tale om et godt amerikaner køleskab, og derfor modtager produktet en fin score.

Stort og flot

Siemens KA93NVIFP er et amerikaner køleskab, og derfor er det også stort på alle områder. Det fylder godt, og derfor skal man have god plads i køkkenet. Har man det, får man også en meget flot model i en sølvnuance med en høj kapacitet i både køleskab og fryser.

Køleafdelingen kan rumme 371 liter, mens fryseren kan indeholde 181 liter. Indfrysningskapaciteten ligger på 12 kilo per døgn. Dermed er her tale om et kapacitetsrigt produkt, der passer til den større familie.

Her er derudover tale om en variant, der har alle fornødenhederne for at være et godt amerikaner køleskab. Der findes moderne teknologi indvendigt – dog ikke på samme niveau som nogle af konkurrenterne.

For eksempel findes her ikke Wi-Fi eller de helt nyeste teknologier, men det betyder også, at prisen er lavere og mere overkommelig.

Herudover er modellen skabt i en god energiklasse (B), som derudover sikrer lave energiomkostninger. Disse ligger på 363 kWh årligt.

Flere gode funktioner

Siemens KA93NVIFP åbenSiemens KA93NVIFP kommer dog med flere brugbare funktioner, der giver fødevarerne det bedst mulige klima.

Dette inkluderer for eksempel No Frost, som sikrer, at man aldrig skal afrime fryseren samt Super Cool / Super Freeze-funktion. Super Cool og Super Freeze gør det, at når der lægges nye fødevarer ind i henholdsvis køleskab eller fryser, så sænkes temperaturen automatisk i et stykke tid, så de hurtigere bliver nedkølet / nedfrosset.

Hertil er der Multi Air Flow indvendigt, som er et luftsystem, der sørger for at tage ny luft ind fra forskellige retninger og sprede det rundt i hele arealet – derved forbliver alle hjørner og hylder kolde.

Herudover er produktet udstyret med en smart LED-belysning, der giver et bedre overblik over fødevarer og deres placering, og så findes der en brugervenlig touch-skærm.

Her kan man indstille temperaturer og få informationer omkring både køl og frys. Yderligere findes der en elektrisk termostat med en digital temperaturvisning samt en smart døralarm.

Denne giver lyd fra sig, hvis man ikke har fået lukket døren ordentligt. Dertil findes der 5 glashylder og 2 skuffer samt en flaskehylde i køleafdelingen. Der er 2 skuffer i fryseren.

Energibesparende og god pris, ifølge eksperterne

Siemens KA93NVIFP er blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, som er meget glade for køleskabet. Det fremhæves især, at prisen er rigtig god, men selv om denne er lav, får man stadig rigtig meget kvalitet.

Det inkluderer blandt andet et flot og strømlinet design, en god kapacitet og effektive termostatindstillinger.

Herudover nævnes det også, at selv om udenfor-temperaturen stiger og falder, så forbliver den indvendige temperatur i skabet den samme. Det er et stort plus, ifølge eksperterne.

Derudover roses produktet for at være meget energibesparende og dermed have lave driftsomkostninger.

Which.co.uk skriver, at der ikke findes nogen signifikante fejl, mangler og ulemper, men dog mener de, at modellen kun viser middel-evner, når det kommer til at kunne køle og fryse mad ned hurtigt.

Fordele

 • NoFrost-funktion
 • Har Supercool og Superfreeze
 • Har digital touchscreen og indvendig LED belysning
 • Har en volume på 372 liter
 • Har to grøntsagsskuffer og en hylde til drikkevarer
 • Har integreret isterningemaskine
 • Touchscreen
Ulemper

 • Larmer mere end lignende modeller

Mål og vægt ved Siemens KA93NVIFP
🌀 Højde: 178,7 centimeter
🌀 Bredde: 90,8 centimeter
🌀 Dybde: 115,9 centimeter
🌀 Vægt: 99,2 kilo

Specifikationer ved Siemens KA93NVIFP
🔴 Type: Amerikaner køleskab, fritstående
🔴 Producent: Siemens
🔴 Farve: Sølv
🔴 Kølekapacitet: 371 liter
🔴 Frysekapacitet: 181 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 363 kWh/år
🔴 Støjniveau: 42 dB 

Udvalgte fordele ved Siemens KA93NVIFP
 Passer til den store familie
 Med både køleskab og fryser
 Billigere end flere af konkurrenterne
 No Frost
 Multi Air Flow

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens KA93NVIFP. Videoen er produceret af AO.com: 


Samsung RS50N3403SA

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Samsung RS50N3403SA

.
Samsung RS50N3403SA har været med i en større test af køleskabe udført af de svenske eksperter fra forbrugerorganisationen Råd & Rön.

Her har organisationen udvalgt en række forskellige modeller fra flere mærker og prisklasser og vurderet dem en efter en. Vurderingen af dette Samsung-produkt lyder, at den klarer sig ganske fint.

Læg mærke til at Råd & Rön er en betalingskilde, så derfor er det nødvendigt enten med et abonnement eller betaling per test for at se resultaterne – nederst i denne artikel linker vi til, hvor du kan finde testen og eventuelt betale for at læse den i detaljer.

Velfungerende og til en god pris

Samsung RS50N3403SA er ideelt til den forbruger, der ønsker sig et amerikaner køleskab, men som foretrækker et, der kommer i en overkommelig prisklasse.

Denne variant er nemlig prisvenlig sammenlignet med flere af konkurrenterne, men man får stadig meget køleskab med gode funktioner for pengene.

Hertil kommer et flot design i en sølvgrå farve, der er stilsikkert og strømlinet kun afbrudt af den karakteristiske vanddispenser på fronten.

Desuden er her tale om en stor og rummelig model, der passer godt til den større husstand. Der findes både køleafdeling og fryser inkluderet i maskinen, og kapaciteten i begge er høj.

Det drejer sig om henholdsvis 357 liter i køleskabet og 144 liter i fryseren. Det er dog ikke helt så meget som de allerstørste varianter på markedet, men dog alligevel en del. Dertil findes en indfrysningskapacitet på 10 kilo per døgn.

God energiklasse uden for meget larm

Samsung RS50N3403SA åbenSamsung RS50N3403SAs lave pris videreføres af den gode energiklasse, således at driftsomkostningerne heller ikke bliver så høje. Energiklassen hedder A+, som ligger mod den gode ende, og det resulterer i et årligt energiforbrug på 409 kWh.

Herudover er produktet skabt til ikke at forstyrre med unødvendig larm – støjniveauet ligger nemlig på 43 dB, hvilket også er i den gode ende.

Modellen kommer med nogle gode og brugbare funktioner, der både giver de bedste forhold for fødevarerne og for forbrugeren.

Dette inkluderer blandt andet No Frost, der sørger for, at der aldrig er behov for afrimning samt en smart døralarm. Denne giver lyd fra sig, hvis man glemmer at lukke døren eller ikke får lukket den helt til. Dertil kommer en elektrisk termostat og en digital temperaturvisning.

Multi Flow og Fresh Zone

Samsung RS50N3403SA er som nævnt også udstyret med nogle funktioner, der højner fødevarernes miljø. Her drejer det sig for eksempel om Multi Flow Luftcirkulation, der giver flere luftstrømninger gennem det indvendige køleskab.

Denne forbedrede cirkulation sikrer samme lave temperatur overalt i alle hjørner og hylder – dermed behøver man ikke tænke over, hvor fødevarerne placeres.

Der findes i alt 5 hylder og 2 grøntsagsskuffer i køleafdelingen, mens der er 3 hylder og 2 kurve i fryseren. Den ene af grøntsagsskufferne er en såkaldt Fresh Zone-skuffe, og denne har til formål at forlænge levetiden hos frugt og grønt.

I denne specialskuffe er der nemlig reguleret på luftfugtigheden, som er afgørende, når det drejer sig om grønt. Derved forbliver de sprøde i længere tid samt bevarer flere vitaminer og mineraler.

Mål og vægt ved Samsung RS50N3403SA
🌀 Højde: 178,9 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,4 centimeter
🌀 Vægt: 103 kilo

Specifikationer ved Samsung RS50N3403SA
🔴 Type: Amerikaner køleskab, fritstående
🔴 Producent: Samsung
🔴 Farve: Sølv
🔴 Kølekapacitet: 357 liter
🔴 Frysekapacitet: 144 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 10 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 409 kWh/år
🔴 Støjniveau: 43 dB 

Udvalgte fordele ved Samsung RS50N3403SA
 Prisvenlig
 God størrelse
 Fin energiklasse
 Multi Flow Luftcirkulation
Fresh Zone-skuffe


SAMSUNG RF24R7201SR – støjsvagt amerikaner køleskab 

SAMSUNG RF24R7201SR

Der er flere ting, du skal holde øje med, når du køber amerikansk køle- og fryseskab. Det er ikke kun egenskaberne i forhold til effektiviteten omkring at lave isterninger eller antal liter, der er vigtige punkter for dig at være orienteret om. Du skal også forholde dig til de praktiske og vedligeholdelsesmæssige aspekter ved de populære køleskabe med indbygget fryser i den ene halvdel. 

Det særlige ved SAMSUNG RF24R7201SR er støjniveauet. Det har et gennemsnitligt støjniveau på 39dB. 

Du kan stille dit SAMSUNG køle- og fryseskab med is-dispenser op i køkkenet eller i den opvarmede garage. Det moderne og støjsvage amerikaner køleskab er i stand til at fungere optimalt i rumtemperaturer fra 10-43 grader. Dette gør det alsidigt og praktisk til forbrugere, der bor i verdensdele, hvor klimaet er omskifteligt. 

Populært køle- og fryseskab hos kunder fra hele verden 

Der findes amerikaner køleskabe i mange udgaver, designs og prisklasser. Når du har fokus på kvalitet og egenskaber, kan det svare sig at investere i et eksklusivt produkt, som du vil kunne få glæde af i mange år frem. SAMSUNG RF24R7201SR hører til i den høje ende af prisskalaen. Det er det rette valg for dig, der vil have et amerikansk køleskab, som er udstyret med funktioner, der gør produktet let at rengøre, og hvor alle komponenter er skabt til at kunne holde i mange år. 

For mange forbrugere har det stor værdi at gøre brug af kunde- og forbrugeranmeldelser, før der købes nye basisprodukter til hjemmet. Hos Bestbuy.com kåres SAMSUNG RF24R7201SR med 4,5/5 stjerner af mere end 300 kunder fra forskellige dele af verden. Det er den gennemførte, høje kvalitet og de mange praktiske funktioner, der lægges vægt på hos de tilfredse forbrugere. 

Skabt til den moderne forbruger

Med SAMSUNG RF24R7201SR slipper du for at skulle bruge tid på at afrime din fryser, og du kommer til hele tiden at kunne justere temperaturerne i både køle- og fryseskab, så de matcher temperaturerne udenfor. Det får stor betydning for dig både her og nu og i fremtiden, at du ikke skal afrime fryseren. Takket være den smarte ”NoFrost” funktion kan du lade SAMSUNG RF24R7201SR om at stå for afrimningen.

Designmæssigt adskiller Samsung produktet sig fra de andre populære og velfungerende amerikaner køleskabe. Det unikke ved produktet er designet omkring fryseren. Hvor de fleste kombinerede køle- og fryseskab er skabt med 2 separate låger, er fryseren på Samsung produktet skabt som 2 store skuffer. Dette gør det lettere for dig at organisere dine frostvarer, så du kan et godt overblik, og så det er nemt at komme til de frosne madvarer og rester, du har frosset ned.  

Brugervenlige indstillinger

Det er let at indstille både temperaturerne for både køleskab og de 2 fryseskuffer. Samme lethed får du og familien i forhold til is-dispenseren. Denne kan programmeres til både at lave knust is og klassiske isterninger. De store børn kan selv nå dispenseren, så de kan få is i deres juices, vand, smoothies eller sodavand.  

Is-dispenseren sidder udvendigt på venstre køleskabslåge. Dermed er du og familien fri for at skulle åbne lågen for at få is, hvilket er med til at reducere energiforbruget. Der er ”PowerCool” funktion i køleskabet. Denne egenskab er funktionel, når det skal gå effektivt med at køle madvarer ned. Det kan være, når du har handlet og kommer hjem med produkter, som har bedst af at befinde sig i lave og stabile temperaturer. 

SAMSUNG RF24R7201SR vs. markedet 

Med SAMSUNG RF24R7201SR får du et alsidigt amerikaner køleskab, der er udstyret med den nyeste teknik – herunder muligheden for at styre både køleskab og fryser via Wi Fi. Dermed kan du indstille temperatur eller dispenser på afstand fra hjemmet. 

Når du installeret amerikaner køleskabet, kan du slutte produktet til din mobil eller tablet, så du kan programmere temperaturer og NoFrost funktionen, uanset hvor du befinder sig. Dette er med til at mindske strømforbruget, når du kan justere temperaturerne, mens du og familien er på ferier. 

Fordele

 • Har en god isterningemaskine
 • Nem at rengøre
 • Rummelig
 • Er lydløs
Ulemper

 • Ligger i den helt dyre ende af prisskalaen
 • Larmer meget, når den afrimer.

Mål og vægt ved SAMSUNG RF24R7201SR
🌀 Skabets højde med hængsel: 177,7cm
🌀 Skabets højde uden hængsel: 174,9cm
🌀 Dybde med håndtag: 78,8cm
🌀 Dybde uden håndtag: 72,6cm

Specifikationer ved SAMSUNG RF24R7201SR
🔴 Frysekapacitet på 123L
🔴 Kølekapacitet på 387L
🔴 Energiklasse F
🔴 NoFrost (automatisk afrimning) 
🔴 LED lys i køleskab
🔴 ”PowerCool”


LG GMX844MCKV InstaView – moderne amerikaner køleskab på tilbud

LG GMX844MCKV InstaView

Har du fokus på både god pris og godt design, kan en model som dette LG GMX844MCKV InstaView være et godt bud på et moderne og velfungerende køle- og fryseskab i amerikanerstil. Amerikaner køleskabet kan være det rette valg for dig, der sætter pris på simple og gennemskuelige funktioner. Alle i familien får let ved både at finde frem til madvarerne i køleskabet samt forsyne sig selv med enten knust is eller isterninger fra dispenseren. Is-dispenseren sidder på fronten af det stilfulde og moderne, sorte køle- og fryseskab. Over dispenseren befinder den elektroniske skærm sig, hvor temperaturer for både køle- og fryseafdeling kan indstilles. 

Kapaciteten for hhv. fryser og køleskab er nogenlunde den samme. Mens der er plads til 288L i køleskabet, har fryseren en kapacitet på 220L. 

10 års produktgaranti vidner om høj kvalitet

Det kan være en god idé at orientere sig om anmeldelser og tests, når du vil have vished for, hvordan eksperter eller andre forbrugere har anmeldt og vurderet et bestemt produkt. Hos Pricerunner.dk modtager LG GMX844MCKV InstaView en samlet score på 4,5/5 stjerner af kunderne. At du får en 10 års garanti med på dit køle- og fryseskab fra producenten, vidner om dén kvalitet, som produktet er lavet med. Den flotte og lange garantiperiode afspejler, at hver en komponent er af bedste kvalitet med lang holdbarhed. Økonomisk set kan det være beroligende at have vished om, at det er muligt at få amerikaner køleskabet returneret og udskiftet, hvis der skulle opstå tekniske fejl indenfor de første 10 år efter erhvervelse. 

DoorCooling hjælper med at holde madvarerne friske 

I køleskabsafdelingen er der LED belysning, så det er nemt at få overblik over alle madvarer på alle hylder. Øverst i køleafdelingen er der luftventiler, som sørger for løbende at udskifte og dermed forfriske luften inde i køleskabet. Dette er med til at forlænge levetiden på dine madvarer, når luftpartikler med bakterier fjernes, og der tilføres frisk luft. Fra studier omkring funktionen af DoorCooling er det påvist, at funktionen er i stand til at skabe op til 76% bedre luftcirkulation sammenlignet med delvise NoFrost systemer. 

Du kan styre både DoorCooling samt temperaturer på afstand fra hjemmet. Der er Wi Fi indbygget i LG GMX844MCKV InstaView, så du kan fjernstyre funktionerne. På ferier og weekendophold kan dette være praktisk, så du undgår at bruge mere strøm end nødvendigt på at køle og fryse dine madvarer. 

Moderne, sort look med anti-fingerprint 

Der er tænkt over hver en detalje i både udviklingen og designet af LG GMX844MCKV InstaView. Har du sort service eller sorte køkkenmaskiner derhjemme, ved du, at fingeraftryk let kan ses på overfladerne. Aftrykkene kan være så godt som umulige at vaske og tørre væk, og der vil hurtigt komme nye igen. På overfladen og siderne af LG amerikaner køleskabet er der ”Anti-Fingerprint”-belægning, der sikrer, at fingeraftryk ikke kan ses. Dermed holdes stilen og looket rent, og du slipper for at skulle tørre fronten af ved håndtaget på køle- og fryseskabet i tide og utide. 

Den store fordel ved at købe et nyt og moderne amerikaner køleskab er blandt andet det lave støjniveau. LG GMX844MCKV InstaView har et gennemsnitligt støjniveau på 40 dB. Til sammenligning befinder en normal samtale mellem 2 mennesker sig på omkring 50-60 dB.

LG GMX844MCKV InstaView vs. markedet 

Det enestående ved produktet er prisen. Sammenholdt med de dyreste amerikaner køleskabe på det internationale marked kan udgaven fra LG købes til halv pris. Når du vil have mest valuta og kvalitet for pengene, er det værd at købe dine hårde hvidevarer på tilbud. Herved er det kun prisen, du går på kompromis med – hverken kvalitet, egenskaber eller levetid. 

Du får masser af værdi for pengene med LG GMX844MCKV InstaView, der er udstyret med alle de vigtige funktioner og egenskaber (herunder lavt støjniveau, NoFrost og DoorCooling). 

Fordele

 • Lavet i en høj kvalitet
 • Lavt støjniveau
 • Er energibesparende
 • Kraftfuld
Ulemper

 • Køleskabsdøren er tung

Mål og vægt ved LG GMX844MCKV InstaView
🌀 Højde: 178,7cm
🌀 Bredde: 83,5cm
🌀 Dybde: 73,4cm
🌀 Dybde inkl. håndtag: 73,4cm

Specifikationer ved LG GMX844MCKV InstaView
 DoorCooling
 NoFrost 
 Kølekapacitet på 288L 
 Frysekapacitet på 220L
 Kan fungere ved rumtemperaturer fra 16-43 grader 
 10 års produktgaranti
 40 dB
 LED belysning


LG GSJ761PZTZ

Brugerfavorit

LG GSJ761PZTZ

.

Klar brugerfavorit, som roses for især god rummelighed, smarte funktioner og et godt klima til fødevarerne. LG GSJ761PZTZ indeholder både en køle-sektion og en fryse-sektion og kommer med en indbygget vandtank samt en lang række funktioner, der gør modellen meget intelligent og brugervenlig.

Modellen LG GSJ761PZTZ er ikke blevet testet af eksperter i officielle tests, men vi har taget denne model med i vores artikel alligevel, idet her i stedet er tale om en klar brugerfavorit. Dette amerikaner køleskab modtager nemlig flotte kommentarer af brugerne i diverse brugeranmeldelser, og efter beskrivelsen af modellen og hvad den har af funktioner, kommer vi ind på, hvilke erfaringer brugerne har gjort sig med LG GSJ761PZTZ.

Læg mærke til at denne model kommer med en indbygget vandtank, så man ikke behøver at tilslutte modellen til vand.

Stor 2-i-1 model    

Stor 2-i-1 modelLG GSJ761PZTZ er et moderne og flot amerikaner køleskab, der er designet i en flot grå farve i rustfrit stål. Modellens udtryk er minimalistisk og enkelt til trods for at være et amerikaner køleskab, der generelt er kendte for at være noget fængende at se på. Med denne model får man yderligere 2 apparater i 1 – LG GSJ761PZTZ fungerer nemlig både som køleskab og fryser, idet der findes separate køle- og frysedele indvendigt. Det betyder dog ikke, at der er sparet på opbevaringspladsen, for her er tale om en rigtig rummelig model på i alt 601 liter. Det er rigtig meget, og de 601 liter er i alt fordelt på 405 liter til kølekapaciteten og 196 liter til frysekapaciteten. Til trods for den store størrelse er her også tale om et miljøvenligt valg, for dette amerikaner køleskab kommer i energiklassen B, der er den næstbedste på markedet overhovedet.

Model med mange funktioner

LG GSJ761PZTZ hører til de moderne modeller, der kommer med meget teknologi for at forbedre forholdene for fødevarerne og gøre livet lettere for forbrugeren. Det inkluderer blandt andet Ventileret køl, som sørger for at regulere kulde indefra og varme udefra i forhold til hinanden, så der altid opretholdes en jævn og kold temperatur indvendigt – og det gælder overalt indvendigt i modellen. LG GSJ761PZTZ kommer også med den smarte Moist Balance Crisper-funktion, som sørger for at fordampe overskydende væske fra fødevarerne, så det ikke lægger sig omkring maden og giver en for høj fugtbalance. Herudover kommer denne model naturligvis også med en isterning-funktion med Slim Space Ice-system plus LED-belysning, Door in Door-system med hurtig adgang til drikkevarer, hurtigfrys-funktion, alarm ved åben dør og No Frost-funktion, så man slipper for manuel afrimning.

Utrolig godt og rummeligt amerikaner køleskab, ifølge brugerne

LG GSJ761PZTZ er som nævnt en klar brugerfavorit, og vi har undersøgt flere brugeranmeldelser for at finde ud af, hvilke erfaringer brugerne har gjort sig med modellen. Anmeldelserne er stort set kun positive, og flere aspekter fremhæves som særdeles gode – blandt andet kapaciteten, den indbyggede vandtank, indretningen og behandlingen af fødevarerne. En af forbrugerne formulerer sig således: ”Køleskabet er fantastisk. Funktionerne er gode, lyset perfekt – også om natten med sarte øjne. Plads til det hele og selv frugten er frisk, og man opdager ikke, at det har ligget i køleskab”, og en anden forbruger skriver: ”Låge i låge systemet (Door in Door) fungerer også rigtig godt til drikkevarer. Både køl og frys er rummeligt og godt indrettet”. Som nævnt er forbrugerne meget positivt indstillede over for LG GSJ761PZTZ, og der gives kun få negative kommentarer – disse går på, at toppen af skabet ikke er helt lige, at Door in Door-systemet ikke er inkluderet i alarm-systemet, og at pumpen støjer en smule.

Fordele

 • Har en kølekapacitet på 411 liter
 • Har NoFrost-funktion og automatisk afrimning
 • Har isterninge- og vanddispenser
 • Har opgraderet Door-in-Door
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Mål og vægt ved LG GSJ761PZTZ:
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,8 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 136 kilo

Specifikationer ved LG GSJ761PZTZ:
🔴 Type: Amerikaner køleskab
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 376 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB


LG GSJ760WBXV

Brugerfavorit

LG GSJ760WBXV

.

LG GSJ760WBXV er et flot og moderne amerikaner køleskab, som kommer i et utrolig stilfuldt, sort design i den minimalistiske stil. Modellen er yderligere et kombineret køle/fryseskab med en kapacitet på i alt 601 liter, og både Ventileret køl, Moist Balance Crisper samt Door in Door sikrer et godt klima og god behandling af fødevarerne.

Modellen LG GSJ760WBXV har ikke været inkluderet i eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage modellen med, idet her i stedet er tale om en favorit blandt brugerne. Vi har set nærmere på brugeranmeldelser fra blandt andet Whiteaway.com og Skousen.dk, og brugerne herfra skriver her om mange positive erfaringer med modellen. Efter gennemgangen af modellen kommer vi nærmere ind på hvilke.

Flot, sort model   

Flot, sort modelLG GSJ760WBXV vil været et godt valg for den forbruger, der ønsker et sort amerikaner køleskab i køkkenet. Modellen er særdeles flot designet i en sort farve, kun afbrudt af mindre detaljer, som passer ind i den stilfulde og minimalistiske stil. Dette amerikaner køleskab kommer også med en høj rummelighed på i alt 601 liter – fordelt på 405 liters kølekapacitet og 196 liters frysekapacitet. LG GSJ760WBXV er skabt i overensstemmelse med den nyeste teknologi, og derfor er her tale om et meget moderne skab. Modellen kommer blandt andet med Ventileret køl, som regulerer kulden indvendigt i forhold til varmen udefra samt sørger for at fordele kulden ligeligt, så alle områder indvendigt oplever samme, kolde temperatur. Dermed behøver man ikke frygte, at der findes ”varme” områder, hvor fødevarerne hurtigere bliver fordærvet. LG GSJ760WBXV kommer også med Moist Balance Crisper, som sørger for at fjerne overskydende vand og em fra fødevarerne, således at det ikke lægger sig på varerne og skaber en dårlig fugtbalance.

Dør i døren

Et af de mange, moderne tiltag ved amerikaner køleskabe er det såkaldte Door in Door-system, og det gælder også for LG GSJ760WBXV. Her er tale om en dør i døren på modellen, hvor man kan få fat i snacks og drikkevarer uden decideret at åbne skabet, og det er både pladsbesparende og temperaturfremmende. Faktisk så bliver spildet af den kolde luft reduceret med hele 46 procent, hvilket også kan ses på regningen. Det gør LG GSJ760WBXV så miljøvenlig som muligt, og det samme gælder i øvrigt for den generelle energiklasse, som ligger i klassen C. Denne klasse ligger klart mod den bedre halvdel af skalaen.

Herudover er dette amerikaner køleskab også udstyret med en indvendig LED-belysning, elektronisk display, elektronisk temperaturstyring, hurtigfrys-funktion og alarm samt No Frost, hvilket gør, at man ikke behøver at afrime modellen selv, og Multi-Air Flow, som giver det bedst mulige miljø indvendigt. Eftersom her er tale om et amerikaner køleskab, så kommer LG GSJ760WBXV naturligvis også med en vanddispenser, således at man hurtigt kan få både iskoldt vand plus isterninger.

Støjsvagt køleskab med gode funktioner, ifølge brugerne

Som nævnt er LG GSJ760WBXV en brugerfavorit på diverse forhandlersider, og i brugeranmeldelser kommenterer køberne, hvad de synes om modellen. Kommentarerne er meget positive, og en bruger skriver blandt andet: ”Det er meget stille, og Door in Door-systemet fungerer godt”. Flere brugere roser modellens funktioner, og hertil kommenterer en af brugerne: ”Godt køleskab med enkel installering og gode funktioner”. Det bliver også nævnt, at modellen kommer med en god og lang garanti, og en af brugerne opsummerer LG GSJ760WBXV således: ”Dette er ubetinget det bedste produkt”.

Fordele

 • Har en kapacitet på 411 liter
 • Kan lave både knust is og isterninger
 • NoFrost-funktion og automatisk afrimning
 • Har et lavt støjniveau
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

 Mål og vægt ved LG GSJ760WBXV:
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,3 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 136 kilo

Specifikationer ved LG GSJ760WBXV:
🔴 Type: Amerikaner køleskab
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Sort
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 419 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Her kan du se en videopræsentation af køleskabet lavet af WhiteAway.com:


LG GSL760PZXV

Brugerfavorit

LG GSL760PZXV

.

Amerikaner køleskab med god plads og lav støj. LG GSL760PZXV har en høj rummelighed på 601 liter, en god energiklasse samt gode funktioner, der både holder fødevarerne friske længere og giver god kontrol til forbrugeren.

LG GSL760PZXV har ikke været testet af eksperter i officielle tests, men vi har taget modellen med i artiklen alligevel, da her er tale om en regulær brugerfavorit. På forhandlersiderne Whiteaway.com og Skousen.dk findes en lang række brugeranmeldelser, hvor brugerne fortæller om deres erfaringer med modellen. Disse er stort set alle positive, og vi kommer nærmere ind på, hvad brugerne skriver, efter gennemgangen af produktet.

Samlet kapacitet på 601 liter   

Samlet kapacitet på 601 literLG GSL760PZXV hører til de rummelige amerikaner køleskabe, idet modellen i alt kan rumme hele 601 liter fordelt på 2 forskellige funktioner – modellen inkluderer nemlig både køleskab og fryser. Frysekapaciteten ligger på 196 liter, hvilket er forholdsvist meget, og dertil kommer, at man kan fryse 12 kilo ned i døgnet. Kølekapaciteten er dog apparatets primære funktion, og derfor ligger denne på 405 liter.

LG GSL760PZXV har yderligere den fordel, at selv om modellen er stor og rummelig, så er den ikke så dyr i drift. Det skyldes den gode energiklasse, som i dette tilfælde hedder C. C er den tredjebedste klasse på markedet overhovedet og giver både forbrugeren og miljøet besparelser. Det betyder også, at modellens årlige energiforbrug holdes til den lave side, og det ligger da også på 419 kWh. Dette køleskab har desuden en anden stor fordel, og den er, at modellen ligger til den lave side, når det kommer til støj. Støjniveauet ligger på 39 dB, hvilket også er forholdsvist lavt, når det kommer til amerikaner køleskabe.

Gode funktioner

LG GSL760PZXV kommer med en lang række forskellige funktioner og tiltag, som både skal gøre hverdagen lettere for forbrugeren samt forbedre forholdene for fødevarerne. For et bedre overblik findes en smart LED-belysning samt både en elektronisk temperaturstyring og et elektronisk display. Her indstilles og overvåges modellen let og præcist, og for lethedens skyld er modellen også udstyret med No Frost-funktionen, som betyder, at man ikke selv skal rime apparatet af. For at holde fødevarerne så friske som muligt kommer LG GSL760PZXV også med Ventileret køl, der sikrer en jævn og ens temperatur i hele skabet, og Moist Balance Crisper sørger for at holde fugtniveauet i balance. Der findes også en såkaldt Slim Space Plus is-dispenser til isterninger, som ikke tager pladsen fra fødevarerne, når det kommer til opbevaring.

Rummelig og lydløs model, ifølge brugerne

LG GSL760PZXV har modtaget en lang række positive brugeranmeldelser på forhandlersiderne, og forbrugerne fremhæver rigtig mange positive aspekter ved modellen. Noget af det, som går igen i flere af anmeldelserne, er især den svage støj og den store kapacitet. Et par af brugerne skriver for eksempel: ”Det er meget lydsvagt, så har flere gange været henne for at se om det overhovedet kører. Masser af plads og rigtig god opdeling” og ”Ismaskine og skab er mere lydløs end mit gamle skab. Ligeledes er det et af de mest rummelige skabe på markedet, så synes valget var let”. I anmeldelserne har forbrugerne også markeret nogle fastsatte parametre, som de især vil fremhæve, og her har særligt kvalitet, temperaturstabilitet og kapacitet scoret højt.

Fordele

 • Har en kapacitet på 411 liter
 • Kan tilkobles til WiFi med LG ThinQ appen
 • Fugtighedsbalance Crisper boks
 • Kan lave isterninger
 • Har vanddispenser
Ulemper

 • Kræver en fast vandtilførsel

Mål og vægt ved LG GSL760PZXV:
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,8 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 136 kilo

Specifikationer ved LG GSL760PZXV:
🔴 Type: Amerikaner køleskab
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 419 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB


Smeg FQ55FXE1 

✅ Brugerfavorit

Smeg FQ55FXE1 

 

 

Smeg er kendt for sit lidt retro-agtige design, og her er tale om en brugerfavorit med både køleskab og fryser. Smeg FQ55FXE1 har god plads med mange opbevaringsmuligheder, og funktioner som Ventileret køl sørger for gode forhold for fødevarerne.

Modellen Smeg FQ55FXE1 har ikke være medtaget i nogen officielle eksperttests, hvor eksperter afprøver og vurderer forskellige produkter ud fra bestemte kriterier. Til gengæld er her tale om en klar brugerfavorit baseret på brugernes egne anmeldelser fra Whiteaway.

Brugerne anvender nemlig Smeg FQ55FXE1 til daglig og ved således, hvad der fungerer, og hvad der fungerer knap så godt. Generelt set er brugerne meget positivt stemt over for Smeg FQ55FXE1, og dermed får modellen en del gode anmeldelser med på vejen.

Køleskab på 387 liter og fryser på 152 liter

Smeg FQ55FXE1 hører til den type amerikaner køleskabe, som både har et indbygget køleskab samt en fryser. Her er desuden tale om 2 store rum, idet køleskabet har en kapacitet på 387 liter, og fryseren kan rumme 152 liter – det er rigtig meget plads, men Smeg FQ55FXE1 er ikke det allerstørste amerikaner køleskab på markedet.

Smeg FQ55FXE1 er designet med 2 fryseskuffer nederst og køleskabet øverst, som åbnes med franske døre.

I køleskabet findes der 3 glashylder og 4 skuffer, og i døren findes 2 flaskehylder og 6 dørhylder samt en æggebakke. I fryseren findes der 2 fryseskuffer, som også har en smart hurtigfrys-funktion plus en alarm ved for høj temperatur. Fryseren på Smeg FQ55FXE1 har desuden en indfrysningskapacitet på 10 kilo per døgn.

Gode funktioner

Smeg FQ55FXE1 åbenSmeg FQ55FXE1 er trods sin størrelse et energivenligt køleskab med energiklassen C. Lydniveauet er på 42 dB, hvilket også er i den lave ende.

Smeg FQ55FXE1 kommer også med en lang række smarte funktoner, som blandt andet inkluderer LED-belysning, som højner overskueligheden, den automatiske afrimningsfunktion No Frost og isterningfunktion. For at kunne holde et godt, stabilt og køligt klima så er Smeg FQ55FXE1 udstyret med ventileret køl, som sikrer en jævn, kold temperatur overalt i modellen.

Modellen er desuden udstyret med både elektronisk temperaturstyring samt elektronisk display, så der altid er et godt overblik over temperaturen, således at madvarerne holdes forsvarligt kolde.

Flot design og overskuelig model, ifølge brugerne

Brugerne er generelt meget begejstrede for Smeg FQ55FXE1, og de fremhæver forskellige aspekter ved modellen, som er de mest imponerede over. Kommentarer om det virkelig flotte design går igen flere steder, og det samme gør overskueligheden.

Brugerne forklarer nemlig, at det er meget let at finde plads i denne model, og så sørger den smarte belysning for, at den i forvejen store og overskuelige model bliver endnu lettere i brug.

Udvalgte fordele ved Smeg FQ55FXE1:
 Model med 2 dele: Køleskab på 387 liter og fryser på 152 liter
Energiklasse C
God opbevaring med hylder og skuffer samt LED-belysning
Fryser med hurtigfrys, No Frost og alarm ved for høj temperatur
Ventileret køl og elektronisk temperaturstyring


Samsung Family Hub RS68N8941B1

✅ 4,5 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk
✅ “Bedste køb” på Which.co.uk
✅ 9,2 stjerner ud af 10 på Reevoo.com

Samsung Family Hub RS68N8941B1

 

Kølefryseskabet Family Hub fra Samsung er lavet til at gøre hverdagslivet for den større husholdning så enkelt som muligt. Der er god kapacitet både i køledelen og frysedelen, så din mad kan holde sig så frisk som muligt.

Which.co.uk er Englands største testmagasin. Samsung Family Hub er testet og anmeldt af Which.co.uk, hvor kølefryseskabet kommer positivt ud af de forskellige tests.

Ifølge Which.co.uk er Family Hub et godt valg, der klarer både deres køle- og frysetests til UG. Det både fryser og køler hurtigt og effektivt med en pålidelig termostat. Hverken nedkøling eller frysning er påvirket af rumtemperaturen, og kølefryseskabet er meget tyst trods dets effektivitet.

På Reevoo.com kan forbrugerne anmelde det praktiske kølefryseskab fra Samsung. Her scorer modellen hele 9,2 stjerner ud af 10 med kommentarer fra forbrugerne såsom: ”Great size, quality build and the integrated tablet allows great personalisation”.

Glæden ved kølefryseskabet går ligeledes igen hos forbrugerne på Pricerunner.dk, hvor Family Hub har scoret 4,5 stjerner ud af 5.

Integreret skræm og fine detaljer

Med helt flade låger og håndtag integrerede i overfladen er Family Hub strømlinet og enkel i sit udtryk. Det minimalistiske og sorte design vil give et elegant touch til ethvert køkken, hvor der er plads til det forholdsvist store kølefryseskab. Fryseren er placeret til venstre, mens køledelen er højrevendt.

Der er ekstra mange fine detaljer ved dette køleskab fra Samsung. Du får nemlig en udvendig is- og vanddispenser, så der er altid et frisk koldt vand tilgængeligt i et snuptag.

Derudover er kølefryseskabet også udvendigt udstyret med en skærm, som du kan personalisere efter dine behov. Her kan du holde styr på vejret, kalenderen og smide en opskrift op, hvis du skal kunne følge med.

Du kan kontrollere og tjekke op på status med den smarte Samsung SmartThings-app, hvor du kan følge med i indholdet af kølefryseskabet via de 3 smarte kameraer – selv hvis du står nede i supermarkedet, og er i tvivl om, om der er mælk nok.

God kapacitet med SpaceMax

Med den særlige SpaceMax-teknologi er kapaciteten i kølefryseskabet udnyttet så effektivt som muligt. I køleskabet har du i alt 383 liter at udnytte med 4 praktiske hylder, 2 smarte grøntsagsskuffer og funktionelle flaskehylder i døren.

I fryseren er der kapacitet til i alt 210 liter madvarer på de 4 hylder og i de to opbevaringskurve, der gør det let at overskue indholdet. Kølefryseskabet er derfor hensigtsmæssigt udnyttet, så du får så meget plads til dine fødevarer som muligt.

Nedkølingen er fremragende, hvor en kombination af Twin Cooling Plus, Metal nedkøling og Precise Chef nedkøling sikrer den bedste holdbarhed af dine madvarer.

Samsung Family Hub RS68N8941B1 vs. markedet

Family Hub har fået energiklassen B, hvilket er særdeles godt, og det har af EU fået 4 stjerner. Dette kombinerede køle- og fryseskab fra Samsung er udstyret med en praktisk temperaturalarm, der advarer dig, hvis temperaturen stiger uhensigtsmæssigt. Temperaturen vises digitalt på et indvendigt display.

Which.co.uk påpeger, at dette kølefryseskab kunne være endnu mere brugervenligt, hvis opbevaringsfunktionerne var mere effektive.

Mål og vægt ved Samsung Family Hub RS68N8941B1
🌀 Højde: 178 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 71,6 centimeter
🌀 Nettovægt: 130 kilo

Specifikationer ved Samsung Family Hub RS68N8941B1
🔴 Type: Amerikaner køleskab, fritstående
🔴 Producent: Samsung
🔴 Farve: Sort, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 383 liter
🔴 Frysekapacitet: 210 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 389 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Samsung Family Hub RS68N8941B1
 Ekstra god kapacitet i kombineret køle- og fryseskab med SpaceMax
Med WiFi, skærm, 3 indbyggede kameraer og praktisk app
Energiklasse A++


Gode råd ved køb af amerikanerkøleskab

Uanset om du køber et amerikanerkøleskab på grund af husstandens størrelse eller på grund af den ekstra luksus, som mange af disse skabe tilbyder, betaler det sig altid at afstemme behov og budget, før det endelige valg træffes. Selv om du vælger en dyr model, er det nemlig ikke givet, at den tilbyder netop de funktioner du har fokus på. Omvendt er det også muligt at få et relativt billigt amerikanerkøleskab med mange smarte funktioner, hvis du ser dig for.

Markedet for amerikanerkøleskabe er lidt af en jungle, men i listen ovenfor har vi valgt de bedste modeller ud baseret på brugeranmeldelser, og der er lidt for enhver smag og pengepung. Vælger du blandt disse modeller, kan du i alle tilfælde være sikker på at få et kvalitetsprodukt, som også forbrugerne har sagt god for efter afprøvning i eget hjem.

I de følgende afsnit gennemgår vi nogle af de ting, du særligt skal være opmærksom på ved køb og brug af amerikanerkøleskabe. Undervejs finder du også nyttige links til yderligere information.

Amerikanerkøleskabe fylder mere
Amerikanerne er kendt for at lave alting lidt større end andre, og det er nok også i den forbindelse, at betegnelsen amerikanerkøleskab er opstået. Køleskabene i denne gennemgang er dog hverken lavet af- eller til amerikanere, men faktum er ikke desto mindre, at de er væsentligt større end traditionelle køleskabe.

De fleste er umiddelbart klar over, at disse modeller er bredere end standard, men vær også opmærksom på, at de typisk også er noget dybere end den gængse køkkenstandard på 60 cm. Derfor vil et amerikanerkøleskab ikke altid uden videre kunne glide ind i køkkenindretningen, selv om der er plads i bredden. Løsningen kan for nogle være at have skabet stående frit. Hvis det er aktuelt i din situation, bør du før køb sikre dig, at det påtænkte køleskab også har et tilfredsstillende design og finish på sidepanelerne.

Kapaciteten svinger, men ikke meget
Almindelige køleskabe fås i alle størrelser, men sådan er det typisk ikke med amerikanerkøleskabe. Alle de topmodeller, vi har gennemgået, ligger typisk omkring de 500 liter i samlet kapacitet. Der er dog selvfølgelig en vis variation, og nogle modeller udmærker sig ved enten ekstra stort køleskab eller fryserum. Det er selvfølgelig faktorer du bør tænke ind i udvælgelsesprocessen, hvis du og din familie har særlige mønstre i dagligdagen.

Selve indfrysningskapaciteten svinger til gengæld meget for de enkelte amerikanerkøleskabe, og her bør du være særligt opmærksom, hvis I typisk køber stort ind, når I handler. Er det tilfældet, skal du gå efter amerikanerkøleskabe med høj indfrysningskapacitet. For jo højere indfrysningskapaciteten er, desto flere madvarer kan du stoppe i fryseren på én gang, uden at det hæver den generelle frysetemperatur nævneværdigt meget.

Er der behov for isvand og isterninger?
Muligheden for altid at have koldt vand og isterninger inden for umiddelbar rækkevidde tiltaler mange, og disse features er i mange tilfælde udslagsgivende for beslutningen om at anskaffe et amerikanerkøleskab. Hvis det er vigtigt for dig, er der flere forhold, du bør undersøge nærmere. Eksempelvis er det ikke alle modeller, der kan tilsluttes til vand, men i stedet manuelt skal have påfyldt vand på en beholder.

Bemærk også, at der kan være stor forskel på iskapaciteten. Nogle modeller kan producere 4-5 kilo is i døgnet, mens andre måske kun klarer en tredjedel eller mindre. I det daglige har det måske ikke den store betydning. Men holder du ofte større selskaber, er kapaciteten ikke uden betydning. Enkelte modeller tilbyder også muligheden for at lave sodavand ved hjælp af en kulsyrepatron. Så tænk dette ind i overvejelserne, hvis du eller dine gæster sætter pris på hjemmelavet sodavand eller et godt glas, koldt danskvand.

Hvis du på den anden side ikke forventer at få brug for disse features, kan du med fordel gå efter modeller uden. I mange tilfælde gør det skabet markant billigere, men ikke altid. På nogle modeller er ressourcerne i stedet brugt på højere kvalitet og andre spændende funktioner. Fraværet af ismaskine gør typisk også designet mere stramt og strømlinet, og giver alt andet lige mere plads i frysedelen.

Et godt forarbejde betaler sig
Det har altid været fornuftigt at foretage en grundig research før indkøb af større forbrugsgoder, og det gælder ikke mindst amerikanerkøleskabe. For de er trods alt i de fleste tilfælde væsentligt dyrere end traditionelle køleskabe.

I denne artikel er det meste af benarbejdet dog gjort, idet vi både har fundet frem til brugernes favoritter og analyseret de enkelte modeller lidt nærmere. Sammen med ovenstående indkøbsråd og overvejelser er du godt klædt på til at kunne vælge rigtigt.

Tips og tricks i det daglige
Når du har valgt dit optimale amerikanerkøleskab og fået det installeret, kan du glæde dig over den ekstra plads og de mange luksusfunktioner, der typisk følger med. Har du valgt en af de anbefalede modeller, har du desuden et driftssikkert og næsten vedligeholdelsesfrit køleskab mange år frem i tiden. Der er dog en række ting du, selv kan gøre for at optimere brugen i det daglige. Det gælder for eksempel i forhold til strømforbrug og hygiejne. Det har vi set lidt nærmere på i de følgende afsnit.

Vær opmærksom på strømforbruget
Da amerikanerkøleskabe både byder på køleskab, fryser og masser af kapacitet, overrasker det ikke, at strømforbruget er lidt højere end for et almindeligt køleskab. Moderne teknologi hjælper dog heldigvis i den rigtige retning, og alle de topmodeller, vi har gennemgået, kommer da heldigvis også med flotte C energimærkninger.

Der er dog flere ting du selv kan optimere, hvis forbruget skal bringes helt i bund. Eksempelvis er det vigtigt ikke at placere køleskabet et sted, hvor solen ofte bager ind i dagtimerne, og der skal være luft både bagved og over skabet, så overskudsvarmen kan komme væk uden alt for stort energiforbrug. Hvis du vender dig til at bruge køleskabet til optøning, og lader varm mad køle en smule af, før den kommer på køl, er der også en del at spare.

Det gælder selvfølgelig også om at holde dørene til køleskab og ikke mindst fryser lukket mest muligt, og kun åbne så kort tid som muligt, når madvarer skal ind og ud. Den disciplin er det ikke alle børn og unge, der mestrer lige godt. Men det hjælper, at mange af modellerne har akustisk advarselssignal, hvis dørene står åbne for lang tid.

Du kan læse mere om strømforbrug til køl og frys hos blandt andet Sparenergi.dk, der går lidt mere i dybden med tingene, og desuden bringer en række nyttige sparetips. Der er også en del information at hente fra bladet Samvirke, der i 2015 bragte en udmærket artikel om køleskabe og strømforbrug.

Optimer hygiejnen med jævnlig rengøring
Et moderne amerikanerkøleskab er stort set vedligeholdelsesfrit. Eksempelvis klarer topmodellerne selv alle funktioner omkring afrimning, og elektronikken styrer temperaturer og luftfugtighed automatisk.

Den almindelige rengøring kommer du dog ikke helt uden om, men en let rengøring et par gange om måneden er faktisk alt, der behøves. Det kan du blandt andet læse mere om i denne artikel hos Politiken, hvor husmodereksperten Ann-Alicia Thunbo Ilskov også kommer ind på, hvordan du får bugt med eventuel dårlig lugt i køleskabet. Hun afslører blandt andet, at dårlig lugt typisk kommer fra drypskålen og afløbet hertil, samt hvordan disse rengøres.

En typisk fejl i den forbindelse er eksempelvis at placere madvarerne helt op ad bagvæggen i køleskabet. Her kan de have en tendens til at fryse fast og afgive madrester til det smeltevand, der kan opstå. Som bekendt skal der kun små mængder bakterier til, før dårlig lugt kan opstå over tid.

Klædt bedre på til at vælge
Med denne artikel håber vi, at du føler dig godt klædt på til at vælge det amerikanerkøleskab, der passer til netop din familie og jeres præferencer. Øverst i artiklen finder du en oversigt over de bedste modeller på markedet netop nu, og undervejs får du også tips og tricks til brug både før og efter købet.

Fra Forbrugsguiden ønsker vi dig held og lykke med anskaffelsen. Du er også velkommen til at browse rundt på siderne og lade dig inspirere af de mange andre artikler, hvor vi på samme grundige facon giver dig guides til mange forskellige produktgrupper, lige fra forbrugerelektronik til hvidevarer og møbler.

Amerikaner køleskab med skuffer

Et amerikaner køleskab med skuffer er en type køleskab med to døre, hvor den ene dør er for køleskabet og den anden dør er for fryseren. Skufferne er ekstra opbevaringsrum til madvarer, som normalt er placeret i den nederste del af køleskabet eller i fryseren.


Fordele og ulemper ved et amerikanerkøleskab

Det store britiske testmagasin Which.co.uk forklarer, at der er forskellige ting, man skal holde sig for øje, hvis man overvejer at anskaffe sig et amerikanerkøleskab, for de har meget bestemte fordele og ulemper. Baseret på Which.co.uk’s artikel lister vi her fordelene og ulemperne ved amerikanerkøleskabene:

Fordele ved et amerikanerkøleskab: 

Et amerikanerkøleskab ser rigtig flot og imponerende ud i køkkenet.
Et amerikanerkøleskab tilbyder virkelig meget opbevaringsplads.
Et amerikanerkøleskab kommer ofte både med en køledel og en fryser.
Et amerikanerkøleskab kommer ofte med muligheden for at lave isterninger.
Et amerikanerkøleskab har ofte rigtig mange smarte funktioner, for eksempel både afrimningsfrie frysere, hurtigfrys, justerbare hylder, ekstra skuffer til special-nedkøling af kød og fisk og flaske-opbevaringssystem. Eksperterne anbefaler desuden, at man går efter en model, der også har en separat termostat, selvstændig nedkølingsfunktion for henholdsvis køleskab og fryser samt digitalt display.  

Ulemper ved et amerikanerkøleskab: 

❌ Et amerikanerkøleskab er ofte meget dyrt – både at anskaffe og i brug.
❌ Et amerikanerkøleskab fylder rigtig meget og optager meget plads – et amerikanerkøleskab vil ofte være for stort til et lille eller medium-stort køkken, og så kan de være meget klodsede i opbygningen.
❌ Et amerikanerkøleskab fylder ofte mere end 90 centimeter i bredden – et amerikanerkøleskab er ofte også dybere end et almindelige køleskab. Gerne på 70 centimeter eller mere. Vær derfor sikker på at amerikanerkøleskabet overhovedet kan komme ind i hjemmet.
❌ Et amerikanerkøleskab kommer ofte med en vanddispenser, som kan volde problemer.
❌ Et amerikanerkøleskab har mindre fryse-kapacitet end en decideret fryser.
❌ Et amerikanerkøleskab har ifølge eksperterne tendens til at have problemer med temperaturen.


Sådan opbevarer du bedst dine madvarer i køleskabet

organiser dit køleskabHvis man har travlt, kan det være fristende bare at smide fødevarerne ind i køleskabet i vilkårlig rækkefølge, når man kommer hjem med dem, men ifølge Whiteaway, så er det ikke ligegyldigt, hvordan man placerer fødevarerne på køl – der findes nemlig stor forskel på temperaturen inde i selve køleskabet.

Nogle køleskabe er dog udstyret med ventileret køl, og disse modeller har den fordel, at køleskabets ventileringssystem sikrer, at der holdes en jævn og konstant temperatur over det hele – således bliver temperaturen i top og bund den samme.

Hvis man ikke har et køleskab med ventileret køl, så kan man opleve store udsving, og som hovedregel er der koldest nederst i køleskabet, da varmen stiger op.

Hvis man ikke har et køleskab med ventilering, så bør man opbevare fødevarerne på følgende måde:

Nederste hylder: Der er som regel koldest nederst i køleskabet, og derfor skal de madvarer, som hurtigt bliver fordærvede, placeres her. Her er tale om mælk, kød og fisk men også rester fra aftensmaden. Også æg kan med fordel placeres her. Mange placerer mælk og æg i køleskabsdøren, men her skal man være opmærksom på, at der findes store temperatursvingninger.

Øverste hylder: Frugt og grønt kan placeres øverst i køleskabet, selv om mange er vant til at gøre det modsatte, for de behøver ikke en stærk kulde. Så gemmes de heller ikke væk i en skuffe, hvor de let kan blive glemt. Det samme gælder for ost og smør, som har det bedst, hvor det ikke er allerkoldest.

Når det kommer til frugt og grønt, så skal man også være opmærksom på, at det ikke er alle typer, der bør komme på køl – nogle typer har det nemlig bedre på køkkenbordet:

Frugt og grønt, som ikke skal på køl: Æbler, pærer, bananer, meloner, avocado, tomat, agurk, frisk ingefær, squash og aubergine.

Frugt og grønt, som skal på køl: Stenfrugter, bær og andet grønt, som ikke er nævnt ovenfor.

Luftfugtighed er et andet element, man også skal holde sig for øje – frugt og grønt foretrækker som regel en høj luftfugtighed, som gerne kommer op på omkring 95 procent, og her vil grøntsags-skuffen være en god ide, for den holder på fugten, da den lukkes til. Der findes dog også undtagelser som for eksempel gulerødder, som foretrækker en lavere luftfugtighed.


Så længe kan dine madvarer holde sig i køleskabet

Det varierer fra fødevare til fødevare, hvor lang tid de hver især kan holde sig i køleskabet – nogle har kun en holdbarhed på et par dage, og andre kan holde i flere uger. Det er dog essentielt, at køleskabet har et køligt og stabilt miljø og ikke overskrider 5 grader.

***Vi har skrevet en guide til dig om, hvor længe de enkelte typer fødevarer kan holde sig i køleskabet – vi starter med de fødevarer, der har den korteste holdbarhed:***

Fisk: Fisk bliver meget hurtigt fordærvet og skal opbevares så koldt som muligt. Fisk bør enten spises eller fryses ned samme dag, men ønsker man at opbevare fisk i køleskabet, så skal man være opmærksom på, at fisk skal opbevares ved maksimum 2 grader, hvis man ikke spiser fisken samme dag, den er købt.

Kød og pålægKød og pålæg: Disse fødevarer skal altid opbevares på køl og i tæt emballage. Kødpålæg kan holde sig i et par dage, og kød bør som regel fryses ned eller anvendes i løbet af et par dage afhængig af type. Sørg for at ompakke kød, hvis det skal i fryseren. Ved håndtering af kød skal man være særlig påpasselig med bakterier, som hurtigt udvikler sig.

Mælkeprodukter: Mælk, fløde og yoghurt kan holde 2-3 dage efter åbning i køleskab – yoghurt dog ofte lidt længere. Opbevar helst disse fødevarer så lys og ilt holdes ude – derfor i den originale emballage.

frugt og grøntFrugt og grønt: Især frisk grønt kan holde sig i over en uge i køleskab – nogle grøntsager endnu længere, og frugts holdbarhed afhænger ofte af modenhed. Man vil kunne se på frugt og grønt, om det ikke længere er godt, da de vil begynde at rådne, eller de vil få en dårlig lugt. Ompak gerne grønt på køl, og vær opmærksom på at flere typer frugt og grønt skal opbevares separat. Her er tale om blandt andet æbler, pærer, tomater, rød peber, melon, ferskener, nektariner, vindruer, kiwier og citrusfrugter – de udskiller nemlig stoffet ethylen, som kan forringe kvaliteten af andre frugter og grønt samt modne dem. Se med fordel listen ovenfor om, hvilke frugter og grøntsager der skal på køl.

Æg og ost: Æg og ost kan holde sig friske i køleskab i flere uger.

brødBrød: Man kan både opbevare sit brød i køleskabet eller ved stuetemperatur. I køleskab kan det holde længere, men denne kolde opbevaring gør også, at det meget hurtigt bliver tørt og kedeligt. Hvis brød er for gammelt, så begynder det at mugne. Brød kan også nedfryses, hvis man ikke kan nå at spise hele pakken.

Rester: Hvis man har rester til overs fra aftensmaden, så skal det afkøles meget hurtigt. Umiddelbart efter måltidet bør man pakke det i mindre portioner og stille det i køleskabet eller i fryseren med det samme. En sammenkogt ret kan holde 2-3 dage i køleskabet og 3 måneder i fryseren. Husk altid at gennemvarme madrester, inden de skal spises.

Se efter datomærkningen

Tv2.dk forklarer, at datomærkningen på pakken er en god indikator for, at man kan være sikker på, at maden er god. Dog kan man ikke være 100 procent sikker, så derfor bør man altid bruge sin sunde fornuft, for hvis for eksempel maden lugter eller smager dårligt eller har en forkert konsistens, så bør den kasseres – også hvis der står en dato på, som endnu ikke er nået.

datomærkningenFødevarestyrelsen.dk forklarer, at man også skal være opmærksom på, at nogle fødevarer har en ”Mindst holdbar til” datomærkning, hvor andre har en etiket, der siger ”Sidste anvendelsesdato”.

Der er en stor forskel på disse to mærkninger, for fødevarer med ”Sidste anvendelsesdato” (ofte kød) må aldrig anvendes efter denne dato. Fødevarer med ”Mindst holdbar til” kan ofte holde sig længere end den nævnte dato, så her skal man lade fornuften råde.


Så længe kan dine madvarer holde sig i fryseren

Mange amerikanerkøleskabe har også en indbygget fryser, og for at sikre fødevarernes holdbarhed i fryseren er det vigtigt, at temperaturen aldrig overskrider minus 18 grader. Der skal således altid være minus 18 grader eller koldere i fryseren, for det er ved denne temperatur, at bakterievækst stopper.

Her har Idenyt.dk samlet en liste over, hvor længe fødevarer kan holde sig i fryseren. Den skal anvendes som en rettesnor, men husk altid at bruge den sunde fornuft også – har fødevaren en forkert konsistens, og lugter den eller smager den dårligt, så skal den kasseres. Som en tommelfingerregel så kan federe fødevarer holde sig i kortere tid end magre, da fedtet bliver harskt under nedfrysning.

Forskellig madBagværk, magert: 4-5 måneder
Bagværk, fedt: 2-3 måneder
Frugt: 10-12 måneder
Grøntsager: 6-12 måneder
Kalvekød: 6-8 måneder
Svinekød, magert: 6 måneder
Svinekød, fedt: 3 måneder
Hakket kød: 4 måneder
Røget kød: 4-6 måneder
Pølser: 2-3 måneder
Fisk, mager: 3-6 måneder
Fisk, fed: 2-3 måneder
Fiskefars: 1-2 måneder
Gravet og røget fisk: 3-4 uger
Fjerkræ, magert: 8-10 måneder
Fjerkræ, fedt: 5 måneder
Mælkeprodukter: 3 måneder
Ost: 3-4 måneder 

Hvis man har med nedfrosne fødevarer at gøre, så skal man også optø dem korrekt. Det gælder især for kød, som bør optøs i køleskab, selv om det tager længere tid end køkkenbordet. Bakterierne begynder nemlig lynhurtigt at formere sig, når kødet udsættes for varme stuetemperaturer.


Gode råd til nedfrysning af madvarer

mad i fryser
Når man har en fryser, så kan man fryse madvarer ned, som man ellers ville have smidt ud, for når man fryser en madvare ned, stopper udviklingen af bakterier, som fordærver maden.

Ligesom med køleskabet bør man dog ikke bare smide sine madvarer ind tilfældigt, for en ordentlig nedfrysning sikrer både, at madens kvalitet holdes god, og at man kan spare penge og plads. Baseret på artikel fra Dr.dk guider vi her til, hvordan man bedst foretager en nedfrysning:

Ompak altid kød: Man bør altid ompakke kød inden nedfrysning, da nogle emballager fra supermarkedet ikke kan tåle frost – de er mærket med betegnelsen HO-PP. Andre er så isolerende, at det er svært for fødevaren at blive frossen. Det kan være svært at skelne imellem disse typer for den almindelige forbruger, så derfor anbefaler eksperten, at man altid ompakker sit kød inden nedfrysning.

Vælg fryseposer: Som sagt skal især kød altid ompakkes, og pak helst kødet ned i fryseposer. Nogle har også for vane at fryse madvarer ned i plastikbokse, men jo større emballager, jo mere energi skal fryseren bruge. Vælg derfor fryseposer til nedfrysning. Bokse fylder også rigtig meget. Husk at anvende deciderede fryseposer til nedfrysning. Se efter om posen har et mærke med en kniv og gaffel – så er den beregnet til madvarer. Der kan være skadelige kemikalier i andre typer plastikposer.

Tryk luften ud af posen: Sørg for at der er mindst muligt luft og dermed ilt i posen, når maden fryses ned. Mindre luft giver mindre iltning af varen plus færre rimfrostskader på madens overflade.

Frys maden ned med det samme: Man bør altid fryse maden ned så hurtigt som muligt – både rester fra aftensmaden eller nyindkøbte varer, der skal på frost. Det skal både gøres af kvalitetsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager. Hurtig nedfrysning stopper nemlig bakteriernes vækst hurtigere, plus en hurtig nedfrysning sikrer, at maden ikke bliver kedelig og smagløs, når man skal spise den på et senere tidspunkt. Hvis der er tale om for eksempel store portioner af rester, så bør man fordele det ud i flere, mindre portioner i steder for én stor – så fryser maden nemlig hurtigere ned.

Frys ikke maden ned igen: Hvis man én gang har haft nedfrosset fødevaren, så må den ikke fryses ned igen.

Jævn fordeling: Hvis man fryser flere fødevarer ned samtidig, så bør man lægge dem forskellige steder i fryseren.

Afrim fryseren: Fryseren er mest effektiv, hvis den er afrimet, og der dermed ikke sidder store isklumper på siderne. Nogle frysere har en automatisk afrimningsfunktion, så de klarer selv arbejdet.

Tag indfrysningsfunktion i brug: Har man en fryser med en indfrysningsfunktion, så anvend den hvis der skal fryses store mængder ned.


Hvis strømmen går – hvor længe kan fryseren holde fødevarerne kolde?

Scandomestic SB300A++ fryserMan kan aldrig gardere sig mod strømsvigt, så derfor er det vigtigt, at fryseren kan holde fødevarerne forsvarligt kolde, så de ikke begynder at tø op, hvis strømmen går.

***Hvis strømmen går, kan de fleste frysere stadig holde på kulden i lang tid, hvis strømmen går

Dog forklarer eksperterne, at der faktisk er meget stor forskel på, hvor længe de forskellige frysere kan holde på kulden.***

Hvis man vil være sikker på, at fødevarerne i fryseren bliver opbevaret ved en forsvarlig temperatur, så kan man investere i en model, der er udstyret med et advarselssystem, som informerer forbrugeren, såfremt at fryseren får en for høj temperatur.

Hvis man er ude for et strømsvigt, så er det desuden meget vigtigt at holde døren til fryseren lukket – dette forlænger tiden, hvor fryseren kan holde på kulden.


Energimærker på hvidevarer

Hvad er et energimærke?
Energimærket er EU’s obligatoriske ordning for hvidevarer og elektriske apparater. Det viser, hvor energieffektivt et produkt er. Hold øje med energimærkningen, når du skal købe hårde hvidevarer eller elektronik, så kan du spare penge og samtidig gøre miljøet en tjeneste.

Mærket har for nyligt fået en opdatering. Det nye mærke ligner det gamle, men er blevet opdateret, så det er mere overskueligt at afkode for dig som forbruger. Vi sætter dig ind i det nye format herunder, så du ved, hvad du skal kigge efter, når du skal på jagt efter nye produkter.

Den nye energimærkelov
Den nye energimærkelov gælder i hele EU og omfatter alle hårde hvidevarer og elektronik. Produkterne vurderes på en skala fra A til G. Tidligere var skalaen forskellig fra produkt til produkt, hvilken kunne være forvirrende at finde rundt i. 

energimaerkningen

Den nye energimærkning indebærer, at produkter, med mærket A med ét eller flere plusser, nu bliver til mærke B, C eller D. Formålet er, at du som forbruger skal have nemmere ved at vurdere det egentlige energiforbrug, når du skal købe nye produkter med hjem.

Den nye mærkning bliver i første omgang indfaset på udvalgte produkter, herunder opvaskemaskiner, vaskemaskiner, vaske- og tørremaskiner, køle- og fryseskabe samt TV og computere. Senere vil andre produkter følge efter.

I en periode vil du derfor opleve, at nogle produkter har den gamle mærkning og andre den nye. Energistyrelsen anbefaler, at du kigger på farverne på skalaen frem for på bogstaverne, så det er nemmere at afkode. Jo mørkere grøn farven er, desto mere energieffektiv er produktet. 

Hvad betyder den nye energimærkning?

 • Den nye skala går fra A til G og har ingen plusser. De mest energivenlige produkter har mærket A og de mindst energivenlige er G-mærket.
 • Skalaen er ens for alle produkter.
 • Den nye skala har en tilknyttet QR-kode, der giver dig ekstra information om produktet. 

Hvad med den gamle energimærkning?
Den gamle skala afhænger af, hvilket type produkt mærket sidder på. Nogle produkter har A som det øverste på skalaen, mens andre kan have en mærkning på helt op til A+++. Det kan være forvirrende som forbruger, så derfor er mærkningen nu blevet ens for alle produkter.

Disse informationer kan du finde på energimærket
Informationen på energimærket er tilpasset det produkt, som mærket sidder på. Derfor kan den information, du kan finde på mærket, afvige lidt fra produkt til produkt.

Det betyder symbolerne på energimærket:

 • L/annum: det årlig vandforbrug i liter
 • Kg: hvor mange kilo maskinen kan indeholde
 • dB: det generelle støjniveau for maskinen
 • kWh/annum: hvor mange kilowatt-timer maskinen bruger på et år

Hvilket energimærke skal du vælge?
Hvis du i forvejen er miljøbevidst eller ønsker at spare lidt på elforbruget i hjemmet, er det en god idé at kigge efter et energimærke, som ligger højt på skalaen. 

Når tiden kommer til at udskifte dine produkter, viser undersøgelser, at køkkenet er én af de helt store syndere, når det kommer til at sluge energi. Det gælder blandt andet maskiner som elkedel, køleskab og ovn. Så hvis du overvejer nye maskiner til hjemmet, der er mere klimavenlige, er det et godt sted at starte.

Husk dog, at du ikke bør udskifte dine hvidevarer, før de går i stykker. Det kan føles smart at skifte produkterne ud med en mere energibesparende udgave, men det er hårdt for miljøet at producere dem, så derfor bør du først skifte ud, når de gamle står af.

Hvilke produkter har et energimærke?

 • Ovne
 • Frysere og køleskabe
 • Lamper
 • Emhætter
 • Fjernsyn
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner
 • Støvsugere

FAQ

Hvilket amerikanerkøleskabsbrand er det mest pålidelige?
Der er mange brands, som laver amerikanerkøleskabe, som er super pålidelige. Nogle af de bedste brands på markedet er dog blandt andre LG, Siemens og Samsung, da disse brands har skabt en række amerikanerkøleskabet, som har opnået nogle flotte resultater i en forskellige forbrugertests pga. deres gode egenskaber.
Hvad skal jeg vide, inden jeg køber et amerikanerkøleskab?
Inden du køber et amerikanerkøleskab, så bør du vise, at den type køleskabe gennemsnitligt forbruger mere strøm end almindelige køleskabe. Det større forbrug skyldes naturligvis, at amerikanerkøleskabe er større, såvel som at de ofte har nogle andre egenskaber end almindelige køleskabe – som for eksempel evnen til at lave isterninger.
Hvor lang tid bør et amerikanerkøleskab holde?
Når du køber et amerikanerkøleskab, så kan du nogenlunde regne med, at køleskabet vil holde i ca. 13 år, førend det bliver tid til at købe et nyt. Dog varierer levetiden alt efter, hvilken kvalitet køleskabet er lavet i, såvel som hvordan du bruger og vedligeholder det.
Hvilket amerikanerkøleskabsbrand er det bedste?
Et at de bedste brands, når det kommer til produktionen af amerikanerkøleskabe, er LG. Brandet skaber topmoderne og smarte amerikanerkøleskabe, som er kendt for deres gode kvalitet og holdbarhed. Dertil har LG’s amerikanerkøleskabe fået nogle super gode anmeldelser og resultater i en række tests og forbrugerundersøgelser.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet modellen Blomberg KFD4952XD. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Her har eksperterne testet amerikanerkøleskabet LG GSX961NSAZ. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Storbritanniens største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det modellen LG GSL360ICEV. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Her kan du læse mere om testen af LG GSX961NSAZ.

Her kan du læse mere om testen af Siemens KA93NVIFP.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her foretaget en test af køle/fryseskabe.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Brugeranmeldelser – Whiteaway.com 🇩🇰

Vi har set nærmere på en række forbrugeranmeldelser fra Whiteaway.com for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om modellen Smeg FQ55FXE1.

Ao.com 

Ao.com er et engelsk website, der tester og anmelder elektronik, teknik, hårde hvidevarer og gadgets. Websitet er tilgængeligt for alle, og der kommer hele tiden nye tests og produktbeskrivelser til i databasen. 

Vi har anvendt ao.com til beskrivelse af LG GSJ560PZXV, der modtager en høj kunderating på 4,8/5 stjerner. Det er det simple design, den høje kølekapacitet på 400L og det lave støjniveau, der særligt begejstrer de knap 200 kunder, som har anmeldt amerikanerkøleskabet.

Testen er opdateret: 2021
Du kan se testen her 

Pricerunner.dk 

Pricerunner.dk er iblandt de mest populære test- og prissammenligningssites hos danskerne. Det er her, du finder mere end 9.600 produkter, der er anmeldt af testpanelet hos Pricerunner.dk eller af forbrugere. Sitet er åbent og tilgængeligt for alle, og der kommer hver måned nye produkter og tests til, som du kan dykke ned i. 

Vi har anvendt Pricerunner.dk til beskrivelse og vurdering af det budgetvenlige LG GMX844MCKV InstaView. Det kåres med 4,5/5 stjerner af kunderne. Det er særligt den høje kvalitet og det slanke design, som de danske forbrugere hæfter sig ved i bedømmelsen af det sorte amerikanerkøleskab.

Du kan se alle anmeldelserne her

Bestbuy.com 

Bestbuy.com er et stort website, der hjælper forbrugere i hele verden med at finde frem til de bedste produkter og det rette udstyr til bolig, have og fritid. Du kan finde forbrugertests og anmeldelser, der kan hjælpe dig i beslutningen om køb af alt fra hårde hvidevarer til elektronik. 

Vi har anvendt Bestbuy.com til vurdering af SAMSUNG RF24R7201SR. Det støjsvage amerikanerkøleskab modtager 4,5/5 stjerner af forbrugerne. Det er den enkle installation og den høje kvalitet, der begejstrer kunderne fra forskellige dele af verden. 

Du kan se alle anmeldelserne her

T3.com 

Hos T3.com finder du produktbeskrivelser, guides og testanmeldelser af produkter og udstyr til hverdagen og fritiden. Det særlige ved sitet er, at alle og enhver har fri adgang til de informerende og brugbare beskrivelser og tests. 

Vi har anvendt t3.com til anmeldelse og vurdering af det SIEMENS KA92DHXFP IQ700. Dette amerikanerkøleskab kommer ind på en 5. plads og fremhæves på grund af sin høje kvalitet, de indbyggede kameraer og det moderne look. Som testpanelet konkluderer, så befinder køle- og fryseskabet sig i den høje ende af prisskalaen, og det tager meget plads. 

Testen er udført den: 18. januar 2021

Du kan se testen her

Testberichte

Hos Tyske Testberichte kan du finde tests og anmeldelser af en lang række forskellige forbrugerprodukter. De laver deres egne anmeldelser og henter informationer fra blandt andet andre tests og forbrugeranmeldelser for et komplet billede.

Magasinet Testberichte har testet Samsung RF56N9740SR. De fremhæver køleskabets store kapacitet, de praktiske kameraer med mange funktioner og det optimale kontrolcenter. Til gengæld trækker stemmestyringssystemet Bixby ned, ligesom de også mener, at støjniveauet på køleskabet er lidt for højt. Samlet giver de køleskabet vurderingen ”Meget god”.

Testen blev udført i januar 2020.
Du kan se testen her

Amazon

Amazon har hovedsæde i Seattle, men er en verdensomspændende handelsplatform. Cirka hvert andet køb danskerne foretager, foregår via Amazon.

På Amazons salgsside har forbrugerne mulighed for at anmelde produkterne. Rangeringssystemet går fra 1 til 5 stjerner, hvor 5 stjerner er det bedste. Over 115 globale forbrugere har anmeldt Bosch KAN95VBFP og givet den samlet 4.6 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan se anmeldelserne her 

Mere end 169 globale forbrugere har også anmeldt Samsung RS6GA8842B1-EG. Forbrugerne giver den samlet 4.5 stjerner ud af de 5 mulige stjerner.

Du kan se anmeldelserne her


Andre relevante tests og artikler

Hvis du overvejer hvorvidt du skal investere i et amerikanerkøleskab, eller nøjes med et almindeligt køleskab, vil vi anbefale, at du også læser vores generelle køleskab test. I denne artikel har vi samlet alle de køleskabe, der har fået de bedste bedømmelser i forskellige ekspert tests. Du finder naturligvis også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst i Danmark. Ydermere har vi i denne artikel også fundet viden om, hvordan du bedst vedligeholder dit køleskab og undgår bakteriedannelse.

Hos Forbrugsguiden finder du også en lang række producent-specifikke tests, hvor vi kigger nærmere på de bedst bedømte modeller, fra de forskellige køleskabsproducenter.

Her kan du eksempelvis læse mere om de Bosch køleskabe. Bosch er et af de mærker der ofte scorer høje karakterer, når der bliver foretaget tests.

Du finder også en oversigt over de bedste Electrolux køleskabe, hvor vi har samlet alle de køleskabe fra Electrolux, der klarer sig bedst i test. I artiklen finder du også en stor guide, der blandt andet viser dig, hvordan du nemmest holder dit køleskab rent, samt gode råd til at minimere energiforbruget.

Overvejer du et Liebherr køleskab, kan du med fordel læse denne test, hvor du finder alle eksperternes favoritter. I denne artikel finder du også en række alternative testvindere fra andre producenter, som vil hjælpe dig med at få et mere nuanceret billede af, hvilke køleskabe der klarer sig bedst i test.

Et andet populært valg er de stilrene køleskabe fra Siemens. Her kan du læse vores Siemens køleskab test, der giver dig et overblik over de bedst bedømte modeller fra det tyske kvalitetsmærke.

Ønsker du et køleskab, der kan blive en indbygget del af dit køkken, skal du på udkig efter et integreret køleskab. Skal dit køleskab omvendt stå for sig selv, skal du se dig om efter et fritstående køleskab.

Et køleskab med fryser, også kaldet et køle fryseskab, er endnu en populær løsning hos mange danskere. I vores tests finder du alle de modeller, som har fået de bedste bedømmelser i en række anerkendte eksperttests.

Mangler du et sted at køle dine vinflasker, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en købsguide til vinkøleskabe. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvilke modeller der har fået de bedste bedømmelser. Ydermere har vi også sammenlignet priserne på de forskellige modeller, så du nemt kan se, hvor de forskellige vinkøleskabe forhandles billigst.

Slutteligt vil vi fremhæve vores mini køleskab test. Da der ikke findes nogle officielle tests af mini køleskabe, har vi i stedet analyseret, hvilke modeller der hår fået de bedste brugeranmeldelser.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


LG GSJ960NSTZ

Brugerfavorit

LG GSJ761PZTZ 

.

LG GSJ960NSTZ hører til de mest populære brugerfavoritter, og her er tale om en meget rummelig model med en kapacitet på i alt 601 liter. Modellen fungerer både som køleskab og fryser og holder klimaet sundt for fødevarerne med både Ventileret køl og Multi-Air Flow.

Modellen LG GSJ960NSTZ har ikke været med i officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om et amerikaner køleskab, der i stedet er særdeles populært blandt brugerne. Brugerne anvender modellen hver dag i dagligdagen og ved derfor, hvad der fungerer godt og mindre godt ved modellen. Vi kommer ind på, hvad forbrugerne har af erfaringer med LG GSJ960NSTZ efter beskrivelsen af, hvad modellen kan, og hvilke funktioner den har.

Stor model, som både kan køle og fryse

LG GSJ960NSTZ vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker en model, der både kan fungere som køleskab og fryser. Denne model er nemlig designet til at klare begge dele, idet den både har en fryse-del og en køle-del. Køleskabet i modellen kommer med en meget stor kapacitet på 405 liter, hvilket er mere end de fleste ”normale” køleskabe. Dertil kommer fryse-delen, der rummer 196 liter, hvilket også er meget. Man kan i den sammenhæng indfryse 12 kilo fødevarer per døgn. Selv om her er tale om en stor model, så holdes energiforbruget lavt, idet LG GSJ960NSTZ kommer i energiklassen B, hvilket er den næstbedste på markedet. Det giver et årligt energiforbrug på 376 kWh om året.

Smart model   

Smart modelLG GSJ960NSTZ hører til de intelligente amerikaner køleskabe, der kommer med mange, brugbare funktioner. Disse inkluderer blandt andet anti-frost-funktionen No Frost, således at man ikke behøver manuelt at afrime modellen, et elektronisk display samt elektronisk temperaturstyring – så er man altid sikker på at holde samme, lave temperatur. LG GSJ960NSTZ kommer også med funktionen Ventileret køl, hvilket sikrer, at der findes samme temperatur overalt i skabet. Multi-Air Flow sørger også for et optimalt klima indvendigt, og så findes der en alarm, der giver signal, hvis døren ikke er lukket ordentligt.

Godt og solidt amerikaner køleskab, ifølge brugerne

LG GSJ960NSTZ hører til de populære modeller iblandt forbrugerne, og vi har undersøgt nærmere, hvad de især fremhæver ved modellen. Flere aspekter nævnes i brugeranmeldelserne, men især modellens isterning-funktion, funktioner generelt, lave støjniveau og gode plads kommenteres flere gange. En af brugerne opsummerer således: ”Meget mere plads, utrolig støjsvagt og herligt koldt drikkevand – også med god plads til kander”, og en anden skriver: ”Super lækkert amerikaner køleskab… det er utrolig lydsvagt og meget praktisk med dør-i-dør funktion”. Også valutaen for pengene kommenteres, blandt andet af en forbruger der skriver: ”Har samme teknologi men flere faciliteter end et skab til dobbelt pris”.

Fordele

 • Har NoFrost-funktion og automatisk afrimning
 • Lavt støjniveau
 • Har vand- og isterningedispenser
 • Har en kølekapacitet på 411 liter
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Mål og vægt ved LG GSJ960NSTZ:
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,8 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 136 kilo

Specifikationer ved LG GSJ960NSTZ:
🔴 Type: Amerikaner køleskab
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 376 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Her kan du se en videopræsentation af køleskabet lavet af WhiteAway.com:


LG GSX960NSAZ

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
LG GSX960NSAZ

 

.
LG GSX960NSAZ har været inkluderet i store test, hvor mange forskellige køleskabe er blevet testet. Test er blevet udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her har eksperterne vurderet alle modellerne ud fra de samme parametre, som ligger til grund for den endelige vurdering. Bedømmelsen lyder, at her er tale om et ganske fint produkt.

***Læg mærke til at Råd & Rön er betalingskild, så derfor er det nødvendigt enten med et abonnement eller betaling per test for at se resultaterne – nederst i denne artikel linker vi til, hvor du kan finde testene og eventuelt betale for at læse dem i detaljer.***

Høj kvalitet – høj pris

LG GSX960NSAZ vil være det perfekte valg for den forbruger, der ønsker sig det ypperste, som moderne amerikaner køleskabe kan præstere. Det betyder dog også, at man må regne med en meget høj købspris. Til gengæld får man også en virkelig god kvalitet med masser af moderne funktioner.

Man får desuden både en rummelig fryser og køleskab, der passer til den store husholdning. Det drejer sig om en køleafdeling med en kapacitet på 405 liter samt en fryser, der kan rumme 196 liter. Det er rigtig meget.

Der kan fryses 12 kilo ind per dag. Selv om købsprisen er høj, er driftsomkostningerne forsøgt holdt i den modsatte ende. Det tillades af den rigtig gode energiklasse (B), der er en af de allerbedste på markedet. Det årlige energiforbrug ligger derfor på 376 kWh.

Top-avanceret med mange funktioner

LG GSX960NSAZ åbenLG GSX960NSAZ kommer som nævnt med mange funktioner og tilføjelser, der får det til klart at skille sig ud fra mængden.

For eksempel findes der Insta-view, der er en glasrude i døren. Når man banker på den udvendige dør, tændes lyset inde i køleskabet, og man kan se ind i det uden at åbne døren. Derved sparer man på strømmen.

Herudover findes der også det såkaldte Fresh Balance-system i skuffen, der har fokus på luftfugtighed. For at især frugt og grøntsager kan holde sig friske og sprøde, skal der være den rigtige luftfugtighed.

Fresh Balancer går derved ind og regulerer denne, så det grønnes levetid forlænges, og vitaminer og mineraler bibeholdes.

Yderligere findes der en mindre boks kaldet en Utility Box, som er specialskabt til opbevaring af mindre fødevarer – for eksempel pålæg og ost.

Ud over at det giver en større overskuelighed, så sikres her også en optimal temperatur på 3,5 grader til disse lidt mere delikate fødevarer.

Lang holdbarhed

Eftersom LG GSX960NSAZ er et helt moderne køleskab, så kan man også anvende telefonen til at betjene det. Dette tillades via LG’s Smart Think-teknologi, hvor man via en smartphone kan kommunikere med det – også når man ikke er hjemme.

Dertil findes der yderligere en vanddispenser og isterningfunktion, som er behørigt for et amerikaner køleskab, samt funktionen ventileret køl.

Ventileret køl betyder, at der findes en unik luftcirkulation indvendigt, som sørger for at køle alle hylder og hjørner ned, så der ikke findes store temperatursving.

Modellen kommer også med No Frost, så man ikke skal afrime fryseren og det smarte Pure N Fresh-luftrensningssystem, som er skabt til at begrænse ubehagelige lugte.

Dertil er der en indvendig LED-belysning og elektronisk temperaturstyring samt den forbedrede Linear Kompressor.

Denne er designet til at være ekstra holdbart samt sikre et lavere energiforbrug. Ifølge producenten sænkes dette med 28 procent på grund af kompressoren.

Mål og vægt ved LG GSX960NSAZ
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,8 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 136 kilo

Specifikationer ved LG GSX960NSAZ
🔴 Type: Amerikaner køleskab, fritstående
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 376 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Udvalgte fordele ved LG GSX960NSAZ
 Dyrt men meget avanceret
 Både rummeligt køleskab og fryser
 Insta-view
 Fresh Balancer
 Linear Kompressor 

Her kan du se en præsentationsvideo af LG GSX960NSAZ. Videoen er produceret af WhiteAway.com:


Samsung RS67N8210SL

4,7 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk
Nummer #1 og mest populære model hos Elgiganten.dk
4,3 stjerner ud af 5 hos forhandleren Elgiganten.dk

Samsung RS67N8210SL

 

LG GSX960NSAZ har været inkluderet i store test, hvor mange forskellige køleskabe er blevet testet. Test er blevet udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Ønsker du god plads og smarte funktioner, så bør du vælge dette flotte kombinerede køle- og fryseskab fra Samsung. Det har en ekstra god kapacitet, et strømlinet og enkelt design i rustfrit stål og smarte funktioner, der gør det ekstra anvendeligt.

Hos forhandleren Elgiganten.dk får kølefryseskabet fra Samsung roser med på vejen. Forbrugerne giver skabet 4,3 stjerner ud af 5 og skriver blandt andet: ”Flott design, fungerer helt supert og deilig med kaldt vann og isbitmaskin. Anbefaler dette kjøleskapet”.

Med hele 4,7 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk lever dette kølefryseskab op til forbrugernes forventninger. Der er derfor enighed blandt forbrugerne om, at dette kølefryseskab leverer en effektiv nedkøling af madvarer på en smart og praktisk måde.

Få plads til alle dine madvarer ét sted

Få ekstra god opbevaringsplads med dette store amerikanerkøleskab fra Samsung. Det er et kombineret kølefryseskab, så du nemt og enkelt kan opbevare alle dine madvarer på en praktisk og overskuelig måde.

Designet er holdt i rustfrit stål med et enkelt og strømlinet udtryk, der gør sig godt, hvis køleskabet skal stå frit i køkkenet. Med et støjniveau på kun 39 dB er kølefryseskabet meget støjsvagt, og det vil derfor genere så lidt som muligt.

Samsung RS67N8210SL har en god kapacitet på i alt 609 liter, hvoraf de 407 liter går til køleskabsdelen, og 202 er til fryseren. Fryseren er lokaliseret til venstre, hvor det er en smule smallere end køleskabsdelen til højre.

Køleskabet er udstyret med 4 smarte hylder og 2 praktiske skuffer til dine grøntsager. Frysedelen har 3 hylder og 2 smarte kurve til opbevaring.

Med den smarte udvendige vand- og isdispenser er det ingen sag at tage sig et glas koldt vand.

Praktiske alarmer og lavt støjniveau

Twin Cooling Plus sikrer, at du får den optimale nedkøling i både fryser og køleskab. Luftcirkulationen er adskilt, så kølefryseskabet er udstyret med to separate kølesystemer. Derved holdes luft og eventuelt lugte adskilt, og du får den bedste køling af dine fødevarer.

Indvendigt sørger Multiflow luftcirkulation for at køle- og fryserummet har en ensartet temperatur. Du kan følge med i temperaturen på det smarte indvendige display, hvor den elektriske termostat også sidder.

Hvis døren har stået åben for længe, eller temperaturen i kølefryseskabet overskrides, advarer dette Samsung RS67N8210SL dig med en alarm. Det forhindrer, at dine madvarer ødelægges, fordi du ikke er opmærksom.

Du kan også følge med i status i køle- og frysedel med den smarte app, der gør det muligt at forbinde køleskabet til din smartphone via WiFi. Fra din enhed kan du kontrollere, at alting kører, og du får alarmer, hvis døren efterlades åben, eller der sker ændringer i temperaturen.

Samsung RS67N8210SL vs. markedet

Er du på jagt efter et effektivt amerikanerkøleskab med integreret fryser og mange smarte funktioner, så er dette skab i topklassen. Forbrugerne giver det konsekvent gode anmeldelser, og det er også den mest populære model hos forhandleren Elgiganten.dk

Hvis du ønsker endnu flere smarte funktioner såsom en integreret skærm i lågen, så skal du op og investere mere i dit kølefryseskab. Denne model er nemlig prismæssigt i den lave ende, fordi den ikke har ekstra avancerede funktioner og teknologi.

Mål og vægt ved Samsung RS67N8210SL
🌀 Højde: 178 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 77,2 centimeter
🌀 Nettovægt: 128 kilo

Specifikationer ved Samsung RS67N8210SL
🔴 Type: Amerikanerkøleskab, fritstående
🔴 Producent: Samsung
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴  Kølekapacitet: 407 liter
🔴 Frysekapacitet: 202 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 450 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Samsung RS67N8210SL
 Kombineret kølefryseskab med kapacitet på i alt 609 liter
2 separate kølesystemer og effektiv nedkøling af fødevarer med Twin Cooling Plus
Smart vand- og isdispenser integreret i døren udvendigt


LG GSL360ICEV 

Anbefalet af det britiske testmagasin Which.co.uk

LG GSL360ICEV

.

Stor model, der ikke er dyr i drift. Ligeledes 2-delt model med både køleskab og fryser, som har et lavt støjniveau på kun 39 dB. Der findes ingen manuel afrimning af modellen takket være No Frost, og så holder modellen styr på sig selv ved den elektroniske temperaturstyring.

Modellen LG GSL360ICEV er blevet testet af de britiske eksperter fra Storbritanniens største testmagasin, Which.co.uk, der løbende tester forskellige forbrugerprodukter, så forbrugerne kan danne sig et større overblik over produkterne på markedet, før de køber.

Which.co.uk har dermed vurderet og afprøvet LG GSL360ICEV på specifikke parametre, og eftersom de synes, at LG GSL360ICEV klarer sig godt i testen, så giver de modellen en god anmeldelse.

Model med både fryser og køleskab

LG GSL360ICEV åbenLG GSL360ICEV er et flot og klassisk-udseende amerikaner køleskab i rustfrit stål, som på trods af, at det er stort, faktisk ikke er så dyrt i drift – det sikres af energiklassen C, som ligger mod den gode ende. LG GSL360ICEV er en 2-delt model, idet denne model både indeholder en køledel og en frysedel.

Køleskabet har en stor kapacitet på 394 liter, og fryseren har ligeledes en stor kapacitet på 197 liter – derfor vil denne model være velegnet til den forbruger, som har brug for meget plads. Selv om modellen er stor, larmer den dog ikke ret meget, idet støjniveauet kun er på 39 dB.

Model med mange funktioner

LG GSL360ICEV er udstyret med rigtig mange funktioner, og blandt andet har modellen ventileret køl, som sikrer, at temperaturen altid er den samme overalt i henholdsvis køleskabet og fryseren – også luftfugtigheden holdes der øje med, så den altid er jævn – det gør, at madvarerne kan holde sig længere.

Herudover findes der en LED-belysning indvendigt, og modellen har både elektronisk temperaturstyring og elektronisk display – så kan man altid være sikker på, at modellen har den præcise og korrekte temperatur.

LG GSL360ICEV er også udstyret også en direkte vandtilførsel og isterningfunktion samt No Frost, der sørger for, at man ikke skal afrime modellen selv. LG GSL360ICEV er derudover udstyret med en hurtigfrys-funktion, og modellen kan indfryse 12 kilo per døgn.

Køleskabet er indrettet med både dørkurv, hylder og grøntsags-skuffer, og fryseren har ligeledes skuffer.

Masser af plads, ifølge eksperterne

LG GSL360ICEV er blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk – både alene og i en test sammen med 4 andre modeller. Her konkluderes det, at LG GSL360ICEV er et af de største amerikaner køleskabe på markedet, men det er også velfungerende, når det kommer til at køle hurtigt ned, holde på kulden og sikre den rette temperatur – 2 elementer, som er meget vigtige, når det kommer til opbevaring af madvarer.

Herudover fremhæver eksperterne, at LG GSL360ICEV er meget energieffektivt og let at anvende, men det kan også være lidt besværligt at gøre rent.

Fordele

 • Har en kapacitet på 400 liter
 • NoFrost-funktion og automatisk afrimning
 • Har et lavt støjniveau
 • LED lys
 • Elektronisk temperaturkontrol
 • Har isterning- og vandispenser
Ulemper

 • Er tungere end lignende modeller

Udvalgte fordele ved LG GSL360ICEV:
 Model med både køleskab på 394 liter og fryser på 197 liter
Energiklasse C
 Ventileret køl
 Elektronisk temperaturstyring og display
 No Frost og hurtig-frys funktion


LG GSX961NSAZ

5 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
Kåret som ”Best Buy” hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk 
Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
LG GSX960NSAZ

 

.
Obs: LG GSX961NSAZ er udgået, så vi viser her i stedet en prisoversigt over LG GSX960NSAZ, der er næsten identisk.

LG GSX961NSAZ er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, der inkluderer de store testmagasiner Trustedreviews.com, Which.co.uk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Eksperterne har set nærmere på forskellige aspekter såsom køleevner, design, funktioner, indretning og kvalitet, hvorefter en endelig bedømmelse er givet. Alle eksperterne er godt tilfredse, men især de to testmagasiner er imponerede.

Topmoderne amerikaner køleskab

LG GSX961NSAZ vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker det nyeste inden for amerikaner køleskabe og teknologi.

Her er nemlig tale om en stor variant, der kommer med det seneste inden for køleskabs-teknik. Dette inkluderer blandt andet Wi-Fi, således at man kan styre og overvåge skabet via sin telefon, mens man ikke er hjemme, samt en række funktioner der gør produktet meget intelligent.

Af udvalgte funktioner kan nævnes en døralarm, så man ikke er i tvivl om, hvorvidt døren er lukket og No Frost, der sørger for, at man ikke skal afrime fryseren samt en Fresh Zone opbevaringsskuffe.

Denne kan anvendes til at forlænge holdbarheden på frugt og grønt, som ellers hurtigt kan blive kedeligt på køl. Derved bibeholdes der også flere vitaminer og mineraler, hvilket øger sundheden.

Yderligere findes der en såkaldt insta-view dør, som tillader, at man kan se ind i køleskabet uden at åbne døren. Ved berøring af døren udvendigt, tændes lyset indvendigt, og man kan se ind gennem et vindue.

Stort og mægtigt

LG GSX960NSAZ åbenLG GSX961NSAZ hører til de store amerikaner køleskabe, der passer til den større familie. Der findes en kølekapacitet på 405 liter og en frysekapacitet på 196 liter. Især kølekapaciteten er meget høj, og med de 196 liter i fryseren behøver man heller ikke en separat fryser ved siden af. Selv om der er stort, er det ikke så dyrt i brug, da det kommer i den gode energiklasse B. Dette er en af de bedste på markedet. Det årlige energiforbrug ligger på 376 kWh.

Modellen er flot i en grå farve af rustfrit stål.

Ud over de ovennævnte funktioner findes der Multiflow Luftcirkulation, således at luften bevæger sig. Det sikrer, at den ikke bliver dårlig i stillestående tilstand, men hele tiden fornyer sig og spreder sig overalt indvendigt. Det giver de bedste forhold for de opbevarede fødevarer.

Herudover findes der en smart LED-belysning, en elektrisk termostat samt digital temperaturvisning, og eftersom her er tale om et amerikaner køleskab, findes der naturligvis også en vand- og isterningdispenser på fronten.

Yderligere er produktet som nævnt meget rummeligt, og ud over Fresh Zone opbevaringsskuffen findes der tillige 4 hylder og en skuffe mere i køleskabet. Fryseren består af 4 kurve.

Imponerende, ifølge eksperterne

LG GSX961NSAZ er blandt andet blevet testet af de to testmagasiner Trustedreviews.com og Which.co.uk, som begge er meget begejstrede.

For eksempel forklarer Which.co.uk, at her er tale om en imponerende maskine, der kommer med rigtig mange plusser. Her fremhæves især, at det er meget effektivt, stillegående og beskyttet mod varme på bagsiden.

Yderligere har det evnen til meget hurtigt at fryse og køle fødevarer ned, og termostat-indstillingerne er fremragende. Which.co.uk skriver dertil, at det er upåvirket af temperaturudsving i huset, hvilket er en stor bonus, når årstiderne påvirker kulden og varmen indenfor.

Trods den høje ros findes også et par minusser, og her påpeges det, at det er noget dyrt og lidt svært at gøre rent.

Trustedreviews.com er ligeledes meget imponerede og forklarer, at det eneste rigtige minus er prisen, som er meget høj.

Men til pengene får man også en virkelig stor kapacitet og den fantastiske Insta-view dør, som ifølge eksperterne er meget betagende.

Dertil kommer en meget stabil temperatur, en god belysning samt et lavt energiforbrug. Også den lave støj og det flotte design modtager ros.

Fordele

 • Kølekapacitet: 411 liter, Lavt støjniveau
 • Integreret isterningemaskine
 • Kan tilkobles WiFi
 • Giver hurtig adgang til drikkevand
 • Har InstaView Door-in-Door
Ulemper

 • Vandbeholderen må ikke vaskes i opvaskemaskinen

Mål og vægt ved LG GSX961NSAZ
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,8 centimeter
🌀 Nettovægt: 124 kilo
🌀 Bruttovægt: 132 kilo

Specifikationer ved LG GSX961NSAZ
🔴 Type: Amerikaner køleskab, fritstående
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 405 liter
🔴 Frysekapacitet: 196 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 376 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Her kan du se en præsentationsvideo af LG GSX961NSAZ. Videoen er produceret af AO.com: 


SIEMENS KA92DHXFP IQ700

SIEMENS KA92DHXFP IQ700

 

Er du på udkig efter et stilrent, elegant og klassisk amerikaner køleskab, er SIEMENS KA92DHXFP IQ700 et godt valg. Det er skabt i et funktionelt design med de velkendte, 2 låger, hvoraf der i den ene side er køleskab og i den anden side er en stor fryser.

Med Siemens køle- og fryseskabet kommer du og familien ikke til at mangle plads til hverken fryse- eller kølevarer i fremtiden. Mens der er en kapacitet på 376L i køleskabet, er der plads til 209L i fryseafdelingen. Sammenlignet med andre moderne og veludstyrede amerikaner køleskabe får du ekstra meget fryseplads med Siemens produktet. Frysekapaciteten befinder sig ofte omkring 100-180L.

Hos t3.com modtager køle- og fryseskabet en samlet 5. plads i den store test, der inkluderer de nyeste amerikaner køleskabe på det internationale marked.

Unik indretning med integrerede kameraer 

I fremtiden er det slut med at betale ekstra i strømforbrug, og du får let ved at planlægge familiens måltider. Uanset hvor du befinder dig, kan du blive opdateret på, hvordan status med madvarer er i køleafdelingen. Takket være de smarte, indbyggede kameraer kan du få direkte syn over de produkter, som du har i køleskabet. Herved er du fri for at skulle lave madplan derhjemme, da du kan få overblik over omfang af grønsager, pålæg, kød og andet, når du befinder dig i supermarkedet.

Kameraerne kan også komme dig til gode, hvis du har mistanke om, at nogle i familien skulle være kommet til at efterlade køle- eller fryseskabsdøren åben.

Elektronisk display der giver dig overblik over temperaturer 

Det er nemt at sikre sig, at både køle- og frysevarerne befinder sig i de rette temperaturer, som matcher temperaturerne udenfor. På det elektroniske display kan du få et godt overblik over de aktuelle data for både køle- og fryseskab, og du kan justere temperaturerne, hvis der skulle være behov for det.

Skærmen og funktionerne er intuitive. Der er pile, der angiver hhv. op- og nedjustering for temperaturer. Displayet befinder sig over is-dispenseren.

Når du vil minimere strømforbruget på dit kombinerede køle- og fryseskab, skal du vælge en model, hvor dispenseren sidder på ydersiden. For hver gang der åbnes dør indtil køle- eller frostafdelingen, påvirkes temperaturerne, og der skal bruges energi på at køle eller fryse madvarerne ned til den angivne temperatur igen. Dette ekstra forbrug af strøm slipper du for, når dispenseren sidder på fronten. Designet er desuden med til at lette arbejdet for både store og små medlemmer af husstanden, når der skal isterninger eller knust i is i drikkevarer.

Undgå madspild med ventileret køling 

Der er ventileret kølefunktion, som sørger for at holde alle madvarer på en stabil temperatur. I køleskabe uden denne funktion vil den mad, som befinder sig bagerst (hvor kølelegemerne befinder sig) blive mest kolde. Dette kan gøre, at den mad som står yderst på hylderne, har en anden og højere temperatur. Sådan er det ikke med SIEMENS KA92DHXFP IQ700. Her har alle madvarer samme temperatur, uanset om de står forrest eller bagerst i køleskabet. Dette mindsker madspild, og det gør, at alle varer holder sig længere.

SIEMENS KA92DHXFP IQ700 vs. markedet

Det er særligt looket omkring det stilfulde og veludstyrede Siemens køle- og fryseskab, der får det til at skille sig positivt ud fra de mange andre moderne amerikaner køleskabe i høj kvalitet. Siemens produktet er skabt i et sort look, der vil passe perfekt ind i den minimalistiske indretning med rustikke og rå materialer.

Også størrelsesmæssigt skiller SIEMENS KA92DHXFP IQ700 sig ud. Det er hører til de største i sin klasse, og dette kan stille krav til hjemmet og omgivelserne, hvor det skal befinde sig.

Mål og vægt ved SIEMENS KA92DHXFP IQ700
🌀 Højde: 177,8cm
🌀 Bredde: 91,2cm
🌀 Dybde: 63,1cm
🌀 Dybde inkl. håndtag: 72,1cm

Fordele
🔴 Indbyggede kameraer i køleskabet
🔴 Moderne og stilet look
🔴 Kan styres via Wi Fi
🔴 Elektronisk display
🔴 Ventileret køling

Ulemper
 Høj pris
 Kræver meget plads

Specifikationer ved SIEMENS KA92DHXFP IQ700
 Kølekapacitet på 376L
 Frysekapacitet på 209L
 Is-dispenseren kan give både knust is og isterninger
 LED belysning
 AntiFrost funktion
 Energiklasse F


Bosch KAN95VBFP

4,6 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon

Bosch KAN95VBFP

Med Bosch KAN95VBFP får du et fritstående køle-/fryseskab, der med sin flotte sorte farve kan give dit køkken et unikt udtryk. Da køle/fryseskabet er fritstående, får du den optimale frihed i forhold til, hvor du ønsker at placere det i køkkenet. Med sit stilrene design og elegante farve har køleskabet et virkeligt eksklusivt og unikt look.

Værdsat af forbrugerne

På den tyske version af salgssiden Amazon har over 115 globale forbrugere også givet køleskabet gennemsnitlig 4.6 stjerner ud af 5 mulige. Særligt designet får 5 stjerner ud af 5 mulige. Forbrugerne pointerer også, at du får meget for pengene, køleskabets nedkølingsevne er god og det lave støjniveau.

Hold maden frisk med VitaFresh

Med til køleskabet hører også Boschs VitaFresh-skuffer, hvor temperaturen er indstillet på 0° grader. Det gør det helt ideelt at opbevare kød og fisk i skufferne. Skufferne sikrer, at hverken lugt eller bakterier spreder sig til de øvrige madvarer i køleskabet.

Til frugt og grønt er der også en VitaFresh-skuffe. Du har mulighed for at vælge mellem to fugtindstillinger, så fugten bliver holdt på helt rigtige niveau. Det giver dig frugt og grønt, som er frisk i op til tre gange så lang tid.

Slut med afrimning takket være NoFrost

Køle/fryseskabet er udstyret med NoFrost-teknologien. Det betyder, at du aldrig mere skal afrime din fryser. NoFrost fungerer ved, at det trækker fugten ud af fryseren. Tilbage bliver kun den iskolde, tørre luft. Det sparer dig både for tid, og så nedbringer det faktisk også dit energiforbrug. Det er bedre for både dig og miljøet på den lange bane.

Bosch KAN95VBFP vs. markedet

Hvis du gerne vil have et køle/fryseskab med et lækkert design, som er sine konkurrenter overlegen, så skal du vælge Bosch KAN95VBFP. Køleskabet kommer nemlig i en flot, eksklusiv sort farve. Sammenlagt har køle/fryseskabet flere smarte funktioner, som tilsammen giver dig en nemmere hverdag.

Med køle/fryseskabet Bosch KAN95VBFP slipper du for afrimning, mens køleskabets unikke teknologi får dine madvarer til at være friske i længere tid. Alt i alt er det et virkeligt godt køleskab i et fornuftigt prisleje.

Fordele

 • Smukt design
 • Er næsten lydløs
 • Rummelig
 • Meget nem at bruge
Ulemper

 • Temperaturen vises ikke konstant
 • Isterningemaskinen kunne være bedre

Mål ved Bosch KAN95VBFP:
🔵 Højde i cm: 186
🔵 Dybde i cm: 65
🔵 Bredde i cm: 122

Udvalgte specifikationer:
 Funktioner: BigBox, freshSense, NoFrost, SuperFrys, VitaFresh plus
Farve: SortLydniveau: 40 db
Hængslet: Side-by-side
Kølekapacitet i liter: 346
Frysekapacitet i liter: 242
Energiklasse: F
Årligt energiforbrug i kW/h: 410


Samsung RS6GA8842B1-EG

4,5 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon

Samsung RS6GA8842B1-EG

Samsung RS6GA8842B1-EG er et fritstående køle/fryseskab, hvilket giver dig en større frihed til at placere køleskabet, hvor du ønsker. Køle/fryseskabet er fremstillet i sort stål, hvilket giver det et flot udtryk.

Det er et meget rummeligt køle/fryseskab, som kan indeholde op til 422 liter i alt. På Amazons salgsside er det helt klart også værdsat af forbrugerne. Over 170 globale forbrugere har gennemsnitligt vurderet køleskabet til 4.5 stjerner ud af 5 mulige. Særligt fremhæver forbrugerne især den høje kapacitet og isterningmaskinen.

Mere plads i både køleskabet og køkkenet med SpaceMax-teknologi

Med den unikke SpaceMax-teknologi fra Samsung får du mere plads i køleskabet – uden at opgive mere plads i køkkenet. SpaceMax-teknologien bruger en særlig urethan-isolering. Det gør det muligt at lave væggene i køleskabet meget tyndere, uden at gå på kompromis med energieffektiviteten. Resultatet er derfor, at du får mere opbevaringsplads i køleskabet uden, at de ydre dimensioner er blevet øget.

Hold maden frisk og lækker i længere tid med Twin Cooling PlusTM

Køleskabet er udstyret med Twin Cooling PlusTM. Det er en teknologi, som Samsung har udviklet, hvor temperaturen og fugtigheden i køle/fryseskabet bliver optimeret ved at lave selvstændig nedkøling. Det holder dine madvarer både saftige og friske i dobbelt så lang tid. Oveni beskytter teknologien også maden bedre og sarte næser, da den forhindrer uheldige lugtblandinger i køleskabet.

Slip for afrimning af fryseren med NoFrost+

I fryseskabet er der No Frost+-teknologien fra Samsung. Den øger luftcirkulationen og forhindrer dannelse af rim og is. Det gør, at skabet hurtigere når den indstillede temperatur. Det skåner også kølesystemet, så det får en længere levetid – og så slipper du selvfølgelig for at afrime din fryser, hvilket sparer dig for kostbar tid. Det er også bedre for miljøet, da det også nedsætter energiforbruget.

Samsung RS6GA8842B-EG vs. markedet

Samsung RS6GA8842B1 er det rette valg for dig, der ønsker sig et rummeligt køleskab med en masse smarte funktioner – men stadig til en overkommelig pris. Af de mange funktioner skal køleskabets isterningemaskine i særligt fremhæves. Derfor er det også et godt valg, hvis du elsker isterninger i dine drikkevarer. Køleskabet fra Samsung er til trods for sine mange funktioner også nemt at håndtere og intuitivt at indstille.

Fordele

 • Er lavet i en god kvalitet
 • Isterningemaskinen virker perfekt
 • Giver gode instruktioner og er nem at bruge
 • God plads i både kølerummet og i fryseren
Ulemper

 • Nogle dele er sværere at nå og rengøre
 • Bliver angiveligt mere støjende med tiden

Mål ved Samsung RS6GA8842B1-EG:
🔵 Højde i cm: 178
🔵 Dybde i cm: 72
🔵 Bredde i cm: 91

Udvalgte specifikationer:
 Funktioner: Isterninge- og knust is dispenser, Metal Cooling, Metal Cooling(bagvæg), Multi Airflow,
No Frost+, Precise Cooling, Smart Conversion™, Smart Sensor, SpaceMax, Twin Cooling Plus™,
Vanddispenser
Farve: Black Steel
Lydniveau: 35 db
Volumen i liter: 609
Hængslet: Side-by-side
Kølekapacitet i liter: 402
Frysekapacitet i liter: 20
Energiklasse: D
Årligt energiforbrug i kW/h: 281


Samsung RS54N3003WW

Samsung RS54N3003WW hører til de mere prisvenlige amerikaner køleskabe, der både fungerer som køleskab og fryser. Modellen har yderligere en god rummelighed og passer til en større familie, og så er modellen udstyret med mange funktioner, som sikrer et godt indeklima og længere holdbarhed for fødevarerne.

Samsung RS54N3003WW

 

Modellen Samsung RS54N3003WW har ikke været med i officielle tests udført af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage dette amerikaner køleskab med i vores artikel, idet her er tale om en solid model, der har en god rummelighed. Modellen har dertil både en køle-del og en fryse-del, og så er prisen også overkommelig for et amerikaner køleskab. Amerikaner køleskabe er nemlig generelt noget dyre, så derfor vil denne model være et godt valg, hvis man ønsker denne type køleskab, men også foretrækker et mere budgetvenligt valg.

Køleskab og fryser i én model   

Køleskab og fryser i én modelMed Samsung RS54N3003WW får man både et køleskab og en fryser i ét apparat, idet denne model både indeholder en køle-del og en fryse-del. Dermed vil man både få glæde af denne model, hvis man ønsker sig et amerikaner køleskab, eller hvis man ikke har plads til både fryser og køleskab i hjemmet. Samsung RS54N3003WW har en god og rummelig kapacitet, som dog ikke er helt lige så høj som nogle af de konkurrerende mærker. Her er tale om i alt 535 liter, hvor de helt store modeller kan komme op på omkring 600 liter eller derover. Denne model vil dog stadig være passende til en større familie på 4-5 medlemmer eller derover. De 535 liter er fordelt således, at kølekapaciteten ligger på 356 liter, mens frysekapaciteten er på 179 liter.

Fin energiklasse

Samsung RS54N3003WW vil også være et godt valg for den miljøbevidste forbruger, idet modellen kommer i energiklasse C, som ligger mod den gode ende. Det svarer til omkring et årligt energiforbrug på 444 kWh, som er helt udmærket. Eftersom her er tale om en lidt billigere model, så passer prisklasse og energiklasse også godt sammen sammenlignet med andre modeller. Samsung RS54N3003WW kommer desuden med en del smarte funktioner, som både gør livet lettere for forbrugeren og holder maden frisk længere. Her er blandt andet tale om en praktisk LED-belysning, som giver et bedre overblik samt funktionen Ventileret køl. Denne funktion sørger for at holde en kølig og jævn temperatur overalt i skabet, og den regulerer kulden inde i skabet i forhold til den varme luft, der kommer ind, når man åbner lågen. Det giver en længere holdbarhed til fødevarerne plus en ensartet behandling af dem.

Gode funktioner

Samsung RS54N3003WW kommer også med andre smarte funktioner såsom No Frost. No Frost sikrer, at luftcirkulationen øges, således at dannelsen af rim og frost forhindres, og dermed skal man ikke manuelt afrime modellen med jævne mellemrum. For at holde temperaturen så stabil og jævn som mulig, findes der også en Digital Inverter Compressor med 5 forskellige bevægelsesmønstre – denne sikrer også en længere levetid samt en lavere støj. Samsung RS54N3003WW kommer herudover med både en elektronisk temperaturstyring plus et elektronisk display, som holder styringen og overskueligheden høj, og som sædvanligvis på et amerikaner køleskab findes der også en isterning-funktion.

Mål og vægt ved Samsung RS54N3003WW:
🌀 Højde: 179 centimeter
🌀 Bredde: 91,2 centimeter
🌀 Dybde: 73,4 centimeter
🌀 Nettovægt: 103 kilo
🌀 Bruttovægt: 110 kilo

Specifikationer ved Samsung RS54N3003WW:
🔴 Type: Amerikaner køleskab
🔴 Producent: Samsung
🔴 Farve: Hvid
🔴 Kølekapacitet: 356 liter
🔴 Frysekapacitet: 179 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 10 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 444 kWh/år
🔴 Støjniveau: 43 dB

Udvalgte fordele ved Samsung RS54N3003WW:
 Prisvenligere model
Fungerer både som køleskab og fryser
Fin kapacitet
Fokus på godt indeklima med blandt andet Ventileret køl
Overskuelig model med LED-belysning, elektronisk display og elektronisk temperaturstyring


Samsung RF56N9740SR

God bedømmelse hos tyske Testberichte

Samsung RF56N9740SR

Med Samsung RF56N9740SR-EF får du et fritstående køle-/fryseskab med et utal af muligheder. Da køle/fryseskabet er fritstående, behøver du ikke placere det i et køkkenskab. Med andre ord kan du placere køleskabet lige dér, hvor du ønsker. Det giver dig en større frihed i forhold til pladsanvendelsen i dit køkken. Som noget helt unikt er køle/fryseskabet udstyret med et indvendigt kamera, som kan tage billeder af indholdet. Det er et køle/fryseskab i den helt eksklusive klasse.

Stort og rummeligt køleskab med smarte funktioner

Køleskabet har en indretning, hvor den samlet kapacitet er på 550 liter. Det giver dig masser af plads til alle dine varer, og det er derfor også et godt valg til den store familie. Køleskabet er udstyret med Metal Cooling, hvor metalpladen på indersiden holder på kulden. Den rette temperatur genoprettes hurtigt efter, at døren har været åbnet.

Køleskabet har også Multi Flow/All Around Cooling. Kold luft blæses ud af flere åbninger ved alle hylderne. Til sammen kommer der en luftstrøm fra flere retninger, som giver dig en jævn temperatur i hele køleskabet.

Hav altid overblik med indvendigt kamera

Som nævnt er en helt speciel feature ved dette køle/fryseskab, at det har et indvendigt kamera. Du kan derfor få køleskabet til at tage billeder af dine varer. Så ved du altid, hvad du skal købe ind på vej hjem.

Billederne kan sendes til din smartphone, så du altid har adgang til et nemt og hurtigt overblik i dit køleskab. Det er slut med at glemme indkøbslisten eller købe noget forkert med hjem. Det tyske onlinemagasin Testberichte har også testet køleskabet og fremhæver netop det praktiske kamera, køleskabets store kapacitet og det optimale display til kontrol.

Aldrig har det været nemmere at holde orden i køleskabet

Køleskabet har en såkaldt View Inside-app. Det er en oversigt over din mad, hvor du kan holde øje med dine madvarers holdbarhed. Appen fungerer ved, at du indtaster dine varer. Det kan både gøres via køleskabets touch-skærm eller via din smartphone.

Du kan tilføje en udløbsdato til varerne. Køleskabet vil så sende dig en notifikation, når varerne er ved at blive for gamle. Du kan også få køleskabet til at sende dine indtastede varer til din indkøbsliste, så du husker at købe dem fremadrettet.

Muligvis det mest underholdende køleskab

Med til RF56N9740SR hører der også en 21,5” full HD-skærm. Fra skærmen kan du opdatere dine varer med View Inside, men du har også andre muligheder for underholdning. Du kan spille musik, lytte til mere end 100.000 radiostationer, podcasts og nyheder. Du har også mulighed for at se dine yndlingsprogrammer fra TV’et. Uanset hvad du vælger, vil køleskabets integrerede højttalere levere en både klar og finjusteret lyd.

Gør hverdagen nemmere med Family Calendar

Med Family Calendar kan alle familiemedlemmerne indtaste deres skema enten direkte på køleskabet eller via smartphonen. Samsung har udstyret køleskabet med deres stemme kontrolsystem Bixby. Derfor har du også mulighed for hurtigt at se eller ændre i din Family Calendar ved blot at spørge Bixby. Det gør det langt nemmere for dig at holde styr på både dine egne og din families planer.

Samsung RF56N9740SR vs. markedet

Med Samsung RF56N9740SR får du et virkeligt eksklusivt køle/fryseskab. Foruden et stort og rummeligt køleskab med et helt sublimt nedkølingssystem, får du en masse fede features; blandt andet kamera til at holde øje med maden, 21.5” tommer full-HD skærm til at stå for underholdningen i køkkenet og meget mere. Det er derfor det ideelle køleskab til dig, hvis du er den virkelig kræsne forbruger, som ønsker et helt unikt køleskab.

Fordele

 • Stor kapacitet
 • Brugbare kamerafunktioner
 • God belysning
 • Præcis nedkøling
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Kan være relativ støjende

Mål ved RF56N9740SR-EF:
🔵 Højde: 183 cm
🔵 Bredde: 91 cm
🔵 Dybde: 73 cm.

Udvalgte specifikationer:
 Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Farve: Rustfrit stål
Lydniveau: 38 db
Volumen i liter: 550
Hængslet: French Door
Kølekapacitet i liter: 351
Frysekapacitet i liter: 199
Energiklasse: G
Årligt energiforbrug i kW/h: 456


Bosch KAD90VI20 

5 ud af 5 stjerner hos WhiteAway
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Skousen

Bosch KAD90VI20

.

Flot og moderne amerikanerkøleskab i den minimalistiske stil. Bosch KAD90VI20 har en rigtig høj kapacitet og fin energiklasse, og så er modellen udstyret med en lang række funktioner, som gør hverdagen lettere for forbrugeren, blandt andet elektronisk display og elektronisk temperaturstyring.

Skabsplads og øvrige specifikatione

Med 370 liter køleplads hører Bosch KAD90VI20 til blandt de amerikanerkøleskabe, der byder på mest mulig køleskabsplads. Det går dog ikke ud over frysepladsen, der med 163 liter ligger helt på linje med standarden. Modellen får da også topkarakterer fra forbrugerne. Prisen er særdeles rimelig i forhold til konkurrenterne, og modellen giver dig fri adgang til både koldt vand, knust is og isterninger.

Med et estimeret strømforbrug på 436 kWh/år får modellen en klar C energimærkning, så der er ingen grund til at frygte elregningen. Designet er moderne og minimalistisk med fronter i rustfrit stål, kombineret med høje slanke greb, der giver let adgang for både store og små.

Bosch KAD90VI20 indeni

Særlige fordele ved Bosch KAD90VI20 

Bosch KAD90VI20 skiller sig ikke meget ud rent designmæssigt. Men der er tale om en mærkevare, og det ses blandt andet på specifikationer og funktioner. En af de tilfredse brugere bemærker blandt andet, at ”køl og frys holder eksakt temperatur”, og det er netop en af forcerne ved modellen. Via betjeningspanelet i fronten kan temperaturen i både køleskabet og fryseren indstilles præcist, og den aktuelle temperatur kan overvåges via displayet.

Modellen er også udstyret med ventileret køling, som fordeler kulden jævnt i både køleskab og fryser. Belysningen klares med strømbesparende LED-lys, hvor pæren i øvrigt typisk holder hele køleskabets levetid. Med Bosch KAD90VI20 får du også en fryser med fuldautomatisk afrimning, samt adgang til både superkøl og superfrys, hvis der er mange friske madvarer, der hurtigt skal køles ned.

Udvalgte specifikationer fra Bosch KAD90VI20: 
 Ekstra stor køleskabsplads på 370 liter
 Meget høj forbrugertilfredshed
 Præcis temperaturstyring af både køl og frys
 Ventileret køling
 LED-belysning
 Mulighed for superkøl og superfrys


Samsung RS68N8230S9

✅ 4,8 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk
✅ Kåret til ”Bedste køb” med 86 point ud af 100 hos Which.co.uk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos forhandleren Samsung.com
✅ 9,1 stjerner ud af 10 på Appliancesdirect.co.uk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 på Johnlewis.com

Samsung RS68N8230S9

Med mange fine detaljer og smart integreret teknologi er det ingen sag at holde dine madvarer friske i Samsung RS67N8210SL.

Hos det britiske testmagasin Which.co.uk scorer kølefryseskabet fra Samsung titlen som ”Bedste køb”. Det er ifølge deres tests et meget effektivt kølefryseskab, der både køler og fryser hurtigt og bevarer en stabil temperatur under alle forhold – helt uden at springe dit el-budget.

Forbrugerne på Appliancesdirect.co.uk er vilde med det smarte kølefryseskab fra Samsung. Her modtager modellen hele 9,1 stjerner ud af 10 med kommentarer som: ”The temperature is even throughout and easily controllable, storage space is well planned, aesthetically pleasing”. De fremhæver i særdeleshed kølefryseskabets design både ind- og udvendigt og den gode køleevne.

God udnyttelse af kapaciteten med SpaceMax-teknologi

Kølefryseskabet fra Samsung har en samlet nettokapacitet på 617 liter, der er udnyttet til fulde med SpaceMax-teknologi. Dette giver dig den bedste udnyttelse af kapaciteten, uden at de udvendige mål overskrider standarddimensionerne for køleskabe.

Selve køleskabet har en god kapacitet på 427 liter, hvor det er delt op med 4 praktiske hylder til opbevaring. Hylderne indvendigt i kølefryseskabet er fremstillet i hærdet glas, hvilket giver et let udtryk, men samtidigt gør hylderne robuste og hårdføre.

Nederst i køleskabet har du 2 smarte grøntsagsskuffer, hvor dit frugt og grønt holder sig friskt i længere tid. Derudover er køleskabet også udstyret med 5 praktiske flaskehylder i døren.

Fryseren er smallere end køleskabet, og her har du i alt 210 liters plads. Den er opdelt lig køleskabet med 5 hylder og 2 smarte skuffer i selve rummet, og i selve døren har du 3 hylder.

Strømlinet og støjsvagt design med effektiv køle- og fryseevne

På Johnlewis.com kan forbrugerne give kølefryseskabet fra Samsung både stjerner og en skriftlig anmeldelse. Her scorer kølefryseskabet 4,5 stjerner ud af 5 med kommentarer som: ”Brilliant, very good product with great features”. Forbrugerne er særligt vilde med den ekstra gode kapacitet og det smarte design.

Kølefryseskabet er holdt i stålgrå uden for mange detaljer; selv håndtagene er forsænkede i dørene for et enkelt og gennemført udtryk. Med et støjniveau på kun 39 dB kan kølefryseskabet uden gener stå frit i køkkenet, eller hvor det skal stå i dit hjem.

Twin Cooling Plus™ er din forsikring for, at dine madvarer får så lang holdbarhed som muligt, når du putter dem ind i Samsung RS67N8210SL. Teknologien justerer temperaturen og luftfugtigheden separat i både køledel og fryser med uafhængige kølesystemer. Dette forhindrer luft og ikke mindst lugt at spredes fra den ene del til den anden.

Samsung RS68N8230S9 vs. markedet

Dette kombinerede kølefryseskab fra Samsung er et godt valg i mellemklassen. Til den fornuftige pris får du mange smarte funktioner og fine detaljer, der gør det let og enkelt at opbevare madvarer på køl og frys.

Integreret i designet udvendigt er en smart vand- og isdispenser, der kan knuse isen til dit kolde glas vand. Der er dog intet lys ved dispenseren, hvilket enkelte forbrugere på blandt andet Johnlewis.com savner.

Mål og vægt ved Samsung RS68N8230S9
🌀 Højde: 178 centimeter
🌀 Bredde: 90,8 centimeter
🌀 Dybde: 71,6 centimeter
🌀 Nettovægt: 118 kilo

Specifikationer ved Samsung RS68N8230S9
🔴 Type: Amerikanerkøleskab, fritstående
🔴 Producent: LG
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 427 liter
🔴 Frysekapacitet: 210 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 12 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 450 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Samsung RS68N8230S9
 Køler og fryser effektivt og hurtigt
Meget stabil upåvirket af rummets temperatur
Strømlinet design med integreret vand- og isdispenser


 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme