Kølefryseskab test-oversigt – Her er de bedste kølefryseskabe

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I dette køle-fryseskab test-overblik har kigget nærmere på en række testvindende køle-fryseskabe, der har vundet tests i Skandinaviens største testmagasiner. Alle tests er uafhængige offentliggjorte tests. Hvis du selv vil undersøge nærmere, har vi en kildeliste med links sidst i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Prissammenligning af alle modellerne
🔸 I slutningen af artiklen har vi samlet links til alle de tests vi har gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Kølefryseskab test-overblik – Her er de bedste 5 kølefryseskabe

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste køle fryseskabe ifølge eksperterne. Vi viser dig hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvordan eksperterne bedømmer dem. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Miele KFN29132DWS – rummeligt kølefryseskab

Vores anbefaling

Det svenske testmagasin Råd & Rön er begejstret i deres anmeldelse 
Miele KFN29132DWS

Miele har udstyret dette køle-fryseskab med funktioner, som ikke mindre end imponerer eksperterne. Det er på parametre som anvendeligheden, energiforbruget og kvalitetsindtrykket, at Råd & Rön er henrykte over dette køle-fryseskab fra Miele. 

Dette køle-fryseskab er derfor en hårde hvidevare, som specielt godt kan anbefales, da den score høje point på de parametre, som du har brug for i en lille familie. Du vil blive enormt tilfreds med denne model fra Miele.

Om Miele KFN29132DWS
Miele KFN29132DWS er et køle-fryseskab, der giver dig de funktioner, som du skal bruge for ikke at bekymre dig om de madvarer, du putter i dit køleskab. Ikke nok med at det har en god kapacitet både køleskabsmæssigt og fryseskabsmæssigt, så har det også nogle funktioner, som du bliver afhængige af. 

Dette køle-fryseskab er nemlig udstyret med DynoCool-funktionen, som gør, at luften og luftfugtigheden i køleskabet bliver cirkuleret rundt via ventilatorer, så der hele tiden kommer luftgennemstrømning til madvarerne, og så de også holdes friskere i længere tid. 

Derudover får du også NoFrost-funktionen, som gør at du aldrig behøver at afrime. Her sørger DuplexCool-funktionen netop også for, at der er to separate kølekredsløb i henholdsvis køleskab og fryseskab, så du hele tiden kan regulere temperaturer hver for sig. Dette er specielt godt til ferierne, hvor man gerne vil have alt ud af køleskabet, men fortsat gerne vil have fryseren kørende. 

Miele KFN29132DWS vs. markedet
Dette køleskab får utrolig gode anmeldelser hos eksperterne, og de er henrykte over dets kapacitet og egenskaber til at køle og fryse. Det vurderer de nemlig, at det klarer særdeles godt. 

Selvom dette køle-fryseskab tilfredsstiller på utrolig mange punkter, skal det også lige siges, at eksperterne har hugget ned på et par punkter, som de mente, var mindre gode ved dette køle-fryseskab. De skriver nemlig, at i lågen på køleskabet samt kølingen ikke fungerer alt for godt. 

Dog er dette køleskab svært tilfredsstillende i forhold til andre køle-fryseskabe, da det både har luft- og temperaturstyring, som betyder, at madvare holder i længere tid, og NoFrost-funktionen, som gør, at du ikke skal afrime dit køleprodukt. 

Fordele

 • Rummelig med mulighed for at indstille højden på hylderne
 • Energiklasse A++
 • Har en jævn strøm af luft , som sørger for at temperaturen holdes på et konstant niveau i hele køleskabet
 • Har Frost-Free teknologi
Ulemper

 • Støjer en smule

Udvalgte specifikationer om Miele KFN29132DWS
🌀 Energimærke: B
🌀 Kølekapacitet: 243 L
🌀 Frysekapacitet: 95 L
🌀 Højde: 202 cm
🌀 Dybde: 69 cm
🌀 Bredde: 50 cm
🌀 Vægt: 74 kg


Bosch KGV39VWEA – støjsvag kølefryseskab 

Bosch KGV39VWEA

 

Bosch er et populært brand, når det kommer til at købe hårde hvidevarer til hjemmet. KGV39VWEA modellen hører til nogle af de mest budgetvenlige kølefryseskabe på markedet. Den kan være det rette valg for dig, der har brug for et simpelt og enkelt produkt enten derhjemme eller i sommerhuset. 

Kølefryseskabet er udstyret med de vigtigste funktioner, der har betydning for holdbarheden på dine madvarer.

Det stilrene køle- og fryseskab kan matche enhver indretning. Produktet er skabt i et hvidt look, der er let at vedligeholde og rengøre. 

Designet til hverdagen
Bosch er kendt for at udvikle produkter, der er skabt til at gøre dine hverdage mere enkle og fleksible. I køleafdelingen finder du en EasyAccess hylde, der gør det nemt for dig at trække hylden ud, så du kan få adgang til madvarer selv inde bagerst i skabet.

I fryseafdelingen er der SuperFrys, der på under en time kan fryse dine madvarer komplet. Det er en stor hjælp i sommerperioden, når du kommer hjem med kød, is eller tilbehør, der skal fryses ned, så holdbarheden forlænges. 

Både børn og unge mennesker får let ved at danne sig et overblik over de produkter, der er i køleafdelingen. Der er indbygget LED lys i toppen, og der er gode indretningsmuligheder til både bøtter, drikkevarer, glas, frugt og andet.  

Fritstående køle- og fryseskab
Ét af de vigtigste punkter at holde øje med, når du skal købe hårde hvidevarer til køkkenet, er designet og dimensionerne. Det er ikke alle køle- og fryseskabe, der er produceret som fritstående modeller. Det er Bosch KGV39VWEA, hvilket giver dig flere anvendelsesmuligheder.

Med et fritstående kølefryseskab er det dig, der bestemmer, hvor produktet skal placeres derhjemme. Om det skal være frit i køkkenet, eller om KGV39VWEA skal integreres ved siden af skabe eller skuffer, afhænger af dine ønsker for indretning. 

Bosch KGV39VWEA vs. markedet
Der er flere grunde til, at Bosch KGV39VWEA er populær hos forbrugerne. Hos Amazon modtager produktet 4,6/5 stjerner af mere end 500 kunder. Det er et støjsvagt kølefryseskab med et gennemsnitligt støjniveau på 39dB.

Bruger du og familien køkkenet til at lave lektier eller hjemmearbejde, får det stor, komfortmæssig betydning i fremtiden. Hverken store eller små medlemmer af husstanden generes af en høj baggrundssummen, når køleskabet er støjsvagt.

Fordele

 • Masser af værdi for pengene
 • Støjsvag 
 • Stilrent design
Ulemper

 • Lågen har tendens til at åbne hurtigt, og der kan være risiko for at slå den ind i væg eller panel
 • Funktionerne er mindre intuitive 

Specifikationer ved Bosch KGV39VWEA – mål
🌀Dybde: 65cm
🌀Bredde: 60cm

Specifikationer ved Bosch KGV39VWEA – nøgleoplysninger
🔴Kølekapacitet på 249L
🔴Frysekapacitet på 94L
🔴LED belysning i køleafdeling
🔴Støjniveau på 39dB
🔴EasyAccess hylde
🔴SuperFrys i fryseafdelingen


Liebherr CNel 4313

Godt praktisk valg

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4.7/5 på BBCgoodfood.com

Liebherr CNel 4313

Liebherr CNel 4313 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er begejstrede for dette kølefryseskab, som de har givet henholdsvis en god bedømmelse samt kåret som en af topscorerne i deres store tests.

I deres anmeldelser skriver de, at kølefryseskabet er forsynet med mange fordele heriblandt en nem betjening, et lavt energiforbrug og en god kapacitet. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at kølefryseskabet kommer med store temperaturudsving i fryseren.

Intelligent kølefryseskab

Liebherr CNel 4313 er et kølefryseskab med en kapacitet på 209 liter i køleskabet og 95 liter i fryseren. Der er god plads til mad- og drikkevarer, så det passer til en husstand med omkring tre til fire personer.

Kølefryseskabet kommer med flere avancerede funktioner og teknologier, så ens madvarer holdes friske. En af disse teknologier er NoFrost, der forhindrer rim, så man ikke skal afrime fryseren manuelt.

Samtidigt kommer modellen med DuoCooling, hvilket betyder, at modellen består af to separate kølesystemer. Disse kan indstilles og justeres uafhængigt af hinanden, så man opnår de optimale temperaturer i både fryseren og i køleskabet.

Overskueligt og alsidigt kølefryseskab
Med Liebherr CNel 4313 får man et fleksibelt og overskueligt køle fryseskab med en praktisk indretning. I køleskabet er der fire sikkerhedsglashylder, en flaskehylde samt en skuffe til frugt og grønt. Derudover er fryseren forsynet med tre skuffer, som kan rykkes rundt alt efter behov.

Når man åbner køleskabet, vil en LED-belysning tænde, så man kan få et overblik over de forskellige mad- og drikkevarer, samt hvor de er placeret henne. Desuden kommer Liebherr CNel 4313 med en elektronisk temperaturstyring, så man kan indstille temperaturen nøjagtigt, når der er brug for det.

Energibesparende og støjsvagt kølefryseskab
Liebherr CNel 4313 er et energibesparende køleskab, som er placeret i energiklasse B. Dette er i den gode ende af skalaen, da det herved ikke forbruger meget energi på et år. Samtidigt er lydniveauet på blot 40 dB. Kølefryseskabet vil derfor ikke forstyrre meget i hjemmet, da en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på omkring 60 dB.

Sidst men ikke mindst er Liebherr CNel 4313 forsynet med funktionen PowerCooling. PowerCooling sikrer, at alle madvarer hurtigt bliver nedkølet, når de placeres i køleskabet. Det gør, at madvarerne holdes friskere i længere tid.

Fordele

 • Har separate kølekredsløb
 • Lavt støjniveau
 • Har et fleksibelt interiør design
Ulemper

 • Har ingen fejlindikator

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 655 mm
🌀 Vægt: 66,8 kilo

Specifikationer ved Liebherr CNel 4313 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 240 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 40 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt


Miele KFN28132DWS – stort kølefryseskab i et klassisk design

Miele KFN28132DWS

Det klassiske store kølefryseskab fra Miele er en god løsning til en større husstand. Der er god plads i skabet med en samlet kapacitet på 304 liter. Fryseren har en samlet kapacitet på 95 liter, mens køleskabet kan rumme 209 liter.

På energifronten er Miele KFN28132DWS et godt valg, for den har et dynamisk kølesystem, der sørger for at den kolde luft cirkulerer i skabet. Temperaturen er derfor ensartet, så du bedst muligt kan udnytte skabets indretning. 

Du slipper for at bekymre dig om afrimningen, for køle- og fryseskabet har integreret NoFrost, der eliminerer frost på indersiden af skabet.

Den tyske testside Testberichte har lavet en grundig test og anmeldelse af Miele KFN28132DWS. Køleskabet får særlig ros for performance og en medium bedømmelse, når det kommer til sikkerhedsfunktioner i tilfælde af fejl eller problemer. 

Hos Elgiganten kan forbrugerne give deres egen anmeldelse af produkterne med udgangspunkt i et antal stjerner ud af 5. Hos Elgiganten scorer Miele KFN28132DWS 4 ud af 5 stjerner hos forbrugerne, hvilket er ganske pænt.

Miele KFN28132DWS vs. markedet
Skal du bruge et godt stort køle fryseskab, så er Miele KFN28132DWS et godt valg. Der er god plads i både skabets fryser og køleskab, hvor temperaturen holdes jævn med en dynamisk cirkulation af kold luft.

Det er en klar fordel, at køleskabet har en fast temperatur på alle hylder og i alle skufferne, så dine madvarer og ingredienser holdes så friske som muligt. Madvarer vil køle ned 50% hurtigere, hvis temperaturen er ensartet, så du kan få mest muligt ud af dine indkøb.

Fordele

 • Klassisk design
 • Frost-Free teknologi
 • Har en god nedkølingsfunktion.
Ulemper

 • Ligger i en af de lavere energiklasser.

Specifikationer ved Miele KFN28132DWS – mål 
🔴 Højde: 1860 mm
🔴 Bredde: 655 mm
🔴 Dybde: 655 mm
🔴 Vægt: 70 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN28132DWS – nøgleoplysninger 
Type: Kølefryseskab
Kapacitet, køleskab: 209 liter
Kapacitet, fryser: 101 liter
Energiklasse: B
Energiforbrug pr. år: 246 kWh
Lydniveau dB(A): 40 dB
Spænding (V): 220-240 volt


Bosch KGV36VBEAS

✅ Gode anmeldelser fra forbrugerne
Unikt design sort og sølvgrå

bosch KGV36VB32S

Hvis du hører til dem, der ikke er bange for at være lidt utraditionel, kan du eventuelt kigge nærmere på køle-fryseskabet Bosch KGV36VBEAS, der allerede ved første øjekast skiller sig ud i kraft af den sorte front og de sølvgrå sider. De tests vi har gennemgået hos Råd & Rön viser tydeligt, at Bosch konsekvent leverer køle-fryseskabe, der både er billige og samtidig opnår rigtig gode bedømmelser.

Bosch KGV36VBEAS er ingen undtagelse. Prismæssigt befinder skabet sig i den nedre ende af skalaen, men har samtidig rigtig flotte specifikationer. Den specifikke model har endnu ikke været testet i laboratorierne, men forbrugerne givet rigtig positiv feedback. Hvis man skal tro forbrugeranmeldelserne fra de forskellige hvidevare forhandlere, er dette en af brugernes klare favoritter.

Særlige fordele ved Bosch KGV36VBEAS
Du betaler ikke ekstra for det iøjnefaldende design, og på trods af den attraktive pris får du alligevel rigtig fine specifikationer. Modellen udmærker sig blandt andet ved miljøvenlig drift, der på mærkningsskalaen er klassificeret til B, altså den næstbedste energimærkning for køle-fryseskabe. Samtidig får du med Bosch KGV36VBEAS en samlet nettovolumen på hele 309 liter, fordelt med 214 liter i køleafdelingen og 94 liter frys.

Brugervenligheden må også siges at være udmærket, ikke mindst i kraft af LowFrost-funktionen, som sjældent ses på køle-fryseskabe i denne prisklasse. Funktionen sikrer, at der opstår mindre isdannelse, og at afrimning foregår hurtigere. Køleskabsdelen byder også på ventileret køling, som sikrer ensartede temperaturer overalt i skabet.

Bosch har endvidere valgt at forsyne køleskabsdelen med LED-belysning. Dels sænker det strømforbruget, men mere væsentligt er nok, at du aldrig skal skifte pære i køleskabet. Det er for det første bekvemt, og det giver også en besparelse på indkøb af de forholdsvis dyre specialpærer. Lydniveauet under drift er for Bosch KGV36VBEAS kun 30 dB(A).

Derfor anbefales denne model:
Kølerummet har en kapacitet på 214 liter
Fryserummet rummer 94 liter.

Meget lydsvag (39 dB)
3 fryseskuffer, hvoraf den ene er en BigBox til ekstra store frostvarer
Har CrisperBox med fugtighedsregulering, for opbevaring af frugt og grøntsager 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Miele KFN 28132 D edt 

Miele KFN 28132 D edt

Miele KFN 28132 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Ekspertkilden er begejstrede for kølefryseskabet, som de har kåret som en af topscorerne.

Dette har de blandt andet gjort, da kølefryseskabet er forsynet med en god frysekapacitet og et lavt energiforbrug. Desuden støjer det heller ikke meget. Til gengæld mener de, at det er svært at rengøre udvendigt.

Rummeligt kølefryseskab med lavt energiforbrug

Med Miele KFN 28132 D edt får man et rummeligt køleskab, der er velegnet til en husstand på tre til fire personer. Kølekapaciteten er nemlig på 209 liter, mens fryseren har en kapacitet på 95 liter.

Kølefryseskabet er placeret i energiklasse B, hvilket er i den gode ende af energiskalaen. Det betyder, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Det skåner ikke blot miljøet, men sparer også på pengepungen.

Med den elektroniske temperaturstyring er det desuden nemt at indstille temperaturen nøjagtigt alt efter, hvad der er brug for. Lydniveauet er på 42 dB, så det støjer ikke meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Intelligent kølefryseskab med flere funktioner

Miele KFN 28132 D edt åbenMiele KFN 28132 D edt er forsynet med flere systemer og teknologier, som gør det nemmere at holde køleskabet rent samt madvarerne friske. Det kommer blandt andet med de tre funktioner DynaCool, NoFrost og DuplexCool.

Mens DynaCool sørger for at cirkulere luften regelmæssigt via en ventilator, så temperatur og luftfugtighed fordeles på den mest optimale måde, sikrer DuplexCool, at opbevaringsbetingelserne for madvarerne i køleskabet og i fryseren er ideel.

Der er nemlig to kølekredsløb, som sikrer, at kølingen er optimal begge steder, samt at der ingen luftudveksling er mellem disse to områder. NoFrost-systemet gør ydermere rengøringen nemmere, da man ikke skal afrime modellen manuelt. I stedet kommer kølefryseskabet med en automatisk afrimningsfunktion, der regelmæssigt afrimer fryseren.

Fleksibelt kølefryseskab med LED-belysning

Miele KFN 28132 D edt er indrettet på en fleksibel måde med VarioRoom, så man bedre kan udnytte pladsen i kølefryseskabet.

I køleskabet er der fire højdeindstillelige hylder i sikkerhedsglas, to hele hylder, en flaskehylde samt en udtagelig grøntsagsskuffe. I fryseren er der glashylder og tre udtagelige skuffer, hvor man kan tage hylderne ud, hvis der skal være plads til større madvarer. Der medfølger desuden en isterningbakke og en æggebakke.

Sidst men ikke mindst kommer Miele KFN 28132 D edt med en LED-belysning, så man nemmere kan få et overblik over, hvad der er i kølefryseskabet, og hvor det er placeret henne.

Fordele

 • Vedligeholdelsesfri oplysning med LED lys af interiøret
 • NoFrost-funktion
 • Har Quick Cooling funktion
 • Har opbevaringskasser til frugt og grøntsager
 • Skufferne kan indstilles i højden.
Ulemper

 • Larmer en smule.

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D edt – mål 
🌀 Højde: 1861 mm
🌀 Bredde: 600 mm
🌀 Dybde: 657 mm
🌀 Vægt: 65 kilo 

Specifikationer ved Miele KFN 28132 D edt – nøgleoplysninger 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 95 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 240 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 42 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt


NEFF MegaCollection KI8865DEO

NEFF MegaCollection KI8865D30 -

Er du på udkig efter et moderne, slankt og energibesparende kølefryseskab, er produktet fra NEFF MegaCollection et godt valg. Som noget særligt er kølefryseskabet lavet i energiklase B, hvilke kun de bedste hårde hvidevarer er.

Energimærkningen er et vigtigt punkt at holde øje med, når du skal købe nye hårde hvidevarer til hjemmet. Selvom produkter med B energimærkninger generelt ligger højere i pris sammenholdt med A- og B-mærkninger, vil B produkterne spare dig for flere penge i fremtiden. Du kan forvente lavere el-regninger med NEFF MegaCollection KI8865DEO, der har et årligt energiforbrug på 232kW/h. 

HomeConnect, der er med til at spare dig for strøm

Det moderne køle- og fryseskab har indbygget HomeConnect, som du kan koble til din smartphone eller din tablet. Via app’en HomeConnect kan du betjene dit køle og fryseskab, selvom du er væk fra hjemmet. Når du og familien er taget på ferie, kan temperaturen i både køle- og fryseafdelingen justeres, så de intervalmæssigt passer med temperaturen udenfor. HomeConnect kan downloades til bade iOS og Android. 

WiFi tilslutningen samt de fleksible indstillinger er iblandt de vigtigste punkter, som det engelske testmagasin, Which.co.uk, lægger vægt på i deres bedømmelse af NEFF MegaCollection KI8865DEO. Køle og fryseskabet kåres med titlen som ”best buy”, og testpanelet har ingen punkter til minuslisten. 

Fleksible og praktiske funktioner

Med NEFF MegaCollection KI8865DEO kan du se frem til at kunne forlænge holdbarheden på dine madvarer. I fryseafdelingen kan du slå funktionen med SuperKøl til. Programmet sørger for på kort tid at fryse dine varer ned. Temperaturen sænkes i fryseafdelingen i et bestemt tidsrum, hvorefter NEFF MegaCollection KI8865DEO selv justerer temperaturen tilbage til det normale niveau. 

Foruden SuperKøl er der NoFrost i fryseafdelingen, så du slipper for at skulle bruge tid og kræfter på at afrime din fryser i fremtiden.

NEFF MegaCollection KI8865DEO vs. markedet

Det er ikke kun funktioner og programmer, du skal holde øje med, når der skal købes kølefryseskab. Dine hårde hvidevarer skal matche dit køkken både i dimensioner og udseende. NEFF MegaCollection KI8865DEO skiller sig positivt ud fra mange andre moderne kombinerede kølefryseskabe med sit ekstra, slanke design. Det er let at integrere i det lille eller smalle køkken, hvor der lægges vægt på rene linjer og minimalistisk indretning.

Fordele

 • Energiklasse B
 • HomeConnect 
 • Så godt som fejlfri
Ulemper

 • Befinder sig i den dyre ende af prisskalaen
 • Visse funktioner kan være teknisk krævende at betjene og indstille

Specifikationer ved NEFF MegaCollection KI8865DEO – mål
🌀Dybde 55cm
🌀Bredde 56cm

Specifikationer ved NEFF MegaCollection KI8865DEO – nøgleoplysninger
🔴Kølekapacitet: 156L
🔴Frysekapacitet: 67L
🔴Signal ved åbning af dør
🔴Soft-close hængsel i låge
🔴NoFrost
🔴Superkøl 


LG GBB62PZGFN – godt design med rustfri stålfront

LG GBB62PZGFNKølefryseskabet fra LG er oplagt til husstande på mellem 3 til 4 mennesker. Det er derfor et godt valg til familien, der skal bruge god plads både i køledelen og fryseren. Temperaturstyringen foregår elektronisk, så du kan få en meget præcis temperatur i hele skabet, så maden holdes ensartet afkølet.

Hos Technikzuhause.de har de anmeldt og testet køleskabet, hvor det får en god bedømmelse med mange positive kommentarer. Blandt andet fremhæver de særligt den jævne temperaturfordeling i køleskabet og den smarte dørkøling. Dørkølingen gør, at maden kan holdes ensartet koldt, selvom døren står åben i længere tid af gangen – perfekt når du skal overskue mulighederne til aftensmaden.

Hos Amazon har forbrugerne anmeldt kølefryseskabet LG GBB62PZGFN, og det får god feedback med en samlet bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5. Forbrugerne kan knytte en kommentar til produktet, og kølefryseskabet får ros for at være godt stort og holde madvarer friske i lang tid. Du slipper for at skulle afrime med jævne mellemrum, for fryseren har automatisk afrimning, så den selv klarer opgaven.

LG GBB62PZGFN vs. markedet
LG GBB62PZGFN kan anbefales, hvis du bor i en almindelig familie eller husstand på op til 4 personer. Du får godt med plads i særligt køledelen, hvor der er plads til 384 liter i alt. Hvis du eller andre familiemedlemmer har tendens til at stå lidt længe i køleskabsdøren, har LG GBB62PZGFN en klar fordel i forhold til andre modeller både i oversigten her og på markedet generelt. Integreret i døren er dørkøling, så madvarer og ingredienser holdes kølige, selvom døren står åben i længere tid.

Fordele

 • Jævn temperaturfordeling i hele køleskabet
 • Har Door-Cooling funktion
 • Har en kapacitet på 384 liter
 • Velegnet til en større familie.
Ulemper

 • Utilstrækkelig brugervejledning
 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen.

Specifikationer ved LG GBB62PZGFN – mål 
🔴 Højde: 2030 mm
🔴 Bredde: 595 mm
🔴 Dybde: 682 mm
🔴 Vægt: 78 kilo

Specifikationer ved LG GBB62PZGFN – nøgleoplysninger
Type: Kølefryseskab
Kapacitet, køleskab: 277 liter
Kapacitet, fryser: 107 liter
Energiklasse: D
Energiforbrug pr. år: 215 kWh
Lydniveau dB(A): 36 dB
Spænding (V): 220-240 volt


LG GBB72SWEFN 

 

LG GBB72SWEFN 

Dette fryse-køleskab fra LG har fået overordentlige gode anmeldelser, da den score utrolig høje point i sine test hos eksperterne.

Det er derfor sikkert at sige, at LG GBB72SWEFN er en anbefalelsesværdig hårde hvidevare til køkkenet. 

Her vurderer eksperterne på det svenske testmagasin Råd & Rön også, at fryse-køleskabet har et exceptionelt godt energiforbrug, mens kvalitetsindtrykket også er helt i top.

Om LG GBB72SWEFN
Først og fremmest får du her et kombineret fryse-køleskab fra LG, som har masser af plads, egenskaber og tager sig godt af miljøet. Det sørger for at dine madvarer har den højeste friskhed i lang tid, samtidig med at det har en energiklasse på A, som bare er godt ved miljøet og godt for dit strømforbrug. 

Køleskabet sørger endvidere for at mindske udsving i kølefunktionerne med sin Inverter Linear Compressor. Dette gør, at varerne i køleskabet holder sig friskere i længere tid, samtidig med at du sparer på strøm og er mere miljøvenlig. 

Med dette fryse-køleskab fra LG kan du også justerer fugtigheden så den tilpasses til det frugt og grønt, du har i, samtidig med at du med FRESH Converter også kan indstille temperaturen, så den er perfekt til kød, fisk eller grøntsager. 

Du får masser af plads med dette fryse-køleskab, da det har en kapacitet på 277 liter i køleskabet og en 102 liters kapacitet i fryseren. I køleskabet er der 2 grøntsagsskuffer, en flaskehylde og 2 foldehylder, som giver ekstra fleksibilitet. I fryseskabet er der 3 skuffer. 

LG GBB72SWEFN vs. markedet
I forhold til andre fryse-køleskabe på markedet får du her et skab, der har de allernyeste teknologier, så dine grøntsager, dit kød og din fisk holdes så friskt som muligt, i så lang tid det kan.

Dette fryse-køleskab arbejder også efter miljøvenlige værdier og sparer dig for en helt masse strøm, fordi den er bygget med de nyeste teknologier. Derudover har det også meget plads og fleksibilitet i forhold til foldehylder og manuel fugt- og temperaturstyring.

Fordele

 • NoFrost-funktion
 • Rummelig
 • Har rummelige skuffer , hvor det er muligt at tilpasse temperaturen til den enkelte skuffe
 • Zero-zone
 • Har en jævn strøm af luft, som holder grøntsagerne friske i længere tid.
Ulemper

 • Hylderne i døren kan ikke indstilles, hvilket er ærgerligt, da der ikke er plads til større flasker
 • Har et relativt højt støjniveau

Udvalgte specifikationer om LG GBB72SWEFN 

🌀 Energimærke: A
🌀 Kølekapacitet: 277 L
🌀 Frysekapacitet: 107 L
🌀 Højde: 203 cm
🌀 Dybde: 68,2 cm
🌀 Bredde: 59,5 cm
🌀 Vægt: 78 kg


LG GBB72PZEFN

 

LG GBB72PZEFN

.
LG GBB72PZEFN er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for kølefryseskabet, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne skriver, at kølefryseskabets største fordele er det lave energiforbrug og den nemme rengøring. Til gengæld er de mindre vilde med kølekapaciteten.

Kølefryseskab med praktiske funktioner

Med LG GBB72PZEFN får man et kølefryseskab med flere praktiske funktioner, så maden holdes frisk i længere tid. Modellen kommer eksempelvis med Multi Flow Air og Door Cooling.

Mens Multi Flow Air-funktionen sikrer en effektiv afkøling og en ensartet fordeling af temperaturen, sørger Door Cooling for, at luften bliver dirigeret til køleskabets front. På den måde kommen varmen hurtigere ud af køleskabet.

Takket være kølefryseskabets No Frost-funktion skal man desuden ikke selv afrime fryseren, da den selv klarer dette manuelt.

Funktionelt kølefryseskab

LG GBB72PZEFN åbenLG GBB72PZEFN har et køleskab med en kapacitet på 277 liter og en fryser med en kapacitet på 107 liter. I køleskabet er der blandt andet tre glashylder, en foldbar hylde, to grøntsagsskuffer og en flaskehylde, så man kan placere mad- og drikkevarer, som man ønsker.

Samtidigt kommer køleskabet med en Zero-zone med en optimal temperatur på 0 grader. Her er det godt at opbevare både kød og fisk. Fryseren har tre skuffer, hvor man kan opbevare mad, der skal fryses ned.

Derudover kommer LG GBB72PZEFN med funktionen FreshConverter, der holder kød, fisk og grøntsager frisk og lækkert, da man har mulighed for at vælge den rette temperatur alt efter madvaren.

Lineær kompressor og LED-belysning

LG GBB72PZEFN er forsynet med en touchskærm, hvor man kan skifte indstillingerne samt en LED-belysning, der oplyser køleskabet optimalt. Man får herved et godt overblik over køleskabets indhold.

Endvidere kommer kølefryseskabet med en lineær kompressor, der sørger for en ekstra isolering. Kompressoren sikrer desuden, at råvarerne bevarer deres udseende og smag, da temperaturudsving reduceres.

Sidst men ikke mindst er LG GBB72PZEFN placeret i energiklasse A, hvorfor modellen ikke forbruger meget energi på et år. Lydniveauet er på blot 36 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Fordele

 • Hurtig nedkøling og frysning
 • Har en støjsvag kompressor
 • Har en jævn temperaturfunktion
 • Har opbevaring til friske fødevarer
 • No-Frost funktion.
Ulemper

 • Temperaturindstillingen sidder inde i køleskabet (Det er nødvendigt at åbne døren).

Specifikationer ved LG GBB72PZEFN 
🌀 Højde: 2030 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 682 mm
🌀 Vægt: 77 kilo

Specifikationer ved LG GBB72PZEFN 
🔴 Type: Kølefryseskab
🔴 Kapacitet, køleskab: 277 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 107 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Energiforbrug pr. år: 193 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 36 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt

Fordele ved LG GBB72PZEFN:
Lineær kompressor
Energimærkning A
FreshConverter-funktion
Automatisk afrimningsfunktion
Multi Flow Air og Door Cooling


Electrolux EN3791MOX 

 

Electrolux EN3791MOX

Electrolux EN3791MOX er en brugervenlig og simpel køleskabsfryser med et lavt energiforbrug. Denne model er nemlig placeret i energiklassen B. Den har en kølekapacitet på 228 liter samt en fryseafdeling på 91 liter. Det er derfor en model, der er optimal til en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Forbrugerorganisationen Råd & Rön har vurderet og testet denne model, hvor de giver køleskabsfryseren en god bedømmelse. Electrolux EN3791MOXer en køleskabsfryser med en højde på 2005 millimeter, hvorfor man skal være opmærksom på, om størrelsen passer ind i ens køkken.

Denne model er brugervenlig, da den er udstyret med en termostat samt en analog indstilling af temperaturen. Der er derfor mulighed for at indstille temperaturen på denne termostat, så madvarerne bliver opbevaret bedst muligt.

God til opbevaring med SuperKøl og SuperFrys

Modellen Electrolux EN3791MOX er udstyret med en skuffe på 0 grader, der er god til opbevaring af alt lige fra kød til pålæg og grøntsager. Denne skuffe er ideel til opbevaring af en række madvarer, da den øger holdbarheden på grund af den lave temperatur. Der er mulighed for manuelt at indstille både fugtighed og temperatur, så det passer til indholdet i køleskabsfryseren.

Hvis der er brug for at sænke temperaturen i en kortere periode, så skal man anvende funktionen SuperKøl. På denne måde vil madvarerne ikke tø op, hvilket kan være en fordel, hvis man har været ude og købe en masse forskellige madvarer.

Modellen er også udstyret med funktionen SuperFrys, der er en hurtig indfrysningsfunktion med et automatisk temperaturskift til normal indstilling. På denne måde kan man undgå temperaturudsving og bevare smag og næringsstoffer på den bedst mulige måde ved frysning af madvarer. Denne funktion speeder processen op, når det kommer til frysning, hvorfor fryserens temperatur ikke stiger, så madvarerne bliver optøet.

Electrolux EN3791MOX (åben)Friske madvarer med MultiFlow-teknologi 

Med Electrolux EN3791MOX holder ens madvarer sig friske i en længere periode, da køleskabsfryseren er udstyret med en god luftfugtighed takket være TwinTech FrostFree med MultiFlow-funktionen.

Madvarerne vil bibeholde den friske smag og konsistens på grund af det separate kølesystem i køleskabet og fryseren. Med MultiFlow-teknologien er der derfor mulighed for at placere madvarerne lige, hvor man vil, da de vil holde sig friske uanset placering.

Derudover har denne model også et TasteGuard luftfilter, der er fordelagtigt, hvis man ønsker, at luften omkring madvarerne skal være ren og frisk. Dette er muligt med denne funktion, der via et specielt kulfilter sørger for at rense luften og fjerne lugt, så madvarerne ikke optager hinandens smage og lugte. Dette fungerer uanset, om madvarerne er pakket ind eller ej.

Selvafrimende apparat med LED-belysning og glashylder

Med denne model får man en køleskabsfryser, hvor både fryser og køleskab er selvafrimende. Der skal derfor ikke bruges tid på at gøre dette manuelt, da apparatet vil sørge for at klare dette selv med jævne mellemrum.

Modellen er udstyret med et fleksibelt hyldedesign, så man både får mere dybde og bredde i forhold til andre hylder på markedet. Det giver en vis fleksibilitet samt mere plads i selve køleskabet. Hylderne er lavet af glas.

Derudover får man et godt overblik over de forskellige ingredienser i både fryser og køleskab ved hjælp fra LED-teknologien. Dette belysningssystem sørger nemlig for at oplyse alle madvarer, når køleskabs- eller fryserlågen bliver åbnet.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 74 kilo

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 243 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 254 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOX:
Kølekapacitet på 243 liter
Energivenlig
Separat kølesystem
Selvafrimende model
SuperKøl og SuperFrys-funktionerne


AEG RCB63727OW

 

AEG RCB63727OW

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har vurderet og testet AEG RCB63727OW, hvor de begge giver køleskabsfryseren gode bedømmelse. Denne model kan fås med en hvid front, men den findes også med en front i rustfrit stål, hvorfor man kan vælge, hvad der passer bedst ind i ens køkken.

AEG RCB63727OW er en selvafrimende køleskabsfryser fra producenten AEG. Med en kølekapacitet på 250 liter samt en frysekapacitet på 91 liter er der rig mulighed for at gøre brug af denne model i en husstand på omkring 3 eller 4 personer.

Denne model er ikke blot en køleskabsfryser med god plads. Det er også en energivenlig model, der er god for både pengepungen, men skam også miljøet. Denne model er placeret i energiklassen B, hvorfor dette især vil kunne ses på energiregningen.

Køleskabsfryseren måler 2005 millimeter i højden, hvorfor man skal være sikker på, at der er plads til dette i ens køkken.

Model med god belysning og elektronisk temperaturstyring

AEG RCB63727OW er en model, hvor man hurtigt kan få et godt overblik over, hvad man har i enten køleskabet eller fryseren. Den bliver nemlig godt oplyst, så man kan se, hvad der er i alle hjørner og kroge af apparatet. Modellen har en LED-belysning, der giver en bedre oplysning end almindelige pærer.

Derudover er denne belysning også energibesparende, da det bruger mindre strøm samt har en længere levetid.

Modellen AEG RCB63727OW er udstyret med en elektronisk temperaturstyring, hvorfor man altid kan stole på, at temperaturen er indstillet helt korrekt og optimalt. Denne temperaturstyring sørger for, at have en temperatur, der er perfekt til de madvarer, der bliver opbevaret. Den elektroniske temperaturstyring er også udstyret med LED-indikatorer.

Et selvafrimende apparat med MultiAir Flow-teknologi
AEG RCB63727OW er både udstyret med en selvafrimende fryser og et selvafrimende køleskab. Det betyder, at man ikke selv skal døje med at afrime hverken køleskab eller fryser, da apparatet selv klarer dette med jævne mellemrum.

Denne model har MultiAir Flow-teknologi, hvilket sørger for en ventileret køling. Det vil sige, at der foregår en ventileret køling ved alle niveauer i køleskabet. Køleteknologien sikrer de bedste opbevaringsbetingelser til de forskellige madvarer, da de får den temperatur, som der er brug for.

Køleskabets luftcirkulation sørger også for, at madvarerne bliver holdt friske i længere tid, da man vil opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave mange udsving.

Med denne køleskabsfryser kan man nemt og hurtigt kontrollere de forskellige indstillinger. Der kan findes et temperaturdisplay med en fingertouch-betjening, der giver kontrol over alle indstillingerne.

Køl eller frys madvarer på ingen tid
Med SuperFrys eller SuperKøl-funktionerne er der mulighed for enten at køle eller fryse forskellige madvarer ned på ingen tid. Med SuperKøl-funktionen kan man hurtigt sænke temperaturen i en kortere periode, så madvarerne ikke bliver tøet op. Det vil sige, at temperaturen vil være på omkring 2 grader i 6 timer og herefter gå op til den normale temperatur.

Med SuperFrys-metoden vil man have mulighed for at nedfryse en stor mængde af forskellige madvarer på ingen tid. Denne funktion vil reducere temperaturen i fryseren til -24 grader i 48 timer. Herefter vil fryseren gå tilbage til sin oprindelige temperatur.

Der er derfor mulighed for hurtigt at køle eller fryse madvarer med køleskabsfryseren AEG RCB63727OW, hvis man har brug for det.

Model med frisk og ren luft samt aftagelige hylder 

AEG RCB63727OW har et CleanAir Control Filter, der sørger for at holde luften ren og frisk. Apparatet er udstyret med et kulfilter, der sikrer, at luften bliver renset. Derudover kan filteret også fjerne lugte, hvis der opstår nogle. På denne måde vil de forskellige madvarer ikke begynde at smage eller lugte af hinanden. Det er ligegyldigt, om madvarerne er pakket ind i beholdere eller ej, da filteret stadig vil sørge for dette.

Apparatet er også udstyret med en 0-graders skuffe, der er ideel til opbevaring af forskellige madvarer såsom kød, pålæg eller grøntsager. Denne skuffe øger holdbarheden af de forskellige madvarer på grund af temperaturen. Derudover vil både temperatur og luftfugtighed blive justeret, hvis der er brug for det.

Denne model har aftagelige panserglashylder i fryseren. Dette øger madvarernes holdbarhed samt giver en fleksibilitet, da man selv kan vælge, hvor mange hylder man har brug for. Hvis man har brug for det, kan man blot fjerne en skuffe eller hylde.

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 78 kilo

Specifikationer ved AEG RCB63727OW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 250 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved AEG RCB63727OW:
Kølekapacitet på 250 liter med fryser på 91 liter
Energivenlig
CleanAir Control Filter
Selvafrimende model
SuperKøl og SuperFrys-funktioner


Electrolux EN3791MOW 

 

Electrolux EN3791MOW

 

.Modellen Electrolux EN3791MOWer blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der vurderer forskellige produkter, hvor de videregiver slutresultaterne til forbrugerne.

De har foretaget tests af forskellige køleskabsfrysere fra diverse mærker og prisklasser for at finde frem til de bedste modeller på markedet. Forbrugerorganisation Råd & Rön erklærer Electrolux EN3791MOW for topscorer.

Denne model kan både købes med en hvid front eller med en front i rustfrit stål afhængig af, hvad der passer bedst ind i ens køkken. Køleskabsfryseren er en energivenlig model, der er placeret i energiklasse B.

Derudover har den en god størrelse, hvis man er en husstand på omkring 3 eller 4 personer. Kølekapaciteten er på 228 liter, hvor frysekapaciteten er på 91 liter.

Ventilerende køleteknologi med 0-graders zone 

Electrolux EN3791MOW er ikke kun en køleskabsfryser med forskellige nyttige funktioner. Det er også en model, hvor designet er både moderne og stilrent, hvorfor det vil passe ind i de fleste køkkener.

Der er nemlig mulighed for at vælge den farve, som der passer bedst ind. Derudover er modellens produceret med øje for, at lave et design, der vil passe med de fleste køkkener.

Electrolux EN3791MOW er udstyret med et ventileret kølesystem ved de forskellige niveauer i køleskabet. Den ventilerende køleteknologi sørger for de bedste opbevaringsbetingelser, når det kommer til indholdet i køleskabet.

Med køleskabets luftcirkulation vil madvarer holde sig friske i længere tid. Derudover vil man opleve en ensartet temperatur, der ikke vil lave store udsving.

Denne model er også udstyret med en 0-graders zone – eller en 0-graders skuffe – der er god til opbevaring af en række forskellige madvarer. Denne zone eller skuffe sikrer, at madvarerne vil holde sig i længere tid. Derudover vil både fugtighed og temperatur jævnligt blive justeret, så det altid passer til det specifikke indhold.

Ren og frisk lugt med SuperKøl og SuperFrys 

Electrolux EN3791MOW (åben)Hvis luften omkring madvarerne er både ren og frisk, så er det klart det bedste. Det vil luften altid være med modellen Electrolux EN3791MOW, da den har et TasteGuard luftfilter. Dette luftfilter er et kulfilter, der sørger for at holde luften frisk og ren og eventuelt fjerne lugt. Det betyder, at madvarerne ikke vil begynde at lugte eller smage af hinanden, lige meget om man husker at pakke det ind eller ej.

Modellen Electrolux EN3791MOW har en SuperKøl-funktion, der sænker temperaturen i køleskabet i en bestemt periode. Dette sørger for, at ens madvarer ikke vil tø op, hvis man ikke har brug for det. Det kan være en praktisk løsning, hvis man har været ude og handle en masse forskellige madvarer.

Modellen har også SuperFrys-funktionen, der nedfryser madvarer nemt og hurtigt. Denne funktion sørger for at speede nedfrysningsprocessen op, så ingen frostvarer kan nå at tø op.

Praktisk og fleksibelt apparat 

Electrolux EN3791MOW er en praktisk og fleksibel køleskabsfryser. Med modellens LED-belysning er der mulighed for nemt og hurtigt, at se alt det indhold, som man har liggende i køleskabet eller fryseren. LED-teknologien sørger for, at man kan se ind i alle hjørner og afkroge af modellen. Derudover er LED-teknologien både besparende og holdbar.

Denne model er udstyret med glashylder, der sørger for at give både mere dybde og mere bredde end normale standardhylder i andre køleskabsfrysere. Dette sørger for mere fleksibilitet, da der er mulighed for at få mere plads og selv vælge, hvor mange hylder man ønsker at have på plads.

Med Electrolux EN3791MOW investerer man også i et selvafrimende køleskab samt en selvafrimende fryser. Det betyder, at man ikke selv skal sørge for dette, da modellen selv afrimer både køleskab og fryser med jævne mellemrum.

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– mål
🌀 Højde: 2005 mm
🌀 Bredde: 595 mm
🌀 Dybde: 647 mm
🌀 Vægt: 77 kilo

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOW– nøgleoplysninger
🔴 Type: Køleskabsfryser
🔴 Kapacitet køleskab: 228 liter
🔴 Kapacitet skabsfryser: 91 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 264 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 43 dB
🔴 Spænding (V): 230 volt

Fordele ved Electrolux EN3791MOW:
Energivenlig
Selvafrimende model
SuperKøl og SuperFrys-funktioner
MultiFlow-teknologi
0-graders zone


Bosch KIS87AF30

 

Bosch KIS87AF30

.


Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch KIS87AF30, som de har givet en god bedømmelse. Kølefryseskabet er nemlig blevet kåret som topscorer i deres store test af kølefryseskabe.

Hvis man køber Bosch KIS87AF30, skal man være opmærksom på, at kølefryseskabet er en integrationsmodel. Man skal derfor selv montere en front.

Avanceret kølefryseskab

Bosch KIS87AF30 er et kølefryseskab, hvor der er plads til en del mad- og drikkevarer, så det passer til en husstand med omkring tre til fire personer. Køleskabets kapacitet er på 209 liter, mens fryseren kan rumme 61 liter.

Kølefryseskabet fungerer med hjælp fra sensorteknologien FreshSense. Denne funktion sikrer, at modellen altid arbejder med en optimal temperatur, så alle madvarer forbliver friske i længere tid. Samtidigt er der mulighed for at indstille temperaturen nøjagtigt nemt og hurtigt takket være den elektroniske temperaturstyring.

Udover at være et intelligent og rummeligt kølefryseskab er det også energibesparende. Bosch KIS87AF30 er placeret i energiklasse B, hvilket er i den bedre ende af skalaen. Selve lydniveauet er desuden på 36 dB, så det larmer ikke meget. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Fleksibelt og praktisk køleskab

Bosch KIS87AF30 er et praktisk kølefryseskab med en fleksibel indretning. Køleskabet er forsynet med fem sikkerhedsglashylder, hvoraf fire af disse er højdejusterbare. Man kan herved indrette modellen alt efter, hvad der er brug for.

Der findes ligeledes en HydroFresh-skuffe i køleskabet, som er udstyret med en fugtighedsregulering. Det gør, at frugter og grøntsager holder sig friske i længere tid. Sidst men ikke mindst kommer køleskabet med en LED-belysning, der giver et godt overblik over de forskellige mad- og drikkevarer, når man åbner døren.

Fryser med SuperFrys og døralarm 

Ikke nok med at køleskabet er indrettet fleksibelt, så får man også en fryser med en fornuftig indretning. Fryseren kommer med to gennemsigtige skuffer, hvoraf den ene er en BigBox-skuffe. I denne skuffe er der plads til de større madvarer.

Derudover har Bosch KIS87AF30 en funktion ved navn SuperFrys, som især er velegnet til ferske madvarer. Denne funktion sørger for, at fryserens temperatur sænkes, så indfrysningen sker hurtigere. Herved vil en højere temperatur ikke påvirke alle madvarer i fryseren, når man eksempelvis placerer nye råvarer i den.

Fryseren kommer desuden med en døralarm, der giver besked, hvis døren ikke lukkes korrekt.

Fordele

 • God til at holde sig kølig
 • Energiklasse A++
 • Kan holde sig kold i 26 timer efter kølingsfejl
 • LED lys
 • Har en HydroFresh zone til frugt og grøntsager
 • Køle-fryseskabet er næsten lydløst med kun 35 dB.
Ulemper

 • Har ingen NoFrost-funktion.

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 
🌀 Højde: 1772 mm
🌀 Bredde: 558 mm
🌀 Dybde: 545 mm
🌀 Vægt: 68,14 kilo

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30 
🔴 Type: Kølefryseskab, integrerbart
🔴 Kapacitet, køleskab: 209 liter
🔴 Kapacitet, fryser: 61 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år: 225 kWh
🔴 Lydniveau dB(A): 36 dB
🔴 Spænding (V): 220-240 volt


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke køle-fryseskabe er de bedste at købe?

Hvis du søger nogle af de bedste køle-fryseskabe på markedet, så bør du tage et nærmere kig på modellerne Miele KFN 28132 D edt, LG GBB72SWEFN og Miele KFN29132DWS. De køle-fryseskabe indeholder en række gode egenskaber, hvilket har sikret dem nogle gode resultater i en række forskellige tests.

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe et køle-fryseskab?

Når du skal købe en køle-fryseskab, så er det godt at være opmærksom på en række forskellige ting. Blandt andet bør du tage stilling til, hvor stor en kapacitet du har brug for, at skabet kan rumme. Dertil bør du også overveje, hvilken energiklasse køle-fryseskabet skal befinde sig i.

🤔 Hvor bør et køle-fryseskab holde?

Hvor lang tid et køle-fryseskab holder afhænger i stod grad af, hvilken kvalitet det er lavet i, såvel som hvordan du bruger og vedligeholder den. Dog bliver de fleste køle-fryseskabe i dag bygget i en kvalitet, som giver dem en levetid på ca. 16 år alt efter producenten.

🤓 Hvilken måned er den bedste at købe et køleskab i?

Da ældre køleskabe og køle-fryseskabe har en tendens til at give op i sommervarmen, så forbereder mange producenter sig på at sælge de nye modeller op til og i sommermånederne. Dermed kan du ofte finde gode tilbud på køleskabe og køle-fryseskabe i april, maj og juni måned.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske pendant til Tænk er forbrugermagasinet Råd & Rön, der ligeledes er et uafhængigt testlaboratorium. I denne artikel refererer vi til magasinets store test af køle-fryseskabe fra foråret 2016, hvor 25 forskellige modeller er testet. Råd og Rön afholder sig fra at fortolke resultaterne, men præsenterer i stedet alle del-karaktererne for hvert enkelt køle-fryseskab indenfor områderne Funktion, Energiforbrug, Brugervenlighed, Støj og Kvalitetsindtryk. Delkaraktererne samles desuden til en enkelt hovedkarakter, og resultatet er præsenteret i et overskueligt interaktivt skema, hvor du kan sortere og sammenligne produkterne efter karakter, pris eller andre parametre. Bemærk, at det kræver abonnement, for at kunne tilgå testen.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af ikke mindre end 31 forskellige køle-frysskabe, hvor de forskellige modeller blandt andet bliver testet på betjening, temperaturstabilitet og strømforbrug. Du kan læse hele testen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐
I vurderingen af køle-fryseskabene har vi også kigget lidt på forbrugernes egne anmeldelser, blandt andet på www.whiteaway.com. Fordelen ved disse anmeldelser er, at de typisk vil være baseret på en længere brugsperiode, og også tager udgangspunkt i en helt konkret hverdag hos en ”rigtig” familie. Ulempen ved de officielle test er jo, at de som regel er foretaget over en kort tidsperiode, og at der også typisk kun testes på et enkelt skab.

Technikzuhause.de
Technikzuhause.de er en tysk hjemmeside, der giver besøgende mulighed for at læse tests og anmeldelser, nyheder og gode råd til alt indenfor køkken, hus og have. Deres redaktion laver udførlige anmeldelser, hvor de kommer i dybden med produkterne.

LG GBB62PZGFN er testet og anmeldt hos Technikzuhause.de, hvor den får ros. Redaktionen hos Technikzuhause.de fremhæver særligt den smarte dørkøling, der holder madvarer kølige, selvom døren står åben. Derudover anbefales den til familier med op til 4 medlemmer.

Du kan se anmeldelsen her

Amazon
Amazon er en verdensomspændende e-handelsvirksomhed, der har hovedsæde i Seattle, USA, samt afdelinger rundt om i hele verden.

På Amazon kan forbrugerne bedømme deres køb ved både at give et antal stjerner ud af 5 og tilknytte en kommentar til deres oplevelse med produktet.

LG GBB62PZGFN er anmeldt af forbrugerne på Amazon, og den scorer 4,4 stjerner ud af 5. Kommentarerne er overordnet positive, hvor køle-fryseskabet får ros for at være stort og godt indrettet. Der kommer løbende flere anmeldelser til, som forbrugerne køber produktet.

Du kan se anmeldelserne her

Testberichte.de
Testberichte.de er en tysk forbrugerhjemmeside, der på mange måder er den tyske pendant til Pricerunner.dk. De er etableret i 2003 og har i dag mere end 60 personer ansat. På hjemmesiden laver de uafhængige overblik over produkters specifikationer og testresultater, så forbrugerne er klædt ordentligt på til at tage gode valg.

Miele KFN28132DWS er med hos Testberichte.de, hvor modellen scorer flot i performance, men kun får en mellem bedømmelse på dens sikkerhedsfunktioner i tilfælde af problemer med maskinen.

Anmeldelsen er udført: februar 2018
Du kan se anmeldelsen her

Vi har anvendt Testberichte.de til beskrivelse og vurdering af det budgetvenlige køle og fryseskab – Bosch KGV39VWEA. Det kombinerede køle- og fryseskab modtager titlen ”god” af testpanelet, og produktet modtager 4,6/5 stjerner af mere end 500 kunder.

Testen er udarbejdet: juni 2016.
Du kan se testen her

Derudover har vi brugt det tyske test- og forbrugermagasin til bedømmelse af det stilfulde og smarte amerikanerkøleskab fra Samsung. Side-by-side beskrives af testpanelet som ”very good” og modtager 4,4/5 stjerner af over 100 kunder. Det er især de stabile og velfungerende temperaturer, som panelet fremhæver i deres kåring.

Testen er udarbejdet: oktober 2020.
Du kan se testen her

Elgiganten
Elgiganten er en dansk forhandler af elektronik, hvidevarer og gadgets. De har både butikker rundt omkring i mange danske byer og en online webshop, hvor de forhandler deres varer.

Hos Elgiganten kan forbrugerne give en anmeldelse med stjerner og eventuelt tilknytte en kommentar til deres vurdering. Miele KFN28132DWS scorer i alt 4 stjerner ud af 5 på forhandlerhjemmesiden, der opdateres løbende, som nye forbrugere giver deres mening og erfaring med produktet til kende.

Du kan se anmeldelserne her

Which.co.uk
Which.co.uk ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Vi har brugt Which.co.uk til beskrivelse af det moderne, slanke og energibesparende NEFF MegaCollection KI8865D30. Køle og fryseskabet kåres med titlen som ”best buy” og modtager 78% i den store test. På listen med minuspunkter har testpanelet intet at nævne. På pluslisen fremhæver panelet køle- og fryseskabets evne til at opretholde en stabil temperatur, de gode funktioner til både køl og frys samt designet med WiFi.

Testen er udarbejdet: december 2019
Du kan se testen her


Andre relevante tests:

Ud over dette køle-fryseskabs test-overblik, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en række andre artikler, som kan være relevante når du er på udkig efter nye hvidevarer.

Du kan eksempelvis læse vores amerikaner køleskab artikel, hvor du får et overblik over en række af de bedste amerikaner køleskabe på markedet.

Du kan også læse vores køleskab test-overblik, hvor vi har samlet en lang række køleskabe der har fået gode bedømmelser i tests. I artiklen finder du testresultater fra både Danmark, Norge og Sverige.
Der er også medtaget en række køleskabe med fryser i artiklen, hvor vi viser hvilket tests produkterne har været bedømt i, samt sammenligner priser på produkterne, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de billigste priser på nettet.

Hvis du har behov for meget fryseplads, så kan du overveje at købe både en fryser og et køleskab separat, da det vil give langt mere køle og fryse plads. Til frysedelen vælger man typisk et fryseskab, en skabsfryser eller en kummefryser. Du kan læse vores tre artikler af disse produkter, hvor vi har samlet eksperternes vurderinger.

Angående køleskabet, så har vi udarbejdet en Bosch køleskab test-guide, Electrolux køleskab test-guide og en Liebherr køleskab test-guide, som er tre af de mest populære producenter på markedet. I disse tre test-guides finder du naturligvis også en gennemgang af de modeller der klarer sig bedst i test, samt prissammenligning af de forskellige produkter.

Du kan også læse vores vinkøleskab test-overblik, hvor du finder en række gode vinkøleskabe. Da der generelt er udført meget få valide tests af vinkøleskabe, har vi samlet en række modeller som får gode kundeanmeldelser på de forskellige webshops. Dette er den bedste indikator på produktets brugervenlighed, og det er ofte den metode vi anvender når vi ikke kan referere til nogle officielle tests.
I artiklen finder du også en række gode råd til hvordan du får mest ud af din vin.

Hvis du har en kommentar til vores artikel, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sætter altid stor pris på at høre læsernes holdning til vores artikler. Vi sætter stor pris på alle salgs tilbagemeldinger, både ris og ros.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme