Køle-fryseskab test 2021 – Her er de bedste køle-fryseskabe – Testvinder Guide

Senest opdateret den 0

I denne køle-fryseskab test har kigget nærmere på en række testvindende køle-fryseskabe, der har vundet tests i Skandinaviens største testmagasiner. Alle tests er uafhængige offentliggjorte tests. Hvis du selv vil undersøge nærmere, har vi en kildeliste med links sidst i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Prissammenligning af alle modellerne
🔸 I slutningen af artiklen har vi samlet links til alle de tests vi har gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Køle fryseskab test – Her er de bedste 11 køle fryseskabe

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste køle fryseskabe ifølge eksperterne. Vi viser dig hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvordan eksperterne bedømmer dem. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Miele KFN 28132 D edt

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele KFN 28132 D edt

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Læs mere
8.495,00 8.495,00 Læs mere

.
Miele KFN 28132 D edt er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for kølefryseskabet, som de har kåret som en af topscorerne.

Dette har de blandt andet gjort, da kølefryseskabet er forsynet med en god frysekapacitet og et lavt energiforbrug. Desuden støjer det heller ikke meget. Til gengæld mener de, at det er svært at rengøre udvendigt.

Rummeligt kølefryseskab med lavt energiforbrug

Med Miele KFN 28132 D edt får man et rummeligt køleskab, der er velegnet til en husstand på tre til fire personer. Kølekapaciteten er nemlig på 209 liter, mens fryseren har en kapacitet på 95 liter.

Kølefryseskabet er placeret i energiklasse A++, hvilket er i den gode ende af energiskalaen. Det betyder, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Det skåner ikke blot miljøet, men sparer også på pengepungen.

Med den elektroniske temperaturstyring er det desuden nemt at indstille temperaturen nøjagtigt alt efter, hvad der er brug for. Lydniveauet er på 42 dB, så det støjer ikke meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Intelligent kølefryseskab med flere funktioner

Miele KFN 28132 D edt åbenMiele KFN 28132 D edt er forsynet med flere systemer og teknologier, som gør det nemmere at holde køleskabet rent samt madvarerne friske. Det kommer blandt andet med de tre funktioner DynaCool, NoFrost og DuplexCool.

Mens DynaCool sørger for at cirkulere luften regelmæssigt via en ventilator, så temperatur og luftfugtighed fordeles på den mest optimale måde, sikrer DuplexCool, at opbevaringsbetingelserne for madvarerne i køleskabet og i fryseren er ideel.

Der er nemlig to kølekredsløb, som sikrer, at kølingen er optimal begge steder, samt at der ingen luftudveksling er mellem disse to områder. NoFrost-systemet gør ydermere rengøringen nemmere, da man ikke skal afrime modellen manuelt. I stedet kommer kølefryseskabet med en automatisk afrimningsfunktion, der regelmæssigt afrimer fryseren.

Fleksibelt kølefryseskab med LED-belysning

Miele KFN 28132 D edt er indrettet på en fleksibel måde med VarioRoom, så man bedre kan udnytte pladsen i kølefryseskabet.

I køleskabet er der fire højdeindstillelige hylder i sikkerhedsglas, to hele hylder, en flaskehylde samt en udtagelig grøntsagsskuffe. I fryseren er der glashylder og tre udtagelige skuffer, hvor man kan tage hylderne ud, hvis der skal være plads til større madvarer. Der medfølger desuden en isterningbakke og en æggebakke.

Sidst men ikke mindst kommer Miele KFN 28132 D edt med en LED-belysning, så man nemmere kan få et overblik over, hvad der er i kølefryseskabet, og hvor det er placeret henne.

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D edt – mål 
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 657 mm
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D edt – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 240 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Miele KFN 28132 D edt:
🔵 Fleksibel indretning
🔵 DynaCool og DuplexCool
🔵 Automatisk afrimningsfunktion
🔵 God køle- og frysekapacitet
🔵 LED-belysning


LG GBB72SWEFN 

Fremragende anmeldelser på det danske testmagasin Forbrugerrådet Tænk
Fantastisk bedømmelse på det svenske testmagasin Råd & Rön 
LG GBB72SWEFN 
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Læs mere
7.499,00 7.499,00 Læs mere

Dette fryse-køleskab fra LG har fået overordentlige gode anmeldelser, da den score utrolig høje point i sine test hos eksperterne. Dette køleskab har fået gode anmeldelser på Forbrugerrådet Tænk i forhold til dets brugervenlighed og energiforbrug. 

Det er derfor sikkert at sige, at LG GBB72SWEFN er en anbefalelsesværdig hårde hvidevare til køkkenet. 

Dette fryse-køleskab imponerer eksperterne, hvor Forbrugerrådet Tænk også skriver sådan i deres anmeldelse: “Energiforbruget er til gengæld lavt og det er let at rengøre køle-fryseskabet. Det er en NoFrost model, så afrimningen af fryseren foregår automatisk.”

Her vurderer eksperterne på det svenske testmagasin Råd & Rön også, at fryse-køleskabet har et exceptionelt godt energiforbrug, mens kvalitetsindtrykket også er helt i top.

Om LG GBB72SWEFN 

Først og fremmest får du her et kombineret fryse-køleskab fra LG, som har masser af plads, egenskaber og tager sig godt af miljøet. Det sørger for at dine madvarer har den højeste friskhed i lang tid, samtidig med at det har en energiklasse på A+++, som bare er godt ved miljøet og godt for dit strømforbrug. 

Køleskabet sørger endvidere for at mindske udsving i kølefunktionerne med sin Inverter Linear Compressor. Dette gør, at varerne i køleskabet holder sig friskere i længere tid, samtidig med at du sparer på strøm og er mere miljøvenlig. 

Med dette fryse-køleskab fra LG kan du også justerer fugtigheden så den tilpasses til det frugt og grønt, du har i, samtidig med at du med FRESH Converter også kan indstille temperaturen, så den er perfekt til kød, fisk eller grøntsager. 

Du får masser af plads med dette fryse-køleskab, da det har en kapacitet på 277 liter i køleskabet og en 102 liters kapacitet i fryseren. I køleskabet er der 2 grøntsagsskuffer, en flaskehylde og 2 foldehylder, som giver ekstra fleksibilitet. I fryseskabet er der 3 skuffer. 

LG GBB72SWEFN vs. markedet

I forhold til andre fryse-køleskabe på markedet får du her et skab, der har de allernyeste teknologier, så dine grøntsager, dit kød og din fisk holdes så friskt som muligt, i så lang tid det kan.

Dette fryse-køleskab arbejder også efter miljøvenlige værdier og sparer dig for en helt masse strøm, fordi den er bygget med de nyeste teknologier. Derudover har det også meget plads og fleksibilitet i forhold til foldehylder og manuel fugt- og temperaturstyring. 

Udvalgte specifikationer om LG GBB72SWEFN 
🌀 Energimærke: A+++
🌀 Kølekapacitet: 277 L
🌀 Frysekapacitet: 107 L
🌀 Højde: 203 cm
🌀 Dybde: 68,2 cm
🌀 Bredde: 59,5 cm
🌀 Vægt: 78 kg

Fordele ved LG GBB72SWEFN 
🔵 Energivenlig
🔵 Fleksibel med mange hylder
🔵 Smarte nye funktioner og teknologier
🔵 Fugtighedsregulerende
🔵 Madvarer holder sig friske i længere tid


Miele KFN29132DWS

Utrolig god anmeldelse i det danske testmagasin Forbrugerrådet Tænk
Det svenske testmagasin Råd & Rön er begejstret i deres anmeldelse 
Miele KFN29132DWS
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.983,00 8.983,00 Læs mere

Miele har udstyret dette køle-fryseskab med funktioner, som ikke mindre end imponerer eksperterne. Det er på parametre som anvendeligheden, energiforbruget og kvalitetsindtrykket, at Råd & Rön er henrykte over dette køle-fryseskab fra Miele. 

Hos Forbrugerrådet Tænk er de også godt tilfredse med dette køle-fryseskabs kapacitet, fryse- og køleegenskaber, samtidig med at de også roser skabet for dets brugervenlighed. 

Dette køle-fryseskab er derfor en hårde hvidevare, som specielt godt kan anbefales, da den score høje point på de parametre, som du har brug for i en lille familie. Du vil blive enormt tilfreds med denne model fra Miele.

Om Miele KFN29132DWS

Miele KFN29132DWS er et køle-fryseskab, der giver dig de funktioner, som du skal bruge for ikke at bekymre dig om de madvarer, du putter i dit køleskab. Ikke nok med at det har en god kapacitet både køleskabsmæssigt og fryseskabsmæssigt, så har det også nogle funktioner, som du bliver afhængige af. 

Dette køle-fryseskab er nemlig udstyret med DynoCool-funktionen, som gør, at luften og luftfugtigheden i køleskabet bliver cirkuleret rundt via ventilatorer, så der hele tiden kommer luftgennemstrømning til madvarerne, og så de også holdes friskere i længere tid. 

Derudover får du også NoFrost-funktionen, som gør at du aldrig behøver at afrime. Her sørger DuplexCool-funktionen netop også for, at der er to separate kølekredsløb i henholdsvis køleskab og fryseskab, så du hele tiden kan regulere temperaturer hver for sig. Dette er specielt godt til ferierne, hvor man gerne vil have alt ud af køleskabet, men fortsat gerne vil have fryseren kørende. 

Miele KFN29132DWS vs. markedet

Dette køleskab får utrolig gode anmeldelser hos eksperterne, og de er henrykte over dets kapacitet og egenskaber til at køle og fryse. Det vurderer de nemlig, at det klarer særdeles godt. 

Selvom dette køle-fryseskab tilfredsstiller på utrolig mange punkter, skal det også lige siges, at eksperterne har hugget ned på et par punkter, som de mente, var mindre gode ved dette køle-fryseskab. De skriver nemlig, at i lågen på køleskabet, fungerer kølingen ikke lige så godt, samtidig med at installationen af det også var en smule besværlig. 

Dog er dette køleskab svært tilfredsstillende i forhold til andre køle-fryseskabe, da det både har luft- og temperaturstyring, som betyder, at madvare holder i længere tid, og NoFrost-funktionen, som gør, at du ikke skal afrime dit køleprodukt. 

Udvalgte specifikationer om Miele KFN29132DWS
🌀 Energimærke: A++
🌀 Kølekapacitet: 243 L
🌀 Frysekapacitet: 95 L
🌀 Højde: 202 cm
🌀 Dybde: 69 cm
🌀 Bredde: 50 cm
🌀 Vægt: 74 kg<

Fordele ved Miele KFN29132DWS
🔵 Separate køle- og frysekredsløb
🔵 Automatisk afrimning
🔵 Kapacitet til en familie på mellem 3-4 personer
🔵 Madvarer holder sig friske i længere tid med DynoCool-funktionen


Liebherr CNel 4313

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Liebherr CNel 4313

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 8.999,00 8.999,00 Læs mere
9.106,00 9.106,00 Læs mere

.
Liebherr CNel 4313 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Både de danske og svenske eksperter er begejstrede for dette kølefryseskab, som de har givet henholdsvis en god bedømmelse samt kåret som en af topscorerne i deres store tests.

I deres anmeldelser skriver de, at kølefryseskabet er forsynet med mange fordele heriblandt en nem betjening, et lavt energiforbrug og en god kapacitet. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at kølefryseskabet kommer med store temperaturudsving i fryseren.

Intelligent kølefryseskab

Liebherr CNel 4313 er et kølefryseskab med en kapacitet på 209 liter i køleskabet og 95 liter i fryseren. Der er god plads til mad- og drikkevarer, så det passer til en husstand med omkring tre til fire personer.

Kølefryseskabet kommer med flere avancerede funktioner og teknologier, så ens madvarer holdes friske. En af disse teknologier er NoFrost, der forhindrer rim, så man ikke skal afrime fryseren manuelt.

Samtidigt kommer modellen med DuoCooling, hvilket betyder, at modellen består af to separate kølesystemer. Disse kan indstilles og justeres uafhængigt af hinanden, så man opnår de optimale temperaturer i både fryseren og i køleskabet.

Overskueligt og alsidigt kølefryseskab

Med Liebherr CNel 4313 får man et fleksibelt og overskueligt kølefryseskab med en praktisk indretning. I køleskabet er der fire sikkerhedsglashylder, en flaskehylde samt en skuffe til frugt og grønt. Derudover er fryseren forsynet med tre skuffer, som kan rykkes rundt alt efter behov.

Når man åbner køleskabet, vil en LED-belysning tænde, så man kan få et overblik over de forskellige mad- og drikkevarer, samt hvor de er placeret henne. Desuden kommer Liebherr CNel 4313 med en elektronisk temperaturstyring, så man kan indstille temperaturen nøjagtigt, når der er brug for det.

Energibesparende og støjsvagt kølefryseskab 

Liebherr CNel 4313 er et energibesparende køleskab, som er placeret i energiklasse A++. Dette er i den gode ende af skalaen, da det herved ikke forbruger meget energi på et år.

Samtidigt er lydniveauet på blot 40 dB. Kølefryseskabet vil derfor ikke forstyrre meget i hjemmet, da en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på omkring 60 dB.

Sidst men ikke mindst er Liebherr CNel 4313 forsynet med funktionen PowerCooling. PowerCooling sikrer, at alle madvarer hurtigt bliver nedkølet, når de placeres i køleskabet. Det gør, at madvarerne holdes friskere i længere tid.

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 655 mm
🌀 Vægt: 66,8 kilo

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 240 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 40 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Liebherr CNel 4313:
🔵 Støjsvagt kølefryseskab
🔵 PowerCooling
🔵 LED-belysning
🔵 NoFrost
🔵 DuoCooling


LG GBB72PZEFN

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

LG GBB72PZEFN

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.999,00 7.999,00 Læs mere
0,00 8.906,80 Læs mere

.
LG GBB72PZEFN er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for kølefryseskabet, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne skriver, at kølefryseskabets største fordele er det lave energiforbrug og den nemme rengøring. Til gengæld er de mindre vilde med kølekapaciteten.

Kølefryseskab med praktiske funktioner

Med LG GBB72PZEFN får man et kølefryseskab med flere praktiske funktioner, så maden holdes frisk i længere tid. Modellen kommer eksempelvis med Multi Flow Air og Door Cooling.

Mens Multi Flow Air-funktionen sikrer en effektiv afkøling og en ensartet fordeling af temperaturen, sørger Door Cooling for, at luften bliver dirigeret til køleskabets front. På den måde kommen varmen hurtigere ud af køleskabet.

Takket være kølefryseskabets No Frost-funktion skal man desuden ikke selv afrime fryseren, da den selv klarer dette manuelt.

Funktionelt kølefryseskab

LG GBB72PZEFN åbenLG GBB72PZEFN har et køleskab med en kapacitet på 277 liter og en fryser med en kapacitet på 107 liter. I køleskabet er der blandt andet tre glashylder, en foldbar hylde, to grøntsagsskuffer og en flaskehylde, så man kan placere mad- og drikkevarer, som man ønsker.

Samtidigt kommer køleskabet med en Zero-zone med en optimal temperatur på 0 grader. Her er det godt at opbevare både kød og fisk. Fryseren har tre skuffer, hvor man kan opbevare mad, der skal fryses ned.

Derudover kommer LG GBB72PZEFN med funktionen FreshConverter, der holder kød, fisk og grøntsager frisk og lækkert, da man har mulighed for at vælge den rette temperatur alt efter madvaren.

Lineær kompressor og LED-belysning

LG GBB72PZEFN er forsynet med en touchskærm, hvor man kan skifte indstillingerne samt en LED-belysning, der oplyser køleskabet optimalt. Man får herved et godt overblik over køleskabets indhold.

Endvidere kommer kølefryseskabet med en lineær kompressor, der sørger for en ekstra isolering. Kompressoren sikrer desuden, at råvarerne bevarer deres udseende og smag, da temperaturudsving reduceres.

Sidst men ikke mindst er LG GBB72PZEFN placeret i energiklasse A+++, hvorfor modellen ikke forbruger meget energi på et år. Lydniveauet er på blot 36 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Specifikationer ved LG GBB72PZEFN 
🌀 Højde: 2030 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 682 mm
🌀 Vægt: 77 kilo 

Specifikationer ved LG GBB72PZEFN 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 277 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 107 liter
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Energiforbrug pr. år: 193 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 36 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved LG GBB72PZEFN:
🔵 Lineær kompressor
🔵 Energimærkning A+++
🔵 FreshConverter-funktion
🔵 Automatisk afrimningsfunktion
🔵 Multi Flow Air og Door Cooling


Electrolux EN3791MOX 

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOX 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.999,00 8.999,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 9.399,00 9.399,00 Læs mere

.
Electrolux EN3791MOX er en brugervenlig og simpel køleskabsfryser med et lavt energiforbrug. Denne model er nemlig placeret i energiklassen A++. Den har en kølekapacitet på 228 liter samt en fryseafdeling på 91 liter. Det er derfor en model, der er optimal til en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Det danske Forbrugerråd Tænk samt forbrugerorganisationen Råd & Rön har vurderet og testet denne model, hvor de giver køleskabsfryseren en god bedømmelse. Electrolux EN3791MOXer en køleskabsfryser med en højde på 2005 millimeter, hvorfor man skal være opmærksom på, om størrelsen passer ind i ens køkken.

Denne model er brugervenlig, da den er udstyret med en termostat samt en analog indstilling af temperaturen. Der er derfor mulighed for at indstille temperaturen på denne termostat, så madvarerne bliver opbevaret bedst muligt.

God til opbevaring med SuperKøl og SuperFrys 

Modellen Electrolux EN3791MOX er udstyret med en skuffe på 0 grader, der er god til opbevaring af alt lige fra kød til pålæg og grøntsager. Denne skuffe er ideel til opbevaring af en række madvarer, da den øger holdbarheden på grund af den lave temperatur. Der er mulighed for manuelt at indstille både fugtighed og temperatur, så det passer til indholdet i køleskabsfryseren.

Hvis der er brug for at sænke temperaturen i en kortere periode, så skal man anvende funktionen SuperKøl. På denne måde vil madvarerne ikke tø op, hvilket kan være en fordel, hvis man har været ude og købe en masse forskellige madvarer.

Modellen er også udstyret med funktionen SuperFrys, der er en hurtig indfrysningsfunktion med et automatisk temperaturskift til normal indstilling. På denne måde kan man undgå temperaturudsving og bevare smag og næringsstoffer på den bedst mulige måde ved frysning af madvarer. Denne funktion speeder processen op, når det kommer til frysning, hvorfor fryserens temperatur ikke stiger, så madvarerne bliver optøet.

Electrolux EN3791MOX (åben)Friske madvarer med MultiFlow-teknologi 

Med Electrolux EN3791MOX holder ens madvarer sig friske i en længere periode, da køleskabsfryseren er udstyret med en god luftfugtighed takket være TwinTech FrostFree med MultiFlow-funktionen.

Madvarerne vil bibeholde den friske smag og konsistens på grund af det separate kølesystem i køleskabet og fryseren. Med MultiFlow-teknologien er der derfor mulighed for at placere madvarerne lige, hvor man vil, da de vil holde sig friske uanset placering.

Derudover har denne model også et TasteGuard luftfilter, der er fordelagtigt, hvis man ønsker, at luften omkring madvarerne skal være ren og frisk. Dette er muligt med denne funktion, der via et specielt kulfilter sørger for at rense luften og fjerne lugt, så madvarerne ikke optager hinandens smage og lugte. Dette fungerer uanset, om madvarerne er pakket ind eller ej.

Selvafrimende apparat med LED-belysning og glashylder 

Med denne model får man en køleskabsfryser, hvor både fryser og køleskab er selvafrimende. Der skal derfor ikke bruges tid på at gøre dette manuelt, da apparatet vil sørge for at klare dette selv med jævne mellemrum.

Modellen er udstyret med et fleksibelt hyldedesign, så man både får mere dybde og bredde i forhold til andre hylder på markedet. Det giver en vis fleksibilitet samt mere plads i selve køleskabet. Hylderne er lavet af glas.

Derudover får man et godt overblik over de forskellige ingredienser i både fryser og køleskab ved hjælp fra LED-teknologien. Dette belysningssystem sørger nemlig for at oplyse alle madvarer, når køleskabs- eller fryserlågen bliver åbnet.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 74 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 243 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 254 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOX:
🔵 Kølekapacitet på 243 liter
🔵 Energivenlig
🔵 Separat kølesystem
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktionerne


Miele KFN 28132 D ws 

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele KFN 28132 D ws

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.999,00 4.999,00 Læs mere
0,00 5.999,00 Læs mere

.
Bemærk: Da Miele KFN 28132 D ws er udgået, viser vi prisen for Miele KFN 28132 Dedt, der er en ny og forbedre udgave af Miele KFN 28132 D ws.

Modellen Miele KFN 28132 D ws er en af de dyrere køleskabsfrysere. Dog har denne model fået positive anmeldelser fra eksperterne hos Forbrugerrådet Tænk samt forbrugerorganisationen Råd & Rön. De har begge har testet og anmeldt denne køleskabsfryser, hvor de er blevet begejstrede for denne model.

Køleskabsfryseren klarede sig godt i de forskellige testparametre, hvorfor de gav modellen en god bedømmelse.

Denne model har et lavt energiforbrug og er også en forholdsvis støjsvag model. Det er derfor en køleskabsfryser, der er behagelig i brug, men som der også er god for både pengepungen og miljøet. Modellen har nemlig fået energimærkningen A++.

Køleskabsfryseren fra Miele har en kølekapacitet på 209 liter, hvorfor den passer fint til en familie på omkring 3-4 personer. Derudover er der plads til 95 liter i fryseafdelingen.

Elektronisk temperaturstyring og LED-belysning 

Miele KFN 28132 D ws er et stilfuldt og moderne køkkenapparat, der vil passe ind i de fleste hjem. I denne model er der placeret et køleskab øverst samt en fryser nederst.

Denne model er også udstyret med en elektronisk temperaturstyring, hvorfor det ikke vil være et problem at sørge for, at temperaturen er indstillet korrekt.

Med køleskabsfryserens LED-loftbelysning bliver modellens indre oplyst optimalt, hvorfor man altid nemt og hurtigt vil kunne få et overblik over, hvad man har i køleskabet eller fryseren. LED-lamperne er vedligeholdelsesfrie og er besparende i forhold til almindelige pærer, da disse har en længere levetid. Derudover sparer de også på strømmen.

Gode opbevaringsbetingelser og NoFrost-teknologi 

Miele KFN 28132 D ws (åben)Apparatet Miele KFN 28132 D ws sikrer, at madvarerne altid har gode opbevaringsbetingelser. Modellen er nemlig udstyret med to separate kølesystemer til henholdsvis køleskabet og fryseren, hvilket sørger for den bedste køling begge steder.

Der foregår heller ingen luftudveksling mellem disse to sektioner. Derfor bliver der ikke overført lugte fra system til system, og køleskabsmadvarerne vil ikke blive udtørret på grund af den køligere luft fra fryseren.

Når man skal opbevare madvarer korrekt, er det vigtigt at have de rette indstillinger, når det kommer til både luftfugtighed og temperatur i køleskabsfryseren. Med funktionen DynaCool bliver al luft jævnligt cirkuleret rundt med hjælp fra en ventilator, hvorfor både luftfugtigheden og temperaturen bliver fordelt optimalt.

Med køleskabsfryserens NoFrost-teknologi er der ingen grund til selv at gå i gang med afrimningen. Der kan nemlig ikke dannes is i fryseren på grund af recirkulationskølefunktionen. Skufferne vil derfor altid være nemme at åbne og lukke og madvarerne vil ikke være isede.

Nem rengøring og fleksibelt fryserum 

Mieles system ComfortClean består af ridsefaste, gennemsigtige, kemikalieresistente og SAN-kunststof dørholdere, der er nemme at gøre rent. De tåler nemlig alle at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at tørre disse af regelmæssigt.

Miele KFN 28132 D ws fryserum er fleksibelt, da der er forskellige muligheder, når det kommer til udnyttelse af denne. Med funktionen VarioRoom er der mulighed for at udvide fryserummet, da både glashylder og skuffer kan tages ud. Man kan derfor lave plads til de frysevarer, som man har brug for at opbevare i fryseren.

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws– mål
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 657 mm
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 232 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Miele KFN 28132 D ws:
🔵 Moderne køleskabsfryser med kapacitet på 209 og 95 liter
🔵 Energivenlig med lavt energiforbrug pr. år
🔵 To separate kølesystemer
🔵 NoFrost-teknologi, ComfortClean og VarioRoom
🔵 LED-belysning og elektronisk temperaturstyring


Bosch KIS87AF30

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Bosch KIS87AF30

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 6.799,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 0,00 7.996,00 Læs mere
0,00 9.199,00 Læs mere

.
Både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch KIS87AF30, som de begge har givet en god bedømmelse. Kølefryseskabet er nemlig blevet kåret som henholdsvis testvinder og topscorer i deres store tests af kølefryseskabe.

I deres anmeldelser af kølefryseskabet skriver de, at de er begejstrede for modellen takket være dens lave energiforbrug og høje kvalitet. Til gengæld er de mindre vilde med kapaciteten i både køleskabet og fryseren.

Hvis man køber Bosch KIS87AF30, skal man være opmærksom på, at kølefryseskabet er en integrationsmodel. Man skal derfor selv montere en front.

Avanceret kølefryseskab

Bosch KIS87AF30 er et kølefryseskab, hvor der er plads til en del mad- og drikkevarer, så det passer til en husstand med omkring tre til fire personer. Køleskabets kapacitet er på 209 liter, mens fryseren kan rumme 61 liter.

Kølefryseskabet fungerer med hjælp fra sensorteknologien FreshSense. Denne funktion sikrer, at modellen altid arbejder med en optimal temperatur, så alle madvarer forbliver friske i længere tid. Samtidigt er der mulighed for at indstille temperaturen nøjagtigt nemt og hurtigt takket være den elektroniske temperaturstyring.

Udover at være et intelligent og rummeligt kølefryseskab er det også energibesparende. Bosch KIS87AF30 er placeret i energiklasse A++, hvilket er i den bedre ende af skalaen. Selve lydniveauet er desuden på 36 dB, så det larmer ikke meget. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Fleksibelt og praktisk køleskab

Bosch KIS87AF30 er et praktisk kølefryseskab med en fleksibel indretning. Køleskabet er forsynet med fem sikkerhedsglashylder, hvoraf fire af disse er højdejusterbare. Man kan herved indrette modellen alt efter, hvad der er brug for.

Der findes ligeledes en HydroFresh-skuffe i køleskabet, som er udstyret med en fugtighedsregulering. Det gør, at frugter og grøntsager holder sig friske i længere tid. Sidst men ikke mindst kommer køleskabet med en LED-belysning, der giver et godt overblik over de forskellige mad- og drikkevarer, når man åbner døren.

Fryser med SuperFrys og døralarm 

Ikke nok med at køleskabet er indrettet fleksibelt, så får man også en fryser med en fornuftig indretning. Fryseren kommer med to gennemsigtige skuffer, hvoraf den ene er en BigBox-skuffe. I denne skuffe er der plads til de større madvarer.

Derudover har Bosch KIS87AF30 en funktion ved navn SuperFrys, som især er velegnet til ferske madvarer. Denne funktion sørger for, at fryserens temperatur sænkes, så indfrysningen sker hurtigere. Herved vil en højere temperatur ikke påvirke alle madvarer i fryseren, når man eksempelvis placerer nye råvarer i den.

Fryseren kommer desuden med en døralarm, der giver besked, hvis døren ikke lukkes korrekt.

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 
🌀 Højde: 1772 mm
🌀 Bredde: 558 mm
🌀 Dybde: 545 mm
🌀 Vægt: 68,14 kilo

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 
🔴 Type: Kølefryseskab, integrerbart
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 61 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 225 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 36 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved Bosch KIS87AF30:
🔵 Fleksibel indretning
🔵 FreshSense
🔵 Energiklasse A++
🔵 Lavt støjniveau
🔵 Elektronisk temperaturstyring


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


AEG RCB63727OW

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG RCB63727OW

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det danske Forbrugerråd Tænk har vurderet og testet AEG RCB63727OW, hvor de begge giver køleskabsfryseren gode bedømmelse. Denne model kan fås med en hvid front, men den findes også med en front i rustfrit stål, hvorfor man kan vælge, hvad der passer bedst ind i ens køkken.

AEG RCB63727OW er en selvafrimende køleskabsfryser fra producenten AEG. Med en kølekapacitet på 250 liter samt en frysekapacitet på 91 liter er der rig mulighed for at gøre brug af denne model i en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Denne model er ikke blot en køleskabsfryser med god plads. Det er også en energivenlig model, der er god for både pengepungen, men skam også miljøet. Denne model er placeret i energiklassen A++, hvorfor dette især vil kunne ses på energiregningen.

Køleskabsfryseren måler 2005 millimeter i højden, hvorfor man skal være sikker på, at der er plads til dette i ens køkken. 

Model med god belysning og elektronisk temperaturstyring

AEG RCB63727OW er en model, hvor man hurtigt kan få et godt overblik over, hvad man har i enten køleskabet eller fryseren. Den bliver nemlig godt oplyst, så man kan se, hvad der er i alle hjørner og kroge af apparatet. Modellen har en LED-belysning, der giver en bedre oplysning end almindelige pærer.

Derudover er denne belysning også energibesparende, da det bruger mindre strøm samt har en længere levetid.

Modellen AEG RCB63727OW er udstyret med en elektronisk temperaturstyring, hvorfor man altid kan stole på, at temperaturen er indstillet helt korrekt og optimalt. Denne temperaturstyring sørger for, at have en temperatur, der er perfekt til de madvarer, der bliver opbevaret. Den elektroniske temperaturstyring er også udstyret med LED-indikatorer.

Et selvafrimende apparat med MultiAir Flow-teknologi 

AEG RCB63727OW er både udstyret med en selvafrimende fryser og et selvafrimende køleskab. Det betyder, at man ikke selv skal døje med at afrime hverken køleskab eller fryser, da apparatet selv klarer dette med jævne mellemrum.

Denne model har MultiAir Flow-teknologi, hvilket sørger for en ventileret køling. Det vil sige, at der foregår en ventileret køling ved alle niveauer i køleskabet. Køleteknologien sikrer de bedste opbevaringsbetingelser til de forskellige madvarer, da de får den temperatur, som der er brug for.

Køleskabets luftcirkulation sørger også for, at madvarerne bliver holdt friske i længere tid, da man vil opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave mange udsving.

Med denne køleskabsfryser kan man nemt og hurtigt kontrollere de forskellige indstillinger. Der kan findes et temperaturdisplay med en fingertouch-betjening, der giver kontrol over alle indstillingerne.

Køl eller frys madvarer på ingen tid 

Med SuperFrys eller SuperKøl-funktionerne er der mulighed for enten at køle eller fryse forskellige madvarer ned på ingen tid. Med SuperKøl-funktionen kan man hurtigt sænke temperaturen i en kortere periode, så madvarerne ikke bliver tøet op. Det vil sige, at temperaturen vil være på omkring 2 grader i 6 timer og herefter gå op til den normale temperatur.

Med SuperFrys-metoden vil man have mulighed for at nedfryse en stor mængde af forskellige madvarer på ingen tid. Denne funktion vil reducere temperaturen i fryseren til -24 grader i 48 timer. Herefter vil fryseren gå tilbage til sin oprindelige temperatur.

Der er derfor mulighed for hurtigt at køle eller fryse madvarer med køleskabsfryseren AEG RCB63727OW, hvis man har brug for det.

Model med frisk og ren luft samt aftagelige hylder 

AEG RCB63727OW har et CleanAir Control Filter, der sørger for at holde luften ren og frisk. Apparatet er udstyret med et kulfilter, der sikrer, at luften bliver renset. Derudover kan filteret også fjerne lugte, hvis der opstår nogle. På denne måde vil de forskellige madvarer ikke begynde at smage eller lugte af hinanden. Det er ligegyldigt, om madvarerne er pakket ind i beholdere eller ej, da filteret stadig vil sørge for dette.

Apparatet er også udstyret med en 0-graders skuffe, der er ideel til opbevaring af forskellige madvarer såsom kød, pålæg eller grøntsager. Denne skuffe øger holdbarheden af de forskellige madvarer på grund af temperaturen. Derudover vil både temperatur og luftfugtighed blive justeret, hvis der er brug for det.

Denne model har aftagelige panserglashylder i fryseren. Dette øger madvarernes holdbarhed samt giver en fleksibilitet, da man selv kan vælge, hvor mange hylder man har brug for. Hvis man har brug for det, kan man blot fjerne en skuffe eller hylde.

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 78 kilo 

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 250 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved AEG RCB63727OW:
🔵 Kølekapacitet på 250 liter med fryser på 91 liter
🔵 Energivenlig
🔵 CleanAir Control Filter
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktioner


Electrolux EN3791MOW 

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOW

 

.Modellen Electrolux EN3791MOWer blevet testet af to forskellige ekspertpaneler – det danske Forbrugerråd Tænk, samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der begge vurderer forskellige produkter, hvor de videregiver slutresultaterne til forbrugerne.

De har hver især foretaget tests af forskellige køleskabsfrysere fra diverse mærker og prisklasser for at finde frem til de bedste modeller på markedet. Forbrugerrådet Tænk er glade for modellen Electrolux EN3791MOW, som de har givet en god vurdering, hvor forbrugerorganisation Råd & Rön tager den skridtet videre og erklærer Electrolux EN3791MOW for topscorer.

Denne model kan både købes med en hvid front eller med en front i rustfrit stål afhængig af, hvad der passer bedst ind i ens køkken. Køleskabsfryseren er en energivenlig model, der er placeret i energiklasse A++.

Derudover har den en god størrelse, hvis man er en husstand på omkring 3 eller 4 personer. Kølekapaciteten er på 228 liter, hvor frysekapaciteten er på 91 liter.

Ventilerende køleteknologi med 0-graders zone 

Electrolux EN3791MOW er ikke kun en køleskabsfryser med forskellige nyttige funktioner. Det er også en model, hvor designet er både moderne og stilrent, hvorfor det vil passe ind i de fleste køkkener.

Der er nemlig mulighed for at vælge den farve, som der passer bedst ind. Derudover er modellens produceret med øje for, at lave et design, der vil passe med de fleste køkkener.

Electrolux EN3791MOW er udstyret med et ventileret kølesystem ved de forskellige niveauer i køleskabet. Den ventilerende køleteknologi sørger for de bedste opbevaringsbetingelser, når det kommer til indholdet i køleskabet.

Med køleskabets luftcirkulation vil madvarer holde sig friske i længere tid. Derudover vil man opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave store udsving.

Denne model er også udstyret med en 0-graders zone – eller en 0-graders skuffe – der er god til opbevaring af en række forskellige madvarer. Denne zone eller skuffe sikrer, at madvarerne vil holde sig i længere tid. Derudover vil både fugtighed og temperatur jævnligt blive justeret, så det altid passer til det specifikke indhold.

Ren og frisk lugt med SuperKøl og SuperFrys 

Electrolux EN3791MOW (åben)Hvis luften omkring madvarerne er både ren og frisk, så er det klart det bedste. Det vil luften altid være med modellen Electrolux EN3791MOW, da den har et TasteGuard luftfilter. Dette luftfilter er et kulfilter, der sørger for at holde luften frisk og ren og eventuelt fjerne lugt. Det betyder, at madvarerne ikke vil begynde at lugte eller smage af hinanden, lige meget om man husker at pakke det ind eller ej.

Modellen Electrolux EN3791MOW har en SuperKøl-funktion, der sænker temperaturen i køleskabet i en bestemt periode. Dette sørger for, at ens madvarer ikke vil tø op, hvis man ikke har brug for det. Det kan være en praktisk løsning, hvis man har været ude og handle en masse forskellige madvarer.

Modellen har også SuperFrys-funktionen, der nedfryser madvarer nemt og hurtigt. Denne funktion sørger for at speede nedfrysningsprocessen op, så ingen frostvarer kan nå at tø op.

Praktisk og fleksibelt apparat 

Electrolux EN3791MOW er en praktisk og fleksibel køleskabsfryser. Med modellens LED-belysning er der mulighed for nemt og hurtigt, at se alt det indhold, som man har liggende i køleskabet eller fryseren. LED-teknologien sørger for, at man kan se ind i alle hjørner og afkroge af modellen. Derudover er LED-teknologien både besparende og holdbar.

Denne model er udstyret med glashylder, der sørger for at give både mere dybde og mere bredde end normale standardhylder i andre køleskabsfrysere. Dette sørger for mere fleksibilitet, da der er mulighed for at få mere plads og selv vælge, hvor mange hylder man ønsker at have på plads.

Med Electrolux EN3791MOW investerer man også i et selvafrimende køleskab samt en selvafrimende fryser. Det betyder, at man ikke selv skal sørge for dette, da modellen selv afrimer både køleskab og fryser med jævne mellemrum.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 77 kilo

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 228 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOW:
🔵 Energivenlig
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktioner
🔵 MultiFlow-teknologi
🔵 0-graders zone


Bosch KGV36VB32S

✅ Gode anmeldelser fra forbrugerne
Unikt design sort og sølvgrå

bosch KGV36VB32S

.Hvis du hører til dem, der ikke er bange for at være lidt utraditionel, kan du eventuelt kigge nærmere på køle-fryseskabet Bosch KGV36VB32S, der allerede ved første øjekast skiller sig ud i kraft af den sorte front og de sølvgrå sider. De tests vi har gennemgået hos Tænk og Råd & Rön viser tydeligt, at Bosch konsekvent leverer køle-fryseskabe, der både er billige og samtidig opnår rigtig gode bedømmelser.

Bosch KGV36VB32S er ingen undtagelse. Prismæssigt befinder skabet sig i den nedre ende af skalaen, men har samtidig rigtig flotte specifikationer. Den specifikke model har endnu ikke været testet i laboratorierne, men forbrugerne givet rigtig positiv feedback. Hvis man skal tro forbrugeranmeldelserne fra de forskellige hvidevare forhandlere, er dette en af brugernes klare favoritter.

Særlige fordele ved Bosch KGV36VB32S

Du betaler ikke ekstra for det iøjnefaldende design, og på trods af den attraktive pris får du alligevel rigtig fine specifikationer. Modellen udmærker sig blandt andet ved miljøvenlig drift, der på mærkningsskalaen er klassificeret til A++, altså den næstbedste energimærkning for køle-fryseskabe. Samtidig får du med Bosch KGV36VB32S en samlet nettovolumen på hele 309 liter, fordelt med 215 liter i køleafdelingen og 94 liter frys.

Brugervenligheden må også siges at være udmærket, ikke mindst i kraft af LowFrost-funktionen, som sjældent ses på køle-fryseskabe i denne prisklasse. Funktionen sikrer, at der opstår mindre isdannelse, og at afrimning foregår hurtigere. Køleskabsdelen byder også på ventileret køling, som sikrer ensartede temperaturer overalt i skabet.

Bosch har endvidere valgt at forsyne køleskabsdelen med LED-belysning. Dels sænker det strømforbruget, men mere væsentligt er nok, at du aldrig skal skifte pære i køleskabet. Det er for det første bekvemt, og det giver også en besparelse på indkøb af de forholdsvis dyre specialpærer. Lydniveauet under drift er for Bosch KGV36VB32S kun 30 dB(A).

Derfor anbefales denne model:
🔵 Kølerummet har en kapacitet på 215 liter
🔵
Fryserummet rummer 94 liter.

🔵 Meget lydsvag (39 dB)
🔵 3 fryseskuffer, hvoraf den ene er en BigBox til ekstra store frostvarer
🔵 Har CrisperBox med fugtighedsregulering, for opbevaring af frugt og grøntsager 

 

Outlet section for .dk


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke køle-fryseskabe er bedst i test?

Bosch KIS87AF30

🤓 Hvordan testes køle-fryseskabene?

Køle-fryseskabene testes på deres evne til at opretholde den optimale temperatur, også når omgivelsernes temperatur ændre sig. Derudover kigges der på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra A+++ til D. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A+++.


Kølefryseskab Test – Disse kilder har vi anvendt

I artiklen har vi støttet os til uafhængige tests fra både danske og svenske forbrugerorganisationer, samt tilgængelige anmeldelser direkte fra forbrugerne selv. Du finder en kort oversigt over kilderne nedenfor, så du eventuelt selv kan gå i dybden, hvis du vil vide mere.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰testkilderForbrugermagasinet Tænk er blevet kendt for mangeartede upartiske tests på forbrugernes vegne. Magasinet har tætte relationer til Forbrugerstyrelsen, og det underbygger troværdigheden. Derfor er Tænk meget ofte citeret, både i danske og udenlandske medier, og en god anmeldelse fra Tænk bruges ogs

å ofte direkte i producenternes markedsføring som et kvalitetsstempel.

I denne artikel refererer vi til Tænks meget aktuelle test fra foråret 2016, hvor hele 46 køle-fryseskabe er testet og sammenlignet. Hvert produkt opnår en samlet karakter, baseret på en omfattende test og karaktergivning inden for områderne Funktion, Energiforbrug, Brugervenlighed, Støj og Kvalitetsindtryk, hvor der i hvert område er testet for en række specifikke parametre. Testpanelet giver desuden en subjektiv fortolkning og sammenfatning af resultatet. Hvis du har abonnement på Tænk, kan du læse hele testen af køle-fryseskabe her. Alternativt kan der for et mindre beløb købes særskilt adgang til den specifikke test. Her får du adgang til et interaktivt skema, hvor du med forskellige sorterings- og sammenligningsmuligheder kan danne dig et overblik over de modeller, der interesserer dig.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske pendant til Tænk er forbrugermagasinet Råd & Rön, der ligeledes er et uafhængigt testlaboratorium. I denne artikel refererer vi til magasinets store test af køle-fryseskabe fra foråret 2016, hvor 25 forskellige modeller er testet. Råd og Rön afholder sig fra at fortolke resultaterne, men præsenterer i stedet alle del-karaktererne for hvert enkelt køle-fryseskab indenfor områderne Funktion, Energiforbrug, Brugervenlighed, Støj og Kvalitetsindtryk. Delkaraktererne samles desuden til en enkelt hovedkarakter, og resultatet er præsenteret i et overskueligt interaktivt skema, hvor du kan sortere og sammenligne produkterne efter karakter, pris eller andre parametre. Bemærk, at det kræver abonnement, for at kunne tilgå testen.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 31 forskellige køle-frysskabe, hvor de forskellige modeller blandt andet bliver testet på betjening, temperaturstabilitet og strømforbrug. Du kan læse hele testen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐
I vurderingen af køle-fryseskabene har vi også kigget lidt på forbrugernes egne anmeldelser, blandt andet på www.whiteaway.com. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode, og også tager udgangspunkt i en helt konkret hverdag hos en ”rigtig” familie. Ulempen ved de officielle test er jo, at de som regel er foretaget over en kort tidsperiode, og at der også typisk kun testes på et enkelt skab.


Andre relevante tests:

Ud over denne køle-fryseskabs test, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en række andre artikler, som kan være relevante når du er på udkig efter nye hvidevarer.

Du kan eksempelvis læse vores amerikaner køleskab test, hvor du får et overblik over en række af de bedste amerikaner køleskabe på markedet.

Du kan også læse vores køleskab test, hvor vi har samlet en lang række køleskabe der har fået gode bedømmelser i tests. I artiklen finder du testresultater fra både Danmark, Norge og Sverige.
Der er også medtaget en række køleskabe med fryser i artiklen, hvor vi viser hvilket tests produkterne har været bedømt i, samt sammenligner priser på produkterne, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de billigste priser på nettet.

Hvis du har behov for meget fryseplads, så kan du overveje at købe både en fryser og et køleskab separat, da det vil give langt mere køle og fryse plads. Til frysedelen vælger man typisk et fryseskab, en skabsfryser eller en kummefryser. Du kan læse vores tre tests af disse produkter, hvor vi har samlet eksperternes vurderinger.

Angående køleskabet, så har vi udarbejdet en Bosch køleskab test, Electrolux køleskab test og en Liebherr køleskab test, som er tre af de mest populære producenter på markedet. I disse tre tests finder du naturligvis også en gennemgang af de modeller der klarer sig bedst i test, samt prissammenligning af de forskellige produkter.

Du kan også læse vores vinkøleskab test, hvor du finder en række gode vinkøleskabe. Da der generelt er udført meget få valide tests af vinkøleskabe, har vi samlet en række modeller som får gode kundeanmeldelser på de forskellige webshops. Dette er den bedste indikator på produktets brugervenlighed, og det er ofte den metode vi anvender når vi ikke kan referere til nogle officielle tests.
I artiklen finder du også en række gode råd til hvordan du får mest ud af din vin.

Hvis du har en kommentar til vores artikel, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sætter altid stor pris på at høre læsernes holdning til vores artikler. Vi sætter stor pris på alle salgs tilbagemeldinger, både ris og ros.