Neato Robotstøvsuger test-guide: De bedste ifølge eksperter og kunder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel gennemgår vi robotstøvsugere fra Neato. Testen er bygget op således, at vi ud fra diverse ekspertkilders vurderinger kigger på de forskellige modellers funktioner samt fordele og ulemper for at finde frem til, hvad der gør hver enkelt model til et godt køb.

Herefter gennemgår vi også alternative robotstøvsugere fra andre mærker for at få et mere nuanceret overblik over udvalget på markedet.

Vi har set nærmere på tests fra en række forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, den norske avis Aftenposten.no, samt en lang række internationale test medier.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Neato robotstøvsuger test indeholder:
Gennemgang af de bedste Neato robotstøvsugere
Gennemgang af alternative testvindende robotstøvsugere
Bør jeg købe en robotstøvsuger?
Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Neato Robotstøvsuger Test 2023 – Her er de bedste

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Neato robotstøvsugere, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Neato Robotstøvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Alternativer til Neato robotstøvsugeren

I denne artikel har vi gennemgået flere robotstøvsugere fra Neato, der har fået gode anmeldelser fra diverse ekspertkilder.

Udover de ovenstående robotstøvsugere fra Neato findes der også gode modeller fra andre mærker på markedet.

For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i det næste afsnit gennemgå robotstøvsugere fra andre producenter, der også har fået gode vurderinger og anmeldelser fra ekspertkilder.


Købsguide: Bør jeg købe en robotstøvsuger?  

Rengøring af huset er en opgave, der ofte er tidskrævende og ikke appellerer til mange, hvorfor den blot bliver udsat.

Heldigvis er der masser af robotstøvsugere på markedet, hvoraf mange af dem giver dig mulighed for at indstille dem og planlægge, at støvsugeren skal gå i gang, når du ikke er hjemme.

Ikke alle robotstøvsugere kommer med de samme funktioner eller har den samme pris, hvilket kan gøre det svært at finde ud af, om du virkelig har brug for en robotstøvsuger eller ej.

Her kan du finde hjælp samt få gode råd til at finde ud af, om du bør købe en robotstøvsuger baseret på artikler fra Reviewed.com, Dgit.com og Nymag.com.

Har du overhovedet brug for en robotstøvsuger?

Hmm Det siger sig selv: Du skal ikke købe en robotstøvsuger, hvis du ikke har brug for den. De fleste traditionelle støvsugere rengør bedre end robotterne, hvorfor det for mange er vigtigt at have begge modeller derhjemme.

Men de almindelige støvsugere er tunge, og nogle gange er de for meget at håndtere, hvis rengøringen blot skal gå hurtigt.

En robotstøvsuger kan være nyttig, hvis du f.eks. har travlt i hverdagen, eller hvis du er mere på arbejde end du er hjemme, og du ikke vil bruge weekenderne på at støvsuge. Robotstøvsugere kan også hjælpe i husholdninger, hvor der er kæledyr.

Det er også vigtigt, at du finder ud af, hvad det er, du har brug for fra en robotstøvsuger. Hvis du blot ønsker en robot til at hjælpe med at feje en smule skidt og støv væk dagligt, kan du sandsynligvis slippe af sted med en af ​​de billigere modeller. Men hvis du håber på en model, der kan en del mere, skal du købe en dyrere model.

Hvor stort er dit hus? 

Hvis du bor i en lejlighed, behøver du sandsynligvis ikke at bruge så mange penge på en robotstøvsuger som nogen, der bor i et meget stort hjem.

De fleste robotstøvsugere kan klare sig i op til halvanden time på en opladning, hvilket er nok til at rengøre et område på cirka 500 kvadratmeter.

Der findes dog også andre støvsugere, der har et endnu bedre batteri og en større støvbeholder, så de kan rengøre meget store hjem uden problemer.

Du skal ligeledes overveje størrelsen på dine møbler i forhold til, hvor mange centimeter, der er fra gulvet og op til møblerne. De fleste robotstøvsugere kan komme under diverse møbler, senge og sofaer, men det er altid en fordel at være sikker, så du ikke oplever problemer med dette.

Hvad er dit budget?

pris Når det kommer til robotstøvsugere, skal du ikke forvente, at det er billigt. Der findes flere budgetvenlige muligheder, men det er stadig en forholdsvis stor investering.

Hvis du ønsker de mere avancerede modeller, skal du betale en del mere, men det kan betale sig for nogle forbrugere.

Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvad du helt præcist har brug for, samt hvad dit budget er.

På den måde kan du nemmere finde ud af, om der overhovedet er nogen grund til at købe en robotstøvsuger, der kan de ting, du ønsker, om du skal ændre dit budget, eller om du skal spare nogle flere penge op.

Skal jeg købe en robotstøvsuger?

For at give dig et retvisende billede af, om en robotstøvsuger som helhed er værd at investere i for dig, skal du overveje disse punkter:

De rengør i en gitterform snarere end i tilfældige mønstre, hvilket sikrer en optimal og effektiv rengøring.
De sørger for en nemmere rengøring.
Visse enheder giver dig mulighed for at specificere underlag, der har behov for yderligere rengøring.
De gør, at du sparer tid på at gøre rent, da den klarer det for dig.

Du vil sandsynligvis også nyde at have en robotstøvsuger, hvis:
✅ Du vil have en robot til at gøre yderligere rent i hverdagen.
✅ Du vil have dit hjem støvsuget efter en regelmæssig tidsplan, når du er væk.
✅ Du vil kun have, at den skal rengøre et eller to værelser.

Der er dog grunde til, hvorfor en robotstøvsuger muligvis ikke er det værd for dig såsom, hvis:
❎ Du typisk ikke er så ryddelig, eller dit hjem er rodet.
❎ Du har meget tykke tæpper.
❎ Du har små værelser med mange forhindringer.

I bund og grund er en robotstøvsuger ikke perfekt til enhver husstand. De er nemlig mere en supplerende rengøringsløsning, hvilket betyder, at selvom du får en robotstøvsuger, slipper du ikke af med din almindelige støvsuger.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Neato Botvac D7 Connected

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techradar.com 
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com 
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Techadvisor.co.uk

Neato Botvac D7 Connected

.
Neato Botvac D7 Connected er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Råd & Rön, Techradar.com, Techhive.com og Techadvisor.co.uk. Alle eksperter er begejstrede for modellen, hvorfor de har givet den en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at robotstøvsugeren er både håndterbar, brugervenlig samt kommer med gode rengøringsevner.

Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for modellens pris, da de mener, at den er forholdsvis dyr.

Robotstøvsuger velegnet til en stor bolig 

Neato Botvac D7 Connected er en robotstøvsuger, der er velegnet til de store hjem. Modellen har nemlig et arbejdsareal på op til 547 kvadratmeter samt muligheden for at støvsuge i op til 360 minutter på blot en opladning. Opladningen tager cirka 150 minutter for et fuldt batteri.

Robotstøvsugeren kører med hjælp fra sensorer, der sørger for, at modellen bliver guidet optimalt rundt i hjemmet. Støvbeholderen har desuden en kapacitet på 0,7 liter.

Derudover kommer Neato Botvac D7 Connected med flere forskellige børstetyper samt et Ultra Performance Filter, der kan anvendes til forskelligartede opgaver. Børsterne kan eksempelvis bruges til alt lige fra tæpper til dyrehår eller langs vægge og kanter. 

Kan betjenes via en app 

Med Neato Botvac D7 Connected får man en robotstøvsuger, der kan betjenes via en app. Robotstøvsugeren har Wi-Fi, hvorfor man med hjælp fra appen kan kontrollere, betjene og planlægge støvsugningen.

Dette kan både ske, når man er hjemme, samt når man ikke er hjemme. Takket være en laserfunktion kan modellen ydermere gøre rent i mørke.

Der er tilmed mulighed for at holde øje med, hvordan modellen har støvsuget via Coverage Map-funktionen. Denne funktion hjælper en med at finde ud af, om Neato Botvac D7 Connected har støvsuget alle underlag.

Man kan også fortælle støvsugeren, hvor den ikke skal bevæge sig hen med de virtuelle No-Go Lines.

Støvsugeren arbejder ud fra sensorsystemet Laser Smart, der selv kortlægger rummet og herefter finder den rute, der er mest effektiv og uden mange forhindringer.

Lydniveauet er på 70 dB, hvilket er forholdsvist lavt, da en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

En af de bedste robotstøvsugere med god kontrol, ifølge eksperterne 

Neato Botvac D7 Connected er blevet testet af fire ekspertkilder, der alle har givet støvsugeren en god anmeldelse.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Techradar.com, at ”robotstøvsugeren giver forbrugerne en endnu bedre kontrol, end vi nogensinde har set før”.

De nævner, at støvsugeren giver mulighed for, at forbrugeren får kontrol over flere aspektiver af rengøringen end eksempelvis hos forgængeren.

Techradar.com er ydermere begejstrede for støvsugerens design, men mener til gengæld, at prisen er dyr, hvilket man skal være opmærksom på. Flere ekspertkilder nævner også, at støvbeholderen er en smule lille.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk forklarer, at selvom Neato Botvac D7 Connected ”er en dyr investering, er modellen en af de bedste man kan købe på markedet”. De mener derfor, at den er alle pengene værd.

Der er generel enighed om, at Neato Botvac D7 Connected kommer med en god håndterbarhed og rengøringsevne, hvilket Techhive.com især hæfter sig ved. De mener også, at appen kommer med fejl, hvilket kan være en smule irriterende.

Specifikationer ved Neato Botvac D7 Connected:
Type: Robotstøvsuger
Mærke: Neato
Højde: 10 centimeter
Bredde: 33,6 centimeter
Dybde: 31,9 centimeter
Vægt: 3,5 kilo
Støjniveau: 70 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
Arbejdsareal: Op til 547 m2
Arbejdstid: Op til 360 minutter
Opladningstid: Op til 150 minutter
Kan betjenes via app: Ja

Fordele ved Neato Botvac D7 Connected:
Velegnet til store boliger
Arbejdstid på op til 360 minutter
Flere børstetyper medfølger
Kan betjenes via en app
Med Laser Smart-sensorsystem og Coverage Map-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D7 Connected. Videoen er produceret af Neato:


Neato Botvac D6 Connected

4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Digitaltrends.com 
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com

Neato Botvac D6 Connected

.
De tre eksperter Trustedreviews.com, Digitaltrends.com og Techhive.com har testet og anmeldt Neato Botvac D6 Connected, som de har givet henholdsvis 4,5 ud af 5 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at støvsugeren er velegnet til kæledyrsejere samt fordi, at den er meget nem at bruge og kommer med en god app.

Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at Neato Botvac D6 Connected er forholdsvis dyr.

Robotstøvsuger med nydesignet børste og Ultra Performance-filter 

Neato Botvac D6 Connected er forsynet med en nydesignet børste i midten, der sørger for, at 70 procent mere skidt og støv bliver opsamlet fra underlaget, hvilket sikrer en mere effektiv rengøring.

Derudover kommer Neato Botvac D6 Connected med et Ultra Performance-filter, der ligeledes sørger for, at alt det opsamlede skidt og støv ikke kommer tilbage ud i hjemmet. Det betyder, at modellen især er velegnede til allergikere.

Neato Botvac D6 Connected støvsuger med hjælp fra Laser Smart-navigation. Her scanner modellen rummet med sensorer, hvorefter den kortlægger en effektiv rute udenom diverse forhindringer.

Den kommer også med en trappesensor, så den ikke falder ned af trapper. Lydniveauet er på 70 dB, hvorfor den larmer en smule mere end en normal samtale, der har et lydniveau på 60 dB.

Kan betjenes via telefonen

Med Neato Botvac D6 Connected får man en robotstøvsuger, der kommer med Wi-Fi samt en app. I appen har man mulighed for at overvåge og planlægge støvsugningen.

Man kan også bestemme, hvor støvsugeren ikke må køre hen med de virtuelle No Go-lines.

Støvsugeren kommer med et batteri med en arbejdstid på op til 120 minutter. Når den er ved at løbe tør for batteri, kører støvsugeren selv tilbage til ladestationen. Her skal den oplade i op til 150 minutter for et fuldt batteri.

Uanset om man har et mindre eller større hjem, er der mulighed for at benytte sig af Neato Botvac D6 Connected, da dens arbejdsareal er ubegrænset. Støvbeholderen har en kapacitet på op til 0,7 liter.

Dyr model, men pengene værd, ifølge eksperterne 

Neato Botvac D6 Connected er blevet testet af flere ekspertkilder, der alle mener, at modellen er en dyr robotstøvsuger.

Til gengæld skriver eksperterne fra Digitaltrends.com, at hvis man køber støvsugeren, så bliver den ”hurtigt en del af familien”, da den er ”alle pengene værd”.

Eksperterne forklarer nemlig, at robotten er ”meget brugervenlig og let at anvende”, samt at den præsterer optimalt, når det kommer til rengøringsevnen.

Digitaltrends.com er ligeledes vilde med modellens app, som de betegner som værende ”fremragende”.

Eksperterne fra Techhive.com skriver desuden i deres anmeldelse af Neato Botvac D6 Connected, at støvsugeren er velegnet til hjem med kæledyr, da den er effektiv til at fjerne dyrehår.

Trustedreviews.com hæfter sig ved, at robotstøvsugeren kommer med ”et virkelig godt navigationssystem”.

Når det kommer til minusser ved Neato Botvac D6 Connected, finder eksperterne kun et par stykker. Udover den høje pris, forklarer de, at det kan være tidskrævende at komme i gang med hele systemet – især hvis hjemmet er stort.

Specifikationer ved Neato Botvac D6 Connected:
Type: Robotstøvsuger
Mærke: Neato
Højde: 10 centimeter
Bredde: 33,5 centimeter
Dybde: 31,9 centimeter
Vægt: 3,4 kilo
Støjniveau: 70 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
Arbejdsareal: Ubegrænset
Arbejdstid: Op til 120 minutter
Opladningstid: Op til 150 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

Fordele ved Neato Botvac D6 Connected:
Effektiv støvsugning
Kan anvendes til både større og mindre hjem
Velegnet til allergikere
Navigation med hjælp fra systemet Laser Smart
Kommer med Wi-Fi og en app

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D6 Connected. Videoen er produceret af Neato:


Neato Botvac D4 Connected

4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Digitaltrends.com
4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Techhive.com

Neato Botvac D4 Connected 

 

.
Neato Botvac D4 Connected er blevet testet og anmeldt af tre ekspertkilder, hvilket inkluderer Trustedreviews.com, Digitaltrends.com og Techhive.com.

Eksperterne er begejstret for modellen, som de har givet 4 ud af 5 stjerner.

Mens eksperterne fra Trustedreviews.com er begejstrede for støvsugerens smarte app-funktion og fantastiske navigering, er Digitaltrends.com og Techhive.com vilde med, at modellen er håndterbar og nem at bruge.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Neato Botvac D4 Connected. Der nævnes dog kort, at rengøringsevnen generelt kunne være bedre.

Arbejder med hjælp fra laserteknologi 

Neato Botvac D4 Connected er en robotstøvsuger, der arbejder med hjælp fra Laser Smart-teknologi. Dette hjælper modellen med at navigere rundt i hjemmet samt kortlægger sin rute optimalt, så man opnår den mest effektive støvsugning.

Støvsugeren laver desuden et virtuelt kort, så den undgår så mange forhindringer som muligt.

Robotstøvsugeren rengør med hjælp fra en kombi-børste. Børsten er fremstillet til at fjerne op til 70 procent mere skidt end robotter med en rund form.

Man kan ligeledes finde en Quick Boost-funktion på støvsugeren, der kan bruges, hvis der er meget skidt på underlaget.

Neato Botvac D4 Connected er ydermere produceret i en D-form, hvorfor den har mulighed for nemmere at komme ind i hjørner og afkroge.

Støvsugerens arbejdsareal er desuden ubegrænset, så der er mulighed for både at bruge den i mindre eller større hjem.

Robotstøvsuger velegnet til allergikere 

Med Neato Botvac D4 Connected får man en støvsuger, der er velegnet til allergikere. Den er nemlig forsynet med et High Performance-filter, der sørger for, at det opsamlede skidt og støv ikke ryger ud i hjemmet igen.

Man har ydermere mulighed for at downloade en app fra Neato. Her kan man planlægge og overvåge støvsugeren, så den både kan sættes i gang, når man er hjemme, i skole eller på arbejde.

Man kan også lave No Go-lines, hvis der er områder i hjemmet, hvor støvsugeren ikke skal gøre rent.

Støvsugerens arbejdstid er på op til 75 minutter på en enkelt opladning. Opladningstiden er på op til 100 minutter.

Støvbeholderen har desuden en kapacitet på 0,7 liter. Lydniveauet er på 70 dB, hvilket er forholdsvist lavt, da en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Støvsuger med god navigation og fremragende app, ifølge eksperterne 

Neato Botvac D4 Connected er blevet testet af tre ekspertkilder, der alle er enige i, at støvsugeren kommer med en ”god navigation”.

Dette er en af de faktorer ved robotstøvsugeren, som eksperterne fra Trustedreviews.com især hæfter sig ved.

De nævner ydermere, at modellen kommer med flere ”gode funktioner”, der er brugbare til støvsugningen i hjemmet.

Eksempelvis skriver Techhive.com og Digitaltrends.com også, at de er glade for Neato Botvac D4 Connected på grund af dens laserbaserede navigationssystem samt fordi, at den er ”nem at komme i gang med”.

Flere af eksperterne nævner dog også, at støvsugeren kommer med et par ulemper.

Heriblandt nævnes, at den ikke er forsynet med sidebørster, samt at den er forholdsvis bred. De noterer også, at prisen er forholdsvis høj for denne model.

Specifikationer ved Neato Botvac D4 Connected:
Type: Robotstøvsuger
Mærke: Neato
Højde: 10 centimeter
Bredde: 33,5 centimeter
Dybde: 31,9 centimeter
Vægt: 3,3 kilo
Støjniveau: 70 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
Arbejdsareal: Ubegrænset
Arbejdstid: Op til 75 minutter
Opladningstid: Op til 100 minutter
Kan styres via app på telefonen: Ja

Fordele ved Neato Botvac D4 Connected:
 Arbejder med hjælp fra laserteknologi
Med Quick Boost-funktion
Kan styres via app
Med High Performance-filter
Fremstillet i en D-form

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D4 Connected. Videoen er produceret af Neato:


iRobot Roomba 866

Topscorerhos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 866

.
iRobot Roomba 866 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er robotstøvsugeren blevet testet på forskellige parametre såsom brugervenlighed, rengøringsevne m.m.

Begge ekspertkilder vurderer, at modellen generelt klarer sig godt i de forskellige parametre, hvorfor den er blevet kåret som topscorer samt får en middel bedømmelse. De mener nemlig, at den både er nem at bruge samt sætte op.

Effektiv robotstøvsuger med AeroForce-rengøringssystem 

iRobot Roomba 866 er fremstillet i et enkelt og rundt design med en lav højde, så den nemmere kan komme ind i alle hjørner og afkroge samt under møbler. Modellen er forsynet med rengøringssystemet AeroForce, der er et tretrins-system.

Systemet sørger for en effektiv rengøring i hjemmet, da den er lavet til at fjerne op til 50 procent mere skidt og støv sammenlignet med andre modeller.

Støvsugeren er ydermere fremstillet til at støvsuge på alle underlag – både tæpper og hårde gulve – og kan også bruges til at opsamle dyrehår fra diverse underlag.

Modellen kommer desuden med en støvbeholder, der har en kapacitet på op til 0,6 liter.

Velegnet til allergikere

I og med iRobot Roomba 866 er fremstillet til at kunne opsamle og fjerne dyrehår på en effektiv måde, er den velegnet til et hjem med kæledyr samt allergikere.

Den er nemlig også udstyret med en funktion, der sørger for, at rengøringen bliver intensiveret, hvis der er mere snavset i et bestemt område i hjemmet. På den måde bliver alt skidt og støv fjernet på bedst mulig vis.

iRobot Roomba 866 arbejder med hjælp fra et navigationssystem, hvor den selv har mulighed for at registrere alt lige fra møbler til ledninger og andre forhindringer. Dette gælder også, når det kommer til trapper, så modellen ikke falder ned af disse.

Støvsugerens lydniveau er på blot 58 dB, hvorfor den ikke forstyrrer hele hjemmet under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Model med flere praktiske funktioner 

iRobot Roomba 866 er en forholdsvis simpel robotstøvsuger, der betjenes og styres på selve enheden. Man har derfor ikke mulighed for at betjene den via telefonen.

Til gengæld kommer robotstøvsugeren med en timer-funktion. Med timer-funktionen kan man indstille modellen til at støvsuge på specifikke tidspunkter, hvis man eksempelvis ønsker, at den skal gå i gang, når man ikke er hjemme.

iRobot Roomba 866 kommer med en arbejdstid på op til 60 minutter. Når modellen løber tør for strøm, tager det omkring 180 minutter for et fuldt batteri.

Selve arbejdsarealet er på op til 100 kvadratmeter, hvorfor den er velegnet til de mindre hjem.

Specifikationer ved iRobot Roomba 866:
Type: Robotstøvsuger
Mærke: iRobot
Højde: 9,2 centimeter
Bredde: 35 centimeter
Dybde: 35 centimeter
Vægt: 3,8 kilo
Støjniveau: 58 dB
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsareal: 100 kvadratmeter
Arbejdstid: Op til 60 minutter
Opladningstid: Op til 180 minutter
Kan styres via app på telefonen: Nej

Fordele ved iRobot Roomba 866:
Simpel betjening
Med AeroForce-rengøringssystem
Med timer-funktion
Velegnet til opsamling af dyrehår
Lydniveau på 58 dB

Her kan du se en præsentationsvideo af iRobot Roomba 866 robotstøvsugeren. Videoen er produceret af iRobot:


FAQ

Er Neato en god robotstøvsuger?
Neato Botvac robotstøvsugeren er som udgangspunkt en rigtigt god og effektiv robotstøvsuger. Robotstøvsugeren har et simpelt og elegant design, der gør, at den er næsten usynlig i hjemmet. Derudover klarer den støvsugningen på rigtigt kort tid grundet mange smarte og brugbare funktioner i maskinen.
Hvordan vælger jeg en Neato støvsuger?
Det er sværere at vælge en støvsuger, end du nødvendigvis går og tror. Ligesom med valg af så mange andre ting, skal du fokusere på dine egne ønsker og behov. Har du eksempelvis et stort ønske om, at din støvsuger har en stor kapacitet, skal du fokusere ekstra på det.
Hvor længe holder robotstøvsugere?
Det er meget forskelligt fra robotstøvsuger til robotstøvsuger, hvor lang dens holdbarhed er. En almindelig robotstøvsuger er som oftest programmeret til at køre tilbage til sin ladestation efter en endt støvsugning – uanset hvor lang tid støvsugningen tager. Robotstøvsugere kan typisk holde mellem 60 til 150 minutter.
Hvor ofte skal du bruge en robotstøvsuger?
Ligesom med en ganske almindelig støvsuger, skal du bruge en robotstøvsuger så ofte, som du får brug for den. Nogle vælger, at den skal køre i et vis tidsrum hver dag, mens andre blot ønsker, at den skal køre en enkelt gang om ugen. Det er helt op til dig.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Aftenposten.no 
Aftenposten.no er en norsk avis, der har lavet en stor test af forskellige robotstøvsugere. Her er modellen Miele Scout RX1 iblandt, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.
Cnet.com 

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com beskæftiger sig med emner, der omhandler elektronik og teknologi. De leverer både nyheder, guides, artikler, tests samt meget mere. Her har Cnet.com testet robotstøvsugerne Neato Botvac D3 Connected, Neato Botvac Connected og Neato Botvac D5 Connected.

Læs hele testen af Neato Botvac D3 Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac D5 Connected her.

Digitaltrends.com 
Den amerikanske testside Digitaltrends.com leverer artikler, nyheder, guides og tests om forskellige produkter inden for teknologi. Her har Digitaltrends.com testet Neato Botvac D4 Connected og Neato Botvac D6 Connected. Du kan læse hele anmeldelsen af robotstøvsugerne her og her.
Expertreviews.co.uk 
Den britiske testside Expertreviews.co.uk tester forskellige produkter med fokus på elektroniske produkter. Her har de testet robotstøvsugeren Neato Botvac D5 Connected, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.
Råd & Rön 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med det svenske forbrugerliv. Dette inkluderer tests af forbrugerprodukter såsom robotstøvsugere. Her har Råd & Rön testet Neato Botvac D7 Connected, Neato Botvac Connected, iRobot Roomba 866 og Miele Scout RX1. Du kan læse anmeldelsen af robotstøvsugerne på Råd & Röns hjemmeside her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis der kun ønskes at se resultatet af en enkelt test, kan der købes adgang til testene enkeltvis.

Techadvisor.co.uk
Techadvisor.co.uk er en britisk teknikside, der leverer nyheder, guides og tests om teknologi. De har fokus på at hjælpe forbrugerne, hvorfor de her har testet Neato Botvac D7 Connected. Du kan læse testen her.
Techgearlab.com 
Techgearlab.com er en amerikansk teknikside, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter. De afprøver og vurderer produkterne, hvorefter resultaterne videregives til forbrugerne. I denne omgang har de testet Neato Botvac D3 Connected. Læs hele anmeldelsen her.
Techhive.com 

Den amerikanske teknikside Techhive.com leverer de seneste nyheder, anmeldelser og analyser inden for home-teknologi. De skriver om alt lige fra overvågning til hjemmeunderholdning, belysningskontrol m.m. Techhive.com har blandt andet testet robotstøvsugerne Neato Botvac D7 Connected, Neato Botvac D4 Connected og Neato Botvac D6 Connected.

Læs hele testen af Neato Botvac D7 Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac D4 Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac D6 Connected her.

Techradar.com 
Den amerikanske teknikside Techradar.com skriver nyheder, guides og tests, der omhandler elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet robotstøvsugerne Neato Botvac D7 Connected og Neato Botvac Connected. Læs anmeldelserne her og her.
Tomsguide.com 
Tomsguide.com er et amerikansk testmagasin, der hjælper forbrugerne med at tage det rette valg inden for teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder Tomsguide.com forskellige produkter, hvorefter resultaterne videregives til forbrugerne. I denne omgang har de testet Neato Botvac Connected, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.
Toptenreviews.com 
Den amerikanske testside Toptenreviews.com tester og anmelder mange forskellige forbrugerprodukter. De anmelder alt lige fra tørretumblere til køleskabe og robotstøvsugere. Her har Toptenreviews.com testet Neato Botvac D3 Connected, som de har givet 9,45 ud af 10 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.
Trustedreviews.com 

Den amerikanske testside Trustedreviews.com tester et hav af forskellige produkter, hvor forbrugerne kan læse resultaterne af deres tests. Her har de lavet en test af flere robotstøvsugere heriblandt Neato Botvac D4 Connected, Neato Botvac D6 Connected og Neato Botvac D5 Connected.

Læs hele testen af Neato Botvac D4 Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac D6 Connected her.
Læs hele testen af Neato Botvac D5 Connected her.


Andre relevante tests og artikler

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvorvidt du skal vælge en Neato robotstøvsuger, er der god grund til at læse nogle af vores andre tests.

Du kan eksempelvis læse vores generelle robotstøvsuger artikel, hvor vi gennemgår de robotstøvsugere på markedet, som eksperter og forbrugere har givet de bedste bedømmelser.

Læs også vores producent-specifikke artikler, så som vores iRobot Roomba robotstøvsuger artikel, der indeholder testvindende robotstøvsugere.

Er du i tvivl, om valget skal falde på en robotstøvsuger eller en almindelig, finder du med vores generelle støvsuger artikel, og vores generelle poseløs støvsuger artikel, en oversigt over markedets bedst anmeldte modeller.

Du kan også give dig i kast med vores producent-specifikke artikler, hvis der er et mærke, du er særligt interesseret i. Her kan du læse vores Nilfisk støvsuger artikel, vores Electrolux støvsuger artikel, vores bedste støvsuger artikel og vores Dyson støvsuger artikel.

Slutteligt vil vi fremhæve vores artikler om de praktiske ledningsfrie støvsugere. Få et overblik over markedets bedste modeller med vores generelle håndstøvsuger artikel, vores ledningsfri støvsuger artikel eller vores håndholdt støvsuger artikel.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke artikler. Her kan du læse vores vores Nilfisk Handy artikel, vores Bosch Athlet artikel, vores Electrolux håndstøvsuger artikel og vores Dyson håndstøvsuger artikel.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme