Printer Test 2019 – Se de bedste printere – Testvinder guide

0

I denne printer test ser vi nærmere på en række printere, der er blevet kåret til testvindere eller fået andre udmærkelser i uafhængige test i Skandinaviens mest ansete testmagasiner. Testene konkluderer, at laserprinterne er kommet så langt ned i pris, at de giver mening at købe for private.

Vælger du i stedet en billig blækprinter, bør du først undersøge prisen på blækpatronerne. For de er – med få undtagelser, oftest højest på de billigste printere.

Artiklen gennemgår:
🔸 Alle testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Hvor det er billigst at købe hver enkelt printer
🔸 Alle de tests vi har gennemgået finder du sidst i artiklen. Her kan du se links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Printer Test 2019 – Her er de 14 bedste

I nedenstående sektion finder du de printere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række eksperttests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige printere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Canon Pixma TS5050

4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos den britiske IT-side Itpro.co.uk

Canon Pixma TS5050

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
489,00 Kr. 0,00 Kr. 489,00 Kr. Læs mere
601,00 Kr. 0,00 Kr. 601,00 Kr. Læs mere
619,00 Kr. 0,00 Kr. 619,00 Kr. Læs mere
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Canon Pixma TS5050 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om 2 britiske kilder, nemlig testsiden Expertreviews.co.uk samt IT-siden Itpro.co.uk.

Her har begge hold eksperter set nærmere på, hvordan Canon Pixma TS5050 fungerer, og om den leverer et tilfredsstillende resultat og har en god funktionalitet.

Denne printer lever i høj grad op til de stillede kriterier, og derfor modtager modellen begge steder 4 ud af 5 stjerner.

Let printning

Canon Pixma TS5050 er designet til at gøre printarbejdet så let som muligt, og derfor er der en hurtig adgang til både at scanne, kopiere og printe. Der findes et smart LCD-display samt justerbart frontpanel, hvor man kan foretage sine handlinger.

Denne Canon printer kommer desuden også med muligheden for WiFi-tilslutning, hvilket gør det muligt at printe fra både computer, telefon og tablet. Her er yderligere tale om en model, der ikke fylder meget rent fysisk, for Canon Pixma TS5050 er 40 procent mindre end tidligere modeller.

Flot men lidt dyr printer, ifølge eksperterne

De 2 hold eksperter giver begge denne model 4 ud af 5 stjerner, hvilket betyder, at de er rigtig godt tilfredse med modellen.

Eksperterne har dog både minusser og plusser angående modellen, og på den negative side findes især prisen, som de synes er noget høj. De savner også muligheden for at kunne anvende en automatisk duplex-funktion.

På plussiden lægger eksperterne først mærke til modellens udseende, for de fremhæver, at Canon Pixma TS5050 er virkelig flot og stilfuld og kommer i et pænt, kompakt design.

God til alle opgaver, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer endvidere, at den også har et højt præstationsniveau, som virkelig begejstrer.

Modellen klarer nemlig alle typer af opgaver godt og passer således godt til den forbruger, som foretager sig lidt af hvert. Herudover modtager brugervenligheden også ros fra eksperterne, idet de synes, at Canon Pixma TS5050 kommer med et simpelt display og kontrolpanel, som er let at finde ud af.

Canon Pixma TS5050 – specifikationer 
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Bredde: 37,2 centimeter
🔴 Dybde: 31,5 centimeter
🔴 Vægt: 5,5 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma TS5050: 
🔵 Kan både printe, kopiere og scanne
🔵 Styres via LCD-skærm
🔵 Mulighed for WiFi-tilslutning
🔵 Kan anvendes til både computer, telefon og tablet
🔵 Fylder ikke ret meget 


Canon Pixma Pro-100S 

5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Alphr.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske computermagasin Pcmag.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com 
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Canon Pixma Pro-100S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.195,00 Kr. 0,00 Kr. 3.195,00 Kr. Læs mere
4.527,00 Kr. 0,00 Kr. 4.527,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Canon Pixma Pro-100S er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, der alle i et omfang beskæftiger sig med elektronik. Her er nemlig tale om den britiske testside Expertreviews.co.uk, den britiske version af computermagasinet Pcmag.com, samt de 2 teknologisider Alphr.com og Techradar.com.

Canon Pixma Pro-100S begejstrer alle eksperterne og modtager flot kritik og gode karakterer.

Avanceret printerteknologi

Denne model hører til de printere, som er udstyret med moderne teknologi for at give de bedste udprint. Denne Canon printer har nemlig 8 forskellige blæktyper, som alle har individuelt farvestof, hvilket giver den mest præcise gengivelse af farver og mønstre.

Canon Pixma Pro-100S har en indbygget WiFi-tilslutning, som gør, at man kan anvende den til alle sine enheder – både computer, tablet eller telefon.

Denne printer har desuden også den fordel i sammenligning med andre printere til kontoret eller hjemmekontoret, at den kan printe helt op til A3-format.

God til prisen, ifølge eksperterne

Canon Pixma Pro-100S er blevet anmeldt af flere eksperter, som alle er positivt indstillede over for modellen. Blandt andet forklarer Pcmag.com, at her er tale om god kvalitet til prisen, for modellen har et overkommeligt prisniveau samtidig med, at kvaliteten af printene bliver god – dog uden at være decideret fantastisk.

Men kvaliteten er stadig så høj, at eksperterne mener, at prints fra denne printer sagtens kunne hænge på et galleri. Herudover mener Pcmag.com også, at Canon Pixma Pro-100S er relativt hurtig, når den printer.

Printer flotte billeder, ifølge eksperterne

Også Techradar.com er begejstrede for den billedkvalitet, som denne model kan præstere. De forklarer, at de også synes, at denne model kommer til en god pris, og hvis man sammenligner Canon Pixma Pro-100S med andre og dyrere modeller fra Canon, så bliver kvaliteten af printene stort set den samme.

Expertreviews.co.uk forklarer desuden, at denne model måske vil være lidt for meget til en amatør-fotograf, men hvis man er professionel eller semi-professionel og mangler en printer på budget, så vil denne model være et godt valg.

Canon Pixma Pro-100S – specifikationer 
🔴 Højde: 21,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 68,9 centimeter
🔴 Vægt: 19,7 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A3
🔴 Papirkapacitet: 150 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma Pro-100S: 
🔵 Stor og kraftig printer
🔵 Anvender flere blæktyper for bedre farvegengivelse
🔵 Med WiFi-tilslutning
🔵 Kan kommunikere med både telefon, tablet og computer
🔵 Kan anvendes til op til A3-format 


HP LaserJet Pro M501dn

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

HP LaserJet Pro M501dn printer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.669,00 Kr. 0,00 Kr. 2.669,00 Kr. Læs mere
2.950,00 Kr. 0,00 Kr. 2.950,00 Kr. Læs mere
3.819,00 Kr. 0,00 Kr. 3.819,00 Kr. Læs mere

 

Modellen HP LaserJet Pro M501dn har været testet af det danske forbrugerråd Tænk, og Tænks eksperter er meget imponerede over modellen. Faktisk så imponerede at HP LaserJet Pro M501dn kåres som testvinder.

HP LaserJet Pro M501dn er en hurtigtvirkende printer med laser, som kan printe 45 sider i minuttet.

Hurtig model

HP LaserJet Pro M501dn er en arbejdsgruppeprinter, som er skabt til at kunne printe rigtig hurtigt, således at man ikke skal stå og vente længe på, at papirerne bliver udskrevet. Det betyder, at modellen kan printe 45 sider ud i minuttet, når det gælder sort/hvid print.

Modellen fungerer via laser og sikrer, at kvaliteten af de udskrevne sider bliver rigtig flot.

Til flere typer papir

Man kan holde øje med processen via LCD-skærmen på HP LaserJet Pro M501dn, som viser den igangværende status. Skærmen er placeret på toppen af printeren ved siden af selve udskriftsområdet.

HP LaserJet Pro M501dn er skabt til at printe A4-format, og kan printe på rigtig mange former for papir. Det tæller blandt andet både genbrugspapir, prætrykt papir, hullet papir, let papir, tungt papir, kortpapir, tykt papir, brevpapir, etiketter, konvolutter og almindeligt papir.

Robust printer

HP LaserJet Pro M501dn er en robust printer, som er designet til at kunne holde til et flittigt brug. Det anbefales maksimalt at printe op til 6000 sider om måneden, hvis man skal sikre en optimal drift og levetid, men det er muligt at printe langt flere, hvis det er nødvendigt.

Skal der printes rigtig meget og rigtig ofte, så er det en god ide at anskaffe sig en lydsvag printer, og med et lydniveau på 54 dB er HP LaserJet Pro M501dn netop en støjsvag printer.

HP LaserJet Pro M501dn måler i ydermål: 28,9 x 41,8 x 37,6 cm og vejer 11,6 kilo.

Udvalgte fordele ved HP LaserJet Pro M501dn:
🔵 Hurtig laserprinter, som kan printe 45 sider i minuttet
🔵 Høj overskuelighed via LCD-skærmen
🔵 Kan bruges til mange typer papir – også tykt og tungt papir
🔵 Robust printer
🔵 Støjsvag mode


Epson Expression Premium XP-830

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Epson Expression Premium XP-830

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.130,00 Kr. 0,00 Kr. 1.130,00 Kr. Læs mere

 

Epson Expression Premium XP-830 har imponeret både det danske og svenske testpanel.

Eksperterne fra både det danske og svenske forbrugerråd har testet modellen Epson Expression Premium XP-830 og placerer den højt i deres tests.

Epson Expression Premium XP-830 er lidt en multiprinter, som både kan printe, scanne, kopiere og faxe i A4-format.

Mange funktioner

Epson Expression Premium XP-830 er meget mere end blot en printer. Med Epson Expression Premium XP-830 får man nemlig også en scanner, kopimaskine og faxmaskine, som ydermere både har LAN-, USB-, og WiFi-tilslutning.

Epson Expression Premium XP-830 kan også ”kommunikere” med både AirPrint, Google Cloud Printing og er både Windows- og Mac-kompatibel.

Dermed er det meget let at komme i gang med at bruge printeren, og stort set alle forbrugere vil kunne benytte sig af modellen.

Flot kvalitet

Epson Expression Premium XP-830 er en blækprinter, og godt nok er blækprintere ofte lidt langsommere end laserprintere, men Epson Expression Premium XP-830 printer stadig med en god hastighed på 32 sider i minuttet.

Herudover fremstiller denne 4-i-1 printer blanke fotos i høj kvalitet, og også teksten på almindeligt print bliver kraftig og tydelig.

Fotos bliver klare i farverne, og farverne er meget nuancerede og virkelighedstro takket være både den nye 5-farve Claria Premium-farve samt en fotosort blækpatron.

Brugervenlig og overskuelig printer

Man styrer Epson Expression Premium XP-830 via en interaktiv LCD-touchskærm på knap 11 cm, som er let og overskuelig at finde ud af. Når man skal printe henholdsvis fotos eller almindelige print, så skifter man let mellem foto-papir og A4-papir med to frontbetjente papirbakker.

Ønsker man endda at betjene printeren via sin smartphone, kan man downloade en tilhørende app, som så sikrer trådløs udskrivning samt scanning.

Epson Expression Premium XP-830 måler 39 x 19 x 34 cm og vejer 8,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Epson Expression Premium XP-830:
🔵 4-i-1 blækprinter som både kan printe, scanne, faxe og kopiere
🔵 Kan tilsluttes til en lang række enheder inklusiv styring via en app til telefonen
🔵 Kan printe 32 sider i minuttet
🔵 Kan både bruges til at printe papir og fotos
🔵 5-farve Claria Premium-farve sikrer flotte farver på fotos


Brother HL-L6300DW – Laserprinter

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Brother HL-L6300DW printer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.199,00 Kr. 0,00 Kr. 3.199,00 Kr. Læs mere
3.383,00 Kr. 0,00 Kr. 3.383,00 Kr. Læs mere
3.719,00 Kr. 0,00 Kr. 3.719,00 Kr. Læs mere

 

Brother HL-L6300DW er blevet testet af både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, og eksperterne fra begge lande placerer modellen højt i deres individuelle tests.

Med to topplaceringer er det tydeligt, at Brother HL-L6300DW er en rigtig god printer. Dette er en laserprinter, som er skabt til at printe rigtig meget og meget hurtigt.

Eksperterne skriver at denne model vil være et rigtig godt valg til kontoret.

46 sider i minuttet

Brother HL-L6300DW er lidt en traditionel printer, som er skabt til at printe A4-papir ud som hovedformål.

Denne model er også en laserprinter, og laserprintere er ofte meget hurtige, hvad angår udskrivning. Det gælder også denne model, for den kan printe 46 sider ud i minuttet samtidig med, at kvaliteten er rigtig høj og flot.

Man kan styre denne printer på mange forskellige måder, og det tæller blandt andet LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, WiFi Direct, AirPrint og Google Cloud Print.

Brother HL-L6300DW er kompatibel med både Windows og Mac.

Store tonere

Denne printer er skabt til at kunne printe rigtig meget – samtidig med at modellen reducerer printeromkostningerne.

Modellen er nemlig udstyret med ekstra store tonere på op til 12.000 sider. Herudover har den en fleksibel papirhåndtering med 570 siders papirarkskapacitet – der er yderligere mulighed for at få kapaciteten helt op på 2.650 ark.

Man styrer modellen via et display med touchskærm på 4,5 cm, der er placeret på toppen lige til venstre for udskriftsområdet.

Sikker printer

Eftersom Brother HL-L6300DW er skabt til virksomhedsbrug og kan kobles til rigtig mange enheder, så kommer modellen også med langt mere sikkerhed end andre gode printere.

Modellen har flere sikkerhedsprogrammer, som sørger for, at der findes øget dokumentsikkerhed, sikker brugeradgang samt sikker brugerautorisering på modellen.

Brother HL-L6300DW måler 40 x 29 x 40 cm og vejer 13 kilo.

Udvalgte fordele ved Brother HL-L6300DW:
🔵 Laserprinter skabt til at printe A4-papir-format
🔵 Kan printe 46 sider i minuttet
🔵 Kapacitet på 570 papirark
🔵 Styres via touchskærm
🔵 Sikker model


HP OfficeJet Pro 7730

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

HP OfficeJet Pro 7730

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
1.488,16 Kr. 0,00 Kr. 1.488,16 Kr. Læs mere

 

Modellen får en flot førsteplads i det danske forbrugerråd Tænks test af printere. Eksperterne er imponerede over modellen, som også kan rigtig mange ting.

HP OfficeJet Pro 7730 er nemlig lidt et multiprodukt, som kan flere ting end blot at printe. Dette er en printer er skabt til at kunne bruges hver dag, og modellen opererer via blæk.

Alsidig printer

Blækprinteren HP OfficeJet Pro 7730 kan udføre flere opgaver udover at printe, da det er en såkaldt All-in-One printer. Disse opgaver tæller scanning, kopiering og faxning, og det foregår let via både LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, Wifi Direct, AirPrint og Google Cloud Printing.

Desuden er det muligt at bruge HP OfficeJet Pro 7730 med både Windows og Mac.

Professionel printer

Denne printer er skabt til at give forbrugeren et professionelt resultat, hvilket også gør modellen velegnet til kontoret i en mindre virksomhed.

Denne printer kan nemlig udover A4 også printe A3-formater og foretage udskrivninger i meget høj farvekvalitet. Opgaverne udføres hurtigt via den automatiske dokumentføder til 35 sider, og der foretages endvidere en automatisk to-sidet udskrivning, hvis man ønsker.

Farverne er så nuancerede, at man på HP OfficeJet Pro 7730 let kan designe grafik til blandt andet brochurer og præsentationer i meget høj kvalitet. Printene bliver både modstandsdygtige over for vand og pletter, samt de falmer ikke.

Også til store opgaver

HP OfficeJet Pro 7730 kan som nævnt også klare A3-formater, og i det hele taget er modellen designet til at klare både store og professionelle opgaver.

Derfor findes der også to papirbakker med en kapacitet på hver 250 ark, hvilket sikrer, at man ikke behøver at tilføje nyt papir så ofte. Udover at printe papir ud kan HP OfficeJet Pro 7730 også printe fotos, som på grund af de nuancerede farver bliver både flotte og virkelighedstro.

Udover at kunne udskrives fra computeren findes der også en tilhørende app til telefonen, så man kan udskrive direkte fra sin mobil.

Et enkelt minus ved HP OfficeJet Pro 7730 er, at modellen ikke er så hurtig. Den kan printe 22 sider ud i minuttet, men til gengæld bliver kvaliteten rigtig høj.

HP OfficeJet Pro 7730 måler 58,4 x 38,5 x 44,4 cm og vejer 18,5 kilo.

Udvalgte fordele ved HP OfficeJet Pro 7730:
🔵 Blækprinter som både kan printe, kopiere, scanne og faxe
🔵 Farve i høj kvalitet som er modstandsdygtig overfor vand og pletter
🔵 Kan anvendes til store formater som A3
🔵 Papirkapacitet på 500 ark
🔵 Kan udskrive direkte fra mobilen


Samsung Xpress M2885FW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Samsung Xpress M2885FW printer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
1.488,16 Kr. 0,00 Kr. 1.488,16 Kr. Læs mere

 

Modellen Samsung Xpress M2885FW formår at imponere både danske og svenske eksperter i to forskellige tests af printere. Det sker i så høj en grad, at Samsung Xpress M2885FW får en flot førsteplads af både det danske forbrugerråd og det svenske forbrugerråd.

Samsung Xpress M2885FW er en kraftig laserprinter, som kan mere end blot at printe. Herudover har modellen mange funktioner og kan benyttes til kontoret såvel som til hjemmet, hvor der printes meget.

Brug printeren til flere formål

Samsung Xpress M2885FW er som nævnt ikke blot en maskine, der kan printe papir ud. Modellen kan også både scanne, kopiere og faxe, og man kan styre printeren via mange forskellige forbindelser, som også inkluderer mobiltelefonen.

Det sikrer en trådløs udskrivning, hvis man har en internet-forbindelse, så man slipper for irriterende ledninger.

Hvor tidligere versioner af modellen har haft problemer med at levere en hurtig nok udskrift, så er Samsung Xpress M2885FW blevet 25 procent hurtigere end de tidligere modeller og kan nu printe 26 sider ud i minuttet.

Høj kvalitet

Samsung Xpress M2885FW er skabt til at kunne printe ud i professionel kvalitet. Det sker via en høj opløsning i billedkvalitet med ny teknologi, som leverer skarpe kanter, klare motiver og en nuanceret farvepalet.

Også detaljerne bliver mere synlige, udtrykket renere og billederne i det hele taget mere naturlige.

Også skriften på de almindelige sider er forbedret således, at selv en tekst i en lille skriftstørrelse bliver klar og tydelig.

Mulighed for at printe på flere typer papir

Samsung Xpress M2885FW har en høj alsidighed, og det gælder også, når det kommer til valg af papir til at printe på.

Denne printer kan nemlig udover almindeligt papir også printe på etiketter, kort, konvolutter, overhead folie, genbrugspapir, tyndt papir, tykt papir og bomuldspapir. Der findes ydermere en stor ark-kapacitet på modellen, som er på 250 ark.

Modellen er desuden en miljøvenlig printer, som kan printe på begge sider for at spare papir. Toneren er også skabt til at være besparende.

Samsung Xpress M2885FW måler 40 x 36 x 37 cm og vejer 10,4 kilo.

Udvalgte fordele ved Samsung Xpress M2885FW:
🔵 Laserprinter som også kan scanne, kopiere og faxe
🔵 Kan bruges trådløst og også via mobilen
🔵 Høj farvekvalitet
🔵 Kan bruges på mange forskellige typer papir, herunder tykt papir, tyndt papir og etiketter
🔵 Miljøvenlig model


Epson WorkForce Pro WF-M5190DW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Epson WorkForce Pro WF-M5190DW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.443,00 Kr. 0,00 Kr. 3.443,00 Kr. Læs mere
3.449,00 Kr. 0,00 Kr. 3.449,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Epson WorkForce Pro WF-M5190DW har været testet af det danske forbrugerråd Tænk i en test af printere.

Modellen klarer sig virkelig godt og tildeles en rigtig flot førsteplads hos Tænk.

Epson WorkForce Pro WF-M5190DW er en blækprinter, som vil passe både til kontoret i en mindre virksomhed eller til hjemmet, hvor der printes ofte. Dette er en solid og robust printer med et lavt strømforbrug.

80 procent mindre strøm

Det er meningen, at Epson WorkForce Pro WF-M5190DW skal bruges til at printe rigtig meget, og dermed kan strømforbruget godt blive højt. Det er der taget højde for på modellen, som har et 80 procent lavere strømforbrug end konkurrerende modeller.

Derudover er der her tale om en hurtig printer, som kan følge med i et travlt kontor. Epson WorkForce Pro WF-M5190DW kan derfor printe 34 sider ud i minuttet, og udskriftsvolumen per måned ligger på hele 35.000 sider.

Høj effektivitet

Denne printer er skabt til et flittigt brug, og derfor er det også muligt at udskrive på begge sider af papiret – det mindsker papirforbruget og vil kunne mærkes på kontoret.

Epson WorkForce Pro WF-M5190DW har yderligere to papirskuffer, så man ikke skal bekymre sig om at fylde papir på ofte samt en standard papir-skuffekapacitet på 250 ark. Det er dog muligt at hæve kapaciteten til 580 ark i alt.

Elektronisk styring

Printeren styres trådløst via en internetforbindelse, og der er også tænkt på sikkerheden på modellen.

Yderligere er det muligt at printe både i A4-, A5- og A6-formater samt en række andre, der tæller flere størrelser konvolutter.

Der medfølger både blækpatron, strømkabel og en manual med Epson WorkForce Pro WF-M5190DW, og manualen guider forbrugeren til en hurtig opstart.

Denne printer måler 46 x 42 x 28 cm og vejer 11,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Epson WorkForce Pro WF-M5190DW:
🔵 Printer med blækpatron som er skabt til brug på kontoret
🔵 80 procent lavere strømforbrug end konkurrenter
🔵 Hurtig printer som kan printe 34 sider i minuttet
🔵 Kapacitet op til 580 ark i alt
🔵 Kan printe i både A4-, A5- og A6-formater


Samsung Xpress M2835DW – Laserprinter

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.dk
Testvinder hos svenske Råd & Rön

Samsung-Xpress-M2835DW-S-W-laserprinter

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.351,00 Kr. 0,00 Kr. 1.351,00 Kr. Læs mere

 

Hvis du er på jagt efter en billig sort/hvid-printer, er laserprinteren Samsung Xpress M2835DW værd at kigge nærmere på. Den blev nemlig testvinder i et felt på hele 150 printere, da det danske forbrugermagasin Tænk testede printere. Også i det svenske magasin Råd & Rön blev denne model testvinder, da magasinet i 2016 testede 144 printere. Til trods for det, hører printeren faktisk til blandt de billigste laserprintere, og det er ret overraskende.

Til gengæld er der tale om en model, hvor du kun får de helt basale ting med. Du må undvære scanner- og kopifunktioner, og der er ikke mulighed for at printe på specielle medier eller printe ud fra USB-nøgle eller SD-kort. Samsung Xpress M2835DW er heller ikke specielt lydløs under udprintning, men begge testlaboratorier vurderer dog, at støjniveauet er på linje med gennemsnittet.

Derfor blev Samsung Xpress M2835DW en klar vinder i begge tests

Der er mange grunde til, at både Tænk og Råd & Rön udpeger netop denne model til en klar testvinder, og en af dem er de lave driftsomkostninger. Som tidligere nævnt er denne printer meget billig i indkøb, og i sådanne tilfælde kan man ofte forvente forholdsvis store omkostninger til toner. Det er imidlertid ikke tilfældet for Samsung Xpress M2835DW, hvor Tænk eksempelvis kommer frem til en meget lav udskriftspris på blot 14 øre pr. tekstside (eller 48 øre pr. grafikside).

Testpanelerne hæfter sig også ved brugervenligheden, som får topkarakterer på alle områder, herunder også udskriftshastigheden, som er forbavsende hurtig, uden at det går ud over printkvaliteten, som også får topkarakter. Printeren kan også fungere trådløst over WiFi og netværk, og trods af de små dimensioner er der alligevel plads til 250 ark i papirskuffen.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 Høj kvalitet trods lav pris
🔵 Kompakt størrelse
🔵 Høj udskriftshastighed
🔵 Flotte udskrifter
🔵 Lave driftomkostninger
🔵 Lav pris på forbrugsstoffer
🔵 Stor brugervenlighed
🔵 Både trådløst og kablet netværk


Canon Pixma iX6850 – Blækprinter

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk.dk

canon-pixma-ix6850

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.445,00 Kr. 0,00 Kr. 1.445,00 Kr. Læs mere
1.599,00 Kr. 0,00 Kr. 1.599,00 Kr. Læs mere

 

Går dit behov i retning af store A3-farveprint, vil farve-blækprinteren Canon Pixma iX6850 være en billig løsning. Denne printer udmærker sig nemlig ved at kunne klare de store formater, hvilket ellers sjældent ses for printere i denne prisklasse. Printeren klarer selvfølgelig også almindelige A4-udskrifter.

Det danske forbrugermagasin Tænk giver flotte karakterer til denne special-printer. Der er tale om en basal-printer, hvor der er fokus på selve printopgaven. Ekstra funktioner som scanning og kopiering er ikke indbyggede.

Canon Pixma iX6850 hører ikke til blandt de mest økonomiske modeller, men Tænk vurderer trods alt, at blækforbruget ligger inden for normalen. En del blæk vil dog kunne spares, hvis man undgår at slukke og tænde printeren alt for ofte. I den forbindelse foretager den nemlig en rensning af dyserne, og her spildes der ganske meget blæk ifølge målingerne fra Tænk.

Canon Pixma iX6850 får topkarakterer af flere grunde

I karaktergivningen honorerer Tænk blandt andet, at den prisbillige printer kan klare de mere specielle printopgaver som A3 og print af fotos i standard 10×15-format. I begge tilfælde kan der printes helt ud til kanten af papiret, og der er topkarakterer for printkvaliteten. Testpanelet vurderer også den generelle brugervenlighed som værende over middel.

Der er også topkarakterer for tilslutningsmuligheder, hvor både WiFi- og netværksmuligheder er helt i top. Endelig er Canon Pixma iX6850 helt i særklasse med strømforbruget, som er i bund, uanset om printeren er i drift, dvale eller stand by.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 Prisbillig printer
🔵 Flotte udskrifter
🔵Kan udskrive større formater end A4
🔵 God brugervenlighed
🔵 Kan tilsluttes både trådløs og kablet netværk


Samsung Xpress M2825ND

Testvinder hos Tænk.dk
Topscorer hos Råd & Rön

Samsung Xpress M2825ND

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.093,00 Kr. 0,00 Kr. 1.093,00 Kr. Læs mere
1.094,00 Kr. 0,00 Kr. 1.094,00 Kr. Læs mere

 

Prisen er presset helt i bund på denne Samsung-laserprinter, men ikke desto mindre klarer den sig forbavsende godt i de tests vi har set på fra både Danmark og Sverige, hvor der er testet henholdsvis 150 og 144 printere. Danske Tænk giver den ligefrem prædikatet ”Bedst i test”, og den ligger blandt de allerbedste i testen hos svenske Råd & Rön.

Når prisen kan komme så langt ned, skyldes det blandt andet, at printeren kun tilbyder den basale printerfunktion uden de store tilslutningsmuligheder. Til gengæld er maskinen særdeles brugervenlig.

Begrundelsen for de flotte placeringer for Samsung Xpress M2825ND

I de forskellige tests får denne printer stor vægt på den gedigne kvalitet. Maskinen støjer en smule under drift, men det vurderes ikke at være ud over, hvad der er normalen for gennemsnittet af laserprintere. I de udførte tests får printkvaliteten høje bedømmelser, men det går ikke ud over udskriftshastigheden, der også er langt over middel. Tilslutningsmulighederne er også i orden med mulighed for brug af både almindeligt LAN-netværk og WiFi.

Et meget vigtigt punkt i bedømmelsen er desuden den økonomiske drift. Samsung Xpress M2825ND har intet tonerspild, og toneren udnyttes optimalt, således at prisen for en udskrift kommer helt ned på 14 øre for en almindelig tekstside.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 God udskriftsøkonomi uden tonerspild
🔵 God udskriftskvalitet
🔵 Hurtige udskrifter
🔵 Trådløst og kablet netværk


Epson SureColor P600 – Blækprinter

6 ud af 6 stjerner hos Lydogbilde.no

Epson SureColor P600

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.450,00 Kr. 0,00 Kr. 4.450,00 Kr. Læs mere
5.499,00 Kr. 0,00 Kr. 5.499,00 Kr. Læs mere

 

Nordens største elektronikmagasin Lydogbilde.no har testet fotoprinteren Epson SureColor P600, og gav den  6 stjerner ud af 6 mulige. Det er en farve-blækprinter, men den hører til i den lidt dyrere klasse. Det primære formål med denne printer er at printe ud i høj fotokvalitet, f.eks. til brug for fotoamatører eller endda professionelle. Dette er altså hovedsageligt en fotoprinter.

Der er således ingen papirkassette i Epson SureColor P600, og en enkelt udskrift kan tage op til flere minutter. Printeren skal også bruge hele 9 forskellige farvepatroner, så det er ikke lige denne type printer man skal anskaffe, hvis behovet primært er strikkeopskrifter og invitationer til børnefødselsdag.

Flere grunde til, at Lydogbilde.no er begejstrede for Epson SureColor P600

Til hjemmekontoret er Epson SureColor P600 ikke specielt velegnet, men af testen i Lydogbilde.no fremgår det, at det til gengæld er et fantastisk værkstøj for amatørfotografen og endda også til professionel anvendelse. Printeren performer væsentligt bedre end de øvrige sammenlignelige produkter på markedet, og særligt sort/hvid-kvaliteten fremhæves som værende helt exceptionel.

Epson SureColor P600 klarer helt op til A3-formater, og kan printe på næsten enhver form for medie, lige fra fotopapir til bomuld og lærred, og op til en tykkelse på hele 1,3 millimeter. Alt styres og overvåges fra det vipbare betjeningspanel, som også får roser med på vejen. I forhold til andre tilsvarende printere på markedet vurderer Lydogbillede.no også, at udskriften med Epson SureColor P600 går væsentlig hurtigere, uden at det går ud over kvaliteten.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 Farveægte udskrifter i foto-kvalitet
🔵 Kan udskrive på op til A3-format
🔵 Printer også på bomuld og lærred
🔵 Vipbart betjeningspanel
🔵 Hurtig udskrift i forhold til den høje kvalitet


Canon Pixma TS5050

4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos den britiske IT-side Itpro.co.uk

Canon Pixma TS5050

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
489,00 Kr. 0,00 Kr. 489,00 Kr. Læs mere
601,00 Kr. 0,00 Kr. 601,00 Kr. Læs mere
619,00 Kr. 0,00 Kr. 619,00 Kr. Læs mere
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Canon Pixma TS5050 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om 2 britiske kilder, nemlig testsiden Expertreviews.co.uk samt IT-siden Itpro.co.uk.

Her har begge hold eksperter set nærmere på, hvordan Canon Pixma TS5050 fungerer, og om den leverer et tilfredsstillende resultat og har en god funktionalitet. Canon Pixma TS5050 lever i høj grad op til de stillede kriterier, og derfor modtager modellen begge steder 4 ud af 5 stjerner.

Let printning

Canon Pixma TS5050 er designet til at gøre printarbejdet så let som muligt, og derfor er der en hurtig adgang til både at scanne, kopiere og printe. Der findes et smart LCD-display samt justerbart frontpanel, hvor man kan foretage sine handlinger.

Canon Pixma TS5050 kommer desuden også med muligheden for WiFi-tilslutning, hvilket gør det muligt at printe fra både computer, telefon og tablet. Her er yderligere tale om en model, der ikke fylder meget rent fysisk, for Canon Pixma TS5050 er 40 procent mindre end tidligere modeller.

Flot men lidt dyr printer, ifølge eksperterne

De 2 hold eksperter giver begge Canon Pixma TS5050 4 ud af 5 stjerner, hvilket betyder, at de er rigtig godt tilfredse med modellen. Eksperterne har dog både minusser og plusser angående modellen, og på den negative side findes især prisen, som de synes er noget høj.

De savner også muligheden for at kunne anvende en automatisk duplex-funktion. På plussiden lægger eksperterne først mærke til modellens udseende, for de fremhæver, at Canon Pixma TS5050 er virkelig flot og stilfuld og kommer i et pænt, kompakt design.

God til alle opgaver, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer endvidere, at Canon Pixma TS5050 også har et højt præstationsniveau, som virkelig begejstrer. Modellen klarer nemlig alle typer af opgaver godt og passer således godt til den forbruger, som foretager sig lidt af hvert.

Herudover modtager brugervenligheden også ros fra eksperterne, idet de synes, at Canon Pixma TS5050 kommer med et simpelt display og kontrolpanel, som er let at finde ud af.

Udvalgte fordele ved Canon Pixma TS5050:
🔵 Kan både printe, kopiere og scanne
🔵 Styres via LCD-skærm
🔵 Mulighed for WiFi-tilslutning
🔵 Kan anvendes til både computer, telefon og tablet
🔵 Fylder ikke ret meget

Canon Pixma TS5050 – specifikationer:
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Bredde: 37,2 centimeter
🔴 Dybde: 31,5 centimeter
🔴 Vægt: 5,5 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja


Canon Pixma Pro-100S

5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Alphr.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske computermagasin Pcmag.com
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

 Canon Pixma Pro-100S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.195,00 Kr. 0,00 Kr. 3.195,00 Kr. Læs mere
4.527,00 Kr. 0,00 Kr. 4.527,00 Kr. Læs mere

 

Nordens største elektronikmagasin Lydogbilde.no har testet fotoprinteren Epson SureColor P600, og gav den  6 stjerner ud af 6 mulige. Det er en farve-blækprinter, men den hører til i den lidt dyrere klasse. Det primære formål med denne printer er at printe ud i høj fotokvalitet, f.eks. til brug for fotoamatører eller endda professionelle. Dette er altså hovedsageligt en fotoprinter.

Modellen Canon Pixma Pro-100S er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, der alle i et omfang beskæftiger sig med elektronik.

Her er nemlig tale om den britiske testside Expertreviews.co.uk, den britiske version af computermagasinet Pcmag.com samt de 2 teknologisider Alphr.com og Techradar.com. Canon Pixma Pro-100S begejstrer alle eksperterne og modtager flot kritik og gode karakterer.

Avanceret printerteknologi

Canon Pixma Pro-100S hører til de printere, som er udstyret med moderne teknologi for at give de bedste udprint. Canon Pixma Pro-100S har nemlig 8 forskellige blæktyper, som alle har individuelt farvestof, hvilket giver den mest præcise gengivelse af farver og mønstre.

Canon Pixma Pro-100S har en indbygget WiFi-tilslutning, som gør, at man kan anvende den til alle sine enheder – både computer, tablet eller telefon. Canon Pixma Pro-100S har desuden også den fordel i sammenligning med andre printere til kontoret eller hjemmekontoret, at den kan printe helt op til A3-format.

God til prisen, ifølge eksperterne

Canon Pixma Pro-100S er blevet anmeldt af flere eksperter, som alle er positivt indstillede over for modellen.

Blandt andet forklarer Pcmag.com, at her er tale om god kvalitet til prisen, for modellen har et overkommeligt prisniveau samtidig med, at kvaliteten af printene bliver god – dog uden at være decideret fantastisk.

Men kvaliteten er stadig så høj, at eksperterne mener, at prints fra denne printer sagtens kunne hænge på et galleri. Herudover mener Pcmag.com også, at Canon Pixma Pro-100S er relativt hurtig, når den printer.

Printer flotte billeder, ifølge eksperterne

Også Techradar.com er begejstrede for den billedkvalitet, som Canon Pixma Pro-100S kan præstere. De forklarer, at de også synes, at denne model kommer til en god pris, og hvis man sammenligner Canon Pixma Pro-100S med andre og dyrere modeller fra Canon, så bliver kvaliteten af printene stort set den samme.

Expertreviews.co.uk forklarer desuden, at denne model måske vil være lidt for meget til en amatør-fotograf, men hvis man er professionel eller semi-professionel og mangler en printer på budget, så vil Canon Pixma Pro-100S være et godt valg.

Udvalgte fordele ved Canon Pixma Pro-100S:
🔵 Stor og kraftig printer
🔵 Anvender flere blæktyper for bedre farvegengivelse
🔵 Med WiFi-tilslutning
🔵 Kan kommunikere med både telefon, tablet og computer
🔵 Kan anvendes til op til A3-format 

Canon Pixma Pro-100S – specifikationer:
🔴 Højde: 21,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 68,9 centimeter
🔴 Vægt: 19,7 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A3
🔴 Papirkapacitet: 150 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja


Gode råd ved valg af printer og type

Det er i dag muligt at få printere til priser helt ned til få hundrede kroner, men det betaler sig alligevel at overveje behov og forventninger før køb. De helt billige printere er typisk blækprintere, forsynet med relativt små blækpatroner, som mest er til demobrug. Mange fabrikanter spekulerer direkte i dette, og sælger printeren ekstra billigt med henblik på en senere fortjeneste på de dyre blækpatroner. Hvis dit print-behov er minimalt, kan de helt billige printere dog sagtens være en udmærket løsning – også på længere sigt.

Har du som privatperson et moderat printbehov, betaler det sig at se lidt nærmere på blækforbruget på den printer, du påtænker at anskaffe. Det kan variere ganske meget, og priserne på originale blækpatroner varierer også en del fra mærke til mærke og fra model til model. Eventuelt kan du også afsøge markedet for såkaldte ”kompatible blækpatroner” – altså kopier af de originale – der oftest er af samme kvalitet som dem, producenterne sælger.

Laserprinteren er blevet billigere

Som artiklen også viser, er de sort/hvide laserprintere kommet så meget ned i pris de senere år, at de kan eventuelt være en overvejelse værd, hvis du ikke har brug for farveprint og flot grafik. Du skal være opmærksom på, at toneren til laserprinteren er dyrere end en almindelig blækpatron. Til gengæld holder den længere, og prisen pr. udskrevet side er væsentligt lavere.

Hvis du skriver mange sider ud hver dag – eventuelt i erhvervsøjemed – vil laserprinteren generelt stadig være det mest oplagte bud, selv om der for tiden kommer flere og flere blækprintere på markedet, som nærmer sig laserprinteren på både performance og pris.

I artiklen har vi flere gode bud på billige laserprintere, som endda i et par tilfælde ligefrem vurderes som de bedste køb generelt set. Laserprintere er en anelse dyrere i indkøb, men de printer hurtigere og billigere, og skal serviceres med længere intervaller. Laserprintere er dog ikke helt så skarpe som blækprintere, når det kommer til udskrivning af flot grafik og billeder i fotokvalitet.


Printer Test: Disse kilder er anvendt i denne artikel

Vi har forsøgt at holde vurderingerne af de enkelte printere på et så sagligt grundlag som muligt. Herunder kan du se en liste over de kilder, vi har anvendt. De enkelte kilder er desuden forsynet med links, så du selv har mulighed for grave dybere i de tests, der ligger til grund.

Tænk 🇩🇰
Det anerkendte forbrugermagasin Tænk har gennemgået en omfattende printer test, hvor de har sammenlignet printernes evner på en lang række parametre. Du kan se den fulde printertest her. Det kræver abonnement at få adgang til testen. Er du ikke abonnement, er det stadigt muligt at købe særskilt adgang til testen (det kan gøres via linket).

Her får du adgang til en meget omfattende og relativt ny test af hele 150 forskellige printere, fordelt på både blæk- og laserprintere, basal- og multiprintere. Testresultaterne er listet i et overskueligt skema, hvor du har mulighed for at sortere på forskellige parametre samt sammenligne de printere, du eventuelt måtte finde interessante. Du kan også se de mange testede parametre og resultater for hver enkelt printer ved at klikke på modellen.

Råd & Rön 🇸🇪
Det uafhængigt svenske forbrugermagasin, foretager ligesom danske Tænk uvildige tests på forbrugernes vegne. De testede i efteråret 2015 hele 145 forskellige printere. Fuld adgang til testresultaterne kræver abonnement, og har du det, kan du tilgå testen her.

Der er testet på alle typer af almindelige printere, og resultatet er overskueligt opstillet i et interaktivt skema, hvor du selv kan sortere efter pointscore, mærker og priser. Du kan også sammenligne de deltagende printere med hinanden. Alle resultaterne for den enkelte model kan tilgås ved at klikke ind på modellen.

Pcforalla.se 🇸🇪
Vi har også kigget med hos det svenske magasin Pcforalla.se, som er en del af IDG-koncernen. Her offentliggjorde magasinet i foråret 2015 en test af 20 af de bedste printere på markedet, fordelt på forskellige typer. Testen er frit tilgængeligt her.

Computerworld.no 🇳🇴
Det norske magasin Computerworld.no beskæftiger sig med alt, der vedrører it-branchen. Det gav i 2015 anledning til en specifik test af blækprinteren Officejet Pro x576dw fra Hewlet Packard som en udfordrer til erhvervslivets foretrukne laserprintere. Vi har kigget dem over skulderen, og det kan du også gøre via dette link. Det er helt gratis.

Lyd & Bilde 🇳🇴
Nordens største magasin for forbrugerelektronik er norsk og hedder Lyd & Bilde. De testede den specielle fotoprinter Epson SureColor P600 i 2015. Den er målrettet både hobbyfotografer og professionelle. Fotografering er en hobby i stor fremgang herhjemme, så vi har valgt at tage produktet med i artiklen. Hvis du vil læse anmeldelsen i Lyd & Bilde, ligger den frit tilgængelig her.

Alphr.com 🇺🇸 
Alphr.com er en amerikansk teknologside, som skriver bredt om teknologi og de produkter, information og viden, der knytter sig til den teknologiske verden, samt de forandringer teknologien medfører. Det gælder også tests af forskellige digitale produkter, og her har Alphr.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Du kan læse mere her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har de britiske eksperter testet forskellige printere:

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma TS5050, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma Pro-100S, kan du klikke på dette link.

Itpro.co.uk 🇬🇧
Itpro.co.uk er en britisk IT-webside, der dækker adskillige aspekter af det digitale liv, og målgruppen er de folk, der arbejder professionelt med IT. Derfor foretager siden også forskellige tests af digitale produkter, og her har Itpro.co.uk testet printeren Canon Pixma TS5050. Du kan læse mere på Itpro her.

Pcmag.com 🇺🇸 
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Her er der tale om den britiske version af Pcmag.com, som hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇺🇸 
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Læs mere på Techradars hjemmeside her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse