Køle-fryseskab test 2019 – Her er de bedste køle-fryseskabe – Testvinder Guide

0

I denne køle-fryseskab test har kigget nærmere på en række testvindende køle-fryseskabe, der har vundet tests i Skandinaviens største testmagasiner. Alle tests er uafhængige offentliggjorte tests. Hvis du selv vil undersøge nærmere, har vi en kildeliste med links sidst i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Prissammenligning af alle modellerne
🔸 I slutningen af artiklen har vi samlet links til alle de tests vi har gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Køle fryseskab test – Her er de bedste 6 køle fryseskabe

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste køle fryseskabe ifølge eksperterne. Vi viser dig hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvordan eksperterne bedømmer dem. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Electrolux EN3791MOX 

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOX 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.275,00 Kr. 0,00 Kr. 7.275,00 Kr. Læs mere
7.275,00 Kr. 0,00 Kr. 7.275,00 Kr. Læs mere
7.275,00 Kr. 0,00 Kr. 7.275,00 Kr. Læs mere
7.375,00 Kr. 0,00 Kr. 7.375,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux EN3791MOX er en brugervenlig og simpel køleskabsfryser med et lavt energiforbrug. Denne model er nemlig placeret i energiklassen A++. Den har en kølekapacitet på 228 liter samt en fryseafdeling på 91 liter. Det er derfor en model, der er optimal til en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Det danske Forbrugerråd Tænk samt forbrugerorganisationen Råd & Rön har vurderet og testet denne model, hvor de giver køleskabsfryseren en god bedømmelse. Electrolux EN3791MOXer en køleskabsfryser med en højde på 2005 millimeter, hvorfor man skal være opmærksom på, om størrelsen passer ind i ens køkken.

Denne model er brugervenlig, da den er udstyret med en termostat samt en analog indstilling af temperaturen. Der er derfor mulighed for at indstille temperaturen på denne termostat, så madvarerne bliver opbevaret bedst muligt.

God til opbevaring med SuperKøl og SuperFrys 

Modellen Electrolux EN3791MOX er udstyret med en skuffe på 0 grader, der er god til opbevaring af alt lige fra kød til pålæg og grøntsager. Denne skuffe er ideel til opbevaring af en række madvarer, da den øger holdbarheden på grund af den lave temperatur. Der er mulighed for manuelt at indstille både fugtighed og temperatur, så det passer til indholdet i køleskabsfryseren.

Hvis der er brug for at sænke temperaturen i en kortere periode, så skal man anvende funktionen SuperKøl. På denne måde vil madvarerne ikke tø op, hvilket kan være en fordel, hvis man har været ude og købe en masse forskellige madvarer.

Modellen er også udstyret med funktionen SuperFrys, der er en hurtig indfrysningsfunktion med et automatisk temperaturskift til normal indstilling. På denne måde kan man undgå temperaturudsving og bevare smag og næringsstoffer på den bedst mulige måde ved frysning af madvarer. Denne funktion speeder processen op, når det kommer til frysning, hvorfor fryserens temperatur ikke stiger, så madvarerne bliver optøet.

Electrolux EN3791MOX (åben)Friske madvarer med MultiFlow-teknologi 

Med Electrolux EN3791MOX holder ens madvarer sig friske i en længere periode, da køleskabsfryseren er udstyret med en god luftfugtighed takket være TwinTech FrostFree med MultiFlow-funktionen.

Madvarerne vil bibeholde den friske smag og konsistens på grund af det separate kølesystem i køleskabet og fryseren. Med MultiFlow-teknologien er der derfor mulighed for at placere madvarerne lige, hvor man vil, da de vil holde sig friske uanset placering.

Derudover har denne model også et TasteGuard luftfilter, der er fordelagtigt, hvis man ønsker, at luften omkring madvarerne skal være ren og frisk. Dette er muligt med denne funktion, der via et specielt kulfilter sørger for at rense luften og fjerne lugt, så madvarerne ikke optager hinandens smage og lugte. Dette fungerer uanset, om madvarerne er pakket ind eller ej.

Selvafrimende apparat med LED-belysning og glashylder 

Med denne model får man en køleskabsfryser, hvor både fryser og køleskab er selvafrimende. Der skal derfor ikke bruges tid på at gøre dette manuelt, da apparatet vil sørge for at klare dette selv med jævne mellemrum.

Modellen er udstyret med et fleksibelt hyldedesign, så man både får mere dybde og bredde i forhold til andre hylder på markedet. Det giver en vis fleksibilitet samt mere plads i selve køleskabet. Hylderne er lavet af glas.

Derudover får man et godt overblik over de forskellige ingredienser i både fryser og køleskab ved hjælp fra LED-teknologien. Dette belysningssystem sørger nemlig for at oplyse alle madvarer, når køleskabs- eller fryserlågen bliver åbnet.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 74 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 243 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 254 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOX:
🔵 Kølekapacitet på 243 liter
🔵 Energivenlig
🔵 Separat kølesystem
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktionerne


AEG RCB63727OW

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG RCB63727OW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.859,00 Kr. 0,00 Kr. 6.859,00 Kr. Læs mere
7.076,00 Kr. 0,00 Kr. 7.076,00 Kr. Læs mere
8.599,00 Kr. 0,00 Kr. 8.599,00 Kr. Læs mere
8.699,00 Kr. 0,00 Kr. 8.699,00 Kr. Læs mere

  

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det danske Forbrugerråd Tænk har vurderet og testet AEG RCB63727OW, hvor de begge giver køleskabsfryseren gode bedømmelse. Denne model kan fås med en hvid front, men den findes også med en front i rustfrit stål, hvorfor man kan vælge, hvad der passer bedst ind i ens køkken.

AEG RCB63727OW er en selvafrimende køleskabsfryser fra producenten AEG. Med en kølekapacitet på 250 liter samt en frysekapacitet på 91 liter er der rig mulighed for at gøre brug af denne model i en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Denne model er ikke blot en køleskabsfryser med god plads. Det er også en energivenlig model, der er god for både pengepungen, men skam også miljøet. Denne model er placeret i energiklassen A++, hvorfor dette især vil kunne ses på energiregningen.

Køleskabsfryseren måler 2005 millimeter i højden, hvorfor man skal være sikker på, at der er plads til dette i ens køkken. 

Model med god belysning og elektronisk temperaturstyring

AEG RCB63727OW er en model, hvor man hurtigt kan få et godt overblik over, hvad man har i enten køleskabet eller fryseren. Den bliver nemlig godt oplyst, så man kan se, hvad der er i alle hjørner og kroge af apparatet. Modellen har en LED-belysning, der giver en bedre oplysning end almindelige pærer.

Derudover er denne belysning også energibesparende, da det bruger mindre strøm samt har en længere levetid.

Modellen AEG RCB63727OW er udstyret med en elektronisk temperaturstyring, hvorfor man altid kan stole på, at temperaturen er indstillet helt korrekt og optimalt. Denne temperaturstyring sørger for, at have en temperatur, der er perfekt til de madvarer, der bliver opbevaret. Den elektroniske temperaturstyring er også udstyret med LED-indikatorer.

Et selvafrimende apparat med MultiAir Flow-teknologi 

AEG RCB63727OW er både udstyret med en selvafrimende fryser og et selvafrimende køleskab. Det betyder, at man ikke selv skal døje med at afrime hverken køleskab eller fryser, da apparatet selv klarer dette med jævne mellemrum.

Denne model har MultiAir Flow-teknologi, hvilket sørger for en ventileret køling. Det vil sige, at der foregår en ventileret køling ved alle niveauer i køleskabet. Køleteknologien sikrer de bedste opbevaringsbetingelser til de forskellige madvarer, da de får den temperatur, som der er brug for.

Køleskabets luftcirkulation sørger også for, at madvarerne bliver holdt friske i længere tid, da man vil opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave mange udsving.

Med denne køleskabsfryser kan man nemt og hurtigt kontrollere de forskellige indstillinger. Der kan findes et temperaturdisplay med en fingertouch-betjening, der giver kontrol over alle indstillingerne.

Køl eller frys madvarer på ingen tid 

Med SuperFrys eller SuperKøl-funktionerne er der mulighed for enten at køle eller fryse forskellige madvarer ned på ingen tid. Med SuperKøl-funktionen kan man hurtigt sænke temperaturen i en kortere periode, så madvarerne ikke bliver tøet op. Det vil sige, at temperaturen vil være på omkring 2 grader i 6 timer og herefter gå op til den normale temperatur.

Med SuperFrys-metoden vil man have mulighed for at nedfryse en stor mængde af forskellige madvarer på ingen tid. Denne funktion vil reducere temperaturen i fryseren til -24 grader i 48 timer. Herefter vil fryseren gå tilbage til sin oprindelige temperatur.

Der er derfor mulighed for hurtigt at køle eller fryse madvarer med køleskabsfryseren AEG RCB63727OW, hvis man har brug for det.

Model med frisk og ren luft samt aftagelige hylder 

AEG RCB63727OW har et CleanAir Control Filter, der sørger for at holde luften ren og frisk. Apparatet er udstyret med et kulfilter, der sikrer, at luften bliver renset. Derudover kan filteret også fjerne lugte, hvis der opstår nogle. På denne måde vil de forskellige madvarer ikke begynde at smage eller lugte af hinanden. Det er ligegyldigt, om madvarerne er pakket ind i beholdere eller ej, da filteret stadig vil sørge for dette.

Apparatet er også udstyret med en 0-graders skuffe, der er ideel til opbevaring af forskellige madvarer såsom kød, pålæg eller grøntsager. Denne skuffe øger holdbarheden af de forskellige madvarer på grund af temperaturen. Derudover vil både temperatur og luftfugtighed blive justeret, hvis der er brug for det.

Denne model har aftagelige panserglashylder i fryseren. Dette øger madvarernes holdbarhed samt giver en fleksibilitet, da man selv kan vælge, hvor mange hylder man har brug for. Hvis man har brug for det, kan man blot fjerne en skuffe eller hylde.

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 78 kilo 

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 250 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved AEG RCB63727OW:
🔵 Kølekapacitet på 250 liter med fryser på 91 liter
🔵 Energivenlig
🔵 CleanAir Control Filter
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktioner


Electrolux EN3791MOW 

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.129,00 Kr. 0,00 Kr. 7.129,00 Kr. Læs mere
8.599,00 Kr. 0,00 Kr. 8.599,00 Kr. Læs mere
8.699,00 Kr. 0,00 Kr. 8.699,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Electrolux EN3791MOWer blevet testet af to forskellige ekspertpaneler – det danske Forbrugerråd Tænk, samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der begge vurderer forskellige produkter, hvor de videregiver slutresultaterne til forbrugerne.

De har hver især foretaget tests af forskellige køleskabsfrysere fra diverse mærker og prisklasser for at finde frem til de bedste modeller på markedet. Forbrugerrådet Tænk er glade for modellen Electrolux EN3791MOW, som de har givet en god vurdering, hvor forbrugerorganisation Råd & Rön tager den skridtet videre og erklærer Electrolux EN3791MOW for topscorer.

Denne model kan både købes med en hvid front eller med en front i rustfrit stål afhængig af, hvad der passer bedst ind i ens køkken. Køleskabsfryseren er en energivenlig model, der er placeret i energiklasse A++.

Derudover har den en god størrelse, hvis man er en husstand på omkring 3 eller 4 personer. Kølekapaciteten er på 228 liter, hvor frysekapaciteten er på 91 liter.

Ventilerende køleteknologi med 0-graders zone 

Electrolux EN3791MOW er ikke kun en køleskabsfryser med forskellige nyttige funktioner. Det er også en model, hvor designet er både moderne og stilrent, hvorfor det vil passe ind i de fleste køkkener.

Der er nemlig mulighed for at vælge den farve, som der passer bedst ind. Derudover er modellens produceret med øje for, at lave et design, der vil passe med de fleste køkkener.

Electrolux EN3791MOW er udstyret med et ventileret kølesystem ved de forskellige niveauer i køleskabet. Den ventilerende køleteknologi sørger for de bedste opbevaringsbetingelser, når det kommer til indholdet i køleskabet.

Med køleskabets luftcirkulation vil madvarer holde sig friske i længere tid. Derudover vil man opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave store udsving.

Denne model er også udstyret med en 0-graders zone – eller en 0-graders skuffe – der er god til opbevaring af en række forskellige madvarer. Denne zone eller skuffe sikrer, at madvarerne vil holde sig i længere tid. Derudover vil både fugtighed og temperatur jævnligt blive justeret, så det altid passer til det specifikke indhold.

Ren og frisk lugt med SuperKøl og SuperFrys 

Electrolux EN3791MOW (åben)Hvis luften omkring madvarerne er både ren og frisk, så er det klart det bedste. Det vil luften altid være med modellen Electrolux EN3791MOW, da den har et TasteGuard luftfilter. Dette luftfilter er et kulfilter, der sørger for at holde luften frisk og ren og eventuelt fjerne lugt. Det betyder, at madvarerne ikke vil begynde at lugte eller smage af hinanden, lige meget om man husker at pakke det ind eller ej.

Modellen Electrolux EN3791MOW har en SuperKøl-funktion, der sænker temperaturen i køleskabet i en bestemt periode. Dette sørger for, at ens madvarer ikke vil tø op, hvis man ikke har brug for det. Det kan være en praktisk løsning, hvis man har været ude og handle en masse forskellige madvarer.

Modellen har også SuperFrys-funktionen, der nedfryser madvarer nemt og hurtigt. Denne funktion sørger for at speede nedfrysningsprocessen op, så ingen frostvarer kan nå at tø op.

Praktisk og fleksibelt apparat 

Electrolux EN3791MOW er en praktisk og fleksibel køleskabsfryser. Med modellens LED-belysning er der mulighed for nemt og hurtigt, at se alt det indhold, som man har liggende i køleskabet eller fryseren. LED-teknologien sørger for, at man kan se ind i alle hjørner og afkroge af modellen. Derudover er LED-teknologien både besparende og holdbar.

Denne model er udstyret med glashylder, der sørger for at give både mere dybde og mere bredde end normale standardhylder i andre køleskabsfrysere. Dette sørger for mere fleksibilitet, da der er mulighed for at få mere plads og selv vælge, hvor mange hylder man ønsker at have på plads.

Med Electrolux EN3791MOW investerer man også i et selvafrimende køleskab samt en selvafrimende fryser. Det betyder, at man ikke selv skal sørge for dette, da modellen selv afrimer både køleskab og fryser med jævne mellemrum.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 77 kilo

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 228 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOW:
🔵 Energivenlig
🔵 Selvafrimende model
🔵 SuperKøl og SuperFrys-funktioner
🔵 MultiFlow-teknologi
🔵 0-graders zone


Samsung RB38M7998S4/EF 

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Samsung RB38M7998S4:EF

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Modellen Samsung RB38M7998S4/EFer blevet testet af både det danske forbrugerråd Tænk, og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der begge anmelder produkter og videregiver resultaterne til forbrugerne.

Forbrugerrådet Tænk samt Råd & Rön har foretaget tests af skabsfryseren Samsung RB38M7998S4/EF,der klarer sig så godt i alle testparametre, at denne model er blevet kåret som testvinder sammenlignet med andre skabsfrysere i deres forskellige tests.

Hvis man er på udkig efter et godt og moderne køleskab og skabsfryser, så anbefaler eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk og forbrugerorganisation Råd & Rön denne model.

Man skal dog være opmærksom på, at Samsung RB38M7998S4/EFer en af de dyrere køleskabsfrysere på markedet. Til gengæld er det en moderne model med masser af funktioner såsom en touchskærm, der blandt andet giver et overblik over køleskabets indhold samt giver mulighed for, at man kan lave en indkøbsliste. Derudover er modellen også støjsvag.

Energivenlig model med tre interne kameraer 

Samsung RB38M7998S4/EF er en model med en kapacitet på 226 liter, 3 glasskuffer, 1 grøntsagsskuffe, 1 friskt rum og en 0-graders zone, hvorfor der er mulighed for at opbevare forskellige madvarer optimalt.

Køleskabsfryseren Samsung RB38M7998S4/EF er en energivenlig model med en A++ energimærkning. Modellen er derfor både til gavn for din pengepung og miljøet.

Derudover er modellen udstyret med tre interne kameraer, hvor der er mulighed for at finde ud af, hvad der er i køleskabsfryseren via ens smartphone. Hver gang lågen lukkes, tager kameraerne et billede, hvilket man kan se via sin smartphone. Dette kan man gøre brug af, når man er ude og handle ind, og vil vide, om man har den specifikke ingrediens derhjemme allerede.

Derudover er modellen udstyret med en Food Reminder-funktion, hvor man har mulighed for at se og indtaste udløbsdatoer på de forskellige madvarer, så man altid kan holde øje med, om nogle madvarer er blevet for gamle eller ej.

Separate kølesystemer, NoFrost-teknologi og en ekstra kold skuffe 

Samsung RB38M7998S4-EF (åben)Samsung RB38M7998S4/EF har en Twin Cooling Plus-teknologi, der gør det muligt at styre både køleskab og fryser selvstændigt. Dette sørger for, at madvarerne bliver opbevaret på den mest optimale måde. I køleskabet bliver fugtighedsniveauet opretholdt med op til 70 %, hvorfor alle madvarer vil bevare deres friskhed i længere tid.

Alle hyldernes åbninger sørger for en god cirkulation af luft og jævn temperatur i hele køleområdet, hvorfor madvarerne vil blive holdt friske i køleskabet takket være funktionen MultiFlow. Den nøjagtige temperaturstyring sørger for en præcis indvendig temperatur, så madvarerne har de bedste opbevaringsforhold.

Derudover er denne model udstyret med en ekstra kold skuffe kaldet Chef Zone, der er to grader lavere end resten af køleskabet.

I modellens fryser kan man opbevare alt lige fra frosne grøntsager til kød og is. Fryseren har en kapacitet på 130 liter samt 3 gennemsigtige plastikskuffer. Med NoFrost-teknologien behøver man ikke selv at afrime fryseren, da denne teknologi sikrer, at madvarerne bliver holdt frostfrie og hylderne frie fra is, hvilket i sidste ende giver mere plads.

Underholdningskøleskab med HD-skærm Memo-funktion 

Med denne model er der mulighed for at blive underholdt under madlavningen, eller hvis man opholder sig i køkkenet. Der er nemlig mulighed for at lytte til enten musik eller radiokanaler samt se programmer via en HD-touchskærm. Systemet bliver forbundet med hjælp fra Spotify Connect eller Bluetooth. Man kan også forbinde modellen med ens Wi-Fi, hvis man har brug for det.

Derudover er køleskabsfryseren udstyret med en Memo-funktion, hvor man kan lave personlige beskeder, noter, indkøbslister og meget mere. Der er mulighed for at tilføje tekst og billeder, hvis man ønsker.

Specifikationer ved Samsung RB38M7998S4/EF– mål
🌀 Højde: 1927 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 650 mm
🌀 Vægt: 93 kilo

Specifikationer ved Samsung RB38M7998S4/EF– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 226 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 130 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 268 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 39 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Samsung RB38M7998S4/EF:
🔵 Moderne køleskabsfryser med kapacitet på 226 og 130 liter
🔵 Touchskærm med mange funktioner
🔵 Energivenlig
🔵 To separate kølesystemer
🔵 NoFrost-teknologi og Memo-funktion


Miele KFN 28132 D ws 

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele KFN 28132 D ws

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

 

Bemærk: Da Miele KFN 28132 D ws er udgået, viser vi prisen for Miele KFN 28132 Dedt, der er en ny og forbedre udgave af Miele KFN 28132 D ws.

Modellen Miele KFN 28132 D ws er en af de dyrere køleskabsfrysere. Dog har denne model fået positive anmeldelser fra eksperterne hos Forbrugerrådet Tænk samt forbrugerorganisationen Råd & Rön. De har begge har testet og anmeldt denne køleskabsfryser, hvor de er blevet begejstrede for denne model.

Køleskabsfryseren klarede sig godt i de forskellige testparametre, hvorfor de gav modellen en god bedømmelse.

Denne model har et lavt energiforbrug og er også en forholdsvis støjsvag model. Det er derfor en køleskabsfryser, der er behagelig i brug, men som der også er god for både pengepungen og miljøet. Modellen har nemlig fået energimærkningen A++.

Køleskabsfryseren fra Miele har en kølekapacitet på 209 liter, hvorfor den passer fint til en familie på omkring 3-4 personer. Derudover er der plads til 95 liter i fryseafdelingen.

Elektronisk temperaturstyring og LED-belysning 

Miele KFN 28132 D ws er et stilfuldt og moderne køkkenapparat, der vil passe ind i de fleste hjem. I denne model er der placeret et køleskab øverst samt en fryser nederst.

Denne model er også udstyret med en elektronisk temperaturstyring, hvorfor det ikke vil være et problem at sørge for, at temperaturen er indstillet korrekt.

Med køleskabsfryserens LED-loftbelysning bliver modellens indre oplyst optimalt, hvorfor man altid nemt og hurtigt vil kunne få et overblik over, hvad man har i køleskabet eller fryseren. LED-lamperne er vedligeholdelsesfrie og er besparende i forhold til almindelige pærer, da disse har en længere levetid. Derudover sparer de også på strømmen.

Gode opbevaringsbetingelser og NoFrost-teknologi 

Miele KFN 28132 D ws (åben)Apparatet Miele KFN 28132 D ws sikrer, at madvarerne altid har gode opbevaringsbetingelser. Modellen er nemlig udstyret med to separate kølesystemer til henholdsvis køleskabet og fryseren, hvilket sørger for den bedste køling begge steder.

Der foregår heller ingen luftudveksling mellem disse to sektioner. Derfor bliver der ikke overført lugte fra system til system, og køleskabsmadvarerne vil ikke blive udtørret på grund af den køligere luft fra fryseren.

Når man skal opbevare madvarer korrekt, er det vigtigt at have de rette indstillinger, når det kommer til både luftfugtighed og temperatur i køleskabsfryseren. Med funktionen DynaCool bliver al luft jævnligt cirkuleret rundt med hjælp fra en ventilator, hvorfor både luftfugtigheden og temperaturen bliver fordelt optimalt.

Med køleskabsfryserens NoFrost-teknologi er der ingen grund til selv at gå i gang med afrimningen. Der kan nemlig ikke dannes is i fryseren på grund af recirkulationskølefunktionen. Skufferne vil derfor altid være nemme at åbne og lukke og madvarerne vil ikke være isede.

Nem rengøring og fleksibelt fryserum 

Mieles system ComfortClean består af ridsefaste, gennemsigtige, kemikalieresistente og SAN-kunststof dørholdere, der er nemme at gøre rent. De tåler nemlig alle at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at tørre disse af regelmæssigt.

Miele KFN 28132 D ws fryserum er fleksibelt, da der er forskellige muligheder, når det kommer til udnyttelse af denne. Med funktionen VarioRoom er der mulighed for at udvide fryserummet, da både glashylder og skuffer kan tages ud. Man kan derfor lave plads til de frysevarer, som man har brug for at opbevare i fryseren.

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws– mål
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 657 mm
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D ws– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Energiforbrug pr. år: 232 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Miele KFN 28132 D ws:
🔵 Moderne køleskabsfryser med kapacitet på 209 og 95 liter
🔵 Energivenlig med lavt energiforbrug pr. år
🔵 To separate kølesystemer
🔵 NoFrost-teknologi, ComfortClean og VarioRoom
🔵 LED-belysning og elektronisk temperaturstyring


Bosch KGV36VB32S

✅ Gode anmeldelser fra forbrugerne
Unikt design sort og sølvgrå

bosch KGV36VB32S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.285,00 Kr. 0,00 Kr. 6.285,00 Kr. Læs mere
6.517,00 Kr. 0,00 Kr. 6.517,00 Kr. Læs mere
6.616,00 Kr. 0,00 Kr. 6.616,00 Kr. Læs mere

 

Hvis du hører til dem, der ikke er bange for at være lidt utraditionel, kan du eventuelt kigge nærmere på køle-fryseskabet Bosch KGV36VB32S, der allerede ved første øjekast skiller sig ud i kraft af den sorte front og de sølvgrå sider. De tests vi har gennemgået hos Tænk og Råd & Rön viser tydeligt, at Bosch konsekvent leverer køle-fryseskabe, der både er billige og samtidig opnår rigtig gode bedømmelser.

Bosch KGV36VB32S er ingen undtagelse. Prismæssigt befinder skabet sig i den nedre ende af skalaen, men har samtidig rigtig flotte specifikationer. Den specifikke model har endnu ikke været testet i laboratorierne, men forbrugerne givet rigtig positiv feedback. Hvis man skal tro forbrugeranmeldelserne fra de forskellige hvidevare forhandlere, er dette en af brugernes klare favoritter.

Særlige fordele ved Bosch KGV36VB32S

Du betaler ikke ekstra for det iøjnefaldende design, og på trods af den attraktive pris får du alligevel rigtig fine specifikationer. Modellen udmærker sig blandt andet ved miljøvenlig drift, der på mærkningsskalaen er klassificeret til A++, altså den næstbedste energimærkning for køle-fryseskabe. Samtidig får du med Bosch KGV36VB32S en samlet nettovolumen på hele 309 liter, fordelt med 215 liter i køleafdelingen og 94 liter frys.

Brugervenligheden må også siges at være udmærket, ikke mindst i kraft af LowFrost-funktionen, som sjældent ses på køle-fryseskabe i denne prisklasse. Funktionen sikrer, at der opstår mindre isdannelse, og at afrimning foregår hurtigere. Køleskabsdelen byder også på ventileret køling, som sikrer ensartede temperaturer overalt i skabet.

Bosch har endvidere valgt at forsyne køleskabsdelen med LED-belysning. Dels sænker det strømforbruget, men mere væsentligt er nok, at du aldrig skal skifte pære i køleskabet. Det er for det første bekvemt, og det giver også en besparelse på indkøb af de forholdsvis dyre specialpærer. Lydniveauet under drift er for Bosch KGV36VB32S kun 30 dB(A).

Derfor anbefales denne model:
🔵 Kølerummet har en kapacitet på 215 liter
🔵
Fryserummet rummer 94 liter.

🔵 Meget lydsvag (39 dB)
🔵
3 fryseskuffer, hvoraf den ene er en BigBox til ekstra store frostvarer
🔵 Har CrisperBox med fugtighedsregulering, for opbevaring af frugt og grøntsager 


Kølefryseskab Test – Disse kilder har vi anvendt

I artiklen har vi støttet os til uafhængige tests fra både danske og svenske forbrugerorganisationer, samt tilgængelige anmeldelser direkte fra forbrugerne selv. Du finder en kort oversigt over kilderne nedenfor, så du eventuelt selv kan gå i dybden, hvis du vil vide mere.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰testkilderForbrugermagasinet Tænk er blevet kendt for mangeartede upartiske tests på forbrugernes vegne. Magasinet har tætte relationer til Forbrugerstyrelsen, og det underbygger troværdigheden. Derfor er Tænk meget ofte citeret, både i danske og udenlandske medier, og en god anmeldelse fra Tænk bruges ogs

å ofte direkte i producenternes markedsføring som et kvalitetsstempel.

I denne artikel refererer vi til Tænks meget aktuelle test fra foråret 2016, hvor hele 46 køle-fryseskabe er testet og sammenlignet. Hvert produkt opnår en samlet karakter, baseret på en omfattende test og karaktergivning inden for områderne Funktion, Energiforbrug, Brugervenlighed, Støj og Kvalitetsindtryk, hvor der i hvert område er testet for en række specifikke parametre. Testpanelet giver desuden en subjektiv fortolkning og sammenfatning af resultatet. Hvis du har abonnement på Tænk, kan du læse hele testen af køle-fryseskabe her. Alternativt kan der for et mindre beløb købes særskilt adgang til den specifikke test. Her får du adgang til et interaktivt skema, hvor du med forskellige sorterings- og sammenligningsmuligheder kan danne dig et overblik over de modeller, der interesserer dig.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske pendant til Tænk er forbrugermagasinet Råd & Rön, der ligeledes er et uafhængigt testlaboratorium. I denne artikel refererer vi til magasinets store test af køle-fryseskabe fra foråret 2016, hvor 25 forskellige modeller er testet. Råd og Rön afholder sig fra at fortolke resultaterne, men præsenterer i stedet alle del-karaktererne for hvert enkelt køle-fryseskab indenfor områderne Funktion, Energiforbrug, Brugervenlighed, Støj og Kvalitetsindtryk. Delkaraktererne samles desuden til en enkelt hovedkarakter, og resultatet er præsenteret i et overskueligt interaktivt skema, hvor du kan sortere og sammenligne produkterne efter karakter, pris eller andre parametre. Bemærk, at det kræver abonnement, for at kunne tilgå testen.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 31 forskellige køle-frysskabe, hvor de forskellige modeller blandt andet bliver testet på betjening, temperaturstabilitet og strømforbrug. Du kan læse hele testen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐
I vurderingen af køle-fryseskabene har vi også kigget lidt på forbrugernes egne anmeldelser, blandt andet på www.whiteaway.com. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode, og også tager udgangspunkt i en helt konkret hverdag hos en ”rigtig” familie. Ulempen ved de officielle test er jo, at de som regel er foretaget over en kort tidsperiode, og at der også typisk kun testes på et enkelt skab.


Andre relevante tests:

Ud over denne køle-fryseskabs test, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en række andre artikler, som kan være relevante når du er på udkig efter nye hvidevarer.

Du kan eksempelvis læse vores amerikaner køleskab test, hvor du får et overblik over en række af de bedste amerikaner køleskabe på markedet.

Du kan også læse vores køleskab test, hvor vi har samlet en lang række køleskabe der har fået gode bedømmelser i tests. I artiklen finder du testresultater fra både Danmark, Norge og Sverige.
Der er også medtaget en række køleskabe med fryser i artiklen, hvor vi viser hvilket tests produkterne har været bedømt i, samt sammenligner priser på produkterne, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de billigste priser på nettet.

Hvis du har behov for meget fryseplads, så kan du overveje at købe både en fryser og et køleskab separat, da det vil give langt mere køle og fryse plads. Til frysedelen vælger man typisk et fryseskab, en skabsfryser eller en kummefryser. Du kan læse vores tre tests af disse produkter, hvor vi har samlet eksperternes vurderinger.

Angående køleskabet, så har vi udarbejdet en Bosch køleskab test, Electrolux køleskab test og en Liebherr køleskab test, som er tre af de mest populære producenter på markedet. I disse tre tests finder du naturligvis også en gennemgang af de modeller der klarer sig bedst i test, samt prissammenligning af de forskellige produkter.

Du kan også læse vores vinkøleskab test, hvor du finder en række gode vinkøleskabe. Da der generelt er udført meget få valide tests af vinkøleskabe, har vi samlet en række modeller som får gode kundeanmeldelser på de forskellige webshops. Dette er den bedste indikator på produktets brugervenlighed, og det er ofte den metode vi anvender når vi ikke kan referere til nogle officielle tests.
I artiklen finder du også en række gode råd til hvordan du får mest ud af din vin.

Hvis du har en kommentar til vores artikel, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sætter altid stor pris på at høre læsernes holdning til vores artikler. Vi sætter stor pris på alle salgs tilbagemeldinger, både ris og ros.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse