Printer Test 2020 – Se de bedste printere – Testvinder guide

0

I denne printer test ser vi nærmere på en række printere, der er blevet kåret til testvindere eller fået andre udmærkelser i uafhængige test i Skandinaviens mest ansete testmagasiner. Testene konkluderer, at laserprinterne er kommet så langt ned i pris, at de giver mening at købe for private.

Vælger du i stedet en billig blækprinter, bør du først undersøge prisen på blækpatronerne. For de er – med få undtagelser, oftest højest på de billigste printere.

Artiklen gennemgår:
🔸 Alle testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Hvor det er billigst at købe hver enkelt printer
🔸 Alle de tests vi har gennemgået finder du sidst i artiklen. Her kan du se links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Printer Test 2020 – Her er de 9 bedste

I nedenstående sektion finder du de printere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række eksperttests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige printere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Brother HL-L2375DW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Brother HL-L2375DW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.034,00 Kr. 0,00 Kr. 1.034,00 Kr. Læs mere
1.347,00 Kr. 0,00 Kr. 1.347,00 Kr. Læs mere
1.729,68 Kr. 0,00 Kr. 1.729,68 Kr. Læs mere

Brother HL-L2375DW er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt Englands største testmagasin Which.co.uk.

Alle tre ekspertkilder er vilde med printeren, som de mener er en god sort/hvid-printer. Eksperterne forklarer også, at printeren har et lavt strømforbrug, hvilket de mener, er en fordel.

Ingen af ekspertkilderne finder mange ulemper ved modellen. Dog nævner de, at man skal være opmærksom på, at printeren ikke kommer med mange af de normale printerfunktioner, da den eksempelvis ikke har en scanne- og kopifunktion.

Prisvenlig sort/hvid-printer med mange egenskaber 

Brother HL-L2375DW er en sort/hvid-laserprinter, der er velegnet til et mindre kontor eller til hjemmet. Den kan printe i sort/hvid, hvorfor der ikke er mulighed for at lave farveprint med denne model.

Til gengæld er den prisvenlig sammenlignet med andre modeller på markedet og indeholder mange forskellige egenskaber. Det er en effektiv printer med lave printomkostninger takket været modellens store starttoner og papirskuffe, der har en kapacitet på op til 250 papirark i skuffen. Det betyder, at man ikke skal fylde papirskuffen op hele tiden. Den medfølgende starttoner kan desuden printe op til 700 sider.

Brother HL-L2375DW er lavet til at kunne stå på et bord og kommer med både et indbygget kablet og trådløst netkort.

Lydsvag og brugervenlig printer 

Brother HL-L2375DW er en lydsvag printer med et lydniveau på 50 dB. Dette gør printeren oplagt til et arbejdsskrivebord, da man herved kan printe uden at blive forstyrret hele tiden. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Selvom printeren er lydsvag, betyder det ikke, at den er langsom. Den kan nemlig udskrive op til 34 sider i minuttet uden at larme yderligere.

Derudover er Brother HL-L2375DW brugervenlig og kan tilsluttes til Wi-Fi. Det betyder, at udskrivningen nemt og hurtigt kan klares, da printeren blot skal tilsluttes til et netværk.

Robust og miljøvenlig model

Med Brother HL-L2375DW får man en robust printer, der er produceret til at kunne holde i lang tid. Den er nemlig fremstillet i et robust materiale, så man ikke skal investere i en ny printer lige med det samme.

Printeren er ydermere miljøvenlig, da den efterlever flere miljøstandarder såsom Der Blauer Engel og det Nordiske Svanemærke. Det vil sige, at printeren reducerer påvirkningen af miljøet.

Sidst men ikke mindst kommer Brother HL-L2375DW med automatisk dobbeltsidet print, hvilket er en fordel, hvis man ønsker et dokument, hvor der er print på begge sider.

Brother HL-L2375DW – specifikationer: 
🔴 Højde: 18,3 centimeter
🔴 Bredde: 35,6 centimeter
🔴 Dybde: 36 centimeter
🔴 Vægt: 7,2 kilo
🔴 Type: Laserprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Brother HL-L2375DW: 
🔵 Kan tilsluttes til Wi-Fi
🔵 Miljøvenlig model
🔵 Lydsvag printer med lydniveau på 50 dB
🔵 Hurtig udskrivning
🔵 Stor papirskuffe


Epson EcoTank ET-7700

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Epson EcoTank ET-7700

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.998,00 Kr. 0,00 Kr. 3.998,00 Kr. Læs mere
4.239,00 Kr. 0,00 Kr. 4.239,00 Kr. Læs mere

Epson EcoTank ET-7700 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Which.co.uk og PCmag.com. Alle ekspertkilder har givet printeren en god anmeldelse, da de mener, at det er en god farveprinter med flere attraktive funktioner.

Eksperterne er især begejstrede for, at Epson EcoTank ET-7700 kommer med Wi-Fi, så det er nemt at printe fra ens computer eller mobile enheder. Selvom ekspertkilderne generelt er vilde med printeren, nævner de også, at den er forholdsvis dyr.

Eksperterne: God printer med flere attraktive funktioner

Epson EcoTank ET-7700 er, ifølge eksperterne, en mindre printer sammenlignet med andre modeller på markedet, hvilket de mener, er en fordel.

Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at Epson EcoTank ET-7700 er fantastisk, hvis man ikke ønsker en stor printer i hjemmet. De forklarer ydermere, at modellen kommer med ”ekstremt lave driftsomkostninger”, så man kan udskrive farvefotos m.m. til en meget lav pris pr. udskrivning.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at printeren leveres med masser af blæk samt udskriver dokumenter med ”meget god tekstkvalitet”. Til gengæld er de mindre vilde med modellens pris, samt at den mangler nogle funktioner såsom ADF og fax-muligheder.

Printer uden blækpatroner og fotoudskrivning

Med Epson EcoTank ET-7700 får man en printer uden blækpatroner, der sørger for at holde omkostningerne nede.

Blækbeholderne har en høj kapacitet, hvorfor der ikke er behov for blækpatroner, hvilket gør det muligt at udskrive dokumenter mellem genopfyldningerne. Det medfølgende blæk giver desuden mulighed for at udskrive op til 3.400 fotos fra blækbeholderne.

Disse fotos er af høj kvalitet, da printeren kommer med et 5-farve-blæksystem, der indeholder sort fotoblæk. Printeren er ydermere nem at bruge, da den kommer med en SD-kortplads, fotoudskrivning til kant samt dobbelte papirbakker.

Printer med mobil udskrivning og LCD-skærm

Epson EcoTank ET-7700 er forsynet med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, så man har mulighed for at sende diverse dokumenter og filer til udskrivning fra mobile enheder. Dette kan blandt andet gøres med hjælp fra Epson iPrint-appen.

Med Epson EcoTank ET-7700 er der yderligere mulighed for at anvende Creative Print-appen, der sikrer, at man får mest muligt ud af sine fotos på Facebook. Appen kan bruges til at udskrive billeder, lave kort samt meget mere, hvorefter de kan overføres direkte til printeren.

Derudover kommer Epson EcoTank ET-7700 med en LCD-skærm, hvor man kan finde alle de nødvendige printerfunktioner. Det er på skærmen, at man kan vælge, hvorvidt man ønsker at kopiere, scanne eller benytte sig af en dobbeltsidet udskrivning.

Epson EcoTank ET-7700 – specifikationer: 
🔴 Højde: 16,1 centimeter
🔴 Bredde: 42,5 centimeter
🔴 Dybde: 35,9 centimeter
🔴 Vægt: 8 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Epson EcoTank ET-7700: 
🔵 Kan både printe, scanne og kopiere
🔵 Betjenes via en LCD-skærm
🔵 Mulighed for at tilslutte til Wi-Fi
🔵 Nem mobil udskrivning
🔵 Lave omkostninger


Brother MFC-L2750DW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Tomsguide.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Brother MFC-L2750DW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.062,00 Kr. 0,00 Kr. 2.062,00 Kr. Læs mere
2.065,00 Kr. 0,00 Kr. 2.065,00 Kr. Læs mere
2.362,00 Kr. 0,00 Kr. 2.362,00 Kr. Læs mere

Brother MFC-L2750DW er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder. Dette tæller Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Which.co.uk, Tomsguide.com og PCmag.com.

Alle ekspertkilder har givet Brother MFC-L2750DW en god anmeldelse og forklarer, at modellens største fordele er, at den printer og kopierer hurtigt samt kommer med lave printomkostninger.

Selvom eksperterne generelt er vilde med printeren, nævner de også, at den alligevel er en smule dyrere end andre printere på markedet med samme funktioner.

Kompakt og hurtig printer med mange funktioner, ifølge eksperterne

Brother MFC-L2750DW er en printer, der har fået en lang række rosende ord med på vejen af de forskellige ekspertkilder.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Tomsguide.com, at Brother MFC-L2750DW er en hurtig og kompakt printer velegnet til et mindre kontor eller hjemmet. Dette mener de, da den har en lav pris pr. side, masser af funktioner og masser af hastighed.

Eksperterne fra PCmag.com er enige i dette, men forklarer også, at de ikke er lige så vilde med printerens omkostninger som Tomsguide.com. De mener nemlig, at den er dyrere end andre sammenlignelige printere, hvilket man skal være opmærksom på. Til gengæld skriver de, at dens mange funktioner og hurtige udskrivninger er en fordel.

Printer med mange muligheder

Ved køb af Brother MFC-L2750DW får man en printer med mange muligheder. Det er nemlig både muligt at benytte printeren til print, scan, kopi og fax.

Derudover kommer Brother MFC-L2750DW med en trådløs forbindelse, så man har mulighed for at printe fra diverse mobile enheder. Man kan eksempelvis benytte sig af ’Tryk og print’ fra sin mobile enhed takket været et indbygget kablet netkort, hvis man ønsker en nem og hurtig udskrivning direkte fra mobilen, tabletten eller lignende.

Brother MFC-L2750DW leveres med en stor starttoner, så man har mulighed for at gå i gang med at printe lige med det samme. Den medfølgende starttoner sørger for, at man kan printe op til 1200 A4-sider.

Lydsvag, hurtig og kompakt printer med farvetouchskærm og stor papirskuffe 

Brother MFC-L2750DW er designet til at printe hurtigt, da den kan printe op til 34 sider i minuttet. Selvom printeren er hurtig, er den stadig lydsvag, da dens maksimale lydniveau er på 50 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Endvidere kommer Brother MFC-L2750DW med muligheden for at benytte sig af cloud-services direkte fra farvetouchskærmen. Man kan derfor bruge alt lige fra DropBox til OneNote. Man har ydermere mulighed for at lave sine egne genveje på touchskærmen, så man hurtigt kan finde de funktioner, man bruger mest.

Printeren er desuden udstyret med en papirskuffe med en kapacitet på 250 ark samt en 50 arks automatisk dokumentføder. Der er ligeledes mulighed for at benytte sig af automatisk dobbeltsidet print, scan, kopi og fax.

Brother MFC-L2750DW – specifikationer: 
🔴 Højde: 31,85 centimeter
🔴 Bredde: 41 centimeter
🔴 Dybde: 39,85 centimeter
🔴 Vægt: 12 kilo
🔴 Type: Laserprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Brother MFC-L2750DW: 
🔵 Lydsvag model
🔵 Stor papirskuffe
🔵 Farvetouchskærm med personlige genveje
🔵 Mobiludskrivning
🔵 Kan benyttes til både kopi, scan, print og fax


Canon Pixma TS5050

4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos den britiske IT-side Itpro.co.uk

Canon Pixma TS5050

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
1.058,00 Kr. 0,00 Kr. 1.058,00 Kr. Læs mere

Modellen Canon Pixma TS5050 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om 2 britiske kilder, nemlig testsiden Expertreviews.co.uk samt IT-siden Itpro.co.uk.

Her har begge hold eksperter set nærmere på, hvordan Canon Pixma TS5050 fungerer, og om den leverer et tilfredsstillende resultat og har en god funktionalitet.

Denne printer lever i høj grad op til de stillede kriterier, og derfor modtager modellen begge steder 4 ud af 5 stjerner.

Let printning

Canon Pixma TS5050 er designet til at gøre printarbejdet så let som muligt, og derfor er der en hurtig adgang til både at scanne, kopiere og printe. Der findes et smart LCD-display samt justerbart frontpanel, hvor man kan foretage sine handlinger.

Denne Canon printer kommer desuden også med muligheden for WiFi-tilslutning, hvilket gør det muligt at printe fra både computer, telefon og tablet. Her er yderligere tale om en model, der ikke fylder meget rent fysisk, for Canon Pixma TS5050 er 40 procent mindre end tidligere modeller.

Flot men lidt dyr printer, ifølge eksperterne

De 2 hold eksperter giver begge denne model 4 ud af 5 stjerner, hvilket betyder, at de er rigtig godt tilfredse med modellen.

Eksperterne har dog både minusser og plusser angående modellen, og på den negative side findes især prisen, som de synes er noget høj. De savner også muligheden for at kunne anvende en automatisk duplex-funktion.

På plussiden lægger eksperterne først mærke til modellens udseende, for de fremhæver, at Canon Pixma TS5050 er virkelig flot og stilfuld og kommer i et pænt, kompakt design.

God til alle opgaver, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer endvidere, at den også har et højt præstationsniveau, som virkelig begejstrer.

Modellen klarer nemlig alle typer af opgaver godt og passer således godt til den forbruger, som foretager sig lidt af hvert. Herudover modtager brugervenligheden også ros fra eksperterne, idet de synes, at Canon Pixma TS5050 kommer med et simpelt display og kontrolpanel, som er let at finde ud af.

Canon Pixma TS5050 – specifikationer 
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Bredde: 37,2 centimeter
🔴 Dybde: 31,5 centimeter
🔴 Vægt: 5,5 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma TS5050: 
🔵 Kan både printe, kopiere og scanne
🔵 Styres via LCD-skærm
🔵 Mulighed for WiFi-tilslutning
🔵 Kan anvendes til både computer, telefon og tablet
🔵 Fylder ikke ret meget 


Canon Pixma Pro-100S 

5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Alphr.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske computermagasin Pcmag.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com 
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Canon Pixma Pro-100S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.195,00 Kr. 0,00 Kr. 3.195,00 Kr. Læs mere
5.391,00 Kr. 0,00 Kr. 5.391,00 Kr. Læs mere

Modellen Canon Pixma Pro-100S er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, der alle i et omfang beskæftiger sig med elektronik. Her er nemlig tale om den britiske testside Expertreviews.co.uk, den britiske version af computermagasinet Pcmag.com, samt de 2 teknologisider Alphr.com og Techradar.com.

Canon Pixma Pro-100S begejstrer alle eksperterne og modtager flot kritik og gode karakterer.

Avanceret printerteknologi

Denne model hører til de printere, som er udstyret med moderne teknologi for at give de bedste udprint. Denne Canon printer har nemlig 8 forskellige blæktyper, som alle har individuelt farvestof, hvilket giver den mest præcise gengivelse af farver og mønstre.

Canon Pixma Pro-100S har en indbygget WiFi-tilslutning, som gør, at man kan anvende den til alle sine enheder – både computer, tablet eller telefon.

Denne printer har desuden også den fordel i sammenligning med andre printere til kontoret eller hjemmekontoret, at den kan printe helt op til A3-format.

God til prisen, ifølge eksperterne

Canon Pixma Pro-100S er blevet anmeldt af flere eksperter, som alle er positivt indstillede over for modellen. Blandt andet forklarer Pcmag.com, at her er tale om god kvalitet til prisen, for modellen har et overkommeligt prisniveau samtidig med, at kvaliteten af printene bliver god – dog uden at være decideret fantastisk.

Men kvaliteten er stadig så høj, at eksperterne mener, at prints fra denne printer sagtens kunne hænge på et galleri. Herudover mener Pcmag.com også, at Canon Pixma Pro-100S er relativt hurtig, når den printer.

Printer flotte billeder, ifølge eksperterne

Også Techradar.com er begejstrede for den billedkvalitet, som denne model kan præstere. De forklarer, at de også synes, at denne model kommer til en god pris, og hvis man sammenligner Canon Pixma Pro-100S med andre og dyrere modeller fra Canon, så bliver kvaliteten af printene stort set den samme.

Expertreviews.co.uk forklarer desuden, at denne model måske vil være lidt for meget til en amatør-fotograf, men hvis man er professionel eller semi-professionel og mangler en printer på budget, så vil denne model være et godt valg.

Canon Pixma Pro-100S – specifikationer 
🔴 Højde: 21,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 68,9 centimeter
🔴 Vægt: 19,7 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A3
🔴 Papirkapacitet: 150 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma Pro-100S: 
🔵 Stor og kraftig printer
🔵 Anvender flere blæktyper for bedre farvegengivelse
🔵 Med WiFi-tilslutning
🔵 Kan kommunikere med både telefon, tablet og computer
🔵 Kan anvendes til op til A3-format 


Brother HL-L6300DW – Laserprinter

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Brother HL-L6300DW printer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.329,00 Kr. 0,00 Kr. 3.329,00 Kr. Læs mere
4.499,49 Kr. 0,00 Kr. 4.499,49 Kr. Læs mere

Brother HL-L6300DW er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, og eksperterne placerer modellen højt i deres test af printere.

Eksperterne vurderer at Brother HL-L6300DW er en rigtig god printer. Dette er en laserprinter, som er skabt til at printe rigtig meget og meget hurtigt.

Eksperterne skriver at denne model vil være et rigtig godt valg til kontoret.

46 sider i minuttet

Brother HL-L6300DW er lidt en traditionel printer, som er skabt til at printe A4-papir ud som hovedformål.

Denne model er også en laserprinter, og laserprintere er ofte meget hurtige, hvad angår udskrivning. Det gælder også denne model, for den kan printe 46 sider ud i minuttet samtidig med, at kvaliteten er rigtig høj og flot.

Man kan styre denne printer på mange forskellige måder, og det tæller blandt andet LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, WiFi Direct, AirPrint og Google Cloud Print.

Brother HL-L6300DW er kompatibel med både Windows og Mac.

Store tonere

Denne printer er skabt til at kunne printe rigtig meget – samtidig med at modellen reducerer printeromkostningerne.

Modellen er nemlig udstyret med ekstra store tonere på op til 12.000 sider. Herudover har den en fleksibel papirhåndtering med 570 siders papirarkskapacitet – der er yderligere mulighed for at få kapaciteten helt op på 2.650 ark.

Man styrer modellen via et display med touchskærm på 4,5 cm, der er placeret på toppen lige til venstre for udskriftsområdet.

Sikker printer

Eftersom Brother HL-L6300DW er skabt til virksomhedsbrug og kan kobles til rigtig mange enheder, så kommer modellen også med langt mere sikkerhed end andre gode printere.

Modellen har flere sikkerhedsprogrammer, som sørger for, at der findes øget dokumentsikkerhed, sikker brugeradgang samt sikker brugerautorisering på modellen.

Brother HL-L6300DW måler 40 x 29 x 40 cm og vejer 13 kilo.

Udvalgte fordele ved Brother HL-L6300DW:
🔵 Laserprinter skabt til at printe A4-papir-format
🔵 Kan printe 46 sider i minuttet
🔵 Kapacitet på 570 papirark
🔵 Styres via touchskærm
🔵 Sikker model


HP OfficeJet Pro 7730

God vurdering hos det danske forbrugerråd Tænk

HP OfficeJet Pro 7730

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.269,00 Kr. 0,00 Kr. 1.269,00 Kr. Læs mere
1.819,00 Kr. 0,00 Kr. 1.819,00 Kr. Læs mere

Eksperterne er imponerede over modellen, som også kan rigtig mange ting. Derfor placeres den i toppen af testen, hvor den får fine ord med fra Forbrugerrådet Tænk.

HP OfficeJet Pro 7730 er nemlig lidt et multiprodukt, som kan flere ting end blot at printe. Dette er en printer er skabt til at kunne bruges hver dag, og modellen opererer via blæk.

Alsidig printer

Blækprinteren HP OfficeJet Pro 7730 kan udføre flere opgaver udover at printe, da det er en såkaldt All-in-One printer. Disse opgaver tæller scanning, kopiering og faxning, og det foregår let via både LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, Wifi Direct, AirPrint og Google Cloud Printing.

Desuden er det muligt at bruge HP OfficeJet Pro 7730 med både Windows og Mac.

Professionel printer

Denne printer er skabt til at give forbrugeren et professionelt resultat, hvilket også gør modellen velegnet til kontoret i en mindre virksomhed.

Denne printer kan nemlig udover A4 også printe A3-formater og foretage udskrivninger i meget høj farvekvalitet. Opgaverne udføres hurtigt via den automatiske dokumentføder til 35 sider, og der foretages endvidere en automatisk to-sidet udskrivning, hvis man ønsker.

Farverne er så nuancerede, at man på HP OfficeJet Pro 7730 let kan designe grafik til blandt andet brochurer og præsentationer i meget høj kvalitet. Printene bliver både modstandsdygtige over for vand og pletter, samt de falmer ikke.

Også til store opgaver

HP OfficeJet Pro 7730 kan som nævnt også klare A3-formater, og i det hele taget er modellen designet til at klare både store og professionelle opgaver.

Derfor findes der også to papirbakker med en kapacitet på hver 250 ark, hvilket sikrer, at man ikke behøver at tilføje nyt papir så ofte. Udover at printe papir ud kan HP OfficeJet Pro 7730 også printe fotos, som på grund af de nuancerede farver bliver både flotte og virkelighedstro.

Udover at kunne udskrives fra computeren findes der også en tilhørende app til telefonen, så man kan udskrive direkte fra sin mobil.

Et enkelt minus ved HP OfficeJet Pro 7730 er, at modellen ikke er så hurtig. Den kan printe 22 sider ud i minuttet, men til gengæld bliver kvaliteten rigtig høj.

HP OfficeJet Pro 7730 måler 58,4 x 38,5 x 44,4 cm og vejer 18,5 kilo.

Udvalgte fordele ved HP OfficeJet Pro 7730:
🔵 Blækprinter som både kan printe, kopiere, scanne og faxe
🔵 Farve i høj kvalitet som er modstandsdygtig overfor vand og pletter
🔵 Kan anvendes til store formater som A3
🔵 Papirkapacitet på 500 ark
🔵 Kan udskrive direkte fra mobilen


Samsung Xpress M2885FW

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Samsung Xpress M2885FW printer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.837,00 Kr. 0,00 Kr. 2.837,00 Kr. Læs mere

Modellen Samsung Xpress M2885FW formår at imponere de svenske eksperter i deres test af printere. Det sker i så høj en grad, at Samsung Xpress M2885FW får en flot førsteplads.

Samsung Xpress M2885FW er en kraftig laserprinter, som kan mere end blot at printe. Herudover har modellen mange funktioner og kan benyttes til kontoret såvel som til hjemmet, hvor der printes meget.

Brug printeren til flere formål

Samsung Xpress M2885FW er som nævnt ikke blot en maskine, der kan printe papir ud. Modellen kan også både scanne, kopiere og faxe, og man kan styre printeren via mange forskellige forbindelser, som også inkluderer mobiltelefonen.

Det sikrer en trådløs udskrivning, hvis man har en internet-forbindelse, så man slipper for irriterende ledninger.

Hvor tidligere versioner af modellen har haft problemer med at levere en hurtig nok udskrift, så er Samsung Xpress M2885FW blevet 25 procent hurtigere end de tidligere modeller og kan nu printe 26 sider ud i minuttet.

Høj kvalitet

Samsung Xpress M2885FW er skabt til at kunne printe ud i professionel kvalitet. Det sker via en høj opløsning i billedkvalitet med ny teknologi, som leverer skarpe kanter, klare motiver og en nuanceret farvepalet.

Også detaljerne bliver mere synlige, udtrykket renere og billederne i det hele taget mere naturlige.

Også skriften på de almindelige sider er forbedret således, at selv en tekst i en lille skriftstørrelse bliver klar og tydelig.

Mulighed for at printe på flere typer papir

Samsung Xpress M2885FW har en høj alsidighed, og det gælder også, når det kommer til valg af papir til at printe på.

Denne printer kan nemlig udover almindeligt papir også printe på etiketter, kort, konvolutter, overhead folie, genbrugspapir, tyndt papir, tykt papir og bomuldspapir. Der findes ydermere en stor ark-kapacitet på modellen, som er på 250 ark.

Modellen er desuden en miljøvenlig printer, som kan printe på begge sider for at spare papir. Toneren er også skabt til at være besparende.

Samsung Xpress M2885FW måler 40 x 36 x 37 cm og vejer 10,4 kilo.

Udvalgte fordele ved Samsung Xpress M2885FW:
🔵 Laserprinter som også kan scanne, kopiere og faxe
🔵 Kan bruges trådløst og også via mobilen
🔵 Høj farvekvalitet
🔵 Kan bruges på mange forskellige typer papir, herunder tykt papir, tyndt papir og etiketter
🔵 Miljøvenlig model


Epson SureColor P600 – Blækprinter

6 ud af 6 stjerner hos Lydogbilde.no

Epson SureColor P600

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.465,00 Kr. 0,00 Kr. 5.465,00 Kr. Læs mere
6.622,00 Kr. 0,00 Kr. 6.622,00 Kr. Læs mere

Nordens største elektronikmagasin Lydogbilde.no har testet fotoprinteren Epson SureColor P600, og gav den  6 stjerner ud af 6 mulige. Det er en farve-blækprinter, men den hører til i den lidt dyrere klasse. Det primære formål med denne printer er at printe ud i høj fotokvalitet, f.eks. til brug for fotoamatører eller endda professionelle. Dette er altså hovedsageligt en fotoprinter.

Der er således ingen papirkassette i Epson SureColor P600, og en enkelt udskrift kan tage op til flere minutter. Printeren skal også bruge hele 9 forskellige farvepatroner, så det er ikke lige denne type printer man skal anskaffe, hvis behovet primært er strikkeopskrifter og invitationer til børnefødselsdag.

Flere grunde til, at Lydogbilde.no er begejstrede for Epson SureColor P600

Til hjemmekontoret er Epson SureColor P600 ikke specielt velegnet, men af testen i Lydogbilde.no fremgår det, at det til gengæld er et fantastisk værkstøj for amatørfotografen og endda også til professionel anvendelse. Printeren performer væsentligt bedre end de øvrige sammenlignelige produkter på markedet, og særligt sort/hvid-kvaliteten fremhæves som værende helt exceptionel.

Epson SureColor P600 klarer helt op til A3-formater, og kan printe på næsten enhver form for medie, lige fra fotopapir til bomuld og lærred, og op til en tykkelse på hele 1,3 millimeter. Alt styres og overvåges fra det vipbare betjeningspanel, som også får roser med på vejen. I forhold til andre tilsvarende printere på markedet vurderer Lydogbillede.no også, at udskriften med Epson SureColor P600 går væsentlig hurtigere, uden at det går ud over kvaliteten.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 Farveægte udskrifter i foto-kvalitet
🔵 Kan udskrive på op til A3-format
🔵 Printer også på bomuld og lærred
🔵 Vipbart betjeningspanel
🔵 Hurtig udskrift i forhold til den høje kvalitet


Gode råd ved valg af printer og type

Det er i dag muligt at få printere til priser helt ned til få hundrede kroner, men det betaler sig alligevel at overveje behov og forventninger før køb. De helt billige printere er typisk blækprintere, forsynet med relativt små blækpatroner, som mest er til demobrug. Mange fabrikanter spekulerer direkte i dette, og sælger printeren ekstra billigt med henblik på en senere fortjeneste på de dyre blækpatroner. Hvis dit print-behov er minimalt, kan de helt billige printere dog sagtens være en udmærket løsning – også på længere sigt.

Har du som privatperson et moderat printbehov, betaler det sig at se lidt nærmere på blækforbruget på den printer, du påtænker at anskaffe. Det kan variere ganske meget, og priserne på originale blækpatroner varierer også en del fra mærke til mærke og fra model til model. Eventuelt kan du også afsøge markedet for såkaldte ”kompatible blækpatroner” – altså kopier af de originale – der oftest er af samme kvalitet som dem, producenterne sælger.

Laserprinteren er blevet billigere

Som artiklen også viser, er de sort/hvide laserprintere kommet så meget ned i pris de senere år, at de kan eventuelt være en overvejelse værd, hvis du ikke har brug for farveprint og flot grafik. Du skal være opmærksom på, at toneren til laserprinteren er dyrere end en almindelig blækpatron. Til gengæld holder den længere, og prisen pr. udskrevet side er væsentligt lavere.

Hvis du skriver mange sider ud hver dag – eventuelt i erhvervsøjemed – vil laserprinteren generelt stadig være det mest oplagte bud, selv om der for tiden kommer flere og flere blækprintere på markedet, som nærmer sig laserprinteren på både performance og pris.

I artiklen har vi flere gode bud på billige laserprintere, som endda i et par tilfælde ligefrem vurderes som de bedste køb generelt set. Laserprintere er en anelse dyrere i indkøb, men de printer hurtigere og billigere, og skal serviceres med længere intervaller. Laserprintere er dog ikke helt så skarpe som blækprintere, når det kommer til udskrivning af flot grafik og billeder i fotokvalitet.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke printere er bedst i tests?

Brother HL-L2375DW, Epson EcoTank ET-7700, Brother MFC-L2750DW, Canon Pixma Pro-100S, Samsung Xpress M2885FW og Epson SureColor P600

🔍 Hvordan er printerne blevet testet?

Printerne er blevet vurderet ud fra deres printfunktion, scannefunktion, kopifunktion og brugervenlighed. Derudover er de også blevet bedømt på deres blæk- og toneromkostninger, netværksfunktioner og strømforbrug.

🖨 Hvad skal man overveje, når man køber ny printer?

Der findes grundlæggende to typer printere – nemlig blækprinterne og laserprinterne. Skal du printe stort set hver dag, og har du ikke behov for udskrivning af flot grafik og billeder i fotokvalitet, er laserprinteren det oplagte valg, trods den lidt højere pris. Printer du derimod sjældent, kan en blækprinter være et rigtig godt valg. Vær dog opmærksom på, at hvis printeren er meget billig, kan den risikere at bruge blækpatronerne meget hurtigt, så producenten tjener flere penge den vej.


Printer Test: Disse kilder er anvendt i denne artikel

Vi har forsøgt at holde vurderingerne af de enkelte printere på et så sagligt grundlag som muligt. Herunder kan du se en liste over de kilder, vi har anvendt. De enkelte kilder er desuden forsynet med links, så du selv har mulighed for grave dybere i de tests, der ligger til grund.

Tænk 🇩🇰
Det anerkendte forbrugermagasin Tænk har gennemgået en omfattende printer test, hvor de har sammenlignet printernes evner på en lang række parametre. Du kan se den fulde printertest her. Det kræver abonnement at få adgang til testen. Er du ikke abonnement, er det stadigt muligt at købe særskilt adgang til testen (det kan gøres via linket).

Her får du adgang til en meget omfattende og relativt ny test af hele 150 forskellige printere, fordelt på både blæk- og laserprintere, basal- og multiprintere. Testresultaterne er listet i et overskueligt skema, hvor du har mulighed for at sortere på forskellige parametre samt sammenligne de printere, du eventuelt måtte finde interessante. Du kan også se de mange testede parametre og resultater for hver enkelt printer ved at klikke på modellen.

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes testet og anmeldt de tre printere Epson EcoTank ET-7700, Brother HL-L2375DW og Brother MFC-L2750DW. Du kan læse anmeldelserne af de tre printere her.

Råd & Rön 🇸🇪
Det uafhængigt svenske forbrugermagasin, foretager ligesom danske Tænk uvildige tests på forbrugernes vegne. De testede i efteråret 2015 hele 145 forskellige printere. Fuld adgang til testresultaterne kræver abonnement, og har du det, kan du tilgå testen her.

Der er testet på alle typer af almindelige printere, og resultatet er overskueligt opstillet i et interaktivt skema, hvor du selv kan sortere efter pointscore, mærker og priser. Du kan også sammenligne de deltagende printere med hinanden. Alle resultaterne for den enkelte model kan tilgås ved at klikke ind på modellen.

Råd & Rön har også testet og anmeldt de tre printere Epson EcoTank ET-7700, Brother HL-L2375DW og Brother MFC-L2750DW. Du kan læse anmeldelserne af de tre printere her.

Pcforalla.se 🇸🇪
Vi har også kigget med hos det svenske magasin Pcforalla.se, som er en del af IDG-koncernen. Her offentliggjorde magasinet i foråret 2015 en test af 20 af de bedste printere på markedet, fordelt på forskellige typer. Testen er frit tilgængeligt her.

Computerworld.no 🇳🇴
Det norske magasin Computerworld.no beskæftiger sig med alt, der vedrører it-branchen. Det gav i 2015 anledning til en specifik test af blækprinteren Officejet Pro x576dw fra Hewlet Packard som en udfordrer til erhvervslivets foretrukne laserprintere. Vi har kigget dem over skulderen, og det kan du også gøre via dette link. Det er helt gratis.

Lyd & Bilde 🇳🇴
Nordens største magasin for forbrugerelektronik er norsk og hedder Lyd & Bilde. De testede den specielle fotoprinter Epson SureColor P600 i 2015. Den er målrettet både hobbyfotografer og professionelle. Fotografering er en hobby i stor fremgang herhjemme, så vi har valgt at tage produktet med i artiklen. Hvis du vil læse anmeldelsen i Lyd & Bilde, ligger den frit tilgængelig her.

Alphr.com 🇺🇸 
Alphr.com er en amerikansk teknologside, som skriver bredt om teknologi og de produkter, information og viden, der knytter sig til den teknologiske verden, samt de forandringer teknologien medfører. Det gælder også tests af forskellige digitale produkter, og her har Alphr.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Du kan læse mere her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har de britiske eksperter testet forskellige printere:

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma TS5050, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma Pro-100S, kan du klikke på dette link.

Itpro.co.uk 🇬🇧
Itpro.co.uk er en britisk IT-webside, der dækker adskillige aspekter af det digitale liv, og målgruppen er de folk, der arbejder professionelt med IT. Derfor foretager siden også forskellige tests af digitale produkter, og her har Itpro.co.uk testet printeren Canon Pixma TS5050. Du kan læse mere på Itpro her.

Pcmag.com 🇺🇸 
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Her er der tale om den britiske version af Pcmag.com, som hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt de to printere:

Ønsker du at læse testen af Epson EcoTank ET-7700, kan du finde den her.

Ønsker du at læse testen af Brother MFC-L2750DW, kan du finde den her.

Techradar.com 🇺🇸 
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Læs mere på Techradars hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Det amerikanske testmagasin Tomsguide.com leverer nyheder og artikler inden for elektronik og teknologi. Derudover tester og anmelder Tomsguide.com også en lang række produkter. Her har de testet Brother MFC-L2750DW, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner.Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin og tester masser af forskellige forbrugerprodukter hver dag. Når de har testet et produkt, videregiver de resultaterne til forbrugerne. Herefter har forbrugerne mulighed for at læse anmeldelsen. Her har Which.co.uk testet de to printere Epson EcoTank ET-7700 og Brother HL-L2375DW, som begge er kåret som værende et ”Best Buy”.

Du kan læse hele testen af Epson EcoTank ET-7700 her.

Du kan læse hele testen af Brother HL-L2375DW her.

Man skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse