Printer Test 2021 – Se de bedste printere – Testvinder guide

Senest opdateret den 0

I denne printer test ser vi nærmere på en række printere, der er blevet kåret til testvindere eller fået andre udmærkelser i uafhængige test i Skandinaviens mest ansete testmagasiner. Testene konkluderer, at laserprinterne er kommet så langt ned i pris, at de giver mening at købe for private.

Vælger du i stedet en billig blækprinter, bør du først undersøge prisen på blækpatronerne. For de er – med få undtagelser, oftest højest på de billigste printere.

Artiklen gennemgår:
🔸 Alle testvindere fra de største tests i Skandinavien
🔸 Hvor det er billigst at købe hver enkelt printer
🔸 Alle de tests vi har gennemgået finder du sidst i artiklen. Her kan du se links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Printer Test 2021 – Her er de 13 bedste

I nedenstående sektion finder du de printere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række eksperttests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige printere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Epson WorkForce WF-7710DWF – 4-in-one maskine
Epson WorkForce WF-7710DWF

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Søger du en multifunktionsprinter i et smart og kompakt format, er Epson WorkForce WF-7710DWF et af de bedre valg. Den har modtaget kåringen som Editor’s Choice hos itpro.co.uk og Best Buy hos Expertreviews.co.uk. Den hitter desuden hos forbrugerne – på Pricerunner.dk ligger brugernes vurdering pt. på 4/5

Epson WorkForce WF-7710DWF – perfekt til det mindre kontor

Epson WorkForce WF-7710DWF er en såkaldt 4-in-one maskine, der kan klare stort set enhver opgave på det mindre kontor: Den kan både udskrive, kopiere, sende en fax samt scanne dokumenter. Den udskriver i både sort-hvid og farver, og du vælger selv, om du ønsker en enkelt- eller dobbeltsidet udskrivning. Udskrivningshastigheden ligger på 18 sider/min i sort og 10 sider/min i farve. Én af de store fordele er, at du kan udskrive dokumenter i op til A3. Perfekt, hvis du søger en hjemmecomputer, hvor du kan udskrive plakater til den lokale forening. Printerens A3-dokumentfremfører kan håndtere 35 sider. 

Printeren har en vægt på små 19 kg og måler 56,7 (B) x 45,2 (D) x 34 (H) cm. 

Nem og intuitiv håndtering for alle
Printeren er forsynet med flere smarte funktioner, der gør brugen mere intuitiv – det sker via den integrerede touchskærm. Du kan bruge maskinen med flere trådløse funktioner, så du slipper for sammenfiltrede kabler på hjemmekontoret. Det gælder bl.a. Wi-Fi Direct, NFC, Scan-to-Cloud og Email Print. 

Epson WorkForce WF-7710DWF vs markedet
Printeren er meget omkostningseffektiv med hensyn til blæk. Du kan ifølge Epson spare op til 50% pr. side, når du sammenligner med konkurrerende produkter. Den er desuden stærk på mange fronter; den har dog ifølge IT PRO og Expert Reviews to ulemper: Den har kun én papirkassette (modsat Epson WF-7720DTWF) og er ikke så stærk, når det kommer til fotoprints. Ellers er udskrivningskvaliteten rigtig fin.

Fordele

 • 4-in-on model (scan, fax, kopi og print)
 • Alsidige trådløse forbindelser
 • Blækbesparende 
Ulemper

 • Kun én papirkassette
 • Dårligere kvalitet på fotoprints

Epson WorkForce WF-7710DWF – specifikationer: 
🔴Højde: 34 centimeter
🔴Bredde: 56,7 centimeter
🔴Dybde: 45,2 centimeter
🔴Vægt: 18,7 kilo
🔴Type: Blækprinter/Multifunktionsprinter
🔴Mulighed for farveprint: Ja
🔴Størst muligt printformat: A3
🔴Papirkapacitet: 250 ark
🔴Wi-Fi-tilslutning: Ja


Canon PIXMA PRO-200 – professionel fotokvalitet
Canon PIXMA PRO-200

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Læs mere
5.437,00 5.437,00 Læs mere

Canon PIXMA PRO-200 er en fotoprinter, der sigter mod dig, der har brug for en fotoprinter af allerbedste kvalitet – enten til hjemmebrug eller i kraft af din rolle som professionel fotograf. Canons printermodel har hentet flere flotte testanmeldelser, bl.a. hos Expertreviews.co.uk og Testberichte.de. Ét af nøgleordene i konklusionen er ”fænomenale fotoprints”.  

Canon PIXMA PRO-200 – tager fotoprints til det næste niveau
Canon PIXMA PRO-200 er ikke en typisk kontorprinter, der kan udskrive hundredvis af prints, samtidig med at den både scanner og kopierer. Det er derimod en fotoprinter (uden scanner), som kan printe dine billeder i den absolut bedste kvalitet. Opløsningen er 4800 x 2400dpi. Modsat andre lignende printere har den 8 blækfarver. I kombination med de traditionelle CMYK-farver får du også en grå, lysegrå, fotocyan og fotomagenta med i købet, hvilket muliggør mere monokrome prints. Én anden styrke er, at du kan printe i A3+-formater, så du i den grad kan lege med fotoprints – hvad enten det er til dine fotorammer i stuen eller til en mere professionel anvendelse. 

En lidt større printer i sin klasse
Fotoprinteren har målene 63,9 (B), 37,9 (D) og 20 (H) cm, og den har en vægt på 14 kg. Den er derfor forholdsvis stor, set i sammenligning med andre printere på dagens marked. Det er ej heller usandsynligt, at du kan få brug for at supplere med en mere traditionel blækprinter. Du vil derfor få brug for ekstra plads på kontoret.

Printeren kan forbindes på flere forskellige måder, bl.a. via USB, Wi-Fi og Ethernet. 

Canon PIXMA PRO-200 vs markedet
Canon PIXMA PRO-200 er både en lidt større og dyrere printer, men den er kendt for at tage udskrivning af fotos op på et nyt niveau. Det er og bliver en printer, der egner sig bedst til fotos, så søger du en lidt bredere funderet printer, skal du gå efter andre produkter. 

Fordele

 • 8 blækfarver
 • Kan printe A3+ (og tykt papir)
 • Flere forskellige forbindelsesmuligheder
 • God software til print
Ulemper

 • Kan ikke udskrive på to sider (Duplex)
 • Ingen multifunktioner som scanning
 • Lidt dyr i blækpatroner (8 patroner)

Epson WorkForce WF-7710DWF – specifikationer: 
🔴Højde: 20 centimeter
🔴Bredde: 63,9 centimeter
🔴Dybde: 37,9 centimeter
🔴Vægt: 14 kilo
🔴Type: Blækprinter/Fotoprinter
🔴Mulighed for farveprint: Ja
🔴Størst muligt printformat: A3+
🔴Papirkapacitet: 100 ark
🔴Wi-Fi-tilslutning: Ja


Brother MFC-L9570CDW – til dig, der skal printe meget

Brother MFC-L9570CDW

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Brothers laserprinter MFC-L9570CDW er specifikt designet til mindre arbejdsgrupper på omkring 10 medarbejdere, der har et behov for at printe på regelmæssig basis, og som samtidig gerne vil have multifunktioner som scanning og kopiering med i købet. MFC-L9570CDW er udpeget som Editor’s Choice hos Itpro.co.uk, og de flotte testresultater bliver bakket op af forbrugerne hos Amazon og Pricerunner. Her ligger karakteren på henholdsvis 4,4/5 og 4/5. 

God udskrivningskvalitet
Selvom denne Brother-maskine kan spytte prints ud i massevis, bliver der ikke gået på kompromis med udskrivningskvaliteten, ifølge testen i IT PRO. MFC-L9570CDW leverer overordnet set en knivskarp kvalitet i både tekst og billeder, endda med en god skarphed i selv de mørkeste områder. Det smarte element med Brothers printer er, at den kan udvides med flere og større papirkassetter, så du altid kan matche det individuelle udskrivningsbehov – du slipper ganske enkelt for at skulle fylde op med papir alt for mange gange i løbet af dagen. 

Printeren måler 49,5 cm (B) x 52,6 (D) og 54,9 (H) cm, og den har en vægt på 29,7 kg. Den kan både printe, scanne, kopiere og sende en fax. 

Nu ved du, hvem der printer hvad
Er I et mindre kontor, kan det give rigtig god mening at have styr på, hvem der printer hvad. Med funktionen PrintSmart CostControl kan du f.eks. nemt danne dig et overblik over, hvor meget hver enkelt medarbejder printer. Samtidig har printeren flere integrerede sikkerhedsfunktioner, så du kan låse adgangen med pinkoder og forhindre en utilsigtet brug. 

Brother MFC-L9570CDW vs markedet
Printeren leverer varen på en lang række punkter og sigter mod de mindre kontormiljøer med op til 10 medarbejdere. Den er en lidt dyrere model og har også et lidt større energiforbrug, men er omvendt et miljøvenligt valg grundet certificeringerne Blue Angel og Svanemærket. 

Fordele

 • Store toner, så du ikke skal udskifte så ofte
 • Flere sikkerheds- og administrationsmuligheder
 • God og stor touchscreen
 • Mulighed for at udvide med ekstra papirkassette
Ulemper

 • Højt strømforbrug
 • Dyrere maskine

Brother MFC-L9570CDW – specifikationer: 
🔴Højde: 54,9 centimeter
🔴Bredde: 49,5 centimeter
🔴Dybde: 52,6 centimeter
🔴Vægt: 29,7 kilo
🔴Type: Laserprinter/Multifunktionsmaskine (print, scan, fax og kopi)
🔴Mulighed for farveprint: Ja
🔴Størst muligt printformat: A4
🔴Papirkapacitet: 250 ark/50-arks fleksibel bakke
🔴Wi-Fi-tilslutning: Ja


HP Officejet 250 Mobile – overbevisende printkvalitet

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

HP Officejet 250 Mobile er en smart og handy all in one-printer – den er mobil, så du kan printe, mens du er på farten. Perfekt, når du f.eks. sidder på hotelværelset eller er på farten. Printeren bliver anbefalet af det tyske testmagasin Testberichte.de, og hos Pricerunners brugere ligger karakteren på 4,2 ud af 5. 

Når du har brug for en mobil løsning
HP Officejet 250 Mobile gør det muligt for dig både at udskrive, kopiere og scanne på farten. Du kan koble printeren trådløst på din mobile enhed, så du f.eks. får en effektiv arbejdsstation på hotelværelset. Udskrivningen kan bl.a. ske via HP ePrint. HP’s Fast Charge-teknologi muliggør en opladning på op til 90 minutter.  

Er printeren koblet til strøm, kan du udskrive op til 10 sider pr. minut. På batteri er kapaciteten 9 sider pr. minut. 

Printeren har en fin touchskærm på 2,65″, så du nemt kan håndtere de forskellige indstillinger. 

HP Officejet 250 Mobile vs markedet
Udskriftskvaliteten er overraskende god for denne handy og mobile printer. Om end den også kan scanne, er det ikke her, at den har den stærkeste ydelse. Du får dog overordnet set en rigtig fin printer, når du vil printe på farten. 

Fordele

 • Overbevisende printkvalitet for en mobil printer
 • Nemt at udskrive fra f.eks. en mobiltelefon
 • Fornuftige priser på blækpatroner for en mobil printer
Ulemper

 • Scanning – ikke så optimalt for denne printer
 • Kan være svært at indsætte patronerne

HP Officejet 250 Mobile – specifikationer: 
🔴Højde: 9,14 cm centimeter
🔴Bredde: 38 centimeter
🔴Dybde: 19,81 centimeter
🔴Vægt: 2,96 kilo
🔴Type: Mobilprinter/All-in-one (print, scan og kopi)
🔴Mulighed for farveprint: Ja
🔴Størst muligt printformat: A4
🔴Papirkapacitet: 50 ark
🔴Wi-Fi-tilslutning: Ja


Epson EcoTank ET-M3170 printer

Bedst i test hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk
Bedst i test hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön
”Editors’ Choice” hos det amerikanske magasin PCmag.com
”Best Buy” hos Englands største test-magasin Which.co.uk

 

vores-anbefaling-badgeEpson EcoTank ET-M3170 printer

Se priser og tilbud på Epson EcoTank ET-M3170 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.149,00 2.149,00 Læs mere
2.799,00 2.799,00 Læs mere
5.396,00 5.396,00 Læs mere

Denne printer er kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her har den scoret flotte 76 ud af 100%. Derfor vurderes printeren som ”god”. Forbrugerrådet Tænk skriver således om Epson EcoTank ET-M3170: ” Blækforbruget for denne printer er generelt lavt. Den er særlig billig i forbrug når det kommer til tekst- og grafikprint.”

Printeren vurderes som ”meget god” inden både forbrug af blæk og toner, energiforbrug samt netværksdrift hos Forbrugerrådet Tænk.

En printer med imponerende printøkonomi

Her er en printer, hvor du har mulighed for at spare penge. Den høje blækkapacitet giver i kombination med den økonomiske inkjetteknologi en lav TCO og meget konkurrencedygtig pris pr. side. Det betyder også, at du med denne 4-i-1 EcoTank kan spare op til 400 euro over 3 år. Samtidig er printeren pålidelig, tids- og energibesparende. Den har også udstyr som ADF, Wi-Fi og Ethernet.

Der findes ingen blækpatroner i printeren. I stedet er den udstyret med et bedre blækopfyldningssystem og nemme blækbeholdere. Dette kræver minimalt af dig. Blækbeholderen er placeret på forsiden af printeren. Den viser nemt blækniveauet.

Inkjet-teknologi kræver mindre energi og el

Printeren er også hurtig til at starte op. Fra dvaletilstand til du har den første side udskrevet, går der ca. 6 sekunder. Den udskriver desuden 20 sider pr. minut, så du ikke skal vente i evigheder på dine udskrifter. 

I modsætning til laserprintere, så har en printer som denne med inkjetteknologi ikke brug for varme. Dette gør det energiforbrug og elregning lavere. Printeren kan også tilsluttet Wi-Fi og USB. Grundet den kompakte størrelse, kan den let stilles på et skrivebord også.

Epson EcoTank ET-M3170 – specifikationer:
🔴 Højde: 34,6 centimeter
🔴 Bredde: 37,5 centimeter
🔴 Dybde: 34,7 centimeter
🔴 Vægt: 7,2 kg
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Epson EcoTank ET-M3170:
🔵 Meget lav printøkonomi
🔵 6.000 siders blækflaske inkluderet i pakken
🔵 God printkvalitet
🔵 Printeren bruger inkjetteknologi
🔵 Kan udskrive 20 sider pr. minut

Epson EcoTank ET-M3170 vs. markedet
De billigste printere på markedet fra Epson fås til omkring kr. 600, – Denne printer er lidt større end gennemsnittet, og derfor passer den godt ind på f.eks. det lille kontor. Samtidig er printøkonomien imponerende i forhold til andre printere på markedet.
Denne printer er vurderet som bedst i test hos flere magasiner. Forbrugerrådet Tænk skriver også om letheden ved at bruge printeren: ” Denne printer har wi-fi, så du nemt kan printe fra din computer, og den gør det også nemt at printe fra dine mobile enheder”.


Epson EcoTank ET-M1170 Blækprinter

Bedst i test hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk
”Editor´ Choice” hos det britiske magasin PCmag.com
”Best Buy” hos Englands største test-magasin Which.co.uk
Topscorer hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön

customer-favorite-topscorerEpson EcoTank ET-M1170

Se priser og tilbud på Epson EcoTank ET-M1170 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.495,00 1.495,00 Læs mere
1.630,00 1.630,00 Læs mere
3.617,00 3.617,00 Læs mere

Denne blækprinter er kåret som bedt i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her scorer den 68 ud af 100%. Hermed vurderes Epson EcoTank-M1170 blækprinter som værende ”god”. Hos Forbrugerrådet Tænk vurderes opstartstiden, printhastigheden samt print fra mobil enhed som værende ”meget god”.

Forbrugerrådet Tænk skriver således om printeren: ” Epson EcoTank ET-M1170 er en rigtig god sort/hvid-printer uden scanne- og kopifunktion, der har tanke i stedet for blækpatroner”. Derfor anbefaler vi Epson EcoTank ET-M1170.

Få store besparelser med denne EcoTank

Med Epson EcoTank ET-M1170 kan du nyde letheden ved mobil udskrivning. Samtidig kan du spare mange penge grundet, at blækbeholderen er genopfyldelig. Dette er en god og omkostningseffektiv løsning. Med det sorte blæk, som er inkluderet, kan du udskrive op til 11.000 sider. Derudover er opvarmningstiden for printeren også imponerende.

Denne printer giver dig mulighed for at bruge ressourcer og til mere effektivt. F.eks. har printeren Wi-Fi, dobbeltsidet udskrivning og et PrecisionCore-printhoved. Der er desuden plads til 250 ark i bakken.

En printer med gode nøglefunktioner

Ud over at denne blækbeholderprinter reducerer dine udskrivningsomkostninger, så er den også både pålidelig og holdbar. Der er nemlig en garanti på printeren på ét år eller 100.000 siders garanti. Du kan også reducere dit energiforbrug, fordi printeren kan spare op til 95% i strømforbrug modsat andre printere.

Med printeren har du selvfølgelig mulighed for mobil udskrivning. Denne udskrivning foregår hurtigt, og dine udskrifter er altid af professionel kvalitet. Her kan du printe 20 sider pr minut, og der er ingen opvarmningstid for printeren. Disse nøglefunktioner gør printeren meget konkurrencedygtig.

Epson EcoTank ET-M1170 – specifikationer:
🔴 Højde: 30,2 centimeter
🔴 Bredde: 37,5 centimeter
🔴 Dybde: 34,7 centimeter
🔴 Vægt: 6,2 kg
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Epson EcoTank ET-M1170
🔵 Lav pris pr. side, du udskriver
🔵 En billig printer i drift
🔵 Automatisk dobbeltsidet print
🔵 Du kan printe med Wi-Fi
🔵 Mulighed for Cloud Print

Epson EcoTank ET-M1170 vs. markedet

De billigste printere på markedet fra Epson fås til omkring kr. 600, – Det betyder også, at denne printer ikke er den billigste på markedet. Normalprisen på den billigste EcoTank printer fra Epson er til gengæld omkring kr. 1.500, – 

Epson EcoTank ET-M1170 er til gengæld en af de bedste printere, når det kommer til printøkonomien. Når først du har købt denne printer kan du spare op til 400 euro på 3 år. Det kan du grundet inkjetteknologien, som ikke kræver, at du skrifter blæk konstant. Denne printer anbefales til dig, som gerne vil gøre udskrivning, letter for dig selv.


Canon Pixma TR4550

5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk 
5 ud af 5 stjerner hos den britiske IT-side Itpro.co.uk

Se priser og tilbud på Canon Pixma TR4550 her:

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
699,00 699,00 Læs mere
1.153,00 1.153,00 Læs mere

Modellen Canon Pixma TR4550 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om 2 britiske kilder, nemlig testsiden Expertreviews.co.uk samt IT-siden Itpro.co.uk.

Her har begge hold eksperter set nærmere på, hvordan Canon Pixma TR4550 fungerer, og om den leverer et tilfredsstillende resultat og har en god funktionalitet.

Denne printer lever i høj grad op til de stillede kriterier, og derfor modtager modellen begge steder 5 ud af 5 stjerner.

Let printning

Canon Pixma TR4550 er designet til at gøre printarbejdet så let som muligt, og derfor er der en hurtig adgang til både at scanne, kopiere og printe. Der findes et smart LCD-display samt justerbart frontpanel, hvor man kan foretage sine handlinger.

Denne Canon printer kommer desuden også med muligheden for WiFi-tilslutning, hvilket gør det muligt at printe fra både computer, telefon og tablet. Her er yderligere tale om en model, der ikke fylder meget rent fysisk, for Canon Pixma TR4550 er 40 procent mindre end tidligere modeller.

Flot men lidt dyr printer, ifølge eksperterne

De 2 hold eksperter giver begge denne model 5 ud af 5 stjerner, hvilket betyder, at de er rigtig godt tilfredse med modellen.

Eksperterne har dog både minusser og plusser angående modellen, og på den negative side findes især prisen, som de synes er noget høj. De savner også muligheden for at kunne anvende en automatisk duplex-funktion.

På plussiden lægger eksperterne først mærke til modellens udseende, for de fremhæver, at Canon Pixma TR4550 er virkelig flot og stilfuld og kommer i et pænt, kompakt design.

God til alle opgaver, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer endvidere, at den også har et højt præstationsniveau, som virkelig begejstrer.

Modellen klarer nemlig alle typer af opgaver godt og passer således godt til den forbruger, som foretager sig lidt af hvert. Herudover modtager brugervenligheden også ros fra eksperterne, idet de synes, at Canon Pixma TR4550 kommer med et simpelt display og kontrolpanel, som er let at finde ud af.

Canon Pixma TR4550 – specifikationer 
🔴 Højde: 12,6 centimeter
🔴 Bredde: 37,2 centimeter
🔴 Dybde: 31,5 centimeter
🔴 Vægt: 5,5 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma TR4550: 
🔵 Kan både printe, kopiere og scanne
🔵 Styres via LCD-skærm
🔵 Mulighed for WiFi-tilslutning
🔵 Kan anvendes til både computer, telefon og tablet
🔵 Fylder ikke ret meget 


Canon Maxify MB5150

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Brother HL-L2375DW

Se priser og tilbud på Canon Maxify MB5150 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne printer har fået 5 af ud 5 stjerne. Printeren er en multifunktionsprinter, også kaldt for en All-In-One printer. Derfor kan denne printer tage imod både almindeligt papir, fotopapir skinnende papir og mat papir. Samtidige kan den både printe, scanne, faxe og lave kopier.

Denne printer minder meget om den forgående printer Canon havde lavet, nemlig MB5050. De har dog lavet nogle ændringer, så den både scanningsprocessen og berøringen på skærmen bliver bedre, samtidigt er der også flere netværksfunktioner.

En af de nye enheder er at man ved denne printer kan få printeren til at scanne forsiden og bagsiden samtidigt. Printer har også fået et bedre speedniveau, så den for eksempel for printet papirerne hurtigere ud.

Canon Maxify MB5150 – specifikationer: 
🔴 Højde: 29,1 centimeter
🔴 Bredde: 46,3 centimeter
🔴 Dybde: 39.4 centimeter
🔴 Vægt: 11,4 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Maxify MB5150
🔵 Kan tilsluttes til Wi-Fi
🔵 Miljøvenlig model
🔵 Lydsvag printer med lydniveau på 50 dB
🔵 Hurtig udskrivning
🔵 Stor papirskuffe


Brother HL-L2375DW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Brother HL-L2375DW

Se priser og tilbud på Brother HL-L2375DW her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Brother HL-L2375DW er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt Englands største testmagasin Which.co.uk.

Alle tre ekspertkilder er vilde med printeren, som de mener er en god sort/hvid-printer. Eksperterne forklarer også, at printeren har et lavt strømforbrug, hvilket de mener, er en fordel.

Ingen af ekspertkilderne finder mange ulemper ved modellen. Dog nævner de, at man skal være opmærksom på, at printeren ikke kommer med mange af de normale printerfunktioner, da den eksempelvis ikke har en scanne- og kopifunktion.

Prisvenlig sort/hvid-printer med mange egenskaber 

Brother HL-L2375DW er en sort/hvid-laserprinter, der er velegnet til et mindre kontor eller til hjemmet. Den kan printe i sort/hvid, hvorfor der ikke er mulighed for at lave farveprint med denne model.

Til gengæld er den prisvenlig sammenlignet med andre modeller på markedet og indeholder mange forskellige egenskaber. Det er en effektiv printer med lave printomkostninger takket været modellens store starttoner og papirskuffe, der har en kapacitet på op til 250 papirark i skuffen. Det betyder, at man ikke skal fylde papirskuffen op hele tiden. Den medfølgende starttoner kan desuden printe op til 700 sider.

Brother HL-L2375DW er lavet til at kunne stå på et bord og kommer med både et indbygget kablet og trådløst netkort.

Lydsvag og brugervenlig printer 

Brother HL-L2375DW er en lydsvag printer med et lydniveau på 50 dB. Dette gør printeren oplagt til et arbejdsskrivebord, da man herved kan printe uden at blive forstyrret hele tiden. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Selvom printeren er lydsvag, betyder det ikke, at den er langsom. Den kan nemlig udskrive op til 34 sider i minuttet uden at larme yderligere.

Derudover er Brother HL-L2375DW brugervenlig og kan tilsluttes til Wi-Fi. Det betyder, at udskrivningen nemt og hurtigt kan klares, da printeren blot skal tilsluttes til et netværk.

Robust og miljøvenlig model

Med Brother HL-L2375DW får man en robust printer, der er produceret til at kunne holde i lang tid. Den er nemlig fremstillet i et robust materiale, så man ikke skal investere i en ny printer lige med det samme.

Printeren er ydermere miljøvenlig, da den efterlever flere miljøstandarder såsom Der Blauer Engel og det Nordiske Svanemærke. Det vil sige, at printeren reducerer påvirkningen af miljøet.

Sidst men ikke mindst kommer Brother HL-L2375DW med automatisk dobbeltsidet print, hvilket er en fordel, hvis man ønsker et dokument, hvor der er print på begge sider.

Brother HL-L2375DW – specifikationer: 
🔴 Højde: 18,3 centimeter
🔴 Bredde: 35,6 centimeter
🔴 Dybde: 36 centimeter
🔴 Vægt: 7,2 kilo
🔴 Type: Laserprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Brother HL-L2375DW: 
🔵 Kan tilsluttes til Wi-Fi
🔵 Miljøvenlig model
🔵 Lydsvag printer med lydniveau på 50 dB
🔵 Hurtig udskrivning
🔵 Stor papirskuffe


Epson EcoTank ET-7700

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
3.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Epson EcoTank ET-7700

Se priser og tilbud på Epson EcoTank ET-7700 her:

i samarbejde med PriceRunner

Epson EcoTank ET-7700 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Which.co.uk og PCmag.com. Alle ekspertkilder har givet printeren en god anmeldelse, da de mener, at det er en god farveprinter med flere attraktive funktioner.

Eksperterne er især begejstrede for, at Epson EcoTank ET-7700 kommer med Wi-Fi, så det er nemt at printe fra ens computer eller mobile enheder. Selvom ekspertkilderne generelt er vilde med printeren, nævner de også, at den er forholdsvis dyr.

Eksperterne: God printer med flere attraktive funktioner

Epson EcoTank ET-7700 er, ifølge eksperterne, en mindre printer sammenlignet med andre modeller på markedet, hvilket de mener, er en fordel.

Eksempelvis skriver eksperterne fra PCmag.com, at Epson EcoTank ET-7700 er fantastisk, hvis man ikke ønsker en stor printer i hjemmet. De forklarer ydermere, at modellen kommer med ”ekstremt lave driftsomkostninger”, så man kan udskrive farvefotos m.m. til en meget lav pris pr. udskrivning.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at printeren leveres med masser af blæk samt udskriver dokumenter med ”meget god tekstkvalitet”. Til gengæld er de mindre vilde med modellens pris, samt at den mangler nogle funktioner såsom ADF og fax-muligheder.

Printer uden blækpatroner og fotoudskrivning

Med Epson EcoTank ET-7700 får man en printer uden blækpatroner, der sørger for at holde omkostningerne nede.

Blækbeholderne har en høj kapacitet, hvorfor der ikke er behov for blækpatroner, hvilket gør det muligt at udskrive dokumenter mellem genopfyldningerne. Det medfølgende blæk giver desuden mulighed for at udskrive op til 3.400 fotos fra blækbeholderne.

Disse fotos er af høj kvalitet, da printeren kommer med et 5-farve-blæksystem, der indeholder sort fotoblæk. Printeren er ydermere nem at bruge, da den kommer med en SD-kortplads, fotoudskrivning til kant samt dobbelte papirbakker.

Printer med mobil udskrivning og LCD-skærm

Epson EcoTank ET-7700 er forsynet med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, så man har mulighed for at sende diverse dokumenter og filer til udskrivning fra mobile enheder. Dette kan blandt andet gøres med hjælp fra Epson iPrint-appen.

Med Epson EcoTank ET-7700 er der yderligere mulighed for at anvende Creative Print-appen, der sikrer, at man får mest muligt ud af sine fotos på Facebook. Appen kan bruges til at udskrive billeder, lave kort samt meget mere, hvorefter de kan overføres direkte til printeren.

Derudover kommer Epson EcoTank ET-7700 med en LCD-skærm, hvor man kan finde alle de nødvendige printerfunktioner. Det er på skærmen, at man kan vælge, hvorvidt man ønsker at kopiere, scanne eller benytte sig af en dobbeltsidet udskrivning.

Epson EcoTank ET-7700 – specifikationer: 
🔴 Højde: 16,1 centimeter
🔴 Bredde: 42,5 centimeter
🔴 Dybde: 35,9 centimeter
🔴 Vægt: 8 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 100 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Epson EcoTank ET-7700: 
🔵 Kan både printe, scanne og kopiere
🔵 Betjenes via en LCD-skærm
🔵 Mulighed for at tilslutte til Wi-Fi
🔵 Nem mobil udskrivning
🔵 Lave omkostninger


Brother MFC-L2750DW

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
Kåret som “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
4.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske testmagasin Tomsguide.com
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin PCmag.com

Brother MFC-L2750DW

Se priser og tilbud på Brother MFC-L2750DW her:

i samarbejde med PriceRunner

Brother MFC-L2750DW er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder. Dette tæller Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön, Which.co.uk, Tomsguide.com og PCmag.com.

Alle ekspertkilder har givet Brother MFC-L2750DW en god anmeldelse og forklarer, at modellens største fordele er, at den printer og kopierer hurtigt samt kommer med lave printomkostninger.

Selvom eksperterne generelt er vilde med printeren, nævner de også, at den alligevel er en smule dyrere end andre printere på markedet med samme funktioner.

Kompakt og hurtig printer med mange funktioner, ifølge eksperterne

Brother MFC-L2750DW er en printer, der har fået en lang række rosende ord med på vejen af de forskellige ekspertkilder.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Tomsguide.com, at Brother MFC-L2750DW er en hurtig og kompakt printer velegnet til et mindre kontor eller hjemmet. Dette mener de, da den har en lav pris pr. side, masser af funktioner og masser af hastighed.

Eksperterne fra PCmag.com er enige i dette, men forklarer også, at de ikke er lige så vilde med printerens omkostninger som Tomsguide.com. De mener nemlig, at den er dyrere end andre sammenlignelige printere, hvilket man skal være opmærksom på. Til gengæld skriver de, at dens mange funktioner og hurtige udskrivninger er en fordel.

Printer med mange muligheder

Ved køb af Brother MFC-L2750DW får man en printer med mange muligheder. Det er nemlig både muligt at benytte printeren til print, scan, kopi og fax.

Derudover kommer Brother MFC-L2750DW med en trådløs forbindelse, så man har mulighed for at printe fra diverse mobile enheder. Man kan eksempelvis benytte sig af ’Tryk og print’ fra sin mobile enhed takket været et indbygget kablet netkort, hvis man ønsker en nem og hurtig udskrivning direkte fra mobilen, tabletten eller lignende.

Brother MFC-L2750DW leveres med en stor starttoner, så man har mulighed for at gå i gang med at printe lige med det samme. Den medfølgende starttoner sørger for, at man kan printe op til 1200 A4-sider.

Lydsvag, hurtig og kompakt printer med farvetouchskærm og stor papirskuffe 

Brother MFC-L2750DW er designet til at printe hurtigt, da den kan printe op til 34 sider i minuttet. Selvom printeren er hurtig, er den stadig lydsvag, da dens maksimale lydniveau er på 50 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Endvidere kommer Brother MFC-L2750DW med muligheden for at benytte sig af cloud-services direkte fra farvetouchskærmen. Man kan derfor bruge alt lige fra DropBox til OneNote. Man har ydermere mulighed for at lave sine egne genveje på touchskærmen, så man hurtigt kan finde de funktioner, man bruger mest.

Printeren er desuden udstyret med en papirskuffe med en kapacitet på 250 ark samt en 50 arks automatisk dokumentføder. Der er ligeledes mulighed for at benytte sig af automatisk dobbeltsidet print, scan, kopi og fax.

Brother MFC-L2750DW – specifikationer: 
🔴 Højde: 31,85 centimeter
🔴 Bredde: 41 centimeter
🔴 Dybde: 39,85 centimeter
🔴 Vægt: 12 kilo
🔴 Type: Laserprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 250 ark
🔴 Wi-Fi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Brother MFC-L2750DW: 
🔵 Lydsvag model
🔵 Stor papirskuffe
🔵 Farvetouchskærm med personlige genveje
🔵 Mobiludskrivning
🔵 Kan benyttes til både kopi, scan, print og fax


Brother HL-L6300DW – Laserprinter

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Brother HL-L6300DW printer

Se priser og tilbud på Brother HL-L6300DW her:

i samarbejde med PriceRunner

Brother HL-L6300DW er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, og eksperterne placerer modellen højt i deres test af printere.

Eksperterne vurderer at Brother HL-L6300DW er en rigtig god printer. Dette er en laserprinter, som er skabt til at printe rigtig meget og meget hurtigt.

Eksperterne skriver at denne model vil være et rigtig godt valg til kontoret.

46 sider i minuttet

Brother HL-L6300DW er lidt en traditionel printer, som er skabt til at printe A4-papir ud som hovedformål.

Denne model er også en laserprinter, og laserprintere er ofte meget hurtige, hvad angår udskrivning. Det gælder også denne model, for den kan printe 46 sider ud i minuttet samtidig med, at kvaliteten er rigtig høj og flot.

Man kan styre denne printer på mange forskellige måder, og det tæller blandt andet LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, WiFi Direct, AirPrint og Google Cloud Print.

Brother HL-L6300DW er kompatibel med både Windows og Mac.

Store tonere

Denne printer er skabt til at kunne printe rigtig meget – samtidig med at modellen reducerer printeromkostningerne.

Modellen er nemlig udstyret med ekstra store tonere på op til 12.000 sider. Herudover har den en fleksibel papirhåndtering med 570 siders papirarkskapacitet – der er yderligere mulighed for at få kapaciteten helt op på 2.650 ark.

Man styrer modellen via et display med touchskærm på 4,5 cm, der er placeret på toppen lige til venstre for udskriftsområdet.

Sikker printer

Eftersom Brother HL-L6300DW er skabt til virksomhedsbrug og kan kobles til rigtig mange enheder, så kommer modellen også med langt mere sikkerhed end andre gode printere.

Modellen har flere sikkerhedsprogrammer, som sørger for, at der findes øget dokumentsikkerhed, sikker brugeradgang samt sikker brugerautorisering på modellen.

Brother HL-L6300DW måler 40 x 29 x 40 cm og vejer 13 kilo.

Udvalgte fordele ved Brother HL-L6300DW:
🔵 Laserprinter skabt til at printe A4-papir-format
🔵 Kan printe 46 sider i minuttet
🔵 Kapacitet på 570 papirark
🔵 Styres via touchskærm
🔵 Sikker model


HP OfficeJet Pro 7730

God vurdering hos det danske forbrugerråd Tænk

HP OfficeJet Pro 7730

Se priser og tilbud på HP OfficeJet Pro 7730 her:

i samarbejde med PriceRunner

Eksperterne er imponerede over modellen, som også kan rigtig mange ting. Derfor placeres den i toppen af testen, hvor den får fine ord med fra Forbrugerrådet Tænk.

HP OfficeJet Pro 7730 er nemlig lidt et multiprodukt, som kan flere ting end blot at printe. Dette er en printer er skabt til at kunne bruges hver dag, og modellen opererer via blæk.

Alsidig printer

Blækprinteren HP OfficeJet Pro 7730 kan udføre flere opgaver udover at printe, da det er en såkaldt All-in-One printer. Disse opgaver tæller scanning, kopiering og faxning, og det foregår let via både LAN-tilslutning, USB-tilslutning, WiFi-tilslutning, Wifi Direct, AirPrint og Google Cloud Printing.

Desuden er det muligt at bruge HP OfficeJet Pro 7730 med både Windows og Mac.

Professionel printer

Denne printer er skabt til at give forbrugeren et professionelt resultat, hvilket også gør modellen velegnet til kontoret i en mindre virksomhed.

Denne printer kan nemlig udover A4 også printe A3-formater og foretage udskrivninger i meget høj farvekvalitet. Opgaverne udføres hurtigt via den automatiske dokumentføder til 35 sider, og der foretages endvidere en automatisk to-sidet udskrivning, hvis man ønsker.

Farverne er så nuancerede, at man på HP OfficeJet Pro 7730 let kan designe grafik til blandt andet brochurer og præsentationer i meget høj kvalitet. Printene bliver både modstandsdygtige over for vand og pletter, samt de falmer ikke.

Også til store opgaver

HP OfficeJet Pro 7730 kan som nævnt også klare A3-formater, og i det hele taget er modellen designet til at klare både store og professionelle opgaver.

Derfor findes der også to papirbakker med en kapacitet på hver 250 ark, hvilket sikrer, at man ikke behøver at tilføje nyt papir så ofte. Udover at printe papir ud kan HP OfficeJet Pro 7730 også printe fotos, som på grund af de nuancerede farver bliver både flotte og virkelighedstro.

Udover at kunne udskrives fra computeren findes der også en tilhørende app til telefonen, så man kan udskrive direkte fra sin mobil.

Et enkelt minus ved HP OfficeJet Pro 7730 er, at modellen ikke er så hurtig. Den kan printe 22 sider ud i minuttet, men til gengæld bliver kvaliteten rigtig høj.

HP OfficeJet Pro 7730 måler 58,4 x 38,5 x 44,4 cm og vejer 18,5 kilo.

Udvalgte fordele ved HP OfficeJet Pro 7730:
🔵 Blækprinter som både kan printe, kopiere, scanne og faxe
🔵 Farve i høj kvalitet som er modstandsdygtig overfor vand og pletter
🔵 Kan anvendes til store formater som A3
🔵 Papirkapacitet på 500 ark
🔵 Kan udskrive direkte fra mobilen


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

section


Lexmark MS321dn Laserprinter

Bedst i test hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön
”Best Buy” hos Englands største test-magasin Which.co.uk
Top scorer hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk

Lexmark MS321dn Laserprinter

Ud over at være kåret som bedst i test hos Råd & Rön, så er Lexmark MS321dn også top scorer hos Forbrugerrådet Tænk. Her scorer laserprinteren 73 ud af 100%. Derfor vurderes den som en ”god” printer. Her vurderes printeren som ”meget god” inden for bl.a. tekstprint, printhastighed samt opstartstid.

Forbrugerrådet Tænk skriver følgende om printeren: ” Lexmark MS321dn er en rigtig god sort/hvid-printer uden scanne- og kopifunktion. Den er billig i forbrug når det kommer til grafikprint”.

Fantastisk printer til sort-tekstbaserede udskrifter

Denne printer er fantastisk til at printe sort-tekstbaserede dokumenter og breve. Teksten ser virkelig skarp ud på udskrift. Derudover er det en hurtig printer. Med denne kommer du kun til at vente 16 sekunder, når du printer en fem-sides brev ud.

Normalt er laserprintere billige i drift. Denne Lexmark printer dog dette til et helt nyt niveau. Her estimerer Which.co.uk, at det kun koster ca. kr. 12,- at printe 20 siders sort tekst og 10 siders kontor grafik hver måned. Vil du printe et 10-siders brev vurderes det at koste kun kr. 17,- Dette gør printeren til en af de mst økonomiske laserprintere på markedet.

Print med et Ethernet kabel eller Apple AirPrint

Det er muligt at koble denne printer til internettet – dog kun med et Ethernet kabel. Derfor skal du placere printeren så tæt på din router, at kablet kan nå denne. Der findes ingen printapp for Lexmark, som du kan downloade. Du kan dog nemmere printe fra en Apple iPhone, Mac eller iPad, da printeren understøtter Apple AirPrint.

Lexmark MS321dn understøtter A4, A5 og A6 papirstørrelser. Det er en relativ tung printer, og derfor anbefales den til brug i forretninger, hvor den måske har en fast plads. Hermed skal du ikke rykke for meget rundt på den. Printeren leveres i farven sort og hvid.

Lexmark MS321dn – specifikationer:
🔴 Højde: 26 centimeter
🔴 Bredde: 39,9 centimeter
🔴 Dybde: 37,4 centimeter
🔴 Vægt: 13,9 kg
🔴 Type: Laserprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Nej
🔴 Størst muligt printformat: A4
🔴 Papirkapacitet: 350 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Nej

Udvalgte fordele ved Lexmark MS321dn
🔵 Fantastisk sort-tekst print
🔵 En hurtig printer
🔵 Meget lave printomkostninger
🔵 Ethernet forbindelse
🔵 Automatisk dobbeltsidet print

Lexmark MS321dn vs. markedet

De billigste printere på markedet fra Lexmark fås til omkring kr. 500, – Det betyder også, at Lexmark MS321dn koster lidt mere. Dette kan dog begrundes med en billigere print pr. side økonomi grundet laserteknologien. 

Dette er ikke den mest alsidige er feature-specifikke printer på markedet. Den er dog god, hvis du printer en masse tekstdokumenter på hjemmekontoret. Her kan du nemt holde omkostningerne nede, når du printer.


Epson SureColor P600

6 ud af 6 stjerner hos Lydogbilde.no

Epson SureColor P600

Bemærk: Da Epson SureColor P600 er udgået af produktion, har vi opdateret pristabellen nedenfor med den nyere og opdateret version, Epson Surecolor P700. Produkt teksten omhandler stadig Epson SureColor P600.

Nordens største elektronikmagasin Lydogbilde.no har testet fotoprinteren Epson SureColor P600, og gav den  6 stjerner ud af 6 mulige. Det er en farve-blækprinter, men den hører til i den lidt dyrere klasse. Det primære formål med denne printer er at printe ud i høj fotokvalitet, f.eks. til brug for fotoamatører eller endda professionelle. Dette er altså hovedsageligt en fotoprinter.

Der er således ingen papirkassette i Epson SureColor P600, og en enkelt udskrift kan tage op til flere minutter. Printeren skal også bruge hele 9 forskellige farvepatroner, så det er ikke lige denne type printer man skal anskaffe, hvis behovet primært er strikkeopskrifter og invitationer til børnefødselsdag.

Flere grunde til, at Lydogbilde.no er begejstrede for Epson SureColor P600

Til hjemmekontoret er Epson SureColor P600 ikke specielt velegnet, men af testen i Lydogbilde.no fremgår det, at det til gengæld er et fantastisk værkstøj for amatørfotografen og endda også til professionel anvendelse. Printeren performer væsentligt bedre end de øvrige sammenlignelige produkter på markedet, og særligt sort/hvid-kvaliteten fremhæves som værende helt exceptionel.

Epson SureColor P600 klarer helt op til A3-formater, og kan printe på næsten enhver form for medie, lige fra fotopapir til bomuld og lærred, og op til en tykkelse på hele 1,3 millimeter. Alt styres og overvåges fra det vipbare betjeningspanel, som også får roser med på vejen. I forhold til andre tilsvarende printere på markedet vurderer Lydogbillede.no også, at udskriften med Epson SureColor P600 går væsentlig hurtigere, uden at det går ud over kvaliteten.

Derfor anbefaler vi denne model: 
🔵 Farveægte udskrifter i foto-kvalitet
🔵 Kan udskrive på op til A3-format
🔵 Printer også på bomuld og lærred
🔵 Vipbart betjeningspanel
🔵 Hurtig udskrift i forhold til den høje kvalitet

Gode råd ved valg af printer og type

Det er i dag muligt at få printere til priser helt ned til få hundrede kroner, men det betaler sig alligevel at overveje behov og forventninger før køb. De helt billige printere er typisk blækprintere, forsynet med relativt små blækpatroner, som mest er til demobrug. Mange fabrikanter spekulerer direkte i dette, og sælger printeren ekstra billigt med henblik på en senere fortjeneste på de dyre blækpatroner. Hvis dit print-behov er minimalt, kan de helt billige printere dog sagtens være en udmærket løsning – også på længere sigt.

Har du som privatperson et moderat printbehov, betaler det sig at se lidt nærmere på blækforbruget på den printer, du påtænker at anskaffe. Det kan variere ganske meget, og priserne på originale blækpatroner varierer også en del fra mærke til mærke og fra model til model. Eventuelt kan du også afsøge markedet for såkaldte ”kompatible blækpatroner” – altså kopier af de originale – der oftest er af samme kvalitet som dem, producenterne sælger.

Laserprinteren er blevet billigere

Som artiklen også viser, er de sort/hvide laserprintere kommet så meget ned i pris de senere år, at de kan eventuelt være en overvejelse værd, hvis du ikke har brug for farveprint og flot grafik. Du skal være opmærksom på, at toneren til laserprinteren er dyrere end en almindelig blækpatron. Til gengæld holder den længere, og prisen pr. udskrevet side er væsentligt lavere.

Hvis du skriver mange sider ud hver dag – eventuelt i erhvervsøjemed – vil laserprinteren generelt stadig være det mest oplagte bud, selv om der for tiden kommer flere og flere blækprintere på markedet, som nærmer sig laserprinteren på både performance og pris.

I artiklen har vi flere gode bud på billige laserprintere, som endda i et par tilfælde ligefrem vurderes som de bedste køb generelt set. Laserprintere er en anelse dyrere i indkøb, men de printer hurtigere og billigere, og skal serviceres med længere intervaller. Laserprintere er dog ikke helt så skarpe som blækprintere, når det kommer til udskrivning af flot grafik og billeder i fotokvalitet.


Canon Pixma Pro-100S 

5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Alphr.com 
4 ud af 5 stjerner hos det britiske computermagasin Pcmag.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com 
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Canon Pixma Pro-100S

Modellen Canon Pixma Pro-100S er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, der alle i et omfang beskæftiger sig med elektronik. Her er nemlig tale om den britiske testside Expertreviews.co.uk, den britiske version af computermagasinet Pcmag.com, samt de 2 teknologisider Alphr.com og Techradar.com.

Canon Pixma Pro-100S begejstrer alle eksperterne og modtager flot kritik og gode karakterer.

Avanceret printerteknologi

Denne model hører til de printere, som er udstyret med moderne teknologi for at give de bedste udprint. Denne Canon printer har nemlig 8 forskellige blæktyper, som alle har individuelt farvestof, hvilket giver den mest præcise gengivelse af farver og mønstre.

Canon Pixma Pro-100S har en indbygget WiFi-tilslutning, som gør, at man kan anvende den til alle sine enheder – både computer, tablet eller telefon.

Denne printer har desuden også den fordel i sammenligning med andre printere til kontoret eller hjemmekontoret, at den kan printe helt op til A3-format.

God til prisen, ifølge eksperterne

Canon Pixma Pro-100S er blevet anmeldt af flere eksperter, som alle er positivt indstillede over for modellen. Blandt andet forklarer Pcmag.com, at her er tale om god kvalitet til prisen, for modellen har et overkommeligt prisniveau samtidig med, at kvaliteten af printene bliver god – dog uden at være decideret fantastisk.

Men kvaliteten er stadig så høj, at eksperterne mener, at prints fra denne printer sagtens kunne hænge på et galleri. Herudover mener Pcmag.com også, at Canon Pixma Pro-100S er relativt hurtig, når den printer.

Printer flotte billeder, ifølge eksperterne

Også Techradar.com er begejstrede for den billedkvalitet, som denne model kan præstere. De forklarer, at de også synes, at denne model kommer til en god pris, og hvis man sammenligner Canon Pixma Pro-100S med andre og dyrere modeller fra Canon, så bliver kvaliteten af printene stort set den samme.

Expertreviews.co.uk forklarer desuden, at denne model måske vil være lidt for meget til en amatør-fotograf, men hvis man er professionel eller semi-professionel og mangler en printer på budget, så vil denne model være et godt valg.

Canon Pixma Pro-100S – specifikationer 
🔴 Højde: 21,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 68,9 centimeter
🔴 Vægt: 19,7 kilo
🔴 Type: Blækprinter
🔴 Mulighed for farveprint: Ja
🔴 Størst muligt printformat: A3
🔴 Papirkapacitet: 150 ark
🔴 WiFi-tilslutning: Ja

Udvalgte fordele ved Canon Pixma Pro-100S: 
🔵 Stor og kraftig printer
🔵 Anvender flere blæktyper for bedre farvegengivelse
🔵 Med WiFi-tilslutning
🔵 Kan kommunikere med både telefon, tablet og computer
🔵 Kan anvendes til op til A3-format 

 


Samsung Xpress M2885FW

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Samsung Xpress M2885FW printer

.
Modellen Samsung Xpress M2885FW formår at imponere de svenske eksperter i deres test af printere. Det sker i så høj en grad, at Samsung Xpress M2885FW får en flot førsteplads.

Samsung Xpress M2885FW er en kraftig laserprinter, som kan mere end blot at printe. Herudover har modellen mange funktioner og kan benyttes til kontoret såvel som til hjemmet, hvor der printes meget.

Brug printeren til flere formål

Samsung Xpress M2885FW er som nævnt ikke blot en maskine, der kan printe papir ud. Modellen kan også både scanne, kopiere og faxe, og man kan styre printeren via mange forskellige forbindelser, som også inkluderer mobiltelefonen.

Det sikrer en trådløs udskrivning, hvis man har en internet-forbindelse, så man slipper for irriterende ledninger.

Hvor tidligere versioner af modellen har haft problemer med at levere en hurtig nok udskrift, så er Samsung Xpress M2885FW blevet 25 procent hurtigere end de tidligere modeller og kan nu printe 26 sider ud i minuttet.

Høj kvalitet

Samsung Xpress M2885FW er skabt til at kunne printe ud i professionel kvalitet. Det sker via en høj opløsning i billedkvalitet med ny teknologi, som leverer skarpe kanter, klare motiver og en nuanceret farvepalet.

Også detaljerne bliver mere synlige, udtrykket renere og billederne i det hele taget mere naturlige.

Også skriften på de almindelige sider er forbedret således, at selv en tekst i en lille skriftstørrelse bliver klar og tydelig.

Mulighed for at printe på flere typer papir

Samsung Xpress M2885FW har en høj alsidighed, og det gælder også, når det kommer til valg af papir til at printe på.

Denne printer kan nemlig udover almindeligt papir også printe på etiketter, kort, konvolutter, overhead folie, genbrugspapir, tyndt papir, tykt papir og bomuldspapir. Der findes ydermere en stor ark-kapacitet på modellen, som er på 250 ark.

Modellen er desuden en miljøvenlig printer, som kan printe på begge sider for at spare papir. Toneren er også skabt til at være besparende.

Samsung Xpress M2885FW måler 40 x 36 x 37 cm og vejer 10,4 kilo.

Udvalgte fordele ved Samsung Xpress M2885FW:
🔵 Laserprinter som også kan scanne, kopiere og faxe
🔵 Kan bruges trådløst og også via mobilen
🔵 Høj farvekvalitet
🔵 Kan bruges på mange forskellige typer papir, herunder tykt papir, tyndt papir og etiketter
🔵 Miljøvenlig model


section

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke printere er bedst i tests?

Brother HL-L2375DW, Epson EcoTank ET-7700, Brother MFC-L2750DW, Canon Pixma Pro-100S og Samsung Xpress M2885FW

🤓 Hvordan er printerne blevet testet?

Printerne er blevet vurderet ud fra deres printfunktion, scannefunktion, kopifunktion og brugervenlighed. Derudover er de også blevet bedømt på deres blæk- og toneromkostninger, netværksfunktioner og strømforbrug.

🤔 Hvad skal man overveje, når man køber ny printer?

Der findes grundlæggende to typer printere – nemlig blækprinterne og laserprinterne. Skal du printe stort set hver dag, og har du ikke behov for udskrivning af flot grafik og billeder i fotokvalitet, er laserprinteren det oplagte valg, trods den lidt højere pris. Printer du derimod sjældent, kan en blækprinter være et rigtig godt valg. Vær dog opmærksom på, at hvis printeren er meget billig, kan den risikere at bruge blækpatronerne meget hurtigt, så producenten tjener flere penge den vej.


testkilderBeskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Tænk 🇩🇰
Det anerkendte forbrugermagasin Tænk har gennemgået en omfattende printer test, hvor de har sammenlignet printernes evner på en lang række parametre. Du kan se den fulde printertest her. Det kræver abonnement at få adgang til testen. Er du ikke abonnement, er det stadigt muligt at købe særskilt adgang til testen (det kan gøres via linket).

Her får du adgang til en meget omfattende og relativt ny test af hele 150 forskellige printere, fordelt på både blæk- og laserprintere, basal- og multiprintere. Testresultaterne er listet i et overskueligt skema, hvor du har mulighed for at sortere på forskellige parametre samt sammenligne de printere, du eventuelt måtte finde interessante. Du kan også se de mange testede parametre og resultater for hver enkelt printer ved at klikke på modellen.

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes testet og anmeldt de tre printere Epson EcoTank ET-7700, Brother HL-L2375DW og Brother MFC-L2750DW. Du kan læse anmeldelserne af de tre printere her.

Råd & Rön 🇸🇪
Det uafhængigt svenske forbrugermagasin, foretager ligesom danske Tænk uvildige tests på forbrugernes vegne. De testede i efteråret 2015 hele 145 forskellige printere. Fuld adgang til testresultaterne kræver abonnement, og har du det, kan du tilgå testen her.

Der er testet på alle typer af almindelige printere, og resultatet er overskueligt opstillet i et interaktivt skema, hvor du selv kan sortere efter pointscore, mærker og priser. Du kan også sammenligne de deltagende printere med hinanden. Alle resultaterne for den enkelte model kan tilgås ved at klikke ind på modellen.

Råd & Rön har også testet og anmeldt de tre printere Epson EcoTank ET-7700, Brother HL-L2375DW og Brother MFC-L2750DW. Du kan læse anmeldelserne af de tre printere her.

Pcforalla.se 🇸🇪
Vi har også kigget med hos det svenske magasin Pcforalla.se, som er en del af IDG-koncernen. Her offentliggjorde magasinet i foråret 2015 en test af 20 af de bedste printere på markedet, fordelt på forskellige typer. Testen er frit tilgængeligt her.

Computerworld.no 🇳🇴
Det norske magasin Computerworld.no beskæftiger sig med alt, der vedrører it-branchen. Det gav i 2015 anledning til en specifik test af blækprinteren Officejet Pro x576dw fra Hewlet Packard som en udfordrer til erhvervslivets foretrukne laserprintere. Vi har kigget dem over skulderen, og det kan du også gøre via dette link. Det er helt gratis.

Lyd & Bilde 🇳🇴
Nordens største magasin for forbrugerelektronik er norsk og hedder Lyd & Bilde. De testede den specielle fotoprinter Epson SureColor P600 i 2015. Den er målrettet både hobbyfotografer og professionelle. Fotografering er en hobby i stor fremgang herhjemme, så vi har valgt at tage produktet med i artiklen. Hvis du vil læse anmeldelsen i Lyd & Bilde, ligger den frit tilgængelig her.

Alphr.com 🇺🇸 
Alphr.com er en amerikansk teknologside, som skriver bredt om teknologi og de produkter, information og viden, der knytter sig til den teknologiske verden, samt de forandringer teknologien medfører. Det gælder også tests af forskellige digitale produkter, og her har Alphr.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Du kan læse mere her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har de britiske eksperter testet forskellige printere:

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma TS5050, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Canon Pixma Pro-100S, kan du klikke på dette link.

Itpro.co.uk 🇬🇧
Itpro.co.uk er en britisk IT-webside, der dækker adskillige aspekter af det digitale liv, og målgruppen er de folk, der arbejder professionelt med IT. Derfor foretager siden også forskellige tests af digitale produkter, og her har Itpro.co.uk testet printeren Canon Pixma TS5050. Du kan læse mere på Itpro her.

Pcmag.com 🇺🇸 
Pcmag.com er en international webside, der handler om alt inden for computer, IT, hardware, software og teknologi. Her er der tale om den britiske version af Pcmag.com, som hjælper forbrugeren gennem den teknologiske verden med nyheder, guides, viden, tests med mere. Her har Pcmag.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt de to printere:

Ønsker du at læse testen af Epson EcoTank ET-7700, kan du finde den her.

Ønsker du at læse testen af Brother MFC-L2750DW, kan du finde den her.

Techradar.com 🇺🇸 
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet printeren Canon Pixma Pro-100S. Læs mere på Techradars hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Det amerikanske testmagasin Tomsguide.com leverer nyheder og artikler inden for elektronik og teknologi. Derudover tester og anmelder Tomsguide.com også en lang række produkter. Her har de testet Brother MFC-L2750DW, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner.Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin og tester masser af forskellige forbrugerprodukter hver dag. Når de har testet et produkt, videregiver de resultaterne til forbrugerne. Herefter har forbrugerne mulighed for at læse anmeldelsen. Her har Which.co.uk testet de to printere Epson EcoTank ET-7700 og Brother HL-L2375DW, som begge er kåret som værende et ”Best Buy”.

Du kan læse hele testen af Epson EcoTank ET-7700 her.

Du kan læse hele testen af Brother HL-L2375DW her.


IT PRO
IT PRO har også anmeldt Brothers laserprinter MFC-L9570CDW og Epsons multifunktionsprinter WorkForce WF-7710DWF. Begge har fået en ”special award” i form af kåringen ”Editor’s Choice”. Epsons printer er et godt valg grundet den høje ydelse og gode pris, mens Brother bl.a. brillerer på en hurtig udskrivning, stor papirkassette og lave omkostninger.

Læs anmeldelsen for Brother MFC-L9570CDW her
Læs anmeldelsen for Epson WorkForce WF-7710DWF her


Expertreviews.co.uk
Expert Reviews har også anmeldt printerne Epson WorkForce WF-7710DWF og Canon PIXMA PRO-200, og de har fået tildelt mange plusser af testpanelet. Epsons printer bliver betegnet som et Best Buy grundet den høje ydelse og fornuftige pris, mens den fænomenale fotokvalitet er den store force for Canon PIXMA PRO-200.

Læs anmeldelsen for Epson WorkForce WF-7710DWF her
Læs anmeldelsen for Canon PIXMA PRO-200 her 

Testberichte.de
Testberichte er Tysklands største forbrugerportal, og som læser får du derfor adgang til en lang række test. Panelet tester produkter inden for alverdens genrer – lige fra værktøjer til computersoftware. Den samlede vurdering bygger på hundredvis af tyske magasiner. 

Testberichte.de har offentliggjort produktanmeldelser for de to printere, Canon PIXMA PRO-200 og HP Officejet 250 Mobile. Den sidstnævnte printer får vurderingen 5/5, mens Canon PIXMA PRO-200 har opnået vurderingen 4/5. De får derfor tildelt prædikatet ”sehr gut”. 

Læs anmeldelsen for Canon PIXMA PRO-200 her
Læs anmeldelsen for HP Officejet 250 Mobile her

Man skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement.